et tappert forsøk

Var nettopp ute en stund med den lille hunden min, gjorde et tappert forsøk på å lage videoblogg til dere haha… Det ble ikke bra! Endte med at hunden min stakk av og at jeg og lillesøster måtte springe tulling etter den, så når vi endelig fikk tak i den lille rakkeren orket ingen av oss noe videoblogg..
Jeg personlig synes det er mye mer gøy å se videoblogger der man faktisk er ute å gjør ting og ikke bare sitter inne på et rom og snakker.. Er dere ikke enige? Skal få det til en annen gang!

Og ja, folkens – dere trenger ikke å si det, jeg har sett http://skjellz.blogg.no/ sin “parodi” av meg, og hva skal man si? Synd du ikke holdt deg på topplista etter å ha vært fakekjæreste med tcmn for publistet, du har jo tydeligvis prøvd alt for å bli bloggkjendis nå. Vel vel, synd det ikke går så bra etter rundt 20 forsøk, men du skal ha for at du prøver! Haha, rykk deg opp mann, ta vare på sønnen din istedenfor – der fikk du litt av min dyrebare oppmerksomhet som du har kjempet så lenge for å få;-) Morsom parodi, forresten.

Haha, her begynte “dramaet”. Spinnvill! 

 

Meen hun fikk tak i han til slutt, da! Og skjekk det fine håret folkens! 

aw 

70 kommentarer

Siste innlegg