hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2017

ikke så veldig fornøyd

Kommenter her

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i Bodø, har gjort et desperat forsøk på å spise pommes frites (det gikk sånn halvveis, suppe er nok enda tingen), jeg har kommet meg igjennom mailboksen og snart skal jeg ta flyet hjem til Oslo. Konferansen gikk fint! Jeg fikk snakket om alt fra fortid, fremtid, kjærlighet, usikkerhet, meditasjon og plastisk kirurgi, og svarene mine ble møtt med både latter og applaus fra salen. Aldersgruppen som hørte på var ganske spredt, og det er alltid skummelt å se om man klarer å nå ut til så mange ulike mennesker med det samme budskapet. Jeg tror jeg fikk det til! Jeg møtte så mange fine mennesker, hadde gode samtaler og har faktisk lært en hel del, spesielt med tanke på hvordan unge tenker på forhold til egen kropp. Alt lagres oppi hodet og jeg tar det med meg! Takk for en fin dag og for at alle har vært så imøtekommende og gode. 

Som dere ser er bildene fra konferansen ikke i tipp-topp kvalitet, faktisk er de elendige, og det plager meg. Etter å ha brukt over 30 000 kr på et kamera og utstyr jeg trodde skulle være bra, er det utrolig surt å innse at jeg faktisk ikke er fornøyd i det hele tatt etter mange måneder med prøving. En kamerat av meg har dette kameraet og hos han blir bildene superfine, jeg vet ikke hva jeg eventuelt gjør feil - jeg har lært meg innstillingene, og jeg kan jo foto sånn nogenlunde. Det er bedre å ta bilde med iPhone, og derfor har jeg også tydd til den løsningen ganske ofte i det siste. Disse bildene her kunne jo like gjerne vært tatt med en iPhone liksom. Det hjelper ikke å etterarbeide bildene i både photoshop og lightroom når kvaliteten i utgangspunktet suger. Jeg bruker Olympus OM-D, til de som lurer. Ikke mitt beste kjøp akkurat.. 

Jeg trenger et lite kamera som tar gode bilder, og pris har ikke noe å si så lenge det faktisk lever opp til prisen. Jeg har brukt canon 6D tidligere og er fornøyd, men det er for stort for meg. Uansett, send meg gjerne tips i innboks på facebooksiden min. :) 

insomnia og bodø

Kommenter her

Jeg kom til Bodø for litt siden, jeg skal snakke på barne og ungdomskonferansen her. Det gleder jeg meg til, så klart - noe av det jeg brenner mest for er å snakke til og om unge mennesker og hvordan samfunnet er i dag. Jeg setter så stor pris på å bli bedt med på slike ting. Og verden er ikke bare sort-hvitt. Så det er kult at en rosablogger får være med på sånt, hehe. 

Et bilde fra i natten, stillheten og leiligheten. Hadde ikke sovet noe som helst og trippet rundt i en evig insomnia. Hva kan det komme av? Kanskje at jeg, etter en uke med kjæresten blir så vandt til å være nær noen, at å være alene føles litt uvant. OMG jeg har blitt "en sånn en", haha.. 

Til noe litt annet, en del av dere har spurt om jeg kan tipse om billige leppestifter for dere som er på budsjett. Jeg tok turen innom h&m da jeg landet her og skulle bruke tid, og de har sinnsykt mange fine som jeg har god erfaring med. De er billige, og dødsfine. Ta turen innom der! Jeg kjøpte fem nye, haha.. 😇 Men leppestifter er virkelig my thing. 

Ønsk meg lykke til på scenen, og så snakkes vi underveis! På snapchat oppdaterer jeg til og fra, @sophizzleyo heter jeg der. 

årets influencer

Kommenter her

OMG har dere sett nye sesongen av stranger things? Det burde dere. Jeg døøør så bra og spennende det er! Jeg er et vanemenneske og ser de samme seriene om og om igjen, derfor hadde jeg nesten glemt hvor gøy det er å se noe nytt.. Altså, jeg har sett frustrerte fruer og sex and the city sikkert 10 ganger hver, uten å overdrive. Nå er derimot Stranger things min mye obsession og jeg får ikke sove om natten fordi jeg vil se neste episode. Alt ligger på Netflix! 


bilde: dagbladet.no

Forresten! Nå er nomineringen til Vixen Influencer Awards åpen (samme som blogawards, det har bare fått nytt navn) og om dere ønsker kan dere nominere meg til en kategori dere mener er passende. For eksempel årets gullpenn, årets business, årets sterke mening.. Ja, hva enn! Jeg passer nok ikke inn i en kategori som har noe med mote, trening, mat eller beauty å gjøre, men kanskje noe annet? Jeg burde kanskje ha kommet med en hel tale her om hvorfor dere skal nominere akkurat meg, men i bunn og grunn er det jo opp til dere. Om dere føler jeg har levert i år, og om jeg bidrar til noe i bloggverdenen. Dere kan nominere HER. Og så er det sykt koselig om dere nominerer Dajan på beauty, for det fortjener hun. 

Bildene er fra Vixen i fjor. Jeg elsket håret mitt her, mitt naturlige på den tiden. Fetisha Williams, min bestie, stylet det! 


Bilde: minmote.no

Nå må jeg sove. I morgen tidlig reiser jeg til Bodø for å snakke på ungdomskonferansen. Tema er psykisk helse, og jeg gleder meg MASSE. :) 

 

se meg på tv 21:00!

Kommenter her

Herregud, av en eller annen grunn har jeg startet på dette innlegget og slettet første setning sikkert en million ganger. Hvor jævla vanskelig skal det være, haha.. Poenget mitt var: om du vil se meg på tv i kveld, så kan du skru på Tv Norge klokken 21:00. Tidligere i dag spilte jeg nemlig inn "mandagsklubben" sammen med en liten gjeng komikere, og OM det var skummelt å være den eneste i forsamlingen som ikke er naturlig morsom? Jepp!

Håper dere forstår at det MÅ være lov å tulle litt, og at det nettopp var det vi gjorde i programmet. Man mener jo ingenting vondt, og likt som at jeg kan le av "slemme" ting andre sier om meg, kan man også fyre litt tilbake om løst og fast. Selvironi er viktig, og så mener jeg det er viktig å ikke ta alt så seriøst. :) Uansett, gøy var det! Og hold i bakhodet at jeg snakker liiiitt rart etter operasjonen, hehe. Men, jeg burde ikke nedsnakke meg selv så mye - det gikk tross alt gikk ganske fint. ⚡️ Og Else Koss er den søteste i VERDEN. 

Et ganske merkelig band? Hehe. 

Joakim og Fetisha var med meg, og vi brukte tiden før showet på å lage en mystory som vi lo så mye av at jeg enda har vondt i magen. Jeg heter @sophizzleyo på snapchat om dere vil sjekke ut! 

kjeveoperasjon - før og etter

Kommenter her

 

Dere har etterspurt et før / etterbilde av kjeveoperasjonen, noe som egentlig var litt vanskelig å få til - jeg har nesten ingen bilder av kjeven min fra siden hvor jeg ikke gjør meg til. Av en eller annen grunn har jeg sendt bilde av kjeven min til en venninne for flere måneder siden, så jeg fant ett til slutt! Jeg fikk en vane hvor jeg presset frem underkjeven på bilder, og etterhvert ellers i hverdagen også, noe som resulterte i at jeg fikk mye kramper og spesielt på natten, da jeg begynte å gjøre dette i søvne også på ren automatikk.

Here you go! Før: 

Nå: 

Overbittet mitt var jo "ekstremt" (1,5 cm og kryssbitt), så dette var en operasjon jeg fikk dekket av staten. Til sammen har jeg betalt 6000 kr i egenandel fordelt på ett år. Det er vanlig å stå på venteliste i et par måneder før selve operasjonen, samme gjaldt for meg. Jeg ble operert på Ullevål av to kirurger der, smertene var ekstreme de første dagene men nå føler jeg meg helt fin - borsett fra at det er vanskelig å spise store biter på en gang, og jeg må trene opp munnen slik at jeg får den på vidt gap (akkurat nå for jeg tre fingre i høyden inn i munnen, haha). Jeg har også mistet følelsen på høyre side av underleppen, det føles rart, men jeg har troen på at følelsen kommer tilbake. 

Jeg gikk i flere år og vurderte om jeg skulle starte prosessen med regulering fordi jeg visste jeg måtte operere, og det ønsket jeg ikke i det hele tatt. Nå kunne jeg ikke vært mer glad for at jeg faktisk satte i gang, etter mye om og men! Jeg har null ubehag i munnen, det er så rart med tanke på at jeg har hatt konstant vondt i flere år. Og - resultatet er skikkelig fint, synes jeg da. Nå må jeg bare ha regulering i 4-5 måneder til, og så er jeg ferdig. Gleder meg! 

Jeg vil gjerne rette en anbefaling til kjeveortopeden min Håkon Høimyr som er helt fantastisk flink. Om du har overbitt, underbitt eller hva det måtte være så gå til ham! Jeg lover du blir tatt på alvor og godt fulgt opp. 

den beste mascaraen og mine favoritter til vipper

Kommenter her

- annonse - 

For to måneder siden sluttet jeg med vippeextensions! Jeg trodde virkelig aldri den dagen skulle komme, men mirakler kan altså skje. Det skulle være en midlertidig greie, men nå trives jeg så godt at jeg gjerne lar mine egne vipper stå i fokus en stund fremover. Kanskje jeg begynner å bli voksen! Jeg har egentlig ikke brukt noe særlig mascara og andre produkter for vippene på flere år (sett bort fra serum), så jeg har testet en hel haug av greier den siste tiden. Her kommer derfor mine favoritter på vippefronten :) 

Rabattkode: «SEVIPP» gir 20% rabatt på all øyesminke ut 01.11.17. Gjelder ikke nedsatte  produkter, Jeffree Star, NYX og Morphe. 

PARADISE EXTATIC MASCARA er helt fantastisk. Over kan dere se vippene mine med mascaraen tatt i bruk.. Det eneste negative er at jeg griser litt ekstra på øyelokket når jeg påfører denne, sammenlignet med annen mascara jeg har brukt. Likevel er denne favoritten, vippene får så mye volum uten å klumpe seg. De blir nesten like lange som da jeg hadde extensions, jo ♥  På våtkanten har jeg brukt PRECISION EYE PENCIL i fargen "peach", men jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk foretrekker å bruke highlighter som egentlig skal under brynene, istedenfor hvit liner. Hvite linere har en tendens til å ikke være fullt så hvit som jeg liker, da bruker jeg øyenbryns-highlighter istedenfor. Men.. det kan visstnok skade øynene. Så, når det kommer til hvit liner er denne min favoritt. Den sitter i det minste godt :) 

Som liner har jeg brukt ETERNAL LIQUID EYELINER. Fun fact: jeg er vanligvis helt elendig til å påføre flytende liner, jeg er ikke den mest stødige på hånden. Så om JEG anbefaler en våt eyeliner, vet du at den er i god kvalitet.Når jeg har brukt vipper i det siste har det som regel vært DEMI WISPIES LØSVIPPER fra Ardell. Disse kommer nå i en multipack, som du sparer en del penger på å kjøpe denne versjonen. På tampen kan jeg nevne at jeg har brukt øyenskyggen Smokebalm vol 4 i dette innlegget. TheBalm er flinke på mye, men øyenskyggene deres er ikke en stor favoritt hos meg. Men disse fargene likte jeg.


.. Om du derimot er ute etter å bruke litt mer penger på løsvipper, kan jeg anbefale Lilly Lashes Diamond Faux Lashes. De koster litt (men husk at jeg har rabattkode!), og så holder de til gjengjeld ganske lenge - om du tar godt vare på dem. Å rive dem av seg etter fest er ikke særlig lurt, enten du har billige eller dyre vipper. 

Jeg er ikke så stor fan av øyenskyggen til TheBalm generelt - og det må være en ærlig sak. De har så masse fint og bra som jeg bruker fast, men skyggene har aldri helt blitt favoritter. Tror det er fordi jeg sjeldent finner en palett hvor jeg liker flere enn to-tre farger, og så er det så mye bra skygge på markedet.. Men, denne her, smokebalm vol 4 inneholder bare 3 farger, og alle liker jeg godt. Har brukt den i dette innlegget for eksempel, og ofte ellers til hverdags. 

Helt til sist: vipperserum er å anbefale alle. Jeg har ikke brukt Revitalash så lenge, men jeg har hørt mye bra om det. Jeg brukte tidligere et annet serum som jeg har vært svært fornøyd med, men da jeg gikk tom for det og likevel fikk RevitaLash fra coverbrands tenkte jeg å gi det en sjanse. Bare et kjapt google-search sier at dette skal være veldig bra.. Vi får se! Jeg kan oppdatere dere :-) 


På det øverste bildene har jeg mascara, på det nederste har jeg vipper (de fra Lilly Lashes). Sykt hvor god den mascaraen er, forresten. Vippene blir så lange! Uansett, kos dere med rabattkoden og så snakkes vi i morgen. :) 

den vonde sirkelen i hodet

Kommenter her

Hele livet mitt har jeg sammenlignet meg med andre. Jeg trodde dette var noe jeg skulle vokse fra meg naturlig, at jeg - som voksen - kom til å tenke tilbake på det med å sammenligne seg som en ungdomsgreie. Men nei, enda kan jeg ta meg selv i å se på andre og lure på hvorfor ikke jeg er like flink som dem. Det er ikke bare kjendiser jeg kan tenke slik med, men også folk jeg kjenner eller folk jeg møter i forbifarten. Det er sinnsykt slitsomt å leve på den måten.

Kanskje et litt teit eksempel, men da jeg ble signert artist hos Universal var noe av det første som skjedde at jeg ble sendt til Stockholm for å skrive låter å dra i studio. Jeg dro samtidig som blant annet Astrid S, som er en etablert artist og har holdt på med dette i mange år. Allerede på flyplassen begynte jeg å sammenligne meg. "Herregud hun er mye flinkere enn meg, hun vet hva hun holder på med, jeg har ingen store hits, alle kommer å tenke at det var en feil å signere meg som artist", og krisemaksimerte totalt. Jeg har jo vært vandt til bloggverdenen, hvor jeg vet at jeg har peiling og er respektert - å plutselig bli kastet i en ny  bransje var så klart skummelt, men ble 100 ganger skumlere av å sammenligne meg med noen som er såpass flinke - for det er jo nettopp det man gjør, man sammenligner seg med de flinkeste og beste. ALT dette satt jo i mitt hode, alle andre er jo fullt klar over at jeg ikke er Astrid S, jeg er jo meg - og noe annet forventer ingen. Det falt meg ikke engang inn å tenke at jeg har noe som er unikt ved meg, og at det er en grunn til at jeg har kommet dit jeg er nå. Om jeg skulle gå inn i studio å prøve å leve opp til å være Astrid S, eller hvem som helst andre, hadde jeg aldri vært verdt å signere. Da ville jeg blitt en evig kopi av alle andre. 


Foto: Maria Gosse

I løpet av dagene i Stockholm innså jeg noe. Uansett hvor hardt jeg prøver kommer jeg aldri til å være den beste Astrid S. Nettopp fordi jeg ikke er henne, enkelt og greit. Men, jeg KAN være den beste Sophie Elise. Det er jeg jo allerede! Ingen her i verden er akkurat som meg, men all tiden jeg bruker på å sammenligne meg å strekke meg etter å være som andre, det er tid jeg kunne ha brukt på å bli en bedre versjon av meg selv. Ikke bare ender man opp stresset, men man ender også opp som et kjedeligere menneske av å sammenligne seg. En så enkel, men likevel effektiv tanke.. 

Om du ser et bilde av f.eks Kylie Jenner er det kanskje fort gjort å tenke "ah, hvorfor ser ikke jeg sånn ut", eller "hvordan kan jeg prøve å ta et bilde som ligner mest mulig på dette", det har jeg gjort mange ganger selv - da ender jeg opp skuffet uansett hvilket bilde jeg til slutt knipser. Hva med å tenke, hvordan kan JEG, bare meg, uten å bry meg om hva andre gjør, være kulest mulig? Hvilket bilde har jeg egentlig lyst til å ta? Hva synes egentlig jeg er kult? Man glemmer sine egne interesserer og følelser om man sammenligner seg, og det er så viktig å kjenne seg selv

Det er så klart helt greit å bli inspirert, men ikke la det ødelegge deg. Ikke la det evige jaget etter å alltid være som noen andre ta over hodet ditt. Den eneste du burde konkurrere mot er deg selv - da kan du heller aldri tape. 

Det høres nok ut som en klisje, men isåfall er det med god grunn. Du kan ikke være den beste Kylie Jenner, Sophie Elise, Erna Solberg eller hvem det nå måtte være. Men, du kan være den beste deg, og det blir du ikke av å sammenligne med andre - for da mister du fokus. Jeg lover det er mulig ♥ ♥ 

operere pannen mindre

Kommenter her

I en periode fikk jeg nesten daglig stygge kommentarer på instagram angående den store pannen min. Dette er ikke noe jeg bryr meg om i det hele tatt, det er egentlig en av de tingene jeg liker best ved meg selv rent utseendemessig - så, folk får bare holde på 😊 I formiddag oppdaget jeg en melding på innboks fra en koreansk klinikk som tilbydde meg å forminske pannen mot at jeg reklamerer for dem på sosiale medier. Takk, men ellers takk haha. Sykt at det inngrepet i det hele tatt eksisterer, men land som Korea har kommet veldig "langt" på kosmetisk kirurgi og tilbyr det meste. Jeg ble surrende rundt på nettsiden deres og du kan blant annet: operere øynene tettere mot hverandre, gjøre ørene mer lik en alv, skape en falsk jomfruhinne og en hel haug av andre merkelige inngrep. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det, egentlig ikke så mye faktisk. Men det er jo et klassisk eksempel på hvor mye rart man kan koke sammen i sitt eget hode, jeg tror ikke samfunnet presser noen til å ha ører som ligner på en alv akkurat, men tydeligvis er det et marked for det likevel. Og mindre panne, tydeligvis..

Dette er jo ikke noe man kan snakke om høyt om. Da plastisk kirurgi var et hyppig tema på min blogg sa folk alltid "DU presser andre til å gjøre det samme! Hvor er samfunnet på vei! Du har blitt påvirket av modeller! Og nå er du et fælt menneske", om vi skal sette det på spissen. Åpenbart funker jo ikke den holdningen, folk operer seg som aldri før og kosmetisk kirurgi er en milliardindustri. Kanskje det er på tide å finne en ny vinkling om man ønsker å få opp selvtilitten til unge mennesker, annet enn å kjefte eller slenge ut ting som "bestemoren din er fin med rynker" for man driter jo i hvordan bestemor ser ut, man tenker på seg selv - og det er der problemet ligger, i seg selv. For mye tid til å tenke på seg selv. Pluss en grunnleggende mangel i seg selv, det er mulig å føle seg trygg, stødig og glad, men dessverre mangler mange det, meg selv inkludert i perioder.. Og man sitter igjen med en skeiv oppfatning i sitt eget hode, "om jeg bare endrer på dette og dette, får jeg da bli en del av det perfekte liv?" Så er det jo det sterke ønsket om å være del av noe, en tilhørighet - kanskje nettopp det man selv mangler på skolen, eller det man ser andre har i filmer og på tv, om man ikke er en del av et fellesskap kan man ofte se i seg selv og lurer på hva man mangler.. Jeg tror diskusjonen er utrolig kompleks, og om vi skal komme noen vei er vi nødt til å være mer transparent i diskusjonen i stedenfor å gå rett i angrep og ikke minst - angripe de som har utført slike inngrep. Jeg er i mot å reklamere for ting som kan ødelegge selvbildet til unge mennesker, men jeg er også under den oppfatning at et sterkt selvbilde ikke kan bli ødelagt av noe så enkelt som et bilde av noen i lite klær - for eksempel. Jeg tror det kan påvirke, jeg tror det kan gjøre en mer usikker, men jeg tror ikke det kan ødelegge noen. Man begynner i feil retning om man fjerner de lettkledde bildene, da skjermer man og utsetter problemet. Et kanskje litt merkelig eksempel: da jeg slet med selvskading kunne jeg gjerne unngå å se bilder av andre som hadde kuttet seg, for det trigget meg. Men problemet var der fortsatt, usikkerheten og angsten i meg var der enda, jeg kunne skjerme meg fra "triggere" og unngå å bli påvirket i enkelte øyeblikk men det blir som å ta paracett mot et brukket bein - smerten kommer tilbake, og beinet må leges likevel, det var en laaaaaaang og hard prosess for å komme ut av det. Nå kan jeg jo se bilder av andre som har kuttet seg uten at det påvirker meg. Skjønner dere hva jeg mener? Ah, jeg snakker meg bare bort uansett.. Dette skulle egentlig bli et kort innlegg, haha.

Jeg er på ingen måte for å reklamere for plastisk kirurgi, da det kan gi et skeivt bilde av hva som gjør deg lykkelig - men dessverre, å blottlegge sine egne kosmetiske inngrep gir et realistisk bilde over hva som bidrar til oppmerksomhet på sosiale medier. Hva jeg gjør på privaten er min sak, men jeg skal ikke bruke det til oppmerksomhet for min egen del, for å tjene mer penger, for å tjene penger på usikkerhet er jeg ikke for. Blogger du om det fyker statistikken i været. Dette ser unge mennesker og blir kanskje enda mer påvirket, de fleste ønsker jo oppmerksomhet (som mange tror er det samme som bekreftelse). Så tips til deg som "forbruker": ikke støtt opp under det, ikke klikk deg inn, for da bidrar du til hysteriet. Det tror jeg hjelper mer enn å peke fingre og hyle og skrike i alle retninger. På slutten må jeg bare si, i tilfelle noen tenkte dette var et forsøk på å starte noe drama: jeg vet damer som Ulrikke Falch og Kristin Gjelsvik er en veldig viktig motvekt til alt man daglig blir eksponert for, og jeg ser at det hjelper for mange. Det er fint å se at man kan være flere ting, og at man ikke trenger å følge de "normale" reglene for å få oppmerksomhet. Det er forbilder jeg selv hadde trengt som ung, men ærlig: jeg hadde trengt meg selv også, og den stemmen jeg har. Fordi man trenger ulike stemmer i samfunnet som belyser ulike sider av sakene.  Og jeg vet vi kjemper for et felles mål: at man skal føle seg trygg og sterk i den man er. Da er det jo så fint at man er ulik, så har man ulike personer å kjenne seg igjen i - alt ettersom. 

Jeg har kommet hjem til Oslo og inn i morgenkåpen, skal pakke ut, vaske klær og spise en enkel middag. Om jeg skjærer i veldig små biter kan jeg spise hva som helst, f.eks pizza! 😍 Forresten: om det er noe du ønsker jeg skal ta opp på bloggen, eller et innlegg du ønsker deg, send meg et ønske på innboks via facebooksiden min. Da er du anonym, og jeg skriver ned alle ønsker som kommer. 

pusser opp kjøkkenet

Kommenter her

Jeg skal pusse opp kjøkkenet. Ja, jeg vet - jeg pusset akkurat opp resten av leiligheten og sa meg ferdig for en stund, å pusse opp er jo et helvete, men som alt kjedelig her i livet glemmer man av hvor kjedelig det faktisk var etter en stund, og så gjentar man det. Jeg ville ha beskrevet stilen min som følger: glamorøs og litt "ekstra". De fleste ville nok beskrevet den sånn her: tacky. Samme kan det være, det er jo jeg som skal bo her. Jeg liker det mørkt og jeg liker detaljer av gull. "Kommer til å bli vanskelig å selge den leiligheten om du skal ha så mye gull og greier" sa en eiendomsmegler til meg. Kommer aldri til å bruke deg som eiendomsmegler, tenkte jeg da. 

INSPIRASJON


Bilde: hollywood regency 

Jeg tenker å pusse opp i Januar. Da reiser jeg til New York en uke, og så videre på cruise en uke. Jeg kan lite om å pusse opp, men jeg satser på at 14 dager burde holde? Jeg får den endelige dommen senere i dag, da kommer interiørdesigneren min på besøk for å ta mål av kjøkkenet og se hva som realistisk sett lar seg gjøre. Hun jeg bruker heter Katrine Kristiansen, og har gjort både stuen og gangen min. Kjempeflink, og anbefales om du skal pusse opp men ikke har så god peiling på oppussing (slik som meg, jeg bare liker å ha det fint og har null forståelse for hva det egentlig innebærer). 


bilde: hollywood regency 

Kjøkkenet er det eneste rommet jeg ikke har pusset opp siden jeg kjøpte leiligheten (badet og soverommet tok jeg for en stund siden), så snart har alle rommene fått personlig preg av meg. Om det skulle vise seg at kjæresten min flytter hit til Oslo etterhvert, som jeg så klart håper på, må vi nok flytte til en større leilighet da min er for liten for to. Den tanken gjør litt vondt, ettersom jeg elsker leiligheten min så mye. Men, da blir det jo et nytt fantastisk kapitel! ♥ 

noe å spørre seg selv

Kommenter her

Hva ville du gjort om du visste du ikke kunne mislykkes? Hva ville du gjort med livet ditt? Hvilke forhold skulle du hatt? Hvilke av drømmene dine hadde du fulgt? Eller kanskje du ville ha fulgt alle? Kjære deg, vær så snill og tenk over dette. Hva ville du gjort om du hadde en garanti for å ikke mislykkes?

Det er en sykt interessant tanke. Jeg tror en av de fleste redslene i oss mennesker er frykten for å mislykkes, og hvor trist er ikke det egentlig? Om jeg visste jeg ikke kunne feile hadde jeg sagt høyere ifra om hva jeg mener, til og med de tingene som er litt mindre sosialt akseptert - for eksempel i hele diskusjonen om kroppspress. Jeg har de siste årene kanskje rettet meg litt inn etter hva som er "sosialt akseptert" å mene, istedenfor å faktisk si hva jeg selv tenker, innerst inne. Sett bort fra det lever jeg livet mitt som jeg ønsker å leve det, og er ganske uredd. Takk Gud. Men jeg ser veldig mange andre gå igjennom livet sitt med et ønske de aldri tør å fullføre, på grunn av nettopp denne redselen.

Sett gjerne i gang en diskusjon med deg selv, eller den du har i nærheten av deg akkurat nå om nettopp hva du ville ha gjort om frykt ikke eksisterte. GO! 

det kunne ikke blitt bedre

Kommenter her

Her sitter jeg da, i vinduet. Som dere kanskje ser er jeg nesten ikke hoven lengre, bare litt rundere i kinnene enn normalt. Jeg er så fornøyd med resultatet! Faktisk tror jeg ikke det kunne blitt bedre:)  I morges da jeg våknet var jeg i verdens beste humør, det kriblet i hele kroppen og jeg følte meg som en superkvinne. Et lite kvarter senere var jeg totalt nede i kjelleren og det ble trigget av noe såpass lite som det dårlige været - da kjørte jeg på og ble like gjerne irritert for alt mulig, og gjerne ting som skjedde for flere måneder siden som aldri plager meg ellers. Oooooog så ble jeg glad igjen, haha. Sånn er altså denne dagen.. Og livet mitt generelt. 

På snakk om ustabil: det har begynt å snø. Senest i går snakket jeg og Kasper om at vinteren kommer senere og senere for hvert år, jeg kan huske da jeg gikk på barneskolen og feiret bursdagen til en klassekamerat 3 oktober hvert år, da var det alltid snø på bakken og et par minusgrader. Nå derimot er det snart november, og den første snøen faller ned her i Tromsø. De fleste tror at global oppvarming betyr varmere temperaturer som sikkert kan virke som en opptur for mange i nord (om man ser naivt på det), men det egentlig mest bare grått og kjipt vær året rundt, med mer storm.. Kjipt er det uansett, her diskuterer vi hvorvidt man kan kle seg ut som indianer på halloween og så går jorden under liksom.. Haha. 


Jeg er enda i Tromsø, til de som ikke har fått det med seg så bor kjæresten min her (jeg skal lage et innlegg etterhvert om hvordan vi møttes og litt sånne ting etterhvert, det har jeg sett mange av dere lurer på). Han er på jobb akkurat nå og der blir han til i kveld, jeg bruker tiden min på å sitte i vinduskarmen og lese litt enn så lenge. Boken heter "eating animal", jeg har lest den på norsk for et par år siden men prøver meg på nytt med den engelske versjonen.

Jeg anbefaler boken, men les den heller på norsk enn engelsk. Den har en del ord og begrepet som er vanskelig å forstå om du ikke kan engelsk helt 100%. Jeg leser vanligvis bøker på engelsk altså, men syntes denne ble vanskelig. Du trenger forresten ikke være vegetarianer, og heller ikke interessert i å bli det for å like boken. Tror jeg.. Kanskje vanskelig for meg å si, som ikke spiser kjøtt. Dere får prøve å se! ♥

en rabattkode til dere - 20% på hele nelly!

Kommenter her

annonselenker

Forrige uke ga jeg dere en rabattkode hos min favorittbutikk på nettet, Nelly - men på grunn av en teknisk feil funket ikke mange av linkene. SJUKT irriterende, men jeg har funnet frem til en rabattkode som er bedre uansett. Nemlig koden TREAT som gir 20% avslag på ALT hos hele nelly! (utenom ting som allerede er nedsatt). Det er fantastisk! Og en god sjanse til å f.eks kjøpe årets vinterjakke eller sko. ♥ Sjekk ut alle klær HER. 

Jeg tenkte å vise dere mine favorittmerker hos nelly, de har nemlig et par ganske kule brands som jeg alltid sjekker ut først når jeg skal shoppe. Rabattkoden gjelder alle disse merkene også, så klart! Du får heller ikke toll, da det sendes innad i Norge. 

RIVER ISLAND

River Island var en av butikkene jeg alltid måtte innom om jeg var i utlandet. Jeg ble så glad da Nelly lanserte merket for et par år siden! Pluss, de tar alltid inn de feteste plaggene fra kolleksjonen. Under ser dere jakken jeg ønsker meg, den grønne er allerede bestilt. 

1. Jakke HER - som jeg selv har bestilt / 2. Jakke HER.

1. Jakke HER / 2. Jakke HER


MISSGUIDED
Dette er også et internasjonalt merke som jeg tidligere shoppet mye fra på deres egen nettside - på nelly blir det jo faktisk billigere, da du slipper toll. Alltid god kvalitet, og kjolene derfra er magiske, jeg har hatt flere i år etter år. 

1. Hvor magisk er ikke denne kjolen? Jeg måtte bestille den med en gang! Tenk dere med stram hestehale, slik som modellen har.. Finnes HER. / 2. Denne kjolen passer kanskje bedre til sommer (etter min smak), men jeg har så mange lignende at jeg bare måtte ha den inn i kollasjen her til inspirasjon for dere. Hvem elsker ikke bare skuldre? Finnes HER


Det finnes så mange flere favoritter jeg kunne ha lagt ut her, men dere kan heller titte litt rundt selv.. Dere finner alle merker her! Husk at rabattkoden ikke gjelder klær som allerede er satt ned i pris, 

angående at jeg tjente 0 kr i 2016

Kommenter her

Hvert jævla år på denne tiden preges nyhetsbildet av det samme. "Dette tjente folk i 2016!". Jeg har, så lenge jeg kan huske, vært veldig imot at skattelistene og andres inntekt er offentlige. Nå er de riktignok ikke tilgjengelig for alle lengre, men som offentlig person blir det likevel skrevet om hva jeg tjente året før. Det verste med dette året er nesten at alle mediene tar helt feil. De skriver at jeg tjente 0 kr i fjor, som åpenbart ikke stemmer. Det forstår vel de aller fleste - det handler bare om at jeg tok ut utbytte i fjor, istedenfor lønn. Dagens Næringsliv er de eneste som har forstått hvordan ting henger sammen, og skrev en artikkel for et par måneder siden angående hva jeg tjente i 2016. Den finner dere her. Uansett - hva har det å si om jeg tjente 3,5 milliioner eller 0 kr? Det er min privatsak. Ja, jeg blir irritert for at mediene skriver FEIL når de først skal omtale noe sånt, men skulle helst ha sett at de ikke omtalte det overhodet. Hverken min, eller andres økonomi burde folk bry seg om.

Beklager litt sen oppdatering, forresten! Vi kom frem til Tromsø sent i går kveld, og dagen har vi brukt på å kjøre byen rundt for å lete etter en avis. Jeg er på forsiden av D2, som fyller 10 år. Det er en skikkelig stor ære, og jeg måtte selvfølgelig få kjøpt en utgave - som jeg fikk til etterhvert. Dette er mitt andre cover for D2, forrige gang var starten av 2016. Da var det mest bare den store panne som syntes på bildet, haha :) Digg med en forside hvor jeg faktisk ser ganske hot ut!

Et bilde fra innsiden av D2. Saken handler om at jeg er 1 av 10 personer som har preget Norge de siste 10 årene. En ære!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

det beste valget for alle

Kommenter her


Noen bilder fra tidligere i dag da jeg, mamma og pappa dro på tur til der jeg vokste opp. Rart hvordan alt virker så mye mindre nå enn da jeg var liten.. Det var rart å være tilbake, jeg lekte mye der med vennen min Henrik og de fleste minnene derfra er med ham. Tidligere år valgte han å forlate oss, som jeg har fortalt om tidligere på bloggen. Jeg er glad alle minnene derfra er utelukkende fine og noe jeg kan fortelle mine barn en gang. Han lever videre sånn, på en måte.

Er ikke Charlie søt forresten? Den lille RAKKEREN. Skikkelig rampete har han blitt. Jeg savner han veldig, men livet hans er jo SÅ mye bedre her i nord, enn i Oslo med meg. Jeg kan ikke fatte og begripe at så mange lesere ga meg kritikk for å ha gitt han til mamma og pappa når det åpenbart er det beste valget for alle parter, som om jeg skal ha ham hos meg kun for å bevise noe ovenfor folk? Hmm..

Vi er enda i bilen på vei til Tromsø, og framme cirka ved midnatt. Da blir det en seeeen middag, og så rett i seng (enkeltseng fordelt på to personer, hører jeg rykter om. Nice)

mørket er livet

Kommenter her

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei fra Harstad til Tromsø, en strekning som tar cirka fire timer å kjøre. Jeg skal være i Tromsø over helgen sammen med Kasper, og så får jeg møtt lillesøsteren min en liten tur. Hun flyttet dit for å studere nå nettopp og jeg har ikke sett hun siden da, det gleder jeg meg til! I helgen som var bodde hun faktisk på asylmottak, det blir spennende å høre mer om.

 Selv om klokken knapt har blitt 19 er det HELT mørkt utenfor bilen, det er rart å tenke på at det faktisk er ganske mørkt der ute i universet. Og, man trenger ikke gå så veldig langt bak i tid før mennesker ikke hadde elektrisitet og nordparten av planeten vår var totalt mørklagt store deler av året. Mørket er livet, hehe.

Bilde fra tidligere i dag, kjeven og haken begynner å bli så fin. Og ikke minst begynner jeg å få tilbake følsomheten i leppa! (annonselenke) T-skjorten min er fra Missguided

Jeg vil gjerne komme med en virkelig god anbefaling før jeg runder av innlegget.. Du bør se serien "Motherhood" som hadde premiere nettopp på Aftenposten - fine Joakim har jobbet med den, og resultatet er sååå bra! Jeg har bare sett en episode så langt, og gleder meg til å se resten. Du finner første episode gratis her

hvordan ble resultatet av operasjonen?

Kommenter her

Åhh jeg har hatt det så fint denne uken i Harstad!! Jeg elsker å være hjemme, og så elsker jeg roen jeg får av å være her 😍 Og så har jeg fått lønn, noe som alltid er nice (pappa overfører til meg en gang i måneden fra min egen konto, et valg jeg har tatt selv slik at jeg skal leve med en normal inntekt og føle på hvordan det er å ikke ha penger, selv om jeg tjener en del egentlig, men mot slutten av måneden går jeg altså å venter på lønn hver eneste gang. OK slutt på verdens lengste parantes). I tillegg har hevelsen gått ned, den er enda ikke helt borte - men snart! Og resultatet blir virkelig så fint. Ansiktet mitt har fått en litt annen symmetri, litt mer som det "skal være". 

Ellers da? Jeg er hos Stine Mari, vi skal ut å spise litt i kveld. Siden operasjonen har jeg gått ned i vekt, det har jeg egentlig ikke hatt noe imot da et par kilo fra eller til ikke utgjør den store forskjellen hos meg, men vekten fortsetter å peke nedover og jeg skal klare 5 uker til uten fast føde.. DET er ikke bra, men man mister totalt motivasjon til å lage mat når ALT må kjøres i blenderen først. Men - det er positivt å ha vendt seg av godteri, jeg var virkelig avhengig rett før operasjonen. Og godteri i blendere orker jeg ikke, haha. 

Gode gamle selvutløserbilder! Jeg er enda i den jævla genseren som skjuler kjeven min, haha. Men som dere ser er ansiktet bedre. 

Dette er et sitat fra boken min som Stine faktisk har rammet inn.. Så koselig :) 


Nå blir det en tur på resturanten BARK! De har den beste fiskesuppen og det er jo det eneste jeg kan spise. 

min kveld i bilder

Kommenter her

Været i nord-norge er skikkelig fint om høsten.. Oslo har bare vært grått og surt de siste ukene, men her skinner solen hver dag. Det er kaldt, men ikke sånn at at det blir ubehagelig. Disse bildene knipset jeg i bilen tidligere i dag, og solen skinte som vanlig. Jeg og Kasper  har kjørt en del rundt om kring, frem og tilbake, som man gjerne gjør når man er i Harstad. Men finnes det noe bedre enn å kjøre bil og høre på god musikk? Det er som om alle tanker og problemer bare forsvinner bak en på veien.. 

Her har jeg forresten ikke sminke på øynenbrynene. De har blitt så fine! I Oslo går jeg fast til Brow Rehab for å ordne dem og er svært fornøyd med det, men nå tok jeg turen innom SpaSpa i Harstad for forming og farge. Jeg gikk til Lise i dag, hun var skikkelig flink og nøye - et lite tips til dere som bor i Harstad :)

Jeg gikk alltid til SpaSpa da jeg var 17-18 år gammel for å ordne vipper, bryn og pleie huden. Jeg blir derfor litt nostalgisk hver gang jeg trer innom dørene der.. Det minner meg om en fin og spennende tid i livet, da bloggen begynte å ta av og jeg ikke ante hva som ventet meg. Da lå jeg på benken over med øynene lukket og drømte om et liv i Oslo. 

(annonselenke) De nye skoene mine.. Er de ikke søte? Til og med mormor lurte på hvor jeg hadde kjøpt dem, haha. Det er altså Nly Shoes, og du finner dem HER. Men om du ønsker å kjøpe burde du være kjapp, de har kun noen få igjen. De er normale i størrelse! ♥  

Nå sitter jeg og Kasper i en slags vinterhage utenfor huset deres - jeg skal svare på mail, og han skal studere. Midt i mellom slagene fikk vi også bestilt billetter til New York, dit reiser vi på nyttårsaften! Men, mer om det siden.. Nå har vi har tent lys, drikker te og hører på jazz, som forresten er den perfekte musikken å jobbe til. Jeg sverger, sliter du med motivasjonen, putt på litt jazz. Da er det umulig å være tiltaksløs!

Den strikka genseren min er fra Calvin Klein. Jeg har bodd i den de siste dagene, jeg prøver å skjule kjeven så godt det lar seg gjøre. Smertene har avtatt litt, men jeg må ha sterke smertestillende flere ganger i døgnet og jeg har dessverre totalt mistet følelsen i haka og underleppa. Det prikker litt der, så da kommer nok følelsen tilbake etterhvert - enn så lenge føles det som om jeg bare har et halvt ansikt. Smertene er mest inne i munnen. I morgen skal jeg fjerne stingene i kinnet :) 

Mer jobb venter! Vi snakkes i morgen. 

video - meg som 15 år gammel

Kommenter her

Dette var en av de første videoene jeg la ut på youtube, år 2010. Haha, jeg var så liten og søt. Og blond! På den tiden så jeg jo ut som en liten dukke, alt skulle være rosa og eventyrlig. Det ble mange provosert av, det krevdes altså ikke mer. Ettersom jeg ikke var slem på bloggen min eller provoserte med vilje, så fant vel folk andre ting å hate på. Som å finne opp rykter om at jeg som 15 år gammel hadde silikon, haha.. Men jeg har nok alltid likt å være litt ekstrem når det kommer til utseende. Jeg ser litt på det som en kunstform, å leke med hår og sminke. Og jeg elsket virkelig barbie, disney og alt som var søtt på den tiden, jeg provoserte ikke som folk trodde. Og jeg er så glad jeg sto for det og sto opp for meg selv tross alt hatet, man skal alltid være seg selv. 

Og til de som kommenterer under at jeg ikke hadde "trengt" skjønnehetsoperasjoner: Nei, så klart hadde jeg ikke trengt dem, men nå er det gjort. Det er ikke vits å rakke ned på utseendet jeg har i dag kun fordi du mener jeg var søtere før. Det er jo også ganske slemt, og legger fokuset på utseendet nok en gang. 

saken har blitt gjenopptatt av politiet!

Kommenter her

Som dere vet ble anmeldelsen av hevnporno-bildet henlagt, og jeg valgte å klage.. Og nå er saken gjenopptatt! Det funket å klage! Jeg som nesten hadde gitt opp alt håp ble virkelig så lettet og nesten rørt, nå har jeg kjempet i snart to år med denne saken..Jeg skal til politiet i starten av november for å få vite mer, og forhåpentligvis blir det dom etterhvert - som så klart er mitt mål. Det er frustrerende å se at exen min som spredte det kan løpe rundt å leve sitt eget liv som om ingenting har skjedd, men nå har jeg enda en gang fått tilbake håpet om rettferdighet. Det bildet ødela så mye for meg, og hadde jeg ikke vært såpass sterk psykisk ville jeg endt opp med å bli dypt deprimert.. Ah, selv om jeg ikke burde ta gledene på forskudd er jeg så lettet for at det finnes en mulighet!

Denne saken har vært plassert som en stor klump i magen de siste to årene, men da jeg fikk denne telefonen fra politiet kunne jeg allerede føle den lette litt. Bare det å bli tatt på alvor av systemet som jeg har følt meg veldig liten mot tidligere, er ett enormt steg i riktig retning. Forhåpentligvis kan all oppmerksomheten rundt denne saken gjøre det enklere for andre som anmelder lignende saker i fremtiden. :-) 

Jeg har lest inn min egen lydbok - hør den her!

Kommenter her

egenreklame

Denne dagen har jeg både gledet og gruet meg til. Gruet meg fordi det er forferdelig å høre sin egen stemme - men gledet meg, for nå kan endelig dere som ikke har lest boken få HØRE den som lydbok! Perfekt for deg som ikke er så glad i å lese, eller av diverse årsaker ikke har mulighet. ♥ 

Jeg har altså lest inn heeeeele boken med min egen stemme, det var både tidskrevende og frustrerende.. Hver gang jeg leste feil, leste for fort eller leste utydelig måtte jeg tilbake å gjøre om hele setningen. Men, jeg er glad og stolt over resultatet nå. Boken er svært personlig for meg, så det hadde føltes feil om en skuespiller hadde gjort samme jobb. 

Du kan kjøpe "Forbilde" som lydbok HER. Du kan høre et utdrag på 1 minutt i samme link. 

Et bilde fra da jeg spilte inn. 

Kommenter her

I går innså jeg noe. Jeg aner ikke noe om hvordan mormor og morfar møttes. Det virker kanskje ikke så spesielt, men begge to lever og jeg har ingen grunn til å ikke vite det. Det er på grunn av at de møttes jeg lever den dag i dag, og jeg aner ingenting om det - eller hvem de var som unge, men kanskje verre, jeg aner ingenting om hvem de er . Vi har et fint forhold hvor vi møtes når vi kan og har det hyggelig, men ikke noe annet. Jeg ringer ikke, og når vi først snakker har jeg ofte sett på klokken og hatt "viktigere ting å gjøre" - som da er å henge med venner, eller henge med meg selv, eller sånt som man dessverre er opptatt av når man er ung. 

Jeg har vært heldig og har friske besteforeldre på begge sider av familien. Død og sykdom har virket - og virker enda - ganske fjernt. Da morfar havnet på sykehus for noen år siden og jeg besøkte han knakk jeg totalt sammen. Jeg klarte ikke å gi han klem og måtte bli tatt ut på gangen av mamma, som ikke forsto hvorfor jeg tok sånn på vei. Det forsto ikke jeg heller, men tydeligvis takler jeg svært dårlig når virkeligheten treffer meg i ansiktet. Han har vært på sykehus flere ganger etter det, men jeg har vært i Oslo og har ikke hatt mulighet til å komme. Noe som er en løgn, jeg har hatt mulighet, jeg har valgt å ikke komme fordi jeg ikke har hatt tid.. Jeg føler meg som et forferdelig menneske når jeg skriver det, men sånn har jeg tenkt.  

Dårlig samvittighet for alt mulig kom til overflaten, blant annet alle gangene morfar har prøvd å stryke meg over kinnet når jeg har vært på besøk for å vise at han er glad i meg, og jeg har snudd hodet litt unna. Eller alle gangene han kom med sjokolade hjem til oss, og jeg ikke ville ha sjokolade eller besøk, så jeg oppholdt meg på rommet. Nå kommer han ikke så mye på besøk lengre, og han har ikke prøvd å stryke meg over kinnet på veldig lenge. Det føles rart. 

Morfar har blitt eldre, og det er skikkelig rart å se. Det er vanskelig å se, og derfor skygger jeg litt unna hele greia. Dere tror kanskje at jeg er flink til å takle følelser og alt sånn, men det er tvert imot, jeg er flink til å skrive om følelser men med en gang noe blir vanskelig skyver jeg det bort. Det takler jeg alene, i mitt stille sinn. Og så angrer jeg etterpå. 

Uansett. Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget, jeg dro i alle fall til mormor og morfar i dag, og nå vet jeg hvordan de møttes..♥ Ring besteforeldrene deres I DAG om dere enda har dem. Du kommer ikke til å angre på tid du brukte med dem du er glad i. 

♥ Fine morfar og meg for mange år siden ♥

disse extensionene bruker jeg

Kommenter her

annonse

Et lite utvalg av alle de ulike frisyrene jeg har hatt - med Luxushair sine extensions på hodet. 

Som dere sikkert husker har jeg brukt clip on extensions fra Luxushair i flere år. Idiot som jeg var tok jeg en pause fra disse og begynte med tape, det ødela håret mitt totalt og jeg har det siste halve året brukt parykk. Nå har jeg sånn smått begynt å bruke clip on igjen litt her og der - først på Sri Lanka, og nå her hjemme i Harstad. Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg liker luxushair, og kvaliteten blir bare bedre for hvert år som går. ♥ 

Til venste er jeg uten clip on, til høyre er jeg med. Ganske fantastisk, ikke sant? Jeg bruker farge #100 og deluxe extensions i 35 cm. Det koster nå 799 kr :-) De bærer litt preg av å ha vært på Sri Lanka en uke, men kvaliteten er enda like fin. Bare litt bustete, hehe. 

Jeg elsker jo å dulle med håret, og clip on er et perfekt alternativ for deg som vil ha det lille ekstra - for eksempel om håret ditt er tynt eller du vil ha masse volum til fest. Du kan så klart bruke det hver dag også! Men om du vil ha mye lengre hår og ikke bare tykkelse anbefaler jeg å kjøpe to pakker. En pakke holder for meg nå som mitt eget hår begynner å få litt lengde, men da må jeg bruke deluxe (som jeg også synes har best kvalitet). Jeg bruker som sagt farge #100 nå, men er også veldig fan av farge #20. Dere kan sjekke ut fargekartet her, hvis noen er interessert :-) Jeg har hatt alle mulige hårfarger og finner alltid noe som passer hos Luxushair.

En remse med hår ser slik ut. 

Luxushair har alltid fri frakt på kjøp over 499 kr, og om du ønsker er det mulig å kjøpe nå, men utsette betalingen til desember. Når jeg har håret oppsatt bruker jeg forresten denne hestehalen. Også i farge #100! 

Dere kan sjekke ut alle utvalgene luxushair har av clip on HER. De selger tape også, det finner du HER. Jeg må likevel slå et slag for clip on.. Det ødelegger ikke noe av ditt eget hår :-) 

halloween inspo

Kommenter her

Jeg sitter å ser igjennom alt jeg har vært på Halloween tidligere år og funderer på hva jeg skal finne på som er nytt.. Jeg har liksom toppet meg selv år etter år, og nå er det vanskelig å nå nye høyder. Eller: flere år på rad var jeg bare "sexy", altså sykepleier, sailor, politi, alice i eventyrland osv. De to siste årene har jeg vært mer skummel og det er noe slikt jeg vil sikte meg inn på i år. 

Om noen av dere der ute er gode på spesial-effekt sminke, så kontakt meg gjerne på instagram! Det hadde jeg blitt veldig glad for :-)

Denne sjuke looken ble laget av @elizabethandreamua. Loved it! 

høstens fineste nyheter!

Kommenter her

annonse

Mitt forhold til sminke er som følger: jeg er ikke kjempegod på det, men jeg er veldig glad i å se på youtube-sminkevideoer og ønske at jeg var god på det. Jeg eksperimenterer sjeldent, og jeg er et vanemenneske - jeg kunne fort endt opp med de samme produktene år etter år. Hadde det ikke vært for at jeg er blogger og at min jobb faktisk er å teste nye ting, ville jeg nok enda ha brukt solpudder fra Isadora i hele ansiktet slik jeg gjorde på ungdomsskolen. 

Hver måned får jeg tilsendt en haug av produkter fra Coverbrands som jeg tester for å finne ut hvilke jeg vil skrive om. Enkelte måneder blir det innlegg om nye favoritter, andre ganger ikke - rett og slett fordi jeg vil være ærlig med dere, og liker jeg ikke produktet havner det ikke på bloggen. Denne måneden var en av de sjeldne, for jeg har testet så mye kult den siste tiden! Og så har jeg oppdaget et par nye merker også..

Merke: OH K! 
Et prisbelønnet merke inspirert av Korea. Fokuserer på morsomme produkter med søte forpakninger, og tester ikke på dyr. 


♥ Bubble sheet mask er en maske som skummer når den kommer i kontakt med huden. Dere har garantert sett det på virale videoer rundt omkring! Skikkelig morsomt, og en perfekt gave å legge i julekalender eller goodiebag til en venninne (om man nå skal tenke så langt frem).

Cooling Eye Pads er som sendt fra HIMMELEN til meg! Jeg har sett dette produktet på instagram litt her og der, men aldri tenkt at det er noe jeg ønsker meg eller trenger før jeg testet det selv og ble helt frelst. Den er kort fortalt designet for å redusere hovenhet under øynene, så ser du mer opplagt ut. Elsker å bruke den før jeg drar ut, og så koster den bare 59,-! 


MERKE: BodyBoom
En kroppskrubb laget av den fineste kaffe og naturlige råvarer i verden. Alle produktene jeg har testet lukter helt fantastisk.. 

Coffee Scrub - Party coconut er gull verdt før en tur på byen, for eksempel. Jeg elsker kokos og det kan være derfor den har blitt en favoritt, men om du skrubber kropp og ansikt med denne før en tur ut vil du faktisk ikke trenge parfyme. Den lukter ikke intenst, men akkurat nok. Man kan kjenne at den er god kvalitet, og definitivt en perfekt gave til mor / svigermor / venninne. 

♥ COFFEE SCRUB - VIGOROUS MINT brukte jeg opp før jeg rakk å gjøre dette innlegget, så jeg måtte kjøpe meg en ny selv - og det kommer jeg til å fortsette med. Denne lukter mint og er litt mindre i størrelse, og føles på en måte "freshere" enn nevnte coconut over. Det kommer vel litt an på hva slags lukt du liker, jeg personlig kan godt variere litt. 

Merke: GLOV
Ett nytt merke innen sminkefjerning.

GLOV ON-THE-GO. Denne microfiberkluten er genial. Den fjerner sminke med kun vann! Den tar ingen plass og kan derfor fint være med litt over alt, og det er så forfriskende å slippe å tenke på masse produkter kun for et enkelt formål. 

ANDRE NYHETER
Litt diverse nyheter fra merker jeg allerede var kjent med, men som nylig har fått fast plass hos meg.

Barry M lipkit. Leppestifter eller glosser fra Barry M har jeg nesten alltid med meg, uansett hvor jeg går. Her får du både en matt leppestift og matchende lipliner i samme pakke, sammenlignet med Kylie Lipkit koster det 1/3, og er i bedre kvalitet (etter min mening). Nå for tiden er fargen "go to" min favoritt, elsker den! Ofra x Nikkie Tutorials Glazed Donut Highlighter. På snakk om Youtubere jeg elsker så er Nikkie en av dem, og nå har hun gått sammen med Ofra for å lage litt egen sminke. Denne highlighteren er perfekt for veldig lyse hudtoner. 

♥  In the Balm of your hand Volum  2 -  er en palett med litt alt mulig, som kort fortalt inneholder bestselgerne til the balm. Solpudder, highlighter, blush og skygger i en. Alle disse er jo favoritter hos meg fra før av, men hver for seg - så hvorfor ikke samle alt i ett? Jeg vil nok påstå denne egner seg perfekt som julegave eller  bursdagsgave, men for meg personlig foretrekker jeg å ha dem hver for seg.. Av en eller annen grunn. 

 


Beauty Made Easy All Over Moisture Stick - denne egner seg perfekt for knær, albuer hæler og generelt hudområder som oftest blir tørre. Enklere enn vanlig fuktighetskrem og perfekt i treningsbaggen, for eksempel. 

Kos dere med tipsene, og sjekk ut alt av nyheter HER💋  Husk at coverbrands alltid har fri frakt og 1-3 dagers levering! 

 

alle sidene av alt jeg er

Kommenter her

Jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive dette innlegget på rett måte. Jeg tror ikke det er mulig. Jeg skriver, så fjerner jeg igjen. Ikke skriv det, det blir for personlig. Men jeg føler på så mye som jeg har lyst til å dele.

Som dere allerede vet fikk foreldrene mine meg da de var ganske unge. Akkurat nå er jeg like gammel som det mamma var da hun fødte meg, 22 år gammel. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er veldig ungt, for jeg kunne aldri sett for meg å få et barn på dette stadiet i livet. Men, foreldrene mine gjorde. Ingen av dem var ferdig utdannet og jeg ble født inn i en tilværelse hvor vi ikke akkurat badet i penger - de valgte at mamma skulle være hjemme med meg for at jeg skulle ha det best mulig, for i følge mamma og pappa ville jeg få mer utbytte av to tilstedeværende foreldre enn to foreldre som jobbet seg ihjel. Jeg var ikke et av de barna som dro på hytta i helgene, for hytte hadde vi ikke. Jeg dro ikke på ferie med familien før jeg ble 6 år gammel, og da skulle det ta flere år før vi gjorde det neste gang - noe "all inclusive" ferier til Gran Canaria som mine klassekamerater gjorde var det ikke snakk om. Etterhvert ble jeg eldre og venner fikk scooter av foreldrene sine, så lappen, kanskje bil, canada goose når det ble vinter og den nyeste iphonen. Jeg hadde ingen av disse tingene, og jo eldre jeg ble, jo mer skammet jeg meg over alle tingene jeg ikke hadde - som "alle andre" så ut til å ha. Det trengte ikke å være verre enn det nyeste antrekket fra Bik Bok. Hele jentegjengen hadde, men ikke meg. Føltes det som. 

Huset jeg vokste opp i. Det ser sikkert veldig fint ut, og utenfra er det det, men ofte var det så kaldt der at det var frost på vinduene fra innsiden, haha.. 

I store deler av oppveksten min bodde jeg og familien min i et ganske gammelt hus som trengte en del oppussing, uten at vi hadde mulighet til å gjøre dette. Jeg husker en gang jeg skulle få en gutt på besøk - en gutt som senere ble kjæresten min - og han sa "så stygt hus dere har", og en annen gang fikk jeg slengt en lignende kommentar om bilen vår. Istedenfor å bli sur på denne gutten ble jeg sur på meg selv og mitt eget liv, denne gutten hadde en velstående (og helt fraværende og ukjærlig) far, og tok vel ut sine problemer på meg. Men likevel, jeg så ikke det - jeg så bare det fine huset, den fine bilen, de dyre feriene, alle klærne.. men aldri noe til faren hans, og det tenkte jeg ikke på. Jeg brukte store deler av min ungdomsstid på å skjule hvordan jeg hadde det hjemme - men hvordan var nå det? Jeg hadde jo verdens beste og tryggeste familie, som virkelig har gjort alt for at jeg skal lykkes i verden. Og det har jeg jo gjort. De har gitt meg noe penger aldri kan kjøpe, og det er trygghet i meg selv som har gjort at jeg turte å satse på det jeg vil. Verdens beste familie.

Jeg har brukt store deler av min oppvekst på å "skjule" den jeg er og hvor jeg kommer fra. At jeg ikke hadde det samme som "alle andre". Dette utviklet seg til at jeg hadde komplekser for alt mulig - hvordan jeg så ut, klærne jeg ikke hadde, iphonen jeg ikke hadde råd til, hytta vi ikke kunne dra til i helgene, feriene jeg ikke kunne dra på, istedenfor å være glad for alt jeg faktisk hadde. Jeg har egentlig aldri følt meg helt elsket og akseptert for all bagasjen jeg har, og tingene som har formet meg til å bli den jeg er - før nå. 

Man aksepterer den kjærligheten man tror man fortjener, og nå har jeg for første gang i mitt liv virkelig klart å åpne meg for et annet menneske som ser meg. Hele meg. Alt som har formet meg til å ta valgene jeg har tatt, de dumme tingene jeg har gjort, og potensialet i alt jeg kan bli. Dette innlegget skulle egentlig ikke bli en kjærlighetserklærling, men jeg har funnet verdens fineste kjæreste som er så god mot både meg og familien min, som er oppriktig interessert i å bli kjent med alle sidene av meg og ikke de "glamorøse", og han har fått meg til å se alle sidene av meg. Ekte kjærlighet er en som får deg til å elske deg selv. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men når han ser på meg når jeg er på mitt "styggeste" og jeg likevel føler meg som verdens fineste, når jeg vet jeg kunne mistet alt av økonomisk verdi men  likevel hatt han, når jeg bare vet hvor sikker den kjærligheten er til tross for alle mine "svakheter".. Den er ubeskrivelig. 

For ikke å snakke om forholdet jeg har fått til foreldrene mine de siste årene. Jeg kunne aldri ha byttet ut dem eller oppveksten min mot noe. Og nå som mamma og pappa har fint hus, fin bil, vi har vært på fine ferier og alt det der merker jeg at det har absolutt ingenting å si. Det er hyggelig, men det er ikke definerende og grunnen til at jeg står så sterkt i alt, handlet om kjærligheten jeg fikk fra mamma og pappa - ikke hvilken iPhone jeg hadde.

Meg og pappa tidligere i dag (som aldri vil være normal på bilder, hehe)

Uansett. Jeg ville bare dere skulle vite at når dere leser om mitt "perfekte" liv hvor jeg har penger og gjør mye gøy, jeg tar det ikke for gitt i det hele tatt - men jeg legger ikke for mye verdi i det heller. Jeg vet hvordan det er å ikke ha økonomi til å gjøre ting som andre ser på som helt normalt. Jeg er lei meg om noen av dere er i den situasjonen nå. Og jeg håper dere vet at jeg hver dag er takknemlig for det jeg har - virkelig. 

Jeg har prøvd å "skyve bort" mye av det som har preget meg. Men det er jo nettopp det; kanskje ikke all verdens med penger, men all verdens av kjærlighet og rom for å vokse. Nydelig natur rundt meg, sauer, fjøsen, havet, måkene, dyr, mamma og pappa, få venner men mye fantasi, lav i høyde men høye mål. 

POENGET: Jeg håper dere vet at alle som mobber dere for å ikke ha de nyeste og kuleste tingene er noen idioter. Og det inkluderer om du mobber deg sjæl, for du fortjener bedre enn som så. Og du fortjener en som elsker deg slik min familie elsker meg. Bare ikke ta min, for den er opptatt 

jeg skjønner ikke viktige ting

Kommenter her


Endelig hjemme hos mamma og pappa i Harstad. Jeg er like stygg som i går, men i det minste i litt finere omgivelser! Herregud, jeg skrev tidligere at jeg aldri skal klage på mitt eget utseende igjen, og nå føles det nesten som om jeg mener det. Jeg visste ikke at jeg likte kinnbeina mine så godt, før jeg plutselig mistet dem, vil det si. Dere er sikkert lei av å høre meg klage om dette, men jeg personlig synes det er forfriskende å lese om noe annet enn Siv Jensen sitt indianerkostyme og kronikker om "ekte kvinner", som jeg seriøst får opp i facebook-feeden min hver bidige dag. Og, den evige meldingen på innboks "kan du ikke slutte å ta fillers og bry deg om viktigere ting"? Nei beklager, den sammenlagte timen jeg bruker i året på å ta fillers gjør at jeg dessverre ikke har tid til å tenke på noe annet. De resterende 8 764 timene i året tenker jeg også på fillers. Når jeg sover tenker jeg på fillers. IKKE SNAKK OM VIKTIGE TING, JEG HAR IKKE KAPASITET! (Jeg sov kanskje i mattetimene, men ikke da vi lærte om ironi og sarkasme. Håper ikke dere gjorde det, heller). Nord-Norge trenger ikke filter, men jeg slenger på et likevel. Jakken min er fra Zara, (annonselenker)lue HER / sko HER (de er faktisk digge å ha på seg!)

 Da pappa hentet meg sa han "jeg synes du ser fin ut" og vi kan herved konstantere at jeg ikke engang kan stole på min egen far. Eller, han må vel synes jeg ser fin ut siden han har skapt meg, men om vi skal være ærlig ser jeg vel ikke lengre ut slik som han skapte meg uansett - så han kan gjerne si at jeg ser støgg ut, om jeg har forstått nordmenn rett (greit å mobbe jenter som er opptatt av utseendet, og hele den regla der). Uansett, godt å være med mine foreldre! 

venner man har og ikke har

Kommenter her

Dere har virkelig _reddet_ sykdomsperioden min. Jeg har fått så mange gode tips på bøker, filmer, serier, podcaster at jeg absolutt ikke har hatt for lite å gjøre. I forbifarten vil jeg derfor anbefale dere filmen "seven punds" som jeg likte veldig godt, samt podcasten "the mindfull kind". Begge deler var tips fra lesere, så takk skal dere ha! Det ekke noe problem å være hoven når jeg har så fine lesere. JUST KIDDING, det er et jævla problem, men dere gjør det litt bedre.

Er det en ting jeg har lært av å være syk, så er det hvor mange venner jeg ikke har. Jeg har nydelige folk rundt meg som stiller opp på døren om man trenger det og lager suppe, ringer og sender meldinger, (og det er ikke en selvfølge, jeg setter pris på det), men så har man de som ikke gir en lyd fra seg med mindre det er.. fest? Altså, aner dere hvor mange sånne jeg har hatt, og har i livet mitt. Det ante faktisk ikke jeg, før jeg ble syk og ikke kunne være med der det skjer. En SMS er nok, liksom. Jeg forventer ikke så mye mer. Men nå har jeg vært innlagt på sykehuset to ganger i år, første gang det skjedde og folk ikke ga en lyd fra seg tenkte jeg at sånt skjer, folk har sine egne liv og mener ikke noe vondt. Men to ganger er litt sånn... neh. 

Derimot har jeg hatt besøk av mine fine venninner Marte og Sandra i kveld. Vi snakket om alt mulig, og hørte igjennom noen av de nye låtene til Sandra som kommer i løpet av året.. Og mine låter, da. Gøy å få perspektiv fra en venninne som er artist, og en venninne som ikke er det - så får man sett begge sider av saken.

De søte (og gale) hundene til Sandra som også var med på besøk til meg. 

I går ga jeg dere en rabattkode på nelly, men jeg leste at noen av dere ikke fikk åpnet linkene. Så synd! Jeg har dobbeltsjekket og alt skulle være rett, men likevel.. For å gjøre det godt igjen gir jeg dere en eksklusiv rabattkode på nly brands neste helg, så hold utkikk! Den kommer til å gjelde kun for mine lesere. 💋 

pappa-kjeft og kjærlighet

Kommenter her

Dagens sykebilde. Jeg ser enda ut som en hamster, men det går sakte fremover. 

I sta ringte jeg pappa og gråt i telefonen fordi jeg hadde så vondt og er så lei av å ligge inne på et mørkt rom, jeg hadde forventet å få litt sympati tilbake men istedenfor fikk jeg kjeft, haha. Men - siden jeg har verdens beste pappa kommer det fra et sted med masse kjærlighet, han vil bare at jeg skal ta vare på meg selv. De fleste er sykemeldt i mellom 3-5 uker etter en operasjon som jeg har vært igjennom, jeg takket nei til sykemelding fordi jeg ikke klarer å "skuffe" noen ved å ikke jobbe. Trist å si, men uten jobb føler jeg meg verdt ingenting. Planen var å gå tilbake i full jobb på mandag med tv-opptak og studiotid, men vet dere hva? Det er fysisk umulig, og det forstår jeg nå... Etter litt pappa-kjeft i telefonen, vel og merke. Så nå har jeg fått sykemelding i fem dager og reiser hjem. 💋 HARSTAD 💋 

Denne boken har jeg lest de siste dagene, "Conversations with God". Den er helt.. OK. Jeg har lest såpass mye "spirituelle" bøker at jeg har høye krav på den fronten. 

En ny kjole jeg prøvde på i sta. Tro det eller ei, men den var faktisk perfekt å sitte hjemme å være dårlig i. (annonselenke) Den er fra River Island, som sammen med Missguided er mine favorittmerker på nelly. 

Jeg må snart begynne å pakke tingene jeg trenger til reisen.. Som egentlig ikke er så mye. Litt bøker, pc og koseklær. Så er jeg veldig glad fordi kjæresten min er i Harstad nå også (han er derfra), jeg trodde jeg måtte være alene med familien min (som ikke hadde vært ille heller, for all del) men nå får jeg kjærestetid i tillegg. 

mine beste kupp til høsten

Kommenter her

annonselenker

Jeg er ikke den type blogger som lager collager med klær jeg selv shopper - men, nå ligger jeg her syk i sengen, og i all min desperasjon etter ting å gjøre sendte jeg faktisk mail til nelly og spurte om jeg kunne få en rabattkode til dere. And guess what? Det kunne jeg! Koden 15OFF gir deg 15% ekstra rabatt på alle klærne under, som faktisk allerede er satt ned i pris. Du finner hele salget HER

Koden gjelder kun i dag, og gir 15% rabatt på alt som ALLEREDE er nedsatt! Her kommer noen skikkelige kupp, men husk, det gjelder kun i dag 😙 Husk: 15OFF ved check-out!

Denne koster bare 200 kr! Jeg klikket den hjem med en gang. Finnes HER.

En perfekt kjole til julen! Finnes HER. Og prisen? Bare litt over 100 kr :-) 

Enda en fin jumpsuit til julen! Du finner den HER. 

Det siste jeg bestilte hjem var denne kjolen som jeg vurderer på nyttårsaften. Tidligere år har jeg nesten vært litt for pyntet, men denne er en perfekt kombinasjon. Du finner den HER


Husk å sjekk ut hele salget HER. ♥

en dritt dag

Kommenter her

Hei fine dere, og nok en gang - tusen takk for alle ønsker om god bedring. Det varmer!

I dag har jeg en skikkelig dritt dag, uten at jeg trenger å gå så veldig inn på detaljer. Når jeg ligger inne med for mye tid til å tenke kommer det opp ting fra fortiden som jeg helst ikke vil tenke på. Jeg er fullt klar over hvorfor jeg er som jeg er, og hvorfor jeg bryr meg om de tingene jeg bryr meg om: utseende, bekreftelse, å bli sett, å føle kjærlighet.. Og når jeg er i en sårbar situasjon som nå er jeg ikke i stand til å "ta meg sammen", slik jeg vanligvis ville ha vært, eller i det minste ha prøvd på. Anyways.. Jeg må bare få roen i meg. Det er normalt å ikke være på topp etter en operasjon, jeg bare nekter å godta det. 

Her har dere et bilde av meg knipset nå nettopp, rett fra senga - hvor jeg har vært i 20 timer. Et heldig bilde, om jeg skal være ærlig haha. Jeg er enda veldig hoven, ergo mye større bollekinn enn det ser ut som her. En liten bolle. 

 

noen ting jeg har lært om alt og ingenting

Kommenter her

Om to måneder fyller jeg 23 år, og om jeg skal være realistisk betyr det at jeg har levd 1/3 av mitt liv. Og når du har levd 1/3 av livet ditt, begynner du å gjøre ting som å lese igjennom gamle dagbøker, samt tenke over hva jeg har oppnådd så langt, og ikke minst stalke venner fra ungdomsskolen og videregående for å se hva de har oppnådd så langt. Og sammenligne seg. 

Jeg har fått veldig mange spørsmål på hva jeg ville ha fortalt den yngre versjonen av meg selv. Jeg har ikke levd så  lenge, selv om 1/3 kan virke som for mye. Jeg har likevel lært et par ting på mine korte 23 år på jorden som jeg ville ha fortalt den yngre versjonen av meg selv, som forhåpentligvis ville gjort at jeg pustet litt mer med magen. Her kommer en liste, i ikke noen spesiell rekkefølge:

♥ Cellulitter kommer til å føles helt jævlig den første dagen du oppdager dem, men så blir du vandt og det vil på ingen måte ødelegge livet ditt. Strekkmerkene også. Du kommer etterhvert til å referere til dem som "mine strekkmerker" og ikke "de jævla strekkmerkene".

♥ Du kommer til å date mange psykopat før du finner den personen som lærer deg hvordan kjærlighet faktisk skal føles og være. Og når du vet, så vet du.

♥ Jobb er jobb, og mennesker som tjener penger på deg kommer aldri til å bry seg på samme måte som venner og familie. Ta vare på dem, og rådfør deg med dem - og ikke bare de som tar en % av inntekten din. Dette gjelder også de som får noe ut av å være venn med deg, enten det er følgere, goodiebags, klatre over deg for å komme dit de selv vil, osv. Venner du har hatt fra start er gull verdt. 

♥ Du er kanskje besatt av barbie og alt som er rosa akkurat nå, men det kommer til å byttes ut med å bare ville stå i naturen å se på trærne. Slapp av, du kommer enda til å elske alt som er girly og glam - men bare litt lengre bak i rekken av alt det fantastiske på jorden. 

♥ Karrieren din kommer til å være noe du er stolt over, og ser tilbake på med kjærlighet. Forhåpentligvis klarer du å fortsette å være rettferdig, og lære videre tingene du har plukket opp på veien.

♥ Mediter. Masse. Det kommer til å redde deg, og jo før du begynner, jo bedre. Du kommer over den fasen hvor du sovner midt inni etterhvert, og så snart du kommer i kontakt med sjelen din, vil ingenting kunne stoppe deg. 

♥ Du kommer til å møte på en utfordring som knekker deg, nemlig at du ikke kan få barn like enkelt som "alle andre". Men, bare sånn at du vet det; alt håp er ikke ute, selv om det virker sånn i starten. Du finner ut av det tidlig og livet ditt vil balansere seg ut. Hva så om du ikke får barn? Og, hva så om du må adoptere etterhvert? Det kommer til å ta noen måneder, men du finner styrken dypt inni deg et sted. Du kommer deg igjennom dette også.

♥ Foreldrene dine er gull verdt, og du må være snille mot dem. Man velger ikke familien sin, så tenk på hvor heldig du er som fikk akkurat din.


Ah, det var bare noen av mange ting jeg har tenkt på i kveld. Jeg håper dere alle har det bra! 

endelig ute av sykehuset

Kommenter her

Tre sesonger sex and the city senere, og sikker femti runder med blomkålsuppe er jeg endelig ute av sykehuset. På en måte er det deilig å ha en unnskyldning til å ikke gjøre noen ting, skjønner dere hva jeg mener? At jeg bare kan ligge inne i sengen uten å føle på dårlig samvittighet for å ikke være sosial. Jeg har enda en sesong igjen med sex and the city som jeg skal pløye meg igjennom fra min egen seng, og så skal jeg drikke mye smoothie - og kanskje spise litt most banan. Jeg merker jeg savner farmor ganske mye nå, hun pleide å mose all maten min sammen i små biter da jeg var liten, og noe slikt hadde jeg trengt. Fiskeboller most med karri og hvit saus, har dere smakt det? ITS FAB!  

På vei ut av sykehuset, enda i de jævla klærne jeg sjekket inn i, haha. Begynner nesten å se normal ut! 

Dette kommer sikkert til å høres veldig rart ut, men jeg har tidligere operert nesen og hadde såpass "flaks" med resultatet og hevelsene etterpå at jeg i senere tid har tenkt at kirurgi i ansiktet ikke er noen "stor sak". Men OM jeg har tatt det tilbake nå! Jeg skal aldri i mitt liv tukle med noe som har med ansiktet å gjøre igjen - for det ubehaget, og ikke minst de hevelsene jeg har gått igjennom den siste tiden er ikke verdt noe annet enn om man absolutt MÅ. Kirurgen har som sagt fortalt meg at resultatet ble bra men jeg nekter å tro på det, nå som alt er så jævlig. I går måtte jeg få veldig sterke smertestillende kalt oxynorm (?), og til og med det var til liten hjelp. Alle har tydeligvis veldig ulike oppfatninger av smertene fra denne operasjonen, jeg synes hverken silikon eller neseoperasjon var noe vondt, men DETTE.. Au :( 

Og så blomster har jeg fått, en fra Joakim og en fra Kasper♥ Jeg tror jeg har funnet mennene i mitt liv! 

Og så - noe helt annet! Jeg slipper en låt med den svenske, store artisten og youtuberen Joakim Lundell den 10. november. Hvor kult!? Jeg er så glad for at jeg ble spurt, da jeg har fulgt hans karriere i et par år. Låten er i tillegg fin og jeg fikk vist et bredere spekter av stemmen min. Gleder meg til dere får høre!

 

skal jeg le eller gråte

Kommenter her

Jeg er ferdig operert, og det er hverken bedre eller verre enn jeg hadde trodd - faktisk er det akkurat som forventet. Smertene er helt OK, men jeg har totalt mistet følelsen i underleppa og haken. Når jeg spiser suppe, som er det eneste jeg kan spise, søler jeg over alt. Det er suppe, yoghurt og smoothie jeg skal leve på de neste 6 ukene og jeg håper følelsen kommer tilbake etterhvert, om ikke kan dette bli en grisete affære. Jeg har til og med markert i kalenderen hvilken dato jeg endelig kan ha et normalt måltid, og begynner å planlegge hva jeg skal få i meg den dagen.. Jeg tenker pizza! MASSE pizza.

Leppene mine.. Jeg ser ut som noen hentet ut fra programmet "kirurgiske katastrofer". 

HAHAHAHA...

Disse bildene ble tatt i går. Jeg er, tro det eller ei, mye verre i dag. Ansiktet ser ut som en ballong og leppene kan vi ikke engang snakke om. Det er heldigvis midlertidig og jeg har det litt gøy med å titte meg selv i speilet, nå og da. Men hehe.. aldri igjen kirurgi i ansiktet, håper jeg. Faen så ekkelt det er. Resultatet er det vanskelig å si noe om for min egen del, men kirurgen sa det ble veldig fint. Jeg tror ikke på han, det er UMULIG slik jeg ser ut nå. 

Nå blir det sex and the city! Jeg har sett en hel sesong siden jeg ble lagt inn.. Jeg streamer via HBO Nordic :-) 

jeg ble skikkelig redd

Kommenter her

annonselenke

Tidligere skulle jeg ta blodprøver og snakke med en sykepleier om operasjonen i morgen, og kort fortalt: jeg skal få små metallplater inn i kjeven som skal bli boret inn, knekke hele kjeven fremover, og så kan jeg ikke spise fast føde på 6 uker. Den informasjonen var tydeligvis vanskelig for meg å takle, og av en eller annen grunn følte jeg meg plutselig veldig liten, alene og svak. Jeg satt med tårer i øynene og prøvde så hardt jeg kunne å holde gråten inne, jeg ønsker å være sterk og takle dette som en voksen person..I ettertid av mitt lille sammenbrudd har sykepleierene vært helt magiske, de kommer inn på rommet mitt relativt ofte og sjekker at jeg har det bra, slår av en prat og passer på meg. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for det norske helsevesenet akkurat nå! Ja, det har vært kjipt å stå flere måneder på venteliste, men etterhvert har jeg fått hjelp og nå skal jeg endelig operere. Ah, Norge ass. ♥

Om det skulle være av interesse for noen, så er genseren min fra River Island / Nelly, og jeg elsker den. 

Jeg har begynt å grue meg mer og mer, kanskje spesielt til narkosen. Jeg har tidligere hatt en uheldig opplevelse med oppvåkning fra narkose, hvor hele kroppen min var lam i 10-15 sekunder og jeg heller ikke klarte å prate ordentlig samtidig som jeg var fullt tilstede i hodet og hadde massive smerter. Jeg tror ikke det kommer til å skje igjen, men man vet jo aldri. Akkurat nå er jeg fysisk kvalm fordi jeg gruer meg så mye til akkurat det, og ikke minst smertene etter. Men jeg kan ikke kontrollere det, og enn så lenge ser jeg på serier, prøver å slappe av og så får jeg sovepille i kveld. Da slukner jeg forhåpentligvis og sover frem til operasjonen i morgen klokken 07:30.. Ah, ønsk meg lykke til dere.

PS: Det er tydeligvis folk som ringer sykehuset og utgir seg for å være venner av meg. Slutt med det, jeg har nok å tenke på + det er slitsomt for de som jobber her, vil jeg tro. 

PS 2: Jeg har nå funnet et par aktuelle kandidater for assistent-jobben hos meg, men takk til alle som har meldt interesse. Jeg skal ha intervjurunde om en uke og gleder meg veldig! 

INNLAGT PÅ SYKEHUS

Kommenter her

Jeg kan nesten ikke tro det, men plutselig ble det oktober og jeg er innlagt på sykehus for å få operert kjeven. Nå skal jeg ikke lengre ha overbitt! Det har vært en lang prosess og jeg har enda en lang bit å gå, men jeg er et stort steg nærmere å være ferdig. Jeg opererer ikke før i morgen men sjekket inn på sykehuset tidligere i dag, det er egentlig litt deilig å bare sitte her i sengen, og samtidig vite at folk er rundt meg om jeg trenger dem.

 

Enn så lenge har det ikke skjedd så mye. Jeg har fått sett en en animasjon som viser hvordan ansiktet mitt kommer til å se ut etter operasjon, og det blir så fint! Selv om operasjonen er medisinsk kommer den også til å påvirke ansiktet mitt sett i profil, jeg har ikke hatt noen forventinger til det men oj - det blir jo faktisk veldig fint i tillegg, om animasjonen viser sannheten. 

Da jeg kom hit måtte jeg sitte å vente på rommet mitt i tre timer, noe jeg så klart ble litt "irritert" over først ettersom jeg er nervøs nok fra før av. Men, på venterommet ble jeg kjent med en fantastisk gammel dame, som dessverre ble lam fra hoftene og ned sist uke. Det hun elsket mest av alt var å gå turer på fjellet, og nå er hun innlagt her med et liv som totalt har forandret seg.. Det satt virkelig ting i perspektiv, og selv om jeg hater å "bruke" andres sorger for å føle meg bedre selv, kan man lære av å virkelig forstå hvor heldig man er. Nå som jeg er i en periode hvor jeg føler meg litt ensom og alene var det en enormt viktig og fin samtale for meg å ha, med hun gamle damen. Hun sa hun satt pris på å snakke med meg også, det blir jeg glad for.

 

Operasjonen min er klokken 07:30 i morgen og tar cirka to timer. Etter det får jeg morfin og kommer sikkert til å være slått ut et par timer.. Jeg er så spent på hvordan smertene kommer til å bli. Jeg har også fått beskjed om at jeg vil miste litt av nervene i hakepartiet over en periode, wææh. Skummelt, men også litt gøy samtidig, mest fordi jeg ikke aner hva som venter. Jeg skal fortelle dere underveis, sett at dere vil høre da :-) 

det er et mirakel!

Kommenter her

annonse

God søndag, mine fine lesere ♥ 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å poste en update på hvordan det går med hårveksten min før om.. kanskje et par måneder? Jeg er jo vandt til at det går så jævlig treigt. Helt siden jeg var liten har det vært sånn, håret mitt vokser bare ikke. Lillesøsteren min hadde alltid det lengste og tykkeste håret som vokste et par cm i måneden, men for min del holdt det å ta etterveksten hver tredje måned, og egentlig ikke da heller. Jeg kunne sikkert ha gått ett år uten å ta etterveksten, haha.

Men - nå er det tre uker siden jeg farget de mørke røttene mine sist gang, og se på dette!! Man burde kanskje ikke bli så glad for ettervekst, men JEG er det. Herregud som håret mitt vokser om dagen! 

Jeg bruker som dere vet HairCare, det tok to måneder (eller noe sånt) med fast bruk før det plutselig sa PANG! Pillene inneholder blant annet biotin, som er kjent for å styrke hår, hud og negler. Legen min sa faktisk at biotin er det eneste stoffet som funker for hårveksten! Ikke bare vokser håret mitt fortere, men jeg har også fått mer hår, altså det vokser ut nytt hår langs hele hårfestet mitt. Nå har jeg babyhår som jeg aldri har hatt før. Det funker som bare det! 

Jeg har aldri hatt babyhår før, og jeg er så glad det endelig begynner å komme. Tenk å få så mye ekstra hår! 

Det er anbefalt å ta to piller daglig, jeg startet slik men har gått ned til en pille nå som resultatene virkelig har begynt å komme. 

Du kan bestille HairCare her - jeg lover du ikke vil angre! 

ANGST

Kommenter her

Hei dere! Jeg hadde en veldig dårlig dag i går og hadde ikke noe lyst til å blogge - og istedenfor å klage og skrive triste innlegg holder jeg kjeft til jeg føler meg bedre. Well, det viser seg at i dag også ble skikkelig dritt haha.. Burde man holde seg unna blogg da, eller vil man lese om alt som er litt vanskelig også? Jeg aner jo ikke hva som er problemet, kanskje jeg bare gruer meg til å bli innlagt på sykehuset i morgen. Man føler seg sjeldent så alene i verden som da, når man ligger på sykehuset og stirrer i taket med smerter. Og jeg føler meg kanskje litt alene i verden generelt selv om jeg er omgitt av mennesker, delvis fordi jeg har blitt skikkelig plaget med eksistensiell angst igjen, og jeg kjenner ikke noen som er plaget av det samme. Gleder meg til det går over, for jeg håper virkelig ikke dette er noe jeg må ha av-og-på hele livet. Da kommer jeg til å bli gæren på ekte, haha.. Det eneste som funker per nå er faktisk å puste dypt ned i magen og se for seg hvordan pusten går inn i kroppen og fyller lungene. Da blir jeg rolig, der og da. 

Ellers har jeg vært i studio for å spille inn musikk i dag, og nå er jeg på Dajana sitt kontor for å legge litt sminke. Hun kommer ut med bok til uken så vi lager litt morsomme videoer sammen :-) Gøy med så flinke venner!


JEG ER SÅ SINT

Kommenter her

Talen jeg holdt under fakkeltog mot pels i fjor. 

Jeg har ikke klart å blogge om dette før nå, rett og slett fordi jeg ikke ville tro på at det er sant.. Vi har nå en sittende regjering som har valgt å kutte all støtte til frivillige dyrevernsorganisasjoner, og i samme slengen gir 2 millioner kroner til pelsdyrnæringen. Det vil si, 2 millioner kroner til dette:Bilder: NOAH. Jeg klarer ikke dele de verste bildene, det er for tungt å se på..

Jeg vet at de færreste av dere kjøper pels, og det er jeg glad for. Dessverre har den sittende regjeringen en veldig dårlig politikk når det kommer til dyrevern, og jeg er så sint og lei meg at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Annet enn å selvfølgelig oppfordre dere til å kjøpe årets jakke uten pels, og ikke minst gå i fakkeltog mot pels 21 oktober. Dere finner arrangementet her. Dette fakkeltoget er nå viktigere enn noen sinne. Seriøst! 

Det er ingen som fortjener det livet disse dyrene har. Folkens, dette er i Norge. Det finnes INGEN dyr i pelsindustrien som lever verdige liv.  Jeg har kjempet denne kampen i mange år, og jeg kommer ikke til å gi meg. Jeg nekter, rett og slett! Jeg håper vi er MANGE som stiller opp på fakkeltog mot pels (jeg kan dessverre ikke holde tale, da jeg er nylig operert på dette tidspunktet, men jeg stiller så klart opp med fakkel og en haug venner). 

er det rart man blir fucka i hodet?

Kommenter her

inneholder annonselenke

♥ Jeg har ofte fått høre at jeg som er så operert og har så mye dritt presset inn i kroppen sikkert flyter når jeg er i vann, og siden jeg har selvironien på plass bestemte jeg meg for å poste et bilde av min egen kropp og skrive "visse du at havet kommer til å ha mer plast enn fisk før 2050? Jeg gjør min del for miljøet og putter det i kroppen". Og så forstår ikke folk hvor jeg vil med teksten. Den er morsom, og jeg er nødt å tulle med min egen kropp på den måten fordi jeg har dysmorfofobi, og veien å gå ved å akseptere seg selv og ikke minst akseptere tvangstanker om å fikse på utseendet etc er for meg vanskelig. Det er jo åpenbart noe galt med meg, det kan jo alle se, haha. Jeg takler det på min måte og det er ved å for det første tulle om min psykiske tilstand og ikke minst finne små, kanskje rare ting ved meg selv som blir vakkert nettopp fordi det er særegent. Jeg er et resultat av vår tid, tragisk nok. Heldigvis har jeg fantastiske folk rundt meg som hjelper meg å se det vakre i meg som gjør meg unik, og i mellomtiden kan de alle bruke meg som livbøyle om vi synker på en båt og silikonet mitt holder oss flytende. 

♥ Jeg trenger personlig assistent. Om du kunne passet, send meg melding på instagram! Må bo i Oslo og ikke ha annen jobb eller studie, da det er en fulltidsjobb. LOL jeg er så nørd, haha. Men jeg trenger det skikkelig. 

♥ For litt siden var jeg hos en kompis som hadde malt et bilde helt selv, resultatet ble veldig bra og maleriet henger nå hjemme hos han. Kanskje ikke noe spesielt ved det, men dette er en mann som er relativt aktiv på sosiale medier, men likevel hadde han ikke postet et eneste bilde av at han malte eller hvordan bildet til slutt endte opp. Det fikk meg til å tenke på alt man gjør "bare" for å kunne poste om det eller legge det ut noe sted, og hvor viktig det er å gjøre kreative og selvutviklende ting for sin egen del, som man ikke minst holder for seg selv. Det er jo da man faktisk får noe ut av det. Sitter du på gulvet og maler med et glass vin fordi du elsker det eller fordi du vil legge det ut på sosiale medier? 

♥ I morges da jeg våknet var jeg enda full fra kvelden før. Jeg måtte le av meg selv da jeg sjanglet meg ut av sengen klokken 07:00 i morges og knapt klarte å møte mitt eget speilbilde uten å få en eksistensiell krise. Hele rommet snurret rundt, jeg hadde dundrende hodepine og lurte på hvorfor i helvete jeg har begynt å drikke igjen. En gang i måneden holder for meg, og da blir jeg helt knekt etterpå. Enten må jeg slutte å drikke helt, eller så må jeg drikke mer for å bli vandt til dette. Jeg ble sittende på det varme badegulvet i to timer før jeg klarte å komme meg noe sted, med tanker som "jeg er fortsatt full og mest sannsynlig kommer jeg alltid til å være det", for slik føltes formen. Dessuten har jeg vært litt smådeppa i hele dag, men må bare minne meg på om at det er alkoholen som enda sitter igjen. Jeg så forøvrig slik ut:

♥ Jeg gikk tur i dag, ikke for å forbrenne kalorier eller jogge slik man vanligvis gjør, men for å se på trærne og ta på dem. Det høres sikkert fryktelig rart ut men det har en virkelig beroligende effekt på meg, å være i kontakt med trær og planter. Bare se på dem uten å egentlig tenke over hva man ser på, og uten å sette merkelapper på det man ser som "fint" eller "stygt". Bare observere og være tilstede. Så knipset jeg dette bildet av trærne, så jeg var vel ikke helt tilstede likevel.

♥ Jeg så nettopp på facebook at en litt fjern venninne skal ha barn, og plutselig føles det som om "alle" rundt meg etablerer seg og stifter familie. Eller, ikke alle, for de aller fleste lever jo ganske lignende liv som meg - men Tinashe skal ha barn nummer to, nå en gammel klassevenninne, en av mine nærmeste venninner i Harstad er gravid osv. Akkurat nå er jeg eldre enn mamma var da hun fikk meg, det er sinnsykt å tenke på. Mamma var 12 da hun fikk meg. Neida, hun var 22. Uansett: all denne eksponeringen for barn og graviditet gjør at jeg blir litt trist over at min egen situasjon er så vanskelig og at jeg kommer til å slite så mye med å få barn en eller annen gang - det er absolutt ikke noe jeg ønsker meg nå, og jeg kan gjerne vente 10-15 år til med egne barn, men jeg har som sagt kun en fungerende eggstokk og den fungerer sånn halvveis og jeg er 22 år gammel, det kommer bare til å bli vanskeligere og verre og det stresser meg litt. Så ja, det har jeg tenkt mye på de siste dagene og ikke minst vært ganske trist for. Irriterende, for det er jo ikke noe poeng å "grue" seg på forskudd over noe jeg uansett ikke kan kontrollere. 

♥ Til å elske rosa som farge eier jeg svært få rosa plagg. Jeg synes ikke rosa klær er noe fint, og ikke minst ser jeg stygg ut med rosa klær fordi det får frem en slags.. rosa tone i ansiktet mitt, haha. Men denne genseren er en favoritt! Jeg har brukt den i hele dag, og jeg skal bruke den i morgen også (slik det alltid blir når jeg får favorittplagg). Du finner den her, og nå er den på 60% avslag. 

♥ På snakk om rosa, nye negler har jeg også. Jeg ordner dem på Lashroom! På bildet holder jeg rundt den mest unødvendige, dyre tingen jeg eier, nemlig en nøkkelring fra Prada. Jeg husker ikke hvor mye den kostet men jeg husker at pappa ristet på hodet.

♥ Jeg har skaffet meg Jodel og leste nettopp at jeg er stygg i virkeligheten. Er det fuckings rart man har dysmorfofobi lurer nå jeg på, haha. TENK DERE SELV! Tenk dere hvordan det er å gå ut døren, usminket og sløv, for å så lese en anonym kommentar fra noen som har sett deg om hvor stygg du er. Enda verre, noen skrev at jeg var stygg MED sminke også. Her står man en time på badet og kjemper med utseendet og så hjelper det ikke. LOL! Sånn bortsett fra det synes jeg Jodel er ganske koselig, folk skriver fine ting om fremmede og kommer med masse gode tips, men stygge ting om meg, da. Barneskolen all over again, jo.

VI FEIRER OPERASJONEN MIN

Kommenter her

I dag feirer jeg at overbittet mitt ryker på Tirsdag! Det er hengt opp bilder, bestilt kake og kjøpt inn masse alkohol til totalt 20 gjester som kommer innom i kveld. Og, så har jo Joakim bursdag - men han feirer vi videre igjennom helgen, etter hans eget ønske. Om ikke ville denne kvelden handlet kun om ham, ofc :-) 


Bilder av overbittet, haha..

Fetisha har ordnet håret mitt, kjolen er gammel fra Zara. Nå har de første gjestene ankommet (jeg skrev omkommet først, men det blir ikke før senere i kveld lol), og jeg må kjappe meg litt her. SMASK! 

 

sommerfugler i magen på ekte

Kommenter her

annonselenker

Hallo mine venner! Hvordan har dere det i dag? 😊 Jeg har det fint! Jeg holder på å fikse og ordne litt hjemme for i kveld skal jeg ha fest av to anledninger: dette er siste helgen min med overbitt (på tirsdag opererer jeg!) og Joakim fyller 25 år. Gratulerer til min beste venn ❤ Så, i kveld er det party, og jeg er for første gang på et par dager helt uthvilt. 

Jeg har alltid vært en tenker, og bekymrer meg derfor mye over ting jeg ikke kan kontrollere. Som hva andre mener om meg, døden, hvordan de jeg er glad i har det, osv. På natten er det verst. De plagene har avtatt litt etter jeg begynte å meditere og har klart å distansere meg litt fra tankene mine (tips: prøv appen "headspace" om du vil lære deg å meditere, det krever faktisk litt), men det er likevel dager hvor klumpen i magen tar overhånd. Dette holder meg ofte våken og i perioder sliter meg med søvn. Når jeg har kjæresten min i samme seng og ikke flere tusen kilometer unna sovner jeg med en gang, men når jeg er alene blir det verre. MEN! I går fikk jeg ikke sove av en helt annen grunn. Jeg hadde ville sommerfugler i magen på grunn av alt som skjer for tiden..Den følelsen har jeg ikke hatt på lenge. Altså, mine største drømmer går i oppfyllelse! Og alt slippes i Januar :-) 

Jeg måtte bare skrive litt fra meg før vi setter i gang med innlegget på "ordentlig". Dere ser ut til å like "min dag i bilder" så da kjører vi på med en miniversjon av det! Bildet over er knipset nå nettopp. Oslo er så jævlig bra, jeg elsker byen jeg bor i. Om noen snakker stygt om Oslo tar jeg det personlig, haha.. Og skjorten er forresten et skikkelig kupp. Jeg har brukt den i flere måneder og den er av lik kvalitet som en dyr skjorte (da sammenligner jeg med de jeg har fra Acne som koster over 1000 kr). Du finner den HER. Buksen er Vero Moda. 
 

Jeg og Fetisha møttes på Steam tidligere i formiddag, en cafe jeg alltid ender opp på når alt annet er stengt. Spiser alltid glutenfri muffins med bringebær, drikker smoothien "bring meg bær" og en kaffemocha på siden. 😍

Seriøst, prøv denne muffinsen om du liker bringebær. Jeg elsker det, og denne er best av alle. 

Min kjære Fetisha. Vi snakket om alt mellom himmel og jord, som endte med at vi lo så mye at Fetisha tisset på seg. Typisk, haha.. 

Jakken min er utsolgt i akkurat denne fargen, men du finner den i sort HER. Den er ganske varm, og i tillegg helt nydelig - jeg fikk til og med et kompliment for den på bussen! Jeg skulle ønske jeg turte å gjøre sånn mot fremmede, bare gi komplimenter uten grunn. Jeg tenker så mye fint om folk jeg ser rundt meg, men jeg klarer ikke si noe fordi jeg ikke tør. Hva er jeg redd for..? Så klart blir ingen sinte for komplimenter. 

I anledning at jeg opererer underkjeven på tirsdag har jeg vært to turer innom tannlegen. Jeg går til Tannlege Svein Høimyr, og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Hele prosessen med regulering har nesten blitt enkelt, grunnet hvor flinke de er der. Nå er jeg halvveis, på tirsdag er som sagt operasjonen og så er det bare 6 måneder igjen..

Nå skal jeg beundre Oslo litt fra verandaen - jeg har to leiligheter, denne har dere ikke sett før, men mest fordi jeg vil holde gale stalkers unna (som jeg dessverre har i den andre). Vi snakkes senere! 

min dag i bilder

Kommenter her

Herregud, takk for fine tilbakemeldinger på sist innlegg. Det rørte meg virkelig at dere ser hva jeg prøver å vise - nemlig det vakre i oss alle, det som bare er der, uten å nødvendigvis måtte påpeke såkalte "feil" for å vise at man er bra nok. Vanskelig å formulere, enklere å vise. Takk for at dere forstår meg. 

Dere ser ut til å like når jeg deler dagen min i bilder og litt kort tekst, så here we go! :-) 

Jeg, Charlotte og Joakim dro innom Push Wagner for å kjøpe et nytt bilde til meg. Jeg har lånt et fra samme kunstner av Odd Magnus og Tinashe i et par måneder, men de skal ha visning på leiligheten sin og trengte det igjen. Jeg har blitt så glad i det bildet at jeg rett og slett måtte ha et som bare mitt. 

.. Og slik ble det! Jeg klarte faktisk å henge det opp selve, det er nesten for godt til å være sant og jeg er derfor konstant redd det skal falle av hengslene. Det skjer sikkert hvert sekund, haha. Det hadde vært så typisk meg at dere aner ikke engang.. En gang falt et stort bilde ned fra veggene her og traff meg i hodet og knuste over alt. Faller det, må det så klart falle i hodet mitt.

Jeg og Joakim dro på Millas Boutique, favoritten min på interiør i Oslo. Der kjøpte vi bursdagsgave til J som fyller hele 25 år i morgen! Litt kjedelig at han for det første fikk velge sin egen gave og at han ikke fikk den pakket inn, men han ble glad likevel. 

Jeg fikk også siklet litt over denne boken som jeg ønsker meg skikkelig.. Kim, ass. Hun er så vakker. Burdagsgaveønske for min egen del, selv om det enda er et par måneder til.

Vi har gått litt rundt i Oslo, og i dag var faktisk høsten ganske grei. Fine farger, fin luft, vonde minner som man gjemmer og legger lokk på og drar opp igjen de kveldene man er alene og vil gråte. You know, life.

Turen gikk videre til Pascal hvor jeg bestilte en kake til en fest jeg skal ha i helgen. Jeg skal faktisk feire at jeg ikke skal ha overbitt lengre, haha. På tirsdag operer jeg, og i den anledning blir det et "no more overbitt"-party for meg og et knippe av nære venner.

.. Nå sitter jeg her og spiser godteri. Og samtidig, halvveis ned i godteriposen tenkte jeg.. Om så mange først skal snakke om hva jeg gjør og bry seg om tingene jeg driver med, så burde jeg gjøre kule ting. Det er greit å la seg irritere over folk som har en stor stemme og en plattform som når ut til mange, men bruker den kun til sin egen fordel for å tjene penger. Og jeg forstår at man må ta visse steg for å komme seg opp og frem, og for å holde seg aktuell. Men jeg føler genuint at mennesker som når ut til mange og bruker plattformen sin på bare tull, er egoistiske og grunne mennesker. There, I said it. Og all denne filosoferingen som et resultat av godteri? Wow.

Nå skal jeg faktisk sove. Faen det blir digg! 

JEG ER

Kommenter her

Jeg er sårbar,
sterk,
overfladisk,
dyp,
kjærlig, 
svak.Jeg er takknemlig, 
såret, 
preget,
undrende, 
kompleks. 


Jeg er søster,
datter, 
barnebarn,
forbilde, 
hatet,
elsket.


Jeg er kjæreste, 
nabo, 
hore,
bimbo,
dum,
vakker,
skjør,
stygg.


Jeg er kvinne,
ung,
naiv,
mislikt, 
nedverdiget,
oppløftet,
usikker, 
uendelig.Jeg er,
perfekt. 

et psykisk fengsel

Kommenter her

På mange måter har jeg skapt mitt eget fengsel. Jeg har hatt extensions, løsvipper, løsnegler og hele pakken i flere år. Det innebærer at ting som å hoppe i bassenget når man er på ferie utgår, for da ødelegger man jo håret som koster flere tusen kroner. Ta det av? Ikke aktuelt. Kjøre bil uten taket på? Nei, det går heller ikke, håret kan falle av. Gnikke seg i øynene? Løsvippene kommer i veien. Spise griste mat? Nei, kan ødelegge sminken. Ligge med noen og bli dratt i håret? Nope. Så, da sitter man der, i sitt eget psykiske fengsel. Stivpyntet og deprimert, fordi man egentlig liker å hoppe i bassenget men er for opptatt med å gre håret. 

Mange kan nok være både begge deler. Pyntet noen ganger, og litt mer spontane andre ganger. Slik har ikke jeg vært. Jeg har vært så redd for at noen skal se meg på mitt "styggeste" - som da i mitt hode har vært uten sminke og uten extensions, og dømme meg utifra det. Slutte å lese bloggen min, kanskje? Slutte å følge meg om man ser hvordan jeg "egentlig" ser ut? Du rister kanskje på hodet nå og tenker "skjerp deg, jente". Og det tenker jeg også, bare at det ikke alltid har vært så lett.

Helt til nå. For første gang i mitt liv klarer jeg å være begge deler. Og ikke bare klarer jeg - jeg elsker det. Jeg elsker å pynte meg, men jeg elsker også å være uten. Jeg gleder meg til å fjerne sminken og jeg gleder meg til å ta på.


Jeg har nå et menneske i livet mitt som bryter ned veggene i hodet mitt og løfter opp de tingene jeg hatet ved meg selv. De blir plutselig ting jeg liker, ja - kanskje til og med elsker - fordi en annen person liker dem så godt. De rare tankene mine. Uvanene mine. Delene av kroppen min jeg ikke er så fornøyd med. Kjærlighet.

Et menneske som røsker så grådig hardt i følelsene mine som ingen andre kan, et menneske som er så nysgjerrig på meg og tankene mine og den sårbare siden av meg, et menneske som ser meg, et menneske som synes jeg er like nydelig uten sminke som med, et menneske som jeg faktisk stoler på og tror på, et menneske som får meg til å elske meg, et menneske som får meg til å tro at jeg kan klare alt og dette mennesket er mitt menneske, og det føles så sykt rart og bra og det får meg til å like meg selv og alle feilene jeg har, som plutselig ikke er feil lengre - de er perfekte.

Forelsket, da. 

gi slipp på alt det vonde

Kommenter her

Jeg har en mistanke om at alle som sier de elsker høsten lyver og kun ønsker å framstå som dypere og mer "torturerte" sjeler - du vet, sitte i vinduskarmen og se på bladene som faller fra trærne og natten som senker seg, samtidig som man er.. dype og triste. Vel, sånn er faen ikke jeg. Høsten er gøy og "inspirerende" i nøyaktig to sekunder, når man kjenner den kalde lufta treffe lungene for første gang og blir minnet på "snart jul!" og de få dagene hvor høsten gir oss sol - da er den fin. Man glemmer visst at i 99% av tilfellene er det slik som nå, regn og kaldt. Da jeg gikk hjem i sta med regnet piskende i ansiktet var det ikke mye i meg som minnet om en inspirerende kollasje full av strikkagensere, kakao og filmkvelder, for å si det sånn.

Dessuten minner høsten meg om første skoledag etter sommerferien, en dag som alltid var veldig vanskelig for meg. Nå er det riktignok oktober og ikke august, men august i Harstad minner meg om oktober her. Temperaturen er den samme, og luften føles lik i lungene. Høsten har pleid å sende meg tilbake til en tid jeg vil legge bak meg, men så lenge jeg lar høsten få ha "makt" over meg, nettopp ved å minne meg på disse vonde tingene, så kommer jeg aldri over det heller. Nå prøver jeg å akseptere, og ikke minst huske på at det ikke er en del av meg lenge. Det er fortiden, og jeg kom meg igjennom det fysisk - på tide å gi slipp psykisk også.

Et par bilder fra tidligere i dag, lunsj med Joakim og Fetisha. I regnet.


 tilbake på gamle veier og hater overskrifter

Kommenter her

Finnes det noe som er verre enn å være kvalm? (bortsett fra krig, sult, død, global oppvarming, mobbing, dere skjønner tegninga). De siste dagene har jeg vært så dårlig at jeg ikke har klart noe som helst, annet enn å ligge i sjøstjerne-formasjon i sengen og bedt til Gud om å ta vekk smertene, haha. Jeg er så takknemlig for at jeg vanligvis er frisk og rask. 

Lol jeg har på caps i dag, det kler jeg ikke i det hele tatt innså jeg nå.. Haha. Sånn er det å ha gigantisk hode. Jeg passer ikke noen ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett. De siste dagene da jeg har vært syk var kostholdet litt så som så, derfor må jeg prøve å legge om nå (igjen). Jeg orker ikke fortsette med godteri til alle måltider, det går ikke, jeg merker at kroppen nesten skriker etter å spise sunt. Min tanke om sunt er da altså tydeligvis å drikke juice 😜 Så, jeg nyter dette til en episode med Kardashian, endelig har det kommet nye!! Du kan kjøpe episoder på iTunes forresten, det gjør jeg - men om du er en liten luring og ser ulovlig, funker også ventlyfe.com. 

Kasper dro i morges, og etter å ha vært sammen i 12 dager sammenlagt var det en stor kontrast å plutselig være alene. Jeg hater å sove alene for tiden, før var det dagens høydepunkt - tenk at man kan bli så avhengig av noen, haha.. Og nå er det bare savn. Men, sånn er det med avstandsforhold. Nå er det lenge til vi ses igjen og jeg skal bruke tiden på å jobbe masse og komme inn i litt bedre rutiner med trening og mat i samme slengen! Føler meg som en gris akkurat nå. 

SUPERSALG PÅ ROSA FAVORITTER HOS COVERBRANDS!

Kommenter her

//annonse

Oktober er rosa måned 💘  Det kan man jo ikke annet enn å være glad for! Coverbrands har satt sammen en rekke av deres mest populære rosa produkter som man får 25% rabatt på i hele Oktober. (NB! Ingen rabatt på Rosa Sløyfe produkter). Jeg har selv valgt ut noen av mine rosa favoritter som er på tilbud - hurra! Og dere, husk at Coverbrands alltid har gratis frakt og 365 dagers åpent kjøp. Det er - med god grunn - min favorittnettside for sminke. 
La oss starte med noe av det fineste, nemlig Lilly lashes lush faux lashes. Disse er nesten aldri på tilbud, men nå får du 25% rabatt! Jeg har ikke vippeextensions lengre, og er helt avhengig av å finne gode vipper som ser bra ut og naturlige, samtidig som de gir en glamorøs look. Et skikkelig pluss er at vippene har dødsbra kvalitet og holder i lang tid om du er forsiktig med dem. Absolutt verdt pengene! Og bare sjekk hvor fine de blir;Dådyrøyne deluxe!!! Lilly lashes, folkens. Det er virkelig mitt favorittmerke på vipper om dagen.. 


Hvem elsker ikke highlight? I know I do.. Jeg har valgt ut to favoritter å vise dere i anledning rosa måned. Den ene er Pashion Highlight kit som jeg faktisk har brukt til øyenskygge i dag, under øyenbrynet,  og litt langs neseryggen. Den er seriøst dritbra å bruke til spesielt contouring av nese, uten at jeg helt klarer å peke på hva som gjør den så god akkurat der. Kanskje den fine gløden? 

Den andre favoritten er så klart theBalm Mary- Lou Manizer Den trenger vel knapt en introduksjon da jeg har mast om den i flere år, men ikke uten grunn - for sjekk hvor fint det blir, og den er faktisk på hele 53% rabatt nå: 


OMG! Highlight on fleeeeeeeek. Her kan dere da se theBalm Mary- Lou Manizer på kinnbein, og Pashion Highlight kit under øyenbryn og litt som øyenskygge. Her kan man også se hvor fine vippene er!

Dette bildet er direkte fra dusjen, rett og slett fordi dette er produkter jeg bruker i dusjen hver eneste dag. EOS pomegranate shave gel har jeg brukt i flere år, da jeg var på utkikk etter en krem til barbering som ikke tester på dyr, men samtidig etterlater huden full av fuktighet og ikke minst - skåner deg under barbering. Denne er perfekt! Første gang jeg blogget om denne var i 2011, og siden har jeg brukt den fast. Cocoa Brown Tough stuff er "hemmeligheten" bak en fin og jevn brunfarge om du skal ta selvbruning - noe jeg gjør fra tid til annen. Derfor har jeg den stående i dusjen til enhver tid og gjør det til en rutine å skrubbe meg kjapt hver gang jeg dusjer. Da blir også min egen brunfarge finere. Den fjerner døde hudceller og gjør at fargen sitter lengre.


FAVORITT! 💘 Blogget om den et par ganger før, samt vist den frem på snapchat, nemlig; InstaPlumper gir naturlig fyldigere lepper som holder opptil 8 timer. Den er laget med seks naturlige ingredienser som gir en forstørrende effekt til leppene dine. OBS! Det svir litt i starten, men det er ikke farlig og du vender deg kjapt til det. Til sammenligning er jo Restylane hundre ganger vondere, dette er det naturlige alternativet. Det gir faktisk like gode resultater, bare at InstaPlumper kun varer for en begrenset periode.

Jeg bruker også Burts Bees Pink Grapefruit Lip Balm og EOS strawberry Lip Balm som gir masse pleie og næring til leppene nå som det begynner å bli kaldere i været. :) 

Det er faktisk også rabatt på noen rosa produkter fra GHD denne måneden! Det er skikkelig bra, da GHD nesten aldri er på tilbud. Forøvrig finner du alle rosa favoritter her! 

kjærlighet

Kommenter her


En god blanding av mobilbilder fra verdens beste ferie med verdens beste menneske. Alt var virkelig helt perfekt, bortsett fra at jeg ble veldig syk de to siste dagene. Heldigvis ble jeg godt passet på av Kasper, han var en ENGEL. Jeg måtte reise hjem med omgangssyke og var sikkert ikke helt enkel å ha med å gjøre, jeg kastet opp i taxien på vei til flyplassen (3t kjøretur..) og gråt en del på flyplassen i Sri Lanka. Det var så varmt der, fullt av folk, null system og vi bare "yes hello we have business class where is the business class line??" og vaktene bare "you go with all the others", haha.. Men reisen gikk fint til tross, jeg sov som en stein. 

Dere er kanskje lei av å høre om hvor fint vi har hatt det, så da kan jeg bare trøste dere med at jeg har vært i store smerter siden jeg kom hjem og hatt det helt _jævlig_. Og at Kasper reiser hjem i dag og at vi ikke ser hverandre på et par måneder... Men jeg får leve på minnene en stund. 

Men tusen takk til Lapoint for verdens beste uke!!! 

PARADISE

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Føler meg som en skikkelig kvalm person som absolutt skal legge frem hvor fint jeg har det - men, husk på at livet mitt har vært en del jævlig også, hehe. Jeg føler meg nesten slem som legger ut bilder fra fantastiske Sri Lanka som dere i kalde Norge må se på.. Men jeg klarer selvfølgelig ikke dy meg. I dag regner det, og vi henger rundt på et hotell kun et steinkast unna villaen til Lapoint. Det er skikkelig fint her! Solseng, basseng og strand + litt god mat og drikke. Men jeg savner faktisk litt å bli banket i bølgene under surfingen.. Nå har vi ikke mer igjen av det, så jeg kan ikke si annet enn: jeg må tilbake, men da kanskje til California. En ting er sikkert, Lapoint har mange fine destinasjoner! 

Nå regner det litt, så vi tenker å dra på spa - frem til nå har vi stilt hverandre dilemma-spørsmål fra denne twitteren for å få tiden til å gå. Det er skikkelig gøy og anbefales å gjøre med venner eller kjæreste :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

når du mister løshåret i bølgene

Kommenter her

I dag da vi surfet hadde jeg på meg en sånn clip on hestehale med løshår. Kan jo ikke surfe uten løshår, lol. Uansett, jeg ble tatt av en relativt kraftig bølge og tror dere ikke hestehalen ble dratt med i dragsuget og jeg kom opp fra bølgen med kort hår?! Haha, min første tanke var hvor barbarisk det må se ut for de som eventuelt finner den senere, for det gjorde ikke jeg uansett hvor hardt jeg lette, jeg dykket til og med etter det... Da var det rett og slett bare å tenke "fuck it" og fortsette med surfingen. Jeg driter forøvrig i om jeg må surfe med mitt korte hår, det er faktisk for bildene sin del (siden en fotograf er med hele tiden og jeg vet selv hvilke bilder jeg liker). Nå er jeg dog uten løshår og bildene er derfor også uten.

Uansett så klarte jeg å utfordre meg selv, og kom meg ut til de litt større bølgene i dag. De er forresten sjeldent så stor som de ser ut. Lærte å svinge gjorde jeg også! Nå har vi ikke mer surfing, vi reiser hjem natt til søndag.. Frem til den tid henger vi rundt som turister og slapper av på et hotell vi har forelsket oss helt i, The Fortress. Her betaler man 250 kr per person og får slappe av ved bassenget hele dagen. 

meg uten sminke

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med en gang jeg får litt farge i ansiktet (betakaroten, thank yooou) føler jeg meg komfortabel med å gå uten sminke. Hele tiden. Og da følger liksom håret med på kjøpet, jeg gidder ikke style det heller og føler meg som en ekte surfer fra dag to, haha. Jeg føler meg så fresh og fin her. All den sunne maten, all treningen, all kjærligheten og tid med den fineste gutten jeg vet om.. Kunne man hatt det bedre? Jeg burde egentlig ikke ha det bra nå, det er mange ting som ligger å skurrer i hodet men jeg klarer å overdøve det med all lykken. Haha, jeg føler meg som Kasper,han er i så godt humør hele tiden og jeg tenker bare hvordan faen er det mulig. Det har smittet over! 

Det har vært nok en fantastisk dag på Sri Lanka. Jeg her forelsket i dette stedet. Seriøst, dra hit!!! Enten på surfecamp eller bare ferie. Stedet er utrolig og alle er så snille ♥ I morgen er det surfefri og vi skal ha en dag som turister. Cant wait! 

ser jeg virkelig sånn ut

Kommenter her

reklame

Jeg skal love dere at jeg har ledd (og nesten grått, "ser jeg virkelig sånn ut!?") når jeg har bladd igjennom bildene fra surfetimene.. Man ser langt ifra så deilig eller kul ut som man tror, der man febrilsk prøver å holde balansen samtidig som det renner saltvann ut av nesa. Men, noen bilder får likevel se dagens lys, og disse fra GoPro ble veldig kule. Vi har forresten vært på Level 1 hele veien, men hadde vi hatt flere surfeleksjoner kunne vi gått over på level 2. På level 1 får man god hjelp og har en instruktør som passer på at du ligger riktig, treffer bølgene når du skal, og forteller deg når du skal reise deg opp. 


Dere finner all informasjon om Lapoint på deres hjemmeside her, og akkurat Sri Lanka kan du lese om her. Jeg har to kategorier på bloggen som heter "Portugal" og "Marokko", der kan du lese om de andre gangene jeg har vært på surfekurs. Liker Sri Lanka best, faktisk! 

Jeg har fått mange spørsmål fra dere om surfekurs og lapoint, jeg kan ikke si stort mer enn at opplegget, campen og instruktørene får en varm anbefaling fra meg. I fjor hadde jeg også en venninne som dro på surfecamp alene og hadde den beste opplevelsen i sitt liv, man blir kjent med folk og man trenger ikke å være atletisk eller god på surfing fra før av. Jeg er til og med ganske redd for bølger, likevel funker det. Det er sykt billig å være her, å bo på campen er ikke alt for dyrt heller (måltidene er inkludert). Vi har spist middag på et veldig fint hotell de siste dagene og betaler aldri mer enn 400 kr for middag, dessert og drikke for to personer. FANTASTISK! ♥ Tuk Tuk (som man kjører rundt i) koster som regel rundt 20 kr, og da venter sjåføren på deg mens du gjør det du skal. 

Nå skal jeg gå igjennom mailen, samt gjøre klart et par innlegg <3 

en helt perfekt dag

Kommenter her

I går hadde jeg en av de fineste dagene jeg har hatt så langt i mitt liv. Altså, virkelig. De små tingene som å sitte i stillhet på stranden og betrakte krabbene som går bortover stranden uten en eneste forstyrrelse fra omverdenen. Å ligge på rygg i tropenatten og se opp mot stjernehimmelen som plutselig er så klar. Å ha all tid i verden, for ingen forventer noe av deg. Det er så fint at jeg nesten vil gråte litt.

Uansett. Etter å ha surfet et par timer i går, dro vi til stranden rett nedenfor huset. Jeg surfer alltid i treningstights og t-skjorte, som jeg fikk anbefalt i forkant (våtdrakt hadde blitt for varmt), men jeg hadde likevel ikke fått særlig til farge. Derfor kjørte jeg på nedenfor huset og nå er jeg rød som en tomat, haha.. Lenge leve den evige frasen "nei, jeg blir aldri solbrent" og så ender jeg opp med verste sort. Jeg bruker solfaktor 50 og det gjør de aller fleste her, men er likevel knallbrune. Solen her er så sterk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers litt om prisene her.. Haha, vi tok ut 10 000 rupees hver, noe jeg egentlig tenkte var litt mye ettersom jeg hadde hørt om hvor billig det var her. Det viste seg altså at jeg har tatt ut 500-600 kr? Eller noe sånt. MEN likevel, det er nå tre dager siden og jeg har enda penger igjen etter å ha spist ute to ganger, handlet inn ekstra solkrem og tatt tuk tuk her og der. Man lever absolutt fint og billig her, og alle måltider er inkludert på campen sånn ellers, så egentlig kan man leve helt gratis. 

Forresten, nå er remix ute på youtube, så får de som ikke har spotify hørt! :) 

THEN RIDE IT WITH MY SURFBOARD

Kommenter her

reklame

Å surfe er som følger: mye enklere enn man hadde trodd, men samtidig veldig vanskelig. Det gir ikke mening før du har prøvd det, da forstår du akkurat hva jeg mener. Hver gang jeg har prøvd surfing blir jeg like sjokkert i starten over hvor greit alt går. Jeg står på brettet, tar bølger på egenhånd.. og så stopper det liksom litt opp, kanskje fordi jeg ikke helt tør å kjøre på, uten at jeg helt vet hva jeg er redd for. Jeg jobber med saken og blir tøffere for hver dag. Men det er SÅ gøy! 

Vi har surfet både klokken 05:30 på morgenen og klokken 09:00, jeg likte faktisk best å stå opp tidlig. Da fikk man med seg den nydelige solnedgangen, det var nesten så jeg måtte klype jeg i armen for å forstå at jeg faktisk er her. Jeg gleder meg sånn til å fortsette de kommende dagene! Her kommer litt bilder..

Meg og den herlige instruktøren vår! Han er utrolig flink og kommer med gode tilbakemeldinger hele tiden, og så er han glad som en sol. 
My man and I! Han er forøvrig tusen ganger flinkere enn meg på det her, haha.. 


Vi har heldigvis fått hjelp av en fotograf til å ta bildene, så slipper jeg å tenke på det. Takk til Lapoint som styrer i stand et så fint opplegg for meg! 

Klokken er knapt 15 her på Sri Lanka, men vi har allerede rukket å surfe, spise lunsj og dratt på spahotell - hvor vi er nå, og jeg blogger til dere fra resepsjonen. Vi blir her et par timer, som sikkert kommer til å bestå av å sove på hver vår solseng. Og en spabehandling, masse mat, drinker.. You know! :-) 

jeg har det så fint!

Kommenter her

reklame

Beklager at en oppdatering kommer først nå, jeg har rett og slett ikke hatt internett siden vi kom hit (for to dager siden). Nå har jeg plutselig litt dekning enn så lenge, så da passer jeg på å si hei til dere før jeg gjør noe som helst annet. 

Siden jeg ikke har snakket ordentlig med dere enda, starter jeg på starten. Bilturen frem til huset var passe skummel, det var som å sitte i et videospill helt blottet for normale trafikkregler. Da vi kom frem var jeg bare takknemlig for å være i live, det tok jeg ikke for gitt da jeg satt i bilen og holdt fast i sikkerhetsbeltet. Trafikken her er helt crazy, og at bilturen var på tre timer hjalp vel ikke akkurat på dødsangsten - men vi er her, jippi! Og så langt er det uten overdrivelse en av de beste feriene jeg har hatt.


Rommet vi har er helt nydelig. Huset til Lapoint ligger helt ved vannet, og utsikten vår.. Altså, den må nesten bare oppleves. Lyseblått hav så langt jeg kan se, og i tillegg har vi et stort og fint bad. Om du har mulighet å reise hit så bør du, enten alene eller sammen med noen. Jeg har vært på surfecamp med venninne to ganger, en gang med kjæreste og kunne gjerne gjort det i eget selskap også. 

I dag skal vi surfe for andre dag på rad, det går bedre enn forventet og jeg har enda litt av teknikken inne fra sist gang. Men, mer om det senere - nå må jeg rekke frokosten før enda en dag med surfing setter i gang! :-) 

endelig fremme!

Kommenter her

reklame: lapoint surfecamp 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra Sri Lanka! Jeg kom frem til huset jeg skal bo i for en stund siden, men ble liggende å se i taket for å samle krefter, og bare utsatte å åpne pcen. Reisen har vært lang, faktisk tok det 16 timer fra vi gikk ut døren hjemme til vi kom frem hit, men jeg tror det blir verdt det. Eller.. Det er jo egentlig allerede verdt det, utsikten er helt magisk men jeg skal vise dere bilder av den senere. Hele reisen gikk fint, flyturen var behagelig og føltes raskere enn den faktisk var. Jeg har sett film, spist helt OK flymat, sovet og snakket litt med Kasper når vi begge har vært våkne samtidig. Qatar Airways er veldig bra, og spesielt når man flyr business. Høy standard og snille folk som jobber der :-) 

Som jeg nevnte for litt siden skulle jeg slutte å drikke alkohol og - forhåpentligvis - ikke drikke mer før 2017 var over. Det har altså ikke skjedd, jeg var et par måneder totalt uten en eneste dråpe og nå drikker jeg litt ved spesielle anledninger. Som på flyet på vei hit, for å roe nervene litt. Vet at noen kommer til å påpeke det, så derfor ville jeg bare si ifra først. 

Vi ligger et par timer foran dere, og på skjemaet i dag står det ikke noe spesielt. Jeg vil gå ned til vannet som ser helt magisk ut! ♥ 

kan hele verden holde kjeft ett minutt

Kommenter her

 

Er det en ting som provoserer meg noe jævlig så er det at man ikke lengre kan uttale seg om noe viktig og bra uten å bli tatt for alle de tingene man IKKE gjør. La oss bli enige om en ting: hverken jeg eller du som leser dette er perfekte. Les videre og ha den innstillingen i bakhodet. Jeg personlig er vegetarianer, jeg bruker ikke pels, jeg gir mye penger til veldedighet, jeg uttaler meg om nettmobbing, mobbing og psykisk helse ved enhver anledning anser meg selv som en god person, og LIKEVEL får jeg alltid motsvar som "hvorfor har du vesker av skinn om du bryr deg om dyr, hvorfor flyr du så mye om du bryr deg om miljø, hvorfor legger du ut bilder av kroppen din om du bryr deg om ungdoms psyke, hvordan kan du si at du er trist i dag når du påstår du har et bra liv, hvorfor donerer du ikke mer penger til veldedighet" osv osv osv.

 

Og vet dere hva? Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke engasjerer meg i alt som skjer i verden. Jeg er vel et egoistisk menneske som fysisk ikke klarer å engasjere meg for alt, jeg hadde knekt helt sammen da, men har funnet mine saker jeg brenner for - og det vil garantert komme flere, håper jeg. Jeg OG du kunne alle ha levd mye bedre liv og jeg strever med enormt mye dårlig samvittighet for alt jeg ikke gjør. Jeg vil være så flink jeg kan, men samtidig.. vil jeg det egentlig nok, eller vil jeg noen ganger børste verdens elendigheter bort å se ting litt naivt og egoistisk? Det er mulig, og det kan virke sånn.

 

Jeg skal innrømme at når jeg ser bloggere skrive om at pels er feil, men likevel spiser kjøtt hver dag så tenker jeg "oj så dobbeltmoralsk". Da jeg var på middag med noen fra miljøpartiet og de spiste kjøtt (skadelig for miljø) tenkte jeg "fy faen de har ikke peiling". Men hvem er det som har tenkt feil? Jo, MEG. Det er så mange mennesker der ute, både privatpersoner men også offentlige, som ikke engasjerer seg for en damn shit. Jeg måtte faktisk ta meg selv i nakken og heller tenke, så BRA at de faktisk gjør NOE! Det krever mot, uansett om man ikke lever livet sitt perfekt. Jeg vil mye heller ha bloggere som tør å uttale seg og tør å si feil, enn det kjedelige og politisk korrekte vi alle er på vei inn i.

 

For vet dere.. jeg kom til et punkt der jeg veide alle ord jeg skrev i tilfelle noe ble feil. Om jeg skrev noe så simpelt som at jeg har det bra for tiden, men et par dager senere var trist, så ble det feil. Om jeg skrev at jeg håper alle husker å pante flasker men likevel drar på ferie, så blir det feil. Om jeg sier at jeg ikke vil ha barn men ombestemte meg, da blir det feil - for, brydde ikke jeg meg om miljø?

 

Jeg ser hvordan så mange unge mennesket prøver å engasjere seg men blir møtt med direkte kjeft for alt de ikke gjør. Ta vegetarsamfunnet for eksempel. Veldig fint miljø, men også til tider veldig ekskluderende, for er du vegetarianer men ikke veganer er det feil, osv.. noen feminister kan være like, altså du får ikke lov å uttale deg om like rettigheter mellom kjønn om du også liker at menn holder åpen døren for deg - ja, den har jeg faktisk fått kjeft for. det ender opp med at flere gir opp, for det virker slitsomt å engasjere seg. Kan vi ikke heie på at man bryr seg istedenfor? Da er jeg sikker på at man kommer til å bry seg mer. Så ja, det er mye jeg kunne ha gjort bedre og annerledes, men jeg kommer mye raskere dit om jeg får skryt for det jeg faktisk gjør og det gjelder nok de aller fleste. Jeg er bare så lei av at det evige fokuset ligger på å finne FEIL. Jeg er 22 år gammel, hallo. Jeg SKAL gjøre feil! Og INGEN av oss mener de rette tingene hele tiden og isåfall er du nok - beklager å si det - ett ganske kjedelig menneske blottet for personlighet.

Og - jeg SKAL bli bedre. Men det kommer til å gå så mye saktere om det ikke er rom for å vokse. Jeg kan ikke bli den beste versjonen av meg selv med mindre jeg snubler litt på veien dit.

neste stopp - Sri Lanka

Kommenter her

annonse / bloggposten inneholder en annonselenke

Herregud, i dag reiser jeg til Sri Lanka for aller første gang i mitt liv! Jeg gleder meg til en uke på et så magisk sted, sammen med en magisk person (kjæresten min da, altså).Kofferten ble akkurat ferdig pakket, i siste liten som vanlig, og jeg kan ikke fatte å begripe hvordan en person som reiser så mye kan være så dårlig på å pakke. Det er alltid noe som blir glemt igjen hjemme, og alltid noe jeg tar med for mye av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Den fine jakken min finner du HER. Jeg har hatt den i to år og den er enda like fin, men obs - den varmer ikke noe særlig, så passer best til høst og vår. Og på reiser, slik jeg skal nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten, hvordan stiller du deg til å høre på XXXTENTACION? Jeg elsker musikken hans og hører albumet på repeat, men får en del kritikk for det siden han er anmeldt (og dømt?) for grov mishandling mot sin gravide exkjæreste, for å nevne noe. Helt ærlig, jeg klarer ikke ta stilling til det på et slikt nivå at jeg boikotter musikken hans. Men det er kanskje feil av meg igjen. Jeg ville bare nevne det siden jeg uten overdrivelse har fått 30 meldinger om det siden jeg la ut en av låtene hans på snapchat i går - ærlig sak, elsker musikken og kanskje mindre fan av hva han gjør på privaten, og ville nok neppe dratt på konsert men tillater meg å høre på musikken. Så får folk ta stilling til det som de selv ønsker :-)