hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2016

UKENS OPPTUR, NEDTUR +++

Kommenter her

//inneholdre annonselenker

 

UKENS NEDTUR
TINNITUS!!! Herregud kan dere forstå eller? Det er så irriterende, spesielt når jeg aldri har hatt det før, det føles som om jeg må lære meg å leve på nytt. En konstant piping i venstre øre, som aldri gir seg. Jeg er en person som er veldig avhengig av å ha det stille rundt meg for å sovne, og hjernen min har ikke lært seg å skille vekk tinnitusen enda.. Jeg har prøvd apper, jeg har vært hos lege, men det er bare noe jeg må lære meg å leve med og noe som skal gå av seg selv etterhvert. 

UKENS LÅT
Elias - Revolutions (Grades Remix) 

UKENS THROWBACK
Joakim sendte meg nettopp dette bildet, som er oss to, på en båt i Connecticut. Det var så gøy! Jeg vil tilbake  med akkurat samme gjeng! Og så savner jeg denne hårfargen, men nå må jeg slutte, for jeg blir jo aldri fornøyd med håret uansett hva som skjer. 

UKENS FILM
Jeg så nettopp "prisoners" for første gang på ett år, og den likte jeg veldig godt, så da hoppet jeg like gjerne videre til hva regissøren hadde å tilby og så filmen "sicario" også. Alt for å lade opp til filmen Arrival som er laget av samme regissør, så i morgen drar gjengen på kino! 

UKENS HØYDEPUNKT
Å  være "ilammi" Mathias igjen♥

UKENS OPPTUR
Det var skikkelig gøy å dele ut pris på p3Gull og jeg ble så glad da Cezinando vant, som var en opptur i seg selv (<3<3<3). Å se han bli sjokkert og bare løpe bortover scenen var virkelig fint! Ellers likte jeg å spille i Lillestrøm og Frederikstad, folk var i så godt. Ikke minst bokbadet i Hammerfest! Møtene med dere lesere er noe jeg alltid setter pris på, og selv om det er jobb så ser jeg på det som et avbrekk i hverdagen. Der kan jeg være meg, og vi har virkelig noen fine møter, oss imellom. 


 

UKENS TV-SERIE
WESTWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!  Jeg tror helt seriøst at jeg ikke har så mye til felles med folk som ikke digger den serien. Den er best. 

UKENS BOK:
Denne uken ble jeg ferdig med Ida Høyer - Historien om trøst. Den handler kort fortalt om møtene man har med mennesker og hvordan man formes og preges av dem, altså en bok som er veldig "typisk meg" å lese. 

 

UKENS SHOPPING:Kjole HER // Sko HER // Bh HER 


(annonselenker) Bukse HER // Genser HER 

UKENS CRAVING

Babybell som vanlig. Herregud som jeg elsker Babybell. Det står faktisk på raideren min, altså det jeg skal ha backstage når jeg har boksigneringer / er DJ. En liten funfact! 

UKENS LESERBILDE:

@feimy som ønsker seg boken min i julegave♥ Så koselig! Jeg vet den havner under mange juletrær i år, og jeg håper sånn at alle blir fornøyde! 

UKENS KLESSPLAGG 
(annonselenke)  I love this one!  Du finner den HER 


 

UMULIG Å IKKE BLI DØMT

Kommenter her

Jeg får daglig spørsmål fra dere lesere om hvor jeg fikser leppene mine, hva det koster, om det gjør vondt, om dere burde gjøre det, hva jeg anbefaler osv. Jeg svarer ikke på noen av de meldingene fordi jeg ikke ønsker å være noen "guru" når det kommer til fillers, jeg er som en åpen bok og kan svare på det meste men akkurat der setter jeg strek. Men generelt: jeg har ikke tatt fillers på over ett år og har ikke lengre oversikt over hvem som gjør hva, enkelt og greit. Jeg har ikke peiling, og ønsker ikke å informere om ting som var den gang da, for mye endrer seg jo på kort tid. Dessuten vet jeg at det er så fort gjort å bli avhengig, jeg personlig hadde alt for mye restylane i en lengre periode, og samtidig følte jeg at jeg hadde for lite. I tillegg ble de klumpete og den ene siden begynte å henge. Til slutt var det mer mas enn det var verdt det. 


 Jeg vet, og forstår skikkelig hvordan det er å være usikker på seg selv. Men jeg vet også 100% at man aldri burde gjøre et inngrep, hverken operasjon eller fillers når man har dårlig selvtillit - da blir det en avhengighet, noe du føler at du MÅ gjøre for om ikke synker selvtilitten igjen.. Og så sitter man igjen og føler seg enda mer usikker og tenker "hvorfor endret ikke livet seg når jeg fikk større lepper?". Om det er noe du bestemmer deg for, eller ønsker å gjøre, så er det faktisk viktig å være sikker på seg selv først. Ta det fra ei som vet, det er en lang vei tilbake når du først har begynt å pirke på utseendet ditt og tror at det er en løsning på alt. Jeg skal ikke være en moraliserende pekefinger som forteller deg hva du skal og ikke skal gjøre, men jeg bare vet hvordan det er. Litt som å begynne å telle kalorier, kanskje.. Det er vanskelig å gi slipp når man først har startet. 

Det er helt UMULIG å snakke om dette uten å bli dømt for det, men jeg vil bare si det jeg har erfart - om du føler deg som en helt fantastisk kul person, om du trives i deg selv, det du gjør og hvem du er, så er det bare å kjøre på med hva enn du måtte ønske. Men om du gransker speilbildet ditt, hater deg selv, finner små feil hele tiden og ikke klarer å elske den du er, så må du for guds skyld ikke finne på å gjøre noe med utsiden din. Da er det innsiden du må jobbe med, for om du da først setter en sprøyte i leppa så kan jeg garantere deg at det blir 20 til, og da har du det gående, og det ene blir til det andre og så plutselig er du avhengig, og DET vil du ikke være. Det var dagens halvveis-moraliserende fra meg. Jeg kommer nok ikke til å vinne noen Sunn Fornuft Plakat med det første som forbilde (noe som forresten var jævlig fortjent av fantastiske Kristin<3) fordi jeg har tråkket feil i fortiden min, og fordi jeg ikke klarer å legge lokk på ting jeg enda sliter med. Jeg er, likt som mange andre, et offer av samfunnet og tiden vi lever i, men jeg prøver mitt beste å bryte ut av det og ta et stort hopp fra den jeg har vært, mentalt sett. Det er en laaaaaaaang vei, men im getting there! Og at jeg nå kan markere ett år uten restylane er stort, uansett hvor idiotisk det kanskje høres ut for andre, men for meg som ikke tenkte på annet betyr det masse. HALLO, hvem vil ende opp sånn?? Det er ganske unødvendig, folkens.

SÅNN KAN DET GÅ

Kommenter her

I morgen er det 1. desember, og siden jeg er surrete som vanlig trodde jeg det var i dag og åpnet sjokoladekalenderen, haha.. Sånn kan det gå! Jeg husker for to år siden så spiste jeg hele sjokoladekalenderen min på en kveld sammen med Anne-Sofie fordi vi hadde så lyst på godteri, og det er fare for at jeg ryker på samme smellen i år også. Det smaker liksom litt ekstra godt! Men sjokoladekalender må jeg ha, det er en selvfølge hvert år selv om jeg ikke er et barn lengre. Jeg gleder meg til jul! Desember er den beste måneden, jeg har bursdag om ikke så lenge også. :) 

Well well.. Meg + kalender. 

 

I dag da jeg ventet på trikken så jeg Petter fra Petter Uteligger (serien som gikk på tv2) sammen med Svein som man ble kjent med i programmet. Dere som har sett serien vet jo historien, og jeg ble så rørt over å se at de enda, over ett år senere, enda har kontakt. Det er så vanlig i bransjen at med en gang kameraene ikke ruller lengre så orker man ikke å bry seg, og det gjør meg så trist. Derfor er det fint at det finnes genuine mennesker som Petter<3 

en dag som startet helt jævlig

Kommenter her

For en gangs skyld har jeg klart å overraske meg selv positivt, for jeg har faktisk sikkerhetskopiert hele iPhonen min, og det trodde jeg ikke jeg hadde! Så etter å ha gjenopprettet den har jeg enda alt av kontakter, bilder og meldinger, woho! MEEEEN.. For en time siden, da jeg enda trodde jeg skulle miste alt innholdet på telefonen bestemte jeg meg for at det kanskje var like greit, da fikk jeg kvittet meg med bilder jeg ikke trenger å spare på og slette meldinger det ikke lønner seg å lese flere ganger. Så jeg har likevel tatt en liten opprydding, og det føltes så sykt bra. 


 

FOR EN FANTASTISK DAG SOM STARTET SÅ JÆVLIG DA! Jeg har akkurat vært hos frisøren, men jeg har ikke skuffet dere, for håret har enda ikke rørt fargebehandling siden jeg tok et løfte om å la det hvile for to måneder siden. Jeg SKAL klare å holde meg i ett år, og det funker fint når jeg har parykker og clip on extensinons ettersom jeg er så glad i å variere uansett. Nå drar jeg heller til Mia (venninne, jobber på Giardini hårdesign - jeg får sponset behandling) for å kure håret en gang i blant, og så leker vi oss med styling i samme slengen. For en luksus!

 

ER DET MULIG

Kommenter her

Først - takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget jeg skrev i natt - det er alltid noe fint ved å vite at man ikke er alene, har jeg rett? :-) 

I går ble altså dagen jeg glemte koden til min egen telefon. ER DET MULIG!!  Jeg har vridd og vendt på hodet mitt i et døgn nå, og til slutt hadde jeg tatt feil så mange ganger at iPhonen deaktiverte seg. Jeg får dra innom apple eller telenor i morgen og se om de kan hjelpe meg med dette problemet, selv om jeg kommer til å være veldig flau når jeg forklarer problemstillingen.. Koden til telefonen og koden på simkortet er den samme, så jeg kommer meg på en måte ingen vei her nå, haha..
 

Enn så lenge skal jeg kose med meg pepperkaker som jeg spiser for å få litt feeling nå før jul. Altså, tenk hvor fort tiden fra nå og fram til jul kommer til å gå! Nå ønsker jeg meg bare litt snø (og en full legesjekk på Volvat i julegave). Det blir ikke helt ekte julestemning uten masse hvit snø på bakken! 

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette.

Kommenter her

Jeg burde ikke skrive dette. Kanskje ikke trykke publiser. Nei Sophie, la være. Jo Sophie, skriv det. 

Klokken er 03:23. Det er åpenbart mørkt ute, og jeg kan se hvordan enhver nabo på andre siden av gaten har slukket lysene sine for lengst. Jeg kan heller ikke høre noen andre lyder enn mine egne fingre som treffer tastaturet, en bil som kjører forbi i det fjerne og min egen slitsomme tinnitus som piper i øret. Det er lenge siden jeg har skrevet et innlegg på natten, fordi jeg har følt at ordene mine ikke er interessante for noen andre enn meg - og hva vet vel jeg, kanskje ingen leser akkurat denne teksten, kanskje ingen bryr seg, kanskje alle har det for travelt. Men det føles godt å få ut tankene mine, om så det kun blir for meg selv. Kanskje jeg aldri trykker publiser. 

Jeg blir nesten tvunget til å ligge her å skrive, som om hjernen min er nødt til å få et utløp. Alle bøkene er lest ut, jeg har ingen serier å se på, og jeg har glemt koden til min egen mobil så scrolling opp og ned på instagram eller snapchat må jeg se langt etter. Kanskje like greit, får man noen sinne noe ut av det uansett? Derfor liker jeg blogg. Jeg håper ikke blogg forsvinner, for midt blant alt det overfladiske kommer det noen ganger en dypere mening, noe viktigere, noe fint. Det finner man aldri på disse appene hvor alt skal gå så fort. Blogg gjør at alle unge mennesker har makten til å påvirke. Du kan påvirke om du skriver rett ord til rett tid. Du kan forandre noe. Er ikke det viktig, så vet ikke jeg.

I sta tenkte jeg på om jeg skulle be til Gud. Jeg skal prøve å forklare hvordan jeg kom fram til den tanken, for jeg er ikke religiøs, og om jeg skulle be til en Gud ville det ha vært å be til en høyere kraft enn meg selv, så det er vel på en måte en gud, selv om jeg ikke ser for meg en mann, slik som det er beskrevet i bibelen. Uansett, man tenker så mange tanker, så veldig fort, så å forklare hvordan jeg kom fram til tanken om Gud er komplisert. Men jeg så for meg lillesøsteren min, mamma og pappa. Jeg så for meg at jeg tar for gitt å kunne komme på besøk til dem om en måned, hvordan jeg tar selve livet for gitt, for ingen har garanti for en morgendag. Den tanken gjorde vondt, at jeg ikke setter pris på livet slik som jeg kanskje burde. Jeg er ikke redd for å dø, for det er et nytt kapitell og noe annet å gi seg ut på, men jeg er redd jeg ikke setter nok pris på dette kapitellet og alle som er en del av det, før det er for seint. Jeg så for meg Mathias, som jeg elsker så jævlig mye, og det er kanskje feil å skrive det på en blogg fordi det er så privat, men det er sånn det er og jeg lurer på om noen andre har det på måten. Om noen andre har det sånn som vi. Om det noen gang kommer til å gå over. Så tenkte jeg at jeg tar for gitt å få se han igjen også, og om noe skulle ha skjedd med han så ville det ikke vært noe poeng for meg å leve mer. Jeg hadde ikke tatt selvmord for det hadde jeg ikke turt eller klart, men den delen jeg liker best ved meg hadde bare blitt borte, og da kunne jeg like gjerne vært død. Jeg tror det er ekte kjærlighet, den delen av meg som er finest, mest genuin og god er den som kommer fram på grunn av han, eller oss, enten vi er sammen eller ei, lang tid siden eller ei, jeg vet at det er sånn og det kalles vel ekte kjærlighet, eller første kjærlighet, hva vet vel jeg. Hva vet vel vi. Det hadde uansett ikke vært noe poeng å fortsette. Jeg vet bare at jeg hadde blitt en kjip og kald og tom person, men jeg hadde fortsatt, men jeg hadde ikke klart å skrive mer. Ikke noe som hadde vært verdt noe, i alle fall. Jeg har opplevd å være forelsket mange ganger, men jeg har kun opplevd å elske noen en gang og det er helt forferdelig, fint og overveldende og jeg kan ikke forstå hvordan noen klarer å oppleve det med flere enn en person. Jeg har trodd jeg har det, men jeg vet nå at jeg ikke har. Om man elsker noen går det ikke over. Det har tatt 11 jævla år for min del, og det har enda ikke gått over. Jeg vet at det ikke kommer til å gjøre det heller. 

Så jeg lå her å tenkte på om jeg skulle be til Gud, en Gud jeg ikke tror på, kanskje for å si takk på en måte, for at jeg aldri har trengt å føle på en sånn smerte av å miste noen. Be til gud om at Tinnitusen min skal gå bort i samme slengen, kanskje. Og med en gang jeg skriver de ordene lurer jeg på om han, eller det, kanskje eksisterer likevel og om det egentlig er lurt av meg å skrive disse ordene. Om det er lurt å tvile, for kanskje det slår tilbake på meg da. 

Der etter kom en merkelig følelse. En følelse jeg noen ganger får. Den er helt umulig å beskrive men det er som om jeg, i små sekunder, blir i sync med universet. Jeg, og du, vi er universet. Det er en stor tanke på tenke på at jeg aldri har vært ingenting. Jeg har alltid vært et eller annet, som har blitt noe, som har blitt noe, som har blitt meg. En stein, kanskje? En komet? En planet? Som ble til en celle eller et atom som ble en sædcelle og som ble til meg? Det er rart å tenke på, men noe har jeg alltid vært. Noe har du alltid vært. Så noen ganger får jeg denne følelsen av å være i kontakt med universet, og denne fikk jeg av å tenke på Gud nå. 

Og dette kommer til å høres enda rarere ut, men jeg føler at jeg husker et tidligere liv. Jeg tror ikke man dør, så blir man født på ny som et annet menneske eller dyr. Men noe er det - og jeg har et klart og tydelig bilde i hodet - eller egentlig er det ikke et bilde  engang, det er en følelse. Jeg kan føle en følelse av et annet minne som ikke tilhører meg, den følelsen tilhører ikke meg, og det er så sykt rart. Og så kan jeg se for meg en farge. Mørkeblå. Den fargen popper opp i hodet mitt når den følelsen kommer, og den kom nå. Den kom på fredag også. Og så plutselig kan det gå noen år, før den kommer igjen og jeg får en slags Deja Vu, uten å oppleve en Deja Vu. Og jeg er ikke spirituell. Jeg vil ikke utforske denne delen av meg, for jeg vet jeg bare kommer til å få en million spørsmål flere enn svar.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette. God natt.  

JEG VET JEG IKKE BURDE SI DETTE

Kommenter her

inneholder annonselenke

Julekjolen min har kommet! Det var i alle fall denne jeg planla å ha på meg på selve kvelden, men jeg tror nok dette blir nyttårskjolen, eventuelt julebordkjolen istedenfor.. Men jeg følte meg fin i den, så en eller annen anledning skal den nok passe til!  (annonselenke) Dere finner kjolen HER!  

Dette kommer jeg sikkert til å få veldig tyn for, men jeg ønsker å dele tanker med dere, til og med de som ikke gjør at jeg blir "hyllet" og er "politisk korrekt".. Jeg har alltid vært en XXS, helt fram til i vår da jeg la på meg mye (som dere vet), og etter det har det vært et par ting å vende seg til. For eksempel at armene mine er større enn før, og selv om jeg elsker meg selv, og elsker kroppen min, så ble overarmene et lite kompleks. Jeg har ikke noe imot dem, sånn egentlig, men det siste året har jeg følt litt på komplekser over dem og har ikke valgt en eneste kjole hvor de ikke er dekket til. Det er så leit! Det er greit om det er på stranda for da er jo alle lettkledde, men jeg hater å gå i kjoler som viser dem, og jeg følte skikkelig på det etter gullruten og så alle bildene fra rød løper - da hadde jeg på en kjole som ikke dekket overarmene, og jeg følte meg så utrolig stygg etterpå. Dette er faktisk den eneste kjolen jeg har hatt på meg siden den gang som viser litt av armene mine, og det er så dumt, for jeg har aldri brydd meg om det tidligere. Jeg kjenner akkurat nå at jeg ikke bryr meg, og jeg ser jo hvor idiotisk det er, for jeg er jo kjempeflott og sunn. Og ikke minst fin, av helt andre grunner enn hvordan jeg ser ut. 


 

Og jeg vet at mange kommer til å tenke "åh men jeg har jo mye større armer enn henne", men TRO MEG, det er ofte folk klager over sine komplekser og jeg kunne ha tenkt "åh men jeg har jo mye styggere hår / øyne / kortere bein / rarere nese / mer dobbelhake" men noen andres komplekser skal ikke være en gjennspeiling av hvordan du ser på deg selv. Dessuten bryr jeg meg jo ikke om hvordan armene, beina, nesa, puppene eller hva det nå måtte være til andre ser ut, og det er vel fint å vite, for alle har det jo sånn.  Jeg skrev dette mer for å vise at alle har ting de sliter med, og jeg vet selv at armene mine ikke er svære, de er bare annerledes enn de var før. Jeg er fult klar over at jeg er nærme "idealet" som mange har når det kommer til kropp, og jeg ELSKER kroppen min, men absolutt alle har ting de skulle ønske var annerledes. Styrken er vel å akseptere, og ikke minst lære seg å like det man tidligere ikke var fornøyde med. Eventuelt fokusere på det som allerede er bra! Det har også vært vanskelig å få høre "åh, jeg ser du har lagt på deg", for det får meg til å tenke.. Ja, jeg vet ikke hva, at det er feil? Det er derfor jeg kom folk i forkjøpet og heller påpeker det selv, men det er kanskje også dumt, hva vet jeg.. Kanskje jeg må slutte å stresse over å være et "godt forbilde", og heller bare si det jeg tenker og føler på. 

Og som jeg tenker.. Om det VIRKELIG var et kompleks så hadde jeg vel gjort noe med det, som for eksempel å trene armer eller spise mindre godteri men hva faen.. Her ligger jeg og spiser, haha. Da får jeg heller bare velge kjoler som er litt tilrettelagt, ELLER bare ikke tenke på det og innse at jeg er fin og flott som jeg er. 

svar på noen spørsmål

Kommenter her

// egenreklame

Hei dere! Jeg har akkurat fikset meg fordi jeg skal på date med en venninne, det blir mat på delicatessen og jeg gleder meg til å spise ordentlig! Har gått rundt og spist pepperkake hele dagen, hehe. Jeg er et sånt irriterende menneske som kommer i julestemning bare jeg ser en melkekartong med nisser på, og det er jo cirka to måneder før selve dagen.

Til noe litt annet: det er mange av dere som spør meg om boken min vil komme på noe tilbud snart, og nei - ikke med det første. Prisen er 349 kr de fleste steder, men noen få selger den også for rundt 300, uten at jeg har helt oversikt over hvor. Lydbok vil bli spilt inn, men heller ikke her er det fastslått noen konkrete datoer (å spille inn lydbok tar også tid!). Riktignok vil pocketbøker komme cirka ett år etter utgivelsen og da er prisen litt mildere. Men bøker koster litt, men man kan ha dem hele livet riktignok!!:) Neste bokbad er i Sørumsand, 1. desember! <3Og til de som har lurt: dette er bøkene jeg leser nå! Ikke alle samtidig, hehe. Men jeg har lest alle sett bort fra "nærvær", som jeg holder på med nå.  

 

hvordan få glatt og fin hud!

Kommenter her

annonse

Jeg vil gjerne tipse dere om noen hudpleieprodukter jeg har blitt avhengig av! Eller, egentlig vært det ganske lenge og blogget om det før tror jeg, men siden det er søndag og dette inngår i min faste "søndagsrutine" så viser jeg dere nå også! :-) 

Face Mask - denne forebygger Acne, fjerner hudormer (på akkurat det punktet ser jeg sykt resultat!), porene blir mindre synlige, og siden masken løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden får man jevnere og finere brunfarge om man bruker masken før man soler seg. Man blir myk som en baby i ansiktet etterpå, og den effekten holder i et par dager. Jeg pleier å få venner til å kjenne, og så sier jeg hele tiden "ta meg i ansiktet, kjenn så mykt det er" fordi jeg blir nesten litt sjokkert over det selv. Jeg sliter også med sorte prikker i huden, eller - sleit med det før, nå er de jo borte. Pore Mask er også skikkelig god! Påfør den i hele ansiktet (ikke på øyelokk og rett ved øynene), og ha den på i rundt en halvtime før du skyller av med lunket / varmt vann. Og, man kan føle forskjell etter kun en behandling, i alle fall i mitt tilfelle!
Face Gel - med denne kan man se resultat med EN GANG, bare sjekk bildet over som er av alle mine døde hudceller! Man kan bokstavelig talt se hvordan huden er fri for smuss etter bare et par sekunder. Nesten litt ekkelt, men absolutt bra at resultatet kommer så tydelig.Og slik er resultatet etter! Ikke noe hudsminke, bare produkter som fungerer. Alle disse produktene hører sammen i en ansiktspakke - om du har lyst til å teste eller kanskje kjøpe i julegave har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% som kommer automatisk på linken HER, eller bruk koden "Sophieeliseface" 

Vi snakkes! <3 

 

USTABIL

Kommenter her

Jeg delte ut pris på p3-GULL i går, og i tillegg har jeg vært DJ to kvelder på rad hvor jeg har blitt kjørt hjem midt på natten, så døgnrytmen er mildt sagt ustabil. Jeg skal prøve å bruke denne dagen på bare kjedelig "logistikk", som å planlegge uken, vaske, rydde og forhåpentligvis bli litt sliten av det, sånn at jeg sovner i kveld. 

Litt gøy at håret mitt har holdt seg på plass helt siden i går! Det er Sara W på Hendrix Hair majorstuen som fikset de. :) Jeg dermot er ikke like fresh akkurat nå, med gårdagens sminke og alt. Well well!  

 

DE SISTE BESTE TILBUDENE

Kommenter her

annonselenker


 

Herregud jeg beveget meg nettopp ut i offentligheten, jeg hadde glemt at black friday ikke kun eksisterer på internett.. Haha, ALDRI igjen! Folk er helt gale, og jeg er nok en gang tilbake i sofakroken og kan nyte litt stille shopping i fred og ro. Jeg har fått litt ekstra kosmetikk fra merker som Nyx, Redken, Wet n Wild ++, og alt er på opptil 80% rabatt! Sjekk ut alt her <3Altså.. Hvor bra er ikke NYX? Det er alltid en god pris, men nå som det er på tilbud kan man virkelig gjøre et kupp! Det er ikke dyretestet, og de holder lenge. I tillegg er øyenskyggesettet som jeg viser under her det jeg har brukt i dag! Dere finner utvalget av nyx HER. 

Elsker denne leppestiften! Den finner du HER. 

Makeup Revolution har et helt fantastisk highlight-contour kit, som dere finner HER. Jeg har brukt det på bildet over, og forvrøig alle bildene i dette innlegget. På bildet er det ikke blendet ut, men resultatet blir flawless, i tillegg er det lett å bruke :) Blushen elsker jeg også! Den finnes HER, men få igjen, så kjapp dere! 

 RedKen har noen fantastiske hårprodukter, og disse har vært fast inventar i dusjen både hos meg, men også hos familien min lenge. Jeg husker enda første gang jeg brukte dette merket, jeg var vel 16 år og det var som en ny verden åpnet seg, haha. RedKen finner du HER! Jeg kunne ikke dy meg.. Jeg måtte bare prøve å bestille disse parfymene som jeg elsket i mine yngre dager fra Britney Spears. Og jeg elsker dem enda like høyt den dag i dag! Dere finner den rosa her, som er den søteste, og den mørkeblå her, som er litt mer sensuell. 


 

Husk at det er gratis frakt og 1-4 dagers levering! Dere finner hele utvalget HER! 

 

JEG BLIR PROVOSERT

Kommenter her

Noe av det fine ved å leve, er jo at man kan være flere ting på en gang. 

Er det ikke fantastisk?

Man kan være sterk, og man kan være svak. Man kan være opptatt av utseendet, men samtidig være opptatt av miljø og politikk. Man kan bruke en time på å sminke seg, men samtidig drive sin egen business. Noe av det jeg liker aller best i hele verden er å jobbe hardt. Jeg kan nesten dra den så langt som å si at jeg liker stress, og jeg liker å være sliten fordi resultatet mot slutten blir så verdt det. Det er så klart dager hvor jeg har lyst til å legge meg ned å gråte fordi jeg har tatt på seg mye ansvar, og det skjer jo, det også. Men som regel har jeg det veldig fint med å pushe meg selv.

En kjent blogg kan alle få. Man trenger ikke gjøre så mye mer enn å lage en skandale ut av sitt eget liv og kjøre på med syke opplevelser, ha en "one hit wonder" på internett med noe sykt stunt man har gjort så kommer også leserne tikkende inn. Det er ikke spesielt vanskelig å bare blogge. Jeg forstår heller ikke de som synes blogging i seg selv er stress. Jeg blir faktisk nesten irritert når noen sier "åh, blogging er så slitsomt", for NEI!

Blogging er et kreativt yrke, og om du ikke eier et kreativt gen og sliter med å finne på ting du kan skrive om så er det slitsomt, ja. Men da har du valgt feil yrke og burde finne på noe annet i stedenfor, da er det ikke for deg. Å BLOGGE ER IKKE HARDT!!! Haha jeg kan nesten ikke få sagt det nok, men jeg blir så provosert når andre skriver det.

Derfor blir jeg også provosert når folk sier "åh men tenk på Justin Biber som er sliten". JA jeg forstår at han er sliten, ALLE er sliten. Det finnes trebarnsmødre som sitter i kassen på rema 1000 hver eneste dag og sliter med å få endene til å møtes UTEN å slå til kundene som kommer dit hver eneste dag! Det finnes folk som er psykisk syke, som bor i en liten hybel og har mistet alt de eier UTEN å gå rundt å spytte på folk. Og, det finnes folk som har en mye verre og hardere jobb enn BLOGG som likevel starter hver dag med et smil uten å slenge dritt til arbeidsgiverne sine (i dette tilfellet, lesere).

Om man bare skal klage over alt man har, så kan man jo like gjerne slutte. Det er ingen som tvinger deg til å blogge. Det er ingen som tvinger deg til å være artist. Jeg kan selv være dritt lei, og jeg har selv vært 16-17 år og ikke hatt noen klare refleksjoner over livet, men det gir INGEN rett til å være en kjip person av den grunn. Det er helt OK å være trøtt og hate alt, men det er ikke ok å oppføre seg som en bortskjemt dritt av den grunn.

Spre kjærlighet og respekt, og om man ikke la så mye energi inn på å være negativ.. Da hadde man ikke vært så sliten! Simple as that.


 

DIKT - SOPHIE ELISE

Kommenter herJeg sitter i sofaen og skriver dikt. Hele hodet mitt i dag har vært et eneste dikt, om man kan si det på den måten. Jeg tenker i dikt. Jeg liker best å skrive dem ned fysisk med penn og papir for da kan jeg liksom ikke angre meg, gå tilbake å flytte på følelsene mine. Det er mer ekte. Skrives ordene i word går det alltids å angre, men med penn må jeg stryke over, og det gjør jeg aldri. Det jeg følte, det blir. 

I kveld er jeg DJ i Lillestrøm (Martins, ID:18), og det blir gøy. De som kan, ta turen innom for litt deilig hip hop, RnB og trap :) 

Trener du? Sjekk tilbudene!

Kommenter her

I samarbeid med tights.no // reklame
Man kan si mye rart om denne dagen, og jeg forstår at folk rynker på nesa. Jeg har allerede sett folk være helt gale i gatene, folk er som dyr - og det er ikke noe jeg er fan av, heller. En regel kan være å kun shoppe noe du ønsker deg / vil ha uansett, og da er det jo like greit å gjøre det hjemme, fra sin egen sofa? Jeg personlig trykker hjem treningstøy og sminke i dag, blant annet, uten å måtte sloss med folk på et kjøpesenter. :) Det er det ikke verdt uansett. 

Her er noen av mine favoritter! :) 

> SJEKK ALLE TILBUDENE HER <

2XU
ICANIWILL
WE ARE FIT
SKINS
...og Adidas, Reebok, Nutramino, Quest Nutrition, Björn Borg og 100+ andre merker!

Tights.no har nok by far årets råeste Black Friday-salg for de som er treningsinteresserte og har MASSE som jeg uansett ville hatt lyst på til vanlig, og ikke bare fordi det er ekstra billig. 

Jeg la ut et innlegg mandag om at de hadde 2XU-tights til bare 499kr men de er nå nesten utsolgt. Nettopp derfor har de nå ekstremsalg på 2XUs mest populære modell Mid-Rise, som har ekstra høyt liv. Gjør heller ikke noe at man får den rompa i den. :)2XU Mid-Rise nedsatt til 699kr (veil 1299kr!)
Gjelder kun Black Friday!

På bildene under har jeg på meg et av deres nyeste merker, AIM'n, som forrige onsdag hadde verdenslansering med en ny kolleksjon! Dette er et sett med treningstøy som jeg virkelig elsker, men det er også mye annet bra i nettbutikken! 

SportsBH fra AIM'n | High Waist Tights fra AIM'n | Sko (flere modeller, mye utsolgt)
Bruk rabattkoden aimn25 som gir 25% i helgen på alt fra AIM'n


Tightsen er veldig høy i livet og IKKE gjennomsiktig i det hele tatt!
Bruk rabattkoden aimn25 som gir 25% :)

IKKE MINST - dette er en fin dag å sikre seg julegaver! Jeg har i alle fall et par treningsglade venner som får noe fint under treet i år :) Dette er jo en unik sjanse til å shoppe ekstra billig! 

-> www.tights.no :)

BLACK FRIDAY - COVERBRANDS HAR OPPTIL 90% RABATT!

Kommenter her

ANNONSE

Black Friday er årets største shopping- dag og i år arrangerer coverbrands sitt største og beste Black Friday salg noensinne. Du får fra 25-90% rabatt på HELE butikken, inkludert Morphe og NYX som vanligvis ikke er rabattert. Dere kan sjekke ut hele tilbudet her. I tillegg har de i år noen Black Friday superdeals hvor du kan spare opptil 50% rabatt på en rekke bestselgere! Linken finner du nederst i innlegget. Jeg har samarbeidet med Coverbrands.no i flere år fordi jeg synes de har det mest spennende utvalget av sminke og skjønnhetsprodukter. De har også gratis frakt & retur og 365 dagers åpent kjøp.

Jeg <3 Coverbrands, her er noen av mine looks fra årene som har gått. Det er KUN produkter fra Coverbrands som har blitt brukt her. :) 

Her er mine Black Friday favoritter: 

 

Sunspa er den beste selvbruningen til hjemmebruk, synes jeg! Enkel å påføre, gir en jevn farge og holder bra. Finnes HER! // 

Anastasia Dipbrow pomade: Jeg elsker produktene fra Anastasia Beverly Hills og DipBrow Pomade kommer jeg garantert til å bruke i flere år framover! Denne brynpomaden er vannfast, sitter hele dagen og finnes i mange ulike farger. Det tok meg litt tid å lære hvordan jeg fikk et fint resultat, men jeg er til gjengjeld ikke så stødig på hånden. Nå som jeg har lært meg det er jeg frelst! Jeg har fargen «medium brown».HER. 

 


 

 Bahama Mama: theBalm`s mest populære bronzer er en stor favoritt hos både meg og en rekke andre bloggere! Den er helt matt og er perfekt til konturering. Finnes HER //

 Beauty Blender: Denne kjente mirakelsvampen gir et jevnt og flawless makeup-resultat. Jeg elsker å bruke den på spesielt concealer og foundation.Finnes HER // 

The Balm The Manizer Sisters; Denne paletten inneholder de tre bestselgende highlighterene Mary-, Betty- og Cindy- Lou Manizer. Kan du navngi en mer ikonisk trio kanskje? Et must have i sminkepungen.. Finnes HER 

Decrusto the Original Black Peel Off Mask: Dette er min favoritt ansiktsmaske som jeg har blogget om mange ganger før. Den renser porene, fjerner urenheter og hudormer og etterlater huden skikkelig ren og fresh. Finnes HER 

Hydrating Mask: Denne hårmasken fra norske Alexander Sprekenhus er den beste jeg vet om - tro meg, den gjør underverker på tørt hår, og ikke minst extensions! Finnes HER 


 

theBalm Meet Matt(e) Hughes Mini Kit: Som dere vet elsker jeg matte leppestifter og dette settet er genialt hvis man ønsker å teste ut mange farger. Settet inneholder seks flytende leppestifter i miniversjon og på hånden min kan dere se mine favoritter. . Finnes HER. 

Morphe 35OS: Hva kan man si? Denne paletten har alt man kan ønske seg av øyenskygger. Personlig er jeg er helt frelst! Morphe 35OS inneholder 35 skimrende, veldig pigmenterte øyeskygger i varme toner. Hver og en av dem er helt nydelige. Finnes HER 


 

Mermaid Multipurpose Brush Kit Rose Gold: Disse børstene er helt fantastiske. De er skikkelig myke og behagelige og gjør påføringen av foundation og pudder til en lek. De har brått blitt kjempepopulære blant de mest kjente Youtuberne, og kommer i et sett på 10 ulike børster. Denne versjonen i rose gull får dere som mine lesere eksklusivt tilgang til å shoppe i dag. Finnes HER. 

Coverbrands har også et Black Friday Supertilbud hvor du får opptil 50% rabatt på en rekke bestselgere.  Supersalget finner du HER!  

PS!! Jeg har fått en Gullkonvolutt hos Coverbrands, og tre av mine følgere som handler på Black Friday kan vinne denne, og få HELE orderen gratis om du skriver SOPHIE i kommentarfeltet ved checkout. Lykke til! 

 

HEI FRA HAMMERFEST!

Kommenter her

//annonselenke

Folkens, jeg er i Hammerfest! Og jeg må bare si at jeg elsker å være så langt nord, og ikke minst hvor takknemlig jeg er for at jeg får sett så mye av det vakre landet vi har. Jeg møter så mange som aldri har reist lengre nord enn Trondheim, og det er virkelig synd, samtidig som jeg forstår det for hadde jeg ikke hatt jobben jeg har så ville jeg ikke fått sett så mye selv. Kanskje man burde dratt på en norgesferie en gang? Det har jeg så lyst til! 


 

(annonselenke) Bukse Acne / Topp NLY trend

Jeg booket meg inn på Scandic for å sove et par timer nå på ettermiddagen, og nå føler jeg meg uthvilt og klar for bokbad. Det blir høytlesning, intervju, signering og selfies for alle som måtte ønske det. :) 

 

FAVORITT..

Kommenter her

Årstid: Sommer i Oslo, men vinter i Harstad. Eller, sommer i Harstad også egentlig, på grunn av den fantastiske midnattsolen og alle mulighetene man har til å ta fine bilder, være ute hele natten med venner.. Ja. Men det er noe med vinteren som gir meg en koselig og rolig følelse, det er som om jeg endrer helt sinnstemning utifra årstid. Før brukte jeg å bli veldig nede på vinteren men nå er jeg mer rolig på denne årstiden, og det føles greit å slappe av. 

Dag: Aner ikke, for jeg har ikke noe spesielt forhold til hverdag eller helg egentlig, siden jeg jobber mest helger med tanke på reiser og DJ-jobber. Jeg skriver også mest i helgene. 

Tid på døgnet: Egentlig morgenen, men jeg er desverre en nattugle og sitter oppe alt for lenge, de aller fleste kvelder. 


 

Blogg: Jeg leser isabelles.nu, kenzas.se, kristinaandersen.blogg.no og idawulff.blogg.no flere ganger om dagen, og så klikker jeg meg inn på de andre på topplisten jevnlig i tillegg. Det er viktig for meg å følge med på hva andre gjør! 

Instagram: Noe av jodel, kanskje? 

TVprogram: Frikjent akkurat nå, og SKAM så klart. 

Podcast: FRIÅR og Tusvik & Tønne. WOW for et utrolig basic svar, haha. Men det er de jeg liker best. 

Outfit: Overknee-boots og en stor genser.

Sko: Som jeg skrev nettopp, overknee-boots! Jeg ELSKER sånne sko. Skikkelig sexy, og jeg føler det har blitt "min greie" siden jeg bruker det hver eneste dag. 

Skjønnhetsprodukt: Kan man si parykkene mine? Haha. 

Leppestift: 
 Umulig å velge! Jeg har så sykt mange leppestifter og jeg bruker en ny hver eneste dag. 

Parfyme: Er en skikkelig ESCADA-jente! Søtt og "girly".

Veske: Kanskje den første dyre vesken jeg kjøpte, som er fra Celine. Jeg har aldri sett noen som har helt lik som den i alle fall :)

Låt: En udødelig klassiker for meg er Blackmill - Spirit of life. Herregud så mange minner den bringer frem. Jeg skal ha den låten i begravelsen min!

Drink: Alt som smaker litt kanel synes jeg er sjukt digg.

App: instagram og snap, men er også avhengig av "sleep and relax well" for å få sove. 

Nattklubb:  Hater egentlig "klubber", men det nærmeste jeg kommer som jeg liker å være på er The Villa, Jeger og BLÅ i Oslo. 

Matrett:  Frøken BASIC slår til igjen og sier taco:( 

Person: mamma&pappa♥ 

 

 

MAN MÅ MISTE SEG SELV FOR Å FINNE TILBAKE

Kommenter her

//annonselenke

Da jeg leste igjennom gamle innlegg tidligere i dag ble jeg nesten litt trist. Jeg føler at det siste året har vært en sann berg-og-dal-bane for meg emosjonelt, for det har vært så vanskelig å kombinere det å skrive blogg med å skrive bok. Bloggen er enda "barnet" mitt og det viktigste jeg har, for det representerer forholdet jeg har til dere, men også noe jeg har bygget opp helt selv. Fra ingenting, og så til dette her. Før, da jeg nettopp hadde startet dro jeg med meg kameraet over alt, jeg tvang venner til å knipse bilder, jeg var våken hele natten og skrev innlegg etter innlegg, jeg sto opp seks på morningen for å rekke å fikse meg slik at jeg kunne blogge allerede før skolestart og nå føler jeg at hele bloggverdenen har endret seg. Folk har proffe fotografer, antrekkbildene er som hentet rett ut av en moteserie for Vogue, og jeg klarer ikke - eller ønsker ikke - å henge med på den utviklingen. Skal ikke dette være en dagbok, da? 

 Dette året som har gått har jeg vært flau av å blogge. Det er jo ingenting å være flau over, for blogg er et fint medium og jeg er takknemlig for at jeg driver med det, i tillegg så er det jo sykt kult at jeg har klart å bygge den til å bli så stor! Men av en eller annen grunn følte jeg vel at det var "under meg", fordi jeg så hardt prøve å imponere mennesker rundt meg. Teit, ikke sant? Man må aldri, aldri gi opp noe man egentlig har troen på selv, fordi andre rundt deg kanskje ikke aksepterer det. Jeg føler bloggen min har vært elendig dette året, men noen ganger må man vel miste seg selv litt for å finne tilbake. Alt føles bedre nå, og jeg har motivasjonen min på plass igjen, og jeg har mange gode ideer. 

 


 

(annonselenke) Cardiganen min finner du HER .

 


Jeg gleder meg til framtiden med dere!

 

PÅ DENNE DAGEN

Kommenter her

 

På denne dagen for fem år siden..

 

hadde jeg akkurat fått nytt bloggdesign, og var superfornøyd med det... Dette gir meg veldig lyst til å få et lignende bloggdesign igjen, hva synes dere? Eller ikke lignende, bildene er jo helt forjævlige, men rosa og søtt liksom, det tror jeg hadde vært noe. Digger at jeg hadde perler i håret, haha. 

Og ble i samme slengen anklaget for å ha kopiert bloggeren TCMN sitt design, noe jeg benektet helt. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg hermet etter det eller ikke, haha.. Ellers satt jeg hjemme og slappet av i sofaen, som jeg ofte gjorde på den tiden.

 


På denne dagen for fire år siden..


 

...var jeg lei meg, men Anne-Sofie kom og tok meg med på kino for å muntre meg opp. Så fint å tenke på at vi enda er like gode besties, den dag i dag <3 Jeg kan ikke huske hva jeg var lei meg for (herregud, hukomelsen begynner å svikte for meg), men det var vel fordi det var mørkt, kaldt, bodde i Harstad, ensom.. Dere skjønner tegninga.


På denne dagen for tre år siden...

Hadde jeg på meg sko inne, tydeligvis??? Haha, det ser jeg nå, når jeg ser på bildet over. Og jeg hadde langt naturlig hår, selv om jeg hadde extensions. Og herregud, jammen var jeg ikke lei meg igjen. Er det noe med denne dagen hvert eneste år? 

 


Jeg bestemte meg også for å dra ut senere på kvelden, og dette ble antrekket. Jeg hadde vondt i en pupp, var usikker på om jeg skulle på byen og jeg skulle snart til Istanbul med min daværende kjæreste.


På denne dagen for to år siden.. .. trente jeg og Yasin sammen for første gang til Mitt Dansecrew! Jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på denne tiden, for en flott periode av livet det var - og helt jævlig tung, men jeg trengte det skikkelig. I tillegg satt jeg hjemme og... slappet av. Og var lei meg. Hva faen????? Altså nå begynner det nesten å bli skummelt her, er denne dagen forbannet?


På denne dagen for ett år siden. .

 .. Var det kjendisgallaen, og jeg vant årets blogger for første gang! Og som vi alle husker var jeg lei meg her også, lol. Ikke fordi jeg vant årets blogger for det var jeg helt overlykkelig over, men på grunn av den.. altså, jeg vet ikke hva man skal si, relativt oppmerksomhetssyke andreparten som var med meg den kvelden. Jeg var så sliten bare. Lei av alt. Jeg takker meg selv så og si hver eneste dag for at jeg brøyt ut av alt det. 


I dag. . 


 

Dette er det eneste bildet jeg har knipset av meg selv så langt i dag. Jeg har en slags susing i øret som har vart i et par dager og begynner å bli redd for at jeg har fått tinitus, men det er kanskje ikke noe man bare får helt uten videre.. Men så har jeg jo vært på konsert, i går så jeg schoolboy q live, og da jeg våknet i morges var jeg så trøtt at jeg gråt litt, haha. Det har jeg forøvrig også bilde av når jeg tenker meg om, så jeg løy når jeg sa at bildet over er det eneste jeg har, for dette glansbildet finnes også:For det første ser jeg ut som en baby, og for det andre ser jeg ikke ut, og for det tredje er det slik håret mitt er uten parykk / clip on, og ja.. Det er mye man kan si om dette bildet, haha. Så slik er altså dagen i dag. Jeg er sliten, men det er min egen feil, for etter å ha kommet hjem fra konserten begynte jeg med seriemaraton og telefonsnakk i flere timer, så da alarmen ringte hadde jeg rett og slett ikke annet valg enn å ta til tårene. Dere vet den følelsen.. Jeg har vært hos cappelen og signert 50 bøker som selges i dere bokbutikk på Karl Johan, jeg har vært i et møte, jeg har tatt spraytan, jeg har dealet med litt kaos på jobbfronten og en kronikk som bare ikke blir bra uansett hvor mye jeg prøver, og jeg sover helt elendig om natten fordi jeg drømmer så mye greier. MEN, LIVET ER FINT UANSETT, og jeg er så forbanna takknemlig for alt jeg har. Nå skal jeg bare sove litt, så ordner alt seg. 

 

TIPS: 2XU-TIGHTS TIL 499,-

Kommenter her

I samarbeid med tights.noJeg kjenner de som startet Tights.no godt på privaten, og jeg husker godt at de startet nettbutikken for to år siden i en liten leilighet på majorstuen, og jeg husker hvordan de jobbet døgnet rundt for å prøve å få det til å gå. To år senere jobber samme guttegjeng fortsatt døgnet rundt, med stor suksess. Nå har de årets råeste Black-Friday salg med over 200 000 produkter på salg! Det har vært stort å se utviklingen fra starten, og jeg er veldig stolt! 

> SJEKK ALLE TILBUDENE HER
 

BH fra WE ARE FIT (på salg!) og jakke/hettegenser fra ADIDAS (på salg!)


Tights.no er min eksklusive partner på treningstøy og utstyr, og i dag var jeg innom dem fordi de planlegger et nytt klesmerke og spurte meg om meninger på vareprøvene. Så vi jobber tett, og det er jeg glad for! Dere får se snart :) 

PS! De har Black Friday Superuke hele uken, vær rask om du vil sikre deg de beste kuppene på treningstøy, smartmat og og hjemmetreningsutstyr!


Inntil de blir utsolgt får du denne 2XU-tightsen for bare 499,- på Tights.no!
Finnes i sort/sølv, sort/sort, sort/rosa og sort/grønn :)

EN VOKSNERE VOKSEN

Kommenter her

Voksen

For snart fire år siden ble jeg voksen, det var i det minste det loven sa. Jeg var myndig og kunne gå på polet, kjøpe nye pupper og kaste den falske legitimasjonen min i søpla. Jeg kunne kjøpe røyk uten å ha høy puls, og jeg kunne ta lappen. Jeg feiret med kostymebursdag og forelskelse, selvbruningskrem og gulløyenskygge.

Voksen.

For snart fire år siden ble jeg voksen, det var i det minste det jeg ble fortalt. I dag er jeg enda eldre, og jeg kan kjøpe sprit på polet, jeg har lov til å drikke i USA, jeg eier mitt eget AS som omsetter for noen millioner per år. Jeg har kjøpt leilighet, jeg har gitt ut bok og jeg har ansatte. Jeg leser morgenbladet, følger med på politikk og jeg får høre "tenk alt du vet".


 

Voksen.

For snart fire år siden ble jeg voksen, det var i det minste det jeg trodde. Likevel sover jeg med kosebamse hver natt, jeg spiser nudler til middag og jeg bruker tre uker på å vaske klær. Likevel føler jeg det er stressende å betale regninger, jeg kommer ikke inn på alle utestedene jeg vil og jeg har fått høre "du er for ung til å forstå".

Voksen.

For snart fire år siden ble jeg voksen, men det føles ikke slik. Når noe vanskelig skjer tenker jeg at jeg må finne en voksen, en voksnere voksen for å gjøre det jeg ikke klarer. Jeg spør enda "er vi framme snart" når vi kjører bil, og det er mange ord jeg ikke forstår. At noen på min alder har flere barn og har et stabilt liv er mer enn jeg kan skjønne, samtidig som jeg føler meg klar for akkurat det samme. Jeg er et sted midt i mellom, å være den unge og den gamle. 

Nå skal jeg spise nudler til middag for andre dag på rad.  

UNGE MENNESKER ER IKKE VIKTIG FOR SAMFUNNET

Kommenter her

Her om dagen leste jeg en artikkel hvor forfatter Ottar Grepstad kommer med følgende utsagn: "Det er nesten ingen biografier av et ungt menneske som er viktig i seg selv. De er ikke viktig for samfunnet".

Dette er som å si at unge mennesker sin stemme ikke er å viktig, det er å fraskrive viktigheten til en hel generasjon, og det gjør meg så frustrert. Hvorfor skal unge menneskers stemme, liv og følelser være mindre viktig enn noen som har erfart mer? Hvorfor må jeg vente til jeg blir 50 med å skrive en bok om tenårene mine, når det er jeg har dette ferskt i minnet? Betyr man ikke noe for samfunnet før man er "voksen"? Betyr ikke ordene mine noe? Skal man, som ungdom, være nødt å lese bøker skrevet av noen som skiller flere generasjoner fra en selv? 

Er det ikke helt fantastisk om jeg, og Marcus og Martinus, får unge mennesker som aldri har plukket opp en bok til å begynne å lese? Om unge mennesker som kjeder seg lett, kanskje leser en bok for første gang og at det bidrar til mer leselyst? Bøker er fantastiske, og det er viktig at unge mennesker får opp øynene for det. 

Boken min er ikke skrevet av en voksen som snakker til de unge - og nettopp derfor er den viktig. Den er ikke en moraliserende pekefinger som skal fortelle andre hva de skal mene, føle og tenke. Det er ikke en bok som skal forklare hvordan man bør leve et liv, og den skal ikke være en refleksjon over ting jeg burde gjort bedre eller annerledes. Den skal omtale meg, akkurat nå, følelser jeg har følt på, for en generasjon som vokser opp akkurat NÅ. Om jeg skulle skrevet en bok om 30 år, om hvordan min ungdomstid var, så ville den ikke vært like relevant. Jeg hadde ikke klart å skrive som et ungt menneske, og jeg hadde ikke klart å nå ut til unge mennesker. 

Jeg synes det er helt fantastisk at unge mennesker har en stemme. Men det betyr vel ikke noe at jeg mener det - nettopp fordi jeg er ung. 


 

UKEN SOM GIKK

Kommenter her

//annonselenker

Ukens bloggleser:
NY KATEGORI! Jeg tenker å legge ut et bilde i uken som dere har tagget meg i. Dette er fra bokbadet på strømmen storsenter, og hun jenta her spurte "kan vi ta et klemmebilde" og jeg bare "ja, er det en greie?", haha. Men det ble jo veldig koselig! Husk at jeg kommer til Hammarfest på torsdag i samme ærend :) 

 


Ukens treningsmotivasjon:


 

Jeg har begynt å gjøre "challanges", og det funker greit på motivasjonen å ha noe veldig konkret å forholde seg til. Akkurat nå er jeg på dag 6 av den over, og det er absolutt greit å gjennomføre. Om det blir noe resultater er vel heller tvilsomt, men det skader jo ikke heller. Jeg gjør altså dette i tillegg til vanlig trening, for eksempel før jeg skal legge meg, da sovner jeg enklere. 


 

Ukens låt: 

Lillesøsteren til Miley Cyrus har gjort sin debut som artist, og jeg elsker resultatet. Jeg hører på den hele tiden, haha. Og så elsker jeg at hun høres ut som en liten Miley, man kan virkelig høre søskenlikheten i stemmen. 


Ukens noe helt annet:


 

Jeg og Fetisha har bestilt billetter til improvisjonsteater! Det har jeg aldri vært på før, og jeg kjenner jeg blir litt stresset av tanken - skal skuespillerne stå der å bare finne på ting underveis, liksom? Haha! Vi skal se St Lilleborgs Politistasjon den 10. desember på Det Andre Teatret, og jeg ser frem til drama, action og mysterier - helt uten manus.


Ukens nelly:(annonselenker) 1. Skjørt her // 2. kjole her // 3. kjole her 

Ja, jeg bestiller vel fra nelly en gang per uke, haha.. Det er ikke så lett å holde seg unna når man får nyhetsbrev! Og nå er det jo den såkalte "partysesongen", så det dukker opp så mye fint av kjoler. 

NÅR DET IKKE FUNKER

Kommenter her

inneholder annonselenke

I går var jeg helt utslitt, og det var tross alt søndag, så jeg tok meg friheten til å være litt av sosiale medier - inkludert blogg. Planen var å legge meg tidlig men jeg ble sittende å vri og vende på hodet på grunn av en tekst jeg skal skrive for en avis, og så kom jeg ingen vei og da ble jeg så frustrert. Det er skikkelig kjipt når man føler at noe man virkelig kan ikke helt funker, og det er tekst i mitt tilfelle. Det har alltid kommet så lett, men plutselig sa alt bare stopp, så jeg får gi det et nytt forsøk i dag.

Ellers sitter jeg i juryen for en skrivekonkurranse aftenposten har, så jeg var på et møte tidligere i dag for å diskutere med de andre i juryen om hvem som burde vinne. Det var en stor ære å bli plukket ut til noe sånt, og jeg gleder meg til det norske folket får lese tekstene! 

I mangel på bedre bilder akkurat i øyeblikket.. Dette er kjolen jeg hadde på meg på lørdag! Fin? Jeg har snudd den feil vei, egentlig skal den ha litt utringing men det ble for vulgært for min smak. Dere finner den her!  (annonselenke)  


 

BESTEVENNINNE KOS

Kommenter her

//annonselenke
Jeg og Anne-Sofie er hos meg, spiser pizza og ser på SHREK 2. Herregud så bra den filmen er! Skikkelig gjennomført. og nå - flere år senere - er enda "pus med støvler" den søteste noen sinne. Jeg husker da jeg var sånn 11-12 år gammel og brukte masse penger på å bestille bakgrunnsbilder av han til telefonen min, haha.. Anne-Sofie gjorde visstnok det samme, og vi begge fikk alvorsprat på hver vår kant hjemme. Jeg bestilte også masse ringetoner, animerte bilder og hele kjøret. Da var man ung og uansvarlig, og foreldrene ble sittende igjen med regningen. Heldigvis er ikke det en greie nå lengre, ha ha.Vennetatoveringen vår! ​
(annonselenke) Genseren min er fra Calvin Klein! 

 

Vi skal i bursdag nå snart, og så enda en bursdag, hehe. Travel lørdag, så greit å starte den litt rolig! 

IKKE NOE JEG TAR FOR GITT

Kommenter her

//annonselenke og egenreklame

(annonselenke)  Settet jeg har på meg finner du her

 

Det var veldig hyggelig med boksignering på strømmen storsenter i dag! Jeg var som vanlig spent på om noen i det hele tatt ville dukke opp, ettersom jeg har hatt to boksigneringer i Oslo allerede, haha. Men det var nesten 300 stk der, og det er ganske greit til at det var en fredag kveld! Jeg har truffet så mange fantastiske jenter og gutter, seriøst tusen takk for alt dere deler med meg av klemmer, brev, personlige historier og til og med nervøsitet, haha. Det viser jo bare at det betyr noe for dere! Dette var den perfekte starten på helgen, og nå sitter jeg hjemme i sofakroken og smiler. Takk igjen, håper alle setter pris på en personlig hilsen i boken sin. ♥

Jeg leste også litt fra boken og hadde en litt mer dyptgående samtale om den, og livet generelt, sammen med John som blir med meg på alle bokstoppene framover. :) 


Et av høydepunktene for meg var å treffe en jente jeg dro med meg på backstage etterpå. Jeg pleier å gjøre det, både på DJ-jobber og boksigneringer, jeg legger merke til en person som.. trenger det, og så får de litt ekstra tid med meg - rett og slett fordi jeg merker på dem at det betyr ekstra mye, at de er ekstra nervøse eller hva det måtte være. Og jeg må bare si, seriøst folkens, vær snille mot hverandre. Det finnes nok av jævlighet i denne verden til at vi skal gå rundt å rakke ned på andre, absolutt ALLE har grunner til å være som de er, ALLE har sin historie. Vi bor i verdens beste land med all verdens av muligheter, ikke kast bort det fantastiske livet vi har på å gjøre ting kjipt for andre. Vær så snill! Dere skal bare vite at jeg ser enhver av dere som føler dere ensomme, utstøtte, mobbet eller forlatt. Jeg ser dere. Jeg er dere, på så mange måter. Jeg håper boken, og møtene med meg, kan hjelpe litt. ♥ 
 

Jeg gleder meg utrolig mye til flere møter med dere utover vinteren og våren! Om dere har ønsker om steder jeg skal besøke, si ifra til deres lokale bokhandel :) Nå skal jeg bare slappe av hjemme sammen med en venninne, og så håper jeg dere nyter helgen også, uansett hvordan dere tilbringer den. Husk på at jeg ikke alltid har hatt venninner, kjærester, ting, klær.. Alt det. Til og med det at jeg har en venninne å være med i dag er ikke noe jeg tar for gitt. Men husk på folkens, det er et langt liv - og ting blir bedre om man bare holder ut. 


På strømmen storsenter selges det nå 30 signerte eksemplarer på ARK, så løp og kjøp om du ikke fikk mulighet i dag! Ellers selger boken min over alt hvor bøker selges :) 

et innblikk i hverdagen min

Kommenter her

//annonselenke

De første årene jeg blogget var jeg skikkelig flink til å ta med meg kamera uansett hvor jeg gikk, og jeg fikk venner til å villig - eller motvillig - stille opp på bilder. Etterhvert har jeg utviklet en motvilje for å spørre folk om å stille opp på bilder, kanskje fordi alle har blitt eldre og de sosiale rammene er litt annerledes, men det er jo bare tull for de aller fleste har jo ingenting imot det. Og dere synes kanskje det er gøy å se mer av hverdagen min også? 
 

Så, i går dro jeg på middag hos vennene mine Danby & Simen (som jeg var i LA med tidligere i år), og passet på å ta med meg kamera for å få knipset litt. Det var veldig hyggelig, og første gang jeg fikk sett leiligheten deres, som var veldig fin! Vi ble servert koreansk mat, som jeg heller aldri har spist før, men det smakte godt. Og jeg var virkelig alt for brun, hehe.. Jeg tok spraytan hos spraytanhuset i går, og før man dusjer er fargen veldig sterk. Så ja. . Sånn var det! Og parallelt med middagen satt jeg og dealet med alle meldingene som tikket inn om videoen med meg og Fanny. Det er altså ikke en musikkvideo til de som tenkte det, det er en promo for sangen hennes som kom ut i dag. :) 
Toppen jeg hadde på meg finner du HER / smykke HER (annonselenker) 


 

Nå skal jeg snart dra mot Strømmen Storsenter! Sees der klokken 18:00!

 

 

KJÆRLIGHET ER BARE KJÆRLIGHET

Kommenter her

For en stund siden kom jeg ut offentlig med noe som aldri var å "komme ut" for min del. Det at jeg blir forelsket i begge kjønn, og tiltrukket av begge kjønn, ble blåst opp til en svær sak om at jeg er bifil. Er jeg det? Kan jeg i det hele tatt definere meg med en kategori? Jeg definerer ikke meg selv som hetero, bifil, lesbisk eller "panseksuell" , hva nå enn det er. Alt jeg vet er at jeg har vært forelsket i en jente, vært betatt av flere og jeg har vært forelsket i gutter. Riktignok flest gutter, men det er nok bare tilfeldig, det har bare blitt sånn. Men jeg har slitt så jævlig med det, å måtte definere meg som noe, for jeg tenker jo ikke på det - i alle fall ikke like mye som andre gjør.


 

Så når Fanny kom til meg og snakket om at hun har det på samme måte, og at hun pga meg hadde klart å innrømme det ovenfor seg selv - så ble jeg skikkelig glad. Å få være med på dette sammen med henne for å sette lys på noe så vakkert som kjærlighet gjør meg stolt og ydmyk. Fanny slipper en låt i morgen, og denne videoen er en del av en promo for det. Men for oss har det også en mye dypere mening. <3 Og så klart reagerer folk. Folk blir glade, folk blir sure, folk blir oppgitte. Men folk er nødt til å lære seg at kjærlighet er vakkert uansett hvem det er mellom. 


Dere kan se videoen på min instagram @sophieeliseblogg eller @fanny_andersen! 

 

FEIRER 10 MILLIONER STREAMS!

Kommenter her


 

I dag fikk jeg en gull og en platinum cd som jeg kan henge opp på veggen hjemme! Egentlig skal jeg ha tre, fordi Love Like That også har gull og i tillegg har de skrevet feil siden remixen har over 5 millioner streams og ikke 4, men men! Haha, kanskje litt teit av meg å pirke på sånne ting, men rett skal være rett. Om dere ikke har hørt musikken min er det bare å søke Sophie Elise på spotify.Har dere lyst at jeg skal lage mer musikk? Det har jeg, og jeg har stående et tilbud om kontrakt og flere låter jeg ikke har gitt ut som bare ligger på dataen, men så gikk dette året til å skrive bok - og glad er jeg for det. Men vi får se hva som venter i framtiden. Til sammen har jeg faktisk over 10 millioner streams på spotify, det er gøy å tenke på! 

 

Forresten, i morgen kommer jeg til Strømmen Storsenter for å snakke litt om boka, lese litt fra den svare på spørsmål fra dere, signere bøker (det blir mulig å kjøpe bok der), og ta selfies med alle. Jeg går ikke før alle har fått en signert bok og en selfie! Det starter 18:00, men det kan være lurt å komme tidlig. Vi ses og jeg gleder meg masse masse! 


PS: Dessverre er signeringen i Elverum avlyst, på grunn av litt uenigheter med arrangørene. Forhåpentligvis kommer jeg tilbake! Det er viktig for meg at et slikt event blir best mulig for både dere og meg, og da ble det dessverre ikke noe av denne gangen. Men jeg jobber på for å komme rundt flest mulig steder. :) 

 

VIDEOBLOGG - DIALEKT CHALLENGE

Kommenter her

Herregud, DETTE var vi ikke gode på...

Husk å følge oss på youtube HER for å få med deg videoer som ikke kommer på bloggen! 

Ting jeg hater å høre!

Kommenter her

"Jeg var på en fest her om dagen der så mange snakket stygt om deg, men jeg forsvarte deg, bare sånn at du vet det!"

Dessverre får jeg veldig ofte høre nettopp det. Jeg lurer på om de da prøver å såre meg, eller om de faktisk tror det er et slags kompliment. Eller så føler man bare for å heve seg selv som person, å påpeke at man gjorde noe rett..? Jeg vet ikke. Om man er et godt menneske som alltid forsvarer vennene sine, har man ikke behov for å påpeke det. Det skal være en selvfølge at jeg backer opp mine venner, også når de ikke er der, men jeg føler ikke behovet for å få skryt av den grunn. 

"Du har gått opp / ned i vekt"

Ja. Kanskje. Eller kanskje noe forferdelig har skjedd og jeg har mistet apetitten, eller så trøstespiser jeg,  eller så er ikke vekten noe man trenger å kommentere. Jeg er uansett klar over det selv.

"Åh, har du sett hva folk har skrevet og kommentert om deg her? Så sykt slemt! "

Jeg vet at folk snakker stygt om meg på internett, men jeg trenger ikke alltid å få det presset opp i ansiktet. Jeg har sperret mitt eget kommentarfelt av en grunn.. Jeg tror ingen har godt av å få høre så mye om seg selv hele tiden, og jeg forstår ikke hva folk tror jeg får ut av å lese det heller. Blogger eller ikke blogger, ingen burde få det presset opp i ansiktet. 

Sophie Elise

 

* Men hvorfor sparer du ikke bare håret ditt? Hvorfor har du extensions?"

HERREGUD, det hadde jeg ikke tenkt på at jeg kunne gjøre! ... Jo. Jeg sparer håret mitt, men jeg bruker extensions samtidig. Det er faktisk helt mulig. 

"Om du elsker dyr så mye og er vegetarianer, hvorfor spiser du da opp maten deres, altså planter?"

Ja... Ja... Just dont. Du trenger ikke på bevise for meg at du er et mindre opplyst menneske, eller at du har så dårlig humor. Jeg synes ikke du er morsom, jeg synes ikke du er smart, og jeg synes ikke du er kul om du kommer med en slik kommentar. 

"Oj du er skikkelig lav!"

Det er en sykt irriterende ting å påpeke. Som å snakke om været, liksom. Jeg vurderer nesten å trykke opp små lapper som jeg bare kan ha i lomma og gi ut til folk når høyden min påpekes. Sånn "ja, jeg er 1.58 cm lav. Ja, jeg har alltid vært så liten. Nei, verden ser ikke annerledes ut her nede". Så kan vi bare move on, og snakke om noe annet. 

Sophie Elise
 


Bilder: Nettavisen / HER 

å rense tankene

Kommenter her

I dag trengte jeg å koble ut tankene litt, så jeg tok like gjerne en joggetur i regnet. Og jeg skal ikke lyve, det var helt forferdelig haha. Uansett, angående joggeturen (jeg må jo nevne det hundre og femti ganger siden jeg jogger så sjeldent). Det var litt tåke akkurat da, så det ble som å løpe rundt i en skrekkfilm fordi jeg for det første ikke kunne se langt foran meg, og for det andre så møtte nesten ingen hele turen. Og plutselig ble jeg overrasket av en syklist som spratt ut fra ingen steder og bare swishet forbi, jeg skvatt så mye at jeg hylte og han snudde seg rundt (i fart) og bare ga meg et blikk som var veldig "hva faen feiler det deg", hehe. Så det ble en kjapp tur kan man si. Nå skal jeg hoppe inn i den varme dusjen som jeg har gledet meg så mye til! Høres litt senere, klem.

Dette var FØR joggeturen, haha. Nå ser jeg ut som en våt.. alien? Holdte på å skrive hund men nei. Dette settet, som mange av dere spør meg om, er fra Bik Bok!Utenfor soveromsvinduet mitt akkurat NUH. Folk har en tendens til å tro at jeg bor på frogner eller noe i den duren, men nope.. Østkanten, og jeg trives veldig med det! 

håper du dør alene

Kommenter her

Jeg tror jeg skal slutte å scrolle rundt på facebook, det er et sjansespill hver eneste gang for man vet aldri hva som dukker opp der. I dag så jeg plutselig en video av en isbjørn som hadde spist kinaputter som da etterhvert sprengtes i magen hans. Det var mennesker som hadde gitt den stakkars isbjørnen disse kinaputtene, med vilje, og man kunne virkelig se smerten.. Jeg må ha det bildet mentalt resten av mitt liv, og det er ingenting jeg kan gjøre med situasjonen. Jeg håper i alle fall mennesker som oppfører seg sånn er ensomme og triste hver eneste dag, gråter seg i søvn, føler seg mislykket og dør en tragisk død alene, uten noen som kommer i begravelsen:(

Jeg skulle ikke nevne den isbjørnen i det hele tatt men det sitter som klistret i frontal-lappen og jeg klarte ikke tenke på stort annet da jeg først åpnet en ny bloggpost. Nok om det! Fra det ene til det totalt andre: det er masse tåke ute og det elsker jeg! Så jeg har tent levende lys i leiligheten, alt er ryddig og fint og ikke minst soverommet er veldig koselig nå som jeg har pusset opp (jeg venter bare på noen flere møbler). Digger at det ser "hjemmelaget" ut med malingen, av en eller annen grunn. Jeg har lyst til å legge meg allerede, haha. MEN DET SKAL JEG IKKE, jeg skal være sosial!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Kommenter her

Leste du over boka flere ganger å fikset på ting før du var fornøyd? Eller bare skrev du? Jeg skrev bare alt rett ned først uten å se meg tilbake, men når man skriver bok er man nødt til å gå tilbake flere ganger å lese igjennom for å rette på skrivefeil, kanskje flytte om på ting, stryke et kapitel, legge til noe.. Jeg skrev først alt, så gikk redaktøren min over det og kom med tilbakemeldinger, så endret jeg på noen ting, så gikk han igjennom enda en gang, så endret jeg litt til, så enda en gang.. Og slik holdt vi på i en måneds tid, fram og tilbake. Man kan ikke bare skrive en bok og så er den plutselig ferdig, det er ekstremt mange runder man må gå igjennom. Og det var veldig uvant for meg! Jeg pleier jo bare å skrive et innlegg her på bloggen, og så aldri se meg tilbake, sånn cirka.

Hvordan har bekjente reagert på boken? Alle jeg kjenner har vært veldig stolte og glade på mine vegne for de vet hvor hardt jeg har jobbet. Venner er også flinke med å fortelle meg underveis hvor langt de har kommet i boka, hvilke deler de liker best, hva de kan relatere seg til osv. Jeg er skikkelig heldig som har venner som også er "fans", om du skjønner? Altså at de er så støttende og glad når ting går bra - likt som jeg er med dem.

Har håndball jentene eller de andre som var negative mot deg kontaktet deg i dag? Når det kommer til de som i boka omtales som "håndballjentene" så var de ikke slemme mennesker da, og de er heller ikke det nå. Jeg havnet bare på utsiden av alt, som på noen måter var min egen feil, som jeg også prøver å få fram i boka. Jeg har skrevet til de jentene som nevnes med navn i boka av "håndballjentene" og gitt en heads up og sendt dem kapitler i forkant, og det er ingen som har reagert på noe som helst. Det er klart at "håndballjentene" kunne være frekke mot meg, og vi hadde en svær stor krangel som ikke er med i boka, og ting var kompliserte, men jeg var sikkert like jævlig tilbake. Boken skrives jo bare fra mitt perspektiv! Jeg er gode venner med flere av de jentene i dag, og vi alle har vokst opp og blitt mye kulere enn vi var da. UANSETT, de som faktisk var slemme har ikke snakket til meg nei, de ville vel aldri ha innrømt ovenfor meg, eller seg selv, om de faktisk hadde lest boken. 


 

Kan du utdype hvorfor Robin ikke er i boka? Synst det var jævlig bra av deg. Det er mange mennesker jeg har hatt relasjoner med i denne perioden (fra jeg var 15-20) som ikke nevnes i boka fordi de ikke er viktige for historien. Han er ikke viktig for å forklare hvorfor jeg er som jeg er, og det er også en "uinteressant" historie for dere vet den jo på en måte allerede. Om jeg skulle skrevet om han så ville det blitt uthenging, for jeg hadde ikke klart å framstille han på en god måte, dessverre.

Kan man kjøpe boka på boksigneringen? Så klart! Det selges alltid bøker på boksigneringer, og om man har boken fra før av kan man ta den med - det er helt valgfritt! :) 

Hva står bak bildet på forsiden? Det er opp til egen tolkning egentlig. :) Jeg vet hva som står, men poenget var at man skulle tenke over det selv og fundere utifra hva man tror står skrevet der.

Var det vanskelig å formulere på slutten av boka, når du sikkert hadde skriv ned alt på en måte? Nei, slutten var enkel å skrive for den hadde jeg hatt klart for meg ganske lenge - de som har lest boken vet hvordan den slutter, og det var også den delen som rørte meg mest å skrive, og den eneste gangen jeg gråt skikkelig under skriveprosessen. Det som derimot var vanskelig, var årene 2012-2013, fordi jeg ikke husker så mye av det. Selv om jeg har skrevet alt ned på bloggen og mye i private dagbøker så klarte jeg ikke helt å fange følelsen jeg hadde da, så jeg måtte virkelig isolere meg selv fra verden for å få det til, haha.. 

Når bestemte du deg for å skrive en bok? I oktober 2015, så det er ett år siden. Da begynte jeg å tenke en klar tanke om en bok - som riktignok ikke er "forbilde", men en annen. Jeg begynte først på en annen bok som handlet litt mer om.. Ja, hva skal man si, å være ung voksen (21), bo i Oslo, feste masse, "kjendis" livet på en litt mer "gossip girl" måte hvor venner og dating og sex og alt var et mye større tema - men så la jeg det fra meg og skrev "forbilde" istedenfor, som er mer passende for alle aldersgrupper.

Når du skrev boken, var det øyeblikk hvor du tenkte "hva faen holdt jeg på med" eller liknende? Ja, er du gal! Og det var også vanskelig å skrive om seg selv som en utakknemlig dritt, for eksempel. Eller en kjip person.. Jeg vil jo framstille meg selv bra, men jeg måtte også gå inn i hvordan situasjoner faktisk var på den tiden. Jeg har fått veldig mye dårlig samvittighet på vegne av for eksempel mamma og pappa underveis i skriveprosessen. 

var det noe du var tvil på om du ville dele? Familien i Oslo og hele den greia der var jeg litt i tvil om, og det var også vanskelig å dele.

Skrev du boka selv? Jeg skrev den helt selv. Hvert eneste ord har jeg skrevet! Men husk, dette er noe jeg har brukt lang tid på. Ett innlegg på bloggen - for eksempel dette - går veldig fort, og jeg bryr meg ikke om å vise mitt litterære talent, liksom. Men i boken ville jeg jo virkelig vise hva jeg er god for. 

Vil boken komme som lydbok? Hva synes dere, bør den? Det er et alternativ som jeg ikke har tenkt så mye på, ettersom jeg aldri hører på lydbøker selv. 

Hvor mye koster den? Cirka 340 kr de aller fleste steder. 

Hvorfor har du nesten ikke skrevet noe om nyere tider? Kommer det en bok til? Det kommer definitivt en bok til, en eller annen gang, men jeg aner ikke hva den skal handle om for jeg har så mange ideer. Men angående det med nyere tider, så er det fordi det tar så lang tid å skrive en bok så når jeg skrev slutten av boken, så var jo det nåtid, men så har det jo tatt en stund før alt kom ut til dere. Om jeg skriver en bok NÅ, som handler om nåtid, så kommer den ikke ut før om ett og ett halvt år (sånn cirka) og da er jo det plutselig i fortiden.. Men jeg kan si såpass at jeg skriver mye, hele tiden, og har flere temaer og titler på "blokka" som jeg gleder meg til å dele med dere.

Etter alt som du har skrevet i boka om "dårlige ting", er alt bra nå?❤️ Jeg har det skikkelig, skikkelig bra. HUSK AT FORBILDE KAN KJØPES OVER ALT DER BØKER SELGES! 

DO IT YOURSELF - SMINKE!

Kommenter her

//jeg har et samarbeid med coverbrands // reklame 

Jeg skal prøve på noe nytt, nemlig å lære dere noen av de lure sminketriksene jeg bruker! På den måten slipper du å kjøpe dusinvis av produkter, men kan benytte deg av et par gode, til mange ulike looks.  Rabattkode: «SOPHIENOV»  gir 20% rabatt på all sminke ut 17.11.16. rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. All sminken hos coverbrands finner du HER! 

Do it yourself - metallisk leppestift! Matte leppestift har lenge vært en trend lenge, og jeg er selv stor fan. Men etter at Kylie Jenner lanserte sin første Metal Matte Lipstick - kolleksjon har den metalliske trenden tatt mer og mer av. For deg som synes metallisk leppestift er litt vågalt til hverdags, er det perfekt å eksperimentere med det til julefest og julebord, for eksempel. Visste du at du bare trenger to produkter for å lage din egen metalliske leppestift? Du legger først en matt leppestift, for eksempel en av disse:

Du finner de her, og jeg har fargene Doting og Loyal. Jeg liker Loyal best, og slik ser den ut: 

Du lar den tørke litt, før du legger metallisk øyenskygge oppå. Jeg er litt tør på leppene for tiden, så jeg får ikke vist dere, men hver gang jeg har en lignende look gjør jeg det på den måten. Jeg tok meg friheten til å låne et bilde fra google, så får dere se hvordan det kan se ut: Skikkelig kult! Jeg har denne looken ofte selv, og det finner man enkelt ved å bla litt rundt på instagrammen eller bloggen min. Loves it, og så enkelt! 


Perfekt festsminke starter med en plettfri base! Med to enkle produkter, i tillegg til din favoritt-foundation kan du trylle deg til fantastisk glød eller matt hud - alt etter hva du selv liker. For en glowy foundation: bland et par dråper highlighter i foundationen for en perfekt glød, eller om du som meg liker den mer matte looken: legg et anti-shine pudder over for å gjøre den matt. Husk å bruke en god fuktighetskrem som base! Jeg bruker foundation fra Glo Minerals, higlighter fra Barry M og pudder fra The Balm! 


Visste du at du kan bruke øyenskyggen din som eyeliner? Dypp en tynn eyelinerkost i vann eller spray på setting spray for ekstra holdbart resultat og blend sammen med den øyenskyggen du ønsker.


 

Her har jeg brukt Nude Dude palette, og en børste fra Real techniques, kombinert med Gerard Slay all day setting spray på børsten. Da blir det en perfekt liner, som holder lenge! Settingsprayen er forresten perfekt å bruke i hele ansiktet etter at looken er komplett, så holder den utover hele julebordet. I tillegg lukter den så godt! 


Rabattkode: «SOPHIENOV»  gir 20% rabatt på all sminke ut 17.11.16. rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. All sminken hos coverbrands finner du HER! 

tanker om deg

Kommenter her 

Jeg googlet etter låter som kunne passe den følelsen,
som om jeg kunne låne ordene til noen andre for å beskrive deg,
for å beskrive meg,
for å beskrive oss.

Men det finnes ingen dikt,
ingen nødrim
ingen ballader som passer følelsen
som er hvis noen sier lyspære,
så tenker jeg
"åja, han har jo en lyspære hjemme hos seg",
så får jeg deg inn i samtalen,

og at vennene mine sikkert blir lei
for så spennende er du ikke
og jeg har sluttet å være spennende jeg også

 Jeg har blitt en halvveis.
En halvveis av deg
en halvveis av meg
og den halve delen som er igjen som er meg
den består også kun av tanker om deg.- hentet fra dagboken min. 22/08-2016 - 

UKEN SOM GIKK - LEPPETATOVERING ++

Kommenter her

Da var det klart for enda en "uka som gikk"! Dette er en "spalte" i bloggen som holdes litt overfladisk slik at man kan slippe alt for en stund å bare lese om noe som ikke betyr så mye, men det er ikke helt meg heller. Så jeg begynner med UKAS AKKURAT NÅ: - jeg har PMS som er så heavy og har vært det lenge at jeg må konsentrere meg skikkelig for å ikke slå til folk. Haha, det er så ille når det er sånn.. Men det går jo over. Heldigvis! 


Ukens litt forskjellig.. 

Leppetatovering!  Jeg tok lipliner og farge-tatovering på leppene for noen måneder siden, og så etterfyll igjen i går. Jeg er veldig fornøyd! Jeg går hos Sol permanent makeup, de har veldig lang venteliste og jeg har ventet leeenge på å få dette. Men det er verdt det, og det gjør ikke så veldig vondt. Det er mye vondere å ta vanlig tatovering, uansett hvor på kroppen. På bildet er leppene veldig tørre, som de blir i noen dager etter kosmetisk tatovering. Men jeg har ikke noe produkter på leppene, så slik er altså fargen nå, selv om den kommer til å bli dusere etterhvert. 


Ukens innkjøp:


 

Jeg har kjøpt så mye interiør den siste tiden, og jeg vil enda vente litt med å vise dere soverommet til alt er klart, men her er i alle fall litt av dyna mi.. Fra Missoni, kjøpt på Millas Boutique. Jeg venter på et nattbord, en lampe og gardiner, så er jeg cirka klar til å vise dere.. :) 

Ukas låt:

3 strikes. Ja, jeg som alle andre er helt fullstendig hekta. Alt fra Terror Jr generelt er veldig bra. Dere finner lista mi på spotify her! 


Ukas film:


 

I går var jeg og Anne-Sofie på kino for å se "Inferno", og selv om jeg ikke likte den så godt (terningkast 3), så likte Anne-Sofie den (terningkast 4? 5? Haha jeg spurte aldri, men regner med det ble noe sånt fra henne), så anbefaler jeg å se filmen fordi den stilte noen interessante spørsmål og vi fikk en litt opphetet diskusjon på vei hjem, hehe. 
 


Ukas Netflix:


 

Food Choices. Jeg har ikke ord, bare se den. Den, og filmene jeg anbefalte dere sist uke som heter "before the flood" og "the ivory game". 


Ukens pakke i posten: 


 

SELFIELYSENE MINE FRA RING LIGHT KOM ENDELIG! Herregud nå blir det masse selfieeeees! Her er de innpakket, naturligvis. Så jeg skal vise dere når jeg har testet ut litt! 


internett-kjøp:


 

Jeg ville egentlig ha noe fra h&m sin kenzo-kolleksjon, men ingenting der falt i smak. Så jeg bestilte heller en t-skjorte fra Kenzo, som dere finner her.


Ukens NELLY: 1. Kjole HER // 2. Cardigan her // 3. Topp her (annonselenker) 

Og noe smått og godt fra NELLY! Kjolen blir uten tvil min nyttårskjole.. Om jeg ikke finner noe kulere, da. Men det tror jeg ikke! 

 

 


 

TRENING HJEMME OG PERSONLIGE FAVORITTER

Kommenter her

Jeg har et samarbeid med tights.no /reklame

 Som dere vet trener jeg både hjemme og på studio - men i aller størst grad hjemme. Selv om jeg ofte ikke forlater min egen stue så er det like viktig å ha gode treningsklær, både for komfort men også for motivasjonen. 

Tightsen jeg har "forelsket" meg i nå og bruker hele tiden - både til hverdag og trening - er en Limited Edition-modell fra 2XU som er ekstra høy i livet. Modellen med dette printet finnes kun i 3000 eksemplarer i verden. 2XU ønsket å lage en eksklusiv tights, litt utenom det vanlige.

I Norge selges den eksklusivt på tights.no - og de 950 siste tightsene finnes på lager fra 16. november. Hvis du bestiller NÅ får du introduksjonsprisen med 400 kr rabatt! NB! Det er lite på lager, så vær rask. Du finner tightsen her! ♥


Og det er jo ikke negativt at man får sykt fin rumpe i den. :) Husk at du finner den her! 

Det høye livet gjør denne tightsen til min favoritt, den er spesielt egnet til styrketrening da øvelser som knebøy, markløft og lignende gjør at treningstoppen ofte sklir opp på meg. Samme problemstilling kommer også om jeg løper, gjør yoga eller tøyer. Kompresjonsteknologien gjør også løpingen til en bedre opplevelse - og når man slipper å irritere seg over klærne man bruker, så blir også økten bedre! 


Disse båndene er et MUST for hjemmetreningen min! Jeg bruker dem til å trene både mage, armer, rumpe og lår. Det finnes hundrevis av videoer på youtube som viser teknikk om du søker "workout with mini bands", og det gir raskere resultat enn å kun trene med egen kroppsvekt. Jeg tar også med meg disse når jeg reiser slik at jeg kan ta øvelser på hotellrommet, for eksempel.

Du får minibands her i BLACK/GOLD-utgaven for viderekomne og vanlige minibands her som passer de fleste. Begge to er på tilbud!


 

Skoene i innlegget finner du her ♥ toppen i innlegget finner du her 


Tights.no har siden lanseringen for under to år siden vokst seg til å bli en av norges største nettbutikker innen trening og kosthold, med cirka 3000 produkter for deg som trener eller vil leve sunnere. Absolutt verdt å sjekke ut! :) I tillegg har de masse konkurranser på facebooksiden deres, som du finner her.

 

VIDEO - APPELLEN MIN

Kommenter her

Her kommer video av appellen jeg holdt foran stortinget. Takk til alle som var der, og alle som bidro landet rundt <3

Husk å følg oss på youtube HER og få med deg videoer som ikke blir lagt ut på bloggen! 

Jeg holdt apell foran stortinget!

Kommenter her

Det var så vakkert og rørende å se alle som stilte opp med fakler foran stortinget i dag. Det varmer hjertet mitt. Jeg fikk den store æren av å holde en apell, det kommer videoblogg av det litt senere. Jeg føler alt jeg gjør om dagen er å gråte, men det er utelukkende fordi jeg blir rørt. Og i dag ble jeg rørt, som dere kanskje kan se her:

 Jeg snakket ikke som politiker, som "kjendis" eller som blogger. Jeg snakket som et medmenneske, og jeg vet at det er så mange med meg.NEI TIL STATLIG STØTTE AV PELSDYROPPDRETT I NORGE! 

 

de har verdens beste fans, men det fortjener de

Kommenter her

Jeg startet dagen min med å se favoritguttene Marcus og Martinus live i Oslo Spektrum! Det var så hyggelig, og jeg er tydeligvis inne i en veldig lettrørt periode for jeg begynte å gråte som vanlig, haha. Jeg er bare så veldig stolt av dem, for de er så hardtarbeidende, genuine og fine gutter som har et enormt talent, med et enda større hjerte. 


Meg og Vegard før konsert. Genseren min finner du her! (annonselenke) 

Det er Marcus jeg kjenner best, vi har nesten daglig kontakt og under låten "plystre på deg" kom han ned igjennom midten av tribunen, tilfeldigvis forbi meg og da fikk vi gitt en klem midt under showet. Det var så godt! Ikke minst er det fint å se noen som fortjener all suksessen de har, virkelig oppnå det. Nei as, de har verdens beste fans men det fortjener de også. ♥


 

Og så fikk jeg så klart med meg en t-skjorte! Den skal være på i kveld, når jeg slapper av hjemme. 

Du ser dem bare glir forbi

Kommenter her

//annonselenke


 

Jeg elsker thigh high boots! Nå har jeg fått et nytt par i samlingen, og de finner du her. ♥ 

Og ja, jeg sitter i vinduet. Det elsker jeg også. Se ut på snøen, mennesker, hunder, katter og fugler. Byens om våkner til liv en tidlig lørdag formiddag. Hvor skal alle sammen? Hva tenker de på? Hva er historien deres? Det er rart å tenke på at alle som beveger seg ute faktisk skal ett sted. Det minner meg om den gamle låten, "glir forbi", husker dere den? Om ikke, søk opp på spotify, fy faen for en bra låt. Hvordan kan man ikke elske å sitte i vinduet å bare eksistere? 

 

 

fra ei som har hatet å trene i alle år

Kommenter her

Hei folkens! Håper dere har det fint. Jeg er hjemme i leiligheten, dagen har gått bort til interiørshopping, og det ble faktisk en ny tv til slutt også. Jeg skal gi bort tv-en som er i stua (den er ikke så bra lengre), og så skal jeg ha tv på soverommet istedenfor. Akkurat nå er de aller fleste vennene mine på Cezinando-konsert, og jeg skulle likt å vært der også.. Han er "one to watch", om man enda ikke har fått med seg alt det bra han gjør. :) Jeg hadde billetter, men valgte å bli hjemme å være ansvarlig, jeg trenger å ta vare på meg selv. Anne-Sofie kom på besøk, og vi har sett "the witch" og kost oss masse!

Nå skal jeg trene litt, og så legge meg. I morgen tidlig er det opp og dra på Elixia! Jeg har vært et såkalt "støttemedlem" alt for lenge, det er på tide å utnytte medlemskapet litt. Jeg har vært flink med treningen i det siste, og den viktigste fordelen jeg har fått er nattesøvnen. Den er så mye bedre nå.. Og dette kommer fra ei som har hatet å trene i alle år, men på en eller annen måte har funnet glede i det, når jeg gjør det på min måte og i mitt tempo. Jeg trener forresten utelukkende styrke, til dere som har lurt!

I morgen står oppussing, Marcus & Martinus konsert og fakkeltog mot pels på planen! For en hyggelig helg :) 

FAKKELTOG MOT PELS

Kommenter her


 

På lørdag håper jeg å se dere alle foran stortinget klokken 18:30 for å protestere mot statlig støtte av pelsdyrnæringen. Jeg skal selv gå i fakkeltoget som starter litt tidligere på youngstorget, men jeg har også fått æren av å holde en apell foran stortinget og til de oppmøtte. Jeg er kjempeglad for at jeg får bruke min stemme til noe som betyr så mye for meg. 

Når jeg leser igjennom kommentarfeltet på facebook som tilhører dette bildet blir jeg så oppgitt. HVORFOR må det være feil å engasjere seg? Det er faen meg ikke rart at folk ikke tør å bruke stemmen sin når man får kjeft hver gang man gjør det fordi man ikke er hundre prosent politisk korrekt! JA jeg har brukt sminke som har vært testet på dyr tidligere. JA jeg har vesker som er laget av skinn. NEI jeg spiser ikke kjøtt, jeg kjemper for en viktig sak og jeg gjør veldig MYE bra. Jeg har kjempet denne kampen i flere år, og det må jeg faen meg få lov til selv om jeg også tråkker feil noen ganger. Uansett er pelsdyrnæringen forjævlig og jeg er helt imot at statlig støtte skal bli gitt til den industrien. 

Jeg personlig blir glad hver gang noen engasjerer seg, for uansett hva, og jeg kommer ALDRI med en moralsk pekefinger som "ja, men du spiser jo kjøtt?", for eksempel. Litt engasjement er mye bedre enn ingenting, og blir man møtt med kritikk for alle positive ting man gjør, så får man færre som engasjerer seg og så enkelt er det. 

Takk til NOAH for denne muligheten!

TAKK FOR MEG, BLOGGERNE!

Kommenter her

Det er med blandende følelser jeg velger å dele denne nyheten med dere.. Serien Bloggerne var en del av livet mitt i så mange år, jeg gjorde fem sesonger på rappen og jeg har blitt kjent med mennesker og fått erfaringer jeg aldri ville vært foruten. Jeg har fått filmet ungdomsstiden min, og har noe unikt å vise mine kommende eventuelle barn. Jeg har delt mye, og dere har delt mye tilbake. 

Likevel har jeg valgt å takke nei til den kommende sesongen. Jeg har skrevet bok, og føler det er på tide å fokusere på litt andre prosjekter. Jeg har enda god dialog med produksjonen, og hvem vet - kanskje det blir en egen serie på meg etterhvert? Skummelt, men om det hadde vært av interesse for dere, så hvorfor ikke..

Sesong for sesong! Den aller første sesongen var min favoritt tror jeg. 


 

Takk for nå, tv2! 

 

gamle skader og evig kaos

Kommenter her

//annonselenke

Jeg holder på å pusse opp soverommet, og det er helt forferdelig.. Haha. Jeg skal legge ny tapet og litt sånne småting, så jeg har flyttet sengen og alt annet som var på soverommet ut i stuen. Jeg har ikke akkurat en svær leilighet (49 kvm), så nå er det helt umulig å bevege seg rundt. I et lite sekund tenkte jeg "hm, det kunne kanskje vært koselig med en mindre leilighet" og ja, det er sikkert koselig, men ikke når man har så mye ting som flyter rundt  og ikke klarer å gå i sin egen leilighet. Jeg trodde ikke jeg hadde noe særlig på soverommet, men det ble 7 søppelsekker med ting. Man eier så utrolig mye mer enn man tror!

Slik er livet mitt nå.. KAOS.

I det minste fant jeg denne da jeg ryddet under senga, haha. En sykt fin sports-bh fra Nly Sport! (annonselenke)

 


 

 

I tillegg blir jeg så sint fordi han jeg bodde med sist har laget hull i veggen på soverommet mitt. Det er kanskje teit å skrive ut sånt på en blogg, og jeg er ikke en person som vifter med skittentøyet mitt i offentligheten når det involverer andre mennesker, men jeg har brukt et år på å rydde opp i alt kaoset han lagde for meg - så det faktum at jeg enda må deale med ting han har fucket opp mens han var i livet mitt gjør meg så sliten. Noen hull i veggen er bare småting, men det koster meg likevel tid, energi og ikke minst penger å rydde opp i det. Jeg ser fram til å bo alene i flere år framover - eller i det minste bo med noen som har respekt for meg og pengene mine. 

Nok om det. Nå skal jeg rydde det som ryddes kan, for det kommer en snekker hit i morgen og fikser det jævla hullet i veggen, og da er det jo fint om vi faktisk klarer å ta oss fram til soverommet.  Vi snakkes i morgen! Gleder meg til å vise dere hvordan soverommet blir! Jeg tror det blir sykt kult jeg, og veldig meg. 

den fineste anerkjennelsen jeg kan få

Kommenter her

Jeg føler meg nesten dum som spør dere om dette, siden jeg nettopp har vunnet en pris.. Men er ikke det litt janteloven, kanskje? At man har lov til å gjøre det bra, bare man ikke gjør det for bra? Det er jo dumt. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått til, takket være dere, så jeg klarer ikke å la være å spørre - bare en gang til. Nomineringen til Vixen Blogawards har startet, og jeg ville ha satt så pris på om dere nominerte meg! Det kan gjøres her.


Vixen blogawards i fjor så slik ut.. Dette antrekket har blitt kopiert flere ganger når folk skal kle seg ut som meg, og er kanskje min mest kjente look? Stylingen er gjort av Jostein Wålengen! Det var også denne gangen jeg flashet en pupp, haha. Det gjorde jeg forøvrig på kjendisgallaen også men ikke med vilje:( 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilde: DagbladetBilde: 730.no


De kategoriene jeg hadde ment det var mest stas å bli nominert til, er:

Folkets favoritt - er bloggeren som er elsket av leserne. Her er det lesernes stemmer som gjelder, og det er leserne som avgjør hvem som går av med seieren som Folkets favoritt.

Årets Blogger - har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne ? hver dag.

Årets sterke mening - går til bloggeren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig

Årets Bloggbusiness - går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny.
 

Årets Gullpenn - går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny.


Jeg passer vel egentlig ikke til så mange andre av kategoriene, og uansett hva jeg blir nominert til så er jeg glad. Det er jo opp til dere her, og det er så fint! Prisen representerer hva bloggerens forhold til leserne er, og det er den fineste anerkjennelsen jeg kan få, i alle fall. 

Nå skal jeg spise brødskive, og så har jeg verdens verste PMS for å være helt ærlig. Jeg pleier aldri å bli plaget med noe mensen-relatert, men akkurat nå.. Fy fader. Det er ikke til å spøke med. Jeg har så vondt i hele kroppen, jeg er skikkelig på kanten til å begynne å gråte / le av alt hele tiden, og jeg føler meg som verdens største taper. Men sånn er det jo noen ganger, de aller fleste jenter klarer vel å kjenne seg igjen. Gleder meg til om fem dager når dette helvete er over, haha. 

min nye parykk

Kommenter her

Den nye parykken min er seriøst mitt beste kjøp noen sinne (om man ser bort fra leiligheten, haha). Jeg ELSKER den! I tillegg kostet den bare 1500 kr, noe som er veldig billig til å være parykk, selv om den er syntetisk. Jeg er faktisk veldig glad for at jeg sluttet med tape-extensions og å farge håret, og at jeg istedenfor begynte å ta vare på mitt eget hår og nå kan leke mye mer. Nå har jeg fire ulike parykker jeg kan variere mellom, i tillegg til clips og tre clip on hestehaler. GØY! Nå skal jeg i et møte! Og så har jeg lovet meg selv at når jeg kommer hjem igjen får jeg ikke røre pcen før jeg har ryddet hele leiligheten, altså VIRKELIG ryddet.. 

 

Jeg deler et kapitel fra boken min

Kommenter her

//egenreklame

Jeg har vært veldig usikker på om jeg ønsket å dele et kapitel fra boken på bloggen min, men etter en stund i tenkeboksen har jeg bestemt meg for å gjøre det. Dette er ikke et "viktig" kapitel for bokens hendelsesforløp, de mer spesielle delene vil jeg spare til de som faktisk kjøper boken. Her kommer kapitelet "kveld", som er i siste del av boken, men langt fra slutten.  

Det var kveld. Hvilken dag det var hadde jeg for lengst mistet oversikten over. Jeg visste knapt hvem jeg selv var, annet enn at jeg sto i leiligheten min og at akkurat nå var det kveld.

De siste dagene hadde jeg knapt vært utendørs. Jeg hadde bare gått i ring rundt i leiligheten min. Anne-Sofie hadde kommet på besøk, for å passe på meg. Jeg hadde selv bestilt billettene for henne, og nesten tvunget henne. Ikke at det var nødvendig, for hun ville ha kommet uansett.

         Jeg hadde skrevet på bloggen at jeg hadde fått sykemelding, noe både leserne mine og journalistene som fulgte den mente var helt hysterisk morsomt og tragisk, for hvordan kan man sykemelde seg fra å skrive om fargen rosa og extensions dagen lang?

Det var et godt spørsmål, men man kunne altså få det, det var jeg et levende eksempel på. Blogger med sykemelding.

Det var kveld nå, og jeg sto alene i gangen og stirret mot sponsor-skapet. Det var det jeg kalte det nå, skapet i gangen hvor jeg kastet inn alt jeg fikk i posten som jeg ikke ville ha, gavene som av en eller annen grunn stresset meg og minnet meg om at «less is more» ? for jo mer du har, jo mer ønsker du. Jo mer du har, jo mer stresset blir du, og så føler du i tillegg dårlig samvittighet for at du ikke er takknemlig. Så i stedet for å kaste tingene, dyttet jeg alt inn i skapet. Som om min egen, hemmelige seksuelle legning var «blogger som ikke helt ante at dette virkelig var hva hun ønsket seg».

Det var kveld, og Anne-Sofie sov. Tidligere den dagen hadde vi stått og sett inn i skapet, begge to, og hun fikk velge seg hva enn hun måtte ønske seg. Hun ble så glad. Jeg misunnet henne for evnen til å bli glad av et mobildeksel, akkurat nå hadde jeg ikke blitt glad uansett hva som enn skjedde. Jeg hadde kjærlighetssorg, og dessuten var jeg fremdeles litt usikker på hele den potensielle voldtektsepisoden, og dessuten hadde jeg kastet alle ADHD-pillene mine, for de minte meg om noe ekkelt og fælt og skammelig som fikk meg i en situasjon jeg ikke husket noe av.

Det var kveld, og jeg ante ikke hvilken dag det var. Jeg ante ikke hvor lenge jeg hadde stått der. Skapet ble aldri mindre fullt uansett hvor mange som fikk velge hva enn de ønsket. Jeg ante ikke engang hva som befant seg der inne.

Jeg tok ut en og en pakke, og åpnet dem forsiktig. Ikke de helt store overraskelsene.

Men en pakke skilte seg ut. Et sett med kjøkkenkniver.

Den lilla var finest. «Tomato», sto det på den.

Nå snakket vi sponsorgave man ville få bruk for.

«Denne tomatkniven er fantastisk, den kan brukes til så mange ting» kunne jeg skrive. Kutte tomater, kutte grønnsaker.

Kutte seg selv. 


 


Husk at boken min kan kjøpes over alt hvor det selges bøker! Husk å tag meg i bildet om du legger ut på instagram, jeg trykker liker på alt som blir lagt ut! 

UKEN SOM GIKK

Kommenter her

//annonselenker fra nelly 

Jeg tenkte å ta en litt alternativ twist på "uken som gikk"! Jeg ser at bloggere har sånn "ukens latterkule / ukens nedtur" men jeg tror seriøst jeg lider av dårlig hukommelse og jeg klarer knapt å huske hva jeg gjorde i går, hehe. Så jeg legger heller med ting som har inspirert meg, eller gjort meg glad, eller som har fylt ut dagene mine på en eller annen måte! Dette gjelder altså uken som var, og ikke uken som er nå. Jeg var litt treig med å lage denne, haha.. 


Ukens innkjøp fra det stooooore internett (fra hele verden, altså):


 

To parykker! Nå som jeg prøver å ta vare på mitt eget hår har jeg fått en alvorlig obsession i å kjøpe parykker selv, haha.. Disse to er fra powderroom, og jeg fikk akkurat hentemelding, så jeg skal vise dere bilder med dem på senere i dag!


 

Fargelinser. Jeg kjøper altid fra desiolens men ville prøve noe nytt, så disse er fra Solotica UK, og akkurat de jeg kjøpte finner du her. 


UKENS TV-SERIE.


 

Jeg har, etter mye mas fra alle kanter endelig begynt å se på Westworld! Serien er tilgjengelig på HBO, for de som er interesserte. Westworld er en sci-fi serie om en futuristisk fornøyelsespark som er befolket av roboter, slik at vanlige mennesker kan gå inn i fornøyelsesparken å få utfylt diverse behov. Men så begynner robotene å utvikle bevissthet.. Dere finner traileren her! 


UKENS BØKER: 

Jeg leser hver eneste kveld, og leser alltid ut flere bøker på en uke. Denne gangen har jeg lest igjennom min egen (for femtiende gang, haha), diktboken Nymånedagene og selvhjelpsboken Hverdagspsyk. Anbefaler alle, til ulike formål. :) 


Ukens youtube:

Jeg har begynt å trene med mini-bands igjen! Det kommer et eget innlegg på saken om litt.. Enn så lenge kan dere jo se på videoen jeg har brukt når jeg trener her hjemme. Funker som bare det!


UKENS NETFLIX:


 

Before the flood & The Ivory Game. Disse må dere se! 2016 viktigste dokumentarer. 

 


Ukens innkjøp fra det lille internett (fra norge, altså).


 

Ringlights! Sorry for teit bilde, tok det første jeg fant på nettsiden. Dette skal visstnok være de perfekte selfielysene - tro meg, man ser hundre ganger bedre ut når man tar bilder med rett belysning. Og for meg som tar så mye bilder følte jeg dette var et OK kjøp! Gleder meg til å teste ut. Jeg kjøpte mitt her!  

Clip on hestehale! Denne er fra luxushair, og jeg bestilte i fargen light brown. Det er samme som jeg hadde på meg på kjendisgallaen :) Du finner dem her! 

 


 

Treningstøy! Jeg har bestilt to plagg fra den nye kolleksjonen til BIK BOK, prisene er ned til 69 kr og det skal visstnok være god kvalitet. Hvorfor ikke? 


annonselenker: 

1. En sykt kul, litt tykkere choker! Link HER. 

2. Denne oversized genseren har jeg i rosa også, og jeg elsker den. Den funker både til hverdag og til fest om man har høye hæler til, og på toppen av det hele er den behagelig og varm. Link HER. 

3. Jeg har ingen hansker, så da måtte jeg slå til! link HER.  

4. Denne luen var på halv pris, og det har jeg heller ingen av.. Og nå begynner det jo å bli så kaldt. Link HER. 

5. Festsesongen kommer! Link HER.

6. Nok en festkjole, kanskje jeg bruker denne på nyttårsaften? Link HER. 


Jeg håper dere likte innlegget! <3 

 

den største krisen vi mennesker står ovenfor i dag

Kommenter her

Jeg har vært våken litt til og fra hele natten, jeg er syk og sliter med å sove. Da er det også ganske naturlig at jeg har fulgt med på presidentvalget i USA, og da jeg til slutt sovnet i morges var Trump i ledelsen, men Hilary kunne enda vinne. Jeg var helt overbevist om at sistenevnte kom til å gå av med seieren, men da jeg våknet så jeg det over alt.. Slik som alle andre. Trump er president.


 

En mann som ikke kan noe om politikk. Han har NULL erfaring med politikk, folkens! Ikke bare er han rasist, ikke bare mener han at løsningen på ISIS er å utslette hele landet med atomvåpen, ikke bare mener han mensen er morsomt og at kvinner skal "kjenne sin plass" men nesten verst av alt (synes jeg), han mener global oppvarming er en spøk som Kina har funnet på. Global oppvarming.. Som er den største krisen vi mennesker står ovenfor i dag, som rammer oss alle på verdensbasis. Her kommer det en mann til makten i et så stort og mektig land, og sier at det er en spøk.  Jeg er sjokk i over hele situasjonen.  


Jeg er sjokkert over at vi ikke har kommet lengre. Jeg sier VI, fordi Sylvi Listhaug og Sandberg får stemmer her i landet, og om man tenker på enkelte uttalelser der, så er det jammen ikke langt unna. Jeg kan også si vi, for går man over neste landegrense så svenskene stemmer på Åkesson. Vi skal ikke sitte på vår høye hest, i vårt lille land og late som om vi er så mye bedre. Jeg personlig vet at jeg er jævlig mye kulere enn som så, og at jeg hverken føler på hat, rasisme, kvinneundertrykkelse eller en naiv holdning til miljøkrisen i hverdagen. Jeg vet at mange av dere som leser dette føler det samme som meg, sikkert 98% av dere vil jeg tro. Jeg var aldri til stede under andre verdenskrig, jeg var ikke til stede ved regjeringskvartalet eller på utøya den 22 juli, men jeg har lest meg opp, jeg har tvunget meg selv til å høre om, se ting å føle på ting som har vært ubehagelige, jeg har forstått hvorfor ting har blitt som det har blitt og DERFOR er historie så forbanna viktig. For nå gjentar historien seg selv. Man skal ikke lukke øynene å si "kjærlighet, aldri igjen", for ikke alle mennesker er i stand til å tenke sånn. Man er NØDT til å forstå, studere å snakke om hvordan slike holdninger skapes. Og det gjør vi alt for lite av. Det spørsmålet vi alle bør stille oss selv i dag er ikke bare hvorfor, men hvordan? 

Trump er ikke annet enn et symbol på det mange millioner av mennesker føler på. Det må vi akseptere, og forhåpentligvis lære av. Ikke tenk på USA som "dem", men tenk på mennesker som "oss". Tenk på hvilke holdninger som fra tid til annen dukker opp i media fra også nordmenn. Forstå hvorfor. Og ta det derfra, for det er ikke alltid man kan han en disney-holdning til alt i livet. Det har ikke funket så langt. 

For "tykk" for størrelse 35

Kommenter herJeg har størrelse 35 i sko. Det er en utfordring i seg selv å finne sko som passer om jeg ikke stikker på barneavdelingen, og der har de jo ikke høye hæler og jeg er i tillegg skikkelig lav, så litt hæl liker jeg å bruke. Uansett, en gang, sånn cirka annenhvert skuddår dukker det opp sko i mini-størrelsen 35 på nelly, og da jeg fant noen skikkelig kule, litt yeezy-inspirerte sko slo jeg til. I dag dukket de opp i postkassen og de passet meg perfekt først, og jeg ble så happy - men så skulle jeg glide igjen, og gjett hva. Jeg er for TJUKK for størrelse 35, haha. JEG.ER.FOR.TJUKK. Beina mine får ikke plass. 

Meg, som er sunn, frisk, rask, trener, elsker kroppen min og alt det der er nå offisielt for stor for størrelse 35. Dette er det andre paret jeg bestiller fra samme nettbutikk hvor dette skjer, bena mine får ikke plass. Jeg kan heldigvis bare le av det fordi jeg har et ekstremt avslappet forhold til min egen vekt (så lenge jeg er frisk og fungerer er jeg helt ærlig fornøyd), men det finnes tusenvis av jenter som ser på dette som en trigger, eller en pekefinger mot at de ikke er gode nok. Fordi noe så idiotisk som et klesplagg ikke passer. Jeg håper alle som havner i de samme situasjonene bare ler det bort (garantert enklere sagt enn gjort, I know)fordi det er bare sko, en bukse, en topp, en jakke, hva det nå måtte være. Det er klesplagg, husk på at folk dør i verden - bare for å sette det i perspektiv. Det er bare å returnere det, og kjøpe noe annet. Det skal jeg gjøre!


VI SNAKKES litt etterpå. 

 

unik rabattkode på sminke!

Kommenter her

/ Jeg har et samarbeid med coverbrands / reklame

Coverbrands fyller 7 år - og du får gavene! Nå har jeg hatt et samarbeid med dem i seks år allerede, og jeg er så fornøyd med det. Jeg har valgt dem som min faste samarbeidspartner på sminke fordi de rett og slett har alt av produkter som jeg bruker og trenger, de har bra kundeservice,  nyheter hver uke, gratis frakt og jeg har aldri hørt en klage fra noen av dere lesere. Og så elsker jeg jo sminke, da. Det er dumt at man skal bli sett på som en idiot bare man liker å pynte seg, men heldigvis får folk øynene mer opp for hvilken sminken kunstform sminke kan være, også her i Norge. 

Og så KLART har jeg en rabattkode til dere, som er eksklusiv for mine blogglesere! «SEHURRA7» gir hele 25% .rabatt på hele butikken ut 08.11.16.Rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe, ghd eller salgsvarer. 

 Her har dere noen av mine favoritter som jeg benytter meg av nesten hver dag.

1. Batiste Styling XXL volume spray
2. Sunspa Selvbruning - jeg er skikkelig fan av denne fordi den ikke flekker, tørker med en gang og om du f.eks svetter påvirker ikke dette fargen.
3. Børster fra real techniques - kjøper du en "base-pack" som dette er, får du det viktigste du trenger for å kunne lage en jevn og fin look.
4. Nyx highlight contour - dette bruker flere makeupartister, og nesten hver gang jeg blir sminket på tv ser jeg denne.
5. Beauty Blender. Helt nødvendig å ha om man skal lage en jevn look med concealer!
6. Betty Lou Manazier gir jeg fin glød på kinnbeinene
7. Favorittfoundation fra Max Factor
8. Concealer fra Glo Minerals
9. Lipgloss fra NYX

Denne må jeg nesten bare vise dere litt nærmere.. Skin Luminzer fra Max Factor har vært en favoritt i rundt ett år. Fargen er fin (jeg bruker Soft Honey) og den holder seg bra igjennom hele dagen, i tillegg har den god dekkeevne. Til venstre kan dere se at den absolutt er godt brukt hos meg, da min forrige er nesten tom. Du kan kjøpe den HER! 

Altså.. NYX har blitt så sykt bra når det kommer til lipglosser! Her bruker jeg Nyx Lingerie i fargen Embellishment , men forøvrig kan jeg anbefale alt fra nyx. Den tørker med en gang, men virker likevel ikke for tørr, og i tillegg holder den så lenge, så man slipper å ta på hundre lag på lag.


HUSK at rabattkoden gjelder eksklusivt for mine lesere! «SEHURRA7» gir hele 25% .rabatt på hele butikken ut 08.11.16.Rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe, ghd eller salgsvarer. 
 

videoblogg - meg i dag!

Kommenter her

Jeg har en veldig rar følelse i kroppen i dag. Litt sånn.. nervøs? Eller jeg vet ikke. Jeg klarer liksom ikke å skrive så mye, og så må man bare "rett på" igjen med møter og sosiale ting og regninger og alt. Sånn er livet. UANSETT så lagde jeg denne videoen til dere.

 

å finne de rette ordene

Kommenter her

I går vant jeg årets blogger. Hva kan jeg si? Jeg sliter litt med å formulere setninger, for prisen betyr mer enn jeg klarer å uttrykke kun ved hjelp av et enkelt blogginnlegg. Det er som om ordene betyr ekstra mye i dag, som om bloggen må nå et nytt nivå for å bevise at jeg er verdig prisen. Jeg vil at dere skal vite hvor mye jeg setter pris på dette. Jeg gjør virkelig det.
Bilder: @shotbydaniel 

I går hadde jeg på meg en cape + bukse som var laget av merket Kepaza, spesiallaget for meg. Jeg følte meg så fin! Og til etterfesten byttet jeg til "drep Sophie Elise" genser, fra samme merke, litt for å ta tilbake makten over det eller hva man nå skal si. Stylingen er gjort av Salima Jobarteh, sminke av Dajana Tomanovic og hår av Amanda Florentine.


Bilde: Nettavisen Bilde: Andrea Tangen 

 

Jeg hadde planlagt en tale i forkant, sånn i tilfelle jeg vant. Men Thea Steen vant årets forbilde rett før og jeg ble så satt ut av hele opplegget at jeg begynte å gråte, og da klarte jeg ikke å snakke om det jeg egentlig skulle snakke om. Så slik ble talen min, om dere er interesserte i å se:

Nå fortsetter livet som det alltid gjør. Jeg skal rydde leiligheten, haha.. Koselig. Igjen, tusen takk for alle stemmer! 

kryss fingrene for meg!

Kommenter her

Hei dere! Jeg får ikke til å laste inn bilder i blogginnleggene mine, jeg håper det ordner seg snart. Enn så lenge ville jeg si at jeg lever, i kveld er det kjendisgallaen, kryss fingrene for meg! Stor klem! 

hvorfor bli sjokkert?

Kommenter her

//annonselenke

Hei hei! Er alt fint med dere? Jeg har vært på boksignering i dag og det gikk greit, og etter det har jeg hengt med en venninne. Nå er jeg bare hjemom en kjapp tur før jeg skal i bursdag, og dette været setter jo en liten brems på stemningen. LA OSS SNAKKE OM VÆRE, hehe. Hvorfor får man sjokk hvert eneste år? Jeg er oppvokst i nord, og jeg har snø og vinter som en stor del av mitt hjerte, men snø i byen.. Det er liksom ikke noe poeng, og hele Oslo stopper opp. Kollisjoner over alt, politibiler som suser av veien og busser som blir innstilt, fordi mennesker aldri lærer og blir like tatt på senga av snøen hvert eneste år. 

JEG FÅR IKKE TIL Å LASTE OPP FLERE BILDER I INNLEGGET. Det må være noe feil på blogg.no.. Genseren min finner du HER // Jakke River Island (annonselenke).


Jeg er liksom litt tom for ord og inspirasjon om dagen kjenner jeg.. En i familien har havnet på sykehus og det gjør meg veldig trist, og jeg blir litt distansert for alt og skulle ønske jeg var i nord-norge. Jeg gleder meg i alle fall masse til å komme hjem nå i julen, selv om det enda er en stund til. 
 

Må man være perfekt for å mene noe?

Kommenter her

Nok en gang er det sesong for at debatten om pelsdyrnæringen blusser opp, og jeg har for første gang i mitt liv tatt meg tid til å lese igjennom kommentarfeltene til avisene. Jeg sitter igjen med flere tanker, men en av dem står spesielt sterkt.. NÅR SKAL FOLK FORSTÅ AT ENGASJEMENT ER BRA? Du er ikke nødt til å være vegetarianer, veganer, fredsprisvinner eller det perfekte mennesket for å være imot pelsdyrnæringen. Jeg er vegetarianer, men jeg blir likevel glad når jeg ser folk engasjere seg i det små, uansett hvor de velger å starte. Det er jo så mye bedre enn det motsatte! Og skal man bli møtt med kjeft og kritikk hver gang man prøver å gjøre noe bra, så kommer man ingen vei. Det er for eksempel veldig frustrerende for meg som prøver å gjøre noe bra for dyrene og miljøet ved å ikke spise kjøtt, å hele tiden få påpekt de tingene jeg gjør feil.. Da mister jeg litt motet. Det er derimot oppmuntrende å få skryt for at man faktisk engasjerer seg i noe, og da vil også videre engasjement vokse, tror jeg! Jeg kan mene mitt om at det er dobbeltmoralsk å være mot pels men spise kjøtt - men når man tenker på det, så er faktisk litt dobbeltmoral så utrolig mye bedre enn ingen moral. 

Så jeg sier, NEI til pels, og JA til at folk engasjerer seg! Om så du har en hamster hjemme, om så du spiser kjøtt, om så du ikke er det perfekte mennesket så er det viktig og nødvendig om nettopp DU rekker opp hånden og sier ifra om at pelsdyr ikke er greit. Det er en uetisk og grusom næring som jeg håper vil forsvinne inn i historiebøkene som et vondt minne vi helst vil glemme. MØT OPP UTENFOR STORTINGET 12 NOVEMBER!  

Bilde: NOAH. 

En av de fineste photoshootene!

Kommenter her

I dag var jeg på en photoshoot for ett av de største magasinene i Norge, og det ble sååå fint! Jeg gleder meg til å vise dere når det kommer i butikk, dette var en av de fineste shootene jeg har hatt. Jeg følte meg så pen, haha. Og jeg elsker å ha oppsatt hår!

Ellers har jeg en boksignering på Ark Eger i morgen, dere kan sjekke ut eventet her. Håper på å se mange av dere der! Å få en signert bok i julegave er jo ikke feil? 

HALLO HEI HADET

Kommenter her

Den evige tidsopptimisten er i gang igjen! Dere vet når man har hele dagen til å gjøre ingenting, og rett før man begynner å få dårlig tid SÅ skal man stresse å få gjort hundre ting på en gang? Sånn er jeg. ALLTID. Så egentlig sitter jeg i et stress nå fordi jeg skal møte noen venner. Det blir bare avslapping, før jeg skal hjem å lage taco til meg selv alene.. Haha, er det i det hele tatt lov? HVEM spiser taco alene, liksom? Men hva skal man si, jeg elsker mat. Middag for en? GJERNE, for da er det mer på meg!

Prøver å fikse meg, blogge og ta bilder samtidig:


 

Hestehalen min er en clip on, forresten! Brukte sånne hele tiden da jeg var yngre, og nå som jeg har extensions-pause gjør den et sterkt comeback.

Vi snakkes senere! 

 

throwback - 17 år

Kommenter her

 


 

17 år og uskyldig. 

private bilder fra telefonen min

Kommenter her

Dere har ønsket dere et innlegg hvor jeg går igjennom personlige og private bilder på telefonen min og forklarer dem, og det forslaget likte jeg! I tillegg er det morsomt for meg å gå igjennom. Så, vi starter rundt jul og jobber oss framover. :) 


 

Behind the scenes fra da jeg spilte inn reklamefilmen min for Altibox - som forresten er noe av det gøyeste jeg har gjort, og den ble så bra! Jeg hostet i flere dager etterpå, på grunn av alt støvet, og det var veldig lange dager på sett. Men om det var verdt det? JA!

Jenny, meg og Thomas før vi skulle se Justin Bieber live den gangen han løp av scenen på grunn av litt vann. Jeg dro alene og møtte dem tilfeldigvis i køen. Dette var da Jenny nettopp hadde annonsert at hun var gravid så jeg husker at absolutt alle som kom bort spurte om de samme tingene. 


Joakim og meg, usedvanlig fulle. Dette er i trappeoppgangen til utestedet stratos, vi falt om halvveis på vei ned av latterkrampe og der ble vi liggende en stund. Joakim har det veldig morsomt med å se på snaps - av seg selv. 

Et gammelt polaroidbilde jeg fikk se hos en venninne. Dette ble tatt en gang i 2014, og er fra en eller annen koselig, men crazy kveld som vi hadde mange av på den tiden. 

En voksen handlekurv, hehe. Det er ikke alltid så ille, altså. 

Underveis i prossessen med vixen-looken min! Sminken min fra den dagen er en av mine favoritter igjennom tidene, men det ligger altså en hel del arbeid bak, både med hår og sminke. 
 

En gang jeg fikk en romantisk overrasskelse med tente lys, blomster og kort over alt på et hotellrom. :) 


Meg og Mathias, som jeg skriver en del om i boka, en gang i februar (?). Mitt favorittmenneske i hele verden! 

Første gang jeg var på besøk hos Tinashe! Vi hadde prøvd å møtes i flere måneder uten at det helt gikk, ble bare masse fram og tilbake - men så plutselig kom jeg på besøk og vi hang sammen hver dag etter det, hehe. Love you! 

Den kåte hunden til Fetisha jokker på meg med ståtiss :( 

Dagen derpå etter Karpe-konsert i Bergen, og mamma prøvde å ringe meg. Jeg måtte sende dette bildet som svar å si at jeg overhodet ikke var i form til å snakke, haha. 

Min venninne Louises perspektiv på meg i en Uber. Kamera, sminkemappe og pengebok. 

Lekte litt utkledning hjemme hos Tinashe og jeg følte meg så fiiiiiin! 

En av mine mange givende samtaler med Siri. Eller, her var det vel Henrik som snakket, og ikke meg. 

Snapchatten til Fetisha etter å ha sett meg dele ut pris på Gullrutens Fagpris. 

Pappa, Joakim og meg var på shopping sammen i Oslo. Så koselig! 

Stig-Frode og meg på en av de beste sommerdagene i Oslo. 

En fan av Thomas Hayes la ut dette bildet på instagram, han hadde vel lagt det ut på snapchat eller noe. Så jeg måtte jo screenshotte! Jeg var vel den eneste som ikke tok bilde med dem på Elle-festen, men de tok bilde med meg så da fikk jeg ett likevel, haha. Skikkelig snille gutter! 

Da jeg, Marte og Anne-Sofie var i københavn tullet vi med at alt kan bli sett på som kunst, så lenge man har et kjent navn. Her er altså mitt bidrag til hipster-kulturen, en pepperbøsse med en saltbøsse oppå seg, som representerer kontraster..... Herregud, haha. 

I sommer, på en fjelltopp i Oslo. 

Hva gjør hun???? Hun tatoverte altså bare leppa si. Ikke noen stor sak. 

Haha, jeg hadde så vondt i en visdomstann og prøvde forgjeves å ta et bilde slik at alle vennene mine kunne se smerten min.. Det gikk ikke så bra. 

Et lite utdrag av det jeg skrev som hilsen i boken min, som datteren til Tinashe skal få en dag. 

Fikk en t-skjorte av Kristoffer Cezinando, og måtte så klart pose litt for å sende ham bildet! Meg og en av mine beste venninner Marte koser på sofaen<3

Meg og Anne-Sofie på hemsen hjemme hos Jan, en kveld for noen uker siden. Det er like vanskelig å komme seg ned derfra hver eneste gang..


Sånn! Håper dere likte innlegget, trykk LIKER og så kan jeg fortsette med dette for eksempel en gang i måneden? :) 

 

kort hår

Kommenter her

Det er noen av dere som har spurt etter hvordan jeg ser ut når jeg bare har mitt eget hår, populært referert til som "lillemy-håret" fra min side. Men nå som jeg ser meg selv i speilet ser det heller ut som om noen med veldig lite og slitt hår har fått elektrosjokk, haha. Jeg går aldri med det løst, nå har jeg satt det opp i en liten knute bak, men det er ikke så veldig mye lengre enn det man ser på bildet egentlig. Jeg har tenkt tanken å klippe meg "guttekort", men jeg hadde nok likt det i nøyaktig femten minutter og så angret meg. I tillegg er det kanskje ikke så fint underveis i prosessen når det vokser ut.. Men jeg har veldig fin form på hodet mitt, så hvem vet hva som kan skje en dag. Anyways, here it goes, skikkelig freshhh.


 

Jeg sitter hjemme i sofaen og skal egentlig jobbe, men jeg ble opptatt med å høre på podcast. To gode venninner av meg, Tinashe og Elisabeth har kommet med podcaten "TE", og den er morsom. Sånn på ekte morsom. Ikke fordi jeg kjenner dem, men totalt uavhengig, om så jeg hatet dem ville jeg ha ledd. Dere finner den om dere søker på TE i podcast appen! Og hvem vet, kanskje jeg gjør en gjesteopptreden etterhvert.

Vi snakkes litt etterpå! Jeg skal sette sammen et innlegg som har vært ønsket fra dere.