hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2013

Vinn biletter - drake og the weeknd

Kommenter her

Jeg er nå i London, og har hatt den mest stressende dagen i mitt liv. Bare masse fram og tilbake, tull med hotellet og til sist ble pcen min ødeagt, så jeg måtte kjøpe ny her. . 5000 kr. For en pc som suger. Der gikk shoppebudsjettet opp i flammer og jeg er ganske deppa, men kan ikke la det ødelegge turen.  Andre bruker masse penger på dyre vesker, jeg må prioritere å kjøpe ny pc annenhver måned fordi jeg er en klossmajor. Akkurat nå holder vi på å fikse oss og etter det blir det konsert med Birdy, jeg gleder meg til det iallfall! Selv om jeg skal nekte meg selv å bruke penger framover, haha. . 

Uansett! Siden bloggingen min i beste fall kommer til å være litt på skrå idag, kjører jeg igang med en super konkurranse. Jeg har 2 biletter å gi ut til Drake sin konsert den 2. Mars i oslo spektrum, hvor selveste the weeknd oppvarmer! Jeg skal, og gleder meg masse. Alt du må gjøre for å vinne er å like meg på facebook HER, og så kommentere dette innlegget med mailadressen din. Jeg trekker vinneren i neste uke! Masse lykke til, dette kommer til å bli en fantastisk konsert!

  

Om du vil kjøpe biletter, legges de ut for salg i morgen på billettservice.no . De bilettene kommmer nok til å ryke fort, så det gjelder å være raskt ute! 

 

outfit

Kommenter herTskjorte fra chiquelle / skjørt fra romwe 

 

Veldig enkelt oufit idag. Har pakket, planlagt og spist taco med kjæresten. I morgen blogges vi fra London! God natt ♥

 

karma

Kommenter her

 

Okei, man kan si hva man vil, men når noen baksnakker deg på landsdekkende TV blir man litt furt - iallfall om man trodde man hadde et lite vennskap med vedkommende som slenger med leppa. Som dere kanskje vet har Annette-Marie fra tigerstaden fått for seg å være litt frekk mot meg, og noen unnskyldning kunne jeg bare glemme. Tydeligvis mener hun jeg er ganske så harry, haha. Vel, da drar jeg like gjerne opp ett bilde av Annette-Marie, jeg:

 

 

 

Kan vel også nevne at hun har vært med i musikkvideoen til "my boobs are okay". Vil ikke påstå at jeg er den som er harry, her. 

 

Når noen er frekke med meg, mener jeg at jeg kan ta igjen med samme mynt - har prøvd å snakke med henne direkte, men der var det jo ikke mye å hente akkurat. Tydeligvis har hun snakket dritt om meg til blandt annet MANAGEREN min, og det blir helt feeil og umodent fra en som er eldre enn meg synes jeg selv. Ble faktisk utrolig såret og skuffet når man bare får høre mer og mer dritt. .  Så, dette blir vel ikke helt feil av meg, eller? 


tigerstaden på søndag

Kommenter her

 

På søndag som kommer er det klart for draaaama i Tigerstaden. . Hehe, neida. Men jeg er faktisk med i episoden som kommer nå på søndag! Kanalen er TV2 BLISS, og klokkeslettet er 20:00. For min del blir det veldig spennende å se, Annette-Marie, som jeg er sammen med i episoden, uttalte jo for et par episoder siden at FHM-bildene mine er "helt jævlige", noe jeg selv ikke var klar over at hun hadde sagt før jeg så det på TV. Haha, tenk dere den følelsen, når noen baksnakker deg, så får du høre om det på TV noen måneder senere. Tror riktignok ikke hun mente noe vondt med det, og det er ofte lett å glemme at man blir filmet. 

 

Men til tross for alt det så liker iallfall jeg Annette-Marie! Men det får bli spennende å se hvilket inntrykk hun fikk av meg etter dette. Noen som skal se på? 

  

ingenting som det skal

Kommenter her

 

Motivasjonstipsene deres hjalp, for jeg overlevde dagens treningsøkt, og planlegger nå flere økter framover! Tusen takk, det trengte jeg virkelig ♥

 

Jeg har akkurat kommet hjem og planen er å se siste episode Tigerstaden og pakke til London! Jeg og Marte drar til London torsdag morgen, og kommer hjem allerede på fredag. En dagstur i storbyen, med andre ord! Vi skal først og fremst på konsert med artisten Birdy, ellers skal vi shoppe og Marte skal fylle på tatoveringen sin. Ja, angående det med shopping! Jeg tenkte å kjøpe julegaver i London, og har som sagt aldri vært der før. Jeg har hørt mye om oxford street, men er det noe man bør styre unna? Hvor bør vi eventuelt shoppe? Vi bor veldig sentralt, og jeg er interessert i Topshop, forever21, pull & bear, victoriassecret og urban outfitters. 


Som vanlig er jeg plassert trygt på gulvet! Med skoene på bordet, haha. Her er ingenting som det skal! Dusjen neste stopp! 

 

 

 

 

trenger et mirakel

Kommenter her

 

Det er egentlig litt hardt å si det, men jeg er for lat til å trene, sånn egentlig. Motivasjonen finnes ikke der, og den kommer neppe til å dukke opp heller. Men idag skal jeg altså på treningsstudioet sammen med Marte! Jeg har regnet litt på det, og funnet ut at jeg har trent 2 ganger på ett år, haha. Det skal bli spennende å se hvordan dette går, Marte er jo så flink til å trene så jeg frykter det verste for min egen del. . Jeg ser det klart for meg - hun løper som en gud mens jeg hikster etter pusten etter 20 sekunder på mølla. 

 

Jeg håper jeg får ordnet noe alternativ kontrakt på treningsstudioet, jeg har jo ikke muligheten til å trene så ofte heller på grunn av mye reising, så om jeg hadde en slags avtale hvor jeg betaler for enkle timer hadde det vært best for meg. Vi får se hvordan det blir, jeg håper vi finner en løsning! Kanskje dere har noen motivasjonstips til meg i mellomtiden? Jeg trenger et mirakel! 

Etter trening blir det mat med noen venninner! Tar med kameraet, så vi blogges da ♥

 

Dagens lille antrekk. Elsker den nye genseren fra romwe!  Slik føler jeg meg:

Navn : Mary Poppins

Alder :
12
Genser fra romwe.com, skjørtet er fra BIKBOK


video fra photoshoot

Kommenter her

 

Jeg vet ikke om dere husker for et par måneder siden, da jeg la ut bilder på bloggen som jeg hadde tatt med en hest på stranden? Det fikk litt reaksjoner fra noen av dere, som mente at :

1. Det er dyreplageri

2. Det er teit at jeg ridde på hest i bikini og høye hæler.

 

Jeg er egentlig ikke enig i noen av påstandende over, haha. . Har dere prøvd å ri på hest i bikini på stranden, eller? Det er dødsherlig! Dette var iallfall i sammarbeid med babeadventure-turen til Danmark, og såklart ble det filmet. Nå er klippet lagt ut, og det var ganske morsomt å se på. Som man kanskje merker var jeg litt redd i starten, hesten jeg hadde var (heldigvis) den gamleste og tregeste, så jeg hadde lite å bekymre meg over. 

 

 

 

 

Nå trenger man ikke lengre å registrere seg via facebook for å bli medlem, og OM dere har hatt noen tekniske probelemer kan dere maile support@babeaventure.com - så får dere to måneder gratis! Det er også nå mulighet for å betale via paypal :-) 


Her er noen andre videoer dere kanskje vil se -  jeg lærer Annette en dans som "alle" i vår vennegjeng skal kunne:

 

 

 

Og min photshoot for swimwear.no! 

 

 

Nå er vi også igang med å planlegge å ta med oss en jente på tur - spennende, eller hva!? 


dagens antrekk

Kommenter her

 

Jeg har akkurat spist middag, og er i skrivende øyeblikk på vei ut i mørket igjen. Jeg skal ta solarium en liten stund, det er godt å få litt varme og "sol" på kroppen, ettersom det er mørkt her nesten hele dagen. . Og ikke minst kaldt. Hvert eneste år glemmer man altså at det blir så kaldt ute! Heldigvis drar jeg til varmere strøk på torsdag, London - jeg sjekket værmeldingen nettopp, og det er jo faktisk 14 grader der! Med andre ord, 10 grader varmere enn her hjemme. Det skal bli herlig å ta på seg en vårjakke igjen! Kanskje har jeg noen lesere som skal til London samtidig? Jeg titter jo ofte innom bloggene til dere leser som kommenterer, og ser jeg ikke er den eneste som liker å reise rundt.

 

Nå snakker jeg meg bort som vanlig! I kveld skal jeg sove over hos kjæresten min, det ser jeg veldig fram til ♥ Her har dere dagens antrekk, ble litt svart-hvitt idag. 

 

\

Genseren er fra voguec.com , skjørtet er fra BIKBOK og jakken er fra sheinside.com 

 

mitt navnesmykke

Kommenter her

 

Jeg er vel ikke den eneste jenta her som har sett "sex and the city" minst 100 ganger - og da mener jeg alle sesongene, om og om igjen.. Jeg har både beundret og sett litt rart på Carrie sin klesstil, som stadig dukker opp med noe nytt. Men hun har hatt noe igjennom flere sesonger jeg har vært missunnelig på - navnesmykket sitt. Rundt halsen bærer hun nemlig dette :

 
Jeg synes det er så søtt og personlig med slike smykker, og selv ønsket jeg dette i bursdagsgave som 15åring. Jeg fikk smykket, og mistet det kort tid etterpå.. Men nå fant jeg ut at det var på høy tid at jeg skaffet meg ett igjen! Carrie sitt smykke er i gull, men jeg personlig synes sølv er finest når det kommer til tilbehør. Jeg har sett at man kan bestille slike smykker i nesten alle butikker som spesialiserer seg på smykker, ringer og klokker, men mitt er fra mittnavnesmykke.no , og koster 280 kr HER ♥ Leveringstiden var på ca en uke! 

 

 
 

Jeg har kikket litt rundt på nettsiden og funnet mange potensielle julegaver, tenk å ha ett venninesmykke? Det er en så personlig, men likevel enkel gave. 

 

 

favoritten

Kommenter her

 

I går kveld hadde jeg besøk, og vi spiste masse godteri og laget vegetarburger. Det er så godt, må være en av favoritt-rettene mine :D Dette er snart ett døgn siden, og jeg har faktisk ikke spist siden da. Noen dager klarer jeg bare ikke å spise, det frister ikke med mat og jeg føler meg mett uansett. Har noen av dere det på samme måte? Begynner å tro det er noe galt med meg, haha. Sulthetsfølelsen har forsvunnet helt! 

 
 Etter å ha spist litt så vi på "the boy in the striped pysjamas", den er så grusomt trist. Har sett den et par ganger, og har alltid like vondt i magen etterpå. . Kort fortalt handler den om andre verdenskrig og konstentrasjonsleirer, sett gjennom ett barn sine øyne.

Nok om det, nå skal jeg legge meg i badekaret! 

 

Veldig sløv igår, kan man si! Null bh og skitten kosedress. Deilig! 

 dagens outfit + fundering

Kommenter her

 

reklamelenker NELLY

 

Om det var meningen at vi mennesker skulle bodd så langt nord som jeg gjør, da hadde vi nok hatt pels. Det er sykt hvor mye innstinkter vi mennesker egentlig har, som vi bare "overser". For eksempel blir mange deprimert på vinteren, av mørket og av kulden. Dette tror jeg er fordi vi fra "naturens side" egentlig skal bo i Afrika, hehe. Er det noen av dere som har ett fasitsvar på dette? Hvor vi mennesker hører hjemme, fra naturens side? Man vet jo for eksempel at isbjørn hører til helt nord, samme med pingviner, og at ørkenrotter åpenbart nok hører til i ørkenen. . Men hvor hører vi til?


Jakken er Anne-Sofie sin, fra h&m 


Tights fra voguec.com, genser fra nelly HER og sko fra zalando 

 

Ellers har jeg ikke gjort stort idag, sett lit på Netflix, unnagjort litt jobb, stresset meg ihjel angående Japan og som en følge av det, måtte jeg roe nervene med litt shopping på nelly. De har masse salg der nå, så en del av tingene jeg klikket med meg hjem var superbillig!

 

Kjole 149 kr (!!) HER / vippelimet koster 129 kr HER / varmebeskyttende til håret HER / bukse 299 kr  HER 

 

øverst fra venstre: Blå topp 199 kr HER / Rosa genser HER 


nederst fra venstre : Blå jakke HER / Rød genser HER  

 

 

Min favoritt fra shoppingen idag! 499 kr koster denne kjolen, og kan kjøpes HER 

 
 

kjendiser uten bryn

Kommenter her

 

Som noen av dere kanskje vet, går jeg til en profesjonell for å farge og forme øyenbrynene mine en gang i måneden, i tillegg til dette bruker jeg selv tid hver morgen på øyenbrynspudder og øyenbrynsblyant. Som om ikke dette er nok, vurderer jeg også mulighetene for å tatovere på øyenbryn i nærmeste framtid. Om jeg ikke hadde gjort noe av dette, så hadde dere fått sett mine naturlige, kommunebrå monobryn spre seg over hele ansiktet, haha.

 

Øyenbryn gjør faktisk sykt mye for ansiktet! Jeg fant dette bildet av en del kjendiser hvor øyenbrynene har blitt retusjert bort, og det ser virkelig helt grusomt ut. Se for eksempel Selena Gomez, haha. . En av verdens vakreste med øyenbryn, men helt grusom uten. Hun ligner jo egentlig sykt på Taylor Lautner (bildet ved siden av) når man ser dem på denne måten!

 

Med fine øyebryn kan nesten alle se ut som "verdens vakreste", eller? 


gruer meg

Kommenter her
Hei dere! Jeg kom nettopp hjem, jeg sov over hos Anne-Sofie i natt, og i morges dro vi på brun og blid - det er gratis sol til alle idag, om dere ikke har fått det med dere! Jeg spiser for øyeblikket dagens frokost, havregrynsgrøt, og tenker meg en avslappende dag med bestevennen Netflix.

 

Det var sykt morsomt igår på halloweenvorsjet hos Mathea! Jeg synes det er så gøy med utkledning, spesielt når alle har gjort en innsats! Jeg var jo Alice i eventyrland som dere så, med gassmaske. Den ble riktignok lite brukt, det ble så varmt under der at jeg holdte på å svette ihjel. 

 

Om under en uke drar jeg foresten til London sammen med Marte, og om rundt tre uker er det Japan. Sistenevnte gruer jeg meg helt ærlig bare til, kjenner ikke at jeg gleder meg overhode. Men når jeg er der, og ikke minst når jeg har kommet hjem så vil jeg nok være glad for at jeg dro . . Håper jeg. Det er vel naturlig å grue seg litt når man skal ut på et slikt eventyr alene. 

 

Noen bilder fra gårdagen!

 

Carina og meg.

 

 

April, meg (full), Lotte og Mariell! Og nei, Mariell og Lotte er ikke søsken, haha. Det er flere av dere som har spurt om det tidligere. .

 

 

 

 
 

this aint wonderland

Kommenter her

 

Jeg elsker når søtt møter skummelt. Det må være litt rart, litt freakshow. I kveld hadde jeg muligheten, for i kveld feirer vi halloween, horeween, halloweed og hele pakken. Kjært barn har mange navn!  Alice i eventyrland med gassmaske, hva synes dere?  ♥ 

 

"It's all in your head, Alice. This is not wonderland" 
Nå har jeg blogget såpass lenge at jeg på forhånd kan spå en del av reaksjonene som vil komme.. Mange av dere vil nok påstå at jeg hermer etter TCMN, og da kan jeg vise til DETTE innlegget jeg skrev i mars 2011, lenge før bloggen ble kjent, og lenge før hun skrev om kostymet. Uansett, hva har det å si? Det er jo greit å bli inspirert av andre..

 

krøll på tråden

Kommenter her

Hei bloggen! Jeg har akkurat dusjet, og snart skal jeg ta med meg pappa for å ta solarium. Han gikk med på å kjøre om jeg spanderte soltimen, så da får det nesten bare bli slik! Dagen skal jeg bruke på å fikse neglene og ordne litt til kvelden, egentlig er det bare masse ærender jeg må få unna veien. Det ble litt krøll med halloweenfesten ikveld, men jeg håper det fikser seg og at alle jentene kan kle seg ut sammen i kveld! ♥ Når feirer dere halloween? 

Her er dagens planer, enn så lenge:


 

 

Har dårlig tid, så webkameraet ble nødløsningen på hvordan jeg ser ut før jeg drar! Skjorte fra voguec.com, jakke fra sheinside.com 

 

 

 


back to barbie

Kommenter her

 

Endelig føler jeg meg tilfreds med hvordan jeg ser ut, det er nesten sinnsykt hva en hårfarge kan gjøre - men for oss som er ganse utseendefiksert, representer også hårfargen litt av den man er. Er dere ikke enige? Nå er jeg jo blond. Slik jeg føler at jeg bør se ut, og slik jeg føler meg på innsiden. Jeg sa det til hendrix da han fikset håret mitt, jeg er ganske så oppmersomhetssyk og da må det reflekters i hårfargen min, hehe. En hårfarge som får oppmersomhet, kort fortalt!

 

Noen som har det på samme måte, og føler at med feil hårfarge, så er man ikke helt "seg selv"?. Høres jo helt sprøtt ut egentlig, men. 

 

genser fra http://www.voguec.com/ og shorts fra carlings.

 

 

 

 

Nå kan jeg nyte livet litt ekstra i min rosa lille boble, hehe. Får faktisk en god følelse når jeg kjøper noe rosa, noe med hello kitty eller noe med disneymotiv ♥ Små gleder, det er det beste!


Noen av favoritt-tingene mine! 

 

Helgens godteri var så klart også rosa! Kjøpt på nille.

kostymefest i morgen!

Kommenter her

 

I morgen skal jeg i halloweenparty, og har endelig funnet ut hva jeg skal ha på meg. Jeg fikk vite om festen litt i siste liten og hadde derfor begrenset med alternativer når det kommer til kostymer, men etter å ha lett rundt på leketøysbutikker har jeg endelig funnet noe brukbart - og ikke minst unikt! Det blir spennende å vise dere, men dere kan få ett lite hint enn så lenge:

 

 

 

Tenkte også å ha en liten throwback av kostymer jeg har brukt på fest tidligere! Kostymefester er alltid morsomt, det sier jo litt når jeg var så full i min egen kostymebursdag at festen gikk uten meg, mens jeg selv lå hjemme å sov, hehe. . Hvilket likte dere best?


 

 

 

 

hva tenker jenter med?

Kommenter her

 

Når man ikke har møtt noen på en veldig lang stund, er det alltid masse forventinger til det neste møtet. Man forteller hverandre "det blir så bra!", men innerst inne sitter man alltid med en liten tvil om at ting ikke skal være som før. Hva om personen har forandret seg? Kanskje dere rett og slett har for mye å snakke om, så da ender man opp med å si. . ingenting? Jeg og Amanda har vært bestevenninner i en lang stund, men har vært vandt med å ha hverandre nært hele tiden. Samme klasse, bor ikke langt fra hverandre, og til og med kjærestene våre er bestevenner. Så da hun plutselig pakket tingene og flyttet til bergen for å ta fatt på voksentilværelsen, føltes det ganske tomt og rart for min del. Men i går sto hun altså der rett foran meg på gardemoen, og det føltes akkurat som før. Hun er den samme, jeg er den samme, vi skravler, ler og tuller like mye som før, og hun er enda en av de beste som finnes på jord ♥

 

 

Da vi først kom til oslo dro vi til hotel oslo city centre hvor vi skulle overnatte, før vi måtte løpe til et møte jeg skulle ha. Det gikk overasskende bra, men det var faktisk ett møte som hadde fint lite med bloggen å gjøre. Jeg er veldig flink på markedsføring, så man kan vel nesten si at jeg har fått en liten jobb i hovedstaden som handler om nettopp det! Den fikk jeg uavhengig av min "status" som blogger, men rett og slett fordi jeg er flink, noe som er en god følelse! Jeg kommer til å jobbe fra harstad akkurat nå, men det er godt å vite at jeg mest sansynlig har noe som "venter" på meg når jeg bestemmer meg for å flytte. 

 

Uansett, etter møtet var jeg i supergodt humør så vi nærmest hoppet ned til Vapiano for å spise kveldens middag. Jeg elsker vapiano og tar turen innom hver gang jeg er i oslo, båte maten, interiøret og de ansatte er helt topp. Jeg spiste salat, Amanda spiste pizza, og en kopp kakao fikk jeg også dyttet i meg. 

 

 

 

 

 

Vi var som vanlig litt bak tidsskjemaet og måtte løpe opp til hotellrommet, en flaske vin måtte styrtes og selvutløsebilder måtte knipses, haha. Vi fikk oppdart hverandre på det siste innen livet i både harstad og bergen, jobb, skole, kjærlighet og alt som hører til. Det var såå godt! 

 

 

 

 

Videre hastet vi ut i regnet og ned på jay-z konserten i oslo spektrum! Han kom på scenen ganske forsinket, men mer hadde jeg ikke forventet - artister kommer jo alltid for sent! Jeg har egentlig ikke hatt noen spesiell formening om Jay-Z, annet enn at jeg har hatt noen seriøse fyllekuler med niggas in paris som soundtrack, og at han er gift (og har sex) med Beyonce som egentlig er grunn nok til beundring. Men jeg må si at inntrykket mitt ble forbedret noe voldsomt igår, det var en av de beste konsertene jeg har vært på! Han hadde god kontakt med publikum, solid framførelse, sanger man kjente igjen og selveste Timbaland var også med! Det var nesten det største plusset, å få se Timbaland beatboxe å lage diverse syke beats og sounds på direkten, det vil jeg huske lenge. 

 

 

 

Ellers lurer jeg litt på hva jenter tenker med. Er det vaginaen? Er det eggstokkene? Fordi det finnes jenter der ute, som setter oss jenter med mye sminke, blondt hår og store pupper i et dårlig lys - uansett hvor smart eller "hard to get" man nå enn måtte være, blir man sett på som en idiot nettopp på grunn av slike jenter jeg betraktet i går på konserten. Her snakker vi hardcore tørknulling på enhver de tror har noe kjennskap til Jay-Z, alle i ett håp om å få være med backstage. Den ene i crewet trodde tydeligvis jeg var en del av gold-digger gjengen der, bare fordi jeg sto ved siden av, og lets face it - jeg ser ikke akkurat smart ut. Men jeg bare "eh, glem det". Jeg vil faktisk heller dø enn å knulle bort verdigheten min bak en skitten scene, bare fordi en kjent rapper er i nærheten. 

 

 

I dag hadde vi på tidlig alarm og spiste god hotellfrokost - hotel oslo city centre har belgiske vafler i frokosten, som forsåvidt er grunn nok alene til å bo der. I tillegg har de verdens beste senger som er såå vanskelige å løsrive seg fra på morningen!

 

 

Genser fra http://www.voguec.com/ 

 

 

Både jeg og Amanda skulle ta fly hjem på formiddagen, i tillegg måtte jeg rekke enda ett møte. Det er jeg glad for at jeg hastet meg til, for nå er en helt super konkurranse til dere i planleggingsfasen! Jeg hadde adrenalin under møtet, fordi jeg gleder meg sånn til å dele med dere. 

 

 

På Joe & the juice! Må bare prøve powershake!

 Alt i alt, jeg har hatt det helt supert sammen med Amanda, og jeg håper det ikke blir så alt for lenge til neste gang vi sees. . ♥ 


endelig blond igjen

Kommenter her

 

Nå er jeg trygt plassert i senga mi hjemme i harstad, etter noe som har vært et supert døgn i hovestaden. Noe har riktignok forandret seg. . Dere som følger meg på instagram har fått en liten sniktitt. . jeg har farget håret! Nå har jeg endelig de lyse lokkene jeg har småfantasert om i flere måneder, det er slik jeg føler meg mest komfortabel uten tvil! Det er ikke helt bimbo-barbie-platinablondt som jeg sverget til i min verste fjortisperiode, men heller en ombre-look som skiller seg mer ut. 


Jeg har mast og mast på Hendrix, min faste frisør, om å gjøre håret mitt blondt. Han har alltid tregt seg litt tilbake, lagt hodet på skrå og sagt oppgitt "men Sophie. .". Men i går la jeg litt ekstra trykk i stemmen, og fikk omgjort hans klare "nei" om til ett "jeg skal tenke på det", og plutselig satt jeg der med farge i håret. Det var hans forslag å ha ombre effekt i det hele, men han vet virkelig hva han snakker om så jeg gikk for det. Tusen takk, Hendrix! Jeg anbefaler dere alle å gå til han om dere skal fikse litt på håret, selv farger han, klipper og setter på mine tape extensions. Jeg gikk denne gang til Hendrix Hair på majorstuen!

 

Nå gjenstår det bare å høre hva dere synes? ♥ Bedre bilder kommer senere, da forteller jeg dere også om konserten.

 

 

Haha, digger dette bildet! Her tar jeg nemlig bilde av meg selv med mobilen, og lager syk trutmunn . . 

 

 

vinn biletter - lil wayne

Kommenter her

 

I siste liten fikk jeg tak i biletter til Lil Wayne for dere lesere! Men, den er nå på fredag, det må dere huske på når dere melder dere på konkurransen! Man må komme seg dit. Den som vinner kan hente bilettene i bilettluka ved oslo spektrum, de blir lagt i konvolutt der under vinneren sitt navn. Jeg trekker en vinner som får 4 biletter, dermed kan man jo ta med seg masse venner på konsert og starte helgen på en bra måte ♥ Mac Miller er også i spektrum og oppvarmer for Lil Wayne, så det blir jo nesten dobbelt opp med konsert! Jeg så Mac Miller live for ett drøyt år siden, og det er verdt å få med seg.

 

Alt du må gjøre er å like meg på facebook HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget med mailadressen deres. Vinneren blir trukket på torsdag, altså dagen før konserten. Masse lykke til!

 

niggas in oslo

Kommenter her

 

I morgen tidlig reiser jeg til oslo igjen, hehe. . Klarer ikke å holde meg hjemme som dere kanskje har merket! Denne gangen skal jeg i to møter og til beste Hendrix for å fikse håret, mens på kvelden blir det jay-z konsert med Amanda-bestis! Har ikke sett henne på en evighet etter hun flyttet for å studere, men vi er heldigvis flinke til å holde kontakten flere ganger i uken. Er også veldig glad vi får tatt oss en jentetur til oslo sammen nå ♥ 

 

 

Sååå glad er jeg for den kommende osloreisen, haha. . Neida, jeg er veldig glad! Dere får nok sikkert se entusiasmen bedre i morgen. . Håper jeg. 

 

 

I dag dro jeg til SpaSpa for å gjøre siste finish på vippene mine, nå blir det en måned til neste gang! Etter dette var unnagjort gjorde jeg noe jeg aldri gjør - jeg dro på biblotet. De fleste på vår alder glemmer nok at det tilbudet finnes, men etter utallige runder rundt bokhandlere på gardemoen uten å ha noe hell, tenkte jeg at jeg skulle prøve lykke andre steder. Bøker ser plutselig mer spennende ut når de er gratis, ikke sant? Jeg fikk god hjelp til å velge ut noe som kunne passe for meg, så nå gleder jeg meg til å sluke disse bøkene på flyet i morgen! 

 

 

Så spiste jeg litt grøt . . 

 

 

. . før jeg begynte å sette opp litt nytt dilldall på klessrommet! 

 

Blomsterlampe fra ellos HER - den skal egentlig henge på veggen, men på mitt stappfulle klessrom funket ikke det akkurat nå. Syntes uansett dette ble ganske fint! 299 kr koster den.

 

 

 

Stige fra ellos HER - planlegger å henge litt skjerf og tilbehør på den når plassen ikke strekker til lengre. 299 kr koster den! 

 

Og her kommer dagens outfit ! Sko fra Jeffrey Campbell, jakke fra sheinside.com, kjole fra vouguc.com, strømebukse fra bikbok, skjerf h&m 

 

 

 

 

Hva synes dere om antrekket? 

 

sykdom perfeksjon

Kommenter her

 

Som dere vet leste jeg nylig boken "evig søndag" av Linnea Myhre. Boken handler om hvordan det er å ha en spiseforsyrrelse, og skremmende nok kjente jeg meg alt for mye igjen. Ikke på det med å ha en spiseforstyrrelse, men det med å føle at det alltid må være noe nytt med mitt eget utseende. Jeg var, i en lang periode, avhengig av den der "wow"faktoren. Jeg ble avhengig av at folk skulle se noe nytt på meg hele tiden, omså det var en dypere brunfarge, ny hårfarge, større lepper, nye vipper, nye klær, alt mulig. 

 

Jeg har tenkt mye på dette, men om man, som meg, føler en trang til å operere seg å finner nye komplekser hele tiden, så er det en sykdom. Noe man blir avhengig av. Jeg måtte virkelig ta meg selv sammen da jeg begynte å se på mulighetene for flere operasjoner, ikke fordi jeg trenger det, men fordi jeg ville ha enda en operasjon å "se fram til". Følelsen av at det alltid må være noe nytt, det blir en avhengighet og noe man ikke skal ta lett på. Jeg har tatt en virkelig gjennomgang med meg selv og funnet ut at uansett hva det er, så skal jeg ikke fikse på noe mer. Nå har jeg gjort det jeg skal gjøre, og aldri noe mer. 

 

Det jeg mente var, man kan nesten sammenligne det med en spiseforstyrrelse, fordi det er en tanke som sprer seg i kroppen om at man ikke er god nok. Man bruker nok like mange timer i speilet på å studere feil, og tenke over hva man kan gjøre for å forbedre det. Planlegge. Hele livet handler om hvordan man skal bli bedre å leve opp til et urealistisk ideal som man aldri kommer til å nå uansett, og plutselig går det for langt. Man blir hjernevasket, og om noen sier "du ser naturlig fin ut", så er det ikke et kompliment, men en fornærmelse. Naturlig? Betyr ikke det stygg? Kjedelig? Grå? Når folk fortalte meg at jeg hadde for store lepper eller var for brun tok jeg det som et stort kompliment. Eller om jeg så plastisk og barbie ut. Da er man syk, ingen tvil om det. Heldigvis har jeg revet meg bort fra det nå, og derfor går det greit å snakke om.

 

Jeg brukte timer på å studere kjendiser, så studere meg selv. Kanskje jeg trengte å løfte øyenbrynene litt? Farge håret? Begynne på melanotan igjen? Slanke meg? Få større rumpe? Kan man i det hele tatt få rumpeimplanter i norge, eller må jeg til USA? Skal jeg gjøre puppene mindre? Større? Hvordan får jeg smalere midje? Kan man operere det i Europa? Hmm, hvem kan jeg få med meg til ett annet land å passe på meg mens jeg gjør operasjonen? Man blir helt SYK i hodet.

 

Jeg hater riktignok når folk sier "du er fin, men egentlig ikke, for det er bare fake". Neivel. Det er dødsslemt å si, fordi det gjør bare vondt verre. Man kan ikke trekke tilbake en operasjon man har gjort, og man føler da bare en trang for å "forbedre" seg enda mer. Jeg ble så forbanna da Linnea Myhre, forfatteren av "evig søndag" ble kåret til norges mest sexy og var på forsiden av "MANN" uten at noen heiset ett øyenbryn engang. Hun er syk. Spiseforstyrrelse. Men ett godt forbilde fordi hun er åpen om det..? Da jeg leste boken hennes lå jeg å strøyk meg selv på ribbeina, slik hun gjorde, mens jeg begynte å planlegge kostholdet framover. Kanskje jeg også skulle begynne å spise en lompe om dagen. Og jeg har aldri følt at jeg må slanke meg før dette! Mens når jeg var på forsiden av FHM, så var det helt sinnsykt at de kunne ta meg på forsiden fordi jeg hadde silikon og restylane. Hvor er logikken? Hva slags verden er dette? Er det mer "akseptert" å ha en spiseforstyrrelse, enn å operere litt på utseendet? Nå setter jeg den på spissen, men det er slik det virker. . 

 

Det jeg mener er, det finnes en hårfin grense på alt. Både med operasjoner, slanking, trening og alt mulig. Ofte så kan man havne på feil side og grense over til hvor det er usunt. Nå føler jeg selv at naturlig fin er et kompliment, og jeg er så glad neseoperasjonen ikke gjorde de store endringene. Jeg er nå fornøyd med mitt eget utseende, og snart har jeg ikke mer restylane i leppene heller og synes selv jeg ligner på hvordan jeg så ut før jeg fiklet på noe. Jeg angrer ikke operasjonene fordi jeg klarte å holde meg fast når jeg egentlig bare ville endre alt, så jeg står for det jeg har gjort 100%. Jeg tenkte bare dere skulle vite dette, jeg er hverken naiv eller fjern, og er klar over hvor nært jeg var den grensa over til det ekstreme.

 

Jeg synes enda det er helt greit å fikse på sitt eget utseende, og jeg elsker å pynte meg. Men man må vite at man gjør det av rett grunn! Det må forbedre livskvaliteten din, ikke styre livet ditt. 

 
 

 

tigerstaden + meg

Kommenter her

 

Sitter å ser på tigerstaden, jeg er faktisk med i en episode der som kommer! Det både gleder jeg og gruer meg til å se.  Det er litt småkleint å se seg selv på film, er dere ikke enige? Stemmen høres jo helt annerledes ut enn det man ser for seg i hodet! Men samtidig veldig gøy å være med på, jeg elsker å bli filmet! Synes jeg gjør meg bedre på film enn på bilder, foretrekker å kunne få snakket litt for meg. Jeg har jo så mye på hjertet, vet dere! 

 

Men, det er en ting jeg lurer på. Hvorfor leser akkurat DU bloggen min, og husker du første gang du leste den? Såfall, når var det og hvorfor fortsatte du? Det er så gøy å høre, og hjelper meg til å bli bedre! Husker enda første gang jeg leste min første blogg, kissie sin. . Minner! 


 

Fotograf : Rolf Ørjan Høgseth for babeadventure.com 

 

dette er siste gangen

Kommenter her

reklamelenker fra nelly og ellos

 

I morges kunne jeg virkelig føle det på hele kroppen. Mandag. Vinter. For første gang på sikkert 6 år, kikket jeg ikke to ganger i speilet før jeg gikk ut døren. Ingen sminke, ingen rettetang eller hollywood-krøller. Ingen høye hæler og ingen lyserosa leppestift. For jeg skulle jo bare gjøre mine vanlige ærender, som (tragisk nok) er eneste grunnen jeg har for å gå ut av huset når jeg er hjemme i harstad. Fikse vippene, ta solarium, hente pakker på posten.

 

Men, jeg står enda ved mitt motto. "Jeg vil heller være overpyntet, enn underpyntet". Man møter alltid noen man kjenner. Og folk man ikke kjenner. Poenget er, man møter folk. Og såklart møter jeg de typiske jente-jentene som er designet for å gi oss dødelige dårlig selvtilitt. På seg har de jakker til 8000 kr. Rundt halsen har de acneskjerfet, forsiktig brettet slik at merkelappen stikker fram. I veska har de masse selvtilitt. Og jeg har lyst til å snu meg etter dem, rope at "jeg kan, jeg også". Men istedenfor løper jeg inn på postkontoret og banner for meg selv. Og jeg kaller meg selv rosablogger? Jeg kikker forsiktig ned på mobilen, og ser listen min over avtaler framover. Det står skrevet at jeg skal fikse vipper. Fikse negler. Farge brynene. Restylane. Jeg puster lettet ut. Jeg er kanskje enda litt rosa, likevel.

 

Hehe, der har dere min mandag! Hvordan var deres? ♥ Og hva synes dere om at jeg skriver på en litt annerledes måte? Det er jo slik jeg liker å skrive, litt mer den "spaltestilen" og ikke bare rett fram hva jeg har gjort idag. Håper for all del dere tar selvironien! 


Så, ett par bilder fra min dag så langt. Antrekket var tilpasset vinteren! Jakken er fra nelly HER, og jeg husker faktisk ikke hvor jeg har kjøpt skjerfet. En ting er sikkert, det er ikke acne. 

 

 

Som sagt, skulle jeg fikse vippene! Det gjør jeg alltid hos SpaSpa i harstad, og alle som jobber der er like flinke. Vippe-extensionene de bruker er ikke fra mink, slik som mange andre bruker. Det er syntetisk, så ingen har blitt skadet i produksjonen - hverken folk eller dyr, om dere skulle lure. Vi ble ikke ferdig med påsettingen idag, men det var min feil som hadde satt av for kort tid. I morgen skal jeg dit igjen for å legge på litt ekstra vipper! 


 

Etter at dette var unnagjort hastet jeg meg til solariumet. Angsten om å beholde brunfargen etter tyrkiaferien begynner å komme snikende, kjenner jeg. . 

 

 

I dag var jeg så heldig å ha to pakker ventende på meg, sånn sett er det ganske godt å komme hjem. Jeg hadde bestilt både fra nelly og ellos, og alt kom fram, og som vanlig falt alt i smak. 

Bikini fra nelly HER . Medium overdel (litt for liten, men heller det enn for stor), og xs i underdel. 

Sko fra nelly HER. Normale i størrelsen, og såklart ikke ekte skinn. 

Sko fra nelly HER - disse må være favorittene mine! 

Undertøy fra nelly HER- til dere som spør, jeg kjøper undertøy fra nelly hele tiden og det fungerer veldig fint for meg. Jeg tar 70D i overdel og xs i underdel. Det ligner litt på h&m i størrelsene. 

Genser fra nelly HER  . Denne var sinnsykt god å ha på seg! Elsker når genserne er litt slappe i stoffet, men samtidig har feminine detaljer og viser litt hud. Da kan man både bruke de når man er hjemme og ikke gjør noen ting, eller om man skal pynte seg litt ekstra! 

Denne er det samme greia med. Avslappet, men fine detaljer! HER kan den kjøpes 

 

TIl sist, pakken min fra ellos. Jeg visste ikke at de hadde et utvalg av møbler (til en svært billig penge!), men ble gjort oppmerksom på det for ett par uker siden. Da kikket jeg litt rundt, og fant denne hello kiitty hyllen som jeg falt for! Den kostet 479 kr og kan kjøpes HER. Den er egentlig laget for lekeoppbevaring, men for meg som elsker både rosa og hello kitty passet den perfekt på mitt rom uansett. Den hadde god plass, og jeg gleder meg til å fylle den opp! 

 

 

 

Slik ser jeg ut akkurat nå! Jeg skal bruke kvelden på å svare på mailer, lese kommentarene deres og spise, hehe. Det er godt å være litt i sitt eget selskap noen ganger, selv om jeg savner å være med venninner.. Det er så lenge siden. Heldigvis skal jeg møte Amanda på onsdag, det ser jeg uendelig mye fram til . . ♥

Genseren er fra sheinside.com 
 

 

 

jeg fikser

Kommenter her

reklamelenke luxushair

 

Nå sitter jeg og kjæresten på gardemoen. Allerede føles uken i tyrkia bare som en fjern drøm, men slik er det jo alltid når jeg kommer fra ferie. Det er så rart når man kommer tilbake til snø og minusgrader, den tanken på at det faktisk er sol et annet sted i verden. Haha, man glemmer det på en måte av! Nå venter i underkant 6 måneder med mørketid, jippi. . Heldigvis har jeg masse planer framover, både med jobb og med reiser og andre festligheter! Jeg drar jo til oslo igjen allerede i overimorgen, to møter står på planen, jay-z konsert med min elskelde Amanda og muligens skal jeg være med på ettermiddagen igjen! 

 

Og til dere som lurer : extensionene jeg bruker finner dere HER!! Om dere vil vite fargen dere skal bruke, kan dere maile luxushair på post@luxushair.com - de svarer veldig kjapt! Får spørsmål hele tiden, og av en eller annen grunn får ikke alle det med seg, så da må jeg gjenta meg selv! Hehe. 

 

Jeg holder forresten på å fikse en bra konkurranse til dere igjen - 2 festival + camingpass til hove2014! De konkurransene har jo vært en stor suksess tidligere, regner med mange av dere har lyst? Jeg har alltid vært mye sammen med vinnerne på festivalen tidligere, det har vært kjempekoselig. Gi meg beskjed om det er noe dere vil, så får jeg nok fikset det!


Hvordan klarer folk å se fin ut når man reiser? Jeg ser alltid bakfull ut, haha. . . 
Slik går det når vi prøver å ta bilder sammen. . Vakkert? 

dag 6 i Side

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

 

Hvordan er alt hjemme i norge? Er det sol og 30 grader? Om ikke, tror jeg faktisk at jeg holder meg her.. Vil ikke hjem til snøen, jeg er ikke klar! Jeg må sikkert bli dratt ut herfra med makt i morgen, for det finnes ikke noen sjangse for at jeg sjekker ut fra dette hotellet frivillig. . Om dere skal til Side må dere nesten love meg å bo på hotel Horus Paradise

 

Det er forresten enda veldig mange av dere som spør hvor jeg opererte nesen, og det gjorde jeg på Teres Colosseum, kirirugen heter Tormod. Fornøyd med kirurgen, ikke så fornøyd med klinikken i forhold til fornebu, hvor jeg opererte puppene. Men det er jo i bunn og grunn kirurgen som teller og hvordan han gjør arbeidet sitt! 


Bikini fra nelly HER

 

 

Vi startet dagen med dårlig humør fra min side, dere vet jo - PMS, haha. Greit å være jente å kunne skylde på det, selv om man egentlig bare er en drittkjerring. Jeg sto opp på feil bein og følte meg som en hvalross (det var iallfall det jeg sa til Mathias da jeg våknet, haha) og var veldig barnslig og teit. Mathias ble borte i en times tid, og jeg fortsatte surkingen min mot han og alle andre. Tror dere ikke jeg fikk dårlig samvittighet da jeg kom opp på rommet, og han hadde kjøpt meg gave for å få meg glad? Snakk om å føle seg som verdens verste person. Fra nå av, null klaging på meg! 

 

Han kjøpte meg også smoothie da vi kom ned til bassenget igjen.. Han er den type gutt som bærer veska, åpner dører og drar ut stolen, men likevel sier ifra om jeg er teit og urettferdig. Ingen tøffel, men veeeeldig romantisk med andre ord. 


 

 

 

 


Nå på kvelden gikk vi til den kinesiske resturanten vi var på igår, og spiste oss så mett at jeg ville trille på magen til byen . .

 

Genser fra nelly HER 

 

 

 

 

. . men vi slapp å trille på magen, vi leide heller en slags elektrisk trehjulssykkel! De har slike på hotellet, og det koster 20 euro å leie i en time. Det var såå gøy, og vi ble nok kveldens blikkfang i Side sentrum, hehe. Fra hotellet brukte vi 5 minutter på å komme oss til sentrum når vi kjørte langs strandpromenaden, som forresten var veldig fin! Angrer litt smått på at vi ikke kjørte tidligere, da hadde vi jo kjørt i solnedgangen.

 
 

"No big deal"-blikket til Mathias, haha! Man ser på bildet at folk står rundt å ser på oss og smiler, hehe.

 
I morgen kommer bussene fra Detur og henter oss klokken 10, og før det skal vi rekke frokosten. Det blir mange timer på gardemoen i morgen før flyet går videre til harstad, så om dere ser meg er det bare å komme bort! Jeg får hele tiden kommentarer fra lesere som har sett meg, men ikke tør helt å faktisk komme bort for å hilse. Det er det bare å gjøre, for all del! Møter kanskje en del av dere på Jay-Z konserten på onsdag? 

 

dag 5 i Side

Kommenter her

Reklamelenker fra NELLY

 


Nå begynner det sakte, men sikkert å nærme seg hjemreise.. På søndag er vi på flyet hjem igjen, og jeg kjenner ett lite stikk i hjertet bare ved tanken. Nå er det jo faktisk snø og vinter der hjemme, det føles så utrolig fjernt - var det ikke nettopp sommeferie? Hadde jeg ikke nettopp russetid? Var jeg ikke nettopp 14 år? Hehe.. Tiden går skremmende fort, og jeg tenker mye på det. Plutselig er jeg 40, og viser barna mine bilder fra bloggtiden. De kommer sikkert ikke til å ane hva blogg er engang. "Jo, mamma skrev virkelig dagbok på nettet og hadde det som jobb, æresord!". Haha, jeg gleder meg til å ta den praten en gang i framtiden! 

 

Vi har hatt nok en fantastisk dag her på Horus Paradise, selv om den nok kunne ha vært liiitt bedre. Dagen startet med ganske mye vind, så delfinsafarien vi hadde booket oss inn på ble det naturligvis ikke noe av. Jeg har forståelse for at man ikke kan kontrollere været og at noen ganger kan ikke alt gå i boks, selv om det var litt surt. Jeg har jo ett så høyt ønske om at Mathias skal få se alt det jeg har sett! Jeg håper vi får gjort det en gang. Jeg håper faktisk vi får gjort alt i verden sammen. 

 

Vi benyttet heller denne dagen til masse masse soling! 

 

 

Fint, ikke sant? 

 

 

Jeg rakk ikke å ta bilde av frokosten før den var halvveis spist opp, så godt er det med disse amerikanske pannekakene og 3 kg nutella på toppen! Det er tidenes lengste kø inne i frokosthallen for å få tak i pannekaker, men det er så verdt det. Pannekaker med nutella er vel nesten verdt å være småfeit for. 

 

'

 

 

Haha, som vanlig har jeg alt for liten bikini! Medium i overdel er for lite, large er for stort. Her snakker vi dilemma, men jeg foretrekker da faktisk å ha en som er litt for liten - da holder den seg i det minste på puppene, omså det er litt stramt! 

 

 

Verdens beste smoothie, også heeelt rosa! Drakk den på rundt 1 minutt, så god var den. Helt umulig å stoppe! 

 

 

Har drømt meg bort med denne låten idag. Justin Bieber - all that matters. Den er ny fra denne uken, og heartbreaker han kom med sist uke er også veldig bra. Hver mandag kommer han ut med en ny sang nå, fram til jul om jeg ikke tar helt feil? Det liker jeg, og jeg liker nye Justin. Sangene er veldig personlige, så det hender jeg tar meg selv i å tørke bort en liten tåre fra øyekroken mens jeg innbiller meg at jeg vet alt om forholdet mellom han og Selena.. Haha, jeg er så teit! 

 

 

 

Bikinien jeg hadde på meg er fra nelly HER, og det koster 289 kr for overdel og underdel. 

 

 

Ser dere fisken, den lyseorange til venstre? Det er den sykeste fisken jeg har sett i mitt liv. Først tenkte vi at den satt fast, men nei, den sover faktisk. . Den legger seg der hver morgen, og så svømmer den rundt i akvariumet ellers. Den setter seg altså litt fast med vilje slik at den kan sove i ro. . Er det mulig?! En fisk med personliget!? Det må være en første gang for alt! 

 

 

På ettermiddagen har vi faktisk spilt litt på tennisbanen som hører til hotellet. God trening! 

 

 

. . Eller ikke for oss. Vi er begge ganske dårlige i tennis, og gikk mest bare fram og tilbake og snakket. "Vi får vel late som om vi spiller da, siden flere andre venter på banen og vi tross alt har betalt 5 euro", tenkte vi. Luringer. 

 

 

Kjolen er fra madlady, skoene er fra choies. Ikke verdens mest praktiske sko å spille tennis i, tenker du? Feil! De er noen av de mest komfortable skoene jeg har. 

 

 

På vei fra tennisbanen fikk vi en søt liten venn som ikke fikk nok kos. Hjerteknuser, jo ♥

 

 

 

Aw, smelt! Den ville være med oss hjem, og la seg like gjerne i vesken min og koset seg masse. Jeg hadde ikke hjerte til å ta den ut med en gang, så vi ble sittende der en god stund. 

 

 

Nå på kvelden var vi litt usikre på hva vi skulle gjøre, så Mathias tok seg en powernap mens jeg fikset håret - det tar jo sånn ca tre måneder når man har exensions å få fønet, rettet og krøllet igjen. Jeg var veldig keen på indisk mat, så jeg kikket litt rundt i kartet Detur ga til oss, og jammen fant jeg ikke hva jeg lette etter! Flaksen var på min side, for nærmeste indiske resturant lå bare 5 minutter i gå-avstand fra hotellet, og om jeg tok med kartet fra Detur fikk vi rabatt på maten der. Føler meg veldig turist, men jeg er helt ekstrem når det kommer til å spare penger. 

'Maten vi spiste var supergod, og vi begge spiste oss stappmette. Nå skal jeg løpe bort til min kjære, og legge oss sammen. Planene i morgen er sålangt ganske blanke, alt vi vet er at pannekaker med nutella skal inntas på morningen. Finnes ikke noen bedre start enn det + min kjære. God natt ♥

 

Topp fra sheinside.com / skjørt fra nelly HER

 

  

dag 4 i Side

Kommenter her

 

I dag har vært en dag full av. . . ikke så mye. Det er jo obligatorisk at vi må få minst en dag med uvær når vi er på ferie, og idag var det altså på tide. Det er i gjennomsnitt 28 soldager her i Oktober, og en av de få regnværsdagene måtte vi bare få med oss! Jeg mener vi fint kunne klart oss uten, men. . Det har vært regn, vind, torden og lyn = masse kjærestekos inne på hotellrommet, og ikke mye å blogge om. 


 

Vi har spilt UNO, tegnet, spist masse godteri, og gjentatt sikkert 1000 ganger "SÅ DU LYNET??". På kvelden har vi også spist mexicansk på hotellet, som var veldig godt! Strømmen går forresten i byen hele tiden, men ikke på hotellet - så her har de iallfall ordentlig system på sakene! Uansett, siden dagen ikke inneholder noe spennende, tenkte jeg det var en god mulighet til å svare dere på noen spørsmål som har kommet inn den siste tiden. Litt om alt, og litt om ingenting ♥ Liten mix av bilder fra dagen får dere også! 

 

Jeg lurte på om det var lang vei fra flyplassen til der du er nå i Tyrkia?
Det er ett stykke ja, men siden vi reiser med Detur ble vi hentet av busser ved flyplassen og kjørt til hotellet. Det tok ca en time, men bussjoføren tok det veeldig rolig (i motsettning til sist gang jeg reiste hit med et annet selskap, og bussjoføren hadde kappløp med en annen buss..).  Det tok en time fra flyplassen og til hotellet vårt, da stoppet vi også innom to andre hoteller på veien. På bussen fikk man også mulighet til å booke utflukter for uken, men det orket ikke vi før dagen etter.

 

 

Prøvde å få til ett bilde av uværet. Ikke bare-bare! 


 

Krangler aldri du og kjæresten din?

Jojo, det gjør vi absolutt - jeg har heller ikke hatt interesse av å framstile at vi har et perfekt forhold her på bloggen. Jeg er nok heller ikke verdens enkleste å være kjæreste med til tider, det kan jeg love dere! Men om man elsker hverandre pleier ting å fikse seg uansett, så lenge man er villig til å fokusere på løsninger og ikke problemer. 

 

Hva lå prisene på, på deres tur?

Jeg har faktisk ikke nøyaktig pris på hva det ble for oss begge (jeg er elendig på å huske slike ting), men det er billigere enn det var for oss å reise både til Paris, Barcelona og Gran Canaria - vi var riktignok på alle de stedene under høysesong. Vi reiste fra oslo - antalya, og dere kan sjekke prisene på detur sine hjemmesider om dere vil finne ut hva det blir for dere. De flyr fra mange steder i norge, både små og store, men for oss passet oslo best med hvilken dato vi ville reise. Om dere tenker dere til Side, bør dere dra nå snart fordi sesongen er over i november. Om ikke starter sesongen igjen i April, også da er det veeeeldig billig.


 

Hvorfor vil du fjerne restylanen fra leppene dine?

Fordi jeg ikke synes det passer meg lengre slik det er nå, enkelt og greit. Jeg står enda for hva jeg gjorde, og angrer ikke. Jeg kommer jo sikkert til å ta det igjen en eller annen gang!

 

Dagens tidsfordriv 


 

Får du ikke noen ganger litt "angst" for at du ikke går på skole og ikke jobber, mens vennnene dine kanskje kommer videre i livet?

Vel, jo noen ganger får jeg litt angst fordi jeg ikke helt følger den "vanlige veien" her i livet, og jeg aldri helt vet hvordan ting kommer til å gå. . Men, jeg har jo mye på gang og frykter egentlig ingenting. Jeg har faktisk fått jobbtilbud i oslo, og har satt det litt på vent fordi jeg ikke er klar til å flytte enda. Men det er nok enda der å venter på meg, og da får jeg jobbe med noe jeg virkelig liker - markedsføring!

 

Klistret telefonen min full også! 


'

 

Hvilke hoteller er det du og kjæresten har bodd på?

Nå må jeg tenke! I Gran Canaria het det aquasol, og det var helt elendig.. Eneste positive var at vi hadde eget kjøkken. Det gikk ikke å lukke døren til badet engang, haha. I Barcelona var det montaner 505 (tror jeg) og det var helt okei, store rom og basseng på taket. Det var ikke sentralt, som er ett stort minus når man er i en storby. I Paris var det hotel stella. Små rom, utrivelige ansatte men veldig sentralt. I Side er det Horus Paradise Luxury Resort, som er det beste vi har vært på. Sentralt, store rom, all inclusive, god mat, trivelig personale. . Eneste negative må være at når ekstremt mange er på nettet samtidig, så er det dårlig nettverkssignal. Det funker alltid fint på kvelden, da.

 

Hehe, viktig å posere når man har bloggkjæreste! 
 

 

Hva synes du om de som bruker Canada Goose jakker?

Har null respekt for akkurat det, enten det er nære venninner eller ikke. Det symboliserer, for meg, egoisme. Noen synes kanskje det er drøyt av meg, men. . Det er slik jeg er skrudd sammen, haha.  

 

Haha, min faste følgesvenn her. . 


 

Når trekker du vinneren av "the wanted konserten?"

Det er gjort, og vinneren ble kontaktet på mail nå nettopp! Så dere som har meldt dere på kan sjekke mailene deres. Snart kommer det flere konsert-konkurranser, jeg er så glad for at dere liker det!  

 

 

Husk at det bare er å spørre om det er noe, jeg prøver å svare så ofte som mulig på det jeg kan ♥ I morgen håper jeg på bedre vær! Oppforder forresten alle til å gå i fakkeltog mot pels i oslo 9. november! Dere kan lese mer HER 

 

dag 3 i Side

Kommenter her

 

I dag sto vi opp tidlig igjen, slappet av i solen og spiste frokost før vi ble hentet av Detur rundt klokken 10:30. I dag var planen å dra på båttur langs en elv i nabobyen til Side, Manavgat. Desverre slo min gode karma til igjen, og jeg ble så båtsyk allerede før vi hadde startet at vi bare måtte gå på land igjen.. Litt surt, men om man blir forhindret å dra på utflukt grunent sykdom får man igjen pengene - jeg ble også veldig godt tatt vare på, guidene virket oppriktig bekymret og spurte om vi trengte lege, medisiner, skyss tilbake og alt mulig. Det var jo ikke noe alvorlig akkurat, så etter en stund på  land følte jeg meg fin. Vi spaserte litt rundt i Manavgat som var en koselig by, og litt stor var den faktisk også! Vi gikk langs elven og holdt hender, det påminnet meg faktisk litt om Paris, langs elva Seinen der. 

 

 

Vi kom tilbake på hotellet litt tidligere enn planlagt, vi hadde jo satt av hele dagen til båtturen og ikke tenkt på noe mer. Jeg er, som dere sikkert har skjønt, ekstremt avhengig av å planlegge, haha... Men det er forøvrig ikke noe problem å finne på noe, vi funderte litt på å spille tennis idag - men, det tar vi heller imorgen! Det fristet aller mest å spise masse is, drikke smoothier og sole oss. Vi begge halvsov i solen, og våknet kun når vi skulle spise, haha.. Sunt kjærestepar som dropper trening, og heller spiser dagen lang? Det er noe av det farlige med all inclusive. Jeg har vært på hoteller som har det tidligere også, men her på Horus Paradise er det gratis is, pizza, pommes frites og alle mine favoritter hele døgnet. Mathias bare "er du sulten IGJEN!?". Da svarer jeg som regel "nei. . " og så spiser jeg enda mer.

 

 

 

 

Jeg har alltid hatt ett litt dårlig forhold til Tyrkia, jeg har forbinnet det med fulle nordmenn, masse bråk og lys, slitsomme gateselgere og stygge byer. Jeg kan bekrefte med en gang at slik er det noen steder, men det handler mye om hvor man reiser og med hvilket selskap - og ikke minst hva man vil ha ut av en ferie. Vi har en veldig fin kjæresteferie her, og tror det er den ferien vi har brukt minst penger på også. Så klart er ikke alt positivt - enkelte på hotellet er ikke så gode i engelsk, og jeg har hatt problemer med å få nett på rommet til tider. Men ellers er alt supert! 

 

 

 

 


Nå på kvelden hadde vi reservert bord på den Italienske resturanten på hotellet. Vi spiste forrett, to middager og dessert - det var veldig godt, og jeg gleder meg til morgendagen, for da er det mexicansk! Desverre liker ikke kjæresten min fisk, noe som kan gjøre det vanskelig for meg som er vegetarianer. Når man bare får servert retter og ikke bestiller, så kommer det naturligvis kjøtt også og jeg må pirke bort deler av maten. Jeg er jo egentlig vandt med det nå, da. . Får prøve å lære Mathias å like fisk heller! 

 

Jeg hater virkelig å ta bilder av mat. Føler alle tenker "hvorfor tar hun bilde av maten med det svære kameraet der?". Jeg blir rett og slett flau, haha! 

 

Nå på kvelden var vi skikkelige turister, og gikk rundt med Detur-kartet i byen, haha HERREGUD, vi kunne like gjerne vært 50 år gamle. Peiker på gamle bygg og snakker om været.. 

 

 

Litt harrykjøp fikk også kjæresten gjort! Men nei, vi er faktisk enige på ett punkt, det er ikke så nøye om det er "fake" eller ekte når det kommer til ting som denne hettegenseren. Jeg synes fake louis vuitton og chanel er ganske teit, men ikke når det er "småting" som denne hettegenseren her. Den var jo dessuten veldig behagelig! Det ble fake Ralph Lauren på meg, hehe. Selv eier jeg både fake og ekte fra det merket, og det er egentlig ingen forskjell... Jeg viser dere en annen gang! 

 

 

Kjolen jeg har på meg er fra sheinside.com . Noen av dere spør om leveringstid på sheinside, og den er ganske lang! Jeg ventet en gang i over 3 uker på klærne, de sendes fra kina. Men jeg har aldri fått toll, og alt er i super kvalitet så da er det verdt det for min del. 

 

Har forresten bestilt time for å ta ut restylan i leppene - hva blir det nye kreative kallenavnet når duckface forsvinner?! Lurer på om jeg nå automatisk blir en god person som noen av dere virker å tro, haha..

dag 2 i Side

Kommenter her

 

I morges våknet jeg til en melding fra en venninne hvor det sto at det snør i hjembyen - slikt vil man høre når man selv er borte på ferie, mohaha! Da kan jeg nyte dagene her litt ekstra. Og til dere som spør, nei jeg går ikke på skole akkurat nå. Jeg fullførte studiespesialiserende rett før sommeren, og tar nå opp tysk som privatist. Planen er såklar studier etterhvert! 

 

I dag sto jeg og kjæresten opp tidlig og fikk spist amerikanske pannekaker til frokost, før vi dro på jeep-safari! Detur arrangerer diverse utflukter, og ettersom de har jeepsafari hver dag tenkte vi å prøve det ut - hvorfor ikke, liksom! Det var gøy å se andre deler av Side enn kun turisme, de har jo flott natur her også. Men, mens vi kjørte opp i landsbyene bevitnet jeg en del dyreplageri også. . Sauer inne i bur som er mindre enn senga mi, liksom. Man kunne høre på skrikene deres at de hadde det helt forjævlig. Men jeg får akseptere at det er slik i enkelte steder i verden, og at det er deres tradisjon.

PS: Jeg trekker vinneren av the wanted når jeg er hjemme fra ferie! Har såklart ikke glemt det. Holder også på å sette sammen en julegave til en av dere lesere. Jeg tenker en pakke fult av konsertbiletter, sminke, gavekort, klær. . Jeg har gavekort på alt fra frisører, resturanter, spa, ferier. . Høres det bra ut?!

 

Bikinien er fra kimstore.se og shorts fra levis hos batoko.com Mens resten av følget var for å spise, lå jeg og Mathias bak i jeepen og slappet av, snakket og filosoferte som vanlig. For eksempel "tenk at de andre er på skolen nå", haha. . Ondskapsfulle!


 
Etter 5 timer på jeepsafari kom vi oss tilbake til vårt hjem denne uken, kjære Horus Paradise! I dag prøvde vi ut det ene bassenget vi ikke har vært ved før, og jeg lærte også Mathias med litt innsillinger på kameraet - kanskje han til og med lærer seg å fotografere dagens outfit etterhvert? 
Fine gutten min. Elsker han, elsker oss.

Har jeg blitt litt brun, kanskje? Mathias er såklart allerede brunere, som alltid. Han var ute i 20 minutter idag uten meg, og da han kom inn igjen hadde han fått det sykeste skillet. Det er så urettferdig!!! 

 


Hotellet har flere resturanter, og siden det er all inclusive spiste vi like gjerne her i kveld. Maten var faktisk veldig god! I morgen skal vi på den italienske resturanten her, det kan bli spennende. . Italiensk mat er jo noe av det beste jeg vet. Kjolen jeg hadde på meg til middag er fra Gina Tricot, og jeg har hatt den helt siden jeg var 14 år! Første gang jeg var full, var det i denne kjolen. . Haha. 
Nå på kvelden har vi vært plassert i hver vår stol på balkongen, mens vi har holdt i hendene på midten og snakket om livet. Framtid, fortid, nåtid. Noen ganger føler jeg at vi er ett gammelt ektepar, og merkelig nok liker jeg det. Jeg har også lest en del i boken "evig søndag" og jeg liker den mer og mer. . 

 

 

Vi snakkes i morgen, nå skal jeg ta meg ett bad - badekar på hotellrom er så og si livsviktig for meg, hehe. Jeg håper dere har det fint i norge, og at snøen kanskje ikke har nådd dere helt enda! 


 

Jeg har forresten bestilt time for å ta ut restylanen fra leppene mine. Hva skal alle de såkalte "haterne" kalle meg, når duckface utgår. . ? 

 

dag 1 i Side

Kommenter her

 

God kveld fra Side, Tyrkia ♥ Vi koser oss ihjel her borte, og derfor kom oppdateringen litt senere enn vanlig. Den gjør jo som regel det når jeg er borte fra hjembyen, jeg er veldig opptatt av å se og oppleve så mye som mulig når jeg først er på ett nytt sted.

  Jeg har hatt litt blanda følelser om å komme tilbake til Tyrkia, men det går over all forventning så langt. Vi har blitt tatt så godt vare på av reiseguidene hos detur, og jeg blir litt ekstra godt passet på fordi jeg fortalte den ene guiden at jeg har vært litt "redd" for dette landet etter bilulykken.. Da fikk jeg ett ekstra nummer jeg kunne ringe, i tilfelle det var noe jeg trengte eller lurte på. Jeg føler meg veldig trygg! Detur har også masse morsomme utflukter å tilby som passer perfekt for meg og Mathias, så vi har sett litt igjennom det idag. I morgen skal vi på jeepsafari og på onsdag er det en utflukt med båt, gleder meg! Veldig billig var det også, tror vi betalte rundt 200 kr per person, og da får man med mat og det hele. 

 

Her kommer noen bilder fra hotell Horus Paradise, som vi begge er enige om må være det fineste vi har bodd på, noen sinne! Vi trives utrolig godt her, og gruer meg allerede til hjemreisen. . Dette er ett hotell jeg kunne tatt med meg både familie og vennegjeng til, det har noe for alle. Treningsom, bar, spillehall, frisør, flere butikker, masse resturanter, tennisbane, masse bassenger. . Vi har ikke vært overalt enda! 

 

Lobbyen 

 

 

frokosten er virkelig svær, og såklart gratis. Jeg kan ikke tro at jeg får spise amerikanske pannekaker med nutella hver dag framover, haha! Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, tro meg. Ellers kan man forsyne seg av drikke, kaker og mat som man vil på hotellet til alle døgnets tider. Det er litt farlig om man ikke eier selvkontroll *kremt* 


 

Her ser man ett av bassengene. Vi har sett tre bassenger så langt, men jeg tror det skal være fire. . Om jeg ikke tar helt feil. 


 

 

Til dere som spør - ja, jeg er så klart sminkefri når jeg soler meg! 

 

 

Hotellet ligger på stranden, så vi brukte litt tid der også idag. Det er masse vannsporter tilgjengelig, men valget falt ikke overasskende på jetski for oss. Elsker elsker elsker det! Det er mye billigere her enn i for eksempel USA, så dette skal vi nok gjøre flere ganger! Havet her er forresten enda ganske varmt, og i dag var det over 30 grader i solen. Det er perfekt! 

 
Rommet vårt, med balkong som vender seg mot havet. Hotellet (nettsiden HER) har også bungalower, og rom i andre størrelser, men dette passet oss bra. Det er mye større enn det ser ut til på bildene, forresten!

  

Jeg har tenkt en del på å ta en ferie med bare mamma, og dette må være stedet jeg vil ta henne til. Det er avslappende, og man trenger knapt å forlate hotellet (mamma er en så stressa person, haha). Jeg ante ikke at været her var så bra nda i oktober, ikke en sky på himmelen idag! Jeg skal lufte ideen litt for henne, så håper jeg på det beste. 

 

I kveld tok vi turen til Side for å spise, hotellet er ganske nært sentrum (bruker 20 minutter på å gå langs stranden), så vi spiste i gamlebyen i kveld. Det var helt OK, men jeg trenger likvel litt Side-tips fra dere lesere! Forsto det slik at ganske mange av dere har vært her tidligere? Nå sitter iallfall jeg og kjæresten og slapper av i det siste av solnedgangen, hvem vet hva vi vinner på ikveld. Kansije noen drinnker fra baren? Det er jo tross alt all inclusive, hehe! 

Min litt kamerask kjæreste, haha. . Han har sine dager hvor han hopper fram på bilder, andre dager ikke. 
 

 

tyrkia neste!

Kommenter her

Reklamelenker NELLY. 

 

Nå er jeg og kjæresten på gardemoen og venter på flyet som tar oss videre til Tyrkia ♥ Det skal bli så herlig med en uke sol, sommer, bad og kjærlighet. Hotellet vi bor på har jo som sagt all inclusive, så jeg krysser alt jeg har for at maten er brukbar der så trenger vi vel knapt å forlate hotellet, hehe. Jeg vil også ta med kjæresten for å kjøre vannscooter, han har aldri gjort det før - det er jo så gøy! Jeg får forresten en del spørsmål om hvordan jeg klarer å se kjæresten i øynene når jeg selv har dager hvor jeg føler meg stygg og har dårlig selvtilitt. . Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men saken er den at med han, så føler jeg meg ikke stygg overhode. Jeg har vært i forhold tidligere som har gjort at jeg tenker jeg ikke er verdt noe, at jeg er stygg, feit og dum. Man blir brytt lengre og lengre ned, og ikke løftet opp slik man skal. Jeg er på ett godt sted nå i livet, og jeg håper dere alle kommer dit en gang, og at denne følelsen varer lenge. Aller helst i en evighet. 

 

 

Vi har allerede vært på flyplassen ett par timer, men fikk ikke sjekket inn før nå nettopp. Tiden har vi brukt på å kjøpe mat og ett nytt minnekort til kameraet. En bok fikk jeg også kjøpt, "evig søndag", ca ett år etter alle andre kjøpte den. Så langt er den deprimerende. Jeg har hatt depresjoner. Kjenner meg ikke igjen likevel. Men, det er interessant å lese uansett, og jeg liker Linnea. 

  

Vi lander i tyrkia rundt midnatt, så neste oppdatering kommer ikke før imorgen engang. Jeg gleder meg bare til å komme fram å se hva Horus Paradise Luxury Resort (langt navn!!!) har å by på! Det ser jo helt fantastisk fint ut, jeg drømmer meg bort når jeg ser bildene.. 5 stjerner og greier. Husker faktisk ikke hvilket rom vi har, så det blir spennende å se. Men vi er ikke så kresen, det vi hadde i paris var jo så lite at vi ikke engang kunne gå på gulvet, og der hadde vi det helt topp! 

 

Jeg har på meg genser fra nelly HER, skjørt fra sheinside.com, strømpebukse fra bikbok og sko fra nelly som er veldig gamle. Hva synes dere? 

¨

 

 

En utrolig koselig overasskelse på starbucks idag! Tusen tusen takk, det gjorde dagen hundre ganger bedre, jeg setter så pris på dere som gjør slike ting for meg - bare på grunn av bloggen! (bilde tatt fra instagram @therealsophieelise). Det er så rart, mens jeg ventet på kaffen tenkte jeg på fotballfrue og ett bilde hun hadde lagt ut på instagram for en stund siden av ett slikt kaffebeger, som også hadde blitt skrevet en søt beskjed på. Jeg våget å håpe litt på at det en dag skulle skje med meg, men på en eller annen måte lever jeg litt i en boble hvor jeg tror ingen vet hvem jeg er og ingen kjenner meg igjen. Når folk stirrer tenker jeg at de ser på noen andre, og ofte når noen kommer bort og spør om å få ta bilde svarer jeg "hæ, med meg?". Det er en veldig merkelig følelse. . . Jeg tror derfor jeg aldri kommer til å bli såkalt "høy på meg selv". Jeg bor i lille harstad og ingen kunne brydd seg mindre der, alle kjenner jo hverandre uansett. 

 
 

Siden vi ventet så lenge fikk jeg nettshoppet litt også! Bare litt basic-klær fra nelly, men skoene var noe jeg virkelig trengte føler jeg. Har mest bare joggesko eller festsko, så noen litt finere å bruke på vinteren passer meg ypperlig. Er jo tross alt vinter i nord 80% av året, slik føles det iallfall. Haha, jeg har sikkert 50 par høyhæler på rekke og rad inne på rommet, sko jeg ikke klarer å gå i, de er bare fine å se på.. Det høres jo helt idiotisk ut, men slik er det å være jente. 

 

Sko HER / undertøy HER / genser HER  

 

 

Genser HER / smykke HER / sko HER / bikini HER 

 
best av alt

Kommenter her

 

Ett år.


Vi har vært i orkan på Gran Canaria, hatt romantisk piknikk under eifeltårnet, feiret sankthansaften i Barcelona og møtt en ganske rusa Kendrick Lamar. Du har passet på meg etter neseoperasjon, og gikk tilbake i regnet for å hente hårbørsten min som jeg trodde jeg glemte på klinikken, men som egentlig var i kofferten min - men du ble ikke sur engang. Vi hadde vår første offentlige greie som kjærestepar (om man ser bort fra fester) da vi dro til oslo, og skulle på konsert og soundcheck med Chris Brown. Vi ble kastet ut, men gjemte oss i spektrum og fikk sett hele soundchecken likevel. Vi bestilte tur til Paris da vi var like fulle begge to. Men vi gjennomførte det, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til andre spontane, syke saker vi skal finne på. Fordi nå sitter vi og venter på flyet til Tyrkia. Hva blir det neste minnet? Kanskje London? Amsterdam? New York? Det er så mye jeg vil oppleve, og jeg vil oppleve det sammen med deg.

 

Vi brukte nesten ett halvt år på å finne ut hvordan vi skal ta hensyn til hverandre, og hvordan man diskuterer uten å rope, slamre med dører, kaste ting og stikke av. Så satt vi der etterpå og bare "hvorfor krangler vi egentlig?". For noen særlig grunn har vi aldri hatt. Nå er alt perfekt, og har vært det lenge, og slik blir det om man bare har noe som er verdt å kjempe for. Og det har vi, virkelig.

Takk for eventyret så langt - to be continued  ♥

 
jenteproblemer

Kommenter her

 

I går da jeg kom fram til oslo var det så utrolig godt bare å være alene. Ikke noe snakking, ikke noe jeg måtte gjøre, og jeg kunne ligge å være stygg alene, hehe. Jeg hater håret mitt så mye akkurat nå at jeg hadde ett lite sammenbrudd i sta, jeg har dusjet to ganger idag fordi jeg føler det ser så fett og ekkelt ut. . Dette er kanskje 2 much information for noen av leserne mine, men jeg har mensen for første gang på flere måneder og hadde nesten glemt hvordan det var. Er det vanlig at man føler seg litt ekstra stygg da? Jeg gjør det! Kanskje det egentlig bare er det som er problemet, og at jeg ikke er så ille likevel. Gutter skulle bare ha visst! 

 

 

I dag har jeg brukt dagen på å komme meg hjem fra oslo, og så dro jeg rett til SpaSpa for å farge vippene mine, og forme og farge brynene. Det var flinke Kristin som gjorde det på meg idag, og hun forsto veldig godt hvordan jeg ville ha det! Jeg følte meg litt bedre etter den behandlingen, og brynene mine ser hundre ganger bedre ut enn hva de gjorde før. Mange av dere har jo klaget på at brynene mine ikke er de fineste, så da håper jeg dere er fornøyde nå. Det ble iallfall jeg! Det kan jo være litt greit nå som jeg dra på ferie, dukker jeg under vannet kan jeg se litt ut som samme person når jeg kommer opp igjen, haha..  

 

Mathias er hos meg, så jeg skal bare pakke ferdig så må vi neste sove - lang dag med masse reising imorgen, og da har vi faktisk vært sammen i ett helt år ♥ 

 

Genser fra sheinside.com 

 

 

snart ferie, igjen

Kommenter her

 

Nå er det blogging fra jenterommet igjen, folkens! Ikke overasskende tok jeg en powernap da jeg kom hjem, som gikk over til å bli noe mer enn bare de 15 minuttene jeg hadde planlagt, og plutselig våknet jeg etter fire timer. . Hehe. Bilder fra dagen min kommer iallfall senere!


I morgen drar jeg og gutten min til Tyrkia, nærmere bestemt Side! Jeg har vært i Side før fordi tante har leilighet der, og så vidt jeg husker likte jeg det mye bedre enn alanya. Dette er andre gangen jeg og Mathias drar på en "charterferie", og jeg var ikke så alt for fornøyd med flyet og hotellet da, så derfor blir det gøy å prøve noe nytt - denne gangen er det detur vi reiser med, har hørt at de skal være de flinkeste når det kommer til tyrkia! De hadde også finest hoteller i forhold til pris, iallfall fra Side. Har noen av dere vært i tyrkia den siste tiden, eller er dere kanskje der nå? Hvordan er været? Noe i Side vi bør prøve/se? Setter stor pris på hjelp, dere har jo så og si guidet oss rundt hver eneste ferie vi har vært på!

 

Hotellet vi skal bo på heter Horus Paradise Luxury Resort, og er ett all inclusive hotell. Jeg gleder meg! Det har eget treningsstudio, svært uteområde, privat strand, masse aktiviteter man kan finne på, tennisbane, skjønnhetssalong, internett over alt. . . Det kommer nok til å bli 7 fantastisk fine dager, på ett utrolig fint hotell. Når man skal ut å reise og er ungdom, kan jeg anbefale dere å reise litt utenfor sesongen uansett hvor dere skal - altså ikke i fellesferiene! Det koster så utrolig mye mindre enn i høysesongen nå, vi har alltid vært superflinke på å finne billige turer, så dette betaler vi ikke mye for altså! Det er nok en av grunnene til at vi får dratt på så mange turer. Flinke til å fine billige biletter og hoteller!

 

Her kommer noen bilder av hotellet. Jeg skal så klart ta massemasse bilder selv ♥
siste dag i Barcelona

Kommenter her

 

Jeg er klar over at dette muligens både er barnslig og teit, men dere jenter skjønner kanskje hvor dette kommer fra - når håret er feil, er alt feil. Da blir ingen klær fine, man klarer ikke å sminke seg fint, livet suger og alt er depp, haha. Jeg har sagt sikkert en milliard ganger at jeg ikke kan ha varm farge i håret, og nå er den varm. Eller, rettelse: den er orange. Jeg er her på en photshoot-jobb. og jeg føler meg som en idiot som ikke klarer å levere fordi jeg føler meg så forbanna stygg. Jeg har ikke lyst å ta bilder til min egen blogg engang. Men, som sagt, luggen min er orange-gul, og det er en annen nyanse enn i extensionene. Og jeg drar på kjæresteferie i overimorgen, da er det ikke så gøy å føle seg stygg. Dette er overhode ikke frisøren min, Hendrix, sin feil. Dette er håret mitt sin feil som ikke klarer å holde på fargen worth a damn shit. Slik har det vært i alle de år, haha. . 

 

Drar til oslo i kveld, harstad i morgen, tyrkia i overimorgen. Den tiden jeg har hjemme skal jeg prøve å føle meg litt fin, skal fikse brynene iallfall så blir vel humøret litt bedre. Vi snakkes i morgen fra jenterommet ♥ Da kommer det bedre og forhåpentligvis litt gladere oppdatering! 

  

 

 

dag 3 i Barcelona

Kommenter her

 

I dag opplevde vi jentene her i Barcelona noe som ikke var så veldig gøy. . nemlig å være på dyrebutikk hvor de selger hunder. Små, søte hunder i glassbur hvor de får null mosjon eller kjærlighet. Jeg prøvde å kjøpe tre av hundene, men jeg fikk ikke lovt selv om jeg prøvde å fikse alt med mattilsynet og vaksiner. Jeg kunne omså ha kommet tilbake om tre uker og hentet hundene, slik som man må. Folk, altså!

 

En del av opplegget vi holder på med her i Barcelona er jo enda hemmelig fram til episodene kommer ut, så jeg kan ikke si så alt for mye om ting vi gjør hver dag. Det kommer jo ut på babeadvenure etterhvert, og da skal alt være mye bedre - altså ikke registrering via facebook, betaling med kort osv! Nå skal vi slappe av og så kanskje dra ut en tur på kvelden, jeg skal ikke drikke men er med for det sosiale. I morgen skal jeg nemlig tilbake til oslo, så det gjelder å nyte alt til det fulle ♥

 

Noen photoshootbilder fikk vi såklart tatt i dag - hva synes dere? Jeg ble dødsfornøyd!

 

 

 

dag 2 i Barcelona

Kommenter her

 

Jeg har ikke vært på fest siden Juli. I går skulle vi altså dra ut, og det var en utrolig morsom kveld, med en ganske tung etterfølgende morgen. Jeg var ikke fyllesyk, men vi måtte opp klokken 08:00. . Jeg var ikke i seng før 05! Men uansett, vi var på en club som heter Opium, den ligger på stranden her i Barcelona. Vi hadde V.I.P så satt bak djbordet på en slags scene, og fikk servert både stjernefyrstiker og champagne ut over kvelden. God musikk og veldig god stemning, så den plassen anbefales om dere tilfeldigvis befinner dere i byen! Jeg fikk ikke tatt noen bilder, men jeg fant ett (ekkelt og svett)bilde på nettsiden til utestedet.

 

Hehe, så kanskje litt mer brisen ut enn hva jeg selv trodde..  

 

  

 I dag startet vi dagen med å rydde leiligheten, ha ett møte (vi er som sagt de fire jentene fra babeadventure her, manager, noen som filmer, noen som har kontroll på lyd, økonomi osv), og så dro vi inn til byen for å ta en slags heis-bane som gikk over vannet og litt over byen - perfekt om man vil nyte utsikten, helt grusomt om man har høydeskrekk slik som jeg har, haha. Jeg har på en måte litt "god" høydeskrekk, jeg liker følelsen. Er jeg forresten den eneste som får tvangstanker når jeg står høyt oppe? Får plutselig lyst til å kaste kameraet og alt mulig utenfor kanten, haha. Innkludert meg selv, jeg blir jo nesten litt redd av mine egne tanker!

 

Her har dere dagens antrekk. Og vet dere hva? Jeg frøys som en gal! Kald i Barcelona på denne tiden av året. . Skjorten er fra sheinside, skjørtet er fra romwe

 

 

 

Jeg var litt redd hver gang vognen knirket, så da vi kom fram til det lille "huset" dere ser her var jeg så lettet - helt til jeg innså at vi var under halvveis, og skulle helt bort til ett fjell. .

 

 

 

 

 

Lunsj med fin utsikt. Riktignok verste maten jeg har fått servert noen gang.

 

 

¨

 

Pcen slår seg vrang, og jeg slår pcen. Denne gangen er det altså ett enkelt bilde den nekter å rotere. Dere får bare snu litt på hodet for å se bildet av meg og fine (brune!) Thea!


 

Vi får se hva kvelden bringer, kanskje vi tar noen flere bilder? I morgen har vi iallfall full dag med photoshoots, så da får dere bedre oppdateringer på akkurat det området. Tusen takk for alle fine kommentarer om bildene vi tok i går, forresten. Det varmer! Flere spurte om hvor kjolen på bildene er fra, da må jeg nok bare skuffe dere å si at det er en nattkjole som neppe passer seg i offentlig sammenheng, hehe. Men til kjærestekos kan den passe - kjøpt på en liten undertøysbutikk her!

 

dag 1 i Barcelona

Kommenter her

 

Nå blogger jeg til dere fra Barcelona, men uten koffert. . Jepp, norwegian har altså klart å miste den fine, rosa kofferten min i London da jeg var innom der for å bytte fly. Er det mulig, oppi kofferten min har jeg både pc, kamera, to kameralinser, sminke, alle klær, sko, shampo, balsam, sminkefjerner, rettetang, krølltang. . Håper den kommer til rette i morgen, for dette stresser meg virkelig. 

 

Uansett. Jeg er her sammen med de fine jentene fra babeadventure.com som jeg jobber med, og vi holder på å lage nye episoder. Dette kommer til å bli bra! Vi bor i en superfin leilighet midt i Barcelona, og jeg trives veldig godt her så langt. Dette er jo så klart for jobb, men det er jo så gøy i tillegg. Om bare kofferten kommer på plass skal jeg ikke klage! Dagen min har gått til reising, og å kjøpe nytt undertøy som jeg må ha til kofferten kommer. Om den ikke er her i morgen må jeg ut igjen for å få tak i hverdagsklær. . Vel vel, nå blir det powernap, vi jentene skal ut i kveld! 

 

Her kommer noen bilder fra tidligere i dag, jeg må nesten leve på slike "photoshoots-bilder" fram til mitt eget kamera kommer til rette. Kanskje litt kjedelig, men jeg håper dere overlever. Fotograf er Rolf-Ørjan Høgseth. Hva synes dere? 


 

 
vinn biletter - the wanted

Kommenter her

 

Fikk noen av dere sett meg på tv igår? Såfall, hva synes dere? Jeg har fått kjempekoselige tilbakemeldinger så langt iallfall, det er jo godt for meg å høre ♥ Reprisene på TLC er 10. oktober klokken 22:00, 11.oktober - 23:00, 12. oktober - 20:00 og 13 oktober - 13:00. 


Uansett. I dag trenger jeg en dag fri fra blogg, det er en del som surrer i hodet mitt akkurat i dag. Derfor tenkte jeg å komme med en liten konkurranse til dere som plaster på såret! Ett av verdens mest kjente boyband om dagen, The Wanted kommer til oslo spektrum den 15. februar, og jeg har så klart biletter til dere - hele 4 biletter har jeg faktisk denne gangen, ettersom jeg ikke har mulighet til å dra selv. Bilettsalget starter 11. oktober, men dere kan altså sikre dere biletter her om dere er rikit heldige. Jeg trekker to vinnere, som får to biletter hver. 


Alt dere må gjøre for å vinne er å like facebooksiden min HER, og legge igjen en kommentar i dette innlegget med mailen din! Lykke til ♥ ps! Jeg sjekker om vinneren faktisk har likt siden.


De sangene jeg liker best! Tror det blir full fest i spektrum, hehe. 


 

 

snart barcelona

Kommenter her

Reklame fra luxushair - får ikke betalt for å skrive positiv omtale, dette er mine meninger, og et produkt jeg selv har brukt i flere år. 

 

I overimorgen drar jeg til Barcelona med babeadventure, så jeg bruker dagen på å pakke som er en liten utfordring når jeg ikke helt vet hva jeg trenger å ha med meg. . Treningsklær? Bukse? Shorts? Jeg finner ut!

 

Tenkte bare å komme med en liten anbefalning til dere yngre lesere som har lurt på om dere kan bestille fra luxushair, selv om dere er under 18 år. Så klart kan dere det! Velg frakt MED sporing, og så velger du postoppkrav. Da betaler du på postkontoret samtidig som du henter pakken! Det har alltid jeg gjort når jeg bestiller på nettet. Det jeg vil anbefale om dere skal kjøpe fra luxushair er clip-on, min favoritt er 50 cm og 180 gram. Men man kan gjerne klippe tuppene 3-5 cm om de føles litt tørre, dette pleier jeg selv å gjøre etter noen måneder - da virker håret med en gang som nytt, og mye friskere.

 

 

Jeg anbefaler dere ikke å farge clipsene, fordi de er veldig kjemisk behandlet fra før av. Om du da er usikker på farge kan du maile luxushair på post@luxushair.com eller se fargekartet HER, om dere farger clipsene er levetiden mye kortere. De kan vare i alt fra 2-6 måneder, det er mye avhengig av bruk og påkjenning clipsene utsettes for. Lyst hår har kortere levetid enn mørkt hår, fordi det er mest fargebehandlet fra før av. 

Det var alt jeg kom på som dere har spurt om i det siste. . Er det noe mer dere kanskje lurer litt på? ♥ Tror helt seriøst jeg vet alt om dette håret, haha. 

på tv i kveld!

Kommenter her

 

Wæh, jeg er faktisk litt nervøs for å se meg selv på tv idag, ettersom det er så personlig.. Kathrine Sørland var jo hjemme hos meg, på mitt rom, og snakket med meg om ting som jeg vanligvis ikke snakker offentlig om. Hun var veldig lett å åpne seg for, så jeg tror det kommer til å bli ett fint og naturlig innslag på tv. Hun snakket også med pappa, er spent på om de tar det med! Klokken 21:00 starter programmet på TLC iallfall ♥ Håper noen av dere tenker å se på? 

 

Kosing med min lille baby mens vi venter! Som dere kanskje ser spreller hun noe sinnsykt hele tiden, og vil ikke være med på bilder. hehe. . Kjolen er fra sheinside.com! 


 

 

 

Tenkte å avslutte dette lille innlegget med et tips til dere som i likhet med meg, sliter med uren hud. . Jeg byttet alt av renseprodukter som gjorde situasjonen littbedre, men det handler også en hel del om hvilken sminke man bruker. Jeg har byttet ut det jeg hadde av "tung" sminke, og startet med mineralsminke. Nå er det mye bedre! Enda ikke perfekt, men bedre. Og det beste? Det er ikke testet på dyr, og merket mineralfusion har fokus på dyrevern og miljøvern - de er altså 100% veganiske. De er også allergivennlige, mange reagerer på sminken sin uten å vite det, og får derfor urenheter. Nettsiden til mineralfusion kan dere besøke HER 

 

 
 

urealistisk perfekt

Kommenter her

Jeg klarte faktisk å glemme koden til mobilen min i sta, hvordan er det mulig? Jeg som skriver den koden flere ganger per dag, haha! Har noen av dere opplevd noe lignende? At man plutselig får helt total blackout på ting man husker uten problem ellers? 


I kveld har jeg jeg lest litt, nemlig Lene Alexandra sin bok "bra nok". De aller fleste husker sikkert Lene fra tiden med "my boobs are okay" og flere såkalte skandaler i media? Jeg alltid veldig interessert i slike mennesker som stikker seg ut fra mengden, kanskje litt fordi jeg er der selv. Men alle er som de er av en grunn, og alle har en historie å komme med. Lene skriver om hennes vanskelige vei i livet, og hvordan hun prøvde å oppnå et urealistisk ideal av det å være perfekt. Jeg kan så absolutt kjenne meg igjen. . Boken er tøff å lese, men også motiverende. Jeg har ikke lest halve engang, og så langt har det vært både voldtekt og spiseforstyrrelser. Mange kan nok kjenne seg igjen, og det er utrolig tøft av Lene å skrive ut om dette!

 

Flere bloggere har jo også gitt ut bøker, både i norge og utland. . Selv tror jeg nok ikke jeg ville ha gjort det, men kanskje om 5-10 år? Ville dere såfall ha lest den?


 


 


Her har dere min lille boksamling, så dere ser jo hva det går i! Ingen bøker om eventyr, bare biografier eller selvhjelpsbøker. Synes det er mest spennende uten tvil!

 


 

siste alternativ

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 


De siste månedene har jeg gått igjennom noe de aller fleste må oppleve en eller annen gang, nemlig ensomhet. Det slo meg først ganske hardt da venninner flyttet bort fra byen, og jeg satt igjen å følte meg som ett siste alternativ for alle. Nå har jeg klart å tilpasse meg, og det funker fint, men likevel var det ekstra godt da bestevenninne Anne-Sofie kom på overnatting i går. Hun har flyttet ett par timer bort,men vi snakker likevel enda hver dag og jeg er sikker på at vennskapet vil vare for evig ♥ Noen andre som har en slik venninne som de har holdt sammen med i alle år? 


Så, det har ikke skjedd så mye her i dag. Vi sov lenge, så dro jeg for å fikse neglene og Anne-Sofie dro tilbake til Tromsø. . Nå venter jeg på at Mathias skal komme hit og overnatter :) 

 

Herlig å komme hjem til dette fine været, eller? Neida jeg skal ikke klage, det er fantastisk å være hjemme. 
 

 

Så fine ble neglene mine, det var Malin på SpaSpa som fikset de idag! 

 Og som vanlig bryr jeg meg ikke om hverken vær eller vind og kler meg i kjole, haha. Jeg har følt meg lite fresh de siste dagene, jeg flasser nemlig som en idiot på hele kroppen, og da spesielt i panna. Jeg ligner litt på slik som jeg så ut i niendeklasse, da jeg brukte alt for mørkt solpudder. haha. Vel, en fin kjole hjelper jo allitds litt på, eller hva? Denne er fra sheinside.com, elsker den! Pakker den med til Barcelona, så da får dere sett bedre bilder. 

 

Ellers hentet jeg en pakke fra nelly, i dag også! Jeg bestiller jo derfra som om livet sto på spill, haha.. Men jeg handler jo aldri i butikker, kun på nettet, så da får det være unnskyldningen min. Denne gang kom pakken ganske fort, bare etter 4 dager! 

 Skjørt fra nelly HER - har i xs! 

 

Sko fra nelly HER .Jeg har størrelse 35 og de er helt normale i størrelsen. 

 

Undertøyssett fra nelly HER - 70D i overdel, xs i underdel. 

 

 

 

Denne kjolen er utrolig fin, men det er veldig vanskelig å få fram på bilder. . Man kan se litt bedre bilde av den på nelly, da! HER kan den kjøpes. Den er utrolig fin på, men finest om man har litt pupper tror jeg. For å "fylle den ut". 

 

 

 

we are girls

Kommenter her

 

Hei igjen fra harstad! Det er vanskelig å finne overskrift for tiden, pleier jo bare å skrive hvor jeg er, haha. . Dag 1 i Harstad, liksom? Har iallfall nettopp vært på kino sammen med noen av jentene, vi så "Gåten Ragnarok". Den var sykt bra, anbefales til alle! 

 

Nå føler jeg meg syk, nok en gang. Pleier å være lit dårlig når jeg kommer hjem fra reiser, og på tirsdag er det ut på tur igjen sammen med babeadventure-jentene.  En lang tur blir det iallfall ikke, men gleder meg uansett til å se Barcelona igjen. Nå skal jeg sove, i morgen er det tidlig opp for å fikse neglene, og da kommer jeg også sterkere tilbake med oppdatering. Kisses! 

 

 

 

 

 

Mønster på mønster, hehe. Hørte det var coolt. Jakke fra forever21, shorts fra sheinside.com

 
 

oslove

Kommenter her

 

Jeg og kjæresten har det veldig fint i oslo, derfor kom oppdateringen har kommet litt senere enn vanlig i dag. Jeg har jo brukt dagen på en del jobb, og nå på kvelden dro jeg og kjæresten på kino for å se "the conjouring". Den var veldig bra og skummel, men de bak oss på kinoen (rad 8 sal 3 på saga kino, føl dere truffet) bråket som faen. Foreslår at en viss gutt lærer seg andre ord enn motherfucker. .

 

Nå skal jeg legge meg tilbake og høre litt på musikk i headsettet, tenker det blir Birdy sitt nye album - HER kan dere høre det på spotify. Så til dere som lurer på hva slags muskk jeg hører på når jeg skal slappe av, så er det slik herlig, rolig musikk! Sangen wings er min favoritt.

 

Kjærestebilde, da! Hehe, litt morsomt fakta - vi bor på hotel oslo city center, samme hotell som sist gang, og vi fikk akkurat samme rom som vi hadde da jeg hadde operert nesen! Føles som hjemme nå, jo.  

 

 

Var også hos flinkeste Hendrix i dag! Eneste jeg gjorde var å få bort gulskjæret jeg fikk i håret etter USA. Det koster ikke så mye, skal ikke si eksakt pris men tipper på i underkant av 2000 kr, altså vanlige frisørpriser - siden alle dere har påstått at det er så dyrt, hendrix er billigere enn sine konkurrenter når det kommer til hva de gjør best, altså tapeextensions!

 

Meg og selveste Hendrix! I dag var jeg på salongen som ligger på majorstuen. Jakken jeg har på meg er fra sheinside.com og buksa er fra nelly.

 

 

Ellers hadde jeg jo photoshoot og en liten innspilling i dag, ah det klør rett og slett i fingrene for å fortelle dere om dette! Jeg fikk nesten ikke ta noe bilder, så det dere ser under er alt jeg får lovt til å vise dere, akkurat her filmet vi litt. Dette har jeg og mange andre jobbet med helt siden April, og jeg har hatt det i tankene siden Mars. Det er lang tid, men resultatet blir latterlig bra! Det tok et par timer, men jeg synes det er så gøy at tiden har flydd avsted på ett blunk.

 

 

 

Modellen, vettu.

 

 

Jeg er forresten å se på tv på søndag - kanalen er TLC, og klokkeslettet er 21:00. Dere husker kanskje at fineste Kathrine Sørland var hjemme hos meg for å gjøre intervju? Vel, programmet heter "skjønnhetens pris", og vi fikk snakket om mye viktig som er verdt å få med seg om dere har TLC hjemme. Jeg personlig er veldig spent på å se! Jeg kommer sikkert med enda en påminnelse rett før, så husker dere på å holde av klokkelsettet, hehe. God natt!


hjemme i ett døgn

Kommenter her

reklamelenker fra Nelly

 

Det er en herlig følelse å endelig sitte ved skrivepulten min hjemme på mitt eget rom, dette har jeg savnet! Rommet mitt, klærne mine, senga mi.. Men nå har jeg akkurat pakket kofferten igjen, for snart må jeg komme meg til flyplassen! Oslo venter, og i morgen har jeg en fullpakket dag - først skal jeg fikse håret på Hendrix Hair, jeg skal prøve å overtale Hendrix til å legge litt lysere og litt mørkere striper i håret mitt for å få sterkere kontraster. Han har nemlig ikke lyst til at jeg skal bli blond, hehe! Etter det skal jeg på photoshoot som kommer til å ta en del timer, og så skal jeg og kjæresten kose oss sammen i oslo ♥ 

 

Det var forresten en helt utrolig følelse å se han igjen i går. . Klarte ikke å snakke da han kom inn døren og hadde så høy puls at jeg kjente det dunket i hodet mitt, haha.. Klarte ikke å slutte å smile.

 

Vi matchet i går, haha. Han har faktisk på seg min genser, flaks for han at jeg nesten bare kjøper gensere som er alt for store for meg, jeg elsker oversized. Den er fra sheinside.com 

Ellers i dag fikk jeg unnagjort et par "kjedelige" ting. Fikset vippene på SpaSpa og ble like fornøyd som alltid, elsker å ha vippeextensions. Det er digg å se sminket ut, selv når man er usminket! Så tok jeg solarium. Anbefaler forresten dere som er litt vant med solarium å kjøpe dere en solariumskrem, det blir mye bedre resultat om man bruker en som funker! Man kan kjøpe solariumskremer i ca alle solariumer, men da får man bare en liten prøvepakke, som koster utrolig mye i forhold til hva man får. Mitt favorittmerke er Australian Gold, men det er ganske sterkt så da må dere være vandt med solen, som sagt. Finnes blandt annet på solariumskrem.no, er der jeg kjøper mine! 

 

 

Etter 30 minutter i solariumet (hvor jeg forresten sov som en stein, våknet i fosterstlling) hentet jeg nellypakken min på posten som jeg har ventet på! 

 

 

 

Dagens outfit ser slik ut, forresten. Topp er fra voguec HER, bukse er fra dr.denim HER og skoene er fra hunter. 

 

 

Her er tingene jeg hadde bestilt denne gang, jeg er like fornøyd som alltid - spesielt godt liker jeg genseren!

 

Rødt undertøyssett  HER, rosa undertøysset HER . Begge er sykt fine og behagelige å ha på. Jeg kjøper alltid xs i underdel og 70D i overdel. 

 

 

Sko fra river island på nelly  HER 

 

 

Genser fra SVEA på nelly HER. Den er min nye favorittgenser, og jeg har den på meg nå! Kjøpte den i xs, den er ganske kort (noe jeg likte på akkurat denne), så om du skal kjøpe lik men vil ha en kosegenser bør du ta en størrelse større enn vanlig.

 
Bikini fra nelly HER. Tok størrelse medium i overdel og xs i underdel, som jeg alltid gjør når jeg kjøper bikinier. Den passet ganske bra, litt liten overdel men kan ikke kjøpe large fordi da er den for stor. . Uansett. Som dere kanskje ser her, er dette beviset på at jeg ikke har den "perfekte kropp" som noen av dere påstår. For her ser man nemlig godt at jeg har strekkmerker, og vet dere hva? Jeg kunne ikke brydd meg særlig mye mindre. For hva har det egentlig å si? 

 

 

 

Nå må jeg løpe, er sent ute som vanlig! Tenkte forresten å tipse dere om to episoder på babeadventure jeg tror dere vil like. En hvor dere får se behind the scenes når jeg gjør photoshoot for swimwear.no HER, og en hvor jeg lærer bort litt dansemooves som dere kan se HER - om dere trykker på linkene får dere sett reklamer for begge videoene også. Om under en uke drar jeg og babeadventure-jentene til Barcelona også, herlig  ♥ 

 

snart hjemme

Kommenter her

 

Nå er jeg endelig i norge, på gardemoen for å være helt spesifik! Dette må ha vært den kjedeligste reisen i mitt liv så langt.. Jeg havnet i midten mellom folk jeg ikke kjenner, så på den 8 timers lange flyturen fikk jeg ikke sove OG alle spillelistene mine på spotify sluttet å fungere. Men nå er jeg snart hjemme! Når jeg kommer hjem skal jeg bare pakke ut av kofferten, og så pakke ned igjen - i morgen må jeg nemlig ta flyet til oslo igjen, jeg skal ha photshoot for *** . Dette har vi jobbet med siden april, så det blir spenende når lanseringen er i november. Jeg drar sammen med Mathias, heldigvis skal han være med så slipper jeg å være alene! Det er jeg utrolig glad for ♥ Jeg så ikke helt fram til å bare være sammen med han en natt, etter to uker ifra hverandre. . Så nå får vi heller to netter i hovedstaden sammen! 

 

Jeg ble forresten bett med på gardeballet idag, likt som i fjor! Jeg har alltid hatt lyst til å bli bedt med på det, og har nå hatt sjangsen to år på rad .  . Litt vanskelig når man har kjæreste, selv om jeg gjerne skulle ha dratt! 

 

Bilde fra flyplasshotellet i Fort Lauderdale. Har aldri helt skjønt hvorfor juicy cuture sine kosedresser koster så mye, men så kjøpte jeg en selv og er helt frelst. Det er som å ha på seg en massasje! 

 

 

'

 

 

Min rare, fine familie!