sminken jeg bruker

Dere har spurt en del om sminkevideo, men ettersom jeg ikke får til med det helt enda, tenkte jeg å vise dere sminken jeg bruker i et innlegg!

Foundation fra MAC. Den er utrolig bra, jeg elsker den! Nesten som en fuktighetskrem. Desverre kan den noen gang se litt orange ut, men da er det bare å ta pudder over. Kjøpte den på MAC i oslo, på oslo city. 

Jeg bruker en rouge i Kinnene fra I.D bare minerals. Den har jeg kjøpt på SPASPA i Harstad. Jeg bruker også et pudder fra e.l.f (som jeg glemte hos Lotte) og sminkekosten er også fra e.l.f.. Elsker kosten spessielt, den fordeler veldig bra. Noen som erutroligviktig når man skal ta på pudder! Hater når alt bare faller av kosten.. 


Mascara er noe jeg ikke bryr meg noe særlig om, ettersom jeg bruker løsvipper (kjøper løsvippene på ebay og limet som heter DUO på parfymeriet). Men den jeg har nå er ganske gammel og tørr, men funker helt okei enda. Den er fra maxfactor. 

Når jeg bruker løsvipper bruker jeg å lage en tynn, mørk linje over øyelokket med øyenskygge. Den jeg bruker er fra e.l.f.. Den har jeg glemt å bruke ofte i det siste ettresom jeg ikke hadde den med til Oslo, derfor mange av dere har påpekt at man kan se løvsippene mine. Men når jeg har på denne, vises de altså ikke. 

Leppestiften jeg bruker er også fra e.l.f, og den er seriøst verdens fineste! Bruker den hele tiden, så på 99% av bildene har jeg denne på. En lysrosa/brunaktig leppestift som jeg letet leeenge etter før jeg fant den perfekte til meg. De har også en ganske fin en ganske fin en på cubus, fra merket viva la diva. Brukte den før, men ser fort litt blå ut. Derfor er den jeg bruker nå min favoritt. 

Selvbruningene jeg bruker. Den til venstre er for kropp, den til høyre for ansikt. Den til kroppen ser mest naturlig ut, og den for ansikt ser noen ganger orange ut. Men, de er utrolig lette å påføre. I det siste har jeg prøvd en annen (st.tropez), og den skjollet utrolig mye i forhold til disse. 

64 kommentarer

Siste innlegg