Dere tåler så lite..

Jeg er så lei meg, jeg er så sinnsykt dårlig. Jeg har feber, har mistet stemmen, har ørebettenlse og jeg har pms. Med andre ord, livet suger og alt det der.. Jeg har vært våken hele natten og bare tenkt på hvor synd det er i meg, haha. Jeg har fikset meg og sitter her klar for skolen, jeg har såå lyst ettersom verdens beste klasse skal samles i kveld. Håper jeg er i form til å være der en liten stund i alle fall.. Jeg vil virkelig det, har sett fram til det så lenge.. ♥

Hahah og så må jeg bare spørre dere, hva faen, herregud som dere har tatt av de siste dagene med stygge komentarer bare fordi jeg har skrevet noen enkle settninger om mine meninger, jeg har vel for helvette ikke drept noen!? Kan nesten virke sånn på dere, og jeg synes virkelig synd på noen av dere trangsynte mennesker som virkelg leter etter feil på meg! Hahah herregud, jeg har skrevet enkle meninger, ikke noe mer, og såpass bør dere tåle ;) Det er faktisk yttringsfrihet i Norge, tro det eller ei! :D 

Det verste er vel når dere kaller meg stygg fordi jeg har sagt at jeg er finere enn Heidi Alexandra. Da er dere jo like gode. Og dere har bedd meg ta av meg extensions, sminke, bh(!?) osv å se hvor fin jeg er da – vel, jeg gir dere samme oppfordring. Slutt å vær anonym om dere skal kalle meg stygg, jeg viser meg i alle fall… så kan vi se hvor fine dere er, eventuelt hvor tøffe dere er. Vi lever i 2011, tror strengt tatt ikke at sminke og hair extensions er unormalt lengre.. 

 Och nu tar vi den typiska fjortis-posen bara för att provocera lite extra. puss! 

 38 kommentarer
  1. serr, blogg er jo for å utrykke sine meningar omg var det virkelig noen som reagerte på det :O men du er kjempeflink sophie og heeeelt nydelig <3 stå på ;D

  2. Bare så du vet det, de skriver det BARE fordi de er så jævla misunnelige! Du har perfekte pupper, hår, kropp OG ansikt:-) Folk er bare jævla retards hvis ikke de har bedre å finne på!!!

  3. De kaller degstygg, fordi du er finere , og de er sjalu. De vil at du skal ta av sminken ++ for at de vil at du skal ligne mer på dem, de kritiserer deg for dine meninger, fordi de tørr ikke å stå for sine egne, og de er anonyme fordi de ikke tørr å vise seg selv, og ikke tørr å stå det h*n sier 🙂

  4. Nån folk hær i verden har tydelivis lite å jøre sia dæm hakke ned på dæ. æ syns nu du e pen æ 🙂

  5. Jeg må bare uttrykke at ditt poeng om såkalt “ytringsfrihet” er bare rett og slett tåpelig. Du påstår at det er greit at du kommer ut å sir du er finere enn Heidi Alexandra, men så er det ulovlig av andre å dele sin mening om deg iforhold til den kommentaren? Jeg synes du sa det var ytringsfrihet her i landet.

  6. Du over: Yringsfrihet her i landet ja, men de kan da ikke være anonyme da. Da må de jo i alle fall stå for det de mener! herregud, sophie du er en fantastisk jente! Og jeg digger bloggen din og deg :)! ‘
   STÅ PÅ !!

  7. Ytringsfrihet er på ingen måte definert som at du må stå for hva du mener. Jeg påpeker bare at simpelt nok, er det ingen forskjell på de to sidene. Og for det mere overbevisende argument; Det er jo å be om det når man går ut på Internet med slike påstander. Jeg prøver ikke på noen måte å hate på Sofie med dette, bare å klare opp i hva som faktisk ikke er en valid påstand.

  8. du er waaaaaaaay finere en heidi alexandra
   hva faen ta av bh’en fy faen så tragisk folk er!!!
   ikke bry deg om hva alle andre sir du er drit fin å kommer HELT SIKKERT til å være fin uten sminke & extensions

  9. hehe , okei , jeg måtte kommetere en gang til.
   du klager i hvert eneste innlegg om att du enter er ; trøtt, sliten, sulten , har ikke klær elns.. også sier du vi tåler lite?
   også sier du også du har dårlig selvtilit osv og att du er veldig “følsom” ovenfor utseendet ditt, du har da nåkk selvtilit med å si att du er finere enn Heidi når du ikke er det en gang? Du er like pen som Heidi, IKKE noe penere!
   Det er bra å ha selvtilit, men ikke når du begynner å si du er penere enn andre, da er det bare drøyt.
   btw, puppene dine får fjeset ditt til å se ut som en bolle og håret ditt ligner litt på en hvit/grå mopp:)
   lykke til da “barbie” , hehe remember barbier er perfekte:)
   og det er ikke du når du sier att heidi er stygg hehe:)
   støgga gooood luck in life with your boobs, håper du kommer lagt med dem:)

  10. er enig at ytringsfrihet går begge veier. er det verdens undergang at hun rakket ned på utseendet til heidi alexandra? ja, var ikke pent sagt, men det er jo faktisk sant. og hvis folk tar seg en titt på kommentarene på bloggen til heidi, vil dere se at det sophie sa i videoen sin ikke er på langt nær så ille som alt annet som står der. og man trenger ikke ha høy selvtilitt for å kunne si at man er penere enn heidi alexandra? det er det mange som kan si. du er dritpen sophie, digger bloggen din 🙂

  11. Jeg vet du kanskje ikke bryr deg så veldig om denne kommentaren fordi alle de over sier det. Men du er en av de peneste personene jeg vet om! noen sier du bare ser ut som en barbiedukke fordi du har på deg falske vipper, store pupper, brun… Men jeg elsker virkelig utseende ditt. Og ikke bare det, det virker som om du har en bra personlighet også! Liker deg virkelig godt og ser på bloggen din hver eneste dag. Synes det er supert at du skriver dine egne meninger, du har faktisk hjulpet meg : – D

  12. Hahah, tror det er en del folk i kommentarfeltene dine som er sjalu heter det.
   INGEN tvil om at du er både penere og en myye bedre blogger en heidi alexandra. 😉

  13. Det er greit at du sier meningene dine, men da burde jo du også akseptere kommentarene? For det er jo meningene leserne dine har om deg.
   De har ytringsfrihet de også, akkurat som deg.

  14. til idioten 10 kommentarer oppfor min, really??! var det meningen at det der skulle være bra sagt, var det ment som en burn? Når en person skriver så barnslige ting, kalles det selfburn. Om du virkelig syns denne jenta er så sykt stygg, så slutt å gå på bloggen hennes og slutt og les det hun skriver. Jeg kan si, med hånden på hjerte, at hun kunne klart seg lett uten ditt besøk på bloggen sin. Og om ikke du kan innse selv, hvor fjortiss det er å sitte å slenge anonymt dritt til folk på nettet, så er det DU som har et problem, og INGEN andre, så du kan legge ut navnet ditt her så er det nok mange som gledelig vil hjelpe deg inn på NPS. seriously, om noen vil ha silikon, er det deres valg, kunne selv tenkt meg silikon, og har 70C i bh størrelse fra før. Vi jenter gjør det vi kan for å føle oss bra, og det har vi all rett til. Sophie klager ikke på deres utseende (uansett hvor stygg dere er), så prøv å vær mot andre som andre er mot deg. Hva er egentlig problemer med at sophie ser ut som hun gjør? Jeg VET at noen av dere ser enten porno, og blir kåt av det, eller har et eller annet forbilde, som har silikon og bruker samme sminke som Sophie. Får ikke vanlige mennesker lov å gjøre det de vil? er det bare kejndiser som får gjøre det? jesus, get a life! dere hadde nok tatt silikon dere også hvis dere hadde hatt pengene til det. Jeg tipper både gutter og jenter som er misfornøyd med utrtyret sitt skulle gjort alt for å få fikset på det, så stfu!!

  15. er det bare Sophie som kan gjøre det, eller kan alle det? for jeg ser ikke IP-adressen på kommentaren til idioten jeg skrev til..

  16. Skjønner ikke hvorfor folk bryr seg så jævla. Kan ikke jenta få lov til å være slik hun vil. Vil hun bruke extensions, så la hun gjør det. Som du sier, vi er i 2011. Det er ikke unormalt lengere. Anonyme drittslengere som ikke tør å vise hvem de er. Tøffe over nettet. Du sier iallefall dine meninger og lar deg ikke bli trykket ned. Alle har forskjellige meninger, selvfølgelig skal alle få lov til å si det dem vil. Det er et fritt land.
   Stå på! 🙂

  17. bubleskum: det er bare den som eier bloggen som kan se IP adressen til de som kommenterer. hvis noen skriver på din blogg (hvis du har) så kan du se IP-adressene dems 🙂

  18. Du, Ikke hør på alle disse tullingene som driver å slenger med leppa. De har en vane å kommentere dritt på toppbloggerne!
   Stå på, elsker bloggen din! <3

  19. Vet du hva: Enkelte mennesker er bare misunnelige, jeg vet om mange som ville dødd for ditt utseende! Jeg er selv en person som liker å uttrykke meg selv og sier derfor det som kommer opp i hodet mitt. Jeg prøver selfølgelig å passe på hva jeg sier, slik at når jeg sier det, blir det ikke misforstått slik at de kanskje forstår hvor jeg kommer fra liksom hvorfor jeg mener enkelte ting. Jeg syns du er absolutt NYDELIG, så ikke bry deg om hva folk mener. Du har lov til å mene det DU vil og si det DU vil, dette er da for faen meg et fritt land og vi har ytringsfrihet her, så du får lov til å si det du mener, med tanke på at dette faktisk er din blogg! Hvis ikke folk har noe positivt å si, trenger de ikke å kommentere i det hele tatt. Det jeg vil si til deg er : Keep your head high and your middle finger higher! Stå på, elsker bloggen din!

  20. Det skal ikke så veldig masse til før man er penere enn Heidi Alexandra da 😉 syns du er kjempe pen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg