hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

september 2014

VIDEOBLOGG - mine mange ansikter

Kommenter her

Haha, noen som kjenner seg igjen? Man ser seg i speilet og tenker "nå har jeg en fin dag, tid for å ta masse selfies!" men når man først setter igang blir bildene verre og verre for hvert tastetrykk, man scroller seg febrilsk igjennom 40 selfies, finner ett som er OK, og så studerer man det ene bildet så lenge at det også blir stygt. Da ender jeg som regel bare opp med masse dobbelhaker og køddesnaps til venner, siden man først er igang med å ta bilder.. Så da ble det videoblogg ut av situasjonen, litt selvironi må man jo ha!


Jeg har hatt en utrolig stressende dag med tatovering av bryn, to møter som jeg klarte å glemme, et møte jeg var alt for sen til, filming av tørnquistshow, en vgtvfilming jeg ikke fikk gjort på grunn av sykdom i hjemmet og jobbing på nettavisen mot slutten av dagen. Etter jeg kom hjem har jeg ryddet, tatt oppvasken, vasket rundt omkring, tørket støv. . Listen er lang. Det er mye som skjer om dagen, og det er så klart bare gøy, men man skal jammen ikke gjøre nar av at blogging kan bli en fulltidsjobb, iallfal når man blir et "tv-tryne" og skal vises litt over alt. Men man får nyte det så lenge det varer :) Gøy med tilbakemeldingene på masterchef forresten, ikke akkurat mitt stolteste øyeblikk så vi kan bare glemme at det skjedde, hehe. Jeg fatter ikke om jeg er en kameleon eller hva som skjer, for jeg endrer meg alltid veldig mye på kort tid, utseendemessig. Vi spilte inn i slutten av mai, og allerede nå føler jeg meg helt annerledes rent fysisk! Lurer på hvordan jeg ser ut om 3 måneder fra nå, haha. Vel, nå skriver jeg meg bort, kjærestekveld står på planen her så vi blogges mer imorgen ♥ 


ikke lenger festfrøken

Kommenter her

 I går var jeg så heldig å få sett Lady Gaga live fra en av VIP-loungene i telenor arena. I siste liten måtte jeg finne en ny date, Marte som egentlig hadde planlagt en kjedelig kveld med studier takket glatt ja til konsert, og så var det klart for jentekveld med bobler, dans og sang ♥ Jeg har aldri vært en fan av lady gaga, jeg har alltid kun hørt det media formidler eller irritert meg over landeplagene hennes på radio, så jeg hadde sett for meg en merkelig diva som snakker om stjerner og planeter kombinert med et forvirrende show. Og ja, jeg hadde delvis rett - hun må nok ha tatt en del dop i sitt liv, for man skjønner jo ikke bæret av hva hun snakker om 90% av tiden, men FOR en attitude! Og ikke mye diva var hun heller. Hun hadde en fantastisk kontakt med publikum, og jeg hadde frysninger flere ganger i løpet av showet. Om noen fans kastet klær opp på scenen, ja, da tok frøken Gaga på seg klærne, og leste opp fanbrev mens hun ga oss i publikum peptalk. Jeg gikk derfra med en følelse av at jeg kan klare alt, og noen rare tanker om stjerner og planeter. 

Samtalene til meg og Marte gjennom showet gikk mest slik som dette.

Meg: Hva gjør hun nå? 
Marte: Nei jeg har faktisk ikke peiling. .
Meg: Hva er det der? En ku? Eller. . en sopp? Drikker hun ut fra en slange fra drakten eller hva skjer? 
Marte: Altså hun er jo helt fjern. Hva skjer nå, liksom? Fine lys, da! 

Haha, fine lys var det! Man følte seg heldig som fikk være der å ta del av det hele, selv om telenor arena knapt var halvfull og publikum (som vanlig) var mer opptatt av snapchat på telefon.. Det må være så utrolig demotiverende for en artist å se ut i publikum, å bli møtt av masse mennesker som står der stive som pinner mens de prøver å filme iphonene sine. . 

 

Jeg byttet jakke igår rett før jeg dro ut, det ble heller denne fra SUPERTRASH.  Meg og sporty-spice Anette før showstart. Helvette for et stress det var med disse bildene, parkeringsvakter som plutselig blir maktsyke bare de får på seg en liten gul vest - fy skam. Vet ikke hva slags hund jeg ligner på her, noen innvendinger? 


Etter konserten skulle en buss frakte oss videre til baroque, hvor det var duket for etterfest med Lady Gaga sin dj. Jeg og Marte kom inn, shaket ass på dansegulvet i 10 sekunder, ble dårlige og dro hjem. Vi er ikke slike festfrøkner som vi en gang var, er jeg redd (eller veldig glad for). Jeg la meg altså ganske tidlig, noe jeg bør være glad for idag, ettersom jeg skulle filme en liten sekvens til Tørnquist-show klokken 09:00. Om jeg ikke husker helt feil kommer det på torsdag, eller var det kanskje lørdag? Jeg gir dere beskjed! Nyvåken og glad! Jeg hadde på meg et tilfeldig skjerf jeg fant i gangen, fuskepels fra forever 21, genser under fra MinkPink. 


Det var veldig gøy å endelig få filmet med Tørnquist, mannen er jo morsom og vi har faktisk vært naboer i et par måneder uten at jeg var klar over det selv, hehe :-) Setter veldig stor pris på å bli spurt om å delta på slike ting som dette, og nå som vi først er inne på filming. . Om bare to dager skal jeg og Robin på god morgen norge, det er første gang han er på direktesendt tv - noe som blir veldig spennende for oss begge. Ingen av oss hadde trodd det kom til å bli så mye oppstur rundt snakket vårt om sminke, men slik er det vel fort i dette homofob-landet vi lever i. Det er tydeligvis ikke noe skam i å være gay, men om man liker å pynte seg å faktisk er hetero, DA er det feil. Sykt merkelig spør du meg, men han er veldig flink og jeg er glad han stiller opp. På lørdags morgen skal jeg faktisk på enda en direktesending på nyhetsskanalen, endelig får jeg delta i debatt om rosabloggere og sette noen som er kritisk litt til veggs. Det ser jeg veeeldig fram til, og håper jeg får det på opptak slik at jeg kan legge det ut her. Om ikke får dere stille alarmen til klokken 09:00 på lørdag, da! Pjuh! Det har vært noen hektiske døgn i det siste, men det er jeg glad for. Så, var noen av dere på Lady gaga? Skuff eller YEY? 

Jeg har tatovert brynene!

Kommenter her
Tidlig i morges dro jeg til beths beatuy for å gjøre noe jeg har hatt lyst til sååå lenge. . nemlig permament makeup på bryn, altså tatovering! Jeg har både gledet og gruet meg, men resultatet gikk over alle forventinger og jeg tror aldri jeg har hatt finere bryn enn akkurat nå. Behandlingen tok ca to timer fra jeg kom inn døren og til jeg dro, det var overhode ikke vondt - jeg sovnet faktisk underveis. Det kommer jo helt sikkert an på hvor mye man tåler, men sammenlignbart er det vondere å nappe brynene for min del. Jeg skal tilbake om noen uker for å sjekke hvordan det står til, jeg gleder meg og håper brynene mine holder seg akkurat slik som de er nå i evig tid, hehe. Dette er en sponset behandling, så tusen takk til beths som lot meg få gjøre dette. 


Null sminke på brynene her! Det er altså helt nytt, etterhvert blir fargen svakere og det ser mer naturlig ut. Men, ord kan nesten ikke beskrive hvor godt det skal bli å slippe å tenke på disse brynene jeg har hatt så mye problemer med. 

 Permanent makeup på bryn har en varighet på 3-5 år, men man må vedlikeholde utifra hudtype og hudtone.
 Jeg tatoverte meg hos Grete Nilson på Beths, en herlig dame som virkelig tok til seg mine behov, og gjorde alt for at jeg skulle bli fornøyd. Jeg viste fram bilder da jeg kom, og det ble helt likt! Brynene mine er naturlig veldig ujevne og ingen har tidligere klart å rette helt opp i det, før nå. Hun har 17 års erfaring, så om man velger å gå til henne, kan jeg nesten garantere at man blir fornøyd. Nå kan dere ikke klage på ujevne bryn lengre fra meg, det er sikkert! 

Dere får sett bedre bilder etterhvert, akkurat nå sitter jeg på kontoret. Men, enn så lenge, hva synes dere? Har noen av dere tatovert brynene før, og hvor fornøyde er dere? Fortell!

lady gaga VIP ikveld!

Kommenter herI dag fikk jeg endelig kjøpt meg et lite "selfiekamera", det har vært så slitsomt å dra rundt på speilrefleksen når jeg egentlig kun vil ha med meg en liten veske på byen. Jeg blir også ekstra fornøyd med bildene, nå kan jeg jo se meg selv og perfeksjonere poseringene mine, haha. I dag trengte jeg virkelig et slikt kamera, for det er det nemlig klart for Lady Gaga i telenor arena! Jeg har vært så heldig å bli invitert som VIP så da blir det rød løper, mingling og konsert fra et lukket område, med gode plasser. Etter konserten er det etterfest med lady gaga sin dj, woho! Det gleder jeg meg til, slikt er så gøy! Jeg skulle egentlig ta med meg Robin, men stakkars har blitt smittet av meg. . så da var det tydeligvis ikke matforgiftning likevel, men god gammeldags omgangssyke. Det var trist, jeg hadde sett masse fram til å ta han med meg, men da blir det en venninne istedenfor 

Dere som ikke skal på konsert kan jo se meg på masterchef ikveld på tv3, haha. Hadde eeegentlig ikke tenkt å minne dere på om det, fordi det er så flaut, men men! Man får ta meg for hva jeg er - en idiot som ikke kan lage mat. Hadde jeg sett det selv ville jeg nok felt noen tårer mtp hvor fæl jeg så ut. Glad jeg har lært meg bedre med sminke og ikke minst spist bedre siden den gang (har ikke lært meg å lage mat i tilfelle noen skulle lure). 

Singlett fra batoko / kåpe fra notion 1.3 


 

Det var forresten en feil med linkene i sist innlegg, dere kan bestille shai gratis HER ♥ skal prøve å rette opp feilen i sist innlegg også, linkene endrer seg automatisk. . sykt irriterende. 

a new obsession

Kommenter her

sponset innlegg, ærlige meninger.

Jeg har tidligere fortalt dere litt kort om mine rare tvangstanker, men en jeg ikke har nevnt for dere er at jeg er livredd for kroppshår. På andre mennesker går det greit, men sommer som vinter, jeg må være glattbarbert absolutt over alt. Dette har ført til at jeg nesten konstant har tørre legger, og jeg skjærer meg veldig fort når jeg driver med rush-barbering hver eneste morgen. Dere har sikkert lest om Shai på flere blogger tidligere?  Det er en utrolig smart løsning hvor du får tilsendt barberhøvel-bladene direkte i posten, og du kan være abbonent og få shai tilsendt løpende. Da slipper du å kjøpe dyre, og dårligere blader i butikken. Det er en løsning som funker veldig bra for meg!

Dette er verdens første barberhøvel med seks blader, dermed får du en effektiv og jevn barbering. Jeg har nesten aldri god tid i dusjen, men nå bruker jeg kort tid og får et bra resultat. Shai tilsetter også fuktighet til huden, så slipper jeg å tenke på det også  :-) 

 

Det er gratis å bestille en prøvepakke fra Shai, og du er ikke forpliktet til å kjøpe noe - og du kan når som helst endre eller stoppe ditt abonnement. Og alle som prøver barberhøvelen er med i trekkningen av ett års gratis forbruk! Dere kan bestille gratis prøvepakke her 

Jeg har en del ekstra høvler her hjemme, så om DU vil ha en litt ekstra stor pakke med barberhøvler fra meg, så er det bare å legge igjen en kommentar med mailen din - om du er så heldig å vinne kan jeg nesten garantere at du kommer til å melde deg opp som abbonent uansett, for det er avhengighetsskapende (bare en liten advarsel, hehe). Jeg trekker en vinner i morgen ♥ 


 

Så, håper dere ønsker å delta i konkurransen, eller bestille gratis hjem selv! Om du har erfaringer med Shai, del gjerne i kommentarfeltet. Tror leserne er interessert i å høre flere meninger enn bare mine. 

nakenshoot idag

Kommenter her

Dette har vært en veldig gøy søndag! Noen av dere følger meg kanskje på instagram, og fikk med seg et bilde av meg og en litt tilfeldig, naken fyr i bakgrunnen? Vel, den fyren heter Petter, og han har et veldig høyt ønske om å bli kjendis. Og dette skal det lages tv av! Derfor ble jeg leid inn som en slags rådgiver, så idag har jeg lært bort mine beste tips og triks. Som da er nakenhet og kropp, haha. Men, hvordan blir man kjendis egentlig? Det var jeg tvunget til å filosofere litt over idag, og jeg er enda like blank - jeg tror mest det handler om flaks, timing og kontakter. 

Så var det bildetiiid! Etter en litt klein men morsom nakenshoot var fullført tok vi turen til slottsparken, Petter måtte nemlig gjengjelde tjenesten og hjelpe meg med et par bloggbilder. Han var flink, han! Det ble litt posering med duckface også, som vanlig tatt på bakken. Bukse dr. denim / topp nastygal / jakke river island

 


 

Akkurat nå blogger jeg til dere fra familiemiddag, jeg og kusinen min sitter oppe på rommet og venter på brownies. Haha, jeg spiste faktisk sushi til middag idag, tok med andre ord sjangsen på det ganske så kjapt igjen. . Men lynet kan vel ikke slå ned to ganger på samme sted, eller?

Ser også at mange synes det er veldig rart at Robin ringte ambulansen "bare" fordi jeg kastet opp. I vanlige fall ville man jo ikke ha gjort det, men jeg var jo nettopp innlagt, og hadde høy feber og kastet unormalt mye opp. Heller være på den trygge siden, ikke sant? Og jeg drakk få glass champagne, noe som i følge min lege skulle gå fint :-) Nå føler jeg meg grei i formen! 

frøken uflaks

Kommenter herGjett hvem som har vært en natt på sykehuset igjen? Jo, meg. . jeg var ute og skulle feste litt igår, tydeligvis er det noe jeg aldri burde gjøre for da ser man jo hvor jeg ender opp. Aldri full, gjør ikke noe dumt, men ender faen meg opp på akutten likevel. I går var jeg og førfestet hos en kompis og hadde det helt fantastisk, han hadde kjøpt inn masse rare vareprøver fra Kina og da er jo jeg i mitt rette element med å teste ut saker. Jeg drakk, men overhode ikke mye, og spiste litt sushi som jeg hadde craving på. Vi dro videre på byen etterhvert, og jeg begynner å føle meg veeeeldig kvalm, noe jeg synes er veldig rart med tanke på hvor lite alkohol jeg har drukket. Jeg bestemmer meg for å ta en taxi hjem, og da begynner helvettet. Taxisjåføren må stoppe tre ganger fordi jeg spyr ut vinduet, jeg kommer hjem, spyr igjen, igjen og igjen, drikker litt vann, spyr etter ett sekund, legger meg på gulvet, spyr igjen. . Det var grusomt. Om jeg bare flyttet litt på kroppen eller om jeg fikk til å drikke vann, så kastet jeg opp. Det var utrolig vondt og jeg var så sliten, jeg spydde non-stop i over fem timer. Uansett, Robin kom hjem, og jeg hadde litt panikk fordi jeg klarer ikke engang å snakke om oppkast med gutter, men nå har han altså sett meg på mitt fæleste hvor jeg ligger på gulvet og spyr som en foss. Jeg holdte på slik en god stund og hadde veldig høy feber, så han ringte ambulansen som kom og hentet meg. Den turen i ambulansen var forresten det verste jeg har vært med på! Var på sykehuset inatt, fikk noen sprøyter i rumpa, og så var det hjem igjen hvor jeg spydde et par ganger til - jeg hadde altså blitt matforgiftet av sishien. Blir lenge til neste gang. . .

Så, nå skal jeg prøve å spise litt, og så snakkes vi imorgen ♥ 

sminke som en levende dukke

Kommenter her


Jumpsuit fra oness


Jeg er vel neppe den eneste som har lagt merke til livingdoll sin store forandring det siste året? Nå ser hun jo bokstavelig talt ut som en dukke, og flere lurer på om det er plastisk kirurgi, redigering av bilder eller sminken som gjør det - eller kanskje litt av alt. Jeg er uansett utrolig fascinert av dette, og bestemte meg for å prøve å sminke meg som livingdoll. Altså nesa mindre, øynene større. Og det er faktisk helt mulig! Nå er hun sikkert en god del flinkere på sminke enn meg, men dere ser her. .

Haha, disse er faktisk ikke redigerte! Men det var faktisk utrolig lett å sminke seg slik, kan sikkert vise dere en gang om det skulle være av interesse. Greit for karneval og lignende, tenker jeg! Nå skal jeg faktisk ut, så da skal jeg tone sminken en god del ned, til en mer naturlig look som passer bra for offentligheten :-) Nå skal det sies at jeg mener livingdoll er slående vakker, så dette var på ingen måte ment negativt mot henne. Jeg elsker looken hun kjører, og vil gjerne ha like fargelinser som gjør øynene lysere, uten at det ser falskt ut. . noen tips på gode fargelinser online? Jeg blir veldig glad for tips! 

Tusen takk om alle tips angående Berlin forresten. Tror nok ikke det blir zoo på meg, nei. 

Hva synes dere om en slik look, altså levende dukke? Tell me! 

 

next up - berlin!

Kommenter herJeg har nå begynt å planlegge enn vennehelg i Berlin, planen er å bestille både fly og hotell i løpet av dagen. Jeg gleder meg, det er en by jeg har hatt lyst til å besøke lenge, jeg har hørt så mye bra! Vi tenker å reise om noen få uker, helst i starten av oktober. Selv om jeg er ganske blank på hva byen har å tilby, har jeg en liten liste. .

 Så klart vil jeg dra å se på det som enda står av berlinmuren! Her skal det knipses selfies!
 Jeg vil også ta bilder i en klassisk "photobooth", det er visstnok en greie når man reiser til Berlin. 
  Komme inn på nattklubben Berghain (som jeg faktisk drømte om inatt). Dette skal visstnok være en av de vanskeligste utestedene å komme inn på i hele verden, det finnes utallige forumer, nettsider og til og med en app (!) som prøver å knekke koden. "Alle" som bor i Berlin har visstnok blitt nektet adgang hit, og dørvakten er verdenskjent. Om noen av dere har vært der og faktisk kommet inn, gi meg gjerne tips!
  Dra på nattklubben Trezor. 
 Besøke Mitte for å shoppe
 Reisefølget mitt vil dra til Berlin Zoo, selv er jeg ganske usikker. Noen som har vært der og kan fortelle om forholdene? Jeg bikker mot et nei akkurat nå, greit å få litt tips fra dere akkurat her. 
  Spise på Monsieur Vuong som visstnok skal ha veldig bra vegetarisk mat, det gleder jeg meg nesten mest til! Mat i mitt hjerte. 

 Men, om noen av dere har vært i Berlin og har noen gode tips blir jeg så takknemlig! Jeg bruker alltid tipsene dere når jeg reiser, de kommer så godt med. 


Akkurat nå sitter jeg på kontorene til nettavisen og kooooser meg. Jeg og en annen som jobber her har fått en greie med å gi hverandre musikktips, så jeg har hele tiden ny musikk på øret. Nå er det faktisk utenkelig for meg å sette på noe vill partymusikk eller rap, jeg MÅ ha avslappende, deep tropical house. . Haha, jeg kommer til å være et mareritt å dra på fest med etterhvert. Uansett! Jeg skal ha et møte med manageren min straks og se litt på framtidsplaner, rett og slett bare oppdatere hverandre på hva som skjer, og etter det er det mer jobb. Jeg skal faktisk jobbe fram til kvelden idag, men det er min egen feil som utsetter ting til visse dager og så blir det et kjør å få alt gjort. 

girlsnight with the boyfriend

Kommenter her

Akkurat nå gjør vi dette:Jeg gruer meg litt til å ta den av, det var visstnok ikke så behagelig. Men, jeg skal komme meg igang hoppe til sengs, en tidlig morgen venter. Skal også prøve å komme meg på Britney Spears sitt event, det hadde vært så kult å møte henne!

Er vi rare, eller er dette noe dere kunne ha funnet på å gjøre med deres kjæreste?

 

skjerpings

Kommenter her

topp CLUB L / skjørt gammelt fra nelly / jakke sheinside / sko choies


Jeg aner ikke hva som har skjedd med meg, men jeg har brått blitt ett av de menneskene som ikke hører alarmen i søvne, og kan sove igjennom alt. I morges hadde jeg på tre alarmer, men jeg kan ikke ha registrert noen av dem, for jeg våknet i panikk tre timer senere enn jeg skulle. Da hadde jeg allerede gått glipp av ett møte og var helt på gråten av dårlig samvittighet, jeg hater å kaste bort tiden til mennesker. Så, da hadde jeg nøyaktig 15 minutter på å rydde hele leiligheten, sminke meg og faktisk ommøbelere litt før tv2 og god kveld norge kom på besøk. Det gikk fint, men jeg har allerede en skummel misstanke om hva de kommer til å dra fram utifra hva som ble sagt under intervjuet, nevner man sex, sminke eller utseende generelt blir det automatisk fokus, og ikke eventuelt smarte ting man sier. Oh well, man vet jo hva man går til!

- Etter innspillingen var unnagjort dro jeg for å møte fine Joanna for sushi og jentesnakk ♥ - 


Vi hadde egentlig tenkt til å ta litt stylage idag, det er ca som restylane og botox bare mye bedre. Jeg hadde lyst til å fylle inn litt i pannen, og kanskje kinnbeinene slik jeg hadde før, men vi ombooket det og tar det om to uker istedenfor. Jeg lovet nemlig legen å slutte med sigaretter helt, drikke mer vann og spise mer proteiner. Så, da har jeg en "frist" på to uker til å bli bedre, han kan jo se på huden min med en gang om jeg har holdt løftet mitt. Jeg ble forklart veldig mye om hvordan sigaretter påvirker blodsirkulasjonen i huden, og om ikke døden har skremt meg fra røyking før, så gjør iallfall utseendekonsekvensene det, haha. Så jeg takket faktisk pent nei til røyk etter møtet og har ikke røyket noe etter det, ikke engang hjemme hvor jeg er en helt sinnsyk kjederøyker. Så, dette klarer jeg, selv om jeg har liiiiitt lyst nå.

Nå tenkte jeg å spille litt xbox eller se en film! Vi snakkes senere! 

 

ting som gjør meg glad

Kommenter her♥ Å sitte på bussen alene, med høy batteriprosent på telefonen, høre på musikk og se på mennesker. Dette er helt ærlig noe av det beste jeg vet, jeg begynner å lure på om jeg har trikk-fetish fordi jeg er virkelig på topp når jeg sitter der. Selv om jeg sikkert ser veldig sur ut.

♥  Når jeg rekker alt jeg skal gjøre i løpet av en dag, og motstår fristelsen av å legge meg ned i sengen mellom slagene. Om jeg holder ut, ikke tar powernap og gjør jobben min - da er jeg lykkelig!

♥ Å få komplimenter for musikksmaken min. Det er nesten finere enn når noen sier jeg ser bra ut. Dere kan sjekke ut soundclouden min HER.

♥ Når blogglesere vil ta bilder eller snakke med meg. Det er enda veldig stort, og jeg blir utrolig ydmyk. Jeg tror aldri jeg kommer til å vende meg til det, men helt ærlig, det vil jeg ikke heller. Det er viktig å huske på hvor man kommer fra, og at man kunne ha hatt mindre flaks og vært et helt annet sted i livet. Jeg er heldig! Det kom for eksempel bort en jente idag, som var så nervøs at hun skalv. Da har jeg lyst til å begynne å gråte, for det er så utrolig at jeg kan bety så mye for noen og jeg aner ikke hvordan jeg skal gjengjelde det. . Nå begynner jeg nesten å gråte her også. 

♥ Å tenne masse lys hjemme, fjerne sminken, ta håret opp i en dutt og så sette meg ned for å skrive dikt. Ja, dere leste rett. Jeg skriver dikt som en gal og elsker det, om jeg ikke hadde hatt blogg skulle jeg gjerne skrevet dikt på heltid. 

♥  Når jeg og Anne-Sofie skriver på tullespråket vårt til hverandre. For eksempel "mn e u zecr po at d go grey". Om det ga noen mening for noen av dere, så fortjener dere virkelig applaus! 

♥ Vet dere er jævlig lei av at jeg nevner han, meeeen. . Når Robin kommer hjem fra jobb ligger jeg som regel og sover, men det beste er når han løper rett inn til meg, gir meg tusen kyss på kinnet, i panna, nakken osv, før han gjør noe annet. Å våkne av noe sånt er nesten verdt at jeg aldri får sove igjen etterpå og at døgnrytmen min er tilpasset en bartender som jobber til 04, selv om jeg må opp 08. 

♥ De lesbiske vennene mine, som jeg nevner litt nå og da på bloggen - de gjør meg LYKKELIG! Altså jeg føler meg som deres trygge lille baby og å komme inn hjemme hos dem, lukte duftelys fra IKEA og se at de sitter på hver sin faste plass i sofaen og har det bra, er hverdagslykke for meg. Om noe hadde skjedd med noen av dem, hadde jeg kollapset helt. Tryggheten min i Oslo, uten tvil. Jeg gleder meg så mye til de en dag skal gifte seg, og jeg tror det blir en bedre dag for meg enn når jeg gifter meg selv. 

♥ Å bli kjent med mennesker som jobber i butikker hvor jeg er ofte. Nå er det rett før jeg og han ene på bunnpris har en klappelek på gang, og jeg har også en intern spøk på kiwi, haha. Jeg har blitt venn med hun jeg kjøper løsvipper av og vi snakker leeeenge hver gang jeg er innom, og en taxisjåfør har jeg hatt tre ganger nå så vi snakker også sammen, hehe. Herlige hverdagsgleder!

♥ I dag så jeg en narkoman / tigger som satt ved National i de slitte klærne sine og uten noe som helst gnist igjen ved seg. Han satt likvel å matet duer, en hel flokk kom mot han, og han smilte og passet på. Jeg følte det var et veldig fint (og trist) øyeblikk, mennesker gikk fort forbi han uten å se engang, mens alle duene flokket seg rundt og på en eller annen måte var han ikke ensom lengre. Dette fikk meg til å tenke over meg selv, for hva gjør vel egetlig jeg for å bedre hverdagen til folk? Aboslutt ingenting. Så, jeg løp for å kjøpe noen hveteboller, løp tilbake og spurte om jeg kunne få være med på matingen. Så, da satt vi der sammen ved fontenen og snakket om alt og ingenting før jeg måtte løpe videre. En fin, og ikke minst veldig morsom mann :-)


Hva gjør DERE glad? Come on, nå vil jeg ha litt positiv energi! 

bare kall meg julenissen

Kommenter herHaha, dere skulle ha sett meg nå nettopp. . jeg løp rundt i hele blokka som en liten julenisse, jeg ryddet nemlig i skapet hjemme og fant massevis av produkter jeg ikke trenger og som ikke engang er åpnet. Så, utenfor døren til alle i samme bygg som jeg vet er jenter, ligger det nå en liten overasskelse og en hyggelig lapp. Hun som bor vegg i vegg med meg fikk blandt annet en krølltang fra MAST og en svær goodiebag, håper alle blir glade og ikke minst overassket :) Jeg fant også skoene på bildet over som jeg ikke engang ante at jeg hadde. Da ble jeg glad, for slike sko har jeg hatt lyst på en stund! 


Ah, nå har jeg det fint dere! Sitter alene i leiligheten med duftelys av vanilje over alt rundt meg, og til mine små overfladiske gleder ble jeg også superfornøyd med blomstene og vasen jeg fikk med meg fra byen idag! Haha, mine første blomster. .  tillegg har jeg en hel masse episoder av gossip girl som jeg gleder meg til å se. Jeg har startet hele greia om igjen, og jeg liker det mye bedre nå i andre omgang enn da jeg først startet på serien. Kanskje fordi jeg alltid lot det surre i bakgrunnen på tvnorge da jeg kom hjem fra skolen og ikke fulgte ordentlig med, men nå er jeg helt inne i det og pleier til og med å snakke som gossip girl når jeg er alene hjemme, hehe. 

 Og - jeg kan ta Robin sine klær når han ikke er her!
I morgen skal jeg opp supertidlig for å først dra på et møte med tv2, og så gjøre intervju med God kveld Norge. Det blir spennende, som alltid! Elsker å snakke så det passer meg midt i blinken. Og forresten - om dere ikke fikk hørt intervjuet mitt på mp3 tidligere idag, så har jeg funnet det fram til dere. HER er linken, og så trykker dere bare inn på ettermiddagen på mp3, og spoler til ca 14:40 ut i sendingen for å høre hele intervjuet mitt. Det starer altså ikke der det står "sophie elise lionheart", men fem minutter før :-) Nå blir det litt gossip girl, så natta på meg!

Tusen takk for alle tips angående blåmerket på armen min forresten. Skal prøve å ikke la hypokonderen i meg ta overhånd, haha ♥

blomsterpiken og solstrålen

Kommenter herI dag møtte jeg verdens herligste John for lunsj, vi spiste hver vår vegetarburger på Munchies - og herreguuud så godt det var! Det anbefaler jeg virkelig til alle, vegetarianer eller ikke. John er forresten en solstråle, hele dagen blir bra etter et møte med han. Han har jobbet litt bak kamera på bloggerne, og jeg gir alltid ekstra mye av meg selv når han står med det store smilet sitt og prøver å holde seg fra å le når jeg sier noe teit. Håper vi får jobbet mer sammen etterhvert, akkurat nå er han bak kamera på andre serier, men jeg krysser fingrene for at han kommer tilbake til meg :-) Forresten, gjett hva jeg oppdaget på armen mens vi spiste?

AU. . .?Jeg har aldri hatt et blåmerke før, og plutselig har jeg et svært på håndleddet. Hvordan skjedde dette? Det må ha skjedd inatt iallfall, men jeg aner ikke hvordan. Jeg vet ikke om dere har sett skrekkfilmen the conjouring, men når det begynner å spøke i huset våkner hovedpersonen opp med blåmerker hele tiden før hun blir besatt av en djevel. Herregud, tenk om det skjer med meg? Jeg har jo tross alt sett litt sliten ut i det siste (takk for at dere minner meg på det, haha). Men, jeg tegnet en strek med penn på armen for å se hvor langt blåmerket er nå, om det blir noe lengre fikk jeg råd om å ringe lege, bare sånn i tilfelle. Man kan aldri være for sikker, spessielt med tanke på sykehistorien min i det siste. Kanskje noen av dere også har våknet opp med mystiske blåmerker her og der, og har noen årsaksforklaring? Ikke besatt av djevelen, håper jeg? Jeg har virkelig ikke tid til å begynne med noe eksorsisme nå, altså. . 
Etter lunsj vandret vi litt rundt i hovedstaden, han skulle nemlig hjelpe meg å finne en fin vase til leiligheten, og guide meg rundt til hvor jeg får de fineste rosene. Og det klarte han, jeg viser dere senere (jeg har blitt blomster-fanatisk). 
Skjørt er gammelt fra nelly / genser nly trend / sko river island 
 


 Nå skal jeg svare på litt kommentarer fra dere, og så tenker jeg meg bort til noen venninner for et raskt besøk. I kveld er jeg alene i leiligheten, det føles. . tomt? Hvor er svensken med ADHD og kattene liksom? Angående kattene, så har de det supert i Harstad, mamma elsker dem, så klart. De er så harmoniske og søte! Ser fram til å se dem igjen, nå er det jo ingen som plager meg her. Det var noen som påpekte at jeg "lyver" fordi Robin bor her, og kunne ha passet kattene mine. Han har sitt eget liv, han har sin egen jobb og sine egne greier å gjøre, og det er jo ikke han som eier kattene, derfor føles det feil å legge over ansvaret på noen andre. Det er jo mer eller mindre kun han som har passet dem i en måned nå, og det ble feil for meg. Så vet dere det. Det er jo mine katter, altså mitt ansvar, ikke noen andre sitt. Jeg føler selv jeg tok en ganske "voksen" avgjørelse i denne situasjonen ved å sende dem bort, jeg betaler enda alt for dem og planen er jo at jeg skal få dem tilbake når ting roer seg for meg og jeg har det mer stabilt. Dessuten er jo enda planen at Robin ikke skal bo her i all evighet, så hva skulle jeg da gjort om han flytter i neste uke? Og jo, han betaler for å bo her. Så vet dere :-) 

back on track

Kommenter her

(annonselenker) Caps nly accesories / Drikkeflaske BKR / genser nly trend / sko river island 


Dagens antrekk på meg. Passer bra med caps når man ikke prioriterer å fikse håret om morningen, og heller vil se på gossip girl mens man spiser frokost i en time. Holdte på å si god mandag, fordi her føles det virkelig sånn. Jeg er altså tilbake på jobb hos nettavisen, akkurat her sitter jeg nå:
Jeg kom meg opp da alarmen ringte klokken 07:00 imorges. Jeg skal innrømme at jeg satt på en ny alarm to timer senere, men takket være heeeeeftig snorking ved siden av meg sto jeg like gjerne opp. Jeg rakk til og med en runde solarium før jeg kom meg hit, ikke verst! Jeg må riktignok snart slenge igjen maccen, jeg skal på intervju hos nrk mp3 klokken 14:30, som sendes direkte. Der skal vi snakke litt om vær, vind, og så klart kjærlighet :-) Etter intervjuet skal jeg møte en kollega fra tv2 som skal hjelpe meg å finne fine blomster til leiligheten, en vase, og så tar vi oss litt lunsj også tenker jeg. Koselig!


Og angående noen spørsmål på gårdagens videoblogg. Planen er ikke at Robin skal bo hos meg permanent, føler derfor det er så feil å kalle oss "samboere" ettersom han bor her til han finner et annet sted han vil bo. Da han flyttet inn skulle det vel egentlig bare være over en helg, så ble det en uke, nå har det blitt en måned, og det gjør meg jo overhode ingenting! Men nei, det er ikke noe sånt "åh vi elsker hverandre la oss flytte inn", når det skjedde så var det en venn som bodde sammen med en annen venn, typ :-) 

Vi snakkes om litt, skal få lagt ut radiointervjuet for dere også! 

videoblogg - robin

Kommenter her

 

Ja, her var videoen da. . og nå fikk jeg (vi) forklart et par greier, bloggingen min har vært litt halvveis ettersom jeg har prøvd å holde dette skjult også. Men nå kan jeg blogge litt mer rett fram og fra hjertet ikke minst. Jeg kom akkurat inn døren hjemme, skal rydde litt rundt i leiligheten, og så gleder jeg meg til Robin kommer hjem senere også :-) ♥


Før jeg logger ut her må jeg bare dele noe søtt Robin sa her om dagen

Robin: Jeg kunne løpt rundt hele oslo, brukt hele dagen og tatt tusen bilder av deg bare for at du skal bli glad og fornøyd.

Det er bloggkjærlighet, det♥ 

 

bare meg igjen, da

Kommenter herDa var tiden kommet for å fortelle dere en nyhet jeg vet flere av dere ikke kommer til å like. . Nå har Bjørn og Siv, altså kattene mine, blitt med lillesøsteren min til Harstad for å bo der en måned i første omgang. De hadde det rett og slett ikke like bra her som de fortjener, og jeg hadde ikke så god tid som jeg trodde til å ta vare på dem. Da jeg kjøpte dem bodde jeg sammen med Mathias som var mer hjemme enn meg, han hadde også veldig lyst på katt, men som kjent flyttet jo han ut før jeg rakk å få dem til Norge. Jeg har det veldig bra for tiden, men livet mitt har endret seg masse etter det forholdet til slutt og selv om jeg har elsket å ha kattene her, så har det også vært mer slitsomt enn gøy - jeg har ikke prioritert å tilrettelegge best mulig for dem, og jeg vet de kommer til å ha det bedre i Harstad nå. Jeg sier ikke at de har flyttet dit for alltid, men for en stund, så får vi se etterhvert.

Sånn, jeg gruet meg til å fortelle det, men da var det gjort. Man kan si jeg burde ha tenkt meg nøyere om før jeg fikk katt, men det passet meg veldig bra der og da - noe som er en feil jeg tror mange gjør. Man skaffer seg husdyr, og så endrer livet seg, og man klarer ikke lengre å ta vare på dem (eventuelt orker ikke / klarer ikke. .). Jeg hadde et helt rolig og stabilt liv med en samboer og så skulle jeg få to katter, det ville ha funket perfekt. Men nå er det meg, mye stress, mye fram og tilbake rett og slett. Mye folk på besøk, jeg er ofte ute lenge av gangen. . er vel kanskje ikke moden nok rett og slett, så da er det vel best at jeg er klar over det selv, og gjør det som er best for dem nå. Kanskje jeg om en måned sitter og føler meg veldig rolig, har kun lyst til å være inne og de hadde hatt det perfekt her.

Dette betyr ikke at jeg ikke elsker dyr, men man kan elske dyr og uansett være en umoden person som ikke helt skjønte hva dette innebar - og der har dere meg. Greit å være klar over det selv iallfall. Uansett, så er jeg utrolig glad i de små babyene mine, jeg håper det passer seg sånn at de kommer fort tilbake, og jeg vet de kommer til å kooooose seg i Harstad. Det er allerede ganske tom her uten dem . . 

♥ nå måtte jeg ringe mamma for å høre hvordan det går med dem, haha. Dette er tungt!!!! 

en natt på hotell

Kommenter her

Hotellnight!


 

Hei dere! Herregud nå er jeg sur på meg selv, jeg våknet nettopp opp fra en powernap. . som jeg nevnte igår hadde jeg en natt på hotell, og det var jo en perfekt anledning til å stille tilbake døgnrytmen. Med en gang jeg kom til rommet rundt klokken 20 sovnet både jeg og Robin, men så går det en tine og jeg våkner av at han bryter ut "mmmm, det var godt å sove ja!" så var han klar for å gjøre noe, haha. . så, da var det våken til rundt klokken 02 igjen, våknet klokken 08, og så måtte jeg ha en powernap nå. Voila, døgnrytmen er ute å kjøre igjen.

Vi bodde på hotel christiana teater, og har hatt det veldig koselig. Så litt på "født i feil kropp", hørte på musikk (med andre ord diskuterte om hvem som får bestemme sang) og bare vært sammen. En vellykket mandag, altså ♥


Jeg er nødt til å komme meg på apoteket med en gang for å fylle opp på antibotikaen min etter innleggelsen min i helgen, og så skal jeg hente en svæær pakke fra nelly som jeg har gledet meg masse til! Jeg har handlet inn alt av nye jakker, sko og diverse til høsten som jeg er så spent på om passer, jeg håper virkelig det! Ellers så skal jeg og Robin eeeendelig videoblogge idag, og har diskutert fram og tilbake hvordan vi skal gjøre det, hva man skal si. . så, hva skal man si? Gjøre? Fortelle om? Kom med tips så spiller vi inn i ettermiddag :-) 

ny hårfrisyre!

Kommenter her
Endelig har jeg fått freshet opp hårfargen og extensionene mine litt, det var på høy tid! Som dere kanskje ser har jeg fått litt kortere lengde i front, mørkere bunn og en kaldere farge jevnt over. Jeg har nok bestemt meg for å være blond en stund, rosa må uansett vente til jeg er ferdig med innspillingen av bloggerne. . og det tar jo sin tid, heldigvis - for det er jo så gøy! Visste dere at mens man spiller inn reality er man under kontrakt om å ikke gjøre drastiske endringer på håret? Slik fungerer det altså, og jeg blir stuck som blond en stund, hehe.

Jeg så noen spurte angående genseren i forrige innlegg, den er Robin sin. 

Frisøren jeg går til heter Silje Walberg, hun jobber på hendrix hair avdeling pilestredet. Nummeret til selve frisørsalongen er 22603969, og dere kan sjekke ut kontaktinformasjonen til Silje på instagram @siljewalberg. Der legger hun også ut før/etter av mye hun gjør, så blir det lettere for dere å bedømme også. 

Frisøren min tar helst ikke inn kunder under 18 år, det har vært et lite problem at flere kommer til henne med litt feil agenda, og så aner de egentlig ikke hva de vil eller hvordan de vil ha det. Dessuten er det mange som drar til frisøren uten tillatelse fra foreldrene, og at flere av de litt yngre kundene tror at frisører kan trylle og ikke har forståelse for faget. Alle har forskjellig utgangspunkt, og man kan ikke få til hva som helst, desverre. Når det er sagt er Silje fantastisk, og jeg har gått til henne siden april. Kunne ikke ha ønsket meg noe mer :-)

Om det skulle være noe spørsmål angående spons her, så får jeg ikke behandlingen gratis, men billigere, fordi vi er venner. Jeg fikk nytt sett extensions for en måned siden, dette fikk jeg byttet idag ettersom håret var så dårlig. Om dette skjer med noen, så får de byttet håret gratis - det skal riktignok ikke skje, men de har vært uheldige med leveranser av extensions tidligere, selv om problemet skal være løst nå. Mitt hår føles uansett fantastisk i dette øyeblikk! 

Nå blir det hotellkos på meg resten av kvelden :) Håper dere likte min nye frisyre? 

heldig heldig

Kommenter her

- Morning pictures - 


Huff, nå er jeg trøtt dere! Da jeg og Robin enda ikke hadde sovnet klokken 06:15 i morges bestemte vi oss for å holde oss våkne slik at vi kan snu om på døgnrytmen vår, og det er mildt sagt brutalt. . at jeg har klart å holde meg våken så lenge er faktisk et mirakel, men jeg føler meg likevel litt ekstra heldig idag - mens jeg var ute og gjorde noen ærend ryddet og vasket R hele leiligheten, slik at jeg slapp å gjøre det selv. Det gjør dagen min mye lettere :) Vi skal sove på hotell inatt, tror vi begge trenger å ha en liten pause fra. . haha, å slappe av å gjøre ingenting? Nei, men det skal bli godt iallfall, bare ligge i en stor hotellseng, bestille mat til rommet og ikke minst sooooove lenge ♥ Det er ikke slik at vi bare booker oss inn på hotell helt tilfeldig riktignok, lillesøsteren min kommer til oslo og jeg lar henne låne leiligheten i natt slik at hun kan være sammen med sin kjæreste - så får vi store barna ta inn på hotell istedenfor. Jeg sikter meg inn på å være i seng rundt 20:00, akkurat nå sitter jeg i frisørstolen men om vi bare kjapper på her skal jeg rekke det, haha! Sleep over everything! Spørsmål - om du hadde vært våken i fire døgn og fikk alternativet sove, eller å ha sex med Justin Bieber, hva ville du ha valgt? Jeg hadde tatt søvn. 

Tusen takk for gode serietips igår, forresten! Jeg endte opp med Bridalplasty, det finnes på amerikansk netflix og anbefales på det aller høyeste om dere vil bli underholdt av dritt-tv. Programmet handler om bylupp og plastisk kirurgi, kan det bli stort bedre? I dont think so! 


Har du lyst til å bli med meg på Lady Gaga konsert i Telenor Arena 29.september? Jeg i samarbeid med Norges nye Fashion app SOBAZAAR gir bort 2 VIP billetter. Altså du og en venninne får muligheten til å henge på et eget VIP område under konserten, hvor det bla vil være kjendiser, bloggere og selvfølgelig meg. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke deg inn HER og legge inn ditt fulle navn, epostadresse og epostadressen til  noen venninner, så er du med i trekningen.

just me, myself and the kardashians

Kommenter herDet kommer vel neppe som noe sjokk at jeg er i ganske slapp form etter operasjonen, så jeg bruker tiden på å sove lenge og se på serier - noe som faktisk er ganske så deilig! Jeg føler meg ikke syk, men det blir ikke akkurat mange fysiske antrengelser her, og jeg blir fort sliten. Jeg føler meg litt som en bestemor egentlig, for alt går så treeeeegt, haha. .I morgen har jeg i utgangspunktet en ganske fullstappet dag med både jobb og fornøyelser, men noe jeg gleder meg ekstra mye til er at jeg skal få tatovert øyenbrynene mine, endelig! Jeg har jo mast om det i ca en evighet, og spurt dere om råd, men jeg har feiget ut hver eneste gang. Men nå skal det nesten bare skje! Jeg skal også få en liten makeover hos frisøren min, men hva det blir helt enda vet jeg ikke. . noe nytt i det minste! 

 Todays fooood.
Jeg holder for øyeblikket på med Kourtney and Kim take New York, lett underholdning på sitt absolutt beste om jeg får si det selv - men jeg er snart ferdig med en hel sesong, og trenger mer å se på! Jeg har sett alt med kardashian-familien, men vil gjerne se en serie som ligner, uten at det virker som en kopi. . Tips? Jeg ser forresten på serien HER, ettersom ikke alt finnes på netflix. 
Dere er forresten de aller beste i verden, takk for fine kommentarer den siste tiden - jeg kunne jo aldri ha planlagt å bli innlagt på sykehuset, så bloggingen blir jo så klart veldig deretter. . Men dere gir meg så mye motivasjon ♥

 

hjemme etter to døgn på sykehus

Kommenter her
Man kan absolutt ikke planlegge hvordan ting blir, det er sikkert! Sist gang jeg oppdartere dere var jeg på vei ut døren for å dra på et event, et event jeg virkelig prøvde å komme meg unna fordi jeg hadde så vondt i magen. Men, jeg er en type person som gjerne tror jeg har kreft bare jeg har litt ekstra snørr i nesa, så jeg blr aldri tatt seriøst når jeg føler meg dårlig uansett. En liten huskelappe til meg selv - aldri klag på formen med mindre det er virkelig alvorlig. Så, jeg kjempet på og kom meg på et event, holdt faktisk ut en god stund med både champagne og sushi før jeg til slutt dro på legevakten. Haha, det er litt morsomt å tenke på nå, før jeg dro sa jeg "jeg drar på legevakten en snartur så kommer jeg tilbake og så FESTER VI!!!". Og så ender jeg opp med operasjon og innlagt i to døgn.

En ekstremt lang historie kort fortalt : jeg hadde så vondt i magen at man kunne ikke røre nært meg uten at jeg vred meg i smerter, jeg var utrolig oppblåst, hadde høy feber, kaldsvettet og kastet opp, i tillegg til at jeg på enkelte tidspnukt spydde blod. Jeg hadde en betennelse i bekkenet, samt noen innfeksjoner her og der (husker ikke alle faglige navn) og de misstenkte også sprukket blindtarm, noe det ikke var. De gikk altså inn tre forskjellige steder i magen min, jeg kan huske fint lite fra det første døgnet på sykehuset ettersom jeg fikk så mye medisiner, og resten av tiden har jeg mest sovet. Det ble jo et ganske spontant sykehusbesøk, det eneste jeg hadde med meg var kjolen og de høye hælene jeg kom i. . og mobil. men ikke noe lader så jeg sparte virkelig på batteriprosentene. Jeg var også på et fellesrom, så besøk ble det heller ikke, jeg har altså ikke snakket med et kjent menneske på to døgn. 

Jeg er nå hjemme alene og har ganske vondt i magen, prøver å unngå at kattene skal hoppe opp på meg og tenker å ta kvelden snart. Satser på bedre form i morgen, jeg oppdaterer dere mer da ♥

 

Noe du ikke visste om meg . .

Kommenter her* Jeg er dødsredd for ark. Altså papir. A4, A5, det spiller ingen rolle. Jeg kan lese magasiner for det er mykt papir, aviser kan også gå fint, men pocketbøker for eksempel er noe av det jævligste jeg kan ta i. Eller om jeg får et enkelt a4-ark som jeg er nødt til å ta vare på, da freaker jeg helt ut! Jeg aner ikke hva det kommer av, det er grusomt og jeg kommer nok sikkert aldri til å bli kvitt det heller.

*  Jeg har en sykdom som heter essensiel tremor, som innebærer at jeg skjelver veldig i kroppen, spessielt hendene og når jeg anstrenger meg. Arbeid som krever konstentrasjon med hendene, f.eks holde i en blyant, skjære med en kniv, mose noe med en gaffel osv er vondt, og gjør at jeg skjelver ekstra mye. Skjelver også en del i bena og nakken. Det går veldig i perioder etter hvor ille det er, akkurat nå er det spessielt ille, mens sist uke var det så og si ingen problemer.

* Jeg vet enda ikke hvordan stekevonen i min egen leilighet fungerer og jeg har bodd her siden april. Jeg synes egentlig bare det er flaut, men jeg har seriøst aldri laget mat her selv. Jeg har enten hatt besøk, eller så har jeg bodd sammen med noen, eller så har jeg spist ute eller bestilt mat hjem.

* Jeg er avhengig av en app på telefonen som heter "mattilbud". Om jeg skal handle, men plutselig går tom for batteri på telefonen, dropper jeg det heller fordi jeg SKAL sjekke den appen først. Jeg sjekker den også alltid før jeg går ut døra hjemme slik at jeg vet hvilken butikk som stiller best. Dette innebærer en hel masse spontane matkjøp som gir null mening, for eksempel har jeg nå 6 forskjellige god morgen yoghurter og 5 berlinerboller hjemme. Ting jeg aldri ville ha kjøpt ellers.

* Mine aller beste venner i oslo har aldri vært på bloggen, og ønsker heller ikke å være det. Det synes jeg egentlig bare er fint, for da har jeg et totalt separat liv utenom. Jeg omtaler dem som mine lesbiske venner, fordi de er to jenter som er kjærester (haha no shit), og jeg er tredje hjulet på vogna. Deres kallenavn til meg er "babymais / minimais".

* Det var Robin som døpte kattene mine til Siv og Bjørn, ikke meg. De navnene har absolutt ingenting med meg å gjøre, haha.

* Den musikkstilen jeg liker aller best nå, er Deep Tropical House. Dere kan enda sjekke ut soundclouden min HER.  

* Som dere sikkert har merket, har jeg en veldig spessiel type gutt jeg faller for. Høy, mørk, slank, en viss type klesstil og opptatt av utseendet. Jeg holdte på å si at personlighet ikke har noe å si, men personlighet kan heller variere veldig. Jeg trodde jeg falt for sjenerte gutter, men nå er det jo totalt motsatt for min del, så det kommer nok helt an på.

* Den fineste kjendisen jeg vet om er Joseph Gordon som spiller i blandt annet Inception og 10 things I hate about you. Herlig mann!

* Ett av de beste valgene jeg har gjort i mitt liv var å dumpe en gutt som ba meg velge mellom han og bloggen. Dere ser jo hva jeg endte opp med, haha.

* Har kun vært forelsket to ganger tidligere i mitt liv - det skal ekstremt mye til for meg, jeg blir fort betatt men å bli forelsket krever.

* Det komplimentet jeg får oftest er faktisk at jeg er smart og morsom. 

Den som visste mer enn 5 av disse tingene får en klem - entuelt en link om du har blogg og skriver kommentar, haha! (eller instagrammen din forsåvidt). Ikke noe lyving, nå! 


 Ps - tusen takk for mange forslag på innlegget igår! Robin virker keen på videoblogg (såklart, haha), så blir vel noe sånt:-) 

min rolle

Kommenter herMorgenkaffe hos Anette. . jakken min finner dere HER

I alle vennegjenger tror jeg hver enkelt har forskjellige roller - for eksempel den pene, den treige, den skoleflinke, den festglade osv. Jeg personlig faller under kategorien "smittebæreren". Da mener jeg ikke klamydia og herpes, men jeg smitter alle med forkjølelse, og med en gang jeg holder på å bli frisk selv og de andre i gjengen er på god fot, så må selvfølgelig noen komme å hoste min vei slik at vi kan begynne hele syklusen på nytt igjen. Jeg var i passe dårlig form da jeg dro til Sverige, men det forverret seg litt etter vi kom hjem og jeg sov derfor hos Anette Marie inatt og ble passet på ♥ Det føles alltid som å komme hjem å være hos henne. Hun gir meg kjærlighet, mat og ikke minst - ro. Noe jeg trenger! Men jeg tar min plikt som smittebærer alvorlig altså, så hun er sikkert syk om kun kort tid. . Jeg føler jeg har hengt litt etter med alt den siste tiden på grunn av sykdom, og ikke minst følt at jeg har gjort en elendig dårlig jobb med bloggen også. Til dere jentene som kom bort til meg på vei til bussen idag, tusen millioner takk, dere var så søte og skøyt motivasjonen min i lufta! 

Kveldsstemning hos meg. . Dere kommer sikkert til å synes dette er teit, men nå har jeg faktisk ansatt en vaskehjelp som skal komme en gang i uken. Kanskje litt ekstremt når jeg har en leilighet på 46 kvadrat, men herregud, man må da få unne seg noe! Slik som nå unner jeg meg masse lys i hele leilgheten,  et lite bad og kos med kattene før jeg får besøk av venninner. Det blir så koselig! Og imorgen skal jeg skuespille for første gang. Jeg skal riktignok spille meg selv, men må innrømme at jeg er litt nervøs for det hele. . Krysser fingrene for at det kommer til å gå bra, dere får heie på meg!

Nå skal jeg ha litt "me-time", og kattetid. De begynner virkelig å gå fra vettet nå altså. . MEN FØR JEG GLEMMER DET! Om dere fikk velge en ting, en ting av absolutt alt som jeg skulle blogge om, hva ville det ha vært? Hvor jeg måtte ha vært totalt ærlig - det kunne ha vært alt fra en historie, noe jeg har gjort, noe jeg mener, en videoblogg, et bilde, en video sammen med noen, en avsløring. . Hva hadde vært det mest spennende? Dette er jeg så interessert i, og skal lage et innlegg ikveld, så kom med tips! Jo drøyere, jo bedre!


 

wonderland

Kommenter her Er hos Anette Marie på overnatting og samler energi. Snakkes imorgen!

hello fra sverige!

Kommenter her

Haha, bilder på gresset tatt med selvutløser holder vel på å bli vår greie. . Nå er vi på plass i Sverige, og det går veldig bra! Vi har ikke rukket å gjøre så mye, men jeg våknet lenge før Robin og hadde en god stund alene sammen med katten deres, haha. Koselig! Vi hentet en pakke på posten som Robin har snakket om i ca hundre år, og han ble (takk gud) fornøyd med det han hadde bestilt så da gikk vi ut for å ta bilder ved universitetsplassen. 

Såååå glad!

Å ta bilder til bloggen har sin bakside. . når man må ligge å rulle på gresset for å få noe til å se søtt ut, ender genseren fort opp slik som dette.

Jeg har på meg en genser fra NLY trend / veske fra NLY accesories / solbriller fra wildfox bel air 

Nå holder vi på å ordne med bussbiletter hjem til senere idag, og planene våre for resten av oppholdet er bare å ta det heeelt rolig. En kompis av Robin kommer hit snart, og så skal vi spise middag ned familien, det blir gøy :-) 


 Jeg ser at flere spekulerer i om jeg har tenkt å gi den ene katten min til Anette Marie, siden hun skrev det på bloggen sin. Vi har snakket litt om det ja, ettersom den ene katten, Bjørn, er ganske slem mot Siv. Det vil si, han lar henne ikke spise selv om de har separate matskåler, han biter, hopper på henne, tillater ikke at hun får kos hos meg, osv osv. Så derfor har det vært vurdert fra min side, ikke fordi jeg ikke gidder å ha to katter, men for deres egen del. Men jeg får se, kan hende det bare er en fase, og at de kommer godt overens snart igjen. De er enda unge og kommer til å klare fint å være uten hverandre tipper jeg, og jeg synes faktisk det er helt sinnsykt hvor mye kritikk jeg får for disse kattene. De har det jo superbra! Jeg reiser en del ja, men når jeg ikke er hjemme så er Robin det, og om vi reiser bort begge samtidig ordner jeg noe annet. Det virker som om bloggere får konstant kritikk for husdyrene sine, jeg mener. . seriøst?


 

goodbye norway

Kommenter her

hello on Make A Gif

Hei dere! Nå er jeg faktisk på vei mot Sverige, eller rettere sagt örebro. Robin skulle hjem for å hente noen klær og spurte om jeg ville være med, da takket jeg så klart ja! Er litt nervøs faktisk, jeg har jo aldri dratt til et annet land før for å møte foreldrene til noen, men en gang må jo være den første, haha. Uansett, vi skal sitte på bussen i fire timer til, altså hele natten, og det ser ikke ut til at vi kommer til å få sove noe her. . Men, det er koselig uansett! Robin er veeeeldig opptatt av valget i Sverige akkurat nå og snakker til meg om demokrater og gud vet hva, jeg har jo ikke peiling på svensk politikk men bør vel snakke med her snart. . Genseren jeg har på meg er forresten samme som i går, bare i en annen farge. Jeg har den i tre forskjellige farger, elsker den! Og til de som spurte igår, ja - den er like behagelig som den ser ut :-) Den finnes på nelly her. 
Siden jeg vet noen komer til å spørre, kattene er alene hjemme, vi kommer tilbake til leiligheten allerede imorgen og jeg tror de skal klare seg en natt på egenhånd. 
Vi snakkes fra Sverige imorgen, da kommer også konkurransen jeg snakket om ut! Det er V.I.P på en veeeeeldig kul "kjendisfest", hehe. Stay tuned! Bloggen min vil forresten ikke lage ordentlige avsnitt, holder på å bli gal. Håper teksten er forståelig uansett, og så skal jeg prøve å løse problemet. 

enda sommer

Kommenter herI dag har det vært så fint vær i oslo at jeg kunne sole meg ute i bikini (en for liten bikini som vanlig)- etter klokken 18:00! Hvor sykt er ikke det? Det blir sikkert den siste sommerdagen på en stund, så er glad jeg kunne nyte den  :D Hvordan er temperaturen hos dere? Håper alle har det like fint! 

Takk for fine tilbakemeldinger på innlegget i går, forresten ♥ Det gjør meg virkelig sykt glad! Nå sitter jeg og blogger for dere i sengen, utsetter at jeg må hoppe i dusjen som faktsik er noe av det verste jeg vet - tiden før man går inn i dusjen, og tiden rett før man går ut av dusjen. . ah, det er det verste. Bruker jo et halvt år på å bli ferdig med å tørke håret, så jeg får komme meg igang! Mulig jeg drar til Sverige en tur ikveld sammen med Robin, han inviterte meg med for en natt, og jeg har faktisk litt lyst. Må bestemme meg fort iallfall! 

Blogges snart med en konkurranseee! 

 

en fase og en fortsettelse

Kommenter her

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg i starten av sommeren gikk igjennom et brudd. Jeg tror det er en ting som er verre i et forhold enn når det blir slutt. Nemlig når det blir slutt, og så har det egentlig vært slutt ganske lenge uten at man har turt å ta det steget. Man vet at det ikke funker, og man er ikke sammen. Man går rundt grøten, rundt hverandre, og unngår å si de ordene som setter strek for alt. Man er ikke sammen fordi man vil, men fordi man er redd. Men plutselig var dagen her, en sommerdag hvor det plutselig var over på ordentlig, altså offisielt - man satt en strek, man skulle komme seg videre. Da gikk jeg igjennom et par faser. 

1."What the fuck".
Her var jeg helt i starten. Fasen hvor man egentlig ikke skjønner noen ting, man har hukommelse som en gullfisk og kan egentlig ikke huske at man nettopp har vært i et forhold, og man kan heller ikke fatte og begripe at man er singel nå. Man forteller venninner at man er okei, og så gråter man litt, og så er man tom på innsiden og så er man helt full av følelser - og så lurer man på hvilken av dem man skal klamre seg fast til. Man er i mellomland, veldig sånn "what the fuck".

2. "Sosial eller død".
Her var jeg sosial helt til jeg ble så sliten at jeg ville spy. Så sov jeg 15 timer. Og så var jeg sosial igjen. Jeg var ikke alene med mindre jeg var på toalettet. Sa ja til å være med på absolutt alt, om så det var en tur på fjellet, middag hos besteforeldrene til noen bekjente eller en fest ( i harstad, how cool is that). Var vel enda litt som en gullfisk og litt i fornektelse.

3. "Jada, vi kan være venner".
Møter exen, bestemme seg for å være venner. Men selvfølgelig holder man jo ikke kontakten og henger selv om man sier det. Denne fasen var forresten et sjokk, ettersom jeg hverken ville slå han ihjel, spy på han eller kysse han. Det var bare OK, og man har ikke lengre en krig inne i kroppen sin. En krig man ikke kan vinne, fordi man går mot seg selv. Hjertet mot sunn fornuft. Plutselig vil hodet ditt det samme som hjertet, nemlig at man selv skal ha det bra. Og da går det oppover. 

4. "Nå skal jeg være singel lenge".
Man har begynt å se framover, og begynner å glede seg over at det skal være mange sene kvelder med "all the single ladies" på dansegulvet, one night stands og pinlige historier til venninner. Spessielt for meg var dette noe jeg så fram til, fordi jeg alltid har vært den personen som sitter inne og holder hender mens andre sloss på fylla. Man skal så klart være singel lenge - og det blir gøy! 

5. Tinder.
"Herregud kan jeg faktisk få meg TINDER!?" var noe av det jeg ble mest glad for, jeg har jo i over et år sett på venninner og skreket "HERREGUD hvorfor trykka du nei? Han var jo søøøt". Så, etter mye fnising og flauhet fra min side ble det sammen med vennegjengen opprettet tinder, og jeg orket det i nøyaktig en dag. Det ble ingen tinderdater på meg, og det ble heller ikke noe sommerfugler i magen. Faen, det suger å være singel - men jeg har enda "all the single ladies" å høre på, så jeg klarer meg.

6. Angst.

Innser at jeg enda ikke er 20 år og kan dermed ikke dra på byen, one night stands blir vanskelig (og det er jo faen hverken gøy eller bra), og at jeg må legge meg alene hver kveld, helt på ekte. Ett hjerte nå og da på facebook fra en eller annen random gutt varmer ikke like mye som jeg hadde trodd. Gråter litt.

7. Er jeg okei? 

Så var jeg plutselig okei igjen. Greit å ha mye tid for meg selv. Greit å sove alene. Nå trivdes jeg alene, for første gang på . . noen sinne. Glad i meg selv. God selvtilitt. Synger i dusjen til og med, så kanskje litt forelska i meg selv? Her hadde jeg vært singel i en måned, offisielt singel ca to uker. Det er en forskjell på de to. Jeg tror ikke det finnes noen fasit her i verden på hvor lang tid det kreves, eller hvordan man kommer dit. For meg våknet jeg bare opp og var okei - og gikk hele tiden og ventet på at smellet skulle komme, at realiteten skulle hente meg inn igjen og at jeg skulle bli knust. Men det skjedde ikke, og jeg var glad på ekte. 

8. BOOOM. 
Jo, hva skjer så? Jeg har det helt fint med å være alene, og kanskje det er da jeg skal låse meg inne og ikke være sosial, fordi andre mennesker kan jo ødelegge en slik glede. Robin spør meg sikkert 10 ganger om vi skal finne på noe - han hadde snakket til meg, til og fra i noen uker, vi hang jo tidligere i år men jeg syntes han var merkelig og dro den veeeeldig langt ut før jeg sa "okei da". Men. . så skjer det noe sykt - man klikker, passer sammen. Helt ekstremt. Både meg og han, som er passe rare begge to, og har vanskelig for å komme overens med mennesker, vi kommer overens med hverandre. Og har det så fint. Samtidig hørte jeg en liten stemme (eller leste et par kommentarer) som sa at jeg ikke kunne, ikke nå. Jeg var jo i et forhold nettopp? Men. . hvorfor skal det stoppe meg, da kan man jo gå glipp av noe veldig fint. Man kan ikke planlegge alt. Jeg har vært helt gal på å planlegge livet mitt, og se hvor langt det fikk meg. Hjertet kan uansett bli knust. Man må bare innse at følelser kan ikke planlegges, og de bør iallfall ikke holdes tilbake. Så, dette er vel egentlig ikke en fase. Det er en start. Jeg har ikke kjæreste. Men jeg er veldig lykkelig, og har et smil klistret rundt munnen døgnet rundt. Og det er nok. 

Huff det her ble nesten litt kleint og jeg holder hånda forann det ene øyet mens jeg skriver, prøver å skjule meg litt når jeg samtidig blotlegger meg så mye. Men, ja. . HEHEHEH ♥ 

eventyr på IKEA 

Kommenter her

SMIL! :)

Noe som er helt fantastisk ved å bo i oslo, er alle tingene man kan gjøre spontant. Når man bor i en liten by (eller iallfall Harstad) var det mest spontane vi kunne finne på å dra til en bensinstasjon midt på natten og kjøpe litt boller varmet i microen, for å si det sånn. Ikke at jeg har gjort så mye sykt idag, men det ble en spontan tur på IKEA! Jeg hadde lyst på pannekaker, Robin hadde lyst på svenske kjøttboller så istedenfor å bare gå til nærtbutikken å handle inn selv, tok vi altså turen helt til IKEA. Det er jo så billig for mat der, herregud! De har faktisk fått vegetartaco der også, og den var himmelsk god. Bedre enn den jeg lager hjemme - og ja, så lenge varte altså juice-detoxen min. Starter imorgen da, som man alltid sier.

Haha, syntes det var litt flaut å ta bilder når folk så på, stakkars. Sånn er det å være venn med meg, desverre!Man kan så klart ikke være på Ikea uten å handle med seg noe hjem, så jeg fikk kjøpt nytt sengetøy, masse duftelys og en badematte! Nå lukter det iallfall sykt godt hjemme, mmmm ♥ Vi hadde litt ventetid før bussen gikk hjem, så da slappet vi av på en gressplen og tok litt bilder. Haha, vi hadde en veeeeldig morsom episode når vi skulle prøve oss på selvutløser. . Vi satt kameraet opp på en vogn, løp for å posere litt "søtt" hvor han løftet meg opp, og så begynner vogna å trille akkurat når bildene knipses, så han kaster meg av og vi må løpe etter kameraet. . nevnte jeg at vi hadde publikum også? Vi var sikkert underholdningen til alle som ventet på bussen, haha. 

Haha, jeg er så mini! Blogglesere pleier å få sjokk når de møter meg - men da kan jeg påpeke det en gang for alle - jeg er pitteliten!Slapper aaaav.
Dette fikk jeg egentlig ikke lovt til å legge ut (capsen satt tydeligvis litt rart på hodet), men jeg MÅ bare. Såååååå søt med luresmilet sitt  :) 


Nå skal jeg på besøk til min venninne Louise, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer ut senere ikveld - om kjærlighet, og litt sånt. . ♥ 

dagens antrekk

Kommenter her

annonselenker - Genser : NLY Trend 299 kr / Skjørt : Vero Moda / Veske : NLY accesories 399 kr / Sko : nelly, utsolgt - (anbefaler uansett ingen å kjøpe de skoene, de er ikke særlig behagelige) 


 Det er enda full sommer i oslo, det blir man glad av! Jeg sjekket værmeldingene, og tydeligvis er det mildt sagt ikke like fint vær i Harstad hvor jeg vanligvis har pleid å være hvert år på denne tiden, så da føler jeg meg litt ekstra heldig idag! Jeg elsker virkelig å bo i hovedstaden. En liten funfact, å kjøre trikk alene er noe av det beste jeg vet. Høre på musikk, se på mennesker og tenke. Jeg er alltid glad når jeg må kjøre kollektivtransport langt, haha. Gleder i hverdagen! 

Vil dere høre noe litt sykt? Dette er ganske flaut, men . . da jeg var 15 år og ikke hadde blogg selv, kommenterte jeg stygt på Heidi Alexandra Olsen sin blogg. Jeg vet ikke om noen av dere husker henne? Hun var en provoserende og kjent blogger på den tiden. Jeg var ikke sjalu på utseendet hennes eller livet hennes, men jeg hadde uansett et behov for å trykke henne ned. Hvorfor? Fordi jeg hadde det generelt sett ganske kjedelig og var missfornøyd med mitt eget liv, uten at jeg ville ha hennes. Så, jeg forstår jo mennesker som kommenterer stygt. Det er alltid en grunn for det, og jeg vil heller ikke stnege kommentarfeltet, for alle skal få ha sin mening. Uansett, de gode kommentarene veier mest, og dere gjør meg så glad ♥

Så, da prøver vi på ny frisk her, med godt humør! Hva synes dere om min lille loook idag?


detox, here i come!

Kommenter herI dag har jeg endelig fått kjøpt meg en juicer, så nå starter jeg for fullt med detox! Jeg gjør ikke dette for å gå ned i vekt (det sier vel alle), men jeg har aldri tidligere hatt en plan på hva jeg skal spise og bare slengt i meg hva som helst, når som helst. Dette gir så klart utspill på både hud og hår, men også psyken min. Blodsukkeret mitt er mildt sagt ustabilt og jeg har veldig varierende energi, så jeg håper dette kan hjelpe litt. Jeg har sett flere dokumentarer om juicing, og det kan ha fantastiske effekter, så om jeg prøver å holde meg til juicing i mitt eget hjem så blir jeg forhåpentligvis en litt bedre Sophie Elise. Det trenger jeg, og skal holde dere oppdatert underveis på hvordan det går, hva jeg drikker og hvordan jeg føler meg! :D

Topp fra notion 1.3 (utsolgt) / shorts fra h&m

Jeg kommer enda til å spise. . vanlig, hva nå enn det er. Jeg har veldig lyst til å ha en rutine i matveien, nå består kjøleskapet mitt enten av ting jeg handler når jeg er alt for sulten, eller hva mattilbud-appen forteller meg er på tilbud. Nå er det masse frukt og grønt i kjøleskapet for en gangs skyld, det er herlig! Før jeg handlet til juicingen nå hadde jeg kun yoghurt, pittelitt pålegg, nutella, knekkebrød og sjokolade. . tragisk. Nå blir det andre boller (eventuelt helst ingen boller). Jeg må løpe nå for å sette klærne til tørk, etter det skal jeg rydde leiligheten (føler ikke jeg gjør annet..) og ta tidlig kveld. Bare meg og pusene akkurat nå, jo ♥ Koselig!


 


Som dere kanskje har merket er bloggmotivasjonen litt så som så, eller - motivasjonen er der, men jeg har sett på det som litt kjipt at det alltid skal oppstå en diskusjon i kommentarfeltet. Som at jeg dusjet kattene mine. De var fulle av bæsj som de ikke fikk bort selv, jeg vet ikke hva dere ville ha gjort i en slik situasjon, men for meg var det ganske naturlig å hjelpe dem litt med vasken. Eller kanskje jeg tar totalt feil, hvem vet? Jeg er ingen mirakelkvinne, og må bare prøve meg fram. Å bade noen katter er ikke verdens undergang, trodde i det minste jeg. 

Også kommentarer om at jeg "forlot" Andrea i Afrika? Jeg kjøpte bilett hjem til henne også, ettersom det var min "feil" at hun var der nede, og om hun ville dra sammen med meg skulle hun få mulighet uten å betale for det. Men, hun valgte å bli igjen, og det er også helt greit. Det har ingenting med egoisme å gjøre, tvert imot, så synes jeg det er egoistisk å kose med løver i bur og dro derfor hjem selv om jeg aller helst skulle ha blitt i afrika av "egoistiske" grunner. Hallo, sol, god temperatur, nye eventyr hver dag og søte løver i bakhagen, eller å betale 12 000 , sitte på et fly hjem alene i et døgn og så komme hjem til kalde norge...? Hvilken høres, av egoistiske grunner, best ut?

Og kommentarer om at jeg "doper" meg? Jeg orker ikke engang å gå den veien, men slike rykter er ikke annet enn synd, og ufortjent. Jeg har ikke festet en eneste gang siden jeg flyttet til oslo, men men. Det gjør meg trist, men akkurat der er det faktisk nada jeg kan gjøre - for hvordan kan jeg endre på noe som ikke engang er sant?

ikke at det frister så mye å åpne seg nå, men. . Jeg og Andrea snakket om at, på en blogg er det egentlig lettest å bare mene ingenting, late som om man ikke har egne meninger, fordi da slipper man all dritten. Andrea er for eksempel en smart jente som mener utrolig mye mer enn hva bloggen tilsier, men hun var usikker på hvor åpen hun skulle være mtp all dritten jeg til daglig får. Kan dere få inn i hodene deres at jeg er 19 år, jeg er i utvikling, jeg endrer meg, jeg mener noe, så mener jeg noe annet, jeg opplever mye forskjellig og er i en fase hvor jeg prøver meg fram i forhold til hvem jeg vil være, hvem jeg vil være rundt, og hvordan livet mitt skal bli. Per nå er faktisk livet mitt ganske så kjedelig. Nå har jeg jo to "kontorjobber", så jeg driver enten med det, kommer hjem, rydder, er med venner og slapper av, og de dagene jeg ikke jobber sover jeg ekstra lenge, tar solarium, spiser kanskje ute, trener litt hjemme, og er med venner. Helt vanlige ting.  Og nei, jeg har ikke kjæreste, men jeg liker Robin ekstra godt, så får vi se etterhvert. 

Pjuh. 

long time no see

Kommenter her

 

Long time, no see! Det føles iallfall slik. Å reise i 13 timer alene var ganske så kjedelig, spessielt ettersom jeg ikke sov noe særlig. Jeg helte ned en sovepille og et par beroligende, men jeg gjorde den store feilen å velge mat over søvn på et punkt og ble derfor holdt våken heeeele reisen. Da jeg kom inn døren her hjemme i leiligheten var jeg helt d-ø-d, så jeg hadde en rask powernap før jeg måtte dusje begge kattene. Det ble ikke særlig godt mottat, og akkurat nå har jeg kloremerker over hele meg. De har blitt noen rampeunger!

Så, det var flere ting jeg ville fortelle dere når jeg kom med en oppdatering. Først, takk for fine kommentarer og forståelse angående valget mitt om å dra fra Afrika. Selv er jeg glad for at jeg dro, og har ikke angret etter jeg kom hjem. Nummer to, alle dere som spør meg om musikktips kan gjerne følge meg på soundcloud HER, jeg bruker det mye mer enn spotify. Og, nummer tre. Jeg har kjøpt meg noen fagelinser som er helt syke, bildet under er ikke redigert noe som helst på øyefargen. Vet ikke heelt om jeg liker dem, jeg ser litt farlig ut. Farlig og kul? Hehe, dere får komme med en bedømmelseNå skal jeg spise, og så tar jeg turen til solariumet og sentrum etter det. Jeg skal kjøpe en juicer og begynne med detox idag, spennende.

 

et utrolig tungt valg

Kommenter herI dag er faktisk min aller siste dag i Afrika, snart starter en 13 timer lang reise, en uke før tiden. Dette er ikke et innlegg jeg har gledet meg til å skrive, og det er heller ikke en avgjørelse som har vært lett å ta, men nå har det blitt slik - og jeg vil gjerne forklare meg. Åh, jeg aner ikke hvor jeg skal starte, så jeg må bare prøve. .

Først og fremst må jeg si at jeg overhode ikke hadde det fælt i Sør-Afrika, heller ikke på camp Ingwe. Vi ble tatt utrolig godt vare på, jeg har lært å kjenne mennesker jeg aldri vil glemme, og dagene har vært lærerike med mye nye intrykk jeg har tatt til meg. Øyeblikk hvor jeg har vært totalt rolig, og tenkt "nå er jeg virkelig lykkelig" mens vi har kjørt igjennom det afrikanske landskapet og sett på storslåtte dyr jeg tidligere kun har drømt om å få være nær. Jeg reiste til andre siden av kloden, og er glad for det. Jeg vil definitivt anbefale jenter (og gutter) som ønsker en annerledes reiser å dra ned hit, om du enten ønsker å utvikle deg selv, få nye venner eller jobbe nært dyr så er jeg sikker på at man kommer til å få det fint. Fra sekund en ble vi tatt godt vare på av Yadie som bor på campen, og jeg hadde flere lange, gode samtaler med henne. Vi fikk god mat, vi fikk slappe av når vi ville slappe av, og da jeg kom til campen var jeg syk og fikk medisin. Om det var noe vi ville gjøre, måtte vi bare skrike ut for å bli tatt med på aktiviteter. Blandt annet kunne vi dra å besøke vanskeligstilte barn, vi kunne hoppe fallskjerm, padle, dra på spa, shoppe. . ja, you name it, they got it. Jeg bruker vanligvis å være veldig stresset for å dra til nye land uten å helt vite hva jeg kommer til, naturlig nok, men dette gikk overasskende bra og jeg kom fort inn i det. På campen føltes vi alle som en liten familie.

Men for meg er det ikke etisk rett å jobbe rundt dyr som er der av "egoistiske" grunner. Det vil si at man har løvene fordi man selv vil ha løver og elsker å være rundt dyr, ikke fordi løvene nødvendigvis trenger det. Jeg hadde vel sett for meg før jeg dro at løvene var her fordi de var syke, og så ble sluppet ut i det fri, men slik er det ikke - camp ingwe driver ikke med canned hunting og er gode der, men det er ikke poenget for meg - selv om det er bra. Selv om camp ingwe ikke er åpent for turisme til vanlig, er det som en liten dyrehage, og det vet dere jeg ikke liker. Jeg synes løver skal være løver, og ikke kjæledyr for mennesker. Derfor holdt jeg veldig tilbake hele reisen og følte det ble feil for meg å jobbe tett på noe som ikke er rett for meg - jeg kan ikke gi opp mine verdier for en ferie, eller fordi jeg ikke turte å gjøre noe med det. Jeg klarte ikke å være helt tilstede, og nyte opplevelsen slik som Andrea, som ikke tenker helt likt som meg på dette området. Ikke missforstå meg - løvene på campen har det bra. De slapper av, blir tatt vare på, og jeg vet at Yadie elsker dem over alt på denne jord. Men, det var bare ikke noe for meg. Når det er sagt sparer Yadie alle pengene hun tjener, slik at hun kan bygge store områder til løvene hvor målet er at de en dag skal kunne jakte fritt. Yadie er 100% ærlig, og hun fortalte meg absolutt alt jeg ville vite. Jeg vet hun er god, intensjonene hennes er gode, og hun vil det beste for både dyrene og de som kommer hit som frivillige.

Det betyr ikke at jeg vil fraråde noen fra å dra, om dere først vil dra på en slik reise kan dere gjerne dra hit og få en super opplevelse. Men denne turen har lært meg utrolig mye om mine egne verdier, og at jeg definitivt skal bli strengere med meg selv, og en strengere dyrevenn. Det går faktisk litt i perioder, jeg bryr meg alltid like mye om dyr, men når jeg har mye som skjer rundt meg tenker jeg ikke alltid "er denne parfymen testet på dyr" eller "nå er det lenge siden jeg har blogget om dyrevern", men nå er jeg nok en gang veldig motivert. Så, jeg betalte altså flytur hjem som kostet meg som faen, bare fordi jeg virkelig er nødt å stå for det jeg mener er rett nå. Å se dyr i bur er generelt sett ikke OK for meg. Man kan elske dyr, men man elsker på forskjellige måter og det har jeg også lært. Jeg er en "ekstrem", og om du ikke er det, så kan du gjerne ta turen hit og ha det helt fint. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å sette meg på flyet tilbake til norge å reise i 13 timer når jeg nettopp hadde kommet hit, og betalt for det hele. Jeg kunne jo bare ha slappet av på campen, ta litt avstand fra hele løvegreia å bare feriert den siste uka, men jeg ville ikke blogge hver dag om det å framstille noe som greit, om jeg mener noe annet. Jeg vet at løvene her er oppvokst i fangenskap og at de uansett ikke kunne ha blitt sluppet ut i det fri - men, hvorfor skal de være i fangenskap fra starten av i utgangspunktet? Det er ikke nødvendig for noen - det er slik at vi mennesker skal ha det gøy og koselig. Det kan jeg ikke forsvare, jeg kan ikke ta all den dritten i kommentarfeltet som jeg egentlig er enig i - jeg har ikke så mye imot kommentarer om at jeg er stygg, eller at jeg gjør feil valg når det er noe jeg kan stå for. Men når jeg egentlig sitter og er enig, kan jeg ikke skrive hver dag om hvor fint og fantastisk det er, når jeg i bunn og grunn var trist, utilpass og stresset selv over å være nært løver som til tider sirkulerte rundt i buret sitt. 

Takk til goxplore som fikk meg hit ettersom denne erfaringen har lært meg mye, og en enda større takk til Yadie for alle visdomsord, alle de fine øyeblikkene og generelt alt du har gitt meg. Du viste meg respekt, forståelse og omsorg, når jeg kom til deg med mine meninger. Om dere vil lese mer kan dere gjøre det på nettsiden HER, så setter heller jeg en strek for meg selv og dette kapitellet i livet mitt nå, og tar med meg lærdommen videre. Dette var bare ikke rett for meg, og jeg klarte ikke å forsvare meg mot kritikk i kommentarfeltet som jeg egentlig var enig i. Så, da tok jeg heller et kjipt valg. . 

 Og sist, men ikke minst - tusen takk til Andrea, vi har hatt det så utrolig koselig, og jeg gleder meg til å være mer sammen med deg i oslo. Aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten deg her, vi har allerede fått masse internt og vi er sinnsykt like - vi klikker mye bedre enn jeg hadde trodd! Nå sitter jeg på flyplassen i johannesburg, jeg har betalt meg inn i en lounge hvor jeg har massasjestol, gratis nett, masse mat, internett og alt jeg trenger resten av tiden før flyet mitt går. Jeg er i norge klokken 09:30 imorgentidlig, så fra nå av får jeg vel fokusere på å først og fremst ta vare på mine egne katter, haha. I følge Robin har de blitt litt tøffere mens jeg har vært borte, slik går det når matmor forlater huset og de får barnevakt - da blir man badass! Vi snakkes fra hjemme ♥

dette gjør meg glad

Kommenter her

I dag dro alle vi frivillige på camp ingwe inn til en barneskole for å dele ut litt skoleutstyr, leker og godteri. Hva skal man si? En utrolig fin opplevelse var det, og ungene gir deg så mye energi og glede mens man er der. Man blir rett og slett motivert til å reise rundt i verden, møte mennesker å høre historier. Sør-Afrikanere er virkelig et utrolig godt og jordnært folkeslag som gjør at man alltid føler seg velkommen, de ser ikke ned på deg uansett hva. Og slike mennesker trenger vi fler av! Jeg fikk litt dårlig samvittighet mens vi gikk rundt der, for tydeligvis hadde vi ikke nok til alle og enkelte klasserom måtte vi bare passere. . men de yngste fikk iallfall! Dere må virkelig gjøre noe lignende om dere får mulighet, tenk å få jobbe på enten en skole eller et barnehjem som frvillig? Det vil jeg nesten vurdere selv, kanskje om ett år :) Om noen av dere lesere har gjort det, kan dere gjerne dele erfaringer med meg! 

Ellers har det vært etterspurt noen bilder av hvordan vi bor, og det er mildt sagt ikke lett å fange på en fokuslinse som jeg bruker. . Men, her kommer et par!


I dette huset bor vi, og bruker mesteparten av tiden vår. På trappen kan dere se hunden Coco som alle elsker, en utrolig leken, kosete og lydig hund. Hun sover faktisk litt i sengen med oss nå og da (men det er hemmelig, hehe). Hun pleier faktisk å leke med løvene også, det er veldig spessielt å se på. Hun tørjokket på en av løvene i går. . det er noe man ikke ser hver dag akkurat.

Bak huset har vi et basseng, en grillplass og alle løveburene. Løvene var ikke der nå, så det ble ikke fotografert. Skal prøve å få gjort det iløpet av dagen! Det er også denne utsikten jeg og Andrea har fra rommet.
Dette er bilen vi kjører rundt i for det meste. 
Mitt og Andrea sitt rom består av to køyesenger og en enkeltseng, vi har også eget bad. De frem andre frivillige som er her nå deler bad, men om det hadde vært fullt hus her ville også vi ha delt med tre andre. Så det er god plass her! Vi er egentlig ikke så mye ellers rundt i huset, enten er vi på rommet eller så er vi ute i hagen. Det er et fint og normalt hus, men det ser jo litt "afrikansk" ut. Ikke noe galt i det riktignok! Det har vært strømbrudd tre ganger siden vi kom hit, men det er egentlig det eneste jeg kan peke på som irriterende ved huset. Det er veldig få innsekter, store senger, masse varmvann i dusjen. . Man kan faktisk drikke vann fra springen her, det gjør vi hele tiden og ingen har blitt syke av det :-) Jeg blir jo alltid syk når jeg reiser, men Afrika, både senegal, tunisia og her, er de eneste reisene jeg ikke har blitt syk på. Og jeg er ikke riktig vaksinert engang, haha.
Nå er det snart middagstid, vi spiser rundt klokken 19:00 hver dag. Frokost er 07:00, lunsj er 13:00, middag er 19:00 - men man kan lage seg mat selv innimellom om man ønsker det, de stiller opp med brød, pålegg, frokstblanding, yoghurt ++. Så, jeg lider ingen nød, jeg spiser jo ca 50 ganger om dagen så hadde fått panikk om jeg måtte klare meg med faste måltider. Vi blogges mer imorgen ♥

den følelsen

Kommenter herI skrivende øyeblikk sitter jeg å blogger med tre små løveunger rundt meg. Den følelsen ♥ I dag har vi hatt en veldig avslappende dag og mest hengt rundt i huset, dagene går sin gang og jeg føler vi har vært her i to uker allerede. Vi kjørte en tur ut fra huset og dro til en liten innsjø hvor man kunne velge å enten sole seg, padle i kajakk eller begge deler. Jeg og Andrea bestemte oss for å være på land, men hadde det veldig koselig likevel :-) På veien tilbake til huset så vi flere sjiraffer, for noen merkelige dyr de er! Ser nesten ut som en dinosaur, de er svære i virkeligheten. Men, fint å se dem i et naturlig element er det. De er faktisk rett ved her vi bor hele tiden, ganske kult!

Angående kommentarer om hvordan vi kler oss her nede, så er det naturlig at vi har lite klær når temperaturene er så varme på dagene. Jeg ville så klart aldri kledd meg på en slik måte som er urespektfull for noen, og store deler av dagen - for eksempel akkurat nå - har jeg hverken fikset håret eller sminken. Det kommer bare ikke med på bilder naturligvis, men det kan jeg også bevise om noen har vanskelig for å tro på det. Ellers er jeg enda vegetarianer siden noen stilte spm. ved det, og jeg står enda på mine meninger slik som jeg har gjort alltid. Om noen tok seg nær av det jeg skrev om "barneprostituert" så beklager jeg så veldig, det var ekstremt teit å spøke om, og jeg mente det heller som en spøk mot meg selv, og ikke rettet frekt mot noen. Jeg vil helst ikke fokusere på det negative, for det er så utrolig mange av dere som er fantastiske og gir meg så mye glede hver dag, men jeg må bare svare på kritikk slik at det ikke blir så masse missforståelser. Uansett, dere er best, tusen millioner takk for alle fine ord når det er mye negativitet i kommentarfeltet! 


Nå skal jeg kose litt med løveungene før jeg legger meg, imorgen skal vi enten få se flere spennende dyr, eller dra til en skole å gi ut litt leker til barn som ikke har så mye fra før av. Jeg håper litt på sistenevnte, det hadde virkelig vært spessielt. Vi snakkes imorgen, da skal jeg også vise dere bilder av stedet vi bor på siden flere ønsket det! 

Sør-Afrika dag 2

Kommenter her

I dag fikk vi sovet ut, noe som på camp Ingwe betyr at vi må ha spist frokost og være klare klokken 09:00, haha. Men, det kommer nok til å virke som en luksus etterhvert, de kommende dagene er det nemlig 07:00 som gjelder. Uansett, idag fikk vi være med på materunden til alle dyrene, det vil si at vi satt bak en traktor som kjørte rundt i to timer og ga høy til blandt annet sjiraffer og zebraer, pluss slike søte små pumbaer som man ser i løvenes konge og masse annet jeg ikke kan navnet på, haha. Det var gøy! 

Ettersom det er søndag og vi nettopp har kommet hit har vi en del fri, så vi har slappet av og kost oss masse med løvene. På bildet over kan dere se noen av de som er litt større, de har faktisk valgt ut meg som "offeret". Det er tydeligvis fordi jeg er den minste, og jeg gjorde den fatale feilen å løpe fra løvene når de begynte å skulle tøffe seg mot meg. Det skal man aldri gjøre, så nå er jeg utsett som et lett og svakt bytte og blir plaget hver gang jeg nærmer meg, så jeg får leke litt tøff senere og bli litt sjef i flokken. . Vi ryddet også litt rundt til dyrene, ga dem mat og så ble jeg plaget litt mer. 

Så var det lunsj! Vi har tre faste måltider per dag, men vi kan lage oss mat selv når vi vil. De har tilpasset at jeg har vegetarianer, den første dagen fikk jeg soyaburger, noe som var veldig godt! I dag spiste vi toast, chips og litt salat. Maten er godkjent iallfall, og godteriet vi kjøpte på butikken igår var enten sinnsykt godt, eller sinnsykt stygt. Så, man finner vel noe for enhver smak :) De voksene som jobber og bor her er forresten de herligste, spessielt Yadie. Hun passer godt på, og tilrettelegger for oss alle. 

 

Og så klart har vi kost masse med de små babyene her  De er så utrolig søte, og elsker å leke sammen med oss. Vil gjerne ta med en liten løve hjem, og så gi den en magisk medisin slik at den aldri vokser opp. 

Planene for kvelden er at vi jentene som er frivillige skal drikke litt og sitte rundt bålet for å bli kjent, selv er jeg gaaanske usikker på om jeg deltar ettersom meg + alkohol + opp klokken 07:00 dagen etter ikke akkurat høres så fristende ut, haha. .Vi får se hvordan det blir, både jeg og Andrea er sykt slitne, bortskjemte bloggere om er vandt med å sove til klokken 14:00. . . Jeg er med på dagsfylla da, om noen av de andre frivillige skulle være keen. 


Jeg vil gjerne svare på spørsmål løpende under dagene jeg er her, så om dere har spurt om noe i kommentarfeltet så gjelder det å følge med i innlegg for å få svar - nettet er så tregt, at jeg desverre ikke har mulighet til å svare direkte selv om jeg leser alt.

- Vi har ikke vært på KFC, og omså ville jeg ikke ha spist der. Jeg nevnte at det fantes i nærheten for å understreke et poeng om at det er mer globalisert her, enn da jeg var i Senegal i vår. Afrika er en stor verdensdel, og skillene er store, det var poenget mitt. Jeg reklamerer ikke for KFC overhode, jeg har aldri spist noe der, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. 
- Løveungene vi er mest med, har dårlige foreldre som ikke vil passe på dem. Derfor er de her, og ikke med løveforeldre som passer på. Jeg er på et wildlife center, ikke en breeding farm. Det er heller ikke åpent for turisme her, og de eneste som får kommet inn mellom portene er de som jobber her, eller de frivillige. Det er også derfor programmet jeg er på har en minimumsgrense på 14 dager, løvene må bli kjent med menneskene her og ikke bli utsatt for unødvendig stress.
- Løvene er i buret sitt på natten, og da sover de. Ellers er de ute med oss og gjør stort sett hva de vil. Men, de er mer som husdyr enn ville løver åpenbart.
- Jeg går så "vulgært kledd" (altså en singlett?) fordi det skifter mellom å være veldig varmt og kaldt. Jeg har en singlett med en cardigan/genser over, så skifter jeg mellom å ta det av å på. Hvordan jeg går kledd når jeg skal passe på dyr er totalt urelevant, og har niks og nada å si om min evne til å kunne gjøre en god jobb her. Man kan ha gode verdier selv om man ser ut som en barneprostituert :-)
- Kattene mine i oslo blir passet på av Robin, de kjenner han like godt som de kjenner meg og merker sikkert ingen forskjell på at jeg er borte akkurat nå. De er hjemme i min leilighet. 
- Jeg vet ikke helt hva jeg hadde sett for meg før jeg kom hit, det er ganske annerledes. Jeg vet at løvene her har det bra og Yadie (som eier gården) elsker dyrene sine over alt på jord og passer godt på dem. Men det blir jo kjæledyr, og slik har jeg egentlig aldri sett på løver - det har vel kanskje med kultur å gjøre, jeg vet ikke helt egentlig? Men, jeg lærer vel mer om det etterhvert, jeg er enig i mange av kommentarene deres, og uenig i mange. Jeg får bare se hva jeg kommer hjem med av inntrykk. 

 

ute på nye eventyr

Kommenter her

 

 

Hei! Pjuh, nå er jeg endelig framme på camp yngew, 40 mil utenfor Johannesburg i Sør-Afrika. Det har vært en utrolig lang reise, og jeg har derfor ikke hatt et eneste sekund ledig til å ta opp en pc for å kunne gi dere en oppdatering, men internett fungerer overasskende bra her så videre skal det ikke være noe problem. Jeg skal være ærlig å si at jeg hadde litt angst med en gang vi kom fram, jeg tenkte "fuck nå er jeg faktisk helt nede i Afrika, langt fra hjemme og ingen mulighet til å bare reise hjem", men bra er det, for jeg kommer til å ha det helt fantastisk. Jeg bor altså på en camp sammen med fire andre frivillige jenter, to damer som jobber her, og to litt eldre frivillige. I hagen vår har vi tre løveunger, noen løver som er litt eldre, zebra, antiloper, apekatter og sikkert enda flere søte dyr jeg ikke har fått øye på enda. Det er mange inntrykk, og vanskelig å forklare med bare tekst, men imorgen skal jeg ta med meg speilrefleksen ut for å fotografere masse til dere! Standaren her er også overaskende bra, hundre ganger bedre enn den var i Senegal som jeg besøkte i februar. Vi har et helt normalt hus med matbutikk ikke så langt unna, veiene er fine, det er faktisk KFC ikke så langt unna også på toppen av det hele! Det er veldig varmt her på dagen, men om morgenen er det iiiiskaldt.. samme med nå på kvelden. Så er glad jeg pakket med meg godt med klær iallfall. Man tenker jo at verden skal være så annerledes om man reiser til andre siden av kloden, enten har jeg sett for mye på tv eller så har jeg faktisk opplevd endel, men man føler man har sett det meste før. Som jeg nevnte i sta, de har KFC. Skal jeg se noe nytt er jeg vel nødt til å dra mot Tokyo, Gaza eller noe i den duren. . Jeg kommer forresten til å se ut som et helvette når vi er tilbake på gardermoen om to uker, allerede er de fleste klærne mine full av jord, og den ene løveungen har bitt hull i cardiganen min. Men det er heeelt greit!

Akkurat nå ligger jeg i sengen på rommet mitt, vi har akkurat spist middag og vært ute for å kose litt med løveungene før vi sier natta. Jeg skal legge meg supertidlig ikveld, imorgen er tidlig morgen, vi skal faktisk opp 07 hver eneste dag. . Så, jeg kommer iallfall til å få god døgnrytme, Dette er forresten ikke et sponset opplegg, jeg har fått det billigere men ikke gratis. Det hadde nok føltes litt feil ettersom det går til en god sak, og de trenger den økonomiske støtten de kan få. 

Si ifra om det er noe dere vil jeg skal ta bilde av, eller fortelle dere mer om! Det er så mye å fortelle at det nesten blir vanskelig å få inn i tekst om jeg ikke har noen klare rettningslinjer fra dere :-) God natt!

selvgod?

Kommenter her

Jeg er sikkert en av veeeldig få bloggere som ikke har iphone, faktisk virker folk å bli litt sjokkerte når det er samsung jeg drar opp for å ta selfies. Jeg elsker min gamle, slitte samsung, det er bare synd at jeg aldri finner noen kule deksler til den. . Så, jeg tok saken i egne hender og bestilte et deksel med meg selv bakpå! Jeg er jo min egen største fan og har meg selv som bakgrunn på både pc og mobil, i tillegg til planer om et stort bilde av meg selv i stua, så hvorfor ikke. Dekselet er fra imageware.no, hvor man kan bestille dekseler til så og si alle typer mobiler med sitt eget design på. Kom i posten etter 2 dager, kostet rundt 250 kr, og jeg er veeeeldig fornøyd :) Skal nok bestille litt fler slik at jeg kan variere imellom, tenker jeg.


Så, hva synes dere om å ha seg selv bak telefonen? Noe dere kunne ha gjort? Kunne du f.eks hatt en tskjorte med et bilde av deg selv på, eller er det litt for mye?

 

speaking out

Kommenter herEndelig har jeg fått en "rumpsebukse" fra weightless som ser ut som vanlig denim i fargen! Det har jeg manglet, men virkelig trengt. Aldri i livet at jeg går tilbake til vanlige jeans nå, liksom! Det går bare ikke, disse buksene er fantastisk. Riktignok synes jeg de ser best ut etter at man har brukt dem noen ganger, da tilpasser de seg rumpa mye etterhvert. Min absolutte favoritt har jeg hatt i nesten et år nå, og jeg synes den bare ser bedre og bedre ut hele tiden :-) Denne modellen heter skinny denim mørk. Jeg har ikke engang tenkt over at de har andre typer klær på weightless sin nettside, og nå har jeg faktisk en tshirt fra nettsiden også. Elsker den! Direkte link her. Begge deler er sponset forresten, men jeg elsker viirkelig klærne uansett :-)
Så, kan jeg jo fortelle dere litt om livet mitt, ettersom så mange har spørsmål nå for tiden, så kan jeg bare rase igjennom hodet mitt å skrive alt jeg tenker på uten å redigere meg selv. Jeg skulle egentlig svare på spørsmål, men om jeg bare skriver rett fram på denne måten tror jeg de aller fleste får svar på hva de skulle lure på uansett. Tja, i morgen natt reiser jeg til afrika, og Marte skal ikke være med meg likevel. . det er utrolig trist, men da får hun ikke bestå eksamen, hun studerer nå og det er veldig seriøst, skole må så klart prioriteres først. I siste liten fikk jeg, takk gud, med meg Andrea Badendyck, og jeg ser fram til det uansett. Det skal være spennende å prøve noe helt nytt! Akkurat nå mens jeg skriver har jeg litt vondt i magen, jeg og Robin har vært på vapiano og spist så mye at vi hadde problemer med å gå etterpå. God mat uansett! Vi har vært ute av huset fra klokken 14:30 og til klokken 21 ikveld, selv om vi bare skulle være ute en "liten tur". Vi har diskutert litt fram og tilbake etter å ha lest kommentarene deres her, på hva jeg skal svare på, hva som er verdt å si, hva som egentlig er sant overhode. . Jeg har lest igjennom ialflall, og synes det er ganske rart at flere kan "anklage" meg for å aldri ha elsket Mathias, eller at jeg "bruker" Robin for å ta igjen på han. Jeg brydde meg veldig mye om Mathias ja, men som dere vet så funket ikke det, og jeg synes enda han er en veldig bra person jeg ikke kan si noe vondt om. Jeg vil at han skal ha det godt, men man kan elske noen uten å ha følelser for noen. Det er viktig å tenke på! Uansett, så har jeg ikke kjæreste. Men, hva skal man gjøre? Skal jeg sitte inne å gråte, sette livet mitt på pause, fordi jeg ble singel? Jeg trives ikke med å drikke meg drita hver kveld og knulle rundt. Jeg trives ikke med å holde på med flere samtidig, flørte med hundre gutter på en gang, eller å date rundt. Men, ikke missforstå meg - jeg trives veldig, veldig bra alene og i eget selskap, og har ingen problemer med å være singel. Så, jeg er ikke en slik person som "må" ha kjæreste, men jeg føler meg veldig heldig som alltid har hatt det! Jeg tror jeg har lært masse av det, og blitt flink til å gi mye av meg selv, og å sette meg inn i andre sin situasjon. Nå snakker jeg meg totalt bort her, men bare fordi jeg hadde kjæreste for to måneder siden, tar jeg ikke avstand fra gutter nå. Om jeg liker å være med en person og blir glad av en person, hvorfor skal jeg da trekke meg unna, fordi jeg hadde kjæreste for en stund siden? Da kan man gå glipp av noe veldig bra! Jeg og Robin henger en del sammen, går godt overens, jeg liker han godt og han løfter meg opp. Men vi. . ja, hva skal man si? Vi er jo ikke kjærester, men vi er vel ikke bare venner heller. Så får man se etterhvert, jeg vil vente en stund med å få noe seriøst - så det komer nok til å ta en stund før jeg presanterer noen som kjæresten min.  Han er, som jeg har sagt tidligere, veldig lik meg, og det er godt å være med en person som gjør meg stolt over hvem jeg er, og som gjør at jeg vil satse mer. Han gjør ikke at jeg føler jeg må gå å begrense meg hele tiden, og at jeg bør skamme meg over oppmerksomheten jeg får, yrket jeg har og diverse "skandaløse" ting jeg har gjort. Du vet det kleine quotet om at man ikke vil sove fordi virkeligheten er bedre enn drømmer? Slik er det, vi sovner rundt 07 hver eneste morgen fordi vi har det så morsomt  :) Så, da har jeg vel svart på det meste, håper jeg. 

smell like sophie

Kommenter herHvor mange ganger har ikke jeg vært ute og reist, og spurt dere lesere etter tips på parfymer jeg kan kjøpe på taxfree? Jeg får alltid masse råd, men har endt opp med å lukte som Justin Bieber sin gilfriend uansett. Det er altså parfymen jeg har brukt i nesten to år, og  følte virkelig det var på tide med noen forandringer for min del. Som dere kanskje har merket nå, er jeg en stooooor fan av å følge alt mulig av inspirasjon på instagram, og da kommer man jo ikke unna duftene fra victoria secret. Jeg har prøvd en tidligere, men nå har jeg altså et lite utvalg hjemme. 

Ettersom jeg har Robin på besøk i noen dager testet vi de forskjellige sammen, så fikk jeg litt gutteperspektiv på det hele (eller i følge dere, homo-perspektiv?). Jeg har nylig fått en fra escada også, nemlig born in paradise som ble den store favoritten for oss begge. Den lukter litt godteri, søtt og samtidig ganske tropisk. Så, om du vil lukte som meg er det altså denne du bør kjøpe! Favoritt nummer to ble en body lotion fra victoria secret, nemlig pure seduction med lukten av søte blomster. Altså, jeg elsker alle luktene fra det merket, så det er sinnsykt vanskelig å bestemme seg. Hver eneste gutt jeg møter sier at han blir typ tent av å lukte på den, haha. I kid you not! Så, om man føler seg ikke så veldig heit en dag, kan man komme sinnsykt langt med en god lukt.

Min favoritt ♥ ♥ ♥ Alle produktene er fra bangerhead.no, en norsk nettbutikk med det aller meste av merker innen skjønnhet. Det er iallfall den norske nettbutikken med best utvalg av Victoria Secret som jeg har sett, men de har også mine gamle favoritter som Justin, Britney Spears med flere, og dyrere merker. Verdt å sjekke ut, det skal være billigere enn i butikk også. Fikk varene etter 2 dager! Så også at de har 20% på all hårpleie nå, det kan jo være noe å sjekke ut. Lurer litt på hva deres favorittparfyme er? Så kan jeg bestille hjem noe annet neste gang også!

i samarbeid med Bangerhead


Jeg kom akkurat inn døren her hjemme og holder på med blogginnlegg nummer 2 for dagen, alt må gå litt fort når man plutselig bare har kvelden på seg. Tenkte å svare på noen spm. i det innlegget, så om dere har noen er det bare å fyre løs under her! 

min dag bilde for bilde

Kommenter her06:50: Alarmen ringte, jeg sto opp med en gang fordi jeg hostet så mye, gikk ut i stua, spiste frokostblanding og koste med Bjørn. Satt i stua til klokken 10, ble trøtt, gikk å la meg igjen.

12:40: Våknet igjen, gikk ut i stua for å gi mat til Bjørn og Siv. Fulgte med at begge spiste godt, og lekte litt. 

13:00 - Smurte meg inn med fuktighetskrem, brukte ekstra lang tid på tatoveringen, tørket støv i stua.

13:15 - gikk i dusjen, og som jeg skrev tidligere idag brukte jeg en god evighet inne på badet. Shampoo, balsam, hårkur, barbere meg, peele huden, for å så komme ut og ta fuktighetskrem over hele meg igjen (er totalt avhengig)

13:40 : kom ut av dusjen, gikk for å blogge første innlegget idag. Hadde tatt bildene igår, så var ikke noe stress å fikse meg rett etter. Og derfor fåregikk også blogginge nesten uten klær. Etter dette brukte jeg en evighet på å tørke håret, rette det, krølle det og så se litt på how i met your mother. En treg dag.

16:00 - Filmet litt hjemme hos meg.

17:15 - Dro på MENY, og brukte som vanlig "mattilbud" på telefonen, jeg er avhengig. Er det en agurik på tilbud så vet jeg om det, og jeg kjøper den så absolutt. Ender alltid opp med veldig mye rart i kjøleskapet. .

17:40 - Kom hjem, spiste, leste GQ og så på family guy.

18:20 - Gjorde treningsøvelser på gulvet hjemme, i dag begynte jeg å følge en ny treningsvideo på youtube, har sett etter den samme i ca en måned nå og økt antall øvelser hver dag. Brukte ikke lang tid på dette, ca 15 minutter. Jeg har på meg en sportsbh fra nike. Etter dette lagde jeg innlegg nummer to for dagen, og ble sittende en stund for å se etter klær på internett. 

20:40 - Begynte å få dårlig tid, ettersom jeg skulle til min venninne Silje, og jeg må bytte buss for å komme meg dit så det tar en stund. Jeg løp ut døren, klarte å glemme bursdagsgaven hennes på busstoppet, men hadde det uansett koselig med brownies og flere venninner.23:00 - Kom hjem, møtte Robin, slappet av, spiste og hørt på musikk. Blir vel sittende her en stund for vi begge skal få unnagjort en del ting på pcen, etter det skal jeg sove og prøve å stå opp litt tidligere imorgen. Så, om jeg har lagt meg innen en time er jeg fornøyd!


Kanskje dere vil ha en litt mer detaljert dagen gjennom bilder imorgen? ♥

tips på en fæl dag

Kommenter herI dag var en slik dag. Jeg rullet ut av senga og prøvde å unngå mitt eget speilbilde på vei opp - jeg vet at det som møtte meg der, kom til å være et troll med håret til alle kanter, løsvipper på vift og muligens en ny kvise eller to. En slik morgen hvor jeg våknet opp og hadde glemt å fjerne sminken dagen i forveien, en slik dag hvor jeg ikke hadde flettet håret og våknet opp med noe dreads-lignende på hodet. Jeg gikk med tunnelsyn mot badet, alt for å unngå speil å bare hoppe rett i dusjen. Dusjet i en halvtime, brukte hundre år på å føne igjennom håret og sminke meg, og enda følte jeg meg bare fæl. Dere vet de dagene - man sminker seg slik man pleier, man ordner håret slik man pleier, man kler på seg favorittklærne, men absolutt ALT ble bare feil. Jeg sa "NEI ÆSJ IKKE SE PÅ MEG" til besøket mitt, og virket sikkert veeeeeldig sjarmerende. Og hva frister mest akkurat da? Bare kaste seg i senga og ikke gjøre noe som helst den dagen. Men, jeg gir meg ikke såå lett! Så, skru på sangen under og les videre. Og nei, dette er ikke et innlegg hvor jeg har fått sponset produkter jeg "må" skrive om. Det er produkter jeg selv fant fram idag, fra sminkeveska og rundt om i leiligheten, som jeg selv liker godt. 

♥ Tips nummer 1 på en fæl dag - krøll håret!. . Eller generelt sett gjør noe nytt med sveisen. Jeg har rett hår til vanlig, så å krølle det litt passet meg ypperlig idag. Og det ble faktisk bra! Jeg bruker mast volum 2 for å krølle håret, da får man store bølger som holder seg hele dagen. Den blir fort varm, og hele prosessen tar rundt 10-15 minutter for meg. Og jeg har MASSE hår! Med en gang følte jeg meg litt fresh. Verdens beste krølltang, som jeg har brukt i flere år. 

♥ Tips nummer 2 på en fæl dag - tren!Og gjerne med sminke på og krøller i håret, jeg skjønner ikke hvorfor det er en regel at man absolutt må være stygg på trening. Hvorfor da, liksom? Sportsbh er fra NIKE, og drikkeflaska mi finner dere her. Det er forresten en drikkeflaskefavoritt i hollywood, flere superstjerner har akkurat lik flaske. 

♥ Tips nummer 3 på en fæl dag - gjør noe ekstra med sminken!
Jeg kjørte på med litt mer smokey eyes denne dagen, med et sminkesett fra too faced. Jeg pleier å se på sminkevideoer på youtube og forhåpentligvis lære meg noe nytt de dagene jeg ikke heeeelt klarer å prestere på egenhånd. Sjekk ut Carli Bybel på youtube, og bruk sminkesettet jeg tipset om. Hun bruker det samme, og lærer bort masse kult!

 ♥ Tips nummer 4 på en fæl dag - SMIL! :)

Ingenting er vel vakrere enn et smil? I følge undersøkelser legger man først merke til smilet hos det motsatte kjønn, så øyne, så lukt. Min favorittleppestift finner dere her, den bruker jeg hver eeeneste dag. SMIL! Ellers smiler jeg fordi jeg har masse sommerfugler i magen, hele tiden. Så mye at jeg vil spy, haha. Og det er godt på en veldig merkelig måte!

Nå er jeg på vei i en ekte bursdag, fordi idag fyller en av mine beste venninner i oslo år! I kveld kommer innlegg om dagen min time for time, så følg med ♥

klar for høst

Kommenter her

Hola! Nå er det mandag, og det nærmer seg afrikareise med stormskritt. Bare tre dager til jeg er i sør-afrika og jobber med løveunger, tenk det! Så, derfor er det en del å få unnagjort før jeg reiser, denne gangen er jeg faktisk helt blank på hva jeg skal pakke med meg. Om noen har vært på noe lignende og har forslag, kom gjerne med dem! Uansett, jeg tenkte å vise dere noen av mine siste innkjøp, denne gangen fra illusion. Jeg solgte nesten alle skinnjakkene mine da jeg hadde klessalg, så jeg trengte noe nytt til høsten. . Elsker den hvite!

Denne toppen har blitt min nye favoritt innen kategorien "klær jeg kun har på meg hjemme når jeg slapper av", hehe. Den er sååå komfortabel, og faktisk litt sexy også! Nå har jo jeg knappet den helt ned, men likevel. Jeg fant den ikke på nettsiden, så det er mulig den er utsolgt, men alle gensere finner dere ialllfall her. 

Denne jakken likte jeg også utrolig godt, jeg må bare påpeke at alle klærne jeg har kjøpt fra illusion har alltid vært i sinnsykt god kvalitet, så de holder lenge - man skulle kanskje ikke tro det, men det er helt sant! Jeg har vært tidenes skeptiker til illusion før (de hadde jo ganske tacky nettbutikk før), men nå liker jeg den veldig godt. Jakken finner dere her. 

Så, den aller siste - min favoritt! Denne er veldig typisk meg, og jeg gleder meg til å bruke den i høst. Den er helt OK varm, ikke slik at jeg kan bruke den utover november tipper jeg, men månedene før skal den passe perfekt. Den finner dere her. 


Som dere kanskje har merket den siste tiden har bloggmotivasjonen (eller snarere inspirasjonen) vært litt nede i kjelleren, men slik blir det alltid når jeg er syk. Dagene mine består av å enten forsove meg, eller våkne alt for tidlig fordi jeg hoster meg ihjel, og så sitte i stua å nesten brekke meg av all hosten helt til jeg samler nok mot til å komme meg ut av døren, stresse rundt ettersom jeg mest sannsynligvis er forsinket, komme hjem, stresse med mailen, og så har jeg egentlig ikke tid til å være sosial men ender opp med å være det likevel, hehe. . Men, nå holder jeg på å ta bilder hele dagen slik at jeg kan lage et "dagen min, time for time"-innlegg, om det høres spennende ut? Ellers er det bare å komme med forslag om dere har noen ønsker, jeg setter stor pris på alt