hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2014

bloggerne ikveld - strippestang og surfing

Kommenter herNok en gang håper jeg dere husker bloggerne, klokken 20:00 på tv2 bliss! I kveldens episode av bloggerne kommer det noen klipp jeg personlig synes er litt flaut å se på. Nemlig meg selv på en strippestang, haha. Hele opplegget var veldig uskyldig, altså ikke noe stripping men heller for treningen sin del, men gi meg en stang og jeg tror jeg eier verden, haha. Det tror jeg gjelder flere jenter, står der ved stanga og bare "se på meg, da. Jeg er mini-minaj". 

Ellers får dere se meg surfe! Hååååper virkelig det kommer noen klipp av at jeg klarer å stå på brettet, for det fikk jeg jo faktisk til. Og SÅ KLART blir det jo dratt fram et idiotisk sitat som overskrift på tv2.no, noe som faktisk skuffer meg litt (helt utrolig at jeg enda orker å bli skuffet over slikt etter et par år med teite overskrifter). Jeg har ikke lyst til å føle jeg må begrense meg selv hele tiden mens jeg blir filmet, så da er det vel min egen feil, og en del av pakken.. "Sophie Elise ønsker seg barn med surfelæreren, fordi da får hun barn som er brune hele tiden og enda ser norske ut". Det var vel en spøk man drar med venninner, jeg kunne fått et barn som ser både norsk, afrikansk, latinsk eller kinesisk ut, det hadde ikke vært av betydning at barnet skal være "brun og norsk". Det høres så utrolig lite gjennomtenkt ut, og håper alle forstår at det absolutt ikke er noe jeg mener 100%. Men, jeg vet at flere ønsker seg en "blandingsrase" som barn, dere vet de små søte man ser på inspirasjonsbrukere på istagram? De er nydelige! Men, det er jo alle barn. Haha jeg er barnesyk som dere sikkert skjønner. 

 

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere syntes om episoden, og ellers om dere har noen spørsmål! Tror jeg skal se episoden på trening med guttene (er faktisk en svær tv i dansestudioet, haha) men det er også mulig jeg rekker hjem før  :-)

hverdagsluksus

Kommenter her

Cardigan fra Rebecca Stella (adlink) 

Hjemmekos! Seee hvor store Bjørn og Siv har blitt, herregud! De vokser enda, har noen av dere persere, og hvor svære blir de? 

Ord kan nesten ikke beskrive hvor godt det var å våkne opp hjemme i harstad og bli servert en god frokost som jeg spiste rolig framfor tven.. Det trengte jeg virkelig! Slike små luksuser setter man ikke pris på mens man bor hjemme, men når man har flyttet ut kan jeg love dere at det føles som himmelen. Jeg sluknet allerede klokken 21 igår, og sov som en stein til imorges. Det ble en ganske rolig helg for meg (okei, partypingla er død for lenge siden så alle helger er jo rolige), og intervjuet jeg gjorde med dagbladet i går tror jeg blir veldig fint. Vi har enda litt igjen av det, så når jeg er ferdig med innlegget her skal jeg kjøre bort til hotellet hvor journalisten og fotografen bor for å gjøre oss ferdige for dagen - så reiser jeg rett tilbake til oslo, skifter til treningsklær og danser resten av kvelden. Gleder meg!

Kommer til å savne familien og ikke minst Lotte når jeg reiser hjem (til dere som spurte, ja det er samme Lotte som jeg har hengt med i alle de år). Men, snart sees vi igjen, jeg skal jo tross alt være hjemme en hel uke i juleferien ♥

 

home sweet home!

Kommenter her

 Espresso house igår, hvor jeg *ser drømmende mot himmelen* neida, haha. Jakken er fra Dry Lake (adlink) 

 Nå er endelig en glad, men trøtt frøken på plass i Harstad hos mamma og pappa! Tre timer søvn inatt og en full dag med jobb her har virkelig slitt på kroppen og nå går jeg på reservebatterier, dagbladet fulgte med meg hit og vi har gjort et svært intervju med meg og foreldrene mine, pluss kjørt litt rundt omkring for å ta bilder. Nå skal jeg hente Lotte slik at vi kan ta oss en obligatorisk kjøretur, og så ser jeg fram til hjemmelaget middag og kos senere ikveld ♥ Kattene mine har blitt svææære, forresten! Viser dere senere :)

 Er det snø hos dere, forresten? Ble litt skuffet da jeg kom hjem til bar bakke her i nord, selv om flere av dere hadde advart meg på forhånd om de kjedelige værforholdene her hadde jeg vel et lite håp..

 

JEG HAR EN OVERRASKSELSE TIL DERE!

Kommenter her

Hurra! Til mandag er det 1.Desember! 

Som dere sikkert har fått med dere har drLykke blitt en stor del av mitt hjem og hverdag. Nesten alt av mitt interiør og møbler er fra drLykke, og i år har jeg en overraskelse til dere! Vi har laget en julekalender, der jeg i samarbeid med drlykke deler ut premier for over 50.000 kroner! 

Det er selvfølgelig GRATIS å delta, og alle som deltar får i tillegg en liten premie fra meg på epost! Vinnerne annonseres et par ganger i uken fremover! - LYKKE TIL! Klikk "LIKER" så er du med i trekningen av mer av mitt interiør!

Kommentarfeltet er stengt i dette innlegget.

Sponset

BLACK FRIIDAY

Kommenter her

Hei dere! Jeg har vært våken siden klokken sju, noe som virkelig er et mirakel - jeg har jo ingenting å gjøre før klokken 16, men det er likevel deilig å få med seg litt av dagen og den fantastisk fine soloppgangen vi hadde i morges. Himmelen var farget lyserosa og dere kan tro jeg følte meg gammel der jeg satt i stua og så på himmelen mens jeg desperat prøvde å ringe vaktmesteren - nå lekker det altså fra vasken på kjøkkenet OG på badet, jeg begynner å bli sprø og føler at livet mitt går i grus, haha. Det her skulle noen ha fortalt meg da jeg som 17 år gammel gledet meg til å bli selvstendig. 


annonse

I dag er mailboksen min stappfull av tilbud fra diverse nettsteder, for nå er det jo black friday! Uansett, så arrangerer iallfall coberbrands et svært salg idag, med 25% på heeele nettbutikken! Utrolig kult at så mange butikker i norge også følger etter denne tradisjonen, jeg håper dere har fått det med dere og kanskje har spart litt av julegavehandelen til idag? Da har dere mye å spare!My black favorites (om man ser bort ifra Chris Brown) er. . . 

Celine Engstad liten smykkeorganisator - Dette er en veldig bra julegave til venninna som har "alt", om du i tillegg legger ved et lite smykke fra samme merke, for eksempel? Eller, man kan lagge søte lapper i enhver lomme. For meg var det en fin gave fra meg selv til meg selv, ettersom jeg har alt for mye smykker som bare slenger rundt under senga, i vinduet, i kjøpeskapet (typ). Ikke noe system iallfall, men nå skal jeg prøve å få orden på sakene!

Jorgobe Black peeloff mask - Denne har jeg skrevet om før, ansiktsmasken som virkelig gjør deg helt svart i ansiktet mens det pågår, jeg føler meg personlig som en kul liten gangster under prosessen, haha. Masken renser porene i dybden, reduserer fettproduksjonen i huden og forebygger nye hudormer. Huden blir veldig myk etterpå, det kan jeg love! Den er litt vanskelig å få av rikitgnok, så sett av god tid. Tall Dark handsome mascara - Mascara fra ett av mine favorittmerker The Balm som gir utrolig lange vipper uten klumper. Elsker den, og om dere vil sammenligne med en mer kjent fra butikk, så minner den om telescopic fra loreal. Bare at denne er bedre og ikke tester på dyr.

Nyx matte finish setting spray - en spray som gjør at sminken holder hele dagen, enkelt og greit. Ble først introdusert for denne av en makeupartist på tv2, så den er virkelig lur å ha i lomma om man skal på fest, for eksempel.

Glamglow tingleexfoliate - Denne har jeg også skrevet om før, ansiktsmasken som vant prisen "the best mask in the world" på Elle beauty awards. En profesjonell ansiktsbehandling på boks! Den koster litt til vanlig, så det kan være greit å få kjøpt den på tilbud.

 

 Og sist, men ikke minst - Lulus toilet bag black. Jeg har vesker fra luus i forskjellige størrelser og farger (favoritten har jo vært rosa), men det er deilig å ha en i svart nå også, for da synes det ikke når den blir skitten på innsiden. Generelt sett liker jeg nok svart bedre enn rosa for tiden uansett, denne er finere i badehyllen. Den er stor og romslig med to ekstra rom på innsiden. 

Det er som sagt 25% på hele coverbrands idag, men om dere ikke skulle få rukket å handle noe idag, så er det 20% rabatt på hele nettbutikken ut helgen om dere bruker koden BWSOPHIE. Håper dere fant noe dere liker :) 

(jeg redigerte et bilde av meg med mørkebrun hud nå for avsluttningen fordi jeg veldig gjerne skulle ønske jeg så slik ut men dropper det, så snart man begynner å snakke om hudfarge er man jo rassist selv om man komplimenterer det). 

 


Ellers må dere gjerne sjekke ut kommentarfeltet om det er noe dere lurer på, jeg har blitt ganske flink på å svare der i det siste. Alt fra hvor jeg har kjøpt ditt og datt, til spm om bloggerne og mitt dansecrew og mer personlige greier. Elsker at vi kan snakke på den måten, det gir meg mye motivasjon :) Nå skal jeg endelig få vært litt sosial med en venninne, espresso house og himmelske mini brownien de selger der står for tur! 

HAPPY

Kommenter her

Sååå glad er jeg om dagen, at jeg ikke klarer å opprettholde min "vanlige" posering med duckface, og godt er det. Genseren finnes her (adlink) 

Jeg kom akkurat hjem etter å ha dansetrenet, og tenker på at jeg gleder meg til å møte mamma og pappa igjen- til helgen sees vi i Harstad ♥ Litt stress å skulle reise hjem midt i danseperioden og snart er det jo juleferie i tillegg, noe som betyr null dans da også, så jeg får bare be til gud om at jeg ikke knekker noe armer eller bein mens jeg skal gå rundt på isen i Harstad, haha. Dere får be sammen med meg! Men, jeg føler virkelig jeg trenger å trene selv om det blir ferie, så et par dansevenninner fra Harstad skal trene med meg der også, for da nærmer jo premieren seg med stormskritt. Utrolig snilt av venninnene mine å hjelpe meg, det setter jeg pris på! Men det er enda et par uker igjen, og fram til da får vi kjøre på :-) 

Akkurat nå er vi i full gang med koreografien for første program, herregud så lei jeg kommer til å bli av sangen vi danser til nå, haha. Hører den i hodet mitt hele tiden. Dere skulle ha sett meg på KIWI ista, jeg hørte på sangen i headset og tenkte meg ikke helt om, plutselig gjorde jeg noen helt merkelige hodebevegelser som er en del av koreografien og mannen i kassa så på meg som om jeg hadde fått slag. Det så sikkert litt sånn ut, da.

Nå skal jeg tenne lys i hele leiligheten, kose meg med litt godteri og komme meg tidlig i seng. Veldig bra torsdag :) 

one of those days

Kommenter her

annnonse

Dette har vært en perfekt formiddag! Jeg har fått ryddet leiligheten, vasket på badet, hentet post og kjøpt inn blomster - utrolig deilig å ha alt gjort, og da føltes det veldig bra når jeg kunne sette meg ned i sofaen med en god lunsj og ett av mine favorittmagasiner, Det Nye ♥

Den nyeste utgaven kom nettopp i postkassen hos meg, jeg har savnet å få blader rett hjem og etter at woman sluttet å selges i butikk tok det en stund før jeg begynte å lese noe nytt. Men i det siste har jeg altså likevel kjøpt Det Nye når jeg er ute og handler, like greit å bare få det hjem fra nå av. Jeg har nettopp lest igjennom den nyeste utgaven og likte spessielt godt den store mascaraguiden, jeg har jo selv sluttet med vippeextensions så det var greit å få litt tips og triks på den "naturlige" måten, uten at det skal koste så alt for mye. Ellers likte jeg godt artikkelen om one night stands, hvordan man kan få i seg såkalt "supermat" for under ti kroner OG den store julegaveguiden! Jeg manglet litt inspirasjon til enkelte venninner og pappa, men nå har jeg fått et par gode tips. 

Jeg har fått mulighet til å gi dere et supert tilbud til en full verdi av over 1200 kr - nemlig 5 utgaver av Det Nye, og vippeserum fra purelash med på kjøpet! PureLash vippeserum har jeg brukt selv over en periode, man ser veldig godt resultat på spessielt nedre vipperad, de øvre har jo blitt ganske skadet av extensions. Men det funker virkelig, og om det skulle være noen tvil så er det bare å google i vei, da finner man masse før/etter-bilder. Serumet gjør vippene lengre, sterkere og fyldigere, og det koster 999 kr om man skulle ha kjøpt det utenom. HER finner dere tilbudet ♥ Alle spørsmål vedrørende abbonementet kan rettes til abo-detnye@egmont.com, om det skulle være noen spørsmål. 

Er det noen av dere som har prøvd dette vippeserumet? Fortell gjerne! Jeg er personlig veldig fornøyd etter å ha brukt det i en måned. 

frøken sensitiv oldemor

Kommenter her

annonselenke

I dag fikk jeg endelig testet ut de nye danseskoene mine! Fra adidas, kan kjøpes her. Jeg har gledet meg til å trene i dem, og ikke minst til å komme ordentlig i gang med koreografi, men nå som vi først har startet vil jeg ikke mye annet enn å gå tilbake til trygge oppvarmingsøvelser og litt tulledansing, haha. For nå er det på ekte, og nå er vi igang! Det er nesten morsomt hvor støl jeg blir etter hver trening, forresten. Ser ut som en liten oldemor når jeg går bøyd og stiv som en stokk rundt omkring i Oslo, så OM dere ser noen som ligner på meg men tenker "nei, det der kan ikke være Sophie, for hun der må jo ha rundet 90" så er det nok meg, ja. Vender man seg til det, eller kommer jeg alltid til å bli så støl? Og, vender man seg til å danse rundt kjekke gutter hele tiden eller kommer jeg alltid til å ha konsentrasjonsvansker? Jeg har allerede prestert å si ting som "skal vi gifte oss " og "hva gjorde jeg før jeg fant dere" på trening..... frøken sensetiv. 

Treningen idag sånn ellers gikk bra. Vi trente både på dagen og på kvelden, og akkurat nå vil jeg bare kjøre på, jeg har jo egentlig ikke noe annet valg heller - det eneste som er positivt med å være så dårlig på å danse fra før av, må være at jeg iallfall ikke kan bli verre og at det kun kan gå oppover, haha. Men jeg kjemper på og gjør mitt aller beste! 

Dagen er ikke over her i huset, jeg skal rydde (hørte jeg et halleluja, for det er jo så innmari gøy..), og så skal jeg planlegge resten av uken fordi nå har det blitt bestemt, jeg skal til Harstad fra lørdag til søndag og SOM jeg gleder meg! Mamma, pappa, lillesøster, natur, snø, gode gamle venninner OG alle dyrene mine, kan det bli bedre? Tror ikke det, jeg ♥

frøken buksesleng

Kommenter herNok en gang har det vært en utrolig morsom vårlansering for tv2! Det startet med show på scenen, og "mitt dansecrew" fikk faktisk åpne hele programmet, og etterhvert fikk vi se klipp fra bloggerne sesong 3 også. De to nye jentene er et veldig bra valg av produksjonen, de passer fint inn med oss andre iallefall:-) Jeg hadde på meg bukse og genser fra ACNE. Haha når jeg skulle vise det til Robin sa han "faen for noen stygge bukser" etterfulgt av ett "jeg må jobbe til klokken 20" så han slapp ydmykelsen av å gå ved siden av frøken buksesleng på rød løper. Men det var forventet, gutter liker jo ikke bukser som slenger over alt har jeg hørt.. Drømte forresten at Marna var mammaen min inatt, jeg sa under et intervju igår sa at jeg helst skulle tatt med meg Marna til en øde øy fordi hun er en "mammatype" som passer på. Det fulgte altså med meg inn i drømmeland hvor jeg og mamma-Marna var på bunnpris (som samtidig var BR leker og dyrebutkk, dere vet jo drømmer) og jeg måtte hjelpe henne med å finne en terrengsykkel som Ørjan ville ha i bursdagsgave. Og sånn var altså det...

Når de andre begynte å drikke champagne dro jeg og Sandra på ICA, kjøpte godteri og dro hjem hver for oss. Det er de kveldene jeg setter aller størst pris på, når jeg kan sitte i sofaen og drømme meg bort i en eller annen bok eller serie.. Det er så herlig! Alkohol er virkelig ikke min greie som jeg har sagt tidligere, og jeg vurderer faktisk å slutte helt med det - å bestemme meg for å aldri drikke rett og slett. Det som er synd er at man (utrolig nok) faller litt utenfor sosialt da, og å ta et slikt valg på videregående kan neppe være helt lett ettersom det meste av det sosiale skjer med promille.. Og hvordan det kommer til å bli rundt juletider aner jeg ikke, men jeg hadde blitt utrolig stolt over meg selv om jeg faktisk klarer å avstå helt fra alt som har med alkohol å gjøre. Nå har jeg ikke noen spessielt fæle erfaringer med alkohol selv, men det finnes lite som er mindre sexy enn fulle mennesker som ikke vet hvordan de skal oppføre seg. Har jeg noen lesere som tar avstand fra alkohol? Eller er det ukult? Haha.klar for vårlansering

Kommenter her

Genser fra NLY trend / skjørt JEANE blush 

I dag er det klart for vårlanseringen til tv2, og jeg er der for å representere både bloggerne sesong 3 og mitt dansecrew. Jeg har nettopp vært og blitt fikset på håret og sminket, jeg ville kjøre på en litt mer naturlig look enn hva jeg vanligvis pleier, det jeg skal ha på meg ikveld er jo ganske nedtonet - det er ikke det jeg har på meg på bildene over altså, hehe. Opplegget for kvelden er rød løper og presse fra 17-18 (med andre ord er jeg sent ute), så får vi se en visning av alle programmene som kommer på tv2 til våren, og så presse igjen fra 19-20. Etterfulgt av fest, så klart! Festene til tv2 byr alltid på veeeeeldig god stemning, jeg ser veldig fram til hele kvelden Er så glad for at jeg får være en del av dette :) 

Jeg regner med jeg kommer til å ha et par pressebilder å by på etterhvert, da får dere se hele looken og bedre bilder av sminken. Tusen takk til Lumi ZT for sminke, og Mia Solheim for hår, er utrolig fornøyd ♥ Hva synes dere?

morgendans

Kommenter her

 

Lookin craaazy.. ;p Er det et adamseple jeg ser på meg!? Haha. 

I dag startet jeg dagen med et par timer dans! Eller det ble faktisk kun en time om vi ser bort fra den lille danserunden vi hadde mens vi gikk til studio.. jeg har alltid forundret meg over mennesker som ikke hører på musikk i headset mens de går offentlig, men heller bærer en høytaler på skuldrene slik at alle får "nyte" musikken de nå enn velger å sette på. I dag var det altså oss.. Men, gøy var det! Treningen gikk i alle fall bra, vi kjørte igjennom en liten koreografi og beina mine gjør så vondt nå og jeg kjenner det i muskler jeg ikke ante eksisterte. Bøy her, strekk der, rake armer.. Det er mye man skal huske på, så all ære til dere dansere der ute!  Nå blir det ikke mer trening før onsdag, men da har jeg veldig lyst til å filme litt for dere. Om det er ønskelig? :) 

Jeg er alltid så glad når jeg har vært på trening, og ikke minst mens vi holder på. Jeg kobler helt av, driter i håret, sminken, klærne og de tingene jeg vanligvis har stresset sånn over. Tror dette kan være utrolig bra for meg psykisk, det fungerer allerede som en slags terapi.. Jeg er lykkelig! Altså hvem bryr seg om håret står til alle kanter!? 

 

photoshoot with my love

Kommenter her

(annonselenker) Genser ROMWE - bukse Rebecca Stella - sko OIL. Altså, hvor bra kjæreste har ikke jeg som sitter på photoshoot med meg i fleeeeere timer slik at jeg skal bli holdt med selskap? (og fordi tv2 hadde bedt han om å komme for å være med på en del av shooten, haha). Verdens fineste. Dette er første gangen vi er på en shoot sammen, og det var kjempegøy! Gleder meg forresten til enda en sesong av bloggerne, spennende med to nye fjes :) Vi er i full gang med å filme, og jeg har faktisk filmet denne sesongen i et par måneder allerede. Noe som betyr at jeg har filmet så og si uten stopp fra april 2013 og til nå. Helt sykt å tenke på! 

Jeg har nettopp kommet inn døren fra en liten shoppingrunde, jeg ombestemte meg i siste liten angående kjolevalget for vårlanseringen i morgen, og endte opp med bukse og topp istedenfor.. Følte ikke for å ta den helt ut med så mye glitter og glam, i tillegg er det jo bare fint å kunne variere litt. Jeg har vært en rotekopp som vanlig og har mistet nøklene til både klessboden min, vaskekjelleren og postkassen så vaktmesteren var nettopp her for å bryte opp døren til boden iallfall. . haha, jeg har hatt litt panikk ettersom alle klærne mine er der, og jeg kun hadde de nyeste som jeg hadde bestilt. Men nå har jeg i det minste en midlertidig løsning på problemet - men hvor vanskelig skal det være å legge nøklene på samme sted!? Jeg har jo til og med en egen skuff kun til nøkler, men bruker jeg den? Nei.. Skulle virkelig ønske jeg kunne ringe til nøklene mine. Flere som har tenkt sånn? 

TEAM SOPHIE ELISE - UNIQUE CREW 

Kommenter her

Jeg og Yasin fra crewet danset nesten heeeeele dagen. Det er ganske vanskelig, men utrolig gøy! Jeg har fått verdens morsomste dansepartnere, og selv om det kun var meg og Yasin på trening idag var ikke det noe "kleint" som jeg alltid er redd for med nye mennesker men vi klikket med en gang og jeg tror vi kan gjøre det her bra. Det er bare å danse, danse, danse! Jeg er litt nervøs fordi vi mister et par dager med trening neste uke pga jobb, og mindre tid med trening er absolutt ikke bra i en konkurranse. Derfor måtte vi ha en ekstra trenedag nå, og de dagene vi danser kommer vi til å holde på ganske lenge, vi må gjøre det beste ut av situasjonen! 

I dag øvde vi på popping og å bevege beina raskt - det så nesten ut som sprint, bare stillestående. på en måte? Hvilke av de to tror dere var lettest for en nybegynner som meg? 

bloggerne klokken 20:00 - hjemme hos meg

Kommenter herNå kommer vi inn i den delen av bloggerne jeg har gruet (og gledet) meg litt til å se, nemlig fordi det er så nært, personlig og starten på en periode som absolutt ikke var så lett. Å gå igjennom et brudd og gå igjennom endringene det medfører er sjeldent lett, uansett hvem man er - og for meg var det helt jævlig. Men det er også fint å se disse klippene, for jeg vet at alt jeg sier i episoden er hva jeg virkelig mente der og da. Mathias betydde veldig mye for meg, og selv om vi ikke er forelsket i hverandre lengre så vet jeg at vi begge unner hverandre godt. Vi har begge lært mye av dette forholdet, og det er en tid av livet mitt jeg kommer til å huske for alltid. Han var i forholdet fordi han elsket meg, hjertet mitt og sjelen min. Ikke for alt jeg har, eller tingene som kommer med at jeg er "kjent". Men, når det er sagt, så er det ikke alltid like lett å skulle tilpasse seg meg, fordi det må man faktisk gjøre litt - man må kunne ta en del av det, være engasjert og heie på meg. Det at hele prosessen har blitt nøye dokumentert på tv er.. ja, det er spessielt, men jeg takket ja til å være med på dette for en grunn. Slik at jeg kunne gi alt, og at dere kunne kjenne dere igjen og bli bedre kjent med meg. 

Det dere får se ikveld er en blanding mellom både godt og vondt - men alt jeg vet er, at det vi hadde var uansett veldig ekte, og jeg unner han absolutt alt godt. Er glad vi er venner idag og at vi klarer å snakke sammen, det betyr veldig mye. 

Jeg gleder meg til å høre hva dere synes! Jeg er på dansetrening akkurat nå og har vært det hele dagen, men kommer hjem litt før episoden starter og snakker med dere i kommentarfeltet. Det har jeg blitt flinkere på i det siste, og det er jo så gøy! Så, vi snakkes her? ♥

PANGSTART

Kommenter herFor en uke dette har vært - og ikke minst, for en uke jeg har i møte! Da blir det photoshoot, vårlansering for tv2, masse dansetreninger og kanskje en helgetur med dagbladet til fine lille Harstad. Massevis av følelser. Om jeg kjenner meg selv rett så kommer jeg til å bli syk nå haha, det er så typisk. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde meg frisk! Synes jeg hører mamma rope i det fjerne, "husk å ta på deg sokker da fie, viktig å ikke fryse på beina". Jeg følte iallfall at jeg trengte en rolig kveld  med bare meg selv, gossip girl på netflix og en skål frokostblanding (har dere smakt lion?), så det har jeg unnet meg. Flere av dere er sikkert ute og danser nå, eller finnes det flere ensomme sjeler der ute som heller vil ligge i senga og lage dobbelhake? Jeg skal se ferdig episoden med gossip girl, HALLO hvor spennende er ikke sesong 5!? Jeg dør her. Og altså.. Chuck og Blair ♥♥ Mine ultimate favoritter. Serena begynner å gå meg på nervene, haha..Nye negler laget av Kate / hos Marna neglestudio.


Før jeg lukker blogsoft vil jeg bare si.. WOW for noen jenter dere er. Både kommentarene på takknemlighetsinnlegget mitt, og alle hemmelighetene deres. Jeg er tom for ord. Alle kjemper en egen kamp, og det må man aldri glemme - alle er som de er for en grunn, og alle legger seg om kvelden med kun tankene sine. Ikke glem det! Kanskje vi burde gitt ut en bok, hvor vi samler masse hemmeligheter til norske tenåringer? Det tror jeg kan bety utrolig mye for enkelte, innkludert meg. Dere er de beste, uten tvil og jeg er litt forelsket i dere for tiden kjenner jeg :-) I morgen er det en pangavslutning på uken med flere timer dans. Ønsk meg lykke til! 


kanskje et mirakel

Kommenter herAltså.... Silje Walberg på Hendrix Hair! Hun er fantastisk. I 8 måneder har hun holdt ut med meg i frisørstolen hvor jeg ikke klarer å sitte stille, spør 10 minutter etter hun har tatt i fargen "om vi snart er ferdig sånn at jeg kan gå på espresso house", hun har holdt ut med at jeg får mensen i frisørstolen, at jeg gråter i frisørstolen, og at når hun sier "hva vil du da, babe?" som så klart er ment til kjæresten hennes er jeg innbilsk og svarer "jeg tar gjerne en falafel-wrap, takk". Og midt opp i alt dette har hun altså gang på gang gitt meg drømmehåret mitt. Alle burde hatt en frisør som henne, men please ikke ta henne ifra meg... ♥ Snart har ikke den populære frøkna tid til meg lengre, jo! 

kjole fra VILA - vivian maxi dress.


Hår er bare hår og det kommer til å vokse ut sakte men sikkert, men fader så godt det ville vært å ha naturlig hår som er langt og friskt. Kort hår kan være utrolig kult, men det er bare ikke helt meg.. Etter masse tips fra dere og frisøren min har jeg nå kommet fram til både det ene og det andre som skal få håret til å vokse raskere, så får vi se hvordan det går haha... blandt annet har jeg bestilt en type vitamin B som er beregnet for hester (!?), og om det faktisk funker så er det nesten et guds mirakel. Mine barn skal ikke få lovt til å bleke håret hjemme eller klippe det til opp under ørene "bare for at" - jeg fikk riktignok heller ikke lovt og gjorde det bak mamma sin rygg, så er vel ikke så mye man kan gjøre med rebelske tenåringer uansett, haha :) 

Hilsen glad frøken som bare MÅ TA PÅ HÅRET HELE TIDEN, DET ER SÅ GLATT OG FINT!! ♥ 

evig takknemlig

Kommenter her

Kjære alle dere som leser bloggen min. Om jeg skulle ha hatt noe mål med denne bloggen, så må det være at man skal tørre å være seg selv og ikke gi opp når mennesker forteller deg at du ikke klarer. Flere av dere jenter har støttet meg igjennom både kjærlighetssorg, når ting var vanskelig på skolen, når jeg selv ville gi opp alt - og hvordan skal jeg klare å gjengjelde noe sånt? Jeg er sikker på at vi har mye mer enn bare et blogger/leser-forhold. Fordi jeg gir så mye av meg selv til dere, dere gir mye tilbake. Jeg er nødt til å bli flinkere på hvordan jeg formulerer meg, fordi jeg er så utrolig redd for at noen skal missforstå ordene jeg kommer med og få opp noen tanker om seg selv i hodet som ikke er helt gode å ha der. For når jeg møter lesere, så ser jeg kun på hvor gode dere er som faktisk kommer fram til meg, jeg legger merke til om dere har et fint mobildeksel, fint hår, fine klær, fine smil og gode personligheter. Det er alt jeg ser. Jeg ser det fine og det bra. Jeg vil så gjerne at det skal komme tydeligere fram i tekstene mine på bloggen, hvor utrolig mye dere betyr. Og at jeg aldri har ment å såre noen. Enkelte ganger kommer ting helt feil fram, enten fordi jeg ikke tenker meg om, eller fordi jeg har blitt framstilt feil eller formulert meg selv feil. Jeg har bestemt meg for å veie ordene mine mer nøye, slik at jeg er sikker på at jeg faktisk skriver noe jeg kan stå for - ikke noe jeg bare tenker der og da, som ikke blir rett skrevet uansett. Den "gamle" Sophie er ikke borte, men jeg har vokst opp, og tør mer å si ifra på hva som er rett og ikke, og hva jeg mener. Om dere ser tilbake på den "gamle" sophie, så vet jeg ikke hvem dere ser som bedre. Hun som var deprimert? Ikke oppførte seg bra? Ikke tok vare på seg selv? Jeg savner ikke henne så utrolig mye akkurat. 

Jeg vil at dere helt ærlig skal vite hvor mye dere betyr. Da mener jeg at jeg leser enhver kommentar som kommer inn her og jeg tar det til meg - jeg tenker over det. Om dere forteller om ting dere har opplevd leser jeg nøye igjennom, ser det for meg i hodet og tenker på hva jeg kan blogge om for å gi tips, råd eller inspirasjon for å kanskje gjøre ting litt lettere. Jeg får den ene historien etter den andre og jeg vil så gjerne hjelpe alle. Jeg vil gjerne møte dere alle, ta dere med på besøk, la dere henge med meg.. Om man bare hadde 1000 timer iløpet av et døgn. Jeg har så lyst til å invitere dere når jeg skal danse med mitt dansecrew i vår. Jeg vil at dere skal få dele den opplevelsen med meg, og se hvordan jeg vokser. Jeg vil dere skal vite at jeg trykker innom bloggene til de av dere som har blogg - at jeg er fast leser av flere av dere, og at jeg stadig oppdager flere som jeg vet kan nå utrolig langt i denne verdenen her. Hvorfor? Fordi dere er så gode. Dere skriver fine ting til meg, kun for å være snille. Det er mennesker som inspirerer meg.

Dette høres kanskje ut som smisk, men det får bare være. For noen ganger fortjener dere også å bli smisket litt med, etter så mye fint dere forteller meg hver eneste dag. Jeg elsker å dele av hverdagen min og flere av dere har vært med meg på en reise fra jeg var 16 år og fram til nå - og dere sier " det føles som om jeg kjenner deg". Gjett hva? Dere kjenner meg, virkelig! Jeg har alltid vært åpen og ærlig her, nettopp slik at vi kan skape det båndet og være venninner over nett. Det er veldig unikt, men ved å ikke putte opp en fasade, så har det blitt på den måten. 

I en verden full av mobbing og dritt, har jeg så lyst til å fokusere på det positive og hvor mye bra jeg har. Dere er en utrolig stor del av det gode i livet mitt, tro meg. Når jeg har kvelder hvor ting virker dritt pleier jeg å minne meg selv på hvor mye fint jeg får høre iløpet av en dag, og at jeg hver eneste gang jeg går ut døren får møte søte jenter (og gutter!) som forteller meg hvor mye jeg betyr. Om jeg hadde dødd imorgen tror jeg begravelsen min hadde vært stappet av folk (alle får komme, haha) - og tro det eller ei, men at mennesker jeg aldri har møtt ville hatt et ønske om å komme i begravelsen min og kanskje ville ha blitt lei seg om jeg forsvant, det betyr mye.

Slik som igår.. Da fikk jeg en kommentar fra en leser som hadde drømt at Robin hadde stjelt 7000 kr av meg, for å kjøpe meg en gave, men så var jeg gravid og full av hormoner så jeg klikket helt. En liten kommentar, som betyr ekstremt mye for meg å lese. For da ler jeg. Og så har vi det gøy sammen, jeg og leserne mine - uansett hvor sykt det høres ut. Månedene framover kommer til å være hektisk med å sjonglere både blogg, dans og bloggerne, men jeg vet jeg skal klare det og bevise for dere at dere ikke har gitt meg alt dette uten grunn. Jeg vil så gjerne vise dere at man kan. Eller, jeg tror jeg kan - så da gjør jeg det. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for det er jo nesten latterlig at en blogg og masse mennesker jeg ikke har møtt før skal bety så mye... men ja. Ord blir for små og jeg aner ikke hvordan jeg skal vise takknemlighet. 

Vi er best! Tusen takk for snart FIRE (!!) fantastiske år. Håper på mange, mange fler :) Når jeg er 90 år, sitter på gamlehjemmet og forteller barnebarna mine om alle bloggleserne mine. . . Altså dere forstår ikke hvor enormt mye dette har betydd for meg og livet mitt. Jeg er evig takknemlig. 
 

hysj, en hemmelighet

Kommenter her


Jeg er ganske sikker på at alle sitter inne med en hemmelighet de ikke forteller noen, og jeg vet selv at det kan være utrolig vondt. Stor eller liten, en hemmelighet kan føles mange kilo tung og være vanskelig å bære alene. Jeg har gjort dette før men vil gjerne gjøre det igjen ettersom jeg elsker responsen på slike innlegg. Om du har en hemmelighet eller noe du trenger å få ut, skriv en kommentar - anonym eller ikke, og fortell hemmeligheten din. Dette er en utrolig god sjangse å få noe ut, og kanskje få respons fra noen som har det likt. Om dere vil, kan jeg godt poste et innlegg med noen av de "beste"hemmelighetene, slik at man merker man ikke er alene..? Dette har jeg gjort tidligere til stor suksess, og jeg tror det kan føles fint og oppløftende om jeg viser at bare oss som leser denne bloggen, også deler mye og kjemper sammen.


En liten hemmelighet (eller bekjennelse) kan være at jeg sliter med ekstemt dårlig samvittighet ovenfor foreldrene mine og hvordan jeg har tatt alt jeg fikk igjennom oppveksten som en slags selvfølge. Jeg tror jeg var verdens snilleste barn og unge, men med en gang jeg kom i puberteten tok en liten jævel plass i kroppen min. Jeg svarte frekt og satt lite pris på dem og alt jeg fikk. Jeg har unge foreldre som alltid har gjort alt for meg og lillesøsteren min, noe jeg ikke skjønte så mye da jeg var yngre. Jeg var så utrolig frekk og får vondt i meg når jeg tenker på det. . Den siste tiden får jeg så fort dårlig samvittighet og er opptatt av å være det beste mennesket jeg kan være. Uansett med hvem, for man kommer ingen vei ved å være sur. Uansett da, mamma og pappa. Jeg føler det er først nå som jeg har flyttet til oslo at jeg klarer å være med dem slik som de fortjener, og enda kan jeg være mye bedre. Men jeg har virkelig innsett alt de har gjort og ofret for meg og søsteren min. Jeg har alltid vært så "klein" ovenfor familie - selv om jeg kan snakke med familien om alt, så har jeg aldri klart å vise følelser. F.eks med lillesøsteren min, hun er en av de sterkeste jeg vet om, og jeg kunne aldri ha klart å være like sterk og modig som henne. Hun beundrer jeg så masse. Og så er jeg redd for å skrive dette, fordi hun går første året på videregående, og kjenner jeg russen rett, så er det veldig morsomt å plage noen som har meg til storesøster. Farmor og farfar og mormor og morfar (eller fasse og mosse, besse og far) besøker jeg alt for sjeldet og jeg er så redd de plutselig en dag ikke skal være her og at jeg aldri skal se dem mer. Nå får jeg tårer i øynene men jeg vil at farmor skal lære meg å lage mat først og at mormor kan lære meg hvordan jeg strikker ordentlig og kjapt slik at jeg kan bli en skikkelig bestemor selv en gang, jeg vil høre farfar fortelle historier fra hans tid i militæret over hele verden og jeg vil at morfar skal få ta meg med ut på tur, vise meg naturen og sauene sine, det hadde han sikkert satt så stor pris på. Jeg vil dra på besøk til dem og se tegningene mine på kjøleskapet, se på lekene jeg alltid lekte med før, og be dem fortelle meg om hvordan de møttes. Deres første kyss, første gang de var full, hvordan de gikk ut og danset sving på klubbene. Jeg er så utrolig redd for å gå glipp av det - og vi har så lite kontakt at jeg føler det hadde vært rart å ringe og bare " ja hallo, fortell meg alt". Jeg begynte å gråte av å skrive dette, fordi jeg føler jeg gjør alt for lite, og jeg håper sånn at de vet hvor mye de betyr. Og at jeg har så dårlig tid, men jeg må virkelig prioritere annerledes. Pjuh, godt å få det ut. 

lykke

Kommenter her

I dag har jeg og de herlige guttene i Unique Crew vært for å spille inn noen sekvenser til mitt dansecrew - hver uke før vi går ut på dansegulvet skal de jo kjøre igang et lite klipp av oss, og det var dette vi spilte inn idag. Veldig gøy, og jeg tror resultatet blir superkult! Guttene er så kreative og hadde masse ideer, samtidig som de hører på mine innspill og behandler meg som et verdig medlem. De er ikke strenge med meg så langt iallfall, hehe. Kjenner lykkenivået mitt skyter i taket hver gang vi møtes, de får meg til å føle meg. . ja, jeg vet ikke. Viktig? Godkjent? De er best! Kan skryte uhemmet av dem i en evighet, for at noen som er så unge er så utrolig dyktige er virkelig en oppnåelse i seg selv. 

Haha, kan tenke meg det kommer til å bli noen lekre skjermbilder av meg etterhvert når jeg er inne i dansefokus og lager dobbelthake mens jeg blinker og er i helt min egen verden. Jeg får vanligvis panikk om jeg ikke føler meg helt 100% mens folk filmer og tar bilder - men nå? Ja, jeg føler meg faktisk ganske 100% uansett, fordi jeg trives så godt. Men dans er en måte for meg å koble av, og virkelig ikke tenke på noe annet enn å ha det gøy. Jeg er overassket over hvor mye "mitt dansecrew" allerede betyr for meg, jeg tror aldri jeg har vært så fokusret på noe i hele mitt liv og jeg har så lyst til å gjøre guttene stolte. Etter at jeg kom hjem idag har jeg sett på videoer på youtube og øvd på små bevegelser de ba meg tenke på. . De neste månedene kommer dette til å være mitt fulle fokus. Så til alle vennene mine - dere kommer nok til å se meg ganske lite framover, MEN dere er så klart invitert for å se meg danse live! Kanskje noen blogglesere også vil det? Såfall kan jeg sikkert fikse det etterhvert, det hadde vært så gøy!

Det er så masse følelser, men alle er positive. Jeg elsker å se på de andre crewene danse, jeg elsker å være med de andre deltagerne og crewet mitt, jeg elsker menneskene som jobber bak serien og jeg elsker DERE som har løftet meg opp igjennom alle disse år og gjort meg selvsikker nok til å tørre dette. Nå begynner jeg nesten å grine her men det betyr så mye at dere ikke aner. Jeg er så takknemlig og aner ikke hvordan jeg skal vise det. . . Jeg får prøve mitt beste, for nå har jeg virkelig sjangsen til å vise hvor mye denne muligheten betyr for meg . . ♥

KLEM!!!! Skulle virkelig ønske jeg kunne klemme dere nå, alle som en. 

nok er nok

Kommenter her

Brukt tiden på å - for en gangs skyld - forsvare meg selv i en internettdiskusjon. Hver eneste kveld får jeg høre "åh, noen har nevnt deg her og skrevet dritt" men jeg prøver å rett og slett bare blokke det ute. Skyve det bort. Men en gang i blandt må man få forsvare seg når mennesker står rundt og mobber. Voksne mennesker. Det er veldig leit, men jeg håper at vår generasjon er bedre på nettvett, og at vi kan lære opp våre barn, så kommer vi kanskje inn i en god sirkel. 
Før jeg tar kvelden ville jeg vise dere min nye bukse fra weightless - dere finner den her. Toppen jeg har på meg er også fra samme nettside, og den finnes her. Som sagt før så bruker jeg kun disse buksene, men den jeg har i militær er enda favoritten. Det er riktignok fordi jeg har brukt den mest, og den sitter finest på kroppen min. Men, om jeg bare begynner å bruke noen av de andre like mye, så får jeg nok flere favoritter. De er så behagelige, i god kvalitet og ikke minst, de gir en veldig fin fasong på rumpa. Mirakelbuksene? For jeg kan love at rumpa mi ikke ser slik ut i andre bukser, haha. Et lite løft! Buksene fra weightless er forresten et veldig godt julegavetips for enten mamma, venninner eller søster. Mamma ønsker meg iallfall et par slike hos meg, hun eier også et par og er like fornøyd som meg :-) 

Jeg vil gjerne prøve å få igang en konkurranse for dere, hvor en leser kan vinne en slik bukse. Hadde det vært av interesse? Isåfall skrik ut et ja, så tar jeg det videre til weightless ♥

video - sophie 16 år

Kommenter her

 

Nå kjører vi igang med en liten test - er det noen av dere som faktisk har lest bloggen min såpass lenge, altså 3 år og før den ble kjent, at dere husker denne videoen her? Meg med langt blondt hår!


 

 

sophie elise + unique crew

Kommenter her

Det er med en stor ære jeg endelig kan vise dere guttene jeg skal danse med de neste månedene - herlige Unique Crew! Noen av dere kjenner dem kanskje igjen fra norske talenter? De er så dyktige og herlige gutter som fikk meg til å slappe av med en gang. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med å bli plassert hos disse, og jeg ser utrolig fram til å lære av dem de neste månedene.. For bare se hvor flinke de er!  

Jeg er nesten glad i dem allerede, etter bare ett møte, haha! 


Vi har brukt dagen på å ta promobilder og spille inn en del video som skal gå som reklame på tv2 etterhvert. Vi har holdt på fra klokken 10 og fram til nå nettopp, men de hadde heldigvis gullerotkake på bakrommet og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg dyttet ned syv stykker på rad for å holde energinivået oppe, haha. I tillegg har jeg drukket kaffe hver gang sjangsen har bydt seg så jeg hoppet rundt som en liten kanin da det var tid for dance-battle. Det eneste jeg kan så langt er jo å twerke, og dere kan tro det gikk fort i svingene med all den koffein i kroppen! Uansett fløy tiden avsted og når jeg trodde klokken var 13, så var den egentlig 17. Jeg har med andre ord hatt det veldig fint, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med crewet mitt, menneske som jobber bak serien og de andre deltagerne. På snakk om de andre deltagerne, Sandra Lyng Haugen er en pervers skapning, haha. Jeg ble flere ganger sjokkert og måtte le høyt over glosene hun klarte å lire ut, hun som ser så uskyldig ut! Missforstå meg rett for hun er en utrolig varm og snill person, men o-m-g så morsom hun er. Utrolig nordnorsk, ihvertfall! 

Det er så inspirerende å være med mennesker som virkelig brenner for noe, mennesker som har startet på null og jobbet seg opp. Jeg er nesten tom for ord, for dette har vært en så givende dag og jeg kan ikke vente på resten av eventyret jeg nå skal ut på. 

Håper dere gleder dere like mye som meg! Jeg håper tiden fram til Januar går fort, og at jeg kan vise dere hva vi øver på ♥ I morgen venter enda en dag med bilder og film, før vi setter igang på ordentlig neste uke. Sommerfugler i magen har jeg utrolig mye av nå! 

heldige meg!

Kommenter her

"Vinter i Oslo"....


Etter at jeg fikk den lille spisestuen på plass skøyt motivasjonen for å lage mat i taket. Nå har jeg jo faktisk et sted å spise, så slipper jeg å henge over kjøkkenbenken eller sitte i sofaen. Da frister ikke så mye annet enn en rask brødskive, noe det har blitt alt for mye av de siste månedene.. Så, ikveld spiste jeg taco (for andre gang denne uken). Jeg måtte jo feire at jeg nettopp hadde fått vite hvilket dansecrew som blir mitt, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! Det ble akkurat hva jeg håpet på, og hele morgendagen skal vi bruke på photoshoot med resten av gjengen. Som jeg gleder meg til å vise dere, og jeg tipper flere av dere kjenner de igjen fra før av. Det gjorde iallfall jeg, og å har jeg sett flere videoer på youtube for å friske opp minnet. Herregud, så gøy dette skal bli :)


annonseTil kveldsmaten svelger jeg også dagens dose av Superfrukt, nå har jeg brukt dette kosttilskuddet over en periode og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Selv om jeg har fått spisestue er kostholdet mitt lite variert, så dette er noe jeg trenger for å holde energinivået oppe, gi meg mer av det gode og litt mindre bekymringer i matveien. Jeg ble faktisk anbefalt disse med tanke på hårtapet mitt den siste tiden, og økte opp mot dobbel dose igjen så jeg satser på at det funker litt på det også. Det beste man kan ta er multivitaminpiller, så slipper man å stå med hundre forskjellige bokser på kjøkkenet (noe jeg gjorde i starten, men nå er det kun superfrukt igjen). Du kan finne et godt tilbud på tabelettene her ♥  Det anbefales veldig varmt fra meg! 

Nå skal jeg se litt mer dansevideoer på youtube, og så skal jeg prøve å få meg litt søvn. Vanskelig når jeg kjenner det rister i dansefoten allerede, jeg vil bare komme meg igang! 

ikke kjøp disse!

Kommenter herJeg handler på nelly minst fire ganger i måneden og har gjort det i et par år nå. Jeg får ikke sponset noe som helst derfra, jeg velger selv å kjøpe plaggene fordi jeg i 99,99999% av tilfellene har vært fornøyd med både kvalitet, størrelser, utvalg og pris. Jeg vet at mange jenter handler kjolene sine mot julesesongen på nelly, dette innkluderer også meg. Da søker jeg på blogger etter inspirasjon, og for litt siden ble jeg anbefalt en kjole i paljetter fra merket "oneness", et merke jeg selv har et par kjoler fra og disse er jeg veldig fornøyd med. Så, jeg stolte på tipset jeg fikk, og kjøpte like gjerne kjolen i tre forskjellige farger slik at jeg skulle ha litt å velge mellom. 

Den ene kjolen i svart tok jeg med meg til Marokko før jeg i det hele tatt prøvde den på, men kvelden jeg skulle ut der og faktisk ville teste hvordan den satt på, så røyk hele festet i utringningen av kjolen - ikke på grunn av puppene mine, men når jeg dro på meg kjolen røyk hele greia på vei over rumpa og hoftene. Merkelig, tenkte jeg. Jeg er jo ikke akkurat nicki minaj, og kjolen var faktisk litt for brei både i skuldre og ved lårene, men kanskje jeg bare hadde vært uheldig. Så, jeg lot den kjolen bli liggende i Marokko, og i dag bestemte jeg meg for å prøve de andre to modellene i gull og sølv. Tror dere ikke NØYAKTIG samme greie skjer med begge disse kjolene også? :( 

Disse kjolene er nå ubrukelige for min del, puppene står ut alle veier, de er for store ved lårene, armene er slappe og de sitter ikke fint på meg i det hele tatt. De er i tillegg veldig ubehagelige å ha på seg, man kjenner paljettene skrape mot huden på innsiden av kjolen, noe som er utrolig irriterende over en hel kveld. Jeg har brukt flere slike kjoler i lignende modeller før og det har aldri vært noe problem med kroppsfasongen min, og omså, så skal ikke en kjole ryke bare man prøver å ta den på seg. Jeg vil gjerne kunne anbefale dere å kjøpe klær, men da må de også faktisk være verdt å anbefale. Jeg må definitivt fortsette letingen etter årets julekjole, for det ble ikke noen av disse. Dere finner kjolen i grå her (den i gull er utsolgt), så kan dere ha litt i bakhodet hva dere ikke bør bruke pengene deres på. Jeg bestilte et par nye igår, så skal jeg si ifra om de sitter bedre heller! 

Har noen av dere gjort noen bomkjøp på internett før? Fortell, så kan vi dele erfaringer! 

KONKURRANSE - vinn billetter til Ariana Grande!

Kommenter her

Jeg snakket nettopp i telefonen med Thea, et familiemedlem av meg som jeg kunne gi en god nyhet. .Jeg tar henne med meg på Ariana Grande den 22. mai i oslo spektrum, og hun er ikke den eneste som får være med meg - det får så klart to blogglesere også :) Dette er en konsert jeg vet kommer til å bli helt sinnsyk, jeg har sett utallige liveklipp av Ariana på youtube og er det noe hun kan, så er det å synge og formidle følelser på en scene. I tillegg virker hun som en utrolig søt og jordnær jente utifra intervjuer, OG sangene hennes har stort sett vært soundtracket til de aller fleste i sommer. Alle kan vel sanger som problem, eller break free? 

 

Dere melder dere på konkurransen ved å like sophieelise.blogg.no på facebook HER, og så kommentere dette innlegget med mailen deres. Jeg trekker en vinner neste uker som får to biletter - vinner blir alltid informert på mail, så dere bør følge med der. Når den jeg har vunnet ikke svarer (pleier å være så drøy at jeg skriver brev på facebook til personen også om jeg finner de der), så er viktig å følge med.

Lykke til ♥ ♥

introdusere foreldre for kjæresten

Kommenter her

 

I dag var jeg ute for å handle inn et par julegaver til veninner, og med mindre jeg allerede har bestemt meg for hva innkjøpene skal være før jeg går ut døren hjemme så har jeg null sjangs. Når jeg først leter i butikkene surrer jeg bare rundt som en forvirret pingvin og på tre timer klarte jeg å samle sammen nøyaktig tre gaver. Så da blir det internettshopping for resten av gjengen! Men jeg ble uansett i julehumør og bestemte mge for å invitere alle de beste jentene over på en tradisjonel julefrokost hjemme i Harstad rett før jul. Da blir det julestrømper, utdeling av gaver, kakao, julefilmer, boller.. ja, alt som hører julen til. Gleder meg masse til å samle jentegjengen ♥ Det er alt for lenge siden sist nå!Jeg har ellers brukt dagen sammen med mamma, pappa og Robin. For deres første møte lot jeg kameraet ligge, det er i tillegg så sjeldent jeg ser foreldrene mine så da er det greit å ha fullt fokus på dem. Vi hadde det veldig koselig og Robin ble invitert til Harstad for jakt og fiske med familien, og det er det ikke alle som får - det betyr mye for meg at mamma og pappa liker han, noe de absolutt gjorde :) Vi serverte sushi og fikk snakket om alt mellom himmel og jord. I morgen ser jeg daddy cool igjen, han skal være med med meg på et møte rett før jeg stikker på min aller første dansetrening. Herregud, det blir spennende!Jeg skal ta tidlig kveld, imorgen er det tett program, og det er jo bare starten på noe som skal bli veldig hektiske måneder. . Før jeg lukker øynene skal jeg se ferdig one direction sin dokumentarfilm "this is us". Jeg startet på den i går, og FOR noen herlige gutter! Kan ikke tro jeg ikke har sett den før, jeg ble virkelig fan etter dette. Gleder meg til å se dem live♥ God natt  fine dere, og takk for all støtte angående dansecrewet! Dette skal jeg klare! 

MITT DANSECREW

Kommenter herDa er det offisielt - jeg er en av åtte kjendiser som skal konkurrere om å vinne mitt dansecrew 2015. Dette er et helt nytt konsept på tv2 som er litt av samme prinsippet til "skal vi danse", bare at her er det HIP HOP som gjelder. Vi får utdelt hvert vårt dansecrew som skal lære oss opp til å bli et fullverdig medlem, og hver fredag skal vi konkurrere mot hverandre på direktesendt tv. Seerne og dommerne bestemmer hvem som går videre, så da håper jeg så klart noen stemmer på meg når den tid kommer. Stian Blipp er programleder, og det er en gjeng av flotte deltagere som skal flotte seg på skjermen framover. Æh, dette blir så spennende! 
Vi begynner å trene allerede i morgen, jeg har enda ikke fått vite hvem crewet mitt er, men det får jeg vite tidlig formiddag. Mye tid framover vil gå til trening, faktisk har jeg bare sammenlagt en uke fri fram til MARS (om jeg nå skulle gå langt i konkurransen). Dette betyr så mye for meg, og det er viktig for meg å vise at jeg tar denne oppgaven seriøst. Jeg elsker å danse men er langt ifra noen proff - men jeg skal gi alt i konkurransen for å bli den beste jeg kan være. Jeg er så motivert, glad, spent, nervøs.. jeg vet ikke, bare tusen millioner følelser på en gang. Jeg håper dere heier på meg! 

Min kveld har gått til middag sammen med de andre deltagerne, og jeg vet at vi alle er like spente på hvordan dette blir. Det er kult å ta del i noe nytt :) 

Ønsk meg allerede lykke til - nå skal jeg prøve meg på et par dansemooves her hjemme! 

til alle gutter der ute

Kommenter her
Når jeg leser artikler som er rettet til menn om hvordan man behandler kvinner, ser det ut til at jeg leser absolutt det samme førti ganger på rad og at menn neppe blir noe klokere på det uansett. "Gi henne et kyss når hun ikke venter det". Ja, no shit. " Kjøp henne blomster" Ja, okei. Jeg har hørt det før, gutter har hørt det før, vi alle vet det her og vi kommer ingen steder uansett. Som om det eneste jenter vil ha er blomster og et kyss her og der. For slik er det ikke - enten har jeg noen ganske gale venninner og er ganske gal selv, men nå har vi hatt disse jentepratene våre i sikkert 1000 timer sammenhengende og jeg har etterhvert gjort meg ganske klok på et par punkter, myter eller whatever som jeg gjerne vil påpeke. 


Jenter er også playere. Det er faktisk helt sant - jenter er nok de verste av de to kjønnene. Og vi er i tillegg som regel mye mer utspekulerte, flinkere til å lyve og flinkere til å tenke konsekvenser enn gutter, og skjuler derfor sporene våre godt. Jeg kjenner flere jenter enn gutter som har vært utro, som flørter med andre, som alltid har en gutt i "reserve", som flørter seg til drinker på byen selv om de har kjæreste og som skriver til andre gutter på facebook "joda, jeg har kjæreste, men det går egentlig ikke så bra.." selv om alt går fantastisk. At gutter er de eneste slemme der ute, og at de skal få all dritten, er jeg lei av å høre om.

♥ Ikke alle jenter vil ha kjæreste - jenter kan faktisk også ha uforpliktende sex uten å håpe på noe mer, så ikke smigre dere selv etter enhver onenightstand eller fuckfriend, gutter. Det ser noen ganger ut til at gutter blir livredd for å binde seg og tror jenta våkner opp om morningen med gifteringer i øynene og kirkeklokker i ørene, men slik er det absolutt ikke. De aller, aller fleste jenter som er single, er nok også det av egen fri vilje og ikke fordi de ikke får seg noe. 

♥Jenter liker faktisk ikke drama noe mer enn gutter.Det virker som om gutter tror at jenter bruker enhver sjanse til å skape drama og få en reaksjon. At jenter bare sitter og håper på en neste krangel. Slik er overhode ikke alle, og de aller fleste jenter vil styre unna dette like mye som gutter. Så, dere der ute med en penis - om dere ikke vil ha drama, ikke skap drama. De færreste jenter klikker vinkel uten grunn, så det er faktisk veldig enkelt å holde seg unna.

♥ Jenter vil ha en mann med talent og lidenskap - dette tror jeg de fleste jenter velger over en mann med mye penger eller et fantastisk utseende. Har ikke så mye å si om du er flink til å danse, spille fotball, balansere en blyant på nesa eller stå på en hånd. Jenter liker talent. 

♥ Jenter er ikke alltid de "desperate", mens gutten er hard to get. Som sagt, ikke alle vil ha kjæreste. 

♥ Jenter snur seg også etter gutter på gata, og snakker om kroppen til gutter på samme måte som dere gjør om oss jenter. Dette punktet trenger vel ikke så mye forklaring, men joda - vi snur oss. Joda, vi ser på rumper, rygg armer (høyde for min del), skuldre, bein. . Og vi snakker om det. Vi slår i venninna som går ved siden av for å fortelle at det er en kjekk gutt der, vi sier "ikke snu deg nå, men jævlig deilig fyr bak deg" og "skulle likt å ha knulla han, ja" er også noe jenter kan finne på å si. Tro det eller ei. Vi fantaserer også om de aller fleste vi ser, sett at de ser helt OK ut - "lurer på om han er god i senga". 

♥ Jenter har også seksuelle behov. Jenter har også like mye lyst på sex som gutter, men det eneste som er forskjellen på oss er at vi har LANGT ifra en garanti for å komme hver gang vi har sex - jeg kan forstå gutter som knuller rundt, for hallo, om man er garantert nytelse hver gang, hvorfor ikke? Men slik er det ikke for oss, men det betyr langt ifra at vi ikke har lysten der. Jenter tar også på seg selv. Jenter ser også på porno. Jenter fantaserer også. Jeg blir så forbanna på de guttene som har fått for seg at jenter ikke bryr seg om sex, annet enn å tilfredstille en mann. For jo, det er viktig det også - men herregud, give me some. 

♥ Når vi snakker om sex - det hjelper ikke å bare stappe den inn og ut! Gutter tror at bare man jokker litt fram og tilbake og stapper den ut og inn, så kommer vi jenter også. No, no, no, my friend. For de aller fleste er ikke det nok, det er faktisk ikke så utrooooolig godt heller. Men, når det er sagt, så mener jeg jenter har stort ansvar for sin egen orgasme, tenk om gutter bare lå der og forventet at vi skulle gjøre alle de tunge løftene, og forvente at vi visste alt han føler er godt? Så, denne er vel mer til dere jenter - ta litt ansvar for egen nytelse. Men gutter - gjør litt research også på kvinner sitt underliv. Jeg var med en gutt engang som sa til meg at "det må være noe veldig unormalt med deg som ikke kommer, for det har ALLE de andre jeg har hatt sex med gjort": Jaokei, du varer i gjennomsnittet et minutt hver runde, jokker litt ut og inn, og ALLE du har hatt sex med kommer? Herregud, jeg hater dere jenter. Ikke lyv til gutter sånn. Da fortsetter de bare å være dårlige i senga. 

♥ Jenter snakker også "dirty".  Titt og ofte ringer venninner meg og gir meg tips på stillinger, forteller om nye seksuelle erfaringer de har hatt, eller små generelle tips. Og når vi snakker om stillinger - jeg forstår at doggystyle er den store favoritten til de fleste gutter, og joda, det er godt. MEN om du har litt størrelse på utstyret kan det faktisk være jævlig vondt, også. Som om man får noe kastet opp igjennom kroppen og inn i magen, og man vil spy litt i et par sekunder. Og så er det godt samtidig, haha. Så, man lider seg tidevis igjennom det! 

♥Og joda, størrelsen betyr noe.Her kan man lyve så mye man vil, men de som sier noe annet er enten gutt eller så har de en kjæreste som er.. ja, dere skjønner hva jeg mener. Dette er noe jeg tror de aller fleste kan skrive under på, og det betyr ikke at man har en svær vagina, det betyr heller ikke at gutter må være 30 cm og bred som en kjevle, men litt må man jo ha. Om man vil ha noe minimalt inni der kan man like gjerne stikke inn en tampong, liksom. 

Er du enig i innlegget? Trykk liker, da vel! 

bare lave mennesker kjenner seg igjen

Kommenter her

Dette har jeg ventet på siden April - endelig har jeg fått meg en spisestuedel i leiligheten min, woho! Det føles så godt, og av en eller annen grunn følte jeg meg plutselig veldig voksen også. Nå har jeg liksom livet på plass, haha. Jeg har allerede inntatt min første middag ved bordet, og ser fram til å kunne samle venner her for flere middager etterhvert. Ser det ikke fint ut? Alt er fra dr.lykke! 


Selv om velkomsthallen min nesten skriker av usystematikk for øyeblikket ville jeg gjerne vise dere min nye gulvmatte også. "Keep calm and love life" er det jo hyggelig å bli minnet på hver gang man tråkker inn døren, er det ikke? Nå gjenstår bare en skohylle, og iløpet av kvelden skal jeg få sortert igjennom det som ser ut til å være hundre jakker jeg overhode ikke har plass til her. 

På soverommet har jeg også fått litt nytt bling-bling. Ah, home sweet home, dere! 

Så, slik som dette skal jeg altså sitte hver dag for å jobbe med bloggen, spise middag, svare på mail, tenke på livet og tenke på alt mulig annet. Blandt annet at armen min brått så veldig svær ut på dette bildet, men det trenger vi ikke nevne noe videre *hysj hysj*. Kjolen jeg har på meg heter Velvet Dress, jeg kjøpte den for et par uker siden men har ikke brukt den ved noen anledninger som har blitt fotografert, før nå. Så, si hallo til den kjolen! 

Dere : hallo nye kjolen til Sophie!
 Kjolen : * svarer ikke fordi det er en kjole* 
Dere : * føler dere dumme nå fordi dere hilste på en kjole*  

( min humor) 

Noe annet som er min humor, eller forøvrig en liten glede i hverdagen som jeg enda tar vare på, er at jeg er for lav til å nå ned i bakken når jeg sitter på disse stolene. Ikke at stolene er merkverdig høye heller, jeg når ikke ned når jeg sitter på toalettet engang og veier fram og tilbake med bena uansett hvor jeg velger å plassere stumpen. Og dere? Det er jævlig koselig kan jeg bare fortelle! Please si meg at jeg har noen soulmates der ute, som også vifter med bena så og si overalt? Og at dere er over 8 år gamle? 


Nå skal jeg, som nevnt, begynne å sortere litt jakker i gangen! I morgen kommer jo mamma og pappa hit på en rask visitt, da planlegger jeg å være god vertinne å tilby dem på noe å spise. "Noe veldig lite" sa pappa, noe som hintes til at han ikke tror jeg kan lage mat og aller helst vil slippe det pinlige øyeblikket som mest sansynlig oppstår hvis han må late som om han liker alt som blir servert. Så, jeg tar hintet, pappa, men jeg vil heller det enn at de skal prøve å holde en samtale gående med robin mens jeg løper febrilsk rundt og håper på at pappa ikke kommer med en teit "svensken dansken og nordmannen-vits". Så, mat blir det! Uansett hvor jævlig det smaker. Har forresten helt glemt at jeg var på nyhetskanalen i morges. Det gikk bra! Har også glemt at jeg ble paroidert på torsdag kveld fra nydalen sist uke. Det har jeg enda ikke sett, så det skal også gjøres ila. kvelden. 

 

LIVESHOW IGJEN 

Kommenter her

Det var flere som ikke fikk med seg liveshowet mitt sist runde, så da kjører jeg igang en gang til. FOR Å SE LIVESHOWET MITT MÅ DU TRYKKE INN PÅ DENNE LINKEN HER, OG KOM MED KOMMENTARER I KOMMENTARFELTET PÅ DETTE INNLEGGET FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL MEG.

Holder på i ca en time!! ♥ Gi meg gjerne også tilbakemeldinger på hvordan lyd og bildet er :-) 

HUSK BLOGGERNE 20:00

Kommenter herJeg har akkurat fått sett siste episode av bloggerne, altså fra da jeg var i Senegal. Fikk jo ikke sett den direkte ettersom jeg som kjent var på surfeskole akkurat da, så det eneste jeg måtte leve på var tilbakemeldingene fra dere hele uka. Og altså, som vanlig var det mye positivt, men jeg fikk også høre at jeg virket veldig dum i episoden og at jeg gjorde hele afrikagreia for mitt eget ego? Vel, vi fikk samlet inn pengene vi skulle og kom i mål, som er det viktigste av alt. Når jeg ser tilbake syntes jeg ikke at jeg virket merkverdig dum heller, men er vel kanskje vanskelig å oppfatte sin egen IQ objektivt, haha. I dag kommer en episode av bloggerne (20:00 på bliss)som jeg har gledet meg lenge til, og en episode jeg tror flere kan kjenne seg igjen i - nemlig selve flyttingen til oslo, å dra på ikea med familien, og en bekymret mamma som var redd for hvordan alt dette skulle gå. Jeg synes det er så stas å følge bloggerne nå, for jeg elsker å følge med på de andre jentene også! Alle har så gode kvaliteter - Marna er en fantastisk god, jordnær og varm person, Suzanne er hysterisk morsom med en god formidlimgsemne, og Eirin er bare en herlig jente med sunne verdier som det er verdt å se opp til. Det vet jeg at jeg gjør! Fin gjeng vi har klart å samle der, altså.

Noen screenshots fra episoden. . Haha, vakker eller? HAHAHAHA MED DEN JÆVLA AVTALEBOKA I HÅNDEN! JEG ER HELT GAL ETTER DEN DER! Alle som kjenner meg, kjenner også til avtaleboka. Min faste følgesvenn. Nevnte jeg at  den er fra 2011 og at jeg bare skriver random rundt omkring i den? Hahaha. 

Kjefte litt på mamma når jeg skulle flytte inn, haha. . That bitchlook. Og hvor har denne cardiganen tatt veien, undrer jeg nå. .  Husk sendingen klokken 20:00 på tv2BLISS, og møt meg gjerne på nettchat hos tv2.no under sending så svarer jeg dere alle direkte! Jeg drar straks ned til tv2 sitt hovedkontor på Karl Johan og kommer til å sitte der under sending og chatte med dere, det blir så gøy! Det gjorde vi to ganger forrige sesong, og jeg storkoste meg :) Jeg SPERRER dette innlegget for kommentarer på grunn av livechatten, så blir det ikke så mye og jeg klarer lettere å legge fokus over på tv2 sin chat akkurat denne gangen. Men PS - om du skal se episoden, trykk på likerknappen til facebook nederst i innlegget, så er du med i trekningen av 6 mnd gratis sumo som jeg trekker hver uke ♥ Igjen, dette innlegget er det ikke mulig å kommentere. Vi snakkes på tv2.no!


talk that talk

Kommenter herBrunfargen har allerede bleknet og minnene virker som en fjern drøm, var jeg nettopp i Marokko? Eneste jeg har med meg hjem er 20 DH og en kjøleskapsmagnet, haha. Og noen myggstikk. Og litt savn. Men, min første dag hjemme etter reisen har også vært rimelig perfekt. Jeg har drukket to svære glass med smoothie og spist meg kvalm på godteriet fra taxfreen. Da jeg kom hjem inatt hadde Robin ryddet i hele leiligheten, i tillegg var lillebroren hans Felix på besøk fra sverige. Veldig hyggelig å se den søtingen igjen, og jeg er glad for at jeg går så godt overens med familien hans - selv om de ikke alltid forstår hva jeg sier, haha. Familie er viktig, og på tirsdag kommer mamma og pappa til oslo og får møte Robin for aller første gang. Det gleder jeg meg bare til, og tror (til tross for deres bekymringer) at det kommer til å gå over all forventning. Krysser fingrene iallfall, jeg skal så klart gi dere løpende oppdateringer på akkurat det :)


Kjole fra Miss Selfridge 

Det er egentlig to timer siden jeg skulle poste dette innlegget, men jeg og min kjæreste ble liggende på hver vår sofa og snakke om absolutt alt og plutselig slo klokken fem. Det er viktig å kommunisere når man er i et forhold, og da mener jeg virkelig kommunisere og ikke stenge hverandre ute når ting er vanskelig. Jeg har, som dere vet, hatt en  periode hvor jeg har følt meg litt nede og ikke minst har jeg gruet meg en del til uken som kommer nå. Det skjer så mye for tiden og jeg er usikker på hvordan jeg skal rekke å få alt til å gå opp, uansett hvor mye jeg måtte ønske det så er jeg ingen superkvinne og jeg klarer ikke å prestere 100% alltid - noe jeg egentlig ikke klarer å godta, man vil jo alltid være best, og noe annet føles som en undergang. Så, da var det viktig med en liten peptalk, og så utviklet samtalen seg til alt mulig annet - blandt annet jenter som faktisk (hold dere fast nå) avtaler at de skal ta ifra meg Robin før de drar ut, og har det som deres "oppdrag" i løpet av kvelden. Tro meg, slikt skjer faktisk og det er jo helt på trynet. Jeg er mildt sagt ikke bekymret for at det skal skje, hva forventer folk liksom? Men, det er jo bare synd at slike mennesker i det hele tatt finnes, og hvorfor slike jenter leser bloggen min skjønner jeg heller ikke. Vi har åpenbart ingenting til felles. Kanskje noen av dere har opplevd noe lignende? Jenter er de verste, altså.


going home

Kommenter her

Bilde fra gårdagens grillfest 


Nå er kofferten pakket og vi setter herved kursen mot norge og en grå hovedstad. Tusen millioner takk til lapoint for nok en fantastisk uke! Denne reisen har gjort at . 

1. Jeg går uten truser nesten hele tiden, 90% av tiden, uten åpenbar grunn. Dette femonentet har tydeligvis truffet flere av oss her (eller så er det kanskje bare meg og Charlotte). Reiser hjem skjer i onepeace, så klart er jeg all natural under. 
2. Jeg beundrer bølger mer enn noen gang, og kan stå i timesvis å bare observere. "Åh, sjekk den bølgen a!".
3. Jeg har lyst til å leve to liv samtidig - et hvor jeg har bloggen og er "kjent", et annet hvor jeg driter i alt, reiser rundt, surfer og slapper av. Kan man ikke bare få alt da, please?
4. Jeg skal definitivt surfe igjen. ,

Så, vi lander ikke på norsk jord før etter midnatt, hvor jeg først skal handle inn alt armene kan bære av godteri på taxfree, og så drar jeg enten hjem eller til Anette for en overnattingshelg. Jeg BØR virkelig dra til Anette for å få unnagjort alt jeg trenger av jobb, pluss det hadde vært så godt å se den gale kjerringa igjen, meeen så er det jo det kjærestesavnet, da. . . Well well, a girls gotta work, så blir nok det, ja

Jeg slenger med et siste bilde fra flyturen ned hit, takker for koselige kommentarer på sist innlegg OG håper dere kan ønske oss god tur hjem - jeg lider av en sktrem flyskrekk, nemlig. Snakkes i morgen fra noooorway! Gleder meg til å drikke melk!
dette gjør meg glad

Kommenter her

Jeg føler det er fort gjort å la innleggene på denne bloggen spinne over i noe negativt - vonde følelser veier som regel litt mer enn de gode, og jeg kan skrive milelange lister over hva som irriterer meg, hvem jeg har lyst til å slå, hva jeg er sur på eller hva som kunne ha vært annerledes. Generelt er ungdom på internett flinke til å utpeke feil. Derfor følte jeg for å endre på det, i det minste akkurat i dag, og skrive en liste over små ting som gjør meg glad i hverdagen.
 Når jeg får fregner av sola. Fregner er utrolig sjarmerende på  andre, og jeg går rundt og er sjalu på de med noen små søte prikker i ansiktet. Når jeg får noen fregner over neseryggen ute i sommersola blir jeg så glad, og smiler ekstra når jeg ser meg selv i speilet.

 Når jeg kjører bil med musikk i ørene og lager mi egen lille musikkvideo i hodet mitt - da slipper virkeligheten tak for et øyeblikk, og det er kun meg på min egen scene i hodet. Akkurat nå har jeg en veldig kul, innbilt musikkvideo til Lorde - Tennis Court (flume remix) på gang, haha.

 Når jeg klarer å stå opp tidlig (rundt 7-8) og har morgentimene for meg selv til å sjekke mailen, lese blogger og aviser, hente posten, kanskje gå en liten tur i nabolaget, ta en trikketur, handle blomster.. Nå har jeg jo litt flaks som har en samboer som ofte sover til klokken 16 (!) men jeg liker morgentimene litt ekstra godt likevel. Det er så stille da, og ikke på en ofte deprimerende måte, som på kvelden.

 Når Norge nevnes på utenlandsk tv, i en film, en sang, når jeg ser mitt eget nabolag på tv, når noen fra harstad er på tv.. hehe.

 Når noen blir glade for en gave jeg har kjøpt til dem - eller generelt følelsen av å glede andre. Om noen nevner en sjokoade de liker, dukker jeg gjerne opp med den på neste besøk. Små gleder for andre = veldig store gleder for meg.

 Når jeg kommer hjem til Harstad og mamma lager meg vegetartaco, vegetarburger, makaroni i fløtesaus eller laks. Eller alt sammen. Har alltid en travel spisetimeplan når jeg er hjemme i nord!

 Farmor og farfar, mormor og mormor - elsker dem, de er like rare alle sammen. 

 Når jeg oppdager en ny sang eller artist jeg faller for, som jeg kan høre på repeat gang etter gang (og lage enda flere innbilte musikkvideoer i hodet). Jeg finner alt for sjeldent nye sanger, så når jeg først oppdager noe nytt blir jeg i ekstase.

 At det snart er bursdag som jeg skal feire på KYGO, og at det snart er jul og alle venninnene samles igjen!

 Gamle episoder av favorittseriene, som frustrerte fruer, sex and the city og gossip girl. Noen ganger er det litt koselig å være syk, for da ser jeg på serier dag ut og inn.

 Når jeg kommer på besøk til min lille familie i oslo, altså de to venninnene mine som dere ofte hører om men aldri ser, og de sitter i hver sin ende av sofaen på hve rsin faste plass og alltid har noe mat / godteri til meg. de kjenner meg så godt at selv om jeg takker nei til middag, lager de likevel til meg også fordi de vet at jeg ombestemmer meg. Det er familie, det.

 Når pappa ringer og det viser seg at han faktisk bare vil snakke - han er regnskapsføreren min så hver gang jeg har et ubesvart anrop fra han får jeg litt angst, men som regel ringer han faktisk bare for å snakke og vi ler mye sammen.

 Å reise til nye steder og bli kjent med nye mennesker som har en lidenskap for noe. For eksempel her, på lapoint.

 Lillesøsteren min, håper hun vet at jeg er veldig stolt over henne og glad i henne. Jeg har endelig blitt såpass moden at jeg kan si slikt om min egen familie uten å bli klein, så da blir det sikkert veldig mye av den slags kliss fra meg. 

 Når blogglesere har drømt om meg og forteller meg om drømmene - eller når bloggen min har vært god for noe og hjulpet en leser igjennom depresjoner, kjærlighetssorg.. deres historier der hjelper og motiverer meg masse. Når dere husker ting fra livet mitt, for eksempel at jeg har vært sammen med en som het Marco, at jeg var sexy nurse på halloween 2011, at jeg hadde hull i tungen +++. Det er så gøy!

Når jeg våkner midt på natten av at Robin drar meg nærmere han i senga, så lager jeg som regel koselyd "mm-m-m" (vanskelig å skrive den merker jeg, haha) og han sier i halvsøvne "du er best / du er fin / baby " og smiler. Det er såååå koselig og blir helt varm i kroppen når jeg tenker på det.

Så, da er det deres to! Fortell meg et par ting som gjør dere glad! 

hey du sexy lady

Kommenter her

 

Hei dere, og god "morgen" ! Oppdateringen kom litt sent her, veldig ufrivillig fra min side. Vi ligger en time bak dere, og jeg har jobbet på spreng for å få netttilgang absolutt hele kvelden igår og morgenen idag. Vi bor på et femstjerners hotell så man skulle kanskje tro det var en selvfølge, men neida. . Nå er jeg plassert i resepsjonen og det funker i det minste sånn halvveis, så da kan jeg puste lettet ut for denne gang. 

 

 

Så, jeg tar for  meg dagne i går! Vi startet som vanlig dagen med en surfeleksjon, surfingen gikk litt bedre for min del og jeg følte jeg hadde en god runde med surf. Liker instruktørene våre veldig godt forresten, spessielt han vi har på vår gruppe som vi bare kaller for "snoop dogg": Det er en veldig avslappet atmosfære generelt blandt surfere, så uansett hvem man er føler man seg velkommen i gruppa. Elsker stemningen nå som vi begynner å få et par interne vitser  I dag er faktsik siste leksjon, noe som er litt trist. . Gleder meg allerede til en (forhåpentligvis) ny tur med Lapoint! Kanskje Australia, da? Og forhåpentligvis bedre internett? Hehe.

 - Etter avsluttet surfeleksjon kastet vi oss i dusjen, og dro rett til et svært marked -

På markedet surret vi rundt i et par timer, jeg fant lite av interesse (fake chanel føles litt 2000-and-never-ever), men en liten kjøleskapsmagnet fikk jeg med meg! Kanskje litt kleint men slike har jeg altså begynt å samle på, og ser fram til jeg er 80 med et kjøleskap dekket av fine minner. Ellers elsket jeg denne taklampen, men den er nok litt vanskelig å få med seg til norge. .

 

Jeg, Charlotte og Tine gikk i samlet flokk og snakket "kinesisk" som egentlig hørtes mest ut som språket de snakker på Sims, vi danset og hoppet rundt, ble kjeftet på av de lokale, laget stygge grimaser når de sa "hey sexy ladies" og generelt sett bare fikk utløp for vår indre gale skapning. Forresten, til dere skandinaviske jenter som lærer slike selgere NORSK - hva feiler det dere? Hvorfor lærer dere dem å si "halla hva skjer a " eller "god pris for deg fine jenter"?. Selgerne tror det er morsomt og sier de samme frasene førti ganger på rad. I går kalte til og med en meg for FITTE! Eller, jeg gikk forbi han, så sa han "why are you so FITTE? HAHAHAHA" så lo han og hele gjengen. Så, til dere som reiser ned til land som Marokko, Tyrkia, hvor de nå enn selger fake merkevarer og lærer de sånne ord - fy skam. Og til dere som går på de "kjøpstriksene" om å rope "hey sexy lady" - fy skam på dere også. For noen må jo bite på, om ikke ville de ikke ha fortsatt.

Uansett, nok utblåsning fra mi side. I går kveld spiste vi en herlig pastamiddag på campen, stor klapp på skulderen til Lapoint som er flinke med vegetarmat og gir alle et tilbud. Nå skal jeg løpe ned til stranden for å surfe med de andre for siste gang, tusen takk for mange hårtips forresten! Jeg har flere flekker på hodet som er totalt tomme for hår, da mener jeg skallete flekker.. så jeg begynner å få panikk. Det er altså ikke litt røyting det er snakk om, jeg mister seriøst store hårflekker på hodet. Kanskje noen har vær tigjennom akkurat DET? For litt røyting klarer jeg fint, altså.

har vært i paradis

Kommenter herDagene her på Lapoint går i ett, og vi bruker store deler av dagen på å surfe eller å være nært strandområdet sammen med resten av gruppa. Jeg og Charlotte er forresten enda på nivå 1, det er jo tross alt et halvt år siden noen av oss sto på et surfebrett og derfor ble det definitivt best på denne måten. Det er helt andre surfeforhold her i Marokko enn i portugal, jeg synes sistenevnte er best for nybegynnere uten tvil. Her er det mer strømmer i vannet, og ikke minst er vannet mye mer salt. I Portugal var vi i et utblandet saltvann, noe som gjorde hele opplevelsen med å dukke under mindre ubehagelig enn nå. Det har likevel vært en fin uke så langt, og vi begynner å bli godt kjent med flere av de andre, som vi har det veldig morsomt med. Liker denne gjengen, jeg!

I dag hadde vi vår første fridag på grunn av en svær fyllekule igår som jeg tror nesten alle elevene her ble hardt rammet av (enkelte mer enn andre, haha) så da ble det en times biltur opp mot paradise valley hvor man kan stupe fra klippene og ned i dype bukter. Det ble ikke noe stuping på meg, heller skrekkblandet fryd og obervasjoner. Vi kunne ha vært heldigere med været, desverre var det overskyet så vi fikk fint lite sol på kroppen, men det var likevel en hyggelig tur med fine omgivelser rundt oss. Jeg har aldri sett noe lignende iallfall, og må nok være ganske romantisk å være her med en kjæreste for eksempel. 

- Og så, litt av rommet til meg og Charlotte -

Jeg og Charlotte flyttet for et par dager siden over til en egen leilighet rett ved stranden vi surfer på, så nå er det bare å gå rett ned før leksjonene våre. Vi bor altså ikke på campen lengre, faktisk på grunn av dårlig internett der og jeg mååå jo ha internett, haha.. Så, det var ikke noe galt i campen! Men, om noen av dere vurderer å dra hit på surfeskole, så kan sikkert lapoint hjelpe dere med en slik leilighet som vi har, det vet jeg de har gjort med flere av de andre elevene som også bor her. Vi mister litt av samholdet på denne måten, noe som er synd, men vi reiser inn til campen før de fleste måltidene og blir med på gruppemåltidene, i tillegg til leksjonene så da er det ikke et stort problem. Det er herlig å bo på denne måten, vi har svær plass kun for oss selv! Nå skal vi snart løpe opp mot hotellet og ta oss en matbit, det frister med en svær salat for min del. 

Speaking of, nå trenger jeg hjelp fra dere! Jeg har mistet utrolig mye hår på hodet den siste tiden, og begynner å bli utrolig lei og ikke minst redd med tanke på hvor dette kanskje er på vei. Jeg er klar over at vitamin D, B og jern skal hjelpe, i tillegg til biotin (som jeg egentlig ikke vet hva er), og at jeg må stresse mindre - noe jeg desverre ikke kan kontrollere. Men om dere vet om noe shampo, balsam, hårkur, tabeletter, UANSETT - gi meg beskjed! Jeg trenger virkelig all hjelp! 

Nå må vi spise noe kjapt her, i morgen venter nok en lang dag med surfing og marked etterpå, noe jeg tror blir veldig gøy. Snakkes!

det gooode livet

Kommenter her

 

Her kan dere tro vi har det fint, altså! Men, jeg skal vise og forklare dere mer om alt senere og hvordan opplegget er så langt, vi har hatt en veldig fin dag med soling og surfing. Men, før jeg dro spurte coverbrands meg om jeg kunne gjøre et innlegg om hvordan man kan få fin brunfarge nå før jul, og det kunne jeg så klart! Jeg har jo mast på dere om produktene fra sunspa hundre ganger, men det er kanskje ikke så troverdig å høre det fra bare meg? Så, jeg tok med meg Charlotte i testpanelet mitt, og så kunne vi teste et par produkter sammen! Litt slik jeg gjorde før Hove med noen venninner, og det likte dere jo :-)

annonse

- Her er produktene vi skulle teste. Sunspa chocolate, bodyglow og Sara Hepp bodyscrub. Ingen av produktene er testet på dyr. - 

Og her er vi!

 


 

 

Første steget i å få en fin brunfarge, er å skrubbe huden godt - dette gjelder enten du skal sole deg ute, i solarium eller bruke selvbruner. Så, første produkt i anmeldelsen er body scrub fra Sara Happ!

Sophie : denne har jeg hatt i dusjen hjemme over en lengre periode, men jeg har aldri nevnt den på bloggen. For meg er den iallfall en selvskreven vare i badehylla, omså jeg skal sole meg eller ikke. Den lukter himmelsk, nesten litt karamell / vanilje, i tillegg er den veldig seig og god. Jeg synes den funker fint å bruke hver gang man dusjer for den skrubber ikke bort for mye, men er lett og enkel å jobbe med. Ville nok ikke anbefalt den som en superskrubb om man trenger å få av seg masse gammel selvbruner, men som fast inventar i dusjen, gjerne!

Charlotte : denne var veldig seig i konsistensen, som jeg synes var en veldig bra ting for da føler man.. eh, vet ikke helt hva jeg skal si, men deilig var det. Den lukter definitivt karamell, en av de beste luktene jeg vet som gir meg skikkelig nostalgia fra barndommen og vanligvis er jeg ikke så glad i denne lukten. Som en skrubb generelt synes jeg denne var veldig bra, likte den supergodt! Angående prisen, så synes jeg den er litt stiv, men nå tenker jeg litt på om jeg faktisk synes det er verdt det, for den er jo veldig bra! 

Bodyscrubben kan kjøpes HER.

 


 

Neste, er min favorittselvbruner fra SunSpa:

Sophie : Jeg elsker sunspa, og har det som en vane å ta et par sprayer i ansiktet hver kveld før jeg legger meg. Lukter absolutt ingenting, og gir en mørk brun farge for meg, ikke en orange tone slik som man pleier å få. Den må heller ikke fordeles med hendene etterpå, noe som er veldig deilig! Det er viktig å ha sprayen ca 20 cm fra ansiktet når man sprayer, for best mulig resultat. Om man har den for langt fra ansiktet blir ikke resultatet helt opptimalt. Man ser fult bruningsresultat etter 8 timer. Jeg bruker aldri sunspa på andre steder enn i ansiktet og på bena, men det er fult mulig å bruke på hele kroppen. Sunspa er forresten laget for bodybuildere, så den holder godt under trening. 

Charlotte: Sunspa var utrolig lett å påføre, det var rett og slett bare å dusje seg i selvbruning. Det kunne ikke blitt lettere. Den lukter ingenting med en gang du har påført den, men i natt når jeg sov følte jeg at det luktet litt plutselig. Jeg fikk farge, og er fornøyd! Angående prisen så er den absolutt ikke ille, og den passer bra til produktet du får. 

Sunspa kan kjøpes HER - jeg bruker varianten chocolate, som er den mørkeste. 

 


 

Så, siste finish på verket - bodyglow!

Sophie : Denne synes ikke jeg er et must på noen som helst måte, jeg liker best å bruke den som en slags "skyggelegger" på steder man vil framheve. For eksempel kragebeina, eller på bena - for da ser man faktisk slankere ut, eller, beina og muskler blir mer markerte. Den gjør at man ser brunere ut, og skinner fint, men jeg synes ikke man bør bruke den på hele kroppen! Heller bare som en liten detalje. Denne er på 20 % rabatt akkurat nå, og er derfor heller ikke så alt for stiv i pris. 

Charlotte: Denne likte jeg VELDIG godt, den lukter veldig godt, og jeg ble helt forskrekket over hvor fine ben man fikk av å ta den på. Det eneste negative er at det er veldig mye småglitter i kremen, så det kan muligens fort flekke av på ting og tang, men det er egentlig verdt det for beina blir så fine at det ser ut som om man har redigert seg selv i virkeligheten. Angående prisen så synes jeg definitivt den også passer bra, og er verdt produktet. Akkurat på grensa, men verdt det. 

Glo minerals body brownser kan kjøpes her, og er 20% avslag på akkurat nå - det gjelder alt fra glo minerals. 

Om dere bruker rabattkoden "SOPHIESUN" får dere 20% avslag på alt fra sunspa og bodyscrubben fra Sara Happ. Dette gjelder ikke brownseren, fordi den allerede er på tilbud. Happy shopping!  

 


 

Jeg og Charlotte har byttet over til en svær suite idag, i regi av lapoint. Vi har nå tre soverom, tre bad, en svær stue og et svært kjøkken kun for oss selv, absolutt ikke verst! Men, det viser jeg dere mer av senere. Akkurat nå må vi fikse på sveisen og komme oss avsted til en middag sammen med resten av gjengen, så klart i marokkansk tema. Etterpå blir det et ganske stort beachparty, som jeg har gledet meg til hele uken! 

bye bye, bitch

Kommenter her

Når man begynner å komme opp i 20-årsalderen må det da være ganske naturlig av meg å anta at man skal kunne samles på jentekvelder uten at hele gjengen skal baksnakke den ene stakkaren som ikke er tilstede. Jeg har hatt et lite håp om at med alderen vokser man også opp mentalt, og skjønner at man skal behandle hverandre med respekt. Men enten du er 14 år eller 40 år, mennesker ser ut til å hate hverandre like mye i hemmelighet som alltid. Etterhvert som jeg vokser og blir eldre har jeg kuttet ut en del venninner. Ikke for å være vanskelig, men fordi jeg rett og slett har insett hva jeg betyr. Om du sliter litt med å finne ut hvem som er verdt å ta vare på og ikke, her kommet et par pekepinner til venninner som det bare er å drite i, med en eneste gang.


Den gjerrige. Vi kjenner alle en slik en. Dette punktet trenger vel ikke utdypelse, men hos denne venninnna får du ikke så mye som en slurk vin på vorsj uten at hun med en gang spør tilbake "men.. betaler du sjåfør til byen da? Eller betaler du en drink for meg når vi kommer på utestedet?". Slikt gjør meg veldig, veldig frustrert.

Forsåvidt alle som baksnakker noen, og så er bestevenner med dem det neste sekundet, for og så baksnakke dem og si "ah, hun er så jævlig, skjønner ikke hvorfor ingen sier ifra! Alle er så falske". Vel, du er nøyaktig like falsk selv, og er i nøyaktig samme stilling til å kunne si ifra. Neste gang jeg er på en fest hvor jeg vet at et menneske har blitt baksnakket av samtlige i rommet, så lover jeg at jeg sier ifra med absolutt alle til stede - meg selv innkludert, så kan jeg omså falle ned i grava med dem. Nå får jeg sikkert aldri komme på fest igjen men det får omså bare være.

-  De som er det motsatte av ydmyk, og skal bruke enhver sjangse eller situasjon til å få oppmerksomhet, omså det går utover deg. 

- De venninnene som aldri er glade på dine vegne. Det finnes så mange sjalu jenter der ute som ikke klarer å glede seg over venninner sin framgang - de kan godt late som face to face, men så snart man ikke er i rommet, finner de noe å baksnakke. Eller den klassiske "hun er jo ikke såå flink" eller "hun får bare den muligheten fordi.." og så en eller annen unnskyldning, når alt egentlig går på at de selv står på stedet hvil i sitt eget liv.

- Om du konstant er den smarteste personen i rommet, er du i feil rom. Du skal konstant være med mennesker som utfordrer deg, som gir deg noe, og som ikke begrenser deg. Følger du det rådet, så kommer du veldig langt. 

- De som gjør alt kun for sitt eget ego. De som stiller opp for venninner kun for å kunne skryte av hvilken god venn de er, at man er en så fin person som gjør så mye fint for noen andre - f.eks kommer på sykebesøk til deg, men det må for guds skyld dokumenteres til minste detalje på sosiale medier og fortelles til alle. Om hun gir deg en gave - tusen bilder av den også. Om man velger å gjøre noe for et annet menneske skal det være genuint, og man skal gjøre det for å være et godt menneske. Om man har andre intensjoner kan man like gjerne bare gi faen.Jeg er glad jeg har beholdt de vennene mine som er verdt å ta vare på, og glad jeg har fått et par nye etter at jeg flyttet til oslo. Nå er jeg 100% sikker på at jeg kun omgir meg med gode mennesker, som er verdt å ta vare på. 

fun in the sun (bra overskrift)

Kommenter her Hei fra Marokko! Jeg har tatt dagen fri fra surfing, formen er ikke helt på topp og da er det bare å lytte til kroppen sin først og fremst. I tilfelle dere skulle lure, på Lapoint er det ikke slik at du må surfe hver eneste dag, du får ikke kjeft om du av en eller annen grunn ikke kan - naturligvis! Så, slik ble det altså for meg idag, og jeg har brukt et par timer i senga og en liten stund på verandaen for å få litt sol på kroppen. Her kan man forresten se fra den ene siden av byen. .

 

. . til den andre, bare man vender hodet 360 grader. Med andre ord har vi allerede utforsket det meste som er å se i sentrum.Jeg kan si såpass at marokko er perfekt for å dra på surfeskole på grunn av værforholdene, stranden og bølgene, men akkurat til denne byen ville jeg nok aldri ha reist på ferie med familien eller venner "bare for at". Det er en 50/50 fordeling på hvor hyggelige de lokale er, og spessielt damene er nok ikke så alt for begeistret for oss. Men det går fint, man holder seg jo mest til de på campen, og en del av de lokale er også superhyggelige.

 

Akkurat nå sitter jeg på cafeen rett nedenfor leiligheten vår, Charlotte er enda og surfer sammen med resten av gjengen så nå FUNKER faktisk internett! Fantastisk, haha! Og ikke minst, uvant. Jeg bestilte nettopp en pommes frites som tok sin tid, han forsto ikke hva pommes frites er. . Jeg bare " pommes frites? French fries? Potatoes that are like this?" og så illustrertee jeg med hendene. Gjett hva jeg fikk, da? Banansplit! Haha, er det mulig. Men nå tror jeg pommes frites skal være på vei, og at jeg endelig får maten min.

 Vi snakkes mer iløpet av dagen, jeg må bare bruke internett for alt det er verdt nå å få litt jobb unna. Glad i dere, og takk for alle tilbakemeldingene på bloggerne igår! Gleder meg til å se episoden selv ♥ Rart at noen skal henge seg opp i at jeg hadde uren hud, er ikke det helt normalt? Og er det ikke bare fint at det også kommer på tv? 

marokkotrøbbel og bloggerne ikveld

Kommenter her

Hei! Jeg har det helt supert i Marokko, men ikke overasskende er internettnivået her latterlig dårlig og jeg sliter veldig med å få blogget slik som jeg ønsker. . Akkurat nå sitter jeg på en liten cafe, jeg må bare si at mennene her til tider kan være veldig slitsomme så jeg prøver å kjappe meg så mye jeg kan - med et internett som faller inn og ut hele tiden. Dette innlegget har tatt 50 minutter, hjemme ville jeg ha brukt kanskje 5. Men, jeg skal ikke klage! Det er enda herlige temperaturer, folkene er enda fine og flotte, og jeg savner ikke hjemme like mye som jeg pleier å gjøre på reiser. Før hadde jeg alltid litt panikk når jeg skulle reise bort, uansett hvor mye jeg ville, men nå følers det bare beahgelig og godt på en annen måte enn før. 


Uansett, ikveld sendes jo tredje episode av "bloggerne" der hjemme i norge! Desverre får jeg ikke sett den, så da blir det dobbelepisode på meg neste uke - det er en fordel ved å ha tv2 sumo! Jeg vet at det vises en del klipp fra da jeg var i afrika tidligere i år, og som vanlig klarer jeg så klart å lire av meg noen rare sitater i løpet av sendingen, haha.. Men det var en helt perfekt tur for meg, og jeg håper også det kommer fram i løpet av episoden. Merkelig med KRITIKK for at man har en photoshoot i afrika, haha. Jeg trodde jo ikke jeg skulle redde verdenen, men jeg duger jo tydeligvis ikke til annet enn å se dum og deilig ut, eller? Om dere vil, må dere gjerne fortelle meg litt om hva som skjer i episoden og oppdatere meg underveis siden jeg ikke får sett selv! Jeg er jo likevel veldig spent skal dere vite :-) Bilder og alt fra surfeskolen kommer etterhvert, om jeg skulle ha lagt ut flere bilder nå, måtte jeg ha vært på denne cafeen til imorgen...

ready, set, surf

Kommenter herEndelig har jeg og Charlotte kommet oss trygt fram til Lapoints surfecamp i Marokko, med ikke mindre enn 60 andre elever! Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre akkurat nå, vi ble møtt av behagelige temperaturer, en flott gjeng og vår egen toppleilighet, som til og med har en egen veranda. Selv om standaren på leiligheten er veldig enkel (tenk tv fra 70-tallet, for eksempel), så vil jeg kalle tilværelsen akkurat nå ganske luksus. Jeg ser fram til å være her en uke og rett og slett bare...være. La det som skjer hjemme, bare være hjemme og så får jeg ta det neste lørdag heller. De nærmeste naboene våre i leilighetsbygget er to tilsynelatende veldig hyggelige gutter, som er fra england faktisk. Ser fram til å bli bedre kjent med dem, og alle de andre her i uken som kommer. 

 


Vi kastet akkurat i oss en sen middag, og jeg holder en knapp på å komme meg i seng innen de neste tretti minuttene. Husker dere for litt siden da jeg fortalte at om jeg skulle få ta botox måtte jeg slutte å røyke sigaretter? Det klarte jeg, men byttet tragisk nok over til snus som jeg ble super-avhengig av, så på denne reisen har jeg ikke tatt med meg en eneste boks slik at jeg skal kunne slutte helt med nikotin. Holder på å få abstinenser og egentlig litt panikk haha, så derfor er det nok best å bare legge meg - i tillegg venter en tidlig morgen med surfing, woho! Lurer veldig på hvordan jeg ligger an der.

Ellers kan dere gjerne komme med deres beste tips for å slutte med snus! Appen får jeg ikke lastet ned her, og babysmukken har jeg glemt hjemme :-( Vi snakkes imorgen! Husk bloggerne! 

en anbefalning

Kommenter her

 

I går dro jeg på kino sammen med kjæresten for å se en film som heter "as above, so below" som jeg bare er nødt til å anbefale videre til dere! En av de beste skrekkfimene jeg har sett i hele mitt liv, uten tvil. Før vi dro på kinoen ante jeg ingenting om filmen og syntes hele filmen virket litt merkelig da den først startet,, men herregud så bra den var. En utrolig god, sterk historie med mange skumle scener som gjorde oss begge litt redd innimellom. Jeg er veldig kresen på grøssere, for eksempel likte jeg ikke "annabelle" som jeg hadde hørt så mye bra om, men denne var ikke kjedelig et sekund og jeg ville nesten ikke at den skulle bli ferdig. ANBEFALES! Terningkast 6! Kom gjerne med tips til andre gode filmer som går på kino for øyeblikket, jeg elsker kino :-) 


Akkurat nå er jeg og Charlotte godt plassert på gardermoen, flyet vårt til Marokko letter om 40 minutter og fram til da skal vi begge kjempe for å ikke falle i dyp søvn, haha. Jeg fikk utrolig mange fine headere på mail, så tusen takk for det! Den jeg har valgt ut å bruke fikk jeg tilsendt av Kristine Valberg, tusen takk ♥ Vil gjerne fortsette med en litt mer "classy" look på bloggen, føler meg litt ferdig med hele det trashy aspektet. Jeg har vel vokst litt opp, rett og slett.

Fin, ikke sant? Uansett, vi blogges ikveld fra Marokko! Husk bloggerne klokken 20:00 på bliss i morgen, forresten :-)

i morgen drar jeg!

Kommenter her

Nå er kofferten pakket, og jeg begynner å bli mer og mer klar for nok en runde med surfeskole - denne gangen til Marokko! Nok en gang reiser jeg med Lapoint, jeg hadde en helt fantastisk tur sist gang og er så glad for at jeg og Charlotte har fått enda en reise i boks. Satser på at dette heller ikke blir siste gang, jeg ser fram til en uke med trening, strandliv, møte nye mennesker og litt fest! Jeg har lest at utelivet i Marokko er helt sinnsykt, noen som kan bekrefte?Jeg er som sagt på level 2 nå, som går ut på at man skal begynne å bevege seg utover og surfe bølgeveggen, og man skal forsøke å surfe diagonalt med bølgen istedenfor rett fram, som man gjør på nivå 1. Vi surfer i to til tre timer per dag, etterpå er det lunsj, og så får man gjøre hva man vil. Herlige dager, som jeg lengter etter! Dere kan lese mer om nivå 2 her. Lapoint surfcamp Marokko er et lite hotell i hotell midt i sentrum av Taghazout, som visstnok ligger veldig bra til med en stor, digg terasse. Campen ligger ca 50 minutter fra vannet, noe som betyr at vi sikkert kommer til å gå en del for å surfe på egenhånd etter at leksjonene er over for dagen. Rommene er av enkel standar, men vi er jo heller ikke der for å være på luksushotell. I morgen er det meldt 23 grader, strålende sol og ikke engang en lett bris, det blir så herlig! 

Noen bilder fra sist reise i april. . 

Ellers kan jeg melde om at det alltid er veldig god stemning på lapints sine surfecamper, jeg kom så godt overens med menneskene der, og flere har jeg holdt kontakten med i ettertid. Vi brukte dagene på surfing, shopping, soling, volleyball, yoga og til og med et lite poledancingkurs ble presste inn. Vi filmet til bloggerne sist gang, og jeg gleder meg til å se det på tv om et par uker! Da får dere som også er usikre på å dra, et litt bedre innblikk i hvordan det funker. Eller nå aner jeg jo ikke hvordan det blir framstilt på tv haha, men det kan jo nesten ikke komme negativt fram etter en så bra reise.

 Noen som har vært i Marokko og kan fortelle meg litt?

its all about the ass

Kommenter her

 

sponset bukseFor et par dager siden fikk jeg endelig en ny pakke fra weightles hjem til meg, jeg bruker kun buksene fra den nettsiden om dagen og trenger derfor litt variasjon. Men helt seriøst, etter at jeg begynte med disse, klarer jeg ikke å bruke vanlige jeans. Jeg synes vanlige jeans er ubahgelig og gjør at jeg får en skikkelig flat rumpe i forhold, haha! Det er også deilig at buksene blir pakket slik at de får plass rett i postkassen, det sparer meg en tur til postkontoret!

Min nyeste i samlingen er WR.UP DENIM SKINNY  ♥

Jeg eeeelsker den! Jeg har størrelse XS og i modellen petite. Riktignok synes jeg alle buksene blir finere når man har brukt dem en stund, med en gang de kommer ut fra pakken er de jo også fine (dette er første gang jeg prøver den på), men den tilpasser seg kroppen bedre etterhvert. En jentekveld for litt siden var vi tre forskjellige jenter som prøvde en weigthlessbukse som var min, og vi alle var helt forskjellige størrelser. Men, alle fikk den på seg, så da ble vi "sisterhood of the travelling pants", om dere har sett den, haha.

Som sagt er dette en denim-modell, som ser mer ut som vanlige jeans. Toppen jeg har på meg er en BEVERLY L, og er også fra weightless. De har masse fint treningstøy, og dette er vel også egentlig en treningstopp, men jeg synes den passet fint til hverdags også. Veldig god å ha på seg, er den! 


Noen av mine andre favoritter:

Her har dere noen av mine andre favorittbukser fra weightless! Hvilken er deres favoritt? Hele utvalget finner dere her - jeg lover, slike bukser er så verdt en innvestering om man har lyst på litt bedre selvtilitt angående bakdelen sin. Jeg føler meg iallfall veldig fin med den på! 

Denne liker jeg riktignok aller, aller best! Nå er det snart et år siden jeg fikk den, og det går aldri mer enn et par dager før jeg setter den på meg igjen. Et par av mine lesere har klaget på at weigthlessbuksene fort får hull i skrittet, men det har personlig ikke skjedd med meg, så da har man vel kanskje hatt uflaks. . ? Jeg synes uansett de er verdt enhver krone!

Nå er jeg veldig fornøyd iallfall, og skal strutte litt rundt her hjemme! 


 

Har forresten bestemt meg for å bytte ut headerbildet mitt til noe som er litt mindre. . vulgært. Tror det kan være passende akkurat nå, og ikke minst bedre for min profil, jeg vil jo ikke at "drøy" er det første noen skal tenke når de kommer inn på bloggen min. Så, om du er flink til å lage headere, og kan lage noe ut av bildene fra DETTE innlegget, er det bare å sende meg en mail når det er gjort. Den jeg velger får så klart link til sin eventuelle blogg :-) 

parteey

Kommenter herMin jumpsuit fra River Island. 


Jeg ble overtalt om at jeg er "hur snygg som helst", så da blir det premierefest på meg likevel! Og da kjæresten kom hjem med en liten gave til meg var det vanskelig å være i dårlig humør. Det setter jeg stor pris på ♥ Om det ikke blir full fest idag, noe jeg tviler på men som Robin nekter å godta (fest fest fest fest) så har vi bestemt oss for å dra ut og spise litt asiatisk mat etterpå - så ja, så langt gikk min "try not to look pregnant"diett, høhø.

Og så standaren!

Vi snakkes ikveld!

nok er nok

Kommenter her

Jeg startet min torsdag på espresso house sammen med Charlotte - nå er det bare to dager igjen, så er vi i Marokko! Kjenner det skal bli så godt å komme bort, og min diett starter. . vel, akkurat nå, haha. Mest sannsynlig ikke før på lørdag. Jeg er jo nødt til å kutte ut brød, pasta, ris, melk og forsåvidt alt av mat som gjør at jeg ser ut som en oppblåst ballong, da sitter jeg vel igjen med en agurk i kjøleskapet. Så utrolig irriterende å se ut som om man er seks måneder inn i et svangerskap bare man tar seg en brødskive, noe jeg gjør fem ganger om dagen. Skjerpings nå, frøken!

Etter at en kaloribombe var intatt dro jeg videre til coverbrands sine kontorer for å diskutere innleggene i november, pluss velge ut litt nye produkter jeg skal teste. Å gå rundt i lokalene der er nok en jentedrøm for mange, å bare kunne plukke med seg hva man måtte ønske. Det ble en hel haug av ting for meg denne gangen, og jeg gleder meg til å starte testingen!

Så, fra den ene jentedrømmen til den andre - jeg dro innom Rebirth of the princess, en forhandler på frogner for å finne min neste Sherri Hill kjole som jeg skal bære på tv2 sin vårlansering nå i november. Jeg gikk for noe litt annerledes denne gangen, en veldig lang kjole som jeg må legge opp litt og så passer den perfekt. Noe å se fram til! Elsker kjolene fra Sherri Hill, det blir nok mitt "faste" merke når jeg skal på litt større fester eller gallaer. Desverre går jeg glipp av årets kjendisgalla som er til helgen, det er første gang jeg er invitert, men Marokko er jo ikke helt feil heller. 


Bukse fra weightless / jakke SUPERTRASH / veske miss selfridge 


I dag er planen å dra på førpremieren til Iskrigerne, en serie skaperen bak "bloggerne" har laget. Det skal være rød løper, litt mingel og en kinovisning så vidt jeg har blitt fortalt, og jeg er enda litt usikker på om jeg skal ta turen - en dritt periode for meg, dette her. Altså når jeg leser over og tenker på for en fin dag jeg har hatt, så skammer jeg meg. Helt ærlig så føler jeg meg kvisete, feit og stygg, og at enhver jævel jeg ser på gata er hundre ganger penere og mer suksesfull enn meg. At jeg gruer meg til å ta bilder. Jeg mener, hvor kommer disse latterlige tankene ifra? Kan man ikke bare børste de vekk? Jeg sov 15 timer igår. Absolutt ikke bra. Og nå har jeg bare lyst til å sove igjen. Jeg sitter inne på et mørkt rom og unngår å se meg selv i speilet. Og jeg klarer ikke å skyve det bort. Jeg føler meg usexy som åpenbart utstråler at jeg selv føler meg usexy og da blir jeg enda mer usexy, haha. Evig vond sirkel. Så nei, på tide å krølle håret, ta på nye løsvipper og slenge på en ny kjole - for på den premieren skal jeg. Jeg håper ikke det gjør noe at jeg skriver fra meg på denne måten, for jeg vet jo at jeg har ingen rett til å  klage. Men, jeg vedder på at det sitter så mange flotte, nydelige jenter der ute som ikke vet hvor fine de er, og klager likevel. Skulle ønske jeg kunne se meg selv igjennom noen andres øyne for en dag. Om det hadde hjulpet, kanskje?

HERREGUD DIN JÆVLA SYTEHØNE. Nå er det nok. På tåde å ta på løsvippene. 

 

 

my mind

Kommenter her

Dere vet de dagene hvor man har så mye å gjøre at man ikke aner hvor man skal starte, så man ender opp med å gjøre absolutt ingenting? I tillegg til å ha mye å gjøre føler man seg ufresh uansett hvor mange ganger man dusjer, hvor mye sminke man legger på eller om man bytter til de fineste klærne man har.  Så sitter man igjen på gulvet etter å ha skyvet bort alle som prøver å hjelpe og tenker "herregud, så teit du er", og skammer seg. 

Jeg møtte en jente i helgen som sa til meg "jeg er absolutt ingen, men jeg får alle til å tro at jeg er alt, på grunn av attituden min". Og det var sant - ikke at hun er ingen, men jeg følte virkelig at hun eide hele rommet og var queen-b over den lille festen vi var på. Jeg vil også være queen-b.

Så, fuck det å ligge inne å synes synd i seg selv. Dere som har vært deprimerte før og kommet ut av det, kjenner vel sikkert igjen angsten man noen ganger får - fordi man er så redd for å havne helt nede igjen. Nå som jeg har hatt det så fint så lenge, fikk jeg helt panikk i morges da ting plutselig føltes veldig lite greit igjen. Og hvorfor skal det føles lite greit? Jeg har det jo helt fantastisk, og da er det bare å bestemme seg for å ha det bra. Kjefte litt på seg selv, ikke minst le litt av seg selv og faktisk innse hvor teit man er som kaster bort tid på å gråte. For ja, helt ærlig, så har jeg grått idag. Masse, masse, masse. Uten noen spessiel grunn. Takk gooode gud for at jeg har Robin som virkelig er en engel for meg, det føles så rart å ha noen som faktisk klarer å trøste meg og som ikke bare skyver meg bort når jeg er vanskelig. Det gjør meg så utrolig glad, selv om jeg er dårlig på å vise det.

På tide å ta seg sammen igjen, da. Jeg er jo egentlig ganske bra. 

LIVESHOW!

Kommenter her

TUSEN TAKK FOR ET GØY LIVESHOW ♥

den største gleden

Kommenter her

 

Veske MISS SELFRIDGES / jakke NELLY (utsolgt) / genser choies / lue River Island / støvler HUNTER (adlinks) 

 


Nå har endelig Anne-Sofie kommet til oslo ♥ ♥ ♥ Så herlig at hun kommer hit såpass ofte, dette blir en bra uke og på lørdag reiser jeg til Marokko for min andre runde på surfeskole! Æh, kjenner sommerfuglene fly som noen gale i magen min. . Det blir så bra! Jeg reiser sammen med beste Charlotte, likt som sist gang, og nå som vi er på nivå 2 i surfing blir dette enda mer spennende og utfordrende enn sist gang :) Uansett, jeg og Anne-Sofie kom nettopp til Marte med en bursdagsgave, vi tok med vin, blomster og en pengebok fra Louis Vouitton, Hun ble helt sjokkert og veeeeldig glad, så da er vi fornøyde! Det beste er å glede andre, jeg vil mye heller bruke mye penger på andre enn meg selv. Kanskje noen av dere er enige?

Jeg prøver på nytt med liveshow ikveld igjen forresten, klokken 21:00 smeller det igjen på bloggen og varer i en time. Det gleder jeg meg til! De har forsterket serveren sin igjen slik at mye trafikk ikke skal bli noe problem, så jeg krysser alt jeg har for godt signal og en fin "samtale" med dere lesere. En live spørsmålsrunde med andre ord, så jeg håper dere har masse spørsmål på lager til meg - eller om dere vil jeg skal vise noe i leiligheten, for eksempel. Vi snakkes da, nå skal jeg være sosial her! 

koseoverdose

Kommenter herJeg glemte helt å fortelle dere om "Dritseint med Edel" som jeg var gjest på idag! Vi spilte inn for et par uker siden, så jeg klarte å blande datoene med når det gikk på tv. Men, helt tilfeldig fikk jeg det med meg, og jeg synes personlig det gikk ganske bra! Veldig morsomt å få være gjest iallfall, og jeg må si at jeg elsker Jan, som er en av karakterene i showet. Det er såååå min humor! Klein og søt :)Jeg og min kjære har akkurat spist litt, junkfood som vanlig (desverre, men jeg liker jo ikke sunn mat, haha). Det ble wrap på meg og pizza på han, og som forventet spiste vi ca 1/3 av maten og så var vi begge ekkelt mette. Vi har hatt en super myspys-koseoverdose-dag, fordi vi begge har fått hver vår onepiece som vi kan matche i hjemme! Så utrolig deilig, og ikke minst å være NAKEN under som jeg er i skrivende stund. Føler meg fri som fuglen, haha! Onepiecen er av modellen AVIATOR ONESIE,  jeg har xxs og Robin har large. Jeg har veldig lyst på dollar onesie, som har masse trykk av dollarsedler på seg. Kanskje i neste omgang! Vi nådde forresten et nytt lavmål da vi gikk på rema med onepeace i sta, haha. Men de er jo ikke akkurat lett å ta av seg når man først har begynt. . .

Har noen av dere en onepiece? Sant de er latterlig gode? 


Nå skal vi fortsette å kose her, og så prøver jeg meg på liveshow igjen i morgen. Veldig hyggelig at så mange ville se på da, og i morgen skal serveren være fikset slik at vi kan kjøre igang. God natt! 

 

LIVESHOW!

Kommenter her

Det som har skjedd, er at jeg har fått alt for mange treff på serveren, og derfor har den blitt brutt ned. De jobber på spreng med å fikse det :-) Så, de skal fikse serveren, og så kjører jeg igang i morgen slik at alle kan få sett med god dekning. Men, veldig gøy at så mange tittet innom! 
mine julegavetips!

Kommenter her

i samarbeid med COVERBRANDSNå er det snart på tide å sette igang med julegavehandlingen, jeg føler meg ganske flink som allerede har to av de viktigste julegavene unnagjort - bestevenninna Anne-Sofie og kjæresten er allerede fikset. Anne-Sofie fikk en flybilett til oslo (hun kommer i kveld, woho) og Robin fikk en louis vuitton som han ikke klarte å vente med å åpne så den løper han rundt med nå, haha.. Uansett har jeg enda mange gaver igjen på lista, og coverbrands spurte meg for litt siden om jeg kunne lage noen tips fra nettopp deres nettside - og det gjør jeg gjerne, for der er det mye å hente! Jeg har også en rabattkode til dere, SOPHIEJUL gir 20% avslag på absolutt alt på nettbutikken, så lenge du handler før 06.11. Dersom du ønsker å handle noe fra den nettbutikken, kan det være et lurt tips!

Dessuten er det jo greit å bruke desember på å kose seg med venner, familie og kjæreste, stresse kan vi gjøre i november :-) 


Jeg velger å ta utgangspunkt i produkter jeg selv har testet og er fornøyd med, jeg vet det kan være litt "skummelt" å bestille fra internett, og vil derfor kunne gå god for produktene selv.

JORGOBE aniktsmaske testet jeg ut sammen med Robin for litt siden - veldig vanskelig å få av seg, men så verdt det! Et godt julegavetips til en venninne, søster eller mamma - og omså dere har en kjæreste lik meg, så kjæresten også! Den forebygger nye hudormer, renser dyben i huden og man får lavere fettproduksjon i ansiktet. Huden blir veldig myk etterpå!

1. Sminkeveske fra LULUS er alltid en slager! Jeg har selv i flere farger, men mangler faktisk sort, så det er noe jeg nesten må ønske meg selv også. 

2. Bahama mama solpudder er perfekt for contouring i ansiktet, jeg bruker det på siden av nesa og i kinnbeinene. Det varer veldig lenge, og jeg har brukt det fast i et par år nå. Heller ikke testet på dyr (noe svært få varer på coverbrands er) så det er en stor tommel opp! 

3. The balm NUDE TUDE er en palett jeg også bruker fast, bestående av 12 fantastiske øyenskygger, i tillegg følger det med en kost. 

4. Chocolate Solei solpudder.  Dette solpudderet brukte jeg før, men jeg har en ganske "grå" hudtone og derfor bel det litt for. . hva skal man si, rødlig for min smak? Så, det har jeg gitt til Robin nå (haha, min sminketester) og han bruker det hele tiden. Det smaker og lukter utrolig godt! 

5. Billion dollar brows universal pencil. Denne brukte jeg før jeg tatoverte på brynene, og jeg elsket den. Den er vannfast, er lett å påføre og er brukt av flere store kjendiser i hollywood. Blandt annet Lauren Conrad, og hun ser jo ikke akkurat så verst ut. 

6. Bare minerals lash domination. Denne kan minne litt om Loreal telescopic, som kanskje er mest kjent for dere som handler sminke i butikkene? Vel, jeg elsker dem begge, men denne må nok være favoritten. Nå har jeg hatt den i fire måneder og den har enda ikke blitt tørr, stor tommel opp! Eller nei, nå lyver jeg. Faktisk har jeg hatt den siden Mai så jeg nå, og den har enda en lang vei å gå. 

Smilelab flash blogget jeg litt om sist gang, en ny favoritt for meg innen tannbleking. Dette har jeg blogget om et antall ganger, så dere som er faste lesere har nok fått det med seg. Faktisk gav jeg en en eske til en venninne i gave for noen måneder siden, hun var først skeptisk men ble, i likhet med meg, utrolig fornøyd. Perfekt venninnegave, og jeg vet mamma også ønsker seg en slik!

Sunspa har jeg også blogget om et antall ganger, og Chocolate er min favoritt. Da får man en slik farge som jeg viser på bildet over, mørk og fin. Jeg har enda ikke funnet en selvbruner som kan slå denne, bildet over er faktsik hentet fra tidlig 2012, så den har jeg brukt over en lang tid. Billig og bra, ingenting slår Sunspa og det mener jeg 100%. Anbefaler den til alle jeg kjenner, og det med god grunn! 


Coverbrands har gratis frakt og 100 dager returrett, så her kan jeg garantere et sikkert kjøp ♥ Har dere startet med julegavehandelen enda? 

hallo horeween

Kommenter her Denne helgen har det vært fest både torsdag, fredag og lørdag, noe jeg sjeldent tillater meg selv. Jeg er ikke så stor fan av alkohol som dere allerede vet, men akkurat denne helgen klaffet det meste og jeg har hatt noen fine dager med gode mennesker. Jeg har ikke festet som dette siden jeg var 14 og jeg kjenner det på  kroppen nå. En ting er sikkert, jeg kan trygt droppe squatsene mine ikveld, for all den twerkingen og bouncingen på dansegulvet har kommet godt med på setemusklaturen!
Så, når jeg først er hjemme i min egen leilighet er det godt å kunne tenne litt lys, spise junkfood, leve meg inn i gossip girl og ha jentebesøk. Nå har fine Kaja vært her en stund, vi så bloggerne sammen (takk for fine tilbakemeldinger!), og snakket litt om de rare (men fine) kjærestene våre. ♥ Guttene hang altså sammen, så var Kaja her hos meg. Perfekt! 


I morgen kjører jeg definitivt igang med livesendingen jeg nevnte for dere. Jeg får en angst når jeg sier "dette kommer på bloggen" og så skjer det ikke, men akkurat som i alle andre mennesker sitt liv dukker det også opp uforutsigbare situasjoner. Når jeg først skal ha en livesending vil jeg gjerne gjøre det ordentlig med fult fokus på kun bloggen og dere i minst en time - så, nå har jeg skrevet det ned i avtaleboken, satt av noen timer på ettermiddagen, så kan vi snakke litt direkte i morgen :) Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! I løpet av morgendagen har jeg også en time hos Sherry Hill for å prøve litt nye kjoler, en sminkesession med makeupartisten min Stephan, og endelig restylane i kinnbeinene igjen. Herlig! 

 

bloggerne - silikonepisode

Kommenter her

 

Om dere har lyst til å se en fjortis som er høy på morfin / valium / masse smertestillende, bør dere skru på skjermen og se bloggerne 20:00 ikveld. Jeg vet at jeg må holde meg unna narkotiske stoffer for det er jo SÅ GODT! Dere som har vært operert skjønner hva jeg mener, man svever på en rosa sky og omså noen kaller deg stygg i ansiktet ditt tenker du bare "jaja, for en vakker sjel" - sånn cirka. 

Uansett, jeg tror dette blir veldig gøy, og kanskje en liten advarsel for dere som vurderer silikon. Jeg snakker litt om det i episoden, jeg angrer ikke på valget mitt men for meg var det et smertehelvette som jeg håper jeg aldri må igjennom. Man vil aller helst bare sove i en uke og må ha hjelp til å gå på toalettet. Eller, slik var det for meg, kanskje noen andre med silikon kan dele erfaringer?

Uansett - 20:00 på bliss, vi snakkes under episoden og så klart rett etter ♥

update - tatoveringen i leppa

Kommenter herDet er flere av dere som har spurt meg hvordan det går med hello kitty tatoveringen som jeg tok i januar, og her er den! Enda like fin, etter 10 måneder. Riktignok har jeg tatovert over to ganger slik at den skal sitte bedre, jeg har jo et ønske om at den skal vare en stund når man først skal tatovere seg. Dette er den minst smertefulle tatoveringen jeg har tatt, det gjør ingenting vondt og hele prosessen var unnagjort på ca 5 minutter. Det eneste som gjorde vondt, var at tatovøren lente seg over leppene mine som var nypumpet av restylane, haha. Dere som har sprøytet noe inn i leppene før, skjønner hva jeg snakker om. 

Hva synes dere om tatoveringer inne i leppa, hot or not? Jeg mener åpenbart førstenevnte :)


Det har vært en full ryddedag her hjemme, og det gikk ikke helt smertefritt for seg.. Dusjen har blitt tett og jeg har smålig panikk, man merker virkelig at man er voksen når man nærmest må stå på hodet ned i sluket slik at man skal få dusjet den dagen. Da jeg bodde hjemme tenkte jeg ikke over at slike problemer eksisterte, om noe var feil ropte jeg bare på foreldrene mine som på "mirakuløst" vis klarte å fikse hva det nå enn måtte være. Uansett, håper jeg får ordnet det 100% snart, slik at jeg kan bruke lengre enn 1 minutt i dusjen før badet er fullt av vann.


VINN BILETTER - one direction

Kommenter her

Jeg ble så glad da jeg fikk beskjeden om at jeg får muligheten til å gi leserne mine biletter til One Direction! Jeg har fire biletter, så jeg tenker å trekke to vinnere som får to biletter hver. Konserten finner sted på Ullevaal Stadion den 19 juni 2015 og som jeg gleder meg! Jeg var så skuffet da jeg ikke fikk sett dem live i år, så denne gangen må jeg bare oppleve det sammen med jentegjengen. De er så talentfulle, og ikke minst kjekke!

Alt du må gjøre for å ha muligheten til å vinne, er å like fanpagen min på facebook HER, og legge igjen en kommentar her på bloggen med mailen og navnet ditt. Jeg trekker vinneren i løpet av neste uke! Dere må gjerne trykke deltar på arrangemanget på facebook HER også, om dere skal på konserten likevel. 

Takk til live nation som stiller opp med biletter for konkurranse, og ikke minst - takk for at dere booker så mange bra artister til Norge ♥