hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

desember 2017

hvordan få lange vipper - uten extensions

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Som dere vet har jeg brukt vippeserum en stund, og fått veldig gode resultater. Vippene mine har blitt så lange og jeg trenger ikke extensions som jeg var totalt avhengig av før, derfor har jeg også spart en del penger! Først brukte jeg et serum fra maybeauty som har gått ut av produksjon, jeg begynte da med iGlow men det reagerer jeg dessverre på.. Fikk røde øyne, svie og kløe - det er grenser på hvor langt jeg vil gå for at vippene skal se bra ut, haha. I tillegg koster iGlow en del. Men nå har jeg funnet et nytt serum jeg ELSKER som har gitt helt syke resultater den siste tiden.

Vippene mine nå med mascara, ingen extensions. Dere kan se video på min insta-story! 

Jeg begynte på serumet til Komorebi for snart to måneder siden av to årsaker: det var billig, og var ett av få serum som ikke har fått kritikk for å inneholde farlige ingredienser. Her skulle alt være trygt, og at det produseres i Sverige er fint å tenke på. Resultatet jeg har fått er så bra! For første gang reagerer jeg ikke på et serum, men får like bra resultat. Vippene mine er så fine og lange!


I dag koster serumet 199 kr, og med koden SOPHIEELISE15 får du 15% ekstra rabatt. Det er så bra! Du finner det her.

neste stopp - new york

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Tenk så fort dette året har gått. Sikkert det raskeste i mitt liv, uansett hvor rart det høres ut. Fra mai, da jeg møtte Kasper, har alt virkelig gått i rekordfart og jeg kan ikke tro at vi nå sitter her ved årets slutt på vei til New York sammen. Et nytt kapitel starter når vi er tilbake - som samboere. Han har flyttet inn i leiligheten min, og jeg gleder meg til å pusse opp kjøkkenet og litt diverse slik at den blir mer vår. I dag våknet vi alt for sent, jeg måtte pakke og gjøre litt jobb før vi dro til Gardemoen og her har alt gått til helvete. Bankkortet mitt knakk, for å nevne noe. Så typisk, jeg har mistet en million bankkort men aldri knekt ett eneste.. Da var det bare å puste dypt og tenke at det ordner seg, alltid. Klokken 18:00 går flyet og vi reiser business (eller premium som det heter hos norwegian), derfor får vi kose oss i loungen frem til da og drikke noen glass vin - jeg skal svare på litt mailer, han leser D2, jeg er i godt humør og i dag er første gang på lenge jeg ikke sitter med gråten i halsen. Dere vet,når man blir fysisk sliten av å holde tårene tilbake, som å prøve å holde lokk på en kjele som koker over. Akkurat i dag har jeg ikke den følelsen, selv om jeg er forberedt på at den vil komme tilbake.

annonselenke: Genser fra only - uvant å bruke så sterke farger, men denne likte jeg! 

Jeg har kjøpt ny parfyme i dag, det gjør jeg før hver reise sammen med kjæresten min (dette er vår femte reise til utlandet sammen). Da blir en spesiell lukt forbundet med en spesiell opplevelse, jeg har en parfyme jeg brukte hver dag i Paris som vi begge blir helt varm i hjertet av nå. Lukter bringer frem sterke minner. Uansett, i dag ble det denne fra Chanel og jeg gleder meg til å skape nye minner med nettopp denne. 

Ved midnatt norsk tid er vi i luften og skåler på flyet! Vel fremme i New York skal vi spise koreansk med en venn og ha en relativt rolig kveld.  Stor klem (og jeg hater klemmer, så da betyr det en del), takk for at dere har fulgt meg dette året <3 

2018, gi meg dette

Kommenter her

Mitt største mål for 2018 er først og fremst lykke. Tidligere har jeg fokusert mye på karriere og alle tingene jeg ønsker meg, og det kan jeg ikke prioritere høyest lengre. Jeg tror alt det vil falle på plass uansett om man bare har det bra. Det har riktignok hjulpet meg å være ærlig om hva jeg føler, også ovenfor dere. Jeg får så mange fine meldinger hele tiden og skal prøve å svare alle så fort det lar seg gjøre (altså i løpet av reisen til New York!) 

I 2018 skal jeg prøve på dette:

💋 Bli flinkere til å si nei, spesielt i jobb. Om jeg ikke vil gjøre noe må jeg faktisk ikke gjøre det.

💋 Være et bedre forbilde. Finne tilbake til "verdiene" mine med dyrevern og miljø, og holde fast ved dem. Det har vært vanskelig å tenke på de tingene når jeg har hatt det vondt selv, men det er absolutt ting jeg bryr meg om.

💋 Huske på at jeg bare er 23 år gammel, og at jeg ikke trenger å leve som noe annet.

💋 Fortsett å holde det "ekte" - være ærlig med de rundt meg, ha ærlige forhold, være ærlig med leserne mine.

💋 Fortsette å være en god kjæreste (og samboer siden vi faktisk akkurat har flyttet sammen).

💋 Bli flinkere til å snakke med familien min. Svare på meldinger, ikke være så kjapp i telefonen, ikke ha det så travelt. Man har det aldri for travelt for dem man elsker.

💋 Reise masse! Det gjør meg så glad å oppdage nye eller gamle steder, haha. Om så bare turer til Harstad liksom, det føles eksotisk  bare det.

Godt nyttår til dere alle! Nå drar jeg til Gardemoen. 

dypt i alt det vonde finnes et kult menneske

Kommenter her

Jeg har gledet meg til å skrive for dere igjen, selv om jeg er nervøs for å publisere dette innlegget. Det har vært mange tanker angående hvordan jeg skal løse dette på best mulig måte. Alternativ en var å si at jeg bare hadde tatt et par dager fri, slik som folk pleier å gjøre. Fordi jeg vil virke "fab" og at folk skal beundre livet jeg har, hva vet vel jeg, men man beundrer kanskje ikke noen som sliter.. Alternativ to var ærlighet. Faktisk er det vanskeligere for meg å lyve, for da føler jeg at jeg spiller et spill med dere. Magefølelsen sier at jeg skal dele. 

Jeg er deprimert. Det er en setning jeg har misbrukt mange ganger tidligere,og jeg hører folk slenge ut ordet "depresjon" over en lav sko. Nå har jeg virkelig vært deprimert, og strengt tatt er jeg enda i mørket - men nå klarer jeg å fungere nogenlunde normalt.  Jeg har ikke klart å gjøre noe de siste ukene, jeg har vært alene for det meste, med lyset av, og klarte knapt å reise hjem til Harstad for å være hjemme i julen. Nå sier det seg kanskje selv at man ikke akkurat blir bedre av å ligge inne i mørket, og det har jeg fortalt meg selv gang på gang. Men hver gang jeg har forsøkt å komme meg ut, møte folk, så har jeg måttet ta en pause på toalettet for å gråte før jeg går ut til de andre igjen. 

Hvorfor alle disse vonde tankene, har jeg spurt meg selv om. Og jeg har ingen logiske svar, men jeg vil tippe noe som dette: jeg har opplevd mye, både veldig gode ting og veldig fæle ting, men jeg har ikke bearbeidet noen av dem. Gått videre til neste ting, ikke tenkt. Sliten hele tiden, konstant minus i kropp og sjel, og plutselig en dag sa det bare stopp. Det høres jo idiotisk ut, og jeg skulle nesten ønske jeg hadde et slags traume å skylle på, men nei - livet mitt er utad perfekt, og jeg har alle muligheter i verden og det føles enda vondere at jeg ikke er i stand til å ta dem. 

Som dere vet slet jeg med selvskading før, og når ting har vært som tyngst de siste månedene har jeg falt tilbake og begynt igjen. Ikke like alvorlig som før, men det føles likevel som et nederlag fordi det er en tvangstanke og noe jeg bruker for å lette på smertene, og det er det eneste som "funker". Jeg føler meg ferdig med det nå - men kanskje kun fordi jeg har hatt det bedre de siste dagene. Det verste med alt er at jeg føler meg tilbake til som da jeg var 15-16 år gammel, som om de siste årene ikke har betydd noe. 

Nå er jeg tilbake i hovedstaden etter en ukes tid i Harstad og livet må nesten bare fortsette. Jeg reiser til New York på nyttårsaften (altså i morgen) og jeg er så takknemlig for det, jeg trodde ikke jeg kom til å klare å reise i det hele tatt. Det var julegaven fra meg til kjæresten min, og noe jeg har planlagt lenge - han er forresten så bra å ha i denne situasjonen, han har visst om hvordan jeg har det siden vi møttes, og er tålmodig med meg. Det føles fint å bli sett for den jeg er, at han ikke bare ser depresjonen min. Det hjelper meg til å bli bedre, og å huske på at det finnes et fint, ekte og kult menneske på innsiden av alt det vonde. 

Jeg har det MYE bedre nå enn hva jeg har hatt det, fordi nå har jeg fått snakket om hvordan jeg har det og innrømmet det ovenfor meg selv, ikke minst. Jeg føler meg modig og sterk som har tatt tak i psyken min, det har jeg ikke turt fordi jeg var redd for å "miste" alt. Miste alt det overfladiske, for å være ærlig. Men hvordan jeg har det betyr faktisk mest, hva er vel fine klær om man gråter hver kveld uansett? Å snakke foran mennesker, dele meningene sine, være et "forbilde" som jeg har fått så mye skryt for og fått høre hvor modig jeg er, det er faen meg INGENTING sammenlignet med å møte seg selv i veggen. Det føles egentlig godt å ha innsett, nå gir jeg litt faen i alt av det som ikke er viktig og fokuserer på å ha det bra. For jeg tror det er fullt mulig å ha det bra, nesten hele tiden, og ikke mest vondt. 

Jeg håper noen kan finne en trøst i dette om du først er så uheldig å ha det vondt. Jeg skal blogge som "vanlig", men ikke være redd for å legge skjul på dette fremover. Når jeg spiller et spill for dere blir det bare verre for meg også. 

<3

Kommenter her

Jeg skal ta fri fra alle sosiale medier. Ingen mobil, ikke mail, ikke blogg, ikke snapchat, ikke instagram. Faktisk skal jeg slette alle appene fra telefonen denne perioden og for første gang kjenne på hvordan det er å bare være.

Dette er noe jeg har tenkt på lenge, men jeg har ikke turt. Jeg har innsett at noe av det tøffeste, vanskeligste og modigste en person kan gjøre er å ta tak i sin egen psyke og helse, å bare kjøre på kommer "enkelt" for meg, men å faktisk ta en pause er vanskelig.

Så hva skal jeg gjøre denne perioden? Ingenting. Lese. Skrive bøker. Kanskje se på serier. Kanskje ligge inne på et mørkt rom å sove 15 timer. Kanskje gå turer på fjellet. Poenget er at jeg kan gjøre hva jeg vil.

Jeg er tilbake om en uke forhåpentligvis med masse god inspirasjon, og forhåpentligvis med en ferdigskrevet bok nummer to.💞  

Ikke passende bilde, men jeg elsker det haha. 

 

deprimert på vegne av alle

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Klokken har passert midnatt, det er offisielt 18. desember og jeg fyller 23 år - gratulerer med dagen til meg. Hele kvelden har jeg vært litt emosjonell, det går litt i bølger for meg hvor jeg er trist fordi jeg tenker på global oppvarming og hvor slemme mennesker er med dyr, haha.. Og så spinner de tankene videre og jeg er lei meg for alle som er ensomme i julen, alle som er bekymret for at de ikke kan gi økonomisk trygghet til barna sine, alle som får hjertet sitt knust i dag osv. Det høres sikkert teit ut, men jeg kan bli så enormt lei meg for ting som ikke har noe med meg å gjøre at jeg ligger å gråter mange timer i strekk. I kveld kunne ha blitt sånn, jeg får dårlig samvittighet når jeg har bursdag og fordi jeg har et fint liv, når så mange har det vondt.

I kveld føltes det ut som om kroppen veide 100 kg, så jeg la meg på rommet alene en liten stund bare for å "komme ut av det". Samtidig sortere kjæresten min i skapet mitt (uten at jeg ba om det, jeg trengte det virkelig siden skapet mitt var helt kaos men jeg har ikke hatt ekstra energi til å gjøre noe med det) og han var så fin da han hentet meg på rommet for å vise meg hva han hadde ordnet for min del. Jeg vil nesten grine når jeg skriver det for jeg har vært i så mange kjipe relasjoner, både vennskap og kjærlighet fordi jeg har vært dumsnill og akseptert den kjærligheten jeg har trodd jeg har fortjent - altså svært lite, og like dårlig som jeg har behandlet meg selv. Nå har jeg en som gjør fine ting for meg, små hverdagslige ting uten å få noe annet igjen for det enn at jeg smiler litt på en mørk kveld og han gjør sånne ting for meg hver dag. <3 <3 Og nå har vi akkurat spist vegetar-taco fordi det ønsket jeg meg på bursdagen min. Altså jeg gråter når jeg skriver dette og aner ikke hvorfor haha, jeg klarer vel bare ikke forstå at jeg fortjener å ha det så fint som jeg har det og det føles kjipt når jeg vet hvor mange av dere som sliter?? Det hjelper nok ikke at jeg er trist på vegne av masse fremmede, men jeg er jo glad i dere og blir trist for at jeg ikke kan hjelpe alle. Vit at jeg har det veldig mye dritt jeg også, om det hjelper haha. Jeg har bare hatt ekstremt flaks med alt det eksterne i livet mitt selv om innsiden er mørk. 

(annonselenke) Bursdags-cute og bursdags-deprimert. Genser fra Bik Bok, bukse her

 

80% rabatt på festsminke!

Kommenter her

- annonse

God søndags kveld, everyone ♥  Håper dere takler "mørketiden" bedre enn meg. I går sovnet jeg klokken 23, og min siste tanke før jeg lukket øynene var alle bekjente som løper rundt på fylla med vinterbleike legger, krangler med taxisjåføren, har mascara i hele trynet etter en one night stand samtidig som jeg sovner trygt på min overprisa pute fra Missoni. Life. 

Men det finnes mange fine ting med denne sesongen også. Du trenger liksom ikke være bleik eller å ha mascara i hele trynet etter et par timer på klubben. Her kommer noen små tips og triks til hvordan! Og husk at coverbrands har mellom 20-80% på en rekke varer som egner seg til partysesongen - du finner utvalget her. 


💅🏼 Jeg må bare si, denne ansiktsmasken gir meg komplekser, haha. Den påpeker virkelig hvor lite symmetrisk jeg er i ansiktet. Den er nesten for liten i pannen og alt for stor på haken, som om den skriker til meg "ansiktet ditt har en jævlig sær form" og jeg bare "JEG VET". Men masken er amazing før fest, så jeg har brukt den mange ganger likevel. Maskeraide Pre-party prep heter den, og gir skikkelig frisk ut før man sminker. Du bare slenger den på og drar den rett av - perfekt! Selv om man ser stygg ut når man har den på. Kjæresten min synes av en eller annen grunn jeg er pen med den på, da? Betyr det at jeg er stygg til vanlig? Hehe. Du finner den her

Et par andre ting som er greit å kjøpe til partysesongen nå som det er tilbud, er:

💅🏼 Selvbruning, så klart. Jeg er stor fan av både Jet set sun og Sunspa, og varierer mellom å bruke begge to. I dette innlegget har jeg vist sistenevnte på bildet, men kan anbefale begge og har vanskelig for å velge favoritt. 

💅🏼  På snakk om selvbruning, en god skrubb er gull verdt. Jeg har brukt Cocoa Brown Tough Stuff i et par år. Den både ser fresh ut i dusjen, lukter ganske greit og fjerner alle skjolder fra fargen - noe som igjen gjør at selvbruningen sitter finere, lengre og bedre. 

💅🏼 Øyenskygger med gode pigmenter som ikke tester på dyr? Faktisk litt sjelden vare, men mulig! E.L.F er et merke jeg liker godt, de har gode priser, er dyrevennlige og leverer kvalitet på de fleste av produktene. Jeg har ikke tipset om akkurat skyggene deres tidligere fordi de ikke holdt mål før, men kvaliteten har tatt seg opp nå. Need it nude er en fin palett! 

💅🏼 Lilly Lashes er dyre, men de har ganske god kvalitet og kan gjenbrukes flere ganger. Om du skal spandere på deg noe litt mer eksklusivt er de på tilbud nå - for den mer uerfarne vil jeg nok heller anbefale vipper fra f.eks Ardell, det er også et merke Coverbrands fører. 

💅🏼 Jeg elsker merket Milani, og deres blush ser fin ut - både i forpakning, men også på kinnene. Finnes her

💅🏼 BarryM Liqioud Chrome Highlighter. Første flytende higlighteren jeg har testet. Ganske intens, bra - men ikke for nybegynnere. 

💅🏼 .. Derimot om du ER nybegynner kan jeg anbefale highlighteren fra Ofra. Veldig pigmentert, og gir en glamorøs look. 

💅🏼 Sist - highlighter for kroppen! Sånn, om du har behov for å dra litt ekstra oppmerksomhet til eller fra et område. Sexy bein, for eksempel.. Eller mer markerte kragebein. Du bestemmer selv! Tan Luxe the gloss heter den. 


Coverbrands har forøvrig over 250 kjente og ukjente merkevarer, så bare shop til you drop! Om du bestiller nå skal du akkurat rekke å få varene før jul, men i alle fall før nyttår. 

ikke kjøp gave til meg please

Kommenter her

Dette er kanskje litt flaut å melde, men jeg har ikke kjøpt en eneste julegave så langt - og jeg stresser ikke over det heller. Jeg har en del ting lagret hjemme som jeg har tenkt " dette KAN være en julegave for en eller annen venninne eller familiemedlem" uten at jeg vet til hvem, og nå har alt blitt feilplassert og jeg finner ikke igjen noe av det jeg har gått til innkjøp av de siste månedene. Vel, julen handler (for min del) ikke om gaver uansett, så null panikk her i gården. Så til alle venninner: ikke kjøp gave til meg, for da må jeg løpe rundt lille julaften for å finne til dere. La oss heller ta en god middag sammen i romjulen!

Jeg og kjæresten gikk litt rundt på Aker Brygge tidligere i dag for å finne en bursdagsgave, og rundt oss stresset folk for å handle det siste de trenger til jul - og vi gikk i vår egen boble. Det var fint å være så uanfektet av det hele! Vi passerte også en utendørs kino hvor Love Actually ble vist, og personlig kunne jeg ikke ha tenkt meg noe jævligere enn å sitte ute i kulden å se på julefilm. Imponert av folk som faktisk gjør DEN innsatsen for å kose seg, sånn anstrengt og jævlig kosing er beundringsverdig. 

Vi har vært i familiebursdag på kvelden, min lille kusine fyller snart. Pappa har tatt turen fra Harstad også, hyggelig å se han igjen - vi jobbet sammen i formiddag, og i morgen skal vi på filmpremiere sammen. :)

Holdte på å si "beklager for bildene" men helt ærlig så gir jeg meg en god faen i at alle bildene på bloggen skal være av god kvalitet. I de fleste innlegg, ja - men i alle, nei.  Er jeg den eneste som finner tekst mer interessant enn bilder? I guess so, siden instagram er en hit. 

Mennene i mitt liv, pappa og Kasper.

Vi kom akkurat hjem etter å ha tatt t-banen (prøver å bli bedre på å reise kollektiv, alltid, men det tar jo mye lengre tid) og jeg skal ferdigstille et komersiellt innlegg før vi vasker klær og sover. Pensjonister i sjelen. <3 

sjukt irriterende folk

Kommenter her

Julen er en tid for glede, men jeg bruker som vanlig en del tid på å irritere meg også. Kanskje spesielt nå, som man må være så mye sosial. Det var deilig å skrive denne listen, det er godt å være forbanna, her kommer en liste over ting som er dritt.

🙅🏼 Gjerrige folk. Jeg har full forståelse for at mange har et stramt budsjett i hverdagen og spesielt i julen, men come on. Å krangle over småkroner er så forbanna trist, bli heller hjemme om du har tenkt å dra ned stemningen ved å være gjerrig. Eksempel: en gang spanderte en venninne en shot på meg.. Trodde jeg. For dagen etter våknet jeg opp til meldingen "hei, orker du å overføre 68 kr for den shotten eller?" Eller når man blir invitert hjem til noen i bursdag og verten sier "ok så skal vi alle spleise på en pizza fra peppes? Det blir 28 kr hver" SJUKT stress. 

🙅🏼 Folk som ikke eier det de mener. For å forklare: en blogger skriver et langt innlegg som egentlig er veldig dypt, personlig og bra, sårt om vonde følelser angående livet, eller kanskje man mener noe som ikke er helt politisk korrekt, men avslutter med å skrive "meeeeeeeen vi er alle perfekte som vi er / folk må få være seg selv og vi er alle ulike<3" bare for å ro seg unna, å kjøre safe, i tilfelle noen skulle være uenig. At man MÅ være politisk korrekt fordi man er for feig for noe annet.

🙅🏼 Bekjente som ber meg om å linke låtene deres på bloggen - jeg har ingen god grunn til å si nei, annet enn at det er totalt urelevant for mine lesere OG jeg liker ikke låten din engang. Derfor setter du meg i en ukomf situasjon hvor jeg må si "liker jeg låten, deler jeg. Jeg har ikke delt, så gjør mattestykket sjæl". 

🙅🏼 Folk som sender meg melding på innboks og spør om jeg kan være med å spleise på brystoperasjonen deres. Nei hva faen.

🙅🏼 SMATTING. Denne er så åpenbar at den sikkert ikke trenger å bli inkludert sånn egentlig, men jeg får seriøst lyst til å banke noen når folk smatter. 

🙅🏼 Fattige sponsormailer. At nettbutikker enda, i 2017, sender mailer til bloggere og spør om man vil skrive om shampoen deres i bytte mot et gavekort på 100 kr. Det hadde ikke engang funka i 2011 da jeg hoppet i taket over alt som var gratis.

🙅🏼 De som snakker i klisjeer. "Alt ordner seg til slutt", "det er menneskelig å feile", "grip dagen", "det viktigste er å tro på drømmene dine". Jeg får så lyst å spørre hva de egentlig mener - for åpenbart har de ikke peiling på hva de snakker om, og snakker ut i løse luften. 

fake utseende, ekte følelser

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Jeg håper alle har det fint! Med meg går det helt OK, hverken mer eller mindre. Jeg prøver å "hang in there" da, og er vel litt i tenkeboksen om dagen.. Og så har jeg sånn "styggeperiode", haha. Jeg fikk en veldig god nyhet på det personlige planet for en ukes tid siden som jeg gleder meg til å fortelle dere i alle fal! Det er ganske personlig og jeg venter bare på klarsignalet til å dele 💞 💞 

(annonselenke) Blusen min finner du her. 

Jeg synes det er helt merkelig å lese mange av meldingene på innboks etter å ha vært åpen om operasjonen min - flere blir støtt og krenket av hvordan jeg håndterer situasjonen. At JEG føler meg mindre "kvinnelig" fordi jeg ikke er så fruktbar burde jo være lov å si? Det er jo mine følelser. Det har ingenting med DEG å gjøre, du som leser dette må være sterk nok i deg selv og trygg nok på at du ikke trenger å bli preget av hva jeg føler om meg selv og mitt liv. Jeg takler dette på min måte - og jeg takler det ganske bra - men at jeg i svake øyeblikk kan føle meg litt mindre "feminin" eller hva faen man nå skal si fordi jeg har litt problemer, det er kanskje ikke logisk for alle og muligens støtende for noen, men ja.. It is what it is. 

Nå drar jeg hjemmefra - sitte barnevakt neste! SNX 💅 🖖  

hva jeg bruker pengene mine på

Kommenter her


 

Etter at jeg tjente en del penger på boken har det vært viktig for meg å finne ut hva jeg jeg kan bruke pengene på som kan gi meg noe videre i livet. Ikke bare dyre vesker og tull liksom.. Jeg kommer ikke til å være ung for alltid og jeg kommer mest sannsynlig heller ikke til å være offentlig i flere år fremover. Det viktigste for meg er å føle at jeg kommer "videre" og til neste stadium av noe. I hele 2017 har jeg prøvd å finne ut hvilke investeringer som er lurt av meg å gjøre slik at jeg har noe å falle tilbake på økonomisk om noen år, men også noe jeg brenner for og føler jeg kan være med på å utvikle. Så dagen i dag starte jeg på et møte angående en mulig investering, som forhåpentligvis kommer til å prege mitt 2018. Jeg håper det året blir mer "business" og ikke så mye fokus på meg, meg, meg meg. 💝 


 

Uansett - jeg kom akkurat inn døren hjemme etter møte og lunsj på Liebling, har satt på litt jazz og skal skrive i et par timer før jeg sitter barnevakt i kveld! Gleder meg faktisk veldig, det er barna til interiørarkitekten min jeg skal passe og de har basseng hjemme.. Haha. Derfor takket jeg ja. NEIDA de er søte!!! Og vi har alle gledet oss veeeeeldig. 

det er idiotisk å ikke kutte ned

Kommenter her

Jeg sluttet å spise kjøtt for nå fem år siden (snart seks!) år siden, og jeg kunne ikke vært mer glad for avgjørelsen min. Å kutte ned på kjøttet har blitt enklere og enklere, og nesten hver eneste matbutikk fører et bredt utvalg vegetarprodukter. Jeg har full forståelse for at mange ikke klarer å kutte kjøttet helt, det kan virke komplisert for mange og jeg dømmer ingen som ikke har gått "hele veien". Derimot synes jeg ikke det er annet enn idiotisk å spise kjøtt hver eneste dag, flere ganger for dagen, hver uke, hele året for da har du hverken et bevisst forhold til deg selv, eller til miljøet. Å kutte ned er det fineste du kan gjøre for både deg selv og fremtidige generasjoner 💞 

Ukens meny består av såpass enkle ting som burger, pølse, snitzel, nuggets.. Altså helt normale ting, jeg liker ikke å lage mat. Jeg handler mest på coop extra og sunnkost, der har de best utvalg. Så å ikke spise kjøtt er med andre ord veldig enkelt. Jeg spiser forresten enda fisk (ikke laks) - men jeg har kuttet ut melk, yoghurt og egg fra kjøleskapet mitt hjemme, her er nesten alt vegansk sett bort fra ost. Spiser det riktignok på besøk eller på restaurant osv. Så da har dere en oppdatering på hvordan det er for min del! En siste ting: det vegetarianske "samfunnet" er utrolig inkluderende og fint om dagen, jeg anbefaler å sjekke ut gruppen veggispreik på facebook her. Der får du masse tips! 

Beklager at oppdateringen har vært så som så forresten. Jeg har jo operert og begynner akkurat å komme meg + i går ble jeg overassket med bursdagsfeiring litt ut av det blå. Det var så rørende og fint! 💋 Nå skal jeg se på Vita & Wanda, serien finnes på tv.nrk.no! 

lev og fuckings la leve

Kommenter her

Oh my god, jeg er så dårlig etter operasjonen. Nei ikke plastisk kirurgi som mange tror, til tross for at jeg har vært ærlig og sagt hva det gjelder. Kan folk drite i.

På snakk om plastisk kirurgi. Er det ikke interessant at det er så sosialt akseptert å "mobbe" folk som har utført inngrep? Vet ikke hvor det kommer fra, men folk kan påpeke størrelsen på leppene mine i hytt og pine, men gud forby at man gjør det samme med noen som er naturlig. Jeg sier bare, all respekt til de som tar steget og fikser på noe de er misfornøyd med, om det er hva de ønsker. Og all respekt til de som aksepterer seg selv slik de er skapt, og er fornøyde med det. Begge deler er OK synes jeg. Lev og la leve, folkens.

Dette gjør meg sikkert til et elendig forbilde, men jeg mener ikke plastisk kirurgi er det egentlige problemet. Det er litt som å klandre våpenet og ikke drapsmannen. Det som er problemet er jo at man sammenligner seg med andre og hele tiden skylder på eksterne ting for at man har det kjipt. Newsflash: lykke kommer innenfra. På ekte. Plastisk kirurgi, penger, status og alt det kan være et pluss MEN det kan også være et jævlig stort minus om du er avhengig av det for å bli lykkelig, for det kommer ikke til å skje. Man gir det for mye makt ved å late som om det ødelegger mennesker, for det betyr at det er enormt viktig. Det er det ikke.  Jeg synes det er helt sjukt at det er sosialt akseptert å jage mer penger, mer status, større hus, fetere bil, men gud forby du ønsker større lepper liksom. 

Point being: plastisk kirurgi har ikke gjort noe annet for meg enn at utseendet ser annerledes ut, og at det - helt ærlig - har vært befriende å gjøre noe kun for min egen del, som jeg likevel har fått mye kritikk for. Om jeg ønsket å bli akseptert hadde jeg ikke operert meg, så det blir feil å si jeg har gjort det for å passe inn i en slags norm. Du blir mobbet som faen i det offentlige om du tar plastisk kirurgi, så å påstå at det blir hyllet.. Hvor da? Og ærlig: det var skuffende å oppdage at større pupper ikke gjorde meg lykkelig den gang jeg var jævlig deprimert, haha, for da betydde det alt for meg. Nå synes jeg ikke det er så big deal lengre og tenker at folk får gjøre som de vil. 

Good night <3 

få boken min signert til jul med personlig hilsen!

Kommenter her

- annonselenke nelly og egenreklame  - 

(annonselenke) Genser Gucci / bukse HER 

Noen bilder fra da jeg gjorde meg klar til nobel med mitt beste "glamsquad". Jeg sverger, å være inne på det fine rommet til Dajana, høre på gammel musikk og drikke champagne er noe av det beste jeg vet! Hun tar ikke kunder lengre, noe som er fullt forståelig siden hun har så mye å gjøre, men nesten litt synd at ikke alle i verden får oppleve den magien, haha.

Forresten! Om du ønsker å kjøpe boken min signert MED en personlig hilsen før jul, kan du bestille den ved å sende mail til: Arne.Marius.Stolan@cappelendamm.no. Det koster 169 kr for pocket og 199 kr for hardcover (du må skrive hva du ønsker å bestille i mailen) Da sender vi boken i morgen tidlig og du har den garantert før jul. Du velger selv hva du ønsker jeg skal skrive i boken. OBS! Begrenset opplag, så send mail kjapt! :) 

nobels fredspris 2017

Kommenter her

For et par dager siden var det Nobels fredspris, og jeg var invitert i Rema 1000 sin losje som en takk for jobben vi har gjort sammen det siste året. Det var veldig hyggelig, og jeg følte meg så fin sammen med min kjære. Det var ikke tillat å ha med kamera inn så jeg knipset bare et par bilder på mobilen før vi dro, det var nok uansett like greit med kameraforbud da det ble 10 drinker for mye etterhvert (og jeg som ikke skulle drikke) og det hele endte med etterfest hos rema-sjefene og så en uber-tur rundt halve oslo for å finne en åpen mcdonalds, haha.. Sånt gir meg noia dagen derpå, alle pengene man har brukt på absolutt ingenting for NEI vi fant ikke en åpen mc donalds.

Dajana sminket meg, Eco Cult stylet håret og Vita Mashadi sto for klærne. 💋 Hadde ikke vært det samme uten mitt "glamsquad"

jeg har operert!

Kommenter her

Som noen av dere kanskje har fått med dere opererte jeg i går formiddag. Cystene, eggstokkene, bekkenet. Det var egentlig noe jeg hadde tenkt å holde privat, fordi det er ekstremt vanskelig for meg, men nå sitter jeg altså her å skriver likevel. Det siste året har jeg vært så mye dårlig uten å vite hvorfor at mange rundt meg har blitt vandt til at jeg er syk, på en måte. Rett ut fra narkosen og så forventes det å skulle være tilgjengelig eller i godt humør, men for meg er det jo like tungt og kjipt uansett. Vondt hele tiden og mye frustrasjon fordi når du ikke får hjelpen du trenger føler du deg litt dårlig hele tiden.

Det jeg nå har gjort er, kort fortalt: fjernet en del cyster (da noen av dem hadde vokst til å bli over dobbelt så store), skyll av bekken + sjekke om eggstokkene mine funker som de skal. Dette har jeg jo fått en indikator på tidligere, men jeg måtte operere for å finne ut 100%. Nå har jeg svaret og det er altså nei, den ene slipper ikke ut egg og jeg har derfor mye mindre sannsynlighet for å bli gravid enn andre. Det har ikke alltid vært sånn, men nå er det tilfellet for min del. Dette er noe jeg tar ganske tungt, og jeg hadde helt ærlig ikke trodd jeg kom til å bry meg så veldig siden barn ikke vil være aktuelt før om mange år. Men jeg vet ikke, jeg føler meg på en måte litt mindre kvinnelig.. Om det gir mening. Jeg synes folk skal holde seg for god til å spørre andre om når de tenker å få barn osv, bare JEG som er 22 år gammel får masse mas om det. Du vet aldri hva man går igjennom og om så jeg hadde vært 40 år, det er et privat emne synes jeg. Og dette kommer fra meg, som overhodet ikke er skjør, men jeg kan forstå hvor jævlig tungt det må være for de som virkelig sliter. 

Haha jeg har på meg en slags bleie. Feeling sexy. Oppdaterer mer etterpå. 

hvordan få den perfekte festlooken

Kommenter her

- annonse

Jeg er ikke en av de personene som har et spesielt forhold til festsminke - om jeg føler for å sminke meg mye en dag, så gjør jeg det, uavhengig av om jeg skal noe spesielt eller ikke. MEN, det har gjort at jeg har blitt veldig god på det folk vanligvis kaller "festsminke", haha. Denne looken passer perfekt til julebord, juleball, nyttårsaften eller en annen anledning som er litt glam. Eller om du - som meg - elsker å pynte deg til hverdags. 

Her kommer produktene jeg har brukt, listet opp i korrekt rekkefølge. Akkurat i dag har coverbrands tilbud på HELE nettbutikken, noen helt til 80% rabatt! Sjekk ut mer her. 💋 

1. Jeg starter alltid med bryn! Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil holder hele dagen, og har en kald farge som passer meg perfekt. Vannfast, så veldig trygg å bruke uansett hva du skal. Nå på 40% rabatt! 

2. Billion Dollar Brows Brow Gel holder brynene på plass, nå som jeg har en del hår er det viktig. Jeg liker å bruke denne etter å ha tegnet opp brynet, da duses produktet ut og ser mer naturlig ut. Også 40% rabatt.

3. The Balm Put A Lid On It er en primer for øyenskygge, det vil si : den sørger for at skyggen legger seg finere, men også at den holder lengre. Ikke et "must" for min del, men tenker den kan være fin å tipse om likevel siden jeg bruker den nå og da for å være på den sikre siden. 

4. Maybelline The Burgundy Bar Palette er seriøst en helt PERFEKT øyenskyggepalett! Shit, jeg liker den så godt. Den er så enkel å blende til et fint resultat, og drysser heller ikke. 

5. Jeg glemte nesten å nevne koster, men Pink Brushes har et fint sett som gir deg 12 ulike børster. Minner litt om børstene fra mac, som tidligere var de jeg brukte fast.

6. Så tar jeg liner! The Balm Schwing Black Liner er enkel å bruke, også for meg som mildt sagt ikke er stødig på hendene, haha.. Så om du er ny på winged liner anbefales den skikkelig. Også på 40% rabatt nå! 

7. Loreal Paradise Extatic Mascara har jeg fortalt om mange ganger før. Den gir skikkelig lange vipper MEN den er litt.. sølete? Jeg vet ikke om det er fordi jeg er ustødig eller hva det er. Men jeg fortsetter å bruke den likevel, fordi den gir sååå lange vipper. 

8. Til sist, lepper! Jeg brukte Nyx Lingerie Liquid Lipstick i fargen Embelishment. Obs! Denne er veldig populær, og blir fort utsolgt. 💄 

Kostene! Altså, hemmeligheten bak enhver fin sminkelook er å ha gode koster. Disse er i tillegg skikkelig fine! 

.. Fine øyenskygger skader jo heller ikke. Bare seeeee på disse. Jeg blandet kun to av fargene (gull og burgunder) for å få denne looken. DA er det bra! 

Verdens beste mascara, Paradise! 

Jeg eeeelsker denne looken. Leppefargen setter virkelig prikken over hele looken. 

HUSK at Coverbrands har MASSE tilbud nå!! 💗

 

<3

Kommenter her

Tidlig i vår leste jeg at du mest sannsynlig har møtt den du skal gifte deg med før du fyller 20 år. Helt krise, tenkte jeg da. At en eller annen jeg kjente fra Harstad gikk og surret rundt og at vi liksom skulle høre sammen, jeg kunne ikke tenke meg noe mer forferdelig. Min tid i Harstad var jo ikke akkurat magisk, i tillegg kom jeg ikke på noen folk jeg ønsket å bli bedre kjent med derfra. Det kule med livet er at store ting skjer når man minst venter dem. Jeg var jo bare hjemme på ferie, skulle egentlig ikke dra på byen, møtte en gammel bekjent fra videregående og nå sitter jeg her, har vært kjærester i sju måneder og jeg er så forelsket at jeg blir kvalm. I en jeg har kjent siden jeg var 12.

Jeg trodde kanskje jeg kom til å møte min store kjærlighet på et eller annet event. Rundt omkring i hovedstaden, eller kanskje på ferie i et annet land. En eller annen jeg ikke hadde møtt før. Men jeg møtte han på byen i Harstad.. Haha. Og jeg hadde sett for meg hvordan kjærlighet skulle være: vanskelig, fordi da er det spennende. Komplisert, men bra når det først er bra. Det er det jeg har vært vandt til. Nå har jeg forstått at de som trenger krangler for å ha spenning i forholdet sitt, er sammen med en kjedelig person. Om du er sammen med noen du synes er interessant er det spennende nok å bare være sammen

Det er rart å våkne opp ved siden av noen å tenke shit, dette her er noe annet, dette er ordentlig, dette kan kanskje vare veldig lenge. Det er rart, men veldig trygt samtidig. 

"Du er perfekt som du er, og da mener jeg med alt det du er" sa han en gang, og det er det fineste noen har sagt til meg, fordi jeg tror på det. Hver gang jeg får høre "bra nok som du er" betyr det som regel "...om du begrenser deg til det som er akseptert av samfunnet." Alt ved meg er elsket, alle de rare tingene jeg finner på, at jeg bryr meg om utseendet mitt, at jeg filosoferer en del, at jeg gråter mye, at jeg er usikker, at jeg er redd, at jeg er grublende og at jeg er sårbar. De tingene. 

Jeg kunne holdt på i en evighet. Midt blant all dritten som er i verden, er det fantastisk at vi har kjærlighet. Jeg ser den over alt, og jeg er midt i det selv. Jeg er så takknemlig for alle erfaringer jeg har hatt tidligere, de har ført meg hit og ikke minst gjort meg klar for dette. For det er intenst, men "helt perfekt som det er". 

Meg og Kasper i 2010. Haha..  💖

nesten på gråten

Kommenter her

-reklame: annonselenke nelly  - 

Jeg håper dere har det fint og klarer å nyte helgen like mye som meg. Til tross for at jeg startet dagen med å oppdage at jeg hadde mistet speilreflekskameraet mitt, haha. I pariserhjulet i går... Heldigvis kom det til rette i løpet av dagen, jeg var på gråten et lite sekund der og så for meg å måtte betale 20 000 kr for et nytt, pluss objektiv i tillegg. Men det gikk fint! Så jeg og K dro til Villa Paradiso hvor vi spiste hver vår pizza for å feire at kameraet ikke var borte, og så gikk vi litt rundt i sentrum. Det var så kaldt, men veldig hyggelig 😘 

(annonselenke) Sko HER 

Nå skal jeg rydde i sminkemappen min.. Det er noe jeg gjør fra tid til annen, kaster alt som har blitt gammelt eller gått ut på dato. Jeg har begynt å legge kosttilskuddet jeg tar opp i sminkevesken slik at jeg husker på å ta det hver dag. Funker fint! Legger vippeserumet mitt der også. Uansett, nå skal jeg kaste unna litt og så kommer det et innlegg med anbefalinger litt senere, jeg har som vanlig litt sminke dere burde teste ut. 


 

håret mitt er perfekt nå

Kommenter her

- reklame - 

Jeg tror aldri jeg har fått så mange komplimenter for håret mitt som det jeg får nå. Blondfargen er helt perfekt, og extensionene ser så naturlige naturlige ut. Nå har jeg keratin og 150 fester i håret, og jeg må bare si - jeg liker keratin hundre ganger bedre enn tape. Jeg kjenner ikke engang at jeg har extensions nå! Håret mitt både ser, og føles helt naturlig ut. Jeg kan sette det opp og style hvordan jeg enn vil, uten at festene synes. Det er skikkelig befriende. Hver morgen når jeg våkner føler jeg meg fab. 

Salongen jeg går til heter Eco Cult, jeg fikk dem anbefalt av Dajana. De forstår virkelig "glam" og looken jeg ønsker å ha. De har også lærlinger i salongen, sist gang jeg ble stylet der var det en lærling som gjorde jobben og det ble så fint! Så om du skal på julebord vil jeg varmt anbefale å dra til en lærling som kan fikse hvilken som helst frisyre, til halvparten av prisen.

💞 Send dem en melding på instagram om du har spørsmål angående behandlinger, priser, bestilling av time osv 💞 


 

Eco Cult er virkelig den beste frisørsalongen jeg noen sinne har gått til. Jeg er så fornøyd! Og atmosfæren der er i tillegg veldig bra, jeg elsker interiøret, stemningen og de som jobber der. Frisøren jeg bruker mest (Victoria) har blant annet godt på kurs hos Kardashians sin frisør.. De kommer aldri til å bli kvitt meg nå, haha. 

en klein vip

Kommenter herJeg er en mester på å planlegge. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har planlagt å drap å spa, dra på kino hvor de også serverer vin, kjøpe inn en haug med godteri og spille brettspill hele kvelden, og dra på julemarkedet i oslo sentrum. Jeg er altså god på å planlegge, men elendig på å gjennomføre for jeg ender opp hjemme i leiligheten nesten hver kveld uansett. Da har jeg også lært at det ikke nytter å planlegge, det må bare skje. Slik som i går - jeg skulle egentlig bare til frisøren, kjæresten min møtte meg der, så bestemte vi oss for å gå et stykke istedenfor å ta trikken. Wips så endte vi opp på julemarkedet, og det var så koselig! Litt sosialangst-fremkallenede, men absolutt julestemning og romantisk. 

Vi kjøpte såkalte "VIP"-billetter til Pariserhjulet, og om jeg skal gi dere ett råd for julemarkedet: ikke kjøp vip. Det betyr bare at du kommer fremst i køen, men de som jobbet der ble helt i ekstase og gjorde et voldsomt nummer ut av at vi hadde kjøpt VIP. Jeg har aldri følt meg som en større idiot enn da jeg ble guidet foran de andre i køen av en høylytt vakt som skulle poengtere 150 ganger at vi hadde betalt litt mer enn de andre. Da er det liksom verdt å stå i kø.

.. Vi spiste også middag på pinerolo! Helt greit sted, men ikke noe jeg ville ha anbefalt videre til dere. Da er det kulere ting å finne på liksom. Anyways, nå er jeg så trøtt at jeg holder på å svime av MEN det er uaktuelt å sove nå. Work it is. 

du har det perfekt så hold kjeft

Kommenter her

Er det ikke ironisk hvordan folk med kontorjobber ofte skryter på seg å ha gjort så mye, jeg leser ofte statuser som "åh jeg har svart på en million mailer i dag, endelig helg" men jeg ser aldri en lege skrive "jeg har reddet så mange liv i dag, ENDELIG fredag og taco!" Haha dere skjønner hva jeg mener. Virker som om vi - som egentlig har det ganske avslappende - lar oss stresse unødvendig mye når man egentlig har det komfortabelt. Det var bare noen tanker som kom til meg her, for jeg stresser fryktelig i kveld over.. Vel, egentlig ingenting. Det er mye som skal gjøres men jeg klarer å komme igjennom alt, og det er ingen som dør om jeg gjør feil. Så ja - creds til alle dere der ute som sliter dag ut og dag inn, uten noen mulighet eller lyst til å dokumentere alt. Jeg er full av beundring, og dere får langt ifra alt skrytet dere fortjener. 


I kveld skal jeg og en gjeng venner i bursdag, vi skal spise 10-retters asiatisk (sa Dajana, jeg tror hun overdriver) og feire en venninne som blir 30. Kasper får treffe en del av vennene mine, det ser jeg frem imot. 

i want it all

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

I dag har virkelig Dajana overgått seg selv med sminken min. Hun er alltid flink, men shit.. Etter å ha kastet opp flere ganger i løpet av dagen, og jeg ser uansett sånn her ut? Magisk! Den dagen jeg blir rik skal hun sminke meg hver eneste morgen. Heldigvis skal hun nok en gang "forvandle" ansiktet mitt i morgen tidlig. 

Kjolen finner du her

Jeg klarte å skrive litt i kveld. Nå blir det en kjapp dusj, ren pysjamas og sengen. Det er så koselig her hjemme nå, det lukter duftelys (med jule-inspirasjon) over alt, og peisen står på. Jeg er lykkelig i relasjonene mine om dagen, alt fra vennskap til familie og kjærlighet - det er en god følelse. Selv om jeg har derealization syndrome, og det er vanskelig å håndtere på mange måter er den beste kuren for meg å være med de jeg er trygge på. Nå skal jeg sove sammen med kjæresten min, eller han er ikke trøtt så det blir vel til at han leser bok ved siden av meg eller noe. Men åh, så deilig det skal bli. Jeg er så takknemlig over å ha "alt" i livet, både kjærlighet og masse jobb. 

om du kunne hatt det bedre

Kommenter her

 

Et bilde fra photoshoot tidligere i dag. Snart får dere vite hva jeg har jobbet med de siste månedene! 

Jeg har blitt matforgiftet, og hadde et par timer tidligere i dag som var ganske hardcore, haha.. De som har vært matforgiftet vet! Jeg har lenge tenkt at jeg skal slutte å spise sushi, mest fordi jeg virkelig prøver å kutte ut laks (den verste fisken man kan spise mtp miljø / dyrevern slik jeg har forstått det), uten å få det helt til. Å bli matforgiftet av nettopp sushi var det jeg trengte, nå er det ingenting i verden som frister mindre å spise. Uansett, jeg begynner å bli bedre nå og føler at kroppen har tømt seg helt. 

Om du i likhet med meg har en dag som er litt halvveis, enten du er syk eller deppa, eller om du rett og slett kunne hatt det enda bedre, her kommer et par hyggelige tips som løfter grå kvelder hos meg:

💋 Av alle spillelister å ha i bakgrunnen når du skal slappe av, synes jeg denne er aller best. Når vi fyrer i peisen, drikker noe godt og bare slapper av er den helt magisk! Den spiller i bakgrunnen her hjemme akkurat nå.. 

💋 Boken "historie om et ekteskap" som jeg akkurat ble ferdig med, anbefaler jeg skikkelig. Lettlest, og jeg klarte ikke legge den fra meg. Om en bok får deg til å reflektere over ditt eget liv har den gjort en god jobb. Jeg kjøpte den på tanum for bare 99 kr.  

💋 Om du er med venner / kjæresten i kveld, vil jeg anbefale å stille hverandre disse spørsmålene. Vi kjører et par runder med lignende spørsmål nå og da, som gjør at vi har blitt kjent med enormt mange sider av hverandre. Både venner og kjæreste har fått gjennomgå med de spørsmålene, og alle elsker det. 

💋.. Om du derimot er alene, ikke glem at Tv2 SUMO har fått så masse reality nå! Kardashians, real housewives, Rob & Chyna, Life of Kylie.. Jeg og kjæresten ser ikke på tv sammen, men hadde han ikke vært her.. Da vet jeg hva kvelden skulle bestått av. Har blitt sumo-avhengig! 

💋 Den filmen jeg har sett flest ganger de siste årene, er "Room". Herregud den er trist, men virkelig SÅ fin og sterk! Tror jeg har sett den fem ganger bare i 2017, haha. Om du kjeder deg, snurr film og vær forberedt på mye grining. 

Nå skal jeg prøve å spise middag. Om jeg får til det er jeg sikker på at kroppen er helt fin i morgen, da har jeg enda en photoshoot. 

ONSDAG

Kommenter her

- reklame: annonselenke nelly -

I dag er en sånn dag hvor jeg lå litt for lenge i senga på morgenen og har derfor fucket opp absolutt alt hele resten av dagen, haha. OK, ikke absolutt alt, men jeg henger veldig etter. Nå er jeg på "godt brød" for å skrive litt, før jeg skal til stylisten min å prøve klær til Nobels Fredspris. Jeg var sååå fin i fjor, og satser så klart på en like fin look i år.. Det kommer til å bli en helt nydelig kveld! Jeg har sagt det før men sier det igjen, Nobel er så undervurdert. Det var i tillegg så hyggelig å kunne dele ut billetter til et par lesere, som nå også gleder seg stort!

(annonselenke) jakken min finner du her. Øredobbene er vintage YSL.

I kveld skal jeg, Kasper, Fetisha og Joakim dra ut for å spise sammen. Det er vel første gang vi er alle samlet..? Det blir gøøøy. 

dette endret måten jeg tenker på

Kommenter her

For en stund siden traff motivasjonen min bunnen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg følte at alt jeg hadde jobbet for var bortkastet, jeg hadde mistet kontakten med meg selv, jeg visste ikke lengre hva jeg sto for og hvem jeg var, og hva jeg ville ha ut av livet mitt. 2016 var virkelig vært krevende og jeg følte jeg ville komme ut av det i emosjonelt minus. Så, denne sommernatten lå alene på gulvet i den kalde leiligheten, i mørket, og bare tenkte. 

Jeg hadde gått meg vill i mørket av mine egne negative tanker, og hatet mot meg selv - som alltid har vært der, mer eller mindre - hadde nå vokst seg så stort at jeg ikke bare var trist, jeg var også sint. Jeg er svært sjeldent sint, men hver dag gikk jeg rundt å følte på et voksende raseri.

Men, denne natten da jeg lå på gulvet skjedde det noe.

Jeg lå med øynene igjen, men plutselig kjente jeg et lys treffe øynene mine. Det var månen som hadde kommet frem bak en sky, den var full og lyste som bare det og det mørke rommet jeg lå i var nå badet i måneskinn. Det var så simpelt, og vakkert, og jeg smilte for meg selv. Før pleide jeg å smile mye i mitt eget selskap, men det hadde vært lenge siden sist. Det var et nydelig øyeblikk, og jeg tenkte "uansett hva, så betyr ikke alt jeg går igjennom nå så mye. Det er teite problemer og månen kommer alltid til å skinne, og så lenge jeg klarer å sette pris på disse øyeblikkene vil livet være bra."

Dette var i en periode hvor jeg hadde falt tilbake med selvskading, jeg gråt hver eneste dag og jeg Jeg bestemte meg den dagen for å hver eneste uke skrive en liste over ting jeg har takknemlig over. Jeg startet den kvelden, og jeg gjør det enda. Noen ganger er lista kort, og jeg blir nesten irritert for at jeg "må" skrive den når livet virker kjipt, men det føles alltid bedre etterpå. 

Denne ukens liste ser slik ut:

🌙 Foreldrene mine lever og har det fint, søsteren min og jeg begynner å få et nærmere forhold og jeg har hatt mange ærlige samtaler med venner i det siste.

🌙 Jeg har kjæresten min.

🌙 .. Og jeg liker familien hans også! 

🌙 Hver eneste natt kan jeg legge meg uten noen "ordentlige" bekymringer. Jeg har mat på bordet, penger i banken, en leilighet jeg liker og bor i et trygt land.

🌙 Kroppen min er ganske hot synes jeg.

🌙 Jeg har oppdager Erika Jayne som jeg elsker.

 🌙 Det er mange bøker i bokhyllen min som jeg gleder meg til å lese.

🌙 Jeg setter enda pris på "små ting" som måneskinn, å sminke meg, en fin sommerdag, trærne som svaier i vinden og lukten av en ny årstid.

Listen kunne vært mye lengre, men du forstår poenget. Den så faktisk ganske lik ut i min mest depressive periode også, det eneste som har endret seg er jo fokuset mitt OG at jeg tillater meg selv å være glad for at f.eks kroppen min ser fin ut, haha. Det er jo ting man ikke "skal" bry seg om for det finnes så mange viktigere ting, men det forstår jo enhver idiot, kroppen forfaller etterhvert men om jeg er glad for at jeg er ung og fresh nå? Yup. 

Det var utenfor poenget, hehe. Jeg bruker mye tid i hverdagen min på å fokusere på hva jeg er takknemlig for, og nå gleder jeg meg til det tidspunktet hvor jeg skal skrive ned alle tingene jeg er glad for. Det har forandret mange ting, blant annet:

🌔 Jeg legger merke til små ting som gjør meg glad i hverdagen og setter uendelig stor pris på dem fordi jeg vet hvordan det er å være langt nede. 

🌔 Små frustrasjoner plager meg mindre, fordi jeg klager mindre.

🌔 Jeg legger merke til små ting på en helt annen måte. 

🌔 Jeg setter mye mer pris på kjæresten min enn hva jeg kanskje ville ha gjort ellers, og jeg bruker mye tid på å fortelle han hvor viktig han er for meg. 

Og listen kunne fortsatt i en evighet. Men alle disse tingene er ekstremt viktige for meg, og har gjort en enormt stor forskjell! Det er ikke en selvfølge at man skal gå rundt å føle seg mer glad og legge merke til de små tingene, men bare å skrive ned hva som gjør meg glad ofte har virkelig hjulpet og fått alle disse endringene til å skje. 

Vi bruker tusenvis av kroner på klær, elektronikk, fine hjem, kule biler og kosmetikk i håp om at det skal gjøre oss lykkelig. Det er gratis å sette pris på det du allerede har, og å gjøre deg selv oppmerksom på det. Så jeg vil oppfordre deg, hver uke - skriv en liste over hva du er takknemlig over. Eventuelt skriv ned tre ting hver kveld. Det trenger ikke være noe stort, men jeg vet du kommer på noe.

Og jeg vet det vil hjelpe! 💓 

 

denne fjerner alle hudproblemer!

Kommenter her

- annonse - 

God kveld!

Nå har jeg akkurat gitt meg med skrivingen. Kasper er her i Oslo nå, og det fineste jeg vet er seriøst å bare sitte ved siden av hverandre men gjøre forskjellige ting. Skjønner dere hva jeg mener? Å være sammen, men samtidig ikke. I kveld skal vi bare slappe av hjemme, helt perfekt spør du meg! ♥ 

På snakk om å slappe av: dette er en rabattkode jeg håper dere rekker å benytte dere av før julebord, nyttårsaften, julaften eller hva det nå måtte være. Da garanterer jeg deg du kommer til å se fresh ut, OG det er den perfekte vertinnegave / julegave for både gutter og jenter!

Om du bruker rabattkoden SOPHIE30 får du du 30% avslag på de populære ansiktsmaskene fra Decrusto


Jeg vet mange er veldig spent på disse maskene og om de faktisk funker, jeg har selv brukt dem til og fra i mange år. Hudormer blir dratt vekk, men jeg skal ikke lyve - det kan være ubehagelig, om du ikke smører et jevnt lag. Men det er verdt det, og resultatet etterpå er virkelig synlig med en gang!

Min favoritt er uten tvil The Original Black Peel Off Mask som dere garantert har sett på sosiale medier tidligere. Det er den jeg har sverget til i flere år, men Beauty Ghost også kalt Spøkelses masken  er helt ny for meg - den gir mer fukt og er mer forfriskende, og har en oppstrammende effekt. Den sorte trekker mer ned i dybden for å tilføre gode næringsstoffer, behandler og renser huden. Den fjerner også døde hudceller og overfløding talg. Denne hudpleie serien innholder produkter som passer til alle hudtyper om du er ung eller litt eldre. Disse produktene er gaver som en hver setter pris på om det er til mor, datter, bestemor, sønn eller bror.


Som dere sikkert ikke trenger noen leksjon i, det er viktig med et usminket ansikt før du tar på maskene. Derfor vil jeg tipse dere om et supert renseskum som renser i dybden og tilfører fukt Clear Spot Micellar Cleansing Foam. For min hudtype holder det å bruke maskene en gang i måneden, men det er anbefalt en gang i uken. Det er også viktig å avslutte med en fuktighetskrem etter en slik ?hjemmebehandling? Liposome Facial Cream overrasker her, super til alle hudtyper og kommer i en søt pumpefalske. Du kan se det litt an selv, men man får mye for pengene. Psst: bestiller du den ultimate pakken med fire produkter, får du 35% rabatt OG gratis frakt! 

Nå er jeg skikkelig klar for å feire jul, med fresh hud!!! :-) Så digg når man har produkter hjemme som faktisk fungerer, og slipper å bruke masse penger hos hudpleieren hele tiden. 

what would erika jayne do

Kommenter her

Her sitter jeg og føler meg fab som faen. Altså det nye håret gjør så mye for selvbildet mitt, selv om jeg er født kommunegrå på håret fra naturens side er jeg ment å være blond. I dag da jeg nektet å stå opp spurte kjæresten min meg, "Men Sophie, what would Erika Jayne do?" og jeg bare "fuck deg.." haha, så måtte jeg bare klare å stå opp fordi ERIKA JAYNE er min Guuuud og derfor farget jeg håret blondt i utgangpsunktet. Nå må jeg leve opp til det! Folk tror jeg er sponset av Real Housewives fordi jeg snakker så mye om det men nei dessverre, jeg ser det på sumo og betaler som alle andre. 

Så vel - jeg har jobbet hele dagen, fikset neglene mine (det kommer en konkurranse på facebooksiden min senere i uken hvor dere kan vinne et fult sett med negler) og nå skal jeg og kjæresten min dra på butikken. Gleder meg til bare det, haha. 

knus hjertet mitt på repeat

Kommenter her

En gang, for noen år siden ble dette skrevet på bloggen men aldri publisert. Turte ikke. Så fant jeg det frem nå, og siden dette ikke skal brukes i boken vil jeg dele til de av dere som er i samme situasjon som jeg en gang var. Det hjelper sikkert ikke, men jeg fant en svak trøst i å vite at jeg ikke var alene. 

"Du skjønner det nok snart, og når du faktisk får nok - da klarer du å gå." Da alle rundt meg begynte å forstå at rådene deres ikke hjalp, begynte den setningen å gå på repeat istedenfor. Jeg har blitt "hun der." Alle vet det, alle ser det, men ingen kan tvinge meg til å forlate det som virker trygt og samtidig så jævlig utrygt, og jeg vet selv innerst inne at det ikke er noe håp for det vi driver med. Og hva er egentlig det?

Jeg legger meg i sengen alene når kvelden kommer. Halvsover hele natten og venter på at døren skal åpne seg, og at du skal komme hjem. Noen ganger gjør du det, andre ganger ikke, men du kommer alltid midt på natten og alt for sent når det er helg - eller torsdag, eller onsdag, alle dagene hvor det skjer noe bedre enn å være her. Jeg er hjemme og venter. Når du omsider åpner døren blir jeg lettet, og så blir jeg lei meg, for jeg har ringt og du har ikke svart, du har gjort meg til en masete person og du har gjort meg usikker. Jeg spør hvor du har vært, du svarer hos en venn, jeg vet det ikke er sant, men jeg har sluttet å spørre for lenge siden, men likevel sier du "hvorfor stiller du så mange spørsmål" og jeg sier "ikke bli sur" men det blir du, så slamrer du igjen døren og legger deg på sofaen.

Jeg gråter, venter på at du skal komme tilbake, men det gjør du ikke. Du har allerede sovnet og jeg lurer på hvordan du kan sove når hjertet mitt har det så vondt. Kanskje du bare har blitt vandt til tårene mine, de pleide å ha betydning, men du forstår ikke at alle tårene enda gjør like vondt for meg. Jeg går alltid ut til deg, og sier "unnskyld, kom tilbake."

Du skal ikke gjøre det igjen, sier du. Det dumme du gjør betyr ingenting, og jeg betyr mye. Jeg tror ikke på det, og ikke bare har jeg mistet troen på deg - jeg har mistet troen på meg selv også. For lenge siden.  

Repeat. 

det fineste undertøyet og rabattkode

Kommenter her

- annonse - 

God kveld fra en veldig lykkelig jente  ♥

Jeg har skrevet innlegg om undertøyet til Mymuse flere ganger, og nå som det snart er jul er det på sin plass å nevne det igjen - jeg vil påstå det er den perfekte julegave til en venninne, kvinnelig kjæreste eller om så til deg selv. Mymuse er virkelig den eneste nettbutikken som har bh-er jeg passer, som i tillegg ser fine ut OG har push-up, om man ønsker det. Jeg pleide aldri å bruke BH før, men nå bruker jeg til og med BH om natten - rett og slett fordi de er så behagelige. 

Rabattkoden SophieElise20 gir forresten 20% avslag til alle leserne mine, og varer ut Desember. 

Kimono HER / bh HER

Det er ikke slik at undertøyet på Mymuse kun er tilpasset oss med store pupper, tvert imot så er det et bredt utvalg av størrelser og jeg er sikker på at du finner noe som passer akkurat deg - eller kjæresten din. Siden mange lurer veldig, jeg bruker 70F og det er nesten umulig å finne i vanlige butikker.. Og i alle fall noe som ser bra ut. Derfor er jeg så glad for nettsider som nettopp mymuse! 

Bh HER / truse her

Mymuse har nettopp fått inn et nytt merke, BonBon som jeg virkelig falt for. Alle plaggene er 100% håndlagde, som for eksempel kimonoen / nattkåpen fra dette innlegget. Du kan se mer her

I nettbutikken kan du selvfølgelig finne mange flere produkter, og selvfølgelig størrelseguide. Der fikk jeg god hjelp til å finne ut hva som passer nettopp meg. Du kan sjekke ut hele utvalget her

Husk rabattkoden på toppen av innlegget om du ska shoppe :) 

om ingen skulle ha lest det

Kommenter her

Jeg håper deres dag er like fin som min. Jeg har vært i møte med redaktøren min og han klarer alltid å få meg så motivert for skrivingen, der har jeg hatt sykt flaks. Jeg gleder meg så mye til dere får lese bok nummer to, jeg deler et par sneak-peaks underveis på snapchat litt her og der samtidig som jeg sitter å jobber med den. Det er ikke sikkert akkurat de delene kommer med i boken og de sier svært lite om historien, men flere hundre av dere tar screenshots hver gang. Når jeg skriver tenker jeg "hvordan ville jeg ha skrevet om ingen skulle ha lest dette?" for da blir det mest ærlig, og at noen faktisk kan kjenne seg igjen i de mørkeste sidene av meg er både trist, men også litt beroligende hehe. 

Genser Zara / Bukse Acne / Belte Nelly / øredobber Robot Oslo 

Jeg er i ekstra godt humør fordi kjæresten min kommer hit i dag! Endelig. Det er bare litt over to uker siden vi møttes sist gang, men det føles mye lengre denne gangen. Nå skal vi være sammen i en hel uke, og har mange fine planer: middag med venner, nobel, være "ilammi" osv. I går fikk jeg vite at han har en god nyhet å dele, men det var visst hemmelig frem til i kveld. Wonder what it is! Jeg har så klart mast sykt mye for å finne ut av det, men uten hell.. Spennende 😬 

Vi snakkes etterpå<3 

jeg har fått en ny favoritt!

Kommenter her

- annonse -

Jeg elsker å møte inspirerende mennesker som satser på drømmene sine, og Trevis er en av dem. Han er ute med låten "Hard to get" som jeg liker skikkelig godt (dere som følger meg på snap har garantert hørt den spille i bakgrunnen der), jeg liker han skikkelig godt som både person og artist. Han er bare 19 år, og allerede for 4 år siden flyttet han fra norge og til Los Angeles for å følge drømmen sin om å bli artist. Nå er han tilbake her, og det er jeg glad for - vi trenger sånne som han 👊 Og i tillegg er han veldig søt! 


 

Vi møttes på kontorene til UI, og snakket en stund om alt han har opplevd, det er en del: han kan ikke bare spille gitar, piano, trommer men han kan også skrive og produsere musikk. Jeg syntes det var veldig interessant å høre på hvordan han tenker når han skriver og produserer, siden jeg holder litt på med det selv ? bare at han er en million ganger flinkere, haha. Selv om låten ?hard to get? har et litt trist historie bak seg (om en jente som spiller spill, er frem og tilbake, og man blir såret) så er tanken bak produksjonen at man skal kose seg når man hører på den. Og deeeeeet gjør jeg.

Det er noen personer som bare har "det lille ekstra" og det har virkelig Trevis. Jeg ble kjempesjarmert og som sagt - inspirert - og vi kommer garantert til å høre mye mer til han i fremtiden. 

Takk for møtet, det var skikkelig hyggelig!! 💗 

hilsen poeten

Kommenter her

Dette består kvelden min av, og den kunne ikke ha vært mer perfekt (sett bort fra at jeg stresser meg ihjel mtp alle tingene jeg egentlig burde ha gjort men så ligger jeg og spiser opp sjokoladekalenderen og ser real housewifes reunion istedenfor, noen som kjenner seg igjen?) Jeg har i det minste fått skrevet et kapitel på boken, og et lite tips til dere som ønsker å skrive bok: start på slutten. Det er - for min del - enklere å jobbe seg bakover, jeg skrev siste kapitel først på den forrige boken og samme nå. Et annet godt tips er å gi seg selv oppgaver for hvert kapitel. Jeg later som det er en eksamen, så på toppen av dokumentet står det "skriv tre sider om den gangen han besvimte på en nattklubb og du måtte dra han med deg i en taxi og du syntes det var det mest romantiske som hadde skjedd. Finn en start og et sluttpunkt. Hold en rød tråd" (for eksempel, så klart basert på hva jeg vil ha ut av akkurat det kapitelet, det der er hentet fra bok nummer to) så setter jeg på stoppeklokke og gir meg selv to timer. OK det høres kanskje ekstremt stressende ut og det er jo muligens ikke så mange av dere som skriver bok, haha.. Men da vet dere i alle fall hvordan jeg gjør det, ha i bakhodet at jeg elsket eksamen. 

Ellers har jeg masse sommerfugler i magen fordi kjæresten min kommer hit i morgen! Jeg fikk den søteste meldingen på innboks fra en leser i går, forresten. Hun bare "du skriver så bra, kan du hjelpe meg å sende nattamelding til kjæresten min?" og jeg gjorde det, haha. Nå skal det sies at jeg er elendig på nattameldinger og for min del er det mest sånn "natta", men det føltes fint å kunne hjelpe noen. Tips generelt til kjærestemeldinger: det trenger ikke å være så romantisk eller dypt, så lenge det er personlig. Hvorfor er den personen så spesiell for akkurat deg? Skriv akkurat det. <3 

Haha, med vennlig hilsen poeten som plutselig hadde peiling på alt som har med skriving å gjøre. 

personlig trener

Kommenter her

Jeg har det egentlig ganske bra, for å være ærlig. Selv om det sikkert ikke virker sånn på blogginnleggene mine den siste tiden. Altså, dere aner ikke hvor mange blogginnlegg jeg har skrevet som aldri har blitt publisert. Ting som ble skrevet for 1-2 år siden, et annet liv virker det som, og jeg har rukket å vokse, jobbe med følelsene mine og ikke minst tilgitt en hel del siden da. Det er likevel masse jeg ønsker å publisere.. Er det uansett interessant? Dere liker jo å lese om vond kjærlighet, for eksempel. Der har jeg et helt lager, haha.. Dere vet, det er ting man ikke tør å si, for om man først har sagt dem er det ekte. Derfor gjemmes det bort, og så har det plutselig gått ett år og man kjenner ikke igjen den man en gang var. Likevel kan det kanskje hjelpe for dere å lese som er i vanskelige situasjoner nå.

Dere er søte som bekymrer dere for meg, hver dag får jeg meldinger fra folk som ønsker meg godt. Jeg har det fint, men jeg ønsker å dele med dere at livet er opp-og-ned, selv om det kanskje ikke er så inspirerende. Men det som burde være mest inspirerende av alt, når jeg tenker meg om, er at vi alle er menneskelige og å komme seg opp av en krise er sterkt. 

Nå skal jeg komme meg i dusjen. Jeg har hatt en heftig treningsøkt for første gang på.. hundre år? På fredag skal jeg i møte med personlig trener, og han skal følge meg tre ganger i uken det neste året. Jeg hadde PT for et par år siden, trente 3 ganger i uka og følte meg sjukt sporty. Nå trener jeg litt av og på, hater det, og vil komme i gang igjen. Det er jo idiotisk å ikke ta tak i det nå som jeg enda er ung liksom.

Gleder meg sykt til å komme i gang, jeg skal få kostholdsplan og det hele. Altså nå kan en middag for meg være brødskive, haha.. Dagens planer er som følger: dusje nå, jobbe litt, skrive masse (om jeg får til), vaske klær, se på julefilm. Alene. I morgen kommer kjæresten hit! 

 

slik jeg trives best

Kommenter her

 

Jeg fikk høre at folk skriver rundt om kring at jeg er wannabe Kylie Jenner, som om det skulle vært en fornærmelse. HVEM vil ikke være Kylie Jenner, og hvor kommer dette fra egentlig? Fordi jeg legger ut selfies og fordi jeg har en bestevenninne som ligner på henne? (som forresten også er et kompliment, Fetisha du burde være overlykkelig.) Om noen skal fornærme meg må de komme på med noe bedre, haha.. Jeg ELSKER Kylie og har til og med på varsel slik at jeg alltid får med meg når hun legger ut bilder 💞  

Uansett, som dere kanskje ser har jeg farget håret og føler jeg er litt "back to basics" når jeg har de mørke linsene i tillegg. Det var sånn her jeg så ut da jeg var 16, liksom. Man kan se på hele meg at jeg har blitt avhengig av Real Housewives ha ha.. Men jeg trives best med meg selv når jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, og det er jeg når utseendet mitt er slik som nå. 

Nå skal jeg løpe til min kjære venninne Louise som jeg ikke har sett på evigheter. Jeg gleder meg så mye at jeg har sommerfugler i magen! 

de vonde følelsene

Kommenter her

Jeg hadde egentlig planlagt noe helt annerledes for bloggingen min i dag, men fuck it, vi kjører på med alle de tilfeldige tankene i hodet. 

🌙 Som dere vet har jeg slitt en del med derealization-syndrome, jeg ble kvitt det en periode men nå har det kommet tilbake igjen. Om du ikke vet hva det er, kan du sjekke ut denne videoen på youtube. Den forklarer faktisk akkurat hvordan det har vært, og hvordan det er for meg de periodene det står på som verst. Jeg har vært livredd for at det skulle komme tilbake, jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere det, men nå er vi her - og jeg må leve med det. Hvordan skal jeg forklare tilstanden for noen som ikke har vært der? Det er ubehagelig å se folk, jeg tviler på hva som er ekte, til og med lyder kan jeg tvile på om er ekte. Jeg får også veldig dårlig hukommelse av det og kan f.eks glemme hva folk jeg snakker med hele tiden heter, hvordan sanger jeg elsker er, hvilken nøkkel som hører til døren min hjemme osv osv. Ah, det er så ekkelt.. Det føles helt håpløst å blogge om det siden jeg kun har møtt EN person noen sinne som har hatt noe lignende, og det er ikke så mange der ute på internett som har sett ut til å forstå heller. Men, det er likevel godt å lette litt på hjertet sitt. Det jeg er mest redd for er at tilstanden skal bli permanent, men det tror jeg heldigvis ikke den er. Etter å ha tolket alt jeg har lest - som ikke er så mye - er det "normalt" når man begynner å bli voksen. Vi får se. 

🌙 Jeg vet jeg burde skrive mer på bok nummer to, og jeg har masse tekst i bakhodet som ligger klart. Hvorfor får jeg bare ikke til å fortsette? Den kommer til å bli dritbra, det vet jeg, og jeg er så stolt over alt jeg har skrevet frem til nå. Faktisk er jeg dritstolt av den forrige boken min også, jeg bare glemmer det. Den står bare i bokhylla og støver bort som om den var noe tilfeldig, noe jeg ikke bryr meg om, noe jeg ikke har latt synke inn. "Du er flink, Sophie" burde jeg kanskje si til meg selv litt oftere, selv om jeg hater folk som snakker om seg selv på den måten, haha. Finnes det noe mer nørd..

🌙  Akkurat nå savner jeg kjæresten min ganske mye, men heldigvis kommer han på mandag. Det med avstandsforhold funker greit for oss, men det hadde så klart vært hundre ganger bedre om vi hadde hatt et "normalt" forhold. Jeg har bare lyst til å gjøre de normale tingene, sitte i samme rom uten å snakke med hverandre om så, bare å være i nærheten. Vi har gjort så utrolig mye fint sammen at det nesten er FOR mye, akkurat nå vil jeg bare vi skal rydde sammen typ, haha. Når jeg har perioder som er litt tøffere enn andre, slik som nå, er det ingen på denne planten som kan få meg ut av det på samme måte som han. Fetisha sa i dag, "jeg tror du har funnet mannen i ditt liv" og jeg sa "ja, og om ikke - så har jeg funnet mannen i ditt" (fordi hun også elsker han, haha) og det er bare så beskrivende for hvor glad jeg er i han, men også vennene mine.. Så ja, jeg er veldig heldig og jeg hadde ikke taklet ting jeg går igjennom om det ikke var for han.

🌙  På bursdagen min skal jeg og pappa på en filmpremiere og jeg er så glad for å kunne "gi tilbake" til faren min på den måten. Det er en film han hadde gledet seg så mye til å se (den 12. mann) og nå skal vi på fest med både regissøren og skuespillerne. Jeg skal også få satt en stylist på jobben, slik at min pappa kan se kjempekjekk ut! Dette vet han ikke enda, så ja.. Pappa, du skal bli stylet.

🌙  Når vi først er inne på styling, jeg har akkurat ansatt noen for å finne klær til nobels fredspris også - for både meg og Kasper. Så daaaa kommer vi nok til å se ganske fine ut der også. Håper bare ikke den eksistensielle angsten min tar overhånd og jeg sitter i maks psykose under konserten, haha.. Neida, det skal gå bra for da er jo min "klippe" der. Jeg har alltid syntes det er litt "tragisk" (sorry) at mamma og pappa ser ut til å være kun med hverandre, eller i alle fall 99% av tiden med hverandre. Men nå tenker jeg at det er helt greit, send meg på en øde øy med kjæresten min og jeg skal gjøre NULL innsats for å komme derifra.

🌙 .. Før jeg rakk å fullføre dette innlegget ringte Anette-Marie. Akkurat som om hun følte at jeg trengte hennes nærvær. Hun er en god venninne av meg og hun har virkelig hatt en fantastisk "oppvåkning" det siste året. Hun har blitt veganer, begynt å meditere, hun har funnet seg selv og det er så kult. Hun er et godt menneske. Vel, hun ringte meg ut av det blå og bare "hei, vil du være alene i kveld?" og jeg bare "..eeeegentlig ikke". Da svarte hun så nydelig "da kommer jeg og henter deg nå". Så, da vet jeg hva som venter: en trygg armkrok og masse samtaler. Mamma og pappa sendte faktisk blomster til Anette-Marie for litt siden, fordi hun har passet så godt på meg. <3 

dette gjorde meg så glad!

Kommenter her

WOOW, i dag ble jeg så overrassket! Verdens beste plateselskap tok med seg en liten gave til meg, nemlig beviset på at "all your friends" nå har streamet til gull i Norge. For lille meg som er en uerfaren artist var dette virkelig gøy! Nå har jeg to gullplater og en platinum hjemme, pluss at jeg snart får enda en fra Sverige (only human.) At et av verdens største plateselskap ønsket å signere meg var nesten for godt til å være sant, og ikke bare som artist - men også som låtskriver.

Beklager at jeg ser så trøtt ut på bildene, jeg har sminkefri dag ✌️

Reisen med All your friends har virkelig vært noe for seg selv. Låten ble skrevet og skapt første gang jeg var i session noen sinne, og jeg trodde veien videre skulle gå lekende lett. Vel, der tok jeg feil! Siden da har jeg vært i Sverige seks ganger, i sykt mange sessions med ulike produsenter og låtskrivere. Det har blitt låter hver gang, men svært få blir gitt ut. Tenk hvor mange låter f.eks Rihanna har på lager som aldri noen får høre? Det er sikkert tusen låter, vil jeg tippe. Bare JEG har snart 10 låter som bare ligger på pcen min, og de er ikke dårlige låter men de passer ikke til meg.I tillegg var jo alt oppstyret rundt musikkvideoen et lite helvete, men det trenger vi ikke snakke om..

Da jeg dro tilbake i studio med Elias og Nikki, som jeg lagde All your friends med, klarte vi faktisk å lage enda en bra låt. De er tydeligvis rett match for meg og neste låt kommer i Januar! Det var den jeg gjorde ferdig i Stockholm nå sist (pluss en låt som ikke kommer til å bli noe, som jeg la ut en liten teaser av på snapchat). Jeg gleder meg uansett til å lage mer musikk, og i dag fikk vi satt planen for hele 2018! 💖