hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

oktober 2011

photoshoot i morgen

Kommenter her

Dere vet jo hva vi har gjort i dag - laget brownies og slappet av. En venn av Marco var her også, veldig koselig! 
I morgen skal jeg på en shoppingrunde, er utrolig shoppingsugen! Jeg brukte riktignok 500 kr på godteri her om dagen så er enda litt i sjokk etter det (hvordan-kunne-jeg-være-så-dum-sjokket) så får se hvor mye shopping det blir..
På toppen av det har jeg en photoshoot i morgen formiddag for bloggen faktisk! Tror det blir veldig spennende, skal vise dere litt "backstage" bilder osv i morgen.

Nå hører jeg at Marco roper et eller annet der nede, så får gå til han igjen! 
Sov godt alle sammen!

"Marco, gi faen" er en standardreplikk for meg. Er ikke stolt over å si dette, men har nok slått han et par ganger når han har tatt kamera for å si det sånn..

Tok browniesrøre oppå en is, er så utrooolig godt! Bør prøves!:-) Haha, to sekunder etter jeg hadde tatt bildet over her klarte jeg å miste hele driten.... slik endte det: 


Hahah, kiler i øret<3

raveparty

Kommenter her

Akkurat nå er jeg hos Marco, men han er riktignok ikke her haha.. Så jeg er alene! Han dro for å handle og litt sånt, vi skal lage brownies og ha kosekveld! Tror jeg blir påtvunget å se ringenes herre, har faktisk aldri sett noen av de før og det sjokkerte kjæresten min veldig dypt.. 

Så hva skal jeg gjøre da, når jeg er her alene? Tror jeg skal se den nyeste frustrerte fruer episoden!

Hahah, Marco har noen syke(stygge) briller her som lyser og lager helt raveparty! Så de har jeg hatt på meg en stund nå, helt til jeg fikk vondt i hodet..


Søte kjæresten poppet popcorn til meg før han dro som jeg kunne ha mens jeg ventet<3 

Og selfølgelig må vi slenge inn ett (eventuelt tre) obligatoriske "her er meg nå" bilder. Men for å være helt ærlig, så var dette for 5 minutter siden.. Og til dere som spør hvorfor jeg "aldri" har på meg bukse - så er det fordi jeg HATER det! Haha, synes det er så stramt og ekkelt.. 


En annen side av Sophie

Kommenter her

HEI! Tenke jeg skulle begynne med "ukens gjesteblogger" eller noe, hver Mandag - da kan dere få pinlige fyllehistorier og alt dere måtte ønske. Høres det bra ut..? Skrik ut! Nå, over til Stine;

Som dere kanskje har fått med dere så var det i dag at jeg (Stine Mari) skulle gjesteblogge for Sophi. Var mye dere lurte på om henne, så skal prøve å få med så mye som mulig - men alikevel holde det kort og enkelt. (kommer nok til å bli ett problem..)

Hvordan er Sophie som person?
Hun er en veldig åpen og ærlig person. Om du spør meg - alt for ærlig noen ganger. Har jeg problemer og begynner å klage til henne eller spør hva jeg skal gjøre, så er hun veldig rett på sak om hva hun synes og det er ikke snakk om at jeg får noe medlidenhet eller trøst.. Men kan vel si det er en god egenskap hun har der! Uansett om jeg liker det, eller ikke. Hun er også en syykt energisk person, virker som om hun aldri går tom for energi.. Duracellkanin? Think so. Men det er derfor jeg er glad i henne

Jeg bruker alltid å si til Sophi at jeg hater å være sammen med henne og Marco. Haha, det er bare fordi de alltid skal være så supersøt og klissete.. En gang, så stakk vi og gjemte oss for Marco når vi hadde photoshoot. Det er der bildet over og under her kommer i fra. HER og HER er innleggene fra den gangen, jeg husker også at jeg irriterte meg noe syykt over dem den gangen.. Men såklart, måtte jo kalle dem søt. Hun lo da hun så at jeg hadde postet det innlegget, fordi jeg nettopp hadde kalt dem ekkel, klissete og nesten spydd av å se på dem. Jaa, jeg er utrolig barnslig... Etter den gangen prøvde hun å finne meg en kjæreste, funket sykt dårlig.

Merkelig humor?
Haha, dere har vel fått med dere humoren hennes? Litt merkelig til tider, og nå om dagene går det veldig i "soooo hardcore!!!" og noe som jeg aldri tror kommer til å endre seg er den kåte humoren hennes.. Skal faktisk være så frekk nå å si at jeg ikke kommer til å ta noen eksempler når det kommer til akkurat det.. Jeg bare vet at hun sitter å fantaserer om diverse statsministrere og politikkfolk, og spør meg ofte når det kommer til gutter "trur du han e god i senga? kor lang trur du han har?"..

Og hvordan hun er når hun er full? Vel, hun blir veldig pratsom, følsom, kåt og har en tendens til å ligge på gulvet store deler av festen. Dette skjer også veldig tidlig på kvelden, så etter noen timer er hun good to go igjen! Med mindre hun har dratt hjem da.

Fyllehistorier..?
Haha, var mange av dere som ville høre det! Så da må jeg vel bare bøye meg i støvet, bla i arkivet og passe på så jeg driter henne ut så mye som mulig. Neida, skal ikke ta de aller værste. (mest fordi jeg ikke husker dem selv, heh.........)

Men husker spesielt en gang da jeg kom til en fest, hadde egentlig ikke planlagt å drikke så jeg var edru da jeg kom. Det første jeg hører når jeg går ut av bilen er "STINE MARI EVENSEEN!!!!" som kommer fra balkongen.. Gjett hvem som er superdritings og faller om når jeg kommer opp? Tok sin tid før hun klarte å røyse seg igjen, fordi jeg var nemlig superbitch og hjalp henne ikke opp. Hun hadde også "hjulpet" en kompis av Marco den kvelden, og det vistes ganske så godt der de lå, side ved side og var like omtåket begge to. 15 minutter senere dro hun hjem. Jeg lar bildet tale for seg...

HER var hun på en liten snurr. Da vi var i bursdag for noen 96ere var hun også på en liten snurr. Husker bare at vi satt på badet og hun fortalte om planene hun hadde når hun skulle sove hos Marco, til alle som ville høre på.. Dere ville ikke trodd deres egne ører om dere hadde hørt på.

Tidlig i år var vi også i en bursdag, der var hun faktisk full før vi var kommet oss dit, så da vi var kommet til lokalet (som er et ganske langt stykke unna byen) så måtte jeg sette meg på bakrommet sammen med henne, mate henne med sjokolade og vann, og holde håret hennes mens hun satt å spydde. Mmm, sjamerende Men nok en gang, etter å ha hatt noen runder i bøtta så var hun klar til alt!

En gang så skulle vi på butikken, (haha var faktisk DENNE gangen) så var vi så utrolig barnslige. Marco hadde nemlig besøk av søskenbarnet sitt og vi hadde planlagt at vi skulle møte dem på Matrix. Det endte med at vi gikk 5 meter forran dem og sa ikke ett eneste ord til dem hele veien til Matrix. Vi var også så barnslige at vi gjemte oss utfor en kirke på hjemturen og tok bilder helt til de kom gående tilbake, da løp vi slik at vi kom bak dem haha.. Husker vi fikk latterkrampe og lo hele tiden, det var egentlig sykt flaut.

Men ja, over til noe litt mer interessant. Vi har en gruppe som heter småguttan vårres på facebook. Haha, på den gruppa der kan jeg love dere at det står ganske mye rart ;) Kan dele en av tingene som står der. Dette er i grunn ikke morsomt i det hele tatt.. Men kan ikke utsette dere for noe mer drøyt.
"‎23:15 : sofie ber meg om å snu meg rundt, hører susselyder, døren går opp, sofie får sjokk, ingen kommer inn, det var bare gjennomtrekk.."

Disse bildene tok vi en gang vi skulle gå til Marco. Haha, husker vi løp tulling flere ganger forbi døra før vi turte å gå inn, førdi vi var redd noen skulle se oss..Og seriøst, når hun gjør det her.. Har ikke ord..

Noen av dere lurte også på om jeg har sett henne gråte. Det har jeg og jeg husker i grunn bare en av gangene, og det var såklart på fylla. Hun begynte egentlig å gråte for ingenting, og såklart var jeg den søte venninna som trøstet henne

Nå ble dette forferdelig langt.. Var det noen av dere som faktisk leste alt? Tror heller ikke det var så sykt mange bilder her som dere ikke har sett før, men pytt pytt. Trodde jeg hadde flere bilder enn som så, men fant fort ut at de måtte ligge på harddisken min, som såklart er hjemme. Håper uansett at dere synes innlegget var litt morsomt og at dere kanskje ble litt overrasket? Blir nok (forhåpentligvis) ikke siste gangen jeg får gjesteblogge, så vi sees nok søtinger

Og siste men ikke minst, HER ER JEG!!! Haha. Eneste bildet jeg hadde for hånden akkurat nå..

love

Kommenter her

Jeg har vært sammen med kjæresten min i kveld, vi så filmen "kongen av bastøy" og spiste godteri! Filmen var faktisk veldig bra, anbefaler dere å se den! Sykt å tenke på at det er en sann historie..
Håper dere har forståelse for at oppdateringen ikke har vært verdens beste i dag.

Tror ikke jeg kommer til å oppdatere dere mer i kveld, så vi høres i morgen istedenfor!
Konkurranse - E.L.F

Kommenter her

Siste konkurranse på en stund er denne! 

Jepp, nå kommer en konkurranse jeg er veldig stolt over å få ha - dere kan nemlig vinne fem av mine favorittprodukter fra e.l.f i en goodiebag! Jeg bruker daglig fast sminke fra eyeslipsface (som det egentlig heter), blandt annet en leppestift, øyenbrynspudder og solpudder - dette er også noe av det dere kommer til å vinne. Men kan ikke avsløre alt, da blir det vel ikke så spennende..? Dette er produkter jeg varmt kan anbefale dere, er faktisk eneste solpudderet jeg har prøvd som ikke gir meg urenheter og kviser. Om det blir høy deltagelse kan jeg sikkert få til dette flere ganger, så bare kjør på!

Dere må som vanlig like facebooksiden deres HER for å så legge kommentar på dette innlegget om at dere har likt, og emailen deres. (om dere ikke har email mot alle odds, skriv facebooken deres.) Lykke til!:-) 


strike a pose

Kommenter her

Kvelden i går var egentlig ganske bra, bedre enn forventet! Ble riktignok litt (for mye) alkohol selv om jeg sa det ikke skulle bli noe, og jeg var så godt som død klokken halv elleve. Men jeg hentet meg inn igjen, og resten av kvelden var bra! Desverre er alle bildene tatt fra når jeg var litt på en snurr... og det vises.

Har akkurat fikset meg og skal snart dra til Marco, han har vært på noe sonesamlingsgreier i håndball så skal bli spennende å høre hvordan det gikk. Vi har nesten hele dagen sammen i dag, verdens beste følelse! 

Bilder fra igår!

Som dere kanskje ser, var min "pose" stort sett hele kvelden å peike mot kamera.. Har aldri brukt å gjøre det før, så var litt merkelig å se! 


" seee, se ryggen min!!!" 


THE HOUSEBUNNIES!

Kommenter her

Nå blir jeg og Anne-Sofie hentet! Vi er begge kaniner som dere kanskje ser, og tror dette kommer til å bli en kjempebra kveld! Har enda ikke lært meg å gå i skoene, så kommer vel til å bli mye robotdans på meg i kveld, men det gjør ingenting... hehe

Har med kamera så massemasse bilder kommer i morgen! Høres i morgen, takk for at dere leser bloggen foresten<3
Kanin

Kommenter her

Har akkurat ryddet rommet! Skjønner ikke hvordan det klarer å bli rotete hele tiden, kan vel bare skylde på meg selv.. Nå er det ryddig og fint, føles så utrolig herlig!

I kveld blir det halloweenparty igjen, og jeg skal være kanin. Var litt usikker på hvordan jeg skulle gjøre det, fikk jo en del kritikk fra dere sist gang ettersom sykepleierkostymet tydeligvis var litt for "horete". Men men, man får kle seg ut som man vil, de aller færreste ser utrolig skummel ut på halloween - ser ikke at de som kler seg ut til for eksempel nerd, prinsesse, svane eller hippie får masse kritikk..? Nei, jeg er glad jeg tør å kle meg som jeg vil, det håper jeg dere også gjør.. 
Jeg skal ikke drikke noe særlig alkohol, har faktisk ikke vært beruset siden i sommer - da drakk jeg alt for mye og jeg blir dårlig bare av å tenke på det nå! Jeg har det faktisk minst like gøy uten alkohol, hadde det dødsgøy edru sist helg! 

 Konkurranse - cocoo.se

Kommenter her

Cocoo.se er en svensk smykkeside som jeg selv har fått ganske mange smykker fra som jeg liker veldig godt! Jeg har brukt flere av smykkene i outfits og det virker som om dere har likt de veldig godt, derfor passet det bra med en konkurranse med dem! 

Alt dere trenger å gjøre er å like facebook siden deres HER for å så legge igjen en kommentar på dette innlegget med emailen deres. Dere skal IKKE skrive på facebooksiden til cocoo, men kommentere DETTE innlegget. Om dere skriver på facebooksiden deres har dere ikke lest reglene, og blir derfor disket fra konkurransen. Vinneren trekkes om en uke, lykke til!:-)

Noen av smykke jeg har derfra, elsker alle!

Ring 


Armbånd

Smykket, brukte det i dag faktisk! nye sko

Kommenter her

Kom akkurat hjem, har vært og tatt solarium igjen! Ble 30 minutter, føler meg virkelig kjempemye bedre når jeg har litt farge på kroppen.

Tenkte jeg også skulle vise dere to par pumps jeg hentet på posten for noen dager siden - fra nelly! Jeg elsker de, og de er liksom ikke for pyntente heller så jeg kan bruke de til hverdags om jeg vil det. Må bare lære meg å gå i de først..

Hva synes dere?
idol

Kommenter her

Rakk faktisk å ta solarium i dag , som jeg har sagt sikkert 100 ganger før har det vært en veldig stressende uke så har ikke hatt så god tid til det før. Ble 30 minutter, og nå sitter jeg å ser på idol og spiser godteri! Go Isak og Fredrik! 
I natt skal jeg kanskje sove hos kjæresten min. Har savnet han utrolig mye denne uken, så gleder meg kjempemasse! 

Forresten, Stine Mari som er en av mine beste venninner skal ha et gjestiennlegg her på bloggen snart, der hun forteller en masse pinlige ting om meg og viser masse bilder dere ikke har sett før. Så noe spessielt dere vil høre henne fortelle om? Hun har sett meg glad, lei meg, sint, full, edru, forelsket, med kjærlighetssorg, flau, slem ++. Ja, hun vet alt rett og slett! Så bare kjør på! Ikke spørsmål altså, men mer ting dere vil høre om/se :-) 

 I dag i solariumet. Klarte å lage den sykeste dutten på hodet, har aldri klart det før! Ble nesten litt stolt, så sto å tok så mange bilder at solariumet startet før jeg rakk å kle av meg klærne. Haha, der har dere meg i et nøtteskall! 


w0pz

Min kveld;


hva er deres favoritt?

Kommenter her

Takk alle for fine kommentarer om den nye hårfargen min! ♥  

Vet ikke helt hva jeg skal kalle den nye fargen... mørkeblond/beigeblond/lyslysbrun..? Den varierer så utrolig mye fra hvilket lys jeg står i! Skjønner ikke helt dere som sier det ikke er noen forskjell for det er det så ABSOLUTT, men det viktigste er vel at jeg ser en forskjell og er fornøyd!
Vet at mange av dere sier at håret mitt ikke passer extensionsfargen men det må være lyset for i speilet vises det ikke overhode, heller ikke når jeg spør folk i virkeligheten. Håret mitt er farget for å passe extensionene:-) Men er litt mørkere i bunnen, det er faktisk in akkurat nå.

Da gjenstår det bare en ting, nemlig å spørre dere om...

.. Hva kler jeg best?Håret jeg brukte som platinablond er DETTE, det jeg bruker nå er DETTE. Anbefales til alle dere som vil ha langt hår! 

konkurranse - foreverhair

Kommenter her

Ja, jeg sa jo dette kom til å bli en bra uke for dere bloggleserne mine - konkurransene fortsetter idag! 

I dag kan dere lesere vinne diverse produkter fra Foreverhair.se. Blandt annet vil vinneren få en hairdonut, fjærextensions og en pakke vanlige clips. Jeg har ikke brukt produktene selv, så kan ikke si noe på hvordan de fungerer, men flere svenske bloggere har prøvd dette og er kjempefornøyd!

Alt dere trenger å gjøre er å like facebook siden deres HER for å så legge igjen en kommentar på dette innlegget, skriv at dere har likt og emailen deres. Dere skal altså IKKE skrive på facebook siden deres, men på DETTE innlegget. Var mange som missforsto dette sist gang. Vinneren trekkes om en uke og blir kontaktet per mail. Lykke til! :-) 
sponset...?

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen, hadde også en lunsjdate med Charlotte og Amanda som fant sted på gründer. Mange av  dere som har spurt om jeg blir sponset av gründer siden vi spiser der så ofte, og jeg skulle virkelig ønske det.. Men desverre nei, jeg betaler alltid maten min der selv! Jeg elsker maten, lokalet og de som jobber der, er der flere ganger i uken. Dyrt, men veldig verdt det! 
Drakk som vanlig smoothie og så prøvde jeg noe litt annerledes - nemlig sjokoladefondant! Det var kjempegodt, og jeg er stappmett.

Senere i dag kommer det en konkurrane, så følg med folkens!  

 To små bestevenner<3


Inne på gründer, kjempekoselig! Kanskje dere skjønner hvorfor det er mitt hjem nr. 2
Ny hårfarge!

Kommenter her

Usch, jeg føler meg så sinnsykt stresset... Har i alle fall kommet hjem fra frisøren og rukket å spise middag... er veldig fornøyd med håret! Ble kanskje litt mørkere enn jeg hadde trodd, men dere får se bedre i morgen, vil helst fikse det ordentlig osv før jeg viser dere resultatet!

Men dere kan få en liten titt da!
hos frisøren

Kommenter her

Hei dere!
Nå er jeg hos frisøren og har massemasse farge i håret og massemasse sommerfugler i magen.
Vet ikke helt når jeg kommer hjem, men oppdaterer dere da! Dette er veldig skummelt synes jeg, ønsk meg masse lykke til...

 

Konkurranse - vinn hairextensions!

Kommenter her

Jepp, nå kan dere vinne et extensionssett til verdi av 999 kr fra butterflyhairextensions
Dette er håret jeg selv bruker nå og kommer til å være fast kunde av for EVIG! Er helt seriøst det beste jeg har brukt, og det holder kjempelenge. Den som vinner er heldig, jeg er dødssjalu..!

Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden deres HER, for å så kommentere dette innlegget med fult navn og hvilken farge du vil ha ( blondt, brunt, lysebrunt osv, trenger ikke fargenr.) Vinneren trekkes om en uke! Lykke til :-)  


Bilder tatt fra nettsiden deres.


svar på et spørsmål

Kommenter her

 Mange av dere lurte på hvor man kan se frusterte fruer på nettet og siden det er så vanskelig å forklare tenkte jeg å legge ut videoene på bloggen! Nå håper jeg mange jenter ( og kanskje gutter...?) blir glade, og unner seg en velfjortjent tur til fruene i Wisteria Lane!

Om dere synes spilleren er litt liten er det fullt mulig å ta på storskjerm, bare se på ikonene til høyre. Og PS! Trykk på play to ganger, første gang er det pop-up reklame.

Hørte jeg et takk, eller!?

Legger ut den nyeste sesongen som ikke har kommet på norsk tv enda. Episode 1:

 Episode 2:

Episode 3 fant jeg ikke, men dere kan laste den ned HER om dere har uTorrent. Episode 4:

Episode 5:

noe å glede seg til

Kommenter her

Jeg begynner å få litt nerver angående frisøren i morgen, flaks at jeg har dere blogglesere som presser meg til å gjøre det! Selfølgelig skal jeg vise før/etter bilder som mange av dere spurte om. Til og med om jeg ender opp helt grusom skal dere få se..

Hadde tenkt å ta sol i kveld også, men siden skjemaet ble så utrolig tight, og klokken ble så sent, så rekker jeg det nok ikke. Har ikke kjempelyst til å begi meg ut i dette mørket heller... Og i morgen blir det frisøren + masse bloggjobb. Jepp, stressende uke som sagt!

Dårlig av meg at oppdateringene har vært så kjedelig i det siste, men jeg lover at jeg skal gjøre det godt igjen! 
Om alt går etter planen skal jeg nemlig ha forskjellige konkurranser tre dager på rad nå.. Første kommer opp i morgen, følg med klokken 18! 

Hunden til Anne-Sofie! Later alltid som om jeg ikke liker han for da blir A-S så sur, men han er eeeegentlig litt søt..Mesterkokken som kan oppskriften til boller i hodet! 


Vår maskott, Bob-Kåre!  

et lite avbrekk

Kommenter her

Har hatt litt dårlig humør idag for å være helt ærlig, så orket ikke å sitte hjemme å se i taket.. Det er en som virkelig alltid gjør dagen min bra og det er Anne-Sofie,så derfor var det bare å snu i døren og dra å være sammen med henne igjen! Anne-Sofie er alene hjemme i en uke og dere vet hva det betyr!? Jentekveld HVER kveld! 

Men ja, er jo operasjon dagsverk i morgen ( med andre ord, fridag hehehehe) så derfor føler jeg at jeg kan unne meg et live avbrekk idag. Være oppe sent kommer til å være helt ekstremsport, har sovnet klokken 19-20 to netter på rad nå, haha! 

Nå skal vi bake boller, høres senere! 

Anne-Sofie er Demi Lovato fan number one, så hun MÅTTE bare se greys anatomy episoden hun er med i.. 

Det beste som finnes!!!!!!!!<3<3 


Sånn ser håret mitt ut bakfra, mange som har spurt om det! 

Anne-Sofie sin lillebror har laget denne siden han syntes så synd på henne, hun har jo ingen venner nesten............ NÅ ER DE BESTEVENNER!!!  Tulla, dere blir jo å tro på det... 

...

Kommenter her

Kom hjem fra skolen og byen for ikke så lenge siden, fikk slutte tidligere på grunn av internasjonal dag! Har dere også hatt det? Var nesten nøyaktig samme opplegg her som i fjor så akkurat det var litt kjedelig, men bedre enn normal skoledag var det uansett.
Senere i dag skal jeg ha et skypeintervju med en ganske stor avis, om den kommer på trykk blir jeg utrolig glad! Så vi får se med det.. Tenkte jeg skulle rydde rommet litt først haha, vil jo ikke at de skal se alt rotet i bakgrunnen..

Spiste kinesisk mat til lunsj med besties Amanda og Anne-Sofie! 
Hahaha vi kom til resturanten et kvarter før det åpnet så sto der som noen idioter i femten minutter og ventet... Når vi skulle ta bilde til bloggen sto det et eldre ektepar der - for å si det sånn, de så veldig dumt på oss! Dagens ungdom, tenkte de vel.. *flaut* 

Anne-Sofie liker ikke kinamat (og nesten ingen annen mat heller forsåvidt..) så derfor ble det pommes frites på henne....

...Og hun var VELDIG sulten! Jeg og Amanda spiste nesten det samme, noe biffgreier. Nam, var så utrlolig godt! Men etterpå tok jeg en stygg saus på risen som seriøst smakte og luktet tåfis, da klarte jeg ikke å spise mer..innkjøp

Kommenter her

Dette kjøpte jeg i byen idag! Nå blir det å slappe av i en stor hettegenser og spise taco resten av kvelden. Håper alle koser seg idag, det skal jeg gjøre  

Vippelim, to par løsvipper og en mascara ( som i følge venninner er verdens beste, skal bli spennende å se!) 

Tre par truser 

Shorts 


Awww, lekesiste dager som blond

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra skolen! Ble litt lunsjshopping med Charlotte, Anne-Sofie og Amanda, viser dere snart hva jeg kjøpte! 

Har funnet ut nøyaktig når jeg skal til frisøren! Det blir altså på Torsdag klokken 1600. Var på posten for å hente håret tidligere i dag ettersom det kom fort, superrask levering på butterfly! Men posten er tydeligvis stengt i to dager, er det mulig å ha et så latterlig opplegg!? Tenk på de som har pakker som blir sendt tilbake da.. Heldigvis åpner posten rett før jeg skal farge håret, så da får jeg hentet det likevel! Blir en litt mørkere blondfarge, så dere trenger ikke å frykte for at "rosabloggeren" blir borte! Rosa vil jeg alltid være.

Haha den lille hobbykriminelle Charlotte tok en sparkesykkel på veien! Sooooo hardcore

Sååå nydelig vær ute idag! 

Lunsj, spiste på jordbærpikene. Var unormalt god service der idag, men det er jo alltid hyggelig! Anbefaler dere ALLE som har muligheten å prøve denne kaken, den er helt utrolig god (og ikke minst avhengighetsskapende..)

dagens outfit

Kommenter her

Må snart gå til bussen, men før jeg drar rekker jeg å vise dere dagens outfit!
Sånn her ser jeg altså ut idag:første ukedagen

Kommenter her

Usch, nå kjenner jeg virkelig på kroppen at stress-uken har begynt! Er det ingen ferie før juleferien!? 

Har hatt en veldig fin dag sammen med kjæresten så langt, eneste minus er at jo mer jeg er sammen med han, jo mer savner jeg han når han ikke er her. Jeg har verdens beste 

Snart skal jeg se på frustrerte fruer med lillesøsteren min! Det har alltid vært min favorittserie, og nå har det smittet over på henne også... Men det er jeg glad for, er jo kjempekoselig å få litt selskap forann tven siden hverken mamma eller pappa er superinteresserte i det programet. 

Får se om jeg blogger mer i kveld, ellers høres vi i morgen! 

Jeg har foressten verdens beste blogglesere, i dag fikk jeg to søte pakker fra lesere! I den ene var det et supersøtt brev + godteri, tusen takk Kristin ( http://chilli1.blogg.no/ ) I den andre pakken fikk jeg to mobildeksler fra en leser som faktisk lager de selv. Jeg fikk bestemme nøyaktig hvordan jeg ville ha, og det ble mye bedre enn forventet! Om du vil ha et mobildeksel så kan du sende mail til Maria på mariass@live.no.


Har krøllet extensionshåret mitt ( bruker fra http://www.butterflyhairextension.no/, får spørsmål om det hver dag), så nå blir det superfine bølger i håret i morgen! 


Hahaha,tjukkebollen! 

Fine lillesøster med fine håret! Var det noen av dere som var medlem av TL-klubben eller pennyklubben som barn..? Det var jeg, og nå har femelle lansert en litt lignende klubb bare for motebloggere, der man får pakker i posten hver mnd! Dere kan lese mer HER! Bare et lite tips til dere...:-) 

Freakshow?

Kommenter her

Jeg hadde en diskusjon med noen venninner sist uke om hvor utrolig irriterende det er at folk tror man må se ut som et såkalt "freakshow" for å være seg selv. Noen andre som har merket det?

Tenk på for eksempel lady gaga - alle sier "åh, det er så kult at hun tør å være seg selv!" men om man er som meg og mine venninner, vi skiller oss ikke spessielt ut, kjøper klær på bikbok, har en frisyre som ikke vekker så mye oppmerksomhet, gjør vanlige ting og ikke har et spessielt talent - da får man beskjed om å tørre å være seg selv, å skille seg mer ut? Det er det verste! Man kan foretrekke å være litt i bakgrunnen, man kan faktisk foretrekke å være "som alle andre". Synes det er så dumt at det har blitt et press på å være helt ekstrem, å skille seg ut for å være seg selv.

Jeg liker ikke lady gaga av den enkle grunn at jeg mener hun er en streber og prøver for hardt, og synes det er dumt at det skal være noe man skal se opp til - og for å være helt ærlig, på hvilken måte er man "seg selv" da? Jeg synes mest hun virker forvirret og hun må være på noen veldig sterke stoffer! 

Men hvem vet, kanskje dette er min nye look? Da er jeg jo tross alt " meg selv".. 

Ukens planer

Kommenter her

Slik kommer min uke til å se ut, sånn cirka... Litt stress ettersom jeg har mye å gjøre, skal også gjøre småting som å rydde rommet, er ting jeg må shoppe, bloggjobb.. Men er alltid gøy når det skjer mye!
Som dere ser skal jeg til frisøren også! Er litt usikker på nøyaktig når, men det kommer jeg tilbake til. 

Har også planlagt å ta sol 3 ganger denne uken, men tar litt på sparket når det blir! Skal nok være sammen med kjæresten en del i helgen, gleder meg veldig allerede..♥ 

Jeg og Anne-Sofie hadde vår vanlige tur på badet tidligere og tok litt bilder, haha.. Har også mimret en del fra helgen, noen (...) trengte en liten oppsumering! 

Etter skolen skal jeg først dra til byen å fikse meg spotify premium før jeg drar en snartur til kjæresten! Er vel hjemme i syvtiden så vi får snakkes da!

Og ja, jeg har små kutt på armen. Tror vi har snakket om det 20 ganger før på bloggen, alltid noen som ikke får det med seg! Forståelig at dere spør, men nå håper jeg vi kan ha det ute av verden:-)  

videoblogg

Kommenter her

Blir ingen må-gjøre video desverre (for denne gang.). Vi glemte oss rett og slett helt bort i går! Vet det er en dårlig unnskyldning - men forklarer mer i videobloggen!

Nå skal jeg bare bli ferdig med denne eviglange skoledagen, så inntar jeg solsengene for en halvtimes tid! Har fått en sånn "brunfarge" periode igjen, som dere kanskje har merket..

Nok en gang, beklager for dårlig lys! 

MÅ GJØRE VIDEO

Kommenter her

Jeg og noen kompiser som skriver bloggen http://albothaifeit.blogg.no/ skal ha må gjøre video senere i dag! Kommer til å bli så sinnsykt hahah herregud. Så derfor må dere komme med masse bra forslag vi kan gjøre, spiller  inn video om noen timer så kommer den vel ut i morgen! Gleder meg, stoler på at dere er kreative nå! :)

Og til sist, så har jeg bestemt meg for å beholde min nåværende hårfarge, så det er egentlig ingen poeng i at visse av dere prøver å arrgumentere mot min besluttning. Det har ingen som helst påvirkning, bare sånn at dere vet det! :) Det er jo jeg som bestemmer.min "hemmelighet"

Kommenter her

Jeg blir helt gal i hodet av dere noen ganger, alt dere tenker på er tydeligvis pupper, bher, innlegg osv. Tydeligvis har enkelte av dere store problemer på det området. Men men!

Nei, jeg bruker ikke flere bher og mange innlegg, MEN det er en ting som virkelig er fantastisk som jeg og de aller fleste jeg kjenner har tatt i bruk en eller annen gang! Nemlig en wonderbra fra lindex (de selger også lignende på cubus) Den koster nesten to hundre kroner og kjennes ut som en stein når man tar på den, og er ubehagelig å gå med for lenge, men den får puppene til å se nesten to størrelser større ut OG den gir den beste kløfta ever! Følte det var like greit at jeg blogget om det, er jo ikke noen big deal - sant? 

Jeg bruker den når jeg har på meg ting med utringning eller når jeg skal ut, ikke hver dag med andre ord ettersom den er så ubehagelig å ha på seg. Til vanlig er jeg C-cup, med denne på ser jeg ut om en stor D. Du kan med andre ord ikke ha A-cup å forvente å se ut som Pamela, men en liten effekt gir det jo! 

Jeg har egentlig ingen grunn til å skulle begynne å "forsvare" puppene mine, men folkens : alle ser forskjellige ut, og jeg er glad jeg ser ut som jeg gjør og er veldig fornøyd med min kropp. Dere driter dere ut når dere skal komme med ting som at puppene mine ser rare ut og at man SER jeg ikke har så store, da ler jeg godt. For igjen - alle ser forskjellige ut, og pupper er forskjellig fra person til person. Finn på noe bedre å gjøre,  få en hamster eller noe! :D
Og ps; å bruke bh under tube-bh er HELT normalt så dere trenger ikke å kommentere det hele tiden. Om man faktisk har pupper gjør det DRITVONDT om noen skubber borti deg om du har kun tubebh på. Derfor foretrekker jeg å ha en tynn vanlig bh under - og det kjenner jeg ihvertfall 20 andre som gjør også:-) 

 

 

kvelden i går

Kommenter her

Hadde en kjempehyggelig kveld i går! Høres kanskje rart ut men jeg får skikkelig bra skolemotivasjon av å være sammen med så mange flotte folk jeg vet jeg skal møte på skolen på Mandag. Vi begynte med halloweenfest og var der i rundt to timer før vi dro videre til en 18årsdag. Halloweenfesten var helt sykt gøy, mens bursdagen var mer koselig og avslappende egentlig. 

Nå venter jeg bare på at mamma skal komme å hente meg, vi skal ta sol og handle mye godt til i kveld. Blogges senere!
Beholder min nåværende hårfarge

Kommenter her

Nå har jeg bestemt meg... jeg beholder min nåværende hårfarge! Jeg blir lei meg bare av å se på bilder av meg med mørkere hår, jeg trives best som blondine! En stund til i alle fall.. Om jeg noen gang skal farge så blir det vel mer til noe som DENNE fargen. (Haha alle innleggene i det siste har handlet om hår føler jeg..) 

Nå drar vi ut! Har vært et koselig pittelite vorsj, og tror festen senere i dag kommer til å bli innholdsrik, for å si det mildt.. Gleder meg til å se hva alle andre har kledd seg ut som! Om dere vil ha min partyspilleliste, klikk HER
Varme

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem til Anne-Sofie og kjenner jeg sårt trenger en powernap.... Vi har vært i byen og shoppet litt til senere i kveld, og skulle egentlig ta solarium men det var tydeligvis stengt 8 timer før det skulle!? Merkelig. Heldigvis har Anne-Sofie ansiktssol hjemme så da fikk jeg bruke den istedenfor.
Vi skal snart begynne å fikse oss for kvelden!

Det har vært helt nydelig høstvær ute i dag forresten( i alle fall på starten av dagen)  ble glad av å gå rundt i byen! 

 Fikk noe spennende i posten, så at det var fra et annet land og hadde gått igjennom tollen så var veldig gøy å åpne! Var "bare" noen smykker fra http://www.cocoo.se/ og uten å overdrive kan jeg si at jeg aldri har blitt så glad for å få noe i posten! Var virkelig en gledelig overasskelse,å gleder meg til å bruke dette i kveld og tiil uken. Anne-Sofie kom ut av burdet for å ta et bilde av meg, snill:-) 

Besluttningsangst

Kommenter her

Jeg har fått besluttningsangst! Jeg vet ikke om jeg vil ha det nye løshåret eller ikke, det høres kanskje rart ut men jeg er redd for å ikke skille meg ut lengre. Hva er jeg om jeg ikke er brun og platinablond "barbie"blogger? Haha vet ikke om det har noe å si, men er liksom redd folk skal slutte å lese bloggen min om jeg roer ned litt..

Hva synes dere jeg skal gjøre? Farge eller beholde min nåværende?

NåværendeNyttTil dere som lurer hvilket hår jeg bruker nå, så er det DETTE.  Vet at det har vært en del hårfarger som har vært utssolgt på nettsiden men de har fått inn mye nå, og mer kommer! 

 

sexy nurse

Kommenter her

I dag er det halloweenparty for en del videregåendeelever, tror det blir kjempegøy og setter så stor pris på at folk faktisk gidder å arrangere slikt! 

Sånn her ser kveldens kostyme ut, "sexy nurse" som det heter, haha.. Det var litt mer utfordrende enn jeg hadde trodd det skulle være, men jeg liker det! Ser veldig fram til i kveld, har en god del ting jeg må shoppe først... Men dette blir bra!

Noen som er syke, eller?;)))))) fargeblind?

Kommenter her

Før jeg kommer i gang må jeg bare si - jeg setter utrolig stor pris på hver og en enkelt som leser denne bloggen, uansett grunn til at dere velger å klikke dere inn her. Spessielt stor pris setter jeg på tilbakemeldinger, good or bad! Men - tror dere jeg er dum, eller i noen tifeller - fargeblind? Det er sånn "brunfargen din ser grå ut", "du har for gule extensions til håret ditt" +++. Ja, jeg ser meg selv i speilet hver dag, jeg tar sikkert 100 bilder av meg per dag også, så jeg er klar over det!

Men what to do.. Jeg kan ikke noe for at brunfargen min blir som den blir, og jeg kan heller ikke noe for at det rett og slett ikke selges extensions som er i nøyaktig min fargetone(skal jo heldigvis farge nå). Men jeg er litt glad jeg har 1000 "mødre" rundt i norges land som kan påpeke alle feilene mine, for da kan jeg prøve å gjøre bedre - og det gjør jeg ofte! Jeg tar det til meg og tenker over. Men hva skal man gjøre med noe sånt... 

Jeg vet at dere mest sannsynlig prøver å være snill når dere sier ifra og tro meg, jeg setter sååå stor pris på det! Men nå vet dere at jeg er fullt klar over det. Ellers har det vært utrolig mange søte, fine og støttende kommentarer i det siste. Takk så mye, jeg elsker dere!   

Noen bilder fra jentekvelden så langt:


Browniesdeig med is, beeeeeeeeeste! 

Anne-Sofie har farget håret brunt:DCostumeparty i morgen......viser dere kostymet i morgen tidlig! Goodnight

jeg skal..

Kommenter her

Få ny hårfarge! Jepp, neste uke farger jeg håret i denne fargen! Hva tror dere? Dette er en ny farge de har fått inn på http://www.butterflyhairextension.no/ så tenkte jeg skulle prøve den - har nemlig lett etter lignende lenge! Håper det blir bra.. 
skummel bestilling

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem til Anne-Sofie og pakket ut en masse "jentekveld" ting fra vesken. Tror dette kommer til å bli en koselig Fredag - håper vi kan gå å kjøpe brownies senere! Har også tatt sol. 

Ellers har jeg nettop gjort en bestilling som jeg både angrer på og er glad for, gleder og gruer meg til.. Hva tror dere det kan være? Dette er i alle fall min siste uke som b****

Hmmm... What can it be? 

Nye neglelakker fra coverbrands.no, har aldri prøvd de før så blir spennende å se om jeg klarer å la være å bite negler nå! mitt syn på utroskap

Kommenter her

Vi leste en novelle her om dagen på skolen som kort fortalt handlet om utroskap. Det fikk meg til å tenke litt, så derfor tar jeg det opp nå.

Når jeg får høre at en person har vært utro, enten jeg kjenner personen eller ikke, så blir respekten jeg eventuelt hadde for den personen helt blåst bort. Og jeg forstår virkelig ikke hvordan mennesker kan støtte og tilgi noen som har gjort en sånn feil. Man velger selv. Man blir ikke tvunget (i 99,999% av tilfellene), man velger en natt eller et øyeblikk med en annen, forann et liv med en man elsker. Selv om man vet at noen blir såret. Det verste jeg ser er også når mennesker nekter på det hele, og deres kjære må gå i uvitenhet og med en løgner som partner. De som klarer det... jeg har ikke ord. Jeg håper de lever i skam.

Når en gutt er utro, så ser alle på det som en selfølge at han skal bli dumpet. Er det kun jeg som har merket at jenter fort blir gjort til "offer"? Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være noe annerledes? Når jenter er utro har jeg ofte hørt "åh stakkars henne", " alle gjør feil" osv, som om det skulle vært okei. Helt latterlig synes jeg.

Om min egen kjæreste noen gang hadde vært utro.. Fyfaen, jeg blir dårlig bare av tanken. Håper alle som er i forhold der noen har vært utro ikke finner seg i å bli behandlet som dritt og går videre. Jeg kjenner så mange som er i forhold de ikke fortjener, og det gjør meg rett og slett vondt. Men selvsagt - man kan se på et forhold som en slags kontrakt der man blir enig seg i mellom om hva som er okei. Om jeg gjør noe jeg føler Marco ikke kan se uten å bli lei seg, så går det under grensen på utroskap. Kanskje jeg er litt streng der - hvilke grenser har dere?

 


Og ja, jeg har forståelser for at man kan ha en "glipp" når et forhold går dårlig, ting er nytt, ting er usikre, man er beruset.. Men da må man være "mann" nok til å stå opp for det.

favorittblogg

Kommenter her

Har noen av dere en virkelig favorittblogg, der bloggeren har blitt deres forbilde på noen slags måte? Der bloggeren har endret din måte å se ting på, inspirert deg, kanskje gjort deg sterkere?

For meg er det definitivt svenske Kissies.se. Jeg må bare si det, jeg elsker henne! (eller kanskje pissie, som enkelte " snille" bruker å kalle henne..). Men for å like en slik blogg må man virkelig lese hvert eneste ord og begynne å "kjenne" bloggeren for der er det mye mellom linjene - kanskje litt slik det er på min blogg også?
Hun virker så utrolig koselig, snill, morsom, sterk... Og når man ser videoblogger med henne blir man alltid like overassket over hvordan hun oppfører seg - herlig menneske jo!

Så ja, hvem er din favoritt og hvorfor? 

Mørket

Kommenter her

Herregud så påvirket jeg blir av kveldsmørket, det kommer så alt for tidlig nå. Det er jo mørkt ute allerede når klokken er fem, det er faktisk utrolig vanskelig for meg. Jeg føler meg veldig trøtt og energien forsvinner helt.
Når jeg gikk på ungdomsskolen og i fjor var dette et stort problem for meg, jeg mister lyst til å gjøre alt ? inkludert skole ? og jeg blir veldig nede på grunn av vinteren, mørket og at man nesten aldri ser lyset. Det er mørkt når jeg våkner, mørkt når jeg sovner, mørkt når jeg drar til skolen og mørkt når jeg kommer hjem fra skolen? Og så skal det være kaldt og regne på toppen av det hele.

Dette gjør at det blir utrolig vanskelig for meg å stå opp om morgenen, og kulden gjør at jeg ikke klarer å stå opp fra sengen. Da virker bare den gode varme dynen så mye bedre enn å stå i mørket på busstoppet.

Men mørket er riktignok kun slitsomt når man er alene, eller synes jeg faktisk det er veldig koselig!

Noen andre med små ?vinterdepresjoner??
videoblogg

Kommenter her

Nå skal jeg tenne masse telys på hele soverommet og ordentlig kose meg! Og prøve å holde meg våken.............. 

kastet bort tiden

Kommenter her

Var faktisk utrolig mye salg i hele byen i dag, da måtte bare jeg og Amanda ta oss turen innom! Det er alltid et sinnsykt kaos hver gang det er salg så da ender jeg opp veldig stresset, man får jo ikke prøvd klærne eller noe.. Men i dag hadde vi ikke det problemet! Vi hadde derimot vært ute i regnet en stund og jeg følte meg som et dyr, en stygg liten kanin! Om jeg føler meg fin er det lettere å shoppe klær.. Noen andre som har det sånn?

Jeg skal prøve å ikke powernappe i dag å heller holde meg våken, og for å klare det har jeg sett...big brother. To hele episoder. Hva er mest latterlig, at jeg nå har brukt verdifulle timer av livet mitt på det eller deltagerne som faktisk er med på sånne ting? Stemmer for førstenevnte, jeg skal aldri snakke om eller se på det igjen...

 Haha var rett inn på det glamorøse bysenter toalettet for en oppfreshning! 


som vanlig

Kommenter her

Godmorgen! Nå skal jeg dra til skolen som jeg vanligvis pleier å gjøre på denne tiden.. Klarte å forsove meg igjen, kan det være en sykdom? (Krysser fingere for det, og at jeg ikke bare er lat..). Nå står et av livets vanskelige valg for tur, skal jeg ta buss eller taxi til skolen? Hmm..

Høres senere, klem!


Hvor blir det av snøen?

Kommenter her

Haha jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men kommer ikke snøen snart!? Jeg husker da jeg var 5-6 år gammel, og hadde vært i en bursdag i begynnelsen av Oktober.. Da var det fullt av snø ute og jeg laget snøengler, mens nå er det gress overalt! Til vanlig bruker jeg å ha julestemning på denne tiden. Kanskje jeg skal ta meg en tur til familien på svalbard å kjøre litt snøscooter? Frister faktisk framfor å gå rundt i regnet.

Skal ønske meg snø til i morgen når jeg legger meg. Så får vi se da!


Slik så det ut da jeg skulle gå ut av bilden hjemme i dag. Herregud for et vær! 

.. Men når jeg kom inn ventet peppes pizza og godteri på meg. Herlig! .. og ikke overasskende mer frustrerte fruer! 

Siden jeg ikke drikker brus ble vannflasken også fyllt på og tatt med på rommet. I morgen skal jeg videoblogge etter skolen og vil gjerne gjøre mer enn bare "hei og hå, idag har jeg...", dere skjønner. Så kom med forslag!!! Det må være noe jeg kan gjøre alene og som ikke krever så alt for mye planlegging:-) 

no love

Kommenter her

Sitter og hører på Tyler Ward , en utrolig flink artist som i hovedsak gjør coverlåter som vi alle kjenner til.
Jeg og Marco bruker å høre en del på han når vi slapper av, elsker å høre på slik "chill" musikk, spessielt roligere versjoner av sanger som egentlig er litt up-tempo.

Her er noen "coverlåter" jeg virkelig liker!

 

Har dere noen musikktips i lignende sjanger? Altså chill, eller coverlåter som er veldig bra? Tips gjerne, og legg med spotifylisten din om du vil!

 

svar på spørsmål

Kommenter her

Får ofte spørsmål som "hvorfor sier du aldri hvor du kjøper klærne dine/hvor klærne er fra", og det er enkelt og greit for at man skal finne sin egen stil, ta inspirasjon og ikke kopiere. Jeg bor i en liten by der "alle ser ut som alle" uansett, men det er litt gøy når man for en gangs skyld har noe som ikke alle går å bærer på. Det er kjempekoselig at folk vil vite, det er jo et kompliment - men jeg er ingen moteblogger og kunne egentlig ikke brydd meg særlig mye mindre om hva jeg har på meg, det finnes nok av wannabe motebloggere til og med kun i vår lille by! ;) 

 Ellers har jeg vært sammen med kjæresten en stund i dag, vi har egentlig ikke gjort så mye annet enn å ligge i sengen å spise donuts haha.. Får se hva vi finner på senere, været er jo ikke akkurat det beste! 
Beklager

Kommenter her

Ja, som dere kanskje skjønner har jeg tydeligvis blitt kraftig feilinformert angående OD. Jeg velger enda å ikke delta, men jeg anbefaler dere heller å lese på OD.no (HER kan dere blandt annet lese hva pengene går til..) der rett informasjon blir gitt så kan dere gjøre opp deres egne meninger, istedenfor å ta alt fra en dum toppblogger som ikke alltid vet hva hun snakker om (meg, mener jeg.). Jeg har fått mail fra mange i OD, noen som var veldig bra og lærerike men andre som var litt...tja, frekke, så tydeligvis er jeg "en skam for nasjonen som ikke fortjener ytringsfrihet", derfor tror jeg at vi legger denne ballen død. Vel vel, nok en dag " på jobben"! Jeg beklager for feilen jeg har gjort, men mener virkelig at enkelte har overdrevet STERKT her. Har jeg virkelig så stor innvirkning på dere? Tror/håper ikke det.

Ellers så våknet jeg i panikk for rundt en time siden, har forsovet meg noe sinnsykt! Så til nå har det ikke skjedd noe spennende.. Har spist masse godteri idag så har litt sukkerkick haha! Beste frokosten i verden..?

Får veldig mange spørsmål om extensions hele tiden. Jeg har 55 cm fra butterflyhairextensions i fargen #60. Er veldig fornøyd! 

 

FAKE

Kommenter her

Dere vet den falske profilen jeg fortalte dere om? Om dere ikke fikk det med dere, så er det noen som later som om de er engelsk, bruker bilder av meg og mange av vennene mine osv. Profilen er veldig aktiv og har ganske mange venner.
Trodde den hadde blitt slettet, men den er der enda så da kan jeg jo vise dere litt! Klarer faktisk ikke å bli sur for noe sånt, synes egentlig mest bare synd på personen.. Må ha veldig dårlig selvtilitt, så synes egentlig bare hun kan holde på. Blir nesten litt lei meg om den blir slettet, så ikke rapporter dette! Er for god underholdning, er spent på hva hun skal gjøre når hun liksom får baby, haha!

Dette har hun skrevet på informasjonen om seg selv:

Noen statuser hun har hatt den siste tiden. Syk fantasi! Det beste er vel å se bildene og hvilke tekster hun har lagt ut! Hhahahahah. Dette er altså Stine - haawt.blogg.no


Et bilde fra når jeg var i Oslo.. Hahah, i følge henne var jeg i England! 

Johannes, en god kompis - hun skriver vi er fetter og kusine

Eneste bildet hun faktisk har rett på , dette er tante sin hund! Hahaha, sisters.. Dette er blogglesere! 

Denne er min personlige favoritt. Er et brev fra en venninne, og blandt annet står det " du har blitt som en lillesøster for meg", og så sier hun at det er fra en ekskjæreste!? Haha litt av et incest forhold de må ha hatt da! 

Ja, dere vet jo alle hvem dette er.. Og Callumharrison er ikke navnet, for å si det sånn! 


julaften hver dag

Kommenter her

Da jeg kom hjem fra skolen i 13 tiden er det siste jeg husker at jeg byttet om til sløveklær, for etter det har jeg tydeligvis vært så trett at jeg har sovnet på gulvet.. Våknet opp nå nettop etter nesten seks timer haha! Er rart hvordan man klarer det.. Hadde planlagt en super bloggdag, det får vi ta en annen gang. Noe dere ønsker her på bloggen? Og vær ærlig nå, konstruktiv kritikk folkens! 
Jeg får veldig ofte gode foreslag fra dere lesere, jeg har også tenkt å begynne med ukens svar på kommentar eller noe.. Hm, får tenke på det!

Ellers var jeg i byen en liten tur etter skolen, da fikk jeg med meg hjem en superfin topp og så var jeg og hentet noen pakker på posten! Utrolig hyggelig med slike overasskelser, da blir alltid dagen litt bedre.

Hahah. Slik har altså jeg vært plassert i hele dag, bra liv..

Den første pakken var fra iphonedekser.no og jeg ble sååå glad da jeg åpnet den! Har lenge ventet på å få noen ordentlig jentete deklser til telefonen, så føltes utrolig bra.

Den andre pakken var fra kulklokke.no , aner dere hvor barbie jeg følte meg med den på!? Da får jeg en rus,haha.  LOVE IT.

Den tredje pakken inneholdt sminke fra Coverbrands, noe mange andre bloggere også har fått tilsendt har jeg sett..Nemlig produkter fra The Balm! Siden det har vært litt "krangling" på bloggen i det siste angående dyreplageri osv så tenker jeg å nevne at INGENTING på coverbrands er dyresttet - da ville jeg aldri i mitt liv ha sammarbeidet med de. Kan fortelle dere mer om produktene når jeg har testet de en stund, det første jeg har prøvd nå var en lip-plumper og den funket veldig bra. Fikk store lepper, MYE bedre enn sexy motherpucker! Det er mye salg på alt fra the balm, så bare å slå til nå!:-) 

Og denne toppen kjøpte jeg - tror den blir en del av "outfit" i morgen. 
Deltar ikke

Kommenter her

Jeg kommer muligens til å være det dårligste forbildet noen sinne som går ut med det her ( i følge enkelte av dere, jeg står for det her) men føler det er bedre å være ærlig med dere. Som dere vet arrangeres OD-dagen, altså operasjon dagsverk hvert år på nesten alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge. Jeg har deltatt på det hvert år, men i år har jeg valgt å ikke delta.

Vi skal betale inn 400 kroner som må gå fra egen lomme, og dere kan jo godt komme å si "du har så mye penger, så du kan jo lett klare det", og ja, så klart - 400 er ikke all verden men det er ikke poenget, jeg og mange andre gir utrolig mye penger til diverse veldedige organisasjoner som vi selv har valgt, og nå skal jeg gi penger for at unge jenter i et annet land skal få skolestipend..? Nei takk, da gir jeg heller de pengene til noen andre, for eksempel til gjennoppbygning av skoler i Japan, eller kanskje oppbygdning av utøya? Who knows, men stipend er ikke en sak jeg brenner for.

Dessuten synes jeg måten OD opererer på er litt forkastelig, at det skal ta SÅ mange år før de som trenger det faktisk får pengene, og at de som sitter i toppledelsen tar betalt. Gud vet hvor mye, og at jeg og andre ungdommer skal jobbe en dag for drittlønn slik at de kan få betalt... Men men, dette er nå bare jeg! 400 skal jeg gi, bare til noe av eget valg! 

For eksempel kan man gå for norsk folkehjelp når det er tv-aksjonen, det tror jeg at jeg skal!Akkurat nå på skolen.videoblogg

Kommenter her

Beklager for dårlig lys, jeg satt med ALLE lysene på i rommet og jeg filmet med speilrefleks.. Hm, kanskje bedre å filme med iPhone? Er alltid noen som skal klikke _helt_ når man ikke ser meg 100%. Mørketid, u know.

Nå er det skole haha, som dere ser er jeg litt trøtt og forvirret i dag... Og skru opp lysstyrken på pcen, så ser man meg nok litt:D

 

Nå blir det filmkveld!

Kommenter her

Nemmen, selfølgelig måtte jeg innom butikken for rundt en time siden, og da klarte jeg å kjøpe med meg hele tre forskjellige sjokolader hjem.. men er godt å unne seg slike ting en gang i blandt, var virkelig det jeg trengte nå.
Sjokolade + film = perfekt start på en ny uke? 

Kanskje mine kjæreste verdens beste lesere har noen filmtips til meg? Tenkte å se Easy-A men har sett den fire ganger før, så..

 Enn så lenge får jeg bare se på nye episoder av frustererte fruer! Beste sesong så langt, dere bør glede dere til det inntar tvskjermene om ikke så lenge..

Har fått tilbake pcen min som dere kanskje ser! Fikk en veldig snill kompis til å fikse den for meg, er så takknemlig at jeg kunne hoppet i taket. Den er rimelig ødelagt som dere kanskje ser, og jeg har teipet forann webkameraet haha.. 


sløv på mandager

Kommenter her

Lurer på hva det kommer av at jeg oppdaterer så latterlig dårlig hver gang en ny uke starter..? Og hvorfor blir jeg like sjokkert hver gang over hvor kort helgen er, og hvor sakte tiden kan gå på en Mandag.. Jeg sverger det må være noe galt med de skoleklokkene!
Jeg er alltid på motivasjon 0 med en gang en uke starter, så er jeg helt på topp på Søndag, for å så bli nede igjen. En evig ond sirkel desverre, jeg har levd i 16 år og har enda ikke vendt meg til dagene. Treg, kanskje?

Vel, finnes ikke så mye å blogge om i dag. Jeg har vært på skolen, vært på pcen, sovet, vært hos Marco, lagt meg i sengen, dusjet, vært på pcen igjen.. Haha spennende! ;)

Har uansett hatt en veldig fin dag med verdens beste kjæreste, helt sinnsykt hvor lik og ulik vi er på samme tid. Perfect match!

ikke som jeg trodde

Kommenter her

Sitter nå på skolen i tysken og teller sekunder, for etter skolen skal jeg til kjæresten min. Vi er faktisk ikke så ofte sammen som jeg trodde, er vel 10 dager siden sist.. Alt for lite og veldig vanskelig, så det blir det skjerpings på! Da blir det kjæresteblogging senere, har forstått det sånn at  noen av dere liker det (selv om det er det kleineste i verden)

Har vært en ganske lang dag, så kommer til å være perfekt med litt avkobling sammen med han. 

 Noen bilder fra i daaag;
gamle bilder!

Kommenter her

Er på en gammel pc ettersom min ikke funker, så her kan dere få noen ORDENTLIG gamle bilder! 

Ser at mange spør om mamma og pappa her - de var ganske unge da de fikk meg ja! Og de er enda sammen og har vært sammen siden mamma var bare litt eldre enn det jeg er nå. Veldig koselig å tenke på! :-) 

Bilder av meg og pappa:Meg og mamma:

Meg og kusinen min, Stine (haawt.blogg.no). Meg og Anne-Sofie. Vi er faktisk ikke i familie eller noe, men har uansett klart å være bestevenner i alle de år!


Her var vel stine 13 år og jeg 14, savner hårfargen jeg hadde da! 

Verdens fineste lille hund som jeg savner utrolig mye. 

boys boys boys

Kommenter her

Jeg hadde en liten diskusjon med noen venninner her om dagen, om hva man legger først merke til med det motsatte kjønn. Hva legger dere først merke til? Jeg har tre ting; først, ser jeg på klærne, så håret, så brunfargen. Tre veldig overfladiske ting. Men det er det som er greia med meg, man trenger ikke å ha et spessielt pent utseende for at jeg skal bli interessert. Alt man trenger er fine klær, fint hår og en liten brunfarge, så har jeg alt jeg trenger haha!

Det er veldig viktig for meg at en gutt kan kle seg, det sier noe for meg om hvordan personen er. Klarer man å ta vare på seg selv og sitt eget utseende klarer man også å ta vare på andre og ting rundt seg, tenker jeg. Det er liksom et tegn på kontroll. 

Poenget var, høstens mote for gutter er utrolig fin synes jeg! Så ta nå inspirasjon av dette gutter (og kjærester haha..) og se litt rundt på moteblogger, og sider som burberry - utrolig dyrt, men fint til inspirasjon! Nelly.com har også massevis av fine gensre, jakker, sko.. Gjerne litt preppy-inspirert. Strikket er jo også sykt fint, synes jeg! Man trenger ikke å se ut som en tømmerhugger bare for å være manndig... 

Andreas Wijk er jo en klassiker - elsker stilen og håret. 

En god kompis av meg - Viktor Frisk - har også en utrolig herlig stil! Tenk at han er født i 95, rimelig sick.

kärlek

Glenn Henriksen er den eneste norske guttebloggen jeg vet om som virkelig har bra stil. Love him!

Man kan si hva man vil, men klær og stil spiller faktisk en utrolig stor rolle - det sier myyye mer om en person enn man tror! 

magesnakk

Kommenter her

Okei, jeg hater egentlig å skrive om dette men jeg får daglig spørsmål så det kan vel ikke skade å ta det en gang til..  Så håper jeg alle får det med seg, så slipper vi å ta det flere ganger! (og vær så snill, les innlegget før dere kommer med spørsmål..) 

Okei mange som har spurt hvordan jeg trente magemuskler den perioden jeg hadde det, har riktignok forfalt en god del den siste tiden - jeg har hatt mye å tenke på så har ikke trent på noen uker. Uansett, det er viktig å påpeke at jeg aldri har vært "feit", heller hatt litt ekstra magefett og da er det kun en ting å gjøre: jogg, sykle, spurt, gå, med andre ord - gjør ting som forbrenner kalorier, samtidig som du kutter litt med på godteri og den slags. Det hjelper ikke å sitte å se på repriser av friends på tv2 mens man trykker i seg stratos og vente på at resultater skal komme. Også er nok alkohol noe av det verste man kan trykke i seg, samme med brus. Og resultater kommer ikke over natten, jeg trente hver dag i 2 måneder og da så jeg endring.. Litt endring.

Det er vel nå 5-6 måneder siden jeg startet, og nå bryr jeg meg ikke så mye om det haha. Holder å ta planken noen minutter for dagen så holder det seg slik! Og jeg spiser MASSE usunn mat, det vet dere jo. Til gjengjeld drikker jeg nesten ikke brus og nesten ikke alkohol. Om dere vil vite hvilke mageøvelser dere kan gjøre - søk på youtube, for guds skyld! 

Anyblog, slik ser det i alle fall ut nå. Og nei, jeg holder hverken inn magen eller strammer. Og dette var dagens frokost! 

Jeg skjønner ikke en dritt av det her. Kunne like gjerne vært kinesisk! 
 

hjemme fra byen

Kommenter her

Har akkurat vært og handlet litt godt til i kveld, kjøpte også gavepapir, snøre og et kort til..kjæresten min! Jeg har vært superflink og kjøpt julegave tidlig i år, og har kjøpt en så bra gave at til og med jeg er sjalu, haha! Den skal bli pakket inn og så skal jeg skrive litt på kortet nå og da, lime inn bilder osv.

Hva skal dere finne på i kveld da? Jeg har roet meg litt ned angående pc situasjonen.. skal med den til systemansvarlig på skolen på Mandag og ettersom jeg har rett på pc grunnet sykdommen min satser jeg på at det blir fort fikset! Skal ellers ha en hjemmekveld med familien, se på skal vi danse (heia Anna Anka og Atle!) Blir vel koselig!

Haha måtte sensurere litt.. Blir jo ikke like gøy om man kan se! Hva tror dere det er?


HAHAHAH ALIEN!!!


dagens outfit

Kommenter her

Haha føler at dagens outfit var litt animalistisk, med skinnstøvler og dyremønster på skjerfet!
tyyypisk min flaks!

Kommenter her

I går når jeg var på pcen fikk den tomt batteri, jeg satt i laderen, og når jeg skulle slå den på igjen fungerer den ikke. Den står bare og loker på "starting windows" og kommer seg ingen steder, den har vært på i heeele natt og det har ikke fungert. Tror jeg må ha en reinstallasjon av windows, så om noen i Harstad mot alle odds har en innstalasjonsplate for windows liggende rundt hjemme hos seg som jeg kan låne, blir jeg så glad at jeg ikke vet hva!

Så ja, nå sitter jeg på en pc som like gjerne kunne vært fra andre verdenskrig, så vet ikke om jeg gidder å blogge noe særlig (i alle fall ikke særlig bra..) fram til jeg får fikset min pc. Derfor kom gjerne med ALLE slags tips til hva jeg kan gjøre! Hater slike tekniske feil altså.. Den som på en eller annen måte klarer å hjelpe meg kan få hva som helst, seriøst.

Slik er det i alle fall først.. Og ja, jeg har prøvd å starte den i alle modusene. 


.. og da blir det slik i en evighet


sengen og en ny dag venter

Kommenter her

Nå drar jeg hjem og legger meg, og i morgen er det en ny dag der dere skal få outfit osv, helt som vanlig! Ikke mer mobbing og sure miner over nett, eller? Det kommer jo delvis an på dere. Kontroller sjalusien! ;)

Jeg skrev nettop et kjeeempelangt innlegg, som et slags "svar-til-dere-en-gang-for-alle", men jeg har kommet på at de jeg føler jeg må "forsvare" meg mot, som oftest ikke er verdt det. Jeg ber dere bare tenke dere om - med en gang noen bruker pels er man så utrolig snar med å slenge ut "dyreplager", mens man selv støtter kjøtt og ikke minst KYLLING og EGG industrien som nok er noe av det mest grusomme som finnes, man har dyr i små bur og man kjøper sminke som er testet på dyr. Jeg har valgt bort kylling, sminke, uggs (det er TORTUR) og all annen pels. La meg han min canada goose - som jeg bare har lyst på og ikke har kjøpt - og begynn å doner 1000 kr mnd til dyrebeskyttelsen (som meg) før dere kan uttale dere.

Og "tåler du ikke kritikk", den som kaller krenkende personangrep for "kritikk" må jo være helt dum i hodet. Det er en enoooorm forskjell på kritikk og drittslenging. Folk elsker jo å forsvare seg med "konstruktiv kritikk", men kjære, lær dere hva det betyr først.

GOD NATT!  

Noen bilder for å lette opp stemningen litt, haha..


Hahaha, meg med en plastpose aka fargehette på hodet. Og bestevennen skittentøyskurven.. Mitt ekte, nesten hvite hår! Leser komentarene deres her faktisk, haha:D
Heheheh vi sovnet bare så tok kamera bildet av seg selv, lover! "xD"

 ANNESOFIE! 

peppes pizza

Kommenter her

Har vært på peppes pizza med Anne-Sofie og Amanda, spiste en pizza som faktisk hadde pommes frites oppå.. Veldig spessielt, men vi spiste en annen pizza også som var veldig god!

Haha og så et lite spørsmål til visse av dere; Jeg har fått kommentarer både på "hvilken canada goose" innlegget og extensionsinnlegget der ordet "fjortis" blir brukt ( kommentarene kommer til godkjenning)og da lurer jeg på om dere er så veslevoksne og i en slags alderskrise ettersom dere er livredde for å se ut som en...fjortis?
Man må ikke ha kommunegrått hår og gå i tantekofter bare for å unngå å se ut som en fjortis, vet dere!
Men jeg antar at dette er noe dere selv er veldig redde og usikre for...?

Det jeg mener er at man skal ikke behøve å gå etter en slags "fasit" på hvordan man skal se ut, bare fordi jeg er 16, snart 17 år gammel. Annerledes (som jeg faktisk er, mindretallet er jo platinablond, har store pupper og mye sminke..) kan være jævlig fint, man trenger ikke å være så mainsteam å se ut som alle andre, bare fordi man er redd for å se ut som en "fjortisbimbo" eller hva faen det nå er alle småjenter skal komme med, bare fordi de selv er redd for å gå utenfor fasiten.
Dere skinner bare usikkerhet når dere kommenterer slikt, våg å skille dere litt ut, please!

 

extensionstips

Kommenter her

Nå har jeg altså skaffet meg extensions fra http://www.butterflyhairextension.no/ og jeg kan med hånden på hjertet si at det er det beste håret jeg noen gang har prøvd - og nei, jeg har ikke fått betalt en eneste krone for å si det! Dette er hår jeg anbefaler videre til venninner, og nå anbefaler jeg det videre til dere. Her kommer seks gode grunner til å bestille nettop derifra!

 En pakke hår er nesten for mye! En pakke koster 999 kroner, og til vanlig må man jo kjøpe to pakker fra andre forhandlere - men ikke her! Her holder det i massevis med en pakke og ser utrolig naturlig ut. Om dere bruker det settet jeg bruker ( dere finner de HER) så veier det faktisk hele 120g!  Lyst hår er jo mest fargebehandlet, og da sier det seg jo selv hvor bra det mørke håret er. Tenk at jeg egentlig ikke har hår til skuldrene en gang, er så glad for at extensions finnes! 

 Håret er ikke slitt i tuppene som mange andre extensions er. Det vil si, håret "spiser" ikke seg selv opp, det ser friskt ut kjempelenge! Jeg har hatt dette håret før i hele 8 måneder, fra andre forhandlere har jeg kastet det etter 2 måneder maks. 

 Dere må ikke ha kort for å bestille, de selger nemlig med postoppkrav som eneste extensionsforhander i Norge. Dere kan altså betale med kontant eller kort når dere får hentelappe i posten. Veldig lett for oss som enten ikke får lovt av foreldre å handle på nett, eller som rett og slett ikke har et kort som det fungerer med. Jeg bor også ganske langt nord i landet og må som regel vente lenge på leveranser, men dette tar MAKS 4-5 dager! 

 Når man vasker håret får det det nydeligste fallet dere kan tenke dere. På bildet under har jeg ikke flettet eller krøllet håret, det bare blir slik. Er så utrolig fint! 
 Om dere synes 999 kr er litt mye å betale for hår, så fører de ofte gode tilbud som dere kan holde dere oppdatert på. Følg med i restkassen, har selv kjøpt B-vare derfra før og merket ingen forskjell fra A-vare. Dere finner restkassen HER! 

 ENESTE negative er at dette håret - som alle andre extensions - røyter litt. Men man får med en extensionsbørste når man kjøper for over 1000 kroner ( som man gjør om man kjøper ett sett, frakt gjør at det kommer akkurat over grensen) og den funker utrolig bra - har aldri opplevd bedre børste faktisk haha! Mamma stjeler den hele tiden.. Et annet supertips er å legge håret i fryseren i rundt 2 timer første gang man får de, det motvrker nettop dette.

Før og etter bildet: (ja, vet dere har sett førbildet sykt mange ganger før..beklager)


 Håper dette var til hjelp for noen?

om man ikke gråter når man ser denne..

Kommenter her

Så er det noe galt.. 

Har vært medlem av dyrebeskyttelsen Norge så lenge jeg kan huske og har gjort MASSE frivillig arbeid, donert masse penger og kjøpt masse ting som skal støtte opp. Det er veldig viktig å gjøre det man kan - for dyrebeskyttelsen her i byen får ikke offentlig støtte,og de som jobber der gjør det 100% frivillig. Tenkte jeg bare skulle si ifra.. 

Dette er uansett noe av det tristeste, men samtidig mest rørende jeg har sett. Om man ikke gråter av denne videoen som handler om to gatekatter, så er man umenneskelig! Den ene står der i flere timer og venter på at vennen skal våkne.. tørker tårer jeg nå.

Og dere som reagerte på at jeg ville ha canadagoose som er laget av "pels" bør skjekke fakta! Så vidt jeg vet er det laget av gåsefjær/dun(pels?) og av frie coyateulver der av canada GOOSE, gåsene blir drept uansett og laget mat av under jaktsesongen.  I tillegg er canada goose en STOR støttespiller når det kommer til polforskning, som er til stor nytte for isbjørner. Dere kan ikke sitte å stappe i dere mcdonalds og synes DET er rett, mens alt annet blir feil:-) Jeg kan ta direkte sitat fra nettsiden deres ; "Canada Goose does not buy fur from farms of any sort , ever." Ikke kom her å kall meg dyreplager når jeg ikke spiser kylling på grunn av måten industrien her er, og heller ikke bruker dyretestet sminke

Jeg er gravid og har flyttet til england

Kommenter her

Hehe neida, men er i alle fall noen som later som det! Jeg fant en profil for ca en måned siden der noen brukte bilder av meg, Marco og alle vennene mine - personen hadde faktisk lagt ut over 300 bilder av meg og venner, med lange historier nedenfor. Blandt annet bor jeg i England, er 17 år, Marco het Cullum og Anne-Sofie heter Hermine (ahahhahaha), men det verste er nok - hver eneste dag skriver hun statuser om at hun er gravid og er på sykehuset og masse greier! Var faktisk mange blogglesere som trodde på dette.. Og en gang jeg hadde vært på gründer la hun ut bilde å skrev at jeg hadde vært på ferie i sveits med Marco (Cullum....)og mye mer, siden han er derifra. Helt sinnsykt, for et menneske!

Nå når jeg skulle vise dere var desverre profilen slettet, syntes nemlig dette var god hverdagsunderholdning så håper nesten hun åpner en ny profil hvor jeg kan følge med. Elsker slike ting - vet jo hun leser bloggen så, satser på at hun tar oppfordringen!:-) 

Dere kan heller få se en samtale jeg hadde med denne personen, i tilfelle dere ikke ser så begynner jeg samtalen med å si " du ser kjent ut..;)"Var en bloggleser som hadde snakket med henne også, og da hadde hun sagt at det er JEG som kopierer henne.. FAEN, BUSTED!!!!:'(

mye som skal gjøres

Kommenter her

Har akkurat tatt meg en dusj, og skal snart begynne på en extensions-spesial til dere som kommer i morgen. Har nemlig anskaffet meg hår fra http://www.butterflyhairextension.no/ - så om dere vil ha svar på noe om deres extensions eller service så er det bare å kjøre på i dette innlegget..

Foressten så har jeg bestemt meg for den rosa canadagoose jakken! Bestemte meg nesten rett etter at jeg hadde publisert innlegget, men er uansett gøy å høre hva dere mener!

Og.. jeg har mistet iphonen min. Er ganske lei meg for det ettersom den var helt ny, så om noen finner en iphone 4 i Harstad - si gjerne i fra! Skjønner at det kan være fristende å stjele den og alt, er glad jeg har lås på den..

Jah.. Hadde mange bilder på telefonen jeg skulle vise dere, men det går jo åpenbart ikke nå. Dere får nøye dere med dette enn så lenge!Hvilken canada goose?

Kommenter her

Jeg er nå klar for å innrømme ovenfor meg selv at gradestokken kommer bare til å vise kaldere og kaldere, derfor er det på tide med en ordentlig varm vinterjakke. Har egentlig aldri hatt noe særlig til overs for canada goose men finnes ikke så mange andre alternativer når man skal ha en ordentlig varm jakke - og dette er mine to favoritter!

Er veldig usikker så derfor spør jeg dere - mørkeblå eller rosa? Argumenter gjerne hvorfor! 

på en rosa sky

Kommenter her

Jeg har bygd opp denne bloggen på å være bitterbarbie, rett og slett hate livet og å være sur på verden. Det dere liker best er jo når jeg kommer med sterke meninger og noen ganger teite påstander hit og dit - men uten å ta noe på forskudd, så tror jeg faktisk at jeg har... vokst opp. Jeg er ikke den personen lengre. Mitt liv består nå av alt det andre rosabloggere gjør, ting jeg ikke har forstått og ting jeg har misslikt de for. Mitt liv nå er fullstappet av kinobesøk, cafedater med venninner, smoothie og frustrerte fruer. Jeg er ikke deprimert lengre. Føles så godt å si det, etter tre år  Men eyy, det er litt godt å høre, det også? Og håper alle dere kommer til å fortsette å følge meg, selv om jeg kanskje nå er oppå en rosa sky. Jeg liker det.

Har ellers vært på kino med mamma, lillesøster og Anne-Sofie. Vi har sett "Barnepiken", den var veldig bra og kjempesøt! Jeg elsker Emma Stone, er nesten litt forelska faktisk. Stjel den, kjøp den, lei den - jeg bryr meg ikke, bare se den filmen! Har ordentlig storgrått av tre filmer i mitt liv, og det er Løvenes konge, titanic - og nå denne.

Nå skal jeg sove, god natt verdens beste lesere.dette kjøpte jeg

Kommenter her


Wow, mange av dere "kjenner" virkelig meg ser det ut som, ble faktisk veldig glad for å se mye av det enkelte av dere gjettet på! Jeg har verdens beste lesere, det er jeg 100% sikker på. 
En av dere hadde til og med husket på at det nærmer seg den dagen i mnd hvor jeg farger håret, utrolig koselig at man husker på noe sånt! 

Men det var faktisk kun en som hadde alt rett, og det var supersøte http://vksn.blogg.no/ ! Til dere andre - don't worry, kommer mange fler sjangser til å bli linket!

Den desidert beste blekningen i verden, den eneste der "fargeskalaen" faktisk stemmer! Jeg har mørkt hår og det blir helt hvitt av å sitte med denne i makstiden, koster 99 kroner og er alltid de beste 99 kronene jeg har brukt, haha.Så ja, i øyeblikket ser det slikt ut.. Gleder meg til Anne-Sofie skal ta etterveksten min på Fredag (gjør det den 14 hver mnd.)

Så, løsvippen jeg bruker. Jeg bruker løsvipper hver dag og tar de av når jeg fjerner sminken, men om man er forsiktig når man tar de av kan de gjerne brukes mange ganger til! De jeg har hatt nå har jeg brukt 7 dager på rad, og de ser enda helt okei ut. - men de synger nok på sitt siste vers så følte det var på tide med noen nye! 


shopping!

Kommenter her

Har hatt en liten shoppingrunde på cubus og kjøpt noen "nødvendigheter". Kan dere gjette hva? Om dere virkelig er faste lesere så klarer dere nok å gjette det ganske fort! Rett svar (med blogg) vinner en link, om du ikke har blogg vinner du et slengkyss<3 haha


w0ps, her ser man en av tingene litt...! 


Dagens outfit

Kommenter her

Gjett hva? Jeg hadde faktisk fri fra skolen i dag! Føltes utrolig herlig å kunne sove ut, fikk meg også en veldig god natts søvn. Til vanlig når jeg legger meg til en skoledag ligger jeg bare å teller timer til når jeg må stå opp, og da blir det veldig vanskelig å få sove..
Har i alle fall vært en fin dag, har vært i byen og funnet tapet og en lampe som jeg og lillesøster skal ha i stuen vår! Kommer til å bli såååå fint, skal faktisk ha rosa skinnsofa og zebra-tapet på den ene veggen + en stoor lysekrone. Viser dere når det er ferdig!

Ellers, her kommer dagens outfit:Med jakke på 


utøya island - the movie?

Kommenter her

Det er når man skal gå inn på slike sensetive temamer at ord blir vanskelige å velge. For jeg er vel neppe den første som har sett traileren til "utoya island" som nå har lekket ut på youtube? Dette er, som dere sikkert ser, en B-film som er laget av et pittelite filmselskap, og den kommer jo aldri til å komme på kino eller å bli solgt på dvd noen andre steder enn utvalgte stater i USA, slik jeg forsto det.

Synes det er trist at det har fått så mye oppmerksomhet, det er nettop derfor jeg venter så "lenge" med å dele dette. Vi kunne bare latt det være nettop det det er, nemlig noe som ikke bør bli tatt seriøst og som ikke er det heller. Det er dumt at man skal bruke noe sånt som utøya til å tjene penger og det er dumt at filmen ikke er faktabasert overhode (children of god, virkelig..?) og håper alle kan logge seg inn på youtube å rapportere dette, slik at det forhåpentligvis blir fjernet å ikke spredt videre! Jeg anbefaler dere ikke å se på videre kommentarer der Breivik blir hyllet som en helt og AUF blir kalt for et "naziparti". Håper bare ikke folk tar dette til seg.

Hva synes dere? Jeg ble faktisk litt kvalm jeg, nå.. 

Dagens outfit

Kommenter her

Har vært mye fram og tilbake i dag, skole, skattekontoret, lekser.. Det å blogge har virkelig blitt en fulltidsjobb for meg, men herregud som jeg elsker det! Har vært noen dager uten motivasjon men nå er jeg skikkelig back on track, og vil prøve å gi dere den beste bloggen noen sinne. Elsker dere!

Og folkens, #StayInSchool. Selv om det å blogge er vanskelig og krever mye tid og energi så kunne det vært mye verre, og det er så utrolig mange bloggere (og folk generelt) som bare driter i skolen. Håper virkelig mine lesere vet bedre enn som så..? Det finnes nemlig ikke noe viktigere!

Her kommer dagens outfit:

veskene mine

Kommenter her

Dere har spurt meg om jeg kan vise fram for eksempel favorittskoene mine, jakkene, outfits osv - og selfølgelig kan jeg det! I første omgang tar vi favorittvesker.

Om jeg skal like en veske, så må den helst være så stor som mulig! Har alltid med meg så utrolig mye greier før jeg går ut av døren. En gang fant jeg en holiday dipp-pose i veska, aner ikke hvorfor jeg tenkte at den kom til å være bra å ta med seg på skolen...haha. Tro det eller ei, fikk faktisk bruk for den etterhvert! Andre rare ting jeg har hatt med er sugerør, spiker, malekost... alt har jeg etterhvert fått bruk for.
Men noe av det verste jeg vet er når man må stå å rote i vesken i 10 minutter for å finne det man vil ha, som såklart skal ligge nederst.. Derfor, store vesker er best!

1. Min favoritt! Grunnen er fordi det er den eneste virkelig store vesken jeg har som også ser fin ut-


2. Pitteliten veske jeg fant på loftet hos bestemor, så den er altså kjempegammel! Love it


Nr 3. Har brukt den to ganger eller noe, haha

nr 4. Denne var virkelig storfavoritten i sommer! Synd den er så liten, for den er nydelig

Nr 5. Elsker denne også, så tror jeg må kjøpe en større modell

Nr 6. Også ubrukt, men fin å se på da! Har den mest til pynt egentligHvilken synes du var finest, noen du kunne tenkt deg..? Vurder nemlig å GI bort en av de til en bloggleser:-) 

skolemotivasjon?

Kommenter her

Sitter akkurat nå å drikker litt kakao toppet av MASSE krem. Veldig godt faktisk! Skal nå lene meg tilbake å se på favorittprogramet "svenske hollywood"fruer. Eeeeelsker det!

Skole i morgen, så jeg får prøve å legge meg tidlig i kveld.. Men når vi snakker om skole! Jeg har jo en hel masse nye klær ettersom jeg shoppet på Lørdag! Ah det føles så godt, det er nok verdens beste skolemotivasjon?

Forutenom at man er dødstrøtt bruker jo det største problemet å være at man står i evigheter med angst i kroppen og roter igjennom alle klærne sine, og føler at man ikke har noenting å ha på seg.. Men nå som jeg vet at jeg har mange nye, fine klær å ta på meg så er det nesten sånn at jeg ser fram til å fikse meg om morningen! Er dere ikke enige? Er jo også mye lettere nå som har jeg har fått ryddet opp, har allerede planlagt morgendagens outfit! 

Her har dere favoritten minHahah, koooose! ferdig!

Kommenter her

Pjuh... Har ryddet stort sett hele dagen, men nå er jeg endelig ferdig med alt! Vil ommøbelere og kjøpe en ny seng og kanskje en ny kommode, men det får jeg utsette en liten stund haha..

Nå kan dere få en liten "tour" av rommet mitt - bare å skrive ut i kommentarfeltet om det er noe dere vil ha en nærmere kikk på/eget innlegg om! Skjønner jo at strippestangen er populær blandt dere, det er herlig trening som har fått helt feil stempel!

Den berømte sengen med passende dynetrekk, haha. Elsker sengen min, verdens største og beste! 

Komoden. Her slegner jeg mobil, pengebok og lignende med en gang jeg kommer hjem, pcen står også der når jeg hører på musikk mens jeg trener og lignende. Bildet som står oppå der i svarthvitt er faktisk av meg og min kusine, Stine - som er kjent som haawt i bloggverdenen! 

Den største bamsen jeg har, den er nesten like stor som meg! Fikk den faktisk hos en ekskjæreste, men klarer ikke å kaste den ut. Hvorfor skal jeg, den er jo sååå søt! 

"Skohjørnet" pluss klesstativet der alle kjolene og jakkene tar plass. Det er virkelig overbelastet, og har fallt sammen minst fire ganger. 


 Trenger vel ikke å si så mye mer. denne har dere jo sett før! 

Haha, roteskapet. Her er absolutt ALT mulig rart.. 

Tilbehørs-hengeren. Her har jeg belter, smykker, ringer, armbånd, hårstrikk, sovemasker, kaninører (tydeligvis) og mye annet rart. 

På nattbordet lå faktisk et fotoalbum som jeg tenkte dere kunne få se, her to bilder av meg og Stine fra huset i spania. Tror vi var 11-12 år her, haha... Gode minner 

Briller osv. Har faktisk - 4,3 i styrke, så er så og si blind... 

Mer fra senga


Lampen, mange av dere som spør etter den - den er fra ikea! Hver gang jeg har besøk kræsjer de i den, haha.. 

Noen bilder, er så koselig å se på! Friends forever

Strippestangen! Man kan ta den fra hverandre og ta den opp igjen lett som ingenting, til og med jeg klarer det - så da kan alle! Kjøpte den på internett av en jente som hadde fått den i gave og ikke ville ha den, men den er fra merket xpole og koster rundt 3000 kroner. Så absolutt verdt pengene!


So MTV, that was my crib! Neida, men håper dere liker at jeg gjør slike bildespesialer, eller er det kanskje litt kjedelig? Nåvel.. Gleder meg til å ha en koselig kveld på rommet mitt nå! 

fortsetter med ryddingen...

Kommenter her

Godmorgen! I dag skal jeg fortsette med ryddingen/rengjøringen av rommet mitt.. Ble ikke helt ferdig i går, det som gjenstår er å tømme garderoben min for plagg jeg ikke bruker osv! Kanskje jeg kjører på med litt salgsblogg senere..? Hva synes dere?

Ellers har vi hatt hjemmetentamen i dag, en av mange fordeler med å gå studiespesialiserende på min skole! Synes faktisk tentamen er utrolig koselig (om det ikke er matte..), ettersom jeg elsker å skrive! Føler det gikk kjempebra så da krysser vi fingrene for det aller beste. 

 Haha, 1/3 av klærne jeg IKKE skal ha, og alt er kjøpt i år... hjelp! 


Rydder rommet...

Kommenter her

Føles ut som om jeg akkurat ryddet, og enda ser det ut sånn her!?
Men nå har mamma nektet meg å gå rundt i denne svinestien stort lengre, og tvinger meg til å rydde rommet :( Så helt til det er skinnende rent her inne får jeg ikke gå utenfor døren, for å si det sånn... Haha hun er vel lei av å alltid måtte rydde opp etter meg! Kanskje like greit å bare få det gjort da. Fin Søndag.......... 

Ellers har det ikke skejdd noe som er verdt å oppdatere om. Sov hos verdens fineste kjæreste i natt, så å våkne opp sammen med han var definivt en bra start på dagen<3 Og dere spør en del om han, hvorfor vi "aldri" er sammen osv - vel, vi er jo det, men hvor gøy er det å lese " idag har jeg vært sammen med kjæresten og vi har slappet av og sett film" tre-fire ganger i uken? Derfor styrer jeg unna det!
beklager!

Kommenter her

Beklager for at det ble så kort forvarsel på liveshowet i går, var noen som ble litt lei seg for at de ikke fikk det med seg. Men det er så absolutt noe jeg kan gjenta for deres skyld, og da blir det også å komme en forvarsel! Høres det bra ut? :) Da slipper dere å uroe dere for å gå glipp av det!
Liveshow er en veldig rar ting å holde på med synes jeg, haha.. At så mange ser på meg samtidig er virkelig helt absurd, og man får litt prestasjonsangst! Men tror det gikk bra. Fikk noen av dere sett det, tips til hva jeg kan gjøre bedre neste gang?

Har forresten fått et nytt deksel fra handelsportal.no, elsker det! Da blir det plutselig gøy å ta speilbilder, haha.


Og meg nå! liveshow

Kommenter her

I kveld blir det å spise masse godt + se på "skal vi danse" med familien, men tar en pause fra det og har liveshow for dere i 20-30 minutter! 

Om dere har noen spørsmål så skriv de i kommentarfeltet, ikke forvent at den skal være supergøy å se på - kommer bare til å svare på spørsmål og sånt! Skal også bli flinkere til å svare på kommentarer på deres blogger når dere spør meg om noe, har prøvd på det i dag :-) 

Vises det, hører dere lyd osv ? har litt tekniske problemer, SOM VANLIG

LIVESHOW?

Kommenter her

Jeg har dratt rundt over hele byen nå og sett over ca hele nettet etter noe en del blogglesere har tipset meg om, men finner ikke akkurat det jeg vil ha. Hmm, hva tror dere det kan være? Spennende! 

Hehe neida jeg tuller bare, det var nok ikke noe mer enn en ROSA ekstern harddisk. Vil ikke ha en sånn grå stor en som ser helt for jævlig ut.. For jeg savner å spille sims! Får rett og slett abstinenser av å ikke kunne gjøre det.. Jeg hadde den perfekte familien med hele 12 generasjoner, de hadde alle topp lederstillnger i jobbene sine og var kjemperike og pene.. Haha herregud, jeg begynner snart å grine. Tenk at jeg kunne slette spillet, jeg har virkelig sviktet som sims-nerd!!! :(

Men folkens, jeg tenker på å ha liveshow på bloggen i kveld, jeg kjeder meg så mye haha. Om dere vil, skriv JA i kommentarfeltet! Blir såfal i nitiden:)  

fra shoppingen

Kommenter her

Dette kjøpte jeg i dag!

Ble faktisk ikke så mye, tror summen ble rundt 1700 for alt..? Så var ikke "vondt" å betale som det bruker å være noen ganger, haha!

Ring. Kjøpte en til også, men finner den ikke nå - rotekopp! 

Smykke

Smykke 

Belte

Strømpebukse

Skinnshorts med høyt liv

Hahah burde kanskje retusjert bort neglene mine, men sånn går det altså når man SPISER neglelakk! Håper dere overlever..

Bluse Hals

Basic genser

Basic bukse
 Kjøpte også en helt vanlig, kjedelig svart singeltt fra h&m som dere alle vet hvordan ser ut.

hjemme fra byen

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra byen, og har utrolig vondt i både føtter og hodet så mye som jeg har sprunget rundt haha..

Skal ta bilde av tingene jeg har kjøpt nå, så det kommer snart opp i bloggen! 
videoblogg

Kommenter her

 Jeg er litt trøtt og forvirret i dag, haha. Og jeg kødda med det at jeg skal bruke minst 3 tusen, skjønner at noen kommer til å reagere på det:-) 

Jentekveld hos Anne-Sofie

Kommenter her

Har det kjempegøy, elsker å være sammen med verdens beste venniner. Jeg er så utroolig heldig med alt, virkelig! 

Vi ser film og har smeltet en masse sjokolade som vi har dyppet jordbær i. Liksom et lite siste minne av sommer.. Det anbefaler jeg dere alle å gjøre, kjøp en stor stratos og smelt det i en stekepanne, og dypp "ferske"jordbær eller annen frukt om man foretrekker det! Om man tar et glass mozell, villa eller en annen god brus til føles det så eksklusivt på en måte, haha! Luksus i hverdagen! 

 
I never asked for this

Kommenter her

For å være helt ærlig så har dette vært den tyngste uka jeg har opplevd i mitt liv, og det har ikke fristet å blogge så mye. De siste dagene har hver en liten frekk kommentar gått rett inn i hjertet på meg, og siden jeg får en del kan dere jo tenke dere hvor vondt det har vært å blogge. Heldigvis har jeg gode venner som har hjulpet meg opp igjen nå, tusen takk...  

Grunnen til at jeg har vært nede har ingenting med blogg å gjøre, men det er noe jeg må ta opp uansett.
Jeg fatter ikke hvor motbydelige mennesker egentlig kan være.
Bare for at jeg er en "offentlig" person så skal det være okei å mene, si og dømme meg akkurat som man vil. Som om jeg er et objekt mer enn et menneske med følelser.

Nei, det å være blogger er ikke noen dans på roser.Til og med de søte og snille bloggerne som er ganske nøytrale får dritt. Er det virkelig så tungt å se andre lykkes?  

En annen ting man også må "regne med" er sjalusi og rykter(drittsnakk). Og akkurat det med rykter.. enkelte setter jo dette som en gyllen mulighet til å få snakke dritt.
Jeg har et ekstremt kjedelig liv, om man kan si det sånn. Jeg er hjemme i helgene, drikker nesten aldri, røyker ikke, snuser ikke, går på skolen, gjør lekser, er med kjæresten og er med venner. Jeg bruker 1 bh, ikke så mye sminke som mange tror - men hvorfor skal jeg måtte avkrefte dette? Har det noe å si? 

Og så de "ryktene" om at jeg ser heelt annerledes ut i virkeligheten enn på bilder..Har dere sett videobloggene mine? Der kan jeg ikke redigere ansiktet mitt. Ser dere stor forskjell fra bilder? Men seff folkens, jeg som alle andre velger å publisere de bildene jeg ser best ut på, og har dere hørt om vinkler/lys? Det gjør faktisk ganske mye for et bilde. Men hvorfor skulle dette spille en rolle uansett? Hvilken rett har andre til å kommentere mitt utseende?

Jeg har aldri bedt om få en stor blogg, men nå er det sånn, og så skal jeg få masse dritt for at mange liker det jeg skriver? Hvor er moralen? Hvordan klarer man å omgjøre noe jeg bør være stolt og glad over, til noe negativt?

Jaja, meg akkurat nå - og har jeg det fantastisk.

ikke i blogghumør

Kommenter her

Har ganske dårlig humør og er veldig nervøs, angst kan man vel si. Vet ikke om jeg oppdaterer bloggen mer i dag, om ikke høres vi i morgen.

Jeg elsker dere 


forelskah

Kommenter her

Kom akkurat hjem! Har vært en lang men veldig fin dag som jeg hadde gledet meg til en stund. I'm so in love og har verdens fineste gutt<3
Etter skolen ble det byen med Stine Mari, vi lunsjet på gründer! Skal riktignok sies at det er utrolig herlig å være hjemme nå. 

Takk for alle tipsene deres i går, har nettop slettet ALT jeg hadde på pcen av bilder, sims 2 (det kunste hjertet mitt å måtte slette det..) og maange filmer jeg hadde lastet ned. Så får vi se om det bedrer seg, akkurat nå fungerer det!

 
Legg merke til bena mine - er storfornøyd! Nutrilett is the shit

Det er så typisk

Kommenter her

Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det når tekniske ting ikke fungerer som de skal. Jeg er veldig glad i å jobbe med data og IT, har ingen problermer med å fikse tekniske problemer og slikt. Men gud i verden, DETTE er for mye. Aner dere hvor treg pcen min er eller!? Når jeg tryker inn en bokstav på tastaturet tar det NØYAKTIG 7 sekunder før bokstaven kommer opp på skjermen, dere kan jo tenke dere hvor lang tid det tar å skrive et helt innlegg.. Har noen tips til hva jeg kan gjøre for at pcen skal gå raskere? Hva som helst, jeg er desperat..

Jeg har slitt med det i sikkert en måned nå, og er så utrolig lei. Blir et ork å blogge, gjøre lekser og alt mulig aqnnet som jeg gjør på pcen. Jaja, får håpe jeg klarer å fikse det snart... Jaja, nå blir det å spille litt FIFA 12 før jeg hopper rett i seng. God natt! 

Meg nå:


dette blir SYYKT

Kommenter her

Da jeg og Lotte var sammen i dag kommer det naturligvis en hel masse barbietanker i spinn (vi har syk fantasi) og jeg har funnet ut at jeg har så sinnsykt lyst til å flytte ut hjemmefra. Ikke det at jeg ikke liker familien min, for jo - jeg gjør det. Men jeg føler at jeg er klar for det nå! Jeg har lyst på DET barbiehuset, med rosa på veggen og hvitt i taket, med strippestangen i stua, med drikkefontene og walk in closet. Noen som vet om leilighet i Harstad for rundt 6-8 tusen kroner i mnd? Jeg er helt i 10000 akkurat nå! 

Jeg liker litt den der "tacky" playboystilen om man kan si det sånn haha. Jeg samler på effekter som har playboy bunnyen på seg, jeg eeelsker jo rosa, lysekroner, og alt som er dill og dall. 

Men spørsmålet er om jeg hadde klart meg alene da, kjøpe mat og alt det der haha.. Tror DERE jeg ville klart det?

Sånn her skal jeg få det, i alle fall bli inspirert av det. Og JA, jeg er seriøs! 
selvgjort er velgjort

Kommenter her

Hadde prøve i markedsføring og ledelse i dag, og man kan trygt si at jeg kunne ha øvd mer.. Heldigvis klarte jeg å ta mye på sparket og noe kunne jeg da fra før av, men kunne vært bedre! Selvgjort er velgjort som de sier.. Får helt enkelt øve bedre til neste gang! 

Sånn så i alle fall jeg og min lille paraply ut i dag, haha! Følte nesten at jeg hadde "emo" outfit idag, takk gud for mitt blonde hår sier jeg bare!

morgenvideoblogg

Kommenter her

Nå må jeg virkelig spurte alt jeg har til bussen!!! Ha en fin dag så blogges vi senere.

komisk?

Kommenter her

Nå er jeg hjemme fra kinoen, og har akkurat kledd av meg ALLE klærne. Anne-Sofie klarte å søle popcorn ut over hele meg under filmen og det popcornet festet seg altså på de rareste plasser.. Lurer på hvordan det kom INNI buksa..? Men ja, nok om det - og mer om filmen!

Hodejegerne var ganske bra, ville nok gitt den en femmer! Var aldri kjedelig og heller ikke særlig vanskelig å forstå, så den passer nok for alle. Bare man følger med de første 15 minuttene så klarer man resten av filmen også, der alt kommer ganske lett! Veldig spennende og til tider litt skummel faktisk.. Satt med hånden halvveis dekkende over øynene mange ganger, og det er et godt tegn på meg! Men mange av dere sa at den var litt komisk/morsom..? Det synes jeg overhode ikke! Men bra var den.Fin! Haha, Anne-Sofie (som vanlig..) :@ 

Popcornpia94nå blir det kino!

Kommenter her

Gleder meg til å se filmen, håper den er bra! Kan fortelle dere senere hva jeg synes, en liten warning.. Jeg er utrolig kritisk til filmer! Kan anbefale dere å se skrekkfilmen Room 1408, jeg og Marco så den i helgen. Sykt skummel!

Meg og de beste jentene " Æ ser ut som en engel og dåkker ser ut som de to disiplan mine.." haha, qoute fra Amanda! 

Fornøyd

Kommenter her

Nå har jeg farget brynene og fikset neglene, og er stooorfornøyd! Er riktignok sinnsykt vanskelig å skrive med falsknegler, herregud det tar jo 1000 år.. Synes synd i dere som skriver sakte på pc naturlig, hadde jeg gjort det ville jeg aldri orket å blogge!

Var litt redd først for at jeg skulle få røde øyenbryn ettersom fargen var litt rødbrun så litt panikk var det først haha, men ble dritbra! Og nå trenger jeg ikke å tegne brynene lenge woho! Kan så absolutt anbefale depend øyenbrynsfarging.

 

Haha mens det pågikk.. Da var jeg litt redd! 

Fiksing på gang! 
ÅÅÅh se, føler meg såååå barbie! 

Her kan dere se både brynene og neglene:D 


 

bruuuun!

Kommenter her

Nå har jeg kommet til Anne-Sofie sammen med Amanda, ble 22 minutter i solariumet. Har faktisk ikke tatt sol på godt over 1 måned, så skjønner ikke hvor dere har det ifra at jeg tar så ofte..? Er ganske sjeldent faktisk, men er herlig når man først får det gjort!

Nå skal vi lage nachos før vi begynner med "jentekvelden". Oppdaterer dere senere, men i mellomtiden kan dere jo se på noen bilder fra dagen!Nå som jeg først var lettkledd ogi gang med å ta bilder (haha) så kunne dere jo få se tatoveringen min ordentlig, er mange av dere som har spurt. Jeg eeeelsker den! Gleder meg til å ta ny i Desember.

Hahah sinnsykt fin 

Hvem er brunest? Hehehehdagens planer

Kommenter her

Hallo bloggen! I dag er virkelig en dag full av masse ting å gjøre, men det er sånn vi liker det ikke sant? Jeg skal først nå fikse meg, så drar jeg til byen for å møte Anne-Sofie og Amanda. Vi skal ta sol, før vi drar hjem til Anne-Sofie og gjør en masse jenteting. Gleder meg, kommer til å bli utrolig koselig! 

Vi skal dessuten se "Hodejegerne" på kino i kveld. Har noen av dere sett den? Selv har jeg kun lest boken så har naturligvis store forventninger, håper jeg ikke blir skuffet...?

best at jeg utnytter søvnen..

Kommenter her

Nå går jeg og legger meg og snakker i telefonen, så har nok ikke sovnet før om kjempelenge kjenner jeg meg selv rett.. I morgen blir en lang dag, så best at jeg tar til meg alt av søvn jeg kan få! Savner min kjæreste, er helt ekstremt vanskelig å sove uten han... God natt 

Btw, takk til Talode for et veldig bra app-tips, the long run! 

Meg for øyeblikkeeetNå trenger jeg deres tips!

Kommenter her

Iphonen min har altså klart å slette alt som fantes på den IGJEN, så derfor har jeg i skrivende øyeblikk kun fire applikasjoner på telefonen- twitter, facebook, blogg.no og talking tom cat (haha ikke spør meg hva den gjør der...) Men jeg er applikasjonsavhengig, og eeelsker å teste ut gøye ting på telefonen! Er jo et perfekt tidsfordriv!

Så derfor, kom med deres beste app-tips til iPhone 4 - de kan gjerne koste penger! Det beste tipset blir belønnet med en link i neste innlegg!