hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

desember 2011

GODT NYTTÅR!

Kommenter her

Jeg og Anne-Sofie drar nå til en kompis på vorsj. Skal bli godt å være sammen med slike man ikke ser så ofte, så det er jo en bra start på kvelden allerede nå! Senere skal vi til et lokale noen venner har leid, er i hovedsak kun 94-ere fra Harstad som skal dit. Gleder meg!


Fikk ikke til å ta noe særlig bra bilde av nyttårsoutfit, og jeg klarte å ødegge minnekortet og en del av pcen, så får ikke overført.. Viser dere bedre bilder neste år istedenfor? ;) (For dere som ikke skjønner, når jeg er hjemme igjen..). I morgen drar jeg til Bardu igjen, flaks for meg at jeg bare ELSKER å sitte i taxi/båt/buss... Eh. 

Håper alle har en super nyttårsfeiring! fiksfiksfiks

Kommenter her

Har akkurat dusjet, tatt en runde med selvbruning og skal snart pakke vesken min - skal fikse meg hos Anne-Sofie idag, håper vi skal lage oss noe god nyttårsmat også! 

Gruer meg nesten til å begynne å fikse meg senere. Dere vet når man har skikkelig press på seg til å se bra ut, da går det bare ikke! Mens når man bare sitter hjemme og fikser seg på gøy, da blir man ALLTID fin.. Kryss fingrene for meg i dag! 

Jaja, er nok ikke til å være ferdigfikset før vi drar videre på vorsj.. Kommer til å bli en laaang natt (frister å dra hjem rett etter 12 grunnet mine 4 timer med søvn...). Blogges senere!

 Mange bilder kommer senere. Håper alle koser seg masse i kveld - 2012 skal bli et bra bloggår her! 
 

Bilde av meg får dere senere når jeg har fikset meg ferdig! Skal prøve å få tatt outfit før vi drar videre.

i morgen. . .

Kommenter her

I natt sov jeg utrolige 14 timer, har skrevet melinger i søvne og tydeligvis pratet i telefonen også. Det er ekstremt typisk meg! Fikset meg i full fart, ryddet i stuen og så kom en kompis hit - han er her enda, btw. Internett har også vært helt umulig i hele dag, derfor har det vært ganske dårlig oppdatering. . . Beklager for det!

I morgen er det nyttårsaften!! Jeg har fikset alt klart til i morgen, kjole sko og smykker ligger bare å venter på å bli brukt. Føles godt og for en gangs skyld være klar med noe og ikke måtte begynne å stresse helt i siste liten! Helt sinnsykt hvor fort dagene går . . . Hvordan skal dere blogglesere feire nyttårsaften forresten?

Søt gutt han der! Markus bestieHaha måtte bytte plass.. Tar alltid minst 40 selvutløser bilder når jeg er med venner, da blir det mye fram og tilbake! a smooth sea

Kommenter her

Jeg våknet i dag og følte meg helt lett i kroppen, små problemer betyr ingenting og jeg har virkelig lært meg at ting fikser seg til slutt. Jeg er utrolig heldig og føler meg bra for at jeg har klart meg så godt, jeg har vært så utrolig langt nede og så har jeg kommet helt opp. Jeg er veldig stolt over meg selv! Det er lovt å si det en gang i blandt - men jeg klarte det virkelig. Uansett hva folk sier, så betyr det ingenting - for jeg har klart det jeg ville, nemlig å tro på meg selv, ha god selvtilitt å vite at jeg faktisk har endret mitt eget liv til det bedre.

Daglig får jeg mailer hos blogglesere som sliter med sitt, og det har vært utrolig vanskelig for meg å vite hva jeg skal svare.. Men det er så utrolig viktig å tenke på at de vanskelige tingene som skjer skal definere deg som person, og de som har opplevd mye blir til mer reflekterte, kloke og snille mennesker etterhvert tror jeg. Husk, livet slutter ikke på ungdomsskolen eller videregående, det er ETTER da alt begynner. Og sist men ikke minst; a smooth sea never made a skilled sailor!

Så fortell meg en ting dere er FORNØYD med eller gleder dere til akkurat nå. Så skaper vi litt positiv energi her! :D

Min kjære tatovering som jeg elsker over alt på jord, sååå glad jeg tok den! 

trening?

Kommenter her

Nå gikk nettopp Caroline, Anne-Sofie og Amanda ut døren her, fikk finbesøk av de i kveld! Har sett på frusterte fruer (som vanlig) og planlagt nyttårsaften. Tror det kommer til å bli en veldig bra kveld, føles godt at vi alle skal samles. Er jo ikke så ofte det skjer, så må ta vare på det mens man kan 

Fikk tatt et par kjappe rumpe/mageøvelser for noen minutter siden også, har ikke fått gjort det på noen dager nå. Men man trenger faktisk ikke å presse sykt hardt på med trening to-tre ganger i uken, heller bare gjøre litt hver dag. Er i alle fall slik jeg gjør det som vil ha "vanlige" resultater og ikke trener meg opp til å bli toppidretssutøver.
Kjenner jeg lengter skikkelig etter å jogge igjen, og den følelsen har jeg ikke hatt siden i sommer. Nå SKAL jeg komme i helt tipp topp form igjen! Tror jeg skal dra å svømme i morgen tidlig, ELSKER å svømme. Kan sikkert vise dere noen rumpeøvelser kjapt en gang - men spør litt spesifikt hva dere vil ha da, så ser jeg hva jeg får til. Er så redd for å feilinformere dere, for det kan gi negativt utfall . . .

Jaja, håper alle nyter ferien! Stor klem.


my trip

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i mitt eget hus igjen, føles godt etter en så utrolig lang reise. Fra Harstad til Bardu tar det ca 2 timer med bil om man kjører direkte, men det har altså tatt meg hele SEKS timer å komme meg dit - så til sammen på to dager har jeg vært 12 timer på reisefot.. Sykt å tenke på, bussforbindelsene i nord er elendige!

Hadde egentlig ikke lyst til å dra hjem, jeg har hatt det så utrolig koselig! Elsker å dra til forskjellige steder å møte masse nye mennesker, selv om det kun er noen timer bort. Gleder meg til å komme tilbake en gang snart, håper jeg:-)

Har mest bilder fra reisen og rare bilder av månen og gatelykter (okei??? rar natt..), men dere kan jo få se noen bilder fra det som føltes ut som en evighetsreise..

Båten på tur til Finnsnes, har aldri opplevd slike bøger før i mitt liv! Var nesten litt redd 

Så måtte jeg vente i to timer på Finnsnes, var HELT alene på buss/båtterminalen.

 

Sykt trøtt jeg var her, hadde ikke sovet hele natten overhode..

Og her er fra i dag, da jeg ventet 2 time i Bjerkvik av alle steder.. Burgeren der er OPPSKRYTT, just sayin. 
Peace

Kommenter her

Nå skal jeg dra hjem! Er hjemme i 6tiden og da blir det bilder fra helgen og ordentlig oppdatering igjen, gleder meg:-)

Og btw, glad for å se at jeg enda har noen lesere med vettet i behold.. Jeg la ut bilde med TO gutter i går som jeg er VENN med, men jeg regner med vi enda lever i 1630 og jentevenner er det eneste som er ok...? Og husk; jeg er singel nå og gjør som jeg vil, og det jeg vil er å leve mitt liv å få ha de vennene jeg ønsker:-)

Whatever, nå skal jeg spise brødskiiiiv! Peace out

Slenger med tre bilder fra sist vi var ute, bedre enn ingenting! Nye bilder kommer senere. Love you<3

Mah boyz

Kommenter her

Må bare rette på sist innlegg, ble virkelig oppstyr her da jeg skrev Bardufoss istedenfor BARDU, det er altså der jeg er!

Får ikke til å ta et halvveis bra bilde nå, men har det bra. Skrev min første autograf nettopp, wow! Kjempegøy :D

Mobilblogg suger

Kommenter her

Okei mobilblogg SUGER. Skrev et sykt langt innlegg og så blir det bare borte.. Lol?

Er i alle fall i Bardufoss fram til i morgen, orker ikke med pc.. Håper det går bra <3 mobilblogg er bedre enn ingen blogg,sant? Skal se om jeg får til å blogge en gang med pc før i kveld, om ikke blogger jeg på denne måten/finner gjesteblogger hjemme:-)

Vi snakkes!

Slenger med noen sykt sjarmerende bilder fra klokken 06:45 i morges på båten. Fy fader. ZzzzZz

hello world!

Kommenter her

 Har hatt en koselig kveld med de beste jentene mine. Har sett filmen "Green lantern"; i alle fall litt av den. Lastet den ned for noen dager siden. Helt okei film, Ryan Renolds er jo ikke helt feil å se på! Skal opp klokken halv sju i morgen senest, kommer til å være helt livløs.. Ønsk meg lykke til!
Vil også bare takke alle dere som leser bloggen, har hjulpet mye å "ha dere" denne tunge tiden. Føles bra å vite at jeg betyr noe, at jeg gjør en forskjell i noen sitt liv og at dere er her for meg. Elsker dere, og leser hvert eneste ord dere skriver♥  

And I will write this last part in English. The last few weeks i've received a lot of fanmails from countries like Italy, Spain, Sweden, Danmark and Russia. That is so cool, and I love you guys so much for being such dedicated fans! In russia they even made a fangroup for me ( on this webside) and it has over 200 members. I will see if I can get a google translate function on my blog, then it will be easier for you to read! And you can always reach me at my fanmail sophieeliseblogg@hotmail.com - i will respond as good as I can in english there:-) 

 


 
 

bra dag

Kommenter her

Har hatt en bra dag sålangt, startet dagen med cafebesøk sammen med Amanda, der vi som vanlig snakket gossip alt for høyt.. Er jeg den eneste som kan være på offentlige steder og snakke høyt om private ting og ikke tenker på at hvem som helst kan høre det? Det skjedde i dag, jeg ropte ut noe utrolig privat og pinlig akkurat da alle var stille og musikken stoppet.. Typisk meg, haha!

Nå skal jeg lese den nyeste utgaven av Cosmopolitan, jeg ELSKER det bladet! Har også kjøpt masse godteri til i  kveld, nettopp fyrt i peisen her og venter på besøk jeg skal få senere i kveld. Har det så koselig nå, med frusterte fruer i bakgrunnen og alt. . . Perfekt! 

Prøvde å lete etter nye spill til playstation i dag men fant ingenting som så gøy ut. . . Noen som kan tipse meg om spill forutenom de "selvklare" som FIFA, COD osv..?

Smothie + puppene til Amanda, best there is!!! HahahHahha SYKT opplagt etter i går.. Nå skal jeg slappe av å kose meg, blogges senere! Skal stå opp sykt tidlig i morgen, gud det blir en lang dag.. 

kvelden i går

Kommenter her

Hver morgen etter at jeg har vært ute er det to tanker som slår fort igjennom hodet mitt; Nummer 1, hvor er mobilen min? Må skjekke innboks, utboks og bilder. I morges var virkelig det en skrekkopplevelse uten like.. For det første så har jeg blitt "phoneraped", altså at noen har tatt min telefon og sendt masse bilder av meg til seg selv, videresendt meldinger og ja dere skjønner tegninga. Sykt å tenke på at slike folk finnes, kan man anmelde noe sånt? Haha, bare lurer!
For det andre så trenger jeg egentlig ikke at noen skal ta telefonen min for at jeg skal drite meg ut, det klarer jeg fint på egenhånd. Jeg sier bare, facebook på mobilen...

Andre tanken min er jo såklart om speilreflekskameraet har det bra. Om det ser ut til å funke, noe det gjorde i dag, så er det bare å skjekke minnekortet. Og jeg lar bildene tale for seg. . . Fin kveld!

Ble (ikke sjokkerende) mest bilder fra før vi dro ut. 

Og ja siden vi kler oss som noen billige horer skjønner dere sikkert hvor kvelden endte? Dro på torget i byen og solgte oss for en krølla femtilapp, er slik man gjør det her oppe i nord. NEIDA!!!!!!!!!! Synes vi er fine, jeg:-) 

out!

Kommenter her

Nå drar jeg ut med jentene! Andre juledag up in this, wohoooo! 

Har forresten planlagt en del framover. Skal til Bardufoss i overimorgen, så er det nyttårsaften, så skal jeg til Tromsø om under to uker og etter DET skal jeg til Fredrikstad. Alt dette skal skje innen tre uker, spennende å tenke på! Kanskje jeg møter noen av dere lesere noen plasser? Hadde vært sååå gøy, elsker å møte dere! :)

Slenger inn noen bilder fra kvelden - flere kommer i morgen. Kos dere alle i kveld!

Hahaha luresmilet. Vi konkluderte med at vi lignet litt her! 


2. Juledag

Kommenter her

I dag er det, som dere sikkert alle vet, 2. juledag. Jeg har hatt inntrykk av at det er en av de store "dra ut og feste" dagene i året, sammen med 16 Mai og nyttårsaften. Så hva skal jeg i dag? Jo, jeg skal ut! Har akkurat kommet til Caroline sammen med de beste jentene, vi skal ordne oss sammen og så får vi se hva kvelden bringer. 

Håper alle koser seg i julen og ikke minst gjør det man har lyst til, jeg vet at mange er veldig lei seg i julen ettersom det blir satt et ekstra stort press på at man skal være LYKKELIG og perfekt. Men julen kan være det man gjør den til, skape egne tradisjoner. Jeg er i alle fall veldig glad jeg har hatt venninner nå i julen, og gleder meg til å kose meg i kveld 

Prøvde å ta outfit før jeg dro, gikk ikke så bra. 

 Søte senga mii!! koselig

Kommenter her

Nå er jeg hos Anne-Sofie sammen med Caroline og Amanda og vi er så syyykt sultne.. Jeg har ringt alt som finnes av kiosker, resturanger og bensinstasjoner som finnes her i byen for er det en ting jeg vil ha nå, så er det burger og pommes frites. Men INGENTING er åpent! Føler at det er 2012 og at verden har gått under eller noe, alt stopper jo helt opp haha.. Men fikk heldigvis litt pommes frites og løvstek av faren til Anne-Sofie, klarte å finne noe i fryseren med andre ord! 

Skal bare kose oss resten av dagen, spise mye godt osv! Skal sove hos Anne-Sofie i natt så vi blogges heller er i morgen. Håper alle koser seg! 

Bilder fra da vi spiste for en liten stund siden, vi ble egentlig enig om å ikke skrive dette men vi snakkes om fjert i rundt 20 minutter ved matbordet og holdte på å le oss ihjel haha! 
tre anbefalninger

Kommenter her

For noen dager siden var jeg og hentet en stor pakke på posten fra http://www.makestyle.no/ - og jeg kunne ikke hatt bedre timing med å få noe så bra! Pakken inneholt nemlig kun ting jeg trenger, og det skjer sjeldent.. Og nei, jeg får ikke en krone for å skrive om makestyle eller deres produkter.

1. Batiste Tropical tørrshampo
Siden jeg fikk den har jeg hatt den med meg så og si overalt, den har blitt fast inventar i vesken min! Jeg har tidligere kun hatt dårlige erfaringer med tørrshampoer, jeg føler at håret blir mer fett, det lukter rart.. Ja, dere skjønner - dere har vel også prøvd det! For det første lukter denne utrolig godt, og om man har hatt hårspray i håret kan håret fort se fett ut, men om man sprayer denne tørrshampoen over håret etterpå fjerner den det uten at selve holdet i hårsprayen går bort! Den kom godt med i går da håret mitt var fult av spray på grunn av krøllene..
Gleder meg til å kunne ta den med meg på skolen og bruke den for eksempel etter gym når jeg ikke har tid til å vaske håret, eller til sommeren kan jeg jo bruke den etter jeg har vært på stranden..?  

Den koster 79 kroner og etter min mening var det helt PERFEKT pris! Fåes kjøpt HER. Vil spessielt anbefale den til dere med hairextensions - jeg foretrekker å IKKE vaske extensionshåret ettersom det som regel virker mer slitt da, men når man sprayert denne tørrshampoen i håret virket håret litt som nytt for en stund.. Fikk glans, og det ble mye lettere å gre ut floker. Perfekt! 

Her kommer det eneste negative... Om man treffer klærne eller hendene blir det seende slik ut, det skjedde meg i dag og jeg har svart bukse på meg - kanskje ikke helt optimalt? Men det går fort bort med litt vann (eventuelt spytt som jeg brukte på hendene haha ekkel..) men er jo litt stress om man ikke oppdager det. Håret derimot blir ikke hvitt når man sprayer i det, så det trenger man ikke å bekymre seg for. 
2. Krølltang fra Gorgeous Curl Wand
Må først og fremst påpeke at det neppe er noen som er dårligere på å fikse håret enn meg - jeg har kjøpt meg dødsdyr GHD slettetang, og det er så vidt jeg klarer å bruke den. Å krølle håret er for meg rimelig uaktuelt, jeg har en sykdom i hendene som gjør at jeg ikke klarer å holde hardt fast så ja, dere skjønner at det kan være vanskelig. Derfor var jeg utrolig skeptisk da jeg fikk denne først, men den er vikstnok anbefalt for både store og små siden den skal være lett og bruke - og det var den! Jeg følte ikke at jeg måtte "kjempe" for å få håret til å sitte fast i krølltangen, og det kom fine krøller som ser litt "glamorøst" ut. Jeg foretrekker og kun krølle nedre del av håret, synes det ser best ut. Men tror jeg skal prøve å krølle hele snart!

Man kan både krølle og bølge håret med denne tangen, men jeg foretrekker krøller. Kan sikkert lage en videoblogg til dere en gang hvor jeg gjør det! Krøllene holdt i to dager noe som er positivt - hater når man har brukt mange timer på håret, og så ser det stygt ut bare noen timer etter. Derfor vet jeg i alle fall at jeg er sikret på nyttårsaften med denne krølltangen! Så hjelper det jo på at den ser utrolig kul ut med små diamanter og greier.

Den koster 599 kroner og er defintivt verdt pengene, ikke så alt for ille synes jeg! Fåes kjøpt HER. 

Den kom i denne store "bærevesken" eller hva jeg nå skal kalle det, først ble jeg utrolig usikker på hva det kunne være og på toppen av det hele fikk jeg ikke opp lokket haha. Så jeg konkluderte med at det var en hårspray, men ble så glad da jeg åpnet den og fant ut hva det faktisk var! 
Her er bilde fra når jeg nettopp hadde krøllet håret....Og her er et bilde fra i går dere ikke har fått se, da var det rundt over et døgn siden jeg hadde rørt håret. Synes faktisk de var finere andre dagen!
3. Selvbruning fra sunspa - tan in a can
Denne har jeg blogget om før, men nå har jeg altså fått testet den sterkere utgaven - hele 33% prosent sterkere er denne og er brukt av body buildere! Dere vet jo alle hvordan de ser ut, selvbruning er jo en del av varemerket deres. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er helt FRELST, den tørker på 10 sekunder så det er ingen stress å slenge på seg klærne med en gang etterpå. Det tar rundt 8 timer før man ser opptimalt resultat, men det blir ikke ujevnt av den grunn. Man kan bruke den både på ansikt og kropp, og det aller beste - den er ikke dyretestet. LOVE IT!

Nå som jeg har brunt hår er det veldig viktig for meg å være så brun som mulig, jeg synes det er utrolig lekkert! Og når folk forteller meg " nå er du for brun.." så synes jeg det er et kompliment, haha. Jeg bruker denne selvbruningen ca en gang i uken, og da brukte jeg den litt svakere utgaven. Så dere kan jo tenke dere hvor bra denne er ! Men jeg har jo et litt mørkt utgangspungt også ettersom jeg tar solarium, men uten denne hadde jeg definitivt ikke vært så brun.

Den jeg bruker nå koster 329 kroner, men dere kan se hele utvalget av SunSpa HER! Der varierer prisene.  

Deree vet jo sikkert hvordan jeg ser ut (Regner i alle fall med det..) men slik ser i alle fall selvubrningen ut på magen! Ser ganske likt ut på hele kroppen med andre ord,kjempefint! 


Og føler jeg bare må bare si ifra her - jeg slettet innlegget jeg hadde skrevet om at jeg var lei meg på grunn av bruddet fordi enkelte i kommentarfeltet ga seg ut for å være Marco å komme med frekke ting. Det har ikke vært utroskap fra min side i alle fall, det ble slutt helt uten dramatikk og uten noe sånt - noen ganger mister man bare gnisten, folkens.  Nok om det, blir sliten og lei av å måtte snakke om det hele tiden. 

how tan

Kommenter her

Våknet for ikke så veldig lenge siden og har akkurat rukket å fikse meg. Føler meg for første gang på lenge klar for en BRA bloggdag, nå skal jeg begynne å blogge skikkelig for dere igjen! Herlig at jeg endelig er klar for det, har følt meg rimelig ubrukelig de siste dagene. Tenkte å vise dere senere i dag en "julegave" jeg fikk hos http://www.makestyle.no/ , med blandt annet selvbruning og krølltang. Høres det bra ut? Da kan jeg jo samtidig vise dere hvordan jeg fikset meg i går! Kanskje det blir videoblogg..? 

Ellers skal jeg til Anne-Sofie senere i dag på jentekveld med Amanda, blir sikkert superkoselig. Fikk plutselig sinnsykt treningskick, men desverre var treningstudioene stengt i dag.. Nå blir jeg treningsfreak igjen, folkens! Jippi til det, har ventet på motivasjonen.

How tan!? 

Prøvde en av disse ansiktsmaskene i morges, Amanda tok de med til meg for noen dager siden men så rakk vi bare ikke å teste de ut - og jeg synes de funket kjempebra! De koster ca ingenting så det er jo herlig :-) 

Har enda igjen alt godteriet mitt fra i går, nam! 
my hair

Kommenter her

Er kjempegøy å få høre så mange komplimanger om hvordan jeg ser ut med brunt hår, tror faktisk ikke jeg har takket dere ordentlig for det enda, selv om det er tre uker siden jeg farget det... Jeg var jo ikke fornøyd først, men det har blitt mye bedre nå som jeg har vendt meg til det, og det ser mye bedre ut med extensions når man har mørkt hår! Men jeg skal som sagt farge det og bli lysere, men prosessen kan ikke starte før i Mai - bleker jeg håret nå, så faller det av.

Argumenter som "du ser mye eldre ut" fungerer nok desverre ikke for at jeg skal fortsette med det mørke, hvorfor skulle jeg ha lyst til å se eldre ut? Synes faktisk det er utrolig teit, som om en person sin hårfarge representerer hvor moden en person er? Og jeg føler litt at eldre/moden = kjedelig..? 

Jeg trives uten tvil best som blondine. Jeg er født med brunt hår, men synes uansett ikke det er best. Jeg er finest som blond! Brunt er etter min mening en kjedelig farge man blir fort lei av. Men det er jo bare meg! :) Og ja, det er såklart gøy med en forandring nå og da.. Nå får jeg jo tross alt et halvt år som brunette! Er jo lurt å teste seg fram for å finne ut hva man liker og ikke. Hvem vet hva jeg føler om et halvt år ;)

Tror ikke jeg kommer til å vise fram noen julegaver i morgen, har for det meste fått penger og gavekort. Men vi får se, er i alle  fall kjempefornøyd med årets julaften! Håper dere lesere også har hatt en fantastisk dag ♥ 

God jul!

Kommenter her

Jeg har hatt en super jul så langt, og nei - jeg lyver ikke! Må enda styre unna triste sanger og kjærlighetssfilmer, men hva har vi ikke Flo Rida og Ugly Betty for? Tror slike "meningsløse" ting er laget for oss med kjærlighetssorg, altså.

Det er litt kjipt å ha en sky av stress over seg i denne tiden, å være blogger er noen ganger utrolig slitsomt, man har ALDRI fri - jeg har ikke alltid like stabile "arbeidsgivere" for å si det mildt. Gud jesus, I wish you knew! Her får man både trussler og det ene med det andre. Dere som sitter i kassa på rimi er heldigere enn dere tror, det frister så mye å bare legge alt til siden nå.. Men jeg kan ikke.

Takk for et fint år her på bloggen dere, og håper alle koser seg mye nå i julen! Nå skal jeg spise julemiddag med familien.

 
pynter meg

Kommenter her

Hei! I dag våknet jeg ganske tidlig, og har ikke brukt dagen min på stort mer enn å se på kongen av queens, krølle håret, ta selvbruning og sminke meg. Snart skal jeg og mamma til byen, vi skal fikse siste rest av julegaver og jeg håper på en tur til solariumet også. Når man har hatt det tungt synes jeg det er SÅ viktig og ikke la seg selv "forfalle" helt, så jeg elsker å ta vare på utseendet mitt og føle meg så fresh som overhode mulig - da slipper jeg i alle fall å føle at jeg er dritstygg på toppen av det hele.

Ellers så fikk jeg planleggerboken min i dag, vet ikke helt om dere husker når jeg bestilte den.. Men det er i alle fall bilde av meg og Marco på forsiden.Helt utrolig rart å tenke på at jeg for under en uke siden satt og bestilte den og var så glad, gledet meg til å vise den til Marco og så for meg at jeg skulle bruke den hele dette skoleåret og neste  - gjennom russetiden og alt. Jaja, samme kan det være.. Skal man le eller gråte? Jeg gjorde ingen av delene - jeg tok bilde av boken til bloggen, så la jeg den lengst bak i skapet. Og nå skal jeg bestille en ny, med MEG på forsiden.

Men jeg depper ikke - jeg har mye å glede meg til, og det går mye bedre enn forventet!

Men fin er den i alle fall :-) Fine vi er! 
nyttårskjole

Kommenter her

Hei! Var som sagt og hentet nyttårskjolen min i dag, den var helt okei.. Men skal krølle håret på nyttårs og ha mange fine smykker, så da blir det nok litt bedre! Var bare ikke helt optimalt å prøve den i dag på besøk liksom, uten høye sko.. Føler megt så liten og kompakt da, haha.

Har bare vært sammen med noen venner i dag som sagt, ikke så mye å melde. Var en liten tur i byen også. HATER å blogge når jeg er på besøk, haha.. Er så ekstremt kleint, og nå blogger jeg på sånn stor skjerm. Snakkes senere, i kveld blir det kino!

Meg og Amanda i dag tidlig,ventet på bussen.. Like sko!

Dagens frokost/lunsj/middag

Min skjegg-venn Kasander, haha
The dress!

good feeling

Kommenter her

Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men da jeg la meg i går var jeg i godt humør, og da jeg våknet i morges var jeg enda i godt humør. NICE! Hadde ikke turt å håpe på at jeg skulle le og ha det gøy allerede, men det har jeg altså. Jippi! Får se hvor lenge det varer før "virkeligheten" inntreffer, håper det ikke skjer og at det er dette som faktisk er virkelig. I can do good on my own, liksom!

Nå drar jeg snart til byen for å hente nyttårskjolen min, etter det drar jeg til en kompis (og når jeg sier kompis, så mener jeg KOMPIS). Vi skal bare slappe av, og i kveld skal vi dra en gjeng gutter og jenter på kino. Blir koselig! Skal sove hos Lotte også, så blir en travel dag med andre ord. Og en ting dere ikke trenger å spekulere i er om jeg begynnner å date noen andre, for jeg er overhode ikke interessert i det. Har lovet meg selv å være singel nå i alle fall til etter jeg er 18, med mindre det er Marco da.. Haha, er kun han jeg vil ha - og jeg kjenner meg selv, slik kommer det til å være lenge. 

Og så vil jeg bare si takk for alle mailer og kommentarer jeg har fått. Har ikke klart å lese alle, og jeg er langt ifra å være i stand til å svare. Jeg klarer ikke å se på bloggen min, vil bare skyve alt som har vært bort, og se framover - for en gangs skyld. Men takk uansett<3

just a dream?

Kommenter her

Det her har vært en rar dag, jeg føler meg rett og slett veldig utilpass. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg..? Skal innrømme at det har fristet mye å få tak i alkohol og dra ut, men jeg har bestemt meg for at jeg skal ikke være en sånn person. Jeg skal fortsette som før, ikke dra ut, gjøre det bra på skolen, trene.. Jeg skal ikke bli helt "wildchild" og endre hvem jeg er på grunn av dette. Fikk faktisk tilbud om å dra ut idag, men det hadde blitt helt feil og jeg hadde sikkert endt opp med å angre fryktelig på det senere.

Har verdens beste familie som har gjort alt for at jeg skal ha det bra i dag, og Amanda kom også til meg med godteri og godt humør. Godt å være sammen med henne! Gleder meg til jeg er over det her, håper jeg våkner opp i morgen og alt er over - men vet at dette ikke er et mareritt, desverre.

Vi har spist kinesisk mat.. 

Og spist godteri..

Og så fikk jeg supersøtt kort hos Amanda.

Kommenter her

Jeg har det utrolig tungt akkurat nå. Det er så merkelig, jeg er kvalm og det føles ut som om luften har blitt slått ut av meg. Jeg klarer ikke helt å puste ordentlig.. Det føles ut som om jeg og du, vi har alltid vært vi. Det har ikke vært et "jeg", men ett oss. Jeg har aldri helt turt å tenke tanken på at jeg en gang skulle bli bare "meg" igjen.. Men nå sitter jeg her, ganske alene. Nå er jeg plutselig på egenhånd.

Som dere sikkert har skjønt har det vært mye fram og tilbake med meg og Marco den siste tiden, og nå har vi kommet fram til at vi skal avslutte forholdet vårt her. Jeg vet ikke om det er til det beste, om det kommer til å bli bedre eller verre, men ting er som de er. Vi har begge vært klar over at det ikke har fungert på en stund, men vi har virkelig prøvd. Jeg føler ikke at vi kan lukke øynene for probleme lenrge, jeg kan ikke legge meg med han om nettene og late som om alt er som før - for det har vært noe helt annet i det siste. Da blir det bare mye verre.

Jeg håper vi med dette forholdet har fått noen til å være mindre fordomsfulle, vi har hatt så mange odds mot oss men vi har klart det så bra så lenge. Det har vært den beste tiden i mitt liv, uten tvil.

Jeg elsker han enda, så utrolig mye. Jeg føler enda at han er min, jeg føler enda at han skal konmme hit i morgen som egentlig var planlagt, og jeg føler enda at vi skal dra til tromsø sammen om to uker. Men det blir ikke å skje - og jeg er overhode ikke klar for å gi slipp. Men samtidig, jeg klarer ikke at han ikke er "min", jeg klarer ikke at vi ikke er "oss", jeg klarer ikke å være venn med han rett og slett.. Så ja, nå har vi ingenting kontakt, og det er grusomt å tenke på. Han er ikke lenrge på mobilen min, på facebooken min, på skypen min.. Ingenting. Men hvem vet, kanskje vi finner tilbake til hverandre i framtiden, når vi begge har blitt litt mer modne? Men et forhold fungerer ikke nå, alt for mye står i veien. 

Følte for å fortelle dere dette, ettersom han har vært og er en så stor del av meg, og dere har jo fått fulgt med vårt forhold her i bloggen.

Jeg elsker deg.
new hair

Kommenter her

Som dere sikkert skjønner er det rimelig lite å melde fra meg. Har lest ut boken jeg begynte på i går og hørt på HØY musikk mens jeg danset rundt i huset. Når vi snakker om musikk, dere finner spotifylisten min HER! Har ikke lagt ut den listen før, men det er altså der jeg legger inn alt nytt før jeg "sorterer" det. Partymusikk, rolig musikk og koselig musikk finnes der - synes selv den listen er veldig bra!
Ellers fikk jeg nytt extensionshår i posten i dag, fra butterfly selfølgelig. Tenker å lage innlegg om det nå snart, da skal jeg også komme med noen supre tips til hvordan man kan skjule clipsene!

Nå drar jeg ut døren, skal sove hos kjæresten i kveld! Han er på juleball akkurat nå så skal dra til en venninne først. Husker da jeg var 13-14 år og dro på ball.. Brukte selvbruning og extensions for første gang, var 1.40 høy og så ut som en liten dukke haha. Hadde vært på spa, profesjonell makeup-artist og hos frisør hele dagen for å bli fin.. Husker jeg hadde det helt supert, håper de som er på det i år får det like gøy!

Natta, så blogges vi mer i morgen.

Dette bildet oppsumerer dagen min rimelig bra! En ting dere kanskje ikke visste om meg, jeg sprayer på meg parfyme minst 20 ganger om dagen. Denne har jeg brukt i dag, den er virkelig helt herlig! Lukter godteri, elsker sånne søte parfymer. 

Fikk tre superfine deksler i posten i dag fra  http://teleportalen.no/ ! Elsker at de er rosa, liker spessielt det i midten som er burberry-inspirert. 


 

Fikk bare ikke til å bli bra på bilder idag haha... ZØTA!!! 


nå blir jeg drept..

Kommenter her

.. men det gjør ingenting for dette er FOR bra! Dere vet når man ser morsomme videoer på youtube og tenker at slike ting umulig kan være ekte? Vel, jeg har faktisk en EKTE sånn video, haha dette er så sykt! Lastet den opp på youtube for 2 år siden, og ler like mye hver gang. 

Så her har dere to venninner av meg i actioooon, haha! Får desverre ikke si hvem det er fordi NOEN ikke eier selvironi.. Enjoy! 

 

gi meg julestemning

Kommenter her

Jeg har hatt julestemning siden Oktober, og nå har jeg det plutselig ikke lengre, fire dager før jul sa det altså stopp.. Haha, god timing! Trenger vel bare å få et juletre på plass her i huset for at det skal komme. Og personlig mener jeg at man må ha et ekte tre.. Plast er liksom ikke helt det samme. Hva bruker dere å ha, plast eller ekte?

Har ikke brukt dagen til mye. Har trent litt her hjemme, så til dere som lurer - ja, jeg prøver enda å bygge opp noe man kan kalle en "drømmekropp"; men det er så godt som umulig når man faller rett ned på sofaen etterpå med en stratos i hånden. Slik var jeg IKKE før, men what the hell. Jeg lever jo bare en gang - og jeg elsker godteri. 

Får se hva dagen bringer. Tror (og håper) jeg drar til kjæresten min i kveld, han var her i går men ble desverre et ganske kort besøk så satser på å få tatt det igjen i kveld. Snakkes senere!

 

Og ja, nå blir det vel en masse hat osv.... Går greit :-) 

julegavetips del 1

Kommenter her

Til venninner:

Når jeg skal kjøpe gaver til venninner bruker jeg å tenke på hva jeg liker selv - for bestevenninner bruker jo å like noe av det samme, sant? Selv liker jeg veldig godt å se på serier, og på play.com har de fri frakt på absolutt alt + superbillige priser! Noe jeg selv kunne tenkt meg er ALLE sesongene med en serie, det kan man kjøpe der. Enten sex and the city, ugly betty, frustrerte fruer eller greys anatomy.. kanskje gossip girl også? Det vet jeg at alle venninne mine hadde satt stor pris på! Prisen varierer, men går fra mellom 400-1500 om man skal kjøpe alle sesongene av en serie der. 
Selv vet jeg at vennene mine liker å holde på med selvpleie, og the body shop er virkelig en perfekt plass for å kjøpe ting til det! De har så utrolig mange gode fuktighetskremer og skrubber som lukter utrolig godt, og det koster ikke så alt for mye heller. Man kan kjøpe det i "gavesett" også, med for eksempel tre produkter i en. Kjempebra! Prisen ligger vel på mellom 200-400 kr, spørs veeeeldig! 
Smykker og ringer, generelt diverse tilbehør er en super gave. Når jeg har fått smykker hos venner har jeg tatt supergodt vare på de, og bruker det gjerne hele tiden. Selv synes jeg de har mye fint på BIKBOK, og kommer sikkert til å kjøpe noe smykker til venninner der. De har også mye skjerf og votter som kan være en fin liten ekstragave..? De har også fått inn masse pysjer og tøffler, det er jo kjempebra å få nå i julen! Pris ligger på mellom 99-399 kroner. 
Til kjæresten:

Kjæresten er DEFINITIVT det vanskeligste å kjøpe gave til, for den gaven skal "repsentere" noe føler jeg. Og her har jeg ett ord til dere - prioriteringer! Om man vil kjøpe en gave som er dyr til kjæresten kan man jo bare begynne å spare noen måneder før? Og om det blir slutt kan man jo ta pengene selv, haha. Personlige gavekort er jo også en slager, og trenger ikke å koste en eneste krone. 

Men ja, klær er jo en klassikker. Merker jeg liker til kjæresten er Lyle & Scott, Moods of Norway, Tiger of sweden, Lacoste og slike ting. De har mye fint på http://www.miinto.no/http://nelly.com/ og http://www.lyleandscott.eu/. Ellers om man bor i Harstad synes jeg Timer er en veldig bra butikk for gutter, spessielt om man skal kjøpe Moods. Blir fort litt kjedelig med Carlings... 

Klokker! Selv elsker jeg klokkene fra GANT, og det fine med klokker er at man kan få de inngravert - da blir de jo med en gang mye mer personlig. Det finnes også billigere varianter på for eksempel Nelly, men jeg synes at om man først skal kjøpe en klokke bør den være litt dyr. Man har ofte en klokke i mange år og det ser mye bedre ut med dyre klokker enn slike i plastikk.
 

 

Tips til mamma og pappa kommer i morgen! åååh, så sinna

Kommenter her

Er for å være helt ærlig ganske dårlig så orker ikke å blogge mer i dag. Jeg er jo syk, som dere vet. Skal se på Easy A med mamma og spise pizza nå for å lette humøret, etter det skal jeg sove - og sove LENGE.. 

Eller nei, stryk det siste. I morgen tidlig setter jeg meg nemlig på bussen med en fullpakket koffert og drar til farmor og farfar og blir der på ubestemt tid! Så det så. Slik blir nemlig jeg når vi ikke har bil her hjemme for øyeblikket (hvor vanskelig kan det være å fikse en jævla bil!?) og jeg må ta buss overalt for tiden. Det er ikke greit, FUCK BUSS!

Natta! 

Mamma har kjøpt en lampe som ser ut som et tre med blomster på! Utrolig kult, men må bare informere dere om at det var et HELVETTE å sette det sammen.. Måtte skru på hver en minste blomster. 


 

Men seee så fint det ble! Definitivt verdt slitet

haha og her satt jeg, fredelig og skulle ta selvutløserbildder ta plutselig fetteren min kom inn, og jeg bare "vil du være med på bilder?" og han bare "nei, jeg må dra til oslo nå"...

.. og vi bare:


<3

bilder oppsummerer dagen

Kommenter her

Jeg begynner å lure på om jeg har fått kyssesyken. Vet noen av dere hvor lang tid det tar før man merker symptomer? Jeg var hos en venninne for to uker siden da hun hadde det, og på det tidspungtet hadde jeg litt lyst til å bli syk (er så skolelei) så da sleiket hun på bestikket jeg skulle bruke og så delte vi glass.. Haha.. Kjipt om det skal slå inn nå som det har blitt ferie, at det er mulig å være så dum sier bare jeg!

Men ja, nå fortsetter min kamp mot bakteriene.. Har hørt det hjelper å drikke noe varmt når man har vondt i halsen, vet ikke helt hvor mange kopper kakao jeg har klart å få i meg i løpet av de siste timene? Jeg går utifra at det kommer til å fortsette sånn her en stund, om jeg ikke klarer å bli frisk i løpet av natten. Noe som ikke bør være så vanskelig, jeg ble jo syk på en natt så hvorfor ikke frisk?

Synes synd i dere blogglesere også, det må være utrolig kjedelig å lese bloggen min for øyeblikket..? Men dere får prøve å vise forståelse, og når jeg har blitt ordentlig frisk får jeg komme med noe ekstra gøy som plaster på såret!

Her har jeg vært uten å bevege meg i noen timer, så sinnsykt bra liv! Og til dere som lurer - nei, jeg har ikke flyttet, det her er hjemme! Bare ikke i den stuen jeg vanligvis er. En ting dere kanskje ikke visste om jeg er at jeg ELSKER å lese bøker - det er bedre enn film synes jeg, stort sett i alle fall. Begynte på boken " ulovlig norsk" i dag, og har allerede lest halvparten. Anbefaler den til ALLE, spessielt til de som vil sette seg inn i politiske debatter angående innvandring i Norge. Den åpnet virkelig øynene mine på mange måter og var alt annet enn forventet. 

Etter å ha lest åpningen til boken elsket jeg den allerede. Utrolig sterkt og velskrevet. 

begynne med julegavetips?

Kommenter her

Hei! I dag var det som sagt volleyballdag for skolen, og den "fantastiske" premien man kunne vinne om man vant hele turneringen var altså en dag fri fra skolen for å dra i et badeland..Haha! Vet ikke helt hvor gira jeg var på nettopp det.. Så ja, jeg spilte tre kamper så dro jeg hjem, var i så utrolig dårlig form og når man ikke klarer å serve ballen en gang (sånn som meg) bidrar man ikke akkurat mye. Men vi vant 2/3 kamper mens jeg var der, så det er bra!

Ettersom det ble ekstremt mye tid til overs for meg i dag har jeg fungert som snikfotograf, tror jeg har bilde av absolutt alle på hele skolen nå..? Haha! Så legger ut noen her. Om noen vil at bilder skal bli fjernet eller om man vil ha tilsendt flere bilder, så er det bare å si ifra!

Og dere! Nå er det bare 5 dager igjen til jul, og det er enda mange som ikke har rukket å kjøpe julegaver! Så jeg tenkte å komme med noen julegavetips på bloggen! Hva synes dere om det? 

Haha, elsker dette bildet! Er så gøy når alle kler seg ut. 

Laget Anne-Sofie spilte på var utrolig søte i dag, med sløyfer i håret og alt! Aw. 

Man klarer absolutt ikke å se normal ut med den maska der på, ser ut som om øynene mine går alle veier haha... 


Andreklassen på musikklinjen var SÅ fine, dere skulle sett! Jentene i kjoler og guttene i dress, og så hadde de vel med seg "champagne" også, virket skikkelig eksklusivt. Veldig gøy å se på! 
feeling low

Kommenter her

Fyfaen så dårlig jeg føler meg.. Hoster til det smaker blod i munnen og holder på å spy. Har vært kald hele natten men samtidig har jeg svettet som en liten gris. Hvorfor!? 

Kom meg på tross av alt (litt for sent) ut av sengen, og sitter nå klar for volleyballdag! Er en tradisjon her i byen at alle skolene har en hel dag hvor man spiller volleyball, kler seg ut osv. Gleder meg til det! Vi skal være superman/woman, oh yes.

Beklager for dårlige bilder, må løpe! Tar med kamera så dere får nok se bedre senere. 

 

Og takk for alle fine gratulasjoner i går! Både på mail, blogg, facebook og mobil. Gjorde dagen min veldig bra at så mange brydde seg!<3

the uninvited

Kommenter her

Nå har Amanda, Caroline og Anne-Sofie kommet hit, jeg har fått gaver og vi har spist kake og kost oss masse! Veldig glad i jentene mine, og er heldig som har så gode venner :-) 

Vi skal se på en skrekkfilm som heter The Uninvited, har aldri sett den før så det blir spennende. Kan fortelle dere senere hvordan den er! 

 
lunsj

Kommenter her

Var som sagt på julelunsj med familien før idag, så her kommer noen bilder fra det!

Nå må jeg stresse litt med å ordne til her, gleder meg til jentene kommer! De har med kake og gave til meg, er veldig spent på hva jeg får. 

Farfar og farmor<3

Her har dere min glamorøse drikk, haha.. Er nok enda et år til jeg fyller 18, desverre! 

Fikk prøvd masse mat i dag som jeg aldri har smakt før, blandt annet krabbe! Jeg er veldig glad i sjømat da, så det var ikke noe problem. Kjempegodt! Og gjett hva? De hadde SMØR!!!!!! ammagaawd

Så møtte jeg og lillesøsteren min julenissen! Tydeligvis kjente pappa han fra før av så det ødela jo litt stemningen, men det var gøy da. Fikk godteri og alt! 

filmtips

Kommenter her

Sitter nå å leter som en gal etter filmer vi kan se senere i dag - da kommer nemlig noen venninner hit, vi skal se film, spise vårruller, pizza, godteri og drikke noe godt! Men jeg finner selvsagt ikke film, fantasien min er på null. Så derfor spør jeg dere: Har dere noen filmtips? Ikke noen gråtefilmer som gir dårlig stemning, men feelgood-filmer eller skrekk! 

Jeg liker veldig godt filmer i den easy-a,mean girls ++++ stilen. Det vet jeg venninene mine som kommer hit også gjør! Beste tipset vinner en link, hehe:-) 

I love this movie! 

extensions

Kommenter her

Tenkte å fortelle dere litt om mine extensionserfaringer. Jeg har brukt clip on extensions i snart 4 år, og har sikkert prøvd det aller meste som finnes både på norsk og utenlandsk marked - nevn en forhandler, og jeg har garantert prøvd den.

Jeg har hatt sammarbeid/ blitt tilbudt sammarbeid med hver eneste extensionsforhandler i Norge på grunn av bloggen. De jeg har valgt å sammarbeide med fram til nå er rapunzelofsweden, luxushair, og nå jobber jeg med http://www.butterflyhairextension.no/. Det jeg mener med "jobbe med" er at de sender meg extensions når jeg trenger det, i bytte mot en omtale på bloggen min. Jeg har fått tilbudt STORE pengesummer for å skrive om extensions ( fikk for eksempel en mail i går hvor en engelsk forhandler sendte meg en kontrakt hvor jeg kan få 10 000 kr i mnd for å bruke deres hår), men det takker jeg alltid blankt NEI til. Hvor hva hadde jeg brukt noe av de pengene på? Jo, å kjøpe meg eget hår fra http://www.butterflyhairextension.no/. Jeg får ikke et blankt øre for å skrive om de, jeg gjør det med glede fordi jeg elsker produktene, det er så hyggelige mennesker som jobber der og de er utrolige hjelpsomme - både mot meg som er sammarbeidspartner, og mot andre som kjøper derifra.

Desverre har butterflyhairextensions den siste tiden hatt STORE forsinkelser fra leverandørene sine, så derfor har de utrolig lite på lager. Noe som er ekstremt synd! Derfor vil jeg komme tilbake med en mer omfattende omtale av håret deres når de har fått inn mer på lager, er jo en smule unødvendig nå når kun et fåtall av dere kan bestille fargen dere trenger, sant? Jeg lover jeg skal være 100% ærlig da! For ja, alle extensions har sine fordeler men også negative sider - innkludert disse. Så kom med extensionsspørsmål, så kommer jeg med et utfyllende innlegg snart! Og dette skal være om hår fra BUTTERFLY, ikke fra ande forhandlere. 

Jaja, har jentekveld med Amanda nå, så her kommer noen bilder fra det!
'videoblogg

Kommenter her

Nå blir det jentekveld med Amanda, kan det bli bedre?

Ps! Har sett at Drake kommer til Oslo den 16. April. Guuud, hvem blir med?! Elsker musikken hans!  

innkjøp

Kommenter her

Tok virkelig en stund å bli ferdig med alt i byen i dag. Og det viktigste jeg skulle kjøpe, nemlig p-piller fikk jeg ikke tak i.. Dere vil ikke vite hvordan jeg blir når jeg kommer ut av p-pille rytmen, jeg blir helt gal i hodet og multi-pms. Så ja, jeg kommer sikkert til å være i dødsgodt humør i morgen! Men nå som dere har lest bloggen min en stund skjønner dere vel at jeg overdriver alt. Kanskje jeg skal lage en ny grinevideo i morgen der jeg prater om at jeg kommer til å dø, bli gravid, miste kjæresten og venner osv fordi jeg ikke har p-piller? Hehe.

Men ja, alt dette resulterte i at jeg sa til mamma at jeg nektet å dra ut å spise med familien i morgen, at jeg bare vil sove til mandag og at jeg faen ikke gidder noe besøk her heller. Jeg er sikkert en sann glede å ha til datter, haha. FML?

Jaja, her kommer bilder av det jeg kjøpte i dag! Undertøyssett: 

Løsvipper og vippelim

Jeg har glemt å fortelle dere hva jeg fikk i posten i går, men fikk 5 forskjellige hårprodukter, et langt beklagelsesbrev og gavekort på 1000 kroner fra NIKITA - med andre ord, de som ødela håret mitt for noen uker siden. Kjempehyggelig at de viser omtanken, men jeg kommer aldri til å dra tilbake dit igjen uansett. 

Genser

Skjerf.

Bukse

Strømpebukser.

Og her har dere meg nå. 
strezz

Kommenter her

Guuud, det er virkelig et helvette å være uten bil. Mamma lovde meg i går før jeg sovnet at bilen kom til å funke i dag, og guess what - den gjør ikke det. Den er bare helt livløs, liksom. Så nå må jeg og mamma ta taxi over hele byen for å handle julegaver, DET kommer til å bli dyrt.. Håper alle tilgir meg for at de kommer til å få noen drittgaver i år, pengene her i gården blir nemlig brukt på transport!

Men ja, oppdrag for dagen er naturligvis julegaver og et outfit til julaften! Man må jo pynte seg litt da,sant..? Håper jeg finner noe som duger, mennesker blir virkelig helt gale i denne førjulstiden og butikkene er nesten tomme!

 Mange av dere har spurt om hvor denne genseren er ifra, og den er mamma sin og sikkert noen år gammel. Så vet ikke, haha! Fikk OMSIDER femelle kalenderen min og har bare en ting å si - angrer litt på at jeg reklamerte for det, for den var ikke så UTROLIG bra + jeg så veldig merkelig ut på forsiden. Derfor måtte jeg legge noe forann ansiktet mitt når jeg skulle ta bilde haha. 

TIPS TIL BLOGGLESERE - IKKE LES BLOGG I EXPLORER ELLER FIREFOX! Blogg ser alltid best ut i google chrome, og da kommer heller ikke den grønne irriterende reklamen "hele tiden" (har hatt problemer med at den kommer for ofte i firefox). Så nå kan dere endre det!:-) 

Snart syv dager igjen...

Kommenter her

.. til det er jul! 

Bare for å rette opp i noen rykter; Jeg og Marco er kjærester, det har ikke vært slutt og vi har det veldig fint. Når jeg sier at jeg sover borte, så er det han jeg sover hos, og for eksempel i går da jeg var hos en kompis var også Marco der sammen med meg. Så, now you know! 

 Har hatt en utrolig sterk Lørdags-følelse i hele dag.. men det er jo i morgen! Jaja, god natt kjære blogglesere!

Har vært sløv med å ta bilder i dag.. Men her er i alle fall bilde av meg og fetteren min fra tidligere i dag! Synes det er veldig viktig å bruke så mye tid som mulig sammen med han nå, ettersom vi sees så sjeldent. Han er 14 år, noen 1997ere i harstad som vil hookes up? Neida, haha.ny pysj

Kommenter her

Var på bikbok en tur i dag for å kjøpe meg en pysj jeg har hatt lyst på lenge! Er så godt å ha noen koseplagg å hoppe inn i etter en lang dag, synes ikke dere? Elsker den i alle fall! Kostet 299 kroner, men da fulgte singlett og bokse med. Har man noen søte tøffler i tillegg så er jo nesten dagen reddet synes jeg! 

I kveld blir det idolfinale og filmkveld med fetteren min. Vi skal se "due date", følte jeg måtte ta litt hensyn til at han er gutt og 14 år, så kjærestefilmer var vel kanskje ikke ideelt.. Satser på at denne er bra, liker egentlig filmer i den stilen! 


videoblogg

Kommenter her

made my day

Kommenter her

Har dere merket hvor mye humøret til bare en person kan ha å si for hvor bra dagen din blir? I dag var jeg i helt okei humør, og så dro jeg på narvesen for å veksle penger. Der jobbet den søteste mannen jeg har møtt i hele mitt liv, herregud så glad og hjelpsom han var! Og jeg er enda glad på grunn av det, haha. Tror jeg skal ringe sjefen på narvesen å gi han litt skryt, for slike personer er gull verdt! Endte med at jeg kjøpte masse godteri der også, sånn kan det gå.

Startet dagen med solarium og litt shopping, viser dere senere hva jeg har kjøpt. Nå skal jeg dra å leie film og kjøpe godteri til i kveld, kommer til å ha det kjempekoselig! Skal også lage videoblogg til dere senere for å svare på noen spørsmål, så om dere lurer på noe kan det være lurt å spørre nå:-)  


 
outfit

Kommenter her

Her kommer dagens andre outfit, pappa står nede å venter på meg så må nesten bare løpe! Skal til en kompis å ha filmkveld, spise god mat og bare sløve. På toppen av det hele har vi fri i morgen, så jeg kommer ikke til å sove hjemme - derfor snakkes vi ikke før i morgen, skal bli godt med litt pc-fri. 

Og ikke mer mas om at jeg lager såkalt "duckface" på bilder. Såklart presser jeg leppene ut litt, kan dere helt ærlig si at dere er helt avslappa i trynet når dere skal ta et bilde 30 000 mennesker skal se? Virkelig? Duckface and proud, hehe. 

 Og det her er det VELDIG viktig at mange av dere svarer på, både for min og deres del. Det er meningen at det skal komme en grønn reklame over skjermen med noe google ads to ganger i uken i ti sekunder per leser, og når noen av dere sier at den kommer HELE tiden blir jeg frustrert - er det sant eller er det en overdrivelse? Det skal ikke irritere dere og være så sjeldent som mulig. Jeg er en blogger som HATER å fylle innleggene mine med reklame, men fakta er at når man har dette som jobb så MÅ man tjene penger for at det skal gå rundt, så da foretrekker jeg det istedenfor å fylle innleggene med dritt jeg egentlig ikke liker - jeg har aldri tatt betalt for å skrive et innlegg i hele mitt liv, og det vil jeg heller ikke.Så har dere sett den grønne reklamen, i såfall hvor ofte? Synes i såfal enkelte av dere overdriver når den bare vises 20 sek i uken..  Jeg orker ikke å forsvare det at man tjener penger på blogg for det ville hvem som helst gjort om sjangsen kom, og jeg forventer ikke å tjene 100 000 i mnd ( da hadde jeg byttet bloggportal) men litt må man jo tjene, sant?
Om den virkelig kommer hele tiden, så skal jeg få fikset det, men please ikke gi meg feilinformasjon for det gir meg en hel masse unødvendig stress, jeg prøver så godt jeg kan. Jeg har skjekket opp med venninner (minst 10 stk) og der kommer den så godt som aldri. Så vær ærlig, nå. 

nye hunterstøvler

Kommenter her

Jeg fikk nye hunterstøvler i posten i dag fra http://www.miinto.no/! Synes de er kjempekule, så nå har jeg to par hunters. Yey! Kommer virkelig godt med når man bor i så ustabilt klima. 

Klarte ikke å finne de jeg har på nettsiden (de er der en plass, klarer bare ikke å se hvilke det er) men dere kan i alle fall se utvalget deres av hunterstøvler HER. Måtte virkelig kjempe for å få tak i disse skoene, de hadde kommet til et postkontor i utkanten av byen hvor de tydeligvis ikke hadde peiling på hva de holder på med... Men nå er de endelig mine! 

Hva synes dere? 

Må bare nevne at det er utrolig vanskelig å få fram fargen på bilder, de er mer sølv/mørkegrå enn svart! 

blir det varmt nå?

Kommenter her

Har akkurat dusjet og fikset meg, etter skolen i dag var jeg og hentet en pakke som jeg ble så glad for! Viser dere snart! :D Kommer også nytt outfit senere. 

I dag var det faktisk "varmt" ute! Utrolig nok var det plussgrader, det hindret jo selfølgelig ikke meg i å klage og syte som en idiot (begynner å misstenke at jeg er borskjemt..), men var faktisk litt herlig vær, når jeg tenker over det! Føltes nesten som sommer haha.. Håper det forsetter sånn her, så slipper vi en ny istid i år..

Var på et trykkeri i dag med media-klassen, og som dere sikkert skjønner var det sååå spennende og lærerikt at jeg aldri har opplevd noe lignende.. Nei. Ante ikke at det var mulig å sove stående, men det klarte altså jeg i dag! Var spennende å se på aviser som fløy overalt...


1 Meg og Gjermund, favoritten! 2. Meg, pannen min som er ca 1 meter lang og medialæreren. Elsker henne! 

Lunchtime! Jeg spste fort og drakk sjokomelk i en rasende fart, før jeg sovnet i en og en halv time haha.. Jeg, Amanda og Ronja lå på rekke og rad, jeg har aldri klart å sovne på skolen før så det var virkelig en oppnåelse. 


media

Kommenter her

Hadde egentlig tenkt å dra til skolen litt senere i dag, ettersom vi har media hele dagen med en litt over gjennomsnittet hysterisk lærer + jeg rakk ikke første buss, men SÅ kom jeg på at jeg må gi Anne-Sofie en kalkulator og derfor er det superstress at jeg kommer i tide.... nå blir det taxi til skolen, sooooooo zophy-style!!!!! ;) Eh. 

Høres senere! 

Outfit

den følelsen

Kommenter her

Siden det er så populært med innlegg om "den følelsen" tenkte jeg at jeg skulle kjøre på! Så her kommer jeg med noe kanskje noen av dere kan kjenne dere igjen i? 

Du har gledet deg til å legge deg i sengen din hele dagen, du har slitt med lekser, familieforpliktelser, jobb og alt mulig og teller ned sekunder til leggetid. Du går på badet, renser ansiktet, pusse tennene og tar på deg pysj, tenker for deg selv at NÅ - nå skal du sove så godt som du aldri har gjort før. I natt kan du sove lenge, det er hele ti timer til du skal stå opp. Du kommer inn på rommet, skrur av lysbryteren og legger deg i en perfekt stilling. Så kommer du på at du ikke har gjort en innlevering som teller for halvparten av karakteren din, og den skal være innlevert i morgen.God karakter eller ekstra timer søvn? Den følelsen. 

God natt! 
nytt prosjekt

Kommenter her

Nå starter mitt nye prosjekt som innebærer å legge på meg 3 kg igjen så fort som mulig. Høres ikke helt feil ut å bare ligge inne å spise, selv om magesekken min mest sansynlig ser ut som en liten rosin for øyeblikket.. Har jo ikke blitt så mye mat den siste tiden! I tillegg er jeg rimelig avhengig av å holde meg i aktivitet, ikke for det fysiske men mer for det psykiske. Så til dere som spør - ja, jeg trener enda! 

Tror mamma ble litt bekymret etter innlegget hvor jeg skrev at jeg har gått ned i vekt (ergo, hun sa at vi måtte ut og kjøpe masse mat) så nå har jeg en god følelse. Har kjøpt alt jeg kan tenke meg å presse ned i magen, eller - pizza vil jeg ha, men får ikke helt til med smuler enda. Fobi mot å få smuler under piercingen, wææh!

Har fått opp ny tapet i stuen til meg og lillesøsteren min. Vet ikke helt om jeg elsker eller hater den , tror jeg elsker! 

Haha, "project getting fat" har startet

Ellers kan jeg meddele at Rigmor (hunden min) har blitt ekstremt...ja...hva skal man si..Føler liksom at hun er babyen min, men hun er  skikkelig kåt for tiden. Jokker på alt og alle. ÆSJ

Meg og verdens beste fetter som er her på besøk for en stund! 


Kjøpte ny sesong "king of queens" i dag, så det skal i alle fall jeg kose meg med nå! Favorittserien (etter frustrerte fruer, såklart..) 


mitt forbilde

Kommenter her

Mange av dere har spurt hvem som er mitt forbilde... og det er Miley Cyrus! Har aldri vært noen stor Hannah Montana fan, men jeg liker Miley som artist og person utrolig godt. Hun virker så jordnær og søt, og jeg elsker at hun gjør feil som andre og derfor kan man relatere seg bedre til henne (tar lettkledde bilder, røyker salvia osv). Jeg klarer bare ikke å se opp til en person som for eksempel Selena Gomez som skal framstå som alt for perfekt og ikke gjøre noe feil, for meg er et forbilde en person som reiser seg når det er tøft - og det mener jeg Miley har gjort!

Jeg forstår at dere som kun har hørt Hannah Montana sangene eller de mest kjente som "party in the usa" ikke liker henne så godt, det er faktisk de ukjente sangene som er de beste! Her får dere mine favoritter;

Jeg tror at om hun sang flere sanger som dette hadde hun fått mindre hat mot seg.. Hun er også UTROLIG flink.

Den her, "giving you up" er nok den jeg liker aller best, kjenner meg så igjen! Den finnes desverre ikke på noen cd, men er utrolig bra uansett.

Noen du ser opp til, og hvorfor? 

piercing nr. 2!

Kommenter her

I dag har jeg vært med Anne-Sofie, hun skulle nemlig også pierce tungen sin! Hehe, nå blir det snart sånn at alle i gjengen har det, og DET liker jeg! Jeg var faktisk utrolig nervøs i dag, mer nervøs enn når jeg skulle ta..Anne-Sofie er vel kjent for å hate nåler, hun var alltid den som måtte bli holdt nede med makt hver gang vi skulle ta sprøyte på barneskolen. Men det gikk veldig bra!

Men nå som det har gått en uke kan jeg nevne en negativ ting - jeg klarer enda ikke å spise 100% normalt, og spiser kun når jeg MÅ. Altså spiser jeg bare når det er rett før at jeg besvimer, og da spiser jeg yogurt eller noe. Jeg har gått ned hele 3 kg på en uke, og jeg som var en pinne fra før av ser faktisk helt jævlig ut nå synes jeg. Det er ikke det at det er vondt, men heller så ekkelt å tenke på at alle smulene fester seg under stanga i munnen, ettersom den er så lang. Gleder meg til å få byttet den ut! Men det skal sies at jeg gjør utrolig mange forsøk på å spise, men da ender det med at jeg tar en bit og så klarer jeg ikke mer... 

Prøvde å spise sammen med Anne-Sofie før vi dro, klarte ikke! Men et tips; om dere liker donuts, varm de i mikroen en liten stund først (om det er sjokolade). Blir 100000 ganger bedre da.

HAHAHAHAH JEG ELSKER DET BILDET HER!!! 
 Jeg filmet, men tror det er best at vi holder den filmen på privaten...

det beste i verden

Kommenter her

I dag fikk jeg en pakke fra en leser - et langt brev og et kjempefint årmband. Mens jeg satt og leste brevet hvor hun blandt annet hadde skrevet mye fint om at jeg var et forbilde og hvor mye det hadde åpnet øynene mine at jeg hadde vært sammen med en 97er, så begynte jeg å gråte så mye som jeg aldri har gjort før. Jeg gikk fram og tilbake på rommet og bare tok meg til hodet, tenkte at "faen sophie, nå må du ta deg sammen og ordne opp i livet ditt, for det er mange som ser opp til deg."

Jeg vet at det har blitt mye klaging og rot her i det siste, men jeg er et kapitell for meg selv, for å si det MILDT. Det er en ekstermt merkelig situasjon, det å sitte å grine på jenterommet og vite at mange jenter rundt i landet sitter og har en forestilling av hvordan jeg er. Jeg bruker å tenke "hva tror de jeg gjør nå? Shopper, spiser sushi eller er med venner? Hva slags rykter går det? Hva tenker folk?". Det er ikke så stort, livet mitt altså. Jeg har sikkert grått i tre dager på rad nå, og har prøvd å sminke meg sikkert fem ganger for dagen.. for å ta outfit. Et outfit jeg tar av meg sekundet etterpå, for å så legge meg under dyna igjen. 
Det er virkelig et rart liv jeg lever. Aller helst vil jeg bare legge meg under dyna, men på en rar måte hjelper det også å ha noe å stå opp for, det å ha et ansvar og vite at noen forventer mer av meg. Dere forventer mer, og jeg er faktisk glad for at dere sparker meg bak noen ganger og gir meg beskjed om hva jeg kan og hva jeg har oppnådd. For tenk , jeg er et forbilde. Så heldig jeg er, det er mer enn mange oppnår i løpet av et helt liv! 

Takk for brevet, det åpnet øynene mine. Nå blir det faen meg skjerpings, det fortjener jeg, og det fortjener dere. Dere inspirerer meg minst like mye tilbake, så tusen takk. 

Armbåndet jeg fikk. 
perfekt

Kommenter her

Nå har jeg akkurat pakket vesken og er vel mer eller mindre på tur ut døren. Skal ikke sove hjemme i natt, så da trenger man å pakke med seg litt! Oppdaterer dere senere i kveld uansett tenker jeg, så ikke tenk på det! Får alltids tid til bloggen vet dere.. 

Rakk å teste det nye objektivet mitt, kjøpte det på elkjøp til dere som lurte! Det er 18-200 mm, og linsa er jo SVÆR! Kameraet veier plutselig tre ganger så mye, men jeg kan love dere at det synes på bilderesultatene. Når jeg tar bilder med blitz er det ikke stor forskjell fra tidligere, men det å ta bilder i et mørkt rom er ikke lengre et problem! Bildene blir fantastiske uansett, og om jeg er litt skjelven på hånden blir bildene uansett stabile. Perfekt! Gleder meg til å se hvordan det fungerer i dagslys.

Dere kan jo tenke dere hvilken liten rotte som ble kameraets første offer...Det er vel ikke engang noe poeng i å be dere overse rotet på bildet over (....ja, jeg blir flau) men på rommet mitt er det nesten helt mørkt, og bildet ble helt okei uansett! Det har jeg aldri fått til med mitt gamle kamera og må altlid bruke blitz, så da sier jeg meg fornøyd med det! 

nytt objektiv!

Kommenter her

Nå har jeg kjøpt nytt objektiv til kameraet, gleder meg til å teste den å fortelle dere om resultatet! Håper virkelig det blir verdt prisen, kostet hele 3900 kroner... Satser på at det blir en forskjell, har jo vært en del klaging på uklare bilder her på bloggen! 

Farget håret mitt i går for å få vekk rødskjæret, vises kanskje ikke så godt for dere men jeg ser i alle fall forskjell! 

 
hva er best?

Kommenter her

Hei Takk for støttende kommentarer i går, det betyr mye! Våknet akkurat, hadde ikke tenkt til å være hjemme fra skolen i dag men så våknet jeg først nå..? Og så har pappa dratt i fra meg i morges!!!! Jaja, en fridag for meg! 

I dag er planen å dra til en kompis for å se film og spise, blir sikkert kjempekoselig! Og så skal jeg kjøpe ny linse til kameraet i dag, så fra nå av kommer det til å bli sååå bra bilder på bloggen! Gleder meg til jeg får begynt å bruke det.

Og nååå føler jeg det begynner å bli på tide med en avstemning. Som dere vet skal jeg muligens begynne  gå gradvis tilbake til lyst hår, men det avhenger litt av hva dere synes! Så hva passer jeg best til?


.

Kommenter her

Hei! Det har skjedd noe tungt, så tror ikke jeg klarer å oppdatere dere mer i dag. Forhåpentligvis ordner alt seg snart, jeg krysser i alle fall fingrene for det og håper på det beste. Uansett hva som skjer, så går det nok bra.

Kommer ikke til å fortelle dere hva det er om, og det er ikke for å være jævlig men rett og slett for at jeg ikke klarer. Tenkte bare å stikke innom for å si at det går bra, og at jeg blogger som normalt i morgen igjen! Nå skal jeg freshe opp litt på hårfargen og sminke meg superfint, da føler jeg meg alltid bra. 

Et lite tips - aldri ignorer noen som elsker dere, det er den verste følelsen i verden. 

outfit

Kommenter her

Har akkurat kommet inn døra hos farmor, skal være her fram til jeg drar til Lotte på sleepover! Klarte å miste favorittringen min på vei hit uten at jeg merket det, noen ganger er det utrolig irriterende å ha så tynn finger! Må jo kjøpe ringer på "toys r us" om de skal passe.

Her kommer i alle fall dagens outfit, har faktisk vært på den gamle ungdomsskolen min i dag! Begynte nesten å grine, savner de gamle lærerne mine og klassemiljøet så sykt.. Om dere enda går på ungdomsskolen og skal begynne studiespesialiserende, NYT årene dere har nå! 
 

Nyttårskjolen

Kommenter her

Startet dagen min med et varmt bad + en selvbruningsrunde, og nå sitter jeg hos Amanda. Vi skal på bedriftsbesøk i dag med skolen, så må forberede noen spørsmål. Når jeg er ferdig DER drar jeg til Lotte, så blir med andre ord en ganske bra dag! 

Og nå kan dere få se kjolen jeg skal bruke på nyttårsaften! Skulle egentlig bestille den under fra asos, men akkurat da jeg skulle trykke på bestill-knappen kom det opp at den var utsolgt i min størrelse.. Hater når DET skjer, se bare hvor fin den er:

Hadde blitt så bra med mørkebrunt hår og brun hud.. Aja..

Så måtte jeg bruke back-up planen å se igjennom nelly for å finne noe lignende, og fant noe som var.. helt okei. Hadde egentlig tenkt meg en litt mer "dus" farge, føler dette blir så ekstremt. Men jeg får det sikkert til å fungere på en eller annen måte!

Kooooselig morgen! 

sminken og produktene jeg bruker!

Kommenter her

Dere har etterlyst et slikt innlegg, og ettersom jeg ikke får til med sminkevideo (har ikke redigeringsprogram på pcen, ikke engang moviemaker) så gjør jeg det på denne måten!

Jeg har 90% sminke som ikke er testet på dyr, alt jeg har som er dyretestet er det lenge siden jeg har kjøpt. Dere kan se på lister over sminke som ikke er testet på dyr HER. 

1. Til ansikt og kropp.
Jeg har begynt å bli utrolig flink med å rense ansiktet etter at vi begynte på skolen igjen, jeg fikk plutselig masse kviser og det liker jeg ikke.. Så derfor bruker jeg nå rensekrem, fuktighetskrem og øyekrem fra bareminerals. Visste dere at man egentlig skal begynne med øyekrem fra den dagen man begynner med mascara? Mange tror det kun er for gamle damer, men det stemmer ikke! 
Jeg har kjøpt alt dette på Juvelen Spa i Harstad. Ellers bruker jeg en selvbruning fra Sunspa; tan-in-a-can! Den er faktisk den selvbruningen jeg har prøvd som blir minst orange, og er superlett å påføre. Dere spurte om jeg kunne fikse en rabattkode til dere, men i dag er den perfekte dagen å kjøpe - den er nemlig på 50% hos Makestyleshop, og koster nå kun 134 kr! Kan kjøpes HER! 


2. Til håret.
Håret er vel kanskje det jeg bruker aller lengst tid på om morningen på grunn av alt styret med extensions - gleder meg til jeg en vakker dag klarer å gå uten! Extensionene jeg bruker er fra http://www.butterflyhairextension.no/, jeg har bare farget de gamle jeg hadde der ifra for å få mørkt hår, og det gikk faktisk helt fint og de er enda i god kvalitet.Ellers retter jeg håret hver eneste dag, da bruker jeg GHD sin slettetang. Kostet vel 1999 kr, og kjøpte den på en frisørsalong her i Harstad.Dette er hårsprayen jeg bruker, og den har jeg brukt i mange år. Synes den fungerer aller best! Tror den koster rundt 100 kroner, og kan kjøpes på Cubus.Hårbørsten man velger om man har extensions er ekstremt viktig, og jeg hadde en superbra før som jeg har klart å miste.. Akkurat nå bruker jeg denne hårbørsten, og det eneste "spessiele" med den er at den løser opp floker utrolig lett og går fint igjennom håret uten at man mister mye hår. Kan kjøpes HER.


3. Sminke.
Jeg har utrooooolig mye sminke, men bruker faktisk kun en liten brøkdel av det. Jeg har to sminkevesker som jeg absolutt elsker, den rosa er desverre utsolgt men dere kan kjøpe samme i andre farger HER.   Den minste av sminkeveskene bruker jeg til å ha den mest nødvendinge sminken i, har den med meg på skolen og andre steder. Den fåes kjøpt HER. 


I ansiktet bruker jeg først foundation fra "dream mat mousse", har kjøpt den på cubus. Har brukt den siden jeg var 14 år og elsker den så absolutt! 

Etter det bruker jeg et pudder fra glo minerals, og om man bruker to forskjellige pudder er det også viktig å bruke to forskjellige koster. Dette er det pudderet jeg har prøvd som desidert gir finest farge, og jeg er så glad for at jeg har det i sminkevesken! Pudderet kan dere få kjøpt HER, og kosten kan dere få kjøpt HER. Etter det bruker jeg et solpudder fra Isadora i kinnene, pannen og på haken, og til til å påføre det bruker jeg en kost fra samme merke. Har kjøpt det på cubus! Jeg må tegne brynene mine litt for å markere dem, og da bruker jeg en øyebrynsblyant fra Lancome. Har kjøpt den på parfymelle i Harstad.Selv om jeg bruker løsvipper, synes jeg det er viktig å ha på seg mascara først for at vippene skal se mer naturlige ut. Jeg bruker en mascara fra Nilens Jord, grunnen er for at den tørker så fort og jeg har en tendens til å begynne å nyse når jeg har tatt på meg mascara og da er helvette løs om mascaraen enda er våt, for å si det sånn.. Fåes kjøpt HER. Så, til løsvipenne. Jeg har kjøpt mine vipper på Juvelen Spa i Harstad, har brukt vipper hver dag i tre år nå og det er der de desidert har best utvalg, og jeg har virkelig peiling på hva jeg snakker om. Gjør dere selv en tjeneste og ikke kjøp for 10 kroner på nettet, det ser ut som plastikkvipper og er overhode ikke fint synes jeg. Ellers kjøper jeg vippelim i tilegg fra merket DUO i fargen hvit/gjennomsiktig. Beste limet! 
Avslutter med en lipgloss som gjør leppene ganske mye større, den er fra bareminerals og har kjøpt den på juvelen.Så ja, alt dette skal altså til for at jeg skal se sånn nogenlunde okei ut! Haha neida, jeg elsker å holde på med sminke og det er en interesse!:-) 

 

dagens outfit

Kommenter her

Om gårdagen - jeg er virkelig ikke noe "partymenneske" har jeg funnet ut. Dro ut og spiste sammen med noen venner, og så dro jeg hjem etter det! Var godt å bare legge seg i sin egen seng og slappe av, trenger virkelig hviledagene i helgene har jeg funnet ut. Men noen ganger føler jeg meg "tvunget" til å dra ut siden alle vennene mine gjør det (og da mener jeg ALLE), så om man ikke skal sitte inne som en idiot har man vel egentlig ingen andre alternativer..?

Slik ser jeg i alle fall ut i dag. Liker å fikse meg litt selv om jeg bare ligger inne en hel dag! Smykkene er fra cubus, kjøpte de for noen dager siden. 

 

 

Konkurranse - personligalmanakk.com

Kommenter her

Nå kan dere vinne en personlig almanakk, og om dere ikke vet helt hva det er (for det aaante ikke jeg..) så er det altså en planlegger/dagbok der man selv velger designet, skrift, oppsett og alt mulig! Det synes jeg var en veldig fin julegave å gi til en venninne eller noe sånt, hva med å bruke et bilde av dere to på forsiden? Mange muligheter!

Selv fik jeg muligheten til å lage min egen i går som jeg snart får i posten, det var faktisk utrolig lett - og jeg er EKSTREMT dårlig på slike ting, så om jeg fikk til, så kan alle.

Om dere vil lage deres egen, bare for å teste ut eller for å kjøpe, så kan dere gjøre det HER. 

Slik ble altså min seende ut på forsiden, gleder meg såå masse til jeg får den! Det dere må gjøre er å like facebooksiden deres HER - og så kommentere innlegget her om at dere har gjort det. 

Vinneren trekkes om to dager, og annonseres her på bloggen - grunne til at konkurransen varer så kort, er sånn at man skal kunne få den i tid til jul! 

out

Kommenter her

I kveld drar jeg ut for å være litt sosial! Planen er å ikke drikke, skal som sagt holde meg til nyttårsaften. Men vet dere hva, om man har veldig lett for å bli lei seg (slik som jeg har) så er det nok det verste i verden å bare sitte inne å se i skråtaket. Vi er ung så kort, vi har mange år framover hvor vi kan sitte hjemme! 

Håper alle får en super kveld, tar med kameraet så blir det masse bilder i morgen. Suss, jeg elsker dere 

Har ikke fikset meg noe i ansiktet på disse bildene, måtte bare vise dere kjolen! Nå skal jeg og Lotte fikse oss. 


Dette er mine naturlige bryn, btw!! Jeg klarte å spare:D Brunette-barbies, eller? 

kreativ mat

Kommenter her

Nå har mange av dere blitt i det "kritisere-moduset" igjen. Har et lite tips ; for dere klager på hva jeg gjør, se dere rundt - sammenlign med meg andre bloggere, venner av dere og ikke minst dere selv så kan vi se om dere enda har noe å klage på. Jeg er ikke så verst, skjønner dere.

Ellers, NEI - jeg går ikke på noen barnematdiett? Har liten tro på at det funker ettersom at det faktisk er laget for at babyer skal vokse å legge på seg. Jeg spiser det for at jeg for øyeblikket ikke klarer å tygge maten så bra, og da er det et bra alternativ. Ellers så er det faktisk utrolig godt synes jeg haha! 

I morgen kommer det foresten en superbra konkurranse til dere som kanskje er litt sent ute med julegavene, noe å se fram til!
 

videoblogg - in "pain"

Kommenter her

Hahaha hva i alle dager er det jeg sa her "æ har dritvondt i tunga, eller det e ikke ondt eller det e litt ondt". Skulle nesten tro jeg hadde fått piercet inn en hjerneskade på kjøpet! Men det var ikke vondt altså, heller VELDIG irriterende å ikke kunne snakke ordentlig, elsker jo å prate haha.

tok en liten hvilepause i kveld

Kommenter her

Håper dere tilgir meg for at jeg har "glemt bort" bloggen i dag/kveld. Har hatt et utrolig stress over meg lenge, og til slutt sa det bare stopp. Pleier å bli sånn ganske ofte for meg... Så jeg har sett på idol med verdens beste venninne og prøvd å spise popcorn (misslykket). Har tatt det ekstremt rolig, eller kokrolig som jeg sier, og det har vært så godt at dere aner ikke!

I morgen skal jeg legge ut en videoblogg jeg filmet i går av meg når jeg prøvde å snakke haha.. Kommer til å bli morsomt, kunne overhode ikke snakke på kvelden i går!

 Har et lite "kosehjørne" på rommet der jeg setter ting som betyr noe for meg, alt der er nøye utvalgt. Blir glad og litt tankefull av se bort der, men mest av alt - takknemlig for det fine jeg har.Kommer ingen flaterende bilder av meg i kveld haha ettersom jeg har vært såååå sløv! Har vært plassert sånn her 50% av kvelden.
Har begynt med en ny selvbrungingsspray, desidert favoritt med en gang! Tok et lag i kveld så kan fortelle dere bedre i morgen kanskje...? Så nei, det er ikke melanotan som noen av dere tror:-) 


barnematfruen

Kommenter her

Hei og beklager for sen update, kom akkurat inn døren her hjemme! Nå må jeg bare slenge i meg litt mat (barnemat, vil det si..) før jeg begynner på å rydde rommet. Anne-Sofie kommer hit i kveld, jeg er alene hjemme i helgen så vi skal se idol sammen og slappe av. Blir sikkert kjempekoselig!

Har litt lyst til å si "told ya so" til alle som mente at jeg kom til å være i et smertehelvette de neste dagene på grunn av tunga, men jeg har det HELT fint! Som jeg sa, alle oppfatter det individuelt og jeg har ingen plager overhode idag. Eneste som er vanskelig er det å spise ting som er seigt eller hardt, jobber enda med å lære meg teknikken. Men det kommer!Ps; så at de skal innføre 18 år på solarium fra og med 1. Juli til neste år. Skal bli spennende å se hvordan de skal klare det, vakter på solariumet? L-O-L

slutten på enda en dag

Kommenter her

Haha må bare si noe, hvor jævlig dum tror dere jeg er? Ta ikke alt så sinsykt seriøst, jeg tok IKKE piercing for å bli bedre til å suge (okei???). Skal ikke snakke sex på bloggen min, men jeg tenkte mer på KLINING. Har selv kysset folk med piercing etter min erfarign er det mye bedre(selfølgelig er det individuelt.)
Noen fant tydeligvis det jævlig støtende, stakkars folk. Jeg kan gjerne selge litt av ironien min billig, ser at mange trenger det. 

Nå går jeg og legger meg sammen med den fine kjæresten min, det beste jeg vet i verden er å få være sammen med han en hel natt. Vi har vært sammen i 7 måneder nå 

Nå klarer jeg ikke å snakke på grunn av tunga, sånn foresten..Den er ikke hoven faktisk, klarer bare ikke å bevege den.. Jaja. Høres i morgen, god natt!

Detter er alt jeg klarer å få i meg i dag, er veldig vanskelig å tygge synes jeg. Så et lite tips til dere som har vondt i munnen -barnemat! Her får dere et litt dårlig resultatbilde, haha! Men er jo egentlig ikke så mye å vise føler jeg. 


 

videoblogg - piercing

Kommenter her

Her kommer videoen! Synd dere ikke ser det så godt, men det er vel kanskje like greit..? Er uansett kjempefornøyd, det gjorde ikke vondt overhode! Om dere skal ta hull i tungen og bor i Harstad anbefaler jeg definitivt Juvelen Spa, var greit å få gjort det i en rolig atmosfære av noen som vet hva de holder på med - det er så utrolig viktig å føle at man blir tatt vare på!

Og det er ikke så vondt som det høres ut som haha.. Jeg overdriver med lydene her.

Ellers vil jeg sende en hilsen til en leser, nemlig http://explode.blogg.no/! Du skulle bare ha skjønt hvor mye de fine innleggene du har skrevet om meg betyr, jeg digger bloggen din og du er supersøt! Stor klem, håper du vet hvor glad jeg blir! 

think of your man

Kommenter her

Sitter å skriver kort til kjærsten min, viktig å gi hverandre små ting en gang i blandt synes i alle fall jeg. Skal sove hos han i natt, kjipt å ha klineforbud i tre dager framover, men sånn er det!

Blir så forundret over dere som sier hull i tunga er harry... Jeg tenker, alle har sin smak, det går ikke å si at noe er sånn og sånn - jeg synes det er dødskult! Jeg lever kun en gang, og jeg har lyst til å teste grenser og er en veldig spontan person. Jeg tok tatovering spontant, dette var også ganske spontant ( selv om jeg har ønsket det lenge) og kommer til å hoppe fallskjerm, strikk og alt det der. Alle tingene folk snakker om, som de diskuterer fram og tilbake om det er vondt eller ikke, slike ting vil jeg prøve. Sånn er jeg, og jeg elsker det! 
Jeg kommer jo ikke til å geipe 24/7, jeg har hatt det noen timer nå og det synes ikke når jeg ler engang. Men jenter, think of your man - piercing i tunga gir mange gleder har jeg hørt! :-) Hull i tungen!

Kommenter her

Jepp, da har jeg tatt hull i tungen på juvelen spa, fikk også fikset neglene mine der først! Var utrolig nervøs rett før, men det gikk heldigivs bra da og var ikke vondt overhode, har heller ingen smerter nå. Det kostet 600 kroner! Gleder meg til jeg kan bytte stang om ca en måned, nå er den veldig stor og derfor blir det ikke bra å ta bilder av bare tungen. Men har faktisk ikke hovnet opp noe! 

Forteller dere mer senere om dagen min, skal også legge ut film!

 Her fikk jeg velge hvilke farger jeg skulle ha på neglene. Fikset de hos superflinke Siri på juvelen, var også hun som tok hull i tungen! Hun er så søt og hyggelig.

Hadde med meg finbesøk, vettu!


Og her satt jeg, klar for hull i tungen! Da hadde jeg høy puls kan jeg love dere... 
 

hjertet banker ikke som før

Kommenter her

Sjalusi, svik og sorg.

Hvorfor tenker man så mye på natten? Hvorfor er det så vanskelig å formulere tankene sine? Hvorfor skriver jeg dette innlegget? Dere vil ha outfits, sminke og utseende. Dere gjør det lett for meg, det er bra. Dere vil ha overfladisk, dere vil ha frøken perfekt og shopping. Overfladisk, er det meg?


<3  Det er så viktig å ta en dag av gangen, og sist men ikke minst - pust. Det er ved smerte du kjenner at du lever. 

i morgen skjer det!

Kommenter her

Fra og med i morgen kan jeg ikke spise som normalt på en stund, fordi jeg skal... ta hull i tungen! Så i dag har jeg spist nøyaktig det jeg vil, nemlig taco, tacobaguett etterpå, godteri og alt jeg har kommet over rett og slett. Har fått mamma til å handle masse suppe, barnemat (haha) og vaniljeis som jeg skal kose meg med i dagene som kommer, har hørt at man kan hovne veldig opp og da er det lurt å ha noe lett å spise.

Vet ikke helt om jeg gruer eller gleder meg, men har hatt lyst til dette så lenge at det skal bli godt å få det gjort. Og selfølgelig skal det hele filmes til bloggen!

Haha og en ting jeg stusser litt på er når lesere kommenterer "Hvorfor sa du ikke hei til meg idag i byen?!?!? jeg så deg!!! hvorfor ser du så overlegen ut!!! hvorfor smiler du ikke" Og selfølgelig er jeg som alle andre, jeg sier ikke hei til folk jeg ikke kjenner og jeg går heller ikke å smiler til alle, jeg kan jo ikke bare anta at alle leser bloggen min..? Si hei istedenfor, det er så hyggelig! Tenk nå litt på hva dere kommenterer og om dere faktisk forventer realistiske ting, jeg er ikke en maskin - men jeg lover, jeg gjør så godt jeg kan for dere. 

mmm,beste i verden! 


Mens jeg ventet på maten satt jeg å så på Jan Thomas sitt program, happy day! Og herregud for en herlig mann han er, tror ikke det finnes et snev av vondt i han. Haha fikk en ikke uventet gjest med matbordet i dag, slik sitter hun HVER gang vi spiser middag. 

Jeg har blitt helt avhengig av nyan cat, men spillet har tydeligivs fryst seg..? Får ikke til å spille, så om noen vet hvordan jeg gjør det så si ifra! 

julenissen

Kommenter her

Som sagt fikk jeg endelig kjøpt noen julegaver idag, føles godt at jeg fikk kjøpt nøyaktig det noen ville ha. Elsker å glede andre! Men skal faktisk ikke kjøpe så mye julegaver i år forutenom til familie, jeg og bestevenninne skal som sagt dra bort en helg etter jul og bare kose oss istedenfor. Tror det blir mye bedre uansett ♥ 

Hver dag når jeg kommer hjem henter jeg posten, og i dag ble jeg så glad for jeg hadde nemlig fått en stoor pakke. Åpnet den, og den var full av masse sexy undertøy og kostymer. Men problemet er - jeg aner ikke hvor det er ifra eller hvem som har sendt det? Merkelig, så om noen har sendt meg minst 30 stringtruser og 4 kostymesett (av en eller annen grunn) så si ifra! 

 

føler meg flink

Kommenter her

I dag hadde vi mattetentamen og det gikk.. helt okei faktisk! Har aldri gjort det så bra på en mattetentamen før, så sitter igjen med en sykt god følelse i kroppen. Hadde aldri trodd at jeg faktisk kom til å være glad i dag, har gruet meg til denne tentamen lenge men ÅH så bra jeg gjorde det!

Har vært og handlet litt julegaver med Amanda etter skolen, fant heldigivs NØYAKTIG det jeg ville kjøpe. Og i morgen er den store dagen... Hva skjer da tror dere? ;)

Ikke akkurat vanskelig å se hvem som har stasjonert seg på skolebadet her, haha! 

Og til dere som klager på at den jævla smekken min er åpen, så sklir den ned HELE tiden, slik er det på den type bokse.. Anne-Sofie sliter med det samme blandt annet, haha. Og vi passer buksene perfekt liksom. 


ladder opp stemningen

Kommenter her

Har nettopp kommet hjem fra mørkekjøring med trafikkskolen, tenk at jeg kan få lappen om bare et år! Rart å tenke på at jeg er så "gammel", men samtidig skal det bli herlig med bil. Har allerede valgt ut hvilken jeg skal ha og alt, gleder meg til dere får se! 

Jeg hater egentlig å dra ned stemningen i bloggen med slike lange og ganske alvorlige innlegg, det har jeg hatt to dager på rad nå - men samtidig, det er så utrolig godt å ha en plass hvor man bare kan skrive av seg og få ut det man føler. Kan vise dere noen bilder fra kvelden min, så kanskje vi blir i litt godt humør igjen!

Var med Lotte til frisøren i dag, ble hun ikke fin folkens? Haha neida, når man farger håret fra blondt til brunt må man pigmentere det først,så jeg satt også med rødtorangegult hår en stund..

Vi fikk masse pepperkaker, nam! Første gang i år tror jeg. 

Når jeg endelig kom hjem oppdaget jeg at jeg ikke har åpnet to luker på kalenderen. Da tenkte jeg bare "SCORE! WINNING! ELSKER LIVET! ELSKER KINDERSJOKOLADE!" , dagen var automatisk reddet haha.


Og takk for alle støttende og fine kommentarer i det siste. Jeg har verdens beste lesere 

en evig ond sirkel

Kommenter her

Jeg kjenner vel neppe noen som kan si at man er FOR mobbing. Det er forventet at alle skal være i mot mobbing, sant? Man ser en film med et mobbeoffer, synes synd på offeret og tenker "herregud, slik skal jeg aldri gjøre". Men jeg tror det finnes færre mobbeoffer enn det faktisk finnes mobbere - det finnes fysisk mobbing, psykisk mobbing, og det mest vanlige..stille mobbing, altså utestenging og blikk. Den mobbingen hvor det blir stille når du går inn i et rom, der hvor du ikke blir invitert og innkludert mens andre forventer å få alt fra deg, og den der du blir baksnakket av de du trodde sto deg nærmest. Når du finner ut at dine beste venner gang på gang sier bort hemmeligheter, når du er baksnakketemaet på en drikkelek eller når du blir kastet ting på i byen av mennesker du ikke rekker å se hvem er. Hva skal man gjøre med sånt?

For nei, nå som jeg går på videregående skole ser jeg ikke mye mobbing - men man kan føle ubehaget på kroppen. Himlingen med øynene noen sender til hverandre om du setter deg ned,  å sitte sammen med noen som skriver stygt om deg på facebookchatten til venninna som sitter på andre siden av rommet, og å bli frastjelt verdisaker fordi "hun toppbloggeren har jo så mye, så om hun er så rik bryr hun seg vel ikke". Jeg har opplevd dette, jeg er sikker på at DU har opplevd noe av det også, enten som offer eller som mobber - eller kanskje begge deler?

Det er utrolig ekkelt å bli satt i en slik situasjon, men da må man tenke - er jeg slik selv? Får jeg andre til å føle det på den måten? Hele barneskolen ble jeg mobbet av de eldre og yngre elevene, heldigivs ikke de på eget trinn. Ble holdt utenfor i åttende og niende, men i 10ende, når jeg endelig fikk litt "makt" ( det vil si, pupper, extensions og eldre kjæreste med bil..) ble JEG den personen som holdt andre utenfor, den personen som trodde man var bedre enn alle andre. Men ingen har RETT til å få andre til å føle seg som dritt, og det skjønte jeg i sommer. Jeg har virkelig endret meg, og bestemor sa det til meg i dag "Sophie, du er en ny person. Du er så mye bedre nå" fordi før var jeg frekk med alle rundt meg, og behandlet de som dritt.

Poenget er - ikke kast stein i glasshus. Det er så mange hyklere, en evig ond sirkel av mennesker som snakker dritt om hverandre. Så bryt sirkelen, hold avstand fra mennesker dere ikke liker, og ellers - hold kjeft. Det finnes ikke noe verre enn falske venner. 

Fant noen gamle bilder hos farmor, har fått med meg at dere liker sånt! Utrolig rart å se tilbake på, jeg har bare levd i 16 år og enda føler jeg at jeg har lært så mye.. Tenk hvor mye jeg ikke ante da, og hvor mye jeg enda forandrer meg. 
dagens outfit

Kommenter her

Herregud for et misslykket outfit det ble i dag haha! Jeg sov hos Marco i natt og hadde planlagt å være så fin idag, men når jeg skulle kle på meg i morges så jeg at jeg hadde tatt med helt feil klær.. Merkelig! Så endte opp med bukse fra i går, en skjorte som er helt okei og en singlett som ikke er min, haha.

Forresten, nå begynner jeg å stresse ordentlig med nyttårskjole her! Noen som har bestilt fra ASOS før? Hvordan er fraktprisene (eventuelt kom det toll) og hvor lang leveringstid? Har nemlig funnet en sykt fin kjole der som jeg tror ville passet meg bra!

Me today. Dere spurte sist gang hvor jeg var når jeg tok bilder på denne måten, og jeg er hos farmor et par ganger i uken og da tar jeg bilder sånn her!:-)

what hurts the most

Kommenter her

Det verste man gjør når man har en stor blogg, er å innrømme at alt dere sier og gjør går innpå meg. Men som de sier, "man må ta det gode med det vonde", og skal jeg klare å ta til meg det gode og virkelig tenke på hva dere sier, så kommer det vonde også..

Det har seg sånn at om man er i et forhold, så er det utrolig vanskelig å også ha en stor blogg. Det kjæresten min gjør blir plutselig noe dere bryr dere om, og at så mange av dere fatter interesse av han var supergøy i starten.. Men nå.. Altså, det er veldig hyggelig at dere vil ta bilder med han og snakke med han, det gjør meg INGENTING og er ekstremt "selvgjort er velgjort" fra min side.

Men dette er noe som skjer for meg hver gang han drar bort - da blir mailboksen min full av meldinger, og jenter ringer med skjult ID og sier " vi vet hvor kjæresten din skal og hvor han sover, gjett hvem som kommer til å være utro i helgen?" eller masse detaljer om hva han sier og gjør, ting som ikke stemmer, og så kommer de verste. "Kjæresten din snakker stygt om deg, kjæresten din er utro". Så får jeg kanskje ikke tak i han, så sitter jeg der med vondt i magen, tårer i øynene og føler meg latterlig alene. 

Vet ikke om noen av dere leser Kristina Andersen sin blogg, men noe lignende skjedde med henne for en stund siden, og det skremmer meg sånn. Hverken jeg eller henne har gjort noe galt for å fortjene dette, ikke kjærestene våre heller for den saks skyld. Må man virkelig velge forhold eller blogg?

Det jeg sier er, det spiller ingen rolle hvor mye man stoler på kjæresten sin, det er ikke hyggelig å få høre 20 ganger i uka at kjæresten din oppfører seg som en dritt. Vet at dette skjer samtlige bloggere som har kjæreste, og fakta er at det sitter mange sjalu jenter der som virkelig ville gitt lilletåa si for at det skal bli slutt. Faen for en verden vi lever i folkens, kjæresten min betyr virkelig alt i verden for meg, og jeg kan ikke tro at noen skal ha lyst til å ødelegge det. Hver gang jeg har blitt sur på Marco så har det bunnet i det her, da frister det så latterlig lite å ta han med på bloggen selv om jeg vil det så utrolig mye. Om man har en utro kjæreste så vil man selfølgelig vite om det, men ikke via mail fra anonyme jenter som virkelig tror de har peiling. Da sier man ifra på en ordentlig måte omså..

Dere som sender meg slike mailer fra nå av, kommer til å bli politianmeldt. Jeg skal gjøre alt for at slikt ikke kan fortsette. Når jeg ser noen som blogger om kjæresten sin tenker jeg hele tiden på om de opplever det samme, jeg unner virkelig ingen det. 

Alt er med en gang i orden hver gang han kommer hjem, men de timene jeg sitter alene i mørket og kjenner på magefølelsen.. Ikke den følelsen av at han er utro, mer den følelsen av at mennesker er grusomme,at jeg trenger han nært meg og jeg trenger trøst...Det er helt umulig å le det bort å si "hehe, nå sier noen at du er utro igjen." Vet mange av dere sier at å blogge må være en lett jobb, men tro meg - det er det ikke.

 

haha følte bare jeg MÅTTE legge ut det siste bildet, ble mye syting her i huset (fra han til venstre..) når vi målte brunfarge! 

sløvedag

Kommenter her

Er jeg den eneste som trenger mer enn ti timer søvn for å føle at man fungerer som man skal? Sovner jeg etter klokken 22 er jeg så og si dømt for en dårlig dag. Slik som nå.. Enough said, skal sove som en stein etter skolen! Det frister å ta et varmt bad (har blitt badekar-avhengig), jeg blir kald bare av å se ut igjennom vinduet, brr. Men nydelig himmel idag i alle fall!

Tenkte å vise dere hva jeg har på meg idag! Mandag er den mest sløve dagen i klessveien, det har vi jentene avtalt haha.. Høres ekstremt teit ut, men er på en måte greit å ha en dag hvor man bare kan drite i hvordan man ser ut (så langt som det går..). Extensions og lag på lag med sminke + løsvipper er uanestt en avhengighet for oss! Irriterende nok... 

Himmelen, fiiine nord-norge! 

Blir ikke ordentlig fjortissblogg uten trutemunn-bilde! Drar til verdens beste kjæreste etter skolen, si vi høres der! Kos dere i dag, alle sammen:-) 

drømmetyding?

Kommenter her

I kveld var jeg først hos Lotte en tur , og etter det dro jeg til Marco! Tror ikke ord kan beskrive hvor utrolig godt det er å være sammen med han. Vi passer virkelig utrolig bra sammen!
Og så må jeg bare sende en takk til dere, så fantastisk gode mange av dere er! Jeg har blitt i så godt humør av å lese kommentarer her i det siste, og det gjør meg mer motivert og forhåpentligvis til en bedre blogger. Dere skal vite at jeg leser hvert eneste ord dere skriver, og med mange kommentarer blir blogglysten på topp. Elsker dere ♥ 

Haha forresten, er noen av dere god på drømmetyding? Jeg har to drømmer som konstant går igjen hver natt. I den første drømmen mister jeg alle tennene, så svelger jeg de enten, eller så faller de bare ut. Og så har jeg tenner under der igjen, så skjer det samme gang på gang. Og når jeg skal snakke så kommer alt enten utrolig lavt ut, eller så klarer jeg ikke å uttale ordene. Utrolig ekkelt! Så har jeg drømt fem netter på rad nå at jeg har en bøtte med meg overalt som jeg driver å spytter i, så ender det med at jeg spytter i virkeligheten?! Haha, utrolig ekkelt i alle fall, og sykt turn off! Håper jeg ikke drømmer at jeg går på do snart, gud vet hva som skjer da...

Jepp, der fikk dere litt viktig og nyttig informasjon.. God natt! 

Pokker at jeg glemte kameraet.... Jaja, dere får nøye dere med disse! Sykt zøøøt er vi.
Hva synes dere om det nye designet?

Er mange av dere som har lurt på dette, men bloggen min er 100% virusfri, og helt trygg å være på. Ville aldri gjort noe sånt mot dere! Skjekker alltid med alle annonsørene mine, og pappa hjelper meg mye. Så dere er trygge:-) 

mobbing

Kommenter her

Synes alle som blir mobbet skal ta inspirasjon av denne gutten - det kommer et liv etter skolen, ungdomsskolen og videregående. Det er da livet STARTER, og de som blir mobbet er faktisk de som i 99% av tilfellene ender opp som sterkest til slutt, tror jeg. 

Selv ble jeg mobbet fra første til niende klasse, og det gjør virkelig noe med en person. Heldigvis var det ikke konstant og gikk for meg periodevis, og nå har vel mobbingen i større grad blitt overflyttet til facebook..? Dere vet den der, når mange liker en kommentar som er frekt rettet mot deg osv. Det er så ekkelt, og det opplever sikkert ALLE! Mobbing kommer virkelig i alle former, fysisk som med at man blir banket opp, psykisk som utestenging og de små tingene som gjør at du føler deg dårlig, internett og mobil..

Håper denne gutten har det bra nå, og at mange ser denne filmen slik at han kan hjelpe andre med sitt budskap. 

headerbilder

Kommenter her

Her er bildene til den nye headeren som forhåpentligvis kommer veldig snart! Har sendt de på mail til designlageren også, så får vi se hva som skjer! Kan hende det blir endringer på designet, omså ikke idag så skjer det nok snart. Men rosa skal det enda være, elsker rosa!

Hvilket bilde synes dere var finest? Det hjelper meg å velge bilder som skal brukes i headeren!
lite action på meg idag.

Kommenter her

Hadde tenkt å dra ut å jogge en tur, men om jeg går ut døren er jeg faktisk overbevist om at jeg kommer til å fryse ihjel. Og nei, jeg tuller ikke! Har nettopp åpnet fire luker på sjokoladekalenderen min ettersom jeg er så sinnsykt bad-ass, men angrer meg nå i alle fall. 

Nå skal jeg se etter julegaver på nettet og se en film - the tourist, noen av dere som har sett den? Føler egentlig den er dårlig haha, men man skal ikke dømme før man har sett.

Så den nyeste harry potter filmen før i dag, har merkelig nok ikke sett den før nå? Skal nevnes at jeg blir utrolig fort lei meg av filmer, og satt og hulket som en idiot på slutten. Men gud så bra, harry potter er BEST! 

Slik ser altså min søte sjokoladekalender ut i år. Missunner dere som har pakkekalender, er første året jeg er uten. Har blitt "for gammel"....
Skal ta nye headerbilder så snart lillesøster kommer hjem, håper de blir superbra! 

fotohumør

Kommenter her

Godmorgen! I dag er det Søndag = ingen planer. Har akkurat tatt et bad og skal begynne å fikse meg sånn smått, venter på at selvbruningen skal tørke. Bruker for øyeblikket en fra tan towels som jeg ikke synes er så veldig bra, foretrekker de hvor man sprayer faktisk... Nå blir det ujevnt og stygt folkens! :(

I går var jeg bare sammen med Anne-Sofie og Caroline, ingen av de var i fotohumør så dere får nøye dere med få bilder desverre.. Jeg lover dere, jeg prøver alt jeg kan men de vil bare ikke!
Vi så en skrekkfilm som heter "vacancy", helt okei film om man vil bli skremt - satt med hjertet i halsen halvparten av filmen i alle fall! 
 

videoblogg

Kommenter her

Hihi, denne videobloggen er til de som enda ikke tror på at håret mitt er farget av en eller annen merkelig grunn! Har vært så mye hårsnakk her i det siste at nå er til og med JEG lei av det, jeg er enda den samme - det er viktig å huske på, hårfargen definerer ikke en person. Merkelig at folk har begynt å behandle meg bedre og bedre jo mørkere hår jeg får, det sier jo egentlig litt (mye) om hvilket samfunn vi lever i.

Nå skal vi lage nachos, se på skrekkfilm og bare kose oss. Elsker jentekvelder ♥ 

selvbruningstime

Kommenter her

Anne-Sofie kom til meg i natt med taxi, koselig med nattebesøk! Vi tok et solid lag selvbruning hver før vi gikk å la oss. Viktig å være brun når man har mørkt hår synes jeg! Rart å se meg selv i speilet, dette var jo overhode ikke planlagt. Men jeg trives 

Må vel ta bilder til ny header snart også..? Skal få gjort det i morgen, så da kommer det nytt design også! 


Må bare vise dere noe! Jeg får sikkert 5 deksler tilsendt i uken av diverse nettsider, men jeg gidder aldri å skrive om det for det er ALLTID det samme.. Men her om dagen fikk jeg noe sykt bra fra http://i-style.no/! Nemlig et deksel som er helt flatt, og gir mobilen et helt nytt utseende. Det man måtte gjøre var å skru av dekselet til iphonen (man fikk med et knøttlite skrujern) og det var superlett når til og med jeg fikk til! De har også sinnsykt god kundeservice, beste jeg har opplevd fra NOEN sammarbeidspartner og det er ikke tull engang. Så da er det bare å sende en mail om man lurer på noe. På bildet under har jeg faktisk dekselet på, så da kan dere jo tenke dere hvor flatt det er. 

Slik ser mitt ut. Det er helt flatt, så man kan altså ha andre deksler over der. Helt genialt, og de har mange andre rosa og fine på http://i-style.no/ ! faktisk første siden jeg ser som har godt utvalg til gutter også. 

Me today; Fikk en sinnsykt fin blazer i posten fra http://www.smejfashion.no/, de jeg hadde konkurranse med! Elsker den, syntes den passet ganske bra til håret?  jeg har blitt brunette!

Kommenter her

Jepp, dette måtte altså til for å redde mitt hår. Utrolig uvant... Bedre bilder kommer i morgen, er så sliten nå! Hater å ha brunt hår selv om fargen var fin, lider av litt post-traumatisk brunettesyndrom nå haha.. Men det ordner seg, nå skal håret mitt bli langt og fint NATURLIG. Men ey - alt heller enn rosa hår?

Love you!EDIT: SIDEN MANGE SA JEG HADDE REDIGERT DET ( WHAT THE FUCK) SÅ KAN JEG LEGGE UT TO NYE. JEG ER IKKE SÅ GOD MED REDIGERING ALTSÅ.. VIDEOBLOGG KOMMER I MORGEN.


neste uke = ny piercing

Kommenter her

Booket time for en stund siden til ny piercing, dette skal altså skje i neste uke.. Jeg kommer til å ha med meg noen venniner som skal holde meg i hånden, og hjelpe meg å filme til bloggen haha. Men hvilken piercing tror dere det blir..?

Forutenom den nye piercingen så har jeg jo en i navelen ( som sikkert alle vet), hadde hull i ørene men de ble revet ut, kan trygt si at det gjorde vondt! Måtte sy og styre etterpå.. Og så har jeg jo tatoveringen! Synes ingen av disse har vært spessielt vonde, så kanskje jeg har høy smerteterskel..?
Når jeg gikk på ungdomsskolen ( i åttende) eksperimenterte jo alle med nåler, og jeg tror jeg piercet meg selv på alle mulige plasser.. Men ingen av de jeg har nå er "hjemmelaget" for å si det sånn. Fy, hadde nok aldri klart noe sånt idag!

Haha slik så øret mitt ut for en stund siden... namnam.  

 

Men dette blir spennende eller hva!?


 

treningstips

Kommenter her

Viktig å huske på at jeg ikke har peiling overhode (alltid noen som skal påpeke det..) men dette er altså hva jeg gjør for å få "fin" kropp.

Husk at alle er forskjellige og jeg har ekstremt god forbrenning på toppen av alt. Men forbrenning tror jeg man må opprettholde, jeg spiser lite, men jeg spiser nesten hele tiden. Jeg går også mye, og sitter sjeldent stille selv om jeg er på rommet mitt. Går mye rundt, hopper og spretter, danser osv. 

Om man skal bestemme seg for å endre livsstil i større eller mindre grad så er det bra å ta noe som passer for deg. Jeg klarer IKKE å slutte med å spise godteri, men klarer mer eller mindre å slutte med å drikke brus. Før drakk jeg sikkert 1,5 L cola om dagen, var helt avhengig. Nå drikker jeg brus kun 1 gang i uken på det meste. Men godteri? Klarer aldri å slutte! 

Personlig synes jeg det er veldig fint å være litt "kraftig", altså å ha muskler, så jeg prøver å få det. Men er ekstremt vanskelig, man må drikke masse proteinshake og spise helt spessielt. Tror ikke jeg kommer til å klare det! Jeg hadde ikke hatt noe i mot å gå opp 10-15 kg faktisk, men det er nå bare meg. Synes det er mye finere å være litt "fyldig" enn slik som jeg er nå. Eller, det varierer haha! Noen dager vil jeg være supertynn, andre ganger mer formfull.. Men slik er vi vel alle? 

Dette her gjør jeg hver morgen nå, ettersom vi må lære oss det i gymmen. Sykt bra trening og lett å lære seg! 

Ellers er det her den beste filmen EVER! Anbefaler alle å kjøpe "30 day shred", den selges på cdon blandt annet. Det er sykt, man trener hver dag i 30 dager ( er program for alle dagene) og man skal miste mange kilo av det og få sykt tight kropp. Fullførte kun halvparten, men funker sykt bra. Holdt på med det når jeg skulle trene magen og rumpa. Bare å se kommentarene på youtube videoen! 

Føler ikke helt for å dra på meg bikinien nå på vinteren så da blir det gamle bilder ( la oss ikke glemme det rosa håret..) 

 

Og nå må dere ikke bli så barnslige å begnne med "jævla hore du synes alle som er overvektige er stygge" ( slik begynner noen hver gang jeg skriver om trening..) men NEI, det har jeg ikke sagt noen steder. Selvtilitt er tingen, alle blir dødssexy med det! Og derfor er det viktig å føle seg bra, noen trenger trening for det. 


happyface

Kommenter her

Nå er jeg glad igjen ! Men skal innrømmes at jeg blir sinnsykt irritert over dere noen ganger. Sett dere i mine sko; du er toppblogger, og skal vise trynet ditt for over 25 000 mennesker om dagen. Du har et utrolig stort press på deg til å se bra ut, for alle kommenterer dine minste feil. Du sitter i frisørstolen i fire timer og ender opp med rosa hår, når det ble perfekt sist gang jeg hadde vært hos en annen frisør. Da orker jeg ikke å forsvare frisøren jeg var hos denne gangen, for det er rett og slett DÅRLIG. De var kjempefrekke, og jeg følte meg som dritt.
Og vet dere hvorfor jeg farget håret nå? For at mange av dere hele tiden påpekte fargeforskjellen mellom håret mitt og løshåret. Jeg følte det ikke, men dere så det tydeligvis. Så frisøren skulle ta en slags shampo i håret på slutten for å gi mitt eget hår mer gullskjær, og da hadde vi det gående. Så da ble det sånn.. Skal lytte til meg selv fra nå av. Når man skal dømmes av så mange, så blir noe alltid feil uansett. 

Det at jeg gråt og holdt på i videoen var et resultat av mange dager med masse dritt som har hopet seg opp, og endelig kom bare alt ut. Syntes selv det var litt morsomt og ler av å se på videoen nå - litt selvironi må man jo ha, folkens? Føler meg veldig lett og god i kroppen ettersom alt ble borte da. Skremmende å se hvor fort dere blir sure, hvor fort dere sier dere hater folk og hvor fort dere mister respekt. Lykke til i verden, dere kommer til å møte mye verre bortskjemte drittunger enn meg.

Ellers er dere best, prøv å ha et litt åpent sinn fra nå av! Love you<3

Passer litt bra å ha en unnskyldning til å bruke pelsluen! 

Katy Perry med rosa hår.. Prøver for harde livet å tenke at jeg også kan se sexy ut med det, men hahahah! Dont think so


Og nei, jeg bryr meg ikke KUN om penger - det var tull det jeg sa i videoen, for tusende gang. Men selfølgelig så bryr jeg meg om det også, dette er jo jobben min..? Slutt å lek så mye bedre folkens, dere hadde også brydd dere om dere kunne mistet jobben deres! Ikke det at jeg trodde det, men dere skjønner. 

tapere.

Kommenter her

Nå går jeg og legger meg - har vært en tung dag, og på toppen av alt ble bloggen min hacket i kveld. Bare sånn at dere vet det, så har jeg et ekstremt bra team rundt meg, så man finner ut hvem som gjør slikt med en gang, og det blir på flekken politianmeldt. Da kan dere ende opp med å skylde meg mange tusen kroner, just so you know. Tapere, altså! 

Har vært generelt mye bloggstyr i det siste, mange som tror de kan utnytte seg av bloggere siden de er unge og ikke har så godt støtteapparat rundt seg kanskje..? Heldigvis har jeg mamma og pappa, de er så gode å ha! Fikser opp og tar dette veldig seriøst - så i morgen skal vi rydde opp! Watch out sier jeg bare, har advokat mohahaha.

Og til dere tullinger som tror dere har peiling - tror dere ikke jeg sa ifra i frisørstolen? Jeg gråt som en foss hos friøsren, og de var fult klar over at jeg ikke var fornøyd. Jeg er faen da ikke dum heller. Og jeg tulla om det at jeg kommer til å bli singel og venneløs, men dere tar jo ALT bokstavelig så skal begynne å skrive alt korrekt fra nå av. Gøy blogg! Og skal jeg tenke " nei vent, håret mitt er dritstygt men barn sulter i afrika, så jeg kan ikke bli sur for dette.." Om det skjedde med DEG, hadde du da tenkt sånn? MAKAN, gidd å lek helgner og se på dere selv først, før dere dømmer meg.  

God natt!

Should I laugh or cry? Får denne sangen - bare i en litt mer trist versjon - opp i hodet hver gang jeg ser meg i speilet.. Merkelig nok blir jeg i godt humør da og begynner å cheerleade, haha! Kan den utenat og synger med tidenes innlevelse.

 

rosablogger, bokstavelig talt

Kommenter her

Har bare vært sammen med Marco og Stine i kveld, sett film osv. Heldigvis ordner det seg alltid! 

En liten update i hårkatastrofen min - som sagt kjenner pappa sjefen så fikk ringt han, og i morgen skal jeg tilbake å får alle pengene mine igjen. Herlig! Har fått ny frisørtime ( en annen plass selfølgelig..) for å fikse opp i dette, hos verdens flinkeste Sabrina på front. Håper virkelig det går bra denne gangen.
Ellers var jeg virkelig frustrert, Stine Mari presterte å snikfilme meg mens dette pågikk.. Haha, den ytterst pinlige videobloggen kan dere se HER. Her prøver jeg for harde livet å skjule det, men man ser det faen meg uansett. Kan ikke vente med å få det fikset altså.. skrekkopplevelse hos frisøren

Kommenter her

I dag var jeg hos Nikita frisør ettersom man får halv pris hos lærling der, og selv om jeg har hatt en traumatisk opplevelse der tidligere når håret ble rødt så valgte jeg å gi de en sjangse til.. Og herregud, sier jeg bare.

Jeg kan helt ærlig si at jeg er dritlei meg nå, når jeg tar bilder med blitz ser håret seriøst rosa ut.. Rosa-orange.For å oppsumere - håret mitt har hatt fire farger i dag når jeg egentlig bare skulle ta etterveksten, og jeg var der i fire timer. Enough said. Og det er bare BULLSHIT at håret mitt ikke tar farge, farget det sist på front hos sabrina som er verdens flinkeste, og da gikk det med en gang. Og da var det MYE mer slitt enn det er nå, og skulle igjennom en mye større forandring. 

Nå skal jeg gråte litt mer, blir jeg faen meg singel og venneløs. Håper jeg får pengene tilbake, om ikke vet jeg ikke helt hva jeg gjør..Pappa er venn med sjefen der så han skulle snakke med han senere i dag, og har allerede bestilt time hos en annen salong. Aldri mer nikita, sier jeg bare. Kommer til å bli caps en stund framover. 

konkurranse - smejfashion.no

Kommenter her

Dere husker kanskje at jeg fikk en utrolig god genser fra http://www.smejfashion.no/ for en stund siden? Vel, nå gir jeg dere sjangsen til å vinne akkurat lik genser, og den har en verdi på over 600 kroner! Det er veldig lett, alt dere må gjøre er å like fanpagen deres HER - og så kommentere DETTE innlegget. Husk å skriv email for det er sånn jeg kontakter vinneren:-)

Ellers har jeg nettopp kåret vinner av miinto konkurransen men hun svarer ikke på mail - så husk å skjekk mailene deres folkens!

Lykke til!

Slik ser forsåvidt genseren ut - er en favoritt her!