hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2012

så prostituert

Kommenter her

Nå skal jeg dra på jentekveld sammen med Amanda, Lisa, og Anne-Sofie! Vi skal se 21 jumpstreet og sikkert spise noe godt, men føler meg ikke i så veldig god form. . Mat frister ikke overhode, har ikke gjort det på lenge! Det går i perioder for meg sånn sett, noen ganger er jeg rett og slett lei av mat og ingenting (ikke engang taco) frister. Det går forhåpentligvis fort over, jeg gleder meg til i kveld og godteri får jeg nok alltid stappet i meg!

Jeg har forresten på meg en "magetopp" i dag, men skal ha blazer over så magen kommer ikke til å vises - jeg ber dere bare roe helt ned på forhånd, haha. Vet jo hvordan noen av dere kan bli! Husker når jeg kjøpte denne toppen for et år siden og la ut bilde, tror det var første gang jeg ble kalt "hore" på bloggen. Ja, huff jeg er så prostituert av meg. . Jeg elsker toppen i alle fall, slik farge er kjempefint når man har blå øyne synes jeg! 

Haha, jeg ser litt ut som en alv på grunn av ørene mine! Litt søtt, blir glad av slike "småting" ♥

Håper alle får en fantastisk kveld! Skal ikke sove hjemme så blir ikke mer blogging i dag, og i morgen har vi operasjon dagsverk = sove så lenge jeg vil. Blogges mer når jeg er hjemme i morgen ♥ puuusssss

 


 

jeg er tydeligvis retard

Kommenter her

Hei! Vi hadde gym i siste time i dag, det er så herlig å ha det på slutten av dagen slik at man kan dra hjem å dusje - eller i mitt tilfelle, bade. Derfor skjønner dere hvorfor jeg kommer med en treg oppdatering, jeg blir i skikkelig sløvemodus etter et bad! Og gjett hva!? Jeg aner ikke hva som har gått galt i hodet til pappa, men han har tydeligvis mistet farsinnstinktet. . Han har nemlig fjernet disney channel og toon disney fra kanallisten vår! Hva forventer han jeg skal finne på nå!? Og ja, jeg vet disney channel har tapt seg noe sykt ( nå er det jo bare serier der med mennesker som er dubbet tl norsk, jeg liker best tegneserier. . ) men på toon disney har de alt av det gode gamle, som friminutt og loyd i rommet ♥ Tro meg, pappa skal få høre det!

Haha en annen litt morsom ting - jeg må ta en medisin mot skjelvingene jeg har i hendene, og hver eneste dag må mamma mase på meg slik at jeg husker det. Jeg er enda 10 år mentalt å må bli fortalt når jeg skal gjøre slike ting som å ta medisin, spise, gå å legge meg (faktisk. .). I dag når jeg, for første gang, skulle ta medisin på egenhånd oppdaget jeg dette . . Jeg er tydeligvis en RETARD? 
 

outfit

Kommenter her

Dette har vært mitt outfit i dag, hadde en cardigan over også, men når jeg skulle ta outfitbilder så ikke det helt bra ut. . Men elsker å ha på meg shorts, så når det er vinter dryler jeg bare en tykk strømpebukse under og voila - ready to go! Hva synes dere? :) 

Amanda er her enda og vi har heldigvis fått gjort leksene vi skulle gjøre - var en stor innlevering i gym så føles godt å ha det ute av verden! Skal nok snart legge meg, så blir ikke mer blogging i kveld. Vi høres kanskje før jeg sovner, eller i morgen! Ha en fantastisk kveld kjære lesere ♥ klisj puss puss 
standard

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen og senere i dag kommer Amanda til meg slik at vi kan gjøre masse lekser sammen. Hadde egentlig planlagt å spise usunt godteri når vi jobber med skolearbeidet (standard), men vi ombestemte oss å tar et sunnere alternativ istedenfor. Veldig utypisk oss, eller? ;) Amanda har blitt så flink til å trene i det siste, så jeg føler jeg må slenge meg på det å bli litt flinkere med hvordan jeg tar vare på kroppen min! Nåvel, får se hvor lenge det varer for min del . . . Nå skal jeg fikse meg å se om jeg rekker å ta et outfitbilde før hun kommer! 

Slik som dette føler jeg meg for øyebliket.. Derfor må jeg fikse meg, fort fort fort! 

Tenkte foresten å tipse dere om noe fantastisk for håret nå som vinteren er her! Jeg har anbefalt dere denne hårserien før som heter Dikson, jeg har brukt hårkuren derifra kjempelenge. Etter jeg begynte å bruke den sa mamma, som ser meg oftest, at håret mitt hadde endret seg sykt mye til det bedre + det lukter himmelsk! Er også produkter fra denne serien jeg bruker når jeg vasker extensionene, ettersom de gir et så mykt resultat og lukter så godt. Anbefales virkelig om dere har slitt hår, og kan kjøpes HER 

Fikk også en kjempefin veske med! Den var litt liten men den har god plass uansett, tenker å ha den med ut når jeg skal på fest! Testet den nettopp ut og det er plass til speilrefleks, sko, all sminke og hårbørste der uten at noe faller over kanten! Det er en type veske som kan gjøre mye med et ganske enkelt antrekk. Kan kjøpes HER fuck the police

Kommenter her

Som jeg sa i sta kunne jeg vise dere kostymet jeg hadde tenkt til å være på halloween, og det er politi! Har hatt dette kostymet liggende ganske lenge, men det finnes jo ikke så mange alternativer man kan bruke det på, haha. . . Men, her er altså mitt horeweenoutfit, kan jo spare det til neste år også! Tenkte å kombinere det med slike lyse "zoombielinser" som man kan kjøpe på lekebutikken blandt annet, + male litt blod osv på meg. Må vel også kjøpe pistol og hatt, for den politihatten jeg fikk med dette var seriøst et helvette. Den var så stram på hodet at jeg trudde hjernen min skulle gå i lufta sånn seriøs, ikke særlig lett å ha det gøy da. 

Hva var dere / skal være på halloween?
(hore)halloween

Kommenter her

Har akkurat tatt meg et bad og sitter nå å smører meg inn med fuktighetskrem, det har blitt en avhengighet for meg å bade MINST en gang per dag, om ikke det blir gjort får jeg helt noia. Ikke bra, jeg er så treg også at jeg bruker sikkert 3 timer fra jeg går i badekaret til jeg er ferdig fikset igjen, haha. Litt av et liv.

Er litt trist fordi halloween tydeligvis ble feiret denne helga, jeg trodde det var neste helg. . Det er min favoritt "høytid" og jeg elsker å kle meg ut, har jo et helt lager av kostymer her hjemme! Det er nesten slik at jeg vurderer å feire bursdagen min med kostymetema slik at jeg også får kledd meg ut i år. Kan vise dere kostymet jeg har / hadde tenkt til å bruke senere om dere vil! En ting jeg synes er latterlig med halloween er når jenter skal baksnakke hvordan andre jenter kler seg, at de såkalt kler seg for "horete": Er dere seriøst så sjalu når andre får mer oppmerksomhet? Om man vil kle seg lettkledd på halloween, så gjør man det. Det er gøy å få oppmerksomhet synes jeg, og om man vil bruke den ene dagen i året til nettopp det - go ahead! Det er girlpower, synes jeg. 
svar på noen spørsmål

Kommenter her

Hei, kom hjem fra teateret nå nettopp (føler meg sykt high-class når jeg skriver det, haha) og ligger nå i sengen og slapper av. Tenkte jeg derfor kunne svare på noen ofte stilte spørsmål jeg får om hair extensions, slik at dere kan bli hjulpet litt på veien! Jeg bruker hår fra luxushair.no og har en pakke 180gram, det finnes HER.

Hvor mange gram hår trenger jeg for at det skal bli best resultat?
Jeg synes, jo mer, jo bedre. En pakke med 180 gram holder i massevis, men for noen kan 130 gram være nok. Om du har langt hår fra før av trenger man mindre gram, og om du har kort bør du ha mer. 

Hvor langt rekker pakken med 50 cm og den med 65 cm?
Det kommer selvsagt an på hvor høy du er, jeg er 1.59 og på meg når 60 cm til rumpa mens 50 cm når til rett under puppene. Jeg varierer hvilken lengde jeg bruker (har en pakke 50 cm fra tidligere som jeg bruker noen ganger også).

Hvordan vet jeg hvilken farge jeg skal ha, det er jo ganske vanskelig å se på bildene?
Jeg har lagt ut en fargeguide om du ser i kategorien min "extensions" som ligger under headeren, men ellers kan man sende luxushair bilde av seg selv for å få veiledning derifra. 

 Hva koster frakten på luxushair?
99 kr er standard frakt + 59 kr om du skal betale med postoppkrav.

Hvor lang tid tar det før håret kommer?
På meg har det alltid tatt 2-4 dager, og jeg bor i nord-norge.

Hva bør man unngå å gjøre om man ikke vil slite extensionene?
1. Ikke ha sex med extensions på, sånn seriøst. Da våkner du opp med noe som ligner dreads og vondt i hodet.
2. ikke sov med extensions på
3. om du skal vaske håret i dusjen, ikke ha håret på hodet da men vask det separat.
men ellers kan man gjøre forøvrig som man vil ( som i kardemommebyen)  

Noe mer dere lurer på? ♥

Hahah, dip-dye 

dagen etter

Kommenter her

Hei og "god morgen"! ♥ 

I går hadde vi som sagt kick off, jeg var helt edru og når man er sammen med masse fulle folk er ikke alltid det like gøy. Men det var uansett en morsom kveld, og jeg gleder meg masse til russetiden nå! Sov ikke hjemme i natt og kom hjem for ikke så veldig lenge siden, jeg har tatt et bad og halvsovet stort sett hele dagen. Syk har jeg blitt også :( Flaks at jeg har en pappa som nettopp var i utlandet, det betyr nemlig at vi har masse taxfree-godteri her hjemme som jeg skal spise i dag. Nam! 

Snart blir jeg hentet av noen venner, klassen skal på teater og se et stykke av Henrik Ibsen, nemlig "fruen fra havet" om det ringer en bjelle hos noen av dere, haha. . Jeg liker Ibsen faktisk, so this will be fun! 
out

Kommenter her

Nå drar jeg ut på eventyr, blir hentet om få minutter :) Høres senere eller i morgen, ha en bra lørdagskveld! 

 

ser fram til..

Kommenter her

Hei! Har vært i byen med Lisa, og nå er hun hos meg slik at vi kan fikse oss til kick-off sammen. Er veldig spent på hvordan kvelden blir, men jeg håper og tror den kommer til å bli vellykket! Mye grunnet de fantastiske menneskene jeg skal være russ sammen med, det kommer til å bli en sykt bra tid ♥ 

Sov hos en kompis i natt så fikk ikke oppdatert dere så mye i går, skjedde ikke noe spennende uansett! Vi spiste godteri og så på "1408", en av de beste skrekkfilmene synes jeg. Koselig! Har litt dårlig tid nå, jeg må finne klær til i kveld og feste på meg håret (haha). Blogger mer før jeg drar! 

Håret mitt er opsatt her, så det er ikke så kort. 

 Hører denne sangen på repeat nå, I love! 

straff for å være flink

Kommenter her

Det er en ting jeg har merket sykt godt etter at jeg begynte å tjene egne penger, og det er hvor latterlig systemet i norge er på nettopp dette. Jeg er for at vi skal betale skatt fordi det er viktig at vi alle bidrar slik at vi kan få et fungerende samfunn, men det er akkurat som om man blir straffet for å være flink eller gjøre det bra. For eksempel, så betaler jeg mye mer skatt enn venninner av meg, fordi jeg tjener mer penger. Jeg må spare 40% til skatt, hvor sykt er ikke det? Mens venninner av meg kan ha 17%. Dere forstår neppe dette om dere er for ung til å jobbe, men hvor kommer det rettferdige inn, at om man tjener mer skal man også betale mer? Jeg mener ikke at jeg skal betale for eksempel 20 000 kr i skatt og så skal alle andre betale 20 000 kr i skatt, men jeg mener at alle bør betale en like stor PROSENT av hva man tjener. Det er det som er rettferdig, i følge meg. Da driter jeg i om det er 60, 20 eller 2% skatt.


Hvor gøy er det å jobbe hardt og så forsvinner alle pengene bort i skatt? Hvor gøy er det å arve masse penger, og så må man betale masse av DET i skatt? Det er helt sinnsykt hvordan systemet er i dag, og vil dere vite det aller verste? Staten støtter pelsdyrnæringen med 50 millioner kroner hvert år, som kommer fra skattepenger. For meg som er så imot den næringen føles det helt grusomt. . 

Jeg tror at, før man begynner å tjene penger selv så er man for høy skatt og vil at alle skal bidra med masse til fellessamfunnet, men der tar folk feil - norge er et rikt land, og vi trenger ikke betale av ALT man tjener og alt man oppnår hele tiden for at landet skal gå rundt økonomisk. Dette er bare tall jeg slenger ut i luften, men la oss si at hver familie betaler rundt 30% av hva man tjener i måneden. . AHRG blir så frustrert av norge noen ganger, nå er det virkelig på høy tid med en NY REGJERING! 

det beste som finnes

Kommenter her

. . Må være popcorn! Eller, nesten i alle fall. Det er et veldig sunt alternativ om man vil spise noe godt, det inneholder utrolig lite fett om man ikke tar på salt og popper det hjemme. Not that I care, jeg har sikker mer salt enn popcorn! Men kanskje det er nyttig for mange av dere å vite om dere vil kutte litt ned men samtidig kose dere ♥ Det er helg folkens, legg bort tellingen av kalorier for et par dager!

Nå må jeg fikse meg litt ført før jeg begir meg ut i snøstormen, skal til en kompis og se skrekkfilm, woho! Koselig.

Haha ser ut som et lite dyr med denne genseren på, ører og alt! På en videregående skole i harstad (ikke den jeg går på. .) er det mange elever som bruker å ha på seg dyreplagg på skolen, for eksempel ører, poter ++. Ganske rart.


Og jeg er seriøs

Kommenter her

I dag kåret vi russepresident på skolen, og det ble ikke den jeg hadde håpet på for å si det sånn - uansett, så går det greit og russetiden blir sikkert super, det avhenger vel i bunn og grunn ikke av hvilken president vi har! :D Og gratulerer til Sigrid med seier, hun kommer nok til å gjøre en god jobb hun også!

Etter skolen i dag dro jeg, Anne-Sofie og Amanda en tur til byen, og jeg er så utrolig glad for at Amanda har lappen og bil! Man kan ikke gå to meter ut av huset før man nesten fryser ihjel / blåser bort / mister hår og løsvipper eller ikke får puste, og jeg er seriøs. Det er så dårlig vær! Tenker å ta opp kampen med mamma og pappa igjen i dag om å flytte bort fra nordnorge, hver vinter har vi samme diskusjonen her hjemme når alle er drittlei av snø og mørket. . Men men, til poenget! I byen kjøpte jeg noen ting jeg trenger, som nytt undertøy, neglelakk (neglene mine har sett jævlige ut i noen måneder nå) og en ny piercing! Tok ut min navlepercing i går og så la jeg den på en "lur plass", og som vanlig når jeg legger ting på en "lur plass" finner jeg det aldri igjen, haha!

Nå skal jeg legge meg ned i sengen og se på en film. BTYL (blog to you later) ♥ 
winter wonderland

Kommenter her

Herregud så fort dagene går unna! Nå er plutselig sent, og jeg kom nettopp hjem. . Angående i går, så var jeg bare i dårlig humør helt enkelt, og føler det blir feil å blogge da. Noen dager er bare mørkere enn andre, slik er det vel for de fleste regner jeg med. Jeg personlig blir fort i litt dårlig humør om vinteren, men i dag føles alt mye bedre! Hadde en morsom skoledag, og etter det dro jeg, Lisa og Jørgen ut og spiste. Veldig koselig, og jeg hadde nesten glemt hvor gøy det kan være å spise ute! Husker dere før når jeg spiste ute ca hver dag? Det var tider, det.

Det har kommet sykt mye snø her i Harstad foresten, det er mer snø nå enn det var i hele fjor! Jeg synes det er koselig, så har ikke noe i mot det. Snøen lyser jo opp ute! 
Men vi må nesten bare blogges senere, jeg må rydde rommet før jeg får besøk av en kompis (hemmelig hehehh neida). Blogges mer senere ♥ 

Btw - jeg er på utikk etter et nytt kamera som jeg skal kjøpe, noen som har erfaringer til et bra kamera + en bra linse? Vil at bildene skal være veldig klare stort sett uansett lys, og ha godt fokus på enkeltobjekter slik at bakgrunnen blir uklart. Jeg tenker også å kjøpe ekstra blitz, should I? Kom med tips! 
pause.

Kommenter her

Tar nok en pause fra bloggen og alt som har med internett å gjøre i kveld, er så utrolig sur og vil ikke at det skal gå utover dere! Pluss, jeg helst unngå utrivelig stemning på bloggen noe dere sikkert forstår ♥ 

RAGE. 


flyskrekk i går

Kommenter her

I går opplevde jeg en del drama på flyreisen hjem. Det var nemlig så dårlig vær at vi ikke kunne lande, og plutselig var vi en annen by før vi kunne fly tilbake igjen. Veldig skummelt for meg som har flyskrekk, det var folk som gråt på flyet til og med. Vi måtte være på flyet i 4 timer og egentlig skal det bare ta en time, derfor var jeg ikke hjemme før midt på natten / tidlig i morges og har heller ikke blogget noe. Var litt i sjokk, haha! Noen andre som har opplevd noe skummelt på fly?

Nå er jeg på besøk hos Lisa, vi har nettopp spist og holder på å sovne begge to. Det har vært snøstorm her i hele dag, og tidligere haglet det så store kuler at det så ut som popcorn! Nordnorsk vinter på sitt beste!
 

 

intervju - check

Kommenter her

Hei, nå er jeg på gardemoen igjen! I dag har vært veldig spennende, jeg har hatt intervju i et par timer, lengste, men morsomste intervjuet jeg har vært med på. Jeg har blitt sminket, vært på photoshoot og vært på kunstutstilling ikke minst! Det har jeg aldri vært med på før, og herregud så mange rare "kunstverk" som finnes! Tenker at jeg kunne gjort bedre enn mye av det vi så på i dag. . Men men, det er vel slike ting jeg ikke forstår meg på.

Fikk først beskjed om at flyet mitt, som skulle gå 21:00 var utsatt til 23:30! Begynte nesten og gråte, sitter her med vanlige klær og partysminke haha, tror dere jeg føler meg dum. . Men, så fikk jeg en ny melding om at deg går 21:30, så det var ikke så ille! Tiden skal jeg bruke på å laste inn noen episoder av awkward som jeg kan se på flyet. Sist gang så jeg på greys anatomy og det endte med at jeg satt og hulket alene, ikke bra!

Om noen av dere vil gjette, hvilken avis tror dere jeg skal være med i? Blir den yngste ever som er intervjuet i den type intervju i den avisen, *hint*. 

i oslo

Kommenter her

Akkurat nå sitter jeg på starbucks på gardemoen! Skulle egentlig dra rett inn til oslo, men følte jeg ville blogge litt for dere nå som jeg hadde sjangsen - gratis internett her, vet dere! Dagen min i dag blir sikkert veldig stress, skal være på intervjuet klokken 15:00, etter det har vi photoshoot og så må jeg stresse tilbake til gardemoen igjen. Men, jeg er veldig glad, jeg får oppleve masse og er utrolig takknemlig selvsagt! 
Jeg sov heldigvis på flyet så turen gikk fort, kan ikke huske jeg hadde sovnet en gang så når vi var på vei til å lande tenkte jeg "nå har jeg lukket øynene i 2 minutter, enda lenge igjen av flyturen" og plutselig så var vi på bakken. Herlig!

Nå må jeg kjøpe meg noe å drikke før jeg setter meg på flytoget, frister veeeeeldig med noe godt fra starbucks - kødda, starbucks er oppskrytt. Snakkes senere ♥

Huff, tok dette bildet i morges, og man kan virkelig se hvor trett jeg er! Ser enda slik ut, haha

Lunsjen min, not good at all! 
 

i avisen

Kommenter her

I morgen tidlig drar jeg til Oslo for å være med på en photoshoot og intervju. Gleder meg, tror det blir veldig spennende! Intervjuer kan ofte være litt kjedelige, man får som regel de samme spørsmålene man har hørt og svart på tusen ganger før. . Men tror dette blir annerledes, faktisk! De som skal intervjue meg har intervjuet veldig mange store personer tidligere, blandt annet Jens Stoltenberg om jeg ikke tok helt feil. Blir bra, og skal selvfølgelig blogge til dere fra hovedstaden også ♥

Jeg var på intervju sist uke også, som jeg fortalte dere om litt kort. Det var for lokalavisen "harstad tidenene" og det kom ut på fredag uten at jeg fikk det med meg, som vanlig. Haha, jeg klarer aldri å følge med på slike ting! Fikk lest igjennom det i går først, er ganske fornøyd med hvordan det hele ble til slutt.
Denne kvelden går ut på å holde seg inne fra kulden og kose meg forann en film. Har foresten noen filmtips til dere! I går så jeg " what to expect when your expecting" , og den var kjempesøt. Tror den passer godt både med venner, familie og kjæreste, alle anledninger med andre ord :) Nå skal jeg se på "limitless", elsker den filmer, om dere liker filmer litt utenom det vanlige og filmer man tenker av bør dere se den. Den handler om en mann som tar en pille slik at han blir supersmart og blir den beste versjonen av seg selv. Ganske sykt og tenke på at vi bruker så lite av hjernen vår som vi faktisk gjør . . . Har dere sett den?
nye klær

Kommenter her

Hei og god mandag! Håper alle har hatt en fantastisk start på uken, det har i alle fall jeg. Skoledagen min startet ikke før klokken 12, og vi måtte bare være der i en drøy time før vi fikk dra igjen. Herlig! Etter det dro jeg, Martin og Amanda og spiste sen frokost på cafe mens vi snakket og planla helgen litt. På lørdag har vi nemlig russekickoff, for dere som ikke har vært russ enda så betyr vel egentlig det starten på oppvarmingen til russefeiringen, kompliserte saker. . Uansett!

Var en del av dere som spurte hvor militærjakken min er ifra, det skjønner jeg godt at dere lurer på! Den er jo så kul, og litt annerledes enn de alle andre har fra bikbok og carlings. Jeg har bestilt den, og de andre plaggene jeg legger ut bilde av i dette innlegget, på http://www.sheinside.com. Jeg har skrevet om den nettsiden før når jeg har laget kollasjer med klær jeg ønsker meg, de har virkelig utrolig fine klær! Selv har jeg vært litt skeptisk til og bestille fra utlandet, men når man først gjør det så lærer man seg at det er null stress. Klærne er billigere enn i norge, og har sykt bra kvalitet i tillegg. Tok en uke før jeg fikk klærne, men det var verdt det! Kan jo fort ta en uke når man bestille fra norske nettsider også, liksom. Det ble ikke stoppet i tollen så jeg slapp og betale noe ektsra.

Her er i alle fall nettsiden!  Hva synes dere om klærne? Noen av dere som har bestilt der før, eller handler mye på utenlandske sider? Tar gjerne imot tips til sider jeg kan shoppe på! 
klar for krig

Kommenter her

Hei igjen! 

Ligger i sengen og hører på litt Chris Brown, bare 27 dager igjen til konserten nå! Gleder meg, men håper virkelig han spiller noen av de gamle sangene også. Ikke missforstå, fordi jeg liker de nye sangene også, men de gamle er de beste og virkelig det som ER Chris Brown for meg. Har jo likt han siden jeg var 14 typ, selv om det har gått litt nedover de siste årene. Vel, vi får se, bra blir det uansett. . ♥ Han er jo en sykt god danser og entertainer så, showet blir vel fantastisk!

Tenkte å vise dere noen bilder fra i går, har på meg militærjakke faktisk haha! Selv om jeg egentlig ikke synes den trenden er så kul, derfor jeg har latt være å bruke det så mye. Er i mine øyne ikke så veldig fint når 90% av jentene på skolen har på seg akkurat det samme, matcher jo hele gjengen! Men var godt å ha på seg litt " chillklær" ute.

Har dere noen militærplagg?

avhengig

Kommenter her

Har vært så sykt lat i dag. . . Gårdagen var helt okei, men for min del ble det som vanlig bare vors før de andre dro på byen, så rundt klokken 01 dro jeg hjem til en kompis, han var også på vorset først. Sov i alle fall hos han, koselig! Vi så på film og bare slappet av, helt greit å gjøre det også på en lørdag. I dag føler jeg meg i ganske god form, men samtidig er jeg så sliten, har sovet lite to netter på rad! Derfor skal jeg se på film og slappe av i dag, bare. 

Tror forresten jeg er avhengig av godteri, kan det være mulig? Jeg har holdt meg fra å spise godteri i to dager (jeg vet, ikke så mye..) og i dag når jeg endelig fikk spist godteri var det akkurat som om jeg fikk en slags rus, og så ble jeg helt rolig. Haha, noen som vet om det kan være en ekte greie eller bare noe jeg innbiller meg? 

Legger ut bilder fra i går litt senere ♥
so young so high

Kommenter her

Nå skal jeg dra på vorsh (hvordan skrives det egentlig? ) sammen med jentene! Etter det drar vel de på byen, og jeg drar sikkert hjem eller så blir jeg stående utenfor den ene, dårlige 18årsplassen i byen mens jeg hater livet, haha! Jeg rakk ikke polet i dag, med andre ord, jeg rakk ikke å ringe noen som kunne kjøpe drikke for meg, så derfor er ikke humøret helt på topp men det ordner seg vel! #livetsommindreårig.

Dette har jeg i alle fall på meg i kveld! Jumpsuiten er fra h&m om noen skulle lure, synes den er veldig kul men man ser utrolig mye feitere ut i den enn hva man egentlig er. Håper alle har en fin kveld, og beklager dårlige bilder - mørketid, vet dere ♥

Perfekt partysang! So young so high 

bitchy

Kommenter her

Hei dere! Satt kjempelenge og tenkte på hva jeg skulle kalle dere når jeg åpner et nytt innlegg, noen bloggere bruker jo å skrive " hei darlings / cupcakes / fans / søtinger / jenter osv. Men hos meg blir det alltid "dere". Føler meg litt bitchy, kanskje jeg skulle kalt dere for sophiebiers? Nesten som beliebers.. Neida, så langt skal jeg ikke dra den!
Skulle egentlig gjøre masse jobb i dag, altså bloggjobb med mailen. . Men, det er helg, så jeg utsetter det til mandag! Mandag suger jo uansett, så hvorfor ikke bare ta alt det kjipe da? Skal snart spise taco, hadde det til middag i går og om jeg har taco en dag så har jeg det gjerne de neste tre-fire dagene også, så godt er det! Det smaker seriøst fantastisk, nå synes dere sikkert jeg er teit men jeg har store planer om taco på julaften, i fjor spiste jeg nemlig pizza. . Noen andre som har gjort det? Jeg liker faktisk ikke julemat! 

Er forresten mange av dere som har spurt hvilke produkter jeg har brukt på håret, dere vet jo at håret mitt var helt ødelagt for et år siden og nå er helt frisk. Håret mitt falt seriøst av i dusjen før, så slitt var det. . Jeg bruker en del produkter fra et merke som heter "blow pro"! Det har hjulpet håret mitt veldig mye, og man kan kjøpe det på kicks. Bare et lite tips! Jeg bruker både shampo, balsamn, hårspray og tørrshampo derfra. 

 
10 funfacts om meg

Kommenter her

1.Jeg blir aldri nervøs og tar ganske lett på å være forann et publikum, for eksempel. Blir heller aldri nervøs før karuseller, legebesøk, prøver, eksamener, date eller andre ting man som regel blir nervøs før. Ble sykt fort nervøs når jeg var yngre, men det er ikke slik lengre nå!

2. Jeg er ikke langsint, og kan bli ganske forbannet i rundt 10 sekunder og så er det over. 

3. Men, det som får meg til å bli forbannet er når noen lyver til meg. Det er seriøst det verste jeg vet, og det føles verre enn et slag i magen. Jeg har forståelse for at man noen gang "må" ta en hvit løgn, men når noen lyver til meg for å få det som de vil, altså bruke meg, så er det så ubeskrivelig sårende.

4. Jeg synger ikke i dusjen, jeg danser! At jeg ikke har hatt noen syke fall til nå er et mirakel, haha

5. Jeg har veldig mye selvironi, og om andre har det morsomt på min bekostning gjør det ikke så veldig mye for meg. Jeg vet jo at jeg stikker meg litt ut fra mengden og er lett å gjøre narr av - så, for all del!
6. Jeg er veldig hypokonder, er jeg litt tett i nesa så tror jeg at det er AIDS og at jeg snart skal dø. Haha, kanskje ikke akkurat sånn, men google har virkelig blitt min beste venn hvor jeg søker opp symptomer på det ene og det andre, og overbeviser meg selv om at alle symptomene stemmer på meg. Jeg har vært på uttallige legeundersøkelser for å finne ut hva som er galt med meg, men egentlig er det jo ingenting, haha.

7. Jeg tuller hele tiden, og er sikkert ganske vanskelig å være sammen med om man ikke kjenner meg, haha. . Jeg sier så utrolig mye tull, og folk kan bli litt sånn " eh, mener du det?" men nei, som regel gjør jeg ikke det og sier mye på spøk. Men man må kjenne meg for å forstå det.

8. Jeg synes selv jeg er pen når jeg er alene, men med en gang jeg kommer på skolen eller er sosial generelt føler jeg meg stygg. Dette er fordi jeg sammenligner meg selv med andre alt for mye, ikke bra!

9. Når noen snakker med mat i munnen eller slafser vil jeg bare slå de i trynet, eier de ikke folkeskikk eller? Da forlater jeg bordet / samtalen, jeg takler det ikke og får frysninger. . 

10. Jeg har pannelugg! Har hatt det i over ett år, men den har enda ikke vokst helt ut. Jeg klipte den før jeg skulle på fest en gang, jeg fikk ikke til å ordne håret og ble så utrolig lei, derfor fikk jeg en "god" ide om at en venninne skulle klippe håret mitt litt. . Lugg er, i følge meg, gøy i nøyaktig en dag og så blir man lei. Angrer!
 

uten løsvipper

Kommenter her

Som dere vet bruker jeg løsvipper hver dag, aner ikke hvorfor jeg gjør det. .? Jeg trives godt uten og har veldig lange, svarte vipper naturlig så er heldig med den! Har vel bare blitt en vane med løsvipper, og jeg bruker mye lengre tid med mascara. 

Hva synes dere ser best ut? gi meg internett bitch

Kommenter her

Starter nesten hvert innlegg med å skrive " har akkurat kommet hjem fra skolen" men nei, det er nok en stund siden jeg kom hjem, men det tar alltid så lang tid før jeg orker å blogge haha. . Først skal jeg spise, se på tv, spise mer, se mer på tv, slappe av, være på facebook, gjøre lekser og SÅ kan jeg endelig blogge!  Var tidlig ferdig på skolen i dag, vi har nemlig, i følge meg, verdens søteste kontaktlærer som er veldig snill med oss. I love ♥ Etter det dro jeg, Martin og Amanda til byen og kjøpte litt drikke til helgen, pluss at jeg måtte hente en pakke på posten. 

Systemansvarlig på skolen har forresten sperret nettet mitt, slik at jeg aldri kan blogge på skolen! Alt fordi jeg ikke har orket å få underskrift på et ark fra mamma og pappa enda, synes det er så unødvendig at de må underskrive når jeg faktisk blir 18 snart. . Så det arket kommer mest sansynlig bare til å støve bort helt til jeg blir 18 selv og ikke trenger underskrift lengre, haha! Men da vet dere altså litt av grunnen til at oppdateringene ofte kommer sent. 

Nå skal jeg ta en kjapp dusj, siden det er fredag tenker å slappe av med noen venner senere! 

Og sånn her ser jeg ut i dag. Har på meg en vest jeg har gjemt bak i skapet en stund, hadde glemt den. . Hva synes dere om den "vaffelstilen" på vester og jakker? 
dreams

Kommenter her

Mange av dere har lurt på hva jeg har tenkt å gjøre til neste år, når jeg er ferdig på videregående. Jeg får ofte høre at det lure å gjøre er å fortsette med utdanningen, men jeg er ikke klar for det enda. Jeg er veldig lei av skole, og om jeg skal begynne med noe tungt skolearbeid igjen i flere år kommer jeg til å bli gal. Jeg vil helst ta et stort studie når jeg først skal ta, noe som er litt krevende og kan gi en godt betalt jobb, men jeg er ikke klar for det enda. Så enkelt er det!

Jeg er også i en litt annen situasjon en andre ungdommer jeg kjenner fordi jeg har bloggen som jeg må ta hensyn til, men også en blogg som gir meg masse muligheter. Mange muligheter kan jeg ikke ta per dags dato på grunn av skole, men til neste år skal jeg bare ha fri, blogge og ta alle muligheter jeg får. Reise masse, blogge bra, dra til oslo for "jobb" enda oftere (bør egentlig være der ca en gang i uken på grunn av masse bloggmøter, intervjuer og shoots. . Men, istedenfor rekker jeg bare en-to ganger i måneden). Jeg er litt usikker på om jeg enda skal bo hjemme, men jeg tror det! Må jo spare penger, vet dere ;) Men en ting jeg har tenkt til å gjøre er å dra på masse ferier, jeg har jo en del penger (fordi jeg har spart, om noen skal være bitter over det) så jeg tenker å dra på en ordentlig luksusferie! Maldivene eller Mauritsius høres ut som bra alternativer for meg, en ferie der kan lett koste 50 000 per uke liksom. . Men jeg må bare oppleve et slikt sted, et slikt sted man kun ser på film nesten. . Det ville vært fantastisk ♥

Jeg trenger litt tips fra dere om noe slikt skal gjennomføres! Har noen av dere vært på en skikkelig lukseriøs plass før, hvor alt bare er helt fantastisk og man blir behandlet som guder nærmest når man er der? Er nemlig noe slikt jeg vil oppleve! Og da mener jeg ikke guder som i " spesiel pris for deg min venn" i en mørk bakgate i Alanya, men luksus som i virkelig luksus. Fyr løs med tips og erfaringer! :)to dråper vann

Kommenter her

Som dere kanskje vet så har jeg en liten hund, og jeg bruker å tulle og kalle henne for " snoop", men i det siste har jeg lagt merke til at hun faktisk ligner litt! Laget bildet under for gøy, dere skulle bare ha sett hvor mye jeg lo når jeg klippte det sammen haha. . Likheten er jo ganske slående! Skal prøve å ta et bilde en gang hvor hunden min ser "chill" ut, da er de prikk like! Kanskje jeg bare skal omdøpe henne til Snoop? 

Hva sier dere, to dråper vann, brother from another mother? Hahahah ♥

 

prøver noe nytt

Kommenter her

Hei folkens! Kom akkurat hjem fra skolen og er i skikkelig godt humør, aner ikke hvorfor men noen dager er det vel bare slik! Hoppet ut av senga i morges og har hoppet rundt hele dagen så og si, woho! Skal straks hoppe enda mer, denne gangen naken inn i badekaret! Det er virkelig iskaldt ute, og jeg har oppdaget at jeg ikke klarer å puste i motvind haha. . Holdt på å dø når jeg skulle gå til bilen i morges, mørkt og jævlig er det også 50% av dagen :( Men nok negativitet, jeg som er så glad! På toppen av det hele hadde en god venn av meg, Martin, russeshow i dag og jeg har gledet meg hele uken, det ble kjempebra! Wooho igjen! #martinforprez 

Her kommer i alle fall noen bilder av hvordan jeg ser ut i dag, hadde forventet å få nye extensions på tirsdag, nå er det torsdag og de har enda ikke kommet. . Uvanlig, bruker å få de en dag etter jeg har bestilt! Hater når man må vente på pakker og bare gleder seg, så tar det mye lengre tid enn forventet - spessielt når det er noe man trenger!

Som dere kanskje ser har jeg prøvd meg på å ha en topp på hodet for første gang i mitt liv, har aldri hatt det før på denne måten! Synes selv det ser litt rart ut, føler meg som en alien som prøver å motta et radiosignal eller noe haha.. En antenne på hodet! Men hva synes dere? 
space

Kommenter her

 

What's real? 

ray ban vision

Kommenter her

Hei! Kom akkurat hjem, dagen har virkelig gått fort. Først var jeg på intervju, etter det dro jeg på skolen og så en tur på besøk til Lisa. Etter et par timer der kom mamma og hentet meg og vi dro til byen for å hente de nye brillene mine fra Ray Ban! Helt sinnsykt hvor dyrt slike briller er, betalte 3000 kr for mine. Og det verste av alt er, om man ser dårlig så trenger man jo briller og nesten alle er jo dyre? Med mindre man vil kjøpe de på coop obs, noe jeg på at noen har særlig lyst til!

I kveld skal jeg øve masse til norskprøven vi har i morgen, håper på å få et bra resultat! Blir så skuffet over meg selv om jeg får en dårlig karakter i et fag jeg har godt potensial i , så i kveld må jeg bare pugge og pugge :) Har heldigvis masse godt og spise i kveld, fikk faktisk en hel eske med "angry birds" godteri i posten for litt siden. Hadde glemt det av, så nå har jeg masse godterispising og ta igjen ;)

Men først får jeg besøk litt, må rydde rommet. Snakkes! 
Shut me up on Wednesday

Kommenter her

Lotte og Amanda har vært her i kveld, veldig koselig å være sammen med dem som vanlig! Nå sitter jeg og ser på Jersey Shore, dere kan godt hate meg men jeg liker faktisk Snooki godt, haha! Men straks skal jeg legge meg i sengen og håper virkelig jeg klarer å sove, har hatt en powernap i dag og det var virkelig nødvendig. Behøvde all søvn jeg kunne få etter å ha vært totalt søvnløs flere netter . . Og i natt hallusinerte jeg faktisk, haha! Så en naken tynn liten jente på rommet mitt som så seg i speilet, fikk helt panikk og så på henne i sikkert 15 minutter. Enten var det et spøkelse eller så var det syner. . 

Tenkte forresten jeg kanskje skulle begynne å se på gossip girl og nyte første til siste sesongen. Personlig har jeg kun sett sesong 1 og 2, er det verdt å få med seg resten? Elsker i alle fall det jeg har sett! Og da har jeg noe å sovne til, og så slipper jeg å plages med denne rastløsheten som jeg til stadighet lider av, som ofte fører til besøk midt på natten, reisebookinger og masse andre impulsive aktiviteter haha. . . Pluss i morgen må jeg være uthvilt, skal på intervju klokken 09. Tidlig, men jeg ville helst ikke ta det rett etter en gymtime. Dere får vite mer når intervjuet er ute! 

Her har dere noen sanger jeg liker godt som dere kan sovne til. Love yoou ♥ 

snart chris, snart er du min

Kommenter her

Hei og beklager for en sen oppdatering! Måtte gjøre masse lekser etter skolen, jeg er vel neppe den eneste som får høre om lekser og innlevering så går det ut av hodet like fort som det kom inn? Derfor blir jeg alltid påminnet om det i siste sekund når noen spør "har du gjort innleveringen som skal være inne om 10 minutter" haha. . Derfor ble det helt stresskaos for meg når jeg kom hjem! Jeg har også endelig fått bestilt flybiletter og hotell til oslo om en måned, skal jo se Chris Brown som dere kanskje vet! Har begynt å elske han så mye at det gjør vondt i magen :( Skal i alle fall dra på konserten sammen med Anne-Sofie, Amanda, Mathias og en venn av han og vi alle skal bo sammen på hotell. Kommer til å bli sykt!

Så forresten at det har gått noen syke rykter om at jeg har spiseforstyrrelser. . ? Altså hahahah, jeg er nok den siste i verden som har det! I dag for eksempel, så hadde jeg med meg 6 brødskiver på skolen og jeg spiser hver eneste en før halve skoledagen er over, så er jeg sulten igjen og må kjøpe meg mer. Jeg spiser hele tiden, sikkert en gang i timen. Spiser faktisk akkurat nå, jeg spiser som en hest / ku / gris / løve / orangutang og alle andre dyr som spiser mye. Men ikke sant, maten er det beste med hele skoledagen?

Min lille, uskyldige matboks. . 

Og så bare BAM, et hav av brødskiver dukker opp! Selvfølgelig har jeg "nugatti - melkesjoko" som pålegg. 

Verdens beste pysjbukse er på! Om dere lurer på hva den lille gule flekken på pleddet er, så er den fra når jeg hadde krølltangen på i en hel natt og glemte å skru den av, syntes det luktet litt svidd på rommet men klarte ikke å koble helt hvorfor. . Haha, nå kommer mamma til å få panikk. 

Og til sist - avslutter innlegget med noen kjempefine tegninger jeg har fått, dere er best!!! ♥ Men hva tror dere blir best, om jeg legger ut tegninger en gang i uken for eksempel, hvor jeg samlet opp alt jeg har fått? Jeg får virkelig helt sinnsykt mye akkurat nå, men det er jo bare hyggelig.

Denne nydelige tegningen er laget av elisevalen.blogg.no. Den ser ut som den er laget av en proff! Hun skrev på bloggen sin at hun ikke tegner så mye lengre, det er galskap mener jeg, et slikt talent må brukes! 

Denne fikk jeg av http://veera.blogg.no/ , kjempefin! Hun har faktisk en veldig bra blogg også, synes jeg. Man ser hun har brukt lang tid, på grunn av detalejene på kjolen og hun har til og med fått med seg at det ene øynebrynet mitt er forskjellig fra det andre haha (flaut). 

Denne tegninga er laget av http://hegemelbye.blogg.no/ og hun har en ren tegneblogg, ser hun blandt annet har tegnet Selena Gomez. Sykt bra! 
tror du på kjærlighet?

Kommenter her

Nei. 

Alle de filmene og seriene man ser på har gjort at jenter har fått en helt feil oppfattning av hvordan ting faktisk er. Jeg tror vi alle venter på en prins charming som åpner dører, drar ut stolen og gir komplimenter, er der for deg og viser hva han vil. Istedenfor får man et "sikkert " og et " vet ikke" og en gjeng jenter som overanalyserer alt. Is that love?

en ond sirkel

Kommenter her

Haha herregud for en dag jeg har hatt . . Skulle egentlig til Lisa etter skolen, men hun ble tydeligvis helt borte i hodet hos tannlegen så hun var det umulig å få tak i. Etter en halvtime med desperate forsøk på å komme inn i huset hennes + en kjøretur rundt hele byen dro jeg hjem, tok et bad og etter det har jeg prøvd å hente meg inn igjen mentalt på grunn av lite søvn. Trodde helt seriøst jeg skulle dø på skolen i dag, svimmel, skjelvende og generelt dårlig. Men nå føler jeg meg mye bedre!

Noen av dere har stilt spørsmål ved hvorfor jeg ikke får sove, det er en ganske enkel grunn til det. Jeg kjøpte koffeintabeletter fra sverige for et par år siden, jeg trodde jeg hadde mistet dem men fant de igjen sist uke. Har (heldigvis) ikke så mange igjen, for man blir virkelig avhengig! Akkurat nå trenger jeg bare en god natts søvn om jeg skal slutte, vet det har blitt en ond sirkel. . Jeg får ikke sove om natten, og tar derfor koffeintabeletter slik at jeg klarer å holde ut skoledagen, men ettersom jeg jevnt får koffein ( i overdoser ) så blir det enda fler søvnløse netter, and so on. . . Men hvordan skal jeg komme meg ut av dette? Noen sovetips?


hår her og der

Kommenter her

Jeg har en gledelig nyhet! Eller, gledelig for min del i alle fall. Håret mitt, altså mitt eget hår, føles for første gang på over ett år helt friskt! Jeg føler at nå er det ikke lang vei før jeg kan begynne å gå uten extensions en gang i blandt, selv om jeg nok aldri kommer til å slutte helt. Det er jo så fint med langt, tykt hår, er dere ikke enige? I alle fall når det ser naturlig ut!

Jeg får daglig masse spørsmål om hår og extensions, jeg har en egen kategori her oppe på bloggen hvor jeg har samlet nesten alt - se under headeren og trykk inn på "extensions". Men en ting jeg ikke kan si ofte nok, når man skal ha extensions og har kort naturlig hår slik som meg er mengden hår helt avgjørende for om det skal bli et bra resultat! Har du langt hår og bare vil ha litt tykkere trenger du ikke å kjøpe så mye extensions, fordi det er ditt eget hår som er i fokus uansett. .

Jeg bruker for øyeblikket maxi clip on 65 cm og det kan dere kjøpe HER men et lite tips - håret ser tykkere ut om det er kortere, så om du kjøper 50 cm HER ser det mye tykkere ut! Men personlig mener jeg at jo lengre jo bedre. Clip on hestehale som jeg også bruker ca hver gang jeg har håret oppsatt kan dere kjøpe HER. Det er gratisk frakt, og dere kan bestille med postoppkrav ♥

Noen av dere husker kanskje at jeg fortalte for en stund siden at jeg er veldig lei av håret mitt? Uansett hva jeg gjør og uansett hvilken farge jeg har finner jeg alltid noen feil. . Jeg vil være blond, helst platina ettersom jeg synes det er finest, men samtidig ser jeg penere ut med helt mørkt hår - selv om mørkt hår gjør at jeg føler meg kjedelig, haha. . Så derfor er jeg nå fast på en mellomting. Jeg er også lei av å ta på meg clips hver eneste dag, men er ikke clips det beste alternativet når det kommer til extensions? Sliter ikke microringer, teip eller keratin veldig på håret, eller tar jeg feil? Jeg har jo aldri prøvd, men tenkte jeg skulle prøve ut luxushair sine over nyttår. Har hørt veldig mye bra om dem også, og jeg tenker jeg bør teste det ut slik at jeg eventuelt kan anbefale det videre til dere. Spennende, og kom gjerne med erfaringer!

Her finner dere longlast extensions på luxushair. 
enda en søvnløs natt

Kommenter her

Enda en natt med flere timer bestående av stirring opp i taket. Jeg er så lei av å hele tiden ha problemer med søvn. Hvorfor skal det være så vanskelig? Klokken 05 ga jeg opp og gikk istedenfor ut en stund for å røyke, skulle uansett stå opp klokken 06. Jeg tenkte at det eneste positive måtte være at jeg ikke kom for sent til skolen (noe jeg gjør hver mandag) men så hadde pappa, som også er min skyss forsovet seg slik at jeg kom forsent likevel. . Ennå en gang har koffeintabelettene reddet dagen min, haha..

Noen andre som enda har litt søvnproblemer etter sommerferien? 

Man ser på meg at jeg er trøtt i dag. . 
min fetisj

Kommenter her

Nå skal jeg fortelle dere om en liten "fetisj" jeg har. . (Til dere som ikke vet hva fetisj er, så er det noe man tenner på haha). Dreads. Det må nok være det fineste som finnes på gutter! Og da mener jeg dreads á la Tom Kaulitz fra tokio hotel, og ikke som for eksempel Sean Paul. Han ser etter min mening helt jævlig ut på håret, det er faktisk en forskjell! Dreads + skjegg = ikke bra. . Nei fy, det ser bare ekkelt ut. Men om jeg ser en gutt med dreads blir han med en gang dødsfin og jeg blir småforelsket. Men ja, har jo vært forelsket i Tom Kaulitz siden jeg var 12 år, så kan vel ha noe med det å gjøre . .

Har dere en spessiel stil eller look dere foretrekker på jenter / gutter? Tell me! 

Verdens fineste gutt som på den tiden hadde verdens fineste hår! 

En annen med dreads jeg virkelig har falt for må være Samuel Larsen som vant the glee project. . Tror jeg har skrevet om han før, han er i alle fall perfekt i mine øyne!


Om det finnes en søt gutt der ute med dreads, litt bad boy og fin klesstil er det bare å maile meg altså, så fikser vi en filmkveld sammen ;) Hehe. 

speil i senga og tegninger

Kommenter her

I dag har vært en mildt sagt sløv dag, slik som søndager pleier å være. Var sammen med en kompis hele kvelden i går og kom ikke hjem før rundt halv 4, så er ganske trøtt og sliten i dag. Men var gøy da, jeg fikk se på ekte 3D-tv for første gang i mitt liv, haha! Før har jeg kun sett med slike dårlige plastbriller som er rød og blå, men dette var jo ekte saker! Ganske gøy, tror jeg må kjøpe meg en slik tv. . Og i dag har jeg sett alle (!!!!) twilightfilmene mens jeg har spist sikkert 20 brødskiver med nugatti per film. At jeg enda er tynn er virkelig et mirakel!

Jeg må være verdens lateste foresten, jeg har nemlig flyttet speilet til senga slik at jeg skal slippe å bruke energi når jeg skal fikse håret eller ta på meg sminke. . Haha det er nesten litt flaut må jeg innrømme, jeg har virkelig dager hvor jeg ikke gidder å gå opp av sengen overhode. 


Ellers har jeg fått to kjempefine tegninger på mail i dag, tusen takk for de fine tegningene og de fine ordene dere sender meg, jenter! ♥ Jeg vet jeg skrev på bloggen at jeg skal legge ut alle jeg får, men jeg skjønte etterhvert at jeg ikke kan gjøre det - mange sender jo inn tegninger kun for å få en link til sin egen blogg, ikke fordi de bruker lang tid på det og faktisk liker å tegne. Det er et par som har sendt meg tegninger jeg ser de har brukt sikkert to sekunder på hvor de har tegnet en strekmann og så har jeg "lovet" å linke de. . Så nei, jeg ser jo hvem som legger inn innsats og som "fortjener" det! Har enda mange tegninger å se igjennom så kommer vel mer etterhvert, men takk for alle jeg får uansett!  Og ikke kom med noe slikt som at jeg kun legger ut de fine tegningene for det er ikke tilfellet, men man ser jo når noen faktisk har brukt tid på det og gjør det av de rette grunnene, om dere skjønner . . ?

Denne er laget av http://juliakristiane.blogg.no/, dette er et type bilde jeg har lyst til å ha på veggen. Så sinnsykt kult, og man ser virkelig at det er meg!

Denne er laget av http://sandrastokvold.blogg.no/ og det er enda et eksempel hvor man ser hun har brukt god tid og virkelig prøvd å få det til å se ut som meg, øyenbrynene, øynene og leppene har jo helt lik form! Kjempefin tegning, tusen takk! 

 

 

just sayin

Kommenter her

Hun på det venstre bildet er Tara Reid, dere kjenner henne kanskje fra American Pie? Vel, hun er ung og ser slik ut, det er det mye festing, ingen trening og lite mat gjør med kroppen! Man må spise når man vil spise og heller trene masse, litt kondisjon og mye vekter. Virker som om jenter tror man blir større av å trene med vekter men det er ikke nødvendigvis sant, jeg personlig liker mye bedre å trene styrke enn kondisjon og føler selv jeg får finere kropp av det. . Synes det er fint med stor rumpe, stor og fast riktignok! 

Så nei takk til det venstre bildet, ja takk til det høyre! Ikke sant? 

positiv

Kommenter her

Fristet egentlig å dra ut i dag igjen, men for både økonomien og helsen sin del lar jeg være. Jeg skal først ha filmkveld med Amanda og Anne-Sofie, etter det skal jeg kjøre litt med en kompis! Så dere som trenger skyss i Harstad i kveld vet hvem dere skal ringe om dere vil sitte på i en fin bil med fine folk, haha. Neida, jeg tuller bare! Men fin bil, det er det.

Får ellers se hvordan jeg klarer meg i løpet av kvelden, har så sykt vondt i hele kroppen etter i går og tror faen seriøst at jeg har brutt ett bein i rumpa! :( Jaja, selvgjort er velgjort og i kveld skal jeg ha det supert uansett! 

Hva synes dere forresten, er jeg finest med eller uten briller? Selv føler jeg meg helt jævlig med, men jeg vet jo at jeg må ha det siden jeg ser så dårlig. . 

Ha en fantastisk kveld, alle blogglesere 

en leser har tegnet meg

Kommenter her

Fikk denne tegningen på mail i dag, var ikke det sinnsykt bra? Blir så rørt, glad og ikke minst sjokkert når jeg ser hvor utrolig talentfulle lesere jeg har ♥ Dere er så flinke! Føler meg ganske lite talentfull selv som ikke kan noe spessielt, og så vil folk tegne MEG!? Det føles uvirkelig, jeg kjenner  virkelig press på meg nå til å gjøre en bra jobb med bloggen, haha!

Tegningen er laget av http://honesty.blogg.no/, og hun skrev noen kjempefine ting til meg på mail, pluss et veldig fint innlegg på hennes blogg. Kjempefin jente, og litt av et talent! Hva synes dere? Denne tegningen synes jeg hun fortjener masse skryt for!

Om dere lurer på hvordan dere sender meg en tegning, så sender dere bilde på mail til sophieeliseblogg@hotmail.com - merk mailen med "tegning". Alle bilder blir lagt ut på bloggen med link.fredagen i bilder

Kommenter her

I går skulle vi feire to gode venninner av meg sin 18årsdag, nemlig Åse-Kristin og Lotte! De hadde leid lokale og vi nærmeste vorsjet der først, før det begynte å komme folk etter en stund. Jeg var i så utrolig godt humør hele kvelden og håper alle som var der hadde det kjempegøy! Jeg har i alle fall danset, drukket og vært sammen med de personene jeg liker best i hele verden, mer velykket kveld enn det kan man vel ikke få? Jeg har et motto, og det er " det blir kun så gøy som du gjør det til selv" og det er helt sant! Uansett hvor du er så kan du få det helt supert. Er dere ikke enige? 

Noen av dere har spurt om det bruker å være drama / slosskamper når vi er ute, jeg personlig bruker alltid å bli dratt inn i et eller annet drama men jeg hater å krangle, hater å diskutere og vil helst bare at alle skal være venner så. . Hver gang noen krangler, spessielt når man er på fest, bruker jeg å tenke "herregud, er det verdt det? Hva er det egentlig å krangle om?", for noen ganger har jeg inntrykk av at folk bare krangler for å ha noe å gjøre, rett og slett. Så nei, for å svare på spørsmålet - jeg blir nesten alltid dratt inn i drama jeg selv ikke starter, men så bryr jeg meg så lite at jeg er like fort ute av det igjen, haha! Nå vet dere det, vet det går rykter om at jeg er en skikkelig dramatisk bitch såå :( 

Her begynte det å bli litt for mye av det gode for meg, haha. .
superstjerne om natten

Kommenter her

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg valgte den overskriften? Vel, dere har vel alle sett Hannah Montana, serien om jenta som er helt vanlig om dagen men om natten blir hun en verdenskjent superstjerne. I "Hannah Montana - the movie" har hun på seg en nesten lik kjole som det jeg har i kveld, haha! Der hadde dere dagens lille unødvendige fakta. . Men de som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker Hannah Montana så dette er virkelig stort for meg, haha!

Nå er jeg i alle fall ready for the night! Slik kommer jeg til å se ut i kveld, liker dere antrekket? Må snart løpe ned trappen, er to minutter til jeg skal være på vorsj, typisk meg! Blogger mer i løpet av kvelden, eller når jeg kommer hjem! 

Og wow, jeg smiler på et bilde, skandale! 
Justin Bieber ny musikkvideo

Kommenter her

Så dette nå nettopp, hva synes dere? Jeg elsker den og synes det er den beste musikkvideoen han har hatt så langt! As long as you love me var litt småklein haha. . Men denne var bedre! Gleder meg masse til konserten i April!!!! Hørte på radioen at plateselskapet (?) hadde satt rykter om at nakenbilder av Justin var på avveie, slik at det skulle bli mer publisitet rundt musikkvideoen som også skal forestille stjålet. Haha, han har blitt stor gutt jo! Fans over hele verden ble visstnok helt gale for å finne de bildene der, skjønner jeg godt.

Og ellers har jeg mistet sminkemappa mi så må lete som en gal etter den, skal i bursdag i kveld. . Snakkes straks!

 

lærere skal ikke blande seg

Kommenter her

Dere har lurt på om lærerne på skolen sier noe om bloggen min, og egentlig prøver jeg å holde skole utenfor bloggen men nå skal jeg faktisk gjøre et untak. Jeg personlig mener at lærere ikke har noe med bloggen min å gjøre, jeg forstår at den ligger offentlig på nettet og hvem som helst kan lese den, men så bør man også tenke litt på hvem bloggen min er beregnet for. . Jeg synes ikke lærere bør bry seg om hva elevene gjør på fritiden, og det er helt NORMALT at elever får ut frustrasjon som for eksempel " åh, har historieprøve i morgen, gruer meg" er en helt vanlig ting å skrive blandt annet på facebook, eller skrive at man ikke har øvd. Men om jeg skriver det på min blogg, tror dere jeg får høre det da? Jepp, det får jeg. 

Jeg har ikke jævlige lærere og er stort sett fornøyd, men ting som irriterer meg er at enkelte av lærerne kommer med spydige kommentarer til meg ofte, forann klassen på skolen. En gang tok en lærer opp at jeg hadde skrevet "turdag = fridag" på bloggen, for å ta et eksempel. Altså, dette er kanskje ikke så lurt å skrive men jeg er langt ifra den eneste som har droppet en turdag. Og på toppen av det hele så droppet jeg den ikke engang, og uansett fikk jeg kjeft? Det er flere lærere som har tatt akkurat den der opp med meg, men en enkelt lærer tok det opp i timen med andre til stede, noe jeg mener man ikke gjør. 
Om jeg har vært borte fra skolen en dag kan jeg få spørsmål fra lærerne om jeg var syk, og om jeg svarer " ja, jeg hadde influensa" for eksempel kan de svare "hehe så rart, så på bloggen at du var på shopping". Dere skjønner tegninga? Det er utrolig, utrolig ekkelt og at de tar det opp forann klassen er enda verre!

Jeg har ofte fått høre:
1. Åja, så du har ikke gjort leksa så grundig som du burde, kanskje fordi du var opptatt med å blogge?
2. Sitter du der og blogger eller jobber du med oppgaver?
3.Ja ny skjorte i dag også, er det på grunn av bloggen du shopper så mye?
Det høres sikkert ikke så ille ut, men det er en spessiell lærer som sier det med et utrolig hånlig tonefall og gjør på en måte narr av meg. Jeg tar det ikke nært meg altså, så ikke tro jeg sitter å griner i timen haha! Men det er uansett unødvendig og ubehagelig.

Det er mange lærere som gir meg komplimenter for bloggen og spør meg privat om det er noe de lurer på, men jeg tror lærere bør huske på at jeg er ikke den eneste i klassen som har et "liv" på internett, jeg er ikke den eneste som blogger i klassen heller og jeg er ikke den eneste som noen ganger kanskje skriver ting jeg ikke bør på nettet. . Synes uansett uthengnig av elever i timene blir litt for dumt, uansett hvilken grunn!

Har noen lærere tatt opp med dere hva dere skriver på for eksempel facebook eller blogg? Hva synes du om dette?

 

prinsessa

Kommenter her

Siden sist innlegg har jeg hatt det helt perfekt, slik en ultimat torsdagskveld skal se ut i mine øyne. Først slappet jeg av alene og så på mine favorittfilmer, nemlig alle barbiefilmene! Dere som er ca på lik alder som meg har vel sett "prinsessen og fattigjenta" og "barbie og nøtteknekkeren"? Fantastiske filmer, hihi! ♥ Ja, jeg er veldig barnslig. . Men kanskje det er litt søtt? 

Etter det kom Lisa på besøk og jeg hjalp henne litt med et skoleprosjekt. Føler det gikk veldig bra og håper hun får god karakter, blir alltid skikkelig stolt når venninne mine gjør det bra! :) Vi spiste kjempegod mat, pizza og banansplit - trenger jeg si mer? Det er obligatorisk for en studiekveld mener jeg, masse god mat. Jeg bruker for eksempel å glede meg til tentamen fordi man har med seg så mye god mat! Det hele endte i alle fall med at jeg dro til Lisa på overnatting, så drar vi på skolen sammen i morgen. Snakkes da, dere er de herligste! living on the edge

Kommenter her

Var ute og kjørte i sta med pappa og jeg holdte på å ta liv av oss begge haha, ble nesten påkjørt av en lastebil! Sitter her og er takknemlig over at jeg lever! Nå venter jeg på Lisa som kommer hit på besøk, vi skal gjøre lekser og hjelpe hverandre litt. Tror også hun skal ta med masse godt! Forresten, har dere smakt den nye nugattien? Det er det eneste jeg har tenkt på de siste dagene, fy flate så godt det var! Den heter "melkesjoko" og smaker som nutella, mmm. . . Og nei, dette er ikke reklame for dere luringer som kanskje skulle tro det. Nam! :)

Sånn her ser "dagens" ut! Har på meg sløveklær, elske slike gensere med tegneseriefigurer på. Desverre er det ikke så lett å få tak i her i Harstad. . Den jeg har på meg i dag er i alle fall fra h&m, hva synes dere? :)
dagens spørsmål

Kommenter her

Må en blogger se bra ut for at du skal bli fast leser? today's

Kommenter her

Høster er så utrolig nydelig, elsker fargene vi har i hagen nå. . Og enda kan man gå litt lettkledd, i alle fall om man bare skal ut i noen minutter! Hva synes dere om antrekket? barbienegler

Kommenter her

Hei alle sammen!

Jeg er enda syk, men heldigvis er formen litt bedre i dag enn hva den var i går. Jeg har til og med orket å fikse neglene mine i dag! Syntes det ble kjempefint og ikke minst unikt fra noe jeg har sett før her i Harstad. Med en gang jeg fikser neglene føler jeg meg mye mer feminin, vanligvis ser ikke neglene mine ut. . Men nå føler jeg meg bra! Hva synes dere? :)

Nå skal jeg få servert en sunn middag (bortskjemt og lager ikke mat selv, haha). Fikk forresten en ganske gøy forespørsel fra en stor tvkanal, er snakk om at de skal følge meg en hel dag slik at dere får sett hvor kjedelig livet mitt egentlig er! Haha neida, men rett og slett slik at man kan få et bedre innblikk. Hørtes veldig gøy ut og gleder meg til åf å vite mer! :) Hadde ikke det vært gøy? 


naken og sminkefri

Kommenter her

Hei! I dag hadde vi hjemmetentamen i nynorsk, for min del syntes jeg det gikk veldig bra og jeg er fornøyd med resultatet! Nynorsk er faktsik ett av mine sterkeste fag, og jeg liker "språket" :)  Haha, jeg er nok den eneste i hele norge som føler det slik! Etter jeg var ferdig dro jeg og mamma ut og øvelseskjørte, har gjort det hver dag en stund nå og føler jeg har ganske god peiling. Eneste som er litt kjipt er at mamma klikker helt om jeg kjører litt over 50 km i timen, da er det i følge henne livsfarlig haha. . 

Jeg har nettopp tatt et herlig bad og ligger nå i sofaen. Har nettopp tatt to smertestillende tabeletter, føler meg så utrolig dårlig. Dere vet når man er forkjølet og så får man vondt i hver muskel i kroppen? Noen flere som har det slik? Føles ut som jeg har hatt en skikkelig hard treningsøkt, og jeg klarer nesten ikke bevege meg. . Ekkelt! Håper dere har noen tips slik at jeg kan bli fort frisk? Har jo så mye jeg må gjøre! 

Uten sminke
vinn produkter for 1700 kr på coverbrands!

Kommenter her

Nå har jeg en skikkelig bra konkurranse til dere jenter, dere kan nemlig vinne masse forskjellig sminke på coverbrands verdt 1700 kr! Mange av produktene dere kan vinne er produkter jeg selv bruker, blandt annet selvbruning, hårprodukter, pudder og alt en jente kan trengre i sminkevesken sin. Det er ordentlig kvalitetsprodukter du kan vinne, så denne muligheten bør ikke gå fra dere ♥ 

Konkurransen er veldig enkel, alt du må gjøre er å like coverbrands på facebook HER og så skrive en kommentar i dette innlegget med svar på følgende spørsmål : nevn to av hudpleiemerkene coverbrands har på hjemmesiden sin (coverbrands.no) - KUN hudpleie, og skriv svaret i kommentarfeltet her. 

Det er en overasskelse hva man kan vinne, men her er noen hint: kan være noen av tingene under! 

Jeg trekker vinneren tilfeldig, men vinneren må ha likt coverbrands på facebook og ha svart på spørsmålet. Vinneren trekkes den 14, altså på søndag, og annonseres på bloggen! Lykke til jenter! 

 

video - me dancing

Kommenter her

Haha dette er så typisk meg, Stine Mari filmet meg mens jeg danset litt før i dag. . Lover dere, med venninner gjør jeg slikt hele tiden! Og om dere lurer på hva jeg gjør når jeg faller bakover, så er det fordi jeg blir flau over meg selv. .

Noen andre som er helt "gal" sammen med venner? 

forandringer over tre år

Kommenter her

Tenkte jeg skulle vise dere noe litt morsomt, nemlig portrettbildene mine fra alle tre årene jeg har gått på videregående! Føles ut som disse årene har gått forbi så utrolig fort, men samtidig har veldig mye skjedd på den tiden og jeg er en helt annen person i dag enn det var da jeg startet i 2010. Tenk, jeg hadde ikke blogg, jeg hadde kjæreste som jeg hadde vært sammen med i over 1 år og livet mitt var ganske rolig generelt. Drakk ikke, var en veldig sjenert jente og ikke så mange visste hvem jeg var! Savner riktignok ikke den tiden ettersom jeg var veldig deprimert, slet med selvtilitten og hadde en vennegjeng jeg ikke følte meg helt trygg på.

Og nå: 2012

Hahah, nå ser jeg virkelig hvor mye jeg har forandet meg - til det bedre, synes jeg da! Hva synes dere?

mandag er best

Kommenter her

Hei alle sammen! Jeg kom hjem så sent i går at jeg rett og slett ikke orket å blogge, det eneste jeg følte for var å ligge i sofaen og slappe av. . Orket ikke å gå opp på rommet engang, haha! Nå er det i alle fall mandag og en ny uke har startet, jo eldre jo blir, jo bedre synes jeg faktisk mandag er! Det er da jeg har mest energi og er klar for å ta fatt på masse gjøremål. For eksempel, i dag har jeg vært på skolen,gjort lekser, ryddet rommet og svart på masse mailer - klokken har enda ikke passert fem, så det synes jeg er ganske bra! Nå mangler det bare at jeg får litt treningsmotivasjon så blir dagen perfekt!

I skrivende stund ligger jeg i sengen og ser på hunger games, har ikke sett den siden den var på kino! Utrolig bra film og kjempe spennende, er mange ganger jeg bare må holde meg fast fordi det er så nervepirrende! Gleder meg veldig til resten av filmene kommer ut, har noen av dere lest bøkene og er de til å anbefale? Jeg har lest den første boken i serien, men det var etter jeg hadde sett filmen. . Dårlig valg, eller?

Hihi, se hva jeg så i sta når jeg var ute og tok bilder! En elg! Ser faktisk slike type dyr som elg, rev, harer ++ ganske ofte, det er veldig koselig og ikke minst spennende med ville dyr. Å se dem i naturen er jo noe helt annet enn i dyrepark, føler i alle fall jeg! 

Meg akkurat nå! Er ikke headsettet mitt superfint, foresten? Elsker fargen! Det er fra happy plugs, har jo sikkert 20 forskjellige farger derifra. . De har et lite utvalg på nelly som du kan finne HER ♥ Der er det fri frakt, så billig blir det!  

Og så, et siste tips før jeg avslutter innlegget. Jeg personlig bruker masse sminke fra merket bare minerals av flere grunner. For det første tester de ikke på dyr noe alle bør tenke på når de skal kjøpe sminke. For det andre trenger man å bruke så lite av produktet hver gang, så det holder lenge og er av super kvalitet. Synes nesten det funker som en slags anti-kvisekrem om man kan si det slik, for alt av kviser jeg en gang hadde når jeg har brukt litt fetere sminke har forsvunnet. Vet ikke om det har noen sammeheng, men kan jo godt hende. . ? Grunnen til at jeg i det hele tatt nevner det er fordi coverbrands.no har nå 20% på alt fra bare minerals, og der var det billig fra før av! Nå koster for eksempel en foundation 223 -, kr på coverbrands, på butikkene koster den 450 -, kr. I alle fall her i byen! Dere kan se hele utvalget HER

Disse to bruker jeg, utrolig fornøyd med begge! 
 

 

gråter

Kommenter her

Hei!

Er nå på vei hjem til Harstad, kjører med kompisen jeg kjørte ned hit med. Veldig trivelig! Blir vel en del junkfood, godteri og brus i bilen men uten mat og drikke duger helten ikke, har jeg hørt! 

Fordriver blandt annet tiden med å se masse youtubevideoer fra diverse talentkonkurranser, og jeg lover dere jeg har fellt en del tårer fram til nå, haha jeg kan være litt småklein på den måten. . Griner veldig sjeldent av "virkelige" ting, altså krangler med folk eller drama generelt, men av filmer, sanger og annen underholdning faller tårene som bare det! Aner ikke hvorfor, men jeg lever meg sånn inn og vil bare gi alle sammen en klem. 

 

Dette var utrolig rørende, og må bare innrømme at jeg er forelsket i han gutten der. . Vakkert! Slike gutter er vakkert, og jeg mener det. Kunne bitt kjæreste med han, hjerte av gull og stemmen til en gud♥ Er så glad han har venninnen sin, for det er så mange som har ingen når de har et spessielt talent. 

Herregud, det var her tårekanalen min ikke kunne kontrollere seg mer. . STAKKARS!!!! Sykt flink og jeg gråt og gråt, verden er så urettferdig. Og folk sier Justin Bieber har hatt en vanskelig oppvekst!?

Vanligvis synes jeg ikke synd på overvektige mennesker fordi det er en livsfarlig tilstand, men etter min mening, ikke en sykdom. Det er noe man velger selv, om man spiser og spiser uten å trene så er det et valg man har tatt. MEN, her har vi en mann som har tatt tak i sitt problem og nå inspirer andre, samtidig som han er utrolig søt og ydmyk. Inspirasjon!  

 Vel. . Han her var bare deilig, haha. Irsk og har skrevet kjærlighetssang

I love you

Kommenter her

I går var vi på et show som heter "we love the 90s" og for å si det sånn - i DON'T love the 90s! Eller, jeg gjør vel egentlig det, men ikke muskken haha. Ble smågal i hodet etter en liten halvtime og når noen presterte å spy rett over meg og jeg ble lugget i håret tenkte jeg at det var best å dra. Dro videre til et vors før jeg etterhvert havnet tilbake på hotellet igjen, og så ut igjen, og NÅ har jeg kommet tilbake til hotellet. Sliten. .

Er utrolig sliten nå og hotellet ser helt jævlig ut, må sjekke ut klokken 12 og jeg begynner nesten å grine ved tanken på å komme hjem til mamma igjen haha, det blir sååå godt ♥ Kjære harstad, I LOVE YOU! Tro det eller ei men jeg setter utrolig pris på hjembyen min når jeg har vært borte to helger på rad, savner venninne mine, hunden min og rommet mitt. . Nå skal det mest sansynlig bli mange helger hjemme framover! 
armyboys in my bed liksom

Kommenter her

Hei og må bare beklage for lite blogging! Idioten selv (meg) klarte å glemme det viktigste av alt hjemme i Harstad, nemlig pc-lader. . Jeg har stresset som en gal i dag for å få tak i ny, jeg kjøpte først en til 599 kr som ikke funket og etter det fikk jeg endelig låne en hos en kompis. Flaks! Har ikke samvittighet til å ta en bloggfri dag engang, det er ganske sykt. .

Vel, må egentlig kjappe meg litt nå ettersom vi allerede er klare for å dra ut, sitter og drikker litt på hotellrommet sammen med 6 gutter som jeg har blitt kjent med denne helgen, haha! Det er army-boys, så ikke helt feil. . Blogger mer senere eller i morgen ♥

Hahaha, root. . Typisk meg! 

Hmmm.. Just now 
Er jeg en levende barbie?

Kommenter her

Her om dagen fikk jeg en forespørsel om jeg kunne blitt intervjuet i et kjent, norsk magasin som skulle skrive om "levende barbier".  Da begynte jeg å tenke. . Ser jeg ut som en levende barbie, og skal man ta det som et kompliment eller ikke? Fordi jeg vet at når folk kaller meg barbie, så mener de det ikke positivt. Det er i alle fall det inntrykket jeg har fått, det er et skjellsord. Når folk kaller meg det, så er det som om de tror jeg prøver å leve opp ti et sykt ideal som ikke finnes, at jeg er besatt med å se "perfekt" ut og at alt jeg tenker på er extensions og sminke.  Om jeg skal være helt ærlig, så blir jeg sykt glad når folk sier jeg ser ut som en barbie fordi jeg synes den stilen er nydelig. Men bare fordi jeg ser ut på denne måten, betyr det at jeg faller inn i en eller anne kategori? Om man ser ganske "normal" ut, skal jeg da si "å herregud, se på hun der da, hun prøver så jævlig hardt å være normal". Nei. Fordi slik som jeg ser ut, det er slik JEG er. Det er ikke slik barbie er, men meg - Sophie Elise Isachsen. Meg. Jeg elsker blondt hår, store pupper, brun hud, store lepper, fine klær, rosa og små søte chihuahuaer. Jeg har på løsvipper hver dag, krøller håret hver dag, bruker 15 cm hæler så og si hver dag og jeg har en blogg som er veldig rosa. Det er meg, det er en side av meg. En av veldig, veldig mange sider. Jeg kan sikkert skrive side opp og side ned om hvorfor jeg ikke bør bli satt i den typiske "barbie-båsen", men det har jeg gjort så mange ganger at har dere ikke skjønt det til nå så kommer dere ikke til å skjønne det uansett. Helt ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye. Tror folk at jeg er en idiot så får de gjerne tro det. Fint, jeg vet hvem jeg er, og de kan gjerne dømme meg på forhånd men da er det de som går glipp av noe. 

Jeg vet at det finnes jenter som ser ut som barbie (eller prøver, i alle fall. . ) flere rosabloggere som har kalt seg noe med "life of barbie" og dere skjønner tegninga, de spiller på det at de er dumme for å få oppmerksomhet. Det setter jenter som meg i et dårlig lys, men hva skal man gjøre med det? Jeg kunne godt ha farget håret og gjemt meg bort i mengden, ikke sett ut slik jeg vil for å bli "godtatt". Aner dere hvor mange ganger jeg har blitt kastet drinker på, lugget i håret eller skubbet inn i en vegg før noen roper ut "jævla bimbo, hore barbie"? Det har skjedd så mange ganger at jeg ikke har tellingen en gang, og jeg har ALDRI blitt lei meg. Aldri. Fordi jeg er så utrolig stolt over meg selv fordi jeg tør, fordi jeg tør å skille meg ut, fordi jeg tør å se ut som jeg gjør og fordi jeg tør å blogge om slike ting som dette. Så sykt stolt over meg selv på grunn av det, at ingen slike kommentarer kan få meg ned.

Jeg er ikke barbie og stolt av det. Jeg er Sophie Elise Isachsen - og så jævlig stolt også. 


rastløs

Kommenter her

Hei! Nå har jeg pakket kofferten og vært å kjøpt inn litt mat til en veldig lang bilreise. . Som jeg nevnte i går skal jeg kjøre til Bodø i dag sammen med min venn Jørgen, turen tar 5 timer og når man sitter i bil føles det latterlig lenge. Dere lurte på hva jeg gjør i Bodø  "hele tiden", jeg har vært der to ganger på ett år, så kan vel ikke si jeg er der så ofte. Men, jeg er en person som er veldig rastløs og glad i å bli kjent med nye mennesker, derfor må jeg noen ganger pakke kofferten og komme meg bort! Jeg er veldig glad i Harstad og vennnene mine her, men jo flere man kjenner, jo bedre er det ♥ Det er godt å ha et stort nettverk og venner i mange byer, det kan man fort få bruk for! Og nei, det er ikke for en gutt jeg reiser dit som dere maser sånn på, haha. . Jeg skal ikke si at jeg aldri kommer til å ha et avstandsforhold, men er det noe jeg er lite keen på, så er det nettopp det. . 

Jeg har valgt komfortable klær for reisen i dag, føler meg som en liten rotte når jeg har håret satt opp men må man, så må man. Er jo et forferdelig vær ute, så jeg gleder meg til jeg kommer fram til hotellet vi skal bo på og legge meg ned i den herlige sengen! Skal bo på grand, var der sist helg også en tur og det er et utrolig fint hotell. Gleder meg! 


realize. real lies.

Kommenter her

The prettiest girls do the ugliest things

 

dagens outfit

Kommenter her

 Hei dere! Dere ser blondetoppen jeg har på meg i dag? Vel, den fant jeg faktisk på loftet hos mormor, den er hele 30 år gammel! Ganske fint å tenke på at klær som man oftest bare kaster bort faktisk KAN gå i arv det også, denne toppen har jo kanskje mamma brukt flittig når hun var på min alder! Derfor er det viktig å spare på det man har av klær slik at barna man får en dag kan arve det, noe som er ut nå kan plutselig være superkult igjen om 30 år. . Moter går jo igjen! Vet jeg bare er 17 år, men jeg gleder meg veldig til jeg en vakker dag får egne barn. Barn er noe av det beste jeg vet, og det finnes ikke noe som lyser opp humøret mitt mer. Men når jeg ser på unge mødre så får jeg litt mindre lyst plutselig, haha. .

Slik som det ser ut nå drar jeg mest sansynlig til Bodø IGJEN i morgen etter skolen! Hver gang jeg blir bedt med på noe så må jeg bare dra, haha det har dere vel lært av å lese bloggen min en stund nå. . Men det er slikt man får minner av, kjenner mange som aldri gidder noe som helst og da får man jo ikke noe å smile av i ettertid!  

Men ja, hva synes dere om dagens outfit? 

Beklager for dårlige bilder, er ingen her i familien som har en stor interesse for å fotografere utenom meg. . Så når andre skal ta bilder blir det ikke så bra, haha! Men det funker. 
 

 

bestilt tur til amsterdam

Kommenter her

Gjett hva som nå er bestilt? Tur til Amsterdam i slutten av November! Slik det ser ut nå skal jeg faktisk hele to turer dit før året er over, er flere konserter jeg vil se der. . Men nå er i alle fall tur nummer en bestilt! Jeg skal dra med Lotte og Marthe (var blandt annet med dem på hove) og vi skal bo på et utrolig fint hotell. Gleder meg mye til å blogge derfra og vise dere bilder! 

Stockholm og Oslo er vel de eneste "store" byene jeg har vært i, så for meg blir dette en helt ny opplevelse og virkelig stort. Gleder meg til å se ting jeg har lest om, til å oppleve bra shopping og sykt uteliv! Når jeg bestiller slike reiser og vet jeg skal bort så føles med en gang livet mye bedre, jeg er jo som dere sikkert vet litt smådeppa hver gang det blir høst og ønsker meg kun bort til andre steder. . Og nå som jeg vet at jeg faktisk skal bort, jeg skal sette meg på et fly og dra til et sted hvor jeg ikke kjenner noen - det føles fantastisk!

Noen som har vært i Amster og kan komme med tips? Og ikke minst, noen som er sjalu?! 


en privatsak

Kommenter her

Har fått med meg at ansiktet mitt er over slengt ut over mange aviser i dag, tror jeg var den mest sjokkerte av alle når jeg fikk se det . . Er helt sinnsykt hvordan aviser missbruker den makten de har og feilsiterer i øst og vest, jeg har ALDRI uttalt meg om hva jeg tjener - ikke på bloggen, ikke engang til venner, og i alle fall ikke til media. At de slenger ut "jeg tjener 60 000 i mnd" er bullshitt. De spurte meg "kan bloggere tjene over 60 000 i mnd" og da sa jeg "ja det kan man vel sikkert, det ligger jo en del penger i internett" eller noe slikt sa jeg. Jeg ville ikke svare på hva jeg selv tjener og sa " ingen kommentar" (haha har alltid hatt lyst til å si det) når de spurte. Jeg har heller aldri uttalt meg om sponsorer, hva jeg tjener penger på etc. . Så sykt latterlig og er siste gangen jeg svarer på noe som helst fra de avisene der. . Hva man tjener, uansett hvor man jobber er en privatsak og IKKE noe andre har noe med. Jeg synes faktisk det er frekt å spørre overhode, og er utrolig lei meg i dag på grunn av måten det ble framstilt.

Vel, nok om den saken! Jeg har bare slappet av så langt i dag, hadde nemlig gym i dag og etter det blir alltid jeg, som ikke er så veldig trent, utrolig sliten. Etter skolen dro jeg og Amanda på posten og jeg fikk hentet et smykke jeg har ventet på lenge! Det er egendesignet, altså jeg selv som har bestemt teksten. Har fra før av et smykke med navnet mitt på, men ville ha noe nytt denne gangen. Valget falt på "be the change", likt som tatoveringen min! Begynte nesten å grine når jeg fikk det smykket, fordi budskapet betyr så mye mer for meg enn dere aner. .

Kanskje litt vanskelig å se hva som står. Men det er nydelig! Dere kan designe dere ett eget smykke på http://inovadesign.se/ - syntes det var billigst der, og jeg fikk heller ikke toll om dere skulle lure. 

Forresten, kan dere hjelpe meg med noe som er viktig for meg? Som dere ser blir bildene over ganske "kornette" eller hva jeg nå skal kalle det, selv om jeg har speilrefleks. Jeg har canon 550D og linse med 18-200 mm, så bildene BØR bli bedre enn som så! Har jeg kanskje trykket på noe rart, eller har dere tips til hva jeg kan gjøre for å få så klare bilder som mulig? 

 

wanna be like lana

Kommenter her

Jeg er person som har vanskelig for å vende meg av med ting og begynne med noe nytt. Jeg er rett og slett noe man kan kalle ett vane-menneske. Jeg spiser det samme til frokost hver dag, legger meg på det samme tidspungtet, klarer aldri å finne en ny tvserie jeg liker og jeg vil heller ikke begynne å trene når jeg først har sluttet med det. Det samme gjelder sminke - bruker jeg en mascara er jeg overbevist om at alt annet ikke fungerer, ingen kan være bedre og det er ikke vits i å prøve noe nytt. Jeg har rett og slett vært helt låst fast i de samme morgenrutinene på badet veldig lenge - det er sikket flere av dere som er slik? 

Jeg har for eksempel tenkt at jeg aldri kunne passet med eyeliner rundt øynene, og at jeg heller aldri kunne byttet ut min gode gamle mascara. Men der har jeg en av delene med bloggjobben - jeg bør teste ut sminke, finne det som er aller best og tipse dere om dette. Og nå har jeg funnet noe jeg liker skikkelig godt! 

Vet ikke om dere kan se at jeg har begynt å markere øynene litt mer? 

Vel, det er fordi jeg for en stund siden fikk tilsendt denne mascaraen og denne eyelineren slik at jeg kunne teste de ut for dere. Og jeg liker det faktisk veldig godt! Jeg har aldri vært vandt med å bruke eyeliner før, men jeg liker måten det rammer inn øynene mine på. Jeg har jo blå øyne, noe jeg synes gjør det ekstra fint! Jeg har blitt så inspirert av stilen til Lana del Rey, og hun bruker jo en tykk strek eyeliner over øynene. . Superfint og classy, synes jeg! Den er også skikkelig mørk, så det blir litt som en dipliner. Hater når eyelinere får slikt "gråskjær"! Den sitter veldig godt og er vannfast, men går av med sminkefjerner - perfekt! Mascaraen gir utrolig god lengde som dere sikkert ser, og den er også vannfast! Begge er på toppen av det hele kjempebillig, mascaraen koster 89 kr og kan kjøpes HER, og eyelineren koster 59 kr og kan kjøpes HER ♥

Men synes dere det så fint ut eller? 

playboy

Kommenter her

Ligger i sengen, føler meg e-l-e-n-d-i-g. Når jeg kom på skolen i morges klaget meg mye over smerter i brystkassen, og det blir bare verre og verre. Nesten en slags krampe og får problemer med å puste. Har det faktisk slik ofte, ganske rart! Skal nå legge meg i sengen og se på film, noen som har tips til en bra komedie/kjærlighetssfilm? :) Ellers har jeg akkurat blitt neshornfadder! Som dere vet er nesten alle neshornene utryddet nå, det gjør meg veldig trist. . Så donere litt penger i måneden er det minste jeg kan gjøre, føler jeg. 

Men ja, tirsdag. Om tirsdag var en jente hadde jeg hatet henne over alt på jord, en sånn irriterende person som alltid er i veien. Hva skal man finne på i dag, da? Først skal jeg i alle fall se film, og så tenkte jeg å ta et bad for "uvanlighetens skyld" hahahah. . . Etter det får jeg se hva som skjer! Hva bruker dere å gjøre i hverdager? Missunner dere som faktisk har noe å gå til! En sport, trening, jobb. . Uansett hva. Mine hverdagsrutiner er lekser og "homespa" med meg selv. Bare ta det rolig og se film. Spennende liv!

 Har i alle fall slengt på meg pysjen, herlig! Dere som har lest bloggen lenge husker sikkert denne singletten. . Fine minner fra den beste tiden i mitt liv, haha!
The path to heaven

Kommenter her

" The path to heaven runs trough miles of clouded hell". Det skal LETT være min neste tattoo, dere vet i samme type stil som Megan Fox har på ryggen? Har lenge hatt lyst på en slik, men måtte bare finne rett sitat. Da vet jeg hva 18årsgaven til meg selv skal være!

Hva synes dere? Og hva synes dere om jenter/gutter med tatoveringer? Jeg synes det er deilig, haha. Jeg likte ikke gutter med tatoveringer før, men i det siste MÅ gutten ha tatovering, haha. Det gjør at han ser sykt bad ass ut, og det liker jeg. Helst tatoveringer på hele arma, full sleeve heter det vel, det er.. åh, det finnes ikke ord ♥

Forresten så skjedde det flaueste noen sinne nettopp. Jeg bor på "landet" så jeg er vandt med at jeg kan gjøre hva jeg vil uten å ta hensyn til naboer, så nå nettopp sto jeg i kun undertøy på rommet med ingen gardiner foran vinduet mens jeg sang og danset til chris brown. Skal jo på konserten som dere vet, så pleier å se det for meg i hodet og danse. Men uansett, så ser jeg ut vinduet (det er mørkt ute) og i oppkjøreselen sto det to gutter og STIRRER opp på vinduet. De var ca like gamle som meg også, så jeg bare hoppet ned på gulvet og klarte nettopp å komme over sjokket. . Haha er det mulig, nå skal jeg trekke for gardinene! 

liker ikke

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen og noen ærender jeg måtte gjøre. Jeg var tvungtet til å kjøpe en ny lader til iphone ettersom jeg har mistet min, har sikkert hatt 1000 slike ladere og alle har blitt borte på ett eller annet tidspungt. . Men, til dere som har mistet en eller annen lader så selger de det meste for 149 kr på clas ohlson, ble veldig glad når jeg fant det! Hadde vært kjipt å måtte kjøpe helt ny telefon for å få lader, haha. . Etter det dro jeg til noen venner og jobbet med skolearbeid! 

Forresten så er jeg så utrolig lei av alle problemene som er med facebook hele tiden, gidder nesten aldri være pålogget der lengre. . Synes facebook gjør en sykt ussel jobb. For det første har de sperret min ordentlige profil sikkert 1000 ganger, senest i dag fikk jeg problemer med å logge inn og hadde et forbanna styr medå få tilgang til kontoen min igjen. Den blir sperret mange ganger med en "feil", og enda skal det være så vanskelig å fikse det? Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har måttet maile de. Det som er så viktig er at jeg trenger facebooken min for bloggjobb også, så det blir virkelig et handikapp. Hva skal man gjøre? Ringe å kjefte? Dra til USA og vise ansiktet mitt i egen person slik at de ikke sperrer den flere ganger haha? :( Men nei, om alle bare slutter å late som de er meg på facebook så hjelper nok det, har dere virkelig et så dårlig liv at dere må late som dere er meg? Eller bruke mine bilder? Jeg blir lei meg og redd av tanken på hva de kanskje snakker til andre om, og kanskje de lurer yngre jenter som ser opp til meg, og de kan bli missbrukt på flere måter om de avtaler å møtes for noe bloggtreff eller gud vet hva. . Da er det min feil, føler jeg. . Veldig synd! Har noen missbrukt din identitet/ bilder noen gang? Fortell! 

Spiste is med kanel når jeg kom hjem, har dere smakt det? SYYKT godt! 

Forresten! Dere vet den kjolen jeg har brukt en del som er gul med åpning på hver side? Vel, på nelly har de nå fått inn lik kjole bare i rød og svart, jeg må bare ha en av de! Jeg lover dere, det er den mest behagelige tettsittende kjolen som finnes, i tillegg er den ganske sexy uten å være alt for lettkledd. Vet at mange venninner har vært slik "åh , jeg kan ikke bruke den, er redd valkene skal stikke ut på siden", men tro meg - det er ikke noe problem, den er ganske "slapp" selv om den er tight uansett hvor rart det høres ut, så ingenting blir presset ut. . En fantastisk kjole, rett og slett! Så hvilken farge likte dere best, og hvem av dem bør jeg kjøpe? Akkurat nå går det mest mot svart. 

Svart kjole kan kjøpes HER og den røde kan kjøpes HER