hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2014

HUSK SENKVELD

Kommenter her


Bikini fra swimwear.


I dag kommer altså sekvensen hvor jeg var lenket til Thomas Numme i et døgn til å rulle over norske tvskjermer. Herregud, det blir så spennende! Programmet starter som vanlig 22:15 på tv2, men selve delen med meg og Thomas kommer nok ikke før litt ut i programmet. Det kan uansett lønne seg å følge med! Gleder meg til å høre deres tilbakemeldinger :)

Jeg og min kjære er på vei til halloweenfest, selv om formen min er dårlig (har havnet på enda en bølge av influensa, føles det som). Vi skal se sendingen sammen med noen venner før vi eventuelt drar videre ut, vi gleder oss. Jeg rakk ikke liveshow idag, men har booket det inn i bloggplanen til mandag, hehe.

Klem!

dreamteam og liveshow

Kommenter her

i går skulle jeg og Robin til "standard", en kostymebutikk i oslo, for å finne en parykk til meg. Men da ble vi altså møtt av denne køen, bare for å komme inn i butikken! Det er jo helt sinnsykt, folk er, i likhet med oss, åpenbart alt for sent ute og ender opp med å knive om de siste kostymene. Så, vi droppet hele greia og dro for å kjøpe frozen yoghurt. Det hadde Robin aldri smakt før, er det mulig? Det er fantastisk godt! Om dere vil prøve min favoritt, ta rasberry med marshmellows, bringebær og smarties på toppen. 

Min bebis  Elsker deg. 

T-skjorte fra UCLA / shorts urban outfitters / sko fra nelly som er utsolgt.Kooose og holde hender! Hehe. Å ta bilde av dette i fart var jammen ikke lett (ville ikke at Robin skulle se det for da hadde han lurt på hva faen jeg holder på med og da blir jeg flau). 

Vi dro på musikkvideopremieren til Alexandra Joner - tapdance i går, noe som var veldig gøy! Kvelden burde egentlig ha endt der men nei, plutselig var vi på byen og hadde bestilt den ene drinken etter den andre, tre flasker champagne og flere flasker vin. . Men gøy var det, jeg fikk twerket masse og da er jeg fornøyd! Jeg var faktisk ikke full, me i fin form og vi var en stor, god gjeng som dro rundt sammen. Vellykket kveld! Jeg og min kjære matchet forresten igår, hadde på oss samme tskjorte, haha. Dreamteam! Og nå kom han nettopp hjem med Se&Hør, som intervjuet litt i anledning senkveld. Dere må huske å se på ikveld! Ser de har tatt med et bilde der av at vi ligger og sover, til og med. Det blir rart å se på tv. . . Litt paradise hotel-følelse over det hele. 


 Jeg tenkte forresten å kjøre igang med en livesending senere idag! Er det av interesse for noen av dere? Altså, nesten som en live videoblogg, hvor dere ser meg direkte og kan stille spørsmål, få råd, tips, om det er noe dere vil jeg skal vise fram osv. Tror det kan bli veldig gøy, jeg pleide å ha liveshow før da jeg var yngre, men nå er det alt for lenge siden sist. Isåfall kjører jeg live fra klokken 18-19 ikveld, håper noen av dere vil se på ♥ 

(ps: jeg og KJÆRESTEN min har sex flere ganger om dagen så det er ikke slik at jeg informerer dere hver gang, haha. Om noen skulle tro det, altså).

sex & halloween

Kommenter her
Her har dere en enda bedre sneakpeak på kostymene til meg og Robin! Det er altså batgirl og the joker (han skal ha maske i tillegg). Mange gjettet rett på det, men en av deToril Hornes, som forresten hadde en ryddig og fin blogg som er verdt å sjekke ut ♥ 


Så at det (utrolig nok) ble mye omtale angående den sexgreia og ipaden jeg skrev om. Det er virkelig NØDT til å bli mer åpenhet rundt sex i dette samfunnet her, og da mener jeg ikke at det bør sendes porno på dagtid eller at man kan jokke på hverandre i gatene. Jeg er bare veldig lei av at det skal være så tabu å snakke om. Vi hadde forresten sex nettopp. I kostymet, haha. HOLA!

to pluss to

Kommenter her

I går tok jeg med meg fine Kaja på et lite event for sminkemerket makeup revolution! Jeg er egentlig ikke så stor fan av å gå på eventer, jeg synes fort det kan bli veldig mye "hei og hå"; altså at man hilser på masse mennesker, forteller hverandre at man ser bra ut og lover at "vi må henge en dag snart" og så skjer det aldri. Men nå hadde jeg jo Kaja ved min side og vi hadde det veldig koselig uansett. Fikk en stor, fin goodiebag, gratis drikke og smoothies, så da kan man jo ikke klage :) 

Kaja er forresten kjæresten til bestevennen til Robin! Guttene har prøvd å spleise meg og Kaja over en tid nå slik at vi alle fire kan henge sammen, og jeg må bare si at det nesten er utrolig hvor god "match" jeg og Kaja er! Utrolig bra at det har blitt sånn, for nå kan vi være en liten gjeng. Det beste er å henge i par, altså at jeg og kjæresten kan henge med andre som er kjærester. Da slipper man det evige femte hjulet på vogna som bare sitter i et hjørne og snakker om været mens andre kliner, hehe. 

Et veldig utydelig outfitbilde, jeg ville egentlig bare vise dere min nye sølvtopp! Fra Motel hos nelly.


I dag skal jeg på åpningen av den nye butikken til Tiger of Sweden (hilsen hun som ikke liker eventer) og musikkvideolanseringen til Alexandra Joner. Bra dag!

Har noen av dere "vennepar" dere henger med, sammen med kjæresten? Fortell! 

nå kan du ha sex med ipaden din

Kommenter her

Jeg er vel neppe den eneste som kroller opp og ned på telefonen minst førti ganger før jeg sovner om kvelden. Agurknytt på facebook er det mye av, men plutselig kom jeg over noe som gjorde at jeg hevet øyenbrynene et par ekstra ganger og fikk noen veldig merkelige (og perverse) bilder i hodet. For ja, nå kan du nemlig ha sex med ipaden din.Denne uken lanseres sexlekesaken for Ipad, Fleshlight, som gjør det mulig å koble opp en løsvagina til ipaden din slik at man på ordentlig kan "fordype" seg i hva man nå enn velger å se på. Altså jeg vet ikke engang hva jeg skal si, jeg synes dette er helt HYSTERISK morsomt og kan tenke meg hvordan jeg hadde reagert om jeg kom hjem en dag og ble møtt av en kjæreste som jokker på ipaden! HAHAHAHAHAHAHAH. Det er kanskje jeg som har dårlig humor men nå ler jeg faktisk HØYT. 

Altså som jeg har sagt før så er vi mennesker så jævlig rare og det her tok vel alt til et nytt nivå. Julegavetips, kanskje?

kjærlighet

Kommenter her

 I går var som sagt jeg og kjæresten en liten tur på spa, noe som var veldig koselig! Vi var der i et par timer og fikk massasje, ansiktsbehandling, spiste frukt og drakk cava, i tillegg var vi stort sett helt alene inne på bassengområdet så da hadde man litt mer frihet til å oppføre seg som man vil, hehe. 

Etter vi var ferdig på spa var alternativet 1. hjem og spise pannekaker eller 2. dra på vapiano. Vi valgte vel egentlig begge deler, men det ble vapiano først iallfall! Jeg bestilte som vanlig Pasta Pomodoro, som Robin også testet ut for første gang. Vi kom rett før stengetid og måttte spise i rekordfart, vi var kun inne på vapiano i 15 minutter før vi dro hjem igjen. Like greit, jeg hadde vått hår, null sminke men det kunne ikke ha vært mindre i tankene mine der og da. Slike ting irriterer meg som vanlig herfra og til månen, men jeg har så utrolig mye kjærlighet for den gutten og føler meg alltid komfortabel rundt han. Det finnes mange typer kjærlighet i verden, men aldri den samme typen to ganger. Og denne, er ganske fantastisk.


Nå skal jeg løpe til solariumet før jeg drar i et møte! I natt mens jeg lå og surfet på mobilen før jeg sovnet, kom jeg over en helt SYK rar nyhet som jeg må dele med dere senere, haha. 

min daglige frokost

Kommenter herPå bildet over kan dere altså se hva som pleier å være min frokost. Jeg tar et antall kosttilskudd hver eneste dag, og er så glad for at jeg begynte med det! Ikke bare føles det godt på samvittigheten, men også i kroppen. Jeg har prøvd alle hver for seg i perioder, men også alle samlet så jeg vet at denne kombinasjonen funker for meg, det kan faktisk bli for mye av det gode og man ender opp med lite energi, vondt i hodet og vondt i magen (noe som skjedde da jeg også brukte b12 i tillegg til denne mengden, men det skulle så lite til som å fjerne den ene pilla så ble alt bedre igjen). Både jeg og Robin starter hver eneste dag med en munnfull tabeletter, masse brekninger og god samvittighet, haha. 

Men, den jeg vil anbefale aller sterkest til dere som vurderer å starte med kostilskudd ersuperfrukt - denne har jeg brukt dobbel dose av i to uker, og har nå gått ned til en pille per dag. Superfrukt lover mer energi og bidrar til bedre helse, noe som funker - ikke forvent resultater etter bare noen dager, for meg gikk det rundt en uke. Tidligere brukte jeg "frukt og fiber" fra helsekosten, men disse gjorde at jeg fikk veldig hard mage- husker dere kanskje perioden hvor jeg hadde forstoppelse mer eller mindre konstant i et halvt å Det kom altså av frukt og fiber, som fungerer som det samme, bare at jeg ikke tålte det. Superfrukt er min erstatter!
Superfrukt kan kjøpes her - ellers, har noen av dere andre kosttilskudd å anbefale en vegetarianer? Hva bør jeg få i meg? Nå føler jeg ikke at jeg mangler noe spessielt, men godt å være på den sikre siden! ;)

annonse 


Jeg og min kjære har akkurat spist middag ute og vært på spa, så herlig! Nå skal vi slappe av før iallfall jeg inntar sengen, god natt :-) 

evig kjærlighet

Kommenter herDet er sjeldent jeg virkelig tenker over alle de forskjellige typen mennesker som klikker seg inn på bloggen her - det er jo så mange, og det sier seg selv at jeg når ut til et vidt spekter av mennesker med ulike behov. Jeg vil dere skal vite at dere blir hørt, jeg legger merke til det, og jeg tar til meg. Forleden fikk jeg en kommentar fra en døv jente som ba om teksting på tv2sumo slik at hun skal kunne se på bloggerne. Dette rørte meg så utrolig mye, det gjorde faktisk vondt i hjertet at ingen har tenkt på dette før! Så klart skal alle ha like muligheter til å få se en serie de har gledet seg til! Du som skrev den kommentaren må vite at det aller første jeg gjorde var å maile ledelsen i tv2, og nå krysser jeg alt for at det blir fikset på. I mellomtiden kan jeg faktisk gi ut 14 dagers gratis sumo til dere alle, slik at dere får sett bloggerne. Da kan dere også se det direkte! Det er ingen bindingstid, og dere finner tilbudet her ♥ 

For øvrig har jeg vokst utrolig mye takket være bloggen og kontakten jeg har med dere lesere. Jeg får så mange mailer og kommentarer som rører meg og setter ting i perspektiv, jeg har så utrolig mange kloke lesere og jeg håper dere vet hvor mye jeg setter pris på åpenheten deres. Når jeg får kommentarer om at dere har drømt om meg pleier jeg å ringe til venniner å si "hør på dette, hahaha" så leser vi og ler med dere. Marte, min beste venninne, hadde til og med tatt et bilde av en kommentar her om dagen, fordi den var så vakker og hun ville ha den lagret på telefonen sin. Når dere forteller meg at dere hører på sangene jeg viser på bloggen, at dere har blitt avhengig av en serie på grunn av meg, smakt vegetarmat for første gang på grunn av meg. Slike små ting. Det betyr alt! 
Jeg har vært på to møter idag - et på alex sushi, et hos min kompis Frederik. Jeg går spennende tider i møte, og jeg er så nervøs! Jeg har takket ja til noe virkelig stort, og utover høsten får dere vite hva. Ikke gøy å holde slikt hemmelig, men nå blir dere nok overassket over den lille rosa-bloggeren deres som nå må gi alt jeg har utover våren for å prestere.  

Ny kåpe fra RIVER ISLAND


Jeg og kjæresten skal på spa idag, det gleder jeg meg veldig til! Derfor må jeg komme meg hjem ganske kjapt og få hentet en bikini, og så blir det kosekveld videre. Ser fram til å drikke litt cava, spise jordbær og få massasje sammen med min fine :-) 

Vi snakkes! 

Følelser

Kommenter herMennesker er så rare.

Da mener jeg, virkelig rare. At vi stiller klokka tilbake for å få en time lengre nå som vi går mot vinter. At vi skjuler kroppene våre når vi kler av oss, selv om nakenhet er det mest naturlige som finnes. At vi blir flaue om vi promper i offentlighet, selv om vi alle vet at vi gjør det. At vi går rundt og begrenser oss selv, med tanke på hva andre kanskje mener eller føler. At vi på skolen lærer at vi trenger kjøtt for å overleve, og at kyllingene som blir videreprodusert til nuggets har det fint. At vi tror på en gud. At alkohol blir sett på som helt greit, mens annet blir sett på som livsfarlig. Vi tenker at vår oppfatning av virkeligheten, er alt som finnes. Vi snakker forskjellige språk, og landegrenser skiller kulturer når vi alle har et hjerte som banker, et hode som tenker og en sjel som føler. At vi egentlig kun er elektriske kobliner i hodet vårt, og egentlig ikke er annet enn innstinkt, tanker som blir påvirket av at man er trøtt, mangler dopamin, har mensen eller blir forelsket. At vi blir avhengige av nikotin, at man kan spise en sopp som vokser i skogen og bli høy som et hus, at man kan dø av en kreftsvulst som vokser opp fra ingenting og tar over kroppen din. Rart.

Dette innlegget skulle egentlig handle om at jeg og Robin enda bor sammen og at vi nok kommer til å fortsette med det, selv om folk forteller meg at det er "for tidlig" og at man skal vente en viss tidsperiode før man kan ta det store steget med å faktisk dele seng hver eneste natt. Om det ikke funker å flytte inn sammen nå, vil det heller ikke funke om ett år. Vi har det fint, og jeg føler at jeg bare flyter rundt. Livet er fint, vi har det fint, vi har det bra og samtidig tenker jeg på hvor rart det er at to mennesker kan føle noe slikt mellom hverandre og ha hverandre i hodet hele tiden. At man kan elske en annen person. Og så hater man dem litt, elsker dem litt, vil slå dem, kaste dem bort, holde inntil. Rart.

Man kan tenke på stygge kommentarer. At jeg ikke føler jeg kan gå rundt uten å bli stirret ned eller at jeg er redd for å gå ut på byen for da er det alltid noen som er slemme, prøver å slå meg ned, tar bilder når jeg ikke vil, kommer fram og forteller meg ting om mitt liv som om vi er bestevenner. Man kan tenke på at det er slitsomt å jobbe. Man kan telle kalorier istedenfor sauer når man skal sove. Man tenker på festen man ikke blir invitert på, eventuelt hva man skal ha på seg på neste fest, eventuelt det dumme man sa på fylla. Man kan tenke på hva andre mener om deg.

Eller så kan man tenke på at vi svever på en kule i verdensrommet, at det finnes hundretalls av farger vi mennesker ikke kan se, at blomster kommuniserer og at vi kan føle en indre ro av å klemme på et furutre, at mennesker vokser for hvert år samtidig som pannen blir større og kjeven smalere (alien?), at lynet slår ned i bakken og at vi egentlig har null kontroll, at vi er fanget i vår egen kropp og at vi overser det som egentlig betyr noe - fordi vi ser ned på mobilen.

Da kattene enda bodde hjemme hos meg pleide jeg å prøve å kommunisere med dem på en annen måte enn "hei pusen ps ps ps", rett og slett bare ligge nært dem og . . føle? Se inn i øynene deres, hvordan oppfater de verden? Hva føler de? Hvordan ser de på alt? Er de kontrollert av følelser og såfall hvordan er det? Holder jeg på å bli gal som ligger på gulvet og prøver å oppnå en slags spirituell kjemi med en gatt, som mest sannsynlig har en hjerne som en peanøtt? Og, betyr egentlig hjernen at man er smarte, eller er det noe annet som forteller oss det? Sjelen? Hva er i det hele tatt en sjel?

Mennesker er så rare, og aller merkeligst er nok jeg som ikke klarer å gå ut døren uten å tenke på de jævla blomstene som kommuniserer, for å så se opp på himmelen for å lure på hva som egentlig er på gang her, om noen følger med på oss eller om aliene der oppe også er mest opptatt med å se ned på telefonen.

 

godt med variasjon

Kommenter her

Så hyggelig at dere likte episoden igår kveld! Det gjør meg veldig glad skal dere vite, og jeg er enig med dere - synd at episodene varer så kort, men det er desverre ikke min feil. Jeg skulle gjerne ha ønsket at hver sending varte dobbelt så lenge, men vi får se, kanskje det blir slik etterhvert? Jeg har lest igjennom alt av kommentarer, og vil gjerne komme med svar på noen spørsmål som dukket opp underveis. .

 Man kan ikke se på bloggerne gratis på nett - derimot kan du kjøpe tv2sumo på www.sumo.no, da kan du også se programmet direkte via pcen din om du ikke skulle ha bliss på tven, eller om foreldrene dine okkuperer stua akkurat da. 


 Om det nå skulle være slik at foreldrene dine har kapret tven for å se på farmen, ville jeg ha brukt følgende argument - bloggerne varer i 20 minutter, farmen varer i over en time. La barna få se på bloggerne, og om de ikke lar deg - så bør de i det minste kjøpe deg sumo! Og om de ikke gjør det, så kan du få se på bloggerne, så kan de spole 20 minutter tilbake i farmen etterpå, det kan man jo gjøre på de aller fleste tver nå. Det er mer rettferdig enn at du skal måtte vente over en time for å se noe som varer i 20 minutter, tenker jeg.  

 Det tar bare noen sekunder å sjekke opp når reprisene går, det finnes noe som heter tv-guide, både i magasiner og på internett. Selv om det er repriser utover uka vil jeg likevel anbefale dere å se episoden på selve dagen det sendes, så slipper man å få høre hva som skjedde fra andre. Det vet jeg selv er irriterende!

Jeg gleder meg masse til fortsettelsen, og jeg blir så glad av å høre at flere kan kjenne seg igjen i meg som person. Det er slik jeg skaper bånd med dere lesere, og vi føles mer som venninner nettopp fordi jeg viser en ekte side av meg selv og dere får bli kjent med meg, ikke en polert versjon. Det er dere som gir meg motet! 
 

(annonselenke) Kjole River Island 


Nok snakk om bloggerne for denne gang, så får jeg heller begynne å mase på dere om en ukes tid igjen, og dere kan begynne planlegging for å få sett episodene, hehe! Som flere av dere har lagt merke til, bruker jeg brune fargelinser for øyeblikket. Mine kjøpte jeg på Body Map, en butikk som ligger på Arkaden senter i oslo. Jeg kjøper som regel alltid fargelinser der, jeg elsker å variere litt med looken min så blir jeg ikke like fort lei (som dere sikkert har merket at jeg kjapt blir). Unngår å legge meg under kniven igjen og kjøper heller et par linser, høhø!

Jeg er enda på besøk hos Anette-Marie i Lørenskog, jeg overnattet her fra igår og rett før hun hentet meg hjemme hadde jeg en indre kamp - også kjent som magefølelse mot logisk tenking. Min logiske tankegang fortalte meg at jeg ikke trengte å drasse med meg speilrefleksen som nærmest veier 20 kg, Anette er jo tross alt fotograf så hun kunne garantert hjelpe. Magefølelsen derimot sa, ta med kamera bare for sikkerhetsskyld. Jeg fulgte hodet, noe som var idiotisk som vanlig, for Anette jobber hele dagen og jeg sitter her med webkamera som eneste løsning. Heldigvis kommer hun hjem senere og kan hjelpe meg med bloggarbeidet! Man vet man er gode venner når man etterlater hverandre hjemme alene, eller om man går i kjøleskapet 20 ganger per besøk, eller om man powernapper sammen. Vi krysser lett av alle tre punkter og kan dermed kalle oss for bestevenner, søstre og soulmates. 

Mens jeg enda er alene her i huset skal jeg fortsette på min maraton av gossip girl, løpe igjennom kjøkkenet en siste gang for å se om jeg finner litt godteri, OG jeg skal starte på et innlegg om . . bam bam bam . . KJÆRLIGHET!

Snakkes senere, jeg er glad i dere!

SNART PREMIERE

Kommenter her

Nå er det bare en time igjen til premieren av bloggerne, klokken 20:00 på tv2 BLISS! Jeg håper dere vil se episoden med meg, og kom gjerne med deres tilbakemeldinger i kommentarfeltet så snakkes vi sammen der ♥ Jeg skal være aktiv hele tiden og svare dere både under og etter sending, det gleder jeg meg til!

Jeg håper det synes igjennom episoden at jeg har gitt alt jeg har for å framstille meg selv så ekte og personlig som mulig, uten å tenke over at kamerateamet var til stede. Jeg har hatt absolutt null regi på serien og aner ikke hva som kommer på tv ikveld, jeg aner heller ikke hva som kommer i de neste episode. Når jeg takket ja til å være med på enda en sesong var jeg veldig klar på at jeg skulle vise både det som er bra, og det som er dårlig. Å filme mens man går igjennom et brudd og i tillegg er utbrent har ikke vært bare lett, men jeg har vært glad for det i ettertid, forhåpentligvis kan det hjelpe noen som er i samme situasjon akkurat nå.

Uansett - 20:00 på tv2 BLISS! 

er jeg plus-size?

Kommenter her

Etter bildene av meg i bikini fikk jeg utrolig mange fine kommentarer, men innimellom ploppet det opp noen som gikk på størrelsen min. Altså, at jeg ser feit ut, og at jeg er plus-size, har gått masse opp i vekt. .  Jeg vet jo selv at dette ikke er sant, jeg er en liten jente med en slank kropp og har heller ikke særlige komplekser for kroppen min. Jeg har vært veldig heldig, og det vet jeg! Som sagt er ikke dette kommentarer som treffer meg noe særlig, men når jeg leser igjennom kommentarfeltet mitt kan jeg ikke noe for at jeg reagerer likevel. Ikke på vegne av meg selv, men på vegne av alle jenter som sitter der ute og kanskje leser akkurat de samme kommentarene som jeg får. De leser at jeg blir kalt feit, og at jeg blir kalt stygg. Kanskje veier de mer enn meg, kanskje de ser opp til meg, men så ser de hvordan jeg blir rakket ned på - kanskje usikkerheten deres vokser enda sterkere da. Jeg blir kalt plus-size, og jeg er TYNN! Hva slags internettsamfunn er det, da? Om jeg var en fashionmodell, så hadde jeg nok vært plus-size, ja. Men jeg er ikke det, jeg er omså "fhm-chubby" og trives veldig godt akkurat der. 

Man skal gjøre det som gjør en selv glad - jeg personlig blir ikke glad av å trene eller å spise sunt. Om jeg skal på trening gruer jeg meg gjerne flere dager i forveien, jeg har det veldig kjipt mens jeg er der - ikke fordi det er tungt, men fordi det er kjedelig og jeg føler meg utilpass. Jeg liker ikke sunn mat generelt, og sliter veldig om jeg ikke føler jeg kan kose meg som jeg vil. Jeg klarer heller ikke å "bare" kose meg i helgene. Jeg synes kroppen min er fin, om jeg øker med 10 kg, så får det bare være. Fordi jeg trives så godt med livet mitt og er mer opptatt av å kose meg enn å løpe på en tredemølle og telle kalorier. Men, jeg kjenner så klart flere som elsker å trene, som er sunne og som ikke kunne ha tenkt seg et liv uten. Pappa, for eksempel. Og det er jo også fantastisk! Om han vil stå opp klokken 06 hver morgen for å løpe seg en tur før jobb, så er det bra for han, og om jeg vil sove hele dagen og spise dumle som mitt første måltid, så er det også greit - fordi det er MIN kropp. Tren om du vil, la være om du vil, spring rundt i bikini som du vil.

Jeg kommer til å fortsette å posere i bikini uansett hvor slapp jeg er i kroppen, og siden jeg vet noen kommer til å dra fram dette - kjæresten min synes også det er HELT ok. Etter 50kgsinnlegget (som nok en gang ikke var skrevet av han) er det akkurat som om et ekstra press har vokst på meg, jeg får kommentarer "ah du er for feit for kjæresten din" mens han påpeker hver dag hvor deilig og fin han synes jeg er. Jeg får absolutt ingen press på hjemmefronten, og jeg hadde heller aldri akseptert å være med noen jeg ikke slappet av rundt.

Om jeg hadde fått slike kommentarer for et par år siden ville jeg ha blitt hysterisk og tenkt at jeg måtte slanke meg, jeg har hatt perioder hvor jeg kun spiste tørt knekkebrød og drakk vann men slik skal jeg aldri bli igjen. Det er mye mulig at jeg er et dårlig forbilde fordi jeg rett og slett hater å trene, jeg klarer å presse meg selv til et par squats hver morgne og kveld men det er ca der min harde trening stopper også, haha. Så, plus-size eller ikke - jeg er glad, og det er hva som betyr noe. 

gjett hvem

Kommenter her

Genser fra Motel. 


Hei dere ♥ I dag er den store dagen, premiere på bloggerne! Jeg er så spent, og gleder meg masse til å høre deres tilbakemeldinger. Jeg har jo ikke sett noen av episodene selv, så dette blir mildt sagt spennende. Uansett, jeg er den eneste som er våken her i leiligheten, og har brukt morgenen på noe veldig bra. Jeg har nemlig blitt organdonor, og går nå rundt med et lite kort i pengeboka mi som sier at om jeg skulle dø, kan alt av brukbare organer sendes videre til noen som trenger det. En litt skummel tanke, men veldig nødvendig! Jeg anbefaler alle å bli organdonor eller blodgiver (som jeg også er), uansett hvor ekkelt det er å tenke på at man kanskje kan dø brått. Men, om det nå skulle skje, kan man i det minste hjelpe andre. 

Ellers har jeg prøvd halloweenkostymet mitt idag! Jeg og Robin skal på en måte matche, for vi skal være to karakterer fra samme film. . Her kan dere se noen deler av kostymet, noen som klarer å gjette hva vi skal være? Om du gjetter rett og har en blogg, får du en link iløpet av dagen!Gjett i vei, en som gjetter rett får en link! Begge kostymene er fra alphageek.no, de har veldig godt utvalg til halloween :D


Nå må jeg få i meg noe mat, og så skal jeg pakke kofferten. Jeg drar nemlig til Lørenskog over natten igjen, til min kjære Anette-Marie! Det blir koselig, kjenner jeg trenger å rømme bort dit litt igjen. Mitt andre hjem ♥ 

i mitt hjerte

Kommenter her

For en fin høstdag dette har vært! Og ekstra godt er det jo å våkne opp til fine kommentarer fra dere, det setter jeg stor pris på ♥ Jeg og Marte møttes tidlig i byen fordi jeg skulle kjøpe godteri (haha slik reagerer altså jeg på kommentarer om at jeg er feit..) og så tok vi oss faktsik en trikketur på en time! Jepp, vi satt oss altså på en tilfeldig trikk og dro rundt hele oslo for å gjøre oss litt kjent, noe som var utrolig koseig, jeg elsker trikk! Vi hadde hvert vårt headset og tenkte bare på våre egne greier. Trikk i mitt hjerte!

Jeg og Marte ser hverandre alt for sjeldent, men jeg har mye å gjøre og hun studerer på fulltid, derfor prøver vi å planlegge minst en date i uken - da har vapiano blitt vår faste greie, og selv om jeg lover meg selv hver gang å prøve noe nytt så ender jeg alltid opp med pasta pomodoro likevel. Den er så god! Om dere besitller og er like glad i fet mat som meg, ta pasta tagliatelle og ekstra mozerella med i bestillingen. Mums! 

(annonselenker) Kjole notion 1.3 / sko fra NLY shoes


Nå sitter jeg sammen med kjæresten min og en kompis av han og spiser enda mer godteri, når Robin drar på jobb skal jeg kose meg i eget selskap med noen episoder gossipgirl og kommentarene deres. Jeg er igang med å svare i kommentarfeltet igjen, den siste tiden har jeg faktisk ikke rukket det, men NÅ skal det bli andre sjokoladeboller! 

Klem! ♥

TUSEN TAKK!

Kommenter herBilder fra en shoot jeg hadde idag. Bikini fra swimwear, foto Rolf-Ørjan Høgseth (som jeg forresten lett hadde tatt et slag for uansett hvor mye folk skal mene rundt om i media-norge).


I skrivende øyeblikk sitter jeg her med skjelvende hender, jeg kan nesten ikke tro at jeg nettopp var på senkveld, men enda mindre klarer jeg å ta inn alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra dere leserne mine! Det gjør meg utrolig ydmyk, jeg var så nervøs før sending og redd for å ikke klare å være meg selv, men det gikk bra, og for første gang på lenge følte jeg at jeg fikk vist mitt sanne "jeg" via media. Uansett, tusen millioner takk, det var en opplevelse for livet, og jeg setter sånn pris på dere! Det er ikke bare tomme ord, jeg kunne ha grått meg i søvn hver kveld men som regel legger jeg meg med et stort smil og har masse motivasjon hver eneste dag til å gjøre det bedre, utrette noe og forhåpentligvis gi dere lesere noe annet enn bare outfit og overflaten av ting. Jeg er jo faktsik på senkveld neste uke også, da kommer hele utfordringen med Thomas Numme hvor han var lenket til meg i et døgn, det blir jo nesten enda mer spennende å se! Da ble jeg jo filmet hele natten mens jeg sov, haha. . Håper jeg ikke fjertet i søvne eller noe.

Må også sende en ekstra stor takk til mamma idag, som skrev en veldig fin status om meg på facebook. Jeg vil gjerne sitere henne her, må derfor beklage på forhånd at det kommer på dialekt:

"I kveld e Sophie på "Senkveld" og æ glede mæ til å se.
Det skrives og menes mye om Fie, mye fint og mye stygt. Æ e etterhvert blitt hardhudet.
Men æ synes det e trist når æ ser innslag på nettet med Sophie og Thomas Numme, lenket sammen etter en utfordring fra Harald Rønneberg og her & der sitter voksne mennesker og kommenterer bl.a at nå skal de slutte å se på Senkveld, har de fan ikke bedre gjester til programmet enn denne .....jenta, hvor er foreldrene (!), osv osv.
Lurer på om folk har litt for mye tid til overs når de sitter og skriver og diskuterer dette som skal være et artig innslag på tv?
Bare en bitteliten utblåsning fra mæ. 
Og bare så det e sagt: Æ elske dattera mi. Og e vældi stolt av ho"

Nå skal jeg ta vare på dette øyeblikket litt lengre, og bare være. . glad! Ekstra stor klem til dere idag! 

 

minner for livet

Kommenter herWow, for noen dager jeg har hatt! Ikke bare har det vært førpremiere på bloggerne, jeg har også gjort intervjuer med p5, mp3, nrj3, morgenbladet OG jeg har gjestet senkveld med Thomas og Harald. . Jeg ble først intervjuet på selve talkshowet, men etter sending ble faktisk jeg og Thomas lenket sammen i over et døgn, det vil si, han måtte være med meg på premierefesten, sove med meg og Robin, spise frokost med oss, blogge med meg og være med meg på jobb dagen etter. Dette sendes på senkveld neste uke, men om dere vil se at jeg var gjest på programmet så er det bare å skru på tven klokken 22:15 ikveld også ♥

Suzanne, Sandra, Eirin, meg og Thomas på slep, haha. . 

Gjengen nok en gang, vi feiret sammen med Sandra for hennes nye serie, "sandra usensurert". I midten ser dere Ørjan, mannen til Marna som altså manglet på festen forde de ble foreldre til en liten gutt i går! Gratulerer så utrolig masse, gleder meg til å se den lille! Kjolen min er forresten fra Sherri Hill.  


Jeg har hatt det helt fantastisk disse dagene selv om det har vært veldig hektisk, nå skal det bli godt med en rolig kveld her hjemme for min del - Marte kommer over på besøk og vi tenkte å se senkveld sammen, muligens klarer vi også å spise opp all isen jeg har i fryseren, hehe. Akkurat nå ligger jeg i senga med flere puter bygd høyt opp bak ryggen, jeg hadde egentlig planlagt en powernap etter en lang natt med en snorkende Thomas på den ene siden og en snorkende Robin på den andre, men jeg prioriterer nok å rydde leiligheten i første omgang. Wæh, kjenner sommefuglene i magen også melder sin ankomst nå, senkveld er så SVÆRT!

Hahaha, denne godbiten måtte jeg bare dele! Her har dere divaen, vet dere. Limmo er jo så forbanna kleint. .

Friends forever ♥ 


Håper de aller fleste får med seg senkveld, og ikke minst sitter klar på søndag for å se bloggerne? Jeg gleder meg! 

 

number one hustler

Kommenter her

Gjett hvem som er en heldig frøken og får ha to kjekke karer i sengen inatt? Det er jeg! Ja, for jeg har blitt utfordet på senkveld, og skal være lenket til Thomas Numme på ubestemt tid. Det setter Thomas Numme veldig pris på. Vi er nå innsjekket på frogner house apartments i oslo, vi orket ikke være hjemme hos meg var deeer var det nemlig rotete. Nå har vi bestilt pizza, selvfølgelig vegetar. Jeg gleder meg til å spise mat. Det gjør Thomas også, han er alltid sulten. Jeg var gjest på senkveld nettop, og sendingen er imorgen - så da må dere følge med! Vi storkoser oss, og ser fram til en god natts søvn.

Vi har også vært på førpremieren til bloggerne som starter på søndag, det var veldig rart å se seg selv på skjermen og jeg gruer meg litt til resultatet - mye grining fra min side som vanlig. Tar jeg ikke helt feil, så så jeg en liten tåre i øyekroken til thomas også. Jeg ble som vanlig litt full, noe som er en utfordirng når men er lenket til en mann på 44 år som ikke akkurat har samme behov angående sminke, være sosial med fjortisflokken og tisse hvert tiende sekund men vi klarer oss bra så langt.

Når det er sagt, så tror jeg faktisk at Thomas hadde det koselig borte i hjørnet med atten jenter, men jeg vet ikke helt. Det får dere se på senkveld etterhvert!

Nå blir det spooning, eller sandwitch heter det vel når man er 3 stk? 

GOODNATTINGZ!

OVERRASKELSE! <3 - KONKURRANSE!

Kommenter her

Hei dere! Som dere sikkert husker har jeg akkurat fylt de nye leiligheten min med masse interiør fra drLykke! 

- I samarbeid med de skal jeg derfor dele ut mye av mitt interiør! Og DU kan vinne det! Totalt deler vi ut premier for over 50.000 kroner!

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn epost-adressen din i boksen under! - Lykke til!  ♥ kommentarfeltet stengt i dette innlegget.

- Klikk "LIKER" så kan du vinne bonuspremie fra meg!  

podcast - svar på spørsmål

Kommenter her

Her har dere del 1 & 2 av podcasten som ble spilt inn sammen med Anette-Marie! Veldig gøy å svare på spørsmålene deres slik og håper dere litt bedre kjent med meg nå :-) 

Del 1. 

Del 2. 

Ny blond sveis! Jeg har på meg bukse fra weightless / genser choies / lue river island


Jeg har glemt å fortelle dere at jeg hadde "botoxparty" hjemme hos  meg for noen dager siden, haha. Det kom en lege hjem til meg og satt botox i pannen på meg og en venninne før vi dro ut, og det får jo ikke full effekt før etter nesten en uke så nå er jeg stiv som en stokk i ansiktet og klarer ikke å utrykke meg, haha. Om jeg er sjokkert, glad, lei meg eller uansett, utrykket er det samme. Det løsner jo litt opp etterhvert, men akkurat NÅ er det veldig spessielt.  Fuck, når vi snakker om utseendet. Jeg spiste nettopp godteri for tredje gang i dag, og jeg har en bikinishoot på fredag. . haha, starter med diett fredag morgen da. Lenge leve selvdisiplin! Nå skal vi rydde leiligheten her hjemme og dra på besøk, i morgen sjekker jeg og min kjære inn på hotell for noen dager slik at man får en liten omveksling. Det har jeg virkelig trengt etter alt stresset som er nå for tiden, når jeg bytter omgivelser får jeg også ny motivasjon. Her hjemme har jeg tenkt oppvask, handle, lage mat +++ som bare har vært ekstra stressmomenter som jeg virkelig ikke trenger akkurat nå. 

Vi skal bare kose oss ikveld, så vi snakkes imorgen! Da har jeg radiointervju på p5 ganske tidlig på morgenen, så dere får sjekke det ut klokken 10:30 om dere har mulighet ♥

 

smiler ekstra idag

Kommenter her

deler av innlegget er annonse

God tirsdag dere! tusen takk for så masse fine tilbakemeldinger på den korte sveisen min ♥ Selv om jeg enda har extensions, så varmer det så klart med fine komplimenter! Jeg kastet nettopp i meg en sen middag, og sitter for øyeblikket med tannbleking i munnen. Jeg har testet smilelab flere ganger før, og holder nå på med FLASH. Jeg har jo anbefalt dette et antall ganger før, men jeg går 100% god for dette produktet og kan derfor anbefale igjen og igjen, hehe.

FLASH er altså spesialstrips som brukes for raske touch ups ved behov/spesielle anledninger. Ikke en sammenhengende behandling. En pakke inneholder 10 strips.

 Smile Lab S er en komplett behandling som kan brukes 2-4 ganger i året etter behov og inneholder 15 strips.Jeg pleier å bruke stripsene rett før jeg skal noe spessielt - som for eksempel en kveld ut med jentene, en photoshoot, tvsending eller en date. Man kan bruke smilelab som en hel behandling om man ønsker, man kan bruke stripsene opp til to ganger daglig, men jeg har ganske hvite tenner og liker aller best å bare freshe litt opp en gang i blandt.

 

Under  behandlingen - her kan dere se stripsene!
 

 

Strpsene ser slik ut:Etter - tennene mine har alltid vært hvite, men får en ekstra fresh look av disse :-)Så, litt fakta om smilelab!

♥ Stripsene skal sitte på i 30 minutter, og man trenger ikke pusse tennene først - men det gjør jeg likevel, føler meg litt freshere da.

 ♥ Smilelab er utviklet av tannleger

♥ Innholder mindre kjemikalier enn andre lignende produkter.

♥ Smaker absolutt ingenting, og gjør heller ikke vondt på tannkjøttet i følge min mening.

♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk.

 En boks inneholder 14 pakker med strips, som skal være nok til en hel behandling - behandlingen bør gjentas ca to ganger i året for å opprettholde resultatet, eventuelt kan du kjøre på en gang i blandt slik som meg. Produktet finnes hos Coverbrands, og er nå på 25% rabatt til 31 oktober. Da kan det være greit å gripe sjansen, et hvitt smil kan gjøre så mye med selvtilitten, spessielt nå før julesesongen hvor man ofte må pynte seg litt ekstra :-) Hele utvalget finner dere her. 


Nå skal jeg endelig få lagt ut podcasten, har hatt litt krøll med imovie og derfor ble det utsatt. Beklager dette! Ellers har jeg en veeeldig glad kjæreste ved siden av meg som fikk julegaven sin idag (to måneder for tidlig fordi han maste sånn), haha. Et lite tips om dere sliter med julegavene er å følge med på alt kjæresten din snakker om eller viser deg bilder av, så husker man det og kjøper det noen måneder senere. . haha, man må jo ha en god hukomelse da, men det har jeg så da var det ikke noe problem! Han fikk en veske han viste meg bilde av i august iallfall :-) Jeg stresser noe voldsomt om dagen siden det snart er premiere av bloggerne og det er masse presse som står på planen, gleder meg til søndagen når jeg kan slappe av igjen. 

ny frisyre

Kommenter herI dag tok jeg turen til min faste frisör Silje W hos hendrix hair pilestredet, faktisk for å gjöre håret mitt litt mer "gult" denne gangen og heise extensionene fra sist gang. Nå fikk jeg faktisk motet meg opp til å knipse et bilde til dere når jeg ikke har på meg extensions, hater å ha kort hår og föler meg som en 12 år gammel gutt, men til tross for dette fikk jeg masse fine kommentarer på instagram. . selv om jeg noen ganger misstenker jenter for å si "åh så fin du var på håret nå, sånn MÅ du ha det!" når man egentlig ser helt jävlig ut, slik at de selv föler seg bedre, om dere skjönner hva jeg mener? Jeg blogger forresten på en svensk pc nå, så håper dere skjönner hva jeg skriver til tross for litt rare bokstaver her og der. 

Jeg viser ferdig resultat av håret imorgen! I mellomtiden kan jeg jo spörre dere hva dere synes? ♥

Mitt første talkshowbesøk!

Kommenter her
(PS PÅ FORSKUDD! JEG FÅR IKKE TIL Å LAGE AVSNITT INNE PÅ BLOGGEN. HILSEN SUR FRØKEN)

Jeg hadde på meg sko fra NLY SHOES / skjørt sally&circle / topp utsolgt nelly

I dag har jegg hatt den store ære av å få være med på "dritseint med Edel", et talkshow på tv2! Det sendes ikke på tv helt enda, og jeg er faktisk usikker på sendedatoen, men jeg skal gi dere beskjed når jeg vet. Det ble uansett veldig gøy, og er første gang jeg deltar på et talkshow som har live publikum! Det gjorde meg helt ærlig litt nerøvs, men jeg tror det gikk greit uansett. 


Det var veldig spennende å få være litt bak scenen og se hvordan man egentlig lager show som dette, helt annerledes enn hva man skulle tro! Det tar for det første ganske lang tid, det er ikke måte på hvor mange små detaljer som skal perfeksjoneres. Men, nå har jeg vært med på dette også, og gleder meg til dere skal få se resultatet! Håper jeg var litt morsom iallfall, selv om man fikk beskjed om å "ikke prøve å være morsom bare slapp av", hehe.

Om dere fikk mulighet til å være med i et tv-program, hvilket hadde dere valgt? Nå står Skavland, Ylvis og Senkveld igjen på lista mi! 

Litt tungt å se

Kommenter her

 

I dag slapp tv2.no et backstageklipp med meg fra vi tok promobildene til sesong 2 av bloggerne. . Dette er for min del litt tungt å se på, fordi jeg får så sterke flashbacks fra den perioden og hvor tungt jeg hadde det på "privaten". Men, det ser man vel egentlig klart og tydelig på meg i klippet også, hvor sliten jeg ser ut, hvordan jeg er mer tilbakeholden mens jeg snakker, og at jeg virker litt distansert. Jeg er så utrolig glad jeg kom meg ut av det, og ikke minst at jeg fikk pausen jeg trengte i Juli! Jeg håper så inderlig dere jenter (og kanskje gutter?) der ute nå som føler dere ikke presterer innser at dere er gode nok, jeg gikk rundt og tenkte at jeg gjorde en halvveis jobb på alt mulig og at jeg ikke klarte å være en god versjon av meg selv. Utbrent, kalles det. 

Husk sesongpremieren om en uke, da! Altså søndag 26 oktober, klokken 20:00 på tv2 bliss ♥


Jeg tok meg en tur på fest igår, og holder for øyeblikket på med podcasten som vi spilte inn i går! Det var veldig gøy å svare på spørsmålene deres, og jeg vil gjerne gjøre dette flere ganger. Og tusen MILLIONER takk for fine kommentarer i sist innlegg, jeg blir sååå glad! Komplekser for smilet mitt er vel noe jeg aldri blir helt kvitt, men selvtilitten på nettopp det området øker drastisk hver gang med deres fine kommentarer :-) Jeg er veldig heldig som har dere som lesere, og ville ikke byttet kommentarfeltet her (uansett hvor mye kritikk som kommer) med noe annet kommentarfelt. Dere er så åpne mot meg, og det setter jeg så stor pris på - for det gjør meg like åpen tilbake. Smask! 

hvor jeg gjemmer meg

Kommenter her


(annonselenker ) Topp oh my love / jeans only / sko NLY shoes 


God formiddag fra lørenskog! For ja, akkurat nå befinner jeg meg hjemme hos Anette-Marie, min ekstra storesøster / mamma / støttekontakt / fotograf i alle mulige situasjoner. Jeg skulle egentlig ha vært i Stavanger nå, og rett før jeg dro ut døren igår skrøyt jeg av å "aldri ha mistet et fly", men så sto jeg der på gardermoen med en full koffert, reiseveske, extensions alle veier og klødde meg i hodet. For noen flytur rakk jeg altså ikke, og må derfor finne meg i å være hjemme denne helgen. Det er litt kjipt, jeg hadde gledet meg til å se stavanger, har ikke besøkt den byen siden jeg var 8 år! Og om jeg ikke tar helt feil, er det en hel flokk av fine jenter og gutter i den byen. . De jeg kjenner fra stavanger er iallfall herlige mennesker! :) Kanskje jeg har noen lesere fra Stavanger? Hadde vært gøy å møtes! 

Jeg skal være her i Lørenskog et par timer, og så blir det mest sannsynlig en bursdag ikveld. Ikke glem spørsmålsrunden, så spiller jeg inn svarene i løpet av dagen ♥ Gleder meg! 

en annerledes spørsmålsrunde

Kommenter her

 

Nå er det tid for en annerledes spørsmålsrunde - samme prosedyre med å stille spørsmål, men denne gangen svarer jeg hverken skriftlig eller på videoblogg. Jeg har nemlig tenkt, hvor kult hadde det ikke blitt om jeg fikk spilt inn en dialog mellom meg og en venninne? Da kommer min virkelige personlighet fram. Så, dere stiller spørsmålene dere måtte lure på, så lager jeg og Anette Marie en "podcast", altså en slags radiosending hvor hun stiller meg noen av spørsmålene dere har kommet med, og så prater vi videre utifra det. Jeg kommer til å legge ut klippet på youtube imorgen! Tror dette kan bli en veldig morsom, ærlig og annerledes måte å svare på spørsmålsrunde :)

Så, fyr igang med spørsmål, men del de opp i følgende kategorier så blir det lettere å gå igjennom.

1. Jobb
2. Venner / familie / kjærlighet
3. Utseende, sminke og kosthold
4. Tips / råd 
5. Annet 

For eksempel " 2. Hva synes familien din om bloggen, 4. Har du noen tips for å komme over kjærlighetssorg?"

Jeg velger ut masse spørsmål fort, så spiller vi inn podcasten i morgen tidlig som vil komme ut iløpet av dagen :-) 

kostholdet mitt

Kommenter her

annonseJeg får ofte spørsmål angående kostholdet mitt med tanke på at jeg er vegetarianer, de fleste spørsmålene dreier seg rundt hva jeg velger å ta som tilskudd for at jeg ikke skal mangle noe. Jeg har i en lang periode tatt B12, omega 3 og jern, men har likevel slitt med mye sykdom og slapphet. Om dette kommer som en følge av mangler jeg har som vegetarianer eller generelt vet jeg ikke, men for litt siden begynte jeg med tre nye tilskudd som har hjulpet veldig på for min del.  Vitamin D, Superfrukt og tranebær ♥

Vitamin D fra good for me er den sterkeste på markedet, og skal visstnok gi bedre humør og forebygger benskjørhet. Vitamin D kalles solvitaminet, og nå som vi begynner å gå mitt vinter føler jeg denne passer perfekt for meg som ofte sliter med smålige depresjoner på denne årstiden. Å ta seg til solariumet flere ganger i uken, som også skader, er ikke lengre et alternativ for meg. Jeg har faktisk fått påvist underskudd på Vtamin D tidligere, og jeg er nok neppe den eneste.
Tranebær er seriøst min lifesaver, jeg har tidligere måttet drukke tranebærjuice med jevne mellomrom fordi jeg KONSTANT får urinveisinnfeksjon, noe jeg også har klaget ofte på her. Dette er en 100% ærlig mening fra meg, jeg har ikke hatt UVI en eneste gang etter at jeg startet med disse tabelettene. Denne årstiden pleier å være helt grusom for meg og jeg sitter som regel konstant på toalettet, så det er utrolig deilig å slippe det nå. Den styrker også immunforsvaret, tommel opp!


Superfrukt er likevel den jeg vil anbefale sterkest, den valgte jeg å ta dobbel dose av den første uken, og har nå gått over til vanlig dose igjen. Det var denne jeg "trengte" mest, fordi den bidrar mot dårlig helse (noe jeg hadde), dårlig kosthold (noe jeg også hadde) og gir mer energi. Jeg har hatt lite energi. vært dårlig på å spise frukt og grønt, og har iallfall vært dårlig på å spise variert.  Superfrukt inneholder 23 naturlige ingredienser, satt sammen av bær, grønnsaker, frukt og sopp. På meg så jeg resultater etter en uke, riktignok tok jeg dobbel dose som sagt, men etter å ha vært på normal dosering i en halv uke nå har jeg ikke merket noe nedgang i effekten. 
Good for me sitt ordtak er "ingen mirakelkurer, bare kosttilskudd av god kvalitet". Ærlig og fint, synes jeg! Selger de tranebær, heter produktet tranebær. It is what it is. Jeg har fått dobbelt opp med superfrukt og vitamin D, jeg personlig liker produktene så godt og mener flere burde teste det ut, så en av dere lesere kan få tilsendt om du skriver mailen din i kommentarfeltet. Jeg trekker tilfeldig i løpet av morgendagen! Lykke til ♥ 

hvordan bloggbuisness fungerer

Kommenter herJeg ser at flere av dere lesere stadig kommenterer utsagnet mitt om å skrive noe provoserende, for å så "vinne leserne tilbake". Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det annerledes for tydeligvis har mange missoppfattet det hele. Jeg skriver aldri noe her med en baktanke eller hensikt, (åpenbart ettersom jeg ofte driter på draget og har gjort det nå igjen), jeg snakket generelt om hvordan en bloggbuisness kan fungere, og hvordan lesere blir påvirket av hva bloggeren formidler. Altså, et slemt innlegg og man er verdens verste person. Tusen snille innlegg, og så har man "vunnet folk tilbake". Det skal lite til for å rive ned respekt eller provosere, men mye til for å vinne noen tilbake. Jeg kjører ikke et spill her med en karakter, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg kan påpeke det - men tror dere virkelig fotballfrue er nøyaktig slik hun framstiller seg på bloggen, for eksempel? Hun kunne ha valgt en provserende vinkling av seg selv, akkurat slik jeg kunne ha valgt å framstille livet mitt like perfekt som hun gjør. Jeg har header i lite klær for en grunn - jeg kunne hatt et søtt smilebilde hvor jeg sitter i turtleneck. Skjønner dere greia? For om ikke, så gir jeg uansett opp å forklare det nå. Jeg er bare ærlig her, og har aldri støtet noen med vilje, og synes derfor det er ufortjent med kritikken jeg får grunnet dette. Alle framstiller seg seg på ulike måter, enten på facebook, instagram eller blogg = = det reflekterer ikke hele personligheten til et menneske, kun små deler. Takk for alle fine mailer og kommentarer midt blandt det hele, takk til vennene mine som gjerne tar et slag for meg og forsvarer når andre er dritt, takk til mamma og pappa som er de viktigste støttespillerne jeg har og takk til meg selv for at jeg ikke lar meg knekke så lett. Jeg er heldig, uansett ♥ In that spirit, så har jeg noen siste godnattaord fra meg til dere: 

1. Gi litt faen, og lev for din egen del. Du har bare et liv, og om du kaster det bort på å bekymre deg, så vil du angre når du ligger på dødsleiet. Tenk framover og ikke gi opp når ting føles tungt.
2. Ikke vær redd for å ha en stemme, ikke vær redd for å bli hørt. Jeg syntes det var flaut å snakke om at jeg var vegetarianer før, fordi folk med en gang kommer med kritikk og skulle "ta meg" på andre ting (f.eks at jeg har restylane). Ikke la noen lyve til deg, tråkke deg på tærne, fortelle deg hva du skal mene eller få deg til å føle deg liten. Det er den verste følelsen, og man fortjener bedre.
3.  Ikke minst - vær din egen beste venn. Du ville aldri ha sagt til en venninne "nei det her klarer du ikke", eller "du kommer sikkert til å si noe galt" , "du er styggere enn alle andre her" osv. Jeg har klart å lære meg å være min egen beste venn, jeg heier på meg selv og tror på at jeg kan klare alt jeg vil. Det er jeg så glad for!

Så ja, om jeg har klart å oppnå noe av det på bloggen, at noen av dere tenker over disse punktene her, så blir jeg veldig stolt over meg selv. Ikke minst, stolt over dere :-)


det evige spørsmålet

Kommenter her

Akkurat nå oppdaterer jeg dere fra sofakroken hjemme i leiligheten, det er så godt å ha litt tid for seg selv en gang i blandt! Tv2 BLISS snurrer i bakgrunnen og med jevne mellomrom dukker mitt eget ansikt opp på skjermen, nå nærmer det seg voldsomt lanseringen av bloggerne sesong 2...  Batteriet mitt er på null akkurat nå, så jeg skal bruke min kveld på å samle energi etter en veldig fin dag, til tross for grusomt vær her i oslo. Men, ingen sure miner for den del, jeg tok på meg parkassen og møtte fineste Marna for å ta ut litt penger til tvaksjonen som finner sted i helgen! Viktig å ha på seg kontanter, i tilfelle noen banker på døren her hjemme. Jeg skal ikke gå bøssebærer selv, fikk tragisk nok ingen med meg og det frister ikke så mye å traske rundt alene. Men, jeg skal i det minste gi penger om noen kommer hit!

Jeg har på meg en parkas fra Ralph Lauren, vinterjakken min for året.

Som dere kanskje ser er Marna veeeldig høygravid for øyeblikket, faktisk er hun nå over termin! Veldig spennende synes jeg, neste gang jeg møter henne har hun nok en liten baby også.Jeg fikk kjenne på magen hennes idag, og jeg har aldri kjent noe så merkelig før. Herregud, det ligger jo faktisk et lite menneske der! Kan tenke meg det må være en utrolig rar og mektig følelse. Om jeg ser halvparten så fresh ut som Marna når jeg går over termin skal jeg takke gud, for hun ser virkelig fantastisk ut og jeg føler meg som en sliten trailersjåfør i forhold og jeg er hverken høygravid eller ferdig med tenårene enda, haha. Kunne lett ha dedikert et helt innlegg til denne dama for et mer avslappet og godt menneske skal man se langt etter. 

Så klart fikk hun fikset neglene mine også! Jeg ble like fornøyd som alltid. 

Det stoppet ikke der, for jeg fikk også med meg to leppestifter fra Nilens Jord da jeg var på salongen hennes. Kjørte på med en standard lys rosa som vanlig, men tenkte å være litt "crazy" og kjøpe en veldig mørk også. Min prinsessedag stoppet ikke der, for nå har jeg endelig hentet kjolene mine til premierefesten av bloggerne...

Ah, er de ikke nydelige!? Tror ikke jeg eier noen andre kjoler som disse, fra Sherri Hill som dere kanskje la merke til. Butikken "rebirth of the princess" åpner 5. november, og lokalene vil være på frogner. Da skal iallfall jeg innom for å finne flere kjoler til andre eventer! Rebirth of the princess vil være de eneste som har agentur på Sherri Hill i norge, så om man vil kjøpe en slik kjole i butikk og teste den ut, må man altså dit. Det er kun private visninger i butikken, så man må booke tid før man kan teste ut kjolene. Det kan gjøres HER.

Nå gjenstår det bare et spørsmål.. bør jeg ta den rosa eller den blå kjolen synes dere? Jeg vil helst vente med å vise hvordan kjolene sitter på til selve premierefesten, men håper dere klarer å tyde utifra bildene likevel. Den rosa kjolen er jo veldig passende for anledningen, og jeg føler den nærmest skriker navnet mitt, men samtidig er det så "typisk meg" og folk forventer vel at jeg skal dukke opp i noe sånt. Hvilken synes dere jeg bør velge?


Nå skal jeg på butikken for å handle inn litt standard mat til kjøleskapet, vi snakkes ♥

miley cyrus vil være meg

Kommenter her

. . neida. Men, i går la Miley Cyrus ut et nytt bilde av seg selv på instagram med heeelt like solbriller som jeg selv la ut bilde av tidligere i år, for ikke å snakke om at hun tatoverte nesten det samme som meg for en tid tilbake siden! Jeg tror nok vi er soulmates, meg og Miley. Jeg har elsket henne siden jeg var 13, og enhver plate hun har gitt ut betyr uendelig mye for meg. Rart at man kan føle så sterkt ovenfor noen man aldri har møtt, men jeg håper virkelig jeg får sjangsen en eller annen gang. Selv om jeg ikke aner hva jeg skulle ha sagt om jeg faktisk sto der ansikt til ansikt med selveste Miley, "jeg elsker deg" hører hun vel hele tiden, og jeg føler ikke det beskriver hva jeg føler uansett. Har noen av dere en kjendis som betyr litt ekstra mye? Kanskje noen til og med har vært så heldige å møte sitt store idol? Da blir jeg sjalu! 

Hva tjener jeg?

Kommenter herJeg hadde nettopp VGTV hjemme hos meg for å snakke om skattelistene som snart kommer ut, og hvert år rister jeg like mye på hodet og tenker hvor idiotisk det er av norge å ha skattelistene offentlig. Er det noe jeg virkelig hater å snakke om, så er det økonomi - omså det gjelder meg, Justin Bieber sin eller hushjelpen. Jeg har alltid hatt en stor medfølelse og empati for de som sliter økonomisk i hverdagen, og vet selv hvor utrolig ubehagelig det kan være når man er den eneste i vennegjengen som ikke har råd til å dra ut i helgene eller kjøpe seg de kuleste klærne.  Da jeg gikk på videregående var det nesten en greie at hvert år når skattelistene kom ut var det så og si høytlesning i kantina. "Moren og Faren til Ola Nordmann tjener 60 000 i mnd, mens faren til Anna tjener bare 10 000". Det er kvalmt. Det får meg virkelig til å lure på hva formålet med skattelistene er overhode. . Har noen et godt svar? Hvorfor skal man bry seg om hva andre tjener?

Jeg har vært veldig heldig og alltid hatt et fint liv, men pengepresset starter faktsik utrolig tidlig, allerede på barneskolen kan jeg huske å ha kjent på den ekle følelsen av å ikke passe inn, kun fordi jeg ikke hadde de kuleste lekene. Jeg husker jeg satt alene friminutt eller friminutt fordi jeg ikke hadde såkalte "månesko" som de kule jentene i klassen hadde, og da jeg ikke fikk baby-born før det ble ukult, så var jeg også ukul. Da var jeg 7 år gammel. Det blir ikke akkurat lettere med årene, og jeg har aldri snakket om penger på bloggen av en veldig enkel grunn - det finnes jenter og gutter som leser min blogg som det siste de gjør før de legger seg om kveldene, skal jeg da slenge masse dyre ting i ansiktene deres, når de muligens ligger deg og har angst fordi de ikke har råd til vintrejakke eller nye sko fra året før? 

Folk tror det er greit å spørre meg "hvor mye tjener du?" første gang de møter meg. Da spør jeg alltid tilbake "hvor mye tjener du?". Veldig, veldig få ønsker å svare på dette. Så hvorfor jeg skal være et unntak skjønner jeg ikke. Jeg sitter enda som et stort spørsmålstegn og lurer på hvorfor økonomien til naboen din skal være viktig for deg. Okei, så tjener han en halv million mer eller mindre enn deg i året. Og så? Hva skjer nå? Om så jeg tjente 10 millioner i året, 100 000 eller 10 000 - det er ikke noen sin sak. 

Jeg ser så utrolig tydelige kontraster her i oslo på hvordan mennesker behandler deg etter hva du har. Her om dagen var jeg inne på ICON, en ganske dyr butikk på frogner. Jeg ble behandlet som en liten prinsesse. Hvorfor? Fordi jeg hadde på meg dyre klær og en dyr veske. Jeg har vært der tidligere, en gang hadde jeg faktisk på meg treningsklær, og da ble jeg sett på som en idiot og sendt rett bort til salgsvarene. Når jeg da kjøpte meg noe dyrt der ble dama bak disken utrolig ydmyk og behandlet meg brått annerledes igjen. Da får jeg lyst til å spytte noen i ansiktet. Jeg kjenner gutter som har fin bil, men ikke mobil - fordi de ikke har råd til å betale regningene sine hver måned. Men alle pengene de får inn bruker de på dyre klokker, vesker og en fin bil slik at de kan legge ut kule bilder på instagram og late som om de lever det feeete livet når de egentlig har hverken jobb eller egen leilighet. Eller mobil, haha. Jeg har også sett mennesker legge ut bilder av andre menneskers dyre plagg, for å late som om det er deres egne. Kanskje man skal bruke energien sin på å få en jobb, tjene egne penger, slutte å søke på andre på skattelistene og heller være et godt menneske, tenker jeg. 
Så. Har dere tenkt å sjekke skattelistene? Hvorfor/hvorfor ikke? Hvem søker dere eventuelt opp? Er veldig interessert i å høre om dette! 


en hjernedød video

Kommenter her

 Jeg har enda på meg min fine kjære kjole fra NLY trend 


Jeg har ikke klart å utrykke meg helt i tekst de siste dagene, det har blitt mye surr og alt for mye spontan posting av blogginnlegg i "kampens hete" uten at jeg har veid ordene mine nøye nok eller tenkt over hvordan alt man eventuelt misstolkes. Vanligvis skriver jeg uten filter, men jeg er nødt til å tenke litt over oppbygningen av settninger og at kanskje ikke alle som leser bloggen kjenner meg eller vet hvordan jeg snakker. Jeg føler jo dere er venninner av meg, og har derfor skrevet nøyaktig slik jeg snakker og bare forventet at alle skjønner humor / sarkasme / ironi og overdrivelse, men slik er det ikke.

Ellers har det, for å være helt ærlig, vært ekstremt hardt å se hvor mye ufortjent kritikk Robin har fått, men disse dagene har faktisk fått oss nærmere (nå høres det jo ut som om vi har vært i krig, haha) fordi jeg har sett hvordan han takler situasjoner som dette. Mye bedre enn jeg hadde trodd, takk gud! Han har skrevet et fint innlegg om det på sin blogg som dere kan lese her. Jeg føler det oppklarer masse, og man får sett det fra et litt annet syn - han fortjener å få snakket ut føler jeg, ettersom han har blitt kalt både det ene og det andre nå. 

 

hjemme hos meg

Kommenter her

Frokost. . 

. . og dessert! Haha, tygger på en spessiel liten kjærlighet som var en gave fra london. Jeg har på meg favorittkjolen som jeg har brukt tre ganger på under en uke, fra NLY trend. 

Tror jeg har skrevet og slettet denne settningen førti ganger, i enkelte perioder er jeg litt tom for ord og spessielt akkurat nå, alt jeg skriver føles litt feil. . Vel, siden jeg har hatt litt dårlig humør de siste dagene startet jeg og Robin dagen med en goood, stor frokost og så hjalp han meg litt med den evige letingen av bil. Takk for masse tips fra dere, forresten! Jeg har veldig lyst på en Citroën Divine DS, ble helt forelsket da vi kom over den i går. Jeg har aldri vært interessert i biler, men nå skøyt plutselig interessen min i taket! Da har vi planlagt (til mamma sin store panikk) en roadtrip gjennom Sverige og så til Harstad. Hadde vært så koselig å få det til  

 Men, noe som faktisk letter masse på humøret, er hvor koselig jeg begynner å få det i leiligheten min nå! Det har seriøst sett helt jævlig ut her over lengre tid, men i går kom det en stor leveranse fra dr.lykke med masse fint til hjemmet mitt. Nå venter jeg bare på spisebord, stoler, sofabord og litt ting og tang, så er jeg klar med stua - en del har allerede blitt gitt bort til veldedighet, slikt kommer jeg til å fortsette med hver gang jeg skal bytte ut interiør. Jeg fikk det forresten sponset, noe jeg er veldig glad for :-) 

Nesten alt dere ser på bildet av pynt er fra dr. lykke. Elsker klokka på veggen og lysekronen! 

Jeg har nå masse fine vaser og lysestaker fra nettsiden, dere kan sjekke ut utvalget her. 

Jeg har en sofa i leiligheten som er såå behagelig, men jeg synes den er grusomt stygg. . nekter likevel å gi den fra meg, "kosesofaen" kalles den, og jeg har nesten blitt litt glad i den. Neida, den skal faktisk ut av leiligheten snart, men enn så lenge er det greit å dekke den med masse fine puter og pledd! Dere finner utvalget her. 

Jeg har masse trestammer stående rundt i leiligheten nå, først var jeg litt skeptisk for hvordan det kom til å se ut, men det ble utrolig kult! Jeg lurer faktisk litt på om jeg skal skaffe flere, til soverommet kanskje. Fant de faktisk ikke på nettsiden nå, men de skal være der et sted :-)

Stort royal speil finnes her . Lampen dere ser i siden mangler lampeskjerm, har faktisk helt glemt av å kjøpe det og synes den er litt kul slik den står nå, haha. Den er også fra samme nettbutikk!

Interiørstige finner dere her - perfekt for oppbevaring av ting og tang, jeg har masse små vesker, xboxspill og litt sko i den. 


Jeg har ikke så lyst til å vise dere hele leiligheten, det føles som en privat del som har blitt "revet" litt bort når vi har filmet så mye for bloggerne, ikke at jeg har noe imot å filme hjemme hos meg men det er KUN da jeg føler meg utilpass forann kameraet. Hjemmet vil man jo ha for seg selv, eller tar jeg feil? Men, jeg vil likevel innkludere dere i hvordan jeg har det og hvor jeg tilbringer mest tid, så jeg tenkte jeg kunne kjøre en videoblogg / innlegg hvor jeg viser fram enkelte rare ting jeg har på gang i leiligheten? (for eksempel hello kitty stekespade, tre forskjellige babysmukker i kjøleskapet og at jeg samler på såpeboble-bokser). Haha, eller hva tror dere? Let me know ♥

all about that bass - eller ikke

Kommenter her

Kveldskos i leiligheten ♥ Jeg har på meg en topp fra CLUB L. 


I dag har jeg faktsik vært uten elektrisitet i nesten fem timer, trodde jeg slapp slike problemer da jeg flyttet til hovedstaden og inn i en blokk, men tydeligvis ikke, haha. Så, jeg satt her med vått hår, ikke internett og knapt batteri på telefonen helt til problemet ble løst etterhvert - noe som faktisk var nå nettopp. Så, planene jeg hadde for dagen ble satt litt på vent eller utsatt, latterlig hvor avhengig man kan være av elektrisitet, men jeg fikk ikke ordnet håret (haha), og da var det krise. .

Uansett, Robin kom hjem nettopp og vi begge prøver vel bare å snakke om aaaalt annet enn oppstyret som har vært det siste døgnet. Det har vært et ganske merkelig døgn for oss begge, men kanskje mest for han som ikke er vandt med så mye styr og press som jeg er. Jeg er riktignok ikke såååå vandt med drapstrusler og slike har det jo blitt en del av det siste døgnet, for oss begge. Jeg er enig med dere om at det innlegget var dumt, og at man ikke kan skrive hva som helst for oppmerksomhet, men så var det ikke Robin som skrev det heller, og det eeene lille klippet fra oljebarna hvor han sier "ja, blokkerer utsikten liksom" er noe jeg selv kunne ha funnet på å sagt - SOM EN SPØK! Uansett, dumt gjort, men det som betyr aller mest for meg akkurat nå er hvordan vi har det sammen og hvordan han er på privaten. Der er det all good, så da får jeg heller fokusere på det. 

ikveld skal jeg begynne å se etter hvilken bil jeg vil ha. Nå begynner det å bli på tide! Noen som vet om en fin, god bil som kunne ha passet meg? Ikke fiat 500 eller mini cooper, hører det er så mye feil med de bildene og da blir det så dyrt etterhvert. Jeg håper det kommer i boks snart! Haha, jeg må fortelle dere noe kooooselig som pleier å skje her. Robin liker at jeg leser innleggene mine høyt for han (av en eller annen grunn) så leser jeg mens jeg ser at han ligger og kooooser seg, og så spretter han opp og sier "åh herreguuud va duktig du är" og ser ut som om jeg nettopp har gitt han livet i gave. Nå ble det high-five også, til og med. Godt å få det, i kontrast fra himling med øynene som jeg vanligvis har fått hos gutter tidligere når det kommer til bloggen og den jeg er. #team

Ha en fin kveld ♥

flaks at jeg veier 43

Kommenter her

. . Neida.

Først og fremst. Jeg og Robin er jo ikke samme menneske, de meningene han har trenger ikke reflektere direkte over på meg selv om jeg velger å være sammen med han. Han er en provoserende type og vet hva han skal si for å skape reaksjoner - nå sikter jeg til innlegget om at jenter må veie under 50 kg, et innlegg som forresten ikke var skrevet av han engang. Uansett, så klart mener han ikke at jenter må veie under 50 kg for å få lovt til å gå på stranden. Innlegget det er snakk om finner dere her, og spør dere meg lyser det jo på lang vei at det ikke er ment alvorlig? Det er jo bare sinnsykt og etterhvert oppegående menneske vet at det ikke er sunt på noen som helst måte. Jeg ville helst ikke skrive noe om dette på bloggen og synes det er dumt at jeg skal bli dratt inn i det overhode, men hele morgenen her hjemme har jo handlet om det og både jeg og han har blit bombadert med spørsmål angående dette. Når VG-tv lager en sak på innlegget skriver de så klart "kjæresten til sophie elise" og drar fram at vi er sammen, bare for å skape reaksjoner og treff på saken deres.

I maaange år har jeg kjørt på med en provoserende rolle på bloggen, men jeg kommer lettere unna med det fordi jeg er jente - vi har større "rett" til å kommentere hvordan gutter "skal"se ut, enn motsatt. Hvor mange ganger har ikke jeg skrevet på bloggen at gutter må være over 1.90, veldig slanke, ha mørkt hår og fint klesstil for at jeg skal like dem? Det er ikke slik at jeg får hatmailer av gutter under 1.90 av den grunn, og så klart mener jeg det jo egentlig heller ikke - personlighet og kjemi har jo mest å si. Jeg har til og med skrevet på bloggen da jeg var 17 år (!!!!), at om en gutt har en penis som er mindre enn 18 cm så kunne vi aldri ha vært sammen. Det er noe jeg aldri kunne ha skrevet igjen i dag, men der og da var det INGEN som hevet et øyenbryn engang - ganske rart, fordi det er jo en utrolig frekk, nedverdigende og sinnsyk ting å skrive. 

Robin er, i likhet med meg, sinnsykt god på markedsføring og vet nøyaktig hva man skal si for å få en spessiell reaksjon. Og ikke kom med noe "haha tror du at du er god på markedsføring" for ja, det er jeg. Jeg har klart å bli kjent ut av soverommet i harstad, kun ved å skrive om livet mitt som egentlig ikke skilte seg fra noen andre 16åringer på den tiden. Og nå, Robin - hvem er han, liksom? En partysvensk i oslo som nå plutselig blit stoppet på gaten minst like mye som meg, som er på forsiden av vg og har vært på tv flere ganger på veldig kort tid? Markedsføring. Han vet hva som provoserer, hva som gjør folk sure, og hva som gjør at man "vinner folk" tilbake igjen. Alt med blogg handler om image - mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg "vinne folk" tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående. Jeg forstår at jeg er en underholdningskilde, og da må man noen ganger strekke seg litt langt, og pushe litt grensene til folk - eller sin egen. 

Jeg ville aldri ha vært sammen med en overfladisk idiot som ikke klarer å ha en samtale om annet enn sminke eller hvordan mennesker burde se ut, og det håper jeg dere vet. Jeg får _alltid_ høre at folk har et dårlig inntrykk av han etter å ha sett han på tv, min blogg eller sin egen blogg, så blir de så sjokkerte når de møter han i virkeligheten fordi han er så snill, respektfull og oppmerksom mot absolutt alle av mine venner og de jeg jobber med. Han er en gutt jeg lett kunne (og som jeg skal) ta med meg hjem, fordi jeg vet at mamma og pappa ville ha likt han så godt! Og det hadde de ikke gjort om han var en egoistisk idiot. 

Nå ble det egentlig bare tull her men jeg vet hvem jeg er sammen med, jeg er langt ifra naiv og er klar over at jeg styrer rundt med en halvgal partysvensk som vet selv han ser bra ut (det kan man faktisk ikke diskutere på en gang, for han er en kjekk fyr). Men så er jo han sammen med en halvpsykopat blogger som lever av å blotte seg selv på netet, så hvem er egentlig best her, haha. . Uansett. Innlegget var så klart ikke seriøst, om det var noe han alvorlig mente ville jeg aldri ha vært sammen med han. Han og Carl Aksel (som han blogger sammen med) tenkte ut "hva man kan skrive for å få mest mulig reaksjoner", og se bare nå hvor mye reaksjoner det har fått. Folk går på slikt, gang på gang på gang. Jeg mener så klart ikke det er greit å skrive ut at andre er feite, men folk bør virkelig også slutte å ta seg så nær av ting.

lovelovelove

 

im in love

Kommenter her

Mine nye nike air max ♥ Endelig har jeg fått meg et eget par, de er så sinnsykt gode å ha på seg i tillegg til å ha en såle på 4 cm så da blir jeg faktisk litt høyere i samme slengen. Im in love!


Jeg holder på å ordne meg for kvelden, ser ikke ut til at det blir kino likevel men heller besøk hos noen venner med film og godteri.  Koselig uansett! Jeg får endelig tillatelse til å spise godteri av Robin igjen, kan jo ikke gå over 50 kg, da får han panikk. . Huff, jaja. Er vel derfor dere mener jeg har blitt tynnere i det siste.. 

lenge leve

Kommenter herNoe jeg føler man egentlig ikke har friheten til å være som blogger, er spontan - man må planlegge å ha med seg kamera, pc, ladere, planlegge å ha tid til å blogge uten å irritere eller forsinke andre, samtidig som man gjerne skal ha gjort noe morsomt og "bloggvennlig" den dagen for å ha noe å formidle videre. Denne helgen har jeg ikke hatt pc, jeg har ikke hatt kamera og jeg har ikke gjort noe særlig bloggvennlig heller. Jeg dro ut fra døren her hjemme tidlig fredags kveld, og kom hjem klokken 06 i morges. Så, jeg har iallfall hatt det veldig morsomt! Og inatt endte jeg opp på nash (eller hvordan faen skrives det?) - altså, jeg havner ikke på etterfest omså livet står på spill, men nå var det plutselig cupcakes og fine folk der, så jeg kunne ikke motstå. Jeg er uansett back on track, det var veeeldig godt å bare. . tja, leve litt for en stund. Ikke være i konstant planleggingsmodus.

Jeg våknet akkurat, og sitter i skrivende øyeblikk i stua og i morgen sitter jeg her mest sannsynlig uten noen møbler ettersom alt blir hentet av frelsesarmeen. Jeg aner ikke når jeg får kjøpt nytt heller så vurderer å sette opp et telt, det hadde vel vært koselig? Haha! Planene for dagen er å se Annabell på kino, jeg vet ikke om dere fikk med dere radiointervjuet mitt på mp3 for litt siden men da snakket jeg om at jeg og Robin aldri har sett en film sammen - nå har vi faktisk sett the conjouring, Annabell er oppfølgeren, så det hadde passet perfekt! Vi skal se den med to venner, dobbeldate - så det gleder jeg meg masse til ♥ Om noen av dere har sett den, kom gjerne med tilbakemeldinger!  

BOOM

Kommenter her(annonselenke) Jeg har spist lunsj med Charlotte og april idag, kooselig ♥ Jeg hadde på meg en ny kjole fra NLY trend .


Jeg hadde glemt av at jeg får smålige vinterdepresjoner rundt denne tiden, i år har de kommet litt senere, men BOOM så traff det og da smeller det virkelig. Heldigvis har jeg nok vokst en del mentalt det siste året, nå klarer jeg å hente meg inn igjen og faktisk sette pris på hvor heldig jeg er etter kun kort tid - og heller prøve å løse det som føles tungt. Jeg tror jeg har det litt kjipt fordi Robin skal flytte ut nå, planen var jo at han bare skulle være her over en helg, men plutselig har det gått to måneder. Derfor begynner det virkelig å bli på tide, det er jo alt for tidlig å flytte inn sammen "på ordentlig" allerede, så det føles nok mest (sosialt akseptabelt) rett å bo i hver sin leilighet akkurat nå. Og ja, ting går greit med oss, vi fortsetter på samme måte som tidligere uten å være sammen 24/7. Det blir jo godt å kunne ha litt tid for seg selv igjen riktignok, men det er aaaaller best å være sammen :)

Akkurat nå holder på å styrer litt her hjemme, skal nemlig gi bort alle møblene mine til frelsesarmeen. . det er ikke så lett som man skulle tro kan jeg love dere, herregud! Snart sitter jeg her uten et eneste møbel, men jeg skal få alt nytt og vil heller sitte på gulvet en uke enn å ha fire sofaer samtidig i en liten stue.

Blog ya later! 

vinn biletter til USHER

Kommenter herDen 20. februar spiller USHER i oslo spektrum, og jeg har fått mulighet til å dele ut fire biletter på bloggen - altså to vinnere med to biletter hver! Jeg personlig skal iallfall prøve å komme meg på konserten, det må jo nesten bare bli en eneste stor fest. Usher er en artist som i flere år har produsert hits, jeg husker enda å ha danset til "yeah" på barneskolen, haha. Flere av dere kjenner han kanskje også som mentoren til Justin Bieber, han er jo featured på "somebody to love", mye mulig han drar fram noen Bieber-hits på konserten også!

Noen favoritter fra Usher. .

 

 

 

Alt du må gjøre for å kunne vinne er å like fanpagen min på facebook HER, og så kommentere dette innlegget med emailadressen din ♥ Om du er interessert i å dra på konserten og vil kjøpe bilett, kan du gjøre det her. 


Jeg elsker at jeg ofte får mulighet til å dele ut konsertbiletter til dere her på bloggen, tusen takk til Live Nation som alltid stiller opp for konkurranser :-) Om dere lurer på hvordan trekking av vinneren skjer, så er det helt tilfeldig. Om du så er kommentar nummer 1, nummer 99 eller 3004, så har du like stor mulighet, men om du skriver flere kommentarer øker altså sjangsen. Jeg trekker vinneren på mandag, så sjekk mailene deres da!

 

spoiler alert

Kommenter her 

Så fint i Harstad på denne årstiden ♥ Genseren er fra modekungen / sko NLY shoes (annonselenke)


Jeg må bare beklage for at jeg skrev hvem som er gossip girl her på bloggen! Det er jo en liten evighet siden serien rundet av, så jeg tenkte de aller mest interesserte hadde fått det med seg. . mens jeg er igang med å ødelegge kan jeg jo røpe at tyskland tapte andre verdenskrig, og om dere har tenkt til å se titanic - båten synker! Spoiler alert på etterskudd!

Jeg sitter i skrivende stund på glamorøse evenes lufthavn, overhørte nettopp en vestlending si "det tok 10 sekunder å få overblikk over hele flyplassen" og det stemmer var en ganske nøyaktig beskrivelse. Det ble altså en kort visitt til nordnorge denne gangen, jeg skulle gjerne ha vært et par dager eksrta samtidig som det blir godt å komme hjem igjen! Jeg har hatt det veldig fint her, min siste dag ble brukt slik som dette. .. . spise taco med familien, både jeg og lillesøster er vegetarianere og blir bortskjemt med goood mat hjemme. Tipper hun er den eneste i verden som kunne ha gjort det dårligere i masterchef enn meg.. . kjørt litt rundt, blandt annet til farmor og farfar for å levere bursdagsgaver.. . sagt hadet til mine små babyer, altså Rigmor, Siv og Bjørn ♥ Snart har jeg klart å skape en hel dyrehage hjemme hos mamma og pappa!


Nå skal jeg gå to meter (altså halve flyplassen) for å kjøpe med meg noen blader til hjemreisen, sikter meg inn mot playboy (elsker faen bildene i playboy<33333). Vi blogges imorgen med vanlig oppdatering :) Stikker enten rett hjem eller på besøk når jeg ankommer hovedstaden! Blog ya later! 

my everything

Kommenter her

 

(annonselenker) Ny kåpe fra somedays lovin. Perfekt til årstiden! Skoene elsker jeg også, fra NLY shoes. 


Jeg må bare si det, nord-norge er så utrolig vakkert! Jeg er så glad som har hatt barndommen min her, det ville jeg ikke ha byttet bort mot noe som helst. En barndom hvor jeg brukte dagene på å gå langs havet, lete etter kraber og små tangsprell, fiske, rømme hjemmefra (for å så komme tilbake før mamma og pappa i det hele tatt merket at jeg var borte), leke boksen går med hele nabolaget. . jeg har gjort så mye gøy! Jeg hadde til og med en OTER til kjæledyr i en periode. Så, selv om jeg har flyttet fra Harstad og er glad for det, er det alltid like godt å komme tilbake. Nydelig natur, kjente fjes overalt, familien, dyrene og ikke minst et fult kjøleskap - kanskje ikke nødvendig å påpeke at jeg idag har spist mer enn jeg gjør iløpet av en hel uke i oslo, haha. Hjemmelaget mat er det beste!

Det var utrolig deilig å se de små pusene mine igjen, de har det sååå bra her! Det gjør meg godt, da vet jeg at jeg gjorde det rette ved å sende dem hit. På bildene over ser dere Siv, eller Smilla som hun tydeligvis heter nå i følge mamma. . . Vel, hun er alltid Siv i mitt hode!

Anne-Sofie har kommet hit på overnatting, vi skal legge oss om ikke så alt for lenge. Jeg har hatt en perfekt dag med venner, familie, masse mat og kjææærlighet. Kjente jeg trengte denne lille turen hjem, no place like home! Jeg kjøre bil i fire timer sammenhengende i kveld, plukket opp noen venninner, kjøpte godteri og hørte på bra musikk. Vi har ikke AUX i bilen jeg bruker, så der kjører vi old-school med brente cdplater. Haha, elsker det! 

Håper dere har det fiiint hvor dere nå enn er, og at dere likte dagens outfit ♥ Koselig med gode tilbakemeldinger på klærne mine den siste tiden! Bestilte meg forresten et par syyykt kule sko her om dagen, gleder meg til jeg får de og kan vise dere :-) God natt, klem!

 

psyko

Kommenter her

Nå er jeg på plass i Harstad, hjemme hos mamma, pappa, lillesøster og alle dyrene. Ting endrer seg liksom aldri her, og det er på en måte veldig deilig. Føles litt som om jeg aldri flyttet! I morgen er planen å dra en tur i banken, møte noen venninner og familie som bor her. Blir noen små dager i hjembyen, men jeg gleder meg allerede til jeg er tilbake i hovedstaden. . ♥

Jeg ble nettopp ferdig med gossip girl på netflix, selv om jeg allerede har sett det en gang irriterer det meg likevel like mye enda at Dan er . . vel, gossip girl? Hva er greia der? Haha, virker som om de bare fant på noe underveis mens de skrev manus for det gir virkelig ingen mening. Nå skal jeg se en dokumentar om universet, se om jeg klarer å gjøre meg selv litt mer gal enn hva jeg allerede er. Noen ganger pleier jeg å sitte i et rom og tenke "okei, er alt dette ekte? Er det kun jeg som eksisterer? Hva er egentlig mennesker, hvordan fungerer hjernen, hva er "ingenting"?" og så er jeg igang med et evig tankespinn som gjør at jeg blir kvalm. Tror jeg kommer til å bli psyko snart. .

. . psyko sammen med han her, forhåpentligvis! 
rosa for en god sak

Kommenter her

annonseRosa sløyferefleks finner du her. 

Som de fleste av dere forhåpentligvis vet, er oktober måneden for å bære den rosa sløyfen til kreftforeningen. Jeg var som nevnt på et møte med coverbrands tidligere denne uken hvor de fortalte meg at de i løpet av oktober har en kampanje med 25% på en rekke rosa favoritter, jeg fikk selv gå rundt på lageret å velge meg mine favoritter som jeg kunne vise til dere. Gøy å gjøre det på den måten, synes jeg  Dette er en sak som rammer meg ganske nært, jeg har kanskje ikke nevnt på bloggen at mamma har hatt kreft, samme med en annen person som sto meg veldig nært. Heldigvis gikk det bra med begge, men kreftforskning trenger uansett all støtte, alle er ikke like heldige.

Ett av produktene jeg valgte ut som favoritt var cosmetic bags struts fra lulus. Denne er lang nok til tannbørste og det meste av sminke, og funker derfor perfekt som både toalettmappe eller sminkeveske. Jeg bruker det til førstenevnte, greit å ha reiseshampo, tannbørste og tannkrem på et eget sted og ikke blandet med sminken når jeg reiser. Når det er sagt har jeg et flertall av sminkevesker fra lulus som også blir flittig brukt! 

 

Tannbleking fra smilelab har jeg blogget om flere ganger før, både FLASH og sensitive er nå på 25% rabatt. For meg funker FLASH best, det er den jeg vil anbefale videre om dere vil ha best mulig resultat selv om forskjellene ikke er så store. Jeg burde kanskje ha brukt sensitive ettersom jeg både røyker og snuser, men jeg synes ikke smilelab iser på tennene overhode så jeg klarer meg fint. 

Slik ser det ut mens man har stripsene på tennene. I dag gikk jeg på kiwi mens jeg bleket tennene, disse er geniale om man har dårlig tid!

Verdens beste løsvipper fra LUZ LASHES, som jeg faktisk måtte be om å få på 25% under kampanjen - de var ikke på tilbud originalt, men da jeg kom på lageret og fikk sett på disse måtte jeg bare spørre. Heldigvis gikk det, så nå er det tilbud! Disse vippene er laget av håret til mink, men jeg har selv sjekket opp på nettsiden til LUZ LASHES og det er totalt dyrevennlig. Covebrands presisterte også til meg at de aldri ville ha tatt de inn om ikke, noe jeg nå også kan gå god for. Disse vippene er, uten å overdrive, de fineste jeg har prøvd! De holder lenge, er lette å ta på og ser virkelig ut som ekte vipper. Jeg har brukt noen stygge vipper fra ebay i det siste, så dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk med meg disse hjem. Jeg har vippeextensions i tillegg, men det er ikke noe problem å bruke begge deler for litt ekstra glaaam :-)

Leppestift fra BARRY M. Ny favoritt etter at jeg mistet min fra chanel, denne er faktisk like god!

Her har jeg på meg både vippene, leppestiften men også WINK MARKER PEN fra berry m. For meg som skjelver sånn på hendene er denne alfa omega, lett å bruke og holder lenge. Den var også nominert til cosmopolitan beauty awards 2012! Den lager tykke, intense linjer, akkura tslik jeg liker det :-)

Dere kan sjekke ut hele kampanjen HER, de har masse fint altså! Andre favoritter jeg plukket med meg hjem er blandt annet en nyhet fra EOS LIP BALM, hello munnspray og bastise tørrshampo som jeg tidligere har blogget om. Håper dere finner noe dere liker, samtidig som dere søtter en god sak!


Nå hopper jeg på flyet til Harstad, det er storm ute så ønsk meg lykke til! Gleder meg til å møte alle mine forlatte husdyr igjen, haha. 

 

 

det verste jeg har sett

Kommenter herI dag så jeg noe av det verste jeg har sett på veldig, veldig lang tid.

På Karl Johan sitter det en tigger hver eneste dag. Han heter Gunnar, er norsk, og veldig snill. Jeg har snakket med han flere ganger og vet at han er et godt menneske med en sterk historie, faktisk mener jeg alle bør ta seg noen minutter av dagen til å utveksle noen ord med folk som Gunnar - mennesker man bare går forbi ellers. Han ser bare bena til travle mennesker som stresser avsted og tenker på sitt. 

Uansett da, Gunnar. Jeg har som sagt snakket med han og vet at livet som tigger overhode ikke er lett, dette er nok ikke vanskelig å tenke seg fram til men det er utrolig mye med den hverdagen man ikke tenker over. Han blir behandlet som en annen rase, ikke et medmenneske men noen som ikke er verdt å se dagens lys oppfatter jeg det som. Så, i dag gikk jeg ned Karl Johan og så etterhvert Gunnar på sin faste plass. Jeg er ganske langt unna han, og setter kursen mot han ettersom jeg hadde en del kontanter på meg som jeg like gjerne kunne gi bort, og hva skjer da? Jo, en IDIOT sparker til Gunnar, tar koppen hans med penger og løper (han løper ikke særlig fort heller). Og ingen bryr seg. Flere folk ser det, flere mennekser kunne lett ha stoppet han som tok koppen men det var ikke en sjel som orket å gjøre noe annet enn å bare se på. Det høres kanskje ikke så forferdelig ut, men bare ansiktsutrykket til Gunnar som så ut til å være vandt med det sa utrolig myer enn tusen ord, og mer enn jeg klarer å formidle her på bloggen. Jeg ble så sjokkert og hadde lyst til å grine, men tok meg sammen, gikk på 7-eleven, tok ut penger, kjøpte mat og gikk til Gunnar istedenfor. Dette var tydeligvis veldig vanlig for Gunnar og noe han opplever ofte, man er jo en av de svake når man sitter på gata, og hva skal man gjøre? Anmelde? Ja, for da kommer det jo til å skje noe. Så utrolig fælt, og unødvendig. Mennesker er faen meg djevelen, og jeg håper personen som gjorde dette blir en kylling på en nuggetsfabrikk i sitt neste liv.Jeg vet ikke helt hva moralen med denne lille historien er, annet enn at ikke alle kan gi penger, men alle kan gi tid, et smil eller iallfall respekt. Jeg er kanskje et dårlig forbilde, jeg gjør kanskje mye rart, kler av meg og har merkelige utallelser. Men jeg kan love såpass at om jeg ser et menneske, uansett hvilket, så kommer jeg til å smile og gi det mennesket tiden min. Dette er ikke et innlegg hvor jeg fisker etter komplimenter om at jeg er et godt menneske, for dette skulle absolutt bare mangle tenker jeg. Man skal være snill, og man skal ikke tro man er bedre enn noen bare fordi man har litt mer penger på kortet eller har hatt en heldigere start i livet. 

Faen heller.

hemmelige minner

Kommenter her

Jeg starter denne uken med å vise dere en liten smakebit av polaroidsamlingen min, den begynner å bli ganske stor etterhvert. Det er perfekt å ha med seg det lille kameraet når det er spesielle anledninger, disse bildene virker av en eller annen grunn så mye mer personlig. Jeg møtte en jente på Hove som hadde et, og etter det var jeg betatt og bare måtte ha et eget. Nå er hele kjøleskapet mitt fullt av små bilder, det begynner også å bli en del på soverommet. Masse fine bilder fra reiser, kjærestekvelder, fester og fjellturer for å nevne noe. Et lite tips om du kjøper polaroid - bildene blir definitivt best innendørs med kunstig belysning, sollys kan fort ødelegge litt. Mitt polaroid er kjøpt her. 

Fine bloggjentene fra høstlanseringen til tv2 - Suzanne, Eirin, Marna og meg. 


Jeg sitter som vanlig på kontorene til nettavisen, jeg kom faktisk hit nettopp ettersom jeg ikke kom meg i seng før 03 inatt, plutselig hadde jeg snakket i telefonen nøyaktig tre timer for lenge og så slet jeg i tillegg ganske kraftig med å sove etterpå. Hater å sove alene, så ser fram til å få en slutt på det ikveld. Det var forresten utrolig hyggelig å lese igjennom kommentarene dere på innlegget mitt igår, angående hvor lenge dere har fulgt meg og bloggen min. Jeg ser så absolutt på dere som venninner, som har kommet med råd igjennom alt mulig. Når jeg gjorde det dårlig på skolen og nesten strøk i matte hjalp dere meg med studieteknikker, når jeg har hatt kjærlighetssorg har dere trøstet meg og gitt meg mot, når jeg har vært deprimert har dere løftet meg opp. Det er nesten helt sinnsykt at jeg kan ha et så nært bånd med flere tusen jenter jeg ikke har møtt før, men dere må bare vite at det så absolutt er gjensidig. Jeg leser alt, blir inspirert og tar det til meg. Jeg følger kommentarfeltet både her og på andre blogger, selv om jeg får mye kritikk føler jeg meg absolutt som en av de heldige - for dere gir så mye av dere selv til meg, jeg føler jeg har en tillit som man overhode ikke skal ta for gitt. Jeg setter uendelig stor pris på hver og en kommentar, jeg håper virkelig jeg klarer å gi nok tilbake. . ♥ Det er lett for meg å være åpen og ærlig her, fordi jeg vet hvor mye jeg får igjen for det.

Jeg skal komme meg igjennom mailboksen min her, imorgen reiser jeg til Harstad og blir der over et par dager så da er det greit å føle at jeg kan ta litt fri på det planet. Gleder meg til å se mamma, pappa, gamle venninner og ikke minst kattene mine og hunden! 

alle forandringene

Kommenter her
05/10-2011

Jeg laget denne videobloggen, og ikke før nå innser jeg hvor mye jeg har gått ned i vekt, og ikke minst hvor fj0rtiz jeg var da, i forhold til nå. Var i totalt skulkemodus, og gjorde alt jeg kunne for å droppe skolen hver dag. Misstenker at jeg skulket rett etter prøven jeg snakker om i videobloggen også. 

Jeg hadde jævlig stygge extensions og eide ikke skam på bloggfronten. Her tok jeg selvutløser utenfor huset til Lotte mens hun satt inne og ventet på meg.

Blogget om at jeg og Lotte ville flytte ut, å bo i en leilighet slik som dette. . takk gud for at det ikke skjedde sier jeg bare, haha. Takk mamma og pappa for at dere har lært meg om øknomisk ansvar og vært streng!

Om noe, så savner jeg faktisk håret jeg hadde på den tiden. . Blogget om en treig pc og at jeg skulle spille FIFA 12. 


05/10-2012
Denne tiden savner jeg veldig, fordi det var starten på så mye bra. Jeg blogget om at jeg følte meg barbie og fikk mye dritt for det. Jeg personlig var i en veldig provoserende tilstand, det å bli slått ned på byen (som skjedde støtt og stadig) var nesten en bragd og jeg var overbevist om at alle som hatet på meg bare var sjalu.
Pakket, fordi jeg skulle til Bodø. Husker jeg holdt litt på med en gutt som bodde der, noe jeg totalt benektet på bloggen og hadde hele den "vi er bare venner" regla, ettersom jeg misstenkte at det forholdet ikke kom til å vare uansett - noe det forsåvidt ikke gjorde, men sykt nok klarte vi å holde det gående fra januar til oktober (fram og tilbake) uten at jeg skrev noe om det på bloggen. Jeg bare reiste hit og dit og fant opp unnskyldninger, haha. Tror vi møttes både i Bodø, Barbu, Narvik og Tromsø om jeg ikke tar helt feil, så jeg var altså på nordnorge-turne. Det var mye drama ialfall, på den tiden syntes jeg det var veldig gøy å rope i telefonen og tekste fram og tilbake, blokke hverandre på facebook for å så legge hverandre til igjen, og what not. . . Begynte med Mathias ganske kort tid etter dette, noe jeg er veldig glad for, det forholdet har totalt endret meg på en god måte, og ikke minst hvordan jeg behandler andre mennesker og hvordan jeg selv vil være i et forhold. Uten det hadde jeg sikkert vært like drama-rama nå, som jeg var den gang.
Følte meg ellers veldig badgirl og gangster på den tiden av en eller annen merkelig grunn. . 

05/10-2013
Jeg hadde for det første veldig rare øyenbryn. . Og ansiktet mitt var enda hovent etter neseoperasjonen.

 
Jeg hadde nettopp kommet hjem fra en oslotur hvor vi spilte inn promoen til bloggerne sesong 1, jeg hadde fått fikset håret hos Hendrix og følte meg veeeldig fin. Hadde utrolig lang pannelugg da, noe jeg savner. Jeg leste Lene Alexandra sin bok på sengen, og funderte litt på å skrive en bok selv - noe jeg enda gjør, men tror nok jeg må leve litt lengre og få ting på avstand før jeg kan åpne meg opp. Jeg skrev også om at jeg følte meg ensom og slet litt med å tilpasse meg etter videregående. Var kjæreste med Mathias, bodde hjemme hos mamma og pappa. Dette var en OK tid, men også starten på at jeg kom i en kjapp nedoverbakke som varte til tidligere i år. Husker ikke helt hvordan jeg hadde det med meg selv akkurat da, men jeg tror det var mye stress og vanskeligheter for å tilpasse meg alt som var nytt i livet mitt, med at jeg for alvor begynte å bli "kjent" og invitert med på greier hele tiden. Det passet seg iallfall ikke å bo i Harstad, noe jeg er glad jeg kom meg unna. 

05-10/2014
Et lite tips om dere vil slutte med snus eller røyk, som jeg er tragisk avhengig av. . benytt dere av smokk, altså slik babyene bruker. Når jeg sitter med smokken i munnen har jeg ikke behovet for nikotin, så dette er min dirty little secret av hva jeg gjør hjemme alene. Jeg er så latterlig sliten at jeg ikke orker tanken på å reise meg for å knipse bilder til dere, en hard lang natt med mye fest tar på kroppen! Jeg har ikke sminket meg eller fikser håret heller, sånn btw. Begynner vel å bli gammel. 
Nå har Anne-Sofie forlatt meg til fordel for studentlivet i Tromsø, jeg sitter alene i en tom leilighet og krysser fingrene for at hun får byttet over studiet sitt til Oslo i nærmeste fremtid. Dette har vært en lang og litt slitsom helg, jeg lider som vanlig under å være dum-snill og får svi for det gang på gang, helg etter helg. Takk gud for gode venner sier jeg bare ♥ Anywho, Robin er i Sverige og jeg reiser til Harstad denne uken, så får ikke møtt han noe særlig på en stund, skulle ønske han var her heller. Da hadde nok søndagen vært mye bedre. 

Om jeg tenker over disse årene, og endringene jeg selv har gått igjennom, må det være at jeg er mye roligere, mindre selvhøytydelig, SNILLERE, og mer sikker på hvem jeg er. Mye smartere er jeg også, og finner løsninger istedenfor å lage problemer. Er spent på hvordan jeg er om ett år! 
mens jeg går ned memory-lane her. . hvor lenge har DU lest bloggen min, og hva husker du best? 

noe å grue seg til

Kommenter her
Skam å si det, men jeg våknet opp for absolutt ikke lenge siden. Jeg og Anne-Sofie har rukket en walk of shame på bunnpris, vi har kjøpt den eneste vegetarpizzaen de hadde der og gleder oss masse til å spiiiise. Tror vi skal spille litt x-box også, det blir gøy ♥ Vi elsker COD zombie mode, om noen av dere spiller online, si ifra! Jeg trenger noen spillepartnere når hun drar :)

Ellers fikk jeg nettopp se min individuelle bloggerne-trailer, og jeg må si at jeg gruer meg litt til sesongstart nå. . Det blir jo så klart veldig gøy og spennende med en ny runde, sist sesong har gitt meg så masse muligheter og jeg aner ikke hvor jeg ville ha vært uten. Men livet mitt har forandret seg veldig siden vi startet, det ble jo filmet masse da jeg og M flyttet inn sammen og at ting var veldig bra - helt til det ble veldig dårlig, noe som også ble rimelig nøye dokumentert. . Vet ikke helt hvordan jeg kommer til å føle meg når det ruller over skjermen, jeg ble filmet på mitt absolutte lavmål når jeg sitter og hyler på gulvet typ, men når jeg først har takket ja til å være med på det må jeg jo gi av meg selv. Vi får se. . Jeg gleder meg til å høre hva dere mener iallfall! Vi filmer jo enda, så da får man jo se meg på alt jeg opplever nå også. Gøy!

Denne begynner å rulle på tv2 bliss til uka! Ikke glem sesongstart 26 oktober ♥

ROSABLOGGER = forbilde?

Kommenter her

Var det noen av dere som fikk med seg debatten min på nyhetskanalen i dag tidlig? Hvis ikke, skal det i det minste gå deler av debatten over hele dagen, så om man lar kaalen surre i bakgrunnen skal man få med seg litt. Jeg har jo ikke sett det selv, så krysser fingrene for at jeg også er heldig og får det med meg! Det gikk iallfall bra, og jeg har allerede fått fine tilbakemeldinger fra de som fikk sett det. Jeg skulle ønske det var lengre tid og litt mer "debatt", men hun jeg skulle snakke mot var veldig snill og ikke så krass som jeg kanskje hadde håpet på, så da blir det jo vanskeligere. . neste gang vil jeg gjerne i debatt mot noen som hater meg, det kunne vært kult! 

(annonselenke)  Jeg hadde på meg en topp fra river island.

Til dere som ikke fikk sett, kan jeg prøve å oppsummere litt hva jeg mener om temaet. Jeg tenker så klart over at jenter helt ned i 8-årsalderen leser bloggen min, de har kanskje ikke et filter i hjernen sin enda som klarer å filtrere hva som er rett for noen på deres alder, hva som er normalt og ikke, og ikke minst hva de burde ta til seg. Jeg ble kjent blogger da jeg var 16 år gammel, den makten jeg har fått har kommet gradvis og jeg har ikke bedt om den. Jeg er så klart glad over at jeg har kommet dit jeg er nå, men jeg lever mitt liv og har alltid vært åpen og ærlig her om at ting ikke alltid er like lett. Plastisk kirurgi er en ekstrem, noe man ikke burde gjøre med mindre man føler det er ingen annen utvei. Det er ikke noe man bør eller vil gå igjennom om man bare har et "lite kompleks", og det løser absolutt ikke problemene dine. Større pupper betyr ikke at du føler deg bedre med deg selv, man må jobbe dypere enn som så. Silikon ville jeg ha tatt enten jeg hadde kjent blogg eller ikke, samme med de andre inngrepene, men nå har jeg hatt økonomisk frihet i ung alder og mulighet til å gjøre dette litt tidlig. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si, for i bunn og grunn må jeg leve for min egen del, jeg er 19 år og kan ikke blogge som om jeg var 8. Jeg er et forbilde, men det er fordi jeg er meg, og ikke legger skjul på noe - de som ser opp til meg gjør det forhåpentligvis av rett grunn, ikke fordi jeg har operert meg og liker den "barbie"stilen.Anne-Sofie er her på besøk hos meg i leiligheten, jeg tenker vi skal ha det ekstra gøy ikveld og dra på en aldri så liten feeeeest (det er forresten ikke greit å feste når man er 8 år i tilfelle noen skulle være lett påvirkelig og i tvil). Vi blogges imorgen, jeg blogger litt mindre når jeg har venninner her over en helg fordi jeg ikke vil henge over pcen hele tiden. Så vet dere det ♥ Klem!

i morgen smeller det

Kommenter her

Hallo fra en veldig grå hovedstad!I dag startet jeg dagen med å nesten svømme i sminke! Jeg var nemlig på et møte hos coverbrands for å planlegge samarbeidet fram i tid, de er nå min hovedsponsor av sminke og jeg gleder meg masse til å sette igang. Det var rene jentedrømmen å gå rundt i lokalene å velge ut hva jeg måtte ønske, så nå har jeg fått med meg masse fint hjem av både gamle favoritter, og forhåpentligvis noen nye også. Vi diskuterte også litt fram og tilbake hva dere lesere kan være interesserte i å høre om, jeg vil gjerne dele mine tips og triks. . for eksempel, visste dere at man kan bruke en massasjeolje for at brynene skal vokse raskere, eller at jeg sminker øynene større kun ved hjelp av solpudder og øyenbrynsblyant? Noe som det kunne ha vært gøy å ha i innlegg, så det har vi satt opp en plan for :-) 

Etter møtet var avsluttet var det klart for en bytur. . Når jeg skal få venner til å fotografere meg, må jeg alltid teste innstillingene på kamerat først ved å fotografere dem. Et liiite minus med å ta bilder nært oslo sentrum. . Det kommer alltid noen som skal være med på bildet. Vet ikke helt hva de håper på, men her er bildet av Marte og en tilfeldig mann.(annonselenke) Jakke fra Ralph Lauren / Støvler fra HUNTER.

Her har dere mitt antrekk for dagen, vinterjakken har kommet frem! Dem var riktignok alt for varm for dagens vær, men den kommer nok godt med i vinter. Er så fornøyd! I skrivende øyeblikk sitter jeg alene hjemme, Robin dro på hotell istedenfor så da får jeg og Anne-Sofie leiligheten i helgen. Det synes jeg er best, slitsomt å pakke kofferten å dra helt ned på hotellet (haha, luksusproblemer).

Anne-Sofie kommer om noen timer og da blir det mest sannsynlig rett i seng, for iimorgen skal jeg endelig delta på en debatt på tv2 nyhetskanalen om rosabloggere og vår rolle som forbilder. Jeg er så spent, og gleder meg masse til å få snakket for meg, for nå er jeg så lei av den kritikken. Jeg har ikke planlagt hva jeg skal si, men jeg er sikker på at jeg kommer til å kick some ass. Haha, bare vent! Så, sett på alarmene deres til klokken 09:00 om dere vil se meg krangle litt på direktesendt tv! Jeg fant forresten linken til Tørnquis-show som jeg var med på her om dagen, det kan dere sjekke ut HER. 

Håper alle kryser fingrene for at jeg som er stemplet som blond og dum klarer å imponere imorgen og ikke fryser helt sammen! Kom gjerne med en peptalk, det trengs ♥ Klem! 

en første gang for alt

Kommenter her

"Gå en dag uten å klage, og se hvordan livet ditt endrer seg". Det er et sitat jeg leste idag, og det skal jeg faktisk prøve på. Man kan klare å snu nesten alle situasjoner om til noe positivt, eller så får man en lærdom ut av det - og det er jo også positivt, hehe! Men hva vet vel jeg, livet er jævlig bra om dagen og jeg har ikke stort å klage på. Dette har vært enda en av de fantastiske dagene, som jeg og Robin startet på god morgen norge!

Vi var med i sendingen fra rundt klokken 10, noe som er ca midt på natten etter Robins døgnrytme, men jeg har vært en helt i det siste og kommet meg på jobb før klokka slår 09, så dette var nada drama for meg. Vi snakket om jenter, gutter, press på å prestere og litt om oss to som kjærester. Det gikk veldig bra! Jeg blir aldri nervøs, mulig det er en genetisk feil men nå begynner det å bli noen år siden jeg har kjent på den følelsen, så derfor er slike ting som dette null stress og heller bare en fornøyelse. Robin derimot var litt mer urolig, men han var sååå flink! Første gang på direktesendt, og ikke minst landsdekkende tv er ikke bare-bare, men han gjorde en flott figur og jeg fikk mye skryt fra de andre i tv2 etterpå, at jeg har vært heldig som har en så flott kjæreste. Æsj, nå ble jeg litt kvalm av meg selv, man skal ikke sitte å klisje for mye, men jeg er veldig heldig og det er det viktig at han vet :) Nå har jeg også funnet klippet på nett, det kan dere se HER. 

Etter sending hadde jeg noen små ærend å gjøre, jeg måtte en tur innom Louis Vuitton for å mase etter en vare jeg bestilte for to måneder siden som enda ikke har kommet, og nå ser den ut til å være forsvunnet. . Litt kjipt når man har betalt depositum, men slik er livet noen ganger. Etter det var unnagjort var vi på jakt etter et serveringsbrett og smoothieglass, serveringsbrett fant jeg ikke, men smoothieglass ble det - de fikk jeg ha i noen minutter før Robin glemte de igjen på en butikk. Det var den gleden, ikke akkurat en vellykket shoppedag, haha. Men vi hadde det veldig koselig likevel, det ble en liten date på espresso house før vi stoppet innom en park for å ta litt bilder også. Bloggvennlig kjæreste oh yes! (annonselenker) Boots NLY SHOES / skjørt Sally&Circle / jakke Vero Moda / topp urban outfitters / veske celine / solbriller prada 

Nå skal jeg gjøre et par mageøvelser på gulvet, så jeg tenker vi blogges imorgen ♥ Da kommer Anne-Sofie og blir over helgen, vi skal sove på hotell så jeg bør vel pakke litt til det også. Gleder meg! 


Sist må jeg bare si, tusen millioner takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget igår. Alle historiene dere deler med meg betyr mer enn dere aner, og jeg ser utrolig ydmykt på makten jeg har fått ved denne bloggen, jeg får bare krysse fingrene for at jeg en gang i blandt gjør noe bra og hjelper dere så godt som mulig. Kan gjerne svare på de få spørsmålene som ble stilt med tanke på innlegget, som da er. .

Anne-Sofie har jeg alltid vært venn med. Jeg var ikke venneløs da jeg gikk i første på videregående, og jeg kom inn i en gjeng etterhvert (som jeg senere ble utstøt fra, men same same, right?). Men i starten gikk ikke Anne-Sofie på skole med meg, og jeg følte meg veldig alene der jeg gikk - hun byttet skole etterhvert, men vi var likevel ikke i samme klasse. Denne bloggen ble opprettet da ting gikk litt bedre for meg, så klart. Jeg har aldri vært helt uten venner og føler meg veldig heldig for det. Man kan for eksempel ha venner på en annen skole, en annen by eller venner man ikke omgås så mye med og heller ikke kan snakke med, det håper jeg alle skjønner :-) 

 

den som ler sist

Kommenter herSophie 13 år.


Er det noe jeg veldig ofte får spørsmål på, så er det hvordan jeg takler alle stygge kommentarer. Hva gjør det egentlig med en jente på 19 år, om hun hver dag, flere ganger i timen, får høre at hun ikke er god nok, at hun er stygg, feit eller et dårlig forbilde? Jeg svarer det samme hver gang også. Det gjør meg ingenting. Det er ikke synd i meg på noen som helst måte. Jeg får noe godt ut av dette, det er jobben min og jeg får flere fordeler enn ulemper. Jeg synes bloggere som legger seg ned og griner for stygge kommentarer er heldige, for de kan ikke ha opplevd mye kjipt. Man kan slette en stygg kommentar. Ta vare på en i.p adresse og anmelde. Man kan slutte å blogge. Det er ikke verdens undergang. For midt blandt de fæle kommentarene, både over, under og imellom, finner jeg mine inspirasjonskilder og mine forbilder. Jeg skal fortelle dere en liten historie. .

Da jeg var yngre gruet jeg meg til å gå på skolen. Det er ikke så fett å stå der som hun lille som enda ikke har fått mensen, hofter eller pupper, som enda ikke har fått sitt første kyss og som ikke har råd til de kule klærne mens de andre jente ser ut til å være fem år eldre enn deg fysisk. Det er ikke gøy å bli valgt sist hver gang man skal velge lag i gymtimen, og det er heller ikke kult å sitte alene hver eneste kveld mens andre gjør noe gøy. Det er ikke så morsomt å gråte når det er siste dag av skoleferien, fordi du er bekymret for å bli mobbet igjen - det er ikke kult å skjule fra foreldrene dine hvordan du egentlig har det, fordi du er redd de skal bli lei seg eller enda verre - ta grep å si ifra på skolen, for da blir ting enda verre. Det er ikke gøy å grue seg til å legge ut et nytt profilbilde på internett fordi du vet hele jentegjengen i klassen kommer til å skrive stygge kommentarer, og du likevel må møte dem dagen etter på skolen. Det er ikke gøy å spise lunsjen sin alene på toalettet mens andre sitter i gjenger i kantina. Det er ikke særlig fett å grue seg til hver eneste fritime, fordi du ikke aner hvor du skal gjøre av deg - du har jo ingen venner, ingen å lene deg på. Det er ikke gøy når du kler på deg om morningen, kjører med foreldrene dine til skolen, og så bare snur i døra med en gang du kommer inn fordi du heller vil dra hjem å være alene. Tanken på å gå inn i et fullt klasserom når du ikke aner hvor du skal sette deg, den er fæl. Det er ikke kult å spare til en ny kjole, ordne seg på en lørdagskveld, og så ikke bli invitert med noen steder likevel. Hverdagen for mange. Det var hverdagen for meg. Så, synd i meg nå? Ikke faen. 

Jeg får daglig mailer fra jenter og gutter som sliter. Jenter som gruer seg til skolen, jenter som ikke har råd til de nye klærne, de har ikke råd til å lunsje i fritimene, utallige ungdommer som lever dobbelliv og som tenker at hver eneste dag er en stor utfordring. Jeg vet så godt, fordi jeg har vært der selv. Jeg hadde det jævlig periodevis både på barneskolen, ungdomsskolen og videregående, hvor jeg første året på vgs var på mitt ultimate lavmål og ikke hadde lyst til å leve lengre. Jeg gikk rundt alene og ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg følte jeg druknet hver dag og alt var bare grått. En dag husker jeg spessielt godt. Vi hadde naturfagstime, hele klassen var oppe ved et vann for å se på forskjellige planter og dyr. Vi skulle samarbeide to og to. Jeg måtte, som vanlig, gå med læreren fordi jeg hadde ingen å snu meg til. Jeg så på læreren og sa "jeg klarer ikke å være her lengre, jeg må bare gå". Og så gikk jeg. Fort. Jeg gråt og gikk. La meg ned i en grøft og gråt litt til, kastet opp fordi jeg var så lei meg, og til slutt kom jeg meg til sykehuset hvor jeg satt å hylte i gangen og sa at jeg måtte få hjelp, om ikke kom jeg til å dø. Jeg ble kjørt til fastlegen, og så til psykolog. Det hjalp ikke. Jeg ble heller bare flau. Så er man nødt til å komme seg ut av det helvettet alene. På barnerommet mitt hos mamma og pappa har jeg raspet inn "fuck my life" med kniv over alt, jeg har ødelagt madrasser, ødelagt armene mine og ødelagt mitt eget hode på å rive meg ned. Det er kjipt, det. 

Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om ting jeg har opplevd. Jeg har blitt mobbet, jeg har mobbet, blitt mobbet igjen og blitt utfryst. Jeg har stått igjennom stormen ved å ha en kjent blogg på videregående når alle helst ser at du skal være anonym, og jeg har flyttet bort fra det og kommet meg videre. For er det en ting livet har vist oss alle - så er det at livet går videre. Og så er det plutselig ett år siden, du kom deg igjennom det. 

Jeg husker en gutt som mobbet meg på barneskolen veldig godt - faktisk var han naboen min, noe som gjorde lekingen utenfor huset komplisert i tillegg. Jeg husker hva pappa fortalte meg at jeg skulle si neste gang noe skjedde. "Fortell han at om noen år er han en taper, det er ikke du". Så, det sa jeg. Han er virkelig en taper nå - og da mener jeg ikke taper som i at han er stygg, har en dårlig jobb og null venner - for det er han også. Men jeg tror han står på stedet hvil, hadde sin storhetstid på barneskolen og nå har han ingenting. Det gleder mitt lille hjerte at de aller fleste som har tvilt på meg eller har vært slem mot meg enten har sagt unnskyld, eller så er de så langt nede selv at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Ingen som noen gang har vært slem mot meg, er over meg på noen måter. Takk gud, og takk karma.

Så, dette innlegget er til dere hverdagshelter som holder ut dag ut og dag inn på en skole dere hater, dere som gråter hver morgen og kveld, dere som ikke har råd til å være sosial med gjengen, dere som sliter hjemme, dere som har det vanskelig. Det er ikke synd i meg, og jeg er ikke et forbilde. Dere er. Jeg lover dere, jeg kan faktisk garantere dere, at om dere ikke endrer på noe, om dere bare står på, så ordner det seg. De som er slemme nå, de er så avhengig av de små gjengene sine på skolen, de er så avhengig av den lille makten de har nå, at de kommer til å stupe. Så jeg håper virkelig dette innlegget kan hjelpe, selv om jeg sitter her nå med et fint liv, masse venner, en fin kjæreste, mye penger og en bra jobb så har jeg vært totalt motsatt og det skal jeg aldri i mitt liv glemme. Jeg er så glad jeg gikk igjennom alt det - og det vil dere også være. 

Dere er mine forbilder. Tusen millioner takk for alt dere deler med meg - da deler jeg tilbake 

BLOGGERNE SESONG 2 - FØRSTE TRAILER

Kommenter her

 

Nå kan jeg endelig dele det første klippet fra BLOGGERNE sesong 2 med dere! Jeg gleder meg så masse til sesongstart, og håper dere gjør det med meg. Jeg har gitt utrolig mye denne sesongen, og dere som lesere får være med meg på den største "reisen" jeg har gjort i hele mitt liv - helt fra jeg bodde i Harstad tidlig i vår, til å bo her i oslo, og alle endringer som kom med det. Vi har filmet MASSE, og jeg VET at dette kommer til å bli supert! Så, noter dere premieredato den 26 oktober klokken 20:00 på tv2 BLISS. 

Hva synes dere av det lille dere fikk sett?  Blir det enda bedre enn sesong 1? (det vet jeg det blir, hehe).
skru av bråket

Kommenter her

Headphones fra FRENDS. 


Er det noe som virkelig har endret seg det siste året for min del, så må det være musikksmaken. Dere vet når man viser ny musikk for foreldrene sine, og de slenger ut "nei fysj, skru av det bråket" og man tenker de er sååååå teite som ikke skjønner hva kul musikk er? Vel, jeg har nå blitt som foreldre. Bråk. Jeg synes "vanlig" musikk er bråk. Når jeg viser ny musikk til venninner nå, føler jeg de ofte ser på meg som en gal person. Hører hun virkelig på det her, liksom? Jeg er uten tvil den der irriterende vennen som alltid skal spille musikken på fest, det blir aldri godt mottat, men jeg tenkte likevel å dele mine favoritter med dere og kanskje sjekke om jeg har noen sjelevenner der ute som deler min sære smak? Hvis ja, SKRIK ut og del deres spotifylister, soundcloudbrukere eller youtubelister, jeg trenger det! Det er så vanskelig å finne god musikk i den sjangeren jeg liker, og jeg vet at jeg ofte har likt deres tips. Dere kan fortsatt følge meg på soundcloud HER ♥