hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2017

sminken jeg bruker hver dag

Kommenter her

- Annonse - 

Dere har etterlyst et innlegg hvor jeg viser produkter jeg bruker til hverdags, når det ikke er et sponset innlegg. Siden de aller fleste produktene jeg bruker er fra Coverbrands, som er min samarbeidspartner må jeg etter loven merke dette innlegget som annonse. Dette er likevel et innlegg jeg har bestemt selv, hvor produktene er dratt rett ut fra min egen sminkemappe. Dette er produktene jeg bruker hver dag - beklager at noen av dem ser skitne ut, men vi vet jo alle hvordan sminken kan bli etter flere måneder i sminkemappen ♥

Jeg var i flere år helt fastlås i en foundation fra Max Factor som dessverre gikk ut av produksjon - jeg bytter foundation kanskje hver tredje år, og ble så redd jeg ikke skulle finne en ny jeg likte godt. Uansett hvor mange produkter som dumpet ned i postkassen min, var det ingen som fikk fast plass før jeg fant Milani Conceal perfect 2 in 1 foundation! Jeg bruker farge 02 Natural som er ganske lys og fin (jeg bruker 04 når jeg er litt brunere), den dekker alt UTEN å gjøre huden fet så du trenger ikke bekymre deg for å få uren hud av den, og resultatet holder hele dagen. Anbefales, skikkelig.

Jeg har begynt med concealer igjen, og gått tilbake til den jeg brukte for en stund siden. Den kommer i en liten forpakning men ikke la deg lure, du trenger veldig lite produkt av gangen og derfor varer den en stund. Jeg bruker den i hovedsak under øynene, men også på øyelokket før jeg sminker meg. Du finner den her

Under øynene bruker jeg et setting pudder fra Nyx. Beste settingpudderet jeg har hatt, ever! Jeg skulle ha hørt på de som anbefalte meg dette tidligere, da hadde jeg sluppet unna å se hvit ut under øynene ved flere anledninger haha.. Du finner det her. 

Jeg ble helt i ekstase da jeg fikk Bahama Mama sponset, det var en av de første tingene jeg fikk gratis som blogger for seks år siden - derfor kommer det alltid til å bety noe spesielt for meg. Denne bruker jeg både som solpudder, som øyenskygge, for å contoure nesen (de dagene jeg er tålmodig nok) og den er seriøst perfekt til å lage markerte kinnbein. Jeg kommer sikkert alltid til å bruke Bahama Mama, og nå er det på 40% avslag. 

Hvem hadde trodd jeg skulle bytte ut min faste highlighter? Mary Lou Manizer er enda med i sminkevesken men har fått en konkurrent. Jeg fikk Mermaid Glow for å teste ut til snapchat nå nylig, og ikke bare ble jeg forelsket i forpakningen men også i resultatet. Den ser lett og naturlig ut på huden samtidig som den virkelig reflekterer om du tar bilde med blitz eller er ute i solen. 

På leppene har jeg brukt Nyx butter gloss som jeg fikk i Nyx julekalender - jeg åpnet alle lukene på en dag, haha. Jeg kan derfor anbefale den julekalenderen, selv om Desember starter nå. Skikkelig mye fint! Jeg er leppestift-avhengig (som dere kan se på bildet over..) og der har jeg ingen fast favoritt, denne slengte jeg bare på. Det kommer litt an på dagsformen egentlig. :) Liker best merker som Jeffree Star og Gerrard, coverbrands fører begge to. 

Akkurat nå har coverbrands 20% rabatt på en hel del basesminke - du finner oversikten over produkter her.  Coverbrands har seriøst alt man kunne ønske seg på badehylla, i sminkevesken og i dusjen. Have fun! ♥

min nye gud og forbilde!

Kommenter her

Jeg er forelsket. Eller, nesten! Det er flere år siden jeg hadde et forbilde sist, jeg beundrer mennesker i livet mitt for enkelte kvaliteter og sider ved dem, men det er kjempelenge siden jeg har hatt ett IDOL. Vel, nå har det skjedd! Etter at real housewives of beverly hills ble lansert på tv2sumo har jeg sett alle episodene på kort tid, og blitt stum av beundring for Erika Jayne. Hun er en fantastisk rå dame som inspirerer meg SÅ mye! Ikke bare er hun 46 år gammel og ser amazing ut, men hun står for så mye fett og er virkelig en dame med selvtilitt. Og så elsker jeg mannen hennes også.. PERFEKT DAME! Jeg vil være henne. 

♥ MIN GUD  ♥


Bilde: Erika Jayne / twitter. 

Altså, jeg spurte mamma (som også ser på real housewives) om hvem hennes favoritt er, og hun svarte med en gang Erika Jayne. Etterfulgt av en lang samtale om alt vi digger med henne, haha..   Dere burde se på serien så forstår dere nok sikkert hva jeg mener. Hun er umulig å ikke digge. 

Jeg er ikke like hot for øyeblikket, haha.. 

Akkurat nå sitter jeg hos frisøren og blir platinablond fordi da jeg så henne, og ble "kjent" med henne via serien tenkte jeg bare "OK, nå er det på tide å være den barbie-overladiske-jålete jenta jeg egentlig er på innsiden men som jeg har tonet ned på, fordi jeg har vært redd for å ikke bli tatt seriøst." Ved å tone ned på den ene siden av meg, mistet jeg også motivasjonen til å holde på med alt jeg synes er kult.. Hun har vist meg at jeg kan gjøre alt jeg vil gjøre, og se ut slik jeg vil, så lenge jeg har respekt for meg selv og EIER alt jeg gjør. Haha, jeg høres sikkert hjernevasket ut og på en måte er jeg det.. Men om noen kjenner noen som kjenner noen som kjenner henne, let me know!! Jeg kaster meg om så på neste fly til Los Angeles. Et møte hadde vært den fineste gaven jeg kan få. 

Henger meg selv opp på veggen, alltid

Kommenter her

- Annonselenke - 

Har noen av dere erfaring med "rastløse bein" på natten? Det klør INNI knærne og jeg føler for å løpe rundt i leiligheten eller bli lagt på en tortur-plate som strekker kroppen i alle retninger. Jeg trodde det var voksesmerter men jeg er kjempelav og kommer ikke til å vokse mer, falske forhåpninger der altså.  Du kan lese mer om det her. Sjukt irriterende! Det er rart, jeg føler på en måte jeg har fått et nærmere bånd med dere når jeg deler hva slags "sykdommer" jeg har. Det er jo så mange som har de samme plagene. Og takk til leseren som i dag sendte meg tips om at Megan Fox er redd for papir, slik som meg. Det gjorde dagen min. <3 

Annonselenke: Kjole River Island. Det gigantiske bildet i bakgrunnen, som nå henger i stuen min, har jeg fått i gave av min venn Jan Kristoffersen. Det er hans tolkning av meg som person.. En av de fineste gavene jeg har fått i mitt liv! 

Jeg har også vært i et møte hos United Influencers i dag, det var veldig interessant og jeg lærte meg mer om annonsering og hva som skal merkes. Nå har jeg - nok en gang - bedre oversikt! Men aller helst skulle jeg ha tatovert "reklame" i pannen, først da blir nok folk fornøyde.. Hehe.

Nå skal jeg til frisøren for første gang på et par uker! Jeg hadde tenkt å vente til mars men på grunn av pillene jeg går på vokser håret så fort at jeg rett og slett må fikse det nå. 

hvordan jeg dømmer andre

Kommenter her

 Jeg har aldri hørt noen si "jeg er en ganske dømmende person", på lik linje som jeg aldri har hørt noen si "jeg er rasist", men likevel finnes det millioner av dem der ute, og sikkert millioner i bare vårt lille land. Jeg var veldig dømmende tidligere, men etter å ha blitt dømt så mye selv har jeg utviklet meg enormt. Det har uten tvil gjort meg til et bedre menneske, men også mye lykkeligere! 

Det betyr ikke at jeg er perfekt, for enda tar jeg meg selv i å dømme folk..

Faktisk skal jeg være så åpen å dele et personlig eksempel på hvordan jeg har dømt andre. Denne historien er kjip å dele fordi jeg føler meg som et fælt menneske, men.. For en stund siden traff jeg på en gammel venn da jeg var på matbutikken. Dette var noen jeg ikke hadde møtt på en stund, men jeg visste likevel følgende: dette mennesket har vært mye sykemeldt og har alltid noe nytt som er feil (helsemessig), h*n hadde gått veldig mye opp i vekt siden vi sist møttes og jeg kastet et kjapt blikk i handlevognen og så en hel haug av ferdigpizza, cola og en pose potetgull. Jeg tok meg selv i å tenke at h*n muligens gjør jeg selv syk ved å ikke ta vare på helsen, eller muligens bare er lat. Samtalen begynner å handle om Game of Thrones av alle ting og det er tydelig at vedkommende bruker mye tid foran tven. Da jeg kjente mennesket var h*n relativt aktiv, glad og sosial, men det ser ut til å ha gått nedover de siste årene. Jeg blir nesten provosert fordi jeg vet at h*n kan få et bedre liv og bedre helse ved å ta smartere valg i det hverdagslige. Jeg slenger ut en kommentar til vedkommende om at "jeg har kuttet ned på tv-tittingen og har med det blitt mer aktiv, da fikk jeg liksom gjort mye som ikke skjedde ellers." En nedverdigende kommentar fra meg, som - ikke overasskende - blir møtt med et såret ansikt og vedkommende trekker på skuldrene og sier "ja, men hva ellers skal man gjøre". Vi skilles med et høflig "hade bra, snakkes snart." Slike type situasjoner skjer hele tiden - om du endrer detaljene og ser for deg kjæresten din, foreldrene dine, naboen din, kollegaene dine. 

I bilen på vei hjem fikk jeg veldig dårlig samvittighet. For det første er jeg ignorant ovenfor hva min gamle venn går igjennom, ettersom jeg vet svært lite om livet hans nå (jeg ønsker ikke å si noe om kjønn, men la oss kalle det en han fra nå av.) Sannheten er, jeg vet jo at han har vært veldig deprimert og slitt med dårlig selvtilitt, mye på grunn av sykdom og at han ikke har de beste forholdene innad i familien. Når man er deprimert vet jeg, av egne erfaringer, at man helst vil unngå å tenke på hva man er lei seg for å trøste tankene med junk-food, godteri, tv-serier og andre usunne distraksjoner som for eksempel alkohol. Min reaksjon kom av at jeg egentlig ønsker at han skal ha det bra, og det er frustrerende å se noen "ødelegge" for seg selv men - han prøver bare å deale med livet sitt som best han kan, og jeg har selv gjort lignende ting. Jeg har vært deprimert, jeg har dealet med ekstremt dårlig selvbilde og jeg har hatt perioder hvor jeg overhodet ikke tar vare på meg selv. Jeg er ikke bedre enn han i det hele tatt, selv om jeg - i noen minutter på matbutikken - trodde det. 

Jeg glemte at han faktisk er en fantastisk person på innsiden, til tross for alt han går igjennom og at han ikke lengre har den samme gode energien som før - han er helt ærlig et godt menneske som bare ikke klarer å være god mot seg selv. Men jeg dømmer, er selvgod og fokuserer på hvor mye bedre jeg er, og tenker på hvordan han "burde være", at det plager meg og at det liksom skal være viktigere enn hvor vondt han har det. Istedenfor å være nysgjerrig på hva han virkelig går igjennom og hvordan han har det, tok jeg en snarvei og dømte han for valgene sine. 

Spør deg selv, hvordan dømmer du andre? Er det med venner som gjør ting du ikke kan forstå? Er det folk på TV? Er det nærmere relasjoner enn som så? Er det når du sitter med venninner og deler gossip? 

Her kommer mine beste tips til hvordan DU kan slutte å dømme andre! 

♥ Lytt for å forstå, ikke for å ha rett. Denne er så viktig! Se menneskene du snakker med, og ikke bare tenk på hva du skal si neste slik at du kommer "vinnende" ut av diskusjonen. Det lærer du faen meg ingenting av, du vet jo allerede hva du selv tenker! Er det ikke mye mer spennende å lære noe av andre? 

♥ De folkene jeg setter mest pris på i mitt liv, er de som elsket meg da jeg ikke var så elskbar. De som holdt hånden min igjennom mine mørkeste dager og mest krevende dager, hørte på hva jeg hadde å si uten å komme med en bedrevitende pekefinger. Det er noe jeg ønsker å videreføre i meg selv, å gi tilbake til andre. 

♥ Vi tar alle ulike valg i livet. Selv om noen har valgt annerledes enn deg betyr det ikke at de gjør feil eller ikke har oversikt over situasjonen de selv er i. Trekk pusten dypt før du forteller noen hvordan de bør leve livet sitt - for er det råd som egentlig passer dem, eller i bunn og grunn bare din virkelighet? 

♥ Det er latskap å dømme andre. Det krever null energi og svært lite nytt. Men om du spør andre om deres historier, lytter, er åpen, ydmyk og gavmild vil du lære så mye mer. Det tar mer tid, men det gir uendelig mye mer tilbake.

♥ Når du tar deg selv i å dømme andre, spør deg selv om følgende: klarer jeg å plassere meg selv i skoene til dette mennesket? Hva har han eller hun opplevd, og hva opplever de akkurat nå? Kan jeg lære mer om akkurat dette? Og hva liker jeg faktisk med dette mennesket? 


Jeg kunne ha fortsatt i all evighet, jeg ser mennesker dømme hverandre over alt, jeg blir mye dømt selv og så er jeg skyldig i det selv. Men jeg håper alle som leser dette innlegget tar med seg noe fint videre, det hadde vært helt fantastisk! 

hun inspirerer meg!

Kommenter her

Jeg ble ferdig i studio før jeg skulle, og får derfor tilbragt et par herlige timer på flyplassen. Jeg skriver herlige og er u-ironisk, jeg elsker å observere mennesker på flyplasser. Det finnes så mye rart og de aller fleste er stressa, ergo mer av seg selv og dramatiske. Som for eksempel amerikaneren i sikkerhetskontrollen som klikket fordi vesken hans ble sett igjennom, og lurte på om det er "fordi han er amerikaner" siden de ikke sjekket meg. Kan man gjøre annet enn å elsk-hate mennesker! 

Og låten? Vi ble ferdige i dag, så det kommer ny i januar. Den er fin og annerledes enn ting jeg har gjort tidligere, litt mer good-feeling så ja.. Det blir bra! ♥

Her kommer noen bilder fra da jeg spiste lunsj med den svenske bloggeren / youtuberen Isabelle i går. Jeg elsker henne, sånn helt seriøst. Vi bryr oss om de samme tingene, og kan virkelig gire hverandre opp med alt snakk om utseende, universet og hvordan mennesker dømmer hverandre. Når jeg er med henne får jeg lyst til å bli mer av den jeg er. Sminke meg mer, pynte meg mer, gå med de klærne jeg vil og bare VÆRE uten å lage unnskyldninger for meg selv. Jeg føler meg seriøst som en grå mus ved siden av henne, haha. 

For et nydelig menneske hun er, innsiden og utsiden. Synd vi bor så langt unna hverandre for vi kunne virkelig blitt gode venner. Men på en måte er vi allerede det, litt som soul-mates haha. Hun bare "alle sier til meg at jeg ser ut som en transe fordi jeg sminker meg så mye, de mener det som en fornærmelse men jeg blir faen glad, transer er jo dritfine". Love her.


Nå skal jeg spise Vegansk quesedilla på flyplassen, det er SÅ mye mer og bedre vegansk mat i Sverige enn Norge. 

 

den mest basic jenta

Kommenter her

- annonselenker - 

Jeg kom akkurat til Stockholm og selv om jeg måtte dra til Gardemoen klokken 06:30 i morges er jeg helt lys våken. Det kan være at jeg har drukket en del kaffe, men jeg sov utrolig godt i natt. Faktisk sovnet jeg før klokken ble 21, haha.. Ulikt meg! Jeg brukte flyreisen på å se real housewives of Beverly Hills (på tv2 sumo kan man gjøre episodene offline og laste ned på telefonen), og nå sitter jeg bare å venter et par timer før jeg skal i studio. Det er sånn dette "glamorøse" livet er.. Venting, venting og venting. Mye gøy også så klart, men siden ingen vet hvem jeg er som artist kan man ikke akkurat være diva, haha. Better wait! 

Selv om det meste av min egen shopping på black friday foregikk over internett, tok jeg meg en liten tur på Eger mellom møter. Der var det så mye fint på tilbud - og dette er jo ting som vanligvis aldri har redusert pris ellers. Noen ganger ser jeg meg rundt i leiligheten på alle de basic-tingene mine fra Missoni og Voluspa og tenker at shit, så glad jeg er for at jeg ikke bryr meg om at jeg er basic. Det er jo mange som er "for kul" for de tingene alle har, men jeg synes det er fint. Eneste jeg er "for kul" for er vel Fridays, haha. Uansett, her er tingene jeg kjøpte!

En liten coffee-table book fra Dior! På innsiden er det tre små bøker som har et tema hver. 

Håndkle fra Missoni. Har cirka det samme på badet, og dette henger åpenbart på kjøkkenet. 

Kjøpte en pakke med tre duftelys fra Voluspa. Crips Champagne er helt fantastisk! 

Og en liten pute fra Missoni. Jeg ser nå at det tydeligvis er sofaen min støvete, vaskedamen skal få SPARKEN :@ Neida, hun er fantastisk og det er bare jeg som er lat. 

Og - da det var Cyber monday i går klikket jeg hjem et par ting fra nelly! Om dere skulle lure, jeg kjøper tingene fra Nelly selv om det er "annonselenker". Derfor skriver jeg at jeg kjøper istedenfor fikk, fordi det er sannheten. Nå er det ikke cyber monday lengre og tingene er ikke på tilbud men jeg vil vise dere uansett.  

- alle lenkene under er annonselenker - 

Disse buksene kan enten være skikkelig hit eller miss. Men jeg liker snøringen på siden og jeg håper den passer - det er vanskelig å bestille jeans på internett, men jeg skal si ifra! Spesielt for meg som har stor rumpe, tynne lår og korte bein. Du finner dem her. Og toppen er så fin! Den finner du her. 

Supersøt t-skjorte! Du finner den her. //  Skjørtet finner du her. 

Disse buksene er sååå min smak, og siden de er kort i beina vet jeg de passer. Gleder meg sånn til å få dem! Du finner de her. Kjolen er også perfekt for meg, og passe både til hverdag når man slapper av hjemme men også finere anledninger. Du finner den her

Snakkes etterpå! 

endelig vet jeg hva som er galt

Kommenter her

- annonselenke - 

Jeg kan nesten ikke tro det er sant, men legen jeg var hos i dag fant endelig svar på hva som feiler meg. Hvorfor jeg har vondt, hvorfor jeg har fått kramper og hvorfor jeg ikke har fått utslag på noen prøver. Det er nemlig to cyster på 7 cm hver, som klemmer på eggstokken på venstre side. Det har mest sannsynlig skjedd at noen mindre cyster har sprengtes, derfor har jeg fått de ekstreme smertene og nå er det vondt pga de to som er igjen. Da var det ute av verden og jeg slipper å bekymre meg, verre var det altså ikke haha. Jeg som typ hadde skrevet testamentet.. Hvorfor ikke jeg har tenkt på cyster tidligere er ganske rart, jeg har jo googlet meg ihjel. Men ikke minst hvorfor ikke DERE har tenkt på det før, haha! Jeg har fått foreslått alt fra HIV til kreft liksom. (annonselenke) Elsker denne pysjen! Du finner den her. Det er forresten cyber monday på nelly så ett plagg blir 15%, kjøper du to plagg får du 20%, osv). 

Ser dere hvor mye ettervekst jeg har fått..? Jeg sverger, de HairCare-tabelettene har skutt fart som et uvær spesielt de siste ukene, jeg er nesten redd for å ta mer, haha. Så gøy at det faktisk har funket så bra for meg! :) Jeg passer på å nevne det nå som det ikke er et reklameinnlegg, da får dere kanskje mer tillit til det også? Ikke vet jeg, det har bare genuint funket så bra og jeg er skikkelig fornøyd. 

Ellers. Jeg er "dødstrøtt" på grunn av det mørke været (og vil tippe jeg ikke er den eneste) men jeg tenker å sitte våken i et par timer til for å lage innlegg til dere. Dårlig samvittighet for at bloggingen har vært litt halvveis de siste dagene.. I morgen reiser jeg til Stockholm for å spille inn en ny låt som jeg skrev for et par måneder siden, den kommer ut i starten av Januar OM jeg klarer å legge vokal jeg er fornøyd med de neste dagene. Det skal gå fint. 

jeg begynner å bli gal

Kommenter her

Tidligere i dag var jeg på sykehuset. Igjen. Smertene i magen avtok ikke og ble bare verre, men legen fant ikke ut av noe og sendte meg hjem nok en gang.Jeg har legetime på en privat klinikk i morgen og håper det kan gi bedre svar, og mange av dere har kommet med gode råd - og mange forvirrende råd, haha. Det er leit å høre at så mange av dere sliter med problemer dere aldri helt finner ut av, og at dere ikke blir tatt seriøst.. Jeg begynner å forstå hvordan det føles. Jeg er så redd for å egentlig bare være gal, at jeg er hypokonder, eller kanskje jeg ikke utrykker smertene mine klart nok for legene og derfor ikke blir tatt seriøst? Men: det er heller ikke rart jeg er bekymret, jeg har vært så mye innlagt på kort tid og jeg vet noe er galt i magen uten at noen klarer å finne ut av hva. Jeg vet egentlig at jeg gjør rett ved å pushe på, men å bli møtt av så mye tvil gjør at jeg begynner å tvile på meg selv. 

Det er liksom ikke såå jævlig ille heller, jeg har litt vondt hele tiden (høyre side av magen, nederst, og gjør veldig vondt når jeg trykker med hånden der) og så har jeg ekstremt vondt nå og da - smertene som da kommer er så vonde at jeg kaster opp og kaldsvetter. Men ellers går det fint? Hva er dette liksom. Jeg har ikke allergier heller, så de rådene hjelper ikke. Faen ta :(

Uansett, jeg er tilbake i Oslo og i morgen venter som sagt besøk hos legen! Forteller dere når jeg er feeeeerdig.

ny tatovering!

Kommenter her

På fredag skal jeg ta min 12 tatovering! Jeg har bestemt meg for hva jeg skal ta, det blir skrift og en kanskje litt provoserende tekst for noen - men jeg ønsker å vente med å dele akkurat hva jeg skal tatovere frem til det faktisk er gjort, hehe. Men det er en tatovering jeg tar for å markere noe stort jeg har fått til jobbmessig. Folk mente jeg var helt gal som tatoverte "forbilde" på hånden den gangen jeg gjorde det, men jeg elsker den. Det føltes fint å markere bok nummer en på den måten, og nå skal jeg jo "markere" noe annet.  Haha, det er litt morsomt for jeg skulle jo liksom ikke ha flere, men nå har jeg bestilt time og ombestemt meg. Sånn er livet. 

Tidligere hadde jeg det forholdet til tatoveringer at de måtte bety noe viktig, nå tenker jeg ikke slik, jeg vil bare det skal se bra ut. Så, tatovøren jeg bruker (Daniel Louis) spurte om jeg ikke vil gjøre noe mer på lørdag, siden jeg først skal komme dit. Oooog.. Det vil jeg jo! Så da blir det kanskje til at jeg får både min 12 og min 13 tatovering neste helg. Jeg har sett litt rundt på pinterest for inspirasjon, noe sånt som dette kunne jeg ha tenkt meg:

"Du kommer til å angre når du blir gammel" blir vel ikke sagt lengre? Det var noe jeg alltid fikk høre da jeg var yngre. Ja, jeg synes noen av tatoveringene mine er kleine og jeg ville aldri tatt dem igjen, men samtidig var det et valg jeg tok da - og det betyr liksom ikke så mye. 

real housewife of harstad

Kommenter her

Lørdag kveld, og jeg er på vei til en venninne  her i Harstad! Jeg er så inne i Real Housewives of Beverly Hills nå så beklager om referansene ikke er forståelige for dere, men akkurat nå føler jeg meg som Yolanda. Evig syk, og muligens uten å egentlig være syk haha. Kan man virkelig tenke seg selv syk!? Jeg har hørt det finnes mennesker i verden som har så avanserte hjerner at de kan tenke seg selv til døde, altså skru av del etter del av kroppen. Nå er jo ikke det tilfellet hos meg (ikke smart nok, da hadde jeg sikkert vært død for lenge siden). 

Presenterer THE REAL HOUSEWIFE OF HARSTAD: 

Alle bildene aviser tar av meg blir stygge, som regel. Sett bort fra dette som VG har knipset! Elsket det. Det kan muligens være fordi Dajana brukte en time på å sminke meg først, haha.. Og Fetisha hadde stylet håret. Men det ser ut som jeg har hofter! Ikke verst for en jente med hip-dibs eller hva faen det nå heter. 

Vi snakkes i morgen, forhåpentligvis med litt mer livsglede og motivasjon! 

 

det går ikke bra

Kommenter her

- inneholder annonselenke - 

Hei folkens. 

Som jeg allerede har sagt er jeg i Harstad, og jeg har det.. helt OK. Eller egentlig ikke så bra om jeg skal være ærlig. Jeg har seriøst hatt vondt i magen nå i flere måneder, mer eller mindre konstant uten å ha fått ordentlig hjelp selv om jeg virkelig forsøker. Tankene i hodet mitt nå går ut på om jeg egentlig er gal? Er jeg hypokonder? Er det psykisk? Later jeg som fordi jeg vil ha oppmerksomhet? Haha.. Jeg var sååå nære på å skrive symptomene mine her for dere og se om noen av dere kan hjelpe meg, da er man virkelig desp. Jeg har veldig høy smerteterskel og det skal mye til før jeg synes noe er vondt, men dette hemmer virkelig livskvaliteten min liksom - i går var det så vondt at jeg ble helt svett og lå på gulvet og gråt.. Så, derfor sitter jeg altså her i sengen, istedenfor å være på P3-gull og feste slik jeg egentlig vil gjøre. Jeg har bestilt time hos en privat lege (det blir tredje gang jeg bruker mye penger på det her..) som jeg skal til på mandag, da. Krysser fingrene for å få svar på litt forskjellig da.

(annonselenke) Elsker denne genseren som nå er på 20% rabatt. Du finner den her. 

Kattene spør dere mye om, de lever enda og har det fint. Han her er på mitt rom konstant. 

Jeg har "tillat" meg selv å se på serier nå, som jeg vanligvis ikke gjør. Det er real housewives of beverly hills som gjelder! De har det på sumo, elsker de damene og favoritten min er Erika. :)

det er galskap!

Kommenter her

- annonselenker - 

Jeg hadde noen ærend i sentrum tidligere, og jeg holdte seriøst på å kveles av alle Black Friday-tilbud, alle slitsomme selgere, alle meldinger som tikker inn på telefonen, og alle mailene man blir bombadert med. Det er galskap! Jeg tror ikke det finnes én eneste nettbutikk i landet som ikke har tilbudt meg å gjøre reklame for dem i dag, jeg har faktisk takket nei til det meste, og fokuserer på de jeg har langvarige samarbeid med. Det er jo fint med tilbud når det faktisk er tilbud på noe bra!  Du sparer masse penger på treningsklær av ypperste kvalitet, som holder i mange år, treningstøy koster jo vanligvis litt. Her kommer mine favoritter fra beste x-life

Dette ull-settet fra WeAreFit er så fint! Jeg ble skikkelig glad da jeg fikk det. Ikke bare funker det på tur, men også til å slappe av i hjemme. Jeg kommer til å bruke det masse i julen! Nå på 30% rabatt. Du finner alle ull-sett HER. 

Denne sorte tightsen er faktisk favorittene mine for øyeblikket. Den gir støtte, komfort, er høy i livet og ikke gjennomsiktig, derfor perfekt når jeg gjør utfall / knebøy osv. I tillegg er den behagelig! Den er nå på hele 60% rabatt, og finnes her.  Hettegenseren er også dødskul, du finner den her

Hvor fin er ikke denne jakken? Den passer perfekt til utendørs aktiviteter, men siden den er så fin bruker jeg den ofte til hverdags også. En venninne av meg fikk den i gave her om dagen, og hun ble så glad - den er på en måte classy, men også praktisk. Nå på 50% rabatt, du finner den her. Jeg bruker forresten mine ordinære størrelser på alt jeg har linket til, men akkurat denne er litt liten i størrelse så jeg ville kanskje anbefalt å gå opp ett nummer. Den er fin i lengde, men kan bli litt trangt i armene. 

Generelt sett har x-life nå tilbud på en haug av jakker, alt fra 30% til 50% rabatt. Du finner hele jakkesalget her. Den jeg har på meg under er fra Kari Traa! Lue og votter er også fra nettbutikken. 

Aller sist: om du finner noe du liker som ikke er på salg, fortvil ikke! Koden BX gir 30% avslag på alle varer som er til ordinær pris, bare bruk koden når du sjekker ut. Som for eksempel dette settet fra ICANIWILL sin nye kolleksjon, toppen finner du her, og underdel finner du her

Så ja, det var alt av nytt treningstøy på denne fronten, og så gleder jeg meg til en sprek vinter og vår. Mange av plaggene er jo som sagt perfekte julegaver også :) Du finner hele utvalget til x-life her! De har mye annet gøy som treningsutstyr, mat, proteinbarer +++. 

Nå stikker jeg til Harstad! Ull-klærne er pakket med i baggen :) 

det mest idiotiske rådet du kan få

Kommenter her

- inneholder annonselenke - 

 I kveld reiser jeg til Harstad igjen (som dere vet er jeg syk og må passe på kroppen - prioritet nummer en), og av en eller annen grunn har jeg reisefeber. Kanskje fordi det er storm mange steder i landet, og så mange fly har blitt kansellert her og der. Jeg hadde flyskrekk før, den er forsvunnet men jeg kan enda bli nervøs liksom. En gang sa mamma til meg "om flyet styrter er det ikke så mye du får gjort uansett", det er seriøst det mest ubrukelige rådet jeg har fått i hele mitt liv, haha. I tillegg kom det fra mamma, som blir nervøs bare noen foreslår å dra på tur. Og jeg har fått råd som "vær deg selv, alle andre er opptatt", som er det nest-mest idiotiske rådet man kan få. 

(annonselenke)Er ikke kjolen fin, forresten? Elsker at jeg har begynt å pynte meg mer til hverdags. Du finner den her, og akkurat nå er det 20% rabatt :) 

Bildene er fra da jeg besøkte Coverbrands sitt kontor tidligere i dag. Vi filmet en video til facebook-siden deres, jeg snappet litt og vi snakket fremtidige innlegg. Jeg er så fornøyd med det samarbeidet, jeg har 100% kontroll og får bestemme selv hva jeg skriver om, når jeg gjør det og hvilke produkter som skal testes. Forhåpentligvis får vi satt sammen mye kult til dere i fremtiden, men også for min egen del sm elsker sminke. Uansett, nå skal jeg pakke reisebaggen, det blir ikke koffert denne gangen og det er alltid litt utfordrende.. 

best there is

Kommenter her

Åhhh for en fin kveld det ble igår!!! ❤ Jeg fikk som sagt mine venninner Marte og Anne-Sofie over på besøk, vi spiste vegetarisk pizza, snakket om alt mulig og hadde musikk-quiz. Det foregår slik at jeg - quizmesteren - spiller et par sekunder av en låt så skal de gjette enten navn eller artist (og så går vi etter kategorier, i går var det 90s musikk). Høres kanskje ikke så morsomt ut, men det er det! 😍 Jeg er glad jeg har disse jentene, og at vi "alltid" har holdt sammen. Jeg og Anne-Sofie har vært venner i 22 år nå, ganske vilt! 

Dette er den beste vegetarpizzaen som finnes - faktisk er den bedre enn alle ferdigpizzaer jeg har smakt. Jeg kjøper på Kiwi!Noen "detaljer" fra kjøkkenet mitt, haha. Jeg skal pusse opp der nå, derfor viser jeg det aldri. Er liksom ikke så fint. Og så klart - ett glass rødvin!

Nå skal jeg sminke meg samtidig som jeg hører på en podcast hvor Kris Jenner snakker om business-management. På snakk om Kardashian - Kim er faktisk akkurat like lav som meg (1.59). Det hadde jeg ikke trodd, men gøy! 

black friday: årets beste shoppingdag på coverbrands.no

Kommenter her

- annonse - 

Elsker du sminke og skjønnhetsprodukter like mye som meg? Da MÅ du lese videre! 

Årets største shoppingdag Black Friday er endelig her, og det betyr at du kan gjøre fantastiske kupp hos Coverbrands.no, min favorittbutikk og faste samarbeidspartner gjennom flere år innen skjønnhet. Har du ønsket deg noe nytt i sminkepungen lenge, eller begynt å tenke på årets julegaver? Black Friday er den perfekte dagen for å investere i produkter du trenger, eller unne deg noe nytt.Coverbrands har nå  25-80% rabatt på hele butikken (10% rabatt på ghd/15% rabatt på utvalgte merker). 

Med så mange fantastiske Black Friday tilbud kan det være vanskelig å begrense seg, derfor er det smart å kjøpe det du trenger eller har ønsket deg lenge når det allikevel er billig, i stedet for å gjøre ufornuftige kjøp ellers i året. Nettshopping gir friheten til å handle når det passer deg- enkelt og stressfritt. Handler du julegaver er det en trygghet å vite at Coverbrands har hele 365 dagers åpent kjøp, samt gratis frakt og retur. Du kan handle nå, og betale i senere om du ønsker det. Tilbudet varer til 26.11.2017

Jeg har laget en guide til 10 av mine absolutte favoritter, som også egner seg perfekt som julegaver. Dette er skjønnhetsproduktene du bør investere i på Black Friday:

1.       Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate : Verdens beste selvbruning, og hemmeligheten bak min solbrune hud året rundt! Gir fantastisk glød, og er ekstremt holdbar. Elsker den! 

2.      Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer: Den beste foundationen jeg har prøvd hittil. Den har en helt unik dekkevne som til og med skjuler tatoveringer, slik jeg har vist på bildene over (og dette er med kun ett lag!)Jeg bruker farge Natural 02.

3.      Slay All Day Setting Spray: Verdens beste setting spray som gjør at sminken holder i timevis. Finnes i mange varianter- nå elsker jeg den eksotiske duften av Mango. Du finner min faste setting spray og foundation for flawless hud til en helt spesiell Black Friday-pris her

4.      Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade og Duo Brush #12: Min faste duo for perfekte bryn. Jeg elsker Dipbrows konsistens, og at den både er vannfast og superdrøy i bruk. Jeg har farge «Medium Brown». Du finner et unikt pakketilbud på disse to her

5.       beautyblender: Jeg er helt avhengig av denne sminkesvampen for å få et perfekt sminkeresultat. Den blender alt fra foundation og concealer til øyenskygge, og er alltid med meg i sminkepungen.

6.      theBalm Bahama Mama: En matte bronzer som har vært favoritten min i årevis. Perfekt til konturering og til å varme opp ansiktet.

7.      theBalm Mary-Lou Manizer: Denne highlighteren gir en perfekt glød jeg ikke klarer meg uten. Perfekt til konturering!  

8.      Jolie Beauty Luxe Glitz Palette: Denne øyenskyggepaletten har alt- 10 pigmenterte skygger som passer til både hverdag og fest! De med glitter er nesten fra en annen verden, og kvaliteten er helt sinnsyk. I dette innlegget har jeg brukt den brune tonen, og vært forsiktig på hånden. 

9.      Winky Lux Flower Balm Lip Stain: Denne supersøtee og fuktighetsgivende leppestiften gir en nydelig rosafarge til leppene. Elsker den!

10.  L `Oreal Paradise Extatic Mascara   : Den beste mascaraen jeg har prøvd! Jeg bruker nesten aldri løsvipper lengre, for denne mascaraen gir seriøst like bra resultat. 


 

Her er beviset på hvor god dekkevnen til Milani Conceal + Perfect Foundation & Concealer er, den skjuler altså tatoveringer!
 


 

Her har jeg sminket meg Anastasia Dipbrow, foundation fra Milani og mascara fra L`Oreal, i tillegg til den herlige rosa lip balmen fra Winky Lux.

 

Sjekk ut alle tilbudene til coverbrands HER, og bestselgerne HER!Tilbudet varer til 26.11.2017

hvordan ikke kaste bort livet ditt

Kommenter her

I fjor slet jeg så mye med eksistensiell angst, som etterhvert utviklet seg til tvangstanker. Jeg havnet også i en mild psykose på et punkt som varte i en hel måned. I denne perioden fikk jeg ikke gjort annet enn å være redd, og dette gikk ut over alt i livet mitt - jeg kom meg ut av det verste, men brukte lang tid på å bli produktiv igjen. Jeg måtte jobbe hardt med mitt eget hode og mine egne vaner, og nå har jeg blitt god til å hjelpe meg selv. Jeg har blitt mer "mindfull", og med det har jeg også blitt mer ansvarlig over tiden min. Det å komme seg ut av alt jeg har vært igjennom er en laaaang prosess som går veldig dypt inn i en, men: jeg kan begynne med det mest overfladiske, altså hvordan jeg strukturerer meg selv. Det hjelper faktisk på sinnet, det også. 

I dag har jeg svart på over 40 mailer, jeg har hatt et telefonmøte, jeg har møtt venninner, jeg har ordnet neglene, jeg har vært hos legen, jeg har skrevet to kapitler i boken min, jeg har hatt interiørarkitekten her, jeg har vasket klær, jeg har betalt regninger, jeg har hatt et møte på kvelden, jeg har hatt en lang telefonsamtale om noe juridiske greier, jeg har vært på posten og sendt ut en premie til en leser, jeg har handlet mat, jeg har booket gjester til podcasten min (det skjer!) og jeg har likevel hatt tid til å kommunisere med folk jeg jeg er glad i, snart skal jeg ha middag her hjemme for et par venninner - og akkurat nå skriver jeg dette innlegget, som er mitt tredje for dagen. 

Det virker kanskje som mye, men trikset er å gjøre en ting av gangen, uten å tenke på hva du skal gjøre neste.

Jeg er ikke perfekt. Jeg sliter enda med dårlige vaner som påvirker hvor effektiv jeg er, og hvor bra jeg har det. Og ikke overraskende, dette er ting nesten alle sliter med - ting som fører til at vi kaster bort livene våre, det ene øyeblikket etter det andre. Når jeg sier "kaste bort livet sitt" virker det kanskje dramatisk, men egentlig er det ikke det. Etter å ha brukt godt over ett år på å hver eneste dag jobbe igjennom mine egne personlige problemer, så har jeg funnet en hverdag som jeg blir bedre og bedre på. Og jeg vet også hvordan du mest sannsynlig allerede kaster bort livet tiden din. 

⚡️ Mangel på selvdisiplin. Selvdisiplin er en kunst! Det handler om å gjøre det du vet er rett, istedenfor det du føler for i øyeblikket (for eksempel om du er sliten eller trøtt). Selvdisiplin handler ofte om å gi opp det som er tilfredstillende i øyeblikket, til fordel for det som egentlig betyr noe. Et klassisk eksempel er sommerkroppen, man velger å droppe trening fordi det frister der og da, istedenfor det langsiktige målet. Eller å se den samme tv-serien om igjen, istedenfor å gjøre lekser. Om du mangler selvdisiplin, mangler du ofte fokus. Med andre ord: du forteller deg selv at du skal jobbe med noe, men så gjør du det ikke. Når du forteller deg selv "jeg skal stå opp når alarmen ringer i morgen", men du skrur den likevel av. Jeg har sjukt god selvdisiplin, men det er noe jeg har trent opp ved å faktisk innse hva jeg holder på med, og ikke lage unnskyldninger for meg selv. 

⚡️ Meningsløse distraksjoner. Om du fyller livet ditt med distraksjoner, kan det være fordi du er redd hva livet egentlig vil være uten sosiale medier, tv, godteri, musikk, spill osv. Du trenger ikke å gjøre deg selv nummen med støy utenfra. Du burde kontrollere distraksjonene dine, før distraksjonene dine kontrollerer deg. 

Jeg jobber med internett, og distraksjoner finnes over alt. Jeg kan være midt i å skrive på boken, og så får jeg en email eller en melding som fører meg til noe helt annet, for eksempel en artikkel, som ofte fører meg til enda en artikkel og før jeg vet ordet av det googler jeg gamle intervjuer av Jenifer Aniston, haha.. POOF, så har det gått to timer. 

Hver time når jeg jobber med noe så tar jeg 15 minutters pause hvor jeg strekker på meg, puster, tillater meg selv å tulle rundt på internett om jeg ønsker det - og ikke overrasskende, når jeg gir meg selv "lov", er det ikke så fristende lengre. 

⚡️ Travel, men ikke produktiv. Det er en STOR forskjell på å være travel, og å faktisk være produktiv. Om du har planlagt å dra på fest, gå en tur på fjellet, se en episode av en serie og lage et måltid fra bunnen, ta en kaffe med en fjern bekjent du egentlig gir faen i på samme dag så er du absolutt travel, men du er ikke produktiv. Legg fokuset ditt der målet er: for min del er det viktigst å gjøre en god jobb, og jeg ønsker å være stabil i hodet. Jeg må prioritere trening, meditasjon og nok søvn i tillegg til jobb. Da blir det ikke så mye tid til å se på serier, være med på alt det sosiale som skjer eller scrolle på instagram, men det er et valg jeg har tatt, og må minne meg selv på hver dag. 

⚡️ En ting av gangen. Det nevnte jeg over, men jeg kan ikke få påpekt det nok. Pust inn, tenk på hva du gjør akkurat nå. ikke på hva du skal gjøre senere, og hva du eventuelt ikke rekker. Se for deg hvor komplisert det menneskelige språket er. Du har lært deg å snakke, å kommunisere, samt et helt alfabet! Det er jo nesten magisk. Du kan klare så mye, du kan lære alt om du bare vil. Det er svært sjeldent man fokuserer på kun en ting av gangen men se for deg - hva om du pugget til skolen og kun fokuserte på det? Ikke tenkte på "faen nå er det snart eksamen, shit jeg må få nok søvn, faen nå burde jeg ha trent, tenk på alt jeg går glipp av" - nei nei nei, du skader KUN deg selv på den måten. Det er ekstremt vanskelig å trene opp hodet sitt til å fokusere på en ting av gangen, men jeg vil påstå at det er min styrke. Jeg blir veldig fokusert i det jeg gjør og samtalene jeg har, og får med meg mye mer enn om jeg er to steder samtidig. 

⚡️ Du er livredd for å feile. Dårlig selvbilde er en bitch. Når man ikke føler seg god nok tenker man ofte at uansett hva man gjør vil man flaue seg ut. Det er så klart ikke sant, men følelsen virker ekte - spesielt når man er utenfor sin egen comfortzone - og følelsen kan være ødeleggende. Så hva kan man gjøre?

♥ Prøv å minn deg selv på at om du lar frykten for å feile ta overhånd, så kommer du aldri til å få gjort det du trenger for å bli suksessfull.

♥ Og husk på, å feile er faktisk ikke det verste som kan skje - å ikke prøve i det hele tatt er faktisk enda verre.

Sannheten er, den rette tingen å gjøre og den lette tingen å gjøre er sjeldent det samme. Man MÅ pushe seg selv. Om du prøver, men feiler, har du lært en lekse og fått råd som ingen utenfra kunne gitt deg, og ved neste forsøk ligger du allerede et steg foran. Men om du ikke engang prøver så har du ikke lært noe, og du kommer enda til å stå på stedet og lure på "hva om". Og det er faktisk like slitsomt som å pushe på, og faktisk gjøre noe. 

⚡️ Viktigst av alt, bruk like mye tid på hodet ditt som du bruker på kroppen din. Uansett hvor teit det høres ut, så er jeg helt happy med at jeg fokuserer mye på utseendet og min egen kropp, fordi jeg vet hodet mitt får akkurat like mye omsorg / oppmerksomhet. Jeg er oppriktig interessert i å utforske sinnet mitt, følelsene mine, tankerekkene mine, hvem jeg er, hva jeg vil.. Osv. Det er ekstremt befriende når man merket tankene forandrer seg, fundamentet av hvem du er kommer til en helhet.. Så ja. Men da jeg kun fokuserte på utseendet uten å tenke så mye over hvem jeg var og hvordan jeg hadde det - så vet vi alle hvordan det gikk.

Så ja, det var litt life-lessons fra meg! Om det faller i smak kan jeg fortsette å dele tips her og der med dere, jeg synes det er kjempegøy :-) 

frøken bestemor

Kommenter her

- inneholder annonselenke - 

Jeg sitter i sofaen og leser bok, føler meg som en gammel dame som heller vil gjøre dette enn å feste. Min høygravide bestevenninne sendte meg melding i dag og bare "er du sikker på at du ikke er gravid", men JA jeg er sikker haha. Im just boring. Istedenfor kan jeg ha kvelder hjemme alene med contouring og cocktails i eget selskap + bøker, da. Det høres perfekt ut for min del. 😉 Jeg digger å se at vennene mine kler på seg fine klær og drar ut på byen, men ja.. Jeg har ikke energi til det. Akkurat nå. I neste uke er det kanskje hælene i taket og spying i grøfta, haha.. (annonselenke) Genser finner du HER. Buksa er som sagt utsolgt. 


Boken jeg leser nå, Thomas Espedal - Året. Veldig fin og lettlest. En type bok jeg drømmer om å skrive selv. 

Og forresten, jeg har begynt å bruke twitter igjen! Kan det please bli kult igjen, det er tusen ganger bedre enn instagram! Du finner brukeren min her😍 tweet meg gjerne, its so fun! 

dette har jeg ønsket meg!

Kommenter her

Dagen har endelig kommet - jeg har fått peis! "Ja, og så? tenker kanskje dere, men det har vært en drøm helt siden jeg flyttet for meg selv. Leiligheten jeg bor i har ikke pipe, men jeg har seriøst verdens beste interiørarkitekt som fant en løsning likevel. Og se, så fint det ble! Peisen er fra tenderflame. Jeg er litt dårlig om dagen og må være inne, for det aller meste, så i kveld kommer et par venninner over, vi skal spise pizza og.. sitte foran peisen? Haha.

Både buksen og toppen er fra nelly trend, men utsolgt. 

Leiligheten min har blitt så fin. Jeg kjøpte den for 2,1 millioner i 2014, noe som egentlig er veldig billig for en sentral leilighet i Oslo. Det er egentlig ikke rart den kostet så lite, for den var ikke noe fin.. Siden den gang har jeg pusset opp alle rommene (utenom kjøkkenet) og nå er den vurdert til 3,6 millioner. Det er mye takket være interiørarkitekten min som sagt! Hun har gjort en fenomenal jobb, og har tatt både min leilighet, kusinen min, og tante og onkel. Hun heter Katrine Kristiansen og det er ikke sponset opplegg i det hele tatt, faktisk er det veldig dyrt haha, men SÅ verdt det for min del som endelig trives i mitt eget hjem.

Dette er fortsatt verdens fineste bokhylle! 

.. Og, som dere kanskje kan se er det mørkt hår som gjelder i dag. Gledene av å bruke parykk! Denne er syntetisk, og minst like fin som de dyre jeg har :) 

perfekt men

Kommenter her

 

Tidligere i dag begynte jeg å gråte - av glede. Det er noe jeg gjør ofte for tiden, tar til tårene for den minste ting siden jeg blir rørt av min egen hverdag. Jeg føler alt er topp score, på ethvert område. Jobben er intensiv men holdbar, jeg er skikkelig forelsket, ting er bra med familien, med venner, OSV. Eneste er vel at jeg aldri blir frisk (eggstokkene og magen), men jeg.. ja. Hva skal man si? Jeg får bare takle den sykdommen, og heller tenke på at det er bra psykisk selv om det er verre psykisk. 

Det eneste som mangler er at jeg er dårlig på treningen, men det går fint. Alt går jo i perioder. 

På snakk om perfekt, håret mitt for tiden.. har begynt å ordne det på eco cult. De har kun økologiske farger og er best på parykker. Yes - dette er en parykk. Deilig å ikke lengre måtte bestille det fra australia som jeg har gjort tidligere. Trodde ingen i Norge var sååå god på det, men jeg tok feil! 

meningen med alt

Kommenter her

- annonselenker - 

Jeg leser hver eneste kveld, og for det aller meste bøker fra virkeligheten som utvikler meg på et eller annet plan. Enten spirituelle, eller bøker om hvordan man skal få det man vil i arbeidslivet og det sosiale. No shame in that.

Jeg har akkurat lest ferdig " a mans search for meaning" av Viktor E. Frankl for andre gang. Jeg kjøpte den for en stund siden men kjæresten min leste den først, ga den videre til sin mamma, så leste min pappa den, og nå er den min igjen. Jeg har faktisk ikke turt å lese den før siden innholdet skulle være så hardt, men etter å ha fått så mange anbefalinger kunne jeg ikke la være. Det er en sann historie om Viktor, en lege / psykolog som havner i konsentrasjonsleir under andre verdenskrig og hans observasjoner igjennom tiden der sett fra et psykologisk ståsted. Den er veldig grafisk, og flere ganger måtte jeg legge fra meg boken fordi jeg fikk fysisk vondt av ordene. Men herregud så bra den er! 


Denne boken anbefaler jeg fra bunnen av mitt hjerte, og jeg lover du kommer til å bli et bittelitt bedre menneske om du leser den. Jeg kjøper alltid bøker på amazon og er happy med det - men om du vil lese den på norsk heter den "vilje til mening" En annen bok jeg leste for litt siden er "I am cait", altså Caitlyn Jenner sin selvbiografi. Den var veldig kjedelig, så ikke bruk penger på den. (annonselenker). Skjørtet er egentlig en kjole som du finner HER / genser fra Zara / boots fra River Island / belte HER - som er på tilbud akkurat nå, og koster kun 70 kr. 

 

Et ønske jeg har, som har blitt forsøkt oppstartet i flere år er en bokklubb med vennene mine. Noen som melder seg? Krav: må helst ikke lese krim, for jeg hater krim.

angstanfall og livet og sånt

Kommenter her

- inneholder en annonselenke - 

En stor klem på skuldra til alle dere som i dag har opplevd å skli på isen når dere går ut hjemmefra, som har sølt kaffen over den hvite skjorta, som har mistet bussen og som brente middagen i ovnen. I dag morges fikk jeg dessuten noe som minnet litt om et angstanfall, det har ikke skjedd på veldig lenge og gjorde vondt i både kropp og sjel. Jeg stoppet opp en stund og fikk pustet ordentlig, samt fortalt meg selv at det faktisk ikke er farlig. Man blir ikke kvitt angst på en dag (eksistensiell angst som jeg har), men jeg har blitt så mye bedre. Ene halvdelen av meg blir litt skamfull og tenker "faen, du som hadde kommet så langt", men den andre halvdelen innser er stolt over hvor bra jeg takler det nå. Anyways, dagen ellers har gått fint og jeg har hatt pressedag med det svenske teamet. Musikkvideoen til only human har blitt avspilt 550 000 ganger på to dager. Gøy!

Noen bilder Joakim Kleven var så snill å knipse. Han og Fetisha fulgte med i hele dag!

I kveld skulle jeg egentlig i et møte, men jeg har så vondt etter stramming av reguleringen i går, men møtet kunne utsettes og situasjonen er reddet. Kusinen min på 11 år skal få regulering om et par måneder og det ble nok ikke bedre av at jeg har klaget og klaget over hvor vondt det har gjort de siste dagene, haha. Hun er så søt forresten, jeg er jo hos tante og onkel et par dager og tidligere sendte kusinen min meg melding og spurte "kommer du i kveld også?" hvor jeg svarte ja, og hun bare "fint <3 <3". Lille hjertet mitt. 

Jeg hadde på meg en gammel bukse fra Bik Bok, og genseren kommer herfra. Jakken er gammel fra Nelly, men mener å huske merket var River island.. Eller kanskje missguided. Eller VILA, haha. Det er mine favorittmerker der inne i alle fall! (annonselenke) Uansett, du får 25% rabatt på alle jakker der nå, bare klikk her

Ha en fin kveld! Jeg kommer tilbake senere med et boktips. 

det som gjør meg forbanna

Kommenter her

Jeg er vel en av de få som ikke ble irritert over mailen fra forbrukerombudet. Det er jo ingen som har fått noen bøter uten forvarsel og nå har vi alle sjansen til å skjerpe merkingen vår av reklame. Ingen skade skjedd. MEN, noe som derimot gjør meg forbanna er alle som rapporterer inn at jeg ikke merker det som "reklame" når Dajana har sminket meg. Hva faen, for det første: hva reklamerer jeg for? Dajana tar ikke kunder, da reklamerer jeg isåfall for en tjeneste som ikke eksisterer. Hun gjør kun foredrag, bøker og kurs for bedrifter / kjeder, om hun sminker meg har jo det null sammenheng. Og hun får jo betalt..? Skal jeg skrive reklame på tjenester jeg betaler for? DET plager meg. Men her har ikke forbrukerombudet gjort noe galt, det er bare alle idiotene som rapporterer.

Hår og makeup! De beste.

Sminken min i dag var helt magisk. Det var håret også. Forteller mer om pressedagen etterpå, nå må jeg få i meg en ibux (vondt etter stramming av regulering).

 

jeg er sårbar men du er rett

Kommenter her

Slik alt var.

Å google "slik kjenner du igjen en psykopat" ble en vane. Jeg gjorde det nesten hver kveld. Når han ikke kom hjem på flere dager og jeg sluttet å bekymre meg for at han hadde havnet på glattcelle eller kanskje til og med var død, og utroskap ikke lengre påvirket meg, da googlet jeg. Prøvde å finne noen faresignaler som var så alvorlige at jeg skulle tørre å dra. De var der, alle sammen. Men jeg ble.

Å løpe rundt i leiligheten og lete etter sitt eget bankkort, se hvordan pengene forsvant på konto og jeg visste nøyaktig hvem som stjal fra meg, det ble nesten en vane. Men likevel satt jeg og ventet, godtok unnskyldninger eller ord som "det var jo bare 1000 kr" som etterhvert kanskje ble "2000 kr" og som etterhvert ble enda mer, og jeg tenkte "jeg jobber ikke hardt hver dag for dette her." Men jeg ble.

Å komme hjem fra en ferie og lure på hvem som hadde vært i min seng, en jente jeg ikke kjente, eller kanskje noen jeg hadde møtt på fest en gang - noen som mest sannsynlig kom til å sende meg melding på innboks senere og fortelle alt, men han kom til å benekte det selv om vi begge visste. Ikke hadde noen tatt seg bryet til å i det hele tatt forsøke å skjule spor, så jeg skiftet på sengen selv, og etter å ha konfrontert gang på gang, fått bevis gang på gang, så ble jeg uansett.

Da jeg kom til tante på den tiden sa hun "man kan se at du er sårbar. Man kan se at du er sårbar, fordi dette er noe du er redd du ikke takler. Han ser mye rundt seg, det er noe merkelig, jeg bare vet det". 

Å sitte helt tom og apatisk i stuen og lure på hvem jeg hadde blitt. Jeg pleide jo å ha mine egne meninger, jeg pleide å være selvstendig, jeg liker hverken mennesket jeg har blitt eller mennesket jeg er sammen med. Uansett hva jeg fikk vite, uansett hva andre fortalte meg, endte det alltid opp med at jeg følte meg gal. Det var min feil at jeg ikke var verdt å bli elsket. Det var min feil at han var utro. Det var min feil at jeg måtte støtte oss begge økonomisk. Det var min feil at jeg ikke var sterk nok til å gå. Helt til jeg plutselig en dag bestemte meg, helt ut av det blå - og jeg så meg aldri tilbake. Aldri har det føltes feil, aldri har jeg tenkt at det har påvirket meg, før jeg plutselig innså at.. det har det.

Livet slik det er. 

 

Det vanskelige er ikke å slippe en annen person inn, det vanskelige er å tro på at man fortjener noen som er snill. At det faktisk er mulig. At du ikke kommer til å bli såret. Ingen varsellamper lyser, fremtiden ser lys ut, du får høre hver dag hvor bra du er og du tenker bare ".. men sånn var det jo ikke før, hva OM jeg ender opp der igjen". Så ser man bort på det perfekte mennesket som genuint ønsker å være med deg, bli kjent med deg og ta med seg den bagasjen som finnes og gjøre at den blir enklere å bære, og etterhvert blir lagt igjen på veien ett sted. 

Så ja, det er vel der livet mitt er nå: så forbanna perfekt, og det er vanskelig å tro på at det er sant. Men det er det. Jeg er så lykkelig og jeg fortjener å være lykkelig. Til alle dere som er i forhold eller andre relasjoner som dreper dere, dag etter dag: det er mulig å få det bra, og du fortjener det. Du vet det selv, og en dag kommer du til å klare det. Tenk på det: om du er sterk nok til å finne deg i så mye dritt uten å knekke sammen er du også sterk nok til å stå opp for deg selv og gjøre det skumleste men beste av alt: bli elsket av noen fullt og helt. Det har gått over to år for min del, og jeg har ikke hatt kjærlighetssorg et eneste sekund, men det har vært vondt å føle på den der skammen. Skammen for at man ble, skammen for at man fant seg i alt, skammen for at man ikke aksepterer kjærlighet og alt hatet som til slutt ble rettet mot seg selv. 

Da jeg kom til tante nå sa hun "nå er du sårbar, men på den rette måten. Du er sårbar fordi du har åpnet deg opp for et annet menneske, han ser hele deg. Sårbar kjærlighet.

Det har jeg nå. The real shit. Tenk det. 

hvordan få lengre hår

Kommenter her

- annonse -

Nå har jeg ikke vært hos frisøren på 6 uker, og egentlig burde jeg dratt for en stund siden fordi etterveksten er flere cm lang, håret mitt vokser 4-5 cm i måneden for tiden. Altså, sammenlignet med tidligere hvor håret mitt KNAPT vokste 1 cm i måneden er dette en stor forandring. Uansett: tanken på å dra til frisøren gjør nesten vondt fordi jeg er så redd for å få slitt hår igjen, nå som det endelig begynner å bli bra. Dette er første gang på gud vet hvor mange år jeg faktisk bruker mitt eget hår flere dager i uken, og kun det. Jeg skal prøve å gå med ettervekst litt lengre, det er jo spennende å se fremgangen! 

Syk ettervekst til meg å være!

Jeg har gått på HAIRCARE en stund nå som uten tvil har hjulpet. Det gikk rundt to måneder før jeg fikk masse nytt hår, altså babyhår jeg aldri har hatt før begynte å vokse langs pannen. Det er jo hyggelig med tykkere hår, men jeg ville ha lengre og var redd det kun ble med babyhårene. Men plutselig skjedde det bare - alle rundt meg kommenterte hvor fint håret mitt hadde blitt, hvor tykt det ble, men ikke minst etterveksten som nå kommer. Jeg så meg selv i speilet her om dagen og tenkte "shit, nå er jeg endelig glad i mitt eget hår". En så fin følelse for meg som har ødelagt håret mitt i flere år på rad.

Både jeg og lillesøsteren min går på disse pillene, hun er nå på stadiet hvor hun får masse babyhår og hun sendte meg faktisk melding her om dagen, og lurte på om det er normalt haha. Det er det - men for meg er det en svært liten, og egentlig positiv pris å betale. HAIRCARE-tablettene bør inntas over tid for å bidra til sunn hårvekst jevnt over. Om HAIRCARE skal bidra til vekst- og hårpigmentering anbefales det at 2 tabletter inntas daglig i minst 6-12 mnd.

Luggen min, som jeg klipte kort for ett år siden har nå blitt lang også.


Produktet bør brukes over tid som dere sikkert har forstått på innlegget mitt, men det er det verdt. Det skal visstnok funke for sterkere negler også, dette har jeg ikke merket selv siden jeg har falske negler. Kan være verdt et forsøk, da! :-) Du kan kjøpe det HER! 

so far so much pain

Kommenter her

Fantastiske mandag. Kødda, jeg synes mandag er forferdelig, men jeg elsker livets kontraster. Startet dagen rolig sammen med tanten min, hun lagde kaffe til meg og jeg fikk lov å være litt "barn" igjen - bli passet på, uten at hun egentlig gjør noe. Dro videre til hudpleieren, så i et møte, til tannlegen, enda et møte, og nå er det enda mer jobb som venter. Bestevenn-Joakim kommer hit nå for å hjelpe meg med litt bilder,  han er verdens beste. Vi har god tid, så først skal vi snakke sammen i ro og fred om alt som har skjedd den siste uken vi har vært fra hverandre. :) 

Da jeg gikk rundt for å gjøre ærend her stoppet jeg opp for å se på himmelen, det var egentlig ikke noe spesielt med den - det blå mot alt det grå bråket fra byen liksom. Jeg vet ikke hvor lenge jeg ble stående, uten musikk på ørene og ingenting annet enn naturens vidunder som underholdning. Etterhvert innså jeg at "shit, jeg har egentlig dårlig tid", men det var så verdt det. Noen minutter hvor jeg kun eksisterte, så på himmelen, den kalde brisen traff ansiktet mitt og folk stresset rundt på alle kanter. Det er fint å leve i slike øyeblikk. Hvorfor gjør man ikke sånt oftere? Fordi man er for travel med å være zombie, muligens.Jeg slet forresten med å skrive dette innlegget siden det gjør så vondt i tennene. Jepp, nå er reguleringen strammet igjen men gode nyheter kom likevel min vei: alt ser bra ut, og reguleringen kommer av på nyåret en gang. Jeg får vite mer i starten av Desember, men so far so much pain. Da går liksom smertene greit. 

som om jeg vet hva gluten er

Kommenter her

Folkens i dag skal jeg ENDELIG til tannlegen! Kanskje ikke noe å juble for, tenker du? Ikke vanligvis, men dette er første gang etter operasjonen og nå får jeg  vite hvor lenge jeg må ha regulering. Jeg krysser fingrene for bare tre måneder til, selv om det kanskje er jævlig optimistisk tenkt av meg (tannlegen har sagt 6 måneder men jeg er utålmodig og strammer om så reguleringen hver uke om jeg må). Krysser fingrene! Så snart dette gitteret jeg har i munnen er borte skal jeg bleke tennene så mye at dere alle vil bli blendet i mitt nærvær. 💕 💕 💕

Jeg er i sentrum og har akkurat spist kake på "bare jazz" mens jeg venter på at tiden skal gå. Jeg bare "er den glutenfri" og servitøren bare ".. hva tror du", haha. Og hvem prøver jeg å lure, jeg gir jo faen i gluten jeg, vet ikke engang hva det er.

Nå må jeg løøøøpe til tannlegen! Forteller hvordan det gikk senere :* 

 

ikke kontakt med meg selv, ikke kontakt med tastaturet

Kommenter her

- annonselenke - 

God kveld, dere snillegodeflottenydelige blogglesere. Først: jeg har låst meg ute av begge leilighetene jeg eier, alt av nøkler ligger nemlig hjemme i Harstad. Fy faen for en idiot jeg er, og nå sover jeg hos tante og onkel. Ikke det verste i verden men shit, det byr jo på litt ekstra stress. Det var dagens utblåsning! Egentlig skulle jeg si: jeg vil takke for alle fine kommentarer jeg får hver eneste gang jeg åpner meg  på bloggen. Jeg er alltid åpen og ordene mine er ærlige, men en gang i blandt skriver jeg ting som er vanskelig og sårt - muligens for å lette vekten fra mine egne skuldre, kanskje jeg er egoistisk sånn sett, men dere gjør at jeg aldri angrer og tør mer. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si det høyt, men ofte tar jeg til tårene på grunn av kommentarene deres siden jeg blir så rørt.. Haha.

Usminket og klar for sengen. Spraytan gjør underverker. Kjolen min finner du her. 

Jeg har det veldig bra om dagen, og det går utover det kreative. Jeg jobber best når jeg har det vondt, kjipe dager er gull verdt for meg - da skriver jeg innlegg som treffer eller titalls av sider i boken. Jeg må liksom grave i gamle følelser nå for å i det hele tatt kunne prestere. Men det er positivt, sammenlignet med året i fjor hvor jeg holdt totalt avstand fra mine egne følelser, da hadde jeg hverken kontakt med meg selv eller tastaturet.

Egentlig ville jeg bare si takk. Jeg har alltid visst at jeg var glad i dere, men i det siste har det eksplodert litt.. ♥ 

det media ikke skriver om

Kommenter her

Jeg vet ikke hva som i utgangspunktet startet kampanjen #metoo. Det er positivt, og har fått mange bra saker på banen - men det er nettopp det, alt fokuset i media ligger på kjendiser, offentlige personer med en viss status som går igjennom trakassering. Ja, det er forferdelig det også, men med musikkvideoen håpte jeg vi kunne vise hva som er hverdagen for ekstremt mange barn og unge, men som media aldri tar tak i, enkelt og greit fordi det ikke skaper klikk. Hver eneste dag opplever ungdommer mobbing, seksuell trakassering og drapstrusler. Hver eneste dag på skolen, et sted du ikke kan slippe unna. DET er poenget med musikkvideoen. Forøvrig glad dere liker den..!! <3

Jeg er på vei hjem til Oslo nå, og ville bare titte innom. Rett før jeg dro var vi på en restaurant i Tromsø som heter Rå Sushi, jeg elsker den! Den er faktisk bedre enn alle lignende steder jeg har vært på i Oslo. Om dere er i Tromsø anbefales det å ta turen. :) Fint sted, men helt forjævlig bildelys, haha:

Vi snakkes når jeg er hjemme! 

MUSIKKVIDEO - ONLY HUMAN

Kommenter her

Endelig er den her! Jeg er skikkelig stolt over hvordan den endte opp, og ikke minst: den formidler noe viktig.

 

Du finner only human på spotify HER! 

boobs og tyngdekraft

Kommenter her

- annonselenke - 

I morgen blir en litt kjip dag, jeg reiser tilbake hjem til Oslo, og føler meg på ingen måte klar for det. Det gjør nesten litt vondt i magen, haha. Det er så rart hvordan jeg hele livet drømte om Oslo, og jeg elsker det fortsatt - men nå gruer jeg meg til å dra hjem. I sta facetimet jeg med Joakim og da fikk jeg tårer i øynene, liksom. Meeeen etter et par dager hjemme går det fint igjen, det vet jeg.

(annonselenke) Jumpsuiten jeg har på meg finner du her. Ja, jeg vet puppene mine har begynt å "henge", fikk til og med en melding i innboks angående det i dag. What can a girl do, tyngdekraften er en greie liksom. 

Jeg har i tillegg begynt å elske nord-norge igjen. Her er det rolig og behagelig, jeg får julestemning av temperaturen og det er ikke det konstante jaget etter "noe mer". Selv om jeg liker alle karrieremulighetene i hovedstaden og setter pris på alle restaurantene (haha), kommer hjertet mitt alltid til å ligge nærmest nord, eller i det minste folkene her. I kveld skal jeg bare nyte den siste kvelden jeg har her, neste besøk blir et par dager før julaften.

Nå blir det kosekveld! Kasper kommer straks hjem fra jobb, jeg har vært alene hele dagen. Jeg har seriøst stirret på klokken i to timer nå, haha ♥ 

ironisk og egentlig poetisk

Kommenter her

- annonselenke nelly -

Jeg la til noen lesere på snapchat i går, og jeg har hatt det så koselig i dag med å chatte frem og tilbake. Liker å bli bedre kjent med dere :) Jeg tenker å gjøre sånt litt oftere, det er viktig for meg å ha et bånd med dere. Følte jeg bare måtte si det sånn aller først. 

Jeg har sittet på youtube lenge nå og sett videoer av roboten "sophia", den første roboten som har fått statsborgerskap som menneske. Ganske sjuuuukt. Hvorfor er roboter så skremmende, egentlig? Vi mennesker er vel redd for å ha skapt noe smartere enn oss, og hva det eventuelt kan bety for vår rase som til nå har vært på toppen. Ganske ironisk og egentlig veldig poetisk om vi skaper noe som ødelegger oss, siden vi tross alt ødelegger alt annet. 

MEEEEN NÅÅÅ er det på tide å være litt mindre seriøs!!! Its Kardashian-time!! Jeg ser de aller nyeste episodene her.  Min egen kveld byr ikke på så mye interessant, jeg har lest litt, skrevet litt, sett alt for mye på youtube, og nå venter jeg bare på at tiden skal gå slik at kjæresten kommer hjem fra jobb. Jeg kunne løyet og sagt det var greit med litt alene-tid men nope, det er det ikke haha.. 

(annonselenke) Kjole fra missguided her

Gleder meg til Kasper kommer hjem fra jobb!!! Im so bored ❤ 

 

steder jeg drømmer om

Kommenter her

Annonse 

I en alder av 22 år har jeg vært på flere steder i verden enn jeg kunne ha drømt om. Da jeg var yngre reiste vi ikke så mye, og i tillegg hadde jeg en del år med intens flyskrekk som satte en liten bremser på eventyrene.. Det er så jævlig når man faktisk er ekte redd for å fly, og forbereder seg på å dø hver gang liksom. Flyskrekken er nesten kurert (for det er jo helt ufarlig) og de siste par årene har jeg vært så mange fantastiske steder og skapt minner jeg aldri vil glemme 💕 Det er jeg så glad for!! 

I samarbeid med EF har jeg blitt spurt om å velge ut et par reisemål jeg drømmer om å besøke, som alle er destinasjoner EF har skoler i. Håper dere finner inspirasjon, jeg personlig drømmer meg vekk her! I anledning Black Friday har EF Språkkurs den kommende uken store rabatter på sine destinasjoner! Vil du se nærmere på deres fantastiske destinasjoner, bestill et gratis pristilbud HER og se på dine muligheter. Husk at du kan reise i alt fra 2 uker og oppover og at de har oppstart hver mandag, så lenge det fortsatt er ledige plasser. 


Sør-Korea // Seoul.

Jeg har bare vært en svipptur innom Korea (en dag, for å være presis) og jeg ble helt forelsket i landet. Folkene er så høflige, alt er så moderne og shoppingen er magisk. Som sagt fikk jeg bare oppleve en dag og skulle virkelig hatt en hel måned.. Hit må jeg få til å reise en dag!

Japan // Tokyo

Jeg ønsker å besøke land jeg aldri har vært i, slik at jeg kan krysse dem av på listen min.. Japan er ett av dem. I tillegg er den Japanske kulturen spennende, nettopp fordi jeg vet så lite om den. En liten del av meg synes det er skummelt å tenke på å reise så langt bort, med en helt fremmed kultur - og nettopp derfor ønsker jeg å gjøre det. 

Australia // Brisbane

De aller fleste ville sikkert ha valgt Sydney som førstevalg i Australia, men jeg vil prøve noe litt annet.. Om du reiser til Brisbane blir det i tillegg organisert utflukter til Great Barrier Reef og Fraser Island, to steder jeg mååå besøke før jeg dør!

New Zealand // Auckland

Lillesøsteren min bodde ett år på New Zealand for litt siden, og hun har fortalt meg så mye fantastisk om det landet, og ikke minst folkene. Det kan tydeligvis minne litt om Norge på naturen, men med deiligere temperaturer og litt mer innbydende mennesker. For meg som er glad i å fotografere, glad i dyr og glad i utflukter vil nok dette passe perfekt. Å få reise med lillesøsteren min en gang hadde jo vært drømmen, siden hun kjenner til landet fra før av. Jeg er ikke sånn voldsom fan av Ringenes Herre, men det var jo her de spilte inn filmene.. Det hadde vært fett å besøke noen locations fra filmene!


Jeg reiser til Costa Rica i februar med EF, det gledes! Frem til da får jeg bare drømme meg bort litt. :-) Jeg tror den reisen blir litt mer avslappende (jeg ønsker å surfe, snorkle og litt sånt), mens de over her hadde vært for eventyrets del. 

my little sister

Kommenter her

- inneholder annonselenke - 

Dere spør hvorfor jeg aldri viser lillesøsteren min på bloggen.. Well, i dag prøvde jeg hardt og dette ble resultatet, haha. Hun er mye høyere enn meg som dere sikkert ser, men det skal ærlig ikke så mye til.

Jeg reiser til Tromsø i dag! Det vil si, 4 timer i bil men det gjør ikke noe når jeg er med kjæresten min. "Ja slutt å mas om hvor lykkelig forelsket du er" tenker sikkert dere, haha.. I know, i know. Trøst dere med at jeg skriver bok om en forjævlig kjærlighetsshistorie, dere får takke meg da. 

Vi er nok fremme i Tromsø i kveld, ønsk oss lykke til siden det er så glatt på veiene. Neida mamma, det kommer til å gå fint (jeg kan bare føle panikken hennes i det hun leser de ordene, søte bekymra mamma..) 😊

Hadde aldri trodd jeg skulle gå rundt i sånne her bukser, men.. Shit så behagelige de er! (annonselenke) Du finner dem her, genseren er gammel fra h&m. 

bad day no bad life

Kommenter her

annonselenke

I kveld har jeg låst meg inne. Litt for å skrive, mye for å rense hodet - altså å starte på nytt igjen. Dere spør meg hvordan jeg har taklet ting jeg har opplevd, helt ærlig: i dont. Jeg skyver det unna, og så kommer det opp igjen med jevne mellomrom. Da må jeg ta en pause, fortelle meg selv "det er lov å føle på ting", og så starte på nytt. I dag var en slik dag. Jeg har ellers gjort mail, bok og alt det der.. Dere vet, jobben min. Dagens høydepunkt var å lese igjennom spørsmålene deres til "ukens spørsmål". Jeg er så takknemlig for dere. Og familien min, selv om det irriterer meg veldig at mamma og pappa snakker med mat i munnen hadde vi en koselig middag hele gjengen. 


 Genser holzweiler / øredobber h&m / bukse her

Jeg vet ikke hva kvelden videre vil bringe, kanskje litt vin? Eventuelt legge seg tidlig, for første gang på en stund. I morgen reiser jeg muligens til Tromsø og blir der over helgen. Vi får sjååå. 

maybe we can go to the party house

Kommenter her

- annonselenke - 


 


 Kjole HER. // Øredobber Robot Oslo.

Hei hei! Jeg har ikke så mye å si akkurat nå, jeg ville bare vise dere den fine kjolen jeg hadde på meg i går kveld. Jeg og K var ute å spiste og jeg så slik ut. Det var første gang jeg prøvde den, og er glad jeg likte den så godt da jeg ikke hadde flere alternativer med meg uansett. 

Vi snakkes litt etterpå, jeg prøver å komme inn i skrivebobla. Boken blir veldig bra. Tror jeg, haha.. 

UKENS SPØRSMÅL #3 - fangirl, botox, inspirasjon ++

Kommenter her

kunne du tenkt deg å være fostermor en gang? 

Dette har jeg faktisk både snakket om, og tenkt en del på. Det er uten tvil noe jeg har lyst til å gjøre når livet mitt er roligere, når jeg har et hus og tilbringer mye tid hjemme. Jeg er egentlig ganske ofte inne og sjekker hvilke fosterbarn som trenger hjem, og tenker på hva jeg eventuelt kunne ha bidratt med. Ung eller "gammel" spiller ingen større rolle, jeg tror jeg kunne ha gjort mye bra. Bare tanken rører noe i meg. Så ja, 100% det er noe jeg ønsker å gjøre i fremtiden. 

Hvem savner du?

Jeg savner egentlig ingen akkurat nå, haha. Det skal ganske mye til for at jeg savner noen, men det hender jeg får sånne rykk hvor jeg savner bestevennene mine, men da er det jo ikke verre enn å plukke opp telefonen. Jeg og Joakim snakker så ofte sammen at vi sikkert ikke rekker å savne hverandre. MEN, jeg savner kjæresten min nesten hele tiden når vi ikke er sammen da. Lol, jeg har blitt "en sånn jente"..

Når kommer den neste boken ut?

Etter planen skal den slippes helt inntil valentines day, siden det er en bok om kjærlighet. Det virket så fint å kunne gi noe til de som sitter alene, og kanskje ikke har noen å snakke med på den tiden av året. Jeg vet jo boken er fin og kan passe året rundt, men kanskje ekstra på en dag som det? Så kan de som sliter ha noe å kose seg med, om en kjæreste ikke vil stille opp.

Om du skulle anbefalt et sted å reise på jentetur, hvor ville det vært?

Det kommer an på hva dere ønsker, men jeg og min venninne Louise var på Ibiza i fjor sommer og det var helt magisk! Vi bodde på det fineste hotellet (Destino), ble kjent med mange (egentlig ganske irriterende) folk, dro på joggeturer, festet egentlig svært lite og spiste nydelig mat. Det anbefales! Om dere ikke har all verdens budsjett er Stockholm superfint. Jeg er der ofte på jobb, og både utelivet, restaurantene og shoppingen er hundre ganger bedre enn Norge.

Kan du vise alle tatoveringene dine, og hva de betyr?

Det kan jeg så klart gjøre! Here it goes:

En L på håndleddet, fordi mamma heter Lise. Lillesøsteren min har en J for faren vår.

Infinity and beyond, altså et sitat fra Buzz Lightyear i Toy Story. Jeg synes bare den er fin og har ingen mening bak den egentlig. Jeg elsker Disney, da. 

Hello Kitty i leppa fordi jeg var besatt av hello kitty før.

Be the change, en forkortelse av et Ghandi-sitat. Altså du skal være forandringen du ønsker å se i verden, og ikke vente på andres mot.

Min første tatovering! A smooth sea never made a skilled sailor. Leste det i engelsboken på videregående og tok den kun et par dager etterpå. Handler bare om å være sterk, men nå har den ingen spesiell betydning for meg. Men fin er den!

Vinger og en diamant under brystet. Har åpenbart ingen spesiell mening, annet enn at den er fin.

Forbilde på høyre hånd, som en feiring av boken min.

Ting skjer, som jeg har med min venninne Anette Marie. Det er hennes skrift også. Den passer oss begge så fint.

Bad ass på rumpa. Ingen spesiell grunn, men en morsom og spontan greie.

Roser, diamanter og litt sånt på venstre hofte. Denne tenker jeg aldri over, og den betyr ikke noe spesielt heller.

Jeg lurer på hvordan du klarer å være så sterk, å heve deg over alle de ekle og stygge kommentarene?

Jeg har hatt en veldig trygg barndom hjemme med familien min, hvor jeg samtidig har blitt utfordret til å si meningen min - det spiller nok en stor rolle. Jeg er ganske "sterk" fordi det ikke er noe farlig å si meningen sin, og stygge kommentarer påvirker meg ikke så veldig mye (det påvirket meg derimot mye å bli mobbet i mine yngre år, og når jeg har klart å komme meg igjennom noe sånt kan ikke stygge kommentarer påvirke meg). Det er mange der ute som takler verre ting enn meg, hver eneste dag. Hverdagshelter som har alkoholmisbruk i sin nærhet, som ikke har foreldre, de som blir mobbet akkurat nå, de som sliter økonomisk men likevel kjemper på for å få endene til å møtes.. Jeg kunne holdt på i en evighet. Jeg ser så mange sterke folk over alt. Jeg har all verdens forutsetninger med trygge rammer rundt meg, da skulle det bare mangle! Så klart skal jeg stå opp for de som ikke har mulighet. Jeg skrev først "for de som ikke klarer", men det ble feil - alle klarer, men jeg har forståelse for at ikke alle har midlene som trengs. Jeg har denne plattformen og jeg har mange rundt meg, alt går fint.

Var du politisk engasjert som ungdom?

Ja, det var jeg. Først i arbeiderpartiet men meldte meg ut en stund etter 22. juli, kanskje fordi jeg ikke lengre følte meg som en "del av samholdet". Nå skal det sies at den situasjonen så klart var ekstremt vanskelig og ingen har en oppskrift på hvordan man håndterer terror, så klart. Men det ble mye snakk om 22. juli på møtene og jeg følte ikke jeg hadde noe å bidra med, at vi mistet fokus på det vi var der for - det politiske. Det gikk seg sikkert til etterhvert, men jeg byttet over til unge høyre fordi det var en søt gutt der (Kasper!!! Haha), og så var jeg der en stund, og sånn halvveis aktiv ved at jeg deltok på møter og sånt. Ikke noe etter at jeg sluttet på videregående da.

Sophie Elise
Bilde: nettavisen

Sett bort fra foreldrene dine, hva tror du har formet deg mest i livet, både positivt og negativt? Kjærlighetssorg, mobbing, eller andre ting du har måttet " ta opp en kamp med"?
Akkurat da jeg leste dette spørsmålet kom denne sangen på spotifyen min. En låt jeg hørte mye på da jeg nettopp hadde flyttet til Oslo. Det er mange ting som har formet meg, men jeg kom umiddelbart til å tenke på to  jenter jeg møtte da jeg flyttet til hovedstaden. Silje og Chris. De er to fantastiske damer, som i tillegg er kjærester og jeg brukte mye tid på å henge hjemme hos dem. Der lå jeg i sofaen og fikk "for første gang" rom til å være meg selv, filosofere, snakke om alt det jeg lurte på og alt jeg ikke turte å si ellers. De var noen år eldre enn meg, og satt bare i den andre sofaen og hørte på, og kom med innspill der det passet seg. Rutinen var: jeg ble med dem hjem fra jobb nesten hver dag (Silje var frisøren min), så dro vi innom Kiwi, kjøpte godteri og så satt vi der ut i natten. Jeg vokste så mye den perioden. Jeg kan ikke dra frem noe konkret, men det gjorde meg sterkere på en eller annen måte, mer tenkende, jeg klarte å "fullføre" en tanke og faktisk konkludere noe utifra det jeg tenkte. Det betydde veldig, veldig mye for meg bare. 

Hvilket blogginnlegg er du mest fornøyd med?
Kanskje dette, fordi det var en sår hendelse for mange og jeg klarte å sette ord på det, på en fin måte synes jeg selv. 

Hvilken årstid liker du best?

Jeg har ikke noe spesielt forhold til noen av årstidene, men når vinteren kommer får jeg en fin, nostalgisk følelse. Sommeren har også sin sjarm, så klart. Vanskelig å velge!

Hva er din favoritt musikksjanger?

Jeg liker egentlig de største klassikerne fra alle tiårene best. For eksempel The Beatles, Nirvana, Lana del Rey (fra vår tid, da), Queens of the stone age, Elvis, Madonna.. Klassikerne! Jeg har en liste med litt fin, blandet musikk jeg hører mye på.. Den finner du her.

Topp 5 listen din på bøker?

Bøker som har formet livet mitt på en eller annen måte er Erlend Loe - Muleum, Eckart Tolle - Power of Now og New Earth, Linn Ulmann - Før du sovner, og Charles Bukowski - Women. Det er mange fler da, men de kom jeg på i farten. Jeg nevner de ettersom jobben min og skrivingen min har blitt påvirket av måten de skriver på, og budskapet de formidler.

Kommer du til å jobbe mer med Joakim Lundell nå som låten er ferdig?

Det vet jeg ikke! Nå kommer musikkvideoen i helgen, og så har vi pressedag i Oslo neste uke.. Vi får se hva som kommer etterhvert. Jeg er veldig stolt av Only Human da. 

Når skal du forklare hva du har gjort med rumpa, eller hvordan den har blitt større?

Dette har jeg tenkt mye på, og det kommer. :) Må bare få formulert meg på rett måte.

Jeg så du skrev du ikke har hull i ørene, hvor får du tak i fine clip-on?

VINTAGE! Det er kun der man finner fine. På Robot i Oslo, for eksempel. De runde i gull jeg "alltid" bruker kommer derfra.

Hvordan tror du livet ditt hadde vært nå om du ikke hadde begynt å blogge?

Jeg har en personlighet hvor jeg alltid er avhengig av å gjøre nye ting og få input, så jeg hadde sikkert bodd et annet sted og gjort noe sykt.. Helt ærlig - og dette er nok et ganske rart svar - jeg hadde sikkert jobbet som eskorte? Haha, jeg har et par venninner som gjør det og bor i typ Dubai, og lever av å dra på dater med rike menn og få penger + gaver. Det er valgfritt om man vil ligge med dem. Da kunne jeg opplevd så mye rart jeg sikkert hadde endt opp med å skrive bok om. Jeg hadde spart pengene jeg tjente på det og investert i ett eller annet, startet min egen salong eller noe.. Helt ærlig.

Hva er din største frykt i hverdagen?

At noen jeg elsker skal dø, eller slutte å elske meg.

Ditt og Fetisha sitt vennskap minner meg om Kylie og Jordyn. Synes du det selv?

Takk! Jeg vet ikke, det er jo vanskelig å si hvordan de har det bak lukkede dører. Men jeg og Fetisha funker veldig bra blant annet fordi vi lar hverandre være, og vi forstår hverandre. Altså jeg støtter henne i sin jobb og vet når hun skal få skinne, og motsatt. I tillegg tar vi ikke livet så seriøst, haha.

Hvor kjøper du de kunstige plantene dine?

På ambiplants. Den nettsiden er fantastisk og jeg elsker alle "plantene" mine.

Når ble du og Kasper sammen? Hvor ofte ser dere hverandre? Og hvordan klarer du å balansere kjærlighet, jobb, venner og familie?

Vi ble sammen i mai! Vi ser hverandre cirka annenhver uke, men det kan gå både lengre og kortere tid. Jeg synes den balansen går fint så lenge jeg har folk rundt meg som forstår det jeg driver med.. Og så er det nok viktig å faktisk være offline når man er med folk man er glad i. Jeg er flink til å logge av, og sjekker ikke mobilen når jeg er med for eksempel Kasper.

Hvorfor viser du opp Kasper på sosiale medier når du har sagt du vil holde kjærlighetsliv utenfor bloggen?
Det er vanskelig å la være når jeg er så forelsket og det er en person jeg ønsker å være med i lang tid fremover, hehe.. Jeg viser riktignok ganske lite av livet vårt sammen da. Og jeg deler heller ikke noe veldig personlig (holdte på å si at jeg ikke skriver om at vi krangler men vi krangler jo aldri, så det hadde blitt rart). Jeg vet ikke, man endrer mening rett og slett :D 

Får du hjelp av noen til å skrive bøkene dine?

Nei, jeg skriver absolutt alt helt selv. Jeg har en redaktør som går over alt med meg, og retter på skrivefeil og så blir vi enige om setningene skal være oppbygd på en litt annen måte, eller om noen kapitler skal kuttes ut - eventuelt om det er noe jeg bør skrive mer om. Men alt er skrevet av meg, på min egen mac, og boken er lagret i mitt eget word-dokument, hehe. Jeg er alt for kontrollfreak til å kunne la noen ta over den jobben. 

Hva var inspirasjonen bak låten "only human"?

Låten var allerede ferdig da jeg fikk den tilsendt og ble spurt om jeg ønsket å gjøre vokal. Jeg falt for låten, nettopp fordi vi alle kun er mennesker. Vi er verdt like mye, det er lov å gjøre feil, det er modig å tenke seg om, det er modig bare å leve egentlig. Så ja - musikkvideoen kommer til å gjenspeile dette, den blir så sterk og fin. Gleder meg masse til dere får se. 

Hvordan føles det å være deg? Du har mange ulike press, flere enn oss andre ungdommer, på grunn av din fame og dine sterke meninger. Du er jo som alle andre et vanlig individ, kanskje med litt flere tanker enn andre bloggere, føle du at du fortjener alle oss som beundrer deg og er fascinert av deg?

Takk for et først og fremst fint spørsmål. Hvordan det føles å være meg er vanskelig å svare på, men jeg føler meg uten tvil veldig heldig. Jeg kan legge meg om kvelden å tenke "shit, dette er livet mitt - helt på ekte. Jeg må ikke ta dette for gitt". Og det gjør jeg ikke heller, jeg kjemper på hver eneste dag for å levere godt innhold til dere som forhåpentligvis kan inspirere. Noen ganger når jeg gjør noe hverdagslig som f.eks pusse tennene tenker jeg "jaja, her står jeg å pusser tennene, det skulle folk ha visst", haha om du skjønner hva jeg mener? Jeg gjør jo helt vanlige ting, dette innlegget blir skrevet fra sengen på jenterommet og utenfor kan jeg høre mamma og pappa som diskuterer hva vi skal spise til middag. Det er helt normalt liksom. Jeg blir forelsket, lei meg, glad, stressa, bekymret og irritert som alle andre, og det er jo grunnverdiene som gjør oss til mennesker: nettopp disser følelsene. Og de er helt like uansett hvem man er, eller hvor mye man har. Det husker jeg på, og jeg vet derfor at jeg ikke er verdt noe mer enn andre - så nei, jeg føler ikke at jeg fortjener så mange som beundrer meg, men på en annen side synes jeg at jeg fortjener det mer enn mange andre som dessverre har talerør de ikke bruker på noe fornuftig og tar alle pengene og oppmerksomheten for gitt.

Har du noen måte å gjennomskue folk som vil bli venn med deg av feil grunner?

Ikke egentlig, men jeg er i en ganske "kul gjeng", haha - så når jeg møter folk via dem er jeg ikke bekymret. Det er egentlig en stund siden jeg har blitt kjent med nye folk, bortsett fra via kjæresten min da. Og jeg er ikke bekymret for at de skal ville bli kjent med meg for noen annen grunn enn at jeg er kjæresten til vennen deres liksom. Jeg tror ikke man kan gå rundt å tenke sånn, da blir man paranoid. De fleste folk er snille.

Tar du botox for å rette ut linjer i ansiktet?

Ja, det gjør jeg og jeg kommer til å ta botox frem til jeg dør, haha. Jeg tar det en gang i halvåret på et Aestetic Clinic. Jeg fikk linjer i ansiktet ganske tidlig (da jeg var 15) og huden min er finere nå enn da på alle områder, ikke på grunn av botoxen bare men litt forskjellig. 

Topp 3 destinasjoner du vil dra på ferie med kjæresten din?
Vanskelig! Vi har allerede opplevd mye fint sammen; Paris, Albir, Sri Lanka og Stockholm, i tillegg til ville ferder rundt om i norges land haha.. Nå reiser vi til New york på nyttårsaften, videre til Florida og så på cruise i mellom-Amerika. Og til Bali i April.. Da har vi opplevd så mye fint at jeg ikke kommer på noe mer jeg ønsker å oppleve i første omgang, haha. Men vi må nesten dra til Paris enda en gang, for snakk om magisk reise. Da hadde jeg ikke snakket om han på bloggen enda, og hele Paris ble holdt totalt utenfor bloggen. Vi har heller ingen bilder derfra. 

Hva gjør deg mest lykkelig? Ikke materialistisk sett. 

Kanskje når jeg sitter ved siden av kjæresten min i bilen, han kjører, og så sitter han bare der og er så perfekt og nydelig og snill.. og min. Bare å se på han når han ikke vet at jeg ser, og gjør helt hverdagslige ting. Det er det fineste jeg vet om og gjør meg varm i hele kroppen. 

Har du noen gang vært skikkelig fan-girl?

Om jeg har! Jeg var besatt av bandet Tokio Hotel som yngre, og spesielt denne sangen:

Hva er det beste valget du har tatt?
En gutt sa en gang til meg "du må velge mellom meg og bloggen". Jeg valgte bloggen. Lett beste valget jeg har tatt, og dette var før bloggen ble kjent.

Det ryktes at det finnes en sex-tape av deg. Hva synes du om det?

Jeg vet ikke noe om en sex-tape, da jeg aldri har filmet meg selv ha sex. Dessverre ser jeg ikke bort fra at dette kan være sant, exen min var helt gal og har jo allerede tatt et bilde av meg som han har spredt over alle hauger, så hvem vet hva han kan ha funnet på (for å tjene penger eller oppmerksomhet). Om det nå hadde vært tilfellet får jeg bare ta den kampen når den kommer. Det er ikke greit, og da hadde jeg anmeldt hver eneste dag om jeg må. Tanken gjør meg kvalm, men det er en bro jeg må krysse når jeg kommer dit - som jeg håper ikke skjer.


Det var sykt mange spørsmål, så jeg tar resten om en uke!! Jeg åpner snappen min hver onsdag for å svare på spørsmål her, legg til sophizzleyo. 

 

min største drøm

Kommenter her

- annonselenke - 

For noen intense skrivedager jeg har hatt. Sikkert helt forjævlig kjedelig for dere å høre om, men nå er jeg inne i den bobla igjen.. Jeg vet ikke lengre om det er mandag eller helg, jeg måtte sjekke nå - og tydeligvis er det torsdag. Jeg har i alle fall tømt mailboksen, skrevet tre kapitler i boken på en dag, fått satt planen for pressedag i Norge med only human og hatt to intervjuer over telefonen på veeeeldig kort tid. Dagen ble veldig fin da jeg fikk gitt min yngste kusine billetter til Nobels Fredspris, hun ble så glad! Og i natt sov jeg med mitt favorittmenneske, jeg er heldig selv om stresset noen ganger tar litt overhånd. Men med de rette menneskene rundt seg går alt fint, på mirakuløst vis  

(annonselenke) Skjørtet mitt er fra Nly Trend. Singletten er jo helt basic, men for de spesielt interesserte: Pierre Robert.

Det er veldig mye spennende som skjer om dagen. En av mine største drømmer har gått i oppfyllelse, og selv om det er tidskrevende gir deg meg masse god energi og lyst til å stå på. Jeg gleder meg til dere får se selv om mange har skjønt det allerede.. I Januar skjer alt. Da er det så mye som eksploderer på en gang at jeg ikke vet hvor jeg skal ta veien. Heldigvis har jeg en uke på cruise før den tid, da får jeg samlet meg litt..

Og dere? Takk for at dere er så snille mot meg hver gang jeg åpner meg på bloggen. Det føles fint, og da vil jeg dele mer. 

noe jeg gleder meg til

Kommenter her

I fjor var jeg på Nobels Fredspris for første gang, og helt ærlig hadde jeg sett for meg at det kom til å bli litt.. kjedelig. Rørende ja, men jeg benyttet mest anledningen til å få pynte meg skikkelig. Hvor ofte får man gå med en så nydelig kjole, liksom? Det hele endte opp med å bli min favoritt-look for hele fjoråret:

Og konserten? Jeg ble så overrassket, til det positive! Jeg tar turen igjen i år, og gleder meg til en fin kveld. Det er artister som John Legend (!!!) Zara Larsson og Alan Walker på scenen, mange "celebre" gjester (haha), og et skikkelig rørende opplegg som gjorde at jeg tok til tårene flere ganger enn jeg er villig til å innrømme.. Ah, det var så fint!! ♥ En perfekt måte å starte juletiden på, siden konserten finner sted 11. desember. Hadde jeg ikke hatt billetter fra før av ville jeg ha ønsket meg det i julegave 🎄 

På snakk om, det må være årets julegavetips fra meg. Billetter får man kjøpt på ticketservice. Jeg har et par familiemedlemmer i Oslo som skal få det, i alle fall  ❄️ Faktisk sendte jeg akkurat melding til tanten og kusinen min for å høre om de er ledige. Håper det!

litt for ærlige ord

Kommenter her

Da jeg startet bloggen hadde jeg knapt fylt 16 år, og jeg meg så voksen allerede. Jeg hadde rukket å bli utfryst av vennegjengen, tatt trafikalt grunnkurs, begynt å røyke sigaretter i smug, ligget med flere enn jeg kunne telle på en hånd og jeg hadde vært døden nær av for mye alkohol. Jeg visste hva fremtiden skulle bringe, jeg skulle få en kjent blogg, det følte jeg bare på meg. Og jeg visste hvem jeg var allerede. Jeg festet i helgene, slo opp med kjæresten igjennom to år fordi jeg måtte "leve litt", jeg sneik meg ut hjemmefra om natten og dro på eventyr med venninner i baksetet til en 20-åring som ikke burde ha hengt med 16-åringer. 

Videregående kom og gikk, bloggingen tok helt av, og lærerne ga meg stryk i markedsføring fordi jeg ikke forsto hva det handlet om - og likevel ble jeg spurt om råd i timene, fra nettopp læreren. Jeg delte oppturer og nedturer i en dagbok på nettet som stadig ble lest av flere, og ballen rullet kjappere enn jeg selv hadde rukket å se for meg. Jeg digget det, så jævlig. 

Jeg følte meg som den største kjendisen på planeten, og da jeg dro til Oslo på en helgetur her og en helgetur der, hang jeg på Oslo city kun for å kjenne på "berømmelsen". Selv om jeg følte meg dritkul, var jeg også ganske deprimert, en kombinasjon som muligens virker umulig men slik var det. Jeg gikk til psykiater, brukte alle pengene mine på blonde extensions og solarium, jeg telte dager til jeg var 19 og kunne flykte bort fra hverdagen min og starte på nytt i hovedstaden.

Jeg dro til Oslo, fikk meg nye venner og etterhvert en kjæreste som ville ha en stor del av alt jeg hadde bygget opp. I starten var det noe jeg følte jeg trengte, men det utviklet seg til å bli et psykisk fengsel jeg brukte lang tid på å komme meg ut av. Jeg kommer aldri til å glemme da kortet mitt ble stjålet av min egen samboer, som jeg allerede forsørget fra før av. Eller den gangen jeg måtte vitne mot ham i retten på grunn av vold, men var for svak til å gå uansett. Dagen etter fikk jeg vite at jeg hadde vunnet "årets blogger" for første gang. Det var merkelig.

Jeg kom meg ut etterhvert, og satt igjen med mange erfaringer og muligens litt psykisk bagasje, som at jeg ikke helt klarte å stole på de som faktisk fortjente å bli stolt på. Jeg begravde meg i en fancy hverdag som besto av shopping, alkohol på kveldene, enda en usunn relasjon og utallige restaurantbesøk. Ansiktet mitt var ofte på TV, i aviser, på radio kunne man høre stemmen sin og jeg følte at jeg levde, kanskje for første gang i hele mitt liv. Jeg var fri, jeg hadde brutt ut - ikke bare fra Harstad, men også bort fra dem som holdt meg nede. Jeg elsket livet mitt. Og så, ble det normalt, jeg gikk lei, og der var jeg stuck ganske lenge. 

Jeg er 22 år, og jeg vet jeg ikke har lært eller følt alt. Men jeg har funnet ut at alt jeg trodde jeg drømte om, ikke er den virkelige drømmen. Hverdagen med shopping, restauranter og alkohol er en tom, og ganske kjedelig hverdag, som jeg har fylt med depressive tanker og mennesker som ikke er bra for meg, kanskje for å ha noe å gjøre. Og all kjærligheten jeg har gitt, til de som ikke har fortjent det. Arr jeg brukte lang tid på å lege, å ha blitt såret av noen andre er bagasje man kan ta med seg videre, ved å ikke stole på den neste og havne i en spiral som er negativ. Jeg ser meg selv være 19 år gammel og stå med flyttelasset i en tom leilighet, på vei inn i mitt nye liv i Oslo. Så naiv, så håpefull, så lykkelig uviten om alt som lå i vente. Jeg vil gi henne en klem, men det får jeg ikke gjort.

Dere spør ofte hva jeg ville ha sagt til en yngre versjon av meg selv. Så her kommer en åpen melding til Sophie, 19 år gammel og klar for sitt nye liv.

Hei du. Jeg vet du ikke kommer til å høre på hva jeg har å si, for du tenker du har forstått alt allerede. Det er ingenting jeg kan si som vil gjøre at du endrer mening, men det er kanskje like greit, for erfaringene du vil få kommer til å være gull verdt. Du kommer til å klare deg helt fint, selv om du kommer til å være farlig nære å gi opp. Du trenger ikke akseptere behandling du innerst inne vet du ikke fortjener, og når foreldrene dine er skeptiske til noen, er det med god grunn - de har faktisk levd noen år, og de kjenner igjen mennesker og visse typer. Det kommer til å virke håpløst noen ganger, men du kommer til å ta deg igjennom utfordringer andre hadde knekt sammen av. Det vil komme mye vondt i årene som kommer, noen arr er fysiske og andre er psykiske. Men: det vil komme mye fint også. Du skal danse brisen rundt i sommernatten med mennesker du ikke har møtt enda, men mennesker som elsker deg over alt på denne jord og du elsker dem tilbake. De vennskapene vil vare i mange år, og dere skal skape mye vakkert sammen. Og husk på, magefølelsen har alltid rett. Det er ingen skam å dra hjem til mamma og pappa når du er sliten, så ikke vær så streng mot deg selv. Nord-norge har kanskje vært hardt for deg før, men nå vil det være en trygghet, du er heldig som har noe slikt å rømme til. Og selv om du vil bli brent på idioter som ikke ønsker deg det beste, så vil du finne en som virkelig elsker deg - du må bare la han, og tro på at det er sant. For det er det. Du må tørre å gi slipp på det vonde, og være klar for det nye, da vil du komme så mye lengre. Det er ikke så lenge til du er 22 år gammel, da kan vi sitte her sammen og tenke tilbake på alle de vonde årene som har vært, med viten om at alt kommer til å bli bra nå. Livet ditt kommer til å bli bra. Hilsen Sophie Elise, 22 år gammel.

Jeg lurer på hvordan brevet fra 30 år gamle Sophie Elise til 22 år gamle Sophie Elise kommer til å se ut. Jeg vil nok rive meg i håret og tenke "alt jeg trodde jeg hadde forstått da jeg var 22. Det var absolutt ingenting". 

wine and dine babyyyy

Kommenter her

- annonselenke - 

God kveld mine fine! 💛

Jeg får veldig ofte spørsmål om restauranttips i Harstad, merkelig nok. Jeg visste ikke at folk dro hit på ferie, men det er jo en del mindre tettsteder rundt her og nå har vi jo fått burger king, så folk flokker seg hitover haha.. Og så flytter vel noen hit for å studere da. Stedene jeg alltid spiser på heter De 4 roser og Bark. I kveld skal vi på førstenevnte! Det er så koselig der, og betjeningen er skikkelig hyggelige. Men jeg savner et skikkelig godt Asiatisk spisested i Harstad, det har vi faktisk ikke.. Og heller ikke god sushi, så vidt jeg vet. Jeg er jo ute og spiser nesten hver dag, og Harstad er ikke et unntak heller. Favoritten min i Oslo for tiden er Sawan. 


 

(annonselenke) Nå blir det wine and dine! Den nyyyydelige jumpsuiten jeg har på meg er fra Nly Eve. Utsolgt, men de har masse annet fint.

what is life

Kommenter her

- alle lenkene er annonselenker - 

Som lovet sist uke, her kommer alt jeg har shoppet i løpet av de siste 7 dagene. Det er internett det går i, som vanlig, selv om jeg har tenkt å begynne å shoppe mer i "virkeligheten" også. Spesielt når jeg er i Harstad. Gud, det hadde vært tragisk om menneskeheten endte opp slik at vi bare sitter hjemme på hver vår pc, og ikke engang møter andre på matbutikken liksom. I Oslo går jeg aldri på butikken og bestiller alt rett hjem.. What is life! 

Ikke at jeg har bidratt noe der akkurat nå, for her kommer ukens shopping! ♥ Kanskje ikke all verden, men litt ble det! :-) 


Favorittmerket mitt på nelly er som sagt River Island, og denne pysjamasen gleder jeg meg så mye til å få!! Den ser så koselig ut! Finnes her. For ikke å snakke om denne genseren, detaljene er nyydelige. Finnes her. 

Denne kjolen.. Den ser mye dyrere ut enn hva den er. Finnes her! Og så trengte jeg et par nye hansker, og skikkelig bra at de er i fake skinn. Finnes her. 

Kjøpte ikke trusen, bare bhen. Den finner du her. Og skoene da.. Sikkert ubehagelige, men jeg skal si ifra om jeg blir positivt overrassket ;-) Finnes her


Jeg sparer til ferien jeg skal på etter nyttår, noen som vet om det lønner seg å kjøpe dyre vesker her, eller om det er billigere i USA? Har fått for meg at det er dyrere der borte, men vet ikke om det stemmer.. Let me know på innboks! 

hva har jeg følt og har jeg levd

Kommenter her

Noen ganger føler jeg at livet går utrolig fort, samtidig som det står stille. Var jeg ikke 16 år nettopp, og har egentlig noe forandret seg? Der har plutselig enda ett år gått, og ingenting spesielt har skjedd. Jeg har hverken fått barn, giftet meg, kjøpt en svær villa med hvite gjerder, startet en ordentlig business eller klart å ta ansvar for noen andre enn meg selv, ikke engang en hund. Hva har jeg egentlig fått til? Hva har betydd noe? Hva har jeg følt, hva har grått av, hva har jeg ledd av, hvorfor kan jeg enda ikke lage mat? Hvem har jeg blitt?

Uke etter uke passerer, og hver mandag var det "plutselig mandag" igjen og hver helg er det "endelig helg", og slik forsvinner livet, jeg er for ung til å føle meg gammel. Men tid er virkelig noe man aldri får tilbake. Tiden bør ha preget meg på en eller annen måte, jeg burde lære noe. Jeg føler meg rastløs, men jeg vil ta ansvar for denne følelsen. Jeg vil reise mer, møte flere mennesker, føle mer. 

På de aller fleste måter elsker jeg livet mitt. Helt på ekte, jeg er lykkelig. Det jeg liker best er all friheten, at jeg har alle muligheter i verden. og der kommer det vanskelige: jeg utnytter ikke friheten og mulighetene. 

Jeg vet ikke om det jeg skriver gir noen mening, mest sannsynlig ikke. Livet mitt er jo spennende. På bare en uke er jeg nesten ferdig med bok nummer to, låten går som det suser, jeg får spennende oppdrag hit og dit, og et dritpopulært tv-program og meg er i dialog akkurat nå. Men jeg føler jeg kunne gjort så mye mer - følt så mye mer. Alt dette spennende skjer jo fra min egen seng, hvor jeg klapper hunden min og ser på serier samtidig som jeg spiser den jævla suppen som jeg har spist i tre uker nå, og som har gjort meg tynnere enn jeg har vært på flere år. 

Er jeg bare bortskjemt på alt for mye stimuli av følelser, kanskje. Har jeg følt alt? 

kjør på

Kommenter her

- annonselenker - 

I dag er jeg nok en gang i fult skrivemodus, boken skal bli ferdig og da har jeg ikke annet valg enn å kjøre på. I tillegg har det vært en del kommunikasjon med markedsavdelingen i Sverige angående only human (1 million streams nå!), samt telefonmøte med United Influencers nå straks. Jeg hadde en liten pause hvor Kasper kjørte oss rundt frem og tilbake i Harstad, sete-varmen i bilen er det eneste som hjelper mot smertene i magen som kommer og går. Det er viktig med avbrekk for meg om jeg skal prestere best mulig på det kreative. Et par timer intensivt, en times pause. Det trenger ikke være mer komplisert enn en kjøretur, eller å leke med appen "planets" - den anbefales, om du er like nerdete som meg. Du får en oversikt over alle planetene på himmelen, slik at du forstår hva det er du ser på. 

(annonselenker) Jeg elsker denne jakken, fra nelly! Jeg kjøpte den for et par år siden da, så dessverre er den utsolgt nå.. Men! Koden JACKET20 gir 20% rabatt på alle jakker hos nelly akkurat nå! Jeg vil sterkt anbefale denne, som jeg har selv og har vist flere ganger på bloggen. Både varm og fin! 

Den fine utsikten fra hjemme hos Kasper og familien hans. Elsker å sitte her å jobbe, og lille Harstad ser neeeeeeeeeeeesten ut som en storby.. Haha, når vi kjører i rundkjøringen sier alltid mamma "nå er snart Harstad en stor by"... Its not. 


Planets! Elsker den appen. 

Etter dagens jobb er gjennomført skal jeg belønne meg selv med en finere middag. Jeg er innstilt på femretters og vin, liksom. :) 

spilleliste fra sengen

Kommenter her

- annonselenke  -

(annonselenke) Kjole fra River Island

Nattens spilleliste.. 

♥  The night we met - Lord Huron 

♥  Berlin - RY X 

♥  Spirit of life - blackmill

♥  Nirvana - where did you sleep last night

Julie Bergan - Incapable 

♥  Og så klart.. Joakim Lundell ft Sophie Elise - only human som nådde 1 million streams i dag! Det er FANTASTISK på bare en helg!

Hør og nyt! Jeg savner skikkelig å ha speil ved siden av sengen - spesielt nå som jeg er inne i en god periode utseendemessig (synes jeg selv), jeg kunne hatt mer muskler men det går fint liksom, haha. Før var det en kilde til masse irritasjon og jeg ble liggende å pirke på alle mulige "feil" jeg kunne finne, når jeg var ferdig med det fikk jeg ikke sove og browset heller rundt på fornebuklinikken sine nettsider og vi vet jo alle hvordan det gikk. La oss skylde på speilet. 

God natt mine skatter! 

VINN 5 KYLIE LIPKITS!

Kommenter her

- annonse - 


Bilde: beauty nml 

I anledning at TV2 sumo nå lanserer en hel haug av mine favorittprogrammer, inkludert "Life of Kylie" har jeg gleden av å kunne dele ut 5 Lipkits til dere lesere! Alt du må gjøre for å delta er å melde deg på nyhetsbrevet i boksen under, så er du automatisk med i trekningen. ♥ Jeg deler ut 5 lipkits til 5 vinnere (i fargene pumpkin, love bite, dolce k, autumn og hazel), og vinnerne får i tillegg abonnement på sumo. 

Meld deg på her! 

Fill out my online form.

Jeg har hatt bruker på tv2 sumo i mange år, og det er streaming-tjenesten jeg liker best. Og nå har den blitt enda bedre med deres nye reality-satsning, Hayu! Mange av mine favorittprogrammer har kommet på banen, som alle episoder av The Kardashians, samt spin-off seriene med Rob & Chyna, Life of Kylie +++. Ja, virkelig ALT av Kardashians! I tillegg finnes også alt av Real Housewives (som jeg eeeeeelsker), Dash Dolls, Bad girls club, Rich kids of Beverly Hills.. Listen er lang, og dere kan sjekke ut mer her.

Jeg vet hva jeg skal gjøre i månedene som kommer! Jeg er så glad Sumo har lansert masse nytt reality og tjenesten Hayu, etter min mening topper de nå netflix.. Lett! ♥ For å ikke glemme alt det de har fra før av, som Bloggerne, Farmen, Mumitrollet (som jeg også elsker, haha). Sumo har rett og slett blitt skikkelig bra de siste årene, og nå også for de som elsker guilty pleasures. 

kjææærlighet

Kommenter her

I går kveld rundt klokken 23 kom Kasper til Harstad for å være sammen med meg. Jeg ble så glad, og egentlig ganske forbauset over at jeg for hver eneste gang vi sees liker han mer. Det beste jeg vet i hele verden er å sitte i samme rom som han, lese i hver sin bok og utveksle noen ord nå og da. Vi har nå vært sammen i 6 måneder, men ser faktisk aldri på serier eller filmer. Vi har sett film en gang, og det var da jeg var dritsyk og klarte ikke gjøre noe annet. Man setter tidlig vaner i et forhold og jeg er glad vi ikke har som vane å bare surre rundt på Netflix, det blir kjedelig i lengden for min del. Jeg elsker virkelig hvordan vi har det sammen. I dag har vi ikke noen særlige planer, det blir rolig og helt perfekt. Jeg får se om jeg klarer å skrive noe på boken, faktisk hjelper det på motivasjonen å ha han i nærheten siden han likevel er så strukturert med skole, det er skikkelig inspirerende. Akkurat nå har vi tent masse lys, hører på julemusikk og skal gjøre litt hvert vårt, i samme rom. :)

Tenk å være så heldig. Noen ganger er jeg redd for å plutselig gå tilbake i tid med "uhell" å gjøre noe annerledes slik at vi ikke hadde endt opp som nå. Høres sikkert veldig rart ut men sånn tenker nå jeg, haha.. 

Det er mange som spør om øredobbene mine (siden jeg har clip on og ikke hull i ørene på ekte), men jeg kjøper alle vintage. Akkurat de i denne posten er fra robot, oslo.

Vi snakkes etterpå, faktisk med en konkurranse hvor dere kan vinne Kylie lipkit! 

jeg kan se slutten på det

Kommenter her

Fyr i peisen, lese bøker, se på tv, familien min og null stress. Slik vil jeg beskrive denne dagen. I tillegg har jeg kommet en god vei på bok nummer to og jeg kan endelig se en slutt på det hele (jeg vet dere kommer til å elske den, så ventingen er ikke forgjeves), og only human har streamet hele 800 000 ganger over helgen. Altså, wow! Jeg skal slutte å mase om den låten nå, for det har virkelig gått over all forventing. Om du enda ikke har gjort det, legg den inn i spillelisten din og nyyyt  er det ikke rart hvordan man kan være inni sin egen kropp og føle at man ikke får til noe, men om man tar et steg tilbake går det jo faktisk veldig bra? For det gjør jo det.

Her kommer en god blanding bilder fra min fine dag. 


Kosestund på gulvet med min lille baby. Å komme hjem til mamma og pappa er som å komme til verdens minste, og beste dyrehage! Så mye kjærlighet i dyr altså. Faen jeg skulle ønske Charlie kunne bo med meg. Kanskje en dag når jeg får samboer og livet blir litt roligere. Jeg ønsker at mine fremtidige barn skal vokse opp med Charlie (selv om han garantert hadde hatet dem, han krever en del oppmerksomhet haha). Toalettmappen min. Her ser dere hvilken parfyme jeg bruker (Escada), hvilken deodorant og kostilskuddet er som vanlig med. Akkurat her ser dere SkinRepair, det er de og HairCare jeg bruker fast (jeg må muligens slutte med HairCare, håret vokser for fort haha). Dette var altså ikke reklame, jeg nevner det fordi jeg har lyst og elsker produktene.

 


Mange spør om kattene, og de lever i beste velgående.. Selv om han kanskje ser døden nær ut på dette bildet, haha. Den mannlige katten har bestemt seg for å bo i min seng, så her sover han døgnet rundt.. Men også om natten med meg, skikkelig koselig! 

 (annonselenke) Jeg elsker denne toppen! Fra River Island. Så fint med sølvdetaljene på armene.. Vet ikke hva slags posering jeg gjør her, da. Blink blink ;-) Boken jeg leser akkurat nå, Vigdis Hjort - fordeler og ulemper ved å være til. Den er bra!

 (annonselenke) Elsker han lille her. Kjolen min er fra missguided. Den er dritfin, men litt stram i armene. Ellers perfekt i størrelse og lengde, noe som er sjeldent siden jeg er så lav (bruker størrelse 34). 

God natt, folkens! Jeg skal ut på en liten kjøretur med min høygravide bestevenninne Lotte (tenk at jeg har en venninne som får barn, sjukt) og så blir det søvn.. Når vi kjører skal vi seff høre på min nye låt, enten hun vil eller eiii. 

på tide å sette ned foten

Kommenter her

annonselenke

Kjolen min finner du her

Jeg er hjemme i Harstad hos foreldrene mine. Jeg var tom, og ville hjem hit der alt er trygt. Vet dere, jeg trodde jeg var lei av mennesker. Jeg tenkte, "åh, jeg vil bare lukke meg inne på rommet i en dag, helst 20 år, bare stenge av verden fordi jeg er så lei".

Lei av folk som har bestemt seg for at det blir en kjip kveld allerede før man har gått ut døren. Lei av folk som er negative, smitter det videre og ikke klarer å gi skryt til noen. Lei av folk som bare tar, men aldri sier takk. Lei av folk som forteller meg hva jeg skal gjøre, lei av folk som bestemmer over meg, lei av folk som bare snakker om tull. 

Men hvem er jeg egentlig lei av? Meg selv. Jeg er egentlig ganske strengt. Tøff kjærlighet, slik ser jeg på det. Jeg sier alltid ifra. Jeg er snill, jeg ønsker det beste, men jeg blir ikke tråkket på tærne. 

I det siste har det heller blitt slik at jeg bare lar folk lyve, for jeg ikke ønsker å gjøre noen ukomfortabel ved å si "du, jeg vet det du sier ikke er sant". Så jeg sitter tilbake og nikker samtykkende. Jeg har sagt ja til ting jeg ikke vil gjøre, jeg setter ikke ned foten når folk er frekke mot meg, jeg er alltid med og jeg prøver å gi, hele tiden. 

Man skal faktisk ikke være for snill, for da ender man opp med å være slem mot seg selv. Man skal tørre å si nei, man skal si ifra, og man skal sette ned foten om man blir behandlet dårlig. Jeg vet ikke når jeg ble så svak, og når jeg ble en nikkedukke. Det er kanskje fordi jeg er sliten, men nå har jeg bestemt meg og jeg er klar for å være litt "vanskelig" igjen - for min egen del.

Man skal ikke være vanskelig for å være vanskelig, og man bør heller ikke være slem. Dette handler om noe helt annet, nemlig å trives med livet sitt, hverdagen sin og å faktisk være aktiv i sitt eget liv. Og det går ikke, om jeg ikke står opp for meg selv.

Skjerpings.

jeg har så mye å glede meg til!

Kommenter her

- annonse - 

I dag sukket jeg høyt til meg selv da jeg tittet ut av vinduet. "Herregud, mørkt allerede klokken 14? Dreeeep meg..". Jeg skammet meg nesten litt etterpå, for jeg har virkelig mye fint å se frem til. Altså, først skal jeg på cruise i Januar, så Costa Rica i februar, og deretter BALI i april på surfcamp! Alle destinasjonene er så eksotiske og aller best, det er steder jeg aldri har besøkt før. Klyp meg, og ikke minst slå meg i ansiktet når jeg sutrer om teite ting som mørketid.

Som dere vet er jeg stor fan av å surfe, og skal jeg endelig opp på nivå 2 - det vil si litt hardere bølger, mindre brett og generelt sett en større utfordring. Det blir litt skummelt, men jeg er klar! Å få oppleve bølgene på Bali (Gianyar) og den helt nye surfcampen til Lapoint blir magisk. Og aller best, så reiser jeg sammen med kjæresten min igjen. Han er sååå mye flinkere enn meg på å surfe haha, men det pusher meg til å bli bedre. Her kommer et bilde fra den helt nye, og dritfine campen!

Altså, dere forstår kanskje ikke hvor redd jeg har vært for vann tidligere, men på sist surfcamp lærte jeg virkelig å møte frykten. Vi hadde en helt fantastisk instruktør, og jeg håper det blir like bra nå, og at jeg får et par nye venner! Dere kan sjekke ut surfecampen vi skal på HER, og generelt sett mer info finner dere HER. Å dra på surfcamp er virkelig noe helt eget, og kan ikke sammenlignes med noen andre ferier jeg har gjort - på en god måte. Det er en grunn til at jeg reiser tilbake, igjen og igjen.. Nå for fjerde gang!

Noen bilder fra tidligere reiser på surfcamp med Lapoint. I love it, og hadde jeg ikke hatt bloggen ville jeg ha stukket dit for å jobbe sammen med alle instruktørene der. Det er faktisk en mulighet for dere som reiser på camp, å søke jobb etterpå (kjenner et par som har gjort det). Kanskje du reiser på surfcamp og livet ditt endrer seg totalt? Hvem vet <3 


 

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL - angst, drømmer, penger ++

Kommenter her

- PSYKISK - 

Hvordan takler du angsten din på daglig basis?
I dont, haha. Neida, men det hjelper å snakke om det for min del, å sette ord på det jeg føler akkurat når jeg er i situasjonen. Om jeg bare sier ifra til de rundt meg istedenfor å holde det inni meg.. Puste med magen, fokusere på at det går over, at det ikke er noe farlig, og at jeg ikke ER angsten min. Det er bare en følelse og en tanke som passerer, likt som at en brukket arm kan leges. Vet ikke om det ga så mye mening, men.. Og så har jeg troen på at det skal gå bort, at jeg ikke har "akseptert" et liv med angst. Jeg kjemper ikke imot det, men jeg vet jeg kan bli sterk nok i mitt eget sinn. Og det er fint å vite.

Til en yngre Sophie Elise, hva er det eneste rådet du ville gitt deg selv?
Hard jobb teller mer enn talent, faktisk.

Har du tenkt på om du er høysensetiv?
Jeg vet ikke om jeg er høysensitiv, for jeg passer ikke beskrivelsen 100% om man googler. Jeg tror bare jeg er veldig tenkende, undrende og kanskje litt over gjennomsnittet empatisk. De fleste mennesker kan nok kjenne seg igjen i enkelte deler av å være høysensitiv, og jeg tror ikke det er unikt å ha behov for å trekke seg unna etter en lang dag med mye greier som skjer. 

Hvordan har du det om dagen?
Ganske fint egentlig, jeg er forelsket og glad, og ting funker greit på jobb. Samtidig klarer jeg ikke helt å gi slipp på følelsen av at "noe mangler".. Skjønner du hva jeg mener? En slags tomhet. Trenger jeg noe nytt? Burde jeg flytte et annet sted? Er det problemet, eller ligger det noe dypere i det? Jeg prøver hver dag å bli kjent med meg selv, og forstå hva jeg faktisk trenger for at ting skal gå veien. Har jeg det rett og slett for bra? Hvem vet.. 

Hva drømmer du om å oppnå akkurat nå?
Jeg vil egentlig bare gjøre de tingene jeg driver med akkurat nå, best mulig. Jeg har litt lite motivasjon til bloggen for eksempel, fordi jeg føler jeg ikke er "god nok". Jeg vet jo at bloggen sikkert er helt OK, men jeg vil den skal være.. BEST! Jeg våkner opp hver dag og er generelt lite motivert til selve skrivingen her, selv om jeg har motivasjon til "alt annet" som skjer. Men alt annet jeg får gjøre er jo på grunn av bloggen, og det må jeg ikke glemme. Så kanskje målet, eller det jeg drømmer om å oppnå, er å få tilbake motivasjonen.

Hva er dine tanker om døden?
Dette kommer sikkert til å høres veldig rart ut, men jeg tror jeg vet hvordan døden føles. Da jeg var ganske deprimert opplevde jeg noe som heter "ego-død", som for mange kan være en positiv opplevelse om man er i kontakt med seg selv - jeg var ikke det, og ego-død ble ikke annet enn forferdelig skremmende. Det går kort fortalt ut på at du mister egoet ditt, du glemmer hvem du er og hva du liker. Alle de normale tingene ved deg selv som historien din, hvor du kommer fra, hvilken musikk du liker, hvordan du reagerer i visse situasjoner.. Det bare forsvinner. Jeg var et tomt skall og om noen sa noe til meg tenkte jeg "sa hun noe morsomt nå eller noe normalt? Skal jeg le? Ville jeg vanligvis ha ledd?" osv. Eller "hvilke klær liker jeg vanligvis? Hva pleier jeg å spise? Hva liker jeg å se på tv?" og ingenting ga mening, det eneste jeg gjorde var å eksistere. Det kom plutselig for min del og jeg trodde jeg hadde havnet i en slag psykose, det var helt forferdelig og hele kroppen min var full av en tung, grå, mørk følelse. Den tunge, grå og mørke følelsen er sånn jeg ser for meg at døden er. Haha.. Men det kan jo hende at døden er helt fantastisk også, hva vet vel jeg. Det eneste jeg har å sammenligne med er jo den ego-døden.

 

 

- VENNER, FAMILIE OG FORHOLD -

Har du mange venner, eller få? 
Jeg har få nære venner, men veldig mange bekjente. Jeg kunne gjerne ha møtt noen bare for å gjøre det, og trenger ikke et spesielt nært bånd med noen fra før av for å kunne tilbringe en hel, om så flere dager sammen. 

- Hvorfor ser vi aldri noe til søsteren din?
Det er flere år siden jeg og søsteren min bodde i samme hus, ettersom jeg flyttet hjemmefra da jeg var 19 og hun enda gikk på ungdomsskolen. På den tiden var hun ikke så veldig interessert i å være en del av bloggen selv om hun stilte opp på bilder nå og da. Hun hjalp meg faktisk med å ta de fleste bildene til bloggen på den tiden, og ble en veldig flink fotograf! Siden da har hun bodd ett år på New Zealand og nå bor hun i Tromsø for å studere. Så, vi tilbringer ikke så mye tid sammen og DERFOR ser man ikke så mye til henne, hehe. Men hun er dritkul, skikkelig aktiv politisk og jeg lærer mye av henne.

 

Har foreldrene dine noen gang vært imot at du deler lettkledde bilder på bloggen?

Da jeg var 16 år la jeg ut et ganske lettkledd bilde husker jeg, og da sa pappa at jeg burde fjerne det om jeg ønsket å søke jobb (som jeg gjorde på den tiden, drømmen var å jobbe på glitter haha). Det er vel den eneste gangen jeg har blitt bedt om å fjerne et bilde, så vidt jeg husker. Og: jeg fjernet det ikke, men fikk heller ikke jobben på glitter :( :( Så kanskje han hadde rett.

Hva synes kjæresten din om at du og Joakim er så mye sammen (nakne)?. Jeg vet jo at joakim er homo, men synes ikke kjæresten din det er litt rart at en annen mann får se så mye av kjæresten hans?
Haha, det har jeg aldri tenkt på og vi har heller aldri snakket om det, men jeg kan på INGEN måte se for meg at det er et problem. Hvorfor skulle det være et problem at en annen mann som overhodet ikke tenner på meg eller har noen seksuelle interesser av meg, ser meg naken nå og da? Om jeg hadde hatt en kjæreste som ble sjalu over det ville det vært veldig trist, for da er kjæresten så genuint usikker i seg selv at vi måtte hatt en laaang prat om det. Men nei, heldigvis er det ikke et problem og jeg kan være så mye naken rundt Joakim som jeg bare orker, haha. AND ITS A LOT!

Hvordan er det for kjæresten din å være sammen med noen som er kjent?
Tror nok det går helt greit, vi snakker ikke så mye om at jeg er kjent egentlig.  Det hadde sikkert vært enklere å være sammen med meg om jeg ikke var kjent fordi det er så mye man må tenke over, men samtidig får jo jeg (og han) oppleve mye morsomt som ikke hadde skjedd om jeg ikke var kjent. 

Hva studerer Kasper?
Han tar årsstudium i psykologi, og før det studerte han på CBS i København. 

Hva elsker du mest med kjæresten din?

Jeg elsker at han er så snill og oppriktig mot alle han møter, uavhengig av hva de jobber som eller hvilken status de har, at han utvikler seg og lærer meg noe nytt hele tiden, at han støtter meg og ser potensialet i vårt forhold, og at han er så smart. Altså det er en million ting jeg elsker både når det gjelder utseendet og personlighet, men jeg blir mer forelsket hver dag fordi jeg ser mer av han - og nye sider - hver eneste dag. Akkurat NÅ er jeg på en sånn topp av forelskelse som jeg aldri har vært før, haha. 

Hvor ofte snakker du og kjæresten, siden dere har avstandsforhold? 

Vi snakker sammen hver dag. Noen ganger tekster vi bare, andre ganger snakker vi i telefonen flere ganger om dagen, og noen ganger bare når vi legger oss, osv. Det varierer, men grunnen til at avstandsforhold funker så fint er OM vi ikke snakker i løpet av dagen er det ikke et problem. Vi vet hvor vi har hverandre og trenger ikke den konstante bekreftelsen. Nå skal det sies at vi er flink til å gi hverandre bekreftelse også, jeg får ofte høre hvor høyt jeg er elsket og motsatt - men jeg trenger ikke å få 1000 meldinger fra han når han er på byen og jeg trenger ikke å få en bekreftelse på at han har kommet hjem, for eksempel. Skjønner dere hva jeg mener? Vi snakker sammen fordi vi har lyst, ikke fordi vi har "meldeplikt" av noe slag.

Hva synes kjæresten din om at du bruker så mye sminke?
Haha.. Altså, jeg er som oftest uten både sminke og extensions når jeg er sammen med han, og det bare er oss to. Men herregud, liksom. Hva skal han liksom synes om det? 😂 Jeg forstår virkelig ikke. HVORFOR skal kjæresten min ha noen som helst mening, eller bry seg i det hele tatt, om sminken min? Gjør det meg til et dårligere menneske eller kjæreste? DET ER JO BARE SMINKE. 

Jeg har stilt meg selv dette spørsmålet i mange år, så kan noen være så snill å gi meg et svar: hvorfor er det et problem å bruke mer sminke enn visse andre? Det viktigste er vel å være fornøyd med seg selv og at man tør å sminke seg hvordan man vil. Hva slags menneske hadde jeg vært om jeg ikke turte å sminke meg så mye, bare fordi jeg var redd for hva alle andre - eller i dette tilfellet kjæresten min - skulle mene? Eller om jeg sluttet å sminke meg fordi jeg ble lei meg av kommentarer. Så lenge du ikke skader noen andre, mener jeg man skal få holde på akkurat som man vil.


 

- JOBB -

- Av alle medieoppslag som har vært om deg, er det noe som enda plager deg den dag i dag?
Jeg kom ikke på noe sånn umiddelbart, så da må vel svaret bli nei. Det eneste som kan plage meg er det stygge bildet dagbladet bruker fra tid til annen, hvor jeg ser skikkelig redd og egentlig livløs ut, haha. Det kan jo ha en sammenheng med at de ofte skriver artikler hvor jeg er et "offer" i en eller annen sak, og da passer det fæle bildet.. 

Kan du utdype litt hva din neste bok kommer til å handle om?
Jeg kan utdype litt, men jeg ønsker ikke å avsløre for mye heeeeelt enda.. ;-) Den handler om den vanskelige kjærligheten, kort fortalt. Når det går frem og tilbake og man aldri havner på en linje som passer for begge to, selv om det kan virke sånn de øyeblikkene man er alene. Hvordan å være forelsket kan gjøre deg nesten gal, alle spørsmålene man sitter med i hodet, alle de falske forhåpningene.. Og de fine øyeblikkene.

Liker du å møte fans?

Ja, jeg synes det er utrolig hyggelig, dere er så søte og gir meg masse energi med fine ord  - det eneste jeg ikke liker er når fans sier "åh stakkars deg som må ta bilder med alle hehe stakkars så slitsomt" og SÅ tar de bilde med meg. Det eneste som er slitsomt for meg er å høre hvor synd det er i meg, jeg tar bilder med folk hver eneste dag og det er helt normalt. Jeg blir ikke sliten og det er ikke synd i meg, liksom. Bruk heller tiden på å spørre om noe eller bare ta bildet, for jeg tror vi alle får svært lite ut av å høre at det er trist for meg å være kjent - for det er det ikke. :) 

Hva tjener du i måneden?
Jeg har en fast lønn på litt over 100 000, som er den lønnen jeg vet jeg får hver måned. Jeg tjener mer enn det, men det varierer hvor mye fra måned til måned.

Har du noen gang vurdert å slutte med blogging?
Jeg hadde en ganske lang periode for litt siden hvor jeg vurderte å slutte med alt. Altså, jeg ville bare gjøre meg ferdig med alle kontraktene jeg hadde skrevet under, og så flykte til et annet land. Selge leiligheten og leve på pengene jeg hadde på konto i et par år. Den tanken fristet så mye, og var typ det eneste som holdt meg gående. Men så snudde det, på et eller annet vis. Poenget var, ja jeg har absolutt vurdert det. Nå har jeg snart blogget hver eneste dag i hele 7 år (!!), og da er det klart man mister motivasjonen fra tid til annet. Dette, som alt annet blir jo kjedelig når man holder på med det samme alt for lenge. Men samtidig vet jeg ikke hvem jeg er uten.

Elsker den nye låten til deg og Joakim Lundell! Hvordan skjedde det samarbeidet?
Åh, tusen takk! Jeg fikk tilsendt låten via mitt plateselskap (Universal) og de lurte på om jeg kunne tenke meg å gjøre vokal. Etter å ha hørt igjennom låten et par ganger og øvd litt hjemme kjente jeg at det føltes 100% rett for meg å gjøre den. Ikke bare digger jeg Joakim Lundell som person, men også som artist. Jeg følte låten og tenkte ikke minst på dere - at dere kom til å digge den like mye! ♥ Det ser ut til at jeg hadde rett, for meg får så mange fine tilbakemeldinger fra dere. Jeg ser frem til musikkvideoen kommer, den blir amazing! 

Hvorfor tror du bloggen din ble populær i utgangspunktet?
Bloggen min ble muligens en rosa flukt i hverdagen for mange. Den var litt som en drømmeverden, på en måte. Og, så bodde jeg ikke i Oslo som de fleste andre store bloggere på den tiden, det var sikkert interessant å lese om.

Hvorfor flyttet du fra Harstad?
Jeg følte meg litt ferdig i byen, og alle mulighetene i min bransje ligger i Oslo. Med det sagt så er det ikke 100% utelukket at jeg flytter tilbake en gang. 

Hvordan endret folk i Harstad seg mot deg, når du fikk kjent blogg?
Jeg fikk kjent blogg da jeg var 16, og i starten var det nok veldig mye sjalusi, fra både bekjente men også folk jeg ikke kjente. Mange klarte ikke å se at det gikk bra for noen andre, og det føltes ofte som om det var "meg mot alle", og det var mange som kalte meg "Harstads store skam", haha.. Folk var veldig slemme mot meg. Når jeg gikk i gangene på skolen eller i byen kunne folk le etter meg og rope fæle ting. Som ung og usikker var det veldig, veldig vanskelig.

Hvordan kom du på at du skulle skrive bok? 

Jeg har egentlig "alltid" ønsket å skrive bok, ettersom å skrive er min store lidenskap. Det kom bare et tidspunkt hvor jeg følte at "nå er tiden inne" og så kjørte jeg bare på. Det var skikkelig skummelt og jeg ante ikke hvordan det kom til å bli mottatt, men å gi ut forbilde har nesten kun vært positivt. Jeg er så stolt av den boken og gleder meg helt sinnsykt til å gi ut enda en.


 

- OVERFLADISK OG LITT DIVERSE - 

 

Hvor er genseren i fra?
Om jeg ikke bommer totalt er det mormor som har strikket den, og egentlig er det mamma sin (som jeg tok med meg fra Harstad uten tillatelse, og hun vil ha den tilbake). Jeg ELSKER den, og det gjør dere også tydeligvis, for jeg har aldri fått så mange spørsmål om et plagg før!

Hvordan ligger du an med kosthold? Veganer, vegetarianer?
Jeg er ingen av delene, jeg er pescetarianer ettersom jeg spiser fisk. Men er vel 90% veganer i eget hjem, og drikker aldri melk, for eksempel. Så har jeg nylig kuttet ut laks ettersom jeg ikke vil støtte oppdrettsindustrien.

Hvor mange verdensdeler har du vært i?
Jeg mangler bare sør-amerika og australia, så har jeg vært i alle!

Er du fornøyd med den permanente liplineren du tok på leppene?
Ja, jeg er veldig fornøyd! Har tatt påfyll to ganger, da. Men jeg synes det har formet leppene mine skikkelig fint! Skal tilbake i desember for en check-up time og finne ut om jeg vil ha enda mer påfyll, men jeg troooor kanskje ikke det.. Synes det ser bra ut nå.

Hva er det kleineste du har opplevd?
Da jeg var på Senkveld og kom med en utrolig drøy vits om pornografi som ingen lo av og som ble klippet ut av sendingen. Jeg kommer aldri til å gjenfortelle den spøken og ikke engang mine beste venner har fått høre hva den er, haha.. Jeg får seriøst vondt i magen når jeg tenker tilbake på det sjokkerte blikket til Thomas og Harald.

Hvem er din kjendis-crush?
Jenifer Aniston. Aner ikke hva det er, men skulle ønske hun var.. tanten min? OK så det ble kanskje feil å si "crush" for jeg er jo ikke forelsket i tanten min, meeen.. 

Er du fornøyd med regulering?

NEI! Altså jeg er fornøyd med at jeg tok valget og at jeg er over halvveis i prosssen, men finnes det et menneske på denne planeten som er fornøyd med regulering? Det er jo bare vondt og irriterende, haha. 

Hvordan går det med anmeldelsen?
Jeg vet ikke.. Jeg var i avhør og følte det gikk ganske dårlig, fordi jeg surret så mye. Politiet er jo der for å hjelpe, men jeg følte av en eller annen grunn et sterkt behov for å forsvare meg, ovenfor dem liksom. Hvorfor jeg følte jeg måtte forsvare å ha ligget med exen min som spredte et bilde av det, gir jo egentlig ikke mening. 

Hvor vondt gjør det å ta tatovering på ribbeina?

Det er en del år siden jeg tok den, men som med alle andre tatoveringer: aller først kiler det bare litt, og så blir det vondere og vondere. Men smerten er på ingen måte uutholdelig, og det er en grunn til at jeg har tatt flere tatoveringer siden den gang. Smerte er så ulikt fra person til person, du kan ikke høre på min erfaring og tenke at den blir akkurat lik for deg. Jeg har veldig høy smerteterskel.

Hvorfor lyver du og sier at du ikke har tatt restylane på over ett år?
Jeg har faktisk ikke gjort det, så løgn er det ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at det genuint ikke er tilfellet, jeg har skrevet om restylane så mange ganger her at det ikke ville vært noe problem å si det igjen. Derimot tar jeg botox en gang i halvvåret sånn cirka, og fillers i kinnbeina en gang i året. Nå vet du :) Restylane kommer jeg til å ta mer av den dagen jeg føler et behov for det, men jeg synes faktisk de er litt for store akkurat nå og vil aller helst at det skal gå ut litt før jeg begynner igjen.. Som jeg nå har ventet ett år på. 

Var du flink på skolen?
Jeg var "naturlig" flink, takk Gud for det, for jeg brukte svært liten tid på å øve til prøver eller gjøre lekser. Dette angrer jeg på i dag fordi det hadde krevd så lite av meg, men jeg prioriterte heller blogg (eller å sove). Jeg hadde ganske gode karakterer jevnt over, sett bort fra i matte og i tysk. Det var de eneste to fagene jeg trengte å pugge til, og derfor lot jeg være. Jeg hadde derimot 120 timer fravær det siste året, haha.. Så at jeg i det hele tatt fikk karakterer er ganske sykt.

Kan du fortelle om den grå hyllen du har hjemme? Den er sinnsykt fin og jeg leter etter noe lignende. 
Tusen takk - jeg er enig, den er sinnsykt fin! Den har jeg designet selv, sammen med interiørarkitekten min. Prisen kom på 80 000 kr, så det kostet jo en del.. Jeg er sikker på at man kan finne noen billigere alternativer noe sted, men jeg vet ikke hvor. Min er spesiallaget etter fargen jeg ønsket, hva jeg ønsket å få plass til og så passer den perfekt inn i leiligheten. Med mindre du kjøper leiligheten min en eller annen gang er det nok vanskelig å få helt lik. :/

Hva synes du om utlendinger? Kan du sitte på bussen og fundere på hvor en mørk person er fra?
Jeg bor på Østkanten av Oslo, og når jeg sitter på bussen er det normalt at vi er cirka 50/50 hvite og folk med annen bakgrunn. Om jeg skulle tenkt over hvor alle kom fra hadde jeg nok ikke hatt kapasitet til å tenke på så mye annet, haha. Så nei, jeg tenker ikke på det. Mange av de hvite jeg ser kan jo også kommer fra andre steder, og det betyr liksom ingenting. Derimot ser jeg ikke noe galt i spørsmålet "hvor bodde du før du kom til Norge?" om noen snakker gebrokkent norsk til meg, ettersom jeg er nysgjerrig og har den stemmen jeg har - ergo, om vi får en fin samtale om hvordan det var å komme til Norge, hvordan det har blitt oppfattet av andre osv, så har jeg noe jeg kan ta med meg videre. I samtaler har jeg aldri opplevd at noen blir fornærmet av det spørsmålet heller, men alle er ulike I guess.

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din? Utenom det du har operert.
Magen kanskje, i alle fall akkurat nå. Men helt ærlig så er jeg ikke spesielt hverken fornøyd eller misfornøyd med kroppen min, den bare "er der". Akkurat nå er jeg ganske tynn fordi jeg har gått ned så mye etter operasjonen, men jeg har null muskler og har falt litt etter på treningen siden jeg er syk. Jeg liker bedre når jeg er litt trent, enn når jeg er slapp og tynn slik som nå.

Hva synes du om at du blir nevnt i den ene låten til Cezinando, "er dette alt"?
Det er vel på en merkelig måte et kompliment. Cez er kul og vi er venner men jeg visste ikke om det på forhånd, så jeg fikk litt sjokk da jeg hørte låten for første gang - men jeg liker den og hva ellers henger man vel med rappere for? Haha.

 

Hva stemte du ved valget i år?
Jeg stemte miljøpartiet, og kommer sikkert til å stemme dem i alle årene som kommer.

Kunne du hatt en konkurranse hvor premien var å henge med deg en dag?
JA!!! Det hadde vært så gøy. Bare lurer på om dette faktisk er noe folk har lyst til..? Haha, så kleint om jeg lager en sånn konkurranse og så melder ingen (bortsett fra du som stilte dette spørsmålet) seg på. 

Hva er favorittordet ditt?
Amazing, tror jeg. Eller "fab". Det er i alle fall de ordene jeg sier mest. 


Jeg åpner snappen min (sophizzleyo) hver onsdag for å samle inn spørsmål her. Så følg med! 

det er så typisk

Kommenter her

- annonse - 

Er det en ting jeg virkelig hadde ønsket meg nå, så må det bli varme, sol, strender og eventyr med noen jeg er glad i. Og alle de tingene skulle jeg faktisk ha opplevd nå, akkurat i dag. I dag skulle jeg ha reist til Costa Rica, men på grunn av den forbanna sykdommen min måtte jeg flytte reisen til februar. Jeg var skikkelig redd det ikke skulle gå, men siden EF språkkurs er såpass fleksibelt at de har oppstart hver mandag hele året kunne de derfor hjelpe meg å flytte kurset mitt. Takk Gud! Noe av det vi hadde planlagt å oppleve var: vulkaner, regnskog, dyreliv og dra til Panama - med mer. Heldigvis er ikke februar sååå langt unna. ☀️ ☀️ 

Med EF kan du velge mellom 50 destinasjoner og 9 ulike språk, aldersgrensen er 16 år og oppover, du kan reise to uker eller hvor lenge du ønsker. Jeg har selv vært i New York med dem og hadde en positiv opplevelse, derfor gledet jeg meg ekstra mye denne gangen. Heldigvis kommer det til å skje etter nyttår!

Vil du også oppleve en slik reise? Nå har du muligheten til å stikke av med «Årets største reisestipend» hos EF Språkkurs. Alt du trenger å gjøre er og bestille en gratis brosjyre HER også er du med i trekningen. PS! EF Språkkurs har forresten mange gode tilbud de neste to ukene, så hvis du vil reise, så er det nå du bør gripe sjansen ? det sparer du mye på! ☀️ 

same problem as always

Kommenter her

I dag kom jeg hjem til Harstad - nok en gang. Som allerede nevnt er jeg syk og om jeg ikke hadde hatt den jobben jeg har ville jeg vært sykemeldt for lenge siden. Men det finnes ingen annen Sophie Elise, derfor ingen vikar, og derfor klarer jeg ikke ta ut sykemelding. Det nærmeste jeg kommer er å reise hjem til foreldrene mine, og målet for uken er: bli ferdig med utkastet på bok nummer to. Det skal jeg klare! Null sosialt liv, bare skriving høres helt perfekt ut. Jeg føler meg jo helt fin, det er bare magen som er problemet som vanlig - hodet funker og jeg er ikke deprimert, hehe. Som dere vet har jeg vært innlagt tre ganger på to år pga magen (hovedsaklig bekken og eggstokkene). Nå får jeg passe på slik at det ikke ender opp slik det har gjort tidligere. 

Jeg elsker dette bildet. Mange spør om genseren, den er mamma sin! 

Jeg vil avslutte med å si noe som er viktig for meg. Takk for all den overveldende kjærligheten jeg mottar etter å ha gitt ut "only human", og ikke minst alle meldinger jeg fortsatt får om boken min. Jeg vil dere skal vite at alt blir sett, og jeg tar til meg hvert eneste ord. ♥ Det motiverer meg til å holde på, og klare ENDA mer! The sky is the limit, riiight? 

så ustabil og vakker

Kommenter her

Jeg har som sagt ikke sovet noe i natt, og i sta googlet jeg "hvor lenge kan et menneske gå uten søvn?". Svaret er tydeligvis 50 timer før du får psykotiske trekk, og 50 timer er jo egentlig ikke så mye. Nå er jeg snart oppe i 30. Jeg skal ikke teste teorien, og jeg kommer definitivt til å sovne med en gang hodet treffer puta. Jeg sitter nå på flytoget og er snart hjemme i min egen leilighet i Oslo. Shit, det skal bli godt! Men jeg vil likevel påpeke at dette har vært en av de fineste dagene på lenge. Jeg trengte denne opplevelsen, jobbmotivasjonen min har skutt i taket.

Altså, vanligvis blir jeg forbannet av så lite søvn, men nå føles det OK. Dagen har vært så fin, og karrieren min går veldig bra for tiden.. Dessverre sliter jeg en del med sykdom for tiden som jeg holder utenfor bloggen, det er krevende psykisk og ikke minst fysisk. Jeg er takknemlig for at jeg klarte denne dagen og at det har gått så bra, for det var absolutt ikke en selvfølge. Hver dag hvor jeg føler meg i god form er faktisk en bra dag, nå for tiden. ♥

(annonselenke) Bilde fra musikkvideo-innspillingen i dag. Den blir så bra! Toppen min finner du her.

Som sagt kommer jeg nok til å slukne veldig tidlig i dag. Før jeg sovner vil jeg minne dere på å legge "Only human" i spillelista du bruker! Da blir jeg glad :-) 

 

min første gang

Kommenter her

Dette har vært en av de lengste dagene i hele 2017, og det kommer nok til å ta en stund før alt synker inn. For det første sov jeg ikke et sekund i natt, og så måtte jeg til Gardemoen klokken 05 for å dra til Stockholm. Hele greia endte med at jeg måtte bestille meg helt nye billetter, fordi jeg tydeligvis trengte pass..? Altså, NÅR måtte man ha pass for å reise til Stockholm? Og alt jeg trengte å gjøre var å bestille med et nytt flyselskap. Så, dagen kunne ha startet bedre. Men Dajana var med meg på flyplassen og gjorde meg hundre ganger finere enn jeg egentlig var, det hjalp.

Haha, fra radiointervju tidligere i dag. Bollekinn <33333 Er enda hoven etter operasjonen altså. HÅPER jeg. 

Videre har jeg hatt en full dag med presse for å promotere den nye låten "only human". Dere finner den på spotify her. Sykt gøy at den har fått så mange avspillinger allerede! Over 250 000 på bare en halv dag - altså, wow! Så det har vært fra intervju til intervju, og midt oppi alt rakk jeg faktisk å spille inn mine scener i musikkvideoen også. Det slippes om en uke! ♥ 

Det har vært krevende å ha en pressedag på svensk forresten, ettersom jeg måtte snakke... svensk. Eller i det minste halvveis svensk, slik som Skavland haha. Jeg har lest svensk blogg i veldig mange år og mestrer språket sånn helt OK, det er jo bedre å snakke litt dårlig svensk enn uforståelig nord-norsk, men jeg vet jo hvordan nordmenn er og hvor raske noen kommer til å være på å gjøre narr av det. Well well, jeg vet det gikk så bra som det kunne ha gått. 

Vi snakkes litt etterpå! 

jeg vil føle alt

Kommenter her

Uansett hvor livet fører meg, er en ting sikkert. Det er her jeg kommer fra, og slik vil det alltid være. Det var i nord jeg ble født, det var her jeg ble formet og dette er mitt hjem. Jeg ville aldri hatt det på en annen måte.

I dag har tankene vært mange. Jeg er akkurat nå på Gardemoen, men kun for et par timer. Allerede i natt klokken 05 setter jeg meg på flyet, mot Stockholm, for å promotere den nye låten "only human" som slippes i natt. Det er første gang jeg gjør presse i utlandet. Er det starten på noe nytt? På noe stort. Jeg vet ikke, og kanskje viktigst av alt: jeg er ikke redd uansett.

Når jeg hører andre si ting som "jeg skjønner ikke at du tør å sjanse med alt du gjør, jeg skulle ønske jeg også turte", da stikker det i hjertet mitt. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke tar sjanser, hvordan man kan leve et liv i behagelighet og uten en viss risiko. Det høres ut som tortur, spør du meg. Du lever nå. Du skal bli gammel. Du skal tenke tilbake på livet ditt. Husk på det. Er du redd for hva andre vil mene? De må ikke leve med konsekvensene av dine valg, det må derimot du. 

Jeg vil leve, og jeg vil føle på livet. Det skumle, det ubehagelige, det uvante. Jeg vil elske, og jeg tar sjanser i kjærligheten. Jeg vil oppleve, og jeg vet det er en hel verden der ute. Jeg vil se hele.Bildene er tatt av min bestie, joakim kleven. 

Om noen ikke liker den jeg er, og om de ikke liker alt jeg holder på med, så går det greit. Faktisk. Jeg må leve med meg selv hver eneste dag, det har jeg forstått. Jeg må ikke leve med andres tvil eller andres hat. Om du tenker "åh, hun der er så teit og de tingene hun driver med er idiotiske", så kan du også tenke at dette ikke er tanker du tar med deg i graven. Du glemmer ting du har sagt og følt om tilfeldige mennesker - nettopp, så hvorfor skal du bry deg om hva andre sier om deg? De glemmer det, men du glemmer ikke sjansene du ikke tok fordi du var redd. 

Det er kanskje ikke "all verden", men å reise til et annet land for å gjøre presse med en annen artist, der ingen kjenner meg, der ingen vet hva jeg har å tilby, der jeg ikke kan språket flytende og må snakke halvveis norsk, halvveis svensk, det er noe NYTT, det er rart og kanskje til og med litt kleint... And I love it!

Poenget mitt er, jeg er på denne jorden for å føle og for å faktisk leve. Jeg lever ikke når jeg sitter og bekymrer meg. Jeg tenker heller "da hopper jeg i det, så får jeg eventuelt angre etterpå". Slik har jeg kommet meg dit jeg er i dag, og jeg skal så utrolig mye lengre. 

Det vet jeg. Og jeg er klar. 

jeg er virkelig ikke flink

Kommenter her

Hello bloggen! Håper dere har det fint. Jeg er i Harstad, men enda bedre - Joakim og Fetisha kom for å besøke meg!! 😘 😘 Herregud, så hyggelig. Vi skal alle bare være her til i morgen, men rekker å vise dem litt rundt i byen, vi krysser fingrene for nordlys i kveld(som ingen av dem har sett før) og så rekker vi en liten fest også. Da blir det førfest på rommet mitt akkurat som jeg pleide å gjøre med venninner i gamledager. ♥ ♥ 

Jeg har vært litt urolig når jeg har kjørt rundt, det er så glatt ute og jeg er virkelig ikke flink til å kjøre bil haha. "Du kjører som et SVIN!" sier vennene mine, men jeg føler jeg kjører som en pensjonist fordi jeg er så redd, haha.. Jeg burde virkelig få meg bil i Oslo, slik at jeg ikke glemmer gamle kunster med en gang.

Nå ligger vi i sengen og kooooser hele gjengen. Og her blir vi noen timer, før vi drar uuuuut! Og tusen takk for all engasjement etter Haribo-innlegget. Det er viktig for både meg, folk og dyr! ♥ ♥ 

i dag har jeg elsket og hatet

Kommenter her

Fem ting jeg har elsket i dag:

♥ Å komme hjem til mamma og pappa. Bare å løpe opp den velkjente trappen som leder inn til stuen hvor jeg alltid blir møtt med kjærlighet og forståelse, uansett hvor trøtt eller sliten jeg er. Her om dagen innså jeg virkelig at mamma og pappa skal dø en dag, og mest sannsynlig før meg - da vil jeg huske mer enn en lukket dør på mitt eget soverom, eller meldinger som ikke ble besvart fordi jeg tar dem for gitt. 

♥ Å sitte på et lite, og egentlig ganske harry gatekjøkken midt mellom Tromsø og Harstad, for å spise "middag" med kjæresten min. Det er når slike hverdagslige og normalt sett kjipe opplevelser blir helt fantastiske, man vet man har funnet rett person. Det var seriøst noe av det hyggeligste jeg har gjort på en stund, og det hadde kun med sidemannen å gjøre.

♥ Julesanger i bilen. Det må da være lov, når det tross alt snaaaaaaart er desember? Favoritten min er Nils Bech - o helga natt. Jeg fikk lyst til å se hele SKAM igjen, scenen med den låta er noe av det vakreste jeg vet om. 

♥ At jeg og lillesøsteren min faktisk kommer godt overens og ligner på hverandre. Vi har aldri hatt sykt nær kontakt, vi har liksom bare eksistert rundt hverandre og snakket når vi "tilfeldigvis" passerer hverandre i huset, eller må sitte rundt middagsbordet. At vi begge nå er voksne, med de samme verdiene er sykt kult.

♥ At vi kjøpte skrapelodd og genuint trodde vi skulle vinne 1 million kroner. Det var deilig med håpet så lenge det varte. 

Fem ting jeg har hatet i dag: 

♥ Reninger. Den eneste grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å overse at jeg egentlig skulle logge inn på nettbanken å bruke penger på ting jeg synes er kjedelig og unødvendig. Som for eksempel en regning jeg glemte å betale sist måned - muligens fordi jeg skrev et innlegg som dette - og nå har jeg fått inkassovarsel og enda mer å betale. Det er så typisk meg, jeg sleper med meg regningene fra sted til sted, og husker aldri på å betale dem. Eller.. overser at jeg må betale dem.

♥ Mørket. Da vi kjørte fra Tromsø var det allerede bekmørkt ute. Klokken 16:00!!!!

♥ Folk på kjøpesentre. Jeg og søsteren min var på "shopping", og det er virkelig bare.. Ja, jeg vet ikke hva jeg skal si, en hel haug av irriterende folk som tror det er snakk om død og liv for å rekke frem til køen først, bryte seg forbi folk etc. FUCK YOU.

♥ At jeg begynner å få tilbake følelsen i haka, og det klør så sjukt at jeg ikke klarer å konsentrere meg om noe viktig (som f.eks regninger).

♥ MEG SELV!!! Neida, men joda. Nå skal jeg ta tak i ting som er viktig å ta tak i. 

ikke kjøp dette godteriet!

Kommenter her

Hvor mange av dere spiser godteri fra Haribo? Jeg gjør. Eller, det vil si gjorde. Jeg elsket jo gummigodteriet derfra. Men etter å ha lest en artikkel på dagbladet, som fikk meg videre inn i den tyske dokumentarserien Markencheck har jeg lært så utrolig sjokkerende ting at jeg aldri kommer til å røre godteriet til den leverandøren igjen. Og det bør ikke du heller! 

Først og fremst: Haribo bruker karnaubavoks i godteriet sitt slik at det skal bli skinnende. Karnaubavoks blir utvinnet i Brasil, og på plantasjene er det flere mindreårige som lever i elendige arbeidsforhold, med en lønn på under 100 kr dagen, flere sover rett utenfor fabrikkene og de mangler tilgang til rent vann og toaletter. Haribo sier selv at de etterlyser beviser for at dette faktisk er fabrikker de selv er tilknyttet (noe jeg mener dokumentaren belyser veldig tydelig at det er), men de benekter heller ikke det som blir vist frem. 


Bildet er en screenshot fra denne dokumentaren.

Visste du at godteriet til Haribo inneholder gelatin, som vil si resten av bein og hud som kommer fra (som oftest) gris? (Dette gjelder riktignok flere leverandører av godteri også, gelatin er svært normalt). Og verre: gelatinet i Haribo sitt godteri stammer fra farmer hvor grisene står tett i tett, noen dekket i sin egen avføring - og andre med åpne sår. Haribo har selv uttalt seg om dette, og sier de ikke kan gå hundre prosent god for om godteriet deres har gelatin fra disse farmene, eller ei. Høres ut som en grunn unnskyldning spør du meg, de har jo full oversikt og om det ikke hadde vært tilfellet, ville de ha avkreftet. Det var direkte smertefullt for meg å se igjennom denne dokumentaren og disse bildene: 

 

 «Kom inn i den lykkelige, fargerike verdenen» er budskapet til Haribo. Virker ikke sånn for meg, etter å ha sett dette ass. 

DEL GJERNE, for dette er sjukt viktig. 

TROMSØ

Kommenter her

- annonselenker -

Brr! Jeg befinner meg akkurat nå i Tromsø, men kun for en dag - jeg trengte litt kjærestetid og ikke minst et gledelig gjensyn med lillesøsteren min - vi har ikke sett hverandre siden jul?  Herregud, avstandsforhold med både kjæreste og familie er vanskelig, men verdt det så klart. Uansett: selv om jeg er fra nord glemmer jeg hvor kaldt det kan bli her på vinteren. Nå vil jeg bare legge meg under et teppe, drikke kakao og se på en disneyklassiker, haha. Jeg og lillesøsteren min har vært ute i kulden for å gjøre noen ærend og jeg fikk sjokk da jeg kom ut. Jeg hadde på meg boblejakke og det hjalp ikke i det hele tatt.  Lillesøsteren min var smart da, og hadde ullundertøy under klærne. Kulden kryper liksom inn i deg og sitter fast hele dagen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakken er en favoritt, til tross for at den nok passer bedre på høsten enn vinteren. I Oslo bruker jeg den uten problem. Du finner den her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den søteste toppen! Fra River Island.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillesøsteren min er ikke så keen på å være med på bilder.. Noe som er greit, men jeg prøver meg likevel :-) Hun var min faste fotograf da vi begge bodde hjemme og hun er faktisk ganske flink! 

Nei, nå skal jeg legge meg som en liten ball i sofaen på hotellet. Haha, jeg endrer virkelig mening angående vinter fra dag til dag. Hater det ett øyeblikk, og elsker det i neste. Akkurat nå savner jeg sommeren. 

min hemmelighet!

Kommenter her

- annonse - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er november, og denne måneden er alltid verst for huden min. Jeg sverger, hver eneste november og frem til rundt februar-mars har det pleid å være et helvete uten like med tørrhet, røde prikker og ikke minst kviser. Vel, not anymore! Visste dere at for å få fin hud må man starte på innsiden? Og, visste du at SKINREPAIR ikke bare hjelper mot urenheter, men også gjør huden mer smidig - ergo mindre rynker? Hehe, ikke verst altså! Jeg viste frem mine hudpleierutiner på snapchat i går, men tar det igjen enda en gang til de som ville ha mer info. Det er altså ikke så kompliser, her kommer produktene jeg bruker om dagen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg postet dette bildet på snap av meg, helt uten sminke. Skikkelig fint synes jeg!

Våtservietter fra first price for å fjerne sminken, fuktighetskrem fra biotherm, og så avslutter jeg med å ta en pille SKINREPAIR. Jeg liker alle produktene godt, om man kan si det..? Det er jo så enkelt! Jeg står ikke i timesvis på badet lengre, jeg bruker ikke flere tusen kroner på dyre kremer.. Dette er alt! Jeg går til hudpleier en gang i måneden, det skal sies. Men det er jo mest en ekstra luksus, da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå går jeg inn i november med godt mot - og ikke minst bedre tid, siden jeg ikke "trenger" så mye sminke om dagen eller hudrens om kvelden. Dere burde teste ut SKINREPAIR! Anbefalt å bruke produktet igjennom 6-12 måneder, men jeg personlig så resultater raskere (3 måneder). Du finner produktet her

 

jeg har en privat instagram - nå deler jeg!

Kommenter her

I går delte jeg private bilder fra telefonen min, som flere av dere så ut til å sette pris på. Gøy! 💘 Derfor tenkte jeg å dele litt bilder fra min private instagram også! I tillegg til min offentlige bruker har jeg altså en privat, med kun et par følgere som alle er venner og folk jeg stoler på. Det er så mye morsommere enn vanlig instagram, her kommer alle bildene jeg ønsker å dele, men som jeg ikke tenker spesielt mye over. 


Er ikke denne pysjen så fin? Gammel, og fra nelly. Dette postet jeg på min private instagram for å søke etter assistent, haha. Jeg har forresten satt assistent-greia litt på pause fordi jeg må ha tid til å gjøre ordentlige intervjuer, og nå reiser jeg en del fremover. Har fått noen spennende svar og er gira på å komme i gang, da - men så viktig å finne en jeg klikker med, og som ikke bare er opptatt av å bli kjent selv. Det har jeg brent meg på før. 


Haha, her var det 15 minutter til låta mi "all your friends" skulle slippes på spotify, og jeg lå i sofaen med håndduk på hodet og ventet "spent". Det er virkelig en så surrealistisk situasjon, å ligge alene på sofaen med vått hår og ingenting spennende som skjer rundt deg, men om du ser på skjermen foran deg er det en million ting som skjer og flere tusen som følger med. Rart, men gøy. 

Dette har jeg kanskje delt før, men det er ett av mine favoritt-bilder fra Sri Lanka. Herregud, jeg må bare si det nok en gang - verdens fineste ferie! Om dere har mulighet, dra dit før det eventuelt blir totalt ødelagt av turisme, nå er det enda eksklusivt og uberørt mange steder. Her var jeg sminkefri, lykkelig og bare så jævlig forelska. 

Egentlig et ganske fint bilde, men jeg droppet å legge det ut på offentlig instagram fordi jeg ligner litt på klovnen fra IT. Det er Dajana som sminket meg, og hun ville virkelig at jeg skulle ha lyse lepper, noe jeg nektet - og angret på rett etter. Sminken er dritfin, men jeg kler ikke så mørke lepper, føler jeg selv - sett i ettertid. 

En av mine beste venninner Fetisha, som ser flawless ut - alltid 💘  Sant hun ligner på Jordyn, bestevenninna til Kylie? Jeg synes det! 

Jeg som har angst på Vixen blogawards, og Joakim som er glad - som vanlig! Han er ALLTID i godt humør, og jeg har nesten alltid angst. Love him, tho! 

Meg og Astrid S da vi spilte inn noe som (forhåpentligvis?) kommer ut snart. Det er hennes opplegg, men en skikkelig kul greie jeg gleder meg til dere får høre! 

Så avslutter vi med dette nyyyyyyydelige bildet. WORK IT GIRL! Ting skjer, det får man jammen si. Tror aldri tatoveringen min har passet bedre.. 


Ellers er bloggmotivasjonen litt så som så.. Mest fordi jeg hater det jævla kameraet mitt. Jeg elsker å ta bilder og jeg er ganske god på det, men når man har et kamera som ikke funker slik man vil blir det verre. Jeg har fått mange fine tips fra dere om hvilket jeg burde kjøpe, så tusen takk! Kanskje jeg skal sjekke litt opp i det, nå som jeg er i Tromsø. 

en unik rabattkode på sminke!

Kommenter her

- annonse - 

I anledning at Coverbrands fyller 8 år i disse dager har jeg fått lov å gi dere, mine kjære lesere, en helt unik rabattkode! Jeg og Coverbrands har samarbeidet helt siden jeg startet bloggen, og jeg er imponert over at de alltid får inn det nyeste på markedet, enda selger mine favoritter fra da jeg startet å blogge (som jeg enda bruker!), og at de tar så godt vare på kundene sine. De har nemlig 365 dagers åpent kjøp, og gratis frakt! 💞 

Rabattkoden HURRASE gir 25% rabatt på HELE coverbrands (!!!!), den er kun gyldig i dag og i morgen (06.11). rabattkoden gjelder ikke allerede nedsatte varer, NYX Professional Makeup, LuMee, C, Morphe og Jeffree Star Cosmetics. 

Om dere trenger inspirasjon, her kommer mine sminkefavoritter gjennom tidene! 
Før påføring: Etter påføring (ett lag). 

💞 MILANI conceal + perfect 2-in-1 er en blanding av foundation og concealer, som kan dekke det aller meste, både tatoveringer, arr, urenheter.. Jeg ble spurt i går (da jeg holdt sminkekurs) om hvilken foundation som er min favoritt igjennom tidene, og da svarte jeg denne. På bildet over kan dere se arrene mine fra da jeg hadde acne, både med og uten denne påført.

💞 Glo Minerals Concealer bruker jeg under øynene, den orange tonen er perfekt for å dekke blå ringer hos meg. Boksen er liten, men den er skikkelig drøy i bruk og holder lenge. Jeg hadde min første i ett halvt år, og da brukte jeg den daglig! Om du skal blende ut concealer, og foundation ellers forøvrig, vil jeg anbefale alle å ha en beauty blender. Bare husk å fukte den før bruk, da blender produktet seg mye bedre! 

💞 Mary Lou Manizer har dere hørt om en million ganger før, så jeg trenger ikke ramse opp nok en gang hvor bra den er. Det er den perfekte highlighter, og nå på 43% rabatt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

💞 Billion dollar brows duo pencil skal egentlig brukes under øyenbrynene, men jeg bruker den på våtkanten som en hvit eyeliner. Dette er et "triks" både jeg og Dajana bruker. Den kan så klart brukes under brynene også. Gerrard cosmetics slay all day setting spray er perfekt for å holde sminken på plass under dagen, og gi mer glød til huden. I tillegg lukter den så godt! Tips: bruk den etter du har tatt på foundation, men før du tar på pudder. Det gir et finere resultat. 

💞 Sunspa tan in a can chocolate er selvbruneren jeg bruker aller mest. Ikke bare gir den en dyp brunfarge, men den er i tillegg den eneste selvbruneren jeg har klart å påføre uten at det blir skjolder. Denne holder seg fin både igjennom trening, turer til varmere strøk, en kveld på byen, hva enn.. Du kan til og med bade uten at det blir skjoldete! Og så er fargen dyp brun, istedenfor oransje og ser skikkelig naturlig ut. I tilfelle noen skulle lure, det øverst på benet mitt er et blåmerke. 

💞 Real techniques core collection inneholder fire børster, så om du kjøper dette har du alt du trenger for den perfekte base. Jeg hadde lett etter en børste som kunne erstatte min favoritt (fra mac), og disse har klart det.

💞 The balm schwing black liner er perfekt om du - i likhet med meg - ikke er så stødig på hånden og likevel ønsker å legge winged liner. Som dere vet elsker jeg theBalm og denne eyelineren er en av de beste jeg har prøvd. Den er oljefri, og kan derfor fint brukes om du f.eks har vippeextensions

💞 Til sist.. InstaPlumper. Dette må være produktet jeg får mest spørsmål om, etter å ha vist det på snapchat. Det er kort fortalt en slags "maske" du legger på leppene dine. Jeg viser på bildet under:

Når produktet er lagt på leppene skal du fukte det lett, og dra av den hvite bakenden. Det gjør riktignok ikke jeg, fordi jeg synes det gjør hele prosessen litt mer "styrete" og du får samme resultatet om du lar det hvite "papiret" sitte på, det er riktignok ikke så praktisk meeeen sånn gjør nå jeg det. Alle får velge selv. Så lar du den virke en stund (15 minutter holder for meg), drar den av, og du har fått større lepper i opp til 8 timer. Det blir da "naturlig" leppeforstørring. Det prikker og svir litt å ha produktet på leppene, men resultatet er virkelig tydelig. 

Her har jeg akkurat tatt av produktet og leppene er skikkelig plumpet opp. Her har jeg litt rester av "masken" sittende på, som jeg fjerner lett med våtserviett etterpå. Leppene mine er altså ikke tørre, det er bare litt som sitter igjen.


Det var mine favoritter igjennom tidene! De har mye bra ellers også, sjekk ut hele utvalget her. 

meg og min ensomhet

Kommenter her

Jeg bodde sammen med noen i tre år sammenhengende i den lille leiligheten min (49 kvm) og trodde aaaaaaldri jeg kom til å klare meg alene, men så ble jeg vandt etterhvert. Det eneste negative er.. ingen som hjelper meg med å ta bilder, haha. Derfor blir det som det blir noen ganger. Når jeg leser blogg er teksten viktigst og jeg driter i bildene uansett, jeg vet ikke om det er samme for dere? 

Poenget: jeg har brukt dagen i eget selskap og gjort kjedelige ting som å vaske, tømme mailboksen, skrive litt bok, hatt et møte i min egen leilighet angående noe spennende jeg skal begynne med til neste år, jeg har gått tur for å hente en pakke og NÅ har jeg akkurat satt meg ned for å bestille litt junkfood. Jeg kan jo egentlig ikke spise store biter enda, men om jeg skjærer i kjempesmå biter går det greit. Jeg har spist skikkelig bra den siste uken, så nå unner jeg meg litt friiiityyyyyyr! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilde fra da jeg gikk ute. Highligteren ser såå bra ut, da! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Skoene jeg bruker mest for tiden. Jeg liker at de ikke bare er fine, men også behagelige.. Finnes HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Her hadde jeg akkurat kommet inn døren etter å ha hentet en pakke som ble levert på en kiosk laaaaaangt unna meg. Herregud, for et styr det har vært med denne pakken haha. Endelig har den kommet! Jakken min finner dere her, forresten. 

Og så må jeg huske på å bestille hotell til New York!! Shit, det blir glemt hver eneste dag - og som dere vet reiser jeg og kjæresten min dit på nyttårsaften, så det aller meste er booket allerede... Jeg bruker forresten secretescapes.com når jeg booker hoteller, de har kun de fineste hotellene på nettsiden sin - til en redusert pris.  Jeg er ikke sponset i tilfelle noen skulle lure på det. 

de private bildene - nå deler jeg!

Kommenter her

JEG LO SÅ HØYT DA JEG LAGET DETTE INNLEGGET!!! Haha, det kan være det er jeg som er teit, men shit så stygg jeg kan være noen ganger. Jeg satt å bladde igjennom bilder som jeg og vennene mine sender til hverandre på chat - jeg tenkte det kunne være gøy for dere å se noe av det! Et lite innblikk i det mest private, som egentlig aldri var ment for offentligheten :-) 

Meg som gjør treningsøvelser på hotellrommet i Barcelona. Og trene gjør man tydeligvis i bikini.. og så tar man bilder samtidig.. og sender til sin homofile bestevenn, haha.

På snakk om bestevenn, det ENESTE jeg og Joakim gjør på ferie er å sove. Og ta bilder, da. Men vi blir tydeligvis så utmattet av fotograferingen at vi må ta powernap etter powernap.. Her har dere meg, nyvåknet og glad. Kan vedde på at jeg sovnet 20 minutter etter..

Etter "Morna-Jensen" videoen vår fikk vi masse presse, dette er en liiiiten del av det. Jeg er så stolt!

Her hadde jeg en sang på hjernen og prøvde desperat å google meg til hva den kunne hete.. Det var ikke lurt å se på dette bildet igjen, for nå fikk jeg den på hjernen igjen. Og som dere ser, klokken var 00:43.. Ting man gjør på natten, altså! 

På vei hjem fra Sri Lanka, jeg hadde spydd i et døgn og så mildt sagt ikke frem til en 18 timers lang reise.. Her lå jeg i sengen og prøvde desperat å samle energi. Reisen gikk fint, da! 

For det første: Joakim kaller meg "hun-fra-diplomIs-reklamen" på facebook, fordi jeg en gang ble gjenkjent som "hun fra diplomis-reklamen", og det stemmer, jeg har vært med i en reklame for is, men jeg har aldri blitt gjenkjent som det tidligere.. Haha! Men, dette er altså en vanlig samtale mellom oss.. Liker at han svarer "fin", hahaha. 

Da jeg låste meg ute fra egen leilighet og ikke fikk tak i noen som kunne hjelpe meg. Smekklås, dere.. Det er ikke bra for noen som surrer like mye som meg. Dette har skjedd så mange ganger at jeg har mistet tellingen for lenge siden. 

Det aller siste godteriet jeg spiste før kjeveoperasjonen, vel dokumentert! Herregud, som jeg savner godteri.. Kjeven min er enda litt for skjør til å tygge harde ting med. Bare fire uker igjen nå.. 

Natten før operasjonen, koser meg med se&hør (elsker det bladet, haha) og spiste. Like forundret over lothepus for hver eneste dag..

Det ser kanskje skikkelig hot ut, men... 

... the reality.

Bildet til høyre: jeg og Joakim facetimet, og samtidig ble dekningen så dårlig at bildet fryste og jeg tilfeldigvis ser.. mørbanket ut? Bare se hvor redd Joakim ser ut oppe i hjørnet!!!! Haha. Så fikk vi endelig ringt hverandre igjen dagen etter, og da har han tenkt at jeg lå typ død på gaten og at jeg hadde ringt han fordi jeg var redd og banket opp. MEN så står jeg der med ballonger og er glad, naken og uviten om hans skrekk! Da ble han glad igjen. 

Det er mye hat på Jodel, men jeg må bare trekke frem noe fint. Dette er virkelig det fineste jeg kan få høre. 💞 💞 Tusen takk til hvem enn det var som skrev, du gjorde dagen min! 

Jeg har en kategori på bloggen som heter "personal", der deler jeg litt mer private ting. Titt gjerne innom der! 

ukens innkjøp!

Kommenter her

inneholder annonselenker fra nelly

💛 INNKJØP DENNE UKEN 💛

Fargelinser er noe jeg bestiller meg fra tid til annen, og dere har ofte spurt om tips. Noen ganger er det desiolens, mens andre ganger er det fra solotica. Denne gangen ble det en bestilling fra førstenevnte! Linsene er ganske dyre, men det er virkelig de eneste jeg har funnet så langt som gir en iskald blåfarge, som dekker godt og som ikke ser fake ut. Linsene holder også lenge. I love them, og er så glad jeg oppdaget denne nettsiden (ikke sponset). 

farger: Innocent white og romantic blue


(annonselenker) Denne jakken hadde jeg faktisk før, men jeg har glemt den ett eller annet sted og ingen av vennene mine hevder å ha den.. Det var en av favorittene mine, og da "måtte" jeg kjøpe ny. Du finner den HER. Buksene er jeg kanskje litt mer skeptisk til, og de er muligens ikke det mest praktiske nå som vinteren begynner å nærme seg, men "what the hell". Jeg tror de kan bli kule om jeg bare styler det rett. Du finner dem HER.

(annonselenker) Jeg har blitt superfan av genseren med høy hals i det siste, og jeg bruker dem titt og ofte. Denne klikket jeg hjem i dag, fra River Island. Så måtte jeg bare ha disse søte tøflene! Det er faktisk noe jeg ikke eier. Tips, de må være en super julegave! Finnes her

Jeg har vært frem og tilbake på denne kjolen en stund, fordi den koster en del. Men i dag slo jeg til! Merket er Isabel Marant, og kjolen er i bomull. Jeg ELSKER den, og håper den kommer før jeg reiser til Costa Rica? Da skal jeg være ekkel å ha den på meg hver eneste dag i varmen, haha. Du finner den her

... Og, nye sko fra Acne. Jeg håper de holder bedre enn de forrige skoene mine fra samme merket, for de ble totalt ødelagte etter ett år. Det kan ha vært fordi jeg mer eller mindre bodde i de skoene.. Du finner dem her


Thats all! Jeg skal begynne å dele dette hver uke, og så kan jeg lage nytt innlegg når jeg mottar tingene om det er ønskelig. 

en illusjon

Kommenter her

Jeg hørte på en gammel spilleliste i sta, det er helt sykt hvordan sanger fra en viss tid kan bringe tilbake minner så sterkt. En låt jeg pleide å høre mye på heter "party girl", og den låten minner meg om.. meg, haha. Uansett hvor nørd det høres ut, jeg var virkelig en "partygirl" og nå er liksom den fasen av livet over. Jeg fester enda, men ikke på samme måte som før. Da danset jeg på bordet, var ute til dagen etter og våknet ofte opp med tanker som "herregud hva gjorde jeg i natt". Det er sikkert bare en illusjon at den tiden faktisk var bra, egentlig var det mest slitsomt og jeg er glad roen har kommet. Men - jeg skal finne frem en liten del av den personligheten i kveld, for nå er jeg klar for en skikkelig feeeeest med noen av mine beste venner. Jeg kommer sikkert bare hjem litt tidligere enn før, hehe. 

Jeg sitter på flytoget inn mot Oslo nå, så skal jeg løpe hjem med tingene mine og så videre ut. Det er Marte som feires i kveld og hun er en av mine gærneste venninner, sååååååå.. Dette blir bra! 👌

 

endringer i hverdagen

Kommenter her

Håper dere har en strålende lørdag så langt! Min er ganske bra, men dagen har vært laaaaaaaang. Fantastisk fin, men lang. Jeg elsker å møte dere da, det gjør alt "verdt det". <3

Jeg har fått nye selgere på blogg! United Influencers skal fra nå av booke annonseinnlegg for meg, men ellers er alt som før her inne. Bloggen min er enda på blogg.no, jeg styrer enda mine egne kanaler og dere får fortsatt direkte kontakt med meg på mail, instagram og facebook. Det er viktig! Men United Influencers er dødsflinke, jeg gleder meg så mye til å løfte bloggen enda høyere. Vi har mye spennende planlagt! 

Det betyr altså at jeg ikke har management lengre. Jeg var tidligere hos Anti og hadde det veldig bra der, fått til mye og fått masse muligheter, som jeg har tatt ved hjelp av de flinkeste i bransjen - men, jeg har tatt en avgjørelse om å styre den delen selv fra nå av sammen med min far. Uansett, det er null drama i tilfelle noe av media skulle prøve seg på den vinklingen, noen ganger må man bare gjøre noe nytt :-) 

Anyway: her kommer noen bilder fra Bergen Beauty i dag! Hadde sminkekurs + meet and greet. Takk til alle som kom, jeg hadde det så hyggelig! Det er enda like spesielt for meg å møte lesere, så beklager om jeg virker rar haha.. Men jeg blir nervøs! 

Nå sitter jeg på flyplassen på vei hjem til Oslo, og skal bare løpe ned til Tanum slik at jeg får signert noen bøker når jeg først er her. Så om dere tar turen til Bergen flyplass finner du signert bok om du ønsker. 

avhør, kjærlighet og fremtid

Kommenter her

Dere.. Altså, det gjorde så mye for både hjerte og sinn å ha den spørsmålsrunden i går. Jeg vet ikke hvorfor, men "ekte" kommunikasjon med dere betyr all verden for meg. Det gjør alt verdt det.

En ting jeg setter ekstra stor pris på er alle de fine tilbakemeldingene etter at jeg valgte å åpne meg opp om forholdet mitt - de fine ordene dere kommer med setter både jeg og kjæresten min pris på. Det er sikkert ikke "bare-bare" å bli sammen med meg som deler så mye av livet sitt på nett og er så eksponert for offentligheten, det er jo ikke en selvfølge at en kjæreste har valgt samme livsstil som meg, men dere gjør at det føles fint og greit. Bare vit at jeg genuint er så forelsket og kunne ikke vært på et bedre sted på det planet. Jeg vet at dette kommer til å gi meg så mye bra, ekte kjærlighet er fantastisk. 💛 Jeg har funnet mannen i mitt liv, og gleder meg til å ta dere med på "reisen".  Nok om det, hehe.. 

Jeg er i Bergen fordi jeg og Dajana skal holde kurs på beauty-messen i morgen. Joakim fulgte med, og en venninne av Dajana. Jeg har sovet så lite de siste dagene fordi jeg holder på å få tilbake følelsen i haken (det klør), og håper derfor på at jeg slukner typ.. NÅ! Og ps: jeg hadde avhør i dag, og jeg følte egentlig at det ikke gikk så bra. Jeg surret det veldig til fordi jeg var så nervøs. Det er jo ikke gøy å "angi" noen på den måten, selv om jeg vet det er fortjent. Jeg vet ikke.. Ah, kryss fingrene for meg, jeg blir helt kvalm når jeg tenker på det. 

svar på ukens spørsmål - den mest personlige ever

Kommenter her

Psykisk helse. 

Jeg sliter veldig med ensomhet, har du noen erfaringer og tips som kan hjelpe?

Jeg har ingen kur for hvordan dette kan bli bedre, for jeg kan enda føle meg ensom til tider.. Men det er en stor forbedring fra da jeg følte meg ensom hver dag. det er et sitat det hjelper å tenke på, som er "om du liker personen du er alene med, kan du aldri føle deg ensom". Det betyr kort og godt at om du liker å være med deg selv føler du deg ikke like alene. Det er så viktig å ha et forhold til seg selv, å ikke bare eksistere.. Skjønner du hva jeg mener? Det er jo en prosess og jeg er på langt nær perfekt, ofte føler jeg meg ensom i et rom med mange mennesker fordi jeg føler meg ulik de fleste (det er jeg sikkert ikke alene om, ironisk nok). Men, det er jo fordi jeg har et behov for å "ligne" på andre eller å bli "godtatt", være en del av et fellesskap. Når man blir god venn med seg selv betyr ikke det like mye. Enkelte dager er vanskeligere enn andre, men im getting there. og da kan du også. 

Hvordan går det med deg?

Du vet, opp og ned.. Men det er mye i livet mitt som er bedre enn på lenge. Jeg har spennende ting som skjer på jobb, jeg og familien min har fått et forhold jeg setter stor pris på, jeg elsker å være i leiligheten min og jeg elsker kjæresten min. I tillegg har jeg blitt flinkere på å pleie vennskap. Samtidig går treningen til helvete, jeg burde ha vasket hjemme, jeg burde ha vasket klær, jeg burde ha skrevet mer på bok nummer to, jeg burde være mer flink til å ta vare på miljøet og snakke om viktige ting.. Og alt dette stresser meg så klart. Jeg har også mange tanker som "gjør jeg egentlig det jeg vil i livet mitt, eller gjør jeg det som er forventet av meg?". Men, jeg har troen på at jeg kommer til å få et bra liv, og det har jeg ikke hatt før. 

Hvordan går det med søvnparalysene dine, og angsten din?

Til de som ikke vet hva søvnparalyse er, du kan lese et innlegg jeg skrev om det her. Jeg har ikke hatt søvnparalyser på lenge, og jeg tror det kommer av at jeg faktisk sovner ordentlig når jeg sover. Før sov jeg bare sånn "halvveis", jeg våknet av ingenting og hadde masse drømmer hele tiden, også søvnparalyser (jeg tror også at søvnparalyser kan prøve å fortelle deg at noe i livet ditt er feil, da var jeg i et forhold med en idiot og det påvirket nok en del). Men ja, det går bra der. Angsten min går det bedre med - det eneste jeg er redd for, aller mest, er tankene mine. De kan fort kjøre meg ned i et negtivt hull, som jeg er livredd for.. 

 Hvordan komme seg igjennom kjærlighetssorg? For jeg er stuck.
Ah, den kjærlighetssorgen.. Den verste følelsen i verden. Dette spørsmålet fikk jeg mange av, og jeg forstår så godt hvordan det er. Samtidig kunne jeg ikke vært mer glad i dag for kjærlighetssorgen jeg har hatt, det har lært meg mye og ført meg til et punkt nå hvor jeg faktisk er klar for noe annet, noe bedre. Uansett: jeg kan sikkert komme med de typiske rådene som "ta tiden til hjelp" eller "det finnes flere fikser i havet", men det hjelper jo ikke om du har mistet den fisken du faktisk ville ha.

En ting som kan hjelpe generelt i livet er å bryte mønster. Om du har hatt kjærlighetssorg de siste månedene, eller året, og nå begynner å føle deg klar for å komme deg ut av det - spør deg selv, hva har jeg gjort disse månedene? Har jeg gjort noe nytt eller annerledes? Du kan ikke fortsette å gjøre de samme tingene utad, og forvente et annet resultat på innsiden. Så, det hjelper rett og slett å gjøre noe nytt.

Akseptere at det er over er viktig - vondt, men viktig. Du har lov å være trist, aksepter at du er det, og "stå i sorgen" - skjønner du hva jeg mener? Og, aksepter at det er over. Ofte henger man fast i et håp, som aldri helt gjør at man kan gå videre. Uansett er det forferdelig, men det eneste som er sikkert er at det går over. 

 Hvordan føles det egentlig å få så mye hat som du får?
Så klart føles det tungt noen ganger, men jeg gjør forsøk på å la det positive veie minst like tungt som det negative. MINST! En positiv kommentar burde jo ikke være mer verdt enn en negativ, det er urettferdig ovenfor dem som kommer med gode ord. Men jeg skal ikke lyve, det er flere ganger jeg har tenkt at jeg er verdens fæleste og styggeste menneske på grunn av ting folk har skrevet. 

Det overfladiske.

 Er du millionær?

Jeg er teknisk sett millionær, ettersom jeg har over en million kroner på konto (riktignok en konto jeg ikke har tilgang til). Men jeg føler ikke at jeg er millionær ettersom pappa gir meg lønn. 

Hva var det beste med å være med på bloggerne?

Det beste må ha vært at store deler av ungdomsstiden min er dokumentert. Det blir skikkelig fint å vise barna og barnebarna mine en vakker dag, om de ønsker å se på så klart. Jeg lærte også mye om meg selv som person, ved å se meg selv litt "utenfra" - gir det mening? Og, så var det så klart gull verdt å få en fot innenfor hos TV2, det har gitt meg så mye i karrieren min etterhvert. Det er lenge siden jeg har sett på bloggerne nå, og jeg går aldri tilbake for å se på gamle episoder, men det er kanskje noe jeg burde gjøre snart.. Jeg har jo glemt det meste som skjedde der. Men ja, alt i alt var det en fin erfaring men jeg kommer ikke til å gjøre mer bloggerne, av den enkle grunn at jeg gjorde det i så mange år. 

Hvilke extensions synes du er best?
Når jeg bruker extensions bruker jeg clip on fra luxushair. De liker jeg skikkelig godt! Jeg skrev et innlegg om det for litt siden, som du finner om du blar lengre ned på bloggen. Jeg har brukt extensions fra luxushair i... 6 år? Noe sånt. 

Angrer du på noen av operasjonene?
Honestly, nei. Jeg har i perioder tenkt at jeg har angret, men da har jeg vel heller innerst inne angret på at jeg har vært åpen om det - fordi det er så mye mer ved meg enn operasjoner. Det har liksom ikke formet meg på innsiden hverken til eller fra, og er ikke noe som preger meg i hverdagen. En operasjon ødelegger ikke livet ditt, men den gjør det heller ikke bedre. Skjønner du hva jeg mener? 

Hvor mye silikon har du?
Jeg husker ikke, haha. Jeg føler jeg svarer ulikt på dette hver gang.. Jeg tror det er rett under 300 gram. 

Hva heter sykehuset du tok neseoperasjon?
Jeg har operert nesen to ganger - først på Volvat Collouseum, og ble ikke fornøyd. Det var ingen merkbar forskjell og det hjalp ikke å klage (jeg hadde før / etterbilder og det var seriøst null forskjell). Så dro jeg til Tyrkia for to år siden på en klinikk som heter comfort zone surgery, den ligger i utkanten av Istanbul. Da ble jeg veldig fornøyd og den ble akkurat slik jeg i utgangspunktet hadde sett for meg. 

Hvorfor går du ikke mer uten sminke? Du er ekstremt flott uten!
Jeg går uten sminke hver eneste dag, men jeg tar ikke så ofte bilder uten sminke - kanskje fordi jeg synes bildene enkelt og greit blir finest med sminke, om jeg ikke er på en strand eller noe sånt. Men takk skal du ha, det var hyggelig sagt! Jeg er veldig komfortabel med å gå rundt uten sminke, altså. 

Uten sminke.

Fikk du kjevelås etter operasjonen?
Nei, og så vidt jeg har forstått er ikke kjevelås så vanlig lengre. 

Hvordan fikk du så ren hud?

Jeg gikk først på sterke medisiner som jeg fikk av legen, og det gjorde huden min "perfekt" bortsett fra at jeg fikk veldig tør hud og at arrene enda var synlig. Etterhvert kom riktignok urenhetene tilbake og jeg turte ikke å begynne på den samme kuren igjen, da den er ganske heavy for kroppen (og jeg ble ganske deppa av pillene i perioder). Etter det har jeg bare vært flink å gå til hudpleier, og så tar jeg Skin Repair. De pillene funker om du vil ha mer glød i huden, mer fukt, og holde unna urenheter. Både jeg og søsteren min, som har lik genetikk, bruker de pillene og har gode resultater. Men det er så klart ulikt fra person til person. 

Kjærlighet.

Jeg lurer på om du og kasper har kjent hverandre lenge, er dere begge fra samme sted?

Ja, vi er begge fra Harstad og er like gamle. Vi har gått på samme ungdomsskole og samme videregående, men ikke i samme klasse. Jeg har derfor visst hvem han var siden jeg var 12 år, vi hang litt sammen på ungdomsskolen men ikke noe på videregående (har bare sånn 2-3 minner som involverer han fra den tiden av livet mitt). MEN, til tross for svært lite kontakt på videregående, er han faktisk på det første bildet jeg la ut på bloggen NOEN SINNE!! Hvor sykt er ikke det? Nesten skjebnen! Den ENESTE festen vi har vært på sammen, så ble det altså knipset et bilde og det endte med å bli det første jeg la ut på bloggen. Det er altså hans hånd på skulderen min. Ganske sjukt! 

Her har dere bildet! Haha.. Innlegget finner dere her

Hvordan ble du og kjæresten din kjent? 

Dette blir jo på en måte besvart i spørsmålet over, men jeg kan snu det om å fortelle litt om hvordan vi ble kjent på nytt. Jeg var hjemme i Harstad denne våren og han var tilfeldigvis også i Harstad da (han har studert i andre land), jeg dro på byen en kveld og var ganske brisen om jeg skal være ærlig. Jeg fikk ikke plass rundt vennene mine sitt bort og havnet på et bord med masse folk jeg har lite kontakt med, og tilfeldigvis ved siden av Kasper. Det ble en sånn "hei hvordan går det" samtale først, og så ble vi sittende å snakke (eller rettere sagt rope siden det var så høy musikk) til hverandre i en times tid, og så kysset jeg han (veldig rart for noe sånt pleier jeg ikke å gjøre, og i alle fall ikke på byen men som sagt jeg var brisen), og jeg var sikkert veldig lite sjarmerende, haha. Uansett, det var så utrolig rart og jeg sendte melding til bestevenninna mi etterpå "herregud æ kyssa kasper, how did that happen". Jeg dro i alle fall hjem alene den kvelden og la meg med fylleangst til de grader, jeg følte meg så dum og "frempå". 

Uansett, han sendte meg melding dagen etter og spurte om jeg ville komme på besøk til han, så jeg tok bilen min og kjørte dit. Der skjedde det faktisk ingenting, vi satt i en sofa og drakk kaffe og snakket bare. Faktisk så vi meg på tv også, da jeg tilfeldigvis ploppet opp på skjermen haha... Dette er veldig personlig, men da jeg skulle dra derfra fulgte han meg ut, og så ga han meg en klem og jeg har aldri opplevd noe så magisk før. Selv om det ikke hadde skjedd noe særlig mellom oss egentlig, og jeg tenkte "hyggelig å ha fått en ny venn", så var det som om jeg EKSPLODERTE av følelser i den ene klemmen og jeg kommer til å huske det øyeblikket til jeg dør. Jeg prøvde å riste den følelsen av meg ettersom jeg har blitt såret tidligere, og jeg dro hjem til Oslo uten å ha noe særlig kontakt med han. Etter en uke var jeg på gullruten, nok en gang brisen, sendte han melding og så tekstet vi frem og tilbake, som endte med at han allerede dagen etter kom til Oslo og ble her i fem dager. Det var noen fantastiske dager og jeg skjønte da at dette er mannen i mitt liv, uansett hvor sykt det høres ut. And the rest is history! 

Føler du at det forholdet du er i nå er annerledes enn tidligere forhold, og isåfall på hvilken måte?
Ja, det føler meg. Det er vanskelig å forklare, men jeg skal prøve. Den store forskjellen er hvordan vi snakker med hverandre. Vi ønsker å forstå hverandre, har respekt for hverandre og vi ser hverandre. Jeg lærer noe nytt i dette forholdet hele tiden, og kanskje aller viktigst om meg selv. Jeg er så trygg i forholdet vårt og slipper å bruke tid på å bekymre meg, være sjalu, være usikker osv, og kan derfor bli kjent med meg selv på en helt annen måte. Jeg har noen som heier på meg og som vil drive meg fremover. Ikke minst har vi de samme grunnverdiene og vil det samme med livene våre, vi inspirerer hverandre og jeg kan seriøst begynne å gråte nå når jeg skriver fordi det er så fantastisk. Det er ingenting ved han jeg tenker kan bli et problem etterhvert, det er ingenting jeg irriterer meg over og jeg er helt 100% klar for å ta alle utfordringer når de kommer. Det høres kanskje naivt ut, men jeg er bare så sikker. 

Så vil jeg gjerne også slenge inn her at alle vennene mine elsker han, familien min også. Det føles helt fantastisk, og han er virkelig verdens fineste menneske. 

Hvor bor kjæresten din?
I Tromsø fordi han studerer der. Derfor er jeg i Tromsø nå og da. :) Vi ser hverandre cirka hver andre uke og veksler mellom hvem som drar hvor, alt ettersom hva som passer seg. 

Hvordan takler du avstandsforhold?
Jeg synes det er litt deilig å kjenne på savnet, jeg setter jo enormt stor pris på den tiden jeg og Kasper har sammen. Det gjør også at jeg får fokusert på helt andre ting når han ikke er her, og "hentet meg inn" med jobb og han med skole, og så har vi perioder hvor vi er sammen og fokuserer på det. Jeg ser riktignok frem til den dagen vi har en hverdag sammen og bare lever et normalt liv med hverandre, og komme hjem til hverandre osv. Men jeg prøver å fokusere på det fine i denne perioden. Vi har null problemer med sjalusi og har like forventinger ut av et forhold, jeg kan ikke engang se for meg hvor vanskelig det må være med avstandsforhold om man er sjalu av seg. Så, det funker veldig bra. 

Elsker dette bildet, på vei til Sri Lanka.

Har du noen tips om hvordan man kan gjøre overgangen fra bestevenner til kjærester så lite klein som mulig?
For det første er jo bestevenner et fantastisk utgangspunkt! Og, jeg forstår ikke hvorfor det skal være kleint. Om du og bestevennen din har utviklet følelser for hverandre og vet at det er noe mer der, kjør på! Om andre synes det er rart eller merkelig, who cares - for det er ikke andre som må leve med konsekvensene av dine valg, det er dere. Det gjør jo ikke andre mer eller mindre lykkelig. Det trenger ikke være kleint med mindre du gjør det kleint, på en måte. 

Jobb. 

Syntes du det var vanskelig å fortelle alt så detaljert når du skulle gi ut bok, om det var vanskelig å være så personlig?
Jeg er vandt til å skrive om meg selv, og på en måte føltes det enklere i en bok.. Kanskje fordi det har større verdi? Det blir ikke bare skrevet i et blogginnlegg som folk glemmer etterhvert. Men det var skummelt å tenke på at besteforeldrene mine, for eksempel, for første gang skulle lese om vanskelige ting jeg hadde opplevd. Jeg vet at i alle fall en av dem syntes det var ganske tungt. Det var også tider det var hardt å "gjenoppleve" ting som hadde skjedd i fortiden, men jeg har så stor tro på at "forbilde" kan være en nyttig bok for mange. Så, da ble det litt enklere igjen. 

 Hva er ditt neste store mål / ønske du har lyst til å gjennomføre?
Det er vanskelig å si, men bok nummer to. Den er sykt vanskelig å skrive fordi den handler om kjærlighet, og vanskelig kjærlighet dessuten. Nå flyter jeg jo på en rosa sky så da er det vanskelig å se for seg noe annet, og å leve seg inn i situasjoner man har opplevd før. Men jeg er på vei! 

Hvor mange timer legger du i å skrive blogg i løpet av en dag?
Selve bloggskrivingen tar ikke så lang tid, bortsett fra når jeg gjør innlegg slik som dette da. Men jeg bruker mye tid på å tenke på hva jeg skal skrive, alt det praktiske rundt bloggen krever en del innsats. Men ja, jeg vil ikke påstå at selve bloggingen er en hard jobb men alt det andre jeg gjør (musikk, tv, foredrag osv) krever mye mer.

Jeg lurer på om du og Joakim kommer ut med nye youtube-videoer? <3
Ja, men Joakim hilser og sier at han har ME-light og bruket et halvt år på å klippe videoer - vi har faktisk filmet et par som enda ikke er ute. Men han har jobbet med en serie kalt "Motherhood" (ligger på aftenposten) i det siste, og det kommer så klart i første rekke. Nå skal han få en velfortjent pause, før vi setter i gang igjen. 

Hei, kommer du til å skrive flere bøker? Elsker forbilde.
Takk vennen. Jeg skriver bok nummer to nå, og den kommer etter planen i februar. Den skulle komme i oktober, men jeg valgte å utsette siden så mange andre bloggere ga ut bøker den måneden. Så ja, for å ikke bare være "en av gjengen" venter jeg. Den heter "forelska" og handler om den vonde kjærligheten. 

Diverse.

Hva kunne du tenkt deg å studere?

Makeup, språk eller markedsføring.. Det finnes så mye spennende man kan studere! Kjæresten min studerer psykologi, det virker også veldig spennende. Jeg misunner vennene mine som er dypt inni et studie de elsker.

Skal du til Albir igjen?
Ja, det skal jeg nok helt sikkert fordi familien til kjæresten min har leilighet der, og er der ofte. Så om jeg får være med enda en gang, så drar jeg. :-) Merkelig nok fikk jeg 12 spørsmål om dette på snapchat, så det er tydeligvis mange Albir-lovers der ute. 

Hvilken type prevansjon anbefaler du?
Oj, haha. Jeg personlig blir gæren i hodet av p-piller, nå har jeg fått p-sprøyte og synes det funker mye bedre med tanke på min egen psyke. Så, da må jeg nesten si det? 

Hvordan omstilte du deg fra å bo i Lille harstad, til Oslo?
Det var egentlig ingen omstilling ettersom jeg var så mye i Oslo fra før av på det tidspunktet, og allerede hadde fått venner her. Det gikk helt fint, og jeg merket aldri noe til overgangen. Om jeg plutselig skulle gjort det NÅ hadde det vært verre, jo eldre jeg blir, jo mer "stresset" blir jeg kanskje over ting som er nytt. 

Kunne du tenkt deg å bli bedre kjent med fansen?
Absolutt! Og det er ikke noe jeg bare sier. Jeg har flere ganger tenkt på hav jeg kan gjøre, eller arrangere slik at vi skal bli bedre kjent. En kveld på en resturant med noen av dere? Arrangere jentekveld? Spillekveld? Ikke vet jeg, men jeg har pønsket på det lenge. :) Er bare livredd ingen skal møte opp, haha. 

Hva liker du best ved deg selv?
At jeg ikke er så glad i å krangle og at jeg prøver å finne løsninger med folk istedenfor problemer. Og, at jeg er opptatt av at folk skal ha det bra er jeg ganske glad for. 

Vil du at ungene dine skal vokse opp i en storby slik som Oslo, eller vil du at de skal vokse opp et rolig sted?
umiddelbart tenker jeg at barna mine skal vokse opp i Oslo, og jeg ser ikke noe galt i det.. Men, kanskje det endrer seg når jeg faktisk får barn? At verdiene mine skifter litt, for da elsker man jo barna sine høyere enn seg selv og sine egne prioriteringer, regner jeg med. Men det hadde jo vært fint om de kunne fått oppleve naturen på samme måte som meg, og da kanskje setter pris på naturen mer - men igjen, om barnet mitt i fremtiden vokser opp i Oslo kan vi jo likevel være i naturen om vi ønsker det. 

Hva tenker du innenfor å bli gravid? Er du klar eller?
Nei, jeg er ikke klar. Jeg tenker ofte på hvordan min framtidige familie kommer til å se ut, og jeg kan se for meg hvordan mitt barn kommer til å bli (som jeg forøvrig bare føler er en gutt), jeg vet hva han skal hete, osv. Jeg har en tanke om hvilke verdier jeg vil videreføre, og hvordan jeg skal oppdra et barn på best mulig måte. Jeg hadde KLART det nå, men så vil jeg reise en del år fremover, gjøre ting hvor jeg setter meg selv i fokus, utvikle meg enda mer slik at jeg faktisk har noe å lære ett barn, osv. Så nei jeg er ikke klar - men jeg gleder meg veldig til det skjer en dag! 

Var på flyplassen i Bodø samtidig som deg, og så veldig mange som tok bilder med deg. blir det slitsomt at folk kommer og skal ta bilde med deg hele tiden, for eksempel når du sitter og skal slappe av?
Jeg synes det er så utrolig hyggelig at folk kommer bort, men jeg er jo sjenert med nye mennesker og er redd for å bli oppfattet som overlegen / sur - men i virkeligheten er jeg bare introvert og prøver så godt jeg kan. Men det utvikler meg jo, det setter jeg pris på! Det eneste jeg ikke liker er når folk tar bilde med meg og sier "åh herregud stakkars deg" og SÅ tar de bilde med meg.. Altså, det er ikke synd i meg liksom. Det går bra. 

Kan du nevne tre ting du håper på å gjøre før du dør?
Gifte meg, starte familie, få barnebarn. 

Hva ønsker du deg til jul?
Microscop, vintersko, ledning til en høytaler jeg har hjemme og tur på stillecamp.

Kan du skrive et innlegg om dine favorittreisemål, samt tips? Har så lyst å dra til Sri Lanka!
Jeg skjønner godt at du har lyst å dra til Sri Lanka, for shit for et fantastisk sted! Jeg hadde virkelig verdens fineste ferie sammen med kjæresten min. Vi reiste sammen med Lapoint for å surfe, noe jeg var veldig happy med, men jeg kan absolutt se for meg å dra dit på ren ferie også. Og ja, jeg skal lage innlegg om mine favorittreisemål og litt tips om hoteller, flyselskaper og resturanter :-) Takk for et godt tips! 

Har du noen reiseplaner fremover?
Oh yes! I morgen reiser jeg til Bergen, så til Tromsø på mandag, Harstad på tirsdag, Stockholm på fredag og så COSTA RICA på lørdag!!! Der blir jeg en uke sammen med Joakim. 31 desember reiser jeg til New York med Kasper og blir der en uke, før vi drar på cruise til Haiti, Bahamas og Jamaica en uke. Så reiser jeg med og Kasper igjen, men til Bali i april.. Ellers er ingenting planlagt. Jeg har tenkt litt på Dubai med Dajana (hun elsker Dubai, haha), og så har jeg gitt Anne-Sofie tur til Roma i bursdagsgave. Dit tenker jeg vi drar i slutten av februar. 

Om du kunne bodd hvor som helst på jorda, hvor hadde du bodd da? 
Ah, en penthouse i new york, bare at Harstad fantes som et lite sted midt i byen hvor alle jeg elsker skulle ha vært, haha. 


Alle spørsmålene er basert på snapchats dere sendte meg i dag da jeg åpnet snappen. Jeg vil bare takke dere for den opplevelsen jeg satt igjen med, jeg begynte å gråte flere ganger over de fine meldingene. Faen så heldig jeg er. Jeg elsker dere, og gleder meg til å åpne snappen igjen neste uke. 

jeg skal i avhør i morgen

Kommenter her

I morgen skal jeg i avhør angående hevnporno-saken, og jeg kjenner jeg gruer meg veldig. Jeg føler meg plutselig liten og svak, litt som da jeg var 15 år og gikk rundt i høye hæler på skolen for å maskere at jeg følte meg som den minste på planeten. Psykisk, ikke fysisk - for fysisk er jeg som oftest den minste uansett. Det blir godt å ha det unna verden, men tankene spinner på natten.. Det hjalp å sende melding til pappa, da. Han tilbudte seg å reise ned for å bli med meg, herregud hva skulle jeg gjort uten foreldrene mine! Men, jeg skal klare denne på egenhånd, med foreldrene mine bare en telefonsamtale unna heldigvis.

I dag tidlig tok jeg en liten pause fra alt, og fikk sovet to timer på formiddagen. Det trengte jeg skikkelig etter et par netter uten søvn.. Jeg sto på badet lenge i sta og bare sminket meg, snakket til meg selv (lekte at jeg spilte inn sminkevideo, haha det gjør jeg faktisk ofte), og det var så deilig. Det er lenge siden jeg har brukt laaaang tid på sminken, men det er jo noe av det beste jeg vet. Da slipper jeg bare alle tanker, og for meg er det mitt fristed. Jeg elsker sminke og det er så deilig å elske noe så overfladisk.

To ting helt på slutten: takk for alle fine kommentarer og mailer dere sender meg i perioder hvor jeg er litt nede. Aner dere hvor mye det hjelper? Jeg fikk et tips om å lese på highexistence, og det driver jeg med fra før av, men tror aldri jeg har tipset dere om den nettsiden. Isåfall sjekk den ut, der står det ofte skrevet mye som hjelper meg. 

Den siste tingen: jeg åpner snapchatten min etterpå en liten stund slik at dere kan sende meg spørsmål, så setter jeg sammen et innlegg med svar. Det gleder jeg meg til! Jeg heter sophizzleyo på snap.

den jævla følelsen inni meg

Kommenter her

Det var en helt sykt fin dag på starten og nå er det egentlig ikke det. Jeg vet ikke hva som feiler meg og jeg vet ikke hvorfor jeg ikke bare kan være glad eller hvorfor disse ordene er vanskelig å skrive - for det er jo ikke noe "alvorlig", det er bare at jeg har hatt det så utrolig opp og ned siden jeg var veldig ung.. Det blir bedre hele tiden, men det går så sakte. Jeg vet absolutt ingenting, det eneste jeg vet er hva jeg føler - og jeg føler jeg ikke presterer slik jeg vil på noen plan. Og, det jeg vil er ikke å være "bra nok", det jeg vil er å bare være meg, å virkelig føle på hva jeg ønsker og vil, og så gå etter det. Men jeg vet ikke hva det innebærer. Jeg vet ikke hva som er meg, og hva som gjør meg glad. 

Er det faktisk mulig å leve et liv hvor man har det bare bra? Jeg tror det er fullt mulig, men det skjer ikke fordi jeg alltid bare skyver det bort, og så er dagen etter fin og jeg tenker "hvordan kunne jeg være så lei meg i går, nå er jo alt bra, la oss glemme at jeg var trist". Jeg vil bare være i balanse. Jeg kan ikke gå en dag uten å føle på å være redd eller trist eller noe sånt og det er så JÆVLIG slitsomt.  Enkelte arenaer i livet mitt er fine, men.. Det er bare den jævla følelsen inni meg av at noe ikke er som det skal og at jeg kjører fort mot et stup eller en vegg eller hva det nå måtte være.

glad. 

Kanskje problemet er at jeg føler alt så sterkt. Jeg er så mye bekymret for global oppvarming og hvor verden er på vei og dyremishandling og alle som blir mobbet og er trist at jeg ofte kan knekke sammen fordi jeg har så lyst at alle rundt omkring skal ha det fint - det gir meg angst, liksom. Så føler jeg meg dritt for at jeg ikke kan passe på alle.. Jeg får daglig mailer fra folk som vil ta livet sitt og som skader seg selv og som blir mobbet og jeg bruker flere timer på å skrive lange svar men jeg får fysisk ikke svart alle, det gjør så JÆVLIG vondt og jeg kan ligge i panikk om kvelden fordi jeg ikke klarer å hjelpe bra nok. 

Den følelsen av at man har litt lyst til å forsvinne, også. Bare si takk og farvel, nå stikker jeg til Himalaya typ. 

I dont know, liksom. Snart er jo alt mest sannsynlig bra og jeg kommer til å tenke "hvordan kunne jeg skrive det innlegget, alt er jo greit".