en regnværsdag

Godmorgen (eller goddag?)
Som dere vet var jeg litt nedenfor i går, så derfor tok mamma meg med ut for å spise etter skolen idag. Tusen takk, mamma! :) 

Haha og så en litt “morsom” ting! Jeg leser jo alle kommentarene dere skriver (kødder ikke, hver eneste en -er jo det minste jeg kunne gjøre!?) og da får jeg med meg ting som “du bør lese dette, han/hun har skrevet stygt om deg, han/hun har pariodert deg” osv. Og hva vil dere jeg skal gjøre? Folk har ikke et liv, og beklager, jeg biter ikke på det der. De vil bare ha oppmerksomhet og at jeg skal linke de. Så når noen kommenterer slikt bruker jeg å slette det, vil ikke gi de oppmerksomhet. Håper dere skjønner.
Men i går var det en blogg som la ut en sexhistorie (!!!) om hun og marco og fortalte i detalj om masse greier som skulle ha skjedd, haha… Det var jo selfølgelig ikke sant, men det var jo litt…. søtt? Det har skjedd ca 5 ganger før, merkelig! Det er vel kanskje å gå litt for langt, synes dere ikke? Da kan jeg vel bare si sånn, din drøm min virkelighet! Hehehehhehe..

75 kommentarer

Siste innlegg