hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

desember 2016

Fuck det året her

Kommenter her

2016. Egentlig føles det som et grått og halvveis år, det føles ut som en kamerarull med iphone-bilder når det burde vært speilrefleks. Ok det der var en helt idiotisk metafor som sikkert ikke gir mening for noen andre enn meg. Dette året har vært picasa når det burde vært photoshop. Dette året har vært Michael Kors når det burde vært Chanel. Dette året har vært pølsekø på narvesen når det burde vært kø for å finne på noe smartere og bedre. Dette året har en følelse av at ingenting føles ut som en ekte følelse.

Jeg startet året ganske fint, i sånn cirka femten minutter gikk alt på skinner. Jeg vant to priser på vixen, fikk terningkast 6 for antrekket på spellemann (ja, de tingene betyr noe i min forskrudde verden), og jeg hadde fult av motivasjon til å sikte mot himmelen. Gjøre alt. Se alt. Så ble bildet av at jeg har sex spredt rundt og alt gikk bare nedover derfra egentlig. Jeg skrev bok, og det var alt jeg klarte. Det + drikke alkohol. Jeg ville aldri være alene, og om jeg alltid skulle være sosial endte det med alkohol. Det finnes alltid noen som skal på et event, tar noen drinker etter jobb eller skal feire en bursdag om man bare søker etter det, og da slipper man å gå hjem å legge seg med tankene sine. Det gikk så langt at jeg ønsket å legge meg inn på rehab fordi jeg - for det første - tenkte at jeg hadde et problem, noe jeg i ettertid har skjønt at jeg ikke har fordi jeg liker å ikke drikke og jeg kan fint ta bare et glass, men det var en periode på fem-seks måneder hvor jeg drakk hver eneste dag og ble helt ute av meg selv. Masse angst, 15 kg opp i vekt (som jeg nå er glad for), en rotete leilighet og et hode som ikke fungerte. Men - for det andre - jeg ville bare ha en pause. Fra hodet mitt og fra destruktive mennesker. Jeg ville aldri i livet ha bedt om en pause fra jobb, men en pause fra mitt eget hode på "privaten" skulle jeg gjerne ha tatt en gang i blant. At jeg klarte å skrive en bok i den perioden er for meg et under og et mirakel, og jeg er så utrolig stolt av meg selv for nettopp det. 


 

Jeg har aldri vært - og ble aldri - en person som drakk og dro på nash, desperat etter å aldri ende kvelden. Jeg har hele tiden vært klar for å legge meg tidligst av alle, og jeg har ikke hatt fylla med blackouts og oppkast. Men det ble noen drinker hver eneste dag, og jeg gikk rundt med konstant vondt i hodet, vondt i magen, svimmel og kvalm. Kroppen tåler det jo ikke. Kombiner dette med høyt tempo, dårlig kosthold, trening og lite søvn, så har man vel en oppskrift på katastrofe. 

Ikke misforstå, for jeg har opplevd mye kult. De sykeste festene, jeg har blitt kjent med mennesker som kommer til å være i livet mitt for alltid, jeg har skrevet bok (ja jeg skal påpeke det femten ganger), jeg vant en pris til på tampen av året og ble nominert til 6 nye priser på vixen. Men etter det med bildet så følte jeg meg så skitten og ekkel en lang periode, og jeg tenker ikke på det hele tiden lengre, men jeg kommer vel ikke til å være helt over det før jeg får en eventuell dom på saken. Da kan jeg legge det bak meg. Det var ikke voldtekt men det var et overgrep, og det har endret meg, selv om jeg hater å tenke på akkurat det. 

Ikke nok med det men jeg har følt meg så utrolig stygg. Jeg elsker kroppen min men jeg bare.. Har ikke orket å ta vare på meg selv. Forfalt, sett på meg selv i speilet og tenkt " NÅ må du gå å fikse deg" og så bare orket jeg ikke og tok enda en nap. Våknet, skrev, sov, våknet, skrev, sov. Og slik gikk det. Jeg ble følelsesmessig utilgjengelig og stygg. Når jobben din involverer at du skal ta bilder av deg selv hver dag, men at du bare grøsser hver gang du ser deg selv i speilet så forbanner du deg selv enda mer for at du ikke bare tar tak i ting og kan se ut som alle andre på internett. Men "alle andre" eksisterer ikke, ikke slik du tror. "Alle andre" sitter inne med angsten sin sjæl.  

Så HELDIGVIS er dette året snart over. Jeg ser fram til en ny start med masse kjærlighet, følelser, rolige omstendigheter og mindre spontanitet. Jeg vil stå opp klokken 09, være hjemme på ettermiddagen, spise middag, trene, se på serie, skrive og sove. Det vil jeg ha. En trygg armkrok og en lille Charlie sammen med meg. Gode venner jeg møter et par ganger i uken. Mindre reiser. Ta vare på meg selv, ta vare på øyeblikk. Se besteforeldrene mine oftere. Være den jeg egentlig er. Aldri la noen, eller noe teste mine verdier igjen. Jeg ble sammen med en person som ikke var snill mot meg, jeg følte det inni meg men ble så manipulert + alle så det rundt meg, og da det endelig ble slutt måtte jeg deale med konsekvensene etter alt som hadde pågått i forholdet - rettsak pga vold, bildespredning, stjeling og what not. Det kan skje alle å havne i en slik destruktiv situasjon, og selv om det har tatt et år å rydde opp i det rotet så er jeg klar for å VÆRE MEG. Med folk jeg elsker og folk som elsker meg tilbake. DET skal bli mitt 2017. 

Mest av alt krysser jeg fingrene for å overleve 2017 og kunne skrive enda et slikt innlegg neste år, og at jeg enda har alle jeg elsker rundt meg, friske og raske. For det er ikke en selvfølge, det heller. 

 

GODT NYTTÅR

Kommenter her


 

Jeg er skikkelig usikker på om jeg skal dra ut i dag eller bare være hjemme hos familien.. Enn så lenge slapper jeg av i pysjen, spiser vegetarburger og håper at alle får en fin siste dag i 2016!  

 

DEN BESTE ANSIKTSMASKEN!

Kommenter her

//annonse


 

Som dere vet har jeg vært til helvete og tilbake når det kommer til huden min. Kvisene mine er borte, i alle fall enn så lenge, men hudormer og blank hud kan alltids dukke opp - og jeg vet jeg ikke er den eneste som er utsatt! 

The incredible face mask er faktisk morsom å bruke! Altså, vi har vel alle sett bilder av jenter med den sorte masken på? Veldig instagram-vennlig, hehe. Men det er ikke bare det, den er skikkelig effektiv og man kan se resultatet med en gang. Folk har spurt meg om den er vond å ta av, men om du påfører nok produkt så går det helt fint. Men litt ubehagelig kan det være, men det betyr kun at den funker.  

Og hva gjør masken? Jo den forebygger ikke bare acne, men den fjerner også hudormer. Husk bare å legg masken nøye som jeg allerede har påpekt, da kommer alt av med en gang.

Og, sjekk bare alt som ligger igjen i masken da.. Kanskje ikke så fresht, men slik blir resultatet. Tenk alt den drar med seg! 

Jeg har en rabattkode på  30% til dere som ønsker å prøve! 

Bruk koden sophiefacemask eller kjøp ved å trykke på linken HER (rabattkoden kommer automatisk opp) 
 

 

private bilder fra telefonen min - del 2

Kommenter herMeg og Joakim på spa tidligere i år. Vi tok en ganske "hot" bildeserie og koste oss masse. Den dagen var så fin, med min elskede venn. Ett av mine favoritter, spart på telefonen. Jeg tror 40% av bildene jeg har lagret på telefonen er dikt eller sider fra bøker.


 

Ett fint øyeblikk, backstage på en shoot i vår. Altså jeg elsker kroppen min så mye etter at jeg gikk opp i vekt, jeg tør ikke trene kondisjon lengre fordi jeg er så redd for å miste de kiloene. Og så liker jeg at det ser litt.. "bølgete" ut på låret? Slik som de fleste kvinner hater, tror jeg. Jeg elsker det, for det er så ekte. Og at puppene mine har begynt å henge, det digger jeg også. Alder, come at me!Litt mindre sexy. Rød som en tomat etter ansiktsbehandling.Da jeg ikke fikk lukket waist-traineren som passet perfekt før, hehe. Det hadde jeg det mye morsomt med.Meg og den nydelige hunden til Sandra Lyng som jeg er så glad i. Både hunden, og eieren. <3Meg og vokalisten i Bastille som ga meg om å være med tilbake i turnebussen og dra til Berlin (?). Angrer på at jeg takket nei, backstage er livet mitt. :(Anne-Sofie, Amanda og meg før en kveld ute her i Harstad. De nydelige jentene mine som jeg har holdt sammen med i flere år.Meg og John som er med meg på hvert stopp på bokturneen, her på scenen i Moss. Og til sist - litt tilbakeblikk kjærlighet fra meg og min! 

 

 

Er jeg den eneste som er stygg?

Kommenter her

Jeg er vel neppe den eneste som går rundt og ser.. eh, ganske ufresh ut om dagen? Om man skal dømme utifra instagram så ER jeg jo faktisk den eneste, her sminker og doller folk seg opp for den store gullmedaljen mens jeg har samme antrekk for tredje dag på rad og har vel ikke vasket håret på 6 dager nå. Jeg ligger i sengen med dobbelhake og drikker cola liksom, det er jul for meg. Og å møte familien. Synd man skal føle seg så forbanna mislykket bare man er et normalt menneske. Når skal jeg innse at absolutt ingen er så fine som de ser ut på bilder, haha. Og hva har det å si, jeg har ganske god humor og det burde vel gjelde for noe? 

Jeg har kjørt den samme looken de siste dagene - hettegenser og lett sminke. Deilig!Og ja, jeg har begynt å snuse igjen og det suger:( ikke lett å holde seg unna når man er hjemme i julen av en eller annen grunn.. 


 

treningsrom hjemme!

Kommenter her

Jeg bestemte meg for å bli en uke ekstra i Harstad for å skrive. Det var planen i det minste, men istedenfor ser jeg Solsidan sesong 2 (som jeg har sett flere ganger før) og ligger i sengen til klokken 17 på ettermiddagen, haha.. På tide med litt bedre rutiner selv om jeg er i nord, det hadde vært deilig å komme til oslo med blanke ark og ikke en haug av arbeid som henger over meg. Fetisha har vært her de siste dagene men jeg kjørte både henne og Mathias til flyplassen i går, det var så klart veldig trist -men nå har jeg ingen unnskyldninger for å sluntre unna arbeidet jeg egentlig kom hit for å gjøre. Og Fetisha ser jeg så snart jeg lander i hovedstaden, og forhåpentligvis M om noen uker bare 


Mamma og pappa flyttet i sommer, og i det nye huset har vi fått treningsrom! Jeg hadde ikke vært der før nå i kveld, det var skikkelig deilig å trene litt igjen og være i mine egne tanker. Å posere seriøst var forresten langt ifra enkelt når lillesøsteren min knipset bilder.. Hehe.


 


 

Nå skal jeg jobbe med regnskap, skrive litt og så må jeg døgne i natt for å rette på døgnrytmen tror jeg.. Med mindre denne treningsrunden hjalp, da :) 

 

FLAU VIDEOBLOGG - SMS RULETT

Kommenter her

For å feire 1 år med youtube-kanalen, 2,6 millioner visninger og masse subscribers tar jeg og Joakim en reprise av vår mest populære video - sms rulett! HerreGUD så utrolig flaut det her var, og det verste er jo nesten å komme tilbake å si "øøøh..det var sms rulett". Jaja, trykk play og ta del i kleinheten! 

HUSK Å FØLGE OSS PÅ YOUTUBE FOR Å FÅ MED DEG VIDEOER SOM IKKE HAVNER PÅ BLOGGEN!  

En historie om kjærlighet

Kommenter her

Jeg vet at mange av dere har blitt nysgjerrige når dere har sett instagrammen min og snapchattene mine. Så jaaaa..  Meg og Mathias. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte engang fordi det er en så lang og komplisert historie. Jeg får bare prøve, og du som leser får prøve å henge med. 

Som noen av dere allerede vet har vi kjent hverandre i 11 år nå, og han var den første jeg ble forelsket i noen sinne. Herregud, jeg har vært forelsket i han halve livet så jeg kan faktisk ikke huske hvordan det er å ikke være det. Det ble sykt mange år med fram og tilbake, bestevenner, andre kjærester og alt som hører med å være tenåringer før vi begynte å holde på da jeg var 16, og en stund etter ble vi sammen. Vi var kjærester i et par år, og det var for det meste helt fantastisk, men også veldig turbulent fordi jeg hadde det så psykisk vanskelig og ikke klarte å ta vare på meg selv. I perioder ga jeg han absolutt all skylden for hvordan ting var i hodet mitt, om jeg hadde dårlig selvfølelse var det hans feil, om jeg ikke følte meg pen var det hans feil, om jeg følte bloggen min sugde var det hans feil, osv. Dere som har vært på den måten selv vet hva jeg snakker om, men for et "normalt" menneske er det sikkert vanskelig å sette seg inn i.. Men er man deprimert, så er man. Som sagt var vi sammen i noen år, flyttet til Oslo men bodde bare sammen i noen måneder før det ble slutt. Det er sikkert en million grunner til hvorfor det ble sånn, og selv om det var helt forferdelig er jeg veldig glad for det nå. Da fikk jeg gjort noen ting på egen hånd, feilet masse, lært masse og vokst som person. 

Uansett, det ble slutt i 2014 og etter det har jeg hatt perioder som kan gå over enten noen uker eller noen måneder hvor ting har vært kjipt. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har vært trist og nedfor flere ganger per måned fordi jeg har savnet han så mye, ikke nødvendigvis kun som kjæreste men som person fordi når jeg er med han så blir jeg hel. Jeg er nesten avhengig og det er det skumleste jeg vet om.. Helt siden det ble slutt har vi hatt perioder hvor vi har møttes og bare låst oss inn i en egen boble hvor det ikke finnes en verden utenfor, og så går man ut fra den boblen og tilbake til sitt vanlige liv med andre mennesker og andre prioriteringer.  

For en stund siden satt jeg hjemme i stuen min og var lei meg på grunn av savnet, som jeg så ofte er. Jeg så på Fetisha og sa, nok en gang, hvor mye jeg savnet Mathias. Hun så tilbake på meg med et oppgitt blikk og svarte "herregud det gjør du jo alltid, ta å gjør noe med det nå da", og det kunne egentlig ikke ha vært på en verre timing for nå bor vi i ulike land. Uten å egentlig ha hatt noe særlig kontakt det siste året (vi har møttes sånn 4-5 ganger kanskje), så ringte jeg han å spurte om han kunne komme til meg på besøk litt, uten å egentlig stille noen spørsmål tok han fly i seks timer for å være med meg i et døgn. Og nå har vi holdt på med det der en stund, reise fram og tilbake å være sammen når vi kan, ha kontakt hver dag og bare se hvordan det går. Og hvem vet hvordan ting kommer til å bli i framtiden, jeg er bare så sykt takknemlig for at jeg har fått oppleve ekte kjærlighet med akkurat han. Med han føler jeg meg som verdens vakreste, kuleste, smarteste og beste person, jeg føler meg så trygg. Det er som om vi kunne ha blitt plassert hvor som helst i verden, i trygge norge eller et annet, farlig sted, og det ville ha føltes trygt fordi når det bare er oss føles det som om alt forsvinner uansett. Det er "større enn livet", og jeg slutter å være redd for døden, og alt som kommer etter. Det føles som evigheten.

Det finnes heller ingen som kjenner meg så godt, er så snill mot meg, gjør så mange fine ting og sier så mye fint som han. Jeg får oppleve veldig mye romantisk som andre sikkert bare kan drømme om. Det har alltid bare vært oss, på en måte. Alt fra nære venner, til bekjente, blogglesere og mamma er glade når vi "finner tilbake", for det er bare sånn det er ment å være. 

 

Men nei, vi er ikke kjærester akkurat nå - ikke per definisjon, men det føler jeg ikke vi trenger å være heller fordi det er mer enn som så. Det er genuin kjærlighet og respekt for hverandre som ikke går over, og det er vakkert. Jeg har aldri i mitt liv sagt noe slemt om han og det ville jeg aldri ha gjort heller - jeg vet at det er samme tilbake - og det kan man ikke si om mange mennesker. Det eneste jeg vil i livet mitt er at han skal ha det bra og være frisk, få til det han ønsker og leve det livet han vil. Og så er jeg helt rolig for jeg vet at det er oss uansett, på en eller annen måte. Inni hjertet og på ekte i sjelen så er det oss, energiene våre er de samme, og vi ER det samme. Vanskelig å forklare, men "kjæreste" blir på en måte et så vagt begrep for å beskrive det. Nå drar han snart til utlandet igjen og jeg kommer til å være i Oslo, så da blir det en stund til vi sees igjen - men jeg tror jeg skal dra på besøk til han i januar en gang, så kommer kanskje han i februar osv.. Vi får se. 

Nå har jeg litt noia fordi dette er så utrolig privat, men jeg får skylde på meg selv når jeg velger å dele små innblikk på andre sosiale medier. Du som leser er jo også viktig for meg, så da vet du hva som skjer i livet og hodet mitt for tiden. :) 

blikker folk

Kommenter her

//annonselenke

I går, likt som i overigår, dro jeg ut sammen med jentene i Harstad. Dere som er fra en liten by og har flyttet bort vet hvordan det kan være når man kommer hjem i julen, man repeterer "men hvordan går det med deg da / herregud husker du det som skjedde på videregående / deg har jeg ikke sett siden ungdomsskolen / hva studerer du" igjennom hele kvelden til gamle bekjente.. Haha. Jeg skrev på instagram at jeg og jentene samlet oss for å blikke folk og baksnakke, så klart er det få som tar ironien. Det er leit, for så klart sitter vi ikke å baksnakker, men man "blikker" jo folk fordi.. sånn er det? Man ser 200 mennesker man ikke har sett på ett år, så da blir det jo en del mimring og snakk om hva som var før. Dere som sier dere ikke gjør det tror jeg ikke noe på. 


 

Marte, meg, Anne-Sofie og Amanda Kjolen min finner du HER / sko fra nelly men utsolgt (annonselenke) 

 

Jeg elsker Harstad av hele mitt hjerte, men det er også rart hvordan folk som har vært slemme mot meg før skal begynne å smiske nå. Det blir så åpenbart når det er sånn "åh herregud så FIIIIN du er" og snakk om alt mulig når man tidligere har vært skikkelig negativ til hele bloggen min og ting jeg fikk til - men nå som jeg har blitt akseptert av det norske folk er det liksom greit. De jeg hadde "problemer" med direkte på videregående (som skrevet om i boken) har jeg ordnet helt opp med og det er kjempegod stemning, vi har vel blitt enige om at vi alle var unge og rare, at man kunne sett hverandre bedre og heller fikset ting den gang da - men så har man noen som aldri har kjent meg men alltid har vært så negativ til det jeg driver med, som nå synes det er så kult. Og det er noe helt annet.. Jaja, man får vel bare akseptere at det er sånn. Og folk kan vel vokse opp, hva vet jeg.

Gjør unike kupp på romjulsalget til Coverbrands!

Kommenter her

// jeg har et samarbeid med coverbrands // reklame


 

Coverbrands tilbyr en hel jungel av sminke til 20-70% rabatt - og for at det skal bli litt enklere å navigere seg, har jeg satt sammen et innlegg med mine favoritter!  Du kan også sjekke ut hele salget her. 

 

 
1. Pakketilbud! Få med både sminkekost og mary lou manazier i en, også på tilbud nå! Finnes her. 2. Selvbruning fra SunSpa som gir en dyp farge uten å bli orange, i tillegg dufter den kokos ikke typisk selvbruning. Finnes her. 3. En "magisk" leppestift som går fra grønn til rosa når du påfører - og en fin rosafarge, ikke minst! Finnes her. 4. Smilelab får du her. 5. Scrub som forbereder huden på selvbruning, men jeg personlig bruker den etter også for å ikke bli skjoldete. Finnes her. 6. En pakke med de tre favorittene fra the balm! Dette er virkelig et kupp, og finnes her. 7. Sminkeveske fra LuLus finner du her. 8. Noe litt mer sensuelt.. En krem som forsterker følelsen ved orgasme. Finnes her. 9. Hårolje fra ett av både mitt og frisøren min sine favorittmerker, Alexander Sprekenhus. Finnes her. 10. En bestselger fra Bare Minerals som jeg vet mange ønsker å gjøre kupp på, nå har du mulighet! Finnes her. 


 

De som likevel utmerker seg som mine desiderte favoritter er pakken med favorittene fra the balm. Faktisk trenger man ikke stort mer i ansiktet, og alle tre er så drøye i bruk! Jeg hadde min første bahama mama i litt over ett år, og da brukte jeg den hver eneste dag. Desidert det fineste solpudderet! Her har jeg brukt bahama mama i kinnene, sexy mama under kinnbein og under øynene, og litt hot mama lengst framme for ekstra fin, rosenrød glød. Du finner alle tre HER. 

Jeg elsker også tannblekingen fra SmileLab. Jeg er usikker på om den faktisk bleker eller bare renser siden den er så mild, men en ting er sikkert - tennene blir hvitere og man føler seg fresh før en tur ut, en date, eller bare før skolen og jobb. På bildet under har jeg faktisk på blekingen, og jeg har flere ganger hatt samme stripe på når jeg sitter på bussen og er på vei mot noe. Perfekt for oss på farten! Finnes her.  


Coverbrands har gratis frakt, rask levering og 365 dagers åpent kjøp. Og dere? I år fikk jeg julegave fra coverbrands som var at de donerte penger til regnskogsfondet, en sak både jeg og dem er veldig opptatt av Jeg er så glad for at akkurat de er min faste samarbeidspartner! Husk å sjekk ut hele salget her. 

du må ha en grunn

Kommenter her

//annonselenke

Jeg nølte veldig med å legge ut disse bildene av meg selv, det er nemlig ikke akseptert å legge ut lettkledde bilder av seg selv med mindre man har en grunn som er akseptert av samfunnet. Om man for eksempel trener masse, skal stille i fitness, er på ferie eller er fornøyd med å være litt "større", da er det bare å slenge ut et bilde med en egentlig meningsløs tekst til, for å forsvare at man er fornøyd med seg selv eller akkurat det bildet. Da jeg gikk opp en del i vekt og postet masse bilder av meg selv som var svært utfordrende var det ingen som påpekte noe, men om jeg hadde latt være å skrive at jeg hadde gått opp i vekt ville folk ha reagert, om dere skjønner.

Jeg har ingen grunn nå, egentlig. Og det hadde jeg vel ikke da heller.  Det er sånn jeg ligger akkurat nå i senga, tok bilder og har lyst til å legge ut. Nølingen kommer vel kanskje på kjøpet ved at jeg nå er "voksen og ansvarlig"? Eller at jeg anser meg selv som feminist og er medlem av mange feministiske grupper på facebook, og der blir seksuallsering av kvinner - om så det er en kvinne som selv velger å legge ut bildet - sett veldig ned på. Jeg har opplevd misbruk og jeg har opplevd slutshaming, jeg er imot begge deler men jeg er likevel glad i kroppen min og meg selv, og jeg liker å ta bilder i lite klær. Det betyr ikke at jeg ber om noe som helst, eller setter kvinner tilbake, det betyr bare at jeg er fri og at JEG gjør det JEG mener er OK. Nå ble det plutselig en forklarende tekst til det likevel, men jeg synes det er synd at kropp har blitt et så tabu i en tid hvor man skal akseptere seg selv til det fulle - men det er kun greit å akseptere seg selv om man skjuler seg, eller hvordan var det nå igjen? Eller det er kun akseptert å legge ut bilder av kroppen sin om man misliker seg selv? Å legge ut bilder av kropp er ikke en kampsak for meg i det hele tatt, jeg mener bare at folk burde slappe litt av. 

Jeg bruker svært lite tid på å tenke over kroppene til andre og hva de velger å gjøre eller ikke gjøre, men jeg har kanskje et naivt syn på det siden jeg er i en kvinnedominert bransje. Eller, har jeg egentlig det? Jeg opplever jo så utrolig mye hets og dritt uansett, kanskje jeg bare ikke er en så nærtagende person? Fordi jeg tar avstand fra å sammenligne meg med andre, og ikke orker å bry meg om alt som egentlig ikke har noe å si? OK nå sporer jeg helt av, jeg har så klart opplevd uhyggelige konfrontasjoner jeg også men jeg blir trist når det ser ut til at feminisme for noen skal handle om at kvinner er så sterke og urørlige at man aldri skal bli komplimentert på utseendet fordi det er "fornærmende". Æh nei jeg vet ikke jeg, det mest sexye som finnes er jo å ha en hjerne man bruker til noe kult, men det må da være greit å ha litt variasjoner i personligheten. Korsettet mitt finner du HER (annonselenke)

Jeg har nettopp vært hos mormor og morfar, der spiste jeg så mye at favorittbuksa mi sprakk med en gang jeg satt meg ned i bilen. Digg! Nå venter jeg på besøk av noen venninner! 

BLESSED

Kommenter her


 

Den fineste gaven jeg har fått i julen må ha vært alle bildene dere tagger meg i. At så mange ønsket seg nettopp min bok føles helt uvirkelig, og det rører meg sånn å lese meldingene dere skriver om hvor mye dere kjenner dere igjen.. Det var nettopp derfor jeg skrev den, det var derfor jeg gikk igjennom alle skjelettene i skapet og gråt noen tårer, blottla sjelen min og angret meg flere ganger - men dette ble resultatet, og da er det helt greit. TUSEN TAKK! ♥  Mitt eventyr som forfatter er langt i fra over, og det føles skremmende siden den første har gått så bra, men samtidig er det en utfordring jeg gleder meg til å ta. Og etter jul fortsetter jo bokturneen! Blant annet skal jeg til stavanger, som jeg vet mange ønsket seg :) 

 

Husk å legg meg til i bildet for at jeg skal kunne se, om dere bare tagger meg får jeg det ikke alltid med meg. 

 

GOD JUL!

Kommenter her

God jul alle sammen! Håper dere har det fint :-) Her i huset har familien nettopp brukt en times tid på å krangle om badet, hehe.. Nå sitter hele gjengen i bilen og venter på at jeg skal bli ferdig å blogge, og jeg er litt redd de kjører fra meg om jeg ikke kjapper på - så jeg får heller titte innom litt senere! Jeg gleder meg til julemiddag, både jeg og lillesøsteren min skal spise vegisterkaker (hun spiser heller ikke kjøtt) og forhåpentligvis smaker noen i familien på det og blir inspirert? Dagens antrekk! Kjole og smykke fra Nelly, begge deler er utsolgt. Parykk fra Ruhs! 

ÅRESTS JULEKORT

Kommenter her

Her har dere mitt og Charlie sitt tapre forsøk på et julekort! Jeg lover dere, neste år skal gå over the top som The Kardashians gjør.. Charlie skal få egen stylist og greier ;) Jeg har for første gang siden jeg kom hit orket å dolle meg opp, og sorry to say - det føltes sykt digg. Jeg elsker å late meg flere dager uten sminke og med håret i strikk, kombinert med den rosa pysjen min og ikke spise annet enn hjemmebakt brød hele dagen, men da blir det litt ekstra deilig å krølle håret og sette på vipper. Parykken min er fra Ruhs i Oslo, de har de aller beste parykkene og om du seriøst tenker på å investere i en parykk du kan bruke hver dag er det eneste stedet jeg kan gå 100% god for. Tenk at det på disse bildene ikke er mitt hår? Kjolen er gammel, utsolgt og fra nelly! 

Jeg har brukt dagen på julegaveshopping.. Yepp, det stemmer. Ute i aller siste liten som vanlig, og jeg har enda TO GAVER jeg må kjøpe i morgen på selve dagen. Herregud, jeg har kun meg selv å takke. Heldigvis har ikke familien noen spesielle tradisjoner nå i dagene før, så jeg hadde hele dagen til gode og fikk unnagjort det meste. Og så har jeg og pappa sett SKAM, som har blitt tradisjonen vår. :)

 

 

CHARLIE OPPDATERING

Kommenter her

I August 2015 kjøpte jeg lille Charlie hos en familie som ikke kunne ha ham lengre. Han var da tre måneder gamle og eierne hadde hatt han i noen uker, og jeg falt pladask med en gang jeg så den lille pelsdotten komme gående mot meg. Han var så rolig og trygg i omgivelsene, og jeg merket med en gang at det var akkurat ham jeg ville ha. På det tidspunktet bodde jeg med min daværende kjæreste og det funket veldig fint for oss to å ha Charlie sammen, jeg hadde det hektisk med jobb men exen min hadde en vanlig 09-16 jobb og Charlie var nesten aldri alene, for om jeg skulle gjøre noe i den perioden Robin var på jobb ble Charlie med meg, og han ble veldig trygg i sosiale settinger og ikke noe problem å ha med på for eksempel møter eller photoshoots. 

I Desember ble det slutt mellom meg og kjæresten min, Charlie fortsatte å være med meg på ting, og om jeg måtte bort på en jobbreise flyttet alltid en venninne inn i min leilighet for å passe på Charlie slik at han slapp å dra til nye steder. Charlie begynte også i hundebarnehage slik at han ikke måtte være med meg på kontoret, og på den måten fikk han være sammen med andre hunder og var alltid utslitt på ettermiddagen. Det var en helt fantastisk løsning, fordi jeg fikk mye dårlig samvittighet for at han kanskje følte seg litt ensom med kun meg.

Alt funket veldig fint helt til i sommer, en venninne skulle passe Charlie da jeg måtte på en dj-jobb, jeg dro hjemmefra på ettermiddagen og kom hjem tidlig på morgenen etter. Jeg hadde tatt feil av tidene, og kom hjem tidlig morgen istedenfor ettermiddag som jeg hadde sagt til venninnen min, og da jeg kom hjem oppdaget jeg at hun ikke hadde vært der i det hele tatt og at Charlie hadde vært alene i 16-timer. Jeg tror aldri jeg har vært så lei meg, hatt så dårlig samvittighet eller blitt så skuffet over meg selv og andre som den gang, jeg avlyste jobb i tre dager etter kun for å være med Charlie. Han har sikkert glemt det nå, men likevel.. Det var så vondt. Den venninnen var hun som hadde passet han mest og selv om hun ikke hadde gjort noe sånt tidligere lot jeg henne ikke passe Charlie mer (og er heller ikke venninne med henne i dag!), og jeg begynte å få noia for å la andre passe på han. Dette var i perioden boken nesten var ferdig, jeg fikk mer DJ-jobb og vi begynte å planlegge bokturne.Jeg spurte mamma og pappa om Charlie kunne være hos dem til jeg var ferdig på bokturne og presseløpet med boken, noe som var helt greit for dem - og i den perioden døde den ene hunden til mamma og pappa også (på grunn av alderdom), så det var koselig for dem også å få en liten en i huset. Dette ble en lang historie merket jeg, men han er altså hos mamma og pappa nå og har vært det i noen måneder, og han trives godt med det - men jeg vil ha han tilbake, så vi prøver å planlegge det nå, men jeg tror jeg venter til jeg har kjøpt en større leilighet og får samboer (når jeg har to soverom skal en venninne bo hos meg eller en kompis), og da er noen der om jeg reiser bort en natt. Han er i alle fall enda min hund, til de som har lurt, han lever og har det bra.Jeg har brukt lang tid på å fortelle dere dette fordi jeg har fått høre at jeg er en dyreplager og at jeg ikke kan kalle meg selv vegetarianer (????) fordi jeg ikke har hunden min boende hos meg, og at folk trekker opp at mamma og pappa har kattene jeg kjøpte i Spania (og det var jo ikke planen at jeg skulle ha dem i det hele tatt), og siden dyrevern er noe jeg bryr meg så sterkt om er det vondt å få høre slike ting - og nesten ekstra vondt gjør det fordi Charlie er babyen min og betyr virkelig så mye for meg, og jeg savner han så mye i Oslo. Av egoistiske grunner skulle jeg gjerne hatt ham hos meg, men jeg er livredd for at han skal føle seg alene og ensom, så dette er nok best for alle. Så flytter han tilbake til meg etterhvert. 

å gjøre noe meningsløst

Kommenter her

I Oslo er det alltid noe spennende som skjer, en fest å dra på, en middag, et event, en jobb eller en vennekveld - og jeg elsker det, men det vakre ved å ha foreldre og familie i en annen by er nettopp å ikke ha mulighet til å gjøre stort annet enn å være med dem. Jeg har venner her også men siden det er jul prioriterer de fleste å være med familiene sine, og det er så godt! I sta tok jeg et langt bad, og jeg er nesten fristet til å gjøre det samme en gang til, og etter at jeg var ferdig i badekaret satt jeg en time i sofaen med vått hår og bare leste en bok. Jeg kan ikke huske sist gang jeg har gjort noe så "meningsløst" uten å føle et stress i kroppen om alt som må bli gjort. I hovedstaden er jeg alltid på neste sted mentalt, og klarer derfor aldri å slappe av helt eller nyte tilværelsen. Derfor kommer Harstad alltid til å være hjemme for meg <3 Boken jeg leser akkurat nå. Veldig interessant!


 

Akkurat nå ligger jeg i sengen, enda med vått hår og tror jeg blir her en stund. Jeg skal skrive et innlegg om Charlie også, siden dere har etterlyst det :) 

 

6 bloggnominasjoner!

Kommenter her

Hele bloggnorge har vel mast hull i hodet på dere om vixen allerede, så jeg kjenner litt på dårlig samvittighet som skal begynne jeg også.. Men jeg kan ikke bare la det gli forbi, jeg er nominert i hele 6 kategorier! Åh, jeg hadde blitt så utrolig glad for deres stemmer om dere mener jeg fortjener det.


Årets sterke mening går til bloggeren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som har bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets blogger har i løpet av det siste året markert seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne - hver dag. Du kan stemme meg videre HER. 

Folkets favoritt er bloggeren som er elsket av leserne. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Du kan stemme meg videre HER. 

Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet ? på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her. Du kan stemme på meg HER 


Jeg klarer ikke å peke ut den ene kategorien som mer viktig for meg enn andre, selv om jeg har tenkt på det en liten stund nå.. Det betyr jo så mye for meg, alt sammen, at jeg nesten vil gråte. Jeg vet jeg har sagt det mange ganger før men jeg startet på et helt annet sted i livet enn dette her.. Virkelig. Bilde: tanum 

årets foreldre

Kommenter her

Jeg ville bare dele dette bildet med dere av de fine foreldrene mine fra sine yngre dager, før de fikk meg. De holder sammen, ler sammen, har respekt for hverandre og aldri noen sinne har jeg hørt den en av dem si noe stygt om, eller til den andre. De kaller enda hverandre for kjærester og de er så kule og smarte. Jeg liker dem skikkelig! Og kanskje det er nettopp derfor jeg har sånn tro på kjærlighet, og at jeg vet det kan være ekte.


 

Dette var litt skryt til årets foreldre, om jeg får si det selv 

 

en trist utvikling?

Kommenter her

HARSTAD HAR FÅTT BURGERKING! Og nei, vi har aldri hatt det før, det er en SENSASJON! I Oslo drar jeg aldri på slike steder, aldri med "vilje" i alle fall (det skjer jo at man ramler innom etter en tur på byen), men nå kjørte vi altså et godt stykke for å oppleve "magien". Og jeg vet ikke hva som er mest tragisk, at vi faktisk gjorde det eller at det var kø UT AV BUTIKKEN? 

Sentrum i Harstad holder visstnok på å "dø" ut, og det ene etter det andre stenger ned.. Det er utrolig trist. Til slutt kommer det sikkert bare til å være burger king og lignende kjeder igjen, og ikke noe autentisk nord-norsk som virkelig er det man burde ha spilt på. Og som verre er, man bidrar jo til akkurat den utviklingen ved å gjøre nettopp det vi gjorde i dag. Nå er ikke burger king verdens undergang men bare hele utviklingen er så trist, selv om byen visstnok går opp i folketall, men det handler sikkert om at de fleste sitter hjemme og snakker / bestiller ting via internett og at man ikke har behov for et byliv. Jeg er jo veldig glad i byen min, og Harstad er enda hjem, så jeg krysser fingrene for at ting skjer framover.. Jeg får reise så mye i jobben min, også til små steder og jeg VET at det er mulig, det har jeg sett mye av - folk må bare være flinkere til å finne på ting. :) 

I bilen på vei! Parykken min er fra powderroom, til de som har spurt. 


 


Forresten! De siste dagene jeg var i Oslo ble jeg dratt i alle kanter av venner som hadde kjøpt boken min i julegave og ville ha en signatur. Det bidrar jeg gjerne med, og jeg vet at mange har spurt mamma og pappa om det samme, så OM noen i Harstad som kjenner meg / foreldrene mine har kjøpt boken min i gave til noen og vil ha en personlig hilsen, gi beskjed så ordner vi det. 

 

HOME SWEET HOME

Kommenter her

Endelig er jeg hjemme i Harstad etter en forferdelig flytur. Jeg har så flyskrekk og holdte på å få skikkelig angst under reisen, men takket være min tilfeldige sidepassasjer som holdt meg i hånden gikk det fint Slike mennesker er GULL verdt! 

(annonselenke) Bh HER / Truse HER. De er normale i størrelsen! 

 

Mamma og pappa flyttet i sommer, så det føles litt rart å komme hjem fordi det ikke er et hus jeg har noe forhold til. Men selv om jeg har flyttet ut har mamma ordnet et eget rom til meg, og DET er jeg glad for! Tenk å komme tilbake og så måtte sove på sofaen, daaaa altså.. 

Mamma kjenner meg og hadde hengt opp bilde av meg :) :) 

Haha, jeg sprer ut alle tingene mine! 

Nå skal jeg og noen venninner stikke å spise:) 


 

 

 

En ukjent mann prøvde å klatre inn vinduet mitt!

Kommenter her

For et par uker siden var jeg våken veldig sent, klokken nærmet seg 03 og jeg sto i stuen og ryddet i klesskapet. Leiligheten min har automatisk oppvarming og noen ganger er temperaturen ikke til å holde ut fordi det blir så varmt, så selv om det var kaldt ute og midt på natten måtte jeg ha vinduet åpent. Jeg bor i en høy førsteetasje og jeg hører veldig godt når noen går på gaten utenfor og på den tiden av døgnet pleier det å være en del bråk fordi folk drar hjem fra byen - og spesielt nå i julebordsesongen er det et sinnsykt leven, og jeg har blitt vandt til det, og synes faktisk det er litt hyggelig.

Plutselig hører jeg en slags "skrapelyd" som jeg først tror kommer fra gaten, men så blir den mer intens og jeg snur meg mot vinduet.. Og ser TO HENDER som prøver å løfte seg opp og inn i leiligheten min, jeg tror jeg ser en fot også, og det er så mørkt og jeg har vinduet åpent. Men istedenfor å reagere blir jeg stående som et spørsmålstegn, for min første tanke var at det kanskje var noen jeg kjenner som av en eller annen grunn tar seg bryet av å klatre inn vinduet (og det tror jeg ikke er lett siden det er nesten tre meter til bakken!), og så rekker jeg ikke å tenke så mye før jeg ser at det er en ukjent ung mann. Alt skjedde i løpet av kun et par sekunder og før jeg rakk å gjøre noe mistet han grepet og falt ned på bakken. 

Jeg ble stående stille i noen sekunder og tenke på hva som nettopp hadde skjedd, før jeg rolig gikk mot vinduet og tittet ut - han var borte - og så lukket jeg igjen og gikk å la meg, helt uberørt. Og med vinduet åpent natten etter.

MEN! Nå de siste nettene har jeg plutselig fått skikkelig angst på grunn av dette og kan våkne midt på natten av at jeg skvetter til og tror noen er på vei inn på soverommet mitt eller i stuen, så nå har jeg alltid vinduene lukket og holder på å koke over.. Og jeg har jo voldsalarm så jeg hadde fått hjelp raskt om noe skulle skje, men det er uansett ganske ubehagelig å tenke på. Jeg lurer på om han som prøvde å klatre inn gjorde det tilfeldig, om han visste at jeg bodde der, om han bare var full og ute etter en liten spøk.. Det får jeg vel aldri vite heller. 


 

ORKER IKKE MEG SELV!

Kommenter her

Nå kommer dere sikkert ikke til å bli det minste overrasket engang, og det sier vel en del om meg som person.. Jeg spiste middag med redaktøren min og en venn i går kveld for å feire at boksalget har gått så bra, og da jeg kom hjem var det så sent at jeg bestemte meg for å døgne slik at jeg skulle rekke flyet. Jeg måtte reise til Gardemoen klokken 06, og da klokken var 05:30 satt jeg klar i sofaen med jakke og sko på og telte minuttene. Og SÅ KLART sovnet jeg, sittende i sofaen, og rakk ikke flyet.. Pappa ble ikke litt overrasket, og som sagt - neppe dere heller. ORKER IKKE MEG SELV!

Så jeg måtte booke et nytt fly, dro ut å spiste avskjedsmiddag med Joakim (den jævelen reiser til Thailand, heldig!) og nå sitter jeg i sofaen nok en gang og venter på å dra til flyplassen, 12 timer senere.. Haha. Gleder meg masse til å komme hjem!  ♥ 

Posering og pizza. Favorittene. 

 

Jeg deler et kapittel fra boken min

Kommenter her

//egenreklame

Ei av jentene i håndballgjengen hadde bursdag, og jeg var invitert. Det var den vakreste av dem alle, hun med det lange, rød- brune håret, de fine fregnene, de lange beina og smilet som smittet over på alle. Sigrid. Så naturlig vakker. Jeg elsket Sigrid, og skulle ønske jeg var som henne. Jeg skulle ønske jeg var hvem som helst andre enn meg selv.

Det var lørdag, og jeg var invitert. Jeg hadde ikke trengt å pushe meg på! Jeg fikk komme! De hadde invitert meg, helt av seg selv. Jeg kunne ha heist flagg.

Den hvite blondekjolen jeg hadde valgt meg ut, var litt for stor. Kanskje var den arvet, men ingen hadde sett den før, så jeg brydde meg ikke. Jeg festet de brune kontaktlinsene på mine krystallblå øyne. De vakre øynene mine, som forteller min his- torie. Historien jeg ikke ønsket at noen skulle se. Extensionsene var nye, kjøpt av han som inntil nylig var kjæresten min, og som fremdeles var i militæret.

Jeg krøllet håret, sminket meg. Solpudder fra Isadora. Jeg kommer alltid til å huske det solpudderet, for det fulgte med meg overalt. Den runde, brune innpakningen med logoen på som nesten skinte mot meg, jeg tror enhver jente på min alder som har vært over middels usikker på seg selv husker det solpudderet og den oransje tonen det ga huden ? i mitt tilfelle var huden fremdeles mørk etter siste runde med Melanotan, og nå ble den oransje-mørk. Jeg syntes det var svært flatterende, men ethvert annet menneske som ikke var fargeblind ville nok ha argumentert imot. Jeg stresset. Rettet på løsvippene fra Cubus, smurte på en lyserosa leppestift fra Viva la diva. Budsjettslepper. Jeg hadde fått kjøpt inn en flaske vin. Jeg hadde på meg 3 behåer for anledningen. Det syntes knapt under kjolen, som passet fint rundt puppene som liksom var så store. Det var vanskelig å puste med så mange sett av behåer på seg, men hvem bryr seg, så lenge man har store pupper. Jeg brydde meg ikke. Det finnes ingen diagnose for en slik type sykdom, så vidt jeg vet. Men forstyrret er man så absolutt.

Det var kaldt ute den kvelden. På vei ned mot bilen til mamma og pappa, en sliten grønn golf, satt jeg på ryggen til faren min. Jeg hadde høye hæler, og jeg ville ikke falle. Det var trygt. Det var hjemme. Pappa var trygg.

Etter en ti minutters kjøretur var vi framme. Fest. En av mine første fester hvor jeg følte meg ordentlig invitert og vel- kommen. Fantastiske Sigrid åpnet døren. Hun strålte mot meg, et humør som kan smitte over på hvem som helst, det fantas- tiske håret jeg misunte så mye, og den slanke kroppen. Hun smilte så ekte. Jeg smilte ikke tilbake, for jeg likte ikke tennene mine, leppa eller hvordan nesa så ut når jeg åpnet munnen. Jeg skulle ønske jeg kunne smile tilbake. Det var jo ingen andre enn meg selv som hindret meg i å vise en viss form for glede eller takknemlighet for å få være der dag dagen. Men jeg klarte ikke.

Jeg plasserte meg på en stol i stua hennes. Jeg var sent ute, de andre snakket sammen og var sosiale. Lekte. Jeg drakk, drakk og drakk. Jeg turte ikke snakke, og det var så rart. Jeg følte at alle forventet eller trodde at jeg var en pratsom person som skulle snakke mye. Men slik var det ikke. Riktignok trodde de fleste at jeg hadde store pupper også. Når noen ga meg komplimenter for formene mine, ble jeg glad. Men formene eksisterte ikke. Det var bare puter, og flere lag med undertøy. Det tror jeg de aller fleste kan klare.

Ett glass. To glass. Ti glass.

Selv om promillen begynte å stige og jeg hadde problemer med å fokusere, turte jeg fremdeles ikke å ta ordet. Om jeg ble spurt, så svarte jeg kort. Jeg ville så gjerne spørre tilbake. Jeg ville spørre hvor Julie har kjøpt toppen sin, jeg ville spørre hva Sigrid synes om mattelæreren, eller om vi kunne høre på favorittsangen min. Spørsmål som kom så naturlig for alle andre. Men om jeg skulle stilt dem, så jeg for meg at folk ville bli sjokkert over at jeg tok opp tiden deres.

Jeg holdt kjeft, og verden snurret rundt. Guttene kom, og jeg klarte ikke å se hvem som var hvem. Jeg visste at de var noen år eldre, jeg visste at de gikk på vår videregående skole. Men alle framsto ganske like, med sine skjorter fra Ralph Lauren og for- kjærlighet for bandet Kings of Leon. Ikke overraskende var det Kings of Leon de satte på, sangen het «Sex on Fire», og jeg kunne den. Jeg ville synge. De andre gjorde det, de kjørte allsang. Jeg hørte på, og smilte med munnen lukket og blikket festet ned. Selv med promille, med mye på hjertet og mye jeg ville si, en sangstemme som ikke var så verst og 3 sett med behåer, så turte jeg ikke å synge med. Det var som hentet rett fra en dårlig film, hvor jeg var den usikre nerden som ikke turte å si noe, men av en eller annen grunn var på fest med de kule ? bare at i filmen åpner alltid nerden munnen til slutt, eller gjør noe annet helt sykt drastisk, og så får nerden oppmerksomhet, eller så er nerden egentlig skikkelig deilig og blir populær. Men jeg kan love dere at den nerden i filmene aldri bruker tre behåer, og hun vegrer seg ikke for å smile fordi leppene er for små. Jeg kunne ha sagt noe smart. Jeg var smart. Men jeg var også usikker. Og dette var ikke en film, det var livet.

Etter hvert kom gitaren fram. En gutt tok initiativet, og jeg hadde så lyst til å dra en spøk: Så klart kom gitaren opp når klokka ble tre. Jeg mannet meg opp, begynte på en setning, hørte et lite pip komme ut av munnen min, men jeg stoppet meg selv. Jeg var så redd noen skulle avbryte, at noen skulle snakke i munnen på meg. Så jeg sa ingenting. Som vanlig.

Jo færre folk som satt igjen på festen, desto mer utilpass følte jeg meg som holdt ut så lenge. Jeg burde vært hjemme. Egentlig hatet jeg denne gutten med gitaren. Han satt der og var så mye bedre enn alle andre. Han gikk etter jenta med lys stemme, som hoppet opp og ned, hylte og hvinte. Og han dro opp gitaren på nach. Det var så åpenbart, en klisjé, og jeg følte allerede at livet var så forutsigbart. Jeg kom alltid til å være på nach som dette, med folk som dette, og jeg kom ikke til å si noe.

Heldigvis kan man faktisk sjokkere. Ikke bare alle andre, men seg selv også.

«Hvor lenge har du spilt gitar?»

Der. Sjokket. Ordene kom ut av min munn. Lavt, men tydelig. Egentlig ville jeg si «du streber veldig, føler jeg», men i stedet spurte jeg om bakgrunnen for hans, i beste fall under gjennom- snittet gode, gitarprestasjoner.

Han så på meg.
Ikke bare han, men alle så på meg.
Som et insekt.

Ett sekund. To sekunder. Ti sekunder.

Det kunne like gjerne vært en time.
Stillhet.
Før alle så bort igjen.
Jeg fikk ikke engang noe svar. Jeg eksisterte ikke.


Og merkelig nok var det i øyeblikk som dette jeg følte det sterkest. At livet var alt annet enn forutsigbart. Og at en dag kom denne gutten til å spørre meg om noe.

Jeg hadde helt rett, for det gjorde han. Fem år senere ba han meg om å dele en av låtene hans på Facebook.

Jeg svarte ikke.


Takk til alle som via snapchat og instagram hjalp meg å plukke ut et tilfeldig kapitel! Boken min selges alle steder hvor bøker finnes, og om dere kjøper bok på hovedbutikken til Cappelen Damm i Oslo får dere signert eksemplar! ♥ 

bursdagsgaven til meg selv og dårlig service

Kommenter her

Bursdagsgaven til meg selv var denne lampen og bordet fra Italian House på Røa. Jeg elsker det, og nå har jeg offisielt samme nattbord som Kim Kardashian (i alle fall i hennes gamle hus). Og uansett hvor teit det er, så synes jeg det er litt gøy, hehe.. 

MEN! Når man betaler 16 000 kr for et nattbord forventer i alle fall jeg helt ypperlig service, men damen på butikken var så fjern at jeg seriøst lurte på om hun røyker weed i pausene sine, for herregud som hun surret rundt. Jeg kommer nok til å handle der igjen, men da er jeg i det minste forberedt på at alt tar 100 år og at det blir noe kluss - det ble det denne gangen, med både leveringen og da jeg skulle betale. Håper det blir bedre en eventuell neste gang!

Note to self: må finne et eller annet som skjuler varmeovnen bak der..


 

På snakk om interiør så er jeg helt besatt av den planten her. Det er første gang jeg har en ekte plante og jeg får det ikke helt til å fungere, uansett hvor hardt jeg prøver. Jeg sjekker at den har fått nok vann hver eneste dag ved å nøye studere jorden, jeg har flyttet på den slik at den skal bli truffet av sollyset og jeg har til og med snakket til den (for jeg har hørt at det skal hjelpe), men likevel dør den sakte men sikkert. Det har gått så langt at jeg daglig spør venner om råd og nå tror jeg de begynner å bli lei av meg, "herregud nå maser hun om den planten igjen". Planten over everything ♥ Og soverommet mitt ser dere under. Jeg er så glad for at jeg malte det sort, til tross for at alle rådet meg til å ikke gjøre det! 


 

bursdag, fyll bodyscan, lykkelapper og fyllemeldinger

Kommenter her

Først og fremst, tusen millioner takk for alle bursdagsønskene jeg fikk på dagen min igår! Jeg skal snart sette meg ned å svare på alle, det skulle da bare mangle. Da jeg først våknet på morgenen følte jeg meg ikke noe bra i det hele tatt, og ønsket kun å trekke dyna over hodet og sove igjennom hele dagen. Men.. Ja, det er jo ikke noen grunn, jeg er omringet av kjærlighet og fine menneskerSelv om jeg føler meg skikkelig stygg og fæl for tiden, haha. Men sånn er det vel for alle i blant.


 

På lørdag kom Anne-Sofie, Joakim og Marte innom meg med kake, sang (Joakim spilte Taylor Swift - 22 ut av de små høytalerne på telefonen sin), ballonger, lykkelapper og gave. Jeg fikk en full bodyscan hos legen for det var det jeg hadde ønsket meg, hypokonderen i meg har nemlig lyst til å finne ut av absolutt alle sykdommer jeg kanskje har - eller kan få - eller nesten har fått, hele den regla. Det setter kanskje en demper på mine fritidsaktiviter som er sterkt preget av at jeg googler symptomer om legen forteller meg at jeg er frisk, så da må jeg få meg en ny hobby. Men jeg gleder meg!


 

Hvorfor Joakim viser fingeren til at jeg har bursdag aner jeg ikke :(


 

Lykkelappene jeg fikk fra mine beste venner reddet hele dagen min. Det er verdens beste gavetips! Man får en krokke med lapper som det er skrevet komplimenter og finne minner på, og jeg startet dagen med en tåre i øyekroken og sikkert femti lapper rundt meg. For noen fine folk jeg har i livet mitt! Resten av dagen var jeg på to lunsjer, tok en powernap og så dro jeg på middag, og så på drinker. Jeg drakk fra 12 på formiddagen til 12 på natten og var lett brisen igjennom hele bursdagen, jeg har sendt meldinger jeg ikke akkurat er direkte stolt av, men jeg er ikke flau heller, så det går fint. Ok jeg er kanskje litt flau, men jeg har glemt det i morgen!

SIST - TAKK JOAKIM FOR DENNE FINE COLLAGEN <3 JEG ELSKER ALLE I LIVET MITT! 


 

Dra til helvete

Kommenter her

Jeg begynner å bli litt lei av at jeg føler så sterkt. Heldigvis føler jeg ikke så sterkt på mine egne følelser - eller det er kanskje en kjip ting siden livet ser ut til å bare gli forbi - men sånn som opprørene i Syria nå har virkelig gått inn på meg, under huden og tatt litt knekken på godt humør. Å feire jul nå føles ut som en skam. Avisene skriver så lite (men det er kanskje ikke så mye å melde annet enn at elendighetene går sin jevne gang), jeg oppsøker informasjon alle stedene jeg finner og tvinger meg selv til å se alt av videoer jeg kommer over. Jeg donerer penger, men jeg vet jo at det ikke er nok, og jeg gir ikke meg selv et vestlig klapp på skuldra for god innsats etter at femte SMS til røde kors er sendt. I dag begynte jeg å gråte helt ut av det blå, og jeg føler meg nesten som en taper som har levd et alt for skjermet liv og ikke takler å få virkeligheten slengt i fleisen. FrP kan forresten dra til helvete. Jeg orker ikke å ordlegge det på noen annen måte, for sånn føler jeg det akkurat nå. Jeg er HELT for å være politisk engasjert, jeg elsker at folk er opplyste og vet ting, og det er mange fine verdier i FrP også (tror jeg.. håper jeg, uten at jeg kan peke på annet enn penge-griskhet som ikke egentlig er fint, men positivt for meg som tjener godt men jeg gir vel faen i pengene sånn egentlig. OK avslutt vedens lengste parentes). Oslo Frp stemte MOT å bidra med 1 million kroner for flyktninghjelp i Syria. Smak litt på den - og den berømte "hjelpen der de er" kan man jo spørre seg hvordan det går med, for se hvordan Syrere har det i hjemlandet nå. Siden FrP likevel kan dra til helvete så kan de jo dra til Aleppo og hjelpe til - det ser akkurat nå ut til å være ganske det samme. 
 

Ikke at det egentlig skal grusomme bilder på nyhetene - grusomme virkeligheter - til for at hjertet mitt skal synke i magen og jeg feller en tåre. I dag gikk jeg forbi en mann som hadde boksignering. Han er sikkert en lokal forfatter, og han var eldre (på besteforeldrene mine sin alder), men så var det ingen som sto i kø og alle bare gikk forbi, ingen var interesserte og der satt han med pennen sin og ventet. Stirret ut i luften. Smilte forsiktig, kanskje håpende til alle som stresset til neste ærend, og jeg tenkte på mine egne boksigneringer med flere hundre ungdommer hvor flere av de oppmøtte gråter og skjelver av glede for å få boken sin signert. Det er forferdelig krevende og tungt å skrive bok, det står så stor beundring av alle som gjør det og tanken på de som ingen bryr seg om, de som ingen leser gjør meg så vondt. Jeg blir hele tiden spurt "hvordan går det med boken?" og tanken på alle som får samme spørsmål om boken sin, butikken sin, drømmen sin og må svare at det ikke går så bra.. Altså, jeg klarer ikke. Jeg føler noen ganger at min suksess er ufortjent, før jeg tar meg i nakkeskinnet - jeg har jo kommet dit jeg er nå utelukkende på grunn av hard jobb, men likevel.. Jeg skulle ønske alle fikk den oppmerksomheten de fortjener.

Meg som vil ha oppmerksomheten jeg fortjener i lite klær. Nei, jeg har akkurat våknet fra en nap, og det faktum at jeg ikke har særlig med klær burde for å være ærlig ha null sammenheng med det jeg skriver og mener. 

Jeg har vært på jobbreise utenfor Haugesund det siste døgnet. Jeg får ofte spørsmål om å spille på juleball til videregående skoler (DJ), men jeg har alltid takket nei fordi jeg har sett for meg at det kom til å bli så utrolig kleint på et alkoholfritt event. Jeg så for meg at alle bare skulle stå rett opp og ned å ta bilder av meg. Det er helt ærlig gøyere å spille for folk som er fulle, haha.. Ikke vet jeg helt hvorfor, men for litt siden takket jeg likevel ja til å spille på juleballet til en videregående skole i Sauda som også egentlig skulle være rusfritt - jeg tror ikke ungdommene der tok det så fryktelig bokstavelig, hehe. Men det var gøy og jeg ble så glad, og rørt, og trist som vanlig, av å se at så mange setter pris på at jeg kommer og hyler og skriker. Takk for at dere tok godt vare på meg, og det er fint å tenke på mitt i all denne elendigheten. Jeg har tro på framtidige generasjoner, tross alt. 

Poenget med å fortelle om reisen til Haugesund var å si at jeg glemte laderen til macen min OG minnekortet til kameraet mitt der, så nå jobber jeg på lånt tid. Men det fine med å ha perspektiv å være klar over all elendigheten i verden, er at man ikke bryr seg om sånt. Det er bare ting - og det ordner seg. 


 

Settet jeg har på meg finner du HER. (fikk de til et annonseinnlegg for litt siden, for ordens skyld. Men det er altså valgfritt å ha det på nå, og jeg tjener ikke noe på lenken). Nå skal jeg kjøpe ny lader og minnekort - sånn er det, og akkurat DET kan man ikke klage på. Det finnes en hel bukett av andre ting å være trist over. 

MINUTT FOR MINUTT

Kommenter her

Det nærmer seg 2017, og ting går mot slutten en etter en. Jeg har nettopp spist en brødskive som blir en av de siste brødskivene mine i Oslo før jeg reiser hjem mot jul til fordel for mamma sin mat ( ♥ ♥ ♥ ♥ ), jeg skal snart trykke play på et av de siste skam-klippene for i år, jeg har den siste boksigneringen min for i år i kveld, og i morgen har jeg siste DJ-jobb i 2016. Jeg skal ikke begynne å kverne allerede nå over hvordan året har utspilt seg, det kunne nok ha utspilt seg både bedre og verre. Et helt middels år - men disse tankene får vi gå igjennom igjen når nyttårsaften står for tur. Vi får se hva 2017 bringer, jeg har sånn cirka planlagt hele året allerede, slik er det vel i denne "bransjen". Vi får si som Skam-Isak: "minutt for minutt", og slik får man leve. Tenk hvor mye lykkeligere man hadde vært da. 


 

hvor er klærne fra?

Kommenter her

//inneholder annonselenker

Jeg får så ofte spørsmål som går på hvor ditt og datt er kjøpt av plaggene jeg har på meg - og når jeg legger ut bilder på instagram glemmer jeg alltid av å skrive det. Derfor lager jeg et lite oppsummerende innlegg her fra den siste uken på instagram, så i tilfelle du skulle få lyst til å "shop the selfie" er dette en mulighet. 

Denne sier seg nesten selv på grunn av logoen, men mayow er altså merket. Jeg bar samme hettegenser, bare i sort, på p3gull! Norsk design er det også.Genser fra Designer Remix Jakke fra ZARA og mobildeksel fra Gucci(annonselenke) Sko her / veske Celine

 

Sånn! Jeg tror det skulle være alt som eventuelt var av interesse, øvrige plagg har jeg allerde opplyst om på bloggen. Nå skal jeg lage vafler! 

mine beste tips for bedre søvn

Kommenter her

//reklame

Som dere vet har jeg i perioder slitt veldig mye med å få sove. Det har ikke hjulpet uansett hvor tidlig jeg legger meg eller hvor trøtt jeg har vært, jeg ble uansett liggende å vri på meg i senga i flere timer før søvnen til slutt kom. Jeg har blitt flinkere med tiden, og vil derfor dele mine beste tips for å få sove med dere! 

♥ Ikke se på tv, vær på mobilen eller på pc rett før du legger deg. For meg hjalp det å være offline en time før jeg inntar sengen, og ha mobilen i flymodus inne på soverommet. 

♥ Det hjelper å lese før man legger seg - men jeg må lese i stua, og ikke på soverommet. Jeg skal være helt klar for seng når jeg begynner å lese (det vil si ha pusset tennene, fjernet sminken og tatt på meg pysj), og så leser jeg helt til jeg blir trøtt. 

♥ Om du ikke får sove de første 20 minuttene, stå opp å gjør noe annet i en liten stund. For eksempel yoga, ta noen treningsøvelser, les litt mer.. Men gjør det ute av soverommet!
♥ Siden jeg presiserer det med å gjøre ting ute av soverommet hele tiden.. Sengen burde være et sted man forbinder med soving, og ikke spising / se på serier / sminke seg og alt det. 

♥ Appen "sleep and relax well" har funket for meg om jeg for eksempel er på fly. Men du må være ganske god i engelsk for å få ordentlig utbytte av den, tror jeg.

♥ Ikke begynn på medisiner! Det man får hos legen bidrar ikke til normal søvn, og er utrolig lett å bli avhengig av.

♥ Jeg begynte på tabelettene "sleep care" for kanskje en måneds tid siden, og de har virkelig funket så bra. De har gjort at jeg føler meg roligere ved leggetid og at jeg ikke er så rastløs når jeg skal sove. I tillegg inneholder de B12, som det er så viktig at man - og spesielt jeg som er vegetarianer - får i seg. 

Dere kan bestille Sleep Care på denne linken med 40% rabatt akkurat nå i en begrenset tidsperiode. Anbefales virkelig! 

har vært på matlagingskurs!

Kommenter her

Visste du at om alle nordmenn kutter ut kjøtt en dag i uka, tilsvarer det samme effekt for miljøet som å fjerne 200 000 biler fra veiene hvert år? 

.. Det er noe å tenke på - og absolutt ikke vanskelig å gjøre noe med! I går var jeg på kurs for å lære meg å lage vegansk julemiddag - og herregud så godt det ble! Jeg var på gruppe med tre stk som spiser kjøtt til vanlig og alle var enige om at det absolutt var en mer enn godkjent julemiddag. Dette er første gang siden jeg ble vegetarianer (eller pescetarianer som jeg er) at jeg har smakt noe som like gjerne kunne vært bacon, og alt var så lett å lage. For meg som er helt elendig på kjøkkenet var dette en øye-åpner, det trenger ikke være så komplisert.

Takk til veganmannen & veganmisjonen for at jeg fikk komme! ♥ 

Team #julemiddag som ble først ferdig med maten!!!! Var ikke en konkurranse, men.. Hehe. Vegisterkaker mener jeg at dette het - de ble mine favoritter.
Sååå søt er jeg når jeg lager middag + Louise som tar selfie rett bak meg, haha.. Jeg kjenner jeg fikk skikkelig inspirasjon til å svinge meg rundt på kjøkkenet, jeg! Og så anbefaler jeg alle som har mulighet til å være med på et lignende kurs, uansett hvilke matvaner du har til vanlig. Du har ingenting å tape:) 

Beklager at våre liv er mer verdt enn deres

Kommenter her

I disse dager, faktisk i akkurat dette sekundet, mens fingrene mine hamrer mot tastaturet i min trygge lille leilighet, pågår det verste massemordet i nyere tids historie. Vi trenger ikke å fly langt - vi trenger egentlig ikke bevege oss i det hele tatt, for vi ser alle opp på den samme månen i kveld. Der er det også natt, vi er i samme tidssone. Der vi kan legge oss med hodet på puta og sove trygt i kveld, går andre en usikker natt i vente med sine siste dager i vente. Aleppo, Syria.

8000 mennesker. Så mange hadde vi plass til i Norge. Resten bryr vi oss ikke om, for våre liv er så mye mer verdt - og de 8000 som faktisk får komme inn er bare så vidt, for det er jo tross alt ganske mange, og herregud så slitsomt med alle disse kultuforskjellene, nei huff om vi må anstrenge oss litt! Stakkars oss! Men om Amerikanere ønsker å flykte til Norge fordi trump har blitt president? Det er helt OK! Å være politisk flyktning er jo helt fair, så lenge du er fra vesten. 

Det er barn vi snakker om. Og her står folk og deler statuser på facebook og slår "ring rundt" Sylvi Listhaug, fordi hun mener jo så utrolig mye bra -fordi våre liv er jo så dyrebare og mer verdt enn deres, så hvorfor ikke? Våre barn betyr mer enn barna som nå er fanget og venter på døden, for vi må passe på våre egne og vi skal stenge grensene og slå ring rundt om hverandre fordi våre liv er så forbanna utrolige, og vi er så fantastiske som hadde flaks og ramlet over oljen og har luksusen av å kalle oss selv "deprimerte" fordi vi stresser litt. At vi skal kunne kose oss med våre psykiske sykdommer og penger fra NAV er mer verdt enn dere, for så lenge vi har det bra - hvem bryr seg egentlig?

En lokal politikar i Harstad uttalte da asylmottaket ble lagt ned, at lokalbefolkningen i Harstad "trenger en pause nå". Ja, helt rett. Vi trenger en pause fra at mennesker som trenger hjelp skal få bo i et lite hus, nærmest isolert på toppen av en bakke. Vi vil ikke møte dem på butikken, se dem i gatene eller vite at man faktisk hjelper noen som våre dyrebare skattepenger kan gå til. Huff, det er jo så sykt slitsomt, for vi må jo tross alt ha ny rundkjøring - drit i om mennesker dør, så lenge veiene våre er gode å kjøre på. 

Nei. 


 

Nå går folket i Aleppo sine siste dager i møte. Det måtte altså bli de siste dagene for at man skulle våkne opp. Det er så mørkt, det er dystert, og dette kommer framtidige generasjoner til å skamme seg over på vegne av oss, likt som vi har skammet oss over tidligere generasjoner. Lærer vi aldri? 

Man kan spørre seg hvordan hat kan vinne over kjærlighet, når kjærlighet er så mye sterkere. Hat vinner aldri over kjærlighet - men likegyldighet og egoisme gjør, og det er beklageligvis det majoriteten av  priviligerte mennesker føler på.

Glede, sorg, redsel, hat og smerte føles likt uansett hvem du er og hvor du bor. Mitt liv startet likt som deres. Det gjorde ditt også. Beklager at noen er av den oppfatning at våre liv betyr mer enn deres. Det gjør de ikke. 

I kveld er jeg virkelig lei meg - men jeg får likevel sove trygt i natt. Det er så forbanna mye mer enn mange millioner mennesker i verden får. 


Bilder: Vice & Dagbladet 

VIDEO - HØYTLESNING?

Kommenter her

// egen reklame

Hei dere alle! Jeg har tenkt litt på om jeg kanskje skal lage en videoblogg der jeg leser litt fra boken min? Hmm.. Jeg tror det kunne ha vært fint, for ikke alle får jo hørt meg på bokturneen (der leser jeg fire avsnitt spredt rundt fra boken). Om man er litt usikker på om man skal kjøpe den eller ønsker seg den i gave kunne det jo ha vært nyttig å få en smakebit, så vet du mer om boken passer for deg.

Lik gjerne innlegget om du har et ønske om en slik videoblogg! I såfall filmer jeg etterpå så kommer den ut så fort som mulig. ♥ Jeg er langt ifra noen proff på redigering, så det får dere ha i bakhodet.. Hehe.  

Husk at boken selges over alt der bøker selges! 

NORSKE HELTER 2016

Kommenter her

//annonselenke

I kveld var det klart for en av de fineste tilsetningene i året etter min mening - gallaen "norske helter". Det er fint at man tar seg tid til å hylle "mannen i gata" og hverdagsheltene rundt oss, de er det heldigvis mange av! Jeg er dessverre ikke helt i form og måtte takke for meg tidlig, så nå skal jeg hoppe i seng og satser på bedre form i morgen :)  Sminke: Dajana  Hår: Amanda Florentine (annonselenke) Kjole HER.  

 

 

Dette kjøper jeg i julegave!

Kommenter her

// jeg har et samarbeid med coverbrands // reklameDet er snart jul og tid for julegavetips! Dette innlegget har jeg laget med tanke på produkter jeg selv ville ha blitt glad for å få, og som jeg vet kommer godt med i enhver sminkeveske - enten man er skikkelig interessert i sminke eller ei. Coverbrands har akkurat nå over 10 000 skjønne julegaver å velge mellom, og om du handler på nett slipper du en stressende julehandel men heller gjøre det i sofrakroken hjemme - med for eksempel en kopp te i hånden. 


Rabattkoden SEJUL gir 20% rabatt på hele butikken utenom produkter fra Morphe, NYX, GHD og salgsvarer. Rabattkoden er gyldig til 15 desember! Sjekk ut hele utvalget her. ♥ Børste fra real techniques. Dette er mitt favorittmerke når det kommer til sminkebørster! Rimelige, holder lenge og gir et fint resultat. Finnes her.  Beauty blender finnes her Sexy mama pudder som jeg alltid bruker etter foundation. Elsker det! ♥ Mascara som jeg også bruker hver dag, og forøvrig er den eneste som vippedama mi godkjenner ettersom den ikke ødelegger vippeextensionene. Finnes her Fuktighetskrem fra JorgObe som funker like godt, morgen som kveld. En fin gave til mor eller søster, for eksempel! Jeg må skrive litt ekstra om beauty blender, rett og slett fordi jeg ikke aner hva man gjorde før man begynte å bruke dette produktet? Fingrene? Det gir langt ifra et like godt resultat, og alle burde ha denne i sminkevesken sin for å få foundation og concealer til å se bra ut. Kjøpes HER. Dette er den perfekte spleisegave om dere skal gå flere venninner sammen for å kjøpe! I dette settet finner man alt man trenger for perfekte bryn - og hadde jeg vært dere, ville jeg kanskje satt den på min egen ønskeliste også.. Om du kjøper dette settet kan jeg faktisk garantere deg at du klarer å lage slike "instabrows" uansett hva utgangspunktet ditt er. Finnes her. Jeg har bablet i vei om denne highlighteren sikkert 150 ganger, men det er kun fordi den er så bra. Den slår absolutt alt annet jeg har prøvd i samme sjanger, og i tillegg er den rimelig og holder lenge. Anne-Sofie, venninnen min knuste sin for litt siden på badet mitt og fikk helt panikk, det sier sitt om hvor bra den er. Da vet jeg i alle fall hva jeg kan kjøpe til henne.. :) Finnes HER


Husk å sjekk ut hele utvalget til Coverbrands HER, og at rabattkoden SEJUL gir 20% rabatt fram til 15 desember! 

NOBEL 2016

Kommenter her

I går følte jeg meg vakker. Jeg sa til og med til "glamsquadet" mitt (haha) at jeg kommer ikke til å føle meg så spesielt vakker den dagen jeg eventuelt gifter meg, for jeg har blitt stylet til den store gullmedaljen så mange ganger allerede at lite kan måle seg. Det sier vel sitt. 


 

Sminken er lagt av Dajana, hår av Amanda, og styling av Salima Jobarteh (styling betyr hun som bestemmer klærne og hvordan håret og sminken skal være, altså personen som skaper en helhet i looken). Kjolen er fra Cecilie Melli.
 

Begynte forøvrig å gråte flere ganger under konserten i går, fordi jeg ble så rørt. Jeg sa til M i går at jeg ikke har grått siden Mai, og det var sant, da løp jeg med gråten i halsen og så ut i det offentlige over hele grünerløkka midt på natten fordi jeg følte meg så idiotisk og teit. Men jeg innså at jeg har grått mange ganger etter det, men av rett grunn - fordi jeg føler og fordi jeg er glad, og i går følte jeg mye. 

å finne tilbake

Kommenter her

Jeg vet at jeg har tatt et par dagers pause fra dere, ingen er mer klar over det enn meg. Nå tror jeg ikke at dere er en gjeng moraliserende mennesker som vifter med knyttneven på andre siden av skjermen, jeg vet at dere forstår, men ordene triller likevel ut av meg som en slags forsvarstale. Dere skjønner, og dere vet, fordi dere er smarte, at en gang i blant må man gå seg vill på veien for å finne tilbake. Gå seg vill blant alle klikkoverskrifter og lurerier for å tjene penger, mens jeg står midt i tornadoen og roper for full halls uten å bli hørt. Metaforene mine gir kanskje ikke mening, men det gjør til tider ikke denne bransjen heller. Jeg har bare så utrolig stort behov for at alt jeg gjør i jobbsammenheng skal være genuint og da må man tenke seg litt om. 

Jeg vet ikke hvordan det er å være offline. Ingen av oss gjør nok egentlig det. Å leve et liv uten å bli konstant påvirket av hvor fete liv alle andre lever, uten å føle at man selv ikke strekker til eller uten å føle at man alltid må være morsommere eller kulere og produsere noe nytt. Det siste jeg ønsker er at bloggen min skal være et sted man klikker seg inn på og føler "herregud, jeg burde ikke vært meg, jeg burde vært Sophie." Derfor må jeg gå et par runder, en eller to eller hundre runder i året, hvor jeg reflekterer over hele greia og kommer fram til et svar. Et slags svar på hvordan jeg skal kunne bruke denne stemmen min riktig.

I går var en emosjonell dag på en vakker måte. Jeg var på boksignering i Skien og kombinasjonen av julekoret som sang på siden av meg, og ungdom etter ungdom som kom skjelvende med tårer i øynene for å få boken sin signert gjorde noe med meg. Hvordan er det nok av meg å bare skrible ned navnet mitt i en bok å si "takk for at du kom"? Det føles ikke nok.

Videre gikk turen til Nobels Fredspris hvor jeg så klart fikk se, nok ett par, hva jeg kjemper for. Å kunne bli hyllet av mennesker og jorden vår for å gjøre noe som er større enn en selv. Ikke selfies, og sminke eller klær, selv om jeg liker det også, men jeg elsker det ikke. Jeg elsker å hjelpe mennesker. Jeg elsker å gjøre en forskjell og jeg hater at jeg kaster bort plattformen min på å "finne meg selv", når det kanskje er nettopp den delen av reisen dere liker å ta en del av også.

Nå fikk jeg skrevet litt fra meg. Det var godt.  

Sovende på vei hjem fra boksignering i går. Jeg tar dere sånn til meg, alle sammen. Dere sorger, gleder og bekymringer blir som observert inn i min lille kropp, så jeg sovner alltid etterpå. Drømmer om en finere verden, kanskje. En verden hvor vi alle er snille mot hverandre, og hvor alle var omringet av så mye kjærlighet som meg. 

FESTKLAAAR

Kommenter her

//annonselenke

Julebordsesongen er i gang, og jeg holdte på å skrive at sikkert mange av dere skal det samme som meg i kveld - nemlig fest, men så kom jeg på at også mange er midt inne i eksamensperioden. Jeg føler med dere! Jeg har aldri hatt en "eksamensperiode" men da jeg skulle levere de siste utkastene av boken og hadde tidsfrist var det virkelig helt forfedelig.. Anne-Sofie, bestevenninnen min har jeg ikke snakket ordentlig med på flere dager fordi hun er så flink og isolerer seg helt slik at eksamensfokuset blir opptimalt. Jeg beundrer virkelig pågangsmotet! Og så sender jeg en stor klem til alle dere som gjør siste innspurt nå før jul. ♥♥
(annonselenke) ♥   Kjolen min er fra Vero Moda.  

Vi snakkes i morgen! 

shop the selfie - favorittklærrne mine

Kommenter her

//annonselenker 

En grå, avslappet genser og sorte høytlivsbukser har nesten blitt "signaturen" min, så ofte bruker jeg kombinasjonen. Denne regnfulle dagen i hovedstaden har jeg brukt favorittene fra Fillipa K! Shop samme plagg som meg ved å trykke inn på linkene under bildene ♥ Genser HER // Bukse HER // Sko HER 

Nå skal jeg rydde, Mathias kommer hit i dag jippiiiii. 

 

 

JEG ER DEN HELDIGSTE I VERDEN

Kommenter her

Jeg sitter hjemme og smiler for meg selv. Hver gang jeg har boksignering er det noen som har med gaver til meg, og det er så fint gjort av dere. For meg holder det jo at dere møter opp og at dere liker det jeg gjør! Her er et brev jeg fikk for noen uker siden som jeg fant frem igjen i dag, slike gaver som dette hjelper meg på dager jeg har lite motivasjon og føler at ingenting jeg gjør er bra nok. Dere er verdens beste og dere aner ikke hvor mye dere hjelper meg ♥♥♥
 

At jeg har skrevet boken "forbilde" er helt sykt for meg, og tanken på hvor mye den hjelper andre.. Det rører meg virkelig. Ah, takk for at jeg får gjøre det jeg elsker! På søndag kommer jeg til Hercules senter i Skien, jeg går på scenen 14:30 og så blir det vanlig opplegg med selfies og signering av bøker. Jeg ser frem til det, og det håper jeg dere gjør også! 

VERDENS FINESTE KJOLE?

Kommenter her

I dag var jeg for å prøve kjolen min til Nobels Fredspris! Jeg valgte den ut for noen uker siden men den måtte bli sydd litt opp og tatt inn i armene, og nå er kjolen helt perfekt til meg. Jeg er så fornøyd og gleder meg masse til å skinne med en mer glamorøs look på søndag! Jeg elsker å leke meg med ulike utrykk til rød løper, og hver gang skal det være noe litt annerledes. Jeg fikk en million spørsmål om denne kjolen etter at jeg la den ut på snapchat, og den er altså fra Cecilie Melli. Jeg har beundret kjolene hennes lenge men det er første gang jeg er heldig nok til å bære en selv, men det blir nok ikke siste gang!Jeg gleder meg til å vise dere hele! 
 

UKEN SOM GIKK

Kommenter her

UKENS NEDTUR
At jeg ble syk var en liten nedtur fordi jeg har følt meg skikkelig nedfor når jeg har vært isolert uten å snakke med noen. Ikke at det er noe galt i å være alene, og sånn egentlig trives jeg i mitt eget selskap, men jeg gikk flere dager uten å møte et eneste menneske og begynte å tro at jeg skulle bli redd for folk.. Haha, da har det kanskje gått litt langt!

UKENS LÅT
 Jeg har hørt mye på Tove Lo sitt siste album, og Empire of the sun sitt nye! Begge to anbefales og er tilgjengelig på spotify. 

PÅ DENNE DAGEN FOR FIRE ÅR SIDEN..Gledet jeg meg til jul, spiste taco, fikk rare kostymer i posten som ikke ante hvem som hadde sendt og spilte spill på iphonen.. 
 


Jeg poserte foran toalettpapiret på skolen og hadde akkurat hatt mattetentamen, som i følge meg selv gikk "helt ok" og om jeg husker rett fikk jeg 2, haha. 

UKENS FILM
Jeg og en gjeng venner dro for å se "Arrival" på kino sist uke, og den var så bra! Det var en sånn film vi ble gående å snakke om lenge etter at den var ferdig, og jeg føler enda at jeg ikke er ferdig med å snakke om den. Så om dere har mulighet, stikk på kino å se den! Neste kinobesøk blir nok for å se den siste The Ring filmen, synd ingen av de jeg har spurt tør.. Noen som melder seg? 

UKENS HØYDEPUNKT
Å bli intervjuet av Gaysir var gøy! Og det er fint å kunne snakke om noe jeg bryr meg om.

UKENS OPPTUR
Nok en gang var det skikkelig kos å møte dere på boksignering i Kongsberg! Herregud jeg setter SÅ uendelig stor pris på alle som kjøper boken, leser, låner og snakker om den. Å få høre alle de fine tilbakemeldingene er gull verdt, og gjør absolutt ALT blodslit mer enn verdt det. 


UKENS BOK:
Jeg er snaaart ferdig med den siste boken i Doppler-serien! Erlend Loe er min favorittforfatter, jeg blir aldri lei. Han har et enkelt og fengede språk, i tillegg til at historiene er så rare og samtidig spennende, uten at det skjer særlig mye. Det er mørk humor på sitt vakreste, synes jeg. Jeg tror faktisk jeg skal lese Muleum igjen etter at jeg er ferdig med denne, som er en bok fra samme forfatter. Erlend Loe var den som fikk opp leselysten min igjen! UKENS TV-SERIE
Nå som westworld er ferdig og sesong 2 ikke kommer før i 2018 (!!!!) venter jeg på siste episode av frikjent som kommer i morgen (for de som har sumo), og så har jeg begynt å se på The Affair som ligger på HBO. Jeg tror jeg må gi serien et par episoder til før jeg kommer helt inn i det, men så langt virker det ganske lovende. 

UKENS SHOPPING:


 

En ny parykk! Haha, til tross for den utrolig flaue hendelsen jeg og Joakim forteller om i videobloggen, så har jeg altså troen på at parykk skal være min greie en stund framover. Jeg får bare feste den bedre på, enkelt og greit ;) Denne parykken finner du HER, og jeg har aldri testet ut den nettsiden før så jeg er spent på resultatet. Man vet aldri med parykker, men så langt har jeg vært positivt overrasket over absolutt alle jeg har testet, så jeg er kanskje ikke så vanskelig å tilfredstille på det punktet? Tips: kjøp en parykk som har mørkere bunn enn resten av håret, da ser det mer naturlig ut når den først sitter på (synes jeg). 


Indiska har kommet med en kasjmir kolleksjon, og ettersom jeg ikke eier en ENESTE sort genser (som ikke har hull i seg..) klikket jeg hjem denne. Finnes på nett her og i alle Indiska sine butikker rundt om i landet! 

 (annonselenker) skjørt her //  body her

 


(annonselenker) Leppestift her // Kjole her // sko her 

UKENS CRAVING
BABYBELL og RØMMEGRØT<3 

 

UKENS LESERBILDER:

 


 

Ikke nok med at hun er på Bali og leser boken min.. SE PÅ DE BEINA! Damn girl! 
Jeg ELSKER når dere tegner meg. Fortsett med det!
Meg og to fine jenter som kom for å møte meg på boksignering. 
Et sitat fra bloggen min, gjengitt på instagram. Sånt setter jeg også stor pris på:) 


Denne listen gjelder altså for uken som var - jeg er alltid LITT treig med å få satt det sammen, hehe.. Om dere skal legge ut bilder av meg på instagram så holder det ikke å tagge for at jeg skal se det, dere må legge meg til i bildet, da får jeg med meg alt. Klem! 
 

selv om du kanskje er uenig

Kommenter her

Hei alle sammen! Jeg holdte på å si god morgen, for jeg sovnet nettopp av i tretti minutter da vaskedamen var her. Jeg klarer ikke å sitte ute i stuen for da føler jeg at jeg må hjelpe til, noe som er idiotisk for hun får jo godt betalt og vel så det, men poenget var at jeg alltid ligger isolert på soverommet når hun er her - om jeg gud forby er hjemme samtidig - og prøver å ikke lage en lyd. Og da sovnet jeg. Jeg vet forresten at mange av dere er sterkt uenig i at jeg har vaskedame og det forstår jeg, samtidig som jeg ikke helt ser problemstillingen da hun får godt betalt og jeg er glad om jeg slipper å vaske. Er det en moralsk greie eller noe? Hmm..

UANSETT! Det har nettopp vært andre søndag i advent, og hvor sykt er ikke det? Jeg har bursdag siste søndag i advent, woho! I den anledning spiser jeg en litt julete middag som består av rømmegrøt. Det er en sånn type matrett som er god i nøyaktig tre sekunder og så blir man lei, "stygg-godt". Jeg kan noen gang få skikkelig lyst på det men hvem prøver jeg å lure, det er jo ikke noe særlig.. Men hvem bryr seg vel om mine grøtvaner, haha.. 

 

 I dag er en rolig dag, jeg var på p3 i morges, og litt senere utpå kvelden skal jeg innom frisøren. Vi snakkes! 

 

VIDEOBLOGG - DET FLAUSTE JEG HAR OPPLEVD

Kommenter her

Jeg kan nesten ikke tro at jeg forteller dere dette, men..


 

Husk å følg oss på youtube HER for å få med deg videoer som ikke kommer på bloggen! 

"er du sikker på at du skal spise mer?"

Kommenter her

For en stund siden hang jeg med en gutt jeg holdte på å bli kjent med, og vi koste oss med å spise masse godteri vi hadde handlet inn. Vi satt på sofaen og så på en film, og jeg lente meg mot bordet for å hente meg enda en håndfull med smågodt. Da jeg satt bøyd kløp han meg i magefettet og sa, med humor i stemmen, "er du sikker på at du skal spise mer?". 


 

Man kan trygt si at jeg ble rasende, det krevde alt jeg hadde å ikke slå han i ansiktet med knyttneven, velte bordet eller brenne ned leiligheten hans. Istedenfor stormet jeg ut av stuen og ventet i et par minutter slik at han kunne komme etter å trøste meg - og når han gjorde det, kjeftet jeg på han for at han fikk meg til å føle meg tykk. Han unnskyldte seg gang på gang, men det tok flere uker før jeg var helt over sinnet mitt. 

I løpet av de neste ukene analyserte jeg kroppen min opp og ned, og fant stadig nye feil jeg aldri hadde lagt merke til før. Det var min første tanke fra jeg sto opp og til jeg la meg om kvelden. I tillegg sluttet jeg å spise foran han, veldig stakkarslig - som var min sinnsyke måte å få han til å føle seg dritt på, for da måtte han unnskylde og fortelle meg nok en gang hvor fin jeg er. 

Når jeg ser tilbake ville ikke ordene hans hatt noen effekt om jeg ikke hadde vært usikker fra før av. Istedenfor å akseptere at dette var min egen usikkerhet la jeg all skylden over på han. (VIKTIG! Jeg sier ikke at det han gjorde er OK, for det var en ganske kjip og unødvendig ting å si, men jeg bruker det som et eksempel for å komme fram til et større poeng).

Om det samme hadde skjedd med meg i dag ville jeg mest sannsynlig bare ha ledd, kalt han idiot og sagt "ja, jeg skal faktisk spise mer godteri, og kanskje enda mer etter det igjen", og så hadde vi vært ferdige med det. Ikke noe krangling, ikke noe gråting, ikke noe spill for å gi dårlig samvittighet, ikke noe avsky og ikke noe drama. 

Jeg liker kroppen min akkurat som den er, så hvorfor skal jeg la noen andre påvirke det? Valget er opp til meg og jeg velger å forme mine egne meninger angående hvem jeg er og hvordan jeg ser ut, jeg ønsker ikke å være avhengig av at andre skal ta de avgjørelsene for meg. Om noen kommenterer noe angående deg, og du reagerer på det, så er det fordi du er usikker i utgangspunktet. 

Når du lar usikkerhetene ta kontroll over deg, så kommer du alltid til å være på vakt og legge merke til hva som helst som kan trigge disse følelsene av usikkerhet. Du leter alltid etter kritikk eller at noen misliker deg, kanskje sier noe du muligens tar deg nær av eller ser på deg feil.. Om du først vil, så lover jeg deg at du finner hat over alt.  Om du går ut i verden og forventer å bli avvist, vil du finne avvisning i alt og alle. 

Om kjæresten din oppfører seg litt fraværende i 10 minutter kommer du til å tolke det som at han har mistet interessen og ikke synes du er tiltrekkende lengre. Du kommer til å tro at folk på jobben er sure fordi du er irriterende og plagsom, og at de skulle ønske du ikke jobbet der. Du kommer til å føle at sjefen din synes du er inkompetent fordi han ikke smilte til deg akkurat den dagen. Du skjønner poenget mitt? Hvem ønsker å gå rundt i livet og føler det sånn? 

Når du tenker på det, så er det egentlig bare rart at folk reagerer så sterkt til et par stygge kommentarer. Konstruktiv kritikk er en ting, men drittslenging er noe annet som bør være totalt uviktig for alle og enhver. Hvorfor trenger du å bli påvirket?

Om noen sier noe slemt til deg - hva faen har det å si! Whatever! Kanskje det er det de føler, men hvem bryr seg? Ingen er perfekt, vi har alle feil og det beste vi kan gjøre er å akseptere dem eller jobbe med å bli bedre i de områdene det lar seg gjøre. Og om det noen sier om deg ikke er sant, så SERIØST, hva faen har det å si! Du vet jo at det ikke er sant. 

Poenget mitt med dette innlegget er: bygg en sterk grunnmur av tro på deg selv, den kan du alltid hvile på. Når du har det, så kan aldri noen påvirke tankene dine om deg selv og det er så deilig! Vi er alle på en reise, hver og en av oss. Ingen er ferdig utviklet eller formet som menneske. Om du kan akseptere det og være snill mot deg selv, kommer livskvaliteten din (for å ikke snakke om, forholdene dine) til å bli så mye bedre! 

Lykke til! 

 

SICKDAY

Kommenter her

  

Bøker. Pizza. Meg selv. Faktisk ikke så aller verst å bare være alene. I morgen er det tidlig opp for å spille inn "lørdagsrådet" på p3! 

 

ønskeinnlegg: mine favorittleppestifter!

Kommenter her

// jeg har et samarbeid med coverbrands // reklame

 

Endelig har jeg fått laget et innlegg til dere om mine leppestiftfavoritter! Jeg har ikke noe favorittmerke, men jeg har noen klassikere fra hvert merke som jeg alltid går tilbake til. Det finnes jo uendelige varianter og farger å velge mellom, så det er lett å gå seg vill i en "jungel" av leppestifter. Jeg får alltid en haug av spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine for tiden, så da tenkte jeg at dette innlegget passer perfekt! 

Coverbrands kjører i dag Manic Monday med 25-80 % rabatt på hele butikken! Sjekk det ut her. 
Denne leppestiften er den mest knæsj-røde jeg eier, og jeg synes den er dødskul. Jeg har virkelig fått øynene opp for røde lepper i det siste, og denne leppestiften fra max factor i fargen 720 Scarlet Ghost er den perfekte til mitt ansikt. Jeg bruker ikke denne til hverdags så ofte, men til fest kommer den ofte frem ♥ Du finner den her. PS! Det kan være lurt å bruke lipliner til, personlig er denne min favoritt i fargen "fine all over".Denne leppestiften fra Inglot Hd Matte (Farge nr 16) har seriøst tidenes fineste farge. Den gir mye farge uten å bli ekstrem, og holder seg godt i flere timer. En nydelig rosafarge som passer perfekt til enhver anledning, og leppestiften tørker med en gang. ♥ Du finner den her. OCC Interlace leppestift + theBalm Pickup Liners i fargen Chemistry er mine absolutte favoritter for tiden om man kombinerer dem. Jeg vet at mange ikke liker å "overline" leppene sine men jeg liker det skikkelig godt, og alle får ha hver sin smak! Fargene er akkurat slik jeg elsker dem, en skikkelig barbie-girly kombinasjon. Disse to sammen anbefales virkelig, og er uten tvil must haves for meg ♥ Du finner leppestiften her, og liplineren her (fargen jeg bruker her er Chemistry ) 


 

Gerard Cosmetics - Boss Lady - har vært en favoritt lenge, og blir brukt ofte både til hverdag og fest. Egentlig kanskje mest til hverdag, rett og slett fordi jeg er fan av mørke lepper og det kler meg og stilen min. En helt nydelig mørk farge!! Du finner den her ♥ ALLE MINE FAVVOS  ♥


Alle leppeproduktene til Coverbrands finner dere her - og atter engang la meg minne dere på salget som er i dag, med 25-80% rabatt på hele butikken! Sjekk det ut her. 

DRITTDAG

Kommenter her

I dag er en av de dagene hvor jeg føler meg som verdens styggeste, dummeste og mest mislykka person. Jeg har hørt at vi alle har de dagene, og det håper jeg nesten er sant.. Og jeg vet jo at ingen av de fæle tingene jeg tenker om meg selv faktisk stemmer, men det er lett å bli oppslukt i tankene og grave seg enda lengre ned. I tillegg er jeg syk og måtte avlyse alt av planer, og når man bor alene møter man altså ingen mennesker om man ikke kommer seg ut av døren. Jeg elsker å være alene men å ikke møte NOEN i løpet av en hel dag er litt for mye for min smak. Men jeg får bare akseptere at i dag er ting litt dritt og i morgen blir alt bedre, slik det pleier å være. 


 

Funfact: jeg sover med denne bamsen hver kveld, og har gjort det i flere år. <3 

GJØR DU MER ENN Å DELE?

Kommenter her

"Noen andre tar sikkert kontakt". 

Det er slik jeg har pleid å tenke hver eneste gang jeg ser en sak bli delt om noen som trenger ekstra hjelp i julen på grunn av trang økonomi eller ensomhet. "Noen andre". Jeg mener, det er jo så mange som leser, som deler og liker, så noen må da garantert ta tak? Så trykker man liker, og føler man har bidratt. En tommel opp mot en ensom jul, og noen som sitter i andre enden med uendelig mange likes på facebook, men få å tilbringe julen med.

For nøyaktig to år siden, på denne tiden av året, kom jeg over en sak som traff hjertet mitt. Helt ærlig er jeg et veldig følsomt menneske og jeg leser nok saker som berører meg hver eneste dag ? uten at jeg gjør noe. For nøyaktig to år siden, på denne tiden av året, leste jeg en sak om en mor som ikke hadde råd til julegaver som hennes to sønner kunne få under treet. Hun sto fram med bilde, men uten etternavn for å skjerme barna sine, og jeg tenkte, for første gang i mitt liv, ikke "noen andre". Jeg tenkte, nå gjør jeg noe. Det tok tid å få tak i denne kvinnen, la oss kalle henne Lene. Men etter et par dager, etter mange telefonsamtaler og på kanten truende mailer til journalisten som hadde skrevet saken og ikke ville gi meg kontaktinfo, så klarte jeg det endelig.

"Det er sikkert mange som har tatt kontakt" begynte jeg. "Men jeg ønsker likevel å gjøre noe for deg og dere". Til min store overraskelse var det ingen, ikke en eneste en, som hadde prøvd. Ingen hadde strukket ut en hånd, til tross for flere tusen likes på facebook, og til tross for at mange hadde skrevet i kommentarfeltet at de skulle gjøre noe. Menneskene som hadde ropt så høyt om alle gavene de skulle gi, pengene de skulle sende og åpne dører på julaften, skrev det kun offentlig og lot det bli med det.

Jeg vet ikke hvorfor jeg ble så sjokkert, men man burde vel ha skjønt det. De aller fleste føler at en tommel opp på sosiale medier eller en deling av en sak er nok. Da har man hjulpet, men egentlig har man kun hjulpet seg selv og sin egen samvittighet. Det er en skadelig tid vi lever i hvor delingsdynamikken og det å offentlig være en helgen skal bety mer enn å faktisk ta steget å hjelpe de som trenger det. For hva har det å si om man ikke kan vise at man hjelper? Om du ikke kan dele bilder av at du er snill? Om Lene ikke vil stå fram med navn og barna hennes vil bli skjermet, vil du da hjelpe? Om du ikke kan skrive en status på facebook om hvor snill du er som åpner dørene dine i julen?

Det finnes heldigivs mange gode mennesker der ute, og de godeste har ikke behov for å vise det. Om man er snill, så er man det fordi man ønsker, ikke for å høste liker-klikk eller oppmerksomhet for sine gode handlinger. Og hver eneste gang jeg ser en sak bli delt på facebook om noen som trenger det, klarer jeg ikke å la være å tenke, gjorde du noe mer enn å dele?

Det at jeg satt i senga mi og tenkte "jeg", istedenfor "noen andre", er det beste jeg har gjort i i hele mitt liv. Og ja, det er kanskje egoistisk av meg ? men at jeg fikk kontakt med Lene har gjort så uendelig mye for meg også. Jeg feiret aldri  julaften med dem, men jeg har fått gjort så utrolig mye annet. Jeg får ta med sønnene hennes på kino. De får være med meg på tusenfryd. De kommer hjem til meg og ser på Disney, vi kjøper store mengder godteri og så slapper vi av. Jeg er tanten de ikke har, jeg er barnevakten som er kul og lar dem få være våken lenge, barnevakten moren ikke har hatt råd til tidligere sånn at hun nå endelig, en gang i blant, kan ta seg en dag fri. De får være med på tv-innspillinger, det synes de er skikkelig stas. Jeg føler de har blitt en utvidet familie for meg, og for det er jeg evig takknemlig. 


 

Jeg skriver ikke denne saken for å fremme meg selv som menneske, selv om jeg absolutt føler meg bra når jeg skriver disse ordene. Men jeg er ikke stolt over meg selv, for det skulle strengt tatt bare mangle.

Det er mange som er ensomme i julen, det er mange som ikke har råd til å gi barna julegaver. Men det er ikke bare rundt jul, det er hele året. Hver dag er det foreldre som sliter med å ikke kunne sende barna på skidag med de andre i klassen, hver dag er det foreldre som ikke får kjøpt bursdagsgaver, hver dag er det foreldre som ikke vet hvordan de skal få endene til å møtes. Og du som leser vet dette.

Du vet det fordi du deler, fordi du trykker liker og fordi du føler deg bra så lenge du har gjort det. Trykk, liker, del. Men det er ikke nok. Spør deg selv - hva har jeg gjort for å glede noen i julen, annet enn å trykke tommel opp? 

TAKK FOR MEG!

Kommenter her

Hei alle sammen! Jeg kom akkurat hjem fra enda et stopp på bokturneen, jeg har vært i Kongsberg! Det er gøy å få oppleve så mange nye steder, selv om jeg ikke rekker å se så mye. Møtene med mennesker er jo det fineste, og i dag var det så mange gode jenter og gutter på plass. :) Beklager at jeg ikke var helt i topp form, jeg er virkelig forkjølet om dagen og jeg er klar over at det umulig kan være særlig sjarmerende å få bøker signert når jeg er skikkelig snørrete og ekkel.. I bilen på vei hjem var jeg plassert sånn som dette, helt utslitt:

Boken min har forresten vært på topp 5 i Norge i 6 uker på rad nå! Det er så gøy! 


 

OG! Når jeg blir spurt om hva som er det beste ved å være kjent klarer jeg aldri å komme på noe godt nok svar, men det beste må nok være ALL MATEN MAN FÅR! Det er virkelig himmelen, og selv om jeg slukte i meg en del på "backstage" er jeg enda sulten, og skal snart begynne med matlagingen. Vegetariske nuggets og wok, it is!

Dagens lunsj <3 <3 


 

JEG HATER DET

Kommenter her

//annonselenke

Hei! Håper alt er fint! 

Personlig har ting vært bedre, jeg har våknet sikkert 10 ganger i løpet av natten med høy puls og i sjokk. Her snakker vi at jeg har hatt drømmer inni drømmer, søvnparalyser og mareritt om hverandre i åtte timer.. Det er fordi jeg hater å sove alene, noe som er veldig rart ettersom jeg elsker å være alene, hehe. Så om noen melder seg til å aldri henge med meg på dagtid, ikke snakke til meg men bare sove så er stillingen åpen. 
 

(annonselenke) Bh HER 

 

Jeg har bare surret rundt hjemme i dag, betalt noen regninger og slappet av. Men NÅ stikker jeg på trening! 

 

Hva er en overskrift om man kun tenker på noe annet?

Kommenter her

//annonselenke

Det er lenge siden jeg satt kameraet på et stativ og poserte for meg selv som om det ikke fantes noen morgendag, og i dette tilfellet slang jeg meg like gjerne opp på bordet også. Jeg glemmer at jeg bor i en høy førsteetasje, så naboene får nok ofte god (og forstyrrende) underholdning av å kikke inn vinduene mine. Men jeg elsker egentlig å posere sånn her for meg selv haha, det var sikkert det jeg brukte aller mest tid på for noen år siden. Stille opp kamerastativet, og posere.

Hele poenget med denne seansen var å vise dere den nye kjolen min, men så ble kvaliteten så som så. Bildene ser helt fine ut på kamera og på pc men med en gang jeg laster de opp til bloggen er det ikke så bra lengre.. Det første funket helt OK, men ikke de andre. Blæh, sitter langt inne å publisere noe sånt men bedre enn ingenting? 
 (annonselenke) Kjolen finner dere HER! Det er også en video av den på snapchat :)

 

 

DERE ER DE FINESTE!

Kommenter her

//inneholder annonselenke 

Hei dere! Jeg sitter i bilen på vei hjem etter et hyggelig bokbad i Sørumsand. Jeg blir så glad av å møte dere, og ikke minst glad for at dere liker boken :) Husk at dere må legge meg til i bildet om dere legger ut på instagram, en tag får jeg sjeldent med meg. Og forresten så ble jeg så glad for at flere i dag var litt frampå og turte å stille spørsmål, da blir det litt mer fart i meg også!


 

Nå er planen å dra inn til Oslo, lete etter et hvitt juletre å ha i stua - som forøvrig blir mitt aller første juletre noen sinne - og så skal jeg på kino med noen venner. Jeg fikk en hel haug av godteri her på bokbadet av de som arrangerte (godteri spør jeg alltid etter, haha) og det kom jo ekstra godt med nå som jeg skal på kino! Yey! 


 

(annonselenke) Skjørtet mitt er fra Rare London / tskjorte fra missguided. 

 

 

 

TING DU IKKE VISTE OM MEG

Kommenter her

-  Jeg er helt besatt av å skrive lister, og har  "topp 10 navn på et barn / topp 10 leppestifter / topp 5 filmer jeg vil se" osv lagret på telefonen min. Man kan gjerne lese igjennom alle tekstmeldingene mine, så lenge man ikke rører notatene mine! Dette er forsåvidt også en liste, haha.. 

- Jeg har begynt på ikke bare en, men tre skisser til nye bøker jeg vil skrive. Jeg er så glad og gira for det! Jeg skriver hver eneste dag, og jeg jobber virkelig hardt for at bøker skal være min greie.

-  Og.. En av bøkene er noe mange av dere virkelig har ventet på! Kanskje flere av dere klarer å gjette hva? 

-  Følg med i 2017, da blir det sminekurs med meg og... Det er alt jeg kan si så langt!

- Jeg blir seriøst irritert når jeg hører en låt fra 1975 eller the script. Anne-Sofie kommer sikkert til å synes jeg er helt gal som sier dette, men jeg liker virkelig ingen av de bandene og DEEET kan bli problematisk, siden det er min bestie sine favoritter. 

- Når jeg er DJ har jeg alltid dette backstage: babybell, sushi, champagne, hvitvin, red bull, vann, druer, bananer, potetgull og smågodt. Og en hel haug med venner!

- Jeg blir aldri redd av skrekkfilmer, men "lights out" gjorde et eller annet med hodet mitt. Herregud, bare jeg tenkte på den nå fikk jeg faktisk frysninger og ble litt stressa. 

- Jeg har alltid vært besatt av å skrive, og å lage historier i hodet mitt. Jeg pleide å glede meg til tentamen på skolen og jeg endte ofte opp med å svare på flere oppgaver enn nødvendig, bare for gøy. Nå som jeg har min egen bok, og den er så suksessfull (og dette er før julesalget!) føles det helt sykt og det er virkelig en drøm i oppfyllelse! Hver dag våkner jeg opp og er i sjokk - det er så kult! Det føles fint at jeg har noe som kan leve videre etter min død en eller annen gang. Og neste år blir enda bedre!

- Jeg har investert en del av pengene mine i aksjer.

- En av de fineste følelsene jeg vet om er å gi folk lønn, at jeg kan hjelpe noens liv til å bli lettere økonomisk ved å gi dem jobb. Og at jeg gjør akkurat det for flere mennesker er fantastisk!

- Når jeg kjenner at angsten kommer krypende hjelper det for meg å telle alle fargene i et rom. Jeg husker ikke hvem som fortalte meg det, men det hjelper meg virkelig. 

- Charlie er enda min og lever, til de som har etterspurt den lille pelsdotten. :) Foto: Nadia Nordskott