hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

september 2017

jeg eksisterer ikke uten

Kommenter her

annonse, bloggposten inneholder en annonselenke

God kveld fra meg. Eller ettermiddag, jeg føler meg alltid så gammel om jeg ønsker noen "god kveld" før klokken har passert midnatt. I dag slapp jeg en remix av "all your friends", og jeg synes egentlig det er litt kleint å "gi ut ting" fordi jeg hater å være sånn "se på meg, hør på meg", og samtidig så elsker jeg det fordi jeg åpenbart elsker oppmerksomhet. Og så er jeg jo veldig stolt av å få til mye kult, det skal man ikke legge skjul på. Uansett, om du tilfeldigvis vil høre på låten og trenger noe å feste til i helgen er den å anbefale. Du finner den HER. Takk for alle fine tilbakemeldinger på den allerede. Det er ingen meg uten dere. ♥ 

Pappa har vært med meg i Oslo hele dagen, vi har vært i et par møter men også gjort noen ærender i anledning et familiemedlem som snart fyller år. Jeg er heldig som har en så morsom pappa, for det finnes mange kjedelige foreldre der ute. At han i tillegg holder seg oppdatert og ønsker å hjelpe meg i min jobb er så klart en bonus, og jeg setter enormt stor pris på han selv om jeg har vært grinete hele natten fordi jeg måtte sove på sofaen i natt. Med andre ord: jeg sov ikke. Jeg har verdens minste og mest ubehagelige sofa å sove i. 

(annonselenke) Den nydelige kjolen min er fra Nelly - der får du forresten 25% rabatt på hele kjøpet ditt om du bruker koden FALLDEAL! 

Uansett. Nå skal jeg sitte her i sofaen (som er god å sitte i, for all del) spise knekkebrød og se på sex and the city for sikkert hundrede gang. Blir jeg noen sinne lei av den serien? Jeg håper nesten det, for man kan absolutt bruke tiden sin på kulere ting. Men akkurat nå virker det ganske fjernt, jeg kan flere av episodene utenatt men blir likevel underholdt. Digg. 

jeg kan ikke være sjenert

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her sitter jeg på gulvet i gangen, nydusjet og tar bilder av meg selv. Jeg sitter mye på gulvet i gangen, men det var jo derfor jeg fikk spesiallaget dette speilet med innebygd "selfielys". 😉 

Jeg skulle egentlig på et slags event i kveld, men jeg valgte å bli hjemme etter mye frem og tilbake. Jeg har ganske vanskelig for å gå på eventer med andre bloggere og profiler, vet ikke helt hvorfor.. Jeg er jo egentlig ganske sjenert og folkesky, men det er jo noe som inngår i yrket, å "vise seg frem", dra på eventer, fester osv. Så at jeg valgte å bli hjemme føles litt kjipt, men men.. Noen ganger må man lytte til seg selv. Pappa kommer hit snart da, vi skal snakke jobb og finne ut av fremtiden min. Sånn cirka. Gleder meg til å se han igjen, men innså nettopp at jeg blir nødt til å sove på sofaen og det er jo ikke like gøy haha. I morgen er en ny dag, og da slippes en remix av "all your friends", som jeg gleder meg til 😊 

ja nei vet ikke

Kommenter her

annonse / bloggposten inneholder en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag tok jeg solarium, å legge seg i solboksen føles nesten som å legge seg i en tidsmaskin, jeg tok virkelig sååååå mye solarium før. Da jeg var 15-16 år brukte jeg bokstavelig talt alle pengene mine på solarium, fant jeg 10 kroner på gata løp jeg til solsengen og lå der i et par minutter, det føltes bedre enn ingenting. Slik er det ikke nå, det hender jeg tar meg en tur på brun og blid men med solfaktor 50 i ansikt, på hals og på hender. De stedene jeg ikke vil ha rynker, haha.. 

.. Her ligger jeg altså nå, slått ut på gulvet etter trening og solarium. Og NEI, jeg skal ikke bli en treningsblogger, jeg liker ikke engang å trene.

Og angående antrekket - jeg vet dere digger slike sko som jeg har mange av, overknee-boots. (annonselenke) De er nå på 30% avslag, du finner et helt utvalg her. Alle mine overknee-boots er fra den siden og heller ikke sponset, jeg kjøper de selv og man kan ha ett par i flere år uten slitasje 💋 

 Nå skal jeg skrive litt. Skrive om kjærlighet og forelskelse, dette blir en bok mange av dere kommer til å elske ♥ Det er hardt å skrive selv, og ikke ha ghostwriter.. Men verdt det til slutt 😊 

jeg savner den jeg var

Kommenter her

I dag på trening ble jeg sint på meg selv, fordi jeg sammenligner meg med... meg selv. Den trente versjonen som fantes for litt siden. Jeg er enda relativt sprek og kroppen min er veldig fin, men jeg er på langt nær så bra som jeg var. Akkurat nå for tiden hater jeg så jævlig å trene, hvert eneste sekund føles som ett minutt og jeg tenker "bli ferdig, bli ferdig" hele tiden. Jeg prøver å tenke "du er helt rå, du er en maskin" men de tankene forsvinner jo like fort som de kommer, SÅ bra psyke har jeg ikke enda haha. Å komme til det punktet hvor trening er et lyspunkt i hverdagen tar - for min del - lang tid. Men jeg har vært der før, og jeg har aldri hatt en bedre periode. 

Jeg savner for to år siden, da gikk jeg til personlig trener tre ganger i uken og trente på egenhånd alle de andre dagene. Jeg var på et egentlig ganske dårlig sted i livet på det private, men trening ble det ene stedet hvor jeg bare kunne være alene. Jeg har aldri følt meg så opplagt, effektiv og bra som jeg gjorde da. Nå føler jeg meg bare trøtt, haha. 

Her hadde jeg det sååå bra med meg selv! Goals, eller hva man nå sier. 

 

Jeg gruer meg allerede til å trene i morgen :( :( :(. Men jeg gleder meg til jeg begynner å glede meg, og da må jeg bare gi gass og slite meg igjennom hverdagen frem til da. Jeg HATER at man ikke kan snakke om trening i bloggverdenen uten å få en moralsk pekefinger forresten. Trening er KUN positivt og bra! Jeg nevner aldri hva jeg trener, hvor lenge, hvor mange av hvilken øvelse osv, der får folk legge opp sitt eget løp. Du kan ikke trene som meg, og bli som meg - du må trene det som passer for deg. Uansett, trening er bra og flott, den dagen jeg kommer ordentlig inn i det (som forhåpentligvis blir snart) kommer jeg til å føle meg som en hundre ganger bedre versjon av meg selv. Og det vet jeg, for jeg har vært der før :) 

jeg vil gi mer tilbake

Kommenter her

Noen ganger funker det bedre å sitte sammen med noen for å jobbe, enn å sitte hjemme i leiligheten alene. Da blir jeg så fort distrahert av alt som skjer rundt meg (som egentlig er ingenting?), men nå tok jeg med meg pcen ut og møtte Gisle på ett spisested. Det er alltid så hyggelig å være med ham, og inspirerende å være med venner som gjør kule ting. Tenk at han har sin helt egen tv-serie om noe så viktig! Da får jeg også lyst å gjøre kule ting, haha. I det siste har jeg generelt sett vært full av mye kjærlighet som jeg ønsker å gi til verden, og med verden så mener jeg vel først og fremst dere. Gi tilbake til alle som leser bloggen min, boken, streamer sangene og følger med. Jeg vil vi skal bli kjent med hverandre! Jeg får pønske litt på hvordan jeg gjør det, noe lurt skal jeg komme på :-) 

På snapchat heter jeg Sophizzleyo! Er sånn halvveis aktiv der, men egentlig mest på blogg. Noen ganger legger jeg likevel ut gøye ting. Genseren min er fra Gucci! 

Nå skal jeg jobbe litt til, så blir det trening før jeg skal spise med en venninne senere. Jeg er så sjukt trøtt i dag.. Men, det ordner seg med litt koffein. 
 

To rå give aways + 200 kr rabatt på alle treningstights!

Kommenter her

/ annonse

 
Heeeeeeeeey! Håper dere har en fin kveld :-) Det har jeg, og jeg tenkte å gjøre den enda bedre for noen av dere i kveld...

I dag har jeg tre tips til dere som dere akkurat rekker hvis dere er raske (det er nemlig snart trekning)!


 

1) Du kan vinne et helt år (!) med Forundringspakker!

Hva er en Forundringspakke lurer du kanskje på? Tights.no har kampanje på disse moropakkene som er perfekt for deg som trener eller vil leve sunnere. De er fylt opp med produkter fra butikken, typisk sunn snacks, proteinbarer, proteinpudding, sunt potetgull (nam!), treningsutstyr.

Jeg legger straks ut video på snap/instastory om pakken hvis dere vil se mer (kl er nå litt over 20.00). 


 

Man får alltid massevis av godsaker for pengene i disse pakkene. Bare se listen under! Premiens verdi er på 3600 kroner. I min pakke fikk jeg:

 
NB! Pakkene er unike og du får sikkert ikke det samme som meg. Uansett så har pakkene fått knallbra produktanmeldelser med nesten 5/5 stjerner i snittscore av kundene så du bør nok bli happy med hva du får for pengene - eller bare vinn den da vel ;)

Trykk her: Vinn et helt år med gratis Forundringspakker

 

PS! Bildet over er av en annen Forundringspakke enn jeg fikk! De er forskjellige hver gang. Meld deg på her (https://www.tights.no/kampanje/vinn-et-helt-ar-med-gratis-forundringspakker) eller trykk på bildet :) 

Bare ELSKER denne jakken fra We Are Fit! Har den i sort også. PS! Alt fra We Are Fit er på salg akkurat nå!
 

2) BONUSSJANSE: Vinn Forundringspakke til deg + alle du tagger på instagram! (lol!)

Kjempelyst til å vinne? Vel da bør du melde deg på her også! Søk opp @tights_no på instagram og se siste innlegget de har om konkurransen der! Du finner det kjempelett, bare følg instruksene så er du med! Tips: Jo flere venner du tagger jo flere får jo sjansen til å vinne sammen med deg, og om du er kjempelur får du de til å tagge deg i kommentarfeltet tilbake slik at vinnersjansen til venneflokken øker ;)

Link til instagram: Konkurranse @tights_no

 
Få 200 kr rabatt (maks 3 tights) her -> https://www.tights.no/kampanje/200-kr-rabattkode-pa-alle-tights

3) Få 200 kr rabatt på ALLE treningstights uansett førpris!

Tightsen over er en av mine absolutte favoritter! AIM'n Navy Tribe tights (og AIM'n Navy Crop top overdel). Har også den samme i sort - den er kjempedigg å ha på, high waist og ikke gjennomsiktig. PS! Tights.no har over 200 forskjellige typer tights fra blant annet:

Få 200 kr rabatt på alle tights her

det har kun ødelagt for meg

Kommenter her

Tror dere bloggere baksnakker hverandre og ikke går overens? At det er skikkelig konkurranse og at man nesten ikke klarer å vente med å ødelegge andres suksess? I noen tilfeller er det kanskje sånn, det har vi alle sett eksempler på. Det er så klart vanskelig om man ser andre få muligheter du selv ønsker du fikk, jeg personlig har kjent på den bitterheten ved flere anledninger.. Det har kun ødelagt for meg selv, og etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg faktisk lært meg å genuint glede meg på vegne av andre, og innsett at det er plass til de fleste. Nå virker det kanskje som om jeg kaster stein i glasshus, siden jeg forrige uke var litt sånn "hva skjer med bloggnorge", og den står jeg enda ved. Det er lov å være kritisk til andres bekymringsfulle valg, MEN det er noe helt annet å baksnakke, hate på og prøve å rive ned noen som faktisk gjør sitt beste og aldri har gjort deg noe vondt. Jeg vil ikke være en sånn person og lærer hele tiden av mine feil, og kanskje den kommentaren var dum av meg. Men da får jeg heller prøve å ikke gjenta en slik feil, for det er kult at folk er flinke. :-) 

Jeg snakket meg litt bort, for jeg skulle egentlig bare fortelle at jeg spiste lunsj / middag med bloggeren Stina i dag. Vi har egentlig aldri snakket sammen, annet enn et par ord på facebookchat og der har vi kun snakket om jobb. Jeg ble så glad for at hun tok initiativ til å møte meg, og at jeg fikk mine fordommer knust. Jeg har i mitt stille sinn tenkt at hun kanskje er litt "gladjente" uten så mye "edge" (haha, sorry Stina!), som forøvrig er positivt, men hun var skikkelig morsom og sa smart jeg kommer til å ta med meg videre. Det viser seg at vi har mye til felles! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg jobbe i to timer, før Anne-Sofie og Marte kommer til meg i kveld. Da tipper jeg at vi setter oss i senga og ser på film, det har blitt tradisjonen vår.. Som alle andre venninner gjør :-) 

like uorganisert som alltid

Kommenter her

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg er i så godt humør i dag. Jeg er kanskje i godt humør 85% av tiden, men akkurat nå er det ekstremt. Kanskje fordi jeg er så effektiv og har fått gjort det meste jeg skal gjøre - og det jeg ikke har fått gjort vet jeg at jeg kommer til å få gjort i løpet av dagen? Pappa kommer dessuten på besøk til meg om et par dager, det gleder jeg meg sånn til.. Elsker pappa. Og, så Sri Lanka med kjæresten til helgen. Blessed! 

Midt oppi all denne gleden tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer sminken min. Det er flere av dere som har spurt, og jeg har latt være å vise fordi jeg hadde en drøm om å få et fint sminkebord, men det kommer aldri til å skje i den leiligheten jeg har nå og alt er like uorganisert som før. 

Jeg har så mange leppestifter, sikkert 100. Alt ligger stappet sammen i øverste skuff på badet, og her kan jeg seriøst bli stående en halv dag om ingen hadde stoppet meg. Jeg elsker leppestifter, haha. Er det ikke fint å kunne elske noe så simpelt? Favorittmerkene mine på leppeprodukter er nok Gerard Cosmetics og Jeffree Star, begge deler finnes så klart hos coverbrands.no. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også en hel skuffe full av sminkebørster. Der er det litt diverse på hva jeg liker, jeg brukte mac før men etter å ha lest at de fortsatt dyretester (selv om de skulle slutte med det?) måtte jeg finne noen nye.. Dessverre har ingen blending-børster vært like gode som min favoritt fra mac, sett bort fra Kat von D, men det selges ikke i Norge. Kom gjerne med tips om dere vet om noen gode børster for øyenskygge :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av sminken, som foundation og øyenskyggene jeg bruker mest har jeg i sminkevesken fra Louis Vuitton. Denne kjøpte jeg for et par år siden, og den er enda like fin, om ikke enda finere nå som den har blitt mer slitt. Det er en av mange grunner til at jeg elsker vintage når det kommer til dyrere vesker, de blir kun finere med årene. Anbefaler alle å sjekke ut Ma Vintage i Oslo om du vil gjøre et skikkelig kupp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå venter jeg på bloggeren Stina, vi skal spise lunsj sammen :-) 

 

TING DU GARANTERT IKKE VISSTE OM MEG

Kommenter her

Herregud. Jeg kom nettopp hjem fra min daglige joggetur, og gjett hvem som klarte å falle langflat på hovedveien? Jo, meg. Takk Gud at jeg ikke ble påkjørt, det hadde tatt seg ut. Uansett - dere har ønsket dere innlegg på bloggen, og flere ville ha et innlegg med litt fakta om meg. Jeg trenger å glemme den horrible hendelsen jeg nettopp var igjennom, så da kjører vi på!

♥ Navnet mitt uttales Sofie, ikke "Sophy" som mange nye mennesker tror. Alle vennene mine sier bare Sophie, ikke Sophie Elise - det er et navn jeg kun bruker i jobbsammenheng, og jeg synes det er veldig rart når noen jeg kjenner kaller meg det.

♥ Jeg er helt besatt av å spise godteri, og ofte får jeg ikke sove på kveldene fordi jeg har så lyst på sjokolade. Før spiste jeg godteri hver eneste dag, flere ganger om dagen uten å legge på meg, men nå som jeg har blitt eldre går ikke det lengre. Nå legger jeg på meg bare jeg ser en sjokolade, og det er noe som har skjedd i løpet av det siste året. Jeg kjøper aldri inn godteri til leiligheten for da er det ikke et alternativ, men det resulterer heller i mindre søvn og at jeg blir sint, haha.. 

♥ Det tok flere år før jeg turte å holde blikkontakt med mennesker når jeg snakker med dem. Jeg hadde en kjæreste jeg aldri så inn i øynene, sånn aldri, det ble en diskusjon i forholdet (her var jeg 15 år). Dette er noe jeg har vært nødt til å øve på, jeg vil jo ikke virke totalt usikker hver gang jeg snakker med noen av mine nærmeste liksom. 

♥ Jeg er veldig mye lei meg på vegne av mennesker jeg ikke vet noe om. Å ta buss er et mareritt selv om jeg gjør det hver eneste dag, møter jeg blikket til noen som ser litt trist eller sliten ut begynner jeg med en gang å fundere. Har han det bra? Har han en familie? Liker han ikke jobben sin? Har han blitt mobbet? Og slik kan jeg tenke en hel dag, om et totalt fremmed menneske som mest sannsynlig faktisk har det ganske greit. Det er forresten alltid menn jeg synes synd på, av en eller annen grunn.

♥ Om jeg hadde blitt en gutt istedenfor jente, skulle jeg hete Erik. Da jeg ble født het jeg forresten bare Elise.

♥ Jeg får ofte spørsmål om hva jeg helst ville ha studert, og den tanken har streifet meg mange ganger. Dessverre blir de fleste yrkene jeg kunne ha tenkt meg utelukket på grunn av en sykdom jeg har som gjør at jeg skjelver mye i hendene og finmotorikk blir vanskelig, makeup er jeg interessert i men jeg hadde ikke klart å gjennomføre - nettopp på grunn av hendene som ødelegger så mye for meg. Men, jeg synes språk er veldig interessant, så det er mulig jeg hadde blitt språkforsker eller tolk. 

♥ Jeg prøver å lære meg fransk og har en app på telefonen som jeg øver med hver eneste dag. 

♥ Jeg har en drøm om å selge alt jeg eier og har, for å så kjøpe meg en gård i Hardanger og levd livets glade dager uten noen andre bekymringer enn nettopp gården. Isolert fra mennesker og alt annet støy. Jeg er ekstremt glad i stillhet, samtidig som jeg liker rutiner og noe å holde fast ved. Storbyen i all ære, men det får bli nå som jeg er ung.

♥ Jeg har ikke konkurranseinnstinkt. Det gjør meg ikke så mye om jeg ikke vinner så lenge jeg har det gøy - klisje, men sant. Det er ikke en drivkraft inni meg som sier at andre må tape for at jeg skal føle meg bra, noe som kanskje er dumt med tanke på diverse reality-programmer man får spørsmål om å være med på, men hva faen. Tap og vinn med samme sinn.♥ Nå for tiden er jeg så veldig forelsket at jeg faktisk kan bli fysisk kvalm om jeg sitter og fokuserer på den følelsen lenge nok, haha. Men på en god måte! Jeg kan ikke fatte hvordan jeg har blitt så heldig som jeg er nå, å være i et komfortabelt stabilt forhold med noen man faktisk er skikkelig keen på er en ubeskrivelig følelse. 

♥ Jeg hater når folk som ikke er fra indre Østfold legger på "slang" når de snakker. For eksempel "nå tar vi oss ei LITTA treningsøkt". LITTA? Hvem er denne litta, hva er dette litta, kan dere holde LITTA KJEFT. Eller hva man nå skal si. Herregud så provoserende jeg synes det er.

♥ Jeg skriver utrolig mange innlegg på bloggen jeg ikke publiserer, mest fordi jeg ikke tør. Det blir for.. sårt? Personlig? Redd for å støte noen? Så, jeg skriver det i et word-dokument og sparer det til en bok, av en eller annen grunn føles det litt mer distansert. 

Sånn. Nå skal jeg dra ned til byen og gjøre noen ærender, som forøvrig høres så voksent ut. Jeg skal egentlig bare på apoteket og så må jeg kjøpe en ekstra blitz til kameraet. Ha en fin mandag :-)  

dette bildet er ubehagelig å dele

Kommenter her

//annonse

Ofte har jeg følt meg litt alene i den bransjen jeg er i når det kommer til å ha problemer med huden. "Alle andre" ser ut til å ha null kviser, og jeg har sammenlignet meg med dem og følt meg dårlig. Jeg er jo bare menneskelig, og da er det ikke til å forvente annet enn at huden kan ha oppturer og nedturer. Likevel har det vært flest nedturer for meg i årene som har gått, og på et punkt gikk jeg også på piller som var skikkelig sterke, som jeg da fikk fra legen. Huden min ble finere av disse for en periode, men etter et par måneder gikk den tilbake til å være kvisete og vond. Slik så jeg ut etter å ha gått på piller kun et par måneder etter avsluttet kur. Det er altså ikke disse som har fikset huden min, som så mange tror. 

Dette bildet er litt ubehagelig å dele, spesielt siden jeg da hadde brukt ett år, hatt mye smerter, vært hos legen og ingenting hjalp. 

Jeg begynte med SKIN REPAIR fast etter at lillesøsteren min fikk skikkelig gode resultater av pillene - ironisk nok, ettersom hun faktisk fikk dem av meg, men jeg hadde mistet all troen på at noe skulle fikse huden min i det hele tatt og orket ikke prøve. Siden jeg og hun er genetisk like valgte jeg å starte også, som absolutt siste utvei. Det har genuint hjulpet meg skikkelig, og huden min nå er så fin! Helt glatt, myk og jeg slipper å stresse over problemene. 

Huden min nå, uten sminke og uten fuktighetskrem. 

Noen ting det kan være greit å vite om SKINREPAIR:
- Produktet funker på hele kroppen. Sliter du med kviser på bryst eller rygg, for eksempel? Det hjelper der også, uten bivirkninger så klart.
- Du må være tålmodig. Resultater kommer ikke over natten, gi det et par måneder (to måneder var nok her i gården).
- Det kan bli verre før det blir bedre, men det er helt normalt. Om du får et par ekstra kviser etter en stund på pillene er det ingen grunn til panikk, det betyr bare at noe skjer og at kroppen stabiliserer seg, slik har jeg tolket det uten å være lege eller noe som helst.
- Huden får også fin glød og arr jeg hadde i ansiktet begynner å blekne, og er nesten ikke-eksisterende. Jeg er så happy med det! 

Du kan bestille SkinRepair HER. Via den lenken får du halv pris! 

jeg operer kjeven veldig snart!

Kommenter her

Jeg har helt glemt å fortelle dere dette, men jeg har faktisk fått dato for kjeveoperasjonen min - 17 oktober skjer det, endelig. Jeg skal da være innlagt på sykehus i tre dager sammenlagt, inkludert innleggelsen dagen før. Jeg gruer meg faktisk ikke i det hele tatt, til tross for alle smertene som venter (jeg skal jo tross alt knekke opp og flytte på hele underkjeven), men jeg ser utelukkende frem til å være et steg nærmere å bli kvitt reguleringen. 

Til de som ikke har fått det med seg, så er grunnen til alt dette styret at jeg har 1,5 cm overbitt kombinert og kryssbitt. Jeg ble tilbudt regulering da jeg var yngre, men mest i forbifarten av en tannlege som spurte meg "vil du ha regulering", noe jeg så klart ikke ville ha fordi jeg var ung og dum. Jeg innbilte meg vel at problemet skulle gå over av seg selv.. Jeg fikk avstøpning av tennene og bittet mitt i dag som dere kan se under her, såpass ille er faktisk overbittet mitt, men jeg har klart å skjule det relativt godt for omverdenen ved å gjøre det til en vane å presse frem kjeven når jeg er ute blant folk.

Når jeg ser denne avstøpningen innser jeg plutselig hvor sykt dette faktisk er, haha. Sånn ser bittet mitt ut akkurat nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Folk spør meg om regulering i voksen alder er "verdt det", og det er nesten umulig for meg å svare på ettersom jeg ikke vet hvordan resultatet kommer til å bli. Jeg har heldigvis fått det dekket av staten siden problemet mitt er så omfattende, det skal godt gjøres når man er voksen. Så, siden jeg ikke betaler annet enn egenandel på 6000 kr fordelt over ett år, så er det jo "verdt det", jeg har jo tross alt hatt konstant vondt i munnen i nesten 10 år. Å skulle ha de smertene resten av livet ville vært helt jævlig, så ett år med regulering + operasjon klarer jeg. 

Jeg gikk først til Dentalia tannlegesenter, og de henviste meg videre til Svein Høymyr hvor jeg har gått det siste halve året med reguleringen. Anbefales, de er skikkelig flinke der :) 

gamle minner og nye tider

Kommenter her

annonse / bloggposten inneholder annonselenke

Hallo venner! Jeg håper dere har en fin mandag. Jeg personlig har skrivekveld, altså at jeg "låser" meg inne med litt avslappende musikk, tenner lys og bare skriver med stoppeklokke på. Ja, jeg setter alltid på tre timer stoppeklokke for eksempel, så skriver jeg og tar en pause, så tre nye timer. Det er ikke den beste dagen for skriving ettersom jeg er så sykt trøtt, til tross for at jeg sov hele 10 timer i natt. Forstår ikke hvordan jeg kan være sliten da.. Men deilig å sove lenge. Uansett, bortsett fra skriving skal jeg på en yoga-time, og det gleder jeg meg til 😊

Tidligere i dag møtte jeg min fine venninne Charlotte for lunsj. Vi har vært gode venner siden vi var 12-13 år gamle, men nå er man jo voksne med hver sin jobb etc. Men jeg er veldig glad vi klarer å holde kontakten. Vi snakket litt gamle minner, eiendom (hun er eiendomsmegler) og så spiste vi på Escalon, som jeg forøvrig anbefaler. Skikkelig digg og prisvennlig tapas!


 

 

 


(annonselenker) Jeg har på meg t-skjorte fra Velouria Vintage / bukse HER / lue HER / sko HER / jakke HER / ryggsekk Louis Vuitton 


Uansett, nå må jeg komme meg tilbake til skrivingen. Gleder meg skikkelig til å gi ut ny bok :) 

 

 

det minste vi kan gjøre for miljøet

Kommenter her

//annonse

Har dere noen ganger tenkt over hvor heldige vi i Norge faktisk er som enda har rent vann i springen? Det er svært få land i denne verden som har en slik luksus. Jeg tenker ofte på det, og spesielt når jeg pusser tennene. Dessverre er dette en luksus vi kanskje unner oss litt for mye av, for tenk hvor mye vann vi bruker uten å skru av kranen imellom? For eksempel dusje, vaske hender, pusse tenner, vaske litt og litt klær istedenfor alt på en gang, osv - for det er så viktig å spare vann! Selv om vi har mye vann i Norge, er det fremdeles miljøbelastende og høyt vannforbruk betyr mer avløpsvann som må renses. Vi i Norge må også gjøre vår del. 

Da jeg fikk høre om den nye kampanjen til Colgate og filmen de har laget for Save Water, sa jeg ja til å dele med en gang. Å skru av kranen er nemlig det enkleste grepet vi kan gjøre for å spare vann! 2 minutter vann i springen er cirka 15 liter (!!!!), og det er mer vann enn mange i verden har for en hel uke. 

SE DEN KORTE FILMEN HER:

Colgate ønsker å gjøre en forskjell, noe jeg synes er helt fantastisk siden mange av deres produkter er knyttet så tett opp mot vann. De har valgt å starte med tannpussen, og jeg slenger meg på! Så, hva med å pusse - skylle - pusse - skylle - OG skru av kranen inni mellom? En enkel vanesak! 

Håper dere er med meg, det er det minste vi kan gjøre.

 

#mangebekkersmå

@colgatenorge

et lite kjærestetips

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hey og hopp. Haha, for en teit måte å starte et innlegg på! Men det er alltid det verste, starten. Dere har spurt meg om jeg har funnet noen fine jakker til vinteren som er billige og uten pels, som faktisk varmer. Jakken jeg har på meg i dette innlegget var så varmt at den var ubehagelig å ha på seg i går, men mot vinteren blir den perfekt. Den er fra nelly men jeg fant den ikke på nettsiden, kanskje den er utsolgt, men jeg skal si ifra om jeg finner den etterhvert.  Bildene er fra i går da jeg og Kasper gikk tur, endte opp på et bakeri, og så gikk oss vill på veien hjem. Eller, jeg gikk oss vill, han fulgte jo bare etter meg, hehe. Men koselig var det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste dagene har jeg hatt besøk av kjæresten min åpenbart, noe som har vært veldig fint som vanlig. En liten fakta: vi har så langt i forholdet aldri sett film eller serie sammen. Det er faktisk et ganske fint kjærestetips, ikke se film på første date for da ser man gjerne film på date nummer to, og så har man låst seg inn i sofaen. Vi går tur, snakker veldig mye, leser bøker og snakker om det vi leser, møter venner, går ut og spiser, fester.. Det er skikkelig hyggelig og vi skaper masse minner sammen hele tiden. Nå sier jeg ikke at vi aldri kommer til å se på film sammen for det kommer jo til å skje, men det har bare ikke skjedd enda, og vi har vært sammen siden mai.

I kveld reiser han tilbake til Tromsø og det blir trist som vanlig, men jeg har vendt meg til at det bare er slik forholdet vårt er, og det går fint :) Det er så verdt det. 

noen ord til dere

Kommenter her

Herregud så glad jeg blir av all støtten jeg har fått de siste dagene fra dere. Takk!!!! Jeg blir helt rørt, dere er så fine må dere vite ❤ Og til dere som er i samme vanskelige situasjon som meg, jeg har tro på dere. Klarer jeg å stå opp for meg selv, så klarer GARANTERT dere. Jeg vet at saken vi kjemper er viktig for fremtidige generasjoner. Om den ikke gjør noe nå, vil den gjøre det i fremtiden. 

Dessverre går jeg i fella og leser kommentarfeltet på nettavisene igjen.. Der kan man se at veldig mange (spesielt eldre) velger å fokusere på utseendet mitt istedenfor saken jeg faktisk går igjennom og prøver å kjempe, ikke på vegne av kun meg, men også på vegne av deres døtre. Menn, som poserer med barna sine på bilder sitter og kommenterer at jeg bruker for mye sminke og at jeg derfor ikke kan bli tatt seriøst i denne saken. Hvor er verden på vei? Er ikke dette en kamp vi alle burde kjempe sammen, er utseendet mitt relevant?

Dette er dessverre noe jeg er veldig vandt med. Om man bruker mye sminke eller har fikset på utseendet tar folk seg gjerne frihet til å komme med negative tilbakemeldinger som går på UTSEENDE. Det er jo fint at det ikke finnes noe verre å klage på, utseendet mitt, ditt og alle andre sitt kommer til å falme og vi skal alle bli gamle, og hver kveld vasker jeg ansiktet mitt rent. 😊 Men de som er slemme må våkne opp hver dag å være nettopp det, slem. 

Noen siste visdomsord på tampen: vi må bli flinkere til å akseptere hverandre, hver og en, og uansett hvordan man velger å se ut. Jeg ser ikke hvordan mengden sminke jeg bruker skader noen andre? La meg få se ut akkurat som jeg vil, jeg ville aldri ha endret meg for noen andre enn meg selv til tross for all dritt jeg har fått iløpet av årene. Og nei, det at jeg bruker sminke betyr ikke at jeg ønsker å bli hverken voldtatt eller drept. 

Og til alle dere andre, takk nok en gang for all støtte og for at jeg ikke føler meg alene om å kjempe en sak som er veldig tung og vanskelig for meg. Jeg har følt meg liten, nesten usynlig mot et stort og tungt offentlig system som kun har kjempet meg imot. Men sammen klarer vi dette!! Nå venter jeg spent på klagen av henleggelsen, som jeg har levert inn sammen med advokat. Jeg krysser alt jeg har. ❤

 

 

vi er alle like mye verdt

Kommenter her

//annonse

Klær er så mye mer enn bare klær. Det er en måte for mange å uttrykke seg på, det kan være frihet, det kan vise styrke, men det kan også være en begrensing. Jeg er vokst opp i en liten by hvor det var vanskelig å finne noe som skilte seg ut, og uten all verdens budsjett var det heller ikke enkelt å shoppe på internett. Miinto har nå gått foran med en fantastisk kampanje jeg gjerne vil dele med dere. "Find youself" handler om at man, uansett hvordan man ser ut eller hvilken historie man har, skal finne noe man liker på Miinto. Det er ikke tilpasset en type menneske. Du må ikke være en "fashionista", eller "hipster" eller "elite" for å finne noe du liker - men det beste er, de har så godt utvalg at du kan være nettopp det. 

Alle trenger å se denne filmen. 

Denne korte filmen rørte meg virkelig. Det er så viktig. Vi er alle mennesker, og vi er alle like mye verdt. <3 #findyourself

angst, depresjoner og selvhat - min historie

Kommenter her

Jeg vet ikke hvem du er, du som leser disse ordene akkurat nå. Om du sitter alene, om du sitter med venner. Om du er 12 år eller 40 år. Jeg vet ikke om du er ensom, eller om du er lykkelig. Det eneste som er sikkert, er at du leser disse ordene akkurat nå. Og til deg har jeg noe jeg vil si. 

Nå som livet mitt er tilsynelatende perfekt på det private, begynner klumpen i magen som jeg har undertrykt i mange år å komme frem. Nå er det plass til å føle på sorg. Jeg har styrke til det nå. Alt jeg har undertrykt, fordi jeg ikke klarte å takle det før. Jeg tenker på alle som var slemme mot meg da jeg vokste opp. Jeg kan føle på klumpen i magen, angsten for å gå på skolen, hvordan jeg desperat prøvde å skulke fordi nok en dag alene i skolegården virket for mye å takle. Jeg er lei meg fordi lærerne så det, men ikke gjorde noe, og jeg er lei meg for at jeg ikke turte å si ifra og måtte bruke flere år på å bygge opp angst, som enda sitter der. En angst som gjør at jeg synes det er vanskelig å komme inn i rom med mange mennesker. En angst som gjør at jeg er livredd for å bli forlatt. En angst som gjør at jeg er redd alle vennene mine egentlig ikke liker meg. Jeg er lei meg fordi da jeg endelig turte å si ifra, som var først 10 år senere, da trodde ikke lærerne på meg og la skylden over på meg. "Det er din feil at du ikke har venner". Det har gjort at jeg de siste årene har funnet meg i alt for mye fra alt for mange. Fordi jeg er redd for å være alene. 

Jeg er lei meg for at et helt land til tider har pekt en anklagende finger i min retning, og fortalt meg "dårlig forbilde, det er din feil at jenter sliter". Jeg fraskriver meg ikke alt ansvar, men jeg har i mange år blitt utelatt, mobbet og plukket på, og det har gjort at jeg personlig følte meg stygg. Etter mange år med selvforakt og timer hos psykolog, ble jeg plutselig kjent og skulle bære ansvaret til mange andres psyke på mine skuldre - når jeg så vidt klarte å bære meg selv. Da bestemte jeg meg for å legge lokk på følelsene mine, for noe annet kunne jeg ikke gjøre. Og så føler jeg at jeg har tråkket feil, igjen og igjen. Når jeg får høre at jeg har gjort noe galt så er det ikke såpass at jeg bare tenker "åh, da gjorde jeg feil", jeg tar det som et enormt personlig nederlag hver gang jeg får høre at jeg ikke gjør jobben min bra nok. Jobben som forbilde.

Noen dager går jeg tilbake dit. Jeg blir slengt rett tilbake til å være hun uten venner, hun som gruer seg til å gå på skolen. Og jeg vet at noen av dere som leser dette akkurat nå føler det sånn. Kanskje du har venner, men likevel ikke føler deg sett. Kanskje du har en kjæreste som sklir fra deg, og det føles vondt. Kanskje du har foreldre som ikke bryr seg, kanskje du ikke har foreldre, kanskje du sliter med sosial angst, kanskje du sliter med en spiseforstyrrelse.

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget, annet enn at jeg ikke kan love deg at jeg alltid vil ta rett valg. Men jeg gråter med deg. Jeg har ikke telling på hvor mange netter jeg kan ligge våken og bekymre meg for deg som leser. At du skal se mitt liv og tenke at det er perfekt, slik kommer du aldri til å få det. Livet mitt er veldig bra, men det har det ikke alltid vært - og selv om jeg har det bra, så er den ryggsekken med alle årene fylt av angst og ensomhet ganske full enda, den bærer jeg med meg.

Men, den har gjort meg sterk. Den gjør at jeg tør å kjempe, og den gjør at jeg likevel tenker at jo, jeg kan klare dette med å være forbilde. Nettopp fordi jeg vet hvordan det er å ligge våken om natten full av bekymring. Nå som saken min ble henlagt hos politiet og jeg tilsynelatende ikke får noe støtte fra det offentlige systemet, så tenker jeg at NÅ er tiden inne for å kjempe, for nettopp DEG som tror du ikke klarer selv. Du, uansett hvem du er, jeg skal kjempe for denne saken fordi den er jeg sterk nok for.

Jeg er kanskje ikke perfekt, men jeg er sterk, og jeg er takknemlig for alle de vanskelige årene som har gjort meg slik. Det håper jeg du som leser dette også vet. Du er heldig som opplever alt du opplever nå, og du skal få lov til å føle på smerte i dag, i morgen, og de neste årene om du vil. Men tro meg når jeg sier, den smerten gjør deg jævlig mye kulere etterhvert.

Takk for at jeg har dere. 

 

det føles nesten uvirkelig

Kommenter her

annonse / denne bloggposten inneholder annonselenke

Nå har makeupartisten min, Dajana skrevet en fagbok om sminke som kommer ut i midten av oktober! Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker, for et par år siden møttes vi for aller første gang, og vi begge har vokst så mye på hver vår kant. Hun er inspirerende på så mange måter, men mest av alt fordi hun enda er den samme som hun var akkurat da, bare sterkere. Gratulerer, babe - det føles nesten uvirkelig å ha så kule folk i livet sitt, hver dag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Den nydelige kjolen min finner du HER

Som dere kanskje skjønner startet jeg dagen med litt makeup, fordi jeg skulle ha en liten photoshoot for en avis. Det gikk veldig fint! Og så har kjæresten min kommet på besøk igjen. Han bor til vanlig i Tromsø for å studere, men vi får til å møtes ganske ofte likevel. Nå reiser vi straks til Sri Lanka! Det føles nesten ikke virkelig, å skulle få oppleve et så fjernt land med noen man er så glad i. Jeg gleder meg sånn.

Nå skal vi ut å spise fordi vaskedamen kommer, og da klarer jeg ikke å være hjemme, får så dårlig samvittighet. Vi snakkes senere! 

debatten begynner å bli for dum

Kommenter her

Nå får jeg gjennomgå igjen fordi jeg skrev at kjøtt fra industri er kreftfremkallende på lik linje som røyk. Det er for meg uforståelig at debatten nå dreier seg om at jeg tok feil (noe jeg forresten ikke gjorde, jeg bare formulerte meg litt teit, se artikkel her), istedenfor det faktum at kjøtt som er masseprodusert faktisk ikke er bra for deg, og at det er anbefalt å spise kun 500 gram i uka - noe som er svært lite, jeg vil tippe de fleste spiser mye mer i løpet av kun to dager. Skjønner dere ikke hvor jævla feil fokus det er å vektlegge at jeg formulerte meg klønete istedenfor det som faktisk er problemet her? 

Kjøtt fra industri er uansett hvordan du vrir og vender på det dårlig for både deg og miljøet. UANSETT! Og argumentet "men vi har alltid spist kjøtt" er det dummeste jeg hører. Mennesker har også alltid vært rasister og satt kvinner nederst, for å sette ting på spissen. Takk Gud for at ting endrer seg, hvorfor skal man holde fast ved noe som ikke er bra? Kjøtt i seg selv trenger ikke å være feil, og det er ikke noe galt i å spise kjøtt i seg selv, men kjøtt som er masseprodusert er helseskadelig og miljøskadelig. Det er ikke mer komplisert enn som så. 

Og nei, jeg er ikke en fanatisk veganer som sitter naken i et tre (selv om det ikke egentlig hadde vært så ille, haha), og jeg tror heller ikke jeg er bedre enn noen. De fleste jeg elsker og er glad i, spiser jo kjøtt uten at jeg tenker mindre om dem eller deres livsvalg, så klart. Jeg sitter ikke å kommenterer hva andre spiser når de spiser, liksom. Men.. Det er så viktig å bli opplyst slik at man i det minste kutter litt ned, det er ikke verre enn som så, og det er alt jeg prøver å si. Av en eller annen grunn tar folk dette fryktelig personlig og går til umiddelbart motangrep. De som styrer faktisk.no, som driver med faktasjekk og alltid skal ta meg, kan faktisk skjerpe seg litt. Jeg har referert til noe jeg så i en dokumentar hos netflix, som jeg igjen fant i en artikkel på the guardian, to aktører som i det minste forsøker å være seriøse, det jeg sier er ikke noe jeg har tatt ut fra løse luften. Uansett håper jeg folk leser artikkelen for der kommer det frem at kjøtt uansett ikke er bra for deg. Kan vi legge fokuset der, please? Istedenfor å klappe i hendene for at Sophie Elise er en idiot, nok en gang? Hva får man ut av det, egentlig? 

Jeg har ikke noe problem med å spise for eksempel elg som har blitt jaktet på, rype etc. Jeg er ikke "fanatisk". Men industrien, slik den er nå, er ikke forsvarlig for hverken helse eller miljø. Ta vare på dere selv og ikke minst fremtidige generasjoner, det er det viktigste :) 

Feeeeerdig om denne saken. Please? 

alle de ærlige tankene i hodet

Kommenter her

Nå skal jeg bare skrive ned alt jeg har i hodet i dette øyeblikk, uten å redigere meg noe etterpå. Enjoy.

♥ Dagbladet har, som en av flere medier, valgt å skrive om anmeldelsen min som ble henlagt (les saken her). Jeg setter pris på at dagbladet setter lys på et viktig tema, men det irriterer meg noe jævlig at de gang på gang bruker det styggeste bildet av meg fra 2015 når de har så mange andre fine bilder å velge mellom. Noen ganger lurer jeg på om avisene bevisst bruker stygge bilder av meg for å være kjipe, haha. En dame kom bort til meg på byen for litt siden og sa "du er så pen i virkeligheten, alle avisene bruker bare stygge bilder". Der er jeg litt uenig for ofte er jeg også penere på bilder enn i virkeligheten, også i avisen. Men enkelte ganger jævlig mye støggere også. Ikke ta et bilde hvor jeg ser død ut, liksom. 

♥ Det er likevel fint at media tar tak i en så viktig og ikke minst alvorlig sak. Hadde ikke vært så "vandt" til å stå i stormen ville alt med bildespredningen og truslene tatt knekken på meg for lenge siden, det er jeg sikker på. Hva skjer da om en jente på 12 år, som allerede har dårlig selvtilitt går igjennom det samme men blir møtt med motgang av systemet? Det er ikke til å fatte at liv skal måtte gå tapt, om ikke i form av drap, men i form av selvmord. Det er så mange som tar livet sitt på grunn av lignende saker, og hvor mange ganger må det egentlig skje? Jeg skal seriøst kjempe igjennom denne saken, om så resten av mitt liv, om det er hva som må til. 

♥ Dere burde se "it" på kino. Den var helt sjuk. Jeg måtte klamre meg fast til Anne-Sofie under de fleste av scenene. I morgen skal jeg, hun og Marte se "mother!" som virker minst like bra. Så mye bra skrekk for tiden!! 

♥ I går ble jeg endelig ferdig med lydbok-innspillingen av "forbilde", og det var første gang jeg leste hele boken igjennom siden jeg ble ferdig med den. Jeg må bare si: så jævlig stolt jeg er for å ha skrevet en hel bok selv uten noe som helst hjelp. Da jeg leste igjennom nå igjen ble jeg nesten rørt over egen innsats og tenkte tilbake på alle sene kvelder hvor jeg nærmest skrev meg til krampe i fingrene, men det var så verdt det. Jeg skrev en bok for å formidle en historie jeg mener er viktig, om ensomhet, mobbing, depresjon og selvskading, kombinert med drømmer, håp og tro på seg selv. Jeg VET den kan være viktig for så mange. Jeg er glad jeg valgte å skrive på den måten, og ikke bare lage en bok om "her er jeg og alle mine hemmeligheter, kjøp den så tjener jeg penger". Det har jeg hele tiden i bakhodet når jeg skriver neste bok nå, "forelska". Den skal kunne bety noe, og hjelpe noen som har det vanskelig. Det er derfor jeg har fått den stemmen jeg har, det er jeg overbevist om.

♥ På snakk om lydbok, da jeg skulle si hadet til mannen som jeg har jobbet med under innspilling sa han "vi snakkes!" hvor jeg presterte å svare "NOT, jeg skal aldri gjøre det her igjen" og så lo jeg og gikk. Han lo ikke. Jeg håper ikke han tok det personlig, jeg mente bare at jeg aldri skal spille inn lydbok igjen for shit pommes frites så lang tid det tok. Og i tillegg er jo stemmen min ganske irriterende å høre på (synes jeg, andre synes forhåpentligvis ikke det). 

♥ Om tre uker flytter jeg inn med Joakim og Fetisha fordi jeg skal pusse opp noe greier i leiligheten - igjen. Det blir første gang jeg bor med to venner og jeg må på toppen av det hele dele rom med Joakim, mest sannsynlig. Det kommer til å være koselig i cirka ett kvarter, helt til han vil se på serier i senga og jeg vil ta powernap og så har vi det gående, haha. NEIDA det kommer til å bli koselig. Håper jeg. La oss be. Elsker deg, Joakim.

 ♥ Jeg har aldri før vært på et så stabilt og trygt sted som jeg er akkurat nå, på det personlige plan. Jeg har det trygt økonomisk, jeg er i et fint forhold, familien min har det bra, jeg har det bra med meg selv.. Og slikt blir man ikke kreativ av. Eller, jeg kan jo sitte her å skrive om hvor bra jeg har det, men det er kanskje ikke så spennende for andre å lese om. Man produserer best innhold når man er nede i mørket, av en eller annen grunn. Det som hjelper meg når jeg skriver bok nummer to nå, er alle notatene jeg har skrevet på mobilen i løpet av det siste året. Da kan jeg gå tilbake til følelsen av å ha det vanskelig. Jeg har også spilt inn masse lydklipp som jeg hører igjennom. 

 ♥ Med det sagt: før helgen følte jeg meg veldig nede. Jeg lå i en uke og lurte på hvorfor jeg skulle orke å stå opp om morgenen, om det i det hele tatt var noen vits, jeg gråt konstant og hadde en stor sorg inni meg so jeg ikke ante hvor kom fra. Nå er den plutselig borte. Det var vel bare hormoner, men det er fort gjort å glemme når man står midt oppi det.

♥  Nå leste jeg nettopp en kritikk av meg selv og Sandra Lyng fordi vi "kliner til" for de homofiles sak på instagram med #jævlahomo. Nå skal det sies at Gisle, som er programleder for serien er en nær venn av meg, serien er fantastisk og jeg oppfordrer alle til å se (gjerne med besteforeldre og foreldre om mulig). Det hjelper kanskje ikke at mange heterofile kjendisjenter kliner til på instagram for å fremme et budskap men så var vel heller ikke det poenget, poenget var å dra oppmerksomhet mot serien, og DEN kan gjøre en forskjell. Mer komplisert enn som så er det ikke. Jeg tror jo ikke at jeg og Sandra Lyng kan dra noen ut av skapet ved å være sexy på instagram å få likes, så jævla dum er jeg jo ikke. MEN at #jævlahomo sprer seg og at flere ser på serien, DET vet jeg kan hjelpe. Tada. Ferdig snakka og ferdig bitcha. Jeg er lei av at folk skal bli så jævlig krenka av alt hele tiden, den trenden er jeg lei av.

 ♥ Jeg er seriøst trøtt hele tiden. 

jeg skryter ikke altså

Kommenter her

annonse / inneholder en annonselenke

Når jeg skriver at jeg har vært på joggetur, etterfulgt av tøying og meditasjon som jeg faktisk nettopp har gjort, føler jeg meg på en måte litt "skrytete" - slik en typisk skryte-mamma skriver på facebook "da har jeg vært på fjelltur enda en gang, skal lage middag til hele familien, har vasket hele huset, barna mine elsker meg" sånn cirka. Jeg vil jo ikke presse i ansiktene deres at jeg er perfekt liksom. Neida, hehe. Jeg er ikke perfekt i det hele tatt, men dere tror jo ikke på at jeg trener og da slår jævelen i meg inn, og jeg dokumenterer. Før hatet jeg å trene, men det har kommet til et punkt hvor jeg faktisk liker det litt. Jeg gleder meg til den daglige joggeturen hvor jeg får løpt fra meg alle problemer, i det minste for en liten stund. Det er som om alle tanker forsvinner bak meg på stien for hvert skritt jeg tar, og så kommer jeg hjem med litt færre bekymringer. 

Jeg jogger alltid i Torshovdalen, det ligger rett ved der jeg bor.  På toppen kan man se utsikten til Oslofjorden, da pleier jeg å ta et par sekunder å bare... nyte. At jeg er her. At jeg kom meg hit. Det å leve i hovedstaden føles enda nesten "for godt til å være sant", dere som kommer fra en småby kan muligens relatere dere.

Til meditasjon bruker jeg appen headspace, og til tøying bruker jeg 7 minute workout. Jeg legger ved linkene til app-store så kan dere teste ut om ønskelig. Alt av treningsutstyr er fra tights.no. 

Jævla søt!Nå skal jeg skrive litt mer på boken "forelsket", som da er min bok nummer to for de av dere som ikke vet. Å skrive bok er uten tvil helt forbanna jævlig og jeg skal aldri gjøre det igjen - men det lovte jeg meg selv sist gang også, og her sitter man. Oh, well.

disse produktene bruker jeg i håret!

Kommenter her

- annonse - 

For et par år siden leste jeg en artikkel om at Sarah Jessica Parker (altså Carrie i Sex and the City) brukte shampoo og balsam som egentlig var beregnet for hester, det skulle visstnok gjøre vidunder for håret. Etter litt googling fant jeg ut at veldig mange kjendiser, men også "normale" personer gjør det samme, det styrker håret på en helt annen måte. Jeg var rask på avtrekkeren og nærmest småløp til nærmeste hestebutikk og kjøpte inn alt det nødvendige (nei, jeg tuller ikke!) og jeg likte det godt.. Helt til jeg skulle teste ut på extensions, og det gikk rett til helvete. Dyrt er det også!

Men så kom jeg over merket Mane N Tale som er inspirert av det samme, altså nettopp hårpleie for hester, men nå tilpasset for mennesker. Både shampoo og balsam er fine i pris (89 kr per stk - jeg har i tillegg rabattkode på 20%, se nederst i innlegget). Det som er så unikt med dette merket, og generelt produkter som egentlig var tilegnet hester, er hvordan det beskytter og styrker - mot både miljø, sol og vind, slitasje etc. Det gjør også at håret skinner skikkelig fint! OG, det funker på extensions. Du finner shampoo her, og balsam her. Jeg vil generelt anbefale dere å sjekke ut produkter for hår som egentlig er tilegnet hest (men tilpasset mennesker, om ikke kan man få reaksjoner etc). 

Min absolutte favoritt på hårstyling er egentlig alle tørshampooene fra Batiste, men akkurat nå bruker jeg Floral & Flirty Blush. Uten tvil verdens BESTE tørshampo! Absolutt ingenting, og da mener jeg ingenting jeg prøver kan måle seg.  Den lukter godt, og gir i tillegg masse volum til håret. Jeg tuperer ALDRI håret, men bruker heller denne. Bed Head Masterpierce Massive Shine er en hårspray som gir glans, jeg elsker å bruke denne når jeg skal ha en stram hestehale for eksempel. Da er det kjipt om håret ser fettete ut, er det ikke? Denne motvirker nettopp det. I tillegg om jeg krøller håret, så slipper man at det ser stivt ut.

Og på snakk om hestehale: bruk hårstrikk som ikke river ut masse hårstrå, slikt blir håret tynt av. Det var det viktigste tipset fra min frisør, på hvordan ikke miste unødvendig mye hår. Blax Hårstrikk glir rett inn og ut av håret, uten å ta med seg ett eneste hårstrå.

Pukka Castor Oil har jeg skrevet om før. Denne har jeg brukt i et par år for å få brynene til å vokse (og med helt sinnsyke resultater!), men den skal visstnok funke i håret også. Jeg har ikke testet ut dette lenge nok for å se resultater på håret, men jeg VET jo at den funker på bryn. Det jeg gjør er nå er å massere Pukka Castor Oil inn i hodebunnen, legge en håndduk over hodet, og så sove med den over kvelden. Gleder meg til å se resultat! 

Tangle Teezer er en genial hårbørste å bruke, spesielt om du sliter mye med floker. Den er også perfekt på extensions! Den sliter dessuten mindre på håret enn en normal hårbørste. Et par av produktene i innlegget er allerede på tilbud, men om dette ikke gjelder din favoritt - fortvil ikke, for jeg har rabattkode! HAARSE20 gir 20% rabatt på alle hårprodukter, og er gyldig ut 21.09.2017. 💋 Du finner alle hårprodukter HER

det er dessverre realiteten - dette gjør vondt

Kommenter her

Mot slutten av fjoråret valgte jeg å anmelde en rekke trusler jeg hadde mottatt over en lengre periode. Det var konkrete trusler som oppfordret til vold, voldtekt og drap av meg, i tillegg til spredning av et privat bilde. Jeg dro til politiet med en bunke papirer som jeg, med hjelp fra advokat og management hadde brukt flere dager på å samle sammen, hvor det var bevist og streket under de verste uttalelsene med fullt navn på mennesker, vi hadde brukt enormt mye tid på å gjøre jobben til politiet så enkel som mulig da vi først anmeldte. Dette var enormt krevende psykisk for meg, men jeg gikk ut derfra med hevet hodet og var sikker på at jeg endelig skulle få en dom, og kunne føle meg trygg.

For litt siden kom avgjørelsen. Saken er henlagt, på grunn av manglende bevis.

Hvordan det kan være manglende bevis at en gruppe med menn, gang på gang, kommer med konkrete trusler til meg i en gruppe med flere tusen mennesker, men også til meg privat på innboks er helt umulig å forstå. Det gjør meg forbannet at mannen jeg møtte høyst opp i systemet hos politiet spurte "hva er twitter?" da vi kom med papirene, han ante ikke engang hva sosiale medier er, og rynket på nesen og ba meg nærmest om å bare logge av pcen. Som om det er en filleting.

Jeg var så sikker på at jeg skulle få en eller annen dom i denne saken, og jeg ser på det som et enormt nederlag. Ikke bare for meg, men for alle som får bilder spredt, og får en bølge av trusler mot seg etterpå fordi man er en "hore". Om ikke jeg - som fikk massiv oppmerksomhet i media på grunn av dette, som hadde god hjelp i en dyr advokat og et helt team rundt meg kan få en sak dømt - hva slags signal sender dette til alle andre i samme situasjon?

Jo, det sender dessverre signalet som er realiteten. Det er svært vanskelig å få hjelp når saken kommer høyt opp i systemet. Når det kom til selve bildespredningen hadde jeg til og med en konkret innrømmelse, der han som spredte det, altså exen min skrev "jeg sendte det jo bare til fire stykk". Sort på hvitt. Henlagt. Manglende bevis. Han kan nå leve sitt liv som om ingenting har skjedd, men det går ikke for meg. 

På et punkt ble adressen min lagt ut i denne gruppen, og i etterkant av det mottok jeg flere brev i posten med trusler, i tillegg til at en mann (eller flere) gjentatte ganger har prøvd å klatre inn vinduet mitt. Henlagt. Manglende bevis.

"Vi kan ikke egentlig gjøre noe, før det skjer noe" har jeg også fått høre. Nei vel, hva mer må egentlig skje, da? Må noen skade meg fysisk før noe eventuelt kan bli tatt tak i? 

Det er så jævlig slitsomt og jeg vet ikke om jeg orker å kjempe denne saken enda en gang. Jeg har lyst fordi jeg ønsker meg endring, jeg ønsker at man skal kunne anmelde noe såpass alvorlig å få gjennomslag. Jeg håper at om flere bare tør å anmelde, vil det kanskje skje noe annerledes. Dette er dessverre ganske nytt for politiet som beklageligvis har en del eldre mennesker lengst oppe i systemet, som ikke vet så mye om sosiale medier. Kanskje det blir et skifte når vi blir eldre. Edit: jeg har sammen med advokat klaget på henleggelsen, men dette er flere måneder siden og har enda ikke hørt noe. 

Jeg er skikkelig trist på grunn av dette, helt ærlig.

HARSTAD

Kommenter her

Jeg reiste spontant hjem til Harstad i går, rett og slett fordi jeg trengte litt tid med mamma og pappa. Og med det, mener jeg at jeg ligger på soverommet med døren igjen og ser på serier, haha.. Men det er likevel noe trygt ved å ha dem der, på andre siden av døren. Og ikke minst, få mat servert av mamma ♥♥ 

Jeg hoppet kapt inn i pysjen som jeg har liggende her, koste litt med Charlie og snurret et par episoder av Life of Kylie (jeg ser det her). 

Verdens søteste lille venn! Han er akkurat lik som han alltid har vært. Og nei, han kommer ikke til å flytte tilbake til meg, før jeg eventuelt har samboer. Men jeg savner han skikkelig hele tiden, og han er enda min hund.

Jeg og Charlie kjørte til folkeparken og gikk en liten tur, jeg var rolig og han var helt gal som vanlig. Jeg jogger hver dag for tiden, men bestemte meg for å heller gå idag slik at jeg kunne rense tankene litt. Jeg skulle ønske jeg kunne være litt lengre her.

Sminkefri på tur, så klart! 

Mamma har funnet frem noen gamle w.i.t.c.h blader, jeg var helt besatt av de jentene da jeg var yngre. Jeg har til og med søkt rundt på finn.no og vurdert å kjøpe meg en bunke blader som jeg kan ha hjemme i Oslo, de aller første som kom ut er jeg mest interessert i (jeg begynte å lese fra første utgave). De bladene vi har hjemme er fra 2006, og det var da jeg begynte å falle av lasset litt. Men det er uansett koselig og veldig nostalgisk å lese i. 

Haha, jeg er 100% ikke i mitt rette element på dette bildet.. I dag dro jeg, pappa, mamma og Kasper på en kort fjelltur med hundene. Det var så deilig å være ute i naturen, og så fint å se hvordan familien og kjæresten min går overens. Og nå begynner Charlie, sakte men sikkert, å godta Kasper også haha. DET er ikke en selvfølge for han er faen så skeptisk til alle som får oppmerksomhet fra meg..

Nå blir det pizza med familien! :) 

hvordan få lange vipper uten extensions

Kommenter her

annonse

Jeg har benyttet meg av vippeextensions i mange år, og i går bestemte jeg meg for å fjerne disse. Jeg har vært livredd for hvordan vippene mine skulle se ut - for ikke bare har jeg brukt extensions, men jeg har også vært fryktelig uforsiktig og gnikker meg mye i øynene. Jeg var rett og slett overbevist om at mine egne vipper kom til å være ødelagte. Men, gjett hva? De er faktisk finere enn de var før jeg tok extensions! Og dette på grunn av vippeserumet til MayBeauty, som gjør vippene helt sinnsykt mye lengre og sterkere. Jeg har brukt det på nedre vipperad en god stund og sett enorme resultater der (vippene har nesten blitt for lange) men fikk ikke sett resultatet på øvre vipperad før i går. Og jeg sier bare, wow! 

Tenk at dette er etter flere år med vippeextensions! Og helt uten mascara.


 


 

♥ Jeg har testet flere vipperserum over noen år, men mylash er det eneste jeg ikke reagerer på. Dette kan være fordi det kun inneholder naturlige ingredienser. Det er også mer prisvennlig enn konkurrerende produkter, og en pakke varer i flere måneder.

♥ Du får resultater på mellom 4-8 uker, jeg merket tydelig skille på nedre vipperad etter 6 uker. 

♥ Du kan bruke mylash i kombinasjon med vippeextensions om du ønsker å bevare dine egne vipper under, slik jeg har gjort. Og nå vet jeg at det funker! Kan også brukes på nedre vipperad. Og, på øyenbryn om du ønsker det! Du kan så klart også bruke kontaktlinser. 

♥ Siden MyLash er så skånsomt kan du bruke det både morgen og kveld. Det er nok å bruke det en gang per dag, men dersom man vil kan man bruke det to ganger. Andre vippeserum pleier å anbefale at du benytter deg av det kun kveld, fordi det kan skape irritasjon på øynene. 

♥ Produktet er ikke testet på dyr. 

Jeg skal definitivt fortsette å bruke produktet nå som jeg ikke har extensions, da er jeg sikker på at øvre vipperad vil få enda tydeligere effekt. Jeg bruker det for å få fyldigere vipper, men om du har vippeextensions fungerer det også for at disse skal holde lengre, siden man ikke mister like mye vipper. 

Du bruker enkelt produktet på samme måte som du ville påført liner langs vippekanten. Det er en tynn børste, som du bare drar rett under våtkanten, der vippene vokser fra. Det tar seriøst bare et par sekunder, og er enkelt å få inn i rutinene sine.

Hvis du også har lyst til å teste vippeserumet har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden longlashessophie eller kjøp ved å trykke på linken HER 

 

blir aldri lei

Kommenter her

Om jeg først finner en serie jeg liker, ser jeg den om og om igjen uten å bli lei. Egentlig en ganske god egenskap for da er jeg lett å underholde, haha. Uansett, nå ser jeg Keeping up with the Kardashians, hele serien igjennom fra start til slutt for kanskje femte gang. Det er jo egentlig bare latterlig, men jeg liker å ha den surrende på i bakgrunnen når jeg gjør andre ting.

Og jeg skal innrømme, det har faktisk skjedd at jeg har blitt rørt av en episode og felt en tåre.. Haha. Min og mamma sin store hobby er forresten å se på KUWTK sammen, og så sender vi hverandre meldinger om hva som skjer i episodene om jeg er i Oslo. Favoritten til oss begge er kanskje Scott! Og Kim.

GOALS: 


 


Bilder: e! entertainment
 

 Jeg ser det på tv2 sumo, der ligger alle sesongene med norsk teksting.

altså hva skjer med folk

Kommenter her

annonse / inneholder en annonselenke

Jeg hadde egentlig tenkt å holde meg for god til å si noe, men klarer ikke helt. Altså, hva skjer med bloggnorge om dagen, det er jo helt idiotisk. Dette er grunnen til at folk tror jeg er helt gæren og ikke eier hverken skam, filter, privatlivsgrenser ++ når jeg sier jeg er blogger. Ja, man styrte rundt og var ufiltrert som 16-åring men er vi ikke voksne nå? Ta en spade for en spade, og ikke lat som om man kjemper for noe større eller viktigere når man egentlig bare vil ha klikk og penger. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett! Jeg har på meg en bukse i dag som hadde et par hull i seg fra før av, men så har jeg laget noen ekstra selv. Jeg er SYKT stolt over hvordan det ble! Haha, jeg er veldig dårlig på alt av håndarbeid, men å ødelegge en bukse fikk jeg fint til. (annonselenke) Den originale buksen finner du HER. Den tålte godt å bli styrt litt med. Elsker buksene til Dr. Denim. 

 

Nå skal jeg møte min venninne Louise for en kaffe. 

 

å bevare vennskap

Kommenter her

I kveld hadde jeg litt kvalitetstid med to av mine nærmeste venninner, Anne-Sofie og Marte. Den siste perioden har vi ikke vært så mye sammen som vi pleide å være, men heldigvis snakker vi om det og vet at vi finnes der, uansett. Nå har vi jobb, skole og andre sosiale forpliktelser på hver vår kant, men på videregående møttes vi hver dag på naturlig vis, via skolen. Det krever veldig mye mer å opprettholde et vennskap når man går bort fra felles skolegang og jobb, men man klarer det om man vil. Uansett, nå har vi blitt enige om å bli flinkere til å møtes og pleie det fine vennskapet vi faktisk har, som for eksempel dra fast ut å spise når jentene får stipend, dra på kinodater litt oftere og dra ut sammen mer. Vi flyttet jo tross alt fra Harstad - Oslo hele gjengen for å kunne være sammen (jeg liker i alle fall å innbille meg det ettersom de kom flyttende etter meg, haha). 😘 Takk for i kveld jenter! 

Nå skal jeg spise litt, lese bok og så sove. Jeg prøver å få på plass døgnrytmen, så nå er jeg egentlig for seint oppe.. Takk for alle fine tilbakemeldinger etter at jeg tok av vippeextensions, forresten! Det varmer hjertet til en forfengelig sjel.

led meg ikke inn i fristelse

Kommenter her

- annonse

På fredag skal jeg på premieren av filmen Thelma, som sies å være en av de beste norske filmene noen sinne, og ikke minst Norges oscarkandidat! Både VG, Dagbladet og Stavanger Aftenblad triller terningkast 6, og Aftenposten kaller filmen "en klasse for seg selv". Jeg så den for første gang for et par måneder siden, og kunne ikke vært mer enig. Jeg er så stolt samarbeidspartner og gleder meg så mye til helgens premiere, og at dere alle skal få se. Og bare sjekk de kule t-skjortene som har blitt designet i ære for filmen! Lett en ny favoritt i klesskapet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg legger ved traileren under, men kort fortalt handler filmen om Thelma som flytter til Oslo, og som kjapt befinner seg i en konflikt mellom følelser og det hun ser på som fornuft. Hun kommer fra en streng kristen familie, med foreldre som er veldig overbeskyttende, samtidig som hun selv forelsker seg i en jente og vil utforske et nytt liv i Oslo. Filmen er både skummel, spennende, trist og engasjerende, jeg kjente meg igjen i mye av tematikken som ble lagt frem her.


Du kan bestille billetter til filmen HER!

Selv tar jeg med meg Joakim, jeg har snakket så mye med han om filmen at han har skyhøye forventninger, men jeg vet de kommer til å innfri. Jeg har et par venninner som fikk se filmen på forhåndsvisning og alle er enige med meg - tidenes norske film! 

i dag skjer det endringer

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt en veldig fin dag så langt. Jeg begynte med en joggetur rundt Thorsovdalen (rett ved der jeg bor), kom hjem, vasket klær, dusjet, hoppet inn i morgenkåpe og tøfler og leste boken "ut å stjæle hester", som jeg virkelig liker. Jeg har sortert klesskapet mitt, og så spiste jeg taco til middag- alene. Kveldens planer er kino med to venninner, og så skal jeg fjerne vippeextensions. Nå har jeg hatt det sammenhengende i fem år, sett bort fra en liten pause da jeg gjorde sminkefri for Det Nye. Det kommer sikkert til å føles veldig uvant i starten, men jeg gleder meg også til å gnikke meg i øynene uten problem, haha.. 

Vi snakkes litt etterpå!

inspirasjon til interør

Kommenter her

Det siste året har jeg tenkt mer og mer på innredning og jeg finner så mye inspirasjon via Pinterest og instagramkontoer som jeg gjerne vil dele med dere. ♥ 

Det er så utrolig viktig å trives i sitt eget hjem. Om leiligheten er ren får jeg ro i sjelen og kan virkelig koble av, da jeg ikke var fornøyd med hvordan leiligheten så ut fikk jeg aldri hentet meg inn igjen, på samme måte som nå.

Kombinasjonen jeg liker best er svart, grått, gull og store grønne planter imellom. Jeg har ganske "glamorøs" stil på innredning, eventuelt tacky som noen kanskje ville ha sagt, haha. Jeg MÅ få meg vannkran i gull på kjøkkenet! Det er det neste rommet jeg skal pusse opp, men ikke før neste sommer eventuelt. 

Rommene over er en sann drøm! Jeg vil ha det høyt under taket med store vinduer som slipper inn masse lys, og gjerne masse små lamper som henger i ulik høyde fra taket, likt bildet til høyre. 


 

Om du har litt samme stil som meg i interiør anbefaler jeg å søke på Hollywood Regency hos pinterest, eller bare trykke HER. Da finner du masse fin inspirasjon! ♥ 

tomhet

Kommenter her

annonse: reklamelenke nelly

Det er for stille i leiligheten. Hodet tenker på for mye og hjertet banker for fort. Jeg er stressa over livet og vet ikke hva jeg vil med det, som sikkert mange kan relatere seg til. Det bare passerer, nå er det plutselig høst igjen, likt som i fjor. "Meningen med livet er å leve et liv med mening" har jeg hørt, men hva er egentlig et liv med mening når vårt eget liv er så kort, at det knapt er et sekund i det evige, som til slutt forsvinner ut i ingenting? Det er både en fin og skummel tanke, hvor lite viktige vi alle er. Den tanken gjør at jeg generelt sett gir litt mer faen, men på litt verre dager, som denne, tar min egen ubetydelighet stor plass. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(annonselenke) Jakke - HER
Veske - Chanel 

 

Jeg har hatt noen veldig fine dager i det siste, magiske og nesten uekte dager, kanskje mest fordi Kasper har vært her og det blir en liten "flukt" fra virkeligheten. Men avstandsforhold er som det er og nå har han dratt, igjen. Akkurat den delen går fint fordi jeg er klar over at den kommer hver gang, men det er så klart merkelig å gå fra å være rundt noen 24/7, til å være alene. Etter et par dager er jeg tilbake i den rytmen igjen, med bare meg, og da føles det enklere. Nå gjelder det bare å få alt stresset jeg har inni meg på plass, og så kan livet føles perfekt.

Takk for alle fine tilbakemeldinger etter å ha delt første "kjærestebilde" på instagram forrsten! Det var skummelt å gjøre men føles bra nå. Takk takk takk takk ♥ ♥ Det er ikke noe jeg ser på som en selvfølge, og jeg blir veldig glad. 

mitt første inntrykk

Kommenter her

//annonse

Jeg elsker å teste sminke som er ny på markedet, og i dette innlegget får dere mitt første inntrykk av nye produkter. Coverbrands er flinke på å alltid oppdatere seg med det hotteste innen sminke, og om du er som meg - elsker sminke - bør du sjekke ut disse nyhetene! 

Du finner alle nyhetene hos Coverbrands HER. Det er alltid fri frakt og 1-3 dagers levering! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PARADISE EXTATIC MASCARA ble utsolgt nesten med en gang den kom inn, og nå er den tilbake på lager! Den er utrolig populær om dagen, og med god grunn. Den er enkel å påføre og jeg trengte ikke ta flere lag før vippene mine ble kjempelange. Altså, virkelig! Jeg kommer til å bruke denne mascaraen fast fremover, og det er så deilig å ha en ny favoritt etter å ha brukt litt tilfeldige mascaraer den siste tiden. Om du skal kjøpe må du være rask, for den blir utsolgt fort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meet Matt(e) Hughes Set Volume 3 - dette er et sett med seks flytende leppestifter i minivesjon, altså perfekt å ha med seg i vesken. Kan det bli stort bedre for en jente som elsker leppestift? Jeg har prøvd de andre settene før og viste derfor hva jeg gikk til.. Leppestifter som holder lenge, føles behagelige på, og med fine farger som passer ulike anledninger. Mine favorittfarger viser jeg over her, Loving & Romantic. Å få seks nye leppestifter på en gang er jammen ikke verst, og jeg liker absolutt alle. Fåes kjøpt HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

The perfect V er et eksklusivt intimpleie-merke Coverbrands nettopp har tatt inn. Serien har unike produkter for "The V- Area", altså området nedentil. Da jeg leste om produktene for første gang skjønte jeg raskt at de er et friskt pust til mange av de kjedelige intimpleieproduktene som finnes på markedet i dag, og da jeg fikk produktene tilsendt ble jeg enda mer overbevist. Hele serien har et delikat design og en fresh innpakning som gjør at man gjerne vil ha dem stående fremme i dusjen eller på baderomshylla. The Perfect V- serien inneholder flere nye og spennende produkter innen intimhygiene som feks The Luminizer, en krem som jevner ut og gir glød, og Very Intensive V- cream, en skjønnhetskrem for V-området som primer, nærer og perfeksjonerer huden nedentil.

Jeg kommer til å teste disse produktene mer over tid, men førsteinntrykket er at jeg liker både lukt, konsistens, design, samt følelsen etterpå av alle tre produktene jeg testet. VV SERUM skal visstnok stramme opp huden nedentil og gi økt glød, men jeg kan ikke se det på en runde. Jeg har lest mange fine anmeldelser på nettet, så det skader ikke å prøve :) 

VV cream må jeg gi størst tommel opp her! Jeg sliter vanligvis med rød hud og spesielt vondt etter å ha barbert meg, men den tok bort alt ubehaget på få sekunder og etterlot huden helt silkemyk. Anbefales skikkelig! 

Gentle Exfoliator hjelper til å motvirke blant annet inngrodde hår, og jeg vet hvor vondt det kan være! Altså, det er jo helt jævlig. Denne har fått sykt gode tilbakemeldinger verden over, og skal visstnok være et mirakelprodukt. Den hjelper også på cellefornyelse! :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som øyenskygge testet jeg for første gang SmokeBalm Vol4, og tenkte med en gang at DISSE fargene kan jeg like! Og der tok jeg rett. Jeg påførte først den orange over hele lokket (den fikk en mer nedtonet farge når jeg påførte), og så fargen kalt "striking" i ytterkant for å lage en katteøyne-effekt. Det ble skikkelig fint! 

Angående børsten, så har jeg ikke brukt foundation i dag, men jeg testet den til å påføre pudder. Jeg må nok gå tilbake og bruke den til foundation eller contouring senere, for den blendet skikkelig bra ut. Den minner litt om børsten som følger med Kim Kardashian sin sminke, som er designet for å blende ut perfekt. Og prisen? 49 kr! Fåes kjøpt HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huden min er på bedringens vei, og derfor kan jeg endelig droppe foundation / concealer på hvedagssminken. TheBalm Girls Getaway Trio består av blush og pudder som er designet for å holde hele dagen. Enkel å påføre og ga en fin glød i litt kaldere toner, som dere vet jeg liker best. Favoritten er den mørke fargen! 


Husk å sjekk ut alle nyhetene til coverbrands HER. De har lett best utvalg i hele norge! 

når du trenger det mest

Kommenter her

Plutselig, ut av ingen steder, endret jeg synet jeg hadde på meg selv. Jeg begynte å sammenligne meg selv med andre og deres karrierer. Jeg så på andre bloggere / influencere og lurte på hvorfor de fikk tilbud jeg ikke fikk, når jeg følte meg absolutt like kvalifisert til jobben. Etterhvert ble jeg bitter og følte avsky ovenfor meg selv, fordi suksessen min aldri føltes bra nok. Jeg målte altså min egen verdi opp mot hva andre fikk til.. En tankegang som sender deg inn i en negativ spiral som det er vanskelig, om ikke nesten umulig, å bryte ut av. I tillegg blir du blind og ser ikke dine egne oppnåelser, som for min del har vært, og er, mange.

Om jeg snakket med venner og familie om disse følelsene, var de enige. "Du har rett, du er kjempeflink. Du burde absolutt ha fått den jobben og den muligheten!", ord de sa i beste mening, men som bygget disse negative følelsene til å bli store. De tok overhånd. Dette er ting som er hardt for meg å innrømme, det er jo flaut å si at man føler seg mindre verdt enn andre i samme bransje.

Men så kom hjelp fra litt uventet hold. Jeg snakket med kjæresten min om følelsene jeg hadde, med en slags forventing om trøst fra han. Men, han sa heller noe sånt som "det er en veldig destruktiv måte å tenke på, du kan ikke sammenligne deg med andre, du må bare sammenligne deg med ditt tidligere selv, måten du tenker på er du for smart til, du må ta litt ansvar over ditt eget tankemønster". Jeg husker hvor vi satt, på restaurant, han ovenfor meg på bordet, og jeg ble ganske overrassket over svaret jeg fikk. Vi kjente ikke hverandre så godt på den tiden og jeg hadde forventet kos eller ord som "du har helt rett, du ER bedre enn andre". Men istedenfor viste han meg ekte godhet ved å - muligens - sette seg selv i en ubehagelig situasjon og fortalte meg hva jeg trengte å høre, istedenfor det jeg ville høre.

Å være snill kommer i mange former - det kan også komme i form av at noen er streng med deg, når du trenger det mest. Å være snill trenger ikke å være et smil på gaten til fremmede, eller høflighet om noen stiller deg et ubehagelig spørsmål. Du trenger ikke nødvendigvis å få andre til å føle seg bra, og så er du en god person automatisk. Ikke for å nedverdige noen av de tingene, det er alltids bra å spre god energi. Men, neste gang noen du er glad i gir deg litt "tøff kjærlighet", prøv å se på det som nettopp det: tøff kjærlighet. Det er tøft for dem, det er tøft å ta imot, men det er ekte godhet som bare pusher deg i rett retning.

Å snakke på ekte, om ekte følelser, er skummelt. Jeg er den type person som ofte børster ting under teppet fordi jeg ikke orker konfrontasjoner, slik har jeg nok mistet mange venner fordi avstanden mellom oss blir for stor av alle tingene vi ikke snakker om. Jeg er full av beundring ovenfor mennesker som tør å ta de tøffe samtalene, og ta tøffe valg som bedrer ens eget liv.

Jeg føler meg sykt sterk nå, og på et punkt i livet hvor jeg klarer å ta tøffe valg som gjør livet bra for meg selv. Og ikke minst, vise ekte godhet ovenfor andre. Om så det kommer i en litt tøff innpakning. ♥ 

svar på spørsmål: feste i oslo - 18 år gammel

Kommenter her

Spørsmål: Hei! Vi er en gjeng som skal på ferie til Oslo, og vi vet ikke hvilke steder vi kan gå ut. Vi er to som har fylt 20, resten er 18. Har du noen tips til hvor vi burde gå? 

Svar: Å feste i Oslo når man er under 20 er som regel ikke noe særlig fett. De fleste steder har 20-årsgrense, de aller kuleste har 23 eller 25årsgrense. Men om dere først skal, styr unna klubber! En del av det med å feste i Oslo, om du ikke er herfra, er de kule folkene du kan møte (synes jeg). Om dere velger å feste burde dere gå ut i hverdager, da kan dere komme inn på steder som vanligvis har 20-årsgrense i helgene - dette gjelder egentlig alle steder. Regn med mindre folk, men som regel kulere folk. Strippeklubber har nesten alltid 18-årsgrense i hverdager, og DER er det gøy! Eller, så sjekker de bare ikke leg i hverdager, haha.

Vi pleier å henge på Chair, Aku Aku, Parktheateret og Sudöst som ikke akkurat er hardcore party, men der kommer du inn om du er under 20 i hverdager. Og, det er da vi er der mest ;-) Skansen er et 18-årssted som er åpent i helgene også, men det er ikke noe særlig bra. Da liker jeg Heidis bedre, men jeg er der aldri.

Om dere er en gjeng pene jenter skal det gå fint å komme inn på f.eks Nox uten å vise legitimasjon, men det stedet er ikke akkurat min favoritt. Men om dere absolutt skal gå ut i en helg og feste hardt, gå dit om så. Og husk: etterfester har sjeldent noen streng regel på alderesgrenser, så sjekk ut diverse eventer på facebook og kontakt arrangør / promotør. 

visualisering, the secret og målsetting

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den første boken de fleste snakker om når det kommer til det spirituelle er "the secret", som også var den aller første jeg leste for et par år siden. Det er mange av dere som spør meg om den boken fordi jeg nevnte den en del for et par år siden. Den handler kort fortalt om loven om tiltrekning, det vil si, det du ønsker deg kommer til å skje. Om du ber universet om å bli rik, så kommer du til å bli det. Om du ønsker deg hardt nok å være velykket, å ha en fin bil, å ha jobben du ønsker deg, så kommer det til å skje.

Dette er på sett og vis sant. Jeg har drevet med loven om tiltrekning siden jeg var liten uten å egentlig vite det. Jeg visualiserte at jeg skulle være på senkveld (dette skriver jeg om i boken min "forbilde"), jeg visualiserte at jeg hadde kjent blogg, at jeg hadde leilighet i Oslo, at jeg hadde fine klær.. Altså, jeg så det for meg, og levde livet mitt i hodet som om jeg allerede hadde disse tingene. Hver dag så jeg på bilder av Oslo, klær jeg ønsket meg, øvde på å bli intervjuer, å skrive autografer.. Alle mine drømmer har kommet i oppfyllelse, og jeg hadde allerede levd ut alle mine drømmer før de skjedde, om det gir mening.

Men, det er også her mange tar feil, og det er også her "the secret" feiler med å gi gode poenger (i tillegg til at boken er skrevet på en kjedelig måte, med merkelige fonter og stygt design, haha). Du kan ikke bare sitte på rumpa og ønske deg ting, og så kommer de til å skje. Uansett hvor hardt du ser det for deg, og uansett hvor hardt du ønsker det, så kommer det ikke til å skje av at du ligger i sengen og drømmer deg bort. Det virker som om noen tror det, at du bare kan dagdrømme deg til suksess men slik er det selvfølgelig ikke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal ta et eksempel med sport. Om du ønsker å bli verdens beste fotballspiller, må du tenke "jeg skal bli verdens beste fotballspiller, det finnes ikke noe alternativ". Hver gang du føler på en liten tvil, må du se for deg at du er verdens beste fotballspiller, hvordan det ville ha føltes å score mål i VM, hvor du skulle bo, hvor stolt familien ville ha vært av deg, etc. Og så må du tenke "hva ville verdens beste fotballspiller ha gjort NÅ?". Jo, verdens beste fotballspiller ville ha vært ute å trent, ikke sittet på sofaen og visualisert ene og alene. Du må gjøre valg som fører deg til målet ditt: trene mer, spise bedre, drikke mindre, leve rett og slett som OM du er verdens beste fotballspiller. Om du får dette printet inn i hodet ditt tar du alle valg i livet basert på drømmen din. 

Så, egentlig er det mest en teknikk for å motivere seg selv til å jobbe mot målene sine, for min del i alle fall. For meg fantes det ikke noe annet alternativ enn livet jeg har nå, fordi jeg ønsket det så sterkt - og derfor jobbet jeg også mot det. På dager hvor jeg føler meg demotivert er det fordi jeg ikke har noe nytt mål jeg klarer å se for meg. Et enkelt tips for å komme i gang kan være som følger: kle deg for jobben du skulle ønske du hadde. Jeg kledde meg som en blogger på skolen, for å si det sånn haha. Jeg hadde høye hæler, solbriller inne, extensions, solbrun hud.. Og skilte meg veldig ut. Men, det hjalp faktisk på motivasjonen, uansett hvor teit det høres ut.

Men, det jeg egentlig ville si: the secret handler mye om materialistisk lykke, du skal ønske deg ting og søke lykke i noe som ikke er på innsiden av deg selv. Jeg tror man egentlig aldri vil bli lykkelig av å ha en fin bil og mye penger, ikke av det alene i alle fall.. Det finnes mange fine bøker du kan lese om du ønsker å bli i kontakt med deg selv. Det er en enormt fin og givende reise å være på, når man innser at alt ordner seg. Og ikke bare det, man lærer seg bedre å håndtere kriser, problemer med venner og familie, kjærlighetsforhold blir bedre.. Ja, listen er lang. Jeg vil gjerne anbefale power of now og the munk who sold is ferrari for en enkel start ♥ Nå skal jeg begynne på Conversations with god, jeg skal gi en oppdatering på hvordan den er! 

hvorfor trene på morgenen

Kommenter her

I det siste har jeg vært flink å trene på morgenen, det sklir alltid ut når jeg har kjærestebesøk men i dag dro vi faktisk på en kort joggetur i regnet. Jeg ble så mye fortere sliten enn jeg pleier å bli, men de siste dagene har ikke akkurat vært sunne mildt sagt. Det var uansett så deilig å ha gjort! Å trene før frokost gjør at jeg føler meg helt fantastisk ut dagen, og det trenger ikke være hard trening i det hele tatt. Om jeg har en stressende eller lang dag velger jeg å stå opp 2 timer før istedenfor å trene sent på kvelden for jeg vet jeg kommer til å være helt ødelagt mot slutten av dagen og velge sofaen - og det kan jeg jo heller gjøre med god samvittighet om jeg får til å trene på morgenen! 

Om du trener på morgenen (om så bare en gåtur på 30 minutter) blir du gladere og mer effektiv, du forbedrer forbrenningen og søvnkvaliteten i tillegg til at du sender ut endorfiner som gjør deg glad. 

Hvordan få tid: 

♥ Planlegg dagen før. Hva skal du trene, hvor lenge, og hvor skal du? Treningsstudio eller ute, og isåfall hvilken løype? Om du trener via app, hvilken skal du bruke og hvilket sett skal du kjøre igjennom? 
♥ Forbered frokost dagen før! Min favoritt er chiapudding, jeg legger ved oppskriften jeg bruker over. Smoothie er også noe du kan lage dagen før. 
♥ Legg deg tidligere! Man trenger minst 7 timer søvn, jeg liker å sove 9 timer. Minst, hehe.
♥ Tenk på all tiden du mest sannsynlig bruker i løpet av en dag på å kun sitte i sofaen, scrolle på instagram, se i veggen, se på en serie.. Dette er tid du kunne ha brukt på noe annet som faktisk gir deg noe etterpå.

HER finner du 45 ulike måter å lage Chia Pudding på. Perfekt frokost etter trening. Photocred: Choosing Raw. 

Hvordan du kan motivere deg selv: 

♥ Tenk på hvordan du føler deg etter. Å komme inn, ta en varm og lang dusj, spise en god frokost som smaker ekstra godt på grunn av treningsøkten, følelsen resten av dagen, hvor god samvittighet du får osv. Å visualisere hvordan jeg kommer til å føle meg hjelper alltid for min del. 

♥ Ja, det føles helt jævlig de første minuttene når du sitter i sengen og lurer på om du skal gidde, men bare GJØR det så lover jeg deg at følelsen slipper taket så fort du er utenfor huset i frisk luft og i morgensolen, før byen rundt deg har våknet. Om du har veldig vanskelig for å komme deg opp, kan det hjelpe å trene med en kompis. Det er en så koselig start på dagen!

Lykke til! 

hårproduktene jeg kjøper på matbutikken!

Kommenter her

Etter å ha postet hvilken shampo og balsam jeg bruker på snapchat fikk jeg så mange spørsmål om akkurat det at jeg like gjerne lager et eget innlegg. Jeg bruker, som dere allerede vet, piller for hårvekst (HairCare), som jeg er veldig fornøyd med. Utover det bryr jeg meg ikke så mye og kjøper mest det som virker best hos frisøren der og da. Nå for tiden er det disse, pluss fudge som jeg ikke fikk tatt bilde av fordi jeg er en kron-idiot og glemte den i Vågå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker først fudge for å beholde det grå skjæret, det hjelper å holde på den blonde hårfargen. Frisøren min er riktignok best på kalde farger(Inga Stina på Hendix Hair frogner, hun er faen så flink!), men jeg vil jo gjerne holde fargen fin så lenge som mulig. Jeg bruker fudge i håret et par ganger i uken, og lar den virke litt uten å overdrive. Obs: ikke bruk på extensions, da får du blått hår. ikke bruk for lenge i ditt eget hår heller. De resterende dagene bruker jeg Herball som jeg har kjøpt på kiwi, haha.. Men jeg liker den selv om den er skikkelig budsjett! Jeg vasker håret 3-4 ganger i uken maks, forresten. 

Jeg bruker faktisk ikke balsam, men det burde jeg kanskje gjøre, jeg bare synes håret blir finere uten. Et par ganger i uken sover jeg med Castor Oil, som gjør at håret vokser. Da masserer jeg inn håret med oljen, legger en håndduk rundt håret og sover natten igjennom med produktet i, og skyller det ut på morgenen. Dette begynte jeg med for litt siden så kan ikke si noe om det funker enda, men det gjorde det med brynene så da bør mitt vanlige hår også bli påvirket.. Jeg får bare teste det ut! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker parykk for tiden, som også er farget av frisøren min. Selve parykken er freedomcoture, jeg kan komme tilbake med egen guide der etterhvert. 

Nå skal jeg riktignok få teste noen nye hårprodukter av coverbrands, så kommer jeg tilbake til hva jeg synes om de etterhvert. Alltids skummelt å teste noe nytt! Jeg låser meg veldig fort til produkter jeg digger, og ender opp med de samme, igjen og igjen. På hårprodukter bør man bytte ut nå og da, det blir håret sterkere av. Det må jeg bli flinkere på!

åpne øynene

Kommenter her

For noen måneder siden så jeg en dokumentar som satt meg ut. "What the health" heter den, og ligger på Netflix. Den provoserte meg, men det er helt ærlig nesten da jeg liker meg selv best. Når jeg er engasjert i noe på denne måten. Etter å ha brukt en drøy time på dokumentaren har jeg googlet rundt i flere timer, og jeg har SÅ lyst at dere skal se den. Men først, kan jeg komme med et par små fakta som jeg noterte meg underveis i filmen: 

- På et slakteri slaktes 250 kuer i timen. Dette gir 15 sekunder per ku.Ting går fort, noe som har ført til at det blant annet er spør av avføring i 90% av kjøttet som selges i dagligvarebutikker i USA. (norge har - i følge et par artikler jeg fant, halvparten). For å ikke snakke om spor av puss, og all antibiotikaen og hormonene man får i seg ved å spise kjøtt / meieriprodukter. Her er ikke norge noe annerledes.

- Å spise kjøtt er like kreftfremkallende som å røyke.

- Kun 6 - 10% av alle krefttyper kan overføres genetisk. Om så, så er det ikke en eller to kreftceller som er ille, men maten du spiser kan, og VIL booste disse cellene om du spiser feil (det vil si, for mye kjøtt). Som de fleste av oss gjør.. 

- Egg er såpass lite godt for deg at det nå i amerika ikke engang er lovlig å si i reklamer at det er sunt eller bra for deg med hele setninger. Så de må heller si "a good egg", det er ikke lovlig å si "good for YOU". 

- Ost er bevist avhengighetsskapende og trigger (i mye mindre skala) de samme områdene i hjernen vår som heroin gjør. Dette fører til at man vil ha mer og mer, uansett om man går opp i vekt og huden tar skade.

- Det verste er at alt handler om kun en ting - penger. Apotekene skal tjene penger, regjeringen skal tjene penger, og kjøttindustrien skal. Disse tre jobber ofte sammen. Altså, bare SE den dokumentaren, den er så bra! 


Det er trist at alt handler om penger. Både våre egne hoder, men samfunnet vi lever i. 

Ville du ha banket din beste venninne for 1 million? Ville du ha spart på en hemmelighet som gjorde et helt land syke med diabetes, hjertefeil, astma og kreft, om du hvert år tjente 10 millioner? Hva er prisen for våre verdier? Har moral en prislapp, og i så tilfelle - er da våre moraler egentlig ekte? Slik funker denne verden.. og det finnes kun en ting å gjøre: åpne øynene og ikke tro du ikke blir påvirket, still spørsmål og vær din makt bevisst. Innser du det, kan du ta steget videre og GJØRE noe. Om ikke for miljøet, om ikke for dyrene, men for din egen del.

min ultimate guide til new york

Kommenter her

Jeg skal til New York mot slutten av året, og ettersom jeg har besøkt storbyen et par ganger har jeg samlet opp en solid liste av tips til hva man burde gjøre og se når man først er der. Jeg er den fødte "reiseleder" og elsker å ta ansvar på tur, ingen tvil om den saken. Kanskje det er morsomt for dere å ta del av listen. 

Dette er steder jeg selv har besøkt når jeg har vært i New York, og som jeg gjerne kan anbefale videre. Jeg inkluderer også et par aktiviteter, men velger å ikke ta med uteliv ettersom man egentlig bare burde skaffe seg promotør og dra på det som passer seg.


 

ROOFTOP BARS:

230 Fifth Rooftop Garden - denne er virkelig så fin! Besøkte den første gang i New York, og må absolutt tilbake.
Sky Room - et perfekt sted midt blant alle skyskraperne, som jeg også vurderer å tilbringe nyttårsaften på i år.. Om det lar seg gjøre. Må booke bord kjapt!
The View - denne baren snurrer rundt i luften, bokstavelig talt - altså den roterer. Skikkelig kul og annerledes opplevelse, som gir deg panorama utsikt av hele byen.

 

TING Å GJØRE:

♥ Dra på konsert i madison square garden om det finnes artister du er nysgjerrig på. Stemningen her er magisk, og virkelig en opplevelse i seg selv.
♥ Gå tur langs highline, et jernbanespor som er høyet opp over bakken, som nå er en park midt blant skyskraperne. Veldig instagram-vennlig, for de som er opptatt av sånt.
♥ Gå tur i West Village og Greenwich village.
♥ Gå på broadway å se en musikal! Jeg har så lyst å se mamma mia.
♥ Spise en fin lunsj på upper east side midt blandt alle de fine bygningene. Det er bra restauranter og bra shopping rundt enhver sving. Drikk champagne og ha "people watching" på alle mennene i dress og kvinnene i cotoureeee! 

 

 

♥ Ta fergen til Staten Island (den er gratis) for å få best mulig utsikt over frihetsgudinnen og new york city skyline. Det er ikke lurt å dra dit når det er rush (det gjorde jeg), men morgenen derimot er et fint tidspunkt. 
♥ Dra på shopping i Soho, på Century 21 og 5th avenue. 
♥  Gå tur en tidlig morgen over Brooklyn Bridge. 

♥ Ta helikopter over manhattan.
♥ Dra på joggetur i Central Park
♥ Dra til Rockefeller Center for å se på utsikten, helst sunshine tickets. Obs! Dra tidlig på morgenen for å kjøpe billetter.
♥ Siden jeg er der på vinteren vil jeg gjerne bruke tid på å se alle juledekorasjonene rundt i byen, gå på skøyter foran Rockefeller Center, gå gatelangs med en kopp kakao.. Ah, det blir helt magisk. 

 

SPISESTEDER:

Nobu - her har jeg ikke vært i New York, kun i Malibu, men maten skal visstnok være like fantastisk på begge stedene. Jeg fikk høre det skulle være jævlig dyrt men ble faktisk positivt overassket da jeg ikke merket noen stor forskjell fra prisene maten ligger på i Norge (i alle fall på mer eksklusive restauranter). 

Island Burgers and Shakes - et hamburgersted som er ganske berømt, men milkshakene er riktignok den største grunnen for å dra dit. 

Julianas Pizza - Pizzaen her er så bra, men området er også kult, altså little italy. 

Et annet sted som heter Jacks Wifes Freida. Likte ikke maten her så godt, men verdt det for bildene, haha.. 

TAO - Muligens favorittstedet, som også er en celebirty hotspot, kjent fra blant annet Kardashians. Forvandles til et utested på kvelden. Litt dyrt, men verdt det. Om du spiser lunsj der og ikke middag er det billigere, men stemningen på kvelden er en verden for seg selv.. 

Magnolia Bakery - om du har like stort sutsøg som meg, dra hit. Også veldig "instagrammvennlig". Riktignok ikke noe for deg som sliter med glutenallergi, da jeg var der kunne de ikke tilby alternativer men det kan ha endret seg nå.

Juice Press - rawfood heaven!

 

Five guys - Her har jeg ikke vært, men etter litt googling fant jeg ut at det er favorittstedet til Barack Obama? Haha. Det kan man jo ikke gå glipp av! Burgersted dette også.. For dere som også er vegetarianere, det er virkelig null stress. Alternativer finnes over alt. 

The Counter - enda et burgersted, haha.. Jeg er tydeligvis besatt. Man velger brød, kjøtt, saus ig grønnsaker selv. Pommes Fritesen er også ganske magisk. 

Mr Purple - dette steedet kunne jeg også ha inkludert på rooftop bar, men maten er verdt et besøk i seg selv. De har også basseng! Hit dro jeg flere ganger under sist besøk.

La Esquina - et mexikansk sted, som faktisk var det eneste mexikanske stedet som falt i smak hos meg under sist besøk. Maten er god og lokalet er noe for seg selv, det ser ut som en gammel kiosk ved første øyekast men har flere etasjer.

 

 

Åh, jeg gleder meg så mye! Enten feirer jeg nyttårsaften der, eller så drar jeg rett etter nyttår. Etter første uke i januar skal jeg på cruise til sentral-amerika, og da er det greit å befinne seg i statene fra før av. Dere blir så klart med i kofferten, og da samler jeg sammen et par fete tips fra cruise også.

NYE STEDER

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom frem til Vågå for litt siden, hoppet på toget fra Oslo i formiddag og brukte 4,5 timer på å krangle med NSB sitt internett som aldri ville fungere.. Uansett, Vågå, jeg er her! Jeg har en spillejobb her i kveld som DJ, klokken 23:45 på klubben da altså :-) Det er veldig gøy å få oppleve kriker og kroker av landet vårt som jeg aldri ville ha besøkt ellers! Naturen her er helt nydelig, men jeg har litt problemer med å forstå dialekten enn så lenge, haha.. Jeg har godt språkøre så det tar nok ikke mer enn en time før jeg forstår det meste, men de første setningene var nesten umulige.

Nå skal jeg egentlig ta en powernap før jobb, om jeg klarer vil det si. Noen små gutter har fått med seg hvilket hotell og hvilket rom jeg bor på, så de banker på døren nå og da, ler seg ihjel og løper bort. Man kan ikke kjefte heller for da fyrer man jo bare opp under situasjonen, liksom. De blir sikkert lei snart, bare dumt de ikke har foreldre som tar tak i situasjonen.

hvordan komme i gang med trening om du er lat

Kommenter her

Jeg har alltid hatt perioder hvor jeg ikke rører på meg i det hele tatt, og perioder hvor jeg trener ekstra mye.. De periodene blir jeg fort lei av, fordi det finnes liksom ingen mellomvei. Alt eller ingenting. De periodene hvor jeg ikke trener blir jeg litt deprimert og ikke minst ekstremt lat, bare det å gå fra sofaen til kjøkkenet kan bli slitsomt. Ja, det sier jo litt om nivået jeg har vært på, haha.. Og om jeg trener for mye strekker jeg alltid en eller annen muskel, blir for støl og alt for sliten fordi overgangen er brå, og da er jeg tilbake på sofaen før jeg vet ord av det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterhvert bestemte jeg meg for å ikke være for hard mot meg selv, og heller trene bare litt. Hver eneste dag. Så, da begynte jeg med å gå turer på 30 minutter hver morgen, uansett om det regner og uansett om jeg ikke føler meg bra. Det er nok en av de beste avgjørelsene jeg har tatt, for det gjør en enorm forskjell for humøret og hva man orker igjennom hele dagen. Etterhvert ble gåtur til joggetur, og så er man i gang med treningen i et behagelig tempo uten å bli lei :-) 

Et annet tips er å laste ned appen "7 minutes workout", og så kjøre 7 minutter per dag i en uke, så øke til 14, så til 21.. Plutselig gjør man en times styrketrening per dag uten å ha lagt merke til overgangen, da føles det også enklere å ta turen til treningsstudio også, om man ønsker det. 

Å bare gjøre litt kan gjøre en enorm forskjell på hvordan man føler seg. Det føles kjedelig og unødvendig når du våkner om morgenen og tenker at du heller ville ha ligget 30 minutter ekstra i sengen, men følelsen etterpå er fantastisk! Du kommer hjem, dusjer og spiser en god frokost, og så føler du deg bra. 30 minutter av dagen din er nesten alt som trengs. 

 

en dag på ferie

Kommenter her

En dag i Albir går kjapt, og nå er jeg allerede hjemme i Oslo.. Det føles som om jeg var borte ganske lenge riktignok, kanskje en dag i varmere strøk er noe man skal satse på oftere? Da kan jeg jo om så bare dra alene og late meg på stranden, samle litt energi og så komme tilbake med ny gnist.

Jeg kom ikke til leiligheten før klokken 02 på natten på grunn av litt diverse forsinkelser, men jeg følte meg likevel ikke sliten den ene dagen. Vi slappet bare av og det trengte jeg :-)  Ruller og tuller, som jeg av en eller annen grunn har begynt å si. Herregud, jeg begynner å bli gammel, de teite ordtakene mine har virkelig fått full blomstring de siste månedene. På snakk om identitetskrise, liksom.  "Chiller og griller" har jeg også sagt. Da var det noen som bare "hæ, grillet dere" og jeg bare "nei.. faen for en nerd jeg er". Jeg har i tillegg begynt å gå med hendene samlet bak ryggen når jeg vandrer rundt, akkurat slik farfar gjør. 22 going on 42! Ellers var vi på stranden et par timer, jeg ble LITT brun, vi var i gamlebyen og jeg spiste mye god mat. Koselig å bli kjent med familien til Kasper også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neglene mine! Ordnet på Lashroom, som alltid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min favorittveske om dagen, jeg kjøpte den i Mars. Den får plass til kamera, pengebok og litt sminke, selv om den er relativt liten.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eneste bildet jeg har av han på turen, som jeg tror jeg må ha tatt med et uhell, haha. Det får funke! 

Selv om jeg har vært i bransjen en stund kom det likevel som et vilt sjokk på meg at avisene skrev at jeg har fått kjæreste, kanskje fordi jeg bekreftet navnet på bloggen for første gang. Han gjør at jeg blir et bedre menneske. Alle rundt meg ser det, jeg har en annen glød fordi jeg føler meg så bra. Sjelen min blir sett, liksom. Det er ubeskrivelig, man må bare oppleve det. 

Nå er vi begge to i Oslo, og skal til tante og onkel på middag. Kos! 

next stop - spania!

Kommenter her

Akkurat nå sitter jeg langt oppi luften og blogger for dere - jeg er på vei mot Alicante! Eller, det er vel ikke dit jeg egentlig skal, det er en annen by i nærheten som jeg så klart ikke husker navnet på fordi jeg er et surrehode og all informasjon om dagen går inn det ene øret og ut det andre. Jeg blir heldigvis hentet på flyplassen, så jeg kommer meg nok frem dit jeg skal! Jeg er bare takknemlig for å være på flyet, jeg måtte bytte flight i Danmark og holdte så klart på å miste flyet jeg sitter på nå. Dere vet jo meg og fly.. Det er alltid noe galt, haha.

Jeg har vært på denne kanten av Spania en gang tidligere, da med mamma i 2014 for å filme bloggerne. Det var en fin reise, vi bodde på et kult hotell og hadde en stor suite i toppetasjen for oss selv. Med vannseng, haha! Romantisk.. Det er den eneste ferien jeg og mamma har hatt med kun oss to, men jeg håper vi får fler. Det var på den reisen jeg kjøpte kattene som nå bor hos mamma og pappa (lillesøsteren min har adoptert dem), rart å tenke på at de kommer fra en liten dyrebutikk i Spania og nå lever de livets late dager på bygda. De har enda samme personlighet som de hadde den gang (den ene er tøff og den andre er nervøs), og vi i familien tuller mye om at de en dag skal begynne å snakke menneskespråk, men da snakker de spansk. Sånn humor har altså min familie..

Noen bilder fra ferien med mamma


 


 


Når jeg tenker tilbake på den forrige reisen med mamma får jeg litt vondt i magen, jeg har mye dårlig samvittighet for hvordan jeg snakket til foreldrene mine - og spesielt mamma - da jeg var tenåring. Jeg var veldig utålmodig og oppførte meg som en drittunge relativt ofte uten noen spesiell grunn, for jeg har verdens snilleste foreldre som alltid har satt meg og søsteren min over seg selv. Jeg har alltid vært veldig glad i dem og jeg har aldri gjort noe slemt, men.. Ting har virkelig endret seg. Jeg får et tettere bånd med dem for hvert år som går, nå ser jeg på dem som ikke bare foreldre men også gode venner som jeg kan snakke med om alt. Derfor håper jeg så inderlig på enda en familieferie snart, det ville vært helt annerledes enn våre tidligere.

 


 


Dette bildet i bilen forstår jeg ingenting av. Hvem kjører jeg med? Haha.

 


 

Uansett, tilbake til snakk om Spania! Som jeg allerede har nevnt får jeg bare en hel dag der, for på fredag morgen går turen tilbake til Oslo. Det var alt jeg hadde tid til i denne omgang, jobb kommer først og jeg skal være DJ på lørdag, men jeg er likevel utrolig glad for at jeg får reist bort en liten tur midt i alt stresset. Høsten inntok hovedstaden for fult denne uken, selv om jeg setter pris på de ulike årstidene ha så en dag på stranden kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Jeg opplever en slags identitetskrise om dagen og jeg føler meg dratt mellom... jeg vet ikke, ungdom og voksen kanskje. Så, jeg kommer til å bruke dagen på å virkelig slappe av, senke skuldrene og innse at jeg bare er 22 år, det er helt normalt å føle på slike ting. Jeg ble sikkert bare voksen for fort.

Vi snakkes fra Spania! Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før. Det er forresten enda veldig rart å skrive kjæreste. Mest fordi det ikke var planlagt i det hele tatt, om jeg hadde sett livet mitt nå for ett år siden hadde jeg fått totalt sjokk, haha. Men jeg er så glad alt har blitt som det har blitt på den fronten, der kunne jeg ikke hatt det bedre. :-) 

rykter, gode råd, karriere ++

Kommenter her

Det dummeste ryktet jeg har hørt om meg selv: at jeg hadde planlagt alt rasismehatet som kom på musikkvideoen selv. Haha, altså WOW! Så god på å planlegge er jeg faktisk ikke.. Eller at jeg spredte hevnpornobildet av meg selv. Og alle ryktene jeg har hørt om at jeg er gravid, hele tiden, er også ganske dumme. Vanskelig å velge bare ett rykte tydeligvis!

Noe jeg synes er skikkelig flaut: Alt kroppslig man ikke kan kontrollere. Om jeg - god forby - hadde sluppet en fjert offentlig eller sammen med noen hadde jeg blitt så flau at jeg sikkert hadde begynt å gråte. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg TAKLER det ikke. Jeg gjorde det da jeg og Joakim var i Nice, jeg ble så flau og han syntes det var HYSTERISK morsomt. Den historien har han fortalt til andre for å si det sånn.. Haha. 

Ett råd jeg vil gi 16 år gamle meg: Ro deg ned, pust med magen, og videregående varer ikke for alltid. Folkene som ikke engang ser på deg nå kommer til å prøve å være vennen din om et par år.

Det beste rådet jeg har fått: Følg magefølelsen! Den har alltid rett. Hjertet ditt kan lyve, hjernen din kan lyve, men ikke magen.

Jeg føler meg sterkest når: Jeg er omgitt av mennesker som elsker meg for den jeg er, og uavhengig av pengene eller tingene jeg har.

En sang jeg aldri blir lei av: national anthem - Lana del Rey. Den låten har jeg hørt på nesten daglig i et par år, den blir aldri gammel og jeg oppdager nye elementer ved den konstant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om jeg oppnår noe bra, feirer jeg med å: ta en middag med venner eller ligge på sofaen og spise potetgull samtidig som jeg ser gamle episoder av Kardashians. DA slapper jeg av! (favorittepisoden er da kim gifter seg med kris humphreys) 

Det beste komplimentet jeg har fått: Kanskje ikke et direkte kompliment, men når en person ser alle mine mørkeste sider, når jeg er urasjonell, når jeg er vanskelig og emosjonell, men likevel står ved min side og elsker meg. Det er et fantastisk fint kompliment, kjærligheten som er ubetinget. Ellers er det helt nydelig når dere som har lest boken min eller følger bloggen min sier at den har gjort dere sterkere. Da svever jeg på en sky en hel dag.

Noen sterke kvinner som inspirerer meg: mamma, de nære venninnene mine, Miley Cyrus og Dolly Parton.

.. fordi: de er sterke mot alle odds, står opp for hva de tror på og lar ingen endre dem. 

Når jeg holder på å få sammenbrudd er den første jeg ringer: pappa eller min boyfriend. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting jeg vet om kjærlighet: når det er rett, så bare vet du at det er rett. Kjærligheten er stor, og den er verdt eventuelle hindringer. 

Når jeg trenger å stresse ned: mediterer jeg, trener, går turen med hunden min i naturen (sett at jeg er hjemme i Harstad) eller møter venner for en god middag ute. Å lage to-do lister hjelper også. 

Det største øyeblikket i karrieren min: da jeg kjøpte leiligheten, at jeg kunne gjøre det med penger jeg hadde tjent selv var virkelig et stort øyeblikk - jeg velger å omtale det som et øyeblikk i karrieren, fordi leiligheten er et direkte resultat av all jobbingen jeg gjorde da jeg enda bodde hjemme hos foreldrene mine.

Noen ord å leve etter: bare hopp i det, alt ordner seg til slutt. 

 

ikke min feil at folk er idioter

Kommenter her

Dette kommer sikkert til å høres veldig fjernt ut for alle som ikke er like overfladiske som meg, men jeg er så utrolig glad for å ha farget håret blondt. Endelig har jeg lyst til å sminke og ordne meg hele tiden, og da føler jeg meg mer.. som meg selv? Jeg synes det er litt morsomt når folk er sånn "åh, jenter lurer oss med å bruke så mye sminke", jeg vil seriøst ikke klandres for at noen gutt kan være idiot nok til å tro jeg har gull på øyelokkene naturlig - you know its fake, liksom.

I går dro jeg, Joakim og Fetisha på Sudöst for å feire et hemmelig prosjekt som endelig ble satt i gang på ekte. Drømmene mine går i oppfyllelse! Neida, men joda. Faktisk har en drøm gått i oppfyllelse nå. På snakk om Sudöst, jeg er på den restauranten ganske ofte med litt blanda følelser. Jeg elsker interiøret og stemningen der, maten er bra men servicen er veeeeeldig skiftende. Noen ganger bra, noen ganger dårlig. Så vet dere det, haha. Jeg har kanskje bare blitt bortskjemt, jeg er veldig glad i å spise ute og har opplevd så mye bra, ergo kritisk. Meeen men, jeg kommer nok til å spise der 1000 ganger til før jeg dør.

Ja, jeg spiser sushi med gaffel. Jeg får ikke til med spisepinner :( OK det var en løgn, jeg spiser mest med fingrene, hehe.

MIN FETISHA!  😘

Nå må jeg kjappe meg å rydde, pakke og fikse meg før jeg reiser til Spania! Kjæresten min + moren og faren hans er der nå og jeg skal være sammen med dem i en dag. EN DAG!!! Men det blir fint, jeg gleder meg veldig. 

Hemmeligheten min

Kommenter her

(annonse)Jeg kom over dette bildet da jeg rotet litt i arkivet mitt her om dagen, som jeg egentlig gjorde kun for å snoke i mitt eget liv. Men, for en enorm forskjell det har blitt på håret! Bilder av mitt naturlige hår uten extensions finnes det ikke akkurat mange av, men av de få jeg fant kan man likevel se de fantastiske endringene. Hvordan har det skjedd? Jo, takket være HAIRCARE. Dette produktet nevner jeg ofte for dere uten at det er et betalt innlegg, kun fordi jeg er så fan. Jeg anbefaler det til alle, sist i rekken en venninne som klaget på hårtap. For HAIRCARE hjelper nemlig på det også. 

Bildet under er fra starten av sommeren i ÅR!

Jeg har sluttet med extensions og begynt med HAIRCARE, og forskjellen jeg merker i hårveksten er enorm. Det vokser raskere, noe jeg kan se på etterveksten som blir synlig etter kort tid. Akkurat det er vel både positivt og negativt, haha. Men - så lenge håret vokser er jeg fornøyd. Jeg har heller aldri hatt babyhår, men det har jeg fått nå. Det betyr at nye hårstrå vokser ut og håret blir tykkere. Det er så deilig! Her kommer noen nye bilder av håret mitt, og jeg bleket det i GÅR! Da ble det egentlig ganske slitt, men håret er likevel så fantastisk mye bedre enn det var for kort tid siden. Og som allerede nevnt: sikkert 10 ganger tykkere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er noen enkle tips for å få lengre hår: 

- Spis HAIRCARE 
- Bytt ut shampo og balsam med jevne mellomrom - hårtabelettene er det derimot greit om du ikke bytter ut, og holder deg til over en lengre periode. Jo lengre du bruker dem, jo bedre resultat. 
- Ikke vask håret hver dag, jeg holder meg til hver tredje, tidligere var jeg enda flinkere og gikk en gang i uken. 
- Sov med flette, eller bruk silketrekk på puten. Det gjør en enorm forskjell! 
- Ha håret minst mulig i stram hestehale, og om du først skal det, benytt deg av hårstrikk som ikke sliter på håret (BAX sine er bra). 
- La håret lufttørke hvis du har tid, og husk varmebeskyttende om du først skal føne. 

Og.. Jeg har fått babyhår. For første gang i mitt LIV! Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan bestille HAIRCARE ved å trykke HER. 

publisere før jeg angrer

Kommenter her

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke)BH HER


Klokken er 19:03 når jeg åpner dette innlegget, og hva har egentlig dagen inneholdt frem til nå? Jeg har vært hos legen, det var.. interessant. Dette har jeg ikke fortalt på bloggen, knapt har jeg vel egentlig fortalt det til noen, men det viser seg at eggstokkene mine har lukket seg eller noe lignende (dette ble slått fast da jeg var innlagt på sykehus). Jeg må nok fryse ned egg og det vil jeg gjøre så fort som mulig (det hadde jeg egentlig planlagt å gjøre uansett, for man vet jo aldri) men det er en relativt lang prosess og jeg er mye i tenkeboksen på om jeg skal gjøre det offentlig, privat etc. Jeg er bare glad jeg fant ut av det nå, tenk om jeg fant ut av det om 10 år? Det er sikkert ikke før da jeg ønsker å få barn uansett, MEN nå vet jeg i alle fall hvordan det står til. Dette er altså en konsekvens av at jeg har hatt så mye problemer med bekken / nyrene / eggstokker tidligere. Men det går bra, jeg hadde et par dager med panikk fordi jeg trodde jeg aldri kunne bli gravid i det hele tatt, men det kommer ikke til å bli noe problem har jeg fått beskjed om nå. Wæh, nå får jeg kjappe meg å publisere dette innlegget før jeg angrer på å ha delt informasjonen over. 

Uansett.. Jeg har også deltatt i en debatt arrangert av sex & samfunn. Jeg satt i juryen på "skamløsprisen", det var gøy at til og med kronprinsessen tok turen til arrangementet i dag. Det gikk fint, og var fort unnagjort. Etterpå dro jeg i et møte angående en investering jeg tenker å gjøre (det er viktig å plassere pengene jeg tjente på boken et lurt sted og ikke bare ha de på banken). Pappa kommer til Oslo i helgen, da skal vi snakke mer om det. Han har alltid vært og kommer nok alltid til å være min viktigste samtalepartner på business og økonomi.

Ellers har håret blitt blondt igjen, som dere kan se. Jeg fuckings elsker det, og føler meg som meg selv igjen. 

Nå har jeg krøpet opp i sofaen og lurer på om jeg skal sove, eller gjøre all jobb jeg egentlig vet at jeg må gjøre. Men, jeg sov nesten ikke i natt, så søvn lokker helt ærlig mest. 

hvordan jeg sminker brynene - steg for steg

Kommenter her

annonse

Det morsomste ved å se tilbake på gamle bilder av meg selv må være øyenbrynene mine. De så virkelig ikke bra ut, haha! Om du vil se hva jeg mener, sjekk for eksempel dette bildet her. Nå derimot, har bryn blitt det viktigste i min sminkerutine, jeg tar godt vare på dem og er nøye med hvilke produkter jeg bruker. Å ha fine bryn er litt som fargen svart: det går aldri av moten. Trenden vi ser nå med fyldige bryn som har et lite løft kommer aldri til å se feil ut. Om jeg har dårlig tid og ikke rekker å sminke meg ordentlig, prioriterer jeg øyenbrynene over alt. Derfor tenkte jeg å vise hvordan jeg styler brynene mine! 

Alle produktene er som alltid fra beste coverbrands ♥ Rabattkoden SEBRYN20 gir 20% rabatt på alle brynsprodukter! (Gjelder ikke allerede nedsatte varer og NYX). 

BRYNENE MINE: UTEN SMINKE


Sånn ser brynene mine ut uten sminke. Jeg synes de ser helt OK ut, men de trenger likevel å fylles inn en god del før jeg sier meg fornøyd. De har kommet en lang vei fra hvordan de så ut før riktignok (nederst i innlegget avslører jeg produktet som fikk brynene mine til å vokse!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg pleier å nappe brynene mine hos en profesjonell, men likevel dukker det opp småhår her og der, de er det greit å bli kvitt om man vil ha perfekte bryn. Jeg synes det er fryktelig vondt å nappe, men med Anastasia Beverly Hills Tweezer går det faktisk greit. Den er så god, og tar med seg småhår uten at du må slite og dra unødvendig. Om du hater å nappe bryn, gå for denne! 
 


STEG 1: FYLLE INN.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker Billion Dollar Brows On Point Micro Pencil for å ramme og fylle inn brynene mine, i fargen Taupe. Jeg elsker den, dels fordi fargen er perfekt til meg, men også fordi den er vannfast. Hvem har ikke våknet opp dagen derpå / vært på stranden og badet, og hatt brynene på ville veier? Med dette produktet er ikke det lengre et problem. Nå på 30% avslag, forresten! Du finner den HER. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg startet med å tegne en ganske skarp linje hele veien under brynet, men ikke hele veien over. Som dere kan se stopper jeg rett før jeg kommer mot midten på oversiden, mens jeg på undersiden lar linjen gå hele veien. Dette har jeg en logisk forklaring på, som jeg kommer tilbake til senere. Jeg liker å ramme inn brynene på denne måten før jeg begynner å fylle ut, det er enklere å få et jevnt resultat slik, og i tillegg hjelper det meg videre når jeg skal fylle inn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med en lett hånd fyller jeg så inn cirka 2/3 av brynet, jeg starter ytterst. Innerst mot midten lar jeg enda være urørt, og holder meg til kanten jeg har tegnet. Jeg prøver å følge den naturlige retningen til hårstråene mine når jeg fyller inn, men det blir finest om du tegner oppover, ikke nedover. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til sist tar jeg børsten som følger med på blyanten og begynner å dra fargen fra den rette linjen oppover. Det vil si, jeg børster litt på den skarpe linjen jeg har laget, og blender produktet inn i hårstråene mine som ligger der. Det er slik man får en fadet effekt på brynene, den "insta-effekten" alle er på jakt etter. Jeg børster med en litt hardere hånd nå enn da jeg tegner på. Dette gir et skikkelig fint og naturlig resultat - det er altså ikke verre! STEG 2: FREMHEVE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For at brynene skal stikke litt ekstra frem, og for å gi dem et ekstra løft, bruker jeg Duo Pencil fra billion dollar brows. Jeg bruker den faktisk også som eyeliner på våtkanten om jeg vil ha større øyne, og den funker perfekt til det også :) Den har en deilig konsistens, og er lett å blende ut, om så bare med fingrene. Anbefales på det varmeste! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tegner under hele underkanten av brynene, men holder meg til ytterst på overkant. Dette er for å gi brynene et ekstra løft, om du tegner hvitt på hele overkanten vil brynet se "tyngre" ut. Om du tegner slik jeg har vist her, vil du se mer våken ut! Som nevnt over, jeg blender enkelt ut med fingrene.STEG 3: SISTE FINISH 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å holde brynene på plass bruker jeg Nyx Control Freak. Dette er en gjennomsiktig gel, som kan virke både som forsegler, men også for å holde hårene på plass. Funker fint alene også, om du har fyldige bryn fra før av! Jeg liker at den ikke føles stiv, slik mange andre geler kan gjøre. Det ser bare unaturlig ut. Denne er myk, glir lett over brynene, men holder likevel hele dagen. ♥ RESULTATET 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ville vise dere et naturlig resultat på sminkefronten der brynene står i fokus, derfor har jeg valgt å droppe sminken helt i dag og kun style brynene. Og se, så fint det ble! Og det er så enkelt ♥ Med kun et par produkter har jeg oppnådd en fin, naturlig look som holder hele dagen. Hva mer kan man ønske seg?

Et siste tips: caster oil!!!! Dette er et helt magisk produkt som gjorde slik at brynene mine gikk fra å være ikke-eksisterende til å bli fyldige, slik som nå. Jeg er i Trondheim akkurat nå og har derfor ikke tatt med meg min (jeg bruker den bare et par ganger i uken, du trenger ikke mer), men jeg hadde virkelig lyst å nevne den uansett. Caster Oil ble opprinnelig brukt som massasjeolje, da den hjelper på støle muskler, men det viste seg at den også hjelper mot hårvekst og kan brukes som både vippeserum, på bryn eller i hodebunnen. Jeg lover deg, den funker som bare det, mine bryn er bevis nok i seg selv. Du finner caster oil HER. 

Husk at koden SEBRYN20 gir 20% rabatt på alle brynsprodukter hos verdens beste Coverbrands! Sjekk ut hele utvalget HER. Coverbrands har alltid fri frakt, og 1-3 dagers levering, og ikke minst det beste utvalget i Norge! 

MAMMA.

Kommenter her

Du vet hvordan hver dag passerer, uten at du egentlig legger merke til dem, uten at du egentlig husker dem, de bare forsvinner ut av minnet ditt og ut av livet ditt. Boom, borte. Enda en mandag, enda en tirsdag. Det meste av livet mitt husker jeg ikke, og det samme gjelder nok deg.

Jeg var 14 år gammel da mamma fikk kreft i livmoren. Den dagen jeg fikk vite det kommer jeg til å huske for alltid.

Jeg og mamma kjørte rundt i Harstad, byen jeg kommer fra, byen jeg er vokst opp i. Vi kjørte rundt på samme veier vi har kjørt på en million ganger før, bilturer jeg ikke husker. På utsiden var det grått, slik det pleier å være, de fleste av dagene i året. Dagene jeg ikke husker. På radioen surret p4, den eneste radiokanalen vi fikk inn i den lille, gamle familiebilen vår. Et sekund er alt normalt, og så er alt annerledes.

"Jeg må snakke med deg om noe", sa mamma og dempet lyden på radioen. Jeg hadde blikket festet ut vinduet, fraværende, slik jeg alltid var på den tiden. Jeg responderte ikke. Jeg vet ikke hvordan, for ingenting hadde hintet til det, men jeg skjønte likevel hva som kom. En følelse jeg hadde hatt i kroppen lenge, fortalte meg at noe ikke var rett. Noe ble ikke fortalt.

Mamma forklarte at hun hadde vært hos legen, på en sjekk, noe rutinegreier, celleprøve. Det viste seg å være kreft. "Jeg har kreft i livmorhalsen" sa mamma, og måten hun sa det på var så rar, mamma som alltid er så nervøs for den minste lille ting, mamma som alltid ber meg være forsiktig, mamma som stresser når vi skal på ferie, mamma som er redd for å fly, fortalte meg plutselig at hun hadde kreft i livmoren. Nå skulle hun på sykehuset i en annen by, være innlagt, bli operert. "Det kommer til å gå fint" sa mamma. Rart. Hun trodde jo sjeldent at noe kom til å gå fint.

Men mamma er mamma, og hun er alltid sterk for oss.

Sterk skulle jeg også være, men jeg klarte ikke. Mamma gikk inn på butikken, jeg ble sittende i bilen. Stille, se ut av vinduet. Da jeg kom hjem gikk jeg på rommet mitt, slamret igjen døren, var irritert for et eller annet tenkte vel mamma og pappa, men jeg var sint på alt, og sint på meg selv for at jeg ikke klarte å takle dette ved å vise kjærlighet, jeg viste sinne istedenfor.

Meg og mamma. 

Dagene gikk, dager jeg ikke husker. Mamma ble sendt på sykehuset i Tromsø, og var borte i noe som virket som en evighet. Jeg besøkte henne ikke. Ikke en eneste gang. Pappa og lillesøsteren min gjorde det, men ikke jeg. Jeg ble hjemme på rommet, og virket nok mest som en "sur tenåring" når jeg  i virkeligheten var utrolig redd. Redd for å miste mamma, redd for å se henne være annerledes enn det jeg husket. Jeg turte ikke, selv om hun hadde fortalt meg sannheten. "Det kommer til å gå fint".

Og fint gikk det. Mamma ble frisk, mamma er enda mamma, alt er som før. Dagene fortsetter og er dager jeg ikke husker. Det som ikke føles så fint nå, er at jeg ikke besøkte henne på sykehuset. Jeg takler sykdom blant familie dårlig, jeg har ikke sett så mye av det. Da morfar var innlagt og jeg plutselig kunne se for første gang at han har blitt gammel, da jeg for første gang klemte den tynne kroppen hans, knakk jeg sammen. Jeg måtte bli tatt ut av rommet og mamma måtte snakke med meg på gangen. "Det kommer til å gå fint".

På grunn av kreften til mamma har jeg vært nødt til å være flink. Sjekke meg. Egentlig skal man sjekke seg hvert tredje år, jeg gjør det en gang i året. Hos gynekolog. Jeg skal ikke lyve, behagelig er det ikke. Men om du sjekker deg, så kommer det til å gå fint.

Jeg vil ha så mange fler av de dagene som passerer, dager jeg ikke husker, og de dagene innimellom som tar meg med storm. Jeg vil ha mamma mye lengre, jeg vil ha venninne mine her, og vi kan alle gjøre små ting for å få nyte dette livet litt lengre. Som å sjekke seg.

Husk å #sjekkdeg for livmorhalskreft. Det er så viktig. 

jeg reiser til Costa Rica for å gå på skole!

Kommenter her

(annonse)

Jeg må klype meg i armen for å forstå hvor heldig jeg er som får oppleve så mye av den magiske planeten vår ? i november reiser jeg til Costa Rica! Tenk det. Et sted jeg aldri trodde jeg ville få oppleve. Jeg har googlet bilder hele formiddagen.. Uansett hvor mye jeg opplever av jorden, slutter den aldri å ta pusten fra meg, og nå ? kun via google. Å se dette landet i virkeligheten kommer nesten til å bli for meget, haha.

I starten av November reiser jeg sammen med EF for å gå på språkskole i en uke, og samtidig oppleve et nytt land! Herregud, så spennende! Om du vil, kan du sjekke ut mer om ef HER. Skolen ligger i Playa Tamarindo like ved en nydelig strand. Dette er en av EF sine mest populære destinasjoner! Om du reiser med EF kan du velge mellom hele 50 destinasjoner og 9 ulike språk, det er oppstart hver mandag hele året, så du kan reise når du vil, og bli så lenge du vil, med minimum på to uker. 

Jeg har et ekslusivt tilbud til mine lesere: Bestill ditt språkkurs i utlandet før 25. september og få opptil 10.000 kr i rabatt ved bruk av kodeord: Sophie Elise ♥ 

Jeg har reist med EF en gang tidligere, da dro jeg til New York. Turen la jeg ut på helt alene, flere tidszoner unna hjemme. Med meg i bagasjen hadde jeg alt for mye klær, og en hel del nerver. Kom jeg til å bli kjent med noen? Jeg, som er introvert? I dag er jeg evig takknemlig for at jeg valgte å dra alene. Jeg ble kjent med folk på skolen allerede første dagen. En thailandsk gutt, homofil, men ikke åpen til foreldrene sine. Vi satt ved samme bord i kantina alle dagene. Etter det ble jeg kjent med noen norske, og etterhvert Julie, som har blitt en veldig nær venninne jeg til og med har besøkt i New York senere. Den reisen ville jeg aldri ha vært foruten, jeg kan nesten gå så langt som å si at den genuint formet meg som menneske og hjalp meg å bli tryggere på meg selv. <3

Noen bilder fra da jeg var i New York. Du kan lese mer om oppholdet mitt den gang HER

 


Dette var timeplanen jeg hadde da, var veldig greit! 


 

Selv om jeg nå skal til Costa Rica, vil jeg gjerne anbefale å sjekke ut New York som destinasjon. Jeg kan ikke si så mye om Costa Rica enda, jeg er sikker på at den destinasjonen også vil få en varm anbefaling, men New York har jeg jo allerede opplevd. Du kan reise mer om tilbudet HER.

Denne turen blir ekstra spesiell for meg. Jeg skulle egentlig til Costa Rica med EF for tre år siden, men jeg fikk så sterk kjærlighetssorg at jeg ble sykemeldt. Å reise noe sted ville jeg ikke ha klart ? tenkte jeg da, selv om en reise sikkert var nettopp det jeg trengte. Å avbestille den turen har jeg angret sårt på i ettertid, så at jeg får opplevd det nå, som jeg er mye sterkere, føles utrolig bra. I tillegg skal jeg få oppleve ett nytt land med min beste venn Joakim, enda en gang. Å ha han med garanterer meg så sterke latterkramper at jeg får vondt i magen, fantastiske fotografier jeg kan spare på til jeg dør, og ikke minst gode samtaler om alt det fine vi opplever. Men: nå vet jeg også, jeg hadde klart en slik reise alene. Så om du funderer på om du er sterk nok, jeg lover deg: kan jeg, kan du.

Drømmer du om å oppleve verden samtidig som du bygger din CV med en unik erfaring og sterke språkkunnskaper? Få tilsendt en gratis brosjyre eller pristilbud HER og benytt deg av det eksklusive tilbudet mine lesere får ved bestilling, bruk kodeord «Sophie Elise» for å få opptil 10.000 kr i rabatt ved bestilling før 25. september.

 

Trondheim, lepper og sminke

Kommenter her

God kveld fra meg! Jeg spiller i Trondheim i dag, og kom akkurat inn døren på hotellet. Her koser jeg meg skikkelig, for selv om dette er første gang jeg er i Trondheim og ikke har fått sett så mye enda, så trives jeg veldig allerede. Og jeg liker trøndere. Snakk om kule og avslappa folk! Jeg er DJ på studio 26 i kveld fra klokken 00:00. Jeg gleder meg faktisk veldig til det! Det skal komme et par andre kjendiser også (lol, så kleint å si det på den måten) blant annet Triana, og Linni, å få være med folk man kjenner i en ny by er gøy. De er ute å spiser nå, men jeg må få unnagjort litt jobb så møter jeg dem utover kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Bodyen jeg har på meg er fra nelly, og du finner den HER. Jeg har den i alle farger. Loves it! 

 

I dag har jeg prøvd å sminke meg litt skikkelig, med løsvipper, røde lepper og det hele. Det hjalp litt på selvfølelsen, faktisk :) Jeg tenker litt på å fjerne restylanen fra leppene, og så ta på nytt igjen eventuelt for å jevne mer ut. Bare sånn at dere vet det, liksom. Overleppa er så mye større og det har begynt å irritere meg veldig, sånn rent estetisk "skal" vel underleppa være større har jeg lest, og alt jeg leser som har med utseende å gjøre henger jeg meg opp i, men jeg er sjuk i hodet og det eneste som trenger oppussing er hjernen min, herregud. Sånn er jeg og det er vel ikke til å stikke under en stol.

Vi ses kanskje i kveld, og om ikke - så høres vi i morgen! 

jeg skal være ærlig

Kommenter her

Jeg var usikker på om jeg skulle slappe av eller ta turen på restaurant med en venn da jeg landet i Oslo, men jeg endte altså på sistenevnte. Så, da ble det en tur på Piscoteket, det er viktig med litt mat i magen når man har mye stress rundt seg - lol, for en idiotisk setning. Det er jo viktig med mat i magen uansett. Og jeg ELSKER maten på Piscoteket. Det er et hyggelig sted, anbefales! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Kjedelig å si, men sant, det er best å være ærlig: jeg føler meg så utrolig stygg for tiden, det er kanskje overfladisk men når jobben min er å være "out there" blir det plutselig litt ekstra vanskelig og ikke minst føler jeg meg mislykket fordi jeg ikke klarer å være som jeg "burde". Det er lenge siden jeg har følt meg som meg selv, med pyntet hår, fin sminke, fine klær.. Vanligvis har jeg et par dager hvor jeg føler meg fæl, så kommer det plutselig noen dager hvor jeg føler meg fin og har en såkalt "bra periode". Nå har jeg vært inne i en såkalt "dårlig periode" i flere måneder. Når man liksom hadde kommet så langt. Eller.. kanskje jeg har kommet langt, lengre enn der hvor jeg var når jeg hatet meg selv, for det gjør jeg ikke lengre. Det er vel bare en dårlig periode, det er bare synd den har vart så lenge. Livet er fint, da - det er bare eget selvbilde det er noe jævlig galt med.

hold kjeft a

Kommenter her

Akkurat nå sitter jeg på Arlanda og spiser pasta samtidig som jeg irriterer meg over damene på sidebordet. Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg klarer ikke å tenke "bra folk har det hyggelig" når de ler høyt som pokker, jeg tenker bare at jeg ønsker de skal holde kjeft. På mindre "mindfulle" dager, altså. På dager hvor jeg har det bedre med meg selv tenker jeg at folk skal få styre som de vil og at det ikke er vits å irritere seg. I dag er tydeligvis ikke en slik dag. Jeg har vært i studio og laget en låt, da føler jeg meg alltid litt tom etterpå. Som om man har lagt alle følelsene sine igjen i studio, og sitter igjen med.. vel, irritasjon over sidebordet tydeligvis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg spise pastaen min, lese boken jeg holder på med (stalins kyr, jeg liker den, selv om jeg vanligvis ikke liker bøker som handler om spiseforstyrrelser, for da får jeg alltid dårlig samvittighet for at jeg spiser litt for mye av ting som ikke er bra for meg, så lett påvirkelig er jeg altså. "Evig søndag" er den eneste boken om temaet jeg faktisk har likt, før denne da. Ok slutt verdens lengste parentes). 

Jeg tekster litt frem og tilbake med venner i oslo nå, og får se hva planen blir når jeg kommer hjem. Jeg er usikker, enten slapper jeg av alene, eller så drar jeg ut på middag.