Sophie Elise

Sophie
Elise

sminke

SMINEKURS!


 

Jeg har nevnt tidligere at jeg og Dajana skal begynne med sminkekurs, og nå er det endelig klart! Vi sikter oss mest inn mot makeup-kjeder, kjøpesenter og bedrifter, spa osv - så om det er av interesse, send mail til lotte@anti.as! Vi tilbyr sminkekurs, tips og triks, hvordan nå ut ut med merket ditt på sosiale medier og branding. Det blir fab! 

MINE SMINKEFAVORITTER!

//annonse

- MINE FAVORITTER I SMINKEVESKEN! - 

Selv om jeg har masse sminke er det kun et par produkter som alltid får følge med når jeg reiser på dagsturer, skal på overnatting eller er ute av huset lenge. Jeg er et vanedyr og holder meg gjerne til de samme produktene om jeg først finner noe jeg liker, men til dette innlegget har jeg også testet noen nye for å sjekke om de kan få fast plass i min sminkeveske fremover. Jeg fant noen jeg elsket, og noen som var helt OK - jeg kommer aldri til å late som om jeg liker et produkt, da hadde jeg fått så dårlig samvittighet ovenfor dere. Her kommer et innlegg hvor jeg tester ut litt nytt og gammelt, i kronologisk rekkefølge slik jeg alltid legger sminke! 

- Steg 1: Ansiktsmaske - 


Hver gang Dajana legger sminke på meg, starter hun med å fukte huden min nøye og følge opp med en lett ansiktsmaske. Dette hjelper sminken å holde hele dagen, men resultatet blir også finere slik. At makeupartisten min er så streng på det har virkelig gitt meg fart på sakene og nå er jeg kjempeflink til å benytte meg av masker og kremer! Den jeg har på meg her heter Maskeraide Pre Party Prep og selv om man ser helt gæren ut med den på, var den utrolig forfriskende. Og ikke minst enkel å bruke! Jeg ble sittende med den på i 15 minutter, og da jeg tok den av var jeg slik: Fresh, sminkefri og klar for å starte på steg nummer 2!

- Steg 2: FOUNDATION - 

Denne kjenner dere sikkert igjen fra sist uke? Max Factor Skin Luminizer foundation er min absolutte favoritt. Den er billig, gir en fin glød, holder hele dagen, den gjør mirakler på min tørre hud (og er per dags dato den eneste foundationen som ikke har latt seg påvirke av at jeg har tørr hud), og når det kommer til hudsminke ville jeg ikke ha klart meg uten denne. Slik blir jeg seende ut med bare foundation! Irriterer meg veldig at jeg misset en flekk på kinnet der, men bortsett fra det er resultatet perfekt. Og det har jo med min egen kløning å gjøre, og ikke selve produktet. Jeg bruker fargen soft honey, som funker enten jeg er brun eller litt blekere (til meg å være, som da er slik jeg ser ut nå). 

- STEG 3: BRYN - 


Jeg har ett litt elsk/hat forhold til Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Noen ganger får jeg det til, andre ganger ikke. Men man kan ikke krangle på at den faktisk er veldig bra om man har teknikken inne, det handler bare om å være tålmodig. Bryn og brynsminke er ekstra vanskelig for meg (pga sykdommen jeg har i hendene som gjør at jeg skjelver) og jeg må bruke lang tid, men grunnen til at jeg likevel har litt "elsk" for dette produktet er de fine fargetonene (jeg bruker medium brown, den er kald og fin), at produktet holder hele dagen og at jeg fint kan bade, for eksempel, uten at brynene mine blir ødelagte. Det er et enormt pluss at man ikke trenger mye produkt hver gang og at en liten krukke varer i en eeeevighet. Det finnes også utrolig mange videoer på youtube med akkurat dette produktet, så om man ikke får helt til er det bare å søke opp! 


- STEG 4: CONCEALER - Den siste uken har jeg brukt en ny concealer, nemlig L`Oreal Infallible concealer palette. Denne ble jeg litt skuffet over, fordi jeg har tørr hud må jeg bruke lang tid på å jobbe med produktet slik at jeg ikke ser enda tørrere ut, og den er vanskelig å blende ut til et fint resultat. Jeg tror ikke dette hadde vært et problem om jeg ikke hadde hatt tør hud akkurat nå, og den har kjempefine farger som dekker godt, men likevel. Jeg har gitt den et par dager, og jeg kommer nok til å gå tilbake til min normale concealer fra glo minerals etter det. Men jeg ser ikke bort fra at den vil gjøre et "comeback" i sommer når huden min har kommet seg litt! 

- STEG 5: KONTOUR - 

NYX er seriøst et av de mest undervurderte merkene jeg vet om! NYX highlight & contour pro palette  er helt fantastisk. Jeg elsker den litt gulere lyse fargen for å ha under øynene og jeg bruker alltid den opp raskere enn noen av de andre. Om du skal kjøpe kun ett nytt sminkeprodukt dette året, så test ut denne. Jeg er helt frelst og digger den skikkelig! 

- STEG 6: BAHAMA MAMA - 

Selv om man kan bruke paletten fra NYX i kinnene også, valgte jeg å ta Bahama Mama for å vise dere - denne bruker jeg noen ganger i kinnbeinene, men faktisk oftest ned langs neseryggen men også som øyenskygge. Det har jeg gjort her! Gud vet hvor mange år jeg har drasset rundt på bahama mama, og jeg blir aldri lei. Men obs! Vær forsiktig når du påfører, det kommer mye produkt av gangen. Den varmer virkelig opp ansiktet og masser fint til mine blå øyne også. Man får rett og slett både solpudder, nesekontour og øyenskygge i ett sett! 

- STEG 7: DIPLINER - 


Som jeg nevnte tidligere i innlegget skjelver hendene mine ganske mye, og jeg bruker derfor nesten aldri dipliner over øynene. Men om jeg først skal smelle til, så er det theBalm Schwing eyeliner jeg benyttre meg av! Den er enklere å bruke enn noen annen dipliner, at jeg klarte å få resultatet som vist på bildet over sier vel sitt. Børsten er nemlig ganske "hard" og tynn, den bøyer seg ikke og det er derfor enklere å tegne en fin strek. Anbefales! 

- RABATTKODE - 
 Alle børstene jeg har brukt i innlegget kalles Rainbow brushes og kommer fra et sett ti prisvennlige sminkekoster, som også funker bra. Tommel opp!


Om du får lyst på noen av produktene i innlegget har jeg en rabattkode til dere! «SEFAVORITT». Den gir 20% rabatt på all sminke ut 01.02.17. (Gjelder ikke salgsvarer og NYX.) 

Coverbrands har altlid gratis frakt - og hele sminkeutvalget finner du HER. 

 

DETOX TIME!

// annonse

Jeg vedder på at jeg ikke er den eneste som er sliten etter julen? Etter all familietid i julen har jeg nesten behov for en ferie etter ferien - i alle fall en liten runde detox. Og nytt år = nye skjønnehtsrutiner! Januar er høysesong for pleie av hud og kropp gjennom trening, sunt kosthold og gode skjønnhetsrutiner. Jeg er ikke en av de som gjør dette en gang i uken, men nå som et nytt år er i gang kan det vel ikke skade å prioritere seg selv litt mer? Her er mine tips for hvordan du kan føle deg ekstra fresh i det nye året 


 

♥ Balanxing Mud Mask fra formula 10.0.06 er en ansiktsmaske som passer perfekt om du - i likhet med meg - har slitt / sliter med problemhud. Den roer ned irritert hud, lukter digg, er behagelig å ha på og skylles lett av. Rødheter forsvinner blant annet med en gang. Finnes her! 


 

♥ Det er også viktig å rense ansiktet nøye - året rundt. Daily Foarming Cleanser fra samme merke som ansiktsmasken er en skummende ansiktsrens som fjerner alle sminkerester fra huden med en gang - og det beste av alt er at huden ikke føles tørr og irritert etterpå. Finnes her. 

♥ All Eyes On Me Hydrating Eye Gels er sååå digg! Jeg elsker når huden føles litt "stram" - nå hørtes det sikkert ubehagelig ut men det er det ikke, det er bare disse som virker oppstrammende på områdene under øynene. Bra mot mørke ringer, fine linjer eller slapp ut. Jeg ser ofte veldig trøtt ut i mørketiden (kanskje fordi jeg får for lite sol?) og disse hjelper absolutt. Finnes her. 

♥ Skin Rescue Daily Face Cream er en ansiktskrem som fukter huden uten å tette igjen porene. Jeg personlig sliter ikke med fet hud eller acne (går jo på tabeletter), så det er ikke den jeg bruker mest, men for de av dere som sliter med akkurat det kan den anbefales. Finnes her. 

♥ Min favoritt selvbruning hjemme.. Sunspa! Herregud, jeg har brukt denne i flere år og den skuffer aldri. Denne gir en dyp farge som ikke er grå, den ser naturlig ut og flekker ikke. Den er perfekt for deg som er aktiv ettersom den ikke påvirkes av svette, og i tillegg tørker den med en gang. Så om du er utålmodig slik som meg er det bare å spraye, vente ett minutt og så fortsette dagens gjøremål. Finnes her. Bare sjekk skillet da! Ikke verst. :) 


 

♥ Og sist men ikke minst - for å opprettholde fin hud er det utrolig viktig å rense sminkebørstene deres! Et helt hav av gamle bakterier samler seg opp og sørger for at du - uansett hvor mye du renser - aldri vil få en hud som slipper unna irritasjon. Kjøp deg en liten "silikonvotte" i en fresh farge, og rens daglig. Billig er det også! Finnes her. 


 

Alle disse produktene finner dere hos min favoritt Coverbrands, som alltid har fri frakt. Rabattkoden SEDETOX gir 20% rabatt  hud- og kroppspleieprodukter ut 11.januar. (Gjelder ikke salgsvarer) ♥ Hudpleie finner du her / kroppspleie her. 

 

ønskeinnlegg: mine favorittleppestifter!

// jeg har et samarbeid med coverbrands // reklame

 

Endelig har jeg fått laget et innlegg til dere om mine leppestiftfavoritter! Jeg har ikke noe favorittmerke, men jeg har noen klassikere fra hvert merke som jeg alltid går tilbake til. Det finnes jo uendelige varianter og farger å velge mellom, så det er lett å gå seg vill i en "jungel" av leppestifter. Jeg får alltid en haug av spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine for tiden, så da tenkte jeg at dette innlegget passer perfekt! 

Coverbrands kjører i dag Manic Monday med 25-80 % rabatt på hele butikken! Sjekk det ut her. 
Denne leppestiften er den mest knæsj-røde jeg eier, og jeg synes den er dødskul. Jeg har virkelig fått øynene opp for røde lepper i det siste, og denne leppestiften fra max factor i fargen 720 Scarlet Ghost er den perfekte til mitt ansikt. Jeg bruker ikke denne til hverdags så ofte, men til fest kommer den ofte frem ♥ Du finner den her. PS! Det kan være lurt å bruke lipliner til, personlig er denne min favoritt i fargen "fine all over".Denne leppestiften fra Inglot Hd Matte (Farge nr 16) har seriøst tidenes fineste farge. Den gir mye farge uten å bli ekstrem, og holder seg godt i flere timer. En nydelig rosafarge som passer perfekt til enhver anledning, og leppestiften tørker med en gang. ♥ Du finner den her. OCC Interlace leppestift + theBalm Pickup Liners i fargen Chemistry er mine absolutte favoritter for tiden om man kombinerer dem. Jeg vet at mange ikke liker å "overline" leppene sine men jeg liker det skikkelig godt, og alle får ha hver sin smak! Fargene er akkurat slik jeg elsker dem, en skikkelig barbie-girly kombinasjon. Disse to sammen anbefales virkelig, og er uten tvil must haves for meg ♥ Du finner leppestiften her, og liplineren her (fargen jeg bruker her er Chemistry ) 


 

Gerard Cosmetics - Boss Lady - har vært en favoritt lenge, og blir brukt ofte både til hverdag og fest. Egentlig kanskje mest til hverdag, rett og slett fordi jeg er fan av mørke lepper og det kler meg og stilen min. En helt nydelig mørk farge!! Du finner den her ♥ ALLE MINE FAVVOS  ♥


Alle leppeproduktene til Coverbrands finner dere her - og atter engang la meg minne dere på salget som er i dag, med 25-80% rabatt på hele butikken! Sjekk det ut her. 

BLACK FRIIDAY

Hei dere! Jeg har vært våken siden klokken sju, noe som virkelig er et mirakel - jeg har jo ingenting å gjøre før klokken 16, men det er likevel deilig å få med seg litt av dagen og den fantastisk fine soloppgangen vi hadde i morges. Himmelen var farget lyserosa og dere kan tro jeg følte meg gammel der jeg satt i stua og så på himmelen mens jeg desperat prøvde å ringe vaktmesteren - nå lekker det altså fra vasken på kjøkkenet OG på badet, jeg begynner å bli sprø og føler at livet mitt går i grus, haha. Det her skulle noen ha fortalt meg da jeg som 17 år gammel gledet meg til å bli selvstendig. 


annonse

I dag er mailboksen min stappfull av tilbud fra diverse nettsteder, for nå er det jo black friday! Uansett, så arrangerer iallfall coberbrands et svært salg idag, med 25% på heeele nettbutikken! Utrolig kult at så mange butikker i norge også følger etter denne tradisjonen, jeg håper dere har fått det med dere og kanskje har spart litt av julegavehandelen til idag? Da har dere mye å spare!My black favorites (om man ser bort ifra Chris Brown) er. . . 

Celine Engstad liten smykkeorganisator - Dette er en veldig bra julegave til venninna som har "alt", om du i tillegg legger ved et lite smykke fra samme merke, for eksempel? Eller, man kan lagge søte lapper i enhver lomme. For meg var det en fin gave fra meg selv til meg selv, ettersom jeg har alt for mye smykker som bare slenger rundt under senga, i vinduet, i kjøpeskapet (typ). Ikke noe system iallfall, men nå skal jeg prøve å få orden på sakene!

Jorgobe Black peeloff mask - Denne har jeg skrevet om før, ansiktsmasken som virkelig gjør deg helt svart i ansiktet mens det pågår, jeg føler meg personlig som en kul liten gangster under prosessen, haha. Masken renser porene i dybden, reduserer fettproduksjonen i huden og forebygger nye hudormer. Huden blir veldig myk etterpå, det kan jeg love! Den er litt vanskelig å få av rikitgnok, så sett av god tid. Tall Dark handsome mascara - Mascara fra ett av mine favorittmerker The Balm som gir utrolig lange vipper uten klumper. Elsker den, og om dere vil sammenligne med en mer kjent fra butikk, så minner den om telescopic fra loreal. Bare at denne er bedre og ikke tester på dyr.

Nyx matte finish setting spray - en spray som gjør at sminken holder hele dagen, enkelt og greit. Ble først introdusert for denne av en makeupartist på tv2, så den er virkelig lur å ha i lomma om man skal på fest, for eksempel.

Glamglow tingleexfoliate - Denne har jeg også skrevet om før, ansiktsmasken som vant prisen "the best mask in the world" på Elle beauty awards. En profesjonell ansiktsbehandling på boks! Den koster litt til vanlig, så det kan være greit å få kjøpt den på tilbud.

 

 Og sist, men ikke minst - Lulus toilet bag black. Jeg har vesker fra luus i forskjellige størrelser og farger (favoritten har jo vært rosa), men det er deilig å ha en i svart nå også, for da synes det ikke når den blir skitten på innsiden. Generelt sett liker jeg nok svart bedre enn rosa for tiden uansett, denne er finere i badehyllen. Den er stor og romslig med to ekstra rom på innsiden. 

Det er som sagt 25% på hele coverbrands idag, men om dere ikke skulle få rukket å handle noe idag, så er det 20% rabatt på hele nettbutikken ut helgen om dere bruker koden BWSOPHIE. Håper dere fant noe dere liker :) 

(jeg redigerte et bilde av meg med mørkebrun hud nå for avsluttningen fordi jeg veldig gjerne skulle ønske jeg så slik ut men dropper det, så snart man begynner å snakke om hudfarge er man jo rassist selv om man komplimenterer det). 

 


Ellers må dere gjerne sjekke ut kommentarfeltet om det er noe dere lurer på, jeg har blitt ganske flink på å svare der i det siste. Alt fra hvor jeg har kjøpt ditt og datt, til spm om bloggerne og mitt dansecrew og mer personlige greier. Elsker at vi kan snakke på den måten, det gir meg mye motivasjon :) Nå skal jeg endelig få vært litt sosial med en venninne, espresso house og himmelske mini brownien de selger der står for tur! 

one of those days

annnonse

Dette har vært en perfekt formiddag! Jeg har fått ryddet leiligheten, vasket på badet, hentet post og kjøpt inn blomster - utrolig deilig å ha alt gjort, og da føltes det veldig bra når jeg kunne sette meg ned i sofaen med en god lunsj og ett av mine favorittmagasiner, Det Nye ♥

Den nyeste utgaven kom nettopp i postkassen hos meg, jeg har savnet å få blader rett hjem og etter at woman sluttet å selges i butikk tok det en stund før jeg begynte å lese noe nytt. Men i det siste har jeg altså likevel kjøpt Det Nye når jeg er ute og handler, like greit å bare få det hjem fra nå av. Jeg har nettopp lest igjennom den nyeste utgaven og likte spessielt godt den store mascaraguiden, jeg har jo selv sluttet med vippeextensions så det var greit å få litt tips og triks på den "naturlige" måten, uten at det skal koste så alt for mye. Ellers likte jeg godt artikkelen om one night stands, hvordan man kan få i seg såkalt "supermat" for under ti kroner OG den store julegaveguiden! Jeg manglet litt inspirasjon til enkelte venninner og pappa, men nå har jeg fått et par gode tips. 

Jeg har fått mulighet til å gi dere et supert tilbud til en full verdi av over 1200 kr - nemlig 5 utgaver av Det Nye, og vippeserum fra purelash med på kjøpet! PureLash vippeserum har jeg brukt selv over en periode, man ser veldig godt resultat på spessielt nedre vipperad, de øvre har jo blitt ganske skadet av extensions. Men det funker virkelig, og om det skulle være noen tvil så er det bare å google i vei, da finner man masse før/etter-bilder. Serumet gjør vippene lengre, sterkere og fyldigere, og det koster 999 kr om man skulle ha kjøpt det utenom. HER finner dere tilbudet ♥ Alle spørsmål vedrørende abbonementet kan rettes til abo-detnye@egmont.com, om det skulle være noen spørsmål. 

Er det noen av dere som har prøvd dette vippeserumet? Fortell gjerne! Jeg er personlig veldig fornøyd etter å ha brukt det i en måned. 

smiler ekstra idag

deler av innlegget er annonse

God tirsdag dere! tusen takk for så masse fine tilbakemeldinger på den korte sveisen min ♥ Selv om jeg enda har extensions, så varmer det så klart med fine komplimenter! Jeg kastet nettopp i meg en sen middag, og sitter for øyeblikket med tannbleking i munnen. Jeg har testet smilelab flere ganger før, og holder nå på med FLASH. Jeg har jo anbefalt dette et antall ganger før, men jeg går 100% god for dette produktet og kan derfor anbefale igjen og igjen, hehe.

FLASH er altså spesialstrips som brukes for raske touch ups ved behov/spesielle anledninger. Ikke en sammenhengende behandling. En pakke inneholder 10 strips.

 Smile Lab S er en komplett behandling som kan brukes 2-4 ganger i året etter behov og inneholder 15 strips.Jeg pleier å bruke stripsene rett før jeg skal noe spessielt - som for eksempel en kveld ut med jentene, en photoshoot, tvsending eller en date. Man kan bruke smilelab som en hel behandling om man ønsker, man kan bruke stripsene opp til to ganger daglig, men jeg har ganske hvite tenner og liker aller best å bare freshe litt opp en gang i blandt.

 

Under  behandlingen - her kan dere se stripsene!
 

 

Strpsene ser slik ut:Etter - tennene mine har alltid vært hvite, men får en ekstra fresh look av disse :-)Så, litt fakta om smilelab!

♥ Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og man trenger ikke pusse tennene først - men det gjør jeg likevel, føler meg litt freshere da.

 ♥ Smilelab er utviklet av tannleger

♥ Innholder mindre kjemikalier enn andre lignende produkter.

♥ Smaker absolutt ingenting, og gjør heller ikke vondt på tannkjøttet i følge min mening.

♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk.

 En boks inneholder 14 pakker med strips, som skal være nok til en hel behandling - behandlingen bør gjentas ca to ganger i året for å opprettholde resultatet, eventuelt kan du kjøre på en gang i blandt slik som meg. Produktet finnes hos Coverbrands, og er nå på 25% rabatt til 31 oktober. Da kan det være greit å gripe sjansen, et hvitt smil kan gjøre så mye med selvtilitten, spessielt nå før julesesongen hvor man ofte må pynte seg litt ekstra :-) Hele utvalget finner dere her. 


Nå skal jeg endelig få lagt ut podcasten, har hatt litt krøll med imovie og derfor ble det utsatt. Beklager dette! Ellers har jeg en veeeldig glad kjæreste ved siden av meg som fikk julegaven sin idag (to måneder for tidlig fordi han maste sånn), haha. Et lite tips om dere sliter med julegavene er å følge med på alt kjæresten din snakker om eller viser deg bilder av, så husker man det og kjøper det noen måneder senere. . haha, man må jo ha en god hukomelse da, men det har jeg så da var det ikke noe problem! Han fikk en veske han viste meg bilde av i august iallfall :-) Jeg stresser noe voldsomt om dagen siden det snart er premiere av bloggerne og det er masse presse som står på planen, gleder meg til søndagen når jeg kan slappe av igjen. 

ny frisyreI dag tok jeg turen til min faste frisör Silje W hos hendrix hair pilestredet, faktisk for å gjöre håret mitt litt mer "gult" denne gangen og heise extensionene fra sist gang. Nå fikk jeg faktisk motet meg opp til å knipse et bilde til dere når jeg ikke har på meg extensions, hater å ha kort hår og föler meg som en 12 år gammel gutt, men til tross for dette fikk jeg masse fine kommentarer på instagram. . selv om jeg noen ganger misstenker jenter for å si "åh så fin du var på håret nå, sånn MÅ du ha det!" når man egentlig ser helt jävlig ut, slik at de selv föler seg bedre, om dere skjönner hva jeg mener? Jeg blogger forresten på en svensk pc nå, så håper dere skjönner hva jeg skriver til tross for litt rare bokstaver her og der. 

Jeg viser ferdig resultat av håret imorgen! I mellomtiden kan jeg jo spörre dere hva dere synes? ♥

rosa for en god sak

annonseRosa sløyferefleks finner du her. 

Som de fleste av dere forhåpentligvis vet, er oktober måneden for å bære den rosa sløyfen til kreftforeningen. Jeg var som nevnt på et møte med coverbrands tidligere denne uken hvor de fortalte meg at de i løpet av oktober har en kampanje med 25% på en rekke rosa favoritter, jeg fikk selv gå rundt på lageret å velge meg mine favoritter som jeg kunne vise til dere. Gøy å gjøre det på den måten, synes jeg  Dette er en sak som rammer meg ganske nært, jeg har kanskje ikke nevnt på bloggen at mamma har hatt kreft, samme med en annen person som sto meg veldig nært. Heldigvis gikk det bra med begge, men kreftforskning trenger uansett all støtte, alle er ikke like heldige.

Ett av produktene jeg valgte ut som favoritt var cosmetic bags struts fra lulus. Denne er lang nok til tannbørste og det meste av sminke, og funker derfor perfekt som både toalettmappe eller sminkeveske. Jeg bruker det til førstenevnte, greit å ha reiseshampo, tannbørste og tannkrem på et eget sted og ikke blandet med sminken når jeg reiser. Når det er sagt har jeg et flertall av sminkevesker fra lulus som også blir flittig brukt! 

 

Tannbleking fra smilelab har jeg blogget om flere ganger før, både FLASH og sensitive er nå på 25% rabatt. For meg funker FLASH best, det er den jeg vil anbefale videre om dere vil ha best mulig resultat selv om forskjellene ikke er så store. Jeg burde kanskje ha brukt sensitive ettersom jeg både røyker og snuser, men jeg synes ikke smilelab iser på tennene overhode så jeg klarer meg fint. 

Slik ser det ut mens man har stripsene på tennene. I dag gikk jeg på kiwi mens jeg bleket tennene, disse er geniale om man har dårlig tid!

Verdens beste løsvipper fra LUZ LASHES, som jeg faktisk måtte be om å få på 25% under kampanjen - de var ikke på tilbud originalt, men da jeg kom på lageret og fikk sett på disse måtte jeg bare spørre. Heldigvis gikk det, så nå er det tilbud! Disse vippene er laget av håret til mink, men jeg har selv sjekket opp på nettsiden til LUZ LASHES og det er totalt dyrevennlig. Covebrands presisterte også til meg at de aldri ville ha tatt de inn om ikke, noe jeg nå også kan gå god for. Disse vippene er, uten å overdrive, de fineste jeg har prøvd! De holder lenge, er lette å ta på og ser virkelig ut som ekte vipper. Jeg har brukt noen stygge vipper fra ebay i det siste, så dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk med meg disse hjem. Jeg har vippeextensions i tillegg, men det er ikke noe problem å bruke begge deler for litt ekstra glaaam :-)

Leppestift fra BARRY M. Ny favoritt etter at jeg mistet min fra chanel, denne er faktisk like god!

Her har jeg på meg både vippene, leppestiften men også WINK MARKER PEN fra berry m. For meg som skjelver sånn på hendene er denne alfa omega, lett å bruke og holder lenge. Den var også nominert til cosmopolitan beauty awards 2012! Den lager tykke, intense linjer, akkura tslik jeg liker det :-)

Dere kan sjekke ut hele kampanjen HER, de har masse fint altså! Andre favoritter jeg plukket med meg hjem er blandt annet en nyhet fra EOS LIP BALM, hello munnspray og bastise tørrshampo som jeg tidligere har blogget om. Håper dere finner noe dere liker, samtidig som dere søtter en god sak!


Nå hopper jeg på flyet til Harstad, det er storm ute så ønsk meg lykke til! Gleder meg til å møte alle mine forlatte husdyr igjen, haha. 

 

 

Jeg har tatovert brynene!
Tidlig i morges dro jeg til beths beatuy for å gjøre noe jeg har hatt lyst til sååå lenge. . nemlig permament makeup på bryn, altså tatovering! Jeg har både gledet og gruet meg, men resultatet gikk over alle forventinger og jeg tror aldri jeg har hatt finere bryn enn akkurat nå. Behandlingen tok ca to timer fra jeg kom inn døren og til jeg dro, det var overhode ikke vondt - jeg sovnet faktisk underveis. Det kommer jo helt sikkert an på hvor mye man tåler, men sammenlignbart er det vondere å nappe brynene for min del. Jeg skal tilbake om noen uker for å sjekke hvordan det står til, jeg gleder meg og håper brynene mine holder seg akkurat slik som de er nå i evig tid, hehe. Dette er en sponset behandling, så tusen takk til beths som lot meg få gjøre dette. 


Null sminke på brynene her! Det er altså helt nytt, etterhvert blir fargen svakere og det ser mer naturlig ut. Men, ord kan nesten ikke beskrive hvor godt det skal bli å slippe å tenke på disse brynene jeg har hatt så mye problemer med. 

 Permanent makeup på bryn har en varighet på 3-5 år, men man må vedlikeholde utifra hudtype og hudtone.
 Jeg tatoverte meg hos Grete Nilson på Beths, en herlig dame som virkelig tok til seg mine behov, og gjorde alt for at jeg skulle bli fornøyd. Jeg viste fram bilder da jeg kom, og det ble helt likt! Brynene mine er naturlig veldig ujevne og ingen har tidligere klart å rette helt opp i det, før nå. Hun har 17 års erfaring, så om man velger å gå til henne, kan jeg nesten garantere at man blir fornøyd. Nå kan dere ikke klage på ujevne bryn lengre fra meg, det er sikkert! 

Dere får sett bedre bilder etterhvert, akkurat nå sitter jeg på kontoret. Men, enn så lenge, hva synes dere? Har noen av dere tatovert brynene før, og hvor fornøyde er dere? Fortell!

tips på en fæl dagI dag var en slik dag. Jeg rullet ut av senga og prøvde å unngå mitt eget speilbilde på vei opp - jeg vet at det som møtte meg der, kom til å være et troll med håret til alle kanter, løsvipper på vift og muligens en ny kvise eller to. En slik morgen hvor jeg våknet opp og hadde glemt å fjerne sminken dagen i forveien, en slik dag hvor jeg ikke hadde flettet håret og våknet opp med noe dreads-lignende på hodet. Jeg gikk med tunnelsyn mot badet, alt for å unngå speil å bare hoppe rett i dusjen. Dusjet i en halvtime, brukte hundre år på å føne igjennom håret og sminke meg, og enda følte jeg meg bare fæl. Dere vet de dagene - man sminker seg slik man pleier, man ordner håret slik man pleier, man kler på seg favorittklærne, men absolutt ALT ble bare feil. Jeg sa "NEI ÆSJ IKKE SE PÅ MEG" til besøket mitt, og virket sikkert veeeeeldig sjarmerende. Og hva frister mest akkurat da? Bare kaste seg i senga og ikke gjøre noe som helst den dagen. Men, jeg gir meg ikke såå lett! Så, skru på sangen under og les videre. Og nei, dette er ikke et innlegg hvor jeg har fått sponset produkter jeg "må" skrive om. Det er produkter jeg selv fant fram idag, fra sminkeveska og rundt om i leiligheten, som jeg selv liker godt. 

♥ Tips nummer 1 på en fæl dag - krøll håret!. . Eller generelt sett gjør noe nytt med sveisen. Jeg har rett hår til vanlig, så å krølle det litt passet meg ypperlig idag. Og det ble faktisk bra! Jeg bruker mast volum 2 for å krølle håret, da får man store bølger som holder seg hele dagen. Den blir fort varm, og hele prosessen tar rundt 10-15 minutter for meg. Og jeg har MASSE hår! Med en gang følte jeg meg litt fresh. Verdens beste krølltang, som jeg har brukt i flere år. 

♥ Tips nummer 2 på en fæl dag - tren!Og gjerne med sminke på og krøller i håret, jeg skjønner ikke hvorfor det er en regel at man absolutt må være stygg på trening. Hvorfor da, liksom? Sportsbh er fra NIKE, og drikkeflaska mi finner dere her. Det er forresten en drikkeflaskefavoritt i hollywood, flere superstjerner har akkurat lik flaske. 

♥ Tips nummer 3 på en fæl dag - gjør noe ekstra med sminken!
Jeg kjørte på med litt mer smokey eyes denne dagen, med et sminkesett fra too faced. Jeg pleier å se på sminkevideoer på youtube og forhåpentligvis lære meg noe nytt de dagene jeg ikke heeeelt klarer å prestere på egenhånd. Sjekk ut Carli Bybel på youtube, og bruk sminkesettet jeg tipset om. Hun bruker det samme, og lærer bort masse kult!

 ♥ Tips nummer 4 på en fæl dag - SMIL! :)

Ingenting er vel vakrere enn et smil? I følge undersøkelser legger man først merke til smilet hos det motsatte kjønn, så øyne, så lukt. Min favorittleppestift finner dere her, den bruker jeg hver eeeneste dag. SMIL! Ellers smiler jeg fordi jeg har masse sommerfugler i magen, hele tiden. Så mye at jeg vil spy, haha. Og det er godt på en veldig merkelig måte!

Nå er jeg på vei i en ekte bursdag, fordi idag fyller en av mine beste venninner i oslo år! I kveld kommer innlegg om dagen min time for time, så følg med ♥

Hvordan sminke nesa smalere..

.. og generelt, hvordan fremheve sine gode trekk med sminke? Highlighting og counturing er noe jeg selv driver med, og får både ros og kritikk for her på bloggen. Jeg begynte med dette i fjor og mener selv jeg har blitt bedre og bedre, etterhvert har jeg også funnet de produktene som funker for meg, men også lært meg masse om hvordan jeg legger sminke til min ansiktsform. Jeg liker jo sminkelooken litt "drøy", og er heller ikke ute etter et så naturlig som mulig resultat, selv om det også er mulig med akkurat samme teknikk bare man blender alt bedre inn. Så, her kommer min guide, steg for steg, hvordan jeg sminker huden!

 - Første steg, highlight -
Highlighting handler om å fremheve. Jeg legger en foundation som er et par toner lysere enn min egen hud under øynene og hele veien bak mot hårfestet, langs neseryggen, i pannen og haken og rundt hele kjeven. Jeg har en stor panne og bruker derfor lite foundation der, men jeg har en liten hake og bruker derfor mye foundation rundt det området. Jeg vil med andre ord fremheve haken, og ta fokus vekk fra pannen. Jeg tar også pittelitt foundation rundt nesa.

Til dette bruker jeg glo minerals protective liquiod foundation i fargen honey light. 

 

- Andre steg, skygger -For å legge skygger, eller "contouring" som det kalles, bruker jeg en foundation som er et par hakk mørkere enn min egen hudtone. Jeg mener dette er hundre ganger lettere enn å bruke solpudder, og det blender mye bedre inn når du skal legge alt sammen. Contouring gjør det motsatte av highlighting, nemlig å legge skygger der du ønsker i ansiktet - husk, du må gå etter din naturlige ansiktsform! Jeg liker markerte kinnbein og gjerne hele veien ned, men man trenger altså ikke å dra skyggene like nærme munnen som det jeg gjør. Jeg bruker foundation i kinnene, rundt hårfestet, under haka og på hver side av nesa som jeg drar hele veien til over øyelokkene. 

Jeg bruker samme foundation til dette, men i den mørkeste fargen. 

 - Steg tre, blend ut -Jeg begynner med å blende ut den lyse foundation med en beauty blender, så tar jeg en ny blender og gjør det samme med den mørke foundationen. Først lys, så mørk. Jeg jobber fra utover og inn mot ansiktet.  Jeg bruker beauty blender pink til dette - det er hundre ganger bedre å bruke en slik, enn vanlig founationbørste f.eks. 

- Steg fire, concealer -Etter alt dette er gjort tar jeg en lys concealer under øynene og andre steder jeg mener trenger litt ekstra highlighting. Jeg følte ikke det var noe poeng å ta bilder underveis her, fordi endringene som skjer er ganske minimale og heller ikke noe spessiel teknikk man trenger. Jeg bruker glo minerals concealer under eye. 

 - Steg fem, solpudder - Jeg legger så litt ekstra solpudder alle stedene hvor jeg fra starten av la skygger. Litt ekstra i kinnene, panna og haken, og ellers hvor det passer seg naturlig å skyggelegge ansiktet. Her bruker jeg too faced chocolate soleil som både lukter og smaker sjokolade! 

- Siste steg, highlight igjen- 


Så bruker jeg en faktisk highlighter under øyenbrynene, rett over kinnbeinene og rett over leppa. TIl dette bruker jeg mary-lou manizer. Voila!


 Hva synes dere? Pleier noen av dere å gjøre det samme? Jeg må bare påpeke at dette ikke er hverdagsrutinen min, men noe jeg gjør for spessielle anledninger :-) Dere får 20% på ALT av sminke (utenom salg) om dere bruker rabattkoden SOPHIE på coverbrands.no. Tilbudet gjelder ut 05.10.2014! 

Innlegget i samarbeid med coverbrands

sophie 16 år

i samarbeid med makestyle

Jeg har jo dere tidligere at jeg ikke hadde så alt for mange venner, hverken på ungdomsskolen eller videregående - og når jeg tenker tilbake er det egentlig ikke så rart, jeg fikk høre fra kontaktlæreren at jeg utstrålte bitch og at ingen turte å snakke til meg, selv om jeg egentlig var veldig snill. Slik så jeg ut på den tiden :

Så, hva kan ha bidratt? Var det extensionsene mine som var festet midt på hodet? Brunfargen som nesten luktet melanotan? At jeg brukte fakeleg for å få tatt restylane? Mye mulig alle de tingene spilte en rolle, men jeg tror noe av det verste var mitt konstante behov for å være "fresh" på skolen. En megasvær sminkeveske, hårspray i klasserommet selv om hun der ene veslevoksne var dødelig allergisk, og kam, hårbørste og ekstra extensions (!!!!) var også med i sekken. 

 


 

Jeg kan ærlig innrømme at dette ikke er noe jeg ville ha gjort igjen. Men. .jeg vet selv hvordan det er å ville sove 10 minutter ekstra, å ikke rekke å sminke seg fint å krølle håret slik man hadde planlagt kvelden før. Hvordan det er når høye hæler plutselig virker kleint, selv om det virket veldig kult da du prøvde antrekket kvelden før. Jeg vet hvordan det er å se fem episoder ekstra av serien man elsker før man sovner og havne på ekstremt underskudd. Og jeg vet også hvor teit man føler seg når man står og sminker seg på skoletoalettet, eller kommer stormende inn i timen med vått hår og klærne fra igår. Jeg vet, vi alle vet. Så, her kommer noen små tips og triks som er lette å gjennomføre, som funker både på skolen, før skolen, etter skolen, på festival eller hvor du nå måtte være - om du ønsker å føle deg bare liiiiiitt freshere!

- Når man ikke rekker å ordne håret - 


Med extensions må jeg regne med minst to timer om jeg skal dusje - det tar tid å få tatt shampo gjennom alt, for å så føne, rette og kanskje krølle. Dette har jeg _aldri_ tid til om morningen, og enkelte ganger sovner jeg rett og slett før det blir gjort om kvelden. Da er tørshampo noe som kan være lurt å ha med seg i sekken! Denne fra bastiste er i lukten cherry, og den fjerner gamle produktrester, fett og andre urenheter i håret. Jeg pleier alltid å teste produkter jeg får til bloggen litt diskret på venner, og Marte prøvde denne igår og ble strålende fornøyd. Jeg hadde en kompis på besøk her om dagen også, som luktet på håret mitt ca hele kvelden, og da hadde jeg kun brukt denne. Den koster også bare 59 kr! 
Jeg var også stor tilhenger av å ha med meg en svææær rosa hårspray fra cubus som nesten tok like stor plass som bøkene mine, Styling spray strong fra GB har jeg blogget om før, men den er fin å ta opp igjen, ettersom den også er liten og passer fint i sekken. Så, om du nå er så heldig å rekker å ordne håret før skoletid, skader det ikke å ha denne med bare i tilfelle uansett! Den er ekstra godt hold i, så om du sprayer en gang skal det holde fint. 


 - Når du ser trøtt ut - Gel pads er noe jeg skulle ønske jeg hadde den tiden jeg gikk på skole, ettersom jeg sliter masse med ringer under øynene - ergo, man går rundt og ser konstant sliten ut, noe man ofte er. Jeg har brukt disse når jeg er ute og reiser, altså at jeg tar dem på meg på flyet 15-20 minutter før vi skal lande, så ser jeg litt oppfrisket ut. Men, om får tid kan man jo ha dem på mens man spiser frokost, eller mens man pusser tennene? Man føler seg bra, og ser bra ut etterpå (ikke så veldig bra under prosessen).
Dette syntes jeg var utrolig teit i starten, men nå er også jeg avhengig. . Jeg sprayer meg i ansiktet raskt hver eneste morgen. Maya water facial mist er laget av rent, norsk kildevann og er full av organiske antioxidanter. Kjendiser som beyonce, victoria becham og Rihanna er alle faste tilhengere av dette! Den tilfører huden fuktighet, og den hjelper med å bekjempe adringstegn. Om dette stemmer aner jeg ikke, alt jeg vet er at man føler seg freeeesh!

Mens jeg er inne på søt og fresh - jeg trenger vel ikke si så mye om akkurat dette, eplekinn og søte lepper er noe vi alle liker. How bout them apples er en av mine favoritter! 


Noen andre jålebøtter som har noen produkter de MÅ ha med seg på skole/ jobb? Fortell!  

før / etter brynfiks

OBS OBS!!! Dette innlegget inneholder reklame (som faktisk er helt ærlig og oppriktig). 

Jeg kom nettopp inn døren her hjemme, som vanlig til en kjæreste som blir glad for å se meg. Koselig! Jeg er helt gjennomvåt etter å ha løpt igjennom regnet, men konkluderte for meg selv at paraply var et mas å ta opp fra veska, så utseendet mitt ble vel deretter. Men, etter mye etterspørsel fra dere hadde jeg uansett planlagt å vise dere min guide til hvordan jeg tenker brynene mine for tiden, så here it goes!

Jeg har lenge brukt produktene fra bdb, første gang jeg skrev et innlegg om produktene er faktsik over 3 år siden nå! Men, jeg hadde nylig en god pause hvor jeg testet noe nytt, men kom likevel tilbake til disse. Og, da kom også komplimentene fra dere, så det er jo hyggelig :-) (HER skrev jeg om den i 2011, faen jeg så jævlig ut haha..

Så, slik ser altså vakre meg ut, helt uten noen produkter på brynene. Hjelper vel på skjønnheten at jeg slenger inn det vakre duckfacet? 

 

Jeg bruker hver dag en blyant, highlighter, browboost og pudder.Highlighteren er faktisk også en concealer, som passer kjempefint til å dekke under øynene, eller når man skal highlighte nesa under sminking. Finnes her. 

Men hvorfor forklare, når jeg kan dykke ned i sminkeveska og vise dere?
men ja, her skulle jeg ta masse fine bilder med speilrefeksen, men jeg følte - hvorfor skal bloggere gang på gang vise produktbilde på produktbilde av de samme produktene, som like gjerne kunne ha vært photoshoppet eller gjort om til hver en liten detalje? Så, jeg tok like gjerne en liten webkameravideo, som jeg lover blir den siste på en laaang stund! Jeg forklarer også under videoen :-)

Det første jeg gjør er å gre hårene på brynene oppover, til dette bruker jeg den lille øyenbrynsblyanten. Denne fyller jeg også først inn med, og prøver å tegne på små "hår", slik at det ikke skal se for unaturlig ut. Denne heter billion dollar brow pencil. Etter det fyller jeg litt inn, og lager skarpere kanter (noe jeg liker) med brow pouder.

Etter dette trenger man egentlig ikke mer, for å være helt ærlig går det fint ant å stoppe etter brow pencil som jeg brukte alene i flere år, men om man liker å stelle litt ekstra med brynene sine kan jeg anbefale de to neste også. Jeg bruker brow gel på brynene for å holde brynene på plass og gir en lett glans (slapp av, man ser hverken våt eller svett ut). Etter dette brukr jeg highlighliteren som jeg nevnte aller først, for å få en litt mer "bitchy" finish på brynene som jeg liker, hehe.

Woila!
Så, det var faktisk alt, som jeg nå innser var en hel del. Noe annet enn da jeg tegnet sædcellebryn med blyant fra h&m! 

Jeg har forresten en rabattkode til dere, 25% på alt fra billion dollar brows om dere oppgir koden SEBDB - koden er gyldig til og med lørdag. Håper dere likte tipsene, og spør i kommentarfeltet om det skulle være noe da :-) Hva tegner dere brynene med, om dere ikke er all natural? 

mye nytt på meg

I dag har jeg vært for å fikse brynene mine, og som dere sikkert ser er de en god del mørkere enn hva de tidligere har vært. De pleier alltid å være litt mørkere rett etter farging, og akkurat nå er de så mørke at jeg helt ærlig føler meg litt utilpass. Etter en vask eller to skal de nok være perfekte, men jeg personlig liker ikke å ha så mørke og markerte bryn. Men kan jo hende jeg vender meg til det om bare et par timer! Hva synes dere, kanskje jeg egentlig passer litt mørkere bryn? Det er Lene på beths beauty som har ordnet dem, hun har også fikset brynene mine de siste tre gangene. 

Jeg ordnet også neglene i går hos Marna, det kommer litt dårlig fram på bildet her, men det er da altså glitter som "fader" ut i neglen. Veldig fint og girly, tror ikke jeg kommer til å bli like fort lei av dette! 

Og så, en siste ting som er nytt for dagen. Husker dere jeg fortalte at jeg hadde bestemt meg for å kjøpe en litt dyrere veske? Det er noe jeg har tenkt på lenge egentlig, å ha en veske som er i god kvalitet, som kan gå i arv slik at mine barn kan få dem, deres barn etter det. . Ja, rett og slett en slags investering. Jeg har selv arvet fine ting fra min oldemor, på den tiden var vel ikke ting like forbruksvare og bruk og kast slik som nå, og det vil jeg gjerne videreføre. Så, da sto det enten om en veske uten skinn, eller en vintage veske med skinn. For å forklare dere mine etiske synspunkter her, noe jeg føler jeg alltid må uten å få en hel haug med kritikk - jeg mener at om man kjøper brukt skinn / pels, så skal man gjerne få lovt til det. Da gir man ikke økonomisk støtte direkte til industrien, og man støtter i tillegg gjennbruk som er en utrolig fin ting for miljøet! For meg handler alt om hvordan industrien fungerer, for eksempel - om samer bruker reinskinn til å sitte på, eller i klærne sine, har jeg ikke noe imot det. Morfar hadde sauer, og om jeg hadde fått et saueskinn hos han, fra hans gård, hadde jeg ikke hatt noe imot det heller. Folk som spiser kjøtt, og virkelig undersøker hvilke leverandører det kommer fra, og velger med omhu, har jeg heller ingenting imot. Samme tenker jeg om vintage mote. . Ja, så nå er jeg eier av en brukt Celine, som jeg skal ha til jeg dør. Jeg er ikke slik at jeg ikke klarer å gå med en veske av skinn, for jeg vet at dette er et kjøp jeg faktisk har tenkt over, og at jeg kjøpte denne har ingenting å si for industrien. Jeg har en venninne, Anne-Sofie, som ikke var vegetarianer da hun bodde hjemme hos foreldrene, fordi foreldrene uansett sto for all maten hun spiste hjemme og de handlet inn kjøtt. Hun var klar over hvordan industrien var, og kjøpte ikke kjøtt selv, men det som allerede var kjøpt spiste hun. Så, når hun flyttet for seg selv ble hun vegetarianer, fordi hun enkelt og greit ikke kjøper kjøtt. Det er en tankegang jeg forstår, og respekterer. 

Og angående Michael Kors vesken - den kan ikke sendes tilbake i følge nelly, da jeg har åpnet vesken og "brukt" den. Jeg sendte den heller ikke tilbake med en gang, fordi jeg hadde masse andre ting i pakken som jeg ville ha. Men det virket som om mange av dere ville ha den, så da sparer jeg den til klessalget og så får en av dere lesere den heller. 


Nå ser jeg på simpsons, det og family guy er mitt faste selskap mens Mathias er på jobb, haha :) Når han kommer tilbake skal vi handle (igjen. .), jeg kunne egentlig ha gått for lenge siden, men han har tatt med seg mine nøkler, ergo jeg kommer meg ikke inn i boden, og får ikke hentet jakken og nå er det faktisk kaldt ute. 

hårfjerning uten ubehag

annonse 

(kjole fra romwe.com

Det jeg får aller flest negative kommentarer om på bloggen, er øyenbrynene mine. Jeg har selv stilt litt spørsmålstegn ved dette og til og med bedt dere påpeke hva jeg gjør galt, til tross for det har jeg aldri kommet til noen konklusjon - før nå. Jeg fikse brynene mine hos en proff ca en gang i måneden, og hver gang jeg kommer hjem derfra føler jeg meg superfin og fresh. Men, så går det en ukes tid, og pyse som jeg er tør jeg altså ikke nappe brynene mine selv. For, det er jo så jævlig vondt! Tårene renner, jeg har lyst til å slå noen og det klør i hele ansiktet hver gang jeg prøver å nappe brynene selv. . . Huff, jeg er en av de som ikke holder ut, og tårekanalene skrur seg på høygir så snart jeg hører ordet hårfjerning. Og jeg håper jeg ikke er den eneste? Så, da går altså brynene mine urørt i flere uker, hvor de gror fritt og jeg prøver mitt beste på å tegne dem uansett. Da sier det seg selv at resultatet blir deretter! 

Det er et faktum at de fleste hårfjerningsmetoder enten er smertefulle, eller så lukter det stygt, er tidskrevende eller veldig dyre. Men, nå har jeg funnet noe som passer for meg, endelig! Et produkt jeg skulle teste i samarbeid med buyhelse, som jeg 100% ærlig ble utrolig positivt overassket over, nemlig Wonderspring by Victoria
Dette er en ekstremt smart måte å fjerne hår på for oss pyser! Jeg vet ikke om noen av dere har testet threading? Blandt annet Fred Hamelten, som er en av de beste på bryn i Norge, bruker denne metoden. Det går ut på å fjerne hår med en tråd, og wonderspring by Victoria tar utgangspunkt i denne metoden. Denne fjæren gjør at du får nappet ut flere hår samtidig, uten at det gjør noe som helst vondt. 

Det eneste du må gjøre er å bøye wonderspringen i en u-form slik at fjæren åpner seg, og legg den så på huden hvor du ønsker å fjerne hår. For eksempel under brynene slik som dette:
Så retter du ut fjæren, samtidig som du ruller den mellom fingrene. .
Og så er jobben gjort! Hårene er borte, det tar kun få sekunder og gjør ikke det minste vondt. Wonderspring er liten, praktisk og skal lett være med i sminkeveska mi fra nå av. Man kan bruke wonderspring i minst ett år før den bør fornyes, og det koster 199 kr. Wonderspring kan kjøpes HER ♥ 

Er det noen andre der ute som absolutt ikke klarer å nappe brynene sine selv? Haha, tenk at en så liten ting kan være så jævlig ubehagelig! 

påfyll av restylane


Tidligere i dag nevnte jeg for dere at jeg skulle på spa, noe som egentlig bare var halvveis sant. Jeg dro på spa, men ikke for å slappe så fryktelig mye av. Jeg skulle nemlig ta et lite påfyll av restylane/botox! Dette er noe jeg gjør en gang i halvåret for å vedlikeholde det slik som jeg vil ha det, ikke for at det skal endre noe på seg. Jeg elsker størrelsene jeg har på leppa akkurat nå, og vil hverken ha større eller mindre. Jeg går fast til Elisabeth som er ansatt på Juvelen Spa i Harstad, og jeg har ikke noen planer om å bytte. Hun er en solstråle som får meg til å slappe av, le, og hun dømmer ingen. Det er så herlig!

Det er ikke spessielt vondt til de som måtte lure på det, De aller fleste har vel fått bedøvelse hos tannlegen før? Det kan man også få før man skal ta restylane, og da kjenner man ingenting etter bedøvelsen. Dette er noe jeg velger å gjøre hver gang, og blir derfor utrolig nummen fra nesa og ned i noen timer etter. Så, akkurat nå er jeg veldig bedøvet og stram i ansiktet, og prøver for harde livet å presse i meg vegetartacoen som er dagens middag, haha. . Men, jeg er fornøyd, og nå er det 6 måneder til neste gang!

Slik ble resultatet! Jeg tok kun restylane i overleppa, med 0,2 ml på hver side. Husk på at jeg er veldig hoven her!

Nå skal jeg bli kjørt til flyplassen, og i kveld er jeg tilbake i min egen seng i oslo. Vi snakkes enten fra luften, eller i hovedstaden :-) 

 

det lille ekstra

i samarbeid med makestyle 

Jeg elsker å se på sminkevideoer på youtube og finne inspirasjon til nye stiler i sminkeveien. På denne måten har jeg lært meg både å sminke nesen smalere, øynene større, kinnbein mer markerte og vippene lengre, kun ved enkle triks og tips. Derfor bytter jeg også ganske ofte ut produktene, men noen merker kommer alltid til å ha en fast plass i sminkevesken min. Merker som glo minerals og nilens jord har vært gjengangere i flere år, og jeg har også nevnt produktene her tidligere. Ikke er de dyretestet, de er billige, og de holder det de lover. Uansett, jeg får stadig spørsmål om sminke, så her kommer et innlegg om nettopp dette. Håper dere finner noen nye favoritter!


Hverdagslook  


De gode gamle 

Foundation fra nilens jord bruker jeg først over de stedene hvor huden er rødlig, hvor jeg har litt ekstra fregner eller pigmentflekker, og den er utrolig bra! Som dere kanskje ser på bildet er den godt brukt, og jeg må nok snart skaffe meg en ny igjen, for den kommer jeg ikke til å bytte ut med det første. Jeg legger den kun i ett lag, fordi jeg trenger ikke mer, og den holder hele dagen. Den gir et matt resultat, noe som er viktig for meg! Så slipper man å se så "fett" ut i ansiktet.

♥ Øyenskyggesett fra nilens jord. Dette settet inneholder masse fine, matte farger som fungerer super som base - men, dette er ikke settet jeg ville ha kjørt på med til fest, men jeg bruker dette hver dag når jeg sminker meg til vanlig. Eyeshadow symphony er kjempegod om man vil ha en enkel look som holder lenge, og fargene i dette settet passer spesielt bra til de blå øynene mine. Den holder også lenge, jeg har brukt denne hver dag i noen måneder og kan ikke se bunnen på noen av fargene. 

Concealer fra nilens jord. Denne er helt fantastisk! Etter at jeg begynte å bruke denne, har prosessen med highlighting og counturing gått som en lek. Jeg er glad jeg fikk denne, for det er ingenting som kan måle seg i sammenligning av produkter jeg har testet. Den dekker utrolig godt, er lett å jobbe med og er ganske matt. Conceleren kommer i to deler, en litt større og mer flytende kost, og en liten tusj som jeg bruker opp neseryggen og mot pannen. Resten bruker jeg under øynene/ under kinnet. 

Leppestift fra glo minerals. Denne liker jeg også veldig godt, selv om jeg ikke er en så alt for stor fan av leppestift generelt. Da må den ikke ha noe shimmer i seg, sitte godt på leppene og ikke smake stygt, og denne går godt overens med de kriteriene jeg stiller. Et lite minus at man må være rimelig svak i bevegelsene, min leppestift knakk nesten med en gang så nå er det en kunst å få brukt den. Men, fargen er utrolig fin, så derfor velger jeg å anbefale den uansett! Kanskje ikke alle er like hardhendte som meg. 

♥ Her har jeg et lite utvalg av leppestifter - jeg tenkte det ble litt kjedelig å snakke om leppestift etter leppestift i et eget innlegg, så derfor anbefaler jeg dere heller å sjekke ut hele utvalget til makestyle HER. De har utrolig masse fint å velge mellom, jeg har både røde, rosa og ganske nøytrale leppestifter derfra. Merkene jeg vil anbefale litt ekstra på den fronten er too faced og nilens jord

Vippeserum fra überlash. Dette har jeg faktsik videoblogget om før, da hadde jeg ikke fått det sponset men kjøpt det selv, og videobloggen kan dere se HER. Der forklarer jeg vel egentlig det meste man skulle trenge å vite, men jeg ble helt sjokkert over forandringene på meg selv. Jeg viser også disse på videoen, men for å forklare litt kort, så ble vippene mine utrolig mye lengre! Spessielt på nederste rad. Jeg er usikker på om dette også egner seg for bryn, men jeg har brukt det der likevel, og det har gitt gode resultater på meg.

♥ Ellers er det fine smykket på bildet også fra makestyle, og det finner dere HER. 

 


Ja, dette ble et ganske så langt innlegg, men jeg er kjempefornøyd med alle sammen, og nå kommer det til å bli vanskelig å slutte med dem - spesielt vippeserumet, der er jeg stuck for life! Så, det er min soleklare favoritt om jeg måtte velge noe. Ellers, concealeren fra nilens jord! Den er en sterk nummer to.

Rabattkode er det som vanlig å få her, og koden Sophie22 varer i en uke.

en annerledes test

innlegg i samarbeid med to gode venninner, og coverbrands.no

I dag hadde jeg satt på planen å teste litt produkter fra coverbrands, men hodet mitt var virkelig et annet sted. Jeg har hatt mye å tenke på med tanke på sangen, og har vært helt overveldet av deres tilbakemeldinger, tusen takk! Lionheart kommer på itunes og youtube i morgen, men jeg skal linke til den da så ikke vær bekymret! Så koselig at mange har lagt den i listene deres! Uansett, jeg satt her på et fullstappet hotellrom og tenkte "hvordan i all verden skal jeg få anmeldt de produktene?". Jeg har jo prøvd de over tid, men jeg måtte nesten ta en liten ekstra sjekk idag. Men, Marte og Amanda tilbydde seg å teste de sammen med meg, så da fikk vi litt venninnepanel hvor vi testet produkter, og diskuterte dem etterpå. Gøy og annerledes måte å gjøre et slikt innlegg på! De er jo ikke "kjøpt og betalt" slik som mange gjerne liker å tro at bloggere er (det er bullshit, btw). så derfor er det kanskje litt ekstra gøy for dere å lese? Uansett, vi har test ut sommerfavoritter, håper dere får litt inspo på kvelden her!Solkrem og Sol-olje fra Le Tan. Prisklasse - dyr. 119 kr per flaske.

Produktene lover å ikke være klissete eller fete, og skal beskytte godt mot solen. Begge skal dufte kokos.

Marte: Sol-oljen var min favoritt fordi den var deilig og føltes ikke overflødig. Lukten sitter enda nå en time etter, og jeg elsket den luktet av kokos selv om jeg vanligvis ikke liker slik type lukt. Solkremen var også veldig deilig, det føles som fuktighetskrem og den luktet ikke som en solkrem, men heller friskt. 
Amanda: Sololjen luktet helt nydelig, mens faktoren er mer nøyatral. Et minus må være at man får lite i forhold til pris, men de er perfekte å kjøpe for en sommer hvor du for eksempel skal på festival eller en type ferie hvor du ikke må smøre deg så sykt ofte. Flaskene er også fine!
Sophie : Jeg er selv klar over hvor viktig det er med faktor, spesielt i solarium. Oljen som skal hjelpe på fargen inneholder også beskyttelse, men den gir en FANTASTISK fin farge! Så, det ble en soleklar (hehe) favoritt for meg. Jeg synes ikke prisen er ille, men har heller ikke så mye erfaring med solkremer og prisen der. . Men det er så viktig å bruke faktor, til og med i solarkium, ikke bare er det mer skadelig enn å være ute i solen, men man får også fortere dype rynker. Så, man må bruke faktor i solarium, og da er det jo greit å ha det kombinert med olje.

Terningkast: 4 fra Sophie og Amanda, 5 fra Marte. Faktoren kan kjøpes HER, og oljen kan kjøpes HER. 

Jan Thomas tørshampo. Prisklasse - billig. 109 kr. Lover å få håret til å føles nyvasket uten vann, og skal gi håret volum.

Sophie : Jeg får starte, rett og slett fordi jeg i over et år har vært avhengig av tørshampo. Jeg dusjer håret sjeldent på grunn av extensionene (bare en gang i uken), og må derfor ha noe å bruke i mellomtiden som ikke skader, men som faktisk funker. Og denne får nå fast plass på badehyllen! Man trenger bare en liten spray for at håret skal føles friskt, den lukter godt, man føler seg fresh. . Og det er et MUST på hove! Det kan jeg ikke få sagt nok, første år var jeg uten tørshampo og jeg følte meg som en gris hele veien. I fjor var jeg så lur å ha med, og slapp derfor å tenke noe på det. SÅ, om dere vil føle dere fresh på festival, ta med denne!

Marte: Jeg var jo også på Hove i fjor, og er helt enig. Den er deilig i håret og lett, håret føltes fysisk lett faktisk. Veldig, veldig viktig å ha i veska når man reiser eller skal på festival, og man føler seg freshere med en gang. Lurt når man ikke har tilgang på dusj og toalett. For min del kunne den ha luktet litt mer frisk, den lukter for mye hårspray.

Amanda: Elsker produktene til Jan Thomas, og denne ble en ny favoritt for meg. Med en gang jeg tok den i håret ble det som nyvasket, og jeg har egentlig aldri vært fornøyd med noen andre tørshampoer tidligere, men med denne kan jeg faktisk droppe hårvasken. Den lukter ikke så alt for mye, men det gjør egenltig ingenting, for alt det andre er så positivt. I tillegg varer disse flaskene veldig lenge!

Terningkast: 6 fra Sophie og Amanda, 5 fra Marte.  Kan kjøpes HER Smilelab Flash. 

Prisklasse: Medium - 399 kr.

Produktet lover å bleke tennene like fort som det tar å legge sminken, som skal være perfekt på hektiske dager. Det skal med andre ord passe perfekt for de som er på farten.

Marte:  Jeg synes denne er veldig god å ha på seg, for man kan gjøre mye annet mens man bruker den. Den er enkel å ta på seg, men det er litt rart å ha den på i starten. Men det er ihvertall lett å snakke mens man har den på! Du ser resultat etter første behandling, og man vil bare gjøre det mer. Så, prisen er ikke så alt for dyr, om man virkelig vil ha hvite tenner på en enkel og grei måte.
Amanda: Perfekt for jentekvelder, elsker at man fortsatt kan gjøre alt mulig med den på fordi den føles så lett, og man kan snakke så mye man vil som passer meg perfekt. Litt dyrt for en person med studentbudsjett som meg, men vil si det er verdt det. Overassket over hvor bra resultatet ble!
Sophie : Jeg har prøvd denne før, men riktignok en annen variant. Denne skal bleke tennene raskere, og det mener jeg den gjorde! Passer bra for meg som bare kan slenge den inn i munnen på vei til trikken. Jeg synes ikke den er så dyr, men det er fordi jeg tidligere har brukt blekinger som koster over 1000 kr og i tillegg er et slit å holde på med. Men, jeg synes også resultatet er dårligere enn de dyre tannblekingene, og mener man må gjenta noen ganger for et perfekt resultat. Riktignok er jeg litt blind på meg selv, og innser ikke at jeg faktisk får hvitere tenner, hehe.

Samlet terningkast: 5 fra Sophie og Amanda, 6 fra Marte. Smilelab Flash kan kjøpes HER. 
 

 

Det var utrolig gøy å teste ut produkter sammen med noen, vanligvis skjer jo dette når jeg er helt alene. Så, dette vil jeg gjøre flere ganger, og da får dere også meninger dere ikke trenger være redd for er "kjøpt og betalt". Jeg skrev ned mens vi snakket, og derfor er det helt ærlige og fine meninger! Hva synes dere om denne måten å gjøre det på, forresten? Gøy med litt venninnepanel?

Dere får forresten 15% rabatt på alt i innlegget om dere bruker koden SEFERIE som er gyldig til 29. mai ♥ Gjelder også på alle produkter fra Le tan, ikke bare de i dette innlegget (og ikke de som allerede har nedsatt pris) 

rette håret - slit eller ikke?

i samarbeid med makestyle.no - rettetangen er sponset Jeg er vel ikke den eneste som har hatt dette dilemmaet : håret er slitt som bare pokker og man ser ut som en hest om man ikke grer igjennom det minst ti ganger i timen (spesielt når man har extensions), og det eneste som er ut til å gjøre håret finere, er når man retter det ut. Hver gang jeg retter håret ser det mindre slitt ut i noen få timer, men jeg vet at dette er en vond sirkeli som i bunn og grunn bare betyr at jeg skader håret mer. Derfor har det passet meg midt i blinken å legge min gamle rettetang på hylla for en stund, mens jeg testet ut corioliss k3 i samarbeid med makestyle over en periode. Forsjellen på denne og min gamle GHD er at denne blir varmere, OG at den behandler håret mens man styler det. 

Før og etter - her har jeg brukt 6 minutter på å rette håret (ja, jeg tok tiden). 


Jeg har veldig slitt hår. Både mitt eget på grunn av gjentatte behandlinger, men også extensions som er kjent for å bli fortere tørt og slitt enn naturlig hår. For dere som har fint hår fra før av er det kansje ikek en nødvendighet å bruke denne (selv om det absolutt ikke kan skade), og heller ta produkter ved siden av. Men for slike som meg med slitt her, er denne en "lifesaver", eller rettere sagt "hairsaver". Denne rettetangen har altså en kapsel som inneholder behandlingen du trenger for å få et sunnere og friskere hår, mens du retter det. Det er to forskjellige alternativer - keratin elixr som styrker håret og gir det protein, noe som betyr at håret blir sterkere og sunnere, eller argan shine som tilfører fuktighet, lukker skjellaget og pleier håret. Jeg har aldri hørt om en rettetang som dette før, har dere? Jeg vil tippe det er ganske unikt, og da slipper man å tilføre masse produkter ved siden av rettingen.

 Min favoritt er keratin elixr. Håret mitt har blitt utsatt for ekstremt mye behandling de siste årene, jeg har jo variert mellom å være blond og brunette flere ganger i året. Keratin Elixr passer for de som har vært utsatt for nettopp behandliger slik som meg, og det gjenopptar sunnheten i håret ditt.

 Argan shine fungerer også veldig bra for oss med extensions, den hjelper om du har tørt og krusete hår - den tilfører nemlig masse fuktighet, noe jeg helt klart kunne føle mens jeg testet den ut. Håret ble så glatt! 

Det følger med 12 behandlinger av keratin elixr i stylingjernet - du har altså 12 behandlinger med på kjøpet, men refill kan også kjøpes HER. Man kan selvfølgelig bruke jernet uten å sette inn en kapsel og behandle håret, da vil jeg si den funker som en vanlig GHD, bare enda bedre - jeg har faktisk ikke brukt min GHD etter at jeg fikk denne! Og JA, man kan lage krøller med den også. Om dere allerede vet hvordan dere gjør det med GHD, så er det samme konseptet, men jeg personlig synes det er lettere med denne siden den holder høyere temperatur. Jeg kan sikkert vise dere i et innlegg senere hvordan den prosessen er, men om dere er utålmodige finnes det masse fine videoer på youtube som viser det bedre enn jeg klarer å forklare. 
Dette er et produkt jeg varmt kan anbefale videre til dere, spesielt oss med extensions - det kan jeg ikke få understreket nok! Jeg er sikker på at håret mitt vil holde mye lengre nå, enn med vanlig rettetang. Dere kan bruke koden sophie21 og få hele 20% avslag om dere ønsker å kjøpe den, og tilbudet varer ut mai  HER finner dere corioliss k3! 

Jeg er usikker på om det er mulig å kjøpe denne i butikk, men jeg har iallfall ikke sett den noe steder, så jeg vil tippe at den kun er tilgjengelig på makestyle enn så lenge av norske leverandører. 

hits