min helg i bilder

Reklame | annonselenker Nelly & bik bok

Det var så koselig å lese de fine kommentarene deres. Herregud tenk så lenge vi har holdt sammen, vi er en liten familie! Takk for at jeg får dele både det fine og det vonde med dere, for at jeg har hatt en plattform siden jeg var tenåring og nå som ung voksen. Jeg gleder meg til å dele hverdagen i mange år fremover! Tenk den dagen jeg får en egen familie osv, alt vi har å se frem til sammen. 🙂

Jeg har fått inntrykk av at dere liker innlegg hvor jeg oppsummerer det som har skjedd siden sist, så her kommer helgen min i bilder! 

Jeg har vært på møte hos TV2, og mitt i lokalet står altså vi! Verdens beste vennegjeng. Og verdens mest krevende vennegjeng, haha. Det føles så stort! Jeg har aldri følt meg som en særlig stor kjendis men akkurat når jeg ser denne plakaten gjør jeg det, av en eller annen grunn. Det minner meg om da jeg var yngre og alltid gikk innom Harstad Kino for å få filmplakater jeg kunne henge på rommet.. Møtet hos TV2 gikk fra forresten, vi snakket om veien videre og hva som skal være min rolle i kanalen fremover.

Jeg har vært på behandling hos Eger Skin Clinic som jeg går til fast. Jeg gjør alt der, utenom permanent makeup. Akkurat nå vurderer jeg å prøve en behandling som heter Fotona, den skal være oppstrammende for huden ved hjelp av laser. For tiden tester vi den ut på små områder for å se hvor godt jeg responderer og om jeg får effekt, prøver jeg på puppene. Jeg har jo en del løs hud der. Nå har jeg tatt to behandlinger og ser helt ærlig ikke den største forskjellen, men man må regne med opptil fem behandlinger (området jeg behandler nå er halsen).

Toppen jeg har på meg er fra Floyd (sponset for et reklameinnlegg), skoene er gamle fra Nelly og tightsen er også fra Nelly.

Fortsatt går jeg til Personlig Trener en gang i uken, og heldige meg har funnet en perfekt match. Her er han – Adrian Paul på Optimal Trening! Han er streng, motiverende men samtidig litt som en.. storebror? I mangel på bedre ord, haha. Vi har en veldig merkelig tone oss i mellom, på en måte litt frekk og veldig direkte, men også veldig varm. Vanskelig å forklare, men det er kanskje et slikt forhold man får med personlige trenere. Han har jobbet med de største og beste, vært trener i slankekrigen og flere “kjendiser” går til han. Jeg personlig er der hver fredag.

Jeg har vært mye syk, og er det egentlig fortsatt. Det har vært utrolig deilig egentlig, å bare ligge rett ut i sofaen å se på gamle sesonger av Sex And The city (jeg ser det alltid på HBO) og bestilt alt for store mengder av mat fra Foodora. Jeg bestiller alltid som om fem personer skal spise sammen, men så er det jo bare meg.

Jeg har gjort et tappert forsøk på å filme videoblogg, men da sluttet minnekortet i kameraet å fungere. Det er sånne tekniske feil som sikkert ingen bryr seg om at jeg deler, haha. Men FY FAEN så irritert jeg ble, jeg var faktisk skikkelig motivert for å spille inn sminkevideo! Jeg fikser minnekort i morgen og ordner det asap.

Skjorten jeg har på meg finner du forresten HER. Jeg elsker den!

Tips til alle veganere der ute, eller rett og slett deg som prøver å spise mer plantebasert.. Denne veganske yoghurten / desserten er helt fantastisk om du liker vanilje! Jeg er avhengig og spiser gjerne opp fire på rappen. Selges over alt, jeg kjøper på min lokale Rema 1000 som egentlig har veldig dårlig utvalg vegansk. PRØV DEN!

Jeg har vært på Barrys Bootcamp som er den beste gruppetreningen i verden. Jeg elsker stemningen, musikken, øvelsene og sist men ikke minst – den deilige smoothien som står klar til deg etter trening. Den jobber jeg mot hele økta, haha. Det koster cirka 250 kroner for en time, og ellers kan man kjøpe klikkekort. Men tro meg, det er verdt det! Jeg er der fire ganger i uka.

Skjorte: HER
Bukse: HER

Sånn her har jeg sett ut nå på kvelden! I skrivende stund sitter jeg faktisk på Oslo S og venter på Kasper som kommer fra Tromsø. Vi skal filme, og så reiser han tilbake til Tromsø igjen for å holde på videre med studiene.. Veldig kjipt, men sånn er det.

Vi snakkes i morgen <3 Igjen, takk for alle tilbakemeldinger forrige innlegg!

20 kommentarer
  1. Skikkelig koselig å kjempe fine tilbakemeldinger synes jeg å VAKKER bilder synes jeg svevende kult innlegg du er toppers å du er Nydelig synes jeg og best ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️🐱🌌🐾

  2. Fyfaen æ trudde du mente at smoothien kosta 250,-, æ kjente æ blei svett 😂 det e å herlig å følge med dæ og få små lysglimt i løpet av dagen! Elske serien, bloggen og podcasten. «Spare» på dem nu så æ har masse å kose mæ med når æ må reise igjen 😍

  3. Du gjør altfor mye med kroppen din i form av behandlinger, operasjoner, kosmetiske tull og er ikke engang 30 år. Du kommer til å se ut som en freakshow før du runder 30.

   1. Klippekort og medlemsskap med binding er mye billigere. Jeg trener på Barrys Bootcamp så mye jeg vil og betaler 1500 kr i mnd for det. Tror ikke så mange hadde trent der om man måtte betale 250 per time, hver gang.

  4. Hvordan er det å ta sin første time på Barrys?
   Jeg har veldig lyst til å prøve det, men er redd for at jeg ikke klarer å henge med og driter meg ut… haha.

   1. Det er faktisk veldig enkelt! jeg var redd for samme som deg, men du kan be dem om å sette deg på den “enkleste” mølla (altså bare at den er som en vanlig mølle og enkel å starte), og så forklarer instrukterene alt nøye underveis. Det er basic øvelser, men med mye styrke! Du kommer til å elske det 😀

  5. Liker disse innleggene! Haha, liker egentlig alle da 😂
   Random: hvis du er på Starbucks, skriver de navnet ditt feil da? De gjør det jo med vilje for at folk skulle kommentere det i sosiale medier osv, og dermed få gratis reklame osv.. Bare lurer på hvordan det er med deg som er et kjent navn liksom? Kanskje de bare skriver Sofie? Shit, det så ut som et helt annet enn navn en Sophie 😂

  6. Jeg er ikke vegan i det hele tatt men yoghurten der er den beste som finnes, har hatt craving på den i 2 uker og gleder meg som f til å fylle kjøleskapet med den i de smakene de har på obs, den er så smooth og deilig, kunne spist det som dessert for sure. Overdriver ikke engang. Annen yoghurt klarer jeg ikke få ned 😄💖

  7. Jeg elsker å blande alpro vanilje med alpro dark chocolate! Det er som å spise sjokoladepudding med vaniljesaus – så godt! 😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg