hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2016

sminken min steg for steg

Kommenter her

// jeg har et kommersielt samarbeid med coverbrands // reklame

Jeg har vært stasjonert på badet den siste halvtimen og laget en kjapp sminkelook jeg tenkte å vise dere. Jeg går for det meste uten sminke på dagtid (tro det eller ei!), men jeg elsker uansett å sminke meg. Denne looken funker både til hverdag og fest, jeg varierer veldig lite når jeg sminker meg selv - men for mange vil nok dette passe best til fest om man ikke sminker seg så mye ellers. Jeg synes denne funker perfekt for festsesongen vi nå går i møte! Veldig barbie, hehe. 


 

Rabattkode: «SOPHIEGLAM»  gir 20% rabatt på all sminke ut 02.11.16. Rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. Du finner oversikten over all sminke her.


Først starter jeg med foundation fra Glo Minerals Luxe Liquid. Denne er litt rennende i konsistensen og ikke så veldig dekkende som andre foundations jeg har anbefalt før (jeg ville gitt 7 av 10 på dekkeevne), men den har en utrolig fin farge og jeg liker uansett hvordan resultatet blir, i tillegg føles den bra på huden.


 

 Slik ser jeg ut når jeg kun har på foundation:

Jeg går videre til bryn. Jeg er heldig og har markerte og tykke bryn fra før av, her kan dere se brynene mine uten noe produkt på seg. Jeg vet ikke hvorfor dette bildet ble så minimalt og nå går det ikke å fikse, men dere skjønner uansett hva jeg mener. BRYN UTEN SMINKE! 


 

I dag brukte jeg Anastacia Beverly Hills i fargen Taupe, som egentlig ikke er min favoritt av fargene til Anastacia (jeg pleier å gå litt mørkere) men med tanke på at jeg har blondt hår akkurat i dag valgte jeg denne. For å lære seg å forme brynene fint er det kun en ting å gjøre: øve, øve, øve. Men det hjelper så klart å ha gode produkter tilgjengelig! Jeg bruker også Glo Minerals Precision Eyeliner i fargen Peach under brynene og litt over, i tillegg til på våtkanten når jeg sminker øynene.

Sånn ser det ut før jeg blender: Og sånn ser det ut etter: bryn med Anastacia Beverly Hills!I dag gikk jeg for denne øyenskyggen fra Max Factor kalt Nude Palette. Jeg liker fargene skikkelig godt, og de kan brukes til enhver anledning! Jeg har markert under hvilke farger jeg brukte, og i hvilken rekkefølge. Trikset med øyenskygge er å blende godt ut, være tålmodig, øve masse (det tar tid å finne ut hvilken form som passer ditt ansikt), og ikke minst ha en god kost. De som følger med i absolutt alle øyenskyggepaletter suger, inkludert kosten som fulgte med i settet jeg brukte i dag. Kosten som følges med kan brukes til å påføre en linje under øynene, men det er alt.

Jeg brukte så en våt linjer for å lage en "vinge", som det så fint heter. Jeg er egentlig skikkelig dårlig til det, men med The Balm Schwing Black Liner synes jeg det går fint.

Slik ble resultatet etter skygge og liner! Jeg gikk så over med et pudder over kinnbeinene og en leppestift fra NYX (leppestift-guide kommer en annen gang) og så var jeg ferdig! Siden alle bildene av meg i dette innlegget er tatt med mobil, avslutter jeg med ett i litt bedre kvalitet så får dere sett skikkelig. Jeg synes bare det er enklest å vise bilder med mobil siden jeg tross alt står å knipser samtidig som jeg holder på :)


 

Jeg har en fast samarbeidspartner på sminke, og det er Coverbrands. Grunnen er enkel: de har det beste utvalget og merker man ikke får tak i så mange andre steder (for eksempel Morphe), ofte gode tilbud, rask frakt og god kundeservice. Det er viktig for meg å kunne gi dere en god opplevelse om dere velger å kjøpe et produkt jeg anbefaler, og det kan jeg gå god for her. Dette er produkter jeg bruker selv på daglig basis! 


Rabattkode: «SOPHIEGLAM»  gir 20% rabatt på all sminke ut 02.11.16. Rabattkoden gjelder ikke NYX, Morphe eller salgsvarer. Du finner oversikten over all sminke her.

 

årets blogger

Kommenter her

På søndag er det klart for kjendisgallaen, og vi får vite hvem som vinner årets blogger 2016. Jeg har vært litt demotivert fordi enkelte medlemmer av  den der mannegruppa satte igang en kampanje hvor det ble oppfordret til å stemme på alle andre enn meg, sånn at jeg ikke skulle vinne. Dessverre ble dette møtt av stør applaus fra flere hundre medlemmer som satte i gang for at jeg ikke skal vinne prisen. Det er skikkelig trist, og jeg har jobbet så hardt med alt jeg gjør og hadde blitt så glad for å vinne.. Derfor trenger jeg deres stemme mer enn noen sinne! Jeg håper på å finne fordi.. Vel, det jeg prøver med bloggen min er å vise at alle kan gjøre feil, man utvikler seg som menneske, når man er ung går man igjennom mange faser og jeg håper noen av dere finner en trøst i å kunne ta del av min personlige reise. Man kan være en typisk "blondine" men likevel ha meninger å mål for seg selv, det er viktig å jobbe hardt for å komme seg fram og jeg prøver å ta oppgjør med en del normer i samfunnet på bloggen min. Jeg skriver året rundt om psykiske problemer, mobbing og andre ting man sliter med, ikke bare for å fremme meg selv for å finne en pris. Stemme kan dere gjøre HER <3 

huden min på sitt verste

Kommenter her

/ jeg har et kommersielt samarbeid med Lab Pharma // annonse

Det er mange som spør meg om bloggere reklamerer for ting man ikke kan stå inne for. Jeg kan kun svare på vegne av meg selv, men det er viktig for meg å være troverdig å heller ha få samarbeid = tjene mindre penger enn at man skal føle seg lurt. I tillegg spør jo venner meg om produktene jeg reklamerer for faktisk funker og da vil jeg jo ikke si "hehe nei det var bare løgn fordi jeg vil tjene penger", det hadde vært for dumt. Negledama mi spurte for litt siden om Skin Repair faktisk funker og da sa jeg "det funker i alle fall for meg", så hun bestilte - og det viste seg at det funket for henne også. Ja, dette er enda et innlegg om hud og pillene jeg går på, men jeg vil presisere at det funker for meg, det funker for flere av vennene mine MEN det er et kosttilskudd og man vet aldri hvordan kroppen tar det. Det er ikke farlig, men noen får mer effekt enn andre. Så langt er jeg veldig happy med produktet, og det er flere bekjente av meg også.

Details: akkurat nå har jeg PMS. Da er huden min på sitt verste, og jeg har pleid å få masse kviseutbrudd. Nå er jeg helt uten sminke, og siden jeg går på Skin Repair blir ikke huden min så ille lengre. Nå er huden min på det punktet av måneden hvor jeg alltid får utbrudd, og likevel føler jeg meg bedre enn jeg gjorde på hvilken som helst dag i måneden, før jeg begynte på pillene.  


 

Jeg har brukt pillene i litt over ett år, og jeg fortsetter fordi det funker! Men det tar tid. På meg ble huden litt verre før den ble bedre, og da ble den bedre enn den noen gang har vært. Dette er helt normalt, og det er viktig å være tålmodig. Jeg har valgt å gå på pillene fast, uten opphold for å unngå utbrudd. I tillegg får man mer fukt i huden, og linjer blir mindre synlig - det er i alle fall min erfaring. 

Om du bestiller Skin Repair her, får du 40% rabatt på første bestilling! 

  

FORBILDE - FØRSTEPLASS & TERNINGKAST 5

Kommenter her

egenreklameDet er under to uker siden boken min ble sluppet, men likevel føles det som nesten et helt år. Det har skjedd mye, men jeg har også levd med denne boken en stund. Den eneste måten jeg klarer å vise følelser er ved å skrive, i virkeligheten er det helt umulig for meg. Men det er viktig at jeg får prosessert disse tankene og tatt innover meg alt som skjer, så derfor kommer dette innlegget. 

Hver gang jeg går forbi en bokbutikk nå for tiden går jeg litt ekstra fort. Jeg elsker å titte på bøker og kjøper som regel et par bøker i måneden, men etter at min egen bok kom ut har jeg følt at det er litt "kleint" - som om jeg ser etter min egen bok, og at folk legger merke til det. At jeg er selvopptatt om jeg går inn i en bokhandel. Men det er vel bare janteloven som våker over meg, så her om dagen ga jeg litt faen og gikk inn i en bokhandel i Oslo. Og der var den, på andreplass over de bestselgende bøkene i Norge hos Tanum.. Og gjett hva? På notabene er den nummer EN!! Det er en helt uvirkelig følelse, at det faktisk er meg. Jeg ante jo ikke hvordan dette kom til å gå. Vil noen i det hele tatt lese ordene mine? Kommer folk til å hate den? Hate at jeg prøver? Kommer andre enn mine nærmeste venner til å bry seg? Jeg har hele tiden visst at den er bra, men jeg kan jo aldri være sikker på om andre ville forstå min mørke humor og budskapet jeg prøver å få fram. Men å se den der på topplisten.. Det gjorde meg satt ut, men glad. 

Hele dette året har jeg vært på autopilot. Inn og ut av politiet på grunn av den helvetes hevnpornosaken parallelt som jeg har skrevet boken, parallelt som jeg har vært teit hekta forelsket i en person, jeg har hatt så lyst til å gi opp. Men alt løste seg mot slutten, alle tråder. Ikke lengre forelsket, jeg har tatt makten tilbake over meg selv OG boken er ute. Herregud - tenk at alt løste seg så bra. Mange av dere som har lest boken kommer med fantastiske kommentarer og mailer til meg, lærere sender meg lange meldinger og takker for at jeg har fått elevene deres til å lese sin aller første bok, og det er mer enn jeg kunne ha drømt om. 


Det er vanskelig å se alt dette utenfra. Venner prøver å minne meg på om det, "du har skrevet en bok, Sophie!" og jeg tror egentlig jeg må sette meg ned å meditere eller noe, for at det skal føles ekte. Jeg vil si tusen tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som har kjøpt boken min, og tusen takk til alle som gir meg tilbakemeldinger. Jeg håper dere vil anbefale boken videre, og at den kan utgjøre en forskjell i deres liv. Takk for alle bildene dere poster på instagram, det gjør meg glad. I dag leste jeg også en anmeldelse skrevet av Eva Myklebust for Fedrelandsvennen, terningkast 5. Det må være innafor å sitere henne litt:


"Sophie Elise skriver godt, og river med seg leseren gjennom alle de korte kapitlene, som nesten kan minne om blogginnlegg. Her blottlegger hun alle sine usikkerheter og forteller åpent om plastiske operasjoner, selvskading, abort, mobbing og pillemisbruk. 

Uten tvil pirrende temaer, som lett kunne blitt redusert til ren sosialpornografi. Men det gjør det ikke, for Sophie Elise reflekterer rundt det hun har vært gjennom i løpet av sin unge alder.

Det er disse refleksjonene som er de mest interessante med boken, og det skulle gjerne vært enda fler av dem. Samtidig må vi huske at Sophie Elise fremdeles bare er 21 år. Hun har kommet langt, og hun vil komme lenger." 


Takk. ♥

Planen min videre er å ha flere boksigneringer, og jeg skal informere dere om tider og steder når det nærmer seg. Det blir nok også en del foredrag etterhvert, og jeg gleder meg sånn! Jeg ELSKER å holde foredrag, haha. Jeg har blitt veldig flink til å snakke på scener etterhvert og en eventuell skrekk jeg hadde for det før, er som blåst av banen. Og neste uke skal jeg også møte alle leserne som søkte om å få meg hjem til seg for å overrasske noen som fortjener det.. Men det skjer på privaten, uten kamera og uten blogging. 

HUSK AT DU KAN KJØPE BOKEN MIN ALLE STEDER DE SELGER BØKER! 

fra kjendistegneren

Kommenter her

På lørdag fikk jeg endelig alle tegningene mine som den såkalte "kjendistegneren" har laget! Jeg ble så glad, tenk at noen tar seg tid til å lage noe sånt, uten å få noe igjen for det - sett bort fra at jeg ble glad da. Han kom å møtte meg på backstage og ga meg meg fire tegninger, og nå funderer jeg litt på hva jeg skal gjøre med dem. De må jo nesten henges opp! Kanskje mormor & morfar / farmor & farfar vil ha ett?


 

Jeg har sett tegningene på bilde før, men de er så mye bedre i virkeligheten. Hvert eneste hårstrå er detaljert, liksom! Herregud, takk igjen! :) 

ærligheten min er kjip

Kommenter her

Først og fremst: skikkelig hyggelig at dere likte kostymet mitt i går. Jeg var DJ i Ålesund på Terminalen, og siden alle andre hadde kledt seg ut så kjørte jeg på. Men å kunne bruke kostymet til å fremme et viktig budskap synes jeg er dritfett, og jeg er skikkelig glad for hvordan alt endte opp.

I dag har jeg ikke sett like kul ut. Jeg har løpt igjennom Oslos gater med det korte "lillemy" håret mitt til alle kanter, gårdagens sminke og en tights med hull i rumpa. Jeg har følt meg så ekkel, i går lo jeg så mye at jeg tror jeg tisset litt på meg (hehe), men jeg har jo så klart dusjet og skiftet og alt det der, men jeg følte meg enda sykt ekkel. Greia var, jeg og venninnen min Fetisha lo så utrolig mye på vei hjem fra spillejobben i går, vi hadde det så gøy at vi falt i en trapp og Joakim snudde seg og så oppgitt på oss begge, "det er som å være på tur med to fulle dverger" og så gikk han videre og gadd ikke å hjelpe oss, haha. Da knakk jeg helt sammen av latter, det var bare en så komisk situasjon, og da tisset jeg altså litt. UANSETT! Nå blir det aldri noe kjæreste på meg, ærligheten min er kjip å takle. Jeg har ikke for vane å tisse på meg :) 

Takk gud for at jeg har venner som er så utrolig flinke med makeup og kan fikse meg opp på en så ekkel dag, da! Jeg stakk innom Dajana for å plukke opp parykken min (lol), og da fikk jeg litt sminke i samme slengen. Hun er så flink, og jeg gleder meg til å se alt hun kommer til å oppnå. 

Parykken min er fra Ruhs i Oslo og kostet 4000 kr. Den er skikkelig fin og jeg merker at det er solid kvalitet, så den kommer jeg til å bruke lenge. Nå skal jeg spise vegansk taco og så stikker jeg på podcast-lanseringen til to venninner. Mer om det senere! 

Meg, kledd ut som meg

Kommenter her

Jeg gir dere herved mitt Halloween-kostyme! Sophie Elise utkledd som.. Sophie Elise, år 2012 / 2013. Dette er et kostyme med en personlig betydning for meg. Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er "fri" fra tvangstanken om å operere meg hele tiden.

Jeg har akseptert at den perioden i livet mitt var forferdelig, men at man nå kan kle seg ut og anerkjenne at men er over den psykiske sykdommen som samfunnet setter på oss om at man skal se ut på en viss måte.. Altså, fuck det! Jeg kan nå kle meg ut som det, det er et kostyme og en ironisk distanse, ikke et helt liv som er kontrollert av å føle man må fikse på utseendet sitt.


 

Jenter: dere blir ikke lykkelig av det. Faktisk blir dere dypt deprimert. Dere blir aldri fri, for man blir aldri bra nok om man strekker seg etter noen andre. Denne er til deg Sophie Elise, i år 2013: Du er bedre enn som så, og en dag kommer du til å kle deg ut som deg selv og få gåsehud over hele kroppen og gråte en liten tåre fordi du er så jævlig glad fordi du er ferdig med den perioden. Du klarte det, as. Du er kul. 


 

Sminke: @karolinegriciute   / photo: @joakimkleven 

kjærlighet

Kommenter her

KJÆRLIGHET. 


 

@maddekh // @makeuptone  // @piaapettersen // @stinehoas // @johannaguttormsen // @karensofieu (litt feil rekkefølge, men uansett) 

 

Vet dere hva som gjør meg skikkelig glad? Å se alle bildene dere legger ut på instagram av boken min! Det er en helt surrealistisk følelse, jeg er så fantastisk stolt. Det er virkelig ikke noe bedre enn å gjøre folk interessert i å lese bøker, det er dumt at "dagens ungdom" kan skryte av å aldri ha lest en bok, for da har man gått glipp av mye. Jeg elsker å krype opp i sofakroken med en god bok, godteri og tid for meg selv, og at så mange av dere velger min bok for nettopp det gjør meg ydmyk. Husk å bruk hashtaggen #forbilde om dere legger ut, eller tagge meg i bildet så får jeg med meg. ♥ Dere skal vite en ting, jeg har sykt vanskelig for å føle på noe som helst i livet mitt. Etter at jeg ble så fucket over av en person jeg var så glad i, så har jeg på en måte bare stengt ned. Jeg føler aldri på glede, forutenom når dere gjør fine ting for meg og når arbeidet mitt betyr noe for dere. 

Noe annet som gjør meg glad er at boken har solgt så godt!! Det er helt ufattelig. Jeg vet at tallene jeg har hatt ikke er normalt for førstegangsforfattere, og i alle fall ikke etter så kort tid! Steder jeg så langt har på planen for boksigneringer er .......... Tusen takk for at dere legger ut bilder av boken min og anbefaler den videre. Det må dere bare fortsette med, for det betyr alt for meg. 

 

ÅLESUND

Kommenter her

BLOGG.NO funket ikke i går, kan dere forstå panikken? Hehe. Tenk om alt jeg har jobbet med i så mange år hadde forsvunnet rett foran øynene på meg, da vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg hadde sikkert bare stirret tiltaksløst i veggen som jeg alltid gjør når ting er dritt, lol. Men det ordnet seg til sist, men da begynte klokken å nærme seg midnatt og jeg var allerede på spillejobb i Molde. Det var gøy! Turen har gått videre til Ålesund! Her ble jeg møtt av to av mine bestevenner Fetisha og Joakim som skal være med meg på spillejobb i kveld  :) Det er mye jobb for tiden men herregud som jeg ELSKER det!


 

Nå skal vi ta en powernap alle sammen. LOVE YOU! 

min første boksignering!

Kommenter her

// egenreklame
 

I dag markerte en slags "milepæl" i karrieren min så langt - jeg hadde min første boksignering! Det er så hyggelig å møte dere, hver eneste gang. Å se hvor bredt boken min kan treffe i ulike aldersgrupper, både jenter og gutter, mennesker fra hele landet.. Jeg var ikke så nervøs i forkant men jeg er alltid bekymret for at ingen skal dukke opp, men det kom heldigvis masse folk. Jeg er helt støl i ansiktet av all smilingen og jeg har vondt i hånden av skrivingen, men det føles bra. Håndskriften min er forresten helt forferdelig, så jeg håper alle klarer å lese hva som står, hehe. Tusen takk til alle som kom. ♥

Jeg er skikkelig trøtt for tiden, som jeg har nevnt før. Jeg har vært våken i knappe ni timer men jeg skal allerede hoppe til sengs, og så ta fatt på dagen litt tidligere i morgen. Da har jeg noen intervjuer før jeg stikker til Molde for å spille på kompagniet, det blir stas! Jeg har aldri vært i Molde før nemlig. Og dagen etter drar jeg til Ålesund for å spille på terminalen:) Jeg har forresten veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke får svart på alt av meldinger dere sender meg på diverse kanaler, men jeg lover å få svart på det meste i morgen! Gi meg gjerne en tilbakemelding etter dere har lest boken, det er skikkelig fint for meg å høre hva dere tenker. ♥ 

paranoia

Kommenter her

Jeg har blitt helt hekta på å ha sånne fletter i håret. Flere måneder etter alle andre, hehe. Men det er jo så behagelig å få håret vekk fra ansiktet! Det er frisøren min Mia Soleim som har laget disse, og det tok vel rundt 10 minutter.

Og som dere kanskje kan se.. Genseren min kom i dag!

Da jeg først oppdaget at noen som virkelig hater meg hadde printet ut slike hettegensere gjorde det vondt. Det var i tillegg skummelt, og jeg har aldri følt på å være paranoid før men i en periode var jeg det. For eksempel, for litt siden hadde jeg bestilt taxi og sjåføren ringte meg som vanlig og sa han var utenfor. Da jeg kom ut var det ingen der og jeg begynte å stresse og lurte på om noen kanskje hadde ringt kun for å lure meg ut for å så eventuelt gjøre noe mot meg. Så jeg løp inn igjen, haha.. Det er så ulikt meg, og ikke et sånt menneske jeg ønsker å være, men det kan bli vanskelig etterhvert. UANSETT, jeg ville bare ta "makten" tilbake litt for meg selv, og så bruke denne genseren som en slags påminnelse på at man er faen bedre enn det, og denne eier jeg, og jeg eier meg. Den er jo veldig ironisk, men litt kul, og veldig rar. Og veldig meg.

 

dager som kommer og dager som går

Kommenter her

Jeg våknet for ikke så lenge siden, jeg har begynt å sove flaut lenge selv om jeg ikke legger meg så alt for seint, det er ikke bra.. Men jeg tror jeg trenger det, det har vært mye stress den siste tiden.

Dagene går slik som de alltid gjør, og jeg bare henger med. Jeg tenker på at jeg burde rydde leiligheten - men jeg gjør det ikke. Jeg tenker på at jeg burde fjerne sminken før jeg legger meg, for nå ser jeg ut som et lite udyr. Jeg tenker på at jeg gleder meg til boksigneringen min i dag (klokken 17:00 - 18:00 på Tanum i Karl Johan) og jeg tenker på at selv om jeg har sovet i nesten 12 timer er jeg enda trett. Jeg tenker på at jeg håper "drep Sophie Elise" genseren min har kommet men den kommer jo ALDRI. Jeg tenker på at burde lære meg å kjede meg, jeg elsker det jo egentlig. Jeg tenker på at jeg kanskje skal ta en powernap men at det er latterlig fordi jeg har sovet så mye allerede. Å sove er det aller beste jeg vet. 

Det var noen tanker fra meg, da. Jeg skal straks ut døra for å bli fikset på håret og litt sånt før jeg stikker på boksigneringen. Her kommer et tilfeldig bilde fra en kveld her om dagen! Squaaaaad?


 

farfar overrassket meg på tv!

Kommenter her

I går var jeg på God morgen Norge, jeg kom rett fra bokfesten med samme sminke, hår og klær, men jeg kom meg opp og hadde det veldig hyggelig på intervjuet.  Men midt under sendingen fikk jeg en skikkelig overasskelse, farfaren min hadde spilt inn en video til meg som de viste meg for første gang på direktesendt tv. Om det hadde vært mamma og pappa ville jeg ikke blitt så sjokkert, men farfar har ikke vært så veldig "delaktig" i den offentlige delen av livet mitt, så.. Jeg fikk sjokk, og ble så glad! Jeg skriver en del om farfar i boken, og det er ikke noe jeg setter mer pris på å høre enn at han er stolt av meg.  Dere kan se hele klippet her! 
Det er veldig vanskelig å ta innover meg alt som skjer nå. Jeg er stolt og glad, samtidig som jeg er sliten - men for første gang på en veldig god måte. Jeg er heldig som har så fantastiske folk rundt meg som tar vare på meg, så jeg passer på å slappe mye av i denne perioden også. 

Jeg vil også gjerne si tusen millioner takk for alle fine ord jeg får fra dere som har lest boken min. Jeg har fått tårer i øynene flere ganger, og verdens største smil om munnen! Takk for at dere heier på meg og har troen på meg. ♥

PS: Boken min er ute i alle bokhandlere landet over, men utsolgt noen steder. Likevel skal den være mulig å få tak i, om dere ønsker det! 

BLITZBOX FUN

Kommenter her

HAHAH!!! Jeg har fått tilsendt ALLE bildene som ble tatt i blitzboxen på festen min, og bare la meg si en ting.. Jo lengre ned jeg kommer i denne mappa, altså jo senere det ble på kvelden, jo verre ble bildene.. Og det er små filmer også, så nå har jeg masse å kose meg med de neste timene. Jeg har bare rukket å gå igjennom et lite utvalg, og dere skal få en liten smakebit. Dere som var på festen kan skrive til meg så får dere innloggen om dere vil ha bildene!  Forresten, en stor takk til Fetisha på cutters for håret mitt, og Dajana for makeup! Jeg følte meg så fin :) 

 

Jeg anbefaler alle som skal arrangere en litt større fest å leie inn blitzbox, folk digger det! Og de skikkelig serviceinnstilte, jeg booket dem til og med på feil dag men de kastet seg rundt å møtte opp når jeg trengte dem. Tommel opp! Dere finner nettsiden deres HER for booking, og mailen er info@blitzbox.no. Ekstra gøy var det at man kunne ta mini "boomerang" videoer av seg selv, og det er blitzbox de eneste som tilbyr. Til noe annet.. Jeg auksjonerte bort en date med meg hvor inntektene gikk til Røde Kors, og vinneren kom med et bud på 20 500 kr. Det er helt fantastisk kult, jeg håper pengene hjelper! Så nå sitter jeg å spekulerer i litt i hva jeg skal finne på når denne daten kommer, jeg må stelle i stand noe fantastisk.. 

bokfest på strippeklubb + 14 000 solgte

Kommenter her
 

På søndag hadde jeg fest for å feire at boken min endelig er ute, og jeg var så sykt nervøs i forkant. Jeg blir aldri nervøs, men akkurat når jeg skal arrangere fest så kommer sommerfuglene i magen. Jeg har ikke feiret noe siden jeg ble 18 år, da leide jeg et eget "partyhus", hadde DJ, gratis drikke, 300  mennesker og kostymebursdag. Da ble jeg så nervøs og full at jeg måtte dra hjem klokken 22 og festen fortsatte uten meg, haha.. Men jeg hadde enda samme tankegang: det er ikke vits å skulle lage fest om man ikke gjør det skikkelig! Så, jeg leide strippeklubben Nightlife, jeg hadde to DJ-er (Danby Choi og Sigrid Strand Andersen), masse ballonger, litt gratis champagne, så klart en stripper (og jeg fikk lapdance!), en blitzbox (bildene fra denne kommer senere), cupcakes med bilde av meg på OG de kuleste folkene jeg kjenner.

Det ble så velykket! Det var masse dans og moro, det endte faktisk opp med å bli en skikkelig fest. Jeg får allerede spørsmål om når jeg skal skrive neste bok slik at vi kan ha enda en fest, og jeg tenker på samme selv. Dette må bare gjentas! Jeg kan jo kanskje styre sammen en liten feiring fordi.. boken min er på tredjeplass av de mest solgte i Norge, og i går hadde 14 000 bøker blitt solgt! Etter kun fem dager på markedet! Det er sykt gøy, og jeg er så stolt og glad for at dere liker den så godt.
 

Takk til Joakim for alle bildene! Du er gull verdt :-) 

videoblogg - closet tour!

Kommenter her

// i samarbeid med schpock // reklame

Etter populært ønske fra dere - her kommer en closet tour! Jeg viser skapet mitt, noen favoritter OG noen ting som jeg selger. Dere kan laste ned appen jeg snakker om HER - der har jeg lagt ut masse fint, i tillegg til at det er en giveaway på boken min. Dere søker på #sophieelise for å finne tingene til salg og konkurransen. Alle som gir bud på boken (på 0 kr) er med i trekningen :) Boken er signert!

 

Jeg har begynt med parykk

Kommenter her

Jeg har fått høre i sikkert tre år nå at jeg kommer til å ende opp med parykk om jeg ikke slutter å farge håret mitt så mye. Jeg har bare fnyst av det, men mine damer og herrer.. Dagen har kommet, haha. Jeg har endt opp med parykk! Eller rettere sagt tatt et valg. Jeg har fjernet alt av extensions, og skal ikke røre mitt eget hår på lang tid og heller bare variere mellom å bruke litt diverse parykker. Nå man mitt eget hår bare hvile å bli friskt og fint slik at jeg slipper å føle et behov for å gjøre noe med det. 


 

I kveld er jeg blond, i går var jeg mørk! Jeg skal vise dere og fortelle mer senere, jeg kjøpte begge parykkene på ruhs i oslo (ligger på frogner), og den blonde er syntetisk og den mørke er ekte hår. I hele dag har jeg gått rundt med mitt naturlige hår og jeg har følt meg som Lille My. Jeg føler meg som et barn med mitt eget naturlige hår så kombinasjonen med klesstilen min og sminken og alt annet ræl jeg insisterer på å drasse rundt med er litt uheldig, hehe. 


 

I dag feirer joakim bursdag (for tredje gang, haha) og jeg skal straks løpe til bussen. Gleder meg til å se han + spise potetgull som han har kjøpt inn. <3 potetgull <3 

tredje gang på senkveld!

Kommenter her


 

Overskriften er på en måte snikskryt, hehe.. I går var jeg gjest på Senkveld for tredje gang i mitt liv - og det var som vanlig veldig gøy! Intervjuene der kan ofte være veldig feelgood og endel tull, men akkurat i går var i alle fall mitt intervju veldig seriøst og det satte jeg stor pris på. Det er viktig for meg å få fram at denne boken er seriøs, og viktig. Dere kan se sendingen i kveld!


 

Boken er endelig ute i butikk forresten! Nå skal jeg og Joakim dra ut på en liten tur for å se om vi klarer å finne den noe sted. :) 

 

videokronikk og senkveld

Kommenter her

//annonselenke

I formiddag, i mellom slagene med intervjuer, har jeg vært innom en av mine gode venner Henrik Skansen som jobber hos Mildh Press for å finne klær jeg kan ha på meg hos senkveld! Det spilles inn i dag og er som vanlig et intervju om boken. Vi fant en sjukt fin kjole som jeg ser fram til å vise dere senere! De siste gangene jeg har vært på Senkveld har jeg funnet fram klær to minutter før sending som jeg har dratt ut fra bakerst i klesskapet, men nå ble det andre boller. :) 


Verdens beste jakke finner du HER (annonselenke) 

 Alle klærne jeg fikk låne, masse fint! 

Jeg har forresten laget en videokronikk for VG. Den kan dere se HER. Takk for alle fine tilbakemeldinger så langt - det er nettopp DET boken min handler om, ikke masse skandaler. 

under radaren

Kommenter her

// egenreklame


Hei fine mennesker! Jeg sitter i stua mi, akkurat like lekker som på bildet ovenfor og ser igjennom alle meldingene jeg har mottatt fra dere de siste dagene. Jeg er helt sjokkert over at det er flere hundre av dere som ønsker at jeg skal komme på besøk for å bli bedre kjent, og det gjør meg glad - men også litt trist fordi jeg vil besøke alle. Til nå har jeg plukket ut en, og desverre blir det bare plass til tre stk i timeplanen min ettersom jeg gjerne vil sette av en del tid til hvert besøk. Møtene med de jeg velger vil bli gjort "under radaren", det vil si ingen presse, filming eller foto. De jeg besøker kan velge å ta bilder selv, men jeg personlig kommer til å holde det unna bloggen å gjøre det så personlig som mulig. Men jeg skal uansett på mange boksigneringer (og arrangere jentekvelder?) så vi får møttes uansett! 
Nå er det ikke lenge igjen til boken min når hyllene, og jeg håper dere løper til nærmeste bokbutikk for å kjøpe på fredag! Dere som har forhåndsbestilt får den også rett hjem i postkassen samme dag, så fremst posten gjør jobben sin. Jeg håper dere vil kjenne dere igjen i boken og følelsene jeg skriver om! Første boksignering er forresten på torsdag neste uke i Oslo, dere finner mer info her. 

Klem! ♡ (og jeg hater å klemme, så det sier litt).  

POESI

Kommenter her- Kristian Bergquist  - 
- Alexander Fallo -

 

ROSA FAVORITTER!

Kommenter her

// jeg har samarbeid med coverbrands // egenreklame

Hei igjen alle sammen! Jeg håper dere har det fint. ♥

Oktober er tradisjon tro rosa måned hos coverbrands - det betyr at det igjen er tid for den populære Rosa Favoritter Kampanjen! (dere finner den her). I kampanjen får man 25% rabatt på en rekke rosa bestselgere, i tillegg til 10% rabatt på GHD pink styler. I år har de utvidet kampanjen med hele 100 rosa produkter så det er virkelig mye fint å velge mellom, og jeg har fått lov til å plukke ut å vise dere de produktene jeg elsker aller mest blant de rosa favorittene. Oktober er også måneden hvor man retter fokus mot brystkreft og brystkreftforskning gjennom Rosa Sløyfe - aksjonen. Jeg oppfordrer alle til å bære en rosa sløyfe! Dersom du vil støtte Rosa Sløyfe aksjonen selger coverbrands rosa sløyfeprodukter her


Mine absolutte favoritter denne rosa måneden er Colab Extreme volume dry shampo og Batiste blush. Jeg vasker håret kun en gang i uken (det er derfor det holder seg så bra til tross for mye bleking flere ganger i året), og varierer mellom å bruke disse to. Den fra Batiste gir mest volum men kan også gjøre at håret føles "tungt", mens den fra Colab Extreme lukter godt og er litt freshere. Jeg bruker Colab Extreme i starten av uka, og Batiste sin når det begynner å virkelig bli krise. Jeg er helt avhengig av tørshampo! Om jeg måtte velge kun et produkt å ha i et helt år, så hadde jeg valgt det.


 

En annen favoritt er MARY-LOU MANIZER - denne har jeg snakket om mange ganger før, men det er virkelig den BESTE highlighteren! Og jeg vet så mange er enige med meg. Den er ikke dyr og man trenger ikke å påføre mye, her har jeg kun tatt en enkel påføring på hånden med ett lag:


 

Den sitter på igjennom hele dagen. I tillegg legger den seg veldig fint på ulike hudtyper, det har jeg sjekket opp med venninner. Anbefales, og er en perfekt julegave! TIPS! Den er også fin å bruke som øyenskygge.


 

The Balm sexy mama er et pudder jeg bruker under øynene og i midten av panna ettersom det vekk unødvendig glans i huden. Det er altså et anti-shine pudder som i tillegg dekker bra! 


 

Noen gjenstående produkter som er til å anbefale fra rosa måned er disse: en sminkeveske fra LuLu´s // Leppestift fra Barry M // Tannbleking fra SmileLab // Ansiktsmaske fra Be Pure (denne lukter sykt digg!) // Beauty Blender som jeg bruker på foundation // En skikkelig bra sminkebørste fra Real Techniques //


 

Her har jeg på meg leppestiften fra BerryM Genie! 


Dette kan være en fin tid å kjøpe julegavene på, og samtidig støtte en god sak. Den rosa sløyfen hos Coverbrands er forresten laget av silke og ikke skinn. :) 

De lagde gensere med "drep Sophie Elise"

Kommenter her

// annonselenke nelly 


 

♥ Noen av de mennene som hater meg så fryktelig på internett bestemte seg for å trykke opp gensere hvor det står "drep Sophie Elise", og jeg digget de så hardt at jeg lagde meg en selv. Kanskje dette er noe jeg burde begynne å selge videre? Lol. Denne skal jeg bruke hele tiden. Hver dag. Elsker den!  Man må jo snu enhver merkelig situasjon om til noe gøy og positivt, ikke sant? Kanskje vi skal gjøre "drep Sophie Elise" til en greie?  

♥ Fotoboken til Peter Lindbergh, "a different vision of fashion photography" kommer til å passe perfekt inn i bokhyllen min! Jeg skal nemlig bygge en stor bokhylle som skal dekke en hel vegg i stuen, og jeg holder for tiden på å samle inn bøker slik at den ikke står helt tom. Jeg er stor fan av arbeidet til Lindbergh, og ser fram til å bla i boka og slippe verden for en stund. Jeg kjøpte boken her.
♥ En dødslekker jumpsuit fra nelly! Denne er akkurat min stil og kan brukes både til hverdag og fest. Jeg skal vise dere bilder av hvordan den ser ut på når jeg får den! Kanskje jeg til og med rekker å få den før bokfesten min førstkommende søndag? Jeg kjøpte den HER (annonselenke)

 


Vi snakkes etterpå folkens! Jeg skal som vanlig ta en nap. 

Jeg vil møte DEG!

Kommenter her

// egenreklame 


 

Jeg er på vei ned til Cappelen for å signere noen bøker jeg skal sende ut til venner og kjente som fortjener en liten ekstra hilsen, det gleder jeg meg til! Jeg blir alltid så glad når jeg får bøker fra vennene mine som skriver, så nå skal jeg bruke litt tid på å skrive en personlig hilsen. :) 

Jeg har jo også lovet en overraskelse til dere som har lyst på boken min, men det har vært vanskelig å finne på noe som skiller seg ut. MEN! Nå har jeg kommet fram til noe. Kjenner du noen som har forhåndsbestilt FORBILDE eller kommer til å kjøpe den i butikk? Om du har en venninne, søster, bror, nabo eller bekjent som har det vanskelig, for eksempel sliter psykisk, er kronisk syk, er innlagt på sykehus eller rett og slett en liten oppmuntring, send meg en melding HER og start melingen med FORBILDE. Jeg tenker å dra rundt å besøke et par mennesker (helt privat, uten kamera og alt) så kan vi ha en prat om boken, ta bilde sammen om ønskelig og bare lette på hjertene for hverandre. Jeg er tilgjengelig i Desember for å dra litt rundt. Det blir SÅ gøy! 

Boken min kan forhåndsbestilles HER <3 

 

"Men du har jo ikke en ekte jobb"

Kommenter her

I natt kom skattelistene, og det er like spennende hver gang siden jeg tross alt ikke vet hva jeg tjener, det er jo pappa som har oversikt over pengene mine. Og det er akkurat slik jeg vil ha det! Pengene skal ikke forme meg som person, og jeg er glad jeg ikke har fått føle på "rikdom". Jeg får investere pengene i noe lurt etterhvert (jeg har allerede aksjer), men akkurat nå er jeg bare glad for at jeg har kjøpt leilighet.. Det trodde jeg ikke engang jeg ville få mulighet til.

Det er rart at offentligheten har en sånn interesse for hva andre tjener, men det er vel i menneskets natur å være nysgjerrige. Penger er ikke det viktigste, klisje - men sant. Derfor velger jeg å leve mitt liv med begrenset budsjett, og fokuset mitt fortsetter å være hard jobbing! Folk påstår jo enda at jeg ikke har en jobb og det får så være, jeg vet hvor mye jeg står på. I dag har jeg gjort to intervjuer, ett for NRK og ett for tv2, og rett etter satt jeg meg på flyet til Kristiansand. Her er jeg for en spillejobb på DIS i kveld, og da jeg ankom fikk jeg disse søte "vip"-båndene med bilde av meg på. Thats a first! Denne skal henges på kjøleskapet, ass.

Nå har jeg lydsjekk, så har jeg enda et intervju her med lokalavisen, og så er det endelig middag. Jeg har spist alt for lite i dag, jeg trenger en del måltider om dagen om ikke blir jeg irritert.. Haha.

dette er den sykeste følelsen!

Kommenter her

// egenreklame


 

Dette er en sinnsykt merkelig følelse. I dag fikk jeg for første gang holde boken min! ♡  Coveret skal være i litt annerledes materiale bare, jeg fikk en prøveutgave så jeg har ikke sett boken min helt på ekte, det får jeg gjøre på tirsdag. Dette føles likevel sykt! Å holde sin egen bok i hendene er det fineste jeg har opplevd, det blir på en måte barnet mitt - jeg er glad i den. Jeg tør nesten aldri å si at jeg er stolt av meg selv, men nå er jeg faktisk det. Skikkelig, skikkelig stolt. HERREGUD! Nå er det bare en uke igjen til dere får kjøpt den over alt i bokhandlere over hele landet . 

"Jeg følte meg fanget. For feig til å dø, for svak til å leve et bra liv. Jeg stakk en hånd under puta og strakte meg etter en kniv som jeg alltid hadde liggende der, under puta."Jeg innså nå at det er ganske kult at jeg ikke trenger etternavn, hehe. 

Herregud. Herregud. Herregud. Jeg får ikke sagt det nok, jeg hadde aldri trodd jeg kom til å krysse denne målstreken. Rundt 400 sider har jeg skrevet, rett fra hjertet, fra mitt nesten dypeste mørke. Det har vært tungt, det har vært fint, det har vært befriende og videre venter en reise jeg gleder meg til å starte på. Jeg er forfatter, tenk det... 

Dette er en bok til deg, til moren din, broren din og bestemoren din. Naboen, en fjern slektning eller en bestevenninne. Jeg har skrevet en bok som forhåpentligvis alle skal kunne kjenne seg igjen i på et eller annet plan. Vi mennesker er mer like enn vi er forskjellige, og følelseslivet mitt er neppe så ulikt ditt. Jeg hadde trengt denne boken da jeg var 16. Jeg trenger den nå. 


 

"Om du så meg slik som speilet så meg, så vet jeg ikke hva du ville ha sett. Men jeg tror ikke forbilde er det rette ordet."

FORHÅNDSBESTILL BOKEN MIN HER ♡ Den er i butikker over hele landet fra om en uke!

Om du forhåndsbestiller boken min, får du den rett i postkassen med en gang den kommer ut. Lanseringsdato er 21 oktober (en dato jeg alltid kommer til å huske), og da kan du kjøpe den over alt hvor bøker selges, stort sett. Jeg gleder meg så utrolig mye til å høre hva dere synes! Den er lettlest, men mørk. Dyp, men humoristisk. Galgenhumor, som jeg er så glad i. 

Jeg skal gi dere oppdateringer om kommende boksigneringer og jentekvelder som jeg tenker å arrangere, gleder meg til å møte dere alle . ♡

lei av meg selv

Kommenter her

Ok, jeg satt nettopp og felte noen tårer til Therese Johaug sin pressekonferanse. Jeg er så lett påvirkelig og kommer sikkert til å være småtrist i hele dag på grunn av det, jeg takler ikke å se at andre har det vondt. Det var skikkelig fælt.. Og forferdelig urettferdig.

Jeg skal ikke blogge om den saken, det var bare vanskelig for meg å ikke nevne noe som helst om det. Dagene går i normalt tempo, altså jævlig raskt nå som boka kommer ut snart. Jeg fikk god omtale i VG som jeg setter sjukt stor pris på, det hadde jeg jo ikke trodd egentlig. Eller, jeg vet jo at den er bra, men man kan jo aldri vite hva anmeldere kommer til å mene.  Og forhåndsbestille boka mi? Det kan man gjøre her!

 

I går hadde vi en liten "glam-session", Dajana (som har kurs i Kristiansand 5 november!) og Amanda Florentine stylet meg, og jeg følte meg skikkelig vakker. Jeg skulle filme siste del av en promovideo for boken, som også blir sykt bra.. Altså jeg føler jeg lever i framtiden, fordi jeg snakker om noe som skal skje hele tiden. Før boken kommer ut gjør jeg 33 intervjuer, og det er så masse det! Herregud jeg ante ikke at vi hadde så mange medier i Norge engang. Jeg gleder meg til å snakke om andre enn meg selv, haha..

Kan man toppe dette?

Kommenter her

I fjor på Halloween vant jeg årets kostyme, og jeg må jo nesten prøve på det samme i år! Jeg spiller på Terminalen i Ålesund den 29, og tar med meg en liten gjeng - Joakim som skal filme, Fetisha som skal ordne håret mitt og Elizabeth som sminket meg. Sistenevnte sto bak looken min på Halloween i fjor, og vi har allerede planlagt årets look som forhåpentligvis kommer til å toppe det jeg har gjort tidligere. Kostymene til Joakim og Fetisha er også helt sykt kule, jeg gleder meg sånn til dere får se!

Halloween 2015. Det virker kanskje litt vanskelig å toppe denne.. Men vent og se! :) 


 

vær tålmodig med meg

Kommenter her

For å være ærlig har jeg hatt det litt tungt i det siste med tanke på alt som har skjedd rundt meg, men det går litt bedre nå, og det kommer til å bli enda bedre! Alt traff meg bare på en så utrolig dårlig timing, perioden framover skulle jeg jo bare fokusere på boken - som jeg har jobbet med i ett år og er så stolt av, og istedenfor ble det bare masse støy og negativ energi. Det har dratt mye krefter ut av meg som jeg skulle (og enda skal) bruke på kule ting, men jeg kjemper på, og jeg håper dere forstår det og klarer å være tålmodige med meg. <3


 

Jeg har akkurat filmet en videoblogg, og så skal jeg slappe av i en times tid før jeg drar til en venninne på sen middag. Det gleder jeg meg til. OG!!! I dag kom det nye bankkortet mitt, haha. Jeg har seriøst sultet de siste dagene og har nesten kun spist på besøk eller på jobb, så det skal bli skikkelig, skikkelig godt å kunne kjøpe mat når jeg vil igjen!

 

blogg & penger

Kommenter her

Det er mange som anklager meg for å tjene penger på klikk og at jeg derfor skaper skandaler rundt meg selv for å tjene mer penger. Jeg vil bare oppklare det.. Jeg har tjent penger på klikk tidligere, ja. Men under denne siste "stormen" har jeg ikke tjent et eneste øre, jeg fornyet som kjent ikke kontrakten min med nettavisen og tjener ikke lengre penger på klikk. Det er som om folk tror at store "skandaler" gjør at man tjener mer, men ikke om man går hardt ut mot en organisasjon eller et menneskesyn som jeg ofte gjør. For eksempel kan jeg aldri gjøre innlegg eller å ha bannerannonser for Freia pga påskeeggsaken, jeg kan ikke skrive om noe som har med kjøtt, pels eller dyretesting å gjøre for penger (og det vil jeg jo ikke heller), jeg reklamerer ikke for treningsutstyr, burger king, pizza hut.. Listen er egentlig ganske lang. 

Om jeg skriver et innlegg som "tar av", så tjener jeg ikke et øre mer eller mindre på det enn et helt vanlig innlegg som handler om hva jeg spiste til frokost. Jeg har heller aldri drevet med "klikkhoreri", altså overskrifter som ikke tilsvarer innholdet i innlegget, og jeg har aldri prøvd å lure leserne mine til å tro de skal få lese noe, eller skrevet "klikk inn i neste innlegg så får dere vite mer!". Om jeg har gjort det, så må det være flere år siden og da tjente jeg dessuten ikke penger på klikk. Det begynte jeg med for to år siden, og sluttet med for noen uker siden. 

Alle bloggere som er tilknyttet en portal tjener penger på klikk - så vidt jeg vet. Av de største bloggerne på blogg.no er det vel kun meg, og Anna Rasmussen som ikke tjener penger på klikk så vidt jeg vet, fordi vi jobber selvstendig. Det er altså derfor noen bloggere driver med overskrifter som ikke har noe med saken å gjøre, fordi hver gang noen klikker inn, så tjener man penger. Og sånn funker det bare. 

Jeg personlig vil heller tjene mindre penger å få lov til å ha en stemme i samfunnet uten å bli anklaget for å... bruke min posisjon for å fremme meg selv. Jeg prøver alltid å fremme en sak jeg mener er viktig, ikke noe som går på meg som person. Uansett! Nå skal jeg i møte:) 

å bleke tennene hjemme!

Kommenter her

//jeg har samarbeid med premium white // reklame

 

Sånn for å være helt ærlig.. Jeg drikker alltid rødvin om jeg først skal drikke alkohol, og som kjent er det verst for tennene. I tillegg til det snuser jeg noen ganger på fest og røyker (det har jeg ikke klart å holde meg helt unna slik som jeg skulle).. OG jeg har begynt å drikke kaffe. En skikkelig kjip kombo om man skal ta vare på tennene sine. Jeg tar masse bilder av meg selv og har i utgangspunktet vært veldig imot å skulle ta bilder hvor jeg smiler, det har vært et kompleks. Mye fordi tennene mine ikke er som de skal, men også mye på grunn av tingens om er nevnt over - at jeg ikke har vært verdens beste til å ta vare på tennene mine.

Men nå - de er så hvite og fine! Dette er fordi jeg bruker tannblekingen fra premium white hjemme nå og da. Etter kun fire behandlinger får man et skikkelig bra resultat, og jeg merker virkelig forskjell når jeg ser på gamle bilder / videoer av meg selv.


 

Det er fordi jeg bruker premium white sin tannbleking hjemme. Jeg har blogget om dette produktet en gang før, som dere kan lese her - der forklarer jeg også fremgangsmåten. Det er nemlig veldig enkelt! Og nå er det kampanjepris, det vil si at tannblekingen koster 499 kr istedenfor 1190 kroner som det kostet før. Dere kan kjøpe det HER. 


 

Jeg spilte også inn en liten film med premium white for litt siden, den kan dere se her! Det er en litt tullete og smått ironisk film som spiller på at jeg er en "idiot" og tar mye selfies, MEN det er jo sant også forsåvidt, haha..

Dette er altså et profesjonelt tannblekingskit som kommer med et eget LED-lys og tannskinner som tilpasser seg etter dine egne tenner. Du kan kjøpe produktet her <3

 

å være sterk

Kommenter her

"Jeg anser meg selv som en veldig sterk person."

Jeg satt med hendene foldet i fanget, blikket flakket rundt i rommet og jeg klarte ikke møte blikket til politidamen som satt ovenfor meg.

"Jeg anser meg selv som en veldig sterk person. Jeg har blogget i 6 år, og daglig har jeg fått høre både det ene og det andre om meg selv.."

Jeg prøvde å holde meg fokusert. Distansere meg - fra meg selv, slik som jeg alltid gjør når ting er vanskelig.

"Jeg anser meg selv som en veldig sterk person. Jeg har blogget i 6 år, og daglig har jeg fått høre det ene og det andre om meg selv. Men nå.."

Stemmen min brast, og jeg knakk helt sammen.

"Om jeg ikke hadde vært vandt til det her, om jeg hadde fått alt dette slengt i ansiktet for første gang, så hadde jeg ikke klart å leve mer nå tror jeg. Folk tar livet av seg for sånne ting som dette. Man må jo gjøre noe!" 

Jeg kjente ikke meg selv igjen. 


På fredag var jeg hos politiet for å anmelde. De verste, groveste og sykeste ting jeg noen gang har lest om meg selv. Jeg vil ikke gå inn på hva, faktisk klarer jeg ikke engang å gå inn på det.

Men de som mener at dette handler om å høyne sin egen moral, de som mener dette har handlet om "tull, tøys og vitser" har åpenbart ikke skjønt poenget. 

Jeg har blogget i seks år. Jeg har fått høre mye, og det er sjeldent jeg blir lei meg. Det er sjeldent jeg blir sliten. Nå var det så mye for meg at jeg knakk, men bare for en liten stund - for jeg innså at jeg måtte ha en pause i helgen, distansere meg, ikke engang sjekke mobil eller sosiale medier. I natt sov jeg i 15 timer, og nå tenker jeg ikke mer på det. Det fortjener det ikke. 

Nå har jeg anmeldt. I morgen skal jeg til Kripos. Det er godt å ha fine folk på min side, så stor takk til politiet, kripos, managementet mitt og alle vennene mine som virkelig har fått meg til å tenke på alt det fine jeg har. Det er gull verdt. <3

Jeg blir faktisk litt sterkere etter hver storm, og for det er jeg takknemlig. 

 

SVEISEN ER TILBAKE!

Kommenter her

Folket har talt - favorittfrisyren er tilbake! Og jeg må innrømme at det føles så jævlig bra. Det er så slitsomt å gå rundt med det lange håret, jeg orker jo ikke å vaske det engang fordi det tar så lang tid å tørke, det ser fortere slitt ut og er generelt sett et slit å styre med. Så nå har de lange lokkene falt av til fordel for en kortere look! En av mine aller beste venninner, Fetisha, jobber som frisør og tok like gjerne med saksene sine opp til meg for en klipp i min egen stue. Jeg er heldig! Dette er vel tredje gang hun får klippe meg, og jeg er like happy hver gang.


 

Fetisha jobber på en salong som heter "cutters", den ligger flere steder i Oslo og Fetisha switcher litt mellom de forskjellige salongene. Det koster 299 kr uansett hva å klippe seg der, altså en fast pris. Det er sykt bra! Du kan altså få akkurat samme frisyre som meg for 299 kr. Jeg vil anbefale Fetisha, og akkurat i morgen jobber hun fra klokken 09-15 i Storgata 33 rett ved stoppet på Brugata, og på lørdag jobber hun i samme salong fra 12-18. Stikk innom, hils fra meg og få en fin frisyre til en billig penge - og ikke minst, så er hun verdens herligste. Dette er ikke en sponset  behandling eller reklame, jeg bare digger den dama og jobben hun gjør så hun fortjener en liten shout-out :) SMASK fra meg! 

 

bilde av lillesøsteren min

Kommenter her

Her kommer et bilde av meg og lillesøsteren min siden mange har spurt! Mellom oss skiller det 3 år, hun er altså 18 år gammel og bor enda hjemme hos foreldrene våre siden hun nå fullfører siste året på videregående. Det er også flere som lurer på om vi er helsøsken, og ja vi er det! Foreldrene våre har vært sammen i godt over 20 år, og bor enda sammen selv om de ikke er gift (men de er forlovet). Vi er veldig ulike både i personlighet og utseende men funker greit sammen, vi kan fort heve stemmen til hverandre og irritere oss, men likevel. Vi deler samme etiske syn og er begge vegetarianere og politisk engasjerte, miljøbevisste og snille - og beleste! Det synes jeg er viktig om man skal kunne dra på ferie sammen uten å drepe hverandre når alt annet er så ulikt, haha..


 

Jeg landet akkurat på norsk jord og har vinket farvel til Frida (som søsteren min heter) på gardermoen. Nå sitter jeg på bussen mot leiligheten min, og der venter min venninne Fetisha som skal klippe håret mitt. Det stemmer, nå gidder jeg - nok en gang - ikke mer av langt hår.

 

takk for nå

Kommenter her

//annonselenke
 

I dag var jeg og søsteren min på en liten utflukt med en privat båt vi leide via hotellet. Vi besøkte Blue Lagoon og Paradise Bay, jeg anbefaler at man får med seg begge deler MEN jeg har nok blitt bortskjemt på spektakulære naturopplevelser dessverre.. Jeg sammenligner stedene jeg besøker med opplevelser jeg har hatt tidligere og i dag tenkte jeg for eksempel "det var finere på båtturen i Ibiza / naturen i nord-norge er bedre men det er ganske fint her også" (haha), istedenfor å bare nyte øyeblikket til det fulle. Blue Lagoon stakk seg ut som en favoritt, det var sykt deilig å svømme rundt i havet, jeg har tydeligvis ikke glemt hvordan jeg svømmer likevel, og temperaturen var helt perfekt. Vannet var helt blått og glassklart, i tillegg til at man var omgitt av masse grotter man kunne svømme inn i. Jeg fikk til og med en del farge i løpet av dagen, men det skulle nesten bare mangle etter en båttur på 7 timer. 


 

Jeg er litt usikker på om jeg ville ha anbefalt å leie en privat båt, det var ganske dyrt og i tillegg gikk det helt sykt sakte framover. 4 av de 7 timene ble brukt på å komme oss steder, liksom.. I tillegg måtte vi ha med egen mat, og om vi skulle kjøpe noe ekstra måtte vi svømme til land som ble komplisert, for da måtte vi eventuelt svømme med kontantene i munnen. Jaja! Vi burde kanskje ha planlagt bedre selv, haha. (annonselenke) Badedrakten min finner du HER 

Men det var positivt å kunne slappe av uten forstyrrelser, båten hadde to soverom, et ganske greit bad, kjøkken og et stort dekk hvor vi kunne ligge å sole oss. Jeg vil absolutt anbefale folk å dra til Malta og spesielt nå i september, temperaturene er perfekte både på land og i havet, i tillegg er det ikke like mange turister her nå. Vi har bodd på Westin Dragonara Resort som er til å anbefale - jeg tror de har det triveligste og mest serviceinnstilte personalet jeg har opplevd i hele mitt liv. Jeg kommer til å savne dette stedet & jeg kommer til å savne lillesøsteren min.. Jeg møtte forresten exen min Mathias i går også, og det var helt sykt hyggelig, han er uten tvil et av de aller beste menneskene jeg vet om. Det er trist for meg at han bor her. Haha nå ble jeg plutselig veldig sentimental.. 

Nok om det, nå skal vi sove! 

å plassere beina ordentlig under meg

Kommenter her

 

Jeg kom akkurat hjem fra båttur og jeg føler at jeg enda er på sjøen - dere vet, den følelsen av å enda være på båt sitter fast i kroppen. Jeg skal fortelle mer om dagen på havet senere, nå skal jeg og søsteren min se på Rob & Chyna (som vi ser her), og spise spagetti. Takk gud for at det finnes overfladiske serier som handler om drama man kan ty til når alt annet i livet plutselig blir så seriøst og komplisert. 

Nå ser jeg fram til å komme hjem å plassere beina ordentlig under meg, og komme videre i litt diverse prosesser. Jeg oppdaterer dere på alt, så klart.

Og til dere som har en stresserende periode i livet, likt som meg: jeg har en spotifyliste som jeg tar veeeeeeeldig seriøst (haha) som passer perfekt når dere vil få bort tankene. Den finner dere her. Kos dere, stor klem!


En liten ekstrabonus til innlegget: å skrive på "tullespråk" med vennene sine er noe av det som gjør meg mest glad i hele verden. Og at VG enda skriver at jeg er 20, siden jeg er 21. Jeg liker å være 20 i avisene. 

Tolk det den som kan! 


 

for egen sikkerhet

Kommenter her

Jeg skriver alltid et innlegg, publiserer det og så ser jeg meg sjeldent tilbake. Derfor ble jeg ganske overrassket da jeg i går fikk råd fra politiet om å ta sist innlegg ned (om mannegruppa ottar) for min egen sikkerhet.. Jeg er jo ikke medlem av gruppa og får ikke sett hva de skriver, men det var tydeligvis så ille at det ikke var trygt for meg å ha innlegget oppe. Hvilken forskjell det gjør at innlegget nå er nede forstår jeg ikke, og jeg blir litt sint for at det måtte bli tatt ned, men samtidig forstår jeg det og jeg vil jo ikke at noe farlig skal skje. Det er bra jeg er på Malta tenker jeg,  men man skal jo hjem engang også.. 

På snakk om noe litt annet: da jeg fjernet innlegget kom det opp en HELT ANNEN blogg for de som prøvde å trykke inn på det via delingen på face. Det var en veldig merkelig teknisk feil fra blogg.no, og jeg får ikke tak i kundeservice. Dette gjelder kun på mobil og ikke pc. Jeg vet ikke om det er ordnet nå (jeg leser blogg på maccen og ikke mobil), men da vet dere problemet. 

Uansett! Jeg og søsteren min har leid en privat båt og skal nå til Blue Lagoon, Gozo og alt sammen. Jeg oppdaterer dere senere<3 

Sminke gjør meg glad <3

Kommenter her

//jeg har et kommersielt samarbeid med coverbrands // reklame

I går hadde jeg et liveshow på facebooksiden min, og underveis i sendingen fikk jeg en rekke spørsmål om hvordan jeg sminker bryn og hvilke øyenskygger jeg brukte akkurat den dagen. På bildet under kan dere se hvilken look spørsmålene dreier seg om, som etter min smak er enkel og naturlig, på en fin måte. Det er absolutt ikke vanskelig å gjenskape hverken brynene eller øyenskyggen, og jeg bruker veldig få produkter for å gjøre det. Du kan med andre ord få samme look for en billig penge, som jeg nå også har rabattkode på! Stikkord: rett farge på brynene, og øyenskygger som er pigmenterte og holder seg godt. Her er produktene jeg har brukt for bryn:  

Jeg viser brynene først, ettersom det alltid er dem jeg tar først på enhver makeuplook.  Jeg er heldig som har tykke og markerte bryn "naturlig" takket være jentene på Brow Rehab i Oslo, men de trenger enda å fylles i litt og da er det flott å ha gode produkter for hånden. Jeg har tidligere vært tilhenger av Anastacia Beverly Hills og Billion Dollar Brows, men har den siste tiden brukt wunderbrow i fargen black / brown. Denne gjør at brynene holder seg fine i flere dager! Husk å vær lett på hånden når du påfører, og la resultatet tørke. Jeg liker at fargen er kald, og black / brown passer fint for meg. Denne er forresten veldig bra å bruke for såkalte "instabrows", altså øyenbryn man ser mye av på instagram ettersom fibrene i børsten skaper falske "hårstrå", og det ser mye mer naturlig ut enn andre lignende produkter. Man slipper å fade ut brynene som man må med f.eks Anastacia sine produkter, her kommer den "duse" looken naturlig av seg selv uten at man må stå å børste farge til alle kanter. 

Neste steg på brynene er å påføre Duo Pencil fra billion dollar brows både over og under øynebryn. Denne har to farger, og den mørkeste går over brynet og den lysere går under. Slik ser det ut før man blender ut - som jeg forøvrig gjør med fingrene:TIPS! Denne bruker jeg også som eyeliner for å få mer åpent blikk! 

Slik ser brynene ut etter påføring. Beklager litt merkelig bilde, jeg er uten sminke sånn ellers i ansiktet :) 


 


Og så til øyenskyggen.. Sjekk denne fantastiske paletten, dere! Jeg blir nesten forelsket, jeg er så opptatt av øyenskygger og så langt er dette den fineste jeg eier, i tillegg til at den holder så lenge! Dere finner den HER.Morphe er et skikkelig bra merke med så mange fine paletter, og jeg gleder meg til å teste ut flere. Her er det bare å prøve seg frem i en jungel av fine farger! En vennine av meg så denne og ble helt satt ut, haha.. Så fine er de faktisk! :) I LOVE IT! Her er swatches av noen av fargene, her har jeg kun latt et enkelt strøk gå over både børste og arm: Børsten dere ser på bildene er fra the balm, og finnes HER. Trikset for å legge fin øyenskygge starter i børsten, og denne hjelper deg virkelig godt på vei! 

Min look for kvelden, ferdig resultat!


 

Rabattkoden er "CBSOPHIE" og gir 20% rabatt på all sminke unntatt salgsvarer og NYX og er gydlig ut 7.oktober! HER finner dere hele utvalget av sminke. HAPPY SHOPPING!

Jeg kan ikke svømme lengre?

Kommenter her
Jeg har vært på en del reiser til utlandet i år, men likevel ble mitt første bad gjennomført i dag - så da har jeg plasket i havet år 2016 likevel, og det er ikke verst med tanke på at jeg er livredd for havet! Jeg har tydeligvis glemt hvordan man svømmer for det ble noen tapre forsøkt som lignet hundesvømming for jeg ga opp og kom meg på land igjen, haha. Det var ikke en bra utvikling med tanke på at jeg for ikke mange år siden var på den flinkeste svømmegruppa som ungdomsskoleelev!
 

Vi har leid en pirvat for morgendagen som skal ta oss til Blue Lagoon, Gozo og alle de andre stedene vi har fått anbefalt. Jeg føler meg definitivt mer komfortabel på en privat båt så slipper man å risikere å havne midt på en partybåt, og det er virkelig ikke min greie - og forøvrig ikke lillesøster sin heller. Jeg gleder meg til å skikkelig oppleve Malta før vi setter kursen hjemover igjen. :) 

 

hvorfor ikke?

Kommenter her

// annonselenker


Jeg er så glad for at jeg og søsteren min dro på denne ferien! Vi slapper av, ligger i solen og friterer oss hele dagen (men jada mamma, vi bruker solkrem!) og har det jevnt over veldig bra. Dette trengte jeg, og det er greit å slippe alt kaoset som holder på i Norge nå med drapstrusler og what not, for en liten stund i det minste.  

Vi oppholder oss så mye som vi klarer ute i solen, denne ferien er nemlig over allerede på torsdag formiddag. Det er så klart litt trist, men jeg savner alltid kjølige Oslo! Og alle de fine vennene mine. Borte bra men hjemme best, alltid! Et par dager i solen holder masse for min del. 
(annoselenke nelly) Caps Urban Outfitters / Badedrakt HER / skjørt HER 

 


Senere i kveld skal jeg møte noen venner, jeg kjenner faktisk mange mange som bor her - blant annet exen min som jeg flyttet sammen med til Oslo. Hvor heldig er man ikke når har et skikkelig fint forhold og bånd til sin første kjærlighet enda? Når man har delt noe veldig bra og fint sammen, så er det jo ingen grunn til å ikke være venner fortsatt, tenker jeg. Jeg hater at filmer og serier ofte framstiller det som "ikke vær venn med en ex" for hvorfor i all verden skal man ikke det? Så lenge man ikke har vært slemme med hverandre er det jo bare vakkert om man kan være i livene til hverandre. :) 

Fæle mennesker gjør fine ting, det betyr ikke at de er gode mennesker

Kommenter her

Jeg skal (snart) legge denne ballen død, for det er ikke slik at Mannegruppa Ottar er min store lidenskap her i livet og heller ikke mitt største hatmoment (jeg hater for eksempel miljøsvin, dyreplageri og A4 ark hakket mer), men jeg har fått mange spørsmål i dag ang. hva jeg mener om at gruppa nå har startet en innsamlingsaksjon for å gi penger til barn som er syke, og jeg er 100% for at man skal donere penger - absolutt! Men hvorfor skal man måtte samle inn penger for å bevise noe? Da har ting gått ganske langt, eller for å si det sånn - er slutshaming, drapstrusler og hat OK så lenge man donerer penger til en organisasjon?

Fæle mennesker gjør fine ting, det betyr ikke at de er gode mennesker likevel.. Tenker jeg da. Og jeg håper at alle som ikke støtter kvinnehat og undertrykkelse melder seg ut av en gruppe som promoterer den type humor.  For å komme med et eksempel så ble dette bildet lagt ut av meg her om dagen i gruppa, her blir det brukt en motbydelig referanse og noe som er sårt for veldig, veldig mange..


JAJA!!!! Herregud.. NÅ!!! Jeg håper gruppa generelt sett slutter å trykke ned kvinner, og ikke bare tar vare på sine "egne" som "våre koner, døtre og mødre", men hva med alle andre? Jeg er medlem av flere kvinnegrupper på facebook uten at noen har sett seg nødt til å starte en innsamlingsaksjon for å bevise noe og hvorfor? Fordi man ikke har noe å bevise, man er snille nemlig. 

det finnes rare og ekle folk overalt

Kommenter her

Jeg har fått tips fra dere om at det visstnok finnes strender på Malta, men de leste jeg først da vi hadde kommet tilbake fra å ligge på bergene / steinene i nærheten av hotellet - vi får ta det i morgen! Havet hadde visstnok perfekt temperatur i følge søsteren min, men jeg sjekket aldri ettersom det kom en mann til stedet vi oppholdt oss på etter rundt 10 minutter som var helt sykt irriterende.

Altså, vi var først helt alene (sett bort fra et gammelt ektepar noen meter bort), og så kom det en mann i 30-40 årene som gikk fram og tilbake hundre ganger foran meg, før han spurte noen spørsmål om vanntemperaturen, og så stilte han seg bak oss å sto å stirret i 20 minutter, før han satt seg ned i en liten grop hvor kun hodet stakk opp men han fortsatte stirringen. Gud vet hva han drev på med nedi hullet sitt der, ubehagelig! Jeg ble skikkelig provosert å klarte ikke å bade og kledde til slutt bare på meg klærne igjen, etterfulgt av at jeg snudde jeg meg mot han og gjorde et sånn "hva faen vil du" tegn med armene, uten at jeg fikk noe annet enn stirring som respons tilbake. Og med en gang vi gikk vasket han hendene, haha.. Jaja, det finnes rare og ekle folk overalt!
Ps mamma: vi trenger ikke å få noen bekymret SMS etter dette innlegget. Alt er bra. <3

Her kjøper jeg designervesker på halv pris!

Kommenter her

//annonselenker nelly 

Jeg har funnet en ny favorittnettside! Dette er på ingen måte reklame, jeg må bare tipse dere om det. På nettsiden TheRealReal.com kan du kjøpe brukte designerklær, vesker, tilbehør og interiør til en billig penge, og alt er ekte. Jeg kjøpte en Gucci-veske sist uke som jeg akkurat fikk hentemelding på, og i dag bestilte jeg en ny veske som dere kan se her. Jeg kjenner flere som har bestilt herfra og det er helt trygt og fint! Det er bra for miljøet, og bra for pengeboken også - eller, bedre enn om man skulle ha kjøpt nytt i det minste. Jeg skal fra nå av kjøpe absolutt alt av dyrere plagg og vesker på denne nettsiden, tenker jeg! Denne nettsiden har blitt omtalt i ELLE, så det er absolutt trygt. 

Dette er bare et minimalt utdrag av hva de har på nettsiden, her finner man hundretusenvis av brukte varer: 
 


Ellers har jeg som vanlig bestilt et andre par småting på nelly. Jeg får nyhetsbrev fra dem, så da er det fort gjort å gå inn der i et svakt øyeblikk å handle et par ting. Denne gangen fikk dette følge med meg hjem:(annonselenker)Kjole HER - Hettegenser HER-  T-skjorte HER 


Nå skal jeg ut i solen igjen! Vi snakkes senere. <3

på ferie med lillesøster!

Kommenter her

//annonselenker

Hallo fra Malta! 


 

De spesielt interesserte fikk kanskje med seg at jeg skulle på ferie med lillesøsteren min, og nå har vi endelig kommet fram! Vi bor på et ganske fint hotell i området St. Julians, og så langt er vi fornøyde med ferien om vi ser bort fra at jeg er mer forkjølet enn jeg har vært på mange år og at de stengte bassengområdene i dag? Haha, typisk vår flaks. Men Malta er faktisk det stedet jeg har fått flest tips om fra dere lesere, så vi gleder oss til å utforske litt å dra til for eksempel Gozo eller Blue Lagoon! 

(annonselenke) Badedrakt finner du HER / toppen er en venninne sin 

Akkurat i dag tenker vi å pakke med oss en liten veske å gå langs vannkanten å se om vi finner et sted som er passende for soling. Det er ikke noe strand her, så vidt jeg har sett, så det får vel bli på en stein eller noe. Haha. 

Jeg elsker deg

Kommenter her 


2016.

Jeg har vært forelsket. Jeg fikk kontrakt hos ANTI og fikk management. Jeg har vært gjesteredaktør for Det Nye og prydet forsiden. Jeg har intervjuet Karpe Diem og fikk ha premiere av den nye låten deres. Jeg intervjuet Jonas Gahr Støre og satt han litt ut. Jeg har fått egen emoji, jeg har blitt DJ, fått nye venner, grått mye, ledd mye, hatet livet, jeg har elsket det. Jeg har vært på kyllingfarm og ble så satt ut at jeg gråt i flere dager etterpå, jeg har datet en jente, jeg har fått to nye tatoveringer, jeg har skapt gud vet hvor mange stormer, jeg har blitt truet på livet, jeg har skrevet bok, jeg har hatet bloggen og jeg har elsket den. 

Jeg elsker dette. Det er ikke pengene eller oppmerksomheten og det mener jeg av hele mitt hjerte. Da hadde jeg gjort ting på en helt annen måte.. Da hadde jeg ikke sagt ifra om ting. Jeg vil vise at man kan klare et man vil når alle andre sier man ikke kan, at man ikke trenger å se ut på en viss måte for å bli oppfattet på en viss måte, og at man kan stå igjennom selv de verste stormer.

For meg er årets blogger en som bruker stemmen sin til noe noe bra. Det er fint å dele hverdagsøyeblikk, men jeg håper også at den som i slutten blir stemt fram som årets blogger er en som påvirker, som setter dagsorden og som bloggnorge hadde vært litt kjedelig uten. Hvem tenker du på når du hører ordet blogg?

Uansett.. Om du mener jeg fortjener å bli kåret til årets blogger, så stemmer du her. <3 Bare bla nederst i saken. Jeg hadde i alle fall blitt veldig æret og glad! 

TAKK FOR MEG NETTAVISEN!

Kommenter her

Jeg takker for min tid som blogger for side2/nettavisen, og går nå over til å være blogger som selvstendig på blogg.no igjen. Jeg valgte å ikke fornye kontrakten min fra 1. oktober fordi jeg vil teste ut å stå på egne bein, og selv om jeg har vært veldig fornøyd med tiden vi har hatt sammen føler jeg at det nå er på tide å ta steget å prøve noe nytt. Fra nå av selges innlegg via ANTI, og dere finner kontaktinfo på "kontakt meg" :) 

Det er så klart skummelt å gi fra seg en fastlønn som er så stor, men jeg vil heller satse å se hva jeg kan få til på egenhånd akkurat nå. Jeg har utviklet meg i så mange retninger med blogg og DJ-greier nå og foredrag, så jeg er uansett sikker på at dette er riktig valg å ta. 

Angående designet så er det enda et par småting som skal fikses, men det kommer i løpet av de neste dagene!  

forbanna drittfolk som stjeler

Kommenter her

I dag er jeg skikkelig fortvilet. I går ble pengeboken min og en stor pose med masse nye klær borte da jeg var på spillejobb, og i morgen reiser jeg på ferie. Det som er mest trist er egentlig at jeg var skikkelig glad i pengeboken, den kostet så mye og var en av favoritt-tingene mine.. Men det er jo bare ting og kan erstattes med forsikring. Likevel er det noe veldig merkelig over situasjonen for i ryggsekken min lå det over 40 kondomer? Haha. De er jo ikke mine, så noen har lagt dem der og potensielt tatt pengeboken min. 

Heldigvis har de på elsker vært sykt behjelpelige og på mandag skal de gå igjennom overvåkningsvideoen for meg. Da lukter det en ny uthengning på bloggen om jeg finner den skyldige.. Haha, neida. Joda. Men forbanna drittfolk som stjeler ting!! Skjønner ikke at det går ant å være så respektløse, jeg hater folk som stjeler. Jeg har kjent folk som har hatt det som en hobby å stjele iphoner fra folk liksom, det er forkastelig. 

* Når du prøver å vise tatoveringen på en diskret måte, er syk og sliten og lei deg*

Men noe litt mer hyggelig er at jeg hadde det skikkelig gøy i går som DJ, så takk for det! Gleder meg til neste gang, og i dag er det ny spillejobb på oktoberfesten som holder til på Chateau Neuf. Gøy!