Sophie Elise

Sophie
Elise

spørsmål og svar

Joakim og jeg tar spørreundersøkelser

                                                        Reklame

Jeg ble for litt siden spurt om å teste ut meningstorget.no - og som alt annet jeg får tilbud om, så må jeg prøve selv og så eventuelt anbefale videre til dere. Det skal jo være nyttig for noen, ikke sant? Vel, nå skriver jeg jo dette innlegget så åpenbart fant jeg ut at det var verdt å tipse om, hehe. Bare sjekk video, og finn ut mer! Her tester jeg og Joakim nettsiden, og svarer på en del undersøkelser. Da får dere brått vite litt om mine shoppevaner også, gitt! ;-) 

 

 

Konseptet er da altså enkelt og greit, du kan tjene opp poeng ved å svare på spørreundersøkelser. Disse poengene kan du bruke videre til å shoppe med på nettet, donere til veldedighet eller bruke i gavekort! Genialt, ikke sant? Og ikke minst, så er det fint å svare på spørreundersøkelser en gang i blant. Det går fort, men hjelper også til at produkter og tjenester man bruker i hverdagen blir bedre. 

Registrer deg her! Svar enkelt på undersøkelser, og få igjen for det. :-) 

  Meningstorget.no setter deg kun i kontakt med undersøkelser som du selv kan ha interesse av, så ikke bekymre deg for å måtte svare på mye du ikke har peiling på. Men OBS! Du må være over 18 år for å registrere deg. ♥

 

 

podcast - svar på spørsmål

Her har dere del 1 & 2 av podcasten som ble spilt inn sammen med Anette-Marie! Veldig gøy å svare på spørsmålene deres slik og håper dere litt bedre kjent med meg nå :-) 

Del 1. 

Del 2. 

Ny blond sveis! Jeg har på meg bukse fra weightless / genser choies / lue river island


Jeg har glemt å fortelle dere at jeg hadde "botoxparty" hjemme hos  meg for noen dager siden, haha. Det kom en lege hjem til meg og satt botox i pannen på meg og en venninne før vi dro ut, og det får jo ikke full effekt før etter nesten en uke så nå er jeg stiv som en stokk i ansiktet og klarer ikke å utrykke meg, haha. Om jeg er sjokkert, glad, lei meg eller uansett, utrykket er det samme. Det løsner jo litt opp etterhvert, men akkurat NÅ er det veldig spessielt.  Fuck, når vi snakker om utseendet. Jeg spiste nettopp godteri for tredje gang i dag, og jeg har en bikinishoot på fredag. . haha, starter med diett fredag morgen da. Lenge leve selvdisiplin! Nå skal vi rydde leiligheten her hjemme og dra på besøk, i morgen sjekker jeg og min kjære inn på hotell for noen dager slik at man får en liten omveksling. Det har jeg virkelig trengt etter alt stresset som er nå for tiden, når jeg bytter omgivelser får jeg også ny motivasjon. Her hjemme har jeg tenkt oppvask, handle, lage mat +++ som bare har vært ekstra stressmomenter som jeg virkelig ikke trenger akkurat nå. 

Vi skal bare kose oss ikveld, så vi snakkes imorgen! Da har jeg radiointervju på p5 ganske tidlig på morgenen, så dere får sjekke det ut klokken 10:30 om dere har mulighet ♥

 

svar på spørsmålsrunden!

Blogg, musikk, tv osv:

Når kommer din neste sang?
Jeg har allerede en del alternativer for neste sang, og jeg jobber med litt flere forskjellige. Er faktisk veldig usikker på nøyaktig når den kommer, fordi denne gang skal jeg være mer med i prosessen og virkelig være 100% sikker på at det er noe jeg kan stå for, være med på å skrive selv, produsere osv. Og, så må det jo nesten toppe den første, og ikke være en lik type sang. Vanskelig, men det kommer, og da vil jeg at det skal være veldig bra.  

Hvor jobber du?
Dette er kanskje litt vanskelig å forstå, men jeg trenger absolutt ingen annen jobb enn bloggen - jeg har hverken tid, overskudd eller økonomisk behov for det. Om dere tenker at f.eks VG.no tjener godt nok på annonseinntekter til å lønne over 30 ansatte, og at bloggere har mer målrettet reklame og en god del klikk fra en bestemt målgruppe, så er det ikke akkurat  vanskelig matematikk at jeg tjener penger.

Har du macbook pro/ air?
Jeg har en macbook air, og jeg elsker den! Jeg bestilte min på mpx her - og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Tror den kom hit etter to-tre dager, og jeg har nå blitt en av de tullingene som glemmer hvordan jeg bruker vanlig pc.

Hva er favorittbloggen din?

Har ikke peeeeeeeiling, jeg leser så utrolig mye forskjellig hver eneste dag! Men jeg holder nok en knapp på en svensk blogg, de er som regel de beste. Kanskje dessies.se eller isabelles.nu

Hva synes du om at kissie kopierer innleggene dine?
Sinnsykt morsomt, ettersom jeg faktisk gikk å snakket til henne på finest-awards og da latet hun som om hun ikke aaaante hvem jeg var. .

Kunne du tenkt deg å være med i flere reality-program?
Haha ja, i løpet av et år kommer jeg i fire forskjellige på tv, faktisk! Men jeg hadde ikke takket ja til alt, men noen ganger må man bare hoppe i det og se på det som en gøy erfaring.

Har du ask?
Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg daglig får spørsmål om jeg har ask. NEI JEG HAR IKKE ASK! Jeg har sjekket ut de falske ask-brukerne av "meg", og de skriver jo helt retarded. . Det ser jo ikke ut som meg overhode!

Tenker du mye på hvordan andre oppfatter innleggene du skriver?
Nei, og ja. Det er ofte folk ikke skjønner når jeg er ironisk eller litt på kanten med vilje, for å få fram et poeng. Men, det får jeg bare leve med, og kloke mennesker med litt normal tankegang skjønner som regel hva jeg vil fram til. Jeg spiller jo en slags karakter på bloggen, selv om jeg er meg selv er jeg jo en ekstrem versjon av meg selv - man må spille på de tydeligste personlighetstrekkene man har, om man vil ha noen sjangs til å bli "kjent".

 


 

Personlig:

Hva er det kleineste du kan huske å ha gjort?
Hmm. . denne var litt vanskelig fordi jeg gjør utrolig mye kleint, som jeg personlig ikke oppfatter som kleint men de rundt meg gjør kanskje det. Okei, for ca en måned siden hadde jeg mensen, og når jeg har mensen har jeg virkeeeelig mensen, så jeg må bytte tampong ca en gang i timen, typ. Uansett, da fikk jeg mensen i sofaen hos en venninne, altså I sofaen. Og på dyna. Og på puta. Og vi var ganske mange mennesker der. Jeg var (takk gud) ikke edru og bare sa det med en gang og beklaget meg, heldigvis brydde ingen seg men jeg følte meg som en hund på løpetid som løp rundt og markerte meg, haha. Det var ganske flaut i det minste.  

Hvor høy er du?
Jeg er 1.59, og ber gjerne folk holde seg frabedt fra å kommentere høyden min når dere møter meg. Jeg absolutt hater når blogglesere kommer bort å bare "OJ du var liten heheheh, oj lille mini søta ass". Okei, fordi jeg visste ikke at jeg er lav? Skal man gå bort til noen å bare "oj du var feit hehe", jeg kan jo ikke noe for det. .  

Kan du ha en konkurranse hvor man kan vinne en dag med deg? Siden du er forbildet til mange.
Ah! Det har jeg jo egentlig lyst til, men samtidig føler jeg også at det er litt rart. . ? Jeg er jo ikke akkurat så veldig underholdende og aner ikke hva man skulle ha funnet på, jeg må jo nesten prestere når noen har vunnet et møte. Men hvem vet. . helt ærlig tror jeg ikke jeg hadde turt det.  

Skal du ha flere tatoveringer?
Ja, det skal jeg! Absolutt. Jeg elsker tatoveringer. Vil ha mange små! 

Hva skal kattene hete?
Minimais og brur, tror jeg! Må se det litt an, de kommer sikkert til å ha tusen forskjellige navn om jeg kjenner meg selv rett. I want it all!

Har du lappen?
Ja, det har jeg! Men er ikke noe poeng med bil her i oslo, så jeg kjører kun når jeg er hjemme - og da kjører jeg konstant. Og det er litt rart, fordi jeg hater å kjøre bil men jeg elsker å være sosial, og med meg + noen gale venninner i bilen finner vi alltid på noe spennende! 

Hva er yndlingsfilmen din?
Oj, den var vanskelig! Det er lenge siden jeg har hatt en film som jeg kan se flere ganger på rad. . Men, jeg må vel si en film som har gjort en enring for meg, og det må bli the cove. Jeg ble et helt annet menneske, og ble vegetarianer og den filmen alene er grunnen til at jeg er slik som jeg er med tanke på dyre/miljøvern. Den fikk ballen til å rulle, rett og slett. Den finner dere på netflix!

Hvordan ser du livet ditt om 10 år?
Om jeg tenker på hvordan livet mitt var for 10 år siden, da jeg var 9 år. . det er helt umulig å planlegge så langt fram i tid. Kanskje er jeg død, hvem vet? 

Kan du fortelle om sykdommen din, essensiell tremor? Fordeler og ulemper?
Noen fordeler er det vel ikke, annet enn at jeg fikk skrive med pc på skolen og ikke med blyant. Det er veldig irriterende, og jeg får kramper i hendene av finmonorikk. . eksempel, skrive med blyant, skrelle reker (haha), strikke, spille gitar, slike ting. Er også ganske vanskelig å sminke meg, men det lider jeg meg igjennom likevel. Jeg tar ikke medisiner mot det, jeg gjorde det før men følte ikke det hjalp og vil holde meg unna medisiner så godt det lar seg gjøre egentlig.

Har du forminsket puppene dine?
Nei nei nei, det kommer jeg aldri til å gjøre! Men jeg gikk veldig mye ned i vekt da jeg ble singel, og i tillegg har jeg sluttet å bruke klær og undertøy som fremhever puppene mine. Det får heller bli en positiv overasskelse for den personen som eventuelt får se meg naken engang, ingen grunn til å vise dem fram hele tiden. Har du noen tips for de som vil bli vegetarianer?
Ja, finn ut hvor mye du ønsker det først og fremst. For om ønsket er der, så er det overhode ikke vanskelig - jeg hater når folk sier "jeg klarer ikke", for hva er det å ikke klare? Du tar et bevisst valg om å spise kjøtt flere ganger om dagen, hva om å ta et bevisst valg om å rett og slett ikke gjøre det en gang i blandt? Meld dere inn i veggispreik, en gruppe på facebook, begynn å følg peta på facebook å se videoer, prøv deg fram på kjøkkenet, se fæle filmer (f.eks earthlings) osv, bli motivert. Og tenk at du ikke skal fjerne noe fra kostholdet ditt, tenk heller på alt du kan legge til. Jeg vil også gjerne anbefale boken "å spise dyr" som gir et objektivt syn på saken, med mye fakta fra begge sider - kjøttetere, og vegetarianere.

Hvor mye betalte du for Celine-vesken?
Hehe, det er hemmelig faktisk, men mer enn en bil jeg satt i igår, for å komme med et eksempel.
 Når kommer kattene dine?
Den 13. august på kvelden er de endelig her! Det reiser en gutt ned til spania for å hente dem for meg, jeg betalte flybilettene hans så slapp jeg å reise selv.

 Hvor ofte trener du?
Ganske intenst i 30 minutter per dag. Det funker for meeeeg.

 Er du for eller mot legalisering av weed?
Jeg er for - men for all del, jeg har ikke lyst til at man skal kunne kjøpe weed på rema 1000! Og det folk missforstår med weed, som jeg selv har sett med egne øyne, er at om man røyker hver eneste dag kan det få konsekvenser, likt som om man drikker hver dag er man alkoholiker. Jeg synes faktisk alt er greit, med måte (eller alt utenom heroin, amf og kokain og diverse i den gaten). Og selv om man ikke blir helt gal av weed, så endrer man seg over lang tid, og det er et fakta. . men, på grunn av kriminalitet, økonomiske årsaker og ikke minst trygghet skulle jeg helst ha sett at det ble legalisert, med ordentlig informasjon om planten. Ikke masse skremselspropaganda, for det kan fort føre til at man går over til sterkere stoffer, noe jeg også har sett selv. 


Kjærlighet, vennskap, familie:

Er det sant at vennene dine har ditcha deg og hun Martine fra sandnes er den eneste du har igjen?
Nei, jeg har heldigvis masse venner og er på et fantastisk sted i livet sånn sosialt sett. Jeg har absolutt alt og alle jeg trenger på den måten, og kunne ikke bedt om bedre venner. Jeg blir nesten litt rørt når jeg snakker om det, for det har ikke alltid vært slik, men nå har jeg det virkelig bra på det området. Men når det er sagt, så er også Martine fra sandnes en av de fine vennene jeg har, og jeg håper hun kan komme på besøk til meg snart igjen. Vi har det så morsomt, og snakker sammen hver dag. At hun begynte som "bloggleser", og at det er slik vi ble kjent, er også veldig fint å tenke på.

Hva var det egentlig som skjedde mellom deg og Mathias? Og er det HELT slutt?
Det skjedde vel egentlig ingenting. . vi er bare på veldig forskjellige steder i livet. Altså - det funker ikke å være sammen, og det er greit. Og ja, det er helt slutt.

Fineste minnene jeg har, har jeg sammen med han.

Hva synes du om tatoveringen du har med Mathias, nå som det er slutt?
Vi har en matchende tatovering, men den handler på en måte ikke om vårt forhold. Vi tok den etter vi opplevde noe sammen, så den representerer på en måte noe annet, men noe veldig fint - og det gjør ingenting at jeg har den iallfall! Jeg liker den veldig godt, og jeg håper nesten den kommer til å vare livet ut. Den representerer en veldig fin periode, som har formet meg masse.

Kan du skrive kort om alle kjærestene du har hatt?
Haha, dette er nok hvorfor det er vanskelig å få seg en date når man er blogger! Fordi gutter frykter vel å bli snakket om på den måten. . Jeg kan vel si at jeg har hatt tre ordentlige kjærester, hvor jeg egentlig kun ser på Mathias som en jeg hadde ekte kjærlighet med - fordi, han endret meg og jeg kommer aldri til å være den samme, på en god måte. Og det tror jeg er veldig unikt, og jeg er så heldig som har fått oppleve det. Ellers har jeg hatt to fine forhold før det, som også var en grei opplevelse og jeg er venn med alle, noe som føles bra.

Skal mathias flytte tilbake til harstad?
Han bor i Harstad akkurat nå ja. Vet ikke hva han skal gjøre etterhvert, men vet det kommer til å gå bra med han uansett.  

Hva skjedde med deg og Mathias? Med tanke på det som sto i pressen, og at du da sa at vi ikke skulle tro på det, og at du va mathias sin. Men så nå er du singel? Blir litt forvirra. Var det pga dette du ble sykmeldt, eller var det fordi du ble utbrent? Eventuelt, om det var fordi du ble utbrent, hadde det noe med det som skjedde mellom deg og Mathias? 

Det som skjedde var at vi fant ut at han måtte flytte ut, uten å egentlig vite hva som skjedde med oss eller hvor vi sto. Å da bli lurt til å snakke av pressen (noe som faktsik skjedde) er helt sinnsykt, og ingen av oss visste hva som egentlig skjedde mellom oss og da ønsker man ikke å ha det på forsiden av alle nettavisene. Så, selv om jeg følte da, og egentlig enda føler at jeg er Mathias sin, så er jeg singel.. Jeg ble sykemeldt fordi jeg var utbrent, og ikke fordi jeg hadde kjærlighetssorg. Merkelig, men de eneste gangene jeg har grått etter det ble slutt, har jeg vært sammen med han, og det var mest bare for å få det ut. Når jeg er alene eller med andre har jeg det helt fint. Kanskje det kommer å slår meg midt i fleisen etterhvert, når jeg innser det ordentlig. Men akkurat nå går det fint og jeg ser tilbake på det med et smil.

Var du utro på hove?
Nei, det er veldig komisk og tragisk at folk skal spre slike rykter. Jeg var sammen med to gutter der, to gutter fra bergen, og vi var alltid hele jentegjengen sammen med dem. Tror ikke jeg var alene med noen av dem et sekund. . ellers møtte jeg jo på gutter her og der, men nei - langt ifra utro. Tror ikke jeg ga noen en klem engang?

Hvordan kommer man seg igjennom skikkelig kjærlighetssorg?
Jeg tror aldri jeg har hatt den intense kjærlighetssorgen som folk snakker om . . eller, såfall så takler jeg det bedre enn jeg hadde trodd. Nå som det ble over mellom meg og Mathias var det så klart veldig tungt, men man er bare nødt til å fokusere på seg selv og slutte å gjøre små ting for at exen skal legge merke til det. "Kanskje om jeg kjører forbi huset hans ser han meg, kanskje om jeg legger ut dette bildet, kanskje om jeg legger ut dette hintet på twitter, kanskje om jeg møter en av vennene hans". . så, om man sier man skal komme over det, men fortsetter å gjøre slike ting, så kommer man ikke over det. Man skal gjøre nøyaktig hva man vil, som om det mennesket ikke finnes, men så klart opprettholde en respekt så slipper man noe drama. Og ikke minst - tenk på hvor langt livet ditt kommer til å bli, og alt du kommer til å oppleve, og ikke minst - alt du har opplevd til nå! Ting du har klart i ditt liv har du klart alene, ikke på grunn av et forhold eller på grunn av en gutt. Man er så mye sterkere enn man tror.

 Når synes du det er OK å gå over på et annet forhold?
Når man føler seg klar, slikt kan man ikke planlegge, men for min del har jeg nok veldig godt av å være alene en god stund. 

 Har du noen planer om få barn om noen år?
Ja, jeg har navn og alt klart! Om ikke barnet mitt blir seende ut slik som dette, blir jeg nok veldig skuffet:

Hvem av dine gamle venner fra Harstad har du enda veldig god kontakt med?
Anne-Sofie men hun bor i tromsø nå, men vi er jo bffs. Amanda som bor i bergen, Lotte som enda bor i Harstad, Marte som snart flytter hit og Charlotte som også har flyttet hit. Og de trives jeg godt med ♥

Angrer du på noen av operasjonene dine?
Jeg har tatt to, det er ikke så mye. Og nei, jeg anger ikke noe som helst. Har ikke gjort det et eneste sekund heller.

Hvilke sanger hører du på for tiden?
Her har dere noen! Jeg har en spilleliste på youtube dere kan sjekke ut her. 

 


Sånn, da fikk jeg gått over det meste - og om dere enda skulle lure på noe, kan jeg svare i kommentarfeltet! 

SPØRSMÅLSRUNDE
Det har vært mye spørsmål den siste tiden på bloggen, og selv om jeg prøver å svare i kommentarfeltet er det vel ikke alle som får det med seg. .Så, jeg kjører i gang med en stor spørsmålsrunde, som jeg skal svare på allerede imorgen. Alt fra "kjedelige" standardspørsmål til hva enn man måtte lure på. Så, kjør på, spør meg om alt dere måtte lure på!


Jeg har akkurat kommet hjem, jeg sov hos noen venninner i natt og har brukt kvelden på å ha storhandling for å fylle opp kjøleskapet, så nå har jeg masse godt og veldig masse unødvendig, hehe. Nå surrer tven i bakgrunnen med dårlige trashprogrammer fra tv2 bliss, og resten av natta skal jeg bruke på å rydde og vaske hele leiligheten. 

 

hits