hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

desember 2013

GODT NYTTÅR

Kommenter her

Har hatt sykt mye å gjøre idag for å forberede meg til nyttårsaften, og så ender det med at jeg likevel ikke er klar nå - 10 minutter før vi skal dra, haha. Typisk oss jenter! Men nå er det snart klart for fest, jeg skal til en venninne så får vi se hvor veien min ender, haha. Jeg håper iallfall på en super kveld, og kanskje jeg er ekstra heldig og får et nyttårskyss, omså fra en venninne. Nå er det all in! 

GODT NYTTÅR mine fine blogglesere ♥

Vippene mine er fra romwe.com, mye billigere enn å kjøpe ett og ett par i butikk! 

JEG HAR IKKE ORNDET HÅRET ENDA!! Haha, vikitg å få det med. Tenker Anne-Sofie skal krølle det etterpå. Kjolen finner dere  HER
vegas, her kommer jeg

Kommenter her

Sliten. 

Jeg og en venninne bestilte biletter til Las Vegas igår, hvor sykt er ikke det. . Den 19 januar er jeg altså på vei dit, ahh! Herregud, det blir spennende. Foreldrene hennes skal være med, så vi kommer til å ha bil. Dette var helt spontant, men jeg føler jeg trenger å ha et totalt miljøskifte en liten stund! Kanskje noen av dere har vært der og kan komme med noen tips til en forvirret turist! 

De siste dagene har jeg vært sammen med venninner, og igår var ikke noe annerledes. Og vil dere høre noe sykt? Vi bruker å leke en lek som vi kaller "hvem ville du drept for å få langt, perfekt hår". Haha, altså - om man kunne trykket på en knapp, så sovnet bare en viss person inn uten smerte, og ingen fikk vite at du sto bak - i tillegg får du perfekt hår. Så om det  snakkes stygt om noen, følges det som regel opp med "ville du drept han/henne for perfekt hår?". Jepp, vi er kanskje litt psyko. Svaret er forresten som regel "ja, det ville jeg ha gjort", haha. Men serr, kunne dere ha drept noen for å få perfekt hår? (Vi tuller litt). 

Genser fra ROMWE.COM 

 

Don't worry be happy.  Disse sangene under har vært med på å gi meg motivasjon den siste tiden, så kan jeg sveve litt - slik som før. I can do this. Når jeg hører "habits" så er det ikke vonde følelser som strømmer igjennom kroppen, jeg ser bare for meg at jeg ligger i senga og letter, svever, drømmer. Det høres jo helt fjernt ut, men så mye kan altså en sang gjøre om man bare konsentrerer seg. 

Vanligvis er jeg ikke så stor fan av "partysanger", men noe må jeg jo bruke for å få opp hjerterytmen litt til nyttårsaften. Da liker jeg denne! Og speaking of, nyttårsaften er jo faktisk idag! Vet dere om noen gode sminkevideoer på youtube? Jeg skal prøve å ordne meg litt ekstra fin idag. Jeg blogger en gang til før jeg drar ut med antrekk! 

nyttårskjolen

Kommenter her

reklamelenker nelly

Dere er jentene mine, dere! Fantastisk glad jeg blir av å lese kommentarene deres. Dere inspirerer meg like mye tilbake, så vet dere det! 

Kjolen som egentlig var min planlagte nyttårskjole kom ikke fram i tide, det har vært utrolig mye forsinkelser med posten nå som det er juletider. Jeg har ventet og ventet på pakke etter pakke, og har nå innsett, dagen før nyttårsaften, at jeg måtte finne en alternativ løsning. Det er så rart det der, jeg har ikke hatt en ny kjole en eneste gang på nyttårsaften, selv om det alltid har vært planen. Uansett! Den jeg nå endte opp med til slutt var jo ikke så verst den heller, selv om den ikke akkurat skriker "nyttårsaften, kom å kyss meg " (det var jo det jeg i utganspunktet siktet etter, haha).

Kjolen kan dere kjøpe HER og koster 199 kr 

I samme pakke som nyttårskjolen lå også mine nye favorittklær om jeg bare skal slappe av hjemme. Buksa ble jeg absolutt helt forelsket i, den er så behagelig! Jeg elsker bukser som er stramme nede, aner ikke hvorfor men rumpa ser bedre ut da, haha. . Den er perfekt for å bare sløve hjemme! Buksa kan dere kjøpe HER 

Genseren er også utrolig behagelig, og den passer fint sammen med buksa (eller hvilken som helst sløvebukse). Den kan kjøpes HER og koster 199 kr 

Denne kjolen brukte jeg mens jeg hadde bloggpause, tok den på meg sist gang jeg var ute. Jeg elsket den, og det er nesten litt dumt at dere ikke fikk sett da jeg hadde krøller, fin jakke og denne kjolen. Vel vel, den blir nok sikkert brukt flere ganger! Den er fra merket glamouros som dere finner HER, men selve kjolen er utsolgt. De har mange andre fine kjoler, da! 

Har noen av dere funnet nyttårskjole enda? Jeg håper det :-D

Ellers hører man jo overalt om salg her og der, jeg er ikke en person som handler bare fordi det er salg - om det er noe jeg vil ha så kjøper jeg det vel egentlig uansett, jeg har ikke tålmodighet til å vente på salg. Men siden jeg likevel shopper ofte på nelly er det jo ikke helt feil at det aller meste er utrolig billig der nå. Dette fikk jeg med meg, er spesielt fornøyd med jakken, og gleder meg til å teste den på! 

1. Svart kjole 249 kr HER / 2. Leopardshorts 199 kr HER / 3. Kjole HER 

 

1. Jakke 149 kr (!!!) HER 2. Sovemaske 129 kr HER / 3. Sko 59 kr HER - har selv brukt disse skoene i "gull"-farge før, og de funker faktisk bra til å være så billig. Det sier seg selv at de ikke holder i en evighet, men det er gode sko å ta med seg på for eksempel festival. Så jeg skal spare disse til hove 2014! 

2014, be good

Kommenter her

Vanligvis har jeg ment at nyttårsforsetter bare er noe tull, og om man vil, så kan man starte "på nytt" enten det er siste dag i desember eller første dag i mai, alt handler bare om viljestyrke. Men når jeg ser tilbake på 2013 så skjønner jeg at jeg bør planlegge 2014 litt bedre. Så her kommer mine nyttårsforsetter!

Leve mer for min egen del. Jeg er en person som sliter meg selv ut for å gjøre andre glad, jeg vil for eksempel heller at noen skal lyve meg opp i trynet enn å konfrontere dem med det, fordi jeg synes det er slitsomt når andre blir pinlig berørt / lei seg. Jeg kan bruke masse dager og energi på å planlegge for andre, hjelpe andre, bekymre meg på vegne av andre osv - alt dette er jo forsåvidt gode egenskaper, men da ender det med at jeg ikke prioriterte meg selv overhode. Da blir man sliten psykisk, helt ustabil og veldig "on edge" når det kommer til alt.

Flytte til oslo! Jeg ble igjen i harstad i sommer på grunn av menneskene her, nå føler jeg ikke det er like aktuelt lengre og jeg blir dratt ned av å bo her. Jeg har riktignok reist en del, men jeg har faktisk litt mistet lysten på det (yep, virkelig). Så nå vil jeg flytte. . 

Få lappen. Har holdt på med den siden mars (!!!) og ikke fått den på grunn av all reisingen. Jeg har fått oppkjøring hele 4 ganger, men 3/4 ganger har jeg vært bortreist, og den siste gangen var jeg syk. Det er så irriterende, fordi jeg er ferdig med alt det obligatoriske, og jeg kan jo kjøre, det blir liksom bare aldri tid til oppkjøring. 

Ta vare på øyeblikk. I 2013 opplevde jeg så utrolig mye fantastisk, men jeg tok ikke "vare" på øyeblikkene i hodet fordi jeg ikke klarte å ta alt innover meg. Jeg husker spesielt en kveld under eilfeltårnet sammen med Mathias, og hvor utrolig mye jeg har tenkt nå i ettertid at jeg skulle ønske jeg stoppet opp, bare lå der og tenkte på hvor fantastisk alt var. Så om jeg opplever noe like fint igjen, enten alene eller med noen andre, så skal jeg puste dypt inn og tenke på hvor forbanna heldig jeg er. Det gjorde jeg alt for lite av i 2013.

Være lykkelig.

Har dere noen løfter for 2014 dere vil dele med meg? 
. . Og ja, jeg er tilbake til vanlig blogging igjen. De siste dagene har støtten fra dere betydd så mye for meg, jeg har fått en motivasjon jeg virkelig har trengt. Jeg forstår at dere spekulerer i hva som har skjedd, og de fleste av dere har desverre rett, men jeg skal fortelle selv med mine egne ord når jeg selv føler meg klar. Det blir nok en stund til, men det kommer. Jeg skal også begynne sånn smått å svare på kommentarer igjen nå. Uansett, takk for alt ♥

 

love will remember

Kommenter her

Jeg tenkte å gi en liten lyd fra meg, så vet dere at jeg lever. Jeg er litt tom for ord akkurat nå, og har litt problemer med å håndtere meg selv og mine egne tanker. Om en stund kommer jeg nok til å fortelle dere, men akkurat nå vil jeg holde meg selv og mitt eget veldig privat, håper dere skjønner det. Jeg trenger nok litt tid til å sortere følelser på egenhånd, uten at andre skal påvirke! 

Jeg koser meg med venner og familie, og har til tross for alt hatt en fin jul så langt. Vi har gjort masse gøy og har laget minner jeg kommer til å huske lenge, så når jeg tenker tilbake på denne julen er det først og fremst glede som vil stå i fokus, heldigvis! Jeg prøver så godt jeg kan å hente meg inn igjen og komme tilbake i vanlig bloggmodus, det hadde vært det aller beste for meg, men det tar litt tid. Jeg kommer dit snart , det vet jeg.  At jeg har dere hjelper meg masse, flere tusen venninner rundt i norge ♥

Bilde fra 2. juledag. Jeg har dratt ut hver eneste dag i det siste, herregud det tar på - men vi har det så gøy! "Finpusien" mine, Amanda og Anne-Sofie. 

emotions

Kommenter her

Trenger en pause. 

neseoperasjon - før / etter

Kommenter her

Håper dere alle hadde en fin julaften! Min var helt OK, fikk ikke det jeg ønsket meg (haha), men julen handler helt ærlig ikke lengre for meg om pakker. Det handler om å vise andre at man bryr seg, og helst få det i gjengjeld. Og sånn sett føler jeg at dagen min var veldig bra! Vil helt ærlig ikke snakke mer om jul, det føles så rart i år, av en eller annen grunn. Haha, klarer ikke å sette fingeren på det men kanskje noen av dere har det på samme måte?

Men så til noe helt annet. Jeg ble tagget i dette bildet på facebook nettopp, meg og noen som tok bilde meg meg på hove 2012. Ser dere hvor annerledes jeg ser ut? Dette var et heldig bilde av nesa mi, men jeg ser klart og tydelig forskjell. Jeg ser ut som en baby!  

Da takker jeg gode allmektige gud for at jeg gikk igjennom det her:

Selv om det var det jævligste jeg har vært med på, på mange måter, er jeg glad for det i ettertid. Alle sa "nei, ikke gjør det" men nå er jeg så fornøyd! Husker da jeg måtte dra ut tampongene jeg hadde i nesa (ja, jeg hadde tamponger der i hele to dager..). Herregud det var så grusomt! De fortsatte og fortsatte, er sikker på at de var 10 cm lange opp i nesa mi, og da jeg hadde trukket dem ut fosset det blod over alt. Jeg satt på gulvet på badet og brakk meg, mens kjæresten min satt utfor døra og han brakk seg også, haha. Romantisk. .

Nå høres jeg sikkert gal ut, men jeg har lyst til å operere noe mer. . Bare NOE. Haha. Det er så sinnsykt spennende! Blir vel boobsa som ryker da. Eller vokser. Og dere er forresten syyykt dårlige å kommenter for tiden! Håper dere blir bedre, er mer gøy for meg å blogge da :-) 

god jul!

Kommenter her

God jul! Jeg regner med de fleste av dere er godt igang med julefeiringen, vi er heller ikke noe unntak. Dagen startet allerede klokken ni, med frokost etterfulgt av julefilmer og serier på tven. For de som er interesserte riktignok, mens sistenevnte pågikk tok jeg meg like gjerne en powernap, haha. Jeg får enda julstrømpe, takk gud for det! Julen blir ikke det samme uten å våkne opp med strømpen på døra! Vanligvis pleier vi bare å være hjemme på julaften, men i år har vi fult program så jeg har stresset på høygir etter jeg våknet. 

 

Vi har vært hos mormor og morfar for å spise middag, siden både jeg og lillesøster er vegetarianer ble det grøt fra microbølgeovnen, haha.. Som mormor sa "kan dokker drikke brus selv om dokker e vegetarianer?". Bare fordi jeg takket nei til å drikke brus sammen med grøt, selv om det hørtes sååå fristende ut. Men det var koselig å være sammen med dem igjen, mormor hadde et annet gullorn. "Kan vi se på bloggerne når det begynne på tv2 uten å få sjokk? Kan han far se på det uten å få hjertefeil"?. Noen ganger lurer jeg på hva de tror om meg. 

Jeg fikk forresten julekjolen jeg hadde bestilt i dag, akkurat litt for sent. Den ble ikke akkurat prioritert å hente på posten, så da tok jeg en jeg hadde fra før av. Ikke så verst denne heller? Jeg fikk den jo for bare et par dager siden, så ny er den! HER kan den kjøpes, fra nelly. 

Nå sitter jeg ensom oppe på rommet for å få unnagjort litt blogging, jeg må være klar om. . tja, for fem minutter siden egentlig. Vi skal åpne pakker, og så drar vi til tante ikveld. Mulig jeg rekker innom Mathias en tur også, må jo få gitt han pakke også - og jeg må få min, ikke minst. 

Jeg har faktisk åpnet en pakke så langt, jeg valgte den fra tv2. Det ble 1 år med gratis sumo på meg, pluss en lue og et bilde av oss jentene fra bloggerne. Wæh, ikke lenge igjen nå! Under 3 uker. . Håper alle har skrevet det opp i kalenderen, hehe!


'Marry christmas! I bet most of you are in full christmas-mode right now, I know we are. We started our day at 9 AM, and then we had our traditional family-breakfast and watched some movies. Well, I slept trough the movies, haha. . I really needed a powernap, i'm not used to getting up early at all. Lucky me got a christmas-stcking, thank god! Its not chirstmas without it. I love waking up and the stocking is just hanging at my door. We're usually home all christmas eve, but this year we had a lot to do so i've been stressing like crazy the last few hours. 

We've been visting grandma and granpa and had our dinner there, me and my sister are both vegetarian so we got food straight out of the microwave, how fancy. . My grandma said "can you have some cola zero, even tho you're vegetarian?". She's insane. But it was fun seeing them again, and grandma said something else. "can we watch "bloggerne" when it airs on tv2 without getting a heart attack?". Somethines i wonder what they think of me.

Now I better get my blogging done, we have lots to do!  

get blonde

Kommenter her

Hei! Har dere julestemning enda? Jeg håper virkelig det, for jeg kan ikke føle julen på kroppen overhode. Det er min egen feil som rett og slett ikke har tenkt noe over hvilken tidsperiode vi befinner oss i nå, men jeg skal ta saken i egne hender og høre på litt Justin Bieber (ja, jeg sa det!). Christmas Eve er etter min mening den fineste julesangen, mest fordi jeg har så gode minner til den :) 

 

Jeg ble ferdig med julegavene tidlig i desember, men jeg hadde såklart glemt å skrive kort! Det må jeg sette igang med nå, blandt annet skrive til kjæresten min - det vanskeligste kortet av dem alle. Tror jeg bare skriver "God jul hilsen Sophie" så er vi ferdig med den saken. Å få følelsene mine ned på pair er ikke bare lett, nå har vi vært sammen i ett år og det blir altså bare vanskeligere og vanskeligere. Jeg satser på at jeg har vært så snill hele året, at jeg ikke trenger noe fint kort for å få vise hvor fantastisk jeg er, hehe. 

Skjerfet mitt er fra madlady. 

I dag har jeg vært hos Anne-Sofie for å hjelpe henne med å stripe håret. Hun er en dyrevenn som meg, så om dere er interesserte i en striping som IKKE tester på dyr, så brukte vi den fra h&m! Den er veldig bra, synes jeg.

Slik ble det iallfall! Fine striper som ikke var gule i det hele tatt. Stor takk til h&m som selger dyrevennlig hårfarge som i tillegg er utrolig billig! 

Vi prøvde oss på å farge en av clipsene hennes også (Anne-Sofie bruker fra luxushair), men der ble ikke resultatet så veldig bra. Det er ikke anbefalt å farge extensions, men vi prøvde oss likevel. Det ble ingen forskjell, så ikke kast bort tiden deres med å prøve på dette hjemme, haha. 

Selvfølgelig spiste vi litt også, vi har vært noen matvrak denne julen. Det ble vegetarnuggets (fra helsekostbutikken), salat og litt ost. Det var utrolig godt! Anne-Sofie er også vegetarianer, og er den eneste av vennene mine som er det. Så om dere tror jeg går rundt og hater på alle som ikke er vegetarianere, så tar dere veldig feil. De eneste jeg vet om som er vegetarianer sett bort fra oss to, er lillesøsteren min og foreldrene til kjæresten min. Så, jeg aksepterer at alle har forskjellige meninger og valg.

Siden vi likevel hadde en "hårkveld" ordnet Anne-Sofie meg også på håret, hun er så flink til å krølle! Jeg ble så fornøyd, og vet ikke hva jeg skal gjøre når hun drar tilbake til tromsø. Hallo, hvem skal ordne meg på håret da liksom!? Hun burde ha blitt frisør. . Eller kanskje det bare er meg som er så elendig med hår, så alle andre virker som guder i forhold. Haha, neida. Men jeg tror enhver vennegjeng har en jente som er ekstra flink med hår, som alltid må ordne de andre før fest. 

Fint! Bh'en min er fra notion 1.3 på nelly 

 


Hey! Are you feeling the christmas sprit yet? I sure hope you are, cuz i'm not feeling it a bit. It's my own fault, but i'll take matter into my own hands now and put on some Justin Bieber (yep, I said it!). Christmas Eve is in my oppinion the best song if you want to get in the right mood. 

I finished my christmas-shopping some while ago, but ofc i forgot about the cards - and thats the hardest one of all. Especially now because I have to write a card to my boyfriend, and well. . putting my emotions into words there is not that easy. It's been a year now, and I dont really think i can describe our relationships or my feelings on some peace of paper. I just hope that he knows what the deal is, and no matter what I write, he will at least pretend to be happy, haha. 

Today I helped Anne-Sofie with her project get-blonde-or-die-trying. We used h&m colour, it's animal friendly, good and cheap. Hope you all make the right choice the next time you are thinking about what colour to choose, this is the one! She's a vegetarian just like me, so we had soya-nuggets for dinner. It was yummi! And she curled my hair again, haha. I dont know what i'm gonna do when she leaves me to go back to school, i've gotten used to this. . And in case you are wondering, she's my only vegetarian friend, so I dont really care if people around me eat meat or not. My boyfriends parents are vegetarian, and my little sister, but besides that, NO ONE i know is. So. . Its a choice we all make, (or just dont think about?), and I can respect other people regardless of what they eat. 

 

43 eller 83, whatever

Kommenter her

I går hadde jeg nok en av de morsomste kveldene på lenge sammen med jentene, tror ikke jeg har ledd så mye på en evighet. Det trengte jeg! Vi fant på så mye rart, og har mange syke planer framover, haha. Jeg var søndags-stygg, og det var ekstra godt, haha. 

Søndagsantrekket mitt, haha! Skjerfet jeg har (på hodet) er fra madlady.se, cardigan er også fra madlady

I ekte"åh-se-hvor-travelt-jeg-har-det,er-på-vei-til-et-viktig-møte"bloggposering! Singletten er fra nelly HER
Men så, til noe helt annet. Er det en ting jeg ikke takler, er det når jeg skriver ting på bloggen og det blir oppfattet som en løgn. Jeg deler ikke alt på bloggen, men det jeg faktisk skriver om er sannhet. Derfor ble det så rart når folk begynte å tvile på at jeg veier 42-43 kg (det pendler mellom dem). Jeg er veldig lav (1.59) og har NULL muskler. Haha var nesten sånn at jeg filmet meg selv gå på vekta, og vurderer det enda. . Ikke for å bidra til kroppspress, men heller det motsatte. Jeg vil ikke at folk skal tro jeg lyver om hva jeg veier for å virke tynnere, haha. Omså jeg veide 43,53 eller 83 så hadde jeg vært ærlig om det. Vekta har for meg lite å si, så lenge man føler seg bra :-) Når jeg flytter ut skal jeg ikke ha vekt hjemme! 

 To tilfeldige bilder fra bursdagsfeiringen min! Jeg har på meg jumpsuit fra madlady og sko fra nelly HER 

 

 

Nå skal jeg ta solarium, stikke innom farmor og så drar jeg til Anne-Sofie ♥ Det er såå godt å ha henne hjemme! Tusen takk for alle tipsene deres angående julefilmer forresten, nå har jeg litt å velge i. 

 


Yesterday was probably the most fun i've had in a long time, I laughed non-stop all night. I needed that! Me and some of the girls made so many crazy plans, and I had yesterdays makeup and a super-chill outfit. Perfect! 

But now, to a totally different subject. If there is one thing I cant stand, it's when people say that i'm lying here on my blog. I dont share everything with you, but what I actually do write is always the truth. Thats why it was so weird when i was being called a liar for saying that my weight is 42-43 kg (it's one or the other). I'm not that tall (159 cm), and I have ZERO muscles. Haha I almost video-taped myself going in the weight, and i'm still thinking about it.. Not to make anyone feel bad! But because I dont want people thinking that i'm lying about being underweight because it's cool or something, it's the opposite if you ask me. If i weigh 43 or 83, it dont matter to me as long as I feel good. When i'm moving out, i'm NOT having a weight at home! 

den fineste gjengen

Kommenter her

I morges våknet jeg opp hos kjæresten min, og det føltes rart å se opp å kalenderen å se at det bare er to små dager igjen til jul. I starten av desember tok jeg med en sjokoladekalender til han, og nå er snart alle lukene åpnet.. Denne måneden går altid så fort! Jeg har enda ikke tatt meg tiden til å se en julefilm, jeg har faktisk ikke tenkt på det før nå nettopp! Love actually er den eneste jeg klarer å holde ut med, så da blir det vel den iløpet av dagen. Eller kanskje dere har tips til noen bedre julefilmer? Jeg hadde en veldig fin, siste bursdagsfeiring sammen med jentene mine igår ♥ Uansett om mange flytter og vi blir spredt til forskjellige kanter her i livet, har vi alltid julen sammen. Elsker jentene mine, dere er fantastiske!

Åh, har ikke jeg noen fine venninner!? Det er de virkelig, både innsiden og utsiden. De siste dagene har jeg spesielt følt hvor mye de betyr for meg, jeg ville bokstavelig talt ikke klart meg uten. Og ja, jeg vet selv at jeg er ganske brun, haha. Dere som har lest bloggen min e stund vet at jeg og Anne-Sofie (ytterst til venstre) alltid er de bruneste i gjengen. Det ble cupcakes, punch, masse jentemusikk og til avsluttning - limmo til byen. Den måtte ta hele tre runder ettersom ikke alle fikk plass i en, og jeg var selv med på første tur. Tror jeg allerede hadde dratt hjem fra byen før siste runde med jentene hadde ankommet, så det sier vel sitt om hvor mye jeg elsker å være der. . 

Til de av dere som muligens tror jeg er barbie. . møt Maiken! Haha, den jenta der er gal - på en bra måte. Det er hun med den rosa bilen, om dere husker :-) 


Det er nå søndag, og jeg holder på med litt internettshopping før jeg drar til April - hun var nemlig så snill å arrangere festen hos seg igår, så jeg skal selvsagt hjelpe med ryddingen der! Det er forresten ikke for sent å bestille nyttårskjolen sin enda, så jeg bare handler og handler så har jeg en del alternativer på den store kvelden. I følge mine beregninger (haha, jeg shopper jo fra nelly hele tiden) så skal man rekke å få pakken i god tid om man bestiller idag. Jeg valgte to helt enkle kjoler, begge med fin rygg. Jeg tror nemlig jeg skal gå for oppsatt hår på nyttårsaften! Det er enklest i lengden. Begge fantes også i xxs-small, da vet jeg at de ikke blir for lang for meg!

1. Kjolen kjøpte jeg i XX-SMALL, og koster 349 kr HER / 2. Denne kjolen var hakket dyrere, men det er nok denne jeg går for. . Tror jeg. Haha, vi får se når jeg prøver den! XX-SMALL denne også. 499 kr HER 


 

 

 


This morning when I woke up at my boyfriends place, i looked up at the calender and just realized that it's only two days left before the big day - christmas eve! In the beggining of december I gave my boyfriend a chocolate-calander, and now it's almost all eaten up. This month sure passed by fast as hell! And what, i've watched ZERO christmas movies so far this year! I just realized that. Love actually is the only one i don't hate, so I guess i'll watch that one today. .

I had an amazing, last birthday celebration last night with my girls  ♥ No matter where our life takes us, we'll always have christmas together. I love my girls, you are amazing! 

We had cupcakes, punch and listened to a lot of great music and to top it all of - a limousine ride to the city. We had to drive three rounds because all of the girls did not fit into one limmo, and I went on the first ride. I think I left the city before all of the girls got there, and thats saying something. I really dont like drinking! Well, its sunday now so im doing some internet-shopping before i'm going over to April's house to help her clean. I'll talk to you later!


alle gode ting er 4

Kommenter her

Dere hørte rett - jeg feirer bursdagen min i kveld, for fjerde dag på rad. I fjor feiret jeg den tre ganger, så målet mitt er altså en ekstra feiring per år, haha. Neida. . Men hvorfor ikke, liksom? Det er bare gøy, man må jo utnytte bursdag for alt det er verdt! Nå har jeg akkurat fikset meg sammen med Anne-Sofie og vi venter på at tiden skal gå slik at vi kan dra til festen. Ble jeg ikke fin på håret, forresten? Anne-Sofie som ordnet! Er utrolig fornøyd med fargen min nå for tiden, denne skal jeg beholde en stund. 

Til tross for en litt travel dag her, har jeg hatt tid til å kose meg litt. Jeg fikk kakao i bursdagsgave, og tenkte å teste den ut idag da jeg likevel hadde en ny kaffekopp jeg ikke har brukt. Jeg har nesten ingen ting jeg virkelig trenger (typ bil, leilighet, jobb..haha), men jeg har masse ting jeg ikke trenger. For eksempel hundre forskjellige kopper. Denne koppen kommer HERFRA, og koster 89 kr. 

Samtidig med min nye kopp kom det også et par andre totalt unødvendige ting men som likevel er gøy å ha. For eksempel disse sokkene! Fikk masse kommentarer da jeg la ut bilde med dem på instagram, folk som spurte hvor de var fra. De kommer altså HERFRA og koster 59 kr. Jeg har alltid på meg lester eller tøfler når jeg er hjemme, så disse ble raskt brukt. Synes det er så kult å ha på seg slike kombinert med en stor tskjorte, og ta bilde i speilet for eksempel (fjortiz 10hi).

Og så er jeg nå eier av en sjokoladefontene! Haha, dette er noe jeg har tenkt lenge på å skaffe meg til jentekvelder, fordi det er jo en klassiker å ha jordbær og sjokolade. Men vi har aldri tatt steget med å faktsik gjennomføre det på jentekveld hos meg, men det håper jeg det blir noe av nå. Jeg har enda ikke testet den, så kan ikke si noe om hvordan den funker. Kan sikkert komme tilbake til det om noen er interesserte? 209 kr koster den HER 

Uansett! Den siste timen har vi brukt på å ordne oss her, Anne-Sofie fikset først sitt eget hår og så mitt. Jeg er helt ubrukelig på å ordne hår, så glad hun kan gjøre det for meg. Krølltangen vi brukte er fra coverbrands og tror den heter georgeus curl wand. Jeg har den mest bare for at den er rosa og fin, jeg kunne tenkt meg en krølltang som er litt tykkere og lager større krøller. Men den funker fint altså! 

Ser dere hva jeg holder i hånda forresten? Det er min fine lille lommelerke, haha. Det står "everyone loves a drunk girl" og jeg kjøpte den i London. Tror jeg sniker den med på byen ikveld ass. SÅ DA ER DET BARE Å SLADRE I VEI!!! 

Nemmen der fikk dere et smil fra meg også, sjelden vare skal man tro dere. 

Dette har jeg iallfall på meg, jeg fant altså ingen løsning med kjolen! Jumpsuiten er fra madlady HER, og det er første gang jeg bruker den ikveld. 

Her har dere altså de fantastiske cupcaksene jeg stiller med i kveld! Haha, ser ut som om de er hentet rett ut fra supermario. Men de smakte godt og det er det som teller! 


I'm celebrating my birthday for the 4th day in a row tonight, daaaaaamn right! Last year, when I turned eighteen, I celebrated my birthday three times. The first time with 200 of my "closest" friends (and the police..) and then with my best friends (and my plastic surgent), and after that with my boyfriend (when I was high on morphin). But I like it, and my goal is to celebrate my birthday one more time each year! Well, maybe baby. . Anne-Sofie did my hair tonight, looks good right? I dont know shit about hair and I sure as hell can't work that curl-thingy by my self so i'm glad she did it. I love my hair right now, ah!

Haha look at those cupcakes my mom made btw, like the mushrooms from supermario or something. 

I'll blog ya later calculator! 

 

kjole for kvelden

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Hei igjen dere! Hyggelig å høre at så mange av dere ser fram til BLOGGERNE på tv, det blir spennende! Jeg har jo ikke sett noe mer av serien enn dere, alt jeg har sett er den lille promoen jeg la ut igår. . Så hvem vet hva som venter der! 

Uansett, her hjemme er forberedelsene i gang! I kveld feirer jeg bursdag i et lite lokale sammen med de nærmeste venninne (minus Amanda, den heldige jævelen har dratt til Gran Canaria). Jeg har nettopp hentet en pakke fra nelly, jeg fikk forresten mail hos dem i dag - tydeligvis er jeg en av deres beste kunder, wops. . Da må jeg vel roe ned litt. Men jeg kan vel unnskylde meg med at jeg aldri handler i butikk! Her har dere innkjøpene mine for denne gang. Jeg fikk forresten pakken etter 5 dager, så det er enda mulig å bestille om man skal ha kjole til nyttår. 

Topp fra nelly HER og skjørt HER  - elsker skjørtet spesielt, kan brukes til alt! Det koster bare 179 kr i tillegg. 

Kjolen jeg etter planen skulle bruke i kveld, men jeg syntes nesten den var litt for lang. På bildet under har jeg dratt den litt opp. Vi får se om jeg finner ut at jeg skal bruke den likevel, jeg håper jeg finner en løsning for den er jo så fin! Føler meg for en gangs skyld ganske formfull når jeg har den på, for rumpa og pupper kommer så godt fram uten å være lettkledd. Den finner dere HER , og den er fra River Island hos nelly. 

Denne kjolen er ikke fra nelly, men jeg ville vise den til dere likevel. Den er fra missme.se , og jeg elsker den! Har brukt den to dager på rad nå, haha. 

Neglelakk fra nelly HER

Neglelakk fra nelly HER og strømpebukse fra nelly HER - sistenevnte er sexyyy! Nå skal jeg hjelpe mamma med å lage cupcakes, og gjøre meg klar for ikveld! Dette kommer til å bli en fantastisk kveld, jeg har til og med leid limmo til jentene og meg! Gøy å gjøre noe ekstra, nå har jeg feiret bursdag fire dager på rad, haha!

 


Good to hear that you are looking foreward to the tvshow BLOGGERNE, i'm so exited! I've only seen what you have seen, the little promo-vid i put on my blog yesterday. So who knows what's coming when the show airs on tv in January! 

Anyways, we're trying to get everything ready for my birthday party right now. I'm celebrating tonight with my girls, but i'm so sad that Amanda can't be there. That lucky SOB is in Gran Canaria with her family! I just picked up my package from nelly, speaking of i got an email from them yesteday saying that i'm one of their best costumers, haha. Time to slow things down! But I never shop anywhere else, so I'll survive. 

Now i'll help my mom with the cupcakes, and then i better get ready! It's going to be an amazing night, I even rented a limmo for me and my girls. Its fun to do something extra, now i've celeberated my birthday 4 days in a row, haha! 

BLOGGERNE TRAILER

Kommenter her

Her kommer reklamefilmen for BLOGGENE! Det er premiere på tv2 BLISS søndag 12 januar - jeg håper dere synes det ser bra ut! Tenker dere å følge med? 

beste bursdagen

Kommenter her

Jeg skal først starte innlegget med å si hvor mye jeg setter pris på hver og en av dere! Jeg leser alt, og prøver å svare på så mange kommetarer i kommentarfeltet som mulig - jeg vil også gjerne gi litt ekstra oppmerksomhet til bloggleser http://tinejento.blogg.no/ som la igjen en kommentar! Jeg sa jo jeg skulle begynne å gjøre det oftere ♥

På bursdagen sin synes jeg alle fortjener å føle seg som verdens viktigste person. Det er en dag i året, og såpass bør man kunne unne seg. Derfor var jeg litt lei meg da det føltes som en helt vanlig dag først, og jeg ikke fikk noe spesielt eller noe spesiel oppmerksomhet. Men slik sluttet ikke dagen, langt derifra! Jeg skal gå igjennom dagen med dere, jeg. .

Først sto jeg opp tidlig, pakket opp litt gaver fra familie (jeg fikk mest utstyr til jeg flytter hjemmefra), og så dro jeg for et intervju med p3. Jeg snakket med de som sitter i studio i oslo, selv om var her i harstad. Det gikk helt greit, jeg fikk bursdagssang og en god latter! Dere kan høre intervjuet mitt HER og jeg kommer på ca etter 1 time og 33 minutter, så da er det bare å bla ut litt! 

Etter intervjuet møtte jeg Maiken, som er min "big sis". Ikke på ekte, men det føles sånn! Hun støtter meg alltid, og er akkurat lik som meg ved at hun ikke bryr seg om hva folk tenker. Hallo, se på bilen hennes! Å ha en slik i harstad, er nesten som å be om å bli snakket stygt om (ja, bare for noe så lite som en bil.) Men hun gir seg faen og kjører på, jeg elsker det!

Fine ♥

 

Jeg bestemte meg for å gi en gave til meg selv, som var vinen under og clutchen (fra missme.se). Jeg var plutselig alene hjemme og brukte min egen bursdag på å støvsuge og ta en powernap, humøret var med andre ord ikke helt på topp. Jeg snakket litt med Anne-Sofie på SMS, og siden hun er god som et gull kom hun til meg med godteri for å holde meg med selskap ♥ Vi satt å ventet litt hjemme hos meg, for vi hadde avtalt med Marte at vi skulle komme dit på en liten vinkveld klokken 20. Marte bare utsatte og utsatte, og plutselig fikk vi ikke komme før etter klokken 21. Jeg tenkte det var litt rart på bursdagen min, men at det fikk vel bare være og at hele verden kan jo ikke akkurat bli snudd på hodet. . 

. . Så kom jeg endelig til Marte, og gjett hva som ventet på meg der? 15 jenter som sang bursdagssang, hadde baket kake, hadde masse gaver, vin, hello kitty kopper og fat, og alt jeg måtte ønske meg elelrs. Jeg ble SÅ utrolig glad! Jeg skjønte ingenting da jeg kom inn, synet mitt er så dårlig så da jeg så jentene tenkte jeg bare "eh. hvem er det der? Har marte latt lillesøsteren sin ha jentekveld her eller noe?" haha. 

Tenk at de gikk igjennom bryet for å planlegge det her for min skyld, jeg skjønte absolutt ingen verdens ting. .

Jeg følte meg som verdens heldigste person uten å overdrive. Jeg tenkte hele tiden "hva i all verden har jeg gjort for å fortjene dette?". Jeg oppfatter jo meg selv som en snill person, men man vet jo aldri hva folk egentlig tenker om meg bak ryggen, hehe. Men nå føler jeg at jeg fikk bevist at jeg må ha gjort noe rett iallfall, for dette var helt fantastisk! Jeg skal gjøre det jeg kan for at jentene mine skal få gode bursdager, de også! 

LOVE YOU!!! 

Her ser dere alle tingene jeg fikk, jeg ble så rørt. . Masse rosa og hello kitty, søte kort og Stine hadde til og med kjøpt meg wallstickers med navnet mitt og hello kitty! Den gale jenta hadde bestilt fra ebay, og jeg er så utrolig glad. Tenk at hun gjorde det, NAVNET mitt liksom! Det skal rett opp på hedersplass på veggen. Jeg er veldig dårllig på å vise hva jeg føler, eller å vise takknemlighet til folk som gjør noe fint for meg. Selv om jeg blir utrolig glad på innsiden så vises det ikke alltid like godt, så jeg må bare si det nå. Jenter, tusen millioner takk. Uten dere hadde ikke bursdagen vært noe spesielt, men dere gjorde det til den fineste dagen i mitt liv. Akkurat nå har det betydd så ekstra mye for meg, og jeg setter sånn pris på alt dere gjør - enten det er bursdag, hverdag, uansett. Alltid er det noen å ringe til for å klage om livet, eller å dele gledelige nyheter med. Dere er forskjellige alle sammen, men jeg ville ikke ha vært uten noen. Stooooooooor klem! Og " fylla tel helga ja" 

Har du noen gang blitt overassket på denne måten, eventuelt overassket andre? 
 

svar på spørsmålsrunden

Kommenter her

Hva er din favorittnettbutikk i norge?
Nelly.com, den var ikke så vanskelig å svare på. 80% av alle klær og sko jeg har, er nok fra den nettsiden.

Når kommer bloggerne på tv2 bliss, og hvor mange episoder? Hvor lenge varer episodene? Når kommer reklame?
Bloggerne starter den 12 Januar på tv2 BLISS, og jeg er 99% sikker på at det er klokken 20. Dette kommer jeg selvsagt tilbake til! Første episode varer i 60 minutter, de resterende varer i 30. Jeg er faktisk usikker på hvor mange episoder det er, men vet vi kommer til å gå på skjermen hver søndag til en gang ut i mars. Reklamefilm for serien tror jeg faktisk kommer allerede i morgen, jeg gleder meg - jeg har jo ikke sett noe selv! Dette blr selvfølgelig lagt ut på bloggen, så da er det bare å glede seg (jeg personlig er minst like nervøs som jeg er glad, huff).

Bloggerne_gruppebilde1_RED_medlogo

 

Hvordan behandler du håret og huden din?
Dårlig! Jeg vasker ansiktet på kvelden med sminkefjerner og vann, etter det tar jeg fuktighetskrem. Ingen av delene gjør jeg spesielt nøye.. Jeg tenker hver dag at "nå skal jeg bli bedre" men så har jeg glemt det når kvelden kommer! Håret er jeg heller ikke flink til å ta vare på. Slenger vel inn en hårkur litt nå og da, man skal vel gjøre det ca 1 gang i uken? Har heller ingen faste produkter jeg bruker.

Hvordan traff du kjæresten din?
Har svart på dette mange ganger før, men vi har kjent hverandre i 8 år nå, så har ikke noe særlig romantisk å komme med der. Men første gang han var på besøk hos meg alene, og vi faktisk ble kjent på ordentlig for første gang, så eksploderte det vel bare. Da hadde det vært litt spenning i luften i et par måneder, haha. Men siden da har det vært vi to ♥

Hvor høy er du og hva veier du?
Haha, klassikeren ;-) Jeg er 1.59 høy, og jeg veier meg kanskje en gang i året, synes ikke vekten spiller noen rolle så lenge kroppen har det bra. Jeg veide meg faktisk her om dagen, og det ligger enda på ca 42 kg som vanlig. Og jeg trener ikke til de som lurer, trente en gang i løpet av hele 2013 hehe. Finner ikke motivasjon!!!!!

Røyker du?
Nei.

Er du fornøyd med puppene dine? Er de liksom "perfekte"? 
Ja, de er perfekte! Haha, høres jo litt teit ut å si det, men når jeg har betalt såpass mye så må det nesten være litt lovt. Nå har jeg jo blitt vandt med hvordan de ser ut, så jeg tenker ikke "damn gurl!" når jeg kler av meg akkurat, og jeg tenker heller ikke på dem som spesielt store. Men jeg legger merke til det når jeg ser på bilder fra før jeg tok silikon, eller når jeg ser andre jenter naken - ikke noe galt i naturlige pupper riktignok, jeg synes det også er fint, men jeg tenker mer over forskjellen da. Jeg har skrevet ett innlegg om hele min silikon-opplevelse HER 

 

Hvordan klarer du å holde humøret oppe?
Hehe, det gjør jeg vel egentlig ikke da. Jeg er også sur, irritert, lei meg osv.

Hvordan kom det seg at du visste Mathias er "den rette?". Med min kjæreste er det noen dager helt perfekt, andre dager helt feil.
Jeg pleier ikke å tenke på om han er den rette eller den ikke, og det synes jeg ingen skal bruke tid på å tenke over. Er det meningen at man skal være sammen, så funker det. Om det ikke er meningen, så finner man noen andre. Jeg elsker kjæresten min, og jeg håper av hele mitt hjerte at det kommer til å være oss to. Men hvordan ting ser ut om 10 år aner jeg jo ikke.

Spiser du mye usunt?
Ja, jeg er en godterigris. Jeg spiser godteri nesten hver dag, men når det gjelder mat så spiser jeg sunt og ordentlig.

Hvordan ser 2014 ut for deg, når det kommer til reiser?
Jeg har en amsterdamreise med Lotte planlagt, og så snakker jeg og mamma litt om å dra på ferie til Rhodos sammen, bare vi to når det nærmer seg sommer. Så det er slik det ser ut så langt! Ellers skal jeg være ganske lenge i oslo i februar-mars. Og så må jeg en tur til oslo i januar. Forhåpentligvis flytter jeg jo også i løpet av 2014 - eller, jeg skal!

USA 2013 - KEY WEST 

Har du møtt en jente du synes er finere enn deg selv?
Haha ja? Det er ikke sånn at jeg går rundt og tenker at jeg er finest i verden. Vi bor i norge, her kryr det av fine jenter!

Føler du ikke at du lever ett drømmeliv? Og at du har det perfekt?
Nei! Virkelig ikke. Jeg har ikke ett perfekt liv overhode.

Bruker du å svare på mailer fra lesere?
Jeg får, uten å overderive, rundt 60 mailer per dag fra lesere. Jeg leser (og setter sykt pris på dem!!), men jeg kan ikke svare på alle. Jeg må prioritere jobbmailer, derfor er det bra å ha spørsmålsrunder hvor dere likevel kan få svar om det er noe dere lurer på!  

 

Hvordan klarer du alt hatet? Alle stygge kommentarer?
Vet ikke helt egentlig, man blir vel vandt til det på en eller annen tragisk måte. Tislutt så preller man det bare av seg, når det skjer hver dag så hadde jeg ikke hatt tid til å sitte å tenke igjennom hver eneste slem kommentar. Da ville jeg ha blitt gal, så jeg har ikke annet valg enn å bare overse det som en helhet. Jeg skjønner riktignok forskjellen på drittslenging og konstruktiv kritikk, selv om mange ikke gjør det. 

 

 

One Direction eller Justin Bieber? Justin Bieber all the way! Og Harry Styles i 1D.
Sommer eller vinter? Sommer uten tvil, men julaften også. Så om jeg kunne hatt sommer hele året, og så en dag med vinter og jualften så hadde jeg hatt det helt perfekt.
Morgen eller kveld? Jeg liker å få med meg dagen, så morgen. Jeg har begynt å få en liten angst når jeg sover lenge og jeg liker å sette på en alarm for å få ting gjort om dagen.
Data eller tv? Data fordi jeg jobbe, men jeg synes det er koselig med tv. Så begge deler om det er mulig.
Sole seg eller bade? Haha, SOLE! Jeg hater å bade.

Hallo, bare se. . 


 

 

 

dette er vakkert

Kommenter her

Jeg har nettopp lest boken "Maria og pappa" som virkelig rørte hjertet mitt. Den er skrevet av pappa marius, som mistet sin kone Soad bare halvannet år etter at deres datter Maria kom til verden. Boken har Marius skrevet til Maria slik at hun skal få ett bilde av hvordan moren var som menneske, og hvordan livet som alenepappa er.

Derfor ble jeg ekstra rørt da jeg så disse bildene, en far og datter har gjenskapt en bildeserie likt bryluppsbildene mann og kone en gang tok - nå som moren er død. Utrolig fint, trist og alt på en gang ♥

1

4

5

7

8

Nydelig, ikke sant? Dette er kunst i mine øyne, og lar de som har gått bort leve litt videre i bildene og kunsten. Jeg fant bildene HER 


I just finished reading the book "Maria og pappa" (Maria and dad), and it touched my heart. It's written by dad-Marius, who lost his wife Soad just a year and a half after their daughet Maria was born. Marius wrote the book for Maria, so she can get to know her mother as a human being, and not just a photo or a story now and then. He also writes about the life of being a single dad. 

Thats why these pictures touched my heart so much, a father and a doughter re-created the photos from the wedding, but now the mother/wife is dead. So sad, and beautifull at the same time ♥

 

 

spørsmålsrunde

Kommenter her

Bursdag idag, og jeg skal bruke den med de som betyr mest - familie og venner ♥ Jeg har hatt en fin dag så langt, og satser på at den blir enda bedre. Men, jeg glemmer ikke dere helt likevel. :) Flere har etterspurt en spørsmålsrunde, så det kjører jeg igang med nå. Her er det bare å spørre om alt som kan falle dere inn, men et par ting jeg kan tenke meg dere vil vite litt om er kanskje litt om livet mitt generelt (haha), jobb, blogg, bloggerne, venner, kjæreste, operasjoner . . Ja, alt!

Svarer allerede i morgen så da er det bare å fyre løs. Vi blogges!

 


I guess it's time for another round of Q&A again! It's my birtday today, so I will be spenting it with my family and bestfriends, but my blog is never forgotten, hehe. I will answer as many questions as I can tomorrow! Can't wait to read trough them all  :-) I have no idea of what you want to know, but usually it's something about boobs, nose, lips or love. . Haha. One of those!

I'll talk to you tomorrow! 

 

 

sweet 19

Kommenter her

Nå er det offisielt 18. desember, og jeg er 19 år gammel! Gratulerer med dagen til meg selv ♥ I går "feiret jeg litt smått sammen med Anne-Sofie, Amanda og marte. Pizza, sjokoladekake og film er hva vi brukte kvelden på, og bedre kunne det egentlig ikke ha blitt. Nå er det rett i intervju med p3, før jeg skal lunsje med en venninne og ellers vet jeg ikke helt hva dagen bringer. Jeg elsker bursdag, så håper og tror det blir en fin dag! :) 

Fine Amanda min! Genserne jeg har på meg er fra missme.se 

Ja, det er vegetarpizza. 
 Rart å tenke på at for nøyaktig ett år siden var jeg i oslo og ventet spent på å få ta silikon. Tviler på at noen bursdager framover egentlig kan toppe den dagen der, det var veldig stort for meg (bokstaveldig talt haha).

 

bursdag imorgen!

Kommenter her

1innlegget inneholder reklamelenker 

Se hva jeg var så heldig å komme hjem til igår! 

Snille mamma hadde satt opp ett nydelig hvitt juletre i stua mi, med bare rosa og hvite kuler. Det er meg! Ser dere ikke hvor sophie elise det ser ut, med bildet av bena mine og det hvite treet forann? Haha! Treet er kjøpt på clas ohlson. Fint, ikke sant? 

Ikke nok med det, jeg hadde også en adventspakke å komme hjem til med masse fint i ♥ 
Men enda finere enn noe som helst juletre, og noen som helst adventspakke var det og endelig få bestevenninne mine på besøk igjen! Amanda og Anne-Sofie har som sagt begge flyttet bort for å studere, men vi holder sammen likevel. Til sommeren blir det Hove (vi har allerede biletter og bosted!), og nå i jula blir det masse kos sammen. De to var på overnatting hos meg, og vi lå og snakket til langt på natt - kanskje litt for lenge, for vi alle måtte tidlig opp i morges og var utrolig trøtte, hehe. Men slik blir det når man ikke har sett hverandre på en god stund. Love you girls! 

Jeg måtte tidlig opp fordi jeg skulle på SpaSpa. Farging og forming av brynene mine sto på planen, de er faktisk veldig fine naturlig nå! Vippeextensions fikk jeg også, jentene på SpaSpa er så flinke og hyggelige. Siden jeg går dit så ofte føler jeg at jeg kjenner flere av dem nå, og vi snakker akkurat som venner om ting som har skjedd siden sist, hva man skal gjøre i helgen osv. Koselig! 

Etter SpaSpa tok jeg meg en tur på brun og blid, som har blitt en slags vane for meg hver gang jeg har vært der. Det passer så fint siden jeg likevel er i byen og uten sminke etter en spa-behandling, hehe! 

Her kan dere se både vippene mine og brynene mine uten sminke. Så fint ser det altså ut nå! Hele meg er forsåvidt uten sminke her, rart hvor mye litt ekstra vipper og bryn kan gjøre. 

Etter solarium har jeg stresset rundt i byen for å hente pakker på posten og kjøpe alkohol til julen. Viktig å være tidlig ute, slik at man får det man vil ha! Og please don't judge me, nå er jeg snart 19 år (i morgen!) så såklart blir det litt drikking i julen. Men for å være ærlig liker jeg ikke engang alkohol noe særlig, så jeg skal lievel prøve å holde det på ett minimum. Jentene snakket igår om å dra ut hver dag, og jeg tenkte bare "oh, holy macarony". Eller, "holy f***k" tenkte jeg vel helt ærlig.

Så til pakken jeg hentet på posten! Som dere sikkert har fått med dere er jeg en freak og handler masse møbler og interiør selv om jeg bor hjemme, men det er jo faktisk litt lurt så slipper jeg å kjøpe så mye den dagen jeg flytter ut (helst vil jeg aldri flytte ut, men det er en annen sak). Denne tavlen kjøpte jeg på Ellos HER, jeg har alltid elsket slike! Nå kan folk som er på besøk skrive beskjeder til meg før de drar - det skal faktisk ikke være annet enn obligatorisk, jeg skal ha søte beskjeder på den tavlen! Man skal vel egentlig tegne med kritt, jeg tegnet med rosa eyeliner - det funket like bra! Skal se om jeg får kjøpt noen magneter med bilder av meg og mennesker jeg er glad i, som jeg kan henge opp på den. Kanskje ett fint lite julegavetips, dette her? Eller noe å ønske seg. Den koster bare 299 kr! 

 

Lillesøsteren min vet hva hun får i julegave, og idag mottok jeg pakken hennes i posten. Jeg tenkte å vise dere den her, slik at dere også kan bli litt inspirerte! Hun får et polaroid-kamera, det vil si at bildene skrivers ut fra kameraet med en gang de er tatt. Jeg er så sjalu, jeg hadde egentlig tenkt å ønske meg det også men føler det blir dumt om vi gir hverandre det samme, haha. Det er kjøpt på coolstuff.no og leveringstiden var på 5 dager, så dette rekker man så vidt før jul! Kameraet kan kjøpes HER - papiret som bildene skrives ut på følges ikke med, men man får fårespørsle om å kjøpe det når man legger kameraet i handlekurven. Det var slik jeg gjorde det! Desverre kan jeg ikke vise dere hvordan bilder det tar, det tillhører jo lillesøster og jeg må pakke det inn igjen, haha. . Men jeg hører mye bra om det! 

Vel, nå skal denne bloggkjerringa ta seg av mailen og lese kommentarene deres, før jeg disker opp med pizza og sjokoladekake til jentene som kommer hit om noen få strakser. Forresten, hva er greia med bloggere som omtaler seg selv i tredjeperson? Tenk om jeg hadde skrevet" Nå skal Frk. Isachsen ut på tur, hoho!". Herregud hadde jeg snakket slik i virkeligheten ville nok vennene mine tro at jeg hadde sniffet kokain.. Skriv som dere er, jenter! Jeg skjønner ikke greia. Men jeg får vel avslutte med "håper denne desemberdagen behandler dere vidunderlig, i neste innlegg skal jeg tipse om en helt fantastisk binders! Woho, hørte jeg ett gledeshyl? ;-) ". NEH. 


Look at my christmas tree! My amazing mom put it up for me while i was in istanbul. White, with pink decorations. And with the picture of my feet in the background, it just screams "sophie elise"; haha!

Well, last night i had my two best girls over for a sleepover, it felt so good to finally be able to talk to them in real life again. I've seen them both since they moved, but not together! We are an amazing threesome, haha. Well, we stayed up talking way past our bedtime, so today we are all tired. I went up early to go and get my eyebrows and eyelashes fixed, before i took a powernap while i got my tan on (brun og blid is my favorite place on earth). I also did my shopping for christmas, not gifts this time, but alcohol, haha. Things might get a little crazy now. .

And btw, what's the deal with bloggers talking about themselfs in third-person? That would be like if i wrote " Now miss Sophie Elise is going for a walk! Hoho". Omg, if i talked like that in real life my friends would think that i might be high on a little more than just life. 

snart home sweet home

Kommenter her

reklamelenker nelly 

I går hadde jeg og Mathias en koselig og avslappende kveld i hovedstaden. Vi spiste sen middag på vapiano, og så fikk vi faktisk med oss finalen i Farmen. Ingen av oss har fulgt med tidligere, men det var likevel spennende! Kan tenke meg hvor nervepirrende det må ha vært for de av dere som faktisk har fulgt med, hele familien hjemme i harstad innkludert! Det er så koselig å vandre rundt med kjæresten i oslo, jeg krysser fingrene for at vi (eller i det minste jeg) har leilighet her om ikke så lenge. Til sommeren er mitt mål! 

Kjole fra nelly HERI morges sjekket vi ut fra hotel oslo city centre for denne gang, vi er tilbake i januar når det er premiere av bloggerne - mulig jge drar med Mathias, eller kanskje jeg tar med en venninne heller. Vi får se! Nå skriver jeg meg bort. Vi sjekket ut, og jeg dro på møte med Rolf-Ørjan over en kopp kakao. Jepp, kakao på oss begge! Jeg hadde to møter idag. Ett med Røf, og et annet med ett reisebyrå. Utpå nyåert kommer flere av dere lesere til å kunne vinne reisegavekort på flere 10 000 kr på bloggen min! Det blir spennende, og jeg er glad jeg fikk det til.

Vi har også vært hos Hendrix idag! Kjæresten ble klipt, jeg ble stripet. Den søte hunden til Hendrix, Ariel, var også med! Hun er ett klassisk eksempel på å være "stygg-søt".


Nå sitter vi på garedemoen! Jeg er overtrøtt, Mathias er sur fordi jeg er overtrøtt og plager han, og "sånn går no dagan". Dere som er die-hard-fans av bloggen min husker sikkert Amanda og Anne-Sofie? Begge er enda bestevenninne mine, og begge har flyttet bort fra harstad. . Men nå er de hjemme på juleferie, og jeg er så glad! Med en gang jeg kommer hjem så blir det sleepover med bestejentene ♥Det er jo enda ikke for sent å handle både julekjole og nyttårskjole, så det fikk jeg også gjort nå på flyplassen. Jeg hadde allerde kjøpt meg kjoler til begge anledningene, men de brukte jeg også nesten med en gang. . For meg skal julekjolene være ubrukte, uansett hvor teit enkelte kanksje synes det er! Men jeg kan da ikke være den eneste som føler det slik, det er jo bare jul en gang i året. 

1. Nyttårkjolen! Kjole 399 kr HER / 2. Smykke 599 HER / 3. Clutch 159 HER / 4. Skjørt 249 HER

 

1. Julekjolen -  1595 kr HER / 2. Clutch 399 HER / 3. Lue 99 kr HER 


Now i'm at gardemoen airport waiting for my plane to take me back home - and guess what, today i will be meeting both of my best girls, it's been forever since it's been the 3 of us together! Anne-Sofie and Amanda both moved away some while ago, and i've missed them so much. They are back home right now for christmas and i can't wait to see them, so when i get back home we will be having a sleepover! Just like old times. So thats how i'll be spending my days now, i hopeyou understand that the blog wont be my number one right now, haha. 

siste dag i Istanbul

Kommenter her

 

Nå er jeg og Mathias i Oslo, vi måtte være en dag over her på grunn av to møter jeg skal på i morgen,etterfulgt av et høyst nødvendig frisørbesøk. Der har dere altså grunnen til at kjæresten min har gått med lue hele tiden, han trenger i følge seg selv, en liten klipp. . Så det skal Hendrix få ta seg av imorgen! For meg er det ingen akutt krise, jeg skal bare stripe etterveksten min litt nå før jul. Jeg har jo faktisk bursdag om tre dager også, da vil jeg gjerne være hårfin! 

Men, nok om det. Det er litt bittersweet å tenke på at vi nettopp var i Istanbul! Heldigvis har vi brukt tiden godt.  I går kveld brukte vi tiden på å se oss litt rundt, spise god mat, røyke vannpipe og kose oss sammen. En verdig avsluttning på en veldig fin helgetur!

Luen min er fra HER og jakken min er fra HER . Bildet er tatt ved taksim square, ca 200 meter fra hotellet
I dag morges bestemte solen seg for å komme, i tillegg steg gradestokken betraktelig. Det er jo alltid typisk når vi skal reise fra en plass! Det tror jeg har skjedd hver gang, den siste dagen er alltid den fineste, uansett hvor jeg har reist. Men ikke at jeg skal klage på været, det er jo tross alt desember og noe sydentemperatur hadde det ikke blitt uansett. 

 

Angående krøllene mine, forresten! For å lage krøllene jeg pleier å ha, bruker jeg varme hårruller som vist på bildet under. Disse er kjøpt fra frisør, så jeg vet ikke hvor dere kan få tak i like. Det er bare å lete rundt, det er mye lettere å bedre enn krølltang! Om man vil ha litt slappe krøller som jeg har nå for tiden, trenger man bare å ha hver rull i håret i rundt 2 minutter. Helt genialt! Det er lettest om man får hjelp, men jeg klarer det også fint på egenhånd. Og shoppingen min viser jeg når jeg er hjemme i harstad, jeg fant ut at det blir lettere med klesshenger og ordentlig lys. Regner nesten med det er okei, med mindre noen av dere får selvmordstanker grunnet to dagers venting. . Hehe, man skal vel kanskje ikke tulle med slikt? Jeg gjør det uansett, folk må slutte å være så nærtagende. Jeg mener såklart ikke noe vondt ♥
På flyplassen fikk jeg øye på på selveste victoriassecret! Jeg personlig har alltid ment, og mener enda, at butikken er oppskrytt når det kommer til undertøy. Men body lotions, sminkemapper, pengebøker og diverse synes jeg er helt fantastisk derfra! Undertøyet er ikke noe å skryte av, så til dere som ikke har vært der -  ikke bygg opp forventningene så mye. Det er såklart veldig fint å være der inne, og man føler seg som en liten prinsesse når man ser på undertøy og lukter all den gode parfymen, haha. .Dette var en av tingene som ble med meg idag, en passholder! En slik en har jeg hatt lyst på lenge, og endelig er den min. Man kan velge mellom både ekte skinn og fake, så da har alle ett alternativ. Man trenger vel neppe å ha 6 i snitt for å gjette hva jeg valgte?Flyturen til oslo gikk veldig greit, jeg sov myyye. . Det var forresten herlig usikt over istanbul på vei ut, herregud for en svær by! En taxisjofør fortalte oss at det er over 2000 moskeer i byen, og rundt 20 millioner innbyggere. Det er vanskelig å se for seg. Bare på taksim square rett ved hotellet vårt passerer det rundt 3 millioner mennesker per dag. Og ja, angående taxisjofører og generell svindel. Jeg hadde ikke noen veldig negative oppleveser med det, alle var trivelige og jeg ble ikke lurt mens jeg var i byen. En del av dere advarte jo mot sånt, men det gikk fint - så lenge man er forsiktig skal man nok klare seg fint.

Nå er vi på hotel oslo city centre, mitt faste hjem i oslo. Ettersom jeg er her så ofte så er det viktig for meg å komme til noe fast, slik at jeg ikke føler at jeg alltid reiser . . Om dere skjønner hva jeg mener. Det er godt å komme hit, og føles ikke som en mellomlanding. Nå skal vi straks gå til vapiano å spise kveldsmat, så vi snakkes mer imorgen ♥


Now i'm back in Norway with my boyfriend after a wonderfull weekend in Istanbul. We went out to eat and smoke a water-pipe (haha, is there some other english word for that?) and our last day  was spent packing. I also did some shopping at victorias secret, i will show you later!

We're in oslo now because we both need to go to the hairdresser, and i have two meetings tomorrow. One of them is going to be great for you guys as well, it's about a competition i'm trying to make work for you. Hint : a vacation for free. . in maybe thailand, or greece. . How does that sound!? 

dag 3 i Istanbul

Kommenter her

Dette skulle jo bare være en helgetur til Istanbul for å være med kjæresten og få handlet litt julegaver, så imorgen drar vi hjem allerede. Vi blir heldigvis en natt i oslo og har koselige planer der også, men jeg vil likevel ikke hjem helt enda. Nåvel!

I går ble det ikke takeaway mat på hotellet som jeg hadde håpet på, istedenfor tok jeg på meg kjolen jeg egentlig skulle bruke på julaften og ble med min kjære uten en tur.

kjole fra nelly HER

 

Vi gikk for å røyke vannpipe og drikke te, det er veldig typisk for Istanbul og man finner vannpipe-barer på hvert eneste hjørne. Det var koselig! 

Vi kom oss opp tidlig igjen idag, og spiste frokost på toppen av hotellet. De har forresten verdens beste appelsinjuice her i Tyrkia, nam!

Starter dagen med "bloggerne" tskjorte, hehe. Er så spent på premieren, det er under en måned igjen nå! 

Etter en god frokost dro vi på shoppingsenteret Forum Istanbul. Det var helt sinnsykt bra, og billig! De har butikker som bershka, pull and bear, IKEA, adidas, nike, puma, bodyshop, triumph, zara, masse kinosaler. . Listen er lang. Kursen er så lav på tyrkiske lirer nå, så jeg fikk blandt annet en dødsfin genser for 30 kr. Viser dere senere! 

I nederste etasje av senteret var det ett akvarium, jeg var litt skeptisk til å gå dit - dyrevenn, som dere vet. Men det er en vesentlig forskjell på akvarium og seaworld! Akvarium har små fisk og minihaier, det er ikke høy musikk, stort areal, ikke noe påtvunget show med masse klapping. . What you see is what you get, liksom. Det var en veldig fin og romantisk opplevelse, jeg fikk sett masse fisk og skapninger som jeg kun har sett på film tidligere. Det anbefales så absolutt på det varmeste! Inngangspris var ca 80 kr. 

Lue fra badkids.no, bukse fra bershka i barcelona, jakke fra nelly HER 

Haien! Det var riktignok sikkert 5 haier der, men vi så bare ett par. Tanken var så stor at vi gikk i rundt 10 minutter før vi var kommet igjennom, og da hadde vi ikke sett alt. Så god plass har de altså! Det var godt å se, man vet jo aldri hva man kommer til når man betaler seg inn for å se på dyr som blir brukt for vår underholdning. . Så mitt tips er, om du har tenkt deg i akvarium - sjekk på forhånd hvilke dyr de har og om de har show! Show er absolutt helt jævlig, de skal få være i fred. 

Nå skal vi dra ut å spise rett ved den blå moske! Hverken jeg eller Mathias er særlig fan av å se på bygg eller arkitektur, men å spise kan vi leve med. Så da slår vi begge i en smekk ♥ I morgen viser jeg dere shoppingen jeg har gjort,  pluss hvordan jeg (vi, hehe) krøller håret mitt! 


Today we are actually going back to norway, so this was just a short trip for us to buy some gifts for christmas and enjoy eachothers company. Eather way, it will be sad to leave this city. It's been a good one! Me and my boyfriend did some shopping today at the mall "Forum Istanbul" if you're ever here, go to that mall. It has everything, including an aquarium that i really liked. It was kind of romantic!

Now we are going out for dinner and when we get back i will finish my packing. Tomorrow I will show you my shopping and let you know how I (or my boyfriend hehe) makes my wavy hair! 


dag 2 i Istanbul

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

Er det virkelig fredag den 13? Jeg og kjæresten har månedsdag den 13, så vi har faktisk feiret nettopp denne ulykkesdagen opp til flere ganger! Ingen sure miner her med andre ord . . Nok en fin dag i Istanbul, dette er den fineste helgen jeg har hatt på lenge. Det finnes mange ting som er undervurdert her i verden, kjærlighet er ikke en av dem. Uansett! Vi startet dagen vår med hotellfrokost som blir servert i øverste taket. Fin utsikt, som sikkert kunne ha vært enda finere om det ikke var for det tynne laget med tåke. . Som dere ser er det en svæær by!
Etter frokosten hjalp kjæresten min meg med å krølle håret, haha! Jeg er virkelig heldig. Han fletter håret mitt, retter det, og nå har han lært seg å krølle også. Jeg synes det er veldig koselig at han faktisk er villig til å gjøre noe sånt, selv om jeg misstenker det er for å få meg til å bli raskere klar, hehe.

Dagens bekledning. Genser fra sheinside.com, tights fra romwe.com og sko fra nelly HER. Sekken ved siden av er Mathias sin, og fra urban outfitters. 
Vi bestemte oss for å dra til Gran Bazaar, som er ett av de eldste og største markedene i Istanbul! 

Været er idag som i går 4 plussgrader, og litt fukt i været. Ingen vind, ingen regn, men jeg foretrekker å ha hetta på meg likevel, hehe. Jakken min er fra nelly HERHer finner man litt av alt, men vi kom først og fremst for å finne krydder og te som skal bli med hjem til norge. Jeg hadde også skikkelig lyst på et sengetrekk i leopard, angrer sånn på at jeg ikke kjøpte det! Jeg anbefaler alle som skal til Istanbul å ta turen, det er masse spennende å se, og man kan gå i flere timer å surre rundt. Dette er faktisk i Asia (Istanbul ligger både i Asia og i Europa), så nå har vi vært der også! Da vi kom tilbake til hotellet var vi begge litt kjølige, så vi badet i bassenget som finnes innendørs før vi satt oss i badstuen en stund. Det var også steamdusj der og muligheter for massasje, men jeg vil ikke at håret skulle bli vått (ja, jeg er av den typen. .) så da satt jeg heller til pynt ved bassenget mens kjæresten slo seg løs! 

BIkini fra nelly HER Vi bestemte oss for å vandre ned til Taksim square som ikke ligger langt unna hotellet vårt. Taksim square er ett stort shoppedistrikt hvor man seriøst finner alt mulig. Jeg kan nevne topshop, bodyshop, adidas store, levis store, starbucks, KFC, accesorize, bershka, zara og mye mer!Jeg ble såå glad da vi fant topshop, og Mathias ble nok enda gladere. Han elsker "topman" som er herredelen av topshop, dette hadde de også her. Det er mye billiger enn i London for eksempel. . 

 Jeg må bare legge ved dette bildet til dere. . Meg og en av de hjemløse hundene her. Jeg har ikke hjerte til å bare gå forbi, så da blir det mating og kos (jeg driter i om jeg får lus). Denne her var så kald, stakkars. Mitt livs motto er "man har ikke levd idag, før man har gjort noe for noen som aldri kan gjengjelde det". Lever man etter det, er man ett godt menneske.

 Uansett, det var trist, så jeg trengte litt kjærestekos og mat for å komme over tristheten i mitt lille dyrehjerte. Vi spiste goood lunsj sammen på en hyggelig cafe, de er virkelig gode på mat i dette landet her! Spesielt pizza, mmmmm. Vi var så lenge ved Taksim Square, at nå skal vi bare varme oss litt her "hjemme" på hotellet tenker jeg. Vi utsetter resten av gjøremålene til i morgen, vi fikk sett litt av den blå moske og bruen mellom europa-asia idag, så det er ikke superstress for meg lengre. Vi diskuterer nå om vi skal bestille mat fra den italienske resturanten vi var på igår, så jeg tror det er hva vi går for! Håper dere har en fin helg hjemme i norge ♥

Bilde fra vårt lille hotellrom på Eresin Taksim. Haha, som vanlig fikk vi to senger! Men vi presser oss sammen i en seng hver kveld uansett. 


 

 

Well, rumors has it that this is supposed to be a day filled with bad luck. Me and my boyfriend are celebrating 14 months together, so for us the 13th will always be a joyfull day, haha. Love is the best thing! We've had a great day in Istanbul with shopping at both the Grand Bazaar and at Taksim Square. They actually have topshop here, what a surprise! That made my materialistic heart so happy, and my boyfriend even happier. He loves topman. . And ofc its not fake, haha. Even tho we're in Turkey, it can still be the real deal!

It's been a long day, so we will probably just relax in the hotellroom for the rest of the night. . maybe we'll order some italian, I crave spagetti so bad right now! I'll be blogin more tomorrow, lots of love.


 

dag 1 i Istanbul

Kommenter her

Først må jeg si, desverre har mange av dere missforstått innlegget igår. Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut! Poenget var, jeg mener ikke at jeg selv er perfekt, og det er jeg OK med - fordi jeg er fornøyd med personligheten min., Jeg har vært på bloggene til mange av de som har kommenter, og dere er nydelige - alle som en. Det er lettere å se andre sin skjønnhet enn sin egen, og selv om jeg tidevis har komplekser for hvordan jeg har sett ut, så ser jeg klart og tydelig det fine i andre.

Nå er det en sliten jente som blogger for dere, men jeg og kjæresten min har det likevel helt supert her i Istanbul! Vi kom fram for et par timer siden, det er jo fryktelig mye forsinkelser i flytrafikken nå for tiden. . Vi hadde mange timer på gardemoen men de brukte jeg godt - jeg kjøpte nytt speilreflekskamera! Mitt forige begynte mildt sagt å bli litt slitt, det ble CANON70D på meg. Vi hadde riktignok en grei flytur på rundt 3 timer fra vår hovedstad og ned hit. Jeg liker at det er gratis mat på turkish airlines, og faktisk god mat, utrolig nok. . 

Etter å ha kommet fram på hotellet (Eresin Taxim) slappet vi av litt og tok oss litt tid til å ta bilder i speilet, kose og skifte klær. Mathias ville gjerne ut og spise, jeg personlig kunne ha levd lenge på roomservice men mannen i huset bestemmer alltid her, hehe. Det er forresten nydelig her i Istanbul! Jeg har ikke sett så alt for mye, men masse gamle bygg, mye shopping, snø (!) og julepynt over alt. Utenfor hotelltet har de både julenisse, snøman og juletrær. Det er 4 + her, men ingen vind eller regn. 
På bildet under demonstrerer jeg godt den enorme høydeforskjellen vi har, hele 35 cm skiller oss. Genseren jeg har på meg har jeg vist dere tidligere, men den dukker sikkert opp her titt og ofte framover. I love! Den kan kjøpes HER

Som sagt fikk Mathias bestemme i kveld, så da var det bare for meg å rette litt på sminken og henge med. Vi havnet på en italiensk resturant bare 20 meter bort fra hotellet, der hadde de en helt sinnsykt god pizza! Det var en utrolig god følelse å endelig innse at jeg faktisk er på ferie med min kjære igjen, han er så fin, vi har det så bra, jeg elsker oss og jeg elsker han. Det er ekte fuckings kjærlighet.

Jeg er glad vi er her nå som det ikke er høysesong, vinteren er faktisk veldig fin her. De har pyntet så masse, og det er ikke "Jalla-jalla" som man gjerne forbinner med resten av Tyrkia. Det er rolig, ingen slitsomme selgere og de er gode i engelsk. Vi har som sagt ikke sett så mye enda, vi tok oss bare en liten spasertur i nabolaget (hotellet ligger jo midt i en handlegate), men jeg er utrolig spent på morgendagen allerede! Jeg har fått masse gode tips fra dere, og de blir notert ned fra super-planleggeren selv (meg). Tusen takk for det, dere redder oss på hver ferie! 

Jakke fra sheinside.com, topp og bukse fra BIKBOK 

Nå sitter vi på hotellrommet og ser på BBC news, vi er begge trette etter en lang dag med reising (Mathias har reist siden klokken 05 i morges!), så jeg tenker vi slukker lysene ganske snart. I morgen skal jeg opp tidlig for å sjekke ut treningsrommet her, og vi har ellers planer om den blå moske, bruen mellom Europa og Asia, og grand bazaar. Det er også innendørs basseng og spa på hotellet, jeg håper vi får tid til det! God natt ♥


I'm finally in Istanbul with my love, after a looong day of traveling. We had to wait at oslo airport for so long, but I used my time well. Now I have a brand new camera, canon 70D! My old one was well used, to say the least. . It was on high time that I got myself a brand new baby. 

We're having a relaxing first day, that's well needed after today. My man has been traveling since 05 AM! That's insane, I feel bad for him. We've been walking around, eating Italian and now we are watching BBC news like some old couple, haha. But we kind of are, or at least getting there in high speed. God I love this boy so much it hurts - the best kind of pain.

Tomorrow we have a lot planned, and I will keep you posted during the day! We actually have a good internet connection in our room, lemme hear a HALLELUUUJA! Good night!


hva har det å si?

Kommenter her

I dag var jeg som sagt med på ettermiddagen på tv2, klokken 19:00 ble det sendt. Jeg og de tre andre jentene fra bloggerne skulle snakke litt om vår nye serie med samme navn. Premieredato er satt til 12. januar på tv2 BLISS!  

Hver gang jeg har sett meg selv på tv får jeg en åpenbaring. Jeg er egentlig ikke noe særlig pen. Man tror jo gjerne selv at man er litt over gjennomsnittet, for når man ser seg selv i speilet er man jo finere enn hva man er i virkeligheten. Samme på bilder, man poserer jo slik man vet at man selv blir finest! Jeg har en vinkel jeg selv er så forbanna stygg fra, og selvfølgelig blir jeg alltid filmet fra den siden. Og sminken er ikke slik jeg er vandt med heller, jeg liker å sminke meg selv. . Selv om de som jobber på TV2 er flinke, så føler jeg meg alltid best når jeg styrer litt.

 

 

Uansett, det at jeg ikke er særlig pen har jeg vært klar over en god stund - det er ett par år siden jeg gikk og følte meg som en "over gjennomsnittlig person", haha. Åpenbaringen i dag var den at jeg faktisk er ganske morsom, og at jeg er snill, og det er alt som betyr noe. Når vi er 60 år er det ingen som ser deilig ut uansett, men en god personlighet kommer man langt med.Det er en viktig innstillig, selv om jeg liker å holde på med utseende er det ikke lengre det viktigste i verden for meg. Nå kan jeg le av et "stygt" bilde, fordi -. hva faen har det å si? Tenk over det. Hva i all verden betyr det?

Jeg fikk også med meg noen gaver fra vår herlige produsent, Vegard Normann (også fra harstad, tommel opp!). Ett stort bilde av oss jentene, tskjorter, bilder og klistremerker med meg selv på. Gjett hvem som skal tvinge venner, familie og kjæreste til å henge det opp over alt? Dette bildet skal henge på hedersplass til den dagen jeg dør! Gleder meg til å vise barn og barnebarn en gang i tiden! "Skjønner dere, bestemor var faktisk litt kul. Jeg lyver ikke!" kan jeg si da. 
 

Anyblog, nå er jeg på hotellrommet og skal nyte litt alenetid før Istanbul i morgen. Ikke det at jeg gruer meg til å være med kjæresten, men det er godt å være helt alene. Lese bok, tenke, rape, plukke seg i nesa og andre ting som hører en rosablogger til. Når jeg møter kjæresten skal jeg jo sitte til pynt og be han gå ut av hele hotellet omså jeg må tisse litt. Vel, nå ble det nok info! :-)


Litt bedre bilde av den søte toppen jeg har på meg idag. Den er fra missime.se! Tror jeg skal lage en guide snart over alle nettbutikkene jeg fast handler hos. Det er ganske mange, og man går glipp av mye om man bare holder seg til standard-butikker som nelly, zalando osv (selv om det er mye bra der også!)

Armbånd fra litt over hele verden. . 
Finnes det noe bedre enn gode sokker nå på vinteren? Vel, det finnes mange ting som er bedre, for eksempel kakao. Men lester er jammen meg ikke verst, det heller! Disse fikk jeg hos moren til Mathias. 

I morgen skal jeg opp tidlig for å møte min kjære på flyplassen. Han ankommer gardemoen rundt 07:30, jeg bare krysser fingrene for at flyplassen holder åpent. Den ble visstnok stengt i kveld grunnet mye tåke og dårlige siktforhold, så jeg håper for alt i verden at turen vår går som den skal. . Om ikke blir jeg så lei meg. Kryss fingrene for oss! Selv om julestemningen i oslo er god, vil jeg aller helst tilbringe denne helgen i Istanbul.  .


As I told you, today was TV-time for me, haha. Me and the other girls from the TV show "bloggerne" made an appereance on TV2, just to talk about our upcoming show in january. I also just made peace with the fact that I may not be the best looking girl in the world, but I kinda like (or love) my personality. I have a lot of passion for things that matters, i'm kind, funny and at the same time i really dont give a fuck. And in the end, that's all that matters! Yes, I care about hair, clothes and makeup, but it's not the most important thing in the world for me anymore. At one point it actually was. . Imagine that! 

Well, now i'm going to chill by myself in the hotelroom. Just burp, run around naked, fart and all that other girly-stuff. Tomorrow when I meet my boyfriend before our trip to Istanbul I have to be at my best, hehe. So i better get disgusting before it's too late!

 

oslo > live tv

Kommenter her

reklamelenker nelly 

 Gooood kveld!I går var jeg hos noen venninner for å lage pepperkakehus, men vi endte altså opp med å droppe hele greia grunnet mangel på godteri - ingen godteri, ingen pynt til huset! Istedenfor åpnet vi hele sjokoladelakenderen. . Jeg håper det er flere som har gått i den fellen? Nå er det like før jeg åpner alle lukene her hjemme også. Sjokoladen i kalenderne smaker noe helt for seg selv. . Det smaker jul, rett og slett!Men det var igår, og idag er det pakking som står på planen for min del. .  Den fine, store, rosa kofferten min begynner å bli ganske slitt etter ett hardt år!Planen var å pakke ett antrekk til hver dag, pluss et par kjoler for kveldene i Istanbul når vi skal ut å spise. Å planlegge pakkingen og finne fram antrekk er noe jeg prøver på hver gang jeg skal reise, men denne gangen gikk det faktisk! Nå er jeg litt stolt, haha. Ikke noe stress i Istanbul med hva jeg skal ha på meg, og hva jeg skal matche!Vi reiser ned med Turkish Airlines (riktignok booket via Detur), og reiste med samme til Side. Det er ett helt okei flyselskap, men jeg krysser fingrene for at vi får plass ved en nødutgang. Mathias er jo 1.90 høy så det er neppe særlig godt å sitte flere timer i ett trangt flysete. .

 Hotellet vi skal bo på når vi kommer fram til Istanbul heter Eresim Taxim og ligger i "Karl Johan" haha. Vet ikke hvordan jeg ellers skal forklare det, men i sentrum med andre ord! Det gleder hjertet mitt, da har vi shopping rundt hvert hjørne!Det viktigste når man skal på storbyferie er heller ikke hotellet, jeg foretrekker å ha det billig og sentralt. Man skal jo oppleve så mye som mulig. .For oss to ville det nå blitt 2500 per person, med fly og hotell for tre dager - sånn ca, jeg husker ikke nøyaktig! Hotellet har treningsrom og basseng, så jeg pakker med meg både treningstøy og bikini - just in case! Jeg er bare glad det har innkludert frokost, woho.
I morgen drar jeg alene til oslo for å gjøre litt jobb, og så skal jeg være gjest på Ettermiddagen på tv2 sammen med de andre jentene fra "Bloggerne": Det håper jeg dere vil se på! Vi er på skjermen rundt klokken 19, så da håper jeg mange av dere vil ta seg en titt? ♥ Under legger jeg ved et klipp fra første gang jeg var gjest på Ettermiddagen, det er over ett år siden, og første gang jeg var på direkte TV. Så om dere tenker dere om, så er det ikke så rart at jeg pyntet litt på håret underveis, haha. .  

Forresten så vil jeg anbefale alle i harstad til å sjekke ut "Pass it on", og gi gaver til de som trenger det nå i julen. Artkkel om prosjektet, hvor blandt annet jeg er nevnt på grunn av min hjelp til organisasjonen, kan dere lese HER . Føles godt å glede andre, spesielt nå før julen. . Vel vel. Nå skal jeg hoppe til sengs!

Bedre bilde av hva jeg har på meg i dag - helt svart! Singlett fra nelly HER, og jakke/cardigan fra madlady.se 
Besides eating every chocolate in the christmas calander, i'm busy packing for my trip to Istanbul. But before I go there, I have to go to Oslo alone for one day and work a little bit. . I'm going to be a guest on the tv show "Ettermiddagen", it's a live talkshow on norwegian TV2. I've been a guest four times before, and they also followed me for two days in oslo a while back and made it into two episodes. So that's not really new for me, but everytime it's better to be a part of because i'm getting used to being on camera. In this blogpost I added a video of my first time on "Ettermiddagen", and it was also my first time to be on live, national televison. I was a little bit nervous so you can't blame me for touching my hair all the time, haha. I just wanted to look OK!

On the tvshow i'm going to talk about the new documentary tvseries i'm a part of, called "Bloggerne". It begins on TV2 January 12th, and i'm so exited and nervous for it all! 

I'm almost done with my packing, and i'm going straight to bed after. I have to get up super early tomorrow to catch my plain to the capital (wow, that makes me think of Hunger Games. Let's just call it Oslo!).

string og bling-bling

Kommenter her

reklamelenker fra NELLY 

Som flere av dere kanskje har fått med dere, har jeg friår nå etter jeg ble ferdig på videregående. Personlig synes jeg det er veldig deilig, men enkelte dager kan bli litt. . like. Jeg pleier å sove lenge og møte venner eller kjæreste på kvelden. Derfor synes jeg alltid det er er ekstra deilig med dager hvor jeg har en del planlagt! Jeg startet min dag med noe så kjedelig som å betale regninger, før jeg gjorde noe litt mer koselig. . 


 

Jeg spiste nemlig frokost hos Jørgen, en god venn av meg! Han er i militæret akkurat nå, så det er desverre ikke så ofte vi møtes. Vi gikk i klasse sammen på videregående, og var aktiv i samme politiske parti og har dermed blitt ganske nære hverandre. Nå er han stasjonert i Oslo i garden, men nå var vi heldigvis hjemme samtidig og kunne møtes! 

Cardigan/jakke fra madlady.se, jeg viser bedre bilde senere. 

Han har også verdens søteste, men også verdens mest masete katt. . Men jeg liker det, oppmerksomhet sier jeg jo ikke nei til - enten det kommer fra ett dyr eller ett menneske, haha.


 

Jørgen kjøte meg til byen, jeg måtte hente en pakke på posten og fikse neglene på SpaSpa før jeg drar imorgen. Jeg vil jo gjerne være litt ekstra fin på kjærestetur! Denne gangen fikset Malin neglene mine, og jeg vil helst at det skal være så "girly" som mulig. Rosa negler med litt glitter på tuppen, var det ikke fint?
Etter negletimen som varte i rundt 2 timer, dro jeg til solariumet for å brune meg litt. 

Trusa mi er faktisk fra nelly om noen skulle være interesserte i en liten string med bling-bling (haha, her rimer vi for alt det er verdt). Den kan kjøpes HER  

Til dere som lurer,  jeg fjerner alltid sminken før jeg tar solarium. Jeg tar da med meg våtservietter og en flaske med vann og litt papir, kompliserte saker det der - men jeg vil fjerne sminken skikkelig, og da bruker jeg heller litt ekstra tid på det. Aller helst vil jeg jo dra til solariumet på morningen før jeg har rukket å sminke meg, men det er ikke alltid det lar seg gjøre! Under får dere ett bilde av hvordan jeg som regel ser ut, etter en halvtime i solsengen. Hetta laaaaangt over ansiktet. 

Jakke fra nelly HERNå sitter jeg i senga og oppdaterer meg på litt av det siste på mailen, facebook og bloggverden ellers. En ting jeg kom over var denne episoden av BabeAdventure fra da Anette besøkte dyrebeskyttelsen i Trondheim, hvor hun jobber som frivillig et par timer i uken. Anette er en fantastisk person, som har blitt dømt mye på grunn av hennes interesse for å være både forann og bak kamera - og da helst med en del nakenhet. Denne videoen synes jeg dere bør se, og kanskje blir dere litt inspirert til å jobbe med dyrebeskyttelse også? Jeg lover, det er så koselig ♥

Jeg må nesten gjøre meg ferdig her å starte med pakkingen! 


Today has been a really good day for me! Since highschool i decided to have a year off and really "find myself" and figure out what I want to do with my life. I think it's really nice to sleep as long as I want and controll my own life in a way, but even that gets old. So the days when I actually have a lot to do (when i'm at home in Harstad), i'm always happy and full of energy.

Today I met my deeply missed armyfriend Jørgen, who's protecting our king in Oslo these days, haha. We had a lot of classes together in high school and are both into the same politics, so we've becomed pretty close over the last few years. We had breakfast together, and he drove me to town where I had my nails done by the lovely Marlin. Today I wanted my nails to be pink, sparkly and girly, and that's what I got!

I did a little bit of tanning today as well, I wanna look good before the little vacation with my boyfriend, hehe. And yes I always remove my makeup before tanning! That's important for the result.

Now I'm going to do update myself on both work and. . well, life on facebook and blogs, haha. I also want to give you a tip about this video, where my super beautifull friend Anette shows us around at the animal protective service in Trondheim, where she works (for free) once a week. I hope that will inspire some of you to do cherity work, it feels amazing - i promise! The video is a part of the webpage, babeadventure.com 

den følelsen

Kommenter her

Som jeg har sagt til dere tidligere, så er det sanger som holder fast på flest minner for meg. Sanger jeg har glemt, jeg har plassert dem lengst bak i hodet. Jeg vil helst ikke høre på dem lengre, for hver gang får jeg samme følelse som jeg hadde en gang i tiden - smerte.

Sanger som tar meg tilbake til netter hvor jeg gråt meg selv i søvn,mens jeg holdt hardt grep rundt saksen under puta, mens jeg kjempet mot min egen hjerne. "Jeg kan ikke skade meg selv". Det tar meg tilbake da jeg gang på gang prøvde å sminke bort sporene av søvnløshet, eller arr på hånden. Det tar meg tilbake til når jeg vugger fram og tilbake i sengen i fosterstilling, med headsettet på og sangen i ørene. Det tar meg tilbake til når jeg skrek så høyt jeg klarte hver gang jeg var alene, fordi jeg hadde så mye følelser jeg ikke skjønte helt hvor jeg skulle plassere. Sangen spilte høyt. Jeg skrek enda høyere.

Miley Cyrus kommer alltid til å være noe mer enn bare en artist for meg. Ikke alle sangene hennes, men noen av dem, har hjulpet meg så mye at de alltid kommer til å ha en helt spessiel plass nær hjertet mitt. Dette er ikke en historie om Miley Cyrus som reddet livet mitt, for det gjorde hun ikke. Hun vet ikke engang at jeg finnes. Men det er en historie om hvordan jeg hadde musikken hennes, når jeg ikke hadde noe annet.

Det er sinnsykt å tenke på hvor mye livet mitt har endret seg siden den gang. Hennes nyeste album gir meg bare glede, og jeg er så takknemlig for alt ettersom jeg har vært helt på bunnen når det kommer til min egen selvfølelse. En av hennes nyeste sanger, "Adore you" har jeg også ett av mine fineste minner knyttet til. Men den historien får jeg holde for meg selv. . ♥ 

 

Kanskje noen av dere har en artist, med en helt unik betydning for dere? 


Like i've told you so many times before, songs holds so many memories for me. Songs that's been put way back in my mind, holding nothing but memories for me. Songs that I dont listen to anymore, because they bring me so much pain.

They take me back to long nights crying myself to sleep, holding on to the scissors under my pillow, trying not to hurt myself. It takes me back to putting on countless layers of foundation each morning, trying to cover up that I had no sleep the night before. It takes me back to putting my earplugs in on the highest volume, trying to shut everything out with the song. It brings me back to when I would scream as loud as I could everytime i found myself alone, because i had so much stress and sadness inside of me and nowhere to put it. The song played loud, and I would scream even louder. 

Miley Cyrus will always be something more than just an artist to me, for just that reason. Not all her songs, but some of them, has helped me so much and they will always stay close to my heart. This is not a story of how she saved my life, but i'ts a story of how I had her music when I had nothing else. No matter how stupid that sounds. 

But it's insane how much things have changed in both my life and last but not least, my head since then. Her new album brings me nothing but joy, and i'm so thankfull because i've been at the very bottom when it comes to how i felt about myself. And I just have to mention that her song "adore you" brings me to tears because it holds one of the most beautiful memories that i've got. . But that one i'll keep between me and my other half ♥

kjærlighet

Kommenter her

Jeg elsker dere. Iallfall de fleste av dere, herregud så glad jeg ble av å lese igjennom kommentarene deres i går. Snille, smarte og fine dere ♥ Jeg leser alt, og vil gjerne gi litt ekstra oppmerksomhet til  bloggleseren Ida Cathrine  som la igjen en kommentar igår (hun liker tydeligvis å ta bilder i lite klær, så det har vi til felles haha)  Dette er noe jeg skal begynne med fra tid til annen, gi ekstra oppmerksomheter til dere og svare på hva dere enn måtte lure på. Se for dere en stor klem via pc'skjermen nå. .

Dette skulle være ett hjerte. . 

Jeg er på vei over til Marte, jeg skal jo snart reise bort med kjæresten min og da er det viktig med litt venninnekos. Vi skal lage et pepperkakehus og slappe av, jeg oppdaterer dere i løpet av kvelden med resultatet!

Topp fra madlady.se. Som dere kanskje legger merke til, begynner håret mitt å bli gult igjen. Pokker. 
 

I love you. Or, most of you, I got so emotionall reading your comments last night. You are so kind, smart and HOT (yes, i visit your blogs!). I read every word you write me, and I want to give some attention to a blog reader named Ida Cathrine (she likes to take photos with a lot of clothes of, so we share that passion haha). I will do better in letting you know how much I care about all of you! I'm sending you a big hug right now, just imagine it. . 

I'm headed over to my friends house, since i'm going away for a couple of days with my boyfriend soon. We are making a "pepperkakehus", I dont know what it's called in english!? Haha, update me on that will you? See you later calculators! (okay, now I'm an english nerd on top of everything. .)


VINN BILETTER TIL MILEY CYRUS

Kommenter her

Jeg har bestemt meg for å oversette deler av innleggene mine til engelsk, helt nederst i hver bloggpost. Jeg har kun 3000 internasjonale lesere hver dag, og tanken har ofte slått meg "hva gjør de egentlig her?". De ser vel bare på bildene, og nå vil jeg at de skal kunne forstå alt også. Uansett! Jeg følte meg litt dårlig idag, humøret var på bånn og jeg følte meg som en dritt, men nå er jeg i helt SUPERT humør fordi. . Miley Cyrus kommer til norge den 28 Mai! Jeg er nok hennes største fan, og jeg har vært en "Smiler" siden jeg var 13-14 år gammel. Jeg kan ikke vente, jeg gleder meg sånn til denne konserten! 

 

Selvfølgelig har jeg biletter til dere lesere, og jeg håper vi kan twerke sammen på konserten i telenor arena!  Det er ståplassbiletter dere kan vinne, forresten. Alt dere må gjøre for å finne er å like fanpagen min på facebook HER, og så kommentere på detteinnlegget med mailen din. Jeg trekker vinneren når jeg er tilbake fra Istanbul i midten av neste uke. Lykke til jenter (og gutter?) ♥ 

 

 

Om dere vil kjøpe biletter kan det gjøres HER  

 


As you might see, I've started to translate parts of my blogposts into english for you international readers - even if there is only 3000 of you per day, haha. I want you to understand me, and not just looking at my photos. It's been a while since i've written in english so it will probably be a bit unstable writing at first haha, but I hope you are able to keep up! This way I get to work on my english as well. So,  - im feeling a bit under the weather today, but besides that i'm totally FINE because . . Miley Cyrus is coming to norway on may 28! I'm her biggest fan, and i've been a "smiler" since i was 13-14 years old. I can't wait, i'm so stoked for this consert!

And ofc I have tickets for you readers, and I hope i'm able to twerk my ass of at her concert with you guys! All you need to do if you want to win, is to press "LIKE" on my facebookpange HERE, and then post a comment here saying that you've done it, and your email adress. I will be choosing the winner when I'm back from Istanbul in the middle of next week. Good luck, girls (and boys?) ♥

sunday is funday

Kommenter her

reklamelenker nelly

 I anledning mamma sin bursdag (hun blir 14 år i tilfelle noen lurte. . ), så dro vi til mormor og morfar på ett lite besøk i kveld! Det var koselig å se dem igjen, selv om vi ikke bor så langt ifra hverandre er det desverre ikke ofte vi sees. Vi barnebarna kaller forresten mormor for besse, og morfar for Far. Sistenevnte er vel ikke et helt uvanlig kallenavn, men besse? Tror ikke noen andre bestemødre kalles for det! De er forresten helt umulige å få med på bilder, begge to. Besse kom med en lang tale om hvorfor hun ikke ser bra ut på bilder, og at jeg heller kunne gå å knipse ett bilde fra 1959 som henger på veggen, haha.

 "Legg ut dette bildet hvor jeg lager grimase, da", sa hun. . Så slik blir det! Far måtte heller bare snikes med i bakgrunnen. Skjørtet mitt er fra sheinside.com

Hver gang jeg er hos besteforeldrene mine må jeg såklart se i fotoalbum og få høre historier fra da jeg selv var liten. Her har dere meg og pappa som blar igjennom, og jeg fikk høre ett og annet fra min egen barndom som jeg ikke husker selv. 

 

Her er en liten godbit fra barnealbumet mitt. . Meg med headset. Pappa fortalte meg at jeg hatet det, og han måtte være skikkelig kjapp med å få knipset dette bildet før jeg tok dem av igjen.

Da vi kom hjem hadde jeg fått adventspakke for denne søndagen, mamma styrer og ordner selv om hun har bursdag! Veldig, veldig koselig å ha noe slikt å komme hjem til.

Jeg fikk en hello kitty tannbørste og sminkefjerner, selv om det ikke vises så godt på bildet. Ble kjempeglad, som dere vet samler jeg jo på hello kitty gjenstander, så denne passer godt inn i samlingen min. Anyblaze, nå er jeg hos lotte og vi skal gå tur! 

Cardigan fra madlady og topp fra chiquelle.no 


 

Her har dere det jeg kjøpte meg idag!

1. Stockings koster 129 kr HER - det er dødssexy, synes jeg! Og gutter eelsker det. / 2. Wet n Wild neglelakk HER / 3. Sølvnegelakk HER / 4. Kjole HER 

1. Blå singlett 159 kr HER / 2. Basic grått skjørt 179 kr HER 
love you

Kommenter her

I dag har  mamma bursdag, så jeg tenkte å dedikere ett eget innlegg til henne♥
Mamma er den sterkeste personen jeg vet om, som uansett hva alltid er glad, og veldig støttende ovenfor både meg, lillesøster og pappa. Ofte får jeg spørsmål om "hvor er foreldrene dine?" når det kommer til saker som har vært oppblåst i media om meg. Da kan jeg bare si, at de har vært her. Hele veien, rett ved min side, støtte meg, gitt meg råd, kjeftet på meg om det trengs, og trøstet meg når jeg har trengt det. 
Mamma jobber alltid hardt for at jeg, og oss andre i familien, skal ha det best mulig. For eksempel sa jeg til mamma at jeg ikke vil feire bursdagen min i år, fordi jeg ikke orker all planleggingen. Da ringte hun rundt til hvert eneste hotell i byen, fant ut om lokaler, og tilbydde seg å betale for maxi-taxi for meg og mine venninner om vi skulle feire her. Det er ikke enhver mamma som gjør noe sånt, spesielt ikke når man er 19 år gammel. 
Hver gang jeg skal ha jentekveld så hjelper mamma meg med å lage mat, rydde, fyre i peisen og tenne stearinlys. Om jeg trenger hjelp med noe, så er hun der. Men jeg har uansett utrolig stor respekt for både mamma og pappa, og jeg tar ikke det for gitt at jeg har det på denne måten.
Mamma fikk meg da hun ikke var så veldig gammel, og jeg vet at det sikkert ikke alltid har vært like lett, spesielt økonomisk da jeg var veldig liten. Ting er riktignok veldig bra nå, og jeg beundrer mamma og pappa veldig som har vært sammen i så mange år, og enda virker så forelsket som de gjør, på tross av alt, og så mange år sammen. Det ser jeg veldig opp til.Alt i alt, jeg håper du får en fantastisk dag (og ikke nevn noe til meg om dette innlegget, da vet du jeg blir klein ♥ ) 

Love yooou!
 

fra meg til dere

Kommenter her

Bah, alltid skal det være noe tekniske problemer med bloggen . . Så jeg har prøvd å fikse litt opp i det idag. Jeg har en jente som lager designet mitt, så vi har kommunsiert via facebook om hva som kan være feil, haha. Jeg kan ca like mye om design som jeg kan om opplysningstiden, altså fint lite. Problemet er altså at headeren min og "profilbildet" mitt på blogg ikke virker helt som det skal. Så derfor spør jeg dere, ser dere headeren min når dere er inne på bloggen? Håper så mange som mulig svarer, det hjelper mye!

Ett bilde fra et par dager siden, tatt fra Stine Mari sin instagram (@sstinemari). Vi var og handlet, og stine kjøpte 20 flasker pepsi max fordi det er på tilbud. . Den jenta der tisser sikkert rent pepsi, det er jeg sikker på.
Uansett! Dere har vært så snille med meg i det siste, nesten bare fine kommentarer, så jeg tenkte å gi ut en liten premie. Jeg har denne tskjorten fra chiquelle.no liggende hjemme, som jeg tenker å gi ut til en av dere. Den er jo veldig fin, men jeg har en som ligner veldig mye - jeg trenger da ikke to nesten identiske tskjorter! Jeg tenker å bla litt igjennom kommentarene deres, og gi den i premie til noen som har vært aktive på å kommentere. Litt sånn månedens leser. . Høres ikke det bra ut? ♥ Jeg leser alt av kommentarer, og er alltid innom bloggen til de leserne som har blogg.

Her kan dere se tskjorten på internettsiden. 
Husker dere forresten barbiedukkene jeg tenkte å gi ut til et veldedig formål nå før jul? Jeg har funnet ut hva de fleste av dukkene skal gå til . . Mer om det ved en senere anledning!

de beste minnene

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem fra en veldg koselig natt hos min kjære, selv om vi sov sikkert tre timer for lenge idag som vanlig, haha.. Jeg sitter for øyeblikket og tripper litt med bena fordi jeg gleder meg så utrolig mye til vår reise om bare 4 dager - da er vi i Istanbul! Jeg hører så mye bra om byen, og jeg både håper og tror at den vil leve opp til forventningene. En venninne fikk en skreddersydd kjole der til rundt 100 kr, da snakker vi godt kjøp!
Ellers har jeg det utrolig fint om dagen, alt har falt på plass i hodet mitt. . uansett hvor teit det høres ut, så er jeg tilfreds med livet mitt, og det er det lenge siden jeg har vært. Den siste perioden har rett og slett vært fantastisk. Mye på grunn av de jeg omgir meg med, og da spesielt kanskje kjæresten min. Vi har så masse fine minner, og jeg er så glad for at vi hele tiden skaper fler ♥ Jeg tenkte å dele noen fine minner med dere også, disse er fra kjæresten sin mobil.

Gran Canaria i februarmars 2013 

Den søte damen vi satt ved siden av på flyet ned til Gran Canaria, haha! Hun var så herlig.

På tivoli i Barcelona, på toppen av byen. Veldig skummelt, men samtidig ganske romantisk. Som dere ser var jeg ikke helt fornøyd, jeg har så høydeskrekk. . haha. Det utnytter jo Mathias til det fulle og skremmer meg gjerne.

Haha, fast posisjon på hotellrommet i Barcelona. Ut vinduet.

Fra Paris, elsker minnene derfra. En helt utrolig ferie som jeg vil huske til den dagen jeg dør. Hvem glemmer vel å ha vært på piknik-date med kjæresten under eifeltårnet en sen sommerkveld!?

Vår siste tur var jo også i Tyrkia, i Side. Da bodde vi på et fantastisk hotell som heter Horus Paradise, og vi snakker ofte om hvor mye vi savner det, og hvor fint det hele var. Men hver eneste tur er fantastisk, men ikke bare det - jeg synes hverdagene våre her i Harstad er pretty damn good, de også.

♥ Kanskje noen av dere har noen fine kjæresteminner dere vil dele med meg? Det er så koselig å lese! 

bortskjemt

Kommenter her

reklamelenke nelly 

Jeg er sagt det før, og det koster meg ca en halv kalori å si det igjen - jeg hater vinteren. Jeg er ikke en av dem som løper opp og ned mens jeg vasker til jul, henger opp julestjerner og tar en liten pause i perfeksjonen, kun for å gå ut å lage snøengel. Der er ikke meg, jeg fryser når jeg er i syden! Men noe som varmet mitt materialistiske, bortskjemte hjerte var at pakken fra nelly kom mye tidligere enn jeg hadde ventet meg, i går var jeg og hentet den. Her har dere godbitene som jeg nå er heldig (og litt fattig) eier av ♥

En helt basic, mørk topp. Jeg har samme i hvit, og jeg elsker den! HER kan den kjøpes. Synes den er dødsexy også, jeg! 

Kjole som ble kjøpt ene og alene for å bruke på julemiddag hos bestemor, men jeg tror faktisk den havner i kofferten når jeg skal til Istanbul også. Julemiddag skal den uansett bli brukt på, var den ikke fin? Veldig familievennlig er den uansett! HER kan den kjøpes 

 Denne kjøpte jeg mest fordi den var så billig, 89 kr kostet den da jeg trykket den med meg i handlekurven. Enkel og grei, alle burde ha en basic "lille-sorte" i skapet sitt Det hadde faktisk ikke jeg, før denne ble min. HER kan den kjøpes! 

Duftelys fra VOLUSPA. Jeg har alltid ett eller annet duftelys på rommet mitt, og de fra VOUSPA er favoritten uten tvil. Dette er også ett godt julegavetips, enten til venninner som har flyttet for seg selv, eller kanskje til mamma. Det er første gang jeg prøver akkurat denne lukten, men det slo ikke feil! Vanligvis kjøper jeg det rosa. HER kan det kjøpes! 

Så, til den dyreste bh'en jeg nå eier. . Men det var den verdt. Man trenger ikke å betale mye for å få en fin bh, for det finnes til og med på h&m og cubus. Men, om man skal ha en behagelig BH som virkelig gir støtte, og som i tillegg ser bra ut, da må man nesten betale litt mer. Denne er i 70E, og passer meg helt perfekt. Både rundt, stroppene og cupen sitter som støpt! Det var faktisk godt å ha den på seg, og det er ikke ofte det skjer for meg. . HER  kan den kjøpes, jeg har også truse som hører til i samme sett, men det er fult mulig å kun kjøpe BH 

 

Det var alle kjøpene mine for denne gang, kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å klikke hjem et par ekstra kjoler også. Desember er jo måneden for det!

Ettersom jeg aller helst vil sitte inne å vugge fram og tilbake mens jeg repeterer for meg selv hvor mye jeg hater vinteren, og hvor liten vits i det er å fortsette dette livet, gjør jeg det totalt motsatte - jeg skal kose meg, å ha det best mulig. For hva er vinteren perfekt for? Samle på kalorier, og kose seg med noen man er glad i. Jeg for min del er veldig glad i banan, krem og kanel, så jeg mixed dem sammen . . Og ja, det var godt! 

Når det kommer til "kose seg med noen man er glad i", så valgte jeg Justin Timberlake. Herregud, for en herlig fyr! Om dere ikke har sett noen intervjuer med han enda, gjør det! Dette under kom jeg over i natt, og følte for å dele det med dere. Intervjueren, Alan Carr, er også utrolig morsom. Anbefaler dere å se igjennom flere av interjuene hans på youtube, blandt annet det med Miley Cyrus! Er det forresten kun jeg som ser på intervjuer med kjendiser når jeg ikke får sove? Var overbevist om at jeg hadde sett alt som er verdt å se, men så kom jeg altså over Alan Carr. . 

Nå skal jeg dra til min kjære å kose, håper vi kan se apollo 13! :) Fantastisk film, så vidt jeg husker. Håper også kjæresten kan lage meg pizza eller ostesmørbrød, han lager alltid mat til meg (jeg har aldri laget mat til han, det er litt flaut å si det).. Pizza eller ostesmørbrød gjør han iallfall bedre enn noen andre jeg kjenner, så jeg krysser fingrene mine. 


 

all in my head

Kommenter her

Jeg lever i fornektelsen når det kommer til at jeg faktisk er bosatt i Harstad, nord i norge. Jeg kler meg som om jeg er i sør-europa året rundt. Ekstra lite klær om sommernen, og alt for lite klær om vinteren. Jeg sier også "jeg har sterkt immunforsvar, jeg blir ikke syk", det finnes ikke litt sant engang. Jeg blir syk om noen i 1 mils omkrets har influensa, og det er altså det som har skjedd nå.

Jeg gikk ut fra huset igår med skinnjakke på meg, og er derfor syk idag. Influensa er det ikke, men hodet mitt er ikke helt på plass. Det er ingen andre enn min egen skyld! Vi blogges i morgen, jeg må hente litt energi. Fram til da kan dere gjerne ønske dere innlegg ♥

Ett bilde fra igår. Jakke fra chiquelle.no, skjørt og strømpebukse fra BIKBOK og genser fra nelly HER 
 

verste skjult kamera!

Kommenter her

Fikk nesten litt angst av å se på dette her, jeg. .

 

Hvordan ville dere ha reagert? Tenk dere selv. . Man står i en heis som rører på seg, plutselig slukkes lyset og så skjer dette! Hva skal man tenke da? Jeg har nesten litt lyst til å bli lurt på denne måten, bare for å se min egen reaksjon. . :-) 

korsett

Kommenter her

Tnååå, en bloggleser tipset meg om dette bildet som er 2 og 1/2 år siden nå. . Kasander, Mathias, Markus og meg! Husker den dagen veldig godt, det var første gang jeg hadde fått lønn for bloggen og jeg shoppet som en gal på BIKBOK, haha. Da føltes det nytt å ha litt penger mellom hendene, så jeg var helt i ekstase og hadde nesten litt adrenalin. . Nå bryr jeg meg ikke om pengene jeg har, og tenker aldri på penger som noe jeg har "til overs". Alt skal spares. Rart hvordan ting har endret seg, nå er jo jeg og Mathias kjærester også! Da var vi bare venner. 

Jeg er glad jeg etterhvert tok til sansene, og droppet det platinablonde håret med gule extensions. . Men man er jo bare 16 en gang, det er jo da man bør ha platinablondt hår. Kan jo ikke begynne med det når jeg er 20, tenker jeg! 

 

I går dro jeg og Mathias for å se gravitiy på kino, tydeligvis har den ikke sluttet å gå likevel! Flaks for meg, da fikk jeg jo se litt george clooney i verdensrommet tross alt. Jeg skal bli flinkere til å ta bilder når jeg og Mathias er sammen, som regel glemmer jeg det litt bort fordi vi har det så morsomt og koselig. Men det er jo en stor del av  mitt liv, som jeg vil dere skal få ta litt større del i . . :) Og ja, til noe helt annet. Jeg spiser ikke krabbe, og er imot at de også blir kokt levende. (med tanke på forige innlegg). 

Her kommer et par bilder av min dag her hjemme! Jeg løper straks ut døren. Skal røyke vannpipe og spise minipizza og dessert med jentene ♥ 

Korsettet jeg kjøpte på nelly finner dere HER  , buksa er også fra nelly HER . Her ser dere kanskje hvor lite jeg har i leppene for øyeblikket, av restylane også. Så og si ingenting! 

Snille mamma laget meg vafler med kakao og krem idag♥ Så klart får jeg ikke spise alene, hehe. Men det er nesten litt koselig å alltid ha et selskap ved matbordet! Hun kan få smake litt vaffel, jeg gir ikke hunden min sjokolade. Men vaffel er favoritten! 

Jeg har forresten oppdatert jentelista på mi på spotify, den finner dere HER ♥ Egner seg godt på jentevors, men aller best om man er født på 90tallet. 

stopp koking av levende dyr!

Kommenter her

Denne underskriftskampanjen må jeg bare dele med dere, det er så utrolig grusomt at ord ikke helt rekker til. Kina, som gjerne vil framstille seg selv som et velutviklet land, henger så utrolig etter når det kommer til dyrevern. De koker levende katter og hunder for å bruke i mat. Levende. Tenk på det. Levende. . . Det er både grusomt og unødvendig. Det er neppe engang vits i å påpeke at et dyr som blir lagt i kokende vann er livredd, i utrolig smerte og og dømt til å lide en langsom, smertefull død.

Jeg ser dette, og tenker på at dette kunne ha vært min lille hund.. Det gjør vondt. Jeg håper så mange av dere vil skrive under HER, og dele dette innlegget. Om det blir spredt til flest mulig så kan vi endre dette, i skrivende stund mangler det 90 000 underskrifter

restylane

Kommenter her

Skal jeg fortelle dere hva som er så fint med restylane? Det er opp til hver enkelt om man velger å ta det, det er ikke farlig og det forsvinner etter noen måneder. Er man ikke fornøyd, kan man også ta det ut tidligere. Så det er faktisk ikke verre enn det, jeg skjønner at enkelte av dere er skeptiske og ikke for slike inngrep. Det respekterer jeg, så da kan dere respektere mitt valg også. . Jeg glemte forresten å ta med meg batteriet til speilrefleksen, så vi måtte ty til mobilen for å dokumentere det hele. Satser på at det er okei for denne gang. 

Nervøs på venterommet! Skjerfet er fra h&m og jakken finner dere HER 

 

Som sagt skulle jeg fjerne siste rest av restylanen i leppene, og muligens kinnbeinene. Jeg tok restylane i kinnbeinene første gang i august, og andre gang for ikke så lenge siden. Etter første gang var jeg veldig fornøyd, så da ville jeg gjøre det en gang til. Det er det eneste som er "farlig" med restylane, man gjør det en gang og så vil man gjøre det en gang til.. Jeg ble anbefalt å ikke fylle på i kinnene igjen, men jeg gjorde det likevel. Da ble det litt for mye, så jeg ville ville fjerne det idag.
Jeg og Elisabeth (på Juvelen Spa), ble enige om at vi skulle la leppene være, de er fine nå og det som skulle gå ut har gått ut. Vi ble heller enige om å fjerne litt fra det ene kinnbeinet, fordi det andre ser veldig bra ut! 

Enten man skal fjerne restylanen i leppene eller i kinnene, så fungerer det på samme måte. Man sprøyter inn ett stoff som skal løse opp restylanen slik at den forsvinner i rekordfart, i løpet av kun ett par dager. Det er masse små stikk, og det gjør ikke spesielt vondt. Det kan sammenlignes med å nappe øyenbrynene, samme smerte bare i leppa eller kinnene. 
Det hele var over på 2 minutter, og det var rundt 10-15 stikk tilsammen. Da går det veldig fort! Jeg hadde heldigvis med meg Stine som holdt meg i hånden ♥ 

Litt blod ble det, haha. Jeg hadde ikke på meg noe sminke, derfor ser jeg så . . ekkel ut. Vel, det og blodet. 
Restylanen er sikkert ute i morgen, så da får jeg se om det merkes noen forskjell fra dere. Nå skal jeg og Stine spise litt karamellpudding fordi jeg har vært så flink idag, haha! Og til dere som spør, ja jeg er enda bestevenn med Anne-Sofie og Amanda. De har flyttet begge to, og jeg teller dager til de kommer hjem og vi kan være sammen. Om dere leser dette, så elsker jeg og savner dere.

Smil! Genseren er fra sheinside.com og ringen fikk jeg hos kjæresten da vi var i Barcelona. 

jenteforelskelse

Kommenter her

Her snakker vi god start på morgenen! Hver gang jenter skal nevne sin "jenteforelskelse" er det som regel Megan Fox eller Adriana Lima, iallall noe i den gården. Min "girlcrush" er Ellen Degeneres, så enhver morgen jeg starter med henne på skjermen er en god morgen ♥ Hun er hot! Noen som er enig med meg der? 

Jeg skal som sagt fjerne restylanen idag, om bare en halvtime for å være presis. Derfor var det greit å ha en rolig start på dagen, jeg har tatt ansiktsmaske for første gang på veldig lenge! Jeg valgte den i skapet som så kulest ut, selvfølgelig måtte jeg velge den som ble helt blå. Her har dere forventningene mine:
Og slik ble det :

Haha, at jeg aldri lærer! Det blir jo aldri som på pakken, jeg som ville bli blå. . Men den funkte helt greit uansett, hva kan man forvente av noe som koster 20 kr? Nå må jeg skylle den av før jeg går over tiden! Vi snakkes senere idag, jeg har med meg kamera og en venninne for å dokmuentere restyalen-bortgangen. Håper dere får en fin dag! 
 

vannpipe-test idag

Kommenter her

I går da jeg skulle sove var jeg seriøst verdens største glis, alt føltes bare rett og ingenting kunne ha vært bedre. Men, det er slettes ikke alle som er like heldig, så tankene mine ble fort byttet ut med å engste meg på vegne av dere. Håpe dere alle har det bra, jeg vet hvor vanskelig det er å føle at lyset i enden av tunnelen er litt for langt borte. Jeg håper dere klarer å ha det så fint som mulig nå i julen . . ♥ 

Uansett.

I morges var jeg hos Lotte for å spise frokost, i tillegg testet vi ut vannpipen som jeg vant på lørdag! Dere som har spurt hvordan det hele med vannpipe fungerer, så er det vel akkurat som å røyke, bare at man røyker fruktobakk. Røyken blir også veldig tykk så man kan prøve å "trikse" med røyken og lage ringer, hjerter eller uansett hva man får til! Jeg har hørt at dette er mer skadelig enn vanlig tobakk, men er ikke helt sikker på om det stemmer. Sunt er det nok neppe uansett. . Men det var gøy å teste ut siden jeg likevel hadde vannpipen hjemme, den er vurderbar å ta med på ett par jentekvelder :) Mulig noen av dere har prøvd det før? 

Herlig julestemning hjemme hos Lotte! Jeg har på meg en genser i slangeskinnsmønster i paljetter, synd det kom så dårlig fram på bildet. Ryggen på gensern er dødsfin! Den fåes kjøpt HER. Lestene er også på, såklart ♥

Vi spiste også frokost, mer presist laks og egg denne gangen. Jeg prøver å spise så lite laks som mulig, grunnet at jeg ikke liker oppdrettsindustrien. . Ironisk nok ettersom flere i familien min jobber med nettopp lakseopdrett, haha. Som dere ser bruker jeg veldig små mengder uansett, jeg liker ikke når det blir masse smak av fisk. Det må være en liten smak i bakgrunnen, liksom. 

Dere er forresten dødsdårlige på å kommentere for tiden, kjedelig for meg. . Håper dere kan kommentere bedre så blir jeg mer motivert til å blogge :-) Og ja, jeg skal begynne å se på weeds nå, det virket som om mange av dere digger det! 


stor dag imorgen

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

Jeg føler meg som ett mirakelbarn, for jeg har nemlig fått ferdig alle julegavene - og det er enda 21 dager som gjenstår! Jeg og mamma har kjørt litt rundt i byen og funnet gaver til både venninner og familie. Jeg har heldigvis god hukommelse, så jeg husker på små ting som folk har sagt de liker, trenger eller ønsker seg og dermed klarer jeg alltids å kombonere sammen en brukbar gave. Jeg har hatt flaks med at mange venninne flyttet hjemmefra i år, så utvalget på diverse utstyr de trenger er stort! Jeg hadde lagt julegavebudsjettet på rundt 5000 kr, og jeg klarte vel akkurat å holde det. Da blir det med andre ord ekstra shopping i Istanbul! :) I morgen skal jeg ta ut siste delen av restylanen jeg har i leppene, ikke alt gikk ut sist gang. Eller, det føles iallfall ikke slik. . Jeg får se hva vi får gjøre med det, Stine-Mari blir iallfall med meg og tar litt bilder av det hele så får dere se prosessen. Om det er noe dere ønsker, da? Kanskje ikke alle som er så interessert i å komme inn på bloggen å se masse sprøyter. . 

Jakke fra nelly  HER / Sko fra HUNTER 

 

Jeg glemte forresten å vise dere undertøyet som kom hjem til meg igår, også dette er bestilt på nelly. Til dere som lurte, nei jeg får ingen rabatter fra nelly og bestiller derfra uten noen andre fordeler enn dere. Jeg elsker det røde settet, jeg tenker det passer fint nå som julen er rett rundt hjørnet! 

Dette settet kostet 318 kr HER   Det er viktig å ikke la seg selv "forfalle" i et forhold mener jeg, at man gir seg litt faen i hvordan man ser ut bare fordi man har hatt kjæreste en stund. Det skal ikke skje her omså jeg er 18 eller 50, om man føler seg litt ekstra fin klarer man vel å være litt ekstra glad også. Enten man er i ett forhold eller er singel, så føler man seg ekstra fin med matchende undertøy. Da føler jeg alltid at jeg har livet mitt i orden, haha. Nå snakker jeg meg bort her, haha. . Er veldig fornøyd med undertøyssettene, det er 70D i overdel og xs i underdel.

Dette settet koster 379 kr HER 

Stormen er på vei til hit til nord, så jeg holder meg inne i kveld. Middagen er snart klar og jeg planlegger å ta ansiktsmaske og lakke neglene ♥ Det er mulig jeg begynner å se på en ny tvserie også, Weeds frister veldig! 

lurt på internett

Kommenter her

Nå skal jeg komme med en innrømmelse som jeg er helt utrooolig flau over. Jeg vet ikke helt hvordan det fungerer andre steder i landet, men det er ganske typisk her i nord å få seg kjæreste tidlig om man er jente. Og da mener jeg veldig tidlig. Da jeg var 12 år hadde de aller fleste av mine venninner kjærester, og de var også ganske mye eldre. Jeg syntes dette var dødskult og ville gjerne være en av dem, men jeg hadde null pupper, null rumpe, var 1.40 og ellers ikke noe å snu seg to ganger etter (jeg har psykoanalysert dette mye i senere tid og funnet ut at det sikkert er derfor jeg er som jeg er, men det er en helt annen historie). Uansett, mens venninnene mine kort fortalt hadde sex satt jeg hjemme og spilte sim2 og hadde min egen fantasiverden der, og dagene brukte jeg i senga - alene, riktignok. Og med sims2. Etterhvert fant jeg og en annen uheldig kamerat ut at vi skulle lage en falsk profil på det sosiale nettstedet "Blink", og slik ble mitt alter-ego skapt som flørtet med gutter i harstad, haha. . Dette varte i bare to dager, fordi det ble jo kjedelig å få komplimenter for noen som ikke var meg! Jeg ville heller få komplimenter for hvordan jeg ser ut, ikke for noen andre jeg fant bilder av på google.

Grunnen til at jeg kom på dette er at jeg så filmen Catfish idag sammen med Marte, og den fikk oss naturligvis til å tenke over dette. Altså folk som gir seg ut for å være andre på internett, eller folk som har blitt lurt. Derfor spør jeg dere - har du noen gang gitt deg ut for å være noen andre på internett, og hvorfor? Hvordan gikk det? Helt ærlig nå, dere skal bare være anonyme altså! Eller har du blitt lurt noen ganger? 

Jeg har ikke blitt lurt før på internett, fordi jeg har ikke satt meg selv i en slik situasjon hvor det er mulig. Riktignok ble jeg kjent med en gutt på internett en gang, men vi hadde felles venner og jeg dro faktisk for å besøke han i en annen by og sov der i ett par dager. Det gikk veldig bra, så jeg hadde en "heldig" opplevelse med det hele. Men jeg kjente det i magen når jeg var på vei dit, at "jeg vet jo egentlig ikke hvordan han ser ut", haha. Jeg hadde jo bare sett profilbilder på facebook. . Sykt at jeg turte, når jeg tenker tilbake på det. 

favoritten

Kommenter her

reklamelenker NELLY 

Nå sitter jeg her og banner for meg selv, jeg er så dum noen ganger. Eller, rettere sagt, jeg er så utrolig treig med å få gjort ting som absolutt burde ha vært gjort for ett år siden. Jeg blir snart 19 år, og enda har jeg Visa Electron. Det vil si, et "barnekort". Jeg kan ikke bestille ting på internett, ta taxi eller sjekke inn på hotell. Så her sitter jeg og skal bestille julegave til min kjære, som forsåvidt var en vanskelig oppgave i seg selv, men nå jeg må få hjelp av mamma og pappa. . Haha, kanskje på tide å bytte bankkort da, eller?

Her er vannpipa jeg vant, forresten! Skal teste den ut om et par dager tenker jeg. 
Men jeg er iallfall takknemlig som har klart å finne ut hva jeg skal gi han, kjærester er alltid de vanskeligste. Jeg måtte bare tenke på hva han virkelig ville ha blitt glad for, å legge bort tankene om hva jeg aller helst vil gi. Jeg liker jo godt å kjøpe klær og morsomme småting til gutter, men nå har jeg klart å styre unna alt det. Håper han blir glad! Ellers skal jeg få ferdig alle venninnegaver straks, jeg har allerede planlagt hva jeg skal gi til de forskjellige. Det føles godt, vanligvis utsetter jeg alt til lille-julaften.

Genseren jeg har på meg finner dere HER ♥
 

En nettside jeg derimot kan bestille fra selv om jeg er "ung og dum" er nelly, de har postoppkrav (altså at man betaler når man henter pakken på posten). Derfor kan jeg altså bestille som en gal derfra! Som jeg beregnet kom alt 8 dager etter bestilling. 

Denne jakken ble med en gang en favoritt her hos meg, den har alt jeg leter etter hos en vinterjakke. Jeg har ganske strenge krav, ettersom det ikke kan være skinn eller pels, i tillegg må den se feminin ut, være varm, ikke så veldig dyr og helst i en mørk farge. Og jeg liker fuskepels på hetta. Denne var ikke så fryktelig varm, men helt okei! Funker fint å bruke nå iallfall. Den koster 699 og kan kjøpes HER . Verdt hver eneste krone! 

 

Nå skal jeg dra til Marte og Julie på besøk en tur ♥ 

 

sangvideo

Kommenter her

Husker dere denne videoen jeg la ut for godt over ett år siden? Juli 2012 var det, faktisk. Jeg spilte inn denne sangvideoen dagen jeg kom hjem fra hovefestivalen husker jeg, fordi jeg ble så inspirert av å se Lana live på festivalen og hørte på henne hele veien hjem. Uansett, nå er jo dette ganske lenge siden og jeg har begynt å tenke litt på å lage en ny. Spørsmålet er bare, er det noe dere vil? Såfall hvilken sang? Jeg må ha en som går ganske lavt i toneleiet, fordi jeg har en mørk stemme, haha. Så kom gjerne med forslag :-) 

 

 . . Blir småflau av å høre på denne nå, herregud. Til og med jeg kan klare bedre, nå er jo igjen stemmen min annerledes. 

Kom nettopp hjem fra kjæresten, var der igår og laget pizza og koste oss. Nå skal jeg hoppe i dusjen, vi blogges mer senere ♥

23 dager igjen

Kommenter her

Jeg glemte helt å fortelle dere hva jeg bestemte meg for å gi i gave på julebordet igår, jeg så noen av dere spurte om det. Jeg ga et solkort, en neglelakk og en solariumskrem pakket sammen. Jeg følte min egen pakke bleknet litt i mengden av godteri, vannpiper, sprit og vin, så neste gang skal jeg finne på noe mye bedre som setter partystemningen i taket, hehe! 

Meg før jeg gikk ut av døren hjemme igår. Jeg skulle jo pynte meg hos Lotte, så da ble det uten sminke og med lue på hodet! Og ja, jeg er faktisk uten sminke her. Det er herlig med vippeexensions! Både lua og genseren er fra badkids.no 

Dette fikk jeg i kalendergave i dag, forresten! Nevnte jo korti innlegget i sta at jeg skulle åpne pakke. Jeg har verdens snilleste mamma som enda gjør slike ting for meg!
Jeg har hatt en veldig koselig dag så langt. Slappet av i striket genser, ryddet litt på rommet og sett på Netflix - for en gangs skyld tok jeg meg bryet å se på tven, vanligvis ligger jeg bare i senga med pcen 20 cm fra ansiktet. Men jeg har jo egen stue, så det var på tide å benytte den kjente jeg :-) Huset vårt er veldig gammelt, så når jeg har på vifteovnen og lyset samtidig i stua går sikringen, haha.. Så jeg må prioritere, sitte i mørket eller være kald? Jeg er kald, men bare for bildene sin del. . .

Og på snakk om "for bildene sin del". Jeg skulle ta litt bilder av meg, på gulvet naturligvis. Som dere kanskje vet, er min faste plass på gulvet. Først kom Nicci, mamma sin hund, og skulle forstyrre. Hun er så søt at det gjør ingenting, vi kan sitte å kose i en evighet slik som på bildet under. . 

. . Men hunden min, Rigmor, er en sjalu liten skapning som ikke unner noen andre i huset kos, og kommer derfor for å ødelegge. Nicci vet at dette er fast prosedyre, og stikker raskt unna. . 

. . Rigmor gidder alltid å kose i maks 30 sekunder. . 

. . Før hun finner på noe random som å jage halen sin. Ja, det finnes faktisk hunder som gjør slikt på ekte. Rigmor er en av dem. Og nei jeg har ikke blitt en av de personene som bruker lue inne, iallfall ikke fast. Denne er også fra badkids.no! Jeg har også handlet litt på nelly, dere vet, min vanlige søndagsrutine. Herregud så fort ukene går, forresten! Det føles ikke lenge siden jeg gjorde dette sist gang, enda er det en uke siden. . Angst, men samtidig litt godt. Eller nei, stryk den siste. Det er ikke godt at tiden går fort overhode. Dette ble med i handlekurven, iallfall! Regner med pakken er her ganske så nøyaktig om 8 dager, altså neste mandag. Jeg er sikker på at pakken jeg bestilte sist søndag kommer i morgen, så da ble dere litt klokere på Nelly sine leveringstider - om man bor i nord! Bor du sørpå går det nok mye raskere. 

1. Kjole HER (ser for meg å bruke den når vi skal i julemiddag hos bestemor!), 2. Enkel singlett HER / 3. Duftelys fra voluspa, elsker de lysene . Det kan kjøpes HER! / 4. Helt enkelt svart kjole koster 89 kr HER. Den kommer nok til å se veldig fin ut på! 

 

Jeg vet jeg sa i gårdagens innlegg at man ikke trenger å bruke mye penger på undertøy, og joda, man må vel egentlig ikke det. . Men nå fant jeg endelig en BH i størrelse 70E, som jeg absolutt trenger! Og den passer seg nok fint under en enkel singlett, for eksempel den over. Jeg gleder meg til å teste ut kvaliteten! Det kan kjøpes HER 
Nå skal jeg til Mathias, jeg hadde så lyst til å se gravity på kino idag men den går tydeligvis ikke lengre!? Skuff! En film med George Clooney kan ikke bli annet enn bra, det er heldigvis både jeg og kjæresten enige om. Vi må nesten finne på noe annet koselig, jeg hadde jo store forventninger til kvelden. Eller jo, nå kom jeg nettopp på at jeg har en liten gave til Mathias som jeg har glemt å gi! Nå ble jeg glad, haha. Kjærestekvelden er reddet! Vi blogges senere ♥

knekt koden

Kommenter her

Etter rundt 5 år med hjemmefester tror jeg endelig vi jentene har knekt koden på hvordan man skal få det mest vellykkede jentevorsjet! Om man ser bort fra godt selskap og mye alkohol, selvfølgelig ;) På starten av kvelden samlet vi inn alle mobilene i en kurv, og så fikk man tilbake telefonen sin når man ble full. Dermed ungikk vi at alle satt på hver vår telefon og sendte snapchats eller så igjennom instagram for 10. gang! Det var kjempegøy, og man ble "tvunget" til å leve i øyeblikket og ha det gøy uten å føle for å dokumentere hvert lille steg man tar eller hver drink man drikker. Jeg fikk også kvittet meg med kameraet rundt klokken 22, hadde jeg ikke hatt blogg ville jeg heller aldri ha brukt kamera. Kanskje ett engangskamera en gang i blandt eller noe. .

Meg og noen av jentene fra i går ♥ Som dere ser har jeg og hun ytterst til venstre (Tina) på oss samme kjole, og Lotte bak meg og Charlotte forann meg har også på seg samme, haha. Slik pleier det å være i en liten by! Kjolen min (og Tina sin, forsåvidt) får dere kjøpt HER 

Ellers hørte vi på jentelista mi på spotify store deler av kvelden, jeg elsker den! Det er så gøy når alle jentene kan synge for full av hals til sanger vi alle kan :D Jentelista mi på spotify finner dere HER

Jeg hadde den beste kvelden på lenge, men annet kan det jo ikke være når vi får så mye god mat. Jeg hadde selv tatt med meg kakene på bildet under, men de var så mektige at halvparten hadde vært nok. De smakte veldig godt uansett, så da er jeg fornøyd! Det er alltid litt begrenset for meg som er vegetarianer, men heldigvis tar vennene mine godt hensyn og det er alltid noen som lager noe ekstra til meg - om ikke tar jeg jo bare med meg selv. Det er mitt eget valg og ikke noe andre skal behøves å "byrdes" med, om dere forstår.

Vi lekte også "pakkeleken", jeg har skjønt at det er ganske vanlig for julebord! Alle tar med en gave hver, og så triller vi terning om hvem som får pakkene, og etterhver kan man "stjele" pakker fra andre. Det er litt vanskelig å forklare, desverre! Dere skulle ha vært der, adrenalinet sto i taket og vi hylte og ropte. Man kunne blandt annet vinne sprit, så dere kan tenke dere hva de fleste ville ha. . Hehe! Jeg personlig hadde håpet på å vinne en rosa vannpipe, og jammen fikk jeg det som jeg ville! ;) Den måtte legges igjen hos Mathea før jeg dro på byen, jeg ville jo ikke risikere å miste den. Gleder meg til å hente den senere idag, den passer nok fint inn på rommet!

Som jeg nevnte litt kort ovenfor, jeg dro faktisk på byen igår! Jeg er ikke den som er størst fan av byen, og mens vi var der spurte jeg jentene " er det alltid slik som dette? Når pleier man å dra på nasj? Hva gjør vi nå?" fordi jeg er så urutinert på det hele. Som vanlig var det ikke noe å skryte av, men vi hadde det gøy uansett. Jeg tror på at det blir hva man gjør det til, man kan ha det gøy på verdens kjedeligste plass om man er med de rette menneskene.

Nå skal jeg åpne pakkekalenderen, jeg får gave hver søndag i advent! Heldige meg, trodde ikke jeg kom til å ha såpass flaks i år, jeg er jo tross alt snart 19!