hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2015

JEG ER SØT OG SKUMMEL

Kommenter her

I kveld spiste jeg årets første julemåltid! Jepp, dere hørte riktig.. Jeg knipset bilder å sto i, men jeg fikk beskjed om at jeg ikke får lov til å dele noe.. Middagen var så klart i regi av media, så da får man ikke helt bestemme selv. Jeg hadde en hyggelig kveld men bloggingen blir derfor ikke helt som planlagt, så her kommer enda et bilde fra shooten (siste jeg deler, jeg lover!), og nå skal jeg ta kvelden. En fin dag, og en sliten jente sitter plassert i sofaen og tenker at jeg begynner å få ryggproblemer av all denne jobbingen på dataen. Det føles sånn. Enten det, eller vondt i ryggen av å presse ut rumpa så mye, haha. Det er ikke komfortabelt det heller! Klærne finnes her / foto av Linnca / makeup av Dajana. 

 

Vi snakkes i morgen! Me loves ya! 

 

BILDENE FRA SIST PHOTOSHOOT

Kommenter her

Her har dere bildene jeg og fotograf Linncalys tok for litt siden! Alt dette ble gjort på et hotellrom uten noe proft lys, med et enkelt digitalkamera. Elsker at bildene er så "rå" og at ikke noe av hud eller kropp er fikset på. Jeg elsker å være foran og bak kamera, foto er en kunst! Sminken min har Dajana laget, og klærne kan man finne blant annet her. 
MORGENKOS

Kommenter her

annonse

Jeg startet morgenen min slik som dette. . .


Dere har jo sett meg med denne ansiktsmasken på flere ganger, jeg liker den veldig godt! Og nå har jeg endelig lært meg at man må ta på et tykt lag, da gjør det ikke vondt å fjerne den. Man må altså være nøye med påføringen, men det er faktisk ganske gøy - som å male seg i ansiktet! Masken heter Jolie Visage, og kan kjøpes her.

Noen andre ganger jeg har brukt denne:

Dette er en ansiktsmaske som renser porene i dybden og forebygger hudormer. Den har milde ingerdienser, så leger ga meg tommel opp til å bruke denne samtidig som jeg gikk på ISO når man må være ekstra forsiktig med huden. Den er heller ikke testet på dyr!
Det er veldig enkelt. Først må du rense huden (for eksempel med sminkefjerner / vann), så påfører du et tykt lang med masken over ansiktet. La den være på i 15-20 minutter, og så begynner du nederst og drar forsiktig av. Skyll så ansiktet med lunkent vann og avslutt med fuktighetskrem! Det er noen ganske syke før / etter bilder på nettsiden, som dere kan se her.

Den er nå nesten på halv pris! Dere finner den her! 


 

Forresten, planlagt lanseringsdato for kolleksjonen min på luxushair er 7 desember! Følg med! 

 

SER DU MEG IKKE LENGRE?

Kommenter herDet er nesten helt stille.

Det eneste som bryter igjennom luften, det eneste som avbryter min ensomhet og stillhet, er lyden av latter fra gatene. Fulle folk på vei til fest. Jenter som fniser overdrevent, gutter som løper etter. En av de verste lydene jeg vet er jenter som hyler et sånn "fyllehyl". De er så fulle og kule og søte og morsomme. Jeg vet ikke hvorfor jeg hater den lyden. Kanskje fordi den minner meg på alt jeg ikke er lengre, eller kanskje alt jeg aldri har vært. At jeg aldri har vært ordentlig ung, ansvarsfri og dum, ikke nå i mine "beste år", som folk kaller det. 

Jeg har akkurat kommet fra en tv-innspilling. Jeg sto på en scene, danset og hadde det gøy. 300 mennesker hadde møtt opp for å heie på meg, og det er mange folk for et lite studio i nydalen. Du kommer på en ekstrem opptur når du står på en slik scene, alle lysene er på deg og alle passer på at du er der du skal, at du ikke er tørst, at du har spist og at du har det så perfekt. Og så kommer du hjem og er alene. Stillhet, kun avbrutt av fyllehyl som jeg hater. 

Jeg skulle også ønske jeg var ute i kveld.

Jeg skulle ønske det ikke var meg, som på tross av alt jeg har gjort, ligger her og føler meg som en taper. At jenter som er merket rød på kreditt, som ligger seg til en stakkars veske fra Michael Kors eller som poserer i en halvtime for et bilde på instagram kan føle seg så glad at de kan komme med et fyllehyl. For de er så lykkelige, så bekymringsløse. 

Jeg hater dere.

Jeg skulle ønske jeg også følte meg så fri. 

Så fri at jeg slapp alle hemninger, så fri at jeg gjorde alt jeg følte for, ødela forhold, strippet på bordene, tok vodkashot på vodkashot og våknet opp dagen etter og tenkte "fuck it, det som skjedde er allerede gjort, og jeg hadde det gøy". Men jeg har valgt å jobbe. Og kun det, nesten. Jeg fikk en melding i går, "du er aldri ute lengre, du bare jobber". Ja takk jeg vet jeg er kjip. 

Jeg føler noen ganger at jeg er en underholdning - og thats it. Et pent bilde, jeg er fotogen, jeg er en historie å fortelle. Men jeg er ikke en person man er med, omgås med, spør om hvordan det går, ønsker lykke til.. Fordi det er så "vanlig", eller "du har jo så mange som forteller deg det ", sier ofte venner. Ja, men jeg trenger jo å få høre fine ting fra folk jeg faktisk kjenner også. At "du gjør kule ting hele tiden, så du trenger vel ikke lykke til eller bra jobba". Jeg forstår tankegangen, men da tenker jeg.. Det er jo dette som er MEG. Det på internett er internett. Jeg sitter her nå. Jeg er her nå. Har jeg druknet under alle som trykker like på et bilde? Ser du meg ikke lengre? 

Det er nesten helt stille.

Det eneste jeg hører er lyden av min egen gråt og fingrene som hamrer mot tastaturet. 

Den lyden er jeg vandt til, og den hater jeg enda mer. 

VANSKELIG Å FOKUSERE HER

Kommenter her

Tenk at det er første advant idag! Allerede! Shit, dagene går så utrolig fort! Jeg har iallfall planlagt nesten hele min desember allerede. Jeg reiser til Harstad ganske tidlig i måneden, og blir der til etter jul når jeg reiser til Vegas. Det kan hende jeg drar noen småturer til Oslo innimellom, men om jeg skal skrive ferdig boken må jeg gjøre det i h-town. Det er vanskelig å fokusere her..
Men nyttårsaften i Vegas blir jo helt sinnsykt! Gleder meg! :)

NOMINERT TIL ÅRETS NAVN I DAGBLADET!

Kommenter her

Herregud, jeg kan nesten ikke tro dette, men lille meg er nominert til ÅRETS NAVN i dagbladet! Å i det hele tatt bli nominert med så fantastiske mennesker er en enorm ære i seg selv.  Jeg ville bare informere dere, så kan dere omså stemme på meg om dere ønsker det. Det kan dere gjøre her. Hva skal man si.. Jeg håper at dette viser unge mennesker at vi også har en stemme, en viktig stemme. Sosiale medier kan være forferdelig og på mange måter hater jeg tiden vi lever i, men samtidig er jeg takknemlig for det gir alle en mulighet til å spre ordene sine. Sitt budskap. Jeg hadde aldri hatt muligheten til det som kvinne for flere år siden. Uten sosiale medier hadde aldri jeg fått fremme et samfunnsengasjerende budskap. Det kommer jenter og gutter opp til meg hele tiden og forteller at jeg har endret deres livssyn, deres måte å være på. Hatere bryr jeg meg ikke om lengre, de er en dråpe i havet av alt vi kan klare å oppnå sammen. Vi, en haug av unge jenter og gutter fjernet Freia sin påskekampanje. Vi fikk innlegget mitt om flyktninger til å bli delt 16 000 ganger i nabolandet vårt, og 20 000 ganger her. Vi sammen fikk meg på scenen hos aftenpostens klimakonferanse. 

Siden jeg er en slags talsperson for den flokken av unge jenter og gutter som ikke blir tatt seriøst men som gjerne vil, føler jeg denne nominasjonen er for oss. Dere har bygget meg opp og dere har latt meg vokse, utvikle meg og vise hvem jeg er. Dere har gitt meg en arena hvor jeg kan slippe masken, hvor jeg kan få nye perspektiver. 

Denne er for oss, de unge, de missforståtte, de som alltid hever stemmen og de som ikke aksepterer at "det bare er sånn". Denne er for oss! 

Min første gang...

Kommenter her

For godt over ett år siden kjørte jeg et innlegg om "min aller første gang", og siden det falt så godt i smak hos flere da gjør vi det like gjerne en gang til! Håper dere liker det, og kom gjerne med forslag til flere lignende innlegg jeg kan kjøre! Dere når meg alltid på min fanpage, her <3

Min aller første bh..

Min aller første bh trengte jeg mildt sagt ikke. Jeg var 11 år når alt dette skjedde.. Puppene mine hadde enda ikke kommet fram og jeg var sist ute i klassen med utviklingen, noe jeg syntes var veeeeldig flaut.. Derfor tok jeg mot til meg, gikk på h&m og kjøpte en hello kitty bh med små puter inni, slik at jeg i det minste kunne late som. Bhen bare hang og slang på kroppen selv om den var i minste størrelse, og man kunne lett se et tomrom mellom bhen og min flate brystkasse. Jeg var utrolig flau. Senere samme kveld hadde jeg noen venninner på overnatting, og når hun ene skulle kile meg oppdaget hun at jeg hadde på BH. Jeg NEKTET for at den var min, og unnskyldte med at jeg hadde kjøpt den i gave til noen men ville prøve den selv først (noe som var enda teitere..). BH trengte jeg nok ikke før jeg var 15-16 år, om man skal være helt ærlig.

Akkurat denne var det! Ah, minner..
Mitt første kyss...

Dette har jeg fortalt om før, men jeg var jeg også 11 år gammel når dette skjedde. Jeg ble betatt av en gutt for første gang i hele mitt liv på leirskolen i syvende klasse, og til mitt store sjokk ville han også ha meg! En kveld var det en nydelig stjernehimmel og jeg, min leirskole-kjæreste og en venninne satt på et lekestativ i en skolegård etter stengetid. Brått så vi et stjerneskudd og vi alle snakket om hva vi ønsket oss, da min leirskole-kjæreste sa at han ønsket seg et kyss fra meg. Og et kyss ble det! Et veldig kjapt lite smask på munnen og jeg turte aldri å kline med han heller. Det ønsket han seg forøvrig i bursdagsgave (stor på ønsker, han der) men det ble det ikke noe av.

 

Min første kjærlighetssorg... 

Julen mellom 2013 og 2014. Da gikk jeg bare rundt som en zombie, spiste ikke, snakket nesten ikke med noen og gikk veldig ned i vekt. Det gikk liksom ikke over heller, og selvom det på sett og vis ordnet seg mellom meg og exen min så klarte jeg aldri helt å slippe den sorgen, og jeg gikk med en type kjærlighettsorg i over et halvt år fordi jeg følte meg så sveket. Så da det ble slutt enda en gang gikk det ganske greit, fordi jeg allerede hadde gått igjennom det en gang. Da lærte jeg meg masse om hva jeg klarer.


En videoblogg jeg laget under min veeeeerste periode med kjærlighetssorg. For en solstråle! Da var det vel en måned siden det tok slutt. 

Min første ferieflørt...

HAHA denne har jeg tenkt på her om dage faktisk! Jeg var 6 år, jeg og familien var på ferie i Gran Canaria og da møtte vi en annen norsk familie på flyet ned dit som skulle bo på samme sted som oss i to uker, og de hadde en gutt som var like gammel som meg. Vi ble venner med en gang fordi vi begge spilte pokemon på gameboy, og hele ferien besto av lek og latter. Henrik het han, og bodde i Nittedal. Jeg og pappa dro faktisk for å besøke dem en gang etter ferien også! Så, HENRIK i Nittedal, hvem er du nå? Haha! Lurer på om han vet at det er meg som var crazy besatt av han som 6 år gammel på Gran Canaria om han ser meg på tv for eksempel..

Min første tatovering...

A smooth sea never made a skilled sailor! Holdte på å si "og den har jeg jo fortsatt" men åpenbart har jeg det, haha.. Jeg var 16 år gammel, tok den på et tatoveringsstudio i Harstad og jeg hadde med meg min venninne Lotte under prosessen. Jeg angrer ikke på den, men jeg er litt ferdig med tatoveringer som har quotes på seg og skulle helst ønske at den var av noe annet. Denne teksten leste jeg jo random i en bok på skolen, men den betydde noe for meg der og da.Min første catfight..

Jeg har faktisk nesten aldri kranglet med noen, kun EN gang i hele mitt liv og det er lenge siden på NOX, som er et utested i Oslo. Det er vel egentlig en veldig lang historie men det var noe drama med en annen jente, litt gutter og litt sjalus. Det var en gammel greie som plutselig ble dratt opp igjen over ett år etter at noe hadde skjedd. La oss kalle hun jenta for P. Jeg hadde aldri møtt P før, men hun hadde gjort noen ting som ikke var helt OK, men jeg orket ikke å blande meg så mye mer i det og ville legge den ballen død. Så kom P sine venninner bort til meg og skulle ripe opp i gamle sår, og da sa jeg "kan ikke bare P komme bort å si dette selv?" og når hun kom dit var hun så frekk og spydig at jeg klikket litt, dyttet henne, hun dyttet meg, Charlotte venninna mi dro henne i håret, og hun dro Charlotte tilbake.. Akkurat DA kom vaktene, og det endte altså med at P ble kastet ut, ikke meg eller Charlotte, haha.. Så ja, min eneste catfight, og ikke noe jeg er stolt over i dag. Det verste er vel at både meg, Charlotte og P er under 1.60 høy hele gjengen, så det må ha sett passe komisk ut. 

Meg og Charlotte denne kvelden, klar for fight! Jeg har faktisk kommentert noe om det under dette bildet hun la ut på instagram også, derfor husker jeg at det var akkurat den kvelden. Haha.. Min første jobb..  

Den eneste jobben jeg har gjort utenom bloggen var å plukke jordbær en sommer da jeg var 13. Jeg gjorde det kun en gang, og da husket jeg det regnet sinnsykt mye, jeg fant nesten ingen jordbær, jeg fikk dårlig betalt og jeg var generelt veldig umotivert til å fortsette livet som "voksen" der og da. Jeg hadde hest da jeg var yngre og fikk denne jobben via stallen jeg brukte, og hest var vel generelt ikke noe jeg likte så godt heller - det var vel mest mamma som prøvde å tvinge hennes hobbyer over på meg. Utenom dette har jeg kun jobbet når vi har hatt arbeidsuke på ungdomsskolen, og da var det i et bakeri som en venninnes familie eide. Det eneste jeg gjorde da var vel å spise og vaske, gratis mat var fantastisk!

Min første gang hos rektor.. 


Jeg har kun blitt sendt til rektor en gang i hele mitt, og dette var i tredje klasse på videregående. Jeg hadde markedsføring som et valgfag og på denne tiden levde jeg godt på bloggen, og hadde gjort det i to år. Jeg følte selv (og vet faktisk) at jeg hadde god peiling på markedsføring og var veldig oppdatert innenfor sosiale medier og hva som funker der - det eskalerte vel da jeg fikk karakter 2 på en oppgave hvor jeg hadde skrevet om markedsføring ved bruk av blogg, facebook og generelt sosiale medier, læreren mente det ikke var noe grunnlag i det men HALLO, jeg levde jo midt i det selv! Jeg sa ifra til læreren at man kan ikke bruke en lærerbok som er 2 år gammel for å lære om markedsføring som endrer seg hele tiden, og hun svarte litt frekt tilbake. Hun sa noe som at hun ikke aner hva blogg er en gang (bra lærer i markedsføring der ja), at det ikke er noe som kommer til å vare og at markedsføring via blogg neppe er effektivt - på det grunnlaget kunne hun altså gi meg dårlig karakter.  Og da sa jeg "jeg forstår ikke hvorfor du må være så frekk" og da sa hun "HVA SA DU?" og jeg gjentok meg selv. Da sa hun "DU blir med opp til rektor nå!".


Hun gikk først inn til rektor for å forklare situasjonen (som sikkert var veldig overdrevent fra hennes side), og da jeg kom inn dit forsto hverken jeg eller rektor hva jeg egentlig gjorde der. Så vi hadde en hyggelig prat om skolen, bloggen og livet generelt før jeg ble sendt tilbake til timen. Ville heller ha vært hos rektor enn i markedsføringstimen så det var ikke noe stress :-) 

 

Slik trener jeg rompe og mage!

Kommenter her

Hei dere :)  

Jeg har nå sluttet med både PT og Pole Fitness fordi jeg rett og slett ikke har tid. Jeg jobber med bok, TV og skriver flere blogginnlegg hver dag (det tar faktisk ganske mye tid!) samtidig som det tar mye tid bare å komme seg til og fra alt. Med trening hjemme kan jeg gjøre det mye mer spontant og når det passer meg. Dessuten liker jeg å trene mens jeg kan se på serier på TV. Jeg syntes også at det er deilig å slippe at folk stirrer på meg - tro det eller ei, selv om jeg legger ut veldig mye av meg selv på bloggen hver dag!

Uansett - 1000 grunner til å trene hjemme. Så da tenkte jeg at jeg like greit kan få hjelp av noen som virkelig kan det. Lone Norås har vunnet junior verdensmesterskap i bikini fitness allerede som 19-åring. Det er ganske kult! Hun har her gitt meg hjemmelekser frem til februar med målet om å få best mulig rompe og mage. Minst tre ganger i uken, maks seks. PS! Du kan følge Lone på insta @lonenoraas, facebook og på blogg. :)

MITT TRENINGSPROGRAM

Her er gode styrke øvelser for deg som vil ha finere rompe og strammere mage! Du kan trene dette programmet 3-6 ganger i uken. Dette er gode og enkle øvelser du kan gjøre hjemme. Alt du trenger er en LEVITY matte (HER), LEVITY abwheel (HER) og LEVITY minibands (HER) som kan kjøpes på tights.no. Minibands er spesielle strikker som gjør det tyngre og du får bedre effekt av treningen. Du merker det raskt når du trener!

Jeg kjører dette programmet tre ganger i uken. Det er viktig at du presser deg litt om du vil ha god effekt. Prøv å øke med minst én repetisjon hver gang du trener. For viderekomne kan du øke antall serier, eksempelvis at du i stedet for bare 3x15 repetisjoner glutebridge tar 4x15 repetisjoner. Øk belastningen gradvis :)


1) GLUTEBRIDGE MED STRIKK

3 serier med 15-30 repetisjoner. Stram mage og rumpe mens du presser hofta opp og knærne ut til siden, over tærne.

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER


 

2) ETTBENS GLUTEBRIDGE MED STRIKK

Sett beinet som er i bakken nærmere midten. Stram mage og rompa. Bøy den ene foten og fokuser på at det er rumpa som skal opp mens du prøver å holde ryggen rett. 3x15 repetisjoner.

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER

Lone har på seg genser HER3) SIDELIGGENDE HOFTELØFT

Her skal du ligge på siden, med nederste hofte presset mot bakken. Så løfter du den motsatte hofte opp så høyt du klarer uten at korsryggen beveger seg. 3x15-30 repetisjoner. 

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER4) SIDE HOFTELØFT (stående)

Hold deg til en partner eller en vegg. Stram rompe og mage. Strekk ut hoften så høyt opp til siden du klarer, uten bevegelse i korsryggen. 3 serier med 15 repetisjoner her også (på hver side). 

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER5) KNEBØY MED MINIBANDS

Med minibands får du ekstra kontakt med rompemuskulaturen. Ha tyngdepunktet på hælene. Skulderbredde mellom bena. Hev brystet opp og se rett fram. La knærne peke utover hele veien opp og ned, hold spennet i rompa. 

Kompresjonstights HER |  SportsBH HER |  Levity matte HER |  Levity minibands HER


 

6) ROLLOUTS MED LEVITY ABWHEEL

Denne øvelsen er knalltung og effektiv men lett å regulere belastningen på. Stram inn magen og sett knærne i bakken. Rull deg ut så langt du klarer og hold spennet i magen hele tiden. 3 serier med 10-15 repetisjoner (gå så langt ut du klarer). PS! Tightsen har vunnet best i test på TV2 Hjelper Deg, Birkebeiner'n og SKIsport. Nedsatt 400 kroner HER! Anbefales.

SKINS A400 BLACK GOLD tights HER  |  Björn Borg SportsBH HER |  Levity Abwheel HER


 

7) ROLLOUTS MED LEVITY ABWHEEL

Ligg på magen. Legg albuene ned i bakken foran deg. Løft opp rompa så høyt du klarer med strake ben. Hold på litt på toppen og skvis til med rompeballene. Spenn ut mot strikken. Strikkene er fargekodet med forskjellig motstand, velg den som passer ditt nå.

SKINS A400 BLACK GOLD tights HER  |  Björn Borg SportsBH HER | Levity minibands HER


PS! TIGHTS.NO HAR FORTSATT BLACK FRIDAY SALG -> HER

Tights.no har også en julekalender hvor lukene er fylt med produkter for over 25 000 kroner. Trekning hver dag i desember helt frem til jul! Når du deltar kan du også låse opp en rabattkode som gir halv pris på treningsutstyret jeg bruker. :)

 

HVORFOR TROR JEG IKKE PÅ MEG SELV?

Kommenter her

Det plager meg selv at jeg blir så nervøs og har så lite troen på meg selv. For HVORFOR skulle ikke jeg klare å rocke en scene i lipsync battle? Tidligere i uka holdte jeg på å trekke meg, men jeg er så glad for at jeg bare kjørte på for SHIT så gøy det var! På show nummer to hadde man dansere og en hel koreografi (som jeg hadde en halvtime på å lære!), men det gikk veldig fint, det sitter vel enda inne etter all dansingen tidligere i år. Og så må jeg si tusen takk for deres enorme støtte i studio i kveld! Jeg har verdens fineste gjeng med lesere, jeg er veldig glad i dere! Håper vi får til noe lesertreff / venninnekveld en dag i framtiden! Lipsync battle kommer på tv2 til våren. 

Her har dere en liten sneakpeak! Dette er fra da vi tok bilder etter showet, meg og de flinke jentene jeg hadde med meg på scenen. Dette blir spennende sant?

Nå er jeg alene hjemme, og det er så sinnsykt deilig å slappe av i sofaen, spise all drittmaten vi har i huset og se på en serie. Dere må begynne på devious maids om dere ikke allerede har sett serien! Den er fantastisk, og den kan faktisk nesten måle seg med frustrerte fruer.

Vi snakkes i morgen, jeg er så sliten at jeg må bare koble bort sosiale medier litt.. <3 

VI ER BEST!

Kommenter her


Nå sitter jeg nok en gang med 150 sommerfugler i magen backstage hos tv2. Hele denne stemningen tar meg tilbake til "mitt dansecrew", og det er ubeskrivelig trist at jeg aldri skal få være med på det igjen, haha.. Men sånn er det, fortid er fortid og jeg får fokusere på det morsomme jeg skal gjøre nå! Vi har nettopp hatt en liten gjennomgang av showet jeg skal ha på lipsync battle, og jeg tror det blir veldig kult. Jeg kommer aldri til å bli en "scenepersonlighet" og motstanderen min er veldig vant til å stå på en scene, han er artist, og jeg føler meg som vanlig at det ikke blir seier på meg - men jeg skal gi ALT!


Og dere? Vi har satt publikumsrekord for lip sync battle! Vi er best, haha!  De har allerede spilt inn maaaange episoder, men takket være dere, mine lesere, kommer det flere enn noen sinne. Faktisk blir det ikke engang plass til alle, så det er sykt! Gleder meg til å møte dere!

Om dere lurer på hva konseptet er, så kan dere se et klipp av den amerikanske versjonen her: 

BARE Å GRIPE SJANSEN!

Kommenter her

annonse

Hei dere, og god lørdag! Her ligger jeg ikke på latsiden for jeg skal snart til tv2 sine studioer for å delta på lipsync battle. Men før jeg pakker sammen tenkte jeg å tipse dere om et veldig bra tilbud! 

Black Friday var i går, men det finnes enda mange tilbud å hente. Blant annet kjører Shai tilbud på shaibox nå, til bare 1 kr! Det er altså 400 kr billigere enn verdien av pakken, det vil jeg kalle et godt tilbud! Da får du altså verdens beste barberhøvel, sminkefjerner, shower gel med mer for bare 1 krone! Jeg har alltid en shaibox hjemme og jeg synes det er så utrolig deilig å slippe å tenke på å måtte handle inn disse tingene, for de er jo nødvendige.. Men man glemmer det så raskt.

Og ikke nok med det! Av alle som bestiller er det også 3 av mine lesere som er med i trekningen av gavekort på 500 kr hos zalando! Når du bestiller er du automatisk med i trekningen. Du kan bestille her! MASSE lykke til! Og ikke minst, ønsk meg lykke til på tv2 idag! 

ENDELIG FÅR JEG TREKKE PUSTEN

Kommenter her

Pjuh, i dag har virkelig vært sinnsykt stressende men jeg fikk landet trygt hjemme i leiligheten til slutt! Nå gjelder det bare å samle energi før lipsync battle i morgen, sommerfuglene i magen føles ekstreme og jeg håper alt kommer til å gå bra. Sceneskrekken min blir jeg nok aldri kvit.. Det var uansett godt å koble av med taco, kjæresten og avslappning. Vegetartaco, så klart! Og ps, anbefaler dere å kjøpe tacoutstyret fra rema1000 sitt eget merke, da er det uten palmeolje :-) Nå skal jeg se på paradise hotel sverige med kjæresten, og så skal jeg soooooove.. Det blir så deilig! Jeg får sove 10 timer, og det blir de beste 10 timene på lang tid :-) 

HVORFOR LÆRER MAN IKKE DETTE PÅ SKOLEN?

Kommenter her

Vær forberedt på å bli blåst av banen. Sånn helt seriøst, etter å ha tipset pappa om denne sendte han meg en sms med " fy svarte faen, det blir vanskelig å sove inatt etter å ha sett cowspiracy". Dette er sannheten som ikke verdens ledere, organisasojner eller de viktigste mijøvernskeskytterne vi har ønsker å snakke om, eller har motet til å innrømme ikke minst.Enten du tror på klimaendringer eller ikke , så vil denne filmen være spennende. Det er interessant å se hvordan man blir lurt inn til å tro på alt mulig, kun for å beskytte noe så uviktig og ikke minst kortvarig som økonomi. Denne filmen er uvirkelig skremmende. Den viser hvorfor jeg er vegetarianer, og hvorfor jeg nå skal begynne å ha veganske uker. Veganske dager. 70% veganer skal jeg være, så får jeg ta det fra der. Målet er 100% etterhvert. Filmen får fram budskapet sitt uten å vise skumle scener med dyr som man ofte ser. Ariana Grande er veganer! 

Det føles så håpløst. Jeg vil ikke engang ha barn lengre. Noen ganger stopper jeg opp, jeg blir satt på pause. Jeg får øyeblikk hvor jeg tenker over all lidelsen både mennesker og dyr må igjennom for at vi skal sitte på "toppen" av næringskjeden og godte oss. Alle andre problemer blir så små. Vi kan dusje sammen eller ta buss istedenfor bil alt vi ønsker, men det er så håpløst om vi ikke slipper tak på vår største byrde - egoismen. Tenk at vi ødelegger den vakre jorda vår. Det ødelegger meg. 


Da jeg gikk på skolen så vi ofte filmer, men ingen film som er i nærheten like viktig som Cowspiracy. Jeg vet at noen av venninnene mine skal bli lærere, og dere andre som leser dette og skal inn i / er i samme bransje. VÆR SÅ SNILL å vis denne filmen på skolen. Det er så mye viktigere enn å se hvordan pyramider ble bygget, eller å skrive anmeldelser av "yes man" eller hva man nå måtte finne på. Dette er livet vi lever.

Filmen er tilgjengelig på netflix. 

MITT LIVS BESTE AVGJØRELSE?

Kommenter her

I dag skrev jeg under noe jeg tror kommer til å være min livs beste og viktigste kontrakt så langt. Jeg hadde med meg pappa på møtet i morges, og vi avsluttet det hele med signering og en shot vodka, hehe. Nå har jeg management! Utrolig spennende, og jeg føler at himmelen er neste steg. Jeg har fått tilbud om mange ulike management før, men det har aldri føltes 100% riktig. Nå føles det ikke bare 100, men 150 % rett, og jeg har så mange visjoner og planer som jeg nå føler er realistiske å strekke seg til. 2016, lets go! La det bli mitt år, og la meg vise at man kan oppnå hva som helst uansett hvordan man ser ut eller hva folk har dømt deg til å være.
Etter avsluttet møte dro jeg til Huk sammen med aftenposten for å ta noen bilder vi eeeegentlig skulle ta i Harstad, men vi fikk det aldri til. Så da måtte vi velge en strand i Oslo istedenfor, som er nesten like fint! 

 

Det eneste som mangler nå for at ting skal føles helt 100%, er at alt på privatlivet skal være perfekt - og om ikke perfekt, bare.. stabilt. At jeg klarer å løsne opp i alle tråder som henger og slenger, alt som holder meg tilbake og banker inn i hodet mitt "hæ, trodde du at du var viktig? at du betyr noe?". Alt det bakgrunnstøyet. Bort med det.

Så kan jeg være puste, og være så jævlig bra som jeg vet jeg kan være. 

GJØR ÅRETS BESTE SKJØNNHETSKUPP HOS COVERBRANDS!

Kommenter her

annonse


Hallo alle sammen!

Ingen kan vel ha gått glipp av at det er black friday idag? Årets beste shoppingdag, jo! Det finnes mange muligheter, men jeg vil gjerne rette fokuset mot coverbrands.no! Det er den beste sminkesiden jeg vet, de har over 9000 ulike produkter og man finner noe for enhver smak. Det er fri frakt med 365 dagers angrerett, altså et helt år! Om du ikke har kommet igang med julegavene enda kan det faktisk være ganske lurt, ettersom du idag får alle produktene så mye billigere. I dette innlegget har jeg plukket ut mine favoritter som er på tilbud nå, det er jo en hel haug av produkter og kanskje litt vanskelig å finne noen favoritter? Disse er perfekte for både meg, men også gode i julegavetips. Her her noen av tingene du i dag kan gjøre fantastiske kupp på. Alle produktene her er favoritter hos meg, og veldig "sophie elise" om man kan si det sånn. Jeg tenkte å fortelle dere litt mer om hvert enkelt produkt! PROTECT TONG CI8725 - KRØLLTANG + YOUR STYLE HÅRBØRSTE - Dette er krølltangen jeg bruker hver eneste dag, og med på kjøpet får man også en hårbørste! Krøllstaven lager store, lukseriøse "hollywood"krøller som holder lenge, og hårbørsten fikser opp i flokete hår veldig bra. Jeg elsker disse, og det er virkelig en perfekt julegave!

HAIR GROWTH SERUM - et serums som gjør håret lengre, fyldigere og finere! Man merker synlig resultat veldig fort. Kan også brukes på bryn eller vipper! 
SHEER LOVE FRAGRANCE MIST - en av mine favorittdufter fra Victorias secret! Den lukter veldig rent, og litt som roser og vanilje om jeg skal beskrive lukten selv. En spray varer lenge, og er en perfekt venninnegave. I tillegg ser de veldig fine ut på badehyllen!

ADVANCED TEETH WHITENING STRIPS S - Denne har jeg jo blogget om flere ganger før, og jeg elsker den! Om du er opptatt av et hvitt smil er dette den mest skånsomme veien å gå. Jeg har aldri hatt noe problemer med smilelab, og til tross for at jeg snuser og til tider røyker har jeg et veldig flott, hvitt smil.

BROW POWDER - RAVEN GAMMELT DESIGN - øyenbrynspudder som jeg har falt for i det siste. Dette er nå på 50%, så da er det virkelig på tide å slå til! Jeg liker denne fordi fargen er fin, den holder lenge og man slipper å måtte sminke over brynene flere ganger i løpet av en dag.

 GRAPEFRUIT LIP BALM - dette er en vegansk, helt naturlig leppopamde som kommer i en rekke ulike smaker. Jeg eier flere, men min favoritt er grapefruit. Den smaker så godt!

MARY-LOU MANIZER AKA "THE LUMINIZER" - no words needed? Snakket om denne hundre millioner ganger. VERDENS BESTE highlighter! 

THEMANIZER SISTERS - her får du min favoritt, mary lou manazier med alle "søstrene" hennes. om du ikke bare vil ha highlighter men også rosa farge i kinnene, eller litt mer solpudder, så er denne trioen perfekt itl deg. 

IN THE BUFF EYE COLOR PALETTE - denne videoblogget jeg om for litt siden, og det er den perfekte øyenskyggepalett. Fargene er dødsfine, de holder lenge, de drysser ikke, de er veldig pigmenterte.. Noen er med glitter og andre er uten, så man har virkelig alt å velge mellom! 

SETTING BRUSH - jeg leste at denne er perfekt til å highlighte, men der er jeg uenig. Denne er PERFEKT til øyenskygge når du skal blende ut til et naturlig resultat! Og tro meg, gode blending brushes er sjelden vare om du ikke vil betale sinnsykt mye. Denne er mye bedre enn min tidligere favoritt fra mac, og så mye billigere!Om du trenger noe å oppbevare all sminken i, hvorfor ikke denne sminkemappen fra lulus? Perfekt å ha med seg på reise!

Jeg elsker alt i innlegget men om jeg skal trekke fram en favoritt må det bli øyenskyggene. De har de fineste fargene, og kan brukes til både hverdag og fest! I dette innlegget har jeg brukt både den, higligher fra mary lou, kosten har jeg brukt til øyenskyggen og krølltangen brukte jeg også, som jeg gjør hver dag. Riktignok maaaange timer før så krøllene var litt "slappere" enn vanlig, men det holder seg hele dagen i det minste - noe som er vanskelig å få til med extensions!

Om du enda mangler inspirasjon kan du ta en titt innom bestselgerne! Her finnes det enda mer å velge mellom :-) 


 

Rabattkode: De som ikke har tid eller anledning til å benytte seg av tilbudene på fredag kan benytte seg av coverbrands Black Weekend tilbud og få 25% rabatt på sin bestillig lørdag og søndag med rabattkode«SOPHIEBW». Denne koden er eksklusiv for mine lesere. (Rabattkoden gjelder ikke salgsvarer/ghd)

JEG TRENGER DEG PÅ LØRDAG!

Kommenter her

annonselenke

I kveld var flere titals bloggere samlet på ett sted - og det MÅ jo nesten bare ende i kaos. Det ene mer selvopptatt enn den andre, og det var hard kamp om å få tak i de beste stedene for å ta bilder.. Jepp, alle finalistene for vixen blogawards skulle møtes denne tordagen for å mingle! 

For å samle opp litt mot før selve eventet, møttes jeg og Kristin på en bar like rundt hjørnet. Her ble det mat, masse snakk og masse vin før vi bestemte oss for å møte de andre, nesten to timer forsinket. Jeg var litt spent i forkant, jeg er selv en ivrig bloggleser og det er alltid skummelt å se hvordan disse menneskene er i virkeligheten. 


Men ble jeg skuffet? NOPE! For gud, så mange herlige mennesker jeg deler bransje med. Jeg har noen ganger følt at det kan bli litt.. kleint på slike bloggeventer, men jeg tror de fleste har vokst det fra seg. Vi begynner vel å bli så vandt til å sosialisere nå, og ikke bare sitte alene med enn pc på fanget, hehe. Så, jeg snakket med de andre en stund, drakk en alkoholfri drink og fikk en goodiebag før jeg takket for meg. Absolutt en velykket torsdag, og nå gleder jeg meg mye mer til vixen blogawards! Slapp av, jeg skal ikke mase på dere om å nominere meg enda en gang. Det får bli som det blir, selv om jeg så klart håper på å få en pokal med hjem her også :-)Pappahjerte og meg!
Og fine Glenn! Jakken min er fra River Island. 


 

Forresten.. kjære leserne mine / venner i oslo, nå trenger jeg deres hjelp. Jeg har manglende impulskontroll og har takket ja til å være med på et program på tv2 hvor kjendiser skal battle i å være flinkest til å lipsynce - lipsync battle heter det, og man skal altså mime til en sang og være BEST. Det er min tur på lørdag, og vinneren avgjøres med KLAPPING.. Ja, dere hørte rett, klapping. Om du vil komme i studio å heie på meg (ikke den andre deltageren!!!), så send en mail til publikum@mastiff.no med navn, telefonnummer og hvor mange biletter du vil ha, og si at du vil komme på lørdag!  Håper vi sees på tv2 sine studioer i nydalen på lørdag! 

SPØRSMÅL OM GRAVIDITET

Kommenter her

Det tar liksom ikke så lang tid.

For litt siden la jeg ut et bilde av meg hvor man kan se at magen min er litt større enn den vanligvis pleier å være. Det er liksom ikke så lett å skjule det i tights som strammer inn rundt magen, og jeg klarer heller ikke å presse magen min inn - jeg ønsker ikke det heller. Et slikt bilde, og så var det gjort.

Det tar da ikke så lang tid før folk allerede begynner å snakke om at jeg er gravid. Ryktene går, forum blir opprettet, og at jeg, som ikke ønsker meg barn, plutselig skal ha en bolle i ovnen er utrolig. 

Og da kan jeg bare si at JA, jeg hadde en bolle i ovnen..

 

BOKSTAVELIG TALT en bolle, folkens. For jeg tåler ikke mel. Så dramatisk var det altså! Hver eneste gang jeg har spist noe sånt og legger ut et bilde av magen min kommenterer folk at jeg er gravid. Nei, jeg er ikke gravid. Nei, jeg kommer nok ikke til å bli det på en god stund. Men, jeg skal gi dere beskjed, og til da - vær snille mot hverandre, for jeg vet at de kommentarene kun kommer for å være slem.

USKYLDIG

Kommenter her

  

Ser du meg? 

VI GJØR DET OLDSCHOOL

Kommenter her

Pjuh, nå er jeg virkelig helt utmattet. Jeg har løpt fra den ene tingen til den andre, og for meg er det fort gjort å miste litt motet når man løper rundt i regnet med handleposer over alt, en hund som plutselig spiste litt av sin egen bæsj (...), og et stygt fall på glattisen fra min side. Men, hva skal man klage for? Det er jo alltid noe å smile over! 

Noe av det koselige som har skjedd idag, er: 

1. Utrolig mange har meldt seg på konkurransen min på facebook! Det er gøy, og da kommer det flere. Jeg har også snakket med mange av dere idag på fanpagen min, og det er flott!

2. Jeg har fikset brynene mine på browrehab, og der ble jeg så fornøyd, som vanlig. Brynene mine er endelig "on fleek"!

3. Jeg har kjøpt fifa 16, så i kveld blir det spill helt til jeg sovner. Perfekt! Og ja, vi har xbox 360. Kjører det oldschool, haha..(siden mange spør, leppestiften min er isadora i fargen cool cashmere, kan kjøpes her)

Vi snakkes i morgen folkens! 

 

VIDEOBLOGG - KJENDISGALLAEN!

Kommenter her

(husk å skru volum på fullt!) 

 Her kommer en video hvor jeg snakker om hele kjendisgallaen, hva som skjedde, hvem jeg møtte og hele min opplevelse generelt! Føler meg utrolig heldig som fikk være med, og jeg håper dere vet at jeg ser ydmykt på hele opplevelsen <3 


 

Forresten, nå kan du vinne en kasse med smash (uten palmeolje!) på fanpagen min! Dere finner konkurransen her. 

DETTE ER JEG FLAU OVER

Kommenter her

Jeg vet at flere av dere lesere synes det er gøy å bli tatt med tilbake til fortiden for å se hvem jeg har vært en gang i tiden. Det blir litt mer personlig på den måten, ikke sant? La meg vise dere! 

Visste dere at jeg seriøst har verdens lengste bakhode? Jeg aner ikke hva det kommer av, men som liten så man det veldig godt på grunn av den vakre bolleklippen mamma og pappa ga meg. Lillesøstra mi fikk ha verdens lengste hår, mens jeg måtte se slik ut..Nei, jeg var ikke en så stor fan av metamfetamin som barn, selv om det kanskje ser sånn ut her.Første klasse, og jeg skulle gå i tog for første gang! Husker denne dagen her, jeg følte meg faktisk veeeeeeldig voksen..Mamma, lillesøster, pappa og meg. Jeg var så liten! Tenk, på bildet her var jeg vel 6-7 år gammel, og likevel helt mini. Jeg hatet det da, men nå i ettertid er jeg jo veldig glad for at jeg er så liten som jeg er. 

Lillesøstra mi var så utrolig søt. Hun gikk alltid rundt med masse leker i hendene, uansett hvor vi var. Om vi dro på havet for å fiske, ja da hadde hun en leke i hver hånd. Helt tilfeldige leker også, jeg tror ikke hun lekte med noen av dem. Jeg var også veldig sjalu på henne for den "fine" genseren der, haha. Her var jeg litt eldre, faktisk så gammel som 12 år. Jeg husker jeg ble tagget i dette bildet på facebook da jeg var 14 og jeg fikk helt panikk, jeg begynte faktisk å gråte og ringte POLITIET (!!!) for å få det fjernet, haha.. Ikke at de kunne gjøre noe, og politiet mente jeg overdreiv ekstremt - noe jeg også ser i ettertid, det er jo absolutt ikke ille! Så usikker var jeg på meg selv, men nå er jo dette så klart null problem å legge ut. Og nå, det beste av alt.. Her var jeg 12 år, og jeg hadde begynt å bli skikkelig SINT. Absolutt alt var teit, jeg hatet mamma og pappa, lillesøsteren min var dritirriterende og at hun i det hele tatt gikk overens med foreldrene våre mente jeg var helt grusom oppførsel. Uansett hva de sa eller prøvde å gjøre ble jeg irritert, og jeg måtte flere ganger få alvorsprater på familiemiddager fordi jeg absolutt ikke klarte å oppføre meg. De fleste kommer vel innom den fasen en eller annen gang, men jeg var ekstrem. Her ser dere meg på julaften, og jeg er langt ifra glad. Hello Kitty har jeg også på meg da, vettu.. Tupert hår (prøvde i det minste) eyeliner, masse brunkrem.. Og jeg følte meg mye smartere enn hvem som helst.  Alle andre er så glade her og jeg er forbanna, haha.Samme kveld og lillesøsteren min hadde fått et akvarium. Der sitter hun, lykkelig og fornøyd med sitt lange vakre hår og jeg er som vanlig forbanna. Alt er bare teit. Jeg nektet sikkert egentlig å være med på dette bildet også om jeg kjenner meg selv rett, men jeg hadde vel ikke noe valg. 

Jeg var faktisk verdens snilleste helt fram til jeg ble 12, da ble jeg ikke akkurat en fin versjon av meg selv. Jeg tror faktisk jeg var beryktet i familien for å være så sint, og dette varte i et par år før jeg vokste det av meg. Og bra er det, for den dag idag er jeg veldig flau over oppførselen min på den tiden. 

JEG ER TYDELIGVIS FORVIRRET

Kommenter herEttersom vi festet på mandag var jeg overbevist om at det var søndag igår. Overskriften på dette innlegget var faktisk "en herlig søndag" først, haha.. Ikke like lett å henge med alltid. Uansett var det en herlig kveld som ble brukt hjemme med mine to gutter, Robin og Charlie. Vi spiste god mat, slappet av i sofaen, koste litt og så på svenske hollywoodfruer. Eller, jeg så på det, Robin bestilte klær på pcen ved siden av. Jeg tror seriøst jeg er med i svenske hollywoodfruer, jeg roper og skriker til skjermen og kommenterer alt de sier. Helt perfekt underholdning er det!

Vi snakkes om litt dere! Jeg har laget en videoblogg som laster seg opp på youtube akkurat nå hvor jeg forteller alt om kjendisgallaen :) 

TONE DAMLI GIR MEG SKRYT?

Kommenter her

Satt nettopp og scrollet igjennom VG, når jeg så et kjent ansikt - Tone Damli. Rett ved siden var et ansikt jeg skulle ønske ikke var så kjent men jo det var meg, hehe.. Grusomt fælt bilde VG hadde valgt ut, men WOW for en hyggelig sak å lese! Jeg mener, hele Norges Tone Damli synes jeg er tøff? Hun vet hvem jeg er? Ja, vi smiler til hverandre når vi passerer hverandre men at hun vet jeg eksisterer hadde jeg ikke trodd da jeg løp etter henne for autograf for nå kanskje 8-9 år siden. Livet altså. Dere kan lese saken her! 

 

Jeg skal begynne å røre meg mot trikken og komme meg til Charlotte. Hun har passet lille Charlie de siste to dagene ettersom jeg kom til å være så travel med kjendisgallaen, og da vil jeg helst ikke etterlate han alene.. Men dont worry, den lille hunden min elsker mennesker og han merker ikke engang at han ikke er hjemme, tøffingen ♥ Videre utover kvelden blir det nok avslapping med en serie og kos, det ser jeg fram til! Jeg har vært rimelig redusert etter festingen i går, men jeg hadde jo god grunn til å feste - dette skriver jeg med et stort smil!

KONKURRANSE - VINN EN IPHONE 6 / 64 GB

Kommenter her

annonse 

Hei alle sammen!

Jeg var nettopp ute og løp i Oslos gater, regnet høljet ned og jeg var så forbannet stressa. Samtidig måtte jeg konsentrere meg for å ikke falle på isen.. Jeg hadde egentlig planer om å sette igang med julegavene idag, men med et slikt vær frister det på ingen måte. Da vil jeg heller ta det hjemmefra! Og da passer det helt perfekt for meg å fortelle dere om en ny samarbeidspartner jeg har fått! StartShop.no vil at jeg skal dele ut en gratis iPhone 6s 64GB til en av dere fantastiske lesere! Kunne du tenkt deg å vinne den? Eller kanskje gi den videre i julegave?Du har kanskje fått med deg den nye smarte måten å shoppe på? StartShop gir deg faktisk penger tilbake hver gang du handler i 250 nettbutikker. Blant annet mange av mine favorittbutikker som Nelly hvor jeg shopper alle klær, Hotels.com hvor jeg alltid booker hotell (blant annet nå som jeg skal til Vegas, her fikk jeg penger tilbake - sykt digg!), og SAS, for å nevne noen. Jeg har spart vannvittig mye på å ha registrert meg på StartShop.

Jeg skal prøve å forklare konseptet veldig enkelt for dere. Startshop får betalt hver gang en av deres medlemmmer handler hos en av nettbutikkene de har avtale med, de beholder en liten andel selv og gir resten tilbake til medlemmer - som blant annet meg. Det er helt gratis å være medlem og opptjente penger overføres direkte til din bankkonto når du selv ønsker det. StartShop støtter dyrevernsalliansen, flyktninghjelpen og hjelpetelefonen, hvor du har mulighet til å donere deler av din bonus til en av disse. Jeg har selv gitt mine bonuser til dyrevernsalliansen, synes det er så fint :) Men så klart kan man ta pengene selv også!

 

Slik kommer du i gang: 

1. Registrer deg på Startshop.no 
Det er gratis å registrere seg og tar kun 5 sekunder. 

 2. Velg nettbutikk 
Du handler i nettbutikken på vanlig måte. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din StartShop-konto. 

 3. Få penger tilbake 
Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback-poeng i bonus. Cashback-poeng kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det. 1 cashback-poeng = 1 krone. 

Jeg ble selv tipset om StartShop for ett års tid siden og bruker denne siden flittig. Nå som juleshoppingen starter syntes jeg det passer godt å gi tipset videre til mine lesere :)   

Nå på fredag 27. november er det Black Friday. Dette er årets råeste handledag hvor alle nettbutikkene sloss om å gi deg de beste tilbudene. StartShop sier at de forventer at medlemmene deres kommer til å omsette for 10 ganger så mye som på en vanlig dag. StartShop har opprettet en egen Black Friday event på Facebook hvor de legger ut alle de beste tilbudene.

Her om dagen hentet jeg en pakke fra Nelly, og så klart handlet jeg via startshop!Så til giveawayen! 

Lyst på en iPhone 6s 64GB? Hadde ikke det vært tidenes førjulspresang? Jeg har selv denne mobilen, og jeg elsker den virkelig! 

Det er helt gratis å delta. Eneste du trenger å gjøre er: 

1. Registrer deg hos StartShop.
2. Trykk «Skal» på StartShops Black Friday event. 

Deretter skriver du i kommentarfeltet på eventet hvilken farge du ønsker deg på iPhonen. Jeg trekker ut en vinner på Black Friday kl 20. LYKKE TIL!

JEG BLE ÅRETS BLOGGER!

Kommenter her

Det er en sliten, men glad blogger som oppdaterer dere idag. For ja, jeg vant! Jeg ble ÅRETS blogger på kjendisgallaen! Hva skal man si, hvor skal jeg begynne? Det var en fantastisk kveld, men dagen i dag har nok vært enda bedre når jeg har fått tatt meg tid til å lese igjennom alt det fine som har blitt skrevet om meg. Venner og familie har ringt meg non-stop og nesten behandlet det som om jeg har vunnet fredsprisen, haha.. Men det føles stort, og premien jeg fikk står fint plassert på en hylle her hjemme.. Hvor prisene jeg forhåpentligvis vinner en gang i framtiden også skal stå, haha. Nå føler jeg virkelig et press på å prestere her på bloggen, det skal sies!Det er mye jeg vil fortelle..

1. Jeg fikk blackout da jeg gikk opp på scenen for å motta prisen. Jeg husker ikke hva jeg sa, og jeg har kun lest det i ettertid. Det var vel noe sånt som "fuck dere" og noe i den duren, haha. Kjent Sophie Elise-stil, med andre ord. Kanskje ikke den flinkeste taleren i verden, men men! Altså ikke "fuck dere" som i leserne mine og alle i salen, men til de som sa jeg aldri kunne oppnå å bli tatt seriøst på grunn av hvordan jeg ser ut. Da fikk jeg enorm jubel fra salen og ble så sjokkert over det også at jeg gikk av scenen med en gang, haha.. HERREGUD. Merkes at man ikke er vandt til å finne saker og ting, ja. 

2. Jeg hadde en veldig annerledes look i klær enn absolutt alle andre på gallaen. Av en eller annen grunn valgte jeg derfor å se sur ut på bilder også, haha. Jeg følte det passet klærne bedre, enn å smile skikkelig stort..? Aner ikke hvor den logikken kom fram, og så klart er jo et smil det fineste man kan bære. Jeg får heller stråle som en sol neste gang når jeg stiller opp i min kjole for 299 fra nelly, og ikke klær som dette. 

3. Jeg tenker å lage en videoblogg om kjendisgallaen, jeg tror jeg skal ha en film av at jeg vinner noe sted. Robin prøvde i det minste å filme det, haha! Så kan jeg fortelle litt om hele opplevelsen, og bare ha en liten jentesnakk med dere hvor jeg oppdaterer på hvordan alt var slik jeg gjør med venninner :-) 

BLIR JEG ÅRETS BLOGGER?

Kommenter her

 Nå er jeg nesten klar for kjendisgallaen, og sitter på hotellrommet på suiten jeg har på continental. Drikker noen glass champagne, har akkurat blitt ferdig sminket og venter på at tiden skal gå. Dere får se antrekket i morgen for jeg vil spare det til den røde løperen, men dere som følger meg på fanpagen min her får se det i løpet av kvelden.

Vi snakkes! Ønsk meg lykke til! 

IKKE HELT SOM DERE FORVENTER

Kommenter her

HERREGUD, i dag er det klart for kjendisgallaen og jeg er i full gang med alt som må gjøres for å få meg fin. Jeg har akkurat ordnet håret på hendrix hair pilestredet nå (sara w ordner meg som alltid), og så skal jeg på hotel continental hvor jeg har et rom over natten. Dit kommer makeup, stylist, tv og så til slutt Robin før vi tar turen over til den røde løperen. Etter litt presse og mingling i en times tid blir det prisutdeling! Jeg gleder meg til dere får se den fulle looken min, det er nok noe annet enn hva dere tror. 

Havfruehår! 
Sko finner dere her 

Jeg husker enda hvordan jeg satt å leste om kjendisgallaen i se&hør på do hjemme i Harstad (jeg leser alltid det bladet på do, hehe). Og nå skal jeg dit selv! Jeg var invitert i fjor også, men da var jeg på surfereise i Marokko så jeg kunne ikke delta. Men i ÅR! Nå smeller det. På ordentlig. Krysser fingrene for seier! 

 

50 SPØRSMÅL OG SVAR

Kommenter her

Mange av dere lesere har lurt på om jeg kan ha en runde med 50 spørsmål, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har satt meg ned veeeeeldig mange ganger for å gjøre det, men alltid stoppet halvveis.. Jeg kan jo ikke fatte at noen måtte mene det er spennende å lese slikt om meg, men igjen, jeg synes jo det er gøy å lese dette på andre blogger. Så hvorfor ikke! ;-) 


1. Hvor gammel er du om 5 år? 25 år! Det er jo ikke noe gammelt akkurat, og jeg har store deler av livet mitt foran meg, håper jeg. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Robin og Charlie. Som hver eneste dag fordi jeg ikke er sosial. Jeg gråt nettopp fordi jeg føler jeg ikke har et sosialt liv, haha. Sånn er det.. 

 3. Hvor høy er du? 1.58 cm lav. Som absolutt alle påpeker når de møter meg for første gang, lol.4. Hvilken film så du sist? Jeg har ikke sett film på evigheter egentlig, så den siste blir shrek 3 som jeg så for litt siden. Jeg prioriterer serier mest! 

5. Hvem ringte du sist? Prøvde å ringe Anette Marie opp igjen fordi hun hadde ringt meg. 

6. Hvem ringte deg sist? Anette, haha. 

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? "Sykt bra figur du gjorde å Lindmo intervjuet!:)"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt an på hvem jeg snakker med, om det er noe som skal planlegges vil jeg ha det på sms slik at det er lettere å holde oversikt. Om det bare er snakk så vil jeg ta det i telefonen, for det føles mer personlig. Og ja, intervju og slike spørsmål vil jeg også ha på sms, slik at det ikke blir noen som missorstår. 

9. Hva er ditt favorittsted? Jeg har vært på mange fantastiske steder, men det jeg har nærmest for meg er Harstad, der jeg kommer fra. Det er utrolig. Også Key West i USA! 

Fine Harstad. Og fine meg!? Hva skjedde.. 
Og fine Key West! 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Når jeg må gå ute midt på natten uansett hvor det er. Redd for å bli drept, vet dere. 

11. Når så du moren din sist? Det var i Spania i september, så det begynner å bli en stund siden.. Men gjett hva? Hun kommer til oslo på tirsdag, jippi! Så da får jeg kvalitetstid ettersom hun skal bo litt hos oss også. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? When you wish upon a star og himmel på jord med Kurt Nilsen.. Eller, det finnes så mange vakre julesanger. Nå må jeg nesten høre på en, haha..

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Ingen av delene. De har aldri giftet seg, men har vært sammen i.. kan det være 25 år? Siden mamma var på min alder, eller litt yngre enn det jeg er nå. Sykt at de klarer, men de virker veldig glade i hverandre enda og er ikke sammen fordi de "må", men fordi de ønsker det. Veldig inspirerende, og de har lært meg mye om forhold selv om jeg ikke tar det til meg, haha. Men jeg husker på det i hodet!

Her var de yolo, ass.


15. Når våknet du i dag? Jeg sov til rundt klokken 09, men lå i sengen med Robin til ca halv 11. Og det er faktisk å dra den litt langt om jeg som må strukturere egen hverdag skal få gjort mye..

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg aner ikke, da er jeg 30 år. Jeg håper jeg er lykkelig. At jeg er tilfreds med hva jeg har klart å oppnå, at jeg har gjort det bra i jobb. At jeg ikke er avhengig av noen, emosjonelt altså. Eller i det minste at jeg har lært meg at jeg ikke nødvendigvis behøver å være det. Jeg håper jeg har et slags imperium under meg.. Familie og kjærlighet tenker jeg ikke så mye på. Om jeg blir gravid idag eller om 20 år aner jeg ikke.7. Hva skremte deg om natten som barn? Det var ingenting spesifikt som skremte meg slik jeg kan huske, men da jeg ble litt eldre skremte tanken på at mamma og pappa skulle finne ut hvor mye penger jeg hadde brukt på poly-ringetoner meg veldig, haha. Dere som er veldig unge nå forstår ikke denne, men da jeg var ung (herregud) så fantes det nemlig ikke iphone. Da hadde man sånne dårlige telefoner som man kunne bestile ringetoner til, som hørtes ut som kjente låter. Dette kostet så klart penger. Og jeg kjøpte så jævlig mange, for det var om å gjøre å ha mest mulig for å være kul på skolen. De fant så klart ut hvor mye jeg hadde brukt. Har fortrengt hele greia litt.. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Haha, denne. Jeg elsker virkelig bretman, og har sendt han fanbrev på facebook.. Fikk ikke svar. 

19. Hva er din beste egenskap? At jeg er ydmyk og veldig snill. Og ærlig. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er dårlig til å holde kontakt med venner fordi jeg prioriterer jobb fremst (man kan jo se på det som både bra og dårlig..), jeg snuser! Det er en utrolig dårlig egenskap. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Spørs ærlig på om det har blitt litt.. kjærestekos eller ikke. Så ja jeg sover ofte naken, men om jeg er alene eller om vi legger oss på ulike tidspunkter så kan det skje at jeg har truse og en tskjorte. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Vi har to. En hver! 23. Hva er det rareste du har spist? Ikke spist, men jeg har drukket tiss. Ikke spør, det var et uhell og er det jævligste jeg har opplevd. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har begge deler! Men jeg har nesten aldri brukt den stasjonære (en imac) til annet enn å se på serier eller høre på musikk fordi den har bra lyd. Robin bruker den mest så jeg tør nesten ikke se på den i tilfelle jeg kommer over noe kleint. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt! Barføtt! Jeg har ALDRI sokker på meg. Og da mener jeg virkelig aldri. Jeg eier ikke et eneste par! 

26. Hva hører du på akkurat nå? Jeg hører mest på min egen spilleliste på spotify som dere finner her. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Usikker, fordi jeg er generelt sett veldig glad i is. Men om man lager sin egen mix med vaniljeis, og tar sjokoladesaus med daimbiter i, så smaker det fantastisk! Og alle iskremer man spiser på stranden i utlandet.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg bestiller nesten alltid sjokoladefondant med is og bær om jeg spiser ute. Jeg elsker det virkelig! 29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har helt ærlig ikke vunnet noe større enn 250 kr på et flaxlodd en gang i tiden.. 

30. Liker du kaffe? Jeg synes kaffe er helt OK. Takker som regel ja til en kopp, men drikker ikke mer en halve. Maks. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice! Appelsinjuice uten fruktkjøtt er favoritten.32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer på videregående var en mann som het Ulf, helt til han var frekk mot meg og bestevenninna mi. Da var han brått ikke en favoritt lengre, haha.. Men når jeg tenker tilbake var han jevnt over veldig bra. 

33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

34. Hva har du spist i dag? Pasta, litt godteri og fiskesuppe. Og det er jo faktisk nesten ingenting når jeg tenker meg om.. Jeg skal ta meg en tur på bunnpris etterpå for å fylle opp kjøleskapet litt, for nå er det lite mat hjemme. 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Josef Mengele tror jeg. Altså ikke av beundring, men av skrekk kanskje. Jeg har lest utrolig mye om han, artikler, bøker, sett filmer.. Ja. Det er grusomt. Og så Kurt Cobain har jeg sett en del filmer om, lest om, og hørt all musikken så klart. Og så har jeg og bestevenninna mi, Anne-Sofie, en merkelig fascinasjon for Frida Carlo.. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? mp3 i taxien i går på vei til fest. Jeg bytter alltid om til den kanalen når jeg er på vei for å feste, fordi den er uten reklame. 

37. Vil du ha barn? Nei, slik som jeg tenker per nå så vil jeg faktisk ikke ha barn. Det kan så klart endre seg etterhvert, det går veldig i perioder for meg. Men jeg er bare 20 år, og jeg har så mye igjen å oppleve for kun meg selv. Dessuten slik som verden er idag, med tanke på overbefolkning så føler jeg faktisk det er egoistisk å få barn. Men igjen det kan jo endre seg.. Ikke vet jeg. Barn virker så fjernt.

8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, tysk og svensk. De to siste forstår jeg vel heller bare, haha. Jeg leser svensk like bra som norsk og forstår jo alt Robin sier, og samme med tysk. Bare at jeg ikke høres så veldig bra ut når jeg snakker det selv. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid på venstre side av sengen, på rygg med det høyre beinet på Robin og den høyre hånda i håret hans. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Ingen av delene. Må passe på extensions vettu, haha.. Men jeg liker jo best å være ved havet istedenfor ved et basseng, jeg liker bare ikke å bade i det.41. Hva bruker du helst penger på? Ingenting. Jeg bruker helst ikke penger, haha. Dere vet som Kanye West sier, hvite mennesker får penger og bruker dem ikke. Der er meg. Sparer i en evighet og kvier meg for å kjøpe mat. Men om jeg reiser liker jeg å ha first class på flyet, og et dyrt hotell. Og så har jeg jo et par dyre vesker. 

42. Eier du dyrbare smykker? Nei, det gjør jeg ikke. Ingen som koster mer enn 3000 kr, iallfall. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Er det lov å si bloggerne? Som faktisk starter med en ny sesong til våren! Her er jeg med, så klart. Denne gangen er vi mange ulike mennesker, og bloggerne skal sendes mandag til torsdag hver eneste uke i fem uker. Gleder meg til mer action! Og etter dette håper jeg på egen serie ;-) 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Neste helg skal jeg være med i et program på tv2, som er en konkurranse. Gruer meg som et helvette for da må jeg stå på en scene igjen.. Heldigvis ikke direktesendt denne gangen, men med publikum. Hva er det jeg har takket ja til!? Og så er foreldrene mine i Oslo, så jeg og pappa skal på et møte på Fredag, da skal også aftenposten følge meg rundt. Søndag er den store planleggingsdagen, så da blir det blogg og avtalebok :-) 45. Kan du stå på slalom? Ja, jeg kunne iallfall kjøre twintips en gang i tiden. I Harstad er huset vårt ganske nærme alpinannlegget uten at jeg skal skryte på meg så alt for mange turer opp dit. Da jeg var 13 år og hadde min første kjæreste ble det riktignok noen turer dit, han var interessert i sånt og jeg skulle jo tøffe meg og ønsket meg twintips til jul. Og slik lærte jeg det.

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ydmyk og åpen ovenfor andre mennesker, uansett hvem de er eller hvor de kommer fra, hvor mye penger de har osv. Ydmykhet er dessverre en sjelden vare og jeg opplever ikke å møte så mange mennesker som er det, så når det først skjer blir jeg veldig glad. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone, men jeg har nesten alltid telefonen på lydløs. Har ikke vibrering engang og derfor er det litt krise når den forsvinner. 

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Mange blir kanskje overassket over at jeg er veldig rolig som person, jeg er ikke en sånn hyper jente som løper rundt, roper og hviner for å få oppmerksomhet. Jeg er alltid den som holder tilbake, observerer, sier ikke så mye. Og så smeller jeg til om jeg har noe å si som faktisk gir mening. Ikke sånn "åh, se på meg" som mange kanskje tror..? 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En tskjorte som henger i Robin sin del av skapet med det norske flagget på?? Visste ikke engang at han hadde den. Og nei, han bruker den aldri. 

50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Egentlig så er jeg jo det. Men dessverre har jeg mistet mye av det fordi jeg er så travel. Jeg er veldig trist over det, og jeg føler meg ganske isolert. Jeg møter mennesker nesten hele tiden på grunn av jobb, men det er jo bare overfladisk og det er ikke mennesker som vet hvordan jeg har det, eller hva som skjer ellers. Det er trist. Men det er jo opp til meg også. 


 

 

Klem til dere!

 

HVA HOLDER NORGE PÅ MED

Kommenter her

 

Dette er et innlegg som er vanskelig å skrive. Det fortjener store ord, det fortjener rett formulering. Alt jeg føler, er tomhet og håpløshet om hverandre. For idag fikk jeg møte et menneske bak disse "lik og del" aksjonene man ofte ser på facebook. Nærmere bestemt dette bildet under her.  Kamil som skal bli sendt ut av norge, selv om han er i fare. 

Jeg leste om han på facebook, og bestemte meg for å faktisk ta tak i en sak som jeg ofte overser. Fordi "noen andre" hjelper. Men han er et menneske, så idag inviterte jeg han hjem til meg. Han, og de som prøver å hjelpe han. Det er grusomt. Han var så snill. Ikke at jeg trodde han skulle være noe annet.. Men at han er et menneske som hilser, smiler et tappert smil, henger pyntelig fra seg jakken og har en god holdning.. Det blir så ekte. Et menneske. Ikke bare et bilde på facebook med en grusom historie.


Vi satt oss ned i sofaen min for å snakke litt. Jeg vet jo ikke hva jeg kan gjøre, om jeg i det hele tatt kan gjøre noe. Jeg følte jeg rimelig dum når vi satt der, for jeg har jo ingen reell makt. Kamil er i fare. Han var gift med en norsk statsborger, men etter to år gikk de fra hverandre. Han har nå vært her i nesten 6 år, og har jobbet alle disse årene. Han er ikke kriminell og har ingenting på rullebladet sitt. De siste to årene har han ikke fått ha fastlege i Norge, han har ikke fått tatt lån, han har ikke fått fullført utdanningen sin, ingenting. Fordi han ventet på om han skulle bli kastet ut eller ikke. Likevel har han gått på  jobb hver dag, han har skattet til Norge, og han er den eneste på sin arbeidsplass som ikke har vært syk en eneste dag.  For litt siden kom dommen. Kamil har ingen "gydlig" grunn til å være i Norge, selv om han er i fare i hjemlandet sitt. Til og med hans egen familie ber han om å ikke komme hjem, for der er han ikke trygg. Han er nemlig ateist, han er ikke religiøs. Dette er en kjent sak i hjemlandet hans, og når han drar tilbake dit må han bruke resten av sitt liv i stillhet, og i frykt. Med hans tro (som er ingen tro), så kan han bli hengt. Han er medlem av KDP (Kurdistans Demokratiske Parti) som er imot regimet. Det er alvorlig i Iran, det er dødsstraff.  Han har uttalt seg om dette på internett, hva han mener og hva han føler - som er veldig lignende nettopp det jeg mener og føler, og kanskje du også. Han er et menneske med respekt, og med åpenhet for andre. Men dit han blir sendt tilbake nå, tilbake "hjem", der er ikke det greit. Kamil er utdannet psykolog, og hans drøm er å ta ferdig masteren sin i Norge. Han har fått godkjent utdanningen sin, og kunne ha fortsatt med det her om ikke systemet vårt hadde satt en stopper for det hele. Kamil er et forbilde, han er en enorm ressurs. Han snakker flere språk, og ønsker å være psykolog for blandt annet de som kommer hit med traumer, med grusomme opplevelser i bakhodet. Han kan snakke med dem, slik norske psykologer mest sannsynlig ikke kan. For han vet selv hvordan det er. Kamil er et godt menneske. Han er mer av en ressurs enn utrolig mange nordmenn, om man skal peke fingre. Jeg gråter når jeg skriver dette for det virker så håpløst. Han er et menneske. Et menneske som nå snart må reise ut av tryggheten her. Hva holder vi på med?! Hva holder regjeringen på med? Jeg er så sint, jeg er så frustrert, og tårene renner så mye at jeg nesten ikke klarer å se tastaturet. En snill mann, en mann som kan og ønsker å være viktig for de problemstillingene Norge nå står ovenfor, han sender vi ut. Som om han er et nummer i en sak, som om han er en ting. Han er et menneske, som i kveld skal legge seg og tenke på at hans dager i trygghet snart er over. Hans dager uten å frykte for livet, er snart over.

Kjære Kamil, jeg skulle så ønske jeg kunne gjøre noe.

Det eneste jeg kan gjøre nå, er å be dere om å skrive under her. 

Eller dele bildet på facebook, som dere finner her.

Dere kan også lese hva NRK skrev om Kamil, om ikke mine ord veier tungt nok. HER finner dere den saken. 

Eller så kan vi sitte på rumpa og gjøre ingenting, for det er vi jo så flinke til.. Er vi ikke? 

Bildene i innlegget er tatt av trinemereteolsen.com 

TIL MIN ALLER BESTE VENN

Kommenter her

 

annonse


Da jeg fikk lille Charlie trodde jeg aldri at jeg skulle bli så glad i han som jeg har blitt. Han tar nesten over all plass i hjernen min, og jeg får vondt i hjertet om jeg må være borte fra han for lenge. Mitt høyeste ønske er at han skal være glad, og alle små ting han gjør sjarmerer meg dypt inn i hjertet. For eksempel, så er han en samler! Om han finner noe, uansett hva som helst, så legger han det i kurven sin. Jeg kan våkne opp en morgen så ligger det en sko, en truse, en snusboks og alle lekene hans i kurven for å nevne noe. Og om vi får besøk henter han en og en leke som han viser fram, haha.. Søtnos! Tenk for en personlighet. Og da mener jeg så klart at min lille elskling fortjener en ekstra oppmerksomhet engang i blant. Vi ble derfor begge superlykkelige da boksen "Flink bisk!" kom hjem til oss!

Flink bisk er et nytt konsept som går ut på at man får en månedlig goodiebag til sin firbeinte venn med masse snacks, belønninger og leker. Perfekt å overasske hunden sin med en så fin julegave! Alt i boksen har en verdi på 499 kr, men boksen koster 99 kr. Jeg vet selv hvor dyrt hundeutstyr er, og jeg kan fort bruke masse penger på dyrebutikken om jeg bare skal kjøpe noen små ting. I tillegg fikk man nødvendige ting som poser til avføring (som man må bruke i Oslo), og godbiter som er bra for munnhygienen. Denne bamsen har blitt Charlie sin bestevenn, som han også fikk med seg i pakken.  Den lager egentlig en pipelyd om man biter hardt, men Charlie er for liten og får ikke helt til.. Den ligger så klart i kurven sammen med alt det andre han samler på. 


Om du er like glad i dyret ditt som meg (noe jeg vet mange er) så anbefaler jeg definitivt å bestille flink bisk! Det ga meg minst like mye glede som det ga han. Dere kan bestille her! #flinkbisk #flinkbiskjul

 

SØNDAGSKOS

Kommenter her

 Dere som ikke fikk sett meg på lindmo igår, kan gjøre det her. Tusen takk for fine tilbakemeldinger! 

HVORFOR GJØR AVISENE DETTE MOT MEG?

Kommenter her

Det er mange ting jeg lurer på her i verden. Hva er egentlig en tanke, hva skjer etter døden, hva er tyngdekraft og hvor forsvinner alle hårstrikkene mine? Jeg skulle gjerne hatt svar på alle disse spørsmålene. Men det er noe jeg lurer aller mest på..

..HVORFOR BRUKER AVISER ALLTID DE STYGGESTE BILDENE AV MEG!? 

Enten det, eller bilder fra 2011. Jeg ser jo bildene etter fotograferingen så jeg vet at det er mange fine å velge mellom, høh..

Yeye, et intervju kan dere lese i dagens utgave av dagbladet! Eller på nett om du har dagbladet +. Jeg svarte godt for meg, da. Jeg var morsom. Da er det vel greit å se ut som en bakt potet.

HUSK forresten å se meg på nrk1 ikveld! Klokken 21:35 starter Lindmo, og jeg er gjest nummer tre i sendingen. 

FERDIG MED EN LETTKLEDD PHOTOSHOOT!

Kommenter her

Idag har jeg vært på photoshoot! Woho, det dårlige forbildet er tilbake! Hehe, neida.. Men jeg elsker jo å ta bilder / bli tatt bilder av, men i det siste har det ikke blitt noe bare for gøy - kun i sammenheng med noe. Jeg får ofte henvendelser fra fotografer som har lyst til å ta bilder men jeg takker sjeldent ja, det må enkelt og greit føles som noe jeg ville ha vært komfortabel med. Og for litt siden tok en jente som heter Linnca Lysvold kontakt med meg, og jeg sjekket ut nettsiden hennes. Så kult, hun tar bass as bilder mixet med det uskylde, i en veldig tumblr-girl stil. Det har jeg jo ikke gjort før, så jeg møtte henne på et hotellrom i formiddag, og så hadde vi en time til å knipse noen bilder. 

Det sykeste av alt er at hun faktisk tar bildene med et digitalkamera! Jeg var litt skeptisk til hvordan det kom til å bli, men jeg elsket det. Så naturlig, rått og fint. Jeg er usikker på når jeg får bildene, hun sa hun skulle redigere dem i løpet av uken som kommer. Jeg gleder meg, og så da er det så klart rett ut på bloggen med de fineste! 

JEG ER IKKE NATURLIG PEN

Kommenter her

Til dere som trodde jeg var naturlig pen ( 0,1 % av de som leser denne bloggen altså, haha) - her kommer en liten hemmelighet.. Slik kan jeg altså se ut under sminking. Dette hadde jeg aldri gjort før, men Dajana ( makeupartist) prøvde det på meg idag før en shoot. Hun har vært på sminkekurs over hele verden og kom nettopp hjem fra enda ett, og hadde lært seg noen nye teknikker. Man kan jo lure på hva alt dette egentlig kan være godt for? Så mange streker i ansiktet? .. Jo, DETTE er det godt for, haha! Jeg ble så utrolig fornøyd med sminken min idag! Dajana var så snill å stille opp ettersom jeg trengte makeup før en shoot i formiddag, og nå som vi har sminket et par ganger begynner vi å forstå hverandre og hva som fungerer for meg. Hun lærer meg også masse underveis, noe jeg setter stor pris på ettersom jeg er over gjennomsnittet interessert i sminke. Ingen tvil om hva jeg skulle ha gått om jeg gikk på skole! Dere kan sjekke ut Dajana sin facebookside her. Hun holder kurs nå og da!

Nå da? Med denne fantastisk fine sminken har jeg jo ikke annet valg enn å danse løs på byen i kveld! 

 

HAPPY FRIYAY

Kommenter her


Etter en lang fredag finnes det ikke noe deiligere enn å komme hjem, spise pizza fra dominos og spille x-box! Så slik skal jeg tilbringe min kveld før jeg lukker øynene. Natta, veldig glad i dere :)

 

Og før noen påpeker det.. Nå har jeg vegetaruke igjen. Annenhver, om dere husker. Og kjæresten spiser kjøtt. 

BLI MED MEG PÅ JOBB - TV INNSPILLING!

Kommenter her

annonselenke

Det er mange av leserne mine som har vært spente på hvordan det er når man skal spille inn tv, og det er så klart ulikt fra hvilket program, hvilken kanal osv. Men jeg vil gjerne vise dere litt av innsiden, og ettersom jeg skulle spille inn Lindmo på nrk1 idag tok jeg med meg kameraet på slepet! Det som er dokumentert under skjedde over 4 timer, så tv tar lang tid, men det er så gøy!

 

Ankomst..

På NRK får jeg først utdelt et eget rom / garderobe. Her fikk jeg så klart det rosa rommet denne gangen, hehe. Det er en veldig deilig løsning, for jeg får egen nøkkel til dette rommet og kan gå hit som jeg vil (når jeg ikke må gjøre noe annet).Her legger jeg fra meg jakke, veske og slapper av i noen minutter. Jeg blir ledet inn hit av noen i produksjonsteamet som gir meg en kjapp gjennomgang av planen, altså hva som skal skje til ulike tidspunkt.

Mat..


Etter å ha vært i mitt rosa rom en liten stund, spør jeg om å få mat. Da blir jeg ledet "backstage" hvor det på den tiden er få mennesker. Her blir det som regel servert mat først, men siden dette enda var tidlig på ettermiddagen fikk jeg servert noe eget. Her spiser jeg, og venter litt til. Her hilser jeg også på de fleste i produksjonen. 

"Brief".

Etter noen minutter med mat flytter jeg meg til et annet rom sammen med en i produksjonen. Før et slikt talkshow som dette har man et intervju over telefon i forkant, for å finne ut hvordan man skal legge opp intervjuet på selve showet. Dette interjuet på telefonen tok en time. Nå, når jeg får "brief", går vi igjennom hva jeg sa over telefon, hva som kommer til å bli spurt om nå, osv. Vanligvis liker jeg ikke å få brief på forhånd, men på et talkshow som dette har man ikke så mye valg, haha. Jeg står likevel fritt til å si det jeg måtte ønske under sending.  Og ja, her spiser jeg enda mer.. 

Venting...Jeg blir tatt ned en etasje, og må her vente litt på sminke som er forsinket. Sminke er i 80% av tilfellene forsinket i tvproduksjon, sikkert fordi de må jobbe med mennesker med meg som har 1 kg hår på hodet, haha. Så her ligger jeg i sofaen og slapper litt av, med selskap av Robin. Vanligvis er jeg alene, så det var hyggelig å ha noen med. 

ENDELIG SMINKE!


Jeg blir sminket, og her kommer det litt an på hvor godt jeg kjenner makeupartisten fra før av. Hun som sminket meg i dag har jeg aldri jobbet med før så vidt hverken jeg eller hun husker, så da bruker man litt tid på å snakke om hva man ønsker. Hun endret ikke noe annet enn å legge på ekstra pudder og foundation, og så krøllet vi håret til slutt.

 

LYD.

Jeg blir satt på mikrofon av lydmannen, og så sjekker vi at lyden funker som den skal. Vi går en gjennomgang igjennom studio (her tok jeg ikke bilder) for å øve på hvor jeg skal sitte, snakke litt i mikrofonen etc. Kommer ut, bytter litt på mikrofonen. Igjennom denne produksjonen byttet jeg mikrofon før promo, etter promo, og før sending. 

PROMO.(genser jeg har på meg finner dere her - skjørt fra revenge).

Før show spilles det inn en promo eller to. Dette gjøres med programleder og gjester, og er et lite videoklipp som skal vises enten på reklame eller rett før showet starter. Her fikk jeg møte programleder Lindmo for første gang, og vi laget, sammen med Bjørn Eidsvåg, en liten snutt som varer i 20 sekunder. 

MØTE DE ANDRE GJESTENE
Etter promo møter jeg noen av de andre gjestene og vi mingler litt i noen minutter. Så er det tid for avslapping, og siden jeg var gjest nummer 3 i studio fikk jeg se de andre på en skjerm bak her før det var min tur til å gå på.

NESTEN SHOWTIME..


Når det er 5 minutter til jeg skal på, går jeg ut nært scenen og følger med før jeg blir sendt ut. Her ser jeg både direkte på tvstudio, og på en skjerm som står på siden. Jeg blir heldigvis ikke særlig nervøs, men før dette kjente meg smått på sommerfugler i magen fordi Lindmo er et så kjent program blant voksne mennesker, og blir sett av utrolig mange. Jeg vet jo at besteforeldrene mine kommer til å se på, og det flakker igjennom hodet mitt nå.

MIN TUR!

Endelig var det min tur til å gå på! Her snakker jeg i 12 minutter, hører på andre gjester som kommer inn etter meg i like lang tid, og så er det et musikalsk innslag. Dette må filmes to ganger, ofte blir det 3-4 ganger når det er tv for at lys og lyd skal sitte perfekt. Beklager dårlige bilde her, det måtte tas med iphone. 

 

ETTER SHOWET:Etter showet tar jeg bilder med produksjonen, snakker litt, sier takk for meg, får blomster.. og drar hjem og blogger for dere! 

 

Lindmo sendes i morgen klokken 21:35, og jeg kommer inn i sendingen etter ca 20 minutter / en halvtime, og jeg gleder meg veldig til å se! 

 

 

INNLEGGET MITT SPRER SEG TIL UTLANDET!

Kommenter her

Wow, hvor sinnsykt kult er ikke dette?

Den store, svenske nettavisen Expressen har oversatt innlegget mitt "dra tilbake dit du kommer fra" til svensk (med tillatelse av meg) og lagt ut på nettsiden deres. Og gjett hva? Igår var det mest lest på hele nettsiden deres, og det er saken idag også, og innlegget er delt over 12 000 ganger i Sverige! Dere kan se det her. Hvem vet.. kanskje boken min også blir oversatt til flere språk? En jente kan drømme ;-) 

DISNEYPRINSESSER I VIRKELIGHETEN

Kommenter her

Jeg elsker disney, og det perfekte man kan forsvinne i. Disney har jo nesten skapt mitt ideal en gang i tiden, haha.. Så i morges da jeg så rundt på internett kom jeg over noe jeg bare må vise dere. Kunstneren Jirka Vinse Jonatan har malt bilder av hvordan han har sett for seg at disneyprinsesser ville ha sett ut "in real life", og her er resultatet. Helt sykt bra gjort! 

reallifeprincess3

Han har gjort det samme med disneyprinsene, og her må jeg bare si.. shit. Tarzan ligner på en ung versjon av pappa! 


bilder fant jeg her

HERREGUD FOR ET KAOS

Kommenter her

Det ble virkelig fart på meg etter sist innlegg, jeg fikk nesten fyrverkeri stående ut av rumpa så fort som jeg spratt opp av sofaen. Vask, handling, jobb og dusj sto i tankene, men for øyeblikket er jeg så forbanna trøtt at ting ikke alltid går etter planen. Her kommer en liten liste over de rare tingene jeg har prestert å gjøre de siste tre timene..


- Jeg løp ned trappene i borettslaget med Charlie i den ene arma, søppelposer i den andre. På vei ut døra satt jeg håret i klem når døra lukket seg, og reiv ut to extensions. Ble så fortvilet (alt føltes håpløst der og da) at jeg måtte sette meg ned på bakken, midt ute på fortauet, og gråte en skvett. Omringet av søppelposer og en hyper liten hund. Dere vet når man litt gråtkvalt prøver å bønnfalle dyret sitt om å kose. "Herregud Charlie, mamma er så trist, kom nå" og han er mer opptatt av å jage sin egen hale. 


- Vel framme ved søppelkassene kastet jeg Charlie i søpla istedenfor søppelposene. Er-det-mulig. Dette kunne kanskje virke som en hevn for at han ikke ville gi meg trøst, men det var faktisk et uhell. Heldigvis var det fullt av søppelposer der så han fikk jo ikke vondt på noen måte, faktisk tror jeg han trivdes veldig godt i søpla, ettersom han ble forbanna da jeg prøvde å ta han opp. Han elsker søppel. 

- Når jeg er trøtt blir jeg paranoid. i natt drømte jeg at en skummel mann ringte på døren her, og at jeg ikke klarte å stå imot å åpne døren. Kroppen styrte seg selv. I dag ringte en helt normal mann på døren, jeg tror han var en nabo. Jeg så ut nøkkelhullet men bestemte meg for å ikke åpne, fordi jeg er paranoid. Han banket på en gang til. Jeg sa "nei charlie" fordi Charlie plaget meg. Glemte at naboen kunne høre at jeg sto rett innenfor døren, men ikke åpnet. Lol.

- Jeg gikk inn i dusjen, og koste meg ordentlig med å bruke lang tid på shampo og hårkur. Jeg nevnte kort for Robin her om dagen at jeg vasker håret en gang i uken, og han spurte "....hvorfor?". Jeg sa "jeg har ikke tid til mer" og han bare ".. gjør det nå da?". Hint, hint, liksom. Så ja, jeg dusjet og brukte god tid. Gikk ut av dusjen. Bestemte meg for å la håret lufftørke for en gangs skyld. Tenkte nå nettopp "hvorfor i faen blir det ikke tørt?" men det er jo fordi jeg, tre kvarter senere, enda satt med shampo i håret. Den skylte jeg altså aldri ut. 

Så hva skal jeg gjøre nå? Jo, lese en bok. Koble ut en hjerne som åpenbart ikke fungerer uansett, haha. Tror denne boken passer seg fint.. 

JEG ER AWESOME, DU ER AWESOME

Kommenter her

annonselenker

Hei.

Hvordan går det?

Jeg er enda syk. Det er ca like kjedelig som debatten angående om det skal sendes "jul på månetoppen" i år eller ikke - altså ikke særlig spennende. Men jeg vet jo at jeg blir frisk igjen! Dere kan vel kjenne dere igjen i følelsen når nesa renner, det kjennes ut som en lastebil kjører over brystkassen din og hodet vil eksplodere. Så her ligger jeg da, på sofaen. Magen rumler og kjæresten, altså personlig kokk, er nå på jobb og jeg tenker at jeg sikkert klarer å sulte i fire timer til, haha.. Så lite lyst har jeg til å sette meg opp. Men det passer fint for nå leser jeg igjennom både mailer fra dere og kommentarer som har kommet de siste dagene. Det er kult, vi er en awesome gjeng innser jeg! 

 


Sko fra nike her / sett med både skjørt og topp her. Flere har også spurt meg om veska, den er fra chanel i Istanbul. 

 

Her var man litt mer pigg! Disse bildene ble knipset tidligere idag ute på tur med Charlie. Jeg hadde mine 10 minutter på formiddagen hvor jeg følte at EY, nå blir jeg frisk! Det ble jeg ikke. Men imorgen.. Akk, den evige i morgen. Da er jeg i fin form. Forresten så skal jeg være gjest hos Lindmo i helgen, et av de mest sette talkshowene i norge (det føles også awesome).  Om noen av dere lesere vil være med i studio å se på så er biletter gratis, og kan bestilles her! 

 

SLITER DU OGSÅ MED HUDEN?

Kommenter her

- Skin problems, Februar 2015 - 


annonse

Tidligere i år hadde jeg en helt grusom periode når det kom til huden min. Bildene dere ser over er fra januar/ februar,  og det var forferdelig å måtte være så offentlig i den perioden.. Merk dere, dette er et heldig bilde. Her har jeg sminket meg etter alle kunstens regler, og bildet har filter.  Alle kommenterte at jeg hadde så uren hud, og jeg følte meg som den eneste offentlige personen som sliter med urenheter. Alle er så "perfekte" i min bransje, og da er det lett å glemme bort at man faktisk bare er 20 år gammel, og at så utrolig mange sliter med uren hud. Jeg vil gjerne oppdatere dere på bruken min av SkinRepair. På disse bildene over brukte jeg dyre legemiddel for å få finere hud, i tillegg til hudpleieserier som ikke bare kastet mye penger, men som også gjorde vondt og tok lang tid. 

Først gikk jeg på en ganske heavy kur via legen, men jeg sluttet på denne før tiden og byttet den ut med SkinRepair. Legen fikk nesten overtalt meg til å starte på iso igjen selv om huden min er helt fin, for å "unngå" tilbakefall. Men SkinRepair har jo klart holde huden min fresh og fin i flere måneder nå, så jeg ser ikke behovet. Det er så deilig å bare ta en tabelett om kvelden, fjerne sminken, ta på fuktighetskrem og føle seg klar. Dere kan se forskjellen, ja? På bildet under er det null foundation, bare litt pudder. 

Jeg er veldig fornøyd med å ha glatt og fin hud - og slik ønsker jeg at det skal fortsette, så jeg fortsetter med SkinRepair og dropper legemiddel. Nå som det blir kaldere ute er det mange som får tørrere hud, men jeg har enda ikke blitt påvirket av vinteren når det kommer til huden. Jeg tror dette kan være SkinRepair! Det er også veldig hyggelig at flere av dere blogglesere har sendt meg melding eller skrevet på fanpagen min at dere er fornøyde. Det gjør meg glad, så er det ikke bare meg :-)

Dette prøvde jeg for å få finere hud, men det funket ikke.. For tro det eller ei, om du sliter med veldig store hudproblemer, skal det mer til! 

- Sluttet med godteri.
- Gikk på DYRE hudpleieserier
- Prøvde å ikke stresse (men hvem klarer det??).

Men dette funker faktisk!
- Gå på skinrepair
- Bruke milde produkter til ansiktet, dette gjelder også sminke
- Drikke lite alkohol
- Vaske meg på hendene før jeg tar meg i ansiktet.
Dere kan bestile SkinRepair her! :-) 

NOEN ANDRE HJELPER SIKKERT

Kommenter her

Dere har kanskje sett denne saken bli delt på facebook? Man tenker alltid at "noen andre hjelper nok". Men jeg vet at det ikke er sant. Husker dere dette innlegget? Der var det ingen andre enn meg som hadde strekt ut en hånd, selv om jeg trodde det skulle være så mange. På søndag skal jeg møte Kamil. Jeg vet ikke om jeg kan gjøre noe, og jeg vet ikke om det vil hjelpe, men jeg kan i det minste prøve. Jeg skal bli bedre til å ikke bare legge alt ansvaret over på andre, og jeg håper det kan inspirere flere til å strekke ut en hånd. Det klarer de fleste av oss. Jeg forteller dere mer på søndag! Og jeg? Enda syk. Spiser en gammel is jeg fant i fryseren (ikke vegan, men vil ikke kaste mat jeg allerede har). Timene telles, for imorgen har jeg bestemt meg for å være frisk og raskt.  Kjedelig som faen å være syk, men sånn er det noen dager..

 

VIDEO - VI FLYR MED DRONE!

Kommenter her

For noen dager siden var vi ute i bakhagen for å fly litt med en drone som Robin har kjøpt seg. Her har dere resultatet! Sinnsykt at det er mulig å lage slike filmer med et lite helikopter? Jeg prøver å ikke være for glad over denne dronen ettersom jeg mener det er idoitisk bruk av penger, haha.. Men det blir kult å ha den med til Vegas å lage filmer der :-) 

 

MINE FAVORITTSERIER + HVOR DU KAN SE DEM

Kommenter her

Det går mot mørkere tider og lengre kvelder og jeg personlig vil mye heller ligge på sofaen å se enn serie enn å dra ut å feste på akkurat denne årstiden. I tillegg blir veldig mange forkjølet, og det er greit å ha et lite tidsfodriv! Nå er det lenge siden jeg har tipset om hvilke serier jeg ser på, og ettersom jeg den siste tiden har sett på en del nye så er det perfekt å blogge om nå! 

- Devious Maids -


 

Her er jeg nå på sesong 2, og jeg elsker virkelig denne serien! Den minner litt om frustrerte fruer, og GUD som jeg har lengtet etter en serie som det! Serien handler om hushjelpene til de rike og berømte i LA, så er det så klart blandet inn litt mord, humor, masse drama og alt man trenger for en perfekt men spennende jenteserie. I love it! Dette er også et program hvor jeg alltid setter på pause om jeg må gjøre noe annet, andre programmer pleier jeg ofte å bare la gå. Her må jeg få med meg alt! Dere kan se alle sesongene her, og sesong 4 kommer i 2016.

- Narcos -


Enn så lenge har det bare kommet en sesong, og jeg håper det kommer mer! Serien handler kort fortalt om verdens mest kjente og etterlyste narkotikabaron, Pablo Escobar. Man får følge både hans liv, men også politimannen som jobbet med å få tatt han. Dette er en sann historie noe som gjør det enda mer spennende. På det meste tjente vel Escobar rundt 60 millioner kroner per dag, om ikke det var enda mer. Hele serien finnes på Netflix!

- Solsidan -


Min favoritt av ALLE humorprogrammer uten tvil! Dette er en svensk serie som handler om familier på "Solsidan", på en måte som Oslo vest men enda finere, haha. Man følger livet til to familier, og så skjer det så klart mange rare situasjoner. Veldig skarp og smart humor!  Noen av sesongene finnes på tv2 sumo, men om du forstår svensk ganske greit kan du se det uten tekst her. Nå er det igang med en ny sesong, og nye episoder kommer hver Tirsdag på sumo og hver Søndag i sverige, og den nettsiden jeg linket til. 

- Tusen bröder  -


Dette er, i likhet med Solsidan, også en svensk serie. Sånn går det når man har samboer fra vårt kjære naboland! Dette er Robin sin favorittserie som han, i følge seg selv, har sett minst 10 ganger. Jeg forstår han godt for dette er virkelig kvalitet, og jeg kan ikke fatte at ingen norske kanaler har sendt tusen bröder! En fantastisk serie å se med kjæresten sin, men også med familie eller venninner. Den er både spennende og trist, og den tar noen sinnsyke vendinger etterhvert så man vet aldri hva som skjer. Kort fortalt handler den om 3 kompiser som er voksne, har barn og familie, men er veldig uansvarlige. Det ene leder til det andre, og de bestemmer seg for å rane en bank. En bank blir til to, to blir til fem, og slik fortsetter det. Men jeg vil ikke røpe noe mer, for den utvikler seg så heftig og det skjer så mye sinnsykt. Minner ikke om noe annet jeg har sett! Du må kunne svensk for å kunne nyte serien ettersom det ikke er tekst. Alle episodene finnes på youtube, og her kan du se episode 1.

- American Horror story -

den perfekte serie om du vil dykke inn i en helt annen form for virkelighet, og bare forsvinne. Dette er ikke en serie man kjenner seg igjen i, den er bare så sær, så fantastisk og så rar at iallfall jeg blir trollbundet. Det er virkelig en helt egen sjanger, men etter noen episoder kommer man inn i greia. Jeg føler ikke denne serien egner seg helt for de yngste av leserne mine ettersom det er en god del.. ja, jeg sier det rett ut, det er mye sex. Folk har sex med gutter, jenter, gamle, unge, seg selv, osv.  Men serien handler likevel ikke om bare det, haha.. Det er bare sært og fantastisk. Må sees for å forstå! Det er ny historie hver sesong, med nye karakterer, men jeg anbefaler likevel å begynne på start. Finnes på netflix, eller så kan du se alle episodene her.


 

.. Og for min del akkurat nå? Pommes frites, og masse masse serier! 

DÅRLIG INNLEGG = LETTKLEDDE BILDER

Kommenter herFor litt siden skrev jeg på bloggen at OM jeg føler behovet for å ta et lettkledd bilde med i et innlegg, så er det fordi innlegget ikke er så innholdsrikt ellers. Dette er et sånt tilfelle, haha.. Charlie er ikke i Harstad, han ble ikke med. Guess what? Det ble ikke jeg heller. Jeg har vært i dårlig form så lenge nå, men det nådde vel et klimaks inatt og nå er jeg helt død. Jeg har vært i sengen hele dagen selv om jeg ikke har sovet noe, mest spennende er at jeg har klart å forflytte meg til sofaen. Men heldigvis har jeg en del bloggmotivasjon på lager, jeg spurte dere for litt siden om hva dere ønsker dere i et innlegg, så jeg skal gå igjennom der å se litt :-) Og dere? Det er faktisk litt digg å være syk og ikke ha noen planer idag, for da får jeg skrevet litt på boken min! 
Nå har jeg akkurat samlet nok energi til å legge noen stakkars pommes frites i ovnen, og så prøver jeg å finne en ny dato for Harstad-tur med aftenposten. De var takk gud veldig forståelsesfulle ovenfor situasjonen min, og jeg er glad vi ordner det på en eller annen måte.

MIN EGEN JULEKALENDER! - PREMIER FOR 100.000,-

Kommenter her


Hei dere! Julen nærmer seg, og derfor har jeg lyst til å lage i stand noe kult for alle dere! Sammen med noen kjente nettbutikker har jeg laget en stooor julekalender med premier for totalt over 100.000 kroner! Over 1000 bokser med Pepsi Max skal deles ut, kassevis med Julebrus, kakemenn, sjokolader, sminke, gavekort, reisegavekort og treningsutstyr!

Jeg har laget kalenderen enklest mulig, for jeg vet at mange ikke har lyst til å bruke masser av tid på noe sånt, så derfor tar det bare 5 sekunder å delta! :D 

Lykke til! Og forresten! ALLE som deltar får premie! 

Du melder deg enkelt på HER!

HVA BØR JEG GJØRE?

Kommenter her

  

Dagens lille antrekk! Kaldt som faen men verdt det. 


Tskjorte er Robin sin / lue fra Louis Vuitton / jakke her / sko her

 

Forresten, etter innlegget om taxisjåføren har jeg fått så mange fine mailer - alt fra taxisjåfører til småbarnsmødre, jenter på 11 år og lærere, til og med Caroline Berg Eriksen skrev om meg i et innlegg. Fineste var fra en flyktning som satt på en lesesal på NTNU etter 6,5 år i Norge og ble rørt til tårer. Tenk det. Helt fantastisk.

Nå skal jeg spise litt vegan-sushi (min veganuke går over all forventning!), og etter det er det pole fitness med en venninne. Og gjett hva? I morgen skal jeg en tur til Harstad sammen med aftenposten for å ta noen bilder. Jeg skal være en natt, og er enda i tekseboksen på om jeg skal ta med Charlie eller ikke.. Lurer på om det eventuelt blir stressende å fly med han, for ikke bare meg men også han..? Nå kan han jo være hjemme med kjæresten. Jeg får se, kanskje noen av dere har erfaringer? 

 

EN DYR HOBBY

Kommenter herHei alle sammen! Idag har jeg hatt et intervju hjemme hos meg som kommer ut idag, og en brief før et intervju jeg skal gjøre på fredag. Gøy! Etter at alt det var gjennomført dro jeg mot steen & strøm for å kjøpe litt sminke, og gud bedre så dyrt sminke faktisk er.. Jeg tror jeg brukte 1900 kr på bare noen koster og leppestift liksom. Det er en kostbar hobby kan man si. Men jeg elsker det jo! Leppestiften jeg har på her er ny fra mac og i fargen Rebel. 

Nå skal jeg ut å ta noen bilder, jobbe litt, og så er det pole fitness ikveld. Jeg er enda syk, men jeg får panikk av å bare sitte inne.. Får et sånt stress som ikke er verdt det, da får jeg heller være syk mye lengre.

Vi snakkes om litt! :) 

 

Å SPILLE ETTER DE SAMME REGLENE - FORHOLD

Kommenter her


Som dere kanskje vet eller burde ha fått med dere til nå om dere leser bloggen hver dag, så har jeg samboer. Altså kjæreste. Selv om han er en svær del av mitt liv og vi er sammen flere timer hver dag, så er han ikke sååå mye på bloggen. Hvorfor, lurer du kanskje? Vel, det er mange som har lurt på om jeg kunne ha hengt ut Robin her på bloggen om han gjorde noe galt for eksempel. Svaret er nei.

I et forhold synes jeg det er utrolig viktig å spille etter de samme reglene og vilkårene. Han har ingen mulighet til å kunne skrive sin side av saken eller forholdet, det er ikke rettferdig synes jeg. Dessuten finnes det alltid på nettet uansett om du sletter det, dessverre. Alt man skriver offentlig skal man tenke veldig nøye igjennom. Jeg har skrevet mye dumt på bloggen, men jeg er veldig glad over den dag i dag at jeg til og med som 16 år og dum aldri har hengt ut noen i min nærhet på bloggen. Det er kanskje ikke så mye å skryte over, men vi har jo alle vært ung, hormonell og gått igjennom et og annet. Da har jeg hatt mulighet til å blottlegge og til å ydmyke men jeg har aldri gjort det, til tross for at flere har tatt til facebook eller instagram for å henge ut meg. Som 16 år og usikker er det et lite klapp på skuldra!

Derfor skriver jeg heller ikke så åpent om forholdet, for deler man alt det fine blir det fort gjort at man deler om det skulle komme noe dårlig også. Om man ikke gjør det, så føler ofte leserne at man er "falsk" og prøver å få forholdet til å framstå som noe det ikke er. Jeg forstår at dere tenker sånn, og jeg skal ærlig innrømme at de få gangene (annehvert skuddår) når en blogger innrømmer nedturer i forholdet, ja da blir jeg nesten glad. Takk gud for at vi ikke er de eneste som krangler om oppvask, slamerer med dører og gråter noen dager, selv om det er 99% fint. Men skriver om jeg det? Nei. Jeg hadde kanskje tenkt annerledes om kjæresten min hadde blogg, og om han også ville være åpen om alt mulig, for da hadde vi hatt samme mulighet til å dele hva vi ønsket.. Forstår dere hva jeg mener? 

Når det er sagt så har vi det veldig fint nå som sikkert er kjedelig å høre om, haha. Det er et vanlig forhold som går ut på å spise, se på serier, sove sammen, våkne sammen, snakke sammen, elske hverandre. Og litt drama nå og da ;-) Jeg skal prøve å overtale han til å starte blogg så får dere høre, haha..

Nå skal vi se på solsidan! Fast tradisjon på mandager. Vi har det fint, og det håper jeg dere også har! 

 

DE PERFEKTE JULEGAVENE FOR VENNINNER

Kommenter her

annonse

Først og fremst - det er veldig mange som spør meg om hvor mobildekselet mitt er fra. Det forstår jeg godt, det er så fint! Dette er vel første gang jeg ikke bytter deksel hele tiden, det er så tidløst. Dere finner dere her!

 

Så til noe annet. Det er jo veeeeldig mye snakk om julegaver nå for tiden, og tidligere har jeg nesten utelukkende tipset om sminke. Men man kan jo gi så mye mer! Idag hadde jeg med meg noen skjerf til venninner som før-julsgaver ettersom vi ikke blir å se hverandre på julen. De ble SÅ glade! Utrolig fine skjerf i god kvalitet som varmer veldig. Jeg har gått i kjole idag liksom, fordi skjerfet varmer så mye. Dette skjerfet fikk min fine venninne Joanna..

Du finner det her!

Og min venninne Marie fikk et sykt fint i en jeans-lignende farge. Denne fargen har jeg ikke sett i skjerf før, det er så fint! Dere finner det her! 

Og her har dere mitt! Min favoritt. Altså det er så mykt, deilig og fint. Det er en perfket julegave! Begge jentene mine ble sååå glade for disse, litt dyrere skjerf i god kvalitet som holder lenge. Mitt er faktisk over ett år gammelt. Så mye finere enn acne! Alle skjerf finner dere her. 

Og enda bedre!? Med koden "ullskjerf" får dere 60 kr rabatt på alle skjerf dere bestiller! Og jeg har sjekket med leverandøren, alt er dyrevennlig. Sauer må klippe seg, men her er det ikke dyreplageri eller slakt inn i bildet. 

Alle er fra buyhelse, en nettside hvor de har sykt mye gøy som man kan handle enten til seg selv eller i julegave. Alt fra hold-in undertøy til det jeg viser over her, duftelys og treningstightser. Anbefales å titte innom! 

MY FRIEND X JUSTIN BIEBER

Kommenter her

Jeg er hos min venninne Joanna på et kjapt besøk for å høre om USA-turen hennes og drikke et glass vin! Hun har virkelig opplevd mye sykt, mens hun var i LA sendte hun meg masse videoer av Justin Bieber og henne, haha.. Nå prøver hun å overtale meg til å flytte for å leve livet. Jeg er alt for hjemmekjær og er ikke sååå fascinert over kjendiser at jeg er villig til å flytte over halve planeten, men det er gøy å høre om!

Det er rart for "lett" det er å komme innpå de største kjendisene, ikke så vanskelig som man skulle tro om man er jente og ser bra ut faktisk. Rart at livet er sånn. 

ANTREKK KJENDISGALLA

Kommenter her

Nå er det faktisk kun en uke igjen til SE&HØR sin kjendisgalla, og vi får vite hvem som stikker av med prisen som årets blogger. Haha nå fyrer jeg så mye opp under dette at jeg like gjerne kan gå under bakken om jeg ikke vinner, men typisk meg så er jeg sikker ganske brisen på utdelingen så det kommer til å være festlig uansett. Dessuten konkurrer jeg mot så mange store, og Marna + Ørjan er valgt ut som favoritter på forhånd. Favorittene vinner jo som regel. Anywho! Antrekket er plukket ut, og her kan dere se en liten sneakpeak..
Jeg gleder meg til dere får se! Vanligvis slenger jeg bare på meg noe tilfeldig i klesskapet men nå er det planlagt sammen med stylist, spennende :) 

Jeg hører ofte folk snakke om hvor kleeeeint det er på slike sammenkomster med masse "kjendiser", og ja på bloggeventer kan det være stivt, men slike ting som dette er dødsgøy! Man slipper seg ordentlig løs, snakker med masse kule folk etc. Vår og høstlanseringene til tv2 er det beste som finnes, haha.. Man burde jo være glad man er så heldig å få dra på slike ting istedenfor å klage. 

LEKER FUCK MARRY KILL MED TUSVIKG & TØNNE - VIDEOBLOGG

Kommenter her

Før sending sist uke hadde jeg en lang prat med Tusvik & Tønne backstage, som resulerte i denne videoen og at vi begynte å leke fuck, marry, kill.. Haha. Trykk på bildet for å se videoen!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og såååååå datenight + vegan food hos en venninne! 

EN DAG FULL AV TÅRER

Kommenter her

Jeg er en "føler". Jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal beskrive det, men jeg føler alt så veldig sterkt. Empath har jeg hørt at jeg er. Indigo-child har jeg også fått høre. Jeg har også fått høre at jeg er en steinbukk, men jeg er skytte. Jeg tror egentlig bare at jeg er som jeg er, enkelt og greit men veldig komplisert. Jeg pleier å gå ute å ta på trær. Det høres sikkert veldig fjernt ut, men det er fantastisk. Se treet strekke seg fra bakken, hvordan det har vært ingenting. Jeg føler kroppen min, hvordan alle følelsene mine er for store for denne lille kroppen. Og jeg føler alle andre sine følelser.

Så å dele et innlegg som det igår gjør ikke vondt med tanke på eventuell kritikk eller hat. Hat er en følelse jeg ikke relaterer meg til. Den når meg ikke. Det er ikke en dyp følelse, og hat er ikke så sterkt. Men menneskers sorger, ensomhet og bekymringer.. De bærer jeg. Jeg ønsker å bære dem. Og mennesker åpner seg til meg fordi jeg deler. Så i natt sov jeg ikke. Og idag ser jeg slik ut:


Fordi det er så mye vondt i verden. Fordi jeg aldri tror jeg kommer til å få det helt fint så lenge andre har det vondt. I natt har jeg lest mail etter mail. Ord etter ord.  Jeg skal gå ut å ta på trær. Se på at krystallene fra frosten som ligger på bakken lyser mot meg. Se frostrøyken som kommer ut av munnen min. Gråte litt. Tenke på dere. Fy faen jeg håper dere har det bra, om ikke skal dere vite at jeg føler med dere. Hvert ord dere skriver, det føler jeg. Det har vært overveldende respons på gårdagens innlegg, så tusen takk skal dere ha for det :) Det er fint å se at det blir delt så mye når det er et så viktig budskap, og det er en opplevelse jeg alltid kommer til å huske. Jeg forstår (egentlig ikke) at noen kan stille spørsmålstegn ved om hvorvidt jeg har skrevet teksten selv, men ha i bakhodet at jeg har skrevet flere lignende innlegg tidligere og at mange trodde jeg ikke hadde skrevet "til deg som er så jævla feig" heller - som om jeg skulle anklage karpe diem for plagiat for at de i deres låt "lett å være rebell i kjellerleiligheten din" også drar lignende konklusjoner som meg, men gjett hva - vi er mange som opplever det samme. Jeg har blogget hver dag i fire år og har strengt tatt ikke behov for å drive med plagiat, det første jeg gjorde rett etter opplevelsen med taxisjåføren var å fortelle de andre på festen om det, og at jeg ville skrive om det. Om det skulle være noe tvil, så er dette en sjåfør fra Christiania Taxi. Jeg ser at noen tror jeg har kopiert denne, det har jeg ikke, og den ble jeg først klar over etter at noen kommenterte det på min instagram - dessuten er det jo ikke noe av det jeg skrev heller?  Jeg er nok langt ifra den eneste som har opplevd et møte med en muslim som har blitt utsatt for unødvendig hat etter hendelsene i Paris, og jo flere som har lignende historier som de deler, jo bedre er det jo for det er virkeligheten for mange. Men hver gang jeg skriver et velformulert innlegg så får jeg høre slikt, fordi jeg i 70% av tilfellene skriver overfladiske innlegg - man kan ikke skrive dype innlegg om extensions, tro det eller ei. Ta gjerne en titt på dette, dette, dette eller dette om man skulle tro dette kom som lyn fra klar himmel. Eller hva med dette eller kanskje dette? Eller ikke minst det her. Jeg føler det er veldig tydelig hvordan jeg er som menneske og ikke minst hvordan jeg skriver.  Nå har jeg kontrakt med Cappelen Damm og skal gi ut bok, så jeg kan når jeg vil. Bloggen er i dagbokform, det jeg skrev igår er mer som en novelle, en fortelling. Slik kan jeg dessverre ikke skrive hver dag på bloggen, men jeg skriver historier fra min hverdag for meg selv, som etterhvert skal bli gitt ut - noen ganger kommer glimt på bloggen, slik som igår. Takk!

 

DRA TILBAKE DIT DU KOMMER FRA

Kommenter herDet var mørkt ute, slik det alltid er på denne tiden av døgnet. Du var på jobb, jeg var på vei til fest. Du var av den pratsomme typen, og jeg er ikke en fan av pratsomme taxisjåfører. Jeg satt med headsettet i det ene øret for å signalisere at jeg er motsatt, jeg liker ikke å snakke, men du registrerte det ikke. Så vi snakket. Om været, om vinden. Det vanlige. Du spurte om jeg hadde hatt en fin fredag den 13. "Ja, det var jo en fin dag.. bortsett fra det i Paris, da", mumlet jeg. Så rart å kunne si det på den måten. "Det i Paris, da". Som om det var litt regn på en mandag, en skosåle som gjorde vondt eller en mattetime jeg hadde gruet meg til. Det virket ikke så viktig, og jeg oppfattet det selv også. 

"Ja, det i Paris ja.." sa du. Nå snakket du ikke så mye. Du var ikke etnisk norsk, og jeg vet ikke om du var redd for at jeg var en av dem. En av dem som tenker at det er din feil. Du som sitter her og kjører taxi i Norge med godt humør, du som liker å snakke om været og hvor langt gater i Oslo strekker seg. Din feil. 

Jeg så aldri ansiktet ditt, for jeg satt bak og du satt foran. Men stemmen din sprakk. Du beklaget deg. Jeg forsto ikke helt hva som skjedde, men plutselig snakket du ikke lengre. Du gråt.

Herregud så merkelig at han kan ta seg så nært av det i Paris, tenkte jeg. Han må virkelig ha et stort hjerte.

"Bomber og skyting. Redsel hver eneste dag. Mitt liv var sånt før. Men nå er jeg her, og jeg er glad. Jeg skulle ønske alle bare var snille mot hverandre. Jeg skulle virkelig ønske alle var snille mot hverandre. Jeg er så redd. Tidligere hadde jeg en kunde som sa at det er sånne som meg som har gjort det. At jeg burde dra tilbake dit jeg kommer fra. Jeg var redd du også skulle si det. Jeg er redd neste kunde skal si det. Jeg skulle ønske alle bare var snille mot hverandre. Jeg er så takknemlig for at du ikke sier det. Og jeg er redd".

Hvor gammel kan du være? 24-25? Litt eldre enn meg bare. Og her sitter du å kjører taxi, med tårer i øynene. Jeg tenker på min venninne Tish. Min fine, sterke venninne som heller ikke er etnisk norsk. Hun er mørk, hun er fra USA. Hun som alltid er sterk, og aldri lar seg knekke av noen, men at hun likevel gråter når hun forteller meg om 22. juli. Fordi hun, det første døgnet etter terroren, fikk så mye skyld fra nordmenn. "Kom tilbake dit du hører hjemme". Men hjemme er jo her. Det er her for henne, hun kjenner ikke til noe annet. Det er hjemme for deg også. 

Jeg tenker på at det er så vondt, at det denne mannen har flyktet fra får han nå skyld for. Her i verdens tryggeste land.

Vi kom fram til der jeg skulle av. Jeg betaler, og da snur du deg for første gang. Mørke, dype øyne som nå ser inn i mine blå. Mine øyne som kjenner trygghet. Dine øyne som har sett ting jeg kun ser på nyhetene. Dine øyne som startet livet i Palestina, og på en eller annen måte har du endt opp her, og møter mine øyne. Dine øyne som gråter fordi du ønsker at alle skal være snille mot hverandre. Meg som ikke vet hva jeg skal si, så jeg sier "jeg håper du får en fin kveld. Du er veldig hyggelig". Du smiler og sier "takk det samme, ta vare på deg selv". Mine øyne snur seg, mot fest. Dine øyne snur seg mot veien og er viser et snev av frykt for hva neste kunde skal si til deg. Kanskje han ber deg dra hjem, dit du kommer fra. For du er ikke god nok for oss..?

Jeg kan egentlig kun si det du sa, kjære taxisjåføren som jeg møtte igår. Jeg skulle ønske alle var snille mot hverandre. Jeg skal ta vare på meg selv. Og vi må ta vare på hverandre. 

Foto: REUTERS.

FÅ MIN SMINKELOOK!

Kommenter her

i samarbeid med coverbrands

Jeg er veldig interessert i sminke, men det vet dere sikkert allerede. Men, når man ser på sminkevideoer på youtube (som jeg ofte gjør) så virker det som om man må ha en haug av produkter for å få til en fin look. Det er ikke tilfellet, tro meg! Så da jeg skulle lage et nytt innlegg for coverbrands tenkte jeg, hvorfor ikke gjøre noe enkelt, lett som kan brukes til hverdags? Det er også snakk om få produkter, så om man er heldig kan man jo nesten ha råd til alt, eventuelt ønske seg noe :-) I tillegg har jeg en rabattkode til dere,   koden SOPHIE gir 20% på all sminke og varer ut 18. november, utenom allerede nedsatte produkter. Sjekk ut all sminke her. Hele looken over er laget med kun fire ulike produkter! (OBS! jeg har vippeextensions, så mascara regner jeg ikke med her). I tillegg burde du ha gode sminkekoster. Man finner mye bra på budsjett. Se etter blendin brushes til øyenskygge, og foundation brush til pudder når du handler, det synes jeg er best. Lets go! 
Her er alle produktene jeg har brukt. Noen kjente og kjære som jeg har blogget om før, og noen nye som også var nytt for meg å teste. Jeg tester alltid produktene i minst en uke før de eventuelt kommer på bloggen, slik at jeg får sett det an utifra ulike anledninger, om huden min er tør osv. Her kommer rekkefølge, her kan du plukke opp noen tips!

1. Jeg starter alltid med øyenskygge. Dette lærte jeg av makeupartisten som sminket meg sist, hun har vært på sminkekurs med Kim K, så jeg regned med hun kan sakene sine! Jeg føler det da er mye lettere å korrigere, og looken til slutt ser mye finere ut. Husk å bruk en god børste, og blend, blend, blend! Dette settet med skygger heter WARPAINT 7 W 7 , fargene holder godt, den drysser ikke, og nyansene er perfekt mot årstiden vi går inn i nå. Om du har litt kaldere hudtoner / hårfarge / øyefarge, er den veldig framhevende og viser dine beste trekk.

2. Så tar jeg foundation. Her har jeg ofte gått i fella og tenkt at jo dyrere, jo bedre. Jeg har klamret meg fast til min svindyre foundation fra Chanel som base i gud vet hvor mange måneder nå, så det var godt å faktisk få en billig som fungerer! Skin Luminizer dekker veldig bra, har en fin farge (ikke orange, men matt) og holder ut hele dagen. Den er drøy i bruk, noe som betyr at du kan ha den lenge uten at den blir tom. En pump er nok for hele ansiktet for min del. Koster bare 189 kr, og nå får dere jo også 20%! Jeg har fargen soft honey. Ta gjerne en litt lysere farge enn du tenker du trenger. 

3. Så tar jeg pudder fra bahama mama. Denne påføres i kinnbeina (ser dere som den markerer!?), i panna og langs neseryggen. Den er mørk, men ikke grå, og ikke orange. Dere ser jo på bildene her hvordan den ser ut. Jeg elsker bahama mama! Et lite pudder, men det holder lenge.

4. Brynspenn fra billion dollar brows i fargen nordic avslutter jeg alltid med. Når jeg har lagt skygge er det også lettere å se hvordan jeg vil ha bryna, av en eller annen grunn. Min (og robin sin) favoritt, hehe! Den er lett å bruke, og fargen passer meg perfekt. Også lett å "duse" ut, slik at man får såkalte "inspo"bryn. Det var faktisk alt! Men jeg må virkelig trekke fram Skin Luminizer som en ekstra favoritt her på slutten, for jeg ble så positivt overassket. Aldri mer at jeg bruker 5-600 kr på en foundation, når denne faktisk fungerer minst like bra! I tillegg sitter den så lett på huden :-) BONUS! Denne er ikke et must for en komplett look, men om du vil føle deg litt ekstra fin til hverdags, hva med å ta på en knæsj leppestift? Jeg har en fra the balm i fargen Mia Moore. Den sitter utover dagen, og har en veldig fin farge! Den er i tillegg rundt 100 kr billigere enn leppestifter fra mac, men like bra. Og det er enda mer..  Dette sto ikke i beskrivelsen eller på nettsiden, men den har faktisk en litt sånn "tingle" effekt (eller hva det nå heter), altså prikking i leppene som gjør at de hovner litt opp og blir fyldigere. Ikke vondt, jeg lover! Nesten litt godt faktisk. Men leppene blir fydligere, og det takker jo aldri jeg nei til. Håper dere likte tipsene mine! Jeg liker iallfall dere!

DRONEN VÅR KRÆSJET

Kommenter her

annonselenke
Dette har vi gjort ikveld! Vi måtte kjappe oss før solen gikk ned for å få noen fine bilder av Oslo, og på toppen av det hele klarte vi å miste dronen etterhvert så vi delte oss for å lete etter den. Helt tilfeldig ble den tom for batteri rett over hodet mitt og så kræsjet den brått rett ved siden av meg uten noen skader, det var flaks! Det er altså R som har fått et innfall og kjøpt den her haha.. Aldri noe jeg ville ha gjort selv men det er morsomt å holde på med, og så kan man jo lage mange morsomme filmer!

Charlie prøver alltid å tøffe seg veldig for denne her, selv om han er litt redd. Søtnosen!Jakken jeg har på meg er fra samsøe & samsøe / kjolen er gammel fra VILA / sko fra vero moda / veske fra LV. 


Nå skal jeg lage klart et par innlegg til for kvelden, og se videre på min nye favorittserie, Devious Maids. Jeg elsker den, endelig en serie som minner om frustrerte fruer :) 

PRØV Å IKKE FÅ DENNE PÅ HJERNEN

Kommenter her

Om dere i likhet med meg har en skikkelig slapp søndag vil jeg gjerne irritere dere litt med en sang! Vet ikke om dere husker denne fra julekalender da dere var små, om dere er rundt min alder burde dere gjøre det.. Helt KLIN umulig å ikke få den på hjernen! Jeg går rundt og synger "det er en sang jeg har lyst til å syngeeeeee" døgnet rundt, haha.. 

For å ikke snakke om denne HER.. SÅ irriterende, haha! Får den ikke ut av hodet! 

 

Nå skal jeg og R ut å fly med en drone han har kjøpt og lage litt filmer! Ellers tenker jeg å legge meg tidlig ikveld, jeg har mye som skjer denne uken så det er viktig å være sharp. Et stort intervju, og en tur til Harstad.. 

TESTER UT NYTT SMINKEMERKE

Kommenter her

annonse

For litt siden var jeg innom beauty house for en demo av det nylanserte sminkemerket FRØYA. Her ble jeg sminket etter alle kunstens regler av en utrolig flink makeupartist som også har vært med på å utvikle dette merket, som har vært under utvikling i flere år. Det er noen av de flinkeste på markedet i norge som har utviklet konseptet slik at det skal bli best mulig.

Jeg kom til beauty house uten sminke, og skulle filme tv rett etterpå. Derfor var jeg ærlig litt nervøs for at sminken ikke skulle holde mål ettersom jeg ikke hadde med meg egen, men vet dere hva? Jeg elsket den! Og favorittene mine var uten tvil leppestiftene. Om dere sjekker dette innlegget her har jeg på meg lipliner og leppestift fra FRØYA. og jeg fikk så mange spørsmål om hvilket merke det var på instagram, så der har dere svaret! Her har jeg også sminket meg litt mørkere med sminken fra merket også. Jeg elsket også skyggene, de holdt utover hele dagen og drysset absolutt ingenting. All sminken var bra da, men det var mine favoritter. 


Jeg kan absolutt anbefale FRØYA, dere kan dra innom beauty house for en demonstrasjon av merket og finne ut hva som passer deg best :-) Dere har også mulighet til å shoppe produktene som ble brukt på meg direkte via nettsiden til frøya. 

Her har dere også en video fra dagen! 

6Xa-Ede_qFI

SUNDAY NOT A FUNDAY

Kommenter her

Jeg våknet akkurat, og for øyeblikket ligger jeg med Charlie på min venstre side og koser i sofaen. Jeg unnet meg en lang sovemorgen! Jeg hadde det veldig koselig igår, først ble jeg invitert på en veganmiddag hos frisøren min Sara (som da også er en venninne), og det ble et par timer i hyggelig selskap med vin, snakk og god mat. Etter en stund kom vi oss over til parktheateret, men jeg var overhodet ikke ute lenge på grunn av dårlig form. Jeg er enda veldig forkjølet, MEN.. nå plages jeg med visdomstennene igjen. Jeg har ikke fire visdomstenner, jeg har FEM. Ja, det er faktisk mulig. Og to av dem kommer ut mer eller mindre samtidig på samme sted. Det drar virkelig ut all energi av en, haha. 
Sara, meg og Adele. Kjolen min er fra nelly, men den er utsolgt. 

Hva skjer idag da? Jeg skulle egentlig på sometimes pole studio for dans og en time stretching, men på grunn av formen klarer jeg ikke :-( Det krever virkelig at man er 100% fokusert for å få til pole, og der er ikke jeg idag. Så da blir det sofaen, kanskje en bra film og god mat! Det er digg å bare ta det rolig å hvile seg opp til uka som kommer. 

VEGANERUKE!

Kommenter her

annonselenke

 Jepp folkens, nå har jeg bestemt meg for å ha veganeruke annenhver, og pescetarianer (fisk, ikke kjøtt) annenhver. Jeg har kicket igang med smoothie, veganeryoghurt og nå på kvelden grøt med soyamelk. Den ble litt tynnere enn "vanlig" grøt og smaker jo ikke helt som jeg er vandt til, men det er en vanesak. Nå synes jeg jo kjøtt smaker ekkelt, og det syntes jeg ikke før. Det føles godt å endelig ha tatt dette valget, og så håper jeg at det føles naturlig å bli 100% veganer etterhvert. jumpsuit finner du her. 

Nå ser jeg litt på Skal vi Danse, men må snart komme meg ut døra - først med Charlie, og så til en bursdagsmiddag som tilfeldigvis også er en veganermiddag, woho! Flaks for meg. Vi snakkes i morgen! 


Det er mange som har lurt på om jeg skal gå i fakkeltoget mot pels, og er det mulig - jeg GLEMTE det! Jeg satt jo å var så klar, men innbilte meg at det var i morgen.. Det føles dritt, men det føles bra at så mange stiller opp på det uansett, så får jeg ta det igjen til neste år. Det er jo uansett en sak hvor dere vet hvor jeg står :-) 

 

EN TRIST DAG

Kommenter her


Jeg følte det var helt umulig å åpne bloggen idag uten å snakke om det som har skjedd i Paris. Jeg oppdaterte nyhetene nesten hele natten.. Dette er ren ondskap. Bildene over tok jeg i 2013 sist gang jeg var i den fantastiske byen. Det føles sikkert litt ekstra tungt nå, fordi så mange i verden har et nært forhold til nettopp Paris, inkludert meg selv. Det finnes så mange minner gjemt i den byen.. Dette setter virkelig alt i perspektiv, hvor lite viktig alt vi ellers driver med er.

Religion kan være en fin ting, men når det tar over menneskers psyke og liv på denne måten er det uten tvil det mest grusomme jeg vet om. Faktisk. 

 

UNDER 4000 LIKES = SLETT

Kommenter her

Hver gang jeg legger ut et bilde på instagram strømmer det inn med likes. Om et bilde jeg legger ut får færre enn 4000 likes så ville jeg før i tiden alltid ha slettet det, faktisk. Det er jo sykt å si, men det er sannheten... Kanskje fordi jeg har såpass mange følgere at under 4000 likes er en såpass liten andel, og jeg får vel litt av den jenta jeg var på videregående inn i kroppen igjen. Hun som hører folk hviske om henne i korridorene. Sophie, 16 år gammel. Jeg føler vel litt på å være henne, for jeg kan se de samme jentene som holdt meg utenfor sitte på fest å si "ja men.. med tanke på hvor mange følgere Sophie har, så får hun veldig lite likes". Jeg har lært meg å ikke bry meg om det lengre, men det er nok flere der ute som sletter bilder fordi de ikke når opp til et visst antall likes. 

Ganske rart egentlig, at man kan bry seg så mye om noe så lite viktig. At noen trykker på bildet ditt to ganger, og at et lite hjerte popper opp. Jeg liker ofte bilder i forbifarten uten å tenke meg om.. Og likevel bryr man seg. Man bryr seg om den "perfekte" selfie. Folk laster ned photoshop på telefonene sine! Er ikke det sinnsykt? 

Men det som er så rart, at jeg får nesten aldri likes fra noen av vennene mine. De tenker vel at jeg kanskje ikke ser det fordi jeg har så mange følgere, men jeg får opp varsel på telefonen hver gang noen jeg følger liker eller kommenterer noe av mitt. Så jeg får med meg at i 99% av tilfellene er det ikke engang en bekjent som orker å trykke like, selv om jeg iherdig liker bilder til vennene mine daglig. IKKE at jeg klager over det, for jeg forstår GODT at de ikke liker, og at vi har det bra som venner er jo det viktigste. Men det er litt rart å tenke over det egentlig, jeg hadde blitt mye mer glad for 2 likes på et bilde av bare venner enn 5000 mennesker som egentlig ikke bryr seg om meg. 

For tro meg, man kan sitte på rommet å få likes på likes på likes, og likevel gråte seg i søvn. om det skulle være noen tvil. WAIST TRAINER LIKE KYLIE JENNER

Kommenter her

Dere har kanskje sett disse waist trainerne som hele Kardashian-klanen reklamerer for? Nå har jeg min egen! Jeg aner ikke om det funker riktignok, men man blir svett av å ha den på, haha.. Jeg har hørt ett og annet om at den visstnok skal være skadelig for indre organer, men nå som jeg har den på så har jeg litt vanskelig for å tro det selv. Det er jo typisk å skulle lage skandaler rundt slike produkter, men dette er langt ifra noe inngrep og om man bruker waist trainer med måte så skal det nok gå helt fint! Det er jo ikke akkurat ubehagelig på noen måte og om mine indre organer ble most i stykker skulle man nesten tro det. 

Ellers har vi akkurat laget taco (eller jeg ble servert, Robin laget hehe), og nå skal jeg jobbe... enda mer. Men vet du hva de sier? WORK HARD, PLAY HARD! Å skrive bok er faen ikke lett men det blir så verdt det :-) 

MY SICK-LOOK

Kommenter her

Vi elsker vel god, gammeldags spontan blogging uten masse fancy bilder? Hehe, please si at dere gjør det.. Da blir min jobb når jeg er syk veldig mye enklere! 

Jeg har enda en del jobb å komme meg igjennom på pcen, og om litt skal jeg på et kjapt møte. Men så.. så skal jeg lage en kopp kakao, og kose meg i sofaen! Min kjæreste er ute for å handle nå og jeg ga streng beskjed om at jeg vil ha TACOOO!!!!! Jeg har vært sugen på det så sinnsykt lenge nå, og det er jo uansett helg så da er det virkelig på tide synes jeg. MMMMM og et glass med Pepsi Max..

Jeg har iallefall på meg en oversized t-shirt men må snart bytte om til noe litt mer anstendig før jeg løper ut døren. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg har på leppene, og akkurat nå er det denne fra nyx. Jeg elsker det merket når det kommer til lepper, jeg må nesten påstå at det er undervurdert! Blog ya later! 

HERREGUD, DERE ER BEST!

Kommenter her

 LAST YEARS VIXEN BLOGAWARDS

MEN DERE ALTSÅ!! Gjett hvor glad jeg ble når jeg så dette. Ikke nok med at jeg er semifinalist på vixen blogawards, men i så mange kategorier? Takk takk takk!! Jeg kan enda ikke forstå at dere gidder å stemme, det er jo et mirakel haha. Jeg blir så glad! Dere får veldig gjerne stemme meg videre om dere vil det, uansett er jeg veldig takknemlig for nomineringene og er utrolig gira på denne kvelden. Jeg jobber allerede med antrekk, så det blir gøy :-) Dere kan stemme en gang i døgnet! 

Dere stemmer på meg som årets blogger her - Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne ? hver dag.

folkets favoritt her - Folkets favoritt er vel.. ja, folkets favoritt! Denne kategorien er den vanskeligste å vinne, tror jeg. 

Årets bloggbusiness herÅrets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny.

Årets gullpenn her - Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny.  

Kjendisgallaen er det også enda mulighet å stemme til, der kåres også årets blogger. Det er ikke mange dagene igjen, og om du stemmer er det også med i trekningen av biletter til gallaen.. Du stemmer her!

 

SOM VERDENS VERSTE MENNESKE

Kommenter her

WOHO! Så gøy det var å se meg selv på tv igår! Tror det er lenge siden jeg har følt det sånn av å se meg selv på tv, eller jeg tror ærlig kanskje jeg aldri har følt det. Men igår gikk det fint :-)

Og nå da? Vel..

jeg følte meg dårlig allerede i går morges, men det forsvant litt utover dagen så jeg levde mitt vanlige liv, trente gjorde jeg også. DUMT! Ikke bare trente jeg skikkelig dårlig, kroppen min orket ikke å gjøre noen ting.. For det andre våknet jeg opp syk idag. Veldig syk. Jeg hater det, og det betyr at jeg må avlyse jobb jeg har planlagt idag, blandt annet en debatt.. Det sitter SÅ langt inne for meg å avlyse noe som helst, jeg føler meg som verdens verste menneske. Men noen ganger må man bare lytte til kroppen. 

Jeg vil bare ligge på sofaen hele dagen, og det skal jeg gjøre også. Jobbe litt fra pcen om ikke annet, men da blir det i det minste mange oppdateringer på dere. 

Jaja, jeg ser igjennom bildene jeg har blitt tagget i på instagram akkurat nå, og alle de fine møtene jeg har hatt med dere. Det gjør meg i det minste veldig glad.. ♥

JEG HAR SOMMERFUGLER I MAGEN!

Kommenter her

annonselenker

Nå sitter jeg hjemme hos min venninne Marte sammen med begge hundene våre og venter på å se meg på Tusvik & Tønne! Det starter klokken 21:40, og jeg er så spent. Faktisk har jeg sommerfugler i magen.. Tenk å få være med på noe så stort? Det hadde jeg ikke trodd for noen år siden, eller for å være ærlig hadde jeg ikke trodd det sist uke heller, haha. Jeg blir like sjokkert hver eneste gang jeg får være med på noe som helst.. Lille meg!? Fra harstad? What the hell.
Haha, disse to er gooode venner! Marte sin hund, og min lille. De bodde sammen i to uker når jeg var i Spania, så de er best buddies.
(annonselenker) Tightsen min finner dere her / t-skjorta her

Så ja, husk å skru på skjermen 21:40! Jeg er så spent!

Tusener blir syke i dag

Kommenter her

Nå er det den tiden på året igjen. Kvelden er mørkere, dagen er kortere og temperaturene synker. Og flere tusen jenter får spiseforstyrrelser, vil jeg tro. Jo, for nå er det klart for Victorias Secret Fashion Show.


Hele instagram-feeden min er full, alle nettaviser jeg besøker omtaler showet og vennene mine snakker om det. Omså jeg prøvde å stikke hodet under sanda å tenke at dette vil jeg ikke være en del av, så er det på en måte ikke mulig lengre. Det er ikke bare deg, naboen og byen du bor i du ser lengre. Du ser hele verden. Og du ser den "perfekte" verden. Vi jenter elsker det, og gutter elsker det nok også. Vi sluker det rosa, det glitrende, det glamorøse. Jenter med lange bein som smiler med perfekte hvite smil, og så tropper vi inn i første butikk vi finner når vi er på ferie for å føle oss.. like bra? Like velykket? Så står vi der med en slapp mage, strekkmerker, overkropp lengre enn bein og smil som ikke akkurat lyser opp et rom. 


En gang sa en gutt til meg "ja jeg er jo ikke akkurat Brad Pitt og du er jo ikke akkurat en victorias secret modell, men du er verdens fineste uansett". Snilt sagt, men jeg følte ikke det var så snilt der og da. Jeg er fin fordi han elsker meg. Men jeg er ikke ordentlig fin, som en av de ordentlige fine, som går på catwalken. Nå som jeg har blitt eldre ville jeg ha klart å like et slikt kompliment, men ikke da. 

Det er veldig rart, for jeg blir ikke lei meg liksom. Jeg synes det er vakkert å se på vakre mennesker, så klart. Verden er utettferdig, for tror du en jente som Adriana Lima villa ha endt opp som uteligger, ever? Nei, man hadde sett henne sitte der på gaten å tenkt "nei gud en så vakker jente skal ikke tigge!". Det ser ut til at det alltid ordner seg for de ekstremt vakre, faktisk. Spør deg selv - ville du helst ha vært den smarteste, eller den peneste? 

Og likevel sitter jeg med øynene sperret opp og sluker alt. Jeg elsker det, og jeg hater at jeg elsker det. For er det en dag i året jeg tenker over mine korte bein, så er det nå. Men i morgen er det nok glemt håper jeg. 

MIN FØRSTE GANG SOM PROGRAMLEDER

Kommenter her

Nå har jeg et skikkelig KICK, for jeg har vært på innspillingen av Tusvik og Tønne!

Og på toppen av det hele var jeg programleder. Det gikk overaskende fint for min del, og jeg fikk definitivt mersmak på programlederyrket.. Hvem vet hva jeg ender opp som til slutt, liksom. Jeg er ikke en jente som fungerer til å bare sitte å hole kjeft å se søt ut, jeg må få lov å snakke å si mine egne meninger også. Så da passer et show som dette meg helt perfekt!Her ser dere min fotograf og bestevenn Joakim, som også fikk være med på showet! Jepp, det skjedde, haha!


Dere kan se programmet i morgen 21:40 på tv2, jeg håper dere velger å skru på skjermen ;-) Jeg kan si såpass.. Ildprøven jeg måtte igjennom er det ekleste jeg har vært med på! 

FJERNE EN TATOVERING - RUNDE 2

Kommenter her

Idag gjorde jeg noe jeg hadde gruet meg en stund til, på grunn av de enorme smertene jeg så for meg.. Jeg fjernet enda litt mer på tatoveringen min. Som dere kanskje vet skal jeg fjerne tatoveringen jeg har på venstre ringefinger, fordi jeg hadde den med min ex og jeg føler at.. vel, jeg vil jo gifte meg en eller annen dag, eller i det minste ha muligheten, og da er det fint å ikke ha en tatovering under der. Og ja, jeg tenker å ha ringen min på venstre hånd den gang da. Så, jeg dro til Remove i Oslo for å ha en session der!

Først gikk jeg og legen igjennom et helseskjema, og vi så litt på tatoveringen min..Den hadde gått litt bort fra en tidligere laserbehandling som jeg gjorde ved en annen klinikk, og ettersom jeg husket smertene fra den gang gruet jeg meg veldig. Det føles ut som tusen nåler skytes igjennom hånden din og opp til hodet på en gang, selv om det varer veldig kort. Jeg fikk på meg noen veldig fancy briller og var klar til behandling! Eller, nesten klar. Jeg var supernervøs og trakk meg unna flere ganger, haha.. Og så var det klart til start!OG GJETT HVA? Det gikk helt fint! De fortalte meg at på Remove bruker de den nyeste teknologien og jeg tenkte at det bare var tull, det kom til å gjøre like vondt, men nope. Jeg klarte meg helt fint! Nesten ingen smerter, og nå ser tatoveringen slik ut. Jeg skal gjøre laserbehandling tre-fire ganger til, det kommer litt an på. Men nå gruer jeg meg heldigvis ikke så mye lengre.

Og så klart ble det litt posering utenfor klinikken, hehe! Dette bildet (og alle de andre i innlegget) er tatt av fotograf Per Heimly, man må jo benytte sjansen når en så flink mann er på stedet..Tights finner du her / jakke fra h&m / hoodie fra adidas.

Som dere kanskje fikk med dere har jeg nettopp spilt inn Tusvik & Tønne ikveld! Det sendes ikke på tv før imorgen, men jeg skal likevel gå igjennom bildene nå og poste dem, slik at dere får en sneakpeak. 

JEG SKAL VÆRE PROGRAMLEDER!

Kommenter her

YEEEY! Denne lille jenta skal være programleder på Tusvik & Tønne med to av de kuleste damene jeg vet om! Veldig spennende, og at min første runde som programleder skal være på dette showet er jeg veldig glad for. Dere som har sett programmet vet at alle må gå igjennom en "ildprøve", Tone Damli måtte spise chilli samtidig som hun skulle intervjue for eksempel. Så jeg er spent på hva de finner på for meg! Vi spiller inn idag, og det sendes på tv2 i morgen kveld klokken 21:40. 

Dette bildet er fra igår da de skulle være med meg på jobb. Jeg gleder meg til å se resultatet, og jeg gleder meg til dere får se det på tv! BIG TITS PROBLEMS

Kommenter her

annonselenke

En ting som fort er vanskelig når man har store pupper er trening. Puppene er liksom over alt, haha.. Så idag innviet jeg min nye sportsbh! Man får hva man betaler for, den er jo veldig billig men den ser jo i det minste kul ut.. Dere finner den her.

Ettersom man blir veldig sliten av pole fitness ønsker jeg helst å legge meg ned i senga å bare.. forsvinne, nesten? Sliten av det meste som skjer, men sånn er livet og det er bare å kriiiige på.  And I gotta work. Idag har tusvik & tønne vært med meg på jobb, og i morgen spiller vi inn med meg som programleder, som sendes på tv torsdag. Dere får henge med i studio imorgen med litt behind the scenes, så klart! 

 

 

VIDEOBLOGG - MINE FAVORITTER

Kommenter her

annonse

Hei hei, her kommer en video! Endelig fikk jeg redigert den også, slik at det kanskje blir litt mer spennende å se på. Eller hehe, JEG har ikke redigert den, R gjorde det for meg så tusen takk for det! :-) 

 

Om du bruker rabattkoden SEFAV får du 20% rabatt på en bestilling på hele Coverbrands, rabattkoden er gyldig til 11. november! NB! Det gjelder ikke allerede netsatte produkter / ghd.  
Her er linker til produktene jeg viste fram, som jeg mener er de perfekte julegavene til en venninne eller kanskje til mamma?

The balm of your head - palett som samler alle favorittene fra the balm, inkludert bahama mama, hot mama, mary lou manazier og mange fler. Passer perfekt for de som er interessert i sminke, men også de som trenger litt nytt av alt.

The berry best tea - En utrolig digg te med smak av røde frukter! Passer fint å legge i en julegave om du vil lage en "spa-pakke" til en venninne, for eksempel.

Sugar coconut body butter - bodylotion som lukter kokos, som trekker raskt inn i huden og legger ikke et ekkelt lag av fuktighetskrem på topp.

Lip scrub i smak av vanilla bean - jeg tror jeg følte at denne smakte kokos, haha? Men det er tydeligvis vanilje. Den er uansett utrolig digg om du har tørre lepper, noe jeg sliter veldig med. Om man tar skrubb på leppene øker også blodsirkulasjonen og leppene ser større ut:) 

Intense hydration mask - ansiktsmaske som gir masse fuktighet til huden! Den hjelper også med å redusere synlighet av rynker og linjer, og skal visstnok være perfekt for en moden hud. Jeg har jo ikke en moden hud, men jeg liker den uansett veldig godt!

HAPPY SHOPPING! DISSE BARNA LEVDE SOM DYR

Kommenter her

Jeg vet ikke hvorfor, men det grusomme fascinerer meg. Jeg kjøper alltid bøker fra virkeligheten om mennesker som har hatt det helt forferdelig, og selv om det gjør meg vondt å lese, så vil jeg alltid lese mer. 

I natt kom jeg over en helt utrolig artikkel på VG +, og jeg følte jeg bare måtte dele litt av den med dere. Kort fortalt har fotograf Julia Fullerton Batten gjenskapt historier i bilder av barn som har hatt det grusomt, blitt oversett av foreldrene sine eller vokst opp med ville dyr. Noen av historiene var rystende og gjorde meg direkte kvalm, og jeg føler det er noe som må bli fortalt. Tenk at noen kanskje lever på denne måten akkurat nå? Jeg vil gjerne vise dere Genie, som virkelig fikk meg til å tenke.

Genie. Faren til Genie trodde hun var mentalt tilbakestående, så mens hennes bror gikk på skolen ble Genie lenket til en stol på dagen, og lenket til senga på natten. Om hun prøvde å snakke, ble hun mishandlet. Hun fikk aldri bevege hendene, og i år etter år levde Genie på denne måten. Etterhvert klarte hun å rømme sammen med moren, og da skal hun visstnok ha gått veldig rart (hun fikk jo aldri mulighet til å gå), måtte bruke bleie og kunne ikke snakke et ord i tillegg til å klø rundt på kroppen sin ustanselig. Hun havnet deretter i fosterhjem hvor hun også ble misbrukt, og hun sluttet etterhvert å snakke igjen. Det er uvisst hva som skjedde med henne, og om hun enda lever idag. 

.. Tenk om det var deg. Du fikk ikke snakke, ikke bevege deg, bare sitte i en stol. Helt grusomt.

 

I can feel our young blood race

Kommenter herLekte litt med min kjære Joakim idag. Vi har tenkt litt på å begynne med ukentlige videoblogger sammen, han er jo helt syk på å klippe og filme i tillegg til at vi har det veldig morsomt. Videoene må riktignok vente litt, for han skal snart reise i en måned, og så reiser jo jeg.. Men men, det er jo en luksus å ha en Gullruten-vinner til å ta bilder av seg, hæh? Haha jeg får ALLTID inn, i alle samtaler, at han har vunnet gullruten når jeg skal introdusere han for nye folk. Han bare "ja hey jeg heter Joakim, ja jeg jobber med regi og tar litt bilder" og jeg bare "JA OG HAN HAR VUNNET GULLRUTEN". Viktig å skryte litt av de flinke, kreative menneske man er så heldig å få være rundt!

Gjett hva jeg skal gjøre denne uken forresten? Være programleder i et talkshow som er ledet av to sykt kule damer.. Komikere.. JEPP! Mer kommer!  

JEG VIL IKKE HA DRAMA!

Kommenter her

annonselenke

Først og fremst - jeg har såpass tiltro til dere lesere som mennesker at jeg regner med dere forstår at sist innlegg ikke var ment for å såre noen. Det var ikke ment for å henge ut, eller gå til personangrep. Det er jobben til noen jeg snakker om, selv om det er en personlig jobb. I dont want no drama! Og det tror jeg dere skjønner, men i tilfelle du skulle hoppe innom her som ny leser så ja velkommen og nei jeg er ikke slem.Uansett da! Effektiv og fin dag. Startet med trening hos min PT på fitfactory, etterfulgt av besøk hos hudlegen (skal begynne på iso igjen.. pokker), og så filmet jeg siste del av reklamefilmen jeg har medvirket i. Den kommer på tv nærmere jul! Og så.. Så tok jeg bilder med Joakim. Og nå.. skal jeg jobbe på pcen. Forhåpentligvis rekker jeg å se shrek 4, jeg har sett alle de tre andre filmene på rekke og rad de siste dagene, haha. Litt av en maraton, de filmene er så bra da! Joakim bare "hvordan rekker du alt du gjør, OG ha shrek-maraton!?". Prioriteringer, altså..(annonselenker) Cardigan finner dere her / topp her


Vi blogges om litt, folkens! Og ja jeg fikk mobilen min tilbake, en mann hadde funnet den og lagt den på lading, woho! 

MIN MENING OM ANDRE BLOGGERE I NORGE

Kommenter her

Det er nå hele 7 år siden jeg begynte å lese blogg for aller første gang. Det er lang tid! Jeg vet ikke hvilke blogger dere leser, men jeg personlig leser kun et knippe norske bloggere hver eneste dag, og så er det flere jeg er innom et par ganger i uka. Jeg liker bloggere som er åpne på bloggen sin og tør å være litt på kanten. Og med "på kanten" så mener jeg ikke å gjøre hva som helst for å provosere eller å få klikk, jeg mener de som tør å si sin mening og viser mennesket i seg. Derfor er det vel kanskje ikke noen overasskelse at mine favoritter er Kristin, Marna og Ida Wulff. Jeg elsker bloggene deres på ulike måter, Kristin gir meg en haug av inspirasjon, masse latter og hun er kliss lik på bloggen som hun er i virkeligheten. Marna er en utrolig klok og varm dame som jeg har lært mye av, mens bloggen hennes skiller seg ut blandt alle andre i måten hun legger opp innlegg som om det var en slags.. tegneseriestripe? Haha. Ida har jeg lest i alle de år, hun var den som inspirerte meg til å starte. Hun har flere tekster jeg må tilbake for å lese gjentatte ganger, fordi tekstene hennes gir meg noe. 

Tro meg når jeg sier det, 99% av bloggerne jeg har møtt er utrolig mye "bedre" mennesker i virkeligheten enn på bloggen, så ikke oppfatt meg feil! Ta for eksempel Andrea Badendyck, da. Hun kan - ærlig sagt - noen ganger virke litt "grunn" på bloggen eller eventuelt overfladisk (sorry Andrea, haha) men dette er nok fordi hun har fått så mange stygge kommentarer opp igjennom og ikke tør å skrive helt hva hun mener - for hun mener mye. Hun og jeg har det så morsomt sammen, hun er en sterk person som absolutt ikke er en idiot og heller ikke er hun overfladisk. Hun har vært igjennom mye og jeg kan relatere meg til henne på et personlig plan. Og ja, Annais er også jævlig kul. Hadde vel egentlig ikke noe spesielt inntrykk av henne før vi møttes, men hun er en av de morsomste jeg ever har møtt med en skikkelig herlig humor! Caroline (fotballfrue) er varm, ydmyk og en god person som ikke fortjener en dritt av hva hun har måtte gjennomgå. Jeg kan gjerne skryte i en eeevighet jeg, for det finnes mange dyktige i min bransje.. Jeg kunne fortsatt i hundre år med skryt av ulike mennesker her. 

Men.. Så har vi jo disse som det har blitt litt skriverier om i det siste som gjør alt for klikk. Og ja, det er et enkelt triks i boka som man gjerne kan kjøre på med - folk biter jo på. Tips til ting å ha i bloggen: 1. En traumatisk hendelse i ditt liv som kanskje ikke var så ille likevel. 2. Sex. 3. Lik dette innlegget om du vil ha / se / høre / vite hvordan jeg er i senga / se sexfilmen til meg og Robin 4. reklamere for shai barberhøvler mens Robin nærmest tar meg i doggy på bildet (altså nå setter jeg den på spissen men noen er jo nesten der). Eller så kan man jo skrive sånt "TREKANT MED MIN BESTE VENN OG KJÆRESTE" og så handler det egentlig ikke om meg, men generelt. Forstår dere..? Overskriften tilsier så mye, men innlegget er veldig på overflaten. 

Føler ikke du deg som leser lurt? Føler ikke du at man som blogger og bloggleser skal ha et forhold som er bygget på respekt? For all del gjør som man vil gjøre, men gjennomskuer dere ikke når noe kun er gjort for PR? Og for meg sitter det veeeeldig langt inne å skulle skrive noe for å lure leserne mine inn på bloggen. Jeg kan gjerne "provosere" for å få fram et poeng om noe jeg mener er viktig (palmoljegreia, flyktninggreia), men da driter jeg i om det blir lest via min blogg eller om f.eks dagbladet kopierer hele innlegget og jeg ikke får noe trafikk, det viktigste er at folk ser det. Det sitter også veldig langt inne i meg å skulle stille meg opp i lite klær med selvutløser, bare "fordi". Kropp er fint, det er fantastisk! Men ja, jeg føler jeg har skrevet et dårlig innlegg om behovet for å flashe tits er der for å dra oppmerksomhet. Det skjer, men da føler jeg meg ikke så veldig flink, as. 

Jeg personlig kunne aldri i hele mitt liv ha spillt rundt på mitt forhold med Robin, til min familie, grusomme ting jeg har opplevd med syke overskrifter for å få noen treff på bloggen. Det er privat! Personlig er helt ok, men privat..? Skal jeg skrive "åh nå er ting vanskelig med kjæresten, jeg vet ikke om jeg vil ha han eller ei, lik innlegget om du vil vi skal være kjærester" forstår dere hva jeg mener? Å selge følelsene til seg selv, til de rundt deg, for hva da..? Det er også flere bloggere som skaper hendelser i livet sitt, for å ha noe å blogge om. Later som om man har hatt en slåsskamp, kjæreste, det ene og det andre - for klikk. Say wut? 

Jeg vil gjerne kunne skrive litt av meg på bloggen her også, om det er OK for dere. Selv om dere kanskje mener jeg er en bitch nå. Jeg har et godt forhold til alle de bloggerne jeg snakker med og er i dialog med ofte, så dere vet jo hvem dere er, og håper ingen føler seg unødvendig truffet av dette. Det er mer til dere lesere da, blogg er en jobb men det er uansett personlig. Dere åpner dere for meg. Dere skal ha tillit til meg, og jeg til dere. Slik føler jeg det, da. 

Hehe, søkte bloggere på google jeg.. 

DEN VERSTE SØNDAGEN PÅ LENGE

Kommenter her

I dag har vært en ordentlig kjip dag for meg om jeg skal være helt ærlig. Det har vært mange ting som har skjedd på privaten og på toppen av det hele ble mobilen min stjelt igår. Jeg trodde først jeg hadde mistet den, men ettersom jeg hadde 8% batteri da den forsvant for 20 timer siden, og når jeg nå ringer den er den enda på, så tror jeg den har blitt stjelt. Jeg la ut en video på instagram igår og etter noen minutter var telefonen borte, og jeg har lett som en gal. Jeg tror faktisk jeg har ringt min egen telefon 90 ganger, men den er jo enda på.. Så det ser ut som om noen har stjelt den, og satt den i en lader? Slik at de kan se på telefonen min..? For jeg kjenner telefonen min (haha), den ville ikke holdt ut i så mange timer med så lite batteri, når det alltid er aktivitet på den. Dessverre har jeg en kode som ikke akkurat er vanskelig å gjette, så jeg er veldig trist nå.. Det er ikke noe problem å komme inn på min telefon og jeg som de fleste andre har masse privat der. Så om noen vil krenke meg, ydmyke meg, så får de nok til det. 

Telefonen min er også eneste måte jeg kommer meg på facebook via pc eller noe annet sted, fordi hver gang jeg logger inn får jeg en kode på telefonen. Så altså, null facebook, null telefon, null instagram og ingen kontakt med omverden generelt. Så all jobb jeg skal gjøre de neste dagene, alt føles som et forbanna stress og jeg får jo ikke sagt ifra til noen. Instagrammen min er kun også mulig å logge inn på via den telefonen. Farvel, 239 000 følgere..? 

Det føles så rart at folk kan gjøre noe sånt. Jeg får ikke snakket med mine egne foreldre engang og sitter totalt isolert. Veldig, veldig jævlig føles det.. Og fordi bankkortet mitt nå er sperret pga at noen hadde tatt DET også, så får jeg ikke kjøpt ny telefon. Forøvrig får jeg ikke kjøpt noen ting.

Fin søndag, får man si. Jeg skal sove nå, for om ikke må jeg jo døgne for å komme meg opp i morgen. Alarm har jeg jo ikke, haha.. FAEN DA! 

farsdag ♥

Kommenter her

I dag er det farsdag, så jeg håper dere sier gratulerer til pappaene deres! Dessverre kan jeg ikke møte min pappa ettersom familien min bor i Harstad, og jeg har på toppen av det hele mistet telefonen min inatt haha.. Så ikke får jeg ringt heller. Men han får se det her, håper jeg! Og så satser jeg på at telefonen min kommer til rette, så får jeg ringt han også.

Her kommer et bilde av meg når jeg er nesten nyfødt i år 1995. Haha jeg ser ut som en kjøttbolle synes jeg! Og pappa ser så ung ut, ikke så veeeldig mye eldre enn hva jeg er nå. Jeg føler meg enda som et barn og langt ifra klar for å bli forelder selv, så creds til alle som klarer det.

SKIKKELIG LUKSUS FOR MEG!

Kommenter her

annonselenke

I kveld var jeg så heldig at makeupartist Dajana Tomanovic kom hjem til meg for å legge sminken min! For en luksus på en lørdag da, dere :) Så det har jeg gjort de siste timene, blitt sminket og snakket om sminke, haha.. 

 Jeg viste henne bilder av hva jeg ville ha, så snakket vi litt sammen om hvordan vi kunne gjøre det om til noe eget. Fint med lilla i sminken når jeg har blått hår!

Jeg fant Dajana i en facebookgruppe, og hun har jobbet med sminke i tre år, i tillegg til å ha tatt kurs over hele verden av blant annet Kim Kardashian! Det er ganske kult, og har også gjort at hun er veldig oppdatert på det siste innen teknikker. Vi har allerede satt opp to nye sessions hvor hun skal sminke meg, jeg gleder meg masse til det! Dere burde sjekke ut siden hennes på facebook her, der legger hun også ut videoer osv. Sant jeg ble fin!?
Skjørtet og toppen jeg har på meg finner dere her.

Nå skal jeg i bursdag til en veldig god venninne, Marte! Vi snakkes i morgen <3 

 

FOLK VEDDET PENGER PÅ AT JEG IKKE SKULLE KLARE DET

Kommenter her

Da jeg fikk meg hund var det mange som sa til meg at det ikke kom til å gå. At jeg kom til å sende lille Charlie på første fly til Harstad fordi jeg ikke orker eller ikke har tid - det ble faktisk opprettet forum om dette, og folk veddet penger på hvor lang tid det kom til å ta. 

Vel, han er her enda! Og vi har det veldig bra. Charlie er min store kjærlighet og jeg tenker på han hele tiden. Det høres kanskje rart ut, men etter at jeg fikk Charlie så er jeg sikker på at jeg kan klare mer enn jeg tenkte før, for nå har jeg noen som er avhengig av meg. Når kjipe ting skjer i hverdagen er han mitt "holdepunkt", han er noe stabilt. Uansett om jeg er trist og lei må vi uansett ut å gå på tur, han må få mat, vi må leke. Det er fint! Samtidig er jeg veldig redd for å ikke gjøre alt rett, litt som en nervøs mor. 


Han har masse leker, han får all maten han trenger og han får mye småsnacks som han koser seg med. Vi leker ute hver dag, han leker med andre hunder nesten daglig, i skrivende stund ligger han ved siden av meg i sofaen.. Og likevel sier jeg nesten hver dag "charlie er deprimert" selv om han sikkert egentlig ikke er det. Jeg sikter da til en spesifik hendelse hvor jeg sto på badet og sminket meg, og han ble lei seg for at jeg ikke kunne leke. Han kom inn med leke etter leke, og bare ventet på at vi skulle starte. Jeg hadde ikke tid, så da satt han seg med hodet bøyd ned. Og så gråt han. Herregud tenker kanskje du, det er jo en hund. Men han har en personlighet og veeeeeldig tydelige behov for lek, haha.

Jeg er redd for at han kjeder seg om natten når jeg ikke er der, jeg er redd han er trist om jeg er ute i noen timer (selv om han alltid ser ut til å ha det fint i følge baby-kameraet), og jeg er redd han ikke liker meg så godt, selv om han blir så glad at han tisser litt på seg når jeg kommer hjem. 


Nå er Charlie snart fem måneder gammel, og i tidlig Desember drar han på sin første tur til Harstad - med en returbillett tilbake til Oslo, så klart. Jeg ser fram til at han skal få oppleve snø for første gang og ikke minst leke med de andre hundene, han elsker andre mennesker og dyr. 

HALVE NORGE ELSKER

Kommenter her

Disse videoene har jo blitt delt over alle hauger de siste dagene, men jeg klarer ikke å holde meg likevel. Det er så fantastisk bra! Rørende, morsomt, fint, vakkert.. Alt. Jeg tror halve Norge hadde Karpe Diem på hjernen i går! 

Denne sangen her er jo litt av det samme jeg skrev om i flyktningsinnlegget mitt, altså om de som sitter i - gjerne kjellerleiligheter - og utrykker seg på nettet om ting de ikke burde si så mye om. Denne låten og ikke minst videoen er kunst, og jeg håper den får enkelte til å tenke seg om to eller tusen ganger. Når musikk får deg til å føle noe, da er det rett. Og dette er veldig, veldig rett.

 

Og denne, som er den kuleste videoen jeg har sett på kanskje flere år! Laget her i lille norge liksom. Det svir litt (veldig) i hjertet at jeg ble spurt om å være med i denne videoen som kona til Magdi, og at jeg måtte takke nei fordi jeg var på en annen jobb. Jeg skulle så ønske jeg fikk oppleve dette utrolige settet! Men herregud, det er jo en fantastisk video og jeg nyter den veeeeeeldig. Og Chirag med grått hår? HALLO??? SER SÅ BRA UT! Jeg er tidenes stalker på disse to gutta, har møtt en av dem en gang i en middag og da var jeg helt "hallo jeg har boka deres, genseren, jeg kan alle sangene, var i spektrum".. Ja, dere forstår greia, hehe.. Heldigvis er de fine folk som tar sånt veldig bra, og snakker om alt annet enn seg selv faktisk. 

DET VERSTE MED Å VÆRE SELVSTENDIG

Kommenter her

Nå.. Nå har jeg så vondt i magen på grunn av gluten at jeg holder på å DØ, haha. Enhver setning jeg skriver her et krampetak, men jeg kjemper på, haha!

Dette har vært en ganske vanlig torsdag, egentlig. Jeg har jobbet, jobbet, jobbet.. Og så tok jeg spraytan på spraytanhuset! Trodde kanskje jeg var finest med blek hud nå med det nye håret, men det er jeg ikke, hehe.. Jeg elsker å være brun, cant help it! Og glad jeg har klart å legge solarium på hylla. Jeg er usikker på hvordan fargekombinasjoner jeg bruker på spraytanhuset, men de som jobber der vet det. 


Etter å ha blitt brun og fin jobbet jeg litt mer, før jeg tok turen til Lashes by Kasja. Jeg er så fornøyd med å gå der! Dette er andre gangen jeg er der på behandling, og jeg skal fortsette der så lenge det stedet eksisterer, haha. Jeg har ofte følt når jeg tar vippeextensions at jeg må ha vipper på toppen av det igjen, altså falske vipper. Men nå trenger jeg ikke det :-) De vet også hvilke lengder jeg bruker. .. Etter alt dette så ble det noen drinker med venner, men jeg måtte holde disiplin å sitte hjemme og jobbe. Faktisk i skrivende stund fester folk rundt meg, og jeg sitter på mailen og prøver å få avtalene til å gå opp. Å være selvstendig er krevende med tanke på at man må være så disiplinert, det er vel det som skiller de som lykkes fra de som ikke gjør det. Et lite tips! FORTJENER JEG SÅ MYE KJÆRLIGHET?

Kommenter her

Altså dere.. Hvor fantastiske er ikke dere! Jeg deltok på en debatt på Lamberseter i dag om ungdom og press, og både før og etter debatten ble jeg overøst av snille ord og masse gode klemmer. Spessielt må jeg takke jentene Adele og Isabelle som satt fint plantet på første rad, de to søtnosene hadde printet ut bilder av meg som jeg fikk signere.. Hjertet mitt smelter! Jeg vet ikke helt hva det er som holder meg jordnær med tanke på hvordan jeg blir møtt av dere, jeg burde jo vært oppe blandt skyene haha. Men nei seriøst nå, tusen takk for at dere er så utrolig fine. Om dere bare visste hvor glad dere gjør meg! ♥

Vel ferdig på debatt dro jeg og min venninne Marte på premieren av Tusvik & Tønne sitt show på latter. Masse champagne, gode småretter og et fantastisk show! Og så etterfulgt av premierefest hvor jeg møtte mange kjentfolk. Nå kom akkurat kjæresten min hjem så vi skal rekke å kose litt før vi sovner! En sånn der fin dag, var dette.


 


SÅ NÅ ER JEG GOD NOK?

Kommenter her

Som dere vet kommer jeg fra en relativt liten by med rundt 25 000 innbyggere. Det sier seg selv at man vet hvem de fleste på egen alder er, og har på et eller annet tidspunkt noe å gjøre med absolutt alle. Vel, jeg var ikke den aller mest sosiale i mine yngre dager og holdt meg mest til en liten knippe av venner, og tro meg - disse kan jeg gjøre alt for. De har stått med meg da jeg var både ukjent, kjent, gal, ikke gal, deprimert, ikke deprimert, kjærlighetssorg etter kjærlighetssorg, holdt håret mitt når jeg har kastet opp på fylla, og vært min aller største heiagjeng. Girls, jeg elsker dere! Men nå til poenget. Dere andre som aldri har brydd dere om å si et ord til meg, utenom nå, når dere trenger noe? Dere kan holde kjeft.

For ja, etter at jeg ble stor på sosiale medier tikker det OFTE, og da mener jeg hver eneste uke inn meldinger fra "venner" i min gamle hjemby som aldri har ofret meg så mye som et blikk, et smil eller et hei eller en "bra jobba", som ber meg om å dele det ene eller det andre, skaffe billetter til noe, be folk om å stemme på dem.. Det er en lang liste. Altså hva tror dere om meg? Jeg forstår at dere ikke mener å være frekk, men come on. Det kunne aldri ha falt meg inn å be et menneske jeg har oversett i alle de år (eller vært frekk med!), om å gjøre meg en tjeneste, når vi alle vet at jeg ikke skylder dere noen ting. Jeg er ikke verdt noe for dere som menneske, og dere er helt ærlig heller ikke verdt noe for meg.

Husker dere at dere kalte blogg for teit, at det var flaut, og hvordan dere skrev stygge tweets om meg på skolen? Vel, dere skulle tenkt litt annerledes før så kanskje jeg hadde orket å hjelpe til. Kanskje dere en dag kunne få bruk for meg til noe, og den dagen er idag. Jeg unner alle som har hatt det på den måten som meg, å en gang føle at de som var dritt mot deg behøver deg til noe, og så kan du takke nei. Guess what, dere får ikke en dritt for jeg er så ferdig med falske mennesker. PEACE!(photo - Rolf Ørjan Høgseth for Luxushair by Sophie Elise. lanseres 7.desember på luxushair.no) 

 

SER JEG MER ÅPEN UT?

Kommenter her

annonselenke


Det er rart for mye som endrer seg i omgivelsene bare man endrer hårfarge til noe litt mer "crazy". Ikke bare føler jeg meg veldig annerledes, men jeg måtte vise legitimasjon for første gang på over ett år på butikken OG jeg kommer i samtaler med alle mulige slags mennesker. Kanskje jeg ser mer åpen ut, ikke vet jeg. En gammel dame var uansett den beste, hun må ha vært over 70 år og fortalte meg at hun ville farge håret lysegrønt. Hun lovet meg å gjøre det, så utrolig kult! Sånn vil jeg også være når jeg er 70, jeg tror nok jeg blir sånn også. 
Veske Louis Vuitton / sko her. 


Ellers venter jeg på snø og ordentlig vinter nå, det mellomstadiet vi har for øyeblikket er skikkelig kjipt.. Jeg elsker årstider, utenom når høst og vinter blander seg, bare uten snø. Her i Oslo er det masse tåke og sykt kaldt.

Nå venter et par timer med jobb hjemme, før jeg skal delta i en debatt og ikveld skal jeg på Tusvik & Tønne sin premiere på latter! Det blir morsomt :-) 

HJELP MEG Å VELGE HEADER

Kommenter her

Nå har jeg eeeendelig byttet header! Den er laget av Stephen Grindhaug, som for øvrig hadde en veldig fin blogg selv. Uansett så liker jeg headeren fordi den ser veldig "ryddig" ut, men samtidig så er jeg litt usikker på om jeg skal ha den, eller den her:Den har @moliidae på instagram. 

Dere kan kommentere på facebooksiden min, og fortelle meg hvilken jeg burde ha! Sort hvitt og "stort", eller farger og litt mindre? Hehe. 

 

JEG GRÅT PÅ BUSSEN I DAG

Kommenter her

inneholder annonselenke

Vil dere høre noe skikkelig teit? Idag sto jeg på bussen og hørte på black eyed peas - pump it (av alle mulige sanger). Vi hadde koreografi til den som dans nummer 2 i mitt dansecrew, og jeg går igjennom hver eneste bevegelse i hodet den dag idag, jeg kan det jo enda. Tenk, nå er det ett år siden jeg var på trening med unique for første gang, så denne årstiden minner meg litt om all spenningen jeg følte på da. Jeg tenkte igjennom hele reisen med det programmet, at dere stemte meg helt til tredjeplass, at jeg klarte meg igjennom battle etter battle fordi dere stemte, og at jeg faktisk har dere i ryggen uansett føles så forbanna bra. Og så begynte jeg å gråte fordi jeg ble så rørt. På bussen.. Med "pump it" som soundtrack.. Dere tror kanskje det er klin umulig å grine til en slik sang, men jeg klarte det uten problem. Vel, tusen takk for alt, jeg tror 2015 har vært vårt desidert beste år! 
Jakke fra junkyard / sko fra nelly her. 

Forresten, så hadde jeg blitt så glad om dere stemte på meg som årets blogger HER! Jeg gleder meg masse til kjendisgallaen enten jeg vinner eller ei, og jeg vet jo at en stemme ikke er det viktigste, selv om jeg så gjerne vil vinne.  Jeg har allerede booket både stylist, hår og makeup så jeg er klar for å se fin ut uansett om jeg vinner eller taper, hehe. Men jeg håper jeg har markert meg litt som blogger dette året, og at jeg kanskje er verdig nettopp din stemme. For meg er årets blogger en som har klart å gjøre noe "større" med bloggen sin, og som har inspirert andre. Om deter meg for deg aner jeg ikke, men jeg kan jo håpe! Jeg har jo aldri vunnet noe før, men har vært toppblogger i 4 år. Wow, sykt at det har gått så lang tid! 

Jeg håper dere har det fantastisk. Det fortjener dere! (hilsen rørt frøken som tenker over hva vi har sammen). 

HAVFRUE ENJØRNING PRINSESSE = MEG

Kommenter her

Jeg våknet opp i morges overbevist om at denne dagen kom til å være kjip uten noen spesiell grunn - enkelte dager er jo bare sånn. Men overassket ble jeg, da taxiselskapet jeg brukte spanderte turen på meg (teit å si, men de har vel kanskje lest bloggen og hvor mye jeg hater taxier) og etter det gikk dagen bare oppover med den ene fine hendelsen etter den andre. Jeg er i dødsgodt humor!

Det er vel ikke akkurat noe verre at jeg elsker mitt nye hår. Altså, jeg ELSKER det. Jeg føler meg som en liten havfrue / enhjørning / prinsesse, haha. Selv om jeg bare skulle ha dette håret i et par måneder lurer jeg på om det ikke blir litt lengre. Kanskje resten av mitt liv. Jeg skal ut å ta outfitbilder snart og jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir på litt bedre bilder! Enn så lenge har jeg bare tatt en hel haug av selfies.. Har måttet holde kraftig tilbake for å ikke legge ut alt på instagram. 

Nå må jeg vaske klær.. Litt mindre gøy. Men jeg har i det minste mitt fantaastiske hår, høhø. OMG, SE PÅ HÅRET MITT!

Kommenter her

Altså.. TENK at dette er mitt hår? Helt sykt at jeg turte, men jeg er så fornøyd!


Det er igjen Sara Willhelmsen på hendrix hair pilestedet som har laget denne fantastiske fargen. Hun utfører mirakler på håret mitt gang etter gang! Nummeret hennes er 91794426 om dere vil bestille time hos henne. Mer talentfull og herlig jente må man lete lenge etter! 

Dere får flere bilder i morgen! Jeg var utrolig trøtt her, så jeg vil gjerne vise dere når jeg er fresh. Men visst, det ser fint ut?Sara eier også hendrix hair i stavanger hvor hun kommer nå og da for å ha kunder, lære bort til ansatte etc. Hendrix Hair stavanger trenger søker flere ansatte forresten, så om du er frisør eller kjenner noen som er det, som kan tenke seg å jobbe med noen av de beste er det kanskje greit å søke? Vet jo selv hvor bra Sara er! Her finner dere annonsen hvor de søker.  Jeg skal muligens dra til hendrix i stavanger litt nå og da, for at Sara skal være der nå og da.. Så desperat er altså jeg etter å ha henne som frisør, haha! Men slapp av dere som bor i Oslo, hun skal jobbe her også :-) 

Nå skal jeg spise og sove + nyte mitt fantastiske hår, haha! 

ER SQUATS DET ENESTE SOM ER VERDT Å KLAPPE FOR?

Kommenter her

... Nei, dette er ikke et innlegg som skal handle om hvor vanskelig det er å komme seg på trening eller legge om til en sunn livsstil. De fleste inspirerende tekster jeg leser på blogger handler jo om nettopp dette, dessverre. Ikke ta meg feil, for å trene er bra. Det er bra å ha en sunn livsstil. Men det virker som om jenter kun motiverer hverandre til nettopp dette. "Kom igjen, ta noen squats, du kan klare det!" eller "det er ikke så vanskelig, bare jogg den ekstra mila!". Det er bra at vi jenter prøver å pushe hverandre mot noe, og at vi støtter hverandre, men det handler jo om bare.. kropp? 

Jeg vet at jeg har vært med på å skape et visst ideal, og jeg står enda for hva jeg mener er fint på meg. Jeg liker store pupper, stor rumpe og en slank figur på meg selv, og om jeg skulle ha gjort alle fornøyd ville jeg ikke ha eksistert. Når det kommer til deg selv og ditt eget utseende må du gjøre nettopp det som gjør deg glad. Men jeg handler om så mye mer, og det gjør du også. Ved å legge fokuset i dette innlegget på mitt utseende, begrenser du også deg selv. Du vil ikke høre på hva jeg sier. Du låser deg for nye innputt. 

Men, hva om vi hadde brukt halvparten av tiden på å motivere hverandre til å være litt tøffe? Gi litt faen? Heve stemmen litt? Heie hverandre fram på et litt dypere plan enn bare stor rumpe eller å løpe en mil raskere enn sist uke? Jeg vet ikke hvor jeg vil med det jeg skriver nå, for det vet jeg aldri. Men er ikke det litt av poenget? Man skal kunne snakke om det man tenker på, og man skal bli applaudert for at man tør, for det er det veldig få som gjør. 

Det finnes så utrolig mange tøffe jenter (og gutter!) der ute som ikke tør å si en dritt, fordi man er så vandt til å bli satt i bås. Og har dere merket at om en jente får et kompliment er ofte noen raske på å si noe negativt om henne, bare fordi man føler seg truet? Som om men gutt sier "åh, hun er så sykt deilig, og morsom i tillegg!" så sier kanskje du "men hun er veldig dum / jeg har hørt at hun er en hore / hun er alltid gal når hun drikker". Føler du deg truffet? NEI, nei, nei! Det senker bare din egen verdi noe så grusomt, tro meg! Vil du at andre skal se på deg som bedre enn henne? Som om det er en konkurranse? Da er faktisk det beste du gjør er å si "ja, det er hun. Hun er helt fantastisk".

Så vær så snill jenter. Vi er så flinke til å heie hverandre på trening og å heie hverandre opp til å miste 10 kg. Hei hverandre opp til å være et sterkt menneske også, så kommer vi nok jævlig mye lengre i denne likestillingskampen.

 

Ps: jeg kommer enda til å legge ut bilder av kroppen min etc, det ene utelukker ikke det andre siden alle skal begynne å rope dobbeltmoral så lenge man mener noe som har en viss dybde, for å så spille på sex. Det er jo akkurat det jeg mener, man skal gi hverandre litt creds nesten uansett hva man sier eller gjør, så lenge man tør. Ikke bare om man løfter 10 kg tyngre enn i går. 

FOR EN RAR TING DET ER Å LEVE

Kommenter her

"For en rar ting det er å leve".

Det var det siste jeg sa i går natt før jeg sovnet. Robin svarte med "kan du åpne vinduet?". Jeg rakk ikke, jeg ble borte. Inn i drømmeland. 

For ja, for en rar ting det er. Det å ligge å føle enhver celle i kroppen, det å føle blodet strømme. Det å føle hjernen jobbe, og at hjertet banker. For en rar ting det er. Har dere meditert før? Dere bør det. Føle på kroppen, føle på livet. Det er alt vi kjenner til, men det er midlertidig. Kanskje døden føles større, kanskje den føles bedre, ikke vet jeg. Men for å kjenne at man lever trenger man ikke adrenalinkick eller dop. Du trenger bare deg selv.

I går da jeg var på butikken hørte jeg navnet mitt. "Sophie Elise". En eldre dame kom nærmest løpende igjennom lille bunnpris for å gi meg en klem. "Du er så tøff, du". Jeg plukket med meg fiskesuppe fra toro, snakket litt og gikk videre. Burde jeg sagt mer? Smilt litt bredere? Idag etter et møte på en kafe kom sjefen fra stedet vi var på løpende ned trappen. "Jeg må hilse på deg" sa han. Han var også eldre, eldre enn pappa. "Du gjør det veldig bra", sa han. Jeg smilte, snakket litt. Sa jeg skulle komme tilbake. Nå gjør jeg jo sikkert det, også. 

For en rar ting det er å høre man aldri skulle bli noe, men så blir man det likevel. For en rar ting at jeg ikke vet hvor jeg skal. For en rar ting det er å leve.

Det var mine tanker på morningen før jeg shottet vitamin B for hest slik at håret mitt skal vokse. Smaker ekkelt. En sånn overfladisk greie. Et morgenritual.


.. Og så lekte jeg litt med hunden min. Han er så liten. Jeg lurer på hva han tenker. Jeg elsker deg, Charlie. Hver dag er jeg redd for å ikke passe godt nok på deg. Du er noe av det viktigste jeg har. 
Turen gikk videre til frisøren. Her sitter jeg nå, venter på å farge håret. For en rar ting det er å leve. Om jeg dør innen et par år, vil jeg ikke at det skal stå "evig elsket, dypt savnet" eller noe sånt på gravsteinen min. Jeg vil at det skal stå "for en rar ting det er å leve". 

Og for en rar ting det er å ha klart det man ville klare. Hva nå?

 

VIDEOBLOGG - MINE HÅRFAVORITTER

Kommenter her

i samarbeid med coverbrandsOg for ordens skyld til dere som ikke gidder å se videoen (men det burde dere for jeg er morsom).. Her er altså produktene! Bastiste volume - tørshampo er jeg helt avhengig av! Ikke bare ser håret mindre skittent ut, det ser også kaldere ut, og gir volum.

Alexander Sprekenhus hårkur - denne har jeg faktisk fått anbefalt av frisøren min, og den er så god! 
Tangleteezer - hårbørste som sliter minimalt på håret, fungerer perfekt på extensions! Finnes i mange farger.
GHD heat protecting spray - Denne er varmebeskyttende, hjelper også på hold og til å forme håret slik du vil.
Ghd final fix spray - denne er på 75 ml så den er perfekt å ha i vesken! Den gir et fast men mykt hold som hjelper til å motvirke statisk hår.


Rabattkoden SEHAAR gir 15 % rabatt på alle hårprodukter ut 05.11.2015  (gjelder ikke allerede nedsatte produkter). Alle hårprodukter finner dere her. 
Ellers kjører coverbrands som de fleste andre nettbutikker Black Friday den 27 november, meld dere på eventet deres på facebook her for å kunne følge med på tilbudene! 

 

VI TRODDE IKKE DET SKULLE GÅ

Kommenter her
Min hverdagsuniform er som regel denne herlige jakken, en treningstights og joggesko, og slik så jeg også ut idag.  Disse bildene knipset jeg med Joakim for et par timer siden! Vi trodde helt ærlig ikke disse bildene skulle bli noe fine ettersom vi ikke begynte før det var mørkt ute, og at vi i tillegg ikke gadd å holde på i mer enn 20 minutter. Men de funket!  Ellers er det mandag, mye å gjøre, og vi hadde nettopp en stooor rengjøring her hjemme. Vi snakker å skrubbe hver en liten krik og krok av de 49 kvadratmeterne jeg bor på.. Det er deilig å sitte i en ren og pen leilighet nå i det minste. 

Ps: vinneren av Hunger Games konkurransen er trukket, og har blitt kontaktet på mail! Misunner de heldige vinnerne som får en så fantastisk tur til London, jeg!

 

BESTEM MIN NYE HÅRFARGE!

Kommenter her

Etter at jeg fikk grått hår har jeg blitt totalt forelsket i pastellfarger når det kommer til hår. Og i morgen skal jeg til frisøren igjen for å få en ny farge, haha! Jeg absolutt elsker det grå håret, det er den fineste fargen jeg har hatt noen sinne, men jeg vil gjerne prøve noe nytt i samme "kategori".  Både jeg og frisøren min er veldig.. hva skal man si, crazy og ingen utfordring er for stor, haha. Jeg går alltid til Sara W på hendrix hair pilestredet, og tro meg - uansett hva jeg vil ha av henne så sier hun bare "jaja, men dette får vi til!" og så blir jeg alltid like fornøyd. Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å sitte i frisørstolen hos henne et par timer i morgen, haha!

Om du følger meg på min facebookside kan du legge igjen en kommentar der, å være med å velge hvilken jeg skal ha. 


IKKE SÅ VELDIG BLOGGVENNLIG

Kommenter her

annonselenke


En ny liten frøken strøken i samlingen hjemme hos meg! Jeg vil vel kanskje ikke gå så langt som å kalle den en budsjettsveske da den tross alt koster over 1000 kr, men til gjengjeld har veskene til Malene Birger utrolig god kvalitet. Neste på ønskelista er en weekend-bag, men det får vente enda en stund.. Denne her kjøpte jeg meg mest for å ha med ut når jeg bare skal gå med charlie, eller når jeg skal ut på byen. Dere finner den her.

Og om dere lurer på hvordan mitt rotehjørne i stua ser ut..


Ikke så veldig "bloggete", men ey - jeg er jo bare menneske, haha. 

 

TIL DEG MED EN GAL KJÆRESTE

Kommenter her

Man har jo bare lyst til å være kul, sant. 

Og spessielt som kjæreste.

Jeg vil være en kul kjæreste som er med på fest, aldri blir sjalu, aldri klager og ikke stiller spørsmålstegn ved alt. Problemet er, det går ikke for jeg er helt klin gæren og uansett hvor hardt jeg prøver er ikke min PMS til å kontrollere. Jeg etterforsker, jeg øver på framtidige krangler mens jeg står i dusjen, jeg er vanskelig med vilje fordi jeg kan være det. Men tro meg, det er veldig mange krangler jeg klarer å bite i meg også. Ihvertfall i noen uker, så kommer de plutselig opp igjen "husker du for femten uker siden da du sa at du skulle..". Jepp, sånn er jeg, og sånn er nok de fleste andre jenter. Og selvfølgelig husker han ikke, for ingen husker vel småting som at han sa en annen jente hadde en fin topp eller at han glemte å ta ned toalettsetet for femten år siden.  Men jeg husker jævlig godt, fordi jeg er psyko. 

Finnes det en pille mot en slik type oppførsel så vil jeg veldig gjerne ha det. Dessverre propper man seg full av p-piller istedenfor og så ender det opp med at man forsterker sin mentale ustabilitet til det maksimale. Det blir jo som å ta en shot med tequila for å bli edru, som å spise potetgull 24/7 for å gå ned i vekt, som å ta LSD før man skal ha muntlig eksamen.. Sånn ca. 

Men jenter der ute, vit at dere ikke er alene! Og gutter ikke minst - vær tålmodige. På innsiden av enhver jente så finnes det noen som kan begå mord, noen som kan brenne ned et hus, noen som kan kutte av et bein og noen som kan løpe 50 km for å finne ut om kjæresten gjør noe feil.

Dere jenter som klarer å bite dette i dere - dere er maskiner. Og til dere gutter som lar det gå, dere er utrolige.  PMS er faen helt forjævlig og de burde starte med sinnemestringskurs for oss som har det i en hard form. Et sinnemestringskurs for oss jenter, og andre menneskearter som for eksempel Justin Bieber som også har PMS. 

Så ha en fin dag da, dere! Hilsen en jente som føler en negativ holdning komme krypende.


Haha for et styr...

Kommenter her

Hei dere! Nå har det vært MYE styr og greier de siste dagene rundt to innlegg jeg skrev for Norsk Folkehjelp og PepCall. Norsk Folkehjelp skrev jeg forklaring på her, siden alle trodde jeg lot en mann ligge død for å ta selfie. Haha! Den fikk vi jo ryddet opp i og forklart, men etter PepCalls innlegg fikk jeg melding fra en i Telenor som sa at det jeg skrev om at Telenor og Netcom nesten raner deg for penger om du glemmer å kjøpe ekstra data ikke er sant. 

Som en kommentar til den debatten har jeg sjekket opp i litt ting. For sikkerhets skyld påpeker jeg at innlegget som sponset siden det dreier seg om en annen sponset post. :)

Her er meldingen jeg fikk:

 Da ble jeg ganske stresset, for jeg vil bare samarbeide med annonsører som jeg kan gå god for. Så da ble jeg nødt til å sjekke opp litt! Så da sendte jeg en mail til PepCall, som ba meg sjekke Telenors nettsider og trykke på informasjonsboblen for mer info:

Skjermbilde fra Telenor.no:Altså...5 kroner per megabyte. Det er jo eksakt det jeg skrev i innlegget!  Man stopper jo etter 399,- men for de pengene får du bare litt under 80 megabyte! Og hvis noen lurte på hvorfor det står Telenor på mobilen min så er det fordi PepCall bruker Telenors nett;)


Vet dere hvor sinnsykt dyrt det er? Om du har Telenors Mobil M og har brukt opp dine 2 gigabyte (2000 mb) og går inn på sophieelise.blogg.no så koster det deg 20 kroner i data! Hahaha...kanskje jeg burde blitt sponset av Telenor og ikke PepCall om jeg fikk provisjon ;)

En annen ting er at du ikke får MMS inkludert heller. Det er jo gratis med PepCall.

Så da ringte jeg PepCall igjen. De fortalte at i Norge brukes det ca. 3 millioner hver dag på mobilreklame fra norske mobilselskaper, og alle sammen påstår akkurat det samme, nemlig at de er billigst. Men de har jo omtrent helt like abonnement med fastprispakker, det er bare logoen som er forskjellig. Så egentlig bare håper de at noen lar seg lure over, men regningen blir jo omtrent det samme. PepCall sier at i stedet for å bruke sinnsyke beløp på reklame har de heller laget noe folk faktisk har glede av og som er bedre, noe som jo er en ganske fornuftig filosofi.

Det er nettopp derfor jeg vil jobbe med PepCall, som faktisk har en modell som gjør at regningen blir mindre. Fordi du betaler for det du trenger, uten å måtte huske på noe som helst. Men så fortalte PepCall noe annet funny! Det skjer nemlig noe artig hvis du bytter...

Hvis du bytter til PepCall kommer ditt gamle mobilselskap til å gi deg et helt sinnsykt tilbud for å beholde deg som kunde. Du får da en telefon fra en selger som ønsker å lokke deg tilbake og gir deg en superpris. De har jo tjent gode penger på deg lenge og det har de jo lyst til å fortsette med. Den gode nyheten er at PepCall uansett strekker seg langt for å sørge for at nettopp DU skal bli fornøyd og få lave regninger, så om du bytter og får et sånt tilbud kan du bare maile tips@pepcall.no så fikser de nok noe lurt:)

Jeg syntes du skal spre dette i vennegjengen din, er jo penger å spare for alle. Se innlegget mitt om PepCall HER eller bare gå inn på pepcall.no og bytt der. Det tar bare noen sekunder, så får du lavere mobilregninger. <3 

KÅRET TIL ÅRETS KOSTYME

Kommenter her

 Søndag er jo egentlig en dag man skal slappe av på, men jeg er på vei til trening (snikskryting, hehe). Men etter det.. DA! Da skal jeg slappe av. Ligge i sofaen, spise mat og se på en serie. Vi feiret jo halloween igår, og jeg hadde det utrolig koselig i godt selskap. Jeg øtte mange gamle venner og vi dro ikke på byen, hjemmefest er en sjelden vare så jeg var jo i ekstase over det. I tillegg våknet jeg opp til beskjeden om at jeg ble kåret til årets kostyme av p4, tusen takk for det!  Nå blir det vanskelig å toppe den til neste år, men jeg må jo bare prøve, hehe.
Forresten, sykt med en kvart million lesere igår, noe som for meg ikke er så langt unna personlig rekord. Jeg skjønner jo at provosering fungerer, men det føles for meg veldig 2011, og noe jeg kunne ha gjort da jeg var 16 år. Nå ble dette bestemt for å få fokus på en kampanje, jeg kunne aldri gjort det bare "for at".. For å lure et publikum inn på en blogg? Og det var heller aldri meningen for meg nå, som sagt så hadde jeg aldri trodd kampanjen skulle få så mye oppmerksomhet men jeg er glad for det, fordi saken er så viktig. Det var ikke sånn "hey, her står jeg halvnaken sex sex sex", det handler om å redde liv. 

Nå stikker jeg på trening!