hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

Platanias 2015

mitt forbilde

Kommenter her

Jeg er ikke akkurat vanskelig å overtale, så nå blir det et par drinker på tijuana! Jeg drar dit med en baktanke om å spise deres himmelske dessert, for gud altså.. Jeg har gått opp 5 kg på to måneder men det er jo så forbanna verdt det ;-)

Jeg slenger med et bilde av meg og Kristin fra her om dagen da vi var på en bloggjobb. Hun er så herlig, den dama der. Enhver som møter henne blir totalt blåst av banen i beundring, hun er så varm og oppmerksom mot alle.. Man føler seg virkelig sett og hørt når man prater med henne, samtidig som hun gir av seg selv. Nå må jeg gi meg før det blir for mye, men kan man noen sinne få for mange komplimenter..? Ikke om man er Kristin, ihvertfall!

(i følge forbrukerombudet skulle lure så har ikke Kristin betalt meg for å skrive dette, he he)

 Skjørtet mitt er fra urban og toppen er fra nelly her. (reklamelenke)

sminke på budsjett

Kommenter her

reklame

Jeg er medlem av så utrolig mange sminkegrupper på facebook hvor jenter diskuterer fram og tilbake om hvordan man kan fornye all sminken sin. De fleste av disse jentene lever også på stipend eller en deltidsjobb, så da er det klart at man ikke kan dra på og kjøpe en foundation til 500 kr og en brynspen for like mye når man måtte ønske - og etter min erfaring er ikke alltid den dyreste sminken den beste heller. Snarere tvert imot! Jeg er som dere vet i et tett samarbeid med coverbrands, og nå ville jeg på vegne av alle dere jenter der ute på budsjett lage et innlegg om hvordan man kan fornye sminkemappa for under 1000 kr. Hvor bra?

Vi kan starte med det viktigste for min del når jeg sminker meg på grunn av urenhetene jeg har slitt med - huden.

Everyday minerals face mint colour er en favoritt blandt makeup-artistene, men også en favoritt for meg. Den koster bare litt over 60 kr, og er en perfekt concealer for de som har utfordringer med acne. Her snakker jeg av erfaring! Den hjelper også mot rødhet og generelt irritert hud.

Real Techniques powder brush anbefaler jeg virkelig, og ikke minst merket real techniques i seg selv som er et helt perfekt merke om du vil få myke overganger og blende ut sminken din godt. Denne kosten er stor, og passer til alt av pudder og mineralfoundations.

Everyday minerals loose foundation base / semi matte er en mineralfoundation i pudderform som legger seg ganske lett på huden, men den dekker uansett veldig godt og er perfekt i kombinasjon med concealeren jeg nevnte først. Denne har FULL dekkeevne, og passer alle hudtyper.

Showgirl extra volumising mascara gir deg skikkelig lange og fyldige vipper, for min del kan denne minne litt om en kombinasjon av telescopic fra lancome og en av dior sine, om det sier dere noe. Børsten gjør det også lett å forme og fremheve vippene uten at man griser masse, og den fordeler mascaraen jevnt.


Touch of magic er en grønn leppestift, som på en eller annen måte blir en lett rødfarge når man påfører den på leppene. Må nesten bare prøves!
Det dere ser bak er Barry M Natural Glow eyeshadow palette one i fine farger som framhever din naturlige glød, med 6 forskjellige nyanser + en rouge. Det følger også med to børster!

Om du vil ha fine bryn og ønsker å kjøpe noe som gir deg mye for pengene, anbefaler jeg brow parlour ettersom du får to farger brynskygge, en børste, en pinsett + highlighetfarger du kan ha under brynet for bare 79 kr. I tillegg er det et virkelig kvalitetsprodukt!

Her har dere en helt fullstendig sminkelook kun ved hjelp av produktene jeg har vist dere her. Jeg liker det! Husk at coverbrands alltid har masse billig sminke, jeg garanterer at du finner en ny favoritt!

la oss snakke om sex

Kommenter her

annonse


Jeg er så heldig å få ta turen innom coverbrands sine lager når jeg måtte ønske det, for å velge ut produkter jeg kan teste og eventuelt anbefale videre til dere. Dette er for meg veldig viktig, jeg vil ikke bare bli tilsendt noe tilfeldig i postkassa med en beskjed om å lage et innlegg. Det betyr mye for meg å få ha et så fint samarbeid med den beste sminkebutikken på nett i landet vårt, og jeg skal fortsette med dette i en god stund framover.

Jeg var altså på lageret deres før sommerferien og gikk igjennom det kjente utvalget av sminke, parfymer, hårprodukter og det meste en jente kan ønske seg. Plutselig oppdaget jeg en hylle jeg ikke hadde sett før, hvor noe jeg trodde var søte såpedispensere sto på rekke og rad. Jeg spurte min kontaktsperson i coverbrands om hva dette var, og fikk til svar at coverbrands har tatt inn merkene belladot og toka som faktisk omhandler det mest intime. Sexualitet og hygiene. Jeg trodde jo slikt kun fantes på kondomeriet og fikk litt bakoversveis der jeg sto. Vi snakket litt fram og tilbake om det ville ha vært gunstig for meg å kunne lage et innlegg om noe sånt, jeg trakk på skuldrene og sa at jeg kunne jo ta det med meg hjem, og så fikk vi snakke videre etter en stund. Av en eller annen grunn er jo slikt skamgjort i vårt samfunn, men jeg ønsker ikke å gå den retningen. Her er mitt innlegg, om det aller mest intime.Vi har kanskje ikke alle stått der, men jeg vil ta utgangspunkt i at mange av oss enten har stått fysisk inne på kondomeriet eller vært inne på deres nettsider. Det sitter ganske langt inne å skulle handle derfra for mange av oss, og pakkene man ofte får levert er ikke helt delikate (i tillegg er det veldig dyrt), det er en av grunnene til at jeg liker coverbrands sitt inativ om å ta inn litt mer intime produkter! Da får det levert hjem med resten av sminken din, og slipper å tenke over flaue situasjoner som mulilgens kan utspille seg.
Belladot er nemlig et merke som fokuserer på en søt embalasje, produkter av kvalitet men de vil også appelere til alle sine lommebøker. Det er overkommelige priser! På bildene jeg har lagt ved her kan dere se mine favoritter fra merket, nemlig massasjeoljen som lukter frukt som passer perfekt for kjærestestunder, men også cleansing gel som man skal bruke på sine - jeg sier det bare - hjelpemidler. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? Det er viktig med hygiene! Men belladot har også morsommere greier i utvalget sitt, som dere kan finne her. Alt er til en veldig overkommelig pris.

For å vise dere  hvor godt disse embalasjene blender seg inn i rommet uten å virke snuskete på noe som helst vis - her har jeg satt opp tre produkter ved kanten av senga, blandt annet en penisring. Det skulle man kanskje ikke ha trodd ved første øyenkast?


Her i roteskuffen min på badet er det også to ting - klarer dere å se hvor? For meg ser egentlig dette bare ut som en haug av produkter ;-) 

Det er et annet merke jeg gjerne vil snakke om også, som heter Toka. Jeg skulle egentlig vise dere mine favoritter, men den ene har jeg faktisk brukt opp, haha. Det er vel et godt tegn..? Toka er et merke som fører intime hjelpemidler som kommer i praktiske og diskre embalasjer slik at du fint kan ha de stående framme på rommet, om du nå ønsker det.
Den første er famle orgasmn enchancer gel. Denne skal enkelt og greit forsterke følelene nedentil! Jeg tror jenter veldig fort glemmer sin egen nytelse under selve akten, og veldig mange tenker kun på gutten sin tilfredstillelse. Det er ikke rett for noen, og man skal også ta ansvar ovenfor sin egen nytelse mener jeg.

Toka sine cleansing wipes hadde jeg faktisk ikke fler igjen av, haha.. Men sånn er det! De kan jeg ialfalll anbefale. Det er smarte renseservietter som er spessiallaget for intimområdene, de er veldig gode å ha spessielt etter sex, men kan også være lure å bare ha i vesken.. Man vet jo aldri.Dere får en rabattkode på alt fra både Belladot og Toka om dere bruker koden SE30 i kassen! Det blir da 20% avslag. Og nå et lite godt råd fra meg. For å kunne ha bra sex, må du kjenne deg selv først og være komfortabel. Det er så utrolig viktig å finne ut hva du selv liker før du kan "gi" kroppen din til noen andre, og det gjelder nok mest oss jenter. Jeg krysser fingrene for en bedre seksualundervisning i skolene framover, og ikke bare "slik tar du en kondom på en banan". Bort med skammen over egen nytelse, jenter. Der har feminisme enda en lang vei å gå. 

 

på innsiden av telefonen min!

Kommenter her

Det er flere av dere lesere som har lurt på hva som skjuler seg på innsiden av telefonen min.. Nå trenger dere ikke lure mer, haha! I dette innlegget vil jeg vise dere hva som gjemmer seg bak pinkoden, selv om jeg misstenker at det ikke er særlig spennende. Jeg er ikke så veldig flink til å bruke telefonen og er heller ikke oppdatert på det siste av apper.. Men, telefon må man jo ha! Jeg har en iphone 6, i fargen sølv :-)


Meldinger: Som dere ser har jeg 27 meldinger jeg ikke har åpnet, og til sammen med de jeg ikke har svart på er det nok godt over 50. Jeg er elendig til å svare på meldinger, for med en gang innboksen er tømt strømmer det bare inn nye. Jeg ser på det som et evig mas, så til de av vennene mine som vil ha tak i meg.. Ring! Haha. 

  Messenger og facebook: Dette er vel apper de aller fleste har! Jeg bruker messenger mest, og er egentlig aldri inne på selve facebookappen med mindre jeg skal oppdatere fanpagen min (som dere finner her).

Instagram har vel også de fleste? Her heter jeg @sophieeliseblogg

Spotify premium har jeg ikke orket å fikse meg enda, så hvorfor jeg har appen vites ikke, haha.. Samme med snapchat, som jeg heller ikke har.

Soundcloud appen elsker jeg! Den bruker jeg til å høre på musikk, oppdatere meg på ny musikk og til å dele musikk jeg selv liker. Dere finner min profil her.

Perfect 365 er vel mest en deprimerende app, etter å ha sett for fin man blir inne på appen er det nesten tragisk å gå tolbake til virkeligheten, haha.. Her kan du legege på sminke, fikse håret, ja egentlig alt!

Mattilbud er GENIAL! Den må dere ha om dere bor alene, sånn seriøst. Oppdaterer deg på alle de beste tilbudene fra alle matbutikker, gir deg oppskrifter og handlelister etc. Jeg handler aldri uten denne.

Whitagram bruker jeg for å få hvite rammer rundt bildene mine, slik jeg noen ganger har på instagram.

 Uber har jeg brukt endel istedenfor taxi, da kan man velge sjåfør og hvilken bil man vil ha selv, og så blir man kjørt dit man skal og pengene trekkes fra telefonen din, slik at du slipper å ha med deg kort. Jeg har blitt hentet i både range rover og porsche så det er absolutt ikke verst! Vet ikke om det finnes så mye uber-biler i andre byer enn oslo når det kommer til norge, men i alle store byer er det iallfall godt tilgjengelig. 

Aviary er også et redigeringsprogram, men etter at instagram oppdaterte og ble bedre på de fronten bruker jeg det ikke så mye lengre. Men greit å ha!

Det var faktisk alt! Men jeg er veldig glad i telefonen min, likevel :-)

vi må ikke glemme

Kommenter her

Idag er datoen Norge aldri glemmer. Jeg er sikker på at man kan spørre hvilken som helst nordmann "hva gjorde du 22. juli?" og alle har et svar. Selv satt jge på badegulvet og fikset meg da en ekstrasending brøyt inn på radioen. Timene som fulgte var jævlige, jeg kjente mange som var på øya og ventet mest på en melding.. Men enten man kjente noen eller ikke var det helt grusomt.

La oss heller ikke glemme at massemorderen er frisk. Han er ikke gal, han er ikke psykisk syk, men han er høyreekstrem. Han visste godt hva han gjorde. Og jeg håper aldri vi får se ansiktet hans i media igjen.. Og om han nå dukker opp i media, ikke trykk inn på saken. For ved å trykke inn på saken gir du avisene klikk, noe som gjør at de fortsetter å skrive. Jeg ønsker ikke at massemorderen skal sitte i fengselet sitt og vite at han enda er i media. Det føles nok bra for han.

Jeg håper heller aldri vi glemmer vår fantastiske Jens Stoltenberg og den utrolig gode jobben han presterte i dagene som fulgte, han gjorde nok de aller fleste nordmenn veldig stolte. Det var litt fint oppi det hele å kunne se en så god statsminister tale på skjermen - tenk om vi hadde hatt George Bush istedenfor..? Jeg tør ikke tenke på det engang. Jeg håper aldri vi glemmer kjærligheten vi viste til hverandre, og båndet vi skapte. Jeg håper aldri vi glemmer å gi dem vi elsker en god klem. Jeg håper aldri vi glemmer de som døde, og jeg håper aldri vi glemmer at for de etterlatte, er sorgen der hver dag. De blir minnet på det av mennesker som ikke lengre er der, lyder, lukter, mareritt og skader. For dem var det hverdagen før Utøya, og så hverdagen etter. Et klart skille. La oss aldri glemme det, men ikke minst - la oss vise at vi er her.

Jeg skulle gjerne ha dratt til utstillingen nede ved regjeringskvartalet idag, men jeg må faktisk dra til Harstad.. Jeg må se den utstillingen når jeg kommer hjem istedenfor. Den virker utrolig sterk.Jeg skal heller tenne lys hjemme og vie min tid til å ringe

hvordan få lengre vipper

Kommenter her

annonse

Jeg tenkte å vise dere mitt favoritt-vippeserum fra swiss lashes! Dere har kanskje hørt om dette før? Vel, det funker faktisk.. Deres vippeserum fungerer slik at du får lengre, sterkere og mer bøyde vipper etter 3-5 uker, og flere av de største bloggerne har gang på gang anbefalt dette produktet. Jeg har selv vippextension, men jeg ser likevel gode resultater på min nedre vipperad - og ikke minst, at mine egne vipper ikke har blitt skadet av å ha extensions! Det er jo mange som mister utrolig mye vipper av å bruke extensions, men ikke meg. Jeg tror jeg kan takke serumet for dette!Swiss Lashes er veldig lett å bruke, du bare stryker serumet langs roten av øyevippene dine en gang daglig, så vil vippene dine få vitaminer, mineraler og proteiner som gjør at de lever lengre og på samme måte vokser seg kraftigere.

 

Hvem passe swiss lashes for?

  Alle som vil ha lengre, tettere, sterkere og mørkere øyenvipper.

Alle som har fått påført mye slitasje på vippene sine. For eksempel extensions, mye sminke, når man fjerner sminke og med vippetang.

Og ettersom de i swiss lashes er så snille, så vil de gi en rabattkode til leserne mine! Koden lash300 gir 300 kr avslag på swiss lashes 3 ml, der ordinærpris er 795 kr - det vil si, nå for 496 kr. :)

 

 

about last night

Kommenter her

Hei kjære! Jeg tenkte å fortelle dere litt om min kveld i Frederikstad, som fant sted hos fine venninner og videre ut på byen etterhvert. Jeg kom ganske sent fram hit, så jeg måtte bare kaste i meg jellyshots og mat før kvelden fortsatte. Jeg elsker når man blir invitert hjem til noen som virkelig har fikset masse godt, mat gjør meg glad! :) Men etterhvert dro vi som sagt på byen hvor vi hadde fikset et bord. Det var litt mingling, dansing og bobler i glasset til en avslappet stemning, men jeg hater når mennesker man ikke kjenner, som ikke engang sier hei, skal plassere seg ved vårt bort og "free-ride" på andre sine penger / kontakter. Det er hyggelig å bli kjent med mennesker, men.. Med en gang man har et bord står det 1000 mennesker rundt og bare henger, i håp om en liten sofaplass. Om det er så viktig, fiks et eget bord eller i det minste si hei, haha.. Men det var en morsom kveld uten noe drama og skandaler til tross for mangel på plass, haha! Og Frederikstad er virkelig en fin by!


Kaya (som jeg sov hos inatt) og meg. Veldig glad i denne jenta!Theo, Joakim, meg og Fetisha! Møtte guttene først igår, mens Fetisha er jeg god venninne med i Oslo.

Jeg hadde på meg en hvit jumpsuit fra zara med nike air max på beina! Det beste er å ha lave sko på byen, synes jeg. Da kan man danse helt villt uten å tenke på balansen! Nå skal jeg gjøre meg klar her, før jeg tar bussen hjem til Oslo. Vi snakkes der!

jeg er et dårlig forbilde

Kommenter her

Jeg har alltid vært usunn. Sånn bortsett fra den lille perioden hvor jeg som 16-åring levde på vann og knekkebrød, ikke at det egentlig heller er spessielt sunt heller, haha.. La oss bare si, jeg har alltid spist som en idiot som ikke tenker på framtiden. Jeg har vært så "heldig" at jeg ikke går opp i vekt, men dette kan også være farlig, for da merker jeg ikke like tydelig hva alle usunnheter gjør med kroppen min. Sånn helt seriøst, jeg har kunnet leve på godteri en hel uke og ikke brydd meg fordi det er så normalt for meg. Flere dager har jeg hatt kun ett måltid om dagen, som da kan være potetgull! KRISE! Og DET kjære lesere, er ett mye dårligere forbilde enn noen som faktisk spiser sunt og trener.

Jeg har bestemt meg (som jeg har gjort 1000 ganger før), at nå er det nok. Jeg aner ikke hvordan man er sunn, men nå har jeg PT og er i det minste i gang på treningsfronten. Men hva med maten, da? Det må jo være godt! Hvorfor kan ikke sunn mat være godt? Uansett da, idag var jeg på MENY og dette ble med meg hjem..

 

Så nå skal jeg kun ha dette i hus - pluss litt laks og vegetarmat jeg har i fryseren. Og det SKAL holde seg! All denne maten kostet 500 kr, og jeg kan lett brenne 1000 kr på en middag ute fordi jeg alltid skal ha dessert, milkshake etc, som bare er unødvendig. Less is more, eller..?

 

Det er ikke et godt forbilde å være en blogger som "driter i" og spiser cheese doodles på senga - jeg forstår ikke hvorfor de som fronter en sunn livsstil skal få kritikk. Det er jo bare BRA! Man skal ta vare på kroppen sin, og ikke minst hjernen sin. Det er det viktigste av alt.

jeg elsker denne

Kommenter her

 

 

Selena må vel være en av få jeg faktisk beundrer, og elsker alle sangene til.

Har dere noen musikktips til meg?

hva mer kan man ønske seg?

Kommenter her

 Noen bilder fra solnedgangen i går... ♥

Nå setter vi kursen hjem mot norge igjen! Jeg og Robin har vært på mange fine reiser sammen, men jeg tror nesten denne topper lista, faktisk. Vi har hatt det så bra, og jeg skulle virkelig ønske vi kunne være her lengre! Nå har vi funnet steder vi elsker å spise på, drikke på og hadde endelig blitt litt god i strandtennis, haha. Dette har virkelig vært en perfekt start på sommeren, og jeg er så glad og takknemlig for den romantiske uken vi har hatt sammen. Jeg håper sommeren 2015 kan bli den beste noen sinne, men når jeg tenker meg om blir faktisk livet generelt sett bare bedre år for år. Ikke fordi det er så mye mer å juble for, men heller den roen jeg får på innsiden. Altså jeg gleder meg enormt til jeg er pensjonist, sitter på charterferie med Robin og må gjette hva tatoveringene våre en gang skulle forestille. Og det fine er, at jeg ser fram til i morgen også. Jeg ser fram til senere idag, og mer enn det kunne jeg egentlig ikke ha ønsket meg.. :)

Jeg skal være i Harstad i en uke, og reiser dit i morgen, men jeg må jo så klart rekke hjem til både one direction konsert, vglista og KLESSALGET vårt den 21! Det blir meg, komikerfrue, andrea badendyck og stine steen som selger klærne våre sammen, i kongensgate 12 fra klokken 09 om morningen. Håper på å se dere der! Vil ha masse gode klemmer, og penger til en veldedig organisasjon vi kan finne ut sammen før salget. Noen ønsker? Jeg tenker regnskogsfondet, men tvaksjonen støtter dem i år - så kanskje vi finner på noe annet? :)

tenk at det er over nå

Kommenter her

Sol, bad og bikini - fantastisk! LItt kjipt at vi reiser hjem om bare to dager, føler det er først nå vi har kommet inn i ordentlig feriemodus som betyr godteri i senga, late dager, strandtennis og flere powernaps om dagen, haha. Idag har vi byttet på å sove slik at vi kan vekke hverandre.. Men man blir jo helt utmattet av varmen! Idag har det vært så høye temperaturer med null vind, jeg har nesten smeltet bort i solsenga. I tillegg bestemte vi oss for å gå en tur på 5 km..  Men det var sporty gjort, da.

På snakk om strandtennis, så vant så klart Robin i det, som alt annet vi har prøvd her (utenom min ene seier i air hockey). Men jeg kan leve lenge på at han kræsjet i glassdøren på vei ut til verandaen, jeg ler HØYT når jeg tenker på det! Hahaha. Jeg måtte bare skrive det ned her, slik at jeg husker det for evig.

bikini er fra´bikbok / smykke fra pilgrimVi skal straks dra for å spise på en ny resturant, og vi er begge veldig spente på tilbakemeldingene med tanke på bloggerne som sendes ikveld. Siste episode, huff.. Litt vemodig, dette har jo vært livet mitt i noen år nå. Innspillinger, nerver og minner for livet. Well, next chapter! Om det ikke kommer mer? ;-) 

endelig litt flaks

Kommenter her

Nå er jeg endelig i grei form igjen! Tusen millioner takk for alle tips ♥ Jeg klarer nå å nyte ferien, og aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten deres hjelp til tider. Frisk hadde jeg nok ikke vært! Det ble iallfall masse sitron, lime og te på meg - så om dere sliter med UVI, try it! i store mengder.

Som jeg skrev til dere for litt siden har vi ikke vært så veldig fornøyde med hverken mat eller service siden vi kom hit (spessielt i Chania var det dårlig..), men det er vår egen feil som har holdt oss til de typiske turistfellene og vandret langs hovedgaten i Platanias hver kveld. Jeg hadde jo fått så mange tips hos dere lesere, så vi bestemte oss for å sjekke ut resturanten dos amigos som serverer mexikansk mat. Jeg må anbefale stedet på det varmeste!  Det var god atmosfære, hyggelig betjening og god mat. Det føltes veldig vestlig i standaren, om jeg får lov å si det sånn. Så, det anbefales virkelig om dere skulle legge ferien til Platanias :-) Batteritiden på kameraet takket for seg under middagen, noe som var synd for utover kvelden dro vi på platanias exibition center - litt som whipeout, om dere vet tvprogrammet? Jeg lo så mye at jeg nesten tisset på meg av å se på Robin, han på 1.96 som hopper rundt er virkelig et komisk syn med armer og bein over alt! Burde ha vært filmet, hehe.Ps: dette stedet kunne tilrettelegge å lage vegetarburger om du forklarer at man kan bruke bønner, hehe. Et lite tips! :-)

Jeg skal raskt begynne på neste blogginnlegg med litt bilder fra dagen vi har hatt så langt ♥ og ikveld skal vi på en resturant oppe i kveldene :-) Gledes! Og ikke glem aller siste episode av bloggerne som sendes ikveld! Tenk at det har gått så fort! Jeg er uendelig takknemlig for det fantastiske eventyret jeg har fått være en del av, og kommer aldrit il å glemme den beste tiden livet mitt.

jeg har bestilt iMac!

Kommenter her
For å bedre litt på humøret mitt bestilte jeg idag en iMac :-) Jeg har ønsket meg en slik lenge, og tror den kommer til å se veldig fin ut i stuen min hjemme.. Den er jo så stilren! Dessuten kommer det til å føles mer ut som jeg faktisk jobber om jeg sitter på en stasjonær mac, enn min lille bærbare som brukes til alt mulig rart. Denne skal ikke bli brukt til annet enn jobb :-) Den skulle komme hjem til meg om tre dager, så da har jeg den med en gang jeg lander i Norge, sånn cirka.. Jeg kan godt gi dere en liten produktanmeldelse av den etterhvert, om dere vil?

Hva slags data bruker du? Kanskje noen har en iMac?


overfladisk perfekt

Kommenter her

Igår kveld dro jeg og Robin for å spille minigolft. Han vant, selv om jeg fikk jukse og ble tildelt ekstra poeg for ting jeg ikke fortjente, OG jeg ga han minuspoeng, likevel vant han. Vi hadde en super kveld, og her var jeg lykkelig uvitende om hva som ventet meg idag...

 

(annonselenke) shorts fra berhska / jakke zara / body fra y.a.s - nelly. Det er jo egentlig undertøy, og i 99% av tiden skjulte jeg den under jakken om det ikke ble for varmt, som over her. Da fikk bodysuiten synes litt, og vi var jo tross alt alene på minigolf-banen :)

En supersøt jente som er veldig glad i å se på bloggerne kom bort til meg i går med mammaen sin. Veldig koselig å møte deg, fine du ♥ Denne dagen har vært perfekt - på utsiden, bokstavelig talt. Strålende sol, vindstille og konstant avslapping, kun avbrutt av en dukkert i bassenget nå og da. Men for meg? Vel, jeg veksler mellom å sitte på do med den forferdelige urinveisinnfeksjonen min, og å spy fordi jeg har oppkastsyke i tillegg. Jeg har vært på apoteket og fått medisin, jeg drikker te og tranebærjuice, men det funker ikke.. Haha kontrastene er så store, Robin ligger ute og soler seg, mens jeg sitter på do 24/7. Blogger til og med fra toalettet nå..Jeg er  desperat her. Jeg hater å spørre dere om tips hele tiden, denne bloggen skal vel inspirere dere og ikke motsatt, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.. jeg googler og googler, men alle råd har jeg hørt og tatt i bruk, eller så har jeg ikke tilgjengelighet for det nå. Så, vær så snill - noen kjerringråd?

enda et lite kjæledyr

Kommenter her

Er det en ting jeg som pescetarianer (fisk men ikke kjøtt) har slitt litt med siden jeg kom hit, så er det maten. Jeg har jo ikke noe imot pizza margeritha eller gresk salat, men det blir ganske ensformig i lengden og sjømaten har ikke vært god.  Maten vi har spist her har generelt sett ikke vært noe særlig å skryte av, noe som skuffet meg litt ettersom på mitt forrige besøk i Hellas, på øya Kefalonia, hadde veldig bra mat.

Men igår kom vi endelig over et bra sted! Nå husker jeg selvfølgelig ikke hva det heter, som var veldig lite bloggete av meg. Men kanskje noen av dere vet? Vi gikk iallfall rundt i hovedgaten i Platanias, og kom fram til en resturant som lignet litt på en hage. Det var så koselig stemning! Etterpå gikk vil til en bar / klubb og drakk litt samtidig som muligens verdens beste dj ga oss tidenes soundtrack. Altså, vi snakket non-stop om musikken der, det var så jævlig bra. Jeg og Robin feiret vel på en måte at vi har vært samboere i 10 måneder igår, og jeg hadde en veldig romantisk og fin kveld som ikke kunne ha vært bedre♥ 

Haha dette bildet under mente Robin var nydelig??? Forskrekket duckface. Men takk, takk!


Men hva skjer når vi kommer hjem? Jo, dere vet jo jeg og mitt dyrehjerte.. Vi møter en veldig snill hund ved inngangen til hotellet, og etter litt kos følger han etter oss til rommet. Vi gir han en liten håndduk å sove på, vi koser masse og gir hunden mat. Jeg tenker bare YES, nå har vi fått en lekekamerat for resten av kvelden, helt til Robin begynner å noie ut og fortelle meg at nå får vi sikkert skabb. Jepp, da var det vel kanskje OK at hunden var borte i morges, jeg er så naiv på alt mulig og kan kose med alt fra en kylling i veikanten til en hund på søppeldynga, jeg bryr meg ikke for jeg har så lyst til at alle skal ha det bra, haha.

Hehe..

Kanskje noen av dere også har fått et midlertidig kjæledyr på ferie før? Vel, nå stakk jo riktignok denne ifra meg,men det er ikke første gang jeg har "passet på" noen på ferie! Selv om det kanskje ikke er helt rett å gjøre? Men, hva skal man si! Vanskelig å la det gå...

 

happy!

Kommenter her

Hei dere! Håper dere har det fint?

Her er alt tipp topp, for solen kom endelig fram! Jeg og Robin sto opp allerede klokken 07, spiste forkost og har vært våken siden da. Vi har plasket litt i bassenget, solt oss masse, jeg har lest i boken min og vært masse på do, haha. Nope, urinveisinnfeksjonen er enda ikke ferdig med meg, men takket være deres tips drakk jeg over en liter appelsinjuice igår, og idag har det også blitt en del, så jeg føler meg på bedringens vei. 

Vi har bestemt oss for å dra til Chania idag! Byen ligger 1,5 mil fra hotellet (som heter asterion, til dere som lurte), så vi tar taxi bort dit for shopping, lunsj og segwey! Jepp, Robin har aldri testet det før, og jeg synes det er sååå morsomt! :-) Om det i det hele tatt er mulig å leie? Kanskje noen av dere har leid segwey i Chania før? Jeg husker jeg gjorde det i Tyrkia, men her er det tydeligvis kun guidet tour man kan benytte seg av, og det er litt kjedelig synes vi...

Uansett! Jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer mens vi er borte, og så snakkes vi mer ikveld! ♥

smink deg som meg - sommersminke

Kommenter her

annonse

Jeg tenkte jeg skulle gjenskape denne looken i en video for dere, ettersom jeg har blitt spurt hva jeg bruker og hvordan jeg gjør akkurat denne. Men, nettet her er for tregt til noen video, så jeg får eventuelt spare den og legge den opp i oslo - enn så lenge, får dere forklaringen i et innlegg! Og dere får 20% rabatt på all sminke om dere oppgir koden SE7 på coverbrands.no - rabattkoden varer til 11. juni ♥ 

- Summer bronze look -Jeg elsker en "bronzy" look året rundt, men det er jo absolutt ekstra fint om sommeren når det ser mer naturlig ut, og med litt farge på kroppen. Denne looken er utrolig enkel å gjenskape, med kun et fåtall av billige produkter og enkle teknikker. Alt av produkter er fra coverbrands!

- For ansiktet -

 Disse produktene er alt man trenger for ansiktet (med mindre man skal highlighte conture, som jeg har laget video på tidligere). Jeg påfører først foundation fra glo minerals i fargen honey light over hele ansiktet. Denne har en ganske god dekkeevne, er ikke oljete og et par nyanser lysere enn min egen hudtone - noe jeg selv liker best, da kommer kinnbeina mer fram når jeg begynner å markere disse. Jeg påfører alltid foundation med fingrene, men blender ut alt med en beauty blender. Tips! En beauty blender er nesten et "must" å ha uansett, og gjør at man får en såkalt "photo-finish" og ikke harde kanter og linjer når man sminker. Til slutt tar jeg balm desert bronzer på kinnbeinene, litt i panna og langs neseryggen.

For å avslutte hele ansiktet, tar jeg mary lou manaziner, en highlighter, over kinnbeinet, ned langs neseryggen (mellom der jeg tok bronzer) og under øyenbrynene. Tips! Om du vil få leppene til å se større ut, ta litt highlighter over midten av leppene. Om du sliter med uren hud, tar også highlighteren fokuset litt bort fra dette :-)

- Øyne -

På øynene er det heller ikke noe hokus pokus. Jeg starter alltid med å ta på meg løsvipper, og de jeg bruker finner dere her. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler det er mye lettere å se underveis hvordan resultatet kommer til å bli om jeg påfører vipper først, med tanke på ønsket mengde skygge osv. Riktignok er det litt vanskeligere å påføre skyggen med vipper på, men man lærer seg.

Så, skyggen! Jeg bruker nude dude fra the balm, og påfører først fargene fabulous og faithfull blandet over hele øyelokket, deretter fargene friendly og funny på utkanten av øyet og blander fargene sammen med en god blending brush.På snakk om børste, denne er uten tvil den beste til å blande skyggene sammen, men også perfekt å bruke om du skal blande ut highlight / contouring på nesa. Jeg lager også en vinge med fast eyeliner over øyet, og bruker en fra glo minerals. Tips! Om du vil ha en finere vinge påført med liner,  hold noe rett (for eksempel et brett med p.piller som jeg gjorde) ved siden av øyet, og tegn inntil den.
Så er det bare å påføre ønsket gloss og lipliner, så er du good to go! Når jeg er hjemme i norge vil jeg lage video / innlegg om hvordan man kan smnke leppene større, hva tror dere om det?too much information

Kommenter her

Advarsel: i løpet av de neste settningene kommer du til å få tildelt personlig informasjon fra en 20 år gammel jente som glemte hvor grensen mellom personlig og privat gikk for lenge siden.

Jeg har blitt holdt våken hele natten av den JÆVLIGSTE urinveisinnfeksjonen jeg har hatt i hele mitt liv. Om jeg ikke satt på do, lå jeg på badegulvet og gråt, helt til jeg mannet meg opp for å ligge i badekaret og gråt der istedenfor. Altså.. ingen som ikke har hatt urinveisinnfeksjon kan se for seg hvor jævlig det er når det virkelig treffer hardt.. Været er i tillegg ikke helt på topp, så det er ikke så mye å finne på. Er jo så klart delig å være her og ferie er tipp topp uansett, men man ønsker jo gjerne å være frisk + ha godt vær når man først reiser bort. Så, hva skal man gjøre når det er dårlig vær og man er på ferie?

Vel, jeg kan jo alltids SE på de nye joggeskoene mine, som jeg ikke enda har brukt.. Disse finner dere her (annonselenke)

Og jeg kan gå rundt i sløveklær...

... eller jeg kan lese boken som jeg kjøpte med meg hit. Som dere kanskje ser heter den "hagen i harlington" og handler kort fortalt om to tidsperioder, og to affærer i mellom der. Altså utroskap og forbudt kjærlighet i fortid og nåtid. Hadde ikke så høye forventninger, men den har vist seg å være veldig bra!

Vel vel.. jeg får nok prøve å finne på noe.. Kanskje noen av dere har tips? Hva kan man gjøre når formen er dårlig og været er dårligere på ferie?

endelig litt bikinivær

Kommenter her

Her kommer noen bilder av stedet vi bor på. Veldig fint og koselig :-) Riktignok et lite stykke utenfor noe som helst sentrum (aner faktisk ikke hvor vi er?) og null tilgang på butikker, resturanter osv. Så når vi skal gjøre noe må vi ta taxi over alt.. Men det går fint! Vi har jo eget basseng, det er fint på hotellet og vi koser oss masse - i tillegg har vi trent! Vi fikk til og med litt sol idag, så humøret mitt er på topp! Nå skal vi fikse oss litt kjapt og komme oss til et eller annet sted hvor man faktisk kan gjøre noe, Robin oppdaget nettopp at han har glemt hele toalettmappen sin så det ble et lite helvette her, haha.. Håper det finnes noe sted hvor man kan kjøpe alt mulig man trenger..?

 

Bikini fra bikbokhoodie uten armer fra junkyard.

Håper alt er fint hjemme i Norge! Fikk en snap av at det regner i Oslo, heheh.. Sånt liker man å se når man selv er på ferie (selv om det regner her også, lol).

Hei fra Kreta!

Kommenter her

God morgen! Akkurat nå sitter jeg og blogger rett utenfor leiligheten vår her på Kreta. Jeg skulle gjerne ha fortalt dere at jeg skal legge meg ved bassengkaten for å sole meg, men desverre er det overskyet og har regnet store deler av morgenen. Dagen er enda ung, så vi får se hvordan det utvikler seg - uansett er det jo koselig å være her med min kjæreste :-) Vi kom fram hit ganske sent inatt, og da rakk vi bare å spise litt før vi begge sovnet, meg med hodet på brystkassen hans som vanlig ♥Vi har ikke gjort annet idag enn å spise frokost og slappe av, jeg går enda rundt i soveklær haha.. Nå skal vi dra å tren og komme oss ut av sløvheten, så oppdaterer jeg dere senere med bilder på hvordan det ser ut her vi bor! Ser sånn fram til en max avslappende ferie :-)

 Genser mamma sin / veske louis vuitton / sokker fra junkyard

Veldig deilig med ny header også, forresten! Tusen takk til flinke Cecceaya som har laget den. Hva synes dere? Bedre enn den jeg hadde før, sant?Mange søte kommentarer om den allerede også, woho!

det er slutt, jeg må reise på feire alene

Kommenter her

Haha, det var altså Robin sin respons da jeg ba han velge overskrift... God formiddag, forresten!

Av alle dumme ting jeg kunne ha funnet på da jeg kom hjem igår, gjorde jeg det desidert dummeste av alt. Jeg byttet til et litt penere antrekk og dro for å drikke alkohol med venninner. Et glass vin ble til en mojito, som ble til tre mojito som ble til dansing på byen, mat på mcdonalds og tre timer søvn inatt. Jeg var så redd for å ikke komme meg opp i morges, men det gikk! Så nå sitter jeg her på gardermoen med Robin, og venter på vårt litt for sene fly til Kreta / Platanias ♥ Jeg gleder meg masse til en uke med sol, bad og avslapping! Og skal så klar vise dere masse bilder :-) Det er meldt regn tre av dagene vi har der, men vi skal kose oss uansett! Nå som Robin har fått personlig trener og jeg skal begynnne med det samme etter ferien, tenkte vi å faktisk trene litt når vi er borte. Han er jo veldig inne i det nå, så det motiverer meg også.

(annonselenker) kjole bikbok / sko fra nly shoes / jakke fra glamorous

Vi har akkurat tatt ut litt penger, spist middag og handlet litt smått på taxfree, så nå sitter vi og venter på flyet som har blitt forsinket to ganger nå. - men det gjør ingenting, da får vi bedre tid til å sitte på flyplassen med et glass vin og bare snakke om hva som har skjedd de siste dagene når vi har vært fra hverandre..Haha nå lyver jeg, vi har vært her i to timer og Robin har snakket nesten non-stop i telefonen siden vi kom hit med moren sin eller kompiser.. Men når han legger på skal jeg snakke hull i hodet på han om naturen i nord-norge og den fine familien min :-)Håper dere ønsker oss en god tur, og at dere også får en fantastisk fin sommerferie når den tid kommer ♥ Og, om noen av dere har filmtips til hva jeg kan se på flyet, kom med dem :-) Tenkte å gjøre noen filmer offline på viaplay / popcorntime nå.