en god start på uken

Det er alltid gøy å starte uken med en liten shoppingrunde og pakker i posten! 

I en av pakkene var det masse forskjellige hårkrystaller fra http://hairtohair.no/! Har aldri prøvd det før, men husket at frisøren min hadde slike i sitt hår for lenge siden og siden da har jeg hatt lyst til å prøve. Så ble veldig glad da jeg fikk det! Jeg fikk tre forskjellige varianter, en man fester med loop, en man fester med teip og en man fester med clips. De jeg valgte å bruke i dag var de med clips ettersom det er lettest, så skal jeg heller teipe på om en stund! 

De man fester med teip kan du kjøpe HER

De jeg har prøvd nå med clips kan du kjøpe HER. Syntes selv det så ut som om de hang i en frytelig tynn tråd men de har faktisk tålt ganske mye! 

Jeg brukte de rosa og de hvite i denne omgang for å matche med det jeg hadde på meg. Syntes selv det ble kjempefint, var mye lettere enn jeg hadde trodd og ble overassket over resultatet! 

Jeg festet de under luggen, så tok jeg en klipe som jeg dro luggen bak med. Da ble det finest synes jeg. 

En annen ting jeg fikk var en pakke med to mascaraer i som skal gjøre vippene like lange som med løsvipper. Er egentlig utrolig skeptisk til slike ting men skal prøve det i morgen, designet på alt var i alle fall fint! Om dere har spørsmål om dette eller vil kjøpe selv, så er det bare å sende en mail til [email protected]

…Og til sist, så kjøpte jeg denne rosa toppen på bikbok. Den er herlig å gå med! Her kan dere også se diamantene i året, tror dere det er “over the top” og bruke slike krystaller i håret til vanlig? Vil veldig bruke det i morgen! 

108 kommentarer

Siste innlegg