SKO OG SUNN FORNUFT

inneholder annonselenke

Jeg sitter på gulvet i stuen, har akkurat pakket ut kofferten fra Harstad (det tok meg fire dager, god kveld) og har akkurat testet ut mine nye sko fra nelly for å sjekke om de passer. Det er alltid litt gambling med sånne overknee-boots for jeg har så små bein (størrelse 35) og da hender det at de er for trange til leggene. Men disse passet veldig bra, og med god margin. De er på 80% tilbud nå forresten – du finner dem her! (annonselenke)

 

Det er forresten noen som har spurt om hvorfor jeg som blogger ikke har tilknyttet meg til sunn fornuft plakaten, nå som det er i vinden igjen. Jeg blogger ikke om trening eller kosthold generelt, men jeg ønsker å ha frihet til å kunne blogge om helsefordeler ved et vegetarisk kosthold for eksempel, og der er jeg ganske bastant – noe som går imot et punkt på plakaten. Det er så viktig for meg å kunne skrive om et vegetarisk kosthold, og der brenner jeg så sterkt for og jeg kommer til å påpeke helsefordelene ved kostholdet. Jeg har også skrevet om min egen vektoppgang som går i strid mot et av punktene. Men forøvrig synes jeg det er et fantastisk flott initiativ! Om det likevel skulle ha vært rom for meg i “sunn fornuft” sitt univers blir jeg jo kjempeglad, for plakaten er utelukkende positiv. Det er vel bare jeg som ikke ønsker å gjøre noe feil om jeg først forplikter meg til noe. 


 

Og ellers så er Mathias på besøk og skal være hele helgen, hurra! Det blir kanskje en stund til neste gang ser det ut som, pga jobb.. Men jeg er glad han er her nå i det minste. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg