Sophie Elise

Sophie
Elise

music

I ørene

Jeg vet dere liker når jeg tipser om musikk, så her kommer favorittene jeg hører på mest nå om dagen! Jeg har litt diverse spillelister jeg bruker på spotify også, men den mest populære finner dere her. 

Nesten hele dette albumet til Miley er fantastisk, og så latterlig undervurdert. Jeg elsker tekstene og følelsene. Det er så ekte. Hun ga faktisk ut hele greia gratis på soundcloud og det finnes ikke engang på spotify.

 

Nå ble det mye Miley her.. Men denne blir jeg heller aldri lei!

min favorittmusikk for tiden

Dere har spurt, jeg gir! Her er noe av min favorittmusikk for tiden. Og bare sånn at dere er advart, jeg har en ganske "kjedelig" smak. Altså, jeg synes jo at musikksmaken min er verdens beste men det synes jo alle om sin egen smak, haha.. Dere finner lista mi på spotify her! Har hørt at det er bra "arbeidsmusikk", hva nå enn det måtte bety.. 

 

 

 

 

 

 

 


 

PS! Du kan stemme på meg i vixen blogawards som folkets favoritt HER. Jeg hadde blitt så glad! <3 Forøvrig er jeg nominert i fem andre kategorier, så det setter jeg så stor pris på!

 

en godbit til dere

 

Nå for tiden jobber jeg jo med egen musikk igjen, og da er det fort gjort å bli veldig opphengt i bare sine egne låter, så det er stort sett hva jeg hører på om dagen - det kan jeg jo ikke vise dere før det er helt klart, så da deler jeg en annen godbit med dere! Om dere skal ut å feste ikveld synes ihvertfall jeg denne er perfekt til når man fikser seg på badet først ;-) Men det er kanskje bare meg og min merkelige smak, hehe.. Jeg elsker blackmill! Kos dere ikveld, folkens! 

la meg feire litt

Woho, nå er jeg veldig glad! I fortiden har jeg hatt utrolig vanskelig for å ta innover meg gode saker som skjer, når de faktisk skjer. Puste, og kjenne litt på opplevelsen. Jeg angrer for eksempel noe jævlig på at jeg ikke nøyt alt under mitt dansecrew mer, men det var kanskje umulig under presset der og da.. Uansett! I skrivende stund er jeg på en shoot med et stort, annarkjent magasin som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om når bladet treffer hyllene. Til da, vil jeg gjerne dele enda en godnyhet!

Jeg har kun gitt ut to låter, og begge har over 1 million plays på spotify, blitt listet på flere radiostasjoner og generelt sett fått masse gode tibakemeldinger. For meg er dette så klart utrolig stort, og det feirer vi med en REEEEMIX! Jeg elsker tropical house, og fikk flinke Edeema med meg på laget - og resultatet er nå ute! Dere finner remixen av Love like that HER på spotify - en perfekt sommerlåt om dere spør meg ♥ Om dere ikke har spotify, finnes den HER på soundcloud.

Hva synes dere? Bedre enn originalen? :)
se musikkvideoen min her!

 

Å spille inn sin første musikkvideo var en utrolig spennende, krevende, emosjonell og fin opplevelse. Jeg håper dere liker resultatet ♥ Dere finner love like that på spotify her!

musikkvideoen min

Dere finner sangen HER på spotify, og HER på itunes ♥ Videoen kommer ut om et par uker :-)

love like that er ute - hør den her!

Nå er endelig love like that ute! Om dere vil legge den i listene deres på spotify, finner dere den HER ♥ Og om dere ikke har spotify, HER er den på itunes!

Nå får jeg prøve å nyte øyeblikket og sette pris på hvor stort dette faktisk er, jeg er iallfall veldig stolt over hva vi har fått til og håper dere også liker utviklingen jeg har hatt :-) Hva synes dere?

LOVE LIKE THAT 

 

Idag er det offisielt 14 dager til min singel nummer to slippes! Jeg gleder meg utrolig mye, selv om nervene absolutt er på plass. Det er noe ganske annet enn sist, og nå er det jo faktisk et helt år siden jeg ga ut noe så min smak har jo forandret seg endel. Hvilken sjanger håper dere det er?

Det jeg kan avsløre så langt er at sangen heter Love like that, den handler om å være i et forhold hvor man virkelig elsker en person, men hvor ting ikke er helt slik som de en gang var. Mye fram og tilbake, mye smerte men også mye håp som kanskje bare går en vei. Jeg ville skape noe man kan kjenne seg igjen i, gråte litt til, eller kanskje finne litt mot i. En sang man kan synge til, og en sang man ikke blir fort lei av. Jeg elsker å drive på med musikk, og det har vært så gøy å være i studio og jobbe så tett med dette.

Er dere spente?

VINN BILETTER - one direction

Jeg ble så glad da jeg fikk beskjeden om at jeg får muligheten til å gi leserne mine biletter til One Direction! Jeg har fire biletter, så jeg tenker å trekke to vinnere som får to biletter hver. Konserten finner sted på Ullevaal Stadion den 19 juni 2015 og som jeg gleder meg! Jeg var så skuffet da jeg ikke fikk sett dem live i år, så denne gangen må jeg bare oppleve det sammen med jentegjengen. De er så talentfulle, og ikke minst kjekke!

Alt du må gjøre for å ha muligheten til å vinne, er å like fanpagen min på facebook HER, og legge igjen en kommentar her på bloggen med mailen og navnet ditt. Jeg trekker vinneren i løpet av neste uke! Dere må gjerne trykke deltar på arrangemanget på facebook HER også, om dere skal på konserten likevel. 

Takk til live nation som stiller opp med biletter for konkurranse, og ikke minst - takk for at dere booker så mange bra artister til Norge ♥

lionheart live

Her er altså den rolige versonen av lionheart! Eller, akustisk versjon kan man vel si, slik som den egentlig skulle være. Her synger jeg den sammen med guttene bak låta, som har skrevet den og som jeg altså kan takke for den fine opplevelsen jeg har hatt. Jeg var veldig syk dagen vi spilte inn (man kan faktisk høre at jeg er veldig tett), men resultatet ble helt greit og jeg er glad vi gjorde det :-) Som jeg sa i intervjuet med VG, jeg tror ikke jeg er verdens beste sanger og det er heller ikke hva jeg prøver å bevise.. Men man må få ha det gøy uansett. Lionheart har forresten solgt til gull nå, må bare takke for det!

Jeg hadde på meg en kjole fra oness nelly for anledningen, og den har jeg brukt flere ganger siden. En av mine favoritter! (annonselenke) 


Jeg er på plass i Harstad og bruker dagene sammen med venner, og på meg selv. Gleder meg som sagt til å komme tilbake til oslo, da har to av mine beste venninner også flyttet til hovedstaden og vi skal ha det så morsomt sammen ♥ Idag skal jeg også få bestilt biletter til spania for å hente kattene også, så det er mye å se fram til. Aller helst vil jeg jo slippe å reise hele veien ned bare for en dag, og håper noen kan ta de med seg til oslo om de likevel skal turen. Så om noen skal reise fra alicante-oslo i august er det bare å maile meg! De som gjør det får betalt, i tillegg til at jeg dekker transport av kattene, og så møter jeg dere på flyplassen. Om det er noen som allerede bor i Albir/Alicante/Benidorm men bare tenkte seg en tur til norge, betaler jeg flybilettene :-)  Om ikke fikser jeg det så klart selv, gleder meg til å få dem uansett hvordan det blir.

Håper dere har det fint, det har jeg!

rolig versjon av lionheart
 

I dag morges tok jeg turen til Drammen for å spille inn en video med en live, roligere versjon av Lionheart som jeg kan få legge opp på bloggen om ikke så alt for lenge. Det ble veldig fine opptak, og låta var jo originalt ganske rolig før den endte opp som partylåt, slik den er kjent for dere. Jeg har vært dårlig i halsen i overkant av tre uker, og det er jeg enda - noe som desverre gjorde at jeg ikke klarte å levere like godt som jeg ønsket. Jeg nøler egentlig litt med å skrive det også, fordi jeg vet kommentarene kommer til å hagle om at jeg lyver og egentlig ikke er syk, bare for å ha noe å "unnskylde" meg med om resultatet ikke blir like bra som studioversjonen. Men, syk er jeg, det ble likvel fint og jeg sier meg greit fornøyd med egen innsats idag. Stort mer kan ingen kreve, så får jeg vente spent på videoen og håper for alt i verden det ble bra. 


I skrivende stund sitter jeg i sengen med en pakke Multi Cheerios som lunsj (eller middag?), og har akkurat ryddet hele leiligheten og tatt oppvasken. Slik ble det brådd da kjæresten fikk jobb, tidligere ble jeg servert både ren leilighet, frokost, lunsj, middag, kvelds, smoothie og kos når jeg ville ha det, mens nå er jeg den hjemmeværende som står for alle de voksengreiens om ikke er like morsomt, hehe. Jeg skal avslutte her nå og starte på pakkingen til Hovefestivalen, kun få dager igjen nå! 

fantastisk cover av lionheart

Fikk beskjed her om dagen om at LIONHEART har blitt hørt over en million ganger på spotify nå, det er helt sinnnsykt! Det hadde jeg ikke kunne forestille meg på noen som helst slags måte, og ble helt i hundre når jeg fikk beskjeden. For å ikke snakke om wimp, youtube, radio og de andre stedene den har blitt spilt, da er det lovt å være litt stolt! Gleder meg til å komme inn i studio og lage mer, mer, mer!! :) 

Det er kanskje litt kleint å si det, men ingenting av dette hadde vært mulig om det ikke var for dere. Jeg har, til tross for mange stygge kommentarer, en fantastisk gjeng med blogglesere som er så støttende og motiverende. Det er sikkert en del som ikke liker meg, men for å bli elsket av noen må man vel også bli hatet av noen, heller det enn at alle er litt sånn "ja hun har jeg egentlig ingen mening om, sikkert grei". Nå som jeg er inne på å hylle dere, vil jeg gjerne legge ved denne fantastiske coverversjonen av lionheart. For en fin stemme, og nydelig måte å spille sangen på! Slik vil jeg også lage! 

Jeg er så keen på å lage en rolig versjon av sangen, og har en slik innspilling planlagt om bare litt over en uke, men det frister aller mest å bare lage en kort snutt som jeg legger ut på bloggen for å få folk til å holde kjeft om at jeg ikke kan synge. . Er det noe dere ønsker? (Please si ja)

lionheart - cover

Jeg ble tipset om at noen søte jenter allerede har laget cover av lionheart, faktisk kom disse ut på youtube kun dager etter at sangen min ble sluppet - så sinnsykt gøy, og ikke minst rørende å se på! Det føles ganske rart at det er min sang de sitter og synger, og så flinke som de begge er. Man har talent når man gjør en slik sang om til sin egen, på den måten disse jentene gjør. Jeg bøyer meg i støvet, tar av meg hatten, og alt mulig annet som er mulig av beudring. Jeg setter så stor pris på det!

 

 

Når vi først er inne på sanger - husker noen av dere sangvideoen min, cover av Lana del Rey sin videogames? Haha, spilt inn på badet i barndomshjemmet, med pcen som mikrofon og musikk fra youtube. Det er to år siden nå, og jeg hadde kommet hjem fra hovefestivalen samme dag - jeg så Lana live der, og ble så inspirert av hele den dama, så derfor måtte jeg bare lage en selv! Nå når jeg hører denne synes jeg ikke den er særlig bra, men med tanke på at det er to år siden + jeg var ganske sliten etter en hard uke, så er det ikke så aller verst :-) Om dere ser rundt på youtubebrukeren min har jeg tidligere lagt ut cover av the climb og i'm yours også! 

 

Ellers kan jeg informere om at lionheart har blitt hørt 400 000 ganger på spotify, 20 000 ganger på wimp, 4. plass på itunes og til sammen på teaseren og sangen, over 140 000 views på youtube (uten musikkvideo!). Det synes jeg er veldig bra, og jeg er så klart kjempeglad og fornøyd med det. Til uken skal jeg spille inn en live, rolig versjon av sangen med band og det hele, video kommer så klart her på bloggen. Gleder meg til det! Om noen enda ikke har fått med seg sangen, kan dere høre den på spotify HER, og itunes HER (jeg har ikke wimp, så vet ikke noe om linken der - dere finner den sikkert, håper jeg!)


Jeg er hjemme i leiligheten min og har akkurat spist middag - nå skal jeg ta en joggetur, svare på mailer og til sist sette opp noe slags neon-lys i badekaret, tror det bir sykt kult! Kan vise dere senere om dere vil? Og ja, som vanlig var det mange som missforsto innlegget mitt om norwegian. . Det var deres feil at jeg mistet flyet, fordi jeg var over en time tidlig ute på flyplassen, og hadde rukket det fint, om ikke deres maskiner var nede. Får jeg erstatning? Nei. Kom jeg med på et fly idag? Nei. Måtte jeg selv ordne fly til imorgen? Ja. Ble turen min tilbake til oslo dekt? Nei. 

midt på treet

Kjole fra nelly HER (reklamelenke)

Hei! Dette er virkelig en dag hvor mye skjer, for jeg er nødt til å ordne alt klart før salget i morgen, og så er det rett på Miley - som forresten er i Oslo akkurat i dette sekund, helt sprøtt å tenke på for meg som har vært blodfan siden jeg var 12 år. Jeg ser opp til henne, virkelig! Uansett, i dag startet jeg min onsdag med lunsj og Helfner, som forresten har skrevet Lionheart med meg! Er det bare jeg som synes terningkast 3 i VG er sykt bra? Haha, det er jo samme som Miley fikk på bangerz, og jeg vet at jeg ikke er Adele akkurat, så for min sjanger og min erfarenhet synes jeg det er tommel opp, uten tvil! Fikk nettopp vite at Lionheart har blitt listet på mp3, så sykt kult! Da er den vel offisielt på radio, da! 

Etter en koselig lunsj tok jeg turen til Beths beauty for å fikse litt opp på brynene. Er 99,99% sikker på at hun som ordner mine heter Lene, men hun snakker sånn sørlandsdialekt jeg ikke alltid forstår helt, hehe. Men, hun er herlig og ikke minst supergod på hva hun gjør! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og følte meg plutselig noen hakk eldre også :-) Etter jeg var ferdig der dro jeg hjem, så på et møte, nå er jeg hjemme igjen og venter besøk for å pakke klær. Stress, men gøy!

Snakkes senere, eller kanskje på Miley / i morgen <3 

 

kanskje feelgoodAh, dette er en god dag! For det første er det sol og sommer i oslo, selv om jeg har vært inne og pakket til klessalget blir man i godt humør! Og, når vi snakker klessalg. Jeg ble ferdig med alt jeg skulle pakke nå, og det ble 8 helt fulle søppelsekker. Da regner jeg med alle skal få med seg noe hjem! Jeg hadde også et superhyggelig intervju på NRJ mens jeg holdt på med pakkingen som dere kan høre HER ♥ På toppen av alt det fine har jeg en full pose smash som venter på meg, og smågodt!!! Og Mathias er ute av huset, så jeg får alt for meg selv!!

Ellers er Lionheart nummer 4 i norge på spotify, det gleder hjertert mitt (og forhåpentligvis deres også, som kanskje synes sangen er feelgood?). OG - om dere vil kjøpe sangen på Itunes, finnes den HER. Det var noen som etterspurte det, med tanke på å ha den som ringetone på mobilen/få den på cd, så da er Itunes veien å gå!

Det er veldig hyggelig å høre deres "personlige" tilbakemeldinger om sangen, som at dere hører den i bilen, i gymtimen, friminuttet eller uansett hvor. Håper noen der ute klarer å skape fine sommerminner til den, det var jo hele poenget . . :-)

Her er den offisielle youtube-videoen! 

Nå skal jeg spise en HEL pose smash, ligge i sofaen å være stygg mens jeg ser repriser av sex & the city. HALLO, kan det BLI bedre?!?!?

a good day

Bilde fra shoot for noen uker siden. Foto: Håkon Jørgensen

Jeg sitter og ser på en dokumentar om tvangstanker fra sofaen hjemme, og føler jeg blir gal bare av å se på. Er det mulig? Jeg kjenner jeg også får lyst til å samle på døde dyr eller plukke manisk på føflekker, men jeg får spare det til et annet liv. Jeg fikk iallfall funnet fram til radiointervjuet mitt takket være deres hjelp! Jeg legger ved en link HER, så får dere høre meg snakke litt og spille av lionheart. Radiointervjuer er det som er lettest, spesielt når man er med noen man går godt overens med, slik som idag! Hør gjerne på intervjuet om dere ikke har spotify, da får dere jo hørt sangen. Så kommer det video på youtube også! Men ja, om dere enda ikke har hørt den på spotify, finnes den HER ♥ 


Dere, jeg gleder meg til å se alle på klessalget! Bra at så mange kommer, og håper alle får seg noe fint og kjøper klær. Jeg har bestemt meg nå for at inntektene (bortsett fra det jeg bruker for å dekke klessalget OG nytt klesstativ til meg selv) vil gå til regnskogfondet :-) Jeg har mye fokus på dyr både på bloggen og privaten, så nå ville jeg fokusere på noe litt annerledes som jeg også bryr meg om. 

intervju på mp3

Hei dere! I dag tok jeg turen til nrk mp3, noe som var litt ekstra morsomt med tanke på at mitt aller første radiointevju noen sinne skjedde på den kanalen, med akkurat samme person. Det er snart to år siden, og den gang da snakket vi litt løst og fast om at jeg skulle på konsert med Chris Brown den dagen, hvordan det gikk på skolen, om jeg hadde kjæreste og hva jeg ville bli når jeg ble stor. Denne gangen var jeg der for å snakke om Lionheart, og for å spille den av på radio for første gang! Det er jeg så glad for at jeg fikk være med på, og håper noen hørte sangen som ikke hadde hørt den fra før av :D


Nå skal jeg trene litt, ta en dusj og skifte trekk på sofaen her hjemme - men før jeg kommer så langt, må jeg bare si hvor utrolig glad er idag for de fine tilbakemeldingene som har kommet inn det siste døgnet. . Både her på kommentarer, på instagram og på twitter, det er uvanlig å ikke finne noen slemme kommentarer må jeg si, men, det føles veldig godt! Jeg leter enda etter linken som hører til radiointervjuet, vet noen hvor jeg kan finne det? Vil gjerne legge det inn på bloggen, slik at dere får hørt intervjuet.

Og forresten! Den kommer opp både på itunes, youtube og jeg vil gjerne også fikse en roligere versjon av sangen, hvor det spilles live. . Noe som kunne ha vært interessant? Uansett, dusj og sofatrekk neste! 

 

LIONHEART ER UTE

NÅ er endelig lionheart ute! Om dere vil legge den inn i listene deres på spotify, finner dere den HER ♥ 

Den kom faktisk ut på spotify litt før den skulle, i går kveld/natt, så jeg må bare takke for alle komplimentene på den så langt. Det er gøy at den endelig er ute, og i morgen skal jeg på intervju med nrk mp3 og spille låten av der, det blir stort! Er veldig spent på å høre deres tilbakemeldinger nå? Og om det var slik som dere trodde?

 

LIONHEART - OFFISIEL TEASER

 

Her kommer den første "offisielle" teaseren av min første singel, lionheart! Jeg gleder meg så mye til dere får høre, dere er litt som familien min føler jeg. Jeg er så glad og takknemlig for all støtte dere gir meg, og at dere er glad på mine vegne for dette. For å være ærlig, så er det mye mer nervepirrende å vise det til dere enn kjæreste og familie!

SÅ - en uke igjen til lionheart er ute, altså! Håper dere er litt spente! Sangen kommer da på spotify, itunes og så klart youtube :-)

 

LIONHEARTNå er det nøyaktig 14 dager til singelen min kommer ut, og som jeg gleder meg! Noen av dere fikk kanskje med dere en liten smakebit på God kveld Norge igår? (HER kan dere se klippet).  Såfall, hva synes dere?

Jeg kan avsløre så langt at den heter Lionheart, den handler om det å ville ha noe/noen så hardt at man går litt ut av seg selv og sine egne grenser, og jeg har hatt i bakhodet hele tiden at jeg ville skape noe man kan skape fine sommerminner til, synge til for full hals mens man sitter i bilen eller er på fest, og noe man ikke blir lei av med det første. Det har vært mye jobb, og det er ikke noe som har blitt spilt inn "bare fordi".  Jeg elsker dette, og gleder meg til å jobbe mer med musikk! 

 

hits