hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

november 2011

det nærmer seg jul

Kommenter her

Nå skal jeg gå å legge meg. I morgen er det jo 1 Desember! Noen andre enn meg som gleder seg til å åpne kalender!?
Skal som sagt også farge håret i morgen (etterveksten) og fikse neglene profesjonelt hos Juvelen spa, så endelig kan jeg føle meg fin igjen! Hater når man får sånne "perioder" hvor alt bare blir feil. Akkurat nå føler jeg meg bleik og utrolig skitten på grunn av etterveksten, så sånn sett kan man vel kalle meg rimelig overfladisk. Men alle hater vel en dårlig hårdag? Noe jeg har hatt i snart tre uker! 

Ps, stor takk tl Ida Martine (barbie) som viste meg en side med kjempefine kjoler! Siden finner dere HER. 

GODNATT!

Var sammen med Anne-Sofie og Amanda i ettermiddag, så blandt annet i noen gamle fotoalbumer og mimret! Jeg og Anne-Sofie har opplevd så SINNSYKT mye sammen, har jo vært venninner i 16 år. Dette er fra 17 Mai! 


Og Anne-Sofie fikk med seg en random jakke i helgen, så om noen savner en jakke fra jack and jones med kondomer i jakkelomma så er det bare å si ifra. Tror aldri jeg har ledd så mye som når vi skulle skjekke lomma for identifikasjon, og så var det KONDOMER der... Typisk. 
for dere..

Kommenter her

Har jeg åpnet formspringen min IGJEN, haha. Synes det er et helvette egentlig å svare på spørsmål (har 2240 i innboksen nå) men skjønner at det er mye dere vil vite som dere ikke får svar på her. Så derfor har jeg den åpen nå!

Var litt dårlig respons her på bloggen angående det sist, så hva sier dere til at jeg åpner den hver Onsdag? Skrik ut JA eller eventuelt NEI!:-) 

Her finner dere meg på formspring!

Haha bare siden dere likte meg så godt uten sminker. Elsker jo komplimenter! Og nei, jeg bruker ikke mascara , har vært så heldig å få helt mørke vipper naturlig:-) Smask til dere da, LOVERS!


 

nyttårskjolehjelp!

Kommenter her

Nå er det snart nyttårsaften, og det er på tide å begynne å tenke på kjole for min del i alle fall! Om man skal bestille på nettet er det jo greit å begynne i god tid? Jeg var innom alle butikkene i byen i dag, men fant ingenting jeg ville ha desverre.. Så derfor spør jeg dere - har dere sett noen fine kjoler i det siste, enten på nett eller i byen? Så kom gjerne med tips! Kan gjerne belønne den som kommer med best tips med en link om ønsket! 

Tror det kommer til å bli veldig bra i år, går på verdens beste skole så alle som går i andreklassen der skal feire nyttårsaften sammen ( nesten alle, hvertfall!). Tror det blir ekstremt koselig! Skal også være sammen med kjæresten min, spise sammen og sove sammen. 

Kan tenke meg kjole i passform noe sånt som disse her, enten stram eller over en skulder. 

Med andre ord - jeg vil helst ha en kjole som ikke gir spessielt dyp utrining, men som uansett er stram og ikke i en knæsj farge, haha! Noen tips? 

dagens outfit

Kommenter her

Sånn her har jeg altså sett ut i dag på skolen + wedges på bena! Og snart skal jeg dra til byen for å se etter nyttårskjole, haha tenk at man kan synes sånt er slitsomt.. Er ekstremt sulten så skal gå å drikke litt vaniljesaus! Merkelig skrue over here. Det er faktisk noe av det beste jeg vet haha! 
(Drakk 5 og et halvt glass vaniljesaus mens jeg skrev dette innlegget.. Sånn går det når man har tregt nett!) 

det jeg kjøpte i går

Kommenter her

Her kommer bilder av det jeg kjøpte i går! 

Og til dere som har bestilt Femelle-kalenderen, er veldig lei meg for at de ikke har kommet før selv om det ikke er jeg som styrer med det. Har jeg reklamert for et produkt så får jeg vel ta deler av skylden? Si ifra om det ikke kommer i løpet av I DAG, dere skal jo få før 1. Desember. Så skal jeg se hva jeg kan gjøre:-)

Rosa genserBlå strikket genser
skjerf


strømpebukserminner

Kommenter her

Åh, jeg har sett noen timer på youtube nå - og jeg blir både veldig glad men samtidig veldig trist av å minnes barndommen. Det kjære 90tallet, folkens! Dette er ting jeg har vokst opp med.

Dere fra det tidlige 90tallet kjenner vel igjen mesteparten av det her, noen som ser en barndomsfavoritt? Selv var mumidalen en slager for meg!

Og når vi snakker om minner - søskenbarnet mitt Stine har vært og funnet fram gamle bilder av oss, og det er koselig men utrolig flaut å se på, haha. Så om dere vil se litt...annerledese bilder av meg, kan dere jo se på bloggen hennes HER!  Gleder meg til jeg kommer til deg snaart! 

 Ahh, Peter pan 2! Dette var uten tvil favorittsangen, og synes enda den er sykt fin. I tilegg var jeg forelsket i Peter... 

 Ååååh, så fint! Anastacia. Er faktisk mange venninner som ikke har sett denne, og det er SYKT! 

 Herkules 

 Den lille havfruen

 Mumitrollet , beste i verden. Husker jeg var livredd hufsa og turte ikke å se på henne, løp alltid bak døra - og så turte jeg en gang å titte så vidt bort på tven, og etter det har jeg vært traumatisert. Er ikke før NÅ jeg har begynt å klare å se det! 

Grøsserne.. Husker jeg brukte å se det på "fox kids" som Jetix (?) het den gang da, og jeg kunne ikke engelsk så skjønte ingenting - men var dødsskumelt uansett! Når jeg ser på det nå virker det veldig  old school. Men enda en favoritt, og bøkene kan jeg enda lese!

skolestress

Kommenter her

Dere må nok vente til i morgen for å se det jeg shoppet i dag, kameraet vil bare ikke ta bra bilder i kveld! Kan hende jeg bruker noen av de nye klærne i outfit i morgen også, så da får dere i alle fall se! Klarte å spraye hårspray INN I ØYET mitt for rundt en time siden, at det er mulig. Det er enda hovent så ser ikke helt på topp ut uansett, kanskje ikke så bra å ta "fine" bilder da! 

Er mye å gjøre nå med tanke på skole, og vi har faktisk et kjempespennende prosjekt på gang i sosiologi! Jeg og Amanda skal ut og observere på en bedrift, og vi skal på ungdomsskole.. Dere kan jo bare gjette hvilken skole, og hvem som går der haha... Skal bli spennende å se på den adferden! 

Ellers har jeg noen ting jeg kan vise dere! Som dere vet er jeg helt avhengig av løsvipper men det er så LATTERLIG dårlig utvalg i byen hvor jeg bor - og har kjøpt på nettet før, de ender alltid opp med å være av dårlig kvalitet. Men på juvelen spa i Harstad har de fått inn størst utvalg i hele byen, så anbefaler alle å ta en titt innom der! Både jeg, Amanda og Anne-Sofie kjøper derifra nå, og alle er superfornøyde. Bare et tips!

Tenker å bruke de med pynt på til nyttårsaften - siden jeg bruker løsvipper til vanlig er jo det greit med en forandring til spessiele anledninger! Eller hva tror dere? Fikk også med meg en lipgloss som skal gjøre leppene større - elsker følelsen av at det stikker litt på leppene, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg spurte hun som jobbet på juvelen om det kom til å prikke på leppene og da sa hun "ja, litt" og da ble jeg egentlig litt skuffet... Men det prikket som bare pokker, og funket veldig bra! Et fint alternativ for oss som ikke er helt fornøyd med det vi har fra naturens side men likevel ønsker forandring. Bedre enn sexy motherpucker, synes i alle fall jeg! 


Som dere sikkert har merket liker jeg best lyse farger på leppene - helst en litt nude brunfarge. Denne fargen passet meg perfekt! 


Haha og her har vi dagens sløveoutfit! Jeg må seriøst ha på meg helt tighte klær og høye hæler, om ikke ser jeg ekstremt liten og kompakt ut.. Men hvorfor ikke når man bare skal slappe av? Føler det blir feil å ha på meg finstasen hver gang jeg skal blogge, det gir veldig feil bilde av meg som person.

hjemme fra en shoppingrunde (igjen..)

Kommenter her

Hei! En stund siden jeg har oppdatert, skjedde riktignok ikke så mye i går heller . Jeg og Marco slappet bare av, så film og koste oss. Vi har også tullet en del med iphonen, blandt annet med songify haha.. Noen som har prøvd det? Er også helt avhengig av Nyan cat, vi spilte det i nesten to timer i går..

Som dere kanskje skjønner utifra overskriften, var jeg, Anne-Sofie og Amanda i byen etter skolen, og jeg fant noen fine ting! Vi gikk å snakket om at det aldri kommer inn nye ting på bikbok, så dro vi innom - og ironisk nok hadde de fått inn MASSE fint og nytt, blandt annet mange fine pysjamaser! Bilder kommer senere! Om jeg får til å ta noen bra.. Akkurat nå er det så mørkt, og jeg vil helst ikke ta bilder av klær med blitz... Vi får se!

Haha hver gang jeg holder noe i hånden skal noen av dere begynne å spekulere i hva jeg holder,  og det er altså ikke en dildo som mange trodde ( hvem pokker går rundt med dildo i byen..) men en PENGENBOK. Så now you know! Aw, hello kitty!! søteste i verden, og best av alt? Testes ikke på dyr! 

Når jeg kom hjem så jeg at mamma hadde hengt opp julestjerne på rommet mitt også, endelig! Kjempekoselig, nå kommer julen snart dere! 

Komplekser, liksom..

Jeg skal aldri mer gå i høye hæler når det er regnstorm ute og is på veien. Jeg måtte holde meg i venninnene hele veien til byen, tror vi brukte tre ganger så lang tid enn det vi pleier å gjøre. 


Og en ting jeg kan love dere - vi er VERDENS beste facerapere! Kall oss gjerne barnslig, men er faktsik noe av det morsomste i verden. Jeg, Anne-Sofie, Amanda og Caroline prøver alltid å gjøre det på hverandre, og i dag var det altså min tur til å få svi. Hver gang vi faceraper Caroline skriver vi noe om president Obama, haha! Det er så sykt bra.
alt som trengs for en perfekt dag

Kommenter her

Gjett hva jeg rakk i morges før skolen startet? Jo, å ta meg et bad! Føltes en smule merkelig å stå opp i femtiden for å rekke å slappe av før skolen, og jeg var langt ifra våken mens jeg desperat prøvde å kravle meg ned på badet. Men når jeg kom opp fra badekaret følte jeg meg nesten som et nytt menneske! Det var så godt å bare blåse tørt håret, smøre meg inn - og så dra på skolen.

Men i dag kommer jeg nok til å ta "bloggfri" resten av dagen. Skal være sammen med kjæresten og se film, dere maser sikkert på daglig basis om vi enda er sammen - bare et bevis på at enkelte ikke leser tekstene, skriver jo om han flere ganger i uken. Er veldig tungt å ha så lite tid sammen så vi må bruke den vi har til hverandre. Fine håndballstjernen min..♥ 

Alt som trengs for mine "bli fin" rutiner, haha! 
Denne er faktisk helt fantastisk! Huden lukter sykt godt etter at man har brukt den, og man glittrer også litt. 
Første gang jeg prøvde sånne "badekuler" og først var det litt ubehagelig og føltes som om det var masse sandkorn i badekaret, men de løste seg opp etterhvert og da ble det veldig godt. 


Parfymen jeg bruker for øyeblikket, har hatt den i flere år - men først i det siste jeg har "oppdaget" den på nytt igjen. Elsker virkelig lukten! 

<3<3 

Hahaha.... Hva skal man si! Naturlig frøken.  
snart jul

Kommenter her

God morgen/formiddag mine kjære blogglesere! 

I går var det jo første søndag i advent! Håper alle "feiret" det på noen slags måte og bare koset seg, og ikke glemte å tenne lys på adventstaken! :D 

Det her kommer til å bli en laaaaang uke med tanke på skole - og forsåvidt kommer det til å bli en stressende uke på "privaten" også. Skal i alle fall farge håret på Torsdag, gleder meg UTROLIG masse til det, elsker å få fikset på håret!

Høres litt senere, suss! Dere har spurt veldig masse om denne genseren, og den er fra Carlings. Kjøpte den på salg så kostet bare 99 kroner, virkelig et bra kjøp! Meeeeen den er mye tynnere enn det ser ut som, trodde den skulle være en skikkelig tykk kosegenser men den er tskjorte-tynn. Fin uansett! 

hvorfor er jeg så trett?

Kommenter her

Noen ganger lurer jeg på om det er meningen at mennesker skal gå i dvale på vinteren, for jeg trives virkelig best under dyna nå for tiden. Hadde det vært meningen at mennesker skulle bo så langt oppe i nord, så hadde vi nok hatt pels..
Rett etter sist innlegg sovnet jeg i rundt en time... igjen! Hva er det som feiler meg? Hvorfor er jeg så trøtt hele dagen, hver eneste dag? Det spiller ingen rolle hvor tidlig jeg legger meg, eller hvor lenge jeg sover. Trøtt er jeg uansett!

Men jeg har en liten anelse om hva grunnen til dette er... mørket. Klart man blir litt trøtt av at det er svart som natten døgnet rundt? Nesten i alle fall. 

Har dere også merket at dere har blitt litt trøttere nå av mørket? 
masse godteri til i kveld!

Kommenter her

Brr... pokker så kaldt det er ute. Det gjør vondt i kroppen. 

I kveld skal kjæresten min komme hit, vi skal se the notebook så jeg kan tippe det kommer til å bli en rimelig emosjonell aften fra min side, haha. Men skal bli koselig med en hjemmekveld framfor en fin film når det er så kaldt ute. Hadde jeg gått utenfor døren i kveld er det ikke sikkert jeg hadde kommet tilbake levende igjen.. Men det er vel verst nå i begynnelsen av vinteren, siden jeg ikke har vendt meg til kulden enda.

Tror det her er det beste i verden..? Har mistet sugerøret da, så ser en smule spessielt ut når jeg drikker fra den haha.. 


Alle som har sett the notebook MÅ bare se denne videoen! Det er så vakkert, jeg får frysninger i hele kroppen. Tenk at de var kjærester i virkeligheten også! Jeg så jo twilight i går, og det kan faktisk ikke MÅLE seg med det her, etter min mening. That is true love. 

starter dagen med outfit

Kommenter her

Godmorgen! Har akkurat fikset og kledd på meg. Skal snart bli med mamma og pappa på handletur tenkte jeg, er litt (veldig) godterisugen hihi...

Her får dere i alle fall dagens outfit! En av skjortene jeg kjøpte i går, og 14 cm (!!!) høye wedges.

Beklager dårlige bilder, er ekstermt vanskelig å få bra helprofil bilder når ingen vil hjelpe meg (lillesøster, that is)
tenn et lys

Kommenter her

Som noen av dere kanskje fikk med dere, gikk en bekjent av meg bort tidligere denne uken - hun ble bare 17 år gammel, og igjen sitter nå så mange nære venner av meg i dyp sorg, og familien, kjæresten.. Det er forferdelig. Det får meg til å tenke på at morgendagen er ingen garanti, hvor hvem hadde trodd dette skulle skjedd? Det kunne vært meg, deg eller kjæresten DIN. Og det er så utrolig urettferdig at dette måtte skje. Jeg fikk virkelig en øyeåpner etter dette - hver dag er en gave.

Så jeg har en liten oppfordring til dere - fortell vennene dine hva de betyr, kyss ekstra mye på kjæresten din og gi mamma og pappa en klem. Jeg har prøvd så godt jeg kan å være den beste kjæresten jeg kan være, for hvert sekund med han KAN jo være det siste - og da vil jeg at det skal være et fint minne.. Jeg tenner lys hver eneste dag og ser opp på himmelen. Det er så rart, det med livet og døden. Men å få se all kjærligheten i sorgen.. Det er nydelig.

Elisabeth var på utveksling i USA, og hadde avstandsforhold med kjæresten hjemme i Norge. Denne videoen laget hun til han for snart 2 måneder siden. Så nydelig, sangen og alt. Tenn et lys for Håkon i kveld og send varme tanker, å miste kjæresten sin er nok det vanskeligste man kan oppleve i ung alder. Stay strong! 

Bloggen til Elisabeth er http://ellemy.blogg.no/  - rart å se der inne, har grått utrolig mange tårer. Håper du har det fint i himmelen, hvil i fred. 

my dog

Kommenter her

For nå snart et år siden fikk jeg min lille hund - som egentlig skal være en chihuahua - og jeg merket med en gang at noe var som det ikke skulle være. Hun var så stor, og lignet ikke i kroppsbygning eller ansiktet overhode på den rasen hun egentlig skulle være. Hun har ikke personlighet som den gjennomsnittlige chihuahua heller - hun er veldig tøff og ikke så skjelven og liten ( har erfaring med chihuahua så vet sånn nogenlunde). Høres kanskje rart ut, men jeg har virkelig en maskulin hund!

Vi fikk stamtavlen hennes først etter 6-7 måneder og da hadde vi prøvd å få tak i oppdretter LENGE. Han har altså ikke svart oss på telefon og mail, men en dag kom plutselig bare stamtavlen i posten. Vi har snakket med norsk kennelklubb og jeg må begynne med DNA test osv, men jeg føler på en måte at det blir litt feil. Selfølgelig er det surt å ha betalt 20 000 kroner for en hund som ikke er av rett rase, men samtidig så betyr det ikke SÅ mye. Jeg skal jo ikke ha valper på henne eller noe, og hun er jo tross alt veldig søt.

Så da er spørsmålet - hvilken rase er det her egentlig!? Haha.. 

fra shoppingen

Kommenter her

Her kommer bilder av det jeg kjøpte i går! Egentlig skulle jeg og Anne-Sofie bare se litt i butikkene mens vi ventet på bussen men så var det så mange tilbud overalt at vi ble så opptatt med å shoppe - og så mistet jeg bussen jeg egentlig skulle ta haha. Men fikk i alle fall med meg masse fint hjem!

Genser

skjorte


skjorte


Og så fikk jeg en hårdonut HERFRA, men jeg får ikke til å bruke den.. Den koster i alle fall 69 kroner! Tror jeg skal gi den til Anne-Sofie å få henne til å prøve, hun har bare prøvd slike som er dritdårlige i følge henne selv. Så om hun mener denne er bedre skal jeg si ifra! 


 

Lørdag!

Kommenter her

Hallå! Har akkruat spist frokost med familien, glemte å fortelle dere at jeg shoppet litt i går så skal vise dere senere! 

I dag skal jeg på kino og se den siste twilightfilmen med noen venninner, hva synes dere som har sett den? For meg er det egentlig det samme, twilight er twilight! Og foresten... TEAM JACOB! 

ps; er klar over at det er litt tull med designet, prøver å få fikset det:-)

Bare for å demonstrere hvordan jeg ser ut 90% av tiden. 


Her sitter jeg og blogger, heheheh! konkurranse - miinto.no

Kommenter her

Nå har jeg inngått et samarbeid med miinto.no - og da er jeg så heldig å få ha konkurranse til dere! Premien er superbra, så jeg er veldig sjalu på dere som kan vinne dette.. Dere kan nemlig vinne et gavekort på 500 kroner i nettbutikken! De har blandt annet hunterstøvler, lise jacobsen støvler, ellers har de mye fra Marlene Birger og Tiger of Sweden ++++.

Alt dere må gjøre er å like facebooksiden deres HER og så legge igjen en kommentar her på min blogg - OM DERE SKRIVER PÅ FACEBOOKSIDEN TIL MIINTO BLIR DERE DISKET FRA KONKURRANSEN!! Det er alltid mange som gjør den feilen, og det er ALLTID like irriterende for meg.
frozen

Kommenter her

Først må jeg bare si - takk for alle støttende og fine kommentarer, pluss mailer jeg har mottat. Jeg har verdens fineste lesere! 

Som dere helt sikkert har fått med dere skal det treffe en storm store deler av kystlinjen til Norge rundt denne tiden og i kveld, og ettersom jeg suger i geografi var jeg helt overbevist om at den kom hit også. Ser ikke slik ut foreløbig, heldigvis! Men det hindrer det ikke i å være ganske sterk vind og kaldt ute. Men har vært en fin dag, til tross for at jeg trynte på vei inn i bussen.....Tror aldri jeg har sett en bussjofør le så mye!

Og så fikk en ganske morsom kommentar i går. Den gikk noe sånt som dette "Herregud hvorfor lyver du og sier du nesten aldri er i Tromsø når du har tromsødialekt!? Herregud så latterlig". Og hva skal man si...bare fordi man snakker nordnorsk går det ikke under tromsødialekt, og jeg sier ikke "no" osv som de sier i Tromsø. Og ja, det går isbjørner i gatene her og jeg rir på reinsdyr på tur til skolen også, i tilfelle dere lurte. Neida!!!:-)

Noen bilder fra idag. 

De har pyntet til jul i byen, se så fiiint! dagens outfit

Kommenter her

I dag tror jeg blir en stressende dag. Skal først ut å spise med noen andre som er/skal bli kursledere for humanetisk konfirmasjon og etter det skal jeg til Stine Mari! Tror jeg skal få skvist inn et kjærestebesøk på slutten av dagen, savner han sånn... 


Jeg bytter sko mellom når jeg er ute og inne ettersom det er så sinnsykt dårlig vær ute.. Kjipt! 

 

pusterom.

Kommenter her

For å være helt ærlig, så hater jeg å skrive åpent på bloggen. Jeg vil ikke at jenta jeg går forbi i byen skal tenke " der er Sophie Elise, og hun har det sånn og sånn", fordi man ser ikke alt utifra en blogg. Det er så mye mer med en person enn bare en blogg, bare et bilde og noen ord.. Jeg vet ikke, hvordan synes dere jeg virker som person? For jeg er egentlig delt veeeldig i to. Om dagen - når jeg først kommer meg opp av senga vel og merke - så er jeg glad, engasjerende, vennlig og entusiasitsk. Men med en gang jeg kommer hjem fra skolen.. Da lukker jeg dørene, legger meg i sengen og føler meg alene. Gråter masse. Jeg føler meg utrolig ensom, jeg føler at alle jeg snakker til tenker at jeg maser og at jeg bare er en byrde for alle - noen som kjenner seg igjen?

Jeg snakker mye, stort sett hele tiden, men jeg forteller ALDRI ting som er virkelig vanskelig, ikke til noen. Tror jeg har grått forann personer to ganger i mitt liv, og det har alltid blitt brukt mot meg på en eller annen måte. Det høres kanskje mye ut, men jeg vil bare at noen skal komme til meg, uten at jeg må be om det, og trøste meg å si at ting kommer til å gå bra. For dere kjenner dere sikkert igjen - man må alltid gi , aldri få. 

For hva skal jeg blogge om? Jeg klarer ikke å stå opp fra senga engang. I natt har jeg bare grått, kastet opp, grått litt mer, grått enda mer og så stått opp. Jeg klarer nesten ikke å gå på skolen. Jeg vil veldig gjerne blogge "dagens outfit" og hva jeg har kjøpt, men det er faktisk en kamp for meg å klare bare det. Hvorfor er jeg ikke sterk som alle andre? Det tenker jeg.

Og ja, stakkars lille meg, jeg har vel egentlig ingen ekte problemer.. Og det stemmer sikkert. Jeg har det bare veldig vanskelig inni meg, jeg er lei meg uten å vite hvorfor. Jeg er utbrent. Jeg har brukt så mye energi på blogg, skole, venner og kjæreste at jeg nå har kroppen sagt stopp. 

Jeg kommer nok til å blogge mer senere i dag, og i morgen - som vanlig. Men bare vit at det kommer ikke til å være superinteressant, for livet mitt er ikke mye å skryte av akkurat nå. Jeg ber ikke om sympati, bare litt pusterom. For jeg har trengt det veldig lenge nå. 

 Jeg vil ikke være den personen jeg var DA. Det var så utrolig mørkt på innsiden da..Jeg vil være den jeg var nå, og har vært, helt fram til de siste ukene.. Jeg er så redd for å bli helt nede igjen.
VIDEOBLOGG

Kommenter her

Dere har etterlyst flere videoblogger her, og jeg tenker som så at jeg skal klare i alle fall en gang i uken. Høres det okei ut? Om vi ikke hadde hatt så sinnsykt tregt nett kunne jeg sikkert gjort det hver dag, men det er virkelig en prosess!

Ellers fikk jeg en mail fra en dansk leser som tipset meg om en underskriftskampanje mot dyreshow, som sirkus blandt annet. Siden er på dansk men det er heldigvis lett å forstå! Skriv under HER, jeg har selv gjort det. Jeg avkrysset på "ja takk, hold meg orientert" som vil si at jeg får mailer når de har noe nyttig å komme med. Da kan jeg holde dere oppdatert også, om dere vil! 

Beklager at alle videoene blir så mørke, jeg har faktisk tre lamper vendt mot meg her haha.. 

nøyaktig 1 mnd igjen til julaften!

Kommenter her

I dag er det akkurat en måned igjen til jul!
Og jeg har tenkt på det mye nå, men jeg husker faktisk ikke en noe fra sist jul!? Merkelig.. Husker ikke hva jeg fikk, hvem jeg var med, hvordan jeg så ut, hva jeg gjorde osv. Sykt rart, må spørre mamma og pappa senere hva vi egentlig gjorde i fjor!

Og så er det stresset med å kjøpe julegaver da.. Vi "bestevennene" har jo som sagt bestemt oss for å dra bort sammen istedenfor å gi hverandre gaver og heller kose oss en helg, synes det var en fin ting! Så er jo kjærestegaven allerede fikset.. Men for meg handler ikke jul om gaver lengre, men heller det å bare være sammen og sette pris på hverandre. Bryr meg faktisk ikke om hva jeg får, vil mye heller at man skal gjøre noe hyggelig sammen!

Og i denne julestemningen måtte jeg nesten lage meg grøt, haha! Ferdiggrøt riktignok, noe av det eneste jeg får til å lage..  

Har fått litt fall i håret etter å ha gått ute i regnet i dag, liker det veldig godt!

dagens outfit

Kommenter her

Ble en enkel og ganske varm outfit i dag! Haha og noen frisører i harstad som vil sponse meg med å ta etterveksten!? Neida...joda.. 

Jeg, Anne-Sofie og Amanda har foresten bestemte oss for å dra til Tromsø helgen etter nyttårsaften eller rundt den tiden! Skal fortelle mer om det senere, men som dere kanskje vet spiller kjæresten min håndball så vi skal se noen kamper og se om vi får med oss noe annet av nyttårscupen. Håper på å møte noen av dere der!


gøy at så mange likte det nye designet!

Kommenter her

Gøy å høre deres meninger om det nye designet! Personlig er jeg veldig redd for forandringer ( og jeg elsker jo rosa..) så jeg klarte ikke å bytte det helt bort. Men innholdet i bloggen er enda det samme, og det er jo det som betyr mest..? 

Selfølgelig er det mange som skal begynne med " du hermer etter tcmn" men vi har samme designlager, og jeg mottok dette designet for 14 dager siden men har ventet med å bytte - altså, hun laget mitt først. Skal jeg da begynne med " nei omg, nå som Therese har fått likt så kan ikke jeg ta designet du har laget som jeg egentlig liker, vil jo ikke at folk skal tro jeg hermer!", for det synes jeg blir litt for barnslig.  Uansett så synes ikke jeg det er viktig, både jeg og Therese har kjempefint design mener i alle fall jeg!

Men gøy at så mange likte det i alle fall! Har ikke vært så mye å oppdatere om, har bare vært hjemme og slappet av. Dere vet jo hvordan jeg blir på vinteren!Haha gikk rundt tre sekunder før lille Rigmor ble helt gal ( dere ser kanskje sokkene på gulvet på de tre øveste bildene), sokker is her drug! Så da var det rett i lekingen, hun ser ut som en alien..

NYTT DESIGN

Kommenter her

Som dere ser har jeg endelig fått byttet design! Er meget fornøyd med resultatet, har faktisk hatt designet klart i to uker men ville vente litt før jeg byttet ettersom jeg likte det gamle så godt også. Men en ting jeg IKKE er fornøyd med er bildene som er i headeren. Jeg synes jeg ser grusom ut på de, haha. Så håper jeg kan få satt inn de gamle bildene kanskje..? Får se! 

Og det er altså kiths.blogg.no som lager designet mitt, hun er utrolig flink!

Her får dere se før/etter:
Hva synes dere? 

big mistake

Kommenter her

Jeg skulle egentlig legge meg for maaange timer siden, men ble sittende våken med film og....wait for it...godteri. Hva, GODTERI!? Det hadde dere sikkert ikke trodd om meg.. Big mistake var det uansett! Er egentlig døddsliten. Flere enn meg som har den "må-bare-skjekke-facebook"tvangstanken før man legger seg? Så ender jeg plutselig opp på artige.no, og da er det jo UMULIG å få sove.. Jepp, jeg er en av de der artige-nerdene..

Men nå MÅ jeg gå og legge meg for en god natts søvn, og vi høres selfølgelig i morgen. God natt! 

Tror jeg skal spare dere for mitt" naturlige" ansikt, vil jo tross alt at dere skal få sove i natt... Og nei det er ikke en ny, fancy hatt - jeg har bare dusjet.
dagens innkjøp

Kommenter her

Sånn, nå er jeg klar for å vise dere dagens innkjøp! Er superfornøyd med absolutt ALT, og det skjer ikke så ofte. Herlig dag!

Jeg fikk fjær til håret, en oppevaringsmappe for extensions og en hårbørste fra http://hairtohair.no/. Gleder meg til det kommer en anledning hvor jeg kan bruke fjerne, blir jo å føle meg som kesha, haha! 

Oppevaringsmappen hadde sugekopper bak, og først når jeg så det tenkte jeg bare "whaaat?" 

Men det er jo ganske smart, for da kan man bare henge håret opp i mappen, enten på vinduet eller speilet! Så slipper det å slenge rundt. For øyeblikket henger min på vinduet, synes faktisk det var ganske kult! 

Hårbørsten jeg fikk skal vistnok være "magisk" og det var den virkelig, så langt som en hårbørste kan være magisk i alle fall. Jeg røyter vanligvis som bare det, og det kjenner vel dere med extensions dere igjen i? Men jeg tok hardt i og greide igjennom hele håret, og ikke ETT hårstrå falt av. Definitivt min nye favoritt, og så er den jo så liten og søt! 


Så fikk jeg en genser fra http://www.smejfashion.no/, det er av modellen "Amy sand" og i størrelse small. Jeg HATER egentlig strikk, blir helt gal av det.. Synes det klør så mye! Men denne klødde ikke i det hele tatt og var faktisk deilig å ha på. Ny kosegenser! Den var ganske stori størrelsen, men det liker jeg.


Så kjøpte jeg et par nye sko, 14 cm høye! Jeg er jo ganske lav så da er slike ting et "must" for meg om jeg skal føle meg bra. Og det gjorde jeg virkelig i disse, selv om jeg sikkert må øve litt mer før jeg klarer å gå lenge med de. 


Og så , jakken. Dere fikk se den litt kort i et tidligere innlegg, men den er kjempevarm og god! 


Litt nytt undertøy.. Jeg tror jeg har undertøys-fetisj. Dere som har lest bloggen min lenge husker kanskje at jeg kjøpte meg nytt undertøy flere ganger i uken før? Nå har det begynt igjen, haha! 

Ny skjorte. Har sett på den hver gang jeg har vært i byen og vært rimelig usikker, jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg elsket eller hatet den. Men etter jeg fikk den på ELSKET jeg den definitivt! Den er veldig "meg" 


Og så, det beste kjøpet i dag - morgenkåpe i silkestoff! Kostet sitt, for å si det sånn, men er verdt det. Jeg skulle gjerne vist dere bedre bilde men da får man fort se litt kløft/lår og DET liker dere ikke... Virker det som. Personlig elsker jeg kropper generelt, det er jo ikke noe mer naturlig..? Pupper, lår, rumpe, mage - I LOVE IT! Men på denne bloggen er jeg vist en av få! :)

Og gjett hva folkens? Jeg har ikke hatt telefon på 1 måned snart!! Herregud er det mulig, lurer på hvordan jeg har klart meg uten? Men idag har jeg ENDELIG fått bestilt ny, tror jeg... Vet ikke helt om jeg fikk til, er så komplisert å skulle gjøre slike "voksenting" på egenhånd. Så nå kommer snart nytt simkort og telefon i posten på meg, da kan jeg endelig gjennoppta angrybirds karrieren som ble avsluttet så alt for brått. 

den følelsen

Kommenter her

Har akkurat grått noen (eventuelt mange...) tårer mens jeg så på "the notebook", elsker slike filmer der det er både trist men samtidig utrolig søtt! Dere må tro jeg er tidenes emosjonelle person haha, og jeg kan innrømme at når det kommer til filmer er jeg virkelig svak.. Men for en vakker film, dere! Kjærlighet er så nydelig, og den filmen er virkelig noe av det fineste jeg har sett.
Ble i alle fall en god del shopping i dag, er sååå fornøyd! Elsker den følelsen. Viser dere senere!

Nå skal jeg spise middag, er så sulten at det kjennes ut som om bena skal svikte under meg...#denfølelsen

Amanda tar på seg håret på skolen, haha<3 

Fiiiine bestevennina! 
Her har dere ett tilbud vi ALDRI klarer å motstå.. Flere ganger i uken før vi skal ta bussen hjem står vi her og sier "skal, skal ikke?" så ender det alltid opp med at vi kjøper pølse UTEN drikke, så går det 10 minutter så må vi ha drikke uansett så blir det dobbelt så dyrt.. haha, lærer aldri! Skjedde i dag også.. 

dagens outfit

Kommenter her

Har hele fire timer fri midt i skoledagen, litt elsk-hat til det.. Men jeg og Amanda er veldig flinke til å bruke de timene, haha! Vi bare MÅ til byen, jeg har klart å sikre meg noen 30% kuponger på bikbok! Så da blir det jakke på meg, iiiih.

Vil sende mange varme tanker til familie, venner og kjæreste av fine Elisabeth som har gått bort, bare 17 år gammel. Håper alle tar vare på sine kjære, de kan være borte før du aner det.. Hvil i fred, nydelige engel ♥ 
går og legger meg

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra Marco, vi så på " the strangers" Det er min favorittskrekkfilm, og etter mye overtaling fikk jeg Marco til å se den også! Den er seriøst utrolig skummel, jeg har sett den sikkert 10 ganger og er enda sånn at jeg gjemmer meg bak puten...
Nå skal jeg gå å legge meg sånn at jeg orker skole i morgen, ferdig halv fire... Jaja, godnatt! 

Legger meg med den (nest)beste sengepartneren i verden i natt! 
videoblogg

Kommenter her

For dere som kanskje ikke gidder å se, så forteller jeg kort og godt at jeg skal slutte å poste bilder om dyreplageri og lignende, for vil ikke at folk skal få seg sjokk når de kommer inn på bloggen. De kan heller velge å se videoene jeg legger ut, der jeg forteller!

Og så tenker jeg å begynne med "ukens gode", der vi alle samler underskrifter, alt fra dyrevern og miljø til humane formål! Denne gangen er det for dyrevern.no, og man skal gi sin stemme til revene! Dere kan gjøre det HER! "Min" rev er orange og heter pusi, hihi. Spre det videre, det hjelper så masse!

Her har vi pusi,ja!

Sidene jeg henviser til i videoen finner dere HER og HER.

den lille badekarfruen

Kommenter her

Har akkurat tatt meg et varmt bad, finnes ikke noe bedre, spessielt når man er syk og vet at det er iskaldt ute! Jeg bruker også å se på film mens jeg likker i badet, i dag så jeg " a walk to remember". Tror jeg må se den med Marco en gang også, den var kjempesøt og romantisk! Virkelig en oppvekker.

Nå skal jeg spise lunsj, jeg elsker mat. Jeg småspiser hele tiden - og selv om folk sier mye rart, så tror jeg faktisk det er det beste for forbrenningen!

 Denne har jeg jo vist dere før, faktisk den beste badesåpen i hele verden! Fikk den hos Stine Mari for lenge siden, så vet ikke hvor den er ifra.. Men regner nesten med at de har den på lekebutikken! 

Haha det var så sinnsykt varmt at jeg måtte stå i badekaret leeenge før jeg klarte å legge meg ned.. Dere kjenner vel følelsen! Så blir det så varmt at det er ubehagelig de første 10 minuttene

Nå har jeg tatt på meg en stor skjorte og er klar for å slappe av noen timer. Håper alle har en fin dag!

godformen

Kommenter her

Tok ikke mange timene for jeg måtte slenge meg på bussen hjem igjen, jeg har så vondt i begge ørene at det kjennes ut som om hele hodet snart skal gå til tusen biter, og jeg vil heller få en spade inn i rumpa enn å svelge spytt akkurat nå,. Det gjør latterlig vondt i halsen!.. Og jeg som elsker tysklæreren min over alt på jord, hun runner vel snart 60 og jeg tror faktisk jeg er forelsket... Synd å miste timen med henne. Jeg har en greie for de litt eldre lærerne mine, har faktisk laget heiarop til sosiologilæreren min fordi han er så søt! 

Jeg vet jeg er veldig dårlig til å svare på spørsmål på bloggen, så jeg anbefaler dere heller å like fanpagen min på facebook HER! Der kan dere se når jeg legger ut innlegg, og også stille meg spørsmål for å raskt få svar. Tidligere hadde jeg ikke ansvar for denne siden, men nå er det altså jeg som styrer alt der! 

Men ble veldig glad da jeg så i postkassen, har nemlig fått masse løsvipper fra http://www.kimstore.se/! De er skikkelig store og glamorøse, noe jeg elsker. 

Her har jeg de på, faktisk ( uten å overdrive) de beste løsvippene jeg har testet. Eneste minuset var at limet som fulgte med ikke var bra overhodet, så da må man kjøpe eget..


Og dette hadde jeg på meg idag! 

svar: hvilket kamera bruker jeg?

Kommenter her

Mange spør hvilket kamera jeg bruker, og ettersom noen ganger er bildene veldig bra, andre ganger uklare osv. Og selv om jeg har skrevet det sikkert 50 ganger i bloggen skader det vel ikke å ta det en gang til..

Jeg bruker Canon 550D. Og jeg synes det funger bra, og vel så det! Men har desverre fått noe dugg inn på linsen, så om jeg zoomer inn er ikke bildene så bra som de kunne ha vært, desverre. Men det viktigste for å få bra bilder er jo redigering. Vi lærer om photoshop på skolen og det er muligens mitt svakeste fag, så der kan jeg ikke lære dere noe desverre! Til tross for at jeg har brukt utallige timer på youtube for å lære meg det, haha. Eneste jeg kan er å klippe meg selv inn i bilder, og det har jeg gjort 3-4 ganger her på bloggen.

Her er et eksempel hvor jeg har brukt photoshop. 

Til vanlig bruker jeg Picasa 3, synes det er et veldig lett program å bruke! Jeg får "desverre" aldri helt til med å redigere nesen mindre, leppene større osv, så slike ting kommer dere ikke til å se her på bloggen. Har en gang prøvd å redigere nesa mindre å legge det ut på bloggen, og da måtte jeg bare slette det etterpå ettersom dere la merke til det. Flaut! Så det jeg redigerer er kontraster og lysstyrker. Kan vise dere et eksempel. 

Før, uten noe redigering. Etter, beskjert, lysstyrke og litt glød.Ellers er det veldig forståelig at folk redigerer seg tynnere og penere på bilder de legger ut på blogg og facebook, tenk så mange som ser det og dømmer det..? Skulle ønske jeg også fikk til å redigere, men samtidig så er redigering en uting. Jeg vil jo ikke få en skrekkreaksjon om dere eventuelt møter meg i virkeligheten eller ser videoblogger, hehe!  

party...?

Kommenter her

Hva har jeg gjort i helgen? Jo, jeg har vært hjemme med familien. I det siste har jeg vært ute alt for masse (4 helger på rad)  og det liker jeg IKKE.. Så derfor skal jeg ikke ut før nyttår, når man liksom "må". 

"Så kjedelig du er "sier du kanskje, det sier i alle fall mange av vennene mine. Men jeg føler meg ikke kjedelig fordi jeg ikke vil feste bort helgene mine, og er dritings ved første sjangse, som mange andre bloggere.

Jeg liker mye bedre å bruke helgene mine til å (for en gangs skyld) hvile og ta det med ro. Jeg har så mye å gjøre i hverdagene og er så redd for å bli utbrendt, jeg trenger virkelig hviledagene mine.

Jeg er jo bare 16 år, men har uansett vært på hjemmefester i noen år. Siden jeg var 13 år i alle fall! Jeg føler liksom ikke at det er så gøy og spennende lengre..? Men jeg forstår jo de som nettopp har oppdaget alkohol og fest, men jeg er ikke typen lengre til å skryte over "hvor jævlig full" jeg er, eller hvor dårlig jeg føler meg dagen derpå. Merkelig nok var jeg nettopp den personen senest i sommer. Nå vil jeg ikke framstå som et fyllesvin. Og ja... jeg venter jo enda på å få dra på byen! 

Noen "partybilder" fra i sommer. Helt merkelig å se tilbake på, jeg har forandret meg så mye i personlighet og kanskje litt utseende også..? En ting er sikkert, kommer ikke til å gå tilbake til så lyst hår med det første.. 

Og nå går helgene mine bort til dette, sitte i senga med pcen, se idol med familien, kose med hunden og spise masse godteri! Synes det er greit. Spennende å se hvordan jeg er et år fra nå av, når jeg er 18... 

det jeg kjøpte i går

Kommenter her

Kom akkurat inn døren, har vært ute og jogget litt faktisk. Det har jeg ikke gjort på veldig lenge!
Jeg fortalte dere at jeg kjøpte noen greier i går, og det var ikke mer spennende enn sminke og godteri. Dere vet jo meg, jeg må bare ha godteri hver dag!

Nå sitter jeg å ser på sleepover, en veldig typisk jentefilm som ikke er spessielt bra.. Skal nok bytte over til "rise of the planet of the apes" snart, den er sykt bra og anbefales på det varmeste! Veldig trist faktisk.. Må nok se oppfølgerne også! 

I går var jeg veldig obs på at sminke jeg kjøpte ikke skulle være testet på dyr, føles bra! 

Favorittleppestiften, jeg elsker fargen! 

kooos

Kommenter her

Godmorgen mine kjære blogglesere! Håper dere har hatt en super morgen så langt, det har i alle fall jeg.

 I dag kommer til å bli en veldig fin dag. Jeg har ikke vært sammen med kjæresten min på hele ni dager, vi har vært så opptatt begge to! I dag kommer han heldigvis hjem, er veldig stolt over han akkurat nå - som dere vet spiller han håndball og han har kommet på regionslaget! Selv om jeg ikke har peiling så skjønner jeg jo at det er bra, så derfor fortjener han litt ekstra kos i dag... ♥ 

Hva skal dere finne på idag, da? 

Jeg vet jeg sa jeg hater snø, men samtidig så blir jeg litt lettere i kroppen da, alt lyser bare opp! Og DET trenger vi alle i denne mørketiden. Holder på å feste extensionene, tar jo en evigheeet... Og til alle dere som sier "hvorfor sparer dere ikke bare hår istedenfor å bruke extensions", skjønner dere ikke at man kan gjøre begge deler? Jeg sparer MENS jeg bruker extensions, hehe. Så har vi det oppklart! Selfølgelig er målet naturlig, langt hår en dag. 


HAHHAH, måtte bare legge det ut! Hun gir meg seriøst en god latter hver dag, synes hun ligner litt på Snoop Dogg......idol-depresjon

Kommenter her

Om dere er faste lesere av bloggen min har dere kanskje merket at jeg er veldig "into" programmer som Idol, og i tillegg er jeg veldig emosjonell for tiden.. Kan ikke si det er en bra kombo!

Sist uke da Fredrik gikk ut var jeg helt på gråten,  jeg er veldig glad for at Isak enda er med for om han går ut nå ser jeg ikke lengre på, for å si det sånn... Når jeg hver Fredag ser hvem som havner blandt "bunn 3" begynner jeg å lure på om dette er en spøk!? Det er så typisk det Norske folk å stemme sånn, tenker man bare fra Fredag til Fredag? Om den som vinner skal bli "norges nye superstjerne" så må man gidde å høre en hel CD med den artisten og se en hel konsert, det hadde jeg ikke orket med NOEN der bortsett ifra Fredrik, og KANSKJE Isak (selv om jeg tror det også hadde blitt litt kjedelig i lengden..)

Fredrik var jo faen en av de beste :( Nåja... Hvem er deres favoritt? 

Helt magisk!! Beste Fredrik. 

Dette her er også sykt bra av Isak, Norges lille Justin Bieber

Også er han jo litt søt også, synes dere ikke? 


Og her har vi meg da, ikke fullt så søt! Lider av idol-depresjon for øyeblikket, haha.. Men jeg blir så påvirket av slike ting! Er forresten helt AVHENGIG av pelslua mi, om dere ikke har kjøpt dere pelslue - ikke gjør det, er umulig å ta den av når den først er på.
Og tydeligvis ble mange dødssprovoserte av innlegget mitt om extensions - vi kan si det på denne måten. Kan ikke vi ALLE bare stå for at vi er noen drittsekker, da? Vi har ALLE mest sansynlig klær som stammer fra barnearbeid, vi spiser dyr som mest sansynlig har hatt en forferdelig død, vi har møbler i huset vårt som er laget av trær som har blitt kuttet ned i skogen slik at dyr har mistet hjem og blitt drevet på flukt, og jeg har MULIGENS håret på hodet til noen som ikke har fått betalt for det. Vi har sminke i veska som dyr har dødd for, og mange har en canada goose jakke i skape som man IKKE trenger, som også dyr har DØDD for. Alle klær du har og alle ting du har , har mest sansynlig blitt fraktet over halve jorden og forurenset masse. Man kjører bil til skolen, bil på besøk, forurenser og ødelegger jorden.
Folkens, det er UMULIG å være et PERFEKT menneske om man er ung i Norge i dag, bank det inn! Jeg prøver mitt ALLER beste, jeg har nesten kuttet ut kjøtt nå (ja, jeg tar det sakte men sikkert), jeg har sluttet å bruke dyretestet sminke og gjør mitt aller beste for å informere dere og gjøre en forskjell på det feltet. Ta litt og litt, ALT kan ikke være rett! Pjuh, godt å få det ut. Jeg velger å ta opp slike ting jeg tenker på, jeg er 16 år gammel og tenker sikkert mye rart - jeg er meg, uavhengig om jeg er forbilde eller ikke. Og dere leser virkelig det dere VIL lese, og prøver ikke å forstå. Takk for all støtte uansett, til dere som faktisk prøver! Hold dere saklig for guds skyld, man kommer ingen vei med skjellsord eller bannskaper. Det skaper bare dårlig stemning..

good feeling

Kommenter her

Har vært en tur i byen med Anne-Sofie, var utrolig koselig! Det er en sånn nydelig periode på året synes jeg, himmelen er så rosa og fin. Men på slutten av dagen snakket vi bare om hvor mye vi hater snø, og tror dere ikke det begynte å snø nå nettopp.. Karma!

Jeg shoppet bare litt "nødvendigheter" om man kan si det sånn, viser dere senere! Fikk også lagt av en fiiin vinterjakke på BIKBOK som jeg skal kjøpe i neste uke, godt å endelig ha det i boks. Åh, jeg elsker dette bildet! Så nydelig, ble dødsglad rett etter jeg hadde tatt det.

Da vi kom til solariumet så vi at noen tydeligvis hadde hatt et lite party der(okei????). Da har man rimelig lite å gjøre om man setter seg ned for å drikke i solariumet.. Lol. 
Verdens fineste, jeg elsker deg! Moral i extensions?

Kommenter her

Det er mange av dere som er veldig snar på å gi bloggere kritikk om de bruker extensions, og kommer med påstander som "dere vet at damer blir lurt til å barbere av seg alt håret for at du skal være fin?" gjerne etterfulgt med skjellsord som hore, gå å dø osv. Og jeg må desverre beklage dere med at enkelte av dere er veldig kunnskapsfattige på det området. For det første, om du sitter i et klesplagg der det står for eksempel made in china eller et uland, så kan du ikke gi deg selv en klapp på skulderen for å være et praktmenneske. Det er i mange tilfeller barnearbeid og elendige arbeidsforhold. Og ikke kom her å arrgumenter for klær som et primærbehov, for da er det bare å strikke seg en genser. Man trenger jo ikke mer om enn det, sant..? Så for meg er extensions et behov jeg har, for å føle meg fin, akkurat som en ny moteriktig genser dekker det behovet for kanskje nettopp DEG. 

Også er det skrekkelig å se hvor fort dere blir påvirket av en enkelt tvdokumentar, men selfølgelig vil folk alltid tro det verste. Det er jo en grunn til at jeg ikke velger å publisere de mest vulgære bildene når det kommer til dyremisshandling, man skal ikke bli SKREMT til å være imot noe. Den dokumentaren tv 2 hadde for noen uker siden om extensions viser de verste av de verste sakene, det er en grunn til at dette kommer på tv. Det finnes de som får betalt også, var dere klar over det? Man kan for eksempel kjøpe hår fra Skandinavia.


Det jeg anbefaler dere å gjøre, om dere i likhet med meg er "avhengig" av extensions så er det å kjøpe litt "dyrere" extensions altså rundt 1000lappen, det sier seg selv at de som selger det billigst også har fra de dårligste "arbeidsforholdene". Jeg mailet http://www.butterflyhairextension.no/ for å høre hvor håret deres kommer ifra og om de er sikker på hva de gjør, da fikk jeg videresendt en mail de hadde fått fra deres leverandører i Asia som fortalte videre at det er FAIR TRADE noe som vil si at alle parter får betalt. Så anbefaler dere å skjekke opp, så kan man ikke gjøre noe annet enn å stole på det, da. Annet enn å slutte å bruke extensions, og per dags dato er det rimelig uaktuelt for meg.Og nei, jeg synes ikke extensionsindustrien er verre enn dyremisshandling som mange sier, for de sitter ikke i bur - det her håret det er snakk om, HÅR! Ikke liv og død. De blir ikke drept eller misshandlet, og de får SOM REGEL betalt. Pluss mennesker har rettigheter, i mange land har ikke dyr det overhodet. Det er MIN mening da, alle er heldigvis forskjellige. 

 

jeg er heldig

Kommenter her

Herregud nå har jeg skrevet dette innlegget fire ganger og hver gang er det noe som klikker slik at jeg må starte helt på nytt, haha.. Håper dette er siste gangen!

Idag var jeg på JUVELEN spa for å få en hudbehandling. Grunnen er at jeg lenge har hatt misstanke om alt for tørr hud og jeg vil gjerne ha råd fra noen som faktisk vet hva de snakker om - dette fikk jeg bekreftet i dag, huden min er latterlig tørr! Jeg fikk en veldig bra hudpleie, og følte meg faktisk utrolig opplagt og frisk etterpå! Jeg fikk mange gode råd angående hudpleie, solarium og sminke. Og i tillegg ble det et par produkter på meg!
Så kjære lesere, om dere er plaget med huden deres - jeg vet hvordan det er, om så det er en liten kvise eller 100, det kan virkelig gjøre dagen litt kjip. Og de kommer ALLTID på de verste tidspungter! Men gjør dere selv en tjeneste og dra til en spesialist, da kan dere få masse råd. Det er litt dyrere enn å bare kjøpe med seg noe tilfeldig fra cubus, men er det ikke verdt det, da..? Det er jo snart jul, så kanskje noe å ønske seg! Anbefaler i alle fall alle i Harstad og nærområder å dra på Juvelen, de er best.

 Var også og hentet passe pakker på posten, alltid like gøy! Og på toppen av kransekaken er det jo idol i kveld, takker gud for at Isak enda er med! Synes ikke det er så høyt nivå i år som dommerne skal ha det til..? Fredrik var den beste, jo! 

Her lå jeg altså i rundt en time og fikk behandlig, veldig herlig! Følte meg nesten som en prinsesse (riktignok en litt småstygg prinsesse uten øyenbryn..)! 

Hahahah vet ikke helt hva man skal si jeg ligner på.. en mumie? 

Her kan dere altså se huden min helt uten sminke. Dere kan da altså se at jeg har urenheter som hvem som helst andre! Håper virkelig på å få det bort nå..

Ble sminket etterpå i en "naturlig look" av en søt dame som jobber der, de har faktisk egen stylist som kan hjelpe om man skal ut en kveld. Tror faktisk jeg skal benytte meg av det tilbudet på nyttårsaften eller bursdagen min, slik at man blir den fineste av ALLE! Heheh.

"Naturlig", om man kan si det sånn..

Også var det produktene da, selfølgelig fra bareMinerals! Utrolig bra produkter, og det beste av alt.. De tester IKKE på dyr! Hvor fantastisk er ikke det, folkens? Det er vanskelig å finne en bra hudpleieserie som ikke lukter gress med mindre den er dyretestet. Men endelig har jeg funnet noe for meg! 


På meg ble det ansiktsrens, fuktighetskrem og øyekrem - alt tilpasset nettopp MIN hud. Føles bra at jeg nå gjør noe bra for huden min, og ikke bare en "tilfeldig" behandling. 


Så, til tingene jeg fikk i posten! Først fikk jeg løsvipper og sexy undertøy fra http://www.baci-norge.no/. Det er et nytt undertøysmerke for Norge, og jeg har akkurat rukket å prøve undertøyet på.. Veldig sexy, og jeg trengte virkelig nytt! Så da blir det sexytime når kjæresten kommer hjem, haha! 

Slik så vippene ut - de var mye større enn jeg hadde trodd, på nettsiden så de ganske små ut.. Men ordentlig partyvipper dette! Lim fulgte også med. 
Så fikk jeg en magetopp fra http://www.kandeeshop.se/sv/ ! Jeg har hatt lyst på noe sånt helt siden jeg så at Kissie brukte singlett der ifra, haha. De er jo seriøst dødskule, og utrolig dyktig dame som driver butikken! 

Fikk også med to veldig kule, store postkort. Mamma mente at de var så kule at hun faktisk skal ramme de inn og henge de opp i stuen til meg og lillesøster, haha! Crazy woman 

Som sagt kunne dere for en stund siden vinne et par sko om dere registerte dere hos Vera&John, og den første heldige vinneren ble Anette Sundal, gratulerer så masse, jeg er veldig missunnelig! Du kan også vinne et par sko om du registrerer deg HER. 


kosetid!

Kommenter her

Jeg hadde en ganske bra dag på dagen! Jeg dro nemlig tidlig i morges til Julvelen Spa for å ha et slags "møte" å planlegge en del behandlinger jeg skal ha der framover. Senere i ettermiddag skal jeg dit for en behandling av ansiktet, hun skal kartlegge hva slags type hud jeg har og hvilke kremer jeg trenger for å få "perfekt" hud! Ellers starter jeg sparing av øyenbryn i dag... Jepp, dere hørte rett, for første gang i mitt liv skal jeg ha naturlige øyenbryn. Det kommer til å være veldig annerledes, men heldigvis skal de på Juvelen forme de fint om ikke så lenge! Så haha, følg med, dette kan bli spennende...
Hva skjer, begynner jeg å gå over til "the natural side"? Men seriølst, jeg er så lei av det styret med å tegne på.. 

Ellers har jeg hatt så lyst til å bare ligge inne å slappe av idag og se på en eller annen bra barnefilm, så jeg lette igjennom alle filmene da jeg kom hjem og valget falt på...spirit! Så utrolig nydelig barnefilm og så mange fine sanger, man må jo bare elske den filmen?

Dere kan tro jeg er takknemlig i dag for at jeg enda har igjen godteri fra i går! 
 Dette kommer til å høres helt rart ut.. er det bare meg, eller er spirit en litt sexy hest?  Hahahahhahaha føler meg så idiot, jeg tenker det samme angående Simba i løvenes konge, han er DEILIG! hahah

videoblogg

Kommenter her

Når jeg sier "pelslue" er den selfølgelig falsk pels, vet at noen av dere kommer til å reagere. Og angående sminke som ikke er testet på dyr fikk jeg tips fra en leser om at ISADORA ikke tester på dyr! Det var jo godt å høre, ettersom det finnes nesten overalt.

Glemte også å svare på hvorfor jeg ofte står med ett ben opp på bilder, og det er fordi man ser høyere og slankere ut da - true story! Skjønner uansett ikke hvorfor dere blir sur for det, haha. Come on, folkens! 

Haha ååh, så gøy det er å videoblogge egentlig, jeg elsker jo å snakke!  

dagens outfit

Kommenter her

Slik har jeg altså sett ut idag! 

Og mange av dere har vært nysgjerrige angående det nye designet men dere kan ta det helt med ro, det kommer altså! Har faktisk samme designlager som tcmn så blir litt i samme bane av det hun har nå! Veldig fint, med andre ord. Gleder meg til dere får se!

Er forresten sååååå stolt over dere, jeg begynte faktisk å gråte når jeg så hvor mange underskrifter vi har fått mot kosmetikktesting på dyr. Jeg er så glad! Dere er verdens beste, og jeg skal informere dere neste gang jeg kommer over en lignende kampanje. Det var bare litt over 1000 underskrifter i går da jeg skrev under, nå er det over 3000! Flinke vi er! 


 

henger etter

Kommenter her

Siden jeg er en sånn person som henger 100 år etter alle andre fikk jeg ikke med meg at det er en ny twilight film idag, så har selfølgelig ikke biletter... Litt synd, men den går jo tross alt flere ganger! Tenkte å ta meg en liten  maraton idag, har jo faktisk ikke sett den siste filmen! Lever litt i fornektelsen om at alt er over, I guess..

Haha og hva har skjedd!? Jeg har blitt en ordentlig godterigris, og nå er det vel ikke lenge igjen før jeg ser ut som en! Jeg kjøpte en hel haug godteri i dag, for eksempel.. Vil ikke engang begynne å ramse opp alt jeg har spist idag, det er helt sinnsykt masse. 
Jeg lurer på hva som er verst.. At jeg garantert kommer til å spise opp alt godteri idag, eller at jeg garantert kommer til å kjøpe mer i morgen? Fysj!

Jeg fikk nytt hår i posten idag (haha høres så dumt ut..) så da kan jeg endelig kvitte meg med håret jeg har behandlet alt for dårlig! Jeg bestiller, som dere vet fra http://www.butterflyhairextension.no/. Kommer til å skrive mer om de om en stund når de har fått flere varer inn på lager! 

Og til dere som lurer på hvor alt det gamle løshåret mitt blir av, så slenger jeg det altså under en kommode på rommet, i en kurv.. Haha
Og her har vi det jeg har lagret opp for idag.. Føler meg litt småekkel, men det er jo såååå godt! svar på spørsmåååål

Kommenter her

Er kjæresten din norsk? Halvt norsk, ja. Hvor lenge har dere vært sammen? 6 og en halv måned! Krangler dere ofte? Ikke så ofte, vi har det mer bra enn dårlig for å si det sånn.  Vanlgivis er jeg veldig sta og hater å ta feil, selv når jeg ikke har rett, så jeg kan innrømme at alle kranglene starter på grunn av meg. Men nå har jeg lært meg det, så da går det veldig bra. Sånn i forhold til andre kjærestepar tror jeg ikke vi krangler noe særlig egentlig, men er veldig lett å missforstå/ bli irritert over facebook.  Merker du at han er 2 år yngre? Vel, jeg er 16 og han er 14, så jeg merker det litt ja. Han er jo naturligvis litt mer barnslig, men det er også fullt mulig å ha en ordentlig, reflektert samtale med han. Vi er veldig like. Hva pleier dere å gjøre sammen? Se film, sove, snakke.. Ja, vi er mest i senga rett og slett. Bruker å tulle mye ogsånt da, lekesloss.. Vi har mange interne vitser også. Hvordan møttes dere? Jeg, Lotte og Charlotte kjedet oss en dag så endte det med at vi var sammen med Marco å så film, bare på tull egentlig. Så begynte vi å snakke, så var vi sammen noen ganger, så førte det ene til det andre! Har skrevet om det før, dere kan lese HER. 

 Er du venn med venner av han osv? Tja.. Noen av de, for han har noen venner som er på min alder. Jeg mener ikke å si noe stygt om noen nå, men mange på hans alder (og forsåvidt folk på min alder også) er veldig inne i den "fjortisperioden", der alt e veldig dramatisk, man snakker mye stygt om hverandre, og når venner av han snakker stygt om meg til han.. slikt gjør man ikke, barnslig og teit rett og slett! Jeg vil ikke bli dratt inn i det der, enkelt og greit. Men såklart, jeg gir alle en sjangse og vil veldig gjerne at alle bare skal være venner. Hva synes han om at du drikker alkohol? Jeg kan ikke akkurat si at han hopper i taket av glede, men det er slike ting han bare må forstå at jeg vil gjøre en gang i blandt. Han kan gjerne være med ut også om han ønsker det, synes bare det er kjempehyggelig! Ellers så drar jeg jo nesten aldri ut i forhold til andre på min alder. Er han venn med dine venner, som Anne-Sofie osv? Jeg har heldigvis hatt veldig støttende venner som fra starten av har vært veldig åpen og har hatt lyst til å gi han en sjangse - de sier aldri noe stygt om han og er veldig glade på våre vegne. Vet jo ikke hva de sier bak ryggen min da haha, men det er jo hva de sier til meg som er det viktigste synes jeg. Skulle ønske alle var sånn! Heter han Marco eller er det et kallenavn? Ja, han heter faktisk det, hehe! Jeg trodde det var et kallenavn i starten. 
Og jeg har sagt dette tusen ganger - men den du faller for, den du er kjæreste med, det er ingenting å være flau over! Det har ingenting å si om vennene dine synes han er ukul, om han ikke er kjekk nok, gammel nok, ung nok.. Det er DU som velger din kjæreste, stå for det fra dag EN! Om man begynner å skjule noe å oppføre seg som om man er flau, så kan andre gjøre narr av deg for det. Løft hodet, si "hva så?". Da lover jeg det ordner seg til slutt. Selv om jeg har en veldig kjekk kjæreste ( synes jeg da ), så har personlighet mye mer å si enn utseende. Man blir mye fortere lei en bra kropp enn en bra personlighet! 

 

bloggjobb

Kommenter her

Pjuh, nå er jeg endelig hjemme, blir så lei av å ha så lange dager! Spessielt når det er så kaldt og mørkt ute..

Nå skal jeg sette av noen timer til bloggjobb, det vil si svare på mailer. Senere kommer foresten svarene på kjærestespørsmålsrunden! Mange som har spurt om det, men det tar jo en stund å svare å noe sånt.. Vil liksom ikke skrive noe feil, haha! Er så lett å bli missforstått når man svarer på spørsmål.

Ellers skal jeg forberede bloggdagen til i morgen (filme videoblogg osv.) så ja, som dere skjønner - det er faktisk mye jobb, men den beste jobben i verden riktignok, på grunn av dere! 

Min tragiske lunsj, haha.. Hver dag tenker jeg for meg selv " i dag skal jeg IKKE bruke penger i kantinen, det er så bortkastet.." og så ender det ALLTID med at jeg gjør det uansett. Selvkontroll, hvor? 

Aw, søtinger! 

Hahahah jeg lo så godt av dette bildet, Amanda i full fart for å gi meg hårbørsten...

....Og der fikk jeg den! 


Sååå flaut å ta bilder med blitz og selvutløser, det er jo helt mørkt ute så vi så for oss at hele rommet bare lyste opp og at alle på parkeringsplassen så det ( de gjorde det sikkert også.) "Herregud så flaut, herregud" gjentok vi for oss selv gang på gang, haha. Men må man, så må man! 

Husker dere før når jeg brukte å posere sånn her? Vet ikke hva annet jeg skal si enn LOL.. jeg har virkelig hatt mye rart for meg! konkurranse!

Kommenter her

Jeg tenkte å ha en konkurranse, men denne gangen litt annerledes! Dere kan altså vinne hårkyrstaller, clips med print ( fra hairtohair.no) og selvbruning fra tantowels i en goodiebag. MEN det dere må gjøre for å vinne, er å gå inn på DENNE nettsiden og skrive under på underskriftskampanjen mot testing på dyr for kosmetikk. Jeg skrev selv under der i går.
Når dere har gjort det legger dere igjen en kommentar på dette innlegget, når jeg trekker vinneren blir jeg å skjekke at han/hun faktisk har gjort det. Tenk så mange underskrifter vi kan samle nå, folkens! Jeg fikk helt kick i går når jeg kom på at jeg faktisk kan samle mange underskrifter via bloggen, så nå håper jeg virkelig mange gjør det.. Det betyr så mye for meg! 

Dette kan dere altså vinne. Det har en verdi på rundt 6-700 kroner:-)

Denne reklamefilmen synes jeg er sinnsykt bra, veldig kort og symbolsk om dyretesting. Og ja, nå lover jeg det skal bli slutt på alt det dyremaset mitt for en stund, hehe. Denne filmen er heller ikke "ekkel", så alle kan se den! 


10 ting jeg ikke liker...

Kommenter her

1. Når folk skriver ":(" på facebook og alle bare "CHAT? CHAT? CHAT?" haha, dere har sikkert merket det dere også.. Veldig typisk rop for oppmerksomhet, og veldig typisk "se vi er bestevenner" fra de som desperat roper om chat.. 

2. Når jeg tar buss, og jeg skal gå av bussen, og busssjoføren IKKE åpner dørene bak.. Så blir jeg en av de idiotene som står og roper "ÅPNE BAK, ÅPNE BAK!!!". Det er offentlig skam på sitt beste, alle oppfører seg som om livet skal gå under hver gang det ikke åpnes bak. Innkludert meg.

3. Når man er sulten og må dra på matbutikken. Tror aldri jeg bruker så mye penger eller kjøper så mye teit som når jeg er sulten på matbutikken. Alt fra godteri til brownies til pålegg liksom. ALT virker jo godt da! 

4. Når noen sier " hun oppførte seg dritteit på fylla i går" (for eksempel) og alle bare"åh du er så sjau!". For nei, bare fordi man kommer med en slibrig kommentar betyr det IKKE at man er sjalu! Når noen oppførser seg teit er det lovlig å si det også! Alt bunner ikke i sjalusi, det blir nesten som å si at jeg er sjalu på Hitler bare fordi jeg mener han er idiot... Nesten - om vi skal sette den helt på spissen i alle fall. 

5. Når folk later som om de ikke leser bloggen min (når jeg møter de ute for eksempel) så begynner de å snakke om " men når du skrev på bloggen at blablablabblabla...men ikke tro jeg leser bloggen din assa!!!". Det er veldig latterlig, og typisk jantelov. 

6. Torsdag kveld fra nydalen... Hver Fredag er det noen på min videregående skole (!!!) som har funnet ut at det er hysterisk morsomt og på død og liv skulle etterligne alle i programmet med syke innvandrerdialekter og håndbevegelser.. Det hører ikke hjemme noen steder, synes jeg.

7. Når man tar med seg kamera ut og alle bare " kan du sende meg bildene på mail i morgen?" og jeg bare "JADA!". Seriøst, tror jeg slutter å ta med meg kamera ut snart, holder ikke ut de løgnene stort lengre.. Internett er så tregt, og jeg gidder ALDRI.

8. Når man ser et bilde av en vennegjeng, og en person bare må kommentere "flink fotograf" slik at andre skal skjønne at han også var der. We get it, du har venner.

9. Folk som skriver på veggene til hverandre på facebook når de sitter rett ved siden av hverandre, bare for å vise at de har venner. Det er så lett gjennomskuelig! 

10. Når man nettopp har pusset tennene og man kjenner man er sulten... Det tror jeg skjer med meg hver kveld! 
går i sirkler

Kommenter her

Jeg har seriøst ikke fått noe bra ut av dagen min i dag. Jeg har bare sett i taket, laget mat med lillesøster, koset med hunden min og nå skal jeg se en ny episode av frusterte fruer. Vi snakket på skolen idag om å føle at man ikke bidrar til samfunnet, og jeg kan love jeg føler meg bra verdiløs akkurat nå.. Haha. I morgen er det slutt på emoblogging for denne gang, trengte bare å få det ut litt! 

Og takk for alle fine kommentarer den siste tiden, det betyr veldig mye for meg med all støtte! Betyr også mer for meg enn dere aner at mange har valgt å engasjere seg innenfor dyrevern. Jeg tenker å begynne med "ukens tema" eller noe, der jeg kan ta opp en sak som skjer i verden som er viktig, som folk trenger å opplyses om. Høres det bra ut? Jeg vil ikke at det skal bli for mye - for hvem prøver jeg å lure, jeg er jo enda en rosablogg - men jeg vil gjerne bevise for alle at uansett hvor gammel man er, uansett hvor man bor eller hvordan man ser ut, så kan man ville gjøre en forskjell. For det er jo så viktig!

Funtime med babyen miiin! 

Haha rart at man kan elske et lite dyr så mye, men dere kjenner dere vel kanskje igjen? Er jo barnet mitt, jo! 

skal forbedre meg

Kommenter her

Fy fader, for en trist natt dette har vært.. Det er slikt noen ganger. Så jeg klarte bare ikke å dra på skolen hele dagen i dag, og ikke i går heller. Det er så rart, om natten når jeg ligger å gråter tenker jeg for meg selv "jeg SKAL på skolen i morgen" men når jeg våkner tenker jeg "nei, stakkars meg, jeg har hatt en tung natt, jeg trenger ikke, det går fint.." så lager jeg unnskyldninger for meg selv. For skolen er jo ikke så kjedelig tross alt ( når man ikke har prøver, matte og lekser..). Så i morgen SKAL jeg på skolen, og da skal jeg være hele dagen! 

Det har i alle fall lagt seg et nyyydelig teppe av snø ute! Tenkte å gå ut og ta noen bilder senere. Må jo benytte denne aneldningen før det forsvinner igjen! 

Haha ringen på, rett vei denne gangen! Dere ble jo dritsur sist gang da jeg hadde den feil..

 

Ingen kan vel klandre meg for at jeg ikke kommer meg opp, jeg har jo verdens beste seng! 


det kan bare bli bedre

Kommenter her

Jeg er så sliten... idag kom snøen også, det var akkurat som om det var meningen på en måte. Når snøen kom ble det også en ganske kjip dag, jeg er faktisk ganske trist. Men det hører kanskje med vintermørket, og jeg tviler sterkt på at jeg er alene om dette.

Gleder meg til juleferien, da tror jeg ting blir bra. Da skal jeg endelig samle krefter, da har jeg bursdag, da får jeg vært med venner så mye jeg vil.. og kanskje marco da. Ja, det har jeg tenkt litt på. Hvor ofte er det normalt å være sammen med kjæresten sin? Vi er sammen ca en gang i uken. Så dere som har kjæreste, hvor ofte er dere sammen? 

Denne sangen passer PERFEKT for hvordan jeg føler det nå. Det er min gråtesang, har hørt på den igjennom vær eneste krangel, hver gang hjertet mitt har knustes.. og nå kommer den til unsettning igjen. Er godt å bare sitte å grine en gang i blandt og synes latterlig synd på seg selv.. Livet  
Tok med meg den lille hunden min opp på rommet i dag, da blir hun hetl GAL og forvirret, haha! Hun får vanligvis aldri lovt til å være her oppe, er så redd hun skal ødelegge noe.. Som i dette tilfellet bamsen. 

En ting som hjalp på humøret var at jeg fikk masse morsomme stripeeffekter til å ha i håret fra HAIRTOHAIR.NO idag! Ikke noe jeg kommer til å bruke i hverdagen akkurat, men på LMFAO konserten i Februar kan de jo kanskje passe ganske bra..? De har jo litt sånn crazy animalprint stil! 


Grusomt

Kommenter her

Er det et land jeg virkelig ALDRI kommer til å besøke, så er det Japan. I sammenheng med dyr er virkelig ALT lovt der, man kan omså slepe et dyr bak en bil midt i sentrum og ikke få så mye som en krone i bot. Dyr der blir behandlet som et moteobjekt og ikke som et individ som kan føle smerte. Ingenting mot de som kommer fra Japan, men jeg er veldig imot hvordan myndighetene styrer landet i henhold til dyrevern.

I Japan (og mange andre land) selges dyr som katter og hunder i dyrebutikker. Jeg har blandt annet sett dette i Spania også. I japan har det blitt en masseindustri og avle dyr som er minst mulig og får plass i en moteveske. De blir satt ut i en dyrebutikk og om de ikke blir solgt i løpet av en uke blir de gasset ihjel. Det verste er - dette er fullt lovlig og styrt av myndighetene.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller hva man skal kunne gjøre for å stoppe dette, kanskje noen av dere har noen tips? Siden jeg selv har en chihuahua så føler jeg STORT engasjemang angående dette, og vil så gjerne gjøre noe i sammenheng med bloggen, og få flere til å åpne øynene for dette! Man må velge sine hjertesaker, og dyr og miljø er virkelig mine. Og folkens - les før dere begynner å kjefte. Jeg har IKKE kjøpt canada goose, og jeg har prøvd å vært vegetarianer mange ganger. Desverre blir jeg syk av det, og skal prøve igjen da jeg flytter for meg selv.

Her kan dere se valper og kattunger i en Japansk dyrebutikk.Her kan dere se en dødsdømt hund plassert i det såkalte " drømmekammeret" som snart skal fylles med karbondioksid slik at hunden kveles til døde. Hunden er bare en av flere tusen dette skjer med hele tiden.


Her er de drept, og klare for forbrenning. Det finnes 108 slike sentre i Japan som dreper i gjennomsnitt 505 dyr per dag. Under kan vi se kattelik og hundelikHer kan dere se en liten hund som er klar til å gasses.


Dyr som har vært på senteret i mer enn sju dager får et rødt bånd rundt halsen - som betyr at de skal ende livene sine på dette gulvet.


Katter innelåst som venter på døden.

Jeg har ikke funnet noen organisasjoner som jobber MOT dette enda, og det er veldig vanskelig ettersom dette tross alt er GODKJENT av myndighetene - hvordan skal man gå imot regjeringen til et helt land? Jeg må tillate meg selv å kalle de IDIOTER - selv om japan er et land som er veldig nyskapende innen teknologi henger de tydeligvis noen hundre år tilbake når det kommer til dyrevern.

* attention please*

Kommenter her

Jeg tenkte å ta litt kort det med selvskading - ja, jeg har kuttemerker på armen, eller ARR kan vi vel heller kalle det. Hadde min lille depresive periode som dere sikkert vet, og det er LENGE siden. Men arrene er der enda, og desverre er det ikke noe jeg kan gjøre med det. Jeg har skrevet om dette mange ganger før, og jeg anbefaler dere å google litt / lete i arkivet før dere spør! Det kan bli litt mye før dette er jo enda vanskelig for meg. 
Det er mange som forbinner selvskading med noen som bare vil ha oppmerksomhet - og jeg vet ikke helt om jeg kan si meg enig med det. Jeg ville ha oppmerksomhet til en viss grad jo, for jeg følte meg veldig usynlig alene, men vet ikke helt om noen arr på armen er en "icebreaker", heller det motsatte.
For meg har det vært en skam og noe jeg har prøvd å skjule leenge, men nå har jeg funnet ut at det er en feil jeg har gjort å noe jeg får stå for. Det ser jo dritstygt ut, sant? Så ikke gjør det samme som meg, det blir ikke bedre da.

Det var også derfor jeg tok tatoveringen min! " A smooth sea never made a skilled sailor". Og det betyr nettopp det for meg. Uten den perioden og uten alt som har skjedd med meg ville jeg aldri vært sterk nok til å takle blandt annet bloggen og kjipe ting som skjer i hverdagen. Jeg er glad alt som har skjedd har skjedd, for det har ført meg dit jeg er i dag.

Til dere som føler en trang til å skade dere når ting er vondt - jeg vet sååå godt hvordan det er! Men ta dere en joggetur istedenfor, haha. Det høres helt teit ut, men da får man også fysisk utløp for følelsene og det hjelper! 

 

blogganbefalninger

Kommenter her

Jeg tenkte å anbefale dere noen blogger som er litt ukjente som jeg leser! I tillegg til disse leser jeg mange svenske + de aller fleste på topp 20. 

Amandahg.blogg.no er en av mine beste venninner, dere kjenner henne sikkert igjen fra bloggen min? Uansett, hun er kjempeflink til å blogge og oppdaterer ofte. I tillegg er hun jo en herlig jente! Eneste er at hun er veldig lei av designet sitt ( dette vet jeg siden vi er venner ) og hun trenger nytt + ny header. Så om noen av dere kan hjelpe henne med det er dere kjempesnille og blir selvsagt linket av meg, bare å ta kontakt på hennes blogg! Fromnorwaywithlove - eller Marte som hun heter - går i klassen min og jeg elsker å lese bloggen hennes! Litt som linnea myhre synes jeg. Hun har syk humor, og er veldig flink til å ordlegge seg. Flink til å skrive, rett og slett!
Frida Victoria - Søt liten jente som bor i samme by som meg! Hun er to år yngre enn meg og jeg synes det er så koselig å lese bloggen hennes, hun og kjæresten har vært sammen i flere år og det er virkelig ekte kjærlighet mellom de to.
Stine Mari kjenner dere kanskje også igjen fra bloggen! Flink å oppdatere, flink å skrive.Hanne Luneborg gikk jeg i klasse med før, hun flyttet til USA i år for å dra på utveksling i Las Vegas! Hun oppdaterer veldig sjeldent men har mange fine bilder når hun først gjør det, gøy å følge med på! 
Har noen av dere en blogg å anbefale, eller har dere kanskje blogg selv? Let me know, trenger nytt lesestoff!


nå er jeg trøtt

Kommenter her

Lenge siden jeg har vært så sliten, og enda har jeg ikke vært utenfor huset i dag.. Fikk også besøk av en kompis i kveld som er i militæret, har ikke sett han på veldig lenge så var koselig! Har bare snakket litt og oppdatert hverandre på hva som har skjedd den siste tiden osv.

Nå skal jeg sove! God natt!


stuepiken sophy

Kommenter her

Gjett hvem som har ryddet hele rommet? Jo, JEG! Skulle egentlig ommøbelere også men foreldrene mine har det syndromet " vi tar det i morgen istedenfor", dere vet... Og det kan jo fortsette i en evighet,så derfor tok jeg saken i egne hender og har nå ryddet alt, ommøbelering starter i morgen! Jeg har kjøpt en ny lampe og skal kjøpe nytt gulvteppe i morgen, så det er i alle fall en start. Første gang jeg har kjøpt noe interiør, men kan jo være godt å ha noe som jeg kan ta med meg når jeg flytter ut.

Nå skal jeg ta meg en pause å se på "flukten fra hønsegården", haha! 


Haha klesstativet mitt er så fullt at det flere ganger har rast sammen, frykter at det samme skjer snart.. Det svaier fram og tilbake for øyeblikket.

Favorittbamsen, har hatt den i mange år! Vi har vært igjennom mye sammen, haha. Love it!  

meg idag

Kommenter herrosa

Kommenter her

Jeg ble ikke bare hjemme i går som jeg hadde tenkt, alle de andre i familien skulle tydeligvis ut å gjøre noe gøy så jeg følte ikke helt for å sitte hjemme alene.. Derfor dro jeg på besøk og hadde det kjempekoselig likevel!

I dag er det jo farsdag og planen var å spise frokost sammen og så dra på en tur på fjellet, men det regner utrolig masse så da blir det ikke tur (heldigvis!). Gjør dere noe spessielt på farsdag?

Hos hun jeg var hos i går var nesten alt rosa! Rosa mac til og med, dødskult.

Høytaleren, haha..
godis

Kommenter her

Har ladet opp med 1 kg smågodt, brus, potetgull og mye annet godt! Skal bli en koselig hjemmekveld sammen med familien, vi skal selvsagt se finalen i "skal vi danse". Go Atle! Jeg har vært litt nedfor ettersom sykdommen jeg har i hendene ( essensiel tremor) har kommet til det neste stadiet og har blitt mye sterkere, så snart er det til Tromsø å bli behandlet. Det suger å ha en sånn plage, men det kunne jo tross alt vært verre.. Nytter ikke å sitte å syte har jeg funnet ut!

Og til dere som lurer på om jeg kan legge ut flere frustrerte fruer episoder - nei desverre, jeg fant ut rett etter at det faktisk er ulovlig å dele slikt, haha! Så dere får finne frem selv, det er jo ikke såå vanskelig. 

 

Haha, har begynt å se på denne igjen, noen som husker? Den er så SINNSYKT bra! 

Hehe, outfit...


Og en annen ting! Som dere kanskje har sett har jeg hatt en banner for et online kasino som heter verajohn , og nå har de begynt å sammarbeide med femelle som jeg også jobber med! Så om dere nå melder dere inn via FEMELLE får dere 10 gratis lodd å spille med, pluss dere er med i trekkningen av to par sko designet av kenza, sveriges største blogger! Her kan dere melde dere inn, bare et tips! 

dyreplageri

Kommenter her

Jeg er så utrolig redd for planeten vår, alle dyrene som dør ut, og hvordan vi ødelegger for oss selv. Jeg er den type person som kan sitte i vinduet å se opp på stjernene å gråte, tenke på alle dyrene som dør ut - vi er i ferd med å miste isbjørnene nå, visste dere det? Flere dyreater har sluttet å få barn og legge egg, det er få tigrer igjen i verden, og nå nettop ble ett av de siste neshornene i verden drept.. Det er mine hjertesaker, jeg klarer ikke å sitte å se på at det skjer.

Det var faktisk når jeg så denne musikkvideoen for første gang jeg fant ut jeg skulle gjøre en forskjell. Trist, men fin. Den anbefaler jeg alle å se! 


Det er to fine organisasjoner dere bør støtte om dere føler det som meg. Viktigst for meg er WWF NORWAY, de jobber blandt annet for bevaring av norske dyreater, skoger, fjell og vassdrag, men også mye mer! Dere kan lese mer HER om dere vil. Selv er jeg isbjørnfadder, for jeg synes det er så grusomt å tenke på at de drukner og dør ut.. Dere kan bli isbjørnfadder HER! 

See, så fine de er! Tenk at de sulter ihjel, drukner... Jeg har sett flere filmer der isbjørnmoren faller igjennom den tynne isen og ungene hennes står og roper etter henne.. 

Den andre er dyrebeskyttelsen Norge. Dere har sikkert hørt om de fra før av, og selv er jeg medlem der - alle har en lokal dyrebeskytter i sin by (nesten alle byer har det i alle fall) og de får ikke kommunal støtte, har ikke innlagt vann eller strøm.. Selv har jeg gjort mye frivillig arbeid i Harstad, det oppfordrer jeg alle til å gjøre! Og om dere skal få en katt, vær så snill og adopter fra dyrebeskyttelsen. Da gir dere virkelig noen som fortjener det et godt hjem! HER kan dere bli medlem. 

Og som dere vet valgte jeg å ikke kjøpe canada goose etter mye nyttig info fra dere. Men et lite tips i framtiden - om dere skal prøve å overtale noen til å ikke kjøpe pels, ikke bruk skjellsord, ikke gå på personangrep og ikke bruk banneord. Vær saklig, rolig og informativ. Da blir man tatt mye mer seriøst!:-)  

En annen ting ; ikke støtt egg og kyllingindustrien. Jeg spiser ingen av delene. Les dere opp om det, det er faen meg grusomt. Jeg har også begynt å passe mer på hvilken sminke jeg bruker, at den ikke er testet på dyr. Body shop folkens, det er tingen! Dyr som blir testet på sminke er blandt annet aper, hunder, rotter, griser og kaniner. 

Og sist men IKKE minst - IKKE dra på sirkus med dyr eller i dyreparker! At det er lovlig i vår tid synes jeg er helt LATTERLIG og jeg kan ikke tro det, gud for et dyreplageri. Jeg blir så sur når jeg ser at sirkus kommer til byen hit.. 

Og dette skjer i Norge, folkens.. Jeg velger å ikke publisere de mest grusomme bildene.

Her kan man se en selbaby som blir drept på isen for å bli laget kåpe av. Ikke særlig humant, og de blir ikke drept ordentlig og mange ganger må de pines i flere timer. Selpels har vi ofte på sko her i Norge, blandt annet. Også på tepper, pledd osv.
Hund og ape som blir testet for sminke. Ja folkens, SMINKE! Kyllingene som vi skal få kyllingvinger av står i knøttsmå bur og får aldri møte moren deres eller se dagens lys. Om dere vil se hvordan de blir drept er det bare å gå på peta.com, for det kan jeg ikke dele her. Alt for grusomt... De blir i alle fall drept med maskin, klippet nebbet av og revet fjerne av. I NORGE! Det viktigste - ikke sitt på rumpa å si "stakkars dem", for det hjelper ikke så mye å bare unngå å kjøpe pels. Dere må engasjere dere! Så bli medlem, og om dere ikke har penger til det - jobb frivillig! ALLE KAN GJØRE EN FORSKJELL! 


 

people will be people

Kommenter her

Dere vet det ordtaket "heller få gode venner enn mange falske"? Det stemmer så utrooolig godt! Jeg har virkelig fått merket det den siste tiden, man kan faktisk ikke stole på så mange her i verden.. Jeg har valgt de jeg forteller ting til nå veldig nøye for å si det sånn, og jeg - som mange andre - har blitt sviktet veldig mange ganger. Det er derfor jeg er mest sammen med Amanda og Anne-Sofie, som noen av dere hadde lurt på. Jeg har mange andre gode venninner selfølgelig, men det er ofte folk missforstår og ting blir tatt ut av sammenheng osv. Noen som kjenner seg igjen? 

Om noen synes du er stygg, hva så? Hva har det å si? Man er den man er - og det viktigste er faktisk personlighet! Man blir mye fortere lei et fint utseende enn en god personlighet! Så vær snill og grei, smil, ikke tenk at det er verdens undergang for bagateller. Det har jeg virkelig lært meg!

Vi kan jo høre på det Selena Gomez sa, "i'm no beauty queen i'm just beautiful me"

Så til dere som tar dere nært av det når noen kommeterer stygt på bloggen deres,.. Jeg bruker å tenke sånn at jeg vil heller være stygg enn noen som er så usikker på seg selv at de må rakke ned på andre over nettet!  

kjærestespørsmålsrunde

Kommenter her

Nå skal jeg ha en spørsmålsrunde der dere kan spørre meg om ting som har med kjærlighet å gjøre! Enten om meg og Marco eller bare generelt om forhold og lignende. Det er altså JEG som kommer til å svare på spørsmålene, ikke jeg og marco. Kan hende han hjelper meg litt da!

Jeg starter i alle fall dagen i sengen sammen med kjæresten min, den beste følelsen i verden. Jeg elsker de timene når vi begge er sånn halvvåkne og bare ligger og pjusker på hverandre, da føler jeg meg 100% lykkelig.

 

 

Kooos! Er desverre veldig vanskelig å få bra bilder, er jo mørkt her 24 timer i døgnet nå nesten.. Men mørket er faktsik veldig koselig om man har en person og slappe av sammen med, synes jeg! 


Nå går jeg og legger meg!

Kommenter her

Det er noen ganger jeg rett og slett blir lei meg av å se på bloggen min, og nå for tiden er det virkelig sånn. Synes oppdateringene har vært så kjedelige i det siste! Desverre har mesteparten av tiden min med pcen gått til å ta tak i bloggjobb og rydde opp i mailen min som har oversvømt litt for lenge.. Men nå er jeg ferdig med det = mer tid til bloggen = fler og bedre innlegg!
Og det hjelper jo på motivasjonen å vite at jeg snart får nytt og fresht design! Gleder meg sånn! ;)

Nå skal jeg legge meg å sove sammen med elsklingen min, så vi høres mer i morgen! Susssss! 

Haha og til dere som lurer på hvordan vi klarer å ta disse bildene og sier at det er skikkelig "mindfuck" så e det så enkelt som at vi setter det oppå en hylle og så tar selvutløser, hehe! Elsker at vi har funnet denne bildemetoden, har det så sinnsykt gøy når vi tar slike bilder. Blir mye tull, for å si det sånn! 


Haha her har dere "behind the scenes"... sneak peak på nytt design!

Kommenter her

Verdens flinkeste designlager holder nå på å lage nytt design til meg, og jeg har sålangt fått to å velge mellom - kan enda hende det kommer fler! Elsker begge to, kanskje jeg ha et først og så bytte etterhvert - eller har dere noen favoritt? For meg er det vanskelig å velge..

Og dere må jo tross alt like designet like mye, om ikke mer enn meg! Er jo viktig at dere liker hva dere ser her, haha ;) 

Design 1

Design 2.


Hvilket vil dere jeg skal få først? 

nå blir det fort kveld

Kommenter her

Usch, mørkt ute allerede klokken 4. Hvordan skal dette gå!?
I dag har vi hatt fri fra skolen, føles veldig herlig! Har brukt mine våkne timer på å ta et bad, selvpleie og å gjøre en del bloggjobb. Skal gi dere en liten sneak-peak på nytt design senere, tror det blir superbra!

Planene for dagen er ikke så mange, skal ta sol og bare slappe av. I morgen blir mer hektisk derimot, skal nemlig på boklansering! Min flinke farfar har jobbet dag ut og dag inn med en bok som heter " Harstad 1940 - 1945" og handler om krigen som dere sikkert skjønner. Kanskje et lite farsdagstips til en far/bestefar? Gleder meg, han er så flink og jeg er suuuuperstolt

Det jeg trenger for å "bli fin", haha. Stappfull sminkemappe, hårkrystaller og GHD! 

Det jeg bruker i dusjen! Haha legg merke til" to på rømmen" badesåpen.. Elsker den, favoritfilmen! 

Flettet extensionene mine i går slik at de fikk et nydelig fall idag, godt med forandring.


Haha aw, hun ser så redd ut hele tiden! Hun ble helt GAL da jeg gikk i badekaret og skulle begynne å hoppe oppi sammen med meg, det var et stress kan man trygt si...

Suss, verdens søteste hund, elsker henne! 


 

ekstrem julefølelse!

Kommenter her

Gjett hva folkens!? Jeg har så sinnsyk julestemning! Vanligvis bruker jeg å være ganske trist i julen, jeg har en greie med å synes synd på alle som ikke har det like godt som meg selv ved spessielle anledninger der alle "skal" være lykkelige - de som har alkoholiserte foreldre, narkomane foreldre, fattige foreldre, de som må feire jul på sykehus, nettopp har mistet noen, er deprimerte osv.. Men får gjøre mitt beste med å nyte det i år, skal se om jeg finner på noe jeg kan gjøre for de som ikke er like heldige! Gleder meg enn så lenge til jul i alle fall... ♥ 

Det er 43 dager igjen til Jul, vi har fri i morgen, jeg har det bra - så jeg og jentene skal kose oss masse i kveld! Tiden går så fort at snart sitter jeg vel her i 2012, må prøve å gripe dagen og bare kose meg nå. 

Amanda har farget håret mørkere, og hun bruker også clips fra http://www.butterflyhairextension.no/! Så ja, er ikke bare meg som synes de er veldig bra hehe! Haha ingen av oss har prøvd pizzabunn som er ferdiglaget før, og herregud så vanskelig det var å få den utover!? 
Haha, ser ut som jordbærsyltetøyRart å tenke på hva jeg gjorde julen i fjor og hvor mye som har skjedd siden da. Om noen hadde fortalt meg sist jul hvordan livet mitt er nå hadde jeg ALDRI trodd på dem! Lurer på hvordan jeg er neste år..? 

ghd

Kommenter her

Etter å ha spurt dere om råd i går konkluderte jeg med at ghd slettetang definitivt var rett kjøp for meg! Synes egentlig 2000 var litt dyrt å betale for en slettetang og tenkte på å kjøpe på nettet, men trengte dessverre ny NÅ.. Men satser på at den holder i mange år!

Fikk sjansen til å prøve den litt ut i sta, og den fungerer jo kjempebra! Den blir varm nesten med en gang og det føles ut som den flyter igjennom håret, nesten litt deilig faktisk. Et stort pluss er at den slår seg av etter 30 minutter, noe som er perfekt for surrehoder som meg -  jeg har nemlig glemt å slå av slettetangen ofte!

Kjøpte meg en helt vanlig svart, om man kjøper i en veldig "dramatisk" farge er det jo fort en sjanse for at man blir litt lei fargen.. Men svart er tidløst som de sier, hehe! Fulgte også med en superfin oppbevaringsmappe som jeg kan ha den i.

Takk for alle slettetangråd i går! Nesten som å ha mitt eget personlige wikipedia, haha. 

Aller først var det en svæær boks.. 


Og inni der igjen var det en ganske stor, men mindre boks..

Og inni DER igjen var den fine mappen jeg snakket om! Haha litt av et system..

Og så fikk jeg endelig se min nye baby! Den er så liten og lett! 

et tappert forsøk

Kommenter her

Var nettopp ute en stund med den lille hunden min, gjorde et tappert forsøk på å lage videoblogg til dere haha... Det ble ikke bra! Endte med at hunden min stakk av og at jeg og lillesøster måtte springe tulling etter den, så når vi endelig fikk tak i den lille rakkeren orket ingen av oss noe videoblogg..
Jeg personlig synes det er mye mer gøy å se videoblogger der man faktisk er ute å gjør ting og ikke bare sitter inne på et rom og snakker.. Er dere ikke enige? Skal få det til en annen gang!

Og ja, folkens - dere trenger ikke å si det, jeg har sett http://skjellz.blogg.no/ sin "parodi" av meg, og hva skal man si? Synd du ikke holdt deg på topplista etter å ha vært fakekjæreste med tcmn for publistet, du har jo tydeligvis prøvd alt for å bli bloggkjendis nå. Vel vel, synd det ikke går så bra etter rundt 20 forsøk, men du skal ha for at du prøver! Haha, rykk deg opp mann, ta vare på sønnen din istedenfor - der fikk du litt av min dyrebare oppmerksomhet som du har kjempet så lenge for å få;-) Morsom parodi, forresten.

Haha, her begynte "dramaet". Spinnvill! 

 

Meen hun fikk tak i han til slutt, da! Og skjekk det fine håret folkens! 
aw 


formspring..?

Kommenter her

Mange av dere har mast litt om jeg kan åpne formspringen min igjen, så nå er den klar for spørsmål!:-) Jeg kommer til å ha den åpen til klokken.. tja, 22:30, høres det greit ut? Så da kan dere gå inn der å stille spørsmål i noen timer, kjeder meg sånn skjønner dere! 

Om mange nok av dere skriver TAKK eller noe lignende i kommentarfeltet så kanskje jeg holder den åpen i en uke..? Haha! Dere finner den i alle fall HEEEEEEEEEEEER! En fin måte å holde kontakt med dere på, synes dere ikke? Kan begynne å åpne den en gang i blandt, om det er noe dere vil? 
en liten photoshoot

Kommenter her

Tok nettop litt bilder jeg har tenkt til å bruke i en ny header! Jeg har så mange ideer om hvordan jeg vil ha designet, jeg kan se det for meg perfekt i hodet men der så vanskelig å få det ut på "papiret". Jeg vil ha et mer "klassisk" design i kanskje beige og hvitt, er litt lei av alt det rosa.. Har jo vært i denne fargen helt siden jeg startet å blogge i Januar!
Kanskje litt fine skrfter i kursiv og fine, ordentlige og klare bilder av meg. Er dere ikke enige, vi er klar for å gi slipp på det rosa sant !? 

Nei, det skal bli bedre nå! 

 

vis mage

Kommenter her

Jeg har fått helt dilla på topper som viser litt (mye) mage! Har to fra før av , og i dag måtte jeg bare kjøpe en til. Er så fint til høytlivsbukser eller en høy shorts, og jeg gleder meg til sommeren når man faktisk kan vise litt mage! Når jeg skal bruke denne offentlig tar jeg nok en lang cardigan også over - tror nok det blir dagens outfit i morgen, med høytlivsbukse såklart! 

Kjøpte den på BIKBOK, kostet 249! Hva synes dere?buksejenta

Kommenter her

Som dere vet har jeg jo nesten aldri på meg bukse fordi jeg synes det er så ubehagelig med jeans, strømpebukser osv.. Haha jeg går riktignok med bukse på skolen, men det er på grunn av skolens lovverk og ikke noe jeg gjør med glede!
Så derfor trengte jeg virkelig en ny bukse som er behagelig, og det fant jeg i dag - for bare 99 kr på bikbok! Så nå går jeg faktisk med denne buksen frivillig på hjemme, har nesten lyst til å sove i den, haha!

Har fryktet litt å se ut som en potetsekk i en slik bukse, men følte faktisk at den ga en slankende effekt..? .. Og ja, jeg har fått pigmentflekker på halsen, IGJEN!:( Om jeg ikke tar sol to ganger per uke så er det det som skjer, av en eller annen rar grunn..

shopping!

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra skolen og byen, var en liten shoppingrunde med Anne-Sofie og Amanda. Viser dere snart hva jeg har kjøpt!

Og så har jeg et spørsmål til dere - har noen der ute erfaring med GHD-rettetang, er det verdt pengene? Hadde tenkt å kjøpe meg det idag, men det er jo så sinnsykt dyrt at jeg helst ikke vil gjøre et bomkjøp.. Så om noen har erfaringer med eventuelt andre slettetanger som fungerer like bra men til en billigere pris, let me know! Kasander, my homie!!! videoblogg - svar på spørsmål

Kommenter her

 

Link til extensionene jeg har -HER
Link til hårkrystallene - HER

Blogger til venner som jeg leser;
Amanda (<3) sin blogg - HER 
Stine Steen, kusinen min sin blogg - HER 
Stine Mari sin blogg - HER 


problemer

Kommenter her

Unnskyld for at bloggingen har vært så dårlig idag, har ikke kunne blogget slik som jeg vil på grunn av en feil med internett (som vanlig...). Det har vært en eller annen rar feil som har gjort at det er kun min pc som ikke har fått nett.. Men nå funker det som normalt igjen!

Var på butikken tidligere og kjøpte litt godteri og cosmopolitan - favorittbladet! Har vært en utrolig koselig kveld for min del med godterispising, bladlesing og litt obligatorisk frustrertre fruer. Dagen blir hva man gjør den til! Synes alle bør unne seg minst en kosedag i uken! :D

Haha, thats how I roll....Grunnen til at jeg elsker cosmopolitan er på grunn av artikler som denne, "derfor elsker du badboys". Haha, jeg hater faktsik bad boys, men er uansett gøy å lese! 

en god start på uken

Kommenter her

Det er alltid gøy å starte uken med en liten shoppingrunde og pakker i posten! 

I en av pakkene var det masse forskjellige hårkrystaller fra http://hairtohair.no/! Har aldri prøvd det før, men husket at frisøren min hadde slike i sitt hår for lenge siden og siden da har jeg hatt lyst til å prøve. Så ble veldig glad da jeg fikk det! Jeg fikk tre forskjellige varianter, en man fester med loop, en man fester med teip og en man fester med clips. De jeg valgte å bruke i dag var de med clips ettersom det er lettest, så skal jeg heller teipe på om en stund! 

De man fester med teip kan du kjøpe HER

De jeg har prøvd nå med clips kan du kjøpe HER. Syntes selv det så ut som om de hang i en frytelig tynn tråd men de har faktisk tålt ganske mye! 


Jeg brukte de rosa og de hvite i denne omgang for å matche med det jeg hadde på meg. Syntes selv det ble kjempefint, var mye lettere enn jeg hadde trodd og ble overassket over resultatet! 

Jeg festet de under luggen, så tok jeg en klipe som jeg dro luggen bak med. Da ble det finest synes jeg. 

En annen ting jeg fikk var en pakke med to mascaraer i som skal gjøre vippene like lange som med løsvipper. Er egentlig utrolig skeptisk til slike ting men skal prøve det i morgen, designet på alt var i alle fall fint! Om dere har spørsmål om dette eller vil kjøpe selv, så er det bare å sende en mail til Mizzhc89@hotmail.com
...Og til sist, så kjøpte jeg denne rosa toppen på bikbok. Den er herlig å gå med! Her kan dere også se diamantene i året, tror dere det er "over the top" og bruke slike krystaller i håret til vanlig? Vil veldig bruke det i morgen! 


powerpuff

Kommenter her

Jeg så nettop igjennom den svære bunken vi har her hjemme av barnefilmer ( har sikkert minst 200 fra når jeg og lillesøsteren min var yngre haha) og fant en av barndomsfavorittene mine - powerpuff the movie! Haha, husker dere den!?

Så nå skal jeg se på filmen en stund bare for gamledagers skyld, haha! Har unnet meg litt sjokolade og kakao også, det er så koooselig! 

Hva var deres favorittfilm som liten? Jeg skal laste ned mange nå tenker jeg, så har jeg litt å gjøre på mørke netter framover! 


Det tok to dager..

Kommenter her

Jeg og Marco har brukt to hele dager på å se ferdig den første ringenes herre filmen, haha. Har vært mange forstyrrelser, han har sovnet, jeg har sovnet, jeg har blitt rastløs og slike ting. Men nå var det altså gjennomført! Jeg må vel nesten si at jeg likte den, om ikke kommer min Ringenes herre-gale kjæreste til å klikke helt... Og om jeg får sitere min kjære, " det finnes ikke noe bedre enn å se kjekke men sloss på film, med sverd ogsånt....". Haha, så sant, så sant! 

Og til dere som reagerte på at jeg kjøper kjæresten en ipad 2 i julegave -slutt å psykoanalyser det, jeg ville bare gjøre julaften fin for kjæresten min å gi han noe han ønsker seg. Jeg sier ikke at dere skal gå ut å kjøpe deres kjæreste ipad og jeg mener ikke å gi ut feil signaler, men når jeg tjener såpass som jeg gjør, hadde det ikke da vært feil å gi noe billig bare fordi jeg føler jeg MÅ når jeg faktisk kan kjøpe han det han ønsket seg mest...? Come on, dere som sier at han åpenbart er kjøpt og betalt.. Han ble sammen med meg før jeg var toppblogger, før jeg hadde mye penger, og før jeg var "kjent". Men ja, han var åpenbart synsk og så dette komme, derfor har han brukt meg all along.. 

Verdens fineste kjæreste<3aw, tenkeblikket

 

HJELP

Kommenter her

okei, jeg får hele tiden diverse "klager" på at designet er rart osv, så derfor vil jeg vite - hvilken nettleser bruker DU, og hvordan ser designet ut? Jeg bruker chrome og det har vært helt i orden hele tiden, men nå plutselig kommer først headeren, så profilbildet mitt og profilteksten, så alle reklame og SÅ innleggene, helt nederst. Utrolig irriterende.

Så, er det bare meg, eller..? Skal uansett få fikset det så fort som mulig. Takk til alle som gidder å svare! 

Jeg hater når...

Kommenter her

.......folk skal klikke for ingenting. Og et "folkeslag" som alltid skal ta helt av, er nemlig BELIBERS. Jeg mener, bare for at jeg sa at Justin Bieber har bollesveis klikket mange og bare " mister respekten for deg jævla hore håper du DØR!!!". Og da blir jeg sånn.... hva skjer? 

Jeg har kjøpt to cd'er av han, jeg har et lite bilde av han på rommet og jeg bestilte faktisk never say never i overigår. MEN - det er en forskjell på å respektere en person - for jeg respekterer Justin - til å bli helt gal i hodet og begynne å komme med drapstrusler til folk. For faktum er, før så hadde han bollesveis, og jeg beklager at jeg ikke bryr meg så mye om utseendet hans som dere gjør. Jeg har ikke sagt han er stygg, dårlig til å synge, lite talentfull osv. Så hvorfor hate?

Om dere liker musikken hans driter dere vel i hva slags sveis han har! Det gjør i alle fall jeg. Det var en spøk folkens, trodde virkelig dere hadde mer selvkontroll enn som så. 

Han lager musikk for ørene, ikke øynene. Så dytt vekk alt det overfladiske, det er LATTERLIG!

julegavetips: kjæreste

Kommenter her

Mange av dere har spurt om tips til hva man kan gi til kjæresten sin, og jeg kan like gjerne bare fortelle hva jeg gir siden han vet det allerede. Haha, sååå spennende det blir for han på julaften da..

Hos meg får kjæresten min en Ipad 2, men siden det kanskje blir litt "kjedelig" så har jeg også tatt en hjerteformet boks, oppå den skal jeg lage et "scrapbook" lignende utseende, med små bilder av oss, sitater osv. I boksen skal det ligge masse lapper der det står ting jeg elsker med han, jeg skal også legge i solkort, gavekort på carlings, h&m osv. Men - det beste tipset av alle ; personlige gavekort! Det er nok det fineste man kan få, og det koster ingen penger heller. Man kan foreksempel gi gavekort på en hjemmelaget romantisk middag, massasje og slike ting. Noe kjæresten din liker! Jeg har laget 10 slike gavekort som han kan bruke når han vil. 

Men det beste tipset er - begynn i god tid i forveien. Jeg har brukt SINNSYKT mye penger på det her, og har kjøpt litt og litt siden September og blir nok å kjøpe mer fram til jul. Men det viktiste er tross alt ikke hvor mye det koster, så lenge man har lagt mye tanke og kjærlighet ned i det 

Slike bokser finnes på blandt annet notabene og koster nesten ingenting, så er det bare å kjøpe diverse klistremerker og dekorere i vei! Kan vise dere når den er ferdig, blir nok å ta en stund. 

endring i planene

Kommenter her

Som dere kanskje vet hadde vi planer om å se Europe Music Awards i dag som sendes live på MTV klokken 21.. Men slik blir det ikke! Jeg må pugge til historie og Anne-Sofie til norsk, og mens vi gjør det spiser vi godteri å hører på verdens herligste DISNEY spilleliste som jeg har satt sammen. Om dere også vil mimre litt, kan dere høre HER! Tror jeg må ta meg en disneymaraton snart å se igjen gamle klassikere som herkules, tarzan og løvenes konge. Savner det så mye at jeg vil gråte 

Skal dere se EMA forresten? Da må dere holde meg oppdatert på hva som skjer! Er jo ikke noe sjokk om lille bollesveis-Bieber stikker av med alle prisene, men krysser uansett fingrene for Britney Spears, Bruno Mars og Eminem i kveld! 
junk

Kommenter her

Jeg og Anne-Sofie kom akkurat ned fra butikken, har vært og ladet opp med masse godteri og junkfood. Føles nesten ut som et "must" dagen derpå? Men nå skal jeg ikke ut på veeeldig lenge.. Så om jeg i nær framtidig begynner å dra på meg høye hæler og lade opp med vodka kan dere gi meg en smekk over trynet og slemme kommentarer - for det er not okay! Jeg er en veldig "hjemmekjær"

Nå blir det å lese igjennom artige.no og diverse blogger! Vi snakkes senere 

En bra kveld

Kommenter her

Våknet akkurat, har faktisk sovet utrolig godt i natt! Trenger ikke å si så utrolig mye om kvelden i går annet at for min del var den veldig vellykket, gode venner og god stemning. Marco kom også å trodde ikke jeg ble å få se han på veldig lenge, en veldig gledelig overasskelse. Gøy å være ute sammen for første gang, sånn på ordentlig!

Planen for i dag er å øve til prøve i morgen, dra å kjøpe masse junkfood og godteri for å så se EMA med Amanda, Anne-Sofie og kanskje Caroline og Marco. Tror det blir en fin avsluttning på en flott uke 


KRISTOFFEEEER! 

Og en videoblogg med meg og Anne-Sofie + randoms.. Hahahah, rart at vi har venner, er ekstremt intern humor det her! 


ut på byen hehehehhe

Kommenter her

Nå drar vi ut! Og når jeg sier UT, så mener jeg på hjemmefest. Jeg er ikke gammel nok til å dra på byen, og selv om mange på min alder synes det er dritkult å stå å henge ute på veien mens de prøver å skvise seg inn på 18årssteder er jeg - tro det eller ei - ikke en av dem. Har gjort det en gang faktisk haha, aldri igjen! 

Nå skal vi begynne å drikke litt, før vi drar videre! Gleder meg, tror det blir en ganske bra kveld. Kameraet er selfølgelig med, så snakkes vi senere! fant det jeg lette etter!

Kommenter her

Gud, jeg har vært i byen lenge idag.. Hater å være i byen lenge å bare gå å surre, føler meg som helt idiot da! Jeg har løpt fram og tilbake mellom alle butikker dere tipset at det kunne være pelsluer i, og jeg ville ha en helt spessiel farge og fant ingen i akkurat den fargen, men jeg fant en fin lue som fikk bli med meg hjem! Fra gutteavdelingen på h&m faktisk. Så takk for tips!

Har også kjøpt en døøødssøt gave til Marco, gleder meg til han får den!

 

Folkens, jeg har drukket kaffe for første gang i år! Haha, det er så stygt... 


out tonight

Kommenter her

Det var kjempekoselig å bare ta en pause fra data og alt i går, selv om jeg 99,99% av gangene bare blir glad av å lese kommentarer er det noen ganger jeg blir direkte lei meg, slik som jeg ble nå nettop da jeg skjekket.. Så derfor, er glad jeg ikke så det i går når jeg bare skulle kose meg med kjæresten min! Vi så disneyfilmen "to på rømmen" og spiste pizza. Sovnet faktik klokken 20 i går, haha. Men er godt å være utvhilt i dag!

I kveld skal jeg ut igjen! Og jeg håper det er greit at jeg skriver om at jeg drar ut ogsånt..? Jeg kommer aldri til å skrive om at jeg er sååå dritings eller hvor bakfull jeg er for det er latterlig, og slike ting er ingenting å skryte av. Men at jeg drar ut med venninner og koser meg, det må være greit! 

Et bilde fra sist helg, Anne-Sofie, Charlotte, meg og Caroline! Elsker virkelig det bildet


fri

Kommenter her

Det hjelper ikke å høre " det ordner seg for snille jenter" når man kanskje ikke alltid er snill. Det nytter ikke å høre at det"order seg til slutt", for når er slutten, egentlig? Det nytter ikke å høre at man fortjener det beste, for man får ikke alltid som man fortjener heller. Det eneste som nytter er å stå opp, kjempe for det man vil ha og ta kontroll over sitt eget liv. Faen, det skal jeg gjøre nå. Folkens, drit i hva alle andre sier, gjør det DU vil. Folk kommer alltid til å spre rykter, folk vil alltid ødelegge for deg, og selv om det virker som verdens undergang så kan man gjøre livet sitt bedre. Men kun DU kan gjøre det. 
Og trust me, jeg vet hva jeg snakker om. For 8 måneder siden sa en person til meg, "slett bloggen, om ikke har vi ikke kontakt mer. Du kommer deg ingen vei med den, og du flauer deg ut". Hva gjorde jeg? Kuttet kontakt. "Blir du sammen med en som er født i 97 kommer du til å miste all sosial status og respekt". Hva gjorde jeg? Det vet dere jo. Det er først når man tar slike valg og følger hjertet sitt at man blir lykkelig, det er en grunn til at jeg var mye deprimert før. Jeg brydde meg alt for mye om hva andre ville jeg skulle gjøre, at jeg rett og slett begynte å leve mitt liv for å tilfredstille andre. Det kommer aldri til å skje igjen. 

I dag skal jeg være sammen med kjæresten min og bare bruke tid på han, være lykkelig rett og slett. Han er en av få personer som virkelig ønsker meg godt, som passer på meg og som bryr seg. I dag skal jeg ikke tenke på alt som skjer utenfor.. VI snakkes i morgen! Jeg elsker dere ♥ 
Lille trøtting ♥ 

pelslue?

Kommenter her

Nå tenkte jeg å spørre dere om hjelp! Jeg har virkelig forelsket meg i en sånn pelslue (bjørnefitte som noen kaller det, synes det er så ekkelt..), og vil ha en fin, gjerne i brun eller grå, som ikke er i ekte pels. Vet noen av dere hvor jeg kan kjøpe en fin pelslue? 

Og til dere som gang på gang sender meg video som handler om "canada goose".. Jeg har jo ikke kjøpt meg sånn jakke engang? Så skjønner ikke helt hva dere maser etter og kaller meg dyreplager for. Det er jo en grunn til at jeg endte opp med å ikke kjøpe meg det! 
 


fjortisfabrikken

Kommenter her

Jeg har virkelig blitt bikbok's største inntektskilde, det er jeg sikker på! I alle fall i Harstad.. Jeg vet ikke om det er en slags tvangstanke (for de har jo ikke sååå mye fint..) men hver gang jeg skal handle noe klær vender jeg alltid snuten mot bikbok. Hva annet finnes der ute? Haha, for det har virkelig ikke jeg peiling på.. Det må være en slags epidimi blandt oss fjortisser her i Harstad, bikbok or die! 

Så dere trenger ikke engang å spørre om hvor klærne mine er ifra nå lengre, 99,99% kommer fra fjortissfabrikken (også kjent som bikbok.). Noen andre enn meg som synes Whitney Port kolleksjonen var en smule oppskrytt? Gleder meg til den neste av Jenny Skavland! 

Her kommer innkjøp, og tips meg gjerne om butkker som har fine klær for tiden!

Kjøpte shortsen, toppen under, cardigan og smykket idag.


Når man er ute og spiser tre ganger i uken...

Kommenter her

... da kan man offisielt kalle seg for blogger. Eller? Det har blitt en dårlig vane, skal prøve å vende meg av det. Men det er jo så goooodt! Kom i alle fall nettopp hjem fra byen, ble litt shopping i alle fall! Dere får se snart!

Spiste på kinaresturang idag! Godt å komme seg ut litt sånn at man ikke bare sitter å ser i skråtaket og depper.. Det var jeg, Anne-Sofie, Stine, Caroline og Lotte, veldig koselig! 

Noen biler, men jeg glemte å ta bilder av maten..OHMYGOD!!!:(hva var photoshooten for?

Kommenter her

Hei! Våknet akkurat, så forsov meg ganske mye idag kan man si.. Orker ikke å begynne å stresse med sminke og hår enda, så det blir en fridag for meg! Litt godt, heheheh.. Jeg er såååå bad-ass!

Nå kan jeg fortelle dere hva photoshooten jeg var på handlet om! Jeg og mange andre bloggere sammarbeider med femelle.no som er et blogg/nettmagasin, som dere kanskje har sett har jeg banner for de over headeren? Uansett, de skal  lansere en julekalender som istedenfor sjokolade har rabatter (for eksempel gooode rabatter på h&M), gavekort og konkurranser! Jeg skal i alle fall ha den, for hvor godt kommer det ikke med å ha litt gavekort og rabatter når man skal kjøpe julegaver? Skal kjøre litt egoboost og kjøpe den med meg selv på forsiden,haha. Dere kan lese mer (eventuelt kjøpe den) HER! 

Jeg ga streng beskjed til fotografen om å kun ta bilder av meg fra"godsiden" som jeg kaller det, jeg ser bedre ut fra venstre enn fra høyre.. Og det klarte hun altså ikke. Så derfor får dere ikke se alle bildene, haha. Men to kan dere få se!Takk for alle fine kommentarer i går, aner dere hvor glad jeg blir? Elsker dere, stor klem! 

ærlig.

Kommenter her

Som dere kanskje fikk med dere skrev jeg et litt "kodet" innlegg i går om at jeg var lei meg, og veldig mange av dere spurte om det var slutt mellom meg og Marco. Forstår at dere lurer, men det er altså ikke slutt og vi er enda kjærester. Jeg klarer ikke å være falsk her på bloggen, jeg var veldig lei meg i går og ting er ikke alltid perfekte. Så derfor kommer det en gang i blandt slike innlegg.

Jeg er en slik person som ubevist oppsøker og prøver å lage drama, kanskje noen av dere kjenner dere igjen? Det blir liksom min måte å få oppmerksomhet i et forhold, å begynne å krangle. Om jeg føler jeg blir oversett, krangel. Istendfor å være søt og snill så blir jeg bitchy. Det er så utrolig latterlig av meg.
et er synd at jeg skal være så jævla dramaqueen. For dere aner ikke hvor takknemlig jeg er innerst inne. Ikke engang han aner det, og det suger.

Jeg bruker å sitte inne i mitt eget hode å tenke på fine ting jeg skal si, fine ting jeg skal gjøre - men så ender jeg opp med å være sur og bitter istedenfor. Sjalu kjerring, det er faktisk det jeg er. Men men, jeg jobber med det, og det har blitt mye bedre. Jeg har veldig lett for å skylde alt på han, si alt han har gjort istedenfor hva jeg har gjort, og ikke tenke på hvilke feil jeg gjør. 

Det er vanskelig å elske en person så mye at følelsene endrer seg til sjalusi og usikkerhet, man blir så redd for å miste en person at man gråter istedenfor å smile. Det er vanskelig å sitte med sommerfugler i magen og tårer i øynene fordi man er så frustert at man ikke aner hva man skal gjøre, man vil bare dytte en person bort men samtidig holde personen inntil seg. Man vil si at man elsker en person og be på sine knær om å ikke bli forlatt, samtidig vil man slå, hyle og rope ting som sårer. Når man har null styrke med en person, man blir så svak. Sårbar.   Det er nytt, det er fint, det er skummelt, det er nydelig, det er farlig.. jeg tror de kaller det kjærlighet. 

Husker første gang jeg så deg, når jeg gikk over veien og tok deg i hånden. Ville ikke byttet bort et sekund mot noe. 


"Men hva vet vel de, de er jo så unge". 

 

for sent

Kommenter her

Haha oj så sent det ble! Jeg har spilt COD og sett frusterte fruer i flere timer nå, og plutselig var det sent... Glemte bort bloggen rett og slett. Håper dere tilgir meg!
Før på bloggen hadde jeg veldig mye klageinnlegg, men jeg prøver å unngå dette nå. Som alle andre har jeg noen ganger dårlige dager, så var litt godt å bare koble av i dag og stenge omverdenen ute. Har tenkt masse, og tror jeg har kommet fram til noe bra.. Håper jeg.

Hva synes dere om den nye headeren foresten? Har faktisk byttet header to ganger i dag, jeg har litt vanskelig for å bestemme meg.. Men det blir denne en stund! 

Haha prøvde å ha på meg sløvebukse idag ettersom det er veldig støtende for enkelte av dere å se meg i kun en stor genser.. Men jeg må desverre meddele at det ikke funket, ingen bukser er mer min stil! 

Dette visste dere kanskje ikke om meg, men jeg drikker minst 10 glass melk om dagen. Og jeg overdriver ikke! Jeg er avhengig.. Nam, det er bedre enn brus synes jeg.

Av med buksa, yey!


Så halloweenepisoden av frusterte fruer i dag.. Den var skummel, men veldig bra! 

en regnværsdag

Kommenter her

Godmorgen (eller goddag?)
Som dere vet var jeg litt nedenfor i går, så derfor tok mamma meg med ut for å spise etter skolen idag. Tusen takk, mamma! :) 

Haha og så en litt "morsom" ting! Jeg leser jo alle kommentarene dere skriver (kødder ikke, hver eneste en -er jo det minste jeg kunne gjøre!?) og da får jeg med meg ting som "du bør lese dette, han/hun har skrevet stygt om deg, han/hun har pariodert deg" osv. Og hva vil dere jeg skal gjøre? Folk har ikke et liv, og beklager, jeg biter ikke på det der. De vil bare ha oppmerksomhet og at jeg skal linke de. Så når noen kommenterer slikt bruker jeg å slette det, vil ikke gi de oppmerksomhet. Håper dere skjønner.
Men i går var det en blogg som la ut en sexhistorie (!!!) om hun og marco og fortalte i detalj om masse greier som skulle ha skjedd, haha... Det var jo selfølgelig ikke sant, men det var jo litt.... søtt? Det har skjedd ca 5 ganger før, merkelig! Det er vel kanskje å gå litt for langt, synes dere ikke? Da kan jeg vel bare si sånn, din drøm min virkelighet! Hehehehhehe..LIVET SUGER!!!!!!!!!

Kommenter her

Hehehe...Neida. 

Som vi alle sikkert vet er ikke alltid livet en dans på roser. I dag har det vært mer som...tja, en intervalltrening på kaktuser. Men det går bedre nå! 
Jeg og Marco har vært sammen i seks måneder i dag så hadde kjøpt inn masse godt som vi skulle kose oss med, men ble et kort besøk på rundt 10 minutter og jeg dro til Stine Mari istedenfor. Følte seriøst at jeg var med i en film mens jeg gikk hit, med tårer ned langs kinnene, hetta over hodet og regnet plaskende ned rundt meg. Men heldigvis har jeg Stine, hun fikk humøret på topp igjen, takk<3

Det har vært seks fine måneder og jeg håper på mange fler, uansett hva som skjer. Elsker kjæresten min!

Kjøpte en ny jakke idag på h&m! Måtte kjøpe meg en gold medalist på vei dit. Nam, det er det beste som finnes! 

Hahah, se hva jeg fikk hos Stine som "cheer up" gave! En olebrompenn som lyser.. Gleder meg til å bruke den i timene! 

 

Ferdig!

Kommenter her

Haha nå er jeg ikke lite sliten akkurat.. Har gått så mye fram og tilbake, sekken min veier nok rundt 15 kg (nei, jeg kødder ikke..). Men gøy har det vært!

Nå er jeg hos farmor og farfar, skal spise middag her og slappe av litt før jeg drar til Marco!Noen "backstage" bilder, fikk se på nesten alle bildene vi hadde tatt - og jeg ble overasskende nok veldig fornøyd!
Selv om det var litt ubehagelig i starten syntes jeg det ble kjempegøy å stå forann kameraet etterhvert, gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet!  

 

bloggjenteneee

Kommenter her

Nå sitter jeg i kantinen sammen med Amanda, Charlotte og Anne-Sofie! VI har faktisk to prøver på rad idag - noe som ikke er lovlig i følge skolereglemanget.. Når ikke engang LÆRERENE klarer å holde det skjønner jeg ikke hvorfor vi må? Irriterende. "Heldigvis" kan jeg bare ha en av prøvene på grunn av photoshooten som kommer i veien! ;)

Som dere vet er skolen en PERFEKT plass for å gjøre facerape, så har dere noen gang gjort en sykt bra en? Jeg trenger tips for å ta Anne-Sofie, hun blir så sur og det er gøy<3 

Var litt usikker på om jeg skulle legge ut dette.. Men sånn ser vi ut når vi ikke har redigert bildene.. TAKE ME AS I AM OR WATCH ME AS I GO!!!!