om-meg innlegg

Var en leser som spurte om jeg kunne ta et innlegg om meg, og ettersom jeg er tilbake med ny blogg og kanskje noen nye lesere tenkte jeg det passet perfekt!

♥ Jeg er født 18 Desember 1994, noe som vil si at jeg er 16 år gammel.
♥ Jeg går i førsteklassen på videregående, og går på linjen studiespesialiserende. Trives veldig godt der, og føler at jeg har klart å gjøre en grei innsats på skolen! 


                                                                                             klassen jeg går i , 1STE

♥ Skolen jeg går på heter Heggen vgs, skolen ligger i Harstad kommune i troms. Da skjønner dere naturligvis hvor jeg bor, her har også bodd stortsett hele livet.
♥ Jeg har en chihuahua som heter Rigmor-Vigdis(når jeg skal rope på henne f.eks, sier jeg rigvig). Grunnen til at hun heter noe så utypisk for en chihuahua, er fordi jeg er så lei av alle “pyntenavn” til sånne småhunder. Tenkte å gjøre noe litt annerledes!:-) 

 

♥ Jeg har ikke kjæreste, men hadde det til inntil nylig. Det varte i 1 år og 5 mnd, og er virkelig noe jeg har blitt mye klokere, reflektert og eldre mentalt av.
♥ Favorittbloggeren min er Kissie.se, da bloggen hennes nylig var nede i en dag fikk jeg helt panikk. “what now” liksom
♥ Jeg har ingen hobbyer på fritiden(haha) men jeg trener 6 dager i uken på egenhånd. Som regel etter skolen, men noen dager før og.
♥ Jeg har piercing i navelen, og har en uvane med å dra piercingkulen fram og tilbake hele tiden, da ser ut som om jeg”koser” på magen min konstant.
♥ Jeg er avhengig av The sims 2, og har alle spillene innstalert på både privat pc og skolepc.
♥ Jeg eeeeeeeelsker forfengelige gutter(ganske motsatt av de fleste andre som påstår de vil ha “ekte” menn)

♥ Jeg jobber ikke, og føler ikke at jeg har det behovet helt enda heller..
♥ Til sommeren skal jeg på Hove og jeg gleder meg som en gal!! Har aldri vært med på noe stort arrangemang som det før.
♥ Bestevennina mi heter Charlotte, vi har vært bestevenniner i 2 år.


nyttårsaften 2009-2010, mørkt hår da.

♥ Jeg har lenge slitt med depresjoner og ligende psykiske plager, men det går mye bedre nå og ser for første gang på LENGE at ting faktisk går oppover.
♥ Jeg elsker sang og musikk, har skrevet utallige sanger selv som faktisk høres ganske bra ut. Om dere vil høre meg synge the climb(riktignok for snart 2 år siden) kan dere se den her:

 

♥ Når vi først er inne på “the climb” så kan jeg nevne at Miley Cyrus er favoritten. Har alle slags cd’er, filmer, bøker ++.
♥ Designet jeg har for øyeblikket er kun halvferdig, blir egentlig litt stressa når jeg ser på det.. Men det fikses på!

53 kommentarer

Siste innlegg