ærlig.

Som dere kanskje fikk med dere skrev jeg et litt “kodet” innlegg i går om at jeg var lei meg, og veldig mange av dere spurte om det var slutt mellom meg og Marco. Forstår at dere lurer, men det er altså ikke slutt og vi er enda kjærester. Jeg klarer ikke å være falsk her på bloggen, jeg var veldig lei meg i går og ting er ikke alltid perfekte. Så derfor kommer det en gang i blandt slike innlegg.

Jeg er en slik person som ubevist oppsøker og prøver å lage drama, kanskje noen av dere kjenner dere igjen? Det blir liksom min måte å få oppmerksomhet i et forhold, å begynne å krangle. Om jeg føler jeg blir oversett, krangel. Istendfor å være søt og snill så blir jeg bitchy. Det er så utrolig latterlig av meg.
et er synd at jeg skal være så jævla dramaqueen. For dere aner ikke hvor takknemlig jeg er innerst inne. Ikke engang han aner det, og det suger.

Jeg bruker å sitte inne i mitt eget hode å tenke på fine ting jeg skal si, fine ting jeg skal gjøre – men så ender jeg opp med å være sur og bitter istedenfor. Sjalu kjerring, det er faktisk det jeg er. Men men, jeg jobber med det, og det har blitt mye bedre. Jeg har veldig lett for å skylde alt på han, si alt han har gjort istedenfor hva jeg har gjort, og ikke tenke på hvilke feil jeg gjør. 

Det er vanskelig å elske en person så mye at følelsene endrer seg til sjalusi og usikkerhet, man blir så redd for å miste en person at man gråter istedenfor å smile. Det er vanskelig å sitte med sommerfugler i magen og tårer i øynene fordi man er så frustert at man ikke aner hva man skal gjøre, man vil bare dytte en person bort men samtidig holde personen inntil seg. Man vil si at man elsker en person og be på sine knær om å ikke bli forlatt, samtidig vil man slå, hyle og rope ting som sårer. Når man har null styrke med en person, man blir så svak. Sårbar.   Det er nytt, det er fint, det er skummelt, det er nydelig, det er farlig.. jeg tror de kaller det kjærlighet. 

Husker første gang jeg så deg, når jeg gikk over veien og tok deg i hånden. Ville ikke byttet bort et sekund mot noe. 

“Men hva vet vel de, de er jo så unge”. 

 

210 kommentarer
  1. så utrolig fint skrevet! dere er heldige begge to som har hverandre 🙂 dere er så utrolig søte i lag

  2. kjenne meg utrulig mykje igjenn i dette inlegget… Og sjøl om mange kanskje kalle deg blond og overfladisk bevise du noke heilt anna i slike innlegg:) flink!

  3. Huff, håper det ordner seg med tiden! Har selv vært i et langt forhold (over ett år), vet godt hvordan det er med sjalusi og sånt 🙁 Lykke til!:)

  4. Herregud, som om jeg skulle ha sagt det selv! Du skriver så utrolig bra, Sophie! Å være ung og forelsket betyr ikke at man ikke har peiling på noen ting. Som du selv sa i et innlegg på bloggen tidligere: Størst av alt er kjærligheten. – Stå på! 🙂

  5. Syns det var et veldig fint innlegg! 🙂 er nok mange kjærestepar som kjenner seg igjen der! Der fikk jeg ord på noen av følelsene mine også 🙂

  6. Dere er så utrolig søte<3 elsker bloggen din 🙂 Og liker den akkurat som den er! fortsett slik !:D

  7. Kjenner meg selv igjen, er akkurat som deg når det kommer til akkurat det. Hadde en sånn periode i går med min kjæreste, er ikke lett og jeg blir veldig sur på meg selv. Men, du skriver utrolig bra Sophie, elsker bloggen din og serlig deg som person så fortsett!:)

  8. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver, jeg oppsøker også drama og krangling, fremfor å prøve og være søt og snill mot typen min. og jeg hater meg selv for det, men som du og skriver, jeg elsker han såpass at jeg blir så redd for å miste han, fremfor å være glad. Det er skikkelig dritt..
   Jeg leser bloggen din flere ganger daglig, du er den som er best til å oppdatere:)

  9. Synes du er så modig som skriver om dette på bloggen din. Om at du ikke er helt perfekt, men at alle tror det(kanskje). At du ønsker og rette opp i ting som ikke er så perfekt ved deg og at du er så ærlig som du er! Digger deg for det Sophie og det er derfor jeg ser opp til deg som jeg gjør!

  10. “Når man har null styrke med en person, man blir så svak. Sårbar. Det er nytt, det er fint, det er skummelt, det er nydelig, det er farlig.. jeg tror de kaller det kjærlighet. ” utrolig bra skrevet!

  11. Det er så sykt sant det du sier. Ble slutt med meg og kjæresten, nettopp på grunn av det der. Det var slutt i en måned og nå er vi heldigvis sammen igjen. På den tiden det var slutt innså jeg hvor heldig jeg egentlig hadde vært som hadde han og hvor dumt jeg hadde oppført meg – men det var èn jææævelig måned. Håper du slipper å gå gjennom det samme som meg for å innse hvor heldig du er:)) Kjenner deg ikke i det hele tatt, men kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver. Du er mye mer reflektert enn jeg trodde! Lykke til med kjæresten!

  12. forstår godt hva du mener! Dere er så utrolig søte sammen! Du er heldig som har han, han er kjekk! 🙂

  13. Du ble utrolig fin på håret etter at det ble en litt mørkere tone:) Du ser mye mer ‘elegant’ ut nå, voksent liksom:) Jeg liker bloggen din veldig godt, U go girl !

  14. Det var utrolig fint skrevet, Sophie. Synes det er fint at du kan dra frem dårlige sider ved deg selv her på bloggen, selv om jeg bare tror de er halvparten så dårlige som du skal ha det til. Men jeg håper virkelig alt ordner seg for deg og Marco – dere virker så bra sammen.
   Jeg likte dette innlegget ekstremt godt, og det var utrolig bra. Du må nok ha brukt litt lenger tid på dette enn andre innlegg, men vit at det settes pris på.
   Takk for at du behandler leserne dine som verdens beste, selv om 2
   “vi” ikke alltid er det. Ser mange som bare slenger dritt og mye teit og dumt. Synd folk ikke klarer å være glad på andres suksess og slutte å være så misunnelige…

  15. Nei, livet er desverre ikke lett bestandig, ikke for noen av oss. Det er lett å oppføre seg på en annerledes måte enn hva man egentlig hadde tenkt, eller hva man egentlig vil. Jeg har selv gjort det mange ganger, og det føles ikke godt!
   Jeg kjenner meg igjen i dette, og satte virkelig stor pris på dette innlegget. Det blir ved at jeg ikke føler meg så alene, jeg får på en måte en bekreftelse på at jeg ikke er den eneste som har det tøft. Så tusen takk for et bra innlegg, det setter seg igjen, hvertfall hos meg.
   Håper alt ordner seg for deg, kanskje hjelper det litt og få det ut, på en måte? Uansett, du er ei sterk og flott jente, alle har ting de må jobbe med, uansett hvem de er. Jeg er utrolig glad for at du har denne bloggen, jeg setter stor pris på den i hverdagen!
   Klem, Hedvig <3

  16. du kler den nye hårfargen sååå godt! du ser mer voksen ut og du ble plutselig mye finere!(du er kjempe fin uanst, ikke missforstå).. husk å behold den 😀 ellers var det kjempe fint skrevet! lykke til, søte sophie.

  17. Setter pris på at du deler det med bloggen! Kjempe bra skrevet, og håper du greier å endre deg 🙂 du burde også se det fra hvordan han ser det, og hva han vet:-) skjønner at det kan være vanskelig å være glad hele tiden når man er redd for å miste den man elsker!

  18. Ble veldig glad for kommentar fra deg, smiler fra øre til øre! 🙂 Godt og vite at du leser kommentarene mine! Men jeg synnes det er veldig bra at du er ærlig! Og veldig fint skrevet av deg . Har hadd følelsene du og har hadd. Har grått mitt i en skole time og faktisk, og har gjort masse ting bare fordi jeg er sjalu. Vet domt av meg faktisk… Men ja! 🙂 Natta og sov godt, jeg skal legge meg nå ^^ -Sunniva Hansen Hamsund <3

  19. Off, ja, føler det sånn iblant. Har hørt det så mange ganger, “hva hvet vell de, de er jo så unge”? Innerst inne så sårer det litt, akkuratt som at jeg ikke kan vere glad i noen eller for denslagskylt elske noen, siden jeg er jo så ung<3 jobber med å ikke klikke helt fulstendig for ingenting, men det er noe jeg jobber med<3 Kleem<3

  20. Hold godt fast på han, om du elsker han! Nettopp slutt mellom meg og eksen også.. Rart å kalle han det. Det ble først en pause mellom meg og han.. Jeg startet også krangler, for å få oppmerksomhet, for å få litt spenning. Nå vil han ikke bli sammen med meg igjen, nå når jeg innser hvilken stor idiot jeg har vært. Tenker på han hele tiden, og gjør alt for å få han tilbake. Jeg gråter for ingenting (når jeg skriver dette, også når jeg leste innlegget), skyver familie og venner fra meg. Jeg vil bare ha han, og takler det bare ikke.. De eldre vil bare si at jeg er bare 19 år, og det kommer fler og det er ikke verdens undergang blablabla.. Men jeg gir ikke opp. Om jeg kunne gått tilbake i tid er mye jeg skulle endret på. I dag er det 2 år siden vi kysset første gang, og neste uke er det 2 år siden vi ble sammen..
   Så hold godt fast på han, du er veldig heldig. Selv om jeg ikke kjenner deg, så vet jeg det.

  21. Jeg kjenner meg veldig godt i det du sa! Jeg er egentlig en person som aldri krangler, men da jeg fikk kjæreste fikk jeg et veldig behov får å krangle og være slem. Har opplevd en del dritt i mitt liv og tror det var en måte å teste han på, for å se om han virkelig var der for meg.

  22. Kan du være så snill å skrive mer om hvordan du kommer deg over sjalusien? Eller, hvordan du prøver? Jeg sliter veldig med dette, og det har faktisk holdt på å bli slutt mellom meg og kjæresten min flere ganger fordi jeg alltid skal krangle, og av samme årsak som deg – for det er min måte å få “oppmerksomhet” på når jeg føler meg oversett og ikke fult så viktig. Og det er vondt, fordi vi har vært sammen i et år.. Du er mitt forbilde, og du får til så masse. Du virker så sterk, og jeg skulle virkelig ønske du kunne skrive et innlegg om dette.. Tror du at du kunne ha gjort det? Du gir meg mye inspirasjon i alle meningene du skriver.

  23. kødde du?! måtte faktisk sjekke bloggadressen for å sjekke om det va æ skjøl som hadde skrevve det i uvitenhet

  24. Kjenner meg virkelig igjen! Utrolig bra at du tørr å si det, så føler jeg meg ikke like slem mot kjæresten min, når jeg vet flere har det sånn liksom! Stå på,du er så søt!:)

  25. Jeg elsker når du skriver så dype innlegg sophie!
   det er en god grunn til at jeg leser bloggen din og det er at du er så deg! <3
   Jeg fårstår litt hva du mener.

  26. Forstår deg utrolig godt 🙂 Er selv ilag med en gutt nå og har vært det i over 2 år. problemet er at jeg er så forferdelig sjalu på alt han gjør. jeg stoler rett og slett ikke på han, samtidig som jeg elsker han av hele mitt hjerte.det som er synd er at han føler det samme om meg. Han har vært utro og så videre men har aldri klart å slått opp, fordi jeg er like ille selv. Jeg VET at både jeg og han fortjener bedre..men klarer ikke å gi slipp på han…fordi jeg er redd for å være alene, redd for å ikke være elsket. Derfor er det godt å ha noen som du vet elsker deg. Noen som ikke liker deg fordi de må.
   Unner deg så mye den fantastiske kjæresten din, Sophie 🙂

  27. Utrolig rørende innlegg. Skjønner hvordan du har det. Er ikke alltid like lett noen ganger.. Jeg er også en person som blir veldig fort sjalu, og det er veldig kjipt. Da skjer det ofte misforståelser, også blir det bare masse drama ut av ingenting.
   Skjønner hvordan du har det, Sophie <3 Forresten, beklager for den forrige kommentaren om øyenbrynene dine (var selvfølgelig ikke noe negativt i den, men skjønner nå at du har det litt tungt, og det siste jeg vil er at du skal bli enda mer lei deg). Håper du ikke så på det som noe negativt, men heller et tips - som det også var ment til å være. Det finnes tross alt viktigere ting enn et par øyenbryn, så ikke tenk på den kommentaren. Du er perfekt sånn som du er. <3

  28. sophie ! jeg kjenner meg sykt godt igjenn.. vi har det på en måte ganske likt bare at den jeg er bitchy mot er besteveninna mi.. hun er det beste som har hendt meg, og jeg kunne ALDRID ha mistet henne! men hun og andre synes ikke at det er noe gøy når jeg er sånn, og det gjør jo ikke jeg heller!! men jeg prøver for mitt beste å la være og har faktisk blitt en del bedre.. håper alt ender bra med deg og marco ! <3<3

  29. så fint du skriver, fikk frysninger! jeg begynte å gråte, for innlegget traff meg virkelig. har det på akkurat samme måten. ble sjokkert over hvor flink du er til å skrive! bloggen din er drit bra og kjempe motiverende for meg, blir alltid glad når jeg er innom. selv om det er et “klage” innlegg, så vet jeg i vertfall at du er ærlig her. du får ikke livet ditt til å se ut som en dans på roser som mange andre bloggere. og noe jeg elsker ved deg er at når folk spør hva som faktisk skjer når du er lei deg så svarer du. du er tøff som tør å fortelle så mye til oss lesere. wow, smart og pen! no one is perfect, but your damn close..

  30. føler med deg, går gjennom noe lingende selv. håper det blir bedre sophie! et tips, prøv å se på det positive 🙂

  31. Jeg kjenner meg så godt igjen! Jeg hater at jeg er sånn? Men jeg blir så fort såret og lei meg, og da blir jeg sint og kjefter. Jeg syns det er så deilig når han klemmer meg og sier unnskyld, og sier fine ord til meg. Hvor ego er ikke jeg ? Jeg burde slutte, og er på vei til det nå. Men jeg sier ifra, istede for å fake at det er greit. Jeg vil slutte å si ifra, men jeg vil ikke være fake og late som at alt er bra heller..
   Veldig bra skrevet. Jeg har hatt vanskelig for å forklare for meg selv hvordan jeg tenker eller hvorfor jeg oppfører meg som jeg gjør av å til. Men du fant ordene som passer perfekt 😉
   stå på!

  32. Skjønner godt at du blir litt lei deg, men alle gjør småfeil i livet man angrer på! Det siste var kjempe bra skrevet ;*

  33. Herregud. I love you ♥ Skulle ønske vi var bestevenner. Vennene dine er heldige! Og Marco såklart.

  34. Jeg syntes du er veldig modig som innrømmer feilene dine Sophie 🙂 Det er det ikke mange som tør. I forhold vil det alltid være “ups’n downs”, men det at man kan takle det sammen er det som gjør det til det vi kaller kjærlighet. Du har helt rett der. Sånne ting som sjalusi, og bitterhet i forhold er noe som alltid vil være der, men man kan jobbe med det sammen for å få ting til å fungere og bli lettere. Om man stoler på hverandre og tror på forholdet man har sammen, kan man vare livet ut. Man er aldri for ung for kjærlighet. De “voksne” sier man ikke forstår slik når man er yngre, der tar de helt feil. Fordi; ingen kan forstå kjærlighet. Den må bare oppleves og takles!
   Super blogg btw 🙂

  35. Så utrolig bra skrevet!
   Nå har jeg lest bloggen din veldig lenge, og hvis jeg var hadde vært en gutt, ville jeg ha hatt en jente som man først og fremst kan stole på. En man kan fortelle alt til, en som tørr å innrømme når hun har gjort feil,en som er seg selv 100%, og en som er flink til å lytte, og hører på hva man har å si. En som støtter deg og viser omsorg. Jeg føler at du er en sånn jente, og jeg er på en måte litt sånn misunnelig på Marco, haha! Men uansett, du er en utrolig sterk jente, og jeg beundrer deg skikkelig for den du er!
   Og sorry hvis noe i teksten hørtes skikkelig feil ut, men jeg suger i sånt, haha! Og jeg føler meg btw som en stalker, oppdaterer bloggen din sånn 50 ganger om dagen. ;p

  36. Herreguuud Sophie! Jeg kjenner meeg helt igjen der.. Er det en blogger jeg VIRKELIG liker, så er det deg. Det ytre kan lure mange med det indre. Første inntrykket mitt av deg var vel bimbo. Men helt ærlig, du er en så nydelig person! Im blown away! Haha!
   Du skal vite at jeg ser opp til deg 🙂 DIGGER DEG, YO GO GIRL! :DD

  37. Jeg tror alle blir litt sånn når en person betyr mer enn du selv betyr for deg selv! Man blir så knyttet og så redd for å bli såret at man ubevisst stenger ting ute, gjør dumme ting for oppmerksomhet og blir sjalu og elsker å vise det. Jeg er helt lik selv! Du er en kjempebra jente sophie, utrolig ekte og søt – elsker bloggen din! Fortsett slik <3

  38. utrolig bra innlegg!
   selv er jeg i et avstandsforhold og har veeldig lett for å bli sjalu. selv om jeg stoler på han, så er det likevel en liten uro som ligger å tirrer! det er ikke akkurat behagelig.
   Marco er heldig som har en så fantastisk kjæreste! stå på, du kan klare alt 🙂

  39. veldig bra skrevet. er faktisk helt SYKT hvor mye det minner meg om meg selv. Unner deg for måten du klarer å formulere ord og slik på, det er nett som at du bare viser en tanke, og vi kan skjønne den med en gang, bare at det skrives. Utrolig bra av deg. Stå på videre! You can do anything. Det handler bare om å tvinge hjernen til å følge hjertet ditt.

  40. jeg håper alt ordner seg mellom dere, fuck fake bitches som prøver å ødelegge for dere!
   sender varme tanker til deg i kveld 🙂 stå på, du kan komme så langt du vil!

  41. Fineste innlegget jeg noen gang har lest. Minner meg igrunn sykt om meg selv. Jeg er i et avstandsforhold, og har veldig lett for å få ubehagelige tanker dukket opp i hodet i ny og ne, men vi stoler på hverandre og viser at vi elsker hverandre- og det betyr alt.
   Du og Marco kommer til å ha det flott sammen fremover. Forhold er kanskje ikke en jobb, men det krever arbeid det også.

  42. Jeg kjenner meg VELDIG igjen, det første åre for meg og kjæresten var helt jævlig, MEN nå har vi vært sammen i 1 og 1 halvt år, og vi har de bedre enn noen gang. Så jeg tror du klarer å legge det i fra deg, jeg trodde aldri jeg skulle klare det, men wips, det klarte jeg. Blir selvsagt sjalu noen ganger innimellom, men kommer fort over det. Og det er faktisk sunt med litt sjalusi i et forhold, det viser bare at man er redd for at man kan miste personen osv.
   Jeg har troa på deg, Sophie Elise! Første gangene jeg leste bloggen din, tenkte jeg “ånei, en ny “dum og deilig blogger”, men fysøren der tok jeg feil. Du har STORT hjerte ass, kjenner det ikke, men kjenner jeg blir stolt over deg. haha
   Lykke til søta, jeg heier på deg 🙂

  43. Herregud jeg er så enig.. du la ordene i munnen min, ord jeg aldri har klart å.. vel, satt ord på.. tusen takk! Dette innlegget er desidert favorittinnlegget mitt nå, og jeg kommer til å lese det flere ganger.. tusen takk, du aner ikke hva dette betyr for meg! Er 100% enig i alt det du sier, om sjalusi, oppmerksomhet, og alt det andre! Ahh.. relief. Takk for at jeg ikke er den eneste..

  44. Kjenner meg helt sykt igjen i det du skriver. Jeg elsker kjæresten min så høyt at jeg er redd for å miste han, og i stedet for å være lykkelig blir jeg ofte lei meg..

  45. Jeg er såå enig med deg!
   Det sliter på å ha det sånn i ett forhold å det sliter på humøret mitt. Jeg går rundt og er usikker, sjalu å skikkelig redd for at det skal skje noe! Jeg tåler heller ikke at kjæresten min ser på porno.. da blir jeg så sjalu å føler meg ikke godt nok, hater det. Men som “Lilly” her oppe sa det var nett som du la ordene i munnen min som jeg ikke har klart å sette ord på selv. Stå på Sophie jeg liker deg bare mer å mer! 🙂

  46. WOW!!! Akkurat slik e det med meg og kjæresten min også. Kjenner meg så sykt godt igjen at ej nesten ikke tror det. Det er som å lese kine egne ord, bare at du får det hele til å gi så mye mer mening. Jeg sitter her å tenker “Bitch” om deg. Så er jeg like mye Bitch selv. Herregud, jeg må skjerpe mej.

  47. du er så utrolig flink til å formulere deg, et sant eksempel på at man kan velge å se ut på en måte som automatisk gjør at folk dømmer deg, men absolutt ikke er sant! du virker som en fantastisk nydelig person og marco er heldig som har deg, og du er heldig som har han! håper du føler deg bedre!

  48. Mange ser på deg og bloggen din som overfladisk. Mange venninner kødde-mobber meg fordi jeg alltid nevner at jeg elsker bloggen din! De skjønner ikke at sånne innlegg er grunnen til at jeg leser den.
   Jeg absolutt elsker at du er så sinnsykt ærlig og åpen med leserne dine. Det er det MANGE bloggere som ikke er.
   Folk prøver alltid å framstilles som perfekte i bloggene sine, og her kommer du med et superbra innlegg om hva du mener er feil med din måte å være mot Marco på.OG du innrømmer faktisk er du er litt dramaqueen, noe de fleste jenter nekter for at de er. Åh, bare digger ærligheten din!!
   Du er fantastisk og du aner virkelig ikke at sånne innlegg kan forandre folk på en positiv måte. Vær så snill å fortsett med sånne ærlige innlegg. They make my day!

  49. Fantastisk bra skrevet! Du virker veldig reflektert, og det virker også som om du har en evne til selvinnsikt og empati som ikke finnes i mange mennesker. Rart at man som leser av en blogg kan gjenkjenne disse kvalitetene i en person man aldri har møtt. Jeg skal ikke komme med en kommentar om at “ikke la noen dra deg ned” etc, fordi med de menneskelige egenskapene du har, så tror jeg ikke du trenger så mye som et “lykke til” en gang. Bare vit at noen ser deg ganske så annerledes enn du kanskje tror av og til, og at noen av de blir imponerte av det de ser 🙂

  50. Så bra at du skriver dette, og at du ikke bare lar oss lesere henge igjen når du først sier litt! Men dette var ihvertfall sykt bra skrevet, og hvordan du beskrev følelsene er akkurat sånn jeg har det også 🙂

  51. Wow, du skriver helt utrolig bra! Kjenner med igjen med så og si alt du sier.. Har utrolig problemer med akkurat det du tar opp her..

  52. Kjenner meg så sykt igjen i det du skriver, har hatt det helt likt selv. For ikke lang tid siden faktisk.
   Jeg ELSKER måten du skriver på og måten du utrykker følelsene dine, liker også veldig godt at du har noen sånne innlegg som er personlige, det er modig!
   Jeg liker å skrive litt personlig selv så..
   Stå på, Sophie! Du er skambra!

  53. Nyydelig innlegg, kjenner meg veldig igjen. Nå har jeg vært sammen med kjæresten min i snart 4 år, så jeg har heldigvis blitt litt flinkere 🙂 Blir lettere etterhvert som man vet bedre hvor man har hverandre, og ikke minst hvor man har seg selv

  54. Uff, kjenner meg godt igjen der, ja.. Men eg likar veldig godt at du er så ærlig på bloggen din, og ikkje prøvar å late som at livet er ein dans på rose og at alt er heilt perfekt heile tida. Godt å vere ærlig og!

  55. Du er ikke alene! Jeg kjenner meg igjen i alt du sier.. Særlig etter at kjæreste min flyttet for å gå på vgs. har vi kranglet. MYE. Og det er fordi jeg blir lett sjalu og ikke vil miste hans oppmerksomhet og kjærlighet.. vil bare si at han har gjort noe han IKKE skulle gjort heller da, men det er jeg som hele tiden tar det opp igjen. Livet og kjærligheten er ikke lett..

  56. Kjenner meg så utrolig igjen i hva du sier. Har aldri klart å sette ord på det, så jeg ble veldig glad for at du skrev dette innlegget. Fikk meg til å innsee ting.
   Jeg er veldig flink til å reagerere på småting, jeg blir veldig fort sjalu. Om typen min skal drikke, blir jeg veldig urolig som gjør at jeg får den klumpen i magen, og istedet for å snakke med han velger jeg og si masse vondt.
   Jeg arbeider også med det, men det er virkelig ikke lett. Ønsker deg alt godt Sophie 🙂 Og du og Marco er utrolig søte sammen.

  57. Syntes det er utrolig bra av deg å innrøme noe sånt! Du er topplisteblogger, ja, men du har jo ditt eget følelsesliv og “utenfor” liv med både oppturer og nedturer. Ingen er perfekte.. Og når det kommer til kjærlighet er man aldri for ung, en 15 eller 16 eller 17 år gammel jente/gutt kan elske noen like høyt som en mann i 40 årene elsker sin kone. Følelser har alltid vært i mennesker og vil alltid være der, om de slår til tidlig eller sent kommer jo an på hvor fort man finner kjemien med noen. Stå på Sophie! 🙂

  58. skjønner deg godt. har vært litt sammen med marco, og du er alt han snakker og tenker på, kjenner han ikke, men ser han bryr seg sykt mye om deg, du er jenta hans og han vil ikke miste deg for alt i verden. stå på Sophie, du er orginal og hærli, susss

  59. Kjenner meg igjen i alt du skriver. Er akkurat som deg, når det gjelder kjæresten min. Sjalu, bitch og gir han all skylda selvom det ikke er det. I stedet for å jobbe med å beholde han, dytter jeg han unna når jeg blir sjalu og ting blir tøft. Heldigvis har jeg klart å jobbe veldig mye med det, og lagt det litt av meg. Men jeg forstår deg utrolig godt, Sophie. Du er ikke alene, selvom det kanskje ikke er en så stor trøst. Hva vet vel jeg.
   Men jeg vil anta at det er “normalt” å føle litt som jeg og du gjør, i starten av et forhold.

  60. Hei Sophie. Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men her kunne jeg ikke la være. Du er virkelig fantastisk, noe å se opp til.

  61. TUSEN TAKK, Sophie! Takk for at du skrev dette innlegget og delte så mye med oss. Kjenner meg så UTROLIG godt igjen på alt du skriver. Alt du skrev og måten du sa du oppførte deg på.. jeg gjør veldig mye av det samme. Deilig å vite at jeg ikke er den eneste som legger skylden på kjæresten hele tiden, og at man tenker fine ting, men sier dem ikke. Takk igjen, du er en fin en 🙂

  62. wow! Det var ganske godt å høre at det finns flere som er sånn. Du beskriver det akkurat på samme måte som jeg føler meg. Det gir ingen mening at man skal være sur og teit mot personen man er helt borte i, men det får som regel personen til å fortelle om hvor mye han liker deg, hvor pen han syns du er osv.,, man får liksom en bekreftelse, da. Og det føles bra.. Men det er jo igrunn litt farlig å være sånn, for sjansene for at gutten blir lei av alt dramaet tilslutt er ganske store 😛

  63. Så utrolig bra innlegg, du er dyktig til å skrive!
   Har ikke kjærste men føler at jeg kunne kjent meg igjen. Håper det ordner seg for dere, dere er fine sammen! 🙂

  64. Bra skrevet ! er btw fast leser og digger bloggen din. Det siste innlegget du skrev, kjente jeg meg selv igjen i. Jeg har kjæreste jeg også, snart vært sammen i 5 måneder. Og jeg føler akkurat det samme <3Det blir småkrangling ut av ingenting, og alltid pga noe jeg har tatt opp eller noe sånt. Det er utrolig kjipt, og jeg skjønner på en måte litt av hvordan du føler deg. Du skriver utrolig bra !
   klem

  65. Vet du hva, sophie? Du fortjener første plassen. Du skriver ærlig, tør å snakke ut om meninger og problemer du har i hverdagen. Du sier ikke: ”Nei, kan ikke si det til dere på bloggen”. Det at du snakker ut så mye, gjør at vi føler at ikke livet vårt er noe annerledes enn ditt, selvom du er på topplisten. Du er jo bare en vanlig jente, med vanlige problemer. Og jeg har virkelig aldri lest noe så bra. Dette setter ord på alt jeg tenker, som jeg ikke har klart å sette ord på selv. Jeg er en kjempe sjalu person. Bare navnet hans er tagget med ei jente på facebook, så reagerer jeg med å kjefte, for da blir jeg redd for å miste det beste jeg har, nettopp han. Jeg har nå sendt en melding til kjæresten min og skrevet hvorfor jeg kjefter så mye osv. Tusen takk, Sophie!

  66. Oi, må si jeg kjenner meg igjen.. Det du skrev at du vil bare ha den personen, men man overreagerer og sjalusien tar overhånd og man blir dramaqueen.. Du er PRIKK LIK MEG! har Type, og tro meg der har det vært sjalusi, Mange ganger har jeg skreket og dyttet all feilene på han, sagt at jeg ikke vil ha han, pga min sjalusi, men sannheten er. Det er bare han jeg vil ha! Kjenner meg godt igjen, jeg sliter med dette enda..
   Lykke til 🙂

  67. Kjempe fint og bra skrevet, Sophie! Kan ikke si jeg kjenner meg igjen, for jeg har aldri vært i et forhold før, men det høres ikke bra ut.. Håper du får “fikset” opp i tingene dine! Du vet det blir bra til slutt 🙂

  68. jeeeg elsker bloggen din, og det du skrev var såå utrolig søttt… du fortjener virkelig 1. plassen. det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å besøke bloggen diin… elsker deeen <3

  69. Du er så utrolig flink til å skrive! Jeg blir helt målløs. Så vet ikke helt hva jeg skal si, men ja.. FYFAEN!
   og forresten, så har du blitt sinnsykt fin på håret, årh, hele du er jo bare herlig 🙂

  70. jeg elsker hvor ærlig du er og hvor modent du tenker, det er beundringsverdig!
   må også si at den nye hårfargen kler deg supert, du ser mer voksen ut 🙂

  71. Du er så sterk, og du skriver på en fantastisk måte! kjenner meg igjen der ja.. Men man må bare se på det bra selv om det kan være utrolig vanskelig. Dere er kjempe fine sammen, og jeg håper ting blir bedre! <3
   Elsker deg du er en stor rollemodel for meg! 🙂

  72. Fy søren dette traff meg midt i hjerte. Jeg er slik selv, selvom jeg mye eldre enn deg. Du kunne ikke skrevet det noe bedre.

  73. Liker at du forklarer litt innimellom! : )
   Du er i hvert fall klar over hvordan du er, det er jo bra. Det gjør jo det meste litt bedre når du vet hva “problemet” er. Lettere å gjøre noe med det liksom. Ikke lett altså, lettere. : )

  74. En av grunnene til at jeg leser bloggen din er fordi jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i mange av situasjonene du havner i.. Du skriver så utrolig mye vakkert Sophie! Uansett hva det er mellom deg og Marco, så er jeg sikker på at det blir bra igjen! <3

  75. Vet du hva? Jeg og kjæresten hadde vært sammen i 6måneder igår, og idag kranglet vi. Og da jeg leste innlegget ditt måtte jeg le. Herregud! Det er akkurat slik jeg er! Og nettopp derfor vi kranglet nå nettopp! Fordi jeg trenger oppmerksomhet, jeg har så lyst å pushe han så langt unna meg på en måte, men så holder jeg fast sterkere enn noe annet fordi jeg er redd for å miste han. Du satte nettopp ord på hvordan jeg har det og hvordan jeg føler det for vårt forhold. Bra skrevet Sophie!

  76. du er så utrolig sterk og ærlig Sophie<3<3
   jeg misunner deg for det:)jeg lider av kjærlighetsorg så å lese dette var litt vanskelig hvis man kan si det sånn.du kan virkelig skrive rett fra hjerte<3
   du og Marco er et supert par!<3<3man er ALDRI for ung til å skjønne kjærlighet,man føler det og forstår det like mye som alle andre som har elsket noen.jeg håper dere er sammen lenge og dere ser så forelsket ut at det ikke skulle gå an!!<3GO SOPHIE OG MARCO!!<3<3<3

  77. kjenner meg mye igjen i det du sier. Går også over til den bitchy siden av meg selv istedenfor å si hva jeg føler. Følelser er ofte veldig vanskelig og utrykke!

  78. Må si jeg kjenner meg igjen. Det er en gutt jeg er utrolig glad i, men jeg klarer ikke å sette pris på det, jeg gråter ofte fordi jeg er redd for å miste ham, og det suger. Tenker på det hele tiden, og det suger energien ut av meg…Håper det fikser seg mellom deg og Marco!:)

  79. Før trodde jeg at du var en blond “barbie” som brydde seg kun om sminke, klær, kropp.. you name it. Men så fant jeg ut at du tenker så utrolig logisk, du er forbildet mitt. Du er flink å trene, har nydelig kropp, er smart og tørr å være deg selv. Go you!

  80. jeg kjenner meg veldig igjen i hva du sier og jeg føler at jeg har lett for å dytte vekk de som jeg er mest glad i. En av grunnene til at mitt forrige forhold sluttet, tror jeg er på grunn av det. så det er viktig å vise at man virkelig bryr seg. stå på!
   Jeg leser forresten bloggen din hver dag og er stor fan av deg. Oooog du kledde håret veldig godt sånn som du har det nå.
   -Julie

  81. Jeg kommenterer aldri blogg, men etter dette innlegget måtte jeg nesten kommentere !
   Jeg håper virkelig ting ordner seg for deg. Utifra det man ser gjennom bloggen din, så virker du som en helt utrolig fantastisk person, og jeg syntes du fortjener det beste 🙂
   Du er ett utrolig bra forbilde for oss jenter. Du viser at man kan ha blondt hår og fin kropp uten at man trenger å være dum som ett brød.
   Og i tillegg så trener du, spiser det du vil, og virker nesten alltid positiv. Beundrer deg, virkelig !
   Og selvom ting går i motbakke, så må du huske på at på ett punkt, så må ting snu seg og gå til det bedre 🙂
   Stå på, du er sterk !

  82. Hei Sophie! Da jeg så dette innlegget, føltes det som du tok ordene ut av munnen på meg. Jeg kjenner meg igjen i stort sett alt du sier! Har hatt mange kvelder der jeg har grått fordi jeg føler meg sjalu, er usikker på om kjæresten min elsker meg, eller bare føler meg alt for dårlig for ham. Innerst inne vet jeg jo at han elsker meg, men hjernen min klarer noen ganger bare ikke å akseptere det. Derfor blir jeg av og til utrolig usikker, det kan være bare han snakker med en annen jente som jeg synes er pen. Er utrolig slitsomt, og jeg jobber med meg selv hele tiden. Mange dager går det bra, og jeg føler meg lykkelig og selvsikker sammen med ham, mens noen dager kan alt bare være helt på bånn.. Man blir bare så utrolig sliten av å føle seg slik, all usikkerheten og sjalusien. Og jeg blir bare enda mer lei meg når jeg tenker på kjæresten min, og at han ikke fortjener noen av tankene jeg har. Han har aldri gjort noe for at jeg skal tvile på ham. Men det er fryktelig vanskelig å kjempe mot følelsene man har, det vet jeg alt om.. Men, for ikke lenge siden leste jeg et innlegg på en side som faktisk gjorde et ganske dypt inntrykk:
   Det handler også om å tørre å stole på seg selv. Vite at en er verdt noe, at en er en elsket person, da får man selvtillit nok til å tro på seg selv. Kanskje dere sammen kan finne ut hvordan dere sammen kan jobbe som et par for at du skal blir tryggere på deg selv.
   Dette hjalp meg faktisk veldig, og etter jeg snakket med kjæresten min om det har ting blitt mye bedre! Håper det kanskje kan hjelpe deg også litt, vet hvor kjipt det er å ha det sånn 🙂 Håper ting ordner seg!

  83. Kjenner meg så utrolig igjen i det ene du skrev der.
   Jeg griner ofte når jeg ikke er sammen med kjæresten min, jeg elsker han så urolig mye å går rundt å er redd for å miste han hele tiden :/

  84. skjønner utrolig godt hva du mener, har det litt på samme måte jeg og kjæresten min også. men ting ordner seg alltid, hvis man elsker hverandre 🙂

  85. kjenner meg igjen når du skriver om sjalusi og slike ting. Har det helt likedan som deg, og har det slettes ikke lett akkurat nå! Kjærlighet overkommer alt annet, mener jeg. Så det er bare å kjempe for det, så går det.

  86. Så sinnsykt ærlig og bra skrevet. jeg kjenner jeg ble lettet nå, for det er ikke bare meg som er sånn. jeg prøver å prøver å være den beste men ender alltid opp med å bli sånn, uten vilje. så angrer jeg meg etterpå når det går galt. respekt til deg som står frem for det!

  87. Helt naturlig att du oppfører og føler det slik, du er en tenåring, masse usikkerhet og hormoner i sving.
   Og mange av dine lesere på din alder kjenner seg jo godt igjen i det du skriver.
   slik ER det og være ung, rett og slett.

  88. Håper det fikser seg, og at du får det av deg.. er nemlig ikke noe ålreit å være sånn – spesielt når en vet det selv. Hadde det AKKURAT slik med eksen min jeg og, men det tok dessverre overhånd og det endte dårlig.

  89. Love you and your opinions!
   Føler det på akkurat samme måte til tider, og du får sagt det så sykt bra, du formidler deg på en kjempebra måte, og jeg kjente meg igjen utover det meste i teksten. U go girl

  90. Kjenner meg utrulig godt igjen i det du skriver! Har det samme med han eg er sammen med, sjalu og sint. Og kan begynne å grine berre på grunn av at han ikkje gir meg nok oppmerksomhet. Har berre lyst å slå han og spørre ka han vill! Ditta er nåke eg ikkje vill være, men eg jobber med det, og det gjer fremgang.
   Elsker han over alt på jord! Kun derfor eg gjer det .. men eg må vise det meir!

  91. vet du hva ..
   dette var nesten litt skkummelt og lese ..
   skulle trudd det var jeg som hadde skrevet dette innlegget .. helt sykt hvor like vi er !!
   jeg er heeeelt lik og kjennte meg jeevli godt ijen !!!
   du er helt topp!! 😀

  92. Jeg vet hvordan det der er, fordi jeg gikk igjennom det samme i en periode. Jenter er sånn, sjalue “bithcer” som bitcher om at andre jenter er bitcher og ikke innser at man selv er blitt bitch.
   -ojda, det ble komplisert. Datt også ut av poenget>
   Det er tungt og slitsomt, man har dritthumør og blir sur for ingenting. Det er ikke lett. Men ut ifra det du skriver virker det som om du virkelig elsker han. Stå på, ikke gi opp. Det er det dummeste du gjør.
   Noe som er ett stort pluss er at du innser dette før det eventuelt hadde vært forsent.
   Ha en god helg.

  93. jeg skjønner virkelig hvordan du har det, for jeg er ganske lik selv på det området der, men ikke la de vonde tankene ta over deg, det skjedde med meg og jeg ble akkurat forlatt av den personen jeg elsker mest pga fæle tanker konstant fordi jeg var slik :/ ikke gå i den fella! 🙂
   stå på sophie, du er en fantastisk person, jeg ønsker deg det beste i livet videre med marco ! 🙂

  94. kan ikke annet enn å elske dette innlegget! kjenner meg igjen… og det er ikke enkelt:( håper alt løser seg, det fortjener du!

  95. Ææh, var som jeg skulle skrevet det selv jo. Er akkurat sånn jeg er, og har merket i det siste at det ødelegger utrolig for forholdet siden det konstant er krangel.. Dårlig uvane!
   Du skriver utrolig bra forresten! 🙂 Fast leser!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg