hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

USA 2013

siste dag i Key West

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

 

Først og fremst. . Vet noen av dere hva "imvu" er? Jeg får hele tiden mailer fra gutter som spør om jeg husker at vi snakket på imvu, haha.. Regner med det er noe sosialt nettsted, og da håper jeg alle vet at jeg IKKE driver å flørter med gutter rundt på nettet, hehe. Så sykt teit at folk holder på sånn med min identitet! Flere som ofte får missbrukt identiteten sin på nett? Jeg hater det iallfall, og synes veldig synd på de som faller for det. . 


I dag var vår aller siste dag på Key West. . Litt trist, håper jeg får kommet tilbake en dag! Men på en annen side, det kommer til å være herlig å komme hjem selv om det bare er for to netter, før jeg må dra til oslo for å jobbe litt. Det blir sikkert også kjempegøy, så jeg vil absolutt ikke klage! Uansett, nå snakker jeg meg litt bort. Vi har pakket i dag, fått oss noen siste timer med sol og kjørt fire timer for å komme til flyplasshotellet i Fort Lauderale, hvor vi er nå. I morgen flyr vi hjem til norge, og hjem til venner og kjæreste ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER

 

 

 

 

 

 

Så  byttet vi ut alt det herlige ovenfor, med dette . .

 

 

 
Det er ikke så mye å gjøre her på flyplasshotellet, så jeg har fått shoppet litt på nettet også - håper håper håper dette kommer før jeg drar til Tyrkia, strandkjolen vil jeg ha med meg! Liker også skoene sykt godt, og genseren.. og buksa.. og alt, hehe. Har også en pakke hjemme fra nelly som venter på meg, gleder meg til å se! Har nesten glemt hva jeg bestilte. 

 

 

Øverst fra venstre: 1. Strandkjole HER // 2. Jeans HER // 3. Smykke HER // 4. Genser HER

Nederst fra venstre : 1. Undertøyssett HER // 2. Undertøyssett HER // 3. Skjerf HER // 4. Sko HER 

 

 

God natt! Neste gang vi blogges er det fra kjære norge! 


dag 5 i Key West

Kommenter her

 reklamelenke nelly

 

Først ; tusen millioner takk for all støtten jeg har fått etter valget mitt om å dra til Japan. Uten dere, hadde jeg nok ikke klart ♥ 


Mange av dere skriver til meg og sier dere vil bli vegetarianere, men ikke vet om dere klarer. Det forstår jeg vel egentlig, så da anbefaler jeg dere heller å ikke kjøpe kjøtt. Om man spiser det eller ikke når man får det tilbudt er jo egentlig ikke så fryktelig nøye, det viktigste er å ikke kjøpe det. Så om man er ute med venner og spiser, kan det være en ide å kjøpe en salat istendefor burger eller pizza? Det er ett fint tiltak, som ikke krever så mye!

 

Ellers spør mange hvor de kan finne info om dyrevelferd, og hvor jeg henter min info fra. Jeg har sett mange filmer (the cove, earthlings, blackfish) og har likt diverse facebooksider som omhandler temaet, for eksempel peta sin side HER, the cove sin facebookside HER og noah sin side HER. Det kan dere også gjøre, så får man info ganske løpende når det skjer noe nytt.


Nok dyresnakk! Forstår dette kan være litt kjedelig for de som ikke interesserer seg. Av en eller annen merkelig grunn har jeg vært litt irritabel i dag. Jeg følte mest bare for å være alene, så da gikk jeg ned til stranden, leste i litt sladderblader og spiste frokost, uten noen som "plaget" meg. Koselig start på dagen, alle kan trenge litt tid alene!

 

 

Der lå jeg et par timer og fikk irritert litt ifra meg, hehe. . Så var det på tide å dra på delfin-safari med lillesøsteren min + en "kaptein"/instruktør! 

 

Vakker uten sminke, eller? Haha. . Ikke når man kombinerer det med svett og solbrent! Bikinien min er fra nelly HER

Vi var ute på havet i rundt en time før vi fikk øye på delfinene. Kapteinen vår, Richard, var forresten den snilleste i verden!Men, da vi endelig fikk øye på dem var det så verdt det! Vi så minst 30 stk, og vi fikk se dem leke, jakte og sove. Det er fantastisk å se dyr i sitt naturlige element, jeg må bare si det igjen! Noe helt annet enn seaworld. Og ja, jeg har vært på seaworld, da jeg var 8-9 år gammel. Visste dere at delfiner i det fri kan bli 40-50 år gamle? Mens i fangenskap er gjennomsnittsalderen 4 år? Det sier sitt.


 

Vi avsluttet dagen med snorkling i dette klare vannet, og solnedgang. På bildet under er det faktisk et lite stykke ned til havbunnen, selv om det ser ut som kun få cm ned dit. Så klart var altså vannet! Nå er jeg helt ekstremt solbrent, så mye at det nesten gjør vondt! I morgen er vi ferdig i Key West og skal tilbake til Fort Lauderdale, før vi drar til norge på mandag. 

 

 

Snakkes i morgen! 

dag 4 i Key West

Kommenter her

 

Da har jeg bestilt flybiletter til Japan, så i November setter jeg meg på flyet sammen med andre som vil det samme som meg i livet - få slutt på delfindrapene i Taiji, Japan. Det kommer til å være skummelt, spennende, lærerikt og sikkert veldig trist. Jeg tror reisen kommer til å forme meg som menneske og hvordan jeg ser på verden etter, men det vil også gjøre meg mye sterkere. Nå skal jeg endelig få levd opp til tatoveringen min, "the be change": Jeg er stolt over meg selv som skal ut på denne reisen, og jeg gleder meg til å blogge fra Japan! Takk for all støtten dere har gitt meg med tanke på mitt syn på dyr, det har betydd mye for meg og gitt meg masse inspirasjon til å fortsette videre. Det betyr uendelig mye for meg  ♥

 

Filmen som inspirerte meg til det hele. Jeg tror det kommer til å være helt sykt å være så tett på, og se det med egne øyne. . Men jeg trenger denne opplevelsen. Jeg trenger å se det! 

 

 

 

Det har ikke skjedd så fryktelig mye spennende i dag. Jeg har solt meg, spist masse, drukket sikketr 5 banansmoothier, vært ute for å spise, og nå sitter jeg i sengen og ser litt på film. Har en god følelse i kroppen nå med tanke på Japanturen så klarer ikke tenke på stort annet for øyeblikket, det blir så spennende! Jeg deler ett par bilder fra dagen, er ikke så mye spennende å se på. Begynner å bli litt lei av å bare blogge om sol, mat og bad, hehe. Luksusproblem, kanskje? Borte bra, og hjemme bra. Klarer ikke helt å bestemme meg hvor jeg trives best, hehe. Så lenge det er sammen med de jeg bryr meg om, kan etthvert sted være "hjem". 

Og til dere som kommenterte i innlegget under at jeg ikke aner noe om kroppspress, fordi jeg har en såkalt "perfekt kropp" - jeg har ikke en perfekt kropp, blandt annet har jeg strekkmerker og NULL muskler på toppen av det hele, jeg er jo bare slank. Jeg føler absolutt på presset, som blir tatt bilder av i lite klær og som har mennesker jeg ikke engang kjenner som bruker tiden sin på å studere feil ved meg. Men man har alltids ett valg - skal man bry seg, eller ikke? Poenget med innlegget var dessuten bare det at gutter også har ett like stort press på seg som oss jenter, om ikke større. Jenter er bare mye flinkere til å syte over det. Enkelt og greit! Gutter er mye mer laid back, mens jenter er veldig pliktoppfyllende og "flink pike". Tror begge kjønn kan lære litt fra hverandre, men akkurat her kan vi lære noe av guttene. 

 

Reklamelenker nelly

 

 

 

 

 

Den nydelige kjolen jeg hadde på meg i kveld er fra nelly HER - elsker den! Om jeg ikke får kjøpt meg noe ny kjole før juletider og alle feiringene der, så kommer denne definitivt til å bli mye brukt. Den gir så fine former! Elastisk er den også, så jeg tipper den ser fin og feminin ut på alle oss jenter. 

 

 

 

 

 

 
dag 3 i Key West

Kommenter her

Det er noe litt feil med bloggen, lengre ned i innlegget klarer jeg ikke å bytte avsnitt osv, av en eller annen grunn. Håper det blir fikset snart!  

 

I dag har jeg gjort noe litt annet enn å bare ligge i solsteken - jeg har vært på båttur! Og ikke hvilken som helst båttur, for her fikk jeg også snorkle, kjøre vannscooter (som jeg måtte ta teoriprøve for å få lovt til, haha..) og jeg har parasailet! Har riktignok ingen bilder fra sistenevnte, for da var både jeg, pappa og lillesøster høyt oppe i luften og naturligvis uten kamera. Men resten av dagens aktiviteter kan dere godt få se bilder av!

 

Vi dro ut med båten til verdens tredje største koralrev  - det var fantastisk fint, og snorkling var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd det skulle være. Jeg snorklet MED en skillpadde, altså at vi svømte ved siden av hverandre og "lekte". Den var virkelig svær! Det er en unik opplevelse å få oppleve dyr i sitt naturlige element, og at de faktisk oppsøker deg og vil være sammen med deg uten tvang. Det er noe jeg definitivt må gjøre igjen!

 

"Nå ser du ganske rar ut!" som pappa sa. Jeg er ganske enig, ja. 

 

 

 

 

Se hvem som også kom for å hilse på! En hel gjeng av delfiner! Jeg trodde jeg skulle begynne å grine, det har jo alltid vært min drøm å få se ville delfiner, og i dag fikk jeg det. . Jeg hørte også at de snakket med hverandre, det var så fint. Herlige dyr, det må være favorittskapningene mine i hele verden! 
Meg og lillesøster ute i vannet, på vei til noen av skliene som sto plassert ute på havet. 
Så skulle jeg endelig få kjøre vannscooter, etter å ha bestått en rimelig vanskelig teoriprøve som jeg ikke ante man måtte ha. Uansett, det skjedde noe helt fantastisk. Vi var en gjeng som var ute på vannet,, og vi fikk være der ute i ca 20 minutter. Jeg fikk masse saltvann i øynene så jeg bestemte meg for å dra inn litt før de andre, men da jeg nesten var kommet fram til båten følte jeg meg fin igjen og spurte om jeg kunne få ett par ekstra minutter. Det kunne jeg, og ble da etterlatt nesten alene ute på sjøen, sett bort fra et japansk kjærestepar og en vakt. Jeg surret litt rundt for meg selv da jeg plutselig så noe jeg tenkte var en delfin, så jeg stoppet vannscooteren og så meg om. Og PLUTSELIG var hele delfinflokken rett ved vannscoteren min! De var under en halv meter fra meg, og gikk rundt og rundt vannscooteren min. Jeg strakk ut hånden og tok på den ene babydelfinen når den kom opp sammen med moren sin, det var et helt sinnsykt øyeblikk at de kom bort til meg på den måten. Til MEG, liksom! Man trenger å se dem i det fri, for å virkelig forstå hvorfor de ikke hører hjemme i fangenskap.


Siden jeg var så stille på vannet trodde vakten jeg hadde fått motorstopp, men jeg ropte bare "SEE! THE DOLPHINS!" og han ble helt fascinert og sa de aldri hadde kommet så nært før. Nå høres jeg sikkert litt hippie ut, men jeg kan en del om delfinner, og jeg har en sterk misstanke om at de kan føle hvilken energi man sender ut. Dere som leser bloggen min vet hvor mye jeg elsker delfiner, det var jo delfindrapene i Taiji, Japan, som inspirerte meg til å bli vegetarianer og jobbe for dyr. Nå er jeg enda mer sikker på valget mitt om at jeg skal til Taiji i November for å bevitne dette med egne øyne, og vidreformidle det til dere her hjemme i norge som forhåpentligvis kan spre det videre. I morgen setter jeg meg ned og bestiller flybiletter. Alene til Japan, uten noen jeg kjenner. . Men det MÅ jeg bare gjøre. Det er det verdt.  Igjen, jeg anbefaler alle å se filmen "the cove", så skjønner dere nok hvorfor jeg føler så sterkt ovenfor dette. Etter en lang, men spennende dag har jeg vært ganske sliten, så jeg avslutter innlegget her. Dere kan få se noen bilder av meg tatt i kveld, og et par fra hotellet for dere som er spesielt interesserte. God natt, dere  ♥

dag 2 i Key West

Kommenter her

 

Før dere leser om min fine solfylte dag her i Key West, håper jeg dere kan ta 10 sekunder ut av dagen deres til å gjøre meg en stor tjeneste!  Nemlig å skrive under HER, slik at den lille minken Liam skal få leve. Det tar ikke lang tid, og føles veldig godt på samvittigheten etterpå! Hele bakhistorien kan dere også lese om dere trykker inn på linken, det er altså HER. Selv har jeg skrevet under, og kan oppdatere dere om hvordan det går etterhvert ♥

 

Nå er dere sikkert ekstremt spente på å høre hva jeg har gjort.. Jeg har ikke funnet kuren for kreft eller landet på månen i dag heller, SKUFF! Sol, bad, jeg har vært på treningsstudio enda en gang og jeg har fått meg en amerikansk venn! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, og da jeg ble invitert med for å "shoot some hoops" følte jeg at jeg var med i One tree hill eller noe, haha. The american teenager, Sophie! Det betyr altså å spille basket, om dere ikke skjønte det. Amerikanere er veldig greie å snakke med, fordi de blir så engasjert og sier utrolig mye fint!

 

'

 
 

 

 
Begynner kanskje å bli litt brun, hehe. . 

 
 

I kveld har jeg vært inne, spist kinamat og sett på how I met your mother. Jeg ler helt seriøst høyt av den serien, Barney og Marshall er favorittene! Jeg fikk også snakket litt i telefonen med min boyfriend, herregud det skal bli så godt å se han igjen. Jeg tror jeg må være den heldigste jenta i verden som har en så fin gutt! I morgen blir det tidlig opp, vi skal nemlig bruke dagen på en båt. . Woho!

 

Forresten, må bare spørre dere om noe. Jeg personlig synes ikke det er så veldig gøy med bilder av landskap, når jeg leser blogger synes jeg det er finest å se bilder av bloggeren selv. Men hva mener dere? Blir kanskje litt mye av bare meg når jeg er her nede, eller. . 

 

 

dag 1 i Key West

Kommenter her

 

Nå har vi kommet oss til Key West, som jeg tidligere kun har forbindet med serien Dexter, ettersom de snakker om å dra på ferie hit flere ganger. Vel, Dexter er ikke her (til min store skuffelse) men mange russere og masse øgler. Ingen på min alder heller! Vel vel, hotellet er dødsfint, vi har en ganske stor "leilighet" vi bor i, så nå sitter jeg alene på mitt og søsteren min sitt soverom - det er ekstremt godt med litt alenetid!

 

Jeg går som vanlig igjennom dagen i bilder! Vi startet dagen i Fort Lauderdale, jeg sto opp før alle andre og fikk slappet litt av i solen. Jeg var så smart å pakke dagen før, så det trengte jeg heller ikke tenke på i dag!

 

Solbrent og sminkefri i morges! 

 

 

 

 

Bilturen fra Fort Lauderdale til Key West tok fire og en halv time. . Jeg sovnet nesten i bilen, og det skjer aldri med meg! Alt på veiene ser jo også ca helt likt ut, så man kan trygt si jeg ble litt lei etterhvert.  

Maten min i bilen - proteinbrownies, frukt og ost, og enda litt mer frukt. Den browniesen der var sykt god! 

 

 

 

Da vi endelig var framme i Key West kastet jeg på meg bikinien med en gang, og kom meg ut i sola - ingen tid å miste her, med andre ord! 


 

 

Det er så utrolig fint her, ah! Som dere kan se er det basseng, og strand rett bak. . 

 

 

 

 

 

 

Jeg kom meg også en tur på treningsrommet som hører til hotellet. Jeg har ikke tatt med meg treningsklær, for meg er jo ikke trening en naturlig del av hverken hverdag eller ferie, men fra nå av har jeg bestemt meg for å ta det med. De aller fleste hotell har jo treningsrom så det får man benytte seg av mens man kan, ikke sant? Ironisk nok kan dere se at det er reklame for mcdonalds på treningsrommet, haha. . Amerika i ett nøtteskall. 


 

Nå på kvelden var det intens letinng etter ett sted å spise, og vi fikk med oss litt av solnedgangen. Key West er kjent for sine fantastiske solnedganger, og det gjør litt ekstra vondt i kjærestehjertet, haha. Ja, jeg vet jeg maser litt om at jeg savner kjæresten hjemme, men hvem kan klandre meg? Det er jo bare fint å ha noen å savne, og det er ikke trist - det gjør meg faktisk bare enda mer takknemlig!

 

 

¨

 

 

I morgen tidlig har jeg meldt meg på YOGA ved stranden, det kan bli spennende. . . Etter det blir det noen timer med sol, mat og solnedgang på kvelden igjen tipper jeg. Håper alle har det fint hjemme i Norge!  Enkelte av dere har kommentert her at dere må bruke jakker nå, og at gradestokken er helt nede på 3 grader enkelte steder. WOW! 

 

dag 3 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 23:05


God kveld fra Florida! Regner med de fleste i norge sover søtt akkurat nå. Her sitter jeg i senga og har akkurat sett traileren til den norske filmen "gåten ragnarok". Den må jeg bare få med meg på kino! Jeg ser at den har premiere i harstad dagen jeg kommer hjem, så da blir det kinodate for min del!

 

Jeg får forresten enda mailer fra folk som har lyst til å kjøpe Rigmor, altså hunden min. Husker dere jeg tenkte litt på å selge henne for to år siden, fordi jeg følte tiden ikke strakk til? Nå kunne jeg aldri ha solgt det lille vesenet for noe som helst i verden, hun er jo babyen min!! Har fått tre meldinger om det bare nå mens jeg har vært på ferie, så det sier litt. Interessen er tydeligvis stor!

 

Ett bilde fra tidligere i kveld da jeg holdt på å fikse meg. 

 

 

Uansett. Dette har vært en feriedag som ikke viker mye unna normalen - sol, bading, mat og shopping. Det har faktisk vært overskyet hele dagen, men jeg lå ute likevel og fikk jammen meg masse farge. Skjønte jeg det ikke, nå kan familien som stasjonerte seg inne på hotellrommet angre bittert, jeg har nemlig fått en veldig fin farge etter dagen. Nå på kvelden har været vært litt kjipere med torden og lyn, som jeg synes er en blanding mellom veldig morsomt og veldig skummelt, hehe.

  

Dagens bikini er fra nelly.com HER , og som vanlig har jeg xs i underdel og medium i overdel. 

 

 

 

Jeg er grusomt solbrent akkurat mellom puppene, haha.. Deilig! 

 

 

 

 

 

Min lunsj i dag ble vegetarburger, det selger de ca overalt her, og i norge har jeg kun fått tak i det på max burger - den er forresten ekstremt god, så jeg anbefaler å dra på max burger om dere vil prøve noe litt annerleds og sunnere! Ellers kan man kjøpe vegetarburger på helsekostkjeder om dere vil lage det hjemme. Og til alle dere som mailer meg og spør om tips til hva man kan spise - jeg nevner ofte litt nå og da hva som kan være lurt om man er veggis, men for GUDS SKYLD, det er noe som heter google også. Jeg fant ut på egenhånd via google og så har jeg kjøpt meg kokebøker, det er ikke så vanskelig. Mener ikke å være "streng" men jeg kan ikke svare alle, så da kan dere prøve å finne ut selv også først.

 

 

 

På kvelden ble det shoppinng på det det nest-største kjøpesenteret i HELE usa! Koselig, men litt slitsomt å gå rundt blandt over 500 forskjellige butikker. . Man får liksom lyst på alt for mye, så da ender det med at man kjøper veldig llte. 

 

Kjolen jeg hadde på meg er fra sheinside.com , men den begynner å bli ganske gammel nå. 

 

 

Skoene, som jeg elsker, er fra nelly.com HER - har i størrelse 35, og de er helt normale i størrelsen! Ganske lett å gå i også, med tanke på høyden. 

 

Her har dere det jeg fikk med meg fra shoppingen i kveld. To kosedresser i forskjellige rosanyanser fra Juicy Couture, drikkeflaske med hellokitty, tøfler med hello kitty, ansiktspeeling og fuktighetskrem, og en lader til telefonen. Jeg må innrømme at jeg etter en times tid tok av meg de høye hælene til fordel for hello kitty, hehe. . Litt kleint å gå rundt i pyntekjole og tøfler på senteret, men men!

 

 

I morgen kjører vi i tre timer til Key West for å avslutte ferien der - god natt, og vi blogges ♥

 

 dag 2 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 21:07

 

I dag kommer den oppdateringen som nesten er obligatorisk når man er på "sydenferie". For ja, selv om vi er i USA, så er vi her for sol og bad - eller, ikke kun det, men mest for å få farge og slappe av! Dermed har jeg ikke så mye spennende å fortelle fra dagen, jeg var på stranden i seks timer, ordnet meg, og dro ut for å spise. Enkelte av dere spør hvem jeg er her med, og det er familien. Jeg elsker familien min, men man blir litt smågal av å ikke snakke med noen andre på så lang tid.. Jeg har det herlig her, men gleder meg til å komme hjem!

 

Hotellet vårt ligger på stranden, og det er varmt i vannet og herlig temperatur. Det regnet faktisk litt i dag. men bare 10 minutter så da gjør det ingenting. Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER, og jeg har xs i trusen og medium i overdelen (ad) 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk litt skille i dag! Er fint å se at jeg blir brunere, men skille er jo så grusomt stygt. Er jeg alene her i verden om å ta solarium naken..? Noen synes det er litt rart og ekkelt, men om man vasker solsengen nøye før og etter bør det ikke være noe problem. Skille finnes jo ikke deilig på noen måter, haha. 

 

 

Vi har byttet hotellrom, så nå er vi rett ved havet! Dere kan tenke dere hvor herlig det er å våkne opp til dette synet, og vite at man skal tilbringe hele dagen på stranden i finværet. 

 

 

Vi skulle egentlig dra ut for å spise med en gang vi kom hjem, men hele familien ble sittende å se på talen til Obama, rettet til de 12 som nylig døde i en skyteepisode her. Jeg elsker Obama, han virker som en fantastisk og jordnær mann som virkelig kan snakke til folket. Selv om jeg ikke bor i USA håper jeg de beholder han som president i lang framtid, Bush og folk i samme "kategori" blir jeg rimelig kvalm av. 

 

 

Fiks, fiks, fiks! Og ja, jeg bruker hårruller. Litt bestemor-aktig av meg, men det blir veldig fint etterpå! Som dere kanskje ser gjør jeg flere ting samtidig - sminker meg, fikser håret OG ser på how i met your mother på mobilen. Den balanseres så fint på bena mine, hihi. 

 

 

Ferdigfikset! Kjolen er også fra nelly, den er en stor favoritt hos meg så dere har sett den et par ganger før når jeg har vært på ferie. "Har ikke den LITT mye utringning?" sa mamma. Jeg sa "NEI!". Haha.. Tror kjolen er utsolgt, om dere er interesserte! 

 

 

Meg og lillesøster!

 

Til dere som lurer, ja jeg bruker extensions fra luxushair selv om jeg er på ferie. Om dere vil ha tips til farge dere kan bruke må dere maile luxushair på post@luxushair.com så er de kjempeflinke til å hjelpe med farger! Dere kan for eksempel sende bilde av en kjendis dere vil ha hårfargen til, eller deres egen. Jeg kjøper alltid extensions først, og så drar jeg til frisøren og fikser det videre der. De har forresten fri frakt nå denne måneden, woho ♥ Se kategorien min "extensions" under headeren for mer info, så slipper vi kanskje å ta dette opp på bloggen hele tiden, hehe! 

 

 

Funfact - i Fort Lauderdale er det flere kanaler enn i Venice! En veldig romantisk by, med andre ord. . ♥ Fint om man har noen å dele det med, litt trist om man er her uten kjæreste. 

 

 

Nå skal jeg sove, om mulig. Pappa skal absolutt se big bang theory med fullt volum på tven, så det kommer nok til å ta en stund før jeg sovner. . God natt, dere er de beste! 

 

 

 

dag 1 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale : 21:26 

 

I dag våknet jeg til noe jeg tidligere kun har sett på film - skyewriting! Jeg trodde det kom til å være ett romantisk frieri, det hele startet jo med "love...j...esus" haha. Amerikanere altså, de fleste her er utrolig kristne! Og for meg som kommer fra lille norge hvor man omså kan tilbe satan uten at det blir sett ned på, så føles det litt fjernt. En annen ting jeg har lagt godt merke til mens vi er her, er at vi må sette mye større pris på alt vi har i norge. Jeg kjenner flere nordmenn som drømmer om USA, og håper på å flytte hit. Ett år eller to går sikkert greit, men aldri at jeg vil søke om å bli amerikans statsborger. Nesten enhver reklame på tv handler om hvor man kan få gratis mat, hva man skal gjøre om man har mistet huset eller jobben. . Dere skjønner tegninga. Det er så mange arbeidsledige, og ved ett hvert lyskryss ser jeg tiggere som ser helt normale ut, med normale klær og alt, men som har skilt hvor det står "lost job and house. Have kids. I'm desperate, will do anything" osv. Det er grusomt, og det stikker dypt i sjela hver eneste gang. Vi bor i, uten tvil, verdens beste land. Vi er nødt til å sette pris på det!

 

 

Hehe, nå dro jeg kanskje stemningen ned et par hakk her på bloggen. . Uansett! I dag skulle vi dra fra Orlando og disneyhotellet og tilbake til Fort Lauderdale, som ligger en halvtime unna Miami. Ingen i familien var spessielt keen på å dra fra Orlando, det er jo så mye som skjer der.. Disneyhotellet er også veldig fint om man kun regner med området rundt, mens rommene er det litt verre med. Tapeten vår hadde temaet "oppdrag nemo", så dere kan jo tenke dere, haha! 

 

Dette var utsikten fra hotellrommet i Orlando.

 

 

Da var det bare for familienn å hoppe inn i bilen og kjøre nesten 4 timer til Orlando. På de fire timene utveklser vi mest ord som "bytt sang", "kan jeg få spille musikk nå", "HATER DENNE SANGEN!"; "Skru ned/opp musikken". Haha.. En helt vanlig biltur med familien, kan man vel si. Flere som kjenner seg igjen?

 

 

Her har dere antrekket mitt for dagen! Toppen har jeg kjøpt her på forever21 (100 norske kroner!), og shortsen er fra choies.com 

 

 

 

Nå er vi iallfall vel framme på hotelllet i Fort Lauderdale, og hotellet har eget treningsstudio, strand og best (men farligst) av alt - bakeri.. Jepp, hotellet har masse kaker og muffins og brownies som jeg må passere hver gang jeg skal i resepsjonen. Det er hardt for selvdisiplinen!

 

Har akkurat spist taco, og skal sove straks. Bedre oppdatering kommer i morgen♥ 

 

skoene mine er fra nelly HER (ad) 
 

 

dag 4 i Orlando

Kommenter her

 

Tidspunkt i Orlando, Florida : 22:39 

 

Gjett hva geniet Sophie Elise har prestert å klare? Jo, jeg har låst meg selv og lillesøsteren min ute fra hotellrommet. Mamma og pappa er ute på middag med venner, og jeg gikk ut for å hente lillesøsteren min, så lukket jeg døren bak meg med automatisk lås. Jeg hadde heldigvis pcen under armen, så da har jeg noe å gjøre mens vi venter, hehe. . "Jeg hater deg" sier lillesøster. "Hehe wops" sier jeg. 

 

Etter innlegget jeg skrev i går om ærlighet er det mange som sender meg spørsmål og ber om råd, og jeg klarer ikke å svare alle, så jeg skal prøve å få fram noe her.. Jeg har ingen mirakelkur for hvordan livet blir bedre, men alt ligger i hodet. Ingenting blir bedre med mindre du prøver å gjøre det bedre, og finner løsninger i enhver situasjon. Mennesker har en tendenes til å gjøre alt verre for seg selv, og forvente at alt skal handle om dem. Det burde ha vært en pille som kunne ha leget et knust hjerte, men det finnes ikke. Man får heller gjøre det beste man kan ut av den situasjonen man har. Klisje, men sant! Slutt å si "men..." og slutt å skyld på andre. Fordi det finnes alltids en løsning, selv om veien kan være vanskelig. Jeg prøver å tenke hver dag at jeg faktisk er 18 år, ikke alle får fylle så mange år engang! Hver dag er virkelig en gave, uansett hvor teit det høres ut. 

 

Nok om det! Jeg startet dagen med avslappinng ved bassenget, i dag solte jeg meg i hele fem timer! 

 

Alt jeg trenger ved bassenget! En god yoghurt og solariumskrem. Prøver alt jeg kan for å bli brun, haha.. Den er kjøpt på solariumskrem.no, elsker den nettsiden!

 
Biknien er fra swimwear.no, faktisk samme som jeg hadde på meg i går. Denne gangen har jeg snudd overdelen, noe man kan kjøre med den fra wildfox - godt med litt variasjon! 

 

 


Mamma : du må smøre deg med solkrem, om ikke blir du brent.
Meg : BLIR JO FAEN ALDRI BRENT SIER JEG JO!!

Gjett en gang hvem som ble solbrent..  

 

 

I dag dro familien på badeland, og selv var jeg ikke så veldig keen på akkurat det. . Derfor tok jeg turen tilbake til Universal, denne gangen med en jente som leser bloggen min -. jeg har møtt henne en gang før på hove riktignok, så jeg var ganske så sikker på at det ikke var en 60 år gammel pedo jeg skulle møte, hehe. Hun bor tilfeldigvis her i Orlando nå og jobber, det høres så spennende ut, og jeg beundrer folk som tør noe sånt! Uansett, vi hadde det kjempegøy, men parken stengte ganske tidlig fordi de skulle ha halloweenkveld der. . Angrer så mye på at jeg ikke dro!

 

Tskjorten jeg har på meg er fra romwe.com

 

 

 
Denne berg og dalbanen var virkelig helt syk! Som dere ser går det rett mot himmelen på vei opp, jeg var såå redd akkurat da, haha. Vanligvis går det jo litt på skrått oppover. .

 

.. Så var det rett ned i dette syke droppet.

 

Jeg tok bilde fra den andre enden av parken også, her kan dere se hvor stor den er! Alt dere ser av looper og berg og dalbane, hører faktisk til samme karusell! Jeg lever nesten for øyeblikk som det, haha. Vi tok såklart mange andre morsomme karuseller også, universal er uten tvil den beste parken jeg har vært i. Jeg har vært på flere store både i danmark, sverige, norge og disneyland paris og disney world her, men ingen er i nærhten av universal. Det er virkelig en verden for seg selv, og karusellene der er unike og inneholder så mye forskjellig. Håper dere setter det på deres bucket list! '

 

 

Hele dagen gikk nesten bort på Universal, og da kvelden kom var det ut for å spise med familien. Jeg var overpyntet som vanlig, men jeg liker det. Jeg synes følelsen av å være overpytnet er mye bedre enn å føle seg underpyntet, om dere skjønner.

Kjolen er fra chiquelle.com 

 

 

Sko fra nelly.com HER , 399 kr (ad). Jeg har i størrelse 35, og de er helt vanlige i størrelsen og veldig komfortable å ha på seg! 

 

 

 

 Nå må jeg svare på mailer i innboksen, og så tar jeg kvelden. I morgen kjører vi bort fra Orlando og tilbake til Fort Lautherdale (tror aldri jeg skriver det helt rett..). Vi skal bo på litt forskjellige steder i løpet av ferien, og krysser fingrene for at neste boplass har litt bedre internett - jeg strever virkelig hver gang jeg skal få ut ett nytt innlegg. . Kjenner jeg begynner å føle litt på kjærestesavnet nå også, det er ikke så gøy å legge seg og våkne alene når man er vandt til noe annet. Vi har heldigvis en uke i Tyrkia å se fram til om ikke så lenge, jeg gleder meg sånn!

 

 

dag 3 i Orlando

Kommenter her

 

 Tid i Orlando, Florida : 22:03 

Jeg var redd dette skulle bli en tung dag, at jeg kom til å sitte i USA på ferie og være lei meg. Men dere har fått meg til å føle meg lykkelig og heldig, jeg har lest igjennom alt av kommentarer på innlegget "ærlighet varer lengst" og jeg kunne nesten ikke se noen slemme, bare fine, lange kommentarer fult med støtte og kjærlighet. Dere gir meg virkelig troen på mennesker, og at vi kan bygge hverandre opp. Nå er jeg så glad! Ble så rørt av alle kommentarene og mailene, dere aner ikke. Tusen millioner takk for at jeg har dere Som en leser sa, "hvem bryr seg hva man gjør på utsiden, så lenge man er god på innsiden". Helt sant! 

 

Nå føles det godt å kunne fortelle dere om dagen min, så starter vi med blanke ark her - ikke sant? Jeg har endelig begynt å lære meg hvordan værgudene opererer her i Orlando. Det er sol ett par timer på morningen, så overskyet en time, så sol i en time, så regn i to timer, og så sol på kvelden igjen før mørket kommer. Derfor spretter jeg opp rundt 07 hver morgen for å komme meg ut i sola, i dag rakk jeg faktisk en joggetur på stranden også (jeg overdriver for å høre kul ut - jeg løp i kanskje 1 minutt, så orket jeg ikke mer, haha..). 

 

Bikinien jeg har på meg er fra wildfox, på swimwear.no 

 

 

 

 

 

Vi fikk storfint besøk også, gitt! 

 

 

Etter litt soling måtte vi kjappe oss for å dra til Universal Studios, det stengte faktisk ganske tidlig. Blusen jeg har på meg er fra bikbok, bhen under er fra nelly  HER (ad)

 

 

Universal må være den beste parken jeg har vært i noen sinne, hundre ganger bedre enn disney! Hver eneste karusell vi tok der inne hadde "wow-faktor" og jeg ble helt utmattet av alle inntrykkenne. Anbefales på det sterkeste! 

 

 

 

Møtte en liten venn der inne også, hihi. Hadde faktisk med meg litt mat den kunne få! Den var helt tam, om jeg laget en sånn klikkelyd med munnen kom den løpende bord så sa jeg "heeei rigmor!!", haha, litt fordi jeg savner hunden min hjemme så mye.. Lille rigmor! 

 

 

 

 

Denne var helt syk, the hulk het den. Fire looper, og gikk helt ned mot vannet! 

 

 

 

I kjent stil. . Er så rart at dagene startet med bikinibilder, og så kommer dette. 

 

 

Harry Potter delen av parken er også fantastisk, og karussellen inne i galtvort var helt syk! Lillesøster er virkelig fan, og løp rundt å så på alt og siterte filmen. Jeg er ikke så veldig interessert, men det er jo en stor del av barndommen min, så gøy å få oppleve det også. Alt er utrolig bra laget, og SVÆRT! 

 

 

 

 

Vi avsluttet dagen på hard rock cafe, og forlot derfra i matkoma. De hadde også utstiilt flere av Kurt Cobain sine personlige bilder og eiendeler, det syntes jeg var en stor opplevelse. De færreste av dere vet sikkert hvem Kurt Cobain var, men han var vokalist i ett band som heter Nirvana. Da jeg var 10-11 år satt jeg og spilte på gitaren til pappa fordi jeg ble så inspirert av dem. . Husker enda pappa tok bilde av meg og sa "så kan du se tilbake på dette når du er verdenskjent artist". Haha, vel, så bra gikk altså det. . Nå kan jeg ikke spille gitar overhode. 

 

Nå skal jeg hoppe i seng! Har vært så trøtt både i går og i dag, så satser på full avslappning i morgen. I går var vi alle så trøtte at pappa kjørte til feil hotell, og alle sammen gikk ut av bilen og begynte å gå, haha. Det tok laaang tid før noen sa "eh, hvor er vi? Dette er ikke vårt hotell". God natt ♥

 
 

dag 2 i Orlando

Kommenter her

 

Klokkeslett Orlando, Florida : 23:20


Det er litt vanskelig for meg å svare på alle spørsmålene dere sitller mens jeg er her, håper dere har forståelse for at jeg er på ferie med familien (og utrolig dårlig nett) så kan ikke sitte lenket til pcen slik som jeg gjør hjemme. Til dere som spør hvordan det er å være vegetarianer her, så funker det greit. Synes aldri det er noe problem på ferie! Jeg spiser jo fisk, salat, yoghurt, kjeks, knekkebrød, frukt, og tar kosstilskuddet "frukt og fiber", som er tabeletter anbefalt til vegetarianere. Så, noe annet dere har lurt på - de få av dere som har fått tekniske problemer med babeadventure kan maile support@babeadventure.com, så får dere god hjelp der! Og ja, det skal komme ut nye episoder hver dag, eller intervjuer. 


Dagen kunnne nesten ikke ha startet på bedre måte for min del! Jeg våknet av meg selv, ble møtt av strålende sol og hadde hele bassenget alene i nesten en time før andre startet å våkne. Da hadde jeg også god tid til å sende bilder til venner hjemme som sitter med jakken på, hehe.. Det gjør det litt ekstra deilig å være på ferie!

 

 

Bikinien jeg har på meg er fra swimwear.no! 

 

 

 

 

Etter en herlig time med soling gikk jeg sammen med mamma for å spise frokost, hotellområdet her er veldig stort, så man må gå ett stykke for hvert måltid. Det er så kult, de har laget hotellområdet nesten som en liten by, hvor man kan ta båt til de forskjellige områdene, eller gå over bruen, slik som vi gjorde. Det er også fult av ekorn og fugler her, som hører til hotellet! Området er nemlig helt avgrenset. Absolutt alt dere ser på bildet under, er en del av hotellet. 

 
 

 

Fra hotellet går det også gratis buss til de forskjellige fornøyelsesparkene, og i dag bestemte vi oss for å dra til disney magic kingdom., Jeg var jo i samme park i Paris for bare en måned siden, og til min skuffelse var det akkurat samme karuseller her i Orlando. Derfor fikk jeg oppgaven å guide oss rundt i parken, haha. På denne turen leser jeg både gps og kart hele tiden, og vi i familien har funnet ut at det er min styrke. Hvem skulle ha trodd det? Iallfall ikke kjæresten min, som sier jeg har verdens dårligste rettningssans. Her i familien har jeg tydeligvis den beste, så det sier litt. 
 

 

Men, gleden jeg opplevde som kartleser ble ganske korttvarig, for været snudde ganske kraftig kun kort tid etter vi kom oss inn i parken. .

 

 

Meg og lillesøsteren min, i godt humør som dere sikkert ser!  Legg merke til ørene på hodet mitt - de kostet hele 200 kr, kan dere tenke dere hvor mye penger disse parkene sluker, og da spessielt fra familier med små barn? Unger klikker jo om de ikke får alle lekene de har lyst på, så å ta med småbarn hit må være et lite mareritt, haha. Stakkars foreldre, det var mye hyling og skriking her på den såkalte "beste stedet i verden". 

 

 

Heldigvis lettet været etterhvert, og vi fikk kjørt i fire karuseller. Ett godt tips om dere er i disney, og i likhet med meg liker de attraksjonene med mest mulig action : få tak i ett kart av parken, og gå de til de attraksjonene som har et utropstegn bak seg i beskrivelsen! Det betyr at gravide eller små barn ikke bør kjøre i disse, ergo, de er kanskje litt morsomme. Dette gjorde vi både nå i Orlando, og i Paris.

 

 

 

Toppen jeg har på meg er fra BIKBOK og shortsen er fra chiquelle.com 

 

 

Vi var bare i magic kingdom i fire timer, så da ble det jammen meg tid til litt shopping i dag også. Vi var på the mall at millenia, som virkelig anbefales om dere er i orlando! Der har de forever 21, victorias secret, urban outfitters, juicy couture, macys og alt en jente kan ønske seg, stort sett! Jeg likte spesielt godt urban outfitters, jeg fant noe jeg har lett leeenge etter der, nemlig et par sokker som jeg og en venninne har siklet etter. Jepp, sokker faktisk, haha. . Jeg viser dere når jeg kommer hjem til norge!

Kjolen jeg hadde på meg er fra romwe.com

 

 

 
 

 

 

 

 

 

dag 1 i Orlando

Kommenter her

 

 Tid i Orlando, Florida : 22:40

 

I dag startet vi dagen i Fort Lauderdale. Eller, fyskisk startet vi kanskje dagen der, men jeg startet dagen i lett feriedepresjon. Jeg har nemlig alltid den uflaksen av å få dårlig vær på ferie, er det mulig? Jeg er jo såklart takknemlig for at jeg reiser og opplever så mye, men det hadde vært fint å ha en perfekt ferie med sol hver dag, bare en eneste gang. Vel vel, vi har jo enda lang tid igjen her, så det kommer sikkert! 

 

 

På starten av dagen hadde vi et helt kaos med å få tak i bil, lang historie kort, pappa har glemt lappen hjemme og bilen var leid i navnet hannes navn, men det ordnet seg etterhvert og etter mange timer kom vi oss på veien. Vi skulle kjøre i tre timer for å komme til neste overnattingssted, nemlig Orlando! Jeg ble så glad da jeg oppdaget at det var AUX i bilen, så jeg og lillesøsteren min har styrt musikken hele turen. De fleste radiokanalene her spiller country eller salmer fra bibelen. . .
 

 

Vi stoppet på en matbutikk, til stor glede for meg! Noe av det beste ved å være i utlandet må jo være å dra på matbutikken, haha. Det er så gøy å se det store utvalget, alt er jo annerledes enn i norge. Kanskje det bare er vi som er sære, og spiser mye rart som for eksempel leverpostei eller makrell i tomat? Alt er iallfall mye "tryggere" her i matveien. Jeg trenger vel ikke si så mye mer enn at det finnes sikkert 200 forskjellige utgaver bare av proteinsjokolader i matbutikkene her, kjempegøy! 

 

 

Jeg har også fått forståelse for at enkelte her kan bli litt overvektige, bare se på alle kakene liksom. . Slik er det over alt! 

 

 

De har også løsvipper på matbutikken, for 15 kroner per stykk! Herregud, tror dere jeg var i himmelen eller? Som jeg sa til mamma, det er grunn nok alene til å dra hit på ferie. Jeg kjøpte med meg masse! 

 

¨

 

Folk her er forresten utrolig hyggelig, akkurat som man ser på film. Jeg har hatt lange samtaler med mange amerikanere allerede! De hadde sikkert blitt skremt om de kom til norge. I hjemmlandet blir jeg jo helt sjokkert om noen trekker litt smått på smilebåndet til meg, liksom. 

 

 

Regn, regn, regn. . 

 

 

Hotellet vi bor på her i Orlando er en del av disneyworld, så denne buen kjører man under hver gang vi skal inn på hotellet. Litt koselig, og sikkert helt fantastisk om man er ett barn! 

 

 

Delen av hotellet vi bor på heter Jamaica, det digger jeg. Når jeg snakker med venner på viber og har på stedskjenner står det faktisk at jeg er i selveste Jamaica, hihi. I wish. . Dit må jeg dra en gang! Men til nå får jeg nøye meg med å være i "liksom-Jamaica". 

 

 

Litt shopping fikk jeg også kjørt nå på kvelden! Var innom Juicy Couture, Ralph Lauren, Levis og ett sted som solgte piercinger. Og ja, ryktene er sanne - det er mye billigere her. Men, ikke så veldig godt utvalg synes jeg. Amerikanere har, så langt jeg har sett, ikke så veldig bra klesstil. De henger litt bak oss i europa, både på klær, hår og sminke. Enkelte skiller seg såklart ut, men de fleste kler seg litt voldsomt, om dere skjønner hva jeg mener. I butikkene gjenspeiles jo såklart dette, så jeg hadde selv vansker med å finne noe jeg likte. Jeg håper og tror det blir bedre når jeg finner forever 21 og topshop!

 

 

Piercingene jeg kjøpte i dag! Hvor kul er ikke den med hodeskallen!? 

 

 

 

Vi tok oss også en tur ned til bassenget, bare for å sjekke ut liksom. Noe bading på kvelden ble det likevel ikke, det tar jeg igjen når solen (forhåpentligvis) varmer i morgen. 

 

 

Her skal jeg nok slappe litt av nå, på stranden som hører til hotellet! Vi blogges mer i morgen, dere sover sikkert søtt nå likevel ♥

 
 

endelig i florida!

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 07:34 


I går hadde jeg den lengste reisen i hele mitt liv, jeg var på farten i 18 timer før vi kom oss fram på hotellet her i Fort Lauderdale. Det er overskyet her, så jeg vet ikke om jeg bare skal legge den "bli-brun" planen som jeg hadde litt til siden akkurat nå. Pokker, jeg som hadde gledet meg til sol og sommer! Men varmt, det er det. Nå må jeg nesten bare løpe ned for å innta frokosten.. Ellers fikk jeg nettopp en ganske spennende mail! Har jeg noen lesere som liker 30 secounds to mars? Jeg har biletter om noen vil ha, så kanskje det kommer konkurranse senere!

 

På flyplassen i oslo, venter på flyet til new york. Allerede her var jeg sliten! Når jeg la ut bilde av genseren min på instagram var det mange som lurte på hvor den var fra, og den finner dere HER. 

 

 

Flyet gikk til new york klokken 11:10 norsk tid, og landet i new york klokken 13:00, new york-tid. Så vi mistet bare to timer, selv om reisen tok 8 timer. 

 


 

Flyet var forresten sykt stort, og man ble servert tre gratise måltider i løpet av turen. Vi hadde også kjøpt nakkestøtter, og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før! Det var helt fantastisk, og jeg sovnet som en stein med en gang vi hadde kommet opp i lufta. Jeg satt i midten, så jeg våknet veldig fort, men godt med litt søvn er det uansett. 

 

 

Jeg brukte min flytur på å se inception nesten to ganger (den gikk på repeat, haha) og spille litt tetris. Jeg er elendig i tetris, fant jeg ut.

 

 

 

Her har dere New York fra himmelen! 

 

 

Så var det litt venting og mye stress, før vi kunne komme oss på flyet. Flyturen til Fort Lauderdale var noe av det verste, de varlset om turbulens hvert tiende minutt, og man kjente jo ingenting? Alle fikk streng beskjed om å ta på beltene og flyvertinnene gikk rundt og var hysteriske, selv om jeg ikke kjente en dritt. Herregud, er vel sikkert fordi man kan bli saksøkt for alt mulig her i USA, så de må vel være ekstra forsiktige og varsle om alt.. For et liv, jeg er glad jeg er norsk! Så langt synes jeg folk i USA er veldig hyggelige, men det er lavere standard på alt her (så langt som jeg har opplevd). Gamlere bygg, litt mer skittent, dårlig mat i forhold til norge. Men vi får se etterhvert! Jeg liker riktignok å bli kalt "sweety" og "honey" av alle, man blir jo i så godt humør! 

 

 

Her har dere Miami, som vi fløy inn over i går. Fort Lauderdale ligger på en måte bak Miami, om dere skjønner. 

 

 

Nå blir det som sagt frokost før vi kjører til Orlando! I dag skal vi kanskje på disney world om vi gidder, om ikke blir det shopping. Jeg må finne feriegaver!