jeg trengte det virkelig

Reklame | annonselenke + rabattkode

Dette sier jeg vel strengt tatt etter hver eneste ferie, men: dette må være den fineste ferien jeg har vært på. Kanskje fordi jeg virkelig trengte en ferie nå, fra dypt innerst i sjelen. Og når jeg først var her fikk jeg endelig en god nyhet. Jeg måtte gråte en liten tåre i sta fordi jeg ble så lettet og glad. Og stolt. Nå snakker jeg kanskje en del i koder, men det er alt jeg får si akkurat nå.

Uansett! Her kommer noen bilder fra vårt siste døgn her i Son. I dag benyttet vi oss av spaet for fullt, og etter frokost og trening var det bare å hoppe i badetøyet. Her er jeg på vei inn i det varmeste bassenget som har rundt 40 grader. Jeg elsker varmen! Bikinien jeg har på meg er fra mymuse, og koden sophieelise20 gir 20% rabatt og gjelder i en uke fremover.

Vi hadde nesten hele området for oss selv i dag. Deilig. Ser ikke dette ut som en luksusvilla, med båtene utenfor og alt? Det er lite som minner om Norge slik jeg har kjent det før, men jeg elsker den siden av landet vårt som jeg blir mer kjent med. Skjærgården, båtene, maten.

Vi ble sittende i boblebadet utenfor leeeenge. Det var så varmt, både i luften men også i vannet. Solen stekte oss i ansiktet og jeg kan sverge på at jeg fikk litt farge! Vanligvis er jeg en selvbruningsjente, men nå har jeg begynt på betakaroten igjen og da blir jeg (faktisk) mye raskere brun. Det fikk jeg kjenne på i dag. Kasper har så fin rygg, forresten. Jeg er så glad for at han velger meg, hver eneste dag.

Dette er veldig ulikt meg ettersom jeg i hovedsak liker å være alene (eller med de jeg kjenner godt), men i dag har vi faktisk snakket med en del fremmede mennesker. Kasper gjør alltid sånt, men jeg slår ikke av en prat med noen bare fordi vi sitter i samme basseng. Bortsett fra i dag! Om noen har snakket til meg har jeg med glede latt samtalen gå videre. Jeg liker å være i min egen sone, og vet ikke hva jeg skal si til folk jeg ikke aner noe om. Så det er deilig når jeg merker at jeg faktisk kan, at jeg ikke er helt sosialt fjern, at jeg ikke er kjip, at jeg ikke er kald, at jeg ikke er så lukket som jeg tror. Eller, at man i det minste kan endre på det man alltid tror man har vært.

Eller så var det bare en jævlig god dag og jeg hadde bra humør, hvem vet.

I dag har jeg kjent meg lykkelig, hele dagen. Oppskriften er tydeligvis som følger – vi spiste en god frokost, brukte lang tid på trening og etter det tok vi ting litt som de falt seg. Vi var i bassenget utenfor en stund, og så gikk vi opp i noe kalt “magic circle” (om jeg husker riktig). Man betaler 200 kr ekstra for inngang og da kommer man til en veldig spennende del av spaet, med ulike små bassenger, temperaturer, dusjer og opplevelser. Minnet litt om The Well, men mer rolig stemning. Og så satt vi i infrarød sauna en stund. Tenk å bare ha alle disse tingene i sitt eget hus! Hadde man blitt lei? Kanskje av infrarød sauna, den forsto jeg ikke så mye av. Men alt det andre kunne jeg virkelig ha gjort hver dag.

Vi mediterte forresten også en del i dag. Ute i dette bassenget. En ny ting jeg har begynt med er lyd-meditasjon, altså at jeg bare fokuserer på lydene rundt meg og forsvinner inn i dem. Ikke musikk altså, men lydene som naturlig oppstår i et miljø. Ved havet er det noe helt, helt eget.

I kveld var dette utsikten fra rommet vårt. Om dere skal hit – book sjøutsikt! Det er helt magisk å sitte her på kvelden når solen senker seg som dette, og det har den gjort hver eneste kveld. Det er det eneste jeg savner ved å være på cruise, og det skal jeg nok aldri gjøre igjen. Man kan tydeligvis ta båten hit fra Aker Brygge også, to timer tar det. Det er nesten sånn at jeg vurderer å gjøre det noen ganger i sommer, ta båten hit, tilbringe en natt her, ta båten tilbake. Få lade batteriene med god mat og trening.. Altså, jeg er virkelig så forelsket i denne lille byen. Og Son Spa. Og Kasper. Og endelig begynner livet å se litt lysere ut også. 

Som sagt, jeg elsker byen. Sjarmerende små hus over alt og trange gater. Vi har gått inn til sentrum hver kveld for å spise.

I kveld spiste vi på Solsiden. Jeg likte det! Veldig hyggelig atmosfære, bra mat og tidenes forrett. Jeg elsket maten vi spiste på bildet under, men jeg klarer aldri å huske på hva noe heter.. Sikkert fordi jeg ikke er interessert i å lage maten selv, da er det på en måte ikke noe vits å henge med i ingrediensene. Vi sier bare “vegetar, glutenfritt” og aller helst vegansk.

Når vi går til sentrum er dette veien vi bruker, altså langs bergene, mot en liten sti og så opp til veien etterhvert. Spaet kan dere se i bakgrunnen! Jeg elsker å klatre på steinene, det minner meg om da jeg var liten. Samtalene flyter så fint da også.

Bildet under tok egentlig Kasper med et uhell bare for å sjekke om minnekortet sto i kamera, haha. Men jeg synes det ble fint! Utsikten fra soverommet vårt er fantastisk. Rart at et bilde han bare tok med uhell kunne vært noe en pretensiøs influencer hadde lagt ut, med caption “details”. Eller kanskje noe sånt som “golden hour”. Og så viser ikke bildet en dritt, haha.

I dag tok vi en klassisk massasje hver, 60 minutter over hele kroppen sånn cirka. Jeg er egentlig ikke så veldig stor fan av massasjer – jeg finner aldri en behagelig stilling å ligge i, føler jeg må konsentrere meg om å slappe av, om å ikke slippe en fis eller hva enn, det er liksom ikke så avslappende som jeg har hørt det skal være. Men, nå trengte jeg virkelig en massasje. Jeg er så stiv i skuldrene og nederst i korsryggen og det plager meg. En massasje fikser det så klart ikke, men det er greit å få en pekepinne på hvor man ligger an og hvordan jeg burde ta tak i problemene i tiden fremover. Og hun som masserte meg i dag var flink – litt sånn polsk og direkte, det elsker jeg. Nå sier jeg så klart ikke at alle som kommer fra polen er direkte, og jeg aner helt ærlig ikke om hun var fra polen i det hele tatt, herregud haha. BRA VAR DET I ALLE FALL!

Shortsen jeg har på meg finner du HER.

Nå har jeg fått Kasper hektet på Quicksand, så han ser på det ved siden av meg med headset på. Jeg har allerede sett hele serien men skal joine han, jeg kan gjerne se det en gang til!!! Elsker den serien. Den minner meg litt om et forhold jeg tidligere har vært i, uten å nevne navn

27 kommentarer
    1. Åå, jeg kjenner jeg blir sjalu! Son spa er helt amazing, har så lyst til å reise tilbake dit <3 Sommeren i Son er noe du burde få med deg, det er virkelig en idyllisk plass om sommeren

    2. Hva gjorde at dere begynte å se på tv/serie sammen? Dere var jo så flinke til å ikke la skjermer få fokus

      1. Ja, det stemmer at vi brukte ett år på det! Livet skjedde, og enkelte ganger får skjermen litt fokus nå – jeg vil jo se på serier fra tid til annen, det vil han også, og da gjør vi det heller sammen. Siden vi bor sammen og alt 🙂

    3. Skikkelig kule bilder synes jeg å koselig kult innlegg håper du koser deg masse ønsker deg en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis SophieElise hilsen Kristian Magnus 🐱♥️🌌😃

      1. Kjære vene.. DETTE er kommentaren du ønsker å gi til et positivt flott innlegg 😂
        Det blei litt for dumt altså..

    4. Så deg på Son spa i går (torsdag) satt i bassenget ute når dere kom, håper dere fikk bobler etterhvert. Bare komme tilbake bruker dette 2-3 ganger i uka fint når man bor like ved 🙂

      Kos dere masse videre i Son vi har det virkelig flott her 🙂

    5. Jeg er litt sjalu på han derre kjæresten din altså! Han virker så utrolig god, også er han så fin 😍 Husker jeg ikke likte R fra starten av, og skrev i kommentarfeltet ditt at du fortjente en som behandlet deg bedre, og heldigvis dukket han opp ❤ God påske til dere to 🐣😍

    6. Skuespiller-prestasjonen var veldig imponerende i Quicksand! Det var en vanvittig mengde statiske scener hvor hele videovinduet er hennes ansikt og overkropp, hvor all formidlingen lå i ansiktet hennes (noe som er krevende). Ofte forsterker de jo en scene veldig med dramatisk klipping og flere vinkler. Her måtte hun bære veldig mange av scenene alene uten de typiske hjelpemidlene. Kult å se.

    7. Wow, Sophie. Du sa at du ikke syns silikonpuppene dine passet din lille kropp, så fjernet du de. Nå ser du bare ut som en mislykket juletre. Fjern heller den svære ræva du har, istedenfor puppene. Du ser enda verre ut nå enn før

      1. Hva i svarte gir deg rett til å si sånt til andre mennesker. Skjerp deg. Få det bedre med deg selv og la andre være den de vil.

    8. Virker jo som en perfekt plass for en kjærestetur, åhh.. så utrolig fint!

      Får krysse fingrene for at man klarer å holde fisen inne om man skal på massasje, gitt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg