veien videre i karrieren

Reklame | annonselenke

 

Da var spaferien over for denne gang og vi er allerede tilbake i hovedstaden. Det har vært fint å starte dagene tidlig, og bare fylle dem med hva enn jeg måtte ønske.. Og det jeg aller helst har hatt lyst til når kvelden kommer er å oppdatere dere.  Mitt problem er ikke motivasjonen, og det har det aldri vært. Jeg elsker å jobbe og jeg elsker bloggen. Dessverre har jeg prioritert feil, og ikke hatt mulighet til å skape innhold når jeg flyr rundt på møter, på innspillinger, intervjuer og hva enn det måtte være – uten noen til å ta bilder for meg, uten noen sekunder til å kunne sette meg ned å skrive. Når kvelden først kommer har jeg ikke overskudd til å komme med noe “personlig”, og det er heller ikke gøy å ramse opp en dag hvor jeg ikke har tilhørende bilder. Det har alltid føltes kjipt, for jeg kan uttrykke meg  i tekst når jeg først får muligheten. Der er jeg god på en helt annen måte enn i de andre mediene, der er jeg meg på en annen måte.

Jeg – som alle andre – er nødt til å utvikle meg. Jeg ønsker å lære mer om TV og produksjon, jeg ønsker å starte mitt eget brand, jeg ønsker å bli fantastisk dyktig på å holde foredrag og jeg ønsker å drive med podcast. Ikke minst, jeg ønsker å gjøre det bra. Sosiale medier endrer seg og jeg tror ikke blogg kommer til å være en greie om fire-fem år, kanskje et par stykker kommer til å drive med det, og det kan like gjerne være meg så lenge jeg finner balansen. Men jeg elsker likevel å holde på med det – og jeg er så glad for at assistenten min begynner å mai, hun er dødsgod på foto og jeg kommer endelig til å kunne skape masse innhold for dere igjen. Jeg savner det veldig.

Kjole: HER
Øredobbene er vintage.

Jeg har hatt så godt av å koble av, puste inn å bare være. Det skal jeg få til mer av i mitt liv uten å ha et evig kaos med alt jeg kanskje har glemt, mailene jeg burde svare på, ting jeg ikke rekker. Assistenten kommer nok til å gi meg et helt nytt liv! I løpet av de siste dagene har det dukket opp ting i hodet mitt som jeg ikke har reflektert over på lenge, som for eksempel den mer spirituelle siden av meg, hva jeg ønsker å gjøre av veldedig arbeid i verden, hvilke verdier jeg ønsker å videreføre til de som følger meg etc. Det er SÅ nødvendig å gå de rundene med seg selv noen ganger.

Hva skal der gjøre i påsken? For første gang siden jeg startet bloggen har jeg valgt å ta en uke fri fra møter, å skulle filme, intervjuer eller foredrag. Jeg har hatt pauser tidligere men det har alltid vært fordi jeg – fordi det har blitt for mye og jeg har havnet nede i kjelleren. Nå er det påske og jeg bestemte meg for lenge siden at jeg skulle ha fri som alle andre da. Og det skal jeg! Det kiler så klart i kroppen og jeg ønsker å takke ja til både det ene og det andre, men her gjeldet det å være streng mot seg selv. Bloggen vil bli oppdatert som normalt, samme med mine andre sosiale medier og det kommer ny episode av podcats. Men jeg skal få slappe av litt hjemme og heller ha overskuddet til å være kreativ istedenfor. Det fortjener jeg, og det fortjener dere.

Vi har akkurat fått en stor eske levert på døren med blant annet kaffemaskin og brødrister (haha), vi har gledet oss VELDIG til det. Så gjenstår å pakke ut av kofferten, lage middag og.. ja, ta kvelden fri kanskje. Håper dere har det bra!

11 kommentarer
    1. Sjønner veldig godt at du ikke har hatt tid til å publisere så mye når du har så mye på planen bestandig..er ikke bestandig man har overskudd til å gjøre alt man har lyst til å gjøre..godt å høre at du har hatt det fint på spa.jeg reiser en mnd bort i påsken til gran Canaria har ikke det så godt selv for tiden så da blir det godt å ta vare på seg selv litt å reise bort en stund..ønsker deg/dere en fin helg videre

    2. Velkommen tilbake! Nå får du slappe litt av og nyte den deilige sommerfølelsen her før du reiser avgårde til varmere strøk! Og ikke glem, det er bra å avlyse litt møter og slike ting noen ganger. Man må faktisk noen ganger ta hensyn til seg selv 😉

    3. Skikkelig svevende skikkelig Nydelig bilder synes jeg å kjempe koselig å intresant innlegg og du er varm person og en kuling synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis jaran sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️🌌🐱😃🦋

    4. Ble glad for å lese at du har nye mål og planer for karrieren videre, men ble nesten enda mer glad for at du fortsatt liker å blogge og har lyst til å fortsette! Jeg liker alt du gjør, både TV, podcast og YouTube men det aller beste er virkelig bloggen.. Du er SÅ flink til å skrive og sette ord på ting og følelser!! Skjønner selvfølgelig at det er vanskelig å ha tid og overskudd til å skulle blogge oppi alt annet du driver med.. Men altså, hurra for utvikling men også hurra for at vi får følge bloggen en liten stund til ihvertfall! Håper du nyter uken med litt fri og god påske 🙂

    5. Du er så flink til å skrive, håper du fortsetter med bloggen lenge lenge <3

      Hvordan trives du i huset du bor i nå kontra leiligheten du bodde i før?
      Jeg mistrives veldig i leiligheten jeg bor i nå, den føles trang, gammel og liten. Føler at du hadde det litt på samme måte der du bodde før? At du bare måtte komme deg ut derfra liksom.

      Stor klem <3

      1. Tusen takk skal du ha <3

        I små øyeblikk kan jeg faktisk savne leiligheten litt og roen jeg følte på der. Den var for trang og liten, men den var jo veldig fin. MEN! Dette føles definitivt mer ut som hjemme, her senker jeg skuldrene, her er jeg ikke halvveis et annet sted mentalt eller med en fot på vei ut døren, som jeg alltid var før. Her kobler jeg ut – og for meg er det det som virkelig er hjem.

        Stor klem til deg, håper du finner ut av det.. <3

    6. Gratulerer med assistent, det blir sikkert uvant og samtidig veldig godt!

      Jeg håper fortsatt blogg er en greie om noen år, synes det er koselig, litt som å lese en biograf.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg