hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

VIDEOBLOGG - SOPHIE X JOAKIM

hvil i fred

Kommenter her

Er det ikke rart hvordan du kan høre en låt du ikke har hatt i tankene på flere år, men så spilles den av og du dras rett tilbake til gamle minner? Jeg har brukt noen dager på å "fordøye" at Avicii har gått bort, det gikk veldig inn på meg uten at jeg helt klarte å forstå hvorfor. Så klart, det er alltid forferdelig når noen dør, men jeg har ikke vært skikkelig fan av han.. I dag satt jeg meg ned for å høre på et par av låtene hans, og da forsto jeg det. Musikken hans har jo formet tenårene mine i stor grad, enten jeg ønsket det eller ei. Når jeg tenker på Avicii og låtene hans tenker jeg på håp. Drømmer. Magi. Forelskelse. Følelsen av å danse bort problemene sine, gråte i armene på en trøstende venninne mitt på dansegulvet, drikke alt for sterk sprit i skjul fra foreldrene mine og sminke meg samtidig som jeg sitter i sengen, full av forhåpninger. Det er Avicii for meg, og så mange andre. Håp. 

Jeg tenkte å dele et minne jeg har som omhandler nettopp Avicii, som er veldig spesielt for meg. Det er nok ikke bare meg som har slike fantastiske minner knyttet opp mot låtene hans. Hvil i fred.. ❤️Lyden av den høye bassen dundret rundt meg der jeg satt gjemt blant hundrevis av jakker, i den stappfulle garderoben. Fulle medelever sjanglet forbi meg, noen hånd i hånd, andre kysset opp mot en vegg, og jeg satt gjemt bak mellom jakkene med hodet bøyd. Så ned på mine egne hender, prøvde å føle min egen puls og hjerterytmen som gikk alt for fort. Det hadde kommet igjen, et angstanfall, som jeg på den tiden ikke ante hva var. Jeg turte ikke møte blikket til noen, jeg så ned, bassen dundret bak meg og jeg prøvde å telle rytmen inni hodet mitt. Slik satt jeg, jeg vet ikke hvor lenge, og håpet at alle bare skulle forsvinne. At jeg skulle forsvinne. Jeg kjeftet på meg selv inni hodet for at jeg ikke bare kunne være som alle andre, kjeftet til jeg fikk mot, og begynte å gå mot inngangen til festlokalet.

 Jeg var 17 år, og skolen jeg gikk på da hadde for vane å leie større lokaler for å feire hva enn som var å feire på det tidspunktet, akkurat nå var det Halloween. Jeg gruet meg til å gå inn dit, blant alle folkene. Som om det ikke var ille nok på skolen. Å ikke vite om jeg hadde et bord å sitte på, gå prøvende forbi alle som så stygt på meg der jeg gikk i mitt "sexy nurse" kostyme. I døråpningen ble jeg stående, vurderende ovenfor situasjonen, samtidig som den ene høylytte ungdommen etter den andre brøytet seg forbi - noen litt ekstra hardt. Jeg tok noen prøvende steg inn i det mørklagte lokalet hvor musikken var på fullt ut av de store høytalerannleggene, da låten Levels kom på. Ut over hele lokalet strømmet den, og elevene satt i et gledeshyl. Alle elsket den låten. Akkurat da så jeg min beste venninne, Anne-Sofie, komme styrtende mot meg. Jeg hadde mistet henne på et punkt i løpet av kvelden, fordi det var sånn det var da. Alle var høyt og lavt, hun var kanskje mer høyt og lavt enn andre. Hylende kom hun løpende, glad for at låten var på, slang hun seg rundt halsen min og sang OOOOOOH SOMETHIMES I GET A GOOD FEELING, YEAAAH - på helt feil sted i låten, så klart, for hun var full hun også. Men jeg sang med, og vi gikk inn i det mørke lokalet sammen, og det var ikke så farlig likevel. Hun dro meg ned på et bord, og vi var samlet. 

Det minnet gir meg så mye, og forteller en liten historie om håp, vennskap, det som har formet meg til å bli den jeg er i dag, og alt vi har klart sammen. Med Avicii som soundtrack ❤️ 

VIDEOBLOGG - VIXEN BLOGAWARDS + TALENE MINE

Kommenter herSom vanlig har Joakim smelt til med en fantastisk fin videoblogg som fanget både stemningen, talene mine og hele kvelden på en ekte og naturlig måteJeg håper dere vil følge oss på YouTube, og det kan dere gjøre her! Kanalen vår er mest for challanges og gøy, hvor vi har vårt eget lille fristed uten alt det kjipe som skjer i verden, lol. En feelgod-kanal rett og slett! 

 

VIDEOBLOGG - DET FLAUSTE JEG HAR OPPLEVD

Kommenter her

Jeg kan nesten ikke tro at jeg forteller dere dette, men..


 

Husk å følg oss på youtube HER for å få med deg videoer som ikke kommer på bloggen! 

videoblogg - meg i dag!

Kommenter her

Jeg har en veldig rar følelse i kroppen i dag. Litt sånn.. nervøs? Eller jeg vet ikke. Jeg klarer liksom ikke å skrive så mye, og så må man bare "rett på" igjen med møter og sosiale ting og regninger og alt. Sånn er livet. UANSETT så lagde jeg denne videoen til dere.

 

videoblogg - closet tour!

Kommenter her

// i samarbeid med schpock // reklame

Etter populært ønske fra dere - her kommer en closet tour! Jeg viser skapet mitt, noen favoritter OG noen ting som jeg selger. Dere kan laste ned appen jeg snakker om HER - der har jeg lagt ut masse fint, i tillegg til at det er en giveaway på boken min. Dere søker på #sophieelise for å finne tingene til salg og konkurransen. Alle som gir bud på boken (på 0 kr) er med i trekningen :) Boken er signert!

 

storytime - jeg fikk 26 000 kr i "bot"

Kommenter her

Ny spalte på youtubekanalen vår - storytime! Her kommer historien om den gang jeg fikk 26 000 kr i "bot", haha. Jeg er altså ikke bitter for dette den dag i dag og tar det med et smil, men det var kjipt når det skjedde og verdt en videoblogg..

Husk å følg oss på youtube HER <3 

 

VLOG - DJ & RAKETTNATT

Kommenter her

ALTSÅÅÅ.. Joakim er seriøst den beste til å redigere videoer. Ikke for å skryte men jeg blir skikkelig stolt når jeg ser youtube-kanalen vår! Her får dere følge oss rundt i Tromsø når jeg var der på spillejobb :-) Husk å følge oss på youtube HER!  

VLOG - FOLLOW US AROUND!

Kommenter her

Her kommer en videoblogg fra da jeg og Joakim var i (på?) Etne og Haugesund! Håper dere liker den.


 

Husk å følge oss på YouTube HER! Da får du med deg videoer som ikke kommer på bloggen. 

 

VIDEOBLOGG - WE ARE BACK!

Kommenter her

ENDELIG tilbake med en ukentlig video! Vi har virkelig savnet dere folkens, og det var så hyggelig å lese kommentarene på youtubekanalen vår. Dere er så søte, og vi elsker dere! Vi har spilt inn video som kommer neste uke og har masse planer klare, så nå er vi offisielt ferdige med sommerferie og klare for å rocke youtubekanalen vår.

Dere kan følge oss på youtube HER <3 Det er allerede 17 000 som følger oss der, noe som er helt sykt! Og Joakim har fått masse fans, haha! Folk løper bort til han på gaten og det er så trivelig, han er fantastisk og fortjener all kredibilitet han får. 


 

VLOG - GULLRUTEN 2016

Kommenter her

Her får dere følge meg og Joakim før, under og etter Gullruten 2016! Morsomt å se hvor latterlig full jeg er på slutten der når vi skal kjøpe mat.. Håret til alle kanter og klarer ikke fokusere, hehe. Men hva faen, man er jo bare menneskelig. 

Neste uke kommer det "follow around" slik som nå fra premieren på sweatshop og reklamefilminnspilling. Husk å følge oss på youtube her, og få se videoene før de kommer på bloggen (og noen videoer kommer ikke på bloggen overhodet!) 

videoblogg - snakk om alt og mest ingenting

Kommenter her

Man trenger ikke alltid ha en plan på hvor man vil med videobloggene sine - og da blir det slik som dette. Jeg forklarer litt hva jeg mener er ok for meg å ha på bloggen og ikke, hva som er personlig og hva som er privat, hva jeg synes om bloggnorge generelt.. Og litt sånt. Joakim jobber sykt mye om dagen, men vi begge ser fram til at han er ferdig med det blir det hardcore videoblogging! Jeg gleder meg!

Husk å følge oss på youtube her!

videoblogg - fuck marry kill!

Kommenter her

Det er mange av dere som har ønsket seg en "fuck marry kill" video, og her er den! :-) 

Jeg og Joakim har snart 15 000 subscribers på youtube, noe som er kjempegøy. Om du enda ikke har begynt å følge oss kan du gjøre det her, da ser du videoene en dag før alle andre!  

ukens videoblogg - jeg har aldri

Kommenter her

Ukens videoblogg er her, og vi kjørte like gjerne igang med "jeg har aldri"! Om dere ikke vet hvordan jeg har aldri fungerer, så skal man si for eksempel "jeg har aldri syklet til skolen" og om man HAR gjort det, da skal man drikke. Om man ikke har gjort det, lar man være. Det kom blandt annet spørsmål om weed, masse sex (som vanlig), litt flauser hit og dit.. og slik vi pleier å snakke, hehe :)

Nå har vi også fått 1 million visninger på youtube, noe som er veldig gøy! Det er jo ikke så lenge siden vi startet engang! Tusen takk til alle som følger med hver onsdag - og husk, om du vil se videone litt før alle andre kan du følge oss på youtube her. Ellers blir vi så glade om du nominerer oss til gullsnutten, som du kan gjøre her!


 

videoblogg - snapchat q&a!

Kommenter her

Tusen takk for at dere sendte meg og Joakim så mange snapper igår som vi kunne svare på! Det er gøy å ha litt mer direkte kontakt med dere, og samtidig blir jeg litt rørt av å se hvor mange ulike mennesker man faktisk kan nå ut til. :) Og jeg må bare beklage starten av videoen, ha ha. Jeg har Markus og Martinus - Ekko så heftig på hjernen at jeg måtte gjøre mine spotify sessions privat, det ble litt mye på en gang. Dere får også se hvor jeg jobber i videoen! 

Om du ikke rakk å sende oss snap, fortvil ikke. Vi kommer til å åpne den igjen! Jeg heter @sophizzleyo på snap og Joakim heter @joakimkleven. Husk å følg oss på youtube her!  

videoblogg - boyfriend does my makeup!

Kommenter her

Av en eller annen grunn har mange ønsket seg en "boyfriend does my makeup", så her er den! Jeg synes faktisk Joakim ble ganske fin? Han derimot er ikke like flink med sminke.. 

Husk å følge oss på youtube her, og kom med forslag til flere videoer. Vi spiller inn til uka :-)

Joakim og Sophie

 

videoblogg - tester ut tinder

Kommenter her

Ny videoblogg! Vi fant ut at jeg skulle sjekke ut tinder. Og jeg ble litt gira først, det var jo nytt og spennende men appen ble slettet etter en dag og det er ikke noe jeg er interessert i lengre, haha. Jeg tror ærlig ikke man finner noe å hige etter der, jeg kjenner kule folk utenom den appen og for all del, det finnes sikkert fine folk der også. Men, det er ikke for meg! Om man vil finne kjærligheten, så finner man den ikke når man prøver, skjønner dere? Det komme bare helt brått og uventet. Og jeg vet hva jeg vil ha, og det er utenfor der.

Og her er en funfact som egentlig ikke er noe fun (hvorfor sier man funfact? Når har noen ever ledd av en "funfact"?) - jeg hadde nettopp våknet i denne videoen og var helt uten sminke. Så vet dere det ;-)))))) Viktig å påpeke at man ikke alltid er like fresh ;-))))

Husk å følge oss på youtube her, så får du se videoene en dag før alle andre!

Joakim Kleven

 

 

 

UKENS VIDEOBLOGG - kyss, puppeflash og vixenfest!

Kommenter her

 

Det er onsdag og dere vet hva det betyr! Ny videoblogg fra meg og Joakim, denne gangen får dere følge med oss på vixen blogawards. Vi begge er så utrolig glade og stolte for at så mange følger oss allerede! Det gir oss masse motivasjon, og for meg er det herlig å slippe dere inn på denne måten. Her får dere se den versjonen av meg som er den beste - en trygg, glad og morsom versjon av meg selv, som kun Joakim får fram. Tror jeg er litt forelsket i han, på en bestevenn måte..

Dere kan subscribe på youtubekanalen vår ved å trykke her!

ukens videoblogg - Harstad på 24 timer!

Kommenter her

Det er onsdag, og dere vet hva det betyr? Ny videoblogg fra meg og Joakim! Det var spennende å tilføre noe annet til kanalen vår, nemlig en "follow us around" videoblogg i min kjære hjemby, Harstad. Vi hadde noen hektiske, men veldig morsomme timer og jeg er glad for at dere får ta en del av det! Joakim får virkelig fram min beste side, og jeg slapper av med han i nærheten. I videobloggen er også Fetisha en co-star, og de to har blitt mitt entourage som er med meg på mye av offentlige greier. Love them! 

Husk å subscribe på youtubekanalen vår, da får du se videobloggene våre før alle andre! Allerede har vi nesten 7500 som følger oss der! 

 

VIDEOBLOGG - WHISPER CHALLANGE!

Kommenter her

Haha okei, dette er etter min personlige mening den beste videoen vi har gjort så langt. Jeg holdte på å le meg ihjel, jeg var seriøst nære på å tisse meg ut flere ganger under denne lille videoblogg-innspillingen her fordi vi hadde det så morsomt. Hvordan KAN noe som dette være så gøy? Gjør dere klar for min og Joakim sin whisper challange!

Om to dager kommer Joakim til Harstad, da skal vi lage en "follow us around" videoblogg - gleder meg, og er sikker på at det også kommer til å bli så morsomt! Ellers skal vi ha en hel dag med innspilling når jeg er tilbake i Oslo til helgen :-) Er så gald for at vi gjør dette, og tar det seriøst! Husk å følg oss på youtube , der kan dere også kommentere å ha mer direkte kontakt med oss OG dere får se videoen før alle andre <3

UKENS VIDEOBLOGG - SOPHIE&JOAKIM

Kommenter her

Sist uke så vi på gamle videoer av meg, og nå er det Joakim sin tur! Han er veldig "gay as the day is long", og før han egentlig var klar over det selv utstrålte han det, haha. Som man kan se på videoen under her! Men kan vi ta en liten HALLELUJA for hvor utrolig talentfull Joakim er? Tenk så ung han var da alt dette ble klippet sammen, det er faktisk ikke mange som har passion, motivasjon eller tålmodighet nok til å få til. Og se hvor han er i dag, my baby :-) Gleder meg til å fortsette med dette!

Neste uke kommer enda en video som vanlig, vi fortsetter nok med dette til vi dør, haha. Husk å subscribe på youtubekanalen vår ved å trykke på bildet under, eller trykke her. Kommenter også gjerne på youtube hva dere vil ha i neste video!VIDEOBLOGG - hvor mye har Sophie Elise forandret seg?

Kommenter her

Videoblogg! Media skal ofte framstille det som om jeg det siste året har forandret meg, og at jeg har endret "image". Men har jeg egentlig det? Jeg og Joakim tar en titt på en videoblogg fra 2010, for å sjekke hva som egentlig er nytt!  

Dette var en videoblogg som var ganske emosjonelt vanskelig å lage, og jeg ante ikke at jeg kom til å få den reaksjonen jeg fikk.. Jeg er ikke så god til å vise følelser, men jeg ble faktisk ganske trist av å se på denne videoen fordi jeg selv vet hvor fælt jeg hadde det på den tiden. Men jeg er også stolt over meg selv for at jeg klarte å bryte ut av det, og at jeg aldri sluttet å tro på drømmene mine <3 Det håper jeg alle dere gjør, og vit at dere har en "storesøster" i meg om dere trenger det! 

Om du vil se videoene våre en dag før de kommer på bloggen, må du subscribe på youtubekanalen vår! Det gjør du enten ved å trykke her, eller på bildet under.Forresten tusen tusen takk til Joakim for at du er så morsom, at du gidder å lage alle disse videoene med meg og ikke minst klippe dem etterpå, at du er en god venn og takk for dette fantastiske innlegget du skrev til meg. Takk for at du gidder å høre på mine prolblemer om alt og ingenting, at du alltid tar telefonen, at du er gjennomgod og at du alltid får meg til å le. Loves you! 

  

VIDEOBLOGG - would you rather del 2!

Kommenter her

Her kommer endelig del 2 av "would you rather" med meg og Joakim!  Her kommer det litt mer alvorlige dilemmaer, som  om vi ville vært døv eller blind, usynlig eller kunne fly, fram eller tilbake i tid osv.. Kommer også en del avsløringer der etterhvert, hehe! Ikke så lett å begrense seg når man er med sin beste venn. 

Neste video kommer på Onsdag, da gjør vi noe helt annet! Husk å subscribe på vår youtubekanal for å få med deg videoene, der kommer de også opp et døgn før de kommer på bloggen. Trykk på bildet under, eller trykk her for å subscribe!VIDEOBLOGG - WOULD YOU RATHER!

Kommenter her

Jeg og min gode venn Joakim har laget en sinnsykt morsom videoblogg hvor vi leker "would you rather"!  Hvem liker vi best, styleconnection eller mammatilmichelle? Tcmn eller Andrea Badendyck? Kunne vi blitt med på paradise hotel? Det og mye mer i denne ukens videoblogg! 

 

Husk å subscribe på kanalen vår på youtube! Vi kommer til å legge ut videoer hver uke, og har allerede spilt inn fem videoer, haha!  Dere kommer til kanalen vår ved å trykke på bildet under, eller ved å trykke her.  

Håper dere gleder dere! Det gjør vi!