hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

TV

ta en del av minnene våre

Kommenter her

Når jeg ser igjennom kveldens episode kommer tusen minner tilbake - det er jo overhodet ikke lenge siden det ble filmet (mot slutten av 2017), men man glemmer likevel mye. Alle latterkulene, at jeg ble sint på hun ene journalisten i VG, at Fetisha ramlet fordi hun twerket så mye, hele det merkelige crewet til svenske Joakim Lundell.. ALT! Herregud, så heldig man er som har det fanget på film.

Tenk at musikkvideoen til Only Human - som episoden handler om - har 2,5 millioner views! I morgen skal jeg i studio å spille inn en ny låt.. Spennende! 

Om dere også vil ta del i minnene våre, så finnes Sophie Elises Verden på tv2sumo - eller du kan skru på skjermen i kveld klokken 22:00. Kanalen er TV2 livsstil!

alle er ikke slemme

Kommenter her

Jeg ramlet over denne videoen idag. Om dere bare visste hvor mye jeg savner disse vennene mine og den perioden! Jeg trenger dem i livet mitt. De oppmuntret meg så mye da, de oppmuntrer meg nå, og vi kommer vel alltid til å ha et ganske spesielt bånd. De er veldig fine mennesker. Slike mennesker er gode å ha, de som står rolige i masse kaos, og gutter man kan spørre om råd. 

Åh, jeg blir helt tårevåt jeg nå. Men jeg er så glad for at jeg har så positive og fine mennesker i livet mitt. Det setter jeg uendelig stor pris på. Og dere, da! Dere skal vite at så mange har den siste tiden prøvd å bryte meg ned, mennesker jeg har stolt på. Men jeg har deres støtte, og jeg skal vise at man kommer seg igjennom alt, så lenge man er snill og god. ♥ Alle er ikke drittsekker. Må minne meg selv på om det. 


 

 

46 000 likes!?

Kommenter her


I går var jeg som sagt gjest hos Senkveld, og jeg hadde det så morsomt! Harald sa til meg på backstage før jeg gikk ut "det er bare å nyte det, prøv å nyt publikum og at det faktisk er dine folk der ute" og da jeg kom ut tok jeg et sekund til å virkelig bare føle på hele greia.. Jeg så at folk faktisk røyste seg opp i publikum da jeg kom ut, det føltes så sykt.. Men veldig godt! Det var en veldig fin og morsom sending, jeg personlig ble rørt av å se alle de fine naturbildene fra Harstad.. Snakk om en vakker by. Og shoutout til Julie Bergan som er så utrolig awesome, og for en attitude! Jeg er så imponert over all suksessen hun har fått siden første gang vi møttes, vi begge har utviklet oss noe enormt og jeg gleder meg til å se fortsettelsen.

Ps 1: hvor sinnsykt kult er det ikke at bildet mitt med gutta slo alle rekordene mine på instagram? Bildet av oss har nå over 46 000 likes! Jeg trodde virkelig Harald spøkte når han satt og oppdarte oss på hvor mange likes det ble.. 

Ps 2: er jeg den første gjesten som har vært på senkveld som ikke rekker ned i gulvet med beina?


 

Steve Nilsen har tatt bildene i studio / Joakim Kleven har tatt det øverste bildet av meg. 

Senkveld innspilling!

Kommenter her

Denne uken er Thomas & Harald på senkveld-turne, og imorgen er det klart for show i Harstad! Jeg skal være en del av det hele, og i dag var vi ute for å filme litt av det som skal vises i morgen. Det er et direktesendt show for en utsolgt storsal, men som alle senkveld-fans vet er det mye tull og tøys med disse guttene.. Så, på den kaldeste dagen i Harstad i løpet av de siste 6 årene (!!!) har vi altså vært ute i tre timer og tullet rundt. Jeg hadde så vondt i magen av latterkrampe da jeg kom hjem, haha..En ting som faktisk overassket meg litt med gutta er hvor utrolig proffe de er - ikke bare på kamera, men også bak. Det er aldri en eneste sur mine, og det er virkelig en glede å jobbe med dem, og jeg gleder meg til i morgen! Og så krysser jeg fingrene for at hele harstad er med ut for å feire etterpå.

behind the scenes - reklamefilm for altibox

Kommenter her

reklame

Endelig får jeg dele behind the scenes filmen som ble laget da vi spilte inn reklamefilm for Altibox! Det var virkelig en fantastisk opplevelse å få være med på, og jeg er så takknemlig. Bare etter to dager på sett føler man seg jo som en mini-familie! Ikke minst er jeg veldig stolt over å få representere Altibox, som virkelig er et bra produkt, men også bra mennesker bak. Det er også fint for meg å representere noe som er veldig "meg", for meg er det ekstremt viktig å ha bra nett, og at man ikke må kjempe mot hele familien for å få tilgang til det man skal se på - som også er konseptet i reklamefilmen, med Altibox trenger man ikke det. 

Reklamefilmen begynner å snurre på tv-skjermene i dag, så da er det bare å følge med! Om du enda ikke har fått den med deg, eller ønsker å se den enda en gang, kan du gjøre det her. Etter min mening er disse filmene for Altibox noe av det kuleste som har blitt gjort innen reklamefilmer i Norge, noen sinne. Det er så bra at noen tør å ta det steget, og jeg er stolt av å være del av et konsept som skiller seg såpass mye ut! 

 

#altibox #epicboom

FARMEN KJENDISVERSJON

Kommenter her

For litt siden ble nyheten sluppet om at farmen kommer i kjendisversjon!  Kunne dere tenkt dere å se meg i det programmet? Vel, jeg tenker..Det krever masse tid å reise bort å spille inn et slikt program, så det er også noe jeg måtte ha vurdert om spørsmålet skulle ha kommet min vei - jeg har jo en blogg å oppdatere! Men for å være helt ærlig, så tror jeg faktisk ikke jeg hadde gjort det så aller verst på et slikt program! Jeg har vært mye på gård, jeg elsker å være rundt dyr, jeg tror jeg spiller godt på lag og jeg har bra arbeidsmoral. Dessuten er det ett av programmene jeg liker aller best. Men vi får se, hva framtiden bringer! 

 

LEKER FUCK MARRY KILL MED TUSVIKG & TØNNE - VIDEOBLOGG

Kommenter her

Før sending sist uke hadde jeg en lang prat med Tusvik & Tønne backstage, som resulerte i denne videoen og at vi begynte å leke fuck, marry, kill.. Haha. Trykk på bildet for å se videoen!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og såååååå datenight + vegan food hos en venninne! 

video av kysset med else

Kommenter her

Jeg fikk filmet kysset til de som var interesserte i å se det! Antrekket mitt er fra BIK BOK, til de som har spurt. Hele episoden finner dere HER om dere har sumo!
 

I kveld har jeg og Robin hatt en date på en asiatisk resturant, og det var som forventet utrolig godt. En av mine favoritter etter at jeg ble pescetarianer (spiser fisk, men ikke kjøtt) er asiatisk. Det finnes så mange gode sauser å velge mellom, så med ris og godt utvalg av grønsaker er det aldri noe savn å ikke ha kjøtt der for min del. For øvrig har det nesten kun vært kjæreste, kjæreste og kjæreste for meg de siste dagene, vi savnet hverandre noe jævlig da jeg var borte nå. Men til helgen kommer min lille kusine (eller, barnet til kusinen min er det) på besøk til meg i oslo, vi skal på Ariana Grande - så da er det jentehelg! ♥ 

Søtnos.
I morgen tidlig skal jeg opp på et event, som jeg egentlig ikke aner noe om - derfor ønsket jeg å gå, overasskelser er jo alltid gøy! Fikk beskjed om å møte opp ved flytoget i morgen, så får vi bare se hva som skjer.. spennende! Og, jeg har faktisk tatt tatovering idag! Den får dere se imorgen.

Natta, dere gjør meg glad ♥

love and all that

Kommenter her

Endelig er det en ny episode av bloggerne ikveld, og nå får dere se meg og Robin i Key West på ferie! Men, er det trøbbel i paradis?

Om dere har sumo kan dere se episoden her etter sendetid, eller trykk på direkte tv fra klokken 21:30.Det blir ganske mye diskusjoner i kveldens episode, og for å være helt ærlig husker jeg ikke hva jeg sa eller hvordan alt ble den kvelden - til nå har jeg jo bare virket sint uten grunn, men det var en kombinasjon av mange ting og jeg vet jo aldri hvordan ting blir klippet. Men jeg stoler på teamet bak bloggerne, til nå har jeg aldri følt meg urettferdig behandlet.

her kan du se meg gråte

Kommenter her

Jeg slengte meg akkurat ned i sengen på hybelen, alene, trekker pusten dypt inn og kjenner på at jeg endelig er ferdig med en lang arbeidsdag. Jeg har nemlig filmet hele dagen og det er nok det nærmeste jeg kommer en "jobb" på den måten de fleste ser på det. Det vil si, stå opp tidlig, ha lunsjpauser, ha en arbeidsoppgave og så dra hjem. Jeg har holdt på siden tidlig morgen og kom akkurat inn døren, så man kan si at jeg har stått på litt. Ikke at det gjør noe, det er jo dødsgøy. Men samtidig er det vel litt kjedelig å skrive om også, ettersom alt bestandig må være så hemmelig, det jeg spilte inn idag kommer ikke før til høsten. Men, jeg ville si det likevel, sånn at dere vet hvorfor jeg har vært borte fra dere hele dagen :)

Når vi nå snakker om tv, i kveld sendes nok en episode av bloggerne. Av en eller annen grunn presterer jeg alltid å si til dere på onsdager at dere må huske bloggerne samme kveld, det er altså bare jeg som alltid tror det er torsdag når det er onsdag og ikke noe verre enn som så, haha. Torsdager skal man merke av i kalenderen, med andre ord! De kommende episodene får dere følge meg og Robin i USA, og det er jo absolutt ikke lenge siden. Dette er episoder hvor vi både krangler, jeg gråter, vi er forelsket, vi krangler igjen.. Og ja, det blir veldig privat med andre ord. Men nå har jeg filmet i to år, og da mister man litt hemninger etterhvert. De som står bak kamera føles jo nesten som familie, de har fulgt meg i russetid, igjennom brudd, når jeg bodde hjemme, her i oslo, nyforelsket, deprimert, glad, da jeg ga ut min første sang, gjennom mitt dansecrew.. Hele greia har de sett. Så, man letter jo litt på sløret etterhvert. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere at jeg åpner meg såpass mye fordi folk skal kjenne seg igjen, eller for å hjelpe noen, men sannheten er at det kommer av seg selv og er derfor helt ekte. At det kan hjelpe noen og at man kan relatere seg er et stort pluss, og jeg håper at dere etter de kommende episodene vil sitte igjen med en følelse av at dere kjenner meg - for det gjør dere nå, så absolutt. Jeg håper dere ser at jeg ikke setter opp et show, og at jeg er meg, selv om det er et kamera der. På godt og vondt.

Jeg vet at på denne tiden av året er det også tid for å bestemme om det blir en ny sesong eller ikke. En ting er sikkert, jeg skal jobbe mer med tv, men jeg vil så klart gjerne ha mer bloggerne også! Produsentene er stadig innom kommentarfeltet her, så OM det er noe dere vil ha mer eller mindre av, eller noe dere liker ekstra, skrik ut! Generelle tilakemeldinger fra dere er også jævlig greit for meg, jeg elsker å høre hva dere synes om episodene.. Bloggerne er jo tross alt det største på tv2 bliss og uke etter uke det mest sette på sumo, så jeg vet at mange av dere følger med! Let me know, si meg hva du synes, og jeg blir så glad ♥

Jeg skal etterpå gå igjennom spørsmålene deres angående kvisepillene og svare på dem :) Så titt innom rundt 23 ikveld også. Stor klem!

 

jeg skal på svensk tv!

Kommenter herFor et par dager siden fikk jeg nyheten om at bloggerne er solgt til SVT, en av de aller mest sette kanalene i hele sverige! Dette føles utrolig stort, og jeg føler meg veldig stolt og priviligert som har fått være med på denne reisen, og ikke minst fordi jeg har fått være med i tre sesonger! Nå kjenner jeg de som filmer og jobber i produksjonen godt også, sykt at de har fulgt meg helt siden jeg bodde på jenterommet i Harstad, og at de nå filmer meg her i oslo. Jeg håper på mange sesonger til, og jeg gleder meg veldig til at Robin sin familie også kan se meg på skjermen og vite litt mer hva jeg driver med :) Hele crewet føles som en liten familie, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Og ikke minst, stor takk til alle dere som ser på og gir meg tilbakemeldinger ♥ Det skjer jo ikke så veldig ofte at norske serier blir solgt til utlandet, så dette tar jeg som en STOR ære, og GRATULERER til alle innvolverte, spessielt produsenten Vegard Nordmann! Takk for at du alltid har trodd på meg!

Det er enda en episode ikveld, som jeg skal kjappe meg hjem for å se. Nå kommer endelig episoder som er filmet litt nærmere nåtid, det som vises i kveldens episode var for bare litt over en måned siden. Det blir spennende, så tett opp har det jo ikke vært før, og i kommende episoder vil det være enda tettere opp mot nåtid. i kveldens episode får dere bli med "behind the scenes" om hvordan annonseinnlegg fungerer og hvordan jeg jobber, det kan vel være interessant for noen?

Så, skru på skjermen klokken 21:30 på tv2 bliss og se episoden med meg! Og fortell meg gjerne hva dere vil se mer eller mindre av i serien, det er nyttig for fremtidens episoder og filming. Hvem liker dere å se, hvilke situasjoner, hva vil dere ha mer av?

 

 

all you need is..

Kommenter herAkkurat nå er det en pause for nyheter, været og sport, før det braker løs her i studio igien. Jeg håper dere likte showene våre!! :) Haha, publikum ropte så høyt at vi ikke hørte starten av låt nummer to, og der mistet jeg fokuset litt i starten men tror jeg klarte å hente meg inn igjen. Veldig gøy var det uansett! Håper dere kanskje vil stemme litt uansett, da er det 7 til 26400 som gjelder ♥ Ellers er det 5 gratis stemmer på tv2.no :-)

kjærlighet og sånt

Kommenter herHei dere! Jeg tenkte bare å minne dere på kveldens epsiode av bloggerne som vises klokken 21:30 på tv2bliss. Der blir det litt kjærlighet ( og litt diskusjoner) og snakk om det veldig berykta "50kgs-innlegget", så dere som kan være interessert i den debatten bør virkelig skru på skjermen ikveld ♥ Jeg har nå fått en link hvor jeg kan gi mine lesere 14 dager gratis tv2 sumo, der kan dere se episoden direkte også :-) Dere kan få gratis sumo her.

Jeg velger å ha kommentarfeltet sperret for akkurat dette innlegget for å skjerme andre som vises i episoden. Men om du likevel skal se på, og liker episoden, kan du godt trykke LIKE på facebookknappen under!

FOR EN KVELD!

Kommenter her

Hahahah, bulle!!
Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Hvordan skal jeg kunne forklare gårdagen og alle følelser!? Uro og nervøsitet fulgt av SJOKK og lykke!! I går måtte vi som dere kanskje vet i battle, og det er jo hva man aller minst ønsker i denne konkurransen. Det var så utrolig nervepirrende, og jeg er ikke så glad i å være.. "out there" om man kan si det sånn. Jeg er en åpen person men ganske reserver og gjør ikke så mye ut av meg, så å plutselig skulle ha masse attitude er så langt borte fra min komfortzone som man kan få det. Men vi klarte det og gikk videre, noe som ALDRI ville ha gått uten all oppmuntring og støtte denne uken. Tusen millioner takk for all støtte fra mine nære og kjære som var i publikum, og ikke minst min SINNSYKE heiagjeng! Det var en hel flokk av søte gutter og jenter som hadde kommet for å heie, det føltes så surrealistisk. Og tusen takk til verdens beste Unique som alltid tror på meg.

Tusen takk for en krevende, men fantastisk kveld, takk for stemmene deres og takk for at dere tror på oss. Jeg er uansett hva utrolig fornøyd med dansen min for igår, jeg pusher meg selv hardere for hver uke som går og denne uken MÅ jeg virkelig sette inn tusen ekstra gir. Poenget med hele konkurransen er at "kjendisen" skal bli en del av crewet og det føler jeg virkelig at jeg har blitt, og neste uke vil jeg virkelig vise det beste jeg kan. Temaet er kjærlighet, og det blir så gøy!

Ps: så utrolig trist at Markus gikk ut, han er en så utrolig god person :( Du kommer til å være så høyt savnet!! Det blir så tomt i programmet uten han.. Gledessprederen ♥ 

ready for action

Kommenter her

 

Kjole fra Somedays Lovin (ad)

Ukene går så fort! Da var det fredag igjen og jeg har akkurat blitt sminket og fikset klar for kvelden. Jeg skrev først at det bare er litt over en time igjentil Mitt Dansecrew MEN det er jo helt feil. Klokken 20:00, altså! Og jeg er nervøs som vanlig haha. Prøvene vi har hatt til nå gikk riktignok veldig bra, så nå får vi bare krysse fingrene for at liveshowet går like bra! :-)

Dere får ønske oss lykke tl! Vi er sist ut på dansegulvet idag.

jeg skal klare det

Kommenter herScreenshot fra kveldens bloggerne.

Hei dere! Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, og det første som skjedde etter at jeg hadde kledd av meg skoene, var at jeg tråkket rett i noe glassbrått som lå på gulvet. Snakk om en herlig start på kvelden, haha.. Men jeg fikk det ut etterhvert, og ingen større skade skjedd! Jeg er alene hjemme akkurat nå, så planen er å sette på litt musikk, rydde, støvsuge og se på kveldens bloggerne mens jeg spiser. Det blir nok veldig koselig, og enda koseligere blir det når min kjære kommer hjem ♥ Han jobber alltid til klokken 20, så når jeg er ferdig med dansen blir det nok noen veeeeldig lange dager her for meg.Takk for alle tips angående USA forresten! Godt å høre at vi kan leie bil (i følge noen? haha, så da satser vi på det).

Så, som jeg nevnte her litt over, sendes en episode med bloggerne ikveld klokken 21:30. Dette ble filmet da jeg dro hjem til Harstad et par dager for og blandt annet gi exen min det siste av tingene sine som han enda hadde i leiligheten. Jeg vurderte å sperre kommentarene på akkurat dette innlegget for å skåne meg selv for hodebry om at "du er stygg, du har uren hud" men jeg SKAL ikke la det komme nært meg lengre. Har jeg bestemt, takket være dere. Energien min kan brukes på noe annet. Så, husk episoden ikveld, og så snakkes vi i kommentarfeltet ♥ Jeg skal være mye mer aktiv der nå :-)

Sophie Elise x unique - 70tallet

Kommenter her

 

Jeg er veldig fornøyd med dansen vår for igår! Men, dere skulle ha sett meg på backstage likevel. De tre første ukene fikk vi nesten utelukkende gode tilbakemeldinger fra dommerne og det blir man fort bortskjemt på, jeg hadde blitt forberedt av guttene på at nå ble det å komme litt kritikk, og slik ble det også. Jan Fredrik var riktignok tidenes cheerleader og pumpet meg opp som bare det, men det er fort gjort å bli usikker på seg selv og sin egen prestasjon når noe man har jobbet hardt med i en hel uke blir slått ned på. Når sitt beste ikke føles godt nok. Jeg var 1000% sikker på at vi ville havne i battle mens vi satt på backstage, og var så nervøs at jeg ville kaste opp. Når vi hadde kostymeskifte var alle deltagerne helt i hundre, alle stresset rundt og var sikker på at akkurat de kom til å ryke, så jeg var absolutt ikke den eneste som følte det på den måten. Det er en utrolig merkelig boble som det er vanskelig å beskrive.. Men vi klarte oss. Selv om noen av dere også kommer med kritikk, noe konstruktivt og annet unødvendig, må jeg bare ta det til meg også. Jeg kan ikke gjøre noe med at jeg er stygg på tv - det er slik jeg ser ut. Det eneste jeg kan forbedre nå er dansingen min, for min egen selvfølelse har økt et par hakk, selv om jeg enda har en vei å gå der også. Jeg kan gjerne klare meg uten å nesten kaste opp hver gang vi skal på liksom, haha.

Jeg kjemper som en gal hver eneste dag. Uke etter uke med en helt ny dans. Jeg har aldri danset i mitt liv og jeg har hatt enorm sceneskrekk i flere år, men sakte men sikkert blir jeg bedre og tør mer, det håper jeg dere ser også. Jeg vet liksom ikke hva mer jeg kan gjøre, med alt press og stress føler jeg meg litt sunket av det hele og skulle ønske jeg kunne prestere bedre og imponere dere enda mer. Med skader jeg sliter med og alt mediehysteri i tillegg så ble det nok litt for mye idag. Det er vanskelig å filme, være glad og prestere når man bare vil gråte - fordi jeg føler jeg skuffer guttene sånn, selv om jeg innerst inne vet at de ikke tenker sånn.

Ikveld skal jeg omgås med min kjære, vi tenker å gå ut og spise, kanskje bowle litt og kose oss. Jeg må lade batteriene, for imorgen skal vi kjøre på. Denne uken skal jeg lære meg enda et nytt nummer og må virkellig steppe det opp for å bevise at jeg også fortjener dette, i tillegg må vi ha øvd inn en ny battle. Det blir mye jobb denne uken altså, men jeg kjemper!!

TAKK til alle dere som stemte på oss igår, uten deres stemmer måtte vi ha forlatt konkurransen. Vi er utrolig takknemlige! ♥

WOHO!

Kommenter her


 

Jeg vet dere ikke liker det når jeg banner, men jeg mååå bare... Takk som faaaaen for igår!!!! Jeg hadde det SÅ gøy! Jeg tror dette må ha vært første gang jeg kunne stoppe opp på dansegulvet, føle på hvor herlig det er å bare nyte det å danse. Tidligere har jeg vært så utrolig nervøs og kun fokusert på stegene, MEN igår slapp jeg meg løs og det føltes så utrolig bra. Selv om tilbakemeldingene ble så som så, jeg nådde mitt mål for akkurat denne kvelden - ha det gøy! 

Dere stemte oss videre til neste uke, nå skal jeg og crewet på en liten lunsj hjemme hos Bulle og så er det masse hard trening for å bevise at vi fortjener å være med videre. Neste tema - jorda rundt! ♥

TEAM SOPHIE ELISE - UNIQUE CREW 

Kommenter herJeg tror aldri jeg har hatt det så gøy som ikveld!!! MEN nå trenger vi deres stemmer for å komme oss videre til neste uke. For å stemme på oss sender dere 7 til 26400, det er også 5 gratis stemmer på tv2.no. Tusen takk fra meg, Yasin, Bulle og Jason ♥ Ps : til tross for tilbakemeldingene fra en av dommerne, så koste jeg meg enormt, og er fornøyd!  :D 

Gjør oss klare

Kommenter her

Idag er det bursdagen til selveste Stian Blipp, så det har vi naturligvis feiret litt her. En masse gratulerer til han, som alltid bringer så mye glede til sendingene. Her i studio har jeg akkurat fått fikset hår og sminke, ble veldig fornøyd idag! Kanskje ikke så veldig 70talls, men kjolen er jo veldig glitter og glam, elsker at vi får testet forskjellige kostymer alle ukene. Vi er neste ut på generalprøvene og jeg håper det kommer til å gå bra, nivået her er så høyt nå og nervene blir det egentlig bare verre med for hver gang - så, mitt mål for kvelden skal være noe så enkelt som å ikke gape så mye, heller smile og ha det gøy. OM jeg klarer det, så fortjener jeg nesten en klapp på skuldra for å gape er så utrolig fristende når jeg konsentrerer meg, av en eller annen grunn....? 

Er dere med oss ikveld!?!?!? Vi er nummer 5 ut på dansegulvet, altså nest sist. Vi danser til Stevie Wonder - I wish, så her blir det god gammeldags parteeey. 

VI TRENGER DERES HJELP!

Kommenter her

Lovin the crew! 

Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere hva som har skjedd. Jason i gruppa har den siste uka vært syk, og nå har det blitt ganske alvorlig og han har derfor null mulighet til å delta med oss i kveld. Han ble sendt på sykehuset i ettermiddag, og da hadde vi to valg - trekke oss, eller få noen til å steppe inn. Det ble så klart sistenevnte, og snille, talentfulle Toby kom i siste liten og måtte lære seg hele dansen på litt over en time. Så, nå må vi bare krysse alt vi har for at det går på scenen! Det har vært så tøfft, men vi kjemper på, og ikke minst for stakkars Jason sin skyld nå, for vi vil gjerne ha han med oss neste uke igjen. Så, MASSE god bedring, utrolig synd at du ikke står på scenen med oss, men om vi skal tenke positivt så kunne vi ikke hatt en bedre erstatter. Utrolig sporty av toby!

VI er sist ut på scenen i kveld med vårt Harry Potter tema, så man må smøre seg med tålmodighet og jeg ser alle de andre deltagerne på skjerm fra backstage for øyeblikket. For å stemme på oss sender dere 7 til 26400, det ligger også 5 gratisstemmer på tv2.no men de er ikke mulig å ta i bruk før vi er på scenen. Vi trenger deres støtte nå mer enn aldri før! Stoooor takk fra meg, crewet mitt og Toby <3 

en annerledes look

Kommenter her

Fredagen er i gang for fullt, vi venter enda på å ha vår første sceneprøve for dagen og sminke og hår er akkurat fikset. Jeg var usikker på hvilken look jeg ville kjøre, vårt tema er Harry Potter og ettersom slipset mitt har lilla detaljer ble det samme farge i skygge, og krøller på toppen som Hermine. Veldg ulikt min styling i hverdagen, men gøy å prøve noe nytt! Spessielt med håret, det likte jeg. Hva synes dere? 

Jeg vet ikke hvorfor men jeg er enda mer nervøs i dag enn tidligere. Ahh. Det kommer nok av at vi satt koreografien så sent, og per nå er faktisk en i crewet på sykehus så vi håper bare han får klarsignal fra legen og kan være med på showet. Der har vi en kriger! Absolutt alle crewene har hatt sine utfordringer denne uken, det gjelder absolutt ikke bare oss, men heldigvis er det bra energinivå her og alle holder seg positive. Vi er det siste crewet ut på dansegulvet slik det ser ut nå, altså nummer SYV, og jeg håper dere vil heie på oss!! :) 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Kommenter her 

Når det er reklame for oss som ser på tv, hva gjør dere dansere og deltagere da?
Vi deltagerne henger jo enda backstage, og noen ganger, når jeg får tillatelse av produksjonen, springer jeg ut og klemmer på mine nære og kjære :-) Om vi enda ikke har vært på scenen går vi også igjennom nummeret et par ganger. Jeg liker også å sitte med headset på meg, slik at jeg kan være i min egen verden og ikke fokusere på hva de andre deltagerne gjør, da blir jeg litt stresssa. For å ikke glemme - kommuniserer med dere! Snapchat er veldig bra for å dra bort konsentrasjonen for meg fra nervene.

Hvilken av dansene dere har hatt, innkludert den dere jobber med nå, liker du best?
Egentlig nummer en, altså where have you been - rihanna, men den ble jo ikke slik som den skulle pga lys og masse nerver fra min side. Pump it var jo også veldig gøy, og i morgen.. vel, dere får bare se, haha! Der sliter jeg enda. 

Var du usikker på om du skulle takke ja til å være med?
Ikke ett sekund. Men når jeg først hadde takket ja tenkte jeg "herregud, hva har jeg gitt meg ut på, hva med sceneskrekken min!?!?!?", haha. Men, jeg har hatt veldig godt av å utfordre meg selv.

Hvilke sang vil du helst danse til?
Nå får vi faktisk en av mine favoritter i morgen, nemlig en av beste Lindsey Stirling (sjekk henne ut, dere vil like det)! Så det er jeg sykt fornøyd med. Også noe av Chris Brown ville ha vært bra.

hvor gøy er det på en skala 1-10? Og hvor slitsomt?
det er så utroooooolig gøy, det er ikke mulig å beskrive. Vi lever i vår egen lille boble og det eneste vi tenker på er å danse og ha det gøy, så ja... 10! Hvor vanskelig? Fram til nå skulle det nok ha vært..7. Vi er bare i den tredje uka så langt, og nå begynner det å gjøre litt vondt i kroppen, og slitsomt psykisk. Blir nok 10 der også etterhvert, men også på en god måte :-)

Hvordan føles det å være en av de beste i konkurransen?
 
Haha synes du at jeg er det, sånn virkelig? Utrolig gøy å høre!! Jeg synes det er så utrolig mange flinke som er med i år, det er jo virkelig ingen som er dårlig, så det kommer til å bli hardt å holde seg med helt til toppen. Men, jeg krysser fingrene og jobber så hardt jeg kan.

Hvem lager dansene?
Egentlig alle sammen, men Jason hadde vel hovedfokus på nummer en, Yasin på nummer to og tre. Så får jeg komme med ideer hele tiden! :-) 

Går konkurransen noe negativt utover forholdet ditt?
For å være helt ærlig, så er det ganske kjedelig at vi kun har mulighet til å se hverandre på kvelden, men Robin har vist seg å være en helt enorm støtte som står og heier på meg høyest av alle hver eneste fredag, og de andre dagene gir han meg peptalks, tar vare på meg og hjemmet og er helt fantastisk. Jeg blir så varm i hele kroppen og hjertet når jeg ser han i publikum, man ser så godt hvor stolt han er over meg, når han holder opp tommelen og slenger kyss til meg.. mmm<3 Ubeskrivelig er det.

Hvilken av deltagerne snakker du mest med sånn utenom?
Hmm.. det crewet jeg har snakket mest med må vel nesten være DUO (de som er med Susanne), og juice ( med lisa tønne)  jeg snakker også en del med Sandra og Markus. Men alle er fantastiske mennesker, og jeg blir så glad av den gjengen!

Pleier du å dra ut å feste etter sendingen? Og har familien din vært å se på?
Jeg festet etter sist fredag fordi jeg var så JÆVLIG glad etter tilbakemeldingene! Så da ville jeg ikke hjem å legge meg, dro ut med Robin og en kompis av han og hadde det veldig gøy. I morgen kommer mange venner og kjæresten på showet, så blir sikkert en liten tur ut da også, det er hva vi planlegger iallfall. Pappa og lillesøster har sett på, og tante med min lille kusine. Det var så koselig, og de kommer igjen!  

hvem er din største konkurrent?
Fingern har jo en fordel fra tidligere (vi alle har jo forskjellige utgangspunkt, enkelte bedre enn andre), men han er også en utrolig god, hard working og herlig person, så jeg må nok velge han. Sett bort fra det, så er det nok nervene mine som er min største fiende her, hehe. MEN, igjen, alle er utrolig dyktige, og hva som helst kan skje.

Har du noen gang fått et utbrudd eller begynt å gråte på trening?
Tja, litt. Ikke et totalt utbrudd liksom, men i går var det definitivt litt tårer for min del. Det føltes bare heeeelt håpløst, og jeg forsto ikke hvordan vi skulle rekke det til fredag. Men, jeg tror det skal gå fint.  Men jeg kan riktignok bli jævlig irritert på trening noen ganger haha, og da spessielt på Yasin for han fungerer mest som TRENER, så han er alltid den som presser meg mest og kjefter litt. Noen ganger føler jeg at jeg bare gjør feil, men han vil jo bare at jeg skal gjøre det så bra som mulig og han vet jo at jeg KAN, så derfor pusher han meg. De andre to pusher jo så klart også, men ikke like "strengt", hehe. Men, det er bra å ha litt variasjon. 

Hvordan er Ssndrs Lyng som person?
En solstråle :D

Blir kjæresten din sjalu for at du er med guttene og danser hver dag?
Nei, Robin er generelt veldig rolig med dette, han vet jo at jeg bare er med guttene for å trene. 

Jeg lurer litt på hvordan bedømmingen til dommerne fungerer, mtp f.eks Fingern som har vært turner ( høyt nivå?), mens du og andre i konkurransen, f.eks Susanne, du og Lisa ikke har noe erfaring fra før av, så hva synes du om det opplegget eller tenker dommerne på det?
Vi alle har kommet inn i konkurrensen med ulike forutsettninger ja, visse av oss har danset tidligere, mens enkelte har andre fordeler, jeg er jo ganske ung og har ikke mann og barn og kan derfor vie enda mer tid til treningen, som også er en fordel så man må ikke tenke sånn nødvendigvis! Men når alt kommer til alt, så tror og håper jeg det handler om den som utvikler seg mest i løpet av hele reisen! Jeg har aldri danset før og tror nok aldri jeg kommer til å være best i konkurransen sånn sett, så målet mitt er enkelt og greit å bli bedre for hver uke som går og vise til folket at jeg jobber hardt. 

Tror du at dere har god mulighet til å vinne?
Altså vinne kan vi jo alle gjøre! Det er feil å si enten det ene eller det andre, men jeg skal iallfall jobbe så hardt jeg kan. Jeg håper uansett vi kommer så langt som mulig slik at jeg får testet ut alle dansene, og at jeg får vært med guttene så lenge jeg kan.

Hvor mange timer trener dere hver dag?
Det spørs helt, på rolige dager er det rundt 4, nå de siste dagene har det vært 8-10 timer. 

Overdriver Jan Fredrik Karlsen, eller er det faktisk sånn han er?
Haha, han ER sånn! Hele tiden!  

Hva spiser du for å ha nok energi igjennom dagen?
Jeg spiser en god del energibarer, smoothies, frukt (banan!).. og en god del junk under trening, desverre. Guttene drar meg alltid med på pizza her, burger der, kebab der.. så da blir det mye pommes frites og falafell på veggisen.

Hvor gamle er guttene?
Vi er alle like gamle, født i 94 og 20 år! Så det er jo ganske gøy :-)  

Hva tenkte guttene når de fikk vite at de skulle danse med deg?
Dette fortalte de meg for første gang for bare et par dager siden, haha. De tenkte "nei shit, hun er jo sikkert helt idiot, må vel fikse på håret og sminken hele tiden på trening, faen dette her går ikke bra". (hahahaha..). Så ja, det var deres førsteinntrykk. Men nå er de nok ganske glad i meg ;-)  

Ditt førsteinntrykk av dem?
Hmmm, husker faktisk ikke helt altså! Det var jo en litt stresset setting med kamera og alt, så jeg rakk ikke å tenke så utrolig mye, men vi ble utrolig fort komfortable med hverandre, noe som har ført til vår styrke OG svakhet, haha. Vi er komfortable, men kan fort bli litt for avslappet og ja, de raper meg så og si opp i ansiktet og jeg kan fortelle dem at jeg må på do og bæsje liksom, eller at jeg har mensen eller ja blablabla. Detaljer, detaljer. Så, man snakker seg fort litt bort, haha. Men vi har det veldig gøy sammen, og jeg kunne HELT ÆRLIG ikke ha fått meg noen bedre.  

Skriv litt om hver av guttene, og forklar hvordan de er!
Bulle (han norske):  Snakker mye til seg selv, ofte vanskelig å forstå hva han egentlig prøver å si, han er en fantastisk dyktig danser og har talent innenfor mer enn bare stilen dere får se på tv nå. Han er ekstremt snill, alltlid glad, litt surrete og gruppas "mobbeoffer" (med kjærlighet!), og blir ofte kalt for eksperten, fordi han alltid har et svar på alt (et svar som tydeligvis aldri er helt rett, men han prøver i det minste). Guttene har det veldig morsomt på hans bekostning og nooooen ganger har jeg det også. Passer veldig godt på at jeg skal ha det bra, og gir meg mye skryt. 

Yasin ( høyest, mørk). Yasin er den som, i følge dere, ser strengest ut og det er han definitivt. Han er absolutt ikke en sint person men bare veldig seriøs og det setter jeg pris på. Han var den første jeg trente med av guttene, og den jeg trener mest med alene fordi han er litt streng, som sagt. Til tross, er han riktignok den som gir meg mest skryt når jeg får til noe bra, og gjør meg veldig motivert. Han har kjæreste, til dere som har spurt om det også, haha ("åh omg yasin er såå kjekk"). Alltid presis på trening. Plager meg en god del, omtaler meg alltid med fullt navn, "Jada, Sophie Elise Isachsen!", og så etterligner han nordnorsk eller hva jeg nå enn måtte finne på å si. En god person som bak alt det strenge er oppriktig snill og ikke minst smart - om vi går forbi noen uteliggere, er han den første til å gi penger uansett. Også gruppas sjåfør!

Jason. Jason er den jeg snakker til om noe er galt, han er også den første til å gi råd og prøve å fredsmegle om det skulle være noe sånt. Spiser jævlig mye mat, snakker mye om mat og om vi andre har spist mat, så spiser han restene. Kaller meg for "sophy", etterligner alltid måten jeg sier "påmfriii" eller "ilammiii" og synes det er veldig rart. Her om dagen var det måten jeg sier "kiwi" som fikk gjennomgå. Kommer ofte med veldig filosofiske settninger. Jason har desverre vært mye syk under perioden vi har trent, som har vært vanskelig for oss alle når man er en gruppe med få personer. Han var den første til å legge planer for hvert show med en gang vi møttes, og er opptatt av koreografi.

Hvorfor vil dere vinne, og hva skal guttene bruke penger på?
Guttene ville nok ha kjøpt seg et eget studio å danse i, tidevis har de trent på oslo s (!!!) fordi de ikke har hatt noe sted.. men mer om det kommer i kveldens episode. Jeg får jo ingen materialistisk premie om vi nå skulle vinne, annet enn heder og ære, så for meg er det jo for guttene sin del :-)

Synes du ikke det er feil å kjøpe stemmer slik som du gjør? Mtp at du skriver mye på bloggen om at vi skal stemme, og den facebookgruppa hvor man kan vinne en premie om man inviterer venner?
First of - den facebookgruppa kan man vinne en premie om man inviterer venner til den, ikke slik "stem på oss å vinn en premie!". Det var ment som en fin ting slik at de som faktisk gidder å spre ordet og bruker sin tid til det, skal ha mulighet til å få noe igjen for det. Ingen blir tvunget til å stemme, og om noen stemmer på meg håper jeg det er pga et eventuelt talent eller fremgang, ikke på grunn av bloggen. Alle deltagerne legger ut stemmennummeret sitt på sosiale medier, om alle hadde hatt blogg, ville nok alle ha gjort akkurat det jeg gjør. Og, det ville nok dere også ha gjort :-). Som sagt, så er det ingen tvang om å stemme, og jeg håper folk stemmer for rett grunn om de nå velger å gjøre det.  

IKKE GJØR SOM MEG!

Kommenter her

I kveld, klokken 21:45 på tv2 BLISS vises episoden hvor jeg kjøpte kattene mine i spania. LITT av en prosess, og jeg tenkte derfor å forklare dere litt om det å kjøpe dyr i utlandet, siden mange lurer på det. Som dere kanskje husker, kjøpte jeg to små katter da jeg var på ferie i Albir sammen med mamma i fjor sommer. Kattene fant jeg på en liten dyrebutikk nede i sentrum, og jeg blir alltid dratt til slike steder, helt fra jeg var liten jente og på ferie i syden har jeg alltid innsistert på å stå inntil de små glassbuerne og gråte litt. Jeg er vel neppe den eneste som har lekt med tanken om å kjøpe alle sammen, redde dem fra et liv i glassbur og ta dem med til trygge norge? Vel, sagt og gjort, jeg kjøpte de to små babyene som ble døpt til Siv og Bjørn, og da startet et lite prosjekt ved å få dem med hjem til norge. Det tok tre måneder, men så verdt det! De hadde blitt tatt fra moren sin da de bare var 3 uker gamle om jeg ikke husker helt feil, noe som er alt for tidlig og Siv, den hvite, gikk hele tiden og så etter moren sin, mjauet og følte seg veldig hjelpesløs. Den andre, Bjørn, var mer tøff, og jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å kjøpe begge to slik at de aldri trenger å være fra hverandre igjen. Akkurat nå bor Siv og Bjørn hos mamma og pappa i Harstad, livet i en liten leilighet med en eier som flyr rundt hit og dit er kanskje ikke det aller beste, og det innser jeg selv. Av egoistiske grunner skulle jeg gjerne ha hatt dem, jeg savner å ha to små hårballer som løper mot meg når jeg kommer hjem, men jeg kan alltids glede meg til å se dem når jeg kommer til Harstad!

Om du ønsker å kjøpe et dyr i utlandet, bør du ikke gjøre som meg å være helt spontan (haha, no shit) fordi jeg skulle jo dra om kun få dager, og man trenger å være minst tre uker i landet fra dyret blir vaksinert og får rett papirer til du kan ta dem med til Norge igjen. Mine var i tilegg alt for små, og de må være over 2 måneder gamle for å få de vaksinene, altså 2 måneder og tre uker gamle minst før de kan gjøre innreise her. Det var også veldig dyrt med alle dyrelegeregninger, betale noen for å ha kattene mens jeg var borte, betale noen for å reise ned å hente dem igjen tur / retur, osv. Så, det er i bunn og grunn dyrere enn å kjøpe seg ett dyr her hjemme, om det er hva man tenker på. Om jeg ikke husker feil, betalte jeg rundt 6000 kr for Siv og Bjørn til sammen, noe som er veldig billig med tanke på rasen deres (perser), men alt i alt ble det dyrere enn her i Norge. 
Men, så er det nå slik, at OM man kjøper dyr på en dyrebutikk i utlandet, så er det med 99% sikkerhet at du støtter en grusom industri hvor katter og hunder blir holdt konstant gravide på "fabrikker", barna blir tatt fra dem alt for tidlig, sendt til en forjævlig liten dyrebutikk, hvor de enten blir kjøpt av HVEM som helst, eller så blir de avlivet med gass. Tanken på at det kunne ha skjedd med Siv og Bjørn, er forferdelig. Og jeg vet at jeg støttet en grusom industri ved å kjøpe dem. Følelser tok vel over fornuft, men OM jeg noen gang får mulighet til å besøke et slakteri / oppdrett for slaktedyr for eksempel, så hadde jeg ikke nølt med å kjøpe en gris heller for å redde det ene livet, selv om det hadde gitt penger til en fæl industri. Skjønner dere tankegangen min? 
Mens vi nå er igang med å snakke om dyr, så er det noen av dere som har lurt på om jeg er venner med folk som bruker pels. Ja, det er jeg, og jeg har faktisk et par bekjente her i oslo som er veganere, men likevel har et par plagg av skinn eller pels. En kjøtteter stilte spm. tegn ved dette, hvor min bekjente svarte " du spiser det, og jeg eier et eneste plagg med det. Ikke tro du er så mye bedre", og det er HELT sant. Om jeg måtte velge mellom å ha en jakke av pels, eller å spise kjøtt hver dag, så hadde jeg UTEN TVIL gått for jakken. Selv om ingen av delene frister så mye, haha. Men, det er ingen forskjell på å spise det, ha det rundt halsen, ha det på veska eller ha det i sminken. Selv har jeg et par vesker av skinn, vintage, og ser ikke et større problem ved å kjøpe brukt. Jeg påpeker heller ikke at jeg er vegetarianer for å vise "jeg er bedre enn deg", for det er ikke formålet. Jeg ønsker bare at alle skal ta et bevisst mat, og betrakte maten sin som mer enn et måltid, men faktisk et levende individ som absolutt ikke hadde ønsket å bli spist. 

Uansett, bloggerne 21:45 om du vil se dyrevennen i aksjon!

 

spørsmålsrunde!

Kommenter her Min liggestilling hver gang jeg kommer hjem. Rett ut på gulvet, haha. 

Jeg forstår at dere synes det er litt kjedelig at bloggen får lide nå som jeg holder på med Mitt Dansecrew. Jeg trener jo på dagtid, og når jeg først ikke trener prøver jeg å tilbringe litt tid med mine nære og kjære.. Men dette er jo bare midlertidig, og så snart dette er over går bloggen over til det normale. Jeg har iallfall THE TIME OF MY LIFE!!! På tross av alt slit, så er dette så UTROLIG gøy!

Jeg tenkte vi kunne ha en spørsmålsrunde om nettopp Mitt Dansecrew? Det er jo en svær tvproduksjon, og jeg vet flere av dere har mange spørsmål. Still spørsmål om programmet, deltagerne, danser osv, hva vi gjør i pausene, hvordan man blir publikum, så setter jeg sammen ett innlegg med masse svar senere i kveld!! :-) Om dere har noen spørsmål til guttene skal jeg forsøke å få dem med på å svare også. Kjør på! 

 

når man kun vil gi opp

Kommenter herHei dere, jeg kom akkurat inn døren her hjemme. Nå for tiden kommer utfordringene på løpende bånd, spessielt fordi jeg gikk igjennom dansen for første gang i DAG, noe som gir oss dårligst utgangspunkt av alle gruppene, vil jeg tro. Wæh, håper virkelig dere krysser fingrene for meg, og at dere forstår hvor hardt jeg jobber.. I dag har vært en sånn dag hvor jeg har stått med tårer i øynene og har hatt aller mest lyst til å gi opp. Jeg får ikke til dansen uansett hvor mange timer i strekk vi pusher oss, jeg blir så sliten at jeg ser stjerner men jeg SKAL klare dette. Ikke bare betyr det mye for meg, men det betyr så og si alt om jeg kunne ha gitt guttene den muligheten å komme langt her. Jeg blir også så lei meg når jeg får kommentarer på at bloggingen min er dårlig for tiden, for tro meg jeg stresser ihjel i hodet mitt og funderer på hvordan jeg skal rekke å planlegge alt. Dette høres kanskje ikke ut som all verden, men sosialt liv er så og si dødt, jeg har ikke tid til å snakke med mamma i telefonen engang, kjæresten møter jeg når vi sover / står opp, og mailen får jeg ikke sjekket. Alle møter, alle "normale" ting som å dra til frisøren, vaske håret (bruker jo to timer på å føne det!), fikse negler eller følge med på en serie ++ utgår totalt, og jeg fokuserer på en ting og KUN en ting - å gjøre jobben min bra. Som nå er dansingen, og bloggen. At jeg har muligheten til å gi unique, altså mitt crew, 500 000 om vi nå skulle vinne er ubeskrivelig for meg, og jeg vet hvor mye det hadde betydd, så det får bare gå på bekostning av litt annet. Får dårlig samvittighet når jeg sitter på trening og griner fordi jeg prøver så hardt, fordi jeg vet at de det går mest utover om jeg ikke klarer, er dem. Men, vær så snill å ha i bakhodet på fredag, at vi fikk dansen ferdig i dag (noe som ikke er vår feil, men trenger ikke å gå inn på alle produksjonsdetaljer med tv..), og har derfor kun i morgen på å lære meg en hel koreografi som vi tidligere har brukt flere uker på. Jeg må. Jeg skal. Håper. Og dette er jo en fantastisk opplevelse, så ikke missforstå. Jeg er så glad, og det er en grunn til at jeg blir så lei meg når jeg ikke presterer, fordi det betyr så mye for meg. Denne uken har vel bare vært ekstra hard, på grunn av sykdom, dårlig kommunikasjon, og at showet ble klart nå i kveld - som er alt for sent. 

Men for å fokusere på det positive, vi var på kostymeprøve i dag og resultaetet der ble dødskult, noe som gjorde meg i litt bedre humør - uansett hvor dårlig jeg gjør det på scenen, så ser jeg i det miste søt ut, haha.  Vi er fornøyde! Nå som jeg endelig har kommet inn døren, etter 11 timer (!!) med danseguttene ønsker jeg bare å ligge i armkroken til min kjære og prøve å slappe av. klem ♥

ny innstilling

Kommenter herTo bilder fra sending sist fredag, og et bilde fra etter sending som ble veldig blurry på grunn av veldig mye adrenalin fra min side, haha.

Ahh. Jeg kom akkurat inn døren og har min venninne Juliet fra Harstad er på besøk hos meg, greit å ha noen som man kan dele gamle minner med og ikke minst diallekt fullt ut, haha.  Nå som jeg er syk og trenger å bli passet litt ekstra på, var hun høyst behøvelig. Robin i all ære, men blir litt lei av å plage han med feberfantasiene mine etterhvert også, haha. Han gjør så utrolig mye for meg i denne perioden, som jeg definitivt får ta igjen når Mitt Dansecrew er over.

I morgen har vi kostymeprøver og enda litt mer trening, men vi ble TAKK GUD ferdig med hele koreografien idag (nå lyver jeg, den er lagt ifra ferdig). Den e langt ifra feilfri, men det er ikke meningen heller, vi har jo enda noen dager på oss til å perfeksjonere det! Haha, liker dere min nye positive innstilling? Tror guttene er lei av min "neeei jeg kan ikke"-attitiude så jeg prøver å endre meg :-)

Nå skal vi snakke litt mer om planeter, universet og sånt, hehe. 

mye press

Kommenter her

En liten mix av bilder fra Mitt Dansecrew

Nå for tiden er jeg sliten. VELDIG sliten. I går på trening presterte jeg å sovne og hadde en "liten" powernap på en times tid, før jeg ble sendt hjem på grunn av dårlig form. Sov litt hjemme, dro på trening, sovnet igjen og hadde så høy feber at jeg trodde håndflaten min var telefonen min og prøvde å låse opp telefonen min ved å dra fingrene over hånden slik man gjør på iphone, haha herregud hvordan er det mulig? Kom hjem, sovnet til og fra på sofaen og har små glimt av at jeg spør Robin om merkelige greier som om når besøket skal dra (vi var alene). Feber til tross, vi må bare kjempe på! Det vi holder på med nå, altså filmtema er veldig intensivt og vi har hatt litt problemer med musikken vi skal velge, noe som betyr at vi må starte på nytt igjen idag og jeg har derfor tre dager på å lære meg en hel koreografi. Hver eneste liten bevegelse må være så jævlig sterk med masse power så ja, jeg får kjørt kroppen, men jeg må bare kjempe uansett hvordan formen er. Jeg er veldig nervøs for fredag, det er jo onsdag imorgen (generalprøve på torsdag!), og koreografien er langt ifra klar. Vi skal til og med utføre litt magi (!) i nummeret, så ja. The pressure is on!

NEI det skal nok gå! Jeg må slutte å tenke så negativt hele tiden. Så jævlig alvorlig er det jo ikke, vi skal jo ut på dansegulvet og ha det GØY!!:-) 

video : SOPHIE ELISE & UNIQUE - SPRINT

Kommenter her

Nå har jeg endelig fått lagt ut video av dansen vår! Det tok meg en liten stund før jeg turte å se på, men når jeg først gjorde det oppdaget jeg at min lille jakkefeil ikke var heeelt forjævlig, bare synd de ikke flyttet kameraet på nestemann før jeg gjorde mitt andre forsøk, haha. Men, flaks var det uansett! Det føltes nok bare mye verre enn det egentlig var. 

Takk igjen for alle stemmene deres, og alle gode ord! ♥ Jeg er som vanlig på trening, presset er mye større i denne runden. Da er tema film, noen som kan gjette hvilken? 

7 til 26400!

Kommenter her
Nå er det ikke lang tid igjen, mitt dansecrew starter 20:00 på tv2! Vi er nummer to ut på dansegulvet, men stemmenummeret vårt er likt som sist - altså 7 til 26400! Det kommer til å være vårt nummer hver eneste sending,, 7 til 26400. Det er også mulig å stemme på tv2.no sine nettsider, MEN kun etter at vi har danset og mens vi er på scenen. Der får man kun fem stemmer per person, så dersom du vil stemme mer er det lurt å gjøre via sms som du kan gjøre helt fra programmet starter klokken 20:00. Vi trenger virkelig deres støtte ikveld, for nå skal et crew ut av konkurransen! Tuuuusen takk fra meg, Yasin, Bulle og Jason<3

 

program 2

Kommenter her God morgen!

Vi er på plass i Nydalen og klar for andre programmet av Mitt Dansecrew! Jeg er enda ikke 100% sikker på hvilket nummer vi er ut på dansegulvet, men jeg oppdaterer dere! Denne uken er teamet sport, og vi danser til black eyed peas - pump it. Vi skal straks ha litt generalpøver som jeg håper vil gå bra, i går når vi hadde sceneprøver kunne det ha gått bedre for min del. Har så sykt vondt i nakken, haha. Det er helt ømt der, som om jeg har et svært blåmerke som ikke synes.. Og, så skal jeg danse i shorts! Eventuelle feil jeg gjør med beina kommer derfor til å bli enda mer synlige. Ahh, håper det går bra i kveld!!!

Først skal jeg få sminke og håret fikset. Fletter idag, altså! Og før jeg glemmer det, tusen takk for all støtten jeg får fra dere under denne perioden. Det er ikke annet enn gull verdt ♥

det å ha feil fokus

Kommenter her

Det mest brukbare bildet fra kveldens episode. Ja, jeg vet at extensione mine synes, som noen sikkert vil være så snille og påpeke :-) 

På denne tiden er det nøyaktig to år siden jeg møtte Vegard Nordmann, produsenten av bloggerne for aller første gang. Han fortalte meg at han hadde tenkt å skape en serie om bloggere, og jeg ble superspent men trodde aldri det kom til å bli noe av. Så gikk ukene, og vi begynte å filme for første gang i Harstad, flere dager i strekk. Siden den gang har jeg utviklet meg masse og lært en hel del om hvordan man lager tv - og det er absolutt ikke slik som man tror! Men, det som er så fint med bloggerne, er at det MÅ være mer "ekte" enn flere andre serier fordi virkeligheten min blir ikke bare vist på en serie, men også på min egen blogg. Om noe fra serien ikke tilsvarer med hva jeg har skrevet på bloggen eller tidsrommet noe har skjedd på, så legger dere merke til det. Det har vi, jeg og produksjonen, i så stor grad som mulig prøvd å unngå. 

Men nå er det sånn med en serie at det noen ganger skjer kryssklipping - det vil si, først kan det komme noe i en episode som skjedde for to måneder siden, og så kommer det noe som skjedde for tre måneder siden, altså ikke helt i rekkefølge - dette gjør ikke at noe er falskt, men det må av og til bli slik for å få fram historien på best mulig måte. Det var ganske naturlig å ha bruddet mellom meg og Mathias i siste episode av sesong 2, men nå i epsioden som vises i kveld er jeg og mamma i Spania, noe som var før bruddet. Det gjør ikke noe falskt, og handlingen i denne episoden er uansett noe helt annet enn bruddet og min personlige utvikling, så da føler jeg det er OK. Jeg tror det blir en morsom episode! Dere må også vite at dette så og si aldri skjer i denne serien, dette er første gang som jeg har lagt merke til, og det kommer heller ikke til å skje for min del i kommende episoder. 

Men, jeg har gruet meg til denne dagen og denne episoden. Dette var i Juni, altså før Hove, før det ble slutt, før alt sammen. Og, i denne perioden var jeg, for å si det på min måte, helt fucked up i hodet mitt. Jeg var så utrolig nært å treffe den såkalte veggen og hadde helt feil verdier i livet. Jeg hadde så mange problemer med meg selv, som dere vet har jeg tidligere slitt med selvskading (og med det får man tilbakefall), jeg var i et forhold som ikke gikk så utrolig bra, og jeg har i flere år slitt med tvangstanker og disse var i denne perioden veldig sterk. Det har jeg aldri skrevet om på bloggen før, men slik er det, og da var det ekstra ille. Uansett hvor teit det høres ut, når jeg har hatt det vanskelig fokuserer jeg det over på utseendet. Fikse ditt, fikse datt. Det blir en midlertidig "glede", og her var det altså nesa jeg ville fikse på. Istedenfor å tenke på alt som egentlig var galt, fokuserte jeg det over på noe annet. Man hører ofte om spiseforstyrrelser, men aldri om folk som er avhengig av å fikse på seg selv og utseendet sitt, og det var jeg. Jeg har enda komplekser over utseendet mitt, men ikke så mye at jeg kunne ha vurdert å fikse på noe per dags dato. Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, men jeg angrer på at jeg har vært så åpen om det, for det er stempel som forfølger meg og det er hva jeg blir spurt om i hvert eneste intervju. Og nå er det jo virkelig åpent og ærlig. En hel episode om at jeg ville fikse på nesa - da tenker folk overfladisk, dum og idiot. Og ja, jeg har vært dum, men jeg har aldri vært overfladisk, jeg har bare taklet mine egne problemer på en dum måte.

Etter første episode av sesong 3 fikk jeg så mange fine tilbakemeldinger på hvor glad jeg virket og hvor fin jeg var. Jeg er vandt med å få høre etter episoder at jeg virker sur og at jeg er stygg. Så, det var virkelig en stor kontrast. Men , i episodene som kommer, etter bruddet, etter at jeg traff veggen og når jeg begynte å komme meg tilbake, så var jeg virkelig glad og "fin" fordi jeg brydde meg om utseendet på en annen måte, ikke en slitsom og altoppslukende måte - er man fornøyd med seg selv, så skinner det igjennom, og man blir automatisk penere. Så, da kommer jeg mest sannsynlig til å være stygg  kveldens episode. Og veldig usikker.

Desverre er mamma en person det går utover når jeg har hatt det kjipt - at jeg kan virke kort, irritert og som en bortskjemt dritt. Dere aner ikke hvor mye jeg angrer på min oppførsel ovenfor foreldrene mine, fordi de har alltid vært verdens beste, noe jeg tidligere, i min selvopptatte periode har tatt for gitt. Når man har det vanskelig blir man fort selvopptatt. Uansett, så elsker jeg moren min og jeg håper dere skjønner det. Jeg sendte melding til produsenten i går og sa jeg gruet meg til dagens episode, og han beroliget meg og sa at jeg var i det minste ekte, og at jeg ikke er slik lengre nå. Det er halvveis sant, for ekte var jeg jo ikke helt. Jeg kunne ha sagt "jeg sliter, hjelp meg" men sa heller "jeg vil operere nesa". Det høres sikkert rart ut, men slik var det. Det var der jeg la fokuset mitt, fordi jeg ikke ville innse hvordan ting egentlig var, eller hvor jeg var på vei.

Så ja, bloggerne sendes klokken 21:30 ikveld på tv2 bliss. Jeg håper dere ser på, og at dere kommer med tilbakemeldinger ♥ Så, neste uke får dere se meg som er filmet i nærmere framtid, hvor jeg faktisk er mer lik hvor jeg er i dag :-)


så mye press, og så mye glede

Kommenter her

En helt fantastisk gjeng! ♥

Jeg angrer på alt jeg har sagt om vår første koreografi og hvor lei jeg var av dansen og låten. Nå vil jeg ikke noe annet enn å gå tilbake til den trygge dansen haha.. Faen som jeg sliter med temaet denne uka - for ja, nå er vi inne i temaukene, og vi får ulike utfordringer. I dag ble vi endelig ferdige med hele koreografien og nå har vi 3 dager på å få det til å se fint ut før fredag. Ahh jeg begynner å bli veldig urolig nå! Dansen er ekstremt rask sammenlignet med vår første, antall bevegelser er sikkert tredobblet og det er utrolig vanskelig å være synkronisert med guttene som nesten kan gjøre det her i søvne. Og ja, nevnte jeg HOLDNINGEN? haha, det er så mye å tenke på. Dør! Åh, kryss fingrene for at vi rekker til fredag! 

Jeg setter forresten utrolig stor pris på alle tips dere kommer med underveis. Vi har null kontroll over regien på kameramennene, takeoffen vår ble ikke filmet slik vi helst hadde ønsket og jeg vil så gjerne at dere skulle få sett dansen slik den er ment å være - med rett kostymer, blacklight, ikke så mørk bakgrunn etterhvert, rett vinkling osv. Men, det er slik det er å jobbe med tv, og man må tilpasse seg etter produksjonen og ikke omvendt. Så, det tenker vi på denne uka og får forhåpentligvis gitt dere et enda bedre show! Det kan vi egentlig kun ta på vår egen kappe som ikke tenke helt rett i starten, men nå vet vi jo :-) 

kveldens gladeste

Kommenter her


Jeg fikk høre at jeg var kveldens gladeste på dansegulvet igår og tja... jeg ser jo ganske glad ut, haha! Det var så SINNSYKT gøy! Det går ikke å beskrive følelsen etterpå. Jeg har vært nervøs for det her i flere uker nå og når vi hadde danset ferdig så slapp den svære angsten i magen min. Som dere kanskje ser, haha :-)

Takk igjen for all støtten deres og alle stemmene, og takk til pappa, lillesøster, Robin og Jim som var der igår for å heie på meg! Nå lader vi om, og trener beinhardt for neste uke. Vi kan bare bli bedre og bedre!

VIDEO - sophie elise og unique crew

Kommenter her

 

Jeg kan enda ikke fatte helt hva jeg gjorde igår, så jeg kan begynne med å legge ut dansen vår (som vi er såå fornøyde med! nervene var der og jeg gjorde en god del feil, men vi klarte det!), og så skal jeg spise en lunsj og ta innover meg alt jeg føler akkurat nå. For FYFAEN, takk skal dere ha!! Dere er fantastiske! Sitter med tårer i øynene og leser igjennom alle kommentarene om gårdagen. Er så glad for at jeg har dere ♥

Ps; ja, jeg skal danse med håret i strikk neste gang, hehe. Videoen over er filmet av en bloggleser, men dere kan se det i bedre kvalitet på tv2.no HER. 

PREMIERE - SESONG 3 AV BLOGGERNE!

Kommenter her

ENDELIG! Nå begynner sesong 3 av bloggerne klokken 21:30 på bliss, episoden varer i en hel time og to nye fjes kommer får dere også følge med de kommende ukene. Dette er jo litt ekstra stas for meg, fordi nå kommer vi til deler av året som er litt nærmere nåtid, og jeg må ikke føle at dere ser på noen som ikke lengre er så lik meg selv. Nå på starten er det riktignok enda sommer, men om et par episoder er vi ganske nærme nåtid og det ser jeg fram til :-)

Det er også fint at dere endelig får se meg jobbe for dyrs rettigheter under hovefestivalen og snakke litt om mine meninger! I episoden henger jeg også litt med andre bloggere som TCMN, annais og Anette Marie (som fikk æren av å se samlingen min av sexleketøy som plutselig dukket opp anonymt på døra hjemme hos meg, dagen jeg ble singel - hva er oddsen?) og jeg hadde klessalg hvor sinnsykt mange dukket opp - den suksessen gjentar vi forresten, enten dagen før eller dagen etter one direction kommer til oslo i sommer. 

21:30 smeller det løs på tv2 bliss, skriv gjerne her hva dere synes om episoden så kommer det til både meg og produsentene som kan ta det til betraktning videre! STOR KLEM!! <3

WOHO! 

3 dager igjen

Kommenter her
I dag filmer vi piloten til mitt dansecrew! Det vil si, det er først t prøver, gå igjennom showet, få sminke og nå skal vi kjøre igjennom akkurat slik som vi kommer til å gjøre på fredag. Det blir filmet, publikum er tilstede, dommerne er her.. Dette er riktignok ikke "ekte", og det blir filmet kun for produsentene sin del slik at de kan gjøre eventuelle endringer. På fredag er det ikke rom for feil. På vei til studio i nydalen fra leiligheten møtte jeg en hel gjeng av kalde lesere som hadde ventet på meg, dere er så gode!! :-) Helt sykt at det bare er 3 dager igjen! Jeg er dritnervøs, men det føles godt å ha dere ved min side ♥

Det har vært så mye venting i hele dag, og nå blogger jeg fra dere i en av pausene vi har - snart skal vi ut på scenen og danse!Flaks at man har så herlig selskap, vi er nemlig sist ut på dansegulvet (det er vi også mest sannsynlig på fredag). Tror muuuligens vi skal trene litt når vi er ferdige her, om ikke blir det mye trening imorgen igjen. Wæh.

 

videoblogg - på trening

Kommenter her

 Starten på videoen.. Er ikke alltid like lett ;p 

Haha altså er det bare jeg som har et ekstremt stort problem med nerver når det kommer til å stå på en scene? Snakke framfor klassen på skolen? Holde en tale? Altså, til og med i lillesøsteren min sin konfirmasjon var jeg så nervøs at jeg ville spy og der var det kun nær familie liksom. Hva er galt med meg? Så, jeg tar gjerne imot tips mot nervøsitet, det trenger jeg nå ♥

Håper dere vil se på oss den 9. januar, klokken 20:00 på tv2 (når jeg danser live!) og ikke minst stemme på oss! Jeg trener så hardt nå, og håper dere kommer til å se det. Jeg har jo null erfaring fra før av, så dette er virkelig en utfordring - men jeg elsker det! 

 

10 dager og litt nervøsitet

Kommenter her

Poserer litt med favorittene! 

Hei på dere. Jeg ligger i sofaen og er helt ferdig etter enda en lang dag og akkurat nå har jeg så jævlig mange blandede følelser at jeg ikke helt vet hvor jeg skal ta veien. Men sånn er det jo noen ganger. Enkelte dager kommer jeg til å føle meg helt super angående dansen og hele opplegget, mens andre dager tenker jeg "HVA FAEN HAR JEG GITT MEG UT PÅ!!?!?!??!". Haha.. Altså, det er jo så sykt vanskelig. Koreografien vi jobber med nå, som er til program to (alle går videre fra program en) er så sinnsykt rask og vanskelig for meg som er nybegynner. Så utrolig mange steg med beina, og så mange bevegelser jeg aldri har gjort før. De musklene finnes liksom ikke hos meg. Ahhh... I tillegg har jeg sånn sceneskrekk. Nå skal jeg danse live, på tv2 forann hele norge. Om jeg gjør feil, så gjør jeg feil. Da er det direkte og ikke så mye jeg kan gjøre med saken. Og at noen skal bli stemt ut hver eneste uke hjelper jo ikke på nervene akkurat, haha. Flaks at jeg har verdens herligste gjeng å danse med, og ikke minst DERE!

Men det er bare å trene, trene, trene. 10 dager igen. Kjemper forresten for harde livet med å godta alle på snapchat, haha. Dere er så søte ♥ Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan også, men ikke gi opp om dere ikke får svar eller ikke blir godkjent med en gang - for jeg prøver :-) 

 

er jeg en bortskjemt drittunge?

Kommenter herVakkert av meg og Stine som vanlig! Haha vi leverer uke etter uke med fine skjermdumper..

Det er søndag, og klart for nest-siste episode av denne sesongen med bloggerne! Jeg er hos mamma og pappa for å feire jul, jeg kom hit med flyet i dag tidlig, og derfor skal hele familien se episoden sammen. Noe som passer bra, for ikveld er vi jo alle med (bortsett fra lillesøsteren min, hun har ikke så lyst til å ta en del av bloggerne eller bloggen min - noe jeg forstår veldig godt slik som mennesker kan holde på). 

Nå går det i full fart mot brudd og kjærlighetssorg, jeg framstår ikke uventet som en borskjemt tulling på skjermen, og der må jeg bare legge meg flat. Jeg hadde en periode som var utrolig stressende og fæl, dette var rett før jeg ble utbrendt og havnet på mitt ultimate lavmål i livet så langt. Det er så klart ingen unnskyldning for å oppføre seg slik som jeg tidevis gjorde, og jeg har definitivt vokst siden den gang. Noen av de viktigste personene man har i livet sitt er familie, og min er den beste som finnes og fortjener å bli behandlet deretter. Ellers har det jo også kommet en del reaksjoner på at jeg sier ting som at "jeg aldri er alene" og at det var stress å bo sammen med min daværende kjæreste. Dette var min realitet der og da, ting gikk ikke så veldig supert og dere får som sagt kun se min side av saken - jeg deler dette av meg, fordi hva er poenget med å takke ja til en dokuserie om man har planer om å skjule ting eller holde tilbake? Det skjønner ikke jeg, og får heller bare ta støyten. Exen min kom langt ifra så ille ut av det som han kunne ha gjort mtp situasjonen, og jeg gjorde en veldig god jobb med å skjerme han og hva som var greia mellom oss, men det kommer så klart ikke fram. Privatliv er viktig, og de i min nærhet har ikke valgt at jeg skulle bli en offentlig person, MEN - noe må også fram, for å få vise et tydelig bilde av mitt liv. Skjønner dere hvor jeg vil? Det er vanskelig å forklare, men håper det ga litt mer klarhet på ting. Og om jeg framstår som en liten dritt i sesong 3 har jeg ingen unnskyldninger (fra og med episode tre iallfall ca) for der hadde jeg det jo fantastisk, hehe. 

Her kommer et lite klipp! Og som vanlig vil jeg gjerne høre deres meninger i kommentarfeltet mens episoden går, og etterpå ♥ Gjerne spørsmål også!

 


Som sagt er jeg endelig på plass i Harstad etter en lang dag med reise. Det er virkelig et stressmoment å reise i julen, det var fullt med folk overalt. Men, flyskrekk og lite søvn til tross, det var en fin reise og nå er jeg trygt på plass i mitt barndomshjem hvor jeg skal feire julen med familien, treigt internett, god mat og fine venner ♥ Jeg oppdaterer dere litt senere om bilder, og mine juleplaner! :-)

Forresten, så vet jeg at det ikke heter å snakke bokmål.. eller, vet jeg egentlig det? Haha, de fleste jeg kjenner med oslodialekt sier de snakker bokmål, men kanskje vi alle har missforstått? Uansett, dere skjønte poenget :) Og etter alle deres kommentarer om at jeg høres bedre ut når jeg snakker østlandsk (blir det rett?) vurderer jeg å skifte dialekt, haha. Synd det ikke går, er så lei nordnorsk! Haha. 

 

 

første klipp - jeg danser!

Kommenter her

 

I dag begynte denne promoen å rulle på tv2, og jeg fikk etter mye om og men lastet den opp på min egen youtube! Så, here it is. Jeg er som forventet ekstremt nervøs men også helt UTROLIG glad, jeg hadde aldri trodd dette kom til å bli så gøy, og ikke minst bra for meg som person. Jeg har det så bra med dette! Og, så krysser jeg så klart fingrene for at dere vil heie litt på oss. Meg og Unique Crew ♥ Om dere nå enda skulle være usikre på hva konseptet er, så tenk Skal vi danse, bare med crew istedenfor dansepartner og hip hop istedenfor chachacha, swing osv. 

Hold av premieredatoen den 9. Januar klokken 20:00 på TV2!


å se seg selv på tv

Kommenter herEn opplevelse som enda er ganske surrealistisk for meg.. Ligge hjemme i stua og se meg selv på tv. Tenk at jeg har kommet hit! Jeg sier bare, absolutt alle kan om man bare vil. Og er helt enig med dere, jeg håper på lengre episoder og mitt mål må vel enten være å få min egen serie (haha, sånt får man vel ikke si høyt?) eller å få jobbe mer med regi. Utenom det, så er jeg strålende fornøyd med å få jobbe for tv2, og ikke minst med denne serien som jeg er veldig stolt av.

Jeg venter i skrivende stund på taco mens jeg blar igjennom IMDB sin topp 250-liste. Å se en film som har under 6.0 i score er for meg totalt uaktuelt, haha. Så, jeg og Robin har gått inn i en pakt om å se ferdig absolutt alle filmene på den lista, og har til nå sett frihetens regn og catch me if you can. Begge anbefales på det varmeste! Nå vil jeg gjerne se the intouchables :) Ellers leker jeg litt med tanken om å dra på en pelsdyrfarm med Sandra Borch.. Eller, det er jo egentlig en grusomt fæl tanke å "leke" med, for det er et utrolig alvorlig og skjørt tema som jeg gjerne vil belyse - men, om man kan få med seg noen som absolutt hyller denne industrien så hadde jo det bare vært enda mer interessant, synes dere ikke? Nå tviler jeg jo på at noen farmer faktsik ville ha latt meg dokumentere dette, men jeg får prøve. Sandra er iallfall med!

BLOGGERNE 20:00 - ALDRI ALENE 

Kommenter her

Det er søndag, og det betyr... bloggerne, så klart!! Som vanlig klokken 20:00 på tv2 BLISS. Jeg følger min vanlige tradisjon og ser episoden med venner, det er greit å ha noen å snu seg til når man blir pinlig berørt over det som skjer på skjermen, haha. I kveldens episode får dere følge med meg til Harstad og får høre litt personlige tanker, og ikke minst hvordan ting sto til i forholdet jeg var i på den tiden. Jeg har fått tilbakemeldinger fra flere av dere om at jeg ofte høres litt sur ut på tv, men det er ikke med vilje overhode. Tror det kan ha endel å gjøre med dialekten min, eller er det innbilning fra min side? Med en gang jeg vender om til bokmål høres jeg jo ut som en solstråle, haha.

Som dere ser på bildene over er det mye av meg og Stine Mari, flere av dere har etterspurt henne på bloggen og lurer på hva som har skjedd mellom oss. Det har ikke skjedd noe spessielt, men enkelte mister man kontakten med og vokser ifra hverandre. Det er altså ikke noe veldig dramatisk over situasjonen, vi har bare veldig forskjellige liv. Om jeg enda hadde bodd i Harstad eller om hun hadde vært her, så hadde sikkert situasjonen vært annerledes.

Her kommer et lite klipp fra kveldens episode! Og så mente jeg så klart ikke at det suger å bo med en kjæreste, men for meg var det slitsomt å aldri ha noe som helst tid alene. Det er utrolig viktig i et forhold å ha hver sine interesser, og ikke gå oppå hverandre hele tiden! 

 

Så, lurer jeg på noe.. Om dere kunne ha bestemt noe som skal være annerledes i bloggerne, HVA ville det ha vært? Så kan jeg linke dette innlegget til produsenten og be han se på det :) Jeg personlig ønsker meg lengre episoder, kanskje på en time så får man mer historier i hver episode.. Men, det nytter ikke så mye at kun jeg sier det, så SUPERT om man kan komme med tilbakemeldinger for jeg vil gjøre denne serien så bra som overhode mulig!

 

Et ærlig intervju

Kommenter her

Her er resultatet av intervjuet jeg gjorde med VGtv :) Håper dere liker det, selv om det er veldig rart for meg å snakke om. 

 

OG... ACTION!

Kommenter her


Her kommer bildene fra da vi filmet vignetten for Mitt Dansecrew! Til tross for en utrolig lang dag var alle så utrolig profesjonelle med godt humør og smittende energi, fy faen for noen fine mennesker som jeg er så heldig å bli kjent med. Og all ære til Stian Blipp! Jeg har alltid visst at den mannen er talentfull, men han jobbet hardest av oss alle fra start til slutt og var i like godt humør uansett. En liten funfact jeg kan dele med dere er at han har helt utrolig fine øyevipper! Haha, der har dere noe jeg legger merke til, men det er helt sant. Utrolig sjarmerende fyr, som virkelig fortjener alt han har oppnådd. Jeg hører rykter om at vignetten ble fantastisk, og det tror jeg virkelig på. Det var et svært sett med utrolig mange mennesker som jobbet på spreng, og vi filmet alt i "onetake", altså ikke noe klipping, juks og fanterier. Alt måtte gå perfekt hver gang, min sekvens var en putekrig med koreografi, så dere kan tro det var vanskelig å få til. Men, det gikk, og jeg er dritstolt og gleder meg til dere får se! Heldige meg hadde en egen seng som ble veeeeldig populær på settet, tror de aller fleste var innom for en liten powernap i løpet av dagen, haha. Premieren er altså på TV2 KLOKKEN 20:00 den 9. Januar! ( NERVØS!!!).  

Dette har vært den første treningsfrie dagen på en evighet, noe som overasskende nok ikke føltes særlig godt. Jeg vil bare kjøre på! Men guttene mine klarer jeg meg uansett ikke uten så de har vært på besøk hos meg ikveld, vi har planlagt litt sceneantrekk og lyssetting (jeg har tydeligvis en spotlight-fetish og er helt manisk med detaljer). Vi har spist godteri og nå skriker hodet mitt etter SØVN SØVN SØVN!

verdens lengste dag

Kommenter herJeg kom nettopp hjem fra min lengste arbeidsdag noen sinne. . 13 timer i strekk! Jeg føler virkelig med dere studenter som har eksamen i denne perioden, jeg har venninner som leser dag ut og dag inn, uten at jeg helt har klart å sette meg inn i hvor krevende det må være. Etter en dag med hard jobb er jeg allerede død - men det har vært utrolig gøy! Idag filmet vi vignetten til Mitt Dansecrew, altså introen til programmet som skal gå før hver sending. Dette er altså et klipp som varer i litt over 1 minutt, og det har vi brukt 13 timer på. Jeg forklarer mer om hele opplegget og hvordan noe sånt kan ta så lang tid i morgen, da får jeg masse backstagebilder fra en fotograf, som dere ser på bildene over var det jo en litt spessiel setting - jeg gleder meg til å vise dere, det var et utrolig kult sett med forskjellige sekvenser tilpasset hver deltager. Må bare få sagt at jeg eeelsker teamet bak denne serien, og ikke minst deltagerne og danserne. Virkelig gode mennesker, er det:)

Vi ble så trøtte etterhvert at samtalene gikk helt i surr, mellom meg og Jason (en i crewet mitt) gikk det blandt annet slik som dette: 

Jason : ...og så må man jo fakturere, da.
Meg: hva snakker vi om nå egentlig?
Jason: hæ, snakker vi?
Meg: tror det..?
Jason: om hva da?
Sophie: fakturering, tror jeg?
Jason: Snakker jeg om fakturering? Hvorfor gjør jeg det? 

Og sånn var altså det, haha. Kom ikke fram til noe svar heller. 

Jeg er så trøtt at jeg holder på å svime av, hallisunerte til og med mot slutten der. Dette blir den første kvelden på lenge hvor jeg ikke ser episode etter episode med gossip girl før jeg slukner, jeg er helt besatt av den serien for øyeblikket. Og tror faktisk jeg skal se en episode nå likevel, nå som jeg skriver om det blir jeg så oppgiret, haha. Er straks ferdig med hele greia, så da trenger jeg flere serietips! Ikke si pretty little liars, det er virkelig ikke min greie. Jeg trenger noe virkelig BRA! Etter jeg har sett en episode (om jeg klarer å slutte der) så er det natta for min del. Snakkes i morgen ♥

bloggerne klokken 20:00 - jeg synger

Kommenter her


I kveld er det klart for bloggerne igjen, klokken 20:00 på tv2 bliss smeller det som vanlig ♥ Jeg er veldig spent og kanskje litt usikker på kveldens episode, for dette er hakket utenfor min egen komfortzone. Nå er det nemlig tid for da jeg spilte inn sang og hele det kjøret der, og selv om det var en fantastisk morsom periode som ga meg utrolig mye er det jo ganske fælt å se på seg selv synge, mener iallfall jeg. Bare når teaseren for denne episoden kom sist uke, måtte jeg gjemme meg bak puta. Vet jo at aboslutt ingen trodde på at jeg var syk den dagen vi skulle spille inn den rolige versjonen men det er altså sannheten og det kommer TAKK GUD med i denne episoden, haha. 

En liten update på sangfronten er at jeg igår kveld fikk tilsendt første skisse av det som mest sannsynlig blir min neste låt, dette har vært en lang prosess, men jeg vil virkelig få det til å bli perfekt og gjenspeile meg og ting jeg har gått igjennom det siste året. Vi har jobbet med fire forskjellige låter, alle har vært gode men jeg får nye tanker og ideer hele tiden og man blir på en måte aldri helt 100% fornøyd. Med LIONHEART kom jeg til et nesten ferdig produkt, jeg måtte bare spille inn vokaler og jobbe litt med å velge ut hvilken versjon av sangen som skulle ut, og så var den jobben gjort. Jeg elsker den sangen og er stolt av den, men om vi skal være helt ærlige her var den tilpasset målgruppen min, og ikke så mye tilpasset meg som person. Nå er jeg med fra start, det er virkelig terapi å skrive, komme med innspill og reflektere over "hva følte jeg egentlig da? Hvordan kan det formuleres videre?" og så jobbe derfra. Jeg vil ha noe som er ganske. . søtt, men samtidig sort/hvitt og trist. Om det ga noen som helst mening. Det er slik det kommer fram i hodet mitt, og det kan dere tro er vanskelig å formulere videre og ikke minst gjøre til musikk. Nå vil jeg lage musikk for min egen del uten å måtte tenke "er dette en hit? Kommer folk til å få denne på hjernen?". 

 Takk til TV2 for nok et vakkert stillbilde! Tror jeg skal printe ut alle stygge screenshots jeg har av meg selv å henge på veggen, jeg ler meg skakk, haha. 

Skriv gjerne til meg under sending hva dere synes om episoden, og om dere hadde noen fine sommerminner med LIONHEART vil jeg gjerne høre :) Min favoritt må vel være fra hovefestivalen, jeg skulle sove og var sliten, lei og sur og var veldig forbanna på folkene i naboteltet som spilte høy musikk. Jeg var sekundet unna å løpe ut å be dem holde kjeft, klokken var tross alt 05:30, men før jeg rekker å komme så langt skrur de på lionheart for fullt volum og de aner ikke at jeg ligger få meter unna. Da kunne jeg jo ikke klage akkurat... 

Stolt av meg selv

Kommenter herHahahaha jeg bare MÅTTE legge ut det her, Jason hva skjer???? Eller forsåvidt Bulle og Yasin også, hva skjer????Hei dere! Jeg kom akkurat hjem fra trening, denne gangen var det ekstra tøft ettersom jeg holder på å bli syk - men jeg kom meg opp, dro på trening og gjorde virkelig mitt beste uansett, og det er jeg stolt over. Jeg pleier vanligvis å gi opp med en gang formen streiker, eller tenke "stakkars meg, nå vil jeg ligge inne" så at motivasonen er såpass stor at ikke feber og intens hodepine stopper meg, er jeg glad for. I dag klarte jeg forresten et par bevegelser jeg aldri i livet hadde trodd jeg kom til å klare, enkelte deler av koreografien går så kjapt og det er tusen ting å tenke på samtidig - men jeg skal klare det. Nå vil jeg bare øve, øve, øve hver eneste dag slik at koreografien sitter som et skudd på premieredagen! 

Nå sitter jeg hjemme og kaster i meg dagens andre middag, mens jeg studerer vannblemmene jeg har under hver storetå. Å være aktiv dreper meg litt, men gud så deilig å føle at man blir bedre for hver gang! Jeg har så godt av dette, både kroppen og sjelen :) 

bloggerne ikveld - strippestang og surfing

Kommenter herNok en gang håper jeg dere husker bloggerne, klokken 20:00 på tv2 bliss! I kveldens episode av bloggerne kommer det noen klipp jeg personlig synes er litt flaut å se på. Nemlig meg selv på en strippestang, haha. Hele opplegget var veldig uskyldig, altså ikke noe stripping men heller for treningen sin del, men gi meg en stang og jeg tror jeg eier verden, haha. Det tror jeg gjelder flere jenter, står der ved stanga og bare "se på meg, da. Jeg er mini-minaj". 

Ellers får dere se meg surfe! Hååååper virkelig det kommer noen klipp av at jeg klarer å stå på brettet, for det fikk jeg jo faktisk til. Og SÅ KLART blir det jo dratt fram et idiotisk sitat som overskrift på tv2.no, noe som faktisk skuffer meg litt (helt utrolig at jeg enda orker å bli skuffet over slikt etter et par år med teite overskrifter). Jeg har ikke lyst til å føle jeg må begrense meg selv hele tiden mens jeg blir filmet, så da er det vel min egen feil, og en del av pakken.. "Sophie Elise ønsker seg barn med surfelæreren, fordi da får hun barn som er brune hele tiden og enda ser norske ut". Det var vel en spøk man drar med venninner, jeg kunne fått et barn som ser både norsk, afrikansk, latinsk eller kinesisk ut, det hadde ikke vært av betydning at barnet skal være "brun og norsk". Det høres så utrolig lite gjennomtenkt ut, og håper alle forstår at det absolutt ikke er noe jeg mener 100%. Men, jeg vet at flere ønsker seg en "blandingsrase" som barn, dere vet de små søte man ser på inspirasjonsbrukere på istagram? De er nydelige! Men, det er jo alle barn. Haha jeg er barnesyk som dere sikkert skjønner. 

 

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere syntes om episoden, og ellers om dere har noen spørsmål! Tror jeg skal se episoden på trening med guttene (er faktisk en svær tv i dansestudioet, haha) men det er også mulig jeg rekker hjem før  :-)

HAPPY

Kommenter her

Sååå glad er jeg om dagen, at jeg ikke klarer å opprettholde min "vanlige" posering med duckface, og godt er det. Genseren finnes her (adlink) 

Jeg kom akkurat hjem etter å ha dansetrenet, og tenker på at jeg gleder meg til å møte mamma og pappa igjen- til helgen sees vi i Harstad ♥ Litt stress å skulle reise hjem midt i danseperioden og snart er det jo juleferie i tillegg, noe som betyr null dans da også, så jeg får bare be til gud om at jeg ikke knekker noe armer eller bein mens jeg skal gå rundt på isen i Harstad, haha. Dere får be sammen med meg! Men, jeg føler virkelig jeg trenger å trene selv om det blir ferie, så et par dansevenninner fra Harstad skal trene med meg der også, for da nærmer jo premieren seg med stormskritt. Utrolig snilt av venninnene mine å hjelpe meg, det setter jeg pris på! Men det er enda et par uker igjen, og fram til da får vi kjøre på :-) 

Akkurat nå er vi i full gang med koreografien for første program, herregud så lei jeg kommer til å bli av sangen vi danser til nå, haha. Hører den i hodet mitt hele tiden. Dere skulle ha sett meg på KIWI ista, jeg hørte på sangen i headset og tenkte meg ikke helt om, plutselig gjorde jeg noen helt merkelige hodebevegelser som er en del av koreografien og mannen i kassa så på meg som om jeg hadde fått slag. Det så sikkert litt sånn ut, da.

Nå skal jeg tenne lys i hele leiligheten, kose meg med litt godteri og komme meg tidlig i seng. Veldig bra torsdag :) 

frøken sensitiv oldemor

Kommenter her

annonselenke

I dag fikk jeg endelig testet ut de nye danseskoene mine! Fra adidas, kan kjøpes her. Jeg har gledet meg til å trene i dem, og ikke minst til å komme ordentlig i gang med koreografi, men nå som vi først har startet vil jeg ikke mye annet enn å gå tilbake til trygge oppvarmingsøvelser og litt tulledansing, haha. For nå er det på ekte, og nå er vi igang! Det er nesten morsomt hvor støl jeg blir etter hver trening, forresten. Ser ut som en liten oldemor når jeg går bøyd og stiv som en stokk rundt omkring i Oslo, så OM dere ser noen som ligner på meg men tenker "nei, det der kan ikke være Sophie, for hun der må jo ha rundet 90" så er det nok meg, ja. Vender man seg til det, eller kommer jeg alltid til å bli så støl? Og, vender man seg til å danse rundt kjekke gutter hele tiden eller kommer jeg alltid til å ha konsentrasjonsvansker? Jeg har allerede prestert å si ting som "skal vi gifte oss " og "hva gjorde jeg før jeg fant dere" på trening..... frøken sensetiv. 

Treningen idag sånn ellers gikk bra. Vi trente både på dagen og på kvelden, og akkurat nå vil jeg bare kjøre på, jeg har jo egentlig ikke noe annet valg heller - det eneste som er positivt med å være så dårlig på å danse fra før av, må være at jeg iallfall ikke kan bli verre og at det kun kan gå oppover, haha. Men jeg kjemper på og gjør mitt aller beste! 

Dagen er ikke over her i huset, jeg skal rydde (hørte jeg et halleluja, for det er jo så innmari gøy..), og så skal jeg planlegge resten av uken fordi nå har det blitt bestemt, jeg skal til Harstad fra lørdag til søndag og SOM jeg gleder meg! Mamma, pappa, lillesøster, natur, snø, gode gamle venninner OG alle dyrene mine, kan det bli bedre? Tror ikke det, jeg ♥

frøken buksesleng

Kommenter herNok en gang har det vært en utrolig morsom vårlansering for tv2! Det startet med show på scenen, og "mitt dansecrew" fikk faktisk åpne hele programmet, og etterhvert fikk vi se klipp fra bloggerne sesong 3 også. De to nye jentene er et veldig bra valg av produksjonen, de passer fint inn med oss andre iallefall:-) Jeg hadde på meg bukse og genser fra ACNE. Haha når jeg skulle vise det til Robin sa han "faen for noen stygge bukser" etterfulgt av ett "jeg må jobbe til klokken 20" så han slapp ydmykelsen av å gå ved siden av frøken buksesleng på rød løper. Men det var forventet, gutter liker jo ikke bukser som slenger over alt har jeg hørt.. Drømte forresten at Marna var mammaen min inatt, jeg sa under et intervju igår sa at jeg helst skulle tatt med meg Marna til en øde øy fordi hun er en "mammatype" som passer på. Det fulgte altså med meg inn i drømmeland hvor jeg og mamma-Marna var på bunnpris (som samtidig var BR leker og dyrebutkk, dere vet jo drømmer) og jeg måtte hjelpe henne med å finne en terrengsykkel som Ørjan ville ha i bursdagsgave. Og sånn var altså det...

Når de andre begynte å drikke champagne dro jeg og Sandra på ICA, kjøpte godteri og dro hjem hver for oss. Det er de kveldene jeg setter aller størst pris på, når jeg kan sitte i sofaen og drømme meg bort i en eller annen bok eller serie.. Det er så herlig! Alkohol er virkelig ikke min greie som jeg har sagt tidligere, og jeg vurderer faktisk å slutte helt med det - å bestemme meg for å aldri drikke rett og slett. Det som er synd er at man (utrolig nok) faller litt utenfor sosialt da, og å ta et slikt valg på videregående kan neppe være helt lett ettersom det meste av det sosiale skjer med promille.. Og hvordan det kommer til å bli rundt juletider aner jeg ikke, men jeg hadde blitt utrolig stolt over meg selv om jeg faktisk klarer å avstå helt fra alt som har med alkohol å gjøre. Nå har jeg ikke noen spessielt fæle erfaringer med alkohol selv, men det finnes lite som er mindre sexy enn fulle mennesker som ikke vet hvordan de skal oppføre seg. Har jeg noen lesere som tar avstand fra alkohol? Eller er det ukult? Haha.morgendans

Kommenter her

 

Lookin craaazy.. ;p Er det et adamseple jeg ser på meg!? Haha. 

I dag startet jeg dagen med et par timer dans! Eller det ble faktisk kun en time om vi ser bort fra den lille danserunden vi hadde mens vi gikk til studio.. jeg har alltid forundret meg over mennesker som ikke hører på musikk i headset mens de går offentlig, men heller bærer en høytaler på skuldrene slik at alle får "nyte" musikken de nå enn velger å sette på. I dag var det altså oss.. Men, gøy var det! Treningen gikk i alle fall bra, vi kjørte igjennom en liten koreografi og beina mine gjør så vondt nå og jeg kjenner det i muskler jeg ikke ante eksisterte. Bøy her, strekk der, rake armer.. Det er mye man skal huske på, så all ære til dere dansere der ute!  Nå blir det ikke mer trening før onsdag, men da har jeg veldig lyst til å filme litt for dere. Om det er ønskelig? :) 

Jeg er alltid så glad når jeg har vært på trening, og ikke minst mens vi holder på. Jeg kobler helt av, driter i håret, sminken, klærne og de tingene jeg vanligvis har stresset sånn over. Tror dette kan være utrolig bra for meg psykisk, det fungerer allerede som en slags terapi.. Jeg er lykkelig! Altså hvem bryr seg om håret står til alle kanter!? 

 

photoshoot with my love

Kommenter her

(annonselenker) Genser ROMWE - bukse Rebecca Stella - sko OIL. Altså, hvor bra kjæreste har ikke jeg som sitter på photoshoot med meg i fleeeeere timer slik at jeg skal bli holdt med selskap? (og fordi tv2 hadde bedt han om å komme for å være med på en del av shooten, haha). Verdens fineste. Dette er første gangen vi er på en shoot sammen, og det var kjempegøy! Gleder meg forresten til enda en sesong av bloggerne, spennende med to nye fjes :) Vi er i full gang med å filme, og jeg har faktisk filmet denne sesongen i et par måneder allerede. Noe som betyr at jeg har filmet så og si uten stopp fra april 2013 og til nå. Helt sykt å tenke på! 

Jeg har nettopp kommet inn døren fra en liten shoppingrunde, jeg ombestemte meg i siste liten angående kjolevalget for vårlanseringen i morgen, og endte opp med bukse og topp istedenfor.. Følte ikke for å ta den helt ut med så mye glitter og glam, i tillegg er det jo bare fint å kunne variere litt. Jeg har vært en rotekopp som vanlig og har mistet nøklene til både klessboden min, vaskekjelleren og postkassen så vaktmesteren var nettopp her for å bryte opp døren til boden iallfall. . haha, jeg har hatt litt panikk ettersom alle klærne mine er der, og jeg kun hadde de nyeste som jeg hadde bestilt. Men nå har jeg i det minste en midlertidig løsning på problemet - men hvor vanskelig skal det være å legge nøklene på samme sted!? Jeg har jo til og med en egen skuff kun til nøkler, men bruker jeg den? Nei.. Skulle virkelig ønske jeg kunne ringe til nøklene mine. Flere som har tenkt sånn? 

TEAM SOPHIE ELISE - UNIQUE CREW 

Kommenter her

Jeg og Yasin fra crewet danset nesten heeeeele dagen. Det er ganske vanskelig, men utrolig gøy! Jeg har fått verdens morsomste dansepartnere, og selv om det kun var meg og Yasin på trening idag var ikke det noe "kleint" som jeg alltid er redd for med nye mennesker men vi klikket med en gang og jeg tror vi kan gjøre det her bra. Det er bare å danse, danse, danse! Jeg er litt nervøs fordi vi mister et par dager med trening neste uke pga jobb, og mindre tid med trening er absolutt ikke bra i en konkurranse. Derfor måtte vi ha en ekstra trenedag nå, og de dagene vi danser kommer vi til å holde på ganske lenge, vi må gjøre det beste ut av situasjonen! 

I dag øvde vi på popping og å bevege beina raskt - det så nesten ut som sprint, bare stillestående. på en måte? Hvilke av de to tror dere var lettest for en nybegynner som meg? 

bloggerne klokken 20:00 - hjemme hos meg

Kommenter herNå kommer vi inn i den delen av bloggerne jeg har gruet (og gledet) meg litt til å se, nemlig fordi det er så nært, personlig og starten på en periode som absolutt ikke var så lett. Å gå igjennom et brudd og gå igjennom endringene det medfører er sjeldent lett, uansett hvem man er - og for meg var det helt jævlig. Men det er også fint å se disse klippene, for jeg vet at alt jeg sier i episoden er hva jeg virkelig mente der og da. Mathias betydde veldig mye for meg, og selv om vi ikke er forelsket i hverandre lengre så vet jeg at vi begge unner hverandre godt. Vi har begge lært mye av dette forholdet, og det er en tid av livet mitt jeg kommer til å huske for alltid. Han var i forholdet fordi han elsket meg, hjertet mitt og sjelen min. Ikke for alt jeg har, eller tingene som kommer med at jeg er "kjent". Men, når det er sagt, så er det ikke alltid like lett å skulle tilpasse seg meg, fordi det må man faktisk gjøre litt - man må kunne ta en del av det, være engasjert og heie på meg. Det at hele prosessen har blitt nøye dokumentert på tv er.. ja, det er spessielt, men jeg takket ja til å være med på dette for en grunn. Slik at jeg kunne gi alt, og at dere kunne kjenne dere igjen og bli bedre kjent med meg. 

Det dere får se ikveld er en blanding mellom både godt og vondt - men alt jeg vet er, at det vi hadde var uansett veldig ekte, og jeg unner han absolutt alt godt. Er glad vi er venner idag og at vi klarer å snakke sammen, det betyr veldig mye. 

Jeg gleder meg til å høre hva dere synes! Jeg er på dansetrening akkurat nå og har vært det hele dagen, men kommer hjem litt før episoden starter og snakker med dere i kommentarfeltet. Det har jeg blitt flinkere på i det siste, og det er jo så gøy! Så, vi snakkes her? ♥

lykke

Kommenter her

I dag har jeg og de herlige guttene i Unique Crew vært for å spille inn noen sekvenser til mitt dansecrew - hver uke før vi går ut på dansegulvet skal de jo kjøre igang et lite klipp av oss, og det var dette vi spilte inn idag. Veldig gøy, og jeg tror resultatet blir superkult! Guttene er så kreative og hadde masse ideer, samtidig som de hører på mine innspill og behandler meg som et verdig medlem. De er ikke strenge med meg så langt iallfall, hehe. Kjenner lykkenivået mitt skyter i taket hver gang vi møtes, de får meg til å føle meg. . ja, jeg vet ikke. Viktig? Godkjent? De er best! Kan skryte uhemmet av dem i en evighet, for at noen som er så unge er så utrolig dyktige er virkelig en oppnåelse i seg selv. 

Haha, kan tenke meg det kommer til å bli noen lekre skjermbilder av meg etterhvert når jeg er inne i dansefokus og lager dobbelthake mens jeg blinker og er i helt min egen verden. Jeg får vanligvis panikk om jeg ikke føler meg helt 100% mens folk filmer og tar bilder - men nå? Ja, jeg føler meg faktisk ganske 100% uansett, fordi jeg trives så godt. Men dans er en måte for meg å koble av, og virkelig ikke tenke på noe annet enn å ha det gøy. Jeg er overassket over hvor mye "mitt dansecrew" allerede betyr for meg, jeg tror aldri jeg har vært så fokusret på noe i hele mitt liv og jeg har så lyst til å gjøre guttene stolte. Etter at jeg kom hjem idag har jeg sett på videoer på youtube og øvd på små bevegelser de ba meg tenke på. . De neste månedene kommer dette til å være mitt fulle fokus. Så til alle vennene mine - dere kommer nok til å se meg ganske lite framover, MEN dere er så klart invitert for å se meg danse live! Kanskje noen blogglesere også vil det? Såfall kan jeg sikkert fikse det etterhvert, det hadde vært så gøy!

Det er så masse følelser, men alle er positive. Jeg elsker å se på de andre crewene danse, jeg elsker å være med de andre deltagerne og crewet mitt, jeg elsker menneskene som jobber bak serien og jeg elsker DERE som har løftet meg opp igjennom alle disse år og gjort meg selvsikker nok til å tørre dette. Nå begynner jeg nesten å grine her men det betyr så mye at dere ikke aner. Jeg er så takknemlig og aner ikke hvordan jeg skal vise det. . . Jeg får prøve mitt beste, for nå har jeg virkelig sjangsen til å vise hvor mye denne muligheten betyr for meg . . ♥

KLEM!!!! Skulle virkelig ønske jeg kunne klemme dere nå, alle som en. 

sophie elise + unique crew

Kommenter her

Det er med en stor ære jeg endelig kan vise dere guttene jeg skal danse med de neste månedene - herlige Unique Crew! Noen av dere kjenner dem kanskje igjen fra norske talenter? De er så dyktige og herlige gutter som fikk meg til å slappe av med en gang. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med å bli plassert hos disse, og jeg ser utrolig fram til å lære av dem de neste månedene.. For bare se hvor flinke de er!  

Jeg er nesten glad i dem allerede, etter bare ett møte, haha! 


Vi har brukt dagen på å ta promobilder og spille inn en del video som skal gå som reklame på tv2 etterhvert. Vi har holdt på fra klokken 10 og fram til nå nettopp, men de hadde heldigvis gullerotkake på bakrommet og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg dyttet ned syv stykker på rad for å holde energinivået oppe, haha. I tillegg har jeg drukket kaffe hver gang sjangsen har bydt seg så jeg hoppet rundt som en liten kanin da det var tid for dance-battle. Det eneste jeg kan så langt er jo å twerke, og dere kan tro det gikk fort i svingene med all den koffein i kroppen! Uansett fløy tiden avsted og når jeg trodde klokken var 13, så var den egentlig 17. Jeg har med andre ord hatt det veldig fint, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med crewet mitt, menneske som jobber bak serien og de andre deltagerne. På snakk om de andre deltagerne, Sandra Lyng Haugen er en pervers skapning, haha. Jeg ble flere ganger sjokkert og måtte le høyt over glosene hun klarte å lire ut, hun som ser så uskyldig ut! Missforstå meg rett for hun er en utrolig varm og snill person, men o-m-g så morsom hun er. Utrolig nordnorsk, ihvertfall! 

Det er så inspirerende å være med mennesker som virkelig brenner for noe, mennesker som har startet på null og jobbet seg opp. Jeg er nesten tom for ord, for dette har vært en så givende dag og jeg kan ikke vente på resten av eventyret jeg nå skal ut på. 

Håper dere gleder dere like mye som meg! Jeg håper tiden fram til Januar går fort, og at jeg kan vise dere hva vi øver på ♥ I morgen venter enda en dag med bilder og film, før vi setter igang på ordentlig neste uke. Sommerfugler i magen har jeg utrolig mye av nå! 

MITT DANSECREW

Kommenter herDa er det offisielt - jeg er en av åtte kjendiser som skal konkurrere om å vinne mitt dansecrew 2015. Dette er et helt nytt konsept på tv2 som er litt av samme prinsippet til "skal vi danse", bare at her er det HIP HOP som gjelder. Vi får utdelt hvert vårt dansecrew som skal lære oss opp til å bli et fullverdig medlem, og hver fredag skal vi konkurrere mot hverandre på direktesendt tv. Seerne og dommerne bestemmer hvem som går videre, så da håper jeg så klart noen stemmer på meg når den tid kommer. Stian Blipp er programleder, og det er en gjeng av flotte deltagere som skal flotte seg på skjermen framover. Æh, dette blir så spennende! 
Vi begynner å trene allerede i morgen, jeg har enda ikke fått vite hvem crewet mitt er, men det får jeg vite tidlig formiddag. Mye tid framover vil gå til trening, faktisk har jeg bare sammenlagt en uke fri fram til MARS (om jeg nå skulle gå langt i konkurransen). Dette betyr så mye for meg, og det er viktig for meg å vise at jeg tar denne oppgaven seriøst. Jeg elsker å danse men er langt ifra noen proff - men jeg skal gi alt i konkurransen for å bli den beste jeg kan være. Jeg er så motivert, glad, spent, nervøs.. jeg vet ikke, bare tusen millioner følelser på en gang. Jeg håper dere heier på meg! 

Min kveld har gått til middag sammen med de andre deltagerne, og jeg vet at vi alle er like spente på hvordan dette blir. Det er kult å ta del i noe nytt :) 

Ønsk meg allerede lykke til - nå skal jeg prøve meg på et par dansemooves her hjemme! 

HUSK BLOGGERNE 20:00

Kommenter herJeg har akkurat fått sett siste episode av bloggerne, altså fra da jeg var i Senegal. Fikk jo ikke sett den direkte ettersom jeg som kjent var på surfeskole akkurat da, så det eneste jeg måtte leve på var tilbakemeldingene fra dere hele uka. Og altså, som vanlig var det mye positivt, men jeg fikk også høre at jeg virket veldig dum i episoden og at jeg gjorde hele afrikagreia for mitt eget ego? Vel, vi fikk samlet inn pengene vi skulle og kom i mål, som er det viktigste av alt. Når jeg ser tilbake syntes jeg ikke at jeg virket merkverdig dum heller, men er vel kanskje vanskelig å oppfatte sin egen IQ objektivt, haha. I dag kommer en episode av bloggerne (20:00 på bliss)som jeg har gledet meg lenge til, og en episode jeg tror flere kan kjenne seg igjen i - nemlig selve flyttingen til oslo, å dra på ikea med familien, og en bekymret mamma som var redd for hvordan alt dette skulle gå. Jeg synes det er så stas å følge bloggerne nå, for jeg elsker å følge med på de andre jentene også! Alle har så gode kvaliteter - Marna er en fantastisk god, jordnær og varm person, Suzanne er hysterisk morsom med en god formidlimgsemne, og Eirin er bare en herlig jente med sunne verdier som det er verdt å se opp til. Det vet jeg at jeg gjør! Fin gjeng vi har klart å samle der, altså.

Noen screenshots fra episoden. . Haha, vakker eller? HAHAHAHA MED DEN JÆVLA AVTALEBOKA I HÅNDEN! JEG ER HELT GAL ETTER DEN DER! Alle som kjenner meg, kjenner også til avtaleboka. Min faste følgesvenn. Nevnte jeg at  den er fra 2011 og at jeg bare skriver random rundt omkring i den? Hahaha. 

Kjefte litt på mamma når jeg skulle flytte inn, haha. . That bitchlook. Og hvor har denne cardiganen tatt veien, undrer jeg nå. .  Husk sendingen klokken 20:00 på tv2BLISS, og møt meg gjerne på nettchat hos tv2.no under sending så svarer jeg dere alle direkte! Jeg drar straks ned til tv2 sitt hovedkontor på Karl Johan og kommer til å sitte der under sending og chatte med dere, det blir så gøy! Det gjorde vi to ganger forrige sesong, og jeg storkoste meg :) Jeg SPERRER dette innlegget for kommentarer på grunn av livechatten, så blir det ikke så mye og jeg klarer lettere å legge fokus over på tv2 sin chat akkurat denne gangen. Men PS - om du skal se episoden, trykk på likerknappen til facebook nederst i innlegget, så er du med i trekningen av 6 mnd gratis sumo som jeg trekker hver uke ♥ Igjen, dette innlegget er det ikke mulig å kommentere. Vi snakkes på tv2.no!


bloggerne - silikonepisode

Kommenter her

 

Om dere har lyst til å se en fjortis som er høy på morfin / valium / masse smertestillende, bør dere skru på skjermen og se bloggerne 20:00 ikveld. Jeg vet at jeg må holde meg unna narkotiske stoffer for det er jo SÅ GODT! Dere som har vært operert skjønner hva jeg mener, man svever på en rosa sky og omså noen kaller deg stygg i ansiktet ditt tenker du bare "jaja, for en vakker sjel" - sånn cirka. 

Uansett, jeg tror dette blir veldig gøy, og kanskje en liten advarsel for dere som vurderer silikon. Jeg snakker litt om det i episoden, jeg angrer ikke på valget mitt men for meg var det et smertehelvette som jeg håper jeg aldri må igjennom. Man vil aller helst bare sove i en uke og må ha hjelp til å gå på toalettet. Eller, slik var det for meg, kanskje noen andre med silikon kan dele erfaringer?

Uansett - 20:00 på bliss, vi snakkes under episoden og så klart rett etter ♥

HUSK SENKVELD

Kommenter her


Bikini fra swimwear.


I dag kommer altså sekvensen hvor jeg var lenket til Thomas Numme i et døgn til å rulle over norske tvskjermer. Herregud, det blir så spennende! Programmet starter som vanlig 22:15 på tv2, men selve delen med meg og Thomas kommer nok ikke før litt ut i programmet. Det kan uansett lønne seg å følge med! Gleder meg til å høre deres tilbakemeldinger :)

Jeg og min kjære er på vei til halloweenfest, selv om formen min er dårlig (har havnet på enda en bølge av influensa, føles det som). Vi skal se sendingen sammen med noen venner før vi eventuelt drar videre ut, vi gleder oss. Jeg rakk ikke liveshow idag, men har booket det inn i bloggplanen til mandag, hehe.

Klem!

TUSEN TAKK!

Kommenter herBilder fra en shoot jeg hadde idag. Bikini fra swimwear, foto Rolf-Ørjan Høgseth (som jeg forresten lett hadde tatt et slag for uansett hvor mye folk skal mene rundt om i media-norge).


I skrivende øyeblikk sitter jeg her med skjelvende hender, jeg kan nesten ikke tro at jeg nettopp var på senkveld, men enda mindre klarer jeg å ta inn alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra dere leserne mine! Det gjør meg utrolig ydmyk, jeg var så nervøs før sending og redd for å ikke klare å være meg selv, men det gikk bra, og for første gang på lenge følte jeg at jeg fikk vist mitt sanne "jeg" via media. Uansett, tusen millioner takk, det var en opplevelse for livet, og jeg setter sånn pris på dere! Det er ikke bare tomme ord, jeg kunne ha grått meg i søvn hver kveld men som regel legger jeg meg med et stort smil og har masse motivasjon hver eneste dag til å gjøre det bedre, utrette noe og forhåpentligvis gi dere lesere noe annet enn bare outfit og overflaten av ting. Jeg er jo faktsik på senkveld neste uke også, da kommer hele utfordringen med Thomas Numme hvor han var lenket til meg i et døgn, det blir jo nesten enda mer spennende å se! Da ble jeg jo filmet hele natten mens jeg sov, haha. . Håper jeg ikke fjertet i søvne eller noe.

Må også sende en ekstra stor takk til mamma idag, som skrev en veldig fin status om meg på facebook. Jeg vil gjerne sitere henne her, må derfor beklage på forhånd at det kommer på dialekt:

"I kveld e Sophie på "Senkveld" og æ glede mæ til å se.
Det skrives og menes mye om Fie, mye fint og mye stygt. Æ e etterhvert blitt hardhudet.
Men æ synes det e trist når æ ser innslag på nettet med Sophie og Thomas Numme, lenket sammen etter en utfordring fra Harald Rønneberg og her & der sitter voksne mennesker og kommenterer bl.a at nå skal de slutte å se på Senkveld, har de fan ikke bedre gjester til programmet enn denne .....jenta, hvor er foreldrene (!), osv osv.
Lurer på om folk har litt for mye tid til overs når de sitter og skriver og diskuterer dette som skal være et artig innslag på tv?
Bare en bitteliten utblåsning fra mæ. 
Og bare så det e sagt: Æ elske dattera mi. Og e vældi stolt av ho"

Nå skal jeg ta vare på dette øyeblikket litt lengre, og bare være. . glad! Ekstra stor klem til dere idag! 

 

Mitt første talkshowbesøk!

Kommenter her
(PS PÅ FORSKUDD! JEG FÅR IKKE TIL Å LAGE AVSNITT INNE PÅ BLOGGEN. HILSEN SUR FRØKEN)

Jeg hadde på meg sko fra NLY SHOES / skjørt sally&circle / topp utsolgt nelly

I dag har jegg hatt den store ære av å få være med på "dritseint med Edel", et talkshow på tv2! Det sendes ikke på tv helt enda, og jeg er faktisk usikker på sendedatoen, men jeg skal gi dere beskjed når jeg vet. Det ble uansett veldig gøy, og er første gang jeg deltar på et talkshow som har live publikum! Det gjorde meg helt ærlig litt nerøvs, men jeg tror det gikk greit uansett. 


Det var veldig spennende å få være litt bak scenen og se hvordan man egentlig lager show som dette, helt annerledes enn hva man skulle tro! Det tar for det første ganske lang tid, det er ikke måte på hvor mange små detaljer som skal perfeksjoneres. Men, nå har jeg vært med på dette også, og gleder meg til dere skal få se resultatet! Håper jeg var litt morsom iallfall, selv om man fikk beskjed om å "ikke prøve å være morsom bare slapp av", hehe.

Om dere fikk mulighet til å være med i et tv-program, hvilket hadde dere valgt? Nå står Skavland, Ylvis og Senkveld igjen på lista mi! 

BLOGGERNE SESONG 2 - FØRSTE TRAILER

Kommenter her

 

Nå kan jeg endelig dele det første klippet fra BLOGGERNE sesong 2 med dere! Jeg gleder meg så masse til sesongstart, og håper dere gjør det med meg. Jeg har gitt utrolig mye denne sesongen, og dere som lesere får være med meg på den største "reisen" jeg har gjort i hele mitt liv - helt fra jeg bodde i Harstad tidlig i vår, til å bo her i oslo, og alle endringer som kom med det. Vi har filmet MASSE, og jeg VET at dette kommer til å bli supert! Så, noter dere premieredato den 26 oktober klokken 20:00 på tv2 BLISS. 

Hva synes dere av det lille dere fikk sett?  Blir det enda bedre enn sesong 1? (det vet jeg det blir, hehe).
tv2 - festen i Bergen

Kommenter herJeg hadde på meg en kjole fra rut&circle hos nelly. 


Hei dere, nå er jeg tilbake i oslo og leiligheten min etter gårdagens festligheter. Faktisk har jeg vært hjemme i nesten 6 timer allerede, men jeg var så utrolig sliten da jeg kom inn døren at powernap var eneste som sto i hodet mitt. Jeg som skulle få døgnrytmen på  plass har nå en helt utrolig energi, som sikkert kommer til å vare natten ut. . typisk, ikke sant? Jeg har hatt et utrolig fint og innholdsrikt døgn i Bergen som jeg aldri vil glemme. Det var masse mingling, kjendiser, rød løper, middag, dessert og fest. Altså, når man setter over 100 sosiale, talentfulle energibomber i samme rom med gratis alkohol kan det jo ikke bety annet enn god fest! Å være på fest med folk i mediebransjen er nesten som å være i uSA. 99,99% av alle du møter på hei og slår av en samtale. Den 00,00 % av folk som ikke er hyggelige består av meg som er sjenert og ikke helt vandt med å sprudle rundt, og en sur frøken som sikkert ikke vet hvem hun er, fordi hun tror hun er verdens beste. Hehe, Eirin vet hvem jeg snakker om. Uansett, Eirin er den nye jenta i bloggerne og hun er så fantastisk god! Jeg kunne ikke ha blitt mer fornøyd, vi alle fire går så godt overens, og jeg gleder meg til premierefest med samme gjeng i høst ♥ Da kan jeg nok ordne slik at noen lesere (over 18 år) kan vinne innpass om det høres gøy ut?

Da håper jeg alle krysser av 27 oktober i kalenderen, klokka 21:00 - da er det bloggerne!

BLOGGERNE SESONG 2

Kommenter her

Da var endelig nyheten ute, jeg som har holdt dette hemmelig for meg selv siden februar! Jeg håper noen av dere ble glade nå, og ser fram til sesongstart sammen med meg. Jeg lover dere, det har vært så utrolig mye gøy som har blitt filmet, og jeg har filmet nesten konstant (haha, virker det som) i flere måneder nå. Masse ting som ikke har kommet med på bloggen, for det ønsket jeg å ha litt mer fokus på denne sesongen. . at man får være litt mer med "bak bloggen", og se steder, situasjoner og mennesker som ikke alltid kommer fram her men som likevel er en del av mitt liv. Flere av dere hadde jo gjettet dette allerede, men nå kan jeg i det minste bekrefte at det stemmer :) Jeg har sååååå lyst til å vise dere smakebiter av serien, men jeg har ikke fått sett noe som helst selv enda! På tirsdag neste uke drar jeg til bergen for å delta på høstlanseringen til tv2, og da får jeg for første gang se et helt minutt av den nye sesongen. . Jeg er veldig nervøs


Noen som gleder seg?

kokkesophie

Kommenter her

Jeg får ikke lovt til å si noe om hvordan det går på Masterchef - men jeg kan si såpass, det er det skumleste jeg har vært med på i mitt liv! Og veldig gøy, så klart. Hvem skal se det på tv? 

hei fra masterchef!

Kommenter her


sponset jakke og skjerfJeg er, som tidligere nevt, i Danmark for å spille inn kjendisversjonen av Masterchef. Bloggingen kommer derfor ikke til å være helt som vanlig disse pågående dagene, men det er jo egentlig bare greit - da blir det jo ekstra spennende når dere får se det på tv! Jeg håper dere der hjemme krysser fingrene for meg, og om ikke, får vi oss alle forhåpentligvis en god latter. Det finnes så mange negative aspekter ved å være en "kjent" person, men slike dager som dette, er verdt absolutt alt sammen. For som jeg koser meg!

Hva synes dere om den nye Barfota-anorakken min, forresten?  Ikke bare har den det norske flagget på seg, som er en detalje som jeg elsker på ytterklær, men den er herlig lyserosa! Den kommer nok til å bli brukt en god del framover, både nå på våren, og mot høsten igjen. Jeg skal snart på en svipptur hjem til Harstad, og der kommer jeg neppe til å ta den av overhode, så kaldt som det er der nå. Jakken er laget av vindtett materiale som vi alle trenger her i nord - selv var jeg nære på å kjøpe en jakke fra Helly Hansen i fjor, men det ble bare med tanken. Denne fra Barfota fikk jeg først sett på Ida Wulff sin blogg, og da klarte jeg ikke å motstå. I need it! Den er perfekt til gummistøvler og vintersko, samt converse. ., Ja, egentlig alt, sett bort fra høye hæler. 

 Jakken kan kjøpes HER 

Skjerfet er også nytt - jeg er en av de som har styrt unna skjerfene fra acne, både på grunn av høy prisplass, men også det etiske bak skjerfet. Dette skjerfet er riktignok 100% lammeull, og jeg tipper flere av dere vil stille litt sprørsmålstegn ved dette og min ellerse avstand fra slike produkter, men om man gjør litt research på produsenten og hvor det kommer fra, kan kan se at dette er ikke noe å bekymre seg for. Det er "desverre" slik at lam blir spist her i norge, og sauene trenger å klippes enten de spises eller ikke. At det går noen steder er jo da bare fint, synes dere ikke? Og skjerfet er nydelig, det går lett to ganger rundt halsen og det ligner på acne sitt men til 1/3 av prisen. HER kan det kjøpes, om dere skulle være interesserte.

 


 

 

Vel,  nå er det kokkekonkurranse - ønsk meg lykke til, og takk for masse fine tilbameldinger i går på Lionheart! Gleder meg minst like mye som dere, om ikke mer. Det blir spennende å la dere få høre hele :-) 

 

FULLstappet 17. mai

Kommenter her

Min krystallbh er kjøpt på nelly (149 kr HER) - reklamelenke


Jeg har vært godt plassert hjemme i norge en stund, og annet enn at man ser fulle folk i bunad (hva er greia med å være drita på 17. mai om man ikke er russ?), så har jeg merket lite til at dette er nasjonaldagen. Med en gang vi kom inn døra hjemme pakket jeg ut av kofferten, tørket støv, ryddet i klesskapet, ryddet i kjøleskapet, svarte på mail, betalte alt for mange regninger, og har siden det prøvd å febrilsk forberede meg til masterchef. . . Jeg er en slik person som er best på teori, for å si det mildt. Det beste jeg kom på var å lese litt på matprat, google tilbehør til forskjellige retter og annet i den duren, fordi jeg rett og slett ikke får meg selv til å ta steget inn på kjøkkenet. Har jeg ikke lært meg noe fram til nå, så lærer jeg det iallfall ikke på en dag. Ferdig snakka.

Det er litt dumt, etter min mening, at folk bruker fine dager som dette som en unnskyldning for å være hensynsløst dritings, sloss, spy og hva det nå måtte være som fører med den lille sjarmpakken promille har å by på. Champagnefrokost er nok helt herlig, og å ta seg noen pils på byen med gode venner har jeg heller ikke noe imot, men når man må passe på hvor man går for å ikke trø i spy blir det jo nesten bare trist. Slik føler jeg det har blitt med nyttår, st.hans og hele pakken - men har det kanskje alltid vært slik?

Men men, alle får bare gjøre det de liker, og så lenge man koser seg er det vel. . ja, greit? Haha, jeg skal ialfall kose meg med pasta og film nå, før jeg tar relativt tidlig kveld. I morgen skal jeg opp tidlig å jogge meg tur, før jeg skal fly til danmark og innspilling på kvelden. Kom gjerne med noen siste kjøkkentips til meg her ♥ Håper alle har hatt en fin dag! 

 

er du så sur?

Kommenter her

adlink nelly

Min fine fine fine kjole (og det fine fine fine glasset!!! Glemte å stjele det, som var planen. Pokker da). Kjole fra HER


Jeg er for å være helt ærlig ganske flau og har lært meg en lekse fra kvelden på gullruten : jeg må øve på reaksjonsevnen min og mimikken i ansiktet, for tydeligvis så jeg rimelig forbannet ut da vi ikke gikk av med seieren. Det er ikke tilfellet overhode, så klart ble jeg skuffet, men det var vel fortjent for Ida som vant, OG det er en ære å bli nominert. Man trenger ikke å vinne alt for å være en vinner, hehe. Ta Leonardo Dicaprio, for eksempel. Aldri vunnet oscar, men ville ha sagt at han er ganske så best i verden uansett!

Jeg tar aldri inn over meg situasjonen når jeg er på slike ting. Jeg har aldri tenkt "oh wow, nå er jeg på gullruten, dette er sykt!" eller "wow, jeg er med i et veldig suksessrikt program på tv". Det betyr ikke at jeg ikke er glad og takknemlig, for tro meg det er jeg - og jeg var helt på gråten flere ganger i går. MEN, det jeg mener er at jeg ikke forholder meg til omstendighetene på den måten at jeg endrer meg, jeg er meg selv enten jeg sitter på gullruten, i sofaen hjemme eller hvor det nå måtte være. Jeg burde virkelig ha klappet å smilt igår (noe jeg faktisk gjorde, men vet ikke om det kom med? Brukte vel en stund på reaksjonsevnen der også, haha) men en eller annen sosial sperre i hodet mitt klarer ikke å fortelle meg når det er på tide med litt anstrengt sosial oppførsel. Can't do it! 

 20140509-174134.jpg

Om dere vil ha noe inside-information fra i  går kan jeg melde om at jeg gikk uten sko fra sekundet vi kom av den røde løperen, rød løper er og forblir kjemperart men veldig gøy (jeg tenker alltid mens jeg står der "herregud mennesker er rare" jeg fikk kjenne på babymagen til Marna og det minner misstenkelig mye om min egen mage når jeg spiser hvitt brød, all gratis drikke er farlig drikke og jeg har sovet i to timer i natt. Men, lett verdt det, og så håper jeg veldig på å få bli invitert med på noe slikt igjen!

Nesten hele gjengen bak bloggerne. Fra venstre bak kan dere se Vegard, mannen bak serien som har stått for både ideen, å finne oss jentene og å løpe rundt bak kameraet, med andre ord er han mannen i mitt liv som jeg har uendelig stor respekt og kjærlighet for. Kleppen og Snorre står ved han igjen, det er de som har filmet meg fra dag en med serien og som er de jeg kjenner best. De har vært der igjennom latter, gråt, masse tull, russetid, kjærlighet, familie. ., Ja, you name it. Resten av gjengen har jeg ikke fått jobben så nært med enda, men det kommer sikkert (håper jeg!). Anja som står ytterst i hvit kjole til høyre er også helt herlig, hun synes iallfall jeg er veldig morsom (eller teit) for hun ler så hjertelig når jeg sier noe idiotisk. Sånne folk<3


Jeg sitter faktisk allerede på gardemoen og heller i meg en vanilla latte før jeg skal begynne min evige bokjakt. Jeg står sikkert i en time hver gang jeg skal finne meg en ny bok å lese, og så ender jeg opp med DET NYE som er lest ut før jeg har gått på flyet. Kanskje dere har noen last-minute boktips? Jeg liker bøker hvor barn blir misshandlet eller dyr redder mennesker, haha. Særing!

Jeg drar til Tunisia klokken 12:15, gleder meg sånn! Hotellet ser helt fantastisk ut og jeg drømmer meg såå bort her jeg sitter og venter på Mathias. 

OG DERE!! Om dere vil høre en smakebit av låten min, tror jeg det kommer på God kveld Norge idag. Jeg får ikke sett det selv så er mildt sagt dritnervøs. Der synger jeg live og greier, jo! 

 

GULLRUTEN

Kommenter her

Singlet fra nelly HER (reklamelenke)


Jeg har blitt sminket og stylet, og er straks klar for gullruten! Jeg har hotellrom i bergen og snart kommer de andre fra bloggerne hit. Jeg skal ut og spise med produsenten og bare samle litt krefter, dette blir en lang kveld med rød løper, utdeling og etterfest.

Ble ikke håret og sminken fint, forresten? Er faktisk sjeldent jeg blir fornøyd når noen andre ordner meg, men denne gangen satt alt som et skudd! 

 

Dere kan følge gullruten direkte på tv2 ikveld fra 22:15 -  ØNSK OSS LYKKE TIL! 

hvilken kjole til gullruten?

Kommenter her

reklamelenke

I morgen er det gullruten, og det er en stor ære at bloggerne har blitt nominert! Det var nok mest bare en fjern drøm for oss som har vært med, og at det nå har blitt virkelighet er virkelig helt fantastisk og ikke noe alle får oppleve i løpet av livet. Jeg unner produsenten Vegard Nordmann dette så utrolig mye, han jobber så hardt og fikk meg umiddelbart til å føle meg hjemme blandt crewet. Så, Vegard - tusen takk for et fantastisk år, mye av det som har skjedd det siste året er takket være deg og at du har hatt sånn tro på meg og min sterke personlighet. Også en stoor takk på vegne av meg selv til John, enhver dag med deg og filming er en solskinnsdag! Og til Snorre og Kleppen som filmer - det har vært som en liten familie, og it makes my day når jeg ser dere slite med å holde maska bak kameraet når jeg sier et eller annet idiotisk.. Takk takk takk!!!! Jeg er så ydmyk med tanke på alt dette, og blir helt rørt ved tanken. . Det er så fortjent! 

Kveldens store spørsmål kommer nok til å være (bortsett fra hvem som vinner), hvem som har på seg hva. Jeg googlet gullruten, og alle ser jo ut som en million kroner! Jeg mener man kan få til både billig og bra, så begge kjolene jeg nå skal vise fram koster svært lite. Her er mine to alternativer som jeg har koket det ned til: 

Denne lange, fine kjolen har jeg aldri brukt ute i offentligheten, og er en av mine eneste lange. Den koster 499 og kan kjøpes på nelly HER. Jeg tenkte denne passer fint ettersom gullruten er ganske så classy, og kleskoden krever nok litt stil. Det eneste som drar denne ned fra en toppscore og et definivit ja, må være lengden. Den er akkurat et par cm for lang, og jeg må nok holde den litt oppe under kvelden. Mulig det er verdt det, for den er jo så nydelig. Men, med mine 159 cm over bakken er jeg også litt redd for å se enda mindre ut i denne. 

Denne er fra sheinside og litt mer avslappet, og kort som dere sikkert får med dere. Denne skal jeg da eventuelt ha en litt oversized blazer til, og lavere sko slik at den blir litt mindre "lett på tråden" og litt mer passende for en slik anledning. Om det ikke blir denne tenker jeg uansett å ta den med meg i vesken, slik at jeg kan bytte om før festen på kvelden.

Så, hva tror dere - kjole 1 eller kjole 2? 

 

skal være med på masterchef!

Kommenter herJeg har en liten nyhet til dere - jeg skal være med på kjendisversjonen av masterchef, og reiser til danmark for å spille inn om noen få uker. Dere som har lest bloggen min en liten stund vet sikkert at jeg er så god som blank på matlaging og har aldri hatt noen grunn for å lage meg mat selv, men nå har jeg måtte sette inn et ekstra gir for å iallfall kunne prestere litt i konkurransen, og har øvd på litt enkle knep og triks idag.  Matlagingen i dag gikk kjempebra, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Da jeg fikk tilbud om å være med ble jeg helt skjelven og tenkte at om jeg ikke har flauet meg ut for det norske folk før, så skal iallfall gjøre det nå. . Men, det skal bli godt å få representert de som ikke spiser kjøtt litt - og ja, jeg spiser fisk og kan derfor ikke kalle meg en vegetarianer, ettersom flere av dere tydeligvis ble dypt såret av at jeg kaller meg veggis kan jeg stoppe med det ass, haha. Folk henger seg opp i mye rart, men uansett. Retten jeg har øvd på nå er uten kjøtt, men smaker så latterlig godt, så kanskje noen får litt tips av å se på programmet etterhvert! 

Men, dette blir spennende, dere får ønske meg lykke til i konkurransen - dere får selvsagt følge med meg til danmark på innspilling, men nå har dere en liten forvarsel ♥