det vanskeligste innlegget jeg har skrevet så langt

Dette innlegget er jeg så usikker på om jeg skal publisere, men det er godt å skrive for min egen del.. Og så vil jeg ikke at det skal virke som om jeg bruker det for å få oppmerksomhet, skjønner dere hva jeg mener? For det er overhodet ikke det jeg vil. Det har gått flere år og jeg prøver å legge det bak meg. Men jeg er jo et offer i denne saken og det er så feil å skulle føle noe annet, selv om jeg gang på gang blir presset i et hjørne og det føles sånn. 

Som dere vet var jeg i et destruktivt forhold – mange av dere så det da det pågikk også, og prøvde å advare meg. Men, ingen ville vært i et ødeleggende forhold om ikke personen man var sammen med, var verdens beste i starten. Jeg følte meg unik, jeg følte meg sett, verdsatt, og som den viktigste personen på jorda. Det var virkelig helt fantastisk i starten og jeg trodde det var “forever”. Så begynte det gradvis, det vonde. Først små kommentarer om hvordan jeg fikk lov å snakke til andre – og så hvordan bilder jeg fikk legge ut. Så ble det regler på hva jeg fikk gjøre. Og så kom utroskapen. Så kom skylden over på meg. Så kom stjelingen fra meg. Så ble jeg innlagt på sykehus, to ganger, uten at han kom for å besøke meg. Så kom vold. Han slo ned en venninne av meg samtidig som jeg sto å så på, og til og med da klarte jeg ikke å løsrive meg, men tok istedenfor hans parti fordi jeg var helt hjernevasket. Og jeg ble værende i forholdet. Midt inne i et forhold hvor jeg følte meg fanget, men ingen tvang meg, for jeg valgte jo å bli. Jeg husker så godt hvordan det føltes å våkne midt på natta å vite at han ikke hadde kommet hjem i natt heller, og til slutt lurte jeg ikke lengre på om han var med noen andre eller hva som skjedde, jeg lurte på om han var død eller levde og var bare lei meg og bekymret, letta da han kom hjem om så det var tre dager senere. Og det var liksom livet mitt, noe jeg ble vandt til, og på en måte avhengig av.

Plutselig en dag sa det bare stopp, og jeg tror helt ærlig det var fordi han skulle i fengsel og det føltes på en måte som min vei ut. Jeg kan ikke forklare det bedre, men jeg klarte å løsrive meg og det fantes ingen vei tilbake, jeg ønsket heller ikke å gå tilbake. Det må ha føltes vanskelig for vedkommende, for jeg fikk ikke være i fred da heller. Selv om jeg blokkerte nummer, blokkerte på facebook, blokkerte på instagram, så fant han måter å kontakte meg på og jeg har med jevne mellomrom blitt kontakt i flere år. Noen ganger er det hyggelige meldinger. Andre ganger er de mindre hyggelig og på grensen til truende. Det er forferdelig og gjør meg fortsatt redd. Jeg får vondt i magen når jeg skriver dette for jeg er forberedt på å få flere stygge mailer og jeg blir fysisk uvel hver gang.. 🙁

Men ja, det verste kom riktignok etterpå da det private bildet av meg ble spredt. Og da var det ikke bare han som hadde sviktet. Det gjorde også medienorge. Jeg husker så godt at journalister ringte meg og sa “om du ikke uttaler deg om denne saken nå, så trykker vi bildet”. Et bilde av meg, der jeg har sex. Et bilde jeg ikke ante fantes, et bilde tatt uten min samtykke.. Kan dere tenke dere hvordan det føltes, å sitte der å bli tvunget til å gi en kommentar, som igjen kom til å føre at bildet ble spredt enda mer, men om IKKE kom bildet til å havne i de største avisene? Jeg har aldri følt meg så liten, det føltes som et overgrep fra voksne mennesker i aviser og jeg ante ikke hvordan jeg skulle klare å leve med det. Mine egne foreldre ble nødt til å se et bilde av meg som hadde sex. Det gjør meg kvalm og det er neppe presseetisk forsvarlig, men det var situasjonen jeg befant meg i.

Jeg turte faktisk ikke å være seksuell på lang tid heller på grunn av det her. Sex er i utgangspunktet vanskelig for meg på grunn av ting har opplevd, og så kom dette i voksen alder og slang meg rett tilbake i vonde følelser jeg hardt har prøvd å fortrengte. Jeg måtte ta en hard kamp for å bli trygg på min egen seksualitet igjen, og så kom jeg dit etterhvert. Men nå, et par år etter har jeg faen meg blitt slengt tilbake i et helvete igjen, fordi vedkommende som spredte bildet av meg bruker det for å få oppmerksomhet i landet der han bor nå – og legger fra seg skyld, og ikke overraskende – skylder på meg. Som alltid. Og det verste er at jeg blir slengt rett tilbake i følelsen av at det kanskje var min feil, som jeg kjempet så lenge med å bli kvitt. 

Og igjen er norske aviser på ballen og skal prøve å få en uttalelse fra meg. Selv om det ikke er like ille nå som det var, så gir det en så forferdelig smak i munnen..

Og da tenker jeg, “faen det er min egen feil. Jeg burde ikke snakket i den podcasten. Jeg burde ikke gjort sånn og sånn. Det er meg det er noe galt med”. Jeg sov ikke en dritt i natt fordi jeg lå å klandret meg selv. Her om dagen var jeg og samboeren min på en middag og jeg bare knakk sammen da jeg kom hjem, og skylte på han, men egentlig handlet det om alt det er og jeg blir så SUR på meg selv for at jeg ikke bare klarer å slippe den følelsen av svik.. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har verdens beste kjæreste, familie og venner, og jeg skulle ønske jeg bare klarte å nyte det og tenke at folk er snille. Og jeg gjør det, mesteparten av tiden, men nå er det vanskelig.

Kjære dere, jeg trenger så sykt deres støtte og råd. Eller om noen har opplevd noe lignende.. Jeg føler meg bare så liten i det her. Og dum, fordi det har gått så lang tid. Åh.. Ja, det var godt å få det ut uansett. Håper jeg. 

201 kommentarer
    1. Gode deg! Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn: Dette er IKKE din feil. Det er 100% hans feil som er så dum at han sprer slike bilder og kommer med masse dritt. Jeg håper du en dag forstår hvor godhjertet og snill du er – du fortjener ikke det her! Sender deg verdens varmeste klem og masse god energi!

    2. Kjære Sophie❤️ jeg kan ikke fatte hvordan dette kan bli en sak i media, fy faen så smakløst det er. Jeg tviler på at det er kvinner som trykker sånne saker. Jeg har desverre ingen hjelpende råd, men en ting er sikkert. Ting skal aldri ties ihjæl!

    3. Please husk at det IKKE er din feil, uansett hva! Skjønner ikke at medienorge skal begynne å skrive om dette igjen heller, på grunn av den idiotiske YouTube videoen hans som åpenbart er full av løgn og kun laget fordi han ønsker oppmerksomhet. Det er det siste han fortjener.. Han vet godt hva han har gjort.. Får vondt av at han skal prøve å legge skylden på deg. Sånn er det dessverre altfor ofte i slike saker 🙁 Sender deg bare varme tanker og støtte! Skulle ønske både han og alle andre bare kunne la dette ligge nå.

    4. Klarer ikke å sette meg inn i det, men synes bare tanken på å få slike meldinger å mase meldinger fra medie norge er helt sykt! De presser deg jo oppetter veggen. For enten gir du en kommentar, eller så baserer de saken på det at du ikke vil gi kommentar! Synes hele saken om de bildene er helt forkastelig. Avisene og mediehusene skulle ikke vært intr i slike saker!

    5. Hm, jeg bare tenker; har media egentlig lov til dette? Man må jo spørre om lov til å kunne bruke en annens bilde, publisere det – så har media egentlig lov til det? Du skal jo heller ikke legge ut og navngi noen på ett bilde før det er klarert med vedkommende, så her tror jeg media trår rimelig feil! Lykke til, give you all my best <3

    6. Det at mediene gjør slikt er bare så utrolig trist og skammelig. Tror ikke de forstår at psykisk vold er noe som er utrolig farlig, fordi det ikke synes, og mange tar lettere på det en fysisk vold i forholdet. Hadde du hatt bilder av deg selv, gul og blå hadde de sikkert tatt saken mer alvorlig, og dette gjør meg så sint. Har selv vært i et forhold der det var psykisk og fysisk vold i to år, etter et halvt år i en perfekt tilværelse, så ble personen helt annerledes. Mediene burde lagt dette fra seg nå, og hørt etter det du faktisk sa i denne podcasten, og forstått at de ikke skal mate dette monsteret av en eks.

    7. Kjære Sophie <3
      Ord blir små. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det, men jeg tar meg selv i å gråte nå. Jeg har så fryktelig mye empati for andre mennesker, og jeg er så sykt lei meg på dine vegne. Jeg har liten grunn til å tro at media hadde gjort det samme med en «vanlig» jente, men det er jo akkurat det du er. Et menneske med følelser og et priva liv du ikke vil dele med andre. Jeg tenker som så at tid leger sår. Og det er fryktelig leit at noe som ligger år bak i fortiden skal såre deg nå.
      Jeg ville snakket med en advokat, tror jeg!
      Sender deg masse kjærlighet<3.

    8. Dette er noe av det kvalmeste jeg har hørt. At norsk media (media generelt) skal gå ut med en versjon i en sal der det har blitt delt et bilde av seksuell karakter, med bilde og uttalelse av personen som delte det?
      Har vi ikke nok ondskap i verden? Er det virkelig du som oppi alt også skal måtte være personen som må stå fram enda en gang, være ansiktet utad for alle som har opplevd noe lignende? På en måte er jeg glad det er du, med dine argumenter og personlighet, som kan være et forbilde for alle dem som gjennomgår det samme.
      Blir skikkelig forbannet på dine vegne, hadde pressen hadd et snev av etikk hadde de bedt eksen din ryke og reise. Dette er ikke noe å lage en sak om i en avis.

    9. Åh æ blir så eitranes. Folk e så fæl! Man tenke liksom at det blir bra når man e voksen og e rundt voksne menneska, men så innser man bare etterhvert at det ikke finnes voksne. Det finnes bare idiota som har dollartegn i øyan og tråkke på kem som helst for å komme dit. Æ blir helt svett, for en sjeleløs bransje! Og for en forferderlig fyr. Huske så godt alt det her for nån år sida når kommentarfeltet ditt flomma over av ting folk hadde sett han gjøre, og tenkte alltid at folk va så ekkel med dæ som sa så mye som ikke va sant bare for å ødelegge. Sannheten va jo enda værre, det du har gått igjennom fortjene ingen. Har dessverre ikke nå tips til dæ da æ aldri har opplevd nå lignaes, ville bare legge igjen mi støtte og en stor, varm klem. Håpe den floka her kan rette sæ ut snart, og at både han og medienorge trør på en alvorlig mengde legoklossa.
      Du e så god, alt løse sæ for gode menneska. Enten så går det bra, eller så går det over ❤️

    10. Dette gjør meg så vondt å lese. Klarer ikke å forestille meg hvor tungt og vanskelig det er å måtte oppleve noe sånt. Det unner jeg ikke en gang min verste fiende. Vil uansett påpeke, at uansett hvor tøft du har det, så synes jeg du er utrolig flink til å stå på, kjempe deg gjennom det vondeste av det vonde – du er en fighter, Sophie. Rett og slett. <3
      Å komme med råd til noe man ikke kan forestille seg, er håpløst. Man kan si: "hev deg over det!", men nei, hvordan skal man klare å heve seg over noe som man får "daglige" påminnelser om, som blusser opp i en kant og eskalerer i en annen? Jeg tror ikke det går. Jeg tror, klisjè nok - at "what doesn't kill you, makes you stronger". At det å snakke høyt om det, hjelper - ikke bare deg, men også andre som ikke er så tøff som du, til å takle det og komme seg gjennom det. Du har en samfunnsstemme som er så viktig, og selv om det er så vondt for deg, ubehagelig og forferdelig, ALDRI slutt med å skrike høyt, ta opp kampen for å vise at dette er ikke greit; verken oppførselen til eksen din, eller media-Norge.
      Jeg vil runde av kommentaren min, med et lite råd fra en episode av "Bloggerne", fra Espen Hilton til Caroline Berg Eriksen (dog ikke ordrett, for jeg husker ikke helt hvordan han sa det, men noe alà dette); "Når media spør deg om en kommentar, og du har lyst til å svare "ingen kommentar", kom med en kommentar". Jeg mener, ta den kampen. Media skriver uansett bare det de får klikk på, og det de vil (god presseetikk eller ikke). Få de til å ta med kommentaren til offeret, uansett sak, få søkelyset på at dette er ikke greit. Fortell dem, akkurat det du skriver her, at det er vanskelig, men at det ikke er greit - fra noen kanter.
      Stå på, aldri slutt å kjemp for det du mener er rett og galt. <3

    11. Alt du må tåle! Heldigvis blir vi utrolig nok sterkere av all dritten, selv om det ser håpløst ut nå.. ta noen dype pust, kos deg masse med kjæresten din og fyll dagene med ting som gir deg glede og inspirasjon, selv de minste ting hjelper noen ganger 💕

    12. Ignorer alt som har med det og gjør, og han. Legg saken død, ikkje gi det mer oppmerksomhet. Lo godt av den videoen hans, herreGUD for en kronidiot.

    13. Å, Sophie❤️ Nå fikk jeg lyst til å gi deg enda en klem i dag.. Dette er helt forferdelig gjort mot deg av eksen din😔 Jeg kjenner jeg blir skikkelig lei meg.. Du har absolutt ingen skyld i denne saken, og media oppfører seg skikkelig smakløst hvis de truer deg for å få kommentarer fra deg om saken😠 Det er helt forferdelig! Det er vel noe du kan anmelde? Hvis du har meldingene fortsatt?
      Håper at dette går over fort, for du fortjener ikke dette i en gøy tid der du skal nyte dagene, på din egen bokturne😔 Du er helt fantastisk Sophie, og jeg sender deg masse klemmer og gode tanker, og håper at du klarer å kose deg på signeringene framover, på tross av dette❤️

    14. Først og fremst det er ikke din feil!! For det andre.. jeg vet ikke om du har sett filmen hans på YouTube, men uansett. Den eier ikke troverdighet i det heletatt. Først rakker han ned på deg, snakker om hvor uskyldig han er.. så rakker han ned på at du har reklamert for produkter på bloggen din og det du står for osv… før han altså bruker de siste minuttene i sin film på nettopp REKLAME!!! Jeg tenker at nettopp det forteller vel mer enn alle de ordene han spydde ut av seg i løpet av de minuttene filmen varte!!!
      Igjen det er ikke din feil.. Håper medienorge tar til fornuft og ikke gir dette mer spalteplass… Du fortjener så ufattelig mye bedre ❤️

    15. Tragisk historie, kan ikke forestille meg hvordan du har hatt det, vanskelig å se for seg noe verre enn at alle, til og med mamma og pappa, kan se deg ha sex. :
      Er du helt sikker på at det er denne fyren som la ut bildet ditt? Ingen av oss andre kan jo vite det, men en slik anklagelse, spesielt nå i metoo-bølgen, kan gi store konsekvenser for den anklagede. Hvis du helt sikkert har riktig fyr er det jo bare rett og rimelig, og har du bevis for det kjemper jeg også for deg 100%, men det er fort gjort at man blir litt revet med den andre veien også, man er jo liksom uskyldig til det motsatte er bevist.
      Ønsker deg alt godt!! Kos deg litt ekstra med kjæresten din i kveld.

    16. Høres kjempe fælt ut.. Du er så tøff!! Sender deg masse varme tanker, og håper virkelig det ordner seg for deg<3

    17. Heisann <3 dette her var veldig tungt å lese, nå har jeg ikke opplevd det same. Men jeg vet godt hvor blind man blir i "kjærligheten" man tror man har funne "the one" som vises på film, men så ser man ikke di tegnene som vises på film. Det er helt utrolig at noen kan ha en slik makt over deg. Det er veldig tøft av deg å vise at mediene kan være så fæle, for selv om det er jobben deres så er det et liv dem vil ødelegge, kan ikke forstå at dem ikke kan tenke lenger en lommeboken. Det kunne ha vært en datter, en venninne, en søster av dem, å hadde dem da gjort det samme?
      Du er kjempe sterk, å du går igjennom så mye dritt som ikke vi eller andre vet. Det er utrulig tøft for psyken å man kan bli så svak. Det e jo godt du har bloggen som du kan utrykke deg på, selv om du sikkert får mye unødvendig hat av mennesker som bare elsker å gjøre andre små fordi da får dem det bedre selv. Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne hjelpe deg å at jeg viste hva jeg kunne si som kunne evt gjort dette lettere for deg. Men du er ikke alene, du har nå ej fantastisk kjæreste, snakk med han! Kommunikasjon er kjempe viktig selv om det er vanskelig. Du har en støttende familie å mange godhjertet lesere som ønsker deg alt vell. Du gjør så mye godt å du hjelper så mange, uten at du kanskje helt vet det selv. Ikke gi opp<3 live er noe dritt til tider, å det er kanskje lettere å slutte det enn å vise fingeren til verden å kjempe seg tilbake, det er det du gjør! Du er sterk!

    18. Hei, ikke kommenter dette. Oppgående folk skjønner at du er ett offer, og trenger ikke at du sier noe. Kanskje vil saken få mindre oppmerksomhet i lengden hvis ikke du kommenterer. Du har sagt klart i fra i dette blogginnlegget hva du mener. Det er ett godt innlegg og la det stå som din kommentar. Ikke si noe som kan bli vridd på og brukt tilfeldig. Bruk bloggen din, der du har kontroll.

    19. Du fortjener så absolutt ikke dette. Det er ikke din feil, og at det fortsatt skal vere en sak i media og at eksen til fortsetter, viser bare hvor patetisk og syk han er. Syk etter oppmerksomhet. Har ikke ord for hvor mye jeg misliker slikt. Har selv blitt spredt bilder av når jeg var totalt borte og med en gjeng gutter. De tok bilder av meg og sendte seg i mellom. Heldigvis var det bilder der jeg lå hjelpeløs på gulvet med de rundt som prøvde å kle av meg. ( ikke akkurat det lureste) Mange år siden, og har ikke hørt noe etter at jeg ba dem slette bildene, men kan tenke meg at de er der ute enda, og jeg blir fysisk uvel av å tenke på det og i det hele tatt komme hjem til hjemstedet mitt å se disse menneskene.
      Og da kan jeg bare tenke meg hvordan det er for deg. Jeg beklager så mye for at du har måttet oppleve det, og mye annet. Du er et godt menneske og jeg har ikke noe tips annet enn tiden leger alle sår, selvom det er vanskelig i din situasjon når det oppstår på ny! Men som du sier, du har dine fine mennesker i livet som vil støtte deg, og prøv å hold fokus på det som er viktig og gøy i livet ditt. Du fortjener så mye bedre enn at dette skal vere en del av livet ditt! Vil så gjerne gi deg klem og hjelpe deg ut av dette, men du har dine, og jeg håper det ordner seg fort! <3

    20. Du er en inspirasjon for alle som har vært i et destruktivt forhold Sophie. Dette er så urettferdig, men ikke la det få makt over deg. Fortsett å vær som du er, spre godhet og hold fast i det gode, og du har vunnet. Det er synd på mennesker som har det sånn med seg selv og hårreisende at presse-Norge har så lite skam. Stor klem til deg❤

    21. Herregud, så utrolig drøyt. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller hvor jeg skal begynne. Takk for at du deler, Sophie. Mange har lignende erfaringer og finner nok stor trøst i dette. Samtidig finnes det dessverre også mange «på andre siden», altså de som deler og/eller utpresser andre. Kanskje når dette innlegget fram til en av dem, og blir en tankevekker.
      Er så godt at du har funnet en snill mann og har et nettverk rundt deg. Du har en hel armé av kjente og ukjente med deg- husk det når de som ikke vil deg vel roper høyest.
      Sender en stor klem og masse styrke!

    22. Hvorfor i huleste skal mediene blåse opp dette her igjen. Skjønner de ikke at de bare gjør vondt verre? Fy faen! Du burde gå ut med hvem fra mediene og hvilke medier som presser deg. Gå ut med alt av informasjon og la de smake sin egen medisin. Jeg blir så forbanna.. Du fortjener ikke det her. Ingen gjør det!

    23. Sophie < 3 Forferdelig trist å lese. Dette er ikke din feil i det hele tatt. Du er sterk. Det er en fryd og følge deg i livet. Gleder meg til fortsettelsen! Godt at du har så snille mennesker rundt deg.

    24. Kjere deg, du er så utrolig sterk og modig som deler alt det her. Føler virkelig med deg. Jeg har også vært i et sånt forhold. Vi giftet oss og forholdet varte i ti år. Jeg var en skygge av meg selv og den verden han hadde manipulert meg til å tro var ekte, var bare en boble som til slutt sprakk. Først da jeg fant ut at han hadde misbrukt våre to jenter seksuelt, klarte jeg og gå. Alt han gjorde med meg, klarte han og overbevise meg om at var min feil, jeg trodde på det. Men når han skadet døtrene mine måtte jeg våkne og heldigvis gjorde jeg det. Han er siktet for overgrep og jentene og jeg har et godt liv nå som vi har kommet oss unna han. Endelig kan jentene og jeg, få hjelp til å bearbeide alt han gjorde mot oss. Stå på Sophie! Selv om tvilen kommer snikende noen ganger, så prøv å husk på at det ikke er deg. Det er ikke du som har gjort noe galt!

    25. Du er utrolig sterk som deler dette. Blir direkte kvalm av å tenke på hva du må gå igjennom bare fordi du er en offentlig person. Sender en varm klem til deg ♡

    26. Kjære deg Sophie. Du er så sterk og flink. Du er tapper og tåler så ekstremt mye!
      Bare husk at det IKKE er din feil, dette er et overgrep både av media og av eksen din. Det er ikke greit å misbruke deg slik, selv om du er en offentlig person – spesielt av media.
      Og ikke glem!! Det er din historie, du har rett til å fortelle om det på podcast uten at du skal måtte svare for deg i media.
      Ha troen på deg selv ❤️

    27. Kjære Elise! Har vært i dine sko, og skjønner utrolig godt hva du snakker om. Hvor fantastiske de er i begynnelsen for så og gradvis manipulere deg uten at du selv ligger merke til det…er først når man forlater slike personer hvor vi plutselig åpner øynene og ser hva denne personen har gjort mot deg. Det tar lang tid og komme over noe slikt. Er nå 5 år siden jeg forlot denne personen og jeg er idag 33 år…fremdeles vanskelig og tenke tilbake på den tiden. Men møtte heldigvis en fantastisk mann bare noen mnd senere..og han er jeg evig takknemlig for at jeg fikk være sammen med i 4 fantastiske år. Han lærte meg så mye. Og fikk meg til å elske meg selv og ga meg så mye selvtillit. For når man har vært i et slikt manipulativ forhold så lenge mister man seg selv. Du har utrolig mange gode mennesker rundt deg og ikke minst samboeren din..støtt deg til dem 💖 Du er en utrolig fin og sterk person…ikke la han bryte deg ned ❤

    28. Ikke begynn og tvil på det du vet er sannheten. Du VET du ikke har gjort noe galt. Du VET han bruker dette for oppmerksomhet, og de som er verdt noe for deg VET at du er uskyldig i saken. Det er det viktigste. Du har på ingen måte noen form for forpliktelse ovenfor media om å uttale deg om dette, og det er utrolig smakløst av de å forsøke å presse en kommentar ut av deg om en sak som allerede har fått nok publisitet – for flere år siden!
      Forstår det er vanskelig for deg å dytte vekk saken når alle rundt deg presser den på, derfor syns jeg det er fint at du skriver et innlegg om det. Syntes ikke det er oppmerksomhetssøkende, og tenker det er viktig for deg å skrive om dette også, da bloggen er stedet du ytrer tanker og følelser. Skulle ønske jeg kunne gitt deg bedre råd, men tenker det viktigste nå er at du stoler på deg selv og verdsetter de som tror på deg og heier på deg. Drit i resten ❤️

    29. Har ingen erfaring eller gode råd. Men jeg vil bare takke deg for å være ærlig. Og for å blogge om alt ved livet, ikke bare det gode. Det kan virke stygt å si, men det er så «fint» å se at livet ikke er en lek for alle andre heller. Det er mange offentlige personer som deler negative ting, men ikke så mange som tør å dele så mye, om så mange ulike tema. Det er jo ingen selvfølgele, man har jo rett til privatliv! Men det er så ufattelig tøft og modig av deg å stå fram om ting. Mine problemer er på helt andre områder enn dine, men det hjelper likevel å se at også fine, suksessrike, modige jenter som deg kan havne i kjipe situasjoner. Takk!! Du bidrar til et bedre samfunn med mer åpenhet! Vi er bare mennesker.

    30. Kjære deg! Det beste du kan gjøre er bare å se vekk fra det media skriver. Media har rett og slett ingen respekt for enkelte mennesker. Dette er en privat sak som kun omhandler deg og kun deg. Jeg har selv vært i et forhold som var kontrollerende men aldri på ditt nivå. Jeg mistet mange venner pga dette forholdet, noe jeg angrer på. Jeg vet godt hvordan du har det. Mitt beste råd er bare å gjøre så godt du kan og bare ignorere media.

    31. Hææ? Det kan da ikke være lov!??!? Media er altså blitt så fucked up!!! Herregud, nei, det er ikke sånn det skal være Sophie! Jeg blir faktisk målløs og så forbanna. Håper at de leser dette og skammer seg!! Jeg ønsker ikke lese deres skitne og uærlige “nyheter”. Journalister må begynne å se forskjell på hva som er nyheter og privatliv. Det er mange som vil deg vondt blant de som ønsker deg godt Sophie, men ingen eier deg og kan fortelle deg, nei, TRUE deg med hva du skal gjøre. Nå får det faen meg være nok. Jeg anbefaler å snakke med en advokat om hva du skal gjøre! Sist jeg sjekka var det ikke lov å dele nakenbilder uten samtykke, mange kjendiser som har opplevd det samme. Se bare på Jennifer Lawrence. Du har hvertfall kommet langt med å skrive det ned her, du når allerede ut til mange, for det er mange som burde lese hva det gjør med et menneske. Det er jo rett og slett et overgrep. Stå på Sophie, for rettferdigheten, for alle andre som blir utsatt for dette, men ikke minst for deg selv. Vi skylder på at vi er kommet i 2018 og ja vi er kommet langt men ikke langt nok hvis dette er greit og de ikke slipper unna med en refs en gang! Heier på deg!!

    32. Kanskje du burde møte han igjen og snakke ut. Konfrontere han personlig og stille spørsmål som «Kan du ikke innrømme at du tok bilde?» også sier han ja. «Du var den somxtok bilde og siden det kom andre steder så har jo du spredt det?». Og vet ikke hva han skyldte på deg, men føelr du bør prate og konfrontere han og (høres kanskje barnslig ut) men sette han i ert hjørne og litt på plass. For er helt sykt hva han holder på med

    33. Deres favorittblogger blir eksponert på min blogg og det jeg har funnet på henne ved grundig forskning. Går blant annet i dybden på hvorfor hun skiftet navn til Sophie Elise hvor jeg klarer å trekke paraleller mellom Sophie og Baphomet hvor Sophie Elise representer en feminin versjon av Lucifer. Les dette med et åpent sinn. Det er krefter som står bak norsk underholdningsbransje som ikke vil oss godt.

    34. Aldri klandre deg selv for noe slikt Sophie ❤️ Du burde se den nyeste episoden av Red Table Talk, med Jada Smith på facebook. Den er om akkurat dette, Domestic Abuse: When Love Turns Violent. Det kommer opp på facebook hvis du søker på Red Table Talk 🙂 det ordner seg for snille piker har jeg hørt, så dette blir å gå bra ❤️

    35. Off…. Har aldri skrevet en kommentar før men her riv det i hjertet mitt over det du har opplevd.
      Kan ikke fatte og begripe at media kan gjøre sånn?Er det ikke straffbart å dele bilder uten samtykke?? Jeg blir så utrolig sint!!!
      Sender deg en stor og varm klem… ❤️

    36. Heisann jeg sender deg noen bilder fra en bok jeg kan annbefale! Å siden du trenger støtte på att du ikke er alene om å ha det stygge forholdet så har jeg en ødleggende historie bak meg som ikke er halvparten så sukkersøt som den høres ut for i denne boken… men dog very true to my heart! Se bildene på facebook….

    37. Heisann jeg sender deg noen bilder fra en bok jeg kan annbefale! Å siden du trenger støtte på att du ikke er alene om å ha det stygge forholdet så har jeg en ødleggende historie bak meg som ikke er halvparten så sukkersøt som den høres ut for i denne boken… men dog very true to my heart! Se bildene på facebook….

    38. Det er ikke din feil uansett hvordan du vender og snur på det. Det du har opplevd er traumatisk og et forhold med psykisk vold. Og psykisk vold er like ille som fysisk vold. De har kontroll på deg, via psykisk vold, de psyker deg ned. Det er ikke noe du skal skamme deg over da det kan skje enhver person, selv om man lett kan tenke i ettertid “herregud er det mulig?” Det er han som har store problemer, psykiske problemer (at han legger skyld på deg for alt, vold, fengsel, hevn etc) og du er et offer for han og for alt han har gjort og sagt. Har du snakket med psykolog ang dette? Det kan være viktig.
      Jeg var i et forhold med psykisk vold og har i dag, et halvt år etter han fant seg ei ny ei og kasta meg vekk som søppel, fått vite at jeg har fått PTSD av han, noe som var vanskelig å forstå og å innrømme til meg selv. Og etter mye klandring på meg selv, skyldfølelse og skam, har jeg godtatt at det ikke var min feil, ingenting var min feil.
      Å bli et offer for et voldelig forhold (fysisk eller psykisk) er ingenting å skamme seg over, for det er ikke din feil. Hva ville du sagt til ei venninne om hun var i samme situasjon som deg? Ville du klandre henne? Ville du sagt hun skulle skamme seg? Ville du sagt alt var hennes feil og hun bør vite bedre? Det du klandrer deg selv for – se for deg å klandre ei venninne for det samme – ville du gjort det? Lite sannsynlig, så hvorfor gjøre det mot deg selv? Jeg kan ikke få sagt det nok: DET ER IKKE DIN FEIL, DU SKAL IKKE SKAMME DEG OG DU ER STERK OG KLARER DET HER. Det er tungt, det er fælt, et rent helvette. Men det er ei erfaring, ei erfaring man gjerne skulle vært foruten, men når man først har den erfaringen, lær av den, føl den, bli sterkere av den. Man får ikke bare gode erfaringer i livet som man lærer av, men også dårlige og de er like viktig å ha. Jeg kunne skrevet så mye mer hahah! Men åh, jeg håper du kan føle deg litt bedre, ta deg tid til å kjenne følelsene, be om hjelp om du trenger det. Jeg er utrolig stolt av deg, som deler dette. Jeg er stolt av deg som har stått midt i stormen men kommet deg gjennom det. Og jeg er stolt av deg for den du er.

    39. Helt utrolig, en frekk hersketeknikk! Og uansett om bildet blir lekket så har man den faste 1 ukers intervallen, det er stor snakkis også glemmer folk det.. er bare sånn samfunnet har blitt. Ekskjæresten din er desværre under kategorien psykopat og vil etter endt forhold fortsatt ha kontroll på deg.. du er sterkere enn det! Hev deg over å egentlig bare drit i hva som skjer med de evt bilder som skulle eksistere

    40. Kommenterer sjelden, men nå må jeg. Fy faen for en idiot! Det med mediene skremte meg faktisk enda mer, ikke nok med at en crazy eks skal klikke helt og begynne med trusler, men så presterer media i NORGE å gjøre det samme? Jeg fatter det ikke, men en ting er sikkert, og det er at vi forstår så godt at du sliter/tenker på det enda, og at dette ikke er for oppmerksomhet. Det er overhodet ikke din feil, ingen deler av det, og det beviser jo faktisk bare hvor liten og ubetydelig han er når han må sette seg ned og lage en youtube video om deg så lenge etterpå. Han er ingenting! Drit i det og nyt det du har, så godt du kan. Vi heier på deg 🙂

    41. Jeg tror den jævelen der er hatet av minst halve Norge, det håper jeg hvertfall. Han kommer selvfølgelig til å bruke ditt navn for å skvise ut så mye oppmerksomhet han kan. Jeg har ikke sett videoen hans, men skal ikke heller.
      Du er så god, og jeg føler du har satt kampen om å få bilder spredd på dagsordenen. Selvom det virker helt jævlig, så kom det jo noe litt godt ut av det. Du kom deg gjennom det, du klarer dette også. Jeg heier på deg! Det er absolutt ikke din skyld at han manipulerte deg og tok bilder. Kun hans, han tok bildet, han spredde det.

    42. Hei. Tror jeg ville anbefale deg å kontakte en advokat. Først for å få et rettslig kontaktforbud mot han som kontakter deg, slik at han må stå til rette for sin plagsomme/truende/uønskede atferd, og dokumentèr ALT. Så, kontakt de som truer med å publisere bildene, og informere om søksmål grunnet opphavsrett på bildet, dersom de publiserer det. Jeg er i prosessen med å stevne en hel kommune, grunnet manglende interesse i samtlige etater, mens jeg vokste opp i et hjem preget av grov vold. Lovverket er til for å ta de som ikke greier å tè seg som folk. Jeg blir sikker upopulær og snakket stygt om der jeg kommer fra. Det lever jeg godt med, fordi jeg kan se opp til sterke damer, som deg, som har vist at man overlever andres negativitet i store doser, selv om det er vanskelig. Så, stå på, snakk med fagfolk og krev din rett. You go girl! 💪

    43. Kjære Sophie,
      dette er helt utrolig vondt å lese.
      Jeg håper den som sendte deg melding fra media leser dette innlegget og forstår hvor ondt han/hun har oppført seg. Det er jo et overgrep, bare det!
      Når det kommer til det du har gått gjennom, så har jeg en venninne som har opplevd noe lignende.
      Hun var i et forhold med en fyr som for meg virket som verdens flotteste fyr. Jeg husker da de begynte å date og jeg var med de to: han var helt fantastisk, og jeg var så glad for at venninnen min endelig hadde funnet en skikkelig fyr. Tiden gikk, og vi endte opp med å være mindre og mindre med hverandre fordi hun aldri kunne. Skulle alltid være med kjæresten. Så en dag da vi var på biblioteket ringte han henne, og jeg tok telefonen på tull og latet som jeg var henne, i sånn ti sekunder før jeg begynte å le og gav fra meg telefonen. Hele energien hennes forandret seg da jeg gav tilbake telefonen, og jeg kunne merke at dette var et skikkelig overtramp. Noe jeg syntes var rart, for hva gale hadde jeg egentlig gjort?
      Jeg tenkte ikke mer over det før neste gang vi hang sammen, og hun presterte å si at hun ville ha på seg lilla neglelakk men at hun ikke kunne det pga kjæresten.
      “…Hva? Hvis du vil ha på deg lilla neglelakk så må du jo gjøre det!” sa jeg, og så spørrende på henne. Hun sa ingenting, bare så på hendene sine. Jeg forsto ikke hva som skjedde, eller hva som var greia. Etter en stund gikk vi over til å snakke om noe annet. Det var siste gangen jeg var med henne på flere måneder. Plutselig, sent en søndagskveld får jeg melding av henne som spør om jeg vil gå tur? Hun trenger å snakke om noe. Klokka var nesten tolv og jeg hadde skole dagen etter, men jeg gikk jeg, og møtte henne på en lekeplass like ved der vi bor. Så kom alt. Hun gråt, og fortalte at kjæresten hadde mishandlet henne, voldtatt henne, truet henne… Det var så mange historier, og de var så fæle! At et menneske kan utsette et annet for noe slikt det er… jeg har ikke ord. Trist. Vondt. Urettferdig og uforståelig. Frastøtende. Kvalmt. Jeg var så sint! Jeg har aldri følt på slikt sinne overfor noen verken før eller siden. Og jeg tenkte med en gang også: Hvorfor gikk hun ikke?
      Nei, det kunne hun ikke sa hun, for da kom han til å ta hennes liv og så sitt eget. Politiet hadde visst vært innblandet før i forbindelse med en knivstikking, og en annen gang kjørte han i 180 km i timen i 50 sone med henne i bilen som straff for at hun ikke gav han klem da hun satte seg inn? Hvis han vridde på rattet nå ville de dø, hadde han sagt. Så du får skjerpe deg neste gang. Det var så rare historier, og hele situasjonen ble jo bare tydelige for meg jo mer jeg hørte: Dette måtte vi jo anmelde! Denne fyren var farlig.
      Jeg sa at hun kunne sove over hos meg så kunne vi dra på politistasjonen dagen etter, men det kunne hun ikke. En av tingene hun måtte gjøre i forholdet var å sende melding hver tredje time om hvor hun var, hvem hun var med og hva hun gjorde, og dersom hun ikke svarte kom han på døra. Og på natten måtte hun ligge med skype oppe slik at han kunne se at hun sov.
      Vi dro på politistasjonen dagen etter, og det er var her jeg synes det aller tristeste skjedde: De bagataliserte hele saken så til de grader! Det var en trist, frustrende og bare helt sørlig prosess det å anmelde. Han ble ikke fengslet, selvom det var rettsak og jeg vitnet og forklarte tydelig at jeg mente han var en trussel.
      Dette ble en veldig lang melding, men jeg vil du skal vite at dette VAR IKKE DIN FEIL. IKKE DIN FEIL OVERHODET. Det er så viktig, og jeg tror du trenger at folk sier dette til deg som du også aldri har møtt før, for da vet du det er sant. Jeg har ingen grunn til å lyve til deg, hva får jeg igjen for det.
      Gud, jeg blir så trist på dine vegne, Sophie. Du er så sterk og modig som står i dette, jeg hadde ikke klart å fortsette med mitt liv om det hadde skjedd med meg. Du er så sterk! Ta den tiden du trenger til å jobbe gjennom dette. Og husk at vi som er gode mennesker, faktisk og bare ok mennesker, tar din side i denne saken. De som godter seg over dette vil du likevel ikke ha i livet ditt, sant. De får bare holde på. Folk som ikke har bedre ting å gjøre enn å tenke at dette er underholdende- hva kan jeg si? For noen triste liv de har da.
      Hmm. Jeg har så lyst å kunne skrive noe som gjør at du får det bra igjen og kan legge dette bak deg, men hadde jeg kunnet det hadde vel ingen slitt.
      I alle fall må du vite at du har så mange venner rundt i Norge som vil ditt beste, vi er bare ikke de som skriver til deg. De som vil deg vondt, er de som skriver mest.
      Du er beundret av så mange, likt og respektert av flere og sammen med oss skal du komme deg gjennom dette. Skriv med oss i tankene når du skriver innlegg- haters gonna hate anyway, so why bother. Lettere sagt enn gjort, men ja.
      Stå på <3
      Klem fra en venn som får mye hjelp fra deg og gjerne vil gi litt tilbake.

    44. Men herregud, det låter ju helt sinnessjukt. Det måste ju finnas nånstans du kan vända dig för att få hjälp! Polis, kvinnojour, jurist? Nån måste ju kunna hjälpa dig!
      Skickar styrkekramar och kärlek! ❤️

    45. Han er en skikkelig dritt. Det er ikke din feil overhodet. Media burde skamme seg!
      Med det sagt, synes du ikke at du drikker litt vel ofte, og promoterer dette veldig mye på Instagram? Når du drikker nesten daglig eller ihvertfall mange ganger i uka og nesten alltid poster om det synes jeg ikke det er greit faktisk.

    46. Var i et lignende forhold, men heldigvis ikke SÅ ille som det her. Jeg har dessverre ingen gode råd, da dette som sagt er hakket verre. Meg og eksen kuttet kontakt og det holdt, heldigvis. Men vil likevel du skal vite at dette VIRKELIG ikke er din feil og at jeg føler med deg❤️ Eksen din har åpenbart problemer med seg selv og eget liv, og det er veldig dumt at det har måttet gå ut over og går utover deg.

    47. Sophie. Jeg vet hva du mener og hva du føler. Jeg har vært der. I det forholdet. Med dop, vold og skyldfølelse og hele pakka. Sliter selv med å være intim, og få de «rette» følelsene pga det. Stenger av, selv når jeg ikke ønsker det. Har følelsene utenpå huden ofte, andre ganger en hel mur foran meg som stenger alt ute. Han trakkaserte meg ikke så mye, men ringte noen ganger. Men den følelsen…. den unner jeg selv ikke ham. Jeg har hatt PTSD, har enda angst og depresjon. Gått i terapi med traumespesialist osv. Og jeg sliter enda. Men kjære søte du. Det blir bedre! Sakte men sikkert blir det bedre. Følelsen du går med blir svakere. Men du bør kanskje vurdere å få hjelp til å takle det. Det krever tid og enormt med krefter. Du må gjerne skrive til meg hvis du vil. Klem.

    48. Kjære gode deg ❤️❤️ Dette er grusomt, og på INGEN måte din feil!!! Jeg forstår veldig godt at det er lett å ta skylden på deg selv når media gjør så mye ut av deg!!❤️ Jeg har opplevd mye av det selv og måtte til slutt oppsøke advokat og politi for å få hjelp❤️❤️ Jeg heier på deg hver eneste dag!! Du er virkelig den beste bloggeren i Norge. Du er så ekte og ærlig og desverre så finnes det noen nettroll her ute som prøver å ødelegge❤️ Men du er fantastisk! Jeg råder deg til å kontakte en bistandsadvokat som kan hjelpe deg videre med denne saken! De er gratis og fantastis å snakke med❤️❤️ Du er sterk kjære deg❤️ Jeg sender deg en stoooor klem

    49. Kjære deg.
      Jeg føler så med deg og dessverre overrasker ikke dette meg. For har selv vært i et voldelig forhold, fysisk og psykisk i flere år og er helt ødelagt av det. Selv nå føler jeg det er min feil selv om jeg vet det ikke er det og alle andre sier at det er hans handlinger og hans valg som er feil, ikke meg. Men det er vanskelig å snu den tankegangen. Skulle ønske jeg kunne gi deg en klem og ta vekk alle de bekymringene og tankene som jeg vet dukker opp. Det er så mange både nære fjerne som opplever dette her hver dag eller har opplevd det og det skremmer meg. Det burde skrives mer om så vi ikke føler denne skammen og frykten for å ikke bli forstått. Skulle ønske vi mennesker var mer snille med hverandre og oss selv. Håper du klarer å få han på avstand selv om han fortsatt prøver å ødelegge din hverdag. Han er ikke verdt å tenke på, han fortjener ikke ditt sinne eller dine tårer. Du er verdt så mye mer enn det du har fått ❤️

    50. Vet ikke hva slags råd og tips jeg kan komme med, men du må vite at dette er IKKE DIN FEIL! Du skal få være trygg og stolt over din seksualitet, og dette bilde og hvordan det blir brukt mot deg er et overgrep. Det at medienorge ikke ser det og fortsetter å bidra til oppmerksomhet rundt det er en skam. Stor klem til deg Sophie <3

    51. At han ikke har blitt dømt for det han har gjort blows my mind. Sånn som han holder på kommer ikke til å gå i lengden, det kommer så jævlig til å slå tilbake på han en vakker dag. Alle oppegående mennesker skjønner at dette absolutt ikke er din feil, du har ingenting å skamme deg over.
      Sender deg mange gode klemmer, beundrer deg for å være så åpen om noe så vanskelig

    52. Har dessverre ingen gode råd å komme med til dæ, men æ trur at innerst inne så treng du det ikkje heller. Du kommer til å finne en måte å takle det på av dæ sjøl, det har vi som lesere sett dæ gjøre i mange år, igjen og igjen. Så lenge du har støtte og kjærlighet i ryggen (og det har du! Masse!) så klare du ka enn det skulle være. Medianorge e blitt en spøk for mæ, æ blir uvel av å lese de fleste avisa om dagen og æ syns det e på tide at bloggerne, som (generelt sett) for lengst har forstått sitt ansvar, får fred også kan vi putte nettavisan under lupen. DER e det en jobb å gjør!! Det e blåst heilt ut av proposjona når se & hør til tider virke mer taktfull enn noen avise gjør.
      Kjemp kampen, ikkje gi dæ, men om 100 år e alt glemt, bruke æ å si.. Det gjør ikkje saken enklere, og tar verken alvoret eller nødvendigheten av å måtte stå i det bort – men det e noe å skrive sæ bak øret så man kanskje klare å nyte livet litt meir, selv i en storm <3

    53. Hei Sophie.
      Jeg har opplevd noe lignende. Alt var en dans på roser og jeg hadde verdens kjekkeste og snilleste kjæreste. Til ja en dag han begynte å kommentere på hvordan jeg så ut, hvem jeg kunne snakke med osv.. utroskapen kom her også, men han hadde sex med min bestevenninne.. Hele forholdet har ødelagt meg. Dette skjedde når jeg var 17 år og har enda ikke klart å komme meg helt over det. I den tiden jeg var sammens med han så mista jeg alle venner fordi jeg ikke fikk lov til å være med dem og han ga meg dårlig samvittighet for å dra fra han. En dag i dag klarer jeg ikke stole på en kjæreste eller venninne. Jeg har en fantastisk kjæreste nå, men redselen ligger enda over meg. Jeg savner å ha en venninne. Det å miste alle sine venner 16-18år er forferdelig og man klarer virkelig ikke å finne seg nye når man er eldre. En dag idag vet jeg ikke om jeg tørr å stole på en venninne. Det vonde er der enda. Heldigvis har jeg familien min. De betyr alt! Jeg tror du må virkelig gå gjennom alle utbrudd. Søke etter noe som driver deg i verdagen og tenke fremover. Knust hjerte tar lang tid å helbrede. Masse lykke til videre og jeg heier på deg masse! Så deilig å høre at andre har opplevd det samme og jeg kan kjenne meg så godt i det. Du er en inspirerende person! Fortsett å skriv om dine følelser. Det vil hjelpe deg på veien.

    54. Hei Sophie,
      Utrolig vondt det du har opplevd, og det må være utrolig vondt å måtte oppleve det igjen og igjen. Ingen skal måtte være gjennom det du har, og likevel så har du det og mange andre med deg. Husk på at dette ikke definerer deg og hvem du er, det har gjort deg til den du er i dag, du er ikke et offer men en som forsøker så godt hun kan å ha det bra med seg selv, til tross for alt du er opplevd, og det synes iallfall jeg er ganske sterkt.
      Det er sikkert ekstra vondt når media ønsker kommentar eller at du føler at folk tror på han. Dette er et fåtall, og vi resten backer deg, og det er mange.

    55. Sophie! Det er IKKE du som har skyld i dette.
      Det er heller ikke rart at du fortsatt sliter med dette i perioder. Det er en menneskelig reaksjon, og du er jo et menneske, kjære vesen! Jeg har også vært i et destruktivt forhold, og kom meg heldigvis ut av det da jeg begynte på folkehøgskole. Det gikk ikke så bra med meg da, og det er nok fortsatt noe jeg sliter litt med, selv nå, fem år etter. Jeg tror det er helt vanlig, egentlig. Og samboeren din forstår deg nok, han virker i hvert fall som en sympatisk fyr som ikke vil deg noe vondt, og det er en trygghet i seg selv. Media-Norge er stygge nå synes jeg, som bidrar til å få deg til å tvile på deg selv igjen. Håper du går til en psykolog som kan få deg til å reflektere litt på det som skjer, slik at du forstår hva som er fakta og hva som er selvdestruktive (og uviktige) tanker du gir makt til – det er så viktig i sånne perioder! Ikke havne for dypt i mørket. Det er litt skummelt. Vit at det er veldig mange som er på din side, vi heier på deg. Du er RÅ og tøff, og jeg skulle helt virkelig ønske at vi var venner, bare så du vet det, haha!
      Sender deg styrke og klemmer🌙❤

    56. Du må ikke glemme at denne saken er gammel, han lagde plutselig video om at han var offeret mest sannsynlig fordi han trenger oppmerksomhet. De som vet om denne saken allerede vet om saken, det er kun de som faktisk vet hvem dere prater om når dere to deler det på medier. Du har kommet deg utrolig langt siden denne siden Sophie, og du skal ikke føle deg dårlig eller gå rundt og føle på dette.
      Du har en bokturné pågående, med en ny bok som allerede er godt solgt – og dette er din andre bestselger.
      Fra min side og mitt synspunkt så vil jeg si du ligger på det fineste punktet i livet ditt, du har gode venner, tatt opp kontakten med gamle. Du har begynt å trene, la fra deg skal vi danse fordi du skjønte selv at du må ta tak. Du har Kasper. Hva har han egentlig? Hvor langt har han kommet med det han holder på med?
      For og ikke nevne for lykkelig du ser ut, og hvor sinnsykt bra du ser ut om dagen. Du ser sunn ut, du ser lykkelig ut – ja mye kan skjule seg bak ett smil. Men det er lenge siden jeg har sett det smilet som du har hatt i det siste. Du har alltid vært pen, men nå om dagen er du på ditt peneste. Og dette er fordi du stråler. Ikke la noen tråkke på deg, ikke tvil på deg selv og HVERTFALL ikke la denne småsteinen i livet ditt plage deg på noen som helst måte.
      <3

    57. Kjære fine deg<3 får vondt i hjertet mitt. Ingen fortjener denne jævelskapen. Sender deg mange varme gode tanker. Fuck medienorge for å melke dette. Er en skam. Det at du har vært intim med noen du var glad i - er IKKE det. Fuck dem, og fuck den jævla dritten av en eks som du var fanget av. Vet så godt hvordan du har det. Pust, gå deg en tur og be om en klem i fra dine nærmeste. Du er ikke det som skjedde med deg. Heia deg Sophie<3

    58. En ting du aldri skal tenke,Sophie, er at dette er din feil. Fordi det er det absolutt ikke! DU er kul! DU er sterk! DU er fab! DU fortjener lykke! DU fortjener å være glad, lykkelig, TRYGG! Trygg både på deg selv og på andre, ute blant folk og i ditt eget hjem! DU har oppnådd så sinnsykt mye til å være din alder og hatten av for DEG! Du har stått gjennom mange stormer, og dette vil du klare! Det er både jeg og de titusentalls andre som klikker seg inn på bloggen din hver dag bombesikre på! Aldri glem det!

    59. Bra du har nære og støttende folk rundt deg nå. Det kan ikke X-en din ødelegge. Lite empatisk menneske som du heldigvis brøt kontakten med.
      Ønsker deg alt godt for fremtiden. Håper det blir mye strengere konsekvenser for dem som sprer bilder. Kanskje det er det vi kvinner atter en gang må kjempe for? Lovene må endres i takt med at samfunnet endres.

    60. Uansett hva de skriver i media, så skal du vite at vi er her for deg. Vi tror deg, og jeg gidder ikke gi mine klikk til journalister som utnytter mennesker på denne måten. Fy faen dette er ikke noe du skal klandres for, du er ikke personen som gjorde noe galt. Det var han, det var de rundt, som spredte bilde, spredte hat. Alt du fortjener nå er masse kjærlighet!! <3

    61. Stå i det kjære Sophie Elise! Jeg har dessverre ingen gode tips men jeg vil du skal vite at min støtte har du alltid❤️

    62. Kan du navngi avisen(e) som skriver slike meldinger til deg? Vil mer enn gjerne boikotte og slutte å gi de klikk. Dette er så grovt urettferdig og umenneskelig at jeg blir forbanna. Utpressing. Tror det var taktisk smart av deg å skrive om det på bloggen fremfor å gi dem det de vil ha.
      Tenkt å stille et offer i denne posisjonen. Tror ikke jeg har kommentert bloggen din før, men skulle gitt deg en god klem om jeg kunne ❤️

    63. ❤️ du er så sterk som fortsatt står, til tross for at du gang på gang får dritt på deg. Kan ikke en gang forestille meg hvordan du har det, men stå på.
      Helt utrolig at folk kan oppføre seg slikt. Det skulle vært regler, bøter eller sanksjoner for sånn oppførsel.

    64. Du skal vite at du er en fantastisk sterk og nydelig person! Er mulig du selv ikke føler det for øyeblikket, men det er du. 100% om ikke 110% . Du har INGEN skyld! Du er IKKE problemet! Dessverre finnes det slemme og ekle mennesker, som tross alt er “voksne”, som ikke tenker lengre enn egoet sitt. MEN du er ikke en av de! Du er sterk! Du er modig! Du er inspirerende! Takk for at du er til og takk for at du er deg! Det burde være langt flere som deg, som har ditt engasjement, men jeg tar gjerne til takke at det bare er en av deg. Og jeg føler meg priviligert som får følge deg fra “sidelinjen” og du har gjort en forskjell i mitt liv. Digger deg. Stå på. Følg drømmene dine uansett hva de er. For du er verdt det!
      1000 klemmer fra meg ❤

    65. Kjære vakre deg Sophie. du har helt lov å føle deg dritt, og knekke sammen, og være lei deg. Fordi det er alvorlig, det er vondt og det er så ufattelig slitsomt. Jeg kan bare forestille meg for jeg vet ikke. Og ingen andre enn de som sitter i samme situasjon som du vet. Men vi kan føle med deg. Eneste man kan gjøre i en slik situasjon er og eie historien sin selv. Ikke la andre prate på vegne av deg, være det er aviser, tv, eller han psykopaten av ett menneske som manipulerer og troller rundt i samfunnet. Jeg tror at det beste du gjør for deg er å eie historien din. Fortell den, del den og gjør det med dine ord og følelser. For når alle vet sannheten kan han ikke skylde på deg. Og om noen tror på han? Ja da er det de som mangler fornuft og slike mennesker kan man ikke gjøre noe med. Du er fantastisk flott, samboeren din virker som en utrolig mann. Og du har familie og venner rundt deg som elsker deg. Jeg kjenner deg ikke men jeg har følgt deg i så mange år nå at jeg har sett dine oppturer og nedturer av det du har delt. Og uten tvil har du vokst voldsomt! Du har utviklet så mye potensiale og mere igjen har du! Du inspirerer andre mennesker til å bli bedre. Du sprer ideen om at man kan være den man vil, og ikke må puttes i en boks. Du har gjort så mye for andre mennesker! Så ikke la dette, en urett som ble gjort i mot deg! Være noe som definerer deg. Du er så mye mer! Du er SOPHIE ELISE! Forfatter, artist, feminist, dyreelsker, venn, samboer, datter, blogger og så mye mer. Men du er IKKE hans å ødelegge lenger. Fortell historien din, ei den og vit med deg selv at du? Du har kjempet, du kom deg ut, du er på riktig spor. Og han? Han er en stakkarslig tulling som gjør alt han kan for å holde seg relevant, og det kommer aldri til og forandre seg. Det ble mye rabling her og muligens lite sammenheng😆 men vit at du gjør ikke noe feil med å dele historien din. For den er DIN å fortelle. Og ang journalistene som holder på sånn? De skulle vært sparka hver eneste en.. for det er utpressing.. og de fortjener ett lite spark bak😂 blir sjokkert over folks mangel på empati. Jeg gleder meg til å møte deg på boksignering på torsdag. Og håper du finner ut av denne situasjonen hva som er riktig for deg. For den mørke fortiden er bak deg. Og fremover, visst du velger det, er masse lys og kjærlighet❤️☺️

    66. Media vil skrive om dette uansett, men saken vil få enda mer oppmerksomhet dersom du også kommenterer, slik som du nevner. Ikke gi han eller dem den oppmerksomheten de søker, så kanskje dette vil forsvinne litt raskere da. Sender masse gode tanker til deg<3

    67. Han forsetter . å sende deg mailer?Kan du ikke anmelde han ogfå forbud for kontakt, og endre din epost og mobilnummer?

    68. Så nettopp videoen til Robin, og jeg må si at jeg fikk litt annet inntrykk av han enn hva jeg har hatt før. Det finnes alltid to sider av en sak, men det er jo ingen av oss andre som vet hva som er sant eller ikke. Men jeg er litt enig i det han sier – du har en blogg der du kan forsvare deg med til hele Norge, mens han sitter der og får all dritt slengt til seg og ikke har den muligheten med å skrive til hele folket om situasjonen. Selvfølgelig, dette er en kjip situasjon for deg, men så er jo spørsmålet om R ville spredt bilde av sitt eget kjønnsorgan?
      Han nevner også at du ikke var så ærlig når det kommer til spising av kjøtt (ikke at dette har noe med denne situasjonen å gjøre) men straks dere var på ferie sammen så spiste du noe kjøtt, ikke like mye som kanskje han gjorde, men det at du ikke spiste noe kjøtt i det hele tatt stemte ikke. Poenget med dette er vel bare at man skal ikke tro så mye på det som står på blogg og generelt i sosiale medier.
      Støtter ingen av dere, det er en sak som omhandler dere og ikke oss, men dere har valgt å skrive om situasjonen og da får vi også et inntrykk i det, noe som fører til meninger. Synes bare man skal være forsiktig med å anklage noen selv om det selvfølgelig er lett å gjøre det i akkurat denne situasjonen med tanke på at du visste han hadde dette bildet! Men som han sier, kunne vært noen som har hacket seg inn på telefonen – og det kan faktisk skje.

    69. Hei Sophie! Føler så med deg når jeg leser inlegget her. Jeg har opplevd det samme som deg, heldigvis for meg er jeg ikke en offentlig person, så greier ikke forestille meg hvordan det er for deg.. Det holdt for meg at folk i nærmiljøet og i byen min visste det for min del.. det var nok. Har vært i et likt forhold som det du beskriver selv, det varte i 4 år og jeg kom meg også unna pga fengselstraff fikk meg til å se en utvei. Hvis du vil prate er jeg her. Men tør ikke legge ved epost når jeg kommenterer for vet ikke om den blir offentlig? Kunne gjerne snakket med deg og delt erfaringer for jeg følte meg veldig alene selv, men vet ikke hvordan jeg kommer i kontakt med deg 🙂 Det er noen år siden nå og jeg blir fremdeles kontaktet i ny og ne med skjult id og div. Er 24 år.

    70. Åfyfaen at det går ann. Forkastelig av medieNorge å holde på på denne måten. Håper du vet at du har all støtte i folket og vi heier på deg! Du er sterk<3

    71. Kjære Sophie Elise. Du er ikke til å klandres for at dette bildet ble spredt. Det er fullt og helt ekskjæresten din som har all skyld i dette, og at han, så mange år senere, prøver å få deg til å føle deg liten igjen gjør meg sint. Du fortjener dette overhodet ikke, og media skjønner visst heller ikke hvordan dette føles ut å stå midt oppe i. Du og mange andre kvinner kjemper denne kampen, men ikke alene. Vi er mange som støtter deg og alle andre som opplever slikt ❤️ Hold motet oppe – du kommer til å komme styrket ut av dette også, som alt annet. ❤️

    72. Det er grusomt at media alltid skal dra nytte av de sårbare.. Du er utrolig sterk som faktisk klarer å stå i dette, og samtidig dele følelsene dine med alle oss.
      Ord blir fattige… Kunne ønske jeg kunne ta smerten din og skylle den vekk.
      Karmaen kommer nok og tar den lille jævelen.

    73. Jeg veit ikke hva slags godt råd jeg skal komme med, men vil bare si; DET ER IKKE DIN SKYLD! Og ikke gi deg i kampen om rettferdighet. Bruk kjære Kasper og familien din for alt de er verdt som støtte ❤️

    74. Hei
      Jeg har opplevd litt gale ender selv.
      Jeg har blitt mobbet store deler av livet, så kom anoreksi og så møtte jeg en fyr som viste seg å være ok i starten, men etter et halvt år var han voldelig. Da begynte trekkene å komme frem. Men nettopp fordi jeg lot det gå første gangen så klarte jeg ikke komme meg ut av det. Hele livet har folk herset med meg og jeg lot han også herse med meg! Han banka meg gul og blå, familien trodde meg ikke engang. Låste meg nede i kjelleren i mange timer. Dro meg etter håret i 500 m i -20 grader, kaster meg i sengen og skriker at “En av oss skal dø i kveld!” Mange episoder. Jeg kom meg ut ved å finne en ny fyr og sakte men sikkert trekke meg unna han her…
      Men fyr nr to var 9 år eldre og dealet kokain og dop til mange mennesker og var innblanda i masse greier. Jeg frøs til is. Jeg dro ikke. Jeg satte meg selv så langt nede på stigen at jeg ikke fortjente noe liv. Jeg turte ikke studere turte ikke flytte turte ikke leve. Alt var kaos. Han banka meg et par ganger, ruset seg hver dag selv når han hadde ungene, folk han skyldte penger plukket meg opp i byen og truet meg til å tømme bankkortet mitt pga gjelda hans, jeg ble henta og måtte sitte i møte med 10 albanere og forsvare hvordan typen skulle betale gjelda si. Mens jeg følte de alle satt der og kunne voldtatt meg, men siden jeg holdt hodet kaldt og det hele var sykt, så gikk det bra. Han typen der ødela skikkelig for meg. Han var utro og likte å se porno i flere timer om dagen enten jeg laga middag eller vi skulle se på tv, han dro alltid frem kola og porno. Familien trodde meg ikke og antydet at jeg var et dårlig menneske som fortjente det. Ingen trodde på historiene mine for de var så ville…jeg var bare 20 år..
      Nestemann var veldig hyggelig og fin,. Helt til jeg oppdaget at han ruset seg på amfetamin bak ryggen min og likte å stappe knyttneven sin i ræva. Han løy og løy og var super paranoid og ga meg masse angst fordi han kjente feil folk.
      Så møtte jeg en som virka normal. Men så viste det seg at han har to barn han ikke vil anerkjenne eller ha samvær med. Han likte å ha sex med unge gutter og gamle menn. Det fant jeg ut fordi kollegaen min sa at han hadde besøkt den 82 år gamle naboen hans den ene dagen.. fant også bevis på tlf hans. Ryktet spredte seg på hotellet og det ble så mye mobbing at jeg måtte slutte i jobben min…
      Så har vi en som var narsissistisk. Et eller annet galt. Fortalte meg hele tiden at jeg ikke var slik han ville være. Han hadde sex med meg mens jeg sov og hvis jeg våknet og protesterte så sa han at jeg måtte godta at han fikk ta på meg. Han brøt seg også inn i mammas hus i psykose en kveld. Jeg lå med kniv i senga i flere uker etterpå. Politiet henla alt.
      Dette er bare toppen av isfjellet. Greia er at når man sliter med ting er det vanskelig å komme ut av giftige relasjoner. Dette er overhodet ikke din feil. Alle har selvfølgelig ansvar over egne liv, men enkelte mennesker går jo direkte inn for å ødelegge for andre. Men vet du hva? Du er så my bedre enn dem. La dem kose seg i bassenget av amøber som søker neste ræva historie, neste skitsnakk, neste trolling. Æsj vet du hva, du er heldig som er smart og oppegående, en fri sjel, så skru av støyen Sophie. Du kan ikke la den støyen bli for høy for deg
      Men Sophie, ikke la han jævla drittsekken ødelegge for deg! Jeg har kastet bort 10 år av livet mitt på jævla kukskalller. Krev din plass, stå på ditt for vi står bak deg! Du er ikke alene! Du var paralysert! Jeg skjønner så jævlig godt hvordan du har det. Og jeg er så stolt av deg for at du kom deg ut av det før det gikk mange år. Du har jobbet masse med deg selv og endret atferdsmønster og du FIKSER DET HER!
      Livet blir bedre med årene, trust me. Jeg er 28 og føler meg mye sterkere og sikrere i meg selv enn da jeg var i starten av 20 årene. Du er i en periode der du skal finne din plass og din indre stemme. Ikke la dette utvendige bråket ødelegge det. Du er ei fantastisk jente og jeg digger sjelen din😍✨
      Masse kjærlighet og tanker herfra ❤️

    75. Huff, så forferdelig dette må være for deg!… Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vanskelig det må være.. Sender deg en god klem og håper du får sove i natt❤

    76. Det du skriver slår meg rett i hjertet. Du er ikke alene om å være offer for en slik dritt. Min søster har vært i et slikt forhold i mange år. Og selv om vi rundt henne ser hvilken manipulasjon hun gjennomgår, så når ingenting frem til henne. Hun minner meg faktisk litt om deg; utrolig pen (men ser det ikke selv) og litt naiv. Hun er suksessfull, smart og veldig vellykket. Han på den andre siden eier ingenting, får penger fra nav og lever stort sett på henne.
      Jeg husker første gang han var voldelig. Han hadde kastet henne i bakken og kvelt henne, etter at hun hadde konfrontert han fordi han hadde prøvd seg på en av hennes venninner. Jeg tenkte da at «endelig dumper hun han», men nå tre år senere er de fortsatt sammen, og volden blir bare værre og værre. Om jeg ikke hører fra henne på et par dager er jeg redd for at hun har blitt drept. Det værste er at den psykiske volden hun får av han er nesten værre enn den fysiske.
      Det du får fra eksen din er psykisk tortur! Din seier fra det hele er at du faktisk dumpet han, men du er fortsatt ikke fri. Det jeg håper du gjør, som jeg også håper min søster en dag vil gjøre, er å lytte til de rundt deg. Ikke la deg tro at du er liten, og at det er din skyld. Vi vet alle hvilken dritt den fyren der er, og hans ord eier ikke troverdighet overhodet! Seriøst jeg blir så sint.
      Tusen takk for at du deler Sophie <3 Du er ikke alene!

    77. Jeg er over ti år eldre enn deg, og har lest bloggen din jevnlig over flere år. Jeg leste også nyhetsartikkelen om din eks’ forsvar ang. bildet her om dagen, og tenkte at det var en spesiell ting å komme med nå, er vel ingen som tror på hans versjon.
      Det som skjedde deg og Nora Mørk bl.a. er noe som skjer med jenter og kvinner hver eneste dag. Det er nok enda verre for dere som er offentlige personer og alt det ekstra det medfører av oppmerksomhet og baksnakking. For dere personlig er jeg helt sikker på at det dere har gjennomgått er grusomt. Men jeg håper virkelig at dere kan ta med dere at pga hva dere gjorde, og hvordan dere reagerte, så tar politiet sånne saker mer seriøst nå. Men ikke bare det, vanlige folk snakker om det som et overgrep, ikke noe man kan skylde seg selv for, og det er virkelig på tide.

    78. Jeg støtter deg fullt og helt. Du har ikke gjort noe galt, og fortjener ikke at dette blir rullet opp igjen (er glad du valgte å dele det i podcast, du hjelper så utrolig mange andre!). Det er ingen andre enn hans feil, og han latterliggjør seg selv i den youtubefilmen han har laget – at det går ann å være så psykopat og manipulerende..
      Jeg ble skremt av å se hvordan media har behandlet deg, det er så ufortjent. Snakk om å spre salt i sår, og for noen dårlige mennesker.. Du fortjener alt godt Sophie, du er et fantastisk menneske som har godt igjennom så mye – men allikevel står så støtt. Det er så imponerende. Jeg vet at du har hatt det uendelig vondt, og det synes jeg er så fælt å tenke på. Du er et menneske jeg kun kjenner gjennom dataskjermen, men jeg har vokst opp med deg – og du inspirerer meg så enormt mye. Du kommer til å klare å reise deg etter dette også. Måten du har tatt imot denne dritten på har gitt meg en enda større respekt for deg enn det jeg hadde fra tidligere (har bestandig hatt så mye respekt for deg).

    79. Sex er det mest naturlige i hele verden, alle har det og kropp er helt topp! men det som ikke er naturlig er å spre det på Internett. Feilen ligger hos han, og jeg mistenker at du tilførte noe til livet hans som han enda higer etter, og får han det ikke så neivel, da skal han i det minste være hevngjerrig og få publisitet.
      Herregud du har jo hevet deg over han 1000 ganger bare ved at han faktisk har spredd bilde av deg, du må se selv hvor mye større person du er enn han.
      Man mister kontroll i slike situasjoner og det er vanvittig vondt.. mistenker også at han heller mot psykopat altså, Google kjennetegnene så skal du se..
      Har ikke telling på hvor mange ganger ekser har stått på døra, hamret, skreket, sparket og truet med å ta livet av seg om de ikke fikk respons.. som også levde av meg i 3 år og ikke ville jobbe å bare være jovial.
      Noen mennesker er faktisk skrudd sammen anderledes og folk gjør mye rart i desperasjon.
      Dette var/er hans valg og feilen er hos han.
      Herregud kan ikke vi møtes en gang?

    80. Ang.pressen. Hvis du har smser e.l. så send dem til redaktøren, og send de til pfu. Det går ikke an å true med sånt, de har jo ikke lov å publisere det, og ingen aviser publiserer slike bilder i Norge,

    81. Å Sophie.. Du virker som en skikkelig reflektert og god jente som fortjener det beste. Jeg syns det var fint å høre den podcasten hvor du forteller om eksen din, og at det allerede var en stor sak, så hvorfor ikke fortelle din side av saken?
      Uansett hva, er det ikke greit å dele slike bilder av ekskjæresten sin for hevn. Dette er absolutt ikke din feil, og vi er mange som støtter deg i saken. Håper virkelig du klarer å slippe disse vonde tankene, fordi det han gjorde og egentlig hele han er ikke verdt din tid og søte sjel.
      Sender masse gode klemmer til deg!

    82. Du er utrolig modig som deler dette! Og helt sykt at media deler intime bilder av deg. De tenker bare PR og det skal ikke gå utover deg. Utover din intimgrense. Det er helt sykt at noen mennesker kan gjøre det. Jeg vet hvordan du har det angående det med vansker seksuelt etter sånne hendelser. Jeg har det slik også, og du er aldri alene! Man føler seg naken og brukt, og sex skal være en fin ting ja. Håper du får snakket mer ut om dette slik at du kan få det bedre! Du er en utrolig herlig og fin person som kun fortjener det beste<3

    83. Det her var vondt å lese, aldri vært i lignende situasjon, men jeg kan forstå hvor rådløs og overkjørt en føler seg fra alle kanter.
      Mitt råd til deg er å ikke tie, bruk dette som ett eksempel, prøv å frigjør deg fra skammen som Kim k. Det her er hevnporno, og det er ikke greit at voksne journalister presser en ung jente opp etter veggen og truer med å faktisk spre ett nakenbilde mot ens samtykke? Det her kan ikke være lov? De burde skamme seg, ikke du. Sex er naturlig, de aller fleste gjør det, de aller fleste forstår og har respekt for at dette er privat og forhåpentligvis håper jeg for guds skyld at de fleste har vett nok til å være med å sette en stopper for det, både for deg og for andre jenter som opplever det samme.
      Jeg forstår at dette er traumatiserende, R virker tilsynelatende ikke å være på en bra plass i livet som velger å lage en så sårbar video i samarbeid med ett nettkasino? Que?
      Han burde forstå at dette ikke er noe å rive opp i, uansett om han sto ansvarlig for spredningen eller noen andre plutselig fikk tak i dette, burde han oppføre seg mer ydmykt rundt det hele.
      Du har mange sin støtte i denne saken, og de aller fleste forstår at dette kan skje seg selv og alle andre. Pust rolig og let it pass, hev deg over det, alt sammen, og ikke gi opp kampen om din egen verdighet❤️

    84. Du er sterkere enn du aner. Du fortjener virkelig ikke dette. Det er ikke din skyld. Jeg sender jeg de varmeste tanker<3

    85. Så det han hadde lagt ut på YouTube om falske anklager mot seg selv.
      Nei nei nei. Bare nei. Dette er ikke noen bra person. Jeg personlig tror at alle kan forandre seg, og tiden vil vise om han gjør det en gang. Men det han har gjort er på hans kappe og hans alene.

    86. Fikk helt vondt av dette innlegget!
      Jeg tror det viktigste er at du husker at det IKKE er din feil! Uansett hva du tenker må du alltid komme tilbake til at det er ikke din feil ❤️ Lykke til videre, du har mange som støtter deg. Ta vare på de menneskene rundt deg.

    87. Fyfan at du skal få dritt for det her er helt ufortjent. Blir forbanna av å lese dette. Og medienorge MÅ FAEN SE TIL Å SKJERPE SEG

    88. Helt forferdelig det du går gjennom nå.det er ikke din feil.Sender deg mange varme tanker og klemmer.mvh Tone

    89. Æ har opplevd akkurat det samme med min eks. Han va voldelig i tillegg, slo mæ aldri men slo gjerne ting som va rundt mæ. De gangan han va hos mæ (hadde avstandsforhold) å når æ skjøl va på jobb, så skulle han sitte inne på plassen til æ va ferdig for å se ka æ egentlig holdt på med. Han va ganske manipuleranes, kunne få mæ til at en ide va kjempe bra å gjøre men i utganspungte så va det ikke nå bra i det hele tatt. I tillegg sku han kontakt med mæ heletia over sms, facebook, sosiale media generelt når han ikke va med mæ face2face. Å når han ikke fikk tak i mæ så tok han kontakt med vennekretsen min å klikka. Ene gangen klikka han så mye at han ble anmeldt av min daverende vennine for han ble så sint å trua ho på livet. Huske foreldran mine prøvde alt for at æ ikke sku være i lage han. Å æ e evig takknemlig den dag i dag at de gjorde det.
      Det e en stor kneik å komme over, æ vet det godt. Det her e 8/9 år siden æ gikk i fra å æ tenke enda på det. Det kan slå mæ i trynet igjen. Men æ velge å holde hode høyt for æ e bedre en som så! Den dag i dag har æ ei datter å familie❤️
      Å æ vet det e tungt, men du kommer dæ igjennom det etterhvert, ting tar tid! Å du e sterk Sophie!

    90. Dette gjorde meg veldig trist, kjære snille Sophie. Det virker som om folk glemmer at du faktisk er et menneske oppi det hele, med tanker og følelser. Jeg blir sint av å tenke på han og medie Norge, og håper virkelig at han slutter med å vanne dette ut så inderlig <3. Jeg heier på deg, og ser veldig opp til deg. Du har stått på, og se hvor langt du har kommet karrieremessig for eksempel. Stor klem.

    91. Jeg føler med deg sophie og synes det er utrolig bra at du står frem! Du er sterk og virker som en god og snill jente. Jeg pleier aldri å kommentere, men jeg har skrevet et «lignende» innlegg på Facebook siden min som du gjerne kan lese. Det står ikke så mye detaljert om forholdet mellom meg og vedkommende men om vold han gjorde mot meg spm du kan lese om du vil med bilder av meg som offer som måtte legges inn på sykehuset.. bare å sende en melding om du vil ha mer detaljer om andre ting, eller bare snakke om noe så er jeg her om du ikke vil snakke med andre om det <3 men har lagt ut en hendelse på Facebook om du ønsker å lese den, innlegget er offentlig 🙂

    92. Jeg får klump i magen, halsen, hode og over alt når jeg leste dette. Jeg fatter ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt mot andre mennesker og det som sjokkerer meg er hvordan media bruker dette for å fiske etter klikk. Respektløst, uforskammet og rett og slett tankeløst. Men alt som har skjedd er ikke din feil! Jeg heier virkelig på deg Sophie Elise. Du er en så snill og god person og du vil trumfe alle andre. Du er best <3

    93. Hei, har du noe motsvar på det han sier om at du spiste kjøtt hver gang det ikke var andre enn dere to til stede? Jeg vil ikke sparke noen som ligger nede, men er ikke helt bra om du lurer folk for klikk?

    94. Jeg hadde et lignende forhold hvor typen var utro konstant men jeg kunne ikke brydd meg mindre for jeg var så avhengig av han. Han var itilegg religiøs, så jeg kunne ikke ha gutte venner, feste, gå sånn og sånn kledd osv. Men jeg godtok alt for jeg var så blind. På slutten av forholdet hadde han smittet meg med klamydia og jeg ble itilegg gravid og måtte ta abort noe som ikke er så sjarmerende å si høyt i den alderen, da var jeg 14 og han 16. Og dette ble brukt imot meg for alt det var verdt. Både fra han og andre. Og blir ennå dratt opp. Han spredte itilegg bilder av meg i undertøy, noe jeg er over nå – men husker godt hvor mange år det ødela for meg og jeg tør ikke ennå 6 år senere å bli kjent med nye gutter da jeg er redd alt dette skal bli dratt opp igjen og jeg føler han har kontroll over livet mitt ennå pga de hendelsene som forfølger meg alltid så jeg forstår deg 100% og uansett hva er du heldig som har en kjæreste som er der for deg og er stolt av deg, for det har jeg aldri opplevd fra en gutt som har hørt om fortiden min og det misunner jeg deg skikkelig for! Sett pris på han, ingenting er din feil du er skikkelig heldig, samtidig uheldig som har opplevd det du har – men tenk hvor mange som støtter deg! Jeg er en av dem iallefall

    95. Faen, det søplet av en guttunge. Husker da du var sammen med han. Hvor ulykkelig du virket, og hvor desperat (ikke sånn som ordet ofte brukes av ungdommer, men ren konstant desperasjon) du virket. Du var i konstant høygir og var oftere knust enn lykkelig. Men du så det ikke selv. Tenkte akkurat det samme da Ullebø ble sammen med han der aspirerende Texas tømmerhuggeren hun etterhvert endte opp med å forlate. Situasjonen var så lik. Lykkejegere som utnytter unge kjente kvinner for å bli kjent selv. Jeg er glad du har funnet deg en flott mann nå. En jordnær, snill og stabil mann. Det fortjener du.

    96. Han har egentlig litt rett. Du har hengt han ut for hele Norge, men du tåler ikke et lite motsvar. Er du helt sikker på at det var hn som delte bildet?

    97. Skulle veldig gjerne visst hvilken avis journalisten som kom med et slikt grufullt ultimatum tilhørte? Tror vi er mange som vil vise vår avsky og boikotte avisen som et nyttårsforsett.
      I tillegg er det nesten bare kvinner som kommenterer her, greit at det nok er flere jenter av leserne…men likevel- hvor er det blitt av støttekommentarer fra gutta? De holder seg tause som de som regel alltid gjør når slike tema tas opp.

    98. Hva medieNorge driver med er ikke annet enn å utnytte og tråkke ned de som har det vondest i slike situasjoner. Hva annet enn klikk gagner de på det? Det er gang på gang bilder av (spesielt kvinnlige) kjente som blir spredt. Som om det ikke er ille nok at dine mest intime øyeblikk skal havne i hendene på noen andre. så skal pressen hive seg på som om det er snakk om en OL gren. «Du valgte å være offentlig» ja MEN det er noe som ikke blir delt med bloggverden. Det skal slippes å bli delt, det er viktigere ting i denne verden som burde snakkes om.
      Hvorfor skal, i dette eksemplet kvinner gå igjennom spredning av bilder om igjen og om igjen. Idrettsutøvere, bloggere, ungdomsjenter… la det ligge. Det blir laget ett spetakkel uten like, MEN med en gang det er snakk om dickpics og uønsket oppmerksomhet da får pipa en annen tone. For det er så normalt at «ingen»bryr seg virker det som media vil fremstille det. Vi er i 2018, nakenhet er så mye rundt oss, det er nok å velge av, hvorfor skal dere bevisst gå inn for å spre og snakke om bildene til de som ber og trygler om å la det være? Noen ganger vet ikke folk at de finnes før mediene drar de opp. Medias verdighet har stupt, ikke alle, men noen gjør det slik. Det er som da du lærte om mobbing på barneskolen. Hvis én mobber mens mange ser men ikke gjør noe, er du uskyldig?

    99. Hei!
      Jeg opplevde akkurat det samme med min første kjæreste. Alt var perfekt i starten og han var drømme mannen. Så startet kommentarer om at jeg overvektig, stygt hår og lignende. Deretter alt fra vold, utroskap og alt var alltid min skyld. Jeg var veldig ung, og skjønte heller ikke at jeg måtte komme meg unna. Du blir i en slags boble, og det er ikke vår feil. Det er narsissisme all the way. Dette er 7 år siden, og jeg har gått til ulike psykologer for å snakke om dette. Det gjør noe med deg. Men det viktigste er at det er ikke vår feil. De finner seg et offer, og tømmer de virkelig for alt. Veldig bra du kom deg unna! Og bra å sette lys på dette. Omtrent ingen som trodde meg når jeg fortalte om at han hadde slått meg og lignende, fordi alle syntes han var så snill og kjekk. Men det er akkurat sånn narsissister holder på. Hørte på podcasten din med Ida, og jeg kjenner meg igjen i alt du sier. Du er ikke alene<3
      Har fulgt deg i mange år, mye på grunn av ditt engasjement for dyr, og at du alltid sier ting som det er og ikke prøver å leve i en «fantastisk fantasi verden». Du er super<3 Stå på. Narsissister og drittsekker skal ikke holde oss nede eller bestemme over livet vårt. De må ha det utrolig trist med seg selv, så er egentlig bare synd på de. Vi står sammen om dette! Og vi skal ikke bli tråkket på. Den eneste som ser dum ut her, er han. Det er veldig tydelig. «Psykopatene blant oss» er en Facebook side med mye lignende opplevelser, og det kan gjøre at man ikke føler seg så alene, da det dessverre faktisk er veldig mange som har opplevd dette.
      Prøv å legg det så mye som mulig bak deg, og nyt at du har en så fin og god kjæreste nå. Det er det jeg prøver på! Men er ikke alltid like lett, da man naturlig har flere murer oppe og prøver å beskytte seg selv. Men vi skal ikke la de vinne over oss<3 Stor klem

    100. Gjør så vondt å lese.
      DU var faktisk den som åpnet mine øyne, om at JEG var i et destruktivt forhold å hadde det jævlig . Men jeg er desverre enda i samme forhold , så jeg har ikke så mye råd å ting å komme med. Jeg er desverre som du var… jeg ser det gode i han, og han “var jo snill, ellers hadde jeg aldri blitt sammen med han” . Men siden jeg har så svak psyke , så har han så lett av å legge skjuld på meg.
      Han kan gjøre vonde ting mot meg, å så fort jeg gjør noe tilbake . Så vet hab hvilke knapper han skal trykke på, hva han skal si , å hvordan han kan legge all skjulde på mine skuldre. Kjenner jeg får hjertebank her jeg skriver .
      Er så stolt over det du har oppnådd, før, imens og etter han . Du må bare stå på videre kjære vakre deg !
      Jeg beundrer deg fra hit til månen, å hjem igjen !
      Jeg håper jeg en dag klarer å rive meg løs som du gjorde. Men foreløpig har jeg så mange unskjuldninger for hans oppførsel , så klarer ikke å gå….
      Vet alt er feil å vet vennene mine snakker sant , og ikke minst legen og psykologen … (legen min er forøvrig hans lege og)
      Men fordeom er det ett eller annet rart noe i hodet mitt , som ikke tar til seg disse “proteinene” folk serverer meg….
      Er utrolig trist at dette pågår enda, og at du skal måtte lide for den slags…. virkelig! Det gjør meg vondt ….
      Blir stum nå, for jeg vil komme med noe hjelp , noen gode ord. Men …. jeg sitter i det selv. Så vet liksom ikke hvilke råd jeg kan gi deg….. beklager.

    101. Kjære Sophie. Jeg er en voksen dame som på din alder var i et destruktivt forhold. Din beskrivelse av forholdet og hvordan det gikk fra at du følte deg sett og verdsatt til å bli hjernevasket er som å lese min egen historie. Jeg tror ingen som ikke har opplevd det selv, kan forstå hvordan det kan skje. Man mister dømmekraft, selvtillit, evne til å kjenne på egne følelser. Det skjer så gradvis. Jeg har som deg vonde minner om hvordan jeg behandlet vennene mine fordi å tekkes han gikk foran alt. Jeg har i alle år lurt på hvordan jeg, som i utgangspunktet hadde sterke meninger og gjerne tok ledelsen, kunne ende med å bli behandlet slik. Han gjorde stor skade, han knakk en selvtillit, en selvfølelse, en følelse av å kunne være elskverdig. Den fulle skadevirkningen begynte å gå opp for meg da jeg var i et jobbintervju 20 år senere og den profesjonelle intervjueren spurte “hvor ble det av hun ungdommen som var en ledertype?”. Hun ble borte i det forholdet og forble borte i 25 år. Følelsen av at folk bare omgås meg “på nåde” og at jeg ikke er viktig er lett triggbar fremdeles. Men jeg tvinger meg til å ikke la de følelsene få for stort spillerom. Takk for at du beskriver så godt akkurat hvordan det er. Jeg vet hvor lenge en slik erfaring sitter i, hvor selvkritisk man blir og hvordan man utvikler en tvil på seg selv. Men jeg vet også at det er ikke din feil. Det må du aldri slutte å minne deg på. Jeg sender mine varmeste og mest støttende tanker til deg og ønsker deg fra bunnen av mitt hjerte alt godt.

    102. Kjære Sophie. Gjør vondt å lese det du skriver. Jeg blir sint fordi det er så ufortjent. Jeg skulle ønske at det var noe jeg kunne si som hjalp.. Dette er hvertfall ikke din feil på noen måte, og skammen burde vært hos vedkommende, ikke hos deg. Stor klem❤️

    103. Kjære Sophie Elise,
      Personer som mishandler sine partnere kommer i mange varianter, men de har alle visse likhetstrekk som går igjen. Det er også sånn at mishandlingen ofte øker med årene, jo lenger man er sammen med personen. Ofte forstår man ikke hvor galt det er det man har blitt utsatt for, før man er ute av forholdet. Man blir rett og slett hjernevasket til å tro at alt man gjør er feil, og alt mishandleren gjør og sier er rett. Kun personer som har opplevd å være i et forhold med en som har mishandlet dem, vet virkelig hva jeg snakker om her!
      Jeg var gift med en som mishandlet meg i 17 år. Jeg har kjent fortvilelsen over å tro at jeg hadde feil i alt når jeg stod foran ham, med de fullstendig handlingslammende konsekvensene det fikk. Men jeg klarte å gå! Og det har jo du også klart! Og vet du hva – ingenting som din eks har gjort, eller nå gjør, er din feil. Han gjør de tingene han gjør, fordi han er en mishandler, og han ønsker å skade deg med en offentlig «sex-shaming». Det at media henger seg på virker som et skuffende og uakseptabelt stort overtramp. Da har mediehusene virkelig ikke forstått hensikten med #metoo.
      Det viktigste du nå kan gjøre er å engasjere en advokat. En som vil kunne gi deg de beste rådene her om hvordan du skal gå frem for å ta kontroll over situasjonen med eksen din og media. Hvis du har gjort det allerede så er det kjempeflott! Eller det kan være du synes det virker litt overveldende å ta fatt på denne problematikken nå, – men det vil komme en løsning! Du må bare starte med innledende samtale med advokat, og finne ut alle muligheter du har til at dette problemet kan fjernes, og du ikke skal rammes av dette igjen! Jeg håper det ordner seg! Masse lykke til❤️

    104. Jeg høres destruktiv ut, når jeg skriver at du aldri vil komme over det. Men å finne en måte å leve med det på. Min erfaring er å snakke å dele med andre det som er vondt. MEN det er ingen selvfølge at man finner den eller de som lytter.. Nå er jeg spent på hvordan det vil bli for deg etter du har lagt ut dette og lest kommentarene. Jeg er takknemlig for at du deler. MEN det er ingen selvfølge, for noen vil alltid være snevre og «sjalu». De ødelegger så mye mer enn de aner.. Når det kommer til følelsen av å føle seg liten, så forstår jeg at du føler det.. Jeg avsluttter kommentaren her, jeg føler det ukomfortabelt å skrive på nett.. Jeg har troen på at du vil få det livet du ønsker deg. Ta tiden til hjelp🙌🏼Ps. Jeg klarte ikke la være å kommentere. For du er så åpen og fortjener respons..

    105. Sofie, du er så bra! På alle mulige måter!
      Hold hodet hevet og gi de fingærn!
      Jeg/vi HEIER PÅ DEG 💜

    106. Jeg får så vondt av deg når jeg leser dette. Jeg forstår følelsen du sitter med, men dette er ikke din skam! Som du sier så ble dette bilde tatt uten at du visste det, og det var noen du stolte på som spredde det. Det er ikke din skyld, og jeg håper ikke du straffer deg altfor hardt for dette. Man kan ikke gå rundt og gnage på alt som man ikke har kontroll over <3 stor klem til deg

    107. Jeg har bare lyst til å gi den en 💞-god klem i en evighet jeg, og beskytte deg fra alt ondskapsfullt, for det syns jeg du trenger og fortjener, noen som beskytter deg🤗🥰

    108. Sender varme klemmer til deg Sophie ❤️ Jeg har dessverre ingen gode råd, men det er tydelig at dette er tøft for deg og det er viktig at du setter ord på det. Du er sterkere enn du tror, og har støtte hos mange – selv om medienorge ikke er særlig smakfulle i denne saken.. heier på deg og håper du sover bedre i nettene som kommer ❤️

    109. Opplevde det samme etter første exen. Vi var sammen fra vi var 16 til vi ble 18, og i løpet av disse to årene utviklet han et misbruk av narkotiske stoffer som ble verre og verre. Han var utro, voldelig (slo meg flere ganger) og stjal fra både meg og ukjente etterhvert som tiden gikk. Han satt inne to ganger under forholdet, begge for tyveri av biler, og kjøp, salg og besittelse av narkotika.
      Tilslutt sa det stopp for meg, slik som for deg. Jeg hadde brukt 2 år av mitt liv på å leve for han. Etter bruddet gikk han rundt til alle kompisene sine og viste nakenbilder av meg til dem, men jeg ga faen. Jeg var endelig fri.
      Han kontakter meg enda, og lurer på hvordan jeg har det, sier han er glad i meg og at han angrer på det han har gjort. Om og om igjen. Det har nå gått snart 7 år. Heldigvis har han ikke vært truende eller direkte slem etter bruddet bortsett fra det med nakenbildene…
      Jeg tror nok dette skjer mange jenter, men vi har fordelen av å kunne forbli anonyme.. det jævligste med å være en offentlig person må være når dette skjer, og du ikke bare kan krype inn i et lite hull og gjemme deg fordi hele Norge venter på at du skal uttale deg. Kan ikke engang begynne å forestille meg hvordan det er! Men jeg er utrolig imponert over hvor sterk du er, som klarte å kutte kontakt, og som lar opplevelsene dine være en del av den personen du har blitt.
      Mitt eneste råd til deg er å putte deg selv først, som ingen av oss gjorde da vi var i disse forholdene. Det vil alltid prege deg, men på en måte synes jeg det kan være litt fint til tider også liksom. Jeg hadde nok vært en annen person om jeg ikke hadde opplevd alt dette som 16-åring, da forhold egentlig skal være en dans på roser-greie… og jeg ville aldri vært noen andre enn meg selv! 🙂

    110. Jeg har (heldigvis) ikke opplevd å få mildt sagt private bilder spredt, men jeg har opplevd et to år langt samboerskap bestående av daglige trusler, kontrollering og mobbing – eller et to år langt overgrep, som en terapeut en gang, ganske passende, kalte det. Til slutt fikk jeg brukt min egen dype depresjon som utvei, ved å si at jeg trengte å være singel for å ta vare på meg selv en stund, mens planen egentlig var å dø før han kunne få tak på meg igjen.
      Jeg kunne ønske jeg kunne si noe mer positivt, noe som kunne gitt deg håp, men sannheten er at det snart er 7 år siden jeg gjorde det slutt, 6 år siden jeg endelig klarte å få han fullstendig ut av livet mitt – og jeg er fremdeles redd for å møte han i byen, på butikken, på bussen, eller bare det å se han selv om han ikke ser meg.
      Jeg klarer ikke være i forhold, jeg klarer ikke samleie, jeg er livredd for å ikke få nok alenetid, og jeg er konstant skeptisk til alt og alle rundt meg.
      Så. Jeg har som sagt ingen solskinnshistorie for deg å se til med håp i blikket, men du skal vite at du i alle fall ikke er alene. Og du er absolutt ikke dum som enda kan føle på det – uansett hvor mange år som går. Og når du i tillegg får en relativt offentlig påminnelse som denne om at han fortsatt finnes, og hva han har gjort? Det er ikke rart du reagerer, ikke rart du utagerer, ikke rart du føler på ting som kunne vært skrinlagt for lenge siden. Ingen kan si noe annet.
      Ta vare på deg selv, og ikke minst la de rundt deg få ta vare på deg nå.

    111. Kjempe vondt å vite at den dusten har forårsaket så mye smerte. Du løfter frem en kjempe viktig sak i media. Hevnporno er forkastelig!

    112. Jeg føler så med deg. Virkelig. Jeg har selv opplevd dette, ikke bilder men en video av meg i en akt. En video jeg ikke visste ble filmet og som plutselig folk fortalte meg om 3 uker etter hendelsen. Jeg var overstadig beruset i tillegg. Jeg kommer fra et lite sted, så uansett hvor jeg gikk fikk jeg høre om denne videoen. Til og med mens jeg var på jobb kom kommentarer som «åja du er hun i den videoen». Jeg anmeldte saken, personene bak nektet i avhør, politiet sjekket ikke telefonene deres, og de endte med å kontakte meg de personene det gjaldt og ba meg trekke den tilbake fordi de hadde noe og gjøre med politet fra før. Politet hadde ikke nok bevis så klart og saken ble henlagt. Jeg ble så psykisk ødelagt at jeg endte med å flytte, langt unna familien min, venner og bare begynne på nytt. den dag i dag, snart 3 år siden, er videoen ennå der ut og de går uten noe form for straff eller anger, og jeg sliter ennå med det og vite at mange mennesker har sett meg på mitt mest «nakende og sårbare» så med dette vil jeg bare fortelle at du er ikke alene, og jeg føler så med deg og jeg har selv følt skyld. Men skal vi som er oftere virkelig ta skyld for å stole på andre mennesker og bare koser oss? NEI er svaret. Det skal vi ikke. Jeg har selv følt på alt du skriver, men det er ikke vår feil! Overhode ikke. Mennesker som gjør sånt fortjener for min del ingen ting godt her i verden. Stå i det Sofie, jeg forstår ting er tusen ganger verre for deg som er så offentlig. Men ikke skyld på deg selv. Dette er IKKE din feil.
      Masse klemmer<3

    113. Sophie!!!! Selv tar min fortid som implisitt er , mitt tidligere ekstremt destruktive forhold meg i håret som en hard lugging i fletta, dager jeg minst forventer det, ennå livet mitt er som du beskriver, svert plassert. Og jeg føler hver gang at jeg må ta ansvaret selv, fordi jeg selv valgte å bli i det med dette mennesket. Men vet du hva, det er faktisk ikke min feil, ei heller din. Jeg tror at som menneske gjør det oss godt å kjenne på en skyldfølelse fordi det skaper refleksjon over valg man har tatt, men der stopper det. Destruktive forhold og relasjoner vil for alltid være destruktivt, og når det biter en i rumpa eller lugger i senere tid må man minnes om det. Det er DESTRUKTIVT og feil på ALLE måter. Om dette gir mening!

    114. Det er 3 sider av den saken der. Din versjon, hans versjon, og til sist sannheten. Og den vet ingen av oss lesere, så derfor er det noe vanskelig å gi et råd. Men uansett grunn, uansett hvem som spredde det og hvorfor, så er det INGEN som fortjener å få spredd noe så personlig og intimt så hele verden kan se det. Og det beste i en sånn situasjon er å ikke gi det mer oppmerksomhet. Forstår du allerede har anmeldt det, men at politiet også sviktet.. Gjør det som er best for deg, om det så er å dele tankene dine på bloggen. Bare prøv å ikke provosere han til å lage mer oppstyr rundt det, for skjer det kan dette bli så mye vondere. Jeg forstår at du mest sannsynlig ikke har noe til overs for han, og sikkert aldri vil se han igjen. Men kanskje det er nettopp det som må til? At dere to møtes alene (i offentligheten) en siste gang for å snakke ærlig og konstruktivt om det, uten krangling og beskyldninger fra noens side. Du trenger ikke late som du er verdens tøffeste og kaldeste mot han lengre. Blir man møtt med ekte sårbarhet ønsker man ikke å trykke personen enda lengre ned, om du skjønner?
      En blogg/YouTube-fight kommer aldri til å løse det.

    115. Eg har aldri lagt igjen en kommentar her, men eg grine etter eg leste dette innlegget.
      Du e så forbanna tøff, og du fortjene kje den dritten som blir kasta din vei. Eg har sjøl vært i et destruktivt forhold, og det får en til å føle seg virkelig liten og verdiløs. I tillegg som du beskrive, at du føle det e din feil… Det e virkelig ikje det kjære Sophie! Eg tvile det e noe me kan sei for å få deg til å føle deg bedre, men folk med vett mellom ørene ser at denne gutten e den som har skyld i alt dette. Du føle kanskje det e ord mot ord, men du stråle! Eg har følgt med på bloggerne, og du virke som en helt annen person når det blei slutt. Du tar vare på deg sjøl (når du trakk deg fra skal vi danse) og du har ingen aning kor godt det var å se at du tar vare på deg sjøl. Du viste meg at det e lov å ver sliten, også gjør du noe med det.
      Eg håbe bare du lese denne kommentaren og ser koss positiv innflytelse du har hatt på meg. Du e som en føniks, du reise deg alltid opp etter det har stått på som verst.

    116. Kjære søte deg!
      Så forferdelig trist å lese om dette og at det nå er i gang igjen. Skjønner det er vanskelig å vite hva man skal gjøre i en slik situasjon, man blir så veldig liten og hjelpesløs. Her ville jeg helt klart engasjert en advokat, som har peiling på dette og kan undersøke, samt gi deg gode råd, tips og støtte.
      Ingen vil få det mest private og intimet i sitt liv delt og ingen har rett til å gjøre noe slikt uten samtykke heller, så håper ekskjæresten din får svi for dette..
      Håper virkelig det blir ei god løsning på dette for din del! Jeg heier på deg og sender klemmer og positive tanker, du er rå!!!❤️

    117. Verden er ødelagt.For meg har det ikke gått over, og det har gått fem år. Men jeg har dager som er normale, og dager som er stress. Jeg øver meg på å drømme om fremtiden, selvom jeg står med en fot i fortiden. Det som hjelper er å leve, og reise dit man liker å leve og liker å være med de man liker å være med. Å huske at man er fri nå, selvom man ikke var det da.

    118. Dette sier så mye mer om media enn om deg Sophie. Du mister ikke respekt, det skal du vite. Vi vet at du er et godt menneske og det er ingen som tenker noe seksuelt eller dårlig om deg på grunn av dette her, i alle fall ikke oppegående folk. Derimot er jeg forbannet over mediene, hvor desperate og uprofesjonelle de er. Skjønner at du føler deg maktesløs oppi dette, men personlig hadde jeg avtalt et møte og slått ned vedkommende… Ja rett og slett! 🙊

    119. Kjære, søte, gode Sophie ❤️ Jeg får så vondt av deg!! Stakkars liten ❤️ Det er IKKE din feil!! Sender varme tanker ❤️

    120. Kjære kjære Sophie Elise med den vakre sjelen
      Først og fremst : DETTE ER IKKE DIN SKYLD !
      Han er tydeligvis en tapt sjel som umulig kan ha det godt med seg selv og får en eller annen glede av å såre deg.
      Vet ikke helt hva man skal kalle slike mennesker…
      Om at media behandler en sak slik er ikke annet en håreisende ! Men alle repotasjer og diskusjoner som går rundt om nettmobbing, og så publiserer de en slik sak !!! Jeg skal personlig sende mail til all media som publiserer dette på alt annet en en saklig og ok måte som ikke skader deg.
      Jeg er så trist på dine vegne. Og alle andre i din situasjon. Dette er så ufortjent !!!
      At du turte å dele dette sier mye om deg, du er bare rett og slett en av de fineste menneskene jeg vet om. Uten å kjenne deg. Jeg gråter nå mens jeg skriver dette. Er det håp for mennenskeheten tenker jeg nå.
      Vær så snill å ikke føl deg liten Du har et hjerte som er så stort at jeg vet ikke helt hvoran det får plass i den “lille” kroppen din .
      Skulle ønske jeg kunne fjerne noe av din smerte. Håper og tror at du får all støtte du trenger fra dine nærmeste . Og at du kan finne styrke fra leserne dine.
      Jeg skulle så gjerne gitt den en god lang varm klem. Stay strong, som det heter !
      Lilly, 50 år.

    121. Støtter deg uansett Sophie Elise. Du er et forbilde og du kommer deg igjennom denne stormen også. Forstår det må være utrolig ydmykende å få slikt spredd og være en offentlig person. Men eg og fansen din liker deg uansett.

    122. Ingen fortjener det du har vært igjennom! Du er utrolig sterk. Jeg glemmer ofte at du bare er 22 år❤️ Du har ikke gjort noe galt og fortjener å bli eksket og oppleve et liv uten vold💕 sender deg mine bønner😍

    123. Kjære Sophie❤Det var utrolig sterkt å lese innlegget ditt nå nettopp.Må si det er utrolig tøft og sterkt gjort av deg.Du har INGEN som helst skyld i noe av dette og som de skrev over her,så vedder jeg på at det er mannlige journalister som truer med å legge ut bilde av deg der du har sex i avisene.Dette tror jeg rett og slett er tomme trusler fra deres side for å se hvor mye de kan få tynet ut av deg.IKKI gi deg i denne kampen,for den vinner du-lett!Du er et helt fantastisk menneske med utrolig mange sterke sider og gode kvaliteter.Konsentrer deg om deg selv,om å ha det bra med den flotte kjæresten din du har nå….vær sammen med venner,familie og folk som vil deg vel-du har dem i ryggen,alle sammen.Det er så fint å følge deg for jeg kjenner meg veldig godt igjen i mye av det du skriver om.Det er godt å vite at jeg ikke er aleine om ting.Husk at vi er mange som følger deg og som heier på deg.Fortsett som du gjør-du fortjener KUN det beste❤Sender deg masse varme klemmer❤❤❤

    124. Kjære deg.
      Først og fremst vil jeg si at det er utrolig tøft gjort av deg å dele dette. Det må kreve mye mot og en styrke ikke alle har.. Men du har ikke gjort noe galt her, du har gjort ditt beste til å rette opp i saken og beskytte deg selv. Likevel kan jeg forstå disse skyldtankene dine. Men du må vite at det ikke er realiteten. Det sier veldig mye om deg som person tenker jeg. Du virker ansvarsfull, omtenksom og kanskje litt redd for å avvise/støte andre. Jeg har et godt tips som fungerer veldig godt på meg. Hvis slike tanker dukker opp, spør deg selv om du kan utsette denne grublingen til senere fordi nå hadde du det egentlig veldig fint. Bestem deg for et tidspunkt senere på dagen eller en annen dag hvor du kan gruble/bekymre deg. Kall det gjerne «gruble kvarteret» 😄. Hvis du føler deg fin når den tid kommer og tenker annerledes, så bare utsetter du «grublekvarteret» til senere. Du kan også skrive en liste som kan minne deg på at du ikke har noen skyld her 😊 jeg har slitt litt med uønskede tanker, men jeg har blitt mye bedre ved å gjøre bare dette. Masse lykke til, jeg heier på deg 💗

    125. Fy fader, kan ikke folk bare la deg være i fred! Du fortjener på ingen måte å ta denne kampen om og om igjen. Er det så vanskelig for media og eksen og bare la saken ligge, når den allerede har vært publisert tidligere, som forøvrig er smakløst.

    126. For en kronidiot. Og for en usmakelig oppførsel av media!
      Jeg forstår at dette føles helt jævlig, men jeg håper ikke du rikker deg en centimeter. Ikke uttal deg i media. Jeg hadde heller offentliggjort hvilket medie som sendte deg de meldingene, og skrevet en god og velartikulert drøfting på bloggen din rundt temaet. Det er du flink til!
      Dette er ikke din feil, så stå på ditt og bruk bloggen din som kanal. Vi er mange som støtter deg!

    127. Kjære Sophie. Det gjør vondt å lese dette, og selv om det ikke bør overraske når det gjelder media, så er det helt utrolig at de nærmest truer deg med å publisere et så krenkende bilde av deg, eller i det minste en sak om det. I følge åndsverksloven er det heller ikke lov uten ditt samtykke, med tanke på at et så intimt bilde av deg ikke er av interesse for allmennheten eller det foreligger noen andre grunner til at man skal publisere det fremfor å ikke gjøre det. Dersom noen har mottatt dette bildet og deler det videre, kan de også straffes. Får du vite om noen som har bildet, anmeld dem, selv om det er et ork. Det er ikke greit at du skal “straffes” for noe noen andre har gjort mot deg, og alle bør forstå at du ikke ønsker at verken foreldrene dine eller noen andre skal se slike intime bilder av deg.
      Uansett, det imponerer meg å se hvordan du har utviklet deg. Fra ei rosa-jente som de fleste kun oppfattet som overfladisk, til ei tøff, sterk og motiverende ung kvinne. Det at du er så åpen om de tingene du sliter med, tror jeg ganske sikkert gjør terskelen for å være åpen om psykiske problemer, lavere. Fortsett å være åpen, fortsett å være ærlig. Fortsett å være Sophie.

    128. Hei kjære Sophie,
      Dette er ikke din feil. Du vet hva som skjedde, og han prøver bare å skylde på deg. Ikke la han gjøre det❤️ vi er her for deg!!!

    129. Åherre. Dette er så frustrerende å lese! Hvorfor skal folk ta det opp igjen i media.. Og at han eksen din påstår at det ikke er han, så har han selvsagt en brikke med i spillet, noe som er helt på tryne.
      Kanskje du kan snakke med en annen kjendis som har opplevd noe lignende! Å være en offentlig person skal ikke være lett..
      Stå på. Og ikke la deg knekke. Er IKKE din feil i det heletatt!!❤️

    130. Hei Sophie sã felt. Jeg har og vert I et narsesist forhold. Og jeg fikk barn med fyren. Det er ikke bra og setter traumer og dype sport
      Husk at stalking er ulovkig du kan annmelde Han? Det vil bli bedre du har Kasper som støtte. Jeg er heldig nå har verdens beste forlovede:)

    131. Hei kjære du. Jeg har også vært i et slikt forhold. Alt ble kontrollert; hva jeg la ut på sosiale medier, hvilke klær jeg brukte, hvordan jeg betedde meg, hvilken holdning jeg hadde i kroppen når jeg spiste mat. Han prata med andre jenter, kom aldri hjem etter fest. Men det var jo ikke noe med det, og jeg var syk i hodet og måtte bare legge det fra meg mente han. Til slutt begynte jeg å tro på det. Men det kom en dag jeg tenkte, ikke faen om dette skal være min skyld. DET ER IKKE DIN SKYLD SOPHIE. At du hver eneste dag prøver å finne noe godt i en person som ødelegger deg, det gjør deg ikke til et dårlig menneske. Og når man er for psyksk nedbrutt til å kunne forstå sitt eget beste, hva faen kan man gjøre da? Du må «bare» forstå at uansett hvordan dette oppleves for deg, så er slike mennesker som min eks og denne gutten du prater om ikke i stand til å tenke rasjonellt og faktisk være ydmyk eller forstå sin egen rolle. Fordi de er narsissister, og alt de kan tenke på er hva som gagner dem eller hvordan de kan ta nytte av dine følelser og dine såreste punkter. Hadde han sett at du var tynn som glass og knust deg, så hadde han limt deg sammen igjen men for hver eneste gang hadde han latt en bit av deg ligge igjen. Og du blir mindre og mindre, enda skjørere og skjørere. Og det hadde ikke brydd han, fordi han hadde ment du skulle være takknemlig fordi han i hvert fall hjalp deg tilbake igjen. Ble litt mellom linjene her men jeg kan tro du forstår akkurat hva jeg sier. Ikke vent på en genuin unnskyldning eller at han faktisk skal forstå, fordi det tror jeg ikke slike mennesker har i seg..:(
      Når det kommer til det bildet så har jeg faktisk møtt R i Rhodos, han uttrykte at du overdrev fordi han «bare» delt det med én kompis, som hadde spredd det videre. Derfor ville jeg spy når jeg så hvordan han uttalte seg for noen dager siden. Opplevde han som veldig manipulerende og ustabil. Poenget er at det er noe av det mest intime han kunne delt av deg, og ingen har rettighet til å ta fra deg den friheten du selv har til å bestemme over din egen seksualitet og ikke minst (nakne) kropp. Han tok fra deg den tryggheten og det kan han verken snakke seg rundt eller fra, fordi det er et faktum. Også er det faktisk du som er offeret her, og da er det hvordan du opplever det som skal tas hensyn til, og ikke hvordan han mener saken er. Fordi det du føler er det du føler, og det kan ingen ta ifra deg – og for all del ikke la han gjøre det.
      Det jeg vil si til slutt er at det er så viktig at du forteller til Kasper de dagene du føler på dette, han vil nok forstå og det er mye enklere for han å forholde seg til. Fordi det er helt naturlig at du får en reaksjon når han tar det opp, igjen og igjen. Du hadde vært umenneskelig om ikke. Dette er noe som har skjedd med deg, og uansett hvordan medienorge prøver å ta ifra deg det så er det bare din sak. Bare din. Og vet du hva sophie elise, du er forbanna rå. Du finner en løsning på dette, så kan R fortsette å prøve å leve på din fame, han kommer obviously ingen vei på egenhånd.

    132. Kjenner det koker innvendig når jeg leser dette.. jeg visste jo mesteparten fra før, men å lese det igjen og at du må gå igjennom dette igjen gjør meg faen så sinna! Har sjøl vært i et destruktivt forhold, der motparten var helt psyko til tider… men jeg kom meg ut av det til slutt og tok tiden til hjelp. Jeg kan fortsatt (nesten 10 år senere) bære preg av det og bli ekstremt usikker.. men som deg har jeg funnet mannen i mitt liv, og det hjelper veldig når man endelig har innsett at man fortjener å ha det bra, right?? For du fortjener det Sophie! Jeg kan ikke skjønne at han åpent kan være så tapet at han fortsatt sprer det bildet for oppmerksomhet. Den fyren har alltid gitt meg vond smak i munnen… æsj.
      Minn deg selv på det, hver eneste dag: DET ER IKKE DIN SKYLD, DU FORTJENER Å VÆRE GLAD! Heng opp en lapp på speilet, så kan du se det hver gang du står opp.
      Å fuck media,fy faen de burde skamme seg! Det er vel ikke lov å poste slike bilder? Og anmeldt det svinet igjen!
      Klem

    133. Du er no ikke eneste som har opplevd slik. Men et råd er kanskje å kontakte politiet og finne ut hvem som tok det… for de som har gjort dette mot deg er ikke verdt noe. De vil bare være slemme og klare ikke å la vær når noe slikt dukker opp. Det er trist at dette måtte sje med deg å…. Men en ting du er utrolig sterk og du kommer deg igjennom dette også. Det har jeg troen på😄 stå på me det du gjør du er ikke alene❤

    134. Vet ikke hva annet jeg kan si enn at: DET ER IKKE DIN FEIL. Det er ulovlig å spre nakenbilder av andre, avhengig av om du var “med” på å ta bildet eller ikke. Fyren som gjør dette mot deg er usikker på seg selv og ønsker åpenbart å la det gå ut over deg. Når det gjelder media: fuck dem!!! Det at du snakker om noe personlig i en podcast, gir ikke dem rett til å grave og blusse liv i at det bildet skal bli sendt rundt! Det er helt ufattelig at norske kvinner i dag stadig blir utsatt for sånne ting…
      En god og varm klem sendes fra meg! Jeg håper du klarer å heve deg over det, og tenke at ikke alle er like ondskapsfulle.
      ❤️

    135. Helvette heller, så forbanna jævla urettferdig dette er. På alle mulige måter. Det sjukeste er det grove overtrukket fra pressen… Jeg vet ikke hva jeg skal si som kan hjelpe deg, bortsett fra at du ALDRI skal tvile på at du ikke har rett u saken her. Du vet innerst inne at du er offeret, og at du har NULL skyld i noe som helst av det han har påført deg. Faen så forbanna jeg blir, du får jo aldri fred… Likevel skriver du jo at du skulle ønske du klarte å sette mer pris på det gode rundt deg, og at du skulle ønske at det ikke tynget deg, og akkurat det at du er så bevist over dette tror jeg gjør at du takler det så bra som mulig og at de rundt har forståelse nok til å se igjennom det du føler er «utakknemlig» oppførsel .
      Mange klemmer

    136. Kjære Sophie! Jeg blir så provosert av å høre om hvordan presse-Norge håndterer denne saken, spesielt ettersom jeg selv jobber i media. Du skal bare vite at den måten de presser deg til å svare på, absolutt ikke er riktig og om det ikke står i Vær-varsom-plakaten, er det iallefall en vesentlig del av presseetikken, som håndteres helt feil i denne situasjon. Du har ingen skyld i dette og skal ikke behøve å føle det sånn. Jeg håper ting løser seg, og synes det er veldig tøft og fint av deg å sette lys på det som skjer slik at det kanskje kan skje en endring.

    137. Kjære Sophie
      Jeg kommenterer aldri, men ville så gjerne gjøre det nå fordi du er så utrolig åpen! Dette er absolutt ikke greit og jeg syns du er så sterk som greier å sette ord på det så mange andre i samme (lignende) situasjon føler på. Det er IKKE greit at du blir tråkket på på denne måten av verken han eller media, og sist men ikke minst.. INGENTING av dette er din feil, og jeg er glad du innerst inne ser dette.
      Stor klem

    138. Du kan godte deg med at han bare tar det opp for å klandre seg til det siste han har igjen av kjendisstatus, det er bare for klikk. Han er pr kåt, narsistisk og har komplett mangel på empati. Om han virkelig hadde vært lei seg over situasjonen, så hadde han snakket med deg personlig og prøvd å orde det opp og lagt ballen død. Det er du som ufrivillig ble gjort til et offer, og det er du som skal kunne tilgi om du ønsker det. Men han gjør det jo jævlig vanskelig for deg. Husk at om noen ser ned på deg for denne situasjonen, ikke bry deg, folk liker å hate på folk som er enkel å mislike eller fordi det er lett å mene noe om deg. Det er lett å mene noe om deg, men det er vanskelig å faktisk være engasjert i noe viktigere. Hev deg over dem, du bidrar til så mye bra her i verden og til de rundt deg i livet ditt. Ikke glem det.

    139. Kjære deg. Du er sterk, flott og ikke minst modig. Takk for at du deler dette som er så ærlig og sårt, og takk for at du tar i bruk stemmen din og snakker om sterke og viktige temaer. Du er jo tross alt bare et menneske som alle oss andre.

    140. Kjære Sophie ❤️ For en vond og vanskelig situasjon. Kan ikke komme på noen gode råd, da hele situasjonen er ganske fucked up. Slik som jeg ser på saken (og sikkert resten av Norges befolkning), er det han og Media som driter seg ut. Hva godt får han ut av dette? Bare følelsesløse og kalde personer kan sove godt om nettene og ha det godt med seg selv etter slike handlinger. Det kommer nok til en dag der han selv innser sine feil. Du oppi alt dette, blir sterkere. Du er beundringsverdig. Dette er på ingen måte din feil. Ikke la han styre livet ditt nok en gang. Ord blir så tomme, frustrasjonen over dette tar overhånd. Hvor er det blitt av medmenneskeligheten? Jeg sender deg mange varme klemmer ❤️ Heier på deg!

    141. Kjære Sophie,
      jeg blir så lei meg når jeg leser dette innlegget. Hvordan noen kan være så ondskapsfulle kan jeg ikke forstå. Du fortjener å bli behandlet med respekt og kjærlighet. Det er også en skam og totalt ufint at medianorge har truet deg til å uttale deg tidligere. Jeg vil bare si at jeg ser veldig opp til deg. Det er utrolig tøft at du velger å være så åpen om dine psykiske utfordringer, og jeg tror det er viktig at noen står fram slik du gjør. Du virker som et utrolig fint menneske som har måttet gå gjennom masse vondt. Men forsøk å husk at du er sterk. Du er så ufattelig mye sterkere enn du tror. Tenk på alt du har kommet deg gjennom. Du klarer det denne gangen også. Jeg heier i hvert fall på deg, og sender varme tanker. Håper at du klarer å sove bedre i natt og at du får noen fine dager fremover, på tross av dette. Klem fra meg. 💗

    142. Vær veldig så trygg. Media i Norge kommer aldri, gjentar, aldri til å publisere det omtalte bilde. Media i Norge følger “Vær varsom plakaten”.

    143. Kjære Sophie. Jeg blir sint og lei meg over at folk som han fortsetter å leve som om ingenting har skjedd når de har begått så grusomme handlinger mot et annet menneske. Måten du ble behandlet av media på er helt forkastelig, og strengt tatt er det vel blackmailing de utsatte deg for, hvilket er ulovlig og straffbart. Jeg synes heller ikke du skal klandre deg selv for noe som helst av dette, heller ikke at du ikke har lagt det bak deg enda. Det du ble utsatt for er traumatisk, og et traume kan gjøre at man trigges av tilsynelatende tilfeldige ting/hendelser som av en eller annen grunn minner om årsaken til traumet. Dette vet du sikkert selv også, men noen ganger trenger man å bli minnet litt på at man ikke alltid har kontroll over sine egen følelsesmessige reaksjoner, og at det er greit, særlig når reaksjonen er fremkalt av noe man har opplevd som har vært veldig vondt. Det er i hvert fall ikke rart at det er vanskelig nå som det dras opp igjen, og media nok en gang vil tjene penger på din historie. Jeg er lei for at du går igjennom dette og vil du skal vite at jeg støtter deg og alle andre som har opplevd noe lignende. Jeg har selv vært i destruktive forhold, og vet hvor skamfullt det kan være, og hvor vanskelig det er å gå selv om alle varselslamper lyser. Du er sterkere enn du tror og føkk alle som får deg til å føle noe annet <3

    144. Gråter.
      Du sterke sterke kvinne!
      Alt som kan selges for beksotking av andre. Verden er stygg til tider..
      La deg føle❤ Men ikke la deg bli trakka på. Stå på ditt❤ Du er så sterk! Og det er ikke din feil. Er bra du deler det du føler, for å holde det for deg selv er ikke bra. Få det ut❤ Eg heier på deg!!!

    145. Jeg får så vondt av deg og det er absolutt ikke din feil og jeg synes du gjør det riktige ved å bruke din mulighet til å nå ut til jenter i alle aldre med en så vanskelig erfaring som mange andre jenter og kvinner sliter med. Du eier din egen kropp og det er IKKE du som har gjort noe galt. Du er ikke dum og du har heller ikke vært dum, det er noe helt annerledes å være etterpåklok enn når du står midt oppi forholdet. Stå på sophie, for du står ikke bare opp for deg selv ved å fortelle om dette men også for mange andre jenter som ikke har mulighet eller ikke tør å gjøre det samme. Heier på deg ❤️

    146. Det det er ekstremt mange som har skrevet det allerede,men det her er ikke din skyld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Var selv i et sånn forhold i over 5 år(han spredde ikke nakenbilder da) men han ødela meg helt eller forholde ødla meg helt. Var ikke før jeg kom inn i et nytt forhold som var bra, jeg skjønte hvor langt nede jeg har vært, og at jeg fortjente bedre. Har slete mye med angst og depresjoner på grunn av det.
      Er nå ca 4år siden jeg klarte å komme meg bort,og den uka her nå har jeg for førte gang følt meg som meg igjen . Ikke gi opp,den følelsen du sitter med nå kommer til å forsvinne, den kulpen i magen blir bare mindre og mindre. Og hvis han driver å kontakter deg enda,da håper jeg at du kan tenke at alt han har sakt til deg og gjort mot deg er bare tull!
      Og at han må jobbe med seg selv. Min eks pleide å si at uten han var jeg ingenting,At jeg ikke kom til å ta vare på meg selv hvis jeg valgte å gjøre det slutt.Men nå er jeg her 4år senere og her om dagen måtte jeg gi min nåværende samboer en klem og gråt av glede for at lille meg er klar for å leve igjen!!!!
      Ble en lang kommentar som bare handlet om meg.Men vil bare si at uten deg,så hadde det antageligvis ikke vært noe meg. Du har vist meg gang på gang at man bare må reise seg og gjøre det beste ut av det.
      Du er sterk❤

    147. Kjære kjære deg❤️ Får helt vondt når eg leser dette! At media får lov til å holde på på denne måten er usmakelig! Du har selvfølgelig ingen skyld i dette! Du imponerer meg stadig med din styrke,da mener eg og din styrke til å vise sårbarhet. Stå på,eg heier på deg!!❤️

    148. Skjønner ikke at dette er et tema for mediene å blande seg opp i. Kun for klikk, det blir smakløst for min del. Støtter deg 100%, og du er det sterkeste forbildet jeg kan komme på❤️ Håper dette går over, du fortjener å ha det bra med de som er rundt deg!

    149. Fine gode deg! Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn: Dette er IKKE din feil. Det er 100% hans feil som er så dum at han sprer slike bilder og kommer med masse dritt. Jeg håper du en dag forstår hvor godhjertet og snill du er – du fortjener ikke det her! Sender deg verdens varmeste klem og masse god energi!

    150. Hei, kjære gode Sophie. Dette var direkte hjerteskjærende å lese, og ikke minst få vite. Mennesker kan noen ganger være umenneskelige og i denne situasjonen, så var han det mot deg. Det at han aldri lar deg være er et tegn på at han er desperat. Bedre sagt, psykopat. Jeg mener absolutt ikke snakke nedlatende om vedkommende men han har lagt opp til ordene selv ved uhyggelige handlinger. Jeg vil bare fortelle deg at du er ikke alene, vi er et stort mangfold rundt deg som vil være der og støtte deg igjennom dette. Du har mange tusener av lesere bak ryggen din. VI ER HER, JEG ER HER!
      Jeg så deg på boksigneringen her om dagen, på Sørlandssenteret. Du så glad ut, så uskyldig og så pen. Det var umulig å ikke legge merke til deg og det smilet ditt. Du har et fantastisk smil, og grunnen til at jeg sier dette er fordi du får ikke lov å la andre mennesker knuse det ene du har! Reis deg, rett ryggen og stå i mot. Du er offeret, og det vet han like godt som deg. Han burde skamme seg, og det håper jeg han gjør. Èn dag vil rettferdigheten komme og den vil seire! Imellomtiden må du holde deg tålmodig, selv om du allerede har vært det en god stund😪..
      DU ER STERK NOK, DU ER GOD NOK, DU ER MODIG NOK. DU skal klare deg igjennom dette! F*CK mediene i Norge, de gjør meg kvalm. Du derimot, du gjør meg j**vlig glad. Jeg er stolt av deg, Sophie. Veldig veldig stolt. Det burde du også være av deg selv❤️

    151. Du er så utrolig sterk og modig! Kjente at det trillet et par tårer ned over kinnet mitt da jeg leste dette innlegg. Stå på, heier på deg❤️❤️ Kan du sjekke dm på Instagram?

    152. Det her var veldig trist å lese. Har selv opplevd et kontrollerende forhold, ikke like alvorlig riktig nok, men jeg kan kjenne meg igjen i noe av det du formidler. Man blir så utrolig glad i personen at det de nærmeste prøver å advare om spiller ikke noe rolle, fordi man tenker ikke på de usunne tingene i et forhold når man har det fint. Når det kommer til media så Kjenner jeg at jeg blir veldig provosert av at voksne mennesker kan misbruke makten de har på den måten, det er overhodet ikke greit! Men håper du kan prøve å tenke på alle følgerne dine som støtter deg, for du sprer masse kjærlighet og glede i alt du gjør. Prøv å legg fokuset på det i stede for, og tenk hvor utrolig sterk du er som har klart å stå i alt dette! Jeg synes du er modig! Ingen ting av dette er din feil hvertfall, så slik må du ikke tenke! Håper du klarer å legge dette bak deg❤️

    153. Det er absolutt ikke din skyld! Å vi lever i en fucka verden som får deg til å føle deg sånn. Har selv blitt spredt video og bilde av, er helt grusomt. For det er alltid jenta som blir trykt ned, du som er løs, du som er en hore. Ingen sier noe om gutten. Vet ikke helt hva som hjalp meg da det skjedde, kanskje det å tvinge seg selv til å tenke at du ikke har gjort noe galt, du har bare gjort det alle andre i hele verden har gjort, men du ble tatt bilde av da du gjorde det. Jeg vet hvordan det føles, så du er ihvertfall ikke alene.

    154. Snakk om dra matta under føttene dine på deg.. Masse kjærlighet og klemmer Sophie!! Det er ikke din feil ❤️

    155. Har du politianmeldt han?? Du bør politianmelde han før det går for lang tid!! Og så kan du søke erstatning på voldsofferkontoret. Dette er psykisk vold.
      Det er en jævlig situasjon!!

    156. Kjære Sophie. Dette var vondt å lese, og du fortjener ikke alt dritt som dette har medført. Du har heller ikke gjort noe galt. Husk at du har lov å vær snill mot deg selv og tankene dine- de er der, men de er ikke deg. God klem til deg, med all støtte din vei.

    157. Kjære deg. Jeg vil bare tipse deg om nettsiden: http://m.psykopati.blogg.no/
      Jeg vet ikke om du har lest på den allerede. Jeg vet heller ikke om du tror at vedkommende er en psykopat. Men jeg tror kanskje du kan finne noen svar der. Den har i vert fall hjulpet meg en god del, til å forstå hva jeg selv har blitt utsatt for. Og det du beskriver – det er så relaterbart og traff meg midt i mellomgulvet. Du har blitt utsatt for noe ondt, og avhengighetsskapende. Det er ikke din skyld. Det kan skje med alle.
      Håper du kan få noe ut av nettsiden. 💛

    158. For å finne deg selv og bli glad i deg selv må du speile deg i ditt eget speil – ikke andres. Hadde bare noen fortalt meg dette da jeg var ung så ville tenårene vært mye bedre.
      I dag er jeg min beste venn og støttespiller og blir i minimal grad påvirket av andre med mindre jeg velger det.

    159. Får så utrolig vondt av deg Sophie, trodde det her hadde gått over nå. :'( Skjønner ikke at det er mulig av media å gjøre sånn. Greit nok de skal ha interessante saker for å tjene penger men en eller annen gang må de vel dra grensa de også? ;(

    160. En god og varm klem til deg, skjønneste Sophie Elise, og et godt sparket i ræven til eksen din og til media. Det er vel ikke lov av media å true til seg kommentar fra deg?
      Du har min fulle støtte, herlige du❤

    161. Føler sånn med deg, og unner deg virkelig at du nailer rollen din så til de grader. Du, Sophie er faktisk et forbilde som blogger! Du er i en egen liga når det kommer til rederlig blogging, noe som har vært på dagsorden en periode nå.
      Jeg har forsøkt å kontakte deg på fb uten at du har svart meg. Jeg ville nemlig fortelle deg at jeg selv har sett dette bildet du skriver om. Før det ble offentlig. Hvem spredte det? En som jobber i en stor avis i Norge. Jeg håper egentlig at denne kommentaren leses før den publiseres, men dersom den ikke gjør det: Det er sant. PS: Jeg har aldri spredt det, det lover jeg deg. For jeg har vært der selv.

    162. kjære, skjønne Sophie Elise <3 Det er helt forferdelig hva du har måttet gjennomgå, og dette fortjener absolutt ingen... Og set at mediene fyrer oppunder noe så traumatisk i tillegg gjør jo ikke saken bedre.... Jeg synes dette er virkelig uprofesjonelt fra deres side... Jeg har opplevd å være i destruktive forhold og det spiser en opp innvendig helt til en glemmer hvem man er som person... Prøv å ikke glem deg seg selv oppi det hele og selv om "fortiden" til tider vil komme snikende inn på de mest uforutsette og minst passende tider så er det beste rådet jeg kan gi å ta vare på deg selv, vær sammen med dem som virkelig bryr seg og er glad i deg for den du er og ikke minst holde hodet kaldt og hjertet varmt.... <3 Om du trenger noen å snakke med, eller bare litt forståelse, legg meg gjerne til her på blogg.no (får ikke sendt deg personlig melding om ikke da det ikke er alt jeg ønsker å skrive her i kommentarfeltet) for det å ha vært utsatt for slikt misbruk er ikke lett å gå igjennom alene, tenkte bare å strekke en hånd ut i hvert fall.... Hilsen en som har slitt både "psykisk" og har sin egen bagasje... <3 Stor klem og sender varme tanker

    163. Kjære Sophie<3 Jeg er ikke en fast leser av bloggen din, men jeg så bildet du la ut på instagram der du skrev at fortiden din er din og alt det der så jeg ville finne innlegget som kanskje var relatert til den posten. Selv har jeg blitt voldtatt som 15åring og etter å ha sett den instagramposten innså jeg tre år etter overgrepene at jeg trenger ikke å bære skam over fortiden min. Tusen takk<3 Du aner ikke hvor mye det hjalp meg. Ønsker deg alt godt. ville bare su skulle vite hvor mye det betød for meg. Jeg skrev faktisk mitt eget "innlegg" som jeg legger ut på instagram (@julie_snuppz) i kveld angående fortid og det å fortrenge minner. Tusen takk!

    164. Herregud, dette er så fælt og det jeg får virkelig vondt av å lese dette! Jeg var også i et forhold som du beskriver, at det var perfekt i begynnelsen, men så kom de slemme kommentarene og alt det etterhvert. Det er ikke greit, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor dette skjer? Hvorfor er det noen som må hakke ned på andre, bestemme over andre og gjøre absolutt hva en vil mot andre?
      At disse journalistene får jobbe med det de gjør, skjønner jeg ikke. Det er utpressing!
      Men det er skikkelig tøft at du deler dette, og det er så viktig! For jeg vet at man ikke er alene om det, selv om det føles sånn når man er midt i det. Å fortelle og prate om det er noe av det beste man kan gjøre, for da får man hjelp. Hjelp til noe man ikke klarer alene. Hjelp og støtte er virkelig det absolutt viktigste, og da er det godt med en kjæreste og familie som er tålmodige! Noe jeg også har lært er hvert fall å bare la angstanfallene komme og gjøre seg ferdig, og at det bare blir verre ved å holde det inne. Det er skikkelig, skikkelig tøft dette her, men jeg heier på deg! Stå på, Sophie Elise. Du er sterk <3
      Helt til slutt må jeg si meg enig i at en politianmeldelse hadde vært noe! Det er verdt forsøket. Kanskje og forhåpentligvis blir det bedre. Det er ingen som fortjener å gjennomgå slik trakassering!

    165. Dette er på ingen måte din feil <3 Han tok bilde uten at du var klar over det, han gjorde noe ulovlig, du har ikke gjort noe galt. Jeg har selv vært i et forhold der mannen snakket negativt om meg, som at jeg burde spise hamburger hver dag, ikke burde bli noe tynnere enn jeg er, kløp meg, sa jeg ikke trengte å pynte meg hver gang vi møttes, gjorde som han ville med meg i senga, og en gang holdt han på å slå meg. Det er umulig å glemme sånne ting og de følelsene som det gir. Tiden leger ikke alle sår, det lærer bare hvordan man skal takle smerten. Men når han og media holder på sånn de gjør, gjør de det helt umulig for deg å komme deg videre. Det er så lite humant. Jeg synes så synd på deg, og sender deg mange varme tanker <3 Du er utrolig sterk!

    166. Hei. Vet ikke om du leser kommentarer på et gammelt innlegg, men ville bare si at dette kjenner jeg meg igjen i. Og jeg er nesten dobbelt så gammel som du. Jeg har sett litt på den serien du vet… og det kommer godt frem der en del av de trekkene du beskriver. For meg- er det skremmende å se, fordi jeg innser at det er den type gutt som «fanga» meg en gang i tiden. Bare at det tok veldig mye lenger tid for meg å gå..Veldig spesielt å se det så tydelig utenfra nå. Hvordan jeg som 18-19 åring traff på den type menneske.
      Ønsker deg ei god helg 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg