hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

malaga, cruise og Barcelona 2018

going home

Kommenter her

Et bilde fra den siste dagen i Barcelona.. Så herlig å ha en egen jacuzzi på verandaen! Jeg kan virkelig anbefale hotellet vi bodde på, h10 urquinaona plaza. Ikke sponset i tilfelle noen skulle lure på det, haha.. Badedrakten jeg har på meg er forresten fra Ebay. Jeg hadde en periode da jeg shoppet masse på både eBay og Wish, men jeg stoppet en dag jeg hentet fem pakker på rad å så hvor mye plast som ble liggende i leiligheten..Da fikk jeg vondt i magen, og med tanke på at bare halvparten av plaggene ble tatt i bruk er det ikke verdt det. Denne badedrakten liker jeg, da!

Nå sitter vi faktisk på flyet mot Oslo. Et døgn i egen leilighet venter før vi setter kursen mot Bali! Det blir spennende å oppleve et helt nytt land ❤️ Kasper har vært der før og sier at den delen vi skal bo på andre halvpart av reisen er forferdelig. Masse turister, søppel i havet osv. WHAAT? Håper ikke det stemmer eller at det har forbedret seg til nå. 

dette er min lidenskap

Kommenter her

Sko fra eurosko 

Hei alle sammen! Jeg håper dere har det fint 😘 I dag har det ikke skjedd så mye. Jeg har blitt sånn der ferie-forkjølet som man fort kan bli av aircondition, og så har jeg vært en tur hos frisøren. Det ser kanskje ut som om jeg har klippet pannelugg men nei, håret er bare stylet sånn. Jeg har lang lugg til vanlig men vurderer nå å klippe den bare 1-2 cm kortere slik at jeg kan ha panneluggen litt mer fremme etter eget valg. Det er jo så fint, men samtidig en frisyre jeg blir sykt fort lei av. Jeg, som har så stor panne, burde derimot vurdere å ha pannelugg hehe. 

I går sendte jeg forresten mail til dyrebeskyttelsen i Oslo angående å få jobbe frivillig. De svarte meg ganske kjapt, og det får jeg altså! Jeg ser frem til å starte med det. Jeg jobbet litt frivillig på avdeling Harstad da jeg bodde hjemme, men jeg skulle gjerne ha gjort mer. I natt lå jeg bare å følte med hele kroppen at dyr, det er min lidenskap. Uten tvil. Det er mye jeg brenner for men om jeg bare måtte velge en ting for resten av livet, så hadde det vært dyr. I natt da jeg lå i sengen var det som om all ondskap i verden vibrerte igjennom kroppen min, jeg vil ikke kalle meg selv høysensetiv for jeg tror det bare er sånn jeg er. Følsom for enkelte områder her i livet. All ondskap som dyr blir utsatt for er en av dem.. Så da må jeg bare starte et sted. Det jeg skal fokusere mest på er faktisk kaniner og marsvin hos dyrebeskyttelsen i Oslo. De er så undervurdrerte og noen av de mest neglisjerte dyrene vi har! 

Anyway.. Nå skal jeg spise litt, så sove. Håper jeg er bedre i morgen. 💖

det er ganske sykt!

Kommenter her

reklamelenke: Nelly

- Kjole her

God kveld fra Barcelona! Vi droppet å dra ut for å spise i kveld. Jeg har istedenfor sett en dokumentar om Britney Spears (I am Britney Jean) og den var ikke så veldig bra.. Haha. Men jeg elsker Britney og er så lei meg for at jeg ikke fikk billetter til konserten hennes i Norge. Dumme meg trodde jeg kom til å få det gratis via enten Universal eller United Influencers, for det pleier jeg å få til de fleste konserter, men så klaaaart ikke denne. Man skal aldri ta noe for gitt tydeligvis. Så det blir å lete på finn.no de kommende ukene, jeg må få sett henne! Vår generasjons største ikon innen pop 💓 På snakk om pop, jeg så nettopp at jeg har streamet til gull for låten min "in my head"! Er så sjukt stolt over at det skjer kun via mine dedikerte følgere, for jeg har fått typ null rotasjon på radio. Tenk at den ene låten min har snart 11 millioner streams, også det uten en eneste avspilling på radio? Og, 70% av de streamsene kommer fra Tyskland! Ganske vilt. 

Hvor fin er ikke denne kjolen forresten? Du finner den her! God stretch, sitter perfekt og former kroppen så fint. Kan tenke meg den er fin med et belte i midjen også. Den er på 50% rabatt nå og koster derfor kun 199 kr. Normal i størrelsen! Pluss for at den er så sinnsykt behagelig. 

å legge ut bilde av strekkmerker

Kommenter her

Ord kan ikke beskrive hvor magisk det var å få sjekke inn på hotellet i dag! Jeg har alltid bodd på "W" når jeg har vært i Barcelona siden det liksom skal være kulest og best, men nå bor jeg på H10 Urquinaona Plaza - og hit kommer jeg nok tilbake. Det koster ikke halvparten så mye engang, og her har vi egen terrasse med jaquzzi! Gleder meg til kvelden kommer, da kan vi tenne lyspærene utendørs å få litt romantisk stemning. Det hadde vært en sann drøm å ha noe sånt hjemme 😍

Her sitter han og leser som vanlig. Som dere kanskje vet studerer han psykologi men generelt har han en lidenskap for.. ja, man kan vel si mennesker og hvordan vi fungerer, hva som skal til for at man kan få det bedre osv. Det kommer veldig gunstig for meg i alle fall, haha. Et fint sitat synes jeg er at om man jobber med seg selv, for seg selv - så gjør man en innsats for forholdet også. 

Jeg så noen spurte meg om hvordan jeg tør å legge ut bilde av strekkmerkene mine. Selv om jeg er opptatt av å se ut på en viss måte kunne jeg ikke brydd meg mindre om strekkmerker, cellulitter, om jeg går opp eller ned noen kilo osv. Jeg er ikke perfeksjonist på utseendet som mange har misforstått meg til å være bare fordi jeg liker å se ut på en viss måte. Men skulle jeg helst ønske jeg ikke hadde strekkmerker? Yes. Men jeg bryr meg liksom ikke og synes jeg ser hot ut uansett liksom. 

jeg kunne fått panikk

Kommenter her

I dag har jeg vært så trøtt at jeg ikke aner om dere burde ta noen av de kommende setningene på alvor. Jeg blir en helt annen person med underskudd på søvn, haha. Så irritert og bitchy.. Da Kasper foreslo å dra på ferie i September, men jeg ikke kan pga jobb, var det rett før det brast for meg. Aller helst ville jeg bare på hotellet for å sove, men vi hadde ikke innsjekk før klokken 15.. Dette er en sånn typisk dag hvor humøret kunne svingt meg ned i det dypeste helvete og jeg kunne låst meg inne i fem dager på rad, men jeg er stolt av meg selv som klarte å snappe ut av det. Fikk nesten panikk-angst på Starbucks men har øvd på pusteteknikker som sykt nok fikk meg ut av det. Halleluja!

Ja, vi er i Barcelona forresten! Siden vi hadde fem timer på å slå ihjel gikk vi rundt i byen for å være turister (HAHAHA jeg skrev terrorister først, jeg er enda trøtt). Jeg hadde et par steder jeg ville sjekke ut:

Først spiste vi på brunch and cake. Et veldig kjent, og oppskrytt sted. Det var sikkert 50 mennesker i kø utenfor, og på innsiden ventet.. Vel, helt grei mat og et ganske trangt lokale. Eller, nå var jeg streng. Maten var GOD, men det var et sånt typisk sted som blir veldig veldig populært, alle drar dit, det er svindyrt, og du kan få like digg mat hundrevis av andre steder. Om dere er i Barcelona og er opptatt av at maten ser kult ut, og at de setter sammen spennende kombinasjon er ville jeg tatt turen - men husk laaaaaang kø. Vi spiste blant annet egg, veggiskjøttdeig, nachos og avocado i samme rett (ikke den over, det er vaffel, smeltet ost, la

ks og egg med salat på siden). Man ble inspirert til ting å prøve hjemme!

Etter maten gikk vi til Park Guell, et sted jeg husket som fantastisk fra da jeg var her for et par år siden. Det er helt nydelig der, men så sykt mange turister.. Det til tross for at vi var der før tolv. Vi endte med å gå ned en slags skråning i parken, som førte oss til en mer skjult sti hvor det kun var oss og et par folk med hundene deres. Det var jeg glad for, jeg hadde ikke taklet et øyeblikk til med alle selgerne og folk som tok "follow me there"- bilder (haha, sånne bilder hvor man holder i hånden bakfra, om det ga mening). 

Nå er vi omsider på hotellet, og det er så fint!!!! Viser dere bilder senere <3 

det fineste komplimentet jeg kan få

Kommenter her

Dere ser det kanskje ikke, men for meg er det tydelig. Det lille smilet mitt på bildet over. Kasper tuller med meg fra bak kamera, og jeg er litt oppgitt for jeg vil ha det fort gjort slik at jeg kan stupe ned i sengen, samtidig som jeg prøver å posere, men jeg er så glad og masken holder ikke. Lykkelig. Det er ikke til å legge skjul på at jeg kjemper mot mine demoner på innsiden, men på utpust føler jeg meg trygg. Rolig. I små øyeblikk som det, når jeg sitter i senga, poserer for å skape en fremstilling av virkeligheten, samtidig som min virkelighet sitter rett bak og tuller med meg for å få frem et lite smil. Når jeg tenker tilbake på livet mitt er det ikke de store øyeblikkene som har betydd mest. Det er de små - slik som akkurat her.

Morgenkåpen er fra mymuse. 

Dette er siste dagen vår på cruiset. Vi var på middag med sjefene for den norske delen av selskapet i sta, og jeg fikk det fineste komplimentet av dem. "Du er så proff", sa de. Jeg har to ting jeg aktivt jobber mot i livet, og det er:

1. Få alle mennesker jeg møter til å føle seg sett, tenke på hva jeg kan lære av hver enkelt og hvordan jeg kan gjøre dagen litt bedre for dem. Om så bare med et smil, et kompliment eller ved å være til stede når jeg snakker med dem.
2. Være proff. Sette pris på jobben jeg har, relasjonene jeg skaper til folk, ha respekt for deres tid og ha respekt for deres penger.

.. Så, det ble jeg fryktelig glad for å høre. Stolt blir jeg også! 

Nå sitter Kasper ute å mediterer (jeg er stolt av han som gjør det en time hver dag, og så blir jeg inspirert). Jeg skal legge meg ned i sengen for å sove, det er vår siste dag på skipet og jeg håper jeg kan sove i ti timer før vi går i land. Haha... Jeg trenger så jævlig mye søvn at det er flaut. 

en skummel mail jeg mottok i natt

Kommenter her

reklame: rcc

Jeg fikk den rareste mailen midt på natten.. Den sjokkerte meg virkelig. Det har seg nemlig slik at iPhonen min, som var en av mange gjenstander som ble stjålet fra meg i Paris, nå har blitt tatt i bruk. Midt i ødemarken i Marokko. Den er naturligvis slått av igjen, men tanken på at telefonen min, pcen min og kameraet mitt som inneholder mye privat er i hendene på en fremmed, som befinner seg helt i Marokko - den tanken gjør meg kvalm. Og sint. Det er jo ingenting jeg kan gjøre så klart.. Men jeg håper de menneskene har det vondt på innsiden. 

Uansett.. Vi er på cruise som sagt, Royal Caribbean tar godt vare på oss. Sol, sommerfølelse, masse gratis mat, hundrevis av ting å gjøre, og blått hav så langt øyet kan se 💙  Det er forresten noe jeg ikke liker med å være på cruise: musikken. På dekk er det musikk fra et liveband som spiller ganske høyt, og det er alltid coverlåter av typ "greatest hits 2004", det er den musikken jeg liker minst i verden. Men alt annet er helt fantastisk - jeg tenkte bare at siden dette er et samarbeid var det noen som etterlyste en "ærlig tilbakemelding" og det er jeg jo, så da gikk jeg inn i meg selv og lette etter noe å hate på. For deres skyld haha, tydeligvis kan man ikke være ærlig med mindre man også hater. Men sett bort fra det elsker jeg å være her, så da kan man si at 99,99% er perfekt. 

Vi har hatt en magisk dag. Vært oppe på dekket hvor vi leste bok,jeg irriterte meg over musikken, vi slappet av, så på utsikten og spiste mat etterhvert. Nå sitter vi nede på rommet og jeg skal sminke meg litt kjapt før jeg stikker på spaet. De har en frisørsalong der og jeg fikk stylet håret der flere ganger på sist cruise, folkene der er sinnsykt flinke. Så jeg gleder meg til å få det vasket og krøllet i dag! 

nok en gang er vi her

Kommenter her

reklame: pressetur 

Nå er vi på vei fra havnen i Malaga, og setter kursen videre mot Barcelona! Royal Caribbean har fått et nytt skip som nok en gang er verdens største - kalt symphony of the seas. Vi får være med på jomfruturen sammen med litt diverse journalister, influencere og samarbeidspartnere verden over for å feire åpningen! Vi var på cruise i Januar og likte det såpass godt at jeg faktisk mest sannsynlig skal en tur senere i år også, da med familien i anledning pappa sin 50-årsdag. Men mer om det når den tid kommer, det er tross alt en stund til ❤️

Skjørtet er fra Missguided, topp fra Ralph Lauren, tilbehør fra Glitter. 

Det jeg likte best med å være på cruise sist gang, var dagene hvor vi bare satt på verandaen, så havet passere, leste i en god bok og snakket litt med hverandre når vi leste noe interessant. Når kvelden kom forflyttet vi oss til sengen, bestilte room-service (som er inkludert i prisen) og leide en film. Første filmen vi så sammen var faktisk på cruise tror jeg, og vi gjør ikke sånt hjemme så da benytter vi sjansen på ferie, haha. Det er det jeg liker med cruise, man kan gjøre masse om man ønsker det, eller absolutt ingenting slik som vi liker. Og vips, så er man på et nytt sted! Eller i vårt tilfelle, i Barcelona om to dager.

Fin fyr som faktisk ikke poserer, men bare ser så hot ut når han går rundt omkring. 

Skipet tok av fra havnen såpass sent at vi dessverre ikke fikk med oss solnedgangen annet enn fra havnen, det var litt trist.. Så, jeg gleder meg til å se den i morgen. Ellers er planene få de to dagene vi har ombord. Jeg skal til frisøren i morgen for å få vasket og stylet håret siden det koster så lite, og så skal vi sikkert ta en tur til bassenget. Vi får se! 

sannheten om meg

Kommenter her

Jeg elsker å kjøre bil. På en eller annen måte er det som om tankene aldri får ordentlig feste, de bare forsvinner bak deg på veien. Du ser på et tre som forsvinner bak deg, tankene dine gjør det samme. De forfølger deg ikke like mye som til vanlig. I bevegelse er jeg fri. Slik pleier det å være, i alle fall. 

Som noen av dere vet var jeg i en bilulykke i Tyrkia for noen år siden. Vi kjørte på en motorvei, og ble kræsjet inn i av en bil som kom raskt bak oss da vi skulle bytte kjørefil. Hverken jeg eller venninnen min ble alvorlig skadet fysisk, men mannen i motsatt bil gikk det verre med.. Jeg kommer aldri til å glemme synet av den vraka bilen hans, og ambulansefolkene som dro han ut. Denne hendelsen gjorde meg redd for å kjøre på motorvei i flere år, spesielt om man skal bytte fil. Naturlig nok, for hvem ville ikke ha vært.

Et par år senere var jeg og eksen min på ferie i USA. Siden han ikke jobbet, og heller ikke hadde planer om det, var det jeg som betalte turen for oss. Jeg hadde leid en fin bil som han insisterte på å kjøre, noe han fikk lovt til siden jeg uansett var redd for motorvei. Dette var han klar over, og likevel dro han frem en øl og drakk alkohol samtidig som han kjørte som et svin, kjeftet på meg som gråt fordi jeg var redd, og kalte meg både hore, utakknemlig, psykopat, psykisk syk, og hva enn. Hele ferien gruet jeg meg til hver gang vi skulle inn i den bilen og jeg kom til å bli kjeftet på, redd for at han skulle bli stoppet av politiet fordi han drakk. Da vi skulle til flyplassen forsvant han med bilen, uten meg. Det endte med at bilen ble tauet bort, han kom tilbake og var høy som et hus, og jeg måtte stå ansvarlig for alt samtidig som jeg ble kjeftet på av han. Kjeftet på for å eksistere, kjeftet på for at jeg gråt. 

Jeg hater å skrive om ham. Eksen. Redd for at det skal virke som om jeg har noen tanker om han, eller et ønske om å gi han mer oppmerksomhet som han ikke fortjener. Jeg var over han allerede før jeg gikk ut av forholdet, kanskje var jeg over han allerede der i bilen. Men han hadde en egen evne til å bryte meg ned, til slutt fantes jeg ikke lengre. Da er det ikke så lett å gå, for du har ingenting å kjempe for. Jeg kan enda huske øyeblikket hvor jeg følte et snev av meg selv, den jeg pleide å være. Det lille glimtet var nok til at jeg dro, jeg trengte ikke mer. 

I dag, da jeg kjørte på motorvei og ikke var redd for hverken bilene som kom bak oss, fremtiden eller fortiden, tenkte jeg på hvor utrolig langt jeg har kommet. Jeg har enda mine vonde dager, men jeg har i det minste noe å kjempe for. Jeg kunne aldri ha vært i et slikt forhold som jeg var i nå, som er så bra og hvor jeg faktisk tillater meg selv å bli elsket, om jeg ikke hadde hatt så vonde erfaringer tidligere. Jeg har vært nødt til å ha dem for å kunne åpne hjertet mitt. Jeg har vært nødt til å ha dem for å kunne gå inn i det her uten å tenke "hva annet finnes der ute?". Jeg har opplevd både vondt, fint, dårlig, godt, fantastisk og jævlig. Det har vært nødvendig og for det er jeg glad.

Uansett skulle jeg ønske jeg kunne gå tilbake å gi meg selv en klem, men jeg er glad den muligheten ikke finnes. Jeg er glad jeg sto i det alene, og at jeg i dag ikke har noe å være redd for. For jeg har kjempet for hardt til å gi opp nå. 

den flauste hendelsen i går

Kommenter her

Jeg har vært litt frem å tilbake på om jeg skal dele dette, mest fordi jeg er så utrolig flau.. Men faen heller, jeg kan ikke være den eneste! Håper jeg?

I går skulle jeg som sagt på Sephora for å kjøpe vippelim. Jeg hadde også tenkt til å kjøpe bind eller tamponger, mensen var på vei men den skulle ikke komme i går. Tenkte jeg. Uansett, så der sto jeg, fremst i køen på Sephora. Lettere oppgitt fordi kassedamen hadde brukt et kvarter på småprat med en venninne istedenfor å hjelpe meg, og vi var mange i køen. Jeg hadde på meg en kort kjole som knapt nådde meg over rumpa, og under hadde jeg kun en liten truse. Endelig ble det min tur, jeg begynte å lete etter bankkortet i veska og skulle bare hoste litt forsiktig, men det resulterte i at jeg kick-startet mensen der og da. Fremst i køen. Jeg fikk sjokk og så med panikk på damen bak kassen som ikke kunne engelsk, jeg krysset beina og rygget baklengs inn mot veggen. Det var ikke lite heller akkurat, det kom skytende ut som en kanon. Begynte å se rundt i butikken etter Kasper som naturlig nok hadde vandret avsted fordi Sephora er helt jævlig om du ikke er interessert i sminke, og jeg kunne ikke gå noen sted - måtte stå med beina stramt i kryss for å ikke dryppe over hele gulvet. Jeg fikk uansett hjelp da, og alt ordnet seg men FY FAEN det var flaut. 

Jeg hadde tenkt å holde dette mellom meg, alle på Sephora og uheldigvis kjæresten min (dreeeeeep meg for at han var tilstede), men nå deler jeg det med hele verden slik at jeg kanskje kommer over det, haha. Her kommer noen bilder fra da jeg fikk byttet kjole, puttet på et fake bitch face og kjøpte godteri for å drukne sorgen.

det suger så jævlig

Kommenter her

reklame: sponsede produkter

Ettersom produktene i dette innlegget var sponset for lenge siden må jeg merke innlegget som reklame. Likevel er dette en svært personlig reise for meg, som jeg håper dere vil lese nøye igjennom. 

Siden huden min ser ut til å være et populært diskusjonsemne blant følgerne mine, velger jeg nå å fortelle hele historien. Jeg kan bli veldig trist og sint for at jeg er så plaget når "alle andre" ser ut til å ha perfekt hud, og jeg blir irritert når jeg skriver dette innlegget, haha. Men sånn er det.. 

Huden min var helt perfekt frem til jeg ble 18 år gammel. Jeg hadde knapt hatt en kvise i hele mitt liv, og jeg var hverken tør, rød eller oljete. Men så kom dagen da jeg bestemte meg for å slutte på p-piller som jeg hadde brukt fast i 5 år, og da begynte også helvetet med huden min. Jeg fikk kvise nummer en, to, og etter hvert nummer tyve på veldig kort tid. Jeg fikk også rød hud og arr. I "panikk" begynte jeg på p-piller igjen for å bremse alle forandringene som skjedde med huden, men det gjorde vondt verre. I flere år prøvde jeg alt: dyre kremer, billige kremer, hudleger, hudpleiere, før jeg til slutt begynte på legemiddelet Isotretinion. Dette er et sterkt legemiddel som hadde noen herlige bivirkninger: ekstremt tør hud, lepper og øyne. Mareritt hver natt. Selvmordstanker. Depresjon. Angst. For en som allerede er psykisk ustabil var dette ekstremt hardt.. Men - huden min ble bra! I et par måneder.. Så var det tilbake på kjøret igjen, og jeg orket ikke tanken på å gå igjennom det på nytt. Helt til jeg plutselig gjorde det - gikk på Iso enda en gang, med samme helvetet, og kvisene kom nok en gang tilbake. 

Jeg har de siste årene gått på Skin Repair. Jeg vet mange sier de ikke har fått noe hjelp av det produktet, mange sier det motsatte. Jeg er en av de som har hatt god effekt - både jeg og søsteren min har det. Men vi har dessverre samme fallgruve også, med en gang vi stopper på prodeuktet kommer kvisene tilbake og det samme med arrene. Mens jeg går på Skin Repair får jeg ingen nye kviser og arrene blekner, så da ender jeg til slutt opp med fin hud (etter et par måneder). Men om jeg går på medisiner f.eks kan jeg ikke ta Skin Repair (siden mange av medisinene jeg har gått på er hormonelle), og jeg har også glemt å ta med meg Skin Repair på reiser og har da fått svære krater i ansiktet. Jeg orker ikke å være så avhengig av et produkt, og har derfor sluttet på SR i håp om å finne noe som kan kurere huden min, på ekte. Uten at jeg tukler med kroppen min fra innsiden.. Lillesøsteren min er akkurat like avhengig men hun ønsker å stå i det, så jeg skal gi de pillene jeg har igjen til henne. 

Jeg har googlet så jævlig mye og jeg har ligget våken flere netter og kjent pulsen min stige i taket fordi jeg er så stressa og lei av å ha vondt i ansiktet, få nye kviser hver dag, og med en gang jeg tror ting skal bli bedre går jeg 10 steg tilbake. Det kan gi selvtilitten en ordentlig knekk. Ikke bare føler jeg meg alene i bransjen om å ha så uren hud, jeg føler meg alene blant alle jeg kjenner også. Nå er jeg jo for faen voksen!? Kan det ikke bli bra snart.. Etter å ha lett internett rundt kom jeg over en gruppe på facebook som heter "koreansk kosmetikk", jeg var flue på veggen der ett par måneder før jeg bestemte meg for å teste ut et par produkter. Det har hjulpet på følgende: ikke lengre tørr hud, ikke oljete (lucky me kan ha begge deler), rødheten har dempet seg, arrene blir saaaaaakte men sikkert svakere og jeg har klart å holde kvisene unna panne, kinn og kropp. Jeg er enda plaget rundt haken.

Et av merkene jeg har testet er Klairs, og det er kun dette merket jeg har holdt fast ved de siste månedene. Jeg har blogget om det før, og aldri tror jeg et merke har skapt så sterke reaksjoner hos følgerne mine. Det er tydelig at mange er ekstremt fornøyde mens andre er mer skeptisk etter merker som er litt "sterkere" og kommer fra et annet marked. Dette er et veldig "trendy" merke nå, men jeg har brukt det i et par måneder og driter i hvor hot eller not det er. Som sagt - alle små forbedringer jeg har fått på huden i det siste, som for en gangs skyld føles variere, er takket være dette merket. 

Om du sliter med rødhet og pigmentflekker i ansiktet vil jeg anbefale vitamine drops. Jeg har kombinert hud, og jeg er så takknemlig for dette lille produktet. Takk til hun jenta i Koreansk Kosmetikk som skrev om denne, for det har gjort meg så godt. Dette er kanskje litt nei-nei, men jeg har sluttet med fuktighetskrem til fordel for denne her.

Jeg har også begynt med en kroppssåpe fra samme merke, som hjelper på uren hud - på kroppen. Jeg har fått en del kviser på hals og bryst, så når jeg er i dusjen tar jeg en runde med body soap. Jeg har i tillegg ganske "grov" hud på halsen, skuldrene og brystet men denne har hjulpet på det også. Det går sakte fremover men jeg ser endringer og det er jeg faen meg glad for.

Så til sist må jeg nevne rensekremen jeg bruker, som også er fra Klairs. Denne har jeg blogget om før, men jeg bruker den så klart enda og vil gi den litt ekstra skryt. Den har en beroligende effekt på huden som har vært helt herlig for meg.. Jeg ser nemlig ut som en tomat etter å ha fjernet sminken, eller.. Ja, en slags sjenert tomat som kun blir rød enkelte steder. Jeg har samboer og kjæreste, og ønsker så godt det lar seg gjøre å se nogenlunde normal ut etter å ha fjernet sminken. Denne fjerner godt, roer ned huden min og gir meg en fresh start. Finnes her.

Dette er da altså vitamin droppene som jeg er så fan av. Man trenger svært små mengder hver gang, så en flaske holder en stund. Min ser enda full ut og jeg har brukt den i to måneder hver dag (bortsett fra ferien til Roma, da glemte jeg den hjemme). 

Klairs er et fint merke jeg kommer til å teste mer ut av fremover. Så takk til Koreansk Kosmetikk som er en interessant facebookgruppe og Coverbrands som ville sponse meg med produktene. De har forresten masse tilbud på Klairs akkurat nå, så dere kan gjerne sjekke det ut her. 

 

dette har jeg gledet meg til å si

Kommenter her

Dette har jeg gleeeeedet meg til å skrive: hei fra Spania! Påskeferien kunne ikke ha startet bedre, og jeg føler jeg svever på en liten sky av takknemlighet for å få være her. Vi kom frem til hotellet rundt 02 i natt, og sloket med en gang hodet traff puta. Det er det lenge siden jeg har gjort, vanligvis blir jeg liggende å se i taket, gruble, bekymre meg, planlegge og filosofere. Nå var jeg for utslitt til å gjøre noen av delene, og våknet opp langt utpå formiddagen uten et snev av dårlig samvittighet. Når jeg er på ferie vil jeg sove så lenge jeg kan - heldigvis aksepterer kjæresten min det, og lar meg sove videre haha. 

FAEN JEG FÅR SOMMERFULGER I MAGEN AV DISSE BILDENE!!!!!!!!! Herregud at jeg kjøpte et nytt redigeringsprogram er det beste som har skjedd meg. Lightroom i mitt hjerte for alltid. <3 

Vi har spist lunsj på terassen, som vi har helt for oss selv! Jeg skjønte ingenting da vi fikk rommet, som er sånn helt OK i standard, men vi har en hel takterasse alene? Med boblebad, haha! Jeg sitter enda her ute å blogger, prøver å få så mye sol som jeg kan, til tross for faktor 50. Det er rundt 20 grader her, som føles helt perfekt, jeg hater når det blir for varmt nemlig.

Vi har ingen planer i dag, jeg skal en tur på Sephora for å kjøpe litt greier (haha - linseveske, vippelim og bind, noen henger knapt sammen) og så skal vi spise i Puerto Banus i kveld. 

jeg er så dramaqueen

Kommenter her

annonselenke: Nelly

I sta gikk jeg bort til taxfree for å kjøpe vippelim. Ja, jeg vet at mine egne naturlige vipper er lange og fine, men "mye vil ha mer". Jeg bruker likevel løsvipper på spesielle anledninger, og når jeg skal på date underveis i ferien synes jeg det er spesielt nok. Uansett, jeg gikk bort til taxfree, forventet at de hadde lim, noe de ikke hadde og jeg nektet å innse nederlag. Hun som jobbet der hadde løsvipper så da spurte jeg "kan jeg få kjøpe vippelimet ditt, om du har med deg på jobb?" SÅ KLART på spøk, noe hun ikke forsto. Kanskje ikke rart ettersom jeg har null mimikk i ansiktet pga all botoxen og virker like seriøs, eller useriøs, uansett hva jeg sier. Hun. bare "eh, ja.. Det kan du vel kanskje få.. Det er litt gammelt da.." Minn meg på at jeg aldri skal tulle med folk jeg ikke kjenner, jeg må ha virket som tidenes dramaqueen. Jeg kjøpte så klart ikke limet hennes.

Genser fra Polo Ralph Lauren - Hårbånd gammelt fra Nelly.

Endelig har jeg fått kjøpt meg overknee boots igjen! Mine forrige ble ødelagt i Januar. Jeg kjøper alltid de samme, og du finner dem her. Normale i størrelsen, ganske behagelige og sitter som et skudd. De er på 30% rabatt! 


Nok om det, jeg får klare meg uten vipper (eller stikke på Sephora når vi er fremme i Spania). Vi har skapt en tradisjon sammen som jeg synes er veldig fin. På hver reise vi tar sammen kjøper jeg en ny parfyme (som vi velger ut sammen) og så bruker jeg den hver dag, hele ferien. Når vi kommer hjem tar jeg en pause fra parfymen for å så kun bruke den på spesielle anledninger. Jeg lover, når jeg da bruker den igjen er det som å sette seg i en tidsmaskin og gjennoppleve alle følelsene man hadde. Denne gangen ble Poison Girl - Dior. Jeg liker parfymer som er litt "mystiske", og det var absolutt denne. 

Nå boarder vi flyet! Snakkes i morgen!! :-)