bak fasaden

Jeg har nettop kommet hjem fra solariumet, og for første gang i mitt lille liv har jeg blitt solbrent. Jeg ser ut som en sjokkrosa gris, men håper det legger seg etterhvert! Når jeg er i et forhold med noen har jeg tvangstanke om å være brunest, og nå som kjæresten er brunest kan vi konkludere med at det blir solarium hver dag framover på meg..

Foresten, så er jeg utrolig irritert angående noe som skjer bak fasaden til dette “glamorøse” blogglivet. Jeg vet at mange bloggere forteller at “det er hemmelig, kan ikke si det, men dere skulle bare vist hihihii jeg er så sinnsykt kulere enn dere as” men jeg derimot – I tell all! Forbered dere på et saftig innlegg senere i kveld, altså…

My paradise!

 FORESTEN, MINE KJÆRE SØTE SMÅ! JEG ÅPNER FORMSPRINGEN MIN FRAM TIL NESTE INNLEGG SOM BLIR I 22:00 TIDEN. FRAM TIL DA DRYL PÅ MED SPM! DERE FINNER DEN HER!

95 kommentarer
  1. bruker du virkelig så mye sminke når du tar solarium? Jeg synst nesten det er vikrigere og bli brun i fjeset..

  2. Dere som kaller Sophie hore, kan bare drite og dra, dere har sikkert ikke møtt hun og dere kan ikke dømme folk utifra utsenet!
   Peena Sophie<3

  3. dette er ikke et spørsmål for å være frekk, spydig eller noe sånt, men jeg har bare lagt merke til at du ofte holde hender eller andre gjenstander forann munnen, hvordfor det? Synes du kke du har en pen munn eller? :p Jeg bare lurer..

  4. Herregud, er ingenting gale med disse bildene! Hun viser ikke mer en man vanligvis gjør på stranden i bikini, skjerp dere folkens.

  5. Hei! Kan du være så snill å lage et innlegg, hvor du viser hvordan du trener, HVOR LANGT du jogger og hvor mye du har gått ned?:) Plis, hadde vært veldig fint. Jeg vet at du ikke gjør et for å slanke deg, men jeg vil gjerne det, og jeg likte resultatet ditt. Kan du bare si hvor langt du jogger, og hvor ofte? takk!:)

  6. Hadde jeg hatt en datter som la ut sånne bilder på nett, hadde hun fått juling og brev og besøksforbud i lang tid! Og til dere småunger som sier “hva er forskjellen på å legge sånne bilder ut på nettet og å gå i bikini på stranden??” Hvis ikke dere skjønner det, så syns jeg synd i både dere og foreldrene deres! Direkte sykt at et barn som knapt nok er over den seksuelle lavalder legger ut sånne bilder på internett.. Jeg er rysta!

  7. Hei! 🙂 Hvilken øyebrynsblyant bruker du? Liker fargen utrolig godt, og sliter med å finne en slik kald farge som passer til blondt hår selv:-(

  8. Digger bloggen din, syns du er modig som tør å si hva du mener og ikke bryr deg om hav andre synes! men ja, lurer på om du har et tips om extentions for meg som har brunt og krøllete hår?

  9. Jeg kjenner jeg blir jævlig irritert av å se at folk kaller deg “stygg hore” eller lignene.. Bare du vet sjøl at du ikke er stygg, så har det mest å si. Og de som kaller deg stygg, er antageligvis så jvæli stygg at de blir sinnsykt sjalu av å se deg, og derfor må de slenge drit til deg for å føle seg bedre selv:) Jeg er forresten fast leser! digger kroppen din, utseendet ditt, og alt! dessuten misunner jeg deg, hvis du klarer å overse alt av dritt som blir slengt til deg her på bloggen! Stå på, Sophie!
   -Merker selv at jeg burde begynne å ta solarium, hahA;b

  10. jeg skjønner rett og slett ikke problemet til enkelte personer som skriver her på bloggen til Sophie. Hvis dere ikke liker det dere ser, hvorfor går dere alltid inn på bloggen og kommenterer da? Jeg ler hver gang jeg ser noen sånne kommentarer, og når jeg ser foreldre(?!)som kommer inn her og snakker om pornografi bilder ute på nett? Hva er det hun viser da? Det er jo sensur.. og om det er det bilde hvor hun viser skillet sitt fra trusa så skjønner jeg ikke det helt, hva med de som faktisk spiller inn filmer hvor de er nakne og får betalt for det? Og la det bli til hennes problem senere om hun får det og ikke ta det på dere, det er bare latterlig. Hun vet jo godt selv hva hun legger ut og hvilke konsekvenser det kan komme hvis hun legger ut noe overdrevent. Slutt og kommenter på bloggen hennes om dere ikke har noe annet og komme Med, no lifers!
   Stå på du, Sophie! Har fulgt bloggen din hele tiden og jeg digger deg! Du gjør som du vil og har dine egne meninger og det er jo akkurat sånn et forbilde skal være, en som tørr og være seg selv! Du er digg, Sophie! 🙂

  11. DE SOM SIER DU ER PEN .. VIL BARE FÅÅ OPPMEROMHETEN!! ALLE ER PENE VI KJØNNER DET .. MEN ER I VARTFALL IKKE SOM DEG …. DU ER LØØØØØS SOM BARE FAEN!!!!! HORE OG EN LØS EN DU BURDE SKAF DEG ET LIVE … DU ER SÅÅ JÆVLIG EKELS. TRUR DU FOLK LIKER DEG OG SYNTES DU ER DELIG NEIII, DU ER STYGG

  12. Har blitt avhengig av sol jeg tror jeg : ( haha blir helt hysterisk hvis det går mer en to dager etter jeg har tatt sol : ) Er nesten svart da så må nok kutte ned litt, eh he : )
   DIGGER DEG ! STÅÅ PÅÅÅ 😀 <3

  13. Tok sol i dag jeg ogsåå 🙂
   Kan du legge ut video av henda dine hvordan de skjelver? Eller er det bare sånn små-skjelving som ikke synes så veldig?

  14. JEG ORKER IKKE BARNE KRANGLIG MEN SKAL SI EN TING IKKE VIS DEG FOR MYE HORE… JEG SYNTES DU BURDET PASSE PÅ DEG FØR DU BLI HELT LØS… FOR DU ER IKKE PEN SOM DU TROR !!!! LØSSSSSS

  15. du er ikke stygg, og ikke horete. hvis du ikke hadde hatt noen fiender/haters hadde du heller ikke stått for det du mente, PINK PRIDE, fortsett sånn sophie !
   og btw, jeg har nesten helt samme bhstrls som deg (bare at det ikke ser sånn ut siden du er mye mye tynnere enn meg) men, hvor får du tak i bher som er mønstrete og fine farger på ? jeg bruker da D75-85 fast, måtte nettopp skifte fra C, men vil gjerne har fine fargerike bher :))

  16. digg blogg! 🙂
   men ville ikke ha solet meg uten bh så ofte, ettersom det fremkaller brystkreft mye enklere 😮

  17. Em, dette er min mening, men du burde faktisk ikke legge ut sånne bilder 🙂 Det bir jo lagt ut på google å masse sånnt. Du kan bli kidnappet, men det er opp til deg 🙂 Men du er ganske pen fra føra å sannt. <3
   men dette var min mening :)?
   kommentere tilbake?
   -Melissa

  18. Her må jeg bare få sagt noe altså! Du der oppe, som kaller Shopie for ei hore, vet du egentlig hva det er for noe? Nei, tenkte meg det… Hore er et utrolig stygt ord, som man ikke slenger ut i løse luften, for det har en betydning, og jeg tviler på at Sophie driver på med den slags 😉 Så nå vet du det!
   Du er deg selv, Sophie, og lar deg ikke knekke av noen uvitende mennesker! Stå på 🙂

  19. Kan du pleas fortelle den beste måten å bli brun på i solarium?! Hvilke kremer fungerer best hvis man vil ha et hurtig brunt resultat?
   <3

  20. Du vet jo ikke hva en hore er viss du kaller hun det for så hvitt jeg vet selger hun ikke sex hun tar bare bilder av seg selv litt lett kledd er det mulig !!!!

  21. Hun er jo ikke noen hore da!! Horer er personer som selger sex (de får betalt for å ha sex med folk) – så det er sakt! Man bør nemelig ikke bruke ordet hore når man ikke vet hva det betyr (og de som sier hore i dette innlegget,hvet tydelig vis ikke hva dette ordet betyr ^^) Gleder meg til å lese bloggen din senere i kveld! Elsker bloggen din, og at du tørr å være litt anerledes på en måte<3 Dere som sier at hun er hore tenk på alle de folkene som tar bilder av puppene sine uten å sensorere dem da, uansett hun bør få bestemme hva hun skal gjøre selv 😉 Liker du det ikke, så IKKE les bloggen hennes da vel <3 🙂

  22. Koffer kalle dåkk Shopie for hore? Hun er jo ikke hore hva faen feiler deg?
   Jeg kjenner ikke Shopie men hun ser ut som en koselig jente og hun er utrolig pen!
   Shopie jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, kan du skrive hvordan du trener ? trener du på treningssenter ? 😀
   Og du er mye bedre en tcmn!

  23. det er hennes valg så hun kan legge ut hvordan som helst bilder av seg selv, dere trenger ikke å kommentere stygt til henne forde !! Hun er en super søt og en herlig jente. Hore er litt det drøyeste laget eller ?!! dere som kommenterer stygt er det sjæl. Høres ut som at dere er sjalue ellerno på henne. Men tenk dere litt om hva dere skriver a, hvis dere har hjerne.
   Ikke bry deg om dem SOPHIE, synes ikke du er en hore fordi da hadde du nok kledd deg som en hore å:)
   VÆR DEN DU ER <33
   - madelen

  24. ah herregud. jeg blir så sint når jeg ser de sjalue menneskene over her! å kalle sophie hore blir helt feil. tenk dere om litt før dere slenger ned masse dritt da! hadde dere likt å fått det selv? nei. så vær snille å holde sånne komentarer inni dere. sophie virker som en herlig og snill jente, ikke minst pen! eneste grunnen til at dere slenger dritt er fordi dere er sjaule. og de bildene er jo ikke drøye i det hele tatt? hu viser jo ikke noe som er “farlig og vise” ? skjønner ikke hva som er feil jeg..
   Stå på sophie! elsker deg og bloggen din!! <33

  25. Litt dårlig at du sir du skal ha den åpen til 22:00 men så er den stengt før .. 🙂 just sayi’n (: litt KONSTRUKTIV kritikk tåler du vel , uten å klage over det? 😀 no hard feelings :)) digger bloggen din! (bruker ikke kommentere stygt til vanlig hvis du takler dette som stygt kommentert!) digger bloggen din ! <3

  26. Er det mulig så mange stygge kommentarer? Greit å reagere litt på det her, det forstår jeg. Men å kalle ho hore, hallo? Sliter dere eller? Ja, ho legger kanskje ut avslørende bilder, men det er ikke å være hore. Ho kaller ivertfall ikke folk sånne stygge ting, så dere er søren ikke bedre sjæl.
   Dere er vell kanskje ikke horer dere da, dere er vell gratis 🙂

  27. Jeg blir seriøst sjokkert over at dere kaller Sophie for hore? Dere kan virkelig ikke være klar over hva en hore faktisk er, jeg kan forklare det jeg; en hore er en person som selger kroppen sin. Det gjør da hvertfall ikke Sophie, og bildene hennes, det er da akkurat som at en av oss skulle gått i bikini. Hun sensurer jo faktisk bildene, og hun må selv få bestemme hva hun vil legge ut å ikke. Sjokkert over all sjalusien her jeg.
   Stå på Sophie, bloggen din er knall!

  28. ikke kall hun hore før du har kjøpt hun!
   sier litt mer om deg selv enn om hun..
   i og med at du ikke tør å skrive navnet ditt engang..
   men du vet hva de sier ; haters makes her famouse!

  29. Så sinte folk blir… Det er jo godt ment når man sier at man må passe på hva man legger ut? Det er forskjell på kløft og naken… Du er jo fin og alt, var ikke noe med det. Folk trenger ikke hisse seg sånn opp :s

  30. ikke frekt eller noe men på det øverste bildet ser jeg stubber fra kjønnsorganet ditt..bare for og informere om du ikke har lagt merke til det 😉 digger bloggen og deg!!! beste bloggeren

  31. bildene er ikke drøye da. første bildet viste hun skillet sitt, og di to andre tok hu bilder av seg selv i solariumet. tror ikke hun tok bildet for å vise puppene, og det hadde jo sett litt dumt ud hvis hun hadde tatt et skikkelig nærbilde for at kløfta ikke skal være med på bildet, liksom.
   nydelig er du sophie, og gud som jeg digger deg!!!

  32. mdmdm; kunne du tenke deg å faktisk skrive norsk om du faktisk skal skrive, også kan du også slutte å være barnslig med å slenge dritt anonymt 🙂 du driter deg på leggen, lillevenn 😉

  33. Kan dere i hvertfall være saklige når dere kommenterer eller? Hore er ett av de styggere navnene for prostituert som betyr at man selger sex for penger..

  34. Mange her vet tydeligvis ikke hva en hore er så tenkte jeg skulle informere litt. En hore er en person som får betalt for å ha sex med andre, så med mindre sophie gjør dette er hun da faktisk ikke en hore. Sophie er sikkert en søt jente, jeg kjenner henne ikke, men det virker ihvertfall sånn. Hun legger kanskje ut litt drøye bilder jeg ikke synes så mye om, men jeg synes ikke folk skal henge seg så mye opp i det med mindre det er venner eller familie. Og til alle dere som sier sophie er stygg, om dere hadde sett en person på gaten dere synes var stygg, ville dere bare gått bort til denne personen og sagt det? For det dere gjør her er akkurat det samme, bortsett fra at det er anonymt. Tenk på det, hadde dere likt om vilt fremmede kom bort til dere hele tiden og sa dere var stygge?

  35. å herre – folk skriver kommentarer som “jævla hore, du er stygg og løs. få deg et liv” – hvem er det som burde skaffe seg et liv her? Og merkelig nok er alle som kommenterer dritt anonyme også :p

  36. hei. vil gjerne se deg naken<3 du er så deilig<3 likte bildene av deg. og likte stringen din også<3:*

  37. Hennes blogg. Hennes valg. Og hun bestemmer hvilke bilder hun vil legge ut. Hvis dere syns det er drøyt kan dere jo bare stikke? 🙂 nei ikke sant, så drit i å si noe!1 dere som kaller henne hore, vel, dere kjenner henne nok ikke på ekte å kan ikke dømme folk etter utseende og bilder på en blogg. btw digger deg sophie elise! du er såå pen :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg