hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

orlando 2015 <3

lei av å være lei

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i oslo, nok en gang. Lang reise. Flydde på første klasse, og på SAS betyr det at man får en egen "seng". Det var en fin tur hjem. Jeg presterte faktisk å bli litt brisen også, første gang full på fly og enda verre er det nok at jeg var GODT brisen på SAS loungen rett før. Jeg må tenke over hva jeg faktisk gjorde der, og nå vil jeg helst bare glemme det. Lol.

 

Med meg hjem til norge hadde jeg 3 kg overvekt. Masse klær, og en hel del tanker i bagasjen. Det høres sikkert utrolig teit ut, men jeg er på et sted i livet akkurat nå hvor jeg har lyst til å være.. usynlig. Forsvinne. Jeg har lyst til å pakke med meg det aller mest nødvendige, og så bare dra til et annet land. Langt bort fra alt jeg kjenner til her, og ikke minst langt bort fra alle som kjenner meg. Da jeg var yngre var alt jeg ønsket meg at folk skulle kjenne meg igjen, kunne navnet mitt, spørre meg om bilder og autografer, ting og penger. Jeg vet at jeg ikke er Justin Bieber. Jeg har ikke paparazzier etter meg. Men jeg er så lei av at hele hverdagen min (og de fleste andre sin?) dreier seg om likes, lesere, hva man har og hvem man er. Jeg er ikke en blogg, jeg er ikke likes på et bilde, jeg er ikke et produkt - det definerer ikke meg, og det definerer ikke noen. Jeg vil ikke at folk skal snakke til meg eller være med meg kun basert på den jeg er, "hun der Sophie Elise". Jeg vil ikke at folk skal være med meg fordi det er spennende. Jeg vil ikke bli sett på overalt. Men samtidig så elsker jeg å blogge, jeg elsker å jobbe med tv og jeg elsker å drive med musikk, så alt det andre er vel bare en "bivirkning" som jeg får tåle. Bite sammen tennene og kjøre på. Jeg vil egentlig mest bare hjem til mamma og pappa som knapt vet hva instagram er. Jeg vil hjem til bestemor som ikke skjønner hvordan hun leser blogg.

Om jeg kunne ha gått tilbake i tid, til Januar 2011, så ville jeg ikke ha gjort noe annerledes. Jeg ville ha startet bloggen. Jeg elsker dette livet, men jeg hater den offentlige Sophie Elise fordi jeg ikke aner hvem jeg er uten. Jeg har definert meg selv utifra hva andre mener om meg. Man blir ødelagt av å tenke på hvilken "rolle" man har. Hva betyr en rolle, når man knapt har en personlighet? Vil jeg kle av meg eller på meg eller smile på bilder eller lage duckface så definerer ikke det noe som helst! Men tydeligvis gjør det jo det.

Vær så snill, fortell meg at dere også er usikre. At dere ikke vet. At dere står på et skille, og lurer på om dere skal hoppe høyere eller lande. Jeg personlig er bare lei av å være lei.

 

hva skal man si?

Kommenter her

Hei! HEI!!!! HALLO!!! Ah, så godt det var å kunne skrive litt til dere igjen - jeg har savnet dere! Jeg har til og med savnet å få høre at jeg er feit, så da er det vel ekte kjærlighet? ♥ Mine dårlige bloggdager er straks forbi, nå sitter jeg nemlig i New York og om ikke så alt for lenge letter flyet til oslo.. En flyreise på 7 timer er jo sjeldent direkte gøy, og å komme hjem er egentlig heller aldri noe å juble høyt for, for jeg har hatt en fin så fin reise at jeg helst bare vil spole tilbake tiden og oppleve alt på nytt igjen..
Akkurat nå sitter jeg i en SAS-lounge på flyplassen, jeg har  lest igjennom alle kommentarene deres angående musikkvideoen min. Jeg hever panna så godt det lar seg gjøre  i sjokk og sier TAKK! Overasskende mye positiv og hyggelig lesning for meg, og det negative er jeg enten enig i, eller så klarer jeg å se forbi det fordi det tross alt er min aller første musikkvideo. Ikke at det skal være en unnskyldning for å gjøre noe dårlig, men jeg synes faktisk både den og låta er BRA, så da er alt egentlig greit :-) Så tusen takk, dere gir meg masse pågangsmot!

Vel, nok om det, la oss snakke hverdag. En uke i Orlando er nesten litt for lang tid på samme sted, når man har kjempet seg igjennom Disney, Universal, Mall at millenia og et par outlets er det liksom ikke så mye mer å få med seg, OM man er imot dyreplageri altså. Seaworld drar vel mange på, men jeg har høylytt laget oppkastlyder og sagt "æsj fy FAEN" hver gang vi har kjørt forbi et skilt, så dit dro vi altså ikke, hehe. Vi kjørte heller en liten tur til Miami! Vi booket et veldig fint hotell (epic kimpton miami, verdt å bo på!), og kjørte bil i 4 timer for å komme dit. Det ble champagne og en episode solsidan på balkongen, haha.... Å se på serie når man sitter ute, da har man altså tatt nerdenivået enda høyere.

Haha, slik ser det ut når jeg sminker meg! 

Vår siste dag her vandret vi litt rundt, og fikk til og med matet litt giraffer. De er så søte, med den rareste tungen jeg har sett i hele mitt liv! Lang og blå. Generelt sett er Etter det gikk vi litt rundt og kjørte tilbake til Orlando. Jeg fikk ganske høy feber i bilen på vei hjem og var veldig dårlig på vei til hotellet, noe Robin ikke trodde på fordi jeg sier hveeeeer eneste dag at jeg er dårlig, haha. Men jeg er jo det! Så, da lå han "ilammi" mens vi så på solsidan (igjen..), før vi sluknet begge to. Noen fine siste dager i USA!


 

Vi lander i Oslo i morgen tidlig, og jeg oppdaterer dere med en gang. Gleder meg til skikkelig blogging med kameraet mitt igjen ♥ Når jeg kommer hjem flytter jeg faktisk inn hos en venninne i en måned, men skal fortelle dere mer om det senere.

for lettkledd for disney?

Kommenter her

I går kjørte jeg og Robin til mitt favorittsted på hele jorda - disneyworld ♥ Altså, jeg fikk vondt i munnen av å være der fordi jeg smilte så mye. Men det er så utrolig vakkert der! Riktignok klarer man nesten ikke å se det på grunn av alle folkene (det er spring break her nå) men det er en stor opplevelse å gå rundt å se på alt de har bygget opp. Og slottet er helt nydelig! Karusellene på disney i seg selv er ikke verdt turen alene, man er der mest for opplevelsen. Om man vil ha litt fart og spenning bør man heller dra til Universal, dit vi skal idag. Formen til Robin er med andre ord bedre, yey! Om dere skal til disney og liker litt action anbefaler jeg følgende: med en gang dere kommer til parken, still dere i Fastpass-kø, og book inn tider til karusellene "twilight zone tower of terror", "rock and roller coaster" og "space mountain", og så går dere rundt og ser litt helt til det er deres tur. Da forhåndsbooker man en tur på de beste karusellene, og slipper å stå i kø :-) I følge meg er iallfall det de eneste attraksjonene som er verdt å ta.

Men gjett hva, haha.. Jeg kom nesten ikke inn på Disney igår. Hvorfor? Jo, fordi jeg var kledd for "vulgært" og det er en familiepark. Jeg ble beordret til å kjøpe meg en t-skjorte, noe jeg egentlig mente var litt på kanten for det jeg hadde på meg var ikke drøyt engang. En kjole. Litt utringning, men ikke noe drøyt. Det var flere der som gikk rundt i magetopper, minimale shortser osv, men litt utringning er ikke OK? Ikke for å være teit, men kan det være fordi jeg har silikon? Om jeg hadde null pupper, hadde det vært mer OK da? Ikke vet jeg, men jeg fikk iallfall være på disney, selv om akkurat den opplevelsen var litt ubehagelig og jeg følte meg ganske utilpass en stund etterpå. Men sånn er det, og vi hadde en fin dag uansett!
 
Nå skal vi som sagt på universal, jeg gleder meg så UTROLIG mye til å vise Robin alt jeg har snakket om! Han skryter Liseberg opp i skyene, så jeg tenker.. bare vent! Håper forresten dere fikk sett bloggerne igår og likte episoden? Jeg personlig får ikke sett den fordi jeg er i utlandet og sumo ikke funker her for meg, men jeg gleder meg til å se når jeg kommer hjem. Og angående innlegget igår, jeg har lest alle kommentarene, og så at det ble noen missforståelser. Jeg er veldig glad i kroppen min, jeg er sunn og frisk, og omså jeg hadde gått opp 20 kg så ville jeg ikke ha vært lei meg, fordi jeg synes det også er fint. Og det er faktisk sannheten. Jeg mente at folk sier jeg "bør" være tynnere fordi jeg er en offentlig person, men det synes jeg er helt feil, man "bør" absolutt ingenting og skal få se ut slik man ønsker selv.

Ha en fin dag, det skal vi!

hvorfor tror folk jeg er gravid?

Kommenter her

Det er så herlig her! I går startet vi dagen med et par timer ved bassenget. Til vår store overasskelse var det faktisk nesten litt FOR varmt i bassenget, noe som er herlig, vanligvis fryser jeg nærmest ihjel når jeg bader i basseng. Så med andre ord, vi har det helt perfekt!

Og nei, jeg er ikke gravid, som jeg enda får spørsmål om hver dag og jeg vet spørsmålene også vil komme nå etter å ha vist meg i bikini.. Jeg tok det som en spøk på 1.april fordi det hadde vært så mye rykter, etter et bikinibilde jeg la ut fra sist USA-tur. Jeg er kanskje ikke så utrolig tynn som jeg "burde" ha vært med tanke på at jeg er en offentlig person (noe som i mitt hode også høres helt SINNSYKT ut!), men jeg har det fint i min egen kropp og det er det viktigste. Og ps: for de ekstra observante kan dere faktisk se min nye tatovering på bildene under!I går kveld dro vi litt spontant på en NBA kamp, nærmere bestemt orlando magic - chicago bulls. Sistenevnte er jo et av verdens aller mest kjente lag, og Orlando spilte jo på hujemmebane, så det var en superspennende kamp hvor faktisk Orlando vant til slutt helt i siste liten! Jeg sjokkerte til og med meg selv med hvor engasjert jeg ble i kampen, jeg klappet, heiet og snakket engasjert til Robin om hva som skjedde på banen, haha. Han er enda ikke i form så jeg fører mest en monolog om jeg skal være ærlig,men gøy var det uansett! Vi satt ganske langt unna banen så jeg hadde trodd jeg ikke kom til å se noe, men jo - jeg så faktisk veldig godt, og fikk med meg alt.Nå har vi nettopp spist frokost på sengen, jeg blogger til dere mens Robin fikse seg. Vi prøver oss på disneyworld idag, det er jo tross alt en ganske "rolig" park med ikke de aller verste karusellene. Men TUSEN TAKK for alle tips fra dere! Vi setter så enormt stor pris på det, og alligatorsafari virker jo veldig spennende! Vi har så klart googlet også, men dere er jo "venner" av meg og vi har jo ofte ganske lik smak, så er gøy å spørre dere også. Tusen takk for tipset om  Kennedy space center,de skal faktisk skyte opp en romferge om bare et par dager, så det tenker jeg vi vil se! Eller, jeg HYLTE da jeg leste om det på nettet, så med andre ord MÅ jeg se, hehe.

OG dere? Husk sesongpremiere av bloggerne sesong 4 idag!!

bikinikropp?

Kommenter her

Orlando, Florida: 11:20

Hei dere! Endelig er jeg i Orlando ♥ Reisen hit tok godt over 20 timer, det var så mye forsinkelser og den ene feilen etter den andre med flyet, men nå er vi endelig her og vi har det helt supert! Vi har leid oss bil, bor på et sentralt hotell og temperaturene akkurat nå måler

Og så klart har jeg en bikini som matcher landet vi er i, hehe:

 

 

Men, Robin er som sagt ikke i helt super form så alle actionfylte aktiviterer får vi bare drøye litt med, og håpe på at han blir bedre mot slutten av turen slik at vi kan dra til Universal, Disney osv. Derfor trenger jeg MASSE tips fra dere om hva vi kan finne på i mellomtiden som ikke krever så alt for mye aktivitet! Shopping er en selvfølge, og vi skal på mall at millenia, men ellers? Hva kan man finne på i Orlando / nærområdet som er gøy? Setter fantastisk stor pris på tips!

 

LYKKERUS!

Kommenter herEtter store mengder peptalk fra dere og oppfordringer om å reise kan jeg nå gladelig blogge direkte fra gardemoen - vi prøver oss på reise til USA! Formen til Robin er helt jævlig men han kriger seg igjennom det, vi har vært på sykehuset to dager på rad men hva gjør man ikke for en ferie, haha.. Så jeg bare håper flyturen går greit, og at han ikke får noen større plager. Jeg trøster han med at vi kan slappe av på hotellet de første dagene omså, men som pappa strengt sa til meg i telefonen tidligere, "man slapper ikke av i usa".

Men, gjett hva denne kron-idioten har prestert å glemme igjen hjemme? Jo, kameraet.. Det nesten viktigste for meg når jeg reiser på tur. Det er så typisk etter denne uka her og egentlig generelt sett typisk meg. Jeg vurderte å kjøpe et digitalkamera nå nettopp, men det ble litt for mye penger å legge på noe jeg kun skal bruke en uke.. Så, jeg kjøpte heller en selfiestick som på toppen av det hele er rosa! Jeg håper bilder tatt med iphone duger for dere på denne turen, jeg skal iallfall fotografere masse og heller prøve å formidle meg i tekst. Det liker iallfall jeg best :-) 

♥ Selfie-stick ♥ (Jeg har missforstått konseptet som tar bilde AV den, og ikke med den)Deeeeer ja! Jeg må ha sett ganske så komisk ut, for flere har fått seg en god latter mens de går forbi her.. De forbipasserende ser jo ikke Robin som ligger rakt ut, og tror jeg tar bilder alene haha. Da kom det noen som ville være med på bloggen!
Å reise bort med min kjæreste skatt er det beste jeg vet. Ønsk oss god tur, så skriver jeg til dere fra Florida! Og nei, det skal så klart ikke bare bli masse bilder tatt med min nye selfiestang, hehe.