hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2013

dagens outfit

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

Nå er det bare forberedelser, forberedelser og mer forberedelser til kvelden som står på planen, men jeg gleder meg sånn! Mathea, en venninne av meg, er så flink til å arrangere sammenkomster for jentene, vi var der på halloween også, og flere ganger i russetiden. Om jeg bodde litt mer sentralt ville jeg ha gjort det samme, det er jo så koselig når man gjør noe spesielt sammen, annet enn å bare drikke shots og dra på byen! 

I går var jeg og ett par andre venninner hos Martine for å fikse neglene og lage vårruller til idag. Det var veldig koselig og vi fikk snakket masse, jeg føler meg heldig som har så jordnære og snille jenter rundt meg. I tillegg har jeg to bestevenninner som bor i andre byer! Venner er, uansett hvor kleint det høres ut, det viktigste som finnes ♥

Meg og min kjæreste/bestevenn Stine! Genseren jeg har på meg er fra badkids.no, elsker den nettbutikken! Buksen jeg har på meg er fra nelly HER Det ble kjole nummer 1 i kveld, tenkte jeg måtte dryle på med litt pupper (som alltid?). Nå er jeg hos Lotte , men straks hopper vi ut døren! Vi snakkes i morgen, jeg har med meg kamera OG ekstra blitz, så dette bør bli bra!

 

Kjolen min er fra HER 
hvilken kjole?

Kommenter her

Som jeg nevnte litt kort for dere igår, så skal jeg på julebord ikveld! Jeg har mye som skal ordnes før den tid, blandt annet må jeg lage cupcakes og pakke inn gaver jeg skal ta med.. Og kanskje det vanskeligste av alt, finne ut hva jeg skal ha på meg. Det står mellom mine to nyeste kjoler, begge ble kjøpt for å bruke i en slik anledning. Hvilken synes dere jeg burde velge? Vanskelig! Jeg tror kanskje jeg heller mest mot kjole nummer 2, men samtidig blir den kanskje for lite "bling-bling",haha. Jeg har hørt de andre jentene skal ta den helt ut! 

1. Kjole kjøpt  HER  / 2. Kjole kjøpt HER 
hvorfor klage?

Kommenter her

I det siste har jeg obeservert en ny "trend" kaste seg over bloggnorge. Nå gjelder det enkelt å greit å ha det så jævlig som mulig slik at du kan skrive ett innlegg om det, og få mange "likes". Eller, enten det, eller så kan du late som om du bryr deg om dyr å skrive et halvhjertet copypast innlegg om Canada Goose eller acneskjerf, gjerne mens du trykker i deg en pølse (for hvem bryr seg vel om grisen, sant). Det har enkelt og greit gått opp for folk at om man har det kjipt får man mye sympati, og man framstår gjerne som sterk om man blogger temaer som anoreksia, vold, rasistiske bemerkninger eller dyrevelferd. Vi nordmenn lærer likevel aldri. 

Nå har vi vel alle innsett at det funker å provosere. Vi henger med andre ord 10 år etter Christer Falck som skjønte dette for lenge siden og fra tid til annen lar seg sitere på noe idiotisk piss han har sagt i Se og Hør som sprer seg som ild i tørt gress. Jeg personlig synes Christer er en spennende mann som jeg gjerne skulle ha snakket med, og jeg fatter ikke hvorfor folk tar seg nært av han han sier? Er det fordi man synes det er morsomt å bli "lei seg", og dermed kan man skrive et blogginnlegg på temaet, få masse likes og masse oppmerksomhet? Sorry ass, men om man får anoreksia på grunn av noe Christer Falck av alle personer har sagt, så var man sikkert rimelig psykisk syk i bunnen. Et friskt menneske får ikke anoreksia fordi Christer Falck kaller deg "FHM-chubby". Jeg er FHM-chubby, jeg fikk høre av en fotograf at om jeg vil fortsette å jobbe, så må jeg begynne å trene eller spise mindre. Slik er virkeligheten, og man må være sterk for å kaste seg ut i "medie-verden", enten det er som blogger, reality-deltager, sanger eller skuespiller.

Desverre er det nå slik at det lønner seg å klage, det lønner seg å ha det kjipt fordi da får man masse oppmerksomhet og masse oppmuntringer. Man kan gjerne ha det helt fantastisk å ha jobbet ræva av seg hele livet for å ha kommet seg der man er nå, men så lenge man ikke klager får man heller ikke creds. Man kan være lei seg for noe Christer Falck har sagt, man kan ha blitt banket på fylla eller man kan være lei av livet. Man kan ha anoreksia å legge ut et lettkledd bilde av seg selv, eller slite med overvekt å gjøre det samme. Da får man applaus, "likes" og medieoppmerksomhet. Men om man har et bra liv, er fornøyd, har oppnådd noe bra eller rett og slett er lykkelig, så er ikke det verdt særlig mye. Jeg har merket hvordan dere snur dere etter vinden. Jeg kunne ha skrevet et helt innlegg nå om hvor kjipt ditt og datt er, fordi jeg har ekstreme bekymringer og utfordringer i hverdagen jeg også. La oss si at jeg skrev ett innlegg nå om hvor stygg jeg synes jeg er. At jeg har det helt grusomt og at jeg har lyst til å kutte ut mat. Jeg lover dere, jeg hadde fått så mange kommentarer om hvor fin jeg er, at jeg må ta vare på meg selv og at jeg blir sett opp til. Men om jeg hadde skrevet ett innlegg om hvor fornøyd jeg er med meg selv, så ville jeg ha fått høre at jeg er stygg, feit og at jeg bare skal gå å dø. Det er helt sykt.

Jeg har det veldig bra og er i bunn og grunn fornøyd med livet mitt, uansett om nedturer kommer. Men jeg har også hatt det veldig kjipt, og jeg vet av erfaring at da bør man heller søke hjelp - ikke likes på sosiale medier. 

Jeg får alltid en trang til å legge ut et lettkledd bilde av meg på slutten av et slikt innlegg, men istedenfor legger jeg ut noe sosialt akseptabelt. Jepp, jeg kan jeg også! Dette ødelegger kanskje mitt "barbie-potensiale", men la gå! 

.. Jeg klarte ikke likevel. Vet ikke hva det er, jeg må bare! Dette bildet er nå snart 1 år gammelt. . Liten funfact : jeg er glad for at jeg hadde den shooten. Bite my ass off. 

tynn eller burger?

Kommenter her

Jeg sitter og sminker meg mens jeg hører på denne utrolig fine cover-låten av Julie Bergan og Astrid Smeplass. Vanligvis føler jeg cover-låter blir så masete, men denne har gått på repeat! De er jo norske også, det liker vi!

 Den kan dere finne på spotify HER! Jeg har selv lagt den inn i min liste. 

Jeg har akkurat vært i byen for å kjøpe meg alkohyler til morgendagen, da skal jeg på jentejulebord! Gleder meg masse, er glad jeg ble hjemme denne helgen slik at jeg ikke trenger å gå glipp av noe.Jeg lider enda av post-traumatisk-fotballfrue-anoreksi, og sitter derfor i tidenes dilemma. Spise en burger å se ut som et fjell etter jeg har født, eller droppe det hele å dryle lavkarbo? Jeg har så lyst til å se slik ut at det gjør vondt i lilletåa! Men neida, det blir burger. Det er verdt å være feit for enkelte måltider.. Håper dere skjønner at jeg er veldig ironisk og sarkastisk og hele pakken. Litt kjedelig å måtte påpeke det, men enkelte tar jo alt seriøst. 

Jeg holder nå på å ta på meg ansiktet mitt, jeg prøvde min nye mascara for første gang idag! Dyrevennlige produkter i all ære, men det har vært vanskelig å finne en god mascara som ikke er testet på dyr. Min tidligere favoritt var Dior, etter det byttet jeg over til Lancolme, men begge deler kommer på bekostning av små, uskyldige dyreliv - altså, ikke verdt det. Men jeg har ikke funnet en mascara som helt kunne måle seg, før nå! Min nye erstatter fra Dior er Too Faced Better Than False Lashes. Bare navnet i seg selv høres ut som noe jeg kan like, hehe. 
Jeg liker den! Dere kan kjøpe den hos coverbrands for 395 kr HER 

Det er mange av dere som har spurt hvilken selvbruning jeg bruker, så jeg tenker å nevne det litt kjapt nå. Jeg bruker SunSpa, det fåes også kjøpt hos blandt annet coverbrands. Det bruker jeg kun når det er spesielle anledninger, men før brukte jeg den mye hyppigere enn nå! Jeg har skrevet om SunSpa tidligere, innlegg kan dere finne HER og HER '


jeg vil også

Kommenter her

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg å være særlig blyg når det kommer til å flekke av seg store deler av klærne før jeg skal ta bilder. Jeg har vært ganske "dristig" på bloggen helt siden den startet, med bilder i små shortser og litt utfordrende poseringer, og nå i mitt siste år, FHM to ganger. Jeg har riktignok en klar grense, jeg vil for eksempel ikke gjøre NOE som helst som i det hele tatt ligner på sex på hverken bilder eller film, og jeg vil ikke ta av meg undertøyet. Hvorfor tar jeg slike bilder, spør du kanskje? Fordi jeg synes det er gøy. Jeg har en fin kropp, men den er langt ifra perfekt - jeg spiser ikke særlig usunt, men jeg trener aldri, derfor har jeg heller ikke en like spenstig kropp som inspirasjonsbildene på internett, og jeg er OK med det. 

Men idag ble jeg skikkelig, skikkelig lei meg. Jeg så bildet fotballfrue la ut på instagram av seg selv, 4 dager etter fødselen, hvor hun ser bedre ut enn jeg noen gang har gjort eller kommer til å gjøre. Det var ikke sjalusi, fordi jeg unner henne det, det har jo neppe kommet gratis. Men jeg kan likevel ikke stoppe tankene.. Kommer jeg også til å se ut slik om jeg gjør som hun, om jeg bare legger om litt på levestilen? Har et sunt kosthold og trener? Ser man slik ut da etter 4 dagers fødsel, eller er dette en løgn man blir pakket på av bloggere som skal framstille alt som perfekt? Det er ikke godt å vite, jeg vet bare at jeg droppet brødskive med nugatti og tok et halvt eple istedenfor. Og det er faen meg ille.

Jeg håper for alt i verden at ingen av dere noen sinne har følt at dere må slanke dere eller trene mer grunnet bilder dere har sett på min blogg. Det har aldri, aldri vært meningen. Jeg mener ikke selv jeg har skapt et urealistisk ideal. Tenk dere om, jeg har betalt 40 000 for puppene mine, enhver "idiot" kan gjøre det om man bare sparer penger, og om man er tynn ellers ser man mest sansynlig ut slik som jeg gjør. Ikke trent, ikke fit, bare slank. Jeg håper håper håper ikke dere tenker at jeg har et fantastisk liv, og jeg håper dere vet at jeg kommer til å se ut som en hval 4 dager etter jeg har født, en gang i framtiden. Jeg håper aldri noen av dere har følt ett urealistisk press om å være perfekt, på grunn av meg. Jeg har alltid prøvd å vise dere at jenter med selvtilitt gjør hva de vil, og jeg har prøvd å bryte med et slags ideal, ikke vise dere hvor "tynn og fin" jeg er. Jeg har likt å provosere. Jeg liker det. Jeg har gjort det for å vekke reaksjoner.. Aldri for å vise dere at jeg er "bedre" enn noen, for det mener jeg ikke.

Uansett, etter jeg så det bildet på instagram kuttet jeg som sagt ut brødskiven med nugatti, og bestemte meg for å begynne å trene. Men nå vet jeg jo innerst inne at det aldri kommer til å skje. Jeg bør være glad for det jeg har, jeg også! Jeg kan bare krysse fingrene for å se halvparten så fin ut når jeg har gått igjennom det samme som henne. 

 At jeg skulle bli missunnelig på kroppen til noen som nettopp har poppet ut noe på størrelse med en fotball hadde jeg aldri trodd, men slik er det nå altså! Seee så fin hun er. Hvem har nettopp født her, om dere skulle gjette? Haha! Jeg tenkte egentlig å ta bilde i string slik som henne, men det er utenfor min komfortsone så da får dere heller se med shorts. 
Dette var for all del ikke frekt ment mot fotballfrue, hun er nydelig. For perfekt.. Og jeg har alltid vært flink til å unne mennesker med et perfekt liv, nettopp det. Jeg er sikker på at fotballfrue har et fantastisk liv, og ikke kunne tenke seg å ha det på noen andre måter, jeg tror ikke bloggen hennes er en løgn som mange påstår. Jeg skulle bare virkelig ønske jeg hadde hennes liv og innstilling! 

video av rommet mitt

Kommenter her

Nå kjenner jeg litt på angsten her! Jeg skulle egentlig til Trondheim i morgen for å dra på photoshoot og jobbe litt, men jeg har valgt å ikke dra. Grunnen er at jeg har vært på kanten av et stup i flere måneder, nesten ett helt år, og mistet motivasjonen for alt. Ting jeg liker, ting jeg ikke liker, samme kan det være - ingenting har fristet. Jeg har slitt meg selv ut, rett og slett. Hvordan kan man bli sliten av å være blogger, tenker kanskje du? Nei, hvordan kan man bli sliten av å ha ett press på seg hele tiden, ingen som forteller deg hva du skal gjøre for å gjøre jobben din, du må bare finne ut selv. Man må holde seg selv spennende, slik ta andre skal gidde å lese om livet ditt. Trust me, det er ett stress! Til tider har det vært et deilig stress, men det har vært slitsomt å ikke være hjemme mer enn 14 dager i strekk helt siden Mai. Jeg er klar for det livet, men jeg vil ha juleferie på ordentlig nå i desember. Jeg skal kose meg så utrolig mye! ♥

Det har vært tungt å føle at jeg har gjort en halvveis jobb det siste året, både med bloggen, babeadventure og tv2. Men jeg er veldig klar for å starte med blanke ark i 2014, og gjøre mitt beste med alle ting! Setter forresten helt uendelig stor pris på at dere har valgt å følge meg hele denne tiden som dere har gjort, og all støtte dere har gitt meg.

For å lette på humøret kan jeg vise dere en video hjemme hos meg, fra rommet i Harstad! Og om dere vil dra på smilebåndet kan dere høre min latterlig dårlige engelsk. . Sangen er Carina Dahl med we are who we are! Elsker den. Videoen ble filmet i sammenheng med babeadventure, som også er grunnen til at jeg skulle ha vært i trondheim nå. . 

details of today

Kommenter her

 

 Cardigan og singlet fra madlady.se, bukse fra nelly HER, klokke fra PULSAR og støvler fra HUNTER. 

Jeg har formet og farget brynene mine idag på SpaSpa, i tillegg til å legge litt vippeextensions. Jeg er veldig fornøyd med begge deler, som vanlig! Ser dere at jeg nesten har fått fult utvokste øyenbryn nå? Jeg barberte brynene rett av da jeg var 13 år, nå angrer jeg bittert på den avgjørelsen. Da tegnet jeg ikke noe på dem heller, så jeg gikk rett og slett uten bryn i flere måneder! Lekkert. . Nå trenger jeg iallfall bare å tegne litt helt innerst på hver side, resten er "naturlig". Men takk for alle kommentarene deres angående å tatovere øyenbryn! Jeg er nå 99,99% sikker på at jeg vil gjøre det, hehe. 

 

tatovere øyenbryn

Kommenter her

Jeg fant disse bildene på en svensk blogg, og har dere tenkt over hvor mye det stemmer? Det er ett "ideal-bryn" som alle prøver å oppnå, og resten ser egentlig ikke bra ut. Mine "drømmebryn" tror jeg tilhører Eva Longoria eller Kim Kardashain! Begge er en annen "rase" enn meg, og jeg har nok ikke anlegg til å få slike fine bryn. Derfor spør jeg nå dere, har noen av dere tatovert øyenbryn før, og er dere fornøyde? Jeg har tenkt på det lenge, men er så usikker! Så jeg vil gjerne høre alt dere vet om saken, før jeg bestemmer meg. Dere er veldig gode å ha når man skal ha råd ♥

Jeg har helt greie bryn nå, eneste problemet må være helt innerst mot nesa, brynene mine er ganske "korte". Det vil jeg gjerne ha fikset på! 

Bildene fant jeg på isabelles.nu ! 

fruen fra havet

Kommenter her

Nå skal jeg vise dere hvordan en fotograferingsrunde til bloggen med hunden min vanligvis finner sted! 

Først må jeg ned å vekke den lille skapningen, og JA hun sover faktisk som ett menneske. På rygg med teppe over seg, haha. 

 

Så sier jeg "Rigmor, skal vi ta bilder til bloggen?", og hun ser på meg med følgende blikk "hvem-tror-du-at-du-er"

.

Så oppdager hun kameraet, og kommer med "what the fuck"blikket sitt mens jeg prøver meg på en desperat liten duckface. 

Så prøver jeg meg på ett bilde sammen! Jeg har lært av erfaring at tiden er knapp før hun begynner å sprelle som en makrell, så jeg har i gjennomsnitt 5 sekunder hver gang vi skal ta bilder. Jeg trodde dette ble så fint, men tydeligvis var lille Rigmor litt for trøtt! Vi skulle egentlig ut på tur idag, men vi begge vil helst bare sove, hehe ♥ Kosemoseoverdose idag! Gleder meg til bloggerne begynner på tv2 Bliss, da får dere jo også sett lille gullet mitt i aksjon! Den søte coca cola tskjorten min er forresten fra madlady.

Ellers har jeg pyntet litt på både meg selv og rommet mitt idag! Da jeg var liten bodde vi ved havet, og jeg gikk dag ut og dag inn å plukket stener og skjell i fjæra mens jeg var på oppdagelsesferd Jeg er så glad jeg hadde den barndommen, en gang fant jeg noe som lignet på en sjøhest! Uansett, det er noe jeg har savnet lenge, nemlig å se havet hver dag. . Derfor har jeg dekorert litt av rommet mitt likt som havet idag, så kan jeg drømme meg bort. 

Ett lite blåskjell i håret. . 

Elsker denne ringen! 

Alt dette er fra DENNE nettsiden ♥ Nå skal jeg kle på meg jakken,Marte kommer snart og henter meg. VI skal se monsterbedriften og lage paste de parma, igjen. . Tar med kamera denne gangen! 

dagens lys

Kommenter her

Har hatt besøk av stine igjen i kveld, vi så på den gamle, gode filmen "Stuart little". Er det noen av dere som kanskje husker den? Den er jo faktisk veldig bra, og ikke minst godt laget til å være så gammel! :) Vi skulle egentlig være sunn å spise frukt og kose oss, men jeg hadde så latterlig lyst på pizza. . og slik ble det altså. Hvorfor kan ikke sunn mat smake GODT!? Hvorfor må det smake papir!?

Nå skal jeg fjerne sminken og hoppe til sengs, jeg satser på å stå opp litt tidlig imorgen! Eller i det minste før det blir mørkt ute. Blir i ekstremt dårlig humør av å knapt se solen, i dag våknet jeg litt etter klokken 1, og da var det lyst i en time før alt ble mørkt igjen. Jeg rakk ikke å komme meg ut på den tiden akkurat, så jeg har med andre ord ikke sett dagens lys på lenge. Slikt blir man psykisk dårlig av, tror jeg. Mørkedepresjoner. . Det er det jeg sier, mennesker skal ikke bo så langt nord som vi gjør!

Skulle prøve meg på en sånn "japansk-turist-posering", men fikk det ikke helt til. Jakken er fra sheinside.com iallfall! 

 

Haha, måtte bare dele dette bildet med dere. Stine Mari aka Holy Grail kommer med pizza! 

Halvt vegetar, halvt blodbad. Neida, nå skal jeg ikke være teit. 

 

  

en avhengighet

Kommenter her

 Som dere sikkert vet har jeg vært over gjennomsnittet glad i å ha en fin brunfarge året rundt. Når man bor i nord-norge er det vel ikke nødvendig å si at dette ikke har kommet gratis, og at jeg igjennom mine siste år har prøvd litt av hvert for å vedlikeholde brunfargen. Alt fra farlig og ulovlig "barbiedop" til selvbruning og betakaroten. Jeg har vært på det stadiet at jeg lå i solariumet hver dag i en periode på nesten en måned, hvor jeg flere ganger i uken også solte jeg i 60 minutter. Noen av dere husker kanskje at jeg fikk 2.grads forbrenning for ca ett år siden, etter en runde i solariumet. Jeg blir flau når jeg tenker tilbake på alt dette, fordi det er helt ekstreme midler. Jeg kan innrømme at jeg ser litt ekstra lenge på bilder fra for eksempel sommeren i fjor, da jeg var skikkelig brun og jeg tenker til tider"skulle ønske jeg så slik ut nå". Men, jeg er norsk, og da får jeg bare leve med at jeg er litt bleik naturlig også. 
Likevel kan man ikke stikke under en stol at brunfarge er fint, ikke sant? Spesielt det siste halve året når jeg har vært plaget med uren hud, har brunfargen hjulpet på selvtilitten. Det gjør det lille ekstra når jeg er uten sminke! Men alt handler om å finne en mellomting. Nå tar jeg sol 1 gang i uken, og går aldri over 24 minutter. Anbefalt grense er riktignok 20 minutter, så jeg lever enda litt på den ville siden, hehe. . Men jeg satser på at det går bra! I tilegg bruker jeg betakaroten, og solariumskremer.
 

Solariumskremer er noe av det jeg har vært mest fornøyd med når det kommer til hjelpemidler for å bli brun. Huden blir fuktig, man blir brunere, holder på fargen lengre og får en mørkebrun farge, istedenfor lysebrun. Man kan kjøpe slike solariumskremer i automater på de fleste solstudioer, men disse koster mye og blir fort oppbrukt. Jeg har en del solariumskremer fra solarimskrem.no, og favorittmerkene eraustralian gold og soleo. Om du er vandt med sol og allerde er litt brun er Australian gold den beste, men om du er i startfasen og blir fort solbrent kan jeg anbefale soleo. Det er soleo jeg bruker for øyeblikket, og kunne ikke ha vært mer fornøyd! Før da jeg tok sol oftere brukte jeg australian gold, men den er så effektiv at jeg ikke tør å bruke den helt enda. 

Om dere lurer på noe er det bare å spørre ♥ 
Forresten så håper jeg alle kan dele DENNE annonsen fra finn.no - en liten staffordshire bullterrier trenger hjelp! Håper det blir opprettet en konto eller noe nå snart, slik at vi kan samle inn penger for å redde han. . Jeg holder dere oppdatert om jeg finner ut noe mer. 

happy ending

Kommenter her

reklamelenker nelly

I går var jeg sammen med noen venninner og laget pasta og slappet av, når jeg kom hjem gjorde jeg alt på autopilot før jeg sovnet og sov i 14 timer. Slik er altså livet uten ett liv! Har også vært glad idag, på fotballfrue sine vegne som har fått en liten jente, woho! Lurer på hvem den neste i bloggverden blir som får en liten baby. Noen som vil gjette? Haha. 

Dere har forresten blitt litt dårlige på å kommentere i det siste! Husk at jeg svarer på kommentarer i kommentarfeltet, så jeg leser alt dere skriver og svarer om dere lurer på noe. 

Cardigan fra madlady.se , ring fra glitter og bukse fra nelly HER 

"Happy endings are just stories that havent finished yet" 

 

som man fortjener

Kommenter her

Det er en ting jeg har hatt lyst til å ta opp lenge på bloggen nå, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg for å ikke såre eller støte noen. Det er det her med jenter og forhold. Jeg har selv hatt kjærester mer eller mindre uten stopp siden jeg var 13 år gammel, og kjenner ikke til så mye annet. Jeg har også observert venninner i forhold, og jeg har lest komentarene deres. Og er det en ting jeg har lært, så er det at jenter virkelig aldri blir fornøyd.

Enten er gutten for snill eller så er han for slem, eller så er han for sjenert eller for utadvent, eller så er han for usikker eller for selvgod. Enten bruker han for mye tid på deg, eller for lite. Enten så er han utro, eller så er han kjedelig. Slik fortsetter det i det uendelige, og det er ett fåtall som til og med innrømmer at de liker spenning, og er avhengig av å bli såret litt nå og da om de skal gidde å være i et forhold. Det er jo rett og slett grusomt, det er jo ikke rart enkelte gutter oppfører seg som drittsekker når det tross alt er det vi går etter!

Jeg har selv vært, og er enda litt sånn at jeg føler jeg må romstere litt rundt på ting om det går "for bra". Om alt bare er stabilt og det ikke er noen problemer, ingen store oppturer eller nedturer, så begynner jeg ubevisst å lage litt små problemer her og der. Jeg vil ha en stor nedtur, slik at det kan komme en stor opptur etterpå. Da får man jo høre hvor høyt man er elsket, og man føler seg skikkelig satt pris på helt til man føler behovet for å lage en ny nedtur og gi forholdet litt "spenning" Dette kan faktisk funke de første 6 månedene av ett forhold, men gutter er ikke dumme og skjønner tegninga etterhvert. Jenter må forstå at gutter faktisk også har følelser, og vi leker veldig, veldig ofte med dem. Vi sier ditt og datt fordi vi håper på en bestemt reaksjon, vi overser, slår (ja det er utrolig mange jenter som gjør det!), og jeg kan telle på over en hånd jenter jeg kjenner som har rotet med bestekompisen til kjæresten, enten mens de er sammen eller rett etter det ble slutt. Og likevel er det gutter som alltid blir utropt som drittsekker.. 

Jeg tenkte bare å skrive dette innlegget for å fortelle dere at som regel, så får man faktisk som man fortjener. Om du gang på gang tilgir kjæresten din som har vært utro, så er det fordi du rett og slett liker å ha det litt kjipt eller "spennende" som du kanskje kaller det, og at en bad-boy er noe for deg. Om du hele tiden lager drama for den minste ting, er det du som har gjort noe galt, og din egen feil når kjæresten din ikke tar deg seriøst når det faktisk er noe som er ille på ordentlig. Poenget var - alt er ikke guttene sin feil. Det finnes snille gutter der ute, vet dere. Det virker bare som om vi jenter har en tendens til å få selv den snilleste gutten til å bli litt slem.
proud baby mama

Kommenter her

I dag har min lille baby vært hos dyrelegen, er det rart å si at jeg er "stolt" over hunden min? Haha, hun er den tøffeste jeg vet om! Når jeg sto og ventet inne hos dyrelegen så jeg den ene hunden etter den andre komme pipende og sjanglende ut, mens Rigmor kom løpende rett mot meg og var i supergodt humør, som vanlig!  Nå skal hun få masse mat og masse kos, det fortjener hun etter å ha vært hos dyrelegen i hele 7 timer..

I går var jeg sammen med kjæresten, vi så på Titanic. Jeg synes slutten av filmen er så vakker, når Rose dør og endelig kommer til Jack i drømmene sine (slik tolker jeg det). Jeg var skikkelig fokusert på filmen, og prøvde hardt å holde tilbake tårene mens jeg lå med hodet mot brystkassen til Mathias og tenkte for meg selv, "lurer på om han også er lei seg nå": Og selvfølgelig gjør han det verst tenkelige, han SKREMMER meg, altså han hopper opp og skvetter til mens han tar hardt tak i meg, og ødelegger heeeeeeeeele stemningen akkurat når det er den beste delen av filmen. Litt morsomt, men jeg kunne såklart ikke innrømme det der og da :)

Suss! 

lett underholdning

Kommenter her

Det er rart hvordan en sang kan få alle minnene fra en spesiell tid til å strømme tilbake. Jeg kom nettopp over en sang jeg hørte mye på for rundt ett år siden, og plutselig har jeg akkurat de samme følelsene i kroppen som jeg hadde den gang da. Merkelig, men veldig fint! Lurer på om bestemor får samme følelse om hun hører en sang fra 1950, liksom. Minner bevares fint i sanger, bedre enn i bilder tror jeg faktisk.

Uansett. I dag har jeg en "typisk" søndag for min del, det vil si være alene, være stygg og ha Tv2Bliss-maraton. Lett underholdning som familien Kardashian, Glee og tigerstaden står på planene i kveld! I tillegg har jeg prøvd meg fram med min nye sminke fra e.l.f, eller eyeslipsface.no som det også heter. Det er mineralsminke som koster helt ned mot 20 kroner, i tillegg tester det ikke på dyr. Frakten er også billig, og sminken er faktisk av god kvalitet! Flere ganger når jeg har vært på photshoots/jobber hvor man blir sminket av profesjonelle, har e.l.f blitt brukt på meg. Det anbefales! 

Genseren jeg har på meg er fra sheinside.com 

Nettsiden til e.l.f finner dere her, og jeg selv bruker foundation, pudder og mascara fra nettbutikken. Tilsammen koster det under 150 kr innkludert frakt, billig! Ellers har jeg som vanlig shoppet litt på internett, nå som det er søndag. Jeg fikk det for meg at jeg trengte nytt undertøy, men en jakke og en kjole ble også med i samme bestilling. Jeg kan anbefale dere å bestille undertøy fra nelly, nesten alt jeg har er derfra! Da tar jeg 70D/75D i overdel, og xs i underdel. Det kommer helt an på hvilket merke det er, for eksempel wonderland er litt mindre i størrelsen og da kan jeg ta 75D. Man må bare prøve seg fram, men bh'ene der passer meg mye bedre enn på h&m. Jeg er heller ikke en slik person som bruker 1000 kr på en bh, så derfor prøver jeg alltid å finne det billigste og beste. Håper det kan være til litt hjelp for noen som også har vanskelig for å finne bh'er som passer! Det skal da ikke være nødvendig å betale masse hundre kroner bare fordi man har store pupper, tenker da jeg. 
 

1. Jakke 699 kr HER / 2. Kjole HER / 3. undertøyssett 379 kr HER / 4. undertøyssett 318 kr HER hvorfor si nei?

Kommenter her

Jeg er, som dere vet, rimelig opptatt av dyrevern. Jeg er ikke "hysterisk", det vil si at jeg takler at mennesker har forskjellige meninger fra meg, og jeg har selv gjort "feil" ved å kjøpe sminke som er testet på dyr, fordi jeg ikke har tenkt meg om. Jeg har full forståelse for at mennesker spiser kjøtt, jeg har også forståelse for at enkelte kjøper sminke som er testet på dyr fordi det er så "fort gjort" og ikke noe man tenker særlig over i hverdagen (desverre).

MEN en ting jeg ikke har forståelse eller respekt for, er mennesker som bevisst bruker dyr som underholdning, når de vet at det går på bekostning av liv. En av disse verstingene for meg, er seaworld. Jeg har selv hatt gleden av å oppleve delfiner i sitt naturlige element, og det blir derfor så tydelig for meg hvorfor disse ikke hører hjemme i fangenskap. Tenk om du måtte leve hele livet ditt i ett badekar? Såklart hadde du fått angst og blitt deprimert, det er det som skjer med disse dyrene. Delfiner og spekkhoggere kan bli over 20 år i det fri, gjennomsnittsalder i fangenskap er 4 år. Når jeg får barn skal de aldri sette foten sin inn i seaworld, jeg skal ikke lære dem at slik oppførsel er greit. Det er ikke greit at andre skal lide for vår underholdning. 

Alt som er i seaworld kommer fra ett sted - nemlig det fri. Som regel er det babyene som blir tatt, resten blir brutalt myrdert. Bildet er fra the cove i Japan, hvor dette skjer ukentlig når det er høysesong.

Tumblr

Man kan ikke styre unna alt det jævlige i verden, det er umulig. Men seaworld er så lett å styre unna. Spre budskapet, se filmen under og gjør en forskjell! Det kreves faktisk så lite som at vi alle slutter å dra på seaworld. Det finnes faktisk ingen unnskyldninger. Og om du du da likevel velger å dra, er det ganske harde fakta at du er mer opptatt av å bli underholdt i 60 minutter, enn livene til disse smarte, vakre skapningene. 

Jeg hører ofte folk si "jeg klarer ikke å se slike filmer, det er så trist". Men, du klarer å gå på seaworld? Det er dobbeltmoral. Jeg blir faktisk litt dårlig av slike holdninger. . 

Blackfish trailer. Miley Cyrus anbefalte den faktisk på twitter her om dagen, da ble jeg så glad! Håper så mange som mulig ser denne.  

Lik gjerne innlegget med facebook-knappen under, så sprer vi budskapet! 

Istanbul neste!

Kommenter her

Som jeg nevnte litt kort til dere igår, skal jeg og kjæresten min til Istanbul den 12. desember - det blir en langhelg for å oppleve noe nytt, shoppe masse og ha kvalitetstid sammen. Jeg gleder meg, det er alltid så koselig å dra bort sammen med Mathias ♥
Når det kommer til store byer, har vi tidligere vært i Barcelona og Paris sammen. Denne gangen ville vi prøve noe nytt for oss begge, og da virket Istanbul som et spennende valg. Det er en av de eldste byene i verden, og Istanbul ligger faktisk i både Europa og Asia! Jeg har allerede fått masse tips fra dere lesere om hva man kan gjøre i Istanbul, og det høres ut som om det er masse historiske severdigheter, i tillegg til masse shopping. Det er perfekt for meg! Jeg hører også at shoppingen der er mye billigere enn f.eks London og Paris, jeg krysser iallfall fingrene.. 

Vi reiser fra oslo, og har booket vår reise via Detur. Vi reiste jo med samme reisebyrå sist gang vi dro til Tyrkia og var godt fornøyd med det, så det ble det samme denne gangen! Hotellet vi skal bo på heter Eresin Taxim. Jeg valgte dette fordi det ligger i sentrum, altså helt i nærheten av shopping, resturanter og severdigheter. Det er også gratis internett på rommene, så da får jeg oppdatert dere uten problem når vi er ute på reise. Hotellet har også basseng, så jeg skal bakke med meg bikini. Gleder meg! 

Om noen av dere har vært der, kan dere gjerne komme med litt reisetips til oss!

 

partyparty

Kommenter her

Nå er jeg på vei ut! Har bare slappet av i et par timer med Stine Mari, vi så hele titanic + masse "behind the scenes". Nå skal jeg iallfall møte flere venner! Vi får se om jeg gidder byen ikveld... Har så sinnsykt vondt i den ene puppen uten at jeg aner hvorfor :( Men jeg vil dra ut en liten tur for å være sosial uansett og sjekke stemningen, eller hva man nå sier! :)

Har så sinnsykt sugen på å dra til varmere strøk nå, men heldigvis er det bare tre uker igjen så er jeg og kjæresten i Istanbul! Ingen av oss har vært der før, men vi hører utrolig mye bra om byen så dette kan ikke bli annet enn bra. Det blir min og Mathias sin femte tur til utlandet i løpet av 2013 :) Vi skal bare være i en langhelg for å shoppe, og så blir vi sikkert litt i oslo etterpå. Men jeg kommer tilbake til det!

Dette blir kveldens antrekk, orket ikke å pynte meg så alt for mye. Jeg fant en måte å kombinere det nye skjørtet på! Smykket er fra choies.com, genser fra sheinside.com og skjørtet fra nelly HER
sminkefri

Kommenter her

God lørdagskveld! I går hadde jeg en ordentlig "spisedag" hvor det ble alt for mye av det gode, så nå har jeg besøk av Stine Mari og hun spiser pizza mens jeg ser på Titanic, haha.. Hardt å holde seg unna! Får kose meg med litt eyecandy istedenfor, altså Leonardo i Titanic ;) Så fin, er dere ikke enige? 

Det er virkelig helt sykt hvor fort dagene går, spesielt nå som det er mørketid. Angsten er her definitivt, så kanskje jeg skal ta meg en tur ut i kveld for å lette litt på "presset" jeg føler? Har savnet å dra ut med jentene her i harstad, så håper jeg får tatt meg turen ikveld! 

Her er jeg faktisk 100% uten sminke! Ikke noe på bryn, vipper eller noe som helst. Genseren er fra sheinside.com, buksa er fra river island hos nelly HER og armbåndet fra missme

Før jeg legger sminken skal jeg begynne å lese igjennom boka "vakker" som visstnok skal lære meg alt det grunnleggende innen sminke, og gjerne litt ekstra. Jeg har startet på kapitellet om vipper nå, for det er noe jeg aldri klarer å få helt rett. . Dette er forsåvidt en fin julegave å gi til noen som interesserer seg for sminke! Den kan kjøpes HER 
den perfekte kjolen

Kommenter her

reklamelinker 

Nå har jeg endelig fått tid til å vise dere mine siste innkjøp, jeg er så fornøyd! Hva er deres favoritt? Har dere funnet kjole til jul allerede? 

Utrolig fin kjole som jeg egentlig hadde tenkt til å bruke på julaften, men på grunn av utringningen passer den seg nok bedre på bursdagen min? Jeg har den i xs, den kostet  399 kr og er utrolig behagelig å ha på seg. Detaljene på ryggen er nok det jeg liker best med hele kjolen. Den kan kjøpes HER

Dette blir nok mest sansynlig nyttårskjolen, den sitter utrolig bra på meg og er akkurat passe "bling-bling" for min smak, haha. Den koster bare 279 kroner, og jeg har også denne i XS. Den kan kjøpes HER 

Er den ikke fin? Jeg synes faktisk den er finere i virkeligheten enn på nettsiden til Nelly. 

Skjørt fra nelly HER. Synes det er så fint å bruke skjørt med masse detaljer om man har en helt enkel genser til, og svarte strømpebukser. 299 kr kostet det, og kan kjøpes HER

Sølvsmykke, dette kjøpte jeg også for å ha til en svart kjole som ikke har så mye detaljer. Syntes det var veldig fint, og ganske billig! 199 kr kostet det, og kan kjøpes  HER

Og min nye lampe fra Ellos! Jeg syntes det var litt vanskelig å finne denne på nettsiden, ettersom pcen min jobber så tregt. Men den skal ligge nederst på DENNE siden, og kostet under 500 kr. Jeg elsker den, og den passet veldig godt inn i min og lillesøster sin stue! Har bestilt mye interiør på ellos og er alltid like fornøyd. 
VIDEOBLOGG

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra kino, og nå skal jeg og kjæresten spise sjokoladefondant og is, mmmm! Filmen var forresten veldig bra, så dere hadde rett. Men, den ble litt lang etterhvert, så jeg var ganske rastløs på slutten! Likte faktisk nummer 1 bedre.. 

 Håper dere liker at jeg videoblogger litt? Kom gjerne med tilbakemeldinger!  

Og haha. . Fikk DENNE linken på kommentar tidligere idag. Ler! 

meg med briller

Kommenter her

Hei dere!

Jeg har akkurat fikset meg, og prøver å oppdatere meg litt på sjakk. Jepp, norge har sjakkfeber om dagen, og tydeligvis er vi best i verden nå også! Da må jeg nesten lære meg litt om hvordan alt fungerer. På visse måter elsker jeg norge, det er et utrolig sammhold når det kommer til idretter. Når vi først gjør det bra, er det nok ingen som er like stolt som oss heller! 

Jeg har faktisk spilt inn en videoblogg til dere, lenge siden nå. Jeg synes det er koselig å føle at jeg snakker direkte til dere, med skrift kan det fort bli litt . . upersonlig? Så en liten videohilsen kommer senere i kveld. Nå skal jeg nemlig møte min kjære, vi skal på kino og se Hunger games! :) Gleder meg til film, er den like bra som nummer 1? Jeg har skyhøye forventinger! Har ikke lest bøkene, det bør jeg kanskje..? 

Når jeg skal på kino må jeg ha briller, jeg har helt elendig syn og styrken ligger nå på -3,5 eller noe i den duren. Genser fra nelly HER og smykke fra sheinside.  . Her ser dere også hårfargen min bedre! 

 

 

vårlanseringen til tv2

Kommenter her

Jeg klarer alltid å drikke ett glass for mye vin de gangene det passer seg minst. For eksempel på vårlanseringen til tv2.. Da jeg våknet opp morgenen etter var det en rar følelse å sjekke dagbladet og vg for å finne ut hva jeg egentlig hadde sagt kvelden før, men jeg må nesten bare le litt av det! For det var jo en fantastisk kveld, jeg møtte mange hyggelige mennesker og danset masse! Jeg har så stor tro på "Bloggerne", og jeg vet at folk kommer til å bli overassket når de får sett serien. Nå har jeg fått sett litt selv av serien, og jeg ble positivt overassket. Den er mye mer "seriøs" enn jeg trodde, men samtidig morsom uten å spille på å være "dum". 

Jeg fortalte Emilie (VOE) at jeg hadde sett henne på VGlista på rådhusplassen for mange år siden, og at sangen hennes "dont talk to me" ligger i jentelista mi på spotify - og nå er vi plutselig sammen i en tvserie. Senere på kvelden snakket folk til meg som jeg har sett på tv siden jeg var ett lite barn, og ga meg skryt for bloggen min. Det er så fantastisk, man vet aldri hvor man havner her i livet, så jeg har lært meg å slutte å planlegge. Det er ikke noe poeng, fordi alt ordner seg uansett ♥ 

Nå skal jeg svare på litt kommentarer fra dere og pakke ut kofferten - jeg glemte visst å nevne at jeg er hjemme i harstad igjen! Feels good.

Kjolen min er fra gossips på arkaden, jeg hadde ordnet håret hos Hendrix Hair på pilestredet, og "sminkesilje" som starter hos Hendrix i januar ordnet sminket min.Og ja, jeg ble såklart ikke særlig vellykket på noen av bildene, hehe. Skjer med bolletrynet?

dagens kommentar

Kommenter her 

 

Hei og god morgen, i dag er den store dagen!

Jeg ville bare starte denne dagen med å vise fram en litt ekstra søt kommentar som jeg fant nå på morgenen. Jeg får masse fine kommentarer hele tiden, men det er sjeldent jeg føler jeg får vist hvor mye jeg setter pris på disse, så nå vil jeg også gjerne takke alle som har lagt igjen en fin kommentar noen sinne. Dere er så utrolig flotte! ♥

Nå skal jeg fikse meg ferdig og så må jeg faktisk rekke matbutikken før jeg drar til Hendrix. Skulle egentlig helst ha sovet bort hele dagen, det var så vidt jeg våknet av alarmen!

 

sommerfugler i magen

Kommenter her

Nå er jeg endelig på hotellrommet mitt etter en utrolig lang, men gøy dag. Jeg har vært på to møter, jeg har spist lunsj med fetteren min og jeg måtte lete etter kjole til lanseringsfesten i morgen. Jepp, jeg utsatte det altså til dagen før, haha. Jeg skal innrømme at jeg følte et lite press på å ha en skikkelig fin, dyr kjole denne gangen ettersom det kommer til å kry av kjendiser der som har vært på eksklusive fester tusen ganger før, og alle mine kjoler er fra kjedebutikker. Den mest "eksklusive" festen jeg har vært på innvolverer ett utested som har kallenavnet "fåret", og det sier vel sitt. Jeg fant heldigvis en fin og ikke så veldig dyr kjole på Arkaden, tror butikken het gossips (skrev først glamour haha)  - den er skreddersydd i London og den eneste i xs, så jeg tviler på at noen kommer til å ha lik som meg! Her får dere en liten sneak-peak, jeg vil holde hemmelig til i morgen nøyaktig hvordan jeg kommer til å se ut:Når jeg var innom tv2 idag fikk jeg også klistremerker fra bloggserien, haha! Nå ble mobilen min fin, ser dere. 
For øyeblikket ligger jeg på sengen i mitt andre hjem, nemlig hotel oslo city centre. Her bor jeg jo alltid når jeg er i hovedstaden, jeg elsker det! Grunnen må nok være beliggenheten og de store rommene. Jeg slipper å klistre meg selv opp mot veggen om jeg skal bevege meg rundt på rommet, liksom! Det er en kjent problemstilling når jeg har prøvd å finne billige rom tidligere. I tillegg ligger det så sentralt at jeg kan gå til hva jeg måtte ønske, så da har jeg endt opp med å booke meg selv inn her hver eneste gang jeg besøker Oslo. Jeg har det med andre ord som "plommen i egget" her jeg ligger i den store senga, det er godt å være alene på hotell! Utrolig undervurdert, etter min mening.
Noen av dere spurte også om det var mulig å komme å se når det er rød løper i morgen, og det er det så absolutt. Jeg tror 80% av kjendisnorge kommer til å være der, og så meg da. . haha. Jeg ser ikke på meg selv som en kjendis bare sånn at dere vet, og føler meg som en liten dritt i mengden hver gang jeg møter "viktige" mennesker. Men, til poenget. Det er rød løper i morgen utenfor EDDERKOPPEN teater i oslo, det ligger på st.olavs plass 1 og alt braker løs klokken 17:00. Det kommer til å være mye presse der og sikkert en del glitter og glam, så om dere liker å spotte folk dere har sett på tv, eller har ett ønske om å ta bilde med noen, så er nok det plassen å være i morgen. Dere får gjerne hilse på meg og de andre bloggerne også! Jeg og VOE snakket litt kort om dette før idag, og det hadde vært veldig koselig for oss to iallfall. Ingen av oss bor jo i oslo, så det er ikke så ofte vi får møtt på lesere heller!

 Happy gurl!
I morgen skal jeg være hos Hendrix hele dagen før lanseringen, jeg skal også bli intervjuet der av et stort norsk magasin. Det blir med andre ord ganske dårlig tid, men jeg har lovet meg selv å ha på tidlig alarm slik at jeg kan få oppdatert det. Jeg er ingen superfrue, så vi får se, hehe. . Jeg prøver så godt jeg kan!

 

barbieworld

Kommenter her

Tusen takk for all positiv respons jeg fikk angående "bloggerne". Det er en veldig spennende tid for meg, og det er godt å se at flere av dere klarer å glede seg på mine vegne. Nå har jo dere fått blitt kjent med meg i ett par år på denne bloggen, så det skal bli gøy for meg å kunne vise dere en litt mer ekte side av meg selv - så får dere bli kjent med jenta Sophie Elise, og ikke bloggeren!

Som sagt er jeg i oslo nå, og bor faktisk hos fine Anette-Marie inatt. Hun har blitt min storesøster i oslo nå, og kommer med masse gode råd og passer veldig på meg. Så jeg har lekt litt med den lille jenta hennes, og nå sitter vi og ser på how i met your mother. En koselig og rolig kveld i hovedstaden! I morgen blir det derimot litt mer hektisk, jeg må finne det siste jeg trenger til vårlanseringen på onsdag. Første gang på rød løper vet dere, er utrolig nervøs! Ønsk meg lykke til med det, jeg trenger det nok. 

Såklart må man ta på høye hæler når man får besøk av rosabloggeren. . 

. . og leke med barbie. Genseren min er forresten fra nelly  HER 

Happy family! 
 

stolt av å vise dere

Kommenter her

Nå sitter jeg på flytoget, på vei inn mot oslo. Som jeg fortalte dere måtte jeg være i hovedstaden denne uken på grunn av jobb, og nå kan jeg endelig fortelle dere hva det gjelder! På onsdag skal jeg på den store vårlanseringen til tv2, fordi . . . fra og med 12 januar 2014 kan dere seg meg på tv2 bliss, hver søndag! Produsenten bak blandt annet "tigerstaden", "Tone" og "petter elsker mari" har nå skapt en ny dokumentarserie kalt "bloggerne", hvor jeg er en av 4 jenter som har blitt fulgt i over ett halvt år nå. Spennende, sant!? En av de andre jentene er faktsik VOE, jeg gleder meg masse til å se hva de har filmet med henne også! 

Bloggerne er ikke så veldig likt tigerstaden og annet i samme sjanger, fordi det handler om mer alvorige temaer og ikke bare glitter og glam. Dere får følge meg på min "emosjonelle reise" når venner flytter fra meg og jeg sitter ganske alene og lurer på hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg gråter ikke så mye men en gang brøyt jeg nesten helt sammen når vi skulle filme, så det blir rart å se i ettertid. Ellers har tv2 fulgt meg gjennom russefeiringen, blandt annet en fest hvor jeg var ganske beruset og russedåpen dagen-derpå. De var også med meg og Stine på Justin Bieber konsert, de var mye i harstad når jeg jobbet til eksamen, og de har filmet meg sammen med blandt annet Mathias en del. Med andre ord, en fin og personlig serie som forhåpentligvis får frem hvem jeg virkelig er. Hjemme med familien, ute med venner eller på date med kjæresten - så og si alt er med! Til og med rett etter neseoperasjonen. Så her kommer det til å bli mye spennende å se på!

Noen andre som gleder seg? Håper det ikke er lang tid før jeg har en trailer å vise dere! Dette er så langt det største jeg har oppnådd i min "jobb", og jeg er så utrolig stolt og takknemlig for å få være med. 

Følg med i kommentarfeltet om dere har spurt om nnoe dere lurer på, der svarer jeg alltid! Stor klem


trailer fra barcelona

Kommenter her

Jeg har gledet meg en stund til å kunne vise dere denne filmen, nettopp fordi kvaliteten nå er mye bedre både på lyd og bilde enn den var i danmark! Jeg har vært opptatt av at det skal være mye dialog i babeadventure-episodene, for jenter som skal se på er vel interessert i å bli "kjent" med oss også, og høre hva vi mener om ting. I Barcelona ble det vist mye følelser og flere personlige tanker kom fram. . Det er også mye på norsk nå!

Hva synes dere om traileren? Jeg synes personlig den er veldig bra! Elsker jentene fra http://babeadventure.com/


Det var litt tekniske problemer med siden når vi først lanserte, men nå skal alt på BabeAdventure funke som det skal! Om ikke er det alltid god hjelp på mail support@babeadventure.com - om noe skjærer seg får man såklart igjen pengene, eller gratis medlemskap. Dere kan forresten gjerne like oss på facebook HER, der kommer nye videoer og oppdateringer til å bli lagt ut! 

 

dobbelhake og vibrator

Kommenter her

reklamelenker nelly 

 I går var jeg ute her på Bømlo, noe som var veldig gøy! Jeg var med ett par jenter som jeg hadde vært og spist med dagen før, og vi spiset pizza, drakk vin og dyppet jordbær i sjokolade. Etter vorsjet dro vi til ett utested og danset litt før jeg tok turen "hjem" og ramlet ned i sengen og sov kjempegodt. Jeg tenkte å vise dere ett veldig fint bilde fra gårdagen! Jeg tenkte når vi tok dette bildet at det er jammen flaks jeg har kjæreste, for nå vil neppe noen røre meg med verneutstyr engang, hehe, Tror faktisk aldri jeg har lagt ut ett grimasebilde på bloggen før, så her får dere en ordentlig godbit fra meg! 

Fine jentene! Kjolen min er fra nelly HER 

Så til dagens lille "WTF-moment". Jeg var inne på nelly og skulle se om jeg fant noe jeg ville shoppe, og så fant jeg denne her. Først tenkte jeg "hvorfor har de fått temperaturmåler på nelly?". Men så innså jeg. . det er jo en vibrator. Jeg som krysset fingrene for at nelly skulle få inn møbler og interiør, men tydeligvis er vibratorer en større prioritet! Altså, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det kom som et lite sjokk når jeg skulle handle klær, men for all del - om man skulle ha behov for en vibrator så kan dere sjekke ut utvalget på nelly HER. . Kanskje det er smidig for noen, haha. Jeg har jo kjæreste så klarer meg enn så lenge uten! Men det er jo også bra at de har tatt det inn, om man skulle ha behov for å kjøpe det (som overhode ikke er en skam), så er det nå tilgjengelig på en sikker, norsk nettside som faktisk er litt "classy" om man sammenligner med andre nettsteder som kunne ha solgt lignende. Man skulle nesten tro at når kvinner leser 50 shades of grey åpenlyst på bussen, så burde det være en åpenhet om vibratorer også. 

 

Vel vel. . jeg kom  meg etterhvert videre fra vibratorene, og fant det jeg lette etter! Dette ble søndagens shopping. Når jeg kommer hjem til harstad har jeg allerede en pakke som venter på meg, og om denne rekker fram i tide har jeg to pakker å se fram til.

1. Tights fra ADIDAS 299 KR HER / 2. Blå genser 399 kr HER / 3. Falske vipper 115 kr HER / 4. Kjole 349 kr HER 

Og jeg har endelig funnet nyttårskjolen min, denne var perfekt! Jeg ville ha en med litt paljetter og åpen rygg. Den koster 499 kr, og kan kjøpes HER. Jeg krysser alt jeg har for at den ikke blir for lang på meg! den beste

Kommenter her

Dere som har lest bloggen min lenge har sikkert fått med dere at jeg elsker Miley Cyrus, jeg har sett opp til henne helt siden jeg gikk i 8. klasse og så Hannah Montana på disney channel før skolen hver eneste morgen. Den siste tiden har hun nå blitt hva folk vil kalle "gal i hodet", men som jeg heller vil betegne som rimelig smart. Hun er mye mer kjent nå, og tjener også mye mer enn hva hun gjorde før. Det irriterer meg sånn når folk hører sanger hvor hun virkelig viser talent, hvor hun ikke kler av seg men kun viser hvem hun er ved å bruke stemmen sin, så sier mange "åh, det er jo slik hun bør gjøre! Vi vil ha den gamle Miley tilbake". Men, hva i all dager? Verden "hadde" den gamle Miley lenge, hun uskyldige med langt hår og nydelig stemme. Ingen brydde seg om henne. Så tydeligvis må man jo kle av seg å fyre en joint på scenen om man skal få mulighet til å vise talentet sitt. . . Slik kan det jo nesten virke, iallfall i utrolig mange tilfeller. 

Hva tenker dere om den "nye" Miley? Elsk eller hat? 

Jeg elsker denne versjonen av sangen! Og nå trenger dere ikke å begynne med å sammenligne Miley og Lana, de er helt forskjellige. Jeg har forresten sett Lana live to ganger, og det er ikke så fantastisk bra, altså! Men igjen, helt annen type stemme enn Miley.

partyyy

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

I kveld skal jeg faktisk dra ut, jeg har blitt bedt på jentevorsj og gleder meg masse! Det er lenge siden jeg har vært ute på "ordentlig", og alle her er så hyggelige så dette kan ikke bli annet enn vellykket ♥ Så idag har jeg spist grøt, slappet av og ladet opp til en forhåpentligvis vellykket kveld. 

Noen bilder fra kvelden som jeg har brukt på å kjøre meg klar! Her er altså "hemmeligheten" bak krøllene mine - hårruller!

 
Kjole fra nelly HER,
sko fra nelly HER 


Hva synes dere? Håper alle får en bra kveld! 

 


pupper

Kommenter her

Nå tenkte jeg uansett å ta opp noe på bloggen som mange av dere har vært interessert i, nemlig pupper. For å være mer presis, silikon. Jeg har holdt munnen min litt lukket om dette teamet fordi 1. det er privat og 2. man bør finne ut av slikt selv! Altså tenke nøye igjennom det, høre med en kirurg og faktisk oppsøke informasjonen fra profesjonelle kilder. Jeg kan jo kun komme med min personlige erfaring, og det betyr ikke at opplevelsen blir lik for deg. Uansett. Jeg tok silikon på fornebuklinikken, jeg likte både stedet og kirurgen. Jeg betalte 40 000 kr for det. Jeg tok ikke så mye silikon, jeg vil helst ikke avsløre nøyaktig hvor mye til dere, fordi da får kanskje noen inn i hodet at de skal ta akkurat like mye - det er individuelt hva som passer til hver enkelt. Og ja, det er det vondeste jeg har opplevd i mitt liv. Man har narkose, men dagen etter, og forsåvidt dagene etter, var det helt grusomt og jeg gråt masse og klarte nesten ikke å sette meg opp av sengen - når jeg dro hjem til harstad måtte jeg sitte i rullestol fordi jeg hadde så store smerter. Så nei, jeg ville ikke ha gjort det igjen, men om jeg hadde vært klar over smertene før jeg gjorde operasjonen, så ville jeg nok ha tenkt at det var verdt det.Jeg angrer ikke, men jeg har mistet nervene enkelte steder i puppene og det er ganske ekkelt. Det, og vondt i ryggen, er de eneste "bivirkningene" jeg har fått.

Nok om det, i kveld har vi spist taco og sett Harry Potter og dødstalismanene, del 1. I morgen blir det del 2!

Genser fra nelly HER. Den er finstrikket, altså utrolig behagelig på! 

 

 

lille djevelen

Kommenter her

I dag gjorde jeg noe jeg ikke tidligere har gjort, nemlig å søke på mitt eget navn i forumene på kvinneguiden.no. Det er en ganske kjent sak at i de forumene diskuterer kvinner litt av hvert, blandt annet bloggere. Jeg har alltid ment at jeg ikke behøver å lese dritt om meg selv, jeg har ikke lyst til å oppsøke det, og jeg mener de kan diskutere hvorvidt jeg ser ut som en and så mye de måtte ønske. Mitt liv går jo sin gang uansett! Men, i morges bestemte jeg meg altså for å søke på meg selv. 

Etter å ha lest litt der følte jeg behov for å klare opp i en ting. Jeg har aldri oppfordret noen av mine lesere til plastisk kirurgi, som gang på gang blir skrevet i de forumene. Men nå skal jeg gjøre ett lite untak, for det er ett inngrep flere av dere kunne ha hatt behov for, som jeg selv ville ha utført om jeg var noen av dere. 

Da skulle jeg ha operert to horn i pannen, slik at jeg kan få utrykk for den lille djevelen jeg har på innsiden. Om jeg følte jeg var en liten mobber som ville trykke ned andre, om jeg tenkte på hvem som gjør hva og hvorfor, og om jeg ikke klarte å glede meg på andre sine vegne. Da skulle jeg ha utrykt det på denne måten, slik at hele verden kunne se. 

Så nå slipper bitterfittene på kvinneguiden å bekymre seg for de store, fine puppene mine eller den lille nesa, for jeg har store planer! Dere som kommenterer masse krenkende dritt, dere som mobber andre, dere som hater andre, ja dere burde kanskje vurdere å gjøre det samme. Dere trenger ikke silikon, restylane eller neseperasjon. Dere trenger to horn i pannen, slik at alle kan se hvilke ekle drittunger dere er (i en alder av rundt 40, som jeg tipper mange på kvinneguiden er). 

pinlig for alle

Kommenter her

 

 Enkelte av dere lurer på hva det er "denne gangen" ettersom jeg aldri blir fornøyd med håret mitt (som egentlig er tull, jeg blir jo fornøyd!), og det er at jeg har fått orange tone i overhåret. Likte det veldig godt med en gang jeg hadde fått ombre, men nå har fargen sluppet taket så mye at jeg ikke ser så bra ut lengre. Derfor har jeg frisørtime hos Hendrix på onsdag når jeg er i oslo. På bildet unnder klarer dere kanskje å se litt bedre hva jeg mener med orangeskjær i håret? 

Genser fra boy london HER . Wiz Khalifa sitt favorittmerke og greier, haha. 

Uansett! Dette har vært en avslappende dag på Bømlo. Straks kommer fetteren min og henter meg, vi skal dra å spise i Stord, og jeg aner ikke mye om den plassen bortsett fra at. . vel, det heter Stord. Og at de jentene som prøvde å ta snikbilder av meg der før idag gjorde en dårlig jobb - jeg var der nemlig i formiddag for å handle ett par ting, og vel. . det var litt kleint.  Spør heller om å få ta bilde for guds skyld, jeg legger jo merke til det, og det er bare pinlig for oss alle. Jeg mener ikke å høres frekk ut, men jeg tror bare det hadde vært mer trivelig for både meg og dere om man kunne ha slått av en prat istedenfor. 

Jeg må bare anbefale dere boken jeg holder på med nå, forresten! Den heter "hushjelp søkes" og handler kort fortalt om Stephanie som ved et uhell blir ansatt som hushjelp hos en familie, egentlig er hun advokat og vet ikke stort om noe som helst husarbeid. Enten må jeg lese bøker som er veldig "chick-flick", eller så må det være grusomme histrorier fra virkeligheten. Jeg er ikke så fan av 50 shades of grey  og harry potter, for å si det sånn. . Kanskje det kommer etterhvert. 

¨

Nå må jeg skifte, vi blogges senere! 

krøller

Kommenter her

Kusinen min krøllet håret mitt, det er den beste "kuren" når man er misfornøyd med fargen (bortsett fra å farge det åpenbart, haha). Ble superfornøyd! Hva synes dere? 
life

Kommenter her

I dag har jeg vært ute og lekt "boksen går" med familien, jeg har spist kake, is og pizza, vi har spilt uno og alias, jeg har lest bok, jeg har tatt solarium og jeg har sett på serier på netflix. Det er livet mitt i fem dager framover. Det liker jeg, og det trenger jeg ♥

Til dere som lurer så er jeg på en plass som heter Bømlo, ikke så langt fra haugesund.. Så da vet dere litt hvor jeg er, rent geografisk. Jeg er hos kusinen min, hun er voksen og har to barn, mann og en liten hund. Der har dere en ganske enkel forklaring! Jeg har det veldig koselig iallfall. Nå skal vi krølle håret mitt med elektriske hårruller! Jeg viser dere resultatet senere. 

solarium i senga

Kommenter her

Tusen millioner takk for all støtte det siste døgnet. Jeg har prøvd å slappe av og har derfor vært litt på latsiden med å svare dere på kommentarer, men nå skal jeg igang igjen! Dere er best ♥

Nå skal jeg vise dere noe helt sykt! Bare glem disneyland, dette er det lykkeligste stedet på jord, haha. Som sagt er jeg hos familie på vestlandet, og på gjesterommet hvor jeg sover er det ett solarium som jeg nå har satt opp over sengen! :) Så med en gang jeg våkner ruller jeg over i solsengen, tenk hvor herlig det er. Jeg har blitt brunere bare siden jeg kom hit, så det kan vel regnes som en sydenferie, dette her. Som jeg sa til Anne-Sofie, "jeg føler jeg lever i et parallelt univers". Alt er mulig på vestlandet, haha.

 


Og ja, jeg skal snaart til frisøren. .
det kan kun bli bedre

Kommenter her

Dette her er ekstremt vanskelig for meg å skrive til dere. Jeg har vondt i magen, og dere må overhode ikke tro dette er noe jeg tar lett på. 

Som dere sikkert skjønner nå, er jeg Ikke på gardemoen, ikke på vei til Japan. Men på vestlandet hos familie. Jeg var fyskisk helt klar for å dra, det vil si, pakket koffert, passet var med og bilettene var i hånda. Men hodet mitt er ikke klar for å oppleve noe sånt alene. Det er en ærlig sak, og slik funker det. Om jeg hadde dratt nå, så ville det ha vært for å tilfredstille dere, fordi flere tydeligvis hadde veddet på at jeg ikke ble å dra. Jeg bestilte biletter, jeg pakket, jeg var klar. Men nei, jeg klarte ikke. Det er uansett mer enn 99,99% av dere kan si å ha gjort når det kommer til dyrevern, med mindre dere selv har tatt turen til en fiskelandsby i japan i en alder av 18 år, uten noen dere kjenner, så kan dere sette meg på plass. Men jeg kan ikke gå på akkord etter dere, når dere sier "jo du må gjøre det", så kan ikke bare si "jaokei". Fordi det er faktisk jeg som kommer til å sitte der så langt fra hjemme. Og ja, jeg ville sikkert ha vært glad i ettertid for at jeg dro. Jeg er klar over alt det der. Det er helt jævlig for meg, dette. 

Jeg har selv flydd alene før, og dratt alene til blandt annet Barcelona, og det var null problem. Første gang jeg dro til utlandet uten mamma og pappa, var jeg 9 år gammel og dro på ferie til spania med annen familie jeg ikke var så veldig godt kjent med. . men. Dere må forstå at det jeg skulle gjøre i Japan er en helt annen situasjon, noe som i utgangspunktet ville være vanskelig, men som ble enda verre da min støtteperson der borte, pappa, ikke kunne være med meg likevel, og hjemme ar mamma og pappa veldig sånn "nei, ikke dra. Det er farlig å dra alene, og du kan vente til neste år". Jeg måtte også lære meg å si "jeg trenger en advokat" og "jeg må ha en oversetter" på Japansk, i følge en mail jeg fikk tidligere fra en som var"japan-ekspert". På toppen av alt dette måtte japanturen min bli forkortet med to hele dager, ettersom jeg har en kontrakt som sier at jeg må være i oslo neste uke, fra og med mandag. Det er jobben min, og noe jeg ikke kan bryte. 

The Cove, dit hvor jeg skulle, har nå vært blå i rundt en måned - det vil si at delfindrapene ikke har skjedd på en stund. Det er bra, og godt å høre.

Jeg er skuffet over meg selv og flau. Jeg skammer meg som faen og føler at jeg gjør en dårlig jobb som forbilde for dere, som dyreverner, mot det jeg står for og i det hele tatt. Men jeg klarer ikke. Jeg blir fysisk kvalm av å tenke på å dra dit alene, uansett hva. Man kan ikke bare snu å dra hjem når man sitter i en liten landsby hvor ingen snakker engelsk og de ikke engang tar kort for betaling, uten noen jeg kjenner. Det er noe jeg har veldig lyst til oppleve engang, missforstå meg ikke! Men ikke nå.

Jeg har prøvd det jeg kan med å få andre til å være med meg, uten å lykkes (det må være noen jeg kjenner og kan stole på, som har hatt lappen i over 5 år, ikke har noe imot å kjøre på feil side av veien, har penger, og ikke noen jobb.. ikke sant, vanskelig å oppfylle de kravene). 

Jeg er dødslei meg. Klump i magen, og føler jeg kommer til å gå litt under bakken akkurat nå. Jeg føler meg som en enorm skuffelse, uten tvil. Kort sagt så føler jeg meg ikke verdt en dritt, og kommer nok til å føle på dette i lang tid framover. Jeg har lenge vært så opptatt av å ha en morsom blogg, prestere for dere, prestere for dem jeg jobber med, være en perfekt kjæreste, god venn, babeadventure, jobbe med dyrevern, "endre verden", at jeg har glemt meg selv. Konstant høy puls, ofte syk, og veldig ofte små sammenbrudd med tårer. Om den minste ting har gått imot det siste året har det blitt for mye for meg, fordi jeg ikke har taklet mer.

Jeg skal være helt ærlig med dere. Det siste året har for meg vært psykisk veldig vanskelig, og jeg har nå fått høre fra alle hold at jeg må slappe av, fordi alle rundt meg har sett at jeg har vært på vei å gå på en smell. Eller, jeg har kanskje allerede gått på en smell.. Jeg føler meg så tung. Både manager, pappa og mamma og venninner har sett det, så nå må jeg skjerpe meg. Derfor er jeg nå hos familie på vestlandet, og skal bare slappe av. Tenke på hva jeg vil med meg selv. Sove. Lese. Spise. Ja. . Jeg må, for om ikke kommer jeg til å bli syk.

Folk sier ofte "ja stakkars dere som blogger, hvordan kan dere bli sliten av det?". Vel, det må da være en grunn til at samtlige bloggere får sammenbrudd. Blir fysisk og psykisk syk. Dere får bare prøve å tenke over det, fordi det er ikke så veldig rart. Nå må jeg passe på meg selv her, før jeg ødelegger hodet mitt. Jeg har en viktig jobb på onsdag neste uke, og da må jeg klare å for en gangs skyld ikke være på gråten. Jeg lover dere, hver gang jeg er under press, er jeg så nært å grine at dere aner ikke. For mye press over for lang tid, rett og slett. Det var ikke meningen at jeg skulle bare klage i dette innlegget, altså. Men nå vet dere hvorfor jeg er hvor jeg er, og at det ikke har vært lett for meg å velge slik. Men for en gangs skyld må jeg velge det som er best for meg.

Pust inn. Pust ut.


WATCH

Kommenter her

Anette la ut denne videon igår. Dette må være den beste "videobloggen" jeg har lagt ut, fordi den betyr så mye for meg, men også sikkert mange av dere også. At noen har hjerte til å kommentere noe stygt om dette er helt utrolig, men også beviser det godt hva vi snakker om. Det er ett problem.

Vil gjerne høre hva dere mener om denne saken. Selv har jeg både blitt mobbet på barne og ungdomsskolen, jeg har vært til tider helt venneløs på videregående, jeg har mobbet andre, og jeg har vært nå både mottaker og utsender for nettmobbing. Men denne gangen med en hensikt. Håper alle fikk noe å tenke over!

 

 

Hva skjer nå?

Kommenter her

genser fra sheinside

monsters

Kommenter her

. . they sleep inside your head  

Jeg har roet nervene litt ikveld med litt shopping. Det har jo gått i ett med både pakking og masse tankespinn, så da blir dette min måte å slappe av på. Jeg trenger jo uansett en kjole både til egen bursdag, nyttår, alle slags julemiddager og andre juledager, så derfor måtte jeg ha hele to nye kjoler + ett skjørt som jeg tenker blir fint til bare en vanlig hvit genser. Løsvipper ble det også, og en kjempefin rosa leppestift! Hva ble deres favoritter? Det jeg gleder meg mest til å få prøve er den nederste kjolen! 

 

svart kjole 399 kr HER / Smykke i søv 119 kr HER / Skjørt med print 299 kr HER / løsvipper 115 kr HER / rosa leppestift 170 kr HER 

 

 

Favoritten, som sikkert blir perfekt til nyttårsaften! Den øvre kjolen jeg plukket ut passer nok best til jul. . Uansett, denne var ett kupp om dere spør meg, 279 kr koser den og kan kjøpes HER 
 

gamle sår

Kommenter her

Er flere av dere som har etterspurt klippet hvor jeg er med i Tigerstaden, og her kommer det! Jeg blir egentlig bare kvalm av å se på dette klippet fordi det ripper opp i gamle sår hvor drittslenging, pariodier og teite kommentarer kommer i fokus. Ikke bare fra Anette-Marie men også fra leserne, både mine og hennes som har tatt av i kommentarfeltet. I tillegg blir jeg dårlig av å se på dette klippet fordi jeg tenker på hva den fæle heksa (unnskyld meg) har sagt om meg i ettertid, både til meg og rundt omkring. Hun er stygg (unnskyld meg igjen, men dere skulle bare ha visst alt hun har gjort! Dere er nok enige med meg, tipper jeg)

I morgen kommer jeg jo til Oslo, og da skal jeg faktisk møte Anette og ta meg en prat. . så det skal bli spennende å se hvordan det går. Det blir jo litt teit å sitte å ta alt over en skjerm så jeg skal møte bitcha og snakke ansikt til ansikt. 

På klippet under her ser jeg jo helt annerledes ut enn hva jeg gjør nå, haha! Rart hva en neseoperasjon og litt mindre restylane kan gjøre. 

 

is i magen

Kommenter her

Mye tanker som surrer rundt i hodet mitt nå, angående alt egentlig. Japan og det hele. Pappa kan ikke være med, fikk jeg vite nå. Men jeg pakker baggen og innstiller meg på at jeg skal dra, så får jeg bare prøve å holde hodet kaldt! 

Uansett, vi snakker ikke mer om det! I går var jeg sammen med noen venninner og lagde pitapizza, eller jeg tåler ikke hvetemel (det er en nylig utvikling, haha) så jeg spiste med speltlumper under! Jeg prøvde meg også på å drikke litt øl, men det smaker jo rett og slett tiss.  . Det er sikkert noe jeg bare må vende meg til, regner jeg med!

Nei jeg klarer faktisk ikke å blogge mer akkurat nå. Det er vanskelig å blogge overfladisk om jentekvelder og pizza når jeg har andre ting som surrer rundt i hodet mitt for øyeblikket - tusen millioner tanker, for å være presis. Dette er vanskelig, og håper dere både ser og forstår at dette overhode ikke er lett for meg. Må bare samle meg litt, så blogges vi senere! 

 

Meg og fine Isabel

Haha, her ser dere hvilke tiltak som må settes igang når man er den laveste i venneflokken! 

Jakken jeg har på meg er fra sheinside.com 

 

Kommenter her

The day I learn how to fly, I'm never coming down 

London-genser fra sheinside.com 

drama

Kommenter her

Hei igjen. Spennende for meg å lese deres meninger angående Japan-turen min. Det er sant som mange av dere sier, det ligger i hodet! Men dere må også huske på at dette ikke er noen vanlig tur. Jeg kunne lett ha dratt på ferie til Japan, USA, Australia eller hvor det nå måtte være, helt alene. Men dette er ikke noen ferie. Dette er skummelt og farlig. Det er ikke syden eller sverige, det er 9 timers tidsforskjell og 12 timer med fly, i en liten fiskerlandsby hvor ingen snakker engelsk.  At jeg aller helst vil ha med meg pappaen min er hverken teit eller rart, det er ganske forståelsesfult. Det som er greia med meg, er at jeg ikke er en typisk "aktivist" heller, når det kommer til dyrevern. Jeg mener det jeg mener, men samtidig er jeg litt laid-back og åpen for at andre kan mene annet enn meg. Jeg er ikke "hysterisk". . Jeg kan heller ikke ha med meg mamma fordi hun tør ikke, og Mathias kan heller ikke fordi jeg må dra med noen som har hatt lappen i over fem år, fordi vi er avhengig av å leie bil i Japan. Så sykt komplisert alt det her, som dere sikkert skjønner.

Uansett, nok drama fra min side. Jeg får snakke meg ferdig med pappa om dette, så kommer vi fram til noe og jeg gir dere beskjed :) For å gjøre det litt mer morsomt på bloggen kan dere få se den hyperkleine videoen fra photoshooten her hjemme hos meg. Og ja, det er meningen at det skal være veldig overdrevent og litt "småteit", det var meningen med hele shooten. Ikke engang jeg tar på meg en playmate-singlett og leker med en hårføner i fult alvor!

 

usikker

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Hei dere! :)

I dag er det lørdag, og bare to små dager igjen til jeg drar til oslo, og så videre til Japan. Gruer meg. . Planen er jo egentlig at pappa skulle være med meg til Japan fordi jeg ikke føler meg klar for å dra alene, og da blir det feil å skulle dra til andre siden av jorden for uansett hvilken grunn. Opplevelsen da ville nok ha vært helt jævlig, om man sitter så langt borte fra hjemme uten noen man kjenner og ikke føler seg helt klar. Uansett, pappa sa til meg igår at han har mye å gjøre på jobb, han har influensa og i det hele tatt, så oddsen er nok ganske stor for at jeg må sette meg på det flyet alene. I 12 timer. . til andre siden av jorden. . Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har dere noen råd til meg? Jeg er så usikker akkurat nå. . Jeg vil jo gjøre det på grunn av alt jeg står for, men uansett. Om pappa kan være med så drar jeg, men om ikke, så er jeg veldig på kanten. 

For å løse opp stemningen litt - dette hadde jeg på meg igår! Igår var jeg sammen med noen venniner, og så var jeg og Mathias på en slags pizza&vinkveld hos faren hans. Koselig! Cardigan jeg har på meg er fra sheinside.com 

Skoene jeg hadde på meg igår er fra nelly HER

Jeg har nevnt det før, men sier det igjen - jeg har begynt å svare på kommentarer i kommentarfeltet, og da ser det slik ut - jeg svarer kun når jeg er innlogget på blogg, for da kommer profilbildet mitt opp og dere vet at det er jeg som svarer.i love us

Kommenter her

Usch, er det en ting jeg virkelig aldri helt klarer å forstå meg på, så er det hvordan enkelte av mine følgere her på blogg og instagram kan skrive stygge kommentarer om vennene mine, familien min og til og med kjæresten min til tider. Hva i all verden er greia med det? Å skrive stygt om meg er jo en ting, jeg har på en måte "bedt" om det ettersom jeg er en offentlig person, men det har ikke de jeg omgås med. Og derfor blir det sjeldent bilder av noe annet enn meg på denne bloggen, så vet dere det. 

I går kveld var jeg som sagt hos kjæresten min, det endte med at vi bestilte mat og så på terkel i knipe, haha. En koselig kveld med my boy :) Og siden vi likevel er så stygge, kan dere få et ekstra stygt bilde av oss ikveld:

Apekatt!
hva skal man velge?

Kommenter her

krig.

se søt ut

Kommenter her

Sånn her ser jeg ut i dag! Skal dra på overnatting hos kjæresten, så vi blogges mer i morgen. Vi skal se en bra film, som i mitt hode betyr en film med over 7.0 i score på IMDB. Haha, ja, jeg er av den typen. . . Mathias kommer sikkert til å lage noe mat så kan jeg stå ved siden av å se søt ut. Det er kveldens planer så langt! Se forresten på bildene under, og forskjellen på overleppa mi i forhold til hvordan det var før - jeg er faktisk fornøyd! 

Tenkte forresten å tipse dere om russesangen til bussen kusina mi er på, og så kan dere ta turen innom bloggen til Stine i samme slengen ♥ 

 

Genser fra nelly HER, smykke fra mittnavnesmykke.no

Armbånd fra sheinside.com, tights fra Bershka (googler det nesten hver gang for å sjekke om jeg skriver det rett men jeg lærer det jo aldri, så nå dropper jeg det), og skoene er fra nelly men desverre utsolgt.
in a barbie world

Kommenter her

Det er snart jul og jeg gleder meg veldig, men ikke alle har det på den måten. Hvert år sitter jeg med en klump i magen og tenker på alle som av diverse grunner gruer seg til jul. Pengeproblemer, dop-missbruk og splittede familier kan være noen av mange grunner til at nettopp noen av dere ikke gleder seg til høytiden, og det er grusomt å tenke på. Som sagt, givaway! Jeg har fått hele 15 barbiedukker som jeg skal gi bort til diverse veldedige formål. Barbiedukken er ett leketøy som jeg elsker, det har dere sikkert skjønt for lenge siden - men jeg har en lillesøster på 15 år, og jeg selv leker ikke med barbie lengre, så derfor var min umiddelbare tanke å ha en giveaway til noen som trenger det. 

Jeg tenker å gi bort ett par dukker til dere lesere som kanskje sliter med dårlig råd og gjerne vil glede ett familiemedlem eller noen andre som betyr noe for dere, så slipper dere å tenke på å bruke så alt for mye penger på julegaver. Jeg vil også gi noen dukker bort til veldedige organisasjoner på julaften. Ha dere tips om noen? Jeg tenkte litt på assylmottaket, og mottakssenteret for dem som sliter med vold i hjemmet, men ellers er jeg ganske blank. Kan jeg eventuelt sende dem over til ett barnehjem? Jeg har jo mange dukker så det kan fordeles litt rundt om kring. Tips meg gjerne om dere har noen forslag til organisasjoner! Uansett om dere trenger dukkene selv, eller har forslag på organisasjoner, legg igjen en kommentar! Dere vet greia, skriv mail og hvorfor dere vil vinne, eller forslag til meg ♥ 

Da vet dere altså at jeg skal besøke veldedlige organsisasjoner på julaften, det er også noe jeg trenger å se. Det finnes faktisk nordmenn i vårt eget land som ikke har det så greit, det er lett å glemme!
 

 

resultat : ingen restylane

Kommenter her

 

I går gjorde jeg noe jeg for å være helt ærlig har gruet meg til en god stund nå. Jeg gikk på første behandlig for å fjerne restylanen jeg har i overleppa. 

Det var i USA jeg først fikk tanker om at det var noe jeg ikke helt likte med leppene mine men det var litt vanskelig å sette ord på hva. Restylane er jo noe jeg har hatt i snart 2 år, og ett valg jeg selv har tatt, så at jeg skulle bli missfornøyd kom som et lite "sjokk". Det må sies at jeg ikke angrer på at jeg tok det i utgangspunktet, men jeg angrer på at jeg tok så mye. Det som skjedde for meg, som jeg tror skjer med ganske mange, er at man tar for lite første gang man tar det og når helvesen blir borte, så tenker man at all restylanen er borte. Så tar man mer, så skjer det samme på nytt igjen, og slik fortsetter det til man har blitt blind på seg selv. Jeg har kun tatt restylane en gang i 2013, og har tidligere aldri latt restylanen forsvinne av seg selv (noe den skal iløpet av 6 måneder). Ettersom jeg har tatt så mye forsvant det ikke slik som jeg hadde håpet - selve leppene ble mindre, men all restylanen så ut ut til å samle seg over leppene og laget en "skygge-effekt" mellom leppe og nese som ikke så veldig bra ut.

Derfor bestemte jeg meg for å gå til Elisabeth på juvelen spa i Harstad. Hun er min faste jeg går til når det kommer til restylane, og jeg spurte om hun kunne fjerne restylanen min. Det funker slik at hun sprøytet inn ett stoff over leppa som skal løse opp restylanen, og om ett par dager skal alt være borte. Jeg merker allerede at noe rundt 70% har forsvunnet. Dette vises best fra siden, og dette er også noe jeg kjenner selv om jeg klemmer på leppene (den såkalte "kanten" man ofte får av restylane er borte).

Jeg skal tilbake til Elisabeth på lørdag for å se om jeg vil fjerne mer, eller hvordan jeg skal gjøre det framover! Da skal jeg også ta med kamera, så kan dere få litt mer omfattende beskrivelse av hva jeg har gjort, og hvilke andre behandlinger jeg gjør. Vet mange har spørsmål om restylane, og jeg kan ikke hjelpe med alt. Men Elisabeth er den flinkeste jeg kjenner på dette, og jeg har prøvd en del forskjellig! Hun kan nåes på telefon : +4795867711

Så, her er det mer eller mindre naturlig. Hva synes dere? Jeg synes det føles så raaaaart. 
 

mye nytt

Kommenter her

Nå er det nye designet satt inn, og jeg er så fornøyd! Hva synes dere? ♥ Designet mitt er laget av albiss.blogg.no, og jeg vet hun lager design til andre også, mot en liten sum penger. Hun er utrolig flink, og ble ferdig med mitt på litt over en dag! 

Jeg har akkurat våknet og har ikke rukket å fikse meg. I går tok jeg ut restylanen fra leppene, wææ! Det er dere vel spent på å lese om? Det kommer senere idag, når jeg har fått våknet litt! 

Liten sneak-peak
photoshootbilder

Kommenter her

 

Nå har jeg fått tilsendt bildene på mail fra Rolf-Ørjan, og tiden  er snart inne for ny header og design. Jeg bare lurer på hvilket bilde dere som leser bloggen likte best? Det har jo en del å si når jeg skal velge header!

 

Til dere som lurer på hvordan det foregår når Rolf tar bilder av meg, så er det 80% jeg som poserer i vei uten noe guiding fra hans side, men når jeg står fast pleier han å foreslå poseringer eller utrykk jeg kan bruke. Jeg er veldig komfortabel forann kamera, og har ingen problemer med å bli tatt bilder av så derfor går det mest av seg selv - men han er den profesjonelle og vet også hva som ser best ut på kamera, tenker jeg. Derfor diskuterer vi som regel før phoshooten hva som kan være bra, og jeg viser han litt bilder som inspirasjon, jeg får også alltid se bilder underveis. Da blir det lettere for meg å se hva jeg kan gjøre bedre og endre på! Vi bruker som regel rundt en halvtime på hver photoshoot, altså går det ganske fort.

Jeg valgte å ha på meg "playboy-singletten" min fordi den er så karakterissk for meg og bloggen min! De som har lest den lenge husker vel at jeg brukte den masse helt i starten.


 

 

 

 
 

bilder

Kommenter her

 

Store deler av dagen har Rolf-Ørjan vært hos meg for å filme litt og ta bilder, og noen av bildene tenkte jeg å bruke her på bloggen i en header. Jeg holder på å få nytt design, og jeg tenker disse bildene kommer til å passe perfekt inn! Her under har jeg jo bare tatt bilde av kameraet, så når jeg får de "ordentlige" bildene og det er redigert på, vil det nok se helt fantastisk bra ut. Jeg ble kjempefornøyd iallfall, og gleder meg til jeg får se det endelige resultatet! Føler meg så heldig som får jobbe med så flinke folk som blandt annet Rolf-Ørjan!

 

Hva synes dere om hva man får se så langt av bildene? Er det noen av dem dere likte ekstra godt, kanskje? Jeg liker nok aller best det siste bildet jeg la ut, eller nummer to fra venstre helt øverst! 

fargelinser

Kommenter her

 

Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg hadde en kort periode hvor jeg brukte brune fargelinser? For meg var det helt genialt når jeg ville mikse og trikse litt med mitt eget utseende, fordi det gjør faktisk en stor forskjell! Når alt kommer til alt er jeg likevel fornøyd med mine blå øyne (som faktisk er den mest unike øyefargen i verden!), men samtidig synes jeg det er gøy å prøve litt nytt en gang i blandt - spesielt har jeg hatt ett ønske om at øynene mine skulle se mer markerete ut, og gjerne litt lysere.

 

Jeg har nå prøvd linser fra lensstore.no, og valget falt på Softlens Natural Colour og fargen "platinium". Jeg er så fornøyd! Blikket mitt virker med en gang mer intenst, så om du føler øynene dine er ganske små og ikke får så mye oppmerksomhet, må dette være opptimalt. Man kan også ha styrker på linsene, men jeg valgte å ha uten. En pakke varer i en måned, og koster 215 kr. Jeg tror jeg skal bestille en gang til, men da har jeg lyst på fargene "aquamarine" eller "amazon". Vi får se, nå skal jeg holde meg til "platinium" en stund!

 

Hva synes dere? Føler meg hentet rett ut fra twilight! 


 

Ponchoen jeg har på meg er fra sheinside.com 

 
gir bort jakke

Kommenter her

 

Her om dagen fikk jeg meg en ny jakke fra modekungen som jeg llikte veldig godt, men. . jeg har jo så mange jakker. Jeg har ett skap som er helt fullt av vinterjakker,  så at jeg skulle gå med en splitter ny jakke når det finnes flere som ikke har fått ny jakke på flere år er ikke helt rett, synes jeg. Mange av dere lesere trenger nok denne mye mer enn jeg gjør! Derfor vil jeg gi denne jakken ifra meg, den er helt ny og jeg har ikke brukt den før. Den er onesize, og dere kan se den på nettsidene til modekungen HER.

 

Jeg vil jo gjerne gi denne jakken til noen som "trenger" den, så for å kunne få denne jakken må du legge igjen en kommentar med mailen din, og hvorfor akkurat DU vil ha jakken. Den har en verdi av 899 kr. 

 
 

Om dere forøvrig er interessert i å kjøpe dere en ny vinterjakke, så kan jeg anbefale modekungen uansett - selv har jeg to jakker derfra fra tidligere, og tenkte derfor en jakke kunne gå til dere ♥

 

en fin start

Kommenter her

 

I dag har jeg vært og sett insidious 2 på kino - for andre gang! Jeg så den først med kjæresten for et par dager siden, og idag tok jeg med meg Marte slik at hun også kunne bli litt skremt. Jeg elsker den filmen, mye bedre enn nummer 1! Har noen av dere også sett den, og kanskje ble dere like imponerte som meg?


  

 

Kjæresten min kommer til meg når han er ferdig på jobb, og da håper jeg vi kan se på litt frustrerte fruer! :) Jeg har kjøpt inn potetgull, dip og masse brus, så dette blir en ordentlig fin start på uken! Det er godt å være inne å slappe litt av, jeg har sovet veldig dårlig de siste nettene og våkner av at jeg sikler (haha, æsj..) eller ikke får puste fordi jeg ligger med hodet rett ned i puta. Men når jeg sover med min boyfriend sover jeg som en stein hele natta ♥

 

Forresten så har jeg bestemt meg for å begynne å svare på kommentarer i kommentarfeltet - da blir det lettere for dere å få svar! Noen av dere har kanskje lagt merke til at jeg har begynt litt med dette allerede. 


Dagens behagelige antrekk - genseren er fra nelly HER , buksa er fra nelly HER 

  

drømmekroppen

Kommenter her

 

Jeg har funnet fram tre bilder som jeg føler representer forskjellige "ideal-kropper" ganske godt. Den ene er masse former, den i midten er tynn med silikon, falsk brunfarge og blondt hår, og den siste er bare slank uten spesielt mye former. Siden alle er forskjellige, lurte jeg på hvem dere ser på som "perfekt" her? Hvem dere ville ha vært som, om dere fikk velge? Jeg synes dette er interessant fordi nå har jo mange jenter begynt med å trene, og mener å være størst mulig og sterkest mulig er det beste. Men om vi ser BORT fra det, og nå skal velge noe annet. . Hva ville dere ha tatt? Og ikke si Kim Kardashain nå bare fordi dere føler det blir "rett", siden vi tross alt "må" like enten noen som har former, eller noen som er trent. Det er jo lovt å mene forskjellig.

 

Selv liker jeg også Kim Kardashian sin kropp, men slik kommer jeg aldri til å kunne se ut - jeg har bare ikke den type kropp. Så da må jeg nok velge Heidi Montag, jeg er jo mye "større" enn henne sånn sett, og har mindre pupper, men det er nok den som ville ha vært lettest for meg å oppnå.

 
15 snart 18

Kommenter her

 

Jeg holder på å lese en ganske spennende bok akkurat nå, som handler om en jente som er med i en bilulykke og havner på sykehus- når hun våkner dagen etter på sykehuset tror hun plutselig at det er tre år tilbake i tid, og hun husker ingenting fra de tre siste årene. Plutselig er hun gift med en mann hun ikke kjenner, hun har en jobb hun ikke aner hvordan hun skal gjøre, hun føler aldri hun har vært i sin egen leilighet, og slik fortsetter det. 

 

Det fikk meg til å tenke - hva om jeg plutselig våknet, og følte at jeg var 15 år igjen? Jeg måtte ha blitt forklart at jeg har fått en veldig kjent blogg, og noen måtte ha lært meg hvordan jeg blogger, tar gode bilder og svarer på mailer. Jeg har hatt flere kjærester mellom da (en av dem var jo til og med 3 år yngre enn meg, om noen hadde forklart meg det ville jeg trodd de tullet), jeg har tatt silikon, operert nesa, tatt restylane.. . En av mine beste venninner, Marte, hadde jeg ikke peiling på hvem var på den tiden, og Amanda var jeg heller ikke god venn med. Hunden min hadde jeg heller ikke. Og hvordan ville jeg ha reagert om noen fortalte meg om FHM? BabeAdventure? At jeg skal til Japan? At jeg er vegetarianer? At jeg er kjæreste med Mathias, som jeg på den tiden tenkte var sååå umoden? Og ikke minst hvordan personligheten min er? Navn som for eksempel Hendrix og Rolf Ørjan ville ha vært helt ukjent også, selv om de nå er ganske "viktig" for meg, haha. Det er uttalige ting jeg måtte ha fått forklart, jeg ville jo også ha mistet hele tiden min på videregående..

 

Var ikke dette litt gøy å tenke over? Så, nå ble jeg spent her! Om nettopp DU våknet opp i morgen og tenkte det var tre år tilbake i tid.. hva har forandret seg siden den gang?


 

Boken jeg snakker om heter "husker dere ikke meg?" av Sophie Kinsella. Leide den på bibloteket for et par uker siden! 


det spøker

Kommenter her

 

I dag gjorde vi noe ganske skummelt, men også veldig gøy. . jeg og noen av jentene dro ut på spøkelsesjakt! Det vil si, vi dro til en av de stedene i byen som skal være mest hjemsøkt, en gammel kirke og kirkegård. Her har det dødd masse krigsfanger under andre verdenskrig, i tillegg til at det er masse vikinghistorie på gang her også. Ett vann rett i nærheten skal visstnok være fult av lik! Dette synes jo vi alle er ganske spennende, så jeg tok med meg fult kamerautstyr og så var jakten igang!

 

Jeg feiget ut rett før vi skulle gå inn på selve kirkeområdet, det er jo typisk meg.. Men jeg rakk å ta ett bilde før som virkelig var skremmende!

 

Ser dere ansiktet i skyggene? Jeg har ikke redigert noe på kontraster! Bildet er av Lotte, rett utenfor kirgegården. Ganske skummelt! Har noen av dere peiling på ånder/spøkelser og vet om de pleier å vise seg i bilder, istedenfor virkeligheten?


 

Vel vel. . Før dette hadde vi en hakket roligere kveld! Marte har bursdag idag, så vi feiret dette med å gå ut å spise. Det er så koselig når vi klarer å samle de aller fleste på denne måten!Jeg føler jeg går glipp av så mye med all reising, og det skal innrømme at jeg kjenner stikket i magen med tanke på at jeg snart reiser til Japan. . Bort fra venner, bort fra kjæreste. Men heldigvis skal jeg kun være borte i fjorten dager, og håper jeg kan holde meg hjemme en stund etter det. Borte bra, men hjemme best ♥

 

Noen av mine fine piker! Til dere av spesiell interesse, så har jeg på meg en body fra madlady og en cardigan fra nelly HER

 

 

 

Mine tatoveringer

Kommenter her

 

Det er flere av dere som har etterspurt ett innlegg om tatoveringene mine og hva disse betyr, så her kommer det! 


Den aller første tatoveringen jeg fikk, tok jeg da jeg var 16 år gammel. På den står det "a smooth sea never made a skilled sailor", og jeg leste det sitatet i en engelsktime allerede på ungdomsskolen. Jeg følte sitate passet meg bra allerede da, fordi jeg hadde gått igjennom mye vanskelig, og da jeg hadde depresjon tenkte jeg ofte "hva er poenget med dette? hva får jeg ut av all den dritten jeg føler nå?". Da jeg tok tatoveringen var jeg inne i en ekstremt vanskelig periode, hvor hele den vennegjengen jeg da var i, hadde snudd meg ryggen på grunn av en missforståelse jeg aldri fikk klarnet opp i. Sekundet jeg endelig tok tatoveringen følte jeg meg 1000 kilo lettere, og bestemte meg for at jeg skulle leve etter denne så godt jeg kunne.

 

Tatoveringen tok ca 20 minutter å lage, jeg betalte 1000 kr, og det var ikke spesielt vondt så vidt jeg husker. Om jeg skal beskrive følelsen av å ta en tatovering, så er det neste som å klipe huden sin fort med en pinsett mange ganger på rad, etter hverandre. 

 

 

Den andre tatoveringen jeg tok er kanskje min mest kjente for dere, nemlig "be the change" som jeg har på venstre arm. Det er også denne som betyr mest for meg, fordi jeg ser den nesten hele tiden og er derfor nesten "tvunget" til å tenke på den og hva den står for. Denne tok jeg helt spontant, dagen før første skoledag på tredje videregående, altså nesten ett år etter jeg tok min første. Jeg skulle være med Anne-Sofie da hun skulle ta sin første tatovering, og jeg klarte ikke å la være. Jeg måtte ha en tatovering, jeg også! Sitatet er hentet fra " be the change you wish to see in the world", og det er et sitat av Gandhi. Jeg lever mye etter dette, med tanke på arbeidet jeg gjør mot dyremisshandling. Jeg angrer riktgnok på plasseringen på armen, men det er det ingenting jeg kan gjøre med nå!

 

Den kostet 900 kr, og tok vel rundt 10-15 minutter å lage. Det var ikke vondt, etter min mening

 

 

Min tredje tatovering er den eneste tatoveringen jeg har som ikke betyr noe særlig. Jeg synes bare den er fin! Det er et sitat hentet fra toy story, når buzz lightyear sier "to infinity and beyond", eller "til evigheten og forbi" som dere kanskje husker det på norsk. Derfor har jeg evighetstegnet, og inni det står det " and beyond". Jeg synes den er dødsfin, og jeg elsker den!

 

Denne tok jeg i slutten av februar i år, og dagen før jeg dro til Gran Canaria med kjæresten. Selv om jeg både badet og solte meg mens jeg hadde denne, er den like fin idag. Dette var riktignok den vondeste tatoveringen jeg har tatt! Denne betalte jeg 900 kr for, og den var tatt på rundt 10 minutter. 

 

 

Den aller siste tok jeg da jeg var i Alanya i sommer. Det er en "L" og står for mammaen min, som heter Lise. De aller fleste tar jo slike tatoveringer enten til ære for noen som allerede er død, eller så tar de en slik tatovering sammen med mammaen sin, altså at både mor og datter har tatoveringer sammen. Mamma kommer aldri i verden til å få noen tatovering som har med meg å gjøre, det er iallfall helt sikkert! Men, jeg ville uansett ha en til henne, som hun kunne få se nå, mens hun faktisk lever. Den er liten og diskret, og jeg tenker ikke så mye på den, men den er veldig fin å ha uansett. Jeg skal flette inn en "J" i tatoveringen også, som blir for pappa. J skal gå ned fra der L slutter, om dere skjønner hva jeg mener. Slik at man nesten ikke skal kunne se hva det forestiller, bare at jeg skal vite det.

Den tok jeg som sagt i Tyrkia, så jeg husker heller ikke prisen særlig godt, men det var ikke mye billigere enn i norge. Den tok 2 minutter å lage. 

 

 

Hvilken av tatoveringene mine liker dere best? Har dere selv noen tatoveringer? 

 

 

 

mennesker, altså

Kommenter her

 

Det er et spørsmål jeg har stilt meg selv mange ganger. Hvorfor må man absolutt "heve seg over" all drittslenging man skal få, uansett hva? Jeg lover dere, i 99,99% av tilfellene gjør jeg nettopp dette, selv om jeg har lyst å si noe stygt tilbake til personene som kommer med frekke kommentarer. Men nå føler jeg mest for å ta igjen.

 

Sååå.. Jeg tenkte vi hadde lagt denne ballen død, men tydeligvis ikke. Grunnen til at jeg bryr meg så mye om nettopp dette, er fordi Anette er voksen, hun skal være ansvarlig, og så bruker hun tiden sin på å lage en youtubevideo av meg hvor hun lager en parodi på meg. . Jeg tenkte jeg skulle spille inn en parodi på henne, men vet ikke hvordan jeg skal eldres 10 år bare for en videoblogg? Jeg får se, synes dere jeg burde lage en tilbake? Om jeg får tid, riktignok. Ikke alle har overskudd og tid til å lage slike ting.

 

Jeg forstår at dette er tull fra Anette sin side, og jeg lo. Åpenbart har hun en humor som kan være ganske lik min, selv om jeg ikke synes vi ligner så alt for mye.. Haha herregud å se oss to sammen på tigerstaden i kveld kommer til å være helt sprøtt.

 

 

lenge siden

Kommenter her

reklamelenker fra NELLY

 

Jeg har tilbrakt dagen i senga med Netflix som eneste selskap.. Kjemper for å bli mennneskelig igjen, haha. Jeg er så sinnsykt sløv og sliten etter dagene i London, men det var verdt det for jeg har hatt en av de beste ukene på lenge. Vi har drukket vin, shoppet og jeg har kommet, om mulig, enda nærmere min fine Marte. Jeg er jo aldri ute lengre, og selv om det ikke ble mange drinker så var det herlig. Lenge siden gammeltante-Sophie har hatt en fyllekule, haha!

 

Nå skal jeg gjøre meg fiks ferdig, min kjære skal ta meg med ut på date! :D ♥ Husk tv2 klokken 22:15, forresten! 


 Har ikke noe spennende å vise bilder av, så her kommer mine siste nettkjøp! 


En rød, tettsittende basic genser. Jeg har flere lignende fra BIKBOK i hvitt og svart, de aller fleste av oss eier vel noe sånt? Men jeg har aldri fått tak i en som hadde den "perfekte" rødfargen, så jeg ble veldig glad da jeg fant en på nelly. Den er også veldig lett i stoffet og former seg perfekt etter kroppen!  HER   kan den kjøpes, for 199 kr.

 

 

 

 

Blå topp, 199 kr HER

 

 

Sinnsykt behagelig bukse! Den er elastisk, men stram nederst i bena - slik liker jeg det! 299 kr koster den, og kan kjøpes HER 

 

 

Jakke fra nelly HER, 418 kr koster den! 

 

 

 

Utrolig fin kjole, som nå koster 148 kr. Jeg hater å si at "det er virkelig et kupp", men det ER virkelig ett kupp! Hva annet koster 148 kr? Lunsj + smoothie? Haha, denne kjolen skal jeg ha lenge. Den er supernydelig i virkeligheten, og hverken ser eller kjennes billig ut.  HER kan den kjøpes! 


 

Ellers kjøper jeg fra tid til annen sminkeprodukter på nely, og denne gang tok jeg sjangsen på vippelim og varmebeskyttende. Begge deler funker bra, og jeg er fornøyd! De har også masse løsvipper på nettsiden som jeg tenker å prøve meg på neste gag jeg bestiller. Vippelimet kostet 129 kr HER, og varmebeskytende kan dere kjøpe HER

 Til sist, en ny singlet fra madlady med åpen rygg. Madlady fyller 2 år i helgen, og har 30% rabatt på alt! Derfor koster nå denne singletten 100 kr.  Frakten på madlady koster 29 kr, men om man kjøper over 600 kr så blir frakten gratis. Jeg shopper masse forskjellig  på nett og kan derfor ikke svare dere alle om hva frakt koster på diverse nettsider, det må man nesten bare lete seg litt fram til på nettsidene! Jeg har faktisk aldri fått toll når jeg har bestilt klær fra utlandet (bestiller som regel 2-5 plagg om gangen), men jeg har fått toll på sminke, extensions og fotografier. 

 Noen av mine tidligere favoritter fra http://www.madlady.se/

 

 

 


God kveld Norge

Kommenter her

 

Da vi var i London kom faktisk God kveld Norge innom en tur for å filme meg, angående denne såkalte "krangelen" med Annette Marie. Min hensikt var aldri noen krangel, det var rett og slett å påpeke hvor surrealistisk det er når man sitter på jenterommet å ser på en serie man liker, hvor man plutselig ser seg selv, og så får høre ditt og datt. Det er rart, og slik hadde jeg aldri tenkt at livet mitt kom til å bli. 

 

Dere kan såklart se på, om dere vil! God kveld Norge begynner klokken 22:15 på tv2, jeg er ikke helt sikker på når jeg er med. . Men programmet varer jo i knappe 40 minutter, så det skal nok ikke bli alt for mye ventetid! 

 

Haha, han som filmet meg var britisk, og jeg svarte jo på norsk. . Han skjønte nok ikke ett ord av hva jeg sa, men satt likevel og smilte og nikket mens jeg pratet i vei. 


 
london-kaos

Kommenter her

reklamelenker fra NELLY


Hei hei! Beklager om noen av dere fryktet jeg hadde dødd eller noe, det er altså ikke tilfellet. Jeg hadde bare uendelig mye stress i London, men nå her jeg tilbake i gode, gamle Harstad. Først ble pcen min ødelagt, så kjøpte jeg en ny som også ble ødelagt, og så streiket mobilen min. . Det ble helt kaos i hodet mitt, og jeg brukte en del tid på å samle meg. Men nå er jeg som sagt tilbake på gamle trakter, og klar for å oppdatere dere om vårt fartsfylte døgn i london!

 

Da vi kom fram fikk vi problemer med hotellet - haha, det virker jo som om hele turen vår besto av problemer. . Men det gjorde egentlig ikke noe, vi måtte bare vente litt ektra på å sjekke inn, og besteme oss derfor for å dra på shopping! Om dere lurer på hvordan prisene er i London, så er de akkurat like som her. Shoppingen er ikke billigere, maten er ikke billigere. . Det eneste som er billigere må være taxi og hotell.

 

 

Sko fra nelly HER . De koster 499 kr, og er såklart i syntetisk skinn. 

 

 

Mye vind, og nesten umulig å ta bilde. . 

 

 

Det var virkelig sykt mange folk på oxford street! Vi var der midt i "rush-trafikken", altså år alle er ferdige på skole og jobb. Når man var inne i butikkene var det så stappfult med folk at man nesten ikke kunne se klærne. 

 

 

 

Fine solstrålen Marte! 

 

 

 

Etter noen timer på oxfordstreet med mye klaustrofobi, latter og shopping, kom vi oss fram på hotellet igjen. . 

 

. . Jeg tok bilde av småtingene jeg hadde kjøpt, og gjorde meg klar for å blogge. Det var altså da pcen min takket for seg. 

 

 

.. Jeg ble sur, og bestemte meg for å skrive en sinna lapp til hotellet - de forstår jo ikke hva jeg har skrevet, men det var godt å få ut frustrasjon over at pcen min var ødelagt og at de ikke tok telefonen nede i resepsjonen, haha. Vi kom oss ut etterhvert, og fikk kjøpt meg en ny pc som heller ikke fungerte, så da ga jeg opp bloggingen for en liten stund. 

 

 

Jeg hadde (heldigvis) ikke mye tid til å synes synd på meg selv, vi skulle jo på konsert å se Birdy! Vi gledet oss veldig, og møtte to snille karer fra Warner Music slik at vi kunne spise middag sammen og ta noen drinker. Han ene var faktisk oppvokst i London og visste hvor vi burde dra, så da ble det Mexicansk! Ekte taco, med andre ord. Ikke slik som vi spiser hjemme i norge! Det var veldig, veldig godt og gjorde humøret mitt på topp resten av kvelden. 

 

 

 

 

Etter mat dro vi til konserten, og jeg ble fratatt ikke bare kamera, men hele vesken på vei inn, så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Men, det var helt fantastisk fint! Birdy er til og med yngre enn meg, men med en fantastisk stemme, dype tekster og sanger som er veldig ulikt andre artister på hennes egen alder. Hun spiller ikke på sex, men heller på talent, og det liker jeg veldig godt. Det finner vi ikke mye av nå for tiden! Tenkte å dele min favorittsang fra det nye albumet, Wings med dere ♥ Den bør dere sjekke ut! Veldig fin musikkvideo også. Og jeg kan enda ikke tro at hun bare er 17 år. . 

 

 

 På vår siste dag i London, altså i går, fikk vi ikke gjort all verden. Vi kikket litt rundt i butikker, og det var mye mindre folk ved oxford street så tidlig på dagen. Jeg tok turen på både Victoriassecret, topshop, urban outfitteres, forever 21 og pull and bear. Mine favoritter må være urban outfitters og forever 21! 

 

Genser og jakke fra romwe!

 

 

Skoene er også fra romwe! 

 

Nå skal jeg gjøre litt jobb jeg ikke fikk gjort mens jeg var i London! Vi blogges litt senere ♥