vinn en nissan leaf for en uke!

Reklame | sponset premie fra Birger N Haug.

For snart ett år siden kjøpte jeg et rekkehus på Ellingsrud. Det er mange som har stilt spørsmålstegn ved at jeg ønsker å bo her og ikke på Vestkanten, men som jeg elsker det! Naturen er nydelig, jeg har de fineste naboene og jeg innbiller meg nesten at vannet er friskere, haha. Jeg hadde ikke likt å bo her alene, men slik som livssituasjonen min er (og forhåpentligvis fortsetter å være) så trives jeg.

Men, bor man utenfor sentrum så trenger man bil.Jeg bestemte meg for å få Nissan Leaf etter å ha kjørt mye med en venninne som har den, og jeg fikk teste den litt hos henne og syntes den var så enkel å kjøre. Husk på, jeg var ikke veldig god på å kjøre bil og følte meg alltid utrygg bak rattet – jeg trengte noe som føltes solid! Etter å ha kontaktet flere leverandører endte jeg opp med Birger N Haug, enkelt og greit fordi de har amazing kundeservice og kunne gi meg et bra tilbud. De svarte fort på mail, har bra utvalg og har svart meg på dumme spørsmål underveis. Og tro meg, det har jeg hatt mye av.

Meg og bilen! Vil du ha lik bil i en uke? Du finner konkurranse HER. 

Kontrakten min løper ut snart og jeg tenker på å prøve noe annet, nå føler jeg meg tryggere og kan teste ut mer. Jeg vil derfor si adjø til bilen med en konkurranse til dere.. Nemlig å få låne en Nissan Leaf gratis i en uke! Du bestemmer selv når du vil benytte deg av premien, så det passer jo fint om man skal på en liten ferie eller noe sånt. Eller om du bare trenger en bil for en periode, skal flytte, vil teste det ut, vil ha et litt enklere liv, dra på roadtrip, handle i Sverige, hva vet vel jeg!

Du finner konkurransen HER! Jeg ser helt gal ut på bildene der, men var bare glad for å hente min første bil haha. Det er Birger N Haug som sponser konkurransen, jeg har ikke fått bilen min sponset av dem. Jeg er bare genuint veldig fornøyd og glad for at de vil ha konkurranse 🙂

Jeg lader cirka annenhver dag, litt avhengig av hvor mye jeg kjører. Ladestasjoner finnes over alt og er seriøst så sinnsykt mye billigere enn bensin / diesel at jeg lurer på om det er kødd. Tenkte det er grei info for mange! Det er null stress å få plass til kofferter etc i bilen, og du kobler til telefonen din så har du synkronisert spillelistene dine, kontaktene dine, GPS etc. Elsker det!

Husk konkurransen HER! Så kan du kjøre rundt med vennene dine i baksetet, som jeg alltid må, hehe.

Bloggen har fått lide litt de siste dagene, og det er fordi jeg prøver å hente meg så godt som mulig inn når jeg ikke er på opptak. Pjuh, det er så lange dager – og for første gang i mitt liv er jeg i en rolle hvor jeg intervjuer andre. Det er min oppgave å få motparten til å føle seg trygg, og jeg må være “på” hele tiden. Jeg gleder meg til dere får se, det er heftige greier.

18 kommentarer
    1. Skikkelig kult å intresant innlegg synes jeg jeg svevende blå sommfugl i vinterland stilig å kule bilder synes jeg du er den beste synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😀🐱♥️🌌✌☀️

    2. Har ikke lest bloggen din på en stund, da jeg var lei av all reklamen. Tenkte å stikke innom igjen i dag, for å sjekke ståa. Og at jeg da må bla meg tilbake til 28.05, og at de NI siste innleggene inneholder reklame/annonselenker gjør at dette er spikeren på døra for min del. Dette er ikke ekte, dette er kommersielt!

      1. Om du faktisk leser innleggene, så oppdager du at de fleste som er merket med reklame/annonselenker ikke er dedikert til reklame.

        Hvis hun går med et plagg som hun har fått i samarbeid med et klesmerke for eksempel og det er med på ett bilde så må dette merkes i toppen av innlegget. Grunnen til at flere og flere innlegg er merket slik, er rett og slett fordi at det blir strengere og strengere med merking i influencerbransjen. Vil tro at hun ikke tjener noe særlig penger på dette. Heller merke enn å bli bøtlagt og beskyldt for brudd på retningslinjene!

        Dette innlegget er ett av få som er eksplisitt reklameinnhold. Og det må hun selvsagt få lov til da det er blogg/sosiale medier hun tjener penger på.

    3. Dette var dråpen Frøken Miljøbevvist. Dette pluss at bloggen din føles like upersonlig som en nettavis med masse annonsører og reklame gjør at jeg rett og slett takker for meg og slutter å lese din blogg. Utrolig synd, har fulgt deg hver eneste uke fra 2013. Nå gidder jeg seriøst ikke mer. Over og ut, og lykke til.

        1. Ja, den er det beste valget. Men er absolutt en liten forurenser mht svevestøv, litiumutvinning til batteri som skaper forurensning fra saltkrystaller,tørker ut våtmark og leggger beslag på uberørt natur etc…bare et lite innblikk i el bilen sin natur. Det beste er jo selvsagt kollektiv, men om en absolutt skal ha bil er el bilen en vinner. Så enig der, godt valg av bil.

    4. Enig med de over her, det er stort sett en reklameblogg og clickbaits. Jeg slutter å følge denne bloggen.

    5. Jeg leser mange blogger fast, og det er mer og mer reklame generelt på de fleste. Så at akkurat SE er vörstingen blir litt feil… Kjipt, ja! Men det er jo måten å overleve på! Det er realiteten rett og slett… Så skal man lese blogger, må man godta at det er en del reklame. Det samme med instagram også. Mer og mer reklame der også genelelt.

    6. Det går helt fint å ikke ha bil når man bor utenfor sentrum. Ikke alle har råd til å eie bil, og det er heller ikke plass til det.

    7. Jeg har 2 små barn i barnehage og full jobb som sykepleier. Tar kollektivtransport og det fungerer kjempe bra. Trenger absolutt ikke bil fordi om jeg jobber i sentrum. Det er dyrt med bil og virkelig bare stress å kjøre i byen. Deilig å sitte på bussen til jobb og bare slappe av. Trenger iallefall ikke en bil i en uke. Hadde ikke brukt den uansett.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg