hva var photoshooten for?

Hei! Våknet akkurat, så forsov meg ganske mye idag kan man si.. Orker ikke å begynne å stresse med sminke og hår enda, så det blir en fridag for meg! Litt godt, heheheh.. Jeg er såååå bad-ass!

Nå kan jeg fortelle dere hva photoshooten jeg var på handlet om! Jeg og mange andre bloggere sammarbeider med femelle.no som er et blogg/nettmagasin, som dere kanskje har sett har jeg banner for de over headeren? Uansett, de skal  lansere en julekalender som istedenfor sjokolade har rabatter (for eksempel gooode rabatter på h&M), gavekort og konkurranser! Jeg skal i alle fall ha den, for hvor godt kommer det ikke med å ha litt gavekort og rabatter når man skal kjøpe julegaver? Skal kjøre litt egoboost og kjøpe den med meg selv på forsiden,haha. Dere kan lese mer (eventuelt kjøpe den) HER! 

Jeg ga streng beskjed til fotografen om å kun ta bilder av meg fra”godsiden” som jeg kaller det, jeg ser bedre ut fra venstre enn fra høyre.. Og det klarte hun altså ikke. Så derfor får dere ikke se alle bildene, haha. Men to kan dere få se!

Takk for alle fine kommentarer i går, aner dere hvor glad jeg blir? Elsker dere, stor klem! 

118 kommentarer

Siste innlegg