hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

september 2015

OMG, SI HALLO TIL DEN NYE MEG!

Kommenter her

Jeg kan ikke tro at det gikk, men.. nå har jeg grått hår!


 Og akkurat den nyansen jeg ville ha! Jeg hadde aldri i mitt liv trodd det kom til å gå på bare en dag, håret mitt var jo slitt fra før av og i tillegg veldig mørkt, på enkelte steder i håret nesten svart. Men her sitter jeg nå med mine nye, fine lokker og er i sjokk, haha. Håret mitt føles ikke slitt engang, og jeg mistet knapt noe. Litt ble jo slitt i tuppene og falt av, men ikke noe jeg merker. Dette tok 9 timer, men det var kortere tid enn forventet med tanke på at jeg også satt på extensions! Hun som gjorde det heter Sara W, hun jobber på hendrix hair pilestedet og er en god venninne av meg. Dere kan nå henne på sms 91794426 om dere vil bestille time eller har spørsmål - tro meg, hun klarer faktisk det aller meste, for dette er jo bare sykt! Ellers kom oppdateringen nå fordi jeg som nevnt tidligere hadde tatt med meg feil lader til macen og ble sittende uten noe å blogge fra hele dagen. Jeg som hadde planlagt å jobbe hele dagen, haha.. Da får jeg sitte hele natten istedenfor, dritt. Og nå går jeg på mitt snart tredje døgn med kun tre timer søvn totalt. Det er tortur! Jeg blir som et barn i trassalderen når jeg er trøtt, jeg takler lite søvn ekstremt dårlig. Rart at kroppen kan få en sånn fysisk reaksjon av å mangle søvn? Det eneste man gjør når man sover er jo bare å lokke øynene litt, og så zoner man litt ut, og det er HELE kroppen så avhengig av? Lade batterier liksom? Nei, vi mennesker er noen merkelige skapninger.. Rart at jeg eksisterer i det hele tatt. Blir vel sittende våken å tenke istedenfor jeg, virker det som. Lurer på når jeg skal møte noen som tenker som meg?

Vi snakkes i morgen når jeg er litt mindre filosofisk! 

DEILIG, MEN ALDRI VAKKER

Kommenter her

Min stil både i valg av sminke, klær og hår er jo veldig "meg". Jeg har hatt jevnt over samme stil i flere år selv om jeg interesserer meg for mote, jeg interesserer meg bare ikke for det på meg selv, hehe. Jeg vet hva jeg liker, liksom. Mange stylister klør likevel i fingrene etter å få mikse og trikse litt med meg, og jeg har ikke stolt på noen. Men så møtte jeg Jostein, som jeg har en veldig god kjemi med - og idag hadde vi en liten shoot hvor han stylet meg og jeg la alt i hendene hans. Jeg fikk se noen av bildene, og de ble helt FANTASTISKE! Shit, jeg så ut som en annen person. Jeg følte meg vakker, og ikke bare.. deilig? Jeg føler meg, i beste fall, deilig på bilder. Noen ganger søt, på samme måte som at en fransk bulldog er søt, eller at en veldig feit baby er søt. Men aldri vakker, men idag gjorde jeg altså det. Uten vipper, uten hår og uten å vise hud. Da har man altså klart et mirakel :-)Det kan vel ha noe å gjøre med at jeg startet dagen med et møte som gikk over all forventning! Jeg er ute av huset hele dagen hadde tatt med meg både avtalebok og mac, men SÅ KLART feil lader. Jeg lar det ikke ødelegge humøret mitt, og nå synger macen på sitt siste vers og jeg synger inn i telefonen til Robin med et håp om at han kanskje vil bringe laderen min hit.. Om ikke må jeg sitte våken hele natten å jobbe. Men WHOOOO CARES, det ordner seg. Ikke sant?!

 

"ER DU BLIND OG DØV ELLER?"

Kommenter herJeg er hjemme i Oslo igjen, livet ruller sin vanlige gang og bla bla.. Dere vet jo alt det der. Man kommer hjem etter en lang reise, stirre litt på kofferten, ønske at den pakker ut av seg selv. Det skjer jo ikke, så nå manner jeg meg opp til å sette igang. Må sortere i klesskapet også, for der er det kaos.. 

Fra det ene til det andre. Her i Oslo tar jeg en god del taxi, og jeg har opplevd mye rart. Idag var en av de rareste opplevelsene.. Da jeg kom inn i bilen ble jeg møtt av en sjåfør i telefonen på høytaler over annlegg (det hater jeg, de er jo på jobb?), og han snakket hverken norsk eller engelsk så jeg kunne jo ikke akkurat henge med i samtalen deres heller og få underholdning av det. Og så sier han til meg "er du blind?!" og jeg trodde han sa noe annet så jeg bare "eh nei, jeg er Sophie?" (hahah...) og så sa han "er du blind OG døv eller?! Er det en sånn førerhund du har?" og jeg lurte på om han var seriøs, jeg holdt jo Charlie i hendenen så hvordan kunne han ha ført meg rundt..? Uansett, jeg fikk komme inn i bilen, og sjåføren fortsatte å snakke med kompisen sin på høytaler og de ropte til hverandre og lo høyt. Jeg satt der og hadde såå lyst til å si at "unnskyld, private samtaler kan du jo ta på privattiden så kan vi nyte stillheten her i taxien", men jeg turte jo så klart ikke. Så halvveis i turen oppdaget jeg at han ikke hadde slått på takstometeret, så jeg kjørte med andre ord gratis. Jeg sa "unnskyld, du har glemt å skru det på" og peikte, og han bare ga meg det drepende blikket og sa "JEG GJØR MIN JOBB, DU GJØR DIN". Eh okei sorry for at jeg gir deg mer penger liksom, jeg kunne gjerne ha kjørt gratis.. 

Haha kanskje det ikke var så ille men jeg følte det var utrolig ubehagelig, jeg vil si at 70% av alle taxiturene mine i Oslo er litt kjipe på en eller annen måte - man føler seg jo rett og slett som verdens største byrde når man sitter i en taxi, som om det er en storebror som kjører deg rundt gratis under tvang fra foreldrene liksom. Slik innstilling føler jeg at jeg ofte blir møtt med. Så nei, fra nå av kjører jeg uber rundt i Oslo! 

 

SKAL FÅ EN HELT NY HÅRFARGE

Kommenter her

Nå som jeg skal hjem til kjølige Oslo er det greit å ha noe å se fram til - og det har jeg mye av, men i akkurat dette innlegget tenkte jeg å fokusere på det mest overfladiske. Nå som jeg ser ganske ufresh ut gleder jeg meg til å bli pyntet litt på, og i tillegg til spraytan, fiksing og bryn, negler og vipper rett etter at jeg kommer hjem skal jeg også gjøre en litt større forandring..
Nå har jeg hatt mørkt hår lenge (okei, under ett år, men likevel..) og da føler jeg virkelig for en større forandring! Jeg har aldri hatt grått hår før, og med tanke på både hudtonen min og hvordan jeg sminker meg tror jeg denne fargen vil passe meg perfekt. Jeg er litt nervøs da, dette innebærer at jeg må ha tape-extensions en stund, ettersom min egen extensionskolleksjon ikke er helt klar enda hvor vi jobber med grå farger.. Og tapehair gjorde at jeg mistet masse hår sist gang jeg brukte det. Mulig det var min egen feil, mulig det var stress, og jeg får bare passe på håret mitt bedre denne gangen. Planen er å klare denne forandringen i løpet av en dag, og frisøren min (Sara W på hendrix hair pilestedet) skal nok klare det fint. Vi skal bare bruke masse olaplex i håret mitt, pluss at vi har satt av hele dagen så får vi se hvor langt vi kommer! :-) 

Jeg har frisørtime på onsdag, krysser fingrene! 

DETTE ER IKKE GREIT

Kommenter her


Idag på matbutikken så jeg noe som alltid knuser hjertet mitt litt.. Dyr i små bur. Det stikker vel kanskje litt ekstra ettersom kattene som nå bor hjemme hos mamma og pappa ble kjøpt på en slik dyrebutikk som dette, og at jeg lurer veldig på hvilke skjebner som venter disse hundene. I dyrebutikker kan jo hvem som helst gå inn å kjøpe seg hva som helst, noe som er forferdelig for det er så alt for mange som ikke burde hatt dyr. 

Det viktigste for dyr, og kanskje spesielt en hund er omsorg og kjærlighet. Jeg håper disse små nydelige skapningene kommer til hjem som ønsker dem godt, og som har mulighet til å gi dem trygghet <3 Jeg må personlig bare ikke tenke på det, for jeg kan ikke gjøre noe her.. Hadde jeg bodd i et land hvor de selger hunder og katter i dyrebutikker ville jeg nok ha eid minst 100 stk, og det er jo ikke bra det heller, haha. 

GJORDE JEG RETT?

Kommenter her


Jeg har virkelig innsett den siste tiden hvor riktig det var for meg å sperre kommentarfeltet. Jeg har alltid satt pris på tilbakemeldinger fra dere, men de får jeg jo enda både på instagram, på fanpagen min og på mail. Men nå som jeg slipper å tenke på masse krangel i kommentarfeltet skriver jeg mer fritt, bloggen fungerer igjen som en dagbok / terapi for meg, og jeg kan virkelig se tilbake på de siste månedene og føle meg.. fri? Haha, det er så rart at noen få ord på internett kan skape en slik hverdag, at noen tilbakemeldinger skal forme en så mye som de har gjort med meg. Men jeg tror ingen kan gå igjennom det samme som jeg har gjort uten å bli påvirket, da er man umenneskelig.


I går var vi to ute på en bar, og så gikk vi til neste bar, og slik fortsatte egentlig kvelden. Noen drinker her og der, litt vannpipe, masse mat. Slik en fin utekveld skal være om du spør meg! Klokken 03 ville så klart Robin feste videre, jeg ville hjem noe som var et smart valg for han sovnet i taxien, og igjen på sekundet da vi kom hjem. Dagen idag har vel vært preget av alle drinkene vi tok igår, og vi har vært i totalt sneglemodus. Jeg leser litt i en bok, tar oppvasken, leser litt mer, sitter ute i solen litt og slapper av. Og inatt reiser vi altså hjem.. Og det føles helt OK. Jeg har savnet norsk lakris! Jeg eeeeelsker lakris.. Så der har man brått noe å se fram til likevel. Og så klart huden vår <3 Marte som passer han sender bilder hele tiden, og jeg skal klemme han ihjel når jeg kommer hjem. 


Jeg skal sminke meg ferdig her, så må vi ut å kjøpe inn litt greier til huset + jeg skal ta noen bilder av Robin, haha. Han elsker å bli tatt bilder av.. Vi snakkes senere idag!

 

HVEM ER JEG?

Kommenter herHei alle sammen! Idag skal vi for første gang siden vi kom hit dra ut å feste.. Men likevel har vi drukket vin her hver eneste dag. Jeg kjenner at kroppen min ikke har det bra som følge av all alkoholen, og til dere som faktisk klarer å jobbe med å feste (min kjæreste innkludert i fjor sommer), dere er syke i hodet, haha. 

Planen tidligere på dagen var å dra på Nikki Beach, men noen ganger når det er snakk om å dra på steder med masse folk får jeg litt panikk. Hele kroppen min slår seg vrang og jeg får høy puls, begynner å stresse og jeg bare.. jeg klarer ikke. Det er så rart, for jeg er jo ikke redd for folk. Jeg hater ikke mennesker, og når jeg først er i de situasjonene går det jo alltid helt fint. Men når jeg ser det for meg før jeg drar dit, masse folk som drikker, tar bilder og snapchatter, høy musikk.. Da vil jeg heller bare låse meg inne å gråte. Av en eller annen grunn. Jeg skulle ønske det ikke var sånn, og nå utover kvelden føler jeg meg helt fin og kunne gjerne ha dratt dit men nå er det for sent. Det er vel fordi jeg er vandt til å ikke kunne gå ut å bare få være "meg". Alltid på jobb, liksom. Så da leder store sosiale sammenkomster heller til stress enn til hygge.. Det er som om jeg har to personligheter. Den ene siden av meg elsker å være med folk og har verdens beste selvtilitt. Den andre delen av meg er totalt motsatt, og jeg vet aldri hvor jeg har meg selv. Det er så rart..

Men - nå blir det en fin kveld! 

 

ALLE MINE INNKJØP FRA FERIEN

Kommenter her

Jeg har faktisk ikke shoppet så alt for mye på denne reisen, jeg har valgt å kjøpe ting som jeg skal ha en stund istedenfor masse plagg som likevel kommer til å havne bak i klesskapet etter noen måneder. Jeg er ikke så glad i shopping generelt, jeg blir så fort lei av å gå rundt i butikker og jeg finner sjeldent noe jeg liker. MEN - shoppingen her har faktisk vært ganske bra! Vi har jo vært på kjæresteferie på Kreta tidligere i år, og der er det jo nesten umulig å shoppe. Så av alle "sydenturer" man kan dra på til en billig penge, så byr faktisk solkysten i Spania på et godt utvalg både av billig og dyrt. I Puerto Banus er det jo helt sykt mye jeg har lyst på, men det er så dyrt.. En genser til 20 000 kr virker jo litt i meste laget. Men her er ihvertfall hva jeg fikk med meg!Kosegenser og bukse fra Hollister. Et slikt sett har jeg hatt lyst på lenge! Jeg var så nære på å kjøpe samme i USA, men tok juicy couture istedenfor som jeg nå har rotet bort. Aner ikke hvordan man presterer å rote bort en hel kosedress, men sånn kan det gå og derfor har jeg nå en ny. Fantastisk kvalitet! Kjøpt på Hollister-butikken på La Cañada. 
Klokke fra Michael Kors. Jeg er ikke en så stor fan av dette merket egentlig, jeg synes veskene kan bli litt tacky - altså, ikke missforstå meg for det er fine vesker, men absolutt alle løper jo rundt med dem og legger opp bilder i hytt og pine. Men fra min side er faktisk merket undervurdret, og da jeg så denne klokken måtte jeg bare ha den! Den matcher perfekt med armbåndet mitt også, som er fra samme merke. Nå har jeg på meg begge deler hele tiden! Kjøpt på Michael Kors / puerto banus. Foundation fra Chanel. Denne (og en fra YSL) bruker jeg fast, og jeg veksler mellom disse to. Nå var min ene tom så da måtte jeg bare kjøpe ny :-) Av annen sminke jeg har kjøpt ble det to leppestifter fra urban decay, men de har jeg vist dere tidligere. Fra Sephora på La Cañada. Jakke fra h&m. Dette ble mitt første innkjøp denne ferien, jeg elsker den! Gleder meg til å bruke den i vinter, billig var den også - tror jeg betalte 350 kr, og det er jo absolutt ikke for en vinterjakke (vinter i oslo, altså. Ikke i Harstad). Fra h&m på Miramar. Solbriller fra Dolce & Gabbana. Kjærlighet ved første blikk! De er kjempebehagelige på, og jeg kan se rett på solen med disse (anbefales visstnok ikke uansett, hehe). Kjøpt på en solbrillebutikk i Puerto Banus. Hansker fra Prada. Også kjærlighet ved første blikk! Disse blir perfekte å bruke når jeg skal gå tur med Charlie og må holde i båndet. De er så fine, gode å ha på, og tidløse ikke minst. Jeg kan enda bruke disse når jeg er 50 år uten at det ser merkelig ut. Og så passer de til nesten alt! Kjøpt i Puerto Banus. 


Det var alt! Nå blir det filmkveld her "hjemme" :-) 

FIN RUMPE UTEN Å GÅ PÅ TRENING? DET ER MULIG!

Kommenter her


En lang dag på stranden er akkurat gjennomført! Det er bare et par dager til vi skal hjem, og jeg vil ikke, som vanlig. Men det blir jo godt å klemme vår lille pelsdott av en hund igjen, og ellers bare komme inn i vanlige rutiner. På et punkt blir man jo bare så forbanna lite lekker på ferie, spessielt meg som ikke blir brun. Nå som vippeextensionsene har takket for seg, jeg har mistet flere negler og håret begynner å ligne på dreads.. Da skal det kanskje bli litt godt å komme hjem likevel, haha. Det trengs faen et helt team for å holde meg søt, altså..

I skrivende øyeblikk ligger jeg å ser på Robin som trenger på utsiden, noe han har gjort i over en time. Altså han er sporty på denne feiren, jeg er bleik og.. vel, jeg er jo trent. Men noen ganger forbanner det meg at jeg alltid, og da mener jeg alltid velger senga og en boks med cola framfor fysisk mosjon. Jeg trener når jeg kjeder meg og ikke har en seng i nærheten, det vil si treningen min blir alltid helt tilfeldig. Venter jeg på bussen? Fint, da tar jeg squats helt til den kommer, om så det er 15 minutter i strekk. Lager jeg mat? Situps på gulvet mens jeg venter på at vannet skal koke / armhevninger. Altså hver eneste gang jeg venter. Om jeg skal gå korte avstander, for eksempel fra soverommet til badet, tar jeg utfall (knebøy). Jeg tar alltid trapper, ikke heis. Da jeg var liten øvde jeg alltid på spagaten hver gang jeg skulle gå ut en dør, og det fikk jeg til etterhvert.  Men å faktisk knyte på seg de skoene, ta det ekstra skrittet å gjøre noe med "vilje"? Jeg har ikke sjans. Så der har dere altså mine triks om hvordan man kan få en fin spretten rumpe uten å aldri gå på treningsstudio :-) 

 

HUN SOM ROPER HØYEST

Kommenter her


Er det en ting jeg ofte får høre når det kommer til tilbakemeldinger i positiv form så må det være at jeg er flink som TØR å si meningene mine. At flere bloggere også burde ha hevet stemmen om viktigere temaer en lipgloss. Jo, takk for komplimentet og jeg setter pris på det, jeg mener også at man burde stå opp for det man mener. Men jeg forstår forbanna godt at ikke alle gidder. For vil dere høre noen sjokkerende nyheter? Mennesker har flere sider. WOW, det visste du kanskje fra før av? Vel, utifra enkelte kommentarfelt å dømme, ser det ikke slik ut.

Jeg har flere tusen tanker i hodet mitt igjennom en dag. Noen tanker setter litt dypere spor enn andre, som for eksempel dette med flyktninger. Jeg er lei av å skrive om det og dere er sikkert lei av å høre hun der på 1.59 fra harstad og knirkestemme snakke om det også. Jeg er ikke lei av å skrive om det fordi jeg ikke bryr meg, men fordi jeg føler man går rundt i sirkler og gjentar seg selv og likevel henger folk seg opp i den ene settninga de kan slå hardt ned på. 

Nå kan jeg plutselig ikke bry meg fordi jeg ønsker meg en chanel til 40 000 kr. En chanel jeg har ønsket meg, satt av penger til og som hadde gjort meg glad. Folkens, jeg er en egoist. Jeg sitter her på en ferie som er dyr, jeg skjemmer meg selv bort og jeg lever et fint liv. Jeg er så grusomt falsk fordi jeg liker å ha det bra, samtidig som jeg vil at andre skla ha det bra. Det virker jo slik. Jeg kan forstå at folk reagerer men jeg kan ikke relatere meg, for jeg vil påstå at jeg er såpass sosialt anlagt at jeg ser menneskers ulikheter. Det jeg nå har skrevet om flyktninger flere ganger, er at det JEG tror vil hjelpe mest, er å involvere seg fysisk når de kommer til norge. Der ønsker jeg å bidra. Lære dem norsk, leke med barn, inkludere dem i samfunnet. Jeg er skeptisk til å sende penger mot en organisasjon (selv om jeg gjør det..), for jeg har liten tiltro til at alt når fram dit det skal.

Jeg fikk høre "du kan ikke bare bry deg om alt for åpenbart bryr du deg ikke". Nei skal vi alle som har noen dyrere plagg i skapet sitte i ring å snakke om hvor mye penger vi har brukt ELLER kan man vise flere sider av seg selv? Det at jeg vurderer  å bruke så mye penger på en veske betyr ikke at jeg sier fuck alt annet, det er nesten som om man kan ha hundre gode tanker - med med en gang man kobles mot noe overfladisk, da overskygger det alt annet. 

Det jeg sier kommer fra lepper som er sprutet full av restylane, jeg har noen ganger problemer med å se klart grunnet for store løsvipper og det jeg irriterer meg mest over iløpet av en dag er håret mitt. Men ikke kom her å fortell meg at jeg ikke har en rett til å bry meg om saker som betyr noe kun fordi jeg ser ut som en idiot (og fordi jeg til tider har det litt vel morsomt på min egen bekostning. For om det kun er en viss type mennesker som har lov til å ville gjøre en forskjell fra nå av, da er vi faen meg ille ute.

JEG KAN VINNE 14 MILLIONER I HELGEN - DU OGSÅ!

Kommenter her

annonse


Hva ville du ha gjort om du plutselig hadde flere millioner på konto?

Den tanken slår meg fra tid til annen, og det er jo faktisk ikke umulig for noen av oss. Jeg hører ofte folk si "om jeg vinner i lotte / når jeg vinner i lotto" og jeg selv har brukt den setningen flere ganger. For litt siden slo det meg at jeg må jo faktisk spille for å kunne vinne, for da er i det minste sjansen der! Hvem vet hva som kan skje? Noen vinner jo, og det kan jo bli nettopp DU! For å delta i helgens lotto kan du trykke her - helt trygt, og med en solid premie. Førstepremiepotten er på 14 millioner, så da får man gjort en del! 

Jeg skal selv spille nå, og til helgen får jeg se om det blir meg - eller kanskje en av mine lesere? Veldig spennende ihvertfall! Og om det blir akkurat jeg som stikker av med premien, så har jeg et par ting som står på ønskelisten min.. 

 

 Betale ned litt ekstra på lånet av leiligheten min!   Gi mamma og pappa en andel.

  En chanel.. Hehe. Kjøpe et areal med regnskog! 

   En rolex-klokke! Det er også noe jeg vil ha før jeg dør. Noe som skal gå i arv til mine barn.. 
Jeg ville reist ned til Hellas (for eksempel) for å hjelpe til der flyktningene blir tatt imot, og gjerne finansiert reisen for et par leger også. 

 En parykk fa Tokyo Stylez! Jeg står faktisk på venteliste hos han, og det hadde jo vært greit med de ekstra pengene ettersom en parykk fra han kan koste opp mot 60 000 kr.. Han har blandt annet laget parykkene til Kylie Jenner! Forresten, dere må føge han på instagram @tokyostylez. Det er helt utrolig å se hva han får til!
 Jeg ville dratt på en skikkelig fin ferie, Bora Bora høres jo ikke så alt for ille ut? Og så ville jeg tatt med meg hele familien min + Robin sin familie.. 
Jeg ville kjøpt en bil.. Jeg aner ikke hvilken, men ROSA må den jo så klart være! 
 


 

Listen er lang, jeg kunne sikkert ha ramset opp i evigheter.. Vi får heller bare krysse fingrene mot helgen! Delta her, du også! 

ER JEG GAL SOM TENKER SÅNN?

Kommenter her


Jeg er en hypokonder i så stor grad at du neppe har sett maken. Jeg er syk til det motsatte har bevist, og noen ganger føler jeg "dette er en fin dag å bli påkjørt av en bil å ligge på sykehus i 1 måned" og så klarer jeg akkurat å stoppe den tvangstanken i siste liten. Jeg elsker å være litt småsyk i teorien, men ikke så mye når det faktisk skjer. Men dere kan tenke dere da legen min for en måned siden fortalte meg at jeg har litt lavt blodtrykk. Han sa det mitt i en setning og fortsatte like etterpå med å snakke om noe annet. "Du mangler ikke noe, du er i fin form, litt lavt blodtrykk men det er ikke noe å tenke på, du har ikke lengre urinveisinnfeksjon" og jeg bare "VENT NÅ LITT - LAVT BLODTRYKK? SKAL JEG DØ? MÅ JEG BLI INNLAGT?". Og etter det har jeg altså snakket om det lave blodtrykket mitt hver eneste dag, haha. Jævlig slitsom type, jeg vet. 

Tenkte det kunne være greit for dere å vite, og så er det også greit å vite at jeg kan nåes på email om noen vil si "stakkars deg" neste gang jeg er litt forkjølet! Ellers ligger jeg ute i sola og steker. Jeg har ikke blitt brun, så jeg burde vel gi opp snart. Fregner har jeg derimot fått! (og potensiell hudkreft, om man tenker slik som jeg gjør).

ER EN VESKE TIL 40 000 KR GREIT?

Kommenter her
Jeg har lenge hatt lyst på en Chanel, og et av målene mine for 2015 var å få kjøpt meg en slik veske - tragisk nok, haha.. Jeg lover jeg har viktigere mål i livet også, om det skulle være noen tvil! Men jeg har kun to vesker og begge er litt dyrere, på akkurat vesker investerer jeg heller noen ekstra kroner og har noen jeg vil ha hele livet så derfor føles ikke chanel som et helt urimelig valg likevel. Så vi var i Puerto Banus idag, fram og tilbake ettersom jeg hadde hørt fra noen at de hadde chanel, fra andre ikke. Men nope, de hadde ikke.. Så da sparer jeg meg heller til en annen reise! 
Det var uansett veldig trivelig å gå rundt langs havnen, se på alle båtene og spise deilig mat. I tillegg er jo solnedgangen i Puerto Banus et vakkert syn! Og for første gang siden jeg var et barn savnet jeg faktisk mamma og pappa skikkelig. Da jeg var liten fikk jeg alltid en sinnsyk hjemlengsel, bare det å sove borte en natt kunne bli et problem og nå satt jeg litt med den følelsen. Heldigvis har jeg jo Robin, da. Så får jeg heller se fram til å komme hjem mot jul!


 

Nå skal vi se på film her "hjemme" i huset! Jeg er så trøtt at jeg vil sove men får ikke lov av Robin :( Vi har det forresten alltid så morsomt når vi kjører bil, jeg føler det er noe man burde ha fått filmet og klippet sammen. Veldig mye sang og dans for å si det sånn. Hmm.. Skal se hva jeg får gjort! 

DA VAR JEG ALENE

Kommenter her

 
Jeg har akkurat spist frokost / lunsj og er alene for første gang på over en uke. Mamma og pappa dro hjem til Norge i natt, og familien til Robin blir i skrivende stund kjørt til flyplassen av han. Så, jeg er alene! Selv om jeg har sett fram til å bare ha kjærestetid igjen, så føles det faktisk litt tomt akkurat nå. Jeg kommer til å savne å høre de "voksne" sitte ute å skravle på verandaen etter at vi har lagt oss, jeg kommer til å savne å ha en pappa som kan kjøre over alt slik at vi kan drikke alkohol (hehe).. Og nå ser jeg ikke foreldrene mine mer før til jul! 

Jeg spiste forresten noe av det godeste jeg har smakt igår. Sushi med sprøstekt løk! Den tradisjonen skal jeg føre med meg videre hjem, for herregud så deilig det var.. Så der har dere et lite tips. Min stakkars lille lunsj med noen få babybell og yoghurt virket plutselig ikke så deilig likevel, hehe. Vel vel, nå sjekker jeg værmeldingene her, det er for øyeblikket litt overskyet men skal klarne opp om ca en time, så da benytter jeg tiden til å få svart på litt mail. Planene ellers for dagen er å dra på stranden, sole, bade og kjøre vannscooter :-) 

SKAL DET VÆRE LITT SUSHI FOR 10 000 KR?

Kommenter her

Omsider er vi hjemme etter en lang dag på Nikki Beach! 
Jeg har alltid lurt på hva en heldag på Nikki Beach kan koste, og ettersom de fleste jeg kjenner som har vært her har blitt påspandert har jeg ikke fått noe klart svar. Jeg er en fan av å betale for meg sjæl (som Ida Wulff sa), og kan dermed fortelle dere hva dere må punge ut med. Altså, vi var der i 7 timer, var to personer som drakk LITT og tre som spiste LITT, i tillegg hadde vi en solseng som ikke lå helt ved bassengkanten - altså litt billigere.. Og jeg tror dagen kostet oss rundt 6000 kr, om ikke enda mer. Det var faktisk ikke så sjokkerende, prisen lå på det samme sist gang vi var på beach club for noen dager siden også.. Det er ikke billig med andre ord, men servicen var i det minste bra men det skulle jo egentlig bare mangle når man nærmest kaster penger i do, haha. Men det er greit å ha opplevd det! Robin mener vi skal tilbake på søndag og jeg sier bare HELL NO. Vi skal ikke dra dit når det er event der, med masse folk å begynne å kjøpe vodka for 2000 kr per flaske. Når man da har fått en liten promille å skal begynne å tøffe seg kan det virkelig gå ille, haha.

Vi så forresten på menyen at man kunne kjøpe sushi for.. wait for it.. 10 000 kr. I tillegg kunne man kjøpe en flaske champagne for 230 000 kr. Om jeg hadde hatt alle pengene i verden ville jeg uansett aldri ha lagt en sånn tullerusk sum på noe så kortvarig! Men hva gjør ikke gutter for å få seg et ligg, liksom.. "Ey jeg har kjøpt sushi til deg for 10 000 kr" da kan man vel knapt si nei, haha. 

Vel, nå er det som sagt siste kvelden med familien her så jeg må ut å være litt sosial! :-) 


 


Ps: blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene, noe som er veldig synd.. Fine bilder og god kvalitet er viktig for meg på bloggen! Ps 2: Veldig kult å få en offentlig uttalelse fra AUF-lederen som gir meg skryt! Deeet hadde aldri folk trodd om rosabloggern deres, vettu. 

NIKKI BEACH NESTE!

Kommenter herHei dere! Jeg våknet for en stund siden og har akkurat gjort meg klar for en dag på Nikki Beach med Robin og Felix! Familiene våre reiser hjem imorgen så da er det bare meg og kjæresten den siste uka, så vi får bruke denne dagen på noe ordentlig gøy. Jeg ser for meg god mat, drinker og musikk for oss "barna", så kan de voksne gjøre noe de vil. Jeg har aldri vært på Nikki Beach men jeg har jo hørt masse om det, så det skal bli kult å se om det lever opp til forventningene! :)

Vi høres senere ikveld med bilder osv. Glad i dere, og takk for så mange fine kommentarer / mailer de siste dagene! Det varmer hjertet mitt. 

JEG SPISTE IKKE, JEG SOV IKKE

Kommenter her

Jeg har helt siden jeg traff puberteten for ti år siden holdt en veldig stabil vekt. Jeg har alltid vært "hun lille" og jeg har alltid vært slank, hele kroppsbygningen min har vært generelt sett ganske mini. Da jeg var yngre drakk jeg masse proteinshakes for å gå opp i vekt, jeg hatet mine tynne bein. Men som sagt, puberteten kom og jeg traff en stabil linje som jeg lå på. Jeg har aldri sett trent ut (naturlig nok, for jeg trente jo ikke..), og jeg har alltid spist masse, flere ganger om dagen og store mengder for det har ikke påvirket meg på utsiden uansett.

Igår kveld lå jeg å så igjennom bloggarkivet mitt, det pleier jeg å gjøre når lesere forteller meg "åh jeg har lest bloggen din i alle de år". Da må jeg jo bla litt tilbake å se hva folk faktisk har lest på. Når jeg kom til August, September og Oktober i fjor stopper det litt opp. Dette var en periode hvor jeg var som en zombie. Jeg levde, og jeg var vel en slags illusjon av lykkelig. Det var å stå opp 07:00 hver morgen, sminke å fikse seg i over en time, løpe fra sted til sted på jobb hele dagen (jeg klarte ikke si nei til noe eller noen) og når natta kom ble det fest. Jeg kunne gå flere dager uten å spise, fordi jeg ikke tenkte på det. Man er trist på innsiden, og man vil ikke ha mat. Slik var det for meg. Jeg har alltid elsket mat, men da fantes det ikke i mitt hode. Jeg tror det meste jeg gikk uten å spise var tre dager, og da ble jeg sånn "shit.. nå MÅ jeg jo spise". Jeg var innlagt på sykehus to ganger i september fordi kroppen min ikke hadde det noe bra. Det sier vel sitt. 

For ett år siden så jeg slik ut. Helt tom i blikket, og på mitt tynneste så langt i mitt voksne liv.
Jeg tror de fleste går igjennom en slik "rotløs eksistens" noen ganger i løpet av livet. Man flyter bare, og man har ingen system. Jeg jobbet hardt som faen men livet ellers var bare totalt zonet ut. Jeg har mange fantastiske minner fra denne tiden, men når jeg ser tilbake så virker det så rart. En gang sov jeg heller ikke på to netter, og så sov jeg i to døgn - og så var jeg våken i to døgn igjen, etc. Jeg og Robin hadde jo også et veldig merkelig forhold på denne tiden. Vi bodde sammen men plutselig kunne han bli "borte" i et pra dager i strekk, det samme gjaldt jo meg, og vi surret bare rundt hverandre og festet liksom. Merkelig det der..

August 2014:Jeg husker denne dagen, da hadde jeg vært hos Marna (komikerfrue) for å fikse neglene mine. Hun sa til meg at nå, nå måtte jeg ikke bli tynnere. Nå idag har jeg et mye sunnere forhold til alt. Jeg lever et rolig liv i forhold til hva jeg kunne ha gjort med mine bekjentskaper og mine muligheter, men jeg elsker å sove, og jeg vil ta vare på meg selv. Jeg går tur hver dag, jeg spiser mye og variert, jeg drikker masse vann og jeg fester ikke som før. Jeg har sikkert gått opp 10 kg fra denne perioden, og jeg sminker meg ikke hver dag og jeg ordner heller ikke håret slik som før. Men vet dere? Den dag idag elsker jeg meg selv så mye mer. Jeg og Robin har liksom gått igjennom denne utviklingen sammen. Vi har vokst opp sammen på bare et år. Fra å være alt og ingenting, til å bli alt sammen - vi to. 

Meg nå: Jeg sover, jeg spiser og jeg trener. Jeg er sunn, frisk og glad! Jeg er uthvilt, jeg gjør det jeg vil gjøre, og jeg lever et godt liv. Dager er enda tunge, og livet kan enda føles dritt. Jeg kan hate meg selv. Men jeg eksisterer i det minste, jeg puster og jeg ser lyst mot alt. Det er så mye bedre å leve med opp og ned, enn å bare leve i en middelvei hvor du ikke eksisterer. Hva var siste halvdel av 2014? Ikke vet jeg. Hva er 2015? 

Starten. 

 

OCEAN CLUB MARBELLA

Kommenter her

 

I går var jeg, Robin og lillebroren til Robin, Felix, På Ocean Club Marbella. Å dra på en beach-club er noe man bare "må" gjøre når man er i Marbella, og med god grunn! Vi er jo her på lavsesong, så det var ikke så alt for mye party og liv der, men en utrolig deilig atmosfære. Store solsenger, svært basseng, herlige temperaturer og fantastisk musikk. i tillegg spiste vi mat som var noe av det bedre jeg har spist på denne reisen :-)
Vi bestilte inn en stor vodka og både jeg og Robin fikk vel cirka 5 glass for mye i oss etterhvert, så da R kastet meg i bassenget (med nye extensions.. jenter kjenner den kampen) var det på tide å dra hjem, haha. Da hadde vi allerede rukket å twerke (vi var de eneste som danset), diskutere, snakke om alt som eksisterer å snakke om, pluss legge ut masse rare ting på snapchat. Vi må med andre ord dra tilbake dit! Det kan fort bli ganske dyrt, men det er veldig verdt det.. En helt annen opplevelse enn å ligge ved bassenget her ved huset.

For å avslutte dette innlegget legger jeg ved denne goooodbiten av en låt. Fantastisk å nyte i sommervarmen, men også hjemme i kalde Norge!

 

 

MIN VÅTE DRØM

Kommenter her

Dere vet de drømmene man har som er så intense at man dagen etter går rundt med mange rare tanker i hodet som overskygger virkeligheten litt? Du kan våkne opp en tirsdag morgen å tro du er bestevenn med Justin Bieber, kun på grunn av nattens illusjoner. Det er så merkelig, dagen derpå etter en sterk drøm går man rundt i en slags halvveis-virkelighet som er alt for påvirket av eventyret man har vært på. Eventyret kun du vet om, men som oppfattes så virkelig. 

 Jeg elsker et sjokoladepålegg jeg alltid kjøper i utlandet, Choco duo. Robin sier de har det i Sverige, jeg tror han lyver for å få meg til å flytte til hjemlandet hans. Om jeg kunne gifte meg med noe spiselig så ville det ha vært choco duo, så ille er faktisk min lidenskap! 


Faktisk elsker jeg det så mye at jeg inatt drømte at jeg ga opp fest og alkohol for alltid, og satt hjemme hver eneste lørdag for å spise Choco Duo rett fra boksen. Jeg inviterte på vennekvelder hjemme hos meg hvor vi satt med hver vår boks og spiste liter på pilter med sjokoladepålegg. Jeg drømte at jeg kjøpte nye bokser, jeg drømte at jeg spiste de opp, jeg hadde det på brødskive, loff, rett fra boksen.. Ingenting var umulig, og det var ubegrenset tilgang til Choco Duo. 

Så da jeg våknet fra denne drømmen klokken 05:00 inatt hadde jeg ikke annet valg enn å gå på kjøkkenet å spise. Jeg satt faktisk i en halvtime på kjøkkenet og bare nøøøøyt.. 

NAM NAM!!!

Og idag blir jeg faen ikke mett. Jeg spiser og spiser, men sulten blir aldri borte. Sulten på sjokoladepålegg. Og her var altså et helt innlegg dedikert til dette fantastiske pålegget også. Håper jeg drømmer om salat inatt.

 

"DIN HORETE FEIGE LANDSSVIKER"

Kommenter her

 

 

Etter at jeg la ut flyktningsinnlegget mitt har jeg blitt fortalt veldig mye grusomt. Jeg har blitt diskutert hit og dit, fått trusler på mail fra mine egne landsmenn som liksom er så fantastiske og så mye snillere enn "alle andre".  

Fine eksempler på hva jeg har fått høre de siste dagene:


Blandt annet fra en med et profilbilde på facebook som ser slik ut, som jeg ser veldig mange velger å la representere seg selv. 

Jeg la faktisk ut en av disse meldingene jeg hadde fått på fin fanpage på facebook uten å dekke over navnet. Da kan du tro jeg fikk høre fra han som hadde skrevet meldingen, han skulle anmelde meg, jeg var en mobber (selv om han ønsket meg halshugd og hadde valgt å dele dette i full offentlighet). Mennesker er syke.

Spør deg selv - hva tror du? Tror du 8000 syrere kommer til å padle tilbake der de kommer fra for at du i din kjellerleilighet sitter å kommenterer på facebook at du skal kjempe for landet ditt? Den eneste som vil ha krig her, er du. De flykter fra krig. Tror du at statsministeren vår kommer til å rope "herregud, se hva han der Ola Nordmann postet på facebook! Steng alle grenser!". Altså, hva tror du?

Jeg føler et ubehag på å bevege meg ute i Oslo nå. Ikke på grunn av våre nye landsmenn. Jeg bor på østkanten og går ute midt på natten og så klart en risiko finnes for å bli voldtatt, men den finnes også når jeg er på solli plass hvor venninne etter venninne blir dopet ned av nordmenn på byen. Det er farlige mennesker over alt, og farlige mennesker kommer i alle former og fasonger, hudtoner og religioner. Jeg er vokst opp i lille Harstad, skjermet fra alt som er fremmed. På ungdomsskolen og videregående var absolutt alle i klassen min norske. Jeg flyttet til Oslo, Oslo øst og bor i byen med et ekstremt bikiniskille. Jeg tar 31-bussen og kommer kjørende fra Frogner (vestkanten) til jernbanetorget, da byttes reisefølget mitt ut fra hvitt til alle regnbuens farger og så kjører vi videre hjem. Jeg går av sammen med alle andre, som også bor der, som også kaller østkanten sitt hjem. Aldri i mitt liv at jeg, som egentlig ikke har gjort annet for norge enn å betale skattepenger, skal stå med høyt hode å fortelle "dette er vårt, ikke deres". 

Jeg er veldig stolt av Norge, og jeg er stolt over hvor mange som nå viser åpenhet for noe nytt. Jeg har homofile venner som står med åpne armer og ønsker å bryte barrierer, selv om homofili ikke er så veldig akseptert i alle kulturer, heller ikke for alle de som nå skal bo her. Vi må bryte barrierer, og ting blir ikke bedre om vi står her med fremmedfrykt i øynene og skattepenger i hodet. 

 

DEN VERSTE SOMMEREN I MITT LIV

Kommenter herJeg ligger i senga mi og scroller som vanlig igjennom VG når en artikkel om rosabloggere og vår påvirkningskraft dukker opp. Så klart trykker jeg inn, hver gang jeg ser meg selv eller noen av mine bloggkollegaer må jeg jo nesten sjekke hva som er på gang. Jeg leste igjennom hele artikkelen og ble overassket over at jeg faktisk var intervjuet der, det hadde jeg helt glemt. Det intervjuet, som mange andre, gikk på autopilot med de samme gamle spørsmålene "hvordan er det å være et forbilde / tror du at du er et forbilde / hva tenker du om det". Da er det lett å glemme bort at jeg ble intervjuet, det er også lett å sone litt ut under selve intervjuet også. Jeg bare sitter der, liksom. Jeg håper vel på at det skal komme et spørsmål jeg ikke har hørt før, men nei det samme gamle om å være et forbilde. Jeg har hørt det så mange ganger før, så svarene bare kommer ut av munnen min uten at jeg i det hele tatt reflekterer over hva jeg sier. Jeg har sagt det samme i alle de år, for man blir jo lei, ikke sant. Nesten som de spørsmålene man alltid får på familiemiddag om hvordan det går på skole eller jobb, man bare svarer det samme hele tiden. "Joda, det går fint" eller i mitt tilfelle svarer jeg "ja, jeg er et forbilde, for leserne mine sier jo at jeg er det". 

Likt som så mye annet i livet mitt, "fordi leserne mine sier jo det". Hvor jeg bør reise på ferie, hva jeg bør gjøre der, hva jeg bør spise og hvor jeg bør gå. Det er mye mulig mine lesere, altså du som leser dette nå, blir påvirket av meg. Men jeg blir påvirket like mye tilbake, på godt og vondt. Jeg kan gråte av empati for dere om jeg får en trist mail, rive meg i håret av at jeg ikke får gjort nok. At jeg ønsker å invitere alle hjem til meg, så kan vi sitte i stua mi, drikke vin og snakke om livet. Hver og en av dere kan fortelle meg om deres kjærlighetssorg, familieproblemer og venninnekrangler. Jeg kan ikke gi de rette rådene, men jeg vil høre fordi dere hører så mye på meg. Jeg kan gråte av glede fordi jeg får en rørende kommentar fra en leser som jeg har hjulpet kun ved å skrive om livet mitt. Det påvirker meg i alle retninger, det gir meg gode og det gir meg dårlige dager. 

Igår satt jeg i telefonen med Tcmn (ja vi bloggere har kontakt..), og hun spurte meg om litt forskjellige ting hun har hørt, fordi hun vet vel selv hvordan det er - å føle seg alene midt i en ryktestorm. Rykter sprer seg når man er et "forbilde". Å få telefoner fra foreldrene mine som lurer på hvordan det går, på grunn av rykter i kommentarfeltet. Jeg har stengt meg inne, jeg har vært redd for å gå ut. Jeg har blitt slått ned, lugget i håret og kastet drinker på. Jeg har fått telefoner fra jenter midt på natten som forteller meg at de skal ha sex med kjæresten min, og så legger de på. Jeg har hemmelig nummer og aner ikke hvordan det er mulig at de har fått tak i det, men det har skjedd ikke bare en gang, men flere ganger enn jeg kan telle. Det er en vanlig helgeprosedyre for meg, det der.  Jeg har hatt jenter som har stått utenfor vinduet mitt og roper fæle greier som hvor "jævla stygg hun der Sophie Elise er". Jeg har blogget som normalt dagen etter, for hva skal man gjøre? Man kan ikke gi opp. Jeg har så mange ganger kastet klær i en koffert, reist til Harstad, tatt telefonen i flymodus og mer eller mindre sovet i en uke i strekk. Men jeg tillater meg ikke det lengre, jeg gir ikke opp lengre.

Jeg sto midt inne i den verste krisa jeg har opplevd i sommer. Jeg var på palmesus og vekslet mellom å sitte i et hjørne å gråte, ringe advokaten min, løpe ut, danse litt, ta bilder og hilse på mennesker som sa "æh, du er egentlig ganske bitch i virkeligheten", løpe hjem tidligere fra konserter og få telefoner fra journalister som hadde hørt ditt og datt som var så virkelighetsfjernt. Da hadde mennesker jeg kjenner tipset aviser om private hendelser i mitt liv, for hva da? Tjene noen kroner? Få oppmerksomhet? Ikke vet jeg. Det var den verste sommeren i hele mitt liv, ikke fordi det stormet så mye rundt meg, men fordi jeg fikk en ordentlig wake-up-call. Hvem kan man stole på? Faktisk kun seg selv. Enhver ferie og enhver festival ble til et sant helvete og jeg slappet ikke av et sekund. Jeg var kanskje litt kort, og jeg smilte kanskje ikke så mye. Ikke fordi jeg er en bitch, men fordi jeg ville hyle, skrike og skyve alle bort. Jeg følte meg så alene i verden, og jeg hadde virkelig blitt fucket over av folk jeg brydde meg om. Å møte mange mennesker som kun kjenner en overfladisk side av meg for å stå der å småsnakke virket så meningsløst. Alt virket meningsløst. 

Jeg vet ikke jeg, livet har så mange sider og det er som regel lettere å bare blogge om restylane og botox enn virkelige greier fordi jeg vil ikke selge mine innerste, personlige, mørkeste deler av sjelen min for noen ekstra kroner eller ekstra klikk. Jeg føler avisene alt for ofte omtaler bloggere som en ventil som kun spyr ut overfladisk piss som påvirker jenter negativt, når sannheten er at vi alle sliter. Men man vil kanskje ikke at hele verden skal vite det. 

MINE FAVORITTER I DUSJEN

Kommenter her

reklame


For meg er det veldig viktig å holde kroppen fri for hår året rundt, det er vel en av de tingene som gjør at jeg føler meg fresh og muligens mer feminin. Jeg barberer meg annenhver dag i gjennomsnitt, før var jeg helt "crazy" og barberte meg flere ganger per dag fordi jeg ikke taklet kroppshår, haha. Men da sier det seg selv at jeg er kresen på hva som fungerer og ikke, i tillegg til at jeg ønsker å bruke utstyr som ikke er så dyrt. Det er noen måneder siden jeg skrev om dette sist gang, og faktisk over ett år siden første gang, men ingenting har endret seg siden da! Jeg sverger til samme høvel som tidligere, men ikke hvilken som helst, nemlig den fra Shai! Jeg synes den er helt amazing, og den kommer i en veldig fin pakke!Jeg er en av de som er elendig til å huske på å faktisk kjøpe nye barberblader på butikken, og det er en av grunnene til hvorfor Shai er så genialt. Her får du alt du trenger rett hjem i posten! Shai har i tillegg veldig god kvalitet på høvlene sine, og du får med en liten "henger" slik at du kan feste den i dusjen. Posen den kommer i er også kjekk å ha med seg som en toalettmappe! 

For kun 99 -, kr får du alt dette hjem i postkassen din -

♥ Shai Høvel

♥ Wash & shave

♥ 3 intimhøvler

♥ Tanning glove

♥ 2 Shai barberblader

♥ Q10 våtservietter

♥ Toalettmappe

I tillegg til alt dette er alle som bestiller med i trekningen av en tur til London for to med 1000 euro å shoppe for! Jeg håper en av mine lesere vinner denne :-) Vinneren trekkes i slutten av november på Shai sin facebookside og instagram! Jeg håper dere liker tipset og at dere som bestiller er / blir like fornøyde som meg! Selv har jeg registrert både mamma og nå også moren til Robin som kunder, og de elsker det. Anne-Sofie, altså min beste venninne har også et stort forbruk av dette hjemme og hun sier også tommel opp! For å si det sånn, jeg kunne aldri anbefalt noe her som jeg ikke ville ha anbefalt til mine nærmeste også, det er min "regel". Dere kan bestille Shai her! 

NÅR LIVET FØLES BRA

Kommenter her


En ny dag har startet her i Spania, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig over det. Jeg tenker tilbake på min lille leilighet i Oslo og kulden som venter oss, det er så store kontraster fra her og hva et varmt klima gjør med humøret mitt. Jeg nyter hvert sekund av tilværelsen her! Dessuten har vi jo så god tid, vi skal være her i sammenlagt to uker, så jeg føler ikke på tidspresset man alltid har på ferie. Sist gang jeg hadde ferie i 14 dager var USA 2013, så det var virkelig på tide!

I går natt kom jo moren til Robin hit, og møtet mellom henne og foreldrene mine kunne ikke ha gått bedre! De klikket med den gang og vi satt oppe i flere timer og bare snakket. I dag har mamma og moren til Robin vært alene en stund også, og det er ikke noe problemer med språket heller. Idag er planen tivoli world! Der har jeg ikke vært før, så det blir spennende å se hva spania har å by på av fart og spenning. 

 

HELLO GOODNIGHT

Kommenter her


Jeg er så mett at jeg nesten ikke klarer å spise (HAHAH det skrev jeg først, mente at jeg ikke klare å gå, men spise stemmer jo også), jeg er så trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde øynene åpne men nå skal Robin hente moren sin på flyplassen og så snart hun ankommer huset venter et påtvunget glass med vin for meg pluss litt sosialisering. Men så.. Så kan jeg endelig ta kveld!

MITT TRIKS FOR FINERE LEPPER

Kommenter her

Vi har shoppet to dager på rad her nede, og selv om Miramar ikke var noe videre å skryte av tok vi igår turen til  La Cañada som vi hadde hørt mye bra om. Vi stresset oss rundt der inne fordi vi kom litt over en time før stengetid, men jeg rakk Sephora! Altså, jeg elsker den butikken der og det er en skam at vi ikke har det i norge. Jeg er en skikkelig leppestift-jente, da er Sephora et lite paradis!
Med meg hjem ble disse to fra Urban Decay, en lys og en mørk. De fungerer fint hver for seg, men en av de tingene jeg personlig liker å gjøre er å blande leppestifter. Det gjør jeg nesten alltid, og jeg får veeeeldig ofte spørsmål om hvilke leppestifter jeg bruker. Så der har dere trikset mitt! Jeg blander også noen ganger øyenskygge inn i leppestiften, men det kan jeg vise dere en annen gang. Slik ser det altså ut når jeg blander! Den lyse var helt for seg selv nesten hvit, og den mørke var jo nesten svart, men om man kombinerer ser den slik ut. Jeg fant ingen leppestifter på sephora som matcher denne fargen og da måtte jeg bare lage en selv, hehe. Nå ser jeg på "I am Cait" samtidig som jeg krøller håret, i kveld skal vi ut å spise middag sammen. Spennende :-)  

 

NÅ BLIR FORHOLDET MER SERIØST

Kommenter her

reklamelenkeI natt inntok mamma og pappa huset, så nå er det brått ikke kjæresteferie lengre men familieferie! Å få foreldrene mine hit stresset jeg ikke så mye over, Robin har jo møtt dem begge flere ganger og de går alle godt overens. Men vet dere? I kveld kommer nemlig moren til Robin hit også! Brått føles forholdet vårt hundre ganger mer seriøst for nå skal foreldrene våre introduseres for hverandre, og ikke minst være på ferie sammen i en uke. Jeg krysser fingrene for at alt skal gå bra, og at ikke språkforskjellene skal bli for mye å takle. Foreldrene mine forstår jo svensk, men moren til Robin er det litt verre med.. Mamma sa faktisk at denne ferien er viktig, for om jeg og R skal være sammen for alltid må de jo  kjenne moren hans også. Wæh, tenk at alt er så seriøst? 

Jeg og kjæresten min har jo vært samboere i over ett år nå, vi har en hund sammen og vi har generelt sett et helt liv sammen. Og nå møtes foreldrene våre også. Vi, som de fleste andre i forhold, snakker jo om framtiden vår sammen men nå føles den plutselig så veldig nær. Som om den kom helt plutselig, og nå lever vi i den. Jeg har hatt et relativt seriøst forhold før men aldri slik som dette, for nå føles alt så realistisk på en måte. Det føles veldig bra, og spessielt med tanke på at "alle" sa vi bare kom til å vare noen uker og at dette ikke var en ekte greie. Jeg trodde kanskje det samme selv, men jeg blir mer og mer forelsket for hver dag som går og jeg håper virkelig at vi kan holde oss sammen en stund. Jeg kan bare håpe at Robin føler det samme, det er jo det skumle med det hele, at man aldri vet for 100% sikkert. Jeg vet jo hvor hjertet mitt ligger. Nå blir det lunsj med familien, så får jeg krysse fingrene for de kommende dagene. Extensionsene er min egen kolleksjon, kommer i oktober! Toppen min er fra nelly her. 

 

ELSKER KROPPEN MIN

Kommenter her

Det er en fare for at dagene her kommer til å gå til veldig mye av det samme, og jeg har vært i tenkeboksen på hvordan jeg skal formulere det til spennende innlegg. Jeg kom fram til at jeg heller bare skriver i dagbokform, det er jo tross alt hva en blogg er ment for å være, sant? La oss starte med gårdagen!

Jeg rotet fram min gamle badedrakt fra kofferten, og vi startet dagen med et par timer soling. Det er så deilig å bare være oss to, så isolert fra alle andre! Vi varierer mellom å høre på musikk, snakke sammen, kose litt og drikke vin eller spise masse, masse mat. Altså, hvorfor er pizza i utlandet så mye bedre enn i Norge!? 

Haha, elsker når man tar bilder og så blir man faktisk fornøyd med kroppen sin. Elsker kroppen min, hater ansiktet. 

Selv om jeg elsker å bare slappe av i solen har Robin litt vanskeligere for å bare ta det rolig, så da må det gjerne skje noe action. Vi satt oss i bilen og satte kursen mot Miramar, et shoppingsenter jeg husker jeg var mye på som liten. Men fant vi fram? Nei, haha. Det tok oss sikkert en time lengre enn det hadde trengt å ta, og for meg som var ansvarlig for GPS ble dette en pinlig affære. Miramar var en av de tingene man husker som helt fantastisk, men så var det ikke noe særlig likevel. Altså jeg var 13 år sist gang jeg var her så det kan vel forklare det, nå har jeg jo opplevd litt bedre shopping i mine senere år. Men donutsbutikken var der enda, etter så lang tid! Der måtte jeg bare stoppe innom og vi kjøpte oss litt godsaker som vi koste oss med på senteret. Ellers fikk jeg med meg en jakke fra h&m, men den viser jeg dere i et senere innlegg med all shoppingen!
Etter shoppingen dro vi hjem, drakk enda mer vin å slappet av ved bassengkanten. Jeg hater jo vin så jeg presser virkelig ned her kan dere vite, haha. Appelsinjuice er ikke OK i Robin sitt selskap.. Utover kvelden dro vi til den lille byen Mijas som jeg også husket som fantastisk, men her ble vi møtt av ca null mennesker under 60 år, og ellers så mye vind at vi ble tvunget til å sitte inne å spise. Men GUD så koselig vi hadde det her! Det var virkelig en veldig fin kveld, og jeg spiste en utrolig deilig laks som virkelig smakte ekstra godt igår etter all junkfood. Da vi kom hjem så vi en svensk film, spiste godteir og koste før hodene traff puta rett etter midnatt. Vi har lagt oss tidlig hver dag i ferien til min store glede (jeg elsker søvn), og jeg føler meg utvhilt for første gang på lenge.. Det trengte jeg. Nå skal vi gi shopping enda et forsøk, og dra på shoppingsenteret La Canada. De har sephora! Gleder meg til å shoppe masse, masse sminke. 

 

GRAB THAT ASS

Kommenter her

Det er veeeeeldig kraftig vind her idag, men vi kjemper på i solen til tross for at madrass nummer to nettopp blåste i bassenget, haha.. Hva gjør man ikke for litt brunfarge! Idag kommer mamma og pappa hit så dette er altså siste dagen vi har alene på en uke, før vi kan nyte siste del av ferien bare oss to igjen. Det blir riktignok trivelig å se mamma og pappa igjen, og nå ser jeg dem jo ikke før jul! 

Mens vi ligger ute og steker i solen deler jeg siste bilde fra shooten jeg hadde i New York tidligere i år. Elsker bildene, og kunne tenkt meg å ha dette stoooort på veggen! Bildet er tatt av Therese Sommerseth EN EGOISTISK TANKEGANG

Kommenter her

Hei bloggen! Idag her det vært fult kosemodus her i Spania, og herlig er det! Vi startet dagen ved bassenget før vi dro ut på shopping og en liten biltur, og vi avslutter nå kvelden ved bassengkanten igjen. En superkoselig dag, og jeg er så glad for at vi er her i hele 14 dager! Jeg skal legge opp masse bilder av det imorgen, jeg la meg akkurat i sengen og er helt utmattet av solen. Man blir så himla trøtt når man er ute i solen! Så snart skal vi tenne masse telys å legge oss i boblebadet, romantisk :)

Her får dere to vakre bilder fra da jeg var lei av å være GPS-ansvarlig med en GPS som ikke fungerer og Robin var som vanlig supergira på alt.. 
 Ps: jeg tror folk må være seg å skille mellom flyktningdebatten vi nå står ovenfor, og IS /islamiserings-debatten. Om det nå skulle ha betydning (noe det ikke burde ha?) så er flere syriske flyktninger kristne eller uten religion, de er et utdannet folk som jeg vil tippe kan mer om verden enn hva noen her kan. Jeg betaler 50% skatt og burde vel skrike høyest av alle utover hva skattepengene mine går til, men for meg personlig er det en egoistisk tankegang og jeg hadde skammet meg ihjel om det var så tilfelle i mitt hode. De jeg siktet til i mitt innlegg var ingen andre enn mennesker som roper og skriker om noe så idiotisk som flagg på 17. mai og norske tradisjoner. Om du er skeptisk så er det din rett, men tenk nå på at du er skeptisk ovenfor mennesker sine liv. Jeg tenker følgende - få deres egne hoder ut av NAV (de fleste av de jeg kjenner som skriker høyest er jo navere selv uten noen annen grunn enn latskap), og skaff deg en bredere vennekrets med mennesker fra ulike nasjoner og bakgrunner. Jeg personlig har flere venner som en gang i tiden har vært flyktninger, og de er ikke noe mindre norske enn meg og bidrar ikke mindre til samfunnet. 

Som vanlig missforsto mange innlegget mitt (med vilje?), men jeg sikter KUN til netttroll som tar til facebook for å være skeptiske i denne sammenheng. Jeg er ikke keen på krig i Norge mer enn noen andre, og jeg er glad i mine tradisjoner, men jeg skiller likevel ikke mellom menneskeliv og jeg føler ikke vi som har vært så heldige å bli født i norge har noen større rett til velferd enn andre, faktisk. 

 

HER SKAL VI BO I TO UKER

Kommenter her

Gjett hvem som er i Spania? Jo, det er meg. Og nå kan dere gjette hvem som har sovet i 17 timer? Hehe, det er også meg. Jeg var helt utslitt da vi kom fram så klokken 20:00 var jeg i seng, og våknet for absolutt ikke lenge siden. Faktisk kunne jeg ha sovet i sikkert 20 timer til, men man kan jo ikke kaste bort hele ferien som Robin populært kaller det. Jeg personlig drar jo på ferie for å sove, så jeg ser ikke problemet..

De neste to ukene skal vi bo i et stort hus og bare bruke tid på hverandre. Det vil si at vi blandt annet har basseng helt for oss selv.. 

.. Og tennisbane!Planene for dagen er så langt bare å handle inn litt ting vi har glemt (jeg har glemt hårbørste, woho..) og dra en tur på stranden i Fuengerola. Det gleder jeg meg til!

Ellers tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter innlegget mitt igår! Jeg har kommet i kontakt med fantastiske mennesker på grunn av det, og jeg har hørt utrolige historier fra tidligere flyktninger som nå bor i Norge. Det gjør meg enda mer sikker i min sak og hva jeg skrev :) 

 

TIL DEG SOM ER SÅ JÆVLA FEIG

Kommenter her


Jeg ser deg. Jeg ser hvordan du plasserer rumpa i sofaen og åpner pcen din. Jeg ser hvordan du logger inn på facebook og hvordan du aktivt deltar i debatter. Jeg ser hvordan du hater. Jeg ser hvor redd du er for at vi ikke skal se kun norske flagg på 17. mai, og jeg ser hvor redd du er for å miste tradisjonene våre. Jeg ser hvor mange konspirasjonsteorier du kommer med, og jeg ser hvordan du prøver å skremme andre. Jeg ser hvordan du roper for fulle lunger at alle må stemme FrP, om ikke går landet vårt under. Jeg ser hvordan du er redd for at skattepengene skal gå feil, og "hva med våre egne?". Jeg ser hvordan du er redd for at vi skal glemme språket vårt, hvordan du frykter at det mest populære guttenavnet i oslo er muhammed,  og jeg ser hvordan du ber oss sette ned foten. For nå er det faen meg nok! Jeg ser hvordan du kaller andre dumme, hvordan du forteller oss nordmenn at snart er det vi som må rømme fra vårt eget land. Vårt fredelige, fine land som det vil gå til helvete med fordi vi tar imot 8000 syriske flyktninger. Jeg ser at du frykter for livet ditt. Jeg ser at du mest sannsynlig aldri har reist til andre steder enn alanya og din eneste form for forståelse av verden har du fått via facebook, vg eller charterturer. Jeg ser hvordan du prøver, og jeg ser hvor jævla feig du er.

Jeg ser så mye, og du tror du ser alt. Det jeg ser klarest av alt, er hvor blind du er. 

Hvorfor reiser du ikke til Syria og kriger mot IS som du mener så sterkt mot? Hvorfor lærer du ikke våre nye landsmenn norsk? Hvorfor hjelper du dem ikke til å forstå norske kulturer og tradisjoner? Hvorfor gjør du ikke noe mer produktivt enn å kommentere på facebook som om det "redder" landet du kjemper så hardt for? Hvorfor er du et så dårlig eksempel for dine barn? Hvorfor duger ikke andre mennesker til annet enn å lage maten din, sy klærne dine eller være nyhetsbildet du ser på tv? Fordi du er så jævla feig, og du er så jævla komfortabel. 

Vi er ikke uheldige som får 8000 flyktninger til landet vårt som faktisk kan og ønsker å være en ressurs. Vi er uheldige som har deg. 

DET KULESTE DU KAN BESTILLE PÅ NETT

Kommenter her

Jeg kan sitte helt SYKT lenge på internett i alle mulige rare kriker og kroker kun for å lete opp ting jeg ønsker meg. Og nei, dette er ikke enda en av de kjedelige nelly-collagene alle slenger ut for å tjene penger, dette er ting jeg ønsker meg uten noen baktanke, haha.. Ikke misforstå, for ting på nelly kan også være sinnsykt fine men jeg tviler på at alle bloggere i norge kun ønsker seg ting derfra. Det finnes jo mye som er mer spennende der ute, og her er noe av det!


1. Puter finner dere her / 2. Bildet til veggen finner dere her / 3. Skal til iphone 6 her / 4. Skal til iphone 6 her. 1. Kopp med chanel-print her / 2. Jakke med chanel-motiv her / 3. Topp her / 4. Kaffekopp (?) her. 

HVORDAN HAVNET JEG HER?

Kommenter her

Endelig er jeg hjemme etter en helt sinnsykt lang dag med innspilling av reklamefilm! Takk til alle som var med idag og gjorde min første opplevelse på et så stort sett til en så fin opplevelse:) En av de som hadde ideen til reklamefilmen er fra Harstad og ett år eldre enn meg, og han laget faktisk mitt første bloggdesign. Sykt at vi begge to, så mange år etter, nå er her i oslo og begge gjør det vi drømte om.. Det er rart hvordan livet utvikler seg noen ganger.


Det som gjenstår for dagen er å levere Charlie til Marte, pakke vesken, rydde litt og prøve å planlegge hva jeg må få gjort av jobb når jeg er borte. Og så... Så er det FRI!! Spania here I come!

Tusen takk til fine Joakim for bildene! 

 

 

DETTE ER NOE AV DET STØRSTE JEG HAR GJORT!

Kommenter her

Idag er jeg med på noe virkelig stort, jeg skal nemlig spille inn min første reklamefilm!Det føles helt sinnsykt å være på et sett med så utrolig mange mennesker som ser på meg og forventer at jeg skal prestere å gjøre en god jobb. Dette er jo første gang jeg spiller en rolle, men heldigvis spiller jeg meg selv, haha.. Noe som er vanskeligere enn man skulle tro. Altså, TENK at jeg er her? At jeg har kommet hit? Det er jo bare helt sinnsykt forbanna utrolig amazing. Kliper meg i armen.

En venninne av meg sa igår at jeg skulle ha sett en film som 15-åring over hvordan livet mitt kom til å utvikle seg de kommende fem årene, da hadde jeg nok ikke vært deppa nå. She was right, og bipolare meg er back on track idag med topp humør, haha. Er det en ting som er enormt viktig for meg, så er det å kunne prestere på jobb. Uansett hvordan man har det ellers i hverdagen må man alltid være profesjonell, for jeg vet hvor mange som ønsker å være i min posisjon.. Det er nesten 30 folk som jobber med denne, og vi har til og med stuntmann på plass. Jeg vet ikke helt 100% når denne kommer ut, men så klart får dere vite før noen andre.

JEG FØLER MEG MISLYKKET

Kommenter her


Idag har vært en kjip dag for å si det rett ut. Enkelte dager er det bare sånn, og jeg får noen ganger "kick" hvor alt bare føles helt forjævlig, og idag har absolutt vært slik. Jeg føler meg vel mest bare sliten akkurat nå.. Sliten av å være sint. Jeg føler meg mislykket i livet, og det er en følelse jeg tror mange kjenner på uansett hvor bra man gjør det. Jeg føler meg som en elendig blogger.. Jeg har liksom ikke motivasjon, og det er ærlig fordi jeg føler meg så stygg. Jeg har så lav selvtilitt at jeg knapt orker å ta bilder av meg selv, og det er flaut å skrive, men slik er det. Å dra ut på byen for eksempel er et mareritt for meg, fordi jeg går rundt å føler meg utilpass. Jeg føler alle tenker på meg som en fiasko. Det er rart hvordan man kan få slike negative tanker når man egentlig har et fint liv, og jeg skammer meg over dem. På tirsdag reiser jeg heldigvis på ferie, og jeg håper / tror at motivasjonen kommer til å løfte seg opp der. Jeg trenger virkelig den reisen.


Uansett, for å få en litt bedre kveld inviterte jeg min venninne Joanna over for å kose med hunden og slappe av, kun oss to. Det var godt å ha noen her som man kan snakke med om både overfladiske ting, men også viktigere ting. Joanna er ekstremt sterk og en veldig god venninne som har opplevd masse jeg kan relatere meg til, og jeg er heldig som har de venninne som jeg har. De står ved min side igjennom tykt og tynt, og jeg elsker dem for det. Jeg er ikke alltid så lett å holde ut med.

 

Fine Joanna <3

Nå satser vi på nytt inn i siste halvdel av 2015, og så håper jeg på at denne gangen blir det perfekt. Nå skal jeg bygge meg opp igjen og være så sterk som jeg kan være :) I morgen skal jeg spille inn min første reklamefilm (!), og i studio går det veldig fint om dagen. Jeg digger min neste låt. Så jeg får prøve å legge fokust på det, mennesker som vil meg bra, og ikke minst å elske meg selv. Der har jeg en bit å gå, og jeg hadde virkelig trodd at ved denne alderen skulle jeg klare det. Vi prøver på nytt! 


HVA STEMMER JEG VED VALGET?

Kommenter her

Jeg håper alle stemmer ved kommunevalgene idag? Det er utrolig viktig! Selv om du ikke vet helt hva du skal stemme på, så kan man stemme blankt også. Jeg ville bare påminne dere ettersom jeg selv er på vei ut døren nå for å avgi min stemme. Jeg er ganske innsatt i politikk til vanlig, men jeg har likevel lest meg ekstra opp den siste tiden slik at jeg er 100% sikker i mitt valg. Jeg har jo skrevet politikk litt nå og da på bloggen, så jeg kan like gjerne dele med dere hva jeg stemmer - forstår ikke helt hvorfor folk på død og liv skal holde sånt hemmelig, haha. Det er jo bare bra å ha meninger!

Nå ved kommunevalget stemmer jeg Høyre, og sist det var stortingsvalg stemte jeg miljøpartiet de grønne. Jeg har mine grunner til å stemme som jeg gjør, men ved kommunevalget er det mest "egoistiske grunner". Jeg tror ikke miljøpartiet de grønne vil få statsminister men jeg har et ønske om at de skal ha en viktig stemme for folk, så derfor er det så bra at de har økt såpass mye den siste tiden. De andre partiene legger litt for lite fokus på miljø synes jeg..

Godt valg, håper alle bruker stemmeretten sin - husk på hvor heldig vi er som har muligheten!SØNDAG

Kommenter her

Folk pleier å si at de får vondt i magen når de har det kjipt. Jeg får ikke vondt i magen. Jeg får et trykk i brystkassa som kommer og går, det sender støt igjennom kroppen min som gjør at jeg blir kald innvendig. De støtene er det verste jeg vet. Jeg kjenner kulden i ryggen, i brystkassa, ut i fingertuppene og ned i beina. De kalde støtene der gir meg flashbacks. De gir meg flashbacks til finere dager. De gjør meg tanker om framtiden.  De gjør meg en trang til å plukke opp telefonen, men hvem skal jeg ringe? Hvem har ikke hørt dette tusen ganger før? Jeg føler jeg bruker vennene mine som en slags ventil hvor jeg kan få ut de samme problemene gang på gang. Jeg føler meg som verdens dårligste venninne. Men støtene kommer og jeg klarer ikke å la være. Telefonen plukkes opp, men legges raskt ned igjen. De har jo hørt det før.  Jeg hater smerten i brystkassa, og skulle ønske jeg kunne kontrollere følelsene mine.

Jeg får vondt i ansiktet fordi jeg anstrenger meg for å ikke gråte. Jeg er så utrolig lei av å gråte, og det gjør enda vondere å holde det inne. Jeg ser ut som en forvridd klovn. Flaks at ingen er her for å se meg, tenker jeg. Jeg lyver faktisk til meg selv, for jeg skulle ønske hele verden var her. Jeg skulle ønske alle sto rundt meg i ring så kunne jeg hyle, skrike, dra meg i håret og få ut alt jeg holder inne. Jeg vil sparke i veggen, knuse speil, jeg vil klikke helt. Som regel ender det med et patetisk lite spark i veggen som gjør at jeg får enda mer vondt og føler meg som en latterlig liten taper. Men hva skal man gjøre. 

 

Søndag altså. 

 

VI HAR ALLE SLIKE DAGER

Kommenter her

Ting som irriterte meg idag:

- Jeg var med på en direktesending hos NRK som handlet om forbrukermakt. Jeg fikk beskjed om å sminke meg i forkant så jeg brukte litt tid på det og ble veldig fornøyd, stresset som en gal for å rekke det men når jeg kommer fram blir jeg sminket likevel mot min vilje og hele nese-contouren min ble ødelagt. Jeg hater når makeupartister skal røre nesesminken min!

- Jeg var i en debatt med lederen fra framtiden i våre hender og jeg følte han automatisk så på meg som litt dum / mindre klok enn han. Jeg er absolutt mindre klok enn han på visse ting, for jeg dedikerer ikke hele livet eller yrket mitt til temaet på samme måte som han. Men oppsumert gikk jeg fra debatten og var litt lei meg, men det får man tåle regner jeg med..

- Charlie tisset I SOFAEN! Ja, det er absolutt noe man må tåle med en valp i hus men det er så klart litt irriterende likevel. To sekunder etter bæsjer han på gulvteppet i stua.

- Beina mine stinker. Jeg har aldri luktet tåfis før men gud, nå gjør jeg det.

- Jeg har mensen. Å ikke kunne ha spontan kjærestekos gjør meg forbanna, haha. Altså man kan jo kose men dere skjønner vel hva jeg mener. 

- Vi har ikke mer melk hjemme :( Og jeg har en regel om å kun kjøpe to melkepakker i uka. Tortur.

- Jeg holder på å få to visdomstenner som gjør vondt. 

- Min gode venninne Fetisha stikker snart på en jorden-rundt-reise som vil vare i 6 måneder. Det blir noen kjedelige måneder og det gjør vondt å tenke på. 
Men takk gud, det finnes så mange flere positive ting!

- Det var veldig trivelig å møte programlederne på NRK, som også jobber i mp3. Fine folk!

- Jeg og Charlie hadde en fantastisk lekerunde ute, og nå koser han seg voldsomt i eget selskap med en liten leke han har. I tillegg tisset han med en gang vi gikk ut og da blir jeg alltid så utrolig letta og gir han masse godbiter. Da blir vi jo begge glade!

- En venninne trodde hun mistet mobilen sin igår og hun er av den typen som alltid mister mobilen sin, da ble det liksom ekstra trist. Men så viste det seg at JEG hadde den! Da ble hun så glad, og det gjorde meg også glad.

- Robin ringte bare for å si at han elsker meg. Han sier forøvrig fine ting ofte men det ble en ekstra fin trikketur hjem,

- Jeg skal snart i studio og ba til gud om at produsenten min skulle være forsinket, noe han ble! Woho, tid til å blogge! Og så elsker jeg å være i studio, den nye sangen blir SÅ JÆVLIG BRA. 

- Jeg har fått kontakt med røde kors og skal få jobbe frivillig med asylsøkere. Gleder meg!

- Jeg møtte flere blogglesere idag, og en av de jeg møtte ble så glad at hun begynte å gråte. Da gråter jeg som regel en skvett på kvelden når jeg innser hva som faktisk skjedde, fordi jeg blir så glad altså.

- Fikk blomster hos Robin. Charlie ødela de, men det gjorde ikke så mye for her er det defintiivt tanken som teller.

- Jeg får sove med han jeg elsker ikveld, og hver kveld. Og vi reiser på kjæresteferie på tirsdag og blir borte i to uker. Halleluja. 

- OG dere, så klart <3

SLIK SER EN PRIVAT MYSTORY MED MEG UT

Kommenter her

Det er ofte dere lesere spør meg om jeg ikke kan skaffe meg snapchat og hvorfor jeg ikke har det. Jeg hadde en åpen snapchat med mystory da jeg var med på mitt dansecrew, men helt ærlig følte jeg at det ble alt for mye. Jeg er ikke komfortabel med å være "over alt" og jeg føler jeg må velge litt hvor jeg skal være synlig. Jeg er så mye i media og jeg har en stor blogg, så å skulle oppdatere jevnlig på snapchat i tillegg følte jeg ble litt for privat. Da får man jo se det aller meste, og det liker jeg ikke helt.. Jeg vil ikke gjøre alt for å bli mer kjent og jeg ønsker ikke å "selge" meg selv så til de grader bare for å holde på en interesse hos folk..

MEN jeg synes det er veldig morsomt når venner filmer, og da får jeg plutselig litt lyst likevel! Min gode venn Joakim la ut sin mystory fra igår natt, og her er jeg jo ganske sentral. Og jeg var faktsik langt ifra full her, så det er altså slik jeg er til vanlig når jeg er med venner. Litt hyper, kanskje? 

Siden jeg ikke har kommentarfelt lengre får jeg ikke helt sjekket interessen som før, men om DU vil jeg skal lage en snapchat med åpen mystory, trykk gjerne liker på facebook-knappen under her <3 

BABY ER HJEMME IGJEN!

Kommenter her

Jeg har akkurat fikset meg og snart skal jeg, Marte, Fetisha og Joakim på en middag! Kjendizmiddag. Neida, men vi skal til en venn som alltid arrangerer så trivelige middagsselskaper med flere retter, gode samtaler og god drikke. Jeg har lært utrolig mye av den gjengen om kultur, litteratur og politikk, jeg får alltid en haug med blogginspirasjon! 

 

Forresteeeeen! Idag kom Charlie hjem! Han har vært hos Marte i noen netter fordi jeg har vært med på 4-stjerners middag. Marte skal også passe på han i Spania så det er jo greit at de blir litt kjent, men nå er han endelig hjemme igjen. Søteste lille babyen som jeg er så glad i ♥ 

JEG FJERNER EN TATOVERING

Kommenter her

I dag dro jeg for å ta laser på tatoveringen jeg har på fingeren. Jeg har tenkt på å gjøre det en stund men det har liksom aldri blitt noe av så det er deilig å være i gang. Jeg angrer ikke på at jeg tok den og det var en fin greie der og da, men jeg tenkte ikke framover som betyr at jeg en dag håper på å få en ring på den fingeren, og da ser det jo ikke bra ut med en tatovering bak.. Det er kanskje en litt teit tankegang for det er jo mulig jeg aldri blir fridd til, men det er vel bra å være klar sånn i tilfelle. Vil uansett ikke gifte meg på mange mange år, men å fjerne en tatovering tar jo litt tid så.

Jeg skal inn til behandling hver 6. uke, og ta behandlingen 8 ganger ca. Det gjorde vondere enn å ta tatovering men smerten varer kun i noen sekunder og er heller ikke noe vondt i ettertid.. Men jeg har jo også en veldig liten tatovering så kan tenke meg det er vondt for de som har større! Jeg gjør det på oslo hudklinikk og skal oppdatere dere mer underveis i prosessen :)


Nå blir det siste middag med gjengen fra 4-stjerners, og så er endelig bloggingen tilbake på normalen! Jeg har det desverre ikke særlig bra for tiden og sliter med noe jeg gikk igjennom for litt siden, og derfor blir bloggingen litt rar. Men jeg kommer meg tilbake. Selv om jeg har en personlig blogg vil jeg ikke være privat, for jeg har stor respekt for å skjerme andre i livet mitt. Slik burde egentlig alle ha blogget, jeg får noen ganger bakoversveis av hva folk kan få seg til å skrive om alt som skjer i livene deres.

JEG HAR HOPPET I FALLSKJERM! + VIDEO AV DET

Kommenter her

Se på det syke jeg har gjort idag, da! 

Før jeg begynner på historien må jeg bare presisere at jeg ALDRI i mitt liv har hatt et ønske om å hoppe fallskjerm. Jeg har både flyskrekk og høydeskrekk så tanken på det har gjort meg kvalm, og jeg har hørt på med skrekk når folk har forklart om sine opplevelser. Men plutselig for en måned siden fikk jeg et infall om å overasske Robin med fallskjermhopp i månedsgave (vi gjør noe søtt for hverandre en gang i mnd), og da ble det fallskjerm. Jeg kunne jo ikke være kjedelig å ikke hoppe, så plutselig var jeg oppe i et lite propellfly sammen med flere andre. Den flyturen i seg selv burde ha vært skummel for meg, tenk dere - meg, i et lite militærfly som bråker noe voldsomt når jeg har den skrekken jeg har!? Men der og da var jeg så redd at jeg var bleik, sa nesten ikke et ord, hadde puls i taket og hendene mine rant av svette. Robin var jo så klart ikke redd og satt å smilte bak i flyet.

 Da vi var 4 km rett opp i lufta åpnet døren seg og en etter en hoppet ut. Folk tok faktisk sats og bare kastet seg ut av flyet som om det var den smaleste sak i verden og jeg følte at jeg var med i en film hvor superhelter forlot bygningen.

Da det ble min tur gikk alt veeeeeeeldig fort. Jeg gikk noen skritt forover, lenket fast i instruktøren jeg skulle hoppe med. Han hadde beroliget meg godt på forkant og jeg var klar over hva jeg skulle gjøre og vel i døren så jeg at kameramannen hadde hengt seg på utsiden av flyet som en slags apekatt der i døråpningen mens han ventet på meg, det var så surrealistisk. I tillegg så man jo dette på vei ut:
Jeg så i tillegg veldig lekker ut der jeg sto.. All vinden blåste ansiktet mitt opp til et sånn halvveis smil, hahaha. 

Vi var så høyt oppe at jeg ikke klarte å forstå det, og i løpet av noe som føltes som et millisekund var jeg i fritt fall. Det var den SYKESTE følelsen!Vi var i fritt fall i 50 sekunder (det er lang tid!) men fritt fall i fallskjermhopp.. Man kan ikke se det for seg engang. Jeg konsentrerte meg kraftig om å holde pusten stabil, men jeg følte jeg var med i en syk actionfilm hvor jeg fløy rundt med andre superhelter. Det var den mest intense følelsen jeg har kjent på noen gang, som en enorm rus! Å se de andre fly rundt meg mens de lo, trikset i lufta og at jeg var en del av det!? Fantastisk. Jeg har veldig dårlig syn men i fritt fall ble synet mitt så skarpt som det aldri har vært før. Det var som om vi fløy i en egen dimensjon hvor jeg så alt så klart som jeg aldri har sett det før - alt virket metallisk, og farger har aldri vært klarere! I tillegg føltes det som om man sto stille i luften men at alt var magisk på en måte, alle følelser jeg noen gang har kjent ble jevnet ut. Altså jeg får høy puls når jeg skriver om det. Det er den beste følelsen jeg har kjent i hele mitt liv og jeg tenkte ikke et sekund på en potensiell fare ved det.

 

Plutselig kom fallskjermen ut, personlig skulle jeg gjerne vært i fritt fall mye lengre. Når fallskjermen var ute var det faktisk mer skummelt (selv om det også gikk fint) både jeg og instruktøren min veier lite så vi brukte laaaaang tid på landingen, og når man svinger med fallskjermen føles det ut som en berg-og-dal-bane. Når vi hadde fallskjermen ute møtte jeg faktisk Robin på veien også, haha. De kom flyvende bort til oss og vi fikk snakket sammen, det var også jævlig rart så høyt oppe over bakken og han så, i likhet med de andre, også ut som en superhelt. Robin husket faktisk ikke denne samtalen vår i ettertid, så det sier litt om adrenalinet!

Nede på bakken var jeg i sjokk og sa nesten ingenting på flere timer. Nå begynner det å gå opp for meg og det er det BESTE jeg har gjort i hele mitt liv. Nå føles all musikk bedre, tankene er renset, følelsene er på plass etter en lang periode med masse kaos i hodet.. Dette var den beste typen meditasjon, dop, aktivitet eller sporten jeg kan tenke meg eksisterer. Det er så klart en film her, og jeg tror jeg vinner prisen for tidenes mest alvorlige fallskjermhopper, ha ha. Ikke et eneste utrykk i ansiktet mitt der nei..

 

Jeg hadde så mange følelser og var så nervøs i forkant at jeg ikke klarte å uttrykke meg, men OM du vurderer fallskjerm eller ikke, GJØR DET UANSETT! Jeg vet definitivt hva mine nærme venninner skal få i bursdagsgaver framover, så bare GLED dere! Og tusen takk til Tønsberg fallskjermklubb for en fantastisk dag og utrolig service! Dette er på ingen måte sponset, men jeg vil gjerne nevne dem likevel. Jeg skal tilbake, og kunne gjort det igjen nå ikveld, i morgen, dagen etter der etc etc. Love it! 

Idag filmer vi 4-stjerners hjemme hos meg! Krise!

Kommenter her

I dag filmer vi 4-stjerners middag hjemme hos meg, og da er det opptak fra tidlig morgen til sent på kvelden. Jeg har få pauser men jeg rakk heldigvis å komme innom her for å si hei til dere!


Åh, dette er så skremmende for meg som aldri lager mat, men nå har jeg bare hoppet ut i det og dessert + forrett står allerede klart, så nå gjelder det bare å skape en god atmosfære her for gjestene når de kommer.. DET er jo det vanskeligste, å skulle underholde tre mennesker jeg ikke kjenner slik at de føler seg som hjemme hos meg.. Nå fikk jeg akkurat vite hva de andre har gjettet på at jeg skulle servere, så det var jo gøy. Gleder meg til å få se dette på tv!

 Vel, de andre dagene kommer til å gå som en lek etter dette! Da skal jeg bare være gjest å nyte maten de andre serverer. Dere får ønske meg masse lykke til!

Og dere? I morgen skal jeg gjøre noe av det sykeste jeg kommer til å gjøre i hele mitt liv.. Det har ingenting med dette å gjøre, men woooow så kult det blir. Jeg oppdaterer dere i morgen rundt 16, og da får dere vite alt! 

strekk ut hånden, kjære

Kommenter her 

Jeg vil ha alt.

Jeg vil ha en bra jobb som jeg trives med. Jeg vil ha det fine håret, de fine klærne og den fine leiligheten. Jeg vil at folk skal høre på meg når jeg snakker. Jeg fikk høre det en gang, av en lærer. "Når du snakker Sophie, så blir alle stille. Det er en bra ting". Det er det fineste, og muligens det eneste komplimentet jeg fikk fra den læreren noen gang. Jeg vil skille meg ut, og jeg vil være bedre enn gjennomsnittet. Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil alltid ha så mye. 

Men akkurat nå, når vi ligger her i sengen trenger jeg bare at du rører ved meg. Vi ligger helt stille, og du er ikke langt unna meg men det føles som flere mil. Bare strekk ut hånden din, og ta på meg, det er alt jeg vil. Det er rart hvordan tid og sted bare forsvinner og hvordan et så enkelt ønske plutselig kan virke som alt. Det får meg til å tro på noe større. Men du beveger deg ikke, og jeg lurer på om vi tenker det samme. Hvem skal gi seg først? Hvem skal tape? Hvem skal ende opp med å være svak, hvem strekker ut hånden og redder den andre? Du beveger deg, og jeg hører at du ikke kommer til å sovne. Du sovner ikke før jeg strekker ut hånden, og jeg tenker på hvor rart det er at vi holder på sånn. Men jeg strekker hånden ut til deg likevel, og du er plutselig ikke langt unna meg, du er meg og vi føles som evigheten. Jeg tenker ofte på det, at øyeblikkene med deg føles så store at vi aldri kan dø ut. Hvordan i all verden kan dette bli borte, det vi har? Det kan jo ikke bare forsvinne, det virker så rart at vi en dag skal dø og all kjærligheten skal dø med oss. Jeg merker at det var rett, det var hundre prosent det rette å gjøre at jeg strakk ut hånden. Du lager en lyd, en lyd som vi lager til hverandre noen ganger for å signalisere at alt er OK, at vi koser oss. En slags baby-lyd. En sånn rar ting kjærester som er for mye sammen gjør. Du snur deg og jeg legger hodet på brystkassen din, og jeg innser at enten må vi være sammen for alltid eller så kommer jeg til å bli knust. Det har jeg egentlig innsett veldig mange ganger allerede, men når tanken slår meg gjør det så vondt for en evighet med deg er ikke opp til bare meg heller. Det er skummelt at du har en egen vilje.

Jeg vil ha alt. 

Men alt betyr ingenting om jeg ikke får strekke ut hånden og kjenne at du ligger der.

 

4 stjerners middag!

Kommenter her

reklamelenke

Nå er jeg igang med innspillingen av 4-stjerners middagt!


Jeg har blitt spurt om å være med på dette programmet så utrolig mange ganger men har alltid takket nei fordi mine kunnskaper på kjøkkenet ikke er de beste, men nå ble jeg altså overtalt. Programmet spilles inn fra mandag-torsdag denne uken og jeg vet ikke når det kommer på tv, jeg holder dere oppdatert. Så langt virker opplegget veldig spennende og jeg er glad for at jeg bestemte meg for å være med til slutt :)

Selv om jobbdagene er lange skal jeg holde oppdateringen her inne som normalt - jeg vet ikke hvor mye jeg kan røpe om selve programmet, men jeg tror dere vil få en god latter av meg på tv ihvertfall, hehe.

Kjolen min finner dere her. 

Ønsk meg lykke til! Bildene over er fra intervjuet vi gjorde tidligere idag om mine forventinger til kvelden.

  

DEN VONDESTE ANSIKTSMASKEN

Kommenter her

 


inneholder reklamelenke

Jeg har hatt noen venninner på besøk hele kvelden og ettersom prioriteringene mine er helt ute å kjøre, har jeg nå spakveld hjemme samtidig som jeg jobber. Jeg har bleket tennene, tatt caster-oil på brynene (det hjelper på for hårveksten) og nå sitter jeg med en blackhead-killer" ansiktsmaske. Man kladder det ut i ansiktet, lar den tørke i 45 minutter og så skal man dra den bort fra ansiktet og da vil også porer og småhår bli dratt bort. Jeg har prøvd denne før og synes den fungerer veldig bra, men den gjør SYKT vondt å dra bort faktisk! Det kjennes ut som om man vokser hele ansiktet. Men man blir jo veldig myk og fin etterpå, så det er verdt det. ;)

 Genseren min finner dere her.

Jeg håper dere har det fint! Jeg har takket ja til å være med på 4-stjerners middag så uken min blir helt forjævlig, haha.. GUD være med meg... 

tips mot arr og strekkmerker!

Kommenter her

 

 


reklame

Jeg er generelt sett veldig fornøyd med huden min for tiden, om man ser bort fra en ting - jeg har enda stygge arr etter alle acneplagene jeg hadde. For litt siden ble jeg tilsendt Swiss Skin Renewal som ble kåret til årets innovasjons i swedish beauty & cosmetics awards, så selv om jeg var litt skeptisk til disse produktene først måtte jeg nesten bare teste. Det er jo verdt et forsøk. Og selv om selve behandlingen faktisk er litt ubehagelig (men på en god måte, for det gir jo effekt) så kan jeg med trygghet anbefale det videre. 


 

Den har gjort arrene mine mindre synlige, selv om jeg bare har brukt produktet i en måneds tid, og det tar tross alt ca en måned før huden fornyer seg. Så jeg må nok bruke det noen måneder til før jeg ser 100% resultat men jeg ser det faktisk allerede! Det er virkelig tommel opp, og jeg hadde aldri trodd det. Swiss skin renewal består av to rpdoukter som skal hjelpe huden både på innsiden og utsiden. Swiss skin roller lager små åpninger i huden med mikro-nåler. Ps! Dette stikker LITT, og man kan faktisk begynne å blø, men tro meg det gjør ingenting. Det er over på to sekunder og det viser bare at det virkelig fungerer. Disse åpningene gjør at anti aging gel swiss rejuvanator trenger inn i huden og helbreder huden din. 

 

Dere kan gjøre behandlingen når dere vil, men jeg personlig gjør det på kvelden ettersom huden fort kan bli litt rød etterpå, i tillegg er det lurt å la huden hvile. Husk å desinfisere huden først med Swiss Sanitizing Spray, og bruk også sprayen til å rengjøre skinrollerén etterpå. Man føler virkelig man har fått gjort en hel spabehandling på huden sin, noe som er så deilig!

Du kan bruke swiss rejuvanator 5-7 dager i strekk og så lar du huden hvile litt før du eventuelt fortsetter. Du må også finne den nållengden som er passende for hvor du skal bruke den - de lengste nålene kan være på baksiden av låret for eksempel, mens i ansiktet bruker du den minste nållengden. Om du lurer på mer, så har swiss en kundeservice - jeg har jo tross alt bare mine egne erfaringer å vise til ;-)  

Det kan bestilles her til bare 960 kr - og om dere googler, kommer det opp masse av erfaringer fra bloggere og privatpersoner som viser at det virkelig fungerer. Lykke til! 

 

min blogghistorie - år for år

Kommenter her

En vinterdag i 2011 opprettet jeg bloggen du leser på akkurat nå, og jeg hadde aldri i mine villeste fantasier kunne sett for meg hva det ville innebære etterhvert. Jeg lå i sengen på det kalde rommet mitt i Harstad og drømte om en virkelighet så fjern fra min egen, og jeg hadde vel egentlig bare "innsett" at livet mitt kom til å bli i samme gate som alle andre, men som jeg ikke ønsket selv. Planen var å flytte til oslo, gå på BI og studere eiendomsmegling eller markedsføring, om jeg i det hele tatt kom meg igjennom videregående - jeg var så lei. 

Men 4 år senere sitter jeg her og trykker på tastene nok en gang, slik jeg har gjort hver eneste dag de siste årene. Samme jente, men med så utrolig mange fler erfaringer, og jeg har lært så mye. Etterhvert som årene har gått har jeg heldigvis utviklet meg til å bli en ydmyk, rolig og omsorgsfull versjon av meg selv, noe jeg takker mine fantastiske foreldre for men også leserne mine som har gitt meg så mange gode historier jeg har tatt med meg videre på veien. Det kunne jo ha gått totalt andre veien, men jeg er veldig glad for den personligheten jeg har endt opp med å få. 

Disse fire årene har vært fantastiske, så jeg vil gjerne ta dere med igjennom dem. Det var noen av dere som etterspurte hvordan alt skjedde, hvordan bloggen utviklet seg. Så her er den - min bloggreiser!

 

2011Fra første dag jeg opprettet bloggen havnet jeg faktisk på topp 40 på blogg.no, og jeg var i ekstase. Dette kom av at min kusine linket meg fra sin blogg, og vips - så var leserne der. Riktignok ikke så alt for mange, men jeg lå på litt over 1000 lesere per dag. Jeg knipset flittig bilder med mitt dårlige kamera og dokumenterte flittig alt som skjedde på skolen, fest, antrekkene mine, og alle meningene jeg hadde som ofte var litt på kanten. Etter tre måneder som blogger fikk jeg endelig speilreflekskamera, og kvaliteten tok seg litt opp, men det skulle likevel ta to måneder til bloggen min begynte å øke på topplisten og jeg gikk jevnere og jevnere oppover og jeg begynte å få fanbilder på mail. Jeg opprettet en fanpage for bloggen i mai, samme som jeg enda har og den fikk 1000 likes på en dag - stort for meg! I juni 2011 tjente jeg mine første 2000 kr på bloggen, og jeg fikk sponset mine første extensions. I Juli begynte ballen å rulle for alvor, jeg hadde en falsk bloggkrangel med tcmn og endte opp på en tredjeplass på topplista hvor jeg holdt meg stabilt. Jeg ble skrevet om i den lokale avisen og i dagbladet samme måned, og lønnen min økte til 10 000 per måned som var herlige penger for meg. Jeg hadde enda ikke forstått hvor stort dette var.. Jeg begynte å kjenne på hvordan det å være "kjent" blogger påvirket livet mitt, i og med at jeg ble gjenkjent og fikk mindre privatliv. Ble skrevet om i DET NYE i august, begynte å tjene enda mer penger og blogget i vei. 

2012Bloggingen fortsatte som den gjorde tidligere, og jeg hadde ingen videre ambisjoner med bloggen utenom at det var en gøy hobby som jeg tjente på. Jeg hadde jo ikke sett for meg at man kunne bygge dette til noe stort, men jeg hadde lært meg hvordan jeg kunne tjene mer penger og var nå oppe i en stabil lønn! Jeg var på min første shoot for bloggen i januar, og var i lokalavisen et par måneder senere igjen. Jeg ble kopiert av den svenske storbloggeren kissie, som gjorde at jeg fikk fler lesere i utlandet. Fikk et nytt samarbeid med luxushair som jeg enda har den dag idag, og som jeg tjente godt på. Jeg ble frontet på dagbladet i april fordi jeg brukte melanotan, og lesertallene ble enda høyere. Jeg kom på en andreplass på topplisten, og har holdt meg der siden da. Jeg fikk veldig mye oppmerksomhet for mitt "barbie" utseende og hadde en stor shoot hjemme hos meg i juli, hvor bildene senere ble stilt ut på en utstilling i Sveits. I August var jeg på "ettermiddagen" med tv2, og ble oppdaget der av Vegard Nordmann, produsenten for bloggerne - så her kom jeg inn i tv-verden. Jeg ble gjenkjent på gaten hele tiden, noe som var supergøy for meg, men jeg satt enda isolert i min lille boble i Harstad. Jeg ble med på ettermiddagen enda en gang i september, så de likte tydeligvis hvordan jeg preserte på tv. Jeg var på shoot med natt&dag, og kom senere på forsiden. Var på min første shoot med Rolf-Ørjan og det ble laget en reportasje om meg på tv2 som gikk over en time, og jeg var i D2 som enda er en av de fineste photoshootene jeg har hatt. Ble intervjuet av gjengen på radio mp3 for første gang! Her begynte altså ballen med media å rulle for alvor.. Det fungerer slik, om du blir intervjuet å gjør en god jobb, vil de ha deg flere ganger. Da oppdager også andre det, og slik startet min karriere på ekte.

2013Jeg holdt meg enda stabilt på topplisten og hadde begynt å tjene seriøse penger på bloggen min. Hele livet mitt var nå basert på at jeg var en blogger ettresom alle valg jeg tok var på grunn av den. Jeg var på forsiden av FHM og ble dermed den yngste som hadde vært på forsiden, i tillegg til at bloggerne begynte innspilling i 2013. Jeg var vel ikke akkurat en kjendis, men ganske kjent blandt mennesker på min egen alder og russetiden ble desverre sterkt preget av dette da jeg ikke fikk nyte det å være "crazy" som alle de andre - jeg ble tatt snikbilder av, stoppet hele tiden, diskutert med etc. Jeg ble sponset av live nation og atomic, som arrangerer de største konsertene i norge så jeg fikk reist mye til hovedstaden for å oppleve mye gøy. Jeg fikk gjort masse tv, begynte mitt engajsement mot sirkus og fikk mye "creds" for det. Jeg var mye i aviser og media, dette var FØR bloggerne begynte på skjermen og jeg hadde enda ikke forlatt Harstad. Jeg har enda litt vanskelig å forstå hvorfor media fattet så stor interesse i meg av alle bloggere der ute.. Allerede her hadde jeg jo vært i dagbladet og vg flere ganger. Jeg fikk også flere fotooppdragg i denne perioden, og var på FHM en gang til mot slutten av året.

2014Bloggerne hadde premiere og jeg begynte å få litt mer seriøse oppdragg innenfor tv, blandt annet masterchef (som jeg angrer på at jeg var med på). Jeg begynte med musikk og min første singel LIONHEART kom ut, den gjorde det veldig bra og jeg ble omtalt i både vg, dagbladet og på de fleste radiostasjoner om sangen min. Jeg flyttet til oslo, og begynte mitt nye liv her. Jeg satte inn ekstagiret og fikk mange seriøse oppdrag innenfor blogg, jeg ble signert til nettavisen og flere av de største bloggmediehusene begynte å kjempe om å få meg over på deres nettside. Jeg var i media nesten hele tiden, og jeg delte ut pris på vixen blogawards men var ikke nominert - derimot sverige var jeg nominert som årets personlige blogg, det var stort! Jeg ble kjent med utrolig mange kule folk i 2014 som betyr mye for meg idag. Jeg fikk jobbe med NOAH for dyrs rettigheter, og bloggerne ble nominert til gullruten.

2015Jeg har skapt store overskrifter i de største av landets aviser, jeg har vært med i fire sesonger av bloggerne, gitt ut sang nr 2 og har fått en veldig spennende mulighet innenfor musikk. Jeg har fått gjort masse tv, jeg tjener gode penger og jeg har mitt eget firma. Jeg kom på en tredjeplass i mitt dansecrew hvor jeg danset live for flere hundre tusen mennesker hver fredag, og jeg gjorde faktisk en god jobb der. Jeg blir tatt seriøst av viktige mennesker, jeg kjenner de aller fleste største "kjendisene" i norge (haha det er så sært å si, men sant!) og jeg har hatt en stor reportasje om meg i selveste ELLE. Jeg kommer snart ut med egen extensionskolleksjon, og nå skal jeg kanskje gi ut bok også! Jeg ble også nominert til årets kjendisblogg på vixen blogawards, og selv om jeg ikke vant er det rart å tenke på at lille MEG kunne bli nominert til noe sånt.  Jeg har bygget en svær business ut av bloggen min, og er utrolig stolt over det. Jeg kan enda ikke forstå hvordan alt bare skøyt fart så brått, og nå som jeg ser tilbake på det innser jeg jo at alt gikk veldig fort. På under ett år hadde jeg gått fra å være absolutt "ingen" til å bli stoppe på gata, tatt bilder med, tjene penger på en hobby å få masse gratis. Det finnes mange bloggere der ute som har vært i den posisjonen, og derfor gjør det meg ekstra stolt at jeg klarte å bygge videre på det og komme meg dit jeg er idag. 

Og mer skal det bli! 

<3 - KONKURRANSE!

Kommenter her

Hei! I dag har jeg en liten bonus til dere! Jeg får gi bort en stor kurv med masse gøy for deg som trener fra TIGHTS.NO. De har alt! Proteinsmoothies, iskaffe, hårprodukter, sunn kake, Quest Bars og masse mer!

Kult med en treningsbutikk som har litt mer enn bare klær og kosttilskudd!

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn epost-adressen din i boksen under! - Lykke til! 

vi i komfortzonen og de utenfor = feil

Kommenter her

Hver eneste dag tenker jeg på hvor utrolig heldige vi som er født og oppvokste i Norge er. Vi har vunnet i livets lotteri i verdens beste land hvor en sak for regjeringen kan være noe så lite som om segway skal være lovlig eller ikke, og da bomben smalt 22. juli var det ingen av oss som tenkte terror med en gang. Jeg tenkte bankran, mange tenkte kræsj mellom trikk og buss. Såpass heldige er vi, at selv når faren intreffer frykter man ikke for sitt eget liv for man er så vandt til trygghet. 

I går da jeg skulle sove mente jeg å høre en pistol gå av, og jeg sa til Robin "oj det der hørtes rart ut" hvor han svarte "får vel bare sjekke vg i morgen, da". Så klart var det ikke en pistol. Det var vel bare noen som mistet noe, og såpass heldige er vi altså. Vi kan sovne trygt i senga vår etter å ha hørt et smell rett utenfor vinduet. Samtidig er dette virkeligheten for mange.

 

Bildekilde. 

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg aldri har engasjert meg i asylpolitikken. Jeg, som de fleste andre, sitter fra komfortzonen i sofaen og sender en melding nå og da til kirkens nødhjelp hvor man donerer 200 kr. 

Men nå har jeg bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Jeg skal besøke mitt lokale mottak, mest sannsynlig når jeg er hjemme i Harstad for å hjelpe til i intregreringsprosessen til flyktninger. Jeg vil gjerne lære bort norske normer og regler til de som kommer, jeg vil lære dem norsk, jeg vil stille som leksehjelp til de unge og jeg vil spørre hvordan de har det. Jeg vil stille opp som eventuell barnevakt og jeg vil leke i snøen. Jeg skal ta med meg leker, masse leker. De trenger noe å gjøre. En gammel playstation, gamle bøker.. Hva som helst.

Vi kan alle donere penger, men det jeg ønsker å gjøre, er noe aktivt. Om du jobber på mottak / i røde kors / kirkens nødhjelp eller lignende og har tips til hva jeg kan gjøre fysisk, være til stede, så mail meg gjerne på sophieeliseblogg@hotmail.com så finner vi ut noe som kan engasjere flere. 

 

VIDEOBLOGG - VISER HUNDEN MIN!

Kommenter her

 

Siden mange har ønsket det, tenkte jeg å vise Charlie fram i en liten kjapp videoblogg! Jeg skal filme enda en når vi er ute og leker en dag, slik at dere får sett han mer "in action". Nå var han jo mest opptatt med godbiten sin ;) 

Nå skal jeg se videre på serien Narcos - den ligger på netflix! 

 

JEG SØKER VIKAR

Kommenter her
Pjuh, livet om dagen altså.. Jeg kom akkurat inn døren hjemme og er med andre ord ikke i Stockholm lengre, så det døgnet gikk fort. Bildene dere ser over er knipset på Arlanda, og det er stort sett kun Arlanda (flyplassen) og hotellet jeg rakk å se i denne omgang. Men men, jobb er jobb.

Og ja, den formen min.. For meg finnes det ingen vikar jeg kan sende i møter, på filminger, eller for å skrive innlegg. Nå har jeg vært syk i to uker og hver gang telefonen plinger har jeg bare sagt "jeg er syk, så jeg kan ikke" men da er det sånn "åh, sikker på at du ikke kan?". Ja, jeg er sikker.. Tenk deg at du er syk og mister en dag med jobb. Da var det en dag som kom og gikk, ferdig med det. Det er ikke slik at du må jobbe dobbelt eller trippelt så mye når du først kommer tilbake, å ta vakter på 12 timer istedenfor 6, men slik er det for meg. Så nå har jeg en million ting å gjøre og er så stressa, jeg føler jeg blir dratt i alle kanter så det beste er bare å sette seg ned å få det gjort. Sosialt liv er det ikke engang snakk om, haha ;p

Så nå må jeg prøve å jobbe litt her.. Og kose med min lille Charlie så klart, han gjør meg alltid så glad. 

HELLO STOCKHOLM AND OG EN NY LOOK!

Kommenter her


Jeg kom meg til Stockholm! Syke greier med tanke på formen min, men her er jeg. Nesten stolt over meg selv som kriger på sånn, haha. Min venn og makeupartist Stephan Øien skulle ha et event her fordi han er internasjonal makeupartist for Isadora, og ettersom han har stilt så mye opp for meg stiller jeg også opp her. Med på lasset er også min frisørvenninne Fetisha og fotograf-venn Joakim, og vi har det supermorsomt!

 

Fordi jeg har en frisør med meg på laget fikk jeg testet ut en ny look på håret, såkalt "wetlook". Veldig uvant, men jeg elsker det. Jeg har nesten alltid håret ned i ansiktet, kanskje fordi jeg tidligere hadde komplekser over min store panne. Nå elsker jeg at jeg har en litt sånn "alien-look" og at jeg ikke trenger å tupere håret mitt, hehe. Man må lære seg å elske det man "hater" ved seg selv.. Og det gjør jeg nå, så kanskje jeg skal begynne å variere litt hårfrisyrer.

 


Vi har ihvertfall gjort oss ferdig på eventet og minglet litt med flere svenske bloggere, og for meg som er totalt innsatt i den svenske bloggverden var det veldig hyggelig. I tillegg sminket Stephan meg litt framfor publikum og jeg presterte å rape, håper ingen hørte det, haha.. 
Jeg er ihvertfall på plass på hotellrommet igjen fordi jeg trenger å slappe av, jeg MÅ bli frisk nå.. Jeg er så leeei!!!! Haha jeg hater å klage over dette, men nå har jeg vært syk i to uker og må bruke en natt i stockholm inne på hotellrommet.. Det kommer vel flere muligheter og Stockholm er ikke SÅ langt unna, tross alt. Så planen min er å sovne om ikke lenge, stå opp tidlig, gjøre unna jobb som jeg har utsatt og komme meg hjem til mitt kjære Oslo igjen. Jeg elsker Oslo! Flyet hjem går runt 16 så vi har noen timer her i byen først :) 

De fleste bildene i innlegget er tatt av Joakim Kleven og kjolen finner dere her.

 

SÅNN ER LIVET

Kommenter her


Som dere kanskje vet har jeg vært veldig dårlig de siste ukene, først influensa, så omgangssyke, og nå er det en herlig kombinasjon av de to pluss at visdomstennene mine vokser ut og gir meg et smertehelvette uten like.. Så jeg beklager til de som har prøvd å få tak i meg, jeg har virkelig vært helt død. Jeg skal til Stockholm i morgen med noen venner så jeg satser på at en dag med full avslapning kan gjøre susen for meg, for jeg har gledet meg til den turen lenge. Vi skal på et event for Isadora og ellers skal vi bare slappe av, spise god mat og.. ja, slappe av. Planen var jo egentlig fest og å møte mine svenske venner men jeg klarer ikke tanken engang, haha. Det beste er vel at ALLE som skal reise er syke, det er ikke bare meg.. Så da er vi på litt samme nivå.


Jeg deler noen behind the scenes bilder fra gårdagens shoot.. Får ikke røpe hva det er enda men flere av dere klarer sikkert å gjette seg fram til hva det gjelder uansett. Møtte Kristin (styleconnection) på settet også, elsker henne! Det var en bra dag, og lille Charlie var så klart med på eventyr. Han klarte seg strålende! Bebisen liker å bli tatt bilder av. 

 Toppen jeg har på meg finner dere her. / skjørt her.

Jeg skal hvile litt og så starter jeg med pakkingen. Min fotograf-venn Joakim er med på reisen så dere kan vente dere masse fine bilder etterhvert!