hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2012

man går langt for litt brunfarge

Kommenter her

Dette kommer til å høres ut som verdens dårligste grunn til at jeg ikke har blogget, veldig diva-tendenser. . I dag tok jeg sol for første gang siden august, og på toppen av det hele bestemte jeg meg for å kjøre på med en solariumskrem som har "tangle"effekt, det vil si at den er ekstra sterk. Jeg tok sol, følte meg helt fin, men nå mens dagen har gått blir jeg bare mer og mer solbrent, jeg blir med andre ord dårligere og dårligere. Jeg klarer ikke å ha på meg klær, jeg klarer ikke lage meg mat, se på tv (er solbrent oppå øyelokkene så klarer nesten ikke åpne øynene), jeg har blemmer, jeg flasser, jeg har feber og er varm og kald samtidig. Med andre ord, 99% av alle negative følger solarium kan gi, går jeg igjennom nå, haha!

Så der ble alle dagens planer avlyst, veldig synd å starte helga på denne måten såklart. . Men men, får håpe jeg er bedre når jeg våkner i morgen! Så har dere noen tips til hvordan jeg kan få solbrentheten til å gå ned? En spessiel krem, eller noen "kjerringråd" jeg kan ta meg i bruk av? ♥
be the change

Kommenter her

Nå har jeg vært vegetarianer i et halvt år, og grunnen til at jeg ikke skriver så mye om akkurat det på bloggen er fordi jeg vil ikke ha så mye fokus på mat og kosthold her. Jeg regner med de fleste som leser denne bloggen er ganske unge, og da bør man ikke tenke så mye på sånt. Javisst, jeg har tatt et ganske stort valg om å kutte ut kjøtt, egg og godteri som inneholder diverse bein fra dyr (ja, det finnes det mye av!), men slike valg skal man få ta på egenhånd, uten påvirkning fra forbildet sitt, om jeg er det for noen av dere.  Jeg vil heller ikke "skryte" av at jeg er vegetarianer, for hvorfor skal jeg det? Det er ikke noe jeg er slik at dere skal få et bedre inntrykk av meg, det er ikke noe jeg gjør for bloggen sin del eller for å bedre min egen samvittighet. . Det er rett og slett fordi jeg elsker dyr! 

Elsker når kjendiser stiller opp på slike bilder . . Håper jeg får gjort det en gang! 

Pamela-anderson-peta_large

Det som også er fint med å være vegetarianer er at jeg føler jeg har "rett" til å uttale meg om dyremisshandling, fordi jeg gjør ikke forskjell på noen dyr. Jeg bryr meg generelt, ikke bare om min hund eller den ene hunden som ble brent ihjel på tv, de små kattene som ble reddet på animal planet eller den reven som ble laget pelskåpe av. Jeg bryr meg om kua, grisen, fuglen, kyllingen . . Ja, alt mulig! Jeg synes det er dobbeltmoralsk å si man er såå imot dyreplaging og så spiser man kjøtt, går med canada goose eller har kjøpt seg skinnsofa. Da kan du heller si "jeg er imot det ene men ikke det andre, fordi. ." og så begrunne hva du mener. Det er jo mange som synes det er "kult" å ikke bry seg å provosere leserne med sin nye pelsjakke, men det er nesten like ille å late som man bryr seg føler jeg. .

Herregud:( Slik er det ikke bare i pelsindistruen, men kjøtt også! Ikke vær naiv å si det ikke skjer i norge - for det gjør det.

556611_10151019197074586_1392650555_n_large 

Det blir liksom litt dumt å si " jeg elsker dyr, men egentlig bare katten min" fordi det er jo det mange egentlig mener, og da får man stå for at "jeg synes det er grusomt at dyr blir plaget, men jeg bryr meg ikke nok til å kutte ut kjøtt" fordi det er sannheten, en hard sannhet. Man takler ikke å se at dyr blir plaget, men vil helst ikke vite hvordan baconet du har på talerkenen kom dit. Skjønner dere poenget? Jeg har all respekt for at andre ikke er veggis, herregud jeg er jo den eneste jeg kjenner som er det - det er mange som ikke kan bli det også, av helsemessige årsaker! Men man må ikke late som man er frøken prektig og redder verden når man ikke klagerer å begynne med seg selv engang - derfor er jeg så glad i tatoveringen min, "be the change" fordi jeg prøver virkelig å gjøre en endring - men da starter man med seg selv først. 

Såååå sant!!! 

270562_10150255681489586_5647744585_7328479_7566216_n_large

dagens + gnagermamma

Kommenter her

Nå har jeg bestilt hjem de kjolene jeg ville ha! Godt å ha det gjort, men dere får se på jul og nyttårsaften hvilke jeg endte opp med til slutt! Desember er den beste tiden på året . . ♥ 

I det siste har jeg fått for meg at jeg bare må kjøpe meg en liten gnager, for eksempel marsvin eller kanin, så nå er jeg rimelig besatt av den tanken. En liten spontan ide jeg fikk, mest for at hunden min skal få en lekekamerat. Haha, neida! Skal legge meg sykt tidlig i dag, har hatt store problemer i det siste med å komme meg opp om morgenen så planlegger faktisk å hoppe til sengs når jeg har skrevet ferdig dette innlegget. 

Slik ser dagens ut! 
Fikk forresten denne videoen på mail fra en leser, jeg ble så utrolig glad. Hun har satt sammen masse bilder og videoer av meg og lagt inn bloggtekster jeg har skrevet for inspirasjon, pluss at en gaaammel sangvideo av meg er i bakgrunnen. Så søtt, made my day! Bloggen hennes er www.victoriavenbakken.blogg.no

kjolehjelp

Kommenter her

Hei! Sitter nå og jobber med litt tyske gloser, om noen av dere kan redde meg fra dette hadde jeg blitt superglad. . Men nei, det må gjøres! 

Har også lett rundt på nettet i hele dag etter en kjole jeg kan bruke på nyttårsaften og en jeg kan bruke på julaften. Jeg hadde to krav - rød kjole på julaften, paljettkjole på nyttårsaften. Jeg vil helst ikke at den skal være utringet heller, fordi jeg føler det er upassende på julaften og rett og slett utrygt på nyttårsaften ettersom det pleier å bli en del drinker og man hopper litt hit og dit, hehe.

Nå har det kommet ned på to alternativer til hver dag, så da trenger jeg hjelp fra dere til å velge en! 

Hvilken av disse skal jeg ta på julaften?


1. Kjole kr 399 HER 2. Kjole 499 HER 

Hvilken av disse skal jeg ta på nyttårsaften? 

1. Kjole 499 HER 2. Kjole 499 HER 
dagens outfit

Kommenter her

Føler meg litt bedre nå, og godt er det! Nå skal jeg løpe ut døren for å dra på filmkveld med unge høyre!

Har forresten funnet ut hvor dere kan se klippet fra når jeg var på tv i går, har enda ikke funnet del 1. . Men del 2 finner dere HER, det er fra når jeg var på photoshoot! Takk for at dere leser bloggen min forresten, vet jeg ikke sier det ofte nok ♥  

Slik ser jeg ut i dag! Skal ha militærjakken over. Hva synes dere? 

Elsker militærjakken min! Den er fra sheinside.com 
rosa, søtt og ingen mening

Kommenter her

Bare fordi jeg er en "offentlig" person så skal det være okei å mene, si og dømme meg akkurat som man vil, når man vil. Det er som jeg er et objekt, og ikke et menneske med følelser. Tenker dere over hvem som sitter og mottar dritt på andre side av skjermen? Det er meg. Ikke et objekt, men meg - Sophie Elise, jente 17 år. Kanskje det er vanskelig å skjønne?

Jeg har aldri bedt om å få en stor blogg, det har aldri vært et mål for meg. Men nå er det sånn, og så skal jeg holde ut med masse dritt bare fordi mange liker det jeg skriver? Hvordan kan man snu om på noe som jeg egentlig bør være glad og stolt over, til noe negativt?

Dette er en overfladisk blogg, jeg deler av meg mine overfladiske sider som sminke, hår, negler og alt som er rosa, søtt og som egentlig ikke har en mening overhode. Slik som jeg aller helst vil skrive, det egner seg ikke for de jeg er såkalt "forbilde" for. Her må man passe på, til en hver tid. . Og ja, jeg bryr meg mye om utseende. Det er en av mine interesser, akkurat som bloggen er - en interesse. Men det er ikke livet mitt. 

Jeg er ikke en overfladisk dum jente som ikke bryr seg om annet enn seg selv. Mine gode venninner og min familie vet hvordan jeg er, jeg kunne for eksempel aldri snakket dritt om noen jeg ikke kjenner basert på noe overfladisk som utseende. Såklart kan jeg ha negative meninger om noen, men jeg kunne aldri ha gått bak ryggen på noen, snakke dritt eller ville trykke ned et menneske som aldri har gjort meg noe vondt. Det er det mange av dere gjør, og gossipblogger på internett - trykker meg ned, og jeg har aldri gjort noe galt eller slemt mot noen av dere. Jeg kan ofte være ironisk i bloggen, at folk ikke oppfatter det får være. . ja, deres problem. Man lærer om ironi på skolen, og sarkasme. Jeg har aldri ment at jeg selv er feit (som forresten er "frekt" mot meg, ingen andre - hva er det å bli sur over?) og jeg har heller aldri hengt ut noen. Mens jeg selv blir hengt ut daglig. 

Så ja, dere kan godt dømme meg utifra noen bilder på nettet eller rykter dere har lest på toppsladring. Men at dere legger dere opp i mitt liv, snakker dritt eller tror dere vet nøyaktig hvem jeg er av den grunn, det er feil. Dere kjenner kanskje 30% av meg, men hva er det å dømme etter? Det finnes så mye mer. 
Synd at jeg må være så streng på bloggen nå, men det irriterer meg så sykt at mennesker kan være så overfladiske og dømmende. Det er ikke jeg som er overfladisk her, det er de som rakker ned på meg etter hvor mye extensions jeg bruker som er overfladisk. Nå mener jeg såklart ikke alle, jeg vet at jeg har kjempemange søte og snille lesere såklart! ♥ 
so sick

Kommenter her

Ligger i senga og synes litt småsynd i meg selv, jeg har nemlig så vondt i hodet at det føles som hele meg skal eksplodere. Når jeg får vondt i hodet får jeg alltid vondt på høyre side og bak øyet, så nå tror jeg selvklart at jeg har øyesvulsvt eller noe i den duren. Haha, jeg må være  verdens største hypokonder! Men føles uansett godt å ta det med ro i dag, det trenger jeg virkelig. . ♥

Lillesøster fikk velge ut deksler til mobilen sin i dag! Haha i blandt har hun flaks som har meg som søster. .

Dette dekslet ble det til at hun fikk, meen det var mest fordi jeg skulle prøve det på mobilen hennes og så fikk jeg det ikke av igjen. . haha, typisk!


 

My look today er ikke så veldig hot (hot med tanke på feber, not med tanke på utseende) så skal spare dere for videre detaljer. . Men det er greit en gang i blandt, det også!
Har på meg mine herlige lester fra topping.no, ville jo såklart foretrukket å ha på meg noen mormor har strikket men jeg får nøye meg med disse! De er utrolig søte, og kjenner jeg resten av familien (noe jeg gjør) så kommer nok de til å være å se på et annet familiemedlemsføtter ganske snart. . Her får man jammen ikke ha tingene sine for seg selv om man har noe fint! Sokkene koster 149 kr tror jeg det var, jeg har også en lue og et skjerf fra samme nettside. Anbefales for dere som, i likhet med meg, fryser veldig lett! 
 

med og uten sminke

Kommenter her

Fikk dette bildet på mail fra en bloggleser, og jeg må bare si . . wow! Her har dere forskjellen på meg med og uten sminke (riktignok masse sminke, fra diverse photoshoots) Men det var kjempegøy å se på!!! Takk så mye til http://miabella.blogg.no/ for at du laget dette, det setter jeg utrolig stor pris på! :)  Hva synes dere er finest, uten sminke eller med masse sminke? 

Det bildet nederst til høyre har flinke Michelle tatt, skal tilbake dit på photoshoot i starten av Januar. . Gleder meg! 

Sitter nå og jobber litt med blogg, mens familien venter spent på å se meg på tv i dag.. Blir gøy! Så følg med på tv 2 nå (mellom 17:30- 18:00). Dere kan også se det på tv2 sumo om dere har bruker der, bare søk på "ettermiddagen" for i går og i dag. 

 

dobbelhake and i know it

Kommenter her

Etter min mening kommer det aldri til å bli direkte gøy å se seg selv på tv, selv om jeg følte det gikk helt greit i dag. Når man er så selvkritisk som meg så ble jeg plutselig oppmerksom på en dobbelhake jeg ikke visste var der, kråkenesa mi som jeg trodde var litt mindre, rare lepper som jeg egentlig trodde var sexy, skeiv løsvipp (den var jeg klar over, men faen heller) , rart hår som kunne ha trengt en god runde med hårbørsten, og at jeg kanskje bør gå ned noen kilo eller fem, femten eller femhundre- alt dette på 10 minutter! Glad jeg ikke er kjendis, virkelig. . Men så tenkte jeg bare " okei, jeg har dobbelhake - life goes on" og deer ble jeg litt smartere i dag!
Del 2 av reportasjen kommer på tv 2 i morgen til ca samme tid, men jeg kommer mer tilbake til det! Noen som så på?

WOHO BLOGGEN MIN PÅ TV, HEIS FLAGGET FOLKENS!! FINN FRAM BUNADEN!! GÅ I TOG!! TRE GANGER HURRA! 

Etter det lå jeg på gulvet en stund å deppa litt, fant fram fuktighetskremen..
Men orket ikke engang ta den på. . Haha, sløvhet! Men, så kom jeg på at det finnes faktisk folk som har det verre enn meg, spesielt nå ved juletider tenker jeg masse på de som er ensom og alene på julaften. Jeg leste at en enke hadde lagt ut annonnse i aftenposten hvor hun var villig til å betale godt for å ikke være ensom på julaften. Jeg fikk direkte vondt i hjertet av å lese det, det finnes så mange der ute som tilbringer jula ensom! Det er forferdelig. . Huff, skulle ønske jeg kunne gjort mye mer for samfunnet på slike områder!

Haha, ligger bare å holder fuktighetskremen i hånda liksom. . 

Nå skal jeg henge litt med Amanda, Lisa og Emil! Blog to you later ♥ 

afterlife

Kommenter her

Jeg har stresset som en idiot i hele dag for å rekke å dra med mamma til byen nå klokken 17, tror dere jeg rakk det? Nei. Så der ble alle dagens planer ødelagt, livet på landet uten lappen, folkens. . Er litt deppa angående det, men det ordner seg alltid!

Nå skal jeg lukke øynene, høre på denne fantastiske sangen å drømme meg bort litt før jeg skal se meg selv på tv 2 klokken 17:44 (ikke glem det, hihi!!). Finnes det noe kleinere enn å se seg selv på opptak? Dont think so! 

 
 

jeg er på tv i dag!

Kommenter her

I dag hadde jeg, Amanda og Lisa egentlig en lunsjdate men det ble det ikke noe av fordi jeg var den eneste som faktisk møtte opp til avtalt tid haha, så jeg dro hjem til Anne-Sofie i fritimen og spiste, mens hun var på skolen. Jeg kommer nok til å rulle rundt i russetiden, og da mener jeg ikke i russebuss eller bil men på min egen mage med tanke på hvor mye jeg har spist den siste tiden! 

I dag skal jeg foresten være på tv, klokken 17:44 ( rart tidspungt, i know) på tv2! Husker dere jeg fortalte at jeg hadde blitt filmet en hel dag i oslo mens jeg gjorde diverse jobbting, som photoshoot og radiointervju? Del 1 vises i alle fall i dag, del 2 vises i morgen. Håper så mange som mulig av dere ser på og gir meg tilbakemelding senere, jeg personlig er sykt nervøs! Men satser på at det går helt fint ♥ Da får dere se den "ekte" meg, og om dere vil se det må dere få det med dere  dag ettersom jeg ikke tror det blir mulighet for meg å legge det ut senere.

Prøver å preppe meg selv litt opp her, haha. . Vanskelig! 

Woho, favoritten var endelig på tv idag, fairly odd parents!
Nå har jeg fått sett designet også i "levende live" og det ser ganske bra ut faktisk! Blir bare godt å bytte ut det her.. 

 

svar på spørsmål om hår

Kommenter her

Nå var det på tide å svare på noen av de spørsmålene som konstant kommer inn om hår! Er det en ting som irriterer meg litt ( bare litt, hehe) er når folk sender meg mail, skriver kommentarer eller på facebook og spør hvor jeg kjøper extensionene mine og så blir folk sur når jeg ikke svarer. Det er to ting jeg kan anbefale dere : google, eller å faktisk se i kategorien min som heter extensions før dere begynner å mase på meg om ting dere kan finne ut på egenhånd - håper dere forstår det! Håret jeg bruker er fra luxushair, det har ikke endret seg og jeg kommer til å bruke derifra så lenge jeg holder på med extensions. Sånn, nå vet dere!
Fargen jeg har på håret nå er nr #8, den er vel på kanten til å være lys brun som dere sikkert ser på bildene mine. Egentlig kommer det an på hvordan lys man står i, men jeg ville sagt mellom/lysbrun! Om dere vil ha hjelp til hvilken hårfarge dere skal bestille, så kan dere sende inn et bilde til post@luxushair.com - enten bilde av deg selv eller hvordan hårfarge du vil ha. Om du skal til frisøren, bestill extensions først og ta håret med deg til frisøren slik at de kan farge ditt eget hår mest mulig likt. Er i alle fall det jeg gjør! 
Jeg synes det er en fin farge jeg har nå, men tenker å gå litt mørkere til farge nr #4 eller noe lignende (fargekartet til luxushair kan dere finne HER). Da blir fargen mer nøttebrun og ikke lys, slik som nå. Jeg har jo naturlig veldig mørkebrunt hår, så jeg føler det blir finest på meg om jeg først skal være brunette. Når man har mørkt hår ser extensionene MYE finere ut, det blender seg bedre inn i håret og det er bedre kvalitet - altså håret holder seg lengre. Jeg bruker for tiden en pakke med 180 gram 65 cm som dere finner HER, men siden jeg er så lav tror jeg at jeg må bestille litt kortere extensions neste gang, 50 cm 180 g finner dere HER og hele utvalget av clips HER ♥

Haha litt random bilde, men her kan dere se hvor tykt det er! 

 

syk natt

Kommenter her

Jeg, Amanda og Lisa hadde en helt syk kveld i går, jeg har aldri ledd så mye før i hele mitt liv! Ville eventyr i ervika (bondelandet hvor jeg bor). Tror jeg har vært litt i sjokktilstand i hele dag ettersom vi opplevde så mye merkelig i går, haha! Hadde dessuten noen syke drømmer i natt, blandt annet at det kom en stor orkan hit til norge og at jeg ikke var sikker på om familien hadde overlevd, så jeg måtte gå å lete etter noen jeg kjente blandt masse likposer. Ekkelt!

Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag, jeg har sett litt fotballkamp faktisk, og så har jeg spist vegetarburger! Det er så sinnsykt godt, mmm ♥ Bedre enn vanlig burger etter min mening! Tror jeg skal ut på nye eventyr i kveld sammen med bestejentene, men jeg oppdaterer dere mer senere på hva som skjer. Har jo fått kjempemange spørsmål om hår etter at jeg farget mitt eget mørkt, så tenkte å oppsummere alt i et innlegg senere i dag. Noe annet dere vil jeg skal skrive om i dag? Er nemlig ganske tom for ideer akkurat nå!
 nå vet dere

Kommenter her

Jeg vet at dette sikkert er veldig kjipt å lese om, og at en blogg skal gi inspirasjon og motivasjon. . Men, jeg har en sykt dårlig periode når det kommer til utseende, uansett hvor mye jeg fikser meg blir jeg aldri fornøyd. Jeg vil ikke ta bilder av meg selv, fordi jeg finner feil med hvert eneste ett og jeg tør ikke legge dem ut. Det suger, både for meg og for dere som leser denne bloggen her. Dette er ikke noe jeg skriver slik at dere skal få dårlig selvtilitt, men det er slik jeg føler det og det er best å være ærlig med dere. Jeg er i veldig godt humør for tiden og er generelt lykkelig og glad, men jeg føler meg ikke fin uansett haha. . Og da gjør slemme kommentarer litt ekstra vondt. Tror jeg har en liten identitetskrise. .?  Nå vet dere i alle fall ♥

Her har dere meg i dag i alle fall! Aner dere hvor vanskelig det er å få hunden min med på et bilde?! Men hun er skikkelig glad for tiden, hun var hos dyrelegen i går og klipte klørne å da blir det alltid god stemning i den lille kroppen der! 


Så avslutter vi dette klageinnlegget med å svare på et spørsmål! Mange av dere har spurt hvordan jeg får så ren og "pen" hud, altså ingen kviser, urenheter osv. Jeg har såklart perioder hvor jeg har mer urenheter i huden enn andre, spessielt nå på vinteren. Tror det kan ha noe å gjøre med at det er tørrere luft da, og hunde tørker inn om man ikke er flink til å bruke diverse produkter som hjelper på. Jeg har  kun et ord til dere - mineralsminke!!!! Etter jeg begynte med det har huden blitt så mye finere, så her har dere hva jeg bruker: 

Har dere noen tips for å få finere hud?

 Foundation, pudder og solpudder. Alt fra coverbrands.no, De har veldig godt utvalg og billigere priser enn til vanlig! 
Nå skal jeg være litt sammen med Amanda og Lisa,  det blir sikkert kjempekoselig! 

beste jeg har sett

Kommenter her

Filmen jeg og Anne-Sofie så i går, Looper, var helt fantastisk bra! Herregud, tror det må være den beste filmen jeg har sett i år. Den lille gutten i filmen som var en av hovedpersonene er dessuten noe av det søteste jeg har sett, han var så nydelig at jeg, som har sagt jeg ikke vil få barn, fikk lyst til å slutte på p-piller og få en unge med en eneste gang! Haha.. Men se den filmen, folkens! Den var litt som inception og slike type filmer, en veldig unik film som jeg ikke kan finne en eneste feil med. Den har fått terningkast 6 og 5 i alle aviser, det sier vel sitt! 

 Her er traileren - men filmen er 10000 ganger bedre! 

Møtte disse guttene utenfor kinoen som ville komme på bloggen, koselig! Lovet de å legge ut bildet, hadde egentlig ikke lyst ettersom jeg tror det er det styggeste bildet jeg har sett av meg selv noen sinne, haha! Men den skal dere få! 
 

prostituert transversitt liksom

Kommenter her

Har akkurat brukt laang tid på å sminke meg, en ting som er herlig med mørkt hår er at jeg kan bruke masse sminke uten å se ut som en prostituert / transversitt som man fort gjør om man har veldig lyst hår, haha!

Er i ganske dårlig humør i kveld, og føler meg veldig nede (av personlige grunner) men Anne-Sofie er som vanlig min reddende engel når jeg er i nød å inviterte meg med på kino i kveld! Det gleder jeg meg masse til, slik at jeg kommer på andre tanker. Jeg personlig er ikke en twilightfan (haha sorry folkens men de filmene der er dårlige, noen må da være enige?) så derfor skal vi se "looper" med kjekke Joseph-Gordon i hovedrollen, dere vet jo hvor mye jeg elsker han. . *dør*.
perfekt julegave?

Kommenter her

Haha, noe litt morsomt jeg har lagt merke til er at flere butikker reklamerer med at man kan få mat hjem i julegave, altså en pose full av matvarer levert på døren.. Hva synes dere om det? Litt kjedelig å få masse mat i julegave, kanskje. . . Men for noen som f.eks nettopp har flyttet hjemmefra som slipper å handle store mengder med mat som man etterpå må stå i flere timer for å lage, er det kanskje ikke så dumt å få mat levert på døren!

Jeg personlig bor jo enda hjemme (og får maten servert) så jeg ønsker meg nok noe litt mer spennende i julegave. Men kanskje jeg skal kjøpe noen poser mat til mamma og pappa, det skulle jo være en stor fordel for meg også ettersom jeg da får bestemme maten, som dessuten blir sendt hjem til meg så får mamma og pappa bare lage å servere! ;) Bare min favorittmat hver eneste dag etter jul? Høres jo ikke helt feil ut!

Noe som dette hadde ikke vært heelt feil å få på døren. . Her har dere et par grunner for å IKKE slanke seg: 

Addict.

Tumblr_mdxy4q2j1f1rjcacuo1_500_large

405090_10152276711035389_776185303_n_large

Tumblr_mdvspsorqh1rcbta1o1_500_large

Tumblr_mcqqjmxznb1qis9uxo1_1280_large

Tumblr_m87upzfwnh1qmjez3o1_500_large

Tumblr_lm0nf5svbb1qapm7uo1_500_large

Img_4445_copy-002_copy_large

 

 

trives

Kommenter her

Brukte nøyaktig 2 timer på innleveringen i markedsføring som vi har til i morgen, selv om vi har fri har vi faktisk innlevering. . Synes det er så merkelig opplegg, den lille fritiden man har skal man bruke på masse innleveringer? Jeg har ingenting i mot lekser generelt, men når det kommer på fridager og i helger synes jeg det blir litt for dumt. Er dere ikke enige? 

Ellers i kveld har jeg hatt et kort besøk av Charlotte, Martine, Mariell og Linn Ida! Vi bare snakket og jeg fikk gitt ut litt betakaroten og andre produkter jeg ikke bruker, haha. På den måten må det være ganske herlig å være venn med meg, masse gratise produkter! Nå skal jeg ligge i sengen og sovne til OC! God natt ♥

Begynner å trives med mørkt hår nå, iih! 
stolt av pappaen min

Kommenter her

Tenkte å vise dere noe ganske kult og som jeg er veldig stolt over! Pappaen min er kjempeflink til å spille gitar og lage musikk. For eksempel kan jeg la han høre på hvilken som helst sang i kun et par sekunder, så kan han den på gitar rett etterpå. For litt siden var han og bandet han spiller gitar i,  i Russland for å spille inn en musikkvideo! Hadde ikke så høye forventninger i utgangspungtet ettersom jeg ikke engasjerer meg så mye i musikken hans, dårlig datter som jeg er. Men dette ble faktisk kjempebra og jeg er veldig stolt over pappaen min♥

Pappa er han med det lange håret, om det er spennende for noen! :)

 Dere får gjerne dele det videre om dere vil, jeg vet hvor mye det betyr for pappa som har jobbet med dette natt og dag leenge nå! (Trust me I know, har hørt denne sangen sikkert 100 ganger nå haha) 

nytt design?

Kommenter her

Hei beklager at jeg ikke har oppdatert før, har hatt uventet etter skolen hele dagen så fikk ikke helt planlagt bloggdagen min slik som jeg pleier. Når jeg kom hjem lå nemlig dette dyret i senga aka Zac Efron : 

Så hele dagen har vi bare slappet av, spist brownies og koset oss veldig mye. Nå har jeg brukt 10 minutter på å skrive den settningen der fordi det blir så mye tull haha, så jeg dropper bare å skrive mer om hva jeg har gjort i dag, haha! Veldig morsom dag iallfall. 

Fikk dette designet hos Kine som alltid lager design hos meg, har vært så desperat etter et nytt siden jeg er dritt lei av det jeg har nå. I følge dyret aka Zac Efron ser det ut som designet til en kriger og er vel egentlig litt enig, så venter på et nytt nå! Da vet dere i alle fall at det kommer og at det er på gang. Men har dere noen ideer til hva jeg kan ha som design? 

 konkurranse - vinn krølltangen jeg bruker!

Kommenter her

Nå har jeg fikset igang en konkurranse med makestyle (ble litt tull med den forige ettersom jeg hadde misset at de annonserte vinneren på deres facebookside og ikke informert dere om det..) så derfor kjører jeg igang en ny med en bedre premie som plaster på såret for de som ikke fikk det med seg!

Denne gangen kan dere vinne krølltangen jeg bruker som er utrolig bra, nemlig fra merket MAST. Er den jeg alltid bruker når jeg lager krøller nå for tiden, og siden krølltenger som regel er litt dyrt tenkte jeg det kunne vært en super premie for dere ♥ 

Alt dere må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar i dette innlegget her (husk å skriv email-adressen)! VInneren blir annonsert på makestyle sin facebookside som dere finner HER. Dere må altså ikke ha likt deres facebookside for å finne, men om dere vil ha premien kan det være lurt å følge med der framover for å se når vinneren blir annonsert ♥

 

ps - får nytt design på bloggen i løpet av uka!! Lover, jeg er like drittlei som dere..


the real sophie elise

Kommenter her

Nå har jeg gjort absolutt alt annet enn det jeg egentlig burde gjøre - nemlig lekser å rydde rommet. Men når man har slike ting å gjøre er til og med å stirre i taket superspennende, synes ikke dere? Haha! Når jeg bestemmer meg for å ha en dag hvor jeg kun gjør lekser så ender det som regel med å spise, se i taket, se i gulvet, ligge å deppe, se på oppgavene og ikke noe lekser i det hele tatt. Men i dag må jeg faktisk gjøre en innlevering, uansett hvor kjipt det er!

Ellers har jeg brukt dagen på å underholde meg selv på min egen instagram, er helt sinnsykt hvor sure enkelte kan bli for en liten ting der haha. . Men gøy at folk har så lite som skjer i sitt eget liv at de må diskutere om trusa mi vises på bilder og så videre. . Jeg heter forresten therealsophieelise om dere vil følge meg på instagram, vet det er utrolig flaut at jeg har "thereal" forann navnet mitt der, men det er så mange som har latet som de er meg på instagram så da måtte det bare bli sånn! 

Just now! Sovehåret er på plass enda, haha. Min middag i dag, pommes frites ( på en måte). Det beste! 
ikke støtt det

Kommenter her

Så at en blogger som er ganske kjent hadde anbefalt leserne å dra i seaworld om de skal dra til mexico. . Jeg vil bare si med en gang IKKE gjør det, jeg er ganske sjokkert over at en blogger som har påstått hun er så imot dyreplageri, pels og alt mulig kan anbefale noe slikt. Jeg blogget en del før om hvorfor dette er så grusomt, men dere kan se i kategorien min som heter "hjertsaker" om dere vil ha mer info om dette. Jeg ble direkte lei meg av å lese det, jeg vet jo hvor stor påvirkningskraft en blogger kan ha på leserne sine . .

Det ser sikkert veldig idyllisk ut, men aner dere hvor grusomt det er og hvor mye delfinene pines i et slikt fangenskap? Smilet til en delfin betyr så og si det motsatte av at den er glad, just so u know!:-) Ikke støtt dette, folkens! 

Vel, nok om det - tenkte bare å få ut litt viktig info til dere! Nå til noe litt mindre viktig. Jeg og Stine Mari har akkurat sett på mean girls, elsker den filmen og Lindsay Lohan er herlig! Av meangirls-jentene har jeg og Stine funnet ut at jeg er Regina George, dere får tolke det hvordan dere vil, haha . . Om du var en meangirl, hvem ville det vært?

Haha, lipglossen satt seg fast i håret. . 
spacecakes

Kommenter her

Hei! Gjett hva jeg har klart å gjøre? Jo, nemlig knekke laderen til pcen for andre gang på tre måneder. Skjønner ikke hvordan det er MULIG, jeg kom hjem fra skolen og der lå den å var knekt på romgulvet? Aner ikke hvordan det har skjedd, men men! 

Nå er Stine Mari hos meg, vi skal lage hasjbrownies og bli skikkelig spaced. Neida, haha jeg skal lage vanlige brownies og is, naaam ♥ Det er så koselig å ha henne på besøk, lenge siden sist! Etter det skal jeg på besøk, får se om det blir overnatting eller ikke hehe. Hemmelig hemmelig!!!!!!! Neida, men jeg vet jo hvordan dere kan være om man sover hos en gutt. Da er man hore og gud vet hva. Har enda ikke fått betalt for sex men skal gi beskjed om den dagen kommer også, haha. . Håper jeg aldri kommer til det pungtet at jeg blir så desperat etter penger! 

Nå er det jo snart jul som dere vet, bare litt under en måned igjen! Det er min favorittdag i året. Som de fleste andre bloggere må jeg vel legge ut julegavetips, bare suger at jeg som regel ikke aner hva jeg skal kjøpe til noen og ender opp med å ta det første og det beste på nærmeste bensinstasjon typ. Haha neida, men jeg er seriøst veldig dårlig på gaver! Jeg har allerede gitt gave til Anne-Sofie så da var en gave ute av verden, nå mangler bare de andre nermeste venninne mine.

Har funnet noen ting på coverbrands som jeg selv bruker å kunne tenke meg å gi ut til venninner - kanskje jeg skal sette sammen en julegavepakke å gi til en leser også? Det høres jo ganske gøy ut! Nedenfor ser dere blandt annet selvbruningen jeg bruker, øyenskygger, neglelakk og foundation. De har kjempemasse tilbud på coverbrands før jul, så jeg anbefaler dere å sjekke det ut allerede nå HER 
SHUFFLE, SHUFFLE

Kommenter her

NÅ har jeg endelig fått sendt ut invitasjonene til bursdagen min! Når jeg sa det til mamma trodde hun jeg mente invitasjoner i postkassen til folk, men nei jeg lever ikke i 1980 så jeg mener såklart på facebook, haha. . Godt å ha det gjort i alle fall, gleder meg! 

Tenkte å dele denne litt søte videoen med dere fra når jeg var i oslo hos Andrea, jeg og Bjørn Erik som tar oss en liten sving på "dansegulvet" haha ♥ Tidsfordriv mens man venter på pizzaen i ovnen! Bjørn-Erik er en så syyykt herlig gutt, I LOVE HIM og bloggen hannes finner dere HER. 

 Haha" SHUFFLE, SHUFFLE" er så teit at vi sier "shuffle" som på nordnorsk og ikke " shuffl" som det uttales. 

tanker

Kommenter her

Er det noe jenter virkelig hater, så er det andre jenter. Det er seriøst sånn det er, jenter hater faktisk andre jenter. I alle fall de man er sjalu på! Jeg har merket det så sykt godt den siste tiden, man pirker skikkelig for å finne feil hos andre. Om jeg forteller en kompis noe positivt som har skjedd i mitt liv er de alltid glade på mine vegne, mens jenter fort kan begynne sånn " eh, blir det ikke dumt fordi / det er ikke bra fordi / kanskje noen tenker det er feil fordi". . Ja, dere skjønner? Alltid er det noe, jeg blir gal! Noen ganger vil jeg bare si - hold kjeft. Vær så snill, hold kjeft. Også de folkene som skal begynne å klage på at jeg skriver om hår og sminke, fordi barn sulter tross alt i afrika. Vel ja, barn sulter i afrika, men her sitter du og kommenterer dritt på min blogg - ser ikke at det hjelper for fred i verden heller, akkurat. Heldigvis har jeg mange gode lesere som er smarte og forstår at man kan bry seg om mer enn bare en ting ♥ 

Jeg er skikkelig glad for tiden, direkte lykkelig. Ting skjer såklart som ikke alltid er like bra, men det kommer alltid mye positivt som veier opp for det negative. Og jeg har lært meg å sette pris på de folkene som virkelig betyr noe! I natt var noen venninner av meg i en bilulykke, hun ene skal jeg til amsterdam med og nå kan vikke dra fordi hun er innlagt på sykehus, vi skulle jo egentlig dra om tre dager. Men jeg driter i amsterdamturen, jeg er bare glad hun er i live! Da skjønner man at livet er det viktigste, ikke penger, reiser, klær og ting. . 
intervjuet mitt på nrk mp3!

Kommenter her

Hei! Har akkurat kommet hjem fra skolen og skal snart spise taco. I kveld kommer en del venninner til meg og vi skal planlegge bursdagen min litt, etter det drar jeg til Mathias! Blir sikkert en veldig bra dag ♥

Tenkte å informere dere om at jeg nå har fikset slik at dere kan høre intervjeut mitt på nrk mp3! Det var veldig gøy, og vi snakker blandt annet om blogg (såklart), kjærlighet, negative følger med å blogge og litt slikt.

  

Hva synes dere? Gjorde jeg en grei jobb, eller? 

 

Chris Brown - video og bilder!

Kommenter her

Nå skal jeg fortelle dere om gårdagen min! På dagen tok vi det helt med ro, slappet av, var litt i byen og ikke minst oppe på taket en tur for å se på utsikten! Angrer på at jeg ikke gikk dit om kvelden, det var sikkert enda finere.
Etter det møtte jeg Andrea, Bjørn Erik og Fanny men kunne ikke være så lenge ettersom jeg skulle på soundchecken Chris Brown hadde sammen med en venn. Det var helt s-i-n-n-s-y-k-t. Hadde så mye adrenalin etterpå, jeg ristet i hele kroppen og det tok et par timer før jeg skjønte hvem jeg hadde sett på typ 5 meters avstand, haha! Fikk desverre ikke tatt noen bilder der, vaktene var helt nazi. 

Etter det løp vi tilbake til hotellet og drakk litt før vi løp til konserten. Vi var egentlig for sene med å komme oss ned dit, konserten startet 19:30 og det var rundt da vi stilte oss i kø. Det høljet ned med regn, ingen av oss hadde paraply og jeg hadde ikke hette eller, så dere kan tenke dere jeg ikke var særlig glad når det endte med at vi sto i kø i tre kvarter utenfor spektrum. MEN plutselig fikk vi en paraply?? Haha, hvor kom den ifra liksom.. Det reddet i alle fall de siste minuttene i køa, men 3-4 jenter og gutter under en liten paraply går ikke alltid uansett. Når vi kom inn var vi sååå utrolig stygge, haha! Slik ser man forøvrig ut da:

Vi var serr helt grå i huden, det tar på kroppen å stå ute så lenge.. 
Mens vi ventet sto det en hel gjeng av folk og laget danseringer eller hva man nå skal kalle det, dere vet sånn når man "battler" og hopper inn og danser? Synes det er så JÆVLIG unødvendig å gjøre slikt når det er sinnsykt trangt og mange ikke får plass, man dytter jo i masse mennesker da. Ble mildt sagt sur da! Vi hadde golden circle så kom oss kjempelangt fram, når konserten startet holdte jeg akkurat på å instagramme et bilde å skrive "#chrisbrownertotimerforsendrittunge" men AKKURAT da kom han på scenen. God timing!

And here he is! Synes selve konserten var bra, jeg! Vet det har vært mye terningkast 2 og 3 rundt om kring, men det eneste jeg kommer på som negativt må være at han ikke fullførte alle sangene og at dj'en plutselig begynte å spille nicki minaj og david guetta..? Det var litt sånn " eh okei, hater nicki minaj, hva gjør man nå" haha.. Men ellers, det var suuupert! 

 

Etter konserten løp vi i regnet igjen for å ta t-banen til Andrea hvor vi var litt utover natten. Kjempegøy, og har forøvrig en ganske gøy film av meg og Bjørn-Erik som danser jeg tenkte å vise dere når Anne-Sofie har sendt den til meg, haha ♥ I love him! 

 

hjemme best? nei

Kommenter her

Hei dere! Nå er jeg hjemme i harstad igjen etter en kjempebra helg i oslo! Chris Brown i går var ganske sykt, men jeg forteller alt om det senere og legger opp videoer fra konserten. Har så mye å fortelle dere, gleder meg!

Nå er jeg tilbake til mine gamle rutiner med å ligge i sengen å se på the hills. Livet som forever-alone altså! Det er i nettopp slike dager at livet uten kjærste er ganske kjipt, jeg tenker på vinteren når det er kaldt og man bare vil alt annet enn å være alene. At noen alltid er der er vel det jeg savner mest! Men den tid kommer vel også for meg en vakker dag, får jeg håpe!

Håper alle har hatt en fin helg, og tenkte å tipse dere litt kjapt om at det er en artikkel om blandt annet meg i denne ukens D2! Er veldig glad for det,og synes resultatet ble veldig bra og godt gjennomført. Det selges ca overalt, så løp å kjøp! photoshoot-bilder

Kommenter her

Planen for dagen er å dra til byen ganske snart, møte Andrea og Bjørn Erik senere og så dra på Chris Brown konserten! Tenkte å vise dere noen bilder fra shooten som jeg var på i går, har ikke fått alle enda men viser dere en annen gang ♥

No makeup 

Bildene er tatt av http://www.rolfie.no/rolfie/ 

verdens beste daag?

Kommenter her

God kveld fra oslo! Etter en lang dag har jeg endelig kommet til en venninne sammen med jentene, de andre lager taco mens jeg blogger (ettersom jeg ikke spiser kjøtt er jeg ganske ubrukelig å ha jentekvelder med, haha). Jeg har hatt en veldig lang, men spennende dag! La oss gå igjennom det i bilder! Tv2 fulgte meg hele dagen, det skal redigeres i neste uke så får vi se når det kommer på tv. Da får dere virkelig se den ekte meg, ettersom de fulgte meg en hel dag igjennom masse jobb og "behind the scenes" 

Først dro jeg til NRK hvor jeg skulle bli intervjuet på nrk mp3. For dere som ikke fikk hørt på intervjuet så får jeg lydopptaket på mandag som jeg kan legge ut, det var i alle fall kjempemorsomt! Elsket hun som intervjuet meg, sykt herlig jente som jeg har hørt mye på radio før. Er så rart hvordan man lager seg et bilde i hodet av hvordan de på radio høres ut, og så ser de egentlig heelt annerledes ut.

Her skulle jeg og nrk mp3-programlederen lage duckface, og som den eksperten jeg er måtte jeg lære henne. Hun klarte det ikke, noe som var kjempemorsomt!

 

Så dro jeg til Drammen for å ha photoshoot! Det var flinke Rolf Ørjan som tok bilder av meg, som blandt annet har tatt bilder av Linni, Petter elsker Mari og masse FHMforsider. Utrolig dyktig er han, og en herlig mann! Var der i flere timer og trivdes utrolig godt i hannes selskap, han fikk meg til å slappe av å være meg selv. Er også han som har lagt sminken min, snakk om å være flink? Og det sykeste av alt - han er selvlært! Alt dette har han lært av videoer på youtube, det er faktisk helt sykt. Ser ut som en animasjonsfigur eller en barbie, noe som var tema for shooten. 

 

Dette var antrekket mitt for shooten. Når dere ser meg hoppe å sprette rundt i dette på tv.. U will die! 

Etter alt dette dro jeg til Asker for å intervjues sammen med "bloggmamma" Trine Grung. Det var utrolig koselig å se henne igjen, hun gjør meg så glad å gir meg masse komplimenter hele tiden. Jeg vet hun virkelig har troen på meg og backer meg opp uansett hva, er så glad jeg "har" henne! På bildet under er det meg, datteren hennes og en vennine av datteren. Dette var også en utrolig morsom del av tv2 innspillinge, kom masse "bloggfans" som sto rundt å ropte og tok bilder. Da får dere se hvordan DET er, tro det eller ei - det er hverdag! 

Noen som skal se det på tv når det kommer? :D 

16.11.2012

Kommenter her

Nå drar jeg og the girls til oslo! Vi skal blandt annet henge masse med min gode venn Chris Brown, visste dere at vi har kjent hverandre ganske lenge? Vi er faktisk i fjern slekt fra USA haha, ganske sykt! Har ikke orket å skrive om det på bloggen før, ettersom jeg vet hvor sjalue folk kan bli, men nå er det ute! Han var jo en kort tur i norge for et par år siden, var sammen med han da men det er så lenge siden - skal bli kjempegodt å møte han igjen! Kaller han bare bff siden vi er så nære venner ♥

Her er et bilde fra sist gang jeg hang med BFF! Bildet er lånt fra Amanda sin blogg, hun har faktisk kysset han - på munnen! Ja, det er helt sant!!! 

Neida haha, vi kommer nok til å stå utenfor hotellet hannes sammen med alle de andre gale ungdommene som befinner seg i oslo. . Ønsk oss en god tur, da! 

klar

Kommenter her

Nå er jeg endelig ferdig med pakkingen til Oslo, etter veldig mye om og men! 

Har ikke hatt så veldig lyst til å legge ut bedre bilder av håret, angrer allerede veeeldig og må lære meg å gjøre ting for min egen del å ikke for andre sin del. . Men men, nå er det som det er, og jeg kan jo ikke bli blond med det første akkurat! Jeg får vel nyte min tid som brunette nå å gjøre det beste ut av situasjonen! :)  Er egentlig dritdeppa haha, man kan se på bildene at jeg er helt på gråten. Oh well.

Måtte redigere bort ansiktet haha, helt hoven etter å ha grått pga hårfargen ( i know, latterlig). guess what? brunette!

Kommenter her

Gjort er gjort! i morgen..

Kommenter her

I morgen blir en sykt stressende dag! Slik ser min plan ut for dagen: Først kommer jeg til oslo, så skal jeg på intervju hos nrk mp3 (det sendes rundt klokken 15 om dere vil følge med på den radiokanalen) så skal jeg på en stoor photoshoot, etter det skal jeg dra innom luxushair for å se på kontorene deres å se hvordan de jobber, så skal jeg møte "bloggmamma" Trine Grung en stund. . Og på toppen av det hele, tv 2 skal mest sansynlig være med meg hele dagen! Slik blir det hver gang jeg kommer til Oslo, all "bloggjobb" bygger seg opp over tid og jeg må ta alt på en gang. Men det er gøy, da!

En liten gladnyhet for meg! Kostymet jeg bestilte for bare to dager siden kom hjem til meg i dag, det ble bestilt fra utlandet så det var virkelig et stort sjokk at det kom i postkassen så fort. Men jeg ble kjempeglad og fornøyd med hvordan det ser ut, føler meg skikkelig søt! 

Noen som vil gjette hva jeg skal være? Kanskje ikke så vanskelig, men! 
Unfortunate

Kommenter her

Nå skal jeg vel legge meg, har vært en laaaaang men veldig koselig dag! Og vet dere hva? Nå har jeg endelig tatt ut tungepiercingen min, for alltid! Nå skal jeg ikke ta piercing i tunga flere ganger, jeg gidder rett og slett ikke det styret der lengre. Var veldig spontant at jeg tok den ut, gjorde det i går kveld å tenkte å ha den ute i rundt 10 minutter, men så glemte jeg den av og da var det gjort! Dere som har det vet vel hvor fort det gror igjen. . Men er fornøyd med å ha tatt den ut, tok det i bunn og grunn ikke for min egen del den gang da uansett! 


Tenkte å dele denne sangen med dere før jeg legger meg, liker den veldig godt!

I swear that when I look at you, the time don't pass
 

det som var i pakken..

Kommenter her

.. Det som var i pakken var..

Skjerf! Haha, det var altså ikke verre. Jeg fikk 6 skjerf fra buyhlse.no , dere kan vel tenke dere at jeg er glad? Alle var utrolig fine og i godt stoff, jeg har trengt et skjerf kjempelenge nå så det passet virkelig perfekt. De har kjempefine skjerf på den nettsiden, pluss jeg har ALT treningstøyet mitt derifra (som dere kan finne HER), det er også i god kvalitet. Treningsrockeringen min er også fra den nettsiden, så det er absolutt verdt en titt! 

Men, hvem trenger 6 skjerf egentlig, når jeg har mange fra før av? Jeg tenkte jeg skulle gi ut et skjerf til en heldig leser, så om du har lyst på et av disse skjerfene så legger du bare igjen en kommentar her med hvilket av skjerfene du vil ha + mailen din! Trekker en vinner i morgen som blir kontaktet på mail og får et skjerf i posten! 

.. Og det var desverre ikke en ENESTE person som hadde rett på gjettingen!? Jaja, får ta det en annen gang da. Men gode forslag dere kom med! 

Dere kan velge hvilket som helst skjerf, utenom dette gråe med stjerner på som jeg falt pladask for. Skal bruke det på skolen i morgen, uten tvil!  

gjett

Kommenter her

Mitt besøk dro nettopp, så nå er jeg ganske alene og kan "endelig" blogge for dere igjen, haha! Åpnet en pakke jeg har fått i posten, synes det er så spennende å få noe i postkassen! Det må nok være noe av det beste med å være blogger, å få pakker året rundt og ikke bare på julaften! :)

Jeg har som sagt åpnet den nå, men hva tror dere var i pakken ? Rett svar vinner en link!
bieber-fever

Kommenter her

Hei! Våknet klokken 12:30 i dag og fikk helt sjokk, trodde klokken var 09 eller noe sånt - man kan trygt si jeg forsov meg og ikke orket å dra på skolen, meeen godt med en fridag en gang i blandt (en gang i uken). Det er sykt kaldt så har prøvd i en halvtime å få fyr i peisen men fikk ikke til, så sitter nå å venter på at det skal bli varmt i stua ved hjelp av en dritt-ovn som kan gå opp til 10 grader typ, sånn at jeg kan gå å se på film. Mamma kom akkurat hjem med mat til meg også woho!

Når jeg laget videoblogg til dere for et par dager siden så jeg at mange kommenterte at det måtte være slitsomt å konsentrere seg SÅ hardt om å lage duckface hele tiden. . Folkens, det er sånn jeg ser ut, haha! Det er UMULIG for meg å ikke lage duckface, det er seriøst sånn leppene mine er. And I love it!

Og heeeeeeeeer har dere en av hovedgrunnene til at jeg våknet så sent! Han har "bieber-fever" som dere ser på capsen, how hot is that liksom? Hahah..
 

14-årige meg

Kommenter her

I dag var virkelig en slitsom skoledag, men vi hadde en kjempemorsom diskusjon i markedsføringen om skatt og slike ting, opptur i hverdagen haha! Elsker når man diskuterer viktige temaer på skolen, det er jo da man faktisk lærer noe. Etter jeg kom hjem har jeg bare ligget i sengen og sett på OC hele dagen, haha? Tiden flyver virkelig avsted! Og på fredag drar jeg til oslo på Chris Brown med de beste personene i verden. Gleder meg ♥

I dag på skolen fikk jeg masse gamle bilder fra Anne-Sofie, fra jeg var 14 år og yngre! Haha så utrolig gøy å se på, tenkte å dele litt av det med dere. Jeg blir så glad av å se slike bilder, spessielt siden jeg har de samme vennene da som nå, både gutter og jenter! Er så sykt glad for at vi har "holdt sammen" så lenge og har MASSE minner sammen. 

12-13  år: 

 Meg og Anne-Sofie.  Hahah, rare ting vi fant på! Her kledde vi oss helt tilfeldig ut som gutter og tok masse bilder med webkamera.

Hahah, husker jeg syntes dette bildet av meg var sååå fint! Hva skjer med øyenbrynene?? 

 

Profilbildet mitt på nettby den gang da, HUFF. 

Meg, Anne-Sofie og Amanda i tromsø en gang for leeeenge siden! Haha! 

 

14 år:

Meg og Stine, vi var bff's på ungdomskolen og fant på sykt mye sprell. Hun var den jeg opplevde alle "første" sammen med, så vi delte liksom de erfaringene (ikke med hverandre riktignok haha, men på samme tidspungt) Hadde første kjæreste på den tiden, første kyss, første gang jeg drakk, alt sammen! Det kommer jeg alltid til å huske.

Her ser dere blandt annet Stine, Meg og Caroline som dere kjenner litt via bloggen! 

Når jeg nettopp hadde klipt bob, så dum kan man altså være. Caroline, Anne-Sofie, Stine, Mathias, meg og Henrik! Er jo enda god venn med Mathias blandt annet, så det er gøy å tenke på at man har kjent hverandre sååå lenge! 

Hahaha ler meg ihjel av dette bildet, man ser kanskje ikke så godt hva som skjer her, men det er altså jeg som kveler Anne-Sofie!

HAHAHAHAHAH!! Sånn som hun ser ut her, er det vel ikke rart det ble noen kvelertak iblandt..


konkurranse - vinn selvbruning fra sunspa!

Kommenter her

Nå har jeg fikset en skikkelig bra konkurranse til dere blogglesere, som en liten takk for at dere har lagt igjen så snille kommentarer i det siste! Eller, dette er kanskje noe jeg bare tror fordi jeg overser de stygge kommentarene men who cares? Det er de snille som betyr noe uansett, og for det fortjener man litt ros!

I samarbeid med http://www.makestyle.no/, en av mine favoritt online sminkebutikker, deler jeg ut tre sunspa produkter som vinneren velger selv + en sunspahanske. Sunspa er en UTROLIG bra selvbruning som blandt annet har blitt brukt av fotballfrue, Kristina Andersen (og meg, hehe), pluss masse bodybuildere siden den holder så godt! Den passer perfekt for dere lesere som kanskje er litt aktiv og ikke vil at selvbruningen skal renne av med en gang, den tørker på veldig kort tid og blir mørk på sekundet. Perfekt for jenter i farta, med andre ord! Det er også den første selvbruningen i verden (om jeg ikke tar helt feil) som man kun må spraye på og ikke jevne ut selv med hendene etterpå.

Av disse produktene bruker jeg chocolate, den mørkeste. 

Alt du må gjøre for å vinne er å gå inn på nettsiden til makestyle HER og finne fem produkter du kunne tenke deg, for å så legge igjen en "ønskeliste" i kommentarfeltet. Dette trenger ikke å være sunspaprodukter, men hva som helst! De kommentarene kan nemlig hjelpe meg å finne ut hva jeg skal ha i konkurranser framover. Det er veldig enkelt, og jeg trekker vinneren. . La oss si, mandag den 19? Lykke til! ♥

 

 

 

california here we come

Kommenter her

Tenkte bare å komme med en liten update fra sofaen, hvor jeg tilbringer mesteparten av min dag. Denne mandagen slo meg ut hardt og brutalt for å si det slik, jeg har null energi eller overskudd. Derfor er det jo godt å ha en serie å følge med på, for tiden ser jeg på THE OC! Jeg har prøvd netflix, som er film/serieversjonen av spotify, og det anbefales ikke etter min mening. Utvalget er latterlig dårlig, men selve ideen er jo god. . Så ja, om det ikke blir bedre snart melder jeg meg ut! Dere kan imidlertidig se alle av sesongene gratis HER.

Den siste tiden har jeg sett alle sesongene av gossip girl, og følte jeg trengte ett nytt tidsfordriv, derfor begynte jeg på sesong 1 av OC igjen! Må nok være 1000ende gangen. . . Å følge med på serier har virkelig blitt min greie haha! Hva er deres favorittserie?

Slik ser jeg ut, nyvåknet etter en liten blund på sofaen.. 

Min faste følgesvenn gjennom sikkert 10 år snart, safari-yoghurt! Jeg er en av de som ikke liker "voksenyoghurt", altså yoghurt med biter av frukt i seg. Derfor spiser jeg kun yoghurt beregnet på barn, mmm det er så godt! Denne har jeg spist veldig mange av i dag. 

Cosmo er selvfølgelig på plass for å gjøre mandagen min litt bedre! Får det bladet i posten en gang i måneden, og jeg elsker det. 

Whoever you want me to be. . . ♥ 

 

parykk her og der

Kommenter her

Jeg er i så sykt godt humør nå! Jeg har hele det siste halvåret vurdet om jeg skal gidde å feire bursdagen min når den tid kommer, men nå har jeg endelig bestemt meg! Er greit å ha ca alt i boks, med lokale, dj, vakter osv. På toppen av det hele skal det være kostymeparty, og dere vet jo hvor mye jeg elsker det! Gleder meg, og bestilte nettopp kostyme + parykk av alle ting. . Jeg kommer til å se syk ut, haha! Som pappa sa " du har jo allerede parykk". Well, takk for den! 

Og på snakk om bursdag - hoppet rundt, danset og sang mens jeg giret meg selv opp, og tror dere ikke den piercingkula klarte å sprette ut av munnen min nok en gang!? Ahh, hvorfor skjer det alltid med meg. . Noen som har tips til hvordan jeg kan få den til å sitte fast?!

Nå skal jeg kose med min lille baby å se på that's 70 show, elsker det å har tidens crush på Eric Forman i serien, om dere vet han. Min type gutt ♥ 
Nå har jeg bestemt meg. .

Kommenter her

. . Jeg skal farge håret, og det skjer på Torsdag! Jeg tør ikke å gå til heeelt mørkt hår som mange av dere ville, men jeg vil ha en lysebrun farge i håret nå. Så litt i arkivet i bloggen for å finne ut hva jeg kunne passe til, og jeg landet til slutt på fargen jeg hadde i April! Hadde kun denne fargen i to uker siden jeg ville bli blond, derfor tror jeg ikke det er så stor fare for at jeg kommer til å bli lei med en gang heller.

Jeg skal ha farge #8, men jeg skal ha noen litt lysere striper i mitt eget hår. Dere kan se fargekartet til luxushair HER, og jeg kjøper 180 gram som dere kan finne HER. Når man har mørkere hår blir det også i mye bedre kvalitet, så det anbefaler jeg på det varmeste! Under her ser dere jo bilder av meg med den hårfargen som jeg skal ha, sånn ca! Det er også clips fra luxushair jeg bruker her. 

Hva tror dere? Kledde jeg fargen og tror dere det blir bra? 

 

MTV EMA i kveld!

Kommenter her

Vil starte innlegget med å gratulerere pappa på farsdagen ♥ Vi bruker egentlig ikke å gjøre noe spessielt, er vel mer at vi spiser det pappa vil ha til middag og er litt ekstra snille med han :) Er veldig glad i pappa, er så heldig som har foreldrene jeg har. Han støtter meg uansett hva, og vi har mange av de samme interessene - blogg og extensions, for eksempel. Haha neida. Love you!

Lillesøsteren min, pappa og meg!  Vet mange av dere sier jeg ligner på mamma, men nei - det er faktisk pappa jeg ligner mest på i virkeligheten! 

Har akkurat fikset meg for kvelden, jeg skal til Lisa å ha EMA-kveld! EMA er europe music awards om dere ikke visste det, og det sendes direkte på MTV fra klokken 21 i kveld. Har sett på det hvert år, jeg elsker det! Jeg og Lisa går igjennom hele den der MTV-hysterien sammen, derfor passer det perfekt at vi har en hel kveld full av nettopp MTV, godteri og kvalitetstid. Vi har stemt på artister i alle kategoriene også haha, holder en knapp på blandt annet the killers i kveld, som vi skal se live til neste år :) Heier også på Kanye og Jay-Z som beste sammarbeid! Noen andre som skal se på EMA i kveld, og er det noen dere heier på? 

Kjolen er den jeg viste for et par dager siden, fra rutstore.se. Sant den var fin på? 
Dere kan forresten gjerne følge meg på instagram - therealsophieelise! Er mye lettere å få "kontakt" med meg om det er noe dere lurer på, selv om jeg leser alt dere skriver her også. 

 

love

Kommenter her

Noen ganger er det så sykt vanskelig å forklare hva man mener eller hvordan man føler det. "You don't understand and I can't explain". 

Motivational Quotes

 

wearalife:
summertime sadness ♡

 

lovequotesrus:
EVERYTHING LOVE..

 

Motivational Quotes

68061_2510822785377_885845133_n_large

-mr-67_large

Khairunisa Munif on We Heart It. http://weheartit.com/entry/37680424

mmm NISA56 on We Heart It. http://weheartit.com/entry/39054459

mmm NISA56 on We Heart It. http://weheartit.com/entry/39053589

mmm NISA56 on We Heart It. http://weheartit.com/entry/39226101

kurohimitsu:
nikon

mmm NISA56 on We Heart It. http://weheartit.com/entry/39052784

(1) mmm NISA56 on We Heart It. http://weheartit.com/entry/39401599

 

 

 

 

 

 

 

 

begynne å videoblogge mer?

Kommenter her

Kom til å tenke på en ting, det er evigheter siden jeg brukte å videoblogge aktivt for dere. . Nå skjer det kanskje en gang i halvåret! Vet at mange av dere har skrevet at jeg bør begynne å videoblogge igjen, så kanskje jeg skal det!? Eller hva synes dere?

Laget denne i dag for å prøve meg litt fram med effekter og slikt. Skulle jo egentlig bli en sminkevideo, men resultatet ble litt dårlig haha. . Men, hva synes dere?

Nå skal jeg slappe av å se på Jersey Shore! 

sminkevideo idag

Kommenter her

Har vært våken siden klokken 10, men når det er "teen mom" maraton på MTV er det virkelig vanskelig å slite seg bort fra tven for å blogge, haha . . Jeg er offisielt avhengig av det programmet! Men nå er det endelig ferdig og jeg har til og med fått spilt inn en slags sminkevideo til dere, holder på å redigere den nå. Det er virkelig vanskelig å redigere videoblogger synes jeg, men det er jo så gøy når man får se det ferdige resultatet! Vet at mange av dere ville ha sminkevideo, så håper dere blir fornøyd med resultatet ♥

I dag er det lørdag, det vil si de fleste av vennene mine skal ut. Jeg personig holder meg nok inne i dag, føler ikke for å gå ut når det er så mye snø, haha! Vi har msse jordbær hjemme nå, så jeg kommer neppe til å ha det særlig kjipt - har sikkert spist 10 rundstykker med jordbær bare i dag, det smaker så godt! 
Forresten, ser dere hvor lang ettervekst jeg har fått? Grusomt. . Tenker jeg skal farge håret neste uke, tror dere det blir brunt eller?   

det er ikke bare flaks

Kommenter her

Er det noe som er veldig typisk norge, så er det å ikke kunne inrømme suksess. Jeg har merket at uansett hvem som gjør det bra og hvordan så kommer man enten med en unnskyldning selv, eller så drar andre deg ned. La oss si at du er kjempeflink å synge, og noen kommenterer det. Du er innerst inne enig selv, men du fnyser og sier " neh, det synes jeg ikke". Fordi om du innrømmer at du selv er flink, så kommer alle de hater-kommentarene. Tro meg, jeg har opplevd det sykt mange ganger. I norge er det slik : er man rik har man flaks. Er man trent er man heldig. Har man talent, så er det fordi man er født med det. Nei, nei nei. Er man rik, så er det fordi man har jobbet hardt, eller at noen i familien din har gjort det. Det er fortjent. Er man trent, så har man jobbet hardt for det. Har man talent, så har man jobbet hardt for å vedlike holde det, ikke minst å tørre å vise det til andre. Give it some creds!

Jeg synes man skal generelt slutte å lage unnskyldninger på sine egne vegne, men ikke minst på ANDRE sine vegne også. Om man ser en fin jente, så er det ofte slik at man med en gang skal begynne å finne feil for at man selv skal føle seg bedre. Jeg personlig bruker å innrømme for meg selv at jeg er sjalu, jeg lover dere - det føles så mye bedre da! Sjalusi kan faktisk bare være greit en gang i blandt det også, om jeg er sjalu på en annen jente så sier jeg det. Ikke på en bitchy måte, men mer slik "åh så fin du er, jeg er så sjalu!". Det skaper god stemning, istedenfor at man skal baksnakke det etterpå. 

Jeg skulle bare ønske alle var mer sikre på seg selv, jeg snakker på vegne av meg også. Om en gutt liker meg for eksempel, så har jeg veldig vanskelig for å tro på det. Hvordan kan han like meg, hva har jeg som er så bra? Hun er jo mye finer enn meg! Men jeg har bestemt meg for å snu om på det og heller tenke - hvorfor skal jeg IKKE tro på det? Hva gjør jeg feil egentlig? Hvorfor tenker jeg så negativt om meg selv? Da snur i alle fall min tankegang seg fort om til noe positivt, og jeg blir glad igjen. For tenk, noen kan faktisk like meg også, så lenge jeg liker meg! Det er ingenting galt med meg, og ikke dere som leser dette heller, det må man bare forstå fort som faen. Da blir alt mye lettere, og man slipper å dra ned seg selv og andre rundt deg ♥  

Så derfor vil jeg at alle dere skal skrive en kommentar hvor dere gir dere selv litt skryt! Hva er du fornøyd med på deg selv? 

eksklusiv

Kommenter her

Wow, fikk dette kortet i posten fra. . Selveste Justin Bieber! 

. . Eller, ikke helt. Men fra fanclubben hannes som jeg tydeligvis hadde glemt at jeg meldte meg inn i. Fikk også en caps som faktisk var sykt kul (så kul at en kompis har den nå, haha). Jaja, man er ikke en ekte fan før man støtter opp artisten "sin" med fanclubmedlemskap, cder og konserter, mener jeg da! Synes det blir litt for dumt når noen påstår de er superfan av en artist, så har de ikke kjøpt en eneste låt/cd. Hva hjelper det da for artisten at man er fan?

Åh, kan enda ikke TRO at jeg har tatt dette bildet her.. Drømmer meg boort!

Hørte forresten at han er singel nå. . Fritt fram, girls!  

photoshootbilder

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra en cafetur med mamma, veldig koselig! Er glad jeg har så åpent forhold med mamma, forteller henne alt. 

Som jeg fortalte dere for en stund siden var jeg på shoot med "dagens næringsliv" tidligere denne uken, og jeg fikk ikke vise dere bildene da. Men nå får jeg vise dere! Har akkurat mailet fotografen slik at jeg kan få alle bildene, men i mellomtiden kan jeg vise dere noen bilder jeg tok av skjermen rett etter vi hadde fotografert. Saken jeg skal være med i kommer ut neste uke, og handler om jenter som vil se ut som barbie eller for eksempel animasjonsfigurer (som en annen jente i saken prøver å se ut som). Jeg var barbie i denne sammenhengen om dere ikke skjønte det, haha! Jeg ble spurt om mine sminkerutiner og hvorfor det er så viktig for meg å se slik ut, så det kan vel bli spennende lesning for noen.

Likte disse utebildene sykt godt, og tror det kommer til å bli nytt design med disse bildene! 

Hvordan tror dere det blir? Og synes dere jeg bør ha nytt design med bildene? ♥ 

smil

Kommenter her

I dag hadde jeg en skoledag som mest sansynlig er noe av det kjipeste jeg har vært med på i mitt liv. . Slik føltes det: Jeg så på klokken, den var 08:59. Jeg lukket øynene i noe som føltes som 20 minutter, jeg så på klokken igjen : 09:00. Slik sneglet dagen seg videre. Mister virkelig livsgleden av slikt, haha!

Hadde for første gang siden niende klasse mitt eget hår på skolen uten extensions, litt av en oppnåelse. Haha neida, men det føltes faktisk litt stort at jeg turte, jeg som er så "avhengig" av masse løshår. Følte meg naken hele dagen, men nå var det i alle fall gjort! Og til dere som har spurt, nei jeg skal ikke slutte med extensions - never ever! Men, når jeg har dårlig tid om morningen er det like greit å bare slippe å stresse med det! Dagen fikk jeg heldigvis en liten opptur når jeg hentet en pakke på posten fra http://rutstore.se/ som jeg har ventet på en liten stund. Alltid gøy med nye klær ♥ Rutstore er utrolig billig, pluss de har fått inn masse kult i det siste. Verdt en kikk! 

Denne toppen var vel den jeg likte best! Den er utrolig god å ha på seg å ble med en gang en favoritt i klesskapet. Slike type topper er veldig typisk meg, haha! HER til 199 kr. 

Disse to toppene under er det umulig å ta bra bilder av uten at de ser litt "bestemor-ish" ut, men de er virkelig superfine på å jeg får sykt fin kløft i de (av alle ting, woho). Skal ha de med i outfit i løpet av de neste dagene tenker jeg! Har funnet en fin måte å kombinere de på, så blir spennende å se. Dere kan se de bedre på nettet HER 

... og HER 

Så da ble jeg slik: SMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL! Vet jeg nesten aldri smiler på bilder, føler det blir like unaturlig som alle andre poseringer om jeg faktisk ikke har lyst til å smile? Men nå var jeg jo kjempeglad haha, så da kan jeg gjøre et liiiite unntak ♥ Smask! 


jeg trenger det

Kommenter her

Fikk denne collagen tilsendt av en leser hvor man kan sammenligne bilder jeg tar nå i mørketiden med bilder jeg tok i sommer - åh gud, som jeg savner sommeren! Jeg vil så gjerne ta fine og inspirerende bilder til dere ute i ordentlig lys, det skal dere bare vite. Men her jeg bor så er det mørkt før jeg går på skolen og mørkt når jeg kommer hjem igjen, det vil si at det er absolutt NULL mulighet til å kunne ta slike bilder nå for tiden. I følge mine beregninger som blogger (haha) kan jeg ta outfitbilder ute fra april-september, mens de resterende 6 månedene er det umulig. . Jeg skal kjøpe meg en ekstra blitz asap å se videre derifra hvordan bildene ute blir, men jeg kan ikke love noe. Jeg liker vanligvis ikke å bruke blitz heller, så vi får se. . Bare vit at jeg tenker MASSE på det, jeg tenker hele tiden på hva jeg kan gjøre for å bli bedre. Men, jeg bor ikke i Oslo eller andre steder sør i landet, her er det mørkt som i graven 50 % av året.

Blir seriøst lei meg av å se dette. . Teller månedene ned til April, og til oslotur neste helg.  

Jeg gikk så langt at jeg fikk pappa til å låne en slik arbeidslampe som man bruker når man pusser opp for å få ordentlig lys på bildene til dere, men pæra der knuses hele tiden og det blir veldig dyrt for meg i lengden å hele tiden kjøpe nytt. . Men ja, dere må for all del ikke tro jeg driter i bloggen, men det er frustrerende å føle man står fast uten å kunne gjøre noen forbedringer. Jeg tenker i alle fall på det hele tiden, at jeg gjør en dårlig jobb, at dere er  skuffa, uansett hva jeg skriver er det enten kjedelig eller så blir noen provosert og missforstår det jeg egentlig vil fram til. Men jeg elsker jo samtidig dette (fra apri-september, haha. .). Jeg skal prøve å tenke ut noen løsninger, men i mellomtiden vil jeg at DU skal komme med noen tips! Ofte er folk flinke til å klage uten å se etter løsninger, det er løsninger jeg vil ha nå. Hva savner dere på bloggen min? Hva bør jeg gjøre mer / mindre av?

 

dette er perfekt

Kommenter her

Håper alle har hatt en super onsdag så langt? ♥ Det har jeg! Onsdag er uten tvil min favorittdag i uken, det er ikke så lenge til helg, jeg har kort skoledag og ca alle lekser har jeg også fått unna til da. Jeg døgnet i natt for å se Obama vinne valget, ble utrolig glad for når han tok seieren og valget var spennende å følge med på. Dagen fortsatte bare i en god bane, hver onsdag henter nemlig Amanda meg før skolen så kjører vi på med masse jentemusikk og gossip i bilen. Tenkte over i går hvor utrolig heldig jeg er som har henne, er ganske sikker på at vi forteller hverandre absolutt alt! Synes alle bør være flinkere til å gi venninner komplimenter å hjelpe hverandre opp, da blir dagen hundre ganger bedre. Er dere ikke enige?

Eneste minuset med dagen så langt må vel være at vi seriøst ikke hadde mat hjemme tidligere, og jeg kødder ikke! Vi har alltid et kjøleskap med nesten for mye innhold, men i morges hadde vi ikke melk, brød eller noen ting. Jeg sendte mamma ut på handletur slik at jeg kunne spise min favorittrett, nemlig nudler fra yumyum - og så hadde de det ikke på butikken. .  Det er vel ca. det eneste jeg klarer å lage på egenhånd også, haha! Har en nesten for snill mamma, hun laget meg smoothie som plaster på såret. Tusen takk!

Slik ser jeg ut i dag, sliten og trøtt etter gym! 

 
svar på spørsmålsrunden!

Kommenter her

Ser du på deg selv som en bimbo?
Nei, jeg gjør ikke det, men mange andre gjør nok det. Betegnelsen for bimbo er en pen men ikke særlig smart jente, og jeg er ikke akkurat dum. Så nei, jeg er ikke bimbo.

Hva er drømmejobben?
Vet du hva, jeg aner seriøst ikke! Det er så stressende at jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre til neste år, jeg føler livet slutter etter videregående. Stress!

 Leser du noen blogger som ikke er på topplisten, eventuelt hvilke?
Ja, jeg gjør det, for eksempel leser jeg veldig mange svenske og de er jo ikke på den norske topplisten. Ellers leser jeg:

Amanda sin blogg finner dere HER.

Stine mari sin blogg finner dere HER. 
 Hva synes du om one night stands?
Det er ikke noe jeg selv kunne hatt, jeg tror jeg bare hadde følt meg. . Ekkel. Men folk får gjøre som de vil! Jeg kunne ikke hatt en kjæreste som har hatt masse one night stands tror jeg, aner ikke hvorfor. Men da får jeg litt avsmak.

Hvordan kan man få tak i natt&dag bladet?
Det er kun tilgjengelig i de store byene, da blir det gitt ut gratis litt forskjellige plasser som for eksempel burgerking. Jeg selv fikk ikke tak i det, og fikk det i posten fra de som jobber der slik at jeg skulle få se. . Veldig synd at det er slikt, men dere kan lese hele intervjuet på nett HER ♥

Backstage, meg og de som intervjuet meg. 

Når skal du innrømme at du har restylane?
Det er aldri noe jeg har benektet akkurat, men det er heller ikke noe jeg vil snakke om fordi det er privat. Jeg vet jo hvordan folk reagerer på slike ting, og jeg vil ikke "bruke" slike ting for å få mer oppmerksomhet rundt bloggen. Jeg er dessuten bare 17 år.

Hva tror dere, liksom?

Bruker du øyenbrynspenn eller har du farget brynene dine?
Jeg har helt mørke bryn, men jeg tegner litt over dem noen steder. Skulle ønske jeg hadde lysere brun siden jeg har farget håret lyst! 

Hvordan er det å være så kjent?
Jeg er ikke kjent overhode! Er ikke akkurat slik at det står fotografer og hylende fans utenfor huset mitt, så jeg merker det ikke. Er jo såklart gøy å bli gjenkjent, men det er ikke sånn at jeg tenker jeg er verdens navle  eller at alle elsker meg. . 

Kan du ha sminkevideo?
Ja jeg har faktisk tenkt til å ha det denne uken om jeg får tid til å lage det! Har hatt lyst til å lage det en stund igjen slik at folk kan se at jeg ikke bruker sååå mye sminke som alle skal ha det til.

Har du kjæreste? 
Nei, det har jeg ikke, på langt nær. Jeg vil selvfølgelig ha kjæreste, fordi jeg synes det er 100 ganger bedre enn å være singel. Men, da må jeg først finne noen jeg vil være kjæreste med såklart.

Hvilken skole går du på?
Jeg går på heggen videregående skole i Harstad, og klassen jeg går i er "3STA". Alle som går på heggen har studiespesialiserende fag.

Om du fikk barn, hva ville du kalt de?
Er ikke sikker med gutt, men Charlize på jente tror jeg. Men forhåpentligvis er det enda veldig lenge til jeg får barn,haha!

Hva liker du best ved deg selv?


 

Hva synes du om når lesere kommer bort?
Det er veldig hyggelig og jeg blir kjempeglad! Vet folk har satt ut rykter om at jeg liksom skal være bitch når lesere kommer bort, jeg aner ikke hvor det kommer ifra? Jeg er ikke slem akkurat, jeg er helt normal når lesere kommer bort og snakker til de som jeg snakker med alle andre. Jeg føler det blir feil om jeg skal være så falsk å være noen jeg ikke er, ved å være superhyggelig å bare " åh ja SELVFØLGELIG kan dere ta bilder med meg hihi elsker dere stay strong :D :D " fordi det er ikke den jeg er. Men jeg bruker å si " ja, så hyggelig, tusen takk" osv når de sier ting, og er aldri avvisende. Jeg er jo litt sjenert så det er selvfølgelig litt spessielt, men jeg gjør så godt jeg kan! Tror jeg har sagt nei til bilde en eneste gang, og det var på hove fordi jeg var full/dårlig og stressa. Da vil man ikke akkurat bli tatt bilde av, og jeg hadde veldig dårlig samvittighet etterpå! 

Men det er jo såklart noen ganger folk (og da mener jeg jenter) kommer bort bare for å være jævlige, late som de er skikkelig fans bare for at jeg skal bli lei meg. Men da tenker jeg bare : hvem er du, egentlig? Haha. 

Ditt beste minne?
Det vil jeg faktisk holde for meg selv, det er et "romantisk" minne om man kan si det slik, og noe jeg alltid vil huske. Men siden det omhandler en annen person også så føler jeg det blir privat! Men jeg har selvfølgelig opplevd mye bra, så det er vanskelig å velge ut en annen favoritt. Ellers var hele Hove i sommer helt sykt og noe jeg kommer til å huske lenge! 

 

Hahahah det her bildet fant jeg nå, et snikbilde av meg og Anne-Sofie som sitter i skogen på Hove og drikker sprit.. HAHAHAH, busted!!!

 

Hva sier foreldrene dine om bloggen og bildene du legger ut?
pappa og mamma er veldig stolte over meg, og jeg er glad for støtten jeg har fått hos de. Hele familien har ikke vært like flinke til å faktisk skille bloggen fra meg, mens mamma og pappa kjenner meg så godt at de vet hvem jeg er på "ekte", og de elsker meg uansett, såklart.

 Hvem er du på skolen? (for eksempel den stille, støyete, osv).
Kommer veldig an på hvem jeg er sammen med, men jeg er veldig lite redd for å si min mening til lærere for eksempel. Men utenom det så er jeg nok den stille, jeg gjør ikke så mye ut av meg i kantinen eller i klasserommet. Men jeg snakker jo mye med mine venner og tror / håper jeg stort sett alltid er i godt humør!

 Skala fra 1-10, hvor vondt gjorde det å ta piercing i tunga?
Kanskje 7 akkurat i det sekundet hun stakk igjennom, men det varer i ca et sekund så derfor gjør det ikke så vondt likevel. Men det er jo litt ubehagelig i ettertid! Om jeg skal oppsummere hele prosessen og hvor vondt det var, blir det vel en 5-er.

 Her er videoen fra når jeg tok piercing. Det høres sikkert fryktelig vondt ut med tanke på alle lydene jeg lagde, haha! Det verste var vel frykten rett før. .

Video fra når jeg prøver å snakke samme dag. Helt umulig siden tungen var så hoven! 


Er du avhengig av nikotin?
Nei, jeg tror det ligger i hodet om man er avhengig eller ikke, man bestemmer det selv. Om man tenker "shit nå må jeg ha en røyk/snus" så blir det vel fort slik også, men jeg tenker at jeg ikke trenger det og føler heller ikke at jeg er avhengig. Var noen av dere som spurte om jeg røyker fast og svaret er nei, kan fint gå flere uker uten røyk å gjør det vel egentlig mest på fest.

Teller personlighet eller utseende mest når det gjelder gutter?
Begge deler, men for å si det sånn - en god personlighet kan dra opp utseendet, mens en dårlig personlighet kan dra ned utseendet. Om jeg fikk valget mellom en mindre pen gutt med super personlighet eller en dødspen gutt med dårlig personlighet, hadde jeg uten tvil valgt førstenevnte. Det har jeg fått merke sykt det siste året hvor mye personlighet har å si, og hvilke kvaliteter jeg setter pris på hos en gutt.  Det synes jeg er en bra ting riktignok, før godtok jeg alt for mye fra kjærester og tenkte alltid at jeg gjorde problemet, forsvarte alltid hva gutten gjorde med å lage unnskyldninger på hannes vegne osv. Slik er jeg ikke lengre. 

Er du singel nå, er det en gutt du er mer sammen med enn andre osv?
Altså det er jo en gutter jeg er mer sammen med enn andre, men det er vel av den enkle grunnen at vi er venner. Jeg har ganske jevn fordeling av jente og guttevenner, tenker ikke når jeg er sammen med en gutt at "shit, nå er jeg sammen med en gutt hihihi, må dra ned toppen" fordi jeg tenker på de på ganske samme måte. Så for å svare på spørsmålet - ja jeg er singel, men det er jo gutter jeg er mer sammen med enn andre uten at det er noe romantisk inni bildet. 

Hvor lenge tror du at du kommer til å blogge?
Får se, jeg aner ikke hvordan det føles i framtiden. Den dagen jeg begynner å studere vet jeg ikke om jeg enda kommer til å blogge, og det kan jo være til neste år omså. Jeg vil helst prioritere studier over blogg, og mann / barn over blogg ikke minst, haha! Så når livet mitt starter på ordentlig tror jeg nok bloggen blir lagt til side. Det har vært en gøy greie å ha nå mens jeg går på videregående og likevel har masse tid til overs, men jeg tror ikke helt det kommer til å passe inn i framtiden.

Savner du mørkt hår? 

Veldig.. 


 

Hva er det rareste spørsmålet du har fått av journalister?
Hm, kanskje om jeg har restylane-krig med tcmn. Det var et rart spørsmål, haha. .

 Er du enda vegetarianer? Såfall, hvordan går det?
Ja, jeg er enda vegetarianer og det går kjempebra! I starten var det litt vanskelig at jeg måtte planlegge så godt hva jeg skulle spise, jeg kan ikke ta en spontan middag med for eksempel taco fordi jeg må ha soyakjøttdeig.  Jentekvelder og slikt var litt vanskelig i starten også når man skal lage mat, men alle de nære vennene har jo en respekt for at jeg ikke spiser kjøtt og tilpasser seg til det. Jeg har blitt slankere, fått finere hud og mer energi kan jeg nevne som noen plussider ved å være vegetarianer. Tror faktisk jeg får i meg mer vitaminer og proteiner nå enn før, siden jeg har blitt så oppmerksom på å ta kosttilskudd.

Jeg er også ganske spent på hvordan det kommer til å bli med tanke på gutter og forhold, fordi om jeg skal spise middag sammen med familien til en eventuel kjæreste så tror jeg det kommer til å føles litt rart. . Liksom, om de spiser noe kjøtt til middag så må jeg bare sitte der liksom, tror det blir ganske ukomfortabelt! Så jeg må nesten få meg en kjæreste med vegetarianerfamilie da, haha. Samme gjelder på besøk hos veninner om vi spiser med familien, fordi de fleste voksne tenker vel at dette bare er en trend eller en fase jeg går igjennom, men det er jo ikke det. 

Hundene våre, Rigmor og Nicci ♥ Er så utrolig glad i dem, og det er fordi hunden min har så stor personlighet jeg valgte å bli vegetarianer. Alle dyr har jo personlighet! 

 

 

 

xoxo

Kommenter her

Hei igjen! Dette har vært en sykt sløv dag, har ikke gjort noe annet enn skolearbeid, sove og bade. . Nå ser jeg i alle fall på gossip girl slik at jeg kan drømme meg bort i deres verden litt, ettersom mitt eget liv er så lite innholdsrikt for tiden! Det må være en av favorittseriene mine for øyebliket, likte ikke gossip girl tidligere men nå som jeg har kommet inn i det er jeg helt hekta. Er snart ferdig med siste sesong, så kom gjerne med tips til serier jeg kan se på! 

Skal ta å lese igjennom spørsmålene deres til spørsmålsrunden nå! 

Tusen takk for alle de fine kommentarene deres om håret mitt, foresten! Jeg setter så utrolig stor pris på det, dere gjør meg så glad noen ganger ♥ Deres mening betyr virkelig noe, og det har gjort slik at jeg skal begynne å gå med mitt naturlige hår på skolen noen ganger! Tuuusen takk, igjen!
 

 

spørsmålsrunde!

Kommenter herSer at veldig mange av dere har lyst til at jeg skal ha en spørsmålsrunde, så jeg tenkte å ha det i dag! Begynner vel å bli et halvt år siden sist jeg hadde det, så var på tide uansett. Så bare spør om det er noe dere lurer på, eller noe dere har hørt som dere vil ha oppklart! Jeg svarer på spørsmålene i kveld, så har vi det unnagjort. Værsågod! :)

 

på forsiden av..

Kommenter her

Jeg har hatt intervju og photoshoot hele dagen, kan desverre ikke si så mye enda om hva det gjelder eller hvordan type sak det skal være. . Men, det kommer, og kan si såpass at det er en veldig spennende artikkel med mye forskjellig! :)  Kan vise dere litt bilder senere i uken fikk jeg beskjed om, gleder meg veldig fordi bildene ble fantastiske! Det føles så utrolig godt når man har tatt bilder en hel dag, og så får man sett resultatet etterpå og så ser alt mye bedre ut enn man hadde tenkt seg. Jeg står jo bare der å poserer og har null peiling på hvordan det egentlig ser ut, derfor var det en stor lettelse for meg idag!

En liten teaser: 

Som dere vet var jeg på shoot for et par uker tilbake siden, og i dag fikk jeg endelig sett det ferdige resultatet! Jeg er på forsiden av natt&dag som er den største gratisavisen i norge, med rundt 140 000 lesere om jeg ikke tok helt feil. Man kan desverre ikke få tak i det i Harstad, men jeg vet at de har avtale med burgerking (av alle ting) så man kan få det gratis der! Intervjuet ble i alle fall kjempemorsomt, og det var snakk om både porno, sex, penger og kjærlighet. Og litt om blogg, men bare litt. Men er glad de fikk fram den jeg virkelig er, synes fort intervjuer kan bli litt kjedelige men her fikk de fram masse humor. 

Var mange som trodde jeg skulle på shoot med FHM, men det var det altså ikke.. Denne gangen ;) Elsker dette bildet! 

 

vinn biletter til lana del rey!

Kommenter her

I sommer så jeg Lana del Rey live, en ganske unik opplevelse - derfor er jeg veldig glad for at jeg får dele ut to biletter til dere! ♥ Jeg trekker en vinner som kommer til å få to biletter slik at man kan dra på konserten den 10. april 2013! 

Alt du trenger å gjøre er å like fanpagen min på facebook HER og så legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette innlegget. Jeg annonserer vinneren på BLOGGEN og fanpagen, så dere trenger ikke å skrive mail til meg. Vinneren kommer i neste uke, og det blir tilfeldig trekkning. Du har like stor sjangse for å vinne uansett når du melder deg på, med andre ord. Så lenge du har likt fanpagen! 

Good luck! må kjøpe

Kommenter her

Sitter for øyeblikket å ser etter mac på internett, tenkte å kjøpe en fra apple sin hjemmeside! Jeg må ha en ny liten elskling (da mener jeg laptop). Klarer ikke en dag til med den jeg har nå haha. . . Jeg tenker på en macbook pro 13". Den jeg har nå ligger vel på rundt 17", og ettersom jeg sleper med meg dataen overalt hvor enn jeg drar så blir det litt slitsomt. . . Men når jeg kjøper mac blir nok ikke det et problem overhode! Og så er jo denne gamle pcen litt vel sliten, treg og sønderknust nesten haha. Jeg må virkelig lære meg å håndtere nervene mine når det kommer til trege datamaskiner. Men det merkelige er jo at det faktisk funker å slå på ting for å få dem til å fungere! Er dere ikke enige? Haha!

Noen av dere som har mac? Kom gjerne med positive og negative erfaringer! Hvorfor er det bedre enn vanlig pc / hvorfor ikke? 

short hair and everything

Kommenter her

Er det en ting dere blogglesere sikkert er dritt lei av å lese om på blogger, så er det disse sminkeveskene fra Lulu's. And trust me, I get it. Det er ikke så gøy å lese side opp og side ned om det samme produktet på alle bloggene man leser, er det vel? Fordi, det er jo bare en smineveske. En veldig fin sminkeveske. I veldig god kvalitet. Med veldig god plass. Hva mer kan man egentlig si om den saken?

Om dere har lest bloggen min en stund vet dere vel at jeg har en liten samling av slike vesker hjemme - har faktisk hele 8 stk, og den siste som dumpet ned i postkassen min var den største utgaven av disse veskene i en fin rosafarge. Den ble med en gang en favoritt, gleder meg til jeg kan ta den med til oslo om to små uker! Den er perfekt om du skal til syden, den har to rom så jeg bruker det øveste (altså "topplokket" til å ha sminke og selvbruning i, mens det store rommet har jeg alle hårprodukter i. Er også plass til rettetang/krølltang der, + alt av extensions om man vil ta det av. Nå skal jeg ikke plage dere så mye mer med all denne "reklamen", (ærlig er jeg, tho) så jeg avslutter med å si at den kan kjøpes HER ♥

Nå må jeg rydde rommet, i morgen kommer dagens næringsliv / d2 hit for å intervjue meg + ta noen bilder. Da må jeg nok en gang komme med min evige tale om at vi "bare holder på å pusse opp, å derfor ser gangen helt jævlig ut". Den replikken må jeg komme med hver gang jeg får besøk av noen som aldri har vært her før, fordi pappa har brukt TO ÅR på å pusse opp gangen. HÅPER DU SER DETTE, PAPPA. JEG VET DU SER DETTE.

Kjørte på med en litt annen look i dag, kort hår og alt. Måtte sitte med HÅRRULLER for at denne looken skulle komme på plass, men heldigvis ser håret mitt helt OK ut nå naturlig! Hva synes dere? 

 
blondt vs brunt

Kommenter her

Den siste tiden har jeg hatt så sykt lyst til å farge håret brunt. Jeg synes selv jeg er mye penere med det, men av en eller annen grunn føler jeg at jeg må være sykt brun i huden også når jeg har mørkt hår. Da blir det solarium for alle pengene haha, som dere sikkert kan se på bildet under. . Pluss, så føler jeg meg veldig fort kejdelig med brunt hår og det er så vanskelig å få blondt hår igjen om jeg skulle ombestemme meg. Dilemma!

Hva synes dere jeg bør gjøre? magi

Kommenter her

 Gjett hva jeg skal bruke dagen min på? ♥ 

Det søteste jeg har sett

Kommenter her

Haha dette gjør vi på vorsj, ser på videoer av elefanter som blir reddet. . Men seriøst, jeg elsker slike filmer som dette, ganske trist men med en så utrolig rørende slutt ♥ Det er så vanskelig for meg å forstå at mennesker kan være slem mot dyr som dette, elefanter som er så smarte. Heldigvis finnes det også mennesker som de i filmen, det må være drømmejobben!

Bare se filmen, ganske sikker på at du ikke vil angre!

Sweet, right?

smokey eyes

Kommenter her

Hei, har ikke hatt nett hjemme, så beklager for det! Nå er jeg hos Anne-Sofie og vi skal fikse oss her før vi drar ut senere! Tenkte jeg ikke skulle ut i dag, men planer endres virkelig fort. . Har forresten sykt vondt i hele kroppen, aner ikke hva jeg har gjort men har treningsverk i hele kroppen - og nei, jeg har ikke trent. . . Aja, forkjølensen min har kommet tilbake, har hostet som et esel i hele dag, heldigvis har det gitt seg litt nå. Stakkars lille meg :(

Skal feire min fine venninne Marte i kveld, tror det kommer til å bli suuuupert ♥ Er kjempeglad på hennes vegne som endelig er 18, jeg vet jo hvor kjipt det er å være sist ut i rekken. . Noe jeg absolutt er! 47 små dager igjen til jeg har bursdag. 

Har prøvd meg på smokey eyes i dag, hva synes dere? 
når ble det feil?

Kommenter her

Nå skal jeg være helt ærlig med dere, å fortelle dere om noe jeg har tenkt på veldig, veldig lenge. Det er vanskelig for meg å dele meninger om hvordan det er å ha bli satt i bås som såkalt "barbie" og meninger jeg har om for eksempel plastisk kirurgi. Fordi jeg vet hvordan folk kan være, jeg vet hvordan mange moralkjerringer kommer til å sitte forann pcen sin å fortelle meg at det jeg mener er feil. Jeg har forståelse for at det kan være vanskelig å akseptere at ikke alle er like - desverre.

Jeg kan ikke forstå hvorfor folk som velger å ta plastisk kirurgi kan få så mye kritkk om det, for eksempel silikon eller neseoperasjon som er de mest vanlige i dag. Er bhstørrelse automatisk koblet opp mot hvor høy IQ man har? Om man har endret litt på nesen, er man dum da? Overfladisk? Selvsentrert? La oss si at du er helt fornøyd med alt på deg selv - bortsett fra nesa. Noe så lite blir plutselig veldig stort, og alt du kan fokuserer på når du ser deg  i speilet er hvor stygg du synes nesa di er. Du har hatt komplekset så lenge du kan huske, og du klarer bare ikke akseptere det ved deg selv. Du prøver å tenke at " den duger" og "ingen er perfekt" og venner forteller deg at " det er ingenting feil på den, du har en kjempesøt nese!". Men noen ting klarer man bare ikke akseptere, det som spiller noen rolle er hvordan du ser deg selv i speilet, og hva du synes om deg selv. Har man mulighet til å fikse på noe slik at man skal føle seg bedre, synes jeg selvsagt man får gjøre det!
Mange ungdommer og voksne sparer penger i flere år slik at de skal ha råd til den ene operasjonen, tenk å da møtes av masse kritikk fra venner og ikke minst familie? 

Det er ikke så big deal. Et lite kirurgisk inngrep tar i underkant av en time, og når man våkner føler man seg sikkert veldig bra. Som en ny person, nesten. Det er ikke farlig, ikke i norge i dag. Dere må bare tenke at folk som gjør dette, gjør det fordi de er missfornøyde med en ting ved seg selv. Jeg tror ikke et par nye pupper, større lepper eller en rak nese fikser på alle problemer man har, langt ifra! Men om man er så og si fornøyd med seg selv, men har en liten ting som drar ned hele selvtilitten - hvorfor ikke fikse på det? Hva er problemet? Kan noen helt ærlig fortelle meg det? Nå må dere ikke snu på ordene jeg sier å få det til å bli at jeg oppfordrer til plastisk kirurgi - for det gjør jeg ikke. Er man fornøyd, så er det greit, og vil man ikke operere seg, så er det også greit. Her snakker jeg til de som faktisk vil operere seg, eller de som kritiserer de som vil. 

Er forresten veldig irritert på alle dere som kaller megan fox for verdens peneste, "naturlig" pen osv. Ja hun er dødsfin, men hun har operert seg som bare pokker(ingenting galt i det, riktignok). Men da må dere også fatte at det dere kaller for verdens peneste er skapt mer eller mindre av kirurger, så når venninna di med litt bulkete nese sier hun også skal fikse på det - IKKE fortell henne at naturlig er finest mens du sitter der med pcen dekorert av Megan Fox-kollasjer, og du for 10 minutter snakket om hvor utrolig fin hun er. . Det har jeg opplevd, haha. Man må enten mene det ene eller det andre å i bunn og grunn er det ikke forskjell på en kjendis og nettopp DEG :-)

Holly Madison fra the playboy mansion

Heidi Montag

Stephanie Pratt

Kim Kardashian, nesen. 

Kunne ramset opp mange fler som har operert seg, f.eks Rihanna, Lindsay Lohan og Zac Efron (!!!). Og for meg er det all-okay! Alle skal få gjøre som de selv vil med sitt eget utseende, uten å måtte få kritikk fra andre. 

 

 


snapchat

Kommenter her

Nå har jeg endelig skaffet meg snapchat, igjen. Og nei, jeg er ikke en av de med android som blir helt gal fordi snapchat endelig har kommet, jeg har hatt iphone i flere år haha. . Hadde snapchat før, men gjorde den "feilen" å legge ut brukernavnet mitt her på bloggen slik at jeg fikk 384194819 bilder per dag, og fikk ikke sett bildene fra vennene mine og slikt som jeg ville. Ikke for å være slem, men dere forstår sikkert? ♥ Dere som kjenner meg kan ta kontakt om dere er desperate etter å snappe litt, haha! (egentlig er det jeg som er desperat her) Om du har snapchat kan du godt skrive den her, så snapper jeg et par "heldige" av dere!

Har på meg lue nå her hjemme fordi jeg fryser på HODET av alle steder. Er sykt varm, men akkurat i hodebunnen er jeg iskald. Vet forresten at bloggingen har vært kjedelig i det siste, med dårlige bilder osv men har litt lite motivasjon siden jeg har så lyst på ny linse til kameraet. Skulle egentlig kjøpe det både i går og i dag, men jeg tenker å ønske meg det til bursdag / jul istedenfor. Har ingenting å ønske meg ellers, så jeg får helt enkelt vente! Men senere i dag kommer det et innlegg med litt meninger, det liker dere jo. Snakkes senere!

min gud

Kommenter her

Som dere sikkert vet elsker jeg Miley Cyrus, har vært tidenes største fan siden jeg var 12 år gammel, ca. Det går aldri over. . Men, såklart er det ting jeg ikke liker som hun gjør, som for eksempel det siste albumet hun kom ut med, " can't be tamed" - hadde forventet noe helt annet, så er jo litt skuff når man liker ca bare halvparten av sangene. Hater når artister ødelegger seg selv ved å lage musikk de tror alle blir å like, og ikke slik musikk som de ble kjent for. Well, nå er hun i alle fall i studio og jobber tett med pharell som jeg liker veldig godt, men det beste av alt - hun har jobbet med mac miller, som dere vet jeg har en crush på! Woho, gleder meg sykt mye til det albumet kommer ut og har høye forventninger!

Dette er en video av henne jeg liker kjempegodt,det er fra når hun synger en cover av "lilac wine" (veldig fin sang). Etter hun hadde sunget denne sangen fridde faktisk Liam til henne, så sykt søtt ♥ (haha fikk tårer i øynene nå, er så sykt sentimental på slike ting). 

Og nå kan jeg gjette meg til hvordan noen av kommentarene kommer til å høres ut. "Hun er ikke bedre enn Justin Bieber". Neivel, poteto potato liksom. Er det nøye? 

  

Hahah her er forresten meg når jeg var på tur til photoshooten i Oslo,  fikk nettopp tilsendt backstagebildene på mail. . Jeg ser ut som en redd baby!  Dere kan se flere slike bilder og se en video fra shooten HER om dere er interesserte :-) Har fått sett det ferdige resultatet av bildene,  og det ble veldig bra! Ulikt meg på sminking osv, men gøy å prøve noe nytt. 

God natt! 

hot or not?

Kommenter her

En liten update fra senga : ser på limitless for sikkert 10ende gang. Syk film, men også litt deprimerende med tanke på at dopet han tar i filmen ikke eksisterer i virkeligheten ( så vidt jeg vet). Dere må bare se filmen for å forstå, anbefales!

Har også planlagt outfit for i morgen, en gang i blandt tar jeg meg tiden til det. Er så godt å slippe stresset morgen etter! Da pleier jeg også å planlegge hvordan jeg skal ha håret, så til spørsmålet - er jeg finest med eller uten lugg? Tenkte å prøve ut førstenevnte i morgen om det er stemning for det blandt dere ♥ deltar IKKE

Kommenter her

Herregud GOD MORGEN! Jeg har følt det er lørdag i dag, har bare ventet på å fikse meg for å dra ut haha. . Men nei, det er torsdag! Denne lørdagsfølelsen kommer vel av at jeg ikke var på skolen. . . I dag hadde vi operasjon dagsverk som jeg valgte å ikke delta på, av personlige grunner. Jeg mener også at når man bevisst tar et valgt om å ikke delta, så bør man heller ikke være på skolen. Når man er på skolen istedenfor å være ute å jobbe til OD, så er det som om de prøver å gi oss dårlig samvittighet ved å lære oss masse om det, fortelle oss hvorfor vi gjør feil og lignende. Sånn skal det ikke være mener jeg, så da får jeg heller bare ha en dags fravær!

Dere husker kanskje at jeg skrev i går om min manglende matlyst? I dag var matlysten på topp og jeg tenkte bare " taco brownies is smågodt pringles dipp mer taco" i hele morges, så på veien hjem handlet jeg masse mat og spiste nettopp sammen med mamma og pappa ♥ Godteri har jeg også handlet inn (såklart!) 

Skal dere delta på operasjon dagsverk? 

Har endelig ryddet i sminken min, det var pudder strødd utover ca hele rommet - godt å endelig få orndet opp i det! Som jeg har sagt før bruker jeg en skoeske til å oppbevare masse sminke i, nå har jeg også begynt å bruke en eske jeg fikk en rettetang i til å oppbevare neglelakker. Veldig lurt!