hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

desember 2015

nytt år, ny start

Kommenter her

Jeg har hatt veldig mye i tankene de siste dagene, og har vel egentlig trengt en liten pause.. Men nå føler jeg meg klar for en ny start, og et nytt år. Jeg er ikke kjent for å legge så mye imellom linjene men når det kommer til privatlivet mitt er jeg mer forsiktig. Men dere har vel gjettet rett, det handler om kjærlighet og det er en del ting som må finnes ut av. Men det går bra altså, og ting ordner seg nok. Anyways, jeg og Anne-Sofie sitter på rommet mitt med hver sin flaske vin og prøver å lade opp til det nye året! Man får prøve å kose seg likevel, ikke sant? 

I år har jeg faktisk et par løfter for det nye året. Jeg skal begynne å ta mer tak i ting, tørre å si nei, stå opp for meg selv å jobbe ræva av meg. Alt ligger i hodet, og det du tenker blir du :) Så, jeg ønsker bare å være sterk. And I can do that. Jeg håper 2016 blir minst like bra som dette året! Etterhvert kommer det også oppsummering her på bloggen av mitt 2015. Mitt beste år. God nyttår! 

Jeg har hørt så utrolig mange raketter og smellere i kveld, allerede. Jeg har heldigvis en hund som sover igjennom alt, så jeg skal ikke irritere meg på vegne av en liten pelsdott som ikke kunne brydd seg mindre, MEN.. Jeg vil gjerne irritere meg litt på vegne av alle som har opplevd traumer. Her snakker vi mine venner som var på utøya 2011, våre nye landsmenn som har flyktet fra gud vet hva, og IKKE MINST dyrene som ikke klarer å slappe av. Jeg elsker fyrverkeri, jeg elsker smell og jeg elsker de fine fargene, men jeg overlever også om det kun smeller rundt midnatt. Grunnen til at jeg elsker det er jo nettopp fordi jeg ikke har noen negative forbinelser med lyden av smell, men det har mange. Jeg har aldri opplevd noe traumatisk så for meg er det lett å si "slapp av", men det er nok ikke så lett for de som blir rammet - alle ønsker seg nok en fin start på det nye året. Takk!

avslutter året med en forside

Kommenter her

Jeg avslutter like gjerne året med å være på forsiden av A-magasinet. Ikke verst, ikke verst. Som om ikke det var nok er både pappa og Charlie med på innsiden også. Et langt, fint intervju med fine bilder som jeg skal ta vare på. Takk til A-magasinet for en fin dag, for at dere tok dere god tid og for at jeg føler meg rettferdig framstilt i intervjuet! Og ikke minst, tusen takk for forsiden! Etter alle disse årene, er dette min femte forside. Ganske kult, det også. 
Jeg sitter enda her i pysjamasen, og nå får vi middagsgjester. Familien min i Harstad bor på landet, så jeg sitter her i komplett mørke og hamrer på tastene. Nede fra kjøkkenet kan jeg lukte lammelår. Jeg skal spise en vegansk fillet, men det lukter ikke så mye. Selv om jeg er vegetarianer kommer alltid lukten av mat som lammelår, pinnekjøtt og ribbe til å minne meg om denne tiden av året.. Kanskje ikke nyttårsaften blir så verst, likevel? Det er aldri forsent å snu en trend! 

 

throwback - første gang jeg viste fram silikonpuppene

Kommenter her

En applaus til dere som husker denne kjolen og innlegget som ønsket dere godt nyttår for tre år siden.. Haha! For meg er det vanskelig å glemme. Silikonpuppene var nye, og veldig hovne. De spratt nesten ut av kjolen, og dette var første gang jeg viste de fram på bloggen. Jeg fikk over 500 kommentarer på innlegget og kan påstå at 98% av dem var stygge. 

Jeg tror jeg framstilte dette som en ganske OK kveld på bloggen, men let me break it down for you. Jeg og Anne-Sofie (som alltid, haha) hadde planlagt feil og satt i en bil akkurat da klokka slo 12, så vi bevitnet fyrverkeriet fra baksetet.. Etter det møtte jeg tilfeldig på den gamle kjæresten min, som jeg var sint på, så jeg dyttet han når alle rundt sto å kysset, så ble han borte, jeg dro hjem, gråt, hadde "kjærlighetssorg" og jevnt over var det en dritt dag. Litt som idag, kjærlighetssorgen altså. 

 

nothing but a pretty face

Kommenter her

Når jeg føler at ting er litt dritt, kjipt, kjedelig og fælt, vet dere hva jeg gjør da? Jeg sminker meg.

Og ja, jeg er seriøs. De dagene jeg bare vil gråte, da gråter jeg noen timer, og så krøller jeg håret. I de sekundene jeg står der foran speilet, da glemmer jeg bort alt annet negativt. Det er mitt fristed. 

Vegas? Nei, Harstad. Fest med Kardashians? Nei, fest med gamle venner. Falske vipper? Alltid. 


 

Om dere synes mine ord blir litt svake, så kan dere lese en sykt fin sak om jeg på aftenposten her. Der har også tre mennesker som betyr mye for meg snakket om meg, som er pappa, Robin og Vegard Nordmann - sistenevnte tok meg "under vingene" og er nok hovedsaken til at jeg har fått så mye eksponering som jeg har. Han fikk meg inn i bloggerene, og promoterte meg som mest. Det var spennende lesning for meg! 

 

 

UKENS VIDEOBLOGG - SOPHIE&JOAKIM

Kommenter her

Sist uke så vi på gamle videoer av meg, og nå er det Joakim sin tur! Han er veldig "gay as the day is long", og før han egentlig var klar over det selv utstrålte han det, haha. Som man kan se på videoen under her! Men kan vi ta en liten HALLELUJA for hvor utrolig talentfull Joakim er? Tenk så ung han var da alt dette ble klippet sammen, det er faktisk ikke mange som har passion, motivasjon eller tålmodighet nok til å få til. Og se hvor han er i dag, my baby :-) Gleder meg til å fortsette med dette!

Neste uke kommer enda en video som vanlig, vi fortsetter nok med dette til vi dør, haha. Husk å subscribe på youtubekanalen vår ved å trykke på bildet under, eller trykke her. Kommenter også gjerne på youtube hva dere vil ha i neste video!wake up call

Kommenter her

I går ble nyheten sluppet. Jeg, Sophie Elise på 21 år, er kåret til mektigste kvinne i norske medier.

 

Så klart måtte hat-kommentarene komme. De gjør jo alltid det. Men vet dere hva? Denne gangen betyr det faktisk ingenting. Jeg er uansett kåret til mektigste kvinne, jeg står uansett på plassen min, så til dere som hater.. Dere kom litt for sent. For denne, den vant jeg.

For det er en grunn til at så mange sitter å snakker om at jeg fikk denne hederlige kåringen.. Fordi det er sant :-) Dette er ikke en pris mine blogglesere har gitt meg, dette er ikke "ufortjent". Dette er flere år med hard jobbing, og det er faen så greit å klappe seg selv på skuldra også - og en liten klapp tvers over ansiktet til de som skulle finne den bitterheten i seg enda. Dere trenger en wakeup call, og dere har ikke fulgt med i timen. Det er en ny tid nå, og man påvirkes fra flere kanter enn kun utdannede journalister eller toppsjefer.

Og jeg synes det er jævlig kult, jeg.

meningsløst

Kommenter her

Jeg er så utrolig trist akkurat nå. Jeg skulle egentlig ha vært i Las Vegas nå. Istedenfor sitter jeg på det tomme, mørke jenterommet mitt. I går gikk jeg knapt ut av senga, med unntak av på kvelden da noen venner kom over med vin og mat. Det føles så utrolig meningsløst, alt sammen.

Noen ganger i livet går man igjennom ting som ikke alltid er så lett, og akkurat nå vet jeg ikke hvor jeg befinner meg, rent psykisk. Tiden vil vise, I guess. Egentlig vil jeg bare jobbe som faen nå, det er det som er best for meg, når jeg må distrahere meg fra alt annet som skjer - men alt av jobb er satt på pause, jeg er på "ferie" fordi jeg skulle ha vært i Las Vegas, så jeg får vel bare vente. Planen nå er vel at jeg og Anne-Sofie skal kysse hverandre på nyttårsaften som vi har gjort nesten hvert eneste år, så ser vi på rakettene og gråter en skvett. Det er det jeg forbinner med nyttårsaften. Se på mennesker rundt meg som jubler og er glade. Jeg ser på Anne-Sofie, vi kysser litt sånn halvveis bare for å ha det gjort, så konkluderer vi med at vi går inn. Og gråter litt. Andre hater julaften, jeg hater nyttårs. Kan jeg ever få en bra nyttårsaften? 

Tiden i Harstad skal jeg bruke på meg. Jeg tror aldri at jeg noen sinne har brukt tid på akkurat det. Rart hvordan jeg har tidenes mest selvopptatte jobb uten å vite hvem jeg selv er på bunnen. Jeg vil bare skyve bort alle problemer, låse meg inne på rommet hos mamma og pappa, spise og være trist. For trist, det må jeg få være nå.

Når jeg kommer tilbake til Oslo får vi se hva tiden bringer. Jeg håper det ordner seg. Det det. Og jeg skal fortelle dere etterhvert, akkurat nå ber jeg om respekt for mitt privatliv, og jeg beklager for at jeg forsvant litt. Jeg er tilbake uansett, og skal prøve å blogge som normalt.

For en stund siden nå.. 

et personlig intervju

Kommenter her

Nå er jeg stolt dere! Jeg sitter nemlig på flyplassen på vei mot Oslo, og leser et intervju med meg selv i DET NYE. Jeg fikk æren av å bli intervjuet å ha hele 6 sider i magasinet, og jeg er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Magasinet har fått fram meg, flere sider av hvem jeg er som person og jeg er glad for at andre skal få mulighet til å lese denne saken. DET NYE er mitt favorittmagasin på alle mulige måter, så se seg selv der nå, for andre gang, er veldig stort for meg.


 

Så, kjøp DET NYE denne måneden, å få et fint innblikk i hodet mitt :-) 

behind the scenes - reklamefilm for altibox

Kommenter her

reklame

Endelig får jeg dele behind the scenes filmen som ble laget da vi spilte inn reklamefilm for Altibox! Det var virkelig en fantastisk opplevelse å få være med på, og jeg er så takknemlig. Bare etter to dager på sett føler man seg jo som en mini-familie! Ikke minst er jeg veldig stolt over å få representere Altibox, som virkelig er et bra produkt, men også bra mennesker bak. Det er også fint for meg å representere noe som er veldig "meg", for meg er det ekstremt viktig å ha bra nett, og at man ikke må kjempe mot hele familien for å få tilgang til det man skal se på - som også er konseptet i reklamefilmen, med Altibox trenger man ikke det. 

Reklamefilmen begynner å snurre på tv-skjermene i dag, så da er det bare å følge med! Om du enda ikke har fått den med deg, eller ønsker å se den enda en gang, kan du gjøre det her. Etter min mening er disse filmene for Altibox noe av det kuleste som har blitt gjort innen reklamefilmer i Norge, noen sinne. Det er så bra at noen tør å ta det steget, og jeg er stolt av å være del av et konsept som skiller seg såpass mye ut! 

 

#altibox #epicboom

Jeg kan ikke hjelpe deg!

Kommenter her

"I harstad kaller vi enhjørning for en hest med pinne i panna".

Boom, så var jeg borte. Inn i drømmeland, inn i narkose. Det var mine siste ord med cupsize 70B. Idiotiske ord, for aldri i mitt liv har jeg hørt noen kalle en enhjørning for en hest med pinne i panna. 

18 år var jeg. Bursdagen min. Damen i resepsjonen på klinikken hadde sagt at fordi jeg hadde bursdag skulle jeg få noe ekstra godt å spise når jeg våknet. Det fikk jeg så klart ikke, jeg fikk tør brødskive med norvegia som jeg ikke ville ha. Og så fikk jeg beskjed om å kjappe meg, for jeg måtte dra fra klinikken. 40 000 kr hadde jeg betalt, og jeg måtte "kjappe meg". 

Jeg hørte på musikk i taxien på vei til hotellet mens jeg dupper fram og tilbake mellom våken og søvn. For tre timer siden hadde jeg vært i narkose. Nå satt jeg i taxi. 18 år gammel, vondt i puppene. Jeg husker til og med sangen jeg hørte på, marijuhana - kid cudi. Herregud. Jeg ba taxisjåføren skru litt opp, men det var jo ikke han som hørte på musikk, det var jo meg. Helt fjern.

De neste dagene var det smertehelvette. Jeg satt i rullestol på flyplassen med mamma som rullet meg fram til gaten. Jeg hadde så vondt, men jeg hadde likevel kjempet meg til å få på extensions. Det hadde jeg aldri orket den dag idag, men da var jeg 18 år. Jeg kastet opp på flyet. Jeg hallisunerte. 

Hjem på jenterommet i Harstad stupte jeg ned i rosa sengetrekk og sov. Jeg savner den tiden. Det varme rommet hjemme i Harstad. Ugly Betty på dvd som jeg så om og om igjen. Venninnene mine kom med kake og gaver, fordi jeg hadde jo hatt bursdag. De fikk se de nye puppene mine. Ikke minst var det jo helt sinnsykt å få vise dem til min daværende kjæreste, haha.  Jeg tenkte, som jeg tenkte med alt annet om meg selv - at det ikke var så veldig spessielt. Jeg holdt kjeft om det på bloggen. Jeg ville ikke at noen skulle vite, for jeg ville ikke at det skulle bli koblet mot meg som person. Det har jo ikke noe med meg på innsiden å gjøre.

Men jeg skrev det, likevel. 

Og lite visste jeg da at mine avgjørelser skulle prege så mange.

Ikke bare har jeg måtte forsvare meg på uttalige familiemiddager, jeg ble også truet med å bli kastet ut av huset av mamma og pappa om jeg tok silikon (dette har vi blitt venner igjen for nå, og de endte jo opp med å støtte meg likevel - de ville vel bare skremme meg fra å ikke gjøre det). Jeg må hver eneste dag svare på mailer fra foreldre til barn som har bestemt seg for å operere seg. Fordi jeg har gjort det.

Så kjære jenter.

Jeg er 21 år.

Jeg er like lost in space som alle andre. Jeg har ikke svar på alt. Jeg har faktisk svar på veldig lite. Ja jeg opererte puppene. Det gjorde vondt. Jeg ble fornøyd. Livet går videre. Det er en stor sak, men det endret ikke meg. Blir jeg tatt mer seriøst? Nei. Er jeg mer elsket? Nei. Er det vondt? Ja. Ser det bra ut? Ja. Fikk jeg bedre selvtilitt? Nei. 

Det er alt jeg kan si, og det endrer vel ikke meningen din på noe som helst slags måte. For å være et "godt forbilde" må jeg vel ta ut silikonen, og det kommer ikke til å skje. 

Da vil jeg heller si noe til deg, mammaer som sender meg mailer fordi dattra skal ta silikon. Du som er så redd barnet ditt skal være en "sophie elise wannabe", men likevel velger du nå å sende denne Sophie Elise en mail for råd, som du som forelder ikke klarer å gi. 

Du burde heller snakke med barnet ditt, og forstå hvorfor hun tenker som hun gjør, istedenfor å spørre dette grusomme menneske, dette dårlige forbildet, dette forferdelige idealet for dine barn, om råd. Sophie Elise, hun er forjævlig. La oss sperre henne av internett.

Men først, før du gjør noe mot denne Sophie Elise, så foreslår jeg følgende. Logg av pcen, og snakk med barnet ditt. Det hjelper nok mye mer.  

stuck

Kommenter her

Jeg har på en eller annen måte blitt stuck i Harstad.. Jeg skulle egentlig reise hjem til Oslo i ettermiddag, men på grunn av stormen og min ekstreme flyskrekk velger jeg å være her en natt til. I morgen må jeg hjem fordi jeg skal til Las Vegas, men enn så lenge er jeg altså i nord. Nå har jeg ikke vært i oslo på 16 dager, og det føles som.. tre dager. Tiden har gått veldig fort her, og jeg har veldig delte følelser på å dra hjem for å være ærlig, men gleder meg jo til å se R igjen. 

Og hva gjør jeg nå? Vel, jeg ligger i min faste, karakteristiske rosa hettegenser og slappe av i senga. Dere som har fulgt meg i hundre år kjenner vel igjen denne, den har alltid vært på. Mamma har ikke hjerte til å kaste den stakkars, den betyr jo så mye for meg, haha. Fikk den sponset en gang, og er nok noe av det beste jeg har fått!I går var jeg ute for å feire med noen venner, vi tok inn på hotell, drakk, dro på byen, ble fulle, dro på nash, sovnet på nash, dro hjem. Sånn var det. Derfor er det deilig å slappe av nå! Vi snakkes litt senere folkens! 

EN NESTEN DUM AVGJØRELSE

Kommenter her

Som dere vet er jeg aldri på nash, og i natt fikk jeg virkelig sett hvorfor.. Jeg satt i sofaen klokken halv 6 på morgenen og snakket om min kjærlighet til Justin Bieber. Og SÅ KLART fant jeg ut, på nash, at det er en god plan å betale 15 000 kr for å få ta en selfie med han når han kommer til Oslo, for "det er jo verdt det ikke sant?!", som jeg så høylytt sa. Dessverre konkluderte hele nashet med at det var en god plan, og så satte jeg prosessen i gang..

Jeg meldte meg først inn i fanklubben hans, som jeg allerede var medlem av men har glemt passordet, og dette kostet penger. Vel inne der skulle jeg bestille billetter, og hva tror dere fulle meg har klart å gjøre? Bestille billetter.. I FEIL LAND! Jepp, hvem var klar for å ta en selfie med Justin i Sverige? Jo, meg. HELDIGVIS og takk gode gud hadde jeg skrevet FEIL på hvilket type kort jeg hadde da jeg skulle betale, alt annet ble rett, og så trodde jeg at den gikk igjennom.. Jeg oppdaget i dag da jeg åpnet safari på iphonen at den ikke gjorde det. Herregud...

Jeg skal med andre ord ikke ta med meg hverken mobil eller bankkort ut lengre, haha. Det er ikke verdt det..drinking in Harstad be like

Kommenter her

Det er så morsomt når jeg oppdager meg selv på nettet litt over alt, jeg blir aldri vandt til det.. Som for eksempel i går, da oppdaget jeg at jeg kom på andreplass av "årets kjendissitater" i dagbladet! Det var altså min "fuck you" på kjendisgallaen de siktet til. Vel vel, haha.. Pappa er stolt iallefall! Før jeg la meg hørte jeg på en podcast om meg selv på VG også. Kult!

Nå sitter jeg med Anne-Sofie og planen vår er å dra ut. Alle i Harstad (eller mange) er KJEDELIGE og skal kun ut i morgen. Men da er jo ikke jeg her, jeg reiser til Oslo i morgen tidlig, så derfor prøver jeg hardt å få noe til å skje nå, haha. I mellomtiden drikker jeg og Anne-Sofie på rommet og fikser oss!Min julaften i bilder ♥

Kommenter her

Måtte jo skype litt med lillesøster som bor på New Zealand!


Gaven fra mamma og pappa, woho!Alt i alt en veldig fin dag! 

 

du knuste hjertet mitt

Kommenter herJeg har akkurat kjøpt meg ny paraply. Alle de jeg har hatt tidligere har vært stjelt fra diverse hoteller eller gjenglemt av venner. Endelig har jeg tatt steget, min første paraply. Så utrolig voksen jeg er! Den er fra Gant, dessuten. Neida pappa, den var ikke dyr. 400 kr, og jeg føler at livet er på stell. Nå har jeg tatt ansvar, liksom. 

Jeg småløper ned Karl Johan med paraplyen, mitt rosa hår og en stor pose fra Zara. Rusher forbi den ene gateselgeren etter den andre, og som vanlig en del tiggere. Noen selger = oslo, andre er romenske, noen sitter med hodet bøyd. Det regner og jeg skjuler meg under den fine, dyre paraplyen min. Jeg kan ikke se på de triste sjebnene langs Karl Johan,  jeg kan ikke ta det innover meg, det blir for mye for en som blir så lei seg på andre sine vegne. Paraplyen hjelper meg, den gjør at jeg ikke klarer å se annet enn beina mine som tråkker i søla og rusher mot neste sted på shopping-listen.

Men deg ser jeg likevel.

Takk gud for at jeg så deg, selv om jeg mest sannsynlig kommer til å tenke på det resten av mitt liv. 

Du sitter med ditt bleke ansikt, og dine tomme, lyseblå øyne. Hetta på den slitte, mørkeblå regnjakken din har du dratt så godt det er mulig over hodet, og rundt deg har du alt du eier. En pappkopp med noen enkroninger. En pose med to-tre tomflasker. Tomme flasker, et tomt blikk og et tomt liv. Det er det du har. Det treffer meg at du ser opp mot himmelen. Du virkelig ser. Hva ser du på? Hva drømmer du om? Hva ønsker du deg denne julen? 

Jeg går litt saktere, og stopper opp et par meter bortenfor deg. Faen heller, skal jeg gi deg paraplyen min? Jeg går litt fram og tilbake på stedet, rykker litt til mens jeg vurderer. Nei, jeg kjøper deg heller en ny! Jeg småløper inn mot narvesen med paraplyen min enda slått opp. "Unnskyld, selger dere paraplyer?", og mannen i kassa ser rart på meg. Jeg har jo en paraply. Den er så fin, dessuten. Men nei, så klart er alle paraplyene utsolgt på en dag som denne, og likevel har ingen kjøpt en til deg. Jeg spør om jeg kan få ta ut penger, og det kunne jeg. Kun 500 kr som det minste. Jeg tar det, og løper ut igjen.

Jeg var nesten litt redd for at du hadde gått, men "heldigvis" satt du ute i regnet enda. Jeg går fort mot deg og hilser med et smil. Du klarer nesten ikke å snakke, du stammer fram noen små vokaler som jeg ikke oppfatter. Jeg setter meg ned på huk med paraplyen over oss begge. Jeg tar hånden din, og legger 500-lappen forsiktig inni. Noen ville kanskje sagt "ikke bruk det på dop, a!" men du skal faen få bruke det på hva du vil, men du skal slippe å bruke penger på en paraply. 

"Du kan ta paraplyen min også, sier jeg". Dine tomme, blå øyne blir til noe annet. Glede. Iallefall for et sekund. Jeg hjelper deg med å plassere paraplyen i hendene dine, og du skjelver. Mine små hender rundt dine. Hendene dine er så svake. Jeg må holde rundt de tynne, bleike fingrene dine og presse dem rundt paraplyen slik at du får et ordentlig grep. Nå blir du beskyttet for regnet, men også alle de stygge blikkene folk sender til deg - eller enda verre, de som ikke ser. I noen sekunder sitter vi alene på gata, jeg og du. Det føles i alle fall sånn, Karl Johan forsvinner og det samme gjør stresset. Jeg holder hardere rundt de bleke, tynne og kalde fingrene mens tårene presser på. Jeg kjemper imot, og smiler. 

"Hva heter du?" sier jeg.

"R...o..." klarer du å stamme fram. Det gjør meg så vondt at du har vært en baby engang, og at noen har gitt deg et navn som du ikke lengre klarer å uttale. Kanskje det ikke kommer noen i begravelsen din den dagen du dør. Jeg skulle ønske jeg kunne komme, selv om det er sykt å tenke sånn.  

"Jeg heter Sophie". 

Jeg slipper taket på hånden din, og du knuser hjertet mitt med blikket ditt. Håpløsheten. Jeg vender på hælen og går, så gråter jeg ned hele Karl Johan. Regnet treffer meg, men det treffer nok deg hardest. 

Dette er nå tre uker siden, og i dag er det julaften. Sitter du enda der? Ser du opp mot himmelen? Ønsket du deg noe til jul?

Gled noen andre i julen. Du trenger ofte ikke se så langt, og noen ganger behøves ikke mer enn å slippe egoismen din, og gi bort den jævla paraplyen. 


 

bildekilde  / her. 

 

GOD JUL!! ♥

Kommenter her

GOD JUL alle fine blogglesere!! Håper dere får en fantastisk julaften, min har i alle fall startet veldig bra OG jeg får endelig bruke julegenseren min. Nå skal vi dra til familie! Love love ♥

svar på spørsmål - mine juletradisjoner

Kommenter her

Leserspørsmål: hvordan feirer jeg julaften? 

Jeg feirer alltid julaften hjemme med familien min. Jeg står opp rundt klokken 10, spiser frokost med familien og ser på tv - tv er faktisk en svær del av min julaften, haha. Tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen og en eller annen film utover kvelden.. Gjerne Love Actually eller Edward Scissorhands! På formiddagen slapper vi lenge av hjemme, spiser godteri fra julestrømen og slapper av. Tidligere har jeg alltid hengt endel med lillesøsteren min på julaften, men nå er hun på utveklsling så da blir det meg alene eller med mamma eventuelt. Pappa er ikke så glad i julefilmer osv. Rundt klokken 17 synger sølvguttene julen inn (også på tv, hva skulle vi gjort uten..), og så drar vi avsted til familie for å spise middag. Dette året blir det tante og onkel! Her åpner vi gaver, snakker og spiser i noen timer. så kommer jeg hjem igjen, spiser mer godteri, ser på mer tv, holder på med gavene og så... så legger jeg meg! Feste gjør jeg de to dagene etter, på julaften holder jeg meg 100% unna alkohol. 

Julaften så jo helt annerledes ut da jeg var liten, med alle små tradisjoner og at man lekte med gavene sine hele kvelden.. Og at julenissen kom, som alltid var onkel. Nå er jeg ikke så veldig nøye på hva jeg gjør, så lenge jeg får være med med familien, snakke sammen, se på tv og spise god mat. Det er julen for meg! 


 

 

 

 

 

VIDEOBLOGG - hvor mye har Sophie Elise forandret seg?

Kommenter her

Videoblogg! Media skal ofte framstille det som om jeg det siste året har forandret meg, og at jeg har endret "image". Men har jeg egentlig det? Jeg og Joakim tar en titt på en videoblogg fra 2010, for å sjekke hva som egentlig er nytt!  

Dette var en videoblogg som var ganske emosjonelt vanskelig å lage, og jeg ante ikke at jeg kom til å få den reaksjonen jeg fikk.. Jeg er ikke så god til å vise følelser, men jeg ble faktisk ganske trist av å se på denne videoen fordi jeg selv vet hvor fælt jeg hadde det på den tiden. Men jeg er også stolt over meg selv for at jeg klarte å bryte ut av det, og at jeg aldri sluttet å tro på drømmene mine <3 Det håper jeg alle dere gjør, og vit at dere har en "storesøster" i meg om dere trenger det! 

Om du vil se videoene våre en dag før de kommer på bloggen, må du subscribe på youtubekanalen vår! Det gjør du enten ved å trykke her, eller på bildet under.Forresten tusen tusen takk til Joakim for at du er så morsom, at du gidder å lage alle disse videoene med meg og ikke minst klippe dem etterpå, at du er en god venn og takk for dette fantastiske innlegget du skrev til meg. Takk for at du gidder å høre på mine prolblemer om alt og ingenting, at du alltid tar telefonen, at du er gjennomgod og at du alltid får meg til å le. Loves you! 

  

jeg ser ut som et annet menneske

Kommenter her


På bildet til venstre var jeg 14 år, det vil si, på 6 år har jeg endret meg så utrolig mye! Jeg synes jeg ser ut som et annet menneske. Det verste er vel at jeg ser mindre "fresh" ut som 14 år gammel enn jeg gjør nå. Jeg hadde mer rynker da, men det er vel på grunn av botox.

 

Jeg vet at noen kommer til å si "du var mye penere før, som naturlig", men det er jeg veldig uenig i, og det er jo tross alt jeg som skal like mitt eget utseende. Jeg var vel.. søt, men jeg føler meg på en rar måte mer som meg nå. 

kjære deg

Kommenter her

Jeg husker hvor mye jeg hatet deg. Du gjorde meg kald, irritert og isolert fra alt og alle. Jeg ville ikke bevege meg ute på grunn av deg. Du fikk fram raseriet mitt flere ganger, du fikk meg til å falle, det er ikke så enkelt å stå på bakken din på denne årstiden. Jeg overbeviste meg selv flere ganger, om og om igjen, at "nå skal jeg dra og aldri komme tilbake". Du gjorde ofte festene vanskelige. Jeg hadde det ikke like gøy på grunn av deg, når jeg falt rundt i høye hæler, prøvde å støtte meg på venninner, falt og slo meg, gråt. Frøys. Det ble aldri varmt da jeg var nær deg, føltes det som. Alt var bare mørkt og trist. 

Du viste meg det vakreste som finnes. Du viste meg hva det betyr å være fri. Du gjorde meg til den jeg er i dag. Likevel klarte jeg ikke å se det. 

Men selv om det er lenge siden jeg forlot deg, er det alltid en del av hjertet mitt som tilhører bare deg. Som regel kan man ikke se hva man har før man har mistet det. 

Nå er jeg med deg igjen. Det er lenge siden sist nå. Du har nesten vært død for meg, for hos deg er det ikke noe å hente - tenkte jeg. Jeg ville ha spenning, fart og eventyr. Det gamle ble for kjedelig. Jeg har en tendens til å lage drama om alt er for behagelig, men slik er ikke du. Du er trygg, og jeg er farlig. Vi fungerte ikke sammen. I sommer bestemte jeg meg for at du bare gjorde livet mitt til et helvete. Men her er vi igjen. Nå har du meg igjen. 

Jeg ligger i mørket ditt, jeg hører ikke en lyd. Når andre kanskje ville ha vært redd, gjør du meg trygg. Du får meg til å være rolig. Jeg forteller ofte stolt om tingene du har lært meg. Alle stormene jeg kan stå i, hvordan jeg holder meg på jorda og hvordan jeg aldri fryser lengre. Det er på grunn av deg. Vi er på samme frekvens, jeg og du. 

Kjære nord-norge, jeg er lei meg for alt jeg har sagt. Det er du som er hjemme, det kommer alltid til å være deg i hjertet mitt. Tusen takk for verdens beste barndom, ungdom og liv. Jeg er utrolig stolt av å si hvor jeg kommer fra. 

"akkurat det er jeg imot"

Kommenter her

Jeg var så heldig å få være i VG helg sammen med et knippe andre mennesker som har utmerket seg i 2015. Jeg spør meg selv nesten hver eneste dag hvordan jeg endte opp her, det er jo bare sinnsykt. Jeg setter sånn pris på at jeg får ha samtaler med mennesker som har noe å komme med, jeg utvikler meg hele tiden og jeg er sikker på at jeg til slutt kommer til å ende opp som et veldig bra menneske - om jeg noen gang bestemmer meg for å få barn, så har jeg mange historier å komme med til dem.

Mitt nyttårsforsett for 2016 skal være å innse at jeg er verdt det her. Om ikke, så hadde jeg ikke fått gjøre tingene jeg gjør. 

flere farger!

Kommenter her

reklame for egen kolleksjon
På disse bildene og i videobloggen har jeg Luxushair by Sophie Elise i fargen 1b/18. Siden noen lurte hvordan andre farger ser ut, så er dette eksempler sett på meg selv! Jeg har allerede fått veldig mange bilder fra lesere som har på seg håret og er fornøyde, noe som er veldig gøy. Jeg skal lage et samlet innlegg med de beste bildene i neste uke tenker jeg :-) 

 

telescope

Kommenter her


Dårlig samvittighet hele tiden

Kommenter her

For meg går livet veldig i perioder, og en fase jeg går igjennom ganske ofte er dårlig samvittighet. Nå for tiden har jeg dårlig samvittighet for alt, og jeg føler en stor sorg i kroppen av å ikke strekke til. Dårlig samvittighet for at jeg har vært frekk mot mamma og pappa da jeg var liten, at jeg ikke bruker god nok tid på de jeg bryr meg om, at jeg nedprioriterer de som elsker meg til fordel for gøy og moro.. I sta så jeg meg selv i speilet og tenkte på at jeg ikke er misfornøyd med kroppen min, jeg har de siste årene aldri følt meg usikker rundt gutter med tanke på kroppen min, for eksempel. Og så fikk jeg dødsdårlig samvittighet for de som ikke føler det sånn, eller de som føler de ikke kan gå på stranda uten å måtte dekke seg til. Det er kanskje veldig rart å få dårlig samvittighet over.. Så er jeg lei meg for at jeg har en fin jul, når ikke aller det. Om jeg er glad så er jeg lei meg for de som ikke har det bra. 

Nå så jeg nettopp en reklame for leger uten grenser og lærte at i fattige land kan barn dø av blindtarmbettenelse, som er så lett å behandle her i Norge. Jeg har jo selv vært innlagt på grunn av det, så nå fikk jeg dårlig samvittighet for at jeg overlevde når andre ikke får det. Jeg føler meg gal. . ? 

Er jeg alene om å ha det sånn? Disse følelsene tar alltid veldig overhånd i julen for meg. . . 

 

Min bursdag

Kommenter her

Om ikke jeg har verdens snilleste mamma, så vet ikke jeg. I går da jeg hadde noen jenter over på bursdagsmiddag kunne jeg bare slappe helt av, for jeg vet at mamma fikser absolutt alt! Det ble servert kake, pizza og alkohol, og jeg slapp egentlig å løfte en finger. Foreldrene mine passer virkelig godt på meg, og jeg er så takknemlig for at jeg har dem. Og ikke bare det, takknemlig for at jeg har venninnene mine også som var hos meg! Jeg og et par jenter spiste og drakk litt før vi tok turen ut en liten tur. I dag har jeg sovet sinnsykt lenge, men det trengte jeg virkelig!
Til tross for en veldig fin dag i går er jeg i unormalt dårlig humør i dag. Håper det går over snart! Vi snakkes uansett litt senere. 

Hva ønsker jeg meg?

Kommenter her

21 år. Snakket i telefonen med kjæresten til 05 i natt. Mamma laget stor bursdagsfrokost. Dagen skal brukes med fine venner.. Jeg er virkelig bortskjemt med all kjærligheten jeg har i mitt liv, fra alle rundt meg men også fra dere.

Om dere lurer på hva jeg ønsker meg i gave, så trenger jeg ingenting. Jeg har absolutt alt jeg trenger. Det eneste jeg vil er at dere sender sms med GLEDE til 2490, så gir dere to varme måltider til noen som trenger det. Den største gleden er å glede andre, og det er også hva jeg ønsker meg hos dere, venner og familie. 


 

Jeg skal ta meg fri resten av dagen, har man bursdag så har man.. Så, vi snakkes i morgen! Da oppdaterer jeg dere om hele dagen min. Faktisk skal jeg feire i dag med venninner, i morgen blir det fest (riktignok en annen sin bursdag men jeg feirer meg selv også, haha), og på søndag har jeg og noen venninner leid brudesuiten på et hotell med to etasjer (!) for å feire igjen. Bra helg! 

21 snart 16

Kommenter her

OMG snart 21 år! Om bare en halvtime! Da kan jeg endelig bli full i USA! Så om dere lurer på hvorfor folk går i tog i morgen, hvorfor alle henger opp flagg og hvorfor dere får fri fra skolen, så er det fordi SOPHIE ELISE blir 21 år!!  

Skulle ønske jeg ble 16, jeg. Og at jeg hadde nok venner til å faktisk feire bursdagen, haha. 

akkurat nå

Kommenter herSitter i badekaret, ser på "Petter uteligger" som er en helt fantastisk serie, og koser meg samtidig som jeg tenker masse. Herregud så heldige man er, og hvor mye tilfeldigheter har å si for livet videre. Anbefaler den serien på det varmeste! Forresten så har jeg bursdag snart.. om 3 timer. Sykt! 


 

Det var en ting jeg hadde glemt med Harstad, eller nærmere bestemt akkurat det stedet i Harstad hvor jeg bor.. INTERNETT. Det fungerer nesten ikke! Jeg kan bruke nesten en time på et innlegg.. Men men, sånn er det! Og for det andre, helt sykt at innlegget mitt med "sannheten bak de perfekte bildene" er delt så sinnsykt mye i Sverige? Robin sier at han ser svenske venner av han dele det hele tiden, så det er jo gøy :-) 

Jeg klarte det til slutt!

Kommenter her

I Oslo finner man sushi så og si uansett hvor man er, til og med i mitt lille nabolag har jeg vel 8 sushi"resturanter" innenfor en kort radius, det vil si at jeg bruker 10 minutter på å gå dit eller mindre. Mens her i Harstad..? Her finnes det ETT sted hvor man kan kjøpe sushi, og det er i et badeland, haha. Anne-Sofie har endelig kommet til byen, og hun har snakket om sushi i seriøst en uke så vi ble nødt til å kjøre dit idag. Oss to, et badeland, og mye mimring om gamle dager.. Vi satt å betraktet alle stupebrettene mens vi spiste, jeg har aldri i mitt liv turt å hoppe fra 3-meteren eller mer. Men kanskje en vakker dag? Haha..

Etter det ble det en liten kjøretur, og jeg er så dårlig til å kjøre bil at jeg enda synes det er merkelig at jeg fikk lappen. Jeg strøyk på oppkjøringen to ganger, samme med teorien, og til slutt tror jeg sensoren syntes synd på meg så jeg slapp å gjøre noe som helst vanskelig på oppkjøringen. Altså, jeg rygget ikke, parkerte ikke, tok ingen bakkestarter, ingenting. Jeg bare kjørte rett fram liksom, så da var det ikke rart at jeg klarte det til slutt. Nå elsker jeg å kjøre bil og skrike for full hals samtidig :-) Adele er favoritten om jeg vil ha sing-along med meg selv i bilen!

 

 Vi snakkes om litt! 

VIDEOBLOGG - would you rather del 2!

Kommenter her

Her kommer endelig del 2 av "would you rather" med meg og Joakim!  Her kommer det litt mer alvorlige dilemmaer, som  om vi ville vært døv eller blind, usynlig eller kunne fly, fram eller tilbake i tid osv.. Kommer også en del avsløringer der etterhvert, hehe! Ikke så lett å begrense seg når man er med sin beste venn. 

Neste video kommer på Onsdag, da gjør vi noe helt annet! Husk å subscribe på vår youtubekanal for å få med deg videoene, der kommer de også opp et døgn før de kommer på bloggen. Trykk på bildet under, eller trykk her for å subscribe!HIGHLIGHT / CONTOUR

Kommenter her

annonse

Hei jenter (og gutter som vil kjøpe en julegave!).

Nå har jeg et supert tilbud til dere. Som dere vet elsker jeg sminketeknikken highlight og contour, det går ut på å skyggelegge og markere deler av ansiktet. Jeg gjør denne teknikken daglig, men det er veldig vanskelig å finne gode produkter til en billig penge. De fleste palettene koster over 300 kr, så må man kjøpe børster i tillegg. Vel, nå kan du få 5 utgaver av mitt favorittmagasin DET NYE, og en highlight contour kit fra makeup mekka MED børster, til bare 129 kr! Dere finner tilbudet her. 


Det jeg selv elsker med DET NYE er variasjonen av innhold. I dette nummeret var det en veldig fin artikkel om å både elske å være sosial, men også å være alene. Hva kalles det egentlig, og er det unormalt? Der lærte jeg masse! I tillegg er det alltid mote, sminke, reise og intervjuer. DET NYE går ofte litt "foran" andre magasiner i Norge føler jeg, med å tørre ting ikke alle andre gjør. Som for eksempel sminkefri utgave, rumpa til fotballfrue, og mer. Jeg synes det er dødskult, og det er en ære at jeg selv har fått være i bladet! Jeg føler også de går litt dypere i tematikken og hva de velger å ta opp enn mange andre blader. I tillegg er det lite reklame i bladet, har dere noen gang lest et magasin og føler dere leser 90% reklame, 10% innhold? Her merker jeg ikke noe til det, og koser meg med bladet fra start til slutt. 


I tilegg er sminkesettet fra makeup mekka VELDIG bra. Her har dere meg mens jeg tar på meg sminken, hehe. Så da kan dere se litt av teknikken jeg bruker! Etterpå er det bare å blende ut, så blir det superfint og naturlig :-) Verdien på dette er 380 kr, men du får det som sagt til 129 kr med fem utgaver av det nye! Her finner du tilbudet.


 

Alle spørsmål vedr. abonnement på Det Nye kan rettes til abo-detnye@egmont.com på hverdager kl. 8-16.

FARMEN KJENDISVERSJON

Kommenter her

For litt siden ble nyheten sluppet om at farmen kommer i kjendisversjon!  Kunne dere tenkt dere å se meg i det programmet? Vel, jeg tenker..Det krever masse tid å reise bort å spille inn et slikt program, så det er også noe jeg måtte ha vurdert om spørsmålet skulle ha kommet min vei - jeg har jo en blogg å oppdatere! Men for å være helt ærlig, så tror jeg faktisk ikke jeg hadde gjort det så aller verst på et slikt program! Jeg har vært mye på gård, jeg elsker å være rundt dyr, jeg tror jeg spiller godt på lag og jeg har bra arbeidsmoral. Dessuten er det ett av programmene jeg liker aller best. Men vi får se, hva framtiden bringer! 

 

Noe av det beste jeg vet

Kommenter her

Hallo bloggen! I dag har jeg hatt en kosedag sammen med mamma. Selv om ingen andre irriterer meg mer på planeten enn hun noen ganger, er det nok ingen som betyr like mye for meg heller. Hun er så god! Vi har spist mat og kjørt litt rundt. Jeg elsker å sitte i bil og høre på musikk samtidig som jeg ser ut på mennesker og biler. Spesielt på kvelden! Haha, er det bare meg? I dag hørte vi på p3 og fikk med oss hele innslaget til Marcus og Martinius, kan jeg få adoptere dem snart?! 
På snakk om bil, nå skal jeg hente en venninne for en liten kjøretur! Vi snakkes litt senere! 

 


 

Forresten, i morgen kommer den neste videobloggen til meg og Joakim ut og om du vil se neste video litt før alle andre, kan du subscribe på youtubekanalen vår  <3 Der kommer videoene ut rundt et døgn før den vises her! 

TIPS - hvordan legge fin øyenskygge!

Kommenter her

annonse

Når man ser et bilde som det jeg legger ved under er det vel ikke vanskelig å peke på hva som ser best ut.. Så klart øyenskyggene til høyre! Vet dere hva forskjellen  på disse er? Det er kanskje en selvfølge for de som driver litt med sminke, men for dere som er ganske ferske på det forstår jeg godt at det ikke er like lett.. Da jeg først begynte å se på sminkevideoer på youtube kunne jeg ikke forstå hvorfor min sminke aldri lignet dem jeg så i videoene! Vel, det er faktisk ikke så vanskelig..

 

 

Å ha riktige koster er virkelig et MUST! Jeg vil anbefale for alle å kjøpe seg et "starter-set" fra real techniques. Uansett om du er erfaren med sminke eller ei! Her får man med seg fem små koster til en billig penge, som har alt du trenger for å legge en fin skygge både over og under øynene. I tillegg fungerer en av kostene veldig bra for å legge contour på nese! Vanligvis koster bare en børste nesten like mye som hele dette settet koster. Sjekk det ut her.

Mine favoritter fra settet er de to største børstene. Disse kalles "blending brushes" og gjør at man får et naturlig, blendet resultat slik som på bildet til høyre over. Jeg liker at det er to ulike størrelser, for da blir det lettere å fordele skyggen. En ting jeg også liker godt er at børstene ikke sluker øyenskyggen, sånn at man må påføre flere ganger for å få noe på øyelokket. Dere burde sjekke ut alle børstene til real techniques her.

 

Jeg elsker dette settet med øyenskygger fra nude tude, her har du både noe til fest og hverdag. Det er jo ikke vanskelig å se hvilken som er min favoritt akkurat, fargen saltry bruker jeg nesten hver dag. Over hele øyelokket er favoritten, med en liten dæsj av det lyserosa innerst og under øyenbrynet. Sjekk det ut her.
Jeg føler ikke det er noen regler på hvilke farger av skygge som skal gå hvor, men noe man ofte hører er at man skal gå fra lyst innerst i øyekroken og bygge mot mørkere utover. Jeg er selv veldig stor fan av å ha mørkt over nesten hele øyelokket, og da må jeg ha en god blending brush for å få et naturlig resultat! Jeg er glad i det, på skygger.«SEEYE» gir 20% rabatt på all sminke hos coverbrands.no ut 17.12, gjelder ikke salgsvarer. Anbefaler dere også å sjekke ut primerne deres, om dere vil at sminken skal sitte godt på! 

var det bedre før?

Kommenter her

Jeg savner faktisk videregående noen ganger. Om noen hadde fortalt meg for tre år siden at jeg kom til å si det idag hadde jeg aaaldri trodd på det, men det er sant! Så klart er jeg glad for at livet går framover og at jeg er med på nye ting, men bare for en dag skulle jeg likt å oppleve alt igjen. Jeg har så mange minner av morsomme skoledager med en morsom klasse, selv om jeg ikke alltid hadde det så greit på skolen trivdes jeg som regel i selve klassen (bortsett fra en gang jeg måtte bytte klasse men det er en annen historie) 

Jeg hadde på meg søte antrekk på skolen, og pyntet meg faktisk hver dag.. 

 

Jeg festet og hadde det morsomt hver eneste helg. Her hadde jeg nettopp oppdaget artisten the weeknd, rett før sommeren 2012. Da måtte jeg redigere inn litt av logoen hans på bildet også! Jeg fikk gjøre rare ting som å surre meg inn i toalettpapir en mandags morgen.. her skulle vi ta klassebildet og tema var utkledning. Jeg og Amanda hadde glemt kostyme så ja.. Da ble det sånn her. På skoletoalettet en morgen med Amanda, hvor hun som vanlig måtte sminke og ordne seg på skolen.. Her hadde ingen av oss hårstrikk, så jeg måtte holde opp håret hennes slik at hun fikk tatt på seg extensions, haha! Jeg elsker dette bildet, veldig oss. Før noen av oss fikk lappen måtte vi alltid ta buss hjem, som regel ble det litt shopping først og pølse på narvesen. Her sitter vi og venter på bussen, med selvutløseren på kameraet. Null skam der, altså.Jeg savner faktisk nesten å gjøre skoleoppgaver! Her fra da vi jobbet med "et dukkehjem" av Henrik Ibsen. Jeg elsker det stykket. Som dere ser skriver jeg mer.."komplisrt" i skoleoppgaver enn på bloggen, her fornekler jeg det ofte slik at man skal forstå uansett hvor ung man er. Og ellers, bare å henge rundt på skolen å ta masse bloggbilder uten skam. Nå blir jeg nesten flau om jeg drar opp kameraet, selv om det i større grad er en jobb nå enn før. 

Man burde nyte alle perioder av livet sitt, de fleste har noe fint ved seg selv om det ikke virker sånn i sekundet. 

Den dagen jeg gifter meg..

Kommenter her

 Dette paret satt en go-pro oppå hunden sin, og fikk han til å filme da de giftet seg. Og det var så utrolig rørende og ekte! Slik vil jeg også gjøre! Feste en liten go-pro på Charlie og gifte meg med Robin :)  

meg og skavankene mine

Kommenter her

Takk for mye fin respons det siste døgnet! Jeg hadde forventet meg en hel haug av stygge kommentarer, så jeg skjønner ikke hva som skjedde, jeg.. Men herregud, tusen takk! Fikk beskjed om at også det innlegget skal bli oversatt til svensk, så det føles stort.. Nå får ikke bare ett land, men to land sett alle skavankene mine, haha! Fra gallaen "Norske helter" for to uker siden.

Uansett, nå er det ikke lenge til vixen blogawards! 15 januar smeller det, og jeg skal ikke late som noe annet, jeg håper så klart på å vinne en pris i de kategoriene som jeg er nominert i. Og sinnsykt nok er det fire kategorier! Tenk det, for to år siden var jeg ikke nominert i noen som helst, ikke engang semifinalist.. Mye kan skje på kort tid! 

Årets blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne ? hver dag." Her er det så mange sterke konkurrenter, og jeg har selv fire andre favoritter her.. Så, den blir nok hard, men jeg håper! 

Årets gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne hadde det nok betydd mest for meg å vinne, tror jeg. Tekstene mine betyr mye for meg!

Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet ? på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her. Dette føler jeg er ganske meg, fordi jeg er personlig og uformell.. Men, det er mange sterke konkurrenter her også. 


Fra kjendisgallaen 

Folkets favoritt! 

Jeg tror jeg er nominert som årets bloggbusiness også, men er faktisk ikke helt 100% sikker ettersom internett her hjemme nektet å åpne den kategorien.. Haha! Uansett kan dere stemme i årets bloggbusiness her. 

For å ikke glemme Årets Navn i Dagbladet! Om så jeg hadde fått flest stemmer her så tror jeg kanskje ikke dagbladet ville ha latt meg vinne, det ser jo ikke så bra ut for folk om  en rosablogger vinner over alle de andre nominerte. Men, man kan jo håpe? 


Jeg krysser fingrene! Uansett så håper jeg dere vet hvor fantastiske dere er. Jeg tror ingen gjeng av norske jenter (og gutter?) står så hardt samlet som vi. 

Sannheten bak de perfekte bildene

Kommenter her

Til alle dere som sitter der ute og føler på et press etter å ha lest blogg eller scrollet igjennom instagram. Man får gang på gang høre at det ikke er virkelig, men man tror ikke helt på det likevel. Gjør man vel? Så nå skal jeg vise dere nettopp at det ikke er ekte, bruke meg selv som eksempel og skjemme meg ut litt. Etter å ha tatt et par selfies, kan et bilde som dette være hva jeg ender opp med å legge ut. Etter å ha krøllet håret i en halvtime, lagt på filter og rotert bildet slik at det ser finere ut..

Mens i et øyeblikk hvor jeg ikke poserer, da kan jeg like gjerne se ut som dette..

Puppene mine, som alle vet er kjøpt og betalt ser egentlig ganske fine ut her, når jeg får litt støtte fra favoritt bhen.. 

Men tar jeg av undertøyet ser det slik ut.. 

Arr har jeg dessuten også. To store arr, på undersiden av hvert bryst.

Tigh-gap er jo tydeligvis "trendy". Her pusher jeg rumpa litt bak, og poserer. Mellomrommet kommer til syne!

Men slapper jeg av, og står normalt ser det slik ut.

WOW for en stor rumpe, sant? Hun der må ha tatt masse squats! Goals! Her står jeg seriøst med det bakerste beinet opp i lufta, bildet er tatt underifra, og i tillegg har jeg en tights som pusher opp rumpa.

Står jeg derimot helt normalt, ser derimot rumpa mi slik ut. 

 

Tar jeg av tightsen, så ser man strekkmerkene mine, som jeg alltid passer på å legge en hånd over om jeg tar bikinibilder..For en slank mage! Hun der må jo nesten spise sunt og trene, eller kanskje bare gode gener? Nah, egentlig ligger jeg på gulvet og strekker meg helt ut.

Står jeg oppreist, og litt til siden derimot. Da ser jeg slik ut.

 

For et nydelig hår, ikke sant? Så vakkert! Hårinspo! 

 Vel, jeg kan ta det av meg..

 

Og disse øynene! Så store, så lange, vakre vipper! Seriøst, goals! 

Vel, jeg kan ta av meg vippene også..
Dette er ting alle vet, og alle er klar over det, men svært få viser det. Alt for mange går inn på en blogg eller en instagram og føler seg for dårlig etterpå, meg selv innkludert. Jeg kommer til å fortsette å poste oppstilte bilder, hvor jeg har valgt min beste vinkel og har på meg mye sminke, for da føler jeg meg komfortabel. Jeg synes ikke det er noe feil å poste fine bilder av seg selv, likt som at man legger de fineste bildene i familiealbumet. Men jeg vil gjerne vise dere at det finnes flere sider av det også, i tilfelle dere skulle glemme det.

Dette er forresten mye mer ubehagelig for meg å poste enn hvilket som helst annet personlig innlegg, så vet dere det. 

Fra en stresset person til en annen

Kommenter her

 

Ikke stress over alt du ikke fikk gjort idag, for det kommer en dag i morgen også. Og skulle det vise seg at det ikke kommer en dag i morgen, så er det i alle fall ikke noe problem! Hilsen en frøken som skal skrive bok og kjenner på presset.

Min familie

Kommenter her

God kveld! Jeg har hatt en skikkelig avslappende dag, slik det skal være når man har ferie. Håper dere har det fint! Jeg er litt sløv etter i går, men ellers er alt på topp. Jeg dro aldri på byen i går, jeg var sammen med noen venner og festet der, men når de andre tok veien videre dro jeg heller bare hjem. Å være hjemme er alltid best, hilsen Sophie, 43 år og fembarnsmor, haha. Nei, men jeg er ikke så fan av å feste!

Farmor og farfar har vært her på besøk og jeg spiste en ordentlig deilig vegansk middag! Tenk at dette er vegensk? Det hverken ser ut til å være det, eller smaker sånn.

Besteforeldrene mine er så søte, tar vare på alle artikler de finner om meg, ser det meste jeg gjør på tv og støtter meg masse. I tillegg er de veldig flinke til å gi meg et "fristed" ved å ikke snakke om blogg og jobb når jeg er hos dem, fordi de forstår at jeg får det presset fra så mange andre kanter. Fine folk, virkelig. 

Meg og farfar. Han er nok den jeg har fått "stemmen" min fra, altså at man snakker høyt om ting man bryr seg om, at man er engasjert og at man står på. 


 

I morgen kommer tv2 og bloggerne hit, og tro det eller ei.. å spille inn tv er slitsomt (men gøy!) så jeg skal nok legge meg sinnsykt tidlig i kveld. Men, vi snakkes som vanlig litt senere uansett! 

MEG SOM LUCIA

Kommenter her

God Lucia!!! Det hadde jeg helt glemt. Det er vel mest når man var yngre og gikk på skolen at man brydde seg om å "feire" lucia, ettersom man fikk bake lusekatter og se på luciatog istedenfor å ha vanlig undervisning. Haha, det var lucia for meg iallefall. 

Forresten, hva synes dere om debatten som jeg hørt snakk om, som handler om en gutt kan være lucia i toget eller ikke? Selv synes jeg det begynner å gå litt over stokk og stein.. Likestilling i all ære, men visse ting blir litt for dumt. Hva er det som er så galt med å være ulike egentlig? Vi ER jo ulike, og lucia var en kvinne. Det er jo nesten som om kvinner skal begynne å kreve å kunne bli kåret til "årets mest sexy mann" og omvendt snart, bare for at alt skal være likt.. Merkelig. Ja til like rettigheter og lik behandling, men enkelte debatter kan man gjerne droppe for min del.

Meg som lucia, hehe. Gammelt bilde, tatt i barnehagen :P 

 

For første gang på lenge..

Kommenter her

annonselenke

Jeg holder på å fikse meg, snart skal jeg møte en venninne og så går turen videre mot fest. Det er veldig lenge siden jeg festet i Harstad, så det blir nok gøy! :) Å gå ut i en liten by er en helt annen greie enn å for eksempel feste i Oslo, ettersom man alltid møter på så mange mennesker man kjenner eller vet hvem er i Harsad. Nå som jeg har flyttet synes jeg faktisk det er litt morsomt! Men når jeg bodde her var jeg sinnsykt lei av å alltid se de samme menneskene..

Kjolen min finner du her / klokken er fra Michael Kors. 


Vi blogges mer i morgen! Nå skal jeg se til å kose meg skikkelig. 


Jeg blir like sjokkert hver gang!

Kommenter her

Tusen takk for så god respons igår! Det hadde jeg ikke forventet, men det gjør meg veldig glad ♡ Det slutter virkelig aldri å sjokkere meg at folk faktisk leser det jeg skriver, jeg ser veeeeldig ydmykt på akkurat det.. 

Jeg sov sinnsykt lenge i morges, etterfulgt av nesten en time i badekaret. Deilig! Jeg tok noen glass vin med et par venninner i går, og det var så gøy å møte vennene mine i Harstad igjen! Ettersom vi sees så sjeldent så var det masse å prate om og ta igjen, og nå ser jeg fram imot flere morsomme kvelder sammen.

Haha kan man være forelsket i en hund, forresten? Charlie gir meg nesten sommerfugler i magen, så søt som han er + jeg tenker på han hele tiden.. 


 Jeg skal prøve å komme meg opp av sofaen å få gjort noe idag, hehe. Det er jo tross alt lørdag :) Jeg er utrolig lat og sløv idag, men... det er jo ferie? 

 

om gresset er grønnere på den andre siden har du glemt å vanne ditt eget

Kommenter her

Nå har jeg hatt kjæreste og samboer i litt over et år, noe som kanskje ikke er all verdens av tid - men det er nok lenge til at man kjenner hverandre ekstremt godt, ikke alltid lukker døra når man tisser og ofte lar sine små irritasjoner gå utover partneren sin. Jeg blir ikke nervøs når Robin kommer hjem fra jobb, jeg stresser ikke med å ha matchende undertøy og jeg kan gjerne være ufresh og ustylet foran han. Vi sitter ofte i samme rom og gjør totalt ulike ting, vi sender ikke meldinger til hverandre 24/7 og vi trenger ikke å være i samme solseng når vi tar solarium. Mange blir stresset når man kommer inn i denne "komfortable" zonen og ser tilbake på tiden med nattameldinger, spenning og usikkerhet.Når man er ung og er i et forhold som har vart en stund føler kanskje noen presset på å se om "gresset er grønnere på den andre siden" eller "hva annet som finnes der ute". Men hvorfor det? Jeg elsker sånn som vi har det, og kjærlighet handler om så mye mer enn bare det. Så, her kommer 13 punkter om hvorfor jeg elsker et langt og komfortabelt forhold!

 


♡ Vi har ikke oppvaskmaskin, og å vaske for hånd er ikke akkurat det mest spennende som eksisterer. Men når man gjør det sammen med noen man elsker, så kan det faktisk være veldig hyggelig. Kjærlighet for meg er de hverdagslige, kjedelige oppgavene som blir morsomme på grunn av den du deler dem med. 

♡ Å være i samme rom uten å gjøre alt sammen. Når jeg sitter i sofaen og ser bort på han som sitter ved kjøkkenbordet, det er stille over lang tid, før en av oss sier "hva gjør du?" eller kommer bort for et raskt kyss. Og så fortsetter man med sitt. 

♡ Når man er 100% komfortable når man sover sammen, og ikke sover like godt alene. For å ikke glemme når man våkner av at kjæresten drar deg nært han / henne. Høydepunktet mitt hver eneste dag, uansett hva som har skjedd, er å få sove med kjæresten min. Det er det som er hjemme. 

♡ Å gå på matbutikken sammen, planlegge hva vi skal spise og snakke om alt og ingenting. Da føler jeg meg skikkelig voksen, haha. ♡ Når man slipper alt man har i hendene og alt man gjør, bare for å stå å holde rundt hverandre noen sekunder midt på gulvet i stua. Verden forsvinner i noen sekunder. 

♡ At vi kjenner hverandre så godt at vi vet hva den andre tenker og trenger. Hva man skal si, hva man skal gjøre. Hvordan man skal kysse og passe på i rette situasjoner.

♡ De lange samtalene før man sovner om alt og ingenting.
 
♡ Når vi er på reise sammen og jeg kan legge meg i alle mulige rare posisjoner over flysetet, og Robin godtar det. Han får liten plass og må være våken, jeg får sove og blir passet på. ♡ Jo lengre man er i et forhold, jo lettere blir alt (føler jeg). Å kommunisere, å reise sammen, å ta avgjørelser osv. Hver uke er bedre enn den forrige! Man blir mer i sync med hverandre.

♡ Det er spennende å bli kjent med familien til kjæresten, og jeg kan ringe moren til Robin når jeg vil og vi har flere ganger snakket lenge over telefon, men også i virkeligheten. Lillebroren til Robin og meg har det veldig morsomt sammen og spessielt på Robin sin bekostning. Det er fantastisk å få en ekstra familie!

♡ Man har noen å dele eventyr med. Jeg elsker å oppdage nye steder med kjæresten min, og det er ingen andre jeg heller ville ha delt det med. Vi har delt så mye sammen og det er deilig å tenke på at det kommer mer.

♡ Latteren er sterkere, sexen er bedre og kjærtegnene mer ekte fra en kjæreste man har hatt en stund, om man sammenligner med en liten flørt.


♡ Og sist, men ikke minst. Man klarer å være seg selv hvor som helst og når som helst. På ditt beste, på ditt verste, og noen står på sidelinjen og oppmuntrer deg, ler meg deg, betrygger deg og utfordrer deg - med andre ord, elsker deg. 

 

KJÆRE ALLE SAMMEN

Kommenter her

 Mange har ventet på et svar fra meg, men hittil har jeg ikke gjort noe annet enn å innta "offerrollen". Jeg mener ikke den er noe rolle, for blir jeg lei meg - ja, da er jeg lei meg og da skriver jeg det. Men kall det hva du vil, nå er jeg uansett klar. Jeg takket nei til alle intervjuer om blesten som har vært i det siste, for jeg ville få det på avstand og så skrive her slik som jeg alltid gjør.. Rett fram, uten noe redigering, og uten noe filter. Nå sitter jeg her og skriver fra samme seng, samme sted og samme rom som bloggen først ble startet for snart 5 år siden. Ganske sprøtt å tenke på alt som har skjedd for min egen del, men også med min lille hobby som jeg kalte for sophieelise.blogg.no 

 Jeg er enig i det folk sier om at jeg burde tåle kritikk. Kritikk tåler jeg. Jeg tåler at folk stiller spørsmålstegn ved meg og bloggen min. I dag skriver Caroline Berg Eriksen at man ikke bare burde legge seg ned å gråte, men røyse seg opp å svare på kritikken. Jeg forstår det, men samtidig er jeg bare menneske og jeg kan ikke alltid kontrollere følelsene jeg har. Dessuten er jeg en god del yngre enn henne, og for senest et år siden var det hun som lå inne å gråt for noe som hadde skjedd henne og hennes blogg, hvor hun hadde gjort en feil. Dont get me wrong, jeg elsker Caroline sin blogg og hun er ett av mine store forbilder, og innlegget hennes var inspirerende. Det er ikke noe jeg blir trist av, men jeg ville bare nevne det uansett for det kom på forsiden av dagbladet (og de prøver å gjøre det til en diskusjon?), så det passer seg vel med et svar. Hun gjør en ordentlig business ut av bloggen sin, og er en foretningskvinne. Jeg er ikke helt der, for selv om jeg tjener penger på bloggen klarer jeg ikke å skille bort personligheten min (dessverre, synes kanskje noen?) Jeg ser enda på dette som noe morsomt, og som en hobby jeg er så heldig å tjene noe på. Jeg ser ikke på bloggen min som en svær bedrift med masse regler, og kanskje det er feil når jeg når ut til så mange. Men i bunn og grunn er denne bloggen mye lest fordi jeg er som jeg er, og jeg ønsker ikke å endre på det kun fordi jeg tjener penger på noen annonseinnlegg her og der. Jeg har sagt før at jeg savner bloggene før i tiden som var så ærlige og direkte, og jeg mener ikke at fordi man tjener penger skal man behøve å være 100% politisk korrekt til enhver tid. Slike har vi nok av. Vi har nok av innlegg som er skrevet ned, redigert, finpusset, vurdert og blottet for personlighet før de kommer ut. Jeg skriver bare rett fram, alltid. 

Noen ganger krever det et par dager eller kanskje en uke før jeg føler jeg klarer å heve stemmen å svare for meg. Den enkelte kronikken til Anki Gerrardsen gjorde ikke så vondt. Jeg tror heller ikke hun er et vondt menneske eller en dårlig journalist, jeg tror heller ikke hun er misunnelig. Jeg tror bare hun valgte feil måte å få fram et poeng på, og hun valgte å fokusere mest på personen jeg ser ut til å være. Jeg har jo lest utallige kronikker om meg selv som går på både det ene og det andre uten at jeg nevner det her. Det som gjorde vondt var alt oppstyret etterpå, og at dette også går utover familien min. Da var det vel lett å skylde på den enkelte artikkelen, når det var den som utløste alt. At mamma og pappa blir nødt til å se venner av dem dele en kronikk på facebook hvor det står skrevet stygt om datteren deres. At bekjente diskuterer i kommentarfeltene, mennesker jeg møter, mennesker som har barn jeg har lekt med, skal skrive hvor stygg jeg er. Hvordan takler man noe sånt? Det kan bli så innviklet etterhvert, og jeg ble sliten. Det føltes som om alle banket på inne i hodet mitt, at jeg ikke hadde noe fristed. Det var snakk om det over alt, og det blir jeg sliten av. Spessielt når det ikke føles som om vi diskuterer meg engang, for jeg kjenner ikke alltid igjen den folk beskriver. 


Det er ikke slik at jeg søkte på en jobb som toppblogger, og at jeg med gode referanser fikk den jobben. Det er slik at jeg startet en blogg som 16 år gammel, og at jeg bare har vært nødt til å lære på veien etterhvert som dagene går. Jeg lærer enda. Jeg har kastet meg inn i en samfunnsdebatt fordi jeg er sånn,  det bare skjer fordi jeg som menneske er engasjert. Jeg står for det, og jeg kan gjerne få kritikk for tingene jeg mener eller tror. Vi er alle ulike på det området og en debatt er bra. Men at det ene innlegget fra norsk folkehjelp som jeg tok betalt for skal bety at jeg aldri kan mene noe genuint og at jeg er "kjøpt og betalt" er hodeløs kritikk som jeg nesten ikke engang følte for å svare på. Er det egentlig verre å få betalt for et innlegg om norsk folkehjelp enn et innlegg for mascara? Jeg får velge mellom innlegg hver måned jeg skal skrive om å få betalt for, og jeg valgte norsk folkehjelp der andre kanskje takket nei. Jeg kunne valgt en mascara istedenfor og sluppet oppstyret. Alt jeg har skrevet om regnskogsfondet og gjort for dem gjør jeg gratis. Samme med dyrebeskyttelsen, flyktninger, delfindrapene i japan og alt annet jeg har engasjert meg i. Gratis, og jeg har skrevet om det fra dag EN. Eller, faktisk ikke gratis, for det har kostet meg mye, men det er verdt det. Og vet dere hva? Jeg hadde tjent mye mer om jeg holdt kjeft. MYE mer. Da hadde jeg vært lettere å selge inn til annonsører. Men jeg driter i det, for jeg vil si det jeg mener. Jeg vil heller tjene en million mindre i året enn å ikke få si meningen min, for det betyr alt for meg å få lov til å engasjere meg. 

Jeg føler heller ikke at jeg er et usunt ideal for unge jenter. Ja, jeg har silikon. Jeg har operert nesa. Jeg hadde komplekser, jeg følte meg dritt, jeg brukte mye penger på det, det gjorde vondt. Er jeg fornøyd med meg selv nå? Ja. Tror jeg det har noe med operasjonene å gjøre? Nei. Jeg ble ikke fornøyd med meg selv etter de operasjonene heller. Det krevde at jeg jobbet med meg selv på innsiden og fant ut av hvem jeg er. Jeg er mer sikker på meg selv nå, og det gjør også at jeg er mer fornøyd med helhetsbildet. Jeg kan dessverre ikke endre på fortiden eller det jeg har gjort, ikke ønsker jeg det heller. Jeg er glad jeg var åpen om det, for det var slik min virkelighet var. Den behøver ikke være din virkelighet. Jeg mener det er bedre å være ærlig enn å lyve, og jeg kan ikke endre min personlighet eller hva jeg ønsker å gjøre i livet fordi mennesker ser på. Dessuten har ALDRI media hyllet meg for at jeg har fikset på utseendet. Det har ikke gått noen hus forbi, og at jeg tok silikon for tre år siden må jeg enda svare på i hvert eneste intervju jeg har. Jeg får kritikk og jeg tåler det, og får spørsmål på riksdekkende tv som går på om jeg føler jeg skader andre unge jenter. Jeg er kanskje ikke et sunt ideal når det kommer til utseende, men vet du hva? Det er INGEN. Man skal aldri se på utseendet til noen som noe å se opp til eller noe å beundre, for du kommer aldri til å bli lik noen annen uansett. Omså det er meg, Kylie Jenner, Fotballfrue eller Erna. Ikke fortell meg at jeg "fronter et usunt kroppsideal", da jeg mener slike idealer ikke eksisterer og heller ikke på det motsatte. Trener du og er sunn, ja da har du en sunn livsstil og det er beundringsverdig. Det har jeg. Men det har ingenting med utseendet til kroppen min å gjøre. Jeg er veldig glad for at bloggere blir tatt mer på alvor, og da stiller også flere kritiske spørsmål. Men folkens, jeg TÅLER det. Jeg tåler kritikk. det vet vi vel? Jeg har jo fått mest av alle bloggerne. Jeg, og Caroline. Men jeg finner meg ikke i at noen skal blande inn mitt utseende med mine meninger, det er ikke okei uansett hvem man er. Det er antifeministisk, for det rammer nesten utelukkende kvinner.  Men gjerne kritiser det jeg mener, det jeg står for. Bare ikke bland puppene mine inn i det. Skill diskusjonene fra hverandre, om dere nå for all dem må diskutere hvordan jeg ser ut også. 

Vanlige jenter faller. Vanlige jenter får vondt. Det er ikke alle som klarer å sprette opp med en gang og forsvare seg gang på gang. Jeg er helt normal, og noen ganger føles det vondt, og da krever det litt tid å hente seg inn igjen. Jeg orker ikke å endre hele meg til å være en "business", eller tenke på at jeg er en "jorunalist eller redaktør av min egen blogg" når jeg tross alt driver en personlig blogg. Dette skal være ærlig fra en ung jente, dette skal være mitt liv. Ikke noe glossy magasinutgave av det. Ikke noe perfeksjon. Bare et vanlig liv til noen som enda lærer. Jeg vil heller vise den siden, istedenfor å late som om jeg alltid er sterk. Jeg er ikke udødelig, men jeg er heller ikke mulig å knekke. Men som alle andre, krever det noen ganger litt ekstra tid. En ekstra push. 

Men jeg klarer det. Og jeg klarer det uten å legge noe filter på det, uten å late som om jeg er perfekt å uten å late som om jeg ikke har silikon. Jeg klarer det ikke alltid uten å felle noen tårer.  Jeg klarer det fordi jeg er meg, og jeg står for det.

STANDARD

Kommenter her

 

annonselenke

Det er faktisk sykt deilig å være hjemme hos familien! :) Og jeg har savnet Harstad! 

Jeg har akkurat dusjet, spist en stor lunsj og sett på disneyfilmer, hehe standard når jeg er hjemme. Jeg skal dra til sentrum en liten tur for å kjøpe et par ting, og så gå en tur med lille Charlie som koser seg så mye. Ellers skal jeg til en venninne i kveld og drikke vin! Genser finner du her.

Vi snakkes senere! 

 

CHAMPAGNE FRA SE&HØR

Kommenter her

Jeg kom hjem til en hyggelig overasskelse som min mamma har spart til meg! Hver uke sender se&hør ut en champagneflaske til noen som fortjener det, og for litt siden var det min tur. Tusen takk!På snakk om se&hør, jeg kjøpte bladet på gardermoen og jammen så jeg ikke noen kjente fjes.. Jeg er spessielt nysgjerrig på det bildet med meg, Linnea og Atle. Jeg aner ikke hvordan det kom til, jeg husker det ikke litt engang.. For en gjeng.Nå skal jeg sovne til en julefilm! God natt, folkens. 

VERDENS VERSTE MENNESKE

Kommenter her

I tilfelle dere lurte på hvem som burde stikke av med prisen som årets idiot så har jeg en veldig sterk kandidat..

 

DONALD TRUMP. Muligens det ekleste mennesket på jord. Jeg kan nesten strekke meg så langt som å kalle han en mild Hitler. Eller, hadde dette vært 1930 nå, så ville nok Donald gjort mye av det samme, fælt å si men sant. Mister Trump gjør narr av overvektige mennesker, funksjonshemmede, kvinner og nå også muslimer. Ikke bare gjør han narr, men han ønsker å kreve at muslimer skal bli registrert i et eget register, at de skal bære egne i.d kort, og at INGEN muslimer skal få komme inn i USA. Jeg vet ikke om dere ser de nazistiske vibbene her, det er forkastelig, og dette kommer fra en mann som kan bli den neste presidenten i USA.. Og muligens sitte med makt over atomvåpen. Hva faen, verden?

Og hva kom jeg på idag? Vel, når vi reiser til Vegas skal vi bo på Trump International Towers. Altså et hotell det ekleste mennesket på jord eier. For disse dagene i Vegas betaler vi nærmere 20 000 kr for hotellet, som da skal gå til denne mannen som jeg ikke har noe respekt for. Det er den fineste rommet jeg noen gang har sett, et sinnsykt kult hotell og en reise jeg gleder meg til. Men jeg tenker bare.. Hell no.

Så i kveld må jeg virkelig prøve å få igjen pengene på det, avbooke hotellet og finne et annet. Det er i det minste noe. Aldri støtt denne jævelen med noe som helst, for penger er som dere vet makt. Og denne fyren her... han er farlig.

 

FRA DRØM TIL MARERITT

Kommenter her

Jeg og Charlie hadde touchdown i Harstad for ikke så lenge siden. Jeg hadde sett fram til en relativt koselig flytur sammen med min lille, men til mitt store sjokk og fortvilelse måtte han være ved bagasjen under reisen, og ikke i kabinen med meg.. Jeg hadde jo booket og betalt for å ha han med meg hele veien, men jeg hadde feil bur (som er min feil), så da fikk det bli sånn. Jeg tenkte det verste, at han ville komme tilbake død, at han skulle ha fått sjokk og ikke være den samme igjen.. Men heldigvis har jeg en liten tøffing som er akkurat den samme enda, og nå har vi noen uker sammen på å kose oss i nord!


Nå er det bare å koble ut alt stress og la mamma passe på meg, luksus! Det er så deilig å ikke ha noe sted jeg "må" være, jeg slipper å føle at det er 1000 ting som står ugjort bare jeg slapper av noen timer. Dette trengte jeg!

 

HJEMME PÅ EKTE

Kommenter her

Si hei til verdens minste juletre..

Jeg har kjøpt litt nye småting til leiligheten, og det kommer til å bli så koselig etterhvert! :) Og et lite juletre måtte det så klart bli, hehe.. Det var deilig å ordne litt hjemme før jeg dro til Harstad, da blir det ekstra koselig å komme tilbake til Oslo igjen også. Da R først kom inn i livet mitt hadde jeg kun en slitt sofa, en tv og en skrivepult i leiligheten, tenk det? Den var grusom, jeg hatet den og angret på at jeg hadde kjøpt meg leiligheten i utgangspunktet. Men med rett ting, så blir det så koselig! Marmorspeil og "bord" fra milla boutique, resten fra kremmerhuset. 

 


 

Forresten, wow så hyggelige tilbakemeldinger på videoen til meg og Joakim, og ikke minst TAKK for 1000 subscribers på youtubekanalen vår! Tenk det, etter bare EN video! Neste dukker opp om 6 dager, så følg med. Klem! 

VIDEOBLOGG - WOULD YOU RATHER!

Kommenter her

Jeg og min gode venn Joakim har laget en sinnsykt morsom videoblogg hvor vi leker "would you rather"!  Hvem liker vi best, styleconnection eller mammatilmichelle? Tcmn eller Andrea Badendyck? Kunne vi blitt med på paradise hotel? Det og mye mer i denne ukens videoblogg! 

 

Husk å subscribe på kanalen vår på youtube! Vi kommer til å legge ut videoer hver uke, og har allerede spilt inn fem videoer, haha!  Dere kommer til kanalen vår ved å trykke på bildet under, eller ved å trykke her.  

Håper dere gleder dere! Det gjør vi! 

VINN JULEGAVER FOR 100 000 KR!

Kommenter her

annonse

Som jeg sa til dere tidligere har jeg brukt litt tid ikveld på å fylle ut en ønskeliste på ønskelisten.no. Det fungerer så enkelt som at man fyller ut masse ting man ønsker seg fra Expert, og så kan man vinne hele greia! Hvor genialt er ikke det? Om du ikke har gjort det, bør du gjøre det NÅ! Man kan faktisk vinne ALT man ønsker seg, for opptil 100 000 kroner! 

Expert er jo norges største nettbutikk innen elektro og har raskest hjemmelevering, så man finner masse man ønsker seg. De trekker vinnere en gang i uken (11, 18 og 22 desember), så jeg håper virkelig jeg vinner den 18.. Da har jeg jo bursdag, hehe!  
Jeg var innom expert i går da jeg ventet på trikken, og det var da jeg kom på at jeg gjerne ville skrive en ønskeliste der. Jeg fant jo så mye jeg ville ha! Så, her har dere min ønskeliste! Dere får ønskelisten tilsendt på mail, så man kan sende den videre til familie og venner slik at alle vet hva du ønsker deg i tilfelle du ikke skulle vinne. Husk at du kan lage samme ønskeliste her, og da er du med i konkurranse! Dette er altså linkene til det jeg ønsket meg, om dere trenger inspirasjon.

Hårføner med ekstra sterk motorToni & Guy krølltang som er testet i salong for maksimal ytelsePhillips Lumeå hårfjerningssystemepilatordampestrykejern (det har jeg faktisk ikke! ♥ alarmklokke med darth vaderphillips kaffemaskin  pizzaovn juicersodastremer / kullsyremaskin ♥ xbox onebeats by dr drepolaroidarmbånd med pulsmålerliten høytaler med god lyd ♥ 


 

Lille meg på Expert igår, hehe. Nå krysser jeg fingrene, for både meg og dere! TIPS FOR ET LYKKELIG LIV

Kommenter her

Reisen fra ung til voksen kan være vanskelig. Man går igjennom så mange ulike faser, og jeg har merket at jeg stiller meg selv litt for store krav noen ganger og at tankespinnet kan bli litt intenst. Mot vinteren er det fort gjort å grave seg selv ned, og livet kan virke veldig deprimerende.. Så, her kommer mine enkle tips for et litt bedre liv, sammen med noen glade bilder!


 

♥ Ring familien din ofte. De setter pris på det, du setter nok også pris på det. Jeg og pappa snakker sammen veldig ofte, og alltid lenge hver gang. Jeg vil gjerne bli bedre til å ringe de andre i familien også.. Det er ingen skam å be foreldrene sine om hjelp selv om man blir eldre. 

♥ Uansett hvor god eller dårlig en situasjon er, så kommer den til å endre seg. Ting endrer seg alltid, og det er viktig å huske på!

♥ Glem fortiden, og om du er i et forhold - om du tilgir, så tilgir du. Ikke dra opp gamle feil partneren din har gjort, det kommer dere ingen vei med.


♥ Smil og le! Det endrer faktisk hva du føler på innsiden også, om det reflekteres på utsiden. Jeg har en tendens til å holde latter inni meg og ikke smile så mye på grunn av komplekser, og det gjør meg i bunn og grunn enda mer ulykkelig. 

♥ Drikk mye vann! Jeg har vært elendig på å drikke vann, men jeg føler meg som et bedre menneske (yes, really) nå som jeg drikker masse av det.

♥ Sov minst 8 timer per natt. Dette klarer ikke jeg å få helt til, men det er viktig for hvordan dagene dine er. Nok søvn, og nok mat. Helst ikke mer enn 8 timer heller, det kan slå ut motsatt og man blir mer trøtt og sliten av det.

♥ Husk på at det er en bra ting å være god på jobben sin eller på skolen, men jobben din kan du ikke ringe på en dårlig dag - det er vennene dine. Ta vare på dem, og det skal jeg absolutt bli bedre på selv. Jeg fikk en wakeupcall etter mitt eget innlegg om ensomhet, og nå har jeg jammen blitt bedre på det også.Luxushair by Sophie Elise, farge #1b/18

♥ Ingen er ansvarlig for din lykke bortsett fra deg selv. Ikke gjør lykken din avhengig av et annet menneske, da blir du faktisk ulykkelig nesten uansett.

♥ Les bøker! Det gir en ro!

♥ Du trenger ikke å vinne enhver krangel. Man kan faktisk være enig i å være uenig.

♥ .. Dessuten er det bortkastet tid å hate noen. Livet er helt ærlig for kort, ikke bruk energi på det når du heller kunne ha utviklet deg selv. ♥ Bruk tid med gamle mennesker, og barn. La oss si over 70 år, under 7? De er de mest åpne som man lærer mest av.

♥ Sitt i stillhet minst 10 minutter per dag. Uten mobil, uten musikk. Sitt bare ute eller i sengen og tenk. Det er meditasjon uten at man konsenterer seg om det. Men ute er definitivt mitt favorittsted.. Da kan jeg høre på fuglene, og jeg føler meg mer fri.

♥ Prøv å gled et annet menneske, hver eneste dag! 

♥ Og husk.. Det er viktig at du er du, for da kan jeg være meg. Det unike er det vakreste, og det har vi alle. 

LITE BLOGGVENNLIG

Kommenter her

Som et lite barn sitter jeg nå og lager min egen ønskeliste på expert.no - så genialt at man kan gjøre det der og kanskje vinne alt man ønsker seg for 100 000 kr? Haha, jeg blir helt gira, tror jo alltid jeg skal vinne sånt... Kanskje jeg legger ut ønskelisten på bloggen senere, det er jo så mye jeg vil ha!

Robin har akkurat laget middag til oss begge, laks, potetmos og saus. Sinnsykt godt, men utrolig lite bloggvennlig, hehe. Snart skal jeg begynne å pakke litt. Jeg reiser til Harstad i morgen formiddag (med charlie, stress..) og så blir jeg hos familien til etter jul! :) Det blir gøy! 

 

BRYNENE MINE UTEN SMINKE

Kommenter her

brynene mine uten sminke, etter farge og forming. 

Tidligere i dag var jeg på brow rehab for å fikse brynene, og jeg er superfornøyd som vanlig! Jeg har fått naturlige, markerte og fyldige bryn takket være den salongen, og føler meg superfresh uten sminke også :) Når jeg er der farger jeg brynene, før vi vokser dem og napper litt. Salongen til brow rehab ligger på pilestredet rett ved hendrix hair, så jeg pleier å gå litt imellom de og snakke med alle jeg kjenner siden jeg er der så ofte, haha.. De ansatte er så herlige! 
Brynene mine med sminke på.

Dere kan sjekke de ut på instagram om dere har spørsmål eller vil booke tid osv. Jeg anbefaler det! Brows on fleeeeek oh yes. (ps, jeg hadde tatovering på brynene før, men den er borte for lenge siden.. ikke så permanent som man skulle tro, og takk gud for det!).

 

 

MIN FAVORITTPARFYME OG MER!

Kommenter her

 annonse

 Jeg er så heldig at jeg har fått plukke ut noen av mine favorittprodukter fra bangerhead. Jeg har handlet på den butikken to ganger tidligere, så at jeg fikk mulighet til å gjøre et innlegg for dem takket jeg med en gang ja til! Dette er produkter som strekker seg litt utenfor bare sminke, og er produkter jeg bruker flere ganger i uken 

 

Etterhvert som årene går har jeg fått testet ut en hel haug av parfymer. Som regel slenger jeg med meg det første og beste på taxfree uten å i det hele tatt teste ut luktene først. Det kommer ofte nye, spennende dufter på markedet men jeg mener Marc Jacobs alltid klarer å holde seg aktuelle og perfekte for enhver sesong og personlighet. Jeg mener også at parfymene fra Marc Jacobs er noen av dem som holder seg på igjennom hele dagen, så slipper jeg å spraye flere ganger. Denne passer perfekt for meg, men de har ellers veldig stort utvalg her. Shiseido protective hand revitalizer er en anti-aging håndkrem som beskytter mot tørrhet og aldringsflekker. Kanskje ikke helt etter min aldersgruppe, men jeg kjøpte denne ved en "feil" for litt siden og jeg har elsket den siden. Og den er også en perfekt gave til mor, nå på nesten halv pris! Som alle de andre produktene fra shiseido er dette kvalitet, og er en gjenganger på flere produkter her i huset. Et annet kvalitetsmerke er Dermalogica. Jeg er stor fan av denne sprayen som umiddelbart demper hudirritasjoner og følelsen av stramhet. Denne kan man bruke på morgen, kveld, etter rengjøring eller til og med etter makeup. Den blir svært billig om man slenger på rabattkoden jeg har, som dere finner i bunnen av innlegget. 

Og så, REN GUERANDE SALT EXFOLIATING BODY BALM. Forskjellen på denne og andre hudpleieprodukter jeg har testet tidligere og falt for er ikke så mye, annet enn at denne er helt ren, og jeg slipper å få rød hud etter påføring som jeg ofte får. Bangerhead professional fresh me up er en ny favoritt innen tørshampo på 200 ml. Jeg er avhengig av tørshampo, og dette er en ny favoritt! Det trodde jeg ikke var mulig ettersom jeg har vært beinhard og holdt meg til samme tørshampo i mange år tidligere. Voluspa chrisp champagne lukter, om mulig, enda bedre enn parfymen fra marc jacobs. Den skaper en veldig fin stemning hjemme, synes jeg. Og jeg har heller aldri funnet en rabattkode på voluspa, men nå har jo jeg det!


 

Litt informasjon om bangerhead, i tilfelle dette er en ny side for noen..

♥ Bangerhead er en av skandinavias ledende butikker innenfor sminke, parfyme, hårpleie og velvære. 

♥ De har en fysisk butikk i Stockholm, som også har ansatte frisører. 

♥ Ingen tollavgift, raske leveranser 30 dagers åpent kjøp og bonuspoeng på alt.

Litt generelle tips fra meg om å handle sminke og produkter på nettet..

♥ Om det er nytt for deg å handle på en nettbutikk, sjekk antall likes de har på sosiale medier. Bangerhead har 28 000 + bare på facebook, og jeg ser at flere av mine sminkeinteresserte venner har presset like. Det lover godt for skeptikere!

♥ Handle fra utlandet, gjerne steder som er tollfritt slik som bangerhead. Da sparer man masse penger!

♥ Sjekk hvilke rettigheter du som kunde har. Bangerhead har en god og betryggende oversikt som du finner her. SOPHIE25 gir 25% på hele sortimentet (ikke kampanjevarer og gjelder ikke med andre rabattkoder). Dere handler her! 

STORE JENTER GRÅTER OGSÅ

Kommenter her


Jeg tror mange forventer at jeg er helt nede i kjelleren idag. Takk gud, jeg hopper fort tilbake på rett spor etter slike "skandaler" og nå er jeg klar for noe nytt egentlig. Dette er jo ikke noe jeg har satt igang, det er mest kaos rundt meg og ikke nært meg. Jeg leser om meg selv, men det føles som en annen, for beskrivelsene folk kommer med kjenner jeg meg ikke alltid igjen i. Hverken de positive eller negative. Det blir litt sånn.. Hæ, er det meg vi snakker om nå? Jeg er jo helt normal og egentlig litt kjedelig? 

Kvelden i går var litt kjip, det skal jeg innrømme. Men jeg vet oppskriften for at det skal løse seg opp i mitt kaotiske hode, heldigvis! Jeg må bare få snakket med samboeren, kose med hunden og spise en middag som jeg får bestemme. Det er ikke så veldig mye mer komplisert enn som så for min del, i en ellers ganske så komplisert tilværelse. 

 

ET OVERFLADISK PUSTEROM

Kommenter her

reklame for egen kolleksjon

Det er kanskje rart å si det, men når tankene mine løper løpsk og det er mye å håndtere på en gang er det overfladiske mitt fristed. Da kan jeg koble ut tankene og fokusere på noe veldig lite viktig, som hårfarge, krøkker og sminke. Jeg vet at mange jenter finner et pusterom der, uansett hvor rart det måtte høres ut for utenforstående. Men slik er det for meg, og i dag har vært sånn, når det stormer sånn rundt meg. 

Den følelsen da jeg først fikk dette håret i postkassen og så bilde av meg selv på pakken.. Det er veldig vanskelig å beskrive om jeg skal være ærlig. Jeg har jo selv åpnet slike pakker hundre ganger, fra jeg var ung på jenterommet og til nå - plutselig er det mitt ansikt! Det føltes surrealistisk at jeg har vært med på å skape noe som jeg er så fornøyd med. Det er det tykeste, mest glansfulle håret jeg har prøvd av clips, og jeg har brukt det i flere år.  I tillegg har jeg jo testet hår fra ulike leverandører i hele seks måneder nå, før det endelig ble helt 100% rett. Jeg har valgt å fokusere på farger som er litt utenfor boksen om man tenker tradisjonelle extensions, men ikke alle er like "crazy" som denne som heter #pinkTidligere har jeg alltid måtte bytte ut extensionet etter rundt 2 måneder når det kommer til clips, fordi jeg er avhengig av at det skal se frseht ut hele tiden. Eller, dere som har prøvd clips vet at det kan floke seg / dele seg etter en liten stund med bruk. Det er sinnsykt dyrt om man føler for å oppdatere seg hele tiden, og jeg vet jeg har unge lesere, derfor ville jeg lage noe som holder en god stund og man slipper å føle på "presset" ved at det ikke ser så frisk ut, og at man føler man har brukt mye penger på dritt. Dette håret holder myyyye lengre. Jeg ville også lage hår som er lettere å style enn vanlige extensions - det har jeg også fått til. Du slipper å måtte krølle og krølle uten å få noe effekt. Under her hadde jeg ikke styling-spray, med krølltang på i rundt 5 sekunder på hver remse. 

Som noen av dere vet, bruker jeg også tape fra hendrix hair. Jeg har ofte gått i perioder uten tape (når frisøren min ikke jobber i oslo, for eksempel) og da bruker jeg kun clips og det går fint. Til vanlig liker jeg å ha tape fordi det ofte er et "krav" om man skal være på tv (faktisk!), for at det er lettere å sette opp og ikke alle klarer det. Så, nå som jeg har tape bruker jeg en halv eller bare en eller to remser av clips, men på disse bildene har jeg fire remser for å vise dere bedre. Jeg er nok også en ganske slitsom kunde å ha som frisør, håret mitt blir veldig ødelagt av alle tv-opptak jeg gjør, der extensions blir tupert, sprayet, greid ned igjen, tupert, støvet ned.. Ja. Slik skal man ikke behandle hår, tape eller clips. 

Jeg ønsket ikke å ha tape i min kolleksjon fordi jeg ikke er 100% sikker på at leserne mine får festet dette på hos en proff, og det MÅ man gjøre. Derfor ville jeg lage noe enklere, for mine yngre lesere eller for de som liker å variere litt. 
Du kjøper kolleksjonen min her <3 Neste uke viser jeg dere flere farger, pluss hvordan man fester extensions slik at det blender seg fint inn med ditt naturlige hår. Jeg vil også vise dere hvordan man setter på clips og likevel kan ha høy hestehale uten at festene vises! Det vet jeg mange har ønsket. Dette er en limited edition med hår, så jeg krysser fingrene for at dere som ønsker dere dette i julegave rekker å få en pakke under treet! Det er allerede mye som er solgt, og det er jo fint, likevel vil jeg at alle som ønsker seg skal få mulighet.. 

Fargen på håret mitt er laget av Sara W på hendrix hair, så make sure at dere har en god frisør om dere skal gå til mer "crazy colours". Det krever en del å få en slik farge, opprettholde den osv. Og et annet ps - om dere velger å farge clipsene, gå til en frisør for det også :-) 

 


 

pst! Håret mitt er i 50 cm, jeg følte det var vanskelig å lage ypperste kvalitet med lengre hår med tanke på hvilke farger jeg ville ha som krever en del fargebehandling. Men, luxushair har også 65 cm inne i andre farger (noen av dem har jeg vært med på å plukke ut, men følte det ble for "naturlig" for min egen kolleksjon, haha), så det kan være lurt å titte innom ellers også. Her er det veldig begrenset igjen på lageret, og alt skal ut. De kommer ikke til å få inn 65 cm flere ganger, så det blir siste mulighet. Dere finner det her! 

TIL VERDENS BESTE

Kommenter her

Vet dere hva? Det ble en ny dag i dag også. En ny, fin dag. Jeg lar meg ikke knekke av kritikk, kritiske spørsmål eller hva man nå måtte kalle det. Men la oss ikke forveksle det med å nedverdige noen, trakassere noens utseende eller mobbing. Noe av det første man burde lære på skolen er forskjellene på konstruktive tilbakemeldinger og mobbing. La oss bare håpe de lærer det på journalisthøyskolen.. Takk for alle fine meldinger! 


 

Til noe langt mer hyggelig. I dag har verdens fineste mamma bursdag! Ikke bare skylder jeg mamma at jeg i det hele tatt eksisterer på denne planeten, men jeg har også arvet noe av det viktigste jeg har fra henne.. Ydmykheten og empati. Mamma er gjennomgod, og jeg hører henne sjeldent si et vondt ord om noen. Hun er en lytter, og hun passer på alle rundt seg. Hjemme hos oss har alltid vært et fristed for mine venninner hvor man kan komme å få slappe av, snakke med noen og spise god mat. Hun er den som lærte meg om dyrevern og fortalte meg om det grusomme i verden da jeg var liten, som jeg enda har med meg den dag i dag. 
 

Tusen takk for at du er min mamma, for at jeg alltid får så mye støtte fra deg og for at du er så snill. <3 Jeg gleder meg til å komme hjem! Veldig glad i deg. 

 

JEG FØLER OGSÅ

Kommenter her

Jeg tror folk glemmer at jeg er et menneske som puster, som føler og ser. Ikke minst et menneske som uheldigvis noen ganger kommer over kommentarfelt på internett. Det er en grunn til at jeg har sperret mitt eget. De såkalte "vennene" jeg har som linker meg saker hvor jeg er skrevet dritt om.. Hvorfor?

Vi leser ofte i avisene om at mobbing ikke er ok. Det er grusomt, en u-ting, de voksne må gå foran som et eksempel. Mobbing er en stor synd, det skal ikke skje, det får ikke skje. For ja, hvem kan vel mobbe noen?

Vel, jeg havner innenfor den kategorien det er OK å mobbe. Fordi jeg har silikon, eller "vridd kroppen min ut av naturlige proposjoner", eller fordi jeg tjener penger på en blogg. Da er det okei å være så grusomt slem at det ødelegger min kveld og min dag. Det er fælt og grusomt urettferdig, at fordi jeg er "så falsk i utseendet" eller fordi jeg tjener penger, så er det rettferdig at jeg kveld etter kveld må legge meg å gråte. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Jeg får "ansvaret" for at så langt som 40% av unge jenter og gutter har sagt at de har hatt tanker om å skade seg selv. Som om folk tror jeg ikke vet at man sliter. Hvem står da ansvarlige for alle mine år med selvskading? Hvem er det sin feil? Er det også min? Er mine depresjoner og psykiske problemer som jeg tidligere slet med også min feil? Og alle andre som sliter, det er også min feil? Jeg føler ikke man skal peke fingre om noe såpass alvorlig. Men om vi først må, så peker jeg en finger på deg, journalisten. Du står nå ansvarlig for en kjip kveld for meg, og en synkende selvfølelse som jeg endelig hadde klart å bygge opp. 

Jeg håper du journalisten, som skrev "hvorfor i all verden skal vi støtte Sophie Elise" spør deg selv. Hvorfor ikke? Skal man ikke støtte hverandre, oppmuntre engasjement uansett hvilken farge det kommer forpakket i? Jeg har dessuten møtt mye kritikk. Det er ingen som har båret meg på en trone inn i den posisjonen jeg har nå. Hit har jeg kjempet meg, og stått i flere stormer enn jeg kan telle i løpet av nesten fem år. Jeg fatter ikke hva du sikter til, eller om du er sint, forbannet eller bitter fordi jeg - uten å være over 40 år gammel, uten å være utdannet, og uten å se stereotypisk "samfunnsengasjert" ut også får snakke. Jeg vet ikke. 

Eller så kan vi gjøre som Sophie Elise - forandre kroppen, så snakke om flyktninger. Eller du kan se denne videoblogger fra 2011, lenge før noe fiksing ble gjort, hvor jeg snakker om de samme tingene som jeg gjør i dag. Bare synd ingen gadd å høre på meg da. Og synd man kan se en ung jente bli åpenbart mobbet på nettet, og det er helt okei. 

Fordi jeg er grusom. Jeg gjør alt med intensjoner om å skape opp et eget varemerke. Eller kanskje jeg bare er en ung jente som prøver å finne ut av mitt eget liv, mens så mange tusen ser på? 

Jeg tror mange folk glemmer at jeg puster, jeg føler og ser.

Jeg tror mange glemmer at jeg er en ung jente, jeg også. Jeg kan ikke ta ansvaret for en hel generasjon.

Jeg tror mange glemmer at jeg gjør mitt beste.

Jeg tror mange glemmer at jeg også skal legge meg i kveld med tankene mine.

God natt fra en jente som ikke får sove i kveld. 

 

 

SMINKETIPS - JULEGAVER TIL VENNINNE

Kommenter her

annonse

Her kommer noen tips til julegaver, spessielt egnet for venninner, til dere som enda ikke har kjøpt alt (som da inkluderer meg selv også). Jeg har så klart en rabattkode til dere som vanlig, SE12 gir 20% rabatt på coverbrands.no, gjelder alle varer utenom allerede nedsatte varer og ghd. Den gjelder fram til 10. desember, så bare å kjappe seg! En bodyscrub er alltid deilig å få! Det er et produkt man sjeldent kjøper til seg selv, fordi det er litt "kjedelig". Jeg er personlig avhengig av å ha en god bodyscrub i dusjen fordi jeg bruker så mye selvbruning. Denne har jeg blogget om før, og den holder i ca 3 måneder før tuben er tom og man må kjøpe en ny. Så med andre ord, drøy i bruk! Ellers er en herlig duft fra victorias secret også den perfekte venninnegave til julen. Denne lukter rosa lilje og bomull! Ellers har coverbrands et stort utvalg av flere av duftene til victorias secret, og det finnes ikke en eneste som ikke lukter godt.  

En fantastisk bra børste for higlight og contour om du bruker foundation, slik som meg! Den fungerer så klart til pudder også, men jeg liker å forme contouren med denne børsten.  Dere finner den her.  

Tangle teezer.. Gud, hvor mange slike har jeg nå? Må være nærme en milliard, haha. Alle vet hvor vondt det er å gre håret om det er flokete, men denne.. den løser opp i flokene, uten smerter! Litt hårete børste jeg har, hehe.. Men det er jo faktisk helt normalt..


Litt sminke! Bahama mama, smoke balm eye shadow palette og pout n about lip gloss palette. 
 


Lulus cosmetic bag er også en fin gave å få, og hvorfor ikke gjøre det litt ekstra personlig ved å legge noe ekstra inne i sminkevesken til din venninne? Det ville jeg ha gjort! Kanskje favorittsminken, noe godteri, et fint kort, et polaroidbilde av dere to sammen..? Mulighetene er mange, jeg synes det er veldig fint å gjøre det mer personlig på den måten.


Nå drar jeg for å spille inn videoblogger! Første kommer på onsdag, som sagt :-) 

 

LITT NYTT I GARDEROBEN

Kommenter her

annonselenker

Jeg har kjøpt meg sånne store lamper som er perfekte å bruke når man tar bilder, og derfor er bloggmotivasjonen på topp. Det har vært så vanskelig med mørketiden, men nå - nå er jeg helt hyper! Uansett, jeg har kjøpt et par plagg på nelly som jeg hentet på posten i dag, og ville gjerne vise dere. En av dem skal jeg ha på meg idag, enda litt usikker på hvilken..

Rød kjole her / svart kjole her 

Og tenk, nå reiser jeg snart til Harstad! Bare tre dager igjen, og jeg skal være borte sykt lenge.. Kommer til å savne Robin masse, men samtidig blir det sinnsykt deilig å se familien min igjen, og venninner. Mine nærmeste venninner! 

EXTENSIONSKOLLEKSJONEN MIN ER UTE!

Kommenter her

reklame for egen kolleksjon

Som jeg nevnte litt kort tidligere i dag så har extensionskolleksjonen min kommet ut! ENDELIG! Det føles helt fantastisk.. I ukene framover skal jeg dele masse tips om hvordan man fester dem på for at det skal se mest mulig naturlig ut, og jeg vil også gjerne dele bilder av dere lesere som har kjøpt clipsene, om dere vil. Det er allerede mange som har bestilt, noe som er superkult! Jeg vet dere kommer til å bli fornøyd, og send meg gjerne bilder på sophieeliseblogg@hotmail.com så får dere en shoutout på instagram med det fine håret på. 

 

Jeg bruker selv nå fargen #pink. Dette er extensions i 50 cm / 200 gram, som er ekstra tykt hår. Det er like tykt fra starten av festene til bunnen, og ser derfor ikke slitt eller "pistrete" ut. Jeg har laget extensionsclips med mine favorittfarger som jeg selv har hatt på håret, da ble det naturlig å ta bayalage (en mer naturlig dipdye, på en måte), og nå rosa. 

Denne reklamen ruller faktisk på tv2 livsstil og tv3 nå! Veldig kult. Her har jeg fargene #grey blandet med #7. 

Jeg har brukt extensions i 6 år, og jeg har virkelig funnet fram dem i best kvalitet. Noen synes kanskje prisen er litt stiv, men tro meg, jeg har pushet den ned så langt som mulig med tanke på kvaliteten. Dette håret "burde" ha kostet mye mer, og jeg har fått mine frisørvenninner til å gå igjennom det, style det, fikse på det, for å se at det virkelig holder mål. Og det gjør det! Derfor har det også tatt så lang tid. 

Jeg er iallefall dritfornøyd! :-D 

DET STORE I 2016?

Kommenter her

Jeg har akkurat spist en litt sen lunsj og snart skal jeg mot sentrum en kjapp tur. Julegaver har det enda ikke blitt noe av, så jeg må prøve å ta tak! Dagens lunsj er forresten naturell yoghurt blandet med fun light. Kanskje det høres forferdelig ekkelt ut, men det er faktisk veldig digg! :)

 

I kveld skal jeg til min venn Joakim for å spille inn videoblogger. Det blir så gøy, jeg gleder meg! Jeg har virkelig troen på videoblogger i 2016, jeg føler man nesten må være god på det nå for tiden. I denne bransjen gjelder det å henge med i svingene og man kan ikke ligge på latsiden, man må alltid oppdatere seg. Dessuten elsker jeg videoblogger, og Joakim har så god peiling på video! Dette blir bra, i dag spiller vi inn quiz, would you rather, reaksjoner å gamle videoer etc. Videoer skal komme ut hver onsdag! Woho!

 

NORSKE HELTER OG STARSTRUCK SOPHIE

Kommenter her

I går kveld var jeg på gallaen "norske helter", og for å slippe å ha med seg en svær veske ble det bare noen mobilbilder denne gangen.. Gallaen var iallfall sinnsykt fin, og veldig rørende. Jeg hadde med meg min venninne Marte, og så møtte jeg mange jeg kjente der. 

Det er utrolig fint og ikke minst viktig at vi i Norge har en pris som hedrer norske helter, helt normale mennesker som har gjort noe fantastisk for andre og samfunnet. Jeg tok til tårene flere ganger... Mennesker kan være så fantastiske, om man bare prøver. 


Ble litt starstruck av Erna, altså statsministeren vår. 

Forresten så er extensionskolleksjonen min ute nå! ENDELIG! Dere finner den her, men jeg skal så klart blogge mer om den senere idag. 

få 50% rabatt på en weightlessbukse!

Kommenter her

annonse 

For litt siden skrev jeg om min lille rumpe. Mange bare "nei, den er jo ikke liten!" men tro meg, den er det. Men, det finnes jo et par hjelpemidler man kan ta seg i bruk av! For eksempel buksene fra weightless. Jeg har vel kanskje.. 20 slike bukser? Greit å kunne variere litt, hehe. 

Her har dere noen av buksene mine fra weightless som jeg er veldig glad i. Behagelige å ha på, i tillegg til at de gir rumpa et ekstra løft. Jeg har jo skrevet om disse buksene i flere år, så jeg er veldig glad i dem! Dere kan se hele utvalget av bukser her.   

De kommer i en liten, søt forpakning og som regel rett i postkassen etter kun et par dager. Sinnsykt digg!
Og dere? Om dere skriver inn eposten deres under her, får dere 50% rabatt på neste kjøp hos weightless! Hvor bra er ikke det? Halve prisen, altså!

meningen med livet

Kommenter her


For snart ett år siden skrev jeg et innlegg som handlet om meningen med livet. Jeg er en grubler. Jeg tenker mye, og ofte er tankene så store, så kompliserte og samtidig så rare at jeg ikke klarer å formulere meg videre til noen. Jeg forstår det i hjernen min, jeg føler det, men jeg klarer ikke å få ut ordene.

Jeg kan ligge i sengen, sitte på bussen, kjøre et sted eller være ute med hunden. Plutselig kommer disse altoppslukende tankene, eller følelsene og tar over kroppen min. Jeg synes helt ærlig det er ekkelt å leve. Jeg føler meg for liten for min egen kropp, som om sjelen min (eller energien min) forstår noe jeg ikke klarer å forstå med hodet mitt. Jeg synes det er rart at vi mennesker er smarte, men ikke smarte nok til å forstå hva vi gjør her, hvorfor vi er her, eller hva som skjer når vi dør. Noen ganger ser jeg for meg jordkloden med oss på, som om vi er små parasitter som løper rundt og infiserer. Fordi vi er så små. Det er vi jo, vi er minimale. Vi ser det vel bare ikke helt selv.

Jeg tenker mye på dette med deja-vu. Dere vet, følelsen av å ha opplevd noe tidligere uten å klare å sette fingeren på hvorfor eller hvordan. Jeg har to teorier.

Den ene er at man har levd dette livet før i et parallelt univers. At det finnes en jordklode et annet sted, eller har fantes, der du har levd før og opplevd de samme tingene. Sært, ja?

Den andre er at man lever livet sitt om og om og om igjen. Når jeg dør, så er det brått 18 desember 1994 igjen og jeg blir født. Så opplever jeg det om, og om, og om igjen. Hele greia, i en loop. Fram og tilbake.

Jeg har også hørt en teori om at du er alle mennesker på jorda. Du blir bare gjenfødt, gjenfødt og gjenfødt i det evige. Kanskje jeg i mitt neste liv er Muhammed i Pakistan i år 1973 for alt jeg vet.

Jeg er redd for at den dagen jeg dør, så kommer energien min til å skytes ut i verdensrommet. Det kommer til å føles så sterkt, så intenst. Jeg er redd for den følelsen. Jeg er redd for å føle for mye. Noen ganger tenker jeg at "ey, om marilyn monroe klarte å dø, så klarer vel jeg også!". At det ikke kan være så farlig. Men det er jo noe helt annet, noe vi ikke kan se for oss engang. Naturlovene våre gjelder jo bare her, på lille jorda. Vi aner ikke hva som skjer utenfor, og alt vi  kjenner til, alt vi føler og alt vi "vet", kan bli snudd om på.

Og det verste er at jeg kan sitte  her med den lille menneskehjernen min å gruble i en evighet. Et svar vil jeg uansett aldri få. Jeg har heller ingen å snakke med om disse tankene, og det blir som regel ikke mer enn meg. Meg og mitt lille hode, og tankene om natten. 

LAST NIGHT

Kommenter her

Hei igjen, dere! Så gøy at mange av dere likte reklamefilmen min, det setter jeg pris på. Og nå da? Jeg prøver febrilsk å gjøre meg klar, i kveld skal jeg være med på en galla som heter "norske helter", og med meg på det tar jeg en venninne.. Spennende! 

Jeg er sykt trøtt idag. I går skulle jeg ha en "chillefredag" med noen venninner, spise på art of sushi og drikke vin. Men kvelden fikk en ordentlig helomvending og det endte med at vi dro ut! Vi ble sinnsykt gira på å feste etterhvert, så vi møtte noen flere og dro til the villa! En veldig morsom kveld selv om jeg og Ariel brukte hundre år på å få en taxi hjem. Trodde aldri jeg skulle komme meg til leiligheten men det ordnet seg til slutt! Dessverre kan jeg ikke ta offentlig transport alene på en lørdags natt, det har jeg gjort et par ganger og da er folk sinnsykt ivrige.. Det blir fort sånn når man har fått alkohol i blodet.

 

 
Ariel fikset neglene mine igår! Sååå fine.  

ENDELIG ER REKLAMEFILMEN MIN UTE!

Kommenter her

Husker dere for litt siden da jeg var å spilte inn en reklamefilm? Vel.. Nå er den her! Jeg takket ja til å være med i en reklamefilm for altibox. Endelig kan jeg vise dere, jeg har gledet meg så mye! Den begynner å rulle på tv i slutten av Desember :) 

Jeg hadde det sinnsykt gøy på settet og lærte masse om produksjon og ikke minst skeuespill. Her har dere noen behind the scenes bilder fra dagen, som jeg ikke fikk dele før nå..Haha, eksplosivt var det også.. Jeg hostet støv leeenge etterpå.Det var en sinnsykt stor produksjon.. Ser dere forresten stuntdama mi? 
Det var ganske skummelt i starten å være helt uten erfaring på et slikt sett, med så mange mennesker som virkelig kan jobben sin. Ser dere han i rustning bak meg? Det er supersoldier, og han er spilt av Judd Wild som er en kjent stuntmann fra Hollywood. Når vi på toppen av det hele måtte ha en "kyssescene" så kan dere tenke dere at jeg var nervøs! Heldigvis gikk alt fint.

Filmen er produsert av disse guttene her, som kaller seg Racka Racka. De har over 160 millioner views på videoene sine på YouTube! Hvor sinnsykt er ikke det? Herlige gutter som jeg er glad jeg fikk møte og jobbe med. 

 

 

 Reklamefilmen kalles for "epic boom, og er for Altibox. Altibox er en norsk tv og bredbåndsleverandør. Tusen takk for en fantastisk opplevelse, og en spesielt stor takk til guttene i Racka Racka, Judd Wild for at du orket å holde meg i sikkert en time i strekk under vår "romantiske" scene, og takk til Altibox for at dere ville ha meg med! 

 

ER PÅ ASBJØRN BREKKE SHOW IKVELD!

Kommenter her


Hver dag fram til jul kjører Asbjørn Brekke på med julekalender på tvnorge, og for litt siden var jeg og spilte inn en episode! Et morsomt, laid-back og ikke fullt så seriøst intervju som jeg er glad jeg fikk være en del av :) Min episode ser dere i kveld klokken 20:15 på tv Norge!


Nå skal jeg dra til min venninne Joanna på jobben hennes for å spise sushi og drikke litt vin. Vi får se hva kvelden bringer, om jeg drar ut eller ikke. I morgen skal jeg på en prisutdeling så det ville vært deilig å føle seg i god form før det. 

HELLO KITTY MATLAGING

Kommenter her

 

 

annonselenke

Denne søte lille stekespaden fikk jeg i bursdagsgave for noen år siden, og den har fulgt meg siden. Jeg elsker hello kitty! Det kommer jeg aldri til å gi slipp på, hehe. Dagens lunsj ble min favoritt fiskesuppe, nord-norsk som jeg er. 

Genser her.


Nå skal jeg ta med med meg Charlie for å fikse neglene! På tide at den lille hunden får seg en fransk manikyr.. Neida, det er jeg som skal fikses opp, han er bare med fordi han elsker å være med steder, enkelt og greit. Vi blogges litt senere!

 

EN AV DE KVELDENE

Kommenter herGod kveld dere! :) Jeg sitter og spiser kveldsmat samtidig som jeg ser på devious maids. Hjernen min skriker i forbannelse mot meg selv fordi jeg nok en gang har klart å miste kodebrikken til nettbanken for TREDJE gang på en måned. Hvordan-er-det-mulig.. Må vel bare akseptere at jeg er et surrehode.. 

Forresten tror jeg mange missforsto mitt forrige innlegg om rumper tidligere. Jeg er veldig glad i rumpa mi altså, jeg synes den er fin. Det var en ubehagelig (men morsom) situasjon, og jeg liker å dele slike hverdagshendelser på bloggen. Håper det er okei! 

TIL ALLE MED LITEN RUMPE

Kommenter her


Jeg hater å måtte ta trikk rundt klokken 12.

Hvorfor? Fordi av en eller annen grunn møter jeg alltid på en skoleklasse da. De kan ikke være mer enn 10-11 år gamle, og for å si det sånn - de er gale. Ikke nok med at jeg har måttet bevitne at en ung gutt på barneskolen later som om han har sex på bussen og roper og stønner uten at lærerne griper inn, at de kaster ting på hverandre samtidig som vi kjører kollektiv transport eller at de rett og slett er veldig i veien. Som dere sikkert forstår liker jeg stillhet når jeg er på trikk. 

Så, la meg komme til poenget. Dette skjedde i dag. 

Klokken var 11:58 og jeg hadde akkurat kommet ut døren. Håret sto til alle kanter, jeg bannet for meg selv, veska var åpen og jeg ba til gud om å ikke miste noe på veien. Jeg så trikken i det fjerne, og tenkte at det var nå eller aldri (eventuelt om 10 minutter når neste trikk går). Jeg løper. På meg har jeg en jakke som ikke dekker rumpa, og noen veldig lite flatterende tights fra FILA. Slike svarte som ikke komplimenterer rumpa på noen som helst slags måte. Gud har hørt mine bønner, men han liker å tulle med meg. Han velger å ikke la meg miste noe annet på veien enn verdigheten min. Så, han timer det perfekt. Jeg kommer løpende, med hele skoleklassen løpende bak meg.. De skal også rekke trikken. Jeg er ganske langt foran dem, og morsomt nok så er vi alle like lave så det ser sikkert ut som om jeg er hun der med rosa hår som fikk farge håret alt for tidlig, jeg er en pøbel som løper fortere enn de andre jeg går i klasse med. 

Og hva skjer?

Noen bak meg roper.

En gutt.

11-12 år. Sikkert han som later som om han har sex på trikken. Sikkert han som ser porno i for ung alder. Sikkert han som kommer til å være jomfru til han dør. 

"Sophie Elise har liten rumpe!".

Jeg vil snu meg å rope "og du har sikkert liten penis". Men no shit, da. Han er jo 11 år. Jeg vil gi han en bitch-slap. Jeg vil legge meg ned å gråte. Jeg vil stoppe opp og ta 150 squats på stedet. 

Men hva gjør jeg? Jeg løper videre. Prøver å dra ned jakken over rumpa samtidig. Tenker at jeg er idiotisk som bryr meg om en 11 år gammel gutt. Tenker at jeg vet jo jeg har liten rumpe. Tenker det er rart at en så ung gutt bryr seg om rumper. Er det fordi rumper er trendy?

Jeg kommer på trikken full av skam. Setter meg helt bak, fikler med mobilen, ser ut vinduet, hører på musikk. Skjuler ansiktet. Går av trikken ett stopp etter jeg skulle fordi jeg ikke vil gå av på samme sted som dem. Som han der drittungen. Jeg vet ikke om de snakket noe mer om meg etter det. Jeg hørte på musikk. Ikke gangster-rap i dag, fordi jeg føler meg så lite som en "big booty bitch poppin molly drinkin champagne" at det nesten er skammelig. Slik pleier jeg jo å føle meg på trikken, og han gutten tok det fra meg. Jeg vil aldri vise meg naken igjen tenker jeg. 

Han er langt ifra den første. Ofte får jeg kommentarer på bilder som "du er veldig søt og alt men du har liten rumpe". En venninne av meg fikk til og med høre av en gutt hun datet at "jeg hadde giftet meg med deg, du er perfekt, men du har for liten rumpe".

Så jenter.

Denne er for dere med liten rumpe. Vi får kanskje vondt når vi sitter, vi er kanskje ikke Kim Kardashian, og vi er kanskje ikke den 11 år gamle gutter ønsker at vi skal være. 

Men vi trenger ikke dra ned jakken samtidig som vi løper likevel. Og jeg kan være bad-ass selv om jeg har zero-ass.

 

THE BIGGEST MIDGET IN THE GAME

Kommenter her

annonselenke

Når jeg endrer hårfarge føler jeg alltid at jeg må starte på nytt med sminke, klær og hele pakken. Hva passer sammen, hva passer ikke? Med rosa hår er det spessielt vanskelig når det kommer til lepper. Jeg kan ikke ha rosa lepper nå, ikke lyserosa, det ser dumt ut. Jeg finner vel ut av det etterhvert.. Her har jeg blandet to leppestifter fra urban decay, i tillegg har jeg fargelinser på meg fra desiolens. Elsker å eksperimentere med utseendet! 
Genser finner du her.Nå.. Hva skjer nå i det glamorøse livet til Sophyyy Elise? Aka the biggest midget in this blogger game? Aka O.G SOPHY? Jeg skal vaske opp. Jeg har ikke oppvaskmaskin. 

(Søker spons på oppvaskmaskin og mer søvn per natt enn 5. Det begynner å gå utover humoren min).

 

Luxushair by Sophie Elise - nedtelling!

Kommenter herLuxushair by Sophie Elise kommer ut på luxushair.no om bare tre dager! Tenk, dette jeg har jobbet med i et halvt år for å få det beste clip on extensionene på markedet.. Jeg gleder meg, og håper dere også gjør det! 

MIN NYE HÅRFARGE ER..

Kommenter her

 

 

annonselenkeI hele mitt liv har jeg seriøst aldri vært så fornøyd med en hårfarge eller tenkt at noe som helst kan være mer "meg". Jeg får nesten sommerfugler i magen! Eller helt ærlig, for noen minutter siden fikk jeg faktisk sommerfugler da jeg så meg selv i speilet, haha.. Forelsket i seg sjæl.Pysjamasen min finner dere her. 

Fargen er laget av Sara W. på hendrix hair pilestedet, dere finner hennes instagram her. Hun gjør meg så fornøyd gang etter gang! Og dette er faktisk samme extensions som de blå, vi har bare farget over dem. Hun klarer det meste hun der! Så tusen millioner takk Sara for at du alltid hører på mine ønsker, og ikke minst for at du klarer det.

Jeg skal lage et innlegg etterhvert med hvilke produkter jeg bruker på håret, jeg har noen gode produkter om man har extensions. 

Håper dere likte den! Wæææh så glad jeg er! Nå skal jeg lese litt i "selvskryt" som cathinthecity har skrevet. Elsker den boken, og allerede lest den to ganger. Den anbefales :-) 

 

JEG ER ENSOM

Kommenter her


Alene.

Slik ville jeg vel best beskrevet meg selv akkurat nå.

Ja, for samtidig som jeg skriver så er jeg jo faktisk det. Alene. Fysisk er det mange andre i nærheten, men jeg føler meg likevel isolert. Det er så rart, hvordan ensomhet ikke betyr å være fysisk alene. Det handler om tomrommet man føler i hodet. 

Venner møter jeg maks en gang i uken om jeg er heldig, fordi jeg ikke har tid til mer. Fordi jeg har strukturert meg så hardt til å oppnå det jeg ønsker, men jeg føler aldri jeg får til det heller. Jeg blir aldri best. Det høres sikkert teit ut å si det, kanskje det ikke er lov - men best vil jeg være. Dessverre så klarer jeg ikke det. Bloggen min er bra, men den er ikke best. Jeg tar ikke de fineste bildene, jeg provoserer ikke mest, jeg er ikke best til å skrive og kanskje jeg ikke har et så spennende liv. Eller har jeg det, men så er det vanskelig å få fram fordi jeg ikke vil blottlegge meg selv så mye? Jeg kan vise pupper og rumpe. Men jeg kan ikke vise alt som skjer i hodet mitt. Hjertet mitt som føles tungt noen dager. Hodet som surrer. Avtaleboken det skrives i for at jeg skal huske alt jeg må gjøre. Fra det ene til det andre, hele tiden.

Samboeren min er veldig sosial, og det er jo fint for han - også for meg, for jeg liker at han er det. Jeg er jo egentlig sånn selv, men jeg har blitt noe annet. Jeg har blitt jobben min. Og slik må det være om jeg skal oppnå det jeg vil, jeg har en enorm drivkraft og jeg har klare visjoner for hvor jeg vil og hva jeg skal få til. Jeg vet at jeg kommer til å klare det, og jeg bekymrer meg ikke over framtiden med tanke på jobb. Jeg bekymrer meg fordi jeg er ensom. For ja, jeg har en samboer som snakker med meg. Vi snakker om dagene våre, følelser, livet og ting som skjer. Men han snakker hver dag i telefonen med kompiser, flere ganger om dagen. De møtes nesten hver dag og vet alt om hverandre. Jeg aner ikke hva mine venner gjør, og de vet ikke om meg heller, annet enn det de ser på tv. Jeg vet jeg har mange å ringe til om det skulle være noe. Men hva skal man si? "nå har jeg det kjipt, og hei la meg oppdatere deg på den siste måneden i livet mitt, og du om din". Jeg savner å ha noen å snakke med hver dag. Noen å sende melding til om noe skjer. Det er min egen feil også. Min egen feil fordi jeg valgte å svare på en jobbmail istedenfor å åpne samtalen til en venninne på facebook. 

Jeg opplever så masse, men jeg deler det ikke med noen. Jeg går ikke til en jobb eller til en skoleklasse med venner. Jeg opplever de sykeste tingene, men jeg gjør det alene. Jeg har ingen å vende meg til, fnise til eller småsnakke med om alt som skjer når jeg er på jobb. Mitt dansecrew var vel ekstra spessielt for meg, for da delte jeg alt med noen andre. Det var veldig fint, men jeg snakker jo ikke med dem heller lengre, for jeg har ikke tid, og de har ikke tid. Tid til hva da, å leve? Ikke vet jeg.. Jeg har voksne mennesker, produsenter, managere og businessfolk rundt meg. Profesjonelle. Så jeg blir slik, jeg også. Jeg har dere, det har jeg jo.. Og det er jeg glad for. Dere har meg også. Det er derfor jeg skriver her nå, fordi jeg trenger å snakke med noen. Da blir det dere, da. 

Jeg føler meg mislykket på tross av alt jeg oppnår. Jeg er veldig stolt over meg selv så klart, og jeg gir meg selv ofte klapp på skuldra. Men som jeg sa, så er jeg ikke best. Jeg er i en bransje hvor man kriger om å tjene mest, å bli lest av flest, og så videre. Jeg bryr meg ikke om penger, det blir som tall, som en konkurranse fram til neste års skattelister. Ikke penger jeg bruker eller setter pris på. Det er sinnsykt. Jeg føler meg plassert feil, for jeg vil gjøre en god jobb, jeg vil være anerkjent, ikke bare KJENT. Ikke bare en skandale.

Jeg føler meg som en slåball som blir kastet imellom for at andre også skal tjene mest mulig penger på meg. For at jeg er en "merkevare", men så er jeg jo egentlig bare en person. Nå har jeg heldigvis fått management, så da blir det nok bedre med de følelsene..  Og jeg vil gjøre alle glad, så jeg sover 5 timer per natt på det maksimale, og likevel får jeg ikke gjort alt. Det er sinte mennesker rundt meg for at jeg ikke rekker å være sosial eller fordi jeg ikke har overskudd til å se på en film, en serie eller hva det nå måtte være, for jeg har ikke tid. De få øyeblikkene hvor det skulle være realistisk å gjøre noe sånt, da må jeg sove.  Det er vel dette flink-pike syndromet som jeg i aller høyeste grad lider under. Som så mange andre. Som tydeligvis alle andre.

Jeg føler ikke mange av oss tør å si det, men jeg er ensom. 

GÅRDAGENS FEST MED ELLE

Kommenter her

I går ble jeg invitert på et event i regi av Elle, og på innbydelsen sto det noe om julegaveshopping. Fett, tenkte jeg. Da kan jeg handle julegaver på kvelden, drikke litt samtidig og få gratis mat! Perfekt! Så, jeg inviterte med meg min venninne Louise, dro til Aker Brygge og var fast bestemt på å komme hjem med noen julegaver. Lang historie kort, jeg misforsto. Det var ikke noe julegaver. Det var veldig lite mat. Det var nesten bare alkohol, haha.

Et glass ble til to, to ble til tre, tre ble til seks og før jeg visste ord av det hadde vi flyttet "festen" til badet og satt like gjerne der å skravlet. Jeg møtte en person jeg kjenner, og det var Stian Blipp. Istedenfor å oppføre seg som et normalt menneske begynte jeg å snakke om julebord og at "DET burde vi ha!!!", (ettersom vi er i samme management nå) og jeg var helt overgira av tanken ettersom jeg aldri har vært på julebord. De hadde visst hatt ett, for en hel måned siden. Vel vel, neste år da!

Fine Louise!Søte (?) meg, haha.. Det var faktisk såpass at jeg måtte ta en paracett da jeg kom til frisøren.. Men nå er jeg tilbake i god form, og sitter med farge i håret! Æh, gleder meg til å vise dere! 

NÅ BLIR DET ENDRINGER!

Kommenter her

 

Jeg er hos frisøren min Sara på hendrix hair, og er snart klar for store forandringer.. IGJEN! Nok en gang skal jeg teste noe helt nytt.. Fortsettelse følger! ET SVAR TIL NOEN DUMME MENNESKER

Kommenter her


Jeg pleier vanligvis ikke å gi slike mennesker som dette oppmerksomhet, men siden dette trollet har fått over 440 delinger på innlegget sitt i tillegg til masse oppmerksomhet på facebook føler jeg at jeg burde gi et svar. Innlegget jeg sikter til er dette (der fikk du litt reklame du, mannen!).  I innlegget blir det påstått at jeg er styrt av "bakmenn" som bestemmer hva jeg skal blogge om for å få frem et politisk budskap, at jeg er vegetarianer fordi jeg får betalt for det og prøver å skade unge mennesker sin helse. At jeg rett og slett bare er en talsperson for å lure unge mennesker til å bli hjernevasket.

I tillegg skriver denne mannen at han er i kontakt med venner og bekjente av meg for å få vite "sannheten" bak hvordan jeg virkelig er - det håper jeg nesten at han er, eller prøver på, for det hadde vært veldig morsomt å se hva han og fantasien hans er i stand til. Så dette er vel nesten en oppfordring fra meg  ;-) 

Men, innlegget var ikke det mest spennende! Jeg har sett på kommentarene, og jeg vil gjerne svare på noen av disse istedenfor. Veldig morsomt for meg, kan jeg love dere.Mitt svar: 

Med venstresiden mener du vel politisk, til de unge leserne mine som ikke forstår dette. Ganske ironisk da jeg selv er medlem av unge høyre.. Jeg har aldri blitt tilbudt penger fra et politisk parti, og "30 sølvpenger" er veldig lite i en bloggsammenheng, tro det eller ei. Da får du maks en post på instagram, ikke at jeg snur om hele mitt liv og mine meninger for å få frem noe. Det ville du aldri fått uansett hva du hadde betalt! Så vidt jeg vet ble jeg jo faktisk kjent lenge før jeg hadde noe fokus på dette, men ikke vet jeg.. Mitt svar.

Det er ganske sykt at noen i sitt fulle alvor kan sitte å mene eller tro at jeg er en karakter. At noen har fått meg til å late som om jeg er bimbo for å få kontroll over norske jenter..? Jeg er forresten ikke bimbo. Det har jeg heller aldri vært. Lurer på hvordan noen tror dette skulle ha fungert i praksis, kom noen å "bortførte" meg som barn og bestemte at "hun HER! Hun skal bli toppblogger å lure unge jenter!".. Vel ja. Dere tok meg. Pappa er venstreekstremist i skjul og ikke min ekte far, han bare lurer meg og styrer meg rundt for å få fram meninger. Og så betaler han meg "30 sølvpenger". Mitt svar:

Hehe, denne blir aldri gammel! Fint å kunne bruke mot meg at jeg har tatt silikon når man ikke har så mye annet å ta meg på. Ja, for silikon = dum. Flaks for deg at jeg har så mye botox at den gangen vi eventuelt møtes at du ikke vil klare å se hva jeg føler, ansiktet mitt er alt for strammet opp. Egentlig flaks for meg også, for da ville jeg vel hevet brynene så hardt at de fløy ut av panna mi, Bente Jensen.Mitt svar:

Hvilken chartertur? Åja, du mener charterfeber? En tur jeg aldri var med på, og et program jeg heller aldri har deltatt på? Så du dømmer meg altså på bakgrunn av hva noen andre har gjort på charterfeber..? Haha jeg var jo ikke der! Rart å ha meg i vrangstrupen for noe noen andre har gjort. 


 Det er sykt hva voksne mennesker kan få seg til å skrive. Ja, dette er en voksen person, og voksne mennesker som kommenterer. Jeg håper ikke de har barn. Når skal man lære? Lærer man aldri? Hvem er disse menneskene?

Vel vel. Jeg venter spent på fortsettelsen om hvor falsk jeg er. 

DAGENS TRENING

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem etter en treningsøkt på Elixia. Jeg hater å være der, alt for mange folk.. Dette er andre gang siden jeg meldte meg inn for snart et år siden at jeg faktisk er der, så man kan trygt si at det er bortkastede penger som blir trukket fra kontoen hver måned. Men det føltes godt å ha tatt en skikkelig rumpeøkt med vekter! Jeg har trent rumpe hver dag i et år så det er eneste stedet jeg har muskler, og er derfor det eneste jeg tør å trene på studio. 

Jeg tok faktisk med meg kamera på trening, men det fantes ikke et eneste øyeblikk det var passende å ta det opp. Når jeg star midt blant en flokk nakne damer i garderoben var det heller ikke rett tidspunkt, så da knipset jeg noen raske bilder med mobilen. Til og med det var flaut, haha. Jeg får lyst til å rope "men ja, jeg lever av å dokumentere hva jeg gjør :( " slik at ikke alle tror jeg er sosialt tilbakestående.Nå må jeg handle og hjelpe Robin å ta noen bilder! Han står her på sidelinjen og prøver seg fram med selvutløser uten noe videre hell, haha.. Så da bloggproffen hjelpe litt! 

JULEGAVETIPS - JENTER / DAMER

Kommenter her

annonse

Det er mange som har spurt meg om hva jeg ønsker meg, og hva jeg tror kunne ha vært perfekte julegaver til jenter. Alle er ulike og det er vanskelig å finne noe som passer alle, men med utgangspunkt i min egen og venninners ønskeliste har jeg satt sammen denne! Om du ikke har penger, er en fin gave tid. Gi bort tiden din til noen du er glad i, inviter på tur, på trening, på jentekveld.. Gi dem en kveld uten oppmersomhet på mobil eller sosiale medier. 
  
1. Truse med innlegg. Ja, dette høres kanskje helt sinnsykt ut, men for min del kunne det ha vært gøy å teste ut om man for eksempel skal ha på seg en dødsfin kjole, men føler at rumpa ikke ser så bra ut. Haha, dette er lett noe jeg kunne ha kjøpt til en venninne om hun ofte klager over rumpa si. / 2. Mobildeksel likt som det jeg har, bare i sort. / 3. Kettlebell som er perfekt til hjemmetrening, min favoritt med denne er squats. Dessverre har jeg ikke en slik hjemme, og ønsker meg den til jul! En venninne får også denne, fordi hun ikke har råd til medlemskap på studio med sitt studentstipend. / 4. Treningsjakke fra rönisch. Hadde denne før men har glemt den igjen noe sted, da vil jeg ha ny! Billig er den også. /5. Anorakk fra Barfota. Solgte min tidligere i år, og jeg angrer utrolig mye.. Jeg ønsker meg denne! /6. Frownies Eye-pads som hjelper mot rynker og gir et mer våkent blikk. 7/ push up bh med dyp kløft. /. Noka caramel confect bar 10 stk. Disse er sååå gode!

Noe annet å kjøpe til en venninne kan være for eksempel dette dekselet..Det finner du her. Det er også et stort utvalg av lignende deksler her.


 

Eller dette skjerfet!

Hele utvalget av skjerf finner dere her.


 

Jeg håper alle gleder seg til julen! Og om ikke, så er jeg ikke langt unna om man vil snakke. Dere når meg på fanpagen <3 

REISEPLANER

Kommenter herMidt i denne kulden klarer jeg ikke å la være å drømme meg bort til varmere temperaturer, så jeg gikk igjennom bildene fra reiser jeg har gjort i 2015. Jeg har vært i USA tre ganger, i Spania og på Kreta! Og alle reisene føles som en evighet siden..  Jeg har faktisk ikke tenkt til å reise like mye i 2016, nå drar jeg jo til Vegas over nyttår men ellers blir det vel bare en tur til Portugal og en reise med familien. Jeg vil heller fokusere på jobb her hjemme, jeg har så mange planer for 2016 som ikke kan bli realisert uten at jeg virkelig prøver.

Det er sykt koselig å se tilbake på iallfall, og nå teller jeg ned dagene til Las Vegas! Woho! 

VIDEOBLOGG - FAVORITTER I DESEMBER!

Kommenter her

Månedens favoritter for Desember er nå ute! Håper dere liker at jeg videoblogger, jeg synes det er så gøy! Genseren finner du her / duftepinnen (?) finner du her  / skoene her  / julekalendere er fra the body shop / noen av lenkene er reklamelenker

 

 

ETT AV MINE BESTE KJØP!

Kommenter her

Nemmen, Oslo i mitt hjerte altså! Se hva den megasøte byen nå har stelt i stand nå... Jeg blir helt varm i kroppen når jeg vandrer langs gatene i desember med julemusikk i ørene, fine belysninger over alt, irriterende selgere som løper etter meg med Omega 3.. Til og med det føles nesten litt koselig! 
På vei hjem innså jeg brått at jeg ikke eier en eneste julepynt! Men det stopper ikke mitt humør, for jeg har skaffet meg verdens kuleste julegenser med min homeboy JC på (jesus christ)! Ler. Jeg vil bestille en til pappa også ettersom han ligner litt på jesus... I fjor hadde jeg det veldig morsomt på pappas bekostning, noen som husker dette innlegget? Genseren er bestilt her, sokkene er gamle fra ebay. Jeg skal lett ha på meg denne på julaften. Punktum. Men slapp av.. Jeg kjøpte faktisk en julestjerne også som kan lyse litt opp i leiligheten. Jeg elsker jul!Jeg har en julekalender fra bodyshop, men har faktisk glemt å åpne dagens luke.. Det skal jeg løpe å gjøre nå! 

 

I MITT KJØLESKAP FINNER DU..

Kommenter her

Mandag er som regel den store handledagen, men i går trodde jeg det var søndag så da skjedde det nå istedenfor, ler litt av meg selv.. Jeg handler nesten alltid mat på meny ettersom de er den eneste butikken i nærheten av meg som selger vegetarmat, selv om meny er så mye dyrere enn andre butikker. Idag tok vi turen dit, og dette er hva som ofte blir med hjem!

Mye fisk, litt vegetar / vegansk, veldig lite pålegg (kun ost og nugatti, men hadde rekeost og bringebærsyltetøy fra før av, litt av et utvalg), drikke, godteri, litt tilbehør til middager og pulver som gir energi før trening.. 

Selv om jeg føler jeg kjøper ganske lite mat er det uansett sinnsykt mye penger som går til det. Dette gikk på over 1000 kr om man ser bort fra treningspulveret, som koster 500 kr bare det. Jeg vet at jeg uansett må ut å kjøpe mer mat om en uke igjen.. Dere som enda bor hjemme må sette pris på hvor heldige dere er som slipper å fylle et kjøleskap enda, det er stress!

Dagens middag ble iallfall fiskeburger, det smakte sinnsykt godt og er jo hundre ganger sunnere enn vanlig burger. Tommel opp fra en mett og fornøyd liten jente! 

Forresten så anbefaler jeg dere å lese innlegget til Emilie (voe) om hennes tur på et slakteri i dag. Hun deler mange av de samme meningene som meg, men er nok litt mer saklig og objektiv enn jeg selv klarer å være til enhver tid. Så forstår godt at notura ikke har invitert meg på en slik tur enda, hehe.. Men spennende lesning, det var det. 

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG.

Kommenter her

 Som dere kanskje allerede vet hater jeg ark / papir. Men det verste med det er når folk samler en bunke ark, og så dunker dem mot bordene for å samle alle arkene fint sammen. Forstår dere hvilken lyd jeg mener? Da HYLER jeg, holder meg for ørene og roper "STOPP, VÆR SÅ SNILL!" men ingen forstår jo hva de skal stoppe med, så de fortsetter med den jævla lyden og bare ser spørrende på meg. Ah..

 Jeg er nesten litt for forsiktig med penger i blant. Jeg handler kun mat en gang i uken til kjøleskapet, og blir jeg tom for brød, da er jeg tom for brød og skal absolutt ikke bruke penger på mer, haha..Jeg gikk nettopp to måneder uten spotify premium også fordi jeg mente 99 kr i måneden var mye når man tenker på at igjennom året er det over 1000 kr. 

 Jeg nyser aldri en eller to ganger, men oftes fire fem på rad. Lillesøsteren min er ekstrem og jeg tror det meste jeg har telt på henne var 12 nys på rappen. Det er veldig ekstremt, er det ikke?

 Jeg har ekstremt sceneskrekk, og den kommer jeg nok aldri til å bli kvitt. Jeg blir nervøs, kvalm, skjelver, og en gang besvimte jeg nesten. Men derfor utfordrer jeg meg selv så ofte jeg kan på det punktet, for det kan jo bare bli bedre!

 Når jeg går ute i offentligheten alene har jeg nesten alltid caps / lue / hette på hodet. Jeg føler meg naken uten og om jeg er på offentlig transport merker jeg hvordan folk stirrer så mye.. Da er det bedre å kunne skjule seg bak noe.

  Etter at jeg skrev om gutten jeg som 6-åring ble kjent med på Gran Canaria, så fikk jeg kontakt med han! Helt sinnsykt! Jeg har ikke snakket med han på 12 år, og plutselig fikk man tak i han via bloggen. Han ante altså ikke at det var meg, altså Sophie Elise som han hadde vært med, men han husket meg veldig godt så det var morsomt! Rart at man kan nå ut til så mange via en blogg. 

 Jeg føler jeg er over den "kneika" hvor folk tenker så nedlatende om meg som de gjorde før - og det føles veldig bra!

 Kallenavnet mitt via Robin er hubischnu / hubi / beibidi. 

 Jeg har aldri blødd neseblod i hele mitt liv, ikke engang da jeg opererte nesa.

 Jeg har aldri hodepine, har hatt det kanskje to ganger i hele 2015 og da blir jeg så sjokkert over denne uvandte følelsen at jeg kaller meg selv for "syk" og klarer ikke gjøre noen ting. 

 Jeg kom på 35-plass i se&hørs kåring av norges best kledde... Haha og i fjor var jeg nummer to på verst kledde.