dyrevennlig kosttilskudd for hår og hud!

Reklame | skinflirt

Som dere vet har jeg hatt prosjekt “spare-ut-håret-ikke-røre-det-føle-seg-jævlig” siden nyttårsaften. Da var det ut med keratinfestene i håret og bort med blekinga. I starten brukte jeg Biotinpiller som jeg hadde bestilt på nettet fra England pluss b-vitamin for hest, men hva resulterte disse i? At jeg begynte å tisse som en gal 😳 Det var såpass ille at jeg måtte ta det opp med psykologen fordi jeg var overbevist om at det var psykisk og kom av for mye stress. Jeg våknet opp flere ganger på natten fordi jeg måtte sånn tisse, gikk på toalettet hele tiden i løpet av dagen å holdte på å miste forstanden. Jeg telte, og på det meste gikk jeg på toalettet over 20 ganger i løpet av dagen. Det ble rett og slett for mye av det “gode”, kroppen tålte ikke alle de ekstra vitaminene og da reagerer den med å skille ut alt som blir for mye. Det ble en stopp på de vitaminene altså, og jeg måtte finne noe som kroppen faktisk tåler 😋

Jeg anbefaler dere aldri produkter som jeg ikke har testet over en periode – men her må jeg gjør et unntak, disse pillene er helt nye på markedet og jeg fikk de nettopp i postkassen. De heter SkinFlirt! Jeg har bare tatt det i en uke og kan derfor ikke si noe om effekten man får, men – jeg kan si hva de er ment for å gjøre, og at de smaker så godt at jeg gleder meg til å spise dem hver dag. Jeg elsker et annet produkt fra samme merke, nemlig Sunny Bears og har derfor troen på at disse kan bli bra for meg. Av erfaring er produkter fra det norske markedet litt svakere, og jeg har derfor kjørt på med det som til slutt ble “for mye av det gode”. Men, SunnyBears gir sykt god effekt og jeg håper disse vil gjøre det samme 💕

Dette er etterveksten min akkurat nå, fra desember. Jeg vil si den er helt normal, håret vokser cirka 1 cm i måneden. Vi får se om det er noen forandringer neste gang jeg blogger om produktet! 💋 

Det klødde seriøst i fingrene da jeg lagde dette innlegget ettersom jeg allerede hadde tatt dagens dose (to piller) å ville sånn spise mer. De smaker så digg! 

Her kommer litt info om SkinFlirt 😍  Jeg kommer med en oppdatering når jeg har brukt det lengre, så klart, med spesielt fokus på hårveksten og urenheter på bryst / rygg som jeg har nå. 

♥ Pillene funker for både hud og hår.

♥ De er veganske.

♥ De smaker nydelig, som godteri.

♥ De inneholder mye jeg trenger uansett, som for eksempel sink, biotin og Vitamin A.

♥ Det er gratis frakt og pakken sendes rett i postkassen.

♥ Selskapet som produserer pillene er norsk, og jeg er som sagt stor fan av deres andre produkter som jeg vet funker.

♥ Som sagt funker disse pillene både for hud og hår, noe sånt har jeg aldri testet ut før. Jeg gleder meg masse til å sjekke ut! Nå for tiden har jeg en del kviser på brystet og ryggen, det har jeg ikke klart å bli kvitt uansett hva.. Så, vi får se!

Du får 50% rabatt på første pakke og du finner tilbudet HER.

Har noen av dere kosttilskudd dere tar fast? Akkurat nå tar jeg disse, Sunny Bears og noen milde sovepiller (som egentlig ikke er sovepiller i det hele tatt, bare naturlige). Det var en periode jeg tok så sykt mye men som sagt.. Da ble jeg konstant tissetrengt, haha. Nå har jeg en fin balanse! Jeg vet at dette ikke er et innlegg om sunnybears men jeg er så fornøyd med å “slippe” å ta solarium, derfor nevner jeg dem hele tiden.

34 kommentarer
        1. Buksen du har på deg når du plukker søppel er fra pieces, men er den i skinn eller plast? Øko plast kanskje, eller er den kjempegammel?

    1. Har du prøvd de da? De er dritgode 😅 Og håret mitt har faktisk blitt mer nice. Har brukt de i 14 dager, opplever allerede god effekt av de

    2. Jeg tisse vær hav time uansett om jeg har drikker litt eller mye men det var over aktive blære sa legen min så jeg vet oss en det er skikkelig kult innlegg synes jeg svevende Nydelig bilder synes jeg ønsker deg alt godt fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃🦋🌌🐱♥️🦋

    3. Holder du kun bloggen (sånn halvveis) i live for å tjene på reklamen du kan poste her? For i det siste virker det virkelig sånn.. Altfor mye reklame og veldig lite annet innhold på bloggen. Savner gode innlegg og kommunikasjon med leserne dine som før, du sa jo også at det var derfor du ønsket åpent kommentarfelt igjen!! Har ikke svart på kommentarer her på ukesvis, men så fort noen sier noe kritisk på et annonseinnlegg svarer du innen få minutter..? Hva er det som skjer.. 🙁

    4. Altså, hvor innmari dårlig går bloggen hvis alle innlegg MÅ være reklame? Dette begynner å bli latterlig.

    5. Uff blir oppgitt. Jævlig mye pillereklame fra deg om dagen. Kun markedsføring. Og at du «slipper» ta sol når du ofte tar selvbruning, samt soler deg på Vegaz på brun og blid?det ekke pillene som gjør deg brun vettu!! 20 grader ute om dagen, så er nok bare placebo effekt. Even so,
      Må du reklamere for kun slike ting når flesteparten av følgerne dine er barn? Heller reklame for klær og mat da ass. Herregud.. tror du på alt du selger selv egentlig?

    6. Hvis jeg nå telte riktig (beklager hvis ikke) så er sju av de åtte siste innleggene dine reklameinnlegg. Det er selvfølgelig bra at du merker riktig, men det blir veldig klart at denne bloggen er en ren reklameblogg. Jeg føler at du holder bloggen gående kun for pengene sin del, ikke fordi du virkelig ønsker å blogge. Den personlige siden av denne bloggen er så og si borte, og drukner i vitaminreklamer. Veldig synd.

    7. Gleder meg til å se om disse har en effekt på deg! Vurderer å kjøpe en pakke, men er usikker på om jeg tror på sånne her greier :// jaja gjerne del med en gang om du ser forbedring <3

    8. Jeg husker innlegget der du fortalte om at du tok b-vitamin for hest! Det er helt sykt å gjøre noe sånt, og i tillegg fortelle dine unge følgere om det! Vet du, de var UTSOLGT på Felleskjøpet etter det. Den stakkars kroppen må gjennom hard påkjenning pga sånt, og nyrene voldsomt belastet. Derav tissingen. Vet du ikke det?
      Det kan virke litt tomt mellom ørene innimellom, dessverre.

      Savner ordentlige innlegg med dybde. Nå er det bare reklame og kroner i kassa som virker å være fokus. Det taper du følgere på. Just saying.

    9. Du tisser ikke MER av unødvendig mye vitaminer i kroppen.. samt at nyrene dine sikkert ikke ser særlig pene ut etter alle disse «næringsfulle» pillene dine.

      Sjekk hvertfall opp uttalelsene dine når det eneste du driver med er å håve inn lettjente penger på dette tullet

    10. Biotin er det masse av i solsikkefrø, så dere kan bare starte å knaske litt av det, men man må ha i seg over 100g per dag da.

    11. Jeg syns det burde være en liten disclaimer for sideeffekter her. Jeg har i utganspunktet ganske grei hud og har alltid hatt det, hver gang jeg prøver meg på biotin bryter jeg ut som bare det. Jeg hadde så dårlig hud over lengre periode i fjor, fant plutselig ut at det var biotin i proteinpulveret mitt–stoppet, byttet ut pulveret og huden ble fin i løpet av en kort uke. Biotin kan ha helt motsatt effekt også og det ganske vanlig bieffekt. Forøvrig er de tre hovedingrediensene i dette produktet maltosesirup, rørsukker og glukose. Ikke rart det smaker godteri.

    12. Off dette er så tull! Du også VET at dette ikke fungerer så ikke prakk det på unge lesere som tror det gir en effekt. Snakket med frisøren min om disse tablettene og han fortalte at hårsekk er hårsekk på kroppen, så om disse faktisk hadde hatt en effekt hadde man sett ut som en ape på hele kroppen.

      Jeg var ung og naiv en gang og trudde på slike snarveier men vet av erfaring at dette ikke gjør noe for hud eller hår…

      Bare tull og tøys !
      Langt tykt hår har mye mer med gener å gjøre… stopp med disse annonsene, jeg liker deg veldig godt men dette gjør deg så lite troverdig

    13. Troverdigheten er knust for lenge siden. Trenger jo selvsagt ikke å klikke inn her, men håper vel at du skal våkne opp midt i all reklamen, og dette feila miljøengasjementet ditt. Hadde du vært engasjert ville du jammen meg vært med å diskutere. Alt er bare penger for deg.

    14. Klokka 20.00 i kveld tester helsekontrollen ut et produkt du har reklamert mye for, og sverget for at virker. Det blir jo gøy å se hva de kommer frem til:)

    15. Mener dessverre at denne bloggen taper ansikt når du spyr ut med reklame for alt mulig ræl. Det er som å se på TV-shop. Hvorfor ikke velge annonser/spons med omhu slik at det i det minste blir troverdig. Hva skjedde med sophie som levde FOR å blogge og ikke AV å blogge.

    16. Håper du har laget en plan i livet så du har noe annet og falle tilbake på. Bloggen din går mot sine siste dager. Kanskje like greit og avslutte med hodet hevet isteden for og holde reklamen åpen sånn at du tjener penger mens du faller.. trist og se. Men du kunne i det minste gitt leserne ett takk og Farvel???

    17. Nå er jeg bare sint. Tenk å holde leserne for narr på denne måten. Har fulgt deg i maaaange år, og dette er takken du gir. Trodde ikke du var så kynisk, men du er jo værre enn værst. Nå bryr jeg meg ikke lenger, det finnes så mye annet å være opptatt av. Bye bye!

    18. Jeg er sykepleier, og gift med en lege. Vi vet at slike vitaminer ikke virker, og heldigvis ser det ut til at flere enn meg skjønner dette! Men hva med de under 18, og videre ned? Du skifter fra det ene til det andre og ingenting skjer med håret ditt!? Det er det samme med kollagenpulver som det er mye reklame for. Magesyren tar knekken på det, så det er helt umulig at det også virker! Det er ren kynisme dette her! Det er ingenting noen av dere bloggere kan stå inne for! Hilsen kosmetisk dermatologisk sykepleier, som hadde brukt alt om det virket!

    19. Heller mye bedre å ta vanlige vitaminer eller spise mat der du får alt av vitaminer som kroppen trenger. Hvorfor skal man propper kroppen full av piller som egentlig ikke har noe virkning..

    20. Det er farlig for lever og nyrer å ta for mange vitaminer. Har du ett normalt kosthold så trenger du ikke noen ekstra vitaminer. Jeg synes også at det er trist at bloggen din kun går ut på å reklamere for masse tull, som ikke har noe virkning. Det er vel rekkehuset som skal betales.

    21. Der mistet du meg som leser. Jeg gidder ikke mer. Bare reklame for unødvendig ræl som alle med bittelitt fornuft VET at ikke virker. Du har mistet ALL troverdighet sånn som du hopper fra drittprodukt til drittprodukt. Piller som skal gjøre deg brun når alle vet (og SER) at du har skjoldete skittenbrun farge fra alt for mye solarium og spraytan. Ulike piller som skal gi hårvekst som du har reklamert for i årevis, men fortsatt har du nesten ikke eget hår og bruker parykk. Har du ingen sperrer eller moralske kriterier for valg av samarbeidspartner?? Eier du ingen integritet??

      For ikke å snakke om hvordan du preiker om miljø og om hvor mye du liksom gjør for å være miljøbevisst. Skjønner du ikke at den konstante reklameringen for billigklær fra Nelly, Goodiebox og whatnot langt på vei ødelegger hele det såkalte «miljøengasjementet» ditt?! At du ikke spiser kjøtt (selv om mange påstår at du gjør det i skjul) er ikke i NÆRHETEN av å veie opp for all dritten og overforbruket du prakker på folk gjennom å oppfordre til KJØP, KJØP, KJØP!! Klesindustrien er en VERSTING for miljøet, hvordan kan du totalt lukke øynene for det samtidig som du kjefter på folk som spiser ost?? Det handler ikke om å gjøre ALT som du stadig forsvarer deg med….men du gjør så absolutt mer skade enn godt og nekter å i det hele tatt svare på kritikken når det gjelder ditt konstante mas om overforbruk av billigklær og kosmetikk. Jeg skjønner at det er vanskelig å forsvare så derfor overser du det heller og svarer bare «jeg gjør så godt jeg kan». Nei, du gjør faktisk ikke det. Men du velger lettjente penger og sponsorer fremfor å ta et ekte standpunkt som faktisk krever noe av deg.

      Til slutt er jeg bare så lei av det sinnsyke fokuset ditt på kropp og utseende. Jeg orker ikke mer av den evinnelige poseringen din med plastrumpa og det mer og mer ugjenkjennelige ansiktet ditt med hundefilter og trutmunn med restylanelepper (som du sa for lenge siden av du skulle slutte med). Hvordan kan du snakke så fint om hvor viktig det er å være fornøyd med seg selv, finne indre ro, selvtillit og blablabla, når alle ser at du stadig vekk forandrer på utseendet ditt og har like mye fokus på kropp, rumpe og posering som du alltid har hatt? Skjønner du ikke at ordene dine mister all verdi når du noen uker senere kommer hjem fra Tyrkia med splitter ny nese?? Du er et prakteksempel på «do as I say, not as I do». Du er Queen-D (queen of dobbeltmoral). Det virker som om utseende er det eneste du bryr deg om, tilogmed når du snakker om andre er det utseende du henger deg opp i. At du presterte å snakke om ofrene i Michael Jackson-saken og hvordan de hadde «tapt seg i utseende» etter at de ble voksne er faktisk helt sinnsykt og viser hvor fokuset ditt ligger.

      Jeg håper du leser dette og tar til deg i det minste noe av det. Jeg tror ikke du er en slem eller dum person, men jeg synes måten du bruker plattformen din er helt på trynet.

      Takk for meg.

    22. Er det pigmentflekker eller selvbruningsrester du har i pannen? Trodde man ble naturlig brun av de bjørnene du reklamerer for…

    23. Du har rett og slett blitt avhengig av kropp og utseende. Dette er galskap, ikke bare alle operasjonene, men begynner å tro du ville drikke gift bare du fikk langt hår og vipper. Nå må du slutte, du høres manisk ut når du skriver. Det er klart kroppen din blir i ulage med alt du dytter i deg. Tenker at du trenger hjelp for å komme i balanse. Livet dreier seg ikke om dette, du har helt feil fokus. Den dagen du har ødelagt deg selv med alt av operasjoner, kosmetisk kirurgi, piller av alle slag sitter du der på din opererte rumpe tom for livsglede og har ingenting igjen enn sorg og depresjon. Håper du slutter å blogge og begynner å fokusere på å leve et rikere liv. Du ser ut som en plastikk dukke nå, ikke pen i det hele tatt. Synd at du har gått så langt, du som var ei skikkelig pen jente. Sørgelig å se hva du tror du må være. Rumpa får vi ennå slengt i trynet når du reklamerer for vitaminer! Hva er vitsen? Er jo bare eldre griser som liker det. Du undervurderer deg selv hver gang. Potensiale hadde du, men det kastet du ut vinduet. Håper du får hjelp, det trenger du.

    24. En venninne av meg slet med kviser på brystet og ryggen. Det forsvant med en gang hun skylte ut shampo og balsam fra håret oppned! Noen reagerer på såpen som renner nedover kroppen…litt tungvind å vaske håret oppned, men kan det kanskje være verdt å teste ut? 😁

    25. La nå være å lese bloggen hennes da, hvis dere er så misfornøyd med både det ene og det andre. Hadde noen av dere fått kritikk på kritikk av den minste ting dere sa, så tror jeg dere hadde en kjip hverdag. Ja, hun har valgt å være ” i fokus” men, det er absolutt ikke ensbetydende med å måtte tåle andre menneskers drittslenging i tide og utide.
      Jeg blir så skremt av hvor lett det er for enkelte å dømme andre, og bruken av medier som verktøy der man gjemmer seg bak skjermen.
      Tenk hvis jeg skulle gått til ei på jobben som brukte for mye sminke eller var annerledes enn meg, og sagt til henne at “du, fy faen du ser ut altså! Nå må du endre deg”…. Jeg håper og tror at dette er noe de fleste aldri ville ha sagt, men hva er forskjellen mellom å si det, og skrive det? Det sårer jo like mye, for den som hører/ser det…Vil vi være den personen som gjør at andre får en klump i magen? Er det virkelig noe man tenker er greit?

      Alt dette handler om valg vi tar, JA jeg kan tenke anderledes enn deg, JA jeg kan være uenig….DET er lov…. Men hallo folkens ikke mist HJERTET

    26. Dette gjør meg oppriktig trist. Jeg har vært fast leser av bloggen din siden the very beginning, og jeg har støttet deg i tykt og tynt. Hver gang du har gjort noe «feil» har jeg tenkt at alt har sin forklaring. Men den siste tiden (gradvis forandring) har jeg begynt å ta avstand fra bloggen din fordi det 90% bare er reklameinnlegg for diverse vitaminbjørner og annet. Jeg har tenkt at det bare er jeg som overreagerer, men etter å ha lest kommentarfeltet her så ser jeg jo at jeg åpenbart ikke er alene om å tenke det. Jeg håper du klarer å snu dette og gjøre bloggen litt til det den var, nå føler jeg du bare blogger for pengene og det er trist. Jeg heier virkelig på deg, men selv jeg når en grense.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg