hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

desember 2012

nyttårsantrekk

Kommenter her

FIkk ikke til å ta ett eneste bilde hvor jeg så OKEI ut i ansiktet, så dette lover jo ikke godt for resten av kvelden hva bilder angår, haha. . Men men! Denne kjolen skal jeg iallfall ha på meg i kveld, lånte den hos Charlotte helt i siste liten. Hva synes dere? Bedre bilder kommer nok i morgen!nyttårsløfter

Kommenter her

♥ Jeg skal bli flinkere til å trene oftere og spise sunt. Vet dette er et løfte de aller fleste legger, men jeg er kanskje den mest usunne personen i flere mils omkrets og selv om det ikke vises på utsiden, så vises det nok på innsiden. Kondisen min er heller ikke noe å skryte av for tiden, jeg vil gjerne kunne ha en gymtime uten å bli så sliten at jeg helst vil dø, haha.

♥ Jeg skal bli flinkere til å blogge oftere, ta med meg kamera mer og generelt vise bedre at jeg setter stor pris på dere som leser bloggen min og alt det har gitt meg. Jeg skal også bli flinkere til å ta mulighetene jeg får, ofte har jeg tenkt "gidder jeg virkelig å dra til oslo idag, jeg skal jo bare gjøre et intervju og en photoshoot". Aner dere hvor mange ganger jeg har droppet kule ting fordi jeg heller vil ligge i sengen på se ugly betty? Alt for mange ganger. Det skal ikke skje mer!

♥ Jeg vil slutte å spille tøff. Jeg har en tendens til å late som jeg ikke bryr meg om noen/noe, og skyver bort de jeg bryr meg om fordi jeg "ikke trenger dem". Men jo, jeg trenger jo vennene, kjæresten og familien. Herregud, det er jo det jeg trenger mest av alt. .

♥ Jeg skal dra til USA, til et varmt sted jeg ikke har vært før, på festival og på mange konserter. Jeg har forsåvidt vært flink til å oppleve ting i år, men jeg kan bli enda bedre. Jeg er utrolig heldig som har klart å spart meg opp så mye penger som jeg har, derfor har jeg en god mulighet til å reise rundt å se. Det må jeg bli flinkere på.

♥ Og så, den vanskeligste av alle. . Jeg skal slutte å tenke så negativt om meg selv. Det er kun meg selv jeg ødelegger for ved å ha en slik tankegang. Jeg er god nok!

Har dere noen nyttårsforsetter, og hva synes dere om mine?  

 

svar på spørsmål

Kommenter her

Hallo! Sitter på rommet og venter på besøk, og så har jeg øvd på diverse poseringer i speilet, haha. . I kveld har jeg tatt duckface til et nytt nivå!

Jeg tenkte å svare på et leserspørsmål som kom etter at jeg hadde lagt ut bildet jeg viser under. " Har du på deg extensions der? Det så mye mer naturlig ut" og ja, såklart har jeg på meg extensions der, så jålete som jeg er klarer jeg meg ikke uten! Men, ettersom årene går har jeg blitt flinkere på å få det til å se mer og mer naturlig ut, jeg ser til og med bare fra måned til måned endrer jeg alltid noe i hårveien slik at det ser bedre ut. Det er ingen annen måte man blir flink på enn å øve, øve og øve. Det som passer for meg passer nødvendigvis ikke for alle dere:-) 

Takk for masse komplimenter på fargen jeg har nå, det er farge #8 og den ser litt forskjellig ut, avhengig av hvilket lys man står i. Om dere vil ha lik farge som meg (koselig at så mange av dere vil det!) så kan dere enten kjøpe slike extensions og ta de med til frisøren, eller å ta med et bilde av meg. . Haha. Ikke kjøp extensions etter dere har farget håret om dere skal det, farg håret etter extensionene har kommet og ta de med til frisøren! Håret jeg bruker kan dere kjøpe HER, regner med en del av dere har penger å bruke nå etter jul.

Bruker noen av dere extensions, såfall hvilke?

 

 

om 30 timer er det 2013

Kommenter her

Nå er det bare 1 dag igjen til 2013! Det er virkelig sykt hvor fort tiden har gått, spesiellt det siste året. . . Det føles som tiden bare går fortere for hvert eneste år, er dere ikke enige? I fjor på nyttårsaften husker jeg at jeg og Anne-Sofie fikk helt psyko mye kritikk fra dere blogglesere fordi vi så oversminket og brun ut. Tror det var over 500 negative kommentarer i det innlegget, og slike ting husker man jo. Satser på at dere liker looken min i år litt bedre!

Og nå til dagens spørsmål; hvordan skal dere feire det nye året? Med familien? Ute med venner eller kjæresten? Middag? Fest? Fortell! Jeg personlig skal gjøre alt det der, men det får dere vite mer om i morgen.

Her kommer en liten sniktitt på hva jeg skal ha på meg i morgen!  

lugg

Kommenter her

Nå er det lørdag, noe som betyr at jeg skal uuut! Prøvde meg på lugg i kveld, vi får se om jeg ikke endrer look ganske snart ettersom det er utrolig vanskelig å holde den på plass. . Meeen, jeg digger når håret ser litt rotete ut, så vi får se hva jeg finner på for noe lurt. Har heller ikke bh på meg i kveld (nytting informasjon) ettersom jeg ikke finner en eneste bh som passer til kjolen. Oh well, håper ingen drar av meg klærne på dansegulvet for da blir det pupper over alt!

Hva synes dere om looken? Føler meg litt som Linday Lohan, slik hun så ut på min alder!

Kjolen er fra sheinside.com , men den er utsolgt. . Alt på den nettsiden blir borte fort, så hver gang jeg finner noe der jeg liker må jeg bare kjøpe med en gang. De har noen kjoler som ligner om dere bare leter! dagens spørsmål

Kommenter her

Er det viktig at bloggeren har mye penger, fine klær og et spennende liv for at du skal kunne lese bloggen? Eeeeller liker du best å lese blogg om bloggeren minner deg om deg selv?

 Og nå tenker jeg såklart ikke slik at man tenker " har denne bloggeren mye penger? Nei, da sjekker jeg neste". men det er mer underbevissthet. Jeg leser mest blogger til de jeg føler har et glamorløst liv, noen jeg selv vil være som.hva skjer 00:00

Kommenter her

I går dro jeg som sagt en liten tur ut sammen med Stine Mari, riktignok skjedde det ikke så veldig mye å ble en ganske rolig kveld for min del. Like greit, man må jo være uthvilt og klar for nyttårsaften! Haha og når vi først snakker om nyttårsaften. . Er det kun jeg som alltid går inn i det nye året en smule skuffet? Overgangen fra ett år til et annet blir liksom aldri like sykt som man har sett for seg, man planlegger alltid den " beste nyttårsaften ever" men så skjer det ikke noe helt villt uansett. I fjor klokken 00:00 falt jeg rundt i snøen og visste hverken opp eller ned. . Lurer på hva jeg gjør i år, haha! :) Skal prøve å huske det slik at jeg kan komme med status-rapport til dere senere!

I kveld skal jeg være sosial med litt venner, ingen store planer med andre ord. .  Jeg hadde faktisk alarm på i morges for å blogge til dere, men trooor dere jeg klarte. . Åpenbart ikke, ettersom første innlegg kom på kvelden. I morgen SKAL jeg klare det! Jeg har fått sett det nye designet mitt nå, så det kommer opp snart og da bruker jo bloggmotivasjonen å skyte i været for et par dager.

Toppen jeg har på meg er fra sheinside.com men den er utsolgt nå, desverre! Den er sykt fin, fikk så mange spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den. . Og skjørtet er fra BIKBOK!


 

 

følg eksta godt med

Kommenter her

Først må jeg bare si tuuusen takk til side3.no som har utnevnt meg til en av 10 man bør følge ekstra godt med på i 2013! Føler det er en stor ære og mye å leve opp til, så da får jeg bare sørge for å gjøre mye sprøtt i år også da. . Haha, neida. Men sånn "karieremessig" har jeg allerede en stor plan på agendaen som dere alle kommer til å få med dere, både de som leser bloggen min og ikke. Det kan bli spennende, gleder meg til å vekke mer reaksjoner!
Og forresten så vet jeg at noen av dere blogglesere er litt sure på meg for tiden, men la meg bare si det sånn - noen ting vil man faktisk holde privat. Selv om jeg skriver en blogg om meg, så er det også mye jeg gjør for min egen del som jeg vil holde skjult, rett og slett fordi andre ikke har noe med det å gjøre. Man lyver ikke om noe bare fordi man velger å ikke uttale seg. For eksempel så er det ikke slik at jeg benekter at jeg har kjæreste bare fordi jeg ikke skriver om det hver dag. Det er bare ikke alt man trenger å åpne seg om!

I dag har jeg vært på spa å fikset brynene mine, vet ikke om dere ser en forskjell men jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Etter det dro jeg og mamma på jysk for å kjøpe et til klesstativ til meg, og i morgen må jeg dra å kjøpe ENDA ett. . Luksusproblem! Jeg måtte skru opp stativet alene og brukte rundt en time, det er muligens det verste drittstativet jeg har sett i mitt liv. Stativet var 1.50 høyt, så når jeg hadde satt det opp tenkte jeg bare " holy fuck jeg er lav", haha. Jeg er jo 1.58 og det stativet så virkelig sykt lite ut. .  Men det er enda et kaos inne på klesrommet mitt, så om noen melder seg frivillig som min slave for å rydde, si ifra!

Den som rydder kan få noen blogggaver!

ut!

Kommenter her

Jeg og Stine har akkurat stressfikset oss, nå blir vi nemlig hentet og så går turen ut! Jeg er enda syk så vet ikke hvor lurt dette er, men jeg har jo nettopp blitt 18 så såklart er det ganske spennende, hehe. . Dette er faktisk tredje dagen på rad jeg er ute! Men det er jo bare jul en gang i året.

Skal feire en venninne av Stine sin bursdag, så det blir sikkert veeldig koselig. Beklager at det blir sånn siste-minutt blogging, men jeg har tatt masse bilder av kveldens antrekk som dere kan få se i morgen!

Haha, her har dere noen mindre pene sykebilder av meg, har heldigvis fått fikset meg nå. . Noen som kan lære meg hvordan jeg kan redigere meg tynnere i photoshop!?!?  De nye skoene mine fra zalando.no ! 

beste sovekameraten

Kommenter her

Hei! Jeg kom meg akkurat opp fra senga, men kan dere klandre meg når jeg har dette som sovekamerat!? Sykt vanskelig å komme seg opp da, vil bare ligge å kooose. .

Neida, fra spøk til alvor (egentlig var det ikke en spøk). Jeg ligger enda å drar meg i pysjen mens jeg venter på besøk av Stine Mari, har ikke hatt kvalitetstid med henne på veldig lenge så skal bli godt å gi henne en stooor klem igjen ♥ Jeg har fått influensa, og da suuuger det å være blogger. Man må jo ta bilder av seg selv, mens samtidig ser man ut som en hoven sel i ansiktet og blir ikke fornøyd med noen bilder. Slik har jeg det nå, haha! Jeg kan forsikre dere om at jeg har fått noen raserianfall mens jeg har prøvd å ta bilder til dere, alt blir liksom bare feil. . Men men, det er jo ikke verdens undergang og noen bilder får jeg jo til uansett!

Vet ikke heeelt hva slags posering jeg gjør med hendene her. . "fuck bitches get money"  
OOOOG jeg har fått en stooor pakke i posten fra zalando.no, dere har sikkert hørt om det etter alle reklamene som går på tv? Gleder meg til å prøve klærne, viser dere såklart etterpå!


føler meg ekkel

Kommenter her

Har akkurat ryddet rommet, det gjør jeg kanskje en gang annenhver uke. . Vet ikke om det er lite, men det føles høyst nødvendig hver gang jeg tar fatt støvsugeren så får begynne å gjøre det ofte! Og jeg skjønner ikke hvordan jeg kan få hopet opp så mye søppel på rommet? Det er ekkelt og føler meg som en liten gris hver gang jeg ryddet å ser hva jeg har slengt rundt meg på rommet, haha. . Man vet ikke hva man har før man rydder rommet! ;)

Haha og så må jeg bare vise dere noe jeg personlig synes er hysterisk morsomt, nemlig å kle på hunden min klær - og denne gangen var det en bunad, som matcher en av de jeg har! Hahahaha, dere må ha vært her for å skjønne hvor gøy det var, hun minnet meg om en sur liten bestemor. . Den er iallfall fra hundebunad.no og jeg gleder meg til hun skal være søt (og sur) på 17.mai!

LEGGOOOOO

Kommenter her

I går var en ganske spessiel kveld, nemlig min første gang på byen! Hele tiden når jeg var inne tenkte jeg " jeg er alt for ung til å være her, nå blir jeg kastet ut, hva skal jeg gjøre" haha veldig utilpass, tar vel sikkert en liten stund før man vender seg til det. Men til dere som er under 18 og enda ikke har vært på byen, så har jeg kun en ting å si (iallfall om utelivet i harstad) : oppskrytt. Det er som en kjedelig hjemmefest, enkelt og greit! Det kan sikkert være enkelte kvelder hvor det er mer morsomt enn andre, men inntrykket jeg har fått var litt . . lunkent. Og så ble det litt bråk, kaos og fyll som vanlig, og jeg hadde en litt snefylle (altså at man er sur). Ble et lite surmonster på slutten der haha. . .

Fikk ikke blitzen på kameraet til å fungere i går, men satser på at det går fint?  ♥ Jeg har fått en stor blitz i julegave som jeg skal bruke i kveld, da blir det mange fine bilder til dere!  

Og om dere lurer på hvorfor overskriften er LEGGOOO så er det fordi chris brown roper det i turn up the music på 3:41, haha! Hver gang det kommer tar jeg og jentene heeelt av. .

 

Dro vel rundt halv 3 og sov hos Mathias i natt! Tok en stund før vi sovnet, men har sovet syyykt godt i natt! Kom hjem for en stund siden og har akkurat spist julegrøt, snart blir det en liten powernap før jentene kommer hit i kveld. Vi vorsjer alltid her ettersom jeg har egen stue, til dere som lurer på hvorfor! Er ganske enkelt og greit. Jeg blir riktignok ikke med de andre på byen i dag, så blir nok en tidlig kveld! 

1. juledag

Kommenter her

God 1. juledag! Kan man i det hele tatt si det? Er dette en helligdag? Iallfall, håper alle har sovet godt, det har jeg! :) Hadde en veldig herlig julaften i går med fine julegaver og min fine familie. Men julaften må riktignok være den korteste dagen av hele året, hvordan kan det være over så fort!?

I dag har familien vært hos mormor og spist julemiddag, jeg måtte riktignok stå over det ettersom jeg begynner å bli syk - hele familien har dratt på seg influensa. . Men jeg biter tennene sammen, i kveld skal jeg ut! Det er ca sånn mine planer ser ut for dagen. Skal vel også rydde rommet litt, det trenger mildt sagt en oppfreshing etter denne julen! Kodeord: godteripapir over alt. .

Meg og lillesøster under pakkeåpningenGOD JUL!

Kommenter her

God jul kjære blogglesere, håper dere får en fantastisk julaften med mange fine julegaver! :D Jeg har faktisk allerede åpnet en pakke, ettersom mamma hadde glemt å pakke den inn haha. . Ellers har det ikke skjedd så mye i dag. Våknet som vanlig med en julestrømpe på rommet, og etter det var det tradisjonell julefrokost med familien. Nå skal vi snart spise julemiddag, men i mitt tilfelle skal jeg bare spise taco ettersom jeg ikke kan spise det de andre spiser. Regner med vi skal se litt julefilmer også!

Fortell gjerne om deres julaften, hvordan bruker den å se ut? Har dere noen egne tradisjoner? :)

 Jakken jeg har på meg er fra sheinside.comfresh

Kommenter her

Sånn der ja, nå har jeg fikset meg ferdig! Nå gjenstår oppdrag-umulig, nemlig å ta på seg tynnstrømpebukser uten å lage hull. . Etter det bærer det ut i kulden og på besøk for å se på film, skal se "Premium Rush", en ny film med Joseph-Gordon som dere vet jeg eeeelsker! Alle filmene han spiller i er nærmest kunst, så denne kommer neppe til å bli noe dårligere. Har også avtalt med besøket at vi skal drikke noen drinker haha, så det kan jo bli spennende. Jeg er 18 år nå, så dere kan ikke si noe engang!

Vel, nå må jeg få på meg klærne å komme meg ut døra, begynner jo å bli sent og dagen min har så vidt begynt. Venter foresten på at nytt design skal komme, blir helt GAL av at det ikke har skjedd enda. .Snakkes, love you ♥

  

se smart ut

Kommenter her

Sitter for øyeblikket å ser på "polarexpressen" med familien, er det kun jeg som faktisk synes det er en dårlig julefilm? Liker den ikke overhode, men det kommer vel an på smak og behag!

Skal snart fikse meg, føler det trengs. Har vært sammen med Mathias hele dagen, derfor har det blitt så sen oppdatering! Men jaja, nå må jeg rive meg selv bort fra pcen å komme meg i dusjen. Dagen er jo snart over allerede. .  Vi snakkes senere ♥

Haha og her ser dere hva vi har gjort i dag.. Lakket neglene ;) 
Herreguud, før jeg tok dette bildet sa jeg " se smart ut" så tar han opp religionsboka mi fra 10. klasse som jeg enda ikke har levert inn. .   

jentekveld

Kommenter her

Har akkurat fikset klart taco til i kveld, jentene kommer over hit for å spise litt. Blir vel på en måte en venninne-julemiddag! Nå har jeg også funnet fram hele antrekket jeg skal bruke på nyttårsaften, jeg hadde jo egentlig klar en kjole men så passet den ikke likevel, det er en utrolig kjip følelse. . Men føles godt å være klar endelig, så slipper jeg å stresse så mye mer! :)
Gleder meg til jentene kommer hit, har hatt et par litt kjipe dager og det er ingenting som bedrer humøret mer enn god mat, gode venniner og GODteri ♥

Vi blogges senere, i mellomtiden byr jeg på litt egobilder!

den beste tiden

Kommenter her

I går ble alle julegaver jeg skal gi pakket inn, så nå gjenstår det vel bare å kjøre ut med pakkene å motta mine egne! Elsker julen, det er den beste tiden på året. Desverre klarer jeg ikke helt å legge fra meg tankene på alle som ikke har det like bra i julen, det er mange som er ensom må man huske på . . Ah, skal prøve å ikke dra ned stemningen helt! Snart skal vi nok legge julegavene under treet, bare to dager igjen!! :D Har noen av dere en spessiel tradisjon hjemme, som når dere legger gavene under treet, pynter treet sammen osv? Her får vi "barna" faktisk ikke lovt til å være med å pynte treet, det skal være en overasskelse på morgenen den 24. desember.

gaver

Kommenter her

Nå er Anne-Sofie hos meg, snart skal vi være sammen med Marthe og Lisa en stund! Ser dere forresten hvor sykt fine bildene med den nye linsa blir? Jeg er helt forelsket i den!

I dag har mamma fått unnagjort alle julegaveinnkjøpene for meg, har ikke vært helt i form til å gjøre det selv. Shortsen jeg har på meg på bildene over var bursdagsgaven min fra Stine Mari, den er fra nelly og passet meg helt perfekt. Til dere som lurte på hva jeg ellers har fått, så fikk jeg mest penger og kjæresten hadde fikset en veldig fin overasskelse til meg her hjemme med blomster, lys og det hele. Så skal jeg og han gi hverandre gaver på søndag ♥

Hva synes dere om bildene?

be my date this christmas

Kommenter her

Åhhh, er helt avhengig av denne sangen. Så braaaaaaaaa!

 

 

Hva skal dere i kveld da foresten? Jeg og Anne-Sofie laget en slags pakt som gikk ut på at når jeg ble 18 år skulle vi dra ut onsdag, fredag og lørdag hver eneste uke - både jeg og Anne-Sofie er nemlig veldig glad i å feste, bare synd jeg ikke har kunne vært med på all morroa siden hun ble 18 år. Men denne uken må jeg nok bare droppe det, jeg har sovet knappe 2 timer i natt og så er jeg jo enda "syk", derfor har jeg ikke fått dusjet eller noe så føler meg mildt sagt ikke fresh. Skal bli deilig å bare være hjemme å samle opp litt energi. Men i morgen skal jeg finne på noe sprell! Kan nok trenge de ekstra kreftene jeg skal samle i kveld da ;)  

justin sin girlfriend

Kommenter her

Hei dere! Jentene har vært her i kveld, de kom med gaver til meg og kake. Verdens snilleste, er de! De gav meg også et søtt kort. Det jeg fikk var Justin Bieber sin parfyme "someday" som jeg hadde ønsket meg, har ønsket meg den hos flere så er spent på om jeg plutselig ender opp med 10 like parfymer, haha. Hadde ikke gjort meg noe, den er såå god! Har noen av dere luktet den nye "girlfriend"? Er den like god?

I morgen skal jeg føle meg bra nok til å fikse meg, altså ta på sminke og klær igjen haha! Gleder meg til det, og forhåpentligvis kan jeg være sammen med kjæresten litt også. Savner han masse, håper jeg blir i god form fort, fort! Dere skulle bare visst hvor heldig jeg er med tanke på han. Well well! Håper dere får en fin natt:-) dårlig

Kommenter her

I går er første gangen jeg har hatt en bloggfri dag siden jeg startet denne bloggen for nesten 2 år siden, ganske sykt å tenke på! Jeg er veldig dårlig, og har blandt annet kastet masse opp. Føler meg som en 80åring som bare ligger i senga og må få hjelp til absolutt alt haha, men men! Vil gjerne holde hvorfor ganske privat, vet jo hvordan dere kan være med enkelte ting! ;)

Jeg ligger nå i senga og ser på ugly betty og venter på besøk av jentene. Fikk den nye kameralinsen min i dag, det var et lite lyspungt i hverdagen akkurat nå! Det er som sagt canon 50 mm 1.4 jeg har, den er veldig naturlig inzoomet så man må gå langt unna alt man skal ta bilder av. Ellers er jeg storfornøyd! Her er noen bilder jeg har tatt med den fra senga, haha. . Klarer jo tross alt ikke å gå!

Ingen av disse bildene er redigerte.  

 

bitchy bloggere

Kommenter her

Hei! Sitter i hotellsenga og ser på greys anatomy med mamma, de episodene etter flystyrten er så triste. . Bruker egentlig ikke å se på de siste seongene av den serien ettersom jeg føler det samme skjer hele tiden, men disse episoden er jo så spennende! Elsker når det er dramatiske episoder i en serie, som alle skyteepisodene i frustrerte fruer. . Kanskje meg må begynne å se på det igjen.

Var utrolig koselig sammen med Andrea og Bjørn-Erik i dag, de er så utrolig gode og jeg måtte holde meg fra å le meg ihjel mange ganger når vi var på fridays, haha! Ahh. Vi snakket litt om det at folk som ikke har stor blogg ofte tror at de som har stor blogg er sykt bitchy, og det jeg i allfall ikke stemmer nå. . Alle bloggerne jeg har møtt er kjempehyggelige herlige mennesker som jeg går godt overens med! ♥

Forresten, noen av dere som vet om en nettside hvor man kan redigere bilder? Da tenker jeg på å glatte ut huden, redigere øynene sterke osv. Slike ting man trenger som blogger, haha! Brukte picmonkey.com før, men jeg har brukt opp min tid som gratis bruker der. . 
endelig myndig

Kommenter her

Nå er jeg 18 år, endelig! Og det føles. . . Helt normalt, haha. Jeg føler jeg har levd som en 18åring det siste året uansett (woho, kriminell) men skal bli gøy å kunne gjøre alt lovlig for en gangs skyld, haha! Gratulasjonene dere har sendt meg betyr så sykt mye, dere aner ikke ♥ Det er mange av dere som har lurt på hvorfor jeg er i oslo på den store dagen min, det er rett og slett fordi jeg allerede har feiret bursdagen og ville bruke litt tid med mamma, neste år bor jeg jo mest sansynlig ikke hjemme så jeg tenkte det hadde vært fint å være med litt familie nå :)

I går var bare jeg og mamma på hotellet og spiste litt kinesisk mens vi så pånyhetskanalen, den eneste kanalen vi har her.. Jeg måtte dra på expert 5 ganger for å lære meg med den nye pcen, haha. Det er windows 8 og jeg skjønte ikke noe først, men nå begynner jeg å lære meg! Så jeg ble utrolig sliten av det. I dag skal jeg møte Andrea og Bjørn-Erik, har faktisk savnet de sykt mye! De kommer til hotelrommet snart, så vi snakkes i kveld.

Bilder fra i går
alt ligger i hodet

Kommenter her

Snart 18 år. Husk å gratuler meg klokken 00:00! 

i oslo!

Kommenter her

Nå er jeg framme i oslo sammen med mamma! Er veldig trøtt etter en lang dag, ble ikke så mange timene på øyet i natt heller. . Og vet dere hva!? Sekundet jeg kom inn døren på hotellsuiten mistet jeg pcen i gulvet og den har ikke funket siden det. . Så, jeg måtte løpe ned på expert å kjøpe en midlertidig pc å ha her i oslo, haha. Greit å kaste 6000 kr ut av vinduet slik, er det mulig! Det er nesten helt utrolig hva jeg får til noen ganger. :(

Vel, istedenfor å forklare dere i detaljer om dagens reise tenkte jeg å vise noen bilder:

Jeg startet dagen klokken 07:00, og har vært på reisefot siden da. Heldigvis har jeg hatt masse god musikk på ørene hele veien, spillelista mi på spotify finner dere HERDette har vært min frokost i dag som ble inntatt på flyplassen hjemme i Harstad. Føler den smoothien med påskriften "look good naked" var en god investering, haha! 

Etter nesten to timer i lufta landet vi endelig på gardemoen, og jeg må bare spørre - jeg kan umulig være den eneste som tar med meg egen pute når jeg skal ut å fly?

Endelig kom vi fram til hotellet, skulle egentlig få et vanlig rom men fikk suite siden jeg har bursdag i morgen, woho! 

Og slik ser jeg ut nå. Straks skal vi spise kinesisk, nam! Big day tomorrow. 
forbedringer

Kommenter her

Stine Mari har vært her i kveld og vi har tatt et par bilder med en skikkelig blitz - dere vet slik man setter på toppen av kameraet? Gleder meg til jeg får min egen i løpet av uken, ord kan ikke beskrive hvor lei jeg er av det samme gamle kameraet, den gamle linsa og alt mulig . . Jeg bruker det jo tross alt hver dag, så skal bli godt med forandring! OG SÅ BLIR JEG GAL AV DESIGNET! Headeren ligner ikke på meg, elsker bildene men uansett . . Så holder på å fikse et nytt som kommer i løpet av den kommende uken! 

Er forresten utrolig fornøyd med håret mitt for øyeblikket, det føles så godt! Gleder meg til oslotur i morgen sammen med mamma, forhåpentligvis får jeg møtt litt venner også mens vi er der ♥ Nå må jeg bare legge meg å sove litt, livet som forever-alone altså. Så derfor får vi heller blogges vi heller mer fra hovedstaden i morgen! Gleder meg, denne uka kommer til å bli så bra - både i oslo og hjemme er det mye som skjer, det liker jeg! :) 

Søndagsantrekket er aldri fint. 


blod og tårer

Kommenter her

God"morgen dere! Tenkte å starte dagen med å legge ut et par bilder fra i går kveld, det er ikke bare-bare å få tatt noen fine bilder når man er inne i et lokale . . Først var jeg, Amanda, Lisa og Anne-Sofie og vorsjet hjemme hos meg, hvor de blandet litt drinker mens jeg var edru. Bestemte meg for å ikke drikke i går nemlig, det var gøy å bare se på de andre og hva slags oppførsel man får når man er full! Utover kvelden dro vi til et lokale, og i løpet av natten opplevde jeg både blod, svette og tårer kan man si, haha. Folk altså! 

I alle fall, dere spurte om jakken, den er også fra sheinside.com og fargen jeg har i extensions nå er #12 fra luxushair, det er 50 cm og 180 gram, kan kjøpes HER. 

Hva gjorde dere i går? 
party lørdag

Kommenter her

 

Ble ikke kjolen, men heller en shorts. Nå drar jeg ut på eventyr! Ha en fin lørdagskveld alle blogglesere!♥

Har allerede hatt på meg sminken i 7 timer, så jeg ser mildt sagt litt sliten ut haha.. no likey 

kjole eller ikke?

Kommenter her

Dilemmaer i en jente sitt liv . . Hva skal man ha på seg når man drar ut? Kjole eller skjørt? Bukse eller kjole? Så mange valg, men samtidig har man "ingenting å ha på seg". . Virkelig, man skal prise seg lykkelig som kun har slike problemer! 

For øyeblikket løper jeg rundt slik som dette, med jakke, ingenting under og shorts. Jeg utsetter alltid å kle på meg ordentlige klær så lenge som mulig, jeg får klaustrofobi av å ha på meg masse klær tror jeg, haha! 

Fikk denne sykt fine kjolen i posten for et par dager siden, den er fra en av favorittnettbutikkene mine, nemlig sheinside.com! Bestilte masse annet fra de også, flere jakker, topper, kjoler . . Ah, gleder meg til å vise dere framover! Jeg har bestilt derfra mange ganger og er alltid fornøyd, blandt annet er den kule militærjakken min derfra og vesten med vaffelmønster som dere spør så mye etter. De har veldig rask levering på pakkene sine også, selv om det er fra utlandet. 

Finner ikke kjolen på nettsiden (de har jo så sinnsykt mye klær der) men dere kan se alle kjolene HER ♥ 

Så poenget var. . bør jeg ha på meg denne kjolen i kveld, eller spare den til nyttårsaften? 

Denne kjolen ser mye mer eklsklusiv ut enn de fra for eksempel BIKBOK, den er i skinn (falskt) og har god kvalitet. 
smokey eyes

Kommenter her

Familien har tydeligvis hatt en liten juleoppdryddning de siste dagene, det er jo vanlig i de fleste familier å ha en stor opprydning før jul. Herlig med litt julestemning og frehst med rydding. . Tenkte jeg, helt til mamma for et par dager siden sa at jeg må rydde mitt rom før vi drar til oslo. Rommet mitt ser ut som et bombenedslag, jeg vil helst ikke tenke på hva slags bakterier som garantert bor på rommet mitt. Så det er hva jeg skal gjøre nå, plukke opp klær fra gulvet, koste støv under gulvteppet å gjemme søppel under sengen. Noen som hater husarbeid like mye som meg? Håper jeg ikke er alene, haha. . 

Har allerede fikset meg for kvelden, det vil si sminken, håret og neglene. Klærne er, som vanlig, den største utfordringen. Kjørte på med litt smokey eyes i dag, hva synes dere? 
jeg liker bare gratis

Kommenter her

Herregud, kan denne dagen bli noe bedre!? I hele kveld har jeg vært sammen med jentene mine, og det har vært et sinnsykt styr fordi jeg hadde så lyst på oreokaker som jeg bestilte fra peppes. Etter 3 timer og mange klagetelefoner fra meg kom de endelig, men da fikk jeg fire kaker GRATIS! WOHO! Det beste jeg vet er å få ting gratis, haha ♥ Det passet meg virkelig ypperlig.

Jeg viser dere bilder av håret og alt i morgen, nå er det vel. . tja, lysebrunt? Jeg orker ikke ta bilder nå, er så sliten, men som sagt - i morgen, ordentlige bilder! Nå må jeg bare legge bort pcen, mamma og pappa står på kjøkkenet og vifter med noen døde fugler som de har vært på jakt og fått tak i. . JEG FÅR NOIA, men jaja, det bruker jo å være sånn når man faktisk får se døde dyr og hvordan de ser ut før man skal spise de. Takk gud jeg ikke spiser sånt! Nå skal jeg sove, og i mellomtiden kan dere le dere ihjel av disse videoene til ylvis: 

farget håret

Kommenter her

Wæææh folkens, i dag er det kun 4 dager til jeg fyller 18 år! Ganske sprøtt å tenke på, tiden har gått så fort det siste året. . Men skal bli godt å være myndig, endelig, som siste ut i vennegjengen. Og på mandag drar jeg til oslo for å feire bursdagen min der, blir sikkert kjempekoselig!

Jeg er i allfall sammen med Lisa nå, vi har bestilt oreokaker og ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det kommer levert på døren her. . Det er så lenge siden jeg har spist det, og den fra peppes er faktisk sinnsyk god! Dette blir vel på en måte bursdagfeiringen min med Lisa, ettersom jeg drar bort. OG FORRESTEN, så nettopp at kings of leon skal på hove 2013!? Dobbel-wæææh!

Og... ser dere at jeg har farget håret? 


fat mama

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra trenining, og med en gang tok jeg på meg nattapysj, satt på en film og spiste på litt sjokolade. Det er så utrolig kaldt ute så det eneste jeg lengter etter hele dagen er å få komme hjem å legge meg under dyna. . . Men jeg har hatt en veldig fin dag uansett, har kun hatt en skoledag hele uken :) Men beklageligvis har jeg ikke fått spist en eneste luciabolle i dag, det var vel mest på barneskolen man gjorde tradisjon ut av slike ting. Har dere spist noen?

Jeg får forresten ofte kommentarer nå for tiden om at jeg har blitt feit. Folkens, jeg er langt ifra overvektig, hva tror dere de som faktisk veier et par kilo ekstra føler når de ser meg om JEG liksom skal være feit? Jeg er slank, og har ikke noe særlig til former heller. Så lenge jeg ikke legger ut lettkledde bilder hver dag kommer jeg vel alltids til å få høre at jeg er feit, rett og slett fordi man vil jeg skal bli såret av det - det er ikke noe galt i å veie litt ekstra så lenge man er frisk synes jeg, om jeg hadde gått opp 10-20 kg så er ikke det det verste jeg kunne ha tenkt meg uansett. 

Kanskje jeg skal begynne å posere slik for å se mest mulig tynn ut? Haha, det er så teit! 
 

min framtidlige kjærste

Kommenter her

Haha åh, dere kjenner vel sikkert meg såpass godt nå at dere vet at jeg har en greie for "smågutter"?. Og nå har jeg blitt helt forelsket i Jaden Smith! Dere vet den lille søte ungen fra karate kid?? Han har tydeligvis vokst en del, og har nå potensial for å bli en ordentlig kjekkas! Tror riktignok bare han er 14 år, enn så lenge. . Men jeg har dibs på han om noen år!

Og så fant jeg denne videoen av han og Justin Bieber som går på skøyter og diverse, ååh kan det bli bedre!? Jeg dør litt på innsiden når han ler på slutten, så søt! Haha føler meg som en liten 14-åring igjen med alle de kjendisforelskelsene jeg har på gang akkurat nå! Hvem er finest, Jaden eller Justin? Klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg skal gifte meg med av de to. . De får enkelt og greit bare sloss om meg! ;)

tilbake med motivasjon

Kommenter her

Jeg har helt glemt å fortelle dere det, men i går bestilte jeg meg ny kameralinse, endelig! Det ble en 50 mm 1.4 , og for dere som ikke har så god peiling på kamera så betyr det vel egentlig at jeg får bedre fokus på bildene og at jeg kan ta finere bilder når det litt mørkere ute. Jeg vet at fine Kristina Andersen har noe lignende til linse (eller kanskje den samme?) så dere kan jo se inne der å sammenligne litt! En selvutløserkontroll kommer også, jeg gleder meg og bloggmotivasjonen kommer til å være på topp når jeg endelig får tingene!

Uansett, jeg dro faktisk på trening i går igjen, tro det eller ei! Er ganske stolt over meg selv :) 300 kalorier ble forbrent på mølla, og etter det 100 kalorier på cardio. Ikke all verden, men for å kun ha vært på studioet i tre kvarter sier jeg meg ganske fornøyd! Har vært så sykt stiv i beina etter mandagens treningsøkt, jeg er virkelig ikke noe god på det med å tøye ut. . For øyeblikket går jeg som en 80 år gammel mann!  Forresten, synes dere det er dumt eller bra når bloggere skriver om trening? Blir man motivert eller deppa av det? 
konkurranse - betakaroten

Kommenter her

Det er så gøy for meg når mange vil være med å delta på konkurranser! Og såklart skulle jeg ønske at jeg kunne trekke alle dere som vinnere. . . Men det kommer flere sjangser til å vinne alltid, derfor jeg tenkte å kjøre igang en ny konkurranse! Jeg har mange esker med supertan hjemme som jeg ikke har brukt, grunnen er at jeg bare glemmer å ta de hver dag man skal. Så jeg tenkte å trekke en vinner som får tre esker for seg selv, slik at det holder en stund og man får best mulig effekt. 

Alt du trenger å gjøre om du vil vinne er å legge igjen en kommentar med mailen din, slik at jeg kan kontakte en vinner i overimorgen. Good luck ♥

meg i dag

Kommenter her

Hva synes dere? 
avslapping

Kommenter her

Har noen av dere andre iphone-eiere hatt problemer med å sende meldinger i dag? Jeg kan motta meldinger, jeg kan ringe som vanlig og jeg har dekning, men meldinger får jeg ikke til å sende. . Det kommer bare opp et rødt utropstegn med beskjeden "feil ved sending av melding". Veldig rart, kjenner flere med iphone som har hatt det problemet i dag!

Har nettopp tatt et bad, har vært så utrolig sliten i dag. Jeg har sovet knappe to timer siden i går, så det var godt å hoppe i et varmt badekar å samle litt energi! Har fri fra skolen i morgen og på torsdag, det skal bli så utrolig godt å få sovet ut. . Selv om jeg som vanlig har 1000 tanker i hodet, masse ting jeg må fikse opp og stryke av listen med gjøremål så mye avslappning blir det nok ikke! Tenkte å kjøre igang en ny konkurranse i morgen på bloggen også, så hold utikk etter det ;) Good night!

Haha, ser dere det svære blåmerket jeg har?...

...om ikke, så ser dere det nå! Er nesten litt stolt, føler meg sykt bad-ass og har aldri hatt noen store blåmerker før.

Avslapping!
For nøyaktig et år siden.

Kommenter her

Synes det er kjempemorsomt å lete opp gamle bilder å sammenligne med hvordan jeg ser ut i dag, en av de fine tingene ved å ha blogg! I fjor på nøyaktig denne datoen, den 11. desember 2011 så jeg slik ut som på bildet under til venstre! Trodde ikke jeg hadde forandret meg så mye, men nå som jeg ser sammenligngen ser jeg det jo veldig godt. Jeg har blandt annet lysere hår, større lepper, er flinkere til å sminke meg (synes jeg i alle fall), flinkere med extensions ettersom de på bildet til venstre åpenbart er kuttet rett av ved tuppene. . Og jeg har lagt på meg, masse. Haha er sikkert 7 kg tyngre i år enn jeg var i fjor, men synes kroppen min er finere nå riktignok. Jeg hadde heller ikke øyenbryn før, noe jeg faktisk har nå!

Så hva synes dere, går det mot det bedre eller? 
konkurranse - selvbruning

Kommenter her

Siden dere er verdens beste lesere (klisje, men sant!) tenkte jeg å gi dere enda en liten oppmerksomhet. . Føler det er det minste jeg kan gjøre, og jeg skal bli mye flinkere til å vise dere hva dere faktisk betyr for meg!

Jeg har en del selvbruninger til overs fra det fantastiske merket SunSpa som man kan kjøpe på makestyle.no - den selvbruningen brukte jeg blandt annet før festen min på lørdag når jeg var veldig brun! Det er nok en av de beste selvbruningene jeg har prøvd, og jeg har fått flere av venninnene mine avhengig av den . .Om man googler sunspa kommer det faktisk bilde opp av meg med en gang, haha!  Vel, til poenget! Som sagt har jeg en del til overs, så jeg skal dele ut tre flasker til tre lesere som får en hver! En flaske varer i et par uker om du bruker den noen ganger i uken! Alt du må gjøre for å kunne vinne er å legge igjen en kommentar her med navnet ditt og mail, så kontakter jeg vinnere i overimorgen! Lykke til, girls ♥ 

Det er den grønne i midten dere kan vinne! 

 

igang med treningen!

Kommenter her

I dag har jeg som sagt vært å trent, før var jeg jo kjempeflink til å trene masse forskjellig å gi dere insprasjon, nå trener jeg aldri lengre. . Det synes jeg såklart er veldig trist, det er dumt når jeg har hatt så mye motivasjon og nå er alt borte! Men det er ikke så mye mer å gjøre enn å bare løfte på rumpa å komme seg til et treningsstudio, ett av mine nyttårsforsetter skal i alle fall være å trene mer! Denne uka har jeg fått prøveuke på et treningsstudio, så da skal jeg trene hver dag å se om jeg kommer inn i rutiner etterhvert. Spennende blir det, å gleder meg til å forhåpentligvis få litt resultater! Noen av dere som trener å kan komme med motivasjonstips eller vet om noen morsomme gruppetimer? 

Etter treningen våget jeg meg inn i solariummet sammen med Anne-Sofie, man skulle kanskje tro at jeg aldri ville sole meg igjen etter hva som skjedde sist . . ? Men neida, jeg trosset frykten å det gikk helt fint, jeg blir sinnsykt fort brun så nå føler jeg meg kjempebra. Det er mange som kler å være blek og dere missunner jeg utrolig mye, jeg klarer ikke å synes jeg selv er pen om jeg er blek. . Men men! 
 

hva skal man si

Kommenter her

Jeg er  veldig imot uthegning av enkeltpersoner på internett, så dette er ikke noe PERSONLIG vondt mot denne jenta, men heller mot henne som politiker. Jeg har forståelse for at man kan ha forskjellige meninger, og det er helt greit, men er det noe som får meg til å bli forbanna, så ja. . Ettersom jeg engasjerer meg litt politisk på fritiden tenkte jeg at det er like greit å ta dette opp! 

Altså, Sandra Borch er en ganske kjent ungdomspolitiker som jeg personlig mener ofte har mye rart å komme med, noen ganger sier hun mer tull enn meg til og med- og det er ille, ettersom jeg er rosablogger og ikke politiker. Men det er jo noen ting jeg bryr meg om, for eksempel dyr. Jeg er imot pelsdyrnæringen og i alle fall at staten skal bidra til dette, visste dere at store summer går fra starten til pelsdyrnæringen hvert eneste år? Uansett, jeg synes det er synd at en så profilert person som Sandra, som jeg faktisk har hatt masse respekt for klarer å skyte ut noe så sykt teit på twitter. Greit at hun er for pels, men altså. . Ja, jeg vet ikke hva jeg skal si. Det blir for dumt, og slike personer vil i alle fall ikke jeg ha i ledelsen av landet.

Så derfor spør jeg dere lesere - de av dere her som er for pelsdyrnæringen slik den er i norge i dag - kan dere gi meg et godt svar eller arrgument på HVORFOR? Tusen takk! 
et lite tips

Kommenter her

Noen ganger elsker jeg skolen jeg går på, vi har sykt mye fri! I dag, for eksempel. Å ha fri etter en ganske slitsom helg passet meg perfekt, så er veldig glad for det! Nå skal jeg bare fikse meg litt kjapt, så drar jeg å trener med Anne-Sofie. Ja, det stemmer. . Jeg, Sophie Elise, skal TRENE. . 

Tenkte bare å tipse dere i disse juletider om at det er gratis frakt med sporing hos luxushair hele desember, da sparer dere fort noen kroner! De har også en julekalender gående på facebooksiden deres, hvor man kan vinne flotte premier hver dag. Det finner dere HER! Jeg har nettopp klipt mitt hår litt, det er jo 65 cm så jeg kortet det med ca 15 cm. Jeg synes den lengden er perfekt, så jeg skal definitivt bestille 50 cm neste gang! Det finnes dere HER! Husk å bestille håret innen 15. Desember om dere vil ha det i tide til jul!

Har som sagt fundert litt på microringer eller keratin den siste tiden, jeg har hatt clips siden jeg var 14 år og begynner å bli litt lei av å ta det av og på hele tiden. . Det går jo mye tid til det! Men clips sliter ikke på håret, noe jeg tror for eksempel keratin gjør. . ? Har hørt fra venninner som har brukt det at håret har blitt en eneste stor floke til slutt, det vil jeg ikke risikere! Noen som har positive / negative erfaringer? 

Jeg har farge #8 og er sykt fornøyd med den! Har satt inn noen gamle litt mørkeblonde extensions her og der for å få litt variasjon når jeg har krøller. Det anbefaler jeg dere med mørkt hår å gjøre om dere har noen gamle på lur, gøy med variasjon!
jeg er fan

Kommenter her

Har problemer med bildeopplasteren på blogg.no, derfor må jeg blogge om noe annet enn hva jeg egentlig hadde tenkt! Jeg, som mange andre, har jo en liten innvendig Belieber i seg som kommer ut ved spessielle anledninger. Og jeg kan godt være den første til å innrømme at jeg satt med et par tårer i øyekroken etter å ha sett denne versjonen av as long as you love me! Jeg mener, selv om man ikke er fan kan man ikke nekte på at dette er helt sinnsykt bra. Jeg liker den delen som egentlig er rap utrolig godt i denne versjonen. . *Smelt*

Om man kan være så flink uten playback, uten autotune og uten masse koring, bakgrunnsmusikk og andre hjelpemidler så har man talent! Men et spørsmål. . Hvor kommer hylingen i bakgrunnen av videoen fra?! Haha, det irriterer meg sykt!

 

Hvor mange beliebers finnes det etter denne videoen blandt dere lesere?

bilder fra i går

Kommenter her

Herregud for en kveld det ble i går for min del! Jeg skulle som sagt feire bursdagen min i et lokale jeg hadde leid for anledningen, og vi jentene startet der med et vorsj som var veldig morsomt, før det kom mange andre i kostymer som vi hadde bedt. Det var kjempegøy å se hva alle hadde kledd seg ut som, synes kostymefestene er det morsomste så det anbefales virkelig om noen av dere skal arrangere bursdag! Har nesten danset beina mine av meg og jeg klarer knapt å gå i dag! 
Men desverre kom politiet etterhvert, ble sikkert litt for mye bråk. Jeg dro riktignok litt før selve festen ble avsluttet, kanskje ikke det mest ansvarlige man kan gjøre når jeg torss alt var bursdagsbarnet..  Håper ingenting eksploderte i lokalet mens jeg var borte og at alle hadde en super kveld så lenge det varte ♥ 

Jeg har kun bilder fra vorsjet!


Haha ser dere, jeg kan faktisk smile på bilder!!:-) 

costumeparty

Kommenter her

Har akkurat fikset ferdig håret, sminken og kostymet. Er veldig klar for kvelden nå! Jeg må dra ned til lokalet klokken 19:30, så dette kommer til å bli en laang natt. . Men herregud, så gøy det kommer til å bli ♥ Nå venter jeg bare på Anne-Sofie som kommer hit å fikser neglene mine, så drar vi ned dit sammen. Håper alle får en fantastisk kveld!

Hva synes dere om kostymet? 
ting endrer seg

Kommenter her

Har vært på besøk hos Lotte i kveld, som jeg har nevnt litt kort før har hun vært i en bilulykke og har knekt ryggen, derfor ligger hun bare hele tiden og kan ikke gjøre noe som helst på tre måneder. . Det er såklart veldig trist, men er det noen som er glad i alle mulige situasjoner så må det være henne! Jeg og Amanda dro i allfall innom der med blomster, godteri og brus og hadde litt jentesnakk. Helt sinnsykt hvor fort ting forandre seg, hvem hadde trodd dette skulle skje med noen man faktisk kjenner. . ? 

Det var noen som spurte om jeg kunne skrive litt om hvordan man går fram om man vil arrangere bursdag, og det er så enkelt som at du finner et lokale til utleie som du vil ha, jeg betalte 3000 kr for det jeg leier. Så må du helst ha dj, det betalte jeg også et par tusen for, to vakter som skal ha et par tusen hver, så har jeg fikset masse drikke til gjestene som også koster en del, glass, sugerør, ballonger og annen pynt . . Så ja, det blir en del penger til sammen, og det er et sinnsykt stress. . Men satser på at det blir verdt det, skal legge meg nå slik at jeg er uthvilt til i morgen som blir en laaang dag! God natt!

Lotte, jeg elsker deeg!
en liten oppmerksomhet

Kommenter her

Vi hadde faktisk tentamen i dag på skolen, i norsk rettere sagt. Skuffelsen var stor når jeg fikk vite at vi måtte sitte til klokken 11:30 uansett om vi var ferdig lenge før, jeg tror ingen sukket like høyt som meg når den beskjeden ble gitt i klasserommet, haha. Sååå, jeg var ferdig klokken 09:00 og etter det leste jeg igjennom hele norskboka, tror aldri jeg har hatt det så kjedelig før i hele mitt liv! Men det gikk bra på selve tentamen, da.

Har begynt å ha håret på en litt ny måte, watcha think?Jeg må bare fortelle dere noe søtt som skjedde på skolen for et par dager siden! En gutt i andreklassen hadde brukt flere dager på å å lage 600 små papirhjerter som han la på pulten til alle elevene og lærerne før skolen for å gjøre oss glad før jul - tenk at det finnes slike mennesker? Han hadde også forskjellige sitater på hvert eneste hjerte. Akkurat den lille oppmerksomheten der kommer jeg til å være glad for i flere dager framover ♥ 

Nå må jeg løpe ut døren, skal på posten å hente et par pakker, og så drar jeg, jentene og Martin til lokaket for å fikse til bursdagen i morgen! 

Bildet er lånt fra Amanda!  

heller drittkjerring enn FHM

Kommenter her

Er det en erfaring jeg har hatt som jeg kommer til å sette pris på resten av mitt liv, så er det at bloggen min har blitt stor og at jeg har fått oppleve hvordan det er at mange skal ha en mening om meg. Jeg gleder meg til den dagen jeg får barn, og jeg med hånden på hjertet kan fortelle dem at de skal få gjøre nøyaktig hva de vil med livet deres når de blir på min alder, så lenge det gjør dem lykkelig. Jeg skal passe på de uansett, og være stolt av ungene mine. For det tror jeg mange som er voksne i dag trenger å lære seg.

Jeg har fått et utrolig åpent sinn på grunn av bloggen og jeg dømmer aldri noen på grunn av førsteinntrykk. Jeg vet av erfaring at alle som stikker seg litt ut i samfunnet får høre mye rart, og at veien dit de er nå mest sansynlig har vært hard og lang. Ta for eksempel Linni Meister. En utrolig søt jente som det ikke finnes et snev av vondt i, som er en utrolig god mor og en strålende personlighet. Men likevel tar jeg mamma og pappa i å himle åpenlyst med øynene hver gang hun er på tv, og kommenterer hvor dum hun er. Hvorfor er hun dum? Fordi hun har vært i undertøy på forsiden av FHM? Tenk at det finnes slike fordommer enda i norge, det er veldig 1920 spør du meg! Tenk at det er det verste en jente kan gjøre nå for tiden i følge voksne mennesker - det er å ta restylane, silikon og bruke lite klær. Det er mindre sosialt akseptert å være i FHM enn det er å være en drittkjerring. Det er faen meg helt sinnsykt. Jaokei, hun har på seg undertøy. Jaokei, hun er sykt deilig. Så? Hva mer? Har hun drept noen? Har hun gjort deg noe kanskje, er det derfor du er så frekk? Kom med en god grunn til hvorfor du himler med øynene når noen glamourmodeller er på tv - så kan vi snakke. 

Altså, bloggen er ikke en dritt i den store sammenhengen, jeg tror ikke jeg er kjendis og jeg vet at mange har det "verre", om dere skjønner hva jeg mener. Men bare sånn at dere vet det - jeg har vært mye deprimert og lei meg, ikke fordi bloggen har påvirket meg men fordi mennesker rundt meg har gjort det. Jeg trenger ikke å gå i detaljer men det er mange mennesker jeg var veldig nær med før som jeg ikke snakker med lengre, fordi de tenker at jeg er bloggen, at jeg ikke er noe mer. At jeg har forandret meg. Men jeg er enda den samme, bare mye mer ensom og mye mer usikker og lei meg. Igjen, det er IKKE på grunn av bloggen, men fordi mennesker ikke har lett meg være den jeg er, fordi det er så "teit, flaut, skammfult, tenk hva de tror". Ja, hvem bryr seg om hva folk tror? Jeg bryr meg ikke om hva Ola Nordmann tenker om meg, så lenge jeg er en god person og vet at jeg ikke sårer noen. Se for deg - du kommer hjem en dag fra skolen og forteller at du har banket en medelev. Se for deg at du kommer hjem fra skolen å forteller at du skal være lettkledd i bladet "MANN". Hvilken tror du at du får mest kjeft og kritikk for? Jeg tror sistenevnte. .  Dessverre. Det sier litt om verdiene som finnes nå. 

Det er kjipt å være det sorte fåret, så mye skal jeg si. 


effektiv

Kommenter her

Pjuh, dette har vært en veldig effektiv men kjempegøy dag! Er så morsomt når man får gjort unna masse ærender som har hengt over hodet mitt en stund, føler meg virkelig 10 kilo lettere! Jeg kan offisielt krysse fire pungter av min "to-do-list" for denne uken (jeg lager slike hver uke), og nå har jeg bare to pungter igjen. Det føles bra!

Prøver å slutte med løsvipper så ja, dette er naturlg! 
Mens mamma var og fikset brynene i dag dro jeg for å kjøpe meg et headset, jeg ville ikke sitte i bilen å høre på den samme gamle musikken på p4.. Og jeg tror jammen meg det er det beste kjøpet jeg har gjort i mitt liv! Selv om det bare var små earplugs til 199 kr så er det så utrolig bra lyd i de, med bass og det hele - skjønner ikke at det er mulig!? Pluss, de ser jo sykt bra ut! Jeg er helt forelsket. . Jeg kjøpte de på clas ohlson om dere er interesserte!
Nå skal jeg se på ugly betty resten av kvelden, jeg startet på sesong 1 mens jeg var syk og er allerede på sesong 3. Beste serien, haha ♥ På toppen av det hele har mamma vært og plukket masse egg fra frittgående høner, hun kjenner en som lar de gå stort sett fritt og det er jo det jeg er ute etter. Derfor blir det omelett til kvelds, woho! Små gleder i en vegetarianers hverdag, haha. Hva gjør dere i kveld, fininger? 
 

 

farlig missbruk av identitet

Kommenter her

Jeg har fått tips fra flere av dere lesere om at noen har laget en falsk mail som ligner veldig på min bloggmail og later som de er meg, hvor de sender ut mailer til masse blogglesere som har deltatt på konkurranser her på bloggen.  Dette er ikke meg, og det er veldig viktig at dere ikke svarer på de mailene!

De vil nemlig ha passordet til mailen din, noe jeg aldri, aldri ville ha spurt dere om å fylle ut. Man må aldri gi ut passordet sitt til noen, de kan få tilgang på alt du er medlem av på internett om de har tilgang til mailen din, blandt annet kan man jo da komme seg inn på bankkontoer om jeg ikke tar helt feil. . ? Jeg blir så trist for at noen kan missbruke den tilitten bloggleserne eventuelt har til meg for å gjøre noe slikt - men hva kan jeg gjøre. . . ?

Noen tips til hva jeg kan gjøre for å stoppe det? Det er tross alt alvorlig . . Og har noen av dere fått en slik mail? 

Slik ser mailen ut. Når man trykker på linken hvor det står "bloggkonkurranse" må man visstnok fylle ut passord osv. Ikke gjør det! Som dere ser er det en ekstra "e" i mailnavnet her, altså falsk.

klær på hunden min

Kommenter her

Det er helt utrolig hvordan en liten powernap ødelegger dagen helt, jeg skulle etter planen legge meg før klokken ni, men nå kommer jeg aldri til å få sove på grunn av min lille dupp på sofaen tidligere. Jeg har gjort lekser etter det og laget en spilleliste til bursdagen min, jeg skal ha dj men tenkte å sende noen sanger til han slik at det blir lettere og jeg får de sangene jeg vil! På toppen av alt har hele skolen jeg går på lært oss dansen til gangnam style som en del av gymtimene - deeet kan jo bli spennende å se med litt alkohol i kroppen, haha!

Forresten så har jeg trukket vinneren av extensionskonkurransen, det ble Lene Kjøren! Jeg sender deg mail som du må svare på, gratulerer:-) 

Husker dere at jeg fortalte om senga mi som er delt i to med en stor sprekk på midten? Vel, som dere ser er det slik enda, haha . . Ikke rart jeg har søvnproblemer! 

Ellers åpnet jeg en pakke i dag som jeg fikk for en stund siden med forskjellige " nødvendigheter", som klær til hunden min, minnepenn og mobildeksel! Haha dere skulle sett hvor deppa Rigmor (altså hunden min) ble når jeg tok på henne klærne, hun bare lå helt stiv på fanget mitt og nektet å gjøre noe som helst. Og når hun gikk så hun ut som en pingvin . . Men det er jo for hennes eget beste slik at hun ikke skal fryse, noe hun gjør hele tiden. Etter en times tid tok jeg av henne jakken og nå er hun dødssur på meg, nekter å komme når jeg roper og ligger bare i et hjørne på badet, som er hennes faste tilfluktssted når hun er sur. Bortskjemt hund, eller?Jeg personlig mener ikke det er dyreplageri å kle på hunder klær, så lenge det er for at de skal holdes varm og ikke noe som føles ubehagelig på. Hva mener dere? 

Fineste minnepenna jeg har sett, og den hadde faktisk god lagringskapasitet også! 

Som sagt så er alt fra http://duperdigg.no/

flying

Kommenter her

Det er umulig å prøve å forklare de tankene jeg har, ting man ikke kan snakke om til noen eller forklare til noen. It's sick. 

ombre

Kommenter her

Sykt fint! Vuderer å få slikt hår ved neste frisørbesøk . . Hva synes dere? Noe dere kunne ha gjort?


tilbake til normalen

Kommenter her

Nå ser jeg endelig nesten helt normal ut igjen! Det eneste som er feil akkurat nå er at jeg enda er veldig rød og at jeg flasser så mye, men det kan man fikse fort med litt fuktighetskrem og sminke! Jeg er utrolig glad nå. jeg lovet meg selv at etter det her skulle jeg aldri klage på utseendet mitt igjen, og det løftet skal jeg jammen meg holde! Jeg tenkte, tenk om noe sykt ille faktisk hadde skjedd med meg en gang? At jeg kommer i en brann og hele huden min faktisk brenner opp? Da kommer jeg til å angre på alle timene jeg brukte på å klage på utseendet mitt, som egentlig ser helt grei ut. Slik bør man tenke, det er mange som er uheldige og man vet aldri hva som kommer til å skje. Haha, tenk at en tur i solarium ga meg denne oppvåkingen her! 

Har hatt en ganske fin dag i dag, når jeg våknet så jeg ikke normal ut for å si det sånn, men det har bedret seg utover dagen så satser på at det holder seg til i morgen - jeg vil på skolen! Savner klassen og kontaktlæreren vår faktisk, haha. Anyways, Mathias sov hos meg og det var veldig koselig som vanlig, han får meg alltid i godt humør uansett hva ♥ Etter han dro på skolen har jeg egentlig bare sett i taket, dusjet, sett litt mer i taket og sett litt på ugly betty. . Og jeg har vært på en liten kjøretur med jentene! Nok om det, gleder meg til en dag med normal blogging i morgen! Snakkes da med bedre bilder og alt! 

Meg nå. 
mobbing

Kommenter her

Husker dere denne videoen som var ganske "populær" for et år siden? Jeg begynner seriøst enda å gråte av slike videoer. . . Og jeg som nesten aldri gråter. Mobbing er virkelig noe av det verste som finnes, og jeg snakker av erfaring.  Det er umulig for meg å forstå hvordan såkalte "mennesker" kan utsette noen for misshandel, både fysisk og psykisk. Å få noen til å vurdere å ta sitt eget liv, bare for at han/hun ikke holder ut lengre. Det er som å drepe et annet menneske, bare langsomt. Å være med på dette, eller å ha se at det blir gjort uten å stoppe det er mord. Kanskje man ikke er klar over hvor dårlig man kan få andre til å føle seg, men noen ganger kreves det faktisk ikke så mye - det vet jeg godt, jeg som selv har vært med på å mobbe andre når jeg gikk på ungdomsskolen . . . Man vet ikke helt hva man gjør. En liten frekk kommentar kan ødelegge veldig mye for noen som allerede er langt nede. . Sympati og medfølelse for andre mennesker er nok en av de viktigste egenskapene vi har.

Har i ettertid hørt at mange påstår at denne videoen er falsk, ettersom han flere måneder etter la ut en video hvor han er med en venn og forteller at folk liker han. Jeg tror det betyr at folk nå behandler han annerledes når de kanskje skjønte hva de faktisk gjorde mot han? Det synes jeg faen meg man bør være glad for istedenfor for å sitte å kalle han falsk, for at han nå er glad? Han viser jo arrene sine på armen, de er ekte.

Uansett, falsk eller ikke. Budskapet kom fram og folk ble berørt av det, og begynte å tenke over mobbing. Det er det som betyr noe! Jeg er kjempeglad for at han har det bra nå, hvorfor har folk vanskeligheter med å føle det samme?

konkurranse - vinn extensions

Kommenter her

Siden dere har vært så snille og tålmodige denne perioden mens jeg har vært syk tenkte jeg å belønne dere jenter som leser bloggen litt med å sette igang en konkurranse, litt som en takk for at dere holder ut med meg! Derfor tenkte jeg å gi ut en pakke hairextensions, 65 cm og 180 gram til en heldig vinner! Alt dere må gjøre for å vinne er å like meg på facebook HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget med navn og email. Annonserer vinneren på bloggen i morgen, og kontakter der etter vinneren på mail. Lykke til ♥

Håret jeg deler ut er fra luxushair, og dere finner nettsiden deres HER. De har, i følge meg, verdens beste løshår! 
me

Kommenter her

Vil bli frisk nå. 

IT’S MY ALMOST-BIRTHDAY! 

The only city left on my list is ‘Las Vegas’. But, that’ll change because I’m visiting Vegas this summer! 

I just really love this new trend: “Space”. Just makes me happy. Would like it with a oversized white top and a jacket with matching colours. Yeah

 

 

jeg er lilla

Kommenter her

God kveld! I følge mamma ser jeg litt bedre ut i dag, jeg synes ikke helt det selv men. . Er vanskelig å forklare hvordan jeg ser ut, beste sammenligningen jeg kan komme med er en liten baby. Jeg ligger bare i senga med lyset av hele tiden, og en gang i blandt orker jeg å ta opp pcen for å oppdatere dere, ellers sover jeg bare. Lurer på når jeg ikke ser hoven ut lengre, det ekleste er vel at jeg ikke klarer å dusje så føler meg så grusom! Jeg-hater-dette. Er sykt hvordan en liten ting kan endre så mye, om jeg ikke hadde tatt solarium på fredag hadde helgen min sett helt annerledes ut.

Var veeeldig usikker på om jeg skulle legge ut dette bildet . . Men her ser dere, det er ikke redigert og jeg ser seriøst LILLA i ansiktet.
En god ting med dagen er at hver søndag får jeg og søsteren min en gave istedenfor vanlig kinderkalender, litt spennende å ha noe å se fram til en gang i uken! Jeg fikk to par løsvipper og to neglelakker, noe å se fram til når jeg kan pynte meg igjen haha ♥
 

i'm in hell

Kommenter her

En liten update . . For å ta det kort: av solarium i går har jeg fått blemmer, opphovnet ansikt, en grad forbrenning, jeg har vært på sykehus, hatt kjempehøy feber og hallisunert. Jeg ser overhode ikke ut som meg selv fordi ansiktet mitt er dobbelt så stort, som om jeg har blitt stukket av 1000 bier eller noe sånt. Tenkte jeg kom til å være i fin form i dag, men det har bare blitt verre. Jeg klarer ikke å kle på meg fordi hver gang noe kommer nært huden min, omså det er et laken kjennes det ut som 1000 nåler som stikker inn i huden min. I følge sykehuset kommer jeg til å se slik ut i en uke, så ja - der gikk den bursdagsfeiringen til helvette for min del, vennene mine får vel bare feire den uten meg på lokalet jeg har leid til min egen bursdag. Nå skal jeg ligge alene her i mørket og deppe litt, hva annet skal jeg gjøre?

Ønsk meg god bedring ♥

Slik så jeg ut på vei fra sykehuset i dag. . Haha skjerf over hodet og solbriller i desember.