hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

NEW YORK 2016

- sensual eller noe -

Kommenter her


Når du prøver å komme på med noe smart eller i det minste litt relevant å skrive, men alt du kan si er dette var fine bilder og her følte jeg meg bra. Jeg elsker å føle meg.. sensuell? Jeg er jo det, og det er synd at man "må" skjule det som kvinne. Da føler jeg meg sterk. Kanskje veldig anti-feministisk mener mange, jeg mener motsatt. 

Takk til Joakim for bildene, du er best. 

I <3

Kommenter herKonserten i går var magisk. At en så ung gutt kan stå på en så svær scene, helt ensom med kun en gitar og et piano og likevel få en helt fullsatt madison square garden til å føle så mye.. det er en fantastisk prestasjon. Konserten var nedpå og intim, noe som skal godt gjøres når man spiller for 19 000 mennesker. Jordnært, fint og rørende. Jeg håper på å få sett han i telenor arena også, for dette var en av de fineste konsertopplevelsene jeg har hatt. Tenk at man kan være en flokk av ulike mennesker med ulike følelser og liv, men likevel bli samlet under musikk og felles opplevelser. Det er vakkert. 

Jeg likte låtene hans tidligere, men nå er jeg FAN. På enkelte tidspunkt hadde jeg frysninger og Joakim fikk tårer i øynene. Seriøst, vil bare si takk jeg. Det fikk jeg til å føle noe, og det er så sjeldent. Shawn Mendes, altså. <3

JACKS WIFE FREDA

Kommenter her

//annonselenkerJumpsuit her // jakke her // smykke pieces // sko her /annonselenker


Mat, mat, mat.. Jeg føler 90% av tiden vår her går med til å spise, haha. Jeg har en hel liste av steder dere har tipset meg om som jeg bare må få testet ut før vi drar, og det setter jeg sånn pris på! Eller, vi begge setter pris på det. Mat er livet. <3 I går spiste vi frokost på Jacks Wife Freda, og det aller beste var.. egentlig alt, men desserten var magisk. Hvem spiser dessert etter frokost, lurer dere kanskje på. Vi spiser dessert etter alle måltider, og jeg lurer på hvorfor jeg har gått opp i vekt?? Haha. Mmm vil egentlig dra tilbake dit, men vi har enda noen steder vi vil sjekke ut selv om det er siste dag her. 

Og nå savner jeg hunden min, Charlie. Sånt kommer når man er på reise og er mamma i tillegg! Jeg skal ringe hjem til Norge å snakke med han på facetime eller telefon med høytaler, haha. Ja, vi bruker å gjøre det sånn, da blir han så glad. :-) 

NEXT UP - SHAWN MENDES

Kommenter her

Sponset

Nå stikker vi ut i New Yorks gater! I kveld er det klart for Shawn Mendes på Madison Square Garden, og som vi gleder oss! :) Under får dere min favorittlåt som heter Mercy. Dere finner den på spotify HER, og Shawn sin profil på spotify finner dere HER.

Følg oss på instagram @universalmusicnorge for å se våre live oppdateringer fra konserten! :) 

BÅTTUR I CONNECTICUT

Kommenter herI går dro jeg, Joakim og noen venninner på båttur i delstaten Connecticut! Vi ble hentet av en bil i New York klokken 10:30 lokal tid, bilturen tok litt over en time og så var det bare å legge til sjøs! Vi hadde mat, drikke, god musikk og vannscooter. Dagen kunne ikke blitt mer perfekt, og vi var så heldige med været! Gradestokken pekte opp mot 30 grader store deler av dagen, men ettersom vi var på sjøen hadde vi en lett bris som kjølte oss ned med jevne mellomrom, så vi led absolutt ingen nød. Ah, jeg vil tilbake! Jentene skulle på poolparty i dag men det rekker ikke vi, men heldigvis kommer jeg tilbake til New York om to uker og da er jeg klar for masse, masse eventyr som ligner nettopp dette.

En fin dag, rett og slett! Jeg og Joakim tok en ganske fin fotoserie som jeg skal legge ut senere. 


 

la meg gjøre hærverk på din sjel

Kommenter her

Bare ditt nærvær føles som et kjærtegn på mitt fjes
Og vi er så perfekte, la meg gjøre hærverk på din sjel

Vi lever etter nye koder
Min bestefar, han pushet ploger

Vi lever etter nye koder
Vi pusher grenser og designer droger 

 

Lars Vaular - Nordisk Design. 

Da Silvano

Kommenter her

//annonselenke


Kjolen, som er en skikkelig "rumpekjole" finner dere her. (annonselenke) 


Jeg prøver å blogge ganske intensivt etter hverandre når vi er her slik at innlegg ikke skal komme opp midt på natten hos dere, men nå klarte jeg ikke å la være og det er altså veldig tidlig morgen hos dere i Norge. Vi har akkurat kommer fra en sykt hyggelig tur til Connecticut med båt, fest og nye bekjentskaper som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Og i morgen er det konsert!. Shawn Mendes blir nok helt sykt, og snart spiller han i Telenor Arena også, til de av dere som ønsker å se han live. Digger musikken hans og spesielt den siste låten Mercy. :) 

Da vi kom hjem fra båttur spiste vi på Da Silvano for andre dag på rad, et italiensk sted som vi hadde fått anbefalt. Tydeligvis er det en favoritt for Rihanna, Mariah Carey osv.. Jeg liker virkelig det stedet, god mat og sykt bra service! Man fikk også maten på bare et par minutter, så tommel opp for det. Veldig koselig! Etter middagen dro vi å kjøpte godteri, og nå skal vi se på Bridget Jones. Så film nummer en i går, og nå blir det nummer to :) 

SoHo

Kommenter her


Jeg får en million spørsmål om hvor denne toppen kommer fra! Jeg fikk låne den helt tilfeldig hos en venninne en dag fordi jeg frøys, og så elsket jeg den så mye at hun bare ga den til meg. Og hverken hun eller meg vet hvor den er fra, hun har klippet av lappen inne i genseren og tydeligvis er den flere år gammel, men hun troooor kanskje Vero Moda.. Haha. Nå var jeg sikkert veldig til hjelp, dere! Smykket er fra Pieces og skoene er fra Acne. 

Nå hopper vi inn i en bil og drar til Connecticut! :) Og i morgen skal vi se Shawn Mendes live i Madison Square Garden! Gleder meg!

for seint

Kommenter her

Det er slutt.
Det er over.

Hos deg: Ei rift utan arr.
Hos meg: Eit sår 
som blør og blør og blør

- No ville eg gjort det anerleis 
ropar eg.
- No veit eg meir. 


Men stolen din er tom
og kleda borte.- Dikt av Alf A. Sæter. -


 

BODEGA NEGRA

Kommenter her

I går kveld møtte vi min venninne Julie som bor her i New York for drinker, mat og dessert! Vi spiste på Bodega Negra som vi alle likte veldig godt, et skikkelig kult sted som tydeligvis har magedansere på alle bordene litt utpå kvelden. Herlig å spise til det, liksom ;-) Vi dro hjem ganske tidlig fordi jeg var så utrolig trøtt og enda har jetlag, og med en gang vi kom på hotellrommet spiste jeg alt jeg kunne finne av chips og sjokolade og sovnet, haha.. 

I dag skal vi gå litt rundt i SoHo, hotellet vårt ligger her og jeg elsker den bydelen. Det er så masse vintagebutikker her, og god mat ikke minst, det minner meg litt om Grünerløkka.. En mye kulere versjon, da.  Nå ligger vi i hver vår hotellseng og slapper av før vi gir oss ut, og i kveld skal vi spise på La Esquina. Vi får se om vi tar en tur ut eller om vi legger oss tidlig, i morgen skal vi til.. Connecticut. Så random, haha! Vi skal på en båttur og henge ut i et mansion. Det blir gøy! 

sitt hos meg kjære

Kommenter her

Sitt hos meg 
kjære, fortell

om den tiden 
da jeg ikke

finnes mer.  

- Dikt av Tor Ulven. 

 

Mr Purple

Kommenter her

Jeg husker ikke om det var en av dere som tipset meg om dette stedet, om noen på kontoret nevnte det, om jeg kanskje har sett det i en film eller serie, men uansett.. Jeg hadde hørt rykter om sykt digge pommes frites (som jeg er besatt av) og hyggelig stemning og jepp, det var det! Elsket utsikten også, selv om det var grått ute. Lite folk, men det pleier visstnok å være masse der i helgene - jeg personlig satt pris på at det var rolig stemning, så vi spiste i fred og ro før vi gikk hjem igjennom Soho og West Village, og til og med rakk en tur innom et museum. :) 

Ta turen hit om dere får mulighet, og spaser rundt etterpå. Vi fikk sett vår første kjendis også, en av jentene som spiller i Orange is the new black. :) 

CENTRAL PARK

Kommenter her

En tur i Central Park! Smykke Pieces - Tskjorte Missguided / Shorts H&M / sko HER (annonselenke)

Hei igjen fra New York!!! Vi kom frem ganske sent i går kveld, og sett bort fra at sjåføren hit svindlet oss for litt penger (han var ikke ekte taxisjåfør haha) så har alt gått fint. Takket være jetlag våknet vi, eller i det minste jeg, opp ganske tidlig i dag og så dro vi på en liten gåtur i Central Park! Jeg sliter litt med at bankkortet mitt er et Visa Electron - spør meg ikke hvorfor, for jeg aner ikke - og det funker nesten ingen steder her. Rart at et land som USA kan henge så etter på det punktet når man i Norge har muligheter for å betale med nesten hva som helst? Hm..

Det er litt vanskelig med oppdateringen her på grunn av tidsforskjellen, jeg vil jo helst ikke poste innlegg når det er midt på natten hos dere. Men jeg finner nok ut av det. Ha en fin Onsdags kveld så lenge! 

 

New York & Nipple

Kommenter herMåtte bare. :) 

JEG HAR SKREVET MIN FØRSTE KRONIKK!

Kommenter her

... Og ikke minst, i landets største avis! Jeg plukket opp avisen på gardermoen nettopp for å se det med egne øyne - for dette er egentlig ganske stort for meg! Jeg elsker å skrive, og å få en kronikk publisert er ikke noe alle får. Den handler om kjønn og kategorisering, dere kan lese den enten i dagens VG eller på nett her.

 

Nå går vi på flyet! Snakkes fra New York!

 

next stop - new york!

Kommenter her


 

Koseklærne er på, veskene er pakket.. Jeg er klar for New York! Jeg har riktignok på meg ubehagelige sko, men jeg har med meg et reservepar i håndvesken så jeg bytter nok etterhvert, har så syke gnagsår på hælene. Så om dere ser en skikkelig fresh og fin person på gardermoen som ligner på en helt ødelagt utbrent versjon av meg selv - ja, da ER det nok faktisk meg og slik som jeg ser ut for tiden. Har de verste posene under øynene, så når jeg tar bilder med dere nå for tiden tenker jeg bare at jeg skulle ønske jeg hadde solbriller på for det er virkelig helt drøyt, hehe..

Uansett! Nå blir det møte Joakim, så flytoget, og så høres vi fra gardermoen! <3