hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2015

MITT KOSTYME FOR KVELDEN

Kommenter her

Her er mitt kostyme for kvelden! Tusen takk til @elizabethandreamua som kom hjem for å fikse oss, det ble utrolig bra! Har aldri hatt et så her kult kostyme tror jeg.. Veldig ekkelt, haha! Og ja, man får puste som vanlig, om dere skulle lure. 

Forresten så er jeg dritlei meg for at mange enda ikke får med seg at det med førstehjelp var et stunt. Dere som leser bloggen min hver dag, hva tror dere om meg egentlig? Etter alt jeg har sagt og skrevet? 

DEL 2 - JEG SÅ EN MANN MED HJERTESTANS

Kommenter her

i samarbeid med norsk folkehjelp

Dette innlegget skulle egentlig ikke komme før om noen dager men jeg må bare ta det nå.. Jeg ville la folk fundere litt på hva jeg hadde skrevet først, men det spredte seg så fort, så her kommer del 2. 

Innlegget jeg skrev om førstehjelp var et stunt sammen med norsk folkehjelp for å få opp engasjementet rundt hvor viktig førstehjelp er. Her kan dere se originalen av bildet jeg la ut:Tada! Ikke så ille likevel, altså. Mannen som ligger på bakken jobber for norsk folkehjelp. Så at folk hadde kommentert et par steder "åh jeg kjenner familien hans, stakkars mann!!! Sophie er grusom!". Jaja, sånn kan man jo også skrive.. 

Så jeg har absolutt ikke mistet all forstand! Jeg har vært på førstehjelpskurs, og jeg vet hvor viktig det er. Det gjør vondt at så mange skrev at jeg har ødelagt hele mitt rykte når jeg egentlig bare ville godt. Jeg ville bare skape engasjement rundt en sak som ungdom fort kan ha vanskelig for å sette seg inn i, og hvordan gjør man det? Jo, ved å provosere. Ved å få folk til å innse hvor viktig det er! Selv om dette ikke var en ekte situasjon så skjer det veldig ofte at man står og tror man ikke kan hjelpe, at man bare gjør feil, at førstehjelp ikke virkelig fungerer, og så videre..Jeg ikke er kritisk til førstehjelp i det hele tatt. Jeg tror tvert i mot at ikke mange kan dette godt nok. Så da Norsk Folkehjelp tok kontakt om en kampanje som skulle belyse dette temaet, kunne jeg ikke si nei! Og hva er vel bedre enn å utnytte den offentlige rollen mange oppfatter som overfladisk til å se om folk ville reagere? Det er så langt ifra den jeg er, og hva jeg står for. Jeg takker for alle som har kommet med konstruktive tilbakemeldinger, og som har fortalt meg deres historier. Det er mange helt der ute! 

Mange har gitt uttrykk for at de var skuffet, sinte og oppgitte over at jeg tok så lett på førstehjelp. Nå er kanskje tiden inne for at dere går i dere selv og er ærlige; kan dere førstehjelp? Kurset du fikk i førstegangstjenesten, eller på jobb for 10 år siden er ikke godt nok lenger, og mye har skjedd innen førstehjelp de siste årene.

Norsk Folkehjelp er en helnorsk non-profit aktør som utelukkende jobber med humanitære interesser. En del av deres organisasjon jobber hele tiden for å opplyse og lære opp nordmenn i hva som er viktig og ikke minst riktig når det kommer til førstehjelp. Norsk Folkehjelp er en del av Redningstjenesten og har tusenvis av frivillige i lokallag rundt om i landet. De holder kurs, de veileder og gjør alt for at vi andre skal kunne ta bedre vare på hverandre. Det synes jeg er utrolig fint, og verdt å fronte.

 På førstehjelpskurs. 

 Snakk med kolleger om dette, og mas på sjefen. Mange bedrifter tar ansvar og bestiller førstehjelpskurs til sine ansatte. Det er du og jeg som utgjør forskjellen om noe hender. Derfor er det viktig at du og dine kolleger innehar kunnskap-en og kan være en ressurs for hverandre, familie og for venner. Be om at arbeidsplassen din bestiller kurs fra Norsk Folkehjelp. 

Så står du ikke helt rådløs om noe skulle skje. Og jeg vet helt sikkert at om jeg noen gang befinner meg i en slik situasjon, så vet jeg hva jeg skal gjøre. Det viktigste er å redde liv.  Har du noen gang mottat hjelp? Gå inn på http://takkforhjelpen.no og takk noen som fortjener det! 

Helt til slutt vil jeg bare si tusen takk til  de utrolig flinke folkene hos Norsk Folkehjelp på Ulven som kanskje har gitt meg mitt livs viktigste kurs! 

SOPHIE PÅ FYLLA - VIDEO

Kommenter her

Synes disse bildene beskriver gårsdagen ganske så perfekt, jeg.. Meg og Joakim i trappa på vei opp til Stratos, som ligger i 11-etasje.. I etasje 2 ga vi altså opp og la oss på gulvet istedenfor. Husker at folk gikk forbi og hvisket navnet mitt til hverandre, haha. Sånn er det..  Siden jeg ikke har SnapChat (hverken privat eller offentlig), tenker jeg å dele mystorien til Joakim som jeg tar en stooor del av. Sånn ser jeg altså ut når jeg er skikkelig full. Jeg er mest bare veldig glad, og det er jo fint! 

Ellers håper jeg dere vil stemme på meg som årets blogg HER, da hadde jeg blitt sinnsykt glad! Jeg skal uansett på kjendisgallaen, men det hadde jo vært fantastisk å gå hjem derfra med en pris.. Uansett blir det en fin kveld, tror jeg da.  Ellers skal jeg forklare innlegget jeg skrev tidligere idag i morgen.. Jeg er ikke så dum som dere tror :-) 

JEG SÅ EN MANN MED HJERTESTANS

Kommenter herI dag morges var jeg ute for å gjøre noen ærender, og hva bevitner jeg da? Faktisk en mann som hadde kollapset på gata, og det var mest sannsynlig snakk om hjertestans. Jeg tror han hadde puls, ikke vet jeg - for hva skal man egentlig gjøre, annet enn å stå å se på? Jeg mener, jeg som person kan jo ikke gjøre noe så da må man bare vente til ambulansen kommer. Det var jo det alle andre gjorde også, så der lå det altså en mann på fortauet.. Det var rart å være i en slik situasjon, men jeg kunne jo ikke gjort noe annet for å hjelpe uansett. Jeg tror dessuten ikke på at førstehjelp virkelig hjelper noe særlig, og i alle fall ikke om jeg skulle ha gjort det. tror det er en oppskrytt greie, og skjønner ikke hvorfor folk bruker tid på å lære seg det. Det fikk jeg jo føle på kroppen i dag også! 

Jeg håper det gikk bra med han i alle fall, ambulansen kommer jo uansett og DE vet jo hva de skal gjøre. Teit at noen som meg skal komme å eventuelt ødelegge hele greia. Uansett hadde jeg med meg min nye chanel og det hadde vært kjipt om den skulle ha blitt skitten eller kanskje ødelagt om jeg var ufokusert og holdt på med noe annet. Og munn til munn er for meg helt uaktuelt i tilfelle han har en sykdom, tenk om jeg hadde blitt syk? Dessuten har jeg lest at man kan være bevistløs i ca en halvtime uten å bli hjerneskadet, så det gikk nok veldig fint dette.  Men som sagt, folk må da kunne ha bedre tiltro til helsevesenet i Norge. I sånn situasjon tenker jeg at om flere prøver å hjelpe blir det bare verre.  Det er bare noen med utdanning som virkelig kan hjelpe i en slik situasjon. Jeg tror ikke jeg er den eneste som tenker sånn :-) 

Dersom man ikke vet helt sikkert hva som feiler mannen så kan man risikere å gjøre situasjonen mye verre. Da er det bedre å ikke gjøre noe.

Beklager at jeg ser så trøtt ut på bildet, jeg var jo jævlig trøtt. Her ligger han altså bak meg. 

JUSTIN STORMET AV SCENEN!

Kommenter her

Haha vel.. Som dere vet skulle jeg se Justin Bieber i kveld, og det ble altså en framføring av låten "boyfriend" før han stakk av scenen. Hva skal man si? Jeg forstår at man kan være sliten, trøtt og lei av å jobbe så mye som han gjør. Jeg forstår også at han er en "diva", og at han vet hvordan man skaper overskrifter - noe han gjorde nå. Jeg forstår også at han ser at dette ikke vil påvirke han noe særlig, for fansen elsker han jo uansett, sant?

Men jeg var der, og jeg mener ikke man skal skylde på de stakkars jentene på første rad. De går på barneskolen, og at de prøver å ta på sitt store idol forstår jeg også. De mente så klart ikke å ødelegge showet for noen, Justin er en proff og selvom dette var en gratis konsert tjener han flere millioner på dette, så ikke kom med "åh han er så snill som gjør dette", for tro meg han tjener fett. Og tenk på hele tv2, Thomas og Harald, de som har kjøpt seg mobiltelefoner for å ha en sjans til å vinne, det var en jente som donerte 90 000  kr til tv-aksjonen for billetter liksom.. Men iallelfall, ikke skyld på Justin for han var på jobb, en jævlig bra betalt jobb så da kunne man ha løst det på en annen måte. 

Men herregud jeg fikk jo sett en låt, og jeg fikk være så nære Justin! Det er jo stort i seg selv :-) Men nei, noen stor fan er jeg ikke. Bra musikk, men ufin person. Og veldig ufint av han å henge ut de jentene som han gjorde på instagram, de er 12-13 år gamle og får heftige trusler nå.. over ingenting? Det var han som valgte å gå av scenen, ingen andre. 

FÅ METER UNNA JUSTIN BIEBER

Kommenter her

 Wow, tenk at jeg om bare noen timer står få meter unna Justin? Her har dere mitt antrekk for Justin Bieber ikveld! Prøvde å kjøre litt "swag" (haha) så jeg lånte en genser fra samboeren som har en veldig lik stil som Justin. Siden jeg pleier å få spørsmål om sminke, leppestiften er fra Urban Decey i fargen ** blandet med Mac sin "heroine". Jeg elsker å blande leppestifter for å få den perfekte fargen, ettersom den nesten ikke eksisterer på markedet. Da må man være kreativ sjæl! 
Konserten starter 21:30 men siden det er tv-innspilling drøyer det nok et par timer utover kvelden. Woho, dette blir gøy! Så nettopp på vg at Justin hadde overassket en hel klasse med billetter, det var fint gjort :) Gleder meg til å se mange lykkelige unge barn der i kveld! 

Har forresten hatt mye å gjøre de siste dagene, og kun rukket å se igjennom 1/5 av headerne som har kommet inn, derfor har det enda ikke blitt noen oppdatering der. Men det kommer forhåpentligvis!

JEG SKAL SE JUSTIN I KVELD!

Kommenter her

Jeg er en av de heldige som har billetter til Justin Bieber sin intimkonsert i kveld. Jeg har ikke turt å skrive det på bloggen fordi jeg vet hvordan hans kjære fans kan reagere fordi de elsker han så mye, og at det kanskje er "urettferdig" at jeg får billetter dit - og jeg forstår om noen tenker på den måten. Jeg skal dra alene fordi jeg kun fikk en, og den fikk jeg på grunn av en jobb jeg har gjort tidligere. 

Anyways.. Det blir veldig spennende! Min tredje konsert med Justin faktisk! Jeg vet ikke om man får ta bilder der, trolig ikke, men jeg har med meg iphonen iallefall så får vi se hva jeg får knipset til dere. Jeg drar til konserten rundt 20, så jeg har enda noen timer til å slappe av, spise og jobbe her hjemme før det braker løs! Nå får jeg jo endelig sett han på kloss hold, på operataket var det jo klin umulig å se noe, og i telenor arena var det alt for mange folk. Dette blir en mer personlig greie :) 

Så håper jeg alle som skal på konsert i kveld også får en fin opplevelse, at jeg møter noen av dere og at dere som ikke skal dit er glade for de som skal dit. Det hadde jeg vært, uansett om jeg skulle på konserten eller ei.NÅR MAN HAR MYE Å JOBBE MED

Kommenter her

Hei og hopp! Jeg kom akkurat inn fra trening, det føltes sååå digg! Jeg løftet hele.. wait for it.. 15 kg, haha. Jeg er så svak i armene at det nesten ikke er morsomt engang, det kunne vært litt sånn tragisk-morsomt men det er egentlig mest bare tragisk.. Som min personlige trener sa "det er bra, for da har man mye man kan jobbe med". Jaja, bra hun er positiv i det minste. Hun kunne sikkert fått en orkan til å virke som en solskinnsdag. Ellers da, jeg møtte noen venner for lunsj tidligere idag på vapiano, koselig å få skvist inn litt vennetid imellom slagene! Jeg spiste som vanlig pasta pomodoro med ekstra mozarella. Tør aldri å prøve noe nytt, for den er så god! Nå skal jeg sette meg å gå igjennom headerforslagene dere har sendt meg, så håper jeg det er noe som passer stilen min / størrelsen på bloggen / har klart nok bilde! Jeg setter uansett utrolig stor pris på at dere gidder, alt blir lagret :-) 

Beklager mine skallete flekker i hodet, haha.. Mistet heftig med hår under mitt dansecrew og alt stresset. Men det gjør ingenting for jeg var brun, hehe! 

 


 

 

HVOR KOM ALT DETTE FRA?

Kommenter her

"Jävlar va mycket du tränar på senaste tiden" sa kjæresten til meg i går og JA jävlar fordi nå har jeg motivasjon for første gang i mitt liv og da må jeg bare utnytte det. Jeg er nemlig på vei til dagens andre treningsøkt!Jeg har hatt medlemskap på sats elixia i en evighet nå og betaler noe jævlig (alt for mye) penger hver måned for å være medlem der, og hvor mange ganger har jeg vært på studioet? En gang for å melde meg inn, og fire måneder senere dro jeg dit igjen for å høre om jeg kunne melde meg ut, haha.  Men da måtte jeg visst betale flere tusen så da snudde jeg i døra og tenkte "fuck it, jeg trener" men ble det noe av? Neh. Men på mystisk vis har jeg blitt supermotivert, og det har faktisk Robin også blitt for han er å trener nå. Så jeg skal komme meg ned til studioet jeg også nå! 


 

Dette tror man ikke på før man opplever det selv, men trening gjør en glad. Om du er deppa en kveld, ikke dra ut på fylla. Det hjelper ingen og i alle fall ikke deg selv. Løp en tur! Man blir faktisk - nesten - et helt nytt menneske. Tankene snur litt om.

 

VIL DU SE HUNGER GAMES MOCKINGJAY PART 2 MED SKUESPILLERNE FRA FILMEN? - KONKURRANSE!

Kommenter her

annonse

Jeg er vel neppe den eneste som ELSKER hunger games? Det er en av de få "urealistiske" filmenseriene jeg klarer å se på og virkelig nyte, personlig gleder jeg meg skikkelig til premiere på den neste filmen, Mockingjay part 2! Og gjett hva? Nå kan du og en venn vinne tur til LONDON for å være med på premieren av filmen! Ikke bare premiere, men gallapremiere, og skuespillerne fra filmen gjester både rød løper og gallafesten etterpå. Dere får altså fly, hotell og biletter til premieren dekket! Dette går av stabelen 5 november. 

Jeg har to biletter hjemme hos meg som jeg skal gi ut til en av dere som får reise med en venn / følge! (En av dere må være over 18 år). Jeg kunne snakket om disse filmene i en evighet, jeg elsker både de og bøkene. Jeg ble hektet etter å ha lest den første boken på skolen, så fulgte jeg opp med de andre hjemme og ble heller ikke skuffet av filmene, tvert imot. Selv om filmene ikke bygger på realitet kan man kjenne seg igjen i historiene, og jeg felte faktisk en tåre under sist film, haha.. Jeg gleder meg så mye til å se mockingjay part 2! UANSETT! 

 

Dette er muligens den beste konkurransen jeg har fått mulighet til å holde noen sinne, derfor har jeg strekt meg såpass langt at kommentarfeltet er åpent i denne. Jepp, back to the basics, dere må altså legge igjen en kommentar for å kunne vinne med mail og navn! Det skader heller ikke å skrive noen linjer om hvorfor du bør vinne. Premien avsluttes 2. november, det er jeg som trekker vinneren og den annonseres etterhvert her. 

Dette klippet er hentet fra premieren til den forrige filmen, i nettopp London. Hvor kult hadde det ikke vært å se disse fantastiske menneskene på ekte?

 

HVA SYNES EGENTLIG MAMMA OM VALGENE JEG HAR TATT?

Kommenter her

Jeg og mamma har gjort et intervju sammen med KK, som dere kan lese litt av her. Resten kommer i bladet som er ute i butikker på fredag! Jeg synes, alt i alt, at det ble en ganske fin sak men det er dumt at det alltid blir trukket fram plastisk kirurgi som noe av det viktigste. Det ble jo heldigvis snakket om mye annet i intervjuet også, men i overskriften velger man noe såpass overfladisk.. Er ikke det veldig 2012, nå? Jeg mener, det er jo faktisk tre år siden jeg opererte meg, kan vi komme oss videre?
Ellers, takk til KK for en fin sak og fine bilder! Jeg er heldig som har mammaen min.

Ps! I neste innlegg kan du og en venn vinne tur til London og biletter til premieren av den neste Hunger Games filmen. Følg med! 

 

DU FÅR FRAM DET FINESTE I MEG

Kommenter her

 

Tidlig i dag dro jeg til Drammen for å ta bilder og filme til extensionskolleksjonen min, luxushair by Sophie Elise!Det er veldig spennende å jobbe med, og endelig er man enda litt nærmere lansering. Jeg hadde satt av nesten hele dagen til shoot, men jeg og fotografen (Rolf-Ørjan) har tatt bilder sammen ca en million ganger før så da fikk vi gjort alt på under en time. Teamwork, hehe! Dermed ble det også tid til kos hjemme, masse mat og polefitness for å avslutte kvelden. 
Tusen takk til Stephan Øien som sminket meg i morges, du er en engel! Du får fram de fineste sidene av meg, og jeg elsker deg for det. Og takk til Trine Merete Olsen som knipset litt bilder mens vi holdt på, jeg kunne gjerne tenke meg å bruke et eller flere som header så send gjerne forslag til sophieeliseblogg@hotmail.com, og merk mailen med header.

Nå skal jeg ta kvelden, men jeg hååper dere gleder dere like mye til lanseringen som jeg gjør! 

 

 

 

FINT SKAL DET VÆRE

Kommenter her

reklame


I morges ble jeg sminket så fint, og da måtte jeg så klart stoppe alt jeg gjorde for å ta et par selfies, hehe..


 

Og når vi snakker om mobiler, dere ser kanskje litt av dekselet mitt? Jeg har hatt det i et par måneder nå, men første gang jeg skulle blogge om det var det utsolgt. Ikke overasskende, marmor er jo utrolig populært for tiden. Men nå er dekselet inne på lager igjen sammen med et par nye favoritter, alt er fra BuyHelse.no ♥ Dekslene pynter virkelig opp telefonen min, den ser nå veldig mye finere ut i hånda, men også som en del av interiøret hjemme når den bare ligger og slenger.

 
 

Jeg har alltid variert dekslene mine med jevne mellomrom, men ikke så mye den siste tiden rett og slett fordi jeg liker disse så godt. Jeg byttet til det grønne idag etter en lang periode med grønt, og jeg elsker det! Dere finner det i grått her, mørkt her og grønt her. Faktisk likte kjæresten også disse! Jeg tror disse kan være en perfekt julegave til enten deg selv, eller til hun som har alt. Det er muulig jeg har en bestevenninne som får et deksel under treet blant annet, uten å røpe for mye.. 

De blir forresten veldig fort utsolgte, så det kan være lurt å ikke vente så alt for lenge med å bestille. Sist gang rakk jeg jo ikke engang å blogge om de før de var revet vekk, haha :-) Dere finner hele utvalget her. 

 

NÅR NOE LITE GJØR SÅ MYE

Kommenter her

 

Denne sangen. Den sender meg rett tilbake til 2012, tilbake til jenterommet. Tilbake til å sitte i bilen med venninner, kjøre på forbudte eventyr i mørket. Tilbake til å alltid føle man gjorde noe galt, men man likte det. Akkurat denne låta er faktisk i bakgrunnen av en video Anne-Sofie har filmet med telefonen sin, hvor vi sitter i stua hennes. En liten jentegjeng. Popcorn på fanget. Vi snakker om helt syke ting og jeg håper aldri telefonen hennes blir stjålet, haha. Jeg husker akkurat hva jeg gjorde den kvelden. Jeg husker hvordan jeg veltet ut av bilen til en venninne, hvordan jeg ødela genseren min på veien. Hvordan det var skole dagen etter. Jeg husker også hvordan jeg var med en gutt jeg ikke burde vært med fordi en "venninne" var forelsket i han, men hun forsto det da jeg begynte å høre på denne sangen - fordi hun hadde hørt den hos han. Herregud man har jo vært helt gal, men jeg er glad jeg har gjort alt det der. At jeg nå, som aldri i livet kunne såret noen og heller ikke ville ha vært så "yolo" som jeg var da, har opplevd å være det. 

Tenk at en sang kan gjøre så mye. 

NEXT LEVEL UGLY

Kommenter her

I morgen skal vi endelig ta promobildene for extensionskolleksjonen min! Som jeg har sagt før så tar ting tid og jeg er perfeksjonist når jeg først skal sette navnet mitt på noe.. Derfor vil jeg heller ha litt ventetid enn å slenge ut noe dritt bare for å gjøre det. Uansett, i morgen er det photoshoot hele dagen og jeg prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg. Bildene skal ha fokus på ansiktet og håret, så det er vel egentlig ikke så alt for nøye uansett.. Men jeg har dårlig tid i morgen ettersom jeg må svinge innom makeupartisten min først, så det er greit å få det ordnet nå! Om ikke ender det opp med at jeg stikker hjemmefra i den hullete treningstightsen min fra år 2011, jeg ble alltid heftig mobbet for den av danseguttene under "mitt dansecrew".. Hehe.

Siden jeg ikke vil dele bilder av klærne jeg skal ha på i morgen (det får dere jo se da, hehe) kan jeg heller dele noe jeg aldri har gjort før.. Nemlig de styggeste bildene av meg noen sinne. Jeg samler ikke på slikt, men flaks for dere så gjør Anne-Sofie det. Her kommer min nydelige side opp igjennom årene! Kan ikke tro jeg gjør dette.. Det er next level ugly.
 

SOPHIE ELISE TIPSER

Kommenter her

Hei alle sammen! 

Jeg er på vei inn i dusjen, og da kom jeg til å tenke på noe.. Nå for tiden er det jo veldig "in" for jenter å la være å barbere seg for å fremme et feministisk budskap. At vi som er kvinner også kan la hårene gro, slik som menn. Det er helt OK det, men jeg er overhodet ikke sånn. Det gjør meg hverken mindre smart, eller mindre opptatt av likestilling av den grunn. Er dere ikke enige? Jeg personlig hater kroppshår (på meg selv) og føler meg ufresh om jeg ikke barberer meg.. Det vet jeg flere av dere også føler! Så, jeg har tipset om dette flere ganger og gitt produkter til både mamma, bestevenninna og moren til Robin for tilbakemeldinger, og derfor sier jeg det igjen - bestill shai! Det er mange kule produkter som gir en komplett barbering, du får det rett hjem i postkassen og slipper å tenke noe mer på det. I tillegg kan du vinne store premier! Jeg har skrevet om shai før, og det kan du lese her - her - og her. 

 

Jeg har alltid min shai barberhøvel hengende i dusjen. Det er så genialt at man også får med denne slik at man kan henge den opp! 

Og showegel er alltid på sin faste plass, denne får man også med i pakken..Shai har også kommet med egne minihøvler som passer perfekt til bikinilinjen. Disse får du også med i pakken om du bestiller! Den har også en fuktighetsgjørende stripe med vitamin E, lavendelolje og aloe vera som gjør at man nærmest garantert ikke kutter seg under barbering. 

.. Du kan lese mer om alt du får med i shaibox her <3 Det er ingen bindingstid, og pakken leveres rett hjem. I tillegg er alle som bestiller med i trekningen av en tur for to til london med 1000 pund å shoppe for! Vinneren trekkes i slutten av november, og annonseres her. 

DET FØLES IKKE VERDT DET LENGRE

Kommenter her

annonselenker


Uansett hvor søtt det nå enn måtte være med regulering, så er det veldig slitsomt og tidskrevende nå som jeg er inne i prosessen. Nei, reguleringen er langt fra på plass, men jeg må jo igjennom operasjon først så jeg blir sendt fra den ene spesialisten til den andre, og alle sender meg bare videre eller forteller meg "dit burde du gått før du kom hit", osv. Hvem hadde trodd det skulle være så vanskelig? Jeg vet jeg må, og jeg vet det kommer til å føles bra, men nå føles det som en uendelig lang vei full av smerter, dyre tannlegebesøk og frustrasjon. Det føles ikke verdt det nå, men det blir det. Så slik startet jeg altså min dag, og det er jo aldri hyggelig. I tillegg gruer jeg meg veldig til operasjonen.. Heldigvis fikk dagen snudd seg litt etterhvert!

Jeg møtte kjæresten min.. Som forøvrig er den eneste personen jeg møter for tiden om man ser bort fra via jobb. Sånn blir det fort i perioder, haha. Jeg tror vi har vært klint sammen i en ukes tid nå. Æsj nå blir jeg slik som jeg ikke vil være..


Så fikk jeg drukket min favoritt java chip (heter den det?) på Starbucks! Shit så god den er. Jeg spurte Robin om jeg kunne få kake, han sa nei (vi prøver å begense søtsakene litt) da fikk jeg denne istedenfor, den smaker det samme og er sikkert minst like usunn egentlig. 


Etterpå gikk vi på steen & strøm for litt interiørshopping! Og jeg fikk tatt bilde av mine nye sko. Jeg aner ikke hvor mange par jeg har hatt som ser ut som disse nå, men jeg solgte alt på sist klessalg og innbilte meg at jeg ikke ville ha nye. Men det ville jeg altså, de kan jo brukes til nesten alt! 


Skoene her / jakke her / veske louis vuitton / på leppene har jeg mac med fargen heroine. Jeg innså brått at dette bildet egentlig var litt fælt, man ser jo tiggeren på høyre side der.. Og så meg som står og poserer. Verden er full av kontraster og jeg får vondt i hjertet av å gå langs Karl Johan, det er et fælt sted.

Etter å ha sovnet på trikken, handlet mat til hele uka og vært ute med Charlie fikk vi lagt på det nye sengetrekket og det er såååå deilig! Nå er neste mål å kjøpe en tv inn på soverommet, bare for å forsikre oss om at romantikken går rett i dass. Neida, men tv på soverommet hadde vært så deilig! Se på god morgen norge fra senga når man våkner.. Men jeg tror vi dropper det. Kanskje. Vi får se.
Lille hubidubi liker det nye sengetrekket! Nå skal vi ut igjen.. Jeg gjør jo ikke annet enn å gå ut med denne hunden, haha. Nå har han fått for seg at hans nye favorittlek er å løpe ifra meg. Hver gang. Så kommer han tilbake, plager meg litt og så løper han igjen. 

SMINKEVIDEO - MED KJÆRESTEN..

Kommenter her

annonse

Jeg vet ikke hvordan dere ser ut når dere kommer rett fra trening, har sovet kun et par timer natten før OG er det er dagen etter en heftig fest.. Slik som dette ser jeg ut i det minste. Jeg synes det er så mye morsommere å vise dere produkter jeg liker i en video istedenfor å skrive tekst, spessielt når det kommer til sminke som jeg selv interesserer meg veldig for. Jeg er ikke en pro på redigering og lar derfor heller bare være, min sjarm er jo at jeg kan prate.. I guess ;-)

Beklager at det har tatt sånn tid, vi har oppgradert nettet her hjemme og da ble det faktisk dårligere enn før. Lol. 

 
Eyemask med coconut fra TogoSpa finnes her.Mary Lou-Manazer highlighter finnes her.
Universal brow pencil nordic finnes her.
Glo minerals precision eye pencil finnes her.
Glo minerals concealer under eye finnes her. 


.. Og koden SEVB gir 20% på all sminke her! Gjelder ikke det som er nedsatt fra før. 

 

FOR EN LITT BEDRE HVERDAG

Kommenter her

annonse 


Som dere kanskje har forstått har jeg en veldig travel hverdag, og (heldig som jeg er) blir dagene mine mer og mer hektiske jo eldre jeg blir. Jeg har mange baller i luften og mye jeg skal tenke på, og da putter man overasskende nok seg selv og egen helse i andre rekker. Når jeg har mye stress så spiser jeg veldig ujevnt og mye usunt, jeg tar mye mat på farten og subway har vært en soleklar favoritt for meg den siste tiden. Det, eller kanskje mcdonalds.. Hehe.. Det er sikkert flere som kjenner seg igjen og har hektiske perioder med mye studier og jobb, og da passer det ikke å bli syk gjør det vel? Det er som regel nettopp da man blir det, og energien er fraværende. Jeg trenger all energi jeg kan få, det vet jeg dere gjør også! Jeg har en god stund gått på kostilskudd og det har gjort så mye for meg. Det kan jo ikke erstatte maten, men det hjelper meg på vei når jeg ikke kan få i meg alt jeg trenger hver eneste dag. Jeg har som dere vet brukt kosstilskuddet fra good for me for å hode meg frisk, holde energien oppe, og nå som høsten er her er det viktigere enn noen sinne. 

Jeg er som de fleste andre sikkert en skeptiker til hva man leser eller hører om av annonser. Man blir lovet så mye, og man kan jo lure på om det faktisk fungerer? Men Good for Me holder ikke noe de ikke kan love. Jeg har skrevet ordtaket deres før, men jeg sier det gjerne igjen. "Ingen mirakelkurer, bare kostilskudd av god kvalitet". Det er ærlighet, det! Vel vel, over til mine favoritter! 

  

Betakaroten 

Betakaroten har jeg jo fortalt dere om mange ganger før, så dere vet nok greia. Disse tabelettene gjør at jeg aldri lengre blir solbrent, det elsker jeg! Man blir også raskere brun, de beskytter huden og styrker immunforsvaret. Jeg har vært fast bruker i .. to år nå? Kanskje tre? Tommel opp! 

Vitamin D

Da jeg sjekket hva jeg manglet av vitaminer for en tid siden, var D-vitamin det jeg hadde mest mangel på. Dette har jeg til felles med veldig mange andre Nordmenn ettersom vi ikke ser så mye av sola igjennom året, spessielt ikke nå som mørket kommer. Vitamin D forebygger benskjørhet, det styrker også immunforsvaret.  Dette ser jeg på som et av de viktigste tilskudden jeg tar av flere grunner, men også fordi jeg etter min siste legesjekk overhodet ikke hadde noen mangler, og at jeg ikke blir syk slik som jeg hyppig ble før. Dere vet hvorfor man føler seg så mye bedre av å være i sola? Vel, det er vitamin D. Ps: om du kjøper to andre produkter får du med vitamin D gratis på kjøpet! 


Omega 3 

Omega 3 er vel nærmest noe alle nordmenn kjenner til eller har tatt på et eller annet tidspunkt, tror dette er kostilskuddet som står våre hjerter nærmest, haha. Men det er kanskje ikke like lett å huske på å ta det når man blir litt eldre? Dere visste kanskje ikke at disse også er bra hjerte, hjerne og syn, i tillegg til muskler og ledd? Dessuten klarer ikke kroppen å produsere Omega 3 så derfor må man få det tilført. 


Superfrukt.

Denne har jeg blogget om før, og den er også for tiden min favoritt. Disse tablettene gir mer energi, hjelper deg som har dårlig kosthold og er dårlig til å spise variert, akkurat som meg i denne perioden her. Her er det 23 ulike ingredienser i en liten tabelett som gir deg det viktigste fra frukt, alt i ett. Det er som supermat!


 

Good for Me har virkelig vokst i det siste, og om dere ønsker å følge med på deres tilbud kan dere melde dere på nyhetsbrev på deres nettside. ♥ Da får dere gode tilbud på mail! De har mange flere kostilskudd enn bare de jeg har nevnt her, så det kan være fint å å sjekke ut nettsiden uansett. Lykke til! 

 

THATS WHERE THE BEGINNING OF THE END BEGUN, EVERYBODY KNEW THAT WE HAD TO MUCH FUN

Kommenter her

annonselenker


Jakke her / kjole her / sko her 

Ut på kveldstur med Charlie, han elsker å leke med eplene som har falt på bakken nå. Og min faste musikk når jeg går kveldstur er alltid Lana del Rey. Hennes gamle låter, altså. Den nye er ikke så alt for bra.. Nå er vi tilbake i leiligheten og søtnosen min ligger i sengen sin og halvsover og jeg skal begynne å laste opp en video til dere. Den kommer i natt, nettet er så treigt.. Men vi snakkes straks! :-) 

 

JEG HAR PRØVD POLE FITNESS

Kommenter her

Akkurat nå føler meg jeg utrolig bra, for jeg har nettopp hatt min første time med pole fitness! Og for første gang i mitt liv føler jeg meg på et bra sted i livet når det kommer til trening.. Altså at det er noe jeg har lyst til å gjøre. Nå kan jeg kombinere dette med å trene sammen med PT to ganger i uken, det er jo perfekt! Jeg startet med en privattime sammen med Ine, og jeg må si det rett ut.. Hun så fantastisk ut, jeg så ut som en apekatt. Jeg følte meg så lite sexy at det ikke skulle vært mulig, jeg lagde rare lyder, falt rundt om kring, armene var som spagetti og i det hele tatt.. Men mot slutten av timen satt hun på litt Selena Gomez og jeg fikk prøve meg litt, da følte jeg meg litt hot likevel. Jeg likte det så godt at jeg ble medlem på studioet med en gang, så hver tirsdag framover klokken 20:00 skal jeg være med på en gruppetime med pole, og hver søndag 15:00 skal jeg være på stretch. I tillegg til det skal jeg ha en privattime i måneden med pole fitness, og en time i måneden med dans. Etterhvert, når jeg føler meg litt mer trygg, skal jeg også gå på klassene som har hæler og hele det kjøret!Alle er ulike, men for meg er det utrolig viktig å - i det minste en gang i blandt - føle meg feminin og sexy. Kvinner er flinke på så mye, har dere tenkt på det? Og vi har noe menn i de aller fleste tilfeller ikke har.. Vi har kroppen vår. Jeg synes det er dumt at sexualitet blir koblet opp mot å være dum eller mindre verdt, når man faktisk styrer hele showet akkurat der og da. Jeg føler meg deilig når jeg har holdt en tale / debatt (haha ja faktisk), når jeg poserer forann kameraet med dyktige folk bak.. og thats it. Men dette tror jeg kan hjelpe meg veldig på vei mot en bedre selvfølelse på det planet, og i tillegg får jeg jo trent masse! Nå er jeg skikkelig støl, for å si det mildt.. Jeg håper kanskje noen av dere vil prøve en time, det hadde vært så utrolig gøy å møte noen av dere der som forhåpentligvis er like dårlige på dette som meg, haha! Jeg har jo skrevet her hvilke timer jeg skal på, og slik skal det være uke etter uke fram til slutten av november om jeg oppfattet det rett.. Dette passer meg mye bedre enn å være medlem på treningsstudio! :-) Dere finner nettsidene deres her, så håper jeg vi sees! 

DAGEN ETTER..

Kommenter her

Siste dagen på hotell, og det er lenge siden jeg har vært sånn her ekkelt sliten.. Vi dro jo ut igår som dere kanskje fikk med dere, og vi hadde det veldig gøy men det får man jo kjenne på idag. Jeg drar nesten aldri ut lengre, men når jeg først gjør det og drikker alkohol så skal det kjennes dagen etter, haha.. Men som sagt hadde vi det sinnsykt morsomt så det er verdt det! Vi har akkurat kjøpt litt usunn mat og skal snart sjekke ut av hotellet. Jeg ligger ikke på latsiden selv om jeg skulle ønske det, en time med pole fitness venter snart, og så et møte.. Men etter DET - da skal jeg parkere meg i sofaen hjemme, se på en serie og synes synd i meg selv! Men det har virkelig vært fantastisk med en helg på Saga, det anbefaler jeg videre.Første innlegget på leeeenge hvor jeg ikke har bilder av meg selv, haha. Tro meg, dere vil ikke se! 

 

HVOR KAN MAN MØTE MEG UTE I OSLO?

Kommenter her

annonselenke

Jeg har tatt en helomvending denne kvelden, og nå blir det faktisk fest. Robin sitter på venstre side av meg og irriterer noe JÆVLIG med vilje fordi jeg er treig med å blogge, så jeg skal kjappe meg å bli ferdig her, gi han noen liter alkohol så holder han kanskje kjeft, haha. Kjolen er utsolgt / jakke finner dere her.


Vi skal muligens på Tijuana først for å spise, og utover kvelden blir det BLÅ! :-) Så for dere som har spurt hvor man kan møte meg ute i oslo, så er det som regel der eller på stratos om jeg først drar ut liksom.. Liker Skaugum også. Og jæger.. Og tilfeldige små barer her og der. Parkteateret er også gøy! Der ble det brått en del, haha. Da jeg først kunne dra ut var jeg endel på nox og baroque, men nå hater jeg de stedene og drar heller hjem eller på mcdonalds enn å dra dit. Mer overfladiske drittplasser fult av folk som suger seg til chanelvesker skal man lete lenge etter. 

MAN TRENGER BARE EN SENG

Kommenter her

annonselenker

Når jeg skal se film må jeg alltid sjekke hvilken score den har på IMDB, jeg ser ingen filmer som har under 7 i score, det er en veldig "safe" måte å gjøre det på om du alltid vil se kvalitetsfilm. Og igår så vi en helt fantastisk som heter Disconnect! Dere må se den, helt utrolig var den. Jeg ble så engasjert, og Robin hadde sett den før så jeg måtte rope flere ganger når han skulle kysse meg / kose / snakke "HOLD KJEFT, flytt deg, jeg MÅ se!". Den traff meg midt i hjertet. En annen dere må se er Cowspiracy, den beste dokumentaren jeg har sett på noen år.. Der har dere noen tips fra meg :-)

Ellers er vi enda på hotell Saga og har akkurat spist sushi fra en av de beste sushiresturantene i Oslo som tilfeldigvis ligger i underetasjen her. Raw heter den! Det blir mange bilder fra senga men det er jo nettopp det som er poenget med hotell, å ikke forlate senga altså.. Det er så deilig. Et virkelig godt tips for dere kjærester der ute, dra på hotell i en egen by så slipper dere å tenke på alt dere burde se eller gjøre. Det er kun deg, den du elsker og flere timer til disposisjon. Man kan jo gjøre det med venninner også! 


Toppen finner dere her / lue her / hettegenser er Robin sin.

Vi får se hva vi finner på i kveld. Forhåpentligvis ikke så jævlig mye.

 

PRØVER Å HOLDE FORHOLDET I LIVE

Kommenter her


Jeg sover faktisk på hotell denne helgen! Jepp, Charlie er levert til en venninne for helgen og jeg og Robin har dermed "barnefri" og tiden vi skal bruke på hverandre liker vi jo å ha på hotell. Gamle paret prøver å holde forholdet i live, haha. Neida, vi har det fint men det er bare en bra ting å være romantiske likevel (ligge på hver sin kant av senga og spise). Vi bytter litt rundt mellom hver gang og akkurat nå er vi på Saga hotel (rett ved bogstadveien) i en juniorsuite, vi har kjøpt inn masse godteri, fikk servert champagne ved ankomst og har sett norske talenter på tv2. Følger dere med på det? Jeg har ikke sett så mye så det er vanskelig å få noen favoritter, men han som rapper om moren sin er jo en hele Norge elsker, meg selv inkludert.. Men han går vel uten tvil til finalen uansett nesten, og om ikke så venter store ting for han likevel :-) 
Skjorta er fra Miss Selfridge men den er utsolgt.
 

Hotellet er utrolig fint, og som jeg har sagt før så er det litt ekstra deilig å være på hotell i sin egen by.. Da slipper man bare alt stress og fokuserer ikke på annet enn å slappe av, kose med hverandre og gi litt slipp på stresset. Jeg ser fram til hotellfrokost i morgen og enda en rooolig dag!

 

HVILKEN TYPE HOREKJOLE I ÅR, DA?

Kommenter her

Neste helg er det jo halloween (eller, rundt om der?) og jeg har blitt invitert et par steder.. Men (!!!!) jeg har ingen peiling på hva jeg skal kle meg ut som! Jeg er alltid ute å siste sekund når det kommer til ting som dette, så jeg rekker jo ikke akkurat bestille heller.. Så, jeg må vel ta en løpetur rundt i byen for å se om jeg finner noe morsomt. Eller så kan jeg gjøre en old school klassiker som spøkelse med to hull i et laken. Noe annet morsomt jeg har tenkt på er the purge, altså slik som dere kan se her. Robin hadde lett vært med på den!

Her har dere noen av mine antrekk fra tidligere år: 

"sexy nurse" år 2012


En annen versjon av sykepleier fra 2011. 

Minnie-mus, 2012.Politi, 2012 (mye utkledning det året ser jeg, haha).Kanin med Anne-Sofie, 2012.En slags Alice i eventyrland, 2013.En demon-batgirl, 2014... Men jeg kledde meg jo også så mye ut for Mitt Dansecrew! Så der kan man jo hente litt inspirasjon, fra for eksempel månelandingen :-) Hahah..Så, spørsmålet er vel heller hva jeg skal finne på for å gjøre noe jeg ikke har gjort før, det har jo blitt en del utkledning igjennom årene. De fleste kostymene mine er fra en svensk butikk som heter aliceofsweden, men jeg mener å ha lest at den er nedlagt nå. Veldig synd. Hvor finner man klærne for å se mest mulig ut som en fetisj-hore på halloween? 

IKKE LA DET ØDELEGGE SMILET DITT

Kommenter her

Dette visste kanskje flere av dere fra før av, men i tilfelle dere ikke har fått det med dere enda - jeg skal få regulering. JEG-SKAL-FÅ-REGULERING. Det er av en eller annen syk grunn flaut å innrømme for mange, så jeg vil gjerne ta et oppgjør mot det nå. Hvor mange som leser denne blogge nå har reguering, har hatt det eller skal få det? Jeg vil tippe at det er veldig, veldig mange. Da jeg var hos tannlegen sist spurte han om jeg ville ha foran eller bak tennene, jeg sa at jeg egentlig ikke bryr meg. Regulering er jo søtt! Den første gutten jeg var forelsket i noen sinne (jeg var 9 år) hadde regulering, jeg husket så godt at han skulle tegne bilde av en sol så tegnet han en sol med regulering. Jeg var solgt, håpløst betatt og forelsket. Jeg ville også ha regulering for da hadde vi noe til felles. Det er ikke fullt så deilig nå som jeg er voksen og må betale i dyre dommer og i tillegg må ha en operasjon for å rette på kjeven, men vet dere hva? Det er sånn det er. Jeg skal bære min regulering med stolthet og smile like mye til både nære og kjære, ukjente, på tv, rød løper eller hva det nå måtte være. 

Jeg tror regulering kan føles tungt enten du er voksen eller ungdom, og jeg vet flere venninner som skammet seg over sine tannproblemer. Ikke gjør det! Jeg synes det er så søtt, om det hjelper noe! Om jeg møter noen av dere lesere som også har regulering når min er på så kan vi ta regulerings-selfie og gjøre det til en greie, kanskje det blir nye store, som mellomrom mellom lårene eller en rumpe på størrelse med hele nord-europa? Vi finner ut noe! Og om du som leser dette akkurat nå sitter på ungdom/barneskolen/videregående eller hva det måtte være og noen kanskje gjør narr av deg på grunn av reguleringen din (hvordan våger de..), så kan du si "hallo, Sophie Elise synes regulering er sexy". Det kan hende de svarer tilbake med at jeg er en oppblåsbar idiot som ikke aner forskjell på høyre og venstre, men det får da være. Jeg kan gå på date med deg, kjære. 

Bare be prud, reguleringen kommer av og da ser du så utrolig smashing ut. I mellomtiden kan du eie den reguleringen som om den var en ny chanel, hehe. Det skal ihvertfall jeg prøve på! :-) DRØMMELAND

Kommenter herI hodet mitt er det ca sånn hver eneste kveld. Om det gir mening. 

JEG SPILLER INN MIN ANDRE REKLAMEFILM

Kommenter her


Vet dere hva? Både igår og idag har jeg spilt inn min ANDRE reklamefilm! Dette er jo helt sykt! Og sist men ikke minst.. denne skal sendes på tv og er ikke laget for bloggen min. Så når dere skrur på skjermen rundt jul (tror jeg det blir, men jeg oppdaterer dere) vil dere se meg spille meg selv. Jeg har lange dager her på settet men det er så verdt det, jeg får jobbe med fantastiske mennesker og stemningen på settet er helt elektrisk - bokstavelig talt, hehe. Jeg satt å tenkte på nettopp hvor mye denne reklamefilmen kan ha kostet å produsere. Noen millioner? Minst. Det er jo folk her fra hele verden som må bo i Norge i flere uker for dette, i tillegg til at alle skal ha betalt, alle effekter.. De har jo nesten bygget et helt hus. Men ah, dere får se på tv! Dette sier jeg ikke bare for at jeg er med i den selv, men det er en av de kuleste reklamefilmene jeg har sett, og nettopp derfor takket jeg ja - den skiller seg virkelig ut! 


Jeg har vært her siden 07 og skal jobbe noen timer til så er jeg ferdig med min del av reklamen, det er hard jobb men heldigvis finnes det jo pauser - de har jeg maaange av, haha.. Alt av lys skal jo opp og ned, møbler hit og dit osv.  Dessverre får jeg ikke ta bilder inne på settet ettersom alt er veldig hemmelig, men da blir det ekstra spennende for dere å se når det kommer på tv. 

Jeg skal jobbe videre her, kryss fingrene for meg! Det er virkelig skummelt å stå på et sett foran 45 mennesker (ja, det er faktisk så mange her nå!). Mye kjærleik til dere! :-)  

HVA OM DET VAR DIN KJÆRESTE?

Kommenter her

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter "haterne" i går! Det gjør at jeg, tross alt, er veldig glad for at jeg valgte å bli med. Det er en viktig sak og trakassering på nett blir dessverre ikke tatt på alvor slik som det burde. Ellers må jeg bare forsvare R igjen, med tanke på hans utalelser der. Jeg vet ikke om dere gutter som leser dette tidligere har vært i en situasjon hvor noen står og kaller kjæresten din for en knulledukke, et objekt og en idiot uten å trekke det tilbake, men da blir man veldig sint altså.. Han er jo også den personen som får se på nærmest hold hvordan alt hat har påvirket meg. Man skal forsvare kjæresten sin mener jeg, selv om han kanskje gikk litt langt i ordbruken sin. Men sånn er det, det var en veldig presset situasjon - og for mannen som satt trygt bak sitt eget tastatur og skrev stygt om meg gjentatte ganger, var det ikke det. 

Og en liten funfact for jeg avslutter, bare for å lette litt på trykket... Visste dere at i USA kan man leie falske paparazzi fotografer som følger deg rundt bare sånn at man skal SE kjent ut? Hahaha.. Så penger kan faktisk kjøpe berømmelse, eller ihvertfall en følelse av det. Det verste er at jeg kjenner en del mennesker som kunne ha gjort nettopp det! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, mennesker er rare.


Vel, her er meg i min nye jakke ihvertfall! Elsker den, dere finner den her. Disse bildene er ikke tatt av innleide fotografer slik at jeg skal se kjent ut, forresten. Kanskje noe å vurdere så slipper jeg å mase på folk om å ta bilder..

 

MITT MØTE MED EN SOM HAR SEXUELT TRAKKASERT MEG

Kommenter her

Som flere allerede har fått med seg, så har jeg vært med i serien "haterne" som nå går på tv2.no. Det har ihvertfall drysset inn med positive tilbakemeldinger fra dere, og det setter jeg pris på. Jeg fikk mulighet til å møte en mann som har trakassert meg på nettet, og jeg personlig ante jo ikke hva som møtte meg og derfor valgte jeg å ta med meg Robin som kanskje kunne hoppe inn om ting ble litt for vanskelig for meg - noe det ble. Dere kan se episoden her.

Netthat er noe jeg, men også ekstremt mange andre (offentlig eller ei) må takle hver eneste dag. Det er ikke noe som burde taes lett på, det er mobbing av enkeltmennesker i det offentlige rom. Jeg går hver dag til en "arbeidsplass" hvor jeg blir trakassert, og man kan jo si at jeg har valgt det selv - men hvorfor har jeg det? Det er ingen som velger å få stygge kommentarer slengt etter seg. Det er ikke noe man "burde tåle" fordi man er offentlig. Offentlig er ikke en egen rase. Det er et menneske, en person som skal stå opp hver eneste dag å takle hverdagen. Men når alt dette er sagt, så er jeg faktisk litt trist idag. Trist på vegne av denne mannen vi møtte. Jeg håper han har det greit.. Jeg ser ikke på han som et vondt eller ondskapsfullt menneske, og jeg håper at folk virkelig ikke går til angrep mot han på noen som helst slags måte. Jeg vil heller at vi lærer av dette, og er snille mot hverandre. Takk til tv2 som har satt igang et så bra serie, takk til Robin som ble med meg og takk til dere som sprer positiv energi. i forsvar til min kjære så reagerte han nok som enhver kjæreste ville ha gjort, håper jeg. Men mer om det kan dere se i episoden.. Jeg skal på God morgen Norge i morgen for å snakke om dette, etterfulgt av nyhetsskanalen. Dere morgenfugler kan jo se på!

I mellomtiden finner dere episoden her her her.

Lik gjerne innlegget, så viser vi at dette ikke er OK! 

JEG HAR ALLTID ELSKET Å FIKSE PÅ UTSEENDET

Kommenter her

Jeg synes det er så utrolig morsomt å se igjennom gamle bilder, og spessielt bilder av meg selv og hvordan jeg har forandret meg igjennom årene. Jeg valgte meg ut akkurat denne datoen og gikk tilbake flere år i tid for å se hvordan jeg har endret meg, fra 2011 til 2015. Store forskjeller, ikke sant? Fra en ganske liten drittunge til en.. litt eldre drittunge? Haha.

Utseendemessig har jeg alltid elsket å gjøre små forandringer og jeg har vært interessert av sminke og alt som har med skjønnhet å gjøre i flere år. Jeg begynte å farge håret da jeg var 12 år gammel, og sminke begynte jeg vel ordentlig med som 14-åring. Og fra den gang har jeg alltid elsket å mikse litt med utseende på forskjellige måter. Jeg tror det er viktig å utforske både innsiden og utsiden for å "finne seg selv". Som alle andre tenåringer har jeg vært sykt usikker og hatt komplekser som yngre, men idag er jeg faktisk veldig fornøyd med både hvordan jeg ser ut og hvordan jeg er. Man finner sin egen vei en eller annen gang, og jeg er enda ikke framme, men på god vei. Jeg føler det var rundt siste halvdel av 2014 jeg virkelig merket hvem jeg er, og ble tilfreds med det. Det siste året har vært en intens reise, men den har gjort meg bare godt. 

Det er en ting som er viktig å huske på.. Utsiden din er et direkte speilbilde av innsiden din. Fra hva du spiser til hva du tenker og mener. Har du dårlig selvtilitt og er ukomfortabel med deg selv så vil du 100% sikkert utstråle usikkerhet, og det synes så utrolig mye bedre enn hva man tenker. Synes du ikke selv at du er fin, er det så vanskelig å overbevise andre om det. Det er som om du skal selge et produkt som du sier er veldig dårlig. Robin er verdens beste selger, og har en enorm selvtilitt og overbevisning i det han sier, og man kan være så uenig i han som man bare vil men så lenge man er ydmyk er det en fin framtoning å ha, synes jeg. Det er så utrolig viktig å sette pris på den man er. Folk som sier at utseendet ikke spiller noen rolle snakker tull, for den henger sammen med innsiden - og tro meg, når du lærer deg å like den du er som menneske og ser hvor sterk du er, så følger utsiden med på kjøpet. Du trenger ikke elske alt ved utseendet ditt, men ikke kom inn i et rom å si "åh jeg er så feit / stygg på håret / rart sminket", for jeg er ganske sikker på at ingen hadde tenkt på det om du ikke påpekte det selv. Der har jeg lært masse!

20. Oktober 2011 - 16 år gammel.Ihjelbleket hår, melanotanbrun hud og på min faste bytur etter skolen, haha. Hele livet var en fest. Jeg synes jeg var søt. Glad og litt bekymringsfri, men veldig usikker på meg selv.

20. Oktober 2012 - 17 år gammel.Håret var enda blondt, men det så litt finere ut på denne tiden synes jeg. Jeg hadde brukt min falske legitimasjon til å ta restylane et flertall ganger, og jeg hadde også blitt litt flinkere på både sminke og klær (synes jeg selv). 

20. Oktober 2013 - 18 år gammel.

Her hadde jeg nettopp tatt botox for første gang, og restylanen hadde flyttet seg til over leppa, så jeg hadde et mildt lite helvette kan man jo si, haha. Jeg var så misfornøyd, og man kan faktisk se at restylanen ligger over lappa mi, og ikke inni slik den skulle. Hele ansiktet mitt var helt stramt. I tillegg var håret mitt orange. Nei fyfaen her var jeg skikkelig deppa altså, kun på grunn av ting jeg egentlig hadde valgt helt selv. 

20. Oktober 2014 - 19 år gammel 

I 2014 begynte jeg å se på sminkevideoer, og det ga også resultater. Jeg ble sykt flink til å sminke nesa smalere, markere kinnbeinene og forme brynene mine, i tillegg tok interessen for klær seg opp et par hakk. Jeg begynte å finne meg selv på innsiden først og fremst, og ble mer komfortabel i den jeg er.

Nå. 


Jeg har funnet både en sminkestil, klesstil og hårsstil som jeg er fornøyd med, men enda viktigere - jeg trives med den jeg er på innsiden. følelser kan man desverre ikke få fram på bilder, selv om jeg skulle ønske det.  Men det er så deilig at jeg endelig har kommet hit! 

 

FAVORITT UTEN BUKSE

Kommenter her

annonselenke

Etter klessalget i sommer har jeg enda et relativt tomt klesskap, det er jo ikke rart med tanke på hvor mye jeg solgte. Så da kan det bli litt vanskelig å sette sammen antrekk noen ganger, det går mye i det samme - og i tillegg får man jo sine favoritter i klesskapet, så jeg går mest i det samme konstant! Men i går kom denne fine jakken hjem til meg, jeg bestilte den for litt siden. Den måtte jeg bare ha på meg idag! Den er så fluffy, varm og deilig, så dette blir vel min høstjakke for året. Håper jo den kan holde seg igjennom hele vinteren også, hehe :-) Jeg måtte bare slenge den på igår kveld da jeg åpnet pakken, som dere ser ligger nelly-posen fint bak på bordet der og jeg er som vanlig uten bukse.Jakken finner dere her. 

Jeg la fram litt klær på gulvet i morges for å finne ut hva jeg skulle ha på meg, ikke det letteste i verden med en hund som løper rundt som en gal, men jeg tror jeg fikk til noe som ser helt OK ut. Jeg skal møte en venn for å ta antrekksbilder senere, og så skal jeg spise lunsj. Men først.. Fikse bryn, negler og spraytan! 

Liten sneakpeak..

JEG KLARER IKKE VENTE

Kommenter her

Jeg inntok sofaen for ikke lenge siden etter en dag full av nye inntrykk, som vanlig (der er jeg heldig!). Først trente jeg, så hadde jeg et intervju med aftenposten hjemme etterfult av en kostymeprøve for en reklamefilm jeg skal spille inn om et par dager. Og SÅ filmet vi litt hjemme hos meg, før jeg dro til Lillestrøm på innspillingen av Asbjørn Brekke sin julekalender.. Gud, altså. Slag i slag. Og i morgen er akkurat lik. Og dagen etter der. Men det er jo deilig da.. Det er så rart å plutselig være helt inne i den verden jeg har sett på tv i flere år. Den har liksom ikke virket som en mulighet, det er ikke noe jeg har jobbet konkret mot heller. Men nå er jeg her..? Hvordan det skjedde aner jeg ikke. Det hjelper vel å være avslappa og fra nord, regner jeg med. Eller kanskje det ikke har noe med saken overhodet å gjøre heller, det er vel bare flaks. #livet

Jeg har som sagt plassert rumpa i sofaen, og mat er bestilt hjem. Ble litt suppe, fritert scampi, sursøt saus med grønnsaker og ris.. Vin og pepsi også, da gitt. Litt av alt mulig. Nå skal jeg lete meg ihjel etter den nyeste episoden av solsidan. Dere som er fans vet vel at det har kommet en ny sesong ut nå!? Det er tilgjengelig på sumo fra imorgen men jeg tror ikke jeg klarer å vente. Jeg elsker faen den serien. 


Vi høres imorgen! Stor klem til de av dere som fortjener en slik en, og av erfaring vet jeg at det faktisk er ganske mange. 

MINE MØRKESTE SIDER

Kommenter her

annonselenker

Høsten. Årets beste sesong, om du spør meg. Jeg er så glad jeg bor i et land hvor man ser et så tydelig skille mellom årstidene, vi får jo oppleve så mye fint! Store strikkede gensere og mørke kvelder. Jeg elsker når det begynner å bli mørkt ute. Jeg er en nattugle og en tenker, det skjer ofte at jeg sitter våken hele natten med tankene mine og en notatbok. Bare meg og universet på utsiden av vinduet.. Og høsten drar fram mine mørkeste, dypeste, beste og mest kreative sider. Men de dårligere sidene kommer også fram, sider av meg selv som jeg prøver å glemme, og jeg føler meg ofte litt ekstra deppa på denne tiden også. Store kontraster, altså.. Men det har en viss følelse. ❤

 Genser her / sko her / veske Celine 


Nå er jeg ute i Lillestrøm for å spille inn et tv-show, tredje showet jeg spiller inn idag.. Jeg prøver å holde tv og alt det unna bloggen egentlig, ikke snakke om så mye "jobb", for det blir jo kjedelig for dere å høre om. Mye av det samme, ikke sant? Jeg personlig liker best å høre om hverdag når jeg leser en blogg. Men, vi snakkes mer når vi er hjemme! :-) 

ORDENE

Kommenter her

Jeg vet ikke helt hvordan det er mulig, men på en eller annen måte har vi klart det.

"Vi har aldri vært sånn her før" sier du.

 Jeg er sliten, selv om det eneste jeg har gjort er å snakke. Jeg er faktisk helt utslitt. Vi har sluppet bomber på hverandre i form av ord, de har flydd igjennom lufta. Alt er lov i krig og kjærlighet, sies det.

For jeg vet jo at det fikser seg. På en eller annen måte gjør det alltid det. For jeg vet at det lille mellomrommet nå, egentlig kun er preget av noe uviktig. At de øyeblikkene hvor vi er evigheten veier så mye tyngre. At det ordner seg når solen står opp. Man tror ingen vet hvordan det føles, men alle som har sett noen i øynene på samme måte som du ser på meg, vet det veldig godt. Denne evigheten. Denne følelsen av at vi aldri kan dø ut. Den følelsen av at du har vekket noe i meg som aldri vil slukne. Det som føles så unikt, så stort at ingen andre kan forstå. 

Jeg vet at du er farlig, men jeg kan være farlig også. 

"Vi har aldri vært sånn her før", sa du.

Kanskje det er en bra ting. 


NÅR MAN STRÅLER PÅ UTSIDEN

Kommenter her

De siste dagene har vært et evig kaos av null kontroll følelsesmessig.. Kjærlighet er virkelig ikke bare lett alltid, det vet vel alle som har vært i et forhold. Hadde det bare vært lett ville det vel ikke vært gøy heller? Så, jeg har bare låst meg litt inne de siste dagene. Gitt litt faen. Man får lov til det en sjelden gang, men ikke idag. Nå er jeg tilbake i vanlige takter, det er viktig for meg å prestere på jobb og jeg skyver som regel ikke unna avtaler på grunn av mine egne følelser. 

Bukse fra Nly Trend men den ser ut til å være utsolgt  / topp her / jakke fra junkyard. 

Som idag. Solen skinner, det er høst. Jeg stråler, i det minste på utsiden. Og senere ikveld skal jeg ta en del av tvaksjonen på NRK. Herregud så spennende det blir! Det er virkelig en ære å bli invtert til telefonpanelet der, og ikke minst for en sak som jeg brenner så mye for. Å ta vare på regnskogen vår er så viktig.. Så hele kvelden skal jeg altså bruke hos nrk sammen med et knippe andre "kjendiser" (haha), og vi skal ta i mot deres telefonsamtaler om dere ønsker å donere penger. Jeg skal også bli intervjuet underveis i sendingen sammen med lederen for regnskogsfondet, og etterpå.. Vel, da skal jeg hjem å spise taco :-) Absolutt ikke en så verst søndag om jeg får si det selv!

 

 

BLOGGERE OG PENGER

Kommenter her

Jeg har blitt ringt opp og ned fra media i hele dag for å få en kommentar angående skattelistene som ble sluppet idag. For det første vil jeg gjerne si at det er helt komplett idiotisk at vi har offentlige skattelister i Norge, enda verre er det jo at media lager saker ut av det. Da jeg gikk på videregående husker jeg at det var høytlesning fra skattelistene i kantina angående foreldrene til hver enkelt av oss, og jeg er sikker på at vi ikke var den eneste skolen som hadde det på den måten. Helt sykt, som om noe så overfladisk som penger skal være med å avgjøre et menneske sin verdi.

Jeg ønsker ikke å kommentere min inntekt noe videre, og det dere kan lese om i media er hva jeg tjente da jeg var 19 år. Halve året bodde jeg hjemme og ga faen i å tjene penger på bloggen, andre halvår flyttet jeg til Oslo og tenkte at jeg i det minste måtte prøve, for å beholde taket mitt over hodet mener jeg. Det er enda pappa som håndterer min økonomi, vi snakker mye om å ha et forsvarlig forbruk og jeg er stolt over å si at jeg enda den dag idag at jeg ikke tillater meg selv en "eksklusiv" livsstil som jeg kunne ha gjort. Jeg mener, jeg forsørger kun meg selv. Ingen barn, jeg betaler lite ned på leiligheten, jeg spiser ikke så voldsomt mye, jeg har ikke bil etc. Men likevel - de som har mest penger, er ikke de som prøver å vise det, tror jeg da.. 

Det jeg er mest stolt over at jeg har oppnådd er ikke pengene, langt der ifra. Enhver idiot kan sikre seg store summer penger.. Du kan jo vinne i lotto, liksom? Du kan gifte deg rik. Det har absolutt ingenting mening og jeg føler det er en ganske primitiv tankegang, det å sette pengene så høyt. Jeg er stolt over at jeg som før ble tatt så useriøst nå har fått en viktig stemme! Det kan ingen penger kjøpe, tror jeg.

Anyways, håper alle har en fin dag! Og det viktigste man kan gjøre om man får penger er faktisk å spare til pensjon og betale skatt, et tips til alle andre bloggere :-) Hilsen Sophie, 60 år og økonom, haha. 


Forresten - om dere vil se hvordan jeg gjorde det på aftenposten sin miljøvernskonferanse, ser dere det her. 

MEN GRUPPEVOLDTEKT ER GREIT?

Kommenter her

Til tross for knappe to timer søvn i natt spratt jeg opp da alarmen ringte og møtte min kjære pappa i tv2 sine lokaler - det stemmer, min pappa har gjort sin debut på direktesendt riksdekkende tv! Jeg er aldri nervøs for sånt, men idag ble jeg faktisk en smule spent på pappa sine vegne. Jeg kunne se at han var litt nervøs selv om han nektet på det selv, han flakket litt med blikke og strøyk seg mye i hendene. Det er vel en typisk nervøs oppførsel, er det ikke? Men vi klarte oss, vi snakket om hvordan det er å få trusler via internett når man har uttalt seg og hvordan man spesielt som kvinne får undertrykkende kommentarer. Det er jeg glad for at jeg fikk sagt, det er rart at mennesker med så sterke fordommer mot muslimer som et kvinneundertrykkende levesett da i samme setning truer meg med gruppevoldtekt. Det er jo også ganske nedverdigende, om jeg får si det selv.
Haha, uklart bilde, men jeg må bare si.. Jeg tror Vår (programlederen) likte pappa litt ekstra godt. Hun har vel intervjuet meg 5-6 ganger nå, men likevel fikk pappa mer komplimenter fra henne i løpet av to minutter enn jeg noen gang har fått. Han ser tydeligvis både ung og bekymringsløs ut i følge henne.. 


Sko fra adidas her (adlink). 

Nå skal jeg ut en tur med Charlie, takk gud for at jeg har en hund sier jeg bare, han redder meg igjennom en hver dag med sin lille logrende hale, smittende humør og morsomme påfunn. Mamma tilbydde seg å passe han i noen dager nå, og jeg takket blankt NEI! Det hadde dere vel ikke trodd? Hehe..  Senere ikveld skal jeg møte Sandra (som jeg var med på "Mitt dansecrew"), og Linnea, det blir trivelig. Litt girlpower sånn på kvelden takker jeg jo sjeldent nei til! 

EN FØRSTE GANG FOR ALT

Kommenter her

Genser fra Selected Femme (adlink) 

 

Idag har jeg møtt min gode venn Jan for en prat om framtid, fortid, gossip og ja.. Hele pakken! Vi hadde det veldig koselig, og jeg blir alltid veldig motivert av å være sammen med han. Enkelte av dere kjenner han kanskje igjen fra en viss annen blogg, og i tilfelle han er typen som bare popper opp her og der for å få bloggere forelsket kan jeg røpe at.. ingenting skjer her, haha. 

Nå skal jeg sitte å jobbe på en cafe eller noe før jeg møter pappa ikveld. Vi skal på god morgen norge i morgen, sammen! Jepp, dere hørte riktig. Meg og pappa, haha.. Det blir morsomt, og det er en første gang for alt! 

EN SMINKEVIDEO

Kommenter her

Tja, hvorfor ikke bare lage en video hvor man sminker seg og snakker om heeeelt andre ting samtidig - sånn som man gjør med venninner? Hadde egentlig aldri tenkt å publisere denne fordi minnekortet ble fullt og videon stoppet, da fikk jeg jo aldri vist dere et ferdig resultat og dere må avslutte ved å se meg som.. huldra? Hehe, men det var jo kanskje litt koselig å bli litt bedre kjent med meg på denne måten - i mitt morgenmodus, uten sminke :-) 

OG PLUTSELIG VAR JEG PÅ EN SCENE..

Kommenter her

For et par uker siden takket jeg ja til å delta på aftenposten sin miljøkonferanse for å snakke med regnskogsfondet om palmeolje (haha, lang setning!). Jeg tenkte jaja, hvorfor ikke, og så for meg en liten powerpoint foran kanskje 12 tilskuere. Ikveld var det altså tid for konferanse, og lite ante jeg at den fant sted på folketeateret i Oslo med full sal! Herregud, da fikk jeg jammen sjokk da jeg kom ut på scenen, og jeg hadde jo ikke forberedt noe heller. Men jeg tror det gikk veldig fint, publikum lo av spøkene mine og jeg fikk applaus flere ganger, så da sier jeg meg fornøyd :-)

Jeg har ikke så mange bilder fra selve konferansen, men her ser dere litt. Spennende for en liten frøken som meg!

Ikveld sover jeg hos Anette-Marie, det er viktig at man som venner stiller opp for hverandre når det trengs! Vi har tatt oss et glass med rødvin, tent lys og nå skal vi vel muligens sette på en serie. Vi hadde tradisjon tidligere i år ved å se frikjent sammen, så kanskje vi skal begynne med okkupert?


Skjørt fra nelly her / sko fra nelly  / jakke fra h&m

Vi snakkes senere, om jeg får til å laste opp videobloggen! 

 

JENTA MED SILIKONPUPPENE

Kommenter her

Den største delen av de som kommer bort til meg for et bilde, en klem eller en autograf, er unge jenter. Den yngste som ville ta bilde med meg var vel kanskje 5 år gammel, og for litt siden satt jeg med to små jenter på bussen som fortalte meg at de er syv år, og deres høyeste ønske hadde vært å møte meg. De hadde sett på alle filmene mine på youtube, de hadde stemt på meg i mitt dansecrew og de leste bloggen min hver eneste dag. Jeg er heldig som har en plattform hvor jeg når ut til så mange mennesker, og den mest givende delen av min jobb må være nettopp slike øyeblikk som på bussen med de to jentene. Helt til hun ene spør "men hvorfor har du operert nesa?".

På siden av dem står moren deres. Hun ser på oss, og hun smilte i sta, men nå slukker smilet hennes. Hun ser på meg med et studerende blikk, hun avventer hva jeg skal si nå. Dette er som å bli spurt om sex av barna sine, for jeg aner virkelig ikke hva jeg skal si. Jeg hadde alltid tenkt at min åpenhet rundt at jeg har tatt plastiske operasjoner ville vært en bra ting - det kunne jo vise at nei, jeg er ikke "født sånn", jeg har brukt masse penger, masse tid, masse tårer og hatt uendelige smerter fordi jeg var så forbanna missfornøyd og ikke klarte å jobbe med meg selv. Men akkurat her, i dette øyeblikket, skulle jeg ønske at jeg hadde holdt kjeft. Jeg leter etter ordene, jeg veier dem nøye. Jeg sier "fordi jeg ikke var så fornøyd med hvordan den så ut. Jeg skulle ønske jeg var fornøyd, og om jeg kunne gå tilbake i tid hadde jeg nok gjort annerledes. Det var sååå vondt! Men tro meg, hadde jeg hatt din nese, så hadde jeg aldri rørt den". Det ble kanskje i overkant overfladisk og helt idiotisk å si til en syv år gammel jente, men det var det eneste jeg følte jeg kunne sagt. Og hun godtok det vel, hun ble jo glad. Men nå tenker en syv år gammel jente på nesa si, det tenkte ikke jeg over da jeg var så liten.

Og det gjør meg vondt. Det er ikke noe jeg ønsker å bidra til. Det er de punktene som er vanskelig ved å være et forbilde. Jeg vil være et forbilde ved å vise at man ikke skal være redd for å bruke stemmen sin. At nettopp du som leser dette, kan bli hørt. Uavhengig av hvor i landet du er født, hvor du kommer fra, hvem foreldrene dine er eller hvordan du ser ut. Akkurat du, du kan få fram det du mener. Du kan skape noe. Du som aldri ble hørt i skolegården eller du som hadde en million venner, det har ingenting å si. Din stemme er viktig. Det er min styrke og det er hva jeg ønsker å representere. Jeg lar meg ikke tråkke på og jeg har stått i uendelige stormer for det jeg mener er rett.

Det med plastisk kirurgi, det at jeg hadde (og til tider har) et så forvrengt syn på eget selvbilde at jeg måtte legge meg under kniven, det er min svake side. Det er ikke hva jeg ønsker å bli husket for. Det er mine "feil". Jeg ble alltid fortalt at "ja men du må lære deg å elske deg selv" og det tolket jeg på følgende måte: at jeg måtte lære meg å akseptere nesa jeg hatet, eller puppene jeg ikke likte. Det er feil, ikke tolk det slik. Tolk det som at du skal bruke de årene fram til du er myndig på å finne din stemme. Du skal ha en sterk mening, du skal vite hvor du skal, og du skal rope høyest når noen blir behandlet feil. Du skal oppleve at folk ser på deg og tenker "wow.. det der hadde jeg ikke tenkt på". Du skal oppleve at folk sitter igjen med noe etter å ha møtt deg. Tro meg, fine ansikter og kropper ser man hver dag. Man glemmer et pent ansikt. Men man glemmer ikke den jenta som fikk deg til å endre oppfattning, den jenta som fikk hele rommet til å være stille. Hun glemmer man aldri.

Desverre fant jeg ikke denne styrken i meg selv før nå nylig. Den styrken kom i år. Jeg jobbet ikke med den, jeg jobbet nesten utelukkende med mine komplekser for utseende og da blir man som man blir. Hvem vet hva som hadde skjedd med meg om jeg hadde funnet ut hvor sterk jeg er tidligere? Så om mitt barn noen gang forteller meg at hun vurderer plastisk kirurgi, så skal jeg si OK. Det er greit. Men hva mener du forresten om flyktningsdebatten? Hva mener du om miljøkrisene vi står ovenfor? Hva mener du om diskrimering av kvinner i samfunnet? Hva mener du om den gutten som står alene hver dag i skolegården? Hva hadde du gjort om dette og dette skjedde? Det kan vi snakke om, fram til du blir 18 år. Det snakker vi om, og ikke hvorfor det er feil at du vil endre på deg, ikke at du må "akseptere" utseendet ditt, og heller ikke om hvor overfladisk du er. Vi skal heller snakke om mennesket du kan være og bli på innsiden. Så får vi snakke om større pupper igjen når du er 18 år, om hun enda vil. 

For når alt fokuset på meg ble lagt over på kritikk, hvorfor jeg var dum som ønsket å gjøre som jeg gjøre, at jeg var overfladisk.. Da så jeg igjen bare mine feil. Jeg ble trykket enda mer ned, og jeg hatet meg selv enda mer. Det førte jo som kjent ingen andre veier enn rett på fornebuklinikken. Ikke legg fokuset der, dere som er mødre og leser denne bloggen. Eller du som er en storesøster. Legg fokuset på mennesket på innsiden. Så får vi se hva som skjer.

Her var jeg vel fem eller seks år. Takk gud for at det ikke fantes blogg.  

 

 

KREVENDE FOR ET LITE HODE

Kommenter her


Akkurat nå sitter jeg sammen med min Anette-Marie på waynes coffee. Bildene i dette innlegget knipset vi i sta rett utenfor her, og nå sitter vi med hver vår mac og oppdaterer hver vår blogg. Jeg er glad jeg har mennesker som Anette i livet mitt som beriker det med noe annet enn drama, hun har alltid vært en skulder jeg kan gråte på og jeg er det samme for henne. Jeg takler at andre har det kjipt veldig dårlig så jeg prøver heller å løfte opp stemningen med en humor, masse junkfood og samtaler om absolutt alt og ingenting. Det ser ut til å funke sånn halvveis ihvertfall! Og om ikke så kan man alltids drukne seg selv i jobb.. En fin frøken <3


Toppen min finner dere her (adlink) 

Forresten så elsker jeg virkelig håret mitt om dagen, jeg har nok ikke vært så her fornøyd på flere år. Jeg har virkelig funnet en farge som passer meg, og det har gjort at jeg elsker militærgrønt også, haha. Det ser man jo på nesten alle plaggene jeg har hatt på meg den siste tiden, grønt etter grønt etter grønt.. Livet ellers da. Det fortsetter sin vanlige gang, hva nå enn det er. For hver sving jeg runder er jeg på et nytt sted og på en ny vei jeg skal gå. Det er ikke kjedelig ihvertfall, men det kan noen ganger være litt krevende for et lite hode. På en side ønsker jeg meg kun stabilitet, på en annen side liker jeg litt å bare eksistere. Ikke vet jeg. Men det vet vel ingen av oss?

 

 

HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG?

Kommenter her


Tidlig på kvelden dro jeg sammen med Joakim og Kaya på tijuana for å spise en suuupergod middag og dessert, og etter måltidet var inntatt ble det kino for min del. Jeg så villmark 2, og HVORFOR kaller de den villmark 2??? Jeg har sett nummer en, og de filmene har jo ingen sammenheng med hverandre overhodet.. Det var en utrolig skuffende film, forresten. Nummer en er en av de beste skrekkfilmene jeg har sett, en så utrolig psykologisk pirrende film som gjør at man ikke aner hva som skjer.. Men denne var alt for typisk, man har sett den så mange ganger før.. Det er nok vanskelig å komme på med noe nytt for en skummel film. Meg og min fine Kaya. Toppen min finner dere her. 

Kaya og Joakim <3


Nå skal jeg se litt på tv samtidig som jeg gjør noen treningsøvelser jeg har fått av min PT :-) Vi høres i morgen! 

VIDEOBLOGG - FIRST IMPRESSIONS

Kommenter her

annonse

I anledning rosa måned på coverbrands (masse tilbud!) bestemte jeg meg for å lage en så kalt "first impressions" video! Altså hvor jeg bare åpner pakken og forteller hva jeg tenker / tester produktene. Jeg har redigert videoen men av en eller annen grunn vil den ikke lastes opp, så her kommer en uredigert versjon.. Men jeg synes på en måte litt av sjarmen er at det blir ekte :-) Forresten hater leppene mine så mye så ikke tenk på de please..

 

SmileLab finner dere her.
Tangleteezer hårbørste finner dere her.
Mary-Lou Manizer (favoritten!) finner dere her.
Sminkeveske her
Berry M leppestift her
Warpaint 7 W/7 her 

 

Coverbrands har 25% rabatt på en rekke rosa bestselgere som dere finner her, som varer ut heeele oktober! 

TENK AT JEG IKKE VET?

Kommenter her

Idag startet jeg dagen med en treningsøkt hos Fit Factory sammen med min PT Cathrine! Det var så alt for lenge siden sist og jeg har sett tilbake på bilder hvor jeg trente to ganger i uka med henne, og  det krever faktisk ikke særlig mye mer før å få gode resultater. Cathrine vet virkelig hva hun gjør og hun har hjulpet meg masse, vi trener nesten kun rumpe og hun har lært meg fantastiske øvelser. Når jeg har vært på ferie har hun sendt meg bilder av øvelser jeg kan gjøre og hun holder motivasjonen oppe selv om vi ikke møtes hver dag. Bare det å faktisk vite hvordan man gjør squats, utfall etc på mest effektiv måte har hjulpet meg mye (ettersom jeg gjør treningsøvelser når jeg venter på noe / kjeder meg). Nå er planen to ganger i uka igjen, så må jeg nesten bare prioritere det! Sykt å tenke på at jeg ikke vet hvordan det føles å være i min beste form, men det må jeg jo få oppleve!

For meg er det helt perfekt å trene på Fit Factory, der får man være helt alene med en personlig trener og slipper at folk stirrer. For meg er jo det nesten et must, jeg kan ikke trene på f.eks Elixia.. Det har jeg prøvd, og jeg klarer ikke å konsenterere meg eller gi alt når folk kommer bort hele tiden eller stirrer. Men jeg anbefaler for all del Fit Factory for ikke bare offentlige personer, men absolutt alle for det føles befriende å trene alene! Det er heller ikke binding, så man kan kjøpe en og en time, bare for å lære seg litt som man kan ha med seg på egenhånd :-) Akkurat nå har de faktisk kampanjetilbud, dere kan sjekke ut det, eller bestille en enkelt time her. 

Haha, beklager at jeg ser så trøtt ut på bildene. Jeg VAR trøtt, og helt usminket - det er jo deilig å kunne gå slik på trening, man er jo tross alt alene!MINE 5 BESTE OG VERSTE EGENSKAPER

Kommenter her


1. Jeg elsker å hjelpe, både kjente og ukjente. Det fineste jeg vet er å glede et annet menneske og jeg er en "problem fixer". Når jeg ser at andre har et problem ønsker jeg virkelig å hjelpe og kan sette ned masse tid og energi til dette, og slik har jeg vært siden jeg var liten. Det er veldig lett for meg å prioritere bort meg selv for en annens skyld, spesielt i forhold.

2. Jeg er street-smart. Haha, det høres sikkert litt teit ut? Men det betyr egentlig å greit at jeg forstår hva som skjer i verden, jeg forstår meg på mennesker og jeg tilpasser meg lett etter grupper. Jeg vet også hva som skjer sosialt og jeg er opp og ned, fram og tilbake hele tiden og har venner i alle mulige slags kretser. Jeg er som sagt en problem-fikser og jeg vet hvordan jeg skal takle ulike situasjoner og er ekstremt flink under press eller vanskelige situasjoner. Jeg er ikke sta, jeg hører på mennesker og jeg forstår mennesker. Det er vel definisjonen på såkalt "street-smart".

3. Jeg kommer med utrolig mange spøker og jeg er (i følge meg selv) utrolig morsom, haha. Jeg har en rask humor og kan fort komme med en spøk tilpasset etter situasjonen som egentlig høres planlagt ut. Jeg kjeder meg veldig sjeldent i eget selskap, men heller ikke med andre for om man er morsom så får man situasjoner til å bli morsomme også. 

4. Jeg har veldig sterk psyke etter å vært igjennom en million forskjellige nedturer. Per nå er det veldig vanskelig å knekke meg, den eneste som kan knekke meg er meg selv.

5. Jeg har veldig lett for å lese mennesker og situasjoner. Magefølelsen stemmer alltid og man må lære seg å følge den! Om noen lyver til meg kan jeg høre det selv om vi ikke sitter i samme rom, og da jeg var i NY kunne jeg faktisk føle hva Robin gjorde hjemme i Norge. Ganske sykt, men..1. Jeg hater å vise mine innerste følelser og tanker, jeg isolerer meg når jeg har det kjipt. Da sitter jeg bare inne og graver meg selv enda lengre ned, noe som ihvertfall ikke er bra..

2. Jeg har vanskelig for å "keep in touch" med familie, og er alltid veldig kort om jeg snakker med foreldrene mine i telefonen. Jeg snakker aldri med noen andre i familien, nesten. Noe som er rart for jeg har en fin familie jevnt over, og jeg er veldig glad i alle og jeg tenker ofte på hva jeg burde ha gjort.. 

3. Jeg føler ikke jeg passer inn i verden generelt og at mine tanker om eksistens er for store / kompliserte til å forklare uansett. Derfor føler jeg meg ofte ensom selv om jeg er med masse mennesker. Alt føles så overfladisk og så midlertidig på en måte.. 

4. Når jeg blir veldig sint "svartner" det for meg og jeg gjør masse syke ting uten å tenke meg om. Ting jeg alltid angrer på i ettertid. ADHD, altså (som jeg aldri snakker om her), men det er veldig slitsomt og det føles som om jeg ikke alltid har kontroll på meg selv.

5. Jeg er redd for å svare i telefonen, jeg aner ikke hvorfor. Jeg har sikkert over 30 ubesvarte anrop på telefonen min, og med mindre det er mamma / pappa / robin eller en veldig nær venninne svarer jeg ikke. Til og med når de nærmeste ringer kan det føles vanskelig, haha..

RESTYLANE-KRISE

Kommenter her

annonselenke

Jeg har gått ute i høstværet for å bare tenke litt. Haha jeg går altså ikke tur for å trene, men for å tenke og det er så utrolig deilig. Bare ta musikk på ørene å være i sin egen verden. Jeg elsker Selena Gomez sitt nye album "revival", og sangen sober er min favoritt tror jeg, jeg kjenner meg så godt igjen i teksten.. Alle sangen er på spotify! Anyways, sist uke var jeg så forbanna dum at jeg tok restylane et annet sted enn der hvor jeg alltid tar, og da ble det vel som forventet.  Jeg fyller på leppene mine to ganger i året ca, så jeg bestemte meg for å gjøre det her i Oslo nå, istedenfor å vente til juleferien i Harstad.. Og leppene ble så forferdelig. De er alt for store og nå har jeg ventet en uke men de blir ikke mindre. Så nå skal jeg å sprøyte inn noe i leppene mine som bryter ned restylanen, og da blir de enda mer hovne, og så mindre igjen. Først da jeg først begynte med restylane følte jeg aldri at det ble for mye. Men nå... Jeg føler meg helt forferdelig. Klarer jo ikke å se normal ut når jeg snakker engang. Jeg gleder meg til å få mindre lepper, nå vil jeg heller ha mine naturlige enn å se ut slik som jeg gjør nå!Toppen finner dere her. 

.. Og ellers har jeg fått time for poledancing nå, så jeg skal begynne med det en gang i uken. Forteller dere mer etterhvert :-) 

EN OPPDATERING PÅ HUDEN MIN

Kommenter her

annonse 

Hei dere!

Husker dere at jeg skrev om noen piller kalt skin repair for litt siden? Om ikke så finner dere innlegget her. Det er nå godt over en måned siden og jeg har fortsatt på pillene siden den gang, og hadde veldig lyst til å gi dere en oppdatering på hele prosessen! Som jeg nevnte for dere i mitt tidligere innlegg kommer vakker hud fra innsiden. Det hjelper å drikke mye vann, få nok søvn og ikke spise alt for mye usunnheter i hverdagen, men disse pillene er også et stort steg i riktig retning! Pluss man slipper alle fæle bivirkninger som hormoner etc. Disse er rett og slett ikke annet enn bra for deg :-) 

Jeg har gjort det til en fast rutine å ta disse pillene hver morgen, og jeg er overbevist om at de er en av grunnene til at huden min er så fin den dag idag etter lang tid med problemer. Jeg er så fornøyd! Dette er et sitat fra nettsiden deres "Svært mange benytter kremer og andre remedier som påføres utenpå huden i håp om å bevare eller forbedre huden. Sannheten er at slik påføring resulterer i ingen/liten effekt. Derimot er det mulig å påvirke hudens oppbygning fra innsiden." Og ja, det er nok veldig mye sannhet i nettopp dette. Jeg har selv gått på utallige dyre og langvarige kurer som består av kremer, men det har i beste fall gitt et minimalt resultat og tar massevis av tid!Jeg kommer til å fortsette på disse pillene i lang tid framover, rett og slett fordi jeg kun ser positive sider ved min bruk av Skin Repair. Skin Repair får du nå til 40% avslag, og kan bestilles her. Du blir abonnent ved å bestille men dette kan når som helst avsluttes ved å ringe eller maile kundeservice. Det er altså ikke bindene! 

IKKE HELT A4

Kommenter her

Elsker når bloggere bare "ah, høsten er her", fordi det visste vi jo ikke fra før av.. Men ey, se på disse fine bladene da! Jeg elsker denne årstiden, bedre enn sommer og vinter. Anywho, jeg sitter i sofaen sammen med mine to gutter og koser meg. Robin har bestemt hvilket program som snurrer på skjermen så det er så klart noe svensk reality med masse kjendiser jeg aldri har hørt om, og vi har nettopp spist en heeel pose full av smågodt fra Yummi Heaven. Det var helt kaos på godteributikken idag, faktisk! Jeg måtte bryte meg fram til favorittgodteriet mitt, jeg hadde nesten glemt at godis er forbeholdt lørdager for de fleste og da går jo alle helt bananas. Jeg har på meg skjer fra burberry / jakke fra h&m / bukse fra nelly her / sko fra louis vuitton 

Jeg har sovet så sykt lite den siste tiden, og da begynner jeg å føle meg litt nede. Jeg klarer ikke å jobbe slik som jeg vil, jeg klarer ikke å fokusere og ja.. Jeg vil gjerne hente meg litt inn på søvn nå, kan man jo si! Jeg skal lage meg en smoothie tenker jeg, og så faktisk legge meg. Robin blir forbanna for at jeg ikke sitter våken men det gjør jeg hver kveld nesten, og likevel må jeg stå opp tidlig fordi jeg ikke har fri i helger, og det er det ikke alle som forstår. Well well!

Vi snakkes i morgen <3

 

JEG VIL LÆRE POLEDANCING

Kommenter her

Jeg tror at for å skulle holde seg i form er det viktig å finne en trening man selv liker. Jeg går til personlig trener nå og da, og det er jo helt greit, men ikke akkurat så veldig morsomt og jeg tenker kun når jeg er der "herregud nå trener jeg, dette er så jævlig, håper vi snart er ferdige" og den kneika ser jeg aldri ut til å komme meg over. Da jeg var med på "mitt dansecrew" trente jeg i minst åtte timer per dag uten å tenke over at jeg trente, og slik skal det jo være! Jeg hadde det så gøy og kroppen min ble så fin som den aldri har vært før. Åh, jeg vil tilbake dit..

Derfor tenkte jeg at jeg har lyst til å starte med poledancing. Altså DANCING, ikke fitness helst. Jeg elsker å drive på med det, jeg føler meg sexy og feminin, i tillegg til at jeg får trent. Så, om noen av dere driver med poledancing (eller fitness) i Oslo, ta kontakt med meg på mail sophieeliseblogg@hotmail.com! Jeg vil trene en dag i uken og aller helst privat. Det hadde vært så gøy :-) .. Fint? Kanskje slik jeg ender opp i framtiden, hehe. 

ALLE BILDENE FRA SHOOTEN

Kommenter herHer kommer endelig alle bildene fra shooten jeg hadde for litt siden! Jeg elsker virkelig utrykket i bildene og ikke minst så elsker jeg meg selv på disse. Jeg føler man kan se inn i sjelen min på en måte.. Man ser hvem jeg er på innsiden, noe veldig få fotografer får fram i meg. Det er flinke Jostein Wålengen som har stylet meg, Desiree Matsson har tatt bildene og dere kan lese intervjuet til saken her.  Jeg vil virkelig gjøre en lignende shoot flere ganger i løpet av mitt liv, mamma skal henge noen av disse på veggen haha:-)

Og forrsten.. WOW er klokken virkelig så mye!? Her har det gått fort i svingene kan man si, jeg og Robin har ikke vært sammen på en uke (han har reist) så vi glemte oss helt bort å koste på sofaen hele kvelden. Jeg som egentlig satt meg ned for å blogge klokken 19, hehe.. 

JEG ER SÅ LEI AV FORDOMMENE

Kommenter her

Nå i disse dager kan man se episoden hvor jeg var med på "Trinny & Susannah oppdrag norge kjendisversjon" og ettersom dette nå er godt over ett år siden hadde jeg glemt det av. Jeg satt her å lurte på hvorfor jeg overhodet takket ja til det når jeg angret så mye etterpå, men jeg kom vel fram til at jeg først sa nei, og så sa jeg ja etterhvert fordi jeg ble overtalt og fordi jeg tenkte at jeg har jo sett de damene på tv i mange år, så det kunne jo bli en gøy ting å prøve. 

For det første - jeg har ikke NOE imot at andre styler meg. Jeg har mange flinke venner som jobber som stylister, jeg elsker å prøve nye ting. Men jeg HATER å bli fortalt eller plassert i en bås som at "nei, du må se sånn og sånn ut for å bli tatt seriøst". I hele mitt voksne liv har jeg "kjempet" mot den UTROLIG antifeministiske holdningen at du er nødt til å se ut på en viss måte for å være på en viss måte. Må man dekke seg til for å være smart? Det er en holdning vi burde ha lagt bak oss for lenge, lenge siden. Så at jeg ble behandlet sånn på tv gjorde meg trist, fordi jeg trodde jeg gikk til et feelgood-program om å være seg selv, men å lære å kle seg etter kroppsfasong..? Som jeg også fikk inntrykk av at denne såkalte kjendisversjonen var. Hun som stylet meg sa jo veldig fint at jeg har en umulig kroppsfasong å style for å se fashion ut (klærne hun ga meg var jo overhodet ikke fashion..), noe som heller ikke er sant. Selv om jeg velger å kle meg som en såkalt knulledukke så har jeg peiling på hva mote er, og jeg vet at jeg ikke trenger å gå i helsort med en highwaist bukse og oppknappet skjorte for å se fashion ut. Det er som å si at jenter som er større eller har former, ikke kan være en del av motebildet. Og det faktum at hun mente de skulle skrubbe av all brunfargen min, og at jeg ikke ble trodd på når jeg sa at jeg faktisk var så brun, jeg hadde et ørlite flak av spraytan på som de sprayet bort veldig fort men min naturlige farge var jo enda mørk under - det var jo sommer. Så de sto å skrubbet og skrubbet meg og jeg gråt fordi det var ubehagelig, og Trinny kom inn igjen og ropte "why the fuck is she still tan!?". Haha.. Kanskje litt komisk i ettertid, men det var en forferdelig stressende dag og jeg følte meg veldig liten... 

Jeg blir også flau når jeg ser etterbildene, fordi resultatet ikke ble noe bra. Jeg ser ut som en 12 år gammel jente som overhodet ikke prøver å bli tatt seriøst. På bildet hvor jeg er MEG, så har jeg i det minste en viss form for selvtilitt. Det høres ut som om jeg har noe å si, kanskje. På bilde de har stylet ser det ut som om jeg lurer på hvem som har sluppet en fis, liksom. Og klærne er jo veldig basic, ikke high fashion? Dette er kanskje high, men mer som "i was high and went to a clothing store for adults when I was 14 years old". Sånn så jeg ut..

Jeg har jo endret meg mye siden den gang, også i klessveien og personlighet. Jeg ville ikke blitt med på et sånt program igjen, og nå vet jeg hvilke stylister jeg liker å eksperimentere med og jobbe med for å få meg til å skinne, ikke for å få meg til å se ut som, men ikke minst føle meg som en feilplassert idiot. Men når det er sagt, de andre damene som var med var superherlige, jeg elsket produksjonen bak som virket tok vare på meg og så til at jeg hadde det fint,  og alt STARTET veldig fint da jeg trodde jeg og Trinny som stylet meg fikk en god kjemi. Det er vel bare selve beskjeden alt dette ga ut som jeg mente ble feil, og det har ingenting med konseptet i seg selv eller produksjonen å gjøre, så er det klart. 

HVOR ER MAGIEN?

Kommenter her

 

 

 

Først takk for all hjelp angående stalkeren min! Faktisk tror jeg at jeg har funnet ut hvem det er nå, takket være en genial bloggleser som hadde plukket opp litt her og der av en stalker jeg hadde offentlig på facebook før som jeg senere blokkerte. Sykt er det ihvertfall, at han kom "tilbake" så lang tid etter. Jeg skal gi dere en oppdatering etterhvert som saken utvikler seg! 


Det virker som om jeg siterer Ida Wulff (en av mine favorittbloggere) på en daglig basis, haha. MEN hun skrev ihvertfall for litt siden "prøv å ha vedens beste jobb, å ikke klare å gjøre den bra". Slik føles det vel også for meg. Verdens beste jobb har jeg, men jeg er totalt tom for.. magi? Provokasjoner? Altså jeg tror det er fordi jeg holder på å skrive bok og jeg virkelig sitter våken om nettene og bare tømmer hodet, legger sjelen min i det verket.. Jeg sparer liksom det beste til den. Men den blir veldig bra altså! Ah, nå skal jeg slutte å mase om boka. Det er jo enda et helt år til den kommer ut.. Eller et halvt år. Kommer litt an på meg, egentlig. Burde vel egentlig ikke ha nevnt boken på bloggen overhodet for nå har jeg virkelig et press på å levere, haha. Men det er en bra ting!

Nå sitter jeg og skriver en liten liste over ting jeg må huske å kjøpe i morgen! Til mat bruker jeg alltid "Mattilbud" som er en app, men til litt diverse skriver jeg det bare i avtaleboken. En merkelig liste, sier du? Som for eksempel b-vitamin for hest eller pukka oil? Vel, begge deler er fantastisk for hår. Jeg kan gi dere en liten liste over små lifehacks, det var noe å blogge om! Tar det i morgen :-) Fin skrift jeg har, forresten? Har jo glemt hvordan man skriver med penn nesten, så tragisk. Ellers kommer endelig de fantastiske bildene jeg tok sist uke ut! De går live imorgen så da kan jeg vise dere på bloggen, første gang jeg følte meg vakker og alt det der. Mamma skal henge bildene på veggen, så det sier vel noe? Gleder meg!

 

JEG HAR EN STALKER

Kommenter her

Jeg sier det rett ut, jeg har en stalker og det irriterer meg noe jævlig. I starten tenkte jeg greit nok, det er synd i han som har en sosial intelligens som åpenbart ikke fungerer, og jeg skal bare la det gå. Men nå tror jeg faktisk ikke at jeg klarer det lengre heller.

Dette er en mann som har mailet meg hver dag i en god stund nå, noen ganger opp mot 40 mailer hver dag, andre ganger ned i 5-10 mailer per dag, men aldri mindre enn det. Han leser alt om meg på internett og ser aboslutt alt jeg gjør på tv, noen ganger handler mailene hans om det, noen ganger handler mailene om hva han gjør og andre ganger handler det om meg og han, og vårt liv "sammen". Vi har jo aldri møttes før, men han innbiller seg altså dette og han tror vi er sammen og har et langdistanseforhold fordi jeg er (i følge han) en så støttende kjæreste. Det er jo greit nok at du har en person som skriver så mange mailer til deg hver dag, men hver gang jeg blokkerer mailen hans for det er jo irriterende, så lager han en ny mail og skriver igjen som om ingenting har skjedd. Han kaller meg prinsessa si, at han savner meg, spør meg om jeg husker den og den gangen (som er ting jeg ALDRI har opplevd!) etc. Jeg har jo sagt før engang at jeg har en slags stalker, og da sendte han meg mail og bare "åh stakkars deg som har en stalker, jeg skal passe på deg!". Altså, hva gir du meg.. 

Så greit nok at jeg har et menneske som sender meg titals av mailer hver dag og vet absolutt alt om meg, ikke nok med det - han vet også alt om vennene mine! Han kan sende meg lange mailer som handler om folk i livet mitt, her om dagen var det altså Joakim (fotografvennen min) han skrev en hel historie om, også ting som aldri har skjedd, og for litt siden var det Anne-Sofie og han har også sendt meg sang dedikert til henne. Han bor ikke i Oslo da, heldigvis.  Bilder av seg selv uten klær har han også sendt et par ganger så vidt jeg vet, men han sender sikkert også det hele tiden.. 

Han sa også at jeg er grunnen til at det er slutt mellom han og hans tidligere kjæreste, at han slo opp for meg fordi hun ikke godtok at vi alle tre skulle være sammen, og at endelig nå kunne bare meg og han være oss. Jaja, ok... Jeg har nå vært ute av huset i 7 timer og sjekket mailen nettopp. Jepp, 15 nye meldinger fra han da, gitt. Om bare innbilte scenarioer som skjer i hodet hans. Jeg åpner kanskje mail fra han en gang i uken, som regel med uhell, og da er det alltid et eller annet sprøtt. Det er helt tilfeldig at jeg fikk med meg alt han vet om Joakim og Anne-Sofie for eksempel.

Som politiet sier, jeg kan ikke anmelde noen som ikke er farlig. Neivel, hva skal man da gjøre om noen er grusomt irriterende? MITT MØTE MED EN KLARSYNT

Kommenter her

Jeg tror ikke noen mennesker er direkte synske som at de kan tippe hva lottogevinsten er, men jeg tror enkelte mennesker leser andre så lett og kan fostå situasjoner veldig bra, og dermed "se framtiden" bygd på logikk og lære en mye om seg selv. Så derfor bestemte jeg meg for litt siden for å oppsøke en klarsynt! 

Jeg hadde fått tips om en dame via hun som fikser neglene mine, etterhvert kom altså denne klarsynte hjem til meg. Det var litt merkelig for hun fortalte meg at hun leser i kort og i kaffekopper og jeg tenkte bare herregud, leser framtiden i kaffekoppen du liksom.. Men hun forklarte meg etterhvert at hun gjør jo egentlig ikke det, men det brukes som en veileder for å få folk til å åpne seg, altså slippe ut energien sin. Kanskje litt vanskelig å forklare, men. Slik som det gikk til hjemme hos meg var at jeg trakk tre kort, og mens jeg trakk kortene skulle jeg tenke på hva som er viktig for meg i tiden framover. Jeg følte meg egentlig veldig distansert og lurte på hva i all verden jeg holdte på med, nå har jeg virkelig sett alt for mye på tv tenkte jeg, for dette betyr jo ingenting. Noe hun også merket, for da jeg trakk kortene sa den klarsynte (la oss kalle henne A) til meg at jeg var veldig lukket og ikke slapp noen inn på meg, heller ikke henne. 

Det som skjedde deretter var veldig spesielt. Hun sa ting om meg som jeg for det første aldri har fortalt offentlig, aldri har skrevet noe sted og egentlig aldri fortalt til noen. Det blir jo veldig privat men hun kunne dra fram konkrete hendelser i mitt liv, ting som har skjedd og ting jeg sto midt i der og da. Jeg ble faktisk veldig sjokkert og tenkte at det her kommer jo aldri noen til å tro på, for alle skal jo alltid begynne med logiske forklaringer, meg selv innkludert før jeg opplevde dette. Det som var så sjokkerende var jo hvor detaljerte beskrivelsene hennes var. Så fortalte hun meg at jeg og kjæresten min nettopp hadde fått en kontrakt sammen som gikk ut på jobb og som også handlet om penger og at jeg ikke måtte være nervøs for det, at det kom til å gå bra. At jeg måtte flytte om jeg fikk sjansen bort fra Norge men at hun ser jeg ikke tør. At jeg har mange falske venner i livet mitt, men at det komme til å synes før om en måneds tid (noe som er nå, og det skjedde), og ja masse greier men det der var det minst personlige som jeg også føler for å nevne her. 

Jeg var egenlig mest nervøs for at A skulle ta helt feil og at jeg kom til å sitte i en veldig klein situasjon med en klarsynt hjemme hos meg som hadde bommet totalt, men istedenfor satt jeg der å måtte skjule det enorme sjokket jeg fikk. Jeg fikk mange pekepinner på livet mitt framover som jeg ikke har klart å følge (selvfølgelig..) og da ville visse ting skje, som også har skjedd. Altså jeg fikk konkrete advarsler som jeg ikke orket å bry meg om å følge og hva skjedde? Jo, nettopp det hun fortalte meg. Så det er først nå i det siste jeg har virkelig innsett hvor sant alt var!

Jeg skal definitivt tilbake til henne, og da skal jeg skrive mer og kan også skrive navnet hennes om dere ønsker det :-) 

PANT ALT - HVER GANG

Kommenter her

annonse

Jeg har fått mange spørsmål og henvendelser om hva som egentlig skjedde i min forrige videoblogg. Overlevde jeg å fly ut av vinduet? Ser rommet mitt sånn ut? Kan man virkelig føne håret med en flaske?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Filmen har jeg laget i samarbeid med infinitum, som driver panteordningen i Norge. En reklamefilm for en god sak. Nemlig det å pante flasker og bokser! Du kan jo egentlig ikke føne håret med en flaske, men om du panter en flaske sparer du like mye energi som når du føner håret i fem minutter. En eneste flaske inneholder også nok energi til å snakke i 322 timer i mobilen.

Jeg har aldri tenkt så mye over dette med å pante, jeg har bare gjort det hele livet og er lært opp sånn hjemme. De fleste jeg kjenner panter jo også, så hvorfor ble jeg med på akkurat dette prosjektet? Det er så mye i denne verden som vi mennesker skaper men aldri kan gjenvinne - flasker er ikke en av dem. Hver gang du panter, blir den gjenvunnet og trenger ikke lages på nytt. Ganske smart, om du spør meg. Da jeg fikk vite hvor mange flasker og bokser vi ikke panter i Norge per år fikk jeg helt sjokk. Antallet er 150 millioner, det er helt sinnsykt mye! Det er så bortkastet, og kunne så lett vært ungått. Da hadde vi også hatt masse mer energi å ta av.


Jeg har ikke pantet enhver flaske eller boks jeg noen gang har kjøpt, det skal jeg ærlig innrømme. Men etter å ha lært litt mer om hvordan alt fungerer skal jeg fra nå av huske på å pante alt! Det er jo ingen grunn til at jeg ikke skal det. Om dere laster opp bilder av dere panter og bruker #pant4like som hashtag, skal jeg inn å kommentere / like bildet deres :-) Jeg gleder meg til å se! 

 

Ellers så var reklamefilmen supergøy å være med på, og JA - jeg fløy ut av vinduet på ekte. Det var altså et sett med personer og jeg var festet i noen tråder som løftet meg opp og ut, og en stor vindmaskin sto bak meg og blåste alt i ansiktet mitt. Om dere ser nøye på filmen kan dere faktisk se at jeg fanger extensions i lufta der, haha. Veldig morsomt! De hadde også laget et rom som skulle ligne mitt, med bilder av meg og alt mulig. Sykt gøy å få være med på! 

 

 

#pant4like #infinitum

 

FRA MEG, TIL MEG

Kommenter her

Da jeg først begynte å tjene penger som 16-åring sparte jeg så og si alt. Til tross for en fin økonomi bodde jeg hjemme til jeg ble 19 år, og om jeg skulle kjøpe noe vurderte jeg alltid lenge om det var rett for meg, omså det var noe så lite som en sjokomelk. Jeg er veldig glad mine foreldre har lært meg verdien av penger og at jeg den dag i dag alltid tenker meg om både to og tre ganger før jeg gjør et innkjøp, samme hva det måtte være :-) 

Derfor føles denne gaven fra meg, til meg, litt ekstra deilig. Et lite (eller ganske stort) klapp på skuldra for den harde jobben jeg har gjort og alt jeg har klart å stå igjennom. Det har jammen ikke vært lett alltid! Så denne skal jeg ha til jeg blir gammel og grå, så får min eventuelle datter arve den etterhvert, etc. Det er jo sinnsykt at en veske kan koste så mye, men ey - det er vel verdt det?

Så ja, idag kom endelig min første Chanel hjem til meg, og det gjorde dagen min ganske mange hakk bedre. Jeg har forstoppelse og ligger bare i senga, klarer ikke å gå eller noe. Krampene er helt forjævlige. Men nå kan jeg i det minste se på en fin veske mens jeg er i smertehelvette. Og ja, for tre uker siden var jeg hos en klarsynt og jeg fikk en ganske konkret advarsel om falske mennesker i livet mitt. Det har jeg fått hardt bevist de siste dagene, men en ting er ihvertfall ikke fake og det er min chanel. Haha, det er da noe..

 

MINE BESTE TIPS - VIDEOBLOGG

Kommenter her

 

Jeg har laget mange videoblogger i min tid, men dette må være den jeg er mest fornøyd med selv! :-) Jeg håper dere liker den og kanskje plukker opp noen gode tips! Den er veldig kort, så det skal ikke være så vanskelig å lære seg selv om tipset gjør en stor forskjell. 

annonse

VIL DU BLI KJENDIS?

Kommenter her

Nå begynner det å bli et par år siden jeg for første gang trykket publiser på denne bloggen. Jeg hadde målet ganske klart allerede da, jeg ville bli en kjent blogger men jeg ante ikke hvordan. Å ha vært meg selv ser ut til å ha funket ganske bra, men jeg startet som 16 år gammel og fra da til nå har jeg gått igjennom mange faser. Man kan si at jeg har provosert meg opp og fram, men jeg har jo aldri gjort det med vilje. Jeg har bare vært en fan av å ta bilder i lite klær og har hatt sterke meninger sånn "naturlig".

Nå for tiden derimot har jeg vokst opp. Jeg vil jo enda ha en kjent blogg, men jeg vil mye heller være anerkjent enn bare kjent. Det vil si at folk kobler navnet mitt mot noe positivt, og ikke bare masse skandaler eller blottlegging av privatliv. Jeg har jo utallige bilder på telefonen og kameraet mitt hvor kroppen min er on fleek - jeg har en dødsfin rumpe om jeg står i rett vinkel, så om jeg hadde lagt ut et bilde i string? Vel, da hadde også lesertallene steget i taket. Jeg kunne også ha skrevet om alle mine personlige skandaler, hver gang jeg og R har en krangel, eller alt jeg har sett og hørt i denne såkalte kjendisverdenen. Kanskje jeg skulle ha forlovet meg bare på "liksom"? Laget en plan med Robin om hvordan vi skulle skapt mest mye blest? Alt går, og jeg ser mennesker gjøre det hele tiden. Jeg holder meg for god for det, fordi jeg orker ikke å bygge opp min karriere basert på bare tull og tøys, det varer ikke i lengden uansett.

En dag skal jeg gifte meg, en dag skal jeg få barn og en dag kommer alt det til å skje - men skal jeg gjøre det for lesertall? Nei, jeg skal gjøre det for min del. Nå vil jeg holde fokuset på noe bra, jeg vil inspirere :-) Alt det der andre? Det får ta slik som livet går sin gang, og ikke for at jeg skal tjene ekstra kroner på annonseklikk. Jeg vet ikke engang om jeg ønsker å blogge den dagen jeg får barn, det får tiden vise. 

Meeeeen om du likevel ønsker noen lette tips, så kan du se på meg fra "jeg vil bli kjendis" på vgtv som vi spilte inn for over ett år siden. Gud, som man har forandret seg. Jeg er med litt ut i programmet. 

men helt ærlig, absolutt alle kan få sine 15 minutters berømmelse, men det handler om å kunne jobbe videre med det å bygge det til en karriere. Da MÅ man være smart, jobbe hardt å ha en egen greie som man kan kjøre hardt på. Jeg ønsker at den greia skal være meg, mine meninger og hva jeg står for, og jeg nekter å la min karriere være avhengig av noe så overfladisk som kroppen min eller menneskene jeg omgås med. Det har jeg vel skjønt det siste året. Jeg er så sterk og uavhengig som menneske, så om jeg vil legge ut lettkledde bilder er det ok, MEN jeg har så mye mer å spille på nå så da trenger ikke å ha det som en "main thing". 

MIN STORE KJÆRLIGHET

Kommenter her

Jeg trodde helt ærlig talt ikke det var mulig å elske noen så mye som jeg elsker deg. Jeg gleder meg til hver gang vi skal møtes, og jeg må nesten gråte hver gang jeg skal være borte fra deg. Du lyser opp hele mitt liv og jeg kunne ha gjort hva som helst for deg! Om morningen hopper jeg opp fra sengen kun for å se deg, og uansett hvor sint jeg er går det aldri utover deg.

Min lille Charlie, du er den fineste i verden!!!

 

Hver gang jeg har det jævlig kommer han for å trøste meg, han passer alltid på meg like mye som jeg passer på han. Han er min favorittgutt, og mitt verste mareritt er at noen skal skade han.. Trodde ikke man kunne elske et dyr så mye, jeg! Jeg trenger ikke barn i livet mitt, jeg har jo hunden min haha. Barn er ikke min greie, ihvertfall ikke før jeg er gift. Jeg forstår ikke hvorfor barn er så spennende, men er vel bare fordi jeg er så laaaaangt ifra å være på det stadiet i livet mitt personlig. Jeg tenkte før, av en eller annen grunn, at jeg ønsket å være ung mor og heller kunne "leve livet" når barna er ute av huset, men nei jeg innser bare mer og mer hvor mye jeg vil gjøre før jeg har et barn. Hele livet forandrer seg jo da. Så får jeg heller få et barn om lesertallene synker. NEIDA.  

ER DET NOE GALT MED MEG?

Kommenter her

Helt siden jeg var en liten jente, har det vært slik. Man skal ha mest mulig venner, leke mest mulig leker i friminuttet og være mest mulig sosial. Man skal dra på kino, ut å spise, feste, reise sammen til skolen, reise sammen generelt, shoppe sammen, gråte sammen, le sammen. Og alt det er fint, jeg liker å snakke med mennesker. Men jeg elsker virkelig mitt eget selskap også. 

Jeg elsker å sitte for meg selv å gjøre absolutt ingenting. Om jeg en dag har null planer og vet jeg bare kan surre hjemme på kvelden, så blir jeg så utrolig glad! Jeg kunne gjerne ha vært sosial, jeg kunne gjerne ha snakket med folk, men det er så utrolig godt å ikke være det. Og av den grunn føler jeg meg unormal, fordi jeg er fornøyd med å være alene. Sitte alene i stua. Kjøre trikk alene. Gå i butikker alene. Sitte på en benk i en park alene. Jeg kan til og med være på resturant alene, eller konsert. Og det synes enkelte folk er. . flaut?

Er jeg virkelig unormal? 

OM NATTEN KOMMER TANKENE

Kommenter her

Ja hei fra verdens mest ustabile menneske som har sovet to timer natt til idag, sitter våken nå og er vel vitende om at jeg må opp 08:00 i morgen. Jeg begynner å føle meg som superwoman (eller Bill Gates?) for nå trenger jeg bare to timer søvn per natt virker det som. Det har jeg nemlig hørt at Bill Gates også gjorde, tenk alt man får utrettet i løpet av en dag da! Jeg håper nesten det holder seg sånn, haha. Men om noen uker er jeg vel tilbake i mine faste rutiner med 12 timer per natt som absolutte minimum.. 

 

Ellers så jobber jeg for fullt, det er jo mye på gang for tiden.. Jeg skriver mest, egentlig. Det er virkelig deilig for meg å skrive bok, det er så mye jeg får reflektert over som jeg ikke har tenkt nok på tidligere, og mine indre demoner (haha) kommer virkelig fram. Jeg tror det blir en spennende tid! Og det er også derfor jeg ikke får sove, for det er på natten jeg skriver best. Jumpsuiten finner dere her / cardigan er en venninne sin.

Nå skal jeg tilbake i workmode! Vi snakkes i morgen honeeeys. 

 

 

ENDELIG ER JEG MEG

Kommenter her

deler av innlegget er reklame


Jeg elsker å lese, og i en hektisk hverdag er de få stundene jeg har for meg selv med enten et magasin eller en bok noe jeg setter svært stor pris på. Da får jeg et lite avbrekk fra hverdagen, det er en helt annen følelse å åpne et ferskt magasin enn å bare åpne pcen hvor jeg blir distrahert av både bloggen, facebook og mail.. Jeg har i lengre tid fått blader som DET NYE, Elle og Costume i posten, faktisk har jeg nesten alltid med meg et nytt magasin i veska så leser jeg når noen ledige minutter viser seg. Nå har jeg begynt med enda et blad i posten, nemlig Rom123! Jeg er veldig glad i interiør og prøver hele tiden å gjøre små endringer hjemme som i tillegg er økonomisk forsvarlige, derfor liker jeg dette bladet godt i sammenligning med andre interiørblader. Her trenger du ikke en million og får virkelig de mest fantastiske tipsene, enten du er student, bor hjemme eller har en fast inntekt. Det var via dette bladet jeg fikk inspirasjon til den nye løsningen i stua mi etter at vi oppusset forresten, for å få mest mulig plass ut av lite areal.Jeg hadde med meg dette bladet til frisøren igår (nerd som jeg er) og nå er det i veska igjen når jeg løper rundt i byen. Hvorfor? Jo, fordi jeg har funnet en hel liste over ting jeg vil ha på budsjett, ting jeg aldri ville ha funnet på egenhånd. Så nå blir det litt shopping for min del!Man får 5 utväger av bladet + en sykt fin lysestake rett hjem i postkassen om man bestiller her. Det er et sykt godt tilbud som jeg ville ha tatt ihvertfall! Ellers.. Så har jeg sommerfugler i magen fordi det skjer så mye spennende. Vi snakker extensionskolleksjon (ja, den er på gang, men den må være perfekt før jeg lanserer!), vi snakker ny musikk (noe som også må være perfekt) og vi snakker BOK! Jepp, its on. Nå er det på gang, på ordentlig. Jeg er glad, jeg føler meg uavhengig og fri. Det har jeg nok aldri følt før.