VIL DU SE HUNGER GAMES MOCKINGJAY PART 2 MED SKUESPILLERNE FRA FILMEN? – KONKURRANSE!

annonse

Jeg er vel neppe den eneste som ELSKER hunger games? Det er en av de få “urealistiske” filmenseriene jeg klarer å se på og virkelig nyte, personlig gleder jeg meg skikkelig til premiere på den neste filmen, Mockingjay part 2! Og gjett hva? Nå kan du og en venn vinne tur til LONDON for å være med på premieren av filmen! Ikke bare premiere, men gallapremiere, og skuespillerne fra filmen gjester både rød løper og gallafesten etterpå. Dere får altså fly, hotell og biletter til premieren dekket! Dette går av stabelen 5 november. 

Jeg har to biletter hjemme hos meg som jeg skal gi ut til en av dere som får reise med en venn / følge! (En av dere må være over 18 år). 

Jeg kunne snakket om disse filmene i en evighet, jeg elsker både de og bøkene. Jeg ble hektet etter å ha lest den første boken på skolen, så fulgte jeg opp med de andre hjemme og ble heller ikke skuffet av filmene, tvert imot. Selv om filmene ikke bygger på realitet kan man kjenne seg igjen i historiene, og jeg felte faktisk en tåre under sist film, haha.. Jeg gleder meg så mye til å se mockingjay part 2! UANSETT!

 

 

Dette er muligens den beste konkurransen jeg har fått mulighet til å holde noen sinne, derfor har jeg strekt meg såpass langt at kommentarfeltet er åpent i denne. Jepp, back to the basics, dere må altså legge igjen en kommentar for å kunne vinne med mail og navn! Det skader heller ikke å skrive noen linjer om hvorfor du bør vinne. Premien avsluttes 2. november, det er jeg som trekker vinneren og den annonseres etterhvert her. 

Dette klippet er hentet fra premieren til den forrige filmen, i nettopp London. Hvor kult hadde det ikke vært å se disse fantastiske menneskene på ekte?

 

3464 kommentarer
  1. Det hadde vært den største drømmen. Da hadde jeg tatt med venninen min Ida som jeg ble kjent med i Forsvaret. Vi hadde hunger games maraton en helg mens vi var i Stavanger. Vært sinnsykt kult å kunne ta med hun på noe sånnt!!!

  2. Måtte nesten bare prøve å melde meg på! Herreguuud så kult det hadde vært! Elsker alle filmene og har gledet meg sånn til denne skulle komme ut! Krysser fingrene! 🙂

  3. Denne kunkuransen er noe av det beste jeg har sitt !! Jeg er student i London men kunne virkelig tenke meg å vunnet billettene selv om, og hadde tatt med meg søsteren min om det er mulig å ta med noen under 18 år. Det hadde både jeg og hun satt utrolig stor pirs på. Nå som jeg studerer i London føler jeg ofte at jeg mister litt av oppveksten til mine mindre søsken og dette hadde virkelig vært en opplevelse jeg kunne tenke meg å dele med min lillesøster. Krysser fingrene, dette hadde virkelig vært stort for to stoore fan som oss.

  4. Jeg ønsker veldig gjerne å vinne disse billettene. Jeg har alltid vært veldig glad i å reise mye, men etter at jeg havnet i rullestol har jeg sklidd litt bakover med reisinga mi. Og vinne tur til London OG gallapremiere med favorittfilmen ville absolutt hjelpet på min reiselyst igjen!! 🙂

  5. Dette er den perfekte konkurranse! Jeg ELSKER filmene, og skuespillerene, så dette hadde virkelig vært en drøm som går i oppfyllelse om jeg vinner!

  6. Jeg ønsker å vinne fordi dette er favorittfilmene mine!! Jeg har lest alle bøkene, og jeg er driitspent på den siste filmen. Og så har jeg gjerne lyst å ta med kjæresten på en liten tur etter et røft år. :)))

  7. Jeg ønsker veldig å vinne fordi dette har jeg tenkt og ønsket hele livet med en vennine og sånt.
   Og dette er faktisk min første konkurranse jeg melder meg på! Og jeg hadde blitt synsykt glad hvis jeg fikk vinne dette og jeg håper på det. AMEEN

  8. Dette hadde vært utrolig kult å hatt med venninnen min Oda på! Hun er kjempe stor fan av hunger games serien 😀 Vi har alltid snakket om å dra til London sammen :):) Hun er nettopp blitt frisk fra en tung kreftperiode, og hennes drøm er å få se/møte Jennifer Lawrence, for hun har vært et forbilde for henne gjennom denne perioden.

  9. Hei kunne virkelig trengt en ferie da jeg ikke har hatt sommerferie enda:/ håper på det beste:) malin

  10. Vil veldig veldig gjerne vinne de to billettene for meg og venninnen min. Hadde vært himmelsk!

  11. Hotmail: [email protected]
   Dette er en helt fantastisk konkurranse, og det sier seg selv at alle har superlyst å vinne! Hadde jeg vunnet så hadde jeg tatt med meg min kjære, herlige søster slik at hun hadde fått en dødsbra bursdagsgave<3

  12. Jeg ønsker meg to billetter til dette fordi jeg opplever aaaldri noe spennende. Går som regel i jobb og sofasitting. Har heller aldri vært i London, og jeg ELSKER filmene! Hadde vært dritkult å vært der! Ville gjerne hatt med samboeren min hvis jeg skulle være heldig å vinne.
   Epost: [email protected]

  13. Hadde tatt med kjæresten min fordi han gjør alt for meg, og har hjulpet meg sååå mye i det siste. Fikk sydentur i julegave, så dette hadde vært noe å “betale” han tilbake med <3 [email protected]

  14. Jeg har lyst til å vinne, fordi jeg elsker THe hunger games trilogien, har lest alle bøkene, både på norsk og engelsk, flere ganger. Hunger games er noe jeg begynte å like før den første filmen var kommet ut, så da jeg fikk vite at det skulle bli laget en film, ble keg skikkelig glad! Filmen skuffet ikke, men fikk selvfølgelig ikke med alle detaljer, men det gjør ingen filmer. Likevel elsket jeg filmen, og kjøpte den da den kom ut på dvd. Jeg har også sett filmene flere ganger, og den jeg liker best er den første, og det som er trist er at dette er siste film av hunger games trilogien. Derfor hadde det hvert skikkelig gøy å få se denne filmen på premieren, og i tilegg få dra helt til London OG man får se skuespillerene!! Jennifer Lawrence er favoritt skuespilleren min, og det hadde hvert veldig gøy å få se henne på ekte, eller det å være i nærheten av henne, hehe.. Hvis jeg hadde vunnet ville jeg tatt med meg bestevennina mi, men problemet er bare at vi er ikke 18 år… Så derfor ville jeg tatt med kusinen min

  15. Oh hadde vært en drøm å vinne, selv om det er lite sjangse for at det skjer så må
   Jeg nesten bare prøve:) krysser fingrene:D

  16. Eg er helt enig med deg! Elsker filmene og
   Synst de er utrolig spennende! Eg har
   ventet lenge på part 2 no og det og kunne
   se skuespillerne I virkeligheten er helt sykt.
   (Bloggen din er døds bra)

  17. Heei flotte deg 🙂
   Åh, for en fantastisk konkurranse og premie. Hadde vært helt fantastisk å vinne! Jeg har vært syk i over 6 år, og har ikke klart å reist noe særlig. Er psykisk syk! Jeg ELSKER London, og det hadde virkelig vært noe å glede seg til. Jeg har også psykologen min i London, og hadde vært kjekt å få møte han ansikt til ansikt, da jeg har behandling via Skype!
   Krysser fingrene <3

  18. Hanne Heggdal
   [email protected]
   Jeg har lyst å vinne fordi jeg elsker hunger games filmene å har kjempe lyst å dra til London jeg å venninna mi Jar snakket om at vi vil dra sammen kjempe lenge💕💕

  19. Jeg har hatt et utrolig slitsomt år, hvor uflaksen min har bygget seg opp til et høyere nivå hver gang noe har skjedd med meg. Faren min er min eneste forsørger og nettverk, og han har vært utrolig til støtte, og stadig måtte være borte fra jobb for å møte opp til møter på skole, hos politiet og dager på sykehuset. Faren min er mitt største støttenettverk, og betyr alt for meg. Jeg er snart 17 år gammel, og kan ikke tenke på noen måte å gi noe tilbake for alt han stadig gjør for meg. Jeg klikket innom bloggen din for å få en inspiration boost både på klær og selvtillit, og det var da jeg så dette innlegget ditt. Pappa og jeg har stadig snakket om å få teater opplevelsen i London, men får aldri tid til å planlegge en tur. Jeg tenker at å vinne dette ville vært en utrolig opptur dette året for meg, som jeg ville vært utrolig takknemlig for å dele med faren min. Du ville hjulpet meg med å gi noe tilbake til faren min samtidig som du ville gjort meg utrolig glad!

  20. Jeg har så lyst til å vinne! Dette er noe jeg virkelig har gledet meg til! 🙂 jeg har bursdag den 7.november, så dette ville vært den beste bursdagsgaven jeg kan tenke meg!
   Har fulgt bloggen din i alle de år, du er fantastisk 🙂

  21. Bor like utenfor London selv, da kjæresten bor her! Vil VELDIG gjerne vinne billetter,
   da vi virkelig kunne trengt en datehelg på hotell, og premiere!

  22. London er min drømmedestinasjon for øyeblikket, har så lyst å oppleve byen for første gang! Jeg har veldig lyst til å ta med meg kjæresten på denne turen!

  23. Det hadde vært så bra å vinne i å med at jeg har snart bursdag, og elsker the hunger games filmene!! Da ville jeg gjerne tatt med meg bestevenninna mi og det hadde vært perfekt for oss å reise sammen, da vi aldri har gjort det før!

  24. venninna mi er superfan, så det hadde vært en veldig bra bursdagsgave til hun!!!!!:-):-)

  25. Elsker bøkene! Så ville vært utrolig gøy å oppleve det her! Har aldri vært i London heller, ville vært en minne for livet.

  26. Åå, jeg ELSKER også de filmene! De skuespillerene er bare helt fantastiske. Har alltid ønsket å dra til london. + elsker bloggen din. Du er en helt fantastisk innspirerende person:))
   [email protected]
   Hadde vært såå kult å vinne:))

  27. Jeg og mannen har 1 års bryllupsdag den 6. November. Vi elsker filmene (og bøkene), og det hadde vært en perfekt måte å feire på 😄

  28. Hadde jeg vært så heldig å vinne denne konkurransen hadde jeg tatt med min fantastiske mann ❤️ Han elsker filmene og London.
   Vi var i London i februar og han prater så mye om at han vil tilbake dit.
   Han fortjener virkelig en slik tur og opplevelse da han ikke er på sitt beste sted i livet akkurat nå 😔
   Jeg krysser fingre og tær og alt som kan for denne konkurransen 🙌🏼😁

  29. Jeg ønsker gjerne å vinne, og ta med venninna mi på dette her hvis jeg hadde vinni! Hu har gått gjennom mye i det siste, og synes hun fortjener det mer enn noen andre jeg kjenner!! 🙂 Det hadde vært så gøy å overraska hun med det, og vi hadde begge satt utrolig stor pris på det begge to! 😊

  30. Jeg har veldig lyst til å ta med meg bestevenninnen min til London å se filmen, fordi vi begge elsker Hunger Games! 🙂

  31. må jo bare prøve meg på denne! hadde vært helt sinnsykt å få reise til London med følge, og i tillegg få reise på den sjukeste filmen, MED skuespillerne!
   😀😍👏🏼

  32. Det hadde vært kjempe morsomt å kunne vinne noe så kult! Jeg har aldri vært i London, og har alltid elsker the hunger games. Jeg og en venninne har sett alle filmene på kino sammen, og hatt maraton hjemme flere ganger. Det hadde betydd så utrolig mye om jeg kunne fått sjansen til å oppleve noe så stort!

  33. Så gøy konkurranse 😀 jeg har veldig lyst til å vinne to billetter fordi jeg elsker hunger games filmene, og det har blitt lite turer nå som jeg er fattig student 🙁 Kunne trengt en oppmuntring før eksamensperioden <3 Da hadde jeg tatt med kjæresten min og vi hadde kost oss ihjel!

  34. Pappa og jeg har hatt de siste årene en tradisjon om å se Hunger Games på premieren – dette er en av de fantasyfilmene/bøkene jeg og han virkelig har bondet over. Det er så koselig å se at han liker noe av det jeg også liker. Det hadde vært en perfekt avslutning med en tur til London 🙂 <3

  35. Jeg vil vinne denne turen fordi jeg å kjæresten elsker hunger game. Og dette hadde vært en yperlig 1 års gave😍

  36. Wow, det hadde vært så sinnsykt kult! Vis jeg vinner så skal jeg ta med min mor, siden jeg er under 18. Det hadde vært gøy å vunnet,så kan meg og mamma ha en koselig tur sammen å være på denne premieren å ha litt mor&datter tid som vi aldri har siden foholdet vårt ikke er verdens beste. Det hadde vert utrolig gøy å vunnet, både jeg og mamma elsker disse filmene:)
   Epost: [email protected]
   -ingrid amand tørstad på face

  37. Er helt av hendig av den filmen å har sett fra begynnelsen. I tilleg har jeg en søster som bor i Oslo og studerer å har derfor ikke så mye penger(; siden vi er to søstre som er kjøpe glad i kvarandre hadde det vert koslig(: i tilleg har hun gått igjennom mye fordi hun har en sykdom kalt ledjikt❤️ Derfor håper jeg at jeg vinner å det hadde betyr utrolig mye👌
   [email protected]

  38. Har sinnsykt lyst til å vinne!!
   Da hadde jeg tatt med meg mammaen min, som elsker hunger games over alt! hun har brukt både filmene og bøkerne til et “fristed” når ting har vært vanskelig.
   Hun har opplevd så mye tungt i di siste årene etter slankeoperasjon å psykiske lidelser, så for meg og få tatt henne med på noe hun elsker, og fått en fantastisk tur sammen hadde betydd ekstremt mye for meg!
   June Viktoria Berg, [email protected]

  39. Det hadde vært så utrolig kult!😍 Elsker alle de tre filmene som har kommet ut og gleder meg helt UTROLIG masse til å se den fjerde filmen😆Og det hadde vært EXTRA gøy å se det på en sånn premiere❤️🍾

  40. åå hadde vært fantastisk! har en vennine som er helt sjukt opptatt av hunger games, har lest alle bøkene og sett alle filmene. Så hadde vært fantastisk å kunne tatt me henne på noe slikt!

  41. Både jeg og venninnen min Lillian elsker hunger games filmene. Vi studerer sammen i Sogndal nå, og har lenge snakket om en Londontur, da hun var på utveksling der 2.vgs. Å vinne denne konkurransen hadde vært en unik mulighet til å slå sammen to drømmer, i tillegg til et avbrekk i studietiden

  42. Hadde vært midt i blinken for meg da jeg elsker hungergamesfilmene! I tillegg har kjæresten min bursdag få dager etter vinneren trekkes. Dette hadde vært den perfekte bursdagsgaven å gi for en fattig student som veldig gjerne vil glede kjæresten sin! 💁🏼

  43. Ææ, håper virkelig jeg vinner!! Elsker filmene og bøkene så sykt mye, husker når jeg fikk filmen for første gang så jeg på den hver eneste kveld i flere uker, haha. Jeg vil gjerne vinne billettene for meg og mamma, som faktisk elsker de filmene nesten like mye som meg! Det hadde vært så kult, og en helt utrolig opplevelse <33

  44. Wow for en spennende konkurranse!
   Jeg ønsker å ta med kjæresten min som er i sjøforsvaret. Han har snart fullført tiden sin i militæret så det hadde vært kjempe stas og vunnet disse billettene slik at jeg kunne overrasket han <3 Han er det beste jeg vet å vi begge elsker hunger games og har vært på kino på alle filmene!
   [email protected]

  45. Dette hadde vært en fantastisk gave til min lillesøster som fyller 18 år🎉
   Ikke bare er det et minne for livet, men et ønske hun får oppfylt!

  46. Har vært obsessed av hunger games siden jeg leste første boken og da filmene kom ble jeg positivt overrasket! Har gledet meg utrolig mye til å se den nye filmen og tanken på å få kombinert dette med et besøk i en av favoritt byene mine gjør meg utrolig giret på denne konkurransen!
   Vil også si at å få se Jennifer som er et stort forbilde gjør dette enda mer verdt!

  47. [email protected]
   Det hadde vært drit kult og vinne billettene fordi dette er en av mine favoritt filmer og jeg vil virkelig, mener virkelig dra på premieren. Hadde vært så bra og koslig. Dette hadde gjort hele året mitt med å få reise til London å se den med moren min!

  48. Det hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse om jeg hadde vunnet konkurransen. Det har vært lite reising på meg i det siste pga. død i familien, så derfor hadde dette vært en fantastisk opplevelse som hadde fått tankene mine over på noe annet. Jeg har også vært stor fan av de filmene og jeg har til og med lest alle bøkene.

  49. Ååå, kjæresten min har bursdag i november og dette hadde vært den beste gaven jeg kunne gitt han!!! Krysser fingrene ❤️
   Ha en fin kveld Sophie!

  50. Elsker disse filmene! jeg vil ha med meg min kjære mamma som virkelig ville likt litt eventyr! <3

  51. herregud for en konkurranse!! jeg har elsket the hunger games hele tida, å hvis æ hadde vunne, hadde æ tatt med mora mi, ho fortjene det sykt, ho har vært ute av stand til å jobbe osv pga sykdom, å derfor syns æ at ho fortjene det, i tilegg har ho aldri vært i England før, hadde vært så sykt kult å vinne😍

  52. Ønsker så utrolig gjerne å vinne disse billettene! Det hadde vært en super overraskelse til min utrolige samboer som elsker disse filmene! Vi kunne også begge trengt et lite avbrekk fra en slitsom studie- og jobbhverdag! Gleder oss masse til filmen kommer ut!

  53. [email protected]
   Hadde vært sykt kult å møte Jennifer Lawrence, hun er en sykt stor inspirasjon. Også ville det vært den perfekte jentetur for meg og min søster, siden vi bor langt unna hverandre og dermed ikke ser hverandre så ofte.

  54. Jeg vil så veldig gjerne ta med min aller beste venn på dette! Hun har vært nedfor ganske lenge, så det hadde ikke skadet ned en opptur 🙂

  55. [email protected]
   Jeg har VELDIG lyst å reise med kjæresten min (som er 18) til London, for der har jeg aldri vært og har hatt et stort ønske om å reise i flere år! Vil tro det hadde vært ekstremt kjekt og romantisk å ta en tur til London med en person jeg virkelig kan innrømme at jeg elsker..❤️ Han har nevnt tidligere at han ville se Mockingjay part 2 på kino, å da hadde det ikke vært feil med en tur til London i tillegg!😍

  56. Omg, veit ikke hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde vunnet disse bukettene! Da hadde jeg tatt med meg mamma siden vi elsker disse filmene, lest bøkene sett alle filmen minst 3 ganger! Det hadde nok vært det veste som hadde hent meg og mamma😍😍

  57. Vil gjerne vinne hadde vært en drøm som går i oppfyllelse!! Har aldri vært i London og bare det er en bonus i seg sjæl. 🙂

  58. Jeg skulle gjerne reist med min gode veninne! Jeg har veldig lyst å ta henne med, fordi hun er eit menneske som liker så godt å reise, og vil reise mye i løpet av livet, men ikke har mulighet til det, pga økonomi og familie-saker! Det hadde vert så kjekt å vunnet, slik at hun og jeg kunne tatt oss en veninnetur, og sitt favoritt filmen vår, men noen av våre favoritt skuespillere ❤️ Ønsker så sterkt å vinne ❤️❤️

  59. Hadde vært så herlig å vinne billetter!! Jeg og kusina mi er stor fan av filmene og i tillegg elsker vi å reise sammen 🙂 Dette hadde vært for meg, en opplevelse for livet og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg har lyst! I tillegg elsker jeg skuespillerene i filmen. 😀

  60. [email protected]
   Håper at jeg vinner denne turen😍Jeg har alltid hatt lyst å reise til London, og det hadde vært ekstra stas om jeg fikk gå på denne premieren itillegg. Helt rå konkuranse som du har! Dette er virkelig favorittfilmene mine!!

  61. Når jeg leste at du kan vinne to billetter til premieren i London, ble jeg skikkelig gira. Det virker skikkelig spennende og sjukt gøy. Jeg har sett alle filmene, og har ventet på part 2 ganske lenge nå. Jeg er en stor fan, og hadde satt utrolig stor pris på om jeg hadde vunnet disse billettene. Hadde jeg vært så heldig å få vinne, ville jeg tatt med moren min. Som elsker filmene like godt som jeg.
   Email: [email protected]

  62. Elsker the hunger games og har aldri vært i london før. I tillegg så hadde det vært utrolig spennende og kult å få sett skuespillerene i virkeligheten.

  63. Jeg hadde elsket å fått vunnet denne konkurransen og tatt med meg storesøsteren min på 19 år til tidenes dager i London på dette. Jeg mener hun fortjener denne opplevelsen fordi hun er den som alltid har vært der de tunge tidene. Jeg mistet min aller beste venn i mai 2013, og en veldig veldig god venn i juli i år. Begge døde av ulykker, og søsteren min var god venn med hun som døde i år hun også. Vi har hatt et par veldig tøffe år, begge to, så jeg mener vi fortjener dette her mer enn mest. Tenk å kunne overraske søsteren sin med denne nyheten da, herregud!!! Hadde vært tidenes øyeblikk, uten tvil.

  64. Jeg går nå siste året på videregående, og det kjennes både fysisk og psykisk. Jeg er sliten, og det er lite jeg ønsker mer enn å resise bort. Jeg ELSKER Hunger Games filmene. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å dra til London, med tanke på at både søsken og foreldre har vært der…. uten meg. I tillegg til alt dette fyller bestevenninnen min 18 år den 17. november, og dette hadde virkelig vært den ultimate bursdagsgaven!!! Jeg vet allerede at dette er min eneste sjanse til å oppleve noe sånt i livet – det er virkelig en once in a lifetime mulighet for en liten bygdejente fra Løten. Å vinne hadde gjort hele året mitt, uten tvil. Jeg hadde også hatt noe å se frem til under de lange skoledagene nå på høsten. Bestevenninna mi og jeg venter i spenning😁

  65. Jeg ønsker å ta med meg tanteungen min. Hun må være tidenes største Hunger Games-fan. Husker da vi gikk ut av kinosalen etter forrige film og hun spurte om når neste film kommer. Da jeg fortalte at det ikke ble før om ett år sa hun at det hadde hun virkelig ikke tid til, fordi hun kom til å dø! Vel, hun ville virkelig ha dødd av denne premien! Jeg har også sagt at jeg skal ta henne med til London en dag, så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk?

  66. Jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg har så lyst til å gjøre noe spesielt med bestevenninna mi før hun reiser på backpacking i 4 måneder og denne turen hadde vært perfekt<3

  67. Åh det hadde vært den store drømmen. Jeg har lest både bøkene og sett filmene å jeg elsker de! Da har jeg tatt med meg venninen min fra Forsvaret, vi hadde hunger games maraton det var så koselig! Det hadde vært gøy å overasket henne med dette!

  68. Mitt navn er Madelen, og jeg har en bestevenn som har flyttet til Berge. Vi har ikke sett hverandre på evigheter og hunger games er både min og min bestevenn sin favorittfilmer!! Det ville vært en stor drøm å få møte skuespillerne og få denne opplevelsen! Venninnen min fyller snart 19år, og det ville vært tidenes overraskelse og bursdagsgave!!! Håper virkelig dette vil gå i oppfyllelse! // [email protected]

  69. Har sykt lyst å vinne! Det hadde betydd utrolig mye ettersom jeg elsker filmene og har gledet med sykt til denne!

  70. det hadde vært super gøy for meg og bestevenninen min å dra for å se denne premieren i London <3

  71. Jeg har virkelig lyst til å vinne denne konkurransen da jeg rett og slett likte de andre filmene så utrolig godt. Jeg er en person som aldri har vinnerlykken med meg, og jeg hadde hoppet av glede om det var min tur denne gangen.
   I tillegg er jeg fattig student og det hadde vært så utrolig
   Gøy om jeg plutselig hadde vært på vei til London! 😄
   Ha en veldig fin dag videre, kjære Sophie Elise!
   [email protected]

  72. Det hadde vært helt fantastisk og vinne slik at jeg kunne tatt med meg min bestevenninne som absolutt trenger og fortjener en London tur og fordi vi begge blir helt starstruck rundt kjendiser !! Jeg digger hungergames og å oppleve noe slikt ville vært en unik mulighet en bare får en gang i livet! Det hadde vert en helt perfekt jenteweekend vi begge hadde satt stor pris på og et unikt bestevenninne minne! En tekst kan ikke beskrive hvor mye jeg vil vinne dette !

  73. Dette hadde vært en drøm! Jeg er en stor fan av alle filmene og dette hadde vært en opplevelse for livet!!!

  74. Åhh dette er den p e r f e k t e konkurransen! Jeg har utroolig lyst til å vinne, jeg har alltid vært stor fan av Hunger Games filmene! I tillegg ser jeg virkelig opp til Jennifer Lawrence, hun er jo bare HELT fantastisk!! Om jeg hadde vært så heldig å vunnet hadde jeg tatt med meg moren min, som er like stor fan av filmene som meg 😀
   E-post: [email protected]

  75. Å herregud :O For en drøm det ville vært! Jeg ELSKER filmene og bøkene, har gledet meg helt siden jeg så forrige til denne skal komme ut! Og i tillegg få se den i London?? Jeg hadde nok tatt med kjæresten min og gjort det til en kjæreste tur, da vi mest sannsynlig ikke har råd til å dra på ferie de neste 5-6 årene.. 😛 Haha, studie + lån er ikke lett!

  76. Det hadde vært helt fantastisk om jeg hadde vunnet❤️ Da har jeg tatt med med meg besteveninna mi som elsker alt med the hunger games. Hun er også en fattig student som jobber ræva av seg og jeg synes virkelig at hun burde få en girlsweekend i verdens vakreste by💕💕
   Ps. Elsker virkelig bloggen din✌️

  77. Hadde vært veldig fint å vinne denne konkurransen, få litt pause fra den tunge eksamensperioden her på høgskolen. Ville tatt med meg kjæresten som bor et godt stykke ifra meg. Han gjør alt for meg og vil gjerne gi noe tilbake 🙂

  78. Jeg har vært fan av hunger games filmene så lenge jeg kan huske, de er sinnsykt bra og jeg har ventet så lenge på denne filmen. Jeg liker veldig godt skuespillerne og det hadde vært en DRØM om jeg hadde vunnet. Jeg ville ha hatt med mamma siden jeg er under 18 år , hun og liker filmene. Jeg har hadde dt vanskelig på skolen før, og minnene sitter enda igjen så dt ville ha vært fantstisk å opplevd noe slikt som dette❤️

  79. Elsker virkelig hunger games serien, og hadde vært utrolig gøy å få dratt på premieren og å se skuespillerne på ekte! Også har jeg lenge ville dratt til London uten å ha mulighet til det, så dette hadde vært perfekt <3

  80. Min aller beste venn elsker både bøkene og filmene. Hadde vært verdens beste bursdags-overraskelse. Hun hadde blitt så glad!! :):)

  81. Denne konkuransen er helt perfekt for meg! Absolutt favorittfilmen/filmene min! Jeg ønsker virkelig og vinne, krysser fingrene 💘

  82. Epost: [email protected]
   Hadde vært utrolig gøy å vinne. Hadde tatt med min kjære. En “liten” feiring av 4 år sammen! Hadde vært godt med en liten kjærestetur uten sønnen vår 🙂

  83. ÅÅh, har veldig lyst å vinne! Eg å venninna mi har lest alle bøkene og sett filmene mange ganger, og hadde vore ein drøm å sett skuespillarane i virkeligheten. Har venta leenge på denne filmen! Fingers crossed <3<3

  84. Malene Aksland
   [email protected]
   Jar utrolig lyst å vinne slik at jeg kan gi noe tilbake til verdens beste venninne <3 en spennende og unik opplevelse hadde det nok vert! Vertfall for to som aldri konmer til å oppleve noe sån i hele
   Sitt liv 🙈

  85. Vil gjerne vinne å ta med meg verdens beste søskenbarn da vi begge hadde hatt godt av å kommet oss litt vekk å få et lite pust i bakken. Hadde vært en fin måte å feire mine 25år på som var i september. Uansett om vi vinner eller ikke gleeeeder vi oss til filmen kommer på kino!!
   Og itillegg vil jeg få si at du er en stor inspirasjon med et stort hjerte:-)
   Klem fra Mia

  86. 😀
   har så lyst til å vinne! da skal jeg ta med min beste venninne på en etterlengtet tur til noe vi begge mener er verdens beste by! Og ikke minst, filmen, som skiller seg ut fra alt annet jeg har sett:)

  87. ÆÆÆÆÆ jeg elsker de bøkene og filmene😍😍😍 jeg har alltid drømt om å få dra til London og på en filmpremiere. Jeg har bare ikke fått gjort det selv. Håper jeg vinner❤️❤️❤️
   [email protected]

  88. Det hadde virkelig vært noe!! Jeg bare elsker de filmene og jeg har heller aldri vært i London før heller. Så dette hadde virkelig vært en opplevelse for livet!!!
   Krysser fingrene og håper på det beste!!

  89. Jeg ønsker og vinne så jeg kan få ta med min kjære kusine som er en STOR fan av disse filmene. Hun er en person som alltid stiller opp og aldri sier nei. Hun fortjener virkelig alt det beste❤️ Hadde satt så stor pris på om jeg kunne overrasket hun med en så fantastisk gave
   [email protected]

  90. Trenger så sårt en tur med min kjære. Hadde vært utrolig fint å dratt til London som feiring av 4 år som kjærester☺️

  91. Dette hadde vært helt sinnsykt gøy å vinne! Jeg hadde tatt med meg min beste venninne som jeg har kjent siden jeg var 2 år, og denne turen hadde vært ett fantastisk avbrekk fra eksamenslesingingen. Jeg og bestevenninna mi har sett alle hunger games filmene sammen, så jeg vil gjerne ta henne med på dette!
   Frida Petersson, [email protected]

  92. Bestevenninnen min og jeg har vært store fans siden første filmen kom ut. Det hadde vært så vanvittig gøy og overraske henne med to billetter. Hun har hatt et veldig tøft år men, allikvel stått på med eksamener og passet på alle sine venninner samtidig. Enormt godhjertet jente som setter alle sine behov fremfor seg selv. Det hadde vært skikkelig gøy å vunnet denne konkurransen og overrasket denne jenta, og bonusen er at dette skjer på min bursdag.

  93. Dette er en utrolig fin opplevelse jeg vil dele med min mamma, jeg elsker alle filmene og ikkje minst hadde det vært en opplevelse jeg sent vil glemme! Jeg og mamma har ikke fått reist sammen som vi kanskje skulle ønsket❤️ Det hadde vært perfekt å kunne delt et sånt øyeblikk med ho!

  94. Dette er en fantastisk mulighet!
   Siden jeg leste første boken som femtenåring har jeg vært hekta på serien og leste de neste i løpet av samme uke. Har nok tilsammen lest dem ti ganger. Jeg har lest bøkene med min kjære bestevenninne og har selvfølgelig sykt lyst til å dra på premieren i London med henne! Tusen takk for at du gir en mulighet til å vinne en så fantastisk premie! Krysser fingre og tær <3

  95. Jeg kunne tenkt meg å vunnet disse billettene og tatt med meg kjæresten min! Han drar i militæret i januar så jeg kunne tenkt meg å tatt en siste tur sammen før han drar bort i et år. Vi begge liker hunger games såå godt! Måten filmen er bygget opp på tror jeg er den mest genialeste og den mest spennende måten å bygge opp en film på. Klapp på skulderen for den 🙏🏼
   [email protected]

  96. Det hadde vært fantastisk og kunne tatt med seg kjæresten min på en tur utenbys og for en fantastisk opplevelse vi aldri vil glemme. Det hadde vært fantastisk!!
   Carina Jensen
   [email protected]

  97. Herregud det hadde vært så utrolig kult om jeg hadde vunnet denne konkurransen! Det er den beste konkurransen du har holdt noen sinne, og jeg har aldri i hele mitt liv vunnet noe annet enn en sang- og dansekonk, så det hadde vært veldig stas om jeg hadde vært den heldige. Hadde jeg vunnet så hadde jeg tatt med meg lillesøsteren min på 14, fordi vi elsker The Hunger Games like mye, og vi begge drømmer om å dra til London. Krysser både fingere og tær for at jeg får gleden av å overraske henne på denne måten!!
   Email: weronika.kristoffersengmail.com

  98. Navnet er Sylvia Lind, og mailen er [email protected].
   Venninnen min og jeg har sett på alle Hunger Games-filmene sammen, og hun har bursdag 09.november! Jeg er flyttet til Oslo fra Svolvær, mens hun bor i Bergen nå. Hvis jeg vinner ville jeg tatt henne med til London som bursdagsgave!

  99. Jeg vil gjerne vinne!
   Kunne godt tenkt meg å vinne da jeg er en eventyrsjel som vil oppleve verden og ikke minst LONDON! Kunne godt tenkt meg å reise dit, men pga stramt budsjett i hverdagen kan jeg ikke(skole).. Hadde vært så fantastisk å vinne da jeg også eeeelsker Hunger Games filmene!

  100. Hei jeg heter kaja hagen nerli og er stoor fan av the hunger game jeg og venninna mi kan sitte å de på filmene Tusen ganger og hadde vert evig takknemlig for å kunne dratt dit.
   [email protected]

  101. Jeg ville tatt med meg min kjære kusine fordi hun fortjener det. Hun er virkelig min aller bestevenn, og støtter meg uansett hva. Uansett når, hva eller hvor stiller hun opp og hjelper meg. Hun fortjener virkelig dette!!

  102. Jeg ville så utrolig gjerne vinne – ikke fordi jeg er en superfan selv – men fordi jeg veldig gjerne vil glede en av mine venninner med en så fantastisk tur 🙂 Jeg har sett alle filmene selv, og er veldig fan av måten Jennifer Lawrence er, og det å møte henne hadde vært utrolig kult. Har et par venninner som jeg virkelig mener hadde fortjent en sånn tur, og det å kunne fått tatt med en av de på en så fantastisk mulighet, hadde vært helt supert!

  103. Jeg har så lyst til å vinne dette 🙂 Jeg har aldri vært i London før, alltid hatt lyst til og dra dit. Er vell ikke til og stikke under en stol at jeg elsker hunger games filmene også. ☺☺☺☺

  104. Jeg har veldig lyst til å ta med meg søstera mi til London! Ingen av oss har vært der og begge elsker hunger games, og det hadde vært heelt sykt å se filmen sammen med skuespillerene!! Søstera mi fylte 18 i fjor og vi vil så gjerne på reise sammen men vi får ikke lov av mamma fordi ho ikke vil betale for en tur for bare oss to da må vi spare selv men om vi vinner dette så får vi jo dra og!! Vi har veldig lyst til dette!!

  105. Det hadde vært sykt kult å vunnet disse billettene! Min venninne har fått i bursdagsgave at jeg skal spandere kinotur når denne siste filmen kommer, og det hadde jo vært magisk å kunne overrasket henne med denne premien! 😀 Krysser fingrene for å kunne gi tidenes beste bursdagsgave 😄

  106. Hadde vært utrolig kult om søstra mi på 19 og jeg kunne dratt og sett på favoritt filmen vår. Vi har snakket om å reise til London så veldig mange ganger, men har aldri får sjansen..

  107. Har hatt veldig lyst til å dra til London lenge! I tillegg gleder jeg meg veldig til Mockingjay 2, og som student med lite penger hadde dette vært så gøy å vinne! 😀

  108. [email protected]
   Er en stoor fan av hunger games serien, og det hadde virkelig vært en drøm i oppfyllelse! Hadde da tatt med svigerinnen min, som også er en stor fan 😀 Det hadde ført oss enda nærmere, og hadde vært veldig koselig å fått en liten London-tur i samme slengen!

  109. [email protected]
   Jeg syns jeg burde vinne denne fordi jeg vil reise med den beste søsteren som finnes i denne verden! Hun er virkelig best og fortjener dette veldig masse!! Håper virkelig jeg vinner så jeg kan overasske min kjære søster!

  110. det hadde vært utrolig gøy å vinne disse billettene til meg og venninnen min Sigrid som er begge utrolig store fans av filmene!! Vi har sett alle filmene sammen og hadde satt utrolig pris på å vinne denne venninneturen til selveste London som ingen av oss har vært før!😍

  111. Julia szalek
   Hadde vært utrolig koselig å ha med mamma fordi vi begge elsker hunger games og hadde vært uteolig koselig og være litt alene med mamma og møte alle skuespillerne og se skuespillerne på rød løper!! Håper kjempe masse at vi vinner! Mail [email protected]

  112. Jeg har en vennine som er super fan, og hun har bursdag i begynnelsen av desember, men hu er umulig å finne på gaver til, MEN DETTE HADDE VÆRT HELT SYKT KONGE!!!! Dream come true!
   Krysser fingrene😁🍾💃🏼
   [email protected]

  113. Hadde vært perfekt, kunne jeg tatt med ei som virkelig fortjener et avbrekk og gitt henne en utrolig fin opplevelse litt utenom det vanlige. Hilsen meg, the hopeless romantic:)
   [email protected]

  114. Ønsker syyyykt å vinne, å ta med venninnen min, møtes ikke så ofte, så det hadde vært toppers! 😻😻

  115. Hadde vært fantastisk å vinne, da jeg skal reise fra kjæresten min i et år om ikke lenge. Det å få en sånn opplevelse sammen hadde vært helt fantastisk..:-)

  116. Ønsker dette veldig:) ville da tatt med ei fantastisk venninde som er der for meg dag og natt 🙂 vi er begge småbarns mødre som hadde kunne trengt en helg i London for å bare være oss og ikke mamma:) hadde vært knall:)

  117. Dette ville vært en utrolig mulighet. Elsker disse filmene, og har sett de flere ganger. Venninnen min går gjennom en tøff tid privat, og det ville vært fantastisk å kunne ta henne med på noe slikt. For en tøff konkurranse!

  118. Hei!
   Jeg elsker The Hunger Games og jeg vil gjerne vinne 🙂 Det hadde virkelig vært en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg har sett filmene og bare elsker de❤️

  119. Dette er den feteste konkurransen du kunne hatt! Jeg ELSKER virkelig hunger games jeg også! Jeg har lest bøkene, og de er de eneste bøkene noen sinne som virkelig har dratt meg inn i handlingen. Jeg har sett alle de tidligere filmene på kino sammen med min fantastiske far, som jeg ville gitt den andre billetten til dersom jeg skulle være så heldig å vinne. Turen hadde passet oss begge bra, ettersom min far har bursdag i desember (for en rå bursdagsgave det hadde vært da?) og jeg selv har bursdag på trekningsdagen! Frem til jeg leste dette hadde jeg virkelig ikke anelse om hva jeg ønsket meg, men nå vet jeg det! Jeg ønsker meg disse billettene, som gave til både meg og faren min, det hadde virkelig vært fantastisk:D

  120. Hvis jeg vinner har jeg lyst til å gi billettene til storebroren min, fordi jeg er så glad i han og jeg har lyst til å gjøre noe fint for han.

  121. Om jeg hadde vunnet de billettene ville jeg tatt med kjæresten min på tur for å se filmen, han elsker de filmene og så mye som han har gjort for meg, er det, det minste jeg ihvertfall kan gi tilbake. Begge to har hatt en dårlig barndom, og har nå klart oss i ett år sammen. Så hadde hvert koselig å fått feiret ett år sammen også med London tur og film!

  122. Jeg ønsker veldig gjerne å overraske venninne min med dette! Hun er en stor fan av disse filmene og er en super herlig jente! Hun heter Malin og er alltid der for meg. Det går ikke ann å beskrive med ord hvor mye hun har hjelpet meg gjennom livet! Jeg har aldri vært noe flink å vise henne hvor takknemlig jeg er, så hvis jeg hadde vunnet dette kunne dette ha vært en kjempe fin overraskelse for henne! Hun betyr alt for meg og vet ikke hvordan jeg skal få takket henne:(

  123. Det hadde vært helt fantastisk å vinne denne konkuransen, rett og slett. jeg vet akkurat hvem jeg vil ta med meg hvis jeg vinner! Min bestevenn heter gudrun, vi har vært venner siden vi var små og hun er bare helt enestående. Har vært og er fortsatt inne i en tung periode, men hun er der for meg å hjelper meg gjennom alt. vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne! hadde vært så fint om vi kunne dratt på denne turen og fått den opplevelsen!

  124. Jeg eelsker både bøkene og filmene!! Vi har sett alle filmene veeldig mange ganger, å vi vil virkelig vinne!!❤️

  125. Hei! Jeg ønsker så sykt å vinne!! Jeg elsker filmene + jeg elsker deg!!! Vêr så smill❤️ Om jeg vinner skal jet ta med meg søskenbarnet mitt som Egenklig er i militæret🌸 Så det hadde vert en hyggelig ting å gjøre siden vi nesten aldri treffes

  126. Jeg har lenge hatt lyst til å dra på tur til London med kjæresten min, i tillegg elsker vi begge hunger games filmene! Har gledet meg så lenge til at den nye filmen skal komme ut, og hadde vært utrolig gøy å dra på galla premiere!

  127. Ææ!! Jeg har bursdag 3.november, og dette hadde vært en uforglemmelig bursdagspresang!! Det har vært en tung tid den siste tiden, både for meg og hun jeg vil ha med, og hadde virkelig trengt en slik tur! Skulle egentlig til Miami nå i oktober, men måtte avbestille pga endringer på universitetet jeg går på, og mistet i tillegg alle pengene. Krysser fingrene og håper på et bursdags-mirakel🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
   [email protected]

  128. Jeg ønsker veldig gjerne å vinne! Jeg gleder meg sinnsykt mye til filmen kommer. Jeg har vært på alle premierene i Norge hittil, så det hadde vært ekstra gøy å få dra til London denne gangen. Jeg har vært fan siden jeg leste den første boken, og jeg har sett alle filmene opptil flere ganger. Venninen min er superfan og det hadde vært den mest utrolige gaven å kunne gitt henne om jeg hadde vunnet denne konkuransen.

  129. Hadde vært utrolig gøy å få dratt til London med min bestevenn og kjæreste for å se premieren!
   Hadde også vært deilig med et lite avbrekk fra hverdagen og bare hatt det gøy:)
   Krysser fingrene for at jeg vinner og får muligheten til det her😍

  130. Kunne tenkt mæ å ta med mæ bestevenninna mi fra Narvik, da æ ikke har sett ho sia æ fløtta til Stavanger i sommer! Gad, om ikke det hadde vært det beste så vet ikke æ! krysse fingra og tær🙈☘
   [email protected]

  131. For en super gøy konkurranse! Kunne virkelig tenke meg å få denne muligheten 😊 Er stor fan av både filmene og England. Ikke ofte jeg melder meg opp til slike konkurranser, men dette har jeg virkelig lyst til😊

  132. Ååh, dette er den første konkurransen jeg absolutt bare VIL vinne😍😍
   Har hatt en ganske kjip høst hvor jeg brakk ankelen i slutten av August. Hadde bare vært så sinnsykt kult å få en opptur igjen! Jeg har lest alle bøkene, og er like stor fan av filmene. Hadde vært verdens lykkeligste jente hvis jeg fikk ta med meg venninna mi Henriette som også har bursdag i november som hadde vært verdens beste bursdagsgave. Krysser fingrene her 😄😄💛

  133. Hadde vært utrolig gøy å kunne åveraske søsteren min med en londontur for å se premieren av fimen. Kan bare ikke vente til part 2 kommer ut, og har ventet på denne filmen helt siden part 1 kom ut i fjor. Min søster har akkurat flyttet for seg selv, så det hadde vært utrolig gøy å kunne vinne noe sånt. Her er det bare å krysse alle fingre å tær for vinnerlykke! 😀

  134. Jeg ønsker svært gjerne å ta med kjæresten min! Vi jobber begge turnus, så det er ikke så mye tid til hverandre 🙁 Hadde vært gøy å reist på tur for å slappe av, være sammen, og se filmen vi begge har gledet oss til! 🙂

  135. Dette her hadde virkelig vært en drøm, jeg ville tatt med meg en av mine beste venner som midlertidig bor i Spania og tidligere vært i militære noe som da vil si at jeg nesten ikke har sett henne på 1 og et halvt år.
   Da hadde dette vært en fantastisk overraskelse for å møte hverandre og se en av de kuleste filmserien jeg har sett.
   Alle vet jo hvor vondt det er å ikke se en av dine nære på en stund og hva er vell da det aller koseligste å overraske med en tur til London for å se og oppleve dette?🍾

  136. Dette hadde vært utrolig gøy og vinne! Har lest alle bøkene og sett filmene. Filmer man virkelig bør se. Jeg ville tatt med ei venninne som jeg ble kjent med i Forsvaret, hun er like hunger games fan som meg 🙂
   [email protected]

  137. Jeg ønsker å vinne da det hadde gjort susen på forholdet til meg og kjæresten min, at vi får gjort noe koselig sammen, reist sammen og pleiet forholdet vårt. Nå for tiden ligger vi bare inne og ikke gjør noe, så det å dra til London for å se på en av favoritt filmseriene mine hadde vært drømmen!

  138. Jeg vil ta med min bestevenninne! Vi har vært sammen hver dag siden vi var 6 år gamle, men nå har hun flyttet til Trondheim og dette hadde vært en kjempefin tur å oppleve med henne 🙂

  139. Det hadde vært kjempe gøy å vinne, da jeg og en venninne egentlig hadde bestilt London-tur i slutten av november for julegaveshopping, men så måtte vi avbestille turen pga eksamen.. Krysser fingrene!!

  140. Isabel Leines
   [email protected]
   Det hadde vært så kult å få dratt dit og virkelig sett skuespillerne IRL, ikke bare på en skjerm! Både filmene og bøkene er helt fantastisk og jeg elsker serien. Å dra på en tur med en venninne dit hadde vært en drøm! Jeg ville tatt med venninna mi som til og med liker serien bedre enn meg! Hun er helt gal etter den. Skulle betydd mye for både henne og meg<3

  141. Jeg synes jeg fortjener å vinne, rett og slett fordi jeg aldri har vinnerlykke. Dessuten elsker jeg Hunger Games filmene, og dette er absolutt en konkurranse som det hadde vært fantastisk morsomt å vinne! 🙂

  142. Jeg vinner aldri noe som helst, men jeg gjør et forsøk likevel! Jeg hadde tatt med den snille kjæresten min. Det hadde vært skikkelig fantastisk å reise på tur sammen til London og opplevd noe så kult!! Drømmereise 🙂

  143. For en helt syk konkurransse!!!! Jeg har sykt lyst til å vinne denne turen, og dra sammen med min venninne Solveig. Solveig var den som introduserte meg for Hunger games trilogien, og vi har sett alle filmene sammen. Vi har kjent hverandre siden vi var 5 år, og har opplevd det meste sammen.Det hadde vært driit kult om vi fikk oppleve noe slikt, og itillegg fått sett den siste filmen sammen:)

  144. Æ ønske å vinne de billettan til ei venninne. Ho har stilt opp så mye for Mæ i løpet av det siste året når æ har hatt en dårlig periode, å nu når ho ikke har det helt greit så vil æ sende ho en takk. Og kanskje æ ende opp som den heldige som får være med ho😅
   Cecilie Hjertholm Grande
   [email protected]

  145. Wow!!! Jeg har såå lyst å vinne denne premien og ta med mammaen min. Vi er sykt hungergames fans!!! Vi teller ned til premieren og før premieren har vi hungergames maraton med de andre filmene!! Dette hadde vært sååå kult! Og ja jeg er over 18:-) fnis:-*

  146. Jeg har utrolig lyst til å være med på dette, for det hadde virkelig vært en drøm som kom i oppfyllelse! Har elsket filmene siden dag én og sett de så mange ganger at jeg nesten kan scenene utenatt! <3 har gledet meg kjempe mye til å se filmen, og det hadde vært helt fantastisk å kunne få opplevd den siste filmen på denne måten 😀 Håper virkelig jeg vinner, det hadde vært så gøy!!!
   mailen min er:
   [email protected]

  147. Hei! Sjukt stor fan av The Hunger Games, å har så enormt lyst å vinna.. Trenge virkelig ein sånn tur!
   Hilsen Jenny

  148. Jeg vil gjerne ta med kjæresten min. Denne heøgen har jeg heldigvis fri og mulighet for å reise. Jobber i helsesektoren på sykehjem og jobber så og si hver helg. Trenger et avbrekk fra hverdagen og den tunge jobben. Har alltid hatt lyst til å dra til London. Vi kan pleie kjærligheten. Og enda bedre; få delta på premieren til Hunger games!! Åh, jeg vil dra nå!!
   Kate Andersson. [email protected] / 46954951
   🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬

  149. Jeg har sykt lyst til å vinne, fordi mamma har vært veldig syk og nettopp kommet hjem fra sykehuset og det er lenge siden vi har gjort noe kjempe morsomt alene. Vi har alltid drømt om å få dra til London + at vi er super fans av hunger games filmene❤️😍

  150. Venninen min hadde operert og vi så denne filmen etter operasjonen. Den betyr så mye for oss, og vi kunne snakket om filmen DETALJERT i flere timer! The hunger games er filmene som har ALT! Jeg beundrer produsenten av filmen, og ikke minst foratteren av bøkene. Dette konkurransen var dritfet og jeg, og venninen, hadde virkelig elsket dette!! Hun fortjener det så mye også<33
   [email protected]

  151. Har bursdag 25.November, hadde vert en kjempe flott bursdagsgave! Har hatt 2 skolioseoperasjoner og kunne tenkt meg en skikkelig opplevelse med søsteren min !:)

  152. Eg har kjempe lyst til å vika desse BILETTANE fordi eg elsker hungergames og har sitt alle filmane eg falt faktisk ei tåre eg og nor den siste filmen var ferdig å det hadde betyd så masse for meg og eg hadde grene og skreve vist eg hadde vunnet🤓
   Hadde vunnet 🤗 Detta e ein opplevelse eg komme te å ha for livet vist eg vinner eg har drømt om å få møta dei sio eg såg den første filmen 😍😍. HÅPER EG VINNER. Eirin. [email protected]

  153. Jeg hadde tatt med meg min bestevenninne, som også er naboen min! Hadde vært utrolig gøy for meg selvfølgelig, men hadde vært ekstra stas å gi venninnen min en slik tur! Det fortjener hun så absolutt <3

  154. Hei!
   Jeg ønsker å vinne for å kunne få tatt med meg kjæresten min på en liten ferie. Det har vært litt vel mange nedturer i det siste, og jeg håper at en slik weekend hadde vært veldig koselig for oss. Han er i militæret så vi får ikke sett hverandre så ofte heller så dette hadde vært så utrolig koselig!
   Foressten, elsker bloggen din! har lest den i mange år nå, og jeg liker deg bare enda bedre for hver dag, stå på! <3
   Mail: [email protected]
   Hilsen Line Madeleine Glimsdal

  155. Fortjener ikke å vinne denne konkurransen mer enn noen andre her. Men hadde vært utrolig gøy! Har heller aldri vært i London før!

  156. Det hadde vært en ære og vinne denne turen, jeg får sett mine favorittskuespillere og bestevenninna mi er også kjempe fan av både skupesillerene og filmen som meg! Bestevenninna mi fortjener virkelig og vinne denne turen og se skuespillerene live. Det hadde vært supert og en fantastisk minnerikt opplevelse!

  157. Å vinne denne konkurranse hadde vært utrolig gøy for meg, jeg er en utrolig stor fan av disse filmene. Og gleder meg kjempe masse til neste! Det hadde betydd så mye for meg å vinne å få litt avlastning fra alt som skjer i livet mitt. Så krysser alt jeg kan krysse for at det blir meg.

  158. Jeg ønsker å vinne fordi jeg er super fan!! Jeg elsker filmene, bøkene, karakterene og alt. Jeg har aldri vunnet noe før, så krysser fingrene for at det er min tur denne gangen. Det hadde vært en drøm <3

  159. Jeg og venninnen min pleier å ha det som tradisjon å reise på shopping tur hvert år før jul, men i år har vi ikke fått det til økonomisk! Hadde vært sååå perfekt å ta med meg henne på dette! Vi elsker Hunger Games såå masse!

  160. Hadde vært fantastisk om jeg hadde vunnet for da kunne jeg tatt med meg bestevenninnen min som har bodd i California det siste året, at vi kunne fått en så stor opplevelse sammen igjen nå som hun endelig er flyttet tilbake til Norge, at vi kunne gjort noe virkelig stort sammen etter å ha vært fra hverandre så lenge. Og vi har også snakket om en jente tur sammen, så da ville det være perfekt å vinne nå som vi begge er opptatt med skole og ikke kan ta oss råd til å reise noen steder akkurat nå.
   [email protected]

  161. Jeg vinner ALDRI noe!
   Det hadde vært supert å vinne dette..
   Jeg har en venn som virkelig kunne trengt en pause for å komme videre i livet!
   Noen har ett fantastisk liv, mens andres er et
   rent hellvette!
   Krysser fingrene får å vinne!
   Hun elsker filmen!❤️

  162. Hadde vært så utrolig kult å få tatt med søsteren min på 20år på dette! Vi begge elsker filmene, og det å få kunne sett den nye filmen i selveste London hadde vært amazing! Jeg elsker skuespillerne i filmen, og har vært en fan side den første filmen kom ut. Å få sett de i virkeligheten hadde seriøst vært ubeskrivelig. I tillegg har ingen av oss vært i London før, så det hadde vært ganske spennende å få sett byen!
   Tror jeg aldri i hele mitt liv har vunnet en konkurranse før, men det er verdt å prøve, hahah.
   ([email protected])

  163. Jeg ønsker virkelig å vinne da jeg er samboer med en som hater å bruke penger på slike turer, men som også er fan av the hunger games. Men hadde jeg vunnet dette hadde han ikke hatt noe annet valg en å blitt med ! Håper man kan ha litt flaks i livet 😀

  164. ååh, for en fantastisk konkurranse!!
   Har sykt lyst å vinne da æ har vært hekta på Hunger Games sia første filmen kom ut (hadde dessverre ikke hørt om det før). Æ starta å læs bøkern etter æ hadde sett første film, å det e jo bare så sinnsykt bra, herregud!
   Det hadde vært en helt sinnsyk opplevelse å få dratt til London, kor æ aldri har vært før, og få lovt til å oppleve nå så fantastisk som en gallapremiere og å få møt noen av skuespilleran. Det som toppe kransekaka blir jo at man får del en så fantastisk opplevelse med ei god venninne. Krysse virkelig fingran her !! 😀
   [email protected]

  165. Hei Sophie💖<3
   Jeg heter Miriam Gundersen å jeg håper virkelig på å vinne disse billettene😱
   Egentlig så er det ikke for min egen del, men for at jeg Å søsteren min kan se den sammen, få koble helt ut fra alt tungt å vanskelig!!
   Hun elsker filmene, å har vell egentlig ikke snakket om noe annet en hvor mye hun har lyst til å se part 2!!
   Å hva er vell bedre en denne konkurransen tenkte jeg da✋🏼
   Søsteren mi. Er utrolig snill å omtenksom å jeg har virkelig lyst til å gi henne dette i før julegave😱😍(om det er et ord😂😂)
   Vell så kan jeg vell si at jeg ELSKER bloggen din💖!!
   Jeg er 15 år å har hat det ganske vanskelig, men når du deler dine personlige erfaringer, eller løsninger,(som f.eks når du då at alle kunne trenge en Psykolog, å at om man går til Psykolog er man IKKE gal!!
   Ja sånn her kunne jeg holdt på lenge😳😳)
   Men men..
   Håper at heg vinner💖
   Å ønsker deg en fin dag videre💖💖
   PS Mail : [email protected]

  166. Jeg vil veldig gjerne vinne for å overraske kjæresten min med en fantastisk opplevelse for favoritt filmen vår! Han gir så mye av seg selv til meg og jeg vil gjerne ha muligheten til å gi han en så utrolig fin opplevelse tilbake. Hadde ikke vært her den dag i dag uten han og han fortjener virkelig å bli takket ordentlig for det!

  167. Jeg hadde blitt overlykkelig om jeg hadde vunnet dette, da kunne jeg tatt med kjæresten min på turen vi lenge har ønsket oss. Vi hadde egentlig planlagt en londontur til jul men har funnet ut at vi ikke har råd til å prioritere det akkurat nå. Det siste halvåret har vært kjipt med personlige utfordringer, ryggskade og utfordringer på jobb. Han jobber mye og fortjener virkelig et avbrekk. Han er fantastisk og stiller opp for meg og er alt jeg trenger og mer til. Han er den snilleste personen i verden og jeg vil så gjerne overraske han med en skikkelig kjærestetur med masse kvalitetstid. Han fortjener hele verden, og det hadde vert så fint om jeg kunne gitt han en liten takk for at han er mitt livs store kjærlighet, og for at han viser meg hva det er å være lykkelig hver eneste dag. I tillegg er vi begge veldig glad i hunger games så dette hadde blitt så utrolig gøy å få oppleve! 🙂 krysser fingrene!

  168. Mailen min er [email protected]!
   Hadde jeg vunnet skulle jeg tatt med med venninna mi som har vært igjennom endel i det siste, hun har alltid vært der for meg og ingen fortjener det mere!:-)

  169. Jeg vil veldig gjerne vinne billettene! Jeg har sett alle filmene opp til flere ganger, jeg ELSKER dem! Hadde gjort meg så sinnsykt takknemlig!!

  170. Karianne grundstad sværen
   [email protected]
   Hadde vært utrolig kult å fått vært med! Har aldri vært i London, men har utrolig lyst å dra. Jeg ville tatt med kjæresten fordi han elsker hunger games, og det hadde vært kjekt å overraske ham i disse kjedelige høstdagene 😍

  171. Hadde vært kult å vinne disse billettene og overraske bestevenninnen min med Londontur og Hunger Games. Hun fortjener en oppmuntring, så jeg hadde definitivt delt opplevelsen med henne om jeg fikk billettene! 🙂 [email protected]

  172. Denne konkurransen hadde vært helt fantastisk og vinne pga The hunger games er di beste bøkene jeg har lest mins 5 ganger og har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett filmene. Jeg vil veldig gjerne reist med kjæresten.

  173. For en gøy konkurranse! Har sett alle filmene som er kommet ut til nå med kjæresten, og det hadde vert kjmpegøy å få reise til Londom sammen, og få se den siste filmen. Han blir 18 på fredag, så hadde vert gøy å kunne overraske han med biletter som en litt forsinket bursdagsgave 😉 det fortjener han :)) krusser fingrene.
   [email protected]

  174. Ja, æ vil æ vil æ vil!😁
   Hadde vært så bra å vunnet denne konkuransen siden jeg er storfan av hunger games, både filmene og bøkene! Hvis jeg vinner vil jeg ta med meg min beste venninne, søsteren min 😁

  175. Hei Sophie Elise!
   Så utrolig morsom konkurranse du holder!
   Det hadde vært så utrolig gøy for meg å dra sammen med faren min til London for å se den siste hungergames filmen! Vi har sett de 3 siste sammen og hvor utrolig gøy hadde det ikke vært å se den siste i London sammen med alle de store stjernene, det hadde virkelig vært en drøm i oppfyllelse!
   Jeg kan ikke vente med å se hva som forgår videre i the Capitol og hvordan forholdet mellom Katniss og Peeta utvikler seg!
   Tusen takk for muligheten, Sophie Elise :*

  176. Har aldri vært på jente tur noen gang! Trist men sant 🙁 heller aldri vært i London så det hadde vært helt fantastisk å vinne dette 😄 krysser fingrene 🙏

  177. Lejal Hamze, 20 år
   [email protected]
   Hadde tatt med meg venninna mi, for da kunne vi endelig fått en god tur med kun oss og tatt oss fri og slippe å tenke på skolen! Få en liten pause hadde vi ikke takket nei til! I tillegg går venninnen min film og media, og vet hun hadde elsket denne overtakelsen!

  178. ❤️❤️Jeg og søsteren min er store fan av hunger games! Vi har ikke like mye kontakt lenger som vi hadde før, hun er jo eldre og har sitt liv og jeg har mitt! Dette hadde vært en fantastisk sjanse til å få den gode kontakten tilbake fordi den savner jeg virkelig! Det hadde vært fantastisk å kunne oppleve noe sånt med henne! Kjenner allerede at det kribler i magen bare av tanken på å kunne vinne noe sånt! Hadde blitt evig takknemlig, virkelig! ❤️❤️
   [email protected]

  179. Ønsker å overraske min beste venninne med denne turen. Etter å ha bodd sammen i to år har vi nå flyttet til hver vår ende av landet og får ikke se hverandre mer enn et par ganger i året. Hadde vært fantastisk å fått denne turen sammen.

  180. Hadde vært en utrolig fin bursdagsgave da jeg har bursdag 2 november!
   Hadde tatt med meg søsteren min som også elsker hunger games, og har nok med skole og alene mor til to barn.
   Vi har begge byttet på å lese bøkene på 3 forskjellige språk (norsk, engelsk, islandsk),kan filmene utenat og dette hadde jo bare vært toppen på kransekaka!

  181. Shit, for en syk konkurranse!
   Kjæresten min har bursdag 05.11!! Det hadde vært så rått om jeg kunne tatt med han til London og sett the hunger games(en film han har sykt lyst til og se, han har sett alle hittil). Han hadde blitt så sykt glad og jeg hadde fått lov til og gi mannen jeg elsker den beste gaven ever.
   Mailen min er: [email protected]

  182. Åh, vil så gjerne vinne denne turen og ta med kjæresten min! Har vært en tøff tid i det siste for oss begge og det hadde vært så utrolig deilig å bare kunne komme oss på en tur sammen, bare vi to!

  183. Da jeg så dette ble jeg såå glad!! Tuller ikke, hopper opp og ned av glede! The Hunger games serien er den BESTE serien jeg noen gang har lest! Og filmene er helt fantastiske! Ville betydd utrolig mye for meg, jeg bor ikke i oslo så får aldri med meg de store premierene som jeg alltid har hat lyst til.
   Jeg ville tatt med meg søsteren min som elsker serien selv. Vi har sett alle de andre filmene sammen;D
   Veldig kjekk konkurranse sophieelise!

  184. Hadde passet meg veldig fint å kunne få en drøm i oppfyllelse etter å lagt bak meg en tøff periode. Og ikke minst tatt med meg noen som alltid har vært der å støttet meg!

  185. Har bursdag 25.November, hadde vert en kjempe flott bursdagsgave! Har hatt 2 skolioseoperasjoner og kunne tenkt meg en skikkelig opplevelse med søsteren min !:) Email: [email protected]

  186. Jeg ønsker å vinne på lik linje med alle andre, dette hadde vært helt sjukt gøy! i tilegg kunne jeg tatt med kusina mi (vi studerer i trondheim og bor sammen) siden hun har bursdag 7. november og blir 20 år, så hadde vært en perfekt bursdagsgave til henne 😀 Vi har begge sett alle filmene og ELSKER DEM! Dette hadde vært så gøy, og en perfekt time-out fra den stressende eksamensperioden!

  187. Yeeey! Hunger games, tror nokk ikke det finnes noen bedre filmer enn det 🙂 skulle kunne gjort mye for og kunne ta med meg forloveden på tur til london, det hadde vært helt fantastisk:) i tilegg få se dem all dressed up! And be all dressed up myself 😀 dagene frem til avgjørelse kommer til og bli laange…
   Pusspuss CelinaLjøner [email protected]

  188. Jeg og min kjæreste elsker disse filmene (mest jeg), men han elsker London! Vi har aldri vært på tur sammen før og dette hadde vært en perfekt kjærestetur for oss! Håper jeg blir trukket så jeg får overraske han med en uforglemmelig tur!

  189. Å kunne reise på tur til London med min søster er drøm! Ikke nok med det så elsker vi begge to disse filmene!
   Hun har vært borte i 2 mnd og jeg har heller ikke snakket noe særlig med henne. Jeg driver med eksamenslesing til å bli eiendomsmegler så jeg trenger helt klart et avbrekk. Vi er veldig gode venninner og har alltid hatt lyst til å reise sammen så muligheten til å vinne disse billettene ville gjort oss begge to ekstremt glade 😁❤️

  190. Dette hadde vært en helt fantastisk gave. Jeg elsker disse filmene, men er luftfattig student, og har ikke engang penger til billettene på kino. Når vennene mine skal ting, kan jeg omtrent aldri være med fordi jeg ikke har penger. Det hadde vært gøy å kunne få vært med på dette. Jeg hadde blitt evig takknemlig. Jeg ville tatt med min søster, eller mor for å få litt familietid. I og med at vi ikke har penger til å finne på noe sammen noen av oss..

  191. Ønsker veldig å vinne da dette er en av mine favorittfilmer, pluss at jeg aldri har vært i London før, noe som hadde vært kjempe gøy å opplevd med en god venninne! 🙂

  192. Har aldri vært på jente tur noen gang! Trist men sant 🙁 heller aldri vært i London så det hadde vært helt fantastisk å vinne dette 😄 krysser fingrene 🙏
   Isabell Olsen
   [email protected]

  193. Jeg elsker hunger games, og vært fan siden første boken kom ut! Har aldri vært i London så da hadde det vært to fluer i en smekk, London tur med en god venninne pluss få se hunger games. Håper virkelig jeg kan overaske venninen min med dette! Hadde vært super gøy
   [email protected]

  194. Herregud, det hadde vært såå sinnsykt å få tatt med min bestevenninne på dette! Hun elsker (dønn elsker), både bøkene og filmene 😍 Kan ikke se for meg en bedre overraskelse enn dette for henne!

  195. Jeg synes jeg skal vinne, for jeg vinner aldri noe å Jeg har så sykt ulykke når det gjelder sånne ting.. Pluss at jeg digger hunger games 👍 vært en perfekt tur for meg å kjæresten, å fått litt alene tid bare oss to 🙂

  196. Ååh hadde vært såå gøy å fått dette i bursdagsgave!! Blir 20 den 1. November, og hadde vært så utrolig artig å få en bursdagsgave jeg aldri vil glemme. Elsker hunger games, lg har gledet meg til denne filmen helt siden den siste filmen kom!! Ah ååh vil vinne😍😍
   Emailen min er [email protected]

  197. Jeg har så sykt lyst til å vinne❤️ Jeg ELSKER Hunger Games😍❣ Jeg ville tatt med meg mamma, vi har aldri hatt en jentedag/jentetur så dette hadde vært helt supert siden vi begge ELSKER Hunger Games❣Vi håper sykt på å vinne✋🏽 STOOR fan av alle som med i filmene+alle filmene🌟❣
   [email protected]

  198. Hadde vært så utrolig morsomt å være med på dette! Har lest alle bøkene og sett alle filmene flere ganger, dette er noe jeg virkelig har lyst til å være med på!! 🙂

  199. Jeg og kjæresten er store fan av Hunger Games! Hadde vært utrolig morsomt å vinne premieretur!

  200. Hvorfor? Jo fordi jeg bare elsker hunger games!! Filmene, bøkene og ikke minst skuespillerene. Jeg kan se filmene om igjen og om igjen. Jeg bare elsker hunger games! Og Jennifer Lawrence er jo helt fantastisk! Drømmen min hadde kommet i oppfylelse vist jeg hadde møtt Jennifer + resten av skuespillerene. ❤️❤️

  201. Vil så gjerne vinne for å overraske min beste venninne som er blooodfan, og som virkelig trenger en oppmuntring etter et par tøffe måneder 🙂

  202. Det hadde vært helt fantastisk å få vinne noe sånt! Jeg hadde helt klart tatt med moren min. Vi hadde egentlig tenkt oss til London i høstferien eller i julen, men vi kan ikke siden vi sparer til ferietur neste sommer. Det ville vært en drøm som kom i oppfyllelse å få oppleve en slik filmpremiere i London!
   Jeg er utrolig stor fan av the hunger games serien, jeg eeeelsker de filmene!! Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett mocking jay part 1!
   Jeg gruer meg utrolig mye til å se den siste filmen da dette er slutten på det hele… Så siden dette er den siste filmen kunne jeg tenkt meg å sett den på en storslått måte som dette!
   Utrolig gøy at du hoster en slik konkurranse, og at du åpnet kommentarfeltet for denne! Hvem nå enn som vinner blir utrolig heldig, dette er virkelig snillt av deg! Å gi folk en slik mulighet må være helt fantatisk!

  203. Æææ drømmekonkurransen altså!😍 hvis jeg vinner vil jeg ta med meg kjæresten min, det ville blitt vår første utenlandstur sammen! Vi har snakket en stund om å reise, men det er ikke så lett når begge er studenter 🙂 han er ganske kresen når det gjelder filmer, men hunger games digger han, så dette hadde vært verdens beste overraskelse! Krysser fingrene:D

  204. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg har lyst på dette. Om jeg vinner så vil jeg dele det øyeblikket med min beste venninne. Hun og meg kan se på filmene flere ganger samme dagen uten å gå lei. Er så glad for at jeg deler en så stor interesse for Hunger games som jeg har, med hun.

  205. Sjukt kul konkurranse! Eg har sjukt lyst til å reise til London å ta med ei venninne, me har venta lenge å e meget spendt på filmen! Me har vert i gjennom eit hardt år begge to, å da hadde virkeli hjulpet for vennskapet med ein sånn tur! 😀 krysse fingrane!

  206. Vil vinne fordi jeg elsker hunger games filmene!❤️ Ville tatt med mamma fordi hun også er fan av hunger games filmene❤️💕

  207. Hei!❤️ Jeg hadde tatt med meg mamma. Tro det eller ei hun er en like stor fan av hungergames som jeg er👌🏼
   Det hadde vært gøy å dra på en jentetur med henne.

  208. Dette hadde vært utrolig kult! Jeg deltar på grunn av at min venninne elsker disse filmene, å det hadde vært sykt morsomt å kunne gitt henne denne muligheten 🙂
   Hadde også vært veldig kjekt med liten ferie!
   [email protected]
   Lisa Østborg

  209. Jeg ELSKER the Hunger Games, har lest alle bøkene på både norsk og engelsk minst 5 ganger! Min største drøm lenge har vært å møte skuespillerne i filmen

  210. Jeg og bestevenninen min er begge store fans av filmene, og har lenge snakket om tur til London sammen, men finner aldri riktig tidspunkt eller tid. Så dette hadde vært en kjempe mulighet for oss 😀 Hadde heller ikke vært gale å få møtt skuespillerene fra filmeneee. Hadde vært så takknemlig

  211. Jeg lovet en londontur til min lillesøster i mai da hun konfirmerte seg, dette var gaven min til henne. På grunn av skole og litt forskjellig har vi ikke fått til dennne turen ennå. Så det hadde vært supert å kunne overraske henne med dette. The hungergames filmene er jo SÅ bra! 😀

  212. Jeg hadde tatt med meg venninna mi som er deprimert sånn at hun får en opptur. Vi har lenge snakket om å dra til Englan en liten tur men har ikke rå. Og å se Mockingjay skal vi uansett, men jeg syns det hadde vært så koselig å overaske henne med noe sånn som dette 🙂
   [email protected]

  213. Stine Jutila, [email protected]
   Jeg ønsker veldig gjerne å vinne billettene og turen, jeg er stor fan av hunger games. Jeg ville tatt med venninnen min fordi hele vennegjengen skal på premieren, men vi har eksamen så får ikke vært med, noe som er veldig synd. Håper vi vinner 🙂

  214. Dette var absolutt en bra konkurranse! Jeg har lest alle bøkene og blir virkelig revet med av denne verdenen. Hadde vært en stor drøm å få dra å se denne filmen på premieren. Håper jeg vinner!
   Ingunn m grøntvedt / [email protected]

  215. Åhh så kult! elsker filmene og skal begynne å lese bøkene nå! Jeg vil veldig gjerne vinne dette, det hadde vært så kult å ta med bestevenninna mi på dette! Det hadde vært fint å kunne overraske henne med noe, hun stiller alltid opp for meg og kommer alltid med gode råd på dårlige dager. vi begge har travle hverdager og bor 8 timer unna hverandre, hadde vært fint å kunne koble av og ta en skikkelig jente tur med besteveninna mi gjennom 14 år.

  216. Jeg håper jeg vinner fordi jeg aldri har vunne noe før. Og fordi jeg og storesøsteren min har lest ale bøken minst to ganger, og vet Ikke engang hvor mangen ganger vi har sett fjilmen. Hunger Games har bringt søsteren min og jeg nærmere. Så vi håper utrolig mye at vi vinner<3

  217. Julie Elise her, [email protected]
   Jeg kunne tenke meg å ta med ste-søstera mi som også heter Julie til London, for å oppleve dette med henne. Hun er fan av hunger games, og har vært igjennom en tung periode i livet og har flyttet hjemmefra, så ser henne sjeldent. Hadde betydd så mye for meg å kunne overraske henne med dette <3 klem

  218. Hei Sophie!
   For en kul konkurranse!! Wæ, dette vil jeg vinne 😀
   Du spør om et par linjer, here it is:
   Jeg og samboern min er begge studenter, flyttet sammen nå i sommer og jeg elsker fyren. Pga hehe seff dårlig økonomi som student har jeg ikke råd til å kjøpe bursdagsgave til min kjære som blir 21 den 6. November. dette hadde vært verdens beste overraskelse å komme med!!
   Tusen takk for mye fin inspirasjon, du e faen mæ tøff!

  219. Det hadde vært så kult å vinne! Dette året har vært så mye nedturer, så å gjøre noe som dette hadde vært magisk! Både jeg og bestevenninna mi kom ut av ganske stygge forhold i år, så det hadde vært magisk med en tur til London for å se favorittfilmen vår, og ikke minst få en fin slutt på året. Også har jeg bursdag den 20 november 😀
   Marlene Egseth, [email protected]

  220. Jeg hadde blitt utrolig takknemlig om jeg hadde vunnet! 🙂
   Jeg pleide å slite med å lese og jeg syntes ikke det var noe gøy! Men så presenterte bestevennen min meg denne serien. Jeg ble helt hektet med en gang! Denne serien fikk meg til å elske å lese. Jeg har også falt helt for filmene. Jennifer Lawrence har siden den første filmen kom ut vært en stor inspirasjon for meg og hun har virkelig hjulpet meg med å like det jeg ser i speilet. Det hadde vært akkurat som en drøm kom i oppfyllelse for meg. Å kunne møte mitt idol, se filmen jeg har gledet meg så lenge til å se og få se slutten på serien hadde vært så fantastisk jeg holder på å begynne å grine når jeg tenker på det. Jeg er 14 år og jeg vil ta med meg moren min vist jeg vinner<3

  221. Hei! ;D Jeg har en vennine som jeg vil ta med, vi ble kjent i år når vi begynte på Media, og alt klikket veldig lett mellom oss. Hun er en utrolig herlig jente som tar vare på alle rundt seg, og jeg ønsker så å kunne dele en reise med hun. Det er ikke lenge til hun har bursdag og tror dette ville blitt noen minner hun aldri vil glemme ❤

  222. Julia Allera Finstad , 13 år. [email protected]
   Når jeg så at jeg kunne vinne to billetter til premieren til the hunger games, altså favorittfilmen min since it began, ble jeg så gira!!!!😂❤️ Hvert år har jeg sett filmen med min kjære onkel. Han har vært den eneste i familien som har vært så snill å ha tatt med meg på kino. Han er verdens snilleste onkel og han er den mest støttende personen jeg noen gang har møtt. Bestefaren min døde 4. August 2013, den dagen husker jeg så utrolig godt!! Bestefaren min døde av kreft, han holdt dette hemmelig for meg og broren min, og det var bare for at vi ikke skulle syntes synd på han og ikke ville leke med han. Og da han døde var jeg helt tom inni meg. Jeg husker at onkelen min sa at han var glad i meg og at det skulle gå fint. Vi skulle masse på kino og dra til byen osv… Så under min bestefars død var det onkelen min som støttet meg ekstra. Han har alltid vært den “Kule” onkelen. Vi har samme humor og når vi er sammen har vi det utrolig gøy. Så jeg vil vinne fordi jeg vil vise onkelen min at jeg er takknemlig for det han har gjort!!!❤️ Det ville vært en drøm å få tatt med onkel til London og sett favoritt filmen til oss begge!!!!!❤️❤️❤️❤️☺️

  223. Jeg har alltis elska hunger games, og keg elsker å reise å oppleve kule ting! Dette blir en drøm<3

  224. Kjempe kul konkurranse!☺️ Hadde vært en stor drøm å vinne noe så stort som det! Elsker disse filmene, og en annen person som gjør det er en av mine bestevenner! Hun er en helt fantastisk person som har gått igjennom mye, men kommet sterkere ut av det! Hun har en latter og en personlighet som smitter⭐️ Hun er like mye fan som meg, så dette ville blitt en stor drøm for oss begge! Krysser både fingrer og tær😄

  225. Jeg er vel ikke en mer verdig vinner enn alle de andre som prøver å vinne, men jeg og min venninne Marte har alltid hatt et utrolig bra vennskap, og har alltid tenkt på å dra på en tur sammen. Hun eelsker The Hunger Games, å jeg tror at om vi hadde vunnet, hadde det vært en utrolig moro venninnetur! Hun hadde nettopp bursdag, å jeg tror at dette hadde vært utrolig moro for oss begge!

  226. Dette hadde virkelig vært drømmen! Jeg har vært fan av hunger games siden den første boken kom ut! Hadde vært dødsgøy å dratt til London med en venninne for og se hunger games!

  227. Hadde vært utrolig kult å få se premiera på denne filmen! Har vært på alle filmene på kino og elsker dem😍 Har heller aldri vært i London før, så det hadde vært en stor opplevelse.
   [email protected]

  228. Får vel berre prøve 🙂
   Har veldig lyst å vinne,og ta med kjæresten som er super glad i filmer, og ikkje minst hunger games! Har aldri vert på ordentlig tur sammen, og en tur til London for premiere og kos med han hadde vert fantastisk:D
   Super konkurranse!

  229. Hadde vært utrolig, ubeskrivelig fantastisk å få tatt bestevenninnen min med på denne turen!! Vi er begge veldig glad i Hunger games-filmene, og med Londontur som toppen av kransekaken tror jeg dette ville vært en fantastisk julegave til bestevenninnen min – hun trenger en opptur etter en tung periode og hun fortjener det aller mest! <3

  230. jeg har veldig lyst til å vinne, og jeg ønsker å dra med venninnen min Vilde ( 20 ). hun og jeg har kjent hverandre en stund, og i og med at ingen av oss noen gang har vært i London, hadde det jo vært utrolig kult om vi fikk møte skuespillerene fra favorittserien vår! bøker har vi lest og filmer har vi sett, så det hadde vært supegøy. krysser både fingre og tær!

  231. Jeg elsker Hunger Games-serien over alt på jord! Har lest serien både på norsk og engelsk flere ganger (den ene boka er faktisk gått i stykker pga. at den har vært med og reist så mye). Filmene er i tillegg utrolige, og lever SÅNN opp til forventningene jeg hadde. Om jeg vinner vil jeg ta med meg min fantastiske venninne, Eldbjørg, som jeg dessverre er sammen med altfor sjeldent pga. at vi begge er så uhyre opptatt. Hun er i tillegg en enda større Hunger Games-fan enn meg, og å kunne få ta henne med til London ville vært en utrolig fin opplevelse. ❤️

  232. Hei hei 🙂
   Jeg hadde blitt utrolig glad om jeg vant. Jeg har lest bøkene og var helt frelst av de før filmene kom. Til tross for at jeg håpte at det ikke skulle komme film pga det tar vekk det bildet man lager selv når man leser , ble jeg overrasket over hvor bra filmene var. Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg tatt med meg kjæresten. Han har jobbet masse i det siste så hadde vært perfekt å fått pleiet forholdet litt.

  233. Det hadde vært helt ubeskrivelig å ta med kjæresten på denne turen, han har bursdag i november og dette hadde vært den beste bursdagsgaven noen sinne!! Vi blir sjeldent enige om hvilke filmer vi skal se sammen, og ender nesten alltid opp med å bruke halve tiden vi skulle sett film til å diskutere om hvilken film vi skulle sett, men begge elsker The Hunger Games filmene. Det hadde vært helt fantastisk om vår første reise sammen hadde vært denne turen til London!!
   Med vennelig hilsen Camilla Takla
   mail: [email protected]

  234. Åh, Sophie Elise! FOR en konkurranse 😮 eg las alle tre bøkene på ei veke, og har siden gått å trippa e etter alle filmane. Har så lyst å ta ei pause frå Bachelor-skrivinga med Hunger Games premiere 😀

  235. Jeg har sykt lyst til å dra på denne premieren, har vert sykt gøy. Har lyst til å ta me en fantastisk person.

  236. Aaah, jeg ELSKER Hunger Games!! Hadde vært helt magisk å vinne slik at jeg kunne tatt med min bestevenn som stadig vekk tar med meg på ting – har så lyst til å gi noe stort tilbake! Og det her hadde jo bare vært helt perfekt ♥ WÆÆ!

  237. Kunne langet ut diverse grunner til hvorfor jeg skulle vunnet bilettene, men ser ikke på mine grunner som bedre eller mer verdt enn alle andre her sine, så da krysser jeg heller bare fingrene for at jeg blir den heldige!:-D

  238. Det hadde bare vært helt utrolig å vinne konkurransen. Elsker alle filmene og sett dem flere gang. Har heller aldri vært i London, så å kunne dra på den premieren og tillegg fått sett byen hadde bare vært fantastisk 😍😍

  239. Omg, YES ! Det hadde vert amazing, jeg har faktisk ikke ord engang! Bare Yesssss ! Da skal jeg definitivt ta med min kjære mann (om han ikke jobber). Det hadde vert en fantastisk opptur. *Krysser fingre og tær*

  240. Hadd vært kult å oppleve noe ikke mange andre har. Er fattig student som venter på å få gjøre noe spennende!

  241. Det hadde vært så utrolig kult å vinne denne konkurransen å få oppleve noe så spennende som å få reise til London med en god venninne å se premieren på The Hunger Games: Mockingjay part2! Har selv sett alle de tideligere filmene opp til flere ganger, så hadde jo vært utrolig gøy å “avslutte” en så
   fantastisk film serie på denne måten. Super gøy konkurranse, og krysser så klart alle fingrene;-)
   EMAIL:. [email protected]

  242. Det ville vært det beste som hadde hendt meg noensinne hvis jeg hadde vunnet billettene! Jeg har lest alle bøkene og har gledet meg utrolig lenge til å se den siste filmen! Å få se den på gallapremieren hadde bare vært helt utrolig! Jeg har fulgt med på deg utrolig lenge og jeg har så og si alltid vært enig i det du har sagt! ❤️ Å vinne billetter til den beste filmserien som noen gang kommer til å være av deg! Det hadde bare vært helt utrolig! Og tenk å få oppleve å se skuespillerne på ekte i real life! Det hadde vært en livsopplevelse det!
   Jeg håper så utrolig mye at du velger meg! Elsker deg uansett, fortsett som du alltid har gjort og vær deg selv ❤️❤️

  243. Vil gjerne vinne fordi jeg og min beste venn kunne virkelig trengt det av personlige grunner, og siden vi begge elsker hunger games hadde dette passet oss perfekt nå!!
   Ingenting er bedre enn hunger games maraton på koselig jentekveld❤️

  244. Ååå, det hadde vært så kult å vinne dette! Jeg har ei venninne som er super fan, og gleder seg som en unge til denne kommer på kino:-) Det hadde vært så utrolig kult å overraske henne med dette:-) Hun hadde jo godt av skaftet! Og hun fortjener virkelig dette etter mye motgang og nedturer:-/ Så jeg krysser alt jeg har!! 😀

  245. Jeg heter ulrikke og jeg ble stor fan av hunger games filmene da jeg først så de!
   Jeg gleder meg masse til den siste kommer, den ser kjempe bra ut!
   Det som hadde vært det aller beste var og få hatt med min kjære mamma på dette.
   Hun er en av de fineste og mest omtenksomme personen jeg kjenner, dette sier jeg ikke bare for å si det men dette mener jeg virkelig troverdig.
   Hun gjør alt for at jeg skal ha det best mulig, passer på at jeg har det bra, jeg kunne skrevet en bibel om alle de fine egenskapene hun har.
   Mamma kunne funnet på å lage skolemat ikke bare til meg men også venininne mine, noe som kanskje ikke er så stort men jeg blir så gla for de småe tingene som viser at man tenker på andre og ikke bare seg selv noe mange ikke gjør idag..
   Hun jobber mye og trenger veldig en avkobling.
   Derfor ønsker jeg å ta med min kjære mamma på tur, noe som hadde vært veldig fortjent. Ps: elsker at du har en så fin personlighet, noe jeg har fått inntrykk av!

  246. Hadde blitt superglad for å vinne, kjærestetur hadde det blitt om jeg skulle være den heldige 👏🏽😃

  247. Eg har så lyst til å vinne!💕Elsker di filmene å ville vert heilt supert om eg kunne vinne💎Du har di beste giveawayene men de er jo fordi du er best✋🏻men BTW håper eg vinner😅❤️

  248. Hanne Barlund
   [email protected]
   Åh, for en konkurranse!! Dette er jo alles drøm! Jeg ville ha tatt med venninna mi som har friår sammen med meg dette året, fordi hun virkelig jobber for å kunne få kommet inn på lærerhøyskolen. Og det hadde vært så godt for både meg og henne og oppleve noe så stort som dette! Jeg er en veldig stor fan av filmene, og elsker skuespillerne i filmen!!! <3
   Jeg skal krysse alle fingre og tær, for venninna mi har nesten ikke vært utenfor Norge..
   ❤️❤️❤️

  249. åå, det hadde vært en drøm å få lov til å dra på premieren i London! Har vært fan så lenge jeg kan huske og har sikkert lest bøkene tusen ganger haha <3 🙂
   Hadde vært så gøy om jeg kunne fått tatt med meg broren min på dette, siden han elsker filmene han og.
   Emailen min er da [email protected] og det fulle navnet mitt er Camilla Fredrikke Lindeman 🙂

  250. Hadde vært kjempegøy å fått vunne en tur til London og fått vær med på premieren og gallaen!! Skulle gjerne tatt med meg venninda mi som e en enoorm fan av filmene, og fortjene å komme seg en tur vekk og tenke på nokke anna etter et veldig vanskelig år! Ho fortjene det så inderlig, så håpe virkelig at jeg kan vinne dinna konkurransen og gjer dagane henna litt enklere <3 <3

  251. Jeg er for øyeblikket 7 mnd gravid og føler meg som verdens største partypooper, da jeg svært sjeldent orker noe!
   Hadde jeg vunnet denne konkurransen hadde jeg for det første blitt sjeleglad da jeg elsker Jennifer og hunger games😍 Men også muligheten til å oppleve noe veldig kult med en venninne før jeg blir mor🙆

  252. Haha, syk fet konkurranse! 🙂 Jeg vinner egentlig aldri noe, så skjønner ikke hvorfor jeg kommenterer og liker – men hvorfor ikke!? 😀 Jeg ble overrasket av samboeren min som gikk ned på kne 17.oktober 2015 fremfor graven til faren min. Pappa døde svært brått og uventet. Samboeren fikk aldri spørre han om “tilltatelse” og dette ble virkelig et romantisk og rørende frieri. Kunne tenke meg og overraske han også – han elsker hunger games! Krysser fingrene.

  253. Jeg vil veldig gjerne vinne billettene fordi: Første gang Veninnen min så den filmen, sa hun at det uten tvil var den beste filmen hun hadde sett! Når vi snakker om filmer eller kommer inn på tema rundt i vennegjengen så kommer hun alltid med en kommentarer og hva som skjer i filmene og hvorfor hun liker de så mye! Jeg tror at opplevelsen hadde vært en utrolig stor drøm for hun! Hun har også slitt personlig med mye angst og depresjoner og som en gave fra meg så hadde det vært supert å vinne!! Så jeg vil vinne for hennes del og ikke min egen! Hun er min beste veninne og jeg synes at hun fortjener det mest av alle!!

  254. Ååå, herregud så kult!!!!!! Jeg har så lyst å vinne fordi jeg trenger en opptur nå for den siste tiden for meg har bare vært nedturer. Jeg syns du bør velge meg fordi jeg elsker Hunger Games, og visst jeg vinner så tar jeg med meg enten kjæresten min, som jeg syntes fortjener det veldig etter å ha holdt ut med meg i denne perioden, hehe. Eller min alle bestevenninne gjennom alle år som jeg begynner å få kontakt med nå igjen endelig! Hun bor i Slovakia, så det hadde vært utrolig kjekt å få en jentetur med bare oss to, og begge elsker Hunger Games 😀 Hadde vært så bra for oss og fått være oss to og komme skikkelig sammen igjen.
   For en kjekk konkurranse! Håper du vegler meg, hehe. [email protected]

  255. Åh jeg vil så gjerne vinne! Hvorfor? Fordi jeg elsker hunger games, så det å kunne se skuespillerene hadde jo vært midt i blinket. Og siden jeg og kjæresten aldri finner på noe annet enn å sitte på hver vær pc, så kunne dette også vært en perfekt kjærestetur! Krysser alt som krysses kan. You go girl
   [email protected]

  256. Jeg har veldig lyst til å vinne bilettene fordi det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse å møte skuespillerne i filmen😍 Det hadde også vært super gøy å ta med min bestevenn til London❤️ The Hunger games er favoritt filmene mine og dette hadde vært supergøy å vinne❤️ Jeg har vært på alle premierene som har vært i Norge hittil og det hadde vært gøy å dra til London på premieren der denne gangen💙

  257. Dette er definitivt en av mine yndlings filmer av alle jeg har sett. Hadde vært utrolig digg å vunnet dette så jeg og min gode venninne kunne fått oss en pause fra mamma livet og fått sett en av de beste filmene MED alle skuespillerne i den!!

  258. Å så morsomt det hadde vært å vinne! Jeg er veldig glad i filmene, og har lest alle bøkene. Er en stor fan av Jennifer Lawrence og Josh, Liam og Sam er absolutt ett pluss. Jeg har aldri vært på en rød løper eller en åpning, så det hadde vært utrolig spennende, i hvert fall i London.
   🙂

  259. Jeg vil gjerne vinne da jeg har hatt nedtelling på dagene til den siste filmen helt siden jeg fikk vite premieredatoen til Norge! Elsker bøkene og filmene og bare hele historien. Har tattovering av mockingjay på armen, så vil si jeg er over gjennomsnittet fan av hunger games. Ville tatt med meg mammaen min da hun fortjener en slik opplevelse, hun har bursdag den 03.11 så det ville vært en fin overraskelse <3

  260. Har lyst til å gjøre noe fint for søsteren min som har det tøft oppe i millitæret i Nord-Norge 🙂

  261. Marthe Klausen
   [email protected]
   Jeg ønsker og vinne fordi jeg elsker filmene. Jeg vil også vinne fordi det er to billetter og da kunne jeg og kjæresten min som er i millitæret nå dratt ilag dit, for å gjort noe spennende ilag æ fått vært mere ilag, ettersom han er i millitæret. Så dette hadde vært veldig gøy!!

  262. Hadde vært såå kult å vinne! Er inne i den mest stressende perioden nå, og skal igjennom 4 eksamener i slutten av november/begynnelsen av oktober. Det er mye stress, så dette hadde vært en fin måte å koble av på før stresset slår inn for fullt!!
   [email protected]

  263. Jeg elsker the hunger games filmene over alt på jord! Jeg har alle filmene og kan se de over 1000 ganger uten å bli lei! Det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse viss jeg og min venn fikk disse bilettene;)

  264. Åå det hadde vært så utrolig kult å vinne de billettene, så jeg kunne ha opplevd noe sånt med storebroren min, som virkelig er verdens beste! Han fortjener dette så mye, etter alt han gjør for meg hadde det vært ganske gøy å overraske han med en tur til London og billetter til premieren på selveste hunger games!😍😍😍

  265. Å dette hadde vært en drøm, meg å mamma elsker selv både filmene og bøkene! De er de enste bøkene mamma har lest siden jeg var liten, å vi har gått sammen på kino og sett filmene! Det har blitt vår lille jente tid i en travel hverdag, hadde vært så deilig og fått dele det med mamma. Mamma som er med meg inn og ut av Haukeland og ser at det ikke kommer noe nytt frem, når hun er ferdig på jobb er hun hjemme og hjelper lille bror og bestemor, besøker bestefar, hjelper mormor og inn alt dette har hun alltid tid til å snakke, eller hente meg når jeg får tilbake fall og ikke kan ta vare på meg selv på egenhånd. Har så lyst å ta mamma med på skikkelig jente tid, der hun kan slappe av. Å mamma snakker konstant om filmene, og gleder seg ekstremt til filmen når kino!
   Håper de som vinner koser seg veldig mye!

  266. Jeg elsker Hunger Games-serien over alt på jord! Har lest serien både på norsk og engelsk flere ganger (den ene boka er faktisk gått i stykker pga. at den har vært med og reist så mye). Filmene er i tillegg utrolige, og lever SÅNN opp til forventningene jeg hadde. Om jeg vinner vil jeg ta med meg min fantastiske venninne, Eldbjørg, som jeg dessverre er sammen med altfor sjeldent pga. at vi begge er så uhyre opptatt. Hun er i tillegg en enda større Hunger Games-fan enn meg, og å kunne få ta henne med til London ville vært en utrolig fin opplevelse. 💕

  267. Jeg bør vinne fordi jeg alltid setter andre forran meg selv og har bruk for å gjør noe som jeg selv har lyst til. Jeg har ME (kronisk utmattelse) og prøver nå hardt å fullføre vgs. Siden jeg er en person som alltid setter andre forran meg selv og har ME sover jeg opptil 16 timer i døgnet. Jeg har måttet droppe ut 2 år på grunn av dårlig helse og sykdom. Jeg trenger noe som kan gi meg og min venninde tid til å vere sammen. Siden jeg har ME er jeg nesten ikke sosial da jeg såvidt orker å gå på skolen. Når jeg kommer hjem fra skolen orker jeg ikke en gang å se på tv. Det eneste som funker da er å legge seg og sove på et helt mørkt rom uten noen lyd. Dette går sterkt utover fritiden min og tiden jeg bruker på venner. Jeg orker faktisk ikke å vere med noen etter skolen, i helgene kan jeg heller ikke det fordi da trenger jeg hvile slik at jeg klarer 1 uke til med skole. Håper jeg kan vinne, ikke mest for min del, men for venninden min sin del. Hun fortjener en venn som orker å vere med henne.
   [email protected]

  268. Jeg er ei 19 år gammel jente, bor i en litt liten by i nord som heter Hammerfest. Jeg har lest alle 3 bøkene før første film kom ut på kino! Jeg har levde meg med hendelsen å alt som har skjedd i the hunger games! Når jeg var ferdi med å lese bøkene etter den første filmen ,satt jeg i dage vis å googlet hovedpersonene ( jennifer lawrence å josh hutcherson! Satt hvert år etter at en etter en film ble vist på kino på youtube, å så på flere intervjuer av de! Er en stor fan av filmene, bøkene å kjendisene. Å har prøvd å søke opp får å se hvilken filmer de e med på, får å kunne også se disse!

  269. Hei! Jeg hadde blitt utrolig glad for å vinne billettene! Selv et jeg utrolig glad i å reise, og det hadde vært supert å overraske min kjære bestevenninne, med en tur til London for bare oss to. Hun er verdens beste jente, og jeg føler virkelig at hun fortjener dette!

  270. YEY 😆 Vil vinne dette så jeg får tatt med meg verdens beste ninne som er verdens beste alt. Fra super mamma for sine 2 hærlige barn å til å være her i tykt og tynt for meg å så mange fler 🙂 Hadde vært e. Opplevelse uten like <3

  271. Jeg er utrolig glad i disse bøkene og filmene. Jeg kan ikke si det med ord en gang!
   Det hadde vært som en drøm å få dra til London og se premieren! Jeg ville nok tatt med meg Storebroren min siden jeg ikke får sett han så ofte siden han er i militæret… (Vist han får avspasering:) ) det hadde vært en helt fantastisk opplevelse å få dra med broren min til London og i tillegg få drømmen min oppfylt! 🙂

  272. Jeg syns og håper indelig på å vinne fordi jeg aldri har vært ute å reist på ferier i utladet, og det pga økonomi og familen liker seg best på hytta. Jeg har lenge ønsket å dra til london også er jeg og mamma er begge stor fan av filmen. Så dette hadde vært en tur jeg aldri ville hatt glemt å kunne levd på denne turen til jeg selv ble 18 å kan reise selv

  273. Jeg har veldig lyst til å ta med meg bestevenninnen min til London som en bursdagsgave!! Vi har hatt lyst til å gjøre dette lenge, men pga. at økonomien ikke strekker helt til har vi ikke fått det til😅

  274. Det hadde vært super morro å vinne for jeg er super fan av både bøkene og filmene. Har lest/sett alt flere ganger og liker de bare mer for hver gang!!
   I tillegg har jeg bursdag 6 dager etter premieren, så det hadde vært en super gave:))

  275. Husker jeg lå i soveposen på vei opp til Kilimanjaro uten sjans til å legge fra meg første boken. Etter det har jeg lest serien flere ganger og da filmene ble lansert ble både jeg og bestekompisen min utrolig spent. Vi så alle sammen, men da jeg studerer i Trondheim og han i Danmark er det lite sjans for å møtes til denne helt siste filmen. Tenk så gøy å overraske han med tur til London. Jeg kommer ikke vekk fra at å sikle over kjendiser mens vi begge ser dritbra ut også er en liten patetisk drøm.

  276. Det å vinne billettene hadde virkelig vært som en drøm som går i oppfyllelse! Jeg er stor fan av både bøkene og filmene:) jeg hadde blitt evig glad om jeg vant😍😍
   Johanne helle, [email protected]❤️❤️

  277. Lilly Kaldestad
   [email protected]
   Hvis jeg vinner, så skal jeg ta med meg mamma. Jeg ønsker å vinne, for både jeg og mamma elsker filmen. Å reise til London har vert min størst drøm😍 Jeg håper jeg vinner 😍

  278. Ååh, for en fantastisk konkuranse og mulighet!
   Æ ville tatt med mæ ei veninne, rett og slett så vi kunne komme oss ut av denna byen her for ei stund, og få sett favoritt filmen! Æ skal på en reise i Mars så alle penga æ spare går til den for det e sinnsykt dyrt, så hadde vært fantastisk å få kunne gjøre nå med veninna mi enn å bare jobbe jobbe å jobbe! 😎

  279. Jeg vil veldig gjerne vinne bilettene til meg og kjæresten 🙂 vi elsker filmene og hadde vært super gøy å kunne overraske han med biletter 🙂

  280. Det hadde vert helt sinsykt å vinne disse biletene jeg tror jeg hadde gådt å sktøtet til alle vennene mine om det hele tiden😂 de hadde blitt så lei😂 men ja. Jeg tror jeg har skerket hele dagen om de og hatt skikelig starstruck(hehe) men ja jeg kan ikke beskrive med ord hvist jeg hadde vunnet. Jeg er super-fan av hunger games filmene og bøkene. De var da litt i fra meg (hadde kansje noe skrivefeil Steigenværing vet d😂)

  281. Jeg elsker Hunger Games-serien over alt på jord! Har lest serien både på norsk og engelsk flere ganger (den ene boka er faktisk gått i stykker pga. at den har vært med og reist så mye). Filmene er i tillegg utrolige, og lever SÅNN opp til forventningene jeg hadde. Om jeg vinner vil jeg ta med meg min fantastiske venninne, Eldbjørg, som jeg dessverre er sammen med altfor sjeldent pga. at vi begge er så uhyre opptatt. Hun er i tillegg en enda større Hunger Games-fan enn meg, og å kunne få ta henne med til London ville vært en utrolig fin opplevelse. 💜

  282. Det hadde vært helt sinnsykt å vinne! Jeg ville tatt med meg min fantastiske samboer som en hyggelig tur før eksamensstresset begynner i slutten av november..

  283. Hei! Jeg ønsker vel like mye som alle andre her å vinne denne konkuransjen. Jeg ville tatt mer kusinen min som snart er ferdig i militæret. Vi har snakket smått om at vi har ønsket oss en jentetur til London, men hva hadde ikke vært bedre enn dette?! Jeg krysser alt som går an å krysse og håper på det beste❤️ Hadde vært en utrolig gave både å få og å dele med en jeg er glad i❤️

  284. Martine Gudbrandsen, [email protected]
   Jeg var veldig lyst til å vinne fordi The Hunger Games er noe som interesserer både meg og broren min, og jeg er veldig takknemlig for at vi faktisk kan gjøre ting sammen. Så jeg hadde blitt veldig glad om jeg kunne overrasket broren min med denne gaven til han på bursdagen hans 8. November! Pluss at vi er store beundrere av skuespillerene og deres arbeid. Derfor har jeg lyst til å vinne, for å overraske den fantastiske broren min med noe så kult! Takk for muligheten:)

  285. Heii, jeg heter Rikke Mathilde Skrindo
   Det hadde vært gøy å vinne, ikke bare fordi det er en helt sykt bra premie som ikke dukker opp hver dag, men også fordi jeg vil overraske venninnen min. Hun har aldri vært i London, og absolutt elsker Hunger Games! Å overraske henne hadde gjort meg såå glad for jeg vet hvor mye hun ønsker å dra til London, og at vi kunne dratt dit og oppleve premieren sammen hadde vært noe av det aller beste. Det hadde rett og slett toppet kaka🎂😅❤️ Så håper selvfølgelig på å vinne:)
   Mail: [email protected]

  286. For en flott konkurranse? Det hadde jo vært helt nydelig og vunnet den. Har aldri vært i noen andre land en Sverige og Danmark, så å kunne fått dratt til London?! med bestevenninna mi og se den filmen hadde vært så fantastisk og virkelig en drøm som hadde gått i oppfyllelse. De filmene er så fantastiske. Håper håper håper på å få vinne denne. Wow, krysser fingrene og håper karmaen min endelig slår til når det gjelder å vinne en konkurranse nå :):)

  287. Hei! Jeg har så sinnsykt lyst til å vinne! Jeg elsker de filmene😍 Og det hadde vært driit kult å få møte alle skuespillerene!!😍😍

  288. WOW! Jeg vil veldig gjerne melde meg på konkurransen og HÅPER jeg vinner slik at jeg kan ta med meg lillesøsteren min på en London tur jeg har lovet henne – og dette er jo virkelig ikke hvilken som helst London tur heller… Hun og jeg har sett alle Hungergames filmene sammen, så det hadde vært så innmari gøy, og ikke minst givende, å kunne få tatt en jentetur! Passer ypperlig for studentbudsjettet mitt også… Haha. Krysser fingrene 😀
   Med vennlig hilsen,
   Charlotte Louise Haraldsen
   http://www.charlottelouise.blogg.no
   [email protected]

  289. Jeg har lest alle bøkene og er en stor fan av hunger games! Hadde betyd så mye å vinne denne konkuransen!! Hvis jeg hadde vunnet skulle jeg tatt med søsteren min! Jeg reiser snart i militæret så hadde vært fantastisk om vi fikk denne turen sammen før jeg drar😊
   Hilsen Martine

  290. Har lyst å gjøre noe fint for kjæresten min, vi har aldri vært noen steder sammen og tror dette hadde blitt utrolig koselig 🙂

  291. Jeg hiver meg med på konkurransen og krysser alt av fingrer og tær! Jeg har lyst å vinne av to grunner. 1) Det er snakk om London, wæææ, man blir jo aldri lei den byen. Og 2) kjæresten har aldri vært i London før (!!!!) så dette hadde vært en flott mulighet hvor vi kunne dratt på kjærestetur sammen og jeg fikk vist han byen. I tillegg til at jeg hadde fått lurt han med for å se filmen sammen med meg! Vinn-vinn!!!! 😀

  292. Hei! Kunne tenke å reise med min gode venninne Anette. Hun betyr mye for meg og jeg vil gjerne unne henne noe. Hun har vært syk det siste året og derfor ikke kunnet delta på så mye. Ønsker å gi henne noe helt spesielt og dette hadde vært midt i blinken😊 mvh Kristin.

  293. Wow, så utrolig kul konkurranse! Kan vel egentlig ikke si at jeg fortjener billettene mer enn noen andre her inne, men er verdt et forsøk!
   Jeg leste alle bøkene så og si med en gang de kom ut, og jeg elsker de. Mener det er en serie som har litt av alt, noe som gjør den så utrolig bra! Og kan ikke akkurat si filmene skuffet meg heller heh 🙂
   Hadde jeg vunnet dette hadde jeg tatt med meg en utrolig god venninne. Vi har sett to av filmene på premieredagen, og vi hadde det så utrolig gøy! Men tror denne premieren hadde toppet de andre uten konkurranse haha 🙂
   Maja Aa. Johansen
   [email protected]

  294. [email protected]
   Det blir vanskelig å velge ord når du skal forklare hvorfor akkurat du fortjener noe, spesielt når det sikkert er flere som fortjener det like mye, men jeg prøver likevel. Jeg er rett å slett dødshekta på serien, og jlaw er uten tvil ett idol. Hatt en del nedturer i det siste så hadde vært fett å fått tatt med ei veninne på noe kult, og fått overraska henne skikkelig!

  295. For en bra konkurranse! Jeg vil vinne for meg og veninnen min som er alenemor. Både hun og jeg kunne ha trengt oss en skikkelig jentetur. Vi elsker hunger games filmene. Det må være en drøm å få oppleve dette! Vi er begge 22 år gammle. Hurra for the hunger games! 🙂

  296. Jeg har alltid villet dra til London😍Men mamma synes at det er litt dyrt😢Og nå så vi kunne vinne billetter til premieren til the hunger games😍Jeg har sykt lyst å vinne😍😍
   E-post= [email protected] hotmail.no

  297. Det hadde vært fantastisk å fått ha med meg kjæresten min og feiret 1års jubileum i London! Vi har gått gjennom mange nedturer i løpet av det siste året, og det hadde vært fantastisk å få gjort noe fint sammen, bare meg og han! 💜

  298. [email protected]
   Jeg er en utrolig stor fan av det hunger Games, og dette hadde vært en utrolig opplevelse! Krysser fingrene og håper jeg vinner! Dette hadde vært den beste gaven søsteren min noen gang har fått! <3

  299. Hei <3
   Jeg har virkelig lyst til å vinne dette, så jeg kan ta med kjæresten min. Han flyttet bort på folkehøyskole, og derfor ser vi hverandre ikke så mye. Det hadde vært så fantastisk å kunne få dra på en tur sammen og bare være oss to <3 hadde vært en helt utorlig opplevelse, og vi er begge store fans av serien! 😀 vi får sjeldent muligheten til noe sånt, så det hadde virkelig vært helt utorlig. Takk for at du gir muligheten til folk til å få oppleve slike ting! <3 vi kunne virkelig trengt en slik tur sammen <3
   Hilsen Josefine Liverød ( [email protected] )

  300. For en konkurranse!! Det hadde vært en drøm å vinne denne konkurransen. Med alt som skjer for tiden, hadde dette vært helt perfekt og tatt en pause fra den vanlige hverdagen.
   [email protected]

  301. Hadde vært fantastisk og kunne tatt med samboer på dette da vi har hatt noen tøffe år med litt sykdom og dårlig råd. 🙂 digger filmene like mye begge to og han har aldri vært i London før så to fluer i en smekk 🙂 [email protected]

  302. Å vinne dette hadde vært helt fantastisk, da jeg kunne tatt med kjæresten min. Vi har vært sammen i nesten tre år, men har ikke vært utenlands enda, mye fordi vi begge er studenter, og lommeboken deretter. Han er ikke spesielt glad i å se film, men hunger games er noe som har kapret interessen hans, og det var også den første filmen vi så sammen på kino. Jeg krysser fingrer og tær, og håper på det beste!

  303. Bestevenninna mi flyttar snart fra meg, og det hadde våre heilt hærlig og fått overaska ho med noko slikt, som litt kvalitetstid med store minner før fløttingen! Ikkje minst så er ho verdens hærligaste og godhjærta person, som virkelig fortjener ein oppmuntring no. Ei jenta som virkelig alltid setter andre før seg sjølv.

  304. Hadde vært kjempegøy å vinne! Jeg og kjæresten hadde virkelig trengt en tur for å slippe unna hverdagens mas 🙂 Vi er begge stor fan av filmene og bøkene, og vår aller første date var på den første filmen <3
   [email protected]

  305. Det hadde vært en syyyykt fin opplevelse å dra til London og se på den rå kule filmen! Jeg har sett alle filmene sammen med bestevenninen min kunne jeg ønske og ta med henne, men siden vi må være over 18 år vil jeg ta med verdens beste storebror som også syntes filmene er kjempe kule og spennende;) Så håper virkelig jeg kunne vunnet denne konkurransen;) Klem!

  306. Live Oda Gilje, [email protected]! Personlig er jeg å jobber frivillig som engelsklærer på madagascar, jeg vil derfor vinne dem til noen venninner som jeg vet har sinnsykt lyst å dra!! Hadde vært en utrolig fin gave å gi til dem mens jeg er vekke:)

  307. Jeg vil såååå gjerne vinne!! Elsker hunger games og har alltid hatt lyst til å dra til London. Blir alene mamma i februar så å få reist og opplevd noe sånt nå mens jeg fortsatt har tid til det hadde vært fantastisk <3
   [email protected]

  308. Jeg har så lyst at jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne!
   Både søsteren min og meg er sykt fan! Hunger games er faktisk de eneste filmene jeg har sett på kino de siste årene – jeg går vanligvis aldri på kino da jeg hverken har tatt meg tid eller råd til det som student! Men jeg leste bøkene i jula 2012 og ble helt oppslukt. Å få dra på premieren og med skuespillerne høres bare helt sykt ut.. Har så lyst! Har dessuten bursdag 4. november så det hadde jo vært en flott bursdagsgave som jeg kunne delt med søsteren min – som var den som fikk meg til å lese bøkene 🙂

  309. Å vinne denne konkurransen hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse! Å få dra til London for å se The hunger games hadde vært kjempe kult❤️ Jeg hadde tatt med meg storesøsteren min ( som også elsker The hunger games ), for vi har delt så mye , og hun støtter meg i alle ting❤️ Vi har sett alle seriene sammen og vi er KJEMPE fans! 😂❤️😍

  310. Det er helt klart fler som har kommentert her som i aller høyeste grad fortjener mer enn meg å vinne. Jeg digger ikke filmene så mye at jeg ofrer en arm for å møte skuespillerne, ei heller har jeg bodd i London eller må reise med en spessiel venninne. Nei det er ikke lett å alltid vite hvorfor man selv fortjener å vinne, spesielt når man ikke nødvendigvis fortjener det på en måte. Men tross det hadde det vært digg med en tur før jeg nå skal bli mamma. Jeg hadde tatt med meg mannen min som har hatt en sinnsyk hormonell tikkende bombe rundt seg mens han har jobbet livet av seg både på jobb og med oppussing. På turen hadde jeg lovet meg selv og mannen at jeg skulle oppføre meg som et normalt individ å holde gravidhormonene inne. Frem til vi var på Gardermoen igjen hvertfall… Så, med det sagt er det altså ikke jeg som fortjener en tur, men min mann. Gi mannen en tur, litt freespace, med en stabil og hyggelig gravid dame før han skal få TO kranglete frøkner i hus på nyåret 🙂

  311. woooow,har nesten ikke ord men dette hadde bare vert så fantastisk å få oppleve. å møte alle disse fantastiske skuespillerne og å få sett den nye filmen:D 😀 hadde blitt evig takknemlig viss jeg ble den heldige <3 😀 da skulle jeg tatt me min mann eller bestevenninde 😀

  312. Det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse det er ikke bare filmen, men turen til London det er så mange opplevelser i London feks. Big ben. Det hadde vært en drømme reise jeg har så lyst til å ha med broren min for han hjelper meg uansett va han er den beste broren jeg kunne ha hatt. Jeg vil bare gi han noe tilbake 😊
   Email: [email protected]

  313. En slik mulighet hadde vært å få opplevd drømmen. Som du sier, så er det en historie jeg har et sterkt forhold til og som jeg med sikkerhet kan kalle favoritten min!

  314. Jeg har utrolig lyst til å vinne denne konkuransen, noe som det er veldig liten sjanse for, men jeg prøver uansett. Navnet mitt: Sissel Mail: [email protected].
   Jeg fikk helt dilla på hunger games etter å ha sett den første filmen hos en venn, etter den gangen leste jeg alle tre bøkene, ikke bare 1 gang, men sånn 1000 ganger. I fjor dro jeg med venninene mine og så Mockingjay Part 1. Jeg har veldig lyst til å dra til London og se filmen, helst med min storesøster som jeg ikke ser så mye lengere fordi hun har flyttet til Trondheim. Hadde vært fint å ha en jentetur til London:)

  315. Hadde vært kjempegøy å vinne, slik at jeg kunne tatt med meg venninnen min som introduserte meg for bøkene da de først kom ut! Vi har gått fra å vente på nye bøker til å vente på filmene – og det er rart det nå snart er over! Det er en helt fantastisk serie, og det har vært så gøy å se favorittbøkene våre komme til live på skjermen gjennom flere år nå – at dette ville vært en fantastisk avslutning på så mange år med Hunger Games!

  316. Det hadde vært helt fantastisk å kunne dratt til London med kjæresten min, som forøvrig er tidens Hunger Games-fan, for å dra på premiere og for å få møtt skuespillerne! Vi skulle egentlig til Paris i høstferien, men noe kom i veien og vi bestemte oss vel egentlig for å utsette turen.
   Han fortjener det beste og en pause fra alt skolearbeidet, og han hadde blitt såå glad og overrasket :-*

  317. Åå det hadde vært så utrolig kult å vinne de billettene, så jeg kunne ha opplevd noe sånt med storebroren min, som virkelig er verdens beste! Han fortjener dette så mye, etter alt han gjør for meg hadde det vært ganske gøy å overraske han med en tur til London og billetter til premieren på selveste hunger games!😍😍 Sist gang vi var i London fikk vi dessverre ikke gjort så mye da jeg var syk og kastet opp hele tiden :// (poster en gang til da jeg glemte å skrive mailen min)
   [email protected]

  318. [email protected]
   Sarah Svabø
   Jeg ville gjerne fått denne muligheten til og ta med min kjære tante som altid er der for meg! Hun er som min *mor*! Jeg elsker og reise og oppleve dette med henne hadde vært sinnsykt!😍❤️

  319. Hei jeg vil gjerne vinne og ta med meg min kjære bestevenn Anne:D Hun er en UTROLIG FAN av disse filmene!! Hun er alltid der for meg og det ville vært en drøm for meg å kunne gi noe tilbake til henne, som dette;) Begge vi to har aldri vært i London å det hadde vært sykt kult å kunne reise med henne å kunne få det minne😃

  320. Jeg ønsker å vinne disse billettene med min kjære samboer! Vi er travle småbarns foreldre som trenger et lite avbrekk, og dette har vært helt perfekt!

  321. Jeg fortjener ikke noe mer å vinne enn noen andre her inne, men lykken må jeg prøve likevel. Hadde vært en utrolig fin gave til meg selv etter et år med sykdom og en stor vektnedgang.
   Fin konkurranse 🙂
   Stå på videre, Sophie Elise!! 😀

  322. Jeg hiver meg med på denne konkurransen og krysser alt som kan krysses. Ønsker å vinne fordi jeg og venninen min har aldri vert i London, men har lenge drømt om det så dette blir en super tur med både med min vennine og i en by vi begge vill til. Og ikke minst få se skuespillerne og filmen sammen med de!

  323. ville ha tatt med meg søskenbarnet mitt som jeg nyligfikk kontakt med igjen, hadde vært utrolig gøy å kunne ta med henne på noe slikt 🙂

  324. Ahhh dette hadde vert fantastisk! Jeg hadde tatt med min kjære. Han elsker London og etter tvillingene ble født har det blitt lite kvalitetstid på oss . Så dette hadde vært midt i blinken 🙂

  325. rett å slett fordi jeg elsker både filmene og bøkene!!! hvis jeg vinner hadde jeg tatt med meg kjæresten som er en enda villere fan av meg. han leser så å si aldri bøker, men disse bøkene har han lest flere ganger!
   krysser fingrene!

  326. [email protected]
   Maria Rypdal
   Åå det hadde vært helt utrolig fantastisk! Har vært fan av thg siden den første boken kom ut😍 Det hadde betydd utrolig mye for meg å vinne denne konkurransen, både jeg og bestevenninnen min er enorme fans! ❤️❤️

  327. ÆÆÆ, har elsket bøkene fra starten av, og ble såå lykkelig nå jeg fikk vite at det skulle komme filmer også! Hadde betydd utrolig mye for meg å vinne! Har kjempe lyst til å se de fantastiske skuespillerne :DD Ikke minst har jeg sykt lyst til å dra til London også!
   Mail: [email protected] :)))

  328. Har virkelig lyst å vinne slik at jeg kan dra med meg min kjære kusine( aka bff) som per nå har flyttet til Trondheim for å studere. Får nesten aldri truffet henne lenger, og Før traff vi hverandre minst en gang i uka! Trenger en unnskyldning til å dra med meg denne fantastiske jenta til et nytt sted! 😀
   Eposten min er [email protected]

  329. Jeg ønsker å vinne slik at min lillesøster kan få reise på dette “lille eventyret”. Hun er 13 år og drar hvert år inn til Oslo på bursdagen sin for å se hungergames filmene. Dette hadde vært en perf bursdagsgave til hun med tanke på at det er den siste filmen.
   ❤️💪🏽🎉

  330. Jeg og min gode venninne Line har hver premiere av disse filmene gått på Egon og hatt en daten med både god mat og litt godt i glasset før vi tar turen videre inn i kino salen. Å få ta turen til London for en gallapremiere tar den daten til nye høyder! Det hadde rett og slett vært helt fantastisk 💗

  331. [email protected]
   Elsker filmene! Hadde vært utrolig gøy og tatt med mammaen min på noe sånt, vi har aldri reis med fly sammen og tror nok at dette hadde blitt en opplevelse for livet!

  332. Hadde vært det kuleste som noen gang hadde hendt meg om jeg hadde vunnet disse billettene😍 Har vært stor fan fra dag en, og må innrømme at jeg elsker London i tillegg💁🏼🛍💝

  333. Jeg kunne tenkt meg å vinne billettene fordi jeg har veldig lyst å overraske venninnen min som er veldig glad i å lese og elsker bøkene og film serien. Jeg har selv ikke lest bøkene med elsker filmene og synes det er et kjempe kult konsept som setter lys på problemstillinger som vi også finner i samfunnet vi lever i.

  334. Ahhh dette hadde vert fantastisk! Jeg hadde tatt med min kjære. Han elsker London og etter tvillingene ble født har det blitt lite kvalitetstid på oss . Så dette hadde vært midt i blinken 🙂

  335. First of all, kuleste konkurransen ever! Det å vinne billettene, hadde bare vært en helt fantastisk opplevelse. Jeg har et ganske likt forhold til The Hunger Games filmene som deg, altså de eneste “overnaturlige” filemene jeg har sett, og som jeg elsker. Jeg fyller år i november, så i fjor var vennegjengen min på premieren på Mockingjay part1, nettopp på bursdagen min. Har gledet meg til part2 siden da, og det å få dette som en litt tidlig bursdagsgave i år, hadde vært helt utrolig kult.
   Emma Lie Jacobsen
   [email protected]

  336. [email protected]
   Jeg vil vinne Fordig jeg elsker hunger games
   Å det ville betyd mye om jeg vinner dette.
   Jeg å søsteren min har ikke et så godt forhold,så jeg vil overraske henne med en tur til London,hvis jeg vinner

  337. Dette hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse for søsteren min! Hun ELSKER filmene, og det samme gjør jeg. Søsteren min er der for meg gjennom tykt og tynt, og skuffer meg aldri. Hun har slitt med seg selv i mange år, og hun har klart å kravle seg opp den bratte bakken. Noe som gjør meg utrolig stolt! Hadde vært utrolig å få tatt med meg henne til London å se denne filmen! Hun er min aller beste venn, og jeg unner henne det til de grader:)

  338. Det hadde vært kjempegøy å vinne, og med et lite avbrekk i den vanlige, trauste hverdagen. Jeg har nok ingen god grunn for at akkurat jeg skal vinne, annet enn at det hadde vært godt å komme seg litt bort, for ting er ikke på topp for tiden (Mer enn det ønsker jeg vel egentlig ikke skrive på nett heheh). Men jeg digger The Hunger Games, og jeg digger London, so why not give it a shot?

  339. Det hadde vore kjempe gøy å vinne dessa! Eg har ei søster som studera i London og det hadde vore kjempe kjekt å ta ho med på denna premieren!

  340. Hadde vært uuuutrolig gøy å få vunnet denne konkurransen, da hadde jeg tatt med mitt kjære søskenbarn som også er en av mine bestevenniner!❤ Synes vi trenger en stor opptur etter mye nedturer de siste par årene, og ingen av oss har reist spesielt mye ilag å det synes jeg virkelig er på tide å gjøre noe med! Hadde vært så gøy å få opplevd noe nytt sammen og fått nye gode minner ❤️

  341. Det hadde vært sinnsykt å dra på premieren med søsteren min! Vi har begge lest bøkene, og sammen har vi sett filmene. Dette er en opplevelse vi kunne delt sammen, og det hadde vært supergøy!!

  342. Jeg ELSKER bøkene, og filmene er utrolig, utrolig bra!! Hvis jeg vinner hadde jeg tatt med bestevenninnen min, som også forguder serien! Hun bor i Oslo og jeg får desverre ikke sett henne så mye fordi jeg studerer i Bergen. På grunn av at jeg er student har jeg ikke råd til å reise, så å få en opplevelse som dette hadde vært helt fantastisk!!!
   Jeg er også utrolig glad i bloggen din, og synes du er et kjempebra forbilde! Du har gode og sterke meninger, og det flott at du bruker bloggen din til å påvirke andre positivt og få flere til å tenke kritisk!

  343. Jeg vil så gjerne vinne dette for min romvenninne som er så fan av Jennifer Lawrence! Hun fortjener det fordi hun alltid rydder ut av kjøleskapet og husker å mate MacGyver (fisken vår). Ikke bare er hun en talentfull fotograf (www.maikenbull.wordpress.com), men hun er også en utmerket kjørelærer og pianolærer! I mine øyne er hun en av de sterkeste jeg vet om og jeg er så glad i henne ❤️

  344. Hei!!! Jeg pleier aldri å melde meg på konkurranser som dette, men jeg ELSKER the hunger games så da må jeg bare prøve! Jeg vil gjerne vinne to billetter til mamma og meg fordi vi begge er the hunger games fans! Vi pleier å ha hunger games maraton og se filmene sammen! Vi begge elsker filmene og skuespillerne og ja alt med bøkene og filmene! Håper virkelig vi vinner to billetter! :-))

  345. hunger games ble min favoritt film med en gang jeg så den, jeg ser utrolig mange filmer med enda er det ingen som har slått den😍 Mamma og jeg skulle egt til London for ett år siden, men vi flytta så det tok mye tid også jobber hun så mye. Som har ført til at hun har blitt veldig stressa. Hadde vert super fint å overraska hun med en sånn tur som fikk oss begge til å slappe av :)) selv om det er så mange andre som også fortjener denne turen❤️

  346. Åå, dette hadde vært perfekt. Bestevenninna mi flyttet i høst, og vi har etter det mista kontakt. Vi treffes naturligvis ikke like mye lengre, noe jeg synes er veldig trist. Det hadde vært perfekt å kunne fått til en tur for å catche opp litt! Vi er begge under 18, men legger gjerne i litt ekstra for å ha med en voksen selvfølgelig. 🙂

  347. ÅH, jeg elsker The Hunger Games og hadde vært så perfekt å få denne opplevelsen sammen med veninna mi da vi begge er ekstremt store fans og hun fortjener det mye som den fantastiske venninnen hun er❤️

  348. Hei jeg vil gjerne vinne og ta med meg min kjære bestevenn Anne:D Hun er en UTROLIG FAN av disse filmene!! Hun er alltid der for meg og det ville vært en drøm for meg å kunne gi noe tilbake til henne, som dette;) Begge vi to har aldri vært i London å det hadde vært sykt kult å kunne reise med henne å kunne få det minne😃
   [email protected]
   [email protected]

  349. Hadde vært utrolig å vinne dette! Både jeg og søsteren min er store fan avfilmene, i tillegg til at vi begge har hatt lyst til å dra sammen til London veldig lenge. Krysser fingrene! Hadde så klart blitt uendelig glad for å vinne, lykke til alle sammen

  350. Hadde vært supert å tatt denne turen med kjæsten min for å fått litt kvalitetstid sammen før eksamensperioden starter 🙂

  351. Å få reise til London hadde bare vært en drøm i oppfyllelse i seg selv! Men å få se Mockingjay part 2 i tillegg hadde bare toppet lista fullstendig! Jeg som har elsket THG siden den første boka kom ut! Hadde suttet ekstremt stor pris på å få reise, å i tillegg fått tatt me meg en av mine aller beste venner på en uforglemmelig reise!

  352. [email protected]
   Silje Marie Østberg Mogen
   Jeg synes jeg burde vinne siden det hadde vært en utrolig drøm som blir til realtitet. Jeg og søsteren min har en tradisjon med å se hunger games sammen på kino, og vi vil gjerne tilbake til London for å se filmen og møte de fantastiske skuespillerne :)))))

  353. Hvis jeg hadde vunnet ville jeg gjerne tatt med meg min kjære mor♥️ Hun er verdens beste, og fortjener virkelig en tur til London!

  354. Det hadde vert kjempe kjekt å sett på premieren til den ny hunger games filmen. Har følgt med på filmene og elsker dei 😀 Det hadde vert kjempe kjekt å reist til London og (har aldri vert det før). Eg skulle der eigentleg i sommer men det blei avlyst pga noken i familien min måtte på sjukehus. Så det hadde vert kjempe kjekt å reist på tur med mamma 🙂
   [email protected]

  355. E-post; [email protected]
   jeg og bestvenn min har lest alle bøkene og sett alle filmene. Hadde vært utrolig morsom og vinne. Veninnen min har hatt mange tøffe år og aldri kunnet reist noen plass så hadde vært stort og kunne overaske henne med biletter til london. Hun er den beste man kan ha og gjør alltid det hun kan for vennen sine. Hun har alltid stilt opp på både det gode og det vode. Og hva skulle man ha gjort uten en troverdig, snill og barmhjertig venn. Hadde betydd hele verden for henne og meg at vi fikk gjøre dette ilag. Vet også at det ikke bare ville varme mitt hjerte med å kunne gi henne dette men alle som er gla i henne og mener hun hadde fortjent noe sånt.

  356. Det hadde vært fantastisk å ta me søsterå mi på dette! Krysser fingren å håper på det beste:):)

  357. Ååh! Det hadde vært fantastisk å tatt med seg bestevenninnen sin på tur til London å se filmen SAMMEN med skuespillerne! Jeg elsker skuespillerne i filmen, jeg elsker alt som har med teater og skuespill å gjøre, og det hadde hvert fantastisk å snakket med dem. Venninnen min og jeg elsker The Hunger Games, wow, det hadde hvert litt av en opplevelse!!

  358. Det hadde vært en utrolig stor opplevelse å få dratt til London og være på premieren sammen med alle skuespillerne! Jeg og søstern min har vært og sett alle filmene, og det er noe vi gleder oss til hver november! Å få kombinert det med tur til London hadde virkelig vært helt fantastisk! Jeg fikk også valp i sommer og det er utrolig koselig men MYE jobb. Det hadde derfor vært ekstra kos å kunne fått hundevakt, og tatt meg en skikkelig ferie!<3

  359. For en premie!!! Elsker de filmene og kunne gjort så og si hva som helt for å vinne billetter og full tur! 🙂 hæHar lest alle bøkene og sett filmene flere ganger. Det er noe med filmene som virkelig fanger meg, og gleder meg virkelig til den nye filmen kommer! Tenk å kunne være i London og sett premieren med skuespillerene OG samtidig dele hele opplevelsen med en venninne. Hadde vært magisk og toppen av lykke 🙂 jeg startet å blogge for to uker siden og dette hadde virkelig gitt bloggen min ett lite positivt “puch” 🙂
   London er i tillegg en av de kuleste byene i Europa og det gjør jo bare alt 10 ganger bedre!
   💗🍿🇳🇿📽📱 snurr film 🦄
   [email protected]

  360. Dette hadde virkelig vært morsomt å vinne. Jeg er selv stor fan av både bøkene og filmene og hadde satt utrolig stor pris på å få oppleve dette, men jeg vil mest av alt vinne for å få ta med meg søskenbarnet mitt som ikke bare er fan, men jeg vil strekke meg så langt å si at hun er fanatic! Alt handler til tider om hunger games, skuespillerne osv. Hun har sovet ute for billetter til alle premierene og “Lives and breathes” Hunger games spesielt i månedene før og etter filmpremierer. Jeg unner henne absolutt denne opplevelsen, det fortjener hun så inderlig!

  361. Det hadde vært utrolig gøy å overraske bestevenninna mi med billetter til premieren i London. Midt oppi en travel skolehverdag er det vanskelig å finne tid til hverandre, men dette ville ha vært en utrolig fin måte til å vise henne at jeg setter pris på henne!
   [email protected]

  362. Hei!❤️❤️ Jeg deltar nesten aldri på konkurranser, fordi jeg ikke synes at det er så VIKITG, men dette her virker jo helt fantastisk!!😍 Jeg har sett alle filmene, og er så spent på den neste! Selvfølgelig kan man se filmen hjemme i stua, eller på kino nær deg, men å faktisk MØTE de som har laget de kuleste filmene i verden er noe helt annet. Jeg og mammaen min er superglade i å reise, og hvor kult hadde ikke dette vært? Jeg hadde hoppet rundt i huset i flere timer, før jeg faktisk hadde skjønt hva som hadde skjedd hvis jeg hadde vunnet😍😍😍😍
   Hilsen en som er veldig sugen på en veldig kul Londontur!❤️

  363. Heyhey Sophie!
   Jeg hadde tatt med min mamma på denne turen. Vi begge har sett part 1 på kino sammen. Men en sånn tur som dette hadde hun aldri hatt råd til. Vet at hun føler på den å aldri kunne dra med meg på en ordentlig jente tur. Så dette hadde vært den perfekte gaven å kunne gi henne.
   Mvh Kathrine Kristiansen
   [email protected]

  364. Mail : [email protected]
   Ada Dahl
   Jeg ønsker å vinne fordi jeg er en sykt sotor fan av the hunger games . Jeg tror jeg har sett de to første filmene 10 , til sammen blir det 20 . Jeg elsker the hunger games så sykt mye . Min største drøm er å få møte skuespillerene , de er mine forbilder siden jeg vil bli skuespiller selv . Jeg har og lest bøkene et par ganger . Jeg kan ikkje beskrive hvor mye jeg elsker THG . Jeg ble inspirert av filmene til å begynne med pil å bue , så det har jeg faktisk begynt med nå . Jeg har hatt lyst til å møte JOSH siden jeg såg han i broen til terabitia i 2007 , da var jeg 7 år . Det hadde vore min største drøm . Jeg er venn med en jente som har en stor fan bruker av THG og hun er fra Tyskland . Jeg vet at det er mangen så vil vinne og jeg har sykt liten vinner flaks men jeg vet at jeg kunne gjort hva som helst for de belettene . Jeg kan mangen av sitatene fra filmene utenatt og jeg har en hel vegg der jeg har skreve de ned . Jeg har så sykt lyst til å vinne at du aner ikkje . Dette er den sykeste konkurransen jeg har sett og vist jeg hadde vunnet den hadde det vore helt fantastisk ! Jeg vet at det ikkje hjelper å skrive så mye men jeg måtte bare si hvor høyt jeg elsker The hunger games . Jeg hadde og en presentasjon om JOSH på skolen …. Jeg håper at jeg vinner , det hadde bore sykt . Jeg griner nesten . Jeg vil vinne så sykt . Jeg vet ikke hva jeg skal si ! Håper at jeg vinner !!!!

  365. Jeg har så syykt lyst til å vinne, elsker filmene og ikke minst boken. hadde vært den perfekte drøm<3

  366. Marte Solesnes Skjeggedal
   [email protected]
   WOW, så sinnsykt bra konkurranse. Å vinne hadde vært fantastisk, jeg har aldri vært i London før, så og få reise dit hadde vært helt fantastsik! Jeg ELSKER The Hunger Games, har sett alle på kino og skal selvfølgelig se denne også hadde vært sinnsykt kult å se den i London! Hadde virkelig satt kjempe stor pris på om jeg vant <3

  367. Det hadde bare vært helt konge å få opplevd noe så rått! Elsker serien, bøkene og filmene, lest og sett de mange mange ganger! Så å få se siste delen med skuespillerne ville vært steike awesome! Har også bursdag 22 november, så knall forhåndsgave ^^

  368. Ååå, det hadde vært fantastisk! Jeg ble også hekta etter å ha lest bøkene, elsker den serien. Skulle gjerne tatt med meg kjæresten dit så vi kunne fått litt kvalitetstid sammen og en syk opplevelse! Han fortjener et lite avbrekk fra hverdagen <3
   Johanne Jakobsen Rødsmoen, [email protected]

  369. [email protected]
   Ååå så utrulig kul konkurranse! Eg hadde blitt så utrolig glad hvis eg vant, og kunne då tatt m mamma på en velfortjent tur der vi begge då kunne sett avslutningen av favoritt filmene våre! Både eg og mamma elsker filmene og når en av oss er syk, har vi har alltid maraton og vi har d så kjekt ilag når vi ser dei filmene ❤️ Det hadde betydd veldig mye for meg å kunne ta m mamma på dette og gi litt tilbake for alt ho har gjort for meg ❤️

  370. Åh, det hadde vært en drøm å vunnet en sånn konkurransen. Har så lyst til å dele denne billetten med en spesiell. Elsket bøkene og digger filmene. Håper på maraton en gang når den kommer på dvd. Gleder meg ekstremt til filmen kommer på kino. Hadde betydd mye å fått en slik reise til London. I love London! <3
   Ha en fortsatt fin kveld Sophie, love u! <3
   Navn: Marie Holm-Sandnes
   Mail: [email protected]

  371. Helene Eger Holst, [email protected] 💛
   Kjæresten min fyller 20 år nå i november og vi har 2 års dag på nyåret! Dette hadde vært en helt fantastisk feiring av begge deler ☺️☺️

  372. Arh! Så sykt gøy! Å oppleve dette ville virkelig vært fantastisk! ELSKER the hunger games å ikke minst skuespillerne. Å vinne dette ville vært en drøm som gikk i oppfylleslse! Krysser for fingene for å vinne dette <3

  373. Hei! Mitt navn er Christine Pedersen. Epost: [email protected]
   Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Lillesøsteren min Amalie, har sett alle filmene og er helt starstruck! Hun har blitt så forelsket i en hun kaller peta? Peeta? Haha uansett. Jeg bare syns hun fortjener dette. Hun er 14 år i den rareste fasen av livet. Hun har dager som er vonde, og dager som er fine. Vi har hatt en veldig tung periode hjemme, som har utgjort at vi nesten aldri får reise sammen eller opplevd noe som helst for kvalitetstid. Penger har alltid vært i veien for oss, så hun har kun vært på to turer til utlandet hele livet. Jeg vet at denne konkurransen hadde vært midt i blinken for hun! Hun er virkelig verdens snilleste, og verdens smarteste jente, og dette er noe jeg alltid har drømt om å gjøre for hun. Hun fortjener virkelig det beste, og det at denne lille muligheten kan gjøre hun glad, gjør alle i familien så utrolig takknemlige. Håper virkelig du har tatt deg tid til å lese dette Sophie Elise. Vet du ikke vil angre om du sender lillesøsteren min med på denne turen. Og tusen takk for muligheten du gir oss alle!
   Klem fra stolt storesøster <3

  374. Jeg hadde elsket å vinne fordi at jeg absolutt elsker alle de andre filmene, og at vennen min jeg hadde valgt å ta med, fortjener der så innmari mye. Hadde betydd så sinnsykt mye for meg!!! +elsker måten du ordlegger deg på bloggen😍
   [email protected]

  375. Hadde vært så utrolig fint å vinne! Kjæresten og jeg har kun reiste til utlandet en gang siden vi ble sammen ( oktober 2011), og det var i februar 2012. Siden den gang har vi ikke tatt oss råd til å dra på en ordentlig kjærestetur. Etter at vi fikk datteren vår i 2013, har det kun blitt en kinotur.. Jeg har også begynt å studere denne høsten, og det gjør jo ikke akkurat underverker for økonomien mens det pågår 😉 Jeg tror vi virkelig hadde trengt en kjærestetur bare han og meg, og det skader ikke akkurat om dette opplegget hadde vært en del av det! Vi har sett de andre filmen og digger de! Vi har ikke fått sett de på kino, så bare det å få se denne på kino er stort nok nesten 😉

  376. Så utrolig kul konkurranse du har fått til, Sophie!! Det hadde bare vært helt utrolig kult å vunnet dette. Da skulle jeg tatt med meg min store søsteren min på en skikkelig jentetur:) For det fortjener hun virkelig! Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart meg igjennom alt uten henne! Hun har et hjerte av gull, og jeg er så glad i henne<3

  377. Jeg har så utrolig lyst til å vinne denne konkurransen. Jeg er en kjempe stor fan av The Hunger Games og jeg hadde nesten dødd om jeg hadde vunnet konkurransen. Jeg er under 18 år og vil ta med meg en voksen. Jeg vet ikke helt hvem jeg vil ta med enda men kanskje Tanta eller Storesøstera mi. Jeg ber om å vinne denne konkurransen men jeg har også utrolig lyst til London. Jeg har aldri vært der før og det er en av de plassene i verden jeg har utrolig lyst til å dra til.
   Det er egentlig ikke så mye mere å si enn at jeg har så utrolig lyst til å vinne<3

  378. Jeg har hatt en veldig vanskelig tid personlig de siste ukene, og trenger veldig å komme meg bort en tur. Vil veldig gjerne ta med meg min aller bestevenninne som alltid er der for meg, og som gjør alt littegrann bedre når ting er veldig vanskelig. Pappaen min bor også i London, så det hadde vært utrolig kjekt for oss alle! ❤️ Utrolig gøy konkurranse

  379. Heihei
   Jeg har aldri hatt muligheten til å delta på en STOR premiære i så mye som Oslo engang, har alltid vært her i lille Tromsø. JEG har også alltid hatt en drøm om å få reise til London og det er number 1 på min to do list når jeg en gang klarer å spare nok penger til det og på toppen av det hele ELSKER jeg The hunger games. Den forige filmen var også den første filmen jeg og kjæresten min så sammens på Kino og hva er ikke bedre enn å gjøre det samme ett år senere men i LONDON!!! [email protected]

  380. Jeg vil gjerne vinne denne turen for da kan jeg og søsteren min dra på søster tur for det er noe vi ikke har gjort før. Pluss at vi har en onkel I London som nettopp har fått en baby. Det hadde Vært kult å sett babyen.

  381. Åh, det hadde vært stas! Fikk baby i januar, og har enda ikke vært borte fra henne… dette hadde vært en perfekt anledning og et spark i rompa for meg på å få være litt Marte også og ikke bare Mamma! 💚 [email protected]

  382. Oi, for en flott konkurranse! Hadde vært så fint å kunne meddele til veninnen min at vi skulle på en liten ferietur når hun ikke kommer seg så ofte ut og sliter med sykdommen stakkars.
   Vi klarer alltid å finne på noe som passer begge, men ettersom hun elsker disse bøkene over alt på jord hadde det vært helt utrolig å kunne ta henne med på enslik tur.
   Vi får krysse fingrene og håpe på det beste.
   Mathilde Oskarsen
   [email protected]

  383. Det hadde betydd helt sykt mye å vinne dette💞 Tror nok eg begynner å grine vist eg vinner💞😂 eg har lest alle bøkene å sett alle filmene sikkert 100 ganger hver😍 Vær så snill å velge meg💞 Eg e den største hunger games fanen som e💞 alle sier Kansje d for å vinne men eg mener det med hele mitt hjerte❤️ Eg har aldri vært i London så det hadde vært helt sykt å få dra dit og få gå på premieren av filmen + å få se alle skuespillerene😍😍😍😍😍😍😍😍 Hadde nok takk med mamma siden Hon har veldig lyst å dra til london❤️ Så det hadde vært kjempe gøyt å si til Hon at vi skal til London på premieren på the hunger games💞

  384. Hei!
   Jeg ønsker å ta med veninna mi som har vært syk i litt over 3år og har vært store deler av tiden på sykehus. Hun elsker disse filmen og har leste alle bøkene. Jeg ønsker å ta med henne å se filmen for å vise henne at jeg er glad i henne selvom hun er mye på sykehus og nesten ikke kan være med meg. Hun er den beste vennen jeg noen gang har hat, og hun fortjener det av alle jeg kjenner. Det ville vært noe hun ville sat pris på.
   Håper det er jeg som får muligheten til å ta med henne på noe hun alderi vil glemme<3 Hun betyr alt for meg<3

  385. Hadde vært supert å tatt med kjæresten til London 😀 var der i sommer i en dag før vi dro på ferie, så fikk ikke oppleve så mye før vi måtte dra videre. Hadde vært en fantastisk opplevelse ^^

  386. At du skal lese igjennom alle disse kommentarene er jo helt sinnsykt, men ja! Jeg har utrolig lyst å vinne! Meg og venninnen min har snakket om tur til London utrolig lenge,men siden vi begge er studenter så har vi ikke fått det til økonomisk. Her for noen dager siden avtalte vi at vi skal gå å se Mj2 sammen! Tenk om vi fikk ta begge dagene i en sleng! Det hadde vært helt fantastisk, og en helt fantastisk gave til en venninne som betyr utrolig mye for meg! *krysserfingrene* *snappstoryenherfrahaddeværtawesome*

  387. Når jeg leser nedover kommentarfeltet ditt ser jeg at det kanskje ikke hjelper å si at jeg elsker denne filmen, det gjør alle de andre 300 som har skrevet også 😛 Men jeg elsker filmene 😛 hehe.. Jeg og samboeren min har sett alle sammen, og hadde vært kanon kjekt å sett skuespillerene, filmen og ikke minst fått oss en Londontur midt oppi studietiden! Så turen kunne passet oss veldig akkurat nå! Men ser du har et vanskelig valg foran deg 😉 Jeg krysser fingrer og tær for å vinne!! 😀
   Ha en fin onsdagskveld!
   Hvis jeg vinner så er mailen min: [email protected]

  388. Dette hadde vært en helt fantastisk opplevelse å vinne, jeg elsker filmene og min venninne Marte Kjelland som jeg hadde tatt med meg om jeg vant. Hun er utrolig på alle måter og har så lyst til å overraske henne med denne turen (:

  389. Omg dette hadde vært en drøm! Jeg er fattig student så både å få en tur til London og for å få sett den beste filmseriens siste film hadde vært helt fantastisk! Jeg ønsker å ta med meg min aller beste venninne som for tiden er gravid, det hadde gledet henne så mye i en ellers travel og slitsomme hverdag. Det hadde også vært den perfekte bursdsgsgave til henne! Krysser fingrene 🙂

  390. Hadde vært en perfekt venninnetur der vi kunne slått sammen de to store fandomene vi er så fan av – Harry Potter og Hunger Games – til én fantastisk nerdetur til London 😉 Vi har vært bestevenninner siden jeg var 4 og hun 5, var naboer, men ser hverandre ikke på langt nær så ofte nå lenger etter at jeg flyttet. Du kan trygt si vi var bestevenninner meant to be, og det morsomme er at vi har samme smak i filmer og franchise, så vi ville begge hatt det supert på London-premieren 🙂 Og PS: Jennifer Lawrence er det store forbildet mitt!

  391. Herregud så gøy at du får lov til å dele ut dette!
   Jeg elsker the hunger games har sett alle filmene og lest bøkene:)
   Hadde vært koselig å tatt med mamma på en tur til London, hun liker selv hunger games.❤️

  392. Denne konkurransen er verdt å melde seg på😍 Skulle gjerne vunnet denne og tatt med vennina mi som er superfan av filmen! Det fortjener hun virkelig etter alt hun har vært gjennom 😄

  393. For det kan være en utrolig bra opplevelse og en fantastisk serie jeg har fulgt med på.😀
   Jeg vil ta med meg søstra mi. Vi feirer desverre ikke jul, så dette kunne ha blitt en “julegave og julefeiring” for begge to.

  394. Jeg husker godt da jeg så The Hunger Games for første gang, jeg og venninnen min gikk ut av kinosalen med gåsehud begge to, jeg kjøpte alle fire bøkene dagen etterpå, og leste de ut på 3 dager 🙂 Jeg simpelthen elsker både bøkene og filmene, og Jennifer Lawrence har faktisk endt opp med å bli min favoritt skuespillerinne. Satt oppe hele natten, til tross for arbeidsdag dagen etter, bare for å følge med på Academy Awards, da hun vant for Silver Linings Playbook. Nå krysser jeg virkelig ALT jeg har, og håper inderlig at jeg for én gangs skyld, faktisk vinner en konkurranse. Hadde valgt denne premien, fremfor 1 million i Lotto!

  395. Ingvild Elise Nilsen
   [email protected]
   Jeg ønsker å vinne denne konkurransen fordi jeg aldri har vært i London før og eeelsker filmen!!! Det hadde vært en drøm gått i oppfyllelse.

  396. Dette hadde vært en kjempegøy og opplevelsesrik tur som jeg ville tatt med min beste venninne på! Hun har hjulpet meg mye igjennom de 4 årene jeg har kjent henne ved å få meg til å bli en bedre versjon av meg selv. Har aldri vært en av jentene som folk liker best, men hun får meg til å se bra på livet for det om. Hadde vært utrolig gøy om jeg hadde vunnet, da hadde dette vært en stoor takk fra meg til henne, og jeg unner henne alt 🙂 Har ikke verdens beste økonomi heller, så at alt av reise og opphold er med i konkurransen er helt supert!

  397. Jeg elsker hunger games, London og det å få muligheten til å pynte seg til en gallaaften (!!!)
   Jeg har lest alle bøkene og sett alle filmene, og selv om filmene ikke var helt slik jeg hadde trodd mener jeg at de får fram et viktig budskap som passer til dagens samfunn. Hvordan supermaktene som USA (Capitol) gjør propeganda slik at vi andre land skal tro at det er greit at de bruker flere millioner av kroner på krigføring i bla. Afghanistan. Kunne snakket om dette i timesvis men poenget mitt er at jeg ville forgudet å reise på premierefest med en veggisburger i den ene hånden (de har visst veldig bra veggismat i London) og leppestift i den andre mens jeg har på meg tidenes kjole. Yaaas!
   [email protected]

  398. Det hadde vert en drøm i oppfinnelse hvis jeg hadde vunnet!!! Elsker Hunger Games serien og har ventet lenge på Mockingjay part 2! 😍👌🏼🙌🏼

  399. For en fantastisk konkurranse!!
   Jeg hadde tatt med meg kjæresten min til London. Vi har sett filmene på kino, og lest bøkene og å få være med på premieren hadde virkelig vært fantastisk.
   De første to årene vi var sammen gikk kjæresten min på skole i Trondheim, mens jeg bodde i nærheten av Oslo. Vi har derfor vært mye fra hverandre, og en sånn her tur hadde vært så herlig for oss!
   [email protected]

  400. Jeg ville tatt med meg bestevennen min Camilla. Dette er fordi hun elsker filmene og har lest alle bøkene. Det hadde vært en helt fantastisk opplevelse å kunne ha dratt på denne turen. Det hadde vært verdens beste gave for oss begge om vi hadde vunnet! 🙂

  401. Etter et par tøffe år med både depresjon og angst har jeg måtte gå glipp av både reise muligheter og andre ting. Etter mye arbeid har jeg nå endelig klart å komme meg igjennom dette. Det hadde da vært helt perfekt å vinne en slik tur! Jeg elsker jo både bøkene, filmene og ikke minst skuespillerene. Det kunne ha vært et ordentlig vendepunkt etter noen veldig tøffe år!
   [email protected]

  402. Tenk deg noe såååååæ kult å kunne vunnet en reise til London. Jeg ville tatt med meg min aller beste venn som bare har vært i 2 andre land. Hun er litt syk nå så hun vet ikke at jeg skriver dette men tenk hvor artig det hadde vært å vunnet en tur til London. Det har altid vært min drøm å dra ril London og i tilleg vinne en konkurranse DU har. Jeg er en KJEMPE stor fan å elsker personligheten din❤️ Du er drit kul skulle ønske du hadde vært søsteren min eller i familien min❤️😊🌸

  403. Åhh dette er den p e r f e k t e konkurransen! Jeg har utroolig lyst til å vinne, jeg har alltid vært stor fan av Hunger Games filmene! I tillegg ser jeg virkelig opp til Jennifer Lawrence, hun er jo bare HELT fantastisk!! Om jeg hadde vært så heldig å vunnet hadde jeg tatt med meg moren min, som er like stor fan av filmene som meg 😀
   E-post: [email protected]

  404. Det hadde vært såå kult å vinne tur til London og få dratt på premiere! Jeg har aldri sett Hunger games, og vennene mine synes den er så bra. Jeg har heller aldri vært i London før, så det hadde vært sinnsykt gøy å få dratt dit med roomien 🙂
   [email protected]

  405. Det hadde vært helt magisk! Jeg elsker bøkene – og setter utrolig pris på at filmene representerer og reflekterer dem så godt som de gjør. Jeg hadde tatt med meg ei veldig god venninne på en slik drømmetur, det hadde hun varmt fortjent <3

  406. Wow! Skikkelig kul konkurranse. Jeg har lest alle bøkene og sett alle filmene hittil, så dette hadde vært så gøy å vinne. Jeg ville tatt med meg moren min som også er stor fan, pluss at det ville vært fantastisk med en liten “ferietur” før jul, blir mye jobb i den tiden så 😊

  407. Kunne tenkt meg å vinne fordi eg er stor fan av både bøkene og filmane og det hadde passa perfekt for meg og ei venninne som begge har bursdag i starten av november 🙂 Ser for meg at London er magisk før juletider 😀

  408. Moren min har vært verdens største fan av the hunger games helt siden det kom ut, og hadde vært helt fantastisk å overraske henne med dette i gjengjeld for alt hun har gjort for meg!

  409. Jeg vil gjerne vinne bilettene slik at jeg og min bestevenninne kan dra sammen. Har ikke noen trist historie som de fleste over meg velger å dele. Jeg vil bare virkelig vinne!

  410. Det hadde vært helt fantastisk å vinne denne konkurransen. Jeg og venninnen min som jeg bor med elsker Hunger Games, og har sett alle filmene! Vi er studenter, så en slik gave hadde vært så morro før eksamens stresset, samt vært en kjempe fin gave å gi til en god venninne.

  411. Jeg har vel ingen grunn til hvorfor jeg fortjener disse billettene mer enn noen av de andre som skriver til deg her, men hadde jeg vunnet disse billettene ville jeg tatt med lillesøsteren til eksen min.
   Høres kanskje rart ut, men jeg har vært i livet hennes siden hun var i bleier. Jeg har sett henne vokse opp, og vi har delt denne lidenskapelige interessen for the Hunger games og jeg har derfor tatt henne med på hver film som har kommet ut.
   Jeg er idag bestevenn med eksen min, og man skulle tro det var værst for eksen min og meg ved bruddet, men det var det nok ikke. Kjæreste Kristine gråt i dagesvis og brukte flere uker på å tørre å prate med meg igjen.
   Jeg har så lyst til å glede henne med noe helt fantastisk, som i dette tilfellet hadde vært å dra til London og se Kino!:)

  412. Hadde vært helt fantastisk å vunnet! Tror jeg er like glad i filmen og bøkene som du er, og har lest alle bøkene sikkert tre ganger! Har heller aldri vært på en skikkelig film-premiere så det hadde også vært en opplevelse!

  413. Åå, så gøy!! 🙂 Siden første filmen kom ut i 2012 har jeg viiirkelig vært hekta og lest bøkene og filmene opptil flere ganger uten å bli lei, haha! Det er noe med stemningen i bøkene – samfunnet som ble til etter krigen, Capitol og i tillegg til kjærlighetshistorien som gjør at jeg virkelig eeelsker bøkene og filmene! Det hadde virkelig vært såå gøy og ikke minst eventyrlig å fått dratt til London og oppleve dette! Tror jeg hadde blitt helt satt ut av glede for å være ærlig, haha!

  414. Jeg skulle så gjerne overrasket lillesøsteren min med tur til London for å se Mockingjay del 2 🙂 Hun har lest alle bøkene, og sett alle filmene samme dag de kom på kino! I tillegg er hun en fantastisk jente som virkelig hadde fortjent det <3 Hadde vært så utrolig koselig å fått en helg sammen med henne i London 😀

  415. Ååh, det hadde vært gøy! Da sku æ tadd med mæ bestevenninna mi som bor så langt unna at æ bare får sett ho en gang i året <3 Har aldri vunne nåkka i hele mitt 23 års lange liv (ikke engang skrapelodd, haha) Krysse fingran!
   Du e fantastisk Sophie, læs absolutt ingen blogga, men klare ikke å holde mæ unna din :]

  416. For en stor og ikke minst kjekk konkuranse! Elsker virkelig bøkene og filmene. Den jeg ville tatt med hadde vært moren min som har gjort alt for meg og stilt opp uten å nøle. Det siste året har vært utrolig hardt, vondt, og ikke minst vanskelig. Kunne skrevet utrolig mye om hvorfor men det egner seg ikke på nett. Uansett ville jeg tatt med moren min som virkelig fortjener det etter alt som har skjedd.

  417. Nasro
   [email protected]
   No må æ bare værra ærlig! Æ e itj nå flink m ord men d villa ha betydd my å møt LIAM! Han betyr så my for mæ. 🤗Æ kan ta også gjenfortell all filman for æ har sett dæm så myy. Vær så snill sophie la mæ vinn du veit itj Korr my d vill bety for mæ🙏

  418. Har super lyst! Jeg og en kamerat har sett alle filmene sammen hvert år på kino, i tillegg har ingen av oss vært i London før! 😀

  419. Karin Winnem / [email protected]
   Hvorfor meg?! Jo fordi dette blir en fantastisk flott ferie før jeg får nye baby og ikke får gjort noe som helst på evigheter ^^ pluss at jeg Elsker hunger Games og vurderte faktisk en periode å kalle babyen min Prim ^^

  420. Om jeg hadde vunnet, hadde jeg tatt med min fiine mamma❤️ Hun fortjener det virkelig og en jentetur til London hadde gjort seg veldig! Har selv lest alle bøkene og er skikkelig spent på å se filmen!
   [email protected]

  421. Jeg har kjempe lyst til å vinne siden jeg elsker hunger games og London er som mitt andre hjem. Hadde vært veldig morro 🙂

  422. Å vinne denne konkurransen, hadde vært høydepunktet for dette året, hvor det har skjedd mye vondt. Jeg ville tatt med meg kjæresten min som fortjener en spennende opplevelse som dette! Ikke nokk med at jeg har lest de første bøkene, men så er jeg super stor fan av filmen og både flere av skuespillerne. Dette hadde vært en stor opplevelse og ett godt minne ifra 2015. Ekstra gøy, hadde det vært å besøke London igjen, ettersom jeg er halvt britisk. Celine Lee. [email protected]

  423. Det hadde vært en sinnsykt fantastisk opplevelse å vinne det her! Jeg ville helt klart tatt med meg kjæresten, og det hadde vært helt sinnsykt å kunne ha vår første reise sammen på noe så stort som det her. Det hadde vært som flere drømmer gikk i oppfyllelse! Møte skuespillerene, dra til London og med kjæresten! 😍😍

  424. Dette hadde vært så rått å vinne! Jeg virkelig elsker ddisse fimene, og har vært fan siden film én, og har llest alle bøkene. Dette hadde vært en utrolig fin opplevelse å dele med den personen som står meg nærmest, nemlig mammaen min. Hun er den flinkeste og sterkeste jeg vet. Hun har blitt mamma til tvillinger nylig, og fortjener virkelig en pause fra den travle hverdagen. Hun er min hverdagshelt, og i tillegg kjempefan av disse filmene og bøkene – det er noe vi deler sammen. Derfor hadde dette vært en skikkelig fin opplevelse..
   Mvh Sabina Abrahamsen
   mail: [email protected]

  425. [email protected]
   Jeg ønsker å vinne disse billettene fordi jeg Jar bursdag den 5. November. Jeg digger filmene og har lest alle bøkene. På skolen laget jeg engelsk og norsk presentasjon på skolen om disse bøkene. Jeg vet jeg kanskje ikke har de beste argumentene for å dra men om jeg hadde vunnet så hadde jeg dratt med moren min for å få et bedre mor-datter forhold. Jeg har et utrolig dårlig forhold med moren min og tror at hvis jeg vinner dette så vil jeg og moren min få et bedre forhold.
   Takk for å kunne få være med i en slik konkuranse<3

  426. 🙌🏻 Skulle gjerne hatt litt flaks nå! Det hadde vært helt fantastisk å kunne se den filmen, har lengtet så fælt etter fortsettelsen. Ikke bare det, men det hadde vært nydelig å kunne hatt litt fri. Med to barn og jobb 6 dager i uken, hveeer uke, blir man fort litt sliten, hadde vært helt topp med venninetur for å lade batteriene litt 😀

  427. Åårh😍😍 the hunger games filmene har vært mine favoritter siden de kom it! Jeg ville så gjerne sett skuespillerne, spesielt Jennifer lawrence som er en så dyktig skuespiller! Hadde virkelig betydd mye!! Jeg har gledet meg så lenge til å gå på mockingjay Part 2 og det ville bare vært helt fantastisk å få oppleve det på premieren i London!😍😍

  428. Jeg har kjempelyst å vinne billettene til premieren for å ta med meg søsteren min. Vi er begge kjempefans av både bøkene og filmene og det hadde vært en drøm å få dratt til London for å se filmen og møte skuespillerene!

  429. Ja ja ja ja ja ja jaaaa🙏🏻 Krysser ALT man kan krysse for denne sjangsen! (P.s- har ikke facebook)

  430. Jeg fikk den første boken i julegave av fire venninner når jeg var på utveksling i amerika. De hadde alle skrevet utrolig mye koselig til meg, og oversatt dette til norsk! Det er den beste gaven jeg noen gang har fått. Noen måneder senere var vi på kino sammen og så den. Jeg elsker bøkene og er helt amazed med filmene. Jeg har veldig mye fine minner koblet til hunger games og det hadde vært utrolig koselig å vinne dette. Hadde tatt med meg bestevenninnen min som jeg ser så altfor sjeldent fordi vi studerer på forskjellige sider av landet.

  431. Johanne kolstad skåre
   [email protected]
   Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har sett alle de andre filmene med en gang de kom ut, både en og to ganger! Det hadde vært utrolig gøy å få en liten pause fra en slitsom hverdag og oppleve noe jeg vin huske for alltid! 😀

  432. Hei!
   Jeg bor sammen med kjæresten min i London og vi hadde hatt godt av en tur ut! Nå som den norske kronen er så svak, og pundet SÅ SÅ SÅ dyrt får vi liksom ikke utnyttet at vi bor i denne kule byen. Alt er jo så sinnsykt dyrt! Så dette hadde vært superkuli!

  433. Dette vil jeg veldig gjerne vinne og få oppleve!
   Jeg er helt oppslukt i eventyr filmer og spesielt hunger games!
   Kanskje jeg endelig kan overraske samboeren med den sykeste gaven!
   Vi trenger begge to et avbrekk fra hverdagen, etter mye jobbing og oppussing av et gammelt hus! Vi er unge begge to, men like vel så tar det hardt på og jobbe fult og alikevel skulle ha energi til å fortsette når man kommer hjem!
   Så JAAA jeg vil virkelig vinne disse billettene!!!🎉🙈🙊
   Hugs and kisses
   Ida M 🌸

  434. (håper du rekker å lese alle kommentarene så vi alle får en lik sjanse i å vinne <3)
   Hei sophie elise. Jeg vil mer enn noe annet vinne disse billettene så jeg kan reise å oppleve dette med lillesøsteren min. Jeg har vært ME syk i 4 og et halvt år nå og nå som jeg endelig har blitt frisk så vil jeg oppleve alt livet har å by på før jeg igjen må tilbake i det vanlige liv neste år og starte på utdanningen min igjen?. Jeg vil ta med meg søsteren min fordi ho har lest bøkene 100 ganger, og ikke minst så fortjener hun det virkelig!? En lillesøster skal ikke behøve å mate sin egen STORESØSTER fordi hun er for syk? Eller hjelpe henne opp trappen fordi hun ikke har krefter nok selv?
   og JA (!!!) jeg spiller på ME-syk kortet her nå, den har tross alt ikke gitt meg noen fordeler her i livet, bare masse smerter og ikke minst tårer? jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt sett nedpå fordi jeg har en sykdom legene enda ikke har funnet svar på, eller hvor mange ganger jeg har gått gråtende ut av en taxi fordi de slenger dritt til meg om hvor lat jeg er og at alt bare sitter i hode?
   Og nå som du først har kommentarfeltet oppe så vil jeg utnytte sjansen til å fortelle deg at jeg virkelig elsker hvordan du driver bloggen din for tiden og at jeg har elsket den helt siden jeg hørte om den fra tcmn når dere hadde den såkalte silikon kranglen xD
   Madeleine Robertsen
   [email protected]

  435. Jeg ønsker mer enn alt og se den filmen. Jeg leser ikke bøker og har ikke interesse av noe som helst av filmer, men disse filmen har jeg forelsket meg helt i! Jeg håper virkelig jeg har en sjanse til å vinne, for d hadde vært årets tidlige julepresang!!!😍😍

  436. Dette hadde vært så utrolig kjempe gøy!! Jeg bare elsker disse filmene og det hadde vært en helt fantastisk opplevelse!
   Har sett alle filmene på kino med en spesiell venninne som betyr veldig mye for meg, og det hadde vært utrolig gøy å overraske henne med DETTE!!!

  437. Skal prøve å ikke være så klein, men åååååå det hadde vært så kult å vinne 😍😍😍😍😍 elsker både filmene og bøkene 😍😍😍

  438. Åååå jeg har så lyst til å vinne disse bilettene!! Jeg er så glad i å reise men etter at jeg har blitt student rekker ikke økonomien til lenge. Jeg har sett alle hunger games filmene sammen med min kjæreste så hadde være fantastisk om jeg kunne tatt med han med meg på denne turen til London 🙂 har aldri vunnet noe konkurranse før så hadde blitt mega glad om du valgte meg 🙂 krysser fingrene

  439. Herrigud ja omg takk please! Sikkert fem hundre andre med bedre grunner for å vinne her, men min grunn er simpelt nok at jeg er vanvittig sliten av fullt studie og sjonglering av fem jobber. Hadde viiiirkelig trengt et avbrekk fra alt hvor jeg faktisk hadde gjort noe gøy. Dette hadde vært SÅ gøy!! Også ville jeg selvsagt tatt med meg min elskede bestevenninne <3

  440. Vel, ja. Jeg kan sikkert snakke kjempe lenge om hvor nyere elsker dem, men det kan jeg jo ikke fordi jeg ikke kjenner dem, så jeg skal ikke bable om det. Jeg som alle andre ønsker med de billettene. Jeg har ikke noe god forklaring på hvorfor akkurat jeg skal få dem. Det er sikkert mange som fortjener det mye mer enn meg, men jeg velger fremdeles å prøve. Ja, det er det jeg gjør… Til min flaks ser du sikkert ikke dette en gang, men det er verdt et forsøk.
   Her er min e-post: [email protected]
   Hope for the best 😊
   -Marthe

  441. Emilie Jakobsen
   [email protected]
   Åhh jeg ELSKER de filmene! Det er filmer jeg virkelig kan drømme meg bort i. Jeg hadde satt utrolig pris på å vinne de to billettene, og både jeg og en venninne er store fans av filmene. Det hadde vært super deilig med et avbrekk fra sykepleiestudiet!

  442. Jeg hadde elsket om jeg kunne få ta med meg min svigerinne(og utrolig god venn) på dette! Hun betyr så mye for meg, og fortjener alt bra! Vi har aldri reist sammen før, men det hadde vært sykt awsome hvis vi fikk muligheten til det:)
   Vi har sett alle filmene sammen, å elsker dem❤️

  443. Det er flere grunner til at jeg burde vinne denne konkurransen. For det første ELSKER både jeg og kjæresten min Hunger Games. Eneste filmen i den type sjanger som ikke er klein. For det andre ble vi foreldre til en liten gutt i mars, vi er 20 år begge to og relativt unge foreldre. Vi kunne virkelig trengt en kjærestetur da det er lett å glemme bort hverandre midt i bleieskift og nattevåk. For det tredje har kjæresten min aldri vært i London, og det hadde vært helt fantastisk å vise kjæresten min byen som jeg er så forelsket i. Krysser fingre og tær!!

  444. Åh, det hadde vært så gøy å få reise og se premieren sammen med kjæresten! 😍😱 vi trenger litt fri fra virkeligheten! Jeg mener ikke jeg fortjener det på noen måte, men det hadde vært utrolig gøy!

  445. Det å kunne vinne billetter for å se hungerg games i London hadde vert fantastisk. Jeg elsker(!!) både bøkene og filmene .😄 Dette hadde vore sååå gøy og ikkje minst deilig å få fri fra dei kjedelige skoledagene😊

  446. Hei jeg heter Camilla våland Fusdahl
   [email protected]
   Jeg hadde hatt veldig lyst til og få disse billettene fordi da skal jeg ta med meg pappa han betyr utrolig mye for meg, vi kommer godt over ends og det er han jeg har sett disse filmene sammen med. Han hadde satt veldig stor pris på det

  447. Jeg kan virkelig ikke si at jeg bør vinne, men det hadde vært helt fantastisk. For det første elsker jeg Hunger Games serien, og for det andre elsker jeg London.
   På grunn av dårlig økonomi som student har jeg heller ikke råd til å reise på tur. Jeg har lenge ønsket meg å reise til London nå før juletider, men jeg kan ikke si at det er god nok grunn til at jeg bør vinne 🙂
   Det hadde vært helt fantastisk å få muligheten likevel, og det hadde blitt et minne jeg aldri ville glemt.

  448. Wææh, jeg fikk et skikkelig sug i magen da jeg leste om denne konkurransen. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til London, så dette ville bare vært rene drømmen. Det å få møte noen av de mest kjente skuespillerne i dag, ville vært helt fantastisk. Ubeskrivelig! Jeg har lest alle bøkene i denne serien, og sett alle filmene som er kommet ut hittil. Jeg håper sinnsykt mye at jeg vinner denne konkurransen, for da kunne jeg og mamma ha noen koselige dager sammen. I det siste har tiden for oss begge to vært helt sykt stressende, og vi har ikke fått så mye tid sammen. Derfor hadde det vært helt utrolig gøy om vi kunne få oppleve dette sammen, bare vi to jentene. Det blir vi å huske for resten av livet! Hilsen en litt for overivrig jente 😀

  449. Cassandra Catalina, mail: [email protected]
   Jeg har hittil aldri vunnet en konkurranse, men håper jeg kan vinne denne. Jeg var i en trafikkulykke i Sarpsborg sommer 2014 – og er i 100% rehabilitering pga det. Har hukommelsestap pga. ulykken og er litt redd for å gjøre nye ting, men jeg har alltid hatt lyst å besøke London siden jeg kom ut fra sykehuset, og håper at det å besøke London kanskje kan gi meg noen av minnene mine tilbake, og være en fin start på det nye livet mitt etter ulykken min. Og hadde jeg vunnet ville jeg tatt med meg venninnen min Vibeke Jørnstad, som har støttet meg og akseptert meg sånn som jeg er etter ulykken.

  450. Hei Sophie Elise. Jeg hadde satt stor pris på å vinne denne konkurransen. Kjæresten min og jeg er begge store fans av Hunger Games så dette hadde vært en perfekt gave til hun. Vi har lenge tenkt på å reise sammen, men vi har aldri funnet tid eller hatt nok penger til å dra på en slik reise. Dette hadde vært en gylden mulighet for oss til å oppleve noe eksklusivt. Denne jenta betyr alt for meg, og ved å vinne denne konkurransen vil jeg endelig ha en sjanse til å gi noe tilbake til hun.
   Tusen takk!
   Hilsen Torger Oftedal

  451. Hadde vært så gøy å vunnet så kunne jeg overrasket kjæresten med disse billettene.
   Krysser fingrene !!

  452. Hadde vært kjæmpe artig å få dratt på en sånn tur og se en av favoritt filmene mine 🙂 en opplevelse for livet hadde vert greit 😉 ønsker alle lykke til

  453. Hei😊😄jeg er så glad at jeg ikke vet hva je skal si…..jeg har elsket the hunger games i evigheter….jeg så part 1 på kino, og jeg har lest alle bøkene❤️❤️❤️Jeg hadde blitt syyykt overlykkelig hvis jeg og min venn Sofie Danielsen kunne fått dratt…(hun var med meg på kino og er over 18 år….jeg er 13😊😊) det hadde blitt våres livs gøyeste og mest spennende opplevelse…vi er kusiner men et ikke så mye sammeb siden hun ikke har tid…så da kunne vi fått vært mednhverandre i tillegg😊🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻😊.jeg krysser fingrene🤗🤗🤗(har aldri vunnet på noe sånt)❤️❤️

  454. Har sinnsykt lyst å vinne så æ og kjæresten kan dra! Vi har ikke fådd dra på så land ferie når vi har en leie på leilighet å betale og ikke særlig stor inntekt. Vi like the hunger games begge to 🙂 Vi e over 18. Hadde vært en opplevelse for livet 😍

  455. Det å kunne vinne billetter for å se hungerg games i London hadde vert fantastisk. Jeg elsker(!!) både bøkene og filmene .😄 Dette hadde vore sååå gøy og ikkje minst deilig å få fri fra dei kjedelige skoledagene😊
   [email protected]

  456. DETTE VILLE VÆRT DRØMMEN! Etter å ha lest den første boka, har jeg bare forelsket meg helt! Elsker alle i bøkene! Elsker bøkene! Elsker alt som har med the hunger Games å gjøre. Ville vært fantastisk å vinne! ( [email protected] )

  457. Jeg syns og håper indelig på å vinne fordi jeg aldri har vært ute å reist på ferier i utladet, og det pga økonomi og familen liker seg best på hytta. Jeg har lenge ønsket å dra til london også er jeg og mamma er begge stor fan av filmen. Så dette hadde vært en tur jeg aldri ville hatt glemt å kunne levd på denne turen til jeg selv ble 18 å kan reise selv
   [email protected]

  458. Hadde våre helt supert å vonne dette her, har nettop fått meg ny jobb å har en venninne som nettop hadde bursdag så trur dette hadde våre en fin måte å feire på 😉

  459. Dette hadde vært super gøy og vinne. Jeg har vært stor fan av hunger games siden den første boka kom ut! Visst jeg vinner hadde jeg tatt med meg venninna mi som jeg møtte i Forsvaret som er like stor fan som meg. Det hadde vært dødsgøy å overasket henne med dette!!
   [email protected]

  460. Det hadde vært sykt gøy å fått denne muligheten. Jeg elsker the hunger games trioen, jeg har lest alle bøkene flere gangen og sett filmene mange ganger. Dt hadde vært utrolig om jeg fikk ta med med bestevenninnen min på dette. Hvis jeg vinner, blir dette en av mine beste minner i livet😄❤️
   [email protected]
   Susanne hammer 🙏🏼

  461. Wææ!!! hadde vært fantastisk å vinne, skulle tatt med meg min thg besti<3 Vi har vært fans fra day1 så det hadde vært drømmen!!!

  462. Jeg har lest alle bøkene og gleder meg masse til å se filmen! Jeg skal flytte til Oslo nå til jul pga studier, imens kjæresten min skal boende på hjemstedet, så det hadde vært super koselig å kunne tatt med han på dette ❤️
   [email protected] 🙂

  463. [email protected]
   Både jeg og kjæresten er studenter, og har aldri råd til å reise noe sted sammen. Dette hadde blitt en opplevelse for livet! Hadde hoppet opp og ned av glede i flere dager i strekk om vi fikk dra 😀 Hunger games er så bra!

  464. Åååå jeg har sååååå lyst til å vinne!! Jeg har aldri vært utenfor Norge før fordi vi aldri har hatt råd. Jeg er helt blakk og måtte flytte hjem til mamma og pappa igjen. Skikkelig nedtur. Det hadde gledet meg så masse å vinne! Hver vinter de siste 5 åra har jeg slitt med depresjon, jeg håper på å ikke møte på det i år. Som oftest så er det noe stort som skjer som får meg til å holde ut, og dette er en av tingene.

  465. Dette hadde vært tidenes gave til en kjæreste som er langt over gjennomsnittet interessert i Hunger Games! Wow!

  466. Det hadde vært så gøy å vinne denne turen og opplevelsen! Jeg ville tatt med min fantastiske bestevenn som er en ordentlig hunger games-fan!!😄 jeg liker å glede andre, så å ta med min bestevenn på dette hadde gjort oss så glade!

  467. Hadde tatt med søsteren min (som er over 18 og også min bestevenn) da vi begge elsker hunger games-filmene, og har snakket lenge om mockingjay part 2.
   Det eneste jeg digger mer enn selve filmene er Theo James!! Hadde vært helt utrolig, London også er favorittbyen min, og det hadde bare vært utrolig bra og gøy<33
   [email protected]